Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2002

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2002"

Transcript

1 Ε.Ε. Παρ. III(I) 5518 Κ.Δ.Π. 850/2003 Αρ. 3771, Αριθμός 850 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2002 Διάταγμα δυνάμει του άρθρου 19 του Νόμου και του Κανονισμού 5, 6 και 10 περί τροποποίησης Παραρτήματος των «Περί Αριθμοδότησης (Τηλεπικοινωνιών) Κανονισμών», Κ.Δ.Π.329 /2003 Για σκοπούς συμπερίληψης στο Παράρτημα Ι ξεχωριστών κωδικών για χρήση για των υπηρεσιών Επιλογής και Προεπιλογής Φορέα, καθώς και τροποποίηση του ορισμού Γεωγραφικών Αριθμών με αντικατάσταση της προϋπόθεσης της τεχνικής ικανότητας να θέσουν σε λειτουργία τοπικό βρόγχο που τους ανήκει ή τους έχει παραχωρηθεί με την προϋπόθεση να ελέγχουν αποκλειστικά πρόσβαση σε τερματικά σημεία δικτύου, για να χαρακτηριστεί ως Δικαιούχος Πρωτογενής Εκδοχέας καθώς και τροποποίηση του Παραρτήματος III με συμπερίληψη του σημείου «Για επίσημη χρήση μόνο» το οποίο δεν περιλαμβάνετε στο αρχικό έντυπο αίτησης αριθμοδοτικών πόρων. Ν.19(1)/2002 Κ.Δ.Π.329 /2003 Ο Επίτροπος Ρυθμίσεως Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, ασκώντας τις εξουσίες που του παρέχει το άρθρο 19 του περί Ρυθμίσεως Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομικών Υπηρεσιών Νόμου του 2002 και οι Κανονισμοί 5, 6 και 10 περί Τροποποίησης Παραρτήματος των «περί Αριθμοδότησης Κανονισμών» Κ.Δ.Π. 329/2003 εκδίδει το ακόλουθο Διάταγμα: ΜΕΡΟΣ Ι - ΕΙΣΑΓΩΠΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ Συνοπτικός τίτλος. Ερμηνεία. Τροποποίηση Παραρτημάτων Ι, II και 111 των Κανονισμών Έναρξη ισχύος του παρόντος Διατάγματος. 1. Το παρόν Διάταγμα θα αναφέρεται ως το περί Τροποποίησης Παραρτημάτων Ι,II και III των περί ΑριθμοδόΤησης (Τηλεπικοινωνιών) Κανονισμών, Διάταγμα του Στο παρόν Διάταγμα ο όρος «Κανονισμοί» σημαίνει τους περί Αριθμοδότησης (Τηλεπικοινωνιών) Κανονισμούς του 2003, όπως δυνατό να τροποποιηθούν ή αντικατασταθούν. 3. Τα Παραρτήματα Ι, II και III των Κανονισμών τροποποιούνται με τα Παραρτήματα Ι, II και III αντίστοιχα που παρατίθενται στο παρόν Διάταγμα. 4. Το παρόν Διάταγμα τίθεται σε ισχύ κατά την ημερομηνία δημοσίευσης του στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας.

2 5519 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ I (Κανονισμός 5) Όροι και Προϋποθέσεις Πρωτογενούς Εκχωρήσεως και Χρήσης Κατηγοριών Αριθμών Γεωγραφικοί αριθμοί 8ψήφιοι αριθμοί με την εξής δομή: ΥΧΧΧΧΧΧΧ, όπου Υ = 2 και το δεύτερο ψηφίο αποτελείται απάκωδικό περιοχής προορισμού (με την επιφύλαξη δυνατών εξαιρέσεων στην περίπτωση μεταφοράς αριθμού σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις περί φορητότητας), ακολουθείται δε από όψήφιους αριθμούς συνδρομητών, όπου Χ = 0 έως 9. Οι γεωγραφικοί αριθμοί μπορούν να χρησιμοποιούνται για την παροχή πρόσβασης στους συνδρομητές σταθερού δημοσίου τηλεπικοινωνιακού δικτύου. 1. Δεόντως αδειοδοτημένοι παροχείς σταθερών δημοσίων τηλε^κοινωνιακών δικτύων, που τεκμηριώνουν: α. τεχνική ικανότητα να ελέγχουν αποκλειστικά πρόσβαση σε τερματικά σημεία δικτύου, και β. υπάρχουσα ή δυνατή βάση συνδρομητών. 2. Δεόντως αδειοδοτημένοι παροχείς φωνητικής τηλεφωνίας, που ελέγχουν πρόσβαση σε τερματικά σημεία δεόντως εξουσιοδοτημένου σταθερού δημοσίου τηλεπικοινωνιακού δικτύου και τεκμηριώνουν: α. τεχνική ικανότητα να ελέγχουν αποκλειστικά τερματικό σημείο δικτύου, και β. υπάρχουσα ή δυνατή βάση συνδρομητών. Σειρά αριθμών: λίρες εφάπαξ για πρωτογενή εκχώρηση λίρες/έτος, μετά το πρώτο έτος. Σειρά αριθμών: λίρες εφάπαξ για πρωτογενή εκχώρηση λίρες/έτος, μετά το πρώτο έτος.

3 5520 (μέγεθος σειρών) λρήσης Μόνο σε σειρές των και αριθμών. Επιτρέπεται η δευτερογενής εκχώρηση σε συνδρομητές με την επιφύλαξη, ιδιαίτερα, των διατάξεων του άρθρου 9 των Περί Αριθμοδότησης (Τηλεπικοινωνιών) Κανονισμών του Κατά κανόνα, κλήσεις προς γεωγραφικούς αριθμούς πρέπει να δρομολογούνται σε σταθερό προορισμό σε διακριτή γεωγραφική περιοχή. Οι κλήσεις θα πρέπει να προωθούνται και σε άλλους προορισμούς, στον βαθμό που αυτό είναι συμβατό με τις υποχρεώσεις του Πρωτογενούς Εκδοχέα ως προς την φορητότητα αριθμών και εφόσον αυτό δεν συνεπάγεται πρόσθετα τέλη για τον συνδρομητή που κάνει την κλήση.

4 5521 (μέγεθος σειρών) χρήσης Αριθμοί κινητής τηλεφωνίας (ή κινητοί αριθμοί). 8ψήφιοι αριθμοί με την ακόλουθη δομή: 9ΥΧΧΧΧΧΧ, όπου Υ= 1 έως 9 και Χ= 0 έως 9 εκτός αριθμοί με την δομή 997ΖΧΧΧΧ όπου Ζ = 2 έως 3 και Χ = 0 έως 9, οι οποίοι χρησιμοποιούνται για πρόσβαση σε συνδρομητές υπηρεσιών τηλεειδοποίησης. Οι κινητοί αριθμοί μπορούν να χρησιμοποιούνται για την πρόσβαση σε συνδρομητές κινητού δημοσίου τηλεπικοινωνιακού δικτύου. Δεόντως αδειοδοτημένοι παροχείς κινητών δημοσίων τηλεπικοινωνιακών δικτύων. Σειρά αριθμών: λίρες εφάπαξ κατά την εκχώρηση λίρες/έτος, μετά το πρώτο έτος. Σειρά αριθμών: λίρες εφάπαξ κατά την εκχώρηση λίρες/έτος, μετά το πρώτο έτος. Μόνο σε σειρές των ή αριθμών. Επιτρέπεται η δευτερογενής εκχώρηση σε συνδρομητές με την επιφύλαξη, ιδιαίτερα, των διατάξεων του άρθρου 9 των Περί Αριθμοδότησης (Τηλεπικοινωνιών) Κανονισμών του Η δευτερογενής εκχώρηση σε συνδρομητές μέσω παροχέων υπηρεσιών ή αντιπροσώπων επιτρέπεται, αλλά δεν απαλλάσσει τον Πρωτογενή Εκδοχέα από τις υποχρεώσεις του σύμφωνα με τους Περί Αριθμοδότησης (Τηλεπικοινωνιών) Κανονισμούς του Κατά κανόνα, κλήσεις προς κινητούς αριθμούς πρέπει να δρομολογούνται σε κινητό προορισμό. Οι κλήσεις θα πρέπει να προωθούνται και σε άλλους προορισμούς, στον βαθμό που αυτό είναι συμβατό με τις υποχρεώσεις του Πρωτογενούς Εκδοχέα ως προς την φορητότητα αριθμών και εφόσον αυτό δεν συνεπάγεται πρόσθετα τέλη για τον συνδρομητή που κάνει την κλήση.

5 5522 Αριθμοί υπηρεσιών υπερτιμημένων κλήσεων. δψήφιοι αριθμοί με την εξής δομή: 900ΧΧΧΧΧ για ψυχαγωγικούς σκοπούς ή 909ΧΧΧΧΧ για επιχειρηματικούς, πληροφοριακούς ή μη κερδοσκοπικούς σκοπούς όπου Χ = 0 έως 9, εκτός αριθμών με δομή 9090ΥΧΧΧ όπου Υ=1 ή 2 και Χ=0 έως 9 οι οποίοι χρησιμοποιούνται για πρόσβαση σε υπηρεσίες διαδικτύου με υπερτιμημένη χρέωση. Υπηρεσία υπερτιμημένης κλήσης είναι τηλεφωνική υπηρεσία που χρεώνεται στον καλούντα συνδρομητή με ποσό που περιλαμβάνει την προσθήκη ειδικού τέλους στα υπόλοιπα τέλη. Μέρος του τέλους που πληρώνεται από τον συνδρομητή για την κλήση αυτή αποδίδεται από τον Πρωτογενή Εκδοχέα σε ένα φυσικό ή νομικό πρόσωπο που συμμετέχει στην παροχή της σχετικής υπηρεσίας. Οποιοσδήποτε δικαιούχος πρωτογενούς εκχωρήσεως γεωγραφικών αριθμών και αριθμών κινητής τηλεφωνίας. Σειρά αριθμών: λίρες εφάπαξ κατά την εκχώρηση λίρες/έτος, μετά το πρώτο έτος. Σειρά 100 αριθμών: λίρες εφάπαξ κατά την εκχώρηση λίρες/έτος, μετά το πρώτο έτος. (μέγεθος σειρών) ΧΡήσης Μόνο σε σειρές των η 100 αριθμών. Επιτρέπεται η δευτερογενής εκχώρηση σε συνδρομητές με την επιφύλαξη, ιδιαίτερα, των διατάξεων του άρθρου 9 των Περί Αριθμοδότησης (Τηλεπικοινωνιών) Κανονισμών του Η δευτερογενής εκχώρηση σε συνδρομητές μέσω παροχέων υπηρεσιών ή αντιπροσώπων επιτρέπεται, αλλά δεν απαλλάσσει τον Πρωτογενή Εκδοχέα από τις υποχρεώσεις του σύμφωνα με τους Περί Αριθμοδότησης (Τηλεπικοινωνιών) Κανονισμούς του Ο Επίτροπος δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο της προσφερόμενης υπηρεσίας.

6 5523 (μέγεθος σειρών) ΧΡήσης Αριθμοί ελεύθερων κλήσεων. δψήφιοι αριθμοί με την εξής δομή: 800ΧΧΧΧΧ όπου Χ = 0 έως 9. Οι ελεύθερες κλήσεις επιτρέπουν την πρόσβαση στον καλούμενο συνδρομητή χωρίς την χρέωση τέλους στον καλούντα συνδρομητή. Το σύνολο του κόστους της ελεύθερης κλήσης φέρεται από τον καλούμενο συνδρομητή. Οποιοσδήποτε δικαιούχος πρωτογενούς εκχωρήσεως γεωγραφικών αριθμών και αριθμών κινητής τηλεφωνίας. Σειρά αριθμών: λίρες εφάπαξ κατά την εκχώρηση λίρες/έτος, μετά το πρώτο έτος. Μόνο σε σειρές των αριθμών. Επιτρέπεται η δευτερογενής εκχώρηση σε συνδρομητές με την επιφύλαξη, ιδιαίτερα, των διατάξεων του άρθρου 9 των Περί Αριθμοδότησης (Τηλεπικοινωνιών) Κανονισμών του 2003 και την συμφωνία αυτών των συνδρομητών να φέρουν το πλήρες κόστος των σχετικών κλήσεων. Ο καλών συνδρομητής δεν μπορεί να χρεώνεται για κλήσεις του προς αριθμούς ελεύθερων κλήσεων, ανεξάρτητα από την ταυτότητα των παροχέων δικτύων, υπηρεσιών ή κατόχων αριθμών ελεύθερων κλήσεων που εμπλέκονται σε κάθε συγκεκριμένη κλήση.

7 5524 (μέγεθος σειρών) χρήσης Αριθμοί ιδεατών και εταιρικών δικτύων. 8ψήφιοι αριθμοί με την εξής δομή: 50ΧΧΧΧΧΧ όπου Χ = 0 έως 9. Οι αριθμοί ιδεατών και εταιρικών δικτύων επιτρέπουν την σύνδεση υπό μορφή ενιαίου δικτύου διαφόρων προκαθορισμένων θέσεων συνδρομητών σταθερών και κινητών υπηρεσιών, που μπορούν έτσι να κάνουν κλήσεις μεταξύ τους χρησιμοποιώντας αριθμούς που προέρχονται : από ιδιωτικό σχέδιο αριθμοδότησης. Οποιοσδήποτε δικαιούχος πρωτογενούς εκχωρήσεως γεωγραφικών αριθμών και αριθμών κινητής τηλεφωνίας. Σειρά αριθμών: λίρες εφάπαξ κατά την εκχώρηση λίρες/έτος, μετά το πρώτο έτος. Μόνο σε σειρές των αριθμών. Δευτερογενής εκχώρηση επιτρέπεται μόνο σε εταιρικούς χρήστες εφοδιασμένους με κατάλληλες εγκαταστάσεις ιδεατού ή/και εταιρικού δικτύου. Οι εσωτερικοί αριθμοί ιδεατών και εταιρικών δικτύων δεν θεωρούνται αριθμοί Ε Επομένως, δεν μπορούν να κληθούν από συνδρομητή που δεν έχει ορισθεί ως συνδρομητής του συγκεκριμένου ιδεατού ή/και εταιρικού δικτύου.

8 5525 (μέγεθος σειρών) ΧΡήσης Προσωπικοί αριθμοί. δψήφιοι αριθμοί με την εξής δομή: 700ΧΧΧΧΧ όπου Χ = 0 έως 9 Οι προσωπικοί αριθμοί επιτρέπουν στον καλούμενο συνδρομητή να δέχεται κλήσεις σε διαφορετικές θέσεις ή τερματικά σημεία, που μπορούν να περιλαμβάνουν και κινητά τηλέφωνα, ανάλογα με την χρονική στιγμή της κλήσης ή ανάλογα με άλλες παραμέτρους που μπορεί να προκαθορίζεται ο καλούμενος συνδρομητής. Οποιοσδήποτε δικαιούχος πρωτογενούς εκχωρήσεως γεωγραφικών αριθμών και αριθμών κινητής τηλεφωνίας. Σειρά αριθμών: λίρες εφάπαξ κατά την εκχώρηση λίρες/έτος, μετά το πρώτο έτος. Μόνο σε σειρές των αριθμών. Επιτρέπεται η δευτερογενής εκχώρηση σε συνδρομητές με την επιφύλαξη, ιδιαίτερα, των διατάξεων του άρθρου 9 των Περί Αριθμοδότησης (Τηλεπικοινωνιών) Κανονισμών του 2003 και την συμφωνία των συνδρομητών στους οποίους εκχωρούνται αυτοί οι αριθμοί με τις αναγκαίες ειδικές ρυθμίσεις τιμολόγησης. Το τέλος κλήσης για τον καλούντα συνδρομητή δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερο από το μεγαλύτερο τέλος λιανικής για εθνικές σταθερές κλήσεις σε γεωγραφικούς αριθμούς. Η κλήση μπορεί να ολοκληρωθεί σε περισσότερα από ένα στάδια, αλλά αυτό δεν μπορεί να επηρεάζει το τέλος που χρεώνεται στον καλούντα συνδρομητή.

9 5526 (μέγεθος σειρών) ΧΡήσης Αριθμοί υπηρεσιών ευφυούς δικτύου. δψήφιοι αριθμοί με την εξής δομή: 7ΥΧΧΧΧΧΧ όπου Υ=0 έως 9 εκτός 0 και 7 και Χ = 0 έως 9. Οι αριθμοί υπηρεσιών ευφυούς δικτύου επιτρέπουν την πρόσβαση σε υπηρεσίες ευφυούς δικτύου. Οποιοσδήποτε δικαιούχος πρωτογενούς εκχωρήσεως γεωγραφικών αριθμών κάι αριθμών κινητής τηλεφωνίας. Σειρά αριθμών: λίρες εφάπαξ κατά την εκχώρηση λίρες/έτος, μετά το πρώτο έτος. Μόνο σε σειρές των αριθμών. Επιτρέπεται η δευτερογενής εκχώρηση σε συνδρομητές με την επιφύλαξη, ιδιαίτερα, των διατάξεων του άρθρου 9 των Περί Αριθμοδότησης (Τηλεπικοινωνιών) Κανονισμών του 2003 και την συμφωνία των συνδρομητών στους οποίους εκχωρούνται αυτοί οι αριθμοί με τις αναγκαίες ειδικές ρυθμίσεις τιμολόγησης. Το συγκεκριμένο είδος των υπηρεσιών που προσφέρονται μέσω των αριθμών αυτών ορίζεται κατά περίπτωση και η εκχώρηση των αριθμών αυτών γίνεται μόνον εάν ο Επίτροπος ικανοποιηθεί ότι η συγκεκριμένη περίπτωση δεν καλύπτεται από άλλη κατηγορία αριθμών και ότι η προσφερόμενη υπηρεσία παρέχει προστιθέμενη αξία σε σχέση με κοινές κλήσεις.

10 5527 (μέγεθος σειρών) χρήσης Αριθμοί καθολικής πρόσβασης δψήφιοι αριθμοί με την εξής δομή: 77ΧΧΧΧΧΧ όπου Χ = 0 έως 9. Οι αριθμοί καθολικής πρόσβασης επιτρέπουν στον καλούμενο συνδρομητή να λαμβάνει κλήσεις προς τον αριθμό του είτε σε ένα μόνο σημείο είτε σε ένα σημείο ανά επαρχία (στην περίπτωση αυτή οι κλήσεις δρομολογούνται στην επαρχία από την οποία προέρχονται). Οποιοσδήποτε δικαιούχος πρωτογενούς εκχωρήσεως γεωγραφικών αριθμών και αριθμών κινητής τηλεφωνίας. Σειρά αριθμών: λίρες εφάπαξ κατά την εκχώρηση λίρες/έτος, μετά το πρώτο έτος. Μόνο σε σειρές των αριθμών. Επιτρέπεται η δευτερογενής εκχώρηση σε συνδρομητές με την επιφύλαξη, ιδιαίτερα, των διατάξεων του άρθρου 9 των Περί Αριθμοδότησης (Τηλεπικοινωνιών) Κανονισμών του 2003 και την συμφωνία των συνδρομητών στους οποίους εκχωρούνται αυτοί οι αριθμοί με τις αναγκαίες ειδικές ρυθμίσεις τιμολόγησης. Η υφιστάμενη ψηφιακή δομή των αριθμών καθολικής πρόσβασης είναι όψήφια και έχει ως εξής : 77ΧΧΧΧ όπου Χ = 0 έως 9. Μέσα σε διάστημα έξη μηνών από την ψήφιση των παρόντων κανονισμών η αρίθμηση θα πρέπει να μετατραπεί σε 8ψήφια με την εξής δομή: 7777ΧΧΧΧ όπου Χ = 0 έως 9.

11 5528.ατηγορία Αριθμών 'ηφιακή Δομή 'εριγραφή ικαιούχοι Πρωτογενείς κδοχείς έλη ρωτογενής Εκχώρηση ιέγεθος σειρών) ροϋπο θέσεις και όροι )ήσης ιδικές προϋποθέσεις Αριθμοί πρόσβασης στο Διαδίκτυο. 8ψήφιοι αριθμοί με την εξής δομή: 8090ΥΧΧΧ όπου Υ=1 ή 2 και Χ=0 έως 9 και 9090ΥΧΧΧ όπου Υ=1 ή 2 και Χ=0 έως 9 για υπερτιμημένη χρέωση. Οι αριθμοί πρόσβασης στο Διαδίκτυο επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται για πρόσβαση σε Παροχέα Υπηρεσιών Διαδικτύου από τους συνδρομητές του. Δεόντως αδειοδοτημένοι Παροχείς Υπηρεσιών Διαδικτύου. Ανά αριθμό: λίρες εφάπαξ κατά την εκχώρηση λίρες/έτος, μετά το πρώτο έτος. Ανά αριθμό. Επιτρέπεται η δευτερογενής εκχώρηση σε πρόσωπα που παρέχουν υπηρεσίες πρόσβασης στο Διαδίκτυο με την επιφύλαξη, ιδιαίτερα, των διατάξεων του άρθρου 9 των Περί Αριθμοδότησης (Τηλεπικοινωνιών) Κανονισμών του Για τους υφιστάμενους παροχείς υπηρεσιών διαδικτύου θα μετατραπεί η αρίθμηση από ΧΧ σε ΧΧ σε διάστημα έξη μηνών από την δημοσίευση των παρόντων κανονισμών εφόσον η χρέωση δεν είναι υπερτιμημένη. Για νέους παροχείς υπηρεσιών διαδικτύου θα πρέπει να εκχωρούνται αριθμοί της σειράς 8090ΥΧΧΧ όπου Υ=1 ή 2 και Χ=0 έως 9 και 9090 ΥΧΧΧ όπου Υ=1 ή 2 και Χ=0 έως 9 για υπερτιμημένη χρέωση.

12 5529 (μέγεθος σειρών) χρήσης Αριθμοί τηλεειδοποίησης. δψήφιοι αριθμοί με την έξης δομή: 997ΥΧΧΧΧ όπου Υ = 2 έως 3 και Χ = 0 έως 9. Οι αριθμοί αυτοί χρησιμοποιούνται για πρόσβαση σε συνδρομητές υπηρεσιών τηλεειδοποίησης. Παροχείς δημοσίων δικτύων και υπηρεσιών τηλεειδοποίησης. Σειρά αριθμών: λίρες εφάπαξ κατά την εκχώρηση λίρες/έτος, μετά το πρώτο έτος. Μόνο σε σειρές αριθμών. Επιτρέπεται η δευτερογενής εκχώρηση. Επιτρεπόμενη χρήση περιορίζεται σε υπηρεσίες τηλεειδοποίησης.

13 5530 (μέγεθος σειρών) χρήσης Κωδικοί Επιλογής και Προεπιλογής φορέα 1ΖΧΧ, όπου Ζ = 0 και XX = 0 έως 49 για Επιλογή Φορέα και 1ΖΥΥ, όπου Ζ=0 και ΥΥ= 50 έως 99 για Προεπιλογή Φορέα Οι κωδικοί επιλογής φορέα χρησιμοποιούνται για την πρόσβαση στο δημόσιο τηλεπικοινωνιακό δίκτυο και υπηρεσίες ενός παροχέα μέσω της χρήσης σύντομων κωδικών προθεμάτων για επιλογή φορέα ανά κλήση και οι κωδικοί προεπιλογής φορέα χρησιμοποιούνται για την πρόσβαση στο δημόσιο τηλεπικοινωνιακό δίκτυο και υπηρεσίες ενός παροχέα σε σταθερή βάση μέσω της χρήσης της υπηρεσίας προεπιλογής φορέα. Δεόντως αδειοδοτημένοι παροχείς δημοσίων σταθερών και κινητών τηλεπικοινωνιακών δικτύων, και δεόντως αδειοδοτημένοι παροχείς φωνητικής τηλεφωνίας λίρες ανά κωδικό εφάπαξ κατά την.εκχώρηση λίρες/έτος ανά κωδικό, μετά το πρώτο έτος. Μόνο ατομικοί αριθμοί. Δεν επιτρέπεται η δευτερογενής εκχώρηση. Η επιτρεπόμενη χρήση περιορίζεται στην επιλογή και προεπιλογή φορέα. Ο χρήστης πρέπει να έχει συμφωνία διασύνδεσης με τον παροχέα του δημοσίου τηλεπικοινωνιακού δικτύου στο οποίο είναι συνδεδεμένος ο καλών συνδρομητής. Η αρίθμηση 1ΖΥΥ, όπου Ζ=0 και ΥΥ= 50 έως 99 για Προεπιλογή Φορέα είναι φραγμένη.

14 5531 3ψήφιοι αριθμοί ειδικών υπηρεσιών 4ψήφιοι αριθμοί ειδικών υπηρεσιών 5ψήφιοι αριθμοί ειδικών υπηρεσιών 3 ψηφία: 1ΥΧ, όπου Υ = 1, 2,3,5 ή 9 και Χ = 0 έως 9. 4 ψηφία: 1ΥΧΧ, όπου Υ = 4 και Χ = 0 έως 9. 5 ψηφία. 1ΥΧΧΧ, όπου Υ = 7, και Χ = 0 έως 9. Χρησιμοποιούνται για πρόσβαση σε υπηρεσίες δημοσίου ή εθνικού συμφέροντος, για κοινωνικούς, οικονομικούς ή/και άλλους σημαντικούς σκοπούς (π.χ. κλήσεις άμεσης ανάγκης, υπηρεσίες πληροφοριών κλπ.) Οποιοσδήποτε δικαιούχος πρωτογενούς εκχωρήσεως γεωγραφικών αριθμών και αριθμών κινητής τηλεφωνίας., εφόσον εκπληρώνεται μία ή περισσότερες από τις ακόλουθες πρόσθετες προϋποθέσεις: (α) η εκχώρηση του σχετικού σύντομου κωδικού εξυπηρετεί το εθνικό συμφέρον για κοινωνικούς, οικονομικούς ή/και άλλους σημαντικούς λόγους' (β) Ά χρήση σύντομου κωδικού είναι αναγκαία για την πραγματοποίηση της κλήσης' (γ) η σχετική υπηρεσία αναμένεται να προκαλέσει, παροδικά ή μόνιμα, υψηλή συχνότητα κλήσεων' (δ) ο κωδικός είναι αναγκαίος για να επιτρέψει/διευκολύνει την εναρμόνιση με την Ευρωπαϊκή ή/και διεθνή αριθμοδοτική πολιτική' (ε) η εκχώρηση δεν θα προκαλέσει νόθευση του ανταγωνισμού' ή/και (στ) ο αριθμός που ζητείται δεν βρίσκεται κοντά σε αριθμό που έχει εκχωρηθεί για διαφορετικής φύσης υπηρεσίες. Εξαρτώνται από την υπηρεσία που προσφέρεται. Δεν χρεώνονται τέλη για: (α) αριθμούς που πρέπει να είναι διαθέσιμοι για ελεύθερες κλήσεις με βάση της υποχρεώσεις καθολικής τηλεπικοινωνιακής υπηρεσίας του πρωτογενούς εκδοχέα' (β) αριθμούς που, κατά την εύλογη κρίση του Επιτρόπου, χρησιμοποιούνται για υπηρεσίες ιδιαίτερης εθνικής ή κοινωνικής ωφέλειας.

15 5532 Τα τέλη που θα χρεώνονται για τους άλλους 3ψήφιους έως 5ψήφιους αριθμούς θα έχουν ως εξής: (α) 3ψήφιοι: λίρες εφάπαξ κατά την εκχώρηση λίρες/έτος, μετά το πρώτο έτος. (β) 4ψήφιοι: λίρες εφάπαξ κατά την εκχώρηση λίρες/έτος, μετά το πρώτο έτος. (γ) 5ψήφιοι: χρήσης λίρες εφάπαξ κατά την εκχώρηση. Μόνο 2. ατομικοί 80 λίρες/έτος, αριθμοί. μετά το πρώτο έτος. Δεν επιτρέπεται δευτερογενής εκχώρηση. Τα τέλη που χρεώνονται στον καλούντα συνδρομητή εξαρτώνται από την υπηρεσία και ποικίλλουν από μηδενικά μέχρι υπερτιμημένα τέλη. Εξαρτώνται από τη συγκεκριμένη υπηρεσία.

16 5533 χρήσης 4ψήφιοι αριθμοί εμπορικών υπηρεσιών 4 ψηφία: 1ΥΧΧ, όπου Υ = 6 ή 8 και Χ = 0 έως 9. Χρησιμοποιούνται για πρόσβαση σε υπηρεσίες για εμπορικούς σκοπούς Οποιοσδήποτε δικαιούχος πρωτογενούς εκχωρήσεως γεωγραφικών αριθμών και αριθμών κινητής τηλεφωνίας., λίρες εφάπαξ κατά την εκχώρηση λίρες/έτος, μετά το πρώτο έτος. Μόνο ατομικοί αριθμοί. Δεν επιτρέπεται δευτερογενής εκχώρηση. Τα τέλη που χρεώνονται στον καλούντα συνδρομητή εξαρτώνται από την υπηρεσία και ποικίλλουν από μηδενικά μέχρι υπερτιμημένα τέλη. Εξαρτώνται από τη συγκεκριμένη υπηρεσία.

17 5534 (μέγεθος σειρών) χρήσης Αριθμοί υπηρεσιών συστήματος σύντομων μηνυμάτων (SMS). 4ψήφιοι αριθμοί με την εξής δομή: ΥΧΧΧ όπου Υ=1 έως 9 και Χ = 0 έως 9. Οι αριθμοί συστήματος σύντομων μηνυμάτων επιτρέπουν την πρόσβαση σε υπηρεσίες σύντομων μηνυμάτων (SMS) Οποιοσδήποτε δικαιούχος πρωτογενούς εκχωρήσεως γεωγραφικών αριθμών και αριθμών κινητής τηλεφωνίας λίρες εφάπαξ κατά την εκχώρηση λίρες/έτος, μετά το πρώτο έτος. Μόνο ατομικοί αριθμοί. Επιτρέπεται η δευτερογενής εκχώρηση σε παροχείς υπηρεσιών σύντομων μηνυμάτων. Η επιτρεπόμενη χρήση περιορίζεται σε υπηρεσίες σύντομων μηνυμάτων Η κατηγορίες αριθμών και οι επιτρεπόμενες χρεώσεις για παροχή υπηρεσιών σύντομων μηνυμάτων καθορίζονται ως εξής : iefk^ipia g i to to to to to to to to ^^ < χτηγ^ία^ Βασική υπερτιμημένη Υπερτιμημένη Υπερτιμημένη Υπερτιμημένη Υπερτιμημένη Υψηλή υπερτιμημένη Δωρεάν μηνύματα Υπηρεσίες ενηλίκων WSSS^PS^B^ISSMA μικρότερη ή ίση με 10 σεντ μεγαλύτερη από 10 μέχρι και 20 σεντ μεγαλύτερη από 20 μέχρι και 30 σεντ μεγαλύτερη από 30 μέχρι και 40 σεντ μεγαλύτερη από 40 μέχρι και 50 σεντ μεγαλύτερη από 50 σεντ Δωρεάν Χωρίς περιορισμούς στην Χρέωση Παροχέας υπηρεσιών σύντομων μηνυμάτων στον οποίο δευτερογενώς εκχωρείται συγκεκριμένη αρίθμηση αποκτά αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης της αρίθμησης αυτής.

18 5535 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ II m (Κανονισμός 6) Σγέδιο Αριθμοδότησής Κυπριακής Δημοκρατίας Πρόθεμα 00 Σειρά Αριθμών Χρήση Αριθμών Διεθνές Πρόθεμα Σύντομοι Κωδικοί (υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, υπηρεσίες καταλόγων, υπηρεσίες πληροφοριών) & Κωδικοί (Προ)επιλογής Φορέα Γεωγραφικοί Αριθμοί - Σταθερή Τηλεφωνία (PSTN/ISDN) Ελεύθερη σειρά αριθμών (Σειρά αριθμών δεσμευμένη για χρήση Γεωγραφικών Αριθμών) Ελεύθερη σειρά αριθμών Σειρά αριθμών για Ιδεατά Ιδιωτικά Δίκτυα & Εταιρικά Δίκτυα Ελεύθερη σειρά αριθμών Σειρά αριθμών για Αριθμός Ψηφίων 3,4 και 5 8 δ Δομή Αρίθμησης 10ΧΧ Κωδικοί Επιλογής και Προεπιλογής Φορέα 1ΖΧ (Ζ=1,2,3,5,9) 1ΖΧΧ (Ζ=0,4,6,8) 1ΖΧΧΧ (Ζ=7) 8ψήφιοι αριθμοί με την εξής δομή: 2ΧΧΧΧΧΧΧ όπου το δεύτερο ψηφίο αποτελείται από κωδικό περιοχής προορισμού (με την επιφύλαξη δυνατών εξαιρέσεων στην περίπτωση μεταφοράς αριθμού σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις περί φορητότητας), ακολουθείται δε από. όψήφιους αριθμούς συνδρομητών, όπου Χ = 0 έως 9. - δψήφιοι αριθμοί με την εξής δομή:50χχχχχχ όπου Χ = 0 έως Προσωπικοί αριθμοί

19 80 δυ 90 9Υ 5536 προσωπικές υπηρεσίες και υπηρεσίες Ευφυούς Δικτύου (καθολική πρόσβαση) Σειρά αριθμών για Εθνική και Διεθνή Υπηρεσία Ελευθέρων (Ατελών) Κλήσεων (δ00) και Υπηρεσία.Διαμοιρασμού Τελών Κλήσεων (8ΟΥ) και Υπηρεσίες Διαδικτύου Ελεύθερη σειρά αριθμών (Υ=1μέχρι9) Υπηρεσία Υπερτιμημένων Κλήσεων (Τηλεπληροφόρησης) Σειρά Αριθμών Κινητής Τηλεφωνίας & Τηλεειδοποίησης 8 δ δ 8 δψήφιοι αριθμοί με την εξής δομή: 700ΧΧΧΧΧόπου Χ = 0έως9 Αριθμοί υπηρεσιών ευφυούς δικτύου δψήφιοι αριθμοί με την εξής δομή: 7ΥΧΧΧΧΧΧ όπου Υ=0 έως 9 εκτός 0 κάι 7 και Χ = 0 έως 9 Αριθμοί καθολικής πρόσβασης δψήφιοι αριθμοί με την εξής δομή:77χχχχχχ όπου Χ = 0 έως 9 δψήφιοι αριθμοί με την εξής δομή: 800ΧΧΧΧΧόπουΧ = 0 έως 9 και 80ΥΧΧΧΧΧ όπου Υ = 1 έως 9 και Χ = 0 έως 9. Υπηρεσίες Διαδικτύου 8090ΥΧΧΧόπουΥ=1 ή 2 και Χ = 0 έως 9 - δψήφιοι αριθμοί με την εξής δομή: 900ΧΧΧΧΧ για ψυχαγωγικούς σκοπούς ή 909ΧΧΧΧΧγια επιχειρη ματικούς, πληροφοριακούς ή μη κερδοσκοπικούς σκοπούς όπου Χ= 0έως9. Υπηρεσίες Διαδικτύου 9090ΥΧΧΧ όπου Υ=1 ή 2 και Χ = 0 έως 9 9ΥΧΧΧΧΧΧ όπου Υ=1 έως 9 και Χ = 0 έως 9 Σημείωση: 0 Κωδικός 0139 χρησιμοποιείται για πρόσβαση στα κατεχόμενα

20 5537 Β. Αριθμοί υπηρεσιών συστήματος σύντομων μηνυμάτων (SMS) HHBSHHHn to to 2.999, to to 4 999,; to to to to Βασική υπερτιμημένη Υπερτιμημένη Υπερτιμημένη Υπερτιμημένη Υπερτιμημένη Υψηλή υπερτιμημένη Δωρεάν μηνύματα Υπηρεσίες ενηλίκων WSKUKSS^SSiKSS^^ μικρότερη ή ίση με 10 σεντ μεγαλύτερη από 10 μέχρι και 20 σεντ μεγαλύτερη από 20 μέχρι και 30 σεντ μεγαλύτερη από 30 μέχρι και 40 σεντ μεγαλύτερη από. 40 μέχρι και 50 σεντ μεγαλύτερη από 50 σεντ Δωρεάν Χωρίς περιορισμούς στην Χρέωση

21 5538 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ HI (Κανονισμός 10) Γ.Ε.Ρ.Τ.Τ. (Αιτ. 3) ^ραφέία^ ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΑΡΙΘΜΟΔΟΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ Προς τον: Επίτροπο Ρυθμίσεως Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, [Αναφορά στη συγκεκριμένη υπηρεσία και διεύθυνση] Ημερομηνία: Όνομα και Διεύθυνση του Αιτητή: Στοιχεία (διεύθυνση, τηλέφωνο, τηλεομοιότυπο, ηλεκτρονική διεύθυνση) και θέση του υπεύθυνου προσώπου/προσώπων: (Πρόσωπα που υπογράφουν την παρούσα αίτηση εκ μέρους νομικού προσώπου πρέπει να αναφέρουν την θέση ή τον τίτλο τους και να επισυνάπτουν δικαιολογητικά έγγραφα που αποδεικνύουν την εξουσία τους να εκπροσωπούν το νομικό πρόσωπο που ζητά την εκχώρηση των σχετικών αριθμοδοτικών πόρων.)

22 5539 Πληροφορίες ως προς οποιεσδήποτε ειδικές άδειες ή γενικές εξουσιοδοτήσεις έχουν δοθεί στον αιτητή και αποτελούν τη βάση της παρούσας αίτησης: Προσδιορίστε (ενδεχομένως σε ξεχωριστή σελίδα) εάν η αίτηση σας αφορά εν όλο, εν μέρει ή ως εναλλακτική λύση την κράτηση (αντί για την πρωτογενή εκχώρηση) αριθμοδοτικών πόρων και εξηγήστε τους λόγους της προτίμησης σας για την κράτηση αυτή. Προσδιορίστε (ενδεχομένως σε ξεχωριστή σελίδα) τους αριθμούς ή/και τις σειρές αριθμών που αφορά η αίτηση σας, καθώς και πιθανές εναλλακτικές λύσεις, εάν οι αριθμοί ή/και σειρές αριθμών που ζητάτε δεν είναι διαθέσιμοι/διαθέσιμες: Προσθέστε, ως συνημμένα έγγραφα στην παρούσα άδεια: 1. Στην περίπτωση γεωγραφικών αριθμών, σχέδιο του δικτύου ή των δικτύων, ως προς το οποίο/τα οποία προτίθεστε να χρησιμοποιήσετε τους αριθμούς που ζητάτε. 2. Στην περίπτωση αριθμών για κίνηση δεδομένων ή/και εσωτερική αριθμοδότηση, προσδιορίστε την φυσική διεύθυνση εφαρμογής. 3. των κανόνων δρομολόγησης που προτίθεστε να εφαρμόσετε για πρόσβαση στους αριθμούς που ζητάτε. 4. των λόγων για τους οποίους υποβάλλετε την αίτηση σας, το χρονοδιάγραμμα ενεργοποίησης και τις αναμενόμενες ανάγκες σας ως προς τις κατηγορίες αριθμών που ζητάτε (εκτός

23 5540 εάν ζητάτε συγκεκριμένους, μοναδικούς αριθμούς) για τα επόμενα τρία χρόνια. 5. Όροι και προϋποθέσεις που εφαρμόζετε για δευτερογενή εκχώρηση των αριθμοδοτικών πόρων, που εφαρμόζετε στους συνδρομητές σας ή άλλα πρόσωπα. 6. Δήλωση με την οποία βεβαιώνετε ότι έχετε γνώση των υποχρεώσεων που συνδέονται με την εκχώρηση και χρήση αριθμοδοτικών πόρων, συμπεριλαμβανομένων ιδιαίτερα των υποχρεώσεων που καθορίζονται στους Περί Αριθμοδότησης (Τηλεπικοινωνιών) Κανονισμούς του 2003, και αναλαμβάνετε να τις τηρείτε σε σχέση με οποιουσδήποτε αριθμοδοτικούς πόρους σας εκχωρηθούν ή κρατηθούν για μελλοντική χρήση σας. 7. Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία θεωρείτε χρήσιμη για την εξέταση της αίτησης σας, λαμβάνοντας υπ' όψιν ιδιαίτερα τους ειδικούς όρους που εφαρμόζονται στους δικαιούχους πρωτογενείς εκδοχείς για την συγκεκριμένη κατηγορία αριθμών σύμφωνα με το Παράρτημα Ι των Περί Αριθμοδότησης (Τηλεπικοινωνιών) Κανονισμών του Υπογραφή (με όνομα και θέση/τίτλο): παραλήφθηκε: Για επίσημη χρήση Σφραγίδα:

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 8ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2004 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 8ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2004 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Κ.Δ.Π. 736/2004 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3907 της ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2004 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 736 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. III(I) 1948 Αρ. 3707, Κ.Δ.Π. 329/2003

Ε.Ε. Παρ. III(I) 1948 Αρ. 3707, Κ.Δ.Π. 329/2003 Ε.Ε. Παρ. III(I) 1948 Αρ. 3707, 24.4.2003 Κ.Δ.Π. 329/2003 Αριθμός 329 Οι περί Αριθμοδότησης (Τηλεπικοινωνιών) Κανονισμοί του 2003, οι οποίοι εκδόθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο δυνάμει των διατάξεων του

Διαβάστε περισσότερα

Κ.Δ.Π. --/2018 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004

Κ.Δ.Π. --/2018 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Κ.Δ.Π. --/2018 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Διάταγμα δυνάμει των άρθρων 20 (στ), 38(2), 41 και 152 N. 112(I)/2004, Ν.112(Ι)/2004 N.84(I)/2005 N.149(I)/2005

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ Διάταγμα δυνάμει των άρθρων 20 (στ), 38(2), 41 και 152

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ Διάταγμα δυνάμει των άρθρων 20 (στ), 38(2), 41 και 152 Κ.Δ.Π. 63/2018 Ε.Ε. Παρ. ΙΙΙ(Ι) Αρ. 5071, 2.3.2018 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Διάταγμα δυνάμει των άρθρων 20 (στ), 38(2), 41 και 152 N. 112(I)/2004,

Διαβάστε περισσότερα

1. Το παρόν Διάταγμα θα αναφέρεται ως το περί Καθορισμού των

1. Το παρόν Διάταγμα θα αναφέρεται ως το περί Καθορισμού των Ε.Ε. Παρ. 111(1) 1200 Κ.Δ.Π. 142/2005 Αρ. 3968, 18.3.2005 Αριθμός 142 Ο ΠΕΡΙ PYΘlVIIΣEΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΙΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Διάταγμα δυνάμει των άρθρων 115 (2) και 152

Διαβάστε περισσότερα

Μαρούσι, Ιούνιος Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, ΕΕΤΤ

Μαρούσι, Ιούνιος Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, ΕΕΤΤ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ: 1) ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΙΣΗΓΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΥΠ ΑΡΙΘΜ. ΟΙΚ. 26634/924/3-5-2007 «ΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΡΙΘΜΟΔΟΤΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ. Τροποποίηση της ΑΠ. ΕΕΤΤ 441/121/ «Κανονισμός Διαχείρισης και Εκχώρησης των Αριθμοδοτικών Πόρων του Εθνικού Σχεδίου Αριθμοδότησης»

ΑΠΟΦΑΣΗ. Τροποποίηση της ΑΠ. ΕΕΤΤ 441/121/ «Κανονισμός Διαχείρισης και Εκχώρησης των Αριθμοδοτικών Πόρων του Εθνικού Σχεδίου Αριθμοδότησης» Μαρούσι, 8/7/2010 ΑΡΙΘ. AΠ: 570/028 ΑΠΟΦΑΣΗ Τροποποίηση της ΑΠ. ΕΕΤΤ 441/121/21-6-2007 «Κανονισμός Διαχείρισης και Εκχώρησης των Αριθμοδοτικών Πόρων του Εθνικού Σχεδίου Αριθμοδότησης» Η ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ Απόφαση δυνάμει των άρθρων 20(θ), 20(ιθ) και 108 (2)

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ Απόφαση δυνάμει των άρθρων 20(θ), 20(ιθ) και 108 (2) Κ.Δ.Π.244/2014 Αρ.Εφ.4779, 09/5/2014 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Απόφαση δυνάμει των άρθρων 20(θ), 20(ιθ) και 108 (2) O Επίτροπος Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ. Τροποποίηση του κανονισμού διαχείρισης και εκχώρησης των αριθμοδοτικών πόρων του εθνικού σχεδίου αριθμοδότησης, όπως ισχύει

ΑΠΟΦΑΣΗ. Τροποποίηση του κανονισμού διαχείρισης και εκχώρησης των αριθμοδοτικών πόρων του εθνικού σχεδίου αριθμοδότησης, όπως ισχύει Μαρούσι, 26/3/2018 ΑΠ 845/01 ΑΠΟΦΑΣΗ Τροποποίηση του κανονισμού διαχείρισης και εκχώρησης των αριθμοδοτικών πόρων του εθνικού σχεδίου αριθμοδότησης, όπως ισχύει H Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1A ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1A ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1A ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ 1. ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ PRIMETEL 1.1. Τερματισμός Κλήσεων στο Σταθερό Δημόσιο Δίκτυο Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2002. ιάταγµα δυνάµει του άρθρου 19(ξ)

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2002. ιάταγµα δυνάµει του άρθρου 19(ξ) Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2002 ιάταγµα δυνάµει του άρθρου 19(ξ) O Επίτροπος Ρυθµίσεως Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδροµείων, ασκώντας τις εξουσίες που του παρέχει

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 .Ε. 8/2004 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 ιάταγµα επιβολής τροποποιήσεων στο Υπόδειγµα Προσφοράς ιασύνδεσης όπως αυτό δηµοσιεύθηκε από την ΑΤΗΚ την

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ 1. ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ CALLSAT

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ 1. ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ CALLSAT ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ 1. ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ CALLSAT 1.1 Τερματισμός Kλήσεων στο Σταθερό Δημόσιο Τηλεφωνικό Δίκτυο της CallSat 1.1.1 Ο τερματισμός κλήσεων

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ HΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ Διάταγμα δυνάμει του άρθρου 20 (ια)

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ HΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ Διάταγμα δυνάμει του άρθρου 20 (ια) Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ HΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Διάταγμα δυνάμει του άρθρου 20 (ια) Ο Επίτροπος Ρυθμίσεως Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, ασκώντας τις εξουσίες που

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΑΡΟΧΕΑ ΚΙΝΗΤΟΥ ΙΔΕΑΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ (ΜVNO) & ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟΥ ΠΑΡΟΧΕΑ ΚΙΝΗΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (ESP)

ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΑΡΟΧΕΑ ΚΙΝΗΤΟΥ ΙΔΕΑΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ (ΜVNO) & ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟΥ ΠΑΡΟΧΕΑ ΚΙΝΗΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (ESP) ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΑΡΟΧΕΑ ΚΙΝΗΤΟΥ ΙΔΕΑΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ (ΜVNO) & ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟΥ ΠΑΡΟΧΕΑ ΚΙΝΗΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (ESP) ΙΟΥΝΙΟΣ 2013 Περιεχόμενα Σύνοψη... 2 Μέρος Α. Ισχύον νομοθετικό

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ

ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ Κ.Δ.Π. 41/2011 ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ Ι ΚΑΝΟΝΙΣΤΪΚΕΣ ΑΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑ2ΕΙΣ Αριθμός 4475 Παραακευή, 4 Φεβρουαρίου 2011 283 Αριθμός 41 ΟΙ ΠΕΡ! ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΡΥΠΑΝΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΡΩΝ ΝΟΜΟΪ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ 1. ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ MTN

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ 1. ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ MTN ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ 1. ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ MTN 1.1 Τερματισμός Kλήσεων στο Κινητό Δημόσιο Δίκτυο Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών της MTN 1.1.1. Ο τερματισμός

Διαβάστε περισσότερα

5628 Κ.Δ.Π. 880/2003. Αριθμός 880 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2002

5628 Κ.Δ.Π. 880/2003. Αριθμός 880 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2002 Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3778, 5.12.2003 5628 Κ.Δ.Π. 880/2003 Αριθμός 880 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2002 Διάταγμα δυνάμει του άρθρου 19 του Νόμου και του Κανονισμού

Διαβάστε περισσότερα

ιάταγµα δυνάµει του άρθρου 19

ιάταγµα δυνάµει του άρθρου 19 Κ..Π. 565/2003 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2002 ιάταγµα δυνάµει του άρθρου 19 Ο Επίτροπος Ρυθµίσεως Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδροµείων, ασκώντας τις εξουσίες που

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. ΙΙΙ (Ι) Κ.Δ.Π. 318/2014 Αρ. 4784, Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004

Ε.Ε. Παρ. ΙΙΙ (Ι) Κ.Δ.Π. 318/2014 Αρ. 4784, Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Ε.Ε. Παρ. ΙΙΙ (Ι) Κ.Δ.Π. 318/2014 Αρ. 4784, 4.7.2014 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Απόφαση δυνάμει των άρθρων 20(θ), 20(ιθ) και 108(2) O Επίτροπος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1A ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ 1. ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ PRIMETEL

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1A ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ 1. ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ PRIMETEL ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1A ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ 1. ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ PRIMETEL 1.1. Τερματισμός Κλήσεων στο Σταθερό Δημόσιο Δίκτυο Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 881 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2002

Αριθμός 881 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2002 Ε.Ε. Παρ. III(I) 5638 Κ.Δ.Π. 881/2003 Αρ. 3778, 5.12.2003 Αριθμός 881 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2002 Διάταγμα δυνάμει του άρθρου 19 του Νόμου και του Κανονισμού

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. III(I) 3144 Κ.Δ.Π. 556/2003 Αρ. 3731, Αριθμός 556 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2002

Ε.Ε. Παρ. III(I) 3144 Κ.Δ.Π. 556/2003 Αρ. 3731, Αριθμός 556 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2002 Ε.Ε. Παρ. III(I) 3144 Κ.Δ.Π. 556/2003 Αρ. 3731, 4.7.2003 Αριθμός 556 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2002 Διάταγμα δυνάμει του άρθρου 19 Για σκοπούς: εναρμόνισης με

Διαβάστε περισσότερα

εναρμόνισης των διατάξεων περί των υποχρεώσεων παροχής Καθολικής Υπηρεσίας με τις κατευθυντήριες γραμμές της πράξης

εναρμόνισης των διατάξεων περί των υποχρεώσεων παροχής Καθολικής Υπηρεσίας με τις κατευθυντήριες γραμμές της πράξης Ε.Ε. Παρ. 111(1) 1160 Κ.Δ.Π. 138/2005 Αρ. 3968, 18.3.2005 Αριθμός 138 Ο ΠΕΡ! PYΘlVΠΣEΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ EΠIΚOΠ~ΩNIΩN ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟl\10Σ ΤΟΥ 2004 Απόφαση δυνάμει των άρθρων 20 (Θ) και 108

Διαβάστε περισσότερα

OTE A.E. ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΛΥΣΗΣ, ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ & ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ. Σχόλια και Απαντήσεις ΟΤΕ

OTE A.E. ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΛΥΣΗΣ, ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ & ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ. Σχόλια και Απαντήσεις ΟΤΕ Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΛΥΣΗΣ, ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ & ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ Σχόλια και Απαντήσεις ΟΤΕ στη Δημόσια Διαβούλευση της ΕΕΤΤ αναφορικά με : 1) την υποβολή εισήγησης προς τον Υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών για την

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ 1. ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΗΚ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ 1. ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΗΚ 1. ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΗΚ 1.1 Τερματισμός Κλήσεων στο Σταθερό Δημόσιο Δίκτυο Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών της ΑΤΗΚ 1.1.1 Ο τερματισμός κλήσεων στο Σταθερό Δημόσιο Δίκτυο

Διαβάστε περισσότερα

Μαρούσι, Απρίλιος Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδροµείων, ΕΕΤΤ

Μαρούσι, Απρίλιος Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδροµείων, ΕΕΤΤ ΗΜΟΣΙΑ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ A)ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠ. ΕΕΤΤ 441/121/21-6-2007 «ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΟ ΟΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΧΕ ΙΟΥ ΑΡΙΘΜΟ ΟΤΗΣΗΣ», ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΕΙ B) ΕΙΣΗΓΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 8ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2000 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 8ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2000 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Κ.Δ.Π. 354/2000 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3455 της 8ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2000 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 354 Οι περί Υπηρεσίας Τηλεπικοινωνιών

Διαβάστε περισσότερα

Κ..Π. 564 /2003 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2002. ιάταγµα δυνάµει του άρθρου 19

Κ..Π. 564 /2003 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2002. ιάταγµα δυνάµει του άρθρου 19 Κ..Π. 564 /2003 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2002 ιάταγµα δυνάµει του άρθρου 19 Ο Επίτροπος Ρυθµίσεως Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδροµείων, ασκώντας τις εξουσίες που

Διαβάστε περισσότερα

5543 Κ.Δ.Π. 852/2003. Αριθμός 852 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ Διάταγμα δυνάμει του άρθρου 19

5543 Κ.Δ.Π. 852/2003. Αριθμός 852 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ Διάταγμα δυνάμει του άρθρου 19 Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3771, 21.11.2003 5543 Κ.Δ.Π. 852/2003 Αριθμός 852 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Για σκοπούς: ' ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2002 Διάταγμα δυνάμει του άρθρου 19 εναρμόνισης

Διαβάστε περισσότερα

Κανονισμός Διαχείρισης και Εκχώρησης των Αριθμοδοτικών Πόρων του Εθνικού Σχεδίου Αριθμοδότησης

Κανονισμός Διαχείρισης και Εκχώρησης των Αριθμοδοτικών Πόρων του Εθνικού Σχεδίου Αριθμοδότησης Μαρούσι, 21-6-2007 ΑΡΙΘ. ΑΠ.: 441/121 ΑΠΟΦΑΣΗ Κανονισμός Διαχείρισης και Εκχώρησης των Αριθμοδοτικών Πόρων του Εθνικού Σχεδίου Αριθμοδότησης Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) Έχοντας

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 624 Δ.Ε. 5/2003 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2002

Αριθμός 624 Δ.Ε. 5/2003 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2002 Ε.Ε. Παρ. III(I) 3655 Κ.Δ.Π. 624/2003 Αρ. 3739, 25.7.2003 Αριθμός 624 Δ.Ε. 5/2003 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2002 Διάταγμα επιβολής τροποποιήσεων στο Υπόδειγμα

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΡΟΣ 1 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ

ΜΕΡΟΣ 1 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕΡΟΣ 1 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ 1. ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ MTN 1.1 Τερματισμός Κλήσεων στο Σταθερό Δημόσιο Τηλεφωνικό Δίκτυο της MTN 1.1.1 Ο τερματισμός κλήσεων στο Σταθερό

Διαβάστε περισσότερα

S.E. Παρ. ΙΙΙ(Ι) 6355 Κ.Δ.Π. 657/2002 ιρ. 3670,

S.E. Παρ. ΙΙΙ(Ι) 6355 Κ.Δ.Π. 657/2002 ιρ. 3670, S.E. Παρ. ΙΙΙ(Ι) 6355 Κ.Δ.Π. 657/2002 ιρ. 3670, 31.12.2002 αριθμός 657 Οι περί Συμφωνιών Διασύνδεσης (Τηλεπικοινωνιών) Κανονισμοί του 2002, οι οποίοι εκδόθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο δυνάμει του άρθρου

Διαβάστε περισσότερα

Κ..Π. 880 /2003 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2002

Κ..Π. 880 /2003 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2002 Κ..Π. 880 /2003 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2002 ιάταγµα δυνάµει του άρθρου 19 του Νόµου και του Κανονισµού 5 περί τροποποίησης Παραρτήµατος των «Περί Ρυθµίσεως

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΔΡΟ:ΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΔΡΟ:ΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Ε.Ε. Παρ. 111(1) 1140 Κ.Δ.Π. 137/2005 Αρ. 3968, 18.3.2005 Αριθμός 137 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΔΡΟ:ΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Απόφαση δυνάμει των άρθρων 20(θ) και 109 (1),

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 2 - ΤΕΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 2 - ΤΕΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ 1. ΑΡΧΕΣ ΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 2 - ΤΕΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ 1.1 Δεν χρεώνονται Τέλη Διασύνδεσης για τον τερματισμό Ανεπιτυχών Κλήσεων στα Δημόσια Δίκτυα της ΑΤΗΚ. Ο Χρόνος Χρέωσης αρχίζει με τη λήψη απαντητικού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ 1. ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ CYTA

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ 1. ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ CYTA ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ 1. ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ CYTA 1.1 Τερματισμός Kλήσεων στο Σταθερό Δημόσιο Τηλεφωνικό Δίκτυο της Cyta 1.1.1 Ο τερματισμός κλήσεων στο Σταθερό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 24ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2003 ΑΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 24ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2003 ΑΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Κ.Δ.Π. 326/2003 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3707 της 24ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2003 ΑΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 326 Οι περί Καθορισμού του Καθαρού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ 1. ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ CABLENET 1.1. Τερµατισµός κλήσεων στο Σταθερό Τηλεφωνικό Δίκτυο της Cablenet 1.1.1. Ο τερµατισµός κλήσεων στο Σταθερό Τηλεφωνικό Δίκτυο της Cablenet θα περιλαµβάνει την

Διαβάστε περισσότερα

Ημερ: Αρ. Πρωτ.:1562 Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων Λ. Κηφισίας Μαρούσι Αττική

Ημερ: Αρ. Πρωτ.:1562 Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων Λ. Κηφισίας Μαρούσι Αττική Προς: Κοινοποίηση: Ημερ: 31-07-2008 Αρ. Πρωτ.:1562 Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων Λ. Κηφισίας 60 15125 Μαρούσι Αττική Δ.Σ. ΣΑΤΠΕ Θέμα: Απόψεις επί της Δημόσιας Διαβούλευσης της ΕΕΤΤ αναφορικά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 3 ΚΟΜΒΟΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΑΤΗΚ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 3 ΚΟΜΒΟΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΑΤΗΚ 1. ΚΟΜΒΟΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΑΤΗΚ 1.1. Η ΑΤΗΚ θα προσφέρει Διασύνδεση στις Πύλες Μέσων (ΠΜ) του Δικτύου λογισμικής μεταγωγής και του Δημόσιου Δικτύου Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών Κινητής Τηλεφωνίας της ΑΤΗΚ 1.2

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 2 - ΤΕΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 2 - ΤΕΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ 1. ΑΡΧΕΣ ΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 2 - ΤΕΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ 1.1 Δεν χρεώνονται Τέλη Διασύνδεσης για τον τερματισμό Ανεπιτυχών Κλήσεων στα Δημόσια Δίκτυα της ΑΤΗΚ. Ο Χρόνος Χρέωσης αρχίζει με τη λήψη απαντητικού

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ Διάταγμα δυνάμει των άρθρων 20 (κδ), 75 και 152

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ Διάταγμα δυνάμει των άρθρων 20 (κδ), 75 και 152 Παρ. ΙΙΙ (1) Αρ. 5000, 24.02.2017 64 Κ.Δ.Π. 64 /2017 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Διάταγμα δυνάμει των άρθρων 20 (κδ), 75 και 152 Ν.112(Ι)/2004 N.84(I)/2005

Διαβάστε περισσότερα

1.2 Οι Κόμβοι Διασύνδεσης στους οποίους προσφέρεται Διασύνδεση από τη Cyta, είναι οι ακόλουθοι:

1.2 Οι Κόμβοι Διασύνδεσης στους οποίους προσφέρεται Διασύνδεση από τη Cyta, είναι οι ακόλουθοι: 1. ΚΟΜΒΟΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ CYTA ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 3 ΚΟΜΒΟΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ CYTA 1.1. Η Cyta θα προσφέρει Διασύνδεση στις Πύλες Μέσων (ΠΜ) του δικτύου Λογισμικής Μεταγωγής και του Δημόσιου Δικτύου Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών

Διαβάστε περισσότερα

(δ) Τις πρόνοιες του άρθρου 114 του Νόμου.

(δ) Τις πρόνοιες του άρθρου 114 του Νόμου. Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ Διάταγμα αναφορικά με την περί Καθορισμού Ειδικών Τιμολογιακών πακέτων για άτομα με χαμηλό εισόδημα ή ειδικές κοινωνικές ανάγκες.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ 1. ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ MTN

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ 1. ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ MTN ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ 1. ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ MTN 1.1 Τερματισμός Κλήσεων στο Κινητό Δημόσιο Δίκτυο Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών της MTN 1.1.1. Ο τερματισμός

Διαβάστε περισσότερα

εναρμόνισης των διατάξεων περί καθορισμού των διατάξεων χρηματοδότησης της Καθολικής Τηλεπικοινωνιακής Υπηρεσίας με

εναρμόνισης των διατάξεων περί καθορισμού των διατάξεων χρηματοδότησης της Καθολικής Τηλεπικοινωνιακής Υπηρεσίας με Ε.Ε. Παρ. 111(1) 1192 Κ.Λ.Π. 141/2005 Αρ. 3968, 18.3.2005 Αριθμός 141 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΉΡΕΣΙΡ..Ν ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Διάταγμα δυνάμει των άρθρων 20 (θ), 118 (2)

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Ψηφιακών Υπηρεσιών Κινητής Τηλεφωνίας

Οδηγός Ψηφιακών Υπηρεσιών Κινητής Τηλεφωνίας Οδηγός Ψηφιακών Υπηρεσιών Κινητής Τηλεφωνίας Αναγνώριση Αναμονή και Κράτηση Απόκρυψη Αριθμού Απόρριψη Εισερχόμενων με Απόκρυψη Αριθμού Υπηρεσία Συνδιάσκεψης Προώθηση Φραγή Ειδοποίηση μέσω SMS Εντοπισμός

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ Διάταγμα δυνάμει των άρθρων 20 (κδ), 75 και 152

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ Διάταγμα δυνάμει των άρθρων 20 (κδ), 75 και 152 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Διάταγμα δυνάμει των άρθρων 20 (κδ), 75 και 152 Ν.112(Ι)/2004 N.84(I)/2005 N.149(I)/2005 N.67(I)2006 N.113(I)/2007 N.134(I)/2007

Διαβάστε περισσότερα

Ο Επίτροπος Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Εmκοινωνιών και. Ταχυδρομείων, ασκώντας τις εξουσίες που του παρέχουν τα άρθρα. Μέρος Ι. Εισαγωγικές διατάξεις

Ο Επίτροπος Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Εmκοινωνιών και. Ταχυδρομείων, ασκώντας τις εξουσίες που του παρέχουν τα άρθρα. Μέρος Ι. Εισαγωγικές διατάξεις Ε.Ε. Παρ. 111(1) 1184 Κ.Δ.Π. 140/2005 Αρ. 3968, 18.3.2005 Αριθμός 140 Ο ΠΕΡΙ PYΘl\1IΣEΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΙΠΙΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Διάταγμα δυνάμει των άρθρων, 20 (θ), 117 (4)

Διαβάστε περισσότερα

Κ.Δ.Π. 654/ Πεδίο εφαρμογής. Κατηγορίες τελών. Παράρτημα Ι. Καθορισμός ύψους τελών. Καλυπτόμενες δαπάνες.

Κ.Δ.Π. 654/ Πεδίο εφαρμογής. Κατηγορίες τελών. Παράρτημα Ι. Καθορισμός ύψους τελών. Καλυπτόμενες δαπάνες. E.E. Παρ. III(I) 6341 Κ.Δ.Π. 654/2002 Αρ. 3670, 31.12.2002 Αριθμός 654 Οι περί Διοικητικών Τελών Αδειών (Τηλεπικοινωνιών) Κανονισμοί του 2002, οι οποίοι εκδόθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο δυνάμει των

Διαβάστε περισσότερα

Μαρούσι, Ιανουάριος 2015. Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδροµείων, ΕΕΤΤ

Μαρούσι, Ιανουάριος 2015. Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδροµείων, ΕΕΤΤ ΗΜΟΣΙΑ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠ. ΕΕΤΤ 677/03/2013 ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΚΩ ΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΟ ΟΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΧΕ ΙΟΥ ΑΡΙΘΜΟ ΟΤΗΣΗΣ»,

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Ο Επίτροπος Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδροµείων, ασκώντας τις εξουσίες που του παρέχουν τα άρθρα 20

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Διάταγμα δυνάμει των άρθρων 20 (ια), 20 (κδ), 53, 62 και 152 του περί Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομικών

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΠΕΡΙ ΦΟΡΟΥ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 2000 ΜΕΧΡΙ Κανονισμοί με βάση το άρθρο 8(3)

ΟΙ ΠΕΡΙ ΦΟΡΟΥ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 2000 ΜΕΧΡΙ Κανονισμοί με βάση το άρθρο 8(3) Ε.Ε. Παρ. III(I) 2458 Κ.Δ.Π. 368/2004 Αρ. 3849, 30.4.2004 Αριθμός 368 Οι περί Φόρου Προστιθέμενης Αξίας (Μεταφορά Αγαθών) Κανονισμοί του 2004, οι οποίοι εκδόθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο δυνάμει του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 2 - ΤΕΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ 1. ΑΡΧΕΣ ΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 2 - ΤΕΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ 1. ΑΡΧΕΣ ΧΡΕΩΣΕΩΝ 1. ΑΡΧΕΣ ΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 2 - ΤΕΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ 1.1 Δεν χρεώνονται Τέλη Διασύνδεσης για τον τερματισμό Ανεπιτυχών Κλήσεων στα Δημόσια Δίκτυα της Cyta. Ο Χρόνος Χρέωσης αρχίζει με τη λήψη απαντητικού

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 818 Ο ΠΕΡΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΛΕπίΚΟΙΝΠΝΙΠΝ ΝΟΜΟΣ

Αριθμός 818 Ο ΠΕΡΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΛΕπίΚΟΙΝΠΝΙΠΝ ΝΟΜΟΣ Ε.Ε. Παρ. III(I) 5063 Κ.Δ.Π. 818/2003 Αρ. 3765, 31.10.2003 Αριθμός 818 Ο ΠΕΡΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΛΕπίΚΟΙΝΠΝΙΠΝ ΝΟΜΟΣ Δημοσίευση σύμφωνα με τους Κανονισμούς 7 και ΙΟ των περί Υπηρεσίας Τηλεπικοινωνιών (Τέλη και

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 134 ΟΙ ΠΕΡΙ ΡΑΔΙΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 2002 ΜΕΧΡΙ 2004

Αριθμός 134 ΟΙ ΠΕΡΙ ΡΑΔΙΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 2002 ΜΕΧΡΙ 2004 146(1) του 2002 15(1) του 2003 16(1) του 2004. Συνοπτικός τίτλος. Ερμηνεία. Εξαίρεση από την υποχρέωση εξασφάλισης άδειας. Υποχρεωθείς προσώπων που εμπίμπτουν στις διατάξεις τη; παραγράφου. Ε.Ε. Παρ. III(I)

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΙΜΕΝΟ ΗΜΟΣΙΑΣ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΑΡΙΘΜΟ ΟΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕ ΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΟΤΗΣΗΣ

ΚΕΙΜΕΝΟ ΗΜΟΣΙΑΣ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΑΡΙΘΜΟ ΟΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕ ΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΟΤΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ε Θ Ν Ι Κ Η Ε Π Ι Τ Ρ Ο Π Η ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΕΙΩΝ ΚΕΙΜΕΝΟ ΗΜΟΣΙΑΣ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΑΡΙΘΜΟ ΟΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕ ΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η υπηρεσία Fibair Broadband δημιουργήθηκε από την Citiwave Systems Ε.Π.Ε. με σκοπό να προσφέρει υπηρεσίες υψηλών ταχυτήτων διασύνδεσης στο διαδίκτυο και

Διαβάστε περισσότερα

Onephone Freephone ΟΤΕ

Onephone Freephone ΟΤΕ Υπηρεσίες ιασύνδεσης ικτύων Νοέµβριος 2009 Υπηρεσίες ιασύνδεσης Υπηρεσίες Τερµατισµού Κλήσεων Γεωγραφικοί Αριθµοί ΟΤΕ Σύντοµοι Κωδικοί Onephone Freephone ΟΤΕ Υπηρεσίες Εκκίνησης Κλήσεων Κωδικός Επιλογής

Διαβάστε περισσότερα

1697 Κ.Δ.Π. 355/2000

1697 Κ.Δ.Π. 355/2000 E.E. Παρ. ΙΙΙ(Ι) Αρ. 3455, 8.12.2000 1697 Κ.Δ.Π. 355/2000 Αριθμός 355 Οι περί Υπηρεσίας Τηλεπικοινωνιών (Τέλη και Άλλες Χρεώσεις) Κανονισμοί του 2000, που κατατέθηκαν στη Βουλή των Αντιπροσώπων και εγκρίθηκαν

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ. Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ),

ΑΠΟΦΑΣΗ. Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), Μαρούσι, 8/1/2013 ΑΡΙΘ. AΠ: 677/03 ΑΠΟΦΑΣΗ Τροποποίηση και κωδικοποίηση της ΑΠ. ΕΕΤΤ 441/121/21-6-2007 «Κανονισμός Διαχείρισης και Εκχώρησης των Αριθμοδοτικών Πόρων του Εθνικού Σχεδίου Αριθμοδότησης» Η

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΡΟΣ 1 - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ

ΜΕΡΟΣ 1 - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕΡΟΣ 1 - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ 1. ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ MTN 1.1 Τερματισμός Κλήσεων στο Κινητό Δημόσιο Δίκτυο Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών της MTN 1.1.1. Ο τερματισμός κλήσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ. Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ)

ΑΠΟΦΑΣΗ. Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) Μαρούσι, 30-11-2017 ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ.: 837/2 ΑΠΟΦΑΣΗ Θέμα: Τροποποίηση της Απόφασης της ΕΕΤΤ ΑΠ.696/115/11-7- 2013 «Τροποποίηση και Κωδικοποίηση σε ενιαίο κείμενο του Κανονισμού της Φορητότητας Αριθμών στην

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ Απόφαση δυνάμει του Νόμου 112(Ι)/2004

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ Απόφαση δυνάμει του Νόμου 112(Ι)/2004 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Απόφαση δυνάμει του Νόμου 112(Ι)/2004 Ο Επίτροπος Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων, ασκώντας τις

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ Ν. 112(I)/2004

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ Ν. 112(I)/2004 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ Ν. 112(I)/2004 ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ GRAVITY SOLUTIONS LTD ΘΕΜΑ Στις 17 Ιουλίου 2013 και ώρα

Διαβάστε περισσότερα

Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις

Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Κ.Δ.Π.14/2005 ΠΑΡ ΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3945 της 17ης ΙΑΝΟΥ ΑΡΙΟΥ 2005 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 14 Ο ΠΕΡ! ΡΥΘf.ιΠΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

3235 Κ.Δ.Π. 566/2003 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ Διάτανυα δυνάμει του άρθρου 19

3235 Κ.Δ.Π. 566/2003 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ Διάτανυα δυνάμει του άρθρου 19 Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3735, 11.7.2003 Αριθμός 566 3235 Κ.Δ.Π. 566/2003 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2002 Διάτανυα δυνάμει του άρθρου 19 Ο Επίτροπος Ρυθμίσεως Τηλεπικοινωνιών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 3 ΚΟΜΒΟΙ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ ΑΤΗΚ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 3 ΚΟΜΒΟΙ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ ΑΤΗΚ 1. ΚΟΜΒΟΙ ΑΤΗΚ 1.1. Η ΑΤΗΚ θα προσφέρει ιασύνδεση στις Πύλες Μέσων (ΠΜ) του ικτύου λογισµικής µεταγωγής και του ηµόσιου ικτύου Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών Κινητής Τηλεφωνίας της ΑΤΗΚ 1.2 Οι Κόµβοι ιασύνδεσης

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ Απόφαση δυνάμει του Νόμου 112(Ι)/2004

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ Απόφαση δυνάμει του Νόμου 112(Ι)/2004 Ε.Ε. Παρ. ΙΙΙ(Ι) Αρ. 4845, 16.01.2015 Κ.Δ.Π. 10/2015 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Απόφαση δυνάμει του Νόμου 112(Ι)/2004 Ο Επίτροπος Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών

Διαβάστε περισσότερα

4463 Κ.Δ.Π. 493/2004

4463 Κ.Δ.Π. 493/2004 Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3852, 30.4.2004 Αριθμός 493 4463 Κ.Δ.Π. 493/2004 Οι περί Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία (Καρκινογόνοι και Μεταλλαξιογόνοι Παράγοντες) (Τροποποιητικοί) Κανονισμοί του 2004, οι οποίοι

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΣΜΟΠΟΙΗΤΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΒΡΟΧΟ

ΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΣΜΟΠΟΙΗΤΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΒΡΟΧΟ ΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΣΜΟΠΟΙΗΤΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΒΡΟΧΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ 1 Εισαγωγή Τι είναι η ΑΠΤΒ; 1.1 Η Αδεσμοποίητη Πρόσβαση στον Τοπικό Βρόχο (ΑΠΤΒ) είναι η δυνατότητα

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΝΟΜΟΣ. Κανονισμοί με βάση το άρθρο 8

Ο ΠΕΡΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΝΟΜΟΣ. Κανονισμοί με βάση το άρθρο 8 Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3853, 30.4.2004 4590 Κ.Δ.Π. 509/2004 Αριθμός 509 Οι περί Πολιτικής Άμυνας (Γενικοί) (Τροποποιητικοί) Κανονισμοί του 2004, οι οποίοι εκδόθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο σύμφωνα με

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΑΡΟΧΟΥ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΜΕΣΩ ΜΟΝΙΜΗΣ ΣΥΝ ΕΣΗΣ ΜΕ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΑΡΟΧΟΥ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΜΕΣΩ ΜΟΝΙΜΗΣ ΣΥΝ ΕΣΗΣ ΜΕ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΑΡΟΧΟΥ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΜΕΣΩ ΜΟΝΙΜΗΣ ΣΥΝ ΕΣΗΣ ΜΕ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ Γενικά Σύμφωνα με την απόφαση 353 (πρακτικό 32/2012) του Συμβουλίου του ΤΕΙ Σερρών, το Τ.Ε.Ι. Σερρών προκηρύσσει πρόχειρο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ. Μαρούσι, ΑΡΙΘ. ΑΠ.: 428/38

ΑΠΟΦΑΣΗ. Μαρούσι, ΑΡΙΘ. ΑΠ.: 428/38 Μαρούσι, 29-3-2007 ΑΡΙΘ. ΑΠ.: 428/38 ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΤΕ ΓΙΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΔΕΣΜΟΠΟΙΗΤΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΒΡΟΧΟ Η Εθνική Επιτροπή

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙA REAL RADIO TRIVIA CONTEST Α. Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία INTERNETQ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙA REAL RADIO TRIVIA CONTEST Α. Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία INTERNETQ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙA REAL RADIO TRIVIA CONTEST Α. Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία INTERNETQ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ Α.Ε., που εδρεύει στο Νέο Ψυχικό,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η υπηρεσία Fibair Broadband δημιουργήθηκε από την Citiwave Systems Ε.Π.Ε. με σκοπό να προσφέρει υπηρεσίες υψηλών ταχυτήτων διασύνδεσης στο διαδίκτυο και

Διαβάστε περισσότερα

1937 Κ.Δ.Π. 327/2003

1937 Κ.Δ.Π. 327/2003 Ε.Ε. Παρ. III(I) 1936 Κ.Δ.Π. 327/2003 Αρ. 3707, 24.4.2003 Αριθμός 327 Οι περί Υπολογισμού Κόστους και Τελών Αδεσμόποίητης Πρόσβασης στον Τοπικό Βρόχο (Τηλεπικοινωνιών) Κανονισμοί του 2003, οι οποίοι εκδόθηκαν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 2 - ΤΕΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 2 - ΤΕΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ 1. ΑΡΧΕΣ ΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 2 - ΤΕΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ 1.1 Δεν χρεώνονται Τέλη Διασύνδεσης για τον τερματισμό Ανεπιτυχών Κλήσεων στα Δημόσια Δίκτυα της Cyta. Ο Χρόνος Χρέωσης αρχίζει με τη λήψη απαντητικού

Διαβάστε περισσότερα

ΙΕΛΛυΛΕΠ ΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΣΧΟΑΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΑ : ΜΑΚΡΗ ΕΥΣΤΑΘΙΑ

ΙΕΛΛυΛΕΠ ΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΣΧΟΑΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΑ : ΜΑΚΡΗ ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΙΕΛΛυΛΕΠ ΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΣΧΟΑΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΑ : ΜΑΚΡΗ ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ :ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΥΛΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

«Οικονομικό Έτος» σημαίνει την περίοδο που αρχίζει την 1 η Ιανουαρίου και λήγει την 31 η Δεκεμβρίου του ίδιου ημερολογιακού έτους

«Οικονομικό Έτος» σημαίνει την περίοδο που αρχίζει την 1 η Ιανουαρίου και λήγει την 31 η Δεκεμβρίου του ίδιου ημερολογιακού έτους Κ.Δ.Π. 367/2017 10/11/2017 Ν.112(Ι)/2004 N.84(I)/2005 N.149(I)/2005 N.67(I)2006 N.113(I)/2007 N.134(I)/2007 N.46(I)/2008 N.103(I)/2009 Ν.51(Ι)/2012 N. 160(I)/2013 N.77(I)/2014 N.104(I)/2016 N.112(I)/2016

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1: ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΔΕΣΜΟΠΟΙΗΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΒΡΟΧΟ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1: ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΔΕΣΜΟΠΟΙΗΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΒΡΟΧΟ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1: ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΔΕΣΜΟΠΟΙΗΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΒΡΟΧΟ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. ΓΕΝΙΚΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΔΕΣΜΟΠΟΙΗΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΒΡΟΧΟ.. 2 1.1 Προϊόντα Αδεσμοποίητης Πρόσβασης στον

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ. Μαρούσι, ΑΡΙΘ. ΑΠ.: 427/046

ΑΠΟΦΑΣΗ. Μαρούσι, ΑΡΙΘ. ΑΠ.: 427/046 Μαρούσι, 22-3-2007 ΑΡΙΘ. ΑΠ.: 427/046 ΑΠΟΦΑΣΗ Τροποποίηση της Απόφασης της ΕΕΤΤ ΑΠ 420/33/2-2-2007 «Υποχρέωση ΟΤΕ για ικανοποίηση Αιτημάτων Μετάβασης από τις υπηρεσίες Χονδρικής Ευρυζωνικής Πρόσβασης στην

Διαβάστε περισσότερα

ΟΐΙΠΕΡίϊ^ΔΙΟΕΠΙΚΟΙΝηΝΙΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 2002 ΜΕΧΡΙ Κανονισμοί δυνάμει του άρθρου 55

ΟΐΙΠΕΡίϊ^ΔΙΟΕΠΙΚΟΙΝηΝΙΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 2002 ΜΕΧΡΙ Κανονισμοί δυνάμει του άρθρου 55 Ε.Ε. Παρ. III(I) 3754 Κ.Α.Π. 462/2004 Αρ. 3851, 30.4.2004 Αριθμός 462 Οι περί Ραδιοεπικοινωνιών (Διαδικασίες Διαγωνισμού και Διαπραγμάτευσης) (Τροποποιητικοί) (Αρ. 2) Κανονισμοί του 2004, οι οποίοι εκδόθηκαν

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΦΩΝΗΣ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 118Δ - 115 26 ΑΘΗΝΑ ΑΦΜ: 998301677 ΔΟΥ: ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ ΑΡ.Μ.Α.Ε.: 64444/01/Β/07/654 ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ.: 007840701000 ΤΗΛ.: (+30) 215 215

Διαβάστε περισσότερα

Συμφωνία Διασύνδεσης - MyTelco Ltd. Υπόδειγμα Προσφοράς Διασύνδεσης και Παροχέα. Παράρτημα 2 Τέλη Υπηρεσιών

Συμφωνία Διασύνδεσης - MyTelco Ltd. Υπόδειγμα Προσφοράς Διασύνδεσης και Παροχέα. Παράρτημα 2 Τέλη Υπηρεσιών Συμφωνία Διασύνδεσης - MyTelco Ltd Υπόδειγμα Προσφοράς Διασύνδεσης και Παροχέα Παράρτημα 2 Τέλη Υπηρεσιών ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 2 - ΤΕΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ 2 1. ΑΡΧΕΣ ΧΡΕΩΣΕΩΝ 2 2. ΤΕΛΗ ΒΑΣΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

8 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2006 ΜΑΡΟΥΣΙ, ΑΘΗΝΑ

8 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2006 ΜΑΡΟΥΣΙ, ΑΘΗΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΟΣΙΑΣ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ME ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟ ΣΧΕ ΙΟ ΕΙΣΗΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΕΤΤ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕ ΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΟΤΗΣΗΣ 8 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2006 ΜΑΡΟΥΣΙ, ΑΘΗΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1: ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1: ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1: ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. ΓΕΝΙΚΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΙΝΗΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ... 2 2. ΠΡΟΪΟΝ ΚΙΝΗΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΕΑ ΚΙΝΗΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (SP)... 2 2.1 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΜΕΤΑΓΩΓΗΣ.3

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. ΙΙΙ (Ι) Αρ. 4839, 19/12/2014 Κ.Δ.Π. 569/2014 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004

Ε.Ε. Παρ. ΙΙΙ (Ι) Αρ. 4839, 19/12/2014 Κ.Δ.Π. 569/2014 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Ε.Ε. Παρ. ΙΙΙ (Ι) Αρ. 4839, 19/12/2014 Κ.Δ.Π. 569/2014 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Ο Επίτροπος Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδροµείων,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΠΕΡΙ ΦΟΡΟΥ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 2000 ΜΕΧΡΙ Κανονισμοί δυνάμει του άρθρου 25(5) και 28(1)

ΟΙ ΠΕΡΙ ΦΟΡΟΥ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 2000 ΜΕΧΡΙ Κανονισμοί δυνάμει του άρθρου 25(5) και 28(1) Ε.Ε. Παρ. III(I) 2467 Κ.Δ.Π. 370/2004 Αρ. 3849, 30.4.2004 Αριθμός 370 Οι περί Φόρου Προστιθέμενης Αξίας (Ειδικές Απαλλαγές) Κανονισμοί του 2004, οι οποίοι εκδόθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο δυνάμει του

Διαβάστε περισσότερα

Τροποποίηση του 2. Ο Κανονισμός 2 των βασικών κανονισμών τροποποιείται -

Τροποποίηση του 2. Ο Κανονισμός 2 των βασικών κανονισμών τροποποιείται - Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3853, 30.4.2004 5134 Κ.Δ.Π. 533/2004 Αριθμός 533 Οι περί Καθορισμού Υγειονομικών Κανόνων για την Παρασκευή και τη Διάθεση στην Αγορά Παρασκευασμάτων Κρέατος (Τροποποιητικοί) Κανονισμοί

Διαβάστε περισσότερα

ΟΤΕ Α.Ε. ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΟΤΕ Α.Ε. ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΤΕ ΣΤΗ ΗΜΟΣΙΑ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠ ΕΕΤΤ 677/03/2013 «ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΚΩ ΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΟ ΟΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΧΕ ΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

παρεχομένων Ταχυδρομικών Υπηρεσιών με τις κατευθυντήριες γραμμές της πράξης της Ευρωπαϊκής Κοινότητας με τίτλο «Οδηγία 97/67/ΕΚ του Ευρωπαϊκού

παρεχομένων Ταχυδρομικών Υπηρεσιών με τις κατευθυντήριες γραμμές της πράξης της Ευρωπαϊκής Κοινότητας με τίτλο «Οδηγία 97/67/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Ε.Ε. Παρ. 111(1) 3587 Κ.Δ.Π. 435/2005 Αρ. 4033, 16.9.2005 Αριθμός 435 ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠίΚΟIΝΩΝίΩΝ ΚΑί ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ γπηρεσiων ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Διάταγμα δυνάμει των άρθρων 136 και 152 Για σκοπούς:

Διαβάστε περισσότερα

1. Οι Κανονισμοί αυτοί θα αναφέρονται ως οι περί Σπόρων (Αδεια Λειτουργίας Σποροπαραγωγικής Επιχείρησης και Αδεια Εμπορίας Σπόρων) Κανονισμοί

1. Οι Κανονισμοί αυτοί θα αναφέρονται ως οι περί Σπόρων (Αδεια Λειτουργίας Σποροπαραγωγικής Επιχείρησης και Αδεια Εμπορίας Σπόρων) Κανονισμοί Ε.Ε. Παρ. III(I) 5868 Κ.Α.Π. 913/2003 Αρ. 3786, 19.12.2003 Αριθμός 913 Οι περί Σπόρων (Αδεια Λειτουργίας Σποροπαραγωγικής Επιχείρησης και Αδεια Εμπορίας Σπόρων) Κανονισμοί του 2003, οι οποίοι εκδόθηκαν

Διαβάστε περισσότερα

E.E. Παρ. III(I) 5386 Κ.Δ.Π. 496/2002 Αρ. 3646,

E.E. Παρ. III(I) 5386 Κ.Δ.Π. 496/2002 Αρ. 3646, E.E. Παρ. III(I) 5386 Κ.Δ.Π. 496/2002 Αρ. 3646, 25.10.2002 Αριθμός 496 Οι περί Προστασίας από Ιονίζουσες Ακτινοβολίες (Επιτήρηση και Έλεγχος των Αποστολών Ραδιενεργών Αποβλήτων) Κανονισμοί του 2002, οι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1. Πράξη της Αρχής Διασφάλισης του. Απορρήτου των Επικοινωνιών (Α.Δ.Α.Ε.) για την επεξεργασία κλήσεων έκτακτης

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1. Πράξη της Αρχής Διασφάλισης του. Απορρήτου των Επικοινωνιών (Α.Δ.Α.Ε.) για την επεξεργασία κλήσεων έκτακτης ΑΔΑΕ ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ 2008 Πράξη της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (Α.Δ.Α.Ε.) για την επεξεργασία κλήσεων έκτακτης ανάγκης για την παροχή πληροφοριών στους αρμόδιους για την αντιμετώπιση

Διαβάστε περισσότερα

Λήξη ισχύος δικαιωµάτων χρήσης αριθµοδοτικών πόρων

Λήξη ισχύος δικαιωµάτων χρήσης αριθµοδοτικών πόρων Λήξη ισχύος δικαιωµάτων χρήσης αριθµοδοτικών πόρων Η ΕΕΤΤ, σύµφωνα µε το άρθρο 2, παρ. 2 της Απόφασής της ΑΠ 714/010/10-4-2014, αποφάσισε τη λήξη ισχύος των δικαιωµάτων χρήσης αριθµοδοτικών πόρων σύµφωνα

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΤΗΛΕΓΡΑΦΙΑΣ ΝΟΜΟΣ

Ο ΠΕΡΙ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΤΗΛΕΓΡΑΦΙΑΣ ΝΟΜΟΣ Ε.Ε. Παρ. III(I) 263 Κ.Δ.Π. 30/97 Αρ. 3120, 31.1.97 Αριθμός 30 Οι περί Ασυρμάτου Τηλεγραφίας (Τροποποιητικοί) Κανονισμοί του 1997, που κατατέθηκαν στη Βουλή των Αντιπροσώπων και εγκρίθηκαν από αυτή, δημοσιεύονται

Διαβάστε περισσότερα