Κάμερα Ασφαλείας 12MP Οδηγίες χρήσης

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Κάμερα Ασφαλείας 12MP Οδηγίες χρήσης"

Transcript

1 Κάμερα Ασφαλείας 12MP Οδηγίες χρήσης

2 Αισθητήρας φωτός Μπλε-κόκκινο LED Υπέρυθρος φωτισμός Φακός Αισθητήρας κίνησης Πλευρικοί αισθητήρες Κλείδωμα Σύνδεση μετασχηματιστή Κάρτα μνήμης Μπαταρίες Σύνδεση TV Διακόπτης ΟΝ-OFF-TEST

3 Μπαταρίες Προσοχή στην πολικότητα 1.1 Γενική περιγραφή Η κάμερα είναι μια κάμερα παρακολούθησης, μια κάμερα παρακολούθησης δηλαδή που λειτουργεί αυτόματα. Μπορεί να ενεργοποιηθεί μόλις ανιχνεύσει κίνηση από άνθρωπο (ή ζώο) σε μία συγκεκριμένη περιοχή ενδιαφέροντος (ROI) που παρακολουθείται από ένα υπερ-ευαίσθητο παθητικό αισθητήρα υπερύθρων (PIR) και στη συνέχεια αυτόματα αποθηκεύει φωτογραφίες υψηλής ποιότητας (μέχρι 12MP) ή καταγράφει βίντεο ποιότητας VGA. Βγάζει έγχρωμες φωτογραφίες ή βίντεο κάτω από επαρκή φωτισμό. Όσο βρίσκεται στο σκοτάδι τα ενσωματωμένα LED υπερύθρων λειτουργούν σαν φακός και η κάμερα βγάζει καθαρές φωτογραφίες ή βίντεο (μονόχρωμα) Είναι εύκολη στη χρήση. Επειδή υπάρχει η έγχρωμη οθόνη 2.36 LCD πάνω στην κάμερα. Είναι ανθεκτική στο νερό και το χιόνι καθώς και σε κάθε άλλη εξωτερική χρήση. Επιπλέον η κάμερα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν μια φορητή φωτογραφική μηχανή. 1.2 Διεπαφές κάμερας Η κάμερα έχει τις ακόλουθες διεπαφές Ε/Ε: σύνδεση USB, SD κάρτα μνήμης, έξοδο τηλεόρασης και εξωτερική τροφοδοσία DC. Θα σας πάρει λίγη ώρα να εξοικειωθείτε με τα συστήματα ελέγχου της κάμερας και τις ενδείξεις. Είναι χρήσιμο να σημειώσετε αυτό το κομμάτι και να επιστρέφετε συχνά κατά τη διάρκεια της ανάγνωσης του εγχειριδίου.

4 Κουμπώστε πρώτα εδώ, με προσοχή Οθόνη Βίδα σύνδεσης Πλήκτρα Επαφές ρεύματος Θέσεις μπαταριών Πλοήγηση Πιέστε το UP ή το DOWN για να επιλέξετε και να μαρκάρετε ένα στοιχείο του μενού ή πιέστε LEFT ή RIGHT για να επιλέξετε την ρύθμιση αυτή και στη συνέχεια πιέστε ΟΚ για να την επιβεβαιώσετε. 1.6 Υποστηριζόμενα format Κατηγορία Φωτογραφία Video Τύπος αρχείων Format JPG AVI FAT16 ή FAT12 Μερικές σημαντικές σημειώσεις. Δεν πρέπει να ανησυχείτε για το σύστημα αρχείων της κάμερας εκτός κι αν έχετε πρόβλημα ανάγνωσης της κάρτας SD από τον υπολογιστή σας ή από άλλο εξοπλισμό. Αν συμβεί αυτό απλά διαμορφώστε την κάρτα SD στην κάμερα ή στον υπολογιστή και στη συνέχεια εισάγετε την ξανά στην κάμερα για χρήση.

5 2. Προειδοποιήσεις Η τάση λειτουργίας της κάμερας είναι 6V. Η κάμερα εφοδιάζεται με τέσσερις ή οκτώ μπαταρίες τύπου ΑΑ. Εισάγετε τις μπαταρίες με τη σωστή διάταξη πολικότητας Ξεκλειδώστε την προστασία εγγραφής της κάρτας SD Εισάγετε την κάρτα SD με το διακόπτη της κάμερας γυρισμένο στη θέση OFF πριν την χρησιμοποιήσετε. Η κάμερα δεν έχει εσωτερική μνήμη για αποθήκευση φωτογραφιών. Αν δεν υπάρχει κάρτα SD τοποθετημένη η κάμερα θα απενεργοποιηθεί αυτόματα μετά ένα συνεχόμενο ηχητικό σήμα. Μην αφαιρείτε την κάρτα SD όταν η κάμερα είναι στη θέση ON. Συνίσταται η διαμόρφωση της κάρτας SD από την ίδια την κάμερα πριν τη χρήση. Η κάμερα θα μπει σε λειτουργία USB όταν συνδεθεί μέσω USB με κάποιον υπολογιστή. Σε αυτή την περίπτωση οι λειτουργίες της κάρτας μετατρέπονται σε αφαιρούμενο δίσκο. Στη λειτουργία ΤΕΣΤ η κάμερα θα κλείσει αυτόματα μετά από 3 λεπτά αν δεν διενεργείται καμία δραστηριότητα. Ενεργοποιήστε τη ξανά αν θέλετε να συνεχίσετε την εργασία σας με το χειριστήριο. Εξασφαλίστε επαρκή τροφοδότηση με ρεύμα όταν κάνετε την αναβάθμιση λογισμικού. Αν οποιοδήποτε σφάλμα συμβεί τότε από ακατάλληλο χειρισμό η κάμερα θα σταματήσει να λειτουργεί. Η διαδικασία αναβάθμισης ακυρώνει την εγγύηση του προϊόντος.

6 3.1 Παροχή ρεύματος 3. Εύκολη λειτουργία. Για την επαρκή τροφοδότηση της κάμερας με ρεύμα απαιτούνται 4 ή 8 μπαταρίες τύπου ΑΑ. Ανοίξτε το κάτω καπάκι. Βεβαιωθείτε ότι ο διακόπτης βρίσκεται στη θέση OFF, τραβήξτε έξω τη θήκη των μπαταριών με προσοχή. Γεμίστε τη θήκη σύμφωνα με τις ενδείξεις πολικότητας που φαίνονται παρακάτω. Σπρώξτε μέσα ξανά τη θήκη μέχρι να κουμπώσει. Προτείνονται αλκαλικές μπαταρίες ΑΑ ή εναλλακτικά επαναφορτιζόμενες μπαταρίες υψηλής διάρκειας NiMH. Όταν οι μπαταρίες εξαντλούνται η κάμερα αυτόματα θα κλείσει μετά από δύο ηχητικά σήματα. Αλλάξτε τις μπαταρίες εγκαίρως. 3.1 Τοποθετήστε την κάρτα SD Ανοίξτε το κάτω καπάκι. Εισάγετε την κάρτα SD στη θυρίδα της. Θυμηθείτε πως η κάρτα SD μπορεί να τοποθετηθεί μόνο προς τη μία κατεύθυνση. Βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε τοποθετήσει το διακόπτη της κάρτας στη θέση LOCK αλλιώς η κάμερα δε θα λειτουργήσει σωστά. 3.2 Ενεργοποίηση και λειτουργία ΟΝ Πριν την ενεργοποιήσετε δώστε προσοχή στα παρακάτω: 1. Αποφύγετε θερμοκρασιακές και κινητικές διαταραχές εμπρός από την κάμερα όπως κάποιο μεγάλο φύλλο, κουρτίνα, air condition, έξοδος καμινάδας ή άλλη πηγή θερμότητας για να μην έχετε κίνδυνο εσφαλμένης ενεργοποίησης. 2. Το ύψος από το έδαφος για την τοποθέτηση της κάμερας είναι ανάλογο του χώρου καταγραφής. Γενικά προτείνονται 1-2 μέτρα. Γυρίστε το διακόπτη στη θέση ΟΝ για να ενεργοποιήσετε την κάμερα. Πριν μπείτε στη λειτουργία ΟΝ μπορείτε να προσαρμόσετε το στόχο της κάμερας με το δείκτη laser. Σχετικές πληροφορίες στο 4.3. Μετά την ενεργοποίηση της κάμερας, η ένδειξη κίνησης LED (κόκκινο) θα αρχίσει να αναβοσβήνει για περίπου 10s. Το 10s είναι ένα χρόνος ασφαλείας πριν την αυτόματη λήψη φωτογραφιών ή βίντεο, π.χ. για το κλείσιμο και κλείδωμα του κάτω καλύμματος, για την τοποθέτηση της κάμερας σε ένα δέντρο και να απομακρυνθείτε. Η κάμερα θα τραβάει φωτογραφίες ή βίντεο αυτόματα ανάλογα με τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις ή τις τελευταίες προσαρμοσμένες ρυθμίσεις. 3.3 Λειτουργία TEST Σύρετε το διακόπτη λειτουργίας στη θέση TEST για να τεθεί σε λειτουργία TEST. Υπάρχουν ορισμένες λειτουργίες στη λειτουργία TEST: Προσαρμοσμένες ρυθμίσεις, χειροκίνητη φωτογράφιση, προεπισκόπηση εικόνων.

7 3.3.1 Προσαρμοσμένες ρυθμίσεις Πατήστε MENU για να μπείτε στο μενού ρυθμίσεων. Η κάμερα μπορεί να τεθεί υπό έλεγχο για να προσαρμόσετε χειροκίνητα τις ρυθμίσεις της μηχανής που εμφανίζονται στην οθόνη LCD της κάμερας ή εξωτερική οθόνη τηλεόρασης. Οι λεπτομερείς εργασίες θα περιγραφούν στο κεφάλαιο "Advanced Operations". Λειτουργία μενού Μπορείτε να μπείτε στο MENU πιέζοντας το ανάλογο πλήκτρο. Στη συνέχεια η πλοήγηση γίνεται από τα βέλη ΠΑΝΩ και ΚΑΤΩ ενώ η επιλογή της εκάστοτε ρύθμισης επιλέγεται με το ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΞΙΑ και επικυρώνεται με το ΟΚ. ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν δεν πιέσετε το ΟΚ η επιλογή δεν καταχωρείται! Χειροκίνητη λήψη Μπορείτε να πιέσετε RIGHT (ΔΕΞΙΑ) για να βγάλετε χειροκίνητα φωτογραφία ή να τραβήξετε βίντεο Αναπαραγωγή εικόνων ή βίντεο Υπάρχουν δύο τρόποι για να προβάλετε τις ληφθείσες εικόνες ή βίντεο: 1. Στην LCD οθόνη της φωτογραφικής μηχανής 2. Να παρακολουθήσετε στην τηλεόραση που συνδέεται με την κάμερα με το καλώδιο τηλεόρασης. Πατήστε OK για να δείτε τις εικόνες, η τελευταία εικόνα θα εμφανιστεί στην οθόνη LCD της κάμερας ή της τηλεόρασης. Πατήστε UP για να δείτε την προηγούμενη εικόνα και πατήστε το πλήκτρο DOWN για την επόμενη. Πατήστε ΔΕΞΙΑ για να αρχίσει η αναπαραγωγή του βίντεο. Οι λεπτομερείς ενέργειες, όπως διαγραφή εικόνων ή βίντεο, θα περιγραφούν στο κεφάλαιο "Advanced Operations" κεφάλαιο. 3.4 Απενεργοποίηση Σύρετε το διακόπτη λειτουργίας στη θέση OFF για να απενεργοποιήσετε τη φωτογραφική μηχανή. Παρακαλώ σημειώστε ότι ακόμη και στην κατάσταση εκτός λειτουργίας, η κάμερα καταναλώνει ακόμα ορισμένα επίπεδα ισχύος σε επίπεδα μα. Ως εκ τούτου, παρακαλούμε να αφαιρέσετε την μπαταρία, αν η κάμερα δεν θα χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ένας ακόμη λόγος για να αφαιρέσετε τη μπαταρία είναι η διαρροή υγρών μπαταρίας που απευθείας καταστρέφουν την κάμερα και ακυρώνουν την εγγύηση. Η μετακίνηση του διακόπτη στη θέση ON θα ρυθμίσετε τη συσκευή στο Αυτόματο

8 Λειτουργία λήψης με Υπέρυθρες. Υπάρχει χρόνος αναμονής περίπου 10 δευτερόλεπτα πριν το σύστημα προσαρμοστεί σε αυτόν τον τρόπο, και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου η κόκκινη λυχνία LED θα αναβοσβήνει διαρκώς. Μετά από αυτό, το φως σβήνει και η φωτογραφική μηχανή μπορεί να αρχίσει να παίρνει εικόνες από την κινητική ενεργοποίηση. Όταν η συσκευή βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση, δεν υπάρχει ανάγκη για τυχόν χειροκίνητες εργασίες, και η κάμερα θα λειτουργεί αυτόματα κάνοντας λήψη φωτογραφιών ή βιντεοσκόπηση σε θέματα όπως τα ζώα, πρόσωπα, ή τα αυτοκίνητα που εισέρχονται σε συγκεκριμένο εύρος πεδίου. Το χρονικό διάστημα, ο αριθμός των φωτογραφιών ή του χρόνου εγγραφής μπορεί να ρυθμιστεί πριν από την φωτογραφική μηχανή όταν τίθεται σε λειτουργία. Η κάμερα θα ενεργοποιηθεί αυτόματα όταν τα υποκείμενα (Ζώα, τα άτομα ή τα αυτοκίνητα), εισέρχονται στην περιοχή που καλύπτεται από τους "πλευρικούς PIR" στα αριστερά και δεξιά. Τότε θα βγάλετε φωτογραφίες ή θα ξεκινήσετε βιντεοσκόπηση από τη στιγμή που τα θέματα βρεθούν στην περιοχή του «PIR». Αν τα υποκείμενα εισέρχονται στην περιοχή του «PIR» άμεσα, η κάμερα θα τεθεί σε λειτουργία αμέσως. Αν τα υποκείμενα εγκαταλείπουν το εύρος του «PIR», η κάμερα θα απενεργοποιηθεί αυτόματα μετά από ένα λίγο. Πλευρικά PIR, τα πλεονεκτήματα: Γενικά η κάμερα υπερύθρων για εξοικονόμηση ενέργειας, χρησιμοποιεί μόνο τους αισθητήρες PIR ενώ το φωτογραφικό τμήμα είναι κλειστό. Οταν το PIR ανιχνεύει κίνηση, θα αρχίσει ανοίγει την παροχή ρεύματος στα μέρη της φωτογραφικής. Η κάμερα χρειάζεται 1 δευτερόλεπτο για να δώσει την ισχύ αυτή στο φακό. Όταν κάτι περάσει γρήγορο, η φωτογραφική θα ενεργοποιηθεί αλλά δε θα υπάρχει πλέον το αίτιο εμπρός στο φακό. Τα PIR προετοιμασίας μπορεί να λύσουν το πρόβλημα αυτό. Το οπτικό πεδίο είναι , ένα πολύ ευρύ φάσμα σε σχέση με το φακό της κάμερας. Έτσι πριν βρεθούν εμπρός στο φακό, η κάμερα είναι έτοιμη να τα καταγράψει.

9 4 Προηγμένες Λειτουργίες Από τις βασικές λειτουργίες της κάμερας στο προηγούμενο κεφάλαιο, γνωρίζουμε ότι η κάμερα έχει τρεις βασικές καταστάσεις λειτουργίας: 1. Κατάσταση εκτός λειτουργίας: διακόπτης λειτουργίας στη θέση OFF. 2. ON mode: διακόπτης λειτουργίας στη θέση ON. 3. Λειτουργία TEST: διακόπτης ισχύος βρίσκεται στη θέση δοκιμής. Στους παραπάνω τρεις τρόπους, ο τρόπος λειτουργίας OFF είναι η καθορισμένη ως ασφαλής λειτουργία κατά την αντικατάσταση της κάρτας SD ή των μπαταριών και τη μεταφορά της φωτογραφικής μηχανής. Αυτό το κεφάλαιο εξηγεί τις προηγμένες λειτουργίες για την προσαρμογή των ρυθμίσεων της κάμερας. Οι ρυθμίσεις μπορούν να προσαρμοστούν στη λειτουργία TEST και το τηλεχειριστήριο είναι απαραίτητο. 4.1 Ρυθμίσεις Μενού Για να δείτε το μενού των ρυθμίσεων της κάμερας, πατήστε το MENU σε κατάσταση TEST (που ονομάζεται μενού των ρυθμίσεων του παρόντος κεφαλαίου). Το μενού των ρυθμίσεων θα εμφανιστεί στην οθόνη LCD της κάμερας ή την εξωτερική οθόνη τηλεόρασης. Υπάρχουν δεκαεπτά στοιχεία του μενού ρυθμίσεων για την SG550M: Ρύθμιση Camera Mode Format SD Card Photo Size Video Size Set Clock Photo Burst Video Length Interval Sense Level Επιλέξτε μεταξύ βίντεο ή φωτογραφίας Περιγραφή Διαμορφώστε την κάρτα SD. Όλες οι φωτογραφίες και τα βίντεο θα διαγραφούν. Επιλέξτε την ανάλυση των φωτογραφιών (πχ 5ΜΡixels) Επιλέξτε την ανάλυση του βίντεο (πχ 640Χ480 VGA) Ρυθμίστε την ώρα και την ημερομηνία Επιλέξτε το πλήθος των συνεχόμενων φωτογραφιών που θα λαμβάνει η κάμερα. Επιλέξτε τη διάρκεια του κάθε κλιπ βίντεο που θα τραβάει η κάμερα. Επιλέξτε το χρόνο που θα μεσολαβεί κατ ελάχιστον από λήψη σε λήψη. Κατά τη διάρκεια του χρόνου αυτού η κάμερα είναι ανενεργή. Ρυθμίστε το επίπεδο ευαισθησίας του αισθητήρα. Υπάρχουν τρία επίπεδα LOW, NORMAL και HIGH. Όσο υψηλότερο τόσο πιο εύκολα θα ενεργοποιείται η κάμερα με κίνηση. Προτείνεται η επιλογή του NORMAL. Η ευαισθησία του αισθητήρα PIR είναι σχετική με τη θερμοκρασία, καθώς υψηλές θερμοκρασίες

10 οδηγούν σε μεγαλύτερη ευαισθησία. Time Stamp Timer Password Default Set Ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε τη χρονοσφραγίδα των φωτογραφιών Η κάμερα μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να λειτουργεί συγκεκριμένη περίοδο της ημέρας ενώ όλη την υπόλοιπη παραμένει ανενεργή. (πχ από 10μμ ως 10πμ) Για λόγους ασφαλείας βάλτε κωδικό κάθε φορά που θα μπαίνετε στη λειτουργία TEST. Ο προκαθορισμένος αριθμός είναι Μπορείτε να επιλέξετε OFF για απενεργοποίηση της λειτουργίας αυτής. Επαναφέρει όλες τις ρυθμίσεις στις προκαθορισμένες του κατασκευαστή Προκαθορισμένες ρυθμίσεις Setting Items Default Options Submenu Camera Mode Photo Video Format Enter Yes, No Photo Size 12M Pixel 5M Pixel Video Size Set Clock Enter Adjust Clock Side PIR ON OFF Photo Burst 1 Photo 2 Photo, 3 Photo Video Length Avi 10 sec Avi 5 60 sec Video Sound On Off Interval 1 Min 5 60 seconds, 1-60 min Sense Level Normal High, Low Timer Off On Start, Stop (00:00 23:59) Password OFF ON Default Set Γενικές Ρυθμίσεις Τα βήματα που πραγματοποιούν είναι κατάλληλα για τα ακόλουθα στοιχεία μενού: Camera Mode, Photo Size, Video Size, Photo Burst, Video Length, Interval, Sense Level, Timer

11 4.1.3 Λειτουργία κάμερας Υπάρχουν δύο τρόποι για να ρυθμίσετε τη λειτουργία φωτογραφικής μηχανής: 1. Μέσω πλήκτρου συντόμευσης 2. Μέσω του μενού ρυθμίσεων. 1. Πλήκτρο συντόμευσης: Πατήστε UP για να ρυθμίσετε τη λειτουργία της κάμερας, σε βίντεο ή πιέστε προς τα κάτω για να ορίσετε λειτουργία κάμερας, ως φωτογραφίες στην απεικόνιση των πληροφοριών στη λειτουργία TEST. 2. Ρύθμιση μενού: Το παρακάτω δείχνει πώς να ρυθμίσετε λειτουργία κάμερας σε βίντεο, με την προϋπόθεση ότι η προηγούμενη επιλογή ήταν Φωτογραφία: β) ΠΑΝΩ ή ΚΑΤΩ για να επιλέξετε το Camera Mode. γ) Πατήστε ΑΡΙΣΤΕΡΑ ή ΔΕΞΙΑ για να επιλέξετε το βίντεο. δ) Πατήστε ΟΚ για να αποθηκεύσετε την τρέχουσα ρύθμιση και η επιλογή θα είναι υπογραμμισμένη. ε)πατήστε MENU για να ακυρώσετε την ρύθμιση και να επιστρέψετε στην εμφάνιση πληροφοριών Διαμόρφωση της SD-Card Το σύστημα θα διαγράψει όλες τις εικόνες ή βίντεο που έχουν αποθηκευτεί στην κάρτα SD μετά από τη μορφοποίηση γι αυτό βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει ένα αντίγραφο ασφαλείας των σημαντικών δεδομένων. β) ΠΑΝΩ ή ΚΑΤΩ για να επιλέξετε Format.

12 γ) Πατήστε OK για να επιλέξετε το Enter για να μπείτε στο υπομενού. δ) Πατήστε ΑΡΙΣΤΕΡΑ ή ΔΕΞΙΑ για να επιλέξετε YES. Το YES, θα επισημανθεί. ε) Πατήστε OK για να ξεκινήσει η διαμόρφωση της SD-card. Κατά τη διάρκεια της μορφοποίησης, η οθόνη θα εμφανίσει ένα μήνυμα "Παρακαλώ περιμένετε", όπως παρακάτω. Πατήστε MENU για να ακυρώσετε την ρύθμιση και να επιστρέψετε στην εμφάνιση πληροφοριών. PLEASE WAIT! Μέγεθος φωτογραφίας Το παρακάτω δείχνει πώς να ρυθμίσετε μέγεθος 5M Pixel υπό τον όρο ότι η προηγούμενη επιλογή, είναι 12M Pixel: β) ΠΑΝΩ ή ΚΑΤΩ για να επιλέξετε Photo Size. γ) Πατήστε ΑΡΙΣΤΕΡΑ ή ΔΕΞΙΑ για να επιλέξετε 5M Pixel. δ) Πατήστε ΟΚ για να αποθηκεύσετε την τρέχουσα ρύθμιση και η επιλογή θα είναι μη επιλεγμένη. Πατήστε MENU για να ακυρώσετε την ρύθμιση και να επιστρέψετε στην εμφάνιση πληροφοριών Μέγεθος βίντεο Το παρακάτω δείχνει πώς να ρυθμίσετε το μέγεθος οθόνης στα με την προϋπόθεση ότι η προηγούμενη επιλογή, είναι στα : β) ΠΑΝΩ ή ΚΑΤΩ για να επιλέξετε το Video Size. γ) Πατήστε ΑΡΙΣΤΕΡΑ ή ΔΕΞΙΑ για να επιλέξετε δ) Πατήστε ΟΚ για να αποθηκεύσετε την τρέχουσα ρύθμιση και η επιλογή θα είναι un-τόνισε. Πατήστε MENU για να ακυρώσετε την ρύθμιση και να επιστρέψετε στην εμφάνιση πληροφοριών Ημερομηνία και ώρα Ρύθμιση Η μορφή ημερομηνίας είναι μήνας / ημέρα / έτος, τη μορφή της ώρας είναι η ώρα: λεπτό: δευτερόλεπτο. Η ισχύουσα τιμή για το έτος είναι μεταξύ 2006 και Νοείται ότι η ημερομηνία και την ώρα που χρειάστηκε να οριστεί σε 15 του Νοεμβρίου 2007 καθώς και 10:30, οι ενέργειες αυτές είναι οι εξής: β) ΠΑΝΩ ή ΚΑΤΩ για να επιλέξετε το Set Clock γ) Πατήστε OK για να τεθεί σε υπομενού. δ) Πατήστε ΑΡΙΣΤΕΡΑ ή ΔΕΞΙΑ για να επιλέξετε το στοιχείο, πατήστε τα πλήκτρα UP ή DOWN για να αλλάξετε την τιμή. ε) Πατήστε OK για να αποθηκεύσετε όλες τις τρέχουσες ρύθμιση και να επιστρέψετε στο info εμφάνιση. Πατήστε MENU για να ακυρώσετε την ρύθμιση και να επιστρέψετε στην εμφάνιση πληροφοριών Ριπή Φωτογραφιών Το παρακάτω δείχνει πώς να σκάσει η φωτογραφία σε 3 φωτογραφιών, με την προϋπόθεση ότι η προηγούμενη επιλογή είναι 1 Φωτογραφία: β) ΠΑΝΩ ή ΚΑΤΩ για να επιλέξετε Photo Burst. γ) Πατήστε ΑΡΙΣΤΕΡΑ ή ΔΕΞΙΑ για να επιλέξετε 3 εικόνες. δ) Πατήστε ΟΚ για να αποθηκεύσετε την τρέχουσα ρύθμιση και η επιλογή θα είναι un-τόνισε. Πατήστε MENU για να ακυρώσετε την ρύθμιση και να επιστρέψετε στην εμφάνιση πληροφοριών.

13 4.1.9 Διάρκεια βίντεο Πατήστε ΑΡΙΣΤΕΡΑ ή ΔΕΞΙΑ για να μειώνει ή να αυξάνει την τιμή κατά 1 δευτερόλεπτο. Το παρακάτω δείχνει πώς να ρυθμίσετε το μήκος βίντεο σε 5 δευτερόλεπτα με την προϋπόθεση ότι η προηγούμενη τιμή είναι 10 δευτερόλεπτα: β) ΠΑΝΩ ή ΚΑΤΩ για να επιλέξετε Video Length. γ) Πατήστε ΑΡΙΣΤΕΡΑ ή ΔΕΞΙΑ για να μειώσετε ή να αυξήσει σε 5 δευτερόλεπτα. δ) Πατήστε ΟΚ για να αποθηκεύσετε την τρέχουσα ρύθμιση και η επιλογή θα είναι un-τόνισε. Πατήστε MENU για να ακυρώσετε την ρύθμιση και την έξοδο Ορισμός χρονικού διαστήματος Πατήστε ΑΡΙΣΤΕΡΑ ή ΔΕΞΙΑ για να μειώσετε ή να αυξήσετε την τιμή κατα 5 δεύτερα ή 1 λεπτό. Το παρακάτω δείχνει πώς να ρυθμίσετε το χρονικό διάστημα ενεργοποίησης έως 5 λεπτά υπό την προϋπόθεση ότι η προηγούμενη τιμή είναι 1 λεπτό. β) ΠΑΝΩ ή ΚΑΤΩ για να επιλέξετε το Interval. γ) Πατήστε ΑΡΙΣΤΕΡΑ ή ΔΕΞΙΑ για να μειώσετε ή να αυξήσει σε 5 λεπτά. δ) Πατήστε ΟΚ για να αποθηκεύσετε την τρέχουσα ρύθμιση και η επιλογή θα είναι μη-τονισμένη. Πατήστε MENU για να ακυρώσετε την ρύθμιση και να επιστρέψετε στην εμφάνιση πληροφοριών Ευαισθησία PIR Συνιστάται η χρήση σε κανονική λειτουργία. Το παρακάτω δείχνει πώς να ρυθμίσετε την ευαισθησία PIR σε χαμηλή υπό τον όρο ότι η προηγούμενη επιλογή είναι η Κανονική. β) ΠΑΝΩ ή ΚΑΤΩ για να επιλέξετε το Sense Level. γ) Πατήστε ΑΡΙΣΤΕΡΑ ή ΔΕΞΙΑ για να επιλέξετε Χαμηλή. δ) Πατήστε ΟΚ για να αποθηκεύσετε την τρέχουσα ρύθμιση και η επιλογή θα είναι μη-τονισμένη. ε)πατήστε MENU για να ακυρώσετε την ρύθμιση και να επιστρέψετε στην εμφάνιση πληροφοριών Πλευρικοί αισθητήρες β) ΠΑΝΩ ή ΚΑΤΩ για να επιλέξετε το Side PIR. γ) Πατήστε ΑΡΙΣΤΕΡΑ ή ΔΕΞΙΑ για να επιλέξετε ON ή OFF. δ) Πατήστε ΟΚ για να αποθηκεύσετε την τρέχουσα ρύθμιση και η επιλογή θα είναι μη-τονισμένη. ε)πατήστε MENU για να ακυρώσετε την ρύθμιση και να επιστρέψετε στην εμφάνιση πληροφοριών.

14 Ορισμός χρονοδιακόπτη Παρακαλώ σημειώστε ότι η ώρα έναρξης και λήξης είναι αποτελεσματικά μόνον όταν το χρονόμετρο έχει οριστεί ως Ναι. Υπό την προϋπόθεση ότι η κάμερα θα πρέπει να εργαστεί από 08:00 ως 17:00, τα βήματα είναι ως εξής: β) ΠΑΝΩ ή ΚΑΤΩ για να επιλέξετε το Timer. γ) Πατήστε ΑΡΙΣΤΕΡΑ ή ΔΕΞΙΑ για να επιλέξετε ΟΝ. δ) Πατήστε OK για να μπείτε στο υπομενού. Πατήστε MENU για να ακυρώσετε την ρύθμιση και να επιστρέψετε στην εμφάνιση πληροφοριών. ε) Πατήστε ΑΡΙΣΤΕΡΑ ή ΔΕΞΙΑ για να επιλέξετε το στοιχείο, πατήστε τα πλήκτρα UP ή DOWN για να αλλάξετε την τιμή. στ) Πατήστε OK για να αποθηκεύσετε όλες τις τρέχουσες ρυθμίσεις και η επιλογή θα είναι μητονισμένη. Πατήστε MENU για να επιστρέψετε στο προηγούμενο μενού.

15 Σειριακός αριθμός σε φωτογραφία Μπορείτε να επιλέξετε αν θα αποτυπώνεται ο αύξων αριθμός της συσκευής πάνω στην κάθε φωτογραφία σε συνδυασμό με την εμφάνιση της ώρας λήψης και της επικρατούσας θερμοκρασίας στο χώρο εκείνη τη στιγμή. Πιέστε το MENU και στη συνέχεια με το ΠΑΝΩ ή ΚΑΤΩ επιλέξτε το Serial NO. Και στη συνέχεια με το ΔΕΞΙΑ ή ΑΡΙΣΤΕΡΑ επιλέξτε μεταξύ του ΟΝ και του OFF και πατήστε το ΟΚ. Αν επιλέξετε το ΟΝ και πιέσετε το ΟΚ,θα μεταβείτε στην επόμενη οθόνη οπου θα καθορίσετε τον σειριακό αριθμό της επιλογής σας Περιοδική λήψη Μπορείτε να επιλέξετε αν η μηχανή θα αποτυπώνει μια φωτογραφία σε τακτική βάση, ανεξαρτήτως της κίνησης που θα αντιληφθεί. Για παράδειγμα μπορείτε να επιλέξετε να τραβάει μία φωτογραφία κάθε μία ώρα. Πιέστε MENU και στη συνέχεια με το ΠΑΝΩ ή ΚΑΤΩ μεταβείτε στην επιλογή Periodic Interval Set και με τα βέλη ΔΕΞΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ επιλέξτε το ΟΝ ή το OFF και πιέστε ΟΚ. Αν επιλέξετε το ΟΚ η κάμερα θα μπει στο υπομενού που ορίζει τον χρόνο μεταξύ των λήψεων. Εναλλακτικά πιέστε MENU για επιστροφή στην αρχική οθόνη Πλευρικοί αισθητήρες PIR Σε γενικό κανόνα οι πλευρικοί αισθητήρες είναι ενεργοποιημένοι. Για να απενεργοποιήσετε τους αισθητήρες, πιέστε MENU, και με τα πλήκτρα ΠΑΝΩ ή ΚΑΤΩ μεταβείτε στην επιλογή Side PIR και με το ΔΕΞΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ επιλέξτε ΟΝ ή OFF Χρονοσφραγίδα Οι χρονοσφραγίδες χρησιμοποιούνται για να δείξουν την ώρα λήψης της φωτογραφίας ή του βίντεο. Σε ορισμένα μοντέλα στη χρονοσφραγιδα αποτυπώνεται και η θερμοκρασία περιβάλλοντος. Για ενεργοποίηση πιέστε MENU, με τα πλήκτρα ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ μεταβείτε στην επιλογη «Time Stamp» και με το ΔΕΞΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ επιλέξτε ΟΝ ή OFF και πιέστε ΟΚ. Εναλλακτικά πιέστε MENU για επιστροφή στην αρχική οθόνη.

16 Εισαγωγή κωδικού πρόσβασης Αν η ρύθμιση κωδικού πρόσβασης έχει επιλεγεί ως ΟΝ μετά την ενεργοποίηση της κάμερας, στην οθόνη LCD της φωτογραφικής μηχανής, θα ζητηθεί να εισάγετε τον κωδικό πρόσβασης. Ο προεπιλεγμένος κωδικός πρόσβασης είναι Παρακαλώ πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο. Μπορεί να αλλάξει με τις ακόλουθες ενέργειες: β) ΠΑΝΩ ή ΚΑΤΩ για να επιλέξετε Password.. γ) Πατήστε ΑΡΙΣΤΕΡΑ ή ΔΕΞΙΑ για να επιλέξετε Ενεργοποίηση. δ) Πατήστε OK για να μπείτε στο υπομενού. ε) Υπάρχουν τρεις είσοδοι για τους κωδικούς: νέος, παλιός και επιβεβαίωση του κωδικού πρόσβασης, πατήστε το πλήκτρο # για εναλλαγή μεταξύ κάθε εισόδων. Πατήστε αριθμητικά πλήκτρα για να πληκτρολογήσετε τα ψηφία. Πατήστε UP για να διαγράψετε. στ) Εισαγωγή στο OK για να αποθηκεύσετε όλες τις τρέχουσες ρύθμιση και να επιστρέψετε στην εμφάνιση πληροφοριών. Εάν οι είσοδοι είναι κενές, ο κωδικός πρόσβασης δεν θα αλλάξει! Αν πληκτρολογήσετε σωστά, ο νέος κωδικός πρόσβασης έχει ρυθμιστεί. Στην οθόνη LCD θα ζητηθεί να εισάγετε τον κωδικό πρόσβασης την επόμενη φορά που ενεργοποιήσετε την κάμερα. Πατήστε MENU για να ακυρώσετε την ρύθμιση και να επιστρέψετε στο προηγούμενο μενού Επαναφορά προεπιλεγμένων ρυθμίσεων Για να επαναφέρετε τη ρύθμιση σε προκαθορισμένες τιμές, τα βήματα είναι τα ακόλουθα: β) ΠΑΝΩ ή ΚΑΤΩ για να επιλέξετε Reset.. γ) Πατήστε OK για να επαναφέρετε τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις και να επιστρέψετε στην εμφάνιση πληροφοριών. Πατήστε MENU για να ακυρώσετε την ρύθμιση και να επιστρέψετε στην εμφάνιση πληροφοριών. 4.2 Αναπαραγωγή Στη λειτουργία αναπαραγωγής, οι εικόνες ή τα βίντεο μπορεί να προβληθούν ή να διαγραφούν Αυτό μπορεί να γίνει μόνο σε δοκιμαστική λειτουργία(test). Οι εικόνες μπορούν να προβληθούν σε: LCD οθόνη για την παρακολούθηση της κάμερας και την τηλεόραση που συνδέουν την κάμερα με την τηλεόραση Προβολή φωτογραφιών ή βίντεο α) Αλλαγή σε Λειτουργία TEST β) Πατήστε OK για να δείτε τις τελευταίες εικόνες (ή βίντεο) στην οθόνη LCD της κάμερας ή στην οθόνη τηλεόρασης. γ) Πατήστε ΔΕΞΙΑ για να ξεκινήσει η αναπαραγωγή του βίντεο. δ) Πατήστε το ΔΕΞΙΑ για να σταματήσει να παίζει και να επιστρέψετε στην λειτουργία αναπαραγωγής.

17 ε) Πατήστε ΠΑΝΩ για να δείτε την επόμενη εικόνα (ή βίντεο) και ΚΑΤΩ για την προηγούμενη. στ) Πατήστε OK για να επιστρέψετε στην οθόνη πληροφοριών. Όταν δείτε εικόνες, ο συνολικός αριθμός όλων των εικόνων στην SD-card και ο δείκτης της εμφανιζόμενης εικόνας θα εμφανιστεί, αντίστοιχα Διαγραφή φωτογραφιών ή βίντεο α) Προβολή της εικόνας (ή βίντεο) που πρέπει να διαγραφεί (ανατρέξτε στο 4.3.1). β) Πιέστε MENU για να εμφανίσετε το μενού αναπαραγωγής. γ) ΠΑΝΩ ή ΚΑΤΩ για να επιλέξετε DELETE. δ) Για να διαγράψετε την τρέχουσα εικόνα, απλώς παραλείψτε αυτό το βήμα. Για να διαγράψετε όλες τις εικόνες και τα βίντεο, πατήστε το πλήκτρο ΑΡΙΣΤΕΡΑ ή ΔΕΞΙΑ για να επιλέξετε όλους. ε) Πατήστε OK, και Ναι Δεν ζητηθεί. Δεν έχει επισημανθεί. στ) Πατήστε ΑΡΙΣΤΕΡΑ ή ΔΕΞΙΑ για να επισημάνετε YES. ζ) Πατήστε OK για να διαγράψετε την εικόνα ή το βίντεο. Πατήστε MENU για ακύρωση και επιστροφή στην αναπαραγωγή. Παρακαλώ σημειώστε ότι μετά τη διαγραφή μιας εικόνας ή ενός αρχείου βίντεο, τα διαγραμμένα αρχεία δεν μπορούν να αποκατασταθούν! Επιπλέον, για να διαγράψετε όλες τις εικόνες και τα βίντεο κλιπ στην SD-card, προτείνεται να διαμορφώσετε το SD-card, ανατρέξτε στο ,4 Αρίθμηση αρχείων Οι εικόνες και τα βίντεο αποθηκεύονται σε προσημασμένο φάκελο. Η αρίθμηση των αρχείων συνεχίζεται με την προσθήκη ενός στον τελευταίο αριθμό για κάθε νέο αρχείο εικόνας ή βίντεο. Η αποθήκευση δίνει όνομα όπως IMAG0001.JPG ή IMAG0001.AVI. Μέσα από την κατάληξη μπορεί να διακρίνει κανείς αν το αρχείο είναι μια εικόνα (με κατάληξη. jpg) ή ένα βίντεο (με κατάληξη. avi). 4.5 Αναβάθμιση λογισμικού Αυτή η φωτογραφική μηχανή είναι εξοπλισμένη με λειτουργία αυτόματης αναβάθμισης για εσάς. Αναβάθμιση απαιτείται μόνον όταν ένα βελτιωμένο firmware είναι διαθέσιμο.

18 Technical Specifications Αισθητήρας κάμερας 5MP Color CMOS Φακός F/NO=3.0 FOV(Field of View)=52 Ακτίνα φωτισμού IR 6m or12m Οθόνη 48x35.69mm (2.36");480(RGB)*234DOT; 16.7M color Κάρτα μνήμης Από 8 MB ως 16 GB Ανάλυση εικόνας 12MP=4000x3000 5MP = 2560x1920; Ανάλυση βίντεο (16fps) (20fps) Αισθητήρας PIR Multi Zone Ευαισθησία PIR Adjustable (High/Normal/Low) Απόσταση ενεργοποίησης 65ft/20m(Below +25 C/+77 F at the Normal Level) Γωνία ενεργοποίησης αισθητήρα 35 Πλευρικοί αισθητήρες Σχηματίζουν γωνία 100 και έκαστος καλύπτει 10 Χρόνος ενεργοποίησης 1sec Βάρος 0.30 kg Θερμοκρασίες Λειτουργίας/Αποθήκευσης C / C Διάστημα παύσης 1s 60 min. Συνεχόμενα καρέ 1 3 Διάρκεια βίντεο 1 60s Τροφοδότηση 8 AA or 4 AA Κατανάλωση stand-by 0.4mA Χρόνος αναμονής 3~6 μήνες(4xaa~8xaa) Κατανάλωση ισχύος 150mA (+500mA όταν ανάβουν τα IR LEDs) Ειδοποίηση χαμηλής μπαταρίας 4.2~4.3V LED Indicator Οθόνη ενδείξεων LCD display on camera Καταγραφή ήχου Available Στήριξη Rope/Belt/Python lock Διαστάσεις 140 x87 x55 mm Αδιάβροχη IP54 Υγρασία λειτουργίας 5% - 95% Επιβεβαίωση ασφαλείας FCC, CE, RoHS Parts List Όνομα Ποσότητα Κάμερα 1 Κουτί μπαταριών 1 Καλώδιο τηλεόρασης 1 Καλώδιο USB 1 Ιμάντας 1 Πιθανά λάθη στη μετάφραση να οδηγήσουν σε παρερμηνείες. Η μετάφραση παρέχεται μόνο για διευκόλυνση. Για οποιαδήποτε ερώτηση απευθυνθείτε στο τηλέφωνο

www.ellinikomeli.gr Κάμερα ασφαλείας MMS Κάμερα ασφαλείας μελισσοκομείου Δώστε τέλος στις κλοπές

www.ellinikomeli.gr Κάμερα ασφαλείας MMS Κάμερα ασφαλείας μελισσοκομείου Δώστε τέλος στις κλοπές Κάμερα ασφαλείας MMS 1.Οδηγίες 1.1 Γενική περιγραφή Η κάμερα είναι μια κάμερα παρακολούθησης με λειτουργία MMS, μια κάμερα παρακολούθησης δηλαδή που λειτουργεί αυτόματα. Μπορεί να ενεργοποιηθεί μόλις ανιχνεύσει

Διαβάστε περισσότερα

SOFOS 3G DIGITAL INFRARED TRAIL CAMERA HC-300M

SOFOS 3G DIGITAL INFRARED TRAIL CAMERA HC-300M SOFOS 3G DIGITAL INFRARED TRAIL CAMERA HC-300M ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 Οδηγίες...3 1.1 Γενική περιγραφή...3 1.2 Διεπαφές κάμερας...3 1.3 Εξαρτήματα και χαρακτηριστικά κάμερας...3 1.4 Τηλεχειριστήριο...3

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης. Χαρακτηριστικά προϊόντος. Φόρτιση: Οδηγίες Λειτουργίας. Εναλλαγή λειτουργιών. Κουμπιά Λειτουργιών

Εγχειρίδιο Χρήσης. Χαρακτηριστικά προϊόντος. Φόρτιση: Οδηγίες Λειτουργίας. Εναλλαγή λειτουργιών. Κουμπιά Λειτουργιών Εγχειρίδιο Χρήσης Χαρακτηριστικά προϊόντος Με / Χωρίς έξοδο βίντεο HDMI 2,4 ίντσες LTPS TFT LCD οθόνη 4 μέρη του κυρίως φακού. Το εύρος εστίασης είναι 12 εκ. εώς άπειρο Φακοί HD ευρείας γωνίας 4x ψηφιακό

Διαβάστε περισσότερα

Mini DVR. Οδηγίες χρήσης MDS 660

Mini DVR. Οδηγίες χρήσης MDS 660 Mini DVR MDS 660 Βασικά χαρακτηριστικά Σύστημα ανίχνευσης κίνησης με ενσωματωμένο σύστημα καταγραφής εικόνας. Από τη στιγμή που ανιχνεύεται εισβολή στον επιτηρούμενο χώρο το αισθητήριο ανίχνευσης κίνησης

Διαβάστε περισσότερα

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού:

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού: Εισαγωγή: ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402 Το ρολόι είναι ιδανικό για ασφάλεια και κρυφή παρακολούθηση. Μια κάμερα και ένας αναγνώστης καρτών Micro SD (η κάρτα Micro SD δεν περιλαμβάνεται) για εγγραφή είναι κρυμμένα

Διαβάστε περισσότερα

DVR-422. DVR 422 ver 1.1 www.tele.gr

DVR-422. DVR 422 ver 1.1 www.tele.gr Συσκευή καταγραφής εικόνας DVR-422 Οδηγίες χρήσης 1 Χειριστήρια και µέρη της συσκευής Ενδεικτικό φόρτισης Ενδεικτικό λειτουργίας Οθόνη Έναρξη λειτουργίας Ακροδέκτης τροφοδοσίας Κουµπί ΟΚ Κουµπί Μενού Μικρόφωνο

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας περιεχομένων. Γενικές υποδείξεις. Περιγραφή. Πληροφορίες. Λειτουργία

Πίνακας περιεχομένων. Γενικές υποδείξεις. Περιγραφή. Πληροφορίες. Λειτουργία Πίνακας περιεχομένων Πίνακας περιεχομένων...... EL 1 Γενικές υποδείξεις.......... EL 1 Παραλλαγές εκδόσεων / Πληροφορίες......... EL 1 Περιγραφή................ EL 1 Λειτουργία........... EL 1 Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Περιγραφή. 1. Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση 2. Ρύθμιση 3. Βραχίονας 4. Ενδείκτης ισχύος 5. Ανίχνευση κίνησης (Ενεργοποίηση)

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Περιγραφή. 1. Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση 2. Ρύθμιση 3. Βραχίονας 4. Ενδείκτης ισχύος 5. Ανίχνευση κίνησης (Ενεργοποίηση) Εισαγωγή Ο ανιχνευτής κίνησης είναι ιδανικός για κρυφή ασφάλεια και παρατήρηση. Στο περίβλημα PIR υπάρχει μια συσκευή ανάγνωσης κάρτας SD (δεν περιλαμβάνεται κάρτα SD) για εγγραφή, ενσωματωμένη με τη μοναδική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Περιγραφή ρολογιού

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Περιγραφή ρολογιού Εισαγωγή Αυτό το κομψό ρολόι είναι ιδανικό για ασφάλεια και κρυφή παρακολούθηση. Το περίβλημα του ρολογιού διαθέτει λεπτή κάμερα και αναγνώστη καρτών Micro SD (δεν περιλαμβάνεται κάρτα Micro SD) για εγγραφή.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Ασύρματης Φορητής WiFi Κάμερας

Οδηγίες Χρήσης Ασύρματης Φορητής WiFi Κάμερας Οδηγίες Χρήσης Ασύρματης Φορητής WiFi Κάμερας Κομβίο Επαναφοράς RESET Θύρα κάρτας SD Πίσω κάλυμμα Διακόπτης λειτουργίας Θυρα Φόρτισης Οπή Βάσης στήριξης Ένδειξη λειτουργίας Μικρόφωνο Αισθητήρας στάθμης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ FORUS FSV. Ένδειξη καταγραφής με φωνή (VOR) Πλήκτρο μενού. και μνήμης που απομένει. Πλήκτρο εκκίνησης/παύσης.

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ FORUS FSV. Ένδειξη καταγραφής με φωνή (VOR) Πλήκτρο μενού. και μνήμης που απομένει. Πλήκτρο εκκίνησης/παύσης. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ FORUS FSV Ένδειξη καταγραφής Οθόνη LCD Πλήκτρο μενού Ένδειξη μνήμης που απομένει Πλήκτρο εκκίνησης/παύσης Πλήκτρο REW/FF Πλήκτρο Rec/Stop Ενσωματωμένο μικρόφωνο Είσοδος μικροφώνου Έξοδος ακουστικού

Διαβάστε περισσότερα

CashConcepts CCE 112 NEO

CashConcepts CCE 112 NEO CashConcepts CCE 112 NEO Μπορείτε να κατεβάσετε το εγχειρίδιο δωρεάν και σε διάφορες γλώσσες από τη διεύθυνση www.cce.tm, από την καρτέλα FAQ. Περιγραφή Μπροστινή όψη 1 Γραμμή LED Πράσινη = Τα χαρτονομίσματα

Διαβάστε περισσότερα

Κάμερα καταγραφικό Ρολόι χειρός

Κάμερα καταγραφικό Ρολόι χειρός Κάμερα καταγραφικό Ρολόι χειρός Εγχειρίδιο χρήσης Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την κάμερα ρολόι χειρός της εταιρείας μας. Προκειμένου να εκμεταλλευτείτε στο μέγιστο τις λειτουργίες που σας προσφέρει

Διαβάστε περισσότερα

Be.Be.Be.Be. ήχος, ραδιόφωνο ( FM / AM )

Be.Be.Be.Be. ήχος, ραδιόφωνο ( FM / AM ) AKAI AR321 S ΘΕΣΗ ΠΛΗΚΤΡΩΝ 1. Πλήκτρο τροφοδοσίας 2. Πλήκτρο χρονοδιακόπτη 3. Πλήκτρο λειτουργίας 4. Πλήκτρο ήχου 5. Έλεγχος περιστροφής 6. Ρύθμιση φωτισμού 7. Οθόνη LCD 8. Κλίμακα περιστροφής 9. Πλήκτρο

Διαβάστε περισσότερα

CONTROLLER KB SERIES

CONTROLLER KB SERIES CONTROLLER KB SERIES ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ 1. Οθόνη Έναρξης Αυτή είναι η πρώτη οθόνη που εμφανίζεται όταν η μονάδα τεθεί σε λειτουργία. Μεταβαίνει αυτόματα στην οθόνη λειτουργίας όταν το σύστημα βρίσκεται

Διαβάστε περισσότερα

ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ZEUS VISION MODEL: VHS-207 ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ

ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ZEUS VISION MODEL: VHS-207 ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ZEUS VISION MODEL: VHS-207 ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ Η νέα θυροτηλεόραση ZEUS της σειράς BUS 2 καλωδίων από την CTC, είναι η ιδανικότερη επιλογή και ταιριάζει σε οποιοδήποτε κτίριο.

Διαβάστε περισσότερα

OVERMAX ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΕΙΑΣ CAMROAD MIRROR 2.0 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

OVERMAX ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΕΙΑΣ CAMROAD MIRROR 2.0 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ OVERMAX ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΕΙΑΣ CAMROAD MIRROR 2.0 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που προτιμήσατε την Overmax. Συνιστούμε να διαβάσετε ολόκληρο το παρόν εγχειρίδιο, για να αξιοποιήσετε πλήρως

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεχειριστήριο (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα)

Τηλεχειριστήριο (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Τηλεχειριστήριο (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι επωνυµίες Microsoft και Windows είναι εµπορικά σήµατα κατατεθέντα της εταιρίας Microsoft

Διαβάστε περισσότερα

DC-733i Συνοπτικός οδηγός

DC-733i Συνοπτικός οδηγός DC-7i Συνοπτικός οδηγός Μέρη της ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής. Λαμπάκι χρονομετρητή αυτόματης λήψης. Φλας. Μικρόφωνο 4. Φακός 5. Οθόνη LCD 6. Λαμπάκι λειτουργίας 7. Κουμπί Ζουμ Βλέπε επίσης: Μικρογραφία

Διαβάστε περισσότερα

MASTER-MID GPS. Εγχειρίδιο. Mobility, Versatility, Flexibility MT7000

MASTER-MID GPS. Εγχειρίδιο. Mobility, Versatility, Flexibility MT7000 MASTER-MID GPS Mobility, Versatility, Flexibility MT7000 Εγχειρίδιο GR Εισαγωγή...2 Περιεχόμενα συσκευασίας...2 Επισκόπηση...2 Κουμπιά...3 Ενεργοποίηση συσκευής...3 Απενεργοποίηση συσκευής...3 Κατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΟΥΜΠΙΩΝ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Συγχαρητήρια! Από σήμερα συγκαταλέγεστε στους πολυάριθμους χρήστες των προϊόντων LEXIBOOK. Το dventure Watch W40 της Lexibook είναι ένα ψηφιακό προϊόν που παρέχει υψομετρητή, βαρόμετρο, δεδομένα

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Γρήγορη έναρξη Model: 5800d-1 Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Πλήκτρα και µέρη 9 ευτερεύουσα κάµερα 10 Πλήκτρο Έντασης/Ζουµ 11 Πλήκτρο πολυµέσων 12 ιακόπτης κλειδώµατος οθόνης και πλήκτρων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑ ΙΑΣ ΥΝ ΕΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥ ΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ D. KS-PD500 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑ ΙΑΣ ΥΝ ΕΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥ ΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ D. KS-PD500 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑ ΙΑΣ ΥΝ ΕΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥ ΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ D. KS-PD500 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα 1 Υποστηριζόμενοι δέκτες αυτοκινήτου της JVC Αυτός ο προσαρμογέας υποστηρίζει τους παρακάτω δέκτες

Διαβάστε περισσότερα

APW10 AKAI ΡΑΔΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΕΚΤΗΣ 4-BAND

APW10 AKAI ΡΑΔΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΕΚΤΗΣ 4-BAND APW10 AKAI ΡΑΔΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΕΚΤΗΣ 4-BAND 1. Ένδειξη συχνότητας/ ώρας 2. Ένδειξη μπάσου 3. Ένδειξη FM 4. Ένδειξη έντασης σήματος 5. Ένδειξη λειτουργίας για το ξυπνητήρι 6. Ένδειξη λειτουργίας αυτόματης

Διαβάστε περισσότερα

ήχου υψηλής ποιότητας)

ήχου υψηλής ποιότητας) Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 1. Μικρόφωνο 2. Οθόνη LCD 3. κουµπί REPEAT / φακέλων, λειτουργία επανάληψης, η επιλογή φακέλους 4. Back3Tasto, κοµµάτι-παράλειψη προηγούµενης εγγραφής / Rewind Next4 κουµπί, κοµµάτι-παράλειψη

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P 1. Χρήση Το AR280P λειτουργεί ως Ράδιο/ρολόι. Έχει λειτουργία FM ραδιόφωνου, λειτουργία προβολής της ώρας με προβολέα και περιλαμβάνει μία λάμπα. Εμφανίζει επίσης τη θερμοκρασία

Διαβάστε περισσότερα

Marmitek UltraViewPro 1

Marmitek UltraViewPro 1 IP CAMERA SERIES IP Eye Anywhere 10 11 20 21 470 IP RoboCam 10 11 21 541 641 ULTRAVIEW PRO ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1..1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ....1 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2.. 2 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 2 ΚΕΦΑΛΑΙΟ......3 ΧΡΗΣΗ MARMITEK Ultraview

Διαβάστε περισσότερα

Kitvision KVESCAPE 4KWC ACTION CAMERA. Εγχειρίδιο Χρήσης

Kitvision KVESCAPE 4KWC ACTION CAMERA. Εγχειρίδιο Χρήσης Kitvision KVESCAPE 4KWC ACTION CAMERA Εγχειρίδιο Χρήσης Περιεχόμενα Συσκευασίας Kitvision KVESCAPE4KWC Action Camera Αδιάβροχη θήκη 30 m Αξεσουάρ ποδηλάτου Αξεσουάρ σύνδεσης κλιπ Επίπεδο αυτοκόλλητο αξεσουάρ

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόµενα της συσκευασίας. Ελληνική Έκδοση. Ψηφιακή φωτογραφική µηχανή 4,2 megapixel

Εισαγωγή. Περιεχόµενα της συσκευασίας. Ελληνική Έκδοση. Ψηφιακή φωτογραφική µηχανή 4,2 megapixel JB000160 Ψηφιακή φωτογραφική µηχανή 4,2 Megapixel Sweex Εισαγωγή Σας ευχαριστούµε που προτιµήσατε την ψηφιακή φωτογραφική µηχανή 4,2 megapixel της Sweex. Σας συνιστούµε να διαβάσετε πρώτα προσεκτικά αυτό

Διαβάστε περισσότερα

Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο

Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α ΜΟΝΤΕΛΑ: L3VI-09 / L3VO-09 L3VI-12 / L3VO-12 L3VI-16 / L3VO-16 L3VI-18 / L3VO-18 L3VI-24 / L3VO-24 Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α Εγχειρίδιο Χρήσης Τηλεχειριστήριο Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης για προγραμματιστή ποτίσματος ΝΑ4000

Οδηγίες χρήσης για προγραμματιστή ποτίσματος ΝΑ4000 Οδηγίες χρήσης για προγραμματιστή ποτίσματος ΝΑ4000 Τεχνικά χαρακτηριστικά. 1. Ελάχιστη πίεση λειτουργίας 0,5bar Μέγιστη πίεση λειτουργίας 12bar 2. Μέγιστη θερμοκρασία νερού 40 ο C. Τοποθέτηση: 1. Αφαιρέστε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΙΝΙ DV 100 WP

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΙΝΙ DV 100 WP ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΙΝΙ DV 100 WP 0 Mini Αδιάβροχη Βιντεοκάμερα Εισαγωγή Η DV 100 WP είναι μια πολύ μικρή βιντεοκάμερα η οποία χρησιμεύει κυρίως για την εγγραφή βίντεο σε εξωτερικούς χώρους. Λόγω της εύκολης

Διαβάστε περισσότερα

Copyright 2016 HP Development Company, L.P.

Copyright 2016 HP Development Company, L.P. Οδηγός χρήσης Copyright 2016 HP Development Company, L.P. Η ονομασία AMD είναι εμπορικό σήμα της Advanced Micro Devices, Inc. 2012 Google Inc. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Η ονομασία Google είναι

Διαβάστε περισσότερα

MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ

MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ 1. Καπάκι Μπαταρίας 2. Διακόπτης Κλειδώματος 3. Καπάκι Συνδετήρα USB 4. Συνδετήρας USB 5. Άναμμα/Σβήσιμο και Αναπαραγωγή/Παύση (Play/Pause) 6. Ένταση φωνής 7. MENU 8. Fn A->B

Διαβάστε περισσότερα

PRESTIGIO GEOVISION 150/450

PRESTIGIO GEOVISION 150/450 ΕΛΛΗΝΙΚΑ PRESTIGIO GEOVISION 150/450 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ Prestigio GeoVision 150 - Θέση των στοιχείων χειρισμού 1. Κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης 2. Υποδοχή κάρτας SD 3. Οθόνη αφής 4. Κουμπί Menu (Μενού)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ Η εξωτερική εμφάνιση κα μερικές λειτουργίες μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση για την βελτίωση του προϊόντος. Επικοινωνήστε με το κατάστημα πώλησης ή με τον

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο. Bluetooth/ Password El Cylinder

Εγχειρίδιο. Bluetooth/ Password El Cylinder Εγχειρίδιο Bluetooth/ Password El Cylinder Password Bluetooth ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ Παράμετροι Εξαρτήματα Λειτουργια Εγκατάσταση Ρύθμιση του εξωτερικού κυλίνδρου Κατέβασμα εφαρμογής Λειτουργία εφαρμογής F.A.Q 02 03

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ/ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ/ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ/ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ Περιγραφή Προϊόντος Το ψηφιακό χειριστήριο/θερμοστάτης JH χρησιμοποιείται κυρίως στην ηλεκτροθερμική θέρμανση για τον έλεγχο της θερμοκρασίας. Μπορεί να εγκατασταθεί τόσο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ AHI CARRIER ΝΟΤΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ Α.Ε. ΛΕΩΦ. ΚΗΦΙΣΟΥ 18, ΑΘΗΝΑ 10442, ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΛ: +30-210-6796300.

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido s_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido s_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido s_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

2. Λειτουργικά μέρη. 1 Κλείστρου

2. Λειτουργικά μέρη. 1 Κλείστρου ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ - Μην ανοίγετε την πόρτα των μπαταριών κάτω από το νερό. - Κλείστε την πόρτα της μπαταρίας σωστά για καλύτερη στεγανοποίηση. - Ξεπλύνετε με καθαρό νερό μετά τη χρήση και φυλάξτε το στεγνό για

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ. Διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο χρήστη πριν τη λειτουργία. Φυλάξτε το παρόν εγχειρίδιο για μελλοντική αναφορά.

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ. Διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο χρήστη πριν τη λειτουργία. Φυλάξτε το παρόν εγχειρίδιο για μελλοντική αναφορά. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ Διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο χρήστη πριν τη λειτουργία. Φυλάξτε το παρόν εγχειρίδιο για μελλοντική αναφορά. CS322-R 2020323B1656 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Τεχνικά χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

Σύνδεση για το σήµα εισόδου βίντεο. Σύνδεση για το σήµα εισόδου S-VIDEO. Μετακινηθείτε προς τα κάτω ανά µενού και ανά κανάλι.

Σύνδεση για το σήµα εισόδου βίντεο. Σύνδεση για το σήµα εισόδου S-VIDEO. Μετακινηθείτε προς τα κάτω ανά µενού και ανά κανάλι. Πληροφορίες προϊόντος Συνδέσεις Σύνδεση VGA IN PC AUDIO IN VGA OUT STEREO OUT TV OUT ANTENNA DC-IN AUDIO-L IN AUDIO-R IN VIDEO IN S-VIDEO IN Πίνακας ελέγχου CH+/UP CH-/DOWN VOL- VOL+/ENTER MENU/ESC FINE

Διαβάστε περισσότερα

81722 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Μαζί με το BC-228 ένας ενήλικας θα πρέπει να ελέγχει το βρέφος σε τακτά διαστήματα. Παροχή ρεύματος (Α) Πομπός

81722 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Μαζί με το BC-228 ένας ενήλικας θα πρέπει να ελέγχει το βρέφος σε τακτά διαστήματα. Παροχή ρεύματος (Α) Πομπός 81722 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το baby phone της Hama BC-228. Αυτή η συσκευή κατασκευάστηκε σύμφωνα με τα πιο αυστηρά ποιοτικά πρότυπα ελέγχου. Ελέγχθηκε και έφυγε από το εργοστάσιο

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε τις οδηγίες και προσέξτε τις παρακάτω πληροφορίες και κρατείστε το παρόν εγχειρίδιο για μελλοντική αναφορά σε αυτό.

Διαβάστε τις οδηγίες και προσέξτε τις παρακάτω πληροφορίες και κρατείστε το παρόν εγχειρίδιο για μελλοντική αναφορά σε αυτό. Εγχειρίδιο χρήσης Οδηγίες Λειτουργίες Διαβάστε τις οδηγίες και προσέξτε τις παρακάτω πληροφορίες και κρατείστε το παρόν εγχειρίδιο για μελλοντική αναφορά σε αυτό. Πληροφορίες ασφαλείας Κίνδυνος εκρήξεως

Διαβάστε περισσότερα

Σελίδα.1/1 www.1999.gr

Σελίδα.1/1 www.1999.gr Σελίδα.1/1 LXT-4 WATCH GPS GSM TRACKER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κεφάλαιο 1 γενική εισαγωγή 1.1 Εμφάνιση 1.2 Λειτουργίες Ο κάθε επιλεγμένος αριθμός μπορεί να πάρει τις πληροφορίες θέσης άμεσα μέσω της ερώτησης SMS,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ Ο σχεδιασμός και τα τεχνικά χαρακτηριστικά μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση, για λόγους βελτίωσης του προϊόντος. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε

Διαβάστε περισσότερα

GK7211 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Transformer TF201

GK7211 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Transformer TF201 GK7211 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Transformer TF201 Διαχείριση αρχείων... 2 Πώς να μπω στα δεδομένα μου που είναι αποθηκευμένα στο microsd, στην κάρτα SD και τη συσκευή USB;... 2 Πώς να μετακινήσω το

Διαβάστε περισσότερα

Σας προτείνουμε να εγκαταστήσετε στο κινητό σας τηλέφωνο την εφαρμογή Senior Helper"

Σας προτείνουμε να εγκαταστήσετε στο κινητό σας τηλέφωνο την εφαρμογή Senior Helper Κ4 Elderly Care System Οδηγίες Χρήσεως Σας προτείνουμε να εγκαταστήσετε στο κινητό σας τηλέφωνο την εφαρμογή Senior Helper" για smart phones και να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες. Κύρια χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

ILLUSION F1S FREE TO AIR

ILLUSION F1S FREE TO AIR ILLUSION F1S FREE TO AIR ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΔΕΚΤΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ. ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT 1. Ασφάλεια 1.1 Χρήση Η συσκευή αυτή λειτουργεί ως φορητό Ράδιο/CD. Αναπαράγει μουσική (MP3) μέσω CD και USB. Μπορεί επίσης να αναπαράγει μουσική

Διαβάστε περισσότερα

FX 403 INSTRUCTION MANUAL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

FX 403 INSTRUCTION MANUAL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κ. Ι. ΤΑΟΥΣΙΑΝΗΣ Α.Ε. ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 87 115 28 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟ 210 77 02 332 FAX: 210 77 5 529 E-mail: info@taousianis.gr www.taousianis.gr INSTRUCTION MANUAL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ FX 03 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ FX-03

Διαβάστε περισσότερα

Swap Frame. 17.8cm/ 7 Ψηφιακή κορνίζα με λειτουργία αναπαραγωγής εικόνας και ήχου. Εγχειρίδιο Χρήσης

Swap Frame. 17.8cm/ 7 Ψηφιακή κορνίζα με λειτουργία αναπαραγωγής εικόνας και ήχου. Εγχειρίδιο Χρήσης Swap Frame 17.8cm/ 7 Ψηφιακή κορνίζα με λειτουργία αναπαραγωγής εικόνας και ήχου Εγχειρίδιο Χρήσης 1 Μη ρίξετε τη συσκευή στα οικιακά απορρίμματα. Αν θελήσετε να την πετάξετε, να απευθυνθείτε στην τοπική

Διαβάστε περισσότερα

WiFi V-Timer ΕΚΔΟΣΗ 2Η

WiFi V-Timer ΕΚΔΟΣΗ 2Η ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ WiFi V-Timer ΕΚΔΟΣΗ 2Η 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟ WiFi V-Timer... 3 2. ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ WiFi V-Timer... 4 3. ΤΟΠΙΚΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ WiFi V-Timer... 5 4. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Άναμμα/Σβήσιμο 1. Τοποθετήστε το διακόπτη λειτουργίας στη θέση Power για να το ανοίξετε. 2. Για να κλείσετε το MEGA STICK 528, τοποθετήστε το διακόπτη

Άναμμα/Σβήσιμο 1. Τοποθετήστε το διακόπτη λειτουργίας στη θέση Power για να το ανοίξετε. 2. Για να κλείσετε το MEGA STICK 528, τοποθετήστε το διακόπτη Λεπτομερείς οδηγίες χρήσης παρέχονται στον οδηγό χρήστη (user s guide) που περιλαμβάνεται στο CD που συνοδεύει το πακέτο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αναβάθμιση του υλικολογισμικού, παρακαλούμε

Διαβάστε περισσότερα

Kitvision KVACTCAM2 ACTION CAMERA

Kitvision KVACTCAM2 ACTION CAMERA Kitvision KVACTCAM2 ACTION CAMERA Εγχειρίδιο Χρήσης Περιεχόμενα Περιεχόμενα συσκευασίας Λειτουργίες Ανάβοντας/σβήνοντας την κάμερα Φόρτιση μπαταρίας Αφαίρεση μπαταρίας Εισαγωγή κάρτας μνήμης Format της

Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστούμε για την αγορά του κλιματιστικού μας. Προτού χρησιμοποιήσετε το κλιματιστικό, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης.

Ευχαριστούμε για την αγορά του κλιματιστικού μας. Προτού χρησιμοποιήσετε το κλιματιστικό, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης. ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ Ευχαριστούμε για την αγορά του κλιματιστικού μας. Προτού χρησιμοποιήσετε το κλιματιστικό, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης. Οι προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

Παραμυθιάς 4 Γλυκά Νερά Τηλ YI 4K+ Action camera. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την YI 4K+ Action Camera

Παραμυθιάς 4 Γλυκά Νερά Τηλ YI 4K+ Action camera. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την YI 4K+ Action Camera YI 4K+ Action camera Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την YI 4K+ Action Camera 1 1. Πακέτο μηχανής 2 2. Ξεκινάμε να γνωρίσουμε τη κάμερα 3 4.Μεγάφωνο 8.Κάλυμα μπαταρίας 5.Δείκτης λειτουργίας μηχανής 6.Κουμπί

Διαβάστε περισσότερα

Ονόµατα ανταλλακτικών

Ονόµατα ανταλλακτικών Ονόµατα ανταλλακτικών Πάνω µέρος Power Button (Κουµπί Ενεργοποίησης) Κουµπί κλείστρου Μπροστά Φλας Καθρέφτης αυτοπροσωπογραφίας Λυχνία λειτουργίας Μικρόφωνο Φακός Κάτω µέρος αχτυλίδι ιµάντα Υποδοχή τρίποδου

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεχειριστήριο HP Media (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης

Τηλεχειριστήριο HP Media (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης Τηλεχειριστήριο HP Media (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονοµασίες Windows και Windows Vista είναι σήµατα κατατεθέντα της Microsoft

Διαβάστε περισσότερα

GK6915 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Eee Pad TF201

GK6915 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Eee Pad TF201 GK6915 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Eee Pad TF201 Διαχείριση αρχείων... 2 Πώς να μπω στα δεδομένα μου που είναι αποθηκευμένα στο microsd, στην κάρτα SD και τη συσκευή USB;... 2 Πώς να μετακινήσω το επιλεγμένο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσεως. Κάτοψη Συσκευής. SOS 100 Elderly Care System. Κύρια χαρακτηριστικά SOS 100

Οδηγίες Χρήσεως. Κάτοψη Συσκευής. SOS 100 Elderly Care System. Κύρια χαρακτηριστικά SOS 100 SOS 100 Elderly Care System Οδηγίες Χρήσεως Κύρια χαρακτηριστικά SOS 100 1. GSM Quad-Band συχνότητες: 850/900/1800/1900MHz. 2. 16 Αιαθητήρες. 3. Περιοχή παρακολούθησης καθημερινών δραστηριοτήτων 4. Ανίχνευση

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό ενχειρίδιο προγραμματιζόμενου θερμοστατη AutoHeat

Τεχνικό ενχειρίδιο προγραμματιζόμενου θερμοστατη AutoHeat Τεχνικό ενχειρίδιο προγραμματιζόμενου θερμοστατη AutoHeat Επτά τρόποι λειτουργίας: Άνεση, Νυχτερινή, Αντιπαγωτική, Fil-Pilote, Chrono, Χρονοδιακόπτης-2h, Stand-by. - Λειτουργία "Άνεσης": Ο θερμοστάτης

Διαβάστε περισσότερα

Επαγγελματικός ανιχνευτής νομισμάτων ALFA - EC500. Εγχειρίδιο χρήσης

Επαγγελματικός ανιχνευτής νομισμάτων ALFA - EC500. Εγχειρίδιο χρήσης Επαγγελματικός ανιχνευτής νομισμάτων ALFA - EC500 Εγχειρίδιο χρήσης ΠΡΟΣΟΧΗ Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν σε περιοχές με υψηλή θερμοκρασία ή υψηλή υγρασία, καθώς μπορεί να προκαλέσει δυσλειτουργία της συσκευής.

Διαβάστε περισσότερα

TOPFIELD TF-110 Οδηγίες Χρήσης

TOPFIELD TF-110 Οδηγίες Χρήσης TOPFIELD TF-110 Οδηγίες Χρήσης High Definition Επίγειος Ψηφιακός Δέκτης USB PVR Ready Εργοστασιακός Κωδικός: 2010 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Για να αποφύγετε κίνδυνο ηλεκτροπληξίας μην ανοίγετε το καπάκι του δέκτη.

Διαβάστε περισσότερα

Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη

Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη 1.1 Σύνδεση Βήμα 1. Συνδέστε το φορτισή στην πρίζα και το καλώδιο στο tvbox Βήμα 2. Συνδέστε το καλώδιο HDMI στην τηλεόραση Βήμα 3. Συνδέστε το δικτύου στο Ethernet 01

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ & ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ CV WAS 6300 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ & ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ CV WAS 6300 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ & ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ CV WAS 6300 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Χαρακτηριστικά...3 Σύνδεση της µονάδας...4 Οδηγίες για γρήγορη εξοικείωση µε τη χρήση της συσκευής...5 Βασικές λειτουργίες της µονάδας

Διαβάστε περισσότερα

Επανάκληση Διεθνείς κλήσεις Επαφές Άνοιγμα Επαφών Προβολή επαφών Προσθήκη νέας επαφής Αναζήτηση επαφής...

Επανάκληση Διεθνείς κλήσεις Επαφές Άνοιγμα Επαφών Προβολή επαφών Προσθήκη νέας επαφής Αναζήτηση επαφής... Περιεχόμενα Ξεκινώντας... 6 Αφαίρεση πίσω καλύμματος... 6 Τοποθέτηση καρτών SIM... 7 Φόρτιση της μπαταρίας... 9 Τοποθέτηση κάρτας μνήμης... 10 Ενεργοποίηση της συσκευής... 10 Απενεργοποίηση της συσκευής...

Διαβάστε περισσότερα

GK6915 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Eee Pad TF201

GK6915 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Eee Pad TF201 GK6915 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Eee Pad TF201 Διαχείριση αρχείων... 2 Πώς να μπω στα δεδομένα μου που είναι αποθηκευμένα στο microsd, στην κάρτα SD και τη συσκευή USB;... 2 Πώς να μετακινήσω το επιλεγμένο

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο ποντίκι laser μεσαίου μεγέθους. Εγχειρίδιο χρήσεως

Ασύρματο ποντίκι laser μεσαίου μεγέθους. Εγχειρίδιο χρήσεως Ασύρματο ποντίκι laser μεσαίου μεγέθους Εγχειρίδιο χρήσεως Εισαγωγή Συγχαρητήρια για την αγορά αυτού του καινοτόμου ασύρματου ποντικιού. Με εξαιρετική ακρίβεια ως προς τις λεπτομέρειες της επιφάνειας και

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Λίγα λόγια από το συγγραφέα Windows Vista Επιφάνεια εργασίας Γραμμή εργασιών... 31

Περιεχόμενα. Λίγα λόγια από το συγγραφέα Windows Vista Επιφάνεια εργασίας Γραμμή εργασιών... 31 Περιεχόμενα Λίγα λόγια από το συγγραφέα... 7 91 Windows Vista... 9 92 Επιφάνεια εργασίας... 18 93 Γραμμή εργασιών... 31 94 Χειρισμός παραθύρων... 53 95 Το παράθυρο Υπολογιστής... 77 96 Το μενού Έναρξη...

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης

LASERJET ENTERPRISE MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης LASERJET ENTERPRISE MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M725dn M725f M725z M725z+ Εκτύπωση μιας αποθηκευμένης εργασίας Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διαδικασία για να εκτυπώσετε μια εργασία που είναι αποθηκευμένη

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α.

Διαβάστε περισσότερα

MDL 840 / F 2. C/F MDL 840 1

MDL 840 / F 2. C/F MDL 840 1 ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΜΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ MDL 840 / F Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΜΕΡΩΝ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ (ΚΥΡΙΩΣ ΜΟΝΑ Α) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΜΕΡΩΝ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ (ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΜΟΝΑ Α) A. Κουµπί ξυπνητηριού

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή της συσκευής

Περιγραφή της συσκευής Περιγραφή της συσκευής 9 10 11 12 13 1 Καλώδιο ρεύματος 2 Τροφοδοσία χαρτιού 3 Δίσκος χαρτιού 4 Συγκρατητής χαρτιού 5 Πτερύγιο τροφοδοσίας 6 Πάνελ λειτουργίας 9 Κύλινδρος εκτύπωσης 11 Καπάκι σαρωτή 12

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601

Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601 Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601 Σας ευχαριστούμε για την αγορά του προϊόντος μας. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο οδηγιών πριν τη χρήση,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ APRC-106. ΦΟΡΗΤΟ MP3 Player με USB/SD

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ APRC-106. ΦΟΡΗΤΟ MP3 Player με USB/SD ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ APRC-106 ΦΟΡΗΤΟ MP3 Player με USB/SD Είναι σημαντικό να διαβάσετε αυτό το εγχειρίδιο χρήσης πριν από τη χρήση του νέου προϊόντος σας για πρώτη φορά. Καλωσόρισμα Σας ευχαριστούμε για την

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ. Πλήκτρο Κλείστρο/Επιλογή. Φως Ένδειξης Κατάστασης Πλήκτρο Πάνω. Μικρόφωνο. Υποδοχή MicroSD. Ηχείο. Οθόνη

ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ. Πλήκτρο Κλείστρο/Επιλογή. Φως Ένδειξης Κατάστασης Πλήκτρο Πάνω. Μικρόφωνο. Υποδοχή MicroSD. Ηχείο. Οθόνη ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ Πλήκτρο Κλείστρο/Επιλογή Μικρόφωνο Φως Ένδειξης Κατάστασης Πλήκτρο Πάνω Κουμπί Ενεργοποίησης/ Λειτουργιών Φακός Υποδοχή MicroSD Οθόνη Ηχείο Πλήκτρο Κάτω/ Κλείστρο ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ Πλήκτρο

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ & ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΧΡΟΝΟΥ TIMMY MD 10 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ & ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΧΡΟΝΟΥ TIMMY MD 10 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ & ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΧΡΟΝΟΥ TIMMY MD 10 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Εισαγωγή....3 Περιγραφή εξαρτημάτων και χειριστηρίων....3 Λειτουργίες κουμπιών και διακοπτών....4 Τεχνικά χαρακτηριστικά....4

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες VTC Απενεργοποίηση και ενεργοποιηση του θερμοστατη

Οδηγίες VTC Απενεργοποίηση και ενεργοποιηση του θερμοστατη Οδηγίες VTC 770 Ο μοναδικός σχεδιασμός των ρυθμιστικών αρχών AURA σειρά VTC που επιτρέπει σε λίγα λεπτά αναβάθμιση θερμοστάτη σας από το ένα μοντέλο στο άλλο, 1. Πλήκτρο ON / OFF του θερμοστάτη 2. Κουμπί

Διαβάστε περισσότερα

Ελέγξτε την ταινία σας

Ελέγξτε την ταινία σας Ελέγξτε την ταινία σας Σε αυτές τις ασκήσεις, θα κάνετε εισαγωγή μιας ταινίας και θα χρησιμοποιήσετε τις επιλογές που παρουσιάστηκαν στο μάθημα. Άσκηση 1: Εισαγωγή αρχείου ταινίας 1. Κάντε κλικ στη μικρογραφία

Διαβάστε περισσότερα

AKAI APW20 AKAI PA IO ΠAΓKOΣMIOΣ EKTHΣ 4-BAND

AKAI APW20 AKAI PA IO ΠAΓKOΣMIOΣ EKTHΣ 4-BAND AKAI APW20 AKAI PA IO ΠAΓKOΣMIOΣ EKTHΣ 4-BAND ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΠΛΗΚΤΡΩΝ Κεραία οθόνη ON/OFF Αλλαγή ταχύτητας συντονισµού Σίγαση Αύξηση έντασης φωνής Πλήκτρο FM ιαγραφή/επιστροφή Μείωση έντασης φωνής Εναλλακτική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ U-CROWN

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ U-CROWN ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ U-CROWN ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ Οδηγίες Συμβατότητας: Τα μοντέλα UCROWN υιοθετούν RF (Radio Frequency) ασύρματα χειριστήρια. Η κλιματιστική μονάδα,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ "PROΩΘΗΣΗ" PROώθηση

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ PROΩΘΗΣΗ PROώθηση ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ "PROΩΘΗΣΗ" PROώθηση Περιεχόμενα Εγκατάσταση ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ... 3 ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ... 3 ΡΥΘΜΙΣΗ Wi-Fi... 4 ΕΙΣΟΔΟΣ ΧΡΗΣΤΗ... 6 ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΝΕΑΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ... 6 ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ...

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Διαχειριστής Πλήκτρων Μacro Εγχειρίδιο Χρήστη

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Διαχειριστής Πλήκτρων Μacro Εγχειρίδιο Χρήστη ΕΛΛΗΝΙΚΑ Διαχειριστής Πλήκτρων Μacro Εγχειρίδιο Χρήστη Εισαγωγή Η Διαχείριση Πλήκτρων Μacro αποτελεί ένα ειδικό λογισμικό εφαρμογής της ταμπλέτας. Χρησιμοποιώντας το Διαχειριστή Πλήκτρων Μacro, μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑΣ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ για το ipod KS-PD100 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑΣ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ για το ipod KS-PD100 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑΣ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ για το ipod KS-PD100 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα 1 Υποστηριζόμενοι δέκτες αυτοκινήτου της JVC Αυτός ο προσαρμογέας υποστηρίζει τους παρακάτω δέκτες αυτοκινήτου της

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΗΣ Memo 1/12

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΗΣ Memo 1/12 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΗΣ Memo 1/12 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Η εγκατάσταση και η λειτουργία του οργάνου, πρέπει να είναι σύμφωνες με τις παρακάτω οδηγίες: 1) Το όργανο θα πρέπει να εγκατασταθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ KA-PT04 ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΥ ΕΠΙΛΈΞΑΤΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ, ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΉ ΤΟ ΠΑΡΌΝ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΠΡΟΤΟΎ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ ΚΑΙ ΦΥΛΆΞΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΉ

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12.

Εγχειρίδιο Χρήσης Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12. Α Τ Α Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Μοντέλα: L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12 Σ Υ Σ Τ Η Μ Τηλεχειριστήριο Εγχειρίδιο Χρήσης Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τη μονάδα κλιματισμού της INVENTOR. Για τη σωστή

Διαβάστε περισσότερα

ICP-CP508. Οδηγός χρήστη Πληκτρολόγια ICP-CP508

ICP-CP508. Οδηγός χρήστη Πληκτρολόγια ICP-CP508 ICP-CP508 EL Οδηγός χρήστη Πληκτρολόγια ICP-CP508 ICP-CP508 Οδηγός χρήστη 1.0 Επισκόπηση πληκτρολογίων της σειράς ICP-CP508 EL 2 1.0 Επισκόπηση πληκτρολογίων της σειράς ICP-CP508 Το πληκτρολόγιο είναι

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τρόπος λειτουργίας TV και TV+STB. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες: Περιγραφή λειτουργίας

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τρόπος λειτουργίας TV και TV+STB. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες: Περιγραφή λειτουργίας Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido s_2 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τρόπος λειτουργίας TV και TV+STB. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες: Περιγραφή λειτουργίας

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τρόπος λειτουργίας TV και TV+STB. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες: Περιγραφή λειτουργίας Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido m_2 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM

Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM 1 Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM 1. Πατήστε το Πλήκτρο Κεντρικής Σελίδας > > Επαφές. 2. Πατήστε το Πλήκτρο Μενού > Εισαγωγή / Εξαγωγή > Εισαγωγή από κάρτα SIM. Η συσκευή σας ZTE-RACER θα διαβάσει αυτόματα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DB -10

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DB -10 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DB -10 ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ MENU 1. Είστε σε κατάσταση αναμονής με ανοικτό τον πομποδέκτη και πατάτε το πλήκτρο ώστε να μπείτε σε κατάσταση MENU, όπου και θα εμφανιστεί στην οθόνη. 2.

Διαβάστε περισσότερα

Πλήκτρα του τηλεχειριστηρίου

Πλήκτρα του τηλεχειριστηρίου Περιεχόμενα 1. Πλήκτρα του τηλεχειριστηρίου...01 2. Οθόνη LCD...04 3. Βασικές λειτουργίες...05 4. Αντιμετώπιση προβλημάτων του τηλεχειριστηρίου σας... 15 Πλήκτρα του τηλεχειριστηρίου ΠΛΗΚΤΡΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση SWEEX.COM

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση SWEEX.COM Εισαγωγή IP001 Sweex USB Internet Phone with Display Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Sweex USB Internet Phone with Display. Με αυτό το τηλέφωνο εύκολης σύνδεσης μπορείτε να πραγματοποιήσετε κλήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα επεξεργασίας και μεταγωγής έγχρωμης εικόνας τεσσάρων καναλιών που συνδέεται με ανιχνευτές κίνησης και κάμερες πανοραμικής λήψης 180 ο.

Σύστημα επεξεργασίας και μεταγωγής έγχρωμης εικόνας τεσσάρων καναλιών που συνδέεται με ανιχνευτές κίνησης και κάμερες πανοραμικής λήψης 180 ο. Σύστημα επεξεργασίας και μεταγωγής έγχρωμης εικόνας τεσσάρων καναλιών που συνδέεται με ανιχνευτές κίνησης και κάμερες πανοραμικής λήψης 180 ο. CQ - PP 100 QUAD Οδηγίες χρήσης Σύστημα επεξεργασίας και μεταγωγής

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονικός Προγραμματιζόμενος Θερμοστάτης Διπλού Αισθητηρίου

Ηλεκτρονικός Προγραμματιζόμενος Θερμοστάτης Διπλού Αισθητηρίου OCD4/OCC4 Ηλεκτρονικός Προγραμματιζόμενος Θερμοστάτης Διπλού Αισθητηρίου Εισαγωγή Ελληνικά Ο θερμοστάτης διπλού αισθητηρίου OCD4/OCC4 προορίζεται για έλεγχο και προγραμματισμό της ενδοδαπέδιας θέρμανσης

Διαβάστε περισσότερα

Sricam R CONCEPTUM. SricamPC. Εγχειρίδιο εφαρμογής

Sricam R CONCEPTUM. SricamPC. Εγχειρίδιο εφαρμογής Sricam Sricam Sricam Sricam Εγχειρίδιο εφαρμογής SricamPC 1. Τι μπορείτε να κάνετε με το SricamPC Το SricamPC είναι δωρεάν λογισμικό συμβατό με Microsoft Windows 7, 8 και 10. Το SricamPC σας επιτρέπει:

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 2.3: Ρυθμίσεις των Windows

Κεφάλαιο 2.3: Ρυθμίσεις των Windows Κεφάλαιο 2.3: Ρυθμίσεις των Windows 2.3.1 Βασικές πληροφορίες συστήματος Για να δούμε βασικές πληροφορίες για τον υπολογιστή μας, πατάμε το κουμπί «Έναρξη» και επιλέγουμε διαδοχικά «Πίνακας Ελέγχου», «Σύστημα

Διαβάστε περισσότερα