Global Packaging. ΤΥΡΙ Λύσεις Συσκευασίας

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Global Packaging. ΤΥΡΙ Λύσεις Συσκευασίας"

Transcript

1 Global Packaging ΤΥΡΙ Λύσεις Συσκευασίας GR

2 Τυρί Οι ειδικοί στο τυρί Ο τομέας του τυριού απαιτεί ευέλικτες λύσεις συσκευασίας που επιτρέπουν τον συνδυασμό του παραδοσιακού προϊόντος με ελκυστικές συσκευασίες και εγγυώνται εξαιρετική παρουσίαση και διατήρηση του προϊόντος. Η ULMA γνωρίζει ότι η επιτυχία των πελατών της εξαρτάται από την ποιότητα των προϊόντων τους και κατ επέκταση και της συσκευασίας τους. Γι αυτό το λόγο, εξαιτίας της άνω των 50 ετών εμπειρίας της στην ανάπτυξη εξοπλισμού σχεδιασμένου γι αυτόν τον τομέα, η ULMA μπορεί να εγγυηθεί Μέγιστης Ποιότητας λύσεις για την εμπορικότητα των προϊόντων. Παγκόσμια Προσφορά Η ULMA είναι ο μόνος προμηθευτής, ικανός να προσφέρει μια μεγάλη γκάμα λύσεων στον τομέα του τυριού. Ολοκληρωμένες λύσεις που περιλαμβάνουν από την διαχείριση του προϊόντος από την ύπαιθρο έως την περιοχή διαχείρισης,τον εγκιβωτισμό και την τελική παλετοποίηση, περνώντας από το στάδιο συσκευασίας με την δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε τέσσερις τρόπους συσκευασίας: Θερμοδιαμόρφωση, Θερμοσυγκόλληση, Οριζόντια Flow Pack (HFFS) και κάθετη Flow Pack (VFFS).

3 Φρέσκο τυρί και τυρί κρέμα Λύσεις συσκευασίας σχεδιασμένες για φρέσκο και/ή τυρί κρέμα σε συσκευασίες σχεδιασμένες για να επιμηκύνουν την διάρκεια ζωής του προϊόντος. Η συσκευασία γίνεται με την χρήση οριζόντιων αυτόματων τυλιχτικών μηχανών. Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι λύσεων ανάλογα με την εγγύηση του ερμητικού σφραγίσματος, το επίπεδο παραγωγής, την διάρκεια ζωής του προϊόντος και την επιθυμητή παρουσίαση. TF VAKUM Συσκευασίες με προσαρμοσμένα σχήματα. FLOW SHRINK TS MAP TF MAP FLOW BDF Συσκευασία κενού και τροποποιημένης ατμόσφαιρας (M.A.P.).

4 Μερίδες Τυριού Λύσεις συσκευασίας σχεδιασμένες για την συσκευασία μερίδων τυριού σε διαφορετικά επίπεδα ωρίμανσης.η συσκευασία γίνεται με την χρήση οριζόντιων αυτόματων μηχανών συσκευασίας. Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι λύσεων ανάλογα με την εγγύηση της ερμητικής σφράγισης, το επίπεδο παραγωγής, την διάρκεια ζωής του προϊόντος και την επιθυμητή παρουσίαση. Συσκευασία κενού και τροποποιημένης ατμόσφαιρας (M.A.P.). TS MAP FLOW BDF TF SKIN FLOW SHRINK FLOW MAP TF MAP TF VAKUM Φιλμ: Υψηλού φραγμού. Συρρίκνωσης. Υψηλού φραγμού και συρρίκνωσης. Φρέσκιες συσκευασίες σε Flow BDF με την όψη του πρόσφατα συσκευασμένου προϊόντος.

5 Τέταρτα, μισά και ολόκληρα τυριά Λύσεις συσκευασίας σχεδιασμένες για την συσκευασία ολόκληρου, μισού και τετάρτων τυριού. Η συσκευασία γίνεται με την χρήση οριζόντιων αυτόματων μηχανών συσκευασίας. Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι λύσεων ανάλογα με την εγγύηση της ερμητικής σφράγισης, το επίπεδο παραγωγής, την διάρκεια ζωής του προϊόντος και την επιθυμητή παρουσίαση. TF MAP FLOW BDF TF VACUUM FLOW-VAC FLOW SHRINK Συσκευασία Κενού: Θερμοδιαμόρφωση FLOW-VAC. Συσκευασία Τροποποιημένης ατμόσφαιρας(m.a.p.). Οικονομικές συσκευασίες. Υγιεινές συσκευασίες.

6 Μπλοκ Τυριού Λύσεις συσκευασίας σχεδιασμένες για την συσκευασία μπλόκ τυριού. Η συσκευασία γίνεται με την χρήση οριζόντιων αυτόματων μηχανών συσκευασίας. Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι λύσεων ανάλογα με την εγγύηση της ερμητικής σφράγισης, το επίπεδο παραγωγής, την διάρκεια ζωής του προϊόντος και την επιθυμητή παρουσίαση. Οικονομικές συσκευασίες με φιλμ υψηλού φραγμού για M.A.P. TF VAKUM Βελτίωση της κατανάλωσης φιλμ. FLOW MAP Συσκευασία Κενού: Θερμοδιαμόρφωση. FLOW-VAC. FLOW-VAC

7 Κομμένο τυρί και τυρί σε φέτες Το τυρί σε φέτες απαιτεί ένα σύστημα συσκευασίας που εκτός από το να προστατεύει το προϊόν πρέπει να επιμηκύνει και την διάρκεια ζωής του κατά την διαδικασία εμπορευματοποίησης. Η συσκευασία διατηρεί το προϊόν φρέσκο και ελκυστικό μέχρι την κατανάλωσή του. TS MAP TF MAP FLOW BDF Δυνατότητα να συμπεριλαμβάνει διάτρηση eurolock, για κρέμασμα σε ράφι. FLOW MAP Επανακλειόμενες συσκευασίες που βοηθούν στην διατήρηση του προϊόντος στην καλύτερη χρήση μέχρι την κατανάλωση.

8 Τριμμένο τυρί και τυρί σε κύβους Λύσεις συσκευασίας σχεδιασμένες για τριμμένο τυρί και τυρί σε κύβους. Η συσκευασία γίνεται σε κάθετες αυτόματες τυλιχτικές μηχανές. Προσφέρουμε ολοκληρωτικό τεμαχισμό, τρίψιμο, δοσομέτρηση και λύσεις συκευασίας. D KEY MAP TF MAP TS MAP Διαφορετικές λύσεις επανακλειόμενης συσκευασίας.

9 Αυτοματοποίηση γραμμών Συσκευασίας Αυτοματοποιημένες διαδικασίες Επιπρόσθετα η ULMA προσφέρει ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ, συμπεριλαμβανομένης και της αυτοματοποίησης των πρωτογενών διαδικασιών όπως: ο χειρισμός, η ευθυγράμμιση, η τακτοποίηση, η μεταφορά, η φόρτωση ή η δοσολογία, και οι δευτερογενείς διαδικασίες όπως: ζύγισμα, σήμανση, επιθεώρηση και έλεγχος, κιβωτοποίηση και τελική παλλετοποίηση των προιόντων σας. H ULMA Αυτοματισμοί Συσκευασίας έχει εξελίξει ρομποτικά συστήματα αυτόματης φόρτωσης, (συμπεριλαμβανομένων των τεχνητών συστημάτων όρασης που επιτρέπουν την ταξινόμηση ανάλογα με το μέγεθος, το σχήμα, το χρώμα...) αυτόματης φόρτωσης και κιβωτοποίησης. Όλα αυτά επιθεωρούνται από ένα Κεντρικό Σύστημα Ελέγχου,που προσφέρει την δυνατότητα ενσωμάτωσης με το λογισμικό παραγωγής. Η προσφορά ολοκληρώνεται με εσωτερικά συστήματα μεταφοράς και αποθήκευσης για το άδεισμα και/ή το γέμισμα των κουτιών, όπως και την μεταφορά και αφαίρεση των σκαφιδίων/περιεκτών.

10 Αυτοματοποίηση γραμμών συσκευασίας Ολοκληρωμένη γραμμή συσκευασίας τριμμένου τυριού ή τυριού σε σκόνη και κύβους με κάθετη τυλιχτική μηχανή ULMA Αυτοματισμοί Συσκευασίας Φόρτωση robot ΦΟΡΤΩΣΗ Ένας μοναδικός συνομιλητής για τον πελάτη. Σχεδιασμός προσαρμοσμένος στις ανάγκες του κάθε πελάτη. Εξολοκλήρου ενσωμάτωση της αυτόματης γραμμής. Βελτίωση της μηχανικής και ηλεκτρονικής λειτουργικότητας και παρουσίασης της παγκόσμιας λύσης. Εύκολος κεντρικός χειρισμός ολόκληρης της γραμμής. Μηχανές συσκευασίας (Flow Pack, Κάθετη, Θερμοδιαμορφωτική και θερμοσυγκολλητική Εκφόρτωση Robot Robot πακέτου συσκευασίας, διαχείριση πακέτου ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΑΚΕΤΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ Κεντρική Μονάδα ελέγχου Μηχανική και ρομποτική παλετοποίηση ΠΑΛΕΤΟΠΟΙΗΣΗ Βραχίονας για κλείσιμο δέματος Εγκιβωτισμός Συστήματα επιθεώρησης Φορτωτής Εκφορτωτής Ετικετέζα κιβωτίων Παλετοποίηση: ρομποτική ή μηχανική Στοίβαγμα και αποθήκευση κιβωτίων Αυτόματη συσκευασία κιβωτίων

11 Αυτόματο πολυκέφαλο δοσομετρικό Μεταφορά κύβων τυριού Τρίφτης Αντικολλητικά Δοσομετρικά Στεγνωτήρια Κάθετη τυλιχτική μηχανή Κάθετη συσκευασία τριμμένου τυριού, σε κύβους, σε σκόνη κ.τ.λ Τριμμένο τυρί Μπλοκ τυριού

12 Αυτοματοποίηση γραμμών συσκευασίας Ολοκληρωμένη γραμμή για την συσκευασία τυριού σε φέτες με θερμοδιαμόρφωση Ζυγιστικό Ετικετέζα Διαμορφωτική Χαρτοκιβωτίων Ανιχνευτής μετάλλων Εγκιβωτισμός Παλετοποίηση Κλείσιμο κουτιού Παλετοποίηση των κουτιών Κλείσιμο και σήμανση των κουτιών Αυτόματη κιβωτοποίηση

13 Κάθετο Buffer Κοπτικό Θερμοδιαμορφωτική μηχανή συσκευασίας Robot Ευθυγράμμιση πακέτων Συσκευασμένα και με σήμανση Προϊόν Μπλόκ τυριού για κόψιμο σε φέτες

14 Aυτοματοποίηση γραμμών συσκευασίας Αυτοματοποίηση για την φόρτωση ολόκληρων τυριών Θερμοδιαμορφωτική με αυτόματη τροφοδοσία προϊόντος Αυτόματος εγκιβωτισμός προσαρμοζόμενος σε διαφορετικές μορφές συσκευασιών μωσαϊκά κουτιών.

15 Τύποι και τεχνολογίες συσκευασίας ΘΕΡΜΟΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗ ΣΚΑΦΙΔΙΩΝ FLOW PACK Η συγκόλληση των σκαφιδίων γίνεται από αυτόματες μηχανές που ονομάζονται θερμοδιαμορφωτικές. Η εσωτερική κοιλότητα μορφοποιείται, χρησιμοποιώντας ένα ρολό φιλμ, όπου το προϊόν τοποθετείται και έπειτα συγκολλάται με ενα άλλο φιλμ που αποτελεί το καπάκι. ΚΕΝΟ Οι συσκευασίες γίνονται με εύκαμπτο φιλμ με κενό στο εσωτερικό και με αυτόν τον τρόπο μεγαλώνουν την διάρκεια ζωής του προϊόντος. M.A.P Οι συσκευασίες που γίνονται με άκαμπτο ή εύκαμπτο φιλμ με εσωτερική προστατευτική ατμόσφαιρα με σκοπό να μεγαλώσουν την διάρκεια ζωής του προϊόντος. SKIN Συσκευασίες κενού όπου το φιλμ εφαρμόζει απόλυτα στο σχήμα του προϊόντος βελτιώνοντας την εμφάνιση και διατήρησή του Συγκόλληση προδιαμορφωμένων σκαφιδίων σε αυτόματες μηχανές που ονομάζονται συγκολλητικές σκαφιδίων. Τα σκαφίδια μπορεί να είναι διογκωμένη πολυουρεθάνη ή άκαμπτα. M.A.P Συσκευασίες που περιέχουν προστατευτική ατμόσφαιρα με σκοπό να μεγαλώσει την διάρκεια ζωής του paketler Κάθετη (Κάθετη Flow Pack) Η συσκευασία γίνεται με κάθετες fl ow pack τυλιχτικές μηχανές που σχηματίζουν ένα σωλήνα φιλμ γύρω από το προϊόν και δημιουργούν μία κατα μήκος συγκόλληση κατά μήκος της συσκευασίας και άλλες δύο κατά πλάτος. Αυτή η τεχνολογία είναι εξολοκλήρου υγιεινή για υψηλές απαιτήσεις παραγωγής όπου το προϊόν είναι κάθετα τοποθετημένο. M.A.P Συσκευασίες που περιέχουν προστατευτική ατμόσφαιρα με σκοπό να μεγαλώσει την διάρκεια ζωής του Χρησιμοποιώντας ένα μονό ρολό φιλμ, ένας σωλήνας φιλμ δημιουργείται γύρω από το προϊόν και τρείς συγκολλήσεις γίνονται για να σφραγίσουν την συσκευασία: δύο κατά πλάτος και μία κατά μήκος. M.A.P Συσκευασίες που περιέχουν προστατευτική ατμόσφαιρα με σκοπό να μεγαλώσει την διάρκεια ζωής του FLOW-VAC Αυτή η τεχνολογία χαρακτηρίζεται από την απόκτηση μιας συσκευασίας κενού με υψηλής ποιότητας ερμητική συγκόλληση. Το φιλμ τοποθετείται κάτω από το προϊόν για να αποφευχθεί η μόλυνση από την περιοχή συγκόλλησης και διαμόρφωνει σακούλες προσαρμοσμένες στο μήκος κάθε κομματιού. BDF (φιλμ συρρίκνωσης φραγμού) Τεχνολογία που συνδυάζει συσκευασία σε τροποποιημένη ατμόσφαιρα (MAP) με εξαιρετικό τελέιωμα χάρη στο αποτέλεσμα της συστολής του φιλμ που προσαρμόζεται στο σχήμα και στο μέγεθος του προϊόντος. ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ Αυτή είναι μία οικονομική και υγιεινή τεχνολογία για απαιτήσεις μεγάλων παραγωγών. Τα χαρακτηριστικά του φιλμ (συρρικνούμενη πολυολεφίνη) επιτρέπουν στη συσκευασία να περνάει μέσα από ένα θερμό φούρνο όπου το φιλμ αποκτά την όψη δεύτερου δέρματος. FLOW-VAC είναι εγγεγραμμένη φίρμα της ULMA Packaging, S.Coop. BDF είναι εγγεγραμμένη φίρμα της Cryovac Inc., θυγατρική της Sealed Air Corporation.

16 Service Το πλεονέκτημα της ULMA Στην ULMA Packaging είμαστε αφιερωμένοι στο να δουλεύουμε σε στενή συνεργασία με τους πελάτες μας, και αυτό έχει γίνει το κλειδί για την ικανοποίηση των πελατών μας. Οι πελάτες μας εστιάζουν στο εξαιρετικό σέρβις που είναι μοναδικό πλεονέκτημα της ULMA. Εκπαίδευση Η εκπαίδευση γίνεται από μία ομάδα ειδικών. Η εκπαίδευσή μας περιλαμβάνει μαθήματα στην ULMA και επιτόπου εγκαταστάσεις. Η ULMA προσφέρει μοντέρνα τεχνολογία επικοινωνίας για να παρέχει εκπαίδευση εξ αποστάσεως με video. Η εκπαίδευση διεξάγεται κατά την διάρκεια εκκίνησης και πλήρους παραγωγής. Η εκπαίδευση περιλαμβάνει τεχνικές λεπτομέρειες για την αποτελεσματική χρήση, καθαρισμό και συντήρηση της μηχανής μαζί με εκπαίδευση ασφάλειας. Προληπτική Συντήρηση Η συντήρηση των μηχανών συσκευασίας σας σε καλή λειτουργική κατάσταση εξασφαλίζει υψηλότερη παραγωγικότητα και κερδοφορία, και μικρότερο χρόνο απόσβεσης της επένδυσής σας. Η ULMA προσφέρει προσαρμοσμένη προληπτική συντήρηση που συμπεριλαμβάνει επισκέψεις σε τακτά χρονικά διαστήματα τεχνικού της ulma, που θα επιθεωρήσει τον εξοπλισμό, επικεντρώνοντας στους μεγάλους μηχανισμούς, στους ελεγκτές και στην ασφάλεια της μηχανής. Ανταλλακτικά Τα ανταλλακτικά των μηχανών είναι διαθέσιμα σε πάνω από 20 χώρες το συντομότερο δυνατόν. Αυθεντικά ανταλλακτικά άριστης ποιότητας. Εγγυημένη μεταφορά των στάνταρντ ανταλλακτικών σε κάθε μέρος του κόσμου μέσα σε 24 ώρες μέ εξπρές υπηρεσία και 3-4 μέρες με κανονική υπηρεσία και για τα μη στάνταρντ. Η ULMA εγγυάται την διαθεσιμότητα κάθε ανταλλακτικού για τουλάχιστον 10 χρόνια από την αρχική προμήθεια της μηχανής. Τεχνική Υπηρεσία Διαθέτουμε υψηλής ειδίκευσης τεχνικούς σε όλες τις χώρεςτου κόσμου που παρέχουν γρήγορο σέρβις. Προσφέρουμε έξτρα υπηρεσίες για ειδικές προωθητικές περιόδους. Ευρεία διαθεσιμότητα σερβις, προσφέρει πρόσβαση στις πηγές και ευκολία επικοινωνίας από οπουδήποτε στον κόσμο. Άμεση τηλεφωνική υποστήριξη από ειδικευμένους σε διαφορετικές γραμμές παραγωγής τεχνικούς. Απομακρυσμένη βοήθεια μέσω Internet για την διάγνωση προβλημάτων. Επιλογή αγοράς διαφόρων ανταλλακτικών με την μηχανή. Επαναπροσαρμογή των ήδη εγκατεστημένων μηχανών σε νέες φόρμες και εφαρμογές. ULMA Packaging Χάρη στην 50χρονη εμπειρία μας, αποτελούμε παγκόσμια αναφορά για το σχεδιασμό και την κατασκευή υψηλής τεχνολογίας συστημάτων και εξοπλισμού. 50 χρόνια εξέλιξη, καινοτομία, τελειοποίηση της τεχνολογίας και των υπηρεσιών μας.εκτεταμένο δίκτυο που είναι διαθέσιμο να προσφέρει λύσεις οπουδήποτε στον κόσμο και να ικανοποήσει απόλυτα τους πελάτες που μας εμπιστεύτηκαν. Για περαιτέρω πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: 06/2015 ΒΑΜΒΑΚΑΣ VAMVACAS 17488/02//88/ ΒΑΜΒΑΚΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Α.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑΣ Δ. Μουτσοπούλου 103 Τ.Κ Καμίνια Τηλ.: Fax: ΚΟΡΩΠΙ 2ο χλμ. Κορωπίου Μαρκοπούλου Θέση Σταμάλα Τ.Θ Τ.Κ Τηλ.: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 3ο χλμ. Καλοχωρίου - Θεσσαλονίκης Τ.Κ Τηλ.: viovam@vamvacas.gr ΠΑΤΡΑ Ανδρέα Παπανδρέου Θέση Παληουργιά Παραλίας Πατρών Τ.Κ Τηλ.: patra@vamvacas.gr ΛΑΡΙΣΑ 6ο χλμ. Εθνικής Οδού Λαρίσης-Αθηνών Τ.Θ Τ.Κ Τηλ.: centralgreece@vamvacas.gr ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ Tel.: info@mavaindustrial.com ULMA Packaging, S. Coop. Bº Garibai, 28 - Apdo OÑATI (Gipuzkoa) SPAIN Tel.: Fax: Web: info@ulmapackaging.com

Παγκόσμια Συσκευασία. Παγκόσμια Συσκευασία. ΨΑΡΙΑ & ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ Eλ. Λύσεις Συσκευασίας

Παγκόσμια Συσκευασία. Παγκόσμια Συσκευασία. ΨΑΡΙΑ & ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ Eλ. Λύσεις Συσκευασίας Παγκόσμια Συσκευασία Παγκόσμια Συσκευασία ΨΑΡΙΑ & ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ Eλ Λύσεις Συσκευασίας Ψάρια & Θαλασσινά Ειδικοί στα ψάρια και στα θαλασσινά Αυτοί οι τομείς απαιτούν ευέλικτες λύσεις συσκευασίας που εγγυώνται

Διαβάστε περισσότερα

Global Packaging. ΚΡΕΑΣ Λύσεις Συσκευασίας

Global Packaging. ΚΡΕΑΣ Λύσεις Συσκευασίας Global Packaging ΚΡΕΑΣ Λύσεις Συσκευασίας GR Κρέας Ειδικοί στο κρέας Ο τομέας του κρέατος απαιτεί περισσότερο από κάθε άλλον, μέγιστη ποιότητα στις λύσεις συσκευασίας, προσφέροντας άριστη παρουσίαση, αλλά

Διαβάστε περισσότερα

Global Packaging. ΕΥΚΟΛΟ ΦΑΓΗΤΟ & ΕΤΟΙΜΑ ΓΕΥΜΑΤΑ Λύσεις Συσκευασίας

Global Packaging. ΕΥΚΟΛΟ ΦΑΓΗΤΟ & ΕΤΟΙΜΑ ΓΕΥΜΑΤΑ Λύσεις Συσκευασίας Global Packaging ΕΥΚΟΛΟ ΦΑΓΗΤΟ & ΕΤΟΙΜΑ ΓΕΥΜΑΤΑ Λύσεις Συσκευασίας Ειδικοί στο εύκολο φαγητό και στα έτοιμα γεύματα Αυτοί οι τομείς απαιτούν την υψηλότερη ποιότητα λύσεων συσκευασίας, απαιτώντας άψογη

Διαβάστε περισσότερα

Global Packaging. Global Packaging ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ,ΜΠΙΣΚΟΤΟΠΟΙΙΑ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ. Λύσεις Συσκευασίας

Global Packaging. Global Packaging ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ,ΜΠΙΣΚΟΤΟΠΟΙΙΑ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ. Λύσεις Συσκευασίας Global Packaging Global Packaging ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ,ΜΠΙΣΚΟΤΟΠΟΙΙΑ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ Λύσεις Συσκευασίας Αρτοποιία, μπισκοτοποιια και ζαχαροπλαστική Οι ειδικοί στην αρτοποιία, στη μπισκοτοποιια και στην ζαχαροπλαστική

Διαβάστε περισσότερα

Global Packaging ΒΑΜΒΑΚΑΣ VAMVACAS ΤΥΡΙ

Global Packaging ΒΑΜΒΑΚΑΣ VAMVACAS ΤΥΡΙ Global Packaging ΤΥΡΙ Τυρί ρέσκο τυρί και τυρί κρέμα ι ειδικοί στο τυρί τομέας του τυριού απαιτεί ευέλικτες λύσεις συσκευασίας που επιτρέπουν τον συνδυασμό του παραδοσιακού προϊόντος με ελκυστικές συσκευασίες

Διαβάστε περισσότερα

Global Packaging. ΙΑΤΡΙΚΕΣ και ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ Λύσεις Συσκευασίας

Global Packaging. ΙΑΤΡΙΚΕΣ και ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ Λύσεις Συσκευασίας Global Packaging ΙΑΤΡΙΚΕΣ και ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ Λύσεις Συσκευασίας GR Ιατρικές και Φαρμακευτικές Ειδικοί στα Ιατρικά και φαρμακευτικά Ο ιατρικός και φαρμακευτικός τομέας απαιτεί αξιόπιστες, αναπαραγώγιμες

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΜΒΑΚΑΣ VAMVACAS VAMVA CAS AMV ΒΑΜΒΑΚΑΣ Το π

ΒΑΜΒΑΚΑΣ VAMVACAS VAMVA CAS AMV ΒΑΜΒΑΚΑΣ Το π Ε ιομηχανία θαλασσινών χρειά εται λύσεις που να επιτρέπουν στα παραδοσιακά προ όντα να προσφέρονται σε ελκυστική συσκευασία, η οποία να εξασφαλί ει και την υψηλής ποιότητας παρουσίαση και να διατηρεί την

Διαβάστε περισσότερα

Global Packaging ΒΑΜΒΑΚΑΣ VAMVACAS. Global Packaging ΠΟΥΛΕΡΙΚΑ

Global Packaging ΒΑΜΒΑΚΑΣ VAMVACAS. Global Packaging ΠΟΥΛΕΡΙΚΑ Global Packaging Global Packaging ΠΟΥΛΕΡΙΚΑ ουλερικά ι ειδικοί στα πουλερικά τομέας των πουλερικών απαιτεί ευέλικτες λύσεις συσκευασίας που να ανταποκρίνονται σε ολόκληρη την γκάμα των ελκυστικά συσκευασμένων

Διαβάστε περισσότερα

Global Packaging ΒΑΜΒΑΚΑΣ VAMVACAS

Global Packaging ΒΑΜΒΑΚΑΣ VAMVACAS Global Packaging ΚΡΕΑΣ ρ Κρέας Φρέσκο Κρέας Βιομηχανικ ς εμαχισμ ς ιδικοί στο κρέας τομέας του κρέατος απαιτεί περισσότερο από κά ε άλλον, μέγιστη ποιότητα στις λύσεις συσκευασίας προσφέροντας άριστη παρουσίαση,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ. Βασίλης Μπούγιας Γενικός Διευθυντής MULTIVAC HELLAS Μ.ΕΠΕ.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ. Βασίλης Μπούγιας Γενικός Διευθυντής MULTIVAC HELLAS Μ.ΕΠΕ. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Βασίλης Μπούγιας Γενικός Διευθυντής MULTIVAC HELLAS Μ.ΕΠΕ. 1 MULTIVAC ο ηγέτης στη συσκευασία Ποια είναι η MULTIVAC 2 3 MULTIVAC ο ηγέτης στη συσκευασία

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευασία Skin σε Tray Sealing μηχάνημα αντί σε Thermoforming μηχάνημα. Είδος συσκευασίας με λειτουργική αποδοτικότητα

Συσκευασία Skin σε Tray Sealing μηχάνημα αντί σε Thermoforming μηχάνημα. Είδος συσκευασίας με λειτουργική αποδοτικότητα Συσκευασία Skin σε Tray Sealing μηχάνημα αντί σε Thermoforming μηχάνημα Είδος συσκευασίας με λειτουργική αποδοτικότητα Τι είναι η skin συσκευασία σε Τray Sealing μηχανή; Σύστημα συσκευασίας που βασίζεται

Διαβάστε περισσότερα

Αναλώσιμα Υλικά Συσκευασίας

Αναλώσιμα Υλικά Συσκευασίας ΑΜΑΕ 17488/02/Β/88/167 10.2014 ΒΑΜΒΑΚΑΣ VAMVACAS ΒΑΜΒΑΚΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Α.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑΣ Δ. Μουτσοπούλου 103 Τ.Κ. 185 41 Καμίνια Τηλ.: 210 4208700 Fax: 210 4209517 e-mail: info@vamvacas.gr ΚΟΡΩΠΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ. Μηχανική όραση Cognex... για μέγιστη αξιοπιστία στην παραγωγή. Τρόφιμα & Ποτά

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ. Μηχανική όραση Cognex... για μέγιστη αξιοπιστία στην παραγωγή. Τρόφιμα & Ποτά ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Μηχανική όραση Cognex... για μέγιστη αξιοπιστία στην παραγωγή. Τρόφιμα & Ποτά Ένα ευρύ φάσμα λύσεων Οι αισθητήρες μηχανικής όρασης της Cognex παρέχουν στη βιομηχανία τροφίμων & ποτών

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονικές διατάξεις αποστράγγισης συμπυκνωμάτων Σειρά ECO-DRAIN

Ηλεκτρονικές διατάξεις αποστράγγισης συμπυκνωμάτων Σειρά ECO-DRAIN Ηλεκτρονικές διατάξεις αποστράγγισης συμπυκνωμάτων Σειρά ECO-DRAIN για παροχή αεροσυμπιεστή έως 1700 m³/min Σειρά ECO-DRAIN Ηλεκτρονικές διατάξεις αποστράγγισης συμπυκνωμάτων Αξιόπιστη αποστράγγιση συμπυκνωμάτων

Διαβάστε περισσότερα

NEA PowerPak. Καλύτερη εργονομική λειτουργία Μεγαλύτερη διασφάλιση της συσκευασίας Μικρότερο ενεργειακό κόστος λειτουργίας. GEA Packaging Days 2018

NEA PowerPak. Καλύτερη εργονομική λειτουργία Μεγαλύτερη διασφάλιση της συσκευασίας Μικρότερο ενεργειακό κόστος λειτουργίας. GEA Packaging Days 2018 Authorized Representative of GEA Packaging Days 2018 NEA PowerPak Μηχανή Συσκευασίας με θερμοδιαμόρφωση Καλύτερη εργονομική λειτουργία Μεγαλύτερη διασφάλιση της συσκευασίας Μικρότερο ενεργειακό κόστος

Διαβάστε περισσότερα

ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΤΣΕΡΚΙ. ΒΑΜΒΑΚΑΣ VAMVACAS est

ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΤΣΕΡΚΙ.   ΒΑΜΒΑΚΑΣ VAMVACAS est ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΤΣΕΡΚΙ www.vamvacas.gr www.vamvacas.gr ORGAPACK λύσεις Έργαλεία χειρός Για διαφορετικές εφαρμογές PP = Πολυπροπυλένιο ΡΕΤ = Πολυεστέρας

Διαβάστε περισσότερα

www.kaeser.com KAESER AIR SERVICE Συνοπτική περιγραφή υπηρεσιών

www.kaeser.com KAESER AIR SERVICE Συνοπτική περιγραφή υπηρεσιών Συνοπτική περιγραφή υπηρεσιών Ολοκληρωμένες λύσεις Ποιότητα και τεχνική υποστήριξη στο 100% Μια από τις σημαντικότερες απαιτήσεις σε κάθε εγκατάσταση πεπιεσμένου αέρα, είναι η μέγιστη δυνατή διαθεσιμότητα

Διαβάστε περισσότερα

STRETCH FILM ΧΕΙΡΟΣ - ΜΗΧΑΝΗΣ / ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ / ΤΣΕΡΚΙΑ / ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΓΩΝΙΕΣ ΥΛΙΚΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ / ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ / ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

STRETCH FILM ΧΕΙΡΟΣ - ΜΗΧΑΝΗΣ / ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ / ΤΣΕΡΚΙΑ / ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΓΩΝΙΕΣ ΥΛΙΚΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ / ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ / ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ STRETCH FILM ΧΕΙΡΟΣ - ΜΗΧΑΝΗΣ / ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ / ΤΣΕΡΚΙΑ / ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΓΩΝΙΕΣ ΥΛΙΚΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ / ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ / ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΣΥΣKEΥΑΣΙΑΣ CORELESS STRETCH FILM ΧΕΙΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΤΟΚΥΛΙΝΔΡΟ

Διαβάστε περισσότερα

Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ & ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ & ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ

Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ & ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ & ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ & ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΑ Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α & ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ Ο Όμιλος SABO ιδρύθηκε το 1984 και η έδρα του στεγάζεται στο Βασιλικό Ευβοίας σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 25.000

Διαβάστε περισσότερα

PACK ARROW. Ολοκλήρωση και αυτοματοποίηση γραμμών συσκευασίας

PACK ARROW. Ολοκλήρωση και αυτοματοποίηση γραμμών συσκευασίας PACK ARROW Ολοκλήρωση και αυτοματοποίηση γραμμών συσκευασίας Τι παρέχει το Pack Arrow Αυτοματοποίηση της ροής των προϊόντων στο τέλος της γραμμής παραγωγής (end-of-line). Όλες τις τεχνολογίες του Ομίλου

Διαβάστε περισσότερα

Υλικά & Μηχανές Προστατευτικής Συσκευασίας

Υλικά & Μηχανές Προστατευτικής Συσκευασίας ΒΑΜΒΑΚΑΣ VAMVACAS est. 1935 e-shop service Υλικά & Μηχανές Προστατευτικής Συσκευασίας www.vamvacas.gr PROTECTIVE PACKAGING Προστατευτική συσκευασία Μηχανές παραγωγής μαξιλαριών με αέρα Η επόμενη γενιά

Διαβάστε περισσότερα

Επεξεργασία συμπυκνωμάτων Σειρά AQUAMAT

Επεξεργασία συμπυκνωμάτων Σειρά AQUAMAT Επεξεργασία συμπυκνωμάτων για παροχή αεροσυμπιεστή έως 100 Επεξεργασία συμπυκνωμάτων για το δικό σας συμφέρον Οι ολοένα και πιο αυστηρές περιβαλλοντικές διατάξεις κάνουν την απόρριψη μη επεξεργασμένων

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευασία Αγροτικών Προϊόντων

Συσκευασία Αγροτικών Προϊόντων Συσκευασία Αγροτικών Προϊόντων www.vamvacas.gr Τσερκομηχανές Για πλαστικό τσέρκι πολυπροπυλενίου ΡΡ και για πολυεστερικό ΡΕΤ 13 ή 16mm PΟΖΖΙ PL-13 PL-16 Κατάλληλη για επίπεδα δέματα με χρήση πλαστικού

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ VACUUM SEALER

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ VACUUM SEALER www.colorato.net ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ VACUUM SEALER ΜΟΝΤΕΛΟ: CLVΜ-36 Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν την χρήση της συσκευής Εισαγωγή στην λειτουργία των πλήκτρων του vacuum sealer...

Διαβάστε περισσότερα

Alpha Green Αβεε. Υπηρεσίες Περιβάλλοντος Υ Σ Α. Υπόγεια Συστήματα Απορριμμάτων

Alpha Green Αβεε. Υπηρεσίες Περιβάλλοντος Υ Σ Α. Υπόγεια Συστήματα Απορριμμάτων Alpha Green Αβεε Υπηρεσίες Περιβάλλοντος Υ Σ Α Υπόγεια Συστήματα Απορριμμάτων Πλεονεκτήματα Υπόγεια συστήματα απορριμμάτων Ποιότητα ζωής Ευελιξία Άνοιγμα του κάδου απόρριψης στο βέλτιστο ύψος Μείωση κακοσμίας

Διαβάστε περισσότερα

Εργαστήριο ανάλυσης Εφαρμογής Calpak

Εργαστήριο ανάλυσης Εφαρμογής Calpak Εργαστήριο ανάλυσης Εφαρμογής Calpak Η εφαρμογή της Evangelos Gizelis CEO Gizelis S.A Gizelis Robotics S.A. Ιστορία 50 ετών στην υπηρεσία της ελληνικής βαριάς βιομηχανίας Κατασκευαστής μηχανημάτων ελασματουργίας

Διαβάστε περισσότερα

Ξηραντής ψυκτικού τύπου Σειρά TH-TI

Ξηραντής ψυκτικού τύπου Σειρά TH-TI Ξηραντής ψυκτικού τύπου Σειρά TH-TI Ογκομετρική παροχή 37,5 έως 90 m³/min Σειρά TH TI Αποδοτική ξήρανση πεπιεσμένου αέρα Ξηραντές ψυκτικού τύπου με τεχνολογία εξοικονόμησης Οι περισσότερες εφαρμογές πεπιεσμένου

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένη Διαχείριση Εκτυπώσεων

Ολοκληρωμένη Διαχείριση Εκτυπώσεων Ολοκληρωμένη Διαχείριση Εκτυπώσεων Τι είναι Ολοκληρωμένη Διαχείριση Εκτυπώσεων Η Διαχείριση Εκτυπώσεων (Managed Print Services) είναι μια ολοκληρωμένη και ευέλικτη outsource υπηρεσία, δηλαδή η ανάθεση

Διαβάστε περισσότερα

Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED

Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED PHILIPS mygarden Φωτιστικό τοίχου Dusk ανθρακί LED Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED Αιχμαλωτίστε την ενέργεια του ήλιου με το επιτοίχιο φωτιστικό Philips mygarden Dusk. Ο ηλιακός συλλέκτης υψηλής

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευασία Αγροτικών Προϊόντων

Συσκευασία Αγροτικών Προϊόντων Συσκευασία Αγροτικών Προϊόντων www.vamvacas.gr Τσερκομηχανές Για πλαστικό τσέρκι πολυπροπυλενίου ΡΡ και για πολυεστερικό ΡΕΤ 13 ή 16mm PΟΖΖΙ PL-13 PL-16 YBICO 1604 Κατάλληλες για επίπεδα δέματα με χρήση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ

ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ SERVICE ΤΗΣ HACH Αυξήστε τη σιγουριά, χωρίς έγνοια, γνωρίζοντας ότι έχετε αφήσει τη και τις του εξοπλισμού σας στα χέρια των ειδικών. ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΓΟΡΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΓΟΡΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΓΟΡΑ 500.000.000.000 $ 100.000 επιχειρήσεις 5.000.000 εργαζόμενοι 96.000.000.000 $ Αμερική 70.000.000.000 $ Ιαπωνία 25.000.000.000 $ Γερμανία 25 30 κιλά ετησίως κατά κεφαλή παγκόσμια κατανάλωση

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΠΛΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΚΟΠΗΣ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΔΡΟΒΟΛΗΣ (WATERJET) Η ΤΕΛΕΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΗΣ ΚΟΠΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΥΛΙΚΑ!

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΠΛΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΚΟΠΗΣ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΔΡΟΒΟΛΗΣ (WATERJET) Η ΤΕΛΕΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΗΣ ΚΟΠΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΥΛΙΚΑ! ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΠΛΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΚΟΠΗΣ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΔΡΟΒΟΛΗΣ (WATERJET) WJ-VERSATILE: Bασικά χαρακτηριστικά Η ΤΕΛΕΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΗΣ ΚΟΠΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΥΛΙΚΑ! Διπλή τεχνολογία κοπής με

Διαβάστε περισσότερα

Εγκαταστάσεις φυσητήρα περιστρεφόμενων εμβόλων Σειρά BB, CB, DB, EB, FB

Εγκαταστάσεις φυσητήρα περιστρεφόμενων εμβόλων Σειρά BB, CB, DB, EB, FB Εγκαταστάσεις φυσητήρα περιστρεφόμενων εμβόλων Σειρά BB, CB, DB, EB, FB Με το παγκοσμίως αναγνωρισμένο OMEGA PROFIL Παροχή 1,5 έως 74 m³/min Υπερπίεση έως 1000 mbar, υποπίεση έως 500 mbar Φυσητήρες COMPACT

Διαβάστε περισσότερα

Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED

Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED PHILIPS mygarden Φανοστάτης/στύλος Dusk ανθρακί LED Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED Αιχμαλωτίστε την ενέργεια του ήλιου με το στύλο φωτισμού Philips mygarden Dusk. Ο ηλιακός συλλέκτης υψηλής

Διαβάστε περισσότερα

MOBILAIR Υψηλή απόδοση με την ποιότητα της KAESER. Πρόγραμμα προμήθειας KAESER. Λύσεις πεπιεσμένου αέρα για κάθε χρήση

MOBILAIR Υψηλή απόδοση με την ποιότητα της KAESER. Πρόγραμμα προμήθειας KAESER. Λύσεις πεπιεσμένου αέρα για κάθε χρήση Φορητοί αεροσυμπιεστές εργοταξίων MOBILAIR M 13 M 350 Με το παγκοσμίως αναγνωρισμένο SIGMA PROFIL 1,2 έως 34,0 m³/min (42 1200 cfm) www.kaeser.com MOBILAIR Υψηλή απόδοση με την ποιότητα της KAESER Πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

Weighing & Automation

Weighing & Automation Απόλυτος Έλεγχος Μέγιστη Ακρίβεια Weighing & Automation Η παροχή ολοκληρωμένων συστημάτων Ζύγισης & Αυτοματισμού υψηλής ποιότητας, στην αιχμή της τεχνολογίας σε Ελλάδα και εξωτερικό. Αξιόπιστος και υπεύθυνος

Διαβάστε περισσότερα

Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών

Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών Συνεχής ανάπτυξη προϊόντων Η περαιτέρω ανάπτυξη και τελειοποίηση αποτελούν μια συνεχή διαδικασία που επιτελείται από το εξειδικευμένο τμήμα έρευνας

Διαβάστε περισσότερα

Μετά από 13 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των κατασκευών οι Φώτης και Νίκος Χαρίτος ίδρυσαν το 2004 την εταιρία Easy Struct με έδρα στη Θεσσαλονίκη.

Μετά από 13 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των κατασκευών οι Φώτης και Νίκος Χαρίτος ίδρυσαν το 2004 την εταιρία Easy Struct με έδρα στη Θεσσαλονίκη. Μετά από 13 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των κατασκευών οι Φώτης και Νίκος Χαρίτος ίδρυσαν το 2004 την εταιρία Easy Struct με έδρα στη Θεσσαλονίκη. Η Easy Struct άνοιξε νέους δρόμους στο χώρο των κατασκευών

Διαβάστε περισσότερα

Φωτίστε τη ζωή στους εξωτερικούς σας χώρους

Φωτίστε τη ζωή στους εξωτερικούς σας χώρους PHILIPS mygarden Φωτιστικό τοίχου Flagstone μαύρο LED Φωτίστε τη ζωή στους εξωτερικούς σας χώρους Μινιμαλιστική σχεδίαση αλλά με ανθεκτική λειτουργία. Αυτό το μαύρο επιτοίχιο φωτιστικό της Philips ρίχνει

Διαβάστε περισσότερα

RAM SLC SF Κοπτικό μηχάνημα CNC 3-αξόνων, οριζόντια κοπή με κορδέλα η οποία περιστρέφεται με μεγάλη ταχύτητα.

RAM SLC SF Κοπτικό μηχάνημα CNC 3-αξόνων, οριζόντια κοπή με κορδέλα η οποία περιστρέφεται με μεγάλη ταχύτητα. RAM SLC SF Κοπτικό μηχάνημα CNC 3-αξόνων, οριζόντια κοπή με κορδέλα η οποία περιστρέφεται με μεγάλη ταχύτητα. SLC SF: Βασικά χαρακτηριστικά Τομείς εφαρμογής: Στρώματα, Ακουστική, Αυτοκινητοβιομηχανία,

Διαβάστε περισσότερα

Κοχλιοφόροι αεροσυμπιεστές Σειρά SX

Κοχλιοφόροι αεροσυμπιεστές Σειρά SX Κοχλιοφόροι αεροσυμπιεστές Σειρά SX Με το παγκοσμίως αναγνωρισμένο SIGMA PROFIL Παροχή 0,26 έως 0,81 m³/min, πίεση 5,5 15 bar Σειρά SX Αεροσυμπιεστές SX: μικροί αλλά ισχυροί Οι χρήστες προσδοκούν σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2013 [Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Α.Ε ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟ KEMPPI ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ «WISE»]

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2013 [Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Α.Ε ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟ KEMPPI ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ «WISE»] ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2013 [Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Α.Ε ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟ KEMPPI ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ «WISE»] «WISE» τα νέα λογισμικά KEMPPI που βελτιώνουν θεαματικά την ποιότητα

Διαβάστε περισσότερα

OΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΛΙΑ. Θανάσης Κερασιώτης Χημικός Μηχανικός Ε.Μ.Π. Διευθυντής Παραγωγής ΓΑΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ Α.Β.Ε.Ε.

OΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΛΙΑ. Θανάσης Κερασιώτης Χημικός Μηχανικός Ε.Μ.Π. Διευθυντής Παραγωγής ΓΑΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ Α.Β.Ε.Ε. OΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΛΙΑ Θανάσης Κερασιώτης Χημικός Μηχανικός Ε.Μ.Π. Διευθυντής Παραγωγής ΓΑΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ Α.Β.Ε.Ε. Σύντομη παρουσίαση της GAEA Η GAEA είναι μια Ελληνική εταιρεία

Διαβάστε περισσότερα

DIN 8559 PN-EN ISO A AWS A5.18 SG2 3Si1 ER 70S-6

DIN 8559 PN-EN ISO A AWS A5.18 SG2 3Si1 ER 70S-6 ΣΥΡΜΑΤΑ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ HOT WELD M Σύρμα συγκόλλησης για συγκόλληση με αδρανές αέριο Ταξινόμηση: DIN 8559 PN-EN ISO 14341-A AWS A5.18 SG2 3Si1 ER 70S-6 Χαρακτηριστικά / εφαρμογές: Σύρμα συγκόλλησης επιχαλκωμένο

Διαβάστε περισσότερα

RAM VCR Κοπτικό 3 αξόνων κάθετης κοπής με κορδέλα η οποία περιστρέφεται για υλικό-α ύψους μέχρι 1.25μ!.

RAM VCR Κοπτικό 3 αξόνων κάθετης κοπής με κορδέλα η οποία περιστρέφεται για υλικό-α ύψους μέχρι 1.25μ!. RAM VCR Κοπτικό 3 αξόνων κάθετης κοπής με κορδέλα η οποία περιστρέφεται για υλικό-α ύψους μέχρι 1.25μ!. ΥΛΙΚΑ Μπλόκ και φύλλα αφρού διογκ. πολυουρεθάνης 16 40 kg/m3 Viscoelastic, Bonded or Rebonded foam

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος Θεοδώρου. Εταιρικό προφίλ

Όμιλος Θεοδώρου. Εταιρικό προφίλ Όμιλος Θεοδώρου Εταιρικό προφίλ Τεχνολογικές λύσεις αύξησης παραγωγικότητας Βιομηχανική συσκευασία Εφοδιαστική αλυσίδα Εξοπλισμός και συστήματα για τα τελικά στάδια της παραγωγής Εξοπλισμός barcode και

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED.

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Τα προϊόντα που διαθέτουμε αναπτύσσονται σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας και βλέπουμε τους εαυτούς μας ως ηγέτες

Διαβάστε περισσότερα

Φρεσκαριστείτε με όμορφο, φυσικό φως

Φρεσκαριστείτε με όμορφο, φυσικό φως PHILIPS mybathroom Φωτιστικό τοίχου Vitalise χρώμιο Φρεσκαριστείτε με όμορφο, φυσικό φως Το επιτοίχιο φωτιστικό Philips mybathroom Vitalise μπορεί να τοποθετηθεί κάθετα ή οριζόντια για να ταιριάζει στις

Διαβάστε περισσότερα

Απολαύστε έναν όμορφο κήπο με φως

Απολαύστε έναν όμορφο κήπο με φως PHILIPS mygarden Φωτιστικό τοίχου Stratosphere ανθρακί LED Απολαύστε έναν όμορφο κήπο με φως Η απλίκα Philips Stratosphere LED για εξωτερικούς χώρους, σε γκρι-ανθρακί χρώμα, είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό

Διαβάστε περισσότερα

Προδιαμορφωμένες Ταινίες Στεγανοποίησης Μέρος του Συστήματος Sikadur -Combiflex SG

Προδιαμορφωμένες Ταινίες Στεγανοποίησης Μέρος του Συστήματος Sikadur -Combiflex SG Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση 10/01/2011 Κωδικός: 2011.03.03.040 Sikadur -Combiflex SG Tape Προδιαμορφωμένες Ταινίες Στεγανοποίησης Μέρος του Συστήματος Sikadur -Combiflex SG Περιγραφή Προϊόντος Εφαρμογές

Διαβάστε περισσότερα

Προδιαμορφωμένες Ταινίες Στεγανοποίησης Μέρος του Συστήματος Sikadur -Combiflex

Προδιαμορφωμένες Ταινίες Στεγανοποίησης Μέρος του Συστήματος Sikadur -Combiflex Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση 24/11/2009 Κωδικός: 02.04.040 Construction Sikadur -Combiflex Tape and Sikadur -Hypalon Strip Προδιαμορφωμένες Ταινίες Στεγανοποίησης Μέρος του Συστήματος Sikadur -Combiflex

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΤΟΡΙΚΟ χαρτοκιβωτίων πλαστικά κιβώτια πλαστικά αναδιπλούμενα κιβώτια

ΙΣΤΟΡΙΚΟ χαρτοκιβωτίων πλαστικά κιβώτια πλαστικά αναδιπλούμενα κιβώτια ΙΣΤΟΡΙΚΟ Το σύστημα συσκευασίας RE-TRAY είναι αποτέλεσμα πολύχρονης έρευνας. Όπως είναι γνωστό οι συνθήκες της αγοράς διαφοροποιούνται με την πάροδο του χρόνου, τα οικονομικά και περιβαλλοντικά προβλήματα

Διαβάστε περισσότερα

Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως

Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως PHILIPS InStyle Κρεμαστό φωτιστικό Attilio ματ χρώμιο LED Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως Αυτά τα λεπτά, φουτουριστικά, επίπεδα κρεμαστά φωτιστικά αιωρούνται κομψά από ένα λεπτό καλώδιο και είναι απόλυτα

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου

Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου Καθηγήτρια ΦΕΡΦΥΡΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Τμήμα ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΟΥ - ΕΠΙΠΛΟΥ Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου Η σχεδίαση με τον παραδοσιακό τρόπο απαιτεί αυξημένο χρόνο, ενώ

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευασία Τροφίμων. Ενότητα 5: Μέθοδοι Βιομηχανικής Συσκευασίας και Νέες Τεχνολογικές Εφαρμογές, 1ΔΩ

Συσκευασία Τροφίμων. Ενότητα 5: Μέθοδοι Βιομηχανικής Συσκευασίας και Νέες Τεχνολογικές Εφαρμογές, 1ΔΩ Συσκευασία Τροφίμων Ενότητα 5: Μέθοδοι Βιομηχανικής Συσκευασίας και Νέες Τεχνολογικές Εφαρμογές, 1ΔΩ Τμήμα: Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής Του Ανθρώπου Διδάσκων: Αντώνιος Καναβούρας Μαθησιακοί Στόχοι

Διαβάστε περισσότερα

Θα μπορούσατε να μας περιγράψετε για την παραγωγική διαδικασία και να μας πείτε περισσότερα τους αυτοματισμούς?

Θα μπορούσατε να μας περιγράψετε για την παραγωγική διαδικασία και να μας πείτε περισσότερα τους αυτοματισμούς? Μικρές οικογενειακές τυροκομικές μονάδες Μπορεί κάποιος να δημιουργήσει τη δική του οικογενειακή τυροκομική μονάδα? Τι είναι το οικογενειακό τυροκομείο και πως λειτουργεί? (συνέντευξη από τον διευθυντή

Διαβάστε περισσότερα

Debba. Σειρά ειδών υγιεινής απο πορσελάνη και έπιπλα μπάνιου

Debba. Σειρά ειδών υγιεινής απο πορσελάνη και έπιπλα μπάνιου Debba Σειρά ειδών υγιεινής απο πορσελάνη και έπιπλα μπάνιου 7 5 6 1 Κάτω μέρος επίπλου Debba 70 εκατ. με 2 συρτάρια και άνω μέρος (καθρέπτης) / 2 Μπαταρία νιπτήρα L20 / 3 Στήλη επίπλου Debba ύψους 150

Διαβάστε περισσότερα

HDS 5/15 U. Καινοτόμος «όρθιου τύπου» σχεδιασμός. Συμπαγής σχεδιασμός

HDS 5/15 U. Καινοτόμος «όρθιου τύπου» σχεδιασμός. Συμπαγής σχεδιασμός Μηχάνημα υψηλής πίεσης ζεστού-κρύου νερού της πρώτης επαγγελματικής κατηγορίας, με ανταγωνιστική τιμή. Ο καινοτόμος σχεδιασμός "όρθιου τύπου" εξασφαλίζει άριστη ευελιξία και εργονομία. Ιδιαίτερα φιλικό

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση. Νέοι εντοιχιζόμενοι θερμοστάτες χώρου RDD310 / RDE410 ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΗVAC. Για εφαρμογές θέρμανσης. No. 32E056el Ιούλιος 2009

Ενημέρωση. Νέοι εντοιχιζόμενοι θερμοστάτες χώρου RDD310 / RDE410 ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΗVAC. Για εφαρμογές θέρμανσης. No. 32E056el Ιούλιος 2009 s Ενημέρωση ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΗVAC Νέοι εντοιχιζόμενοι θερμοστάτες χώρου RDD310 / RDE410 Για εφαρμογές θέρμανσης No. 32E056el Ιούλιος 2009 32 Θερμοστάτες χώρου Έναρξη πωλήσεων Προϊόντα: RDD310 RDE410 Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΊ ΓΕΡΑΝΟΊ. Θέτουμε τον πήχη πιο ψηλά ΓΕΡΑΝΟΓΕΦΥΡΑ CXT NEO

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΊ ΓΕΡΑΝΟΊ. Θέτουμε τον πήχη πιο ψηλά ΓΕΡΑΝΟΓΕΦΥΡΑ CXT NEO ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΊ ΓΕΡΑΝΟΊ Θέτουμε τον πήχη πιο ψηλά ΓΕΡΑΝΟΓΕΦΥΡΑ CXT NEO 2 Konecranes Γερανογέφυρα CXT NEO ΓΕΡΑΝΟΓΈΦΥΡΑ CXT NEO Τοποθετούμε πιο ψηλά τον πήχη στις γενικές εργασίες ανύψωσης Ευελιξία Ισχύς Εργονομία

Διαβάστε περισσότερα

μια συσκευασία γεμάτη πλεονεκτήματα

μια συσκευασία γεμάτη πλεονεκτήματα παρουσιάζει μια συσκευασία γεμάτη πλεονεκτήματα Λίγα λόγια για την εταιρεία Η Αιγέας Φλεξογραφική ιδρύθηκε το 1996 από πολύπειρα στελέχη που προέρχονται από το χώρο των εκτυπώσεων εύκαμπτης συσκευασίας

Διαβάστε περισσότερα

Construction. Συστήματα Συγκόλλησης SikaBond για Ανθεκτικές Συγκολλήσεις Υψηλής Αισθητικής

Construction. Συστήματα Συγκόλλησης SikaBond για Ανθεκτικές Συγκολλήσεις Υψηλής Αισθητικής Construction Συστήματα Συγκόλλησης SikaBond για Ανθεκτικές Συγκολλήσεις Υψηλής Αισθητικής Τέλεια Ξύλινα Δάπεδα, μασίφ ή βιομηχανικά επεξεργασμένα Βιώστε την αίσθηση των Ξύλινων Δαπέδων Ιδιωτικές κατοικίες,

Διαβάστε περισσότερα

Επεξεργασία Τροφίμων

Επεξεργασία Τροφίμων Επεξεργασία Τροφίμων Συσκευασία Τροφίμων υπό τροποποιημένη ατμόσφαιρα (ΜΑP) Γενικά Μετά τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο και την αντικατάσταση των μικρών μαγαζιών λιανικού εμπορίου από τα Σούπερ Μάρκετ, η απαίτηση

Διαβάστε περισσότερα

Niloé. Η «φυσική» εξέλιξη ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ

Niloé. Η «φυσική» εξέλιξη ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Niloé Η «φυσική» εξέλιξη ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Η «φυσική» εξέλιξη... για το περιβάλλον και για εσάς Eco σχεδιασμός μείωση των σημάνσεων laser βελτιστοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΕΠΤΑ ΦΑΝΚΟΙΛΣ ΝΕΡΟΥ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΕΠΤΑ ΦΑΝΚΟΙΛΣ ΝΕΡΟΥ ΤΑ ΝΕΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΑ ΦΑΝΚΟΙΛΣ ΝΕΡΟΥ ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΚΟΜΨΟΤΕΡΟ ΣΩΜΑ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΣΑΣ. Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ. Έναρξη εργασιών το Κεντρικά γραφεία στην Αθήνα και γραμμή παραγωγής στη Θεσσαλονίκη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ. Έναρξη εργασιών το Κεντρικά γραφεία στην Αθήνα και γραμμή παραγωγής στη Θεσσαλονίκη ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ Έναρξη εργασιών το 1979 Κεντρικά γραφεία στην Αθήνα και γραμμή παραγωγής στη Θεσσαλονίκη Προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα ολοκληρωμένων self service λύσεων με: Αυτόματους

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρικοί Πελάτες. Delving into deep waters Οι νέες τεχνολογίες στην e-fresh.gr

Εταιρικοί Πελάτες. Delving into deep waters Οι νέες τεχνολογίες στην e-fresh.gr Εταιρικοί Πελάτες Delving into deep waters Οι νέες τεχνολογίες στην e-fresh.gr 95% των καθημερινών μας αποφάσεων λαμβάνονται ασυνείδητα Η πλειοψηφία των αποφάσεων που λαμβάνουμε καθημερινά ΔΕΝ είναι προϊόν

Διαβάστε περισσότερα

ISO 22000:2005 No: 0709103

ISO 22000:2005 No: 0709103 ΠΡΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΕΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΑΙΑΝΙΑ, 13/2/13 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΓΕΜΙΣΤΙΚΟ ΑΣΚΟΥ SYMPATHY Κα Καπετανέα, Σε συνέχεια της επικοινωνίας μας σας παραθέτω προσφορά για γεμιστικό ασκών κατάλληλο για τη συσκευασία

Διαβάστε περισσότερα

Απλά ευέλικτα προσιτά

Απλά ευέλικτα προσιτά Ρομποτικά σύστημα, τόσο απλά, όσο θα έπρεπε να είναι! Απλά ευέλικτα προσιτά TEXNIKEΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ: www.universal-robots.com/products Επιτέλους, ρομποτικά συστήματα, Η Universal Robots προσφέρει σημαντική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΦΙΛΟΔΟΜΗ ΒΑΣΕΙΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ

ΠΡΟΦΙΛΟΔΟΜΗ ΒΑΣΕΙΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ Έκδοση 01/2012 ΠΡΟΦΙΛΟΔΟΜΗ ΒΑΣΕΙΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ Mounting the sun's power www.profilodomi.gr Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΡΟΦΙΛΟΔΟΜΗ Αναπτύσσοντας καινοτομίες Η ΠΡΟΦΙΛΟΔΟΜΗ δημιουργήθηκε και λειτουργεί από στελέχη που έχουν

Διαβάστε περισσότερα

Βιομηχανικό πλύσιμο και βάψιμο ειδών τζιν και πλεκτών ρούχων για περισσότερα από 40 χρόνια.

Βιομηχανικό πλύσιμο και βάψιμο ειδών τζιν και πλεκτών ρούχων για περισσότερα από 40 χρόνια. www.alexandros-com.gr Βιομηχανικό πλύσιμο και βάψιμο ειδών τζιν και πλεκτών ρούχων για περισσότερα από 40 χρόνια. Alexandros Garmet Treatments / 02 Εταιρία / Η ALEXANDROS GARMENT TREATMENTS ιδρύθηκε το

Διαβάστε περισσότερα

High spin (LA) ΑΙ ΑΓΓΕΛΑΚΟΥ. Fast spin (LR)

High spin (LA) ΑΙ ΑΓΓΕΛΑΚΟΥ. Fast spin (LR) High spin (LA) Fast spin (LR) Normal spin (LN) Παρουσιάζουμε την σειρά KARE, τη νέα γενιά πλυντηρίων ρούχων της Fagor Industrial. Μια προηγμένη και ολοκληρωμένη σειρά μηχανημάτων που έχουν σχεδιαστεί για

Διαβάστε περισσότερα

EuroConstructionCompany S.A.

EuroConstructionCompany S.A. Design Construction Installation Servicing Of Technical Projects Related To: WASTE WATER WATER SOLID WASTE AIR TREATMENT RECYCLING & ENERGY PRODUCTION ΠΡΟΦΙΙΛ ΤΗΣ ΕΤΑΙΙΡΕΙΙΑΣ 1. ΙΣΤΟΡΙΑ Η μητρική εταιρία,

Διαβάστε περισσότερα

σειρά Ape ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ Ape.indd 1 18/3/2009 1:00:36 µµ

σειρά Ape ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ Ape.indd 1 18/3/2009 1:00:36 µµ σειρά Ape ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ Ape.indd 1 18/3/2009 1:00:36 µµ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΞΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥΧΡΗΣΤΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και μέχρι σήμερα οι τροχοί

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝA ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΟΜΠΕΣ ΠΕΛΕΤ ΣΟΜΠΕΣ ΞΥΛΟΥ ΕΣΤΙΕΣ ΞΥΛΟΥ WOOD MONO PAG 04 PAG 06 PAG 48 PAG 08 PAG 14 PAG 24 PAG 42

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝA ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΟΜΠΕΣ ΠΕΛΕΤ ΣΟΜΠΕΣ ΞΥΛΟΥ ΕΣΤΙΕΣ ΞΥΛΟΥ WOOD MONO PAG 04 PAG 06 PAG 48 PAG 08 PAG 14 PAG 24 PAG 42 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝA ΓΙΑ ΕΜΑΣ PAG 04 ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ PAG 06 ΑΞΕΣΟΥΑΡ PAG 48 ΣΟΜΠΕΣ ΠΕΛΕΤ PAG 08 ΣΟΜΠΕΣ ΞΥΛΟΥ PAG 14 ΕΣΤΙΕΣ ΞΥΛΟΥ PAG 24 WOOD MONO PAG 42 ΕΤΑΙΡEΙΑ IKOS ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Η τάση τα τελευταια

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΚΟΠΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗ ΟΞΥΓΟΝΟΥ-ΑΣΕΤΥΛΙΝΗΣ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΚΟΠΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗ ΟΞΥΓΟΝΟΥ-ΑΣΕΤΥΛΙΝΗΣ II ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΚΟΠΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗ ΟΞΥΓΟΝΟΥ-ΑΣΕΤΥΛΙΝΗΣ Περιεχόμενα 1. Ρυθμιστές 38 2. Πυροκόπτες 39 3. Αντεπίστροφες βαλβίδες ασφαλείας αερίων 40 4. Αξεσουάρ 41 37 1. ΡΥΘΜΙΣΤΕΣ Ρυθμιστές κυλινδρικοί

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΕΣ MADE IN SWEDEN. Η λύση για τον περιορισμό της υγρασίας, προστατεύει την υγεία και την περιουσία μας.

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΕΣ MADE IN SWEDEN. Η λύση για τον περιορισμό της υγρασίας, προστατεύει την υγεία και την περιουσία μας. MADE IN SWEDEN ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΕΣ Η λύση για τον περιορισμό της υγρασίας, προστατεύει την υγεία και την περιουσία μας. Ιδανικοί σε χώρους που παραμένουν κλειστοί ή δεν αερίζονται επαρκώς π.χ. ντουλάπες, ντουλάπια,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Apostol [Πληκτρολογήστε την επωνυμία της εταιρείας] [Ημερομηνία] Αξιότιμε Πελάτη, Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την ΤΣΙΑΝΑΚΑΣ ΑΒΕΤΕ ως προμηθευτή σας για την αγορά

Διαβάστε περισσότερα

Κοχλιοφόροι αεροσυμπιεστές. Σειρά SK Με το παγκοσμίως αναγνωρισμένο SIGMA PROFIL Ογκομετρική παροχή 0,53 έως 2,70 m³/min, πίεση 5,5 έως 15 bar

Κοχλιοφόροι αεροσυμπιεστές. Σειρά SK Με το παγκοσμίως αναγνωρισμένο SIGMA PROFIL Ογκομετρική παροχή 0,53 έως 2,70 m³/min, πίεση 5,5 έως 15 bar KOMPRESSOREN Κοχλιοφόροι αεροσυμπιεστές Σειρά SK Με το παγκοσμίως αναγνωρισμένο SIGMA PROFIL Ογκομετρική παροχή 0,53 έως 2,70 m³/min, πίεση 5,5 έως bar www.kaeser.com Σειρά SK Σήμερα, οι χρήστες αναμένουν

Διαβάστε περισσότερα

Niloé. Η «φυσική» εξέλιξη ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ

Niloé. Η «φυσική» εξέλιξη ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Niloé Η «φυσική» εξέλιξη ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Η «φυσική» εξέλιξη... για το περιβάλλον και για εσάς Eco σχεδιασμός μείωση των σημάνσεων laser βελτιστοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Ορολογία της Μηχανής Συσκευασίας Κενού - Vacuum Champion

Ορολογία της Μηχανής Συσκευασίας Κενού - Vacuum Champion Ορολογία της Μηχανής Συσκευασίας Κενού - Vacuum Champion (1) Vacuum gauge - Μετρητής Κενού: Έχει κίτρινος χρώμα και γίνεται πράσινο χρώμα όταν η λειτουργία κενού έχει επιτευχθεί. (2) Vacuum Level - Ρυθμιστής

Διαβάστε περισσότερα

Βιοµηχανικοί Εκτυπωτές DOMINO INKJET A-Series

Βιοµηχανικοί Εκτυπωτές DOMINO INKJET A-Series Βιοµηχανικοί Εκτυπωτές DOMINO INKJET A-Series Βιοµηχανικός Εκτυπωτής Inkjet A-Series 1 ΠοιάείναιηDOMINO? Ίδρυση το 1978 στην Μεγάλη Βρετανία. Εργοστάσια συναρµολόγησης συστηµάτων σε Η.Π.Α. και Μεγ. Βρετανία.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΣ ΔΥΝΑΤΟ

ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΣ ΔΥΝΑΤΟ ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΣ ΔΥΝΑΤΟ 2 Ο κόσμος της εργασίας αλλάζει πιο γρήγορα από ποτέ ενώ οι παλιοί επιχειρηματικοί κανόνες δεν ανταποκρίνονται στο νέο περιβάλλον. Ούτε τα χρήματα

Διαβάστε περισσότερα

Storage systems Support Services

Storage systems Support Services Storage systems Support Services H ομάδα τεχνικής Υποστήριξης μας. Ο έμπιστος συνεργάτης σας. Δεσμευόμαστε για την τεχνική υποστήριξη και επισκευή των προϊόντων μας. Βασικός άξονας της πολιτικής μας είναι

Διαβάστε περισσότερα

Υλικά & Μηχανήματα Συσκευασίας Τροφίμων

Υλικά & Μηχανήματα Συσκευασίας Τροφίμων ΒΑΜΒΑΚΑΣ VAMVACAS Υλικά & Μηχανήματα Συσκευασίας Τροφίμων Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΜΕΡΙΔΑΣ Ανοίγει μόνο «με το ένα χέρι» Αντικαθιστά τη συσκευασία 3 ή 4 πλευρικών ραφών. Έχει χωρητικότητα από 2 μέχρι

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά εκτυπωτών HP Designjet L Περιορισμένη εγγύηση

Σειρά εκτυπωτών HP Designjet L Περιορισμένη εγγύηση Σειρά εκτυπωτών HP Designjet L28500 Περιορισμένη εγγύηση 2011 Hewlett-Packard Development Company, L.P. 1η έκδοση Νομικές σημειώσεις Οι πληροφορίες που παρέχονται στο παρόν έγγραφο υπόκεινται σε αλλαγή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ- ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΜΑΘΗΜΑ: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ- ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠ.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ- ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΜΑΘΗΜΑ: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ- ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠ. Χ. ΑΠ. ΛΑΔΙΑΣ Το ERP είναι ένα ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων. Διαχειρίζεται και συντονίζει όλες τις λειτουργίες και διαδικασίες που λαμβάνουν χώρα σε μια επιχείρηση.

Διαβάστε περισσότερα

Ανακαλύψτε την αξία της ηλεκτρονικής τιµολόγησης

Ανακαλύψτε την αξία της ηλεκτρονικής τιµολόγησης Ανακαλύψτε την αξία της ηλεκτρονικής τιµολόγησης m o re than s o f t w a re 6 λόγοι για να επιλέξετε την υπηρεσία Απαλλαγείτε άµεσα από εργασίες που απαιτούν σηµαντικούς πόρους και προσθέτουν πολυπλοκότητα

Διαβάστε περισσότερα

Η Λύση για Πρατήρια Καυσίμων. Ολοκληρωμένες και απεριόριστες πληρωμές για πρατήρια καυσίμων

Η Λύση για Πρατήρια Καυσίμων. Ολοκληρωμένες και απεριόριστες πληρωμές για πρατήρια καυσίμων Η Λύση για Πρατήρια Καυσίμων Ολοκληρωμένες και απεριόριστες πληρωμές για πρατήρια καυσίμων Εύκολες, γρήγορες και ασφαλείς πληρωμές - στις αντλίες καυσίμων και στα καταστήματα σας SIX Payment Services Η

Διαβάστε περισσότερα

εκλεπτυσμένη αισθητική

εκλεπτυσμένη αισθητική Sedna εκλεπτυσμένη αισθητική Φεβρουάριος 2013 1 2 Slim design Ευκολία Κατοικία Sedna: Συνεργάζεται μαζί σας Η Schneider Electric δημιούργησε και σας προσφέρει τη σειρά διακοπτικού υλικού Sedna. Η σειρά

Διαβάστε περισσότερα

Προσφερόμενα Διπλώματα (Προσφερόμενοι Τίτλοι)

Προσφερόμενα Διπλώματα (Προσφερόμενοι Τίτλοι) Εισαγωγή Το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κύπρου προσφέρει ολοκληρωμένα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών στους κλάδους του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρώντας σε καιρούς κρίσης με Ανοικτό Λογισμικό

Επιχειρώντας σε καιρούς κρίσης με Ανοικτό Λογισμικό Επιχειρώντας σε καιρούς κρίσης με Ανοικτό Λογισμικό 26 Νοεμβρίου 2011 Ημερίδα: Ανοικτό Λογισμικό & Επιχειρηματικότητα στα πλαίσια του Money Show 2011 1. H ErgoQ Εξειδικευμένη στη Διαχείριση Επιχειρηματικών

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ

ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ ESHADIEN ΕΛΑΣΤΟΜΕΡΗΣ ΑΣΦΑΛΤΙΚΗ ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ (SBS 20 C) ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Η µεµβράνη ESHADIEN είναι ελαστοµερής στεγανωτική µεµβράνη, η οποία παράγεται από ειδική

Διαβάστε περισσότερα

Κόλλες Στιγμής Loctite Ανακαλύψτε την Πλήρη Σειρά και τις Τελευταίες Καινοτομίες

Κόλλες Στιγμής Loctite Ανακαλύψτε την Πλήρη Σειρά και τις Τελευταίες Καινοτομίες Κόλλες Στιγμής Loctite Ανακαλύψτε την Πλήρη Σειρά και τις Τελευταίες Καινοτομίες Οι Καινοτομίες στην Τεχνολογία Συγκολλητικών Στιγμής της Loctite Τα προϊόντα Loctite ήταν τα πρώτα που πρόσφεραν καινοτομικές

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωµένες λύσεις ERP για κάθε επιχείρηση

Ολοκληρωµένες λύσεις ERP για κάθε επιχείρηση Ολοκληρωµένες λύσεις ERP για κάθε επιχείρηση Η εταιρία H Data Communication ΑΕ ιδρύθηκε το 1987 στην Αθήνα µε αντικείµενο την ανάπτυξη λογισµικού για επιχειρήσεις και την παροχή ολοκληρωµένων λύσεων πληροφορικής.

Διαβάστε περισσότερα

Cloud ERP. Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας

Cloud ERP. Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας Cloud ERP Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας για µια ανοικτή επιχείρηση... Με τις προκλήσεις της αγοράς να αυξάνονται διαρκώς, κάθε επιχείρηση, ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου δραστηριοποίησης,

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΣΤΕΓΗΣ. www.fakro.gr

ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΣΤΕΓΗΣ. www.fakro.gr ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΣΤΕΓΗΣ 2014 1 H 2 H 2 ΑΝΑΠΝΕΕΙ Η ΣΤΕΓΗ ΣΑΣ? ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΗ ΣΤΕΓΗ H 2 H 2 H 2 H 2 ΥΔΑΤΟΣΤΕΓΑΝΟΤΗΤΑ H 2 ΑΤΜΟΔΙΑΠΕΡΑΤΟΤΗΤΑ Η εταιρεία FAKR προσφέρει μία μεγάλη

Διαβάστε περισσότερα

Μεγιστοποιώντας τον ψυκτικό χώρο Ράλφ Τέιτορ, Συστήµατα Προηγµένης Τεχνολογίας, Εταιρεία Περιορισµένης Ευθύνης

Μεγιστοποιώντας τον ψυκτικό χώρο Ράλφ Τέιτορ, Συστήµατα Προηγµένης Τεχνολογίας, Εταιρεία Περιορισµένης Ευθύνης Μεγιστοποιώντας τον ψυκτικό χώρο Ράλφ Τέιτορ, Συστήµατα Προηγµένης Τεχνολογίας, Εταιρεία Περιορισµένης Ευθύνης Υπάρχουν δύο τρόποι για να αυξήσετε την αµιγή χωρητικότητα του αποθηκευτικού χώρου, ο πρώτος

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΕΚΧΥΛΙΣΗΣ ΚΑΦΕ (BREW) the brewing specialist. coffee machines & bar equipment

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΕΚΧΥΛΙΣΗΣ ΚΑΦΕ (BREW) the brewing specialist. coffee machines & bar equipment ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΕΚΧΥΛΙΣΗΣ ΚΑΦΕ (BREW) the brewing specialist coffee machines & bar equipment COLD BREW ΥΑΜΑ ΥΑ6 ΠΥΡΓΟΣ ΚΡΥΑΣ ΕΚΧΥΛΙΣΗΣ ΚΑΦΕ Συσκευή εκχύλισης κρύου καφέ φίλτρου παραγωγικότητας περ.

Διαβάστε περισσότερα