HIRSCH Δερμάτινα λουράκια

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "HIRSCH Δερμάτινα λουράκια"

Transcript

1 HIRSCH Δερμάτινα λουράκια

2 Συγχαρητήρια για την απόφαση σας ν αγοράσετε ένα λουράκι HIRSCH. Εδώ και οκτώ γενιές, η οικογένεια μου έχει αφοσιωθεί στην κατεργασία του δέρματος και είμαι περήφανος που είμαι στη θέση να σας παρουσιάσω αυτό το σύντομο φυλλάδιο σχετικά με την ποιότητα του προϊόντος που διαλέξατε από τη HIRSCH. Είμαι βέβαιος ότι οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται εδώ, θα συμβάλλουν στην ικανοποίηση που θα σας χαρίσει το λουράκι σας για μεγάλο χρονικό διάστημα και σας εύχομαι κατά την ανάγνωση καλή διασκέδαση. Ειλικρινά δικός σας, Robert Hirsch

3 HIRSCH ΕΓΓΥΗΣΗ: H HIRSCH ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΛΟΥ- ΡΑΚΙ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ. Το δέρμα είναι όμορφο, επειδή είναι ένα ζωντανό φυσικό υλικό. Αυτό σημαίνει όμως παράλληλα, ότι υπόκειται σε φυσιολογική φθορά. Παρ όλα αυτά η HIRSCH είναι η μοναδική εταιρία που κατασκευάζει δερμάτινα λουράκια για ρολόγια για τα οποία παρέχει εγγύηση ενός έτους: Για περίοδο ενός έτους μετά την αγορά, η εταιρία HIRSCH θ αντικαταστήσει δωρεάν οποιοδήποτε δερμάτινο λουράκι παρουσιάσει κατασκευαστικό σφάλμα. Αυτή η υποχρέωση εγγύησης είναι μόνο δυνατή, επειδή οι ειδικοί ωρολογοποιοί και κοσμηματοπώλες είναι σε θέση να διακρίνουν επακριβώς τη διαφορά ανάμεσα στις κατασκευαστικές ατέλειες και στη φυσιολογική φθορά. Προϋπόθεση, οι ειδικοί ωρολογοποιοί και κοσμηματοπώλες να διατηρούν στο κατάστημα τους stand HIRSCH. Η ακρίβεια στην κατεργασία, η πολυετής τεχνογνωσία στην παραγωγή, η προσεκτική επιλογή των κατάλληλων πρώτων υλών και πρωτίστως η προσοχή στη λεπτομέρεια που δίνουν οι τεχνίτες μας στην παραγωγή, επιτρέπουν στη HIRSCH να προσφέρει στους πελάτες της αυτήν την εγγύηση.

4 HIRSCH ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ: ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΜΕ- ΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΛΟΥΡΑΚΙ HIRSCH. Το δέρμα είναι ένα από τα πιο ευγενή και ταυτόχρονα πιο πολύπλευρα υλικά και συνοδεύει τον άνθρωπο για πολλές χιλιετίες. Σαν φυσικό προϊόν, το δέρμα δεν είναι τίποτε άλλο από κατεργασμένο δέρμα ζώου το οποίο διατηρείται μετά από παραδοσιακές μεθόδους επεξεργασίας, επηρεάζεται όμως από το περιβάλλον και υπόκειται γι αυτό το λόγο σε μία διαδικασία γήρανσης. Τα λουράκια HIRSCH ξεχωρίζουν για την εξαιρετική τους κατεργασία και το υψηλό ποιοτικό τους επίπεδο HIRSCH. Ωστόσο η εφίδρωση, τα καλλυντικά, τα αρώματα και άλλα υλικά μπορεί ν απομακρύνουν τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν κατά την κατεργασία. Θα πρέπει λοιπόν να φροντίζετε το λουράκι σας σε τακτική βάση, για να επιμηκύνετε τη διάρκεια ζωής του. Ο καλύτερος τρόπος για να το επιτύχετε αυτό, είναι να το πλένετε με χλιαρό, τρεχούμενο νερό και να το στεγνώνετε ακολούθως με μία βαμβακερή πετσέτα, ή απλά να το αφήνετε να στεγνώσει στον καρπό σας. Σημειώστε παρακαλώ, ότι η επάλειψη του με αλοιφές παπουτσιών ή με άλλες κρέμες δέρματος, μπορεί να οδηγήσει σε ανεπιθύμητες χημικές αντιδράσεις με τα υλικά της κατεργασίας και να προκληθεί έτσι πτώση στην ποιότητα. Τα δέρματα που χρησιμοποιούνται για τα λουράκια της HIRSCH έχουν επιλεγεί με τέτοιον τρόπο, ώστε να μη χρειάζεται η επάλειψή τους με κρέμες ή αλοιφές, όπως για παράδειγμα αυτές που χρησιμοποιούνται για τα δερμάτινα παπούτσια.

5 HIRSCH ΑΝΤΙΑΛΛΕΡΓΙΚΟ: ΕΡΕΘΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΛΟΥΡΑΚΙ; Ελάχιστοι καταναλωτές γνωρίζουν, εάν παρουσιάζουν αλλεργική αντίδραση στο δέρμα. Ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού πάσχει από κάποιου είδους αλλεργία και δυστυχώς στις μέρες μας ολοένα και περισσότερα παιδιά πλήττονται επίσης από αυτήν. Για το λόγο αυτό, η HIRSCH ξεκίνησε ήδη από το 1980 την ανάπτυξη μίας αντιαλλεργικής επίστρωσης σε συγκεκριμένα λουράκια (NO ALLERGY COATING), σε συνεργασία με ένα ερευνητικό πρόγραμμα της 1ης πανεπιστημιακής δερματολογικής κλινικής της Βιέννης. Το αποτέλεσμα των κλινικών δοκιμών αυτής της επίστρωσης είναι εντυπωσιακό: Περίπου 100% των αλλεργιών (σύμφωνα με ιατρικά κριτήρια) που ενδέχεται να προκληθούν από ένα δερμάτινο λουράκι, μπορούν ν αποφευχθούν με την αντιαλλεργική επίστρωση, την οποία χρησιμοποιεί πλέον η HIRSCH σε παγκόσμια κλίμακα. Επιπρόσθετα, πολύ πριν τεθούν σε ισχύ οι διατάξεις σχετικά με τη χρήση μετάλλων που περιέχουν νικέλιο, η HIRSCH είχε αποκλείσει τη χρήση νικελίου από όλα τα μεταλλικά μέρη που χρησιμοποιούνται σε ένα λουράκι (ειδικά στο κούμπωμα). Με αυτόν τον τρόπο, το αντιαλλεργικό μας σύστημα παρέχει τη σιγουριά ακόμα και σε άτομα με ευαίσθητη επιδερμίδα, ότι φορώντας ένα λουράκι HIRSCH δε θα προκληθεί ερεθισμός στο δέρμα τους.

6 ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΦΑΣΗ HIRSCH - 100M ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΣΤΟ ΝΕΡΟ: Τα λουράκια της HIRSCH σίγουρα δε φοβούνται το νερό! Τα προϊόντα από τη σειρά της HIRSCH «100μ ανθεκτικά στο νερό» είναι πολύ περισσότερο από αυτό: μπορείτε να τα πλύνετε άφοβα με σαπούνι, χωρίς να χάσουν την ομορφιά και ελαστικότητά τους. Μπορείτε να τα φοράτε στο νερό σε βάθος 100 μέτρων και στεγνώνουν και πάλι μέσα σε λίγα λεπτά. Τα προϊόντα από τη σειρά της HIRSCH «100μ ανθεκτικά στο νερό» είναι τα πρώτα λουράκια πού αντέχουν τόσο στο νερό, όσο και το ίδιο το ρολόι: Από τη μία το πάνω μέρος του δέρματος και η φόδρα είναι μονοκόμματα συγκολλημένα με χρήση της τεχνολογίας «HIRSCH Rembordier», και από την άλλη το δέρμα που χρησιμοποιείται σαν υπόστρωμα και προσδίδει στο λουράκι την τρισδιάστατη φόρμα του, είναι και αυτό ανθεκτικό στο νερό. Φυσικά κατά την επαφή με το νερό, ακόμα και τα λουράκια HIRSCH «100μ ανθεκτικά στο νερό» υγραίνονται. Εν τούτοις απορροφούν πολύ λιγότερη υγρασία και στεγνώνουν σημαντικά πιο γρήγορα σε σχέση με το συμβατικό κατεργασμένο δέρμα. Γι αυτόν το λόγο ακόμα και σε συχνή επαφή με το νερό, διατηρούν τη σταθερότητα, ελαστικότητα, χρώμα και αισθητική τους για να ομορφαίνουν το ρολόι στον καρπό σας για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

7 HIRSCH Leonardo: ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΛΟΥΡΑΚΙ ΚΑΙ ΡΟΛΟΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΕΡΓΟ ΤΕΧΝΗΣ Η HIRSCH έχει μία κατάλληλη λύση σε όλες τις προκλήσεις που μπορεί να προκύψουν στον τομέα της. Μία από τις πιο πρόσφατες εξελίξεις της HIRSCH, είναι το LEONARDO, ένα ευέλικτο σύστημα το οποίο συνδέει το λουράκι με το ρολόι με τέτοιον τρόπο, ώστε να σχηματίζεται ένα ενιαίο σύνολο. Έτσι τα λουράκια LEONARDO ταιριάζουν τέλεια σε ρολόγια με κυκλική κάσα. Αυτό σημαίνει ότι η αισθητική αρτιότητα που προκύπτει από αυτήν την μονοκόμματη ενότητα «λουράκι ρολόι» και η οποία μέχρι τώρα ήταν δυνατή μόνο σε ορισμένα μοντέλα ρολογιών και μόνο με τα γνήσια ανταλλακτικά τους, είναι τώρα εφικτή για πλήθος ακόμα ρολογιών. Μπορείτε να συμβουλευτείτε τον ωρολογοποιό ή κοσμηματοπώλη σας, για τη μοναδική αυτή καινοτομία της HIRSCH. Page (14) Wozu werden HIRSCH Armbänder saunagetestet? ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΛΟΥΡΑΚΙΑ HIRSCH ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΣΕ SAUNA

8 HIRSCH SAUNA-TESTED: ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΛΟΥΡΑΚΙΑ HIRSCH ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΣΕ SAUNA Η εφίδρωση, είναι ο υπ αριθμόν 1 εχθρός του δέρματος! Οτιδήποτε φορεθεί πάνω στην επιδερμίδα μας, έρχεται αναπόφευκτα σε επαφή με την εφίδρωση. Το δέρμα ξηραίνεται και γίνεται εύθραυστο στα πιο επικίνδυνα σημεία. Για το λόγο αυτό, τα συμβατικά δερμάτινα λουράκια σπάνια διαρκούν περισσότερο από έξι μήνες. Επειδή σε κανένα άλλο χώρο δεν υπάρχει τόσο μεγάλη συγκέντρωση ιδρώτα όσο στη σάουνα, τα λουράκια της HIRSCH δοκιμάζονται μέσα στο χώρο της σάουνα. Ακόμα και ο συνδυασμός ζέστης, υγρασίας, ιδρώτα και αρώματος που φοράμε, δε μπορεί να βλάψει το λουράκι HIRSCH. Ένας λόγος γι αυτό, είναι η παραδοσιακή κατεργασία η οποία προσδίδει τόσο στο πάνω μέρος του δέρματος, όσο και στο κάτω μέρος, την υψηλή τους ανθεκτικότητα στο νερό. Όμως η εξαιρετική αντοχή στα λουράκια της HIRSCH, οφείλεται πρωτίστως στην τεχνολογία «Rembordier» που αναπτύχθηκε από τη HIRSCH: χάρη στη μονοκόμματη συγκόλληση του πάνω μέρους του δέρματος με το κάτω μέρος, καθίσταται το λουράκι HIRSCH ιδιαίτερα ανθεκτικό στην υγρασία. Το δερμάτινο λουράκι διατηρεί το αρχικό χρώμα και τη φόρμα του και παραμένει ευχάριστα απαλό όταν το φοράτε ένα κόσμημα για το ρολόι σας με μεγάλη διάρκεια ζωής.

9 HIRSCH ΚΑΟΥΤΣΟΥΚ: Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣ- ΜΟΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕ- ΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Το καουτσούκ είναι ένα από τα πιο πολύπλευρα υλικά παγκοσμίως. Εξαιτίας της εξαιρετικής του αντοχής, ανθεκτικότητας στο νερό, ελαστικότητας και καλής ανοχής από την επιδερμίδα, η πρώτη ύλη που συλλέγεται από το δένδρο καουτσούκ χρησιμοποιείται σε ολοένα και περισσότερες εφαρμογές. Ειδικές τεχνολογίες κατεργασίας, καθιστούν αυτό το υλικό κατάλληλο και για λουράκια ρολογιών, ιδιαίτερα για τον αθλητικό τομέα. Η HIRSCH σαν κορυφαίος κατασκευαστής σε λουράκια από φυσικό καουτσούκ, προσφέρει στη σειρά «Active» μια μεγάλη γκάμα από λουράκια για αθλητικά ρολόγια. Απλά συμβουλευτείτε τον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπό μας, για τα πολλαπλών χρήσεων αθλητικά λουράκια από τη σειρά «Active» της HIRSCH.

10 CITES: ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΗΣ HIRSCH ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ CITES Προκειμένου να τεθεί φραγμός στο ανεξέλεγκτο εμπόριο απειλούμενων με εξαφάνιση ειδών, το 1973 υπογράφτηκε η συνθήκη για το διεθνές εμπόριο στα απειλούμενα με εξαφάνιση είδη άγριας πανίδας και χλωρίδας: «Convention on International Trade in Endangered Species of Wild Fauna and Flora», ή για συντομία CITES. Μέχρι στιγμής 158 κράτη-μέλη της UNO συμφώνησαν ότι δεσμεύονται από τη συνθήκη αυτή. H HIRSCH υποστηρίζει επίσης τις αυστηρές διατάξεις αυτής της συνθήκης της UNO: εγγυάται ότι όλα τα δέρματα αλιγάτορα, κροκοδείλου και σαύρας που χρησιμοποιεί στα λουράκια της, προέρχονται από ελεγχόμενα αποθέματα, ενώ παραλαμβάνονται και πωλούνται αποκλειστικά και μόνο με πιστοποιητικά.

11 HIRSCH ΣΤΙΓΜΕΣ: ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΛΟΥΡΑΚΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΣ- ΤΑΣΗ Η HIRSCH σας προσφέρει το κατάλληλο λουράκι για κάθε περίσταση: Στη σειρά «Classic», θα βρείτε άριστης ποιότητας και διαχρονικής κομψότητας λουράκια, τα οποία με διακριτικό τρόπο αλλά σίγουρα με στυλ, θα αναδείξουν το ρολόι σας στο κέντρο του ενδιαφέροντος. Εάν επιθυμείτε σε εξαιρετικές ή εορταστικές περιστάσεις να φορέσετε το ρολόι σας σαν κόσμημα, τότε θα βρείτε σίγουρα το κατάλληλο λουράκι στη σειρά «Elegance». Κομψό, εορταστικό και επίσημο, το Elegance θα τονίσει την είσοδό σας στους πιο όμορφους χώρους του κόσμου. Από την άλλη πλευρά, όσοι ασχολούνται με το ψάρεμα, τα «extreme sports» ή είναι παίκτες του πόλο θα βρουν στη σειρά «Active» τον ιδανικό συνοδό στις δραστηριότητές τους. Αυτά τα εξαιρετικής αντοχής λουράκια, αποδεικνύουν στην καθημερινή χρήση ότι λειτουργικότητα και «design» μπορούν να συνυπάρχουν αρμονικά. Αν πάλι ψάχνετε τι λουράκι θα φορέσετε σε μία ιδιαίτερα εξεζητημένη, μοντέρνα περίσταση, θα το βρείτε σίγουρα στη σειρά «Catwalk». Τολμηρά και έχοντας παράλληλα επίγνωση του στυλ, αυτά τα λουράκια θα μετατρέψουν οποιοδήποτε ρολόι σε ένα εντελώς ξεχωριστό κόσμημα. Απλά ζητήστε από τον ωρολογοποιό ή κοσμηματοπώλη σας, μία επίδειξη από τις συναρπαστικές σειρές της HIRSCH.

12 Η αφοσίωση της HIRSCH στη λεπτομέρεια: Τα λουράκια που σχεδιάζονται και κατασκευάζονται από τη HIRSCH, είναι τα κομψότερα, τα πιο εξελιγμένα και λεπτομερή στον κόσμο. Σε όλα τα στάδια σχεδιασμού, πρωταρχικός μας στόχος είναι να εξασφαλίσουμε μακροβιότητα, άνεση και ελκυστική αισθητική, σε όλες τις περιστάσεις κατά τις οποίες οι πελάτες μας φορούν ένα ρολόι. Η τεχνογνωσία και η άποψη της HIRSCH για τα λουράκια ρολογιών, της επιτρέπει από θέση επαγγελματικού συνέταιρου, να υποστηρίζει τις δραστηριότητες εξέλιξης στον κλάδο της ωρολογοποιίας και των ειδικευμένων σημείων πώλησης. Η HIRSCH ενσωματώνει μία κουλτούρα για το λουράκι, την οποία διαφυλάσσει προσεκτικά και μεταδίδει από γενιά σε γενιά.

13 Η HIRSCH είναι περήφανη για την ιδιαίτερη ποιότητα των προϊόντων της. Για το λόγο αυτό εγγυώμαι ότι τα λουράκια της HIRSCH δεν έχουν ελαττώματα κατασκευής. Αν σας παρουσιαστεί απροσδόκητα κάποιο κατασκευαστικό ελάττωμα, θ αντικαταστήσουμε φυσικά το λουράκι αυτό δωρεάν στην περίοδο ενός έτους μετά την αγορά. Ειλικρινά δικός σας, Robert Hirsch Μοντέλο - κωδικός είδους Ημερομηνία αγοράς Σφραγίδα καταστήματος HIRSCH Armbänder GmbH, Hirschstraße 5, 9020 Klagenfurt

ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ

ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ www.hella.com/brakesystems 12 1 ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ Συνδυάζουμε την μοναδική τεχνολογία φρένων με επαγγελματική υποστήριξη πελατών, έμφαση στην καινοτομία με κορυφαία τεχνική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΥΑΛΙΩΝ CHROME HEARTS

ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΥΑΛΙΩΝ CHROME HEARTS ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΥΑΛΙΩΝ CHROME HEARTS Η εταιρία Chrome Hearts Εyewear παρέχει σας εγγύηση ενός έτους για τα γυαλιά σας. Σύμφωνα με την εγγύηση αυτή, εάν οποιοδήποτε τμήμα αποδειχθεί ελαττωματικό είτε στα υλικά

Διαβάστε περισσότερα

Inter IKEA Systems B.V. 2012/2017. TROVÄRDIG Τηγάνια

Inter IKEA Systems B.V. 2012/2017. TROVÄRDIG Τηγάνια Inter IKEA Systems B.V. 2012/2017 TROVÄRDIG Τηγάνια Το αντικολλητικό τηγάνι TROVÄRDIG περνάει από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους και έχει σχεδιαστεί με έμφαση στην ποιότητα και τη λειτουργικότητα. Γι αυτό

Διαβάστε περισσότερα

SENIOR Κατσαρόλες & τηγάνια

SENIOR Κατσαρόλες & τηγάνια SENIOR Κατσαρόλες & τηγάνια Η σειρά των σκευών SENIOR περνάει από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους ώστε να είναι σύμφωνη με τις υψηλές μας απαιτήσεις όσον αφορά την ποιότητα, την ασφάλεια και την ανθεκτικότητα,

Διαβάστε περισσότερα

Μπάνιο IKEA. Σύστημα μπάνιου GODMORGON, νιπτήρες και μείκτες

Μπάνιο IKEA. Σύστημα μπάνιου GODMORGON, νιπτήρες και μείκτες Μπάνιο IKEA Σύστημα μπάνιου GODMORGON, νιπτήρες και μείκτες Τα μπάνια μας περνούν από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους ώστε να είναι σύμφωνα με τις υψηλές απαιτήσεις ΙΚΕΑ για την ποιότητα, την αντοχή και

Διαβάστε περισσότερα

Inter IKEA Systems B.V. 2005/2017. IKEA 365+ Κατσαρόλες & τηγάνια

Inter IKEA Systems B.V. 2005/2017. IKEA 365+ Κατσαρόλες & τηγάνια Inter IKEA Systems B.V. 2005/2017 IKEA 365+ Κατσαρόλες & τηγάνια Η σειρά των σκευών IKEA 365+ από ανοξείδωτο ατσάλι περνάει από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι αντέχει την καθημερινή

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED.

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Τα προϊόντα που διαθέτουμε αναπτύσσονται σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας και βλέπουμε τους εαυτούς μας ως ηγέτες

Διαβάστε περισσότερα

IKEA 365+ Κατσαρόλες & τηγάνια ΔΩΡΕΑΝ. 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ

IKEA 365+ Κατσαρόλες & τηγάνια ΔΩΡΕΑΝ. 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ IKEA 365+ Κατσαρόλες & τηγάνια ΔΩΡΕΑΝ 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Η καθημερινή ζωή στο σπίτι θέτει υψηλές απαιτήσεις στα σκεύη μαγειρικής μας. Η σειρά των σκευών IKEA 365+ από έχει υποστεί αυστηρές δοκιμές και ελέγχους,

Διαβάστε περισσότερα

Δόμηση. Επαγγελματισμός. Όραμα. Άνθρωπος

Δόμηση. Επαγγελματισμός. Όραμα. Άνθρωπος ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ-ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΞΗΡΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΙΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Δόμηση Επαγγελματισμός Όραμα Άνθρωπος Εμπειρία Αξιοπιστία Αναζητούμε τους τρόπους, τα υλικά, τις προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

Καναπέδες και πολυθρόνες ΔΩΡΕΑΝ. 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ

Καναπέδες και πολυθρόνες ΔΩΡΕΑΝ. 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Καναπέδες και πολυθρόνες ΔΩΡΕΑΝ 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Οι καναπέδες και οι πολυθρόνες μας περνάνε από αυστηρούς ελέγχους ποιότητας και αντοχής σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και δοκιμάζονται σε ρεαλιστικές συνθήκες

Διαβάστε περισσότερα

Απολαύστε έναν όμορφο κήπο με φως

Απολαύστε έναν όμορφο κήπο με φως PHILIPS mygarden Φωτιστικό τοίχου Stratosphere ανθρακί LED Απολαύστε έναν όμορφο κήπο με φως Η απλίκα Philips Stratosphere LED για εξωτερικούς χώρους, σε γκρι-ανθρακί χρώμα, είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό

Διαβάστε περισσότερα

IKEA 365+ Κατσαρόλες & τηγάνια

IKEA 365+ Κατσαρόλες & τηγάνια IKEA 365+ Κατσαρόλες & τηγάνια Η σειρά των σκευών IKEA 365+ από ανοξείδωτο ατσάλι περνάει από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι αντέχει την καθημερινή χρήση. Έτσι, είμαστε σε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ALOE VERA

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ALOE VERA Η FM GROUP δημιουργεί για εσάς μια μοναδική σειρά καλλυντικών υψηλής ποιότητας με βασικό συστατικό την Aloe Vera από βιολογικές καλλιέργειες, με την εγγύηση ποιότητας του Οργανισμού Ecocert και των πιστοποιητικών

Διαβάστε περισσότερα

GODMORGON. Έπιπλα μπάνιου. Νιπτήρες GODMORGON. ODENSVIK, TÖRNVIKEN, BRÅVIKEN και EDEBOVIKEN

GODMORGON. Έπιπλα μπάνιου. Νιπτήρες GODMORGON. ODENSVIK, TÖRNVIKEN, BRÅVIKEN και EDEBOVIKEN GODMORGON Έπιπλα μπάνιου GODMORGON Νιπτήρες ODENSVIK, TÖRNVIKEN, BRÅVIKEN και EDEBOVIKEN Τα έπιπλα και οι μονάδες αποθήκευσης GODMORGON, καθώς και οι νιπτήρες ODENSVIK, BRÅVIKEN, EDEBOVIKEN και TÖRNVIKEN

Διαβάστε περισσότερα

PAX ντουλάπες και εσωτερικά εξαρτήματα ΔΩΡΕΑΝ. 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ

PAX ντουλάπες και εσωτερικά εξαρτήματα ΔΩΡΕΑΝ. 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ PAX ντουλάπες και εσωτερικά εξαρτήματα ΔΩΡΕΑΝ 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Η καθημερινή ζωή στο σπίτι θέτει υψηλές απαιτήσεις στις ντουλάπες. Οι ντουλάπες PAX και τα εσωτερικά εξαρτήματα KOMPLEMENT υπόκεινται σε

Διαβάστε περισσότερα

SENSUELL Κατσαρόλες & τηγάνια

SENSUELL Κατσαρόλες & τηγάνια SENSUELL Κατσαρόλες & τηγάνια Η σειρά των σκευών SENSUELL περνάει από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους ώστε να είναι σύμφωνη με τις υψηλές μας απαιτήσεις όσον αφορά την ποιότητα, την ασφάλεια και την ανθεκτικότητα,

Διαβάστε περισσότερα

UPPLEVA Τηλεόραση και ηχοσύστημα ΔΩΡΕΑΝ. 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ

UPPLEVA Τηλεόραση και ηχοσύστημα ΔΩΡΕΑΝ. 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ UPPLEVA Τηλεόραση και ηχοσύστημα ΔΩΡΕΑΝ 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Η καθημερινή ζωή στο σπίτι θέτει υψηλές απαιτήσεις στις τηλεοράσεις και τα ηχοσυστήματα. Η σειρά UPPLEVA έχει υποστεί αυστηρές δοκιμές και ελέγχους

Διαβάστε περισσότερα

FAVORIT Κατσαρόλες & τηγάνια ΔΩΡΕΑΝ. 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ

FAVORIT Κατσαρόλες & τηγάνια ΔΩΡΕΑΝ. 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ FAVORIT Κατσαρόλες & τηγάνια ΔΩΡΕΑΝ 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Η καθημερινή ζωή στο σπίτι θέτει υψηλές απαιτήσεις στα σκεύη μαγειρικής μας. Γι αυτό τα σκεύη FAVORIT υπόκεινται σε αυστηρές δοκιμές και ελέγχους, ώστε

Διαβάστε περισσότερα

Πτυσσόµενες πόρτες. Πόρτες που "δελεάζουν". *βλέπε όρους εγγύησης www.marley.de. Πραγµατοποίησε το µε την Marley.

Πτυσσόµενες πόρτες. Πόρτες που δελεάζουν. *βλέπε όρους εγγύησης www.marley.de. Πραγµατοποίησε το µε την Marley. Πτυσσόµενες πόρτες Πόρτες που "δελεάζουν". *βλέπε όρους εγγύησης www.marley.de Πραγµατοποίησε το µε την Marley. Η καινούργια διάθεση για χώρο. Τόσο πρακτικές και τόσο όµορφες: πτυσσόµενες πόρτες εξασφαλίζουν

Διαβάστε περισσότερα

PAX/ KOMPLEMENT. ντουλάπες και εσωτερικά εξαρτήματα οργάνωσης

PAX/ KOMPLEMENT. ντουλάπες και εσωτερικά εξαρτήματα οργάνωσης PAX/ KOMPLEMENT ντουλάπες και εσωτερικά εξαρτήματα οργάνωσης Οι ντουλάπες PAX και τα εσωτερικά εξαρτήματα οργάνωσης KOMPLEMENT περνούν από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους ώστε να είναι σύμφωνα με τις υψηλές

Διαβάστε περισσότερα

Η σειρά των σκευών VARDAGEN από ανοξείδωτο ατσάλι περνάει από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι αντέχει την καθημερινή

Η σειρά των σκευών VARDAGEN από ανοξείδωτο ατσάλι περνάει από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι αντέχει την καθημερινή VARDAGEN Κατσαρόλες Η σειρά των σκευών VARDAGEN από ανοξείδωτο ατσάλι περνάει από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι αντέχει την καθημερινή χρήση. Έτσι, είμαστε σε θέση να σας

Διαβάστε περισσότερα

MARKUS Περιστρεφόμενες καρέκλες ΔΩΡΕΑΝ. 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ

MARKUS Περιστρεφόμενες καρέκλες ΔΩΡΕΑΝ. 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ MARKUS Περιστρεφόμενες καρέκλες ΔΩΡΕΑΝ 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Η καθημερινή ζωή στο σπίτι και την εργασία θέτει υψηλές απαιτήσεις στις καρέκλες μας. Η περιστρεφόμενη καρέκλα MARKUS έχει υποστεί αυστηρές δοκιμές

Διαβάστε περισσότερα

Μπάνιο IKEA. Σύστημα μπάνιου GODMORGON, νιπτήρες, μείκτες, μείκτες ντους και αξεσουάρ

Μπάνιο IKEA. Σύστημα μπάνιου GODMORGON, νιπτήρες, μείκτες, μείκτες ντους και αξεσουάρ Μπάνιο IKEA Σύστημα μπάνιου GODMORGON, νιπτήρες, μείκτες, μείκτες ντους και αξεσουάρ Inter IKEA Systems B.V. 2016/2018 Τα μπάνια μας περνούν από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους ώστε να είναι σύμφωνα με τις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ. electronic

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ. electronic ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ electronic σταθμοί εισόδου / 3 αισθητική και φαντασία σχεδίασης Φωτιζόμενη (LED) διάτρητη επιγραφή οδού, αριθμού, ονόματος κ.α. Θέση κάμερας από επίπεδο διάφανο plexi glass Πλέγμα θυρομεγαφώνου

Διαβάστε περισσότερα

Κουζίνα IKEA. Σύστημα Κουζίνας νεροχύτες, πάγκοι, σκελετοί, προσόψεις και σταθερά εσωτερικά εξαρτήματα. Μείκτες. Ηλεκτρικές συσκευές

Κουζίνα IKEA. Σύστημα Κουζίνας νεροχύτες, πάγκοι, σκελετοί, προσόψεις και σταθερά εσωτερικά εξαρτήματα. Μείκτες. Ηλεκτρικές συσκευές Κουζίνα IKEA Σύστημα Κουζίνας νεροχύτες, πάγκοι, σκελετοί, προσόψεις και σταθερά εσωτερικά εξαρτήματα Μείκτες Ηλεκτρικές συσκευές Οι κουζίνες μας περνούν από αυστηρούς ελέγχους ποιότητας και αντοχής σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

TROVÄRDIG Τηγάνια ΔΩΡΕΑΝ. 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ

TROVÄRDIG Τηγάνια ΔΩΡΕΑΝ. 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ TROVÄRDIG Τηγάνια ΔΩΡΕΑΝ 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Η καθημερινή ζωή στο σπίτι θέτει υψηλές απαιτήσεις στα σκεύη μαγειρικής μας. Το αντικολλητικό τηγάνι TROVÄRDIG μας έχει σχεδιαστεί με έμφαση στην ποιότητα και

Διαβάστε περισσότερα

Φρεσκαριστείτε με όμορφο, φυσικό φως

Φρεσκαριστείτε με όμορφο, φυσικό φως PHILIPS mybathroom Φωτιστικό τοίχου Hydrate χρώμιο Φρεσκαριστείτε με όμορφο, φυσικό φως Παρά την εγγύτητα με το νερό, η απλίκα Philips mybathroom Hydrate είναι στεγανοποιημένη έναντι της υγρασίας. Διαθέτει

Διαβάστε περισσότερα

Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών

Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών Συνεχής ανάπτυξη προϊόντων Η περαιτέρω ανάπτυξη και τελειοποίηση αποτελούν μια συνεχή διαδικασία που επιτελείται από το εξειδικευμένο τμήμα έρευνας

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ERIC FAVRE ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΑΛΛΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ

ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ERIC FAVRE ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΑΛΛΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ Εξειδίκευση ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ERIC FAVRE ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΑΛΛΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ Ο ERIC FAVRE και η εξειδικευμένη ομάδα του στηρίχτηκαν στις κλινικές μελέτες και

Διαβάστε περισσότερα

οι έξυπνες χωροσυνθέσεις

οι έξυπνες χωροσυνθέσεις οι έξυπνες χωροσυνθέσεις κ α ι ν ο τ ο µ ί α Τα έξυπνα συστήµατα φαίνονται από τα υλικά τους. Μέταλλο και ανθεκτικό διαφανές πολυκαρβονικό είναι ο συνδυασµός που εγγυάται µεγάλη διάρκεια ζωής! Ακόµα σύνδεσµοι,

Διαβάστε περισσότερα

Πιστοποιητικό Γνησιότητας & Εγγύησης

Πιστοποιητικό Γνησιότητας & Εγγύησης Ν.ΚΡΗΤΙΚΟΣ-Α. ΚΡΗΤΙΚΟΣ Ο.Ε Κατασκευή -Εμπορία Ειδών Ξύλου Πιστοποιητικό Γνησιότητας & Εγγύησης Ημερομηνίας Αγοράς: Ημερομηνία Λήξης Εγγύησης: Ειδικός Αριθμός Παραγωγής: Σφραγίδα καταστήματος Ο Αγοραστής:

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΥΜΜΑ ΛΕΚΑΝΗΣ. Οδηγίες συναρμολόγησης

ΚΑΛΥΜΜΑ ΛΕΚΑΝΗΣ. Οδηγίες συναρμολόγησης ΚΑΛΥΜΜΑ ΛΕΚΑΝΗΣ Οδηγίες συναρμολόγησης 5202650047281 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά του προϊόντος PRAKTIKER. Όπως όλα τα προϊόντα PRAKTIKER έτσι και αυτό κατασκευάστηκε με

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΑΦΕΙΟ TOP. Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης

ΓΡΑΦΕΙΟ TOP. Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης ΓΡΑΦΕΙΟ TOP Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης 5202650139542 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά του προϊόντος PRAKTIKER. Όπως όλα τα προϊόντα PRAKTIKER έτσι και αυτό κατασκευάστηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2013 ANOIΞΙΑΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ. Ότι καλύτερo για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΔΩΡΑ

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2013 ANOIΞΙΑΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ. Ότι καλύτερo για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΔΩΡΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2013 ANOIΞΙΑΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΙΔΩΝ ΔΩΡΟΥ Ότι καλύτερo για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΔΩΡΑ Οι προσεχείς μήνες είναι γεμάτοι από εξαιρετικές ευκαιρίες που θα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης. Υποδείξεις ασφαλείας ΠΡΟΣΟΧΗ Υλικές ζημιές ή δυσλειτουργίες σε περίπτωση ακατάλληλης χρήσης. Εγγύηση

Οδηγίες χρήσης. Υποδείξεις ασφαλείας ΠΡΟΣΟΧΗ Υλικές ζημιές ή δυσλειτουργίες σε περίπτωση ακατάλληλης χρήσης. Εγγύηση 1 4 Οδηγίες χρήσης Για την ασφαλή χρήση και τη μεγάλη διάρκεια ζωής του, διαβάστε προσεκτικά και φυλάξτε τις οδηγίες χρήσης. Οι οδηγίες χρήσης διατίθενται και διαδικτυακά στην τοποθεσία: www.qlocktwo.com

Διαβάστε περισσότερα

Inter IKEA Systems B.V. 2005/2017. PAX/KOMPLEMENT ντουλάπες και εσωτερικά εξαρτήματα

Inter IKEA Systems B.V. 2005/2017. PAX/KOMPLEMENT ντουλάπες και εσωτερικά εξαρτήματα Inter IKEA Systems B.V. 2005/2017 PAX/KOMPLEMENT ντουλάπες και εσωτερικά εξαρτήματα Η καθημερινή ζωή στο σπίτι θέτει υψηλές απαιτήσεις στις ντουλάπες. Οι ντουλάπες PAX και τα εσωτερικά εξαρτήματα KOMPLEMENT

Διαβάστε περισσότερα

Φωτίστε τη ζωή στους εξωτερικούς σας χώρους

Φωτίστε τη ζωή στους εξωτερικούς σας χώρους PHILIPS mygarden Φωτιστικό τοίχου Flagstone μαύρο LED Φωτίστε τη ζωή στους εξωτερικούς σας χώρους Μινιμαλιστική σχεδίαση αλλά με ανθεκτική λειτουργία. Αυτό το μαύρο επιτοίχιο φωτιστικό της Philips ρίχνει

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Τίποτα δεν περιορίζει το στυλ σας στο νέο Kia Picanto. Αυτό το εντυπωσιακό μικρό αυτοκίνητο, παρέχει επίπεδα τεχνολογίας και άνεσης που δεν

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΑΦΕΙΟ GLASS. Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης

ΓΡΑΦΕΙΟ GLASS. Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης ΓΡΑΦΕΙΟ GLASS Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης 5202650139535 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά του προϊόντος PRAKTIKER. Όπως όλα τα προϊόντα PRAKTIKER έτσι και αυτό κατασκευάστηκε

Διαβάστε περισσότερα

Inter IKEA Systems B.V. 2014/2018. Καναπέδες και πολυθρόνες

Inter IKEA Systems B.V. 2014/2018. Καναπέδες και πολυθρόνες Inter IKEA Systems B.V. 2014/2018 Καναπέδες και πολυθρόνες Οι καναπέδες και οι πολυθρόνες μας περνάνε από αυστηρούς ελέγχους ποιότητας και αντοχής σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και δοκιμάζονται σε ρεαλιστικές

Διαβάστε περισσότερα

quality design experience

quality design experience quality design experience company The Small Design Factory Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2007 με σκοπό την κατασκευή συρόμενων πορτών ντουλάπας, την εισαγωγή και χονδρική διάθεση βιομηχανικών προφίλ αλουμινίου

Διαβάστε περισσότερα

Η HKS είναι ένας από τους κορυφαίους οίκους βελτιώσεων στο κόσμο.

Η HKS είναι ένας από τους κορυφαίους οίκους βελτιώσεων στο κόσμο. Λιπαντικά Απόλυτων Επιδόσεων! Η HKS είναι ένας από τους κορυφαίους οίκους βελτιώσεων στο κόσμο. Μέσα από τη μεγάλη εμπειρία της στη σχεδίαση και κατασκευή κινητήρων & συστημάτων μετάδοσης υψηλών επιδόσεων,

Διαβάστε περισσότερα

Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως

Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως PHILIPS InStyle Κρεμαστό φωτιστικό Attilio ματ χρώμιο LED Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως Αυτά τα λεπτά, φουτουριστικά, επίπεδα κρεμαστά φωτιστικά αιωρούνται κομψά από ένα λεπτό καλώδιο και είναι απόλυτα

Διαβάστε περισσότερα

LAVISH HAIR CARE FOR MEN: Τεχνολογικά προηγμένες φόρμουλες που προσφέρουν έξτρα δυνατό κράτημα και απόλυτο έλεγχο της τρίχας σε κάθε τύπο μαλλιών.

LAVISH HAIR CARE FOR MEN: Τεχνολογικά προηγμένες φόρμουλες που προσφέρουν έξτρα δυνατό κράτημα και απόλυτο έλεγχο της τρίχας σε κάθε τύπο μαλλιών. LAVISH HAIR CARE FOR MEN: Τεχνολογικά προηγμένες φόρμουλες που προσφέρουν έξτρα δυνατό κράτημα και απόλυτο έλεγχο της τρίχας σε κάθε τύπο μαλλιών. ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ελληνική εταιρία Tast Group, με έδρα την

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΣΤΕΓΕΣ ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ ΕΙ ΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΣΤΕΓΕΣ ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ ΕΙ ΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΣΤΕΓΕΣ ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ ΕΙ ΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ Nα προσφέρουµε πάντα καινοτόµες και οικονοµικές υπηρεσίες σε όλους τους πελάτες µας αποτελώντας κορυφαία επιλογή συνεργάτη. Γιατί κάθε ποιοτική

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑΣ LIFE

ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑΣ LIFE ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑΣ LIFE Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης 5202650179340 / 5202650179180 2 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά του προϊόντος PRAKTIKER. Όπως όλα τα προϊόντα PRAKTIKER

Διαβάστε περισσότερα

Τα στρώματα και οι βάσεις στρωμάτων ΙΚΕΑ περνούν από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους, ώστε να είναι σύμφωνα με τα πρότυπα ΙΚΕΑ για την ποιότητα και

Τα στρώματα και οι βάσεις στρωμάτων ΙΚΕΑ περνούν από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους, ώστε να είναι σύμφωνα με τα πρότυπα ΙΚΕΑ για την ποιότητα και Στρώματα Τα στρώματα και οι βάσεις στρωμάτων ΙΚΕΑ περνούν από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους, ώστε να είναι σύμφωνα με τα πρότυπα ΙΚΕΑ για την ποιότητα και ανθεκτικότητα, καθώς και τα υψηλότερα πρότυπα

Διαβάστε περισσότερα

Μείκτες μπάνιου ΔΩΡΕΑΝ. 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ

Μείκτες μπάνιου ΔΩΡΕΑΝ. 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Μείκτες μπάνιου ΔΩΡΕΑΝ 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Η καθημερινή ζωή στο σπίτι θέτει υψηλές απαιτήσεις στους μείκτες του μπάνιου. Για να είμαστε σίγουροι ότι οι μείκτες μπάνιου μας είναι σύμφωνοι με τις υψηλές προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

Τα μαχαίρια IKEA 365+ περνούν από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι αντέχουν την καθημερινή χρήση. Γι αυτό συνοδεύονται από

Τα μαχαίρια IKEA 365+ περνούν από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι αντέχουν την καθημερινή χρήση. Γι αυτό συνοδεύονται από IKEA 365+ μαχαίρια Τα μαχαίρια IKEA 365+ περνούν από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι αντέχουν την καθημερινή χρήση. Γι αυτό συνοδεύονται από 5 χρόνια δωρεάν εγγύηση που καλύπτει

Διαβάστε περισσότερα

RUBBOL WF 3310 ΝΕΟ. Passion for wood. Αποτελεσματικότητα νέας γενιάς με κορυφαία προστασία

RUBBOL WF 3310 ΝΕΟ. Passion for wood. Αποτελεσματικότητα νέας γενιάς με κορυφαία προστασία Αποτελεσματικότητα νέας γενιάς με κορυφαία προστασία RUBBOL WF 3310 ΝΕΟ Ενδιάμεση και τελική επίστρωση μίας συσκευασίας για εξωτερικές ξύλινες κατασκευές. Passion for wood RUBBOL WF 3310: Ομορφιά, προστασία

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ COLLECTION 2017 FROM SPORT TO WORK

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ COLLECTION 2017 FROM SPORT TO WORK ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ COLLECTION 2017 FROM SPORT TO WORK ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ 2017 STREET LINE FLEX EVO STREET S1P SRC κωδ: R6994 101,00 Πάνω μέρος: Δέρμα σουέντ και συνθετικό υλικό. Σόλα: Καουτσούκ

Διαβάστε περισσότερα

Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED

Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED PHILIPS mygarden Φανοστάτης/στύλος Dusk ανθρακί LED Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED Αιχμαλωτίστε την ενέργεια του ήλιου με το στύλο φωτισμού Philips mygarden Dusk. Ο ηλιακός συλλέκτης υψηλής

Διαβάστε περισσότερα

Τα μαχαίρια GYNNSAM περνούν από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι αντέχουν την καθημερινή χρήση. Γι αυτό συνοδεύονται από 5

Τα μαχαίρια GYNNSAM περνούν από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι αντέχουν την καθημερινή χρήση. Γι αυτό συνοδεύονται από 5 GYNNSAM μαχαίρια Τα μαχαίρια GYNNSAM περνούν από αυστηρές δοκιμές και ελέγχους, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι αντέχουν την καθημερινή χρήση. Γι αυτό συνοδεύονται από 5 χρόνια δωρεάν εγγύηση που καλύπτει

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΕΚΔΟΧΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΕΚΔΟΧΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΕΚΔΟΧΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΠΟΛΎ ΣΥΧΝΆ Η ΖΩΉ ΜΑΣ ΞΑΦΝΙΆΖΕΙ Εμείς στην Stamper για περισσότερα από 45 χρόνια είμαστε στο πλευρό σας για όλες αυτές τις εκπλήξεις. Ο στόχος μας πάντοτε ίδιος. Να στηρίξουμε,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ JACOB ΜΕ ΥΠΟΠΟΔΙΟ

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ JACOB ΜΕ ΥΠΟΠΟΔΙΟ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ JACOB ΜΕ ΥΠΟΠΟΔΙΟ Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης 5202650058645 ΙΜ_2017_01 Σελ. 1 από 8 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά του προϊόντος PRAKTIKER. Όπως όλα τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ALOE VERA

ΣΕΙΡΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ALOE VERA Ρύπανση του περιβάλλοντος, δυσμενείς εξωτερικές συνθήκες, κακή διατροφή αποτελούν μόνο κάποιους από τους παράγοντες που αποδυναμώνουν τις λειτουργίες προστασίας και αναδόμησης της επιδερμίδας. Το δέρμα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΥΚΕΤΑ ΚLAUS. Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης

ΚΟΥΚΕΤΑ ΚLAUS. Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης ΚΟΥΚΕΤΑ ΚLAUS Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης 5202650139733 Συγχαρητήρια! Έχετε αγοράσει ένα προϊόν κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας. Παρακαλούμε ακολουθήστε τις οδηγίες συναρμολόγησης όπως

Διαβάστε περισσότερα

RUBBOL WF 3500 ΝΕΟ. Passion for wood. Ένα λαμπρό υπόδειγμα ανθεκτικότητας στις καιρικές συνθήκες και στη φθορά

RUBBOL WF 3500 ΝΕΟ. Passion for wood. Ένα λαμπρό υπόδειγμα ανθεκτικότητας στις καιρικές συνθήκες και στη φθορά Ένα λαμπρό υπόδειγμα ανθεκτικότητας στις καιρικές συνθήκες και στη φθορά RUBBOL WF 3500 ΝΕΟ Τελική επίστρωση δύο συσκευασιών για ξύλινες κατασκευές, όπως παράθυρα, πόρτες και παιδικές χαρές. Passion for

Διαβάστε περισσότερα

RUBBOL WP 1900 ΝΕΟ. Passion for wood. Το λευκό παραμένει λευκό ακόμα και με ταννίνες

RUBBOL WP 1900 ΝΕΟ. Passion for wood. Το λευκό παραμένει λευκό ακόμα και με ταννίνες Το λευκό παραμένει λευκό ακόμα και με ταννίνες RUBBOL WP 1900 ΝΕΟ Αστάρι και ενδιάμεση επίστρωση για εξωτερικές ξύλινες κατασκευές όπως παράθυρα και πόρτες Passion for wood RUBBOL WP 1900: Μέγιστη ποιότητα

Διαβάστε περισσότερα

HomeProf. Πλένει 2 kg ελαφρώς λερωμένων υφασμάτων σε μόνο 15 min - ολοκληρωμένο πρόγραμμα με κυρίως πλύση, ξέβγαλμα και στύψιμο.

HomeProf. Πλένει 2 kg ελαφρώς λερωμένων υφασμάτων σε μόνο 15 min - ολοκληρωμένο πρόγραμμα με κυρίως πλύση, ξέβγαλμα και στύψιμο. Πλυντήρια ρούχων 3 HomeProf Το αυτόματο σύστημα καθαρισμού λεκέδων απομακρύνει στοχευμένα τους 16 συχνότερους και πιο δύσκολους λεκέδες. Το πλυντήριο προσαρμόζει αυτόματα τη θερμοκρασία, τη περιστροφή

Διαβάστε περισσότερα

Στρώματα ΔΩΡΕΑΝ. 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ

Στρώματα ΔΩΡΕΑΝ. 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Στρώματα ΔΩΡΕΑΝ 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Η καθημερινή ζωή στο σπίτι θέτει υψηλές απαιτήσεις στα στρώματα και στις βάσεις στρωμάτων. Τα στρώματα και οι βάσεις στρωμάτων ΙΚΕΑ υπόκεινται σε αυστηρές δοκιμές και

Διαβάστε περισσότερα

SMA Πρόγραμμα Εγγύησης Medium Power Solutions

SMA Πρόγραμμα Εγγύησης Medium Power Solutions SMA Πρόγραμμα Εγγύησης Medium Power Solutions ΕΥΕΛΙΞΙΑ. ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΤΗΣ SMA Καθώς η αγορά φωτοβολταϊκών αλλάζει οι εγκαταστάτες αντιμετωπίζουν νέες προκλήσεις.

Διαβάστε περισσότερα

FACTSHEET. Γενικές πληροφορίες για τη μάρκα Hansaplast

FACTSHEET. Γενικές πληροφορίες για τη μάρκα Hansaplast FACTSHEET Γενικές πληροφορίες για τη μάρκα Hansaplast Ο Ιδρυτής της Beiersdorf, Paul Carl Beiersdorf, ήταν ο άνθρωπος που έθεσε τα θεμέλια για το σημερινή επιτυχημένη μάρκα Hansaplast και τα συνδεδεμένα

Διαβάστε περισσότερα

Mi VR Play 2. Info Quest Technologies SA. Σύντομες Οδηγίες Χρήσης & Εγγύηση Ορθής Λειτουργίας

Mi VR Play 2. Info Quest Technologies SA. Σύντομες Οδηγίες Χρήσης & Εγγύηση Ορθής Λειτουργίας Mi VR Play 2 Σύντομες Οδηγίες Χρήσης & Εγγύηση Ορθής Λειτουργίας και π Info Quest Technologies SA Αλ. του 25, 176 71 Καλλιθέα, Αθήνα, τηλ. 211 999 4000 www.infoquest.gr, www.xiaomi-greece.gr Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ NOKIA ΓΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ NOKIA ΜΕ WINDOWS PHONE

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ NOKIA ΓΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ NOKIA ΜΕ WINDOWS PHONE ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ NOKIA ΓΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ NOKIA ΜΕ WINDOWS PHONE ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Η παρούσα Περιορισμένη εγγύηση κατασκευαστή ( Εγγύηση ) ισχύει μόνο για τα γνήσια προϊόντα Nokia με Windows Phone τα

Διαβάστε περισσότερα

M2 Band Σύντομές Οδηγίες Χρήσης & Εγγύηση Ορθής Λειτουργίας

M2 Band Σύντομές Οδηγίες Χρήσης & Εγγύηση Ορθής Λειτουργίας M2 Band Σύντομές Οδηγίες Χρήσης & Εγγύηση Ορθής Λειτουργίας Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τo M2 Band.Μόλις αποκτήσατε ένα Band νέας γενιάς που συνδέεται με το κινητό σας, δίνοντάς σας πολλές χρήσιμες

Διαβάστε περισσότερα

BEKANT και GALANT. Γραφεία και συστήματα αποθήκευσης ΔΩΡΕΑΝ. 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ

BEKANT και GALANT. Γραφεία και συστήματα αποθήκευσης ΔΩΡΕΑΝ. 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ BEKANT και GALANT Γραφεία και συστήματα αποθήκευσης ΔΩΡΕΑΝ 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Η καθημερινή ζωή στο σπίτι και την εργασία δημιουργεί υψηλές απαιτήσεις για τα έπιπλα γραφείου. Η σειρά γραφείων BEKANT και

Διαβάστε περισσότερα

η καινοτομία στη δόμηση λέγεται υαλομάρμαρο!

η καινοτομία στη δόμηση λέγεται υαλομάρμαρο! η καινοτομία στη δόμηση λέγεται υαλομάρμαρο! powered by χαρακτηριστικά πρωτοποριακό ανθεκτικό ευέλικτο οικολογικό οικονομικό διαχρονικό μοναδικό εύχρηστο Είναι φιλικό προς το περιβαλλον και κατασκευάζεται

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΧΗΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΑ - ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ( 91 / 155 / ΕΚ & 93 / 112 ΕΚ ) 1. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ Ονομασία προϊόντος : LEKKERA - C Υγρό καθαριστικό

Διαβάστε περισσότερα

Παροχές Μέτρηση χώρου: Σχεδιασμός: Κατασκευή: Παράδοση-Τοποθέτηση:

Παροχές Μέτρηση χώρου: Σχεδιασμός: Κατασκευή: Παράδοση-Τοποθέτηση: από το 1985 Φιλοσοφία Η εταιρία SoWooden ιδρύθηκε το 1985 από τους Πασιούδη Απόστολο και Αρβανίτη Παύλο με σκοπό τον σχεδιασμό και την κατασκευή χειροποίητων, ποιοτικών επίπλων. Παρά τη βιομηχανοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΑΠΕΣ - ΚΡΕΒΑΤΙ KERN. Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης

ΚΑΝΑΠΕΣ - ΚΡΕΒΑΤΙ KERN. Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης ΚΑΝΑΠΕΣ - ΚΡΕΒΑΤΙ KERN Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης 5202650100177 2 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά του προϊόντος PRAKTIKER. Όπως όλα τα προϊόντα PRAKTIKER έτσι και αυτό

Διαβάστε περισσότερα

Ο φωτισμός LED αποτελεί μια νέα διάσταση Ανακαλύψτε τους εξαιρετικής ποιότητας λαμπτήρες LED της OSRAM για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών

Ο φωτισμός LED αποτελεί μια νέα διάσταση Ανακαλύψτε τους εξαιρετικής ποιότητας λαμπτήρες LED της OSRAM για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών led.osram.gr/professional Ο φωτισμός LED αποτελεί μια νέα διάσταση Ανακαλύψτε τους εξαιρετικής ποιότητας λαμπτήρες LED της OSRAM ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών Light is OSRAM Η εξειδίκευση μας στα LED τον επιτυχή

Διαβάστε περισσότερα

WWW.ERGON.COM.GR ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΙΝΑ - ΞΥΛΑΛΟΥΜΙΝΙΑ

WWW.ERGON.COM.GR ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΙΝΑ - ΞΥΛΑΛΟΥΜΙΝΙΑ WWW.ERGON.COM.GR ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΙΝΑ - ΞΥΛΑΛΟΥΜΙΝΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΙΚΟΝΩΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ APOLYTON : ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΥΨΗΛΗΣ Θ * ΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ & ΨΥΞΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

www.vapostoleris.gr/foreverlivingproducts Sonya Refreshing Gel Cleanser - 26,65 ευρώ/118ml - Το refreshing gel cleanser καθαρίζει χωρίς να ταλαιπωρεί την επιδερμίδα, χάρη στις ιδιότητες του σταθεροποιημένου

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΑΠΕΣ - ΚΡΕΒΑΤΙ LECCE

ΚΑΝΑΠΕΣ - ΚΡΕΒΑΤΙ LECCE ΚΑΝΑΠΕΣ - ΚΡΕΒΑΤΙ LECCE Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης 5202650104854 / 5202650104861 ΙΜ_2017_01 Σελ. 1 από 8 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά του προϊόντος PRAKTIKER. Όπως

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός ορθής χρήσης επίπλων

Οδηγός ορθής χρήσης επίπλων Οδηγός ορθής χρήσης επίπλων 2 Στα πλαίσια της διαρκούς προσπάθειάς μας να σας παρέχουμε υπηρεσίες κορυφαίων προδιαγραφών, δημιουργήσαμε για σας τον συγκεκριμένο Οδηγό Ορθής Χρήσης Επίπλων. Ο Οδηγός αυτός

Διαβάστε περισσότερα

Φρεσκαριστείτε με όμορφο, φυσικό φως

Φρεσκαριστείτε με όμορφο, φυσικό φως PHILIPS mybathroom Φωτιστικό τοίχου Vitalise χρώμιο Φρεσκαριστείτε με όμορφο, φυσικό φως Το επιτοίχιο φωτιστικό Philips mybathroom Vitalise μπορεί να τοποθετηθεί κάθετα ή οριζόντια για να ταιριάζει στις

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ME DONKEY MILK

ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ME DONKEY MILK ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ME DONKEY MILK Σειρά με DONKEY MILK Η σειρά περιλαμβάνει 5 εξαιρετικά προϊόντα που παρέχουν στην επιδερμίδα ενυδάτωση, θρέψη, λάμψη με εκθαμβωτικά αποτελέσματα. Το γάλα γαϊδούρας

Διαβάστε περισσότερα

Καρέκλες γραφείου. VOLMAR, MARKUS, LÅNGFJÄLL, HATTEFJÄLL, ALEFJÄLL, JÄRVFJÄLLET, TROLLBERGET, FLINTAN και FJÄLLBERGET

Καρέκλες γραφείου. VOLMAR, MARKUS, LÅNGFJÄLL, HATTEFJÄLL, ALEFJÄLL, JÄRVFJÄLLET, TROLLBERGET, FLINTAN και FJÄLLBERGET Καρέκλες γραφείου VOLMAR, MARKUS, LÅNGFJÄLL, HATTEFJÄLL, ALEFJÄLL, JÄRVFJÄLLET, TROLLBERGET, FLINTAN και FJÄLLBERGET Inter IKEA Systems B.V. 2010/2018 Αυτές οι καρέκλες γραφείου περνάνε από αυστηρές δοκιμές

Διαβάστε περισσότερα

ΞΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΦΑΒΟΡΙΤΕΣ-ΜΥΤΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΞΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΦΑΒΟΡΙΤΕΣ-ΜΥΤΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΞΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΦΑΒΟΡΙΤΕΣ-ΜΥΤΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Λεπίδα για τη μύτη Διακόπτης ON/OFF Κυρίως σώμα Λεπίδα για φαβορίτες Κεφαλή Βούρτσα Σχ.1 Θέση μπαταρίας Θήκη ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Κλίνη Centuris. Μια οικονομική επιλογή για περίθαλψη υψηλής ποιότητας

Κλίνη Centuris. Μια οικονομική επιλογή για περίθαλψη υψηλής ποιότητας Κλίνη Centuris Μια οικονομική επιλογή για περίθαλψη υψηλής ποιότητας 2 Απαραίτητα χαρακτηριστικά που πληρούν τα αυστηρότερα πρότυπα Για τους οργανισμούς υγειονομικής περίθαλψης σε όλον τον κόσμο, είναι

Διαβάστε περισσότερα

SLITBAR μαχαίρια ΔΩΡΕΑΝ. 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ

SLITBAR μαχαίρια ΔΩΡΕΑΝ. 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ SLITBAR μαχαίρια ΔΩΡΕΑΝ 5 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Η καθημερινή ζωή στο σπίτι θέτει υψηλές απαιτήσεις στα μαχαίρια κουζίνας. Τα μαχαίρια SLITBAR είναι μαχαίρια υψηλής ποιότητας σε κάθε λεπτομέρεια και με σχεδιασμό

Διαβάστε περισσότερα

EUROMATTRESS. Τι σημαίνει ποιοτικός ύπνος?

EUROMATTRESS. Τι σημαίνει ποιοτικός ύπνος? Τι σημαίνει ποιοτικός ύπνος? EUROMATTRESS Ένας ποιοτικός ύπνος χαρακτηρίζετε ως ένας ήρεμος και αδιάκοπος ύπνος! Προκειμένου να το επιτύχουμε αυτό, θα πρέπει να διασφαλίσουμε την παροχή του πιο άνετου

Διαβάστε περισσότερα

Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED

Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED PHILIPS mygarden Φωτιστικό τοίχου Dusk ανθρακί LED Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED Αιχμαλωτίστε την ενέργεια του ήλιου με το επιτοίχιο φωτιστικό Philips mygarden Dusk. Ο ηλιακός συλλέκτης υψηλής

Διαβάστε περισσότερα

in Greece #1 in awning systems Open Space Technology

in Greece #1 in awning systems Open Space Technology markilux.gr markilux MX-1 Το πιο εξελιγμένο σύστημα σκίασης για οικιακή κι επαγγελματική χρήση. Η κασέτα με συνολικό βάθος 62 εκ. προστατεύει τα παράθυρα και την πρόσοψη. Εξοπλίζεται με shadeplus, φωτισμό

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ & ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΕΠΙΠΛΩΝ

ΟΔΗΓΟΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ & ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΟΔΗΓΟΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ & ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΕΠΙΠΛΩΝ 2 χρόνια εγγύηση όλων των επίπλων Istikbal! Αγαπητέ μας Πελάτη, Συγχαρητήρια για την επιλογή σας να προμηθευτείτε τα νέα σας έπιπλα από την Istikbal!Tα κρεβάτια με αποθηκευτικό

Διαβάστε περισσότερα

Ξεχάστε όλα όσα γνωρίζετε σχετικά με στυλογράφους.

Ξεχάστε όλα όσα γνωρίζετε σχετικά με στυλογράφους. Ξεχάστε όλα όσα γνωρίζετε σχετικά με στυλογράφους. Η Parker δημιούργησε την επανάσταση που ακούει στο όνομα 5 TH Technology. Ένα νέο πρωτοποριακό τύπο γραφής που προσφέρει ικανοποίηση και απόλαυση στη

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός ορθής χρήσης επίπλων

Οδηγός ορθής χρήσης επίπλων Οδηγός ορθής χρήσης επίπλων 2 Σε μια διαρκή προσπάθεια παροχής κορυφαίων υπηρεσιών δημιουργήσαμε για εσάς τον συγκεκριμένο οδηγό, ο οποίος αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο που σκοπό έχει να σας βοηθήσει

Διαβάστε περισσότερα

Construction. Συστήματα Συγκόλλησης SikaBond για Ανθεκτικές Συγκολλήσεις Υψηλής Αισθητικής

Construction. Συστήματα Συγκόλλησης SikaBond για Ανθεκτικές Συγκολλήσεις Υψηλής Αισθητικής Construction Συστήματα Συγκόλλησης SikaBond για Ανθεκτικές Συγκολλήσεις Υψηλής Αισθητικής Τέλεια Ξύλινα Δάπεδα, μασίφ ή βιομηχανικά επεξεργασμένα Βιώστε την αίσθηση των Ξύλινων Δαπέδων Ιδιωτικές κατοικίες,

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση Eσωτερικού Χώρου. Διατίθεται με ή χωρίς λογότυπο σε 6 έτοιμες διαστάσεις (60x85, 85x115, 85x150, 115x180, 150x200, 150x240cm)

Χρήση Eσωτερικού Χώρου. Διατίθεται με ή χωρίς λογότυπο σε 6 έτοιμες διαστάσεις (60x85, 85x115, 85x150, 115x180, 150x200, 150x240cm) Eσωτερικού Χώρου. Διατίθεται με ή χωρίς λογότυπο σε 6 έτοιμες διαστάσεις (60x85, 85x115, 85x150, 115x180, 150x200, 150x240cm) Πάχος 7mm. Υπόστρωμα απο λάστιχο νιτριλίου Αντιολισθητικό σε όλες τις επιφάνειες

Διαβάστε περισσότερα

Aqua-Max της Itho. Ένας θαυμάσιος συνδυασμένος λέβητας Συμπύκνωσης

Aqua-Max της Itho. Ένας θαυμάσιος συνδυασμένος λέβητας Συμπύκνωσης Aqua-Max της Itho Ένας θαυμάσιος συνδυασμένος λέβητας Συμπύκνωσης Το νέο πρότυπο λέβητα συμπύκνωσης.ενεργειακά οικονομικός και φιλικός προς το χρήστη. Θαυμάσιος! Αυτή θα είναι η πρώτη σας αντίδραση όταν

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ - ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ - ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ - ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεκτικά, καθώς σας

Διαβάστε περισσότερα

Powerful rides, for power people!

Powerful rides, for power people! Powerful rides, for power people! Ενοικιάσεις πολυτελών αυτοκινήτων στη Σαντορίνη Η Vazeos Car Rental ιδρύθηκε στη Σαντορίνη το 1998. Η πελατοκεντρική προσέγγιση, ο επαγγελματισμός, η συνέπεια, το ήθος,

Διαβάστε περισσότερα

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA ΝΕΟ ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA Το νέο Toyota Corolla σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας συναρπαστικής εποχής για το Νο 1 σε πωλήσεις αυτοκίνητο στον κόσμο. Με τη μοναδική υβριδική τεχνολογία 4ης γενιάς διαθέσιμη σε

Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι σημαντικό για εσάς;

Τι είναι σημαντικό για εσάς; CROP BOTTOM 117325 GR 09/2012 Τι είναι σημαντικό για εσάς; το πρόσθετο εισόδημα να είστε ο εργοδότης του εαυτού σας περισσότερη ελευθερία να έχετε τον έλεγχο του μέλλοντός σας η οικογένεια κάποια εξτρά

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΑΠΕΖΙ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ARIEL

ΤΡΑΠΕΖΙ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ARIEL ΤΡΑΠΕΖΙ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ARIEL Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης 5202650135414 / 5202650135421 5202650135438 / 5202650135445 / 5202650135452 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά του προϊόντος

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήστη Ερεισίνωτο

Εγχειρίδιο Χρήστη Ερεισίνωτο Εγχειρίδιο Χρήστη Ερεισίνωτο Συγχαρητήρια για την αγορά σας. Τα προϊόντα µας είναι σχεδιασµένα και κατασκευασµένα σύµφωνα µε τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης σύµφωνα µε

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί να επενδύσεις στα express market;

Γιατί να επενδύσεις στα express market; Το δίκτυο που σε ενώνει με την επιτυχία To πρώτο βήμα προς την επιτυχία είναι η σωστή επιλογή δικτύου. Και το βασικό συστατικό μιας δυνατής σχέσης είναι η εμπιστοσύνη. Γιατί να επενδύσεις στα express market;

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΕΣ ΥΓΡΑΣΙΑΣ

ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΕΣ ΥΓΡΑΣΙΑΣ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΕΣ ΥΓΡΑΣΙΑΣ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΕΣ ΥΓΡΑΣΙΑΣ Πριν από περίπου 10 χρόνια η InnoGoods παρουσίασε τον πρώτο επαναχρησιμοποιούμενο απορροφητή υγρασίας στην αγορά

Διαβάστε περισσότερα