Γεώργιος Δαρζέντας, Πρόεδρος Λιμενικού Ταμείου Θήρας. Αγαπητοί Κυρίες και Κύριου Σύνεδροι

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Γεώργιος Δαρζέντας, Πρόεδρος Λιμενικού Ταμείου Θήρας. Αγαπητοί Κυρίες και Κύριου Σύνεδροι"

Transcript

1 Γεώργιος Δαρζέντας, Πρόεδρος Λιμενικού Ταμείου Θήρας Αγαπητοί Κυρίες και Κύριου Σύνεδροι Καλωσορίζω όλους εσάς στην ομορφιά του κόσμου Όμως δεν ξέρω πραγματικά πως ακριβώς να ξεκινήσω. Να ξεκινήσω ευχάριστα..; Να σας πληγώσω..; Να σας στενοχωρήσω ; Να σας προβληματίσω ; Θα ξεκινήσω με κάποια λόγια που έχω γράψει, κάποια είναι δικά μου κάποια άλλα τα έχω κλέψει Καλωσορίσατε στην Σαντορίνη μας στην ομορφιά του κόσμου Θήρα Θηρασιά Ασπρονήσι τρία νησιά στα ακρόχειλα μιας γιγάντιας χοάνης. Απομεινάρια στεριανά του ηφαίστειου θόλου της αρχαίας Στρογγυλής. Σαντορίνη νοματίζουμε σήμερα το ηφαιστειακό πλάσμα, το γέννημα της γαίας, του ήλιου και των ανθρώπων. Η προϊστορική Στρογγυλή, η Καλλίστη των Φοινίκων, η Θήρα των Λακεδαιμονίων, η Σαντορίνη των Ενετών, Ενετός είμαι και εγώ, η δική μας Σαντορίνη συμπυκνώνει την γεωλογική ιστορία του πλανήτη μας και την ιστορική εξέλιξη σπουδαίων χιλιόχρονων πολιτισμών, συνθέτοντας ένα μοναδικό τοπίο μύθου και ιστορίας με εμφανή την δραματικότητα των ηφαιστειακών εκρήξεων και μία αρχιτεκτονική υψηλής αισθητικής. Δεν είναι δικά μου όλα αυτά Αυτή λοιπόν η ομορφιά για την οποία μιλάμε τώρα μας προβληματίζει χρόνια Συνεχίζοντας θα ήθελα να σας αναφέρω ότι: Σαν σήμερα, στις 23/09/2005 ένας άνθρωπος χάνει την ζωή του στο Ακρωτήρι Εφτά χρόνια δεν κάνουμε τίποτα Μετά από εφτά χρόνια τον Απρίλη του 2012 και μετά από πολύ μεγάλη προσπάθεια και έργο του Δημάρχου, επανήλθε η λειτουργία του αρχαιολογικού χώρου. Σήμερα είναι μία από τις πλέον ευτυχισμένες στιγμές της ναυτικής μου ζωής που γνώρισα και άκουσα τον κ Δρέττα. Σαν σήμερα δηλαδή, ανακάλυψα τον κ. Δρέττα. Αυτό το θεωρώ κάτι πάρα πολύ σημαντικό. Εάν δεν εκτιμούσα το ακροατήριο, δεν θα ήμουνα τώρα εδώ δεν έχω καμία θέση εδώ. Παλεύει ο φίλος ο Βαγγέλης ( κ. Σιγάλας) για την ανάγκη δημιουργίας νέου λιμανιού. Και βρέθηκε κάποιος ανθυποπλοίαρχος για μένα γιατί η ζωή μου είναι ένα καράβι και βλέπω τη ζωή σαν ένα καράβι και λέει στον κ Δρέττα που είναι πλοίαρχος, για φούντο την αριστερή. Είναι σαν να δίνει εντολή ο ανθυποπλοίαρχος για το τι πρέπει να κάνει ο πλοίαρχος σε ένα καράβι. Και δεν μίλησε κανένας.. Προβληματισμοί ατελείωτοι Σαν σήμερα, έγινε η άλωση της Τριπολιτσάς Σαν σήμερα, ο Γερμανός αστρονόμος Γιόχαν Γκέϊλ ανακάλυψε τον πλανήτη Ποσειδώνα.

2 Σήμερα, ανακάλυψα τον κύριο Δρέττα. Σας βλέπω σιωπήσατε όλοι προβληματιστήκατε όλοι Το 1880 ξεκίνησε η διαδικασία για την δημιουργία λιμανιού στη Σαντορίνη Το 2012 δεν υπάρχει λιμάνι στη Σαντορίνη Το 2012 περνάει το καράβι Πρέβελης για Κρήτη και Ρόδο και ο πλοίαρχος δηλώνει αδυναμία προσέγγισης στο λιμάνι του Αθηνιού λόγω καιρού και μένει η θεία μου η Μαρία, που πρέπει να φύγει και δεν έχει άλλα χρήματα να πληρώσει για αεροπλάνο, αποσβολωμένη στο λιμάνι κοιτάζοντας το καράβι να φεύγει και βγάζει το μαντίλι., το ζωριασμένο από τον καιρό και την χρήση και αποχαιρετά τον καημό της γιατί δεν υπάρχει λιμάνι στη Σαντορίνη Το 2012 τι άλλο να πω; Νωρίτερα, ο κ. Συρμαλένιος είπε να ευχηθούμε για πλοία που θα εξυπηρετούν όλες τις γραμμές Είμαι ενάντια στη δημόσια διαχείριση της ακτοπλοΐας. Αυτή είναι η δική μου άποψη Η εποχή της ελληνικής ακτοπλοΐας με εξήντα αρχιπλοιάρχους χωρίς καρέκλα. Το αποτέλεσμα; Μηδέν και μηδέν μηδέν. Άποψη μου είναι η δημόσια και ιδιωτική ακτοπλοΐα με ποσοστά διαχειρίσιμα δηλαδή: χρηστή και ελεγχόμενη οικονομική διαχείριση. Και θα ήθελα να δηλώσω ότι αν τελικά αγοράσουν καράβια για αυτές τις γραμμές, προτίθεμαι για ένα χρόνο να τα ταξιδεύω δωρεάν. Γενικά η παρουσίαση του κ Δρέττα με αναστάτωσε πολύ με έχει τρελάνει. Είχα ετοιμάσει κάποια πράγματα να σας πω για το λιμενικό Ταμείο, για τον Ι.S.P.S και για τους συνεργάτες μας συμβούλους για θέματα ασφάλειας των λιμένων που είναι σήμερα κοντά μας.. Θα σας αναφέρω επιγραμματικά κάποια από αυτά Όταν αναλάβαμε την διοίκηση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου το 2011 υπήρχε μία ακαταστασία Στο Διοικητικό Συμβούλιο δεν υπάρχει αντιπολίτευση υπάρχει μόνο συμπολίτευση Οι αποφάσεις μας είναι ταχύτατες οι θεωρήσεις καθυστερούν Ο πρόεδρος του λιμενικού Ταμείου της Πάτμου, ο οποίος είναι σήμερα μαζί μας, μου αναφέρει ότι θεωρούνται οι μελέτες μέσα σε πέντε ημέρες σε εμάς καθυστερούν Μπορεί να γίνουν και αυτές οι διαδικασίες ταχύτατες ;;; Όλη αυτή η κατάσταση μόνο πρόβλημα δημιουργεί και άγχος έχουμε μιλήσει πάρα πολλές φορές για τα προβλήματα στα λιμάνια σε διάφορες συναντήσεις και τίποτα δεν έχει γίνει Τί άλλο να πω ;;; Πριν λίγες μέρες έγινε η οριστική παραλαβή του λιμανιού του Αθηνιού δίχως να υπάρχει πυρόσβεση και αναγκαστήκαμε και προμηθευτήκαμε μία τροχήλατη αντλία πυρόσβεσης σε περίπτωση που συμβεί κάτι να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε να μην γίνουμε ρεζίλι διεθνώς Τι άλλο να πω;;; Στα θέματα ασφάλειας, που είναι κρίσιμης σημασίας για την ασφάλεια των θαλάσσιων μεταφορών και ειδικότερα των Κρουαζιερόπλοιων και των επιβατών

3 τους, έχουμε κάνει σημαντικά βήματα και βρισκόμαστε πλέον στη φάση υλοποίησης μέτρων και διαδικασιών ασφαλείας που προβλέπει η διεθνής και εθνική νομοθεσία και συγκεκριμένα: Έχουμε προσλάβει μία αξιόπιστη εταιρεία που ειδικεύεται σε θέματα ασφάλειας για την ορθότερη εφαρμογή του κώδικα ISPS για τα καράβια και για τους επιβάτες του στα λιμάνια. Έγινε νέα οριοθέτηση των Λιμενικών Εγκαταστάσεων καθώς και δύο περιοχών Αγκυροβολίας στο θαλάσσιο μέτωπο του Όρμου Φηρών και Αθηνιού, αγκυροβόλια που δεν υπήρχαν στον παλαιό σχεδιασμό, όπου θα λαμβάνονται συγκεκριμένα μέτρα και διαδικασίες ασφαλείας τόσο για τα αγκυροβολούντα στις εν λόγω περιοχές Κρουαζιερόπλοια όσο και για τους επιβάτες τους όπως προβλέπουν τόσο η Διεθνής Νομοθεσία, κάτι που ήμασταν υποχρεωμένοι να το εφαρμόσουμε το 2007 και θα εφαρμοστεί του Επίσης, αναθέσαμε και εκπονήθηκε η μελέτη το 2008 και το 2009 για την κυκλοφοριακή ρύθμιση και για την στάθμευση στο λιμάνι του Αθηνιού, χωρίς να ληφθούν υπόψη οι κανονισμοί και τα μέτρα του κώδικά Τι να πω; Συνεχίζω Ολοκληρώθηκε η Αναθεώρηση των Αξιολογήσεων και Σχεδίων Ασφαλείας των Λιμενικών μας Εγκαταστάσεων Αθηνιού και Όρμου Φηρών έτσι ώστε να συνάδουν τόσο με τη νέα οριοθέτηση και τα αγκυροβόλια όσο και με τα μέτρα και διαδικασίες ασφαλείας που η υλοποίησή τους βρίσκεται σε εξέλιξη. Εκπονήθηκαν, παρουσιάσθηκαν και συμφωνήθηκαν την περασμένη Τετάρτη 19/9/2012 οι νέες λειτουργικές διαδικασίες και για τις δύο Λιμενικές Εγκαταστάσεις, Αθηνιού και Όρμου Φηρών, και θα αρχίσει η σταδιακή υλοποίησή τους έτσι ώστε να επιτευχθεί η πλήρης εφαρμογή τους μέχρι την έναρξη της νέας τουριστικής περιόδου Προσκαλέσαμε 50 άτομα και εμφανίστηκαν 5 Θα υπογράψουμε συμφωνία Ασφαλείας με την Ένωση Λεμβούχων Θήρας, τον πολύτιμο συνεργάτη του Δ.Λ.Τ Θήρας, που με το σύγχρονο στόλο της παρέχει υψηλού επιπέδου λεμβουχικές υπηρεσίες μεταφοράς επιβατών από/προς τα Κρουαζιερόπλοια και γιωτ που παραμένουν στα αγκυροβόλια. Θα πρέπει εδώ να σημειώσω ότι η Ένωση Λεμβούχων Θήρας, πρωτοπόρα όπως πάντα, έχει εκπονήσει τη δικής της Αξιολόγηση και Σχέδιο Ασφάλειας για τις παρεχόμενες λεμβουχικές υπηρεσίες έτσι ώστε σε συνδυασμό με τα αντίστοιχα Σχέδια Ασφαλείας των Λιμενικών Εγκαταστάσεων να προσφέρεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια για τα Κρουαζιερόπλοια και γιωτ στα αγκυροβόλια.

4 Άρχισε ήδη από τον Ιούλιο η διενέργεια συνεχών περιπολιών ασφαλείας στα αγκυροβόλια και στις θαλάσσιες προσβάσεις των Λιμενικών Εγκαταστάσεων Αθηνιού και Όρμου Φηρών με κατάλληλα εξοπλισμένο περιπολικό σκάφος του Δ.Λ.Τ. Θήρας, ενέργεια που έτυχε λίαν ευμενών σχολίων από τους εκπροσώπους και το αρμόδιο προσωπικό των Κρουαζιερόπλοιων. Ενοικιάσθηκε, ανακαινίσθηκε και εξοπλίσθηκε στο Λιμάνι Αθηνιού κατάλληλος χώρος που θα χρησιμοποιείται σαν ένα σύγχρονο Κέντρο Ελέγχου Ασφάλειας των Λιμενικών Εγκαταστάσεων του Δ.Λ.Τ. Θήρας κέντρο στο οποίο θα εγκατασταθούν και τα γραφεία των Υπευθύνων Ασφαλείας και που υποψιάζομαι ότι θα είναι ίσως το καλύτερο που θα υπάρχει στο Αιγαίο Έχει αρχίσει ήδη η εγκατάσταση, και σε λίγες μέρες ολοκληρώνεται, ενός σύγχρονου συστήματος καμερών επιτήρησης που θα επιτρέπει στο Κέντρο Ελέγχου Ασφάλειας των Λιμενικών Εγκαταστάσεων να έχει μια ξεκάθαρη εικόνα του συνόλου των χερσαίων περιοχών των Λιμενικών Εγκαταστάσεων και των Αγκυροβολίων ημέρα και νύχτα με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει για την ασφάλεια ελλιμενιζόμενων πλοίων και Κρουαζιερόπλοιων στα αγκυροβόλια και την ασφαλή διακίνηση των επιβατών τους. Επίσης, έχει αρχίσει η εγκατάσταση νέων περιμετρικών περιφράξεων ασφαλείας στις τρεις χερσαίες Ζώνες της Λιμενικής Εγκατάστασης Αθηνιού, που θα έχουν ολοκληρωθεί το αργότερο σε ένα μήνα και έπονται κατάλληλες διαρρυθμίσεις και για τη Λιμενική Εγκατάσταση του Όρμου Φηρών. Έχει εκπονηθεί εγχειρίδιο έκδοσης και διαχείρισης καρτών ελέγχου πρόσβασης και αρχίζει σύντομα η έκδοση καρτών ελέγχου πρόσβασης για όλους όσους εμπλέκονται στη λειτουργία των Λιμενικών Εγκαταστάσεων. Πρόκειται σύντομα να εγκατασταθεί σύστημα ελεγχόμενης πρόσβασης για την καταγραφή όλων όσων εισέρχονται και εξέρχονται στις Λιμενικές Εγκαταστάσεις Αθηνιού και Όρμου Φηρών έτσι ώστε να υπάρχει ελεγχόμενη πρόσβαση τόσο στις Λιμενικές Εγκαταστάσεις όσο και στα ελλιμενιζόμενα πλοία και Κρουαζιερόπλοια στα αγκυροβόλια. Σύντομα επίσης θα ξεκινήσει ο διαγωνισμός για την πρόσληψη Εταιρείας Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας που με το προσωπικό της θα στελεχώσει τις Υπηρεσίες ασφαλείας των Λιμενικών Εγκαταστάσεων Αθηνιού και Όρμου Φηρών για τη διενέργεια των προβλεπόμενων υποχρεωτικών, από την ισχύουσα νομοθεσία, ελέγχων πρόσβασης προσώπων και οχημάτων και των προβλεπόμενων δειγματοληπτικών ερευνών ασφαλείας.

5 Τέλος, λόγω των ειδικών συνθηκών του χώρου και της διαμόρφωσης των Λιμενικών του Εγκαταστάσεων το Δ.Λ.Τ. Θήρας θα ξεκινήσει άμεσα τις διαδικασίες για την εκπόνηση ενός Σχεδίου Αντιμετώπισης Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης που θα οργανώσει τόσο τις δικές του Υπηρεσίες όσο και τις Υπηρεσίες των Κρατικών Αρχών και εξωτερικών Φορέων παροχής βοήθειας στον έγκαιρο, οργανωμένο σχεδιασμό για την αποτελεσματική αντιμετώπιση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης τόσο από φυσικά φαινόμενα όσο και από κακόβουλες ενέργειες. Το σχέδιο αυτό θεωρούμε ότι είναι μεγάλης σημασίας για την ασφαλή λειτουργία των Λιμενικών Εγκαταστάσεων του Δ.Λ.Τ Θήρας. Τέλος, θα πρέπει να καταβληθούν προσπάθειες απ όλους τους εμπλεκόμενους με τη λειτουργία των λιμανιών Όρμου Φηρών και Αθηνιού για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των υφισταμένων μεγάλων προβλημάτων της διακίνησης επιβατών και της κίνησης και στάθμευσης οχημάτων ιδιαίτερα στο Λιμάνι του Αθηνιού, ιδιαίτερα μετά την εφαρμογή των μέτρων και διαδικασιών ασφαλείας που προβλέπει η ισχύουσα νομοθεσία. Θεωρούμε ότι η επίλυση των εν λόγω προβλημάτων θα δημιουργήσει όλες εκείνες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Θήρας. Το έργο είναι δύσκολο λόγω των υπαρκτών φυσικών περιορισμών των χώρων και της φυσικής διαμόρφωσης των περιοχών γύρω από τα λιμάνια Όρμου Φηρών και Αθηνιού. Όμως κάτι πρέπει να γίνει, η κατάσταση, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, είναι τριτοκοσμική και σε βάρος του τουρισμού του νησιού μας. Στο έργο αυτό πρέπει να έχουμε την κατανόηση αλλά και την συμπαράσταση όλων όσων θέλουν και πιστεύουν στο μέλλον του τουρισμού στο νησί μας. Κλείνοντας αυτή τη σύντομη παρέμβασή μου θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δήμαρχο Σαντορίνης, το Λιμενάρχη Θήρας που έχουμε μία αμέριστη συνεργασία και τον Πρόεδρο της Ένωσης Λεμβούχων Θήρας που πραγματικά παρέχει βοήθεια και στο διοικητικό συμβούλιο αλλά και σε όλα τα προβλήματα που προκύπτουν στα λιμάνια με ειλικρινή και αμέριστη συμπαράσταση, τον Εκτελεστικό Διευθυντή της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος, το κύριο Καστελλάνο, με τον οποίο έχουμε μία συνεχή συνεργασία και τακτική επικοινωνία για την επίλυση όλων των προβλημάτων. Επίσης, όλους τους Πράκτορες, που εκπροσωπούν τα Κρουαζιερόπλοια που επισκέπτονται τη Σαντορίνη αλλά και όλο το προσωπικό τους, για την άψογη συνεργασία που έχουμε μαζί τους. Θα ήθελα να πω και άλλα αλλά, θα σταματήσω εδώ γιατί δεν έχω το τάλαντο της επικοινωνίας και θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους πρώτα από όλα υγεία και να ξανασυναντήσουμε σύντομα τον κύριο Δρέττα.

6 Σας ευχαριστώ.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ISPS

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ISPS ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1 ΣΕΛΙΔΑ 1.ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Αντικείμενο του έργου είναι η υλοποίηση του εγκεκριμένου Σχεδίου Ασφάλειας Λιμενικής Εγκατάστασης (ΣΑΛΕ) με στόχο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Βόλος...2011 ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Βόλος...2011 ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Βόλος......2011 ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Αρ. Πρωτ.. ΠΡΟΣ : τον κ. Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ΕΝΤΑΥΘΑ ΘΕΜΑ: «Συζήτηση και λήψη απόφασης γνωμοδότηση σε σχέση με το

Διαβάστε περισσότερα

2. Τίτλος έργου: ΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑΣ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

2. Τίτλος έργου: ΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑΣ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α. Γενικά Στοιχεία 1. Περιφέρεια: Κεντρικής Μακεδονίας Νοµός: Θεσσαλονίκης ΟΤΑ: ήµος Θεσσαλονίκης 2. Τίτλος έργου: ΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑΣ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 3. Υπεύθυνος έργου

Διαβάστε περισσότερα

Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Απόλλων Φιλιππής Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος ΟΛΗ ΑΕ Νοέμβριος 2018 Γεωστρατηγική θέση με πρωταγωνιστικό ρόλο «κλειδί», στο σύνολο των κλάδων του. Διαδραματίζει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΧΕΡΣΑΙΑΣ ΖΩΝΗΣ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ (ΖΩΝΗ Δ)

ΕΡΓΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΧΕΡΣΑΙΑΣ ΖΩΝΗΣ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ (ΖΩΝΗ Δ) Κατάκολο 30/01/2018 Η Ελλάδα ως τουριστικός προορισμός αποτελούσε πάντα μια δημοφιλή επιλογή και διαχρονικά συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους παγκόσμιους προορισμούς. Η τεράστια ποικιλομορφία της,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ THALATTA 2012 ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012

ΟΜΙΛΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ THALATTA 2012 ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΟΜΙΛΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ THALATTA 2012 ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 22 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012 Κυρίες και Κύριοι, Αναμφίβολα ο θαλάσσιος τουρισμός αποτελεί μια από τις δυναμικότερες και επιλεκτικότερες μορφές σύγχρονου τουρισμού και

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΠ Α.Ε. ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ, ΝΗΣΩΝ ΚΑΙ ΑΛΙΕΙΑΣ

ΟΛΠ Α.Ε. ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ, ΝΗΣΩΝ ΚΑΙ ΑΛΙΕΙΑΣ ΟΛΠ Α.Ε. ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ, ΝΗΣΩΝ ΚΑΙ ΑΛΙΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΟΥ MASTER PLAN ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΚΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΡΙΤΗ 4 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011 Ο.Λ.Π. Α.Ε. ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Η επίδραση των ιχθυοτροφείων στη ρύπανση των παραλιών της Λεμεσού.

Η επίδραση των ιχθυοτροφείων στη ρύπανση των παραλιών της Λεμεσού. Η επίδραση των ιχθυοτροφείων στη ρύπανση των παραλιών της Λεμεσού. Για την εκπόνηση της εργασίας μας, ασχοληθήκαμε με ένα θέμα που έγινε έντονα αντιληπτό το προηγούμενο καλοκαίρι και μας προβλημάτισε άμεσα

Διαβάστε περισσότερα

The Posidonia SEA TOURISM FORUM 4 η Συνεδρία: Ακτοπλοΐα και Τουρισμός Αθήνα 22 Ιουνίου 2011 Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Ιδρύματος Ωνάση

The Posidonia SEA TOURISM FORUM 4 η Συνεδρία: Ακτοπλοΐα και Τουρισμός Αθήνα 22 Ιουνίου 2011 Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Ιδρύματος Ωνάση 1 The Posidonia SEA TOURISM FORUM 4 η Συνεδρία: Ακτοπλοΐα και Τουρισμός Αθήνα 22 Ιουνίου 2011 Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Ιδρύματος Ωνάση Ομιλία του Προέδρου του Δ.Σ. του Ελληνικού Δικτύου Μικρών Νησιών

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΑΠΑΔΕΡΟΥ ΟΜΙΛΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. Τ.Ε.Δ.Κ. Ν. ΧΑΝΙΩΝ. ΣΤΟ 38 ο ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΑΠΑΔΕΡΟΥ ΟΜΙΛΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. Τ.Ε.Δ.Κ. Ν. ΧΑΝΙΩΝ. ΣΤΟ 38 ο ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΜΙΛΙΑ ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΑΠΑΔΕΡΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. Τ.Ε.Δ.Κ. Ν. ΧΑΝΙΩΝ ΣΤΟ 38 ο ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΟΜΙΛΙΑ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΙΚΗΤΙΑΔΗ POSIDONIA SEA TOURISM FORUM Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών Αθήνα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΟΜΙΛΙΑ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΙΚΗΤΙΑΔΗ POSIDONIA SEA TOURISM FORUM Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών Αθήνα POSIDONIA SEA TOURISM FORUM Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών Αθήνα 21.06.2011 Φίλες και φίλοι, Οφείλω ξεκινώντας να εκφράσω θερμά συγχαρητήρια στους οργανωτές των Ποσειδωνίων γι αυτό το εξαιρετικό συνέδριο για

Διαβάστε περισσότερα

ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Ρομπογιαννάκης Δημήτριος, MSc Πολιτικός Μηχανικός Καλησπερίδων 10, Ηράκλειο, τηλ: 6945 552852 email: drompogiannakis@gmail.com Απρίλιος 2017

Διαβάστε περισσότερα

ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ -

ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ - ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΛΙΜΕΝΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ - ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΣ ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Λ.Σ. ΣΠΑΝΟΣ Ι. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΤΥΧΗ ΜΙΧΕΛΑΚΗ ΟΜΙΛΙΑ. ΣΤΟ 38 ο ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΕΥΤΥΧΗ ΜΙΧΕΛΑΚΗ ΟΜΙΛΙΑ. ΣΤΟ 38 ο ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΜΙΛΙΑ ΕΥΤΥΧΗ ΜΙΧΕΛΑΚΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΝΟΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΣΤΟ 38 ο ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009

Διαβάστε περισσότερα

H ANEK σε μια ματιά: 12 Ιδιόκτητα πλοία 16 υπό διαχείρηση. 50 Λιμάνια σε προσέγγιση. >100 διαφορετικοί προορισμοί και εξυπηρετούμενες γραμμές.

H ANEK σε μια ματιά: 12 Ιδιόκτητα πλοία 16 υπό διαχείρηση. 50 Λιμάνια σε προσέγγιση. >100 διαφορετικοί προορισμοί και εξυπηρετούμενες γραμμές. Παρουσίαση έργου, Χανιά 10 Μαΐου 2012 H ANEK σε μια ματιά: Ο Όμιλος εταιρειών ΑΝΕΚ LINES ασχολείται, κυρίως, με τη διαχείριση ιδιόκτητων και ναυλωμένων πλοίων επιβατηγού και φορτηγού ναυτιλίας για 44 και

Διαβάστε περισσότερα

H ANEK σε μια ματιά: 12 Ιδιόκτητα πλοία 13 υπό διαχείρηση. 50 Λιμάνια σε προσέγγιση. >100 διαφορετικοί προορισμοί και εξυπηρετούμενες γραμμές.

H ANEK σε μια ματιά: 12 Ιδιόκτητα πλοία 13 υπό διαχείρηση. 50 Λιμάνια σε προσέγγιση. >100 διαφορετικοί προορισμοί και εξυπηρετούμενες γραμμές. Παρουσίαση έργου, Πάτρα 2 Οκτωβρίου 2012 H ANEK σε μια ματιά: Ο Όμιλος εταιρειών ΑΝΕΚ LINES ασχολείται, κυρίως, με τη διαχείριση ιδιόκτητων και ναυλωμένων πλοίων επιβατηγού και φορτηγού ναυτιλίας για 44

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ (MASTER PLAN) ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΥ ΛΙΜΕΝΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ (MASTER PLAN) ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΥ ΛΙΜΕΝΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ (MASTER PLAN) ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΥ ΛΙΜΕΝΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ Η μελέτη ανατέθηκε από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΔΙΚΤΥΩΝ, ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ, ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β4Ω3ΟΡ0Ρ-ΒΡΦ. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ Αριθ. Απόφασης : 21/2012 Ημέρ. Απόφασης : 21/3/2012

ΑΔΑ: Β4Ω3ΟΡ0Ρ-ΒΡΦ. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ Αριθ. Απόφασης : 21/2012 Ημέρ. Απόφασης : 21/3/2012 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΥΚΟΝΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ Αριθ. Απόφασης : 21/2012 Ημέρ. Απόφασης : 21/3/2012 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Πρακτικού από τη Δημόσια Τακτική Συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΠ Α.Ε. ΟΜΙΛΙΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΟΥ MASTER PLAN ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΚΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΟΛΠ Α.Ε. ΟΜΙΛΙΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΟΥ MASTER PLAN ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΚΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΟΛΠ Α.Ε. ΟΜΙΛΙΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΟΥ MASTER PLAN ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΚΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΡΙΤΗ 4 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011 Ο.Λ.Π. Α.Ε. ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΜΙΛΙΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Εκθεση Απολογισμού Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χερσονήσου Ετους 2011

Εκθεση Απολογισμού Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χερσονήσου Ετους 2011 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ Εκθεση Απολογισμού Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χερσονήσου Ετους 2011 Λιμάνι Χερσονήσου Ιούνιος 2012 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

«2nd Posidonia Sea Tourism Forum» «Ακτοπλοϊκό ίκτυο και Τουρισµός» Γιώργος Τελώνης Πρόεδρος ΗΑΤΤΑ

«2nd Posidonia Sea Tourism Forum» «Ακτοπλοϊκό ίκτυο και Τουρισµός» Γιώργος Τελώνης Πρόεδρος ΗΑΤΤΑ «2nd Posidonia Sea Tourism Forum» «Ακτοπλοϊκό ίκτυο και Τουρισµός» Γιώργος Τελώνης Πρόεδρος ΗΑΤΤΑ Ακτοπλοΐα και Τουρισμός Άρρηκτος δεσμός ακτοπλοΐας (ακτοπλοϊκού δικτύου) και τουρισμού Σημαντικός ο ρόλος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ 38 ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 14/04/ /04/2016

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ 38 ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 14/04/ /04/2016 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ 38 ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 14/04/2016-17/04/2016 Η τετραήμερη εκπαιδευτική εκδρομή των μαθητών που συμμετείχαν στα προγράμματα Περιβαλλοντικής

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ (Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής. Κύριε συνάδελφε, αναφέρεστε σε υπαρκτό πρόβλημα. Εύστοχα

ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ (Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής. Κύριε συνάδελφε, αναφέρεστε σε υπαρκτό πρόβλημα. Εύστοχα ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ (Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης): Ευχαριστώ πολύ, κυρία Πρόεδρε. Κύριε συνάδελφε, αναφέρεστε σε υπαρκτό πρόβλημα. Εύστοχα καταθέσατε την ερώτησή σας. Είναι σαφές ότι αναφερόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

ECONOMIST CONFERENCES ΟΜΙΛΙΑ

ECONOMIST CONFERENCES ΟΜΙΛΙΑ ECONOMIST CONFERENCES ΟΜΙΛΙΑ ΚΩΣΤΑ ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ SECRETARY GENERAL FOR PORTS AND PORT POLICY, MINISTRY OF SHIPPING AND THE AEGEAN, GREECE The 17 th Roundtable with the Government of Greece EUROPE UNBOUND OVERCOMING

Διαβάστε περισσότερα

1 H Ελλάδα Κάνετε ερωτήσεις και απαντήσεις. Χρησιμοποιήσετε τις λέξεις κοντά, μακριά, δίπλα, απέναντι, δεξιά, αριστερά, πίσω... Καβάλα. Θάσος.

1 H Ελλάδα Κάνετε ερωτήσεις και απαντήσεις. Χρησιμοποιήσετε τις λέξεις κοντά, μακριά, δίπλα, απέναντι, δεξιά, αριστερά, πίσω... Καβάλα. Θάσος. ΜΑΘΗΜΑ ΔΥΟ ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ 1 H Ελλάδα Κάνετε ερωτήσεις και απαντήσεις. Χρησιμοποιήσετε τις λέξεις κοντά, μακριά, δίπλα, απέναντι, δεξιά, αριστερά, πίσω... Θεσσαλονίκη Καβάλα Κέρκυρα Θάσος Σαμοθράκη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΦΑΣΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2010 «ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ»

ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΦΑΣΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2010 «ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ» ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΦΑΣΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2010 «ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ» Η Διεθνής Ναυτιλιακή Έκθεση Ποσειδώνια 2010, αποτελεί ένα σημαντικό γεγονός για τη χώρα μας. Προβάλει με δυναμικό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ. Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μονεμβασίας.

ΕΚΘΕΣΗ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ. Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μονεμβασίας. ΕΚΘΕΣΗ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μονεμβασίας. 2011-2014 ΛΙΜΕΝΑΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ Πεπραγμένα. 1. Επισκευή-συντήρηση-βαφή και ευπρεπισμός όλων των λιμενικών εγκαταστάσεων Νεάπολης, Αυλοσπήλου, Παλαιόκαστρου,

Διαβάστε περισσότερα

ECONOMIST CONFERENCES ΟΜΙΛΙΑ

ECONOMIST CONFERENCES ΟΜΙΛΙΑ ECONOMIST CONFERENCES ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΝΩΜΕΡΙΤΗ CHAIRMAN AND CEO, PIRAEUS PORT AUTHORITY The 17 th Roundtable with the Government of Greece EUROPE UNBOUND OVERCOMING STAGNATION: RE-IGNITING GREECE S POTENTIAL

Διαβάστε περισσότερα

Κυριότερες πόλεις ήταν η Κνωσός, η Φαιστός, η Ζάκρος και η Γόρτυνα

Κυριότερες πόλεις ήταν η Κνωσός, η Φαιστός, η Ζάκρος και η Γόρτυνα Ηφαίστειο της Θήρας Η Μινωική Κρήτη λόγω της εμπορικής αλλά και στρατηγικής θέσης της έγινε γρήγορα μεγάλη ναυτική και εμπορική δύναμη. Οι Μινωίτες πωλούσαν τα προϊόντα τους σε όλη τη Μεσόγειο με αποτέλεσμα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΘΗΡΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΘΗΡΑΣ 23. March 2015-10:57 EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΘΗΡΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΘΗΡΑΣ Θήρα 23 Mαρτίου 2015 Αριθ. Πρωτ. 318 ΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

THE ECONOMIST ΟΜΙΛΙΑ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΟΥ ALTERNATE MINISTER, MINISTRY OF MARITIME AFFAIRS AND INSULAR POLICY, GREECE

THE ECONOMIST ΟΜΙΛΙΑ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΟΥ ALTERNATE MINISTER, MINISTRY OF MARITIME AFFAIRS AND INSULAR POLICY, GREECE THE ECONOMIST ΟΜΙΛΙΑ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΟΥ ALTERNATE MINISTER, MINISTRY OF MARITIME AFFAIRS AND INSULAR POLICY, GREECE EASTMED INFRASTRUCTURE IN THE NEXT DECADE Is Greece on its way to becoming a major

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΕΚΠΟΝΗΣΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΗ»

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΕΚΠΟΝΗΣΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΗ» ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Ο.Λ.Η Α.Ε) ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΕΚΠΟΝΗΣΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΗ» Εκτιμώμενης αξίας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΜΕΛΟΣ ΜΕΛΟΣ ΜΕΛΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΜΕΛΟΣ ΜΕΛΟΣ ΜΕΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΥΚΟΝΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ Αριθ. Απόφασης : 2/2014 Ημέρ. Απόφασης : 16/1/2014 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Πρακτικού από τη Δημόσια Τακτική Συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΜΙΛΙΑ ΝΙΚΟΥ ΠΕΛΕΓΙΝΗ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. Π.Ο.Π-Ο.Τ.Α. ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΜΙΛΙΑ ΝΙΚΟΥ ΠΕΛΕΓΙΝΗ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. Π.Ο.Π-Ο.Τ.Α. ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΜΙΛΙΑ ΝΙΚΟΥ ΠΕΛΕΓΙΝΗ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. Π.Ο.Π-Ο.Τ.Α. ΣΤΟ 38 ο ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Αξιοποιώντας τις Υποδοµές: η κρουαζιέρα και οι ευρύτερες στρατηγικές µετεξέλιξης της τουριστικής εµπειρίας

Αξιοποιώντας τις Υποδοµές: η κρουαζιέρα και οι ευρύτερες στρατηγικές µετεξέλιξης της τουριστικής εµπειρίας 2o ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ Αξιοποιώντας τις Υποδοµές: η κρουαζιέρα και οι ευρύτερες στρατηγικές µετεξέλιξης της τουριστικής εµπειρίας Δρ. ΑΓΓΕΛΟΣ Φ. ΒΛΑΧΟΣ Μέλος ιοικητικών

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΖΩΝΩΝ KAI METΡΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΖΩΝΩΝ KAI METΡΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΖΩΝΩΝ KAI METΡΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Χάρτης προτεινόμενων ζωνών Θαλάσσιας Γυάρου Α) Ζώνη Χ1: Περιοχή Προστασίας της Φύσης Ορίζεται το χερσαίο τμήμα του νησιού 300 μέτρα από

Διαβάστε περισσότερα

«Πώς να ξέρει κανείς πού στέκει; Με αγγίζεις στο παρελθόν, σε νιώθω στο παρόν» Μυρσίνη-Νεφέλη Κ. Παπαδάκου «Νερό. Εγώ»

«Πώς να ξέρει κανείς πού στέκει; Με αγγίζεις στο παρελθόν, σε νιώθω στο παρόν» Μυρσίνη-Νεφέλη Κ. Παπαδάκου «Νερό. Εγώ» «Πώς να ξέρει κανείς πού στέκει; Με αγγίζεις στο παρελθόν, σε νιώθω στο παρόν» Μυρσίνη-Νεφέλη Κ. Παπαδάκου «Νερό. Εγώ» ΚΕΦΆΛΑΙΟ 1 ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ τι πιστεύω για την εξαφάνιση, αλλά δώσε μου λίγο χρόνο. Όχι,

Διαβάστε περισσότερα

Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου

Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου Το Γραφείο Τουριστικής Ανάπτυξης στόχο έχει: την συλλογή προτάσεων για την αναβάθμιση της εικόνας της πόλης και την υλοποίηση αυτών, δημιουργώντας μία τουριστική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΤΟΠΙΩΝ: Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΤΟΠΙΩΝ: Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΤΟΠΙΩΝ: Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ Αγαπητοί κυρίες και κύριοι, Η διαφορετικότητα των φυσικών και ανθρώπινων συνθηκών ορίζει τα τοπία των περιοχών μας. Αυτό

Διαβάστε περισσότερα

Για μια ζωντανή θάλασσα στις Κυκλάδες

Για μια ζωντανή θάλασσα στις Κυκλάδες Για μια ζωντανή θάλασσα στις Κυκλάδες H συμμετοχική προσέγγιση στη δημιουργία μίας θαλάσσιας προστατευόμενης περιοχής το έργο ΚΥΚΛΑΔΕΣ LIFE Σπύρος Κοτομάτας, WWF Ελλάς Χανιά, Οκτώβρης 2018 Ιστορικός τόπος

Διαβάστε περισσότερα

Το Ελληνικό Yachting βρίσκεται στην εντατική

Το Ελληνικό Yachting βρίσκεται στην εντατική Το Ελληνικό Yachting βρίσκεται στην εντατική Θρασύβουλος Κανάρης Διευθύνων Σύμβουλος All4yachting.com Το Ελληνικό Yachting με αριθμούς Αποτελεί το 4,5% του ΑΕΠ, ενώ συνολικά ο Τουρισμός προσφέρει το 18%.

Διαβάστε περισσότερα

Σ ύ λ λ ο γ ο ς Μ ε λ ε τ η τ ώ ν Μ η χ α ν ι κ ώ ν Ν ο μ ο ύ Κ υ κ λ ά δ ω ν

Σ ύ λ λ ο γ ο ς Μ ε λ ε τ η τ ώ ν Μ η χ α ν ι κ ώ ν Ν ο μ ο ύ Κ υ κ λ ά δ ω ν Σ ύ λ λ ο γ ο ς Μ ε λ ε τ η τ ώ ν Μ η χ α ν ι κ ώ ν Ν ο μ ο ύ Κ υ κ λ ά δ ω ν T.Θ. 222 84100 Σύρος - τηλ. 6908 699550 6985 786604 / fax : 2281087046-2281082422 Email : symmhk@gmail.com http://www.architects-eng-cyclades.gr

Διαβάστε περισσότερα

Προς. 2. Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Προς. 2. Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πάρος, 7 Aυγούστου 2017 ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑ ΩΝ Αριθ. Πρωτ.: 10924 ΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ Προς 1. Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου Γραφείο Περιφερειάρχη Υπόψη: κ. Γ. Χατζηµάρκου, Περιφερειάρχη Περιφερειακό Μέγαρο,

Διαβάστε περισσότερα

Τελειώσαμε με τις εισηγήσεις, σύμφωνα με το πρόγραμμα ακολουθεί το κλείσιμο των εργασιών του Συνεδρίου από τον Πρόεδρο της Εθνικής Διεπαγγελματικής

Τελειώσαμε με τις εισηγήσεις, σύμφωνα με το πρόγραμμα ακολουθεί το κλείσιμο των εργασιών του Συνεδρίου από τον Πρόεδρο της Εθνικής Διεπαγγελματικής Τελειώσαμε με τις εισηγήσεις, σύμφωνα με το πρόγραμμα ακολουθεί το κλείσιμο των εργασιών του Συνεδρίου από τον Πρόεδρο της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Αμπέλου και Οίνου, τον κύριο Μπουτάρη. Παρακαλώ

Διαβάστε περισσότερα

Γαλάζια Ανάπτυξη: Σχεδιασμός και προκλήσεις στον τομέα του τουρισμού και της αλιείας. Η περίπτωση του Δήμου Καλυμνίων

Γαλάζια Ανάπτυξη: Σχεδιασμός και προκλήσεις στον τομέα του τουρισμού και της αλιείας. Η περίπτωση του Δήμου Καλυμνίων Γαλάζια Ανάπτυξη: Σχεδιασμός και προκλήσεις στον τομέα του τουρισμού και της αλιείας. Η περίπτωση του Δήμου Καλυμνίων Σακελλάριος Τηλιακός Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών Δήμου Καλυμνίων

Διαβάστε περισσότερα

Η εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας. Α. Σκοπός του Σχεδίου Δράσης

Η εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας. Α. Σκοπός του Σχεδίου Δράσης Το Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων ενέκρινε, κατά πλειοψηφία, την εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας, Θοδωρή Βερύκιου, με αντικείμενο την προετοιμασία Εμπειρογνωμοσύνης Σχεδίου Δράσης για την

Διαβάστε περισσότερα

Με επενδύσεις 1 δισ. ευρώ ο ΟΛΠ δημιουργεί τον Πειραιά της Ναυτιλίας του 2020

Με επενδύσεις 1 δισ. ευρώ ο ΟΛΠ δημιουργεί τον Πειραιά της Ναυτιλίας του 2020 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΗΝΑ Συνέντευξη στον Κων/νο Στ. Δεριζιώτη ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΩΜΕΡΙΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ & ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ο.Λ.Π. Α.Ε. Με επενδύσεις 1 δισ. ευρώ ο ΟΛΠ δημιουργεί τον Πειραιά της Ναυτιλίας του 2020 Στο +28,6%

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ, ΕΡΓΩΝ, ΕΡΓΑΣΙΩΝ. Από έως

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ, ΕΡΓΩΝ, ΕΡΓΑΣΙΩΝ. Από έως ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ, ΕΡΓΩΝ, ΕΡΓΑΣΙΩΝ Από 1-1-2017 έως 31-12-2017 «Ανάπλαση προβλήτας Φοίνικα» Κόστος 98.373,15 πλέον ΦΠΑ Έναρξη 09/5/2017 Σε εξέλιξη Πρόκειται για ανάπλαση της υπάρχουσας προβλήτας και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΜΕΛΟΣ ΜΕΛΟΣ ΜΕΛΟΣ ΜΕΛΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΜΕΛΟΣ ΜΕΛΟΣ ΜΕΛΟΣ ΜΕΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΥΚΟΝΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ Αριθ. Απόφασης : 02/2015 Ημέρ. Απόφασης : 23/01/2015 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Πρακτικού από τη Δημόσια Τακτική Συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΤΕ» Σύντομο Ιστορικό

ΣΕΤΕ» Σύντομο Ιστορικό 1 ΣΕΤΕ» Σύντομο Ιστορικό Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) ιδρύθηκε το 1991, ύστερα από τη συνάντηση 9 επιχειρηματιών του ευρύτερου τουριστικού χώρου στο ELOUNDA MARE για να συζητήσουν

Διαβάστε περισσότερα

Αξιοποίηση έργων στα πλαίσια. Φιλοξενίας στον Κεντρικό Λιμένα Πειραιώς για την ανάπτυξη και. κροουαζιεροπλοίων

Αξιοποίηση έργων στα πλαίσια. Φιλοξενίας στον Κεντρικό Λιμένα Πειραιώς για την ανάπτυξη και. κροουαζιεροπλοίων Αξιοποίηση έργων στα πλαίσια του προγράμματος Ολυμπιακής Φιλοξενίας στον Κεντρικό Λιμένα Πειραιώς για την ανάπτυξη και εκσυγχρονισμό του Τerminal κροουαζιεροπλοίων Ιωάννης Θεοχάρης Πολιτικός Μηχανικός

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία κ. Φωκίωνα Καραβία. Διευθύνοντος Συμβούλου Eurobank. Στην εκδήλωση. Κλειστή Συνεδρίαση Γενικής Συνέλευσης ΣΕΤΕ

Ομιλία κ. Φωκίωνα Καραβία. Διευθύνοντος Συμβούλου Eurobank. Στην εκδήλωση. Κλειστή Συνεδρίαση Γενικής Συνέλευσης ΣΕΤΕ Ομιλία κ. Φωκίωνα Καραβία Διευθύνοντος Συμβούλου Eurobank Στην εκδήλωση Κλειστή Συνεδρίαση Γενικής Συνέλευσης ΣΕΤΕ Electra Metropolis Hotel Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019 1 Αγαπητά μέλη και διοίκηση του ΣΕΤΕ, Αισθάνομαι

Διαβάστε περισσότερα

Δραστηριότητα «ΜΥΘΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ» Γενικές κατευθύνσεις για την εφαρμογή των δραστηριοτήτων. Θεματική ενότητα: «Επίλυση συγκρούσεων»

Δραστηριότητα «ΜΥΘΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ» Γενικές κατευθύνσεις για την εφαρμογή των δραστηριοτήτων. Θεματική ενότητα: «Επίλυση συγκρούσεων» Εταιρεία Σχολικής και Οικογενειακής Συμβουλευτικής και Έρευνας (ΕΣΟΣΕ) Κέντρο Έρευνας και Εφαρμογών Σχολικής Ψυχολογίας (ΚΕΕΣΧΟΨΥ) Πανεπιστήμιο Αθηνών «Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.: Πρόγραμμα εξειδικευμένης κατάρτισης εκπαιδευτικών

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΩΜΕΡΙΤΗΣ. Η βιομηχανία κρουαζιέρας στην Ευρώπη και την Ανατολική Μεσόγειο σήμερα

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΩΜΕΡΙΤΗΣ. Η βιομηχανία κρουαζιέρας στην Ευρώπη και την Ανατολική Μεσόγειο σήμερα ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΩΜΕΡΙΤΗΣ Η βιομηχανία κρουαζιέρας στην Ευρώπη και την Ανατολική Μεσόγειο σήμερα Συνοπτικά σημεία της ομιλίας του κ. Γιώργου Ανωμερίτη στο Posidonia Sea Tourism Forum 2015 ΑΘΗΝΑ 26 Μαΐου 2015

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΤΕΛΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΤΕΛΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΤΕΛΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016 07/09/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΘΗΡΑΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΤΕΛΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016 Στη Θήρα και στο Δημοτικό

Διαβάστε περισσότερα

SEA DIAMOND Μια περιβαλλοντική Καταστροφή σε Εξέλιξη. Αλέξανδρος Ιάκωβος Συρίγος Β2 Λυκείου

SEA DIAMOND Μια περιβαλλοντική Καταστροφή σε Εξέλιξη. Αλέξανδρος Ιάκωβος Συρίγος Β2 Λυκείου SEA DIAMOND Μια περιβαλλοντική Καταστροφή σε Εξέλιξη Αλέξανδρος Ιάκωβος Συρίγος Β2 Λυκείου Η ρύπανση των θαλασσών είναι ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα του περιβάλλοντος. Έχει συνέπειες σε ουσιώδεις

Διαβάστε περισσότερα

Η ιστορία του χωριού μου μέσα από φωτογραφίες

Η ιστορία του χωριού μου μέσα από φωτογραφίες Η ιστορία του χωριού μου μέσα από φωτογραφίες Μία εικόνα είναι χίλιες λέξεις Έτσι έλεγαν οι αρχαίοι Κινέζοι Εμείς, οι μαθητές της Α και Β Τάξης του δημοτικού σχολείου Λισβορίου θα σας πούμε την ιστορία

Διαβάστε περισσότερα

KALAΜΙ ΤRΑVEL ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. ΕΚΔΡΟΜΕΣ- ΤΑΞΙΔΙΑ- ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ- ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΛ- ΦΑΞ: ΚΙΝΗΤΑ: FACEBOOK: KalamiCorfu

KALAΜΙ ΤRΑVEL ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. ΕΚΔΡΟΜΕΣ- ΤΑΞΙΔΙΑ- ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ- ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΛ- ΦΑΞ: ΚΙΝΗΤΑ: FACEBOOK: KalamiCorfu KALAΜΙ ΤRΑVEL ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΚΔΡΟΜΕΣ- ΤΑΞΙΔΙΑ- ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ- ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΛ- ΦΑΞ: 26610 81581 ΚΙΝΗΤΑ: 693 2930643 FACEBOOK: KalamiCorfu 5 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 16 IOYΛΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Τήλος ΜΑΡΙΑ ΚΑΜΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΛΟΥ

Τήλος ΜΑΡΙΑ ΚΑΜΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΛΟΥ Τήλος ΜΑΡΙΑ ΚΑΜΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΛΟΥ Τήλος 7 η απ τα Δωδεκάνησα Σχήμα ακανόνιστο, 62km 2 22μίλια από Ρόδο και 222 από Πειραιά 829 κάτοικοι Έδαφος βραχώδες με κλίσεις έως 65% Εύφορες πεδιάδες με άφθονο νερό

Διαβάστε περισσότερα

THE ECONOMIST ΟΜΙΛΙΑ SPYROS KOUVELIS. PROGRAMME DIRECTOR, SDGs CENTRE FOR GOVERNANCE AND PUBLIC LAW, FORMER VICE-MINISTER FOR FOREIGN AFFAIRS, GREECE

THE ECONOMIST ΟΜΙΛΙΑ SPYROS KOUVELIS. PROGRAMME DIRECTOR, SDGs CENTRE FOR GOVERNANCE AND PUBLIC LAW, FORMER VICE-MINISTER FOR FOREIGN AFFAIRS, GREECE THE ECONOMIST ΟΜΙΛΙΑ SPYROS KOUVELIS PROGRAMME DIRECTOR, SDGs CENTRE FOR GOVERNANCE AND PUBLIC LAW, FORMER VICE-MINISTER FOR FOREIGN AFFAIRS, GREECE TO GOVERNANCE AND REGIONAL ARTERIES FOR GROWTH: Europe

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΤΥΧΙΑΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΤΥΧΙΑΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΤΥΧΙΑΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΘΕΜΑ: ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΑΡΧΕΙΑΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Πέννυ Εμμανουήλ Κυβερνήτης Θ117Α

Πέννυ Εμμανουήλ Κυβερνήτης Θ117Α Αθήνα 31-7-2012 Αρ. πρωτ. 12 Προς την Επιτροπή Ανταλλαγών Νέων Αγαπητέ Πρόεδρε Τάσο Γρηγορίου, Με την Παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την εγκάρδια φιλοξενία των 4 παιδιών του Θέματός μας

Διαβάστε περισσότερα

Ο Χάιζενμπεργκ ήταν Γερμανός. Εμείς ήμασταν Δανοί. Ήμασταν υπό γερμανική κατοχή.

Ο Χάιζενμπεργκ ήταν Γερμανός. Εμείς ήμασταν Δανοί. Ήμασταν υπό γερμανική κατοχή. Γιατί όμως; Ακόμη το σκέφτεσαι; Γιατί ήρθε στην Κοπεγχάγη; Έχει σημασία, αγάπη μου, τώρα που είμαστε κι οι τρεις πεθαμένοι; Μερικά ερωτήματα παραμένουν ακόμη κι όταν εκείνοι που τα έθεσαν έχουν πεθάνει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΜΕΛΟΣ ΜΕΛΟΣ ΜΕΛΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΜΕΛΟΣ ΜΕΛΟΣ ΜΕΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΥΚΟΝΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ Αριθ. Απόφασης : 136/2013 Ημέρ. Απόφασης : 29/11/2013 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Πρακτικού από τη Δημόσια Τακτική Συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

4 μέρες Σαντορίνη. Ημέρες Ταξιδιού 4. Από: Christina Koraki

4 μέρες Σαντορίνη. Ημέρες Ταξιδιού 4. Από: Christina Koraki 4 μέρες Σαντορίνη Ημέρες Ταξιδιού 4 Από: Christina Koraki ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ Μέρα 1 1. Φηρά 2. Ορθόδοξος Καθεδρικός Ναός της Υπαπαντής Πολιτισμός/Εκκλησίες & Μοναστήρια 3. Μουσείο Προϊστορικής Θήρας

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαιδευτικό υλικό για το βιβλίο. Ζει το ντόντο; της Μαρίας Πιερή Στασίνου. εκδόσεις Κέδρος. Καιρός για δημιουργία, καιρός για γράψιμο

Εκπαιδευτικό υλικό για το βιβλίο. Ζει το ντόντο; της Μαρίας Πιερή Στασίνου. εκδόσεις Κέδρος. Καιρός για δημιουργία, καιρός για γράψιμο Εκπαιδευτικό υλικό για το βιβλίο Ζει το ντόντο; της Μαρίας Πιερή Στασίνου εκδόσεις Κέδρος Καιρός για δημιουργία, καιρός για γράψιμο 1. Σχολιάζω το εξώφυλλο, το οπισθόφυλλο και τον τίτλο. 2. Σχεδιάζω ένα

Διαβάστε περισσότερα

Η θεσμοθέτηση Θαλάσσιας Προστατευόμενης Περιοχής στη Σαντορίνη, η εμπειρία της bottom-up προσέγγισης

Η θεσμοθέτηση Θαλάσσιας Προστατευόμενης Περιοχής στη Σαντορίνη, η εμπειρία της bottom-up προσέγγισης Η θεσμοθέτηση Θαλάσσιας Προστατευόμενης Περιοχής στη Σαντορίνη, η εμπειρία της bottom-up προσέγγισης Βαγγέλης Παράβας, Ανθή Αρβανίτη, Μαίρη Ζώτου, Ελβίρα Καλογεράτου, Δημήτρης Καμπανός, Παρασκευή Νομικού,

Διαβάστε περισσότερα

Το συγκλονιστικό άρθρο. του Γλέζου στη Welt. Διαβάστε το συγκλονιστικό άρθρο του Μανώλη Γλέζου στη 1 / 5

Το συγκλονιστικό άρθρο. του Γλέζου στη Welt. Διαβάστε το συγκλονιστικό άρθρο του Μανώλη Γλέζου στη 1 / 5 άρθρο του Μανώλη Γλέζου στη γερμανική εφημερίδα Die Welt, στο οποίο εξηγεί στους Γερμανούς Το συγκλονιστικό άρθρο του Γλέζου στη Welt Διαβάστε το συγκλονιστικό άρθρο του Μανώλη Γλέζου στη 1 / 5 γερμανική

Διαβάστε περισσότερα

Οι Ακτοπλοϊκές μας συγκοινωνίες μόνο προβληματικές δεν είναι, οι ατυχείς αναφορές στο λεγόμενο Ακτοπλοϊκό Πρόβλημα αποδεικνύουν άγνοια για :

Οι Ακτοπλοϊκές μας συγκοινωνίες μόνο προβληματικές δεν είναι, οι ατυχείς αναφορές στο λεγόμενο Ακτοπλοϊκό Πρόβλημα αποδεικνύουν άγνοια για : Κυρίες και Κύριοι Για μία ακόμα φορά θα μιλήσουμε για τη σημασία της Ακτοπλοΐας μας, τη συμβολή της στην προάσπιση των Εθνικών μας συμφερόντων ιδιαίτερα στη σημερινή εποχή με την πολιτική που ακολουθούν

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΩΜΕΡΙΤΗΣ. Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ κέντρο (hub) της ελληνικής κρουαζιέρας

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΩΜΕΡΙΤΗΣ. Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ κέντρο (hub) της ελληνικής κρουαζιέρας ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΩΜΕΡΙΤΗΣ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ κέντρο (hub) της ελληνικής κρουαζιέρας Συνοπτικά σημεία της ομιλίας του κ. Γιώργου Ανωμερίτη στο Συνέδριο του ECONOMIST ΑΘΗΝΑ 15 Μαΐου 2015 Τα λιμάνια είναι μηχανές ανάπτυξης.

Διαβάστε περισσότερα

«ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΗ» Εκτιμώμενης αξίας (πλέον Φ.Π.Α. %)

«ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΗ» Εκτιμώμενης αξίας (πλέον Φ.Π.Α. %) ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΕΚΠΟΝΗΣΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ (Ο.Λ.Η Α.Ε) «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΗ» Εκτιμώμενης αξίας

Διαβάστε περισσότερα

Ο "Παραμυθάς" Νίκος Πιλάβιος στα Χανιά

Ο Παραμυθάς Νίκος Πιλάβιος στα Χανιά Ο "Παραμυθάς" Νίκος Πιλάβιος στα Χανιά 18 Ιαν 2014 Χανιά (18/1), Σταλός (19/1), Χανιά 18.01 έως 19.01 Ο "Παραμυθάς" Νίκος Πιλάβιος στα Χανιά Ο Παραμυθάς των παιδικών μας χρόνων έρχεται στην Κρήτη Όταν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ ΙΖ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΥΝΟΔΟΣ Α ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΡΜΕ. Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ ΙΖ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΥΝΟΔΟΣ Α ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΡΜΕ. Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ ΙΖ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΥΝΟΔΟΣ Α ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΡΜΕ Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016 Η με αριθμό με αριθμό 951/6-6-2016 επίκαιρη ερώτηση του δεύτερου κύκλου του Βουλευτή

Διαβάστε περισσότερα

Σ ύ λ λ ο γ ο ς Μ ε λ ε τ η τ ώ ν Μ η χ α ν ι κ ώ ν Ν ο μ ο ύ Κ υ κ λ ά δ ω ν

Σ ύ λ λ ο γ ο ς Μ ε λ ε τ η τ ώ ν Μ η χ α ν ι κ ώ ν Ν ο μ ο ύ Κ υ κ λ ά δ ω ν Σ ύ λ λ ο γ ο ς Μ ε λ ε τ η τ ώ ν Μ η χ α ν ι κ ώ ν Ν ο μ ο ύ Κ υ κ λ ά δ ω ν T.Θ. 222 84100 Σύρος - τηλ. 6908 699550 6985 786604 / fax : 2281087046-2281082422 Email : symmhk@gmail.com http://www.architects-eng-cyclades.gr

Διαβάστε περισσότερα

Η αναπτυξιακή προοπτική της κρουαζιέρας αφετηρίας στην Ελλάδα

Η αναπτυξιακή προοπτική της κρουαζιέρας αφετηρίας στην Ελλάδα Η αναπτυξιακή προοπτική της κρουαζιέρας αφετηρίας στην Ελλάδα Θάνος Πάλλης, Γιώργος Κ. Βαγγέλας, Κλεοπάτρα Αράπη, Παρασκευή Κλαδάκη, Αιμιλία Παπαχρήστου Οκτώβριος 2017 / Ανανέωση στοιχείων: Οκτώβριος 2018

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 27399 24 Ιουνίου 2019 ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 2467 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ 1 Καθορισμός θαλάσσιας ζώνης για την Οριοθέτηση Χώρου Λουομένων στη θαλάσσια

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΘΗΡΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΘΗΡΑΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 7/2015 12. May 2015-14:31 EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΙΓΑΙΟΥ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΘΗΡΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΘΗΡΑΣ Θήρα 12/05/2015 Αριθ. Πρωτ. 582 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Δελτίο Τύπου Συνέντευξη του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Γιάννη Καπάκη στο SKAI RADIO και στη δημοσιογράφο Χριστίνα Βίδου (09/01/2017) Δημοσιογράφος: Υπό

Διαβάστε περισσότερα

Ποιον συγγραφέα / εικονογράφο να καλέσω;

Ποιον συγγραφέα / εικονογράφο να καλέσω; Ποιον συγγραφέα / εικονογράφο να καλέσω; Η επίσκεψη ενός δημιουργού στο σχολείο πρέπει να αποτελεί μια ξεχωριστή εμπειρία για τα παιδιά. Επομένως, είναι καλύτερα να προσκαλούμε αυτόν που έχουν αγαπήσει

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΜΙΛΙΑ ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΟ 1 ο ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ: «Ο Αγροτικός Τομέας της Ελλάδας μετά

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ HELLENIC SOCIETY FOR THE STUDY AND PROTECTION OF THE MONK SEAL

ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ HELLENIC SOCIETY FOR THE STUDY AND PROTECTION OF THE MONK SEAL ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΑΡΚΟ ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ ΒΟΡΕΙΩΝ ΣΠΟΡΑ ΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ ΦΩΚΙΑΣ HELLENIC SOCIETY FOR THE STUDY AND PROTECTION

Διαβάστε περισσότερα

ΡΟΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ - ΡΥΘΜΟΣ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΩΝ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΕΠΕΑΕΚ

ΡΟΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ - ΡΥΘΜΟΣ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΩΝ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΕΠΕΑΕΚ 376 ΡΟΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ - ΡΥΘΜΟΣ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΜΗ... ΡΟΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ - ΡΥΘΜΟΣ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΩΝ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΕΠΕΑΕΚ Κύρια εισήγηση: Ιωάννης Κλαψόπουλος

Διαβάστε περισσότερα

Αγροτική Οδοποιία Δ.Ε. Χιλιοχωρίων ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΑΣ [ΦΑΥ]

Αγροτική Οδοποιία Δ.Ε. Χιλιοχωρίων ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΑΣ [ΦΑΥ] ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΟΥ- ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αγροτική Οδοποιία Δ.Ε. Χιλιοχωρίων ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ: επικ. 93/2014 ΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ: ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΟΥ- ΝΕΣΤΟΡΟΣ, Δ.Ε. Χιλιοχωρίων ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΑΣ [ΦΑΥ]

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 15 Απριλίου 2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθ. Πρωτ.: 15297 ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 15 Απριλίου 2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθ. Πρωτ.: 15297 ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 15 Απριλίου 2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθ. Πρωτ.: 15297 ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΟΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ για την συζήτηση της ερώτησης του Έκτορα Νασιώκα για τη ΜΑΦ του ΓΝΛ ( )

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ για την συζήτηση της ερώτησης του Έκτορα Νασιώκα για τη ΜΑΦ του ΓΝΛ ( ) ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ για την συζήτηση της ερώτησης του Έκτορα Νασιώκα για τη ΜΑΦ του ΓΝΛ (30-11-2010) Ακολουθεί η με αριθμό 3508/27-9-2010 επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ 07 ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ 51ης / 28-11-2011 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΛΙΜΕΝΩΝ ( Ε.Σ.Α.Λ.)

ΘΕΜΑ 07 ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ 51ης / 28-11-2011 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΛΙΜΕΝΩΝ ( Ε.Σ.Α.Λ.) ΘΕΜΑ 07 ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ 51ης / 28-11-2011 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΛΙΜΕΝΩΝ ( Ε.Σ.Α.Λ.) ΣΚΥΡΟΣ : Χωροταξική οργάνωση εντός της χερσαίας ζώνης λιμένα Λιναριάς Σκύρου 1. Σχετική νομοθεσία

Διαβάστε περισσότερα

Island hopping! Ίος-Σίκινος-Φολέγανδρος

Island hopping! Ίος-Σίκινος-Φολέγανδρος Island hopping! Ίος-Σίκινος-Φολέγανδρος Διάρκεια Ταξιδιού 2015-07-15 Island hopping στα κυκλαδονήσια! Μια γερή δόση αιγαίου! Από: Christina Koraki ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ Μέρα 1 1. Λιμάνι 2. Χώρα 3. Παναγία

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ - ΔΗΜΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ Πληροφορίες: Κασσανδριανού Ρηγίνα Τηλέφωνο / Φαξ: 2424022864 Αριθμός Απόφασης : 44 / 2014 Θέμα: Χωροθέτηση τμήματος

Διαβάστε περισσότερα

Step2Smart ένα «έξυπνο βήμα» βιώσιμης κινητικότητας στο νησί της Κω Παρουσίαση: Αλέξανδρος Καλλούδης, Μέλος Ομάδας Έργου Δήμου Κω

Step2Smart ένα «έξυπνο βήμα» βιώσιμης κινητικότητας στο νησί της Κω Παρουσίαση: Αλέξανδρος Καλλούδης, Μέλος Ομάδας Έργου Δήμου Κω Λευκωσία 28-29 Μαρτίου 2019 Τίτλος: Step2Smart ένα «έξυπνο βήμα» βιώσιμης κινητικότητας στο νησί της Κω Παρουσίαση: Αλέξανδρος Καλλούδης, Μέλος Ομάδας Έργου Δήμου Κω Γενικά στοιχεία Δήμου Κω Το νησί της

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΥΠΕΡΥΨΩΜΕΝΟΥ ΜΕΣΟΥ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΤΡΟΧΙΑΣ (MONORAIL) εντός της λιμενικής ζώνης του ΟΛΠ Α.Ε. Συνοπτική Παρουσίαση του έργου

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΥΠΕΡΥΨΩΜΕΝΟΥ ΜΕΣΟΥ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΤΡΟΧΙΑΣ (MONORAIL) εντός της λιμενικής ζώνης του ΟΛΠ Α.Ε. Συνοπτική Παρουσίαση του έργου ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΥΠΕΡΥΨΩΜΕΝΟΥ ΜΕΣΟΥ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΤΡΟΧΙΑΣ (MONORAIL) εντός της λιμενικής ζώνης του ΟΛΠ Α.Ε. Συνοπτική Παρουσίαση του έργου ΠΕΙΡΑΙΑΣ 28 Δεκεμβρίου 2011 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΥΠΕΡΥΨΩΜΕΝΟΥ ΜΕΣΟΥ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΤΡΟΧΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Το Λιµάνι της Θεσσαλονίκης. Οργανισµός Λιµένος Θεσσαλονίκης. Απρίλιος 2009

Το Λιµάνι της Θεσσαλονίκης. Οργανισµός Λιµένος Θεσσαλονίκης. Απρίλιος 2009 Το Λιµάνι της Θεσσαλονίκης Οργανισµός Λιµένος Θεσσαλονίκης Α.Ε. Απρίλιος 2009 Σε αυτή την παρουσίαση ενδέχεται να περιέχονται µελλοντικές προβλέψεις, οι οποίες βασίζονται σε εκτιµήσεις και υποθέσεις σχετικά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΠΟΥ 90% ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ ΜΕΣΩ ΘΑΛΛΑΣΣΗΣ

ΠΕΡΙΠΟΥ 90% ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ ΜΕΣΩ ΘΑΛΛΑΣΣΗΣ ΜΑΪΟΣ 2013 1 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΜΕΛΕΤΕΣ Ο ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΟΓΚΟΣ ΤΟΥ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2030 ΠΕΡΙΠΟΥ 90% ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ ΜΕΣΩ ΘΑΛΛΑΣΣΗΣ Η ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΠΑΤΡΩΝ» ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΠΑΤΡΩΝ

ΝΕΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΠΑΤΡΩΝ» ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΠΑΤΡΩΝ Ιστορικό ανάθεσης έργου Με την απόφαση 89/2007 του.σ. του ΟΛΠΑ ανατέθηκε στη Σύµπραξη: «ΚΙΩΝ ΑΤΕ ERNST & YOUNG ΑΕ ΟΜΙΚΡΟΝ5 ΕΠΕ» το έργο: «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Τίτλος Μελέτης: «Παροχή ταχυδρομικών υπηρεσιών» ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ : ,00 με Φ.Π.Α.

Τίτλος Μελέτης: «Παροχή ταχυδρομικών υπηρεσιών» ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ : ,00 με Φ.Π.Α. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α Τίτλος Μελέτης: «Παροχή ταχυδρομικών υπηρεσιών» ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ : 52.000,00 με Φ.Π.Α. ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Η παρούσα μελέτη αφορά στην παροχή ταχυδρομικών υπηρεσιών για τη διακίνηση της αλληλογραφίας

Διαβάστε περισσότερα

«Γκρρρ,» αναφωνεί η Ζέτα «δεν το πιστεύω ότι οι άνθρωποι μπορούν να συμπεριφέρονται έτσι μεταξύ τους!»

«Γκρρρ,» αναφωνεί η Ζέτα «δεν το πιστεύω ότι οι άνθρωποι μπορούν να συμπεριφέρονται έτσι μεταξύ τους!» 26 σχεδιασε μια ΦωτογρΑΦιΑ τήσ προσκλήσήσ που ελαβεσ Απο τον ΔΑσκΑλο σου. παρουσιασε το λογοτυπο και το σλογκαν που χρήσιμοποιει το σχολειο σου για τήν εβδομαδα κατα τήσ παρενοχλήσήσ. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Η Ανάπτυξη του Ελληνικού Τουρισμού

Η Ανάπτυξη του Ελληνικού Τουρισμού Η Ανάπτυξη του Ελληνικού Τουρισμού ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2015 Βελισσαρίου Ευστάθιος Καθηγητής Τουριστικής Οικονομίας 1 Εξέλιξη του τουριστικού φαινομένου στην Ελλάδα 15ος - 19ος αιώνας: Πολιτιστικός τουρισμός επιστημόνων,

Διαβάστε περισσότερα

Β τάξη. ΕΝΟΤΗΤΑ 4 Κεφάλαιο 10: Νέες Τεχνολογίες και Επάγγελμα

Β τάξη. ΕΝΟΤΗΤΑ 4 Κεφάλαιο 10: Νέες Τεχνολογίες και Επάγγελμα Η Αργυρώ και ο Βασίλης μετά το τέλος της σχολικής χρονιάς αποφάσισαν να επισκεφτούν το θείο Αριστείδη, που διαμένει τα τελευταία χρόνια στην Τήνο, το όμορφο νησί των Κυκλάδων. Βασίλης: «Πρέπει σύντομα

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ. Ενημέρωση για δραστηριότητες της ΕΤΙΝ. Σύντομη παρουσίαση της εταιρείας

ΘΕΜΑ. Ενημέρωση για δραστηριότητες της ΕΤΙΝ. Σύντομη παρουσίαση της εταιρείας Κέρκυρα, 19 Απριλίου 2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Ταχ. Διεύθυνση: Αλυκές Ποταμού Ταχ. Κώδικας: 49100, Κέρκυρα Τηλέφωνο: 2661039606, 2661031696 Fax: 2661042335

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ -ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΗΜΕΡΙ ΑΣ

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ -ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΗΜΕΡΙ ΑΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΑΣ ΤΕΕ/ΤΜΗΜΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΤΕΕ-ΤΗ/ΝΕ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ -ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΗΜΕΡΙ ΑΣ ΘΕΜΑ: «ΝΕΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΣΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ- ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ» ΠΡΕΒΕΖΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ENOTHTA 1: ΧΑΡΤΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΘΕΩΡΙΑΣ

ENOTHTA 1: ΧΑΡΤΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΘΕΩΡΙΑΣ 1 ENOTHTA 1: ΧΑΡΤΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΘΕΩΡΙΑΣ Μάθημα 1: Οι έννοιες και θέση 1. Τι ονομάζεται σχετική θέση ενός τόπου; Να δοθεί ένα παράδειγμα. Πότε ο προσδιορισμός της σχετικής θέσης

Διαβάστε περισσότερα