>> Το νέο smart. fortwo The urban original.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download ">> Το νέο smart. fortwo The urban original."

Transcript

1 >> Το νέο smart fortwo The urban original.

2 smart >> FOR a new urban joy. Η smart δεν ήταν ποτέ ένας απλός κατασκευαστής αυτοκινήτων: είναι μια μεγάλη ιδέα για τις μετακινήσεις στην πόλη. Μια ιδέα που προχωρά ασυγκράτητη, βλέποντας το status quo ως πρόκληση κι όχι ως εμπόδιο. Μία ιδέα που αντιμετωπίζει τα μεγάλα και μικρά ζητήματα της κυκλοφορίας στην πόλη με χαμόγελο. Μια ιδέα που κάνει τη ζωή στην πόλη συνεχώς πιο εύκολη, πιο ανάλαφρη και πιο ευχάριστη.

3 smart >> FOR a new urban joy. Περιεχόμενα 03 smart Για περισσότερη διασκέδαση στην πόλη. 12 Σχεδίαση Ολοκαίνουριο και χαρακτηριστικά smart. 24 Οδηγική απόλαυση Περισσότερη διασκέδαση στην οδήγηση, τη στάθμευση και τους ελιγμούς. 26 Λειτουργικότητα Χίλιες ιδέες σε 2,69 m. 32 Ασφάλεια Ενεργητική, παθητική, καινοτόμα. 34 Γραμμές εξοπλισμού passion, prime, proxy και edition #1. 40 Χρώματα Συνδυάστε τα αγαπημένα σας χρώματα. 42 Πακέτα εξοπλισμού & προαιρετικός εξοπλισμός Αστική αναβάθμιση για το smart σας. 45 Τεχνικά χαρακτηριστικά Η smart δεν ήταν ποτέ ένας απλός κατασκευαστής αυτοκινήτων: είναι μια μεγάλη ιδέα για τις μετακινήσεις στην πόλη. Μια ιδέα που προχωρά ασυγκράτητη, βλέποντας το status quo ως πρόκληση κι όχι ως εμπόδιο. Μία ιδέα που αντιμετωπίζει τα μεγάλα και μικρά ζητήματα της κυκλοφορίας στην πόλη με χαμόγελο. Μια ιδέα που κάνει τη ζωή στην πόλη συνεχώς πιο εύκολη, πιο ανάλαφρη και πιο ευχάριστη.

4 smart smiles per hour. Μια νέα επανάσταση για την κυκλοφορία στην πόλη αρχίζει και είναι πιο διασκεδαστική από κάθε άλλη φορά. Καλωσορίσατε στο νέο smart fortwo. Όταν οι άλλοι συνεχίζουν να σκέφτονται χιλιόμετρα ανά ώρα, εμείς σκεφτόμαστε λίγο πιο μπροστά. Άλλωστε, στην πόλη σημασία έχουν εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά από ό,τι στον αυτοκινητόδρομο. Εντυπωσιακή ευελιξία, μικρός κύκλος στροφής, μεγάλη άνεση και έξυπνες λειτουργίες και, βέβαια, πάνω από όλα είναι η δυνατότητα να παρκάρεις ξέγνοιαστα παντού. Σε αυτούς τους τομείς, και το νέο smart fortwo αποδεικνύεται ξανά «μεγάλο». Με μήκος μόλις 2,69 m.

5 smart fun per ride. Το νέο smart fortwo έχει μεγαλώσει από κάθε άποψη όχι μόνο σε μήκος. Με ολοκαίνουρια, πρωτοποριακή σχεδίαση και ακόμη περισσότερες έξυπνες λύσεις, θέτει νέα πρότυπα στην κατηγορία του. Τα καινοτόμα συστήματα υποβοήθησης για ακόμη περισσότερη ασφάλεια και άνεση, ο ασύγκριτος κύκλος στροφής, η εκπληκτική ευρυχωρία και η υψηλής ποιότητας επεξεργασία είναι μερικά από τα highlight του νέου smart fortwo. Με λίγα λόγια: στα παλιά, γνωστά πλεονεκτήματα έρχονται τώρα να προστεθούν πολυάριθμα νέα οφέλη. Έτσι, η ζωή και η οδήγηση στην πόλη θα γίνουν ακόμη πιο απολαυστικές από ό,τι μέχρι τώρα.

6 Σχεδίαση wow per view. Ένα νέο, φρέσκο look, με αξιόλογα και δυναμικά αποτελέσματα: το νέο smart fortwo είναι δέκα εκατοστά φαρδύτερο από τον προκάτοχό του, γεγονός που επιδρά θετικά στην αίσθηση ευρυχωρίας αλλά και στην παρουσία του στο δρόμο. Μια εντυπωσιακή εμφάνιση, που εύκολα συναρπάζει και μία σχεδιαστική γραμμή που γίνεται αμέσως αντιληπτή, παρόλο που είναι εντελώς νέα.

7 Σχεδίαση love per detail. Χαρακτηριστικά και μοναδικά smart: το νέο smart fortwo συνδυάζει γνωστά στοιχεία της σχεδίασης, όπως η διχρωμία λόγω του κλωβού ασφαλείας tridion και των bodypanel, με εντελώς νέες ιδέες και λεπτομέρειες. Το αποτέλεσμα είναι μία σχεδίαση που σαφώς διαφοροποιείται και κάνει την πόλη λίγο πιο ενδιαφέρουσα. Τα πίσω φώτα εναρμονίζονται άψογα στα πίσω άκρα του κλωβού ασφαλείας tridion. Προαιρετικά μπορείτε να διαμορφώσετε ακόμη κομψότερα την εξευγενισμένη σχεδίαση με τα πίσω φώτα τεχνολογίας LED. Τα bodypanel από πλαστικό συμβάλλουν στο χαμηλό βάρος και τη διχρωμία του smart fortwo, ενώ «συγχωρούν» μικροχτυπήματα και γρατσουνιές. Απίστευτα κοντοί πρόβολοι: οι τροχοί είναι τοποθετημένοι στα εξωτερικά άκρα του αυτοκινήτου ένα χαρακτηριστικό σχεδίασης που σπάνια υλοποιείται τόσο επιδέξια. Το αποτέλεσμα δεν είναι απλώς όμορφο. Σε συνδυασμό με τον πίσω τοποθετημένο κινητήρα δίνει τη δυνατότητα για βέλτιστη αξιοποίηση του χώρου και, συνεπώς, μεγαλύτερη αίσθηση ευρυχωρίας. Η σχεδίαση των φώτων και η κυψελοειδής μάσκα ψυγείου κυριαρχούν στο look του εντυπωσιακού μπροστινού τμήματος. Τα μπροστινά φώτα με εμφάνιση καθαρού κρυστάλλου σας καλωσορίζουν, αν θέλετε, με την προαιρετική λειτουργία Welcome και τα κομψά καμπυλόσχημα, ενσωματωμένα φώτα πορείας ημέρας τεχνολογίας οπτικών ινών LED. Η προαιρετική πανοραμική ηλιοροφή από άθραυστο πολυκαρβονικό: δεν είναι απλώς όμορφη από μέσα κι απ' έξω, αλλά προσφέρει επίσης ακόμη μεγαλύτερη αίσθηση ευρυχωρίας. Φυσικά, φροντίζει επίσης να μην χάνετε από τα μάτια σας όλα όσα αξίζει να βλέπετε στην πόλη τα φανάρια για παράδειγμα.

8 Σχεδίαση room per personality. Το νέο smart fortwo δείχνει το πραγματικό του «μέγεθος» με τις πόρτες μεγάλης γωνίας ανοίγματος και το εσωτερικό που θα σας αφήσει άφωνους με την ευρυχωρία του. Επίσης, θα σας ενθουσιάσει με μία σχεδίαση που και πάλι θέτει νέα πρότυπα σε αυτή την κατηγορία.

9 style per mile. Σχεδίαση Άφθονος χώρος για ένα εντελώς ιδιαίτερο στυλ: στο εσωτερικό του smart fortwo αισθάνεται αμέσως κανείς σαν στο σπίτι του. Ένας χώρος θαλπωρής, που κάνει ολόκληρη την πόλη να μοιάζει με το καθιστικό σας. Το ότι βρίσκεστε μέσα σε μικρό αυτοκίνητο, το αισθάνεστε ίσως μόνον όταν παρκάρετε χωρίς πρόβλημα σε πολύ μικρές θέσεις στάθμευσης. Το εσωτερικό σε κάθε περίπτωση αποδεικνύεται αναπάντεχα ευρύχωρο: η εμφάνιση κι υφή των υλικών καθώς και η συνεπής σχεδιαστική γραμμή προσφέρουν οδηγική απόλαυση σε κάθε χιλιόμετρο. Πολλές επιφάνειες επενδύονται γενναιόδωρα με ύφασμα και εντυπωσιάζουν με συνδυασμούς χρωμάτων που είναι από κομψοί έως έντονα εκφραστικοί. Είναι σχεδόν κρίμα που βρίσκετε τόσο γρήγορα θέση να παρκάρετε. Στην πραγματικότητα, κανείς δεν θα θέλει να βγει από αυτό το αυτοκίνητο. Ο λόγος είναι ότι το smart fortwo δεν έχει αποκτήσει μόνο περισσότερο design και ποιότητα: απέκτησε και δέκα εκατοστά μεγαλύτερο πλάτος που στο εσωτε ρικό του γίνονται απολύτως αισθητά.

10 Σχεδίαση fun per function. Υφασμάτινα καλύμματα στο ταμπλό οργάνων και τις επενδύσεις θυρών αποδεικνύουν την αγάπη στη λεπτομέρεια. Το συρτάρι στην κεντρική κονσόλα είναι μια έξυπνη ιδέα: προσφέρει χώρο εκεί που δεν υπήρχε. Εδώ διάφορα μικροπράγματα βρίσκουν μια ασφαλή θέση. Ένα εσωτερικό που ενθουσιάζει διπλά: η χαρακτηριστικά μεγάλη λειτουργικότητα του smart δεν είχε προσφέρει ποτέ ως τώρα τόση άνεση όση στο νέο smart fortwo. Από εντελώς απρόσμενες λύσεις αποθηκευτικού χώρου μέχρι λεπτομέρειες, όπως ο σχεδιασμός των στομίων των αεραγωγών: κάθε λεπτομέρεια συνδυάζει πρακτικότητα με συναίσθημα. Ένα λειτουργικό highlight στο εσωτερικό είναι το νέο, προαιρετικό σύστημα Media-System με οθόνης αφής πολλαπών λειτουργιών 7, όπως στα μοντέρα smartphone. Το μείγμα υλικών και χρωμάτων στο εσωτερικό υπογραμμίζει το μοναδικό χαρακτήρα του νέου smart fortwo και προσδίνει σε κάθε γραμμή εξοπλισμού μια αποκλειστικά δική της νότα. Ο νέος πίνακας οργάνων με έγχρωμη οθόνη 8,9 cm (3,5") TFT 1 προβάλλει όλα τα σημαντικά δεδομένα και τις ενδείξεις που χρειάζεστε κατά την οδήγηση. Προαιρετικά, μπορείτε να εμπλουτίσετε το κέντρο πληροφόρησης του νέου smart fortwo με τα πρόσθετα όργανα, το στροφόμετρο και το ρολόι. Τα καλύμματα των ηχείων στις πόρτες διαθέτουν η κομψή, κυψελοειδή σχεδίαση. Για μία τελείως νέα καθηλωτική εμπειρία ήχου μπορείτε να αποκτήσετε το προαιρετικό ηχοσύστημα JBL Soundsystem για παράδειγμα. Τα μεγάλα στόμια αεραγωγών στο ταμπλό οργάνων εξασφαλίζουν άφθονο φρέσκο αέρα. Κι όταν δεν τα χρειάζεστε και είναι κλειστά, προβάλλουν το λογότυπο smart. 1 Βασικός εξοπλισμός σε συνδυασμό με τα μοντέλα passion, prime και proxy. Το βασικό μοντέλο εξοπλίζεται με μονόχρωμη οθόνη.

11 punch per inch. Πίσω κινητήρας και σύστημα πίσω κίνησης: σας θυμίζουν μάλλον αγωνιστικό όχημα παρά αυτοκίνητο πόλης; Σωστά. Άλλο ένα χαρακτηριστικό που θα βρείτε μόνο στο smart fortwo σε αυτή την κατηγορία. Οδηγική απόλαυση Κινητήρας και κιβώτιο ταχυτήτων πίσω: την εμβληματική του εμφάνιση την οφείλει το smart fortwo και στον τελείως ιδιαίτερο σχεδιασμό κατασκευής του ο κινητήρας και το κιβώτιο ταχυτήτων τοποθετούνται πίσω επιτρέποντας έτσι αυτή την άκρως compact σχεδίαση. Ο αποδοτικός 3κύλινδρος βενζινοκινητήρας ισχύος 52 kw καθώς και το μηχανικό κιβώτιο 5 σχέσεων προσφέρουν οδηγική απόλαυση ακόμη και στις μικρές διαδρομές της πόλης. Και για τις σύντομες στάσεις, υπάρχει η λειτουργία start-stop στο βασικό εξοπλισμό.

12 Μπορείτε να στρίβετε και να ελίσσεστε όπως και όσο θέλετε: στο θέμα «κύκλος στροφής», το smart fortwo είναι ασυναγώνιστο. Χάρη στο μήκος των μόλις 2,69 m και το νέο σύστημα άμεσης διεύθυνσης με μεταβλητή μετάδοση, μπορείτε ουσιαστικά να περιστρέφεστε επιτόπου ο κύκλος στροφής ανέρχεται στην τιμή ρεκόρ των 6,95 m μετρημένη από τροχό σε τροχό. Αυτό κάνει τη ζωή σας εξαιρετικά ευκολότερη, για παράδειγμα όταν δείτε μια ελεύθερη θέση στάθμευσης στην απέναντι πλευρά του δρόμου μπορείτε να βρεθείτε εκεί με μία μόνο κίνηση. Χάρη στην υπερυψωμένη θέση οδήγησης και την καλή περιμετρική ορατότητα που προσφέρει. το νέο smart fortwo, σας δίνεται η δυνατότητα να αντιλαμβάνεστε γρήγορα τις ελεύθερες θέσεις στάθμευσεις. Λειτουργικότητα agility per road.

13 Λειτουργικότητα space per life. Ό,τι είναι κομμάτι της ζωής σας, μπορείτε εύκολα να το έχετε πάντα μαζί σας. Θα εκπλαγείτε από το πόσα χωράνε σε ένα αυτοκίνητο που εξωτερικά έχει τόσο μικρές διαστάσεις.

14 Λειτουργικότητα Η διαιρούμενη πίσω πόρτα κάνει τη φόρτωση και την εκφόρτωση εξαιρετικά εύκολες. το νέο smart fortwo, σας δίνεται η δυνατότητα να αντιλαμβάνεστε γρήγορα τις ελεύθερες θέσεις στάθμευσεις. Το υποβραχιόνιο του συνοδηγού είναι πλήρως αναδιπλούμενο προσφέροντας επιπλέον δυνατότητες. Στο smart fortwo χωράνε χωρίς πρόβλημα αντικείμενα μήκους έως 1,55 m. space per life. Ο χώρος αποσκευών του smart fortwo με χωρητικότητα έως και 350 λίτρων είναι απρόσμενα μεγάλος. Έτσι, καθορίζετε εσείς τι θα έχετε μαζί σας κι όχι τόσο πολύ ο χώρος.

15 Ασφάλεια guard per body. Επειδή καλό είναι να προλαμβάνεις τους κινδύνους πριν προκύψουν, το smart fortwo διαθέτει μια σειρά από καινοτόμα συστήματα υποβοήθησης που μπορούν να αποτρέπουν επικίνδυνες καταστάσεις. Κι αν ποτέ συμβεί κάτι, με τον κλωβό ασφαλείας tridion και πέντε αερόσακους στο βασικό εξοπλισμό, θα είστε όσο το δυνατόν καλύτερα προστατευμένοι. Ο κλωβός ασφαλείας tridion Αυτό το κεντρικό στοιχείο του καινοτόμου συστήματος ασφαλείας στο smart δεν προσφέρει μόνο τη χαρακτηριστική διχρωμία του smart, αλλά αναλαμβάνει και την κύρια ευθύνη για την προστασία των επιβατών. Κατασκευασμένο από 75 % χάλυβα υψηλής αντοχής, προστατεύει τους επιβαίνοντες όπως το κέλυφος προστατεύει το καρπό του καρυδιού. Σε συνδυασμό με άλλα εξαρτήματα, όπως τα στοιχεία απορρόφησης ενέργειας (crash box) και τα στοιχεία παραμόρφωσης, ο κλωβός ασφαλείας tridion προσφέρει ασφάλεια σε μικρό χώρο. Λειτουργία προειδοποίησης απόστασης Η λειτουργία προειδοποίησης απόστασης σας βοηθά να αποφεύγετε ατυχήματα. Εάν η απόσταση από κάποιο κινούμενο ή ακίνητο αντικείμενο είναι πολύ μικρή, λαμβάνετε προειδοποιητικό μήνυμα, ώστε να μπορέσετε να αντιδράσετε έγκαιρα. Σύστημα υποβοήθησης κατά των πλευρικών ανέμων Κατά τη γρήγορη οδήγηση, οι ξαφνικές ριπές ανέμων μπορούν να γίνουν επικίνδυνες. Το σύστημα υποβοήθησης κατά των πλευρικών ανέμων του βασικού εξοπλισμού αναγνωρίζει τυχόν παρεκκλίσεις από την ευθεία πορεία και, με στοχευμένη πέδηση μεμονωμένων τροχών, φροντίζει ώστε να μην χρειαστεί να κάνετε έντονες κινήσεις τιμονιού. Υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας Η προαιρετική υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας, η οποία είναι ενεργή από τα 70 km/h, παρακολουθεί το δρόμο μπροστά μέσω κάμερας και σας προειδοποιεί εάν βγείτε από τη λωρίδα κυκλοφορίας σας με προειδοποιητικό ήχο και οπτική ένδειξη στον πίνακα οργάνων. Αερόσακοι Εκτός από τους αερόσακους οδηγού και συνοδηγού, το smart fortwo περιλαμβάνει στο βασικό εξοπλισμό του αερόσακο γονάτων για τον οδηγό καθώς και δύο αερόσακους κεφαλής/θώρακα στις πλάτες καθισμάτων οδηγού και συνοδηγού.

16 Γραμμές εξοπλισμού life per style. Εκτός από το βασικό μοντέλο smart fortwo, υπάρχουν επίσης τρεις γραμμές εξοπλισμού στις οποίες διατίθεται το νέο smart fortwo καθεμία από τις οποίες έχει έναν εντελώς δικός της χαρακτήρα. Έντονα εκφραστικό, κομψό, τεχνολογικά προηγμένο για τον τρόπο ζωής σας όπως και για τις προτιμήσεις σας, υπάρχει το κατάλληλο smart fortwo. Πώς θα αποκτήσετε το ιδανικό smart fortwo για εσάς; Αναζητήστε τη γραμμή εξοπλισμού και τον κινητήρα που προτιμάτε και προσθέστε εξαρτήματα και πακέτα προαιρετικού εξοπλισμού για περισσότερο design, περισσότερη άνεση ή λειτουργικότητα.

17 Γραμμές εξοπλισμού prime. >> Κομψό, διαχρονικό, σικ. Το smart fortwo prime είναι πλουσιοπάροχα εξοπλισμένο και διαχρονικά κομψό. Μαύρα δερμάτινα και θερμαινόμενα καθίσματα με λευκές διακοσμητικές ραφές καθώς επίσης και μαύρο ύφασμα στο ταμπλό οργάνων και στα κεντρικά πλαίσια των θυρών εναρμονίζονται εδώ με λευκές λεπτομέρειες. Το τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών καθώς και ο επιλογέας ταχυτήτων επενδύονται με δέρμα. Οι βαμμένες και στιλβωμένες μαύρες ζάντες αλουμινίου 38,1 cm (15") σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων ολοκληρώνουν το look του smart fortwo prime. passion. >> Λειτουργικό, έντονα εκφραστικό, μοντέρνο. Στη θέση οδηγού του smart fortwo passion κάθεται, όποιος προτιμά το κάτι τι ιδιαίτερο. Στο εσωτερικό έχετε επιλογή μεταξύ δύο εντυπωσιακών χρωματικών συνδυασμών στα υφασμάτινα καλύμματα των καθισμάτων, το ταμπλό οργάνων και το κεντρικό πλαίσιο των θυρών: είτε μαύρο/πορτοκαλί με μαύρες/γκρι λεπτομέρειες είτε μαύρο/λευκό με λευκές λεπτομέρειες. Το τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών σχεδίασης τριών ακτίνων και ο επιλογέας ταχυτήτων επενδύονται με δέρμα. Εξωτερικά λάμπουν οι ζάντες αλουμινίου 38,1 cm (15") σχεδίασης 8 ακτίνων σε ασημί. proxy. >> Προοδευτικό, sport, πρωτοποριακό. Το πρωτοποριακά διαμορφωμένο εσωτερικό του με εμφάνιση δέρματος καθώς και ύφασμα σε λευκό και μπλε με λευκές λεπτομέ ρειες τραβάει τα βλέμματα ακόμη και μέσα από την πανοραμική ηλιοροφή του βασικού εξοπλισμού. Εξωτερικά, το smart fortwo proxy έχει ένα ιδιαίτερα δυναμικό παρουσιαστικό χάρη στο πακέτο Sport και τις μαύρες βαμμένες και στιλβωμένες ζάντες αλουμινίου 40,6 cm (16") σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων. Οι εικόνες σε αυτό το σαλόνι περιλαμβάνουν και προαιρετικό εξοπλισμό.

18 Γραμμές εξοπλισμού Το smart Media-System δίνει πολλές δυνατότητες και μάλιστα με μεγάλη ευκολία. Τέλεια εναρμονισμένο με τη σχεδίαση του εσωτερικού, το σύστημα media εντυπωσιάζει με τη οθόνη αφής πολλαπλών λειτουργιών 17,8 cm (7") και την υψηλή λειτουργικότητά του: εκτός από τη λειτουργία ανοικτής ακρόασης και audio stream μέσω Bluetooth, το σύστημα media διαθέτει επίσης θύρες AUX, USB και κάρτας SD έτσι μπορείτε να αναπαράγετε μέσω του συστήματος όχι μόνο τη μουσική σας, αλλά και τις αγαπημένες σας φωτογραφίες και ταινίες. Χάρη στις LIVE Services με HD Traffic ο προγραμματισμός της διαδρομής σας είναι πάντα επίκαιρος, με πληροφορίες πραγματικού χρόνου σχετικά με την κατάσταση και τον καιρό, καθώς και λειτουργίες αναζητήσεις από το TomTom Places. Έτσι, με το smart fortwo σας δεν θα βρίσκετε μόνο παντού θέση στάθμευσης, αλλά και το κοντινότερό σας εστιατόριο, σινεμά ή ό,τι άλλο σας ενδιαφέρει. Επιπλέον, μπορείτε να χειρίζεστε σημαντικές λειτουργίες του συστήματος media μέσω φωνητικών εντολών. edition #1. >> Αρχικά το νέο smart fortwo θα κυκλοφορήσει σε μία εντελώς ιδιαίτερη έκδοση: το edition #1. Χάρη στον αποκλειστικό χρωματικό συνδυασμό με τα bodypanel σε white και τον κλωβό tridion σε lava orange, το edition #1 κλέβει πραγματικά την παράσταση. Και ο εξοπλισμός του, όμως, είναι κάτι παραπάνω από αξιόλογος: το πακέτο Sport και το πακέτο Cool & Audio περιλαμβάνονται στο βασικό εξοπλισμό του. Συνεπώς, είναι το τέλειο smart fortwo για όλους όσοι θέλουν να έχουν το προβάδισμα. > > tridion σε lava orange (αποκλειστικά για το edition #1), προαιρετικά σε cool silver > > bodypanel σε white > > Μάσκα ψυγείου σε white > > Εσωτερικό σε μαύρο/πορτοκαλί > > Πακέτο Sport με χαμηλωμένο αμάξωμα κατά 10 mm, χρωμιωμένο πλαίσιο σωλήνα εξάτμισης, sport πεντάλ, sport τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών και ζάντες αλουμινίου 40,6 cm (16") σε μαύρο > > Πακέτο Cool & Audio με αυτόματο σύστημα κλιματισμού και σύστημα ήχου smart > > Πανοραμική ηλιοροφή > > Σύστημα άμεσης διεύθυνσης > > Αποκλειστικές επιγραφές edition #1 και ταπέτα με λογότυπο edition #1 beats per street. Το JBL Soundsystem: το ηχοσύστημα JBL συμπληρώνει το σύστημα media ή το σύστημα ήχου προσθέτοντας μια εντυπωσιακή εμπειρία ήχου: οκτώ ηχεία υψηλής απόδοσης, συμπεριλαμβανομένου ενός bassbox στο χώρο αποσκευών και ενός ενισχυτή συνολικής ισχύος 240 Watt, εξασφαλίζουν κρυστάλλινο ήχο. smart cross connect είναι μία νεωτερική λύση infotainment, που σας προσφέρει πολύ περισσότερα από λειτουργίες ραδιοφώνου και πλοήγησης. Σε συνδυασμό με το smart Audio-System, τη βάση στήριξης για smartphone και την εφαρμογή smart cross connect, η λύση αυτή μετατρέπεται σε κέντρο ελέγχου πολυμέσων. Έτσι, το smartphone σας μπορεί να έχει πρόσβαση στις πληροφορίες αυτοκινήτου προσφέροντας ακόμη περισσότερες δυνατότητες, όπως για παράδειγμα να αξιολογεί τα χαρακτηριστικά οδήγησή σας και να σας βοηθά να οδηγείτε πιο οικονομικά. Η εύχρηστη εφαρμογή με λειτουργία πλοήγησης, σας βρίσκει μεταξύ άλλων και θέσεις στάθμευσης και σας επιτρέπει να χειρίζεστε άνετα τις λειτουργίες ραδιοφώνου.

19 Χρώματα Οι χρωματικοί συνδυασμοί στο νέο smart fortwo είναι τόσο πολυποίκιλοι όσο και η ζωή στη μεγαλούπολη. Διατίθενται μοντέρνα χρώματα για τα bodypanel σε συνδυασμό με τον κλωβό ασφαλείας σε black, white ή cool silver (μεταλλικό). Αυτά τα τρία χρώματα διατίθεται, επίσης, και για τη μάσκα ψυγείου. Το smart fortwo αποκτά ιδιαίτερα όμορφη εμφάνιση, όταν επιλέγετε για τη μάσκα ψυγείου το χρώμα του κλωβού ασφαλείας tridion ή των bodypanel. Ακόμη περισσότερες δυνατότητες διαμόρφωσης προσφέρουν οι βαμμένες ζάντες αλουμινίου: μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ασημί, μαύρες και δίχρωμες. Από την απλή κομψότητα μέχρι την έντονα σπορτίφ εμφάνιση, το smart fortwo δίνει πολλές επιλογές. hazel brown (μεταλλικό) black (ακρυλικό) white (ακρυλικό) lava orange (μεταλλικό) titania grey (ματ) cool silver (μεταλλικό) midnight blue (μεταλλικό) moon white (μεταλλικό) >> FOR colours more per car.

20 Χαρακτηριστικά εξοπλισμού Πακέτα εξοπλισμού & προαιρετικός εξοπλισμός Χαρακτηριστικά βασικού εξοπλισμού Χαρακτηριστικά των γραμμών εξοπλισμού passion, prime και proxy 1 Κινητήρας > > 52 kw Εξωτερικό > > bodypanels σε ακρυλικό black ή white > > Καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών σαγρέ (μαύρα) > > Επένδυση μάσκας ψυγείου σαγρέ (μαύρη) > > Χαλύβδινες ζάντες 38,1 cm (15") με καλύμματα τροχών και ελαστικά 165/65 R 15 εμπρός και 185/60 R 15 πίσω > > Θερινά ελαστικά > > Προβολείς αλογόνου H4 με ενσωματωμένα φώτα πορείας ημέρες τεχνολογίας LED > > Τρίτο φως φρένων > > Λευκά πλευρικά φλας > > Χειρολαβές θυρών σαγρέ (μαύρες) > > Πλήρης οροφή σε μαύρο Εσωτερικό > > Ταμπλό οργάνων και κεντρικά πλαίσια θυρών σαγρέ (μαύρα) και λεπτομέρειες σε λευκό > > Επενδύσεις από ύφασμα (μαύρο) > > Τιμόνι σχεδίασης 3 ακτίνων > > Επιλογέας ταχυτήτων σαγρέ (μαύρο) > > Κεντρική κονσόλα με διπλή ποτηροθήκη μπροστά, ποτηροθήκη πίσω > > Εσωτερικές χειρολαβές θυρών σαγρέ (μαύρο) > > Αποθηκευτική θήκη στις πόρτες > > Ντουλαπάκι συνοδηγού ανοικτό > > Εσωτερικός φωτισμός > > Κάθισμα συνοδηγού με λειτουργία διαμπερούς φόρτωσης (πλήρως αναδιπλούμενη πλάτη) > > Υποδοχές φορτίου στο χώρο αποσκευών > > Αλεξήλια με θήκη για αποκόμματα στάθμευσης Λειτουργίες και ηλεκτρικό σύστημα > > Ένδειξη εξωτερικής θερμοκρασίας με προειδοποίηση παγετού > > Μηχανικά ρυθμιζόμενοι εξωτερικοί καθρέπτες > > Ηλεκτρικά παράθυρα με χειρισμό άνεσης και προστασία κατά του μαγκώματος > > Υαλοκαθαριστήρες άνεσης με διακοπτόμενη λειτουργία και αυτόματη λειτουργία σάρωσης/πλύσης > > Πίσω υαλοκαθαριστήρας με διακοπτόμενη λειτουργία και αυτόματη λειτουργία σάρωσης/πλύσης > > Θερμαινόμενο πίσω τζάμι > > Πίνακας οργάνων με μονόχρωμη οθόνη τεχνολογίας LCD και υπολογιστή οχήματος > > Ρύθμιση εμβέλειας ακτίνας φώτων (μηχανική) > > Φλας με λειτουργία άνεσης ενός αγγίγματος > > Κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, οπτική ένδειξη κλειδώματος και immobilizer > > Πρίζα 12 Volt με κάλυμμα Τεχνολογία > > Μηχανικό κιβώτιο 5 σχέσεων > > Αυτόματη λειτουργία start-stop > > Δοχείο καυσίμου (28 λίτρα) Ασφάλεια και συστήματα υποβοήθησης > > esp ηλεκτρονικό πρόγραμμα ευστάθειας > > abs σύστημα αντιμπλοκαρίσματος τροχών με ηλεκτρονική κατανομή ισχύος πέδησης > > Σύστημα υποβοήθησης κατά των πλευρικών ανέμων > > Υποβοήθηση εκκίνησης σε ανηφόρα > > Σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών > > Κλωβός ασφαλείας tridion σε black > > Cruise control με περιοριστή ταχύτητας (μεταβλητός περιορισμός ταχύτητας) > > Αερόσακοι οδηγού και συνοδηγού > > Πλευρικοί αερόσακοι οδηγού και συνοδηγού (κεφαλής/θώρακα) > > Αερόσακος γονάτων οδηγού > > Ζώνες ασφαλείας τριών σημείων με εντατήρες και περιοριστές δύναμης ζώνης > > Λειτουργία προειδοποίησης για ζώνη οδηγού και συνοδηγού > > Σύστημα στερέωση παιδικού καθίσματος ISOFIX με χειροκίνητη απενεργοποίηση αερόσακου > > Αισθητήρας σύγκρουσης για ενεργοποίηση των αλάρμ > > drive lock αυτόματο κλείδωμα θυρών κατά την οδήγηση > > Σετ επισκευής ελαστικού με τρόμπα αέρα και το στεγανοποιητικό υλικό > > Πυροσβεστήρας Εξωτερικό > > Καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών στο χρώμα του tridion > > Επένδυση μάσκας ψυγείου βαμμένη Εσωτερικό > > Ταμπλό οργάνων και κεντρικά πλαίσια θυρών σε ύφασμα > > Επιλογέας ταχυτήτων σε δέρμα (μαύρο) > > Κεντρική κονσόλα με συρτάρι > > Εσωτερική χειρολαβή θυρών σε χρώμιο ματ > > Χειρολαβή συνοδηγού > > Καθρεπτάκι στα αλεξήλια οδηγού και συνοδηγού > > Θήκη γυαλιών οδηγού > > Εταζέρα στην πίσω πόρτα Εξωτερικό > > Ζάντες αλουμινίου 38,1 cm (15") σχεδίασης 8 ακτίνων σε ασημί, με ελαστικά 165/65 R 15 εμπρός και 185/60 R 15 πίσω > > Επένδυση μάσκας ψυγείου σε black Εσωτερικό > > Ταμπλό οργάνων και κεντρικά πλαίσια θυρών σε πορτοκαλί ύφασμα και λεπτομέρειες σε μαύρο/γκρι, και καθίσματα με υφασμάτινη επένδυση μαύρο/πορτοκαλί > > Εναλλακτικά, ταμπλό οργάνων και κεντρικά πλαίσια θυρών σε μαύρο ύφασμα και λεπτομέρειες σε λευκό, και καθίσματα με υφασμάτινη επένδυση μαύρο/λευκό > > Τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών σχεδίασης 3 ακτίνων σε δέρμα > > Πακέτο Cool & Audio με σύστημα κλιματισμού και σύστημα ήχου Εξωτερικό > > Ζάντες αλουμινίου 38,1 cm (15") σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων σε μαύρο και στιλβωμένες, με ελαστικά 165/65 R 15 εμπρός και 185/60 R 15 πίσω > > Επένδυση μάσκας ψυγείου σε black Εσωτερικό > > Ταμπλό οργάνων και κεντρικά πλαίσια θυρών σε μαύρο ύφασμα και λεπτομέρειες σε λευκό > > Επενδύσεις σε μαύρο δέρμα με διακοσμητικές ραφές σε λευκό > > Τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών σχεδίασης 3 ακτίνων σε δέρμα Λειτουργίες και ηλεκτρικό σύστημα > > Θερμαινόμενα καθίσματα οδηγού και συνοδηγού Ασφάλεια και συστήματα υποβοήθησης > > Υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας με ηχητική και οπτική προειδοποίηση > > Θήκη με λάστιχο στην πλάτη καθισμάτων οδηγού και συνοδηγού > > Φως ανάγνωσης συνοδηγού > > Φωτισμός χώρου αποσκευών Λειτουργίες και ηλεκτρικό σύστημα > > Πίνακας οργάνων με έγχρωμη οθόνη 8,9 cm (3,5") τεχνολογίας TFT και υπολογιστή οχήματος > > Κάλυμμα συντήρησης με κλειδαριά Τεχνολογία > > Σύστημα άμεσης διεύθυνσης με υποβοήθηση ανάλογα με την ταχύτητα και μεταβλητή μετάδοση passion prime proxy Εξωτερικό > > Ζάντες αλουμινίου 40,6 cm (16") σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων σε μαύρο και στιλβωμένες, με ελαστικά 185/50 R 16 εμπρός και 205/45 R 16 πίσω > > Πανοραμική ηλιοροφή με αλεξήλιο ρολό > > Επένδυση μάσκας ψυγείου σε white (εναλλακτικά σε black ή cool silver χωρίς επιπλέον χρέωση) > > Κλωβός ασφαλείας tridion σε white (εναλλακτικά σε black ή cool silver χωρίς επιπλέον χρέωση) Εσωτερικό > > Ταμπλό οργάνων και κεντρικά πλαίσια θυρών σε μπλε ύφασμα και λεπτομέρειες σε λευκό > > Επενδύσεις σε εμφάνιση δέρματος/ύφασμα λευκό/μπλε > > Ντουλαπάκι συνοδηγού με κλειδαριά > > Πακέτο Cool & Audio με σύστημα κλιματισμού και σύστημα ήχου Ασφάλεια και συστήματα υποβοήθησης > > Υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας με ηχητική και οπτική προειδοποίηση Πακέτο Sport 2 1 Χαρακτηριστικά που διαφέρουν από του βασικού εξοπλισμού. 2 Πακέτο Sport για proxy με διαφορετική ζάντα αλουμινίου (λεπτομέρειες για το πακέτο Sport στη σελίδα 44).

21 Πακέτα εξοπλισμού Πακέτα εξοπλισμού για τις γραμμές εξοπλισμού passion, prime και proxy Πακέτο Sport > > Ζάντες αλουμινίου 40,6 cm (16") 8 ακτίνων σχήματος Υ σε μαύρο, με ελαστικά 185/50 R 16 εμπρός και 205/45 R 16 πίσω > > Sport ανάρτηση με χαμηλότερη ρύθμιση 10 mm > > Σύστημα εξάτμισης με χρωμιωμένο πλαίσιο σωλήνα εξάτμισης > > Sport τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών σχεδίασης 3 ακτίνων σε δέρμα > > Sport πεντάλ σε βουρτσισμένο ανοξείδωτο χάλυβα με αντιολισθητικά στοιχεία Πακέτο LED & Sensor > > Προβολείς αλογόνου H4 με λειτουργία Welcome, ενσωματωμένα φώτα πορείας ημέρας τεχνολογίας οπτικών ινών LED και πίσω φώτα τεχνολογίας LED > > Προβολείς ομίχλης > > Αισθητήρας βροχής και φωτός Προαιρετικός εξοπλισμός Εξωτερικό > > Κλωβός ασφαλείας tridion σε black, white, cool silver (μεταλλικό) > > bodypanel σε cool silver (μεταλλικό), hazel brown (μεταλλικό), lava orange (μεταλλικό), midnight blue (μεταλλικό), moon white (ματ) ή titania grey (ματ) > > Επένδυση μάσκας ψυγείου σε white 3, cool silver 3 > > Καλύμματα τροχών > > Ζάντες αλουμινίου 38,1 cm (15") σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων σε μαύρο και στιλβωμένες, με ελαστικά 165/65 R 15 εμπρός και 185/60 R 15 πίσω > > Ζάντες αλουμινίου 38,1 cm (15") σχεδίασης 8 ακτίνων σε μαύρο και στιλβωμένες, με ελαστικά 165/65 R 15 εμπρός και 185/60 R 15 πίσω > > Ζάντες αλουμινίου 38,1 cm (15") σχεδίασης 8 ακτίνων σε ασημί, με ελαστικά 165/65 R 15 εμπρός και 185/60 R 15 πίσω > > Ζάντες αλουμινίου 40,6 cm (16") σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων σε μαύρο και στιλβωμένες, με ελαστικά 185/50 R 16 εμπρός και 205/45 R 16 3,4 πίσω > > Ζάντες αλουμινίου 40,6 cm (16") 8 ακτίνων σχήματος Υ σε μαύρο και στιλβωμένες, με ελαστικά 185/50 R 16 εμπρός και 205/45 R 16 3 πίσω > > Χειμερινά ελαστικά 5 > > Πανοραμική ηλιοροφή με αλεξήλιο ρολό 6 > > Προβολείς ομίχλης Εσωτερικό > > Ατμοσφαιρικός φωτισμός με έμμεσο φωτισμό στις πόρτες, στους χώρους ποδιών, στο ντουλαπάκι συνοδηγού και την κεντρική κονσόλα 7 > > Επενδύσεις σε εμφάνιση μαύρου 8 > > Βελούδινα ταπέτα σε μαύρο > > Ντουλαπάκι συνοδηγού με κλειδαριά > > Κάλυμμα χώρου αποσκευών (ρολό) με θήκη από δίχτυ Πακέτο Cool & Media με σύστημα αυτόματου κλιματισμού και σύστημα media 1 > > smart media system με οθόνη αφής πολλαπλών λειτουργιών 17,8 cm (7") τεχνολογίας TFT, θύρες AUX/USB (κεντρική κονσόλα), φωνητική χειρισμό, διεπαφή Bluetooth με σύστημα ανοικτής ακρόασης, audio streaming για μετάδοση μουσικής, σύστημα πλοήγησης με LIVE Services για 3 έτη > > Σύστημα αυτόματου κλιματισμού με αυτόματη ρύθμιση θερμοκρασίας Πακέτο εξοπλισμού διαθέσιμο για βασικό μοντέλο και για τις γραμμές εξοπλισμού passion, prime και proxy Πακέτο Cool & Audio με αυτόματο σύστημα κλιματισμού και σύστημα ήχου (βασικός εξοπλισμός για όλα τα μοντέλα) > > smart audio system με θύρες AUX/USB, διεπαφή Bluetooth με φωνητικό χειρισμό, audio streaming για μετάδοση μουσικής και εφαρμογή smart cross connect για ios και Android 2 > > Σύστημα αυτόματου κλιματισμού με αυτόματη ρύθμιση θερμοκρασίας Πακέτο άνεσης > > Κάθισμα οδηγού με ρύθμιση ύψους > > Κολόνα τιμονιού με μηχανική ρύθμιση ύψους > > Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και θερμαινόμενοι εξωτερικοί καθρέπτες Λειτουργίες και ηλεκτρικό σύστημα > > Πρόσθετο όργανο με ρολόι και στροφόμετρο > > Σύστημα αυτόματου κλιματισμού με αυτόματη ρύθμιση θερμοκρασίας και σύνθετο φίλτρο με ενεργό άνθρακα > > Θερμαινόμενα καθίσματα οδηγού και συνοδηγού > > Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και θερμαινόμενοι εξωτερικοί καθρέπτες > > Σταχτοδοχείο και αναπτήρας Τεχνολογία > > Σύστημα άμεσης διεύθυνσης με υποβοήθηση ανάλογα με την ταχύτητα και μεταβλητή μετάδοση > > Δοχείο καυσίμου (35 λίτρα) Ασφάλεια και συστήματα υποβοήθησης > > Λειτουργία προειδοποίησης απόστασης με οπτική και ηχητική προειδοποίηση > > Υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας με ηχητική και οπτική προειδοποίηση > > Υποβοήθηση στάθμευσης πίσω > > Κάμερα οπισθοπορείας 9 > > Αντικλεπτικό σύστημα συναγερμού με παρακολούθηση των θυρών και του καλύμματος συντήρησης 10 > > Φαρμακείο > > Προειδοποιητικό τρίγωνο Infotainment, πλοήγηση και επικοινωνία > > JBL Soundsystem με 6κάναλο ενισχυτή DSP και συνολική ισχύ 240 W, οκτώ ηχεία υψηλής απόδοσης συμπ. αποσπώμενου subwoofer στο χώρο αποσκευών 11 > > Βάση στήριξης για smartphone για το σύστημα ήχου 12 > > Ψηφιακό ραδιόφωνο (DAB) για DAB, DAB+ και DMB 13 1 Μόνο με ηλεκτρικούς εξωτερικούς καθρέπτες. 2 Επιλεγμένα smartphones με Android, για συμβατότητα επισκεφτείτε τη σελίδα smart.com/connect. 3 Δεν διατίθεται για το βασικό μοντέλο. 4 Συμπ. sport ανάρτησης με χαμηλότερη ρύθμιση 10 mm. 5 Δεν διατίθεται με ζάντες αλουμινίου 40,6 cm (16") σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων ούτε 8 ακτίνων σχήματος Y. 6 Συμπ. Χειρολαβή για συνοδηγό και θήκη γυαλιών για οδηγό. 7 Μόνο με πρόσθετο όργανο. 8 Μόνο με βασικό εξοπλισμό. 9 Μόνο με το πακέτο Cool & Media. 10 Συμπ. επένδυσης μάσκας ψυγείου σε black και κάλυμμα συντήρησης με κλειδαριά. 11 Δεν διατίθεται με βασικό εξοπλισμό, μόνο με πακέτο Cool & Audio ή πακέτο Cool & Media και ηλεκτρικούς εξωτερικούς καθρέπτες. 12 Μόνο με το πακέτο Cool & Audio. 13 Μόνο με το πακέτο Cool & Audio ή Cool & Media. Τεχνικά χαρακτηριστικά >> Τεχνικά χαρακτηριστικά smart fortwo. 52 kw (71 hp) με αυτόματη λειτουργία start-stop Κινητήρας/τύπος κατασκευής 3κύλινδρος εν σειρά κινητήρας Κυβισμός σε cm Μέγιστη ισχύς kw (hp) σε σ.α.λ (71)/6000 Μέγιστη ροπή στρέψης σε Nm σε σ.α.λ. 1 91/2850 Διάμετρος x διαδρομή σε mm 72,2 x 81,3 Σχέση συμπίεσης 10,5 : 1 Δημιουργία μίγματος Ψεκασμός βενζίνης Τελική ταχύτητα σε km/h Επιτάχυνση km/h σε δευτ. 14,9 Μετάδοση κίνησης Σύστημα πίσω κίνησης Κιβώτιο ταχυτήτων Μηχανικό κιβώτιο 5 σχέσεων Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km: αστικός κύκλος 3 4,9 υπεραστικός κύκλος 3 3,7 μικτός κύκλος 3 4,1 Καύσιμο Super αμόλυβδη 4 Καθαρισμός/προδιαγραφή καυσαερίων τριοδικός καταλύτης/euro 6 Εκπομπές CO 2 (μικτές) σε g/km 3 93 Σύστημα πέδησης/έλεγχος δυναμικής οδήγησης esp, abs, συμπαγή δισκόφρενα εμπρός, ταμπούρα πίσω Τροχοί/ελαστικά (εμπρός, πίσω) βασικός μοντέλο, passion, prime 5,0 J x 15//165/65 R 15, 5,5 J x 15//185/60 R 15 Τροχοί//ελαστικά (εμπρός, πίσω) proxy, edition #1 6,0 J x 16//185/45 R 16, 6,5 J x 16//205/50 R 16 Μήκος/πλάτος/ύψος οχήματος σε mm 2695/1660/1550 Σύγκλιση τροχών (εμπρός/πίσω) σε mm /1430 Μεταξόνιο σε mm 1873 Κύκλος στροφής σε m 6,95 Κενό βάρος (χωρίς οδηγό)/ωφέλιμο φορτίο σε kg 6 880/270 Επιτρ. μικτό βάρος σε kg 1150 Χωρητικότητα χώρου αποσκευών σε l Χωρητικότητα δοχείου καυσίμου/ρεζέρβα σε l 28/5,0 Διαστήματα συντήρησης χλμ/1 έτος Εγγύηση σε έτη 2 1 Στοιχεία σχετικά με την ονομαστική ισχύ και ροπή στρέψης σύμφωνα με την Οδηγία 80/1269/ΕΟΚ στην εκάστοτε ισχύουσα έκδοσή της. 2 Ηλεκτρονικός έλεγχος. 3 Τα στοιχεία μετρήθηκαν σύμφωνα με την καθορισμένη διαδικασία μέτρησης του Κανονισμού (ΕΚ) 715/2007 στην ισχύουσα έκδοση. Υπόδειξη σύμφωνα με την Οδηγία 1999/94/ΕΟΚ στην ισχύουσα έκδοσή της: τα στοιχεία δεν αναφέρονται σε ένα συγκεκριμένο όχημα και δεν αποτελούν μέρος της προσφοράς, αλλά εξυπηρετούν στη σύγκριση μεταξύ των διαφορετικών οχημάτων. 4 Σύμφωνα με το άρθο 3α του γερμανικού κανονισμού περί εκπομπών ρύπων επιβατικών οχημάτων. Τα στοιχεία δεν αναφέρονται σε ένα συγκεκριμένο όχημα και δεν αποτελούν μέρος της προσφοράς, αλλά εξυπηρετούν στη σύγκριση μεταξύ των διαφορετικών οχημάτων. 5 Με ελαστικά βασικού εξοπλισμού 155/60 R 15 εμπρός και 175/55 R 15 πίσω. 6 Στοιχεία σύμφωνα με την Οδηγία 92/21/ΕΚ στην έκδοση 95/48/ΕΚ, μάζα σε ετοιμότητα λειτουργίας, ρεζερβουάρ καυσίμου γεμάτο κατά 90%, με οδηγό, 68 kg και αποσκευές, 7 kg για οχήματα με βασικό εξοπλισμό. Ο προαιρετικός εξοπλισμός και τα αξεσουάρ αυξάνουν κατά κανόνα αυτή την τιμή, μειώνοντας αντίστοιχα το ωφέλιμο φορτίο. 7 Μέχρι την οροφή, κατά DIN Όποιο συμβεί πρώτο. Ένδειξη προγραμματισμένου διαστήματος συντήρησης στον πίνακα οργάνων. Κάθε km ή 1 φορά ετησίως πρέπει να πραγματοποιείται σέρβις λαδιού Plus.

22 GR-el smart infocenter (Δωρεάν κλίση από σταθερό τηλέφωνο. Η χρέωση κλήσης από δίκτυο κινητής τηλεφωνίας μπορεί να διαφέρει.) Είμαστε πρόθυμοι να αποσύρουμε το smart σας με τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον σύμφωνα με την Οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) για τα παλαιά οχήματα* αλλά μέχρι τότε υπάρχει πολύς χρόνος (*δεν ισχύει για Ελβετία). Για να είναι όσο το δυνατόν ευκολότερη για εσάς η απόσυρση διατίθεται ένα δίκτυο με σημεία απόσυρσης και αποσυναρμολόγησης. Μπορείτε να παραδώσετε το αυτοκίνητό σας σε οποιοδήποτε από αυτά τα σημεία. Με τον τρόπο αυτό προσφέρετε μια πολύτιμη συμβολή στην ολοκλήρωση του κύκλου ανακύκλωσης και την προστασία των φυσικών πόρων. Περισσότερες πληροφορίες για την ανακύκλωση παλαιών οχημάτων, την απόσυρση και τους όρους επιστροφής, μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση Σχετικά με το περιεχόμενο του καταλόγου: Μετά την , ημερομηνία έκδοσης του παρόντος εντύπου, ενδέχεται να προκύψουν τροποποιήσεις στο προϊόν. Μετά την ημερομηνία αυτή είναι δυνατό να επέλθουν διαφοροποιήσεις στο προϊόν. Ο κατασκευαστής διατηρεί το δικαίωμα για αλλαγές κατά τη διάρκεια του χρόνου παράδοσης στην κατασκευή ή στο σχήμα, για χρωματικές αποκλίσεις και διαφοροποιήσεις στον εξοπλισμό, εφόσον οι αλλαγές και διαφοροποιήσεις αυτές παραμένουν εντός λογικών ορίων σε ό,τι αφορά τον αγοραστή, λαμβάνοντας υπόψη και τα συμφέροντα του πωλητή. Εφόσον ο πωλητής ή ο κατασκευαστής χρησιμοποιήσει για το χαρακτηρισμό της παραγγελίας ή του αντικειμένου αγοράς κωδικούς ή αριθμούς, δεν προκύπτουν κανενός είδους δικαιώματα από το γεγονός αυτό και μόνο. Οι εικόνες μπορεί να περιέχουν αξεσουάρ και εξαρτήματα που δεν ανήκουν στο βασικό εξοπλισμό. Οι χρωματικές αποκλίσεις εξαρτώνται από την τεχνολογία εκτύπωσης. Στο παρόν έντυπο μπορεί να περιλαμβάνονται τύποι οχημάτων και υπηρεσίες, που δε διατίθενται σε ορισμένες χώρες. Οι δηλώσεις που αφορούν στις νομοθετικές, νομικές και φορολογικές διατάξεις και επιπτώσεις ισχύουν μόνο για την Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας τη χρονική στιγμή έκδοσης του παρόντος εντύπου. Για συγκεκριμένες πληροφορίες απευθυνθείτε στους Εξουσιοδοτημένους Διανομείς smart. smart Μέλος του ομίλου Daimler AG Daimler AG, smart/mm, H336, Mercedesstr. 137, Stuttgart, Germany 7129 FC / 0514

>> Το νέο smart. fortwo The urban original.

>> Το νέο smart. fortwo The urban original. >> Το νέο smart fortwo The urban original. smart 03 05 >> FOR a new urban joy. Η smart δεν ήταν ποτέ ένας απλός κατασκευαστής αυτοκινήτων: είναι μια μεγάλη ιδέα για τις μετακινήσεις στην πόλη. Μια ιδέα

Διαβάστε περισσότερα

99000-SWIFT-014 02/2015

99000-SWIFT-014 02/2015 99000-SWIFT-014 02/2015 5MT ΑΝΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 1,2 L 5MT GL+ GL+ Ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού Ρύθμιση τιμονιού καθ ύψος Ρύθμιση τιμονιού τηλεσκοπική Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική 205.040.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 24 993,27 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση: 001

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή B 180 d Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μαύρο "night" Τροχός Ζάντες αλουμινίου[ 16"] 40.6 cm, 10 ακτινών Επένδυση Ύφασμα venlo μαύρο Διακοσμητικά

Διαβάστε περισσότερα

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.suzuki.gr 20 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού. Κωδικός Τύπου 4533421. Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1)

Προσφορά Επιβατικού. Κωδικός Τύπου 4533421. Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) 1 Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) Κωδικός 001U 0213 0240 0268 0294 0410 0440 04U5 050U 0584 0840 0916 0927 09U6 0B01 0B03 0B51 0B80 0B90 0C65 0E18 0E23 0I09 0I15 0I16 0I22 0I34 0I39 0I60 0J36 0J56 0J60

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική 253.909.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 36 061,63 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180 Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή C 180 Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μεταλλικό ασημί "diamond" Τροχός Ζάντες αλουμινίου [17"] 43.2 cm, σχεδιασμός 5 διπλών ακτινών Επένδυση

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό obsidian μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος C 200 d Κατασκευαστική 205.037.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 31 049,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ.

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ. www.toyota.gr Μοναδική σχεδίαση Νέα σχεδιαστική φιλοσοφία «J-Playful» που αναδεικνύει το χαρούμενο, «παιχνιδιάρικο» και νεανικό του χαρακτήρα. Εμβληματική σχεδίαση στην μπροστινή μάσκα με το χαρακτηριστικό

Διαβάστε περισσότερα

13.350 900 300 12.150

13.350 900 300 12.150 ΜΟΝΤΕΛΟ/ΕΚΔΟΣΗ ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΡΟΤ. ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ RENAULT ΔΩΡΕΑΝ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤ. ΤΙΜΗ NEO CLIO Βενζίνη 0.9 TCe Energy 90hp Ecoleader Stop&Start Ηλεκτρονικός έλεγχος ευστάθειας

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKWAGEN ΕΚΔΟΣΗ CC / P / KW Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή προ Φόρων (ΑΠΛΤΠΦ) ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) Polo

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Νέο Yaris 2017 Σύντομος οδηγός Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Nέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων Το σωστό μέγεθος για το μέλλον Ο νέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων συμβαδίζει με την τάση της βιομηχανίας προς κινητήρες

Διαβάστε περισσότερα

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ drive the change ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ροζ μποεμ ΖΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ζαντες amperatrice 15" μαυρο nacre ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 1.2 16V Σύστημα μετάδοσης κίνησης/κιβώτιο

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού. Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε 8ο ΧΛΜ ΘΕΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Σίνδος - Θεσ/νίκης WEB CLIENT. Κωδικός Τύπου

Προσφορά Επιβατικού. Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε 8ο ΧΛΜ ΘΕΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Σίνδος - Θεσ/νίκης WEB CLIENT. Κωδικός Τύπου 1 Βασικός Εξοπλισμός Οχήματος (1) Κωδικός 014B 0258 0290 0294 0411 0440 0442 0474 0475 0485 0520 0538 0580 0620 0666 0682 0893 0913 0968 0B03 0B51 0K11 0L 0P27 0R05 0U01 0U59 0U60 Περιγραφή Βιβλίο "Χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική 213.004.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 39 724,38 Χρώμα βαφής: 149 Μη μεταλλικό "polar" λευκό 0,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Polo BlueMotion

Το νέο Polo BlueMotion Το νέο Polo BlueMotion ΣΕ ΠΕΙΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ. TO NEO POLO BLUEMOTION ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ CO₂.

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO PRO LUDO Μαύροι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες Μαύροι προφυλακτήρες Δύο ασύμμετρα ανοιγόμενες πίσω πόρτες με παράθυρο Αντιθαμβωτικό πίσω παράθυρο Πίσω υαλοκαθαριστήρας Φιμέ πλευρικά κρύσταλλα και κρύσταλλα

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο "cosmos" 0,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο cosmos 0,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος GLA 180 d Κατασκευαστική 156.912.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 23 047,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο "cosmos" 0,00 Εσωτερική επένδυση: 378

Διαβάστε περισσότερα

Katakis Επικοινωνία: More info 1 / 24

Katakis   Επικοινωνία: More info 1 / 24 Επικοινωνία: More info 1 / 24 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Skoda - Fabia Condition: Καινούργιο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο

Διαβάστε περισσότερα

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE SANDERO WLTP 1.0 75hp LIFE 1.0 75hp STYLE ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH * 9.980 10.780 ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΑΣΜΩΝ * 7.772,59 8.395,64 Κατανάλωση (μικτή) lt/100χλμ Εκπομπές CO 2 (g/χλμ)

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές.

Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές. Mercedes-AMG GT. T Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές. S Ήρθε για να σας απογειώσει. Είναι εδώ. Η δήλωση από το Affalterbach: μακρύ καπό, θέση οδηγού τοποθετημένη αρκετά πίσω, φαρδύ και

Διαβάστε περισσότερα

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟ TOYOTA ΝΕΟ TOYOTA YARIS ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΟΤΑ YARIS ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΦΥΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Η ΕΥΦΥΗΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ, ΓΕΜΑΤΗ ΣΤΥΛ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΑΝΕΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

To smart. fortwo. >> The urban original.

To smart. fortwo. >> The urban original. To smart fortwo >> The urban original. smart fortwo 03 05 >> FOR a new urban joy. smart fortwo 03 05 Περιεχόμενα 04 smart fortwo Για περισσότερη διασκέδαση στην πόλη. 12 Σχεδίαση Χαρακτηριστικά smart.

Διαβάστε περισσότερα

Visia (Pro) STD SPECS

Visia (Pro) STD SPECS Visia (Pro) Εξοπλισµός Ατσάλινες ζάντες 16" µε ελαστικά 205 R16C (Chassis, KC), 255/70 R16 (DC) Μαύρος εµπρός προφυλακτήρας (KC, DC Chassis) Εµπρός προφυλακτήρας στο χρώµα του αµαξώµατος (DC) Μη προεξέχοντα

Διαβάστε περισσότερα

forfour >> Το νέο smart The smart among the fourseaters.

forfour >> Το νέο smart The smart among the fourseaters. >> Το νέο smart forfour The smart among the fourseaters. Τέσσερις θέσεις, πέντε πόρτες, χιλιάδες δυνατότητες: το smart forfour συνδυάζει τις χαρακτηριστικά καινοτόμες ιδέες και έξυπνες λύσεις smart με

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance 1.6 105 hp 4X2. Laureate 1.6 105hp 4X2

Ambiance 1.6 105 hp 4X2. Laureate 1.6 105hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp Laureate 1.5 dci 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 1.6 BlueHDi 95hp ETG6 S&S L2H1 1.6 BlueHDi 95hp ETG6 S&S L3H1 1.6 BlueHDi 115hp S&S L2H1 1.6 BlueHDi 115hp S&S L3H1 Τροφοδοσία Τύπος καυσίμου Αρ. Κυλίνδρων Κυβισμός (cm3) Αμεσος ψεκασμός, Turbo,

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Leon

Καινούργια - Seat - Leon Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Seat - Leon Condition: Καινούργιο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο (FWD) Fuel: Βενζίνη Mileage: 562

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 15 Επικοινωνία: 2 / 15 Επικοινωνία:

Διαβάστε περισσότερα

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 5,5 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 5,5 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154 TIVOLI GA ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ & ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗ BAE FWD TD FWD DLX FWD DLX FWD A/T DLX 2 TONE FWD DLX 2 TONE FWD A/T ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ 17.900 18.900 20.200 21.800 21.800 23.400 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA 1 Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) Κωδικός 014B 0258 0290 0294 0420 0440 0442 0475 0485 0520 0538 0580 0620 0666 0682 0893 0968 0B03 0B51 0K11 0L 0P27 0R05 0U01 0U59 0U60 Περιγραφή Βιβλίο "Χρήσης & Συντήρησης"

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 18 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup)

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Skoda - Karoq

Καινούργια - Skoda - Karoq Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Skoda - Karoq Condition: Καινούργιο Body Type: 4X4/τζιπ/SUV Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο (FWD) Fuel: Πετρέλαιο Exterior

Διαβάστε περισσότερα

>> Το νέο smart forfour

>> Το νέο smart forfour >> Το νέο smart forfour The smart among the fourseaters. FOR ideas, answers, fun & functions Το smart έφερε την επανάσταση στις μετακινήσεις στην πόλη. Με έξυπνες λύσεις και μοναδικές ιδέες, που κάνουν

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ DOBLO CARGO.

ΝΕΟ DOBLO CARGO. ΝΕΟ DOBLO CARGO. www.fiatprofessional.gr ΝΕΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΝΕΟ ΤΙΜΟΝΙ ΜΕ ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ UCONNECT ΜΕ ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΌ ΚΆΘΙΣΜΑ ΤΡΙΏΝ ΘΈΣΕΩΝ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΠΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MAZDA6 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ATTRACTION Θερμαινόμενα καθίσματα μπροστά Θερμαινόμενο τιμόνι Αισθητήρες παρκαρίσματος (Εμπρός/Πίσω) Σύστημα προσαρμοστικών προβολέων μπροστά Κάμερα οπισθοπορείας

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 16 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza

Διαβάστε περισσότερα

Euro IV (Blue Tec 4) 6 - κύλινδροι - V - κινητήρας. Διάμετρος / διαδρομή

Euro IV (Blue Tec 4) 6 - κύλινδροι - V - κινητήρας. Διάμετρος / διαδρομή Περιγραφή S 411 HD Τεχνικά στοιχεία Μήκος 10.160 mm Φάρδος 2.550 mm Ύψος 3.760 mm Εσωτερικό ύψος διαδρόμου 2.100 mm Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) 1.060 mm Μεταξόνιο 4.985 mm Εμπρόσθιος πρόβολος 2.215 mm Οπίσθιος

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp Laureate 1.5 dci 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050

Διαβάστε περισσότερα

PEUGEOT 301 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & BAΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

PEUGEOT 301 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & BAΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ PEUGEOT 301 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & BAΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ PEUGEOT 301 - ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 1.2 PureTech 82hp 1.6 VTi 115hp EAT6 1.6 BlueHDi 100hp Καύσιμο Πετρέλαι ο Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 17 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza

Διαβάστε περισσότερα

http://www.skoda.gr https://media.skoda-auto.com USERNAME:primporter PASSWORD: skoda123

http://www.skoda.gr https://media.skoda-auto.com USERNAME:primporter PASSWORD: skoda123 Τιμοκατάλογος ογος 2014 http://www.skoda.gr https://media.skoda-auto.com USERNAME:primporter PASSWORD: skoda123 ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩ Προτεινόμενη Τιμή Πώλησης ŠKODA Octavia G-TEC 5E32K5

Διαβάστε περισσότερα

1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής

1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Περιγραφή S 417 HDH Τεχνικά στοιχεία Μήκος 14.050 mm Φάρδος 2.550 mm Ύψος 3.860 mm Εσωτερικό ύψος διαδρόμου 2.100 mm Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) 1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός 7.110 mm Μεταξόνιο πίσω 1.350 mm

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM!

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! Με τη δυναμική σχεδίαση, το ελαφρύ πλαίσιο και το καθαρόαιμο DNA του Yamaha X-MAX, αυτό το σκούτερ γενικής χρήσης και υψηλής απόδοσης έχει κατασκευαστεί για μια συναρπαστική

Διαβάστε περισσότερα

NISSAN NV300 VAN COMBI

NISSAN NV300 VAN COMBI NISSAN NV300 NISSAN NV300 VAN COMBI NV300 COMBI ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ L2H1 Αριθµός επιβατών 9 ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΙΑΣΤΑΣΕΙΣ Μήκος mm 5399 Πλάτος / Πλάτος µε καθρέπτες mm 1956/2283 Ύψος mm 1971 Μεταξόνιο mm 3498

Διαβάστε περισσότερα

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA ΝΕΟ ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA Το νέο Toyota Corolla σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας συναρπαστικής εποχής για το Νο 1 σε πωλήσεις αυτοκίνητο στον κόσμο. Με τη μοναδική υβριδική τεχνολογία 4ης γενιάς διαθέσιμη σε

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MAZDA MXḅ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ EMOTION CHALLENGE ATTRACTION Κινητήρες Χωρητικότητα 1.496 1.496 1.998 1.998 1.759 /AT Μέγιστη Ισχύς [kw (PS) / rpm] 97 (132) / 7.000 97 (132) / 7.000 135 (184)

Διαβάστε περισσότερα

Ολότελα νέο Toyota PROACE

Ολότελα νέο Toyota PROACE ALWAYS A BETTER WAY Ολότελα νέο Toyota PROACE Ο Επαγγελματίας Συνεργάτης σας! Εξοπλισμός Comfort Grade: Ατσάλινες ζάντες 16 ή 17 στο Αυτόματο (additional to Comfort): Αυτόματος πιλότος Ζάντες αλουμινίου

Διαβάστε περισσότερα

e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ

e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωμα να παρουσιάσει αλλαγές στις προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά του εξοπλισμού λόγω της συνεχούς εξέλιξης των προϊόντων της. Οι φωτογραφίες που περιλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050 20.050 Κυβισμός (κ.εκ.)

Διαβάστε περισσότερα

Χρώμα αμαξώματος Bi-tone Cyan Μεταλλικό 460,00. Έκπτωση Προωθητικό Όφελος 800,00. Εσωτερική επένδυση καθισμάτων σε μαύρο χρώμα με γκρι ραφές (FC21)

Χρώμα αμαξώματος Bi-tone Cyan Μεταλλικό 460,00. Έκπτωση Προωθητικό Όφελος 800,00. Εσωτερική επένδυση καθισμάτων σε μαύρο χρώμα με γκρι ραφές (FC21) Yaris Hybrid e-nergy Μοντέλο Yaris Hybrid e-nergy 19.330,00 Χρώμα αμαξώματος Bi-tone Cyan Μεταλλικό 460,00 Έκπτωση Προωθητικό Όφελος 800,00 Ταπετσαρίες Εσωτερική επένδυση καθισμάτων σε μαύρο χρώμα με γκρι

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικά στοιχεία. Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω. Ύψος χώρου οδηγού. Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής

Τεχνικά στοιχεία. Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω. Ύψος χώρου οδηγού. Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Περιγραφή S 431 DT Τεχνικά στοιχεία Μήκος Φάρδος Ύψος Εσ. ύψος διαδρόμου κάτω Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ KAI ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ KAI ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ DOBLO` CARGO FIAT PROFESSIONAL 1.4 B EURO 6 ABS 009 Ρυθµιζόµενο τιµόνι ως προς το ύψος 011 Υδραυλικό τιµόνι 014 Ηλεκτρικά παράθυρα 028 Εσωτερικά ρυθµιζόµενοι καθρέπτες 043 Πίνακας οργάνων µε στροφόµετρο

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03 ΝΕΟ FIESTA FORD FIESTA Παρουσίαση των μοντέλων Επιλέξτε το Fiesta που σας ταιριάζει. Διαθέσιμο σε μια σειρά από διαφορετικές σχεδιαστικές επιλογές, το νέο Ford Fiesta μπορεί να σας ικανοποιήσει, όποιες

Διαβάστε περισσότερα

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV. Διαμορφωμένο 07/07/2018. Σύνολο 15.

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV. Διαμορφωμένο 07/07/2018. Σύνολο 15. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV Διαμορφωμένο 07/07/2018 Σύνολο 15.300 με ΦΠΑ /μήνα Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση 15.300 με ΦΠΑ /μήνα Εμφάνιση C3 AIRCROSS SUV συμπεριλαμβανόμενα Επίπεδο έκδοσης

Διαβάστε περισσότερα

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο. Διαμορφωμένο 04/07/2018. Σύνολο 11.

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο. Διαμορφωμένο 04/07/2018. Σύνολο 11. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο Διαμορφωμένο 04/07/2018 Σύνολο 11.950 με ΦΠΑ /μήνα Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση 11.950 με ΦΠΑ /μήνα Εμφάνιση C3 Hatchback 5 θυρο συμπεριλαμβανόμενα Επίπεδο

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή S 416 GT HD

Περιγραφή S 416 GT HD Περιγραφή S 416 GT HD Τεχνικά στοιχεία Μήκος Φάρδος Ύψος Εσωτερικό ύψος διαδρόμου Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Κυβισμός

Διαβάστε περισσότερα

TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ.

TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. TO TOUAREG. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ. Έκδοση Κυβισμός, Lt Ιπποδύναμη, PS Κατανάλωση, lt/100 km Εκπομπές CO2, gr/km Κιβώτιο Ταχυτήτων, σχέσεις Λιανική Τιμή V6 TDI BlueMotion

Διαβάστε περισσότερα

ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMOKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GOLF Ισχύει από 17/10/2012

ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMOKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GOLF Ισχύει από 17/10/2012 ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GLF Ισχύει από 17/10/2012 ΚΩΔΙΚΟΣ MΟΝΤΕΛΟ CC / P / KW ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ & ΤΕΛΟΣ ΤΑΞ/ΣΗΣ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΜΕ ΑΠΟΣΥΡΣΗ C2 (g/km) ΜΕΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Sport ανάρτηση. Εφεδρικός τροχός / Ρεζέρβα ανάγκης / Kit επισκευής ελαστικού (4MOTION & BLUEMOTION) S S S S S. Φώτα ημέρας S S S S S

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Sport ανάρτηση. Εφεδρικός τροχός / Ρεζέρβα ανάγκης / Kit επισκευής ελαστικού (4MOTION & BLUEMOTION) S S S S S. Φώτα ημέρας S S S S S Νέο Golf Design Generation Highline 4MOTION BLUEMOTION Ατσάλινες ζάντες 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15 Ζάντες αλουμινίου ''Lyon'' 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15 με αντικλεπτικά μπουλόνια ασφαλείας.

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Leon

Καινούργια - Seat - Leon Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Seat - Leon Condition: Καινούργιο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2018 Drive: Προσθιοκίνητο (FWD) Fuel: Βενζίνη Exterior Color:

Διαβάστε περισσότερα

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 6,6 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 6,6 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154 TIVOLI GA ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ & ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΕΚΔΟΣΗ BAE FWD TD FWD A/T FWD FWD A/T ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ 17.900 18.900 20.200 21.800 21.800 23.400 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 16.400

Διαβάστε περισσότερα

DUCATO NATURAL POWER

DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER Το όχημα έχει ρυθμιστεί να λειτουργεί κανονικά με φυσικό αέριο, ενώ υπάρχει αυτόματο σύστημα εναλλαγής σε βενζίνη όταν το φυσικό αέριο πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

2WD 4WD (ALLGRIP) 2WD 4WD (ALLGRIP) ΒΕΝΖΙΝΗ/ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΕΝΖΙΝΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ 6TCSS Εξοπλισμός GL GL+ GL+ GLX GLX SPECIAL EDITION S GL+ GLX ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ Πλαφονιέρα φωτισμού (3 θέσεων) Φως ανάγνωσης χάρτη

Διαβάστε περισσότερα

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ.

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. Το νέο Golf Variant 02 ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT 03 TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. 100% Golf. Μεγαλύτερη φιλοφρόνηση δεν μπορεί να υπάρξει για ένα μοντέλο της κατηγορίας.

Διαβάστε περισσότερα

500L ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. 1.495hp 1.495hp 1368 1368 XXX ΕΠΙΧΡΩΜΙΩΜΕΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΣ ΘΥΡΩΝ STD STD

500L ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. 1.495hp 1.495hp 1368 1368 XXX ΕΠΙΧΡΩΜΙΩΜΕΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΣ ΘΥΡΩΝ STD STD 1.495hp 1.495hp 1368 1368 POP POP STAR ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΕΝΖΙΝΗ XXX ΕΠΙΧΡΩΜΙΩΜΕΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΣ ΘΥΡΩΝ STD STD 008 ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΚΛΕΙ ΩΜΑΤΟΣ ΘΥΡΩΝ STD STD 011 ΤΙΜΟΝΙ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟ ΚΑΘ' ΥΨΟΣ STD

Διαβάστε περισσότερα

Opel Agila Τιμοκατάλογος MY12.5 1 Φεβρουαρίου 2012

Opel Agila Τιμοκατάλογος MY12.5 1 Φεβρουαρίου 2012 Opel Agila Τιμοκατάλογος MY12.5 1 Φεβρουαρίου 2012 Οι τιμές που αναφέρονται στον παρόντα τιμοκατάλογο αποτελούν συνιστώμενες λιανικές τιμές. Εναπόκειται στην απόλυτη διακριτική ευχέρεια του κάθε Διανομέα

Διαβάστε περισσότερα

H νέα C-Class. Μια κλάση πιο ψηλά.

H νέα C-Class. Μια κλάση πιο ψηλά. C-Class. H νέα C-Class. Μια κλάση πιο ψηλά. Δίνει τον ορισμό της προόδου και κυριαρχεί. Με αεροδυναμική που καταλύει την έννοια της αντίστασης. Βασισμένη σε ένα πλαίσιο που ακολουθεί μόνο τα υψηλότερα

Διαβάστε περισσότερα

NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO

NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO NV200 NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO XΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ Μαύρες εξωτερικές χειρολαβές Μαύροι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες Μαύροι προφυλακτήρες Μεγάλα τάσια τροχών Ζάντες ατσάλινες 14 µε ελαστικά 175/70

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MAZDA CX-5 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ EMOTION Ζάντες 17'' Μπροστά φώτα LED Cruise Control Ηλεκτρικά παράθυρα (Ε/Π) Εξυπνη υποβοήθηση πέδησης πόλης (SCBS) Tire Pressure Monitoring System (TPMS) Εξελιγμένο

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Τίποτα δεν περιορίζει το στυλ σας στο νέο Kia Picanto. Αυτό το εντυπωσιακό μικρό αυτοκίνητο, παρέχει επίπεδα τεχνολογίας και άνεσης που δεν

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση!

Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση! Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση! Οι επιλογές σας είναι οι εξής: Μπορείτε να περνάτε το χρόνο σας καθηλωμένοι στη στάση του λεωφορείου, μέσα στο μετρό, αναζητώντας θέση να παρκάρετε ή μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune Το eetle Dune Το eetle Cabriolet Dune Stage driving. Το eetle Dune και το eetle Cabriolet Dune μετατρέπουν τον δρόμο σε θεαματική πίστα, χάρη στις σπορ αναρτήσεις και το διευρυμένο μετατρόχιο αλλά και

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>>

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>> The new Kia Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>> Επαναπροσδιορίστε τη σκέψη σας! Διαγράψτε την παλιά νοοτροπία. Αποκτήστε την τελευταία έκδοση της οικογένειας του Kia Cee d. Το

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ KAI ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ KAI ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ KAI ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ NEO FIORINO NEO FIORINO NEO FIORINO 1.4 B EURO 6 1.4 B SX EURO 6 1.4 B SX EURO 6 CNG Επένδυση χώρου φόρτωσης (πλαϊνά) STD STD STD Υδραυλικό τιµόνι STD STD

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή Χρόνος Εικόνα Κωδικός Τοποθέτησης Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04

Περιγραφή Χρόνος Εικόνα Κωδικός Τοποθέτησης Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04 ΑΞΕΣΟΥΑΡ SPLASH SPORT Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Έτοιμη για βαφή, δεν απαιτεί προεργασία. 0,3h Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Έτοιμες για βαφή, δεν απαιτείται προεργασία. 0,5h Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04

Διαβάστε περισσότερα

ΝΙΚ. Ι. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. Press2017. Έτος Ιδρύσεως 1924

ΝΙΚ. Ι. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. Press2017. Έτος Ιδρύσεως 1924 ΝΙΚ. Ι. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. Έτος Ιδρύσεως 1924 Κεντρικό Κατάστημα Λεωφ. Αθηνών 169,10447 Αθήνα Τηλ. : 210 3479700 Fax. : 210 3477646 Κατάστημα Θεσσαλονίκης Μοναστηρίου 177-179 546 27 Θεσσαλονίκη Τηλ. : 2310

Διαβάστε περισσότερα

TO ΝΕΟ TOYOTA AYGO ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ «ΦΕΥΓΑΤΗ» ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.

TO ΝΕΟ TOYOTA AYGO ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ «ΦΕΥΓΑΤΗ» ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΝΕΟ TOYOTA TO ΝΕΟ TOYOTA AYGO ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ «ΦΕΥΓΑΤΗ» ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Κυλίνδρων, διάταξη Χωρητικότητα (cm3) 999 Διάμετρος x Διαδρομή (mm) 70x86.5 Βαλβίδες ανά κύλινδρο 4 Σχέση συμπίεσης 10.5:1

Αρ. Κυλίνδρων, διάταξη Χωρητικότητα (cm3) 999 Διάμετρος x Διαδρομή (mm) 70x86.5 Βαλβίδες ανά κύλινδρο 4 Σχέση συμπίεσης 10.5:1 Κινητήρας 1.0 Turbo 3 Cylinder 120 HP MT 4X2 Αρ. Κυλίνδρων, διάταξη 3 σε σειρά Χωρητικότητα (cm3) 999 Διάμετρος x Διαδρομή (mm) 70x86.5 Βαλβίδες ανά κύλινδρο 4 Σχέση συμπίεσης 10.5:1 Μέγιστη ισχύς σε kw

Διαβάστε περισσότερα

Ζάκυνθος 27/11/ 2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Ζάκυνθος 27/11/ 2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ζάκυνθος 27/11/ 2013 Αρ. πρωτ.: OIK 67868/8956 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Μάργαρη Ιωάννα Τηλ:

Διαβάστε περισσότερα

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωµα τροποποίησης των προδιαγραφών και του εξοπλισµού λόγω της εξελισσόµενης ανάπτυξης της παραγωγής. Τα χρώµατα και τα δείγµατα των διακοσµητικών του φυλλαδίου µπορεί

Διαβάστε περισσότερα

Νέα σειρά Porter. euro

Νέα σειρά Porter. euro Νέα σειρά Porter euro 6 euro 6 euro 6 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΧΥΣ* ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΡΟΠΗ* Νέος Κινητήρας Ο νέος κινητήρας MultiTech Euro 6 είναι η τέλεια απάντηση της Piaggio στον τομέα των βενζινοκίνητων οχημάτων επαγγελματικής

Διαβάστε περισσότερα

MP3 YOURBAN: ΚΟΜΨΟ, ΣΥΜΠΑΓΕΣ, ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗ

MP3 YOURBAN: ΚΟΜΨΟ, ΣΥΜΠΑΓΕΣ, ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗ MP3 YOURBAN LT MP3 YOURBAN MP3 YOURBAN: ΚΟΜΨΟ, ΣΥΜΠΑΓΕΣ, ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Hyundai i30. Fastback

Νέο Hyundai i30. Fastback Νέο Hyundai i30 Fastback Εξοπλισμός Ασφάλεια και Συστήματα Hyundai SmartSense TM Active Style Premium Distinctive Αερόσακοι μετωπικοί (2), πλευρικοί (2) & τύπου κουρτίνας (2) ESP & ABS VSM Σύστημα Συνεργασίας

Διαβάστε περισσότερα

MEET THE NEW VESPA GTS. DOYOUVESPA.COM

MEET THE NEW VESPA GTS. DOYOUVESPA.COM MEET THE NEW VESPA GTS. DOYOUVESPA.COM 300 IE ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΗ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΥΛ: Η VESPA GTS ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ. Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 300 cc, Ο ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΤΗ ΓΚΑΜΑ VESPA, ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού. Επίσηµος ιανοµέας... ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ Όνοµα Πωλητη... ΣΕΒΒΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ VSQ

Προσφορά Επιβατικού. Επίσηµος ιανοµέας... ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ Όνοµα Πωλητη... ΣΕΒΒΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ VSQ 1 Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) Κωδικός 014B 0258 0294 0440 0474 0475 0520 058U 0620 0682 0913 0919 0968 0B03 0B51 0B59 0K11 0L 0P75 0P76 0R05 0U01 0U10 0U60 0U77 0U98 Περιγραφή Βιβλίο "Χρήσης & Συντήρησης"

Διαβάστε περισσότερα

Media Information. Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αύγουστος 2012. 5-θ. 4-θ sedan. Station Wagon. D-65423 Rüsselsheim

Media Information. Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αύγουστος 2012. 5-θ. 4-θ sedan. Station Wagon. D-65423 Rüsselsheim Media Information Αύγουστος 2012 Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά 5-θ 4-θ sedan Station Wagon Adam Opel AG D-65423 Rüsselsheim media.opel.com Σελίδα 2 Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

Created in Barcelona.

Created in Barcelona. SEAT Mii. Created in Barcelona. 1953. Το πρώτο SEAT βγαίνει από τη γραμμή παραγωγής της Βαρκελώνης και μια ολόκληρη χώρα αρχίζει να μετακινείται. Πάνω από 60 χρόνια μετά, μετακινούμε ανθρώπους σε όλο τον

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder.

Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder. Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder. Κορυφαία ισχύς για υψηλές απαιτήσεις. Το Arocs Loader και το Arocs Grounder. Για ιδιαίτερα υψηλό ωφέλιμο φορτίο και ακραία φορτία. Με το Arocs Loader και το

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΝΕΟ ACTYON SPORTS ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ

ΤΟ ΝΕΟ ACTYON SPORTS ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΟ ΝΕΟ ACTYON SPORTS ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ Ένας νέος ισχυρότερος κινητήρας, δυναμική σχεδίαση και μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου, είναι μόνο μερικά από τα πλεονεκτήματα του νέου SUT της SsangYong. Το νέο Actyon

Διαβάστε περισσότερα

Κινητήρας Διαστάσεις

Κινητήρας Διαστάσεις MAZDA2 Επίπεδα Εξοπλισμού Τεχνικά Χαρακτηριστικά EMOTION CHALLENGE ATTRACTION Κινητήρας G75 Χωρητικότητα 1.496 1.496 1.496 1.496 /AT G115 Μέγιστη Ισχύς [kw (PS) / rpm] 55 (75) / 6,000 66 (90) / 6,000 66

Διαβάστε περισσότερα

επιβατικού αυτοκινήτου και ενός 1. ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

επιβατικού αυτοκινήτου και ενός 1. ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΚΙΝΗΣΗΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ-ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ Κ.Α. : 30.7132.001 Πληροφορίες: Χρήστος Σιδηρόπουλος

Διαβάστε περισσότερα

NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO XΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO XΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑ NV200 NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO XΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ Μαύρες εξωτερικές χειρολαβές Μαύροι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες Μαύροι προφυλακτήρες Μεγάλα τάσια τροχών Ζάντες ατσάλινες 14 µε ελαστικά 175/70

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Η BMW τόλμησε και μετονόμασε την ανοικτή έκδοση, την Coupe και την Gran Coupe, της σειράς 3, σε σειρά 4 το 2013. Η ιστορική αυτή επιλογή, μόνο σαν θετική μπορεί να κριθεί, μιας

Διαβάστε περισσότερα

Τα επίπεδα εξοπλισμού και τα προαιρετικά χαρακτηριστικά εξοπλισμού ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εκάστοτε αγορά ή τις κατά τόπους νομικές

Τα επίπεδα εξοπλισμού και τα προαιρετικά χαρακτηριστικά εξοπλισμού ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εκάστοτε αγορά ή τις κατά τόπους νομικές Τα επίπεδα εξοπλισμού και τα προαιρετικά χαρακτηριστικά εξοπλισμού ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εκάστοτε αγορά ή τις κατά τόπους νομικές απαιτήσεις. Τα στοιχεία που παρέχονται στο παρόν έντυπο

Διαβάστε περισσότερα