ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΠΙ ΑΠΕ ΙΟΥ ΨΥΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΠΙ ΑΠΕ ΙΟΥ ΨΥΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ"

Transcript

1 ΕΠΙ ΑΠΕ ΙΟΥ ΨΥΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΕΜΑΧΙΟ ΕΝΑ (1) ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ: Το ψυγείο να είναι πλήρες, καινούργιο, αµεταχείριστο, τελευταίας γενιάς και να περιλαµβάνει όλα τα εξαρτήµατα που απαιτούνται για την αποθήκευση των φαρµάκων. Να λειτουργεί µε τάση δικτύου 220[V]/50[Hz]. Να έχει χωρητικότητα περίπου 200 λίτρα. Με εσωτερικές επιφάνειες από ανοξείδωτο χάλυβα. Να φέρει τουλάχιστον τρία ρυθµιζόµενα ράφια. Εύρος θερµοκρασίας να είναι κατά προσέγγιση από + 2 έως + 8 C. Να λειτουργεί µε αυτόµατη απόψυξη. Να διαθέτει εσωτερικό φωτισµό. Να φέρει ψηφιακή ένδειξη θερµοκρασίας. Με πόρτα από θερµοµονωµένο τζάµι. Να διαθέτει συναγερµούς για τα άνω και κάτω όρια της θερµοκρασίας. πιστοποιητικά - βεβαιώσεις: ποιότητας & ασφάλειας και να διαθέτουν πιστοποίηση κατά CE mark και ISO. (διακίνηση και τεχνική υποστήριξη Ιατροτεχνολογικών προϊόντων), που πληροί την Υ.Α. Υ8δ/Γ.Π. οικ./1348/04 (ΦΕΚ 32Β 16/01/2004), να είναι ενταγµένος σε πρόγραµµα εναλλακτικής διαχείρισης αποβλήτων ειδών ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισµού (ΑΗΗΕ) σύµφωνα µε το Ν.2939/2001, το Π.. 117/2004 και το Π.. 15/2006. Βεβαίωση από τον προµηθευτή 10ετούς κάλυψης σε συντήρηση και ανταλλακτικά. του προσφερόµενου είδους για τουλάχιστον δύο (2) έτη. Ηµεροµηνία έναρξης της εγγύησης θεωρείται η ηµεροµηνία υπογραφής του Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής, µε το οποίο βεβαιώνεται η οριστική, ποσοτική και ποιοτική παραλαβή. Κατά τη διάρκεια του χρόνου εγγύησης θα γίνονται, µε ευθύνη και µέριµνα του Προµηθευτή, δωρεάν και παρουσία των υπευθύνων της Υπηρεσίας, όλοι οι προληπτικοί έλεγχοι και οι συντηρήσεις, όταν και όπως προβλέπονται από τον κατασκευαστή, καθώς και η αποκατάσταση όλων των βλαβών, µε επισκευή ή αντικατάσταση των τµηµάτων που έχουν υποστεί βλάβη, από εξειδικευµένο τεχνικό, ο οποίος υποχρεούται να επεµβαίνει επιτόπου & άµεσα (το πολύ εντός 12ώρου εντός Κρήτης), από την έγγραφη ή τηλεφωνική ειδοποίησή του από την Τ.Υ., ή τους υπευθύνους του Αστικού Κέντρου Υγείας. Το ψυγείο θα εγκατασταθεί και θα παραδοθεί σε πλήρη και κανονική λειτουργία, µε φροντίδα και δαπάνη του Προµηθευτή στο Αστικό Κέντρο Υγείας. Ο προµηθευτής οφείλει να λάβει γνώση των υφιστάµενων εγκαταστάσεων, µε χρόνο παράδοσης το αργότερο εντός τριών (3) µηνών. Ο προµηθευτής πρέπει να επιδείξει τη λειτουργία του και τους τεχνικούς για τις επισκευές του και να παραδώσει φυλλάδια οδηγιών χρήσης - συντήρησης στην Ελληνική γλώσσα, οι οποίες πρέπει να αποδίδουν πιστά το πρωτότυπο κείµενο και να φέρουν την έγκριση του κατασκευαστή (Νόµος 2955/01, άρθρο 2, παρ. 5).

2 ΕΡΜΑΡΙΟΥ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΕΜΑΧΙΟ ΕΝΑ (1) ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ: Το ερµάριο αποθήκευσης υλικών χειρουργείου να είναι πλήρες, καινούργιο, αµεταχείριστο, τελευταίας ανθεκτικής κατασκευής από ανοξείδωτο χάλυβα και να περιλαµβάνει όλα τα εξαρτήµατα που απαιτούνται για την άριστη λειτουργία του. Το αναφερόµενο ερµάριο να είναι επιδαπέδιο από εποξικά βαµµένο ανοξείδωτο χάλυβα. Να φέρει δύο (2) γυάλινες πόρτες ασφαλείας µε µεντεσέδες και κεντρικό κλείδωµα. Να φέρει τέσσερα (4) ράφια από εποξικά βαµµένο ανοξείδωτο χάλυβα ρυθµιζόµενου ύψους. Να είναι λείο εσωτερικά, χωρίς εµπόδια για εύκολο καθάρισµα. Να έχει διαστάσεις περίπου (ΠΧΒΧΥ) 80Χ40Χ180[cm]. Να φέρεται σε τέσσερα πόδια ρυθµιζόµενου ύψους. πιστοποιητικά - βεβαιώσεις: εξοπλισµού (ΑΗΗΕ) σύµφωνα µε το Ν.2939/2001, το Π.. 117/2004 και το Π.. 15/2006. Βεβαίωση από τον προµηθευτή 10ετούς κάλυψης σε ανταλλακτικά. του προσφερόµενου είδους για τουλάχιστον δύο (2) έτη. Ηµεροµηνία έναρξης της εγγύησης θεωρείται η ηµεροµηνία υπογραφής του Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής, µε το οποίο βεβαιώνεται η οριστική, ποσοτική και ποιοτική παραλαβή.

3 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΒΡΕΦΟΖΥΓΟΥ ΤΕΜΑΧΙΟ ΕΝΑ (1) ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ: 350 Η ηλεκτρονική ζυγαριά να είναι πλήρης, καινούργια, αµεταχείριστη, τελευταίας ανθεκτικής κατασκευής µε ψηφιακή ένδειξη & να περιλαµβάνει τα εξαρτήµατα που απαιτούνται για την άριστη µέτρηση του βάρους βρεφών. Να λειτουργεί µε τάση δικτύου 220[V]. Να µετρά βάρος έως 20[kg] µε διαβάθµιση ανά 10[gr]. Να είναι µεγάλης ακριβείας (+- 1[gr]). Να έχει κοµβία για on/off, µηδενική ένδειξη και δυνατότητα για κράτηµα. Να διαθέτει αφαιρούµενο πλαστικό µπολ. Να έχει διαστάσεις τουλάχιστο 550Χ150Χ330[mm]. πιστοποιητικά - βεβαιώσεις: εξοπλισµού (ΑΗΗΕ) σύµφωνα µε το Ν.2939/2001, το Π.. 117/2004 και το Π.. 15/2006. Βεβαίωση από τον προµηθευτή 10ετούς κάλυψης σε ανταλλακτικά. του προσφερόµενου είδους για τουλάχιστον δύο (2) έτη. Ηµεροµηνία έναρξης της εγγύησης θεωρείται η ηµεροµηνία υπογραφής του Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής, µε το οποίο βεβαιώνεται η οριστική, ποσοτική και ποιοτική παραλαβή.

4 ΖΥΓΟΥ ΑΠΕ ΟΥ ΜΕ ΑΝΑΣΤΗΜΟΜΕΤΡΟ ΤΕΜΑΧΙΑ ΤΡΙΑ (3) ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ: Ο ζυγός να είναι πλήρης, καινούργιος, αµεταχείριστος, επιδαπέδιος, ανθεκτικής κατασκευής, τελευταίας ψηφιακής τεχνολογίας για ακριβείς µετρήσεις & να περιλαµβάνει τα εξαρτήµατα που απαιτούνται για την άριστη λειτουργία του. Να λειτουργεί µε τάση δικτύου 220[V] ή µε επαναφορτιζόµενες µπαταρίες. Να πραγµατοποιεί µετρήσεις βάρους από 2[kg] έως 220[kg] περίπου, µε διαβαθµίσεις του 0.1[kg] δηλαδή των (100[gr]). Να διαθέτει τις εξής λειτουργίες: Zero, Lock/Release, Units, Store/Recall, BMI/HEIGHT/ENTER και ΟΝ/ΟFF. Να διαθέτει ευανάγνωστη οθόνη LCD, πέντε (5) ψηφίων (ένδειξη αριθµών µεγέθους τουλάχιστο 25[mm]). Η οθόνη να φέρεται πάνω σε στήλη ύψους 120[cm] περίπου, η οποία να είναι σταθερά προσαρτηµένη στην πλατφόρµα ζύγισης, για µέγιστη εργονοµία και οικονοµία χώρου. Να φέρει ενσωµατωµένο µηχανικό αναστηµόµετρο, για τη µέτρηση ύψους από 80 έως 200[cm] περίπου. Να έχει τη δυνατότητα υπολογισµού του δείκτη µάζας σώµατος (ΒΜΙ). Η πλατφόρµα ζύγισης να είναι διαστάσεων 30Χ35Χ8[cm] περίπου και να καλύπτεται από αντιολισθητικό υλικό. Ο ζυγός να φέρει ρόδες, για την εύκολη µεταφορά του. πιστοποιητικά - βεβαιώσεις: εξοπλισµού (ΑΗΗΕ) σύµφωνα µε το Ν.2939/2001, το Π.. 117/2004 και το Π.. 15/2006. Βεβαίωση από τον προµηθευτή 10ετούς κάλυψης σε ανταλλακτικά. του προσφερόµενου είδους για τουλάχιστον δύο (2) έτη. Ηµεροµηνία έναρξης της εγγύησης θεωρείται η ηµεροµηνία υπογραφής του Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής, µε το οποίο βεβαιώνεται η οριστική, ποσοτική και ποιοτική παραλαβή.

5 ΙΦΑΣΙΚΟΥ ΑΠΙΝΙ ΩΤΗ ME MONITOP ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΒΗΜΑΤΟ ΟΤΗ ΤΕΜΑΧΙΑ ΥΟ (2) ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ: Ο διφασικός απινιδωτής να είναι πλήρης, καινούργιος, αµεταχείριστος, τελευταίας ψηφιακής τεχνολογίας ελεγχόµενος από µικροεπεξεργαστή, κατασκευασµένος σύµφωνα µε τις διεθνείς προδιαγραφές ασφάλειας & να παραδοθεί µε όλα τα εξαρτήµατα που απαιτούνται για την άριστη λειτουργία του. Να είναι διφασικής κυµατοµορφής απινίδωσης & να λειτουργεί µε επαναφορτιζόµενη µπαταρία. Να διαθέτει ενσωµατωµένο τροφοδοτικό 220[V]/50[Hz]. Να διαθέτει έγχρωµη οθόνη LCD διαστάσεων τουλάχιστον 10" ιντσών διαγωνίως, στην οποία να απεικονίζονται: Κυµατοµορφές. Ο Καρδιακός Ρυθµός. Τα όρια συναγερµού. Η ονοµασία της απαγωγής ή των απαγωγών. Η επιλεγόµενη ενέργεια. Η ένδειξη για την κατάσταση φόρτισης της µπαταρίας. Βοηθητικά µηνύµατα για το χειριστή. Να διαθέτει καταγραφικό τριών (x3) καναλίων, και δύο (x2) ταχυτήτων. Να µπορεί να καταγράψει τουλάχιστον 4[sec] πριν το επεισόδιο (History). Να πραγµατοποιεί απινίδωση τόσο µέσω των συµβατικών paddles, όσο και µέσω ειδικών αυτοκόλλητων ηλεκτροδίων. Να διαθέτει paddles ενηλίκων και παίδων. Η επιλογή της προς απόδοση ενέργειας και η εκφόρτισή της να είναι τουλάχιστο 150[J] και να γίνεται µέσω των paddles για τον απόλυτο έλεγχο από τον χρήστη. Να υπάρχει επιπλέον η δυνατότητα και η έναρξη εκτύπωσης πέραν αυτής από την συσκευή. Να διαθέτει ικανότητα σύγχρονης και ασύγχρονης διφασικής απινίδωσης. Να αναφερθεί το εύρος της αποδιδόµενης ενέργειας σε προκαθορισµένα βήµατα τόσο µε τα paddles όσο και µε τα αυτοκόλλητα ηλεκτρόδια. Να διαθέτει µονάδα αυτόµατη απινίδωσης, η οποία να καθοδηγεί τον χειριστή του µε ηχητικά και οπτικά µηνύµατα (οπωσδήποτε στην ελληνική γλώσσα) σύµφωνα µε το πρωτόκολλο του ERC. Να έχει δυνατότητα τουλάχιστον 100 απινιδώσεων στη µέγιστη ενέργεια µε πλήρως φορτισµένη µπαταρία ή τουλάχιστον 90 λεπτών παρακολούθησης (monitoring) του ασθενούς. Σελίδα 1 από 3

6 Ο χρόνος φόρτισης στη µέγιστη ενέργεια να είναι έως και 8[sec] µε πλήρως φορτισµένη µπαταρία. Να δύναται να εξοπλιστεί µελλοντικά, οπωσδήποτε µε paddles εσωτερικής απινίδωσης διαφόρων µεγεθών. Να προσφερθούν προς επιλογή. Να διαθέτει µνήµη για την αποθήκευση των περιστατικών και τουλάχιστον 30 [min] ΗΚΓ που αντιµετωπίσθηκαν στην ηµιαυτόµατη απινίδωση µε πλήρη στοιχεία από το άνοιγµα της συσκευής, καταγραφές του ΗΚΓ, ενέργειες που αποδόθηκαν σε απινίδωση κ.λ.π. Να διαθέτει επιπλέον µνήµη για την αποθήκευση γραφικών και αριθµητικών trends για ένα 24ώρο για όλες τις µετρούµενες παραµέτρους. Να έχει ενισχυτή εξωτερικής διαθωρακικής βηµατοδότησης, µε δυνατότητα ρύθµισης των παλµών βηµατοδότησης (να αναφέρεται το εύρος ρύθµισης). Να έχει την δυνατότητα αναβάθµισης µε: Ενισχυτή µέτρησης οξυµετρίας ( SpO2 ), Ενισχυτή µέτρησης αναίµακτης πίεσης (NIBP), Ενισχυτή καπνογραφίας (CO2), 10πολικό καλώδιο ΗΚΓ για την ταυτόχρονη απεικόνιση και των 12 απαγωγών στην οθόνη. Να αναφερθούν τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους. Να προσφερθούν προς επιλογή. Η χρήση του απινιδωτή να είναι απλή & το βάρος του οπωσδήποτε µικρότερο από 6[kg] µε όλα τα εξαρτήµατα, ώστε να είναι εύκολος στη µεταφορά. πιστοποιητικά - βεβαιώσεις: ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισµού (ΑΗΗΕ) σύµφωνα µε το Ν.2939/2001, το Π.. 117/2004 και το Π.. 15/2006. Βεβαίωση από τον προµηθευτή 10ετούς κάλυψης σε συντήρηση και ανταλλακτικά. του προσφερόµενου είδους για τουλάχιστον δύο (2) έτη. Τυχόν περιπτώσεις που δεν καλύπτονται από την εγγύηση (π.χ. αναλώσιµα ή εργασίες), θα πρέπει οπωσδήποτε να αναφερθούν. Ηµεροµηνία έναρξης της εγγύησης θεωρείται η ηµεροµηνία υπογραφής του Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής, µε το οποίο βεβαιώνεται η οριστική, ποσοτική και ποιοτική παραλαβή. Σελίδα 2 από 3

7 Βεβαίωση από τον προµηθευτή ότι διαθέτει εξειδικευµένο τµήµα τεχνικής υποστήριξης µε την ανάλογη τεχνογνωσία και δυνατότητες συντήρησης - αποκατάστασης βλαβών του προσφερόµενου εξοπλισµού και να είναι επίσηµα εξουσιοδοτηµένος για την διανοµή και τεχνική υποστήριξη των προσφερόµενων συσκευών. Κατά τη διάρκεια του χρόνου εγγύησης θα γίνονται, µε ευθύνη και µέριµνα του Προµηθευτή, δωρεάν και παρουσία των υπευθύνων της Υπηρεσίας, όλοι οι προληπτικοί έλεγχοι και οι συντηρήσεις, όταν και όπως προβλέπονται από τον κατασκευαστή, καθώς και η αποκατάσταση όλων των έκτακτων βλαβών, µε επισκευή ή αντικατάσταση των τµηµάτων που έχουν υποστεί βλάβη, από εξειδικευµένο τεχνικό, ο οποίος υποχρεούται να επεµβαίνει επιτόπου & άµεσα (το πολύ εντός 12ώρου εντός Κρήτης), από την έγγραφη ή τηλεφωνική ειδοποίησή του από την Τ.Υ., ή τους υπευθύνους του Αστικού Κέντρου Υγείας. Το µηχάνηµα θα εγκατασταθεί και θα παραδοθεί σε πλήρη και κανονική λειτουργία, µε φροντίδα και δαπάνη του Προµηθευτή στο Αστικό Κέντρο Υγείας. Ο προµηθευτής οφείλει να λάβει γνώση των υφιστάµενων εγκαταστάσεων, µε χρόνο παράδοσης το αργότερο εντός τριών (3) µηνών. Ο προµηθευτής πρέπει να εκπαιδεύσει δωρεάν τους χρήστες για την λειτουργία τους και τους τεχνικούς για τις επισκευές του απινιδωτή και να παραδώσει φυλλάδια οδηγιών χρήσης - συντήρησης στην Ελληνική γλώσσα, οι οποίες πρέπει να αποδίδουν πιστά το πρωτότυπο κείµενο και να φέρουν την έγκριση του κατασκευαστή (Νόµος 2955/01, άρθρο 2, παρ. 5) και Service manual στα Αγγλικά. Να περιγραφεί το αναλυτικό πρόγραµµα συντηρήσεων που προβλέπεται από τον κατασκευαστή, να διευκρινιστούν σαφώς οι χρόνοι και το είδος των συντηρήσεων που πρέπει να κάνει ο εξουσιοδοτηµένος αντιπρόσωπος και ενδεχοµένως ο χρήστης και να αναφερθούν αναλυτικά όλα τα απαιτούµενα αναλώσιµα ή άλλα υλικά των συντηρήσεων, µε τους κωδικούς, τις τιµές και το χρόνο ζωής τους. Να δοθούν οικονοµικές προσφορές για την συντήρηση του διφασικού απινιδωτή συµπεριλαµβανοµένων των ανταλλακτικών πλην των αναλώσιµων, µαζί µε τα πάσης φύσεως υλικά και εργατικά στην προσφερόµενη τιµή συντήρησης, που θα ισχύσει µετά τη λήξη της εγγύησης και για 10 συνολικά χρόνια. Σελίδα 3 από 3

8 ΑΣΚΟΥ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΤΕΜΑΧΙΑ ΥΟ (2) ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ: 500 Ο ασκός αναζωογόνησης ενηλίκων να είναι πλήρης, καινούργιος, αµεταχείριστος, τελευταίας ανθεκτικής κατασκευής & να παραδοθεί µε όλα τα εξαρτήµατα του για την άριστη λειτουργία του. Κατάλληλος για όλες τις ηλικιακές οµάδες άνω των 10 ετών. Ο ασκός αναζωογόνησης να είναι χειροκίνητος, χωρητικότητας περίπου 1,8 λίτρων, από φυσικό καουτσούκ. Να διαθέτει πλευρικό στόµιο εισαγωγής οξυγόνου µε βαλβίδα µη επανεισπνοής. Να παραδοθεί µε ποικιλία από αποστειρώσιµες µάσκες. πιστοποιητικά - βεβαιώσεις: εξοπλισµού (ΑΗΗΕ) σύµφωνα µε το Ν.2939/2001, το Π.. 117/2004 και το Π.. 15/2006. Βεβαίωση από τον προµηθευτή 10ετούς κάλυψης σε αναλώσιµα-ανταλλακτικά. του προσφερόµενου είδους για τουλάχιστον δύο (2) έτη. Ηµεροµηνία έναρξης της εγγύησης θεωρείται η ηµεροµηνία υπογραφής του Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής, µε το οποίο βεβαιώνεται η οριστική, ποσοτική και ποιοτική παραλαβή.

9 ΑΣΚΟΣ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗΣ ΠΑΙ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΤΕΜΑΧΙΟ ΕΝΑ (1) ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ: 250 Ο παιδιατρικός ασκός αναζωογόνησης να είναι πλήρης, καινούργιος, αµεταχείριστος, τελευταίας ανθεκτικής κατασκευής & να παραδοθεί µε όλα τα εξαρτήµατα του για την άριστη λειτουργία του. Κατάλληλος για όλες για παιδιά 18 µηνών έως 10 ετών. Ο ασκός αναζωογόνησης να είναι χειροκίνητος, χωρητικότητας περίπου 1,8 λίτρων, από φυσικό καουτσούκ. Να διαθέτει πλευρικό στόµιο εισαγωγής οξυγόνου µε βαλβίδα µη επανεισπνοής. Να διαθέτει βαλβίδα ασφαλείας για πιέσεις µεγαλύτερες των επιτρεπτών. Να παραδοθεί µε ποικιλία από αποστειρώσιµες µάσκες. πιστοποιητικά - βεβαιώσεις: εξοπλισµού (ΑΗΗΕ) σύµφωνα µε το Ν.2939/2001, το Π.. 117/2004 και το Π.. 15/2006. Βεβαίωση από τον προµηθευτή 10ετούς κάλυψης σε αναλώσιµα-ανταλλακτικά. του προσφερόµενου είδους για τουλάχιστον δύο (2) έτη. Ηµεροµηνία έναρξης της εγγύησης θεωρείται η ηµεροµηνία υπογραφής του Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής, µε το οποίο βεβαιώνεται η οριστική, ποσοτική και ποιοτική παραλαβή.

10 ΟΡΓΑΝΟΥ ΑΝΑΙΜΑΚΤΗΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΠΙΕΣΗΣ / ΡΥΘΜΟΥ / ΟΞΥΜΕΤΡΙΑΣ ΤΕΜΑΧΙΟ ΕΝΑ (1) ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ: Η Ιατρική συσκευή να είναι πλήρης, καινούργια, αµεταχείριστη, τελευταίας ψηφιακής τεχνολογίας, κατασκευασµένη σύµφωνα µε τις διεθνείς προδιαγραφές ασφάλειας & να παραδοθεί µε όλα τα εξαρτήµατα που απαιτούνται για την άριστη λειτουργία της. Να λειτουργεί κατά επιθυµία του χειριστή είτε µε τάση δικτύου 220[V]/50[Hz], είτε µε τη χρήση επαναφορτιζόµενης µπαταρίας η οποία να έχει δυνατότητα αυτόνοµης συνεχούς λειτουργίας για τουλάχιστον οκτώ (8) ωρών. Να είναι φορητό, τροχήλατο, µικρών διαστάσεων και το βάρος του να µην υπερβαίνει τα 3[kg]. Να διαθέτει οθόνη τουλάχιστον 3 ιντσών, όπου να απεικονίζει ταυτόχρονα την συστολική, την διαστολική και την µέση πίεση καθώς επίσης και τον καρδιακό ρυθµό. Επιπλέον να απεικονίζει την κυµατοµορφή της οξυµετρίας, trends καθώς και µηνύµατα συναγερµών, τη κατάσταση της µπαταρίας κ.λ.π. τα οποία να αναφερθούν προς αξιολόγηση. Να έχει την δυνατότητα να εκτελεί µετρήσεις για νεογνά, παιδιά και ενήλικες µε τα ανάλογα εξαρτήµατα του. Η µέτρηση της αρτηριακής πίεσης να µπορεί να µετρηθεί: Αυτόµατα σε τουλάχιστον 10 διαφορετικά χρονικά διαστήµατα (να αναφερθούν), Χειροκίνητα (manual) οποιαδήποτε χρονική στιγµή κατά επιθυµία του χρήστη, Συνεχώς σε διαστήµατα τουλάχιστον των 5 δευτερολέπτων. Να µετρά την πίεση σε υπερτασικούς και υποτασικούς ασθενείς µε πιστοποίηση από τον κατασκευαστικό οίκο. Να διαθέτει µονάδα µέτρησης οξυµετρίας µε τα εξής τεχνικά χαρακτηριστικά: Εύρος µετρήσεων: 0-100% Εύρος συναγερµών: 0-100% Ακρίβεια: +-3%. Καρδιακοί παλµοί: [bpm]. Πληθυσµογραφική κυµατοµορφή σε πραγµατικό χρόνο. Να διαθέτει ειδικό λογισµικό για την απόρριψη παρασίτων τα οποία προέρχονται από την κίνηση του ασθενούς. Να φέρει µνήµη αποθήκευσης των µετρήσεων για τις τελευταίες τουλάχιστον 48 ώρες για όλες τις µετρούµενες παραµέτρους, µε δυνατότητα ανάκλησης Σελίδα 1 από 3

11 τους για ανασκόπηση, όπως επίσης µεταφοράς τους µέσω USB σε Η/Υ σε ειδικό λογισµικό για αποθήκευση και εκτύπωση. Να προσφερθεί προς επιλογή το λογισµικό. Να παραδοθεί µε: Περιχειρίδα ενηλίκων πολλαπλών χρήσεων µε σωλήνα σύνδεσης. Αισθητήρα οξυµετρίας πολλαπλών χρήσεων. Τροχήλατο του οίκου κατασκευής του. Καλώδιο τροφοδοσίας. Εγχειρίδιο λειτουργίας στην Ελληνική γλώσσα. πιστοποιητικά - βεβαιώσεις: ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισµού (ΑΗΗΕ) σύµφωνα µε το Ν.2939/2001, το Π.. 117/2004 και το Π.. 15/2006. Βεβαίωση από τον προµηθευτή 10ετούς κάλυψης σε συντήρηση και ανταλλακτικά. του προσφερόµενου είδους για τουλάχιστον δύο (2) έτη. Ηµεροµηνία έναρξης της εγγύησης θεωρείται η ηµεροµηνία υπογραφής του Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής, µε το οποίο βεβαιώνεται η οριστική, ποσοτική και ποιοτική παραλαβή. Βεβαίωση από τον προµηθευτή ότι διαθέτει εξειδικευµένο τµήµα τεχνικής υποστήριξης µε την ανάλογη τεχνογνωσία και δυνατότητες συντήρησης - αποκατάστασης βλαβών του προσφερόµενου εξοπλισµού και να είναι επίσηµα εξουσιοδοτηµένος για την διανοµή και τεχνική υποστήριξη των προσφερόµενων συσκευών. Κατά τη διάρκεια του χρόνου εγγύησης θα γίνονται, µε ευθύνη και µέριµνα του Προµηθευτή, δωρεάν και παρουσία των υπευθύνων της Υπηρεσίας, όλοι οι προληπτικοί έλεγχοι και οι συντηρήσεις, όταν και όπως προβλέπονται από τον κατασκευαστή, καθώς και η αποκατάσταση όλων των έκτακτων βλαβών, µε επισκευή ή αντικατάσταση των τµηµάτων που έχουν υποστεί βλάβη, από εξειδικευµένο τεχνικό, ο οποίος υποχρεούται να επεµβαίνει επιτόπου & άµεσα (το πολύ εντός 12ώρου εντός Κρήτης), από την έγγραφη ή τηλεφωνική ειδοποίησή του από την Τ.Υ., ή τους υπευθύνους του Αστικού Κέντρου Υγείας. Η συσκευή θα εγκατασταθεί και θα παραδοθεί σε πλήρη και κανονική Σελίδα 2 από 3

12 λειτουργία, µε φροντίδα και δαπάνη του Προµηθευτή στο Αστικό Κέντρο Υγείας. Ο προµηθευτής οφείλει να λάβει γνώση των υφιστάµενων εγκαταστάσεων, µε χρόνο παράδοσης το αργότερο εντός τριών (3) µηνών. Ο προµηθευτής πρέπει να εκπαιδεύσει δωρεάν τους χρήστες για την λειτουργία τους και τους τεχνικούς για τις επισκευές των µηχανηµάτων και να παραδώσει φυλλάδια οδηγιών χρήσης - συντήρησης στην Ελληνική γλώσσα, οι οποίες πρέπει να αποδίδουν πιστά το πρωτότυπο κείµενο και να φέρουν την έγκριση του κατασκευαστή (Νόµος 2955/01, άρθρο 2, παρ. 5) και Service manual στα Αγγλικά. Σελίδα 3 από 3

13 ΦΟΡΗΤΟΥ ΣΦΥΓΜΟΜΑΝΟΜΕΤΡΟΥ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΤΕΜΑΧΙΑ ΤΡΙΑ (3) ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ: 240 Το σφυγµοµανόµετρο να είναι πλήρες, καινούργιο, αµεταχείριστο, τελευταίας ανθεκτικής κατασκευής και να παραδοθεί µε όλα τα εξαρτήµατα που απαιτούνται για την άριστη λειτουργία του. Το σφυγµοµανόµετρο να λειτουργεί µε ελαστική φούσκα. Να είναι βαθµονοµηµένο από 0-300[mm Hg]. Εξοπλισµένο µε περιχειρίδες ενηλίκων µε βέλκρο και θήκη µεταφοράς. πιστοποιητικά - βεβαιώσεις: ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισµού (ΑΗΗΕ) σύµφωνα µε το Ν.2939/2001, το Π.. 117/2004 και το Π.. 15/2006. του προσφερόµενου είδους για τουλάχιστον δύο (2) έτη. Ηµεροµηνία έναρξης της εγγύησης θεωρείται η ηµεροµηνία υπογραφής του Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής, µε το οποίο βεβαιώνεται η οριστική, ποσοτική και ποιοτική παραλαβή.

14 ΦΟΡΗΤΟΥ ΣΦΥΓΜΟΜΑΝΟΜΕΤΡΟΥ ΠΑΙ ΩΝ ΤΕΜΑΧΙΟ ΕΝΑ (1) ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ: 135 Το σφυγµοµανόµετρο για παιδιά να είναι πλήρες, καινούργιο, αµεταχείριστο, επιτραπέζιου τύπου, τελευταίας ανθεκτικής κατασκευής και να παραδοθεί µε όλα τα εξαρτήµατα που απαιτούνται για την άριστη λειτουργία του. Το σφυγµοµανόµετρο να λειτουργεί µε ελαστική φούσκα. Να είναι βαθµονοµηµένο από 0-300[mm Hg]. Εξοπλισµένο µε περιχειρίδες παίδων µε βέλκρο και θήκη µεταφοράς. πιστοποιητικά - βεβαιώσεις: ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισµού (ΑΗΗΕ) σύµφωνα µε το Ν.2939/2001, το Π.. 117/2004 και το Π.. 15/2006. του προσφερόµενου είδους για τουλάχιστον δύο (2) έτη. Ηµεροµηνία έναρξης της εγγύησης θεωρείται η ηµεροµηνία υπογραφής του Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής, µε το οποίο βεβαιώνεται η οριστική, ποσοτική και ποιοτική παραλαβή.

15 ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΦΥΓΜΟΜΑΝΟΜΕΤΡΟΥ ΤΕΜΑΧΙΟ ΕΝΑ (1) ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ: 200 Το κινητό σφυγµοµανόµετρο να είναι πλήρες, καινούργιο, αµεταχείριστο, τελευταίας ανθεκτικής κατασκευής και να παραδοθεί µε το τροχήλατό του και µε όλα τα εξαρτήµατα που απαιτούνται για την άριστη λειτουργία του. Να είναι βαθµονοµηµένο από 0-300[mm Hg]. Το σφυγµοµανόµετρο να λειτουργεί µε ελαστική φούσκα και να είναι τροχήλατου τύπου. Εξοπλισµένο µε περιχειρίδες ενηλίκων µε βέλκρο και βάση ειδικής κατασκευής, υψηλής αντοχής, µε ρυθµιζόµενο ύψος, µε 5 διπλούς τροχούς, οι δύο εξ αυτών µε φρένο. πιστοποιητικά - βεβαιώσεις: ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισµού (ΑΗΗΕ) σύµφωνα µε το Ν.2939/2001, το Π.. 117/2004 και το Π.. 15/2006. του προσφερόµενου είδους για τουλάχιστον δύο (2) έτη. Ηµεροµηνία έναρξης της εγγύησης θεωρείται η ηµεροµηνία υπογραφής του Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής, µε το οποίο βεβαιώνεται η οριστική, ποσοτική και ποιοτική παραλαβή.

16 ΣΤΗΘΟΣΚΟΠΙΟΥ ΤΕΜΑΧΙΑ ΕΞΙ (6) ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ: 450 Το στηθοσκόπιο να είναι πλήρες, καινούργιο, αµεταχείριστο, τελευταίας ανθεκτικής κατασκευής και να παραδοθεί σε άριστη κατάσταση. Να είναι κατάλληλο τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιατρική χρήση. Τα διαφράγµατά του να είναι ενισχυµένα από ίνες γυαλιού, µαλακές ελαίες και ρυθµιζόµενα binaurals. Να είναι εξοπλισµένο µε ανταλλακτικά διαφράγµατα και ανταλλακτικές ελαίες. πιστοποιητικά - βεβαιώσεις: ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισµού (ΑΗΗΕ) σύµφωνα µε το Ν.2939/2001, το Π.. 117/2004 και το Π.. 15/2006. του προσφερόµενου είδους για τουλάχιστον δύο (2) έτη. Ηµεροµηνία έναρξης της εγγύησης θεωρείται η ηµεροµηνία υπογραφής του Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής, µε το οποίο βεβαιώνεται η οριστική, ποσοτική και ποιοτική παραλαβή.

17 ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ ΦΟΡΗΤΗΣ ΥΨΗΛΟΥ ΚΕΝΟΥ ΜΟΝΗΣ ΦΙΑΛΗΣ ΤΕΜΑΧΙΟ ΕΝΑ (1) ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ: Η αναρρόφηση να είναι πλήρης, καινούργια, αµεταχείριστη, τελευταίας σύγχρονης κατασκευής και να περιλαµβάνει όλα τα εξαρτήµατα που απαιτούνται για την άριστη λειτουργία της. Η αναρρόφηση να λειτουργεί µε τάση δικτύου 220[V] και µε χαµηλά επίπεδα θορύβου. Να διαθέτει διακόπτη ON - OFF. Να είναι φορητή απλής σχεδίασης και κατασκευής, µε στρογγυλεµένες γωνίες για εύκολο καθαρισµό και απολύµανση. Να διαθέτει φωτεινή ένδειξη λειτουργίας. Να έχει προστασία από τυχαία αναρρόφηση υγρών στο εσωτερικό της αντλίας µέσω ειδικού φίλτρου. Να έχει εύρος κενού περίπου από 0 έως 615[mm Hg], µε διάφανο µετρητή κενού και ευαίσθητη βαλβίδα ρύθµισης του κενού. Να έχει ικανότητα αναρρόφησης περίπου από 20 έως 30 λίτρα/λεπτό. Να διαθέτει βακτηριακό φίλτρο στην προσαγωγή της συσκευής & λαβή µεταφοράς. Να συνοδεύεται από µία (1) φιάλη χωρητικότητας 1[lit] ή 2[lit]. Να λειτουργεί µε ρυθµιζόµενο κενό έως 0,9[bar]. Να διαθέτει µανόµετρο κενού και ρυθµιστή κενού. πιστοποιητικά - βεβαιώσεις: εξοπλισµού (ΑΗΗΕ) σύµφωνα µε το Ν.2939/2001, το Π.. 117/2004 και το Π.. 15/2006. Βεβαίωση από τον προµηθευτή 10ετούς κάλυψης σε ανταλλακτικά. του προσφερόµενου είδους για τουλάχιστον δύο (2) έτη. Ηµεροµηνία έναρξης της εγγύησης θεωρείται η ηµεροµηνία υπογραφής του Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής, µε το οποίο βεβαιώνεται η οριστική, ποσοτική και ποιοτική παραλαβή.

18 ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΛΥΧΝΙΑΣ ΕΠΙΤΟΙΧΙΑΣ ΤΕΜΑΧΙA ΤΕΣΣΕΡΑ (4) ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ: Η εξεταστική λυχνία να είναι πλήρης, καινούργια, αµεταχείριστη, τελευταίας σύγχρονης τεχνολογίας, εγκατεστηµένη σε χώρο που θα υποδειχθεί από την Υπηρεσία και να περιλαµβάνει όλα τα εξαρτήµατα που απαιτούνται για την άριστη λειτουργία της. Να λειτουργεί µε τάση δικτύου 220[V]/50[Hz]. Να φέρει διακόπτη on/off στην κεφαλή. Να λειτουργεί µε λάµπα αλογόνου 12[V]/50[W] είτε µε λάµπες led αντίστοιχης ισχύος και φωτεινότητας. Να είναι κατάλληλη για κάθε νοσοκοµειακή και κλινική εξέταση. Να έχει ισχύ φωτισµού περίπου [lux]/500[mm] σε θερµοκρασία χρώµατος περίπου Κelvin. Να έχει διπλό άκαµπτο βραχίονα ρυθµιζόµενου ύψους για την προσαρµογή και σταθεροποίησή της στο επιθυµητό σηµείο. Η διάµετρος του πεδίου φωτός να είναι περίπου 18[cm] σε απόσταση 1[m]. Να διαθέτει ειδικό εξάρτηµα στήριξης στον τοίχο. Το προσφερόµενο είδος πρέπει να τοποθετηθεί σε χώρο που θα υποδειχθεί από την Υπηρεσία & να συνοδεύεται από τα ακόλουθα πιστοποιητικά - βεβαιώσεις: εξοπλισµού (ΑΗΗΕ) σύµφωνα µε το Ν.2939/2001, το Π.. 117/2004 και το Π.. 15/2006. Βεβαίωση από τον προµηθευτή 10ετούς κάλυψης σε ανταλλακτικά. του προσφερόµενου είδους για τουλάχιστον δύο (2) έτη. Ηµεροµηνία έναρξης της εγγύησης θεωρείται η ηµεροµηνία υπογραφής του Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής, µε το οποίο βεβαιώνεται η οριστική, ποσοτική και ποιοτική παραλαβή.

19 ΦΟΡΕΙΟΥ ΑΣΘΕΝΩΝ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΥ ΥΨΟΥΣ ΤΕΜΑΧΙΑ ΥΟ (2) ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ: Το φορείο ασθενών να είναι πλήρες, καινούργιο, αµεταχείριστο, τελευταίας ανθεκτικής κατασκευής και να παραδοθεί σε άριστη κατάσταση. Να είναι τροχήλατο και να έχει διαστάσεις περίπου 2000x700[mm] (MxΠ) και να µπορεί να µεταφέρει ασθενή βάρους τουλάχιστον 150 κιλών. Να φέρει τέσσερεις (4) περιστρεφόµενους τροχούς διαµέτρου περίπου 200[mm], οι δύο µε κεντρικό σύστηµα φρένων. Να διαθέτει κατευθυντήριο τροχό. Να είναι βαρέως τύπου και ο σκελετός του να είναι κατασκευασµένος από επιχρωµιωµένο ατσάλι στρογγυλής διατοµής και βαµµένο µε εποξική βαφή. H βάση να είναι καλυµµένη από υλικό ABS. Η επιφάνεια κατάκλισης να είναι ακτινοδιαπερατή και να χωρίζεται σε δύο (2) τµήµατα (πλάτης και υπολοίπου σώµατος). Να εκτελεί κινήσεις TRENDELENBURG και REVERSE TRENDELENBURG 16 ο τουλάχιστον µέσω gas spring. Η πλάτη του να έχει ανύψωση τουλάχιστον από 0 75 ο και να ρυθµίζεται µέσω gas spring. Στο τµήµα της πλάτης του να έχει θέση για στατώ ορού. Να φέρει πτυσσόµενα πλαϊνά προστατευτικά κάγκελα. Να φέρει χειρολαβές στο άνω και κάτω µέρος του φορείου. Η ρύθµιση του ύψους του φορείου άνω κάτω να γίνεται µηχανικά µε ποδοπετάλι από περίπου 50 έως 85[cm]. Να διαθέτει στρώµα µε αντιπυρική προστασία, αδιάβροχο, πάχους περίπου 50[mm]. Στις τέσσερεις γωνίες του να φέρει προσκρουστήρες για την απορρόφηση και την προστασία από τα κτυπήµατα. Στο τµήµα της κεφαλής του να φέρει υποδοχές για τον ιµατισµό του ασθενή και φιάλης οξυγόνου. Να συνοδεύεται από στατό ορού µε ρύθµιση του ύψους και ράφι στήριξης για µόνιτορ. Να δύναται να δεχθεί τα παρακάτω εξαρτήµατα τα οποία να προσφερθούν προς επιλογήν: ανοξείδωτο καλάθι εναπόθεσης ιµατισµού, ανοξείδωτη θήκη φιάλης οξυγόνου, 5 ο τροχό. πιστοποιητικά - βεβαιώσεις: Να διατίθενται από αντιπρόσωπο που έχει ΕΝ ISO 9001/00 και ISO 13485/03 (διακίνηση και τεχνική υποστήριξη Ιατροτεχνολογικών προϊόντων), που πληροί την Υ.Α. Υ8δ/Γ.Π. οικ./1348/04 (ΦΕΚ 32Β 16/01/2004), να είναι ενταγµένος σε πρόγραµµα εναλλακτικής διαχείρισης αποβλήτων ειδών ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισµού (ΑΗΗΕ) σύµφωνα µε το Ν.2939/2001, το Π.. 117/2004 και το Π.. 15/2006. του προσφερόµενου είδους για τουλάχιστον δύο (2) έτη. Ηµεροµηνία έναρξης της εγγύησης θεωρείται η ηµεροµηνία υπογραφής του Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής, µε το οποίο βεβαιώνεται η οριστική, ποσοτική και ποιοτική παραλαβή.

20 TΡΟΧΗΛΑΤΟ ΦΙΑΛΗΣ ΤΕΜΑΧΙΟ ΕΝΑ (1) ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ: 200 Το τροχήλατο φιάλης να είναι πλήρες, καινούργιο, αµεταχείριστο, τελευταίας ανθεκτικής κατασκευής και να παραδοθεί σε άριστη κατάσταση. Το τροχήλατο να είναι κατασκευασµένο από αντιοξειδωτικό σωληνωτό πλαίσιο από εποξικά βαµµένο ατσάλι. Να είναι στερεωµένο σε δύο τροχούς διαµέτρου περίπου 150[mm]. Να διαθέτει ράβδο ή διάταξη συγκράτησης µε ιµάντα. Να είναι εξοπλισµένο µε φιάλη πέντε (5) λίτρων Ο 2. Να είναι λείο & να έχει στρογγυλεµένες ακµές & γωνίες για τον εύκολο καθαρισµό του. πιστοποιητικά - βεβαιώσεις: ποιότητας & ασφάλειας και να διαθέτουν πιστοποίηση κατά CE mark και ISO. πληροί την Υ.Α. Υ8δ/Γ.Π. οικ./1348/04 (ΦΕΚ 32Β 16/01/2004), να είναι ενταγµένος σε πρόγραµµα εναλλακτικής διαχείρισης αποβλήτων ειδών ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισµού (ΑΗΗΕ) σύµφωνα µε το Ν.2939/2001, το Π.. 117/2004 και το Π.. 15/2006. του προσφερόµενου είδους για τουλάχιστον δύο (2) έτη. Ηµεροµηνία έναρξης της εγγύησης θεωρείται η ηµεροµηνία υπογραφής του Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής, µε το οποίο βεβαιώνεται η οριστική, ποσοτική και ποιοτική παραλαβή.

21 ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΥ ΚΑ ΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΕΜΑΧΙΟ ΕΝΑ (1) ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ: 450 Ο τροχήλατος κάδος να είναι πλήρης, καινούργιος, αµεταχείριστος, τελευταίας ανθεκτικής κατασκευής και να παραδοθεί σε άριστη κατάσταση. Να είναι κατασκευασµένος από ανοξείδωτο χάλυβα (inox) µε χειρολαβή. Ο κάδος του να είναι αφαιρούµενος από αρίστης ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι. Να έχει βάση µε τέσσερεις (4) περιστρεφόµενους τροχούς. Να έχει χωρητικότητα περίπου 15 λίτρων. Η κατασκευή του να είναι λεία και να έχει στρογγυλεµένες ακµές και γωνίες για τον εύκολο καθαρισµό του. πιστοποιητικά - βεβαιώσεις: ποιότητας & ασφάλειας και να διαθέτουν πιστοποίηση κατά CE mark και ISO. πληροί την Υ.Α. Υ8δ/Γ.Π. οικ./1348/04 (ΦΕΚ 32Β 16/01/2004), να είναι ενταγµένος σε πρόγραµµα εναλλακτικής διαχείρισης αποβλήτων ειδών ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισµού (ΑΗΗΕ) σύµφωνα µε το Ν.2939/2001, το Π.. 117/2004 και το Π.. 15/2006. του προσφερόµενου είδους για τουλάχιστον δύο (2) έτη. Ηµεροµηνία έναρξης της εγγύησης θεωρείται η ηµεροµηνία υπογραφής του Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής, µε το οποίο βεβαιώνεται η οριστική, ποσοτική και ποιοτική παραλαβή.

22 ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΥ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΟΣΙΑΣ ΤΕΜΑΧΙΟ ΕΝΑ (1) ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ: 600 Το τροχήλατο εργαλειοδοσίας να είναι πλήρες, καινούργιο, αµεταχείριστο, τελευταίας ανθεκτικής κατασκευής και να παραδοθεί σε άριστη κατάσταση. Να είναι κατασκευασµένο από ανοξείδωτο χάλυβα (inox) µε χειρολαβή. Να είναι ρυθµιζόµενου ύψους από περίπου 800[mm] έως 1[m]. Οι διαστάσεις δίσκου του να είναι κατά προσέγγιση 600Χ500[mm]. Να έχει βάση µε τέσσερεις (4) περιστρεφόµενους τροχούς διαµέτρου περίπου 60[mm], εκ των οποίων οι δυο να φέρουν φρένο. Η ρύθµιση ύψους να πραγµατοποιείται µε υδραυλική αντλία που λειτουργεί µε πεντάλ. Η κατασκευή του να είναι λεία και να έχει στρογγυλεµένες ακµές και γωνίες για τον εύκολο καθαρισµό του. πιστοποιητικά - βεβαιώσεις: ποιότητας & ασφάλειας και να διαθέτουν πιστοποίηση κατά CE mark και ISO. πληροί την Υ.Α. Υ8δ/Γ.Π. οικ./1348/04 (ΦΕΚ 32Β 16/01/2004), να είναι ενταγµένος σε πρόγραµµα εναλλακτικής διαχείρισης αποβλήτων ειδών ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισµού (ΑΗΗΕ) σύµφωνα µε το Ν.2939/2001, το Π.. 117/2004 και το Π.. 15/2006. του προσφερόµενου είδους για τουλάχιστον δύο (2) έτη. Ηµεροµηνία έναρξης της εγγύησης θεωρείται η ηµεροµηνία υπογραφής του Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής, µε το οποίο βεβαιώνεται η οριστική, ποσοτική και ποιοτική παραλαβή.

23 ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΛΥΧΝΙΑΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΤΕΜΑΧΙΟ ΕΝΑ (1) ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ: Η χειρουργική λυχνία να είναι πλήρης, καινούργια, αµεταχείριστη, τελευταίας σύγχρονης τεχνολογίας και να περιλαµβάνει όλα τα εξαρτήµατα που απαιτούνται για την άριστη λειτουργία της. Να λειτουργεί µε τάση δικτύου 220[V]/50[Hz] και να φέρει διακόπτη on/off στην κεφαλή της. Να έχει ενσωµατωµένο µετασχηµατιστή και στοιχεία ελέγχου της. Να έχει βάση µε τέσσερεις (4) αντιστατικούς περιστρεφόµενους τροχούς, µε σύστηµα πέδησης. Με ρύθµιση ύψους άνω των 60[cm] και συνολικό ύψος άνω των 170[cm]. Να είναι τεχνολογίας led µε θερµοκρασία χρώµατος πάνω από 4300 K. Η ένταση φωτός να είναι έως [Lux] σε απόσταση 1[m], µε δυνατότητα ρύθµισής της µέσω κοµβίων στην φωτιστική κεφαλή. Η διάµετρος του πεδίου φωτός να είναι περίπου 16[cm] σε απόσταση 1[m], µε βάθος οµοιόµορφου φωτισµού τουλάχιστον στα 120[cm]. Ο δείκτης χρωµατικής απόδοσης να είναι Ra>94. Η µετακίνηση του πεδίου εστίασης να επιτυγχάνεται µέσω αποστειρώσιµης αποσπώµενης χειρολαβής η οποία να βρίσκεται στο κέντρο του φωτιστικού σώµατος. Η φωτιστική κεφαλή και η βάση να έχουν λείες επιφάνειες, για να είναι εύκολες στο καθάρισµα και την απολύµανση. πιστοποιητικά - βεβαιώσεις: Να είναι πιστοποιηµένο σύµφωνα µε τα τελευταία ευρωπαϊκά πρότυπα ποιότητας & ασφάλειας (το πρότυπο IEC ) και να διαθέτουν πιστοποίηση κατά CE mark και ISO. εξοπλισµού (ΑΗΗΕ) σύµφωνα µε το Ν.2939/2001, το Π.. 117/2004 και το Π.. 15/2006. Βεβαίωση από τον προµηθευτή 10ετούς κάλυψης σε ανταλλακτικά. του προσφερόµενου είδους για τουλάχιστον δύο (2) έτη. Ηµεροµηνία έναρξης της εγγύησης θεωρείται η ηµεροµηνία υπογραφής του Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής, µε το οποίο βεβαιώνεται η οριστική, ποσοτική και ποιοτική παραλαβή.

24 ΟΡΓΑΝΟΥ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΠΑΛΜΟΥ - ΟΞΥΜΕΤΡΙΑΣ ΑΝΑΙΜΑΚΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ - ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΡΟΧΗΛΑΤΗ ΒΑΣΗ ΤΕΜΑΧΙΟ ΕΝΑ (1) ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ: Το µηχάνηµα να είναι πλήρες, καινούργιο, αµεταχείριστο, ανθεκτικής κατασκευής, τελευταίας σύγχρονης τεχνολογίας και να περιλαµβάνει όλα τα εξαρτήµατα που απαιτούνται για την άριστη λειτουργία του. Να είναι φορητό, µικρών διαστάσεων και βάρους περίπου 3[kg]. Να παραδοθεί µε τροχήλατη βάση του ιδίου κατασκευαστικού οίκου. Να λειτουργεί κατ επιθυµία του χειριστή είτε µε τάση δικτύου 220[V]/50[Hz], είτε µε τη χρήση αποκλειστικά του επαναφορτιζόµενου συσσωρευτή ο οποίος να έχει δυνατότητα αυτόνοµης συνεχούς λειτουργίας για τουλάχιστον οκτώ (8) ωρών. Να διαθέτει οθόνη τουλάχιστον 3,5 όπου να απεικονίζει ταυτόχρονα την συστολική, την διαστολική & την µέση πίεση καθώς επίσης και τον καρδιακό ρυθµό. Να έχει την δυνατότητα να εκτελεί µετρήσεις σε νεογνά, παιδιά και ενήλικες µε την ανάλογη περιχειρίδα. Η µέτρηση της αρτηριακής πίεσης να µπορεί να µετρηθεί: Αυτόµατα σε τουλάχιστον δέκα (10) διαφορετικά χρονικά διαστήµατα (να αναφερθούν). Χειροκίνητα (manual) οποιαδήποτε χρονική στιγµή κατ επιθυµία του χρήστη. Συνεχώς σε διαστήµατα τουλάχιστον των πέντε (5) δευτερολέπτων. Να φέρει µνήµη αποθήκευσης των µετρήσεων για τις τελευταίες τουλάχιστον 48 ώρες για όλες τις µετρούµενες παραµέτρους, µε δυνατότητα ανάκλησης τους για ανασκόπηση, όπως επίσης µεταφοράς τους µέσω USB σε Η/Υ σε ειδικό λογισµικό για αποθήκευση και εκτύπωση. Να προσφερθεί προς επιλογή το λογισµικό. Να διαθέτει µονάδα µέτρησης οξυµετρίας µε τα εξής τεχνικά χαρακτηριστικά: Εύρος µετρήσεων: 0-100% Εύρος συναγερµών: 0-100% Ακρίβεια: +-3%. Καρδιακοί παλµοί: bpm Πληθυσµογραφική κυµατοµορφή σε πραγµατικό χρόνο. Να διαθέτει µονάδα θερµοκρασίας µε δυνατότητα µέτρησής της σε περίπου είκοσι (20) δευτερόλεπτα. Το µηχάνηµα πρέπει να συνοδεύεται από τα ακόλουθα πιστοποιητικά - βεβαιώσεις: Σελίδα 1 από 2

25 ποιότητας & ασφάλειας και να διαθέτουν πιστοποίηση κατά CE mark και ISO. πληροί την Υ.Α. Υ8δ/Γ.Π. οικ./1348/04 (ΦΕΚ 32Β 16/01/2004), να είναι ενταγµένος σε πρόγραµµα εναλλακτικής διαχείρισης αποβλήτων ειδών ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισµού (ΑΗΗΕ) σύµφωνα µε το Ν.2939/2001, το Π.. 117/2004 και το Π.. 15/2006. Βεβαίωση από τον προµηθευτή 10ετούς κάλυψης σε συντήρηση και ανταλλακτικά. του, για τουλάχιστον δύο (2) έτη. Τυχόν περιπτώσεις που δεν καλύπτονται από την εγγύηση (π.χ. αναλώσιµα ή εργασίες), θα πρέπει οπωσδήποτε να αναφερθούν. Ηµεροµηνία έναρξης της εγγύησης θεωρείται η ηµεροµηνία υπογραφής του Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής, µε το οποίο βεβαιώνεται η οριστική, ποσοτική και ποιοτική παραλαβή. Βεβαίωση από τον προµηθευτή ότι διαθέτει εξειδικευµένο τµήµα τεχνικής υποστήριξης µε την ανάλογη τεχνογνωσία και δυνατότητες συντήρησης - αποκατάστασης βλαβών του προσφερόµενου εξοπλισµού και να είναι επίσηµα εξουσιοδοτηµένος για την διανοµή και τεχνική υποστήριξη των προσφερόµενων συσκευών. Κατά τη διάρκεια του χρόνου εγγύησης θα γίνονται, µε ευθύνη και µέριµνα του Προµηθευτή, δωρεάν και παρουσία των υπευθύνων της Υπηρεσίας, όλοι οι προληπτικοί έλεγχοι και οι συντηρήσεις, όταν και όπως προβλέπονται από τον κατασκευαστή, καθώς και η αποκατάσταση όλων των έκτακτων βλαβών, µε επισκευή ή αντικατάσταση των τµηµάτων που έχουν υποστεί βλάβη, από εξειδικευµένο τεχνικό, ο οποίος υποχρεούται να επεµβαίνει επιτόπου & άµεσα (το πολύ εντός 12ώρου εντός Κρήτης), από την έγγραφη ή τηλεφωνική ειδοποίησή του από την Τ.Υ., ή τους υπευθύνους του Αστικού Κέντρου Υγείας. Το µηχάνηµα θα εγκατασταθεί και θα παραδοθεί σε πλήρη και κανονική λειτουργία, µε φροντίδα και δαπάνη του Προµηθευτή στο Αστικό Κέντρο Υγείας. Ο προµηθευτής οφείλει να λάβει γνώση των υφιστάµενων εγκαταστάσεων, µε χρόνο παράδοσης το αργότερο εντός τριών (3) µηνών. Ο προµηθευτής πρέπει να εκπαιδεύσει δωρεάν τους χρήστες για την λειτουργία του και τους τεχνικούς για τις επισκευές του και να παραδώσει φυλλάδια οδηγιών χρήσης - συντήρησης στην Ελληνική γλώσσα, οι οποίες πρέπει να αποδίδουν πιστά το πρωτότυπο κείµενο και να φέρουν την έγκριση του κατασκευαστή (Νόµος 2955/01, άρθρο 2, παρ. 5) και Service manual στα Αγγλικά. Σελίδα 2 από 2

26 ΗΛΕΚΤΡΟΚΑΡ ΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΛΥΚΑΝΑΛΟΣ ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΣ ΤΕΜΑΧΙΑ ΤΡΙΑ (3) ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ: Ο ηλεκτροκαρδιογράφος να είναι πλήρης, καινούργιος, αµεταχείριστος, τελευταίας σύγχρονης τεχνολογίας και να περιλαµβάνει όλα τα εξαρτήµατα που απαιτούνται για την άριστη λειτουργία του. Να λειτουργεί µε τάση δικτύου 220[V]/50[Hz] και µε επαναφορτιζόµενες µπαταρίες διάρκειας τουλάχιστον 3 ωρών ή τουλάχιστον 100 εκτυπώσεων. Να είναι αυτόµατης και χειροκίνητης λειτουργίας. Η δειγµατοληψία να είναι τουλάχιστον 4000[Hz] ανά κανάλι. Το εύρος συχνοτήτων του ενισχυτή του ΗΚΓ να είναι από 0,05 300[Hz] για την καλύτερη ανάλυση σε εξετάσεις παίδων. Να συλλέγει ταυτόχρονα και τις δώδεκα απαγωγές σε συνδυασµούς standard και cabrera. Θα εκτιµηθεί η δυνατότητα συλλογής των απαγωγών και σε συνδυασµό ΝΕΗΒ. Να διαθέτει οθόνη υγρών κρυστάλλων LCD, αδιάβροχη και αδιαπέραστη από σκόνη, διαστάσεων τουλάχιστον 8" όπου να απεικονίζονται: Έως και 12 απαγωγές ταυτόχρονα. Ηµεροµηνία, ώρα και όνοµα ασθενή. Ένδειξη µπαταρίας µε δυνατότητα ενηµέρωσης του χρήστη σε περίπτωση αποφόρτισης της κατά την λειτουργία. Καρδιορυθµός. Ταχύτητα καρδιογραφήµατος. Ευαισθησία καρδιογραφήµατος. ιάφορα µηνύµατα συστήµατος ή και οδηγίες. Κατάσταση φίλτρου (ενεργοποιηµένο ή µη). Τυχόν αποκόλλησης ή µη καλής επαφής των ηλεκτροδίων. Να υπάρχει και ηχητική ένδειξη. Να διαθέτει ενσωµατωµένο αλφαριθµητικό πληκτρολόγιο αφής, αδιάβροχο και αδιαπέραστο από σκόνη, για την εισαγωγή στοιχείων του ασθενούς (όχι µέσω της οθόνης). Να διαθέτει καταγραφικό έξι / δώδεκα καναλιών, θερµικού τύπου, µε εύρος συχνοτήτων από [Hz] για την εκτύπωση σε χαρτί µεγέθους τουλάχιστον 200[mm] (A4). Να υπάρχει η δυνατότητα επιλογής διαφόρων τύπων εκτύπωσης κατά την αυτόµατη λειτουργία. Απαραίτητη είναι η ταυτόχρονη εκτύπωση των 12 απαγωγών σε µία σελίδα. Σελίδα 1 από 3

27 Η ταχύτητα εκτύπωσης να µπορεί να ρυθµιστεί στα 5/10/25/50[mm/s] και η ευαισθησία να µπορεί να ρυθµιστεί χειροκίνητα στα 5/10/20[mm/mV] ή και αυτόµατα. Να περιέχει φίλτρα µυϊκά στα 25, 35[Hz] καθώς και φίλτρα δικτύου στα 50 και 60[Hz]. Επιπλέον φίλτρα θα εκτιµηθούν θετικά. Να διαθέτει αναγνώριση βηµατοδοτικών παλµών. Να διαθέτει πρόγραµµα µετρήσεων και διάγνωσης για νεογνά, παιδιά και ενήλικες. Να έχει δυνατότητα συγκράτησης στην µνήµη του και αρχειοθέτησης ηλεκτροκαρδιογραφηµάτων τουλάχιστον 300 εξετάσεων. Να διαθέτει την δυνατότητα προεπισκόπησης του ΗΚΓφήµατος πριν την εκτύπωση. Να διαθέτει µνήµη για την αποθήκευση των τελευταίων 5 λεπτών του ΗΚΓ (Full disclosure) σε όλα τα κανάλια για την µεταφορά τους σε λογισµικό σε Η/Υ. Να έχει την δυνατότητα µεταφοράς των εξετάσεων στην µνήµη σε ειδικό λογισµικό σε Η/Υ για περαιτέρω αρχειοθέτηση ή ανάλυση των καρδιογραφηµάτων. Να προσφερθεί προς επιλογή το λογισµικό του Η/Υ. Να αναφερθούν οι τρόποι σύνδεσης του συστήµατος µε τον Η/Υ. Να διαθέτει τουλάχιστον θύρα Ethernet και να δύναται να διαθέτει WLAN. Να διαθέτει δυνατότητα εξαγωγής της εξέτασης σε µορφή PDF. Να διαθέτει USB θύρα για την σύνδεση συστήµατος BARCODE READER. Να διαθέτει δυνατότητα αναβάθµισης µε: Λογισµικό βηµατοδοτικών µετρήσεων. Υποστήριξη DICOM. Το βάρος του να µην υπερβαίνει τα 4,5[Kg]. Να διαθέτει τροχήλατη βάση µε ένα συρτάρι, δύο ράφια και βραχίονα για την στήριξη του καλωδίου του ηλεκτροκαρδιογράφου. πιστοποιητικά - βεβαιώσεις: ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισµού (ΑΗΗΕ) σύµφωνα µε το Ν.2939/2001, το Π.. 117/2004 και το Π.. 15/2006. Βεβαίωση από τον προµηθευτή 10ετούς κάλυψης σε συντήρηση και ανταλλακτικά. Σελίδα 2 από 3

28 του, για τουλάχιστον δύο (2) έτη. Τυχόν περιπτώσεις που δεν καλύπτονται από την εγγύηση (π.χ. αναλώσιµα ή εργασίες), θα πρέπει οπωσδήποτε να αναφερθούν. Ηµεροµηνία έναρξης της εγγύησης θεωρείται η ηµεροµηνία υπογραφής του Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής, µε το οποίο βεβαιώνεται η οριστική, ποσοτική και ποιοτική παραλαβή. Βεβαίωση από τον προµηθευτή ότι διαθέτει εξειδικευµένο τµήµα τεχνικής υποστήριξης µε την ανάλογη τεχνογνωσία και δυνατότητες συντήρησης - αποκατάστασης βλαβών του προσφερόµενου εξοπλισµού και να είναι επίσηµα εξουσιοδοτηµένος για την διανοµή και τεχνική υποστήριξη της προσφερόµενης συσκευής. Κατά τη διάρκεια του χρόνου εγγύησης θα γίνονται, µε ευθύνη και µέριµνα του Προµηθευτή, δωρεάν και παρουσία των υπευθύνων της Υπηρεσίας, όλοι οι προληπτικοί έλεγχοι και οι συντηρήσεις, όταν και όπως προβλέπονται από τον κατασκευαστή, καθώς και η αποκατάσταση όλων των έκτακτων βλαβών, µε επισκευή ή αντικατάσταση των τµηµάτων που έχουν υποστεί βλάβη, από εξειδικευµένο τεχνικό, ο οποίος υποχρεούται να επεµβαίνει επιτόπου & άµεσα (το πολύ εντός 12ώρου εντός Κρήτης), από την έγγραφη ή τηλεφωνική ειδοποίησή του από την Τ.Υ., ή τους υπευθύνους του Αστικού Κέντρου Υγείας. Το µηχάνηµα θα εγκατασταθεί και θα παραδοθεί σε πλήρη και κανονική λειτουργία, µε φροντίδα και δαπάνη του Προµηθευτή στο Αστικό Κέντρο Υγείας. Ο προµηθευτής οφείλει να λάβει γνώση των υφιστάµενων εγκαταστάσεων, µε χρόνο παράδοσης το αργότερο εντός τριών (3) µηνών. Ο προµηθευτής πρέπει να εκπαιδεύσει δωρεάν τους χρήστες για την λειτουργία του και τους τεχνικούς για τις επισκευές του και να παραδώσει φυλλάδια οδηγιών χρήσης - συντήρησης στην Ελληνική γλώσσα, οι οποίες πρέπει να αποδίδουν πιστά το πρωτότυπο κείµενο και να φέρουν την έγκριση του κατασκευαστή (Νόµος 2955/01, άρθρο 2, παρ. 5) και Service manual στα Αγγλικά. Να δοθούν οικονοµικές προσφορές για την συντήρηση του µηχανήµατος συµπεριλαµβανοµένων των ανταλλακτικών πλην των αναλώσιµων, µαζί µε τα πάσης φύσεως υλικά και εργατικά στην προσφερόµενη τιµή συντήρησης, που θα ισχύσει µετά τη λήξη της εγγύησης και για 10 συνολικά χρόνια. Σελίδα 3 από 3

29 ΗΛΕΚΤΡΟΚΑΡ ΙΟΓΡΑΦΟΥ ΤΡΙΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΣ ΤΕΜΑΧΙΑ ΤΡΙΑ (3) ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ: Ο ηλεκτροκαρδιογράφος να είναι πλήρης, καινούργιος, αµεταχείριστος, τελευταίας σύγχρονης τεχνολογίας και να περιλαµβάνει όλα τα εξαρτήµατα που απαιτούνται για την άριστη λειτουργία του. Να λειτουργεί µε τάση δικτύου 220[V]/50[Hz] και µε επαναφορτιζόµενες µπαταρίες διάρκειας τουλάχιστον 5 ωρών ή τουλάχιστον 300 ΗΚΓφηµάτων στην αυτόµατη λειτουργία. Να είναι αυτόµατης και χειροκίνητης λειτουργίας. Η απόκριση συχνότητας να είναι από [Hz] και η δειγµατοληψία να είναι τουλάχιστον 1.000[Hz]. Να συλλέγει και τις δώδεκα απαγωγές σε συνδυασµούς standard και Cabrera µε την χρήση 10πολικού καλωδίου. Να έχει οθόνη υγρών κρυστάλλων LCD διαστάσεων τουλάχιστον 3" όπου να απεικονίζονται: Έως και 12 απαγωγές. Ώρα, ηλικία και αριθµό ασθενή. Ένδειξη µπαταρίας µε δυνατότητα ενηµέρωσης του χρήστη σε περίπτωση αποφόρτισης της κατά την λειτουργία. Ο καρδιορυθµός. Ταχύτητα καρδιογραφήµατος. Ευαισθησία καρδιογραφήµατος. ιάφορα µηνύµατα συστήµατος. Κατάσταση φίλτρου. Τυχόν αποκόλλησης ή µη καλής επαφής των ηλεκτροδίων. Να υπάρχει και ηχητική ένδειξη. Να διαθέτει πληκτρολόγιο µεµβράνης για την εκτέλεση των λειτουργιών. Να µπορεί ο χρήστης να εισάγει στοιχεία ασθενή. Να αναλυθεί ο τρόπος. Να διαθέτει καταγραφικό τριών καναλιών, θερµικού τύπου, για την εκτύπωση σε χαρτί µεγέθους τουλάχιστον 70[mm]. Να υπάρχει η δυνατότητα εκτύπωσης και σε εξωτερικό εκτυπωτή. Να µπορεί να χρησιµοποιηθεί και ως µονοκάναλος. Επιπλέον εκτυπώσεις να αναφερθούν. Οπωσδήποτε να περιλαµβάνεται & τριών καναλιών& µία ρυθµού. Η ταχύτητα εκτύπωσης να µπορεί να ρυθµιστεί στα 5/10/25/50[mm/s] και η ευαισθησία να µπορεί να ρυθµιστεί χειροκίνητα στα 5/10/20[mm/mV] ή και αυτόµατα. Σελίδα 1 από 3

30 Να διαθέτει προγράµµατα µετρήσεων και διάγνωσης. Να διαθέτει και πρόγραµµα µέσων όρων. Να διαθέτει φίλτρα, µυϊκά στα 25, 35[Hz], δικτύου, ψηφιακά µεταξύ [Hz] και χαµηλών συχνοτήτων µεταξύ των [Hz]. Να διαθέτει µνήµη αποθήκευσης τουλάχιστον 150 εξετάσεων. Να διαθέτει δυνατότητα αποθήκευσης και σε µορφή PDF. Να έχει την δυνατότητα µεταφοράς των εξετάσεων στην µνήµη σε ειδικό λογισµικό σε Η/Υ για περαιτέρω αρχειοθέτηση ή ανάλυση των καρδιογραφηµάτων. Να προσφερθεί προς επιλογή το λογισµικό. Να διαθέτει σειριακή θύρα και θύρα δικτύου για την µεταφορά των δεδοµένων. Να διαθέτει λειτουργία αυτόµατης απενεργοποίησης µετά από ορισµένο χρόνο σε περίπτωση αδράνειας της συσκευής. Να διαθέτει τροχήλατη βάση µε ένα συρτάρι, δύο ράφια και βραχίονα για την στήριξη του καλωδίου του ηλεκτροκαρδιογράφου. Το βάρος του να µην υπερβαίνει τα 3.0[kg]. πιστοποιητικά - βεβαιώσεις: ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισµού (ΑΗΗΕ) σύµφωνα µε το Ν.2939/2001, το Π.. 117/2004 και το Π.. 15/2006. Βεβαίωση από τον προµηθευτή 10ετούς κάλυψης σε συντήρηση και ανταλλακτικά. του, για τουλάχιστον δύο (2) έτη. Τυχόν περιπτώσεις που δεν καλύπτονται από την εγγύηση (π.χ. αναλώσιµα ή εργασίες), θα πρέπει οπωσδήποτε να αναφερθούν. Ηµεροµηνία έναρξης της εγγύησης θεωρείται η ηµεροµηνία υπογραφής του Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής, µε το οποίο βεβαιώνεται η οριστική, ποσοτική και ποιοτική παραλαβή. Βεβαίωση από τον προµηθευτή ότι διαθέτει εξειδικευµένο τµήµα τεχνικής υποστήριξης µε την ανάλογη τεχνογνωσία και δυνατότητες συντήρησης - αποκατάστασης βλαβών του προσφερόµενου εξοπλισµού και να είναι επίσηµα εξουσιοδοτηµένος για την διανοµή και τεχνική υποστήριξη της προσφερόµενης συσκευής. Κατά τη διάρκεια του χρόνου εγγύησης θα γίνονται, µε ευθύνη και µέριµνα του Προµηθευτή, δωρεάν και παρουσία των υπευθύνων της Υπηρεσίας, όλοι οι Σελίδα 2 από 3

31 προληπτικοί έλεγχοι και οι συντηρήσεις, όταν και όπως προβλέπονται από τον κατασκευαστή, καθώς και η αποκατάσταση όλων των έκτακτων βλαβών, µε επισκευή ή αντικατάσταση των τµηµάτων που έχουν υποστεί βλάβη, από εξειδικευµένο τεχνικό, ο οποίος υποχρεούται να επεµβαίνει επιτόπου & άµεσα (το πολύ εντός 12ώρου εντός Κρήτης), από την έγγραφη ή τηλεφωνική ειδοποίησή του από την Τ.Υ., ή τους υπευθύνους του Αστικού Κέντρου Υγείας. Το µηχάνηµα θα εγκατασταθεί και θα παραδοθεί σε πλήρη και κανονική λειτουργία, µε φροντίδα και δαπάνη του Προµηθευτή στο Αστικό Κέντρο Υγείας. Ο προµηθευτής οφείλει να λάβει γνώση των υφιστάµενων εγκαταστάσεων, µε χρόνο παράδοσης το αργότερο εντός τριών (3) µηνών. Ο προµηθευτής πρέπει να εκπαιδεύσει δωρεάν τους χρήστες για την λειτουργία του και τους τεχνικούς για τις επισκευές του και να παραδώσει φυλλάδια οδηγιών χρήσης - συντήρησης στην Ελληνική γλώσσα, οι οποίες πρέπει να αποδίδουν πιστά το πρωτότυπο κείµενο και να φέρουν την έγκριση του κατασκευαστή (Νόµος 2955/01, άρθρο 2, παρ. 5) και Service manual στα Αγγλικά. Να δοθούν οικονοµικές προσφορές για την συντήρηση του µηχανήµατος συµπεριλαµβανοµένων των ανταλλακτικών πλην των αναλώσιµων, µαζί µε τα πάσης φύσεως υλικά και εργατικά στην προσφερόµενη τιµή συντήρησης, που θα ισχύσει µετά τη λήξη της εγγύησης και για 10 συνολικά χρόνια. Σελίδα 3 από 3

32 ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΤΕΜΑΧΙΟ ΕΝΑ (1) ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ: Τα χειρουργικά εργαλεία να είναι καινούργια, αµεταχείριστα, τελευταίας ανθεκτικής κατασκευής, από ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής ποιότητας, να αποστειρώνονται σε κλίβανο & να παραδοθούν σε άριστη κατάσταση. Να δοθούν δύο (2) σετ εργαλείων ραµµάτων για εξωτερικούς ασθενείς που να περιέχουν τουλάχιστον: ψαλίδι επέµβασης 11,5[cm] str. sh/sh X 1 λαβίδα ιστών 14,5[cm] 1 Χ 2 X 1 λαβίδα mosquito 12,5[cm] str. X 1 βελονοκάτοχο crile - wood 15[cm] Χ 1 Επίσης να δοθούν δύο (2) σετ εργαλείων αφαίρεσης ραµµάτων για εξωτερικούς ασθενείς που να περιέχουν τουλάχιστον: ψαλίδι ραµµάτων spencer 13[cm] str. Χ 1 τσιµπίδα για το βαµβάκι adson 12[cm] Χ 1 λαβίδα ιστών adson 12[cm] 1 Χ 2 Χ 1 Τα προσφερόµενα είδη πρέπει να συνοδεύεται από τα ακόλουθα πιστοποιητικά - βεβαιώσεις: Να είναι πιστοποιηµένα σύµφωνα µε τα τελευταία ευρωπαϊκά πρότυπα εξοπλισµού (ΑΗΗΕ) σύµφωνα µε το Ν.2939/2001, το Π.. 117/2004 και το Π.. 15/2006. των προσφεροµένων ειδών για τουλάχιστον δύο (2) έτη. Ηµεροµηνία έναρξης της εγγύησης θεωρείται η ηµεροµηνία υπογραφής του Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής, µε το οποίο βεβαιώνεται η οριστική, ποσοτική και ποιοτική παραλαβή.

33 ΠΟ ΙΑΣ ΑΚΤΙΝΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΕΜΑΧΙΟ ΕΝΑ (1) ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ: 300 Η ποδιά ακτινοπροστασίας να είναι πλήρης, καινούργια, αµεταχείριστη, τελευταίας ανθεκτικής κατασκευής από µόλυβδο και να περιλαµβάνει όλα τα στοιχεία που απαιτούνται για την προστασία των χρηστών από τις ακτίνες Χ. Να είναι ένδυµα κατάλληλο για χρήση σε διαδικασίες ρουτίνας ακτινοδιαγνωστικών εξετάσεων, για την προστασία του προσωπικού. Να είναι κατασκευασµένο από πολύφυλλο ύφασµα µολυβδούχου βινυλίου. Η αναφερόµενη ποδιά να καλύπτει τον χρήστη πάνω από τους ώµους του έως πάνω από τους µηρούς του, µε ισοδύναµο µολύβδου 0,5[mm]. πιστοποιητικά - βεβαιώσεις: ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισµού (ΑΗΗΕ) σύµφωνα µε το Ν.2939/2001, το Π.. 117/2004 και το Π.. 15/2006. του προσφερόµενου είδους για τουλάχιστον δύο (2) έτη. Ηµεροµηνία έναρξης της εγγύησης θεωρείται η ηµεροµηνία υπογραφής του Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής, µε το οποίο βεβαιώνεται η οριστική, ποσοτική και ποιοτική παραλαβή.

34 ΙΑΦΑΝΟΣΚΟΠΙΟ ΕΠΙΤΟΙΧΙΟ ΙΠΛΟ ΤΕΜΑΧΙΑ ΕΞΙ (6) ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ: Το διπλό επιτοίχιο διαφανοσκόπιο να είναι πλήρες, καινούργιο, αµεταχείριστο, τελευταίας ανθεκτικής κατασκευής και να περιλαµβάνει όλα τα εξαρτήµατα που απαιτούνται για την άριστη λειτουργία του. Η τροφοδοσία του να γίνεται µε τάση δικτύου 220[V]/50[Hz] από ρευµατολήπτη τύπου σούκο. Να έχει δύο θέσεις για προβολή ακτινογραφικών φιλµ µε ειδικό συνεχόµενο έλασµα υψηλής αντοχής, που να εξασφαλίζει σταθερή στερέωση χωρίς να καταστρέφει τα φιλµ. Να είναι κατασκευασµένο από λαµαρίνα 8/10 µε αντιοξειδωτική προστασία βαµµένη µε ηλεκτροστατική βαφή και να φέρει κάλυµµα από plexiglass πάχους 3[mm], µε δύο (2) διακόπτες και ενδεικτική λυχνία λειτουργίας. Να αναρτάται σε τοίχο. Oι πηγές φωτισµού να είναι σε θερµοκρασία χρώµατος περίπου Kelvin και να παρέχουν φυσικό φως ηµέρας. πιστοποιητικά - βεβαιώσεις: ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισµού (ΑΗΗΕ) σύµφωνα µε το Ν.2939/2001, το Π.. 117/2004 και το Π.. 15/2006. Βεβαίωση από τον προµηθευτή 10ετούς κάλυψης σε ανταλλακτικά. του προσφερόµενου είδους για τουλάχιστον δύο (2) έτη. Ηµεροµηνία έναρξης της εγγύησης θεωρείται η ηµεροµηνία υπογραφής του Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής, µε το οποίο βεβαιώνεται η οριστική, ποσοτική και ποιοτική παραλαβή.

35 ΙΑΦΑΝΟΣΚΟΠΙΟ ΕΠΙΤΟΙΧΙΟ ΠΟΛΛΑΠΛΟ ΤΕΜΑΧΙΟ ΕΝΑ (1) ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ: Το επιτοίχιο πολλαπλό διαφανοσκόπιο να είναι πλήρες, καινούργιο, αµεταχείριστο, σύγχρονης υψηλής ποιότητας κατασκευής και να περιλαµβάνει όλα τα εξαρτήµατα που απαιτούνται για την άριστη λειτουργία του. Η τροφοδοσία του να γίνεται µε τάση δικτύου 220[V]/50[Hz] από ρευµατολήπτη τύπου σούκο. Να διαθέτει δύο τµήµατα (άνω - κάτω) και κάθε τµήµα να φέρει τέσσερις θέσεις για ακτινογραφίες 36x43[cm]. Να έχει δύο διακόπτες για την ενεργοποίηση της κάθε θέσης ξεχωριστά. Η φωτεινότητα να ρυθµίζεται µε ροοστάτη ή µε διακόπτη. Οι πηγές φωτισµού να είναι σε θερµοκρασία χρώµατος περίπου Kelvin. Να έχει εξωτερικές διαστάσεις µικρότερες από 180x120x30[cm]. πιστοποιητικά - βεβαιώσεις: ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισµού (ΑΗΗΕ) σύµφωνα µε το Ν.2939/2001, το Π.. 117/2004 και το Π.. 15/2006. Βεβαίωση από τον προµηθευτή 10ετούς κάλυψης σε ανταλλακτικά. του προσφερόµενου είδους για τουλάχιστον δύο (2) έτη. Ηµεροµηνία έναρξης της εγγύησης θεωρείται η ηµεροµηνία υπογραφής του Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής, µε το οποίο βεβαιώνεται η οριστική, ποσοτική και ποιοτική παραλαβή.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΟΡΘΟΠΑΝΤΟΓΡΑΦΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΟΡΘΟΠΑΝΤΟΓΡΑΦΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - Γ.Ν. ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ Λεωφ. Κνωσσού, Τ.Θ. 44, Ηράκλειο Κρήτης ΑΦΜ 999161766, Α ΔΟΥ Ηρακλείου ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Ηράκλειο, 31/7/2017 Τμήμα: Βιοϊατρικής Τεχνολογίας

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ - ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ - ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ - ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗΣ 1. ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Το ζητούμενο είδος θα πρέπει να πληροί τις παρακάτω απαραίτητες τεχνικές προδιαγραφές, που θα πρέπει να αποδεικνύονται

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΓΕΝΙΚΑ Ψηφιακό ακτινολογικό συγκρότημα, σύγχρονης τεχνολογίας, κατάλληλο νοσοκομειακή χρήση Το συγκρότημα θα περιλαμβάνει: 1. Γεννήτρια πολυκορφών,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΤΡΟΧΗΛΑΤΩΝ ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΩΝ ΜΕ ΟΞΥΜΕΤΡΙΑ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΤΡΟΧΗΛΑΤΩΝ ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΩΝ ΜΕ ΟΞΥΜΕΤΡΙΑ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΤΡΟΧΗΛΑΤΩΝ ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΩΝ ΜΕ ΟΞΥΜΕΤΡΙΑ Σ.Β (%) Σ.Β (%) Α/Α ΓΕΝΙΚΑ Τροχήλατη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης Αναίμακτης (συστολική-διαστολική και μέση πίεση) με ταλαντωσυμετρική

Διαβάστε περισσότερα

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Α.Δ.Α.ΒΤΝΛ469Η2Ι-ΙΙΞ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 7 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ Ηράκλειο: 24-10-2014 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΥΠΟΣΤ/ΞΗΣ Αρ. Πρωτ.: 13149 ΤΜΗΜΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΟΡΘΟΠΑΝΤΟΓΡΑΦΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΟΡΘΟΠΑΝΤΟΓΡΑΦΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - Γ.Ν. ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ Λεωφ. Κνωσσού, Τ.Θ. 44, Ηράκλειο Κρήτης ΑΦΜ 999161766, Α ΔΟΥ Ηρακλείου ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Ηράκλειο, 9/5/2017 Τμήμα: Βιοϊατρικής Τεχνολογίας

Διαβάστε περισσότερα

Θεσσαλονίκη 27/10/2015. Αξιότιμη κα Μαντάκη,

Θεσσαλονίκη 27/10/2015. Αξιότιμη κα Μαντάκη, ΠΡΟΣ: 4 η Υ.ΠΕ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ KOMOTHNHΣ «ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ» ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΥΠΟΨΗ: ΜΑΝΤΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΗΛ. 25313 51351, 51551 FAX: 25310 51535 Θεσσαλονίκη 27/10/2015 Αξιότιμη κα Μαντάκη,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΜΕ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΧΗΛΑΤΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ 1. Η τράπεζα θα πρέπει να είναι σύγχρονης τεχνολογίας ηλεκτρομηχανικής λειτουργίας. Να είναι

Διαβάστε περισσότερα

15PROC002785431 2015-05-19

15PROC002785431 2015-05-19 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 η ΥΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΝΑ ΚΑΤ Νίκης 2, 145 61 ΚΗΦΙΣΙΑ Πληροφορίες: Αρ. Γαλανάκης τηλ.: 213-20.86.333, φαξ: 213-20.86.757/670 e-mail: prom3@kat-hosp.gr ΑΡ. ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ: 25/2015 ΚΗΦΙΣΙΑ, 28-04-2015

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Δ Η Μ Ο Σ Χ Ι Ο Υ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ταχ. Δ/νση : Κανάρη 18, Χίος Χίος 20/2/ 2017 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Δ Η Μ Ο Σ Χ Ι Ο Υ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ταχ. Δ/νση : Κανάρη 18, Χίος Χίος 20/2/ 2017 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Δ Η Μ Ο Σ Χ Ι Ο Υ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ταχ. Δ/νση : Κανάρη 18, Χίος Χίος 20/2/ 2017 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Σύμφωνα με την αριθ. 254/2016 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου έχει γίνει

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΚΛΙΒΑΝΟΥ ΤΑΧΕΙΑΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΚΛΙΒΑΝΟΥ ΤΑΧΕΙΑΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΚΛΙΒΑΝΟΥ ΤΑΧΕΙΑΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗΣ ΤΕΜΑΧΙΟ ΕΝΑ (1) ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ: 4.000 Ο κλίβανος να είναι πλήρης, καινούργιος, αµεταχείριστος, τελευταίας γενιάς και να περιλαµβάνει όλα τα εξαρτήµατα που απαιτούνται

Διαβάστε περισσότερα

1. Ο κεντρικός σταθμός παρακολούθησης ασθενών να είναι σύγχρονης τεχνολογίας και σχεδίασης κατάλληλος για Νοσοκομειακή χρήση.

1. Ο κεντρικός σταθμός παρακολούθησης ασθενών να είναι σύγχρονης τεχνολογίας και σχεδίασης κατάλληλος για Νοσοκομειακή χρήση. TEXNIΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΑΣΘΕΝΩΝ ΜΕ 5 ΠΑΡΑΚΛΙΝΙΑ ΜΟΝΙΤΟΡ KAI 2 ΟΘΟΝΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΩΡΑΚΟΣ- ΚΑΡΔΙΑΣ-ΑΓΓΕΙΩΝ Α. ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΝΕΟΓΝΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΝΕΟΓΝΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΝΕΟΓΝΩΝ 1. Να προσφερθεί πλήρες σύστημα μεταφοράς νεογνών το οποίο να αποτελείτε από τα κάτωθι: Φορητή θερμοκοιτίδα Φορητό νεογνικό αναπνευστήρα Φορητό

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ. 1) ΟΞΥΜΕΤΡΟ ΑΚΤΥΛΟΥ. ΤΕΜΑΧΙΑ ΠΕΝΤΕ (5) ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ: 800 Το οξύµετρο δακτύλου πρέπει να είναι πλήρες, καινούργιο,

Διαβάστε περισσότερα

TEXNIKEΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΜΙΚΡΟΤΟΜΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΑΝΑΤΟΜΙΚΟ

TEXNIKEΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΜΙΚΡΟΤΟΜΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΑΝΑΤΟΜΙΚΟ TEXNIKEΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΜΙΚΡΟΤΟΜΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΑΝΑΤΟΜΙΚΟ ΟΜΑΔΑ Α : ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Το ζητούμενο είδος θα πρέπει να πληροί τις παρακάτω απαραίτητες τεχνικές προδιαγραφές, που θα πρέπει να αποδεικνύονται

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙKΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΔΙΑΘΕΡΜΙΑΣ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ

ΤΕΧΝΙKΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΔΙΑΘΕΡΜΙΑΣ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΤΕΧΝΙKΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΔΙΑΘΕΡΜΙΑΣ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ 1. ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Το ζητούμενο είδος θα πρέπει να πληροί τις παρακάτω απαραίτητες τεχνικές προδιαγραφές, που θα πρέπει να αποδεικνύονται

Διαβάστε περισσότερα

1. Ο κεντρικός σταθμός παρακολούθησης ασθενών να είναι σύγχρονης τεχνολογίας και σχεδίασης κατάλληλος για Νοσοκομειακή χρήση.

1. Ο κεντρικός σταθμός παρακολούθησης ασθενών να είναι σύγχρονης τεχνολογίας και σχεδίασης κατάλληλος για Νοσοκομειακή χρήση. TEXNIΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΑΣΘΕΝΩΝ ΜΕ 5 ΠΑΡΑΚΛΙΝΙΑ ΜΟΝΙΤΟΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΩΡΑΚΟΣ- ΚΑΡΔΙΑΣ-ΑΓΓΕΙΩΝ Α. ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ 1. Ο κεντρικός σταθμός παρακολούθησης

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΤΥΠΟΥ Γ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΤΥΠΟΥ Γ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΤΥΠΟΥ Γ Σ.Β. (%) ΓΕΝΙΚΑ Αναισθησιολογικό συγκρότημα κατάλληλο για χορήγηση αναισθησίας σε ενήλικες Το συγκρότημα να αποτελείται από: α. Μηχάνημα αναισθησίας

Διαβάστε περισσότερα

Το ΓΝΑ ΚΑΤ πρόκειται να προβεί στην προμήθεια των κατωτέρω υλικών για την κάλυψη επιτακτικών και έκτακτων αναγκών.

Το ΓΝΑ ΚΑΤ πρόκειται να προβεί στην προμήθεια των κατωτέρω υλικών για την κάλυψη επιτακτικών και έκτακτων αναγκών. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 η ΥΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΝΑ ΚΑΤ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Νίκης 2, 145 61 ΚΗΦΙΣΙΑ φαξ 213.20.86.757 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΚΗΦΙΣΙΑ: 21-10-2016 Α/Α: 152 Θέμα: Έρευνα αγοράς για την προμήθεια υλικών.

Διαβάστε περισσότερα

Εξεταστική γυναικολογική κλίνη (boom) Σύµφωνα µε συνηµµένες τεχνικές προδιαγραφές Εξεταστικός προβολέας δαπέδου. Στατώ ορών. Φορείο µεταφοράς ασθενών

Εξεταστική γυναικολογική κλίνη (boom) Σύµφωνα µε συνηµµένες τεχνικές προδιαγραφές Εξεταστικός προβολέας δαπέδου. Στατώ ορών. Φορείο µεταφοράς ασθενών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ "ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ - ΑΛΕΞΑΝ ΡΑ" ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΟ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΓΡ.ΜΙΚΡΟΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡ.:.ΑΛΕΒΙΖΟΣ ΤΗΛ.& FAX.:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΕ ΕΠΙΠΕ ΟΥΣ ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΤΥΠΩΤΗ ΞΗΡΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ Μ.Υ. ΤΟΥ Π.Ε..Υ.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΕ ΕΠΙΠΕ ΟΥΣ ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΤΥΠΩΤΗ ΞΗΡΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ Μ.Υ. ΤΟΥ Π.Ε..Υ. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΕ ΕΠΙΠΕ ΟΥΣ ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΤΥΠΩΤΗ ΞΗΡΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ Μ.Υ. ΤΟΥ Π.Ε..Υ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΜΕ Φ.Π.Α.: 60.000 Το σύστηµα ψηφιακής ακτινογραφίας

Διαβάστε περισσότερα

TEXNIKEΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ (ΣΥΣΤΗΜΑ) Το ζητούμενο είδος θα πρέπει να πληροί τις παρακάτω απαραίτητες

TEXNIKEΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ (ΣΥΣΤΗΜΑ) Το ζητούμενο είδος θα πρέπει να πληροί τις παρακάτω απαραίτητες ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - Γ.Ν. ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ Λεωφ. Κνωσσού, Τ.Θ. 44, Ηράκλειο Κρήτης ΑΦΜ 999161766, Α ΔΟΥ Ηρακλείου TEXNIKEΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ (ΣΥΣΤΗΜΑ) ΟΜΑΔΑ Α : ΤΕΧΝΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ 1η Υ. ΠΕ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : Ε. ΠΑΤΡΑ ΤΗΛ.: 213-2052518 ΦΑΞ : 213-2052441 Email: promitheion@paidon-pentelis.gr Ημερομηνία

Διαβάστε περισσότερα

Δημόσια ανοικτή διαδικασία συλλογής προσφορών υλικών ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Δημόσια ανοικτή διαδικασία συλλογής προσφορών υλικών ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμ. Πρωτ. 14118 2η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ Πειραιάς: 21 10-2015 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ «ΤΖΑΝΕΙΟ» ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΜΠΑΡΓΙΑΤΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Ακολουθούν οι τεχνικές προδιαγραφές συστήματος αποτελούμενο από ένα (1) Monitor Κεντρικού Σταθμού και πέντε (5) Monitors ζωτικών λειτουργιών, για να καλύψουν ανάγκες της Κλινικής

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΥ ΣΤΑΤΩ ΟΡΩΝ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΓΚΙΣΤΡΑ. 1. Υλικό κατασκευής Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα ΝΑΙ ΝΑΙ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΥ ΣΤΑΤΩ ΟΡΩΝ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΓΚΙΣΤΡΑ. 1. Υλικό κατασκευής Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα ΝΑΙ ΝΑΙ ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΥ ΣΤΑΤΩ ΟΡΩΝ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΓΚΙΣΤΡΑ Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα 2. Βάρος (kg) Να αναφερθεί 3. Ύψος 4. Στην κορυφή να διαθέτει τέσσερα (4) μεταλλικά άγκιστρα από ανοξείδωτο χάλυβα. 5. Τροχήλατη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Καλεί τους ενδιαφερομένους για την υποβολή κλειστών Τεχνικών - Οικονομικών προσφορών: μέχρι την Πέμπτη και ώρα 13:00.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Καλεί τους ενδιαφερομένους για την υποβολή κλειστών Τεχνικών - Οικονομικών προσφορών: μέχρι την Πέμπτη και ώρα 13:00. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 4 η Υ.ΠΕ Μακεδονίας & Θράκης ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ Υποδιεύθυνση Οικονομικού Καβάλα 21-08-2017 Αριθ. Πρωτ. 18288 ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΑΣΙΛΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ 1η Υ. ΠΕ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΓΡΑΦ.ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : Ε. ΠΑΤΡΑ ΤΗΛ.: 213-2052518 ΦΑΞ : 213-2052441 Email: promitheion@paidon-pentelis.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΤ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣΗ ΟΡΟΦΗΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΣΚΥΑΛΙΤΙΚΗ ΛΥΧΝΙΑ, ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΣΤΗΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΛΗ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΥ

ΣΕΤ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣΗ ΟΡΟΦΗΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΣΚΥΑΛΙΤΙΚΗ ΛΥΧΝΙΑ, ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΣΤΗΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΛΗ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΥ ΣΕΤ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣΗ ΟΡΟΦΗΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΣΚΥΑΛΙΤΙΚΗ ΛΥΧΝΙΑ, ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΣΤΗΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΛΗ ΑΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΥ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟΥ ΠΡΟΒΟΛΕΑ ΜΕ ΔΥΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΜΟΝΙΤΟΡ Σ.Β

Διαβάστε περισσότερα

παρακάτω υλικών. Το κριτήριο επιλογής του προμηθευτή είναι η χαμηλότερη τιμή εκ των προμηθευτών των οποίων οι προσφορές θα κριθούν αποδεκτές.

παρακάτω υλικών. Το κριτήριο επιλογής του προμηθευτή είναι η χαμηλότερη τιμή εκ των προμηθευτών των οποίων οι προσφορές θα κριθούν αποδεκτές. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: ΩΚΣΩΟΡ1Π-ΑΧ2 ΑΔΑΜ: 16REQ003857719 ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚ & ΟΙΚ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ & ΟΙΚ. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Μυτιλήνη,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΟ (2) ΑΣΥΡΜΑΤΩΝ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΑΝΙΧΝΕΥΤΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΟ (2) ΑΣΥΡΜΑΤΩΝ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΑΝΙΧΝΕΥΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΟ (2) ΑΣΥΡΜΑΤΩΝ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΑΝΙΧΝΕΥΤΩΝ Οι προσφερόµενοι ψηφιακοί ανιχνευτές: 1. Ο πρώτος ανιχνευτής να µπορεί να εγκατασταθεί στον ορθοστάτη και ο δεύτερος στο εξεταστικό

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΓΕΝΙΚΑ Ψηφιακό ακτινολογικό συγκρότηµα, σύγχρονης τεχνολογίας, κατάλληλο για βαριά νοσοκοµειακή χρήση σε περιβάλλον Τ.Ε.Π. Το συγκρότηµα θα περιλαµβάνει:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΛΙΒΑΝΟΣ ΑΤΜΟΥ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΛΙΒΑΝΟΣ ΑΤΜΟΥ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΛΙΒΑΝΟΣ ΑΤΜΟΥ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗΣ Α Β ΓΕΝΙΚΑ Επιτραπέζιος κλίβανος υγρής ΚΛΑΣΗΣ Β ειδικός για αποστείρωση τυλιγμένων ή ατύλιχτων εργαλείων, εργαλείων με αυλούς και κοιλότητες. Η όλη κατασκευή

Διαβάστε περισσότερα

Δημόσια ανοικτή διαδικασία συλλογής προσφορών υλικών ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Δημόσια ανοικτή διαδικασία συλλογής προσφορών υλικών ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμ. Πρωτ.: 4281 ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ Πειραιάς: 21-03 -2019 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ «ΤΖΑΝΕΙΟ» ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΜΕΜΕΝΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΜΟΝΑΔΑ (UNIT) ΩΡΛ ΜΟΝΑΔΑ (UNIT) ΩΡΛ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΜΟΝΑΔΑ (UNIT) ΩΡΛ ΜΟΝΑΔΑ (UNIT) ΩΡΛ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΜΟΝΑΔΑ (UNIT) ΩΡΛ ΣΒ ΜΟΝΑΔΑ (UNIT) ΩΡΛ ΓΕΝΙΚΑ Μονάδα εργασίας σύγχρονης τεχνολογίας, ανθεκτικής κατασκευής κατάλληλη για να καλύψει τις ανάγκες του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών

Διαβάστε περισσότερα

ιρθρωσισ Α.Ε. ΠΡΟΣ ΓΕΝΙΚΟ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ «Η ΕΥΑΓΓΕΑΙΣΤΡΙΑ» Αθήνα, 23/03/2017 Αρ. Πρωτ.: 379/2017 Αξιότιμοι κύριοι,

ιρθρωσισ Α.Ε. ΠΡΟΣ ΓΕΝΙΚΟ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ «Η ΕΥΑΓΓΕΑΙΣΤΡΙΑ» Αθήνα, 23/03/2017 Αρ. Πρωτ.: 379/2017 Αξιότιμοι κύριοι, Ε: ΕΜΠΟΡΙΑ Α ιρθρωσισ Α.Ε. ΕΙΣΑΓΩΓΗ - ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΠΡΟΣ ΓΕΝΙΚΟ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ «Η ΕΥΑΓΓΕΑΙΣΤΡΙΑ» Αθήνα, 23/03/2017 Αρ. Πρωτ.: 379/2017 Αξιότιμοι κύριοι, Με την παρούσα και κατόπιν ανακοίνωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ OCT ΦΛΟΥΡΟΑΓΓΕΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟΥ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ OCT ΦΛΟΥΡΟΑΓΓΕΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - Γ.Ν. ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ Λεωφ. Κνωσσού, Τ.Θ. 44, Ηράκλειο Κρήτης ΑΦΜ 999161766, Α ΔΟΥ Ηρακλείου ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ OCT ΦΛΟΥΡΟΑΓΓΕΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟΥ 1. ΤΕΧΝΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Δημόσια ανοικτή διαδικασία συλλογής προσφορών ( Ηλεκτρονικό πιεσόμετρο- Φορεία μεταφοράς ασθενών ) ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Δημόσια ανοικτή διαδικασία συλλογής προσφορών ( Ηλεκτρονικό πιεσόμετρο- Φορεία μεταφοράς ασθενών ) ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμ. Πρωτ. 7634 2η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ Πειραιάς: 09-05-2018 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ «ΤΖΑΝΕΙΟ» ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΜΠΑΡΓΙΑΤΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Άρθρο ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ Σ ΕΠΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩ Ν ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ Σ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΛΗΡΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΟΝΙΤΟΡ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ

Άρθρο ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ Σ ΕΠΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩ Ν ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ Σ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΛΗΡΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΟΝΙΤΟΡ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ Σχόλια Όνομα AIMED ΜΑΜΑΛΙΓΚΑ Σ Ι. ΓΑΒΡΙΗΛ- ΣΠΥΡΙΔΩΝ Email info@aimed.g r Άρθρο ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ Σ ΕΠΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩ Ν ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ Σ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΛΗΡΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΟΝΙΤΟΡ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Δημόσια ανοικτή διαδικασία συλλογής προσφορών απινιδωτή με βηματοδότη ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Δημόσια ανοικτή διαδικασία συλλογής προσφορών απινιδωτή με βηματοδότη ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμ. Πρωτ. 2861 2η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ Πειραιάς: 24-02-2017 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ «ΤΖΑΝΕΙΟ» ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΜΠΑΡΓΙΑΤΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΤΥΠΟΥ Β

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΤΥΠΟΥ Β ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΤΥΠΟΥ Β Σ.Β. (%) ΓΕΝΙΚΑ Αναισθησιολογικό συγκρότημα κατάλληλο για χορήγηση αναισθησίας σε ενήλικες Το συγκρότημα να αποτελείται από: α. Μηχάνημα αναισθησίας

Διαβάστε περισσότερα

15REQ

15REQ 6 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ & ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΣΠΑΡΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ημερομηνία :10-11-2015 Αρ. Πρωτοκ: Φ/Λ/17/Δ. Υ.

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΗ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ. ΝΑΙ ΟΧΙ ΕΩΣ 16 ΜΑΪΟΥ 2014 ΚΑΙ ΩΡΑ 08:45 π.μ

ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΗ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ. ΝΑΙ ΟΧΙ ΕΩΣ 16 ΜΑΪΟΥ 2014 ΚΑΙ ΩΡΑ 08:45 π.μ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Ψ.Ν.Α. «ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ» ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 343 ΧΑΪΔΑΡΙ TMHMA : OIKONOMIKOY ΧΑΪΔΑΡΙ 07 ΜΑΪΟΥ 2014 ΓΡΑΦΕΙΟ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΗΛ : 213 2046170-171 ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ: 5513/726383 ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ Ο ΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ ΜΟΝΑ ΑΣ ΠΛΗΡΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ Ο ΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ ΜΟΝΑ ΑΣ ΠΛΗΡΗΣ Ο ΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ ΜΟΝΑ ΑΣ ΠΛΗΡΗΣ ΤΕΜΑΧΙΟ ΕΝΑ (1) ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ: 16.000 Η οδοντιατρική µονάδα να είναι πλήρης, καινούργια, αµεταχείριστη, ανθεκτικής κατασκευής, τελευταίας σύγχρονης τεχνολογίας αναγνωρισµένου

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΥΟ ΦΟΡΗΤΩΝ ΑΚΤΙΝΟΣΚΟΠΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΥΟ ΦΟΡΗΤΩΝ ΑΚΤΙΝΟΣΚΟΠΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΥΟ ΦΟΡΗΤΩΝ ΑΚΤΙΝΟΣΚΟΠΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ C-ARM Γενικά Φορητό ακτινοσκοπικό συγκρότηµα, τροχήλατο, τύπου C-ARM, κατάλληλο για νοσοκοµειακή χρήση, για ακτινοσκόπηση-ακτινογράφηση. Να εξυπηρετεί

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «Παρατηρήσεις στις προδιαγραφές για 4 κλίνες ΜΑΦ συνολικής προϋπολογισθείσας δαπάνης ,00 με ΦΠΑ».

Θέμα: «Παρατηρήσεις στις προδιαγραφές για 4 κλίνες ΜΑΦ συνολικής προϋπολογισθείσας δαπάνης ,00 με ΦΠΑ». Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας «Ο Άγιος Παντελεήμων» Γραφείο Προμηθειών Δ. Π. Μαντούβαλου 3 184 54, Νίκαια, Πειραιάς Υπόψη: Επιτροπής σύνταξης προδιαγραφών Αθήνα 22/02/2016 Θέμα: «Παρατηρήσεις στις προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΛΙΝΩΝ ΜΑΦ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΛΙΝΩΝ ΜΑΦ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΛΙΝΩΝ ΜΑΦ 1. Η προσφερόμενη κλίνη να είναι καινούργια, σύγχρονης τεχνολογίας, κατάλληλη για χρήση σε Μονάδες Αυξημένης Φροντίδας, ηλεκτροκίνητη, από υλικά υψηλής ποιότητας, ελαφριά

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΥΟ ΦΟΡΗΤΩΝ ΑΚΤΙΝΟΣΚΟΠΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΥΟ ΦΟΡΗΤΩΝ ΑΚΤΙΝΟΣΚΟΠΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΥΟ ΦΟΡΗΤΩΝ ΑΚΤΙΝΟΣΚΟΠΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ C-ARM Γενικά Φορητό ακτινοσκοπικό συγκρότηµα, τροχήλατο, τύπου C-ARM, κατάλληλο για νοσοκοµειακή χρήση, για ακτινοσκόπηση-ακτινογράφηση. Να εξυπηρετεί

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΝΟΣ (1) ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΤΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΩΝ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΩΝ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΜΕ ΕΚΤΥΠΩΤΗ ΞΗΡΑΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ»

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΝΟΣ (1) ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΤΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΩΝ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΩΝ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΜΕ ΕΚΤΥΠΩΤΗ ΞΗΡΑΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ» ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΝΟΣ (1) ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΤΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΩΝ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΩΝ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΜΕ ΕΚΤΥΠΩΤΗ ΞΗΡΑΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ» Α. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Το Σύστημα Ψηφιακής Υπολογιστικής Ακτινογραφίας (CR) να

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΚΡΕΒΑΤΙ ΝΟΣΗΑΕΙΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (ΜΕ<^)

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΚΡΕΒΑΤΙ ΝΟΣΗΑΕΙΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (ΜΕ<^) Ό ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΚΡΕΒΑΤΙ ΝΟΣΗΑΕΙΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (ΜΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 2 η Υ.ΠΕ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ «ΤΖΑΝΕΙΟ» ΤΜΗΜΑ: Οικονομικού - ΓΡΑΦΕΙΟ: Προμηθειών ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 210-4592160, FAX: 210-4592597 Πληροφορίες : ΚΑΡΔΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Δ Η Μ Ο Σ Χ Ι Ο Υ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ταχ. Δ/νση : Κανάρη 18, Χίος Χίος 16 /5 / 2016 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Δ Η Μ Ο Σ Χ Ι Ο Υ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ταχ. Δ/νση : Κανάρη 18, Χίος Χίος 16 /5 / 2016 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Δ Η Μ Ο Σ Χ Ι Ο Υ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ταχ. Δ/νση : Κανάρη 18, Χίος Χίος 16 /5 / 2016 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Σύμφωνα με την αριθ. 254/2016 Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου έχει γίνει

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ ΓΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ Το προσφερόμενο Χειρουργικό Τραπέζι για επεμβάσεις Ορθοπεδικής Χειρουργικής θα είναι σύστημα, αποτελούμενο από:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΟΡΑ: ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΑΛΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΚΑΡΔΙΟΓΡΑΦΟΥ

ΑΦΟΡΑ: ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΑΛΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΚΑΡΔΙΟΓΡΑΦΟΥ GE Healthcare Α.Ε. Σωρού 8-10, Κτίριο C 15125 Μαρούσι, Αθήνα T 210 893 0600 F 210 962 5931 ΠΡΟΣ : ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ Υψηλάντου 45-47 ΑΘΗΝΑ ΤΚ 10676 τηλ. 213 2041000 email: bioiatriki2002@yahoo.com

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΙΑΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. ΘΕΜΑ: Διαβούλευση Φορείων μεταφοράς ασθενών

ΗΛΙΑΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. ΘΕΜΑ: Διαβούλευση Φορείων μεταφοράς ασθενών Προς ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ Θες/κη 12-03-19 ΘΕΜΑ: Διαβούλευση Φορείων μεταφοράς ασθενών Κύριοι, Εχουμε τη τιμή να σαs υποβάλουμε την ακόλουθη προσφορά. Τα είδη τα οποία σαs προσφέρουμε είναι κατασκευασμένα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΑ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΝΕΟΓΝΩΝ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ (ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΥΡΩ ΜΕ Φ.Π.Α)

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΑ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΝΕΟΓΝΩΝ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ (ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΥΡΩ ΜΕ Φ.Π.Α) ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΑ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΝΕΟΓΝΩΝ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ (ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 10.000 ΕΥΡΩ ΜΕ Φ.Π.Α) ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 1. Πρέπει να είναι καινούργια, αμεταχείριστη, σύγχρονης τεχνολογίας,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΙΑΚΗΡΥΞΗ 10/2010 Π Α Ρ Α Ρ Τ Η Μ Α Ε ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑ ΟΣ ΗΠΕΙΡΟΥ 2007-2013 ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 9 (ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

επιπλέον έκπτωση 10%!!!

επιπλέον έκπτωση 10%!!! Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α Ε ι δ ι κ ή Π ρ ο σ φ ο ρ ά!!! Εάν πάρετε όλον τον εξοπλισμό (1+2+3+4), επιπλέον έκπτωση 10%!!! 2 1) ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ Περιγραφή: Κτηνιατρικό τραπέζι πολλαπλών χρήσεων με

Διαβάστε περισσότερα

ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ

ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ 1. Η τράπεζα θα πρέπει να είναι πλήρης, καινούργια, αμεταχείριστη, σύγχρονης τεχνολογίας. Να είναι κατάλληλη για επεμβάσεις: Ορθοπεδικής χειρουργικής,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΝΤΛΙΕΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΥΓΡΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΕΓΧΥΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΝΤΛΙΕΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΥΓΡΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΕΓΧΥΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΝΤΛΙΕΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΥΓΡΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΕΓΧΥΣΗΣ Σ.Β. % Α/Α Α ΓΕΝΙΚΑ Ογκομετρικές αντλίες μονής έγχυσης κατάλληλες για χορήγηση φαρμάκων ή υγρών διαλυμάτων, αίματος και παραγώγων

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ 1. Να είναι κατάλληλη για επεμβάσεις: Γενικής και Ορθοπεδικής χειρουργικής, καθώς και για επεμβάσεις Ουρολογικής, ΩΡΛ, Γυναικομαιευτικής,

Διαβάστε περισσότερα

Σχόλια. Άρθρο ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ «ΜΟΝΙΤΟΡ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΖΩΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΜΕΤΡΩΝ» Ημ/νία 06/06/20 17

Σχόλια. Άρθρο ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ «ΜΟΝΙΤΟΡ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΖΩΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΜΕΤΡΩΝ» Ημ/νία 06/06/20 17 Σχόλια Όνομα DRAEGER HELLAS AE Michalis.Theodorou@draeger.com Άρθρο ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ «ΜΟΝΙΤΟΡ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΖΩΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΜΕΤΡΩΝ» 06/06/20 17 ΘΕΜΑ: ΔΗΜΟΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Δημόσια ανοικτή διαδικασία συλλογής προσφορών υλικών ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΔΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Δημόσια ανοικτή διαδικασία συλλογής προσφορών υλικών ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΔΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμ. Πρωτ.:5212 ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ Πειραιάς: 12-04-2017 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ «ΤΖΑΝΕΙΟ» ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΜΕΜΕΝΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΓΕΝΙΚΑ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ 1. Πλήρες τροχήλατο αναισθησιολογικό μηχάνημα, σύγχρονης τεχνολογίας, ελεγχόμενο από κύκλωμα μικροεπεξεργαστών. 2. Να είναι κατάλληλο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΣ 64 ΘΕΣΕΩΝ TYPOY B

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΣ 64 ΘΕΣΕΩΝ TYPOY B ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΣ 64 ΘΕΣΕΩΝ TYPOY B ΣΒ % Α/Α ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ % Α.ΓΕΝΙΚΑ Επιτραπέζια φυγόκεντρος σύγχρονης τεχνολογίας στερεάς και ανθεκτικής κατασκευής, λειτουργική, εύχρηστη,

Διαβάστε περισσότερα

1. Να είναι εύκαµπτο µε οπτικό σύστηµα άριστης ποιότητας και υψηλής ανάλυσης

1. Να είναι εύκαµπτο µε οπτικό σύστηµα άριστης ποιότητας και υψηλής ανάλυσης Προδιαγραφή ινοπτικού βρογχοσκοπίου και κάµερας 1. Να είναι εύκαµπτο µε οπτικό σύστηµα άριστης ποιότητας και υψηλής ανάλυσης 2. Να έχει εξωτερική διάµετρο 3.5 χιλ για εύκολη είσοδο και µέσα από σωλήνες

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΓΧΡΩΜΟΣ ΥΠΕΡΗΧΟΤΟΜΟΓΡΑΦΟΣ ΓΕΝΙΚΗΣ - ΚΑΡ ΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΓΧΡΩΜΟΣ ΥΠΕΡΗΧΟΤΟΜΟΓΡΑΦΟΣ ΓΕΝΙΚΗΣ - ΚΑΡ ΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΓΧΡΩΜΟΣ ΥΠΕΡΗΧΟΤΟΜΟΓΡΑΦΟΣ ΓΕΝΙΚΗΣ - ΚΑΡ ΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΕΜΑΧΙΟ ΕΝΑ (1) ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ: 38.000 Ο έγχρωµος υπερηχοτοµογράφος γενικής καρδιολογικής χρήσης να είναι πλήρης, καινούργιος,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΕΣ ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΜΥ

ΤΙΜΕΣ ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΜΥ ΤΙΜΕΣ ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΜΥ 1 Ωτοσκόπιο φορητό 150,00 ΜΕ ΦΠΑ 2 Παλμικό οξύμετρο, φορητό 300,00 ΜΕ ΦΠΑ 3 Παλμικό οξύμετρο, φορητό για παιδιά 300,00 ΜΕ ΦΠΑ 4 Ζυγός,ηλεκτρονικός 240,00 ΜΕ ΦΠΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΝΟΣ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΗΡΑ ΜΕΘ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΠ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΝΟΣ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΗΡΑ ΜΕΘ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΠ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΝΟΣ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΗΡΑ ΜΕΘ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΠ 1. Αναπνευστήρας θα πρέπει να είναι αμεταχείριστος, τελευταίας τεχνολογίας με δυνατότητα αερισμού ενηλίκων Να συνοδεύεται από: Βασική μονάδα Τροχήλατη

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟΥ (ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ)» ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 8.000,00 ΚΑ:

ΜΕΛΕΤΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟΥ (ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ)» ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 8.000,00 ΚΑ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ Δ/νση Τοπικής Οικονομικής Τμήμα Αγροτικής Παράγωγης & Αλιείας Σ 2013 ΜΕΛΕΤΗΣ: 3 ΕΤΟ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟΥ (ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ)» ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 8.000,00

Διαβάστε περισσότερα

Δημόσια ανοικτή διαδικασία συλλογής προσφορών υλικών ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΔΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ

Δημόσια ανοικτή διαδικασία συλλογής προσφορών υλικών ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΔΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμ. Πρωτ.:1120 ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ Πειραιάς: 28-01 -2019 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ «ΤΖΑΝΕΙΟ» ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΜΕΜΕΝΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

1. Να είναι εύκαµπτο µε οπτικό σύστηµα άριστης ποιότητας και υψηλής ανάλυσης. Θα εκτιμηθεί ανάλυση μεγαλύτερη από pixels

1. Να είναι εύκαµπτο µε οπτικό σύστηµα άριστης ποιότητας και υψηλής ανάλυσης. Θα εκτιμηθεί ανάλυση μεγαλύτερη από pixels Αιτιολόγηση Οι παρατηρήσεις στις προδιαγραφές εκτιμώνται από την επιτροπή ότι δεν θέτουν εκτός των στόχων για την ποιότητα του εξοπλισμού οπότε γίνονται αποδεκτές και προσαρμόζονται ανάλογα οι προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΛΗΡΗΣ ΠΥΡΓΟΣ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΛΗΡΗΣ ΠΥΡΓΟΣ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΛΗΡΗΣ ΠΥΡΓΟΣ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Πλήρες σύστημα Λαπαροσκοπικού Πύργου Χειρουργικής, αποτελούμενο από : 1. Ενδοσκοπική Κάμερα High Definition. 2.

Διαβάστε περισσότερα

Προς Γ. Ν. ΝΙΚΑΙΑΣ «ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ» Γραφείο Προμηθειών Αρ. Πρωτοκόλλου: OL2015/1670.

Προς Γ. Ν. ΝΙΚΑΙΑΣ «ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ» Γραφείο Προμηθειών   Αρ. Πρωτοκόλλου: OL2015/1670. Προς Γ. Ν. ΝΙΚΑΙΑΣ «ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ» Γραφείο Προμηθειών e-mail: prom@nikaia-hosp.gr Αρ. Πρωτοκόλλου: OL2015/1670 24 Νοεμβρίου 2015 Θέμα: Δημόσια Διαβούλευση τεχνικών προδιαγραφών «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΝΟΣ (1)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΜΕΣΩ «ΙΑΥΓΕΙΑ» Προµήθεια Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισµού απαραίτητου για τη λειτουργία ιατρείων

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΜΕΣΩ «ΙΑΥΓΕΙΑ» Προµήθεια Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισµού απαραίτητου για τη λειτουργία ιατρείων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 24.04.2017 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΙΟΙΚΗΣΗ 1 ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ Αριθ. Πρωτ. : 17030 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. /νση : Ζαχάρωφ 3, Αµπελόκηποι Ταχ. Κώδικας : 115 21, Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα

MEDIC PLAN 1. ΚΛΙΒΑΝΟΣ ΑΤΜΟΥ ΛΙΤΡΩΝ ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΑΤΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

MEDIC PLAN 1. ΚΛΙΒΑΝΟΣ ΑΤΜΟΥ ΛΙΤΡΩΝ ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΑΤΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ MEDIC PLAN 1. ΚΛΙΒΑΝΟΣ ΑΤΜΟΥ 450-500 ΛΙΤΡΩΝ ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΑΤΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ 1. Ο υπό προμήθεια κλίβανος θα πρέπει να είναι πλήρης, καινούριος, αμεταχείριστος, σύγχρονης οπωσδήποτε τεχνολογίας

Διαβάστε περισσότερα

Νέα είδη 2017 ΙΟΥΛΙΟΣ. ΕΜΚΟ ΚΟΥΤΕΛΑΣ Α.Ε. ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

Νέα είδη 2017 ΙΟΥΛΙΟΣ.  ΕΜΚΟ ΚΟΥΤΕΛΑΣ Α.Ε. ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ Νέα είδη 2017 ΙΟΥΛΙΟΣ www.emko.gr ΕΜΚΟ ΚΟΥΤΕΛΑΣ Α.Ε. ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΖΕΣΤΑ ΚΡΥΑ ΡΟΦΗΜΑΤΑ Βραστήρας καφέ 6L CB6LA ITALSTAR Κωδ. 060.0300 Μηχανή καφέ boiler με ανοξείδωτη κατασκευή. Διαθέτει

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΝΕΦΡΙΚΗΣ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Α. ΣΕΤ ΦΙΛΤΡΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ ΝΕΦΡΙΚΗΣ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΝΕΦΡΙΚΗΣ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Α. ΣΕΤ ΦΙΛΤΡΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ ΝΕΦΡΙΚΗΣ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΝΕΦΡΙΚΗΣ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Σ.Β. 1 % Α/Α Α. ΣΕΤ ΦΙΛΤΡΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ ΝΕΦΡΙΚΗΣ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Τριχοειδικά φίλτρα, αποστειρωμένα, ατομικά συσκευασμένα, ελεύθερα 1. πυρετογόνων, κατάλληλα

Διαβάστε περισσότερα

Προμήθεια εξοπλισμού γηροκομείου Μεγάρων (κωδ. MIS 380324) στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Αττική"

Προμήθεια εξοπλισμού γηροκομείου Μεγάρων (κωδ. MIS 380324) στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αττική ΑΡ.ΜΕΛ.: 17 /2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΡΕΩΝ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ - ΕΡΓΩΝ Προμήθεια εξοπλισμού γηροκομείου Μεγάρων (κωδ. MIS 380324) στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΚΑΡΔΙΟΓΡΑΦΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΚΑΡΔΙΟΓΡΑΦΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΚΑΡΔΙΟΓΡΑΦΩΝ Οι ηλεκτροκαρδιογράφοι θα πρέπει να πληρούν τις κάτωθι προδιαγραφές: 1. Να είναι της πλέον σύγχρονης ψηφιακής τεχνολογίας, στέρεας και ανθεκτικής κατασκευής και

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΑΚΟΘΡΥΨΙΑΣ-ΠΡΟΣΘΙΑΣ ΥΑΛΟΕΙΔΕΚΤΟΜΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΑΚΟΘΡΥΨΙΑΣ-ΠΡΟΣΘΙΑΣ ΥΑΛΟΕΙΔΕΚΤΟΜΗΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΑΚΟΘΡΥΨΙΑΣ-ΠΡΟΣΘΙΑΣ ΥΑΛΟΕΙΔΕΚΤΟΜΗΣ Σ.Β. Α/Α % Α ΓΕΝΙΚΑ 5 1. Σύστημα κατάλληλο για φακοθρυψία, πρόσθια υαλοειδεκτομή, με διαθερμία και να λειτουργεί με περισταλτική αντλία

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ-ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΦΘΟΡΙΖΟΥΣΑΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ (3D)

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ-ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΦΘΟΡΙΖΟΥΣΑΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ (3D) ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ-ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΦΘΟΡΙΖΟΥΣΑΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ (3D) Ο προσφερόμενος εξοπλισμός να αποτείλεται από τα παρακάτω:

Διαβάστε περισσότερα

15PROC003171939 2015-10-15 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

15PROC003171939 2015-10-15 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Ταχ. /νση: Παπαναστασίου & Κουµουνδούρου Τ.Κ.: 411 10, ΛΑΡΙΣΑ Τηλ: 2413

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΗ ΜΕ ΣΤΡΩΜΑ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΗ ΜΕ ΣΤΡΩΜΑ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΗ ΜΕ ΣΤΡΩΜΑ A/A ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ 1 ΓΕΝΙΚΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Η προσφερόμενη Κλίνη Νοσηλείας ασθενών να είναι σύγχρονης τεχνολογίας, 1.1 ηλεκτρική, και κατάλληλη

Διαβάστε περισσότερα

Λάρισα 2/4/2018. Προς το Τμήμα Προμηθειών του ΠΓΝΛ

Λάρισα 2/4/2018. Προς το Τμήμα Προμηθειών του ΠΓΝΛ Λάρισα 2/4/2018 Προς το Τμήμα Προμηθειών του ΠΓΝΛ Σε απάντηση του αριθμ. πρωτ. 15578/26-3-18 εγγράφου με θέμα: «Υποβολή πρότασης 1 ης Διαβούλευσης τεχνικών προδιαγραφών για Εξοπλισμό στην Παν/κή Οφθαλμολογική

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Έρευνα αγοράς για την επείγουσα προμήθεια Ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού του Νοσοκομείου Σητείας

ΘΕΜΑ: Έρευνα αγοράς για την επείγουσα προμήθεια Ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού του Νοσοκομείου Σητείας ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΘΕΜΑ: Έρευνα αγοράς για την επείγουσα προμήθεια Ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού του Νοσοκομείου Σητείας Σχετικά : 1. Το υπ αριθμ. 302/31-3-14 Έγγραφο Προϊσταμένου Τεχνικής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Καβάλα ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Καβάλα ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Καβάλα 22-08-2017 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ Αριθ πρωτ: 18342 ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 4 η Υ.Π.Ε Μακεδονίας & Θράκης ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ Τμήμα Οικονομικού ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ : Περιοχή Βασιλάκη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρ. πρωτ.: 2/59939 ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 2349/2016.

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρ. πρωτ.: 2/59939 ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 2349/2016. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρ. πρωτ.: 2/59939 ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΑΔΑ: 79Ξ1Ω1ΡΞΩ3 ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ Ρόδος, 22/7/2016 ΔΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΡΟΣ: ΠΙΝΑΚΑ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ Τηλ:2241035445

Διαβάστε περισσότερα

Δημόσια ανοικτή διαδικασία συλλογής προσφορών υλικών ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΔΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ

Δημόσια ανοικτή διαδικασία συλλογής προσφορών υλικών ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΔΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμ. Πρωτ.: 9045 ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ Πειραιάς: 01-07 -2019 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ «ΤΖΑΝΕΙΟ» ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΜΕΜΕΝΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ Α. ΓΕΝΙΚΑ 1. To υπό προμήθεια συγκρότημα θα πρέπει να είναι πλήρες, καινούργιο, αμεταχείριστο, άριστης αντοχής, κατάλληλο για νοσοκομειακή χρήση, σύγχρονης

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΚΡΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΚΡΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΚΡΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ (ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ) - ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΣΤΟΠΑΘΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ ΜΕ ΚΑΘΟΔΙΚΟ ΑΠΑΓΩΓΟ ΑΝΑΘΥΜΙΑΣΕΩΝ» ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΘΕΙΣΑ ΔΑΠΑΝΗ:25.000,00 ΠΛΕΟΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2014

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2014 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2014 POLYMECHANICS Μπενάκη 5 Πεύκα Θεσσαλονίκη Τηλ: +302315 318802 www.polymechanics.gr info@polymechanics.gr ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2014 Σειρά καταγραφικών συστήµατων Ultima Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΝΟΣ (1) ΠΛΗΡΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΥΚΑΜΠΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΒΡΟΓΧΟΣΚΟΠΙΟΥ»

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΝΟΣ (1) ΠΛΗΡΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΥΚΑΜΠΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΒΡΟΓΧΟΣΚΟΠΙΟΥ» ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΝΟΣ (1) ΠΛΗΡΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΥΚΑΜΠΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΒΡΟΓΧΟΣΚΟΠΙΟΥ» Α. ΓΕΝΙΚΑ Πρόκειται για τη «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ (1) ΠΛΗΡΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΥΚΑΜΠΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΒΡΟΓΧΟΣΚΟΠΙΟΥ» για τις ανάγκες

Διαβάστε περισσότερα

«ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ : ΔΥΟ (2) ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΩΝ ΚΛΙΝΩΝ ΜΕ ΨΗΦΙΑΚΟ ΖΥΓΟ»

«ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ : ΔΥΟ (2) ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΩΝ ΚΛΙΝΩΝ ΜΕ ΨΗΦΙΑΚΟ ΖΥΓΟ» ΠΡΟΣ: Γενικό Νοσοκομείο Πατρών "Άγιος Ανδρέας" ΤΜ. ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Email: diabouleusi@agandreashosp.gr Αθήνα, 26 Απριλίου 2018 ΑΦΟΡΑ: «ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ : ΔΥΟ (2) ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΩΝ ΚΛΙΝΩΝ ΜΕ

Διαβάστε περισσότερα

16.Φορητό µηχάνηµα ενδοεγχειρητικής νευροπαρακολούθησης

16.Φορητό µηχάνηµα ενδοεγχειρητικής νευροπαρακολούθησης Ιατροτεχνολογικός εξοπλισµός Αναισθησιολογικού Τµήµατος 16.Φορητό µηχάνηµα ενδοεγχειρητικής νευροπαρακολούθησης Προδιαγραφές του συστήµατος παρακολούθησης BIS VIEW. Γενικές προδιαγραφές: Περιγραφή προϊόντος:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Πάτρα : 11247 ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ,ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, Αρ.Πρωτ.:29-03-2018 ΗΠΕΙΡΟΥ & ΥΤ.ΕΛΛΑ ΟΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Tµήµα :Oικονοµικό (Γρ. προµηθειών) Πληροφορίες : Μ. Νταγιούκλα Τηλ..: 2610-227852

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Γ.Ν.Α. «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» ΑΘΗΝΑ 24 9 2014 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ (ANALOG ADDRESSABLE) ΠΙΝΑΚΩΝ ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ Οι κατωτέρω Τεχνικές Προδιαγραφές,

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΙ. ΝΑΙ Να περιγραφεί αναλυτικά. ΝΑΙ. Να κατατεθεί πιστοποιητικό αξιοπιστίας για την μέτρηση της πίεσης ΝΑΙ. Να αναφερθεί

ΝΑΙ. ΝΑΙ Να περιγραφεί αναλυτικά. ΝΑΙ. Να κατατεθεί πιστοποιητικό αξιοπιστίας για την μέτρηση της πίεσης ΝΑΙ. Να αναφερθεί ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΡΟΧΗΛΑΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΩΝ ΟΞΥΜΕΤΡΩΝ (προϋπολογισμός 10.000 Ευρώ ΓΙΑ 4 ΤΕΜ.) ΓΕΝΙΚΑ Τροχήλατο ηλεκτρονικό πιεσόμετρο οξύμετρο για τα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών ΤΕΧΝΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ»

Θέμα: «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ» . ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας Γ.Ν. Λιβαδειάς - Γ.Ν. Θηβών Οργανική Μονάδα της Εδρας - Λιβαδειά ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΔΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΔΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμ. Πρωτ. 4364 2η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ Πειραιάς: 22-03-2019 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ «ΤΖΑΝΕΙΟ» ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΜΠΑΡΓΙΑΤΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΗΛ: 210

Διαβάστε περισσότερα