HIRSCH Δερμάτινα λουράκια

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "HIRSCH Δερμάτινα λουράκια"

Transcript

1 HIRSCH Δερμάτινα λουράκια

2 Συγχαρητήρια για την απόφαση σας ν αγοράσετε ένα λουράκι HIRSCH. Εδώ και οκτώ γενιές, η οικογένεια μου έχει αφοσιωθεί στην κατεργασία του δέρματος και είμαι περήφανος που είμαι στη θέση να σας παρουσιάσω αυτό το σύντομο φυλλάδιο σχετικά με την ποιότητα του προϊόντος που διαλέξατε από τη HIRSCH. Είμαι βέβαιος ότι οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται εδώ, θα συμβάλλουν στην ικανοποίηση που θα σας χαρίσει το λουράκι σας για μεγάλο χρονικό διάστημα και σας εύχομαι κατά την ανάγνωση καλή διασκέδαση. Ειλικρινά δικός σας, Robert Hirsch

3 HIRSCH ΕΓΓΥΗΣΗ: H HIRSCH ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΛΟΥ- ΡΑΚΙ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ. Το δέρμα είναι όμορφο, επειδή είναι ένα ζωντανό φυσικό υλικό. Αυτό σημαίνει όμως παράλληλα, ότι υπόκειται σε φυσιολογική φθορά. Παρ όλα αυτά η HIRSCH είναι η μοναδική εταιρία που κατασκευάζει δερμάτινα λουράκια για ρολόγια για τα οποία παρέχει εγγύηση ενός έτους: Για περίοδο ενός έτους μετά την αγορά, η εταιρία HIRSCH θ αντικαταστήσει δωρεάν οποιοδήποτε δερμάτινο λουράκι παρουσιάσει κατασκευαστικό σφάλμα. Αυτή η υποχρέωση εγγύησης είναι μόνο δυνατή, επειδή οι ειδικοί ωρολογοποιοί και κοσμηματοπώλες είναι σε θέση να διακρίνουν επακριβώς τη διαφορά ανάμεσα στις κατασκευαστικές ατέλειες και στη φυσιολογική φθορά. Προϋπόθεση, οι ειδικοί ωρολογοποιοί και κοσμηματοπώλες να διατηρούν στο κατάστημα τους stand HIRSCH. Η ακρίβεια στην κατεργασία, η πολυετής τεχνογνωσία στην παραγωγή, η προσεκτική επιλογή των κατάλληλων πρώτων υλών και πρωτίστως η προσοχή στη λεπτομέρεια που δίνουν οι τεχνίτες μας στην παραγωγή, επιτρέπουν στη HIRSCH να προσφέρει στους πελάτες της αυτήν την εγγύηση.

4 HIRSCH ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ: ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΜΕ- ΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΛΟΥΡΑΚΙ HIRSCH. Το δέρμα είναι ένα από τα πιο ευγενή και ταυτόχρονα πιο πολύπλευρα υλικά και συνοδεύει τον άνθρωπο για πολλές χιλιετίες. Σαν φυσικό προϊόν, το δέρμα δεν είναι τίποτε άλλο από κατεργασμένο δέρμα ζώου το οποίο διατηρείται μετά από παραδοσιακές μεθόδους επεξεργασίας, επηρεάζεται όμως από το περιβάλλον και υπόκειται γι αυτό το λόγο σε μία διαδικασία γήρανσης. Τα λουράκια HIRSCH ξεχωρίζουν για την εξαιρετική τους κατεργασία και το υψηλό ποιοτικό τους επίπεδο HIRSCH. Ωστόσο η εφίδρωση, τα καλλυντικά, τα αρώματα και άλλα υλικά μπορεί ν απομακρύνουν τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν κατά την κατεργασία. Θα πρέπει λοιπόν να φροντίζετε το λουράκι σας σε τακτική βάση, για να επιμηκύνετε τη διάρκεια ζωής του. Ο καλύτερος τρόπος για να το επιτύχετε αυτό, είναι να το πλένετε με χλιαρό, τρεχούμενο νερό και να το στεγνώνετε ακολούθως με μία βαμβακερή πετσέτα, ή απλά να το αφήνετε να στεγνώσει στον καρπό σας. Σημειώστε παρακαλώ, ότι η επάλειψη του με αλοιφές παπουτσιών ή με άλλες κρέμες δέρματος, μπορεί να οδηγήσει σε ανεπιθύμητες χημικές αντιδράσεις με τα υλικά της κατεργασίας και να προκληθεί έτσι πτώση στην ποιότητα. Τα δέρματα που χρησιμοποιούνται για τα λουράκια της HIRSCH έχουν επιλεγεί με τέτοιον τρόπο, ώστε να μη χρειάζεται η επάλειψή τους με κρέμες ή αλοιφές, όπως για παράδειγμα αυτές που χρησιμοποιούνται για τα δερμάτινα παπούτσια.

5 HIRSCH ΑΝΤΙΑΛΛΕΡΓΙΚΟ: ΕΡΕΘΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΛΟΥΡΑΚΙ; Ελάχιστοι καταναλωτές γνωρίζουν, εάν παρουσιάζουν αλλεργική αντίδραση στο δέρμα. Ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού πάσχει από κάποιου είδους αλλεργία και δυστυχώς στις μέρες μας ολοένα και περισσότερα παιδιά πλήττονται επίσης από αυτήν. Για το λόγο αυτό, η HIRSCH ξεκίνησε ήδη από το 1980 την ανάπτυξη μίας αντιαλλεργικής επίστρωσης σε συγκεκριμένα λουράκια (NO ALLERGY COATING), σε συνεργασία με ένα ερευνητικό πρόγραμμα της 1ης πανεπιστημιακής δερματολογικής κλινικής της Βιέννης. Το αποτέλεσμα των κλινικών δοκιμών αυτής της επίστρωσης είναι εντυπωσιακό: Περίπου 100% των αλλεργιών (σύμφωνα με ιατρικά κριτήρια) που ενδέχεται να προκληθούν από ένα δερμάτινο λουράκι, μπορούν ν αποφευχθούν με την αντιαλλεργική επίστρωση, την οποία χρησιμοποιεί πλέον η HIRSCH σε παγκόσμια κλίμακα. Επιπρόσθετα, πολύ πριν τεθούν σε ισχύ οι διατάξεις σχετικά με τη χρήση μετάλλων που περιέχουν νικέλιο, η HIRSCH είχε αποκλείσει τη χρήση νικελίου από όλα τα μεταλλικά μέρη που χρησιμοποιούνται σε ένα λουράκι (ειδικά στο κούμπωμα). Με αυτόν τον τρόπο, το αντιαλλεργικό μας σύστημα παρέχει τη σιγουριά ακόμα και σε άτομα με ευαίσθητη επιδερμίδα, ότι φορώντας ένα λουράκι HIRSCH δε θα προκληθεί ερεθισμός στο δέρμα τους.

6 ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΦΑΣΗ HIRSCH - 100M ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΣΤΟ ΝΕΡΟ: Τα λουράκια της HIRSCH σίγουρα δε φοβούνται το νερό! Τα προϊόντα από τη σειρά της HIRSCH «100μ ανθεκτικά στο νερό» είναι πολύ περισσότερο από αυτό: μπορείτε να τα πλύνετε άφοβα με σαπούνι, χωρίς να χάσουν την ομορφιά και ελαστικότητά τους. Μπορείτε να τα φοράτε στο νερό σε βάθος 100 μέτρων και στεγνώνουν και πάλι μέσα σε λίγα λεπτά. Τα προϊόντα από τη σειρά της HIRSCH «100μ ανθεκτικά στο νερό» είναι τα πρώτα λουράκια πού αντέχουν τόσο στο νερό, όσο και το ίδιο το ρολόι: Από τη μία το πάνω μέρος του δέρματος και η φόδρα είναι μονοκόμματα συγκολλημένα με χρήση της τεχνολογίας «HIRSCH Rembordier», και από την άλλη το δέρμα που χρησιμοποιείται σαν υπόστρωμα και προσδίδει στο λουράκι την τρισδιάστατη φόρμα του, είναι και αυτό ανθεκτικό στο νερό. Φυσικά κατά την επαφή με το νερό, ακόμα και τα λουράκια HIRSCH «100μ ανθεκτικά στο νερό» υγραίνονται. Εν τούτοις απορροφούν πολύ λιγότερη υγρασία και στεγνώνουν σημαντικά πιο γρήγορα σε σχέση με το συμβατικό κατεργασμένο δέρμα. Γι αυτόν το λόγο ακόμα και σε συχνή επαφή με το νερό, διατηρούν τη σταθερότητα, ελαστικότητα, χρώμα και αισθητική τους για να ομορφαίνουν το ρολόι στον καρπό σας για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

7 HIRSCH Leonardo: ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΛΟΥΡΑΚΙ ΚΑΙ ΡΟΛΟΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΕΡΓΟ ΤΕΧΝΗΣ Η HIRSCH έχει μία κατάλληλη λύση σε όλες τις προκλήσεις που μπορεί να προκύψουν στον τομέα της. Μία από τις πιο πρόσφατες εξελίξεις της HIRSCH, είναι το LEONARDO, ένα ευέλικτο σύστημα το οποίο συνδέει το λουράκι με το ρολόι με τέτοιον τρόπο, ώστε να σχηματίζεται ένα ενιαίο σύνολο. Έτσι τα λουράκια LEONARDO ταιριάζουν τέλεια σε ρολόγια με κυκλική κάσα. Αυτό σημαίνει ότι η αισθητική αρτιότητα που προκύπτει από αυτήν την μονοκόμματη ενότητα «λουράκι ρολόι» και η οποία μέχρι τώρα ήταν δυνατή μόνο σε ορισμένα μοντέλα ρολογιών και μόνο με τα γνήσια ανταλλακτικά τους, είναι τώρα εφικτή για πλήθος ακόμα ρολογιών. Μπορείτε να συμβουλευτείτε τον ωρολογοποιό ή κοσμηματοπώλη σας, για τη μοναδική αυτή καινοτομία της HIRSCH. Page (14) Wozu werden HIRSCH Armbänder saunagetestet? ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΛΟΥΡΑΚΙΑ HIRSCH ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΣΕ SAUNA

8 HIRSCH SAUNA-TESTED: ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΛΟΥΡΑΚΙΑ HIRSCH ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΣΕ SAUNA Η εφίδρωση, είναι ο υπ αριθμόν 1 εχθρός του δέρματος! Οτιδήποτε φορεθεί πάνω στην επιδερμίδα μας, έρχεται αναπόφευκτα σε επαφή με την εφίδρωση. Το δέρμα ξηραίνεται και γίνεται εύθραυστο στα πιο επικίνδυνα σημεία. Για το λόγο αυτό, τα συμβατικά δερμάτινα λουράκια σπάνια διαρκούν περισσότερο από έξι μήνες. Επειδή σε κανένα άλλο χώρο δεν υπάρχει τόσο μεγάλη συγκέντρωση ιδρώτα όσο στη σάουνα, τα λουράκια της HIRSCH δοκιμάζονται μέσα στο χώρο της σάουνα. Ακόμα και ο συνδυασμός ζέστης, υγρασίας, ιδρώτα και αρώματος που φοράμε, δε μπορεί να βλάψει το λουράκι HIRSCH. Ένας λόγος γι αυτό, είναι η παραδοσιακή κατεργασία η οποία προσδίδει τόσο στο πάνω μέρος του δέρματος, όσο και στο κάτω μέρος, την υψηλή τους ανθεκτικότητα στο νερό. Όμως η εξαιρετική αντοχή στα λουράκια της HIRSCH, οφείλεται πρωτίστως στην τεχνολογία «Rembordier» που αναπτύχθηκε από τη HIRSCH: χάρη στη μονοκόμματη συγκόλληση του πάνω μέρους του δέρματος με το κάτω μέρος, καθίσταται το λουράκι HIRSCH ιδιαίτερα ανθεκτικό στην υγρασία. Το δερμάτινο λουράκι διατηρεί το αρχικό χρώμα και τη φόρμα του και παραμένει ευχάριστα απαλό όταν το φοράτε ένα κόσμημα για το ρολόι σας με μεγάλη διάρκεια ζωής.

9 HIRSCH ΚΑΟΥΤΣΟΥΚ: Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣ- ΜΟΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕ- ΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Το καουτσούκ είναι ένα από τα πιο πολύπλευρα υλικά παγκοσμίως. Εξαιτίας της εξαιρετικής του αντοχής, ανθεκτικότητας στο νερό, ελαστικότητας και καλής ανοχής από την επιδερμίδα, η πρώτη ύλη που συλλέγεται από το δένδρο καουτσούκ χρησιμοποιείται σε ολοένα και περισσότερες εφαρμογές. Ειδικές τεχνολογίες κατεργασίας, καθιστούν αυτό το υλικό κατάλληλο και για λουράκια ρολογιών, ιδιαίτερα για τον αθλητικό τομέα. Η HIRSCH σαν κορυφαίος κατασκευαστής σε λουράκια από φυσικό καουτσούκ, προσφέρει στη σειρά «Active» μια μεγάλη γκάμα από λουράκια για αθλητικά ρολόγια. Απλά συμβουλευτείτε τον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπό μας, για τα πολλαπλών χρήσεων αθλητικά λουράκια από τη σειρά «Active» της HIRSCH.

10 CITES: ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΗΣ HIRSCH ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ CITES Προκειμένου να τεθεί φραγμός στο ανεξέλεγκτο εμπόριο απειλούμενων με εξαφάνιση ειδών, το 1973 υπογράφτηκε η συνθήκη για το διεθνές εμπόριο στα απειλούμενα με εξαφάνιση είδη άγριας πανίδας και χλωρίδας: «Convention on International Trade in Endangered Species of Wild Fauna and Flora», ή για συντομία CITES. Μέχρι στιγμής 158 κράτη-μέλη της UNO συμφώνησαν ότι δεσμεύονται από τη συνθήκη αυτή. H HIRSCH υποστηρίζει επίσης τις αυστηρές διατάξεις αυτής της συνθήκης της UNO: εγγυάται ότι όλα τα δέρματα αλιγάτορα, κροκοδείλου και σαύρας που χρησιμοποιεί στα λουράκια της, προέρχονται από ελεγχόμενα αποθέματα, ενώ παραλαμβάνονται και πωλούνται αποκλειστικά και μόνο με πιστοποιητικά.

11 HIRSCH ΣΤΙΓΜΕΣ: ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΛΟΥΡΑΚΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΣ- ΤΑΣΗ Η HIRSCH σας προσφέρει το κατάλληλο λουράκι για κάθε περίσταση: Στη σειρά «Classic», θα βρείτε άριστης ποιότητας και διαχρονικής κομψότητας λουράκια, τα οποία με διακριτικό τρόπο αλλά σίγουρα με στυλ, θα αναδείξουν το ρολόι σας στο κέντρο του ενδιαφέροντος. Εάν επιθυμείτε σε εξαιρετικές ή εορταστικές περιστάσεις να φορέσετε το ρολόι σας σαν κόσμημα, τότε θα βρείτε σίγουρα το κατάλληλο λουράκι στη σειρά «Elegance». Κομψό, εορταστικό και επίσημο, το Elegance θα τονίσει την είσοδό σας στους πιο όμορφους χώρους του κόσμου. Από την άλλη πλευρά, όσοι ασχολούνται με το ψάρεμα, τα «extreme sports» ή είναι παίκτες του πόλο θα βρουν στη σειρά «Active» τον ιδανικό συνοδό στις δραστηριότητές τους. Αυτά τα εξαιρετικής αντοχής λουράκια, αποδεικνύουν στην καθημερινή χρήση ότι λειτουργικότητα και «design» μπορούν να συνυπάρχουν αρμονικά. Αν πάλι ψάχνετε τι λουράκι θα φορέσετε σε μία ιδιαίτερα εξεζητημένη, μοντέρνα περίσταση, θα το βρείτε σίγουρα στη σειρά «Catwalk». Τολμηρά και έχοντας παράλληλα επίγνωση του στυλ, αυτά τα λουράκια θα μετατρέψουν οποιοδήποτε ρολόι σε ένα εντελώς ξεχωριστό κόσμημα. Απλά ζητήστε από τον ωρολογοποιό ή κοσμηματοπώλη σας, μία επίδειξη από τις συναρπαστικές σειρές της HIRSCH.

12 Η αφοσίωση της HIRSCH στη λεπτομέρεια: Τα λουράκια που σχεδιάζονται και κατασκευάζονται από τη HIRSCH, είναι τα κομψότερα, τα πιο εξελιγμένα και λεπτομερή στον κόσμο. Σε όλα τα στάδια σχεδιασμού, πρωταρχικός μας στόχος είναι να εξασφαλίσουμε μακροβιότητα, άνεση και ελκυστική αισθητική, σε όλες τις περιστάσεις κατά τις οποίες οι πελάτες μας φορούν ένα ρολόι. Η τεχνογνωσία και η άποψη της HIRSCH για τα λουράκια ρολογιών, της επιτρέπει από θέση επαγγελματικού συνέταιρου, να υποστηρίζει τις δραστηριότητες εξέλιξης στον κλάδο της ωρολογοποιίας και των ειδικευμένων σημείων πώλησης. Η HIRSCH ενσωματώνει μία κουλτούρα για το λουράκι, την οποία διαφυλάσσει προσεκτικά και μεταδίδει από γενιά σε γενιά.

13 Η HIRSCH είναι περήφανη για την ιδιαίτερη ποιότητα των προϊόντων της. Για το λόγο αυτό εγγυώμαι ότι τα λουράκια της HIRSCH δεν έχουν ελαττώματα κατασκευής. Αν σας παρουσιαστεί απροσδόκητα κάποιο κατασκευαστικό ελάττωμα, θ αντικαταστήσουμε φυσικά το λουράκι αυτό δωρεάν στην περίοδο ενός έτους μετά την αγορά. Ειλικρινά δικός σας, Robert Hirsch Μοντέλο - κωδικός είδους Ημερομηνία αγοράς Σφραγίδα καταστήματος HIRSCH Armbänder GmbH, Hirschstraße 5, 9020 Klagenfurt

Αυστραλία: No 5.5. Ευρώπη: No37.5. Μ.Βρετανία: No 4.5. ΗΠΑ: No 7. Κίνα: No 38. Ιαπωνία: No 23

Αυστραλία: No 5.5. Ευρώπη: No37.5. Μ.Βρετανία: No 4.5. ΗΠΑ: No 7. Κίνα: No 38. Ιαπωνία: No 23 Ποιός είναι ο GS1; Αυστραλία: No 5.5 Ευρώπη: No37.5 Μ.Βρετανία: No 4.5 ΗΠΑ: No 7 Κίνα: No 38 Ιαπωνία: No 23 Η σημασία των προτύπων Τι είναι τα πρότυπα; Τα πρότυπα είναι κοινές συμφωνίες που καθορίζουν

Διαβάστε περισσότερα

Με κρεβάτι τη Φύση! The natural sleep

Με κρεβάτι τη Φύση! The natural sleep Με κρεβάτι τη Φύση! The natural sleep Ο ύπνος είναι υγεία και απόλαυση. Οι μυημένοι στη φιλοσοφία της TAILORBED χαίρονται τον ύπνο τους. Το νιώθουν όταν ξυπνάνε. Το σώμα τους, το πνεύμα τους και η ψυχή

Διαβάστε περισσότερα

οδηγίες χρήσης και συντήρησης Ι. ΚΑΛΟΓΡΙΔΗΣ Ε Φ Α Ρ Μ Ο Γ Ε Σ Ξ Υ Λ Ο Υ Α. Ε.

οδηγίες χρήσης και συντήρησης Ι. ΚΑΛΟΓΡΙΔΗΣ Ε Φ Α Ρ Μ Ο Γ Ε Σ Ξ Υ Λ Ο Υ Α. Ε. οδηγίες χρήσης και συντήρησης Ι. ΚΑΛΟΓΡΙΔΗΣ Ε Φ Α Ρ Μ Ο Γ Ε Σ Ξ Υ Λ Ο Υ Α. Ε. Αγαπητοί μας πελάτες, Σας ευχαριστούμε για την επιλογή των προϊόντων μας και σας προτείνουμε αρχικά να διαβάσετε αυτό το εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

Φάκελος: Oικολογικά βερνίκια ξύλου

Φάκελος: Oικολογικά βερνίκια ξύλου Φάκελος: Oικολογικά βερνίκια ξύλου Τα οικολογικά βερνίκια, η εφαρμογή τους στις ξύλινες κατασκευές και τα μυστικά συντήρησης της ξύλινης επιφάνειας. Οι ειδικοί της αγοράς συμβουλεύουν και προτείνουν καινοτόμες

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑΤΙ REHAU; ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΓΙΑΤΙ REHAU; ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ REHAU; ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ Τα δυνατά σημεία της REHAU Συνεχής επαναπροσδιορισμός των ορίων του δυνατού, με τη χρήση όλο και πιο αποδοτικών υλικών. Υλοποίηση οραμάτων,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. για ζεστό νερό & θέρμανση

ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. για ζεστό νερό & θέρμανση ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ 100% ενέργεια, εντελώς δωρεάν για πάντα για ζεστό νερό & θέρμανση Τιρόλο H χώρα των βουνών. Τόσο όμορφο που κόβει την ανάσα, μέσα στη φύση, με εξαιρετική ποιότητα ζωής. Ακριβώς

Διαβάστε περισσότερα

Επιλογή Υφάσματος. Σημαντικές πληροφορίες για τους πελάτες

Επιλογή Υφάσματος. Σημαντικές πληροφορίες για τους πελάτες Επιλογή Υφάσματος Σημαντικές πληροφορίες για τους πελάτες Οι παρακάτω πληροφορίες πρέπει να τονιστούν στους πελάτες, πριν συμπληρώσουν τη φόρμα παραγγελίας. Έχετε διαλέξει κατάλληλο ύφασμα; Η ανθεκτικότητα

Διαβάστε περισσότερα

Μπές... σε έναν κόσμο ονειρικό!

Μπές... σε έναν κόσμο ονειρικό! 4 EDITION 2 ΜΠΕΣ...ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΟΝΕΙΡΙΚΟ Μπές... σε έναν κόσμο ονειρικό! ΜΠΕΣ...ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΟΝΕΙΡΙΚΟ EDITION 2 5 6 EDITION 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 4-5 Μπές...σε έναν κόσμο ονειρικό 8-9 Φιλοσοφία 10-11 Εταιρικό

Διαβάστε περισσότερα

colorexpert Συστήματα Βαφής Χρώματα Εκπαίδευση Μάρκετινγκ 20 χρόνια ποιότητα Permahyd.

colorexpert Συστήματα Βαφής Χρώματα Εκπαίδευση Μάρκετινγκ 20 χρόνια ποιότητα Permahyd. colorexpert Συστήματα Βαφής Χρώματα Εκπαίδευση Μάρκετινγκ 20 χρόνια ποιότητα Permahyd. Νέο βερνίκι. Permasolid HS Speed Clear Coat 8800. Για εξαιρετικά γρήγορο στέγνωμα. MyTraining. Το νέο online πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

Προηγμένες λύσεις κλιματισμού και υδραυλικών συστημάτων εσωτερικών χώρων και παγκόσμια εμπειρία για τους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων

Προηγμένες λύσεις κλιματισμού και υδραυλικών συστημάτων εσωτερικών χώρων και παγκόσμια εμπειρία για τους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Προηγμένες λύσεις κλιματισμού και υδραυλικών συστημάτων εσωτερικών χώρων και παγκόσμια εμπειρία για τους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων Mercedes World, Βερολίνο, Γερμανία. Εξοπλισμένο

Διαβάστε περισσότερα

1 Εισαγωγή. Προαπαιτήσεις χρηµατοδότησης νέας επιχειρηµατικής δραστηριότητας.

1 Εισαγωγή. Προαπαιτήσεις χρηµατοδότησης νέας επιχειρηµατικής δραστηριότητας. Για την εκπόνηση του παρόντος οδηγού συνεργάστηκαν το Ταµείο Ανάπτυξης Νέας Οικονοµίας και το Τµήµα ιοικητικής Επιστήµης και Τεχνολογίας του Οικονοµικού Πανεπιστηµίου Αθηνών. Ο οδηγός συντάχθηκε, υπό τη

Διαβάστε περισσότερα

3. Ανεξάρτητα από το τι λέει ο κόσμος..μην τα παρατάς ποτέ!

3. Ανεξάρτητα από το τι λέει ο κόσμος..μην τα παρατάς ποτέ! www.fmgroup.gr 1. Ποτέ μη λες «όχι» σε μια ευκαιρία Αυτός είναι ο λόγος που δεν διστάσαμε ούτε λεπτό στην ιδέα της ίδρυσης της FM GROUP GREECE. Ήταν η ευκαιρία μας να ζήσουμε τη ζωή μας όπως τη θέλαμε.

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ Τ.Ε.Ι. ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΟΔΗΓΙΩΝ ΝΕΑΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΗΡΑΚΛΗΣMagazino. Και εγένετο... athlos! Από την ιδέα, στο λανσάρισμα. Η έρευνα πίσω από έναν άθλο. Από το εργαστήριο στη γραμμή παραγωγής

ΗΡΑΚΛΗΣMagazino. Και εγένετο... athlos! Από την ιδέα, στο λανσάρισμα. Η έρευνα πίσω από έναν άθλο. Από το εργαστήριο στη γραμμή παραγωγής ΗΡΑΚΛΗΣMagazino ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΙΩΝ HΡΑΚΛΗΣ XEIMΩΝΑΣ 2009 ΕΙΔΙΚΟ ΤΕΥΧΟΣ Και εγένετο... athlos! Από την ιδέα, στο λανσάρισμα Η έρευνα πίσω από έναν άθλο Από το εργαστήριο στη γραμμή παραγωγής

Διαβάστε περισσότερα

Ι Α Ν Ο Υ Α Ρ Ι Ο Σ 2 0 0 0

Ι Α Ν Ο Υ Α Ρ Ι Ο Σ 2 0 0 0 VALUE ANALYSIIS Έκθεση για το ερευνητικό πρόγραμμα INNOREGIO: διάδοση τεχνολογιών ανάπτυξης καινοτομίας Nick Rich, BSc MBA Matthias Holweg, Dipl.-Wirtschaftsing.(FH) MSc Lean Enterprise Research Centre

Διαβάστε περισσότερα

Off-Grid Solutions. The Future of Solar Technology

Off-Grid Solutions. The Future of Solar Technology EL Off-Grid Solutions The Future of Solar Technology Sunny FaMIly 20/202 Medium Power Solutions Medium Power Solutions Στο παρόν έντυπο θα βρείτε όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες για τη σχεδίαση και διαστασιολόγηση

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο για την εφαρμογή ηλεκτρονικών παιγχνιδιών και πολυμέσων στην εκπαίδευση Κεφάλαιο 3 - Πολυμέσα ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΡΙΑ ΠΟΛΥΜΕΣΑ PAGE 1

Εγχειρίδιο για την εφαρμογή ηλεκτρονικών παιγχνιδιών και πολυμέσων στην εκπαίδευση Κεφάλαιο 3 - Πολυμέσα ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΡΙΑ ΠΟΛΥΜΕΣΑ PAGE 1 ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΡΙΑ ΠΟΛΥΜΕΣΑ PAGE 1 Περιεχόμενα ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΡΙΑ... 1 ΠΟΛΥΜΕΣΑ... 1 1. Πως να χρησιμοποιείται το πολυμεσικό υλικό στην εκπαίδευση... 3 Εισαγωγή... 3 Ανάλυση του πολυμεσικού λογισμικού... 4 Εκμάθηση

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ www.technicool.gr ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ Περιεχόμενα Προσανάμματα 3 Καθαριστικό καμινάδας υψηλής απόδοσης 5 Καθαριστικό συσκευής pellet 7 Ενισχυτικό στερεών καυσίμων Vitamins 8 Καθαριστικό

Διαβάστε περισσότερα

DAF XF105. Το νέο πρότυπο

DAF XF105. Το νέο πρότυπο DAF XF105 Το νέο πρότυπο XF105: άνεση, ισχύς και απόδοση Κατασκευασμένο για μεταφορές μεγάλων αποστάσεων Χαμηλό λειτουργικό κόστος, μεγαλύτερη ικανοποίηση του οδηγού και υψηλό επίπεδο αξιοπιστίας: τα

Διαβάστε περισσότερα

öõóéêü, ãéá ìéá æùþ! Συστήματα Γερμανικών ξύλινων κουφωμάτων

öõóéêü, ãéá ìéá æùþ! Συστήματα Γερμανικών ξύλινων κουφωμάτων öõóéêü, ãéá ìéá æùþ! Συστήματα Γερμανικών ξύλινων κουφωμάτων Περιεχόμενα 7 Προφίλ εταιρείας 8 Πιστοποιήσεις 10 Ξύλο και τα ωφέλη του 12 Ξύλο και διαχρονικότητα 13 Ξύλο και περιβάλλον 14 Το ξύλο στο χώρο

Διαβάστε περισσότερα

LED για βιώσιμες πόλεις

LED για βιώσιμες πόλεις LED για βιώσιμες πόλεις Ζωντανεύουμε την πόλη με τη δύναμη του φωτός Φωτισμός LED της Philips, ο φίλος της πόλης σας Κάθε πόλη επιδιώκει να δημιουργήσει τη δική της ταυτότητα, να δημιουργήσει μια εικόνα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΒΑΦΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ & ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΜΕΡΗ ΑΠΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΟ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΒΑΦΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ & ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΜΕΡΗ ΑΠΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΡΟΧΟΙ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΑΤΡΨΙΜΕΣ ΚΟΡΥΦΕΣ ΠΛΥΣΙΜΟ ΜΕΡΗ ΑΠΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΒΑΦΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ & ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 2 swissvax

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΛΟΓΟΣ... 1 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1: Enterprise Resource Planning.....3 Εισαγωγή.3 1.1 Τι είναι ERP; Ποια είναι η πλήρης ονομασία του (Enterprise Resource Planning)...4 1.1.2. Οι αντικρουόμενες απόψεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ «ΟΙΚΟ-ΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΠΛΟ. ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ»

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ «ΟΙΚΟ-ΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΠΛΟ. ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ» Α ΤΟΜΕΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ «ΟΙΚΟ-ΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΠΛΟ. ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ» ΜΠΕΛΤΣΙΟΥ ΖΩΗ ΑΕΜ ΞΕ1465 Επιβλέπων Καθηγητής Δρ. ΙΩΑΝΝΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΕΠΙΠΛΩΝ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ PORTER

ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΕΠΙΠΛΩΝ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ PORTER ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΕΠΙΠΛΩΝ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Διαβάστε περισσότερα

Τ Ε Ι ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΧΟΛΗ : ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ : ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΞΑΜΗΝΟ : ΠΤΥΧΙΟ 1. ΘΕΜΑ:«Δημιουργία Business Plan»

Τ Ε Ι ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΧΟΛΗ : ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ : ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΞΑΜΗΝΟ : ΠΤΥΧΙΟ 1. ΘΕΜΑ:«Δημιουργία Business Plan» Τ Ε Ι ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΧΟΛΗ : ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ : ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΞΑΜΗΝΟ : ΠΤΥΧΙΟ 1 ΘΕΜΑ: ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤHΣ-ΣΥΝΤΑΚΤHΣ ΖΑΪΜΗ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΤΑΡΑΝΤΙΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΜ 438 ΚΑΒΑΛΑ 2006 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ: 2013-2014 ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ: 2013-2014 ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ & ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ: 2013-2014 ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Σχέδιο Μάρκετινγκ (Marketing Plan) στην αλυσίδα καταστημάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2011 687 Πορσελάνη - Τεχνικά Χαρακτηριστικά Εξοικονόμηση χώρου Πολύ συχνά ο διαθέσιμος χώρος είναι αποφασιστικός παράγοντας για την επιλογή του προιόντος. Ορισμένες

Διαβάστε περισσότερα

Ανθεκτικά, για να ταιριάζουν στην κουζίνα και στον τρόπο ζωής σας.

Ανθεκτικά, για να ταιριάζουν στην κουζίνα και στον τρόπο ζωής σας. ΠΑΓΚΟΙ Οδηγός αγοράς Όλα τα προϊόντα που παρουσιάζονται εδώ μπορεί να μην είναι διαθέσιμα στο κατάστημα. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το προσωπικό μας ή επισκεφτείτε το www.ikea.gr. Για περισσότερες πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ...1 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΙΔΕΑ...5

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ...1 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΙΔΕΑ...5 1 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ...1 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΙΔΕΑ...5 ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΌΣ ΚΑΙ ΕΚΤΊΜΗΣΗ ΤΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΏΝ ΕΠΈΝΔΥΣΗΣ...5 ΠΗΓΈΣ ΤΩΝ ΙΔΕΏΝ ΊΔΡΥΣΗΣ...6 Ο ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΌΣ ΤΗΣ ΙΔΈΑΣ ΓΙΑ ΝΈΑ ΕΠΙΧΕΊΡΗΣΗ...8 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα