Χάρτες Ovi για κινητά

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Χάρτες Ovi για κινητά"

Transcript

1 Χάρτες Ovi για κινητά Τεύχος 1

2 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Επισκόπηση Χαρτών 3 Η θέση μου 3 Προβολή της θέσης σας και του χάρτη 3 Αλλαγή της εμφάνισης του χάρτη 5 Λήψη και ενημέρωση χαρτών 5 Χρήση της πυξίδας 6 Σχετικά με τις μεθόδους εντοπισμού θέσης 7 Αναζήτηση 7 Εύρεση θέσης 7 Προβολή στοιχείων τοποθεσίας 8 Αγαπημένα 9 Αποθήκευση ή προβολή τοποθεσίας 9 Προβολή και οργάνωση τοποθεσιών 10 Αποστολή θέσης σε φίλο 10 Συγχρονισμός των Αγαπημένων σας 11 Καιρός 11 Οδηγοί 12 Ανάληψη ελέγχου 12 Πλοήγηση 13 Λήψη φωνητικής καθοδήγησης 13 Πεζή μετάβαση 14 Οδήγηση 15 Υποβολή σχολίων για τους Χάρτες 18 Αναφορά εσφαλμένων πληροφοριών χάρτη 19

3 Επισκόπηση Χαρτών 3 Επισκόπηση Χαρτών Καλωσήρθατε στους Χάρτες. Η εφαρμογή 'Χάρτες' σάς δείχνει τι υπάρχει κοντά σας, σάς καθοδηγεί όπου θέλετε να πάτε και σάς παρέχει δελτία καιρού και συνδέσμους για τους πιο πρόσφατους ταξιδιωτικούς οδηγούς. Βρείτε πόλεις, οδούς και υπηρεσίες χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Χάρτες. Συγχρονίστε τις αγαπημένες σας θέσεις και διαδρομές ανάμεσα στο τηλέφωνό σας και την υπηρεσία Ιστού 'Χάρτες Nokia'. Αποθηκεύστε και μοιραστείτε τη θέση σας σε κοινωνικά δίκτυα χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Check in. Βρείτε το δρόμο σας με αναλυτικές οδηγίες χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Οδήγηση. Ελέγξτε τον καιρό τη δεδομένη στιγμή και δείτε την πρόβλεψη για τις επόμενες ημέρες, εάν υπάρχει, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Καιρός. Λάβετε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες σχετικά με το τι μπορείτε να δείτε και να κάνετε, πού θα περάσετε το βράδυ ή πώς θα κάνετε κράτηση δωματίου, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Οδηγοί. Ορισμένες υπηρεσίες ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες σε όλες τις χώρες, καθώς και να παρέχονται μόνο σε επιλεγμένες γλώσσες. Οι υπηρεσίες ενδέχεται να εξαρτώνται από δίκτυο. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το φορέα παροχής δικτύου. Η χρήση υπηρεσιών ή η λήψη περιεχομένου ενδέχεται να περιλαμβάνει τη μετάδοση μεγάλων όγκων δεδομένων, γεγονός που μπορεί να επιφέρει χρεώσεις κυκλοφορίας δεδομένων. Τα περιεχόμενα των ψηφιακών χαρτών, μερικές φορές, ενδέχεται να είναι ανακριβή και ελλιπή. Μην βασίζεστε ποτέ αποκλειστικά στο περιεχόμενο ή τη λειτουργία της υπηρεσίας για την επικοινωνία σας σε κρίσιμες στιγμές, όπως σε επείγοντα ιατρικά περιστατικά. Η θέση μου Προβολή της θέσης σας και του χάρτη είτε την τρέχουσα θέση σας στο χάρτη και αναζητήστε χάρτες διάφορων πόλεων και χωρών.

4 4 Η θέση μου Το δείχνει την τρέχουσα θέση σας, εφόσον διατίθεται αυτή η πληροφορία. Όταν πραγματοποιείτε αναζήτηση της θέσης σας, το αναβοσβήνει. Εάν η θέση σας δεν είναι διαθέσιμη, το δείχνει την πιο πρόσφατη γνωστή θέση σας. Εάν δεν διατίθεται ακριβής εντοπισμός θέσης, ένα κόκκινο στεφάνι γύρω από το εικονίδιο εντοπισμού δηλώνει την περιοχή στην οποία ενδεχομένως βρίσκεστε. Σε πυκνοκατοικημένες περιοχές, η ακρίβεια της προσέγγισης αυξάνεται και το κόκκινο στεφάνι γίνεται μικρότερο σε σχέση με αραιοκατοικημένες περιοχές. Περιήγηση στο χάρτη Σύρετε το χάρτη με το δάχτυλό σας. Από προεπιλογή, ο χάρτης είναι προσανατολισμένος στο βορρά. Προβολή της τρέχουσας ή της τελευταίας γνωστής θέσης σας Επιλέξτε το. Μεγέθυνση ή σμίκρυνση Επιλέξτε + ή -. Συμβουλή: Για να κάνετε ζουμ, μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε δύο δάχτυλα στο χάρτη και, στη συνέχεια, να απομακρύνετε τα δάχτυλα μεταξύ τους για μεγέθυνση ή να τα φέρετε κοντά το ένα στο άλλο για σμίκρυνση. εν υποστηρίζουν όλα τα τηλέφωνα αυτήν τη δυνατότητα. Εάν περιηγείστε σε μια περιοχή που δεν καλύπτεται από τους οδικούς χάρτες που είναι αποθηκευμένοι στο τηλέφωνό σας και έχετε μια ενεργή σύνδεση δεδομένων, γίνεται αυτόματα λήψη νέων οδικών χαρτών. Αποτροπή αυτόματης λήψης νέων χαρτών οδών 1 Επιλέξτε > Ρυθμίσεις > Γενικά. 2 Επιλέξτε Σύνδεση > Εκτός σύνδεσης. Επίσης λαμβάνονται νέοι χάρτες οδών εάν κάνετε αναβάθμιση στην πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής 'Χάρτες'. Την πρώτη φορά που θα χρησιμοποιήσετε τους Χάρτες ύστερα από μια αναβάθμιση, επιλέξτε Χρήση Χαρτών Nokia σε σύνδεση. Χρειάζεστε σύνδεση ιαδικτύου. Η κάλυψη χαρτών διαφέρει ανάλογα με τη χώρα και την περιοχή.

5 Η θέση μου 5 Αλλαγή της εμφάνισης του χάρτη Προβάλετε το χάρτη σε διάφορες λειτουργίες για να αναγνωρίζετε εύκολα πού βρίσκεστε. Επιλέξτε και από τα παρακάτω: Προβολή χάρτη Στην τυπική προβολή χάρτη, είναι εύκολο να διαβάσετε λεπτομέρειες όπως ονόματα περιοχών ή αριθμούς αυτοκινητοδρόμων. ορυφορική εικόνα Για μια πιο λεπτομερή προβολή, χρησιμοποιήστε δορυφορικές εικόνες. Προβολή εδάφους Προβάλετε αμέσως τον τύπο εδάφους, για παράδειγμα, όταν ταξιδεύετε εκτός οδικού δικτύου. Προβολή 3D Για μια πιο ρεαλιστική προβολή, αλλάξτε την προοπτική του χάρτη. Ορόσημα Εμφανίστε περίοπτα κτίρια και αξιοθέατα στο χάρτη. Νυχτερινή λειτουργία Χαμηλώστε την ένταση των χρωμάτων του χάρτη. Όταν ταξιδεύετε νύχτα, η ανάγνωση του χάρτη είναι πιο εύκολη σε αυτή τη λειτουργία. Γραμμές μετάβασης Προβάλετε επιλεγμένες υπηρεσίες δημόσιας μεταφοράς, όπως διαδρομές μετρό και τραμ. Οι διαθέσιμες επιλογές και λειτουργίες ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την περιοχή. Οι μη διαθέσιμες επιλογές εμφανίζονται αμυδρά. Λήψη και ενημέρωση χαρτών Αποθηκεύστε νέους οδικούς χάρτες στο τηλέφωνό σας πριν από ένα ταξίδι, έτσι ώστε να μπορείτε να περιηγηθείτε στους χάρτες χωρίς σύνδεση ιαδικτύου όταν ταξιδεύετε. Λήψη χαρτών 1 Επιλέξτε > Εφαρμογή φόρτωσης χαρτών > Προσθήκη νέων χαρτών. 2 Επιλέξτε μια ήπειρο και μια χώρα και κατόπιν Λήψη. Για προσωρινή διακοπή της λήψης, επιλέξτε Παύση. Για να συνεχίσετε τη λήψη, επιλέξτε Εφαρμογή φόρτωσης χαρτών > Συνέχιση τώρα. Για να ακυρώσετε εντελώς τη λήψη, επιλέξτε Έξοδος. Συμβουλή: Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Nokia Ovi Suite για υπολογιστή, ώστε να λάβετε τους πρόσφατους χάρτες οδών και αρχεία φωνητικής καθοδήγησης και να τα αντιγράψετε στο τηλέφωνό σας. Για να λάβετε και να εγκαταστήσετε το Nokia Ovi Suite, μεταβείτε στη διεύθυνση software.

6 6 Η θέση μου Κάθε φορά που εγκαθιστάτε μια νεότερη έκδοση της εφαρμογής "Χάρτες" στο τηλέφωνό σας, οι χάρτες χωρών ή περιοχών διαγράφονται. Προτού χρησιμοποιήσετε το Nokia Ovi Suite για τη λήψη νέων χαρτών χωρών ή περιοχών, ανοίξτε και κλείστε την εφαρμογή "Χάρτες" και βεβαιωθείτε ότι έχετε την τελευταία έκδοση του Nokia Ovi Suite εγκατεστημένη στον υπολογιστή σας. Ενημέρωση χαρτών Επιλέξτε > Εφαρμογή φόρτωσης χαρτών > Έλεγχος για ενημερώσεις. Χρήση της πυξίδας Όταν η πυξίδα είναι ενεργοποιημένη και σωστά βαθμονομημένη, ο χάρτης περιστρέφεται ώστε να δείχνει προς την κατεύθυνση που έχετε μπροστά σας. Η πυξίδα δείχνει τον πραγματικό βορρά. Ενεργοποίηση της πυξίδας Επιλέξτε το. Απενεργοποίηση της πυξίδας Επιλέξτε ξανά το. Ο χάρτης προσανατολίζεται στο βορρά. Η πυξίδα είναι ενεργή όταν είναι πράσινη. Εάν η πυξίδα χρειάζεται βαθμονόμηση, η πυξίδα γίνεται κόκκινη. Ρύθμιση της πυξίδας Περιστρέψτε το τηλέφωνο μέχρι να εκπέμψει ένα σύντομο ήχο ή να δονηθεί.

7 Αναζήτηση 7 Η πυξίδα είναι περιορισμένης ακρίβειας. Τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία, τα μεταλλικά αντικείμενα ή άλλοι εξωτερικοί παράγοντες ενδέχεται να επηρεάσουν την ακρίβεια της πυξίδας. Η πυξίδα πρέπει να είναι πάντα σωστά βαθμονομημένη. Σχετικά με τις μεθόδους εντοπισμού θέσης Το παγκόσμιο σύστημα εντοπισμού (GPS) είναι ένα σύστημα πλοήγησης βασισμένο σε δορυφόρους, το οποίο χρησιμοποιείται για τον υπολογισμό της θέσης σας. Το υποβοηθούμενο GPS (A-GPS) είναι μια υπηρεσία δικτύου η οποία παρέχει υποβοήθηση στο δέκτη GPS του τηλεφώνου σας, βελτιώνοντας την ταχύτητα και την ακρίβεια του εντοπισμού θέσης. Εκτός αυτού, ενδέχεται να χρησιμοποιούνται και άλλες δυνατότητες υποβοήθησης του GPS για τη βελτίωση και την επιτάχυνση της διαδικασίας εντοπισμού θέσης. Οι δυνατότητες αυτές ενδέχεται να απαιτούν μετάδοση μικρών όγκων δεδομένων μέσω του κυψελικού δικτύου. Με τη μέθοδο εντοπισμού βάσει δικτύου (μέσω αναγνωριστικού κυψέλης), η θέση προσδιορίζεται μέσω του κυψελικού συστήματος με το οποίο είναι συνδεδεμένο το τηλέφωνό σας τη δεδομένη χρονική στιγμή. Η διαθεσιμότητα και η ποιότητα των σημάτων GPS μπορεί να επηρεαστεί από την τοποθεσία σας, τις θέσεις των δορυφόρων, κτήρια, φυσικά εμπόδια, τις καιρικές συνθήκες και προσαρμογές στους δορυφόρους GPS που πραγματοποιεί η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών. Τα σήματα GPS ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμα στο εσωτερικό κτηρίων ή σε υπόγειους χώρους. Μην χρησιμοποιείτε το GPS για ακριβείς μετρήσεις θέσης και ποτέ μην βασίζεστε αποκλειστικά στις πληροφορίες θέσης που παρέχονται από το GPS και τα κυψελοειδή δίκτυα. Ο μετρητής ταξιδιού ενδέχεται να μην είναι ακριβής, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα και την ποιότητα της σύνδεσης GPS. Ανάλογα με τις μεθόδους εντοπισμού θέσης που είναι διαθέσιμες, η ακρίβεια του εντοπισμού θέσης μπορεί να ποικίλλει από λίγα μέτρα μέχρι μερικά χιλιόμετρα. Αναζήτηση Εύρεση θέσης Η εφαρμογή 'Χάρτες' σάς βοηθά να βρείτε συγκεκριμένα σημεία και επιχειρήσεις. Επιλέξτε και. 1 Πληκτρολογήστε λέξεις αναζήτησης, όπως διεύθυνση ή όνομα θέσης.

8 8 Αναζήτηση 2 Επιλέξτε ένα στοιχείο από τη λίστα προτεινόμενων αποτελεσμάτων. Η θέση εμφανίζεται στο χάρτη. Επιστροφή στη λίστα προτεινόμενων αποτελεσμάτων Συμβουλή: Στην προβολή αναζήτησης, μπορείτε επίσης να επιλέξετε από τη λίστα προηγούμενων λέξεων αναζήτησης. Αναζήτηση διαφορετικών τύπων κοντινών θέσεων Επιλέξτε και μια κατηγορία, όπως μετακίνηση, στέγαση ή αγορά. Συμβουλή: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη σελίδα λεπτομερειών μιας τοποθεσίας που βρήκατε, για να πλοηγηθείτε εύκολα στην τοποθεσία, να προβάλετε τις πληροφορίες επικοινωνίας της ή να αποθηκεύσετε ή να μοιραστείτε την τοποθεσία. Επιλέξτε την τοποθεσία, ώστε να εμφανιστεί στον χάρτη. Για να προβάλετε τη σελίδα λεπτομερειών της τοποθεσίας, επιλέξτε την περιοχή πληροφοριών στο επάνω μέρος της οθόνης. Εάν δεν βρεθούν αποτελέσματα αναζήτησης, βεβαιωθείτε ότι πληκτρολογήσατε σωστά τις λέξεις αναζήτησης. Τυχόν προβλήματα με τη σύνδεσή σας στο ιαδίκτυο ενδέχεται επίσης να επηρεάζουν τα αποτελέσματα, όταν πραγματοποιείτε αναζήτηση μέσω ιαδικτύου. Εάν έχετε χάρτες της περιοχής που αναζητάτε αποθηκευμένους στο τηλέφωνό σας, για να αποφύγετε το κόστος της μεταφοράς δεδομένων, μπορείτε επίσης να λάβετε αποτελέσματα αναζήτησης χωρίς ενεργή σύνδεση ιαδικτύου, αλλά τα αποτελέσματα αναζήτησης ενδέχεται να είναι περιορισμένα. Προβολή στοιχείων τοποθεσίας Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη σελίδα λεπτομερειών για να προβάλετε περισσότερες πληροφορίες για μια συγκεκριμένη τοποθεσία, όπως περιγραφή, πληροφορίες επικοινωνίας και σχόλια. Από τη σελίδα μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε ή να μοιραστείτε εύκολα την τοποθεσία, να την αποθηκεύσετε ή να τη βαθμολογήσετε, ή να πλοηγηθείτε προς αυτή. Οι διαθέσιμες επιλογές ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την περιοχή και τη εκάστοτε τοποθεσία. Για να προβάλετε όλα τα διαθέσιμα στοιχεία για μια θέση, χρειάζεστε σύνδεση ιαδικτύου.

9 Αγαπημένα 9 Άνοιγμα της σελίδας λεπτομερειών Αναζητήστε μια θέση. Επιλέξτε την τοποθεσία και την περιοχή πληροφοριών της τοποθεσίας στο επάνω μέρος της οθόνης. Συμβουλή: Χρησιμοποιήστε τα εικονίδια στο επάνω μέρος της οθόνης για να καλέσετε την τοποθεσία, να λάβετε οδηγίες κατεύθυνσης προς αυτή ή να αποθηκεύσετε την τοποθεσία στα Αγαπημένα σας. Κοινή χρήση τοποθεσίας Για να μοιραστείτε ή να αποστείλετε σε φίλο σας έναν σύνδεσμο χάρτη για τη θέση ή την τοποθεσία, επιλέξτε Κοινή χρήση και την κατάλληλη επιλογή. Στη σελίδα λεπτομερειών μπορείτε επίσης να προβάλετε τη βαθμολογία της τοποθεσίας, για παράδειγμα, ενός εστιατορίου ή ξενοδοχείου, καθώς και να προσθέσετε τη δική σας βαθμολογία. Βαθμολόγηση θέσης 1 Στη σελίδα λεπτομερειών, επιλέξτε τα αστέρια βαθμολόγησης. 2 Επιλέξτε τη βαθμολογία που θέλετε να δώσετε στην τοποθεσία. Για παράδειγμα, για να βαθμολογήσετε μια θέση με 3 αστέρια (με άριστα τα 5), επιλέξτε το τρίτο αστέρι. Επιλέξτε Υποβολή. Αναφορά εσφαλμένων πληροφοριών θέσης Επιλέξτε Αναφορά και την κατάλληλη επιλογή. Αγαπημένα Αποθήκευση ή προβολή τοποθεσίας Αποθηκεύστε διευθύνσεις ή σημεία ενδιαφέροντος, ώστε αργότερα να μπορείτε να τα βρείτε γρήγορα και να τα χρησιμοποιήσετε. Αποθήκευση θέσης 1 Για να αναζητήσετε μια διεύθυνση ή τοποθεσία, επιλέξτε. 2 Επιλέξτε την περιοχή πληροφοριών της τοποθεσίας στο επάνω μέρος της οθόνης. 3 Στη σελίδα λεπτομερειών, επιλέξτε.

10 10 Αγαπημένα Προβολή αποθηκευμένης θέσης Στην κύρια προβολή, επιλέξτε > > Τοποθεσίες και την τοποθεσία. Προβολή και οργάνωση τοποθεσιών Χρησιμοποιήστε τα Αγαπημένα σας για να ανοίγετε γρήγορα τις τοποθεσίες που έχετε αποθηκεύσει. Ομαδοποιήστε τις τοποθεσίες σε μια συλλογή, για παράδειγμα, όταν σχεδιάζετε ένα ταξίδι. Επιλέξτε και >. Προβολή αποθηκευμένης θέσης στο χάρτη Επιλέξτε Τοποθεσίες και τη θέση. Για να επιστρέψετε στη λίστα αποθηκευμένων τοποθεσιών, επιλέξτε. ημιουργία συλλογής Επιλέξτε και εισαγάγετε ένα όνομα για τη συλλογή. Προσθήκη αποθηκευμένης θέσης σε συλλογή 1 Επιλέξτε Τοποθεσίες. 2 Πατήστε παρατεταμένα την τοποθεσία και, από το αναδυόμενο μενού, επιλέξτε Οργάνωση συλλογών. 3 Επιλέξτε Νέα συλλογή ή μια υπάρχουσα συλλογή και κατόπιν επιλέξτε. Μετονομασία ή διαγραφή αποθηκευμένης θέσης σε συλλογή 1 Επιλέξτε τη συλλογή. 2 Επιλέξτε παρατεταμένα τη θέση και, από το αναδυόμενο μενού, επιλέξτε την κατάλληλη ενέργεια. Αποστολή θέσης σε φίλο Όταν θέλετε να δείξετε στους φίλους σας πού βρίσκεται μια θέση στο χάρτη, μπορείτε να τους στείλετε αυτήν τη θέση. Για να προβάλουν τη θέση στο χάρτη, οι φίλοι σας δεν χρειάζεται να έχουν τηλέφωνο Nokia, αλλά απαιτείται σύνδεση ιαδικτύου.

11 Καιρός 11 1 Επιλέξτε μια τοποθεσία και την περιοχή πληροφοριών της τοποθεσίας στο επάνω μέρος της οθόνης. 2 Επιλέξτε Κοινή χρήση > Κοινή χρήση μέσω SMS ή Κοινή χρήση μέσω . Στο φίλο σας αποστέλλεται ένα ή γραπτό μήνυμα που περιέχει ένα σύνδεσμο για τη θέση στο χάρτη. Συγχρονισμός των Αγαπημένων σας Σχεδιάστε ένα ταξίδι από τον υπολογιστή σας στην τοποθεσία Χάρτες Nokia, συγχρονίστε τις αποθηκευμένες τοποθεσίες με το τηλέφωνό σας και αποκτήστε πρόσβαση στο σχέδιό σας ενώ μετακινείστε. Για να συγχρονίσετε τοποθεσίες ανάμεσα στο τηλέφωνό σας και στην υπηρεσία Ιστού 'Χάρτες Nokia', θα πρέπει να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας Nokia. Συγχρονισμός αποθηκευμένων τοποθεσιών Επιλέξτε > >. Εάν δεν έχετε λογαριασμό Nokia, θα σας ζητηθεί να δημιουργήσετε έναν. Ο συγχρονισμός απαιτεί σύνδεση ιαδικτύου και ενδέχεται να περιλαμβάνει τη μετάδοση μεγάλης ποσότητας δεδομένων μέσω του δικτύου του φορέα παροχής υπηρεσιών. Για πληροφορίες σχετικά με τις χρεώσεις μετάδοσης δεδομένων, επικοινωνήστε με τον φορέα παροχής υπηρεσιών. Για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία Ιστού 'Χάρτες Nokia', μεταβείτε στη διεύθυνση Καιρός Θα βρέξει το απόγευμα; Πόσο ζεστός θα είναι ο καιρός το Σάββατο; Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή "Καιρός" για να μάθετε τις τρέχουσες καιρικές συνθήκες ή μια πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες. Περιήγηση στη λεπτομερή πρόγνωση Για να περιηγηθείτε μπροστά ή πίσω στον χρόνο, σύρετε το ρυθμιστικό χρόνου στο κάτω μέρος της προβολής.

12 12 Οδηγοί Προβολή πρόγνωσης πέντε ημερών Για να επιστρέψετε στην προβολή λεπτομερούς πρόγνωσης, επιλέξτε. Η υπηρεσία ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμη στη χώρα σας. Οδηγοί Σχεδιάζετε ένα ταξίδι ή σκοπεύετε να επισκεφθείτε μια νέα πόλη; Θέλετε να ξέρετε τι υπάρχει για να δείτε και να κάνετε ή πού θα μπορούσατε να περάσετε το βράδυ ή να δειπνήσετε; Η εφαρμογή Οδηγοί σάς συνδέει με ταξιδιωτικούς οδηγούς, υπηρεσίες κρατήσεων και λίστες εκδηλώσεων, για να έχετε τις πιο πρόσφατες και λεπτομερείς πληροφορίες. Ανοίξτε μια υπηρεσία ή έναν οδηγό. Επιλέξτε τον τίτλο. Για να επιστρέψετε στην κύρια σελίδα, επιλέξτε Οδηγοί Η υπηρεσία ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμη στη χώρα σας. Ανάληψη ελέγχου Με τη λειτουργία "Ανάληψη ελέγχου", μπορείτε να διατηρείτε ένα ιδιωτικό αρχείο των τόπων στους οποίους έχετε βρεθεί. Ενημερώστε τους φίλους και τις επαφές σας από τα κοινωνικά δίκτυα για το τι κάνετε και μοιραστείτε τη θέση σας στις αγαπημένες σας υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης. Για την ανάληψη ελέγχου, χρειάζεστε ενεργή σύνδεση ιαδικτύου και έναν λογαριασμό Nokia. Για την κοινή προβολή της θέσης σας, χρειάζεστε επίσης ένα λογαριασμό υπηρεσίας κοινωνικής δικτύωσης. Οι υποστηριζόμενες υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης ποικίλλουν ανάλογα με τη χώρα ή την περιοχή. 1 Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας Nokia ή, εάν δεν έχετε, δημιουργήστε ένα λογαριασμό. 2 Επίσης, είναι δυνατό να μοιραστείτε τη θέση σας στις υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιείτε. Όταν χρησιμοποιείτε την Ανάληψη ελέγχου για

13 Πλοήγηση 13 πρώτη φορά, μπορείτε να καθορίσετε τα στοιχεία λογαριασμού σας για τις υπηρεσίες που χρησιμοποιείτε. 3 Επιλέξτε την τρέχουσα θέση σας. 4 Συμπληρώστε την ενημέρωση κατάστασής σας. Μπορείτε να δημοσιεύσετε μόνο στις επιλεγμένες υπηρεσίες που έχετε ρυθμίσει. Για να εξαιρέσετε μια υπηρεσία, επιλέξτε το λογότυπο της υπηρεσίας. Για να εξαιρέσετε όλες τις υπηρεσίες, διατηρώντας κρυφή τη θέση και την ενημέρωση κατάστασής σας, καταργήστε την επιλογή του πλαισίου ελέγχου και δημοσ. στο. Για να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό υπηρεσίας, επιλέξτε. 5 Επιλέξτε Check in. Επίσης, είναι δυνατό να επισυνάψετε μια φωτογραφία στη δημοσίευσή σας, ανάλογα με την υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιείτε. Συμβουλή: Μπορείτε επίσης να επισημάνετε μια τοποθεσία απευθείας από τους Χάρτες, από τη σελίδα λεπτομερειών της τοποθεσίας. Στην εφαρμογή 'Χάρτες', επιλέξτε την τοποθεσία στον χάρτη και την περιοχή πληροφοριών στο επάνω μέρος της οθόνης. Στη σελίδα λεπτομερειών, επιλέξτε Κοινή χρήση. Προβολή ιστορικού Ανάληψης ελέγχου Επιλέξτε το εικονίδιο. Η ανάληψη ελέγχου και η κοινή προβολή της θέσης σας απαιτεί σύνδεση ιαδικτύου. Αυτό ενδέχεται να περιλαμβάνει τη μετάδοση μεγάλων όγκων δεδομένων, με τις αντίστοιχες χρεώσεις μεταφοράς δεδομένων. Σημαντικό: Προτού κάνετε κοινή χρήση της θέσης σας, πάντα να προσέχετε με ποιους πρόκειται να μοιραστείτε αυτήν την πληροφορία. Πλοήγηση Λήψη φωνητικής καθοδήγησης Η φωνητική καθοδήγηση, εάν είναι διαθέσιμη στη γλώσσα σας, σάς βοηθά να βρείτε το δρόμο σας προς τον προορισμό σας, αφήνοντάς σας να απολαύσετε το ταξίδι. Πλοήγηση σε προορισμό 1 Για να αναζητήσετε την τοποθεσία σας, επιλέξτε.

14 14 Πλοήγηση 2 Επιλέξτε την τοποθεσία στον χάρτη και την περιοχή πληροφοριών της τοποθεσίας στο επάνω μέρος της οθόνης. 3 Επιλέξτε Πλοήγηση > Περπάτημα εδώ ή Οδήγηση εδώ. Πεζή μετάβαση Πεζή μετάβαση προς τον προορισμό σας Όταν χρειάζεστε οδηγίες για να ακολουθήσετε μια διαδρομή με τα πόδια, οι Χάρτες σάς καθοδηγούν μέσα από πλατείες, πάρκα, ζώνες πεζοπορίας, ακόμη και εμπορικά κέντρα. Πεζή μετάβαση σε προορισμό 1 Επιλέξτε μια τοποθεσία και την περιοχή πληροφοριών της τοποθεσίας στο επάνω μέρος της οθόνης. 2 Επιλέξτε Πλοήγηση > Περπάτημα εδώ. Από προεπιλογή, ο χάρτης είναι προσανατολισμένος στο βορρά. Στρέψτε το χάρτη προς την κατεύθυνση στην οποία περπατάτε. Για να στρέψετε το χάρτη προς το βορρά, επιλέξτε ξανά. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε τον τύπο διαδρομής που θέλετε να ακολουθήσει η πλοήγηση πεζοπορίας. Επιλογή της λειτουργίας πεζοπορίας 1 Επιλέξτε > Ρυθμίσεις > Χάρτες & Πεζοπορία > Ρυθμίσεις διαδρομής. 2 Επιλέξτε Προτιμώμενη διαδρομή > Οδοί ή Ευθεία γραμμή. Η επιλογή Ευθεία γραμμή είναι χρήσιμη σε έδαφος εκτός δρόμου, καθώς δηλώνει την κατεύθυνση πεζοπορίας. Ενώ χρησιμοποιείτε την πλοήγηση πεζοπορίας, μπορείτε να παρακολουθήσετε, για παράδειγμα, πόση απόσταση έχετε διανύσει περπατώντας και με ποια ταχύτητα. Παρακολούθηση της ταχύτητάς σας κατά την πεζοπορία 1 Στην προβολή πλοήγησης πεζοπορίας, επιλέξτε > Πίνακας. Από τον πίνακα ελέγχου μπορείτε να δείτε πόση απόσταση έχετε διανύσει και για πόση ώρα, καθώς και τη μέση ταχύτητά σας. 2 Για να επαναφέρετε τον μετρητή ταξιδιού, επιλέξτε > Μηδενισμός. Για να επαναφέρετε όλους τους μετρητές, επιλέξτε Επιλογές > Μηδενισμός όλων.

15 Πλοήγηση 15 Ρύθμιση φωνητικής καθοδήγησης για την πλοήγηση πεζοπορίας Μπορείτε εύκολα να αλλάξετε τη γλώσσα για τη φωνητική καθοδήγηση ή να την απενεργοποιήσετε εντελώς. Από προεπιλογή, η γλώσσα που χρησιμοποιείται για τη φωνητική καθοδήγηση στους Χάρτες ακολουθεί τις γενικές ρυθμίσεις γλώσσας του τηλεφώνου σας. Μπορείτε να αλλάξετε τη γλώσσα που χρησιμοποιείται για την καθοδήγηση πεζοπορίας πριν να ξεκινήσετε την πλοήγηση. Εάν επιλέξετε μια γλώσσα που περιλαμβάνει ονόματα οδών, τα ονόματα οδών εκφωνούνται επίσης. Η φωνητική καθοδήγηση ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμη για τη γλώσσα σας. Αλλαγή της γλώσσας φωνητικής καθοδήγησης Επιλέξτε > Ρυθμίσεις > Χάρτες & Πεζοπορία > Φωνητική καθοδήγηση και μια γλώσσα. Απενεργοποίηση φωνητικής καθοδήγησης Επιλέξτε > Ρυθμίσεις > Χάρτες & Πεζοπορία > Φωνητική καθοδήγηση > Καμία. Οδήγηση Οδήγηση προς τον προορισμό σας Όταν χρειάζεστε αναλυτική καθοδήγηση ενώ οδηγείτε, η εφαρμογή Οδήγηση σάς βοηθά να βρείτε τον προορισμό σας. Οδήγηση προς έναν προορισμό Πιέστε Προορισμός και την κατάλληλη επιλογή. Οδήγηση προς το σπίτι σας Επιλέξτε Οδήγηση στο σπίτι. Για να ξεκινήσετε να οδηγείτε χωρίς προκαθορισμένο προορισμό, επιλέξτε Απλώς οδήγηση. Ο χάρτης ακολουθεί τη θέση σας και εμφανίζονται αυτόματα πληροφορίες κυκλοφορίας, εάν είναι διαθέσιμες. Για να καθορίσετε αργότερα τον προορισμό, επιλέξτε Προορισμός.

16 16 Πλοήγηση Η Οδήγηση χρησιμοποιεί αυτόματα πληροφορίες κυκλοφορίας, εάν είναι διαθέσιμες στην περιοχή σας, για να σχεδιάσει την ταχύτερη διαδρομή. Εάν δεν θέλετε η Οδήγηση να αποφεύγει κυκλοφοριακά συμβάντα, απενεργοποιήστε την επιλογή Επαναπροσδιορισμός συμφόρησης σε πραγματικό χρόνο όταν ανοίγετε την Οδήγηση. Όταν επιλέγετε Οδήγηση στο σπίτι για πρώτη φορά, σάς ζητείται να καθορίσετε την αρχική σας θέση. Αλλαγή της αρχικής σας θέσης Επιλέξτε > Ρυθμίσεις > ιεύθυνση σπιτιού > Επαναπροσδ. και την κατάλληλη επιλογή. Η φωνητική καθοδήγηση, εάν είναι διαθέσιμη στη γλώσσα σας, σάς βοηθά να βρείτε το δρόμο σας προς τον προορισμό σας, αφήνοντάς σας να απολαύσετε το ταξίδι. Αλλαγή της γλώσσας φωνητικής καθοδήγησης 1 Επιλέξτε > Ρυθμίσεις > Φωνητική καθοδήγηση. 2 Επιλέξτε μια γλώσσα ή, για να απενεργοποιήσετε τη φωνητική καθοδήγηση, επιλέξτε Καμία. Εάν επιλέξετε μια γλώσσα που περιλαμβάνει ονόματα οδών, τα ονόματα οδών εκφωνούνται επίσης. Η φωνητική καθοδήγηση ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμη για τη γλώσσα σας. Μπορείτε επίσης να κάνετε λήψη νέων φωνών πλοήγησης. Να συμμορφώνεστε με την εγχώρια νομοθεσία. Κατά την οδήγηση, τα χέρια σας πρέπει να είναι πάντα ελεύθερα για το χειρισμό του οχήματος. Η πρώτη σας προτεραιότητα ενώ οδηγείτε πρέπει να είναι η οδική ασφάλεια. Αλλαγή της εμφάνισης της προβολής οδήγησης Θα θέλατε να βλέπετε έναν πιο ρεαλιστικό χάρτη 3D ή χρησιμοποιείτε την Οδήγηση τη νύχτα, όταν είναι σκοτεινά; Με τις διαφορετικές λειτουργίες χάρτη, μπορείτε να βλέπετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε με ευκρίνεια κάθε στιγμή. Προβολή του χάρτη σε 3D Επιλέξτε >. Για να επιστρέψετε σε λειτουργία 2D, επιλέξτε ξανά το εικονίδιο.

17 Πλοήγηση 17 Για να βλέπετε το χάρτη με ευκρίνεια όταν είναι σκοτάδι, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη νυχτερινή λειτουργία. Ενεργοποίηση νυχτερινής λειτουργίας Επιλέξτε > > Νυχτερινή λειτουργία. Από προεπιλογή, ο χάρτης περιστρέφεται ανάλογα με την κατεύθυνση στην οποία οδηγείτε. Προσανατολισμός του χάρτη στο βορρά Για να επιστρέψει ο χάρτης στην κατεύθυνση προς την οποία οδηγείτε, επιλέξτε ξανά. Επιλογή της διαδρομής που προτιμάτε Η Οδήγηση μπορεί να επιλέξει τη διαδρομή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. 1 Επιλέξτε > > Ρυθμίσεις διαδρομής. 2 Επιλέξτε Επιλογή διαδρομής > Ταχύτερη διαδρομή ή Συντομότερη διαδρομή. 3 Για να συνδυάσετε τα πλεονεκτήματα της συντομότερης και της ταχύτερης διαδρομής, επιλέξτε Επιλογή διαδρομής > Βέλτιστη. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να χρησιμοποιούνται ή να αποφεύγονται, για παράδειγμα, αυτοκινητόδρομοι, διόδια ή πορθμεία. Λήψη πληροφοριών κυκλοφορίας και ασφάλειας Βελτιώστε την εμπειρία οδήγησης με πληροφορίες πραγματικού χρόνου για κυκλοφοριακά συμβάντα, βοήθεια οδικών λωρίδων και προειδοποιήσεις ορίου ταχύτητας. Η διαθεσιμότητα των πληροφοριών κυκλοφορίας ενδέχεται να ποικίλλει ανάλογα με την περιοχή ή τη χώρα.

18 18 Υποβολή σχολίων για τους Χάρτες Προβολή κυκλοφοριακών συμβάντων στο χάρτη Κατά τη διάρκεια της πλοήγησης, επιλέξτε > Συμφόρηση. Τα συμβάντα εμφανίζονται ως τρίγωνα και γραμμές. Μπορείτε να ρυθμίσετε το τηλέφωνό σας έτσι ώστε να σας ειδοποιεί όταν υπερβαίνετε το όριο ταχύτητας. Λήψη προειδοποιήσεων ορίου ταχύτητας 1 Επιλέξτε > > Προειδοποιήσεις. 2 Στο πεδίο Ειδοποίηση ορίου ταχύτητας, επιλέξτε Ενεργοποιημένη. 3 Για να καθορίσετε το όριο ταχύτητας μετά την υπέρβαση του οποίου το τηλέφωνο θα σας ειδοποιεί, επιλέξτε Όριο ταχύτητας < 80 χλμ/ώ ή Όριο ταχύτητας > 80 χλμ/ώ. Μπορείτε να ρυθμίσετε την Οδήγηση έτσι ώστε να αποφεύγει κυκλοφοριακά συμβάντα, όπως κυκλοφοριακή συμφόρηση ή έργα οδοποιίας, κατά τον σχεδιασμό διαδρομών και την καθοδήγηση. Η Οδήγηση ελέγχει τακτικά τη διαδρομή κατά την πλοήγηση, ενημερώνοντας αυτόματα την καθοδήγηση. Αποφυγή κυκλοφοριακών συμβάντων Επιλέξτε > > Ρυθμίσεις διαδρομής > Αποφυγή συμφόρησης. Συμβουλή: Για να αποφύγετε κυκλοφοριακά συμβάντα, μπορείτε επίσης να επιλέξετε Επαναπροσδιορισμός συμφόρησης σε πραγματικό χρόνο κατά το άνοιγμα της εφαρμογής Οδήγηση. Υποβολή σχολίων για τους Χάρτες Συμμετάσχετε στη βελτίωση της εφαρμογής "Χάρτες", στέλνοντάς μας τα σχόλιά σας. 1 Επιλέξτε > Σχόλια. 2 Επιλέξτε πόσο πιθανό είναι να συστήσετε τους Χάρτες σε άλλα άτομα. Μπορείτε επίσης να εξηγήσετε τους λόγους. Τα σχόλια είναι ανώνυμα. 3 Για να υποβάλετε σχόλια, θα πρέπει να έχετε ενεργή σύνδεση ιαδικτύου.

19 Αναφορά εσφαλμένων πληροφοριών χάρτη 19 Αφού στείλετε τα σχόλιά σας για την τρέχουσα έκδοση των Χαρτών, η επιλογή δεν θα είναι πλέον διαθέσιμη. Αναφορά εσφαλμένων πληροφοριών χάρτη Εάν διαπιστώσετε ότι οι πληροφορίες στο χάρτη είναι εσφαλμένες ή ελλιπείς, αναφέρετέ το στη Nokia. Επιλέξτε μια τοποθεσία από τον χάρτη, την περιοχή πληροφοριών της τοποθεσίας στο επάνω μέρος της οθόνης και κατόπιν επιλέξτε Αναφορά. Η υπηρεσία πιθανόν να μη διατίθεται στη χώρα ή στην περιοχή σας. Η αναφορά εσφαλμένων ή ελλιπών πληροφοριών απαιτεί σύνδεση ιαδικτύου. Μπορείτε να αναφέρετε ζητήματα όπως: Ελλιπή ή εσφαλμένα ονόματα οδών Αποκλεισμένες οδούς ή ακατάλληλες για διάβαση Εσφαλμένους περιορισμούς ή όρια ταχύτητας Μπορείτε να προσθέσετε περισσότερες λεπτομέρειες στην αναφορά σας.

20 20 Nokia και Nokia Connecting People είναι σήματα ή σήματα κατατεθέντα της Nokia Corporation. Το Nokia tune είναι ηχητικό σήμα της Nokia Corporation. Οι ονομασίες άλλων προϊόντων και εταιρειών που αναφέρονται στο παρόν ενδέχεται να αποτελούν σήματα ή εμπορικές επωvυμίες των αντίστοιχων δικαιούχων τους. /Τεύχος 1 EL

Χάρτες Ovi για κινητά

Χάρτες Ovi για κινητά Χάρτες Ovi για κινητά Τεύχος 1 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Επισκόπηση Χαρτών 3 Η θέση μου 4 Προβολή της θέσης σας και του χάρτη 4 Αλλαγή της εμφάνισης του χάρτη 5 Λήψη και ενημέρωση χαρτών 5 Χρήση της πυξίδας

Διαβάστε περισσότερα

Χάρτες Ovi για κινητά. Τεύχος 1

Χάρτες Ovi για κινητά. Τεύχος 1 Χάρτες Ovi για κινητά Τεύχος 1 2 Περιεχόµενα Περιεχόµενα Επισκόπηση Χαρτών 3 Προβολή πλοήγησης 13 Λήψη πληροφοριών κυκλοφορίας και ασφάλειας 13 Πεζή µετάβαση προς τον προορισµό σας 14 Σχεδιασµός διαδροµής

Διαβάστε περισσότερα

Χάρτες Ovi για κινητά. Τεύχος 1

Χάρτες Ovi για κινητά. Τεύχος 1 Χάρτες Ovi για κινητά Τεύχος 1 2 Περιεχόµενα Περιεχόµενα Επισκόπηση Χαρτών 3 Η θέση µου 4 Προβολή της θέσης σας και του χάρτη 4 Προβολή χάρτη 4 Αλλαγή της εµφάνισης του χάρτη 4 Λήψη και ενηµέρωση χαρτών

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης HERE Drive

Οδηγός χρήσης HERE Drive Οδηγός χρήσης HERE Drive Τεύχος 1.0 EL HERE Drive Η εφαρμογή HERE Drive σας κατευθύνει για να φτάσετε στον προορισμό σας, όποιος και αν είναι αυτός, παρέχοντάς σας αναλυτικές οδηγίες "στροφή-στροφή" με

Διαβάστε περισσότερα

GPS NAVIGATION SYSTEM QUICK START USER MANUAL

GPS NAVIGATION SYSTEM QUICK START USER MANUAL GPS NAVIGATION SYSTEM QUICK START USER MANUAL GREEK Πώς να ξεκινήσετε Την πρώτη φορά που θα χρησιμοποιήσετε το λογισμικό πλοήγησης, θα ξεκινήσει αυτόματα μια διαδικασία αρχικών ρυθμίσεων. Κάντε τα εξής:

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android

Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Έλεγχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ρυθμίστε το τηλέφωνο Android για αποστολή και λήψη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λογαριασμό του Office

Διαβάστε περισσότερα

MLS Destinator Android για Vodafone Εγχειρίδιο Χρήσης

MLS Destinator Android για Vodafone Εγχειρίδιο Χρήσης MLS Destinator Android για Vodafone Εγχειρίδιο Χρήσης MLS Destinator για Android Vodafone Εγχειρίδιο Χρήσης v1.0 2 Περιεχόμενα 1 - ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 4 ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ MLS DESTINATOR... 4 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ MLS DESTINATOR...

Διαβάστε περισσότερα

Άµεσα µηνύµατα Τεύχος 1

Άµεσα µηνύµατα Τεύχος 1 Άµεσα µηνύµατα Τεύχος 1 2008 Nokia. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώµατος. Τα σήµατα Nokia, Nokia Connecting People και Nseries είναι εµπορικά σήµατα ή κατατεθέντα εµπορικά σήµατα της Nokia Corporation.

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση του Office 365 σε iphone ή ipad

Χρήση του Office 365 σε iphone ή ipad Χρήση του Office 365 σε iphone ή ipad Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Έλεγχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ρυθμίστε το iphone ή το ipad για αποστολή και λήψη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λογαριασμό του Office

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Windows Phone Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Έλεγχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ρυθμίστε το Windows Phone για αποστολή και λήψη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λογαριασμό του

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Connection Manager

Οδηγός χρήσης Connection Manager Οδηγός χρήσης Connection Manager Τεύχος 1.0 2 Περιεχόμενα Σχετικά με την εφαρμογή διαχείρισης συνδέσεων 3 Ξεκινώντας 3 Άνοιγμα της εφαρμογής διαχείρισης συνδέσεων 3 Προβολή της τρέχουσας κατάστασης σύνδεσης

Διαβάστε περισσότερα

Stellarium Εγχειρίδιο Οδηγιών

Stellarium Εγχειρίδιο Οδηγιών Προϋποθέσεις συστήματος: Windows (XP, Vista, 7) με DirectX 9.x και τελευταίες ServicePack ή MacOS X 10.3.x (ή υψηλότερη), κάρτα γραφικών 3D με υποστήριξη OpenGL, ελάχ. 512 MB RAM, 1 GB διαθέσιμος χώρος

Διαβάστε περισσότερα

Κοινό online 3.1. Τεύχος 1

Κοινό online 3.1. Τεύχος 1 Κοινό online 3.1 Τεύχος 1 2008 Nokia. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώµατος. Οι επωνυµίες Nokia, Nokia Connecting People και Nseries είναι εµπορικά σήµατα ή σήµατα κατατεθέντα της Nokia Corporation. Το Nokia

Διαβάστε περισσότερα

MLS Destinator. Εγχειρίδιο Χρήσης. MLS Destinator Mobile Phone Edition

MLS Destinator. Εγχειρίδιο Χρήσης. MLS Destinator Mobile Phone Edition MLS Destinator Εγχειρίδιο Χρήσης MLS Destinator Mobile Phone Edition 1 2 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Περιεχόμενα 01. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 05 ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ MLS DESTINATOR 05 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ MLS DESTINATOR 06 ΠΡΩΤΑ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Κοινό online 3.1. Τεύχος 1

Κοινό online 3.1. Τεύχος 1 Κοινό online 3.1 Τεύχος 1 2008 Nokia. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώµατος. Οι επωνυµίες Nokia, Nokia Connecting People και Nseries είναι εµπορικά σήµατα ή σήµατα κατατεθέντα της Nokia Corporation. Το Nokia

Διαβάστε περισσότερα

TomTom Navigation app for iphone/ipad Εγχειρίδιο αναφοράς

TomTom Navigation app for iphone/ipad Εγχειρίδιο αναφοράς TomTom Navigation app for iphone/ipad Εγχειρίδιο αναφοράς Περιεχόμενα Έναρξη 6 Έναρξη TomTom Navigation app for iphone/ipad... 6 Ενημέρωση του TomTom Navigation app for iphone/ipad... 6 Λήψη GPS... 7 Σχεδιασμός

Διαβάστε περισσότερα

SharePoint Online. Δημιουργήστε μια τοποθεσία ή μια δημοσίευση ειδήσεων. Αναζήτηση Βρείτε Τοποθεσίες, Άτομα ή Αρχεία.

SharePoint Online. Δημιουργήστε μια τοποθεσία ή μια δημοσίευση ειδήσεων. Αναζήτηση Βρείτε Τοποθεσίες, Άτομα ή Αρχεία. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Κάντε περισσότερα όπου και αν βρίσκεστε με ασφαλή πρόσβαση, κοινή χρήση και αποθήκευση αρχείων. Πραγματοποιήστε είσοδο στη συνδρομή σας στο Office 365 και επιλέξτε το SharePoint

Διαβάστε περισσότερα

Έναρξη 5. Έναρξη TomTom App... 5 Ενημέρωση του TomTom App... 5 Λήψη GPS... 5. Σχεδιασμός διαδρομής 6

Έναρξη 5. Έναρξη TomTom App... 5 Ενημέρωση του TomTom App... 5 Λήψη GPS... 5. Σχεδιασμός διαδρομής 6 TomTom App Contents Έναρξη 5 Έναρξη TomTom App... 5 Ενημέρωση του TomTom App... 5 Λήψη GPS... 5 Σχεδιασμός διαδρομής 6 Σχεδιασμός διαδρομής... 6 Σύνοψη διαδρομής... 7 Κοινή χρήση της διαδρομής σας... 7

Διαβάστε περισσότερα

TomTom GO Mobile app Εγχειρίδιο χρήσης

TomTom GO Mobile app Εγχειρίδιο χρήσης TomTom GO Mobile app Εγχειρίδιο χρήσης Περιεχόμενα Καλώς ορίσατε στην πλοήγηση με την TomTom 6 Τι νέο υπάρχει 7 Νέα στοιχεία σε αυτήν την έκδοση... 7 Έναρξη 9 Εκκίνηση της εφαρμογής... 9 Γλώσσα... 9 Αποστολή

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Alpine Navigation System. Λογισμικό πλοήγησης για το Alpine Navigation System. Ελληνική Μάρτιος 2016, έκδ. 1.0

Εγχειρίδιο χρήσης. Alpine Navigation System. Λογισμικό πλοήγησης για το Alpine Navigation System. Ελληνική Μάρτιος 2016, έκδ. 1.0 Εγχειρίδιο χρήσης Alpine Navigation System Λογισμικό πλοήγησης για το Alpine Navigation System Ελληνική Μάρτιος 2016, έκδ. 1.0 Πίνακας περιεχομένων 1 Προειδοποιήσεις και πληροφορίες ασφάλειας... 5 2 Πώς

Διαβάστε περισσότερα

TomTom GO Mobile app Οδηγός αναφοράς

TomTom GO Mobile app Οδηγός αναφοράς TomTom GO Mobile app Οδηγός αναφοράς Περιεχόμενα Καλώς ήλθατε στην πλοήγηση με την TomTom 5 Τι νέο υπάρχει 6 Νέα στοιχεία σε αυτήν την έκδοση... 6 Έναρξη 8 Εκκίνηση της εφαρμογής... 8 Γλώσσα... 8 Αποστολή

Διαβάστε περισσότερα

TomTom GO Mobile app Εγχειρίδιο χρήσης

TomTom GO Mobile app Εγχειρίδιο χρήσης TomTom GO Mobile app Εγχειρίδιο χρήσης Περιεχόμενα Καλώς ορίσατε στην πλοήγηση με την TomTom 5 Τι νέο υπάρχει 6 Νέα στοιχεία σε αυτήν την έκδοση... 6 Έναρξη 7 Εκκίνηση της εφαρμογής... 7 Γλώσσα... 8 Λήψη

Διαβάστε περισσότερα

Δομή. 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση. 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB. 9 Είσοδος Κάρτας SD. 6 Μπροστινή κάμερα

Δομή. 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση. 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB. 9 Είσοδος Κάρτας SD. 6 Μπροστινή κάμερα Γρήγορος Οδηγός, Δομή 1 2 3 4 5 6 7 7 8 6 10 11 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB 9 Είσοδος Κάρτας SD 4 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 10 Πίσω κάμερα 5

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Alpine Navigation System. Λογισμικό πλοήγησης για το Alpine Navigation System. Ελληνική Μάρτιος 2015, έκδ. 1.0

Εγχειρίδιο χρήσης. Alpine Navigation System. Λογισμικό πλοήγησης για το Alpine Navigation System. Ελληνική Μάρτιος 2015, έκδ. 1.0 Εγχειρίδιο χρήσης Alpine Navigation System Λογισμικό πλοήγησης για το Alpine Navigation System Ελληνική Μάρτιος 2015, έκδ. 1.0 Πίνακας περιεχομένων 1 Προειδοποιήσεις και πληροφορίες ασφάλειας... 5 2 Πώς

Διαβάστε περισσότερα

Πατήστε αυτό το κουμπί στο iphone σας για εκκίνηση του TomTom app.

Πατήστε αυτό το κουμπί στο iphone σας για εκκίνηση του TomTom app. TomTom app 1. Έναρξη Έναρξη Πατήστε αυτό το κουμπί στο iphone σας για εκκίνηση του TomTom app. TomTom Η γλώσσα που χρησιμοποιείτε για τα κουμπιά και τα μενού σας στο TomTom app είναι η ίδια με τη γλώσσα

Διαβάστε περισσότερα

Πριν εγκαταστήσετε το MLS Destinator, σας προτείνουμε να κάνετε ένα αντίγραφο ασφαλείας των περιεχομένων της κάρτας SD της συσκευής σας στο PC σας

Πριν εγκαταστήσετε το MLS Destinator, σας προτείνουμε να κάνετε ένα αντίγραφο ασφαλείας των περιεχομένων της κάρτας SD της συσκευής σας στο PC σας Πριν εγκαταστήσετε το MLS Destinator, σας προτείνουμε να κάνετε ένα αντίγραφο ασφαλείας των περιεχομένων της κάρτας SD της συσκευής σας στο PC σας ώστε τα δεδομένα να διατηρηθούν σε περίπτωση που η κάρτα

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένες Δράσεις προβολής δημοσιότητας για το Δήμο Αρχανών Αστερουσίων Εγχειρίδιο Χρήσης - Παρουσίαση

Ολοκληρωμένες Δράσεις προβολής δημοσιότητας για το Δήμο Αρχανών Αστερουσίων Εγχειρίδιο Χρήσης - Παρουσίαση Novel Tech «Μέλος του Επιστημονικού & Τεχνολογικού Πάρκου Κρήτης» http://www.noveltech.gr info@noveltech.gr Ολοκληρωμένες Δράσεις προβολής δημοσιότητας για το Δήμο Αρχανών Αστερουσίων Εγχειρίδιο Χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

TomTom GO Mobile app for iphone Οδηγός αναφοράς

TomTom GO Mobile app for iphone Οδηγός αναφοράς TomTom GO Mobile app for iphone Οδηγός αναφοράς Περιεχόμενα Καλώς ήλθατε στην πλοήγηση με την TomTom 5 Έναρξη 6 Εκκίνηση της εφαρμογής... 6 Γλώσσα... 6 Λήψη χάρτη... 7 Αποστολή πληροφοριών στην TomTom...

Διαβάστε περισσότερα

Εκτύπωση online 4.0. Τεύχος 1

Εκτύπωση online 4.0. Τεύχος 1 Εκτύπωση online 4.0 Τεύχος 1 2008 Nokia. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώµατος. Οι επωνυµίες Nokia, Nokia Connecting People και Nseries είναι εµπορικά σήµατα ή σήµατα κατατεθέντα της Nokia Corporation. Το

Διαβάστε περισσότερα

nüvi 2300 series εγχειρίδιο γρήγορης εκκίνησης για χρήση με αυτά τα μοντέλα nüvi: 2300, 2310, 2340, 2350, 2360, 2370

nüvi 2300 series εγχειρίδιο γρήγορης εκκίνησης για χρήση με αυτά τα μοντέλα nüvi: 2300, 2310, 2340, 2350, 2360, 2370 nüvi 2300 series εγχειρίδιο γρήγορης εκκίνησης για χρήση με αυτά τα μοντέλα nüvi: 2300, 2310, 2340, 2350, 2360, 2370 Έναρξη χρήσης ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Ανατρέξτε στον οδηγό Σημαντικές πληροφορίες για την ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Το Microsoft Word 2013 έχει διαφορετική εμφάνιση από προηγούμενες εκδόσεις. Γι αυτό το λόγο, δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό για να ελαχιστοποιήσουμε την καμπύλη εκμάθησης. Γραμμή

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Τα Windows 8.1 και τα Windows RT 8.1 είναι βασισμένα στα Windows 8 και στα Windows RT, για να σας προσφέρουν βελτιώσεις στην εξατομίκευση, την αναζήτηση, τις εφαρμογές,

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας ελέγχου. Xerox AltaLink B8045/B8055/B8065/B8075/B8090 Πολυλειτουργικός εκτυπωτής

Πίνακας ελέγχου. Xerox AltaLink B8045/B8055/B8065/B8075/B8090 Πολυλειτουργικός εκτυπωτής Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες εφαρμογές μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη ρύθμιση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις εφαρμογές και τις λειτουργίες, ανατρέξτε στον Οδηγό χρήσης. 5 9 8 7 6

Διαβάστε περισσότερα

GARMIN DRIVE 51/61. Εγχειρίδιο κατόχου

GARMIN DRIVE 51/61. Εγχειρίδιο κατόχου GARMIN DRIVE 51/61 Εγχειρίδιο κατόχου 2017 Garmin Ltd. ή οι θυγατρικές της Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Σύμφωνα με τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων, απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή

Διαβάστε περισσότερα

GARMIN DRIVESMART 51/61. Εγχειρίδιο κατόχου

GARMIN DRIVESMART 51/61. Εγχειρίδιο κατόχου GARMIN DRIVESMART 51/61 Εγχειρίδιο κατόχου 2017 Garmin Ltd. ή οι θυγατρικές της Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Σύμφωνα με τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων, απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση για το προϊόν

Σημείωση για το προϊόν Έναρξη από εδώ Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις ΗΠΑ. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

Στερεοφωνικό μικρόφωνο STM10

Στερεοφωνικό μικρόφωνο STM10 Οδηγός χρήστη Στερεοφωνικό μικρόφωνο STM10 Περιεχόμενα Βασικά στοιχεία...3 Επισκόπηση λειτουργίας...3 Επισκόπηση υλικού...3 Συναρμολόγηση...4 Χρήση του μικροφώνου σας...5 Ηχογράφηση...5 Ηχογράφηση για

Διαβάστε περισσότερα

Garmin Drive 40/50/60. Εγχειρίδιο κατόχου

Garmin Drive 40/50/60. Εγχειρίδιο κατόχου Garmin Drive 40/50/60 Εγχειρίδιο κατόχου Μάρτιος 2016 190-01920-47_0A Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Σύμφωνα με τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων, απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή τμήματος

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινώντας NSZ-GS7. Network Media Player. Οι εικόνες επί της οθόνης, οι λειτουργίες και οι προδιαγραφές μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Ξεκινώντας NSZ-GS7. Network Media Player. Οι εικόνες επί της οθόνης, οι λειτουργίες και οι προδιαγραφές μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Ξεκινώντας EL Network Media Player NSZ-GS7 Οι εικόνες επί της οθόνης, οι λειτουργίες και οι προδιαγραφές μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Ξεκινώντας: ON/STANDBY Ενεργοποιεί ή απενεργοποιεί τη συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

SMART Ink. Λογισμικό λειτ ουργικού συστ ήματ ος Mac OS X. Οδηγός χρήστ η

SMART Ink. Λογισμικό λειτ ουργικού συστ ήματ ος Mac OS X. Οδηγός χρήστ η SMART Ink Λογισμικό λειτ ουργικού συστ ήματ ος Mac OS X Οδηγός χρήστ η Δήλωση προϊόντος Αν δηλώσετε το προϊόν SMART, θα σας ειδοποιήσουμε για νέα χαρακτηριστικά και αναβαθμίσεις λογισμικού. Κάντε τη δήλωση

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΟΥ Explorer & Outlook 2013

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΟΥ Explorer & Outlook 2013 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΟΥ Explorer & Outlook 2013 1. Δίκτυα Υπολογιστών και Διαδίκτυο... 3 1.1. Όροι Και Έννοιες... 3 1.2. Ασφάλεια Στο Διαδίκτυο... 5 2. Περιήγηση στον Παγκόσμιο Ιστό 7 Το Περιβάλλον Ενός Φυλλομετρητή...

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Το Microsoft Excel 2013 έχει διαφορετική εμφάνιση από προηγούμενες εκδόσεις. Γι αυτό το λόγο, δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό για να ελαχιστοποιήσουμε την καμπύλη εκμάθησης. Προσθήκη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΜΑΘΗΤΗ. της Πλατφόρμας Τηλεκατάρτισης

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΜΑΘΗΤΗ. της Πλατφόρμας Τηλεκατάρτισης ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΜΑΘΗΤΗ της Πλατφόρμας Τηλεκατάρτισης ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Εισαγωγή...2 2. Αρχική σελίδα, Εισαγωγή & Περιβάλλον Συστήματος...3 2.1. Αρχική σελίδα εισαγωγής...3 2.2. Εισαγωγή στην Πλατφόρμα Τηλε-κατάρτισης...4

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Alpine Navigation

Εγχειρίδιο χρήσης. Alpine Navigation Εγχειρίδιο χρήσης Alpine Navigation Λογισμικό πλοήγησης για το Alpine INE-W977BT Ελληνική (GR) Ευχαριστούμε για την επιλογή σας του Alpine-NAVI ως πλοηγό σας. Αρχίστε να χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας αμέσως.

Διαβάστε περισσότερα

2008 Nokia. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώµατος. Οι επωνυµίες Nokia, Nokia Connecting People και Nseries είναι εµπορικά σήµατα ή σήµατα κατατεθέντα

2008 Nokia. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώµατος. Οι επωνυµίες Nokia, Nokia Connecting People και Nseries είναι εµπορικά σήµατα ή σήµατα κατατεθέντα Λήψη! Τεύχος 1 2008 Nokia. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώµατος. Οι επωνυµίες Nokia, Nokia Connecting People και Nseries είναι εµπορικά σήµατα ή σήµατα κατατεθέντα της Nokia Corporation. Το Nokia tune είναι

Διαβάστε περισσότερα

Πατήστε αυτό το κουμπί στο iphone σας για εκκίνηση του TomTom App.

Πατήστε αυτό το κουμπί στο iphone σας για εκκίνηση του TomTom App. TomTom App 1. Έναρξη Έναρξη Πατήστε αυτό το κουμπί στο iphone σας για εκκίνηση του TomTom App. TomTom Η γλώσσα που χρησιμοποιείτε για τα κουμπιά και τα μενού σας στο TomTom App είναι η ίδια με τη γλώσσα

Διαβάστε περισσότερα

TomTom navigation module

TomTom navigation module TomTom navigation module 1. Τι περιλαμβάνεται στη συσκευασία λαμβά- νεται Τι περι- στη συσκευ ασία TomTom navigation module Βάση αυτοκινήτου Καλώδιο USB Ενημερωτικό φυλλάδιο MyTomTom 2 2. Διαβάστε πρώτα

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα Πώς να χρησιμοποιήσετε το βιβλίο... 7 Αντί προλόγου... 9 Κεφάλαιο 1: Κεφάλαιο 2: Κεφάλαιο 3: Κεφάλαιο 4: Κεφάλαιο 5: Πώς να δημιουργήσω το Προφίλ μου και να γίνω μέλος στο Facebook;... 15 Τι

Διαβάστε περισσότερα

Οι νεότερες εξελίξεις στον GM EPC

Οι νεότερες εξελίξεις στον GM EPC Οι νεότερες εξελίξεις στον GM EPC Πλοήγηση με χρήση γραφικών στοιχείων Ο κατάλογος επόμενης γενιάς GM Next Gen EPC διαθέτει διάφορες λειτουργίες που έχουν σχεδιαστεί για ταχύτερη και ευκολότερη εύρεση

Διαβάστε περισσότερα

SMART Ink. Λογισμικό λειτ ουργικού συστ ήματ ος Mac OS X. Οδηγός χρήστ η

SMART Ink. Λογισμικό λειτ ουργικού συστ ήματ ος Mac OS X. Οδηγός χρήστ η SMART Ink Λογισμικό λειτ ουργικού συστ ήματ ος Mac OS X Οδηγός χρήστ η Σημείωση για το εμπορικό σήμα SMART Board, SMART Ink, SMART Notebook, smarttech, το λογότυπο της SMART και όλα τα σλόγκαν της SMART

Διαβάστε περισσότερα

BlackBerry Internet Service. Οδηγός χρήστη

BlackBerry Internet Service. Οδηγός χρήστη BlackBerry Internet Service Οδηγός χρήστη Δημοσίευση: 2014-01-08 SWD-20140108171026083 Περιεχόμενα 1 Γρήγορα αποτελέσματα... 7 Πληροφορίες για τα σχέδια υπηρεσίας ανταλλαγής μηνυμάτων της υπηρεσίας BlackBerry

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης Alpine Navigation

Εγχειρίδιο χρήσης Alpine Navigation Εγχειρίδιο χρήσης Alpine Navigation Λογισμικό πλοήγησης για το Alpine INE-W987D/X800D-U/X800D Ελληνική Ιανουάριος 2014, έκδ. 1.0 Ευχαριστούμε για την επιλογή σας του Alpine INE-W987D/X800D-U/X800D ως πλοηγό

Διαβάστε περισσότερα

Η συσκευή υποστηρίζει την αποστολή/λήψη μηνυμάτων. Πιέστε το πλήκτρο μηνυμάτων για να γράψετε ένα νέο. Επιλέξτε Μενού Μήνυμα Γράψε Μήνυμα στην

Η συσκευή υποστηρίζει την αποστολή/λήψη μηνυμάτων. Πιέστε το πλήκτρο μηνυμάτων για να γράψετε ένα νέο. Επιλέξτε Μενού Μήνυμα Γράψε Μήνυμα στην Οδηγίες Χρήσης 1 1.Μηνύμα Η συσκευή υποστηρίζει την αποστολή/λήψη μηνυμάτων SMS. Πιέστε το πλήκτρο μηνυμάτων για να γράψετε ένα νέο μήνυμα. Σύνταξη μηνύματος Επιλέξτε Μενού Μήνυμα Γράψε Μήνυμα στην συνέχεια

Διαβάστε περισσότερα

Nokia Nseries PC Suite 2.1. Τεύχος 1

Nokia Nseries PC Suite 2.1. Τεύχος 1 Nokia Nseries PC Suite 2.1 Τεύχος 1 2008 Nokia. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώµατος. Οι επωνυµίες Nokia, Nokia Connecting People και Nseries είναι εµπορικά σήµατα ή σήµατα κατατεθέντα της Nokia Corporation.

Διαβάστε περισσότερα

NSS evo3 Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

NSS evo3 Οδηγός γρήγορης εκκίνησης NSS evo3 Οδηγός γρήγορης εκκίνησης ΠΡΟΣΟΨΗ Νο Περιγραφή 1 Οθόνη αφής 2 Σελίδες/Πλήκτρο Αρχικών επιλογών - Πιέστε για να ανοίξετε την αρχική σελίδα επιλογών και ρυθµίσεων. 3 Πλήκτρο τιµονιού- Με δυνατότητα

Διαβάστε περισσότερα

Xerox ColorQube 8700 / 8900 Πίνακας ελέγχου

Xerox ColorQube 8700 / 8900 Πίνακας ελέγχου Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες υπηρεσίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη ρύθμιση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες και τις ρυθμίσεις, ανατρέξτε στον Oδηγό χρήσης. 3 5 Απασφάλιση

Διαβάστε περισσότερα

TomTom START Οδηγός αναφοράς

TomTom START Οδηγός αναφοράς TomTom START Οδηγός αναφοράς Περιεχόμενα Καλώς ήλθατε στην πλοήγηση με την TomTom 6 Τι νέο υπάρχει 7 Νέα στοιχεία σε αυτήν την έκδοση... 7 Βίντεο της TomTom... 7 Έναρξη 9 Εγκατάσταση στο αυτοκίνητο...

Διαβάστε περισσότερα

TomTom Bridge Οδηγός αναφοράς

TomTom Bridge Οδηγός αναφοράς TomTom Bridge Οδηγός αναφοράς 15200 Περιεχόμενα Καλώς ήρθατε στο TomTom Bridge 5 Εκκίνηση του TomTom Bridge 7 Χρήση χειρονομιών... 8 Εφαρμογές στη συσκευή TomTom Bridge... 9 Σύνδεση του TomTom Bridge...

Διαβάστε περισσότερα

Google Apps για το Office 365 για επιχειρήσεις

Google Apps για το Office 365 για επιχειρήσεις Google Apps για το Office 365 για επιχειρήσεις Πραγματοποίηση της μετάβασης Το Office 365 για επιχειρήσεις έχει διαφορετική εμφάνιση από το Google Apps. Για το λόγο αυτό, όταν συνδεθείτε, θα δείτε αυτήν

Διαβάστε περισσότερα

TomTom START Εγχειρίδιο χρήσης 17.1

TomTom START Εγχειρίδιο χρήσης 17.1 TomTom START Εγχειρίδιο χρήσης 17.1 Περιεχόμενα Καλώς ορίσατε στην πλοήγηση με την TomTom 6 Τι νέο υπάρχει 7 Νέα στοιχεία σε αυτήν την έκδοση... 7 Σεμινάρια μέσω βίντεο... 7 Έναρξη 9 Εγκατάσταση στο αυτοκίνητο...

Διαβάστε περισσότερα

Αρχίστε εδώ BlackBerry Torch 9800 Smartphone

Αρχίστε εδώ BlackBerry Torch 9800 Smartphone Καλωσήρθατε στο BlackBerry! Γνωρίστε το νέο σας smartphone BlackBerry Torch 9800. Εξερεύνηση πλήκτρων 2010 Research In Motion Limited. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Τα BlackBerry, RIM, Research In Motion,

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης Alpine Navigation

Εγχειρίδιο χρήσης Alpine Navigation Εγχειρίδιο χρήσης Alpine Navigation Λογισμικό πλοήγησης για το Alpine INE-W925R Ελληνική (GR) Ευχαριστούμε για την επιλογή σας του Alpine-NAVI ως πλοηγό σας. Αρχίστε να χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας αμέσως.

Διαβάστε περισσότερα

Ελέγξτε την ταινία σας

Ελέγξτε την ταινία σας Ελέγξτε την ταινία σας Σε αυτές τις ασκήσεις, θα κάνετε εισαγωγή μιας ταινίας και θα χρησιμοποιήσετε τις επιλογές που παρουσιάστηκαν στο μάθημα. Άσκηση 1: Εισαγωγή αρχείου ταινίας 1. Κάντε κλικ στη μικρογραφία

Διαβάστε περισσότερα

TomTom Bridge Οδηγός αναφοράς

TomTom Bridge Οδηγός αναφοράς TomTom Bridge Οδηγός αναφοράς 14600 Περιεχόμενα Καλώς ήρθατε στο TomTom Bridge 7 Εκκίνηση του TomTom Bridge 9 Χρήση χειρονομιών 11 Εφαρμογές στη συσκευή TomTom Bridge 12 Σύνδεση του TomTom Bridge 13 Σχετικά

Διαβάστε περισσότερα

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Σύμφωνα με τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων, απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή τμήματος του παρόντος

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Σύμφωνα με τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων, απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή τμήματος του παρόντος Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Σύμφωνα με τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων, απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή τμήματος του παρόντος εγχειριδίου, χωρίς τη γραπτή συγκατάθεση της Garmin.

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο Outlook Κεφάλαιο 2 Βασικές εργασίες με μηνύματα 31

Περιεχόμενα. Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο Outlook Κεφάλαιο 2 Βασικές εργασίες με μηνύματα 31 Περιεχόμενα Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο Outlook 2003 9 Διευθέτηση και εκκίνηση του Outlook... 10 Το περιβάλλον του Outlook... 16 Οι προσωπικοί φάκελοι του Outlook... 20 Η Λίστα φακέλων... 21 Ο φάκελος Το Outlook

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ GPRS 1. ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ GOOGLE EARTH

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ GPRS 1. ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ GOOGLE EARTH Αχαρναί 20.7.09 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ GPRS 1. ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ GOOGLE EARTH Για τη σωστή λειτουργία του προγράμματος πρέπει να έχετε εγκαταστήσει στον υπολογιστή σας το λογισμικό χαρτογράφησης

Διαβάστε περισσότερα

Πλατφόρμα Cloud. Έκδοση 1.0. Οδηγός χρήσης

Πλατφόρμα Cloud. Έκδοση 1.0. Οδηγός χρήσης Πλατφόρμα Cloud Έκδοση 1.0 Οδηγός χρήσης Σεπτέμβριος 2017 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Ξεκινώντας...5 Απαιτήσεις συστήματος...5 Πρόσβαση στην Πλατφόρμα

Διαβάστε περισσότερα

SAMSUNG LBS χαρτες και πλοηγηση, παντα και παντου.

SAMSUNG LBS χαρτες και πλοηγηση, παντα και παντου. SAMSUNG LBS χαρτες και πλοηγηση, παντα και παντου. Εγχειριδιο χρηστη S60 1 Copyright 1993-2010 ROUTE 66. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ: Αποκλειστικά δικαιώματα. Η ονομασία ROUTE 66 και το λογότυπο ROUTE

Διαβάστε περισσότερα

Xerox WorkCentre 3655 Πολυλειτουργικός εκτυπωτής Πίνακας ελέγχου

Xerox WorkCentre 3655 Πολυλειτουργικός εκτυπωτής Πίνακας ελέγχου Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες υπηρεσίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη διαμόρφωση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες και τις ρυθμίσεις, ανατρέξτε στον Οδηγό χρήσης. 3 4 5 Οθόνη

Διαβάστε περισσότερα

TomTom GO Οδηγός αναφοράς

TomTom GO Οδηγός αναφοράς TomTom GO Οδηγός αναφοράς Περιεχόμενα Καλώς ήλθατε στην πλοήγηση με την TomTom 6 Τι νέο υπάρχει 7 Νέα στοιχεία σε αυτήν την έκδοση... 7 Έναρξη 9 Εγκατάσταση στο αυτοκίνητο... 9 Τοποθέτηση της συσκευής...

Διαβάστε περισσότερα

CAR MULTIMEDIA SERIES 530. Enjoy it. Οδηγίες χειρισμού Πλοήγηση

CAR MULTIMEDIA SERIES 530. Enjoy it. Οδηγίες χειρισμού Πλοήγηση CAR MULTIMEDIA SERIES 530 Enjoy it. Οδηγίες χειρισμού Πλοήγηση Ευχαριστούμε για την επιλογή σας του Blaupunkt Navigation ως πλοηγό σας. Αρχίστε να χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας αμέσως. Αυτό το έγγραφο

Διαβάστε περισσότερα

EASYDRIVE. Σύντομος οδηγός. για να ξεκινήσετε την πλοήγηση αμέσως. Με χρήσιμα παραδείγματα & πρακτικές συμβουλές

EASYDRIVE. Σύντομος οδηγός. για να ξεκινήσετε την πλοήγηση αμέσως. Με χρήσιμα παραδείγματα & πρακτικές συμβουλές EASYDRIVE Σύντομος οδηγός για να ξεκινήσετε την πλοήγηση αμέσως Με χρήσιμα παραδείγματα & πρακτικές συμβουλές Περιλαμβάνει: την Οθόνη Πλοήγησης, την Οθόνη Επεξεργασίας Χάρτη, και την λειτουργικότητα Hardware

Διαβάστε περισσότερα

ομή οθόνη 3 Αισθητήρας εγγύτητας 2 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 9 Φλας 4 Μπροστινή κάμερα 10 Κάμερα 5 Πλήκτρο ενεργοποίησης/κλειδώματος 11 Ηχείο 6 Menu

ομή οθόνη 3 Αισθητήρας εγγύτητας 2 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 9 Φλας 4 Μπροστινή κάμερα 10 Κάμερα 5 Πλήκτρο ενεργοποίησης/κλειδώματος 11 Ηχείο 6 Menu Γρήγορος Οδηγός, ομή 1 2 3 4 5 9 10 6 7 8 11 12 13 1 Πλήκτρο αυξομείωσης έντασης ήχου 8 Επιστροφή στην προηγούμενη 2 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm οθόνη 3 Αισθητήρας εγγύτητας 9 Φλας 4 Μπροστινή κάμερα 10 Κάμερα

Διαβάστε περισσότερα

TomTom Bridge Οδηγός αναφοράς

TomTom Bridge Οδηγός αναφοράς TomTom Bridge Οδηγός αναφοράς 15600 Περιεχόμενα Καλώς ήρθατε στο TomTom Bridge 5 Τι νέο υπάρχει 6 Νέα στοιχεία σε αυτήν την έκδοση... 7 Συσκευή TomTom Bridge 8 Εκκίνηση του TomTom Bridge... 9 Χρήση χειρονομιών...

Διαβάστε περισσότερα

Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης. Σταδίου 5, 10562 Σύνταγμα

Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης. Σταδίου 5, 10562 Σύνταγμα Σύστημα Διαχείρισης Εκπαίδευσης Εγχειρίδιο Χρήσης Εκπαιδευόμενου Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Σταδίου 5, 10562 Σύνταγμα τηλ.: 210-3689381, 210-3689354 fax:

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομη περιγραφή 5. Για να ξεκινήσετε 6. Οι οθόνες του προγράμματος 8. Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7

Σύντομη περιγραφή 5. Για να ξεκινήσετε 6. Οι οθόνες του προγράμματος 8. Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7 Σύντομη περιγραφή 5 Για να ξεκινήσετε 6 Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7 Οι οθόνες του προγράμματος 8 Αρχική οθόνη 8 Στοιχεία ασθενή 9 Εργασίες - Ραντεβού 10 Εικόνες 11 Ημερολόγιο

Διαβάστε περισσότερα

CL7 ΟΘΟΝΗ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ 6YD-F819U-R0

CL7 ΟΘΟΝΗ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ 6YD-F819U-R0 CL7 ΟΘΟΝΗ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ 6YD-F819U-R0 Παρουσίαση ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Ανατρέξτε στον οδηγό Σημαντικές πληροφορίες για την ασφάλεια και το προϊόν που περιλαμβάνεται στη συσκευασία του προϊόντος,

Διαβάστε περισσότερα

Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης του Microsoft PowerPoint 2013 έχει διαφορετική εμφάνιση από προηγούμενες εκδόσεις. Γι αυτό το λόγο, δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό για να ελαχιστοποιήσουμε την καμπύλη εκμάθησης.

Διαβάστε περισσότερα

ηµιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά Οδηγός χρήσης

ηµιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά Οδηγός χρήσης ηµιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονοµασίες Windows και Windows Vista είναι εµπορικά σήµατα ή σήµατα κατατεθέντα της

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης του PowerSuite

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης του PowerSuite Το PowerSuite είναι η ολοκληρωμένη λύση απόδοσης για τον υπολογιστή σας. Ενσωματώνοντας το RegistryBooster, το DriverScanner και το SpeedUpMyPC σε ένα ενιαίο περιβάλλον εργασίας σάρωσης, το PowerSuite

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΥ. Υλοποίηση ψηφιακού κέντρου ενημέρωσης επισκεπτών Δήμος Σάμου Εγχειρίδιο Χρήσης - Παρουσίαση Portal

ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΥ. Υλοποίηση ψηφιακού κέντρου ενημέρωσης επισκεπτών Δήμος Σάμου Εγχειρίδιο Χρήσης - Παρουσίαση Portal ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΥ Υλοποίηση ψηφιακού κέντρου ενημέρωσης επισκεπτών Δήμος Σάμου Εγχειρίδιο Χρήσης - Παρουσίαση Portal ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΔΟΤΕΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑ DOTSOFT Α.Ε. ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΑΡΑΔΟΤΕΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Π.2.4.3 ΑΡΙΘΜΟΣ ΈΚΔΟΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Broadband USB Stick Κ4607-Ζ. Σχεδιάστηκε από τη Vodafone

Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Broadband USB Stick Κ4607-Ζ. Σχεδιάστηκε από τη Vodafone Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Broadband USB Stick Κ4607-Ζ Σχεδιάστηκε από τη Vodafone Καλώς ήρθατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 Καλώς ήρθατε 2 Εγκατάσταση του USB Stick 4 Windows 7, Windows

Διαβάστε περισσότερα

CL7 ΟΘΟΝΗ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ 6YD-2819U-R0

CL7 ΟΘΟΝΗ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ 6YD-2819U-R0 CL7 ΟΘΟΝΗ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ 6YD-2819U-R0 Παρουσίαση ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Ανατρέξτε στον οδηγό Σημαντικές πληροφορίες για την ασφάλεια και το προϊόν που περιλαμβάνεται στη συσκευασία του προϊόντος,

Διαβάστε περισσότερα

TomTom Bridge Οδηγός αναφοράς

TomTom Bridge Οδηγός αναφοράς TomTom Bridge Οδηγός αναφοράς 15100 Περιεχόμενα Καλώς ήρθατε στο TomTom Bridge 7 Εκκίνηση του TomTom Bridge 9 Χρήση χειρονομιών 11 Εφαρμογές στη συσκευή TomTom Bridge 12 Σύνδεση του TomTom Bridge 13 Σχετικά

Διαβάστε περισσότερα

SAMSUNG LBS χαρτες και πλοηγηση, παντα και παντου. Εγχειριδιο χρηστη

SAMSUNG LBS χαρτες και πλοηγηση, παντα και παντου. Εγχειριδιο χρηστη SAMSUNG LBS χαρτες και πλοηγηση, παντα και παντου. Εγχειριδιο χρηστη 1 Copyright 1993-2010 ROUTE 66. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ: Αποκλειστικά δικαιώματα. Η ονομασία ROUTE 66 και το λογότυπο ROUTE

Διαβάστε περισσότερα

TomTom START Εγχειρίδιο χρήσης 17.1

TomTom START Εγχειρίδιο χρήσης 17.1 TomTom START Εγχειρίδιο χρήσης 17.1 Περιεχόμενα Καλώς ορίσατε στην πλοήγηση με την TomTom 6 Τι νέο υπάρχει 7 Νέα στοιχεία σε αυτήν την έκδοση... 7 Σεμινάρια μέσω βίντεο... 7 Έναρξη 9 Εγκατάσταση στο αυτοκίνητο...

Διαβάστε περισσότερα

ROUTE 66 Maps χαρτες και πλοηγηση, παντα και παντου.

ROUTE 66 Maps χαρτες και πλοηγηση, παντα και παντου. ROUTE 66 Maps χαρτες και πλοηγηση, παντα και παντου. Εγχειριδιο χρηστη 1 Copyright 1993-2010 ROUTE 66. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ: Αποκλειστικά δικαιώματα. Η ονομασία ROUTE 66 και το λογότυπο ROUTE

Διαβάστε περισσότερα

TomTom navigation module

TomTom navigation module TomTom navigation module 1. Τι περιλαμβάνεται στη συσκευασία λαμβά- νεται Τι περι- στη συσκευ ασία TomTom navigation module Βάση αυτοκινήτου Καλώδιο USB Ενημερωτικό φυλλάδιο MyTomTom 2 2. Διαβάστε πρώτα

Διαβάστε περισσότερα

Το σύστημα θα πρέπει να σχεδιαστεί με τρόπο που θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του χρήστη εύκολα.

Το σύστημα θα πρέπει να σχεδιαστεί με τρόπο που θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του χρήστη εύκολα. Έγγραφο απαιτήσεων 1 Περιγραφή Συστήματος Η online ιστοσελίδα και η αντίστοιχη έκδοση για κινητά τηλέφωνα έχει ως στόχο να υποστηρίξει και να ενισχύσει το User Experience (UX) των επισκεπτών του e-museum,

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο Outlook Κεφάλαιο 2 Βασικές εργασίες με μηνύματα 33

Περιεχόμενα. Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο Outlook Κεφάλαιο 2 Βασικές εργασίες με μηνύματα 33 Περιεχόμενα Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο Outlook 2007 9 Διευθέτηση και εκκίνηση του Outlook... 10 Το περιβάλλον του Outlook... 17 Οι προσωπικοί φάκελοι του Outlook... 22 Η Λίστα φακέλων... 23 Το Outlook Σήμερα...

Διαβάστε περισσότερα

Υπηρεσία PTT. Τεύχος 1

Υπηρεσία PTT. Τεύχος 1 Υπηρεσία PTT Τεύχος 1 2008 Nokia. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώµατος. Οι επωνυµίες Nokia, Nokia Connecting People και Nseries είναι εµπορικά σήµατα ή σήµατα κατατεθέντα της Nokia Corporation. Το Nokia

Διαβάστε περισσότερα

Εργαλεία 3D για λογισμικό SMART Notebook 11.1. Οδηγός χρήστη

Εργαλεία 3D για λογισμικό SMART Notebook 11.1. Οδηγός χρήστη Εργαλεία 3D για λογισμικό SMART Notebook 11.1 Οδηγός χρήστη Δήλωση προϊόντος Αν δηλώσετε το προϊόν SMART, θα σας ειδοποιήσουμε για νέα χαρακτηριστικά και αναβαθμίσεις λογισμικού. Κάντε τη δήλωση online

Διαβάστε περισσότερα

DCN multimedia. Συνεδριακό σύστημα. el Εγχειρίδιο χρήσης

DCN multimedia. Συνεδριακό σύστημα. el Εγχειρίδιο χρήσης DCN multimedia Συνεδριακό σύστημα el Εγχειρίδιο χρήσης DCN multimedia Πίνακας περιεχομένων el 3 Πίνακας περιεχομένων 1 Ασφάλεια 4 2 Πληροφορίες για το εγχειρίδιο 5 2.1 Ενδιαφερόμενοι 5 2.2 Πνευματικά

Διαβάστε περισσότερα

INSTAGRAM. Όσα πρέπει να γνωρίζω! Γραμμή βοηθείας Ενημέρωση-Επαγρύπνηση Γραμμή παράνομου περιεχομένου

INSTAGRAM. Όσα πρέπει να γνωρίζω! Γραμμή βοηθείας Ενημέρωση-Επαγρύπνηση Γραμμή παράνομου περιεχομένου INSTAGRAM Όσα πρέπει να γνωρίζω! 210 6007686 www.safeline.gr Γραμμή βοηθείας Ενημέρωση-Επαγρύπνηση Γραμμή παράνομου περιεχομένου Τι είναι το Instagram; Το Instagram είναι μια δωρεάν εφαρμογή κοινοποίησης

Διαβάστε περισσότερα

Πώς να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο

Πώς να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο Πολυλειτουργικός εκτυπωτής Xerox WorkCentre 9/9 Πώς να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο. Τοποθετήστε τα έγγραφά σας με την όψη προς τα επάνω στο δίσκο εισόδου του τροφοδότη εγγράφων. Ρυθμίστε τον. Πατήστε το

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ. εγχειρίδιο χρήσης

ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ. εγχειρίδιο χρήσης ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ εγχειρίδιο χρήσης MLS Destinator 3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Εισαγωγή 09 Μενού 10 Υπολογισμός διαδρομής 11 Διεύθυνση 11 Τρόποι εισαγωγής διεύθυνσης 12 Επιλέγοντας διασταύρωση

Διαβάστε περισσότερα

Η εργασία που επέλεξες θα σου δώσει τη δυνατότητα να συνεργαστείς με συμμαθητές σου και να σχεδιάσετε μια εικονική εκδρομή με το Google Earth.

Η εργασία που επέλεξες θα σου δώσει τη δυνατότητα να συνεργαστείς με συμμαθητές σου και να σχεδιάσετε μια εικονική εκδρομή με το Google Earth. Μια εικονική εκδρομή με το Google Earth Αγαπητέ μαθητή, Η εργασία που επέλεξες θα σου δώσει τη δυνατότητα να συνεργαστείς με συμμαθητές σου και να σχεδιάσετε μια εικονική εκδρομή με το Google Earth. Εσύ

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας ελέγχου. Έγχρωμος πολυλειτουργικός εκτυπωτής Xerox WorkCentre 6655 Τεχνολογία Xerox ConnectKey 2.0

Πίνακας ελέγχου. Έγχρωμος πολυλειτουργικός εκτυπωτής Xerox WorkCentre 6655 Τεχνολογία Xerox ConnectKey 2.0 Τεχνολογία Xerox ConnectKey.0 Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες υπηρεσίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη ρύθμιση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες και τις ρυθμίσεις, ανατρέξτε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ JustAlert SPOTIT. Οδηγίες για την εγκατάσταση της εφαρμογής στο κινητό σας

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ JustAlert SPOTIT. Οδηγίες για την εγκατάσταση της εφαρμογής στο κινητό σας ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ JustAlert SPOTIT Συγχαρητήρια για την επιλογή σας να προμηθευτείτε την υπηρεσία JustAlert SPOTIT Μετά την ενεργοποίηση της υπηρεσίας, θα έχετε δωρεάν πρόσβαση στην προσωπική σας σελίδα

Διαβάστε περισσότερα