Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download ""

Transcript

1 Καταχωρίστε το προϊόν σας και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο 12 Ελληνικά Type HD8743 / HD8745 / HD8747 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 12 GR ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ.

2 2 ΕΛΛΗΝΙΚΑ Συγχαρητήρια για την αγορά της υπεραυτόματης μηχανής καφέ εσπρέσο Saeco Xsmall! Για να έχετε το μέγιστο πλεονέκτημα από την τεχνική υποστήριξη Philips Saeco, καταχωρίστε το προϊόν σας στην σελίδα Οι παρούσες οδηγίες χρήσης ισχύουν για τα μοντέλα HD8743, HD8745 και HD8747. Η μηχανή προορίζεται για την παρασκευή καφέ εσπρέσο με ολόκληρους κόκκους, και επίσης την παροχή ατμού και ζεστού νερού. Σε αυτό το εγχειρίδιο θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να εγκαταστήσετε, να χρησιμοποιήσετε και να αφαλατώσετε την μηχανή σας.

3 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 3 ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 8 Γενική επισκόπηση του προϊόντος... 8 Γενική περιγραφή... 9 ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ...10 Συσκευασία της μηχανής Προκαταρκτικές ενέργειες ΠΡΏΤΗ ΕΚΚΊΝΗΣΗ...12 Γέμισμα κυκλώματος Αυτόματος κύκλος έκπλυσης/αυτόματος καθαρισμός Χειροκίνητος κύκλος έκπλυσης Εγκατάσταση φίλτρου νερού «INTENZA+» ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ...17 Saeco Adapting System Ρύθμιση κεραμικού μύλου Ρύθμιση ποσότητας καφέ στο φλιτζάνι ΠΑΡΟΧΗ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΕΣΠΡΕΣΟ...20 ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΦΡΟΓΑΛΑ / ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΠΟΥΤΣΙΝΟ...21 Πως παρασκευάζεται το αφρόγαλα Μεταβολή από ατμό σε καφέ Παρασκευή καπουτσίνο ΠΑΡΟΧΗ ΖΕΣΤΟΥ ΝΕΡΟΥ...25 ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ...26 Καθημερινός καθαρισμός της μηχανής Καθημερινός καθαρισμός του δοχείου νερού Καθημερινός καθαρισμός του σωλήνα ατμού/ζεστού νερού (Pannarello, αν υπάρχει) Εβδομαδιαίος καθαρισμός του σωλήνα ατμού/ζεστού νερού (Pannarello, αν υπάρχει) Εβδομαδιαίος καθαρισμός της μονάδας παρασκευής καφέ και του αγωγού εξόδου του καφέ Μηνιαία λίπανση της μονάδας παρασκευής καφέ ΑΦΑΛΑΤΩΣΗ...32 Προετοιμασία Αφαλάτωση Πρώτη έκπλυση Δεύτερη έκπλυση ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΕΝΔΕΙΞΕΩΝ...36 Πίνακας χειρισμού ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ...39 ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ...41 Stand-by Απόρριψη ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ...42 ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ...42 Εγγύηση Τεχνική υποστήριξη ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ...43

4 4 ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ Υποδείξεις για την ασφάλεια Η μηχανή διαθέτει συστήματα ασφαλείας. Είναι όμως αναγκαίο να διαβάσετε προσεκτικά τις υποδείξεις για την ασφάλεια που περιγράφονται σε αυτές τις οδηγίες χρήσης ώστε να αποφύγετε την πρόκληση βλάβης από ατύχημα σε πρόσωπα και πράγματα. Διατηρήστε αυτό το εγχειρίδιο για τυχόν μελλοντική χρήση. Ο όρος ΠΡΟΣΟΧΗ και αυτό το σύμβολο προειδοποιούν τον χρήστη για επικίνδυνες καταστάσεις που μπορεί να προκαλέσουν σοβαρές σωματικές βλάβες, κίνδυνο για την ζωή και/ή ζημίες στην μηχανή. Ο όρος ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ και αυτό το σύμβολο προειδοποιούν τον χρήστη για επικίνδυνες καταστάσεις που μπορεί να προκαλέσουν ελαφρές σωματικές βλάβες και/ή ζημίες στην μηχανή. Με αυτό το σύμβολο επισημαίνεται η απαίτηση προσεκτικής ανάγνωσης του εγχειριδίου πριν την εκτέλεση οποιασδήποτε ενέργειας για την χρήση ή την συντήρηση. Προσοχή Συνδέστε την μηχανή σε κατάλληλη πρίζα ρεύματος στον τοίχο, η τάση της οποίας αντιστοιχεί στα τεχνικά χαρακτηριστικά της μηχανής. Μην αφήνετε το καλώδιο τροφοδοσίας να κρέμεται από την επιφάνεια εργασίας ή να ακουμπάει σε ζεστές επιφάνειες.

5 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 5 Μην βυθίζετε τη μηχανή, το φις ή το καλώδιο τροφοδοσίας σε νερό: κίνδυνος ηλεκτροπληξίας! Μην κατευθύνετε ποτέ τη ροή ζεστού νερού σε μέρη του σώματος: κίνδυνος εγκαυμάτων! Μην πιάνετε τις ζεστές επιφάνειες. Χρησιμοποιείτε τα χερούλια και τους διακόπτες. Βγάλτε το φις από την πρίζα: - αν παρουσιαστούν δυσλειτουργίες - αν η μηχανή παραμείνει σε αδράνεια για μεγάλο διάστημα - πριν προχωρήστε στον καθαρισμό της μηχανής. Τραβήξτε από το φις και όχι από το καλώδιο τροφοδοσίας. Μην πιάνετε το φις με βρεγμένα χέρια. Μην χρησιμοποιείτε την μηχανή αν το φις, το καλώδιο τροφοδοσίας και η ίδια η μηχανή φαίνεται να έχουν ζημίες. Μην αλλοιώσετε ή τροποποιήσετε με οποιονδήποτε τρόπο την μηχανή ή το καλώδιο τροφοδοσίας. Όλες οι επισκευές πρέπει να γίνονται σε εξουσιοδοτημένο κέντρο τεχνικής υποστήριξης της Philips προς αποφυγή οποιουδήποτε κινδύνου. Η μηχανή δεν προορίζεται για χρήση από παιδιά ηλικίας κάτω των 8 ετών. Η μηχανή μπορεί να χρησιμοποιηθεί από παιδιά 8 ετών (ή μεγαλύτερα) αν προηγουμένως έχουν εκπαιδευτεί για την σωστή χρήση της μηχανής και κατανοούν τους σχετικούς κινδύνους ή βρίσκονται υπό την εποπτεία ενός ενηλίκου. Ο καθαρισμός και η συντήρηση δεν πρέπει να γίνονται από παιδιά, εκτός και αν είναι μεγαλύτερα των 8 ετών και υπό την εποπτεία ενός ενηλίκου. Διατηρείτε την μηχανή και το καλώδιο τροφοδοσίας της μακριά από παιδιά μικρότερα των 8 ετών.

6 6 ΕΛΛΗΝΙΚΑ Η μηχανή μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άτομα με μειωμένες φυσικές, πνευματικές ή αισθητήριες ικανότητες ή με ανεπαρκή εξοικείωση ή/και γνώσεις αν προηγουμένως έχουν εκπαιδευτεί για την σωστή χρήση της μηχανής και κατανοούν τους σχετικούς κινδύνους ή βρίσκονται υπό την εποπτεία ενός ενηλίκου. Τα παιδιά πρέπει να είναι υπό επίβλεψη προκειμένου να εξασφαλίσετε ότι δεν παίζουν με τη συσκευή. Μην βάζετε τα δάχτυλα ή άλλα αντικείμενα στον μύλο. Προειδοποιήσεις Η μηχανή προορίζεται μόνο για οικιακή χρήση και δεν συνίσταται η χρησιμοποίηση της σε χώρους όπως εστιατόρια ή κουζίνες καταστημάτων, γραφεία, αγροκτήματα ή άλλους χώρους εργασίας. Τοποθετείτε πάντα την μηχανή σε επίπεδη και σταθερή επιφάνεια. Μην τοποθετείτε την μηχανή σε ζεστές επιφάνειες, κοντά σε ζεστούς φούρνους, θερμαντήρες ή ανάλογες πηγές θερμότητας. Βάζετε στο δοχείο καφέ σε κόκκους πάντα και μόνο καφέ σε κόκκους. Ο καφές σε σκόνη, ο στιγμιαίος καφές, καθώς και άλλα αντικείμενα, αν τα βάλετε στο δοχείο καφέ σε κόκκους, μπορεί να καταστρέψουν τη μηχανή. Αφήστε την μηχανή να κρυώσει πριν βάλετε ή αφαιρέσετε οποιοδήποτε εξάρτημα. Μην γεμίζετε ποτέ το δοχείο με ζεστό ή βραστό νερό. Χρησιμοποιείτε μόνο κρύο πόσιμο νερό χωρίς ανθρακικό. Μην χρησιμοποιείτε για την καθαριότητα λειαντικές σκόνες ή δυνατά απορρυπαντικά. Αρκεί ένα μαλακό πανί ελαφρώς νοτισμένο με νερό.

7 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 7 Εκτελείτε τακτικά την αφαλάτωση της μηχανής. Η μηχανή θα ενημερώσει με σχετική ένδειξη πότε είναι απαραίτητο να κάνετε την αφαλάτωση. Αν παραλειφθεί αυτή η ενέργεια η συσκευή θα σταματήσει να λειτουργεί σωστά. Σε αυτή την περίπτωση η επισκευή δεν καλύπτεται από εγγύηση! Μην αφήνετε την μηχανή σε θερμοκρασία κάτω από 0 C. Το υπόλοιπο νερό στο εσωτερικό του συστήματος θέρμανσης μπορεί να παγώσει και να προκαλέσει ζημίες στην μηχανή. Μην αφήνετε νερό στο δοχείο αν δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για μεγάλο διάστημα η μηχανή. Το νερό μπορεί να μολυνθεί. Κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την μηχανή, βάλτε φρέσκο νερό. Συμμόρφωση με τους κανονισμούς Η μηχανή συμμορφώνεται με το άρθρο 13 του Ιταλικού Νομοθετικού Διατάγματος της 25ης Ιουλίου 2005, υπ' αριθμόν 151 «Ενσωμάτωση των Οδηγιών 2005/95/ΕΚ, 2002/96/ΕΚ και 2003/108/ΕΚ, σχετικά με τη μείωση της χρήσης επικίνδυνων ουσιών στις ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, καθώς επίσης και την απόρριψη των αποβλήτων». Αυτή η μηχανή συμμορφώνεται με την Ευρωπαϊκή οδηγία 2002/96/ΕΚ. Αυτή η συσκευή Philips συμμορφώνεται με όλα τα ισχύοντα πρότυπα και κανονισμούς σχετικά με την έκθεση σε ηλεκτρομαγνητικά πεδία.

8 8 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 26 Γενική επισκόπηση του προϊόντος

9 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 9 Γενική περιγραφή 1. Καπάκι δοχείου καφέ σε κόκκους 2. Δοχείο καφέ σε κόκκους 3. Ακροφύσιο καφέ 4. Δείκτης πλήρωσης δίσκου συλλογής υγρών 5. Δοχείο συλλογής στερεών υπολειμμάτων 6. Μονάδα παρασκευής καφέ 7. Πλαϊνό καπάκι 8. Πίνακας χειρισμού 9. Προστατευτική χειρολαβή 10. Σωλήνας ατμού / ζεστού νερού 11. Γρίλια 12. Δίσκος συλλογής υγρών 13. Δοχείο νερού 14. Καλώδιο τροφοδοσίας 15. Κεραμικός μύλος 16. Κλειδί ρύθμισης της άλεσης 17. Pannarello (προαιρετικό - υπάρχει μόνο σε ορισμένα μοντέλα) 18. Led διπλού καφέ 19. Κουμπί εσπρέσο 20. Led θερμοκρασίας 21. Led έλλειψης νερού 22. Κουμπί παρασκευής καφέ 23. Διακόπτης χειρισμού 24. Led συναγερμού 25. Κουμπί ON/OFF 26. Διακόπτης ρύθμισης άλεσης

10 10 ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΌΚΑΤΑΡΚΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ Συσκευασία της μηχανής Η αρχική συσκευασία έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να προστατεύει τη μηχανή κατά τη μεταφορά. Συνιστάται να τη φυλάξετε για ενδεχόμενη μελλοντική χρήση. Προκαταρκτικές ενέργειες 1 Βγάλτε από τη συσκευασία το καπάκι του δοχείου καφέ σε κόκκους και το δίσκο συλλογής υγρών με τη γρίλια. 2 Βγάλτε την μηχανή από την συσκευασία. 3 Για τη καλύτερη δυνατή χρήση, συνιστούμε: Επιλέξτε μία σταθερή και επίπεδη επιφάνεια στήριξης όπου κανείς δεν μπορεί να ανατρέψει την μηχανή ή να τραυματιστεί από αυτήν. Επιλέξτε έναν επαρκώς φωτιζόμενο χώρο, καθαρό και με εύκολη πρόσβαση σε πρίζα ρεύματος. Φροντίστε να υπάρχει ελάχιστη απόσταση από τα τοιχώματα της μηχανής όπως φαίνεται στην εικόνα. 4 Τοποθετήστε τον δίσκο συλλογής υγρών με την γρίλια στην μηχανή. Βεβαιωθείτε ότι μπήκε μέχρι τέρμα στην θέση του. Σημείωση: Ο δίσκος συλλογής υγρών μαζεύει το νερό που βγαίνει από το ακροφύσιο στην διάρκεια των κύκλων έκπλυσης/αυτόματου καθαρισμού και τον καφέ που ενδεχομένως μπορεί να χυθεί κατά την παρασκευή των ροφημάτων. Αδειάστε και πλύνετε τον δίσκο συλλογής υγρών κάθε μέρα και κάθε φορά που ανασηκώνεται ο δείκτης πλήρωσης του δίσκου συλλογής υγρών. Προειδοποίηση: ΜΗΝ βγάζετε τον δίσκο συλλογής υγρών αμέσως μετά το άναμμα της μηχανής. Περιμένετε δύο λεπτά για την εκτέλεση του κύκλου έκπλυσης/αυτόματου καθαρισμού.

11 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 11 5 Αφαιρέστε το δοχείο νερού. MAX 6 Ξεπλύνετε το δοχείο με φρέσκο νερό. 7 Γεμίστε το δοχείο νερού μέχρι την στάθμη MAX με φρέσκο νερό και τοποθετήστε το εκ νέου στη μηχανή. Βεβαιωθείτε ότι μπήκε μέχρι τέρμα στην θέση του. Προειδοποίηση: Μην γεμίζετε ποτέ το δοχείο με νερό ζεστό, βραστό, με ανθρακικό ή άλλους τύπους υγρών που μπορεί να προκαλέσουν ζημιά στο ίδιο το δοχείο και την μηχανή. 8 Ρίξτε αργά τον καφέ σε κόκκους μέσα στο δοχείο καφέ σε κόκκους. Προειδοποίηση: Βάζετε στο δοχείο πάντα και μόνο καφέ σε κόκκους. Ό καφές σε σκόνη, ο στιγμιαίος καφές, ο καραμελοποιημένος καθώς και άλλα αντικείμενα μπορεί να καταστρέψουν τη μηχανή. 9 Τοποθετήστε το καπάκι στο δοχείο καφέ σε κόκκους. 10 Βάλτε το φις στην πρίζα ρεύματος που βρίσκεται στην πίσω πλευρά της μηχανής.

12 12 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 11 Βάλτε το φις στην άλλη πλευρά του καλωδίου τροφοδοσίας σε πρίζα ρεύματος κατάλληλης τάσης στον τοίχο. 12 Βεβαιωθείτε ότι ο διακόπτης χειρισμού είναι στην θέση " ". 13 Για να ανάψετε τη μηχανή πατήστε το κουμπί ON/OFF το led " " αρχίζει να αναβοσβήνει γρήγορα υποδεικνύοντας ότι είναι απαραίτητο να γεμίσετε το κύκλωμα. ΠΡΩΤΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗ Πριν από την πρώτη χρήση επαληθεύστε τις εξής προϋποθέσεις: 1) Πρέπει να γεμίσετε το κύκλωμα. 2) Η μηχανή εκτελεί έναν αυτόματο κύκλο έκπλυσης/αυτοκαθαρισμού. 3) Πρέπει να εκκινήσετε έναν χειροκίνητο κύκλο έκπλυσης. Γέμισμα κυκλώματος Στην διάρκεια αυτής της διαδικασίας το φρέσκο νερό κυκλοφορεί στο εσωτερικό κύκλωμα και η μηχανή θερμαίνεται. Η λειτουργία απαιτεί μερικά δευτερόλεπτα. 1 Τοποθετήστε ένα δοχείο (1L) κάτω από τον σωλήνα ατμού/ζεστού νερού ή κάτω από το Pannarello (αν υπάρχει).

13 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 13 2 Περιστρέψτε τον διακόπτη χειρισμού στη θέση " " και περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα. 3 Όταν το νερό βγαίνει κανονικά και το led " " αναβοσβήνει αργά, γυρίστε τον διακόπτη χειρισμού φέρνοντας τον ξανά στη θέση " μηχανή ζεσταίνεται (το led " " αναβοσβήνει αργά). ". Η Αυτόματος κύκλος έκπλυσης/αυτόματος καθαρισμός Αφού ολοκληρωθεί η θέρμανση, η μηχανή κάνει έναν αυτόματο κύκλο έκπλυσης/αυτοκαθαρισμού των εσωτερικών κυκλωμάτων με φρέσκο νερό. Η λειτουργία απαιτεί λιγότερο από ένα λεπτό. 1 Τοποθετήστε το δοχείο κάτω από το ακροφύσιο καφέ για να μαζέψετε την μικρή ποσότητα νερού που βγαίνει. 2 Οι ενδεικτικές λυχνίες αναβοσβήνουν αριστερόστροφα. 3 Περιμένετε να τελειώσει αυτόματα ο κύκλος. Σημείωση: Μπορείτε να σταματήσετε την παροχή πατώντας το κουμπί " " ή " ". Αναβοσβήνουν 4 Περιμένετε να ολοκληρωθεί η παροχή του νερού. Το led ανάβει σταθερά.

14 14 ΕΛΛΗΝΙΚΑ Χειροκίνητος κύκλος έκπλυσης Κατά την διάρκεια αυτής της διαδικασίας ενεργοποιείται ο κύκλος παροχής καφέ και το φρέσκο νερό ρέει στο κύκλωμα ατμού/ζεστού νερού. Η λειτουργία απαιτεί μερικά λεπτά. 1 Τοποθετήστε το δοχείο κάτω από το ακροφύσιο καφέ. 2 Βεβαιωθείτε ότι το led " " ανάβει σταθερά. Ανάβει σταθερά 3 Πατήστε το κουμπί " ". Η μηχανή ξεκινάει την παροχή καφέ. 4 Περιμένετε να ολοκληρωθεί η παροχή καφέ και αδειάστε το δοχείο. 5 Τοποθετήστε το δοχείο κάτω από τον σωλήνα ατμού/ζεστού νερού (Pannarello, αν υπάρχει). 6 Περιστρέψτε τον διακόπτη χειρισμού στο " ". 7 Κάντε την παροχή όλου του νερού που απομένει. Το led " " ανάβει σταθερά.

15 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 15 8 Περιστρέψτε τον διακόπτη χειρισμού στο " ". 9 Γεμίστε ξανά το δοχείο νερού και τοποθετήστε το εκ νέου στη μηχανή. Στο σημείο αυτό η μηχανή είναι έτοιμη για την παρασκευή του καφέ. Σημείωση: Αν η μηχανή παρέμεινε σε αδράνεια για περισσότερο από δύο εβδομάδες, κατά την εκκίνηση θα εκτελεστεί ένας αυτόματος κύκλος έκπλυσης/αυτοκαθαρισμού. Στην συνέχεια πρέπει να εκκινήσετε έναν χειροκίνητο κύκλο έκπλυσης όπως περιγράφεται παραπάνω. Ο αυτόματος κύκλος έκπλυσης/αυτοκαθαρισμού ενεργοποιείται και όταν η μηχανή έχει παραμείνει σε κατάσταση αναμονής, ή έχει μείνει κλειστή, για περισσότερο από 15 λεπτά. Αφού ολοκληρωθεί ο κύκλος, μπορεί να γίνει η παροχή καφέ. Εγκατάσταση φίλτρου νερού «INTENZA+» Συνιστούμε να εγκαταστήσετε το φίλτρο νερού «INTENZA+» που μειώνει των σχηματισμό αλάτων στο εσωτερικό της μηχανής και χαρίζει ένα πιο έντονο άρωμα στον καφέ σας. Το φίλτρο νερού «INTENZA+» πωλείται χωριστά. Για περισσότερες λεπτομέρειες συμβουλευτείτε την σχετική σελίδα για τα προϊόντα συντήρησης σε αυτές τις οδηγίες χρήσης. Το νερό είναι βασικό στοιχείο στην παρασκευή του καφέ, για αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό να το φιλτράρετε πάντα με επαγγελματικό τρόπο. Το φίλτρο νερού «INTENZA+» μπορεί να αποτρέψει την δημιουργία αλάτων, βελτιώνοντας την ποιότητα του νερού. 1 Αφαιρέστε το μικρό λευκό φίλτρο που υπάρχει μέσα στο δοχείο νερού και φυλάξτε το σε στεγνό μέρος.

16 16 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 2 Πάρτε το φίλτρο νερού «INTENZA+» από τη συσκευασία, βυθίστε το κάθετα (με το άνοιγμα προς τα πάνω) σε κρύο νερό και πιέστε το ελαφρώς πλευρικά για να βγουν οι φυσαλίδες αέρα. 3 Ρυθμίστε το φίλτρο νερού «INTENZA+» ανάλογα με την σκληρότητα του νερού που χρησιμοποιείται: A = μαλακό νερό B = Σκληρό νερό (στάνταρ) C = Πολύ σκληρό νερό 4 Τοποθετήστε το φίλτρο νερού «INTENZA +» στο άδειο δοχείο νερού. Σπρώξτε το στο χαμηλότερο δυνατόν σημείο. 5 Γεμίστε το δοχείο νερού με φρέσκο νερό και τοποθετήστε το εκ νέου στη μηχανή. 6 Κάντε την παροχή όλου του νερού που υπάρχει στο δοχείο με τη λειτουργία ζεστού νερού (βλέπε παράγραφο «Παροχή ζεστού νερού»). 7 Βγάλτε το δοχείο, γεμίστε το με φρέσκο νερό μέχρι τη στάθμη MAX και τοποθετήστε το εκ νέου στη μηχανή. 8 Μόλις ολοκληρωθούν οι ενέργειες που περιγράφονται παραπάνω, το led " " ανάβει σταθερά. Σημείωση: Συνιστάται η αντικατάσταση του φίλτρου Intenza + κάθε 2 μήνες. Ανάβει σταθερά

17 ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ 17 Η μηχανή σας επιτρέπει να κάνετε κάποιες ρυθμίσεις για την παρασκευή του καλύτερου δυνατόν καφέ. Saeco Adapting System Ο καφές είναι ένα φυσικό προϊόν και τα χαρακτηριστικά του ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την προέλευση, το μείγμα και το καβούρδισμα. Η μηχανή διαθέτει ένα σύστημα αυτόματης ρύθμισης που επιτρέπει τη χρήση όλων των τύπων καφέ σε κόκκους που κυκλοφορούν στην αγορά, εκτός των καραμελοποιημένων ή αρωματισμένων κόκκων. Η μηχανή ρυθμίζεται αυτόματα μετά την παροχή μερικών καφέδων για βελτιστοποίηση της εκχύλισης. Ρύθμιση κεραμικού μύλου Οι κεραμικοί μύλοι του καφέ εξασφαλίζουν πάντα τον τέλειο βαθμό άλεσης και συγκεκριμένες διαστάσεις των κόκκων του αλεσμένου καφέ για κάθε είδος καφέ. Αυτή η τεχνολογία προσφέρει την απόλυτη διατήρηση του αρώματος εξασφαλίζοντας πραγματική ιταλική γεύση σε κάθε φλιτζάνι. Προσοχή: Απαγορεύεται να βάζετε στο εσωτερικό του δάχτυλα ή άλλα αντικείμενα. Ρυθμίστε τον κεραμικό μύλο χρησιμοποιώντας αποκλειστικά το κλειδί ρύθμισης της άλεσης. Ό κεραμικός μύλος περιέχει κινούμενα μέρη που μπορεί να είναι επικίνδυνα. Οι κεραμικοί μύλοι μπορούν να ρυθμιστούν για να προσαρμόσετε την άλεση του καφέ στο προσωπικό σας γούστο. Προσοχή: Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις του μύλου του καφέ μόνο όταν η μηχανή αλέθει καφέ σε κόκκους. 1 Πατήστε και περιστρέψτε τον διακόπτη ρύθμισης της άλεσης που βρίσκεται μέσα στο δοχείο καφέ σε κόκκους ένα βήμα κάθε φορά. Χρησιμοποιήστε το κλειδί ρύθμισης μύλου που παρέχεται με την μηχανή. Η διαφορά στην γεύση θα είναι αντιληπτή μετά την παροχή 2-3 καφέδων. Προσοχή: Για να αποφύγετε ζημίες στην μηχανή, μην γυρνάτε τον μύλο του καφέ πάνω από ένα βήμα την φορά.

18 18 ΕΛΛΗΝΙΚΑ Οι ενδείξεις που βρίσκονται μέσα στο δοχείο καφέ σε κόκκους δείχνουν τον βαθμό άλεσης που έχει οριστεί. Μπορείτε να ρυθμίσετε 5 διαφορετικούς βαθμούς άλεσης από την θέση 1 για χοντρή άλεση και μια γεύση πιο ελαφριά έως την θέση 2 για ψιλή άλεση και πιο δυνατή γεύση. 1 2 Ρύθμιση ποσότητας καφέ στο φλιτζάνι Η μηχανή επιτρέπει τη ρύθμιση της ποσότητας του παρεχόμενου καφέ εσπρέσο ανάλογα με την επιθυμία σας και ανάλογα με το μέγεθος που έχει το φλιτζάνι/φλιτζανάκι. Κάθε φορά που πατάτε και αφήνετε το κουμπί παρασκευής εσπρέσο ή το κουμπί καφέ η μηχανή παρέχει την προγραμματισμένη ποσότητα καφέ. Σε κάθε κουμπί αντιστοιχεί η παροχή μιας ανεξάρτητης συγκεκριμένης ποσότητας καφέ. Η ακόλουθη διαδικασία εξηγεί τον προγραμματισμό του κουμπιού " ".

19 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 19 1 Βάλτε ένα φλιτζανάκι κάτω από το ακροφύσιο καφέ. 2 Κρατήστε πατημένο το κουμπί " " κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης το led " " αναβοσβήνει. Αναβοσβήνει 3 Αφήστε το κουμπί μόλις συμπληρωθεί η επιθυμητή ποσότητα καφέ. Στο σημείο αυτό το κουμπί έχει προγραμματιστεί κάθε φορά που το πατάτε η μηχανή θα παρέχει την ίδια ποσότητα εσπρέσο που μόλις προγραμματίσατε. Για το κουμπί καφέ " " ισχύει η ίδια διαδικασία.

20 20 ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΡΌΧΗ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΕΣΠΡΕΣΌ Πριν από την παροχή καφέ, βεβαιωθείτε ότι το πράσινο led είναι σταθερά αναμμένο, ότι το δοχείο νερού και το δοχείο καφέ σε κόκκους είναι γεμάτα. Ανάβει σταθερά Βεβαιωθείτε ότι ο διακόπτης χειρισμού είναι στη θέση. 1 Βάλτε 1 ή 2 φλιτζανάκια κάτω από το ακροφύσιο καφέ. 2 Για την παροχή ενός εσπρέσο πατήστε το κουμπί παρασκευής εσπρέσο " " κάντε το ίδιο με το κουμπί καφέ " " για την παροχή ενός καφέ. 3 Για την παροχή 1 εσπρέσο, πατήστε το κουμπί μία φορά. Για την παροχή 2 εσπρέσο, πατήστε το κουμπί δύο φορές συνεχόμενα. Σε αυτή τη λειτουργία, η μηχανή αυτόματα αλέθει και ρυθμίζει τη σωστή ποσότητα καφέ. Η προετοιμασία δύο εσπρέσο απαιτεί δύο κύκλους άλεσης και δύο κύκλους παροχής που εκτελούνται αυτόματα από τη μηχανή στην διάρκεια αυτών των λειτουργιών το led " " ανάβει σταθερά. 4 Αφού εκτελεστεί ο κύκλος προεκχύλισης, ο καφές αρχίζει να τρέχει από το ακροφύσιο καφέ. 5 Η παροχή καφέ διακόπτεται αυτόματα όταν η στάθμη φτάσει στο προεπιλεγμένο επίπεδο. Μπορείτε να πατήσετε τόσο το κουμπί όσο και το κουμπί για να διακόψετε πρόωρα την παροχή.

21 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 21 ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΦΡΌΓΑΛΑ / ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΠΌΥΤΣΙΝΌ Προσοχή: Κίνδυνος εγκαυμάτων! Στην αρχή της παροχής ενδέχεται να εκτιναχθούν σταγόνες ζεστού νερού. Ό σωλήνας ατμού/ζεστού νερού μπορεί να φτάσει σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες: αποφύγετε να τον αγγίζετε με τα χέρια. Χρησιμοποιείτε μόνο την ειδική προστατευτική χειρολαβή. Πως παρασκευάζεται το αφρόγαλα Αν θέλετε να κάνετε παροχή ατμού με το που θα ανάψετε την μηχανή ή μετά την παροχή καφέ, μπορεί να χρειαστεί να γίνει πρώτα η παροχή του υπόλοιπου νερού στο κύκλωμα. Για να το κάνετε, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες: 1 Τοποθετήστε ένα δοχείο κάτω από το σωλήνα ατμού/ζεστού νερού (Pannarello, αν υπάρχει). 2 Περιστρέψτε τον διακόπτη χειρισμού στο " ". 3 Η μηχανή απαιτεί ένα διάστημα προθέρμανσης στη φάση αυτή το led " " αναβοσβήνει. Αναβοσβήνει

22 22 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 4 Η παροχή ατμού ξεκινάει όταν το πράσινο led " " ανάβει σταθερά. Ανάβει σταθερά 5 Περιστρέψτε τον διακόπτη χειρισμού στη θέση " " για να σταματήσετε την παροχή ατμού. 6 Γεμίστε κατά το 1/3 μια καράφα με κρύο γάλα. Σημείωση: Χρησιμοποιήστε κρύο γάλα (~5 C / 41 F) με πρωτεϊνικό περιεχόμενο τουλάχιστον 3% για να κάνετε ένα καπουτσίνο καλής ποιότητας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τόσο πλήρες γάλα όσο και αποβουτυρωμένο, ανάλογα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις. 7 Βυθίστε τον σωλήνα ατμού/ζεστού νερού (Pannarello, αν υπάρχει) στο γάλα για ζέσταμα και περιστρέψτε τον διακόπτη χειρισμού μέχρι τη θέση " ". Παρασκευάστε το αφρόγαλα κάνοντας ελαφρές κυκλικές κινήσεις με το δοχείο πάνω κάτω.

23 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 23 8 Όταν το αφρόγαλα αποκτήσει την επιθυμητή σύσταση, περιστρέψτε τον διακόπτη χειρισμού φέρνοντας τον πίσω στην θέση " " για να σταματήσετε την παροχή ατμού. Προειδοποίηση: Αφού χρησιμοποιήσετε τον ατμό για να ετοιμάσετε το αφρόγαλα, καθαρίστε τον σωλήνα ατμού/ζεστού νερού (ή το Pannarello, αν υπάρχει) παρέχοντας μια μικρή ποσότητα ζεστού νερού σε ένα δοχείο. Για λεπτομερείς οδηγίες καθαρισμού παρακαλούμε να συμβουλευτείτε το κεφάλαιο «Καθαρισμός και Συντήρηση». Μετά την παροχή ατμού, πρέπει να αφήσετε την μηχανή να κρυώσει πριν την παροχή εσπρέσο ή καφέ. Για να το κάνετε, ακολουθήστε τις ακόλουθες υποδείξεις: Μεταβολή από ατμό σε καφέ 1 Πατήστε το κουμπί " " ή " ", το led " " αναβοσβήνει γρήγορα υποδεικνύοντας ότι η μηχανή έχει πολύ υψηλή θερμοκρασία και δεν μπορεί να παρέχει καφέ. Αναβοσβήνει γρήγορα 2 Είναι απαραίτητη η παροχή μιας μικρής ποσότητας νερού για να κρυώσει η μηχανή.

24 24 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 3 Τοποθετήστε ένα δοχείο κάτω από τον σωλήνα ατμού/ζεστού νερού (Pannarello, αν υπάρχει) και στρέψτε τον διακόπτη χειρισμού στη θέση " ". 4 Θα γίνει παροχή ζεστού νερού. 5 Περιμένετε έως ότου το led θερμοκρασίας " " να ανάψει σταθερά. 6 Περιστρέψτε τον διακόπτη χειρισμού και βάλτε τον στη θέση " " για να σταματήσετε την παροχή. 7 Τώρα μπορεί να γίνει η παροχή εσπρέσο ή καφέ. Παρασκευή καπουτσίνο Για να παρασκευάσετε ένα καπουτσίνο βάλτε ένα φλιτζάνι με το αφρόγαλα κάτω από το ακροφύσιο καφέ και κάντε έναν εσπρέσο.

25 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 25 ΠΑΡΌΧΗ ΖΕΣΤΌΥ ΝΕΡΌΥ Προσοχή: Κίνδυνος εγκαυμάτων! Στην αρχή της παροχής ενδέχεται να εκτιναχθούν σταγόνες ζεστού νερού. Ό σωλήνας ατμού/ζεστού νερού μπορεί να φτάσει σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες: αποφύγετε να τον αγγίζετε με τα χέρια. Χρησιμοποιείτε μόνο την ειδική προστατευτική χειρολαβή. 1 Πριν από την παροχή ζεστού νερού βεβαιωθείτε ότι το πράσινο led ετοιμότητας θερμοκρασίας " " είναι σταθερά αναμμένο. Αν το led αναβοσβήνει αργά, περιμένετε να ζεσταθεί η μηχανή. Ανάβει σταθερά 2 Τοποθετήστε ένα φλιτζανάκι κάτω από τον σωλήνα ατμού/ζεστού νερού (Pannarello, αν υπάρχει). 3 Περιστρέψτε τον διακόπτη χειρισμού στο " ". Η μηχανή είναι σε φάση θέρμανσης και μετά από λίγα δευτερόλεπτα παρέχει ζεστό νερό. 4 Για να σταματήσετε την παροχή ζεστού νερού περιστρέψτε τον διακόπτη χειρισμού και φέρνοντας τον πάλι στη θέση " ".

26 26 ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΌΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Καθημερινός καθαρισμός της μηχανής Προειδοποίηση: Ό τακτικός καθαρισμός και η συντήρηση είναι βασικές προϋποθέσεις για την επιμήκυνση του κύκλου ζωής της μηχανής. Η μηχανή σας εκτίθεται συνεχώς σε υγρασία, καφέ και άλατα! Αυτό το κεφάλαιο περιγράφει λεπτομερώς ποιες ενέργειες πρέπει να κάνετε και με ποια συχνότητα. Σε αντίθετη περίπτωση, θα σταματήσει η σωστή λειτουργία της μηχανής. Αυτός ο τύπος επισκευής ΔΕΝ καλύπτεται από εγγύηση! Σημείωση: Για τον καθαρισμό της συσκευής χρησιμοποιήστε ένα πανί ελαφρώς εμποτισμένο με νερό. Μην βυθίζετε τη μηχανή σε νερό. Μην πλύνετε κανένα εξάρτημα της στο πλυντήριο πιάτων. Μην χρησιμοποιείτε αλκοόλ, διαλυτικά και/ή λειαντικά αντικείμενα για τον καθαρισμό της μηχανής. Μη στεγνώνετε τη μηχανή ή/και τα εξαρτήματά της χρησιμοποιώντας ένα φούρνο μικροκυμάτων ή/και ένα συμβατικό φούρνο. 1 Κάθε μέρα, με τη μηχανή αναμμένη, πρέπει να αδειάζετε και να καθαρίζετε το δοχείο συλλογής στερεών υπολειμμάτων. Επιπλέον επεμβάσεις συντήρησης μπορούν να γίνουν μόνο με την μηχανή σβηστή και αποσυνδεδεμένη από το ηλεκτρικό δίκτυο. 2 Αδειάστε και πλύνετε τον δίσκο συλλογής υγρών. Εκτελείτε αυτήν την ενέργεια και όταν ο δείκτης πλήρωσης δίσκου συλλογής υγρών ανασηκώνεται.

27 Καθημερινός καθαρισμός του δοχείου νερού ΕΛΛΗΝΙΚΑ 27 1 Αφαιρέστε το μικρό λευκό φίλτρο ή το φίλτρο νερού Intenza+ (αν υπάρχει) από το δοχείο και πλύνετε το με φρέσκο νερό. 2 Επανατοποθετήστε το μικρό λευκό φίλτρο ή το φίλτρο νερού INTENZA+ (αν υπάρχει) ασκώντας μία ελαφρά πίεση σε συνδυασμό με μία ελαφρά περιστροφή. 3 Γεμίστε το δοχείο με φρέσκο νερό. Καθημερινός καθαρισμός του σωλήνα ατμού/ζεστού νερού (Pannarello, αν υπάρχει). Ο σωλήνας ατμού/ζεστού νερού (Pannarello, αν υπάρχει) πρέπει να καθαρίζεται μετά από κάθε παρασκευή αφρογάλακτος. Σημείωση: Κάποια μοντέλα μηχανής διαθέτουν Pannarello, ενώ άλλα όχι. Παρακαλούμε ακολουθήστε τις οδηγίες καθαρισμού για το δικό σας μοντέλο της μηχανής. Για μηχανές χωρίς Pannarello: 1 Καθαρίστε τον σωλήνα ατμού/ζεστού νερού με ένα υγρό πανί για να αφαιρέστε τα υπολείμματα γάλακτος. Για μηχανές με Pannarello: 1 Αφαιρέστε το εξωτερικό τμήμα από το Pannarello και πλύνετε το με φρέσκο νερό.

28 28 ΕΛΛΗΝΙΚΑ Εβδομαδιαίος καθαρισμός του σωλήνα ατμού/ζεστού νερού (Pannarello, αν υπάρχει). Για μηχανές χωρίς Pannarello: 1 Βγάλτε την προστατευτική χειρολαβή από τον σωλήνα ατμού/ζεστού νερού. 2 Πλύνετε την προστατευτική χειρολαβή με φρέσκο νερό και στεγνώστε την με ένα πανί. 3 Καθαρίστε τον σωλήνα ατμού/ζεστού νερού με ένα υγρό πανί για να αφαιρέστε τα υπολείμματα γάλακτος. 4 Επανατοποθετήστε την προστατευτική χειρολαβή στον σωλήνα ατμού/ ζεστού νερού. Για μηχανές με Pannarello: 1 Αφαιρέστε το εξωτερικό τμήμα του Pannarello. 2 Αφαιρέστε το επάνω τμήμα του Pannarello από τον σωλήνα ατμού/ ζεστού νερού. 3 Πλύνετε το επάνω τμήμα του Pannarello με φρέσκο νερό. 4 Καθαρίστε τον σωλήνα ατμού/ζεστού νερού με ένα υγρό πανί για να αφαιρέστε τα υπολείμματα γάλακτος. 5 Επανατοποθετήστε το επάνω τμήμα του σωλήνα ατμού/ζεστού νερού (βεβαιωθείτε ότι έχει μπει μέχρι τέρμα). 6 Επανασυναρμολογήστε το εξωτερικό τμήμα του Pannarello.

29 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 29 Εβδομαδιαίος καθαρισμός της μονάδας παρασκευής καφέ και του αγωγού εξόδου του καφέ. Η μονάδα παρασκευής καφέ πρέπει να καθαρίζεται κάθε φορά που γεμίζετε το δοχείο του καφέ σε κόκκους, τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. 1 Σβήστε τη μηχανή πατώντας το κουμπί ON/OFF και αποσυνδέστε το φις του καλωδίου τροφοδοσίας. 2 Αφαιρέστε το δοχείο συλλογής στερεών υπολειμμάτων. Ανοίξτε το πλαϊνό καπάκι. 3 Για να βγάλετε την μονάδα παρασκευής καφέ πατήστε το κουμπί «PUSH» τραβώντας το χερούλι. Βγάλτε την οριζόντια χωρίς να την περιστρέψετε τραβώντας το χερούλι. 4 Καθαρίστε καλά τον αγωγό εξόδου του καφέ με τη λαβή από ένα κουταλάκι ή με άλλο εργαλείο κατάλληλου σχήματος. 5 Πλύνετε σχολαστικά τη μονάδα παρασκευής καφέ με φρέσκο χλιαρό νερό καθαρίστε προσεκτικά το επάνω φίλτρο. Προειδοποίηση: μην χρησιμοποιείτε απορρυπαντικά ή σαπούνι για να καθαρίσετε την μονάδα παρασκευής καφέ.

30 30 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 6 Αφήστε την μονάδα παρασκευής καφέ να στεγνώσει τελείως στον αέρα. 7 Καθαρίστε σχολαστικά το εσωτερικό της μηχανής με ένα μαλακό πανί ελαφρώς νοτισμένο με νερό. 8 Βεβαιωθείτε ότι η μονάδα παρασκευής καφέ είναι σε θέση ανάπαυσης τα δύο σημάδια πρέπει να συμπίπτουν. Σε αντίθετη περίπτωση, εκτελέστε την ενέργεια που περιγράφεται στο σημείο (9). 9 Πιέστε ελαφρά τον μοχλό προς τα κάτω μέχρι να ακουμπήσει στην βάση της μονάδας παρασκευής καφέ και μέχρις ότου τα δύο σημάδια στα πλαϊνά της μονάδας να συμπέσουν. 10 Βεβαιωθείτε ότι ο γάντζος για το μπλοκάρισμα της μονάδας παρασκευής καφέ είναι στην σωστή θέση για να επιβεβαιώσετε την θέση του πατήστε σταθερά το κουμπί «PUSH» μέχρι να αισθανθείτε ότι κούμπωσε. Βεβαιωθείτε ότι ο γάντζος έχει ασφαλίσει επάνω στη θέση του. Σε αντίθετη περίπτωση, δοκιμάστε ξανά. 11 Εισάγετε εκ νέου τη μονάδα παρασκευής καφέ στην θέση της έως ότου προσαρμόσει ΧΩΡΙΣ να πατήσετε το κουμπί «PUSH». 12 Τοποθετήστε το δοχείο συλλογής στερεών υπολειμμάτων. Κλείστε το πλαϊνό καπάκι.

31 Μηνιαία λίπανση της μονάδας παρασκευής καφέ ΕΛΛΗΝΙΚΑ 31 Λιπάνετε τη μονάδα παρασκευής καφέ μετά από περίπου 500 φλιτζάνια καφέ ή μια φορά τον μήνα. Το γράσο για την λίπανση της μονάδας παρασκευής καφέ, μπορείτε να το προμηθευτείτε χωριστά. Για περισσότερες λεπτομέρειες συμβουλευτείτε την σχετική σελίδα για τα προϊόντα συντήρησης σε αυτές τις οδηγίες χρήσης. Προειδοποίηση: Πριν λιπάνετε την μονάδα παρασκευής καφέ καθαρίστε την με φρέσκο νερό και αφήστε την να στεγνώσει όπως περιγράφεται στην παράγραφο «Εβδομαδιαίος καθαρισμός της μονάδας παρασκευής καφέ». 1 Εφαρμόστε το γράσο ομοιόμορφα και στους δύο πλευρικούς οδηγούς. 2 Λιπάνετε επίσης τον άξονα. 3 Βάλτε τη μονάδα παρασκευής καφέ στη θέση της μέχρι να κουμπώσει. (δείτε την παράγραφο «Εβδομαδιαίος καθαρισμός της μονάδας παρασκευής καφέ»). 4 Τοποθετήστε το δοχείο συλλογής στερεών υπολειμμάτων και κλείστε το πλαϊνό καπάκι.

32 32 ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΦΑΛΑΤΩΣΗ Όταν το κόκκινο led αρχίσει να αναβοσβήνει πολύ γρήγορα και το πράσινο led ανάβει, πρέπει να προχωρήσετε στην αφαλάτωση της μηχανής. Χρόνος αφαλάτωσης: 30 λεπτά Προειδοποίηση: Αν δεν κάνετε την αφαλάτωση, θα σταματήσει η σωστή λειτουργία της μηχανής. Σε αυτή την περίπτωση η επισκευή ΔΕΝ καλύπτεται από εγγύηση. Χρησιμοποιήστε μόνον το προϊόν αφαλάτωσης Saeco που έχει ειδική σύνθεση για να βελτιστοποιεί την απόδοση της μηχανής. Το προϊόν αφαλάτωσης Saeco πωλείται χωριστά. Για περισσότερες λεπτομέρειες συμβουλευτείτε την σχετική σελίδα για τα προϊόντα συντήρησης σε αυτές τις οδηγίες χρήσης. Προσοχή: Αφού αρχίσει ο κύκλος αφαλάτωσης, είναι υποχρεωτικό να ολοκληρωθεί. Στη διάρκεια της διαδικασίας, δεν μπορείτε να σβήσετε τη μηχανή από τον γενικό διακόπτη on/off. Αν έχει αποσυνδεθεί το καλώδιο τροφοδοσίας, πρέπει να το συνδέσετε και πάλι, να ανάψετε τη μηχανή και να επαναλάβετε τη διαδικασία αφαλάτωσης από το σημείο 7. Προσοχή: Μην πίνετε διάλυμα αφαλάτωσης καθώς και τα παρεχόμενα προϊόντα έως ότου ολοκληρωθεί ο κύκλος. Σε καμία περίπτωση μη χρησιμοποιείτε το ξύδι ως προϊόν αφαλάτωσης. Προετοιμασία 1 Πριν αρχίσετε την αφαλάτωση, αδειάστε τον δίσκο συλλογής υγρών και τοποθετήστε τον ξανά, αφαιρέστε το Pannarello και το φίλτρο νερού «Intenza+» αν υπάρχουν. 2 Αφαιρέστε και αδειάστε το δοχείο νερού. Ρίξτε σε αυτό όλο το περιεχόμενο του προϊόντος αφαλάτωσης Saeco. Γεμίστε το δοχείο με φρέσκο νερό έως τη στάθμη MAX. Επανατοποθετήστε το δοχείο νερού στη μηχανή. 3 Σβήστε τη μηχανή! Προσοχή: αν δεν σβήσετε τη μηχανή θα γίνει η παροχή ενός καφέ αντί να αρχίσει η διαδικασία αφαλάτωσης!

33 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 33 4 Βεβαιωθείτε ότι ο διακόπτης χειρισμού είναι στη θέση. 5 Τοποθετήστε ένα μεγάλο δοχείο κάτω από τον σωλήνα νερού/ ατμού. Αφαλάτωση 6 Πατήστε ταυτόχρονα τα κουμπιά και για περίπου 5 δευτερόλεπτα. 7 Το κόκκινο led αρχίζει να αναβοσβήνει πολύ γρήγορα και θα συνεχίσει να αναβοσβήνει σε όλη τη διάρκεια του κύκλου αφαλάτωσης. Σε αυτή τη φάση η μηχανή παρέχει περισσότερες φορές και σε τακτικά διαστήματα διάρκειας περίπου ενός λεπτού το διάλυμα αφαλάτωσης από το εσωτερικό της απευθείας στον δίσκο συλλογής υγρών, σε αυτή τη φάση η μηχανή δεν παρέχει διάλυμα αφαλάτωσης από τον σωλήνα νερού\ατμού. Αυτή η διαδικασία θα απαιτήσει περίπου 5 λεπτά. 8 Όταν το πράσινο led ανάψει, γυρίστε τον επιλογέα στη θέση. 9 Μετά από περίπου 1 λεπτό, η μηχανή παρέχει περισσότερες φορές το διάλυμα αφαλάτωσης σε διαστήματα περίπου 1 λεπτού από τον σωλήνα νερού/ατμού μέχρι να αδειάσει το δοχείο νερού. Αυτή η διαδικασία θα απαιτήσει περίπου 15 λεπτά.

34 34 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 10 Όταν το πράσινο led αρχίσει να αναβοσβήνει αργά, γυρίστε τον επιλογέα στη θέση. Το κόκκινο led ανάβει. 11 Αφαιρέστε και αδειάστε το δοχείο που βρίσκεται κάτω από τον σωλήνα νερού\ατμού και τον δίσκο συλλογής υγρών και τοποθετήστε τα και πάλι. Πρώτη έκπλυση 12 Βγάλτε το δοχείο νερού, ξεπλύνετε το και γεμίστε το με φρέσκο νερό έως τη στάθμη MAX. Επανατοποθετήστε το δοχείο νερού στη μηχανή. 13 Όταν το πράσινο led ανάψει, γυρίστε τον επιλογέα στη θέση. Η μηχανή εκτελεί ένα σύντομο γέμισμα κυκλώματος. 14 Όταν το πράσινο led αρχίσει να αναβοσβήνει αργά, γυρίστε τον επιλογέα στη θέση. 15 Η μηχανή παρέχει από το εσωτερικό της απευθείας στον δίσκο συλλογής υγρών; σε αυτή τη φάση η μηχανή δεν κάνει παροχή από τον σωλήνα νερού\ατμού. 16 Όταν το πράσινο led ανάψει, γυρίστε τον επιλογέα στη θέση. Η μηχανή κάνει τώρα την παροχή από τον σωλήνα ατμού/ νερού μέχρι να αδειάσει το δοχείο. Σημείωση: εάν επιθυμείτε να διακόψετε την παροχή (για παράδειγμα για να αδειάσετε το δοχείο) περιστρέψτε τον επιλογέα στη θέση. Για να αρχίσετε και πάλι την παροχή, περιστρέψτε τον επιλογέα στη θέση.

35 ΕΛΛΗΝΙΚΑ Αφού ολοκληρωθεί η παροχή, το πράσινο led " " αρχίζει να αναβοσβήνει σιγά. Γυρίστε τον επιλογέα στη θέση. Το κόκκινο led ανάβει. 18 Αφαιρέστε και αδειάστε το δοχείο που βρίσκεται κάτω από τον σωλήνα νερού\ατμού και τον δίσκο συλλογής υγρών και τοποθετήστε τα και πάλι. Δεύτερη έκπλυση 19 Βγάλτε το δοχείο νερού, ξεπλύνετε το και γεμίστε το με φρέσκο νερό έως τη στάθμη MAX. Επανατοποθετήστε το δοχείο νερού στη μηχανή. 20 Όταν το πράσινο led ανάψει, γυρίστε τον επιλογέα στη θέση. 21 Η μηχανή κάνει την παροχή από τον σωλήνα ατμού/νερού μέχρι να αδειάσει το δοχείο. 22 Μετά από αυτό, η μηχανή σβήνει. Το κόκκινο led σβήνει. Γυρίστε τον επιλογέα στη θέση. 23 Βγάλτε τον δίσκο συλλογής υγρών ξεπλύνετε τον και τοποθετήστε τον και πάλι. Τοποθετήστε ξανά το Pannarello και το φίλτρο νερού «Intenza+» (αν υπάρχουν). 24 Βγάλτε το δοχείο νερού, ξεπλύνετε το και γεμίστε το με φρέσκο νερό έως τη στάθμη MAX. Επανατοποθετήστε το δοχείο νερού στη μηχανή. 25 Για να συνεχίσετε τις λειτουργίες, ανάψτε τη μηχανή.

36 36 ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΕΝΔΕΙΞΕΩΝ Πίνακας χειρισμού Φωτεινές ενδείξεις Αιτίες Αντιμετώπιση Μηχανή σε θερμοκρασία και έτοιμη: - για την παροχή καφέ - για την παροχή ζεστού νερού - για την παροχή ατμού Ανάβει σταθερά Μηχανή σε φάση θέρμανσης για την παροχή εσπρέσο, ζεστού νερού ή ατμού. Αναβοσβήνει αργά Ενεργή προστασία από την υπερθέρμανση. Δεν μπορεί να γίνει ακόμη, η παροχή καφέ. Είναι απαραίτητη η παροχή νερού για να κρυώσει η μηχανή. Αναβοσβήνει γρήγορα Είναι απαραίτητο να κάνετε την αφαλάτωση της μηχανής! Αν δεν κάνετε την αφαλάτωση, θα σταματήσει η σωστή λειτουργία της μηχανής. Η δυσλειτουργία ΔΕΝ καλύπτεται από την εγγύηση. Αναβοσβήνει γρήγορα και το led ανάβει σταθερά

37 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 37 Φωτεινές ενδείξεις Αιτίες Αντιμετώπιση Μηχανή σε κατάσταση αφαλάτωσης. Ολοκληρώστε πλήρως τη διαδικασία αφαλάτωσης. Περιστρέψτε τον διακόπτη χειρισμού στο. Αναβοσβήνει γρήγορα και το led ανάβει σταθερά Μηχανή σε κατάσταση αφαλάτωσης. Ολοκληρώστε πλήρως τη διαδικασία αφαλάτωσης. Περιστρέψτε τον διακόπτη χειρισμού στο Αναβοσβήνει γρήγορα και το αναβοσβήνει αργά. Μηχανή σε κατάσταση αφαλάτωσης. Ολοκληρώστε πλήρως τη διαδικασία αφαλάτωσης. Ξεπλύνετε το δοχείο νερού και γεμίστε το ξανά έως τη στάθμη MAX. Αναβοσβήνει γρήγορα και το led ανάβει σταθερά. Μηχανή σε φάση προγραμματισμού της ποσότητας παρεχόμενου καφέ. Αφήστε το κουμπί μόλις συμπληρωθεί η ποσότητα καφέ που θέλετε. Αναβοσβήνει αργά Μηχανή σε φάση παροχής ενός διπλού καφέ. Ανάβει σταθερά Χαμηλή στάθμη νερού. Γεμίστε το δοχείο με φρέσκο νερό. Αφού βάλετε ξανά το γεμάτο δοχείο νερού, η ενδεικτική λυχνία σβήνει. Ανάβει σταθερά

38 38 ΕΛΛΗΝΙΚΑ Φωτεινές ενδείξεις Αιτίες Αντιμετώπιση Ανάβει σταθερά Το δοχείο καφέ σε κόκκους είναι άδειο. Το δοχείο συλλογής στερεών υπολειμμάτων είναι γεμάτο. Το κύκλωμα νερού είναι άδειο. Γεμίστε το δοχείο με καφέ σε κόκκους και ξεκινήστε εκ νέου τη διαδικασία. Με τη μηχανή αναμμένη, αδειάστε το δοχείο συλλογής στερεών υπολειμμάτων. Αδειάζοντας το δοχείο συλλογής στερεών υπολειμμάτων με τη μηχανή απενεργοποιημένη, δεν μηδενίζεται η μέτρηση των κύκλων παρασκευής καφέ. Περιμένετε να αρχίσει να αναβοσβήνει το led πριν τοποθετήσετε ξανά το δοχείο συλλογής στερεών υπολειμμάτων. Γεμίστε το δοχείο με φρέσκο νερό και γεμίστε το κύκλωμα νερού της μηχανής όπως περιγράφεται στην παράγραφο «Πρώτη έναρξη λειτουργίας». Αναβοσβήνει γρήγορα Αναβοσβήνει αργά Η μονάδα παρασκευής καφέ δεν είναι τοποθετημένη. Το δοχείο συλλογής στερεών υπολειμμάτων δεν είναι στην θέση του. Το πλαϊνό καπάκι είναι ανοιχτό. Ο διακόπτης χειρισμού δεν είναι στην σωστή θέση. Βεβαιωθείτε ότι όλα τα εξαρτήματα είναι σωστά τοποθετημένα και είναι κλειστά. Σε αυτό το σημείο το led που αναβοσβήνει θα σβήσει. Μηχανή σε φάση έκπλυσης/αυτόματου καθαρισμού. Η μηχανή τελειώνει αυτόματα τον κύκλο έκπλυσης/ αυτοκαθαρισμού. Μπορείτε να σταματήσετε τον κύκλο έκπλυσης/αυτόματου καθαρισμού πατώντας το κουμπί " " ή " ". Αναβοσβήνουν αριστερόστροφα Η μονάδα παρασκευής καφέ εκτέλεσε μία ανώμαλη λειτουργία. Δοκιμάστε την παροχή ακόμη ενός εσπρέσο ή καφέ. Αναβοσβήνουν εναλλάξ Η μηχανή δεν λειτουργεί. Σβήστε την μηχανή. Ανάψτε την ξανά μετά από 30 δευτερόλεπτα. Κάντε 2 ή 3 προσπάθειες. Αν η μηχανή ΔΕΝ εκκινείται, απευθυνθείτε στην hotline Philips Saeco. Αναβοσβήνουν ταυτόχρονα

39 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 39 ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ Αυτό το κεφάλαιο περιλαμβάνει τα πιο συχνά προβλήματα που μπορεί να επηρεάσουν την μηχανή σας. Αν οι πληροφορίες στην συνέχεια δεν σας βοηθήσουν να επιλύσετε το πρόβλημα, συμβουλευτείτε την σελίδα με τα συχνά ερωτήματα (FAQ) στον ιστότοπο ή επικοινωνήστε με την hotline Philips Saeco στην χώρα σας. Οι τρόποι επικοινωνίας αναγράφονται στο βιβλιαράκι εγγύησης που παρέχεται χωριστά ή στον ιστότοπο Βλάβη Πιθανή αιτία Αντιμετώπιση Η μηχανή δεν ανάβει. Η μηχανή δεν είναι συνδεδεμένη Συνδέστε τη μηχανή στο ηλεκτρικό σε πηγή ηλεκτρικής ενέργειας. δίκτυο. Ο καφές δεν είναι αρκετά ζεστός. Δεν βγαίνει ζεστό νερό ή ατμός. Το εσπρέσο έχει λίγη κρέμα (δείτε σημείωση). Η μηχανή απαιτεί πολύ χρόνο για να ζεσταθεί ή η ποσότητα νερού που βγαίνει από το στόμιο του σωλήνα ατμού/ζεστού νερού είναι μικρή. Αδυναμία εξαγωγής της μονάδας παρασκευής καφέ. Η μηχανή αλέθει τους κόκκους του καφέ αλλά ο καφές δεν βγαίνει (δείτε σημείωση). Τα φλιτζανάκια είναι κρύα. Η οπή του σωλήνα ατμού/ζεστού νερού είναι βουλωμένη. Pannarello βρώμικο (αν υπάρχει). Το μείγμα καφέ δεν είναι κατάλληλο ή ο καφές δεν είναι φρεσκοκαβουρδισμένος ή η άλεση είναι χοντρή. Το κύκλωμα νερού της μηχανής είναι μπουκωμένο από τα άλατα. Η μονάδα παρασκευής καφέ είναι εκτός θέσης. Το δοχείο συλλογής στερεών υπολειμμάτων είναι στην θέση του. Η μονάδα παρασκευής καφέ είναι βρώμικη. Το κύκλωμα νερού είναι άδειο. Αυτό μπορεί να συμβεί κάποιες φορές όταν η μηχανή ρυθμίζει αυτόματα τη δόση. Το ακροφύσιο καφέ είναι βρώμικο. Ζεστάνετε τα φλιτζανάκια με ζεστό νερό. Καθαρίστε την οπή του σωλήνα ατμού/ζεστού νερού με μια βελόνα. Πριν κάνετε αυτήν την εργασία, βεβαιωθείτε ότι η μηχανή είναι σβησμένη και κρύα. Καθαρίστε το Pannarello. Αλλάξτε μείγμα καφέ ή ρυθμίστε τον κεραμικό μύλος όπως περιγράφεται στην παράγραφο «Ρύθμιση κεραμικού μύλου καφέ». Κάντε αφαλάτωση της μηχανής. Ανάψτε τη μηχανή. Κλείστε το πλαϊνό καπάκι. Η μονάδα παρασκευής καφέ επανέρχεται αυτόματα στην σωστή θέση. Αφαιρέστε το δοχείο συλλογής στερεών υπολειμμάτων πριν αφαιρέστε την μονάδα παρασκευής καφέ. Καθαρίστε τη μονάδα παρασκευής καφέ (παράγραφος «Καθαρισμός μονάδας παρασκευής καφέ»). Γεμίστε το δοχείο με φρέσκο νερό και κάντε παροχή ζεστού νερού. Κάντε μερικούς καφέδες εσπρέσο σύμφωνα με όσα περιγράφονται στην παράγραφο «Saeco Adapting System». Καθαρίστε το ακροφύσιο καφέ.

40 40 ΕΛΛΗΝΙΚΑ Βλάβη Πιθανή αιτία Αντιμετώπιση Ο καφές είναι πολύ νερουλός (δείτε σημείωση). Ο καφές τρέχει αργά (δείτε σημείωση). Αυτό μπορεί να συμβεί κάποιες φορές όταν η μηχανή ρυθμίζει αυτόματα τη δόση. Ο κεραμικός μύλος έχει ρυθμιστεί σε χοντρή άλεση. Ο καφές είναι πολύ ψιλός. Κάντε μερικούς καφέδες εσπρέσο σύμφωνα με όσα περιγράφονται στην παράγραφο «Saeco Adapting System». Ρυθμίστε τον κεραμικό μύλο σε πιο ψιλή άλεση (δείτε την παράγραφο «Ρύθμιση κεραμικού μύλου»). Αλλάξτε μείγμα καφέ ή ρυθμίστε τον βαθμό άλεσης όπως περιγράφεται στην παράγραφο «Ρύθμιση κεραμικού μύλου καφέ». Ο δίσκος συλλογής υγρών γεμίζει αν και η μηχανή δεν βγάζει νερά. Το κύκλωμα νερού είναι άδειο. Η μονάδα παρασκευής καφέ είναι βρώμικη. Μερικές φορές η μηχανή αδειάζει αυτόματα το νερό στον δίσκο συλλογής υγρών, για να διαχειριστεί το ξέπλυμα των κυκλωμάτων και να εξασφαλίσει την βέλτιστη λειτουργία. Γεμίστε το δοχείο με φρέσκο νερό και κάντε παροχή ζεστού νερού. Καθαρίστε τη μονάδα παρασκευής καφέ (παράγραφος «Καθαρισμός μονάδας παρασκευής καφέ»). Αυτή η συμπεριφορά θεωρείται φυσιολογική. Σημείωση: Τα προβλήματα αυτά μπορεί να θεωρηθούν συνηθισμένα αν έχετε αλλάξει το μείγμα καφέ ή στην περίπτωση της πρώτης εγκατάστασης. Σε αυτή την περίπτωση περιμένετε να προχωρήσει η μηχανή σε αυτόματη ρύθμιση όπως περιγράφεται στην παράγραφο «Saeco Adapting System».

41 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 41 ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Stand-by Η μηχανή έχει σχεδιαστεί για την εξοικονόμηση ενέργειας, όπως φαίνεται από την ενεργειακή ετικέτα κατηγορίας Α. Μετά από 60 λεπτά αδράνειας η μηχανή σβήνει αυτόματα. Απόρριψη Στο τέλος του κύκλου ζωής, η μηχανή δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται ως κανονικό οικιακό απόβλητο, αλλά να παραδίδεται σε ένα επίσημο κέντρο συλλογής προς ανακύκλωση. Αυτή η συμπεριφορά συνεισφέρει στην προστασία του περιβάλλοντος. Τα υλικά συσκευασίας μπορούν να ανακυκλωθούν. - Μηχανή: βγάλτε το φις από την πρίζα και κόψτε το καλώδιο τροφοδοσίας. - Παραδώστε την συσκευή και το καλώδιο τροφοδοσίας σε ένα κέντρο τεχνικής υποστήριξης ή έναν δημόσιο φορέα διάθεσης απορριμάτων. Αυτό το προϊόν συμμορφώνεται με την Ευρωπαϊκή οδηγία 2002/96/EK. Το σύμβολο που υπάρχει στο προϊόν ή στην συσκευασία είναι ένδειξη ότι το προϊόν δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί σαν οικιακό απόβλητο, αλλά πρέπει να παραδοθεί στο αρμόδιο κέντρο συλλογής για να είναι εφικτή η ανακύκλωση των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών εξαρτημάτων του. Φροντίζοντας για την σωστή διάθεση του προϊόντος, συνεισφέρετε στην προστασία του περιβάλλοντος και των ανθρώπων από πιθανές αρνητικές επιπτώσεις που μπορεί να προκύψουν από λανθασμένη διαχείριση του προϊόντος στην τελική φάση της ζωής του. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο ανακύκλωσης του προϊόντος παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το αρμόδιο τοπικό γραφείο, την υπηρεσία αποκομιδής οικιακών απορριμάτων ή το κατάστημα από το οποίο αγοράσατε το προϊόν.

42 42 ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Ο κατασκευαστής διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των τεχνικών χαρακτηριστικών του προϊόντος. Ονομαστική τάση - Ονομαστική ισχύς - Τροφοδοσία Υλικό σώματος Βλέπε πινακίδα στο εσωτερικό του πλαϊνού καπακιού ABS - Θερμοπλαστικό Διαστάσεις (Μ x Υ x Β) 295 x 325 x 420 mm x 13 x 16.5 Βάρος 6,9 kg - 15 lb Μήκος καλωδίου τροφοδοσίας mm / Πίνακας χειρισμού Πρόσθια πλευρά Pannarello (υπάρχει μόνο σε Ειδικό για καπουτσίνο ορισμένα μοντέλα) Διαστάσεις φλιτζανιών Μέχρι 95 mm Δοχείο νερού 1,0 l 33 oz. / αποσπώμενο Χωρητικότητα δοχείου καφέ σε 170 g / 6,5 oz. κόκκους Χωρητικότητα δοχείου συλλογής 8 στερεών υπολειμμάτων Πίεση αντλίας 15 bar Λέβητας Ανοξείδωτος χάλυβας Συστήματα ασφαλείας Θερμική ασφάλεια ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ Εγγύηση Για λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την εγγύηση και τους όρους που την συνοδεύουν παρακαλούμε να συμβουλευτείτε το βιβλιαράκι εγγύησης που παρέχεται χωριστά. Τεχνική υποστήριξη Θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι είστε ευχαριστημένοι από την μηχανή σας. Αν δεν το έχετε κάνει ακόμη, καταχωρίστε το προϊόν στην διεύθυνση Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουμε να παραμείνουμε σε επαφή μαζί σας και να σας αποστείλουμε υπενθυμίσεις για εργασίες καθαρισμού και αφαλάτωσης. Για υποστήριξη ή βοήθεια, επισκεφθείτε τον δικτυακό τόπο της Philips ή επικοινωνήστε με την hotline Philips Saeco της χώρας σας. Οι τρόποι επικοινωνίας αναγράφονται στο βιβλιαράκι που παρέχεται χωριστά ή στον ιστότοπο

43 ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΌΪΌΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ 43 Για τον καθαρισμό και την αφαλάτωση χρησιμοποιήστε μόνο προϊόντα για την συντήρηση της Saeco. Μπορείτε να αγοράσετε αυτά τα προϊόντα από το διαδικτυακό κατάστημα Philips (αν υπάρχει στην χώρα σας) στη διεύθυνση τον μεταπωλητή της εμπιστοσύνης σας ή από τα εξουσιοδοτημένα κέντρα τεχνικής υποστήριξης. Αν αντιμετωπίζετε δυσκολίες να βρείτε τα προϊόντα για την συντήρηση της μηχανής, επικοινωνήσετε με την hotline Philips Saeco της χώρας σας. Οι τρόποι επικοινωνίας αναγράφονται στο βιβλιαράκι εγγύησης που παρέχεται χωριστά ή στην διεύθυνση Επισκόπηση των προϊόντων για την συντήρηση - ΦΙΛΤΡΟ ΝΕΡΟΥ INTENZA+ (CA6702) - ΓΡΑΣΟ (HD5061) - ΠΡΟΪΟΝ ΑΦΑΛΑΤΩΣΗΣ (CA6700) - MAINTENANCE KIT (CA 6706)

44 12 12 Rev.00 del GR Ο κατασκευαστής επιφυλάσσεται του δικαιώματος τροποποίησης χωρίς πρότερη ειδοποίηση.

Καταχωρίστε το προϊόν σας και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο www.saeco.com/welcome 12 Ελληνικά Type HD8642 / HD8643 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 12 GR ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Type HD8760

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Type HD8760 12 Ελληνικά ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Type HD8760 Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε την μηχανή. 12 GR Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο www.philips.com/welcome

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο Type HD8750 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο  Type HD8750 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο www.philips.com/welcome 12 Ελληνικά Type HD8750 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 12 GR ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο Type HD8750 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο  Type HD8750 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο www.philips.com/welcome 12 Ελληνικά Type HD8750 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 12 GR ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ

Διαβάστε περισσότερα

Type HD8749 GAGGIA NAVIGLIO. Εγχειρίδιο οδηγιών

Type HD8749 GAGGIA NAVIGLIO. Εγχειρίδιο οδηγιών Type HD8749 GAGGIA NAVIGLIO Εγχειρίδιο οδηγιών 2 ΕΛΛΗΝΙΚΑ Συγχαρητήρια για την αγορά της υπεραυτόματης μηχανής του καφέ Gaggia Naviglio! Οι παρούσες οδηγίες χρήσης ισχύουν για το μοντέλο HD8749. Αυτή η

Διαβάστε περισσότερα

HD8821 HD8822 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Υπεραυτόματη μηχανή καφέ espresso 3000 series

HD8821 HD8822 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ.  Υπεραυτόματη μηχανή καφέ espresso 3000 series Υπεραυτόματη μηχανή καφέ espresso 3000 series 12 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ HD8821 HD8822 Ελληνικά Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε την μηχανή. 12 GR Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε

Διαβάστε περισσότερα

Type HD8749 GAGGIA NAVIGLIO DELUXE. Εγχειρίδιο οδηγιών

Type HD8749 GAGGIA NAVIGLIO DELUXE. Εγχειρίδιο οδηγιών Type HD8749 GAGGIA NAVIGLIO DELUXE Εγχειρίδιο οδηγιών 2 ΕΛΛΗΝΙΚΑ Συγχαρητήρια για την αγορά της υπεραυτόματης μηχανής του καφέ Gaggia Naviglio Deluxe! Οι παρούσες οδηγίες χρήσης ισχύουν για το μοντέλο

Διαβάστε περισσότερα

HD8824 HD8825 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Υπεραυτόματη μηχανή καφέ espresso 3000 series

HD8824 HD8825 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ.  Υπεραυτόματη μηχανή καφέ espresso 3000 series Υπεραυτόματη μηχανή καφέ espresso 3000 series 12 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε την μηχανή. HD8824 HD8825 Ελληνικά 12 GR Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Type HD HD8764

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Type HD HD8764 12 Ελληνικά ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Type HD8761 - HD8764 Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε την μηχανή. 12 GR Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο www.philips.com/welcome

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο Type HD8753 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο  Type HD8753 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο www.philips.com/welcome 12 Ελληνικά Type HD8753 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 12 GR ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο Type HD8751 / HD8880 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο  Type HD8751 / HD8880 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο www.philips.com/welcome 12 Ελληνικά Type HD8751 / HD8880 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 12 GR ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο Type HD8752 / HD8881 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο  Type HD8752 / HD8881 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο www.philips.com/welcome 12 Ελληνικά Type HD8752 / HD8881 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 12 GR ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ

Διαβάστε περισσότερα

HD8826 HD8831 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Υπεραυτόματη μηχανή καφέ espresso 3100 series

HD8826 HD8831 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ.  Υπεραυτόματη μηχανή καφέ espresso 3100 series Υπεραυτόματη μηχανή καφέ espresso 3100 series 12 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε την μηχανή. HD8826 HD8831 Ελληνικά 12 GR Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Type HD8762

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Type HD8762 12 Ελληνικά ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Type HD8762 Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε την μηχανή. 12 GR Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο www.philips.com/welcome

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο Type HD8754 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο  Type HD8754 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο www.philips.com/welcome 12 Ελληνικά Type HD8754 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 12 GR ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ

Διαβάστε περισσότερα

Type HD8833 SUP 037R ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Type HD8833 SUP 037R ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Καταχωρίστε το προϊόν σας για να λαμβάνετε τεχνική υποστήριξη από τον ιστότοπο www.philips.com/welcome 12 Ελληνικά Type HD8833 SUP 037R ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 12 GR ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Type HD HD8767

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Type HD HD8767 12 Ελληνικά ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Type HD8766 - HD8767 Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε την μηχανή. 12 GR Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο www.philips.com/welcome

Διαβάστε περισσότερα

HD8841 HD8842 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Υπεραυτόματη μηχανή καφέ espresso 4000 series

HD8841 HD8842 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ.  Υπεραυτόματη μηχανή καφέ espresso 4000 series Υπεραυτόματη μηχανή καφέ espresso 4000 series 12 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε την μηχανή. HD8841 HD8842 12 Ελληνικά GR Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Type HD8762

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Type HD8762 12 Ελληνικά ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Type HD8762 Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε την μηχανή. 12 GR Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο www.philips.com/welcome

Διαβάστε περισσότερα

HD8832 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Υπεραυτόματη μηχανή καφέ espresso 3100 series

HD8832 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ.  Υπεραυτόματη μηχανή καφέ espresso 3100 series Υπεραυτόματη μηχανή καφέ espresso 3100 series 12 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ HD8832 Ελληνικά Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε την μηχανή. 12 GR Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Type HD8769, HD8777, HD8778, HD8869, HD8886

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Type HD8769, HD8777, HD8778, HD8869, HD8886 12 Ελληνικά ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Type HD8769, HD8777, HD8778, HD8869, HD8886 Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε την μηχανή. 12 GR Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο www.philips.com/welcome. Type HD8752 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο www.philips.com/welcome. Type HD8752 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο www.philips.com/welcome 12 Ελληνικά Type HD8752 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 12 GR ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Type HD8769

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Type HD8769 12 Ελληνικά ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Type HD8769 Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε την μηχανή. 12 GR Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο www.philips.com/welcome

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Type HD8768

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Type HD8768 12 Ελληνικά ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Type HD8768 Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε την μηχανή. 12 GR Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο www.philips.com/welcome

Διαβάστε περισσότερα

HD8828 HD8834 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Υπεραυτόματη μηχανή καφέ espresso 3100 series

HD8828 HD8834 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ.  Υπεραυτόματη μηχανή καφέ espresso 3100 series Υπεραυτόματη μηχανή καφέ espresso 3100 series 12 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε την μηχανή. HD8828 HD8834 Ελληνικά 12 GR Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Type HD8763

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Type HD8763 12 Ελληνικά ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Type HD8763 Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε την μηχανή. 12 GR Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο www.philips.com/welcome

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ CE ΕΤΟΣ 09 2006/95 ΕΚ, 2004/108 ΕΚ. SAECO INTERNATIONAL GROUP S.P.A Via Torretta, 240-40041 Gaggio Montano (Bo) - Italy δηλώνουμε υπεύθυνα ότι το προϊόν: ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΦΕ SUP 033R

Διαβάστε περισσότερα

HD8847 HD8848 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Υπεραυτόματη μηχανή καφέ espresso 4000 series

HD8847 HD8848 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ.  Υπεραυτόματη μηχανή καφέ espresso 4000 series Υπεραυτόματη μηχανή καφέ espresso 4000 series 12 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε την μηχανή. HD8847 HD8848 12 Ελληνικά GR Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Type HD HD8885

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Type HD HD8885 12 Ελληνικά ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Type HD8768 - HD8885 Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε την μηχανή. 12 GR Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο www.saeco.com/welcome

Διαβάστε περισσότερα

HD8844 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Υπεραυτόματη μηχανή καφέ espresso 4000 series

HD8844 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ.  Υπεραυτόματη μηχανή καφέ espresso 4000 series Υπεραυτόματη μηχανή καφέ espresso 4000 series 12 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ HD8844 Ελληνικά Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε την μηχανή. 12 GR Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη

Διαβάστε περισσότερα

Type HD8836 / HD8837 SUP 037DR ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Type HD8836 / HD8837 SUP 037DR ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Καταχωρίστε το προϊόν σας για να λαμβάνετε τεχνική υποστήριξη από τον ιστότοπο www.philips.com/welcome 12 Ελληνικά Type HD8836 / HD8837 SUP 037DR ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 12 GR ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ΜΟΝΤΕΛΟ: R-920

ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ΜΟΝΤΕΛΟ: R-920 ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ΜΟΝΤΕΛΟ: R-920 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν λειτουργήσετε τη συσκευή και φυλάξτε τις για μελλοντική αναφορά. Η συσκευή αυτή προορίζεται για χρήση σε οικιακές και

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο Type HD8854 / HD8856 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο  Type HD8854 / HD8856 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο www.philips.com/welcome 12 Ελληνικά Type HD8854 / HD8856 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 12 GR ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο Type HD8852 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο  Type HD8852 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο www.philips.com/welcome 12 Ελληνικά Type HD8852 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 12 GR ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ

Διαβάστε περισσότερα

Type HD8752 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Type HD8752 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Καταχωρίστε το προϊόν και ζητήστε υποστήριξη μέσω του Διαδικτυακού τόπου www.philips.com/welcome 12 Ελληνικά Type HD8752 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 12 GR ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρίστε το προϊόν σας για να λαμβάνετε τεχνική υποστήριξη από τον ιστότοπο Type HD8833 SUP 037R

Καταχωρίστε το προϊόν σας για να λαμβάνετε τεχνική υποστήριξη από τον ιστότοπο  Type HD8833 SUP 037R Καταχωρίστε το προϊόν σας για να λαμβάνετε τεχνική υποστήριξη από τον ιστότοπο www.philips.com/welcome Type HD8833 SUP 037R GR,. ΓΕΝΙΚΑ Η μηχανή καφέ προορίζεται για την παρασκευή καφέ εσπρέσο χρησιμοποιώντας

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο www.philips.com/welcome. Type HD8855 / HD8857 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο www.philips.com/welcome. Type HD8855 / HD8857 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο www.philips.com/welcome 12 Ελληνικά Type HD8855 / HD8857 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 12 GR ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Type HD8965

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Type HD8965 12 Ελληνικά ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Type HD8965 Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε την μηχανή. 12 GR Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο www.philips.com/welcome

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Type HD8966

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Type HD8966 12 Ελληνικά ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Type HD8966 Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε την μηχανή. 12 GR Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο www.saeco.com/welcome

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο Type HD8920 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο  Type HD8920 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο www.philips.com/welcome 12 Ελληνικά Type HD8920 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 12 GR ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο Type HD8851 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο  Type HD8851 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο www.philips.com/welcome 12 Ελληνικά Type HD8851 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 12 GR ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Type HD8964

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Type HD8964 12 Ελληνικά ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Type HD8964 Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε τη μηχανή. 12 GR Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο www.saeco.com/welcome

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο Type HD8953 / HD8954 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο  Type HD8953 / HD8954 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο www.philips.com/welcome 12 Ελληνικά Type HD8953 / HD8954 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 12 GR ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ

Διαβάστε περισσότερα

D 3101 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

D 3101 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Βραστήρας D 3101 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Προσοχή: Πριν εγκαταστήσετε και χρησιμοποιήσετε τη συσκευή σας, θα πρέπει να διαβάσετε αυτές τις οδηγίες εγκατάστασης και χρήσης, οι οποίες θα σας επιτρέψουν να εξοικειωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

V 50/60Hz W 1.7L

V 50/60Hz W 1.7L ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ηλεκτρικός Βραστήρας Μοντέλο: R-778 220-240V 50/60Hz 1850--2200W 1.7L ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Όταν χρησιμοποιείτε ηλεκτρικές συσκευές, πρέπει να τηρείτε τις βασικές προφυλάξεις ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ΕΣΠΡΕΣΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ΕΣΠΡΕΣΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ΕΣΠΡΕΣΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: R-972 Διαβάστε προσεκτικά το παρόν εγχειρίδιο πριν τη χρήση της συσκευής και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Όταν χρησιμοποιείτε ηλεκτρικές

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΡΡΙΨΗ.

ΑΠΟΡΡΙΨΗ. 12 ΑΠΟΡΡΙΨΗ Θέστε εκτός λειτουργίας τις συσκευές που δεν χρησιμοποιούνται. Βγάλτε το φις από την πρίζα και κόψτε το καλώδιο τροφοδοσίας. Στο τέλος ζωής της συσκευής, προσκομίστε την στο κατάλληλο σημείο

Διαβάστε περισσότερα

GR Ηλεκτρικός βραστήρας

GR Ηλεκτρικός βραστήρας SWK 1750SS GR Ηλεκτρικός βραστήρας - 1 - GR Ηλεκτρικός βραστήρας Σημαντικές οδηγίες ασφάλειας ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΞΤΕ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ. Η παρούσα συσκευή μπορεί να χρησιμοποιείται από παιδιά

Διαβάστε περισσότερα

ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: KE7068. Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά.

ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: KE7068. Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: KE7068 Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Διαβάστε όλες τις οδηγίες πριν τη

Διαβάστε περισσότερα

SWK 2510WH SWK 2511BK. GR Βραστήρας. Copyright 2016, Fast ČR, a.s

SWK 2510WH SWK 2511BK. GR Βραστήρας. Copyright 2016, Fast ČR, a.s SWK 2510WH SWK 2511BK GR Βραστήρας - 1 - GR Βραστήρας Σημαντικές οδηγίες ασφάλειας ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΞΤΕ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ. Η παρούσα συσκευή μπορεί να χρησιμοποιείται από παιδιά 8 ετών και

Διαβάστε περισσότερα

ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ

ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ Model No: AS8622 Ref. No: 857-8622 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Αυτή η συσκευή έχει σχεδιαστεί ΜΟΝΟ για οικιακή χρήση. Καμία ευθύνη δεν φέρει ο κατασκευαστής για βλάβη που προκλήθηκε από

Διαβάστε περισσότερα

Nuvelle Ηλεκτρικός Βραστήρας KP 1419S ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Nuvelle Ηλεκτρικός Βραστήρας KP 1419S ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Nuvelle Ηλεκτρικός Βραστήρας KP 1419S ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή και φυλάξτε τες για πιθανή μελλοντική ανάγνωση 1 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Type HD8930 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Type HD8930 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Καταχωρίστε το προϊόν και ζητήστε υποστήριξη μέσω του Διαδικτυακού τόπου www.philips.com/welcome 12 Ελληνικά Type HD8930 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 12 GR ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

HERENTHAL. Tοστιέρα HT-ST Οδηγίες Χρήσης

HERENTHAL. Tοστιέρα HT-ST Οδηγίες Χρήσης HERENTHAL Tοστιέρα HT-ST750.14 Οδηγίες Χρήσης Aγαπητέ πελάτη, Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν συνδέσετε τη συσκευή στην πρίζα για την αποφυγή πρόκλησης ζημιάς από λανθασμένη

Διαβάστε περισσότερα

BRN Εγχειρίδιο χρήσης

BRN Εγχειρίδιο χρήσης BRN-0003 Εγχειρίδιο χρήσης Διαβάστε προσεκτικά το παρόν εγχειρίδιο πριν τη χρήση της συσκευής και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. Οδηγίες ασφάλειας Πριν τη χρήση ελέγξτε ότι η τάση της πρίζας αντιστοιχεί

Διαβάστε περισσότερα

SWK 1890SS. GR Ηλεκτρικός βραστήρας μεταβλητής θερμοκρασίας. Copyright 2017, Fast ČR, a.s

SWK 1890SS. GR Ηλεκτρικός βραστήρας μεταβλητής θερμοκρασίας. Copyright 2017, Fast ČR, a.s SWK 1890SS GR Ηλεκτρικός βραστήρας μεταβλητής θερμοκρασίας - 1 - GR Ηλεκτρικός βραστήρας μεταβλητής θερμοκρασίας Σημαντικές οδηγίες ασφάλειας ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΞΤΕ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ. Η παρούσα

Διαβάστε περισσότερα

GR Ηλεκτρικός βραστήρας μεταβλητής θερμοκρασίας

GR Ηλεκτρικός βραστήρας μεταβλητής θερμοκρασίας SWK 2090BK GR Ηλεκτρικός βραστήρας μεταβλητής θερμοκρασίας - 1 - GR Ηλεκτρικός βραστήρας μεταβλητής θερμοκρασίας Σημαντικές οδηγίες ασφάλειας ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΞΤΕ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ. Η παρούσα

Διαβάστε περισσότερα

Nuvelle Μηχανή Καφέ Φίλτρου CFP 1019W

Nuvelle Μηχανή Καφέ Φίλτρου CFP 1019W Nuvelle Μηχανή Καφέ Φίλτρου CFP 1019W ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή και φυλάξτε τες για πιθανή μελλοντική ανάγνωση ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Πριν

Διαβάστε περισσότερα

ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ Model No. R-738

ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ Model No. R-738 ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ Model No. R-738 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Πριν χρησιµοποιήσετε τη συσκευή για πρώτη φορά, διαβάστε προσεχτικά τις οδηγίες χρήσης. Φυλάξτε το παρόν εγχειρίδιο για µελλοντική αναφορά. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

2. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΉΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

2. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΉΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. ΒΑΣΙΚΈΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΉΣΕΙΣ ΑΣΦΆΛΕΙΑΣ Η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άτομα με μειωμένες κινητικές, αισθητηριακές ή νοητικές ικανότητες ή χωρίς εμπειρία ή κατάλληλη γνώση, εάν αυτά βρίσκονται υπό

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή συσκευής ( Σχεδ. 1)

Περιγραφή συσκευής ( Σχεδ. 1) Model No: R-102 Σκουπάκι Χειρός Οδηγίες Χρήσης Περιγραφή Επαναφορτιζόµενο σκουπάκι χειρός για υγρά και στερεά. Απορροφά εύκολα σκόνη και νερό. Είναι εύχρηστο για το σπίτι και παρόµοιους χώρους. Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

DUE-1238 ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

DUE-1238 ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ DUE-1238 ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Διαβάστε το εγχειρίδιο χρήσης προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν για πρώτη φορά και φυλάξετε τη συσκευή σε ασφαλές μέρος, για να

Διαβάστε περισσότερα

Personal Sports Blender D1202

Personal Sports Blender D1202 Personal Sports Blender D1202 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν. Φυλάξτε τες για πιθανή μελλοντική χρήση. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ 1. Αυτή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΦΡΥΓΑΝΙΕΡΑ: TSH-1138

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΦΡΥΓΑΝΙΕΡΑ: TSH-1138 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΦΡΥΓΑΝΙΕΡΑ: TSH-1138 Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες και κρατήστε τις για μελλοντική αναφορά. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Πριν χρησιμοποιήσετε αυτή την ηλεκτρική συσκευή, πρέπει πάντα να ακολουθείτε

Διαβάστε περισσότερα

HERENTHAL. Tοστιέρα Γκριλ HT-PME2000. Οδηγίες Χρήσης

HERENTHAL. Tοστιέρα Γκριλ HT-PME2000. Οδηγίες Χρήσης HERENTHAL Tοστιέρα Γκριλ HT-PME2000 Οδηγίες Χρήσης Ασφάλεια Ελέγξτε ότι η τάση τροφοδοσίας ρεύματος συμφωνεί με αυτήν που αναγράφεται στη συσκευή και στις οδηγίες χρήσης Αφαιρέστε τη συσκευή από την πρίζα

Διαβάστε περισσότερα

Ατμοκαθαριστής FA Εγχειρίδιο χρήσης [1]

Ατμοκαθαριστής FA Εγχειρίδιο χρήσης [1] Ατμοκαθαριστής FA-5141-1 Εγχειρίδιο χρήσης [1] ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Όταν χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας πρέπει να τηρούνται βασικές προφυλάξεις, συμπεριλαμβανομένου των παρακάτω: Διαβάστε όλες τις

Διαβάστε περισσότερα

Η μηχανή X8 TRIO της FRANCIS-FRANCIS χρησιμοποιεί αποκλειστικά τις κάψουλες: M.I.E. SYSTEM - METODO IPERESPRESSO

Η μηχανή X8 TRIO της FRANCIS-FRANCIS χρησιμοποιεί αποκλειστικά τις κάψουλες: M.I.E. SYSTEM - METODO IPERESPRESSO 1 1 Η μηχανή X8 TRIO της FRANCIS-FRANCIS χρησιμοποιεί αποκλειστικά τις κάψουλες: M.I.E. SYSTEM - METODO IPERESPRESSO 21 21 Capsules Dark Roasting 21 Capsules Medium Roasting 14 Capsules Decaffeinated Το

Διαβάστε περισσότερα

Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ

Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ Model: R-266 Power: 230V 50Hz 750W Οδηγίες λειτουργίας και ασφαλείας Model: R-263 Power: 230V 50Hz 750W - ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΗ ΜΟΝΟ ΧΡΗΣΗ - ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΛΟ: S1255BL Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες και κρατήστε τις για μελλοντική αναφορά

ΜΟΝΤΕΛΟ: S1255BL Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες και κρατήστε τις για μελλοντική αναφορά ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: S1255BL Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες και κρατήστε τις για μελλοντική αναφορά ΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Για να χρησιμοποιήσετε αυτή τη συσκευή πρέπει να τηρείτε βασικούς κανόνες

Διαβάστε περισσότερα

GR Πλήρως αυτόματος μάγειρας ρυζιού

GR Πλήρως αυτόματος μάγειρας ρυζιού SRM 1890SS SRM 1891RD GR Πλήρως αυτόματος μάγειρας ρυζιού - 1 - GR Πλήρως αυτόματος μάγειρας ρυζιού Σημαντικές οδηγίες ασφάλειας ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΞΤΕ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ. Η παρούσα συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΣΤΙΕΡΑ ΜΕ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: S1306SM. Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης προσεκτικά πριν συνδέσετε τη συσκευή

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΣΤΙΕΡΑ ΜΕ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: S1306SM. Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης προσεκτικά πριν συνδέσετε τη συσκευή ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΣΤΙΕΡΑ ΜΕ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: S1306SM Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης προσεκτικά πριν συνδέσετε τη συσκευή στο ρεύμα, για την αποφυγή βλάβης από λανθασμένη χρήση. Δώστε ιδιαίτερη

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΑΣ ΧΕΡΙΩΝ TURBO ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ

ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΑΣ ΧΕΡΙΩΝ TURBO ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ www.colorato.net ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΑΣ ΧΕΡΙΩΝ TURBO ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: CLHD-140W CLHD-140S Προσοχή: Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο πριν την εγκατάσταση και τη χρήση ΓΕΝΙΚΑ 1. Είναι σημαντικό να κατανοηθούν πλήρως

Διαβάστε περισσότερα

espresso D 2302 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν από τη χρήση και φυλάξτε τες για πιθανή μελλοντική αναφορά

espresso D 2302 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν από τη χρήση και φυλάξτε τες για πιθανή μελλοντική αναφορά espresso D 2302 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν από τη χρήση και φυλάξτε τες για πιθανή μελλοντική αναφορά Σημαντικές προειδοποιήσεις ασφάλειας: Πριν τη χρήση αυτής της ηλεκτρικής

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα σιδερώματος με βάση ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ RL-DBST-1000

Σύστημα σιδερώματος με βάση ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ RL-DBST-1000 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ RL- Παρακαλώ πριν τη χρήση διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες χρήσης προσεκτικά και φυλάξτε τις για μελλοντική αναφορά. Οδηγίες Ασφαλείας Εάν το καλώδιο είναι κατεστραμμένο, πρέπει να αντικατασταθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΙΛΚ ΣΕΪΚ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΙΛΚ ΣΕΪΚ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΙΛΚ ΣΕΪΚ ΨΗΛΩΝ ΠΙΔΟΣΕΩΝ Διαβάστε και φυλάξτε αυτές τις οδηγίες Μοντέλο: PDM-9042 Σημαντικές οδηγίες ασφάλειας 1. Διαβάστε τις οδηγίες προσεκτικά. 2. Για να προστατευτείτε από τον

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΤΣΑΓΙΟΥ MOD. R-760. Οδηγίες Χρήσης

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΤΣΑΓΙΟΥ MOD. R-760. Οδηγίες Χρήσης ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΤΣΑΓΙΟΥ MOD. R-760 Οδηγίες Χρήσης I. Επισκόπηση Προϊόντος: 1. Έξυπνο σύστημα ελέγχου θερμοκρασίας, με επιλογή ανάμεσα σε 70, 80, 90, και 100. Τάση: 220-240V, Συχνότητα: 50Hz, Ισχύς:

Διαβάστε περισσότερα

GR Ηλεκτρικός μύλος άλεσης κόκκων καφέ

GR Ηλεκτρικός μύλος άλεσης κόκκων καφέ SCG 5050BK GR Ηλεκτρικός μύλος άλεσης κόκκων καφέ - 1 - GR Ηλεκτρικός μύλος άλεσης κόκκων καφέ Σημαντικές οδηγίες ασφάλειας ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΞΤΕ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ. Η παρούσα συσκευή μπορεί

Διαβάστε περισσότερα

Oδηγίες χρήσεως. Σεσουάρ μαλλιών

Oδηγίες χρήσεως. Σεσουάρ μαλλιών Oδηγίες χρήσεως Σεσουάρ μαλλιών GR 8 1 7 6 2 3 4 5 2 GR Σεσουάρ μαλλιών Σύνδεση με την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος Η συσκευή αυτή πρέπει να συνδέεται μόνο με γειωμένη πρίζα, εγκατεστημένη σύμφωνα με τις

Διαβάστε περισσότερα

6. Η συσκευή αυτή δεν πρέπει να χρησιµοποιείται από άτοµα (συµπεριλαµβανοµένων και παιδιών) µε µειωµένες αισθητηριακές ικανότητες, ή χαµηλή νοητική ικ

6. Η συσκευή αυτή δεν πρέπει να χρησιµοποιείται από άτοµα (συµπεριλαµβανοµένων και παιδιών) µε µειωµένες αισθητηριακές ικανότητες, ή χαµηλή νοητική ικ ΣΙ ΕΡΟ ΑΤΜΟΥ MOD. R-390 Παρακαλούµε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και το σχεδιάγραµµα της συσκευής, πριν τη πρώτη χρήση. Προσοχή: 1. Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά το παρόν εγχειρίδιο πριν χρησιµοποιήσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Type HD HD HD HD8978

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Type HD HD HD HD8978 12 Ελληνικά ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Type HD8969 - HD8975 - HD8977 - HD8978 Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε τη μηχανή. Μόνο για τα Type HD8969, HD8977 και HD8978 12 GR Saeco Avanti

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ

ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση σας στο προϊόν μας. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες αυτές και φυλάξτε τις για μελλοντική χρήση. Παρακαλούμε

Διαβάστε περισσότερα

SWK 1760BK SWK 1761WH. GR Ηλεκτρικός βραστήρας μεταβλητής θερμοκρασίας. Copyright 2017, Fast ČR, a.s.

SWK 1760BK SWK 1761WH. GR Ηλεκτρικός βραστήρας μεταβλητής θερμοκρασίας. Copyright 2017, Fast ČR, a.s. SWK 1760BK SWK 1761WH GR Ηλεκτρικός βραστήρας μεταβλητής θερμοκρασίας - 1 - GR Ηλεκτρικός βραστήρας μεταβλητής θερμοκρασίας Σημαντικές οδηγίες ασφάλειας ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΞΤΕ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ.

Διαβάστε περισσότερα

PD10/16-SDE ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ

PD10/16-SDE ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ PD10/16-SDE ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο πριν χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά τη συσκευή. Τοποθετήστε τη συσκευή σε

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΜΟΝΟΣΤΥΦΤΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ

ΛΕΜΟΝΟΣΤΥΦΤΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ ΛΕΜΟΝΟΣΤΥΦΤΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ Model No: JE-601A Ref. No: 859-71121 Συγχαρητήρια για την επιλογή σας να προμηθευτείτε ένα προϊόν. Η ποιότητα κατασκευής είναι εγγυημένη και οι προδιαγραφές σύμφωνες με τα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Type HD9712

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Type HD9712 12 Ελληνικά ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Type HD9712 Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε την μηχανή. 12 GR Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο www.saeco.com/welcome

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης 2 σε 1 σκουπάκι χειρός

Εγχειρίδιο χρήσης 2 σε 1 σκουπάκι χειρός Εγχειρίδιο χρήσης 2 σε 1 σκουπάκι χειρός Μοντέλο: VC-1156 Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και κρατήστε τις για μελλοντική αναφορά ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Type HD8967 / HD8968 / HD8969

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Type HD8967 / HD8968 / HD8969 12 Ελληνικά ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Type HD8967 / HD8968 / HD8969 Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε την μηχανή. App available on Google Play starting from October 2014 Tablet not

Διαβάστε περισσότερα

KQG-6617G KOR-6L773S(KOR-7G78)(그)_AMIRIDIS rxnt]]x^nsgrxnt]zyw~oἤpu GGGY YWX]TW`TW\GGG㝘䟸GXa\^a[W

KQG-6617G KOR-6L773S(KOR-7G78)(그)_AMIRIDIS rxnt]]x^nsgrxnt]zyw~oἤpu GGGY YWX]TW`TW\GGG㝘䟸GXa\^a[W KQG-6617G ΟΔHΓOΣ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΑΓΩΜΑ & 1 2 3 3 4 5 6 7 8 8 9 10 11 11 12 12 12 13 14 15 17 18 0,8 1 2 3 9 10 4 11 12 13 9 6 7 5 Πίνακας ελέγχου Door open button - To open the door push the door open button.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Μηχανής LB Compact

Οδηγίες Χρήσης Μηχανής LB Compact Οδηγίες Χρήσης LB Compact Σας ευχαριστούμε, που διαλέξατε τη μηχανή εσπρέσσο Lavazza BLUE LB Compact. Πριν χρησιμοποιήσετε τη μηχανή, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης, που εξηγούν πως μπορείτε να

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΟΜΠΑ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ ΑΝΘΡΑΚΑ AR4B01

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΟΜΠΑ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ ΑΝΘΡΑΚΑ AR4B01 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΟΜΠΑ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ ΑΝΘΡΑΚΑ AR4B01 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ: Διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο περιέχει σημαντικές οδηγίες για την ασφαλή τοποθέτηση, χρήση και συντήρηση. Σημαντικές οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

ΜΙΞΕΡ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: HM888. Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση. και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά.

ΜΙΞΕΡ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: HM888. Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση. και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. ΜΙΞΕΡ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: HM888 Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Πριν χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρική συσκευή, πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

EL Αναδευτήρας και θερμαντήρας γάλακτος

EL Αναδευτήρας και θερμαντήρας γάλακτος SMF 4000BK EL Αναδευτήρας και θερμαντήρας γάλακτος Μετάφραση του πρωτότυπου εγχειριδίου - 1 - EL Αναδευτήρας και θερμαντήρας γάλακτος Σημαντικές οδηγίες για την ασφάλεια ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΣΣΕΤΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: Εταιρεία VALEO Formosa Office Building 4F 3, 161, Sung The Road Taipei, Taiwan, R.O.C.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: Εταιρεία VALEO Formosa Office Building 4F 3, 161, Sung The Road Taipei, Taiwan, R.O.C. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: Εταιρεία VALEO Formosa Office Building 4F 3, 161, Sung The Road Taipei, Taiwan, R.O.C. P/N: 700351626(09.03) ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ: Διαβάστε τις οδηγίες προσεκτικά και απευθυνθείτε στις

Διαβάστε περισσότερα

Μοντέλο R-539 Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε την συσκευή και αποθηκεύστε για μελλοντική χρήση

Μοντέλο R-539 Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε την συσκευή και αποθηκεύστε για μελλοντική χρήση BLENDER Οδηγίες χρήσης Μοντέλο R-539 Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε την συσκευή και αποθηκεύστε για μελλοντική χρήση Σημαντικές οδηγίες προφύλαξης Όταν χρησιμοποιείτε την ηλεκτρική

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΤΥΠΟΥ CONVECTOR ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΤΥΠΟΥ CONVECTOR ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΤΥΠΟΥ CONVECTOR ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Mοντέλο: UHC-862 ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν τη χρήση της συσκευής και φυλάξτε τες για μελλοντική χρήση ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΑΠΙΕΡΑΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΑΠΙΕΡΑΣ www.colorato.net ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΑΠΙΕΡΑΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: CLDM-400A Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν τη χρήση της συσκευής και διατηρήστε τις για μελλοντική χρήση H COLORATO συνιστά

Διαβάστε περισσότερα

Σημαντικές Σημειώσεις Ασφαλείας

Σημαντικές Σημειώσεις Ασφαλείας Σημαντικές Σημειώσεις Ασφαλείας Παρακαλούμε διαβάστε τις παρακάτω πληροφορίες για να εξασφαλίσετε τη σωστή λειτουργία του μηχανήματος. 1 Διαβάστε το εγχειρίδιο προσεκτικά πριν συνδέσετε το μηχάνημα. 2

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΑΣΦΑΛΕΙΑ... 10 Βασικές προειδοποιήσεις ασφαλείας... 10

ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΑΣΦΑΛΕΙΑ... 10 Βασικές προειδοποιήσεις ασφαλείας... 10 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ... 10 Βασικές προειδοποιήσεις ασφαλείας... 10 ΣΥΜΒΑΤΗ ΧΡΗΣΗ... 11 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ... 11 Χειριστήρια... 11 Σίδερο επαγγελματικού τύπου... 11... 11 ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ... 12...

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΜΕ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΟ ΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΡΟΦΗΜΑΤΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: SB8151

ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΜΕ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΟ ΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΡΟΦΗΜΑΤΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: SB8151 ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΜΕ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΟ ΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΡΟΦΗΜΑΤΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: SB8151 Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης και φυλάξτε τις για μελλοντική αναφορά ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Πριν χρησιμοποιήσετε αυτή

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Model No.: R-912

ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Model No.: R-912 ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Model No.: R-912 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 1. Θήκη φίλτρου 2. Άνω κάλυµµα 3. Καπάκι δεξαµενής 4. εξαµενή 5. ιακόπτης λειτουργίας 6. Κύριο σώµα συσκευής 7. Γυάλινη κανάτα 8. Χερούλι κανάτας 9.

Διαβάστε περισσότερα