ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ... ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΕ ΤΗΝ OPEL.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ... ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΕ ΤΗΝ OPEL."

Transcript

1 ΔΩΡΕΑΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ 2012 ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ... ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΕ ΤΗΝ OPEL. Opel Service

2 2 ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ. Δωρεάν Τεχνικός Έλεγχος 22 σημείων με πιστοποιητικό OPEL και εγγύηση 3 μηνών για τα μέρη που ελέγχθησαν. Στάθμη / απόδοση ψυκτικού υγρού του ψυγείου Ψυγείο και δοχείο διαστολής συστήματος ψύξης Έλεγχος κολάρων και σφιγκτήρων συστήματος ψύξης για τυχόν διαρροές Κατάσταση αντλίας νερού Ημιαξόνια / Φούσκες Εξωτερικοί ιμάντες κίνησης Στάθμη λαδιών κινητήρα Στάθμη λαδιών κιβωτίου ταχυτήτων Στάθμη υγρού φρένων / Αίσθηση πεντάλ φρένων Λειτουργία συμπλέκτη / κιβωτίου / αίσθηση συμπλέκτη Σύστημα διεύθυνσης / ανάρτησης Δίσκοι και Φερμουίτ φρένων / δίκτυο σωληνώσεων φρένων Χειρόφρενο, συρματόσχοινα & σύνδεσμοι Σύστημα πλύσης παρμπρίζ και εμπρόσθιων φανών Μάκτρα υαλοκαθαριστήρων - βραχίονες υαλοκαθαριστήρων Φώτα, φλας / λειτουργία κόρνας Λειτουργία διακοπτών στο ταμπλό, πλαφονιέρα, πόρτες Οπτικός έλεγχος εξάτμισης / καταλύτη Έλεγχος πέλματος ελαστικών και πίεση αέρα στα λάστιχα και τη ρεζέρβα Θέρμανση, ξεθάμπωμα πίσω παρμπρίζ και εξωτερικών καθρεπτών Σύστημα ανάφλεξης / μπαταρία και έλεγχος φόρτισης Ηλεκτρονικός έλεγχος οχήματος μέσω διαγνωστικού μηχανήματος Τηλεφωνήστε τώρα για το ραντεβού σας και εξασφαλίστε στο Opel σας τη φροντίδα που του αξίζει! Το πρόγραμμα του Δωρεάν Χειμερινού Ελέγχου προσφέρεται σε οχήματα που έχουν ταξινομηθεί πριν από την 01/10/2011. Για τα οχήματα που έχουν ταξινομηθεί μετά την ημερομηνία αυτή, ο έλεγχος δεν κρίνεται απαραίτητος. Καλό Χειμώνα!

3 3 ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ OPEL ΜΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ. Τα εργοστάσια της Opel χρησιμοποιούν πάντα την πιο εξελιγμένη τεχνολογία στην κατασκευή, με σκοπό τη δημιουργία οχημάτων υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών. Την ίδια υψηλή ποιότητα απαιτούν και για τα ανταλλακτικά που θα χρησιμοποιηθούν στη συντήρηση του αυτοκινήτου σας. Αυτό σημαίνει: Επιδόσεις Αξιοπιστία Άψογη εφαρμογή στο αμάξωμα (χωρίς κενά & τριγμούς) Μεγάλη διάρκεια & αντοχή Εξαιρετική σχέση αξίας / τιμής Γι αυτό η Opel μπορεί να προσφέρει μέχρι και 2 χρόνια εγγύηση ανταλλακτικού, από την ημέρα τοποθέτησής του στο αυτοκίνητό σας. (εξαιρούνται αναλώσιμα, ανταλλακτικά τριβής & ανταλλακτικά που υπόκεινται σε φυσιολογική φθορά) ΓΝΗΣΙΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ OPEL. Τα σύγχρονα φωτιστικά σώματα καλούνται να υποστηρίξουν ποικίλους τρόπους λειτουργίας. Από απλούς λαμπτήρες πυρακτώσεως με ανακλαστήρες, μέχρι φώτα ΧΕΝΟΝ & το πλέον εξελιγμένο σύστημα Προσαρμοζόμενου Εμπρόσθιου Φωτισμού & LED, που απλά «ακολουθεί» τις κινήσεις του τιμονιού. Παράλληλα, είναι ειδικά σχεδιασμένα για να μπορούν να υποστηρίξουν ειδικές λειτουργίες για ασφαλή νυχτερινή οδήγηση και ταυτόχρονα να επιτύχουν την υψηλότερη φωτεινότητα, χωρίς να «τυφλώνουν», καθώς και την πλήρη ορατότητα του οχήματος από άλλους οδηγούς & πεζούς. Την ίδια στιγμή πρέπει να διατηρούν την αεροδυναμική & το στυλ του αυτοκινήτου σας, καθώς επίσης και να αποδίδουν με ακρίβεια, τηρώντας όλες τις νόμιμες προδιαγραφές.

4 4 ΑΠΟ ΤΗΝ Η ΝΕΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ. ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ! Γιατί είναι απαραίτητη η Ετικέτα Ελαστικών; Αποδοτικότητα Καυσίμου Η αποδοτικότητα του καυσίμου είναι πολύ σημαντική, αφού βοηθά στη μείωση της εκπομπής διοξειδίου του άνθρακα CO 2, αλλά και στην ελάττωση του κόστους χρήσης του αυτοκινήτου. Η ανώτερη κατηγορία (Α) υποδεικνύει τη μικρότερη δυνατή κατανάλωση καυσίμου κατά την κίνηση του οχήματος. Η διαφορά στην κατανάλωση καυσίμου, μεταξύ της ανώτερης (Α) και της κατώτερης (G) κατηγορίας, μπορεί να φθάσει το 7.5%. (Η μέτρηση αφορά σε πλήρες σετ ελαστικών τοποθετημένο σε ένα μέσο αυτοκίνητο και το ποσοστό αυξάνεται ακόμη περισσότερο όταν πρόκειται για φορτηγά). H εφαρμογή της ετικέτας στα ελαστικά, ενημερώνει τους καταναλωτές και τους βοηθά να κάνουν τη βέλτιστη επιλογή, σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Παράλληλα, η ενημέρωση που παρέχει συμβάλλει στην οδική ασφάλεια & την ελάττωση των βλαβερών συνεπειών της αυτοκίνησης στο περιβάλλον. Προμηθευτές Ελαστικών Η Ετικέτα Ελαστικού πρέπει να είναι ευδιάκριτη και εμφανής επάνω στο ελαστικό και οι διαβαθμίσεις της να εμφανίζονται στο τιμολόγιο Λιανικής Πώλησης. Πρόσφυση σε υγρό οδόστρωμα Η πρόσφυση των ελαστικών σε βρεγμένο οδόστρωμα, σχετίζεται με την ικανότητα του ελαστικού να ακινητοποιήσει ασφαλώς το όχημα κατά το φρενάρισμα, το ταχύτερο δυνατόν. Η μέτρηση της πρόσφυσης απεικονίζεται με την απόσταση που διανύει το όχημα από τη στιγμή του φρεναρίσματος έως ότου ακινητοποιηθεί τελείως. Η ανώτερη κλάση (Α) για ένα πλήρες σετ ελαστικών σε ένα + 3 m μέσο αυτοκίνητο, σημαίνει + 4 m 30% μικρότερη απόσταση φρεναρίσματος, σε σχέση με + 5 m την κατώτερη (F). Αυτό μπορεί + 6 m να σημαίνει 18 μέτρα μικρότερη απόσταση φρεναρίσματος, για αυτοκίνητο που κινείται με 80 χλμ την ώρα. Εξωτερικός θόρυβος κύλισης Ο εξωτερικός θόρυβος που προέρχεται από τα ελαστικά ενώ το όχημα βρίσκεται σε κίνηση και μετριέται σε ντεσιμπέλ (δε σχετίζεται με το θόρυβο μέσα στην καμπίνα επιβατών). Όσο περισσότερες μαύρες μπάρες εμφανίζονται στο εικονίδιο, τόσο υψηλότερο είναι το επίπεδο εξωτερικού θορύβου κύλισης. 3 μαύρες μπάρες = Υψηλός θόρυβος. Συμβατό με την υπάρχουσα νομοθεσία. 2 μαύρες μπάρες = Μέτριος θόρυβος. 1 μαύρη μπάρα = Χαμηλός θόρυβος. 3dB ή πιο κάτω από το μελλοντικό όριο. Μείωση της τάξης των 3dB σημαίνει ελάττωση του θορύβου κατά το ήμισυ. (μετρήσεις σύμφωνα με τις μεθόδους που αναφέρονται στον κανονισμό (EC) Νο1222/2009)

5 5 ΝΕΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ IRMSCHER ΓΙΑ ASTRA GTC. Για όσους θέλουν να ξεχωρίζουν ο Γερμανικός οίκος Irmscher παρουσιάζει το νέο πακέτο «μεταμόρφωσης» του Opel Astra GTC. Το κομψά σχεδιασμένο στυλιστικό πακέτο, αποτελείται από μπροστινό σπόιλερ, διακοσμητική γρίλια μάσκας σε μαύρο χρώμα, πλευρικά μαρσπιέ, αεροτομή οροφής & πίσω ποδιά για τετραπλή οβάλ απόληξη εξάτμισης.* Το πακέτο προσδίδει έξτρα δυναμισμό & σπορτίφ χαρακτήρα στο Astra GTC σας, ενισχύοντας τη μοναδική σπορτίφ σχεδίασή του. Εάν θέλετε λοιπόν να «στολίσετε» μοναδικά το καινούργιο σας GTC Επωφεληθείτε από την προσφορά μας και αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το πακέτο Irmscher και επιπλέον έκπτωση με την αγορά του νέου Opel Astra GTC.. * Η τετραπλή απόληξη εξάτμισης δεν περιλαμβάνεται στο πακέτο.

6 6 ΜΙΚΡΟΓΡΑΤΖΟΥΝΙΕΣ ΤΕΛΟΣ. Με OPEL stickerfix TM Αγαπάτε το Opel σας και θέλετε να το διατηρείτε σε άψογη κατάσταση. Το ίδιο και εμείς! Το χρώμα του αυτοκινήτου σας είναι ευαίσθητο σαν το δέρμα σας και ακόμη και αν το περιποιείστε σχολαστικά, διαπιστώνετε κάποιες φορές μικρές γρατζουνιές. Γι αυτό και σας προσφέρουμε τη λύση stickerfix TM! Πρόκειται για μια έξυπνη, εύκολη και οικονομική λύση που σας επιτρέπει να επιδιορθώνετε μικρογρατζουνιές που αναπόφευκτα προκύπτουν. Το stickerfix TM είναι μια επαναστατική αυτοκόλλητη μεμβράνη, που διαθέτει επίστρωση από βερνίκι αυτοκινήτου υψηλής ποιότητας. Είναι φιλικό προς το περιβάλλον και καλύπτει αποτελεσματικά κάθε «μικροατύχημα» στο χρώμα του αυτοκινήτου σας. Έτοιμο! Το αποτέλεσμα είναι ορατό μέσα σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα! Star Silver III Black Sapphire Silver Lighting Technical Grey Flame Red Sovereign Silver Ultra Blue Pannacotta Metro Blue Carbon Flash ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΝΤΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΜΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ TUNAP. Με την τεχνολογία τελευταίας γενιάς microflex της Tunap, απομακρύνονται τυχόν επικαθίσεις στο σύστημα τροφοδοσίας και αποτρέπεται η δημιουργία νέων. Το αποτέλεσμα; Βελτιωμένη λειτουργία: Καλύτερη καύση, μέγιστη απόδοση του κινητήρα, οικονομία. Πλεονεκτήματα για τους Βενζινοκινητήρες: Ελάχιστες εκπομπές καυσαερίων Ομαλή λειτουργία ρελαντί Καθαρά μπεκ ψεκασμού Καθαρές βαλβίδες εισαγωγής και εξαγωγής Συμβατότητα με βιοκαύσιμα Μείωση κατανάλωσης καυσίμου Πλεονεκτήματα για τους Πετρελαιοκινητήρες: Ελάχιστη παραγωγή αιθάλης Βελτιωμένη εκκίνηση Μειωμένος θόρυβος Αποτροπή της μόλυνσης του πετρελαίου Συμβατότητα με βιοκαύσιμα Μείωση κατανάλωσης καυσίμου

7 ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΓΓΥΗΣΗ OPEL. ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΦΕΛΟΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ! Στην Opel σας θέλουμε πάντα ικανοποιημένους. Εκτιμούμε και σεβόμαστε την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και το ανταποδίδουμε επεκτείνοντας την εγγύησή μας στα 6 χρόνια! Η επέκταση της εγγύησης αρχίζει να ισχύει μετά τη λήξη της διετούς εργοστασιακής εγγύησης, παρέχεται Δωρεάν και καλύπτει μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου, όπως τον εγκέφαλο του κινητήρα, το κιβώτιο ταχυτήτων, το στροφαλοφόρο και εκκεντροφόρο άξονα, έμβολα και ελατήρια. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Opel. Απολαύστε την οδήγηση του Opel σας χωρίς κανένα άγχος. Συντηρήστε το σωστά, κρατώντας αμείωτη την αξία του στο πέρασμα του χρόνου και επωφεληθείτε από την εξαετή εγγύηση της Opel. Το πρόγραμμα της εγγύησης 2+4 ετών ισχύει για ταξινομήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί από την 1/1/2002 και έπειτα και δεν έχει αναδρομική ισχύ. Από αυτό εξαιρούνται τα οχήματα κρατικών υπηρεσιών, εταιριών εκμίσθωσης αυτοκινήτων και αυτοκίνητα χρησιμοποιούμενα ως ταξί. ΠΟΙΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΑΦΟΡΑ Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ. Το πρόγραμμα επέκτασης της εγγύησης στα 6 χρόνια 6 ισχύει ΜΟΝΟ για τα οχήματα Opel τα οποία έχουν πραγματοποιήσει όλες τις επιθεωρήσεις, όλους τους ελέγχους και όλες τις συντηρήσεις, σύμφωνα με το εγχειρίδιο συντήρησης του κατασκευαστή. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Opel. OPEL SERVICE MOBILITY. Είμαστε δίπλα σας όπου και αν βρίσκεστε! Πραγματοποιώντας τον ετήσιο έλεγχο του αυτοκινήτου σας στο Δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών της Opel, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την προσφορά μας και να ανανεώσετε την κάλυψη οδικής βοήθειας, με ιδιαίτερα προνομιακούς όρους. Στους πελάτες μας, προσφέρουμε το ετήσιο πρόγραμμα Opel Service Mobility, με καλύψεις που ικανοποιούν όλες τις ανάγκες για ξέγνοιαστες μετακινήσεις. Η προσφορά ισχύει σε συνδυασμό με πραγματοποίηση ετήσιων ελέγχων στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Opel και μπορεί να ανανεώνεται σε ετήσια βάση. Για πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή της επιλογής σας. 7

8 ΔΙΚΤΥΟ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΩΝ OPEL ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ATTIKH: ΒΕΛΜΑΡ Α.Β.Ε.Ε. Μεγ. Αλεξάνδρου 7 & Καραϊσκάκη ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ τηλ BESTCAR A.E. Λ. Υμηττού 259 ΠΑΓΚΡΑΤΙ τηλ Λ. Μεσογείων 335 ΧΟΛΑΡΓΟΣ τηλ ΔΡΟΜΩΝ Α.Ε.Β.Ε. Λ. Κηφισού ΑΙΓΑΛΕΩ τηλ Δ. Γούναρη 87 & Πάρνωνος ΚΑΜΑΤΕΡΟ τηλ Λ. Αμφιθέας 76 & Παλ. Ανδρομάχης Π. ΦΑΛΗΡΟ τηλ Χ. ΚΑΛΤΣΟΥΝΗΣ Α.Ε.Β.Ε. Δεκελείας 7 Ν. ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ τηλ Κ. Τσαλδάρη 30 ΠΟΛΥΓΩΝΟ τηλ Λ. Καραμανλή 118 ΑΧΑΡΝΕΣ τηλ Λ. Μεσογείων 159 ΚΑΤΕΧΑΚΗ τηλ Κλεισθένους 236 ΓΕΡΑΚΑΣ τηλ MEGA MOTORS A.E. Λ. Δημοκρατίας 473 Ν. ΙΚΟΝΙΟ ΠΕΡΑΜΑ τηλ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.E. Λ. Λαυρίου 81 ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ τηλ Λεωφ. Καλυφτάκη 76 ΝΕΟΣ ΚΟΜΒΟΣ Κ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ τηλ Λ. Κηφισίας 55 ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ τηλ Γ. ΒΟΥΛΑΛΑΣ Ε.Π.Ε. Λ. Πρωτοπαπαδάκη 60 ΓΑΛΑΤΣΙ τηλ CONTROL MOTOR Ε.Π.Ε. Πειραιώς 245 ΜΟΣΧΑΤΟ τηλ DYNAMOTORS Α.Ε. Οδός Μεσογείων 131 ΜΑΡΟΥΣΙ τηλ Κ. ΚΑΡΑΜΠΑΛΗΣ Λ. Βουλιαγμένης & Σουλίου 3 ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ τηλ Κ. ΚΡΗΤΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. Κασομούλη 89 ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ τηλ Ε. ΜΑΡΚΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. Λ. Μαραθώνος 195 ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ τηλ Γ. ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΗΣ Π. Τσαλδάρη 71 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ τηλ Κ. ΜΠΡΑΟΥΝΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. Λαχανά 6 Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ τηλ MOTOR CAR Λιοσίων 302 ΑΘΗΝΑ τηλ Δ. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Ε.Π.Ε. Σωκράτους 5 ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ τηλ ΠΑΝ. ΦΟΙΦΑΣ - ΑΘ. ΦΟΙΦΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. Τατοϊου 25 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ τηλ IN MOTION A.E. Λ. Κατσώνη 165 ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ τηλ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΘΡΑΚΗ: ΔΙΟΝ ΜΟΤΟΡΣ Α.Ε. Τ. Τερζοπούλου 111 ΚΑΤΕΡΙΝΗ τηλ Περιφ. Βέροιας - Θεσ/νίκης ΒΕΡΟΙΑ τηλ ο χλμ Γιαννιτσών - Έδεσσας ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ τηλ MAC MOTORS A.E.Β.Ε. Αμισιανά Καβάλας ΚΑΒΑΛΑ τηλ ο χλμ Ε.Ο. Σερρών - Θεσ/νίκης ΣΕΡΡΕΣ τηλ Εθνάρχου Μακαρίου 11 ΚΟΜΟΤΗΝΗ τηλ ο χλμ Ε.Ο. Ξάνθης - Καβάλας ΞΑΝΘΗ τηλ ο χλμ Αλεξ/πολης - Ορεστιάδας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ τηλ ΜΑΧΧ ΜΟΤΟΡΣ Α.Ε. 2ο χλμ Κοζάνης - Λάρισας ΚΟΖΑΝΗ τηλ ης Νοεμβρίου 57 ΦΛΩΡΙΝΑ τηλ ο χλμ Ε.Ο. Καστοριάς-Κοζάνης Αμπ/ποι ΚΑΣΤΟΡΙΑ τηλ MOTORSTAR 26ης Οκτωβρίου ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ τηλ Δυτ. Περιφερειακή Οδός ΚΙΛΚΙΣ τηλ ΣΙΝΗΣ Α.Ε. Αγ. Γεωργίου Πατριαρχικό Πυλαίας ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ τηλ ο χλμ Ν. Μουδανιών - Νικήτης ΣΙΘΩΝΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ τηλ S MOTORS Ε.Π.Ε. 3ο χλμ Θεσ/νίκης - Θέρμης ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ τηλ ΥΙΟΙ ΣΩΤ. ΜΑΓΟΠΟΥΛΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε. Ν. Μοναστηρίου 8 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ τηλ ΑΦΟΙ ΜΠΟΪΚΟΥ Ο.Ε. 4ο χλμ Δράμας - Σερρών ΔΡΑΜΑ τηλ ΨΕΙΡΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. Αρχή Οδού Κωνσταντινουπόλεως ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ τηλ ΚΕΝΤΡΙΚΗ - ΔΥΤΙΚΗ - ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ & ΕΥΒΟΙΑ: ΚΑΛΤΣΟΥΝΗΣ Α.Ε. Στύρων 2 ΧΑΛΚΙΔΑ τηλ ο χλμ Π.Ε.Ο. Λιβαδειάς - Αράχωβας ΛΙΒΑΔΕΙΑ τηλ ΚΟΥΒΕΛΗΣ Α.Ε. 1ο χλμ Ε.Ο. Αγρινίου - Αντιρρίου ΑΓΡΙΝΙΟ τηλ Λ. Ιωαννίνων 373 ΠΡΕΒΕΖΑ τηλ Ε.Ο. Άρτας - Ιωαννίνων ΑΡΤΑ τηλ ΝΤΟΥΛΑΚΗΣ Α.Ε. 4ο χλμ Ε.Ο. Λαμίας - Καρπενησίου ΛΑΜΙΑ τηλ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ A.E.Β.Ε. 5ο χλμ Ε.Ο. Λάρισας - Τρικάλων ΛΑΡΙΣΑ τηλ Α ΒΙΠΕ ΒΟΛΟΣ τηλ ο χλμ Τρικάλων - Καλαμπάκας ΤΡΙΚΑΛΑ τηλ ο χλμ Π.Ο. Καρδίτσας - Τρικάλων ΚΑΡΔΙΤΣΑ τηλ ΤΟΛΗΣ ΜΟΤΟΡΣ Α.Ε. 10ο χλμ Ε.Ο. Ιωαννίνων - Αθηνών ΙΩΑΝΝΙΝΑ τηλ ο χλμ Ε.Ο. Ηγουμενίτσας - Ιωαννίνων ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ τηλ ΒΡΑΚΑΣ Κ. ΑΝΤΩΝΙΟΣ 3ο χλμ Ηγουμενίτσας - Ιωαννίνων ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ τηλ BEST CREW A.E. 2ο χλμ Ν.Ε.Ο. Λαμίας - Αθηνών ΛΑΜΙΑ τηλ ΑΦΟΙ ΓΡΑΜΨΑ Ο.Ε. 7ο χλμ Ε.Ο. Τρικάλων - Καρδίτσας ΤΡΙΚΑΛΑ τηλ Π. ΚΥΡΙΤΣΗΣ Ο.Ε. Στάδιο Ναυπάκτου ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ τηλ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΛΕΦΤΟΣΠΥΡΟΣ Α Πάροδος Αναπαύσεως ΑΓΡΙΝΙΟ τηλ ΑΦΟΙ ΜΠΑΛΑΤΣΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε. Τρικάλων 216 ΚΑΡΔΙΤΣΑ τηλ Opel Service ΑΦΟΙ ΜΠΑΡΜΠΑ Ο.Ε. 6ο χλμ Ιωαννίνων - Αθηνών ΙΩΑΝΝΙΝΑ τηλ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ: ΔΕΛΤΑ CAR Α.Ε. Νέα είσοδος Καλαμάτας ΚΑΛΑΜΑΤΑ τηλ ΔΡΟΜΩΝ (Κόρινθος) Α.E. 81ο χλμ Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Πατρών (Θέση Μπαθαρίστρα) ΚΟΡΙΝΘΟΣ τηλ ΚΟΥΡΤΗΣ Ε.Π.Ε. 2ο χλμ Οδού Άργους - Ν. Κίου ΑΡΓΟΣ τηλ ΚΟΥΒΕΛΗΣ A.E. Λαοδάμαντος & Πολυκάστης + Ν.Ε.Ο. Πατρών - Αθηνών 203 ΠΑΤΡΑ τηλ Π. ΔΑΡΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. Ν.Ε.Ο. Πύργου - Ολυμπίας ΠΥΡΓΟΣ τηλ ΚΑΚΟΥΡΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ Α.Β.Ε.Ε. Γυθείου 99Α ΣΠΑΡΤΗ τηλ Χ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ο.Ε.Β.Ε Κορίνθου 128 & Φτέρης ΑΙΓΙΟ τηλ Γ. ΤΖΑΒΑΡΑΣ Α.Ε. 2ο χλμ Τρίπολης - Άργους ΤΡΙΠΟΛΗ τηλ ΚΡΗΤΗ : ΒΕΛΜΑΡ Α.Ε. ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου οδός Δ / ΑΡ. 1 ΗΡΑΚΛΕΙΟ τηλ Λ. Κων/νου Καραμανλή 78 Π.Ε.Ο. Χανίων - Σούδας Μουρνιές ΧΑΝΙΑ τηλ Επιμενίδου 39Γ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ τηλ ο χλμ Παρόδου Ε.Ο. Ρεθύμνου - Χανίων ΡΕΘΥΜΝΟ τηλ ΝΗΣΙΑ: ΓΚΟΥΣΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ & ΔΙΟΝ. Ο.Ε. Επαρχιακή Οδός Ζακύνθου - Βολιμών 207 Σαρακινάδο ΖΑΚΥΝΘΟΣ τηλ ΜΑΜΑΛΙΓΚΑΣ Α.Ε.Β.Ε. 3ο χλμ Ρόδου - Λίνδου ΡΟΔΟΣ τηλ ΤΟΛΗΣ ΜΟΤΟΡΣ Α.Ε. Αλυκές Ποταμού ΚΕΡΚΥΡΑ τηλ ΓΑΝΕΛΛΗΣ Α.Ε. Αερ. Γιανναρέλλη 53Α ΜΥΤΙΛΗΝΗ τηλ ΣΤ. ΛΟΥΦΑΚΗΣ Βερίτη 98Α & Αεροπόρου Περίκου ΧΙΟΣ τηλ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΣΚΑΡΛΟΣ 5ο χλμ Επαρχιακής Οδού ΚΩΣ τηλ