Α) Μετατίθενται οι κάτωθι Πρόεδροι Εφετών ως εξής:

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Α) Μετατίθενται οι κάτωθι Πρόεδροι Εφετών ως εξής:"

Transcript

1 ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΝ ΕΚΑΜΕΛΕΣ ΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΕΙΣ 20 ης και 25 ης Μαΐου 2015 Α) Μετατίθενται οι κάτωθι Πρόεδροι Εφετών ως εξής: Στο Εφετείο Αθηνών 1)Καλαµάτας, Αικατερίνη Γκιούλη του ηµητρίου, 2)Ανατολικής Κρήτης, Απόστολος Παπαθεοδώρου του Ανδρέα, 3)Ευβοίας, Μιχαήλ Χατζηαθανασίου του Νικολάου, 4)Πατρών, Αλέξανδρος Σάββας του Ταξιάρχη. Στο Εφετείο Ιωαννίνων Κέρκυρας, Θωµάς Γκατζογιάννης του Ανδρέα. Στο Εφετείο Κέρκυρας Θεσσαλονίκης, Μιχαλάκης Γεωργίου του Γεωργίου. Στο Εφετείο Λάρισας Θεσσαλονίκης, Χρυσούλα Χαλιαµούρδα του Χρήστου. Στο Εφετείο Ναυπλίου Αθηνών, Λάµπρος Καρέλος του ηµητρίου. Στο Εφετείο Πειραιώς Θεσσαλονίκης, Νικόλαος Πιπιλίγκας του Σπυρίδωνος. -Τοποθετούνται οι νεοπροαχθέντες Πρόεδροι Εφετών ως εξής: 1)Σπυρίδων Τζότζιος του Ευαγγέλου, στο Εφετείο Θεσσαλονίκης, 2)Αθανασία Αποστολοπούλου του Παναγιώτη, στο Εφετείο Αθηνών, 3)Ζωή Κωστόγιαννη-Καλούση του Κωνσταντίνου, στο Εφετείο Πειραιώς, 4)Μαρία Τσιλιγκαρίδου του Θεοδώρου, στο Εφετείο Θεσσαλονίκης, 5)Καλλιόπη Φαββατά του Βασιλείου, στο Εφετείο Αθηνών, 6)Βασιλική Πούρα του Φωτάκη, στο Εφετείο Θεσσαλονίκης, 7)Θεόδωρος Μαντούβαλος του Γεωργίου, στο Εφετείο Αθηνών, 8)Αικατερίνη Καραµανίδου του Ιωάννη, στο Εφετείο Αθηνών,

2 9)Θωµαΐτσα Πατρώνα του Αλεξάνδρου, στο Εφετείο ωδεκανήσου, 10)Αικατερίνη Ρέτσα του Βασιλείου, στο Εφετείο Αθηνών, 11)Αγγελική Κόφφα του Χρήστου, στο Εφετείο Πειραιώς, 12)Χρυσούλα Φλώρου-Κοντοδήµου του Γεωργίου, στο Εφετείο Αθηνών, 13)Ευγενία Κασωτάκη του Νικολάου, στο Εφετείο Αθηνών, 14)Αναστασία Κυριαζή του Θωµά, στο Εφετείο Θεσσαλονίκης, 15)Αµαλία Μήλιου-Ζύγουνα του Βασιλείου, στο Εφετείο Καλαµάτας, 16)Γεώργιος Κόκκορης του Αλεξάνδρου, στο Εφετείο Θεσσαλονίκης, 17)Χαράλαµπος Παπακώστας του Κωνσταντίνου, στο Εφετείο Θεσσαλονίκης, 18)Βασίλειος Μαχαίρας του ιονυσίου, στο Εφετείο Ευβοίας, 19)Καλλιόπη Πανά του Αριστείδη, στο Εφετείο Πατρών, 20)Ιωάννα Βρεττού του Παναγιώτη, στο Εφετείο Θεσσαλονίκης, και 21)Χαρίδηµος Πρατικάκης του Κωνσταντίνου, στο Εφετείο Ανατολικής Κρήτης. // // Β) Μετατίθεται ο Εισαγγελέας Εφετών Ευβοίας Ευάγγελος Καίσαρης του Κωνσταντίνου, στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών. -Τοποθετούνται οι νεοπροαχθέντες Εισαγγελείς Εφετών ως εξής: 1)Αργύριος ηµόπουλος του Χρήστου, στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών, και 2)Λάµπρος Σοφουλάκης του Λαζάρου, στην Εισαγγελία Εφετών Ευβοίας. // // Γ) Μετατίθενται οι κάτωθι Εφέτες ως εξής:

3 Στο Εφετείο Αθηνών 1)Λάρισας, Σοφία Πανουτσακοπούλου του Αναστασίου, 2)Ναυπλίου, Παναγιώτης Βενιζελέας του Σωκράτη, 3)Λάρισας, Μαρία-Μάριον ερεχάνη του Βασιλείου, 4)Κρήτης, Κωνσταντία Αγγελάκη του Πλαστήρα, 5)Πειραιώς, Αντιγόνη Τζελέπη του Κωνσταντίνου, 6)Καλαµάτας, Μαρία Κουτέρη του Κωνσταντίνου, 7)Πειραιώς, Αριστέα Τσαµαδιά του Κωνσταντίνου, 8)Λάρισας, Ευαγγελία Γίτση του ηµητρίου, 9)Βορείου Αιγαίου, Φωτεινή Μήτρακα του Παναγιώτη, 10)Θράκης, Παναγιώτης Παυλίδης του ηµητρίου, 11)Βορείου Αιγαίου, Ελένη Μιχαλάκη του Ιωάννη, 12)Πειραιώς, Αριστέα Ρουσέα του Φωτίου, 13)Πατρών, Χρυσούλα Μανέτα του Αχιλλέα, 14)Ευβοίας, ηµήτριος Οικόνοµου του Τριανταφύλλου, 15)Πατρών, Κωνσταντίνος Ασηµακόπουλος του ηµητρίου, 16)Ναυπλίου, Γεώργιος Ακτύπης του Κωνσταντίνου, 17)Ευβοίας, Παναγιώτα ιακουµάκου του Χρήστου, 18)Πατρών, Αναστασία Πρίφτη του Γεωργίου-Ευστρατίου, 19)Ευβοίας, Παναγιώτα Χρυσοχόου του Γεωργίου, 20)Ευβοίας, Εµµανουέλα Τσίτσου του Χρήστου, 21)Ναυπλίου, Μαρία Σακελλαροπούλου του Νικολάου. Στο Εφετείο Αιγαίου Πειραιώς, Φεβρωνία Τσερκέζογλου του Μιχαήλ. Στο Εφετείο Ανατολική Κρήτης 1) Πειραιώς, Νικόλαος Βεργιτσάκης του Θεοφάνη, 2)Ναυπλίου, Μαρία Προσφιλίδου του Αποστόλου. Στο Εφετείο Βορείου Αιγαίου 1)Θράκης, Παναγιώτης Ταµαµίδης του Ελευθερίου, 2)Θράκης, Καλή Στεφανίδου του Ορέστη, 3)Ανατολικής Κρήτης, Μαρία Πετρίδου του Γεωργίου. Στο Εφετείο υτικής Μακεδονίας

4 1)Αθηνών, Πηνελόπη Σεραφείµη του Αποστόλου, 2)Λάρισας, Γλυκερία Καραναστάση του Ευαγγέλου. Στο Εφετείο ωδεκανήσου Αθηνών, Πέτρος Πρέκας του ηµητρίου. Στο Εφετείο Θεσσαλονίκης 1)Λάρισας, Πολυξένη Κυπαρίσση του Χρήστου, 2)Αιγαίου, Αναστασία Ζαµπούρη-Τσιουµάκα του Αντωνίου, 3) υτ. Μακεδονίας, Ιωάννης Πανούσης του Νικολάου, 4)Βορείου Αιγαίου, Μαργαρίτα Νικάκη του Ιωάννη, 5) υτ. Μακεδονίας, ήµητρα Σωτηριάδου του Ηλία. Στο Εφετείο Θράκης 1)Λάρισας, Μαρία Γουλιανού του ηµητρίου, 2)Πατρών, Κυριακή Φελεκίδου του Νικολάου, 3)Ευβοίας, Ελένη Τζιουβάρα του Αγγέλου. Στο Εφετείο Ιωαννίνων 1)Κέρκυρας, Ιωάννης Παπαϊωαννίδης του Αλεξάνδρου, 2)Λάρισας, Χαράλαµπος Μαυρίδης του Νικολάου. Στο Εφετείο Καλαµάτας 1)Πειραιώς, Γιαννούλα Γεωργούλια του Αναστασίου, 2)Ναυπλίου, Βασιλική Ταφύλη του Κωνσταντίνου. Στο Εφετείο Κέρκυρας 1)Πατρών, Ανδρέας Κακολύρης του Παναγιώτη, 2)Λαµίας, Σταύρος Μάλαινος του Βασιλείου. Στο Εφετείο Λαµίας 1)Αθηνών, Ελένη Μπερτσιά του Παναγιώτη, 2)Ιωαννίνων, Ευάγγελος Σούφλας του Ηλία, 3)Αθηνών, Παναγιώτης Μπολτέτσος του Κωνσταντίνου.

5 Στο Εφετείο Λάρισας 1)Θράκης, Ηλίας Τουλίγκος του Αναστασίου, 2)Αθηνών, Ανθία Τσαφίτσα του Ιωάννη, 3)Αθηνών, Αθηνά Μίξιου του Νικολάου, 4)Θράκης, Μαρία Τσιρωνίδου του Κωνσταντίνου, 5) ωδεκανήσου, Παναγιώτης Μολυβδάς του Αποστόλου, 6)Πατρών, Ελένη Μούρτζη του Κωνσταντίνου, 7)Πατρών, Βήλη Χρηστίδου του Γεωργίου. Στο Εφετείο Ναυπλίου Πατρών, Νικηφόρος Πρίντζης του ηµοσθένη. Στο Εφετείο Πειραιώς 1)Πατρών, Γεώργιος Οικονόµου του Κωνσταντίνου, 2)Αθηνών, Ιωάννης ουρουκλάκης του Αθανασίου, 3)Ναυπλίου, Μαρία ανιήλ του Κωνσταντίνου, 4)Πατρών, Αναστασίου Αναστάσιος του Βασιλείου, 5)Πατρών, Νικόλαος Μήλιος του Παναγιώτη, 6)Πατρών, Ευσεβία Νεονάκη του Γεωργίου. -Τοποθετούνται οι νεοπροαχθέντες Εφέτες ως εξής: 1)Ευαγγελία Πανταζή του Νικολάου, στο Εφετείο Πειραιώς, 2)Ευαγγελία Γεωργίτση του Εµµανουήλ, στο Εφετείο Πατρών, 3)Γεράσιµος Βρυώνης του Στυλιανού, στο Εφετείο Πειραιώς, 4)Θεόκλητος Καρακατσάνης του ηµητρίου, στο Εφετείο Πειραιώς, 5)Ιωάννης Λαµπρινόπουλος του Τρύφωνα, στο Εφετείο Πειραιώς, 6)Παύλος Μαυροµάτης του Κωνσταντίνου, στο Εφετείο Θράκης, 7)Ελένη Παρπούλα τουσωτηρίου, στο Εφετείο Κρήτης, 8)Ευαγγελία Ζησοπούλου του Κωνσταντίνου, στο Εφετείο Ευβοίας, 9) ηµοσθένης Βλάχος του Γεωργίου, στο Εφετείο Πατρών, 10)Γεώργιος Βερούσης του Αθανασίου, στο Εφετείο Πατρών, 11)Αντιγόνη Κάστιζα του Αποστόλου, στο Εφετείο Ευβοίας, 12)Ευτέρπη Κοτσίφη του Νικολάου, στο Εφετείο Πατρών, 13)Παναγιώτα Γκόγκου του ηµητρίου, στο Εφετείο Πατρών, 14)Βασιλική Ανδρουλάκη του Ιωάννη, στο Εφετείο Αθηνών,

6 15)Χριστίνα Λίµουρα του Κωνσταντίνου, στο Εφετείο Ναυπλίου, 16)Βασιλική Γιαννακού του Γρηγορίου, στο Εφετείο Πατρών, 17)Μαρία Κουκουδέα του Κοσµά, στο Εφετείο Θράκης, 18)Κωνσταντίνος Κουτσογεώργος του Παρµενίωνα, στο Εφετείο Πατρών, 19)Ευστρατία Πατσάκογλου του ηµητρίου, στο Εφετείο Πατρών, 20)Βασιλική Κατσούλα του Γεωργίου, στο Εφετείο Πατρών, 21)Βασιλική Τζούδα του Ασηµάκη, στο Εφετείο Ναυπλίου, 22)Σταµατία Τρικκαλίδη του Ιωάννη, στο Εφετείο Ευβοίας, 23)Χρυσαφίνα Ζυγούρη του Νικολάου, στο Εφετείο Πατρών, 24)Στέφανος-Γρηγόριος Φετζιάν του Άρη, στο Εφετείο Ευβοίας, 25)Κυριακούλα Σαραντούδα του Βασιλείου, στο Εφετείο Πατρών, 26) ηµοσθένης Στίγγας του Νικολάου, στο Εφετείο Πατρών, 27)Σπυρίδων Γεωργουλέας του Γεωργίου, στο Εφετείο Αθηνών, 28)Χρήστος Παπακώστας του Γεωργίου, στο Εφετείο Ευβοίας, 29)Αδαµαντία Γκόγκολη του Κωνσταντίνου, στο Εφετείο Ναυπλίου, 30)Χαρίκλεια Ηλιοπούλου του Κανέλλου, στο Εφετείο Ναυπλίου, και 31)Ελένη Ρόκκου του Ροδόλφου, στο Εφετείο Ναυπλίου. // // ) Μετατίθενται οι κάτωθι Αντεισαγγελείς Εφετών ως εξής:

7 Στην Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης Ιωαννίνων, Βασίλειος Τσιαρδάκας του Αθανασίου. Στην Εισαγγελία Εφετών Ιωαννίνων Ναυπλίου, Νίκη Μπόλλη του Γεωργίου. Στην Εισαγγελία Εφετών Κέρκυρας Αθηνών, Μαρία Γαζή του Χρήστου. Τοποθετούνται οι νεοπροαχθέντες Αντεισαγγελείς Εφετών ως εξής: 1) ηµήτριος Παϊκόπουλος του ηµητρίου, στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών, 2)Ιωάννα Κατσή του Ευαγγέλου, στην Εισαγγελία Εφετών Ναυπλίου, και 3)Χαράλαµπος Τζώνης του Αθανασίου, στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών. // // Ε) Μετατίθενται οι κάτωθι Πρόεδροι Πρωτοδικών ως εξής: Στο Πρωτοδικείο Αθηνών 1)Ζακύνθου, Παναγιώτα-Ειρήνη Σίδερη του ιονυσίου, 2)Σύρου, Αικατερίνη Αναστασιάδου του Σάββα. Στο Πρωτοδικείο Αγρινίου 1)Καλαµάτας, Πολυξένη-Μαρία Παπασαραντοπούλου του Αριστοδήµου, 2)Μεσολογγίου, Χρήστος Χατζηκωνσταντίνος του Βασιλείου. Στο Πρωτοδικείο Αιγίου Πατρών, Άννα Λεοντίου του Νικολάου. Στο Πρωτοδικείο Βόλου Λαµίας, Κωνσταντίνος Μαρτίνος του Τριάντη.

8 Στο Πρωτοδικείο Θεσπρωτίας Αθηνών, Ελένη Σταµπουλίδου του Βασιλείου. Στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης 1)Χαλκίδας, Κωνσταντίνα Σπηλιωτοπούλου του Γεωργίου, 2)Κοζάνης, Αντωνία Βαρελά του Κανέλλου, 3)Καβάλας, έσποινα Ευκαρπίδου του Παύλου. Στο Πρωτοδικείο Ιωαννίνων 1)Κέρκυρας, Ιωάννα Πάλλα του Νικολάου, 2)Αθηνών, Ουρανία Βασιλειάδου του Χρήστου. Στο Πρωτοδικείο Καβάλας 1)Ιωαννίνων, Ιωάννης Κοσµάτος του ηµητρίου, 2)Αθηνών, Σωτηρία Αρχάκη-Χριστοδουλίδου του Στυλιανού. Στο Πρωτοδικείο Κατερίνης Ροδόπης, Τριανταφυλλιά Αλέγρα του Γεωργίου. Στο Πρωτοδικείο Κέρκυρας Αθηνών, Μαρία ήµου του Σωτηρίου. Στο Πρωτοδικείο Κοζάνης Αγρινίου, Ελένη Τσερούλη του Σωτηρίου. Στο Πρωτοδικείο Κορίνθου Αθηνών, Ιωάννα Ξυλιά του Θεοδώρου. Στο Πρωτοδικείο Λαµίας Αγρινίου, Θεοδώρα Θεοδοσιάδου του Σταύρου. Στο Πρωτοδικείο Λάρισας 1)Ναυπλίου, Αικατερίνη Παπαγιάννη του Θωµά-Κυριάκου, 2)Κω, Στυλιανή Σωτηροπούλου του Μιχαήλ, 3)Αθηνών, Σοφία Τσιβούλη του Βασιλείου.

9 Στο Πρωτοδικείο Μεσολογγίου Πειραιώς, Αντώνιος Αλαπάντας του Κωνσταντίνου. Στο Πρωτοδικείο Ναυπλίου Αθηνών, Ελένη Χαλαβαζή του οµένικου. Στο Πρωτοδικείο Πατρών Αθηνών, Μηνάς Τζωρακάκης του Γεωργίου. Στο Πρωτοδικείο Πειραιώς 1)Αθηνών, Αλεξάνδρα Μητσοπούλου του Κωνσταντίνου, 2)Κορίνθου Ευδοξία Πιστιόλα του Λεωνίδα, 3)Αθηνών, Κωνσταντίνα Λέκκου του Σπυρίδωνος, 4)Καλαµάτας, Παρασκευή Καρκατζούνη του Παναγή. Στο Πρωτοδικείο Ροδόπης Αθηνών, Κοσµία Γιαννούση του Χρήστου. Στο Πρωτοδικείο Σερρών Καβάλας, Σωτήριος Μπακαΐµης του Αριστείδη. Στο Πρωτοδικείο Σύρου Αθηνών, Μάρθα ήµου του Σωτηρίου. Στο Πρωτοδικείο Χαλκιδικής 1)Χανίων, Ιωάννα Ζάσκα του ηµητρίου, 2)Ιωαννίνων, Αικατερίνη Λεµπιδάκη του Μιχαήλ. Στο Πρωτοδικείο Χανίων Αθηνών, Θεοφάνης Ντάκουλας του Αναστασίου. -Τοποθετούνται οι νεοπροαχθέντες Πρόεδροι Πρωτοδικών ως εξής: 1)Αθηνά Παπαγεωργίου του Αλεξάνδρου, στο Πρωτοδικείο Αθηνών, 2)Νικόλαος Παπαδάτος του ηµητρίου, στο Πρωτοδικείο Αθηνών,

10 3)Παρασκευή Μπουρέλου του Κωνσταντίνου, στο Πρωτοδικείο Αθηνών, 4)Βασίλειος Μαλάµος του Σπυρίδωνος, στο Πρωτοδικείο Αθηνών, 5)Μάρθα Γαλαριώτου του Αριστείδη, στο Πρωτοδικείο Καλαµάτας, 6)Ευµορφία Καραβασίλη του Ζήση, στο Πρωτοδικείο Αθηνών, 7)Ηλίας Κανελλόπουλος του Αθανασίου, στο Πρωτοδικείο Αθηνών, 8)Ελένη Λυµπεροπούλου του Γεωργίου, στο Πρωτοδικείο Αθηνών, 9)Πασχαλίνα Παπάζη του ηµητρίου, στο Πρωτοδικείο Αθηνών, 10)Σοφία Τοπαλίδου του Ευστρατίου, στο Πρωτοδικείο Αθηνών, 11)Ελλάς Φραγκουδάκη του Στυλιανού, στο Πρωτοδικείο Αθηνών, 12)Σοφία Αντωνιάδου του Χαραλάµπους, στο Πρωτοδικείο Χαλκίδας, 13)Νίκη Παπουτσιδάκη του ηµητρίου, στο Πρωτοδικείο Αθηνών, 14)Ολυµπία Κώστα του Ανδρέα, στο Πρωτοδικείο Αθηνών, 15)Γεωργία Σταµάτη του Παρασκευά, στο Πρωτοδικείο Αθηνών, 16)Κυριακή Παπαδοπούλου του Βασιλείου, στο Πρωτοδικείο Αθηνών, 17) ήµητρα Πιπερίγκα του Ταξιάρχη, στο Πρωτοδικείο Καλαµάτας, 18)Ουρανία Φλεριανού του Ιωάννη, στο Πρωτοδικείο Αθηνών, 19)Ελένη Καρανικόλα του Βασιλείου, στο Πρωτοδικείο Αθηνών, 20)Κλεοπάτρα Μουλακάκη του Τηλέµαχου, στο Πρωτοδικείο Αθηνών, 21)Ουρανία-Αικατερίνη Κώτσιου του Ιωάννη, στο Πρωτοδικείο Αθηνών, 22)Μαρία ριβελέγκα του Γεωργίου, στο Πρωτοδικείο Αθηνών, 23)Σοφία Λυµπεριάδου του Χρήστου, στο Πρωτοδικείο Κω, 24)Ιωάννης Σταυρόπουλος του Γεωργίου, στο Πρωτοδικείο Αθηνών, 25)Χρυσή Γκουντουλάκη του Χαραλάµπους, στο Πρωτοδικείο Αθηνών, 26)Ηλίας Ξηροτύρης του Ιωάννη, στο Πρωτοδικείο Αθηνών, 27)Αθανασία Μανέτα του Ιωάννη, στο Πρωτοδικείο Αθηνών, 28)Απόστολος Κολώνης του Ιωάννη, στο Πρωτοδικείο Ζακύνθου, 29)Βασιλική Ζώτου του Αστέριου, στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, 30)Αλεξάνδρα Νόκα του Νικολάου, στο Πρωτοδικείο Αθηνών, και 31)Βασιλική Παπιγκιώτη του Ευθυµίου, στο Πρωτοδικείο Αθηνών. // // ΣΤ) Μετατίθενται οι κάτωθι Εισαγγελείς Πρωτοδικών ως εξής: Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών 1)Τρίπολης, Ιωάννης Κούτρης του Χρήστου,

11 2)Σύρου, Στυλιανός Καραµάνης του Γεωργίου. Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Χαλκίδας, Χρήστος Τόλιας του Αγγέλου. -Τοποθετούνται οι νεοπροαχθέντες Εισαγγελείς Πρωτοδικών ως εξής: 1)Αικατερίνη Σαπλαούρα του ηµητρίου, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας, 2)Νικόλαος Πασχάλης του ηµητρίου, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Τρίπολης, και 3)Ολυµπία Λαµπροπούλου του Κωνσταντίνου, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου. // // Ζ) Μετατίθενται οι κάτωθι Πρωτοδίκες ως εξής: Στο Πρωτοδικείο Αθηνών 1)Πειραιώς, Αλκιβιάδης Φερεσίδης του ηµητρίου, 2)Πατρών, Αικατερίνη Ζαφειροπούλου του Γεωργίου, 3)Θεσπρωτίας, Ελευθέριος Αγγελίδης του Βασιλείου, 4)Μεσολογγίου, ηµήτριος Μπαγατέλας του Ιωάννη, 5)Κορίνθου, Ηρακλής Κυριακάκης του Εµµανουήλ, 6)Κέρκυρας, Σταυρούλα εδικούση του Αθανασίου, 7)Κορίνθου, Άννα-Μαρία Γούναρη του Ζαχαρία, 8)Κορίνθου, Ιωάννης Γαλτσιώτης του Χρήστου, 9)Λασιθίου, Βαρβάρα Παπαγιαννάκη του Εµµανουήλ, 10)Χαλκίδας, Ευαγγελία Γόγολου του Σπυρίδωνος, 11)Χαλκίδας, Ευτυχία Καραβασίλη του ηµητρίου, 12)Χαλκίδας, Ειρήνη Κουτρουµπή του Περικλή, 13)Χαλκίδας, Μελποµένη Μαραγκουδάκη του Εµµανουήλ, 14)Κορίνθου, Σµαράγδα Τασούλη του Αναστασίου, 15)Χαλκίδας, Νεκταρία Ξελυσσακτή του Κωνσταντίνου, 16)Κορίνθου, Γαρυφαλλιά Τσιλούνη του Ιωάννη, 17)Λαµίας, Βασιλική Παπαγιάννη του Αχιλλέα,

12 18)Μεσολογγίου, Μαρία-Ζωή Σαραντοπούλου του Γεωργίου, 19)Χαλκίδας, Αικατερίνη Συµεωνίδου του Νικολάου, 20)Λασιθίου, Αντιγόνη Χρήστου του Παναγιώτη, 21)Χαλκίδας, Μαρία Τσακίρη του Λεωνίδα, 22)Χίου, Πέτρος Ιακωβίδης του Νικολάου, 23)Καλαµάτας, Λυδία Σταµατοπούλου του Νικολάου, 24)Κεφαλληνίας, Γεώργιος Τζιώτης του Αντωνίου, 25)Μεσολογγίου, Νικολέτα ιγώνη του Στεφάνου, 26)Χαλκίδας, Αναστασία Σαρήµπαλη του Νικολάου, 27)Μυτιλήνης, Μαρία Μπουτάκη του ηµητρίου, 28)Σπάρτης, Αντώνιος-Ελευθέριος Βόµβας του Μιχαήλ, 29)Κέρκυρας, Χρυσή Βεγλιρή του Εµµανουήλ, 30)Πατρών, Γεωργία Κιουλέπογλου του Μιχαήλ, 31)Σπάρτης, Αγγελική Θωµά του Αθανασίου. Στο Πρωτοδικείο Αιγίου Μεσολογγίου, Πανωραία Σπανού του ηµητρίου. Στο Πρωτοδικείο Αλεξανδρούπολης 1)Ξάνθης, ηµήτριος Χριστόπουλος του Γεωργίου, 2)Λαµίας, Μαρία-Κλεάνθη Γεωργέλλη του Γεωργίου. Στο Πρωτοδικείο Αµαλιάδας Ηλείας, Αικατερίνη Ζουµπουλάκη του Γεωργίου. Στο Πρωτοδικείο Βέροιας 1)Κοζάνης, Αµαλία Καραµήτρου του Γεωργίου, 2)Τρικάλων, Ασηµένια Παλιαρούτη του ηµητρίου. Στο Πρωτοδικείο Βόλου 1)Καρδίτσας, Μαρία Νέσση του Γεωργίου, 2)Λαµίας, Καλλιόπη Λαδιά του Σωτηρίου. Στο Πρωτοδικείο Γυθείου Καλαµάτας, Πάρης Ζαρµποζάνης του ηµητρίου.

13 Στο Πρωτοδικείο Ευρυτανίας Άµφισσας, ηµήτριος Μπαµπαλιούτας του Κωνσταντίνου. Στο Πρωτοδικείο Θεσπρωτίας 1)Μυτιλήνης, Γλυκερία Γαβρά του Ιωάννη, 2)Χανίων, Ελένη Κιουσέογλου του Βασιλείου. Στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης 1)Βέροιας, Βασιλική Γκουραµάνη του Γεωργίου, 2)Βέροιας, Απόστολος Μπουσουλέγκας του Αριστείδη, 3)Χαλκιδικής, Ελένη Αντωνοπούλου του ηµητρίου, 4)Καρδίτσας, Τριανταφυλλιά Φαγκρίδα του Αθανασίου, 5)Λάρισας, Κωνσταντίνος Χαρίσης του ηµητρίου, 6)Χαλκιδικής, Ιωάννης Αρβανίτης του Αντωνίου, 7)Σερρών, Αρίστη Χρονοπούλου του ηµοσθένη, 9)Ηρακλείου, Ελένη Μπαρκούκη του Ιωάννη, 10)Αθηνών, Γεώργιος Λαζαρίδης του Ελευθερίου, 11)Καβάλας, Αικατερίνη Καϊδόγλου του Αλέξανδρου, 12)Καβάλας, Βασίλειος Καραναστάσης του Ιωάννη, 13)Χαλκιδικής, Βηθλεέµ Πίγκα του αµιανού, 14)Κιλκίς, Στυλιανός Μπίος του Κωνσταντίνου, 15)Καστοριάς, Ελένη Τσάπρα του Νικολάου, 16)Χαλκιδικής, Ακριβή Κωτσοπούλου του Γεωργίου, 17)Πειραιώς, Αγγελική Πολυµένη του Γεωργίου, 18)Ιωαννίνων, Αικατερίνη Ατλάση του Αγγέλου, 19)Κατερίνης, Ευαγγελία Μπασδραγιάννη του Παναγιώτη, 20)Κατερίνης, Γεωργία έδη του Ιωάννη. Στο Πρωτοδικείο Θηβών 1)Αθηνών, ήµητρα Αυγουστοπούλου του Ευσταθίου, 2)Ρόδου, Ειρήνη Ευθυµιάδου του ηµητρίου. Στο Πρωτοδικείο Ιωαννίνων Ζακύνθου, Στεφανία Σακοπέντα του Κωνσταντίνου.

14 Στο Πρωτοδικείο Καβάλας 1)Θεσπρωτίας, Ελπινίκη Κορδέλα του Αθανασίου, 2)Άρτας, Βασίλειος Γόγαλης του Μιχαήλ, 3)Ροδόπης, Κωνσταντίνος Βελιάνης του Αστέριου, 4)Αλεξανδρούπολης, Μαγδαληνή Ηλιοπούλου του Παναγιώτη. Στο Πρωτοδικείο Καλαβρύτων 1)Πατρών, Ειρήνη Τσέπη του ηµητρίου, 2)Κυπαρισσίας, Μαρία Κριτσινέλια του Βασιλείου. Στο Πρωτοδικείο Καρδίτσας 1)Ιωαννίνων, Κωνσταντίνος Πολύµερος του ηµητρίου, 2)Λευκάδας, Αγορίτσα Μπαταβάνη του Παναγιώτη, 3)Λαµίας, Μαρίνα Μπαµπανάρα του Γεωργίου, 4)Ηρακλείου, Ελένη Σούρλα του Αριστείδη. Στο Πρωτοδικείο Καστοριάς Ορεστιάδας, Ελένη Παπαδοπούλου του Ταξιάρχη. Στο Πρωτοδικείο Κατερίνης 1)Λασιθίου, Αλεξάνδρα Παπαχρίστου του ηµητρίου, 2)Ηρακλείου, Ιωάννης Ιωαννίδης του Φιλίππου, 3)Ιωαννίνων, Απόστολος Ρίζος του Γεωργίου. Στο Πρωτοδικείο Κιλκίς Θηβών, Νικόλαος Τσίτρος του Αναστασίου. Στο Πρωτοδικείο Κοζάνης Καβάλας, ηµήτριος Παχάκης του Ιωάννη. Στο Πρωτοδικείο Κορίνθου 1)Καλαµάτας, Μαρία Αυγουστή του Μάρκου, 2)Κεφαλληνίας, Μαρία Βωβού του Γεωργίου, 3)Ζακύνθου, Γεώργιος Σεισάκης του Νικολάου-Κυριάκου,

15 4)Ρόδου, Εµµανουήλ Γεωργιάδης του Νεάρχου, 5)Ηρακλείου, Αντωνία Σουρλίγκα του Βασιλείου. Στο Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας Ηλείας, Αναστασία Ντιούδη του Μιχαήλ. Στο Πρωτοδικείο Λαµίας Ηρακλείου, Γαρυφαλλιά Σπυρίδου του Αθανασίου. Στο Πρωτοδικείο Λάρισας 1)Ευρυτανίας, Κωνσταντίνος Βαΐτσης του Αχιλλέα, 2)Βόλου, Πέτρος Κοµισόπουλος του Σωτηρίου, 3)Καρδίτσας, Λάµπρος Μανώλης του Γεωργίου, 4)Βόλου, Χριστίνα Κουλούλα-Παπαγιάννη του Ελευθερίου. Στο Πρωτοδικείο Λασιθίου 1)Χανίων, Ιωάννης Ευαγγελάτος του Αθανασίου, 2)Σύρου, Ευαγγελία Φακίνου του Νικηφόρου, 3)Αθηνών, Μαρίνα Κρανίτη του ηµητρίου, 4)Νάξου, ηµήτριος Βογιατζής του Αγγέλου. Στο Πρωτοδικείο Λευκάδας Μυτιλήνης, Αθηνά Σιαφάκα του Σωτηρίου. Στο Πρωτοδικείο Λιβαδειάς 1)Αθηνών, Παναγιώτης Τρυφωνόπουλος του Γεωργίου, 2)Γυθείου, Ευφροσύνη-Μαρία Ντόρτου του Ταξιάρχη. Στο Πρωτοδικείο Μεσολογγίου 1)Πατρών, Κωνσταντούλα Αλπέντζου του Ανδρέα, 2)Πατρών, Γεώργιος Τζάλλας του Αθανασίου. Στο Πρωτοδικείο Ναυπλίου 1)Σάµου, ηµήτριος Νικολαΐδης του Αλεξάνδρου, 2)Γυθείου, Κωνσταντίνα Νικολοπούλου του Παύλου.

16 Στο Πρωτοδικείο Ξάνθης 1)Πειραιώς, Γεώργιος Κυριάκος του Κωνσταντίνου, 2)Χίου, Κωνσταντίνος Παπαστεργίου του ηµητρίου. Στο Πρωτοδικείο Πατρών 1)Αµαλιάδας, Ελένη Τσεβά του ηµητρίου, 2)Χανίων, Γεωργία Γεωργακοπούλου του Αναστασίου. Στο Πρωτοδικείο Πειραιώς 1)Αθηνών, Καλλιόπη-Ιωάννα Μάντακα του Εµµανουήλ, 2)Αθηνών, Γεωργία Πολυδέρα του Πάνου, 3)Αθηνών, Κωνσταντίνος Σπυράκος του Νικολάου, 4)Αθηνών, Ελευθέριος Καλτάκης του Γεωργίου, 5)Αθηνών, Γεωργία Κηρύκου του ηµητρίου, 6)Θηβών, Παναγιώτα Ντζούφα του Βασιλείου, 7)Αθηνών, Γεωργία Κοταδήµου του Μιλτιάδη, 8)Αθηνών, Αντιγόνη-Καλλιόπη Αδάµ του Κωνσταντίνου, 9)Αθηνών, Χρυσούλα Γκότοβου του Χρυσοστόµου. Στο Πρωτοδικείο Ροδόπης 1)Χίου, Μαρία Αθανασιάδου του Γεωργίου, 2)Αγρινίου, Αναστασία Παπαδοπούλου του Σπυρίδωνος. Στο Πρωτοδικείο Σερρών Καβάλας, Βιργινία Μπέλλου, του Αναστασίου. Στο Πρωτοδικείο Σπάρτης Νάξου, Παρασκευή Αλτανοπούλου του Αιµίλιου. Στο Πρωτοδικείο Σύρου Ηρακλείου, Θεονύµφη Σουλαδάκη του Γεωργίου. Στο Πρωτοδικείο Τρικάλων 1)Καρδίτσας, Μαρία Κυριέρη του Γεωργίου,

17 2)Λάρισας, Κωνσταντίνος Χονδρόσµος του ηµητρίου. Στο Πρωτοδικείο Χαλκίδας 1)Σπάρτης, Ευγενία Ντανάκα του ηµητρίου, 2)Καλαµάτας, Κοραλία Παλιεράκη του Κωνσταντίνου, 3)Μυτιλήνης, Βασιλική Παπαστεργίου του Ηλία, 4)Κω, Ευτυχία Μάρη του Ευσταθίου. Στο Πρωτοδικείο Χαλκιδικής 1)Κατερίνης, Ελένη Τσαγάνη του Αποστόλου, 2)Ξάνθης, Ραφαήλ Σηµαιοφορίδης του Ευθυµίου, 3)Ροδόπης, Παναγιώτα Αποστόλου του Νικολάου, 4)Αλεξανδρούπολης, Σταύρος Χαριτίδης του Ευθυµίου. Στο Πρωτοδικείο Χανίων Ναυπλίου, Βασιλική Κατσά του Ευσταθίου. Στο Πρωτοδικείο Χίου Λιβαδειάς, Ουρανία Καραντζίκη του Ιωάννη. // // Η) Μετατίθενται οι κάτωθι Αντεισαγγελείς Πρωτοδικών ως εξής: Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών 1) Πειραιώς, Παναγιώτης Μανιάτης του Κωνσταντίνου, 2)Καστοριάς, Μαγδαληνή Καλπακίδου του Κωνσταντίνου. Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηρακλείου Σύρου, Ειρήνη Πελεκάνου του Βασιλείου. Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσπρωτίας Τρικάλων, Βασιλική Τζαλακώστα του Λάµπρου. Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης 1)Σερρών, Αναστάσιος Κεσίσης του Αθανασίου,

18 2)Αθηνών, Μαρία Παπαγιαννίδου του Μιχαήλ. Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων Καλαµάτας, Ελευθερία Κυριακού του Γεωργίου. Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Καβάλας 1)Αγρινίου, Χρήστος Χατζηγεωργίου του Σταύρου, 2)Ηρακλείου, Φλώρα Βλαχάβα του ηµητρίου. Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Καστοριάς Καβάλας, Σοφία ιπλοΐδου του Φωτίου. Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ναυπλίου Καλαµάτας, Ευθυµία Στάµου του Τριαντάφυλλου. Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών Αµαλιάδας, Βασιλική ηµοπούλου του Νικολάου. Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιώς 1)Κορίνθου, Χριστίνα Γαβρίλη του Ιωάννη, 2)Χαλκίδας, Αλεξάνδρα Νικολάου του Αλέξανδρου. Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σερρών Καβάλας, Μαρία Κάψου του ηµητρίου. Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Τρικάλων Πατρών, Χρίστος Σπηλιόπουλος του Σπυρίδωνος. Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας Ζακύνθου, Ειρήνη- άφνη Σακελλαρίου-Φιλοσώφ του Ηλία. // //

ΑΝΩΤΑΤΟ ΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ της 30 ης Μαΐου 2011

ΑΝΩΤΑΤΟ ΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ της 30 ης Μαΐου 2011 ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΤΜΗΜΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΑΝΩΤΑΤΟ ΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ της 30 ης Μαΐου 2011 A)Μετατίθενται οι παρακάτω Εφέτες ως εξής: Στο Εφετείο Αθηνών 1)Αιγαίου, Αικατερίνη Μουµουζιά του Αθανασίου, 2)Ναυπλίου,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΝΔΕΚΑΜΕΛΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΝΔΕΚΑΜΕΛΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ της 4 ης Ιουνίου 2014 ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΝΔΕΚΑΜΕΛΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α)Μετατίθενται οι παρακάτω Εισαγγελείς Πρωτοδικών ως εξής: Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών 1)Κορίνθου, Ευγενία Αυλίδου του Κωνσταντίνου,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΗΛ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ. 1. Αθηνών. Aλεξανδρής Βασίλειος

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΗΛ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ. 1. Αθηνών. Aλεξανδρής Βασίλειος ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΗΛ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Α 1. Αθηνών Aλεξανδρής Βασίλειος 210-3398270 210-3647125 1 / 32 proedros@dsa.gr 2. Αγρινίου Υφαντής

Διαβάστε περισσότερα

(Ι) ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ

(Ι) ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ - ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 22 Μαρτίου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚ. ΥΠΟΣΤ/ΞΗΣ Αριθμ. πρωτ. : 75202 + Fo ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ - ΕΚΛΟΓΙΚΟ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ - ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΔΑ: 4ΑΓΕΚ-ΤΧ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ - ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 30 Μαρτίου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚ. ΥΠΟΣΤ/ΞΗΣ Αριθμ. πρωτ. : 75257 +

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΗ ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΓΡΑΠΤΩΝ ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΠΡΟΦΟΡΙΚΩΝ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΗ ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΓΡΑΠΤΩΝ ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΠΡΟΦΟΡΙΚΩΝ 1 ΝΑΪΝΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΗΜΗΤΡΙΟΣ 12 14,8 13,4 0,4 13,8 2 ΚΑΡΑΪΝ ΡΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΘΕΟΛΟΓΗΣ 11,5 13,5 12,5 0,4 12,9 3 ΚΑΛΟΥ ΗΣ ΜΗΝΑΣ-ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 11,875 12,9 12,3875 0,4 12,7875 4 ΚΟΛΙΟΚΩΣΤΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΕΤΕΙΑΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΕΦΕΤΕΙΑΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΦΕΤΕΙΑΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ Α/Α ΕΦΕΤΕΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ FAX ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ e-mail 1. Αθηνών (έδρα) 210-6404143 210-6404146 210-6404544 210-6404644 K. Λουκάρεως 14 Τ.Κ. 115 22 Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα

Η σύνθεση των 13 νέων πρωτοβάθμιων περιφερειακών πειθαρχικών συμβουλίων για τους εκπαιδευτικούς

Η σύνθεση των 13 νέων πρωτοβάθμιων περιφερειακών πειθαρχικών συμβουλίων για τους εκπαιδευτικούς Η σύνθεση των 13 νέων πρωτοβάθμιων περιφερειακών πειθαρχικών συμβουλίων για τους εκπαιδευτικούς ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ 1. Ρένεση Νικολέττα του Ιωάννη, Πάρεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου 2. Γεωργία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕ71 ΠΕ70.50 ΡΟΗ ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΥΠΟΣ

ΠΕ71 ΠΕ70.50 ΡΟΗ ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΥΠΟΣ ΠΕ71 ΠΕ70.50 ΡΟΗ 1 ΕΑΕ ΓΚΕΝΑ ΣΑΝΤΡΑ-ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΙΩΑΝΝ ΝΤΟΡΟΤΑ ΠΕ71 452 Α Μαγνησίας Δ/ΝΣΗ Π.Ε. ΜΑΓΝΙΑΣ 2 ΕΑΕ ΓΕΡΟΣΤΑΘΟΥ ΝΙΚΟΛΙΑ ΧΡΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΕ71 527 Α Μαγνησίας Δ/ΝΣΗ Π.Ε. ΜΑΓΝΙΑΣ 3 ΕΑΕ ΦΕΡΤΕΚΛΙΔΗ ΑΝΝΑ-ΜΑΟΥΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ ΜΗΤΡΩΝΥΜΟ

ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ ΜΗΤΡΩΝΥΜΟ ΑΑ ΑΑ ΡΟΗΣ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ ΜΗΤΡΩΝΥΜΟ 1 1 ΖΑΡΚΑΝΤΖΑ ΣΥΜΕΛΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 2 3 ΣΙΩΖΗ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ 3 4 ΧΑΣΙΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΖΩΙΤΣΑ 4 5 ΤΣΕΛΕΠΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ ΣΥΜΕΩΝ ΕΥΣΕΒΙΑ 5

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΦΟΡΩΝ. ΕΦΟΡΟΙ Β ΑΘΗΝΩΝ (Εφετείο Αθηνών) 1)Ανδρέας Κατεβάτης Εισ. Εφετών Αθηνών 2)Ελένη Τραγουδάρα, Εφέτης Αθηνών

ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΦΟΡΩΝ. ΕΦΟΡΟΙ Β ΑΘΗΝΩΝ (Εφετείο Αθηνών) 1)Ανδρέας Κατεβάτης Εισ. Εφετών Αθηνών 2)Ελένη Τραγουδάρα, Εφέτης Αθηνών ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΦΟΡΩΝ ΕΦΟΡΟΙ Α ΑΘΗΝΩΝ (Εφετείο Αθηνών) 1)Ανδρέας Κατεβάτης Εισ. Εφετών Αθηνών 2)Ελένη Τραγουδάρα, Εφέτης Αθηνών Αναπληρωµατικός: Γεώργιος Μπισµπίκης, Αντ. Εφετών Πατρών 210 6404114

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ Γενική Διεύθυνση Δ/νση : Διοικητικού Τμήμα : Προσωπικού Μεσογείων 45-Τ.Θ 14103-Τ.Κ.11510 Πληροφορίες : Α. Τσαμάτης Τηλ.: 210 74 90 479 Fax : 74 88 282 283 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΟΡΤΗΣ

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΟΡΤΗΣ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΟΡΤΗΣ Υπάρχουν στοιχεία από το έτος 1946. Από τα μαθητολόγια για το έτος 1946 καταγράψαμε τους μαθητές όλων των τάξεων, ενώ για τα επόμενα έτη καταγράψαμε μόνο τους μαθητές

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΝ ΕΚΑΜΕΛΕΣ ΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΝ ΕΚΑΜΕΛΕΣ ΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ της 5 ης Ιουνίου 2014 ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΝ ΕΚΑΜΕΛΕΣ ΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α)Μετατίθενται οι παρακάτω Πρωτοδίκες ως εξής: Στο Πρωτοδικείο Αθηνών 1)Πειραιώς, Βασίλειος Μαλάµος του Σπυρίδωνος, 2) Φαίδρα Καραγιάννη

Διαβάστε περισσότερα

Επιτυχόντες Επιλογής Γενικού Λυκείου και ΕΠΑ.Λ. Ομάδας Β 2014 (90%)

Επιτυχόντες Επιλογής Γενικού Λυκείου και ΕΠΑ.Λ. Ομάδας Β 2014 (90%) Κωδ. Υποψηφ. Επώνυµο Όνοµα Όν. Πατρός Όν. Μητρός 14034917 ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΥΓΗ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΡΙΑ 14034959 ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 14034918 ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΗΝΑ ΦΩΤΙΟΣ ΦΩΤΕΙΝΗ 14034961 ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Π.Ε 23 ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΗΛΩΣΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΣΕ ΚΕΝΕΣ ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Π.Ε 23 ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΗΛΩΣΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΣΕ ΚΕΝΕΣ ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Π.Ε 23 ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΗΛΩΣΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΣΕ ΚΕΝΕΣ ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ Προκειµένου να πληρωθούν 25 κενές οργανικές θέσεις Π.Ε.23 Ψυχολόγων καλούνται οι πρώτοι 50 συµµετέχοντες στην προκήρυξη 90053/Γ6/9-9-2005

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ - ΠΙΝΑΚΑΣ 1: - ΙΔΙΩΤΕΣ

ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ - ΠΙΝΑΚΑΣ 1: - ΙΔΙΩΤΕΣ ΠΕ12.08-ΧΗΜΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 1. 4400****** ΦΟΥΝΤΑΡΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΟΦΙΑ ΠΕ12.08-ΧΗΜΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 2. 7493****** ΜΠΕΣΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΕ12.08-ΧΗΜΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 3. 3416****** Φορλίδας

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Κ.Π.Σ. ΜΟΝΑΔΑ Α1β Ταχ. Δ/νση : Ανδρέα Παπανδρέου 37 Ταχ. Κωδ. : 151 80 Μαρούσι Πληροφορίες : Αθ. Σιδηροπούλου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Α/Α ΠΡΩΤ. ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ ΓΛΩΣΣΑ ΛΟΓΙΑ 1 1271 ΠΑΝΤΑΖΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΑΛΛΙΚΑ 65.5 2 1312 ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΑΝΘΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΓΑΛΛΙΚΑ 60.05 3 1472 ΤΡΙΚΟΛΑ ΜΑΡΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΑΛΛΙΚΑ 57.05 4

Διαβάστε περισσότερα

ΚΓ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ Μ.Ο. ΓΡΑΠΤΩΝ *(70%) Μ.Ο. ΠΡΟΦΟΡΙΚΩ *(30%) ΤΕΛΙΚΟΣ ΒΑΘΜΟΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

ΚΓ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ Μ.Ο. ΓΡΑΠΤΩΝ *(70%) Μ.Ο. ΠΡΟΦΟΡΙΚΩ *(30%) ΤΕΛΙΚΟΣ ΒΑΘΜΟΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΜΕΤΑΠΤ- Ι ΑΚΤ 1 ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 10.9125 13.7000 11.7488 0.00 0.1 11.8488 2 ΚΑΙΡΕΤΟΓΛΟΥ ΑΜΙΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 11.4625 12.1000 11.6538 0.00

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ 1 ΑΓΑΠΟΥΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 2 ΑΔΑΜΟΥ ΕΛΕΝΗ ΘΩΜΑΣ 3 ΑΘΑΝΑΣΑΚΗ ΑΝΝΑ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 4 ΑΥΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΟΡΕΣΤΗΣ 5 ΒΑΦΟΠΟΥΛΟΣ ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 6 ΒΕΛΙΤΣΙΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 7

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΝΔΕΚΑΜΕΛΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ της 21 ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2013

ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΝΔΕΚΑΜΕΛΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ της 21 ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΝΔΕΚΑΜΕΛΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ της 21 ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 A)Τοποθετούνται οι απόφοιτοι Σχολής Δικαστών σε θέσεις παρέδρων πρωτοδικείου ως εξής: 1)Κωνσταντίνος Ρήγας του Ηρακλή στο Πρωτοδικείο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΑ ΤΥΠΟΣ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ 1 ΕΝΓ ΜΠΑΜΠΑΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΗΛΙΑΣ 2 Ειδική Αγωγή ΛΙΟΥΤΑ ΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 3 Ειδική Αγωγή ΚΑΣΤΑΝΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΝΔΡΕΑΣ-ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΑ ΤΥΠΟΣ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ 1 ΕΝΓ ΜΠΑΜΠΑΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΗΛΙΑΣ 2 Ειδική Αγωγή ΛΙΟΥΤΑ ΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 3 Ειδική Αγωγή ΚΑΣΤΑΝΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΝΔΡΕΑΣ-ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΑ ΤΥΠΟΣ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ 1 ΕΝΓ ΜΠΑΜΠΑΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΗΛΙΑΣ 2 Ειδική Αγωγή ΛΙΟΥΤΑ ΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 3 Ειδική Αγωγή ΚΑΣΤΑΝΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΝΔΡΕΑΣ-ΙΩΑΝΝΗΣ 4 Ειδική Αγωγή ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 5 Ειδική

Διαβάστε περισσότερα

A/A ΜΗΤΡΩΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΝΥΜΟ 1 125 ΑΓΓΕΛΗ-ΚΑΝΤΖΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 2 120 ΑΓΓΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 3 24 ΑΓΓΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ 4 312

A/A ΜΗΤΡΩΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΝΥΜΟ 1 125 ΑΓΓΕΛΗ-ΚΑΝΤΖΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 2 120 ΑΓΓΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 3 24 ΑΓΓΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ 4 312 1 125 ΑΓΓΕΛΗ-ΚΑΝΤΖΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 2 120 ΑΓΓΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 3 24 ΑΓΓΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ 4 312 ΑΓΓΕΛΗ-ΤΖΕΡΠΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 5 393 ΑΛΠΕΡΤΗΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 6 220 ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Δ/νση: (249) - Δ/ΝΣΗ Δ.Ε. ΑΧΑΪΑΣ 5ο ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΠΑΤΡΩΝ (ΚΩΔ. 0651060)

Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Δ/νση: (249) - Δ/ΝΣΗ Δ.Ε. ΑΧΑΪΑΣ 5ο ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΠΑΤΡΩΝ (ΚΩΔ. 0651060) 5ο ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΠΑΤΡΩΝ (ΚΩΔ. 0651060) 12030902 ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΡΙΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΠΑΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 13033088 ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Δ/νση: (249) - Δ/ΝΣΗ Δ.Ε. ΑΧΑΪΑΣ 7ο ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΠΑΤΡΩΝ (ΚΩΔ. 0651080)

Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Δ/νση: (249) - Δ/ΝΣΗ Δ.Ε. ΑΧΑΪΑΣ 7ο ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΠΑΤΡΩΝ (ΚΩΔ. 0651080) 7ο ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΠΑΤΡΩΝ (ΚΩΔ. 0651080) 13033310 ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΠΟΛΥΞΕΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ ΠΑΤΡΩΝ 13033317 ΛΙΒΑΘΗΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΗΜΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΩΝ. Υποψήφιοι ηµοτικοί Σύµβουλοι 1. Αντύπας Απόστολος του ιονυσίου. Α) Συνδυασµός µε το όνοµα «ΠΡΟΟ ΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ»

ΠΙΝΑΚΑΣ ΗΜΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΩΝ. Υποψήφιοι ηµοτικοί Σύµβουλοι 1. Αντύπας Απόστολος του ιονυσίου. Α) Συνδυασµός µε το όνοµα «ΠΡΟΟ ΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΛΕΥΚΑ ΑΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟ ΙΟΙΚΗΣΗ ΛΕΥΚΑ ΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΙΑ ΙΚΑΣΙΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ Στον οποίο

Διαβάστε περισσότερα

www.alambra.org.cy ΧΟΡΗΓΟΣ: ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΥΜΠΙΩΝ - ΑΛΑΜΠΡΑΣ

www.alambra.org.cy ΧΟΡΗΓΟΣ: ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΥΜΠΙΩΝ - ΑΛΑΜΠΡΑΣ www.alambra.org.cy Ειρήνης 4, 2563 Αλάμπρα, Λευκωσία, Τηλ: 22522457, Φαξ: 22526402 E-mail: koin.symalambras@cytanet.com.cy, Αρχαιολογικός Οικισμός Αλάμπρας Αιωνόβιο δέντρο, Φραγκοελιά Ειρήνης 4, 2563 Αλάμπρα,

Διαβάστε περισσότερα

Επιτυχόντες Επιλογής Γενικού Λυκείου και ΕΠΑ.Λ. Ομάδας Β 2014 (90%)

Επιτυχόντες Επιλογής Γενικού Λυκείου και ΕΠΑ.Λ. Ομάδας Β 2014 (90%) Κωδ. Υποψηφ. Επώνυµο Όνοµα Όν. Πατρός Όν. Μητρός 14031981 ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 13032289 ΑΝΤΥΠΑ ΕΙΡΗΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ 14031982 ΒΑΒΑΤΣΙΚΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΦΩΤΕΙΝΗ 14031958

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΕΕΠ-ΕΒΠ ΑΝΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ 2016

ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΕΕΠ-ΕΒΠ ΑΝΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ 2016 ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΕΕΠ-ΕΒΠ ΑΝΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ 2016 ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Α ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Α ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Β ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ - ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΩΡΑΡΙΟΥ ΕΚΠ/ΚΩΝ ΚΛΑΔΟΥ ΠΕ06

ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ - ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΩΡΑΡΙΟΥ ΕΚΠ/ΚΩΝ ΚΛΑΔΟΥ ΠΕ06 ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΥΣΠΕ ΜΠΑΡΔΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ 597495 21 97.22 74 ΑΘΗΝΩΝ 70 ΑΘΗΝΩΝ 92 ΑΘΗΝΩΝ 96 ΑΘΗΝΩΝ 100 ΑΘΗΝΩΝ 74 ΑΘΗΝΩΝ 16 ΩΡΕΣ 70 ΑΘΗΝΩΝ 5 ΩΡΕΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΥΣΠΕ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΟΥ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑ ΜΙΛΤΙΑΔΗ 219244 23 72.00

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΕΕΠ-ΕΒΠ ΑΝΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ 2016

ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΕΕΠ-ΕΒΠ ΑΝΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ 2016 ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Α ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Α ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Β ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Γ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Γ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Λογιστικό έτος: 2011 Οργανική Μονάδα Έδρα Τοπική Αρμοδιότητα ΔΙΓΕΑΠ Εκμεταλλεύσεις Δαπάνη (1) (2) = (1) X 140 Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας κat

Λογιστικό έτος: 2011 Οργανική Μονάδα Έδρα Τοπική Αρμοδιότητα ΔΙΓΕΑΠ Εκμεταλλεύσεις Δαπάνη (1) (2) = (1) X 140 Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας κat Λογιστικό έτος: 2011 Οργανική Μονάδα Έδρα Τοπική Αρμοδιότητα ΔΙΓΕΑΠ Εκμεταλλεύσεις Δαπάνη Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας κat Θράκης Κομοτηνή 467 65.380,00 ΔΑΟΚ Δράμας Δράμα ΠΕ Δράμας 100 14.000,00 ΔΑΟΚ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΚΥΛΙΚΕΙΩΝ ΕΠΑ.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΚΥΛΙΚΕΙΩΝ ΕΠΑ.Σ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ Έτος : 0 Προκήρυξη: Β0900/09-0-0 ΓΑΛΑΤΣΙ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΑΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 99**** ΠΑΠΑΖΑΦΕΙΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΙΩΑΝΝΗΣ 789**** 8 0 ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΒΕΡΒΙΤΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 0**** ΠΑΡΑΣΧΗ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ **** ΣΚΑΡΤΣΟΥΝΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΛΙΣΤΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ Ν.ΛΕΥΚΑ ΑΣ

ΛΙΣΤΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ Ν.ΛΕΥΚΑ ΑΣ ΛΙΣΤΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ Ν.ΛΕΥΚΑ ΑΣ..ΛΕΥΚΑ ΑΣ 1 Αραβανή Νίκη 2 2645022971 2 Αρβανίτης Ζώης 3 2645025402 3 Ασπρογέρακα Βασιλική 1 2645024824 4 Βουκελάτος Θωµάς 3 2645023833 5 Βούλγαρη Άννα 2 2645021825 6 Γράψας

Διαβάστε περισσότερα

Μάιος 2016 [Ημ/νία εκτύπωσης: 13/4/2016] Παπαδάκη Ουρανία. Τσιλιγκαρίδου Μαρία. Σεφερίδης Ηλίας. Παπαγεωργίου Δημήτριος

Μάιος 2016 [Ημ/νία εκτύπωσης: 13/4/2016] Παπαδάκη Ουρανία. Τσιλιγκαρίδου Μαρία. Σεφερίδης Ηλίας. Παπαγεωργίου Δημήτριος ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΠΟΙΝΙΚΩΝ ΕΔΡΩΝ Μικτό Ορκωτό Εφετείο [ Σελίδα από ] Μάιος 06 [Ημ/νία εκτύπωσης: 3/4/06] 9/5/06 έναρξη & δικάσιμος 355 Παπαδάκη Ουρανία Τσιλιγκαρίδου Μαρία Ψώνη Ιωάννα Χασιρτζόγλου Μαρία Σεφερίδης

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΕΕΠ-ΕΒΠ ΑΝΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ 2014

ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΕΕΠ-ΕΒΠ ΑΝΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ 2014 ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Α ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Α ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Α ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Β ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Γ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΕΕΠ-ΕΒΠ ΑΝΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ 2014

ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΕΕΠ-ΕΒΠ ΑΝΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ 2014 ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Α ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Α ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Α ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Β ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Γ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΕΩΤ.Ε.Ε. ΤΜΗΜΑ ΕΚΔΟΣΕΩΝ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 64, 546 31 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΛ.: 2310 278817-8, FAX: 2310

Διαβάστε περισσότερα

Περιφέρεια Α' ΑΘΗΝΩΝ Α/Α. Συνδυασμοί και μεμονωμένοι υποψήφιοι. Αριθμοί ψηφοδελτίων κατά τη σειρά εξαγωγής τους από την κάλπη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Περιφέρεια Α' ΑΘΗΝΩΝ Α/Α. Συνδυασμοί και μεμονωμένοι υποψήφιοι. Αριθμοί ψηφοδελτίων κατά τη σειρά εξαγωγής τους από την κάλπη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Περιφέρεια Α' ΑΘΗΝΩΝ 1ος ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ: ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 0 2ος ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ: ΣΥΡΙΖΑ ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ 0 3ος ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ 0 Περιφέρεια Α' ΑΘΗΝΩΝ 4ος ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ: ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

Ιανουάριος 2016 [Ημ/νία εκτύπωσης: 16/12/2015] Κόκκορης Γεώργιος. Πούρα Βασιλική. Παπαγεωργίου Δημήτριος. Μιχαηλίδης Ελευθέριος

Ιανουάριος 2016 [Ημ/νία εκτύπωσης: 16/12/2015] Κόκκορης Γεώργιος. Πούρα Βασιλική. Παπαγεωργίου Δημήτριος. Μιχαηλίδης Ελευθέριος ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΠΟΙΝΙΚΩΝ ΕΔΡΩΝ Μικτό Ορκωτό Εφετείο [ Σελίδα από ] Ιανουάριος 06 [Ημ/νία εκτύπωσης: 6//05] 8//06 Παρασκευή έναρξη & δικάσιμος 355 Κόκκορης Γεώργιος Πούρα Βασιλική Χριστιάς Παύλος Μαστρογιώργη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΕΤΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΙΚΗΓΟΡΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΟ ΙΟΡΙΣΜΟ

ΕΦΕΤΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΙΚΗΓΟΡΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΟ ΙΟΡΙΣΜΟ Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2016 360 1 Ηλιόπουλος Γεώργιος 10942 2 Καίσαρη Καλυψώ 3872 3 Καραγιάννης Θεόδωρος 8619 4 Κορομηλά Μαρία-Ελευθερία 11476 5 Κουφάκη Λυδία 11379 1 Λογοθέτης Αριστείδης 11293 2 Ματιάκης

Διαβάστε περισσότερα

Μικτό Ορκωτό Εφετείο ΕΦΕΤΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΠΟΙΝΙΚΩΝ ΕΔΡΩΝ. Οκτώβριος 2015

Μικτό Ορκωτό Εφετείο ΕΦΕΤΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΠΟΙΝΙΚΩΝ ΕΔΡΩΝ. Οκτώβριος 2015 Μικτό Ορκωτό Εφετείο Οκτώβριος 05 [ Σελίδα από 0 ] /0/05 Πέμπτη έναρξη ακροατήριο: 55 Αναστασιάδου Σταματία Τυραννίδου Ανδρονίκη Δεργαζαριάν Μαρί Μαυράκη Παναγιώτα Μωυσίδης Χαράλαμπος Παπαγεωργίου Δημήτριος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΣΜΕΑΕ ΚΑΙ ΚΕΔΔΥ (ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. 2010) 1. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΩΔΙΚΟΣ Σ.Μ.Ε.Α.Ε. ΠΕ31ΚΙΝ ΠΕ31ΝΟ ΕΒΠ Α ΑΘΗΝΑΣ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΣΜΕΑΕ ΚΑΙ ΚΕΔΔΥ (ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. 2010) 1. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΩΔΙΚΟΣ Σ.Μ.Ε.Α.Ε. ΠΕ31ΚΙΝ ΠΕ31ΝΟ ΕΒΠ Α ΑΘΗΝΑΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΣΜΕΑΕ ΚΑΙ ΚΕΔΔΥ (ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. 2010) 1. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΩΔΙΚΟΣ Σ.Μ.Ε.Α.Ε. + ΚΕΔΔΥ ΠΕ21-ΠΕ26 ΠΕ23 ΠΕ24 ΠΕ25 ΠΕ28 ΠΕ29 ΠΕ30 ΠΕ31ΕΠ. ΠΕ31ΚΙΝ ΠΕ31ΝΟ ΕΒΠ Α ΑΘΗΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΕΕΠ-ΕΒΠ ΑΝΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ 2015

ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΕΕΠ-ΕΒΠ ΑΝΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ 2015 ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Α ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Α ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Β ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Γ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΘΗΝΑΣ Γ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑ 1094 ΕΔΑΦΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΙΙ

ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑ 1094 ΕΔΑΦΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΙΙ ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑ 1094 ΕΔΑΦΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΙΙ Δελτίο βαθμολογίας Κανονικής Περιόδου για το Θερινό εξάμηνο του 2008 Διδάσκοντες: ΓΚΑΖΕΤΑΣ Γ., ΠΡΩΤΟΝΟΤΑΡΙΟΣ Ι., ΓΕΩΡΓΙΑΝΝΟΥ Β., ΓΕΡΟΛΥΜΟΣ Ν., ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας α/α Ονοματεπώνυμο Όνομα πατρός Υποψήφια 1. Φωτεινή-Νιόβη Παυλίδου Κωνσταντίνος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας επικεφαλής του Συνδυασμού:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΛΟΓΕΣ 20 Μαϊου 2012 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΛΛΑ ΑΣ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΘΗΝΑ Ε.Μ.Π (Κτίριο Γκίνη) Πατησίων 42, Αθήνα 10682

ΕΚΛΟΓΕΣ 20 Μαϊου 2012 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΛΛΑ ΑΣ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΘΗΝΑ Ε.Μ.Π (Κτίριο Γκίνη) Πατησίων 42, Αθήνα 10682 ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΛΛΑ ΑΣ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΠΟΣ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΚΛΟΓΩΝ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΘΗΝΑ Ε.Μ.Π (Κτίριο Γκίνη) Πατησίων 42, Αθήνα 10682 ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ ΑΜΦΙΣΣΑ ΑΡΤΑ ΒΕΡΟΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΦΟΡΕΩΝ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΦΟΡΕΩΝ Στο ενημερωτικό σημείωμα που αποστέλλεται στον οφειλέτη του Ο.Α.Ε.Ε. του δίνεται η δυνατότητα μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών

Διαβάστε περισσότερα

Μαρία Σαμοθρακίτη(Α.Μ. 8110117)

Μαρία Σαμοθρακίτη(Α.Μ. 8110117) Διοίκηση Έργων και Προγραμμάτων (5 ο Εξάμηνο): Ομάδες και Θέματα Εργασιών Λέκτορας Κωνσταντίνος Ν. Ανδρουτσόπουλος Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας (ΔΕΤ) Στα πλαίσια του μαθήματος της Διοίκησης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1/2007 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1/2007 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΠΡΟΣΛΗΠΤΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠ'ΑΡΙΘ./007 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΦΕΚ 49/6/3/07 ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΩΝ ΟΠΩΣ ΚΥΡΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠ'ΑΡΙΘ. 644/-9-00 ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Γ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Μονάδες 1 3 10 3 3 20 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΡΑΜΑΣ Δωμάτια 73 173 173 119 49 587 Κλίνες 147 365 352 217 92 1.173 Μονάδες 3 2 19 29 10 63 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΝ ΕΚΑΜΕΛΕΣ ΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΝ ΕΚΑΜΕΛΕΣ ΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ της 11 ης Ιουνίου 2014 ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΝ ΕΚΑΜΕΛΕΣ ΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α)Μετατίθενται οι παρακάτω Ειρηνοδίκες ως εξής: Στο Ειρηνοδικείο Αθηνών 1)Νίκαιας, Σπυριδούλα Τσίγκα του Αποστόλου, 2)Λαµίας, Αθανασία

Διαβάστε περισσότερα

Επιτυχόντες Αποφοίτων Γενικού Λυκείου ΥΠ.Π.Ε.Θ. Δ/νση: (227) - Δ/ΝΣΗ Δ.Ε. ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΖΕΦΥΡΙΟΥ (ΚΩΔ )

Επιτυχόντες Αποφοίτων Γενικού Λυκείου ΥΠ.Π.Ε.Θ. Δ/νση: (227) - Δ/ΝΣΗ Δ.Ε. ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΖΕΦΥΡΙΟΥ (ΚΩΔ ) Επώνυµο Όνοµα Όν. Πατρός Όν. Μητρός Σχολή Επιτυχίας ΑΓΓΕΛΩΦ-ΑΓΓΕΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΦΥΣΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΒΑΛΒΗ ΙΩΑΝΝΑ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΙΔΕΥΣΗΣ (ΠΑΤΡΑ) ΒΛΑΧΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

2 ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων

2 ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων 2 ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΛΗΡΩΘΕΝΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ Α ΤΑΞΗΣ, 2017-2018 ΚΟΡΙΤΣΙΑ 1 ΚΟΝΤΑΞΗ ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΤΙΓΟΝΗ 2 ΠΑΠΠΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΡΙΑ 3 ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Απόφαση Πρόταση ΚΕΣΥΠΕ, 21/07/2011 (Δ.Υ.Πε. Υ.Υ.Κ.Α.) διασυνδεόμενων Νοσοκομείων ΕΣΥ με βάση προτεινόμενες οργανικές κλίνες

Απόφαση Πρόταση ΚΕΣΥΠΕ, 21/07/2011 (Δ.Υ.Πε. Υ.Υ.Κ.Α.) διασυνδεόμενων Νοσοκομείων ΕΣΥ με βάση προτεινόμενες οργανικές κλίνες Απόφαση Πρόταση ΚΕΣΥΠΕ, 21/07/2011 (Δ.Υ.Πε. Υ.Υ.Κ.Α.) διασυνδεόμενων Νοσοκομείων ΕΣΥ με βάση προτεινόμενες οργανικές κλίνες 21 Ιουλίου 2011 Απόφαση Πρόταση ΚΕΣΥΠΕ, 21/07/2011 (Δ.Υ.Πε. Υ.Υ.Κ.Α.) διασυνδεόμενων

Διαβάστε περισσότερα

για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ :105 Ειδικότητα : ΠΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ Η Επιτροπή Διενέργειας και Αξιολόγησης εν ελλείψει: ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. Η ΣΟΧ Πρόεδρος: 3/2011 Θεοφανία Παπαδοπούλου

Διαβάστε περισσότερα

Δεκέμβριος 2016 [Ημ/νία εκτύπωσης: 16/11/2016] Γεωργιάδης Κωνσταντίνος

Δεκέμβριος 2016 [Ημ/νία εκτύπωσης: 16/11/2016] Γεωργιάδης Κωνσταντίνος Μικτό Ορκωτό Εφετείο [ Σελίδα από 9 ] Δεκέμβριος 06 [Ημ/νία εκτύπωσης: 6//06] //06 έναρξη 355 Γεωργιάδης Κωνσταντίνος Παπαγρηγοράκη Μαρία Ανθοπούλου Αναστασία Μήλιου Ευαγγελία Μωυσίδης Χαράλαμπος Μιχαήλος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΟΣ ΕΙΣ ΟΧΗΣ ΕΠΙΘΕΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΤΥΧΙΟ Μαυρίκιου Πετρούλα ιδακτορικό

ΕΤΟΣ ΕΙΣ ΟΧΗΣ ΕΠΙΘΕΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΤΥΧΙΟ Μαυρίκιου Πετρούλα ιδακτορικό ΕΤΟΣ ΕΙΣ ΟΧΗΣ ΕΠΙΘΕΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΤΥΧΙΟ 1992-1993 Μαυρίκιου Πετρούλα ιδακτορικό Χειµερινό Εξάµηνο 1997-1998 Ανδρέου Αιµιλία Μάστερ Ζάνου ήµητρα Μάστερ Ζήκκος Ηλίας Μάστερ Κορέλλη Σωτηρούλα Μάστερ Κουζάρης Στυλιανός

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015. ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΕΦΕΤΕΙΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ αιθουσα 347

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015. ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΕΦΕΤΕΙΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ αιθουσα 347 1 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΟΕ [εναρξη + υποθεση] αιθουσα 355 α/α ΑΜΔΣΘ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΟΝ. ΠΑΤΡΟΣ 1

Διαβάστε περισσότερα

Α/Α Υποψήφιοι Αριθμοί ψηφοδελτίων κατά την σειρά εξαγωγής τους από την κάλπη. 2 ΒΙΡΒΙΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Δημητρίου. 3 ΒΛΑΧΟΥ ΜΑΡΙΑ του Σπυρίδωνα

Α/Α Υποψήφιοι Αριθμοί ψηφοδελτίων κατά την σειρά εξαγωγής τους από την κάλπη. 2 ΒΙΡΒΙΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Δημητρίου. 3 ΒΛΑΧΟΥ ΜΑΡΙΑ του Σπυρίδωνα 1) ΕΝΩΜΕΝΑ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ ΣΕΛΗΝΙΑ ΤΡΑΥΛΟΣ ΜΑΡΙΟΣ του Μιχαήλ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ 1 ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Εμμανουήλ 2 ΒΙΡΒΙΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Δημητρίου 3 ΒΛΑΧΟΥ ΜΑΡΙΑ του Σπυρίδωνα 4 ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΝ ΕΚΑΜΕΛΕΣ ΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΝ ΕΚΑΜΕΛΕΣ ΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ της 3 ης Ιουνίου 2014 ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΝ ΕΚΑΜΕΛΕΣ ΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α)Μετατίθενται οι παρακάτω Εισαγγελείς Εφετών ως εξής: Στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών 1)Βορείου Αιγαίου, Παντελής Στραγάλης του Κωνσταντίνου,

Διαβάστε περισσότερα

565/ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π ,98 311, ,84

565/ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π ,98 311, ,84 Α' ΚΥΡΙΟΣ ΕΝΙΑΙΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ -ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ A/A Αρ. Πρωτ. Επώνυμο 515/10-8- 1 06 ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Για το Πειθαρχικό Συμβούλιο οι υποψήφιοι έλαβαν τους έξης ψήφους, ανά παράταξη - με bold οι εκλεγείς

Για το Πειθαρχικό Συμβούλιο οι υποψήφιοι έλαβαν τους έξης ψήφους, ανά παράταξη - με bold οι εκλεγείς Για το Πειθαρχικό Συμβούλιο οι υποψήφιοι έλαβαν τους έξης ψήφους, ανά παράταξη - με bold οι εκλεγείς ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΔΗ.Κ.Ι. Ι.Σ.Α ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΥΡΓΑΚΗΣ ΒΛΑΣΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Ιανουάριος ευτέρα, 9 Ιανουαρίου Μικτό Ορκωτό Εφετείο. Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων. Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων

Ιανουάριος ευτέρα, 9 Ιανουαρίου Μικτό Ορκωτό Εφετείο. Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων. Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων ευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017 1 Καίσαρη Καλυψώ 3872 1 Καραγιάννης Θεόδωρος 8619 2 Μπλέτσα Μαρία-Ελένη 9201 3 Μπλέτσου Βασιλεία 5430 4 Πλιάτσικας Κωνσταντίνος 10373 5 Ποζιάδου Ολυμπία 5627 1 Τομπουλίδης Βασίλειος

Διαβάστε περισσότερα

Απρίλιος 2017 [Ημ/νία εκτύπωσης: 14/3/2017] Δευτέρα. Παπαγρηγοράκη Μαρία Δερέ Αγαθή Παπαδοπούλου Αναστασία Μιχαηλίδης Ελευθέριος Μιχαήλος Ευάγγελος

Απρίλιος 2017 [Ημ/νία εκτύπωσης: 14/3/2017] Δευτέρα. Παπαγρηγοράκη Μαρία Δερέ Αγαθή Παπαδοπούλου Αναστασία Μιχαηλίδης Ελευθέριος Μιχαήλος Ευάγγελος Μικτό Ορκωτό Εφετείο [ Σελίδα από 7 ] Απρίλιος 07 [Ημ/νία εκτύπωσης: 4/3/07] 3/4/07 έναρξη & δικάσιμος Περιστερίδου-Κωνσταντίνου ή Φραγκοράπτου Δημητρία Παπαγρηγοράκη Μαρία Δερέ Αγαθή Παπαδοπούλου Αναστασία

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Γραφείο: Διοικητή Ταχ. Δ/νση: Τέρµα Ερυθρού Σταυρού Τηλ.: 2710-371701 & 2710-222211 FAX: 2710-238175

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Γραφείο: Διοικητή Ταχ. Δ/νση: Τέρµα Ερυθρού Σταυρού Τηλ.: 2710-371701 & 2710-222211 FAX: 2710-238175 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Τρίπολη 13 / 10 / 2010 6 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ» Γραφείο: Διοικητή Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Α ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Κωνσταντίνου ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του Χρήστου

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Α ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Κωνσταντίνου ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του Χρήστου ΑΤΤΙΚΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Α ΑΘΗΝΑΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του Αριστομένη ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ του Δημητρίου ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ του Δημητρίου ΜΑΝΔΕΛΕΝΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ του Γεωργίου ΜΠΟΥΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Κωνσταντίνου

Διαβάστε περισσότερα

Βαθμός Ασφαλείας: Να διατηρηθεί μέχρι: Μαρούσι, 7/3/2013 Αρ. Πρωτ / Γ6 Βαθμός Προτερ. ΠΡΟΣ :

Βαθμός Ασφαλείας: Να διατηρηθεί μέχρι: Μαρούσι, 7/3/2013 Αρ. Πρωτ / Γ6 Βαθμός Προτερ. ΠΡΟΣ : Βαθμός Ασφαλείας: Να διατηρηθεί μέχρι: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ----- ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ: "ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ" (ΔΙΠ) ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ B

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ: ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ (ΔΙΠ) ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ B ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ: "ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ" (ΔΙΠ) ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ B Α/Α EΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΕΡΑ ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 1 ΤΖΩΡΤΖΑΚΗ ΕΛΕΝΗ ΗΛΙΑΣ 297 229/54004572 2 ΓΕΩΡΓΙΤΣΑΝΑΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

22η/2008 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ.Σ. ΓΕΩΤ.Ε.Ε. 12-11-2008, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

22η/2008 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ.Σ. ΓΕΩΤ.Ε.Ε. 12-11-2008, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ 1 ΑΓΓΕΛΚΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΕΝΤΡ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2 ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ ΒΗΘΛΕΕΜ ΣΑΒΒΑΣ ΚΕΝΤΡ. ΕΛΛΑΔΑΣ 3 ΒΑΜΒΑΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΕΝΤΡ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 4 ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ Σ.Μ.Ε.Α.Ε. & ΚΕ.Δ.Δ.Υ. (ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. 2012)

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ Σ.Μ.Ε.Α.Ε. & ΚΕ.Δ.Δ.Υ. (ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. 2012) ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Προσθήκη κενής Οργανικής θέσης στο ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής Α Βαθμίδας Αιγάλεω Περιφερειακής Δ/νσης Π.Ε. & Δ.Ε. Αττικής Μαρούσι 8/3/2012 Η ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΕΥΓΕΝΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΥΟΠΟΥΛΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

74,26 61,5 31,38 27,46 26,12 25,04 22,6 22,17 20,73 15,99

74,26 61,5 31,38 27,46 26,12 25,04 22,6 22,17 20,73 15,99 ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ: ΠΕ00 ΠΕΣΥΠ ΣΕΛΕΤΕ/ΑΣΠΑΙΤΕ ΚΙΜΟΥΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΜΑΡΙΝΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΦΩΤΙΟΣ ΡΑΔΑΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Μάιος 2017 [Ημ/νία εκτύπωσης: 12/4/2017] Τσιλιγκαρίδου Μαρία. Μιχαηλίδης Ελευθέριος. Λιούτας Θεοφάνης. Κυριαζή Αναστασία. Πούρα Βασιλική.

Μάιος 2017 [Ημ/νία εκτύπωσης: 12/4/2017] Τσιλιγκαρίδου Μαρία. Μιχαηλίδης Ελευθέριος. Λιούτας Θεοφάνης. Κυριαζή Αναστασία. Πούρα Βασιλική. Μικτό Ορκωτό Εφετείο [ Σελίδα από ] Μάιος 07 [Ημ/νία εκτύπωσης: /4/07] /5/07 έναρξη Περιστερίδου-Κωνσταντίνου ή Φραγκοράπτου Δημητρία Τσιλιγκαρίδου Μαρία Χριστιάς Παύλος Τουπαδάκη Ευαγγελία Μιχαηλίδης

Διαβάστε περισσότερα

Επιτυχόντες Επιλογής Γενικού Λυκείου και ΕΠΑ.Λ. Ομάδας Β 2014 (90%)

Επιτυχόντες Επιλογής Γενικού Λυκείου και ΕΠΑ.Λ. Ομάδας Β 2014 (90%) Κωδ. Υποψηφ. Επώνυµο Όνοµα Όν. Πατρός Όν. Μητρός 14033805 ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑ 14033747 ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑ 14033748 ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑ 14033795

Διαβάστε περισσότερα

Μάρτιος 2017 [Ημ/νία εκτύπωσης: 15/2/2017] Τετάρτη. Τσιλιγκαρίδου Μαρία

Μάρτιος 2017 [Ημ/νία εκτύπωσης: 15/2/2017] Τετάρτη. Τσιλιγκαρίδου Μαρία Μικτό Ορκωτό Εφετείο [ Σελίδα από 3 ] Μάρτιος 07 [Ημ/νία εκτύπωσης: 5//07] /3/07 Τετάρτη έναρξη 355 Τσιλιγκαρίδου Μαρία Ψώνη Ιωάννα Γούλα Μαρία Μπαμπαλίδης Κυριάκος Σεφερίδης Ηλίας Μιχαήλος Ευάγγελος 3/3/07

Διαβάστε περισσότερα

Οκτώβριος 2016 [Ημ/νία εκτύπωσης: 22/9/2016] Παπαϊωαννίδης Ιωάννης

Οκτώβριος 2016 [Ημ/νία εκτύπωσης: 22/9/2016] Παπαϊωαννίδης Ιωάννης Μικτό Ορκωτό Εφετείο [ Σελίδα από ] Οκτώβριος 06 [Ημ/νία εκτύπωσης: /9/06] 4/0/06 έναρξη 355 Παπαϊωαννίδης Ιωάννης Πούρα Βασιλική Χατζησταύρου Λεωνίδας Αργυροπούλου Ιουλία Λιούτας Θεοφάνης Καλλίδης Νικόλαος

Διαβάστε περισσότερα

Αργυρούπολη, 23 Σεπτεμβρίου 2013

Αργυρούπολη, 23 Σεπτεμβρίου 2013 Αργυρούπολη, 23 Σεπτεμβρίου 2013 ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΖΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ (Ε.Ε.Π.) ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2013 Πίνακας Β' - ΠΕ23 ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ - ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛ. ΨΥΧΟΛ.

ΕΙΔΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ (Ε.Ε.Π.) ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2013 Πίνακας Β' - ΠΕ23 ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ - ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛ. ΨΥΧΟΛ. ΕΙΔΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ (Ε.Ε.Π.) ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 203 Πίνακας Β' - Α/Α Δνσεις & Προτίμησης ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 3/3/997 7,82 0Ε 8Μ 0Η 44Μ 9Η 2 3 7 5 5 9 3 4 8

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΛΟΓΕΣ Ι.Σ.Α. 12/13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΙΑΤΡΩΝ ΔΗ.ΠΑ.Κ. ΙΑΤΡΩΝ

ΕΚΛΟΓΕΣ Ι.Σ.Α. 12/13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΙΑΤΡΩΝ ΔΗ.ΠΑ.Κ. ΙΑΤΡΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΘΕΟΦΑΝΗΣ του ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΥ ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΑΝΘΟΥΛΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΡΤΕΜΙΟΥ ΓΑΖΗ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΒΑΣΕΙΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ2 ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΒΑΣΕΙΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ2 ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΒΑΣΕΙΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ2 ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΕΙΣ Παρακαλούνται οι μεταφορείς του μαθήματος που χρωστούν το Εργαστήριο Βάσεις Δεδομένων ΙΙ, να προσέλθουν για τη διεξαγωγή της εξέτασης στο κτίριο Λαϊκής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ

ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ A/A ΕΠΩΝΥΜΟ ΌΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ 1 NΙΚΟΛΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΩΤΗΡΗΣ 2 ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΦΩΤΙΟΣ 19 19/20 ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ ΕΙΚΟΣΤΑ Άριστα

ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΦΩΤΙΟΣ 19 19/20 ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ ΕΙΚΟΣΤΑ Άριστα Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ 1 ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΦΩΤΙΟΣ 19 19/20 ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ ΕΙΚΟΣΤΑ Άριστα 2 ΚΑΡΑΣΕΪΤΑΝΙΔΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΛΑΖΑΡΟΣ 19 17/20 ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΔΕΚΑΕΠΤΑ ΕΙΚΟΣΤΑ Άριστα 3 ΤΣΕΝΙΚΛΗ ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ (Ε.Ε.Π.) ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2014 Πίνακας - ΠΕ25 ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ

ΕΙΔΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ (Ε.Ε.Π.) ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2014 Πίνακας - ΠΕ25 ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ (Ε.Ε.Π.) ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 1 Πίνακας - Α/Α Ίδιος 67%-8% ανάπηρος Ίδιος >8% ανάπηρος Σεμινάριο ωρών Δνσεις & Προτίμησης 1 ΓΚΑΡΕΤΣΑ ΛΕΟΝΤΙΝΑ 1Ε 6Μ 5Η

Διαβάστε περισσότερα

Επιτυχόντες Αποφοίτων Γενικού Λυκείου ΥΠ.Π.Ε.Θ. Δ/νση: (227) - Δ/ΝΣΗ Δ.Ε. ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΜΑΝΔΡΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΚΩΔ.

Επιτυχόντες Αποφοίτων Γενικού Λυκείου ΥΠ.Π.Ε.Θ. Δ/νση: (227) - Δ/ΝΣΗ Δ.Ε. ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΜΑΝΔΡΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΚΩΔ. Επώνυµο Όνοµα Όν. Πατρός Όν. Μητρός Σχολή Επιτυχίας ΑΓΑΘΗ ΕΛΕΝΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΓΟΡΙΤΣΑ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΛΕΝΗ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΣΙΜΕΛΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ (ΛΗΜΝΟΣ) ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα πανελληνίων εξετάσεων 2014

Αποτελέσματα πανελληνίων εξετάσεων 2014 Αποτελέσματα πανελληνίων εξετάσεων 2014 Οι Συριανοί μαθητές που εισήχθησαν σε ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα Επώνυμο Όνομα Όν. Πατρός Σχολή Επιτυχίας Ίδρυμα ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΕΤΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ

ΕΦΕΤΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2016 1 Καλαϊτζή Μαρίνα 9430 2 Κατσιάβαλου Αναστασία 11067 3 Καυκοπούλου Καλλιόπη 10553 4 Κόκκαλης Θωμάς 6255 5 Κορκακάκης Παναγιώτης 9099 6 Κορομηλά Μαρία-Ελευθερία 11476 Πέμπτη, 2 Ιουνίου

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ Γ.ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ

ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ Γ.ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ Γ.ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ Α. Το ψηφοδέλτιο με τους υποψήφιους Τοπικούς Συμβούλους ανά Τοπική Κοινότητα για τον συνδυασμό «Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Ραδοβυζινών» με τον Γκούζια Μιχάλη.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΣΤΕΙΑ Γ' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΑΡΙΣΤΕΙΑ Γ' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ 1 ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΚΟΣΜΑΣ 19 5/13 2 ΑΠΑΤΖΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ - ΕΛΕΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 19 8/13 3 ΑΠΑΤΣΙΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΙΩΑΝΝΗΣ 18 12/13 4 ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 19 7/13 5 ΒΙΟΛΙΤΖΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 19 7/13 6

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑ ΜΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΗΣ 486 ΜΟΥΧΤΑΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 439 ΦΛΩΡΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΡΚΟΣ 534 ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΕΛΕΝΗ ΠΑΥΛΟΣ 493

ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑ ΜΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΗΣ 486 ΜΟΥΧΤΑΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 439 ΦΛΩΡΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΡΚΟΣ 534 ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΕΛΕΝΗ ΠΑΥΛΟΣ 493 ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΣΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2014-201 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΩΝ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση: Οι ημερομηνίες ενδέχεται να αλλάξουν και να προστεθούν νέες. 17, Πέμπτη Αθήνα, Θεσσαλονίκη

Σημείωση: Οι ημερομηνίες ενδέχεται να αλλάξουν και να προστεθούν νέες. 17, Πέμπτη Αθήνα, Θεσσαλονίκη Σημείωση: Οι ημερομηνίες ενδέχεται να αλλάξουν και να προστεθούν νέες. 3, Πέμπτη Θεσσαλονίκη 4, Παρασκευή Αθήνα 10, Πέμπτη Θεσσαλονίκη 11, Παρασκευή Αθήνα 17, Πέμπτη Αθήνα, Θεσσαλονίκη Ιανουάριος 18, Παρασκευή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ, ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΚΑΙ FAX ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ & ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (Σ.ΕΠ.Ε.) ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΝΤΥΠΩΝ Σ.ΕΠ.Ε.-Ο.Α.Ε.Δ.: https://eservices.yeka.gr ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ

Διαβάστε περισσότερα

1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΙΛΚΙΣ 21ης Ιουνίου 2, Κιλκίς 61100 Κιλκίς Τηλέφωνο: 2341022338 Fax: 2341022338 email: mail@1gym-kilkis.kil.sch.gr

1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΙΛΚΙΣ 21ης Ιουνίου 2, Κιλκίς 61100 Κιλκίς Τηλέφωνο: 2341022338 Fax: 2341022338 email: mail@1gym-kilkis.kil.sch.gr 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΙΛΚΙΣ 21ης Ιουνίου 2, Κιλκίς 61100 Κιλκίς Τηλέφωνο: 2341022338 Fax: 2341022338 email: mail@1gym-kilkis.kil.sch.gr Αριστεία Σχολικό Έτος2011-2012 Τάξη: Α - Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ Όνομα α/α Επώνυμο Όνομα

Διαβάστε περισσότερα

ΒΡΕΦΗ Α (8 ΜΗΝΩΝ-1.5 ΕΤΩΝ)

ΒΡΕΦΗ Α (8 ΜΗΝΩΝ-1.5 ΕΤΩΝ) ΒΡΕΦΗ Α (8 ΜΗΝΩΝ-1.5 ΕΤΩΝ) ΒΝΣ ΣΕΡΡΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΑΚΟ ΒΡΕΦΟΣ Α ΝΑΙ 50 ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ 1 ΒΝΣ ΣΕΡΡΩΝ ΝΙΓΔΕΛΗ ΑΚΟ ΒΡΕΦΟΣ Α ΝΑΙ 45 ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ 2 ΒΝΣ ΣΕΡΡΩΝ ΜΑΝΔΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΡΕΦΟΣ Α ΝΑΙ 40 ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ 3 ΒΝΣ ΣΕΡΡΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΗΜΕΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ-ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ-ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

ΔΙΗΜΕΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ-ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ-ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΝΟΜΟΣ ΤΜΗΜΑΤΑ 153 ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΕΣ 1 Η ΦΑΣΗ 89 Μαΐου 2 Η ΦΑΣΗ 1112 Μαΐου 3 Η ΦΑΣΗ 1516 Μαΐου 4 η ΦΑΣΗ 1819 Μαΐου Έβρου ΠΕΚ Αλεξανδρούπολης ΕΠΑΛ Ορεστιάδας 1ο Έβρου Αλεξανδρούπολη Συργιάννη Μαρία, 10 ώρες Ροδόπης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΣΜΕΑΕ ΚΑΙ ΚΕ Υ (ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. 2010) 1. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΩ ΙΚΟΣ Σ.Μ.Ε.Α.Ε. ΠΕ31ΚΙΝ ΠΕ31ΝΟ ΕΒΠ Α ΑΘΗΝΑΣ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΣΜΕΑΕ ΚΑΙ ΚΕ Υ (ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. 2010) 1. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΩ ΙΚΟΣ Σ.Μ.Ε.Α.Ε. ΠΕ31ΚΙΝ ΠΕ31ΝΟ ΕΒΠ Α ΑΘΗΝΑΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΣΜΕΑΕ ΚΑΙ ΚΕ Υ (ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. 2010) 1. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΩ ΙΚΟΣ Σ.Μ.Ε.Α.Ε. + ΚΕ Υ ΠΕ21-ΠΕ26 ΠΕ23 ΠΕ24 ΠΕ25 ΠΕ28 ΠΕ29 ΠΕ30 ΠΕ31ΕΠ. ΠΕ31ΚΙΝ ΠΕ31ΝΟ ΕΒΠ Α ΑΘΗΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΘΑΛΗ 2015-2016 Ν. ΑΧΑΪΑΣ

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΘΑΛΗ 2015-2016 Ν. ΑΧΑΪΑΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΘΑΛΗ 2015-2016 Ν. ΑΧΑΪΑΣ 1 ΑΒΡΑΜΗ ΣΙΜΟΝΑ 21ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ 2 ΒΑΓΓΕΛΗ ΘΕΟΔΩΡΑ 21ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ 3 ΓΑΚΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ 4 ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 21ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ 5 ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Βαθμός Ασφαλείας: Να διατηρηθεί μέχρι:

Βαθμός Ασφαλείας: Να διατηρηθεί μέχρι: Βαθμός Ασφαλείας: Να διατηρηθεί μέχρι: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Επιτυχόντες Επιλογής Γενικού Λυκείου και ΕΠΑ.Λ. Ομάδας Β 2014 (90%)

Επιτυχόντες Επιλογής Γενικού Λυκείου και ΕΠΑ.Λ. Ομάδας Β 2014 (90%) Κωδ. Υποψηφ. Επώνυµο Όνοµα Όν. Πατρός Όν. Μητρός 14035414 ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑ 14035436 ΑΓΓΟΥΡΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΕΤΡΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 14035438 ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑ 14035415

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΟΡΙΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΟΡΙΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΟΡΙΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Υπηρεσία : Υπηρεσία Συντήρησης Μνημείων Ακρόπολης (Υ.Σ.Μ.Α.) Αρ. Διαγ/σμού: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ 987/21.2.2011

Διαβάστε περισσότερα