Νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Νέο Διοικητικό Συμβούλιο"

Transcript

1 Φωτογραφία: Ερατώ Καντούνα Νέο Διοικητικό Συμβούλιο Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης, το Συντονιστικό καταρτίστηκε σε σώμα, ως εξής: Εύρος Αλεξάνδρου Πρόεδρος Κλεῖτος Παϊσάνος Αναπληρωτής Πρόεδρος Εύης Μιχαηλίδης Αντιπρόεδρος Διαμάντω Στυλιανού Γραμματέας Βούλα Ιωαννίδου Ταμίας Μέλη: Δώρος Ιερόπουλος Γεωργία Ντέτσερ Λιάνα Πετρίδου-Γεωργίου Ερατώ Καντούνα Νατάσα Γεωργίου Τατιάνα Τσιέττη Παραμένουν στο Διοικητικό Συμβούλιο τα εξ οφίκιο μέλη του Συντονιστικού: Νεόφυτος Χαραλαμπίδης - Πρόεδρος Πολιτιστικής Επιτροπής Δήμου Λεμεσού Νάτια Αναξαγόρου - Προϊστάμενη των Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Δήμου Λεμεσού ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Το Συντονιστικό καταρτίστηκε σε σώμα στις 5 Απριλίου 2014 Συντονιστικό Συμβούλιο Πολιτιστικών Φορέων Λεμεσού Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών Οδός 16ης Ιουνίου 1943, αρ. 7 (πρώην Γλάδστωνος) 3022 Λεμεσός Τ.Θ , 3307 Λεμεσός Τηλ Φαξ syntonistiko@cytanet.com.cy, website:

2 Νέος Πρόεδρος Συντονιστικού Εύρος Αλεξάνδρου Στην πρώτη του αναφορά ο νέος Πρόεδρος του Συντονιστικού Εύρος Αλεξάνδρου αναφέρθηκε στο έργο του Συντονιστικού και του Διοικητικού Συμβουλίου το οποίο θα έχει ως βασικούς στόχους εργασίας: 1. Την ολοκλήρωση της Πολιτιστικής Χαρτογράφησης της Λεμεσού. 2. Τη συμβολή μας στην πολιτιστική αναβάθμιση της πόλης και επαρχίας Λεμεσού. 3. Τη διαχείριση της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών ως ένα εργαλείο πολιτισμού για την πόλη μας και για τα σωματεία/μέλη μας, που απαριθμούν 32 πολιτιστικούς φορείς της Λεμεσού και που ευελπιστούμε σύντομα να αυξηθεί ο αριθμός αυτός. 4. Την υποστήριξη των πολιτιστικών σωματείων/ατόμων σε όλες τις βαθμίδες της πόλης μας. 5. Τη στήριξη και σύσφιξη καλών σχέσεων με τις Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Δήμου Λεμεσού και γενικά τους Δήμους Μείζονος Λεμεσού όπως και με τις Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού. 6. Την αναβάθμιση των σχέσεων και της επικοινωνίας με το εξωτερικό, όπως συμμετοχή σε προγράμματα, συνδιοργανώσεις, ανταλλαγή εμπειριών κλπ. Πιστεύουμε ότι θα εργαστούμε, όχι με λόγια και μεγαλόστομες ανακοινώσεις αλλά αξιόπιστα θα προσπαθήσουμε να διαχειριστούμε την πολιτιστική καλλιέργεια της Λεμεσού, με το έργο και τις πράξεις μας, στην πιο ευρεία της μορφή. Ας ελπίσουμε, ότι αυτή η διετία με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα αποτελέσει καθήκον και προτεραιότητα όλων μας σε συλλογικό επίπεδο. Το έχουμε ανάγκη. Φωτογραφίες: Ερατώ Καντούνα Από αριστερά Βούλα Ιωαννίδου-ταμίας, Διαμάντω Στυλιανού-γραμματέας, Εύρος Αλεξάνδρου-πρόεδρος, Δώρος Ιερόπουλος, μέλος ΔΣ Διάσκεψη Πολιτιστικής Χαρτογράφησης στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών - Ομιλητές: Συντονιστικό, Πολιτιστική Επιτροπή Δήμου Λεμεσού, ΤΕ.ΠΑ.Κ.

3 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Πραγματοποιήθηκε στις 27 Μαΐου 2014 συνάντηση μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συντονιστικού με τις Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, στη Λευκωσία. Παύλος Παρασκευάς, Γενικός Διευθυντής Πολιτιστικών Υπηρεσειών Φωτογραφία Η συνάντηση είχε σαν κύριο σκοπό τη γνωριμία και ενημέρωση των Πολιτιστικών Υπηρεσιών για τις εργασίες του Συντονιστικού. To Διοικητικό Συμβούλιο αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στους κύριους στόχους του Συντονιστικού: Πρόταση για είσοδο του ΣΣΠΦΛ στα σχολεία. Προσπάθεια γνωριμίας των παιδιών με τον πολιτισμό. Αυτό μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους όπως π.χ. ένα σωματείο μια φορά την εβδομάδα να διοργανώνει παρουσίαση/εργαστήρι στα σχολεία, (είτε υπό μορφή μουσικής εκδήλωσης, είτε θεατρικής παράστασης. Πολιτιστική Χαρτογράφηση. Ο Πρόεδρος του Συντονιστικού ανάφερε ότι βρισκόμαστε στο τελευταίο στάδιο, τα έντυπα έχουν μαζευτεί και ζητούμε τη βοήθεια του Υπουργείου, με την οικονομική του στήριξη για την διεκπεραίωση του έργου αυτού. Αυτή η μελέτη η οποία θα εξυπηρετεί τουρίστες, φοιτητές, ακαδημαϊκούς, ερευνητές κ.ά. θα είναι μια αρχή γιατί θα μπορέσουν να το εκμεταλλευτούν και σαν μοντέλο οι άλλες πόλεις. Ο Πρόεδρος αναφέρθηκε επίσης στη λειτουργία της Στέγης και το πρόβλημα που υπάρχει με την μείωση των κονδυλίων. Υπήρξε μια κίνηση πριν καιρό για αναζήτηση άλλης Στέγης χωρίς αποτέλεσμα λόγω των ενοικίων και του ψηλού ποσού που χρειάζεται ένας χώρος για να επιδιορθωθεί και να μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Ο κ. Παρασκευάς, Διευθυντής των Πολιτιστικών Υπηρεσιών, από την πλευρά του δήλωσε την ικανοποίηση του για αυτή τη συνάντηση. Πρόσθεσε δε ότι η δημιουργία και λειτουργία της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών καθώς και οι παρεμβάσεις στην κοινωνία των πολιτών είναι εμφανείς.

4 Το θέμα των ψηλών ενοικίων και την μείωση των κονδυλίων έχει απασχολήσει και τις άλλες Στέγες. Το ΔΣ αναφέρθηκε επίσης στην έλλειψη εικαστικών χώρων στη Λεμεσό και τονίζεται ότι η Λεμεσός χρειάζεται άμεσα ένα χώρο τέτοιο. Υπάρχουν χώροι τους οποίους δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο παρών στάδιο και οι καλλιτέχνες αντιμετωπίζουν ένα σοβαρό πρόβλημα. Η Στέγη δεν μπορεί να φιλοξενήσει μεγάλες εκδηλώσεις. Το Παττίχειο δεν τελειώνει, η Δημοτική Βιβλιοθήκη επίσης, η Δημοτική Πινακοθήκη η οποία έγινε η προσωρινή Βιβλιοθήκη και το Παπαδάκειο που δεν άρχισε ακόμη. Προτείνει όπως το Υπουργείο επιχορηγήσει κάποιον χώρο κατάλληλο στην Λεμεσό τον οποίο θα μπορούν να χρησιμοποιούν οι καλλιτέχνες για μεγάλες εκθέσεις/εκδηλώσεις που δεν μπορούν να φιλοξενηθούν στη Στέγη (όπου είναι δωρεάν) και ούτε μπορούν να νοικιάσουν κάποιο χώρο άλλο (γκαλερί) γιατί τα έξοδα είναι πολύ μεγάλα. Συμφωνήθηκε όπως αρχές Ιουλίου πραγματοποιηθεί συνάντηση με τις Πολιτιστικές Υπηρεσίες και τον Υπουργό Παιδείας για τη συνέχιση των θεμάτων που αφορούν τον πολιτισμό και την πόλη μας. Οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες είναι ο κύριος εκφραστής της πολιτιστικής πολιτικής του κράτους όσον αφορά στο σύγχρονο πολιτισμό. Έχοντας ως αρμοδιότητα την ανάπτυξη των Γραμμάτων και των Τεχνών στην Κύπρο, την ενημέρωση και τη συμμετοχή του κοινού στο πολιτιστικό γίγνεσθαι και την προβολή των επιτευγμάτων της πολιτιστικής μας δραστηριότητας στο εξωτερικό, διαδραματίζουν έναν ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της πολιτιστικής φυσιογνωμίας του τόπου. Πηγή Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Δημοτική Πινακοθήκη Λεμεσού Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Δημοτική Βιβλιοθήκη Λεμεσού

5 Αναζωογόνηση του Παντοπωλείου Α Δημοτική Αγορά Λεμεσού Φωτογραφία: Ερατώ Καντούνα, 2014 Φωτογραφία: Φωτογραφία: Άντρη Κεδαρίτη, 2014 Πραγματοποιήθηκε στις 23 Ιουνίου 2014 στο Δημοτικό Μέγαρο Λεμεσού συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συντονιστικού με επικεφαλή τον πρόεδρο Εύρο Αλεξάνδρου, μαζί με τη Δημοτική Γραμματέα κα. Γιωργούλα Λεωνίδα, τον κο. Κλέωνα Αλεξάνδρου και άλλους φορείς με θέμα «Την Αναζωογόνηση του Παντοπωλείου Α Δημοτική Αγορά Λεμεσού». Κατά τη συνάντηση η κα. Λεωνίδα ενημέρωσε τους παρόντες για τα σχέδια του Δήμου Λεμεσού με στόχο το παντοπωλείο να αποκτήσει μια πολιτιστική εικόνα, ένας χώρος όπου θα φιλοξενεί μουσικές και θεατρικές παραστάσεις τόσο στον εξωτερικό (βόρειο πλακόστρωτο) όσο και στον εσωτερικό, καθώς και τη δημιουργία εργαστηρίων (γλυπτικής, ζωγραφικής κ.α.) στο βόρειο και ανατολικό εσωτερικό κλειστό χώρο. Το αρχικό σχέδιο είναι να δουλέψουν οι ενδιαφερόμενοι σε εθελοντική βάση, τουλάχιστον για την πρώτη τους παρουσίαση. Το Συντονιστικό ανέλαβε να βοηθήσει με την ανεύρεση μουσικών συγκροτημάτων, θεατρικών ομάδων, συγκροτήματα παρουσίασης Κυπριακού γάμου, μίμους, καραγκιοζοπαίκτες κ.α. οργανωτές οι οποίοι θα μπορούν να προσφέρουν, σε αρχικό στάδιο, εθελοντικά στην πόλη μας. Ακολούθως θα δημιουργηθεί ένα πρόγραμμα εκδηλώσεων που θα περικλείει όσους ενδιαφερθούν. Αποφασίστηκε όπως προσκληθούν οι ενδιαφερόμενοι για ενημέρωση και επεξήγηση του τρόπου λειτουργίας του προγράμματος της Αναζωογόνησης του Παντοπωλείου, στις 7 Ιουλίου 2014 στη Α Δημοτική Αγορά.

6 H ζωή και του έργο του Στας Παράσχου CYPRUS COLLEGE OF ART Lempa Pafos INVITATION In memory of the founder of the Cyprus College of Art, Dr Stass Paraskos, we are pleased to invite you to the opening of Ο Στας Παράσκος γεννήθηκε στην Αναφωτία της Λάρνακας το Κατά τη διετία παρακολούθησε μαθήματα ζωγραφικής στο Leeds College of Art και στη συνέχεια εργάστηκε ως λέκτορας στο τμήμα προπτυχιακών σπουδών στο Leicester College of Art και στο τμήμα ζωγραφικής στο Leeds Polytechnic. Το 1969 ίδρυσε το Κυπριακό Κολλέγιο Τέχνης στην Αμμόχωστο. Μετά την τουρκική εισβολή του 1974, μετακόμισε αρχικά στην Κάτω Πάφο και το 1985 στο χωριό Λέμπα της Πάφου, όπου βρισκόταν μέχρι την τελευταία περίοδο της ζωής του. Painting the Clouds with Sunshine the 33rd annual exhibition of works of art by fine art students and artists from the Cyprus College of Art On Saturday 10 May 2014 from 7pm to 9pm All Welcome At the Cyprus College of Art, 6 Eleftherias Street, Lempa, 8260 Paphos, Cyprus The exhibition will continue until 18 May am to 5pm. Open daily. Συντονιστικό Συμβούλιο Πολιτιστικών Φορέων Λεμεσού Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών Οδός 16ης Ιουνίου 1943, αρ. 7 (πρώην Γλάδστωνος) 3022 Λεμεσός Τ.Θ , 3307 Λεμεσός Τηλ Φαξ syntonistiko@cytanet.com.cy, website:

7 7 Στας Παράσχος & Ανακοίνωση Lemba Artists Studios Έργα του βρίσκονται σε διάφορες δημόσιες συλλογές της Βρετανίας, όπως στην Tate Gallery Λονδίνου, Leeds City Art Gallery, Arts Council Collection και University of Leeds, καθώς και στην Κύπρο, στις ΗΠΑ., στον Καναδά και στη Δανία. Ο καλλιτέχνης και ιδρυτής του Κυπριακού Κολλεγίου Τέχνης Στας Παράσκος απεβίωσε στις 4 Μαρτίου 2014 σε ηλικία 81 ετών. We need your help to save the historic Lemba Artists' Studios Lemba Art Studios Restoration Stage 1 (Summer 2014) For more information on the project and how to donate, please visit ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΕΧΝΗΣ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Η διακήρυξη της Γκουανταλαχάρα Η Γενική Συνέλευση του Διεθνούς Οργανισμού Τέχνης ΙΑΑ (International Association of Art) που έγινε στην Γκουανταλαχάρα του Μεξικού στις 5 Απριλίου 2011 αποφάσισε όπως η 15 η Απριλίου, ημέρα γέννησης του Λεονάρντο Ντα Βίντσι, εορτάζεται ως Παγκόσμια Ημέρα Τέχνης. Τη σημαντική αυτή μέρα προτάθηκε όπως όλα τα μουσεία, γκαλερί και πινακοθήκες, παραμείνουν ανοικτά μέχρι αργά το βράδυ με ελεύθερη είσοδο για όλους τους επισκέπτες. Επιλέγοντας την ημέρα γέννησης του Λεονάρντο Ντα Βίντσι, ως παγκόσμια ημέρα Τέχνης, αναγνωρίζεται το πνεύμα και οι αξίες που έδωσε αυτός ο σπουδαίος καλλιτέχνης στην ανθρωπότητα, οι ανακαλύψεις του στην ανατομία, μηχανική, οπτική, υδροδυναμική και η ευστροφία στη δημιουργική του έρευνα, η ικανότητα του να ενώνει διάφορες επιστήμες κάνουν την ημέρα γέννησής του την πιο κατάλληλη μέρα εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Τέχνης, όπως αναφέρεται στη διακήρυξη. Ο Λεονάρντο Ντα Βίντσι έζησε το Από τα πιο φημισμένα του έργα είναι η Μόνα Λίζα που βρίσκεται στο Λούβρο στο Παρίσι, Γαλλία και ο Μυστικός Δείπνος, τοιχογραφία, που βρίσκεται στη Σάντα Μαρία ντέλλε Γκράτσιε (Santa Maria delle Grazie - Παναγία της Χάριτος) στο Μιλάνο, Ιταλία. Συνθέσεις του όπως η Παρθένος των Βράχων συγκαταλέγονται ανάμεσα στα αριστουργήματα της Αναγέννησης. Η ζωγραφική είναι ποίηση που βλέπεται, αλλά η ποίηση είναι ζωγραφική που ακούγεται. Λεονάρντο ντα Βίντσι

8 Επ ευκαιρίας της Παγκόσμιας Ημέρας Τέχνης εγκαινιάστηκε την Τρίτη, 29 Απριλίου 2014 η ώρα 7.30 μμ στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, στη Λεμεσό, έκθεση τέχνης μελών του Επιμελητηρίου Καλών Τεχνών Κύπρου (Ε.ΚΑ.ΤΕ.) Οι εορτασμοί της τέχνης πραγματοποιήθηκαν σε όλο τον κόσμο και συνεχίστηκαν μέχρι το τέλος Απριλίου σε όλη την Κύπρο. Εγκαίνια από τον Δήμαρχο Λεμεσού Ανδρέα Χρίστου Ομιλητές: Εύρος Αλεξάνδρου-Συντονιστικό, Νίτσα Χατζηγεωργίου-Ε.ΚΑ.ΤΕ. Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, Η έκθεση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Συντονιστικό Συμβούλιο Πολιτιστικών Φορέων Λεμεσού το οποίο θα φιλοξενεί στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, σε διάφορα διαστήματα καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου, έργα μελών του ΕΚΑΤΕ. Στην έκθεση συμμετείχαν οι ακόλουθοι καλλιτέχνες: Δάφνη Τριμικλινιώτου Νίτσα Χατζηγεωργίου Γιώργος Θεμιστοκλέους Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης Αυξεντίου Στέλλα Γεροντίδης Γιώργος Θεμιστοκλέους Γιώργος Ιωακείμ Έφη Ιωάννου Μαρία Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου Αργύρης Μακρίδης Γιώργος-Ανδρέας Μακρίδου Μυρτώ Μήτρου Γιάννης Πιερή Ελίζα Rodica Lomnasan Στυλιανού Ανέττα Στυλιανού Στέλιος Tomblin Αντρέας Τριμικλινιώτου Δάφνη Φούτρου Θεοδώρα Χατζηγεωργίου Νίτσα Αργύρης Κωνσταντίνου Μυρτώ Μακρίδου Έφη Ιωακείμ Ελίζα Πιερή

9 9 ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΤΕΓΗ Έκθεση ζωγραφικής Χρίστου Ποτσίδη /6/2014 2/4/2014 Έκθεση βιομηχανικού Σχεδιασμού και Καινοτομίας ΜΕΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ συνεδριάσεις μελών μας: Χορωδία ΑΡΗΣ Χορωδία ΑΡΙΟΝΕΣ Εταιρεία Λογοτεχνών Λεμεσού «Βασίλης Μιχαηλίδης» EKATE πρόβες ομάδας FLAT 102 για θεατρική παράσταση Alliance Française de Limassol Εκθεση ζωγραφικής ΠΑΝΙΚΟΥ ΤΣΑΓΓΑΡΑ 14/6/2014 Εκθεση φωτογραφίας σχολής THE LOFT 7/6/2014 GCSE and Α level Εικαστικό Εργαστήρι Δήμου Μέσα Γειτονιάς και IMS «art and design» τακτικές πρόβες μέλους μας: Χορωδία ΑΡΙΟΝΕΣ συζήτηση βιβλίων από τις Λέσχες Ανάγνωσης Βιβλιοτρόπιο & Διάλογος «Δουβλινέζοι» του Τζέιμς Τζόυς «Ο πότης» του Hans Fallada

10 10 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ στη Λεμεσό από τα Σωματεία - Μέλη μας. Alliance Française de Limassol ΘΕΑΤΡΟ VERSUS ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ Sortie de Printemps Εκδρομή με αφορμή την Άνοιξη Spring Outing 8 Mai 2014 Η Μαγεία της Γραφής: από το Αλεφ στο Άλφα 9/5/2014 ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΛΗΝ ΛΑΝΙΤΗ Η έκθεση αποτελεί μια αρχαιολογική, ιστορική και εικαστική διαδρομή σε εννέα αρχαίες γραφές της Μεσογείου που δόμησαν τον Ευρωπαϊκό πολιτισμό: τη σφηνοειδή γραφή, τα ιερογλυφικά, τις δυο γραμμικές του Αιγαίου, το Φοινικικό και Ελληνικό αλφάβητο και τέλος τη Λατινική γραφή. Δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στις αρχαίες Κυπριακές γραφές (ΚυπρομινωΙκή γραφή και Κυπριακό Συλλαβάριο). Η έκθεση συνδυάζεται με μια σύγχρονη εικαστική παρουσία 11 κυπρίων καλλιτεχνών (Θεόδουλος Γρηγορίου, Νίκος Κουρούσιης, Ουμίτ Ινατσί, Έφη Σαββίδη, Λία Λαπίθη, Ελλάδα Παπαϊωάννου, Μαρίνα Κασσιανίδου, Γιώτα Ιωαννίδου, Μικέλλα Ψαρά, Ρέα Αφαντίτου και Αντώνης Νεοφύτου) που χρησιμοποίησαν τη γραφή ως εικαστικό μέσο. Ιδιαίτερα σημαντική είναι η συνεργασία με το Τμήμα Γραφικών Τεχνών του ΤΕΠΑΚ, το οποίο έχει αναλάβει μέρος της σκηνογραφικής επιμέλειας της έκθεσης δίνοντας για πρώτη φορά την ευκαιρία να παρουσιαστεί μια διαφορετική διαδραστική και ελκυστική άποψη στο ευρύ κοινό. Πηγή εφημερίδα «Η Φωνή της Λεμεσού»

11 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ στη Λεμεσό από τα Σωματεία - Μέλη μας. Precarnival moments 1ο Βραβείο Καρναβάλι 2013 Γιώργος Γεωργίου Ερέσσιος AFIAP Έκθεση Φωτογραφίας 12/5/2014 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΥΠΡΟΥ, ΤΜΗΜΑ ΛΕΜΕΣΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΛΕΜΕΣΟΥ στον Τεχνοχώρο της ΕΘΑΛ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ Οι Perro Neggro στο ΡΙΑΛΤΟ

12 12 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ στη Λεμεσό από τα Σωματεία - Μέλη μας. «Πώς γίνεται; Digital Infrared Photography» Θεόφιλος Μπερναλής ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΥΠΡΟΥ, ΤΜΗΜΑ ΛΕΜΕΣΟΥ Διάλεξη 20/5/ Μαϊου Χρόνια Θέατρο Ολόκληρο τον Μάιο θα γιορτάζει τα δεκαπεντάχρονα του o Οργανισμός Θέατρο Ριάλτο συνδέοντας τα με το μήνα που πριν 15 χρόνια, χάρη στο Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λεμεσού, επανέφερε στην πόλη και τους ανθρώπους της, αποκαταστημένο πια, το ιστορικό σινεμά της. Οι εκατοντάδες παραστάσεις, οι σχεδόν ένα εκατομμύριο θεατές αλλά και οι χιλιάδες καλλιτέχνες, δημιουργοί και επαγγελματίες που συνεργάστηκαν στα χρόνια αυτά με το θέατρο Ριάλτο, καταδεικνύουν τη σημασία του, όχι μόνο ως μιας σκηνής με εξαιρετική υποδομή αλλά και ως ένας πρότυπος πολιτιστικός οργανισμός ο οποίος εκτιμείται για την αξιοπιστία και το επίπεδο του προγράμματος του, στην Κύπρο και το εξωτερικό. Παρά τους δύσκολους καιρούς, με τη στήριξη των Θεατών, Υποστηρικτών, Συνεργατών και Χορηγών του, το Θέατρο ΡΙΑΛΤΟ συνεχίζει να βλέπει με αισιοδοξία το μέλλον αναζητώντας το καινούριο, προχωρώντας και σε νέες δρόμους όπως είναι οι live μεταδόσεις παραστάσεων από την Μητροπολιτική Όπερα της Νέας Υόρκης αλλά και το Εθνικό Θέατρο και το Βασιλικό Μπαλέτο του Λονδίνου. Το Θέατρο Ριάλτο έφτιαξε ένα γιορταστικό πρόγραμμα για τον Μάιο που περιλαμβάνει ειδικές επιχορηγημένες τιμές εισόδου σε παραστάσεις θεάτρου και μουσικής, 20% έκπτωση στην απόκτησης κάρτας Υποστηρικτή καθώς και ειδική ξενάγηση, ανοικτή στο κοινό, για να γνωρίσει το ΡΙΑΛΤΟ από την ανάποδη, την Πέμπτη 29 Μαΐου στις Ολοκληρώνοντας το γενέθλιο μήνα, το Θέατρο Ριάλτο πραγματοποιεί δύο συναυλίες με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη στις 30 και 31 Μαΐου σφραγίζοντας έτσι τα δεκαπεντάχρονα του με ένα εξαιρετικό σε ποιότητα και ήθος καλλιτέχνη.

13 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ στη Λεμεσό από τα Σωματεία - Μέλη μας. «Ταραγμένα και παγιδευμένα χρόνια», Γιώργου Πετούση ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ «ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ» Πολιτιστικός Όμιλος Δήμου Γερμασόγειας «Σπαγγέτι Κλέφτικο» ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΛΕΜΕΣΟΥ Γ Πανελλήνιος Λογοτεχνικός Διαγωνισμός «Скамейка» (To Παγκάκι) ΕΘΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΛΕΜΕΣΟΥ Γυναίκα στους αμμόλοφους Myra ΘΕΑΤΡΟ ΕΝΑ ΧΟΡΩΔΙΑ ΑΡΙΟΝΕΣ ΛΕΜΕΣΟΥ «Τραγούδια της παρέας» 50χρονα Παγκύπριες εκθέσεις Ε.ΚΑ.ΤΕ. Έργο Αργύρη Κωνσταντίνου

14 Φωτογραφία: Φωτογραφία: Άντρη Κεδαρίτη, Η κληρονομιά μας Ενημέρωση των επισκεπτών μας για πολιτιστικούς και ιστορικούς χώρους και περιγραφική αναφορά στα αντικείμενα και μνημεία της Λεμεσού. Το Παντοπουλείο Α Δημοτική Αγορά Λεμεσού O πληθυσμός της Λεμεσού το 1911 ήταν πάνω από 10 χιλιάδες. Τα όρια της πόλης επεκτάθηκαν λιγότερο προς βορρά προς την οδό Γλάδστωνος και περισσότερο ανατολικά και δυτικά. Κτίστηκαν τότε μερικά τρίπατα σπίτια και περισσότερα δίπατα από πέτρα, αρχοντικά. Η πόλη απέκτησε προστατευτικά προχώματα, αφού παλαιότερα υπέφερε από καταστροφικές πλημμύρες. Απέκτησε επίσης Νοσοκομείο, Γυμναστήριο, Πτωχοκομείο, Κήπο, Σφαγείο, Δημοτική Αγορά κ.ά. Αυτή την περίοδο οι Λεμεσιανοί διαμόρφωναν επίσης μια σθεναρή εθνική πολιτική και ανέπτυσσαν την πνευματική και κοινωνική τους ζωή, που υπήρξε πρωτοποριακή σε πολλούς τομείς. Μέσα σ αυτό το κλίμα ξεπήδησε επιτακτική η ανάγκη για απόκτηση μιας μεγάλης και σύγχρονης Αγοράς. Εξάλλου μια μεγάλη κεντρική Αγορά θα μείωνε την πλανωδιοπόληση και θα εξασφάλιζε την είσπραξη κάποιων φόρων. Ετσι το 1918 με σχέδιο του αρχιτέκτονα Ζαχαρία Βόνδα και επί Δημαρχίας του Σπύρου Αραούζου η Δημοτική Αγορά έγινε πραγματικότητα και στολίδι της πόλης. Η κίνηση μέσα και γύρω από την Δημοτική Αγορά αυξανόταν με γοργό ρυθμό, άρχιζε το πρωί πριν να ξημερώσει και τα καλοκαίρια τελείωνε μετά τις 7:30 το βράδυ οπότε η Αγορά έκλεινε. Συχνά οι γείτονες εξέφραζαν παράπονα για ενόχληση από τις φωνές των παραγωγών που κατέφθαναν εκεί την αυγή. Ο Μιχάλης Πιτσιλλίδης περιγράφει πολύ παραστατικά τη ζωηρότητα της περιοχής γύρω στα 1931 (Μιχ. Πιτσιλλίδης, Μνήμες της Λεμεσού, Έκδοση Δήμου Λεμεσού 1991 σελ 6): «Η κίνηση μέσα στην πόλη, πριν εξήντα χρόνια, άρχιζε στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς. Ο Τσιρίδης, ο Λοίζος, ο Κωσταντής, ο Ερμιάς κι οι άλλοι τότε μανάβηδες, ήταν εκεί πριν την αυγή, περιμένοντας τους περβολάρηδες από τα Τσιφλικούδια και το Ζακάκι, να τους φέρουν τα λαχανικά, που κουβαλούσαν με τα γαϊδούρια τους. Και πριν ακόμα ξυπνήσει ο εργαζόμενος κόσμος, λάχανα, μαρούλια, σέλινα, κραμπιά, κουνουπίδια, κρεμμύδια και κολοκυθάκια, καθώς και φρούτα της εποχής, ήταν αραδιασμένα ολόφρεσκα πάνω στους πάγκους των μανάβικων, για να πουληθούν στους πελάτες πριν πάνε στη δουλειά τους με το γέννημα του ήλιου.» Απόσπασμα Πηγή:

15 15 το Συντονιστικό συμμετέχει Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Η ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΏΝ ΦΟΡΕΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ Σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Ανδρέα Μαλόρη Εκκαθάριση Προσωπικού, διηγήματα Το βιβλίο θα παρουσιάσουν ο Λευτέρης Παπαλεοντίου και η Νένα Φιλούση Χαιρετισμό στην εκδήλωση θα απευθύνουν Ο Πρόεδρος της Ένωσης Λογοτεχνών Κύπρο κ. Γιώργος Μολέσκης ο Δήμαρχος Λεμεσού κ. Ανδρέας Χρίστου και ο Πρόεδρος του Σ.Σ.Π.Φ.Λ. κ. Εύρος Αλεξάνδρου Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσει ο συγγραφέας Θα ακολουθήσει δεξίωση Δευτέρα 5 Μαΐου 2014, στις 8.00μμ. Αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Μεγάρου Λεμεσού Αρχιεπισκόπου Κυπριανού 33, Λεμεσός Βιβλία και Περιοδικά που πήραμε: Ευχαριστούμε επίσης τους συγγραφείς /εκδότες για την παραχώρηση των βιβλίων/ περιοδικών τους: Άνευ, Τ. 50, περιοδικό, Χειμώνας 2014 Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου, Τμήμα Λευκωσίας, περιοδικό Παγκύπριος Φωτογραφικός Διαγωνισμός 2013, έκδοση 2014 Εκδόσεις Αριστοτέλους για Θέματα, περιοδικό, Τεύχος 16, 2014 Ανδρέα Μαλόρη για Εκκαθάριση Προσωπικού, διηγήματα, 2012 Andreas Tomblin για Spontaneous and Raw, 2013 Α.Κ. Τόφαλλο για Η Μαγδαληνή, Ο Πρωτομάστορας, Ο Πραματευτής, θεατρικό, 2012 Α.Κ. Τόφαλλο για Περίπλους, ποιήματα , έκδοση 2014 Πανίκο Τσαγγαρά για Ζωγραφική-Painting, Ιούνιος 2014 Ευχαριστούμε τα μέλη του Επιμελητηρίου Καλών Τεχνών Κύπρου (Ε.ΚΑ.ΤΕ.) για την παραχώρηση έργων τους που κοσμούν τη Στέγη την περίοδο αυτή Έρευνα - Επιμέλεια: Άντρη Κεδαρίτη, Κλεῖτος Παϊσάνος Τεύχος 68, Απρίλιος - Ιούνιος 2014 Για το Συντονιστικό Συμβούλιο Πολιτιστικών Φορέων Λεμεσού

ΔΗΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΠΑΤΙΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ-ΜΟΥΣΕΙΟ & ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΩΝ «5 Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ» Θέμα: «Η ΛΕΜΕΣΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ:

ΔΗΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΠΑΤΙΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ-ΜΟΥΣΕΙΟ & ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΩΝ «5 Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ» Θέμα: «Η ΛΕΜΕΣΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ: ΔΗΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΠΑΤΙΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ-ΜΟΥΣΕΙΟ & ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΩΝ «5 Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ» Θέμα: «Η ΛΕΜΕΣΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ: ΠΡΟΣΩΠΑ, ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο

Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Φωτογραφία: Ερατώ Καντούνα Μετά από έντονο και μακροχρόνιο προβληματισμό για την αποστολή και σημασία που οφείλει να έχει το Δημοτικό Θέατρο στην πόλη μας, το Διοικητικό Συμβούλιο

Διαβάστε περισσότερα

Alpha C.K. ART GALLERY. Λεωφ. Μακαρίου & Παπανικολή 3, 1077 Λευκωσία, Κύπρος T: +357 22 75 13 25 www.ackgallery.com

Alpha C.K. ART GALLERY. Λεωφ. Μακαρίου & Παπανικολή 3, 1077 Λευκωσία, Κύπρος T: +357 22 75 13 25 www.ackgallery.com Alpha C.K. ART GALLERY Λεωφ. Μακαρίου & Παπανικολή 3, 1077 Λευκωσία, Κύπρος T: +357 22 75 13 25 www.ackgallery.com Στας Παράσκος Το Ημερολόγιο του Δον Καβάλλο Λευκωσία, Οκτώβριος 2013 Εξώφυλλο Festival

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Λεμεσός μετά την ανάπτυξη τι;

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Λεμεσός μετά την ανάπτυξη τι; ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Λεμεσός μετά την ανάπτυξη τι; O Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Κύπρου, το Θέατρο Ριάλτο και ο Δήμος Λεμεσού σε επιμέλεια της εικαστικού Μαρίας Λιανού και του αρχιτέκτονα Αλέξανδρου Χριστοφίνη, με τη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Πολιτιστικές Υπηρεσίες Υφιστάμενη Κατάσταση και Προοπτικές

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Πολιτιστικές Υπηρεσίες Υφιστάμενη Κατάσταση και Προοπτικές ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Πολιτιστικές Υπηρεσίες Υφιστάμενη Κατάσταση και Προοπτικές 11 Οκτωβρίου 2019 Κύριος εκφραστής της πολιτιστικής πολιτικής του Κράτους όσον αφορά στον σύγχρονο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ

ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ Μήνυμα Μιχάλη Χατζημιχαήλ για τον εθελοντισμό Όταν ένας συνάνθρωπος μας ή μια ομάδα ανθρώπων γύρω μας χρειάζεται βοήθεια κι εμείς αρνηθούμε, τότε οι λέξεις αλληλεγγύη, ανιδιοτέλεια,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2014 20/2 2/3/2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2014 20/2 2/3/2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1 ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2014 20/2 2/3/2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 7.30μ.μ. Δημοτικό Πολιτιστικό Κέντρο «Πάνος Σολομωνίδης» (πρώην λιθογραφείο Κουβά, οδός Π. Σολομωνίδη, πάροδος Γλάδστωνος) Ο Δήμος Λεμεσού

Διαβάστε περισσότερα

16ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ

16ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΔΟΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Νεολαία Δημοκρατικού Συναγερμού Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2013 / Αριθμός Φύλλου 234 16ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ Η ΝΕΔΗΣΥ σε συνεδρία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ 1 Ομιλία Δημάρχου Λεμεσού, κ. Νίκου Νικολαϊδη, στο 13 ο Επιστημονικό Συμπόσιο Προφορικής Ιστορίας, την Παρασκευή, Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017, στις 7.00 μ.μ στο πολιτικό κέντρο «Π. Σολομωνίδης» με θέμα

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία Δημάρχου Λεμεσού, κ. Νίκου Νικολαΐδη, στη δημοσιογραφική διάσκεψη με θέμα τη Γιορτή του Κρασιού, τη Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017 στις 6.00 μ.μ.

Ομιλία Δημάρχου Λεμεσού, κ. Νίκου Νικολαΐδη, στη δημοσιογραφική διάσκεψη με θέμα τη Γιορτή του Κρασιού, τη Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017 στις 6.00 μ.μ. 1 Ομιλία Δημάρχου Λεμεσού, κ. Νίκου Νικολαΐδη, στη δημοσιογραφική διάσκεψη με θέμα τη Γιορτή του Κρασιού, τη Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017 στις 6.00 μ.μ. Όπως κάθε χρόνο, αυτή την εποχή, η Λεμεσός ετοιμάζεται

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτιστικά Γεγονότα 2008

Πολιτιστικά Γεγονότα 2008 Πολιτιστικά Γεγονότα 2008 Ρόδος, µια Πόλη Τέχνης και Πολιτισµού Ο Πολιτισµός ήταν πάντα ένα αναπόσπαστο κοµµάτι της ζωή στην Ρόδο. Ο Δήµος Ροδίων οργανώνει καθ όλη την διάρκεια της χρονιάς, µε έµφαση στους

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2015:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2015: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2015: Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ 12 Φεβρουαρίου Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 7.30μ.μ. Πολιτιστικό Κέντρο «ΤΡΑΚΑΣΟΛ» τη Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου - Τμήμα

Διαβάστε περισσότερα

6 ΦΩΤΟ ΩΡΕΣ ΚΟΨ Ι Μ Ο Τ Η Σ Β Α Σ Ι ΛΟ Π Ι ΤΑ Σ Γ Ι Α ΤΟ 2 0 15 ΕΟ Ρ ΤΑ Σ Τ Ι Κ Η Ε Κ Δ Η Λ Ω Σ Η ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ. Έκθεση Φωτογραφίας

6 ΦΩΤΟ ΩΡΕΣ ΚΟΨ Ι Μ Ο Τ Η Σ Β Α Σ Ι ΛΟ Π Ι ΤΑ Σ Γ Ι Α ΤΟ 2 0 15 ΕΟ Ρ ΤΑ Σ Τ Ι Κ Η Ε Κ Δ Η Λ Ω Σ Η ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ. Έκθεση Φωτογραφίας Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου Κύπρου Τμήμα Λεμεσού Ενημερωτικό Δελτίο (Ιανουάριος/ Φεβρουάριος 2015) ΚΟΨ Ι Μ Ο Τ Η Σ Β Α Σ Ι ΛΟ Π Ι ΤΑ Σ Γ Ι Α ΤΟ 2 0 15 ΕΟ Ρ ΤΑ Σ Τ Ι Κ Η Ε Κ Δ Η Λ Ω Σ Η ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Καζαnτζακησ. Νίκος. ώρα 7.30 μ.μ. τεταρτη, 11 Οκτωβρίου Θέατρο παλλασ Λευκωσια. Παρουσίαση του «Μaking of» της ταινίας του Γιάννη Σμαραγδή

Καζαnτζακησ. Νίκος. ώρα 7.30 μ.μ. τεταρτη, 11 Οκτωβρίου Θέατρο παλλασ Λευκωσια. Παρουσίαση του «Μaking of» της ταινίας του Γιάννη Σμαραγδή Παρουσίαση του της ταινίας του Νίκος Καζαnτζακησ τεταρτη, 11 Οκτωβρίου 2017 Θέατρο παλλασ Λευκωσια ώρα 7.30 μ.μ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Εκδήλωση αφιερωμένη στον Μεγάλο Έλληνα Συγγραφέα Νίκο Καζαντζάκη Παρουσίαση του

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτιστικός Σύλλογος Σίφνου

Πολιτιστικός Σύλλογος Σίφνου Πολιτιστικός Σύλλογος Σίφνου Σάββατο 10 Ιουλίου έως Κυριακή 25 Ιουλίου Έκθεση αγιογραφίας από 25 Αγιογράφους - μέλη της Πανελλήνιας Εταιρίας Λόγου και Τέχνης (Π.Ε.Λ.Τ.) Στο Παλιό Σχολείο του Κάστρου Ώρες

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία Δημάρχου Λεμεσού, κ. Ανδρέα Χρίστου, στη δημοσιογραφική διάσκεψη με θέμα τη Γιορτή του Κρασιού, τη Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016 στις 6.00 μ.μ.

Ομιλία Δημάρχου Λεμεσού, κ. Ανδρέα Χρίστου, στη δημοσιογραφική διάσκεψη με θέμα τη Γιορτή του Κρασιού, τη Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016 στις 6.00 μ.μ. 1 Ομιλία Δημάρχου Λεμεσού, κ. Ανδρέα Χρίστου, στη δημοσιογραφική διάσκεψη με θέμα τη Γιορτή του Κρασιού, τη Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016 στις 6.00 μ.μ. Όπως κάθε χρόνο, αυτή την εποχή, η Λεμεσός ετοιμάζεται

Διαβάστε περισσότερα

Διάλεξη από τον κοινωνιολόγο Ανδρέα Παναγιώτου με θέμα τον Βασίλη Μιχαηλίδη

Διάλεξη από τον κοινωνιολόγο Ανδρέα Παναγιώτου με θέμα τον Βασίλη Μιχαηλίδη Ως είδηση Διάλεξη από τον κοινωνιολόγο Ανδρέα Παναγιώτου με θέμα τον Βασίλη Μιχαηλίδη Συμπληρώνονται φέτος 100 χρόνια από τον θάνατο του Βασίλη Μιχαηλίδη, έτσι το 2017 αποτελεί για τον Δήμο Λεμεσού σημαδιακή

Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστούμε τα μέλη της Φωτογραφικής Εταιρείας Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού) για την παραχώρηση φωτογραφιών τους που κοσμούν τη Στέγη την περίοδο αυτή

Ευχαριστούμε τα μέλη της Φωτογραφικής Εταιρείας Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού) για την παραχώρηση φωτογραφιών τους που κοσμούν τη Στέγη την περίοδο αυτή Καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση για το κόψιμο της ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ 26/1/2013 ώρα 11πμ στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών στη Λεμεσό Παρευρισκόμενοι ΣΩΜΑΤΕΙΑ-ΜΕΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Τελετή Αποφοίτησης 29 Ιουνίου 2017 Βραβεία

Τελετή Αποφοίτησης 29 Ιουνίου 2017 Βραβεία Λύκειο Αγίου Γεωργίου Λακατάμειας Τελετή Αποφοίτησης 29 Ιουνίου 2017 Βραβεία 1. Βραβείο Συνεργατισμού ( 350) Απονέμεται στον άριστο σε ήθος τελειόφοιτο μαθητή με την υψηλότερη γενική βαθμολογία. Σταύρου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΥΚΛΟΣ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ 2017 ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ. Ο Δήμος Λεμεσού και το Πανεπιστήμιο Frederick σας προσκαλούν στη διάλεξη με θέμα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΥΚΛΟΣ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ 2017 ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ. Ο Δήμος Λεμεσού και το Πανεπιστήμιο Frederick σας προσκαλούν στη διάλεξη με θέμα ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΥΚΛΟΣ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ 2017 ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ Ο Δήμος Λεμεσού και το Πανεπιστήμιο Frederick σας προσκαλούν στη διάλεξη με θέμα Ο Βασίλης Μιχαηλίδης για μας σήμερα που θα δοθεί από τον

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ με έργα εμπνευσμένα από το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα στην Πινακοθήκη Λεμεσού

ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ με έργα εμπνευσμένα από το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα στην Πινακοθήκη Λεμεσού ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Διεύθυνση Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ με έργα εμπνευσμένα από το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα στην Πινακοθήκη Λεμεσού ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «Πάνος Σολομωνίδης»

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα για παιδιά 8 14 ετών

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα για παιδιά 8 14 ετών ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ Αρ. Φακ.: 7.11.12.11.1 Αρ. Τηλ.: 22800926 Αρ. Φαξ.: 22305126 E-mail: dde-eparhiako-lef@schools.ac.cy

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκλήρωση υποβολής ενδιαφέροντος για τα ψηφοδέλτια του ΔΗΣΥ στις επικείμενες Βουλευτικές Εκλογές

Ολοκλήρωση υποβολής ενδιαφέροντος για τα ψηφοδέλτια του ΔΗΣΥ στις επικείμενες Βουλευτικές Εκλογές Ανακοίνωση Ολοκλήρωση υποβολής ενδιαφέροντος για τα ψηφοδέλτια του ΔΗΣΥ στις επικείμενες Βουλευτικές Εκλογές Έχει ολοκληρωθεί στις 1μ.μ. η υποβολή ενδιαφέροντος από μέλη του Κόμματος για τα ψηφοδέλτια

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Επιµόρφωση Εκπαιδευτικών Μέσης Εκπαίδευσης στα Αναλυτικά Προγράµµατα (Κεντρικές Επιμορφώσεις) 2013-2014

Θέμα: Επιµόρφωση Εκπαιδευτικών Μέσης Εκπαίδευσης στα Αναλυτικά Προγράµµατα (Κεντρικές Επιμορφώσεις) 2013-2014 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ Το Έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) κατά 85% και από εθνικούς πόρους κατά 15% στα πλαίσια του Άξονα Προτεραιότητας 1 «Ανάπτυξη του Ανθρώπινου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτα οι Πολίτες ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτος Λόγος στους Πολίτες Δήμος Αγλαντζιάς...Πρώτα η Αγλαντζιά Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι - ΔΗΜΟΣ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ 1. Αβάνης Σάββας Γεννήθηκε στο Προδρόμι της Επαρχίας

Διαβάστε περισσότερα

Α. Δράσεις που αναπτύσσονται στο πλαίσιο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης «Πάφος 2017»

Α. Δράσεις που αναπτύσσονται στο πλαίσιο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης «Πάφος 2017» ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ ΣΤΟΧΟΣ 3 ος : Η αξιοποίηση του πολιτιστικού πλούτου του συνόλου των κατοίκων της Ευρώπης και η ανάδειξη των κοινών στοιχείων και της πολυμορφίας των ευρωπαϊκών πολιτισμών, μέσα από πολιτιστικές

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΑΝΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΑΝΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΑΝΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009 Τ.Θ.: 534, 715 00 ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΑΝΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΤΗΛ.: 2810 763141 FAX: 2810 762701 www.ppkae.gr / e-mail: info@ppkae.gr Αγαπητοί φίλοι, Κρατάτε στα χέρια

Διαβάστε περισσότερα

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.00 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.00 μμ /3 Διεύρυνση/βελτίωση των οδών Ιφιγενείας και Βερενίκης στο Στρόβολο

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.00 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.00 μμ /3 Διεύρυνση/βελτίωση των οδών Ιφιγενείας και Βερενίκης στο Στρόβολο Αρ Φακ: 6.31.01 25 Απριλίου 2017 Κυρίους Γιώργο Χρυσάνθου, Αντιδήμαρχο Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη Μάριο Χαννίδη Ανδρέα Μαϊμάρη Θωμά Βασιλείου Μάριο Πελεκάνο Μάκη Συμεού Φρόσω Γεωργιάδου Μέλη Χρύσω

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Διεύθυνση Δημοτικής Εκπαίδευσης

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Διεύθυνση Δημοτικής Εκπαίδευσης ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Διεύθυνση Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ με έργα εμπνευσμένα από το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Λεμεσού ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΧΕΙΟ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Η ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΑΡΧΕΙΟ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Η ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Η ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ 2014-2015 ΣΤΟΧΟΙ ΕΡΓΟ ΤΕΧΝΗΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ Να συλλέγει, συντηρεί, κατηγοριοποιεί και προβάλλει παιδικά

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΛΙΔΑ 1 ΙΟΥΛΙΟΣ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2008

ΣΕΛΙΔΑ 1 ΙΟΥΛΙΟΣ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2008 ΣΕΛΙΔΑ 1 ΙΟΥΛΙΟΣ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2008 Επιστολή Αρχής Λιμένων Κύπρου, Δελτίο τύπου για το θάνατο του Μιχάλη Πιτσιλλίδη Δελτίο τύπου για την Ετήσια Γενική Συνέλευση Έκθεση Πεπραγμένων για την περίοδο 2007 2008

Διαβάστε περισσότερα

Ιστορική αναδρομή του θεσμού της Μουσειακής Αγωγής. Α. Λειτουργία Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Μουσειακής Αγωγής ΛΕΥΚΩΣΙΑ.

Ιστορική αναδρομή του θεσμού της Μουσειακής Αγωγής. Α. Λειτουργία Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Μουσειακής Αγωγής ΛΕΥΚΩΣΙΑ. Ιστορική αναδρομή του θεσμού της Μουσειακής Αγωγής Α. Προγραμμάτων Μουσειακής Αγωγής ΛΕΥΚΩΣΙΑ Λειτουργία Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Μουσειακής Αγωγής 2014-2015 Εφαρμογή νέου Εκπαιδευτικού Προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

Κινηματογράφος - Θέατρο

Κινηματογράφος - Θέατρο Η Πάτρα ως πρωτεύουσα του Νομού Αχαΐας διαθέτει μεγάλο αριθμό θεατρικών σκηνών και κινηματογραφικών αιθουσών, εκ των οποίων κάποιες αριθμούν πολλά χρόνια ιστορίας και πολιτιστικής προσφοράς στους πολίτες.

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers. Περισσότερα. στις ιστοσελίδες μας. στο www.gcsc.ac.cy. Ιανουαρίου. 8 Νοεμβρίου.

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers. Περισσότερα. στις ιστοσελίδες μας. στο www.gcsc.ac.cy. Ιανουαρίου. 8 Νοεμβρίου. The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Νοέμβριος-Δεκέμβριος 2014 - Τεύχος 44 8 Νοεμβρίου Ο Στέλιος Μιχαηλίδης, διακρίνεται με έπαινο στον επαρχιακό ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ERASMUS+ Promoting Quality and Equity: A dynamic approach to school improvement Εν αρχή Οι τομείς προτεραιότητας για το σχολείο μας όπως έχουν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΤΕΚ ΕΠΑΡΧΙΑΚΕΣ ΦΙΛΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΠΟΛΜΗΚ. Μάιος Τεύχος

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΤΕΚ ΕΠΑΡΧΙΑΚΕΣ ΦΙΛΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΠΟΛΜΗΚ. Μάιος Τεύχος Μάιος 2014 Τεύχος 58 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Υποβολή Υποψηφιοτήτων Επαρχιακές Φιλικές Συναντήσεις ΣΠΟΛΜΗΚ Ετήσια Γενική Συνέλευση ΣΠΜΑΚ Έκτακτη Γενική Συνέλευση ΣΠΟΛΜΗΚ-Υποψήφιοι ΣΠΟΛΜΗΚ για Επερχόμενες Εκλογές ΕΤΕΚ

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση Μαθητών Γ Λυκείου για προσφερόμενα Βραβεία σε τελειόφοιτους.

Ενημέρωση Μαθητών Γ Λυκείου για προσφερόμενα Βραβεία σε τελειόφοιτους. ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΧ. ΜΑΚΑΡΙΟΥ Γ - ΔΑΣΟΥΠΟΛΗ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ: 2017-2018 Ενημέρωση Μαθητών Γ Λυκείου για προσφερόμενα Βραβεία σε τελειόφοιτους. Μ.76 (Α) Βραβεία Ιουνίου 2017 1. Βραβείο Συνεργατισμού 350 στον τελειόφοιτο

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΥΣΙΚΑ ΕΡΓΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΛΑΪΚΕΣ ΜΕΛΩ ΙΕΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΟΥΣ. Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά της πρώιμης παιδικής ηλικίας (3 ½ - 7 ½ ετών)

ΜΟΥΣΙΚΑ ΕΡΓΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΛΑΪΚΕΣ ΜΕΛΩ ΙΕΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΟΥΣ. Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά της πρώιμης παιδικής ηλικίας (3 ½ - 7 ½ ετών) ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Αρ. Φακ.: 7.11.12.11.1 Αρ. Τηλ.: 22800910 Αρ. Φαξ.: 22305126 E-mail: dde-eparhiako-lef@schools.ac.cy

Διαβάστε περισσότερα

Αριστοτέλεια 2011. Αριστοτέλειο Πνευµατικό Κ Ε Ν Τ Ρ Ο. «Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά»

Αριστοτέλεια 2011. Αριστοτέλειο Πνευµατικό Κ Ε Ν Τ Ρ Ο. «Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά» Αριστοτέλεια 2011 Αριστοτέλειο Πνευµατικό Κ Ε Ν Τ Ρ Ο «Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά» Περιεχόμενα Έναρξη χειμερινών εκδηλώσεων 3 Εγκαίνια της χριστουγεννιάτικης γιορτής «Παραμυθοχώρα» 4 Παραμύθι χωρίς όνομα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΙΛΙΩΝ 2014. «Η επίδραση της οικονομικής κρίσης στη ζωή μας»

ΣΧΟΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΙΛΙΩΝ 2014. «Η επίδραση της οικονομικής κρίσης στη ζωή μας» ΣΧΟΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΙΛΙΩΝ 2014 «Η επίδραση της οικονομικής κρίσης στη ζωή μας» Ομιλίες κάθε ΤΕΤΑΡΤΗ από 22 Ιανουαρίου, 2014 μέχρι 14 Μαΐου, 2014 ΤΕΠΑΚ Αίθουσα Κερύνεια Κτήριο Ανδρέας

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers. Ιανουαρίου. Περισσότερα στις ιστοσελίδες μας στο

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers. Ιανουαρίου. Περισσότερα στις ιστοσελίδες μας στο The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Δεκέμβριος 2017 - Τεύχος 72 1 Δεκεμβρίου Παραδίδονται τα λεφτά που μαζεύτηκαν για τον Ραδιομαραθώνιο από τον Πρόεδρο

Διαβάστε περισσότερα

130 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

130 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΔΕΛΤΙΟΝ ΤΥΠΟΥ ΠΑΤΙΧΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ - ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ - ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ 130 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ «ΖΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ» «Η Απoθέωση

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα του συνεδρίου ήταν «Ο Πολιτισμός ως Αντίδοτο στην Κρίση»

Θέμα του συνεδρίου ήταν «Ο Πολιτισμός ως Αντίδοτο στην Κρίση» Συμμετοχή του ΤΕΥ-ΑΤΗΚ στο 37 ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΠΕΕ-ΟΤΕ Το ΤΕΥ-ΑΤΗΚ, μετά από σχετική πρόσκληση, συμμετείχε στις εργασίες του 37 ο Πανελλήνιου Συνεδρίου της Πολιτιστικής Ένωσης Εργαζομένων ΟΤΕ

Διαβάστε περισσότερα

Από την πλευρά του, ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων κ. Χρήστος Τσιαλούκης σημείωσε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

Από την πλευρά του, ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων κ. Χρήστος Τσιαλούκης σημείωσε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα: Τις εντυπώσεις τους από την οργάνωση του 35 ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας (που πραγματοποιεί η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων του Νομού από 14 έως 23 Μαρτίου στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2019-2020 Τριάντα χρόνια η καρδιά της Λευκωσίας! Οι άνθρωποι του το ανέδειξαν και ο κόσμος το αγάπησε Τριάντα χρόνια η καρδιά της Λευκωσίας! Φέτος είναι μια ξεχωριστή χρονιά

Διαβάστε περισσότερα

Φωταγώγηση της Πόλης και του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου

Φωταγώγηση της Πόλης και του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου Φωταγώγηση της Πόλης και του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 4.15μ.μ. 5.00μ.μ. Η Ορχήστρα Εγχόρδων Νέων και η Παιδική Χορωδία του Παπαδάκειου Δημοτικού Ωδείου Λεμεσού με τη συμμετοχή της

Διαβάστε περισσότερα

Γιώργος Λαζουράς. Με τιμή, Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων

Γιώργος Λαζουράς. Με τιμή, Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Εκδηλώσεις Μνήμης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 1943 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2013 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας προσκαλούμε να τιμήσετε, τους Καλαβρυτινούς που εκτελέστηκαν από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής, στην περιοχή του Δήμου Καλαβρύτων, και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΦΝΟ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ - ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2011

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΦΝΟ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ - ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2011 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΦΝΟ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ - ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2011 Κυριακή 29 Μαΐου Εξόρμηση εθελοντικών καθαρισμών των ακτών της Σίφνου Τόπος Συγκέντρωσης: πλατεία Αρτεμώνα Ώρα: 11:00 Οργάνωση: ΔΗ.Κ.Ε.Σ.

Διαβάστε περισσότερα

7. Το Fmv Ozel Erenkou Isik Fen Lisesi, από την Τουρκία. Στη συνάντηση που έγινε στη Λεμεσό συμμετείχαν τα 5 από τα 7 σχολεία

7. Το Fmv Ozel Erenkou Isik Fen Lisesi, από την Τουρκία. Στη συνάντηση που έγινε στη Λεμεσό συμμετείχαν τα 5 από τα 7 σχολεία Λύκειο Αγίου Αντωνίου 1 η Συνάντηση του Προγράμματος Comenius Biodiversity of Rivers Το Λύκειο Αγίου Αντωνίου φιλοξένησε από τις 8 Οκτωβρίου μέχρι τις 12 Οκτωβρίου την 1 η Συνάντηση, που γίνεται στα πλαίσια

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Φακ.: 7.24.07/4 προσ. Αρ. Τηλ.:22800698/735 Αρ. Φαξ:22428268 19 Απριλίου 2011 E-mail:circularsec@schools.ac.cy

Αρ. Φακ.: 7.24.07/4 προσ. Αρ. Τηλ.:22800698/735 Αρ. Φαξ:22428268 19 Απριλίου 2011 E-mail:circularsec@schools.ac.cy ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Αρ. Φακ.: 7.24.07/4 προσ. Αρ. Τηλ.:22800698/735 Αρ. Φαξ:22428268 19 Απριλίου 2011 E-mail:circularsec@schools.ac.cy Διευθυντές/Διευθύντριες,

Διαβάστε περισσότερα

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ ΑΚΡΙΒΩΣ. Τα θέματα (1) και (2) αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι τις 7.30 μμ.

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ ΑΚΡΙΒΩΣ. Τα θέματα (1) και (2) αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι τις 7.30 μμ. Αρ Φακ: 6.31.01 8 Απριλίου 2019 Κυρίους Γιώργο Χρυσάνθου, Αντιδήμαρχο Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη Μάριο Χαννίδη Ανδρέα Μαϊμάρη Θωμά Βασιλείου Αναστάσιο Κακουλλή Μάκη Συμεού Φρόσω Γεωργιάδου Μέλη Χρύσω

Διαβάστε περισσότερα

χρόνια. Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

χρόνια. Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών 1837-2017 180 χρόνια Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ΕΚΠΑ: 1837-2017 / 180 χρόνια Βασικοί άξονες Θεματολογία Σκοπός Βασικοί άξονες (1) Η συμβολή του ΕΚΠΑ στην επιστήμη και στην έρευνα. Η

Διαβάστε περισσότερα

Μαθηματικό Πανηγύρι 2018

Μαθηματικό Πανηγύρι 2018 Μαθηματικό Πανηγύρι 2018 Η ομάδα ΘΑΛΗΣ + ΦΙΛΟΙ διοργανώνει την Κυριακή 17 Ιουνίου συνάντηση των σχολικών λεσχών ανάγνωσης, το Μαθηματικό Πανηγύρι 2018, μια γιορτή για τους δεσμούς των μαθηματικών με τη

Διαβάστε περισσότερα

5 Οκτωβρίου Θέμα: Διοργάνωση Παγκύπριου Διαγωνισμού Εικαστικών Τεχνών

5 Οκτωβρίου Θέμα: Διοργάνωση Παγκύπριου Διαγωνισμού Εικαστικών Τεχνών ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Αρ. Φακ.: 4.17.22.14 Αρ. Τηλ.: 22 800813 Αρ. Φαξ: 22 800862 E-mail:ggavriel@moec.gov.cy Διευθυντές/ντριες Γυμνασίων και Λυκείων Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 2014

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 2014 ΜΑΡΤΙΟΣ 21,22,23 Μαρτίου 22 Μαρτίου 26 Μαρτίου ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ Ολων των κατηγοριών Β κ Δ Περιφέρειας (Θεσσαλία-Μακεδονία-Θράκη)

Διαβάστε περισσότερα

Αίτηση Συμμετοχής. Τελευταία προθεσμία υποβολής αίτησης: Kυριακή 13 Ιουλίου 2014. Αποστολή αίτησης και φωτογραφικού υλικού: office@cheapart.

Αίτηση Συμμετοχής. Τελευταία προθεσμία υποβολής αίτησης: Kυριακή 13 Ιουλίου 2014. Αποστολή αίτησης και φωτογραφικού υλικού: office@cheapart. Θεσσαλονίκη 6 14 Σεπτεμβρίου, 2014 ΔΕΘ. Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης Αίτηση Συμμετοχής Τελευταία προθεσμία υποβολής αίτησης: Kυριακή 13 Ιουλίου 2014 Αποστολή αίτησης και φωτογραφικού υλικού: office@cheapart.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ Σάββατο 6 Φεστιβάλ Παιδιού Δημόσιος Κήπος (Δημοτικό Μέγαρο) Ώρα: 6:00 μ.μ. Οργανωτής: Επιτροπή Προστασίας και Ευημερίας Παιδιού Πάφου.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ Σάββατο 6 Φεστιβάλ Παιδιού Δημόσιος Κήπος (Δημοτικό Μέγαρο) Ώρα: 6:00 μ.μ. Οργανωτής: Επιτροπή Προστασίας και Ευημερίας Παιδιού Πάφου. ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΓΙΟΡΤΗ Δευτέρα 1 «Γιορτή Κατακλυσμού» 2015 - (3η ημέρα / λήξη) α) Παραδοσιακά Θαλάσσια Αγωνίσματα Λιμανάκι, Κάτω Πάφος Ώρα: 4:00 μ.μ. Οργανωτές: Δήμος Πάφου, σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο

Διαβάστε περισσότερα

Ετήσια Γενική Συνέλευση και Ημερίδα. Παγκύπριου Συνδέσμου Μελισσοκόμων

Ετήσια Γενική Συνέλευση και Ημερίδα. Παγκύπριου Συνδέσμου Μελισσοκόμων Ετήσια Γενική Συνέλευση και Ημερίδα Παγκύπριου Συνδέσμου Μελισσοκόμων Η ετήσια γενική συνέλευση του Παγκύπριου Συνδέσμου Μελισσοκόμων πραγματοποιήθηκε στις 21/12/2013 στο Περιβαλλοντικό Κέντρο Σκαρίνου.

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΥΣΕΙΟΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΜΟΥΣΕΙΟΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Για την σχολική χρονιά 2014-2015 πραγματοποιούνται τα κάτωθι προγράμματα : Α) ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ Γερμανικού και Μυλλέρου Μεταξουργείο Δήλωση

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Εικαστικής Αγωγής για τα παιδιά της Δ τάξης του Δημοτικού Σχολείου, στην Κρατική Πινακοθήκη Σύγχρονης Κυπριακής Τέχνης στη

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Εικαστικής Αγωγής για τα παιδιά της Δ τάξης του Δημοτικού Σχολείου, στην Κρατική Πινακοθήκη Σύγχρονης Κυπριακής Τέχνης στη Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Εικαστικής Αγωγής για τα παιδιά της Δ τάξης του Δημοτικού Σχολείου, στην Κρατική Πινακοθήκη Σύγχρονης Κυπριακής Τέχνης στη Λευκωσία Επαρχιακό Γραφείο Παιδείας Λευκωσίας 2012-2013

Διαβάστε περισσότερα

χρόνια. Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

χρόνια. Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών 1837-2017 180 χρόνια Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ΕΚΠΑ: 1837-2017 / 180 χρόνια Επετειακό έμβλημα Βασικοί άξονες Θεματολογία Σκοπός Επετειακό έμβλημα Επετειακό έμβλημα και λογότυπος Επετειακός

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο Μάρτιος 2011 - Τεύχος 7

Ενημερωτικό Δελτίο Μάρτιος 2011 - Τεύχος 7 The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Μάρτιος 2011 - Τεύχος 7 ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2 Μαρτίου Δείπνο Συνδέσμου Γονέων με το Προσωπικό του Σχολείου Με δέος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΙΛΙΩΝ 2014. «Η επίδραση της οικονομικής κρίσης στη ζωή μας»

ΣΧΟΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΙΛΙΩΝ 2014. «Η επίδραση της οικονομικής κρίσης στη ζωή μας» ΣΧΟΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΙΛΙΩΝ 2014 «Η επίδραση της οικονομικής κρίσης στη ζωή μας» Ομιλίες κάθε ΤΕΤΑΡΤΗ από 22 Ιανουαρίου, 2014 μέχρι 21 Μαΐου, 2014 ΤΕΠΑΚ Αίθουσα Κερύνεια Κτήριο Ανδρέας

Διαβάστε περισσότερα

Χαιρετισμός. Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Χαιρετισμός. Αγαπητές φίλες και φίλοι, Χαιρετισμός Αγαπητές φίλες και φίλοι, Με μεγάλη μας χαρά, σας παρουσιάζουμε τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που έχει σχεδιάσει ο Δήμος μας με την επιμέλεια του Ν.Π. ΑΡΙΣΤΟΔΙΚΟΣ και σε συνεργασία με Συλλόγους

Διαβάστε περισσότερα

«ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΑΡΤΙΟ»

«ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΑΡΤΙΟ» «ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΑΡΤΙΟ» Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της για το 2018 διοργανώνει δράσεις που απευθύνονται

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση Ημερίδα Η σημασία των συνεργιών μεταξύ του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα στην προώθηση των βέλτιστων ενεργειακών πολιτικών

Πρόσκληση Ημερίδα Η σημασία των συνεργιών μεταξύ του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα στην προώθηση των βέλτιστων ενεργειακών πολιτικών Πρόσκληση Ημερίδα Η σημασία των συνεργιών μεταξύ του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα στην προώθηση των βέλτιστων ενεργειακών πολιτικών Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015 Γραφεία Deloitte, Λευκωσία Η Deloitte σας

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers. Νοεμβρίου. Περισσότερα στις ιστοσελίδες μας στο www.gcsc.ac.cy. 2 Οκτωβρίου. 10 Νοεμβρίου.

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers. Νοεμβρίου. Περισσότερα στις ιστοσελίδες μας στο www.gcsc.ac.cy. 2 Οκτωβρίου. 10 Νοεμβρίου. The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Οκτώβριος 2014 - Τεύχος 43 2 Οκτωβρίου Γίνονται οι εκλογές για ανάδειξη προέδρου και αντιπροέδρου κάθε τμήματος. ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Εκπαιδευτική εκδήλωση για παιδιά και γονείς εμπνευσμένη από τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα Εικαστικής Αγωγής Λευκωσίας με την ευκαιρία της

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΚΕΨΗ 9 Δεκεμβρίου 2010

ΣΥΣΚΕΨΗ 9 Δεκεμβρίου 2010 ΣΥΣΚΕΨΗ 9 Δεκεμβρίου 2010 Πραγματοποιήθηκε στις 9 Δεκεμβρίου 2010 στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών στις 6μ.μ. σύσκεψη με παρόντες το Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) του Συντονιστικού, το Δήμαρχο Λεμεσού Ανδρέα

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά 45 ης Συνεδρίας Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας ημερομηνίας 20 Απριλίου 2011

Πρακτικά 45 ης Συνεδρίας Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας ημερομηνίας 20 Απριλίου 2011 Παρόντες: Πρακτικά 45 ης Συνεδρίας Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας ημερομηνίας 20 Απριλίου 2011 1. Σσολάκη Εύη Πρόεδρος της Επιτροπής 2. Καρεκλάς Ανδρέας Μέλος 3. Καλογερόπουλος Μιχάλης Μέλος 4. Καυκαλιάς

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Θρησκευτικά B Δημοτικού (Μέρος Α ) Ομορφος κόσμος ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Θρησκευτικά Β Δημοτικού Ομορφος κόσμος (Μέρος A ) Συγγραφική ομάδα:

Διαβάστε περισσότερα

Επιστημονικές και κοινωνικές δράσεις της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ξάνθης για την περίοδο Μαρτίου-Ιουνίου 2016

Επιστημονικές και κοινωνικές δράσεις της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ξάνθης για την περίοδο Μαρτίου-Ιουνίου 2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΞΑΝΘΗΣ Αρχαιολογικό Μουσείο Αβδήρων, 67061 Άβδηρα Ξάνθης Τηλέφωνο: 25410-51003,

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων Ιούλιος - Αύγουστος 2013 Δήμου Ναυπακτίας

Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων Ιούλιος - Αύγουστος 2013 Δήμου Ναυπακτίας Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων Ιούλιος - Αύγουστος 2013 Δήμου Ναυπακτίας Δημοτικές Ενότητες: Είσοδος Ελεύθερη Ναυπάκτου, Αντιρρίου, Χάλκειας Αποδοτίας, Πλατάνου, Πυλήνης Ο Δήμος Ναυπακτίας διαθέτει

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΙ ΜΕΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΙ

ΚΑΙ ΜΕΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Αρ.Φακ.: 7.1.02.7 Αρ.Τηλ.: 22893404 Ηλ. Διεύθυνση: analytika.programmata@schools.ac.cy

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρ. Πρωτ.: 1631

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρ. Πρωτ.: 1631 ΡΕΘΥΜΝΟ: 6/05/2011 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρ. Πρωτ.: 1631 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π. & Δ. ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Ερευνητική εργασία Da Vinci «ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ» 2º ΛΥΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ

Ερευνητική εργασία Da Vinci «ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ» 2º ΛΥΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ Ερευνητική εργασία Da Vinci «ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ» 2º ΛΥΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2012-2013 Υπεύθυνοι μαθητές Τζούρι Άρτεμις Σίμος Νίκος Πέτσιος Αναστάσης Σακελλίων Γρηγόρης Υπεύθυνοι καθηγητές: Αδαμάρα Ζούλας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ 2017 ΤΟΥ Ε.Κ.Κ.Ν.Α. «Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ» 7-16 Νοεμβρίου Δευτέρα έως Παρασκευή

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ 2017 ΤΟΥ Ε.Κ.Κ.Ν.Α. «Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ» 7-16 Νοεμβρίου Δευτέρα έως Παρασκευή ΓΥΜΝΑΣΙΟ-ΛΥΚΕΙΟ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΝΕΩΝ ΑΥΛΩΝΑ (Ε.Κ.Κ.Ν.Α.) ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ 2017 ΤΟΥ Ε.Κ.Κ.Ν.Α. «Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ» 7-16 Νοεμβρίου 2017

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΣ 13/1/2015 ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΡΡΕΝΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΣ 13/1/2015 ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΡΡΕΝΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΑΡΙΘ. ΑΘΛΗΤΗ ΧΡΟΝΟΣ ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΣ 13/1/2015 ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΡΡΕΝΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΤΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΑΡΡΕΝΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΟΝΟΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

INTERREG III A

INTERREG III A INTERREG III A 2000-2006 ΕΛΛΑΔΑ - ΙΤΑΛΙΑ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΠΟΧΗΣ Πρόγραμμα Κοινοτικής Πρωτοβουλίας INTERREG III A 2000-2006 ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 003 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers. Μαρτίου. 1 Φεβρουαρίου

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers. Μαρτίου. 1 Φεβρουαρίου The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Φεβρουάριος 2017 - Τεύχος 65 1 Φεβρουαρίου ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Νικητές του διαγωνισμού γενικών γνώσεων που πραγματοποιήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016

Πρόγραμμα ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016 Πρόγραμμα ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016 Μουσείο Αργυροτεχνίας - νέο μέλος στο Δίκτυο Μουσείων ΠΙΟΠ Αθήνα Σεπτέμβριος 2016 14/9, 20:30 Προβολή ταινίας και έκθεση «1922» Εκδήλωση μνήμης της Μικρασιατικής

Διαβάστε περισσότερα

"ΚΥΠΡΟΣ, Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ"

ΚΥΠΡΟΣ, Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ "ΚΥΠΡΟΣ, Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ" ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΑΦΟΥ) ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ Η Διεύθυνση Δημοτικής Εκπαίδευσης - Επαρχιακό Γραφείο Πάφου-

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΚΕΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΡΙΩΝ ΦΩΤΗ ΠΙΤΤΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 Κ. 118

ΛΥΚΕΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΡΙΩΝ ΦΩΤΗ ΠΙΤΤΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 Κ. 118 ΛΥΚΕΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΡΙΩΝ ΦΩΤΗ ΠΙΤΤΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2016 2017 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 Κ. 118 ΗΜΕΡΑ/ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 1/3/2017 2/3/2017 3/3/2017 Ενδοσχολικοί Αγώνες Στίβου. Γήπεδο Τάσου Μάρκου,

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Διεύθυνση: ΙΚΑΡΟΥ 5 45221 Ιωάννινα Τηλέφωνα: Γραφείου: 2651005872 Σπιτιού: 2651043808 Κινητό: 6972015621

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Διεύθυνση: ΙΚΑΡΟΥ 5 45221 Ιωάννινα Τηλέφωνα: Γραφείου: 2651005872 Σπιτιού: 2651043808 Κινητό: 6972015621 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΕΛΕΝΗ ΓΚΟΝΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΣ Ε.Ε.ΔΙ.Π. ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ του Π.Τ.Δ.Ε του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Διεύθυνση: ΙΚΑΡΟΥ 5 45221 Ιωάννινα Τηλέφωνα: Γραφείου: 2651005872 Σπιτιού: 2651043808 Κινητό:

Διαβάστε περισσότερα

Live ANEMA E CORE. Στους ρυθμούς της Μεσογείου. Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Live ANEMA E CORE. Στους ρυθμούς της Μεσογείου. Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013 Live ANEMA E CORE Στους ρυθμούς της Μεσογείου Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013 Τραγούδια με άξονα τις μελωδίες και τους ρυθμούς της Μεσογείου παρουσιάζει το μουσικό σύνολο Anema e Core, στο Black Duck, την Παρασκευή

Διαβάστε περισσότερα

"Fuga για έναν Άγγελο" έκθεση ζωγραφικής της Αγγελικής Κούρκουλου στην Designer's Dot Gallery, 18/3-15/4/2009

Fuga για έναν Άγγελο έκθεση ζωγραφικής της Αγγελικής Κούρκουλου στην Designer's Dot Gallery, 18/3-15/4/2009 "Fuga για έναν Άγγελο" έκθεση ζωγραφικής της Αγγελικής Κούρκουλου στην Designer's Dot Gallery, 18/3-15/4/2009 Η ζωγράφος Αγγελική Κούρκουλου εκθέτει 69 πίνακες της εικαστικής της ενότητας "Fuga για έναν

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ /2 26/2/2017 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ /2 26/2/2017 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1 ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2017 16/2 26/2/2017 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 7.00 μ.μ. Πλατεία Μαρίνας Λεμεσού Ο Δήμος Λεμεσού σε συνεργασία με τη Μαρίνα Λεμεσού προετοιμάζουν την πόλη να μπει σε καρναβαλίστικους ρυθμούς.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΛΕΑΝΘΕΙΟΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ

ΚΛΕΑΝΘΕΙΟΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΛΕΑΝΘΕΙΟΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους ιατρούς Δρ. Γιαννάκη Ομήρου, Δρ. Θεοδώρου Κωνσταντίνα, Δρ. Κυριάκου Παναγιώτα και Δρ. Νίκη Χαρή που βρίσκονται ανά πάσα

Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτό θέατρο Δ.Κ. Μελισσίων Θεατρική Παράσταση του Β ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ Μελισσίων

Ανοιχτό θέατρο Δ.Κ. Μελισσίων Θεατρική Παράσταση του Β ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ Μελισσίων Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014, ώρα 18:00 µ.µ. - 22:00 µ.µ. Πολιτιστικό Κέντρο Δ.Κ. Μελισσίων (Αίθουσα 2ου ορόφου) Έκθεση Ζωγραφικής από τον Σύλλογο "Άγιος-Γεώργιος Γκιούλµπαξε" Πέµπτη 12 Ιουνίου 2014, ώρα 19:00

Διαβάστε περισσότερα

«ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΑΡΤΙΟ»

«ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΑΡΤΙΟ» «ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΑΡΤΙΟ» Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της για το 2017 διοργανώνει δράσεις που απευθύνονται

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΑΤΡΟ Δευτέρα 9 Θεατρική παράσταση με τίτλο: «Το Χρώμα Είναι το πιο Δυνατό Χαστούκι» Μαρκίδειο Θέατρο Ώρα: 8:00 μ.μ. / Τιμή: 5

ΘΕΑΤΡΟ Δευτέρα 9 Θεατρική παράσταση με τίτλο: «Το Χρώμα Είναι το πιο Δυνατό Χαστούκι» Μαρκίδειο Θέατρο Ώρα: 8:00 μ.μ. / Τιμή: 5 MUSICAL SUNDAYS Κυριακή 1 Musical Sundays ΠΑΙΔΙΚΟ Κυριακή 1 Παιδική θεατρική παράσταση με τίτλο: «Παθήματα Μαθήματα», από τους μύθους του Αισώπου / Τιμή: 5 Οργανωτής: Θεατρική Παιδική Σκηνή «Αιώρα». ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΣ 13/1/2015 ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΡΡΕΝΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΣ 13/1/2015 ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΡΡΕΝΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΑΡΙΘ. ΑΘΛΗΤΗ ΧΡΟΝΟΣ ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΣ 13/1/2015 ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΡΡΕΝΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΤΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΑΡΡΕΝΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ ΟΝΟΜΑ ΑΘΛΗΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

4 η Συνεδρία Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας, 14 ης Μαρτίου, Τοποθεσία: Γραφεία Νεολαίας Αρ. Εγγράφου: 2016/04β/14.03.

4 η Συνεδρία Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας, 14 ης Μαρτίου, Τοποθεσία: Γραφεία Νεολαίας Αρ. Εγγράφου: 2016/04β/14.03. Τοποθεσία: Γραφεία Νεολαίας Αρ. Εγγράφου: 2016/04β/14.03. ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ Πρόεδρος Οικονόμου Λορέντζος Π Αντιπρόεδρος Τάκης Τσιήτσιος Π Γραμματέας Μαρίνα Ανδρέου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙΔΑ 1

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙΔΑ 1 ΣΕΛΙΔΑ 1 ΓΕΝΝΑΡΗΣ - ΜΑΡΤΗΣ 2009, ΤΕΥΧΟΣ 53 Η Α' Τεχνική Σχολή η οποία, μαζί με τα (προς κατεδάφιση) κτίρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης και του παλιού Νοσοκομείου, θα αποτελέσουν τον πυρήνα ανάπτυξης της

Διαβάστε περισσότερα

21 ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ 15 ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ

21 ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ 15 ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ 21 ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ 15 ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ 18 ο ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ Οργανωτής Κυπριακή Μαθηματική Εταιρεία σε συνεργασία

Διαβάστε περισσότερα

ANAKOINΩΣΗ ΤΥΠΟΥ. Η Σοφία η μέλισσα ταξίδεψε και έπαιξε με παιδιά έξι Δημοτικών σχολείων στις επαρχίες της Κύπρου. Λευκωσία, 7 Δεκεμβρίου 2015

ANAKOINΩΣΗ ΤΥΠΟΥ. Η Σοφία η μέλισσα ταξίδεψε και έπαιξε με παιδιά έξι Δημοτικών σχολείων στις επαρχίες της Κύπρου. Λευκωσία, 7 Δεκεμβρίου 2015 ANAKOINΩΣΗ ΤΥΠΟΥ Επικοινωνία: Γραφείο Επικοινωνίας Τομέας Προώθησης και Προβολής, Πανεπιστήμιο Κύπρου Τηλ. 22894304 ηλ. διεύθυνση: prinfo@ucy.ac.cy ιστοσελίδα: www.pr.ucy.ac.cy ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Λευκωσία,

Διαβάστε περισσότερα

Οκτώβριος στα Μνημεία της Θεσσαλονίκης!

Οκτώβριος στα Μνημεία της Θεσσαλονίκης! Οκτώβριος στα Μνημεία της Θεσσαλονίκης! Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2017 Ροτόντα A Filetta Το πολυφωνικό σεξτέτο με την ηγεμονική θέση στη μουσική σκηνή της Κορσικής, ερμηνεύει την πιο πρόσφατη δουλειά του. Η

Διαβάστε περισσότερα

Αρ Φακ: Απριλίου Κυρίους Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, Αντιδήμαρχο

Αρ Φακ: Απριλίου Κυρίους Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, Αντιδήμαρχο Αρ Φακ: 6.31.01 3 Απριλίου 2015 Κυρίους Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, Αντιδήμαρχο Γιάννο Κατσουρίδη Μάρκο Κληρίδη Σταύρο Γερολατσίτη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Δημήτρη Τσίγκη Μαρία Πασχάλη Μάριο Χατζηβασιλείου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ. Κόψιμο της Βασιλόπιτας Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού) Τεύχος Ι. Ιανουάριος Φεβρουάριος 2018

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ. Κόψιμο της Βασιλόπιτας Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού) Τεύχος Ι. Ιανουάριος Φεβρουάριος 2018 Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού) ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Ιανουάριος Φεβρουάριος 2018 Μέλος της FIAP Τεύχος Ι Κόψιμο της Βασιλόπιτας 2018 Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2018, 6.00μμ Αίθουσα εκδηλώσεων του

Διαβάστε περισσότερα

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.30 μμ. 1. Επικύρωση των πρακτικών της πιο κάτω συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου:

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.30 μμ. 1. Επικύρωση των πρακτικών της πιο κάτω συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου: Αρ Φακ: 6.31.01 19 Σεπτεμβρίου 2017 Κυρίους Γιώργο Χρυσάνθου, Αντιδήμαρχο Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη Μάριο Χαννίδη Ανδρέα Μαϊμάρη Θωμά Βασιλείου Μάριο Πελεκάνο Μάκη Συμεού Φρόσω Γεωργιάδου Μέλη Χρύσω

Διαβάστε περισσότερα