ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ"

Transcript

1 ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΟΡΟΥΣ ΠΑΡΝΩΝΑ ΚΑΙ ΥΓΡΟΤΟΠΟΥ ΜΟΥΣΤΟΥ Στο Λεωνίδιο Αρκαδίας σήμερα, Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014, και ώρα 13:00 μμ., στην αίθουσα της Βιβλιοθήκης του Δήμου Νότιας Κυνουρίας, συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο του Φορέα Διαχείρισης Όρους Πάρνωνα και Υγροτόπου Μουστού, ύστερα από πρόσκληση της Προέδρου κας Μαρίας Αναγνωστοπούλου. ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΘΕΜΑ 1 ΕΠΠΕΡΑΑ: Έγκριση Απόφασης Αυτεπιστασίας. ΘΕΜΑ 2 ΕΠΠΕΡΑΑ: Έγκριση Σχεδίων Προκήρυξης Διαγωνισμών. Θέμα 2.1 ΕΠΠΕΡΑΑ: Έγκριση σχεδίου προκήρυξης για την Προμήθεια επιπρόσθετου εξοπλισμού παρακολούθησης. Θέμα 2.2 ΕΠΠΕΡΑΑ: Έγκριση σχεδίου προκήρυξης για την προμήθεια επιπρόσθετου ηλεκτρονικού εξοπλισμού. Θέμα 2.3 ΕΠΠΕΡΑΑ: Έγκριση σχεδίου προκήρυξης για την προμήθεια Ι.Χ. οχήματος 4Χ4. Θέμα 2.4 ΕΠΠΕΡΑΑ: Έγκριση σχεδίου προκήρυξης για την προμήθεια αυτόματων φωτογραφικών μηχανών καταγραφής πανίδας. Θέμα 2.5 ΕΠΠΕΡΑΑ: Έγκριση σχεδίου προκήρυξης για την πρόσληψη προσωπικού του Φορέα Διαχείρισης Όρους Πάρνωνα Υγροτόπου Μουστού μέσω ΑΣΕΠ. Θέμα 2.6 ΕΠΠΕΡΑΑ: Έγκριση σχεδίου Διακήρυξης Πρόχειρου Διαγωνισμού επιλογής Αναδόχου για την παροχή υπηρεσιών με τίτλο «Ολοκλήρωση Έκθεσης Κέντρου Ενημέρωσης Καστάνιτσας». Θέμα 2.7 ΕΠΠΕΡΑΑ: Έγκριση σχεδίου διακήρυξης Ανοικτού Δημόσιου Διαγωνισμού για την ανάθεση της προμήθειας «Παραγωγή εντύπων και υλικών ενημέρωσης - ευαισθητοποίησης». Θέμα 2.8 ΕΠΠΕΡΑΑ: Έγκριση σχεδίου διακήρυξης Ανοικτού Δημόσιου Διαγωνισμού για την ανάθεση της υπηρεσίας «Σχεδιασμός, οργάνωση, παραγωγή & εγκατάσταση Έκθεσης Ερμηνείας Περιβάλλοντος Κέντρου Πληροφόρησης Λεωνιδίου για τη Χλωρίδα του Πάρνωνα». Θέμα 2.9 ΕΠΠΕΡΑΑ: Έγκριση σχεδίου διακήρυξης Πρόχειρου Διαγωνισμού επιλογής Αναδόχου για την παροχή υπηρεσιών διοργάνωσης ενημερωτικών Ημερίδων. Θέμα 3 ΕΠΠΕΡΑΑ: Έγκριση πρωτοκόλλων ποιοτικής και ποσοτικής παραλαβής. Θέμα 3.1 ΕΠΠΕΡΑΑ: Έγκριση πρωτοκόλλου τμηματικής ποιοτικής και ποσοτικής παραλαβής του τμήματος του υποέργου 1 «Υπηρεσίες καθαριότητας» για τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο του Θέμα 3.2 ΕΠΠΕΡΑΑ: Έγκριση των πρωτοκόλλων τμηματικής ποιοτικής και ποσοτικής παραλαβής της Α Φάσης των έργων παρακολούθησης. Θέμα 4 ΕΠΠΕΡΑΑ: Ορισμός Εισηγητικών Οργάνων έτους Άστρος Αρκαδίας, 22001, Τηλ: , Fax:

2 Θέμα 5 ΕΠΠΕΡΑΑ: Συγκρότηση και Αρμοδιότητες των Ομάδων έργου και Επιτροπών (Έντυπο Διαχειριστικής Επάρκειας). Θέμα 6 ΕΠΠΕΡΑΑ: Έγκριση υποβολής αιτήματος χορήγησης επιδόματος επικίνδυνης εργασίας στους εργαζομένους του Τμήματος Επόπτευσης/Παρακολούθησης και Εφαρμογών Διαχείρισης [πέντε (5) Φύλακες/Ειδικούς Δασικής Προστασίας]. Θέμα 7. ΕΠΠΕΡΑΑ: Αίτημα τροποποίησης ερευνητικής ομάδας αναδόχου υπηρεσιών πρόχειρου και διεθνούς διαγωνισμού παρακολούθησης. Θέμα 8 ΕΠΠΕΡΑΑ: Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Αγίου Πέτρου Δήμου Β. Κυνουρίας. Θέμα 9 ΕΠΠΕΡΡΑ: Έγκριση εκτελεσθέντος έργου μηνών Ιανουαρίου & Φεβρουαρίου του προσωπικού του Φορέα Διαχείρισης. Θέμα 10: Ενημέρωση προς τα μέλη του ΔΣ για την άτυπη παύση πληρωμών και εισήγηση για την αποπληρωμή των απλήρωτων υποχρεώσεων του έτους ΘΕΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΘΕΜΑ 1: Εξουσιοδότηση Προέδρου ΔΣ για υπογραφή Σύμβασης Επιχορήγησης για το Πρόγραμμα «Νέα Γενιά σε Δράση». ΘΕΜΑ 2 ΕΠΠΕΡΑΑ: Έγκριση τευχών δημοπράτησης εργολαβίας «Αποκατάσταση κτηρίου στέγασης Κέντρου Πληροφόρησης Λεωνιδίου για τη Χλωρίδα του Πάρνωνα». ΘΕΜΑ 3 ΕΠΠΕΡΑΑ: Έγκριση των πρωτοκόλλων τμηματικής ποιοτικής και ποσοτικής παραλαβής της Α Φάσης των έργων παρακολούθησης. ΘΕΜΑ 4 ΕΠΠΕΡΑΑ: Έγκριση αιτήματος χρηματοδότησης περιόδου Απριλίου Ιουνίου Στη συνεδρίαση επί συνόλου 11 τακτικών μελών και 11 αναπληρωματικών μελών βρέθηκαν παρόντες 6 τακτικά και 2 αναπληρωματικά μέλη: Παρόντες Απόντες Τακτικοί 1. Αναγνωστοπούλου Μαρία (Πρόεδρος ΔΣ) 2. Χρυσομάλλης Χρήστος (Αντιπρόεδρος ΔΣ) 3. Μαχαίρας Παναγιώτης (Γραμματέας ΔΣ) 4. Σιμάδη Παναγιώτα 5. Τσουκάτος Στυλιανός 6. Σωτηρίου Γεώργιος Αναπληρωματικοί 1. Δασκαλάκου Ευαγγελία 2. Λεοντίδης Παναγιώτης 1. Φωτεινογιαννόπουλος Γεώργιος 2. Ατσάλας Ιωάννης 3. Ρουμελιώτης Γεώργιος 4. Γαλάνης Βασίλειος 5. Μπούσμπουρας Δημήτριος 1. Γιακουμή Ελένη 2. Τραϊφόρος Κωνσταντίνος 3. Λαλουδάκης Δημήτριος 4. Σοφού Παπαστάθη Ευγενία 5. Ανεζύρης Νικόλαος 6. Καχριμάνης Σταύρος 7. Μητσάκης Σταύρος 8. Σούρσος Παναγιώτης 9. Βουλουμάνος Παναγιώτης Άστρος Αρκαδίας, 22001, Τηλ: , Fax:

3 Στη συνεδρίαση παρευρέθηκαν από το προσωπικό του Φορέα Διαχείρισης Όρους Πάρνωνα και Υγροτόπου Μουστού: ο κ. Μπόγλης Αργύριος και η κα Πανταζή Αικατερίνη. Επίσης στην αρχή της συνεδρίασης έλαβε μέρος ο κύριος Αθανασόπουλος Δημήτριος, ως πρώην μέλος του ΔΣ του Φορέα Διαχείρισης και εκπρόσωπος του Δήμου Νότιας Κυνουρίας. Η Πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Όρους Πάρνωνα και Υγροτόπου Μουστού κα. Μαρία Αναγνωστοπούλου, αφού διαπίστωσε απαρτία των μελών του Δ.Σ., κηρύσσει την έναρξη της συνεδρίασης. ΘΈΜΑTA ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΘΕΜΑ 1 ΕΠΠΕΡΑΑ: Έγκριση Απόφασης Αυτεπιστασίας Επί του πρώτου θέματος της Ημερήσιας Διάταξης η κα Αναγνωστοπούλου Μαρία δίνει τον λόγο στον κ. Μπόγλη Αργύριο, Συντονιστή Έργου ΕΠΠΕΡΑΑ, ο οποίος αναφέρει τα εξής: «Στο πλαίσιο της 2 ης τροποποίησης του Τεχνικού Δελτίου Προτεινόμενης Πράξης της ενταγμένης στο Ε.Π.ΠΕΡ.Α.Α. πράξης του Φορέα Διαχείρισης καλείστε να αποφασίσετε για την τροποποίηση συμπλήρωση της με αριθμό 10/2010 Απόφασης του Δ.Σ. για την υλοποίηση του Υποέργου 1 «Πρόγραμμα για την Προστασία και Διατήρηση της Βιοποικιλότητας» το οποίο αφορά δράσεις παρακολούθησης, ενημέρωσης ευαισθητοποίησης, φύλαξης επόπτευσης της προστατευόμενης περιοχής του Φορέα Διαχείρισης και υποστήριξης των προαναφερόμενων δράσεων και την υλοποίηση του με ίδια μέσα (αυτεπιστασία). Στο σχέδιο απόφασης που ακολουθεί περιγράφονται τα μέσα και οι ποσότητες (προσωπικό, υλικά, αναλώσιμα κ.λπ.) που θα χρειαστεί ο Φορέας Διαχείρισης για την υλοποίηση του έργου. Παράλληλα, υπάρχει σαφές χρονοδιάγραμμα ενεργειών των επιμέρους στοιχείων της προόδου του οικονομικού και φυσικού αντικειμένου. Χρονικός ορίζοντας ολοκλήρωσης του υποέργου είναι η 31/12/2015. Με το υπ' αριθμ. οικ / έγγραφο της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Ε.Π. "ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ" , διατυπώθηκε η σύμφωνη γνώμη για την Τροποποίηση Σύμβασης του Υποέργου [1] "Πρόγραμμα για την προστασία και διατήρηση της βιοποικιλότητας" της Πράξης [296761] "ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΒΙΟΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΟΡΟΥΣ ΠΑΡΝΩΝΑ - ΥΓΡΟΤΟΠΟΥ ΜΟΥΣΤΟΥ". Σας επισυνάπτουμε την Απόφαση Αυτεπιστασίας 1 με τους αναλυτικούς πίνακες εισροών των δαπανών του Υποέργου 1 και καλείστε να αποφασίσετε για την έγκρισή τους». 1 Η Απόφαση Αυτεπιστασίας και οι Πίνακες εισροών δαπανών του Υποέργου 1 περιλαμβάνονται στις εισηγήσεις και αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα του πρακτικού (Παράρτημα) Άστρος Αρκαδίας, 22001, Τηλ: , Fax:

4 Αρ. Απόφασης 19/2014: την έγκριση της Απόφαση Αυτεπιστασίας με τους αναλυτικούς πίνακες εισροών των δαπανών του Υποέργου 1, σύμφωνα με το Παράρτημα. ΘΕΜΑ 2: ΕΠΠΕΡΑΑ: Έγκριση Σχεδίων Προκήρυξης Διαγωνισμών Θέμα 2.1 ΕΠΠΕΡΑΑ: Έγκριση σχεδίου προκήρυξης για την Προμήθεια επιπρόσθετου εξοπλισμού παρακολούθησης Επί του 2.1 θέματος της Ημερήσιας Διάταξης η κα Αναγνωστοπούλου Μαρία δίνει τον λόγο στον κ. Μπόγλη Αργύριο, Συντονιστή Έργου ΕΠΠΕΡΑΑ, ο οποίος αναφέρει τα εξής: «Το τμήμα του Υποέργου 1 «Πρόγραμμα για την Προστασία και Διατήρηση της Βιοποικιλότητας» που εντάσσεται στην πράξη «Προστασία και Διατήρηση της Βιοποικιλότητας του Όρους Πάρνωνα Υγροτόπου Μουστού» του Άξονα Προτεραιότητας 9 «Προστασία του Φυσικού Περιβάλλοντος και της Βιοποικιλότητας» του ΕΠΕΡΑΑ , που υλοποιεί ο Φορέας Διαχείρισης, αφορά την «Προμήθεια επιπρόσθετου εξοπλισμού παρακολούθησης» με απευθείας ανάθεση, συνολικού προϋπολογισμού επτά χιλιάδων τετρακοσίων ευρώ (7.400,00 ) συμπεριλαμβανομένων όλων των νόμιμων φόρων και κρατήσεων. Σας επισυνάπτουμε το σχέδιο ανακοίνωσης απευθείας ανάθεσης προμήθειας για την εξής προμήθεια: Προμήθεια εξοπλισμού για το Κέντρο Πληροφόρησης Λεωνιδίου για τη Χλωρίδα του Πάρνωνα Φωτογραφική μηχανή με επιπρόσθετους φακούς, τρίποδο, τσάντα μεταφοράς και φλας (1 τεμ.) Προμήθεια Εξοπλισμού εθελοντών Προμήθεια ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών (20 τεμ.) Προμήθεια κιαλιών (20 τεμ.) Καλείστε να αποφασίσετε για την έγκριση του σχεδίου ανακοίνωσης 2, η οποία στη συνέχεια θα δημοσιευτεί για 10 μέρες στον δικτυακό τόπο του Φορέα Διαχείρισης». 2 Το Σχέδιο της Ανακοίνωσης περιλαμβάνεται στις εισηγήσεις και αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα του πρακτικού Άστρος Αρκαδίας, 22001, Τηλ: , Fax:

5 Αρ. Απόφασης 20/2014: την έγκριση του σχεδίου προκήρυξης για την «Προμήθεια επιπρόσθετου εξοπλισμού παρακολούθησης» με απευθείας ανάθεση, συνολικού προϋπολογισμού επτά χιλιάδων τετρακοσίων ευρώ (7.400,00 ) συμπεριλαμβανομένων όλων των νόμιμων φόρων και κρατήσεων, σύμφωνα με το Παράρτημα. Θέμα 2.2 ΕΠΠΕΡΑΑ: Έγκριση σχεδίου προκήρυξης για την προμήθεια επιπρόσθετου ηλεκτρονικού εξοπλισμού Επί του 2.2 θέματος της Ημερήσιας Διάταξης η κα Αναγνωστοπούλου Μαρία δίνει τον λόγο στον κ. Μπόγλη Αργύριο, Συντονιστή Έργου ΕΠΠΕΡΑΑ, ο οποίος αναφέρει τα εξής: «Το τμήμα του Υποέργου 1 «Πρόγραμμα για την Προστασία και Διατήρηση της Βιοποικιλότητας» που εντάσσεται στην πράξη «Προστασία και Διατήρηση της Βιοποικιλότητας του Όρους Πάρνωνα Υγροτόπου Μουστού» του Άξονα Προτεραιότητας 9 «Προστασία του Φυσικού Περιβάλλοντος και της Βιοποικιλότητας» του ΕΠΠΕΡΑΑ , που υλοποιεί ο Φορέας Διαχείρισης, αφορά την «Προμήθεια επιπρόσθετου ηλεκτρονικού εξοπλισμού» συνολικού προϋπολογισμού δώδεκα χιλιάδων είκοσι εννέα ευρώ (12.029,00 ) συμπεριλαμβανομένων όλων των νόμιμων φόρων και κρατήσεων. Σας επισυνάπτουμε το σχέδιο ανακοίνωσης απευθείας ανάθεσης προμήθειας για την εξής προμήθεια: Προμήθεια εξοπλισμού για το Κέντρο Πληροφόρησης Λεωνιδίου για τη Χλωρίδα του Πάρνωνα Σταθερός υπολογιστής (1 τεμ.) Φορητός υπολογιστής (1 τεμ.) Εκτυπωτής (1 τεμ.) Τηλεόραση (1 τεμ.) Εξωτερικός σκληρός δίσκος (1 τεμ.) Σύστημα καταγραφής γεωγραφικών συντεταγμένων GPS (1 τεμ.) Μηχάνημα προβολής / Projector (1 τεμ.) Πανί προβολής (1 τεμ.) Προμήθεια για το Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Καστάνιτσας Μικροφωνική εγκατάσταση (1 τεμ.) Μηχάνημα προβολής / Projector (1 τεμ.) Πανί προβολής (1 τεμ.) Cdplayer και ακουστικά (1 τεμ.) Προμήθεια Εξοπλισμού εθελοντών Σύστημα καταγραφής γεωγραφικών συντεταγμένων GPS (25 τεμ.) Άστρος Αρκαδίας, 22001, Τηλ: , Fax:

6 Καλείστε να αποφασίσετε για την έγκριση του σχεδίου ανακοίνωσης 3, η οποία στη συνέχεια θα δημοσιευτεί για 10 μέρες στον δικτυακό τόπο του Φορέα Διαχείρισης». Αρ. Απόφασης 21/2014: την έγκριση του σχεδίου προκήρυξης για την «Προμήθεια επιπρόσθετου ηλεκτρονικού εξοπλισμού» συνολικού προϋπολογισμού δώδεκα χιλιάδων είκοσι εννέα ευρώ (12.029,00 ) συμπεριλαμβανομένων όλων των νόμιμων φόρων και κρατήσεων, σύμφωνα με το Παράρτημα. Θέμα 2.3 ΕΠΠΕΡΑΑ: Έγκριση σχεδίου προκήρυξης για την προμήθεια Ι.Χ. οχήματος 4Χ4 Επί του 2.3 θέματος της Ημερήσιας Διάταξης η κα Αναγνωστοπούλου Μαρία δίνει τον λόγο στον κ. Μπόγλη Αργύριο, Συντονιστή Έργου ΕΠΠΕΡΑΑ, ο οποίος αναφέρει τα εξής: «Το τμήμα του Υποέργου 1 «Πρόγραμμα για την Προστασία και Διατήρηση της Βιοποικιλότητας» που εντάσσεται στην πράξη «Προστασία και Διατήρηση της Βιοποικιλότητας του Όρους Πάρνωνα Υγροτόπου Μουστού» του Άξονα Προτεραιότητας 9 «Προστασία του Φυσικού Περιβάλλοντος και της Βιοποικιλότητας» του ΕΠΠΕΡΑΑ , που υλοποιεί ο Φορέας Διαχείρισης, αφορά την «Προμήθεια Ι.Χ. οχήματος 4Χ4» συνολικού προϋπολογισμού δέκα εφτά χιλιάδων ευρώ (17.000,00 ) συμπεριλαμβανομένων όλων των νόμιμων φόρων και κρατήσεων. Σας επισυνάπτουμε το σχέδιο ανακοίνωσης απευθείας ανάθεσης προμήθειας για την εξής προμήθεια: Προμήθεια ενός πετρελαιοκίνητου Ι.Χ. οχήματος με δυνατότητα κίνησης και στους τέσσερις τροχούς τύπου 4Χ4 Καλείστε να αποφασίσετε για την έγκριση του σχεδίου ανακοίνωσης 4, η οποία στη συνέχεια θα δημοσιευτεί για 10 μέρες στον δικτυακό τόπο του Φορέα Διαχείρισης». Αρ. Απόφασης 22/2014: την έγκριση του σχεδίου προκήρυξης για την «Προμήθεια Ι.Χ. οχήματος 4Χ4» συνολικού προϋπολογισμού δέκα εφτά χιλιάδων ευρώ (17.000,00 ) συμπεριλαμβανομένων όλων των νόμιμων φόρων και κρατήσεων, σύμφωνα με το Παράρτημα. 3 Το Σχέδιο της Ανακοίνωσης περιλαμβάνεται στις εισηγήσεις και αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα του πρακτικού 4 Το Σχέδιο της Ανακοίνωσης περιλαμβάνεται στις εισηγήσεις και αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα του πρακτικού Άστρος Αρκαδίας, 22001, Τηλ: , Fax:

7 Θέμα 2.4 ΕΠΠΕΡΑΑ: Έγκριση σχεδίου προκήρυξης για την προμήθεια αυτόματων φωτογραφικών μηχανών καταγραφής πανίδας Επί του 2.4 θέματος της Ημερήσιας Διάταξης η κα Αναγνωστοπούλου Μαρία δίνει τον λόγο στον κ. Μπόγλη Αργύριο, Συντονιστή Έργου ΕΠΠΕΡΑΑ, ο οποίος αναφέρει τα εξής: «Το τμήμα του Υποέργου 1 «Πρόγραμμα για την Προστασία και Διατήρηση της Βιοποικιλότητας» που εντάσσεται στην πράξη «Προστασία και Διατήρηση της Βιοποικιλότητας του Όρους Πάρνωνα Υγροτόπου Μουστού» του Άξονα Προτεραιότητας 9 «Προστασία του Φυσικού Περιβάλλοντος και της Βιοποικιλότητας» του ΕΠΠΕΡΑΑ , που υλοποιεί ο Φορέας Διαχείρισης, αφορά την «Αυτόματων φωτογραφικών μηχανών καταγραφής πανίδας» συνολικού προϋπολογισμού πέντε χιλιάδων εξακοσίων ευρώ (5.600,00 ) συμπεριλαμβανομένων όλων των νόμιμων φόρων και κρατήσεων. Σας επισυνάπτουμε το σχέδιο ανακοίνωσης απευθείας ανάθεσης προμήθειας για την εξής προμήθεια: Προμήθεια δέκα (10) αυτόματων φωτογραφικών μηχανών καταγραφής πανίδας Προμήθεια πέντε (5) φορτιστών μπαταριών και ογδόντα (80) επαναφορτιζόμενων μπαταριών Καλείστε να αποφασίσετε για την έγκριση του σχεδίου ανακοίνωσης 5, η οποία στη συνέχεια θα δημοσιευτεί για 10 μέρες στον δικτυακό τόπο του Φορέα Διαχείρισης». Αρ. Απόφασης 23/2014: την έγκριση του σχεδίου προκήρυξης για την προμήθεια «Αυτόματων φωτογραφικών μηχανών καταγραφής πανίδας» συνολικού προϋπολογισμού πέντε χιλιάδων εξακοσίων ευρώ (5.600,00 ) συμπεριλαμβανομένων όλων των νόμιμων φόρων και κρατήσεων, σύμφωνα με το Παράρτημα. Θέμα 2.5 ΕΠΠΕΡΑΑ: Έγκριση σχεδίου προκήρυξης για την πρόσληψη προσωπικού του Φορέα Διαχείρισης Όρους Πάρνωνα Υγροτόπου Μουστού μέσω ΑΣΕΠ. Επί του 2.5 θέματος της Ημερήσιας Διάταξης η κα Αναγνωστοπούλου Μαρία δίνει τον λόγο στον κ. Μπόγλη Αργύριο, Συντονιστή Έργου ΕΠΠΕΡΑΑ, ο οποίος αναφέρει τα εξής: «Κατόπιν της παραίτησης της κας Βαξεβανίδου Ζαφείρω στις δύναται η αντικατάσταση της από εποχικό προσωπικό (12 μήνες με δυνατότητα παράτασης μέχρι το τέλος του προγράμματος) 5 Το Σχέδιο της Ανακοίνωσης περιλαμβάνεται στις εισηγήσεις και αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα του πρακτικού Άστρος Αρκαδίας, 22001, Τηλ: , Fax:

8 με κατ' ελάχιστον τα ίδια προσόντα πρόσληψης της κας Βαξεβανίδου. Για την πρόσληψη καταρτισμένου προσωπικού (σύμφωνα με τις ανάγκες του Φορέα Διαχείρισης), κρίθηκε απαραίτητο να απαιτηθούν και τα εξής επιπλέον προσόντα: 1. Μεταπτυχιακός τίτλος ετήσιας τουλάχιστον φοίτησης στη διαχείριση προστατευόμενων περιοχών ή οικολογία φυσικών οικοσυστημάτων. 2. Ερευνητική ή άλλη εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον (1) έτους σε θέματα Συστηματικής Βοτανικής ή Φυτοκοινωνιολογίας ή Χαρτογράφησης Βλάστησης/Τύπων Οικοτόπων. Η άμεση πρόσληψη του έκτακτου προσωπικού είναι αναγκαία, ώστε το εν λόγω άτομο να καλύψει τις ανάγκες για την επιστημονική και τεχνική υποστήριξη του Φορέα Διαχείρισης, ιδίως στην τήρηση των υποχρεώσεων που απορρέουν για τους τελικούς δικαιούχους του Άξονα Προτεραιότητας 9 «Προστασία Φυσικού Περιβάλλοντος και Βιοποικιλότητα», καθώς και για την παροχή ολοκληρωμένης διαχείρισης και προστασίας του Φορέα Διαχείρισης Πάρνωνα Μουστού. Ειδικότερα, προβλέπεται να απασχοληθεί το ακόλουθο προσωπικό. Υπηρεσία Έδρα υπηρεσίας ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Ειδικότητα Αριθμόςα Διάρκεια τόμων σύμβασης Πίστωση 2014 Πίστωση 2015 Τμήμα Προστασίας και Διαχείρισης ΑΣΤΡΟΣ ΝΟΜΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΠΕ ΔΑΣΟΛΟΓΟΣ 1 12 μήνες με δυνατότητα παράτασης μέχρι το τέλος του προγράμματος , ,46 Η προϋπολογιζόμενη δαπάνη μισθοδοσίας του προσωπικού θα καλυφθεί από τις πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της ΣΑΕ:2010ΣΕ που συγχρηματοδοτείται από ΕΤΠΑ. Το εν λόγω προσωπικό, απαιτείται, σύμφωνα με τον Κανονισμό Λειτουργίας Υπηρεσιών και Προσωπικού του Φορέα Διαχείρισης (Άρθρο 16), να έχει αποδεδειγμένη κατάρτιση ή εμπειρία στο ειδικό αντικείμενο για το οποίο συνάπτεται σύμβαση εργασίας. Αυτή η απαίτηση προκύπτει από τη φύση των καθηκόντων που θα εκπονήσει το προσωπικό. Εν συνεχεία παρουσιάζονται τα ειδικά τυπικά προσόντα που προτείνονται να ζητηθούν από τον υποψήφιο για την πλήρωση της θέσης εποχικού προσωπικού. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ Ειδικότητα ΠΕ ΔΑΣΟΛΟΓΟΣ Τίτλος σπουδών και λοιπά απαιτούμενα (τυπικά & τυχόν πρόσθετα) προσόντα ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ: 1. Πτυχίο ή δίπλωμα Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων ή Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος ΑΕΙ ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π) ΑΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε) ΑΕΙ ή ταυτόσημο κατά περιεχόμενο ειδικότητας πτυχίο ή δίπλωμα ΑΕΙ ή Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π) ΑΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε) ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας. 2. Βεβαίωση άσκησης επαγγέλματος Δασολόγου. 3. Μεταπτυχιακός τίτλος ετήσιας τουλάχιστον φοίτησης στη διαχείριση προστατευόμενων περιοχών ή οικολογία φυσικών οικοσυστημάτων. Άστρος Αρκαδίας, 22001, Τηλ: , Fax:

9 4. Ερευνητική ή άλλη εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον (1) έτους σε θέματα Συστηματικής Βοτανικής ή Φυτοκοινωνιολογίας ή Χαρτογράφησης Βλάστησης/Τύπων Οικοτόπων. 5. Καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας. 6. Γνώση H/Y στα αντικείμενα: (i) επεξεργασίας κειμένων, (ii) υπολογιστικών φύλλων, και (iii) υπηρεσιών διαδικτύου. ΠΡΟΣΟΝΤΑ Α ΕΠΙΚΟΥΡΙΑΣ: (Εφόσον οι θέσεις δεν καλυφθούν από υποψηφίους με τα ανωτέρω προσόντα) Τα ανωτέρω κύρια προσόντα με αριθ.1,2,3,5 και 6 Καλείστε να αποφασίσετε για την έγκριση των ειδικών τυπικών προσόντων 6 που προτείνονται για την θέση που θα προκηρυχθεί μέσω ΑΣΕΠ για την πρόσληψη εποχικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου». Αρ. Απόφασης 24/2014: την έγκριση του σχεδίου προκήρυξης μέσω ΑΣΕΠ για την πρόσληψη προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ενός (1) ατόμου με την ειδικότητα ΠΕ Δασολόγος, για την κάλυψη εποχικών αναγκών και υλοποίηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Προστασία και διατήρηση της βιοποικιλότητας του Όρους Πάρνωνα και Υγροτόπου Μουστού», με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα, σύμφωνα με το Παράρτημα. Θέμα 2.6 ΕΠΠΕΡΑΑ: Έγκριση σχεδίου Διακήρυξης Πρόχειρου Διαγωνισμού επιλογής Αναδόχου για την παροχή υπηρεσιών με τίτλο «Ολοκλήρωση Έκθεσης Κέντρου Ενημέρωσης Καστάνιτσας» Επί του 2.6 θέματος της Ημερήσιας Διάταξης η κα Αναγνωστοπούλου Μαρία δίνει τον λόγο στον κ. Μπόγλη Αργύριο, Συντονιστή Έργου ΕΠΠΕΡΑΑ, ο οποίος αναφέρει τα εξής: «Σας επισυνάπτουμε το σχέδιο Διακήρυξης Πρόχειρου διαγωνισμού με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά για την παροχή των υπηρεσιών με τίτλο: «Ολοκλήρωση Έκθεσης Κέντρου Ενημέρωσης Καστάνιτσας» για την υλοποίηση του Υποέργου 12 της Πράξης «Προστασία και διατήρηση της βιοποικιλότητας του Όρους Πάρνωνα και Υγροτόπου Μουστού» του Άξονα 9: «Προστασία του Φυσικού Περιβάλλοντος και Βιοποικιλότητας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Περιβάλλον & Αειφόρος Ανάπτυξη» που συγχρηματοδοτείται από το ΕΤΠΑ. 6 Το Σχέδιο Προκήρυξης μέσω ΑΣΕΠ με τα αντίστοιχα απαιτούμενα προσόντα περιλαμβάνεται στις εισηγήσεις και αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα του πρακτικού Άστρος Αρκαδίας, 22001, Τηλ: , Fax:

10 Η διάρκεια του έργου ξεκινά από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης, και οι υπηρεσίες θα πρέπει να έχουν παρασχεθεί στο σύνολό τους μέχρι τις 31/10/2015. Χωρίζεται δε στα ακόλουθα τμήματα υλοποίησης: Α φάση (40% του Συμβατικού Τιμήματος) Β φάση (60% του Συμβατικού Τιμήματος) Η προϋπολογιζόμενη δαπάνη του έργου ανέρχεται σε ευρώ ,00 πλέον του αναλογούντος Φ.Π.Α. ποσού ,50 ευρώ, δηλαδή συνολικά σε ευρώ ,50 και θα καλυφθεί από τις πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της ΣΑΕ:2010ΣΕ που συγχρηματοδοτείται από ΕΤΠΑ. Καλείστε να αποφασίσετε για την έγκριση του σχεδίου Διακήρυξης Πρόχειρου Διαγωνισμού 7, η οποία στη συνέχεια θα δημοσιευτεί για 15 μέρες στον δικτυακό τόπο του Φορέα Διαχείρισης». Αρ. Απόφασης 25/2014: την έγκριση του σχεδίου Διακήρυξης Πρόχειρου Διαγωνισμού επιλογής Αναδόχου για την παροχή υπηρεσιών με τίτλο: «Ολοκλήρωση Έκθεσης Κέντρου Ενημέρωσης Καστάνιτσας» συνολικού προϋπολογισμού εβδομήντα τριών χιλιάδων εξακοσίων δεκαπέντε ευρώ και πενήντα λεπτών (73.615,50 ) συμπεριλαμβανομένων όλων των νόμιμων φόρων και κρατήσεων, σύμφωνα με το Παράρτημα. Θέμα 2.7 ΕΠΠΕΡΑΑ: Έγκριση σχεδίου διακήρυξης Ανοικτού Δημόσιου Διαγωνισμού για την ανάθεση της προμήθειας «Παραγωγή εντύπων και υλικών ενημέρωσης - ευαισθητοποίησης» Επί του 2.7 θέματος της Ημερήσιας Διάταξης η κα Αναγνωστοπούλου Μαρία δίνει τον λόγο στον κ. Μπόγλη Αργύριο, Συντονιστή Έργου ΕΠΠΕΡΑΑ, ο οποίος αναφέρει τα εξής: «Σας επισυνάπτουμε το σχέδιο Διακήρυξης Ανοικτού Δημόσιου διαγωνισμού με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά για την ανάθεση της προμήθειας με τίτλο: «Παραγωγή εντύπων & υλικών ενημέρωσης-ευαισθητοποίησης» για την υλοποίηση του Υποέργου 11 της Πράξης «Προστασία και διατήρηση της βιοποικιλότητας του Όρους Πάρνωνα και Υγροτόπου Μουστού» του Άξονα 9: «Προστασία του Φυσικού Περιβάλλοντος και Βιοποικιλότητας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Περιβάλλον & Αειφόρος Ανάπτυξη» που συγχρηματοδοτείται από το ΕΤΠΑ. 7 Το Σχέδιο Διακήρυξης Πρόχειρου Διαγωνισμού περιλαμβάνεται στις εισηγήσεις και αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα του πρακτικού Άστρος Αρκαδίας, 22001, Τηλ: , Fax:

11 Η προμήθεια περιλαμβάνει: Παραγωγή Οδηγού εναλλακτικού τουρισμού για την «Προστατευόμενη Περιοχή Όρους Πάρνωνα και Υγροτόπου Μουστού» Παραγωγή Βιβλίου με τίτλο «Το Αλφαβητάρι του Πάρνωνα» Παραγωγή Φυλλαδίου με τα μέτρα προστασίας «Προστατευόμενης Περιοχής Όρους Πάρνωνα και Υγροτόπου Μουστού» Παραγωγή Οδηγού χλωρίδας «Προστατευόμενης Περιοχής Όρους Πάρνωνα και Υγροτόπου Μουστού» Παραγωγή Χάρτη «Προστατευόμενης Περιοχής Όρους Πάρνωνα και Υγροτόπου Μουστού» Παραγωγή Ενημερωτικού εγχειρίδιου με τίτλο «Προστατευόμενη Περιοχή Όρους Πάρνωνα και Υγροτόπου Μουστού» Παραγωγή Φυλλαδίου ενημέρωσης-ευαισθητοποίησης για τους κατοίκους της προστατευόμενης περιοχής Όρους Πάρνωνα και Υγροτόπου Μουστού Παραγωγή Υλικού προώθησης και προβολής. Η διάρκεια υλοποίησης της προμήθειας είναι: Για τη Φάση Α: 4 μήνες από την υπογραφή της Σύμβασης και σε κάθε περίπτωση όχι αργότερα από τις 30/09/2014. Για τη Φάση Β: 6 μήνες από την λήξη της Α φάσης και σε κάθε περίπτωση όχι αργότερα από τις 30/06/2015. Για τη Φάση Γ: Μέχρι τις 30/10/2015. Σε κάθε περίπτωση όλες οι Προμήθειες θα πρέπει να παραδοθούν μέχρι τις 30/10/2015. Η προϋπολογιζόμενη δαπάνη του έργου ανέρχεται σε ευρώ ευρώ, μη περιλαμβανομένου του Φ.Π.Α., ήτοι συνολικά ,00 ευρώ (περιλαμβανομένου του Φ.Π.Α.) και θα καλυφθεί από τις πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της ΣΑΕ:2010ΣΕ που συγχρηματοδοτείται από ΕΤΠΑ. Καλείστε να αποφασίσετε για την έγκριση του σχεδίου του Ανοικτού Δημόσιου Διαγωνισμού 8, η οποία μετά την προέγκριση από την Διαχειριστική Αρχή θα δημοσιευτεί για 30 μέρες στον δικτυακό τόπο του Φορέα Διαχείρισης». Αρ. Απόφασης 26/2014: την έγκριση του σχεδίου Διακήρυξης Ανοικτού Δημόσιου Διαγωνισμού για την ανάθεση της προμήθειας «Παραγωγή εντύπων και υλικών ενημέρωσης ευαισθητοποίησης» συνολικού προϋπολογισμού εβδομήντα πέντε χιλιάδων ευρώ (75.000,00 ) συμπεριλαμβανομένων όλων των νόμιμων φόρων και κρατήσεων, σύμφωνα με το Παράρτημα. 8 Το Σχέδιο Διακήρυξης Ανοικτού Δημόσιου Διαγωνισμού περιλαμβάνεται στις εισηγήσεις και αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα του πρακτικού Άστρος Αρκαδίας, 22001, Τηλ: , Fax:

12 Θέμα 2.8 ΕΠΠΕΡΑΑ: Έγκριση σχεδίου διακήρυξης Ανοικτού Δημόσιου Διαγωνισμού για την ανάθεση της υπηρεσίας «Σχεδιασμός, οργάνωση, παραγωγή & εγκατάσταση Έκθεσης Ερμηνείας Περιβάλλοντος Κέντρου Πληροφόρησης Λεωνιδίου για τη Χλωρίδα του Πάρνωνα» Επί του 2.8 θέματος της Ημερήσιας Διάταξης η κα Αναγνωστοπούλου Μαρία δίνει τον λόγο στον κ. Μπόγλη Αργύριο, Συντονιστή Έργου ΕΠΠΕΡΑΑ, ο οποίος αναφέρει τα εξής: «Σας επισυνάπτουμε το σχέδιο Διακήρυξης Ανοικτού Δημόσιου διαγωνισμού με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά για την ανάθεση παροχής υπηρεσιών με τίτλο: «Σχεδιασμός, οργάνωση, παραγωγή & εγκατάσταση Έκθεσης Ερμηνείας Περιβάλλοντος Κέντρου Πληροφόρησης Λεωνιδίου για τη Χλωρίδα του Πάρνωνα» για την υλοποίηση του Υποέργου 14 της Πράξης «Προστασία και διατήρηση της βιοποικιλότητας του Όρους Πάρνωνα και Υγροτόπου Μουστού» του Άξονα 9: «Προστασία του Φυσικού Περιβάλλοντος και Βιοποικιλότητας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Περιβάλλον & Αειφόρος Ανάπτυξη» που συγχρηματοδοτείται από το ΕΤΠΑ. Το υποέργο αφορά στη δημιουργία (σχεδιασμός, οργάνωση, παραγωγή και εγκατάσταση) έκθεσης ερμηνείας περιβάλλοντος με βασικό θέμα την ανάδειξη του χλωριδικού πλούτου της προστατευόμενης περιοχής του Όρους Πάρνωνα Υγροτόπου Μουστού. Η έκθεση και οι παράλληλες δράσεις ενημέρωσης για τη χλωριδική αξία της Προστατευόμενης Περιοχής θα ενισχύει τους στόχους της περιβαλλοντικής ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του Φορέα Διαχείρισης. Αντικείμενα του υποέργου είναι: Θεματική και χωροταξική οργάνωση έκθεσης. Περιλαμβάνει: τη θεματολογία της έκθεσης και την τεκμηρίωσή της, τη ροή της θεματολογίας σε σχέση και με τη ροή των επισκεπτών, τα μέσα που θα χρησιμοποιηθούν για την παρουσίαση της θεματολογίας και το συσχετισμό τους, την περιγραφή των επιμέρους υλικών που θα χρησιμοποιηθούν, τις κατόψεις με προτάσεις τοποθέτησης εκθεμάτων και εξοπλισμού και τις προτάσεις ενδεικτικών όψεων εκθεματικών επιφανειών. Ο σχεδιασμός, η οργάνωση, η κατασκευή και η εγκατάσταση έκθεσης ερμηνείας περιβάλλοντος και ειδικότερα των προθηκών, του εποπτικού υλικού και σχολιασμού των εκθεμάτων, των αναπαραστάσεων, των διοραμάτων και όλων των μουσειογραφικών μέσων, συμπεριλαμβανομένου του ειδικού φωτισμού. Η παραγωγή και εγκατάσταση διαδραστικών εφαρμογών για το μόνιμο εκθεσιακό χώρο. Η προϋπολογιζόμενη δαπάνη του έργου ανέρχεται σε ευρώ ,64 ευρώ, μη περιλαμβανομένου του Φ.Π.Α., ήτοι συνολικά ,00 ευρώ (περιλαμβανομένου του Φ.Π.Α.) και θα καλυφθεί από τις πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της ΣΑΕ:2010ΣΕ που συγχρηματοδοτείται από ΕΤΠΑ. Άστρος Αρκαδίας, 22001, Τηλ: , Fax:

13 Καλείστε να αποφασίσετε για την έγκριση του σχεδίου του Ανοικτού Δημόσιου Διαγωνισμού 9, η οποία μετά την προέγκριση από την Διαχειριστική Αρχή θα δημοσιευτεί για 30 μέρες στον δικτυακό τόπο του Φορέα Διαχείρισης». Αρ. Απόφασης 27/2014: την έγκριση του σχεδίου διακήρυξης Ανοικτού Δημόσιου Διαγωνισμού για την ανάθεση της υπηρεσίας «Σχεδιασμός, οργάνωση, παραγωγή & εγκατάσταση Έκθεσης Ερμηνείας Περιβάλλοντος Κέντρου Πληροφόρησης Λεωνιδίου για τη Χλωρίδα του Πάρνωνα» συνολικού προϋπολογισμού εβδομήντα εννέα χιλιάδων ευρώ (79.000,00 ) συμπεριλαμβανομένων όλων των νόμιμων φόρων και κρατήσεων, σύμφωνα με το Παράρτημα. Θέμα 2.9 ΕΠΠΕΡΑΑ: Έγκριση σχεδίου διακήρυξης Πρόχειρου Διαγωνισμού επιλογής Αναδόχου για την παροχή υπηρεσιών διοργάνωσης ενημερωτικών Ημερίδων Επί του 2.9 θέματος της Ημερήσιας Διάταξης η κα Αναγνωστοπούλου Μαρία δίνει τον λόγο στον κ. Μπόγλη Αργύριο, Συντονιστή Έργου ΕΠΠΕΡΑΑ, ο οποίος αναφέρει τα εξής: «Σας επισυνάπτουμε το σχέδιο Διακήρυξης Πρόχειρου διαγωνισμού με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά για την παροχή των υπηρεσιών με τίτλο: «διοργάνωσης ενημερωτικών Ημερίδων» για την υλοποίηση του Υποέργου 1 «Πρόγραμμα για την Προστασία και Διατήρηση της Βιοποικιλότητας» της Πράξης «Προστασία και διατήρηση της βιοποικιλότητας του Όρους Πάρνωνα και Υγροτόπου Μουστού» του Άξονα 9: «Προστασία του Φυσικού Περιβάλλοντος και Βιοποικιλότητας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Περιβάλλον & Αειφόρος Ανάπτυξη» που συγχρηματοδοτείται από το ΕΤΠΑ. Το αντικείμενο της διακήρυξης είναι η παροχή των υπηρεσιών της πλήρους ανάληψης από εξωτερικό συνεργάτη της διοργάνωσης δύο (2) θεματικών ημερίδων και μίας (1) διημερίδας. Η προϋπολογιζόμενη δαπάνη του έργου συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος Φ.Π.Α. είναι ,27 ευρώ και θα καλυφθεί από τις πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της ΣΑΕ: 2010ΣΕ που συγχρηματοδοτείται από το ΕΤΠΑ. Καλείστε να αποφασίσετε για την έγκριση του σχεδίου Διακήρυξης Πρόχειρου Διαγωνισμού 10, η οποία στη συνέχεια θα δημοσιευτεί για 15 μέρες στον δικτυακό τόπο του Φορέα Διαχείρισης». 9 Το Σχέδιο Διακήρυξης Ανοικτού Δημόσιου Διαγωνισμού περιλαμβάνεται στις εισηγήσεις και αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα του πρακτικού 10 Το Σχέδιο Διακήρυξης Πρόχειρου Διαγωνισμού περιλαμβάνεται στις εισηγήσεις και αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα του πρακτικού Άστρος Αρκαδίας, 22001, Τηλ: , Fax:

14 Αρ. Απόφασης 28/2014: την έγκριση του σχεδίου διακήρυξης Πρόχειρου Διαγωνισμού επιλογής Αναδόχου για την παροχή υπηρεσιών διοργάνωσης ενημερωτικών Ημερίδων συνολικού προϋπολογισμού σαράντα ένα χιλιάδων διακοσίων ογδόντα ευρώ και είκοσι επτά λεπτών (41.280,27 ) συμπεριλαμβανομένων όλων των νόμιμων φόρων και κρατήσεων, σύμφωνα με το Παράρτημα. Θέμα 3 ΕΠΠΕΡΑΑ: Έγκριση πρωτοκόλλων ποιοτικής και ποσοτικής παραλαβής Θέμα 3.1 ΕΠΠΕΡΑΑ: Έγκριση πρωτοκόλλου τμηματικής ποιοτικής και ποσοτικής παραλαβής του τμήματος του υποέργου 1 «Υπηρεσίες καθαριότητας» για τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο του 2014 Επί του 3.1 θέματος της Ημερήσιας Διάταξης η κα Αναγνωστοπούλου Μαρία δίνει τον λόγο στον κ. Μπόγλη Αργύριο, Συντονιστή Έργου ΕΠΠΕΡΑΑ, ο οποίος αναφέρει τα εξής: «Σύμφωνα με την 33/2011 απόφαση της 4 ης συνεδρίασης ( ) του Διοικητικού Συμβουλίου του Φορέα Διαχείρισης Όρους Πάρνωνα και Υγροτόπου Μουστού, κατακυρώθηκε η παροχή υπηρεσιών καθαριότητας, στην εταιρεία Παπαδόπουλος Αναστάσιος & ΣΙΑ. Στις υπογράφηκε η σύμβαση μεταξύ του Φορέα Διαχείρισης και του Αναδόχου για την εκτέλεση της παραπάνω υπηρεσίας. Σύμφωνα με την υπογραφείσα σύμβαση και τις εντολές του Φορέα Διαχείρισης, ο Ανάδοχος υπέβαλε εμπρόθεσμα τις, την υπ αριθμ. 156/ έκθεση εκτελεσθέντος έργου για το μήνα Ιανουάριο 2014 και την υπ αριθμ. 324/ έκθεση εκτελεσθέντος έργου για το μήνα Φεβρουάριο2014, οι οποίες αποτελούν παραδοτέα της σύμβασης που ανέλαβε. Εν συνεχεία, οι εκθέσεις που παραδόθηκαν από τον ανάδοχο, εξετάστηκαν και εγκρίθηκαν από την επιτροπή παρακολούθησης και παραλαβής του Φορέα Διαχείρισης με τα υπ αριθ. 173/ και υπ αριθ. 335/ πρωτόκολλα οριστικής ποσοτικής και ποιοτικής παραλαβής. Σημειώνουμε ότι η πληρωμή διενεργείται μηνιαίως βασιζόμενοι στην απόφαση του Δ.Σ. της 5 ης συνεδρίασης του 2008 (5/ ) με θέμα «Σύναψη ρύθμισης σχετικά με τη διαδικασία έγκρισης των δαπανών του ΦΔ». Μετά τα ανωτέρω διαπιστώνεται ότι πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις για: Άστρος Αρκαδίας, 22001, Τηλ: , Fax:

15 Την έγκριση των πρωτοκόλλων τμηματικής ποσοτικής και ποιοτικής παραλαβής 11 των παραδοτέων της σύμβασης παροχής υπηρεσιών του Αναδόχου, Την έγκριση της δαπάνης για την πληρωμή του Αναδόχου, Παπαδόπουλος Αναστάσιος & ΣΙΑ, για τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο 2014, η οποία ανέρχεται στο ποσό 1.348,90 με Φ.Π.Α. Καλείστε να αποφασίσετε για την επικύρωση των παραπάνω εγγράφων». Αρ. Απόφασης 29/2014: α) την έγκριση των πρωτοκόλλων τμηματικής ποσοτικής και ποιοτικής παραλαβής των παραδοτέων της σύμβασης παροχής υπηρεσιών του Αναδόχου, σύμφωνα με το Παράρτημα και β) την έγκριση της δαπάνης για την πληρωμή του Αναδόχου, Παπαδόπουλος Αναστάσιος & ΣΙΑ, για τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο 2014, η οποία ανέρχεται στο ποσό 1.348,90 με Φ.Π.Α. Θέμα 3.2 ΕΠΠΕΡΑΑ: Έγκριση των πρωτοκόλλων τμηματικής ποιοτικής και ποσοτικής παραλαβής της Α Φάσης των έργων παρακολούθησης. Επί του 3.2 θέματος της Ημερήσιας Διάταξης η κα Αναγνωστοπούλου Μαρία δίνει τον λόγο στον κ. Μπόγλη Αργύριο, Συντονιστή Έργου ΕΠΠΕΡΑΑ, ο οποίος αναφέρει τα εξής: «Σύμφωνα με την 47/2013 Απόφαση της 5 ης συνεδρίασης ( ) του Διοικητικού Συμβουλίου του Φορέα Διαχείρισης Όρους Πάρνωνα και Υγροτόπου Μουστού, κατακυρώθηκε η Παροχή Υπηρεσιών των «Καταγραφή και παρακολούθηση των ειδών πουλιών» (Υποέργο 6) και «Καταγραφή και παρακολούθηση των τύπων οικοτόπων»(υποέργο3), του Φορέα Διαχείρισης, στους Μπουρδάκη/ Αλιβιζάτο και ΟΙΚΟΜ Ε.Π.Ε., αντίστοιχα. Σύμφωνα με τα συμφωνηθέντα στις υπογραφείσες Συμβάσεις ( ), οι Ανάδοχοι υπέβαλαν εμπρόθεσμα τα παραδοτέα της Α φάσης των υπηρεσιών παρακολούθησης. Εν συνεχεία, τα παραδοτέα που παραδόθηκαν από τους Αναδόχους, εξετάστηκαν και εγκρίθηκαν από την Επιτροπή παραλαβής του Φορέα Διαχείρισης με τα υπ αριθ. 308/ και 373/ πρωτόκολλα τμηματικής ποιοτικής και ποσοτικής παραλαβής. Μετά τα ανωτέρω διαπιστώνεται ότι πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις για: 1. Την έγκριση των πρωτοκόλλων τμηματικής ποιοτικής και ποσοτικής παραλαβής των παραδοτέων των Συμβάσεων παροχής υπηρεσιών «Καταγραφή και παρακολούθηση των 11 Τα Πρωτόκολλα τμηματικής ποσοτικής και ποιοτικής παραλαβής περιλαμβάνονται στις εισηγήσεις και αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα του πρακτικού Άστρος Αρκαδίας, 22001, Τηλ: , Fax:

16 ειδών πουλιών» (Υποέργο 6) και «Καταγραφή και παρακολούθηση των τύπων οικοτόπων» (Υποέργο 3) Την έγκριση της δαπάνης για την πληρωμή του Αναδόχου για την ολοκλήρωση της Α φάσης, η οποία ανέρχεται στο ποσό των ,40 με Φ.Π.Α. για την «Καταγραφή και παρακολούθηση των ειδών πουλιών» (Υποέργο 6) και ,00 με Φ.Π.Α. για την «Καταγραφή και παρακολούθηση των τύπων οικοτόπων» (Υποέργο 3). Καλείστε να αποφασίσετε για την επικύρωση των παραπάνω εγγράφων». Αρ. Απόφασης 30/2014: α) την έγκριση των πρωτοκόλλων τμηματικής ποιοτικής και ποσοτικής παραλαβής των παραδοτέων των Συμβάσεων παροχής υπηρεσιών «Καταγραφή και παρακολούθηση των ειδών πουλιών» (Υποέργο 6) και «Καταγραφή και παρακολούθηση των τύπων οικοτόπων» (Υποέργο 3) και β) την έγκριση της δαπάνης για την πληρωμή του Αναδόχου για την ολοκλήρωση της Α φάσης, η οποία ανέρχεται στο ποσό των ,40 με Φ.Π.Α. για την «Καταγραφή και παρακολούθηση των ειδών πουλιών» (Υποέργο 6) και ,00 με Φ.Π.Α. για την «Καταγραφή και παρακολούθηση των τύπων οικοτόπων» (Υποέργο 3). Θέμα 4 ΕΠΠΕΡΑΑ: Ορισμός Εισηγητικών Οργάνων έτους 2014 Επί του τέταρτου θέματος της Ημερήσιας Διάταξης η κα Αναγνωστοπούλου Μαρία δίνει τον λόγο στον κ. Μπόγλη Αργύριο, Συντονιστή Έργου ΕΠΠΕΡΑΑ, ο οποίος αναφέρει τα εξής: «Σύμφωνα με τον εγκεκριμένο Κανονισμό για την Εκτέλεση Έργων, την Ανάθεση, Παρακολούθηση, Παραλαβή Μελετών και Υπηρεσιών, την Προμήθεια, Παράδοση και Παραλαβή Αγαθών, Υλικών και Προϊόντων και για τη Σύναψη και Εκτέλεση των Σχετικών Συμβάσεων του Φορέα Διαχείρισης Όρους Πάρνωνα- Υγροτόπου Μουστού [Υ.Α / (ΦΕΚ 1924/Β )] και λαμβάνοντας υπόψη το άρθρο 6, το οποίο έχει ως εξής: Αρμόδια Όργανα του Φορέα Διαχείρισης (άρθρο 6) Αρμόδια όργανα του Φορέα για την εφαρμογή των διαδικασιών που ορίζονται στον παρόντα Κανονισμό αποτελούν τα Όργανα διοίκησης, Επιτροπές του Δ.Σ. και υπηρεσιακά στελέχη ή Υπηρεσίες που σύμφωνα με το καταστατικό, τους εσωτερικούς κανονισμούς και τις αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου του φορέα διαχείρισης έχουν την εξουσία να ενεργούν, να ελέγχουν, να εισηγούνται, να γνωμοδοτούν ή να αποφασίζουν στα διάφορα στάδια ενεργειών 12 Τα Πρωτόκολλα τμηματικής ποσοτικής και ποιοτικής παραλαβής των παραδοτέων των Υποέργων 3 και 6 περιλαμβάνονται στις εισηγήσεις και αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα του πρακτικού Άστρος Αρκαδίας, 22001, Τηλ: , Fax:

17 που σχετίζονται με την ανάθεση, επίβλεψη και παρακολούθηση της εκπόνησης και παραλαβής των μελετών, έργων, προμηθειών. Τα αρμόδια αποφασιστικά και εισηγητικά Όργανα είναι τα ακόλουθα: Αποφασιστικά όργανα Το Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ) Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου (ΠΡ) Ο Διευθυντής Εισηγητικά όργανα Η Επιτροπή Ανάθεσης (ΕΠΑN) Η Επιτροπή Παρακολούθησης και Παραλαβής (ΕΠΠ) Η Επιτροπή Πινάκων Αναδόχων Ο Επιβλέπων (ΕΒ) Οι Επιτροπές ορίζονται με απόφαση του Δ.Σ. του Φορέα Διαχείρισης και με σχετική εισήγηση της Προέδρου του Φορέα Διαχείρισης και αποτελούνται από μέλη του Δ.Σ. και υπηρεσιακά στελέχη του Φορέα. Με βάση τα παραπάνω ο Συντονιστής έργου ΕΠΠΕΡΑΑ του Φορέα Διαχείρισης εισηγείται τον ορισμό προσώπων στις παρακάτω επιτροπές για το έτος 2014 ως εξής: Επιτροπή Αξιολόγησης Προσωπικού: Αναγνωστοπούλου Μαρία, Μπούσμπουρας Δημήτριος, Χρυσομάλλης Χρήστος. Αναπληρωματικά μέλη: Δασκαλάκου Ευαγγελία, Σωτηρίου Γεώργιος, Σιμάδη Παναγιώτα. Γραμματέας: Μαχαίρας Παναγιώτης Επιτροπή Πινάκων Αναδόχων: Μαχαίρας Παναγιώτης, Σούρσος Παναγιώτης, Δήμα Αγγελική. Αναπληρωματικά μέλη: Φωτεινογιαννόπουλος Γεώργιος, Λεοντίδης Παναγιώτης, Πανταζή Κατερίνα. Γραμματέας: Δημάκου Φωτεινή Επιτροπή Ανάθεσης: Αναγνωστοπούλου Μαρία, Μπούσμπουρας Δημήτριος, Τρυφωνόπουλος Γεώργιος. Αναπληρωματικά μέλη: Αναστόπουλος Δήμος, Μπόγλης Αργύριος, Δασκαλάκου Ευαγγελία Γραμματέας: Δημητρακόπουλος Ιωάννης Επιτροπή Προσφυγών: Μπόγλης Αργύριος, Δασκαλάκου Ευαγγελία, Μαχαίρας Παναγιώτης. Αναπληρωματικά μέλη: Πλακοκέφαλος Ηλίας, Τσουκάτος Στυλιανός, Πανταζή Αικατερίνη. Γραμματέας: Αρβανίτης Αδαμάντιος Επιτροπή Παρακολούθησης και Παραλαβής: Αναγνωστοπούλου Μαρία, Τρυφωνόπουλος Γεώργιος, Αναστόπουλος Δήμος. Αναπληρωματικά μέλη: Μπόγλης Αργύριος, Πανταζή Αικατερίνη, Δασκαλάκου Ευαγγελία. Άστρος Αρκαδίας, 22001, Τηλ: , Fax:

18 Γραμματέας: Αναστασιάδη Αγνή Καλείστε να εγκρίνετε την συγκρότηση των ανωτέρω προτεινόμενων Επιτροπών». Αρ. Απόφασης 31/2014: τον ορισμό προσώπων στις επιτροπές των αρμόδιων αποφασιστικών και εισηγητικών Οργάνων του Φορέα Διαχείρισης για το έτος 2014 ως ακολούθως: Επιτροπή Αξιολόγησης Προσωπικού: Αναγνωστοπούλου Μαρία, Μπούσμπουρας Δημήτριος, Χρυσομάλλης Χρήστος. Αναπληρωματικά μέλη: Δασκαλάκου Ευαγγελία, Σωτηρίου Γεώργιος, Σιμάδη Παναγιώτα. Γραμματέας: Μαχαίρας Παναγιώτης Επιτροπή Πινάκων Αναδόχων: Μαχαίρας Παναγιώτης, Σούρσος Παναγιώτης, Δήμα Αγγελική. Αναπληρωματικά μέλη: Φωτεινογιαννόπουλος Γεώργιος, Λεοντίδης Παναγιώτης, Πανταζή Αικατερίνη. Γραμματέας: Δημάκου Φωτεινή Επιτροπή Ανάθεσης: Αναγνωστοπούλου Μαρία, Μπούσμπουρας Δημήτριος, Τρυφωνόπουλος Γεώργιος. Αναπληρωματικά μέλη: Αναστόπουλος Δήμος, Μπόγλης Αργύριος, Δασκαλάκου Ευαγγελία Γραμματέας: Δημητρακόπουλος Ιωάννης Επιτροπή Προσφυγών: Μπόγλης Αργύριος, Δασκαλάκου Ευαγγελία, Μαχαίρας Παναγιώτης. Αναπληρωματικά μέλη: Πλακοκέφαλος Ηλίας, Τσουκάτος Στυλιανός, Πανταζή Αικατερίνη. Γραμματέας: Αρβανίτης Αδαμάντιος Επιτροπή Παρακολούθησης και Παραλαβής: Αναγνωστοπούλου Μαρία, Τρυφωνόπουλος Γεώργιος, Αναστόπουλος Δήμος. Αναπληρωματικά μέλη: Μπόγλης Αργύριος, Πανταζή Αικατερίνη, Δασκαλάκου Ευαγγελία. Γραμματέας: Αναστασιάδη Αγνή Θέμα 5 ΕΠΠΕΡΑΑ: Συγκρότηση και Αρμοδιότητες των Ομάδων έργου και Επιτροπών (Έντυπο Διαχειριστικής Επάρκειας) Επί του πέμπτου θέματος της Ημερήσιας Διάταξης η κα Αναγνωστοπούλου Μαρία δίνει τον λόγο στον κ. Μπόγλη Αργύριο, Συντονιστή Έργου ΕΠΠΕΡΑΑ, ο οποίος αναφέρει τα εξής: «Σύμφωνα με το Σύστημα Διαχειριστικής Επάρκειας για κάθε νέο έργο ανάθεσης προμηθειών/υπηρεσιών που εκτελείται με εξωτερικό ανάδοχο, ορίζεται με απόφαση του Δ.Σ. Επιτροπή Αξιολόγησης Διαγωνισμού, Επιτροπή Ενστάσεων και Επιτροπή Παρακολούθησης και Άστρος Αρκαδίας, 22001, Τηλ: , Fax:

19 Παραλαβής, όπως επίσης και ο Υπεύθυνος Έργου και όπου κρίνεται απαραίτητο η Ομάδα Έργου, οι οποίες αποτελούνται από στελέχη του Φορέα Διαχείρισης. Καλείστε να αποφασίσετε σχετικά με: την Συγκρότηση και τις Αρμοδιότητες των Ομάδων έργου και Επιτροπών (Έντυπα Διαχειριστικής Επάρκειας 13 )». Αρ. Απόφασης 32/2014: τη Συγκρότηση και τις Αρμοδιότητες των Ομάδων έργου και Επιτροπών (Έντυπα Διαχειριστικής Επάρκειας) σύμφωνα με το Παράρτημα. Θέμα 6 ΕΠΠΕΡΑΑ: Έγκριση υποβολής αιτήματος χορήγησης επιδόματος επικίνδυνης εργασίας στους εργαζομένους του Τμήματος Επόπτευσης/Παρακολούθησης και Εφαρμογών Διαχείρισης [πέντε (5) Φύλακες/Ειδικούς Δασικής Προστασίας] Επί του έκτου θέματος της Ημερήσιας Διάταξης η κα Αναγνωστοπούλου Μαρία δίνει τον λόγο στον κ. Μπόγλη Αργύριο, Συντονιστή Έργου ΕΠΠΕΡΑΑ, ο οποίος αναφέρει τα εξής: «Σύμφωνα με το υπ. αριθ. 2/17087/0022/ έγγραφο του Υπουργείου Οικονομικών με θέμα: «Κοινοποίηση μισθολογικών διατάξεων» και τη διάταξη του άρθρου 67 του Ν. 4235/14 (ΦΕΚ32Α32/Α / ) προβλέπεται ότι, για τους φορείς που υπάγονται στις διατάξεις του Κεφαλαίου Δεύτερου του ν.4024/2011 (Δημόσιο, ΝΠΔΔ, ΝΠΙΔ, συμπεριλαμβανομένων και των ΔΕΚΟ του κεφαλαίου Α του ν.3429/2005 και ΟΤΑ), από είναι εκ νέου ενεργή η εξουσιοδότηση για την έκδοση απόφασης καθορισμού επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας σε κατηγορίες προσωπικού των παραπάνω φορέων, σύμφωνα με την διάταξη του άρθρου 15 παρ. 1 του ν. 4024/2011. Η εν λόγω διάταξη προβλέπει την έκδοση κοινών υπουργικών αποφάσεων των Υπουργών Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Οικονομικών και του κατά περίπτωση αρμόδιου Υπουργού. Κατόπιν αυτών, πρέπει οι ενδιαφερόμενοι φορείς να υποβάλλουν στο εποπτεύον Υπουργείο τα αιτήματά τους. Στην συνέχεια, το αρμόδιο υπουργείο θα πρέπει να καταρτίσει σχέδιο κοινής υπουργικής απόφασης, για το σύνολο των φορέων που εποπτεύει, και να το υποβάλλει στον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης για συνυπογραφή. Στο σχέδιο κοινής υπουργικής απόφασης πρέπει να αναφερθεί το μέγεθος της προκαλούμενης δαπάνης σύμφωνα με το άρθρο 1 παρ.2 του ν.2469/1997 όπως ισχύει. 13 Τα Έντυπα Διαχειριστικής Επάρκειας περιλαμβάνεται στις εισηγήσεις και αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα του πρακτικού Άστρος Αρκαδίας, 22001, Τηλ: , Fax:

20 Η προθεσμία υποβολής είναι αποκλειστικά 6 μήνες ήτοι μέχρι 11/8/2014. Η απασχόληση των φυλάκων αιτιολογεί την χορήγηση του εν λόγω επιδόματος. Συγκεκριμένα, το κύριο αντικείμενο απασχόλησης των φυλάκων, σύμφωνα με τη σύμβαση εργασίας τους, είναι: Εποπτεία/φύλαξη της περιοχής ευθύνης του Φορέα με σκοπό τη διαφύλαξη των βιοτικών και αβιοτικών παραμέτρων και πόρων της. Προσπάθεια και αντικειμενικός στόχος της φύλαξης είναι να εντοπιστούν έγκαιρα και να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά τουλάχιστον οι εξής (ενδεικτικά αναφερόμενες) κακόβουλες και βλαπτικές ενέργειες για την Προστατευόμενη Περιοχή του Όρους Πάρνωνα και Υγροτόπου Μουστού. Ενδεικτικά, η φύλαξη αφορά τις παρακάτω παράνομες ενέργειες: Α. ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ και ΧΡΗΣΕΙΣ Λαθροθηρία Αυθαίρετη δόμηση Παράνομη βόσκηση Αλλαγή χρήσης δασικών εκτάσεων Παράνομη υλοτομία δασικών δένδρων Παράνομη μεταφορά δασικών δέντρων Παράνομη ενόχληση ή βλάβη ζώων Παράνομη συγκομιδή φυτών Δημιουργία εστίας φωτιάς εκδήλωση πυρκαγιάς Κατασκήνωση Β. ΡΥΠΑΝΣΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ Απόρριψη απορριμμάτων Απόρριψη αδρανών υλικών Απόρριψη λυμάτων Ηχορρύπανση Γ. ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ Παράνομη κυκλοφορία και στάθμευση αυτοκινήτων, δικύκλων και παντός είδους μηχανοκίνητων οχημάτων Δ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ Φύλαξη έργων υποδομής και σήμανσης Συντήρηση υποδομών και εξοπλισμού του Φορέα Οι φύλακες έχουν καθημερινή και συνεχή επαφή με την Πυροσβεστική Υπηρεσία (Αρκαδίας και Λακωνίας), μέσω ασυρμάτων, και έτσι καταφέρνουν να ειδοποιούν έγκαιρα σε περίπτωση φωτιάς καθώς και να επικουρούν την Πυροσβεστική Αρκαδίας ή Λακωνίας στο έργο της, περιπολώντας σε περιοχές που δεν υπήρχαν περιπολίες της υπηρεσίας. Στα περισσότερα περιστατικά η κατάσβεση γίνεται από κοινού, και σε αρκετά γίνεται αποκλειστικά από τους φύλακες του Φ.Δ. Οι εργαζόμενοι του Τμήματος Επόπτευσης, στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, εργάζονται υπερωριακά ώστε να βοηθούν την Πυροσβεστική Υπηρεσία κατά την διάρκεια των κατασβέσεων των πυρκαγιών όποτε αυτό απαιτηθεί. Η πρόληψη των πυρκαγιών αποτελεί βασική αρμοδιότητα των φυλάκων του Φορέα Διαχείρισης τόσο στις ορεινές περιοχές του Πάρνωνα όσο και στις πεδινές. Η περίοδος επικινδυνότητας για τις πυρκαγιές ξεκινάει από αρχές Μαΐου και λήγει τέλος Οκτωβρίου. Ειδικά για τη περίοδο του 2012 & Άστρος Αρκαδίας, 22001, Τηλ: , Fax:

21 2013 η λήξη της επικινδυνότητας παρατάθηκε έως το Νοέμβριο λόγω των υψηλών θερμοκρασιών και της ανομβρίας, και ίσως πραγματοποιηθεί και το 2014 η παράταση της αντιπυρικής περιόδου. Κατά τους μήνες αυτούς διαμορφώνεται κατάλληλα ο εξοπλισμός των οχημάτων φύλαξης με βυτία πυρόσβεσης, χωρητικότητας 500 λίτρων νερού και μάνικες κατάσβεσης. Πέραν όμως της αυτονόητης επικινδυνότητας της εργασίας τους κατά την περίοδο επικινδυνότητας για πυρκαγιές, η δραστηριότητά τους όλο το έτος έχει υψηλό βαθμό επικινδυνότητας, καθώς συχνά βρίσκονται αντιμέτωποι με παραβάτες του νόμου, εντελώς μόνοι και σε απομονωμένα μέρη. Έχουν ήδη υπάρξει πολλά περιστατικά κατά τα οποία έχουν υποστεί απειλές από ανθρώπους που παρανομούν. Για τους παραπάνω λόγους, εκτιμούμε ότι δικαιούνται και θα πρέπει να λάβουν το επίδομα επικινδυνότητας. Αναλυτικά η εκτίμηση της προκαλούμενης δαπάνης από την καταβολή επιδόματος επικίνδυνης εργασίας, για στελέχη του Φορέα Διαχείρισης Όρους Πάρνωνα & Υγροτόπου Μουστού, για το έτος 2014 (με αναδρομική ισχύ από την ): ΟΡΓ. ΜΟΝΑ Α ΤΜΗΜΑ ΕΠΟΠΤΕΥΣΗΣ/ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Αριθμός Υπαλλήλων ΥΨΟΣ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ (μέχρι του ποσού) ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΔΑΠΑΝΗΣ (σε ) ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ για το έτος 2014 (αριθμός υπαλλήλων * ύψος επιδόματος * 12 μήνες) 5 150,00 5 * 150,00 * 12 = 9.000,00 Καλείστε να εγκρίνετε την υποβολή αιτήματος χορήγησης επιδόματος επικίνδυνης εργασίας στους εργαζομένους του Τμήματος Επόπτευσης/ Παρακολούθησης και Εφαρμογών Διαχείρισης [πέντε (5) Φύλακες/Ειδικούς Δασικής Προστασίας] μέχρι του ποσού των εκατόν πενήντα ευρώ (150,00 ευρώ ύψος επιδόματος). Η ετήσια προκαλούμενη δαπάνη ανέρχεται στο ποσό των 9.000,00 ευρώ. Η προκαλούμενη δαπάνη χορήγησης του επιδόματος θα καλυφθεί από τις πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της ΣΑΕ: 2010ΣΕ που συγχρηματοδοτείται από ΕΤΠΑ». Αρ. Απόφασης 33/2014: την έγκριση της υποβολής αιτήματος προς την αρμόδια Υπηρεσία του Υ.Π.Ε.Κ.Α. χορήγησης επιδόματος επικίνδυνης εργασίας στους εργαζομένους του Τμήματος Επόπτευσης/ Παρακολούθησης και Εφαρμογών Διαχείρισης [πέντε (5) Φύλακες/Ειδικούς Δασικής Προστασίας] μέχρι του ποσού των εκατόν πενήντα ευρώ (150,00 ευρώ ύψος επιδόματος) με την ετήσια προκαλούμενη δαπάνη να ανέρχεται στο ποσό των 9.000,00 ευρώ. Άστρος Αρκαδίας, 22001, Τηλ: , Fax:

22 Θέμα 7 ΕΠΠΕΡΑΑ: Αίτημα τροποποίησης ερευνητικής ομάδας αναδόχου υπηρεσιών πρόχειρου και διεθνούς διαγωνισμού παρακολούθησης Επί του εβδόμου θέματος της Ημερήσιας Διάταξης η κα Αναγνωστοπούλου Μαρία δίνει τον λόγο στον κ. Μπόγλη Αργύριο, Συντονιστή Έργου ΕΠΠΕΡΑΑ, ο οποίος αναφέρει τα εξής: «Έπειτα από συνεννόηση με τη νομική σύμβουλο του ΦΔ, στις 21/01/2014 στάλθηκε έγγραφο (αρ. πρωτ. 67) με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο προς τους αναδόχους και τους επιστημονικούς υπευθύνους των υπηρεσιών παρακολούθησης που μεταξύ άλλων τους καλούσε να καταθέσουν στο ΦΔ πιθανό αίτημά τους να συμπεριληφθεί επιπλέον άτομο/α στην ομάδα έργου τους. Η αίτηση για επιπλέον άτομο/α θα πρέπει να συνοδεύεται από το/α βιογραφικό/ά του/ς - που θα καλύπτει/ουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά συμμετοχής της προκήρυξης- και η συμμετοχή του/ς θα αποφασιστεί στο Διοικητικό Συμβούλιο. Αίτημα τροποποίησης 14 της ερευνητικής του ομάδας έστειλε η επιστημονική υπεύθυνη του υποέργου: Υποέργο 9: Αξιολόγηση και καταγραφή των ειδών μανιταριών Επιστημονικός υπεύθυνος: Γκόνου-Ζάγκου Ζαχαρούλα Αιτούμενες αλλαγές: Προσθήκη της Πυρρή Ιωάννας. Για το υποέργο 9 το βιογραφικό και η ενασχόληση του συγκεκριμένου ατόμου σε εξειδικευμένες εργασίες καλύπτουν τα απαιτούμενα για τη συμμετοχή τους στην ομάδα έργου του αναδόχου. Καλείστε να εγκρίνεται την ανωτέρω τροποποίηση της ερευνητικής ομάδας του Υποέργου 9». Αρ. Απόφασης 34/2014: την έγκριση της τροποποίησης της ερευνητικής ομάδας αναδόχου υπηρεσιών πρόχειρου και διεθνούς διαγωνισμού παρακολούθησης, για το Υποέργο 9: Αξιολόγηση και καταγραφή των ειδών μανιταριών, σύμφωνα με το Παράρτημα. Θέμα 8 ΕΠΠΕΡΑΑ: Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Αγίου Πέτρου Δήμου Β. Κυνουρίας Επί του ογδόου θέματος της Ημερήσιας Διάταξης η κα Αναγνωστοπούλου Μαρία δίνει τον λόγο στον κ. Μπόγλη Αργύριο, Συντονιστή Έργου ΕΠΠΕΡΑΑ, ο οποίος αναφέρει τα εξής: 14 Το υπ' αριθμ. 260/ αίτημα τροποποίησης της ερευνητικής ομάδας του Υποέργου 9 περιλαμβάνεται στις εισηγήσεις και αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα του πρακτικού Άστρος Αρκαδίας, 22001, Τηλ: , Fax:

23 «Σύμφωνα με το νεώτερο έγγραφο που αποστάλθηκε στο ΦΔ από το ΥΠΕΚΑ / Γενική Δ/νση Περιβάλλοντος / Δ/νση Περιβαλλοντικού Σχεδιασμού / Τμήμα Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος (αρ. πρωτ. 7230/ ) διαβιβάζεται στο ΦΔ έγγραφο του δήμου Β. Κυνουρίας προς το ΥΠΕΚΑ όπου ζητείται η γνώμη της αρμόδιας υπηρεσίας σχετικά με το αίτημα της κοινότητας Αγίου Πέτρου για αποχώρηση του ΚΠΕ του ΦΔ από το κοινοτικό κατάστημα Αγίου Πέτρου. Το αίτημα στηρίζεται: α) σε προφορικές δεσμεύσεις πολιτικών πριν την υποβολή/κατασκευή και λειτουργία των τριών ΚΠΕ του ΦΔ ότι το συγκεκριμένο ΚΠΕ θα αποτελέσει την έδρα του ΦΔ, β) στην αναφορά στο υποβληθέν ΤΔΠΠ του έργου ΕΠΠΕΡ για την μετατροπή των χώρων του δήμου Β. Κυνουρίας σε ΚΠΕ του ΦΔ ότι το ΚΠΕ Αγίου Πέτρου θα αποτελεί την έδρα του ΦΔ (αν και σε άλλο σημείο του ιδίου ΤΔΠΠ αναφέρεται ότι το ΚΠΕ Άστρους θα αποτελεί την έδρα του ΦΔ). Στο θέμα αυτό ο ΦΔ, με την αρωγή της νομικής συμβούλου του κας Βαρότσου και έχοντας ως γνώμονα την εύρυθμη λειτουργία του ΦΔ και την αρτιότερη επίτευξη των στόχων του, έχει απαντήσει στο συγκεκριμένο θέμα με το έγγραφο 294/ προς μέλος του ΔΣ του δήμου Β. Κυνουρίας. Σύμφωνα με τη συνημμένη επιστολή 16 της κας Βαρότσου στο συγκεκριμένο έγγραφο, η έδρα του ΦΔ είναι το Άστρος βάσει των ακολούθων: Α) Ισχύουσα νομοθεσία και αποφάσεις του Φορέα Διαχείρισης σχετικά με την διεύθυνση των γραφείων του Σύμφωνα με την παρ. 1 α του άρ. 15 του Ν. 2742/1999 (ΦΕΚ Α 207), όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει, «οι Φορείς Διαχείρισης έχουν την έδρα τους μέσα ή κοντά στις περιοχές στις οποίες βρίσκονται τα προστατευόμενα αντικείμενα». Περαιτέρω, με την υπ αρ /359 Κοινή Απόφαση των Υπουργών Ανάπτυξης και ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. (ΦΕΚ Β 126/ ) ορίστηκε ως έδρα του Φορέα Διαχείρισης Όρους Πάρνωνα και Υγροτόπου Μουστού (εφεξής ο «ΦΔ») ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας. Κατά την υπ αρ. 1/ συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΦΔ, ο τότε Πρόεδρός του κ. Παναγιώτης Καραχάλιος εισηγήθηκε «το Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Πληροφόρησης Πάρνωνα στο Δ. Δ. Άστρους του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας να χρησιμοποιηθεί για τη στέγαση της αρχικής λειτουργίας του Φορέα Διαχείρισης όπου και θα εξυπηρετηθούν άμεσες ανάγκες διοικητικής υποστήριξης του ΦΔ». Τελικά, κατόπιν εισήγησης του μέλους κ. Ευάγγελου Βαλιώτη, ότι «πρέπει η απόφαση να είναι συγκεκριμένη για την έδρα του Φορέα Διαχείρισης στο Δ.Δ. Αγίου Πέτρου του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας σύμφωνα με την υπ αριθμ. 259/ απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας», το Διοικητικό Συμβούλιο του ΦΔ αποφάσισε ομόφωνα η έδρα του ΦΔ να βρίσκεται στο Δ.Δ. Αγίου Πέτρου «στις δομές του οποίου θα λειτουργήσουν α) οι κεντρικές υπηρεσίες ξενάγησης και διαχείρισης επισκεπτών, β) οι γενικές συνελεύσεις και επίσημες εκδηλώσεις του ΦΔ» και ότι «καταρχήν μέχρι την υλοποίηση των παραπάνω τα κεντρικά γραφεία της Αναπτυξιακής Εταιρείας Πάρνωνα Α.Ε. θα φιλοξενούν τα γραφεία του Φορέα Διαχείρισης, όπου θα τηρείται σχετικός φάκελος και πρακτικά του Διοικητικού Συμβουλίου του ΦΔ». 15 Το υπ' αριθμ 7230/ έγγραφο περιλαμβάνεται στις εισηγήσεις και αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα του πρακτικού 16 Η γνωμοδότηση της νομικής συμβούλου του ΦΔ επί του θέματος περιλαμβάνεται στις εισηγήσεις και αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα του πρακτικού Άστρος Αρκαδίας, 22001, Τηλ: , Fax:

ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΟΡΟΥΣ ΠΑΡΝΩΝΑ ΚΑΙ ΥΓΡΟΤΟΠΟΥ ΜΟΥΣΤΟΥ Στο Άστρος Αρκαδίας, σήμερα, Δευτέρα 30/3/2015 και ώρα 13:30 μμ στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης,

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΟΡΟΥΣ ΠΑΡΝΩΝΑ ΚΑΙ ΥΓΡΟΤΟΠΟΥ ΜΟΥΣΤΟΥ Στο Άστρος Αρκαδίας σήμερα, Τρίτη 20 Μαΐου 2014, και ώρα 17:00 μμ., στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΟΡΟΥΣ ΠΑΡΝΩΝΑ ΚΑΙ ΥΓΡΟΤΟΠΟΥ ΜΟΥΣΤΟΥ Στο Άστρος σήμερα, Τρίτη 02 Ιουλίου 2013, και ώρα 13:00 μμ., στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Άστρους,

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ν ο 4/2012 Στην Καστάνιτσα σήμερα, Τρίτη 15 Μαΐου 2012, και ώρα 12.00 μ.μ., στο Χώρο Εκδηλώσεων του Συλλόγου Απανταχού Καστανιτσιωτών (Σ.Α.Κ.), συνήλθε σε Τακτική

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΟΡΟΥΣ ΠΑΡΝΩΝΑ ΚΑΙ ΥΓΡΟΤΟΠΟΥ ΜΟΥΣΤΟΥ Στο Άστρος Αρκαδίας, σήμερα, Πέμπτη 11/9/2014, και ώρα 16:00 μμ., στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης,

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΟΡΟΥΣ ΠΑΡΝΩΝΑ ΚΑΙ ΥΓΡΟΤΟΠΟΥ ΜΟΥΣΤΟΥ Στο Άστρος σήμερα, Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014, και ώρα 16:00 μμ., στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Άστρους,

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΟΡΟΥΣ ΠΑΡΝΩΝΑ ΚΑΙ ΥΓΡΟΤΟΠΟΥ ΜΟΥΣΤΟΥ Στο Άστρος Αρκαδίας, σήμερα, Πέμπτη 24/9/2015 και ώρα 12:00 μμ στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης, συνήλθε

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΟΡΟΥΣ ΠΑΡΝΩΝΑ ΚΑΙ ΥΓΡΟΤΟΠΟΥ ΜΟΥΣΤΟΥ Στο Άστρος σήμερα, Πέμπτη 05 Σεπτεμβρίου 2013, και ώρα 12:00 μμ., στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΟΡΟΥΣ ΠΑΡΝΩΝΑ ΚΑΙ ΥΓΡΟΤΟΠΟΥ ΜΟΥΣΤΟΥ Στο Άστρος Αρκαδίας σήμερα, Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014, και ώρα 16:00 μμ., στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΟΡΟΥΣ ΠΑΡΝΩΝΑ ΚΑΙ ΥΓΡΟΤΟΠΟΥ ΜΟΥΣΤΟΥ Στο Λεωνίδιο Αρκαδίας σήμερα, Παρασκευή 4/7/2014, και ώρα 17:00 μμ., στην αίθουσα της Βιβλιοθήκης του Δήμου

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ν ο 6/2011 Στον Άγιο Πέτρο σήμερα, Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011, και ώρα 12.00π.μ., στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Αγίου Πέτρου, συνήλθε σε Τακτική Συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΜΗΜΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ/ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ. Πληρ. Εκπαιδ. Δημοσιοτητ. Πληρ. Εκπαιδ. Δημοσιοτητ. Εποπτ/Φυλαξ.&.Εφαρμ.

ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΜΗΜΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ/ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ. Πληρ. Εκπαιδ. Δημοσιοτητ. Πληρ. Εκπαιδ. Δημοσιοτητ. Εποπτ/Φυλαξ.&.Εφαρμ. Σύστημα Διαχειριστικής Επάρκειας Έκδοση 2 (Ισχύει από 20/1/2010) Ε 02.01.01 ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ & ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΓΟΥ & ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΕΡΓΟ: Παροχή υπηρεσιών συστήματος παρακολούθησης ΚΩΔ: ΥΠΟΕΡΓΟ 1 ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΟΡΟΥΣ ΠΑΡΝΩΝΑ ΚΑΙ ΥΓΡΟΤΟΠΟΥ ΜΟΥΣΤΟΥ Στο Άστρος Αρκαδίας, σήμερα, Τετάρτη 18/02/2015, και ώρα 12:30 μ.μ., στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης,

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΟΡΟΥΣ ΠΑΡΝΩΝΑ ΚΑΙ ΥΓΡΟΤΟΠΟΥ ΜΟΥΣΤΟΥ Στο Άστρος Αρκαδίας, σήμερα, Παρασκευή 5/12/2014, και ώρα 12:30 μμ., στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης,

Διαβάστε περισσότερα

Ο Φορέας Διαχείρισης Όρους Πάρνωνα - Υγροτόπου Μουστού

Ο Φορέας Διαχείρισης Όρους Πάρνωνα - Υγροτόπου Μουστού Ευρωπαϊκή Ένωση Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2007-203» Άστρος, 3-0-200 Αριθμ. Πρωτ.: 268 ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΟΡΟΥΣ ΠΑΡΝΩΝΑ ΚΑΙ ΥΓΡΟΤΟΠΟΥ ΜΟΥΣΤΟΥ Στο Άστρος σήμερα, Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013, και ώρα 14:00 μμ., στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Άστρους,

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ν ο 6/2012 Στο Άστρος σήμερα, Τρίτη 7 Αυγούστου 2012, και ώρα 11.00 π.μ., στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Άστρους, συνήλθε σε Τακτική Συνεδρίαση το Διοικητικό

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΟΡΟΥΣ ΠΑΡΝΩΝΑ ΚΑΙ ΥΓΡΟΤΟΠΟΥ ΜΟΥΣΤΟΥ Στο Άστρος Αρκαδίας, σήμερα, Παρασκευή 26/6/2015 και ώρα 12:00 μμ στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης,

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ν ο 2/2012 Στο Άστρος σήμερα, Τρίτη 6 Μαρτίου 2012, και ώρα 11.00π.μ., στο Κέντρο Ενημέρωσης Άστρους, συνήλθε σε Τακτική Συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο του Φορέα

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Ενημέρωση από την Πρόεδρο για θέματα που αφορούν τον Φορέα Διαχείρισης. Απόφαση:

Θέμα: Ενημέρωση από την Πρόεδρο για θέματα που αφορούν τον Φορέα Διαχείρισης. Απόφαση: ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ 3 ης /2010 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΟΡΟΥΣ ΠΑΡΝΩΝΑ - ΥΓΡΟΤΟΠΟΥ ΜΟΥΣΤΟΥ Την Τετάρτη 5 Μαΐου 2010 και ώρα 12:00 μ.μ., πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Φορέα Διαχείρισης,

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Ανάθεση αρμοδιοτήτων στην Πρόεδρο του Δ.Σ. για την εκτέλεση των αποφάσεων του Δ.Σ. Απόφαση:

Θέμα: Ανάθεση αρμοδιοτήτων στην Πρόεδρο του Δ.Σ. για την εκτέλεση των αποφάσεων του Δ.Σ. Απόφαση: ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ 1 ης /2010 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΟΡΟΥΣ ΠΑΡΝΩΝΑ - ΥΓΡΟΤΟΠΟΥ ΜΟΥΣΤΟΥ Την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010 και ώρα 2:00 μ.μ., πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Φορέα

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ν ο 3/2012 Στο Άστρος σήμερα, Τρίτη 3 Απριλίου 2012, και ώρα 12.00 μ.μ., στο Κέντρο Ενημέρωσης Άστρους, συνήλθε σε Τακτική Συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο του

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΟΡΟΥΣ ΠΑΡΝΩΝΑ ΚΑΙ ΥΓΡΟΤΟΠΟΥ ΜΟΥΣΤΟΥ Στο Άστρος σήμερα, Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013, και ώρα 02:00 μμ., στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Άστρους,

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ: για την απευθείας Ανάθεση Παροχής Υπηρεσιών εμπειρογνώμονα»

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ: για την απευθείας Ανάθεση Παροχής Υπηρεσιών εμπειρογνώμονα» Ευρωπαϊκή Ένωση Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης Φορέας Διαχείρισης Όρους Πάρνωνα και Υγροτόπου Μουστού Πληροφορίες: Μπόγλης Αργύριος Τηλ.: 27550 22021, Φαξ: 27550 22025 Email: ampoglis@fdparnonas.gr

Διαβάστε περισσότερα

Ο Φορέας Διαχείρισης Όρους Πάρνωνα - Υγροτόπου Μουστού

Ο Φορέας Διαχείρισης Όρους Πάρνωνα - Υγροτόπου Μουστού Ευρωπαϊκή Ένωση Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2007-203» Άστρος, 3-0-200 Αριθμ. Πρωτ.: 268 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ / 200 για τη σύναψη

Διαβάστε περισσότερα

Οι δράσεις πληροφόρησης, ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του έργου LIFE PINUS

Οι δράσεις πληροφόρησης, ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του έργου LIFE PINUS Οι δράσεις πληροφόρησης, ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του έργου LIFE PINUS Συνάντηση παρουσίασης των αποτελεσμάτων του έργου LIFE PINUS Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού Σπάρτη 15 Μαΐου 2013 Οι δράσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ν ο 7/2012 Στο Άστρος σήμερα, Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012, και ώρα 14:00, στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Άστρους, συνήλθε σε Τακτική Συνεδρίαση το Διοικητικό

Διαβάστε περισσότερα

ΓΝΩΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΜΚΕ

ΓΝΩΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΜΚΕ ΓΝΩΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΜΚΕ Καραολή & Δημητρίου 20, ΤΚ 55131 Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη Τηλ-Φαξ: 2310 410121 E-mail: info@gnossi-ngo.org Θεσσαλονίκη, 10/03/2014 Ανακοίνωση για τη σύναψη συμβάσεων έργου ορισμένου

Διαβάστε περισσότερα

ΦΑΚΕΛΟΣ ΕΡΓΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ 2015

ΦΑΚΕΛΟΣ ΕΡΓΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ 2015 Αντικείμενο: «Μελέτη Σχεδίου Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ασπράγγελοι 25/05/2015 Αριθ. Πρωτ. : 524 ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΔΡΥΜΩΝ ΒΙΚΟΥ- ΑΩΟΥ & ΠΙΝΔΟΥ Πληροφορίες: κ. Βάκκας Μιχάλης Τηλέφωνο : 26530 22283 Fax : 26530 22245 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ Ταχ. Δ/νση : Δ. Μποφώρ 7 71202 Ηράκλειο Πληροφορίες : Γ. Ανδρουλάκης Τηλ : 2813-404513 Fax

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΕΚΠΟΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ» στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης: «Αποχέτευση Λεωνιδίου & Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων», με κωδικό MIS 349366,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Λεωφ. Αμαλίας αρ. 34, Τ.Κ. 10558 ΤΗΛ.: 210 3217165 ΦΑΞ: 210 3217177 E-MAIL: info@sete.gr. ΑΘΗΝΑ, 12 Ιουλίου 2013 ΑΡ. ΠΡΩΤ: ΕΞ0170-130712

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Λεωφ. Αμαλίας αρ. 34, Τ.Κ. 10558 ΤΗΛ.: 210 3217165 ΦΑΞ: 210 3217177 E-MAIL: info@sete.gr. ΑΘΗΝΑ, 12 Ιουλίου 2013 ΑΡ. ΠΡΩΤ: ΕΞ0170-130712 ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Λεωφ. Αμαλίας αρ. 34, Τ.Κ. 10558 ΤΗΛ.: 210 3217165 ΦΑΞ: 210 3217177 E-MAIL: info@sete.gr ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΘΗΝΑ, 12 Ιουλίου 2013 ΑΡ. ΠΡΩΤ:

Διαβάστε περισσότερα

Μαρούσι, ΑΠ. : 688/14 ΑΠΟΦΑΣΗ. Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (Ε.Ε.Τ.Τ.),

Μαρούσι, ΑΠ. : 688/14 ΑΠΟΦΑΣΗ. Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (Ε.Ε.Τ.Τ.), Μαρούσι, 16.04.2013 ΑΠ. : 688/14 ΑΠΟΦΑΣΗ Ορισμός Μελών της Επιτροπής Διενέργειας του Ανοικτού Διεθνούς Διαγωνισμού (Επιτροπή Διενέργειας Διαγωνισμού), για την επιλογή Αναδόχου για το έργο: «Παρατηρητήριο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΦΑΣΗ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Μαρούσι, 25-07-2013 ΑΡΙΘ.ΑΠ.: 698/33 ΑΠΟΦΑΣΗ Ορισμός Μελών της Επιτροπής Διενέργειας του Ανοικτού Διεθνούς Διαγωνισμού (Επιτροπή Διενέργειας Διαγωνισμού), για την επιλογή Αναδόχου

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ της 11 ης από 22.5.2012 Τακτικής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ Ψαχνά, 29 Ιουνίου 2012 ΔΗΜΟΣ ΔΙΡΦΥΩΝ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ Αρ. Πρωτ. : 11251

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ Ψαχνά, 29 Ιουνίου 2012 ΔΗΜΟΣ ΔΙΡΦΥΩΝ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ Αρ. Πρωτ. : 11251 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ Ψαχνά, 29 Ιουνίου 2012 ΔΗΜΟΣ ΔΙΡΦΥΩΝ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ Αρ. Πρωτ. : 11251 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΚΠΟΝΗΣΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΣ ΕΠΕΙΓΟΝ Α Π Ο Φ Α Σ Η

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΣ ΕΠΕΙΓΟΝ Α Π Ο Φ Α Σ Η ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΣ ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 12/06/2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Π.Ε.Κ.Α. ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΥΔΑΤΩΝ Αρ.πρωτ.: οικ. 196251 Δ/ΝΣΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΔΑΤΟΣ Ταχ.Δ/νση :Ιατρίδου 2 & Κηφισίας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ. Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ),

ΑΠΟΦΑΣΗ. Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Μαρούσι, 31-07-2014 ΑΠ.:729/35 ΘΕΜΑ: Κατακύρωση αποτελέσματος του Διεθνούς Ανοικτού Διαγωνισμού επιλογής Αναδόχου για το Έργο: «Σύστημα Μέτρησης και Παρουσίασης Δεικτών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ Αριθ. πρωτ. 3087/

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ Αριθ. πρωτ. 3087/ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ Αριθ. πρωτ. 3087/18-02-2014 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 3ης/17-02-2014 συνεδριάσεως της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Λεωφ. Αμαλίας αρ. 34, Τ.Κ. 10558 ΤΗΛ.: 210 3217165 ΦΑΞ: 2103217177 E-MAIL: info@sete.gr

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Λεωφ. Αμαλίας αρ. 34, Τ.Κ. 10558 ΤΗΛ.: 210 3217165 ΦΑΞ: 2103217177 E-MAIL: info@sete.gr ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Λεωφ. Αμαλίας αρ. 34, Τ.Κ. 10558 ΤΗΛ.: 210 3217165 ΦΑΞ: 2103217177 E-MAIL: info@sete.gr ΑΡ. ΠΡΩΤ: ΕΞ0769-140624 Αθήνα, 24

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. με το σύστημα των ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΑΝΑΔΟΧΩΝ και την ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ. Αριθμός τεύχους προκήρυξης 06 / 2014

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. με το σύστημα των ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΑΝΑΔΟΧΩΝ και την ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ. Αριθμός τεύχους προκήρυξης 06 / 2014 ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ YΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Χρέη Γραμματέα της Οικονομικής Επιτροπής εκτελεί η υπάλληλος της Περιφέρειας κα Τρουλάκη Άννα.

Χρέη Γραμματέα της Οικονομικής Επιτροπής εκτελεί η υπάλληλος της Περιφέρειας κα Τρουλάκη Άννα. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Δ/νση: Λ. Συγγρού 15 17 Τ.Κ.: 117 43 Αθήνα Τηλ.: 213 20 63 776 213 20 63 537 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Συνεδρίαση 19 η Απόφαση υπ αριθ. 717/2015

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 31 ο /29-10-2015 ΑΠΟΦΑΣΗ 1143/2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 31 ο /29-10-2015 ΑΠΟΦΑΣΗ 1143/2015 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 31 ο /29-10-2015 ΑΠΟΦΑΣΗ 1143/2015 ΘΕΜΑ: 4 ο Έγκριση παράτασης παράδοσης του έργου: «Ψηφιακή Προβολή της Ιστορίας

Διαβάστε περισσότερα

ΦΑΚΕΛΟΣ ΕΡΓΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ 2015

ΦΑΚΕΛΟΣ ΕΡΓΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ 2015 Αντικείμενο: «Ειδική Λιβαδοπονική Μελέτη για την περιφερειακή ζώνη του Ε.Δ. Αίνου» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, Αριθ. Πρωτ. Α Π Ο Φ Α Σ Η

Αθήνα, Αριθ. Πρωτ. Α Π Ο Φ Α Σ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ & ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ Ταχ. Δ/νση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Απόσπασμα Πρακτικού 1/17-01-2012 Αριθμός Απόφασης 6/2012 Στο Ηράκλειο σήμερα 17 Ιανουαρίου 2012, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00, συνήλθε σε συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 17 ο /8-7-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ 756/2014

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 17 ο /8-7-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ 756/2014 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 17 ο /8-7-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ 756/2014 ΘΕΜΑ: 38 ο Μη παραδεκτή και μη εξεταστέα ένσταση κατά του πρακτικού της δημοπρασίας

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ Εσ. ΥΕΕΠ: 805 Αθήνα, 19/07/2007 Αριθμ. Πρωτ.: 7210 Διεκπ.: 4908 ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΟΥ Έχοντας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 32 ο /19-12-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ 1383/2014

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 32 ο /19-12-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ 1383/2014 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 32 ο /19-12-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ 1383/2014 ΘΕΜΑ: 45 ο Κήρυξη ανάδοχου ως έκπτωτο του Πρόχειρου Μειοδοτικού Διαγωνισμού,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 30 ο /23-10-2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 30 ο /23-10-2015 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 30 ο /23-10-2015 ΑΠΟΦΑΣΗ 1103/2015 ΘΕΜΑ: 45 ο Εξέταση της υποβληθείσας ένστασης της εταιρείας, «SECURITY GROUP

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Ένταξη της Πράξης "Τεχνική Βοήθεια του Δήμου Λειψών " με κωδικό MIS στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Κρήτη & Νήσοι Αιγαίου" ΑΠΟΦΑΣΗ

ΘΕΜΑ: Ένταξη της Πράξης Τεχνική Βοήθεια του Δήμου Λειψών  με κωδικό MIS στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Κρήτη & Νήσοι Αιγαίου ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΟΔ Α.Ε. ΜΟΔ Α.Ε. Ταχ. Δ/νση : ΛΟΥΙΖΗΣ ΡΙΑΝΚΟΥΡ 78Α ΑΘΗΝΑ Ταχ.Κώδικας : 115 27 Πληροφορίες : ΙΩΑΝΝΑ ΠΡΙΦΤΗ Τηλέφωνο : 210-7499209 2131310146 Fax : 2107488160 Email : efd@mou.gr ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αρίθμ. 2/2014 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Διστόμου- Αράχωβας-Αντίκυρας, Αρ.

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αρίθμ. 2/2014 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Διστόμου- Αράχωβας-Αντίκυρας, Αρ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ-ΑΡΑΧΟΒΑΣ- ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ Αριθμ. Πρωτ. 969/3.2.2014 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της αρίθμ. 2/2014 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Διστόμου- Αράχωβας-Αντίκυρας,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΣΟΧ 2/2014 (125/27.03.2014 ΑΔΑ: ΒΙ0Ε46Ψ848-19Ι)

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΣΟΧ 2/2014 (125/27.03.2014 ΑΔΑ: ΒΙ0Ε46Ψ848-19Ι) Ευρωπαϊκή Ένωση ΕΤΠΑ Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Κούταβου, Τ.Θ. 222, 28100 Αργοστόλι, Κεφαλονιά Τηλ. & Fax: 26710 29258. Ε-mail: foreasainou@ath.forthnet.gr, Ιστοσελίδα: www.foreasainou.gr Αργοστόλι,

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΚΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΚΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΚΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΟΡΟΥΣ ΠΑΡΝΩΝΑ ΚΑΙ ΥΓΡΟΤΟΠΟΥ ΜΟΥΣΤΟΥ Στο Άστρος σήμερα, Δευτέρα 22 Απριλίου 2013, και ώρα 13:00 μμ., στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΕΛΤΑ ΝΕΣΤΟΥ- ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ ΙΣΜΑΡΙΔΑΣ ΤΗΣ 1 ης / 2012 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΕΛΤΑ ΝΕΣΤΟΥ- ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ ΙΣΜΑΡΙΔΑΣ ΤΗΣ 1 ης / 2012 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΕΛΤΑ ΝΕΣΤΟΥ- ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ ΙΣΜΑΡΙΔΑΣ ΤΗΣ 1 ης / 2012 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Στο Πόρτο Λάγος Π.Ε. Ξάνθης, σήμερα 25 Ιανουαρίου 2012, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 15 ο /12-7-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 792/2013

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 15 ο /12-7-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 792/2013 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 15 ο /12-7-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 792/2013 ΘΕΜΑ: 91 ο Έγκριση Πρακτικού αποσφράγισης Φακέλων Δικαιολογητικών Συμμετοχής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα 18-09-2014

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα 18-09-2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα 18-09-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 556 ΘΕΜΑ: Εξέταση Πρακτικών Διαγωνισμού για την «Προμήθεια

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΟΡΟΥΣ ΠΑΡΝΩΝΑ ΚΑΙ ΥΓΡΟΤΟΠΟΥ ΜΟΥΣΤΟΥ Στο Άστρος Αρκαδίας, σήμερα, Τρίτη 26/01/2016 και ώρα 12:00 μμ στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης, συνήλθε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ------ ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ (Ι.Κ.Υ.) ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ------ Αθήνα, 21-2-2014 Αρ. Πρωτ.: 2136

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα από το πρακτικό της συνεδρίασης 26/2015 από (01-09- 2015) της Οικονομικής Επιτροπής (ΟΕ) του Δήμου Μαραθώνος.

Απόσπασμα από το πρακτικό της συνεδρίασης 26/2015 από (01-09- 2015) της Οικονομικής Επιτροπής (ΟΕ) του Δήμου Μαραθώνος. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ 01 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Email: oedm@marathon.gr Απόσπασμα από το πρακτικό της συνεδρίασης 26/2015 από (01-09- 2015)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΦΡΑΓΙΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ «ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΑΙΝΙΩΝ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ»

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΦΡΑΓΙΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ «ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΑΙΝΙΩΝ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ» ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΦΡΑΓΙΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ «ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΑΙΝΙΩΝ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ» Στο Άστρος σήμερα, 03/06/2014 ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 πμ., στο Κέντρο Περιβαλλοντικής

Διαβάστε περισσότερα

Ανάδειξης Μνημείων Πληροφορίες: Λιάπη Χρ. Νικόπολης» Τηλ. 210 8211682 ΑΠΟΦΑΣΗ

Ανάδειξης Μνημείων Πληροφορίες: Λιάπη Χρ. Νικόπολης» Τηλ. 210 8211682 ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Αθήνα, & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Αριθ. Πρωτ.: ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΩΝ &, ΚΛΑΣΙΚΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ Ταχ. Δ/νση: Μπουμπουλίνας 20-22

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικασίες Λειτουργίας

Διαδικασίες Λειτουργίας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Διαδικασίες Λειτουργίας ΓΔ-09 «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΑΓΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΡΓΩΝ Έκδοση: 1 η Αναθ: 4 Ημερομηνία Έγκρισης: 20/1/2016 Σελίδα 2

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. Διαδικασίες Λειτουργίας ΓΔ-10 «ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΩΡΙΜΑΝΣΗ ΕΡΓΩΝ»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. Διαδικασίες Λειτουργίας ΓΔ-10 «ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΩΡΙΜΑΝΣΗ ΕΡΓΩΝ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Διαδικασίες Λειτουργίας ΓΔ-10 «ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΩΡΙΜΑΝΣΗ ΕΡΓΩΝ» Έκδοση: 1 η Αναθ: 4 Ημερομηνία Έγκρισης: 20/1/2016 Σελίδα 2 από 9 Έγκριση: Υπεύθυνος Διαχείρισης

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Προμηθειών. Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας. Πολυτεχνείου Κρήτης

Οδηγός Προμηθειών. Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας. Πολυτεχνείου Κρήτης Οδηγός Προμηθειών Ειδικού Κονδυλίων Έρευνας Πολυτεχνείου Κρήτης Χανιά, Οκτώβριος 2010 Ι. Εισαγωγή Ο παρών Οδηγός έχει κύριο σκοπό την περιγραφή των ενεργειών που απαιτούνται για προμήθειες ειδών ή/και

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ν ο 5/2012 Στο Άστρος σήμερα, Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012, και ώρα 11.00 π.μ., στο Κέντρο Ενημέρωσης Άστρους, συνήλθε σε Τακτική Συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο

Διαβάστε περισσότερα

Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από το ΕΚΤ

Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από το ΕΚΤ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ Ν. ΕΒΡΟΥ Γραφεία : Λεωφ. Δημοκρατίας 307, 68100 Αλεξανδρούπολη. Τηλ : 2551038366 Fax : 2551038366 Web Page : www.sbbevros.gr e-mail: info@sbbevros.gr ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Χρέη Γραμματέα της Οικονομικής Επιτροπής εκτελεί η υπάλληλος της Περιφέρειας κα Άννα Τρουλάκη.

Χρέη Γραμματέα της Οικονομικής Επιτροπής εκτελεί η υπάλληλος της Περιφέρειας κα Άννα Τρουλάκη. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Δ/νση: Λ. Συγγρού 15 17 Τ.Κ.: 117 43 Αθήνα Τηλ.: 213 20 63 776 213 20 63 537 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Συνεδρίαση 36 η Απόφαση υπ αριθ. 1735/2014

Διαβάστε περισσότερα

Υποβολή από 03/09/2010 έως και 13/09/2010

Υποβολή από 03/09/2010 έως και 13/09/2010 Υποβολή από 03/09/2010 έως και 13/09/2010 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ AΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ & ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. Κορυδαλλός, 20/7/2010 Αρ. Πρωτ: 296 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ'

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β4ΘΠΟΛΖΛ-ΖΛ7 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΔΑ: Β4ΘΠΟΛΖΛ-ΖΛ7 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθμ. 11/27-08-2012 πρακτικό συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης Αριθμ. Απόφ. 120/2012 Θέμα:«Υποβολή πρότασης για ένταξη στο Ε.Π.

Διαβάστε περισσότερα

Παρόντα κατά τη συνεδρίαση είναι τα ακόλουθα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου:

Παρόντα κατά τη συνεδρίαση είναι τα ακόλουθα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ «ΚΟΥΤΛΙΜΠΑΝΕΙΟ &

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 8 ο /6-4-2015 ΑΠΟΦΑΣΗ 362/2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 8 ο /6-4-2015 ΑΠΟΦΑΣΗ 362/2015 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 8 ο /6-4-2015 ΑΠΟΦΑΣΗ 362/2015 ΘΕΜΑ: 44 ο Έγκριση διενέργειας Πρόχειρου Μειοδοτικού Διαγωνισμού για την ανάδειξη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Ν.Π.Δ.Δ. Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης Δήμου Βριλησσίων

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Ν.Π.Δ.Δ. Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης Δήμου Βριλησσίων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Ν.Π.Δ.Δ. Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης Δήμου Βριλησσίων ΑΔΑ: ΩΚΨ7ΟΛΔ0-ΩΡΨ Αριθ. Αποφ. 28/2016 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό 5/2016 της συνεδρίασης του Διοικητικού

Διαβάστε περισσότερα

της ΠΙΕΡΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ Α.Ε. Ο.Τ.Α. Έρευνα Καταγραφή & Μελέτες Ανάπτυξης Ν. Πιερίας

της ΠΙΕΡΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ Α.Ε. Ο.Τ.Α. Έρευνα Καταγραφή & Μελέτες Ανάπτυξης Ν. Πιερίας ΠΙΕΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. Ο.Τ.Α. Έρευνα Καταγραφή & Μελέτες Ανάπτυξης Ν. Πιερίας ΠΑΑ 2007-2013 Ελληνική Δημοκρατία Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ. Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (Ε.Ε.Τ.Τ.),

ΑΠΟΦΑΣΗ. Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (Ε.Ε.Τ.Τ.), Μαρούσι, 13-11-2012 ΑΡ.ΑΠ.: 672/7 ΑΠΟΦΑΣΗ Συγκρότηση Ομάδας Εργασίας με αντικείμενο τη σύνταξη του Τεύχους Διακήρυξης και των απαραίτητων συνοδευτικών εγγράφων σύμφωνα με τις διαδικασίες του Συστήματος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το υπ' αριθμ. 02/24-01-2013 Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το υπ' αριθμ. 02/24-01-2013 Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το υπ' αριθμ. 02/24-01-2013 Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων Αριθμ. απόφασης 23-02/24-01-2013 ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Έγκριση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 1 ο /13-1-2015 ΑΠΟΦΑΣΗ 30/2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 1 ο /13-1-2015 ΑΠΟΦΑΣΗ 30/2015 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 1 ο /13-1-2015 ΑΠΟΦΑΣΗ 30/2015 ΘΕΜΑ: 31 ο Συγκρότηση Επιτροπών Διενέργειας Διαγωνισμού, Αξιολόγησης Ενστάσεων

Διαβάστε περισσότερα

Ανάδειξης Μνημείων Πληροφορίες: Λιάπη Χρ. Νικόπολης» Τηλ. 210 8211682 ΑΠΟΦΑΣΗ

Ανάδειξης Μνημείων Πληροφορίες: Λιάπη Χρ. Νικόπολης» Τηλ. 210 8211682 ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Αθήνα, & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Αριθ. Πρωτ.: ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΩΝ &, ΚΛΑΣΙΚΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ Ταχ. Δ/νση: Μπουμπουλίνας 20-22

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της 12/ συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Καλαμαριάς.

Από το πρακτικό της 12/ συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Καλαμαριάς. Φ.Κ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 12/23-06-2016 συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 283/2016 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Έγκριση πρακτικού διενέργειας κλήρωσης για τον ορισμό

Διαβάστε περισσότερα

Τα πρακτικά τηρήθηκαν από τον Δημοτικό υπάλληλο Σαράντη Τύπου.

Τα πρακτικά τηρήθηκαν από τον Δημοτικό υπάλληλο Σαράντη Τύπου. ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Αριθ.Αποφ. 288 / 2013 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό της 31

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 155/2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 155/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 155/2015 Απόσπασµα από τα πρακτικά της µε αριθµό 22/2015 συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής ήµου Αµυνταίου. Θέµα: Εξέταση ένστασης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΟΥ στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος ΚΟινωφελούς Χαρακτήρα (ΚΟΧ)

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΟΥ στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος ΚΟινωφελούς Χαρακτήρα (ΚΟΧ) Ταχ. Διεύθυνση : Κυψέλης 101 Πόλη: Αθήνα Ταχ. Κώδικας : 11361 Ημερομηνία :02/05/2012 Πληροφορίες : Παναγιωτόπουλος Παναγιώτης Αρ. Πρωτ. 3Α Τηλέφωνο : 2108215853 Fax : 2108215853 E-mail : keaep@otenet.gr

Διαβάστε περισσότερα

Θεσσαλονίκη, 16/05/2013 Αρ. πρωτ: 135/2013

Θεσσαλονίκη, 16/05/2013 Αρ. πρωτ: 135/2013 Θεσσαλονίκη, 16/05/2013 Αρ. πρωτ: 135/2013 Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ανάθεση παροχής υπηρεσιών Επιστημονικού Υπευθύνου Πράξης της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ - ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ»

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, Αριθ. Πρωτ. Α Π Ο Φ Α Σ Η

Αθήνα, Αριθ. Πρωτ. Α Π Ο Φ Α Σ Η Σ Χ Ε Ι Ο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ & ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΕΙ ΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΙ ΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ Πειραιάς, 17 Σεπτεμβρίου 2013 ΤΜΗΜΑ: ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ Αρ. Πρωτ.:5222 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Α. Σάββα Τηλέφωνο: 2104177241-5

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΛ97ΩΗ3-88Ψ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Χαϊδάρι 10/07/2013 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ.Πρωτ.: ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

ΑΔΑ: ΒΛ97ΩΗ3-88Ψ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Χαϊδάρι 10/07/2013 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ.Πρωτ.: ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΑΔΑ: ΒΛ97ΩΗ3-88Ψ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Χαϊδάρι 10/07/2013 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ.Πρωτ.: 25765 ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΜΕ 1/2013 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ του Νομού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 14 ο /13-6-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ 662/2014

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 14 ο /13-6-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ 662/2014 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 14 ο /13-6-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ 662/2014 ΘΕΜΑ 36 ο «Κατακύρωση αποτελεσμάτων πρόχειρου μειοδοτικού Διαγωνισμού με αριθ.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ. «Επιλογή εξωτερικών συνεργατών με Συμβάσεις Έργου» Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ. «Επιλογή εξωτερικών συνεργατών με Συμβάσεις Έργου» Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΡΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ Εσ. ΥΕΕΠ:. Αθήνα,.Φεβρουαρίου 2008 Πρωτ :.. Αριθμ. Διεκπ :.. ΑΠΟΦΑΣΗ «Επιλογή εξωτερικών συνεργατών με Συμβάσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 30 ο /18-12-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ 1509/2012

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 30 ο /18-12-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ 1509/2012 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΘΕΜΑ: 137 ο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 30 ο /18-12-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ 1509/2012 ΕΚΤΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ: Έγκριση αντικατάστασης του συνεργαζομένου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΜΕ 2016 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΜΕ 2016 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ (Ο.Π.Κ.Α.Π.) ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΝΠΔΔ) Αθήνα, 14 Δεκεμβρίου 2016 Τήνου 27 Αριθμ. Πρωτ.: 3387 Τ.Κ. 17343

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 12 ο /22-5-2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 12 ο /22-5-2015 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 12 ο /22-5-2015 ΑΠΟΦΑΣΗ 595/2015 ΘΕΜΑ: 79 ο α) Έγκριση Τευχών Διακήρυξης και Προκήρυξη Ανοικτού Τακτικού Διαγωνισμού

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκή Ένωση Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο. Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Ευρωπαϊκή Ένωση Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο. Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης Περίληψη Προκήρυξης πρόχειρου διαγωνισμού με πρόσκληση για την ανάθεση του έργου: Παροχή εξειδικευμένης νομικής υποστήριξης σε κάθε στάδιο που απαιτείται για την υλοποίηση και ολοκλήρωση των Υποέργων της

Διαβάστε περισσότερα

Τακτικής συνεδρίασης κατόπιν της υπ αριθ / πρόσκλησης του Προέδρου Οικονομικής Επιτροπής ημέρα Παρασκευή, ώρα 11:00 π.μ.

Τακτικής συνεδρίασης κατόπιν της υπ αριθ / πρόσκλησης του Προέδρου Οικονομικής Επιτροπής ημέρα Παρασκευή, ώρα 11:00 π.μ. ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ της 14 ης από 6.7.2012 Τακτικής

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΝΩΝ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ - ΒΟΛΒΗΣ

ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΝΩΝ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ - ΒΟΛΒΗΣ 119 ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΝΩΝ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ - ΒΟΛΒΗΣ 98η Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου ΠΡΑΚΤΙΚΟ Ν ο 98/2012 Στο Λαγκαδά, σήμερα 31 Μαΐου 2012, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00 π.μ. συνήλθαν σε έκτακτη συνεδρίαση,

Διαβάστε περισσότερα

Αναρτητέα στο διαδίκτυο

Αναρτητέα στο διαδίκτυο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Αθήνα, 02.04.2015 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ Αριθ. Πρωτ. 522 ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΟΡΘΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΟΡΘΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Πράξη «ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ (Σχολείο 21ου αιώνα) Νέο Πρόγραμμα Σπουδών», στις 8 Π.Σ., 3 Π.Στ.Εξ., 2 Π.Στ.Εισ. του Στρ. Στόχου 1 Κωδικός ΟΠΣ-ΕΡΓΟΡΑΜΑ:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ : ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ : ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 16/27-10- 2011 ΑΡΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΟΜΙΤΡΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΑΡΩΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΡΩΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ : ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ : ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 16/27-10- 2011 ΑΡΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΟΜΙΤΡΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΑΡΩΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΡΩΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ : ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ : ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 16/27-10- 2011 Από το πρακτικό 16/27-10-2011 της κατεπείγουσας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου. Στην Ελαφόνησο σήμερα την 27Η του μηνός

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 1 ο /21-1-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 2/2013

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 1 ο /21-1-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 2/2013 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 1 ο /21-1-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 2/2013 ΘΕΜΑ: 3 ο Έγκριση πρακτικού επαναληπτικής δημοπρασίας της 14-12-2012, για την

Διαβάστε περισσότερα

υποβοήθηση της Ειδικής Γραμματείας Υδάτων σε Δράσεις της που αφορούν την παρακολούθηση των ακτών κολύμβησης»

υποβοήθηση της Ειδικής Γραμματείας Υδάτων σε Δράσεις της που αφορούν την παρακολούθηση των ακτών κολύμβησης» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 25/01/2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Π.Ε.Κ.Α. ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΥΔΑΤΩΝ Αρ.πρωτ.οικ.: 155065 Δ/ΝΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Ταχ.Δ/νση:Ιατρίδου 2 & Κηφισίας 124 ΤΚ : 11526, Αθήνα Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα