Get Inbound, Get more sales with Dingo Marketing Team

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Get Inbound, Get more sales with Dingo Marketing Team"

Transcript

1

2 Get Inbound, Get more sales with Dingo Marketing Team Η Ομάδα της Dingo είναι εδώ για να βοηθήσει κάθε επιχείρηση ανάλογα με τις ανάγκες της! Οι πελάτες σας βρίσκονται εκεί έξω! Σας βοηθάμε να τους βρείτε και να έρθουν σε εσάς! SEO Η σελίδα σας στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης! AdWords Βρεθείτε μπροστά στους πελάτες σας τη στιγμή που αναζητούν για εσάς στη δημοφιλέστερη μηχανή αναζήτησης παγκοσμίως, τη Google! Social Media Marketing Κοινωνικοποιηθείτε αποτελεσματικά με το κοινό σας με τη βοήθειά μας! Graphic Design Image is Everything! Μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις. Εμείς φροντίζουμε κάθε μία από αυτές να είναι ποιοτική!

3 Λίγα λόγια για τη Φωτεινή! Η Φωτεινή είναι Οικονομολόγος με MSc στην Πληροφορική & Διοίκηση, Certified από τη Hubspot στο Inbound Marketing και από τη Google στα Analytics. Αρνείται πεισματικά την έννοια «δε γίνεται» και πιστεύει ότι η σωστή προβολή της επιχείρησης ξεκινά από την εσωτερική της οργάνωση. Στην Ομάδα Marketing της Dingo φέρει τη Σφραγίδα της Marketing Consultant, με εξειδίκευση στο κομμάτι του Search Engine Optimization και της δημιουργίας διαφημιστικών καμπανιών μέσω Google AdWords. Σε κάθε περίπτωση πιστεύει ότι όλα ξεκινάνε από το να ξέρεις σε ποιο κομμάτι των καταναλωτών απεθύνεσαι και ποιους θέλεις να είναι πελάτες σου. Το marketing αναδεικνύεται μέσα από τα σωστά μηνύματα και οφείλεις να ξέρεις σε ποιον θέλεις να μιλήσεις, αν θέλεις τα μηνύματα αυτά να μεταφερθούν σωστά. Είμαι στο Twitter! Θα με

4 Περιεχόμενα Εισαγωγή - Τι είναι τελικά αυτό το Inbound? Η βασική Ιδέα του Inbound Marketing. Buyer Personas Το Δικό σας Κοινό! Γιατί Inbound; Τα βασικά περιεχόμενα του Inbound.

5 Εισαγωγή - Τι είναι τελικά αυτό το Inbound?7 Για πολλούς από εσάς μπορεί να είναι μία άγνωστη λέξη (Inbound) δίπλα σε μία γνωστή (Marketing), κάτι που έκανε τον τίτλο να ξεχωρίσει και να σας κινήσει το ενδιαφέρον. Άλλοι πάλι μπορεί και κάπου να το έχετε πετύχει κάποια στιγμή. Για τους αναγνώστες του Newsroom μας βέβαια, ίσως να είναι και η κατάλληλη στιγμή για διαγώνισμα! Όπως και να έχει είστε στο κατάλληλο μέρος για να ανακαλύψετε τι ονομάζουμε Inbound και πώς αυτό μπορεί να βοηθήσει τη στρατηγική marketing που χρησιμοποιείτε για την επιχείρησή σας ώστε να μεγιστοποιήσετε τις πωλήσεις σας και να ελαχιστοποιήσετε τον άδοξο κόπο και τα άσκοπα έξοδα. MARKETING that PEOPLE LOVE Σκεφτείτε ότι το Inbound είναι ολόκληρος τρόπος σκέψης, μία έννοια που μπορεί να περάσει στην κουλτούρα μίας ολόκληρης επιχείρησης. Αν αξίζει; Σκεφτείτε μόνο ότι έχει χρηστεί παγκοσμίως με τον όρο Marketing that People Love. Αν θέλετε λοιπόν οι σχέσης ανάμεσα στους πελάτες και την επιχείρησή σας να χαρακτηρίζεται από αγάπη, τότε σίγουρα αξίζει.

6 Εισαγωγή - Τι είναι τελικά αυτό το Inbound?7 Πριν προχωρήσουμε θέλω να διαβάσετε και να κλείσετε αυτό το βιβλίο έχοντας στο μυαλό σας και τα κυριότερα σημεία αλλά και το εξής σημαντικό και για αυτό το σημειώνω και από την αρχή Το Inbound είναι το να είσαι στο κατάλληλο μέρος, την κατάλληλη στιγμή και για τους κατάλληλους ανθρώπους. Αν αυτή η συναστρία δεν μπορεί να αυξήσει τις πωλήσεις σας, τότε τι μπορεί;

7 Η βασική Ιδέα του Inbound Marketing.7 Σαν όρος, το Inbound Marketing ακούστηκε και κατοχυρώθηκε για πρώτη φορά από τη Hubspot το Η εταιρία τότε έδωσε τον ακόλουθο ορισμό Είναι μία μεθοδολογία που επικεντρώνεται στη δημιουργία ποιοτικού περιεχομένου, το οποίο χρησιμοποιούμε για να έλξουμε τους ανθρώπους στην επιχείρησή μας και σε αυτό που προσφέρει. (State of Inbound Hubspot). Όπως έχουμε ορίσει και στο παρελθόν, το Inbound Marketing αναφέρεται σε όλες εκείνες τις στρατηγικές marketing που ο κόσμος μπορεί να αγαπήσει και να ακολουθήσει, χωρίς να φοβάται ούτε να αποφεύγει τις επιχειρήσεις που τον προσεγγίζουν.

8 Η βασική Ιδέα του Inbound Marketing.7 Η κατάσταση αυτή ξεκινάει από την ίδια την επιχείρηση και από τον τρόπο που αποφασίζει να προσεγγίσει την αγορά και τους καταναλωτές. Σε κάθε περίπτωση, η επιχείρηση έχει δύο επιλογές 1. Να ξεκινήσει να στέλνει άσκοπα τα μηνύματά της προς τα έξω, χρησιμοποιώντας αλόγιστα οποιοδήποτε μέσο επικοινωνίας (τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδίκτυο κ.α.), χωρίς όμως να λαμβάνει πρώτα υπόψη σε ποιον καταλήγουν τελικά τα μηνύματα αυτά. Σε αυτήν την περίπτωση απλά λέμε ότι κάναμε ότι μπορούσαμε και αν είμαστε τυχεροί κάποιο από αυτά τα μηνύματα θα καταλήξει και σε κάποιον ενδιαφερόμενο. Αυτή είναι η περίπτωση του Outbound, ή αλλιώς της τακτικής Ώθησης (Push). Σε αυτή την περίπτωση η επιχείρηση ακολουθεί τη στρατηγική όπου σπρώχνει μηνύματα προς την αγορά είτε μαζικά, είτε και πιο μεμονωμένα. Το πιο κλασικό παράδειγμα μεμονομένου μηνύματος Push είναι οι κλήσεις που δεχόμαστε στο σπίτι για να αλλάξουμε πάροχο τηλεπικοινωνίας.

9 Η βασική Ιδέα του Inbound Marketing.7 2. Σε αντίθετη περίπτωση η επιχείρηση ξεκινάει πάντα με γνώμονα Σε ποιον θέλω να στείλω τα μηνύματά μου; Τι χρειάζεται από εμένα; Τι ανάγκη του καλύπτω μέσα από αυτό που του προσφέρω; Μόλις απαντήσει σε αυτές τις ερωτήσεις, η επιχείρηση ξεκινάει και στέλνει προς την αγορά μηνύματα, τα οποία όμως δεν έχουν σκοπό να ενοχλήσουν κανέναν. Έχουν όμως στόχο να κινήσουν το ενδιαφέρον αυτών των καταναλωτών που χρειάζονται την επιχείρηση και αυτό που προσφέρει. Αυτή είναι η περίπτωση του Inbound. Δεν ενοχλώ με τα μηνύματά μου. Απλά ενημερώνω για το τι είμαι και τι κάνω. Αν είσαι όμως ο κατάλληλος καταναλωτής για εμένα, θα έρθεις από μόνος σου στη συνέχεια σε εμένα, γιατί έχω να σου προσφέρω, να σου δώσω αξία. Σαν επιχείρηση, το καλύτερο που έχω να κάνω είναι να φροντίσω, ώστε τα μηνύματά μου να παρουσιάζονται εκεί που υπάρχουν οι καταναλωτές μου.

10 Η βασική Ιδέα του Inbound Marketing.7 Μα είναι όλα αυτά δυνατά; Ζούμε στην εποχή του Διαδικτύου και των Σωστών Στατιστικών Δεδομένων. Όλα είναι δυνατά!

11 Η βασική Ιδέα του Inbound Marketing.7 Αν θέλουμε να συνοψίσουμε λοιπόν, ο βασικός τρόπος με τον οποίο λειτουργούμε με την λογική του Inbound, είναι ο εξής Αντί να δαπανάμε πλέον την ενέργειά μας στο να κυνηγήσουμε το κοινό μίας αγοράς (έστω όλους τους Έλληνες καταναλωτές), προσανατολίζουμε τις κινήσεις μας με τέτοιον τρόπο, ώστε να βρούμε σε ποιο κομμάτι από αυτή την αγορά, το προϊόν ή η υπηρεσία που προσφέρουμε έχει να αποδώσει κάποια αξία. Ή πιο απλά, ποιοι είναι αυτοί οι καταναλωτές οι οποίοι χρειάζονται στην καθημερινότητά τους αυτό που έχουμε να τους δώσουμε. να καταλάβουμε πως μπορούμε να προσεγγίσουμε αυτό το κομμάτι, ώστε να μας προσέξει και τελικά να δείξει ενδιαφέρον. Είναι πολύ πιο εύκολο για αυτούς να ακολουθήσουν κάποιον που μιλάει στη γλώσσα τους και απαντάει στα ερωτήματά τους. να βρούμε σε ποια σημεία ακριβώς (διαδίκτυο, τηλεόραση, ραδιόφωνο, χορηγίες κ.α.) αξίζει να τοποθετήσουμε το όνομα της επιχείρησής μας και με ποιον τρόπο (διαφημιστικό, άρθρο σε κάποιο forum ή blog κ.α.), ώστε να το βρουν οι καταναλωτές που μας ενδιαφέρουν και να οδηγηθούν τελικά σε εμάς.

12 Αποτέλεσμα Δημιουργούμε ένα μονοπάτι στους καταναλωτές που μας ενδιαφέρουν ώστε να έρθουν σε εμάς από μόνοι τους, δηλαδή με τη θέλησή τους. Σκεφτείτε πόσο πιο θετικά προδιατεθειμένος έρχεται ένας πελάτης, όταν έχει οδηγηθεί σε μία επιχείρηση από επιλογή του, από το να μάθει για αυτήν μέσα από έναν πόλεμο τηλεφωνημάτων, και διαφημιστικών μηνυμάτων. Σκεφτείτε τον συνειρμό δημιουργεί στην επιχείρηση κατά την πρώτη περίπτωση και αυτόν που δημιουργεί κατά τη δεύτερη.

13 Buyer Personas Το Δικό σας Κοινό!7 Από την προηγούμενη ενότητα έγινε ξεκάθαρο πόσο σημαντικό είναι σε κάθε περίπτωση μία επιχείρηση να ξέρει σε ποιους καταναλωτές απευθύνεται. Ανάλογα με το αντικείμενο της, κάθε επιχείρηση μπορεί να ικανοποιήσει συγκεκριμένες ομάδες καταναλωτών, άτομα δηλαδή που έχουν μία κοινή ανάγκη. Παράδειγμα Ένα Super Market σε μία γειτονιά έχει σαν Buyer Personas τους κατοίκους μίας συγκεκριμένης γεωγραφικής ακτίνας. Πιο εξειδικευμένο, ένα ζαχαροπλαστείο με γλυκά ειδικά για διαβητικούς, έχει σαν Buyer Personas τους ανθρώπους που παρουσιάζουν αυτήν την πάθηση και δεν μπορούν να καταναλώσουν ζάχαρη. Προσοχή εδώ! Το συγκεκριμένο Super Market δε σημαίνει ότι δε θα εξυπηρετήσει κάποιον που δεν είναι κάτοικος στη συγκεκριμένη γεωγραφική ακτίνα. Δε σημαίνει δηλαδή ότι αν πάει να ψωνίσει από εκεί κάποιος περαστικός, ή κάποιος που μένει αλλού και τυχαίνει να εργάζεται εκεί κοντά, θα του κλείσει την πόρτα στα μούτρα. Πελάτες μπορούν πάντα να εμφανισθούν και από άλλα σημεία. Κάθε επιχείρηση ξέρει όμως ότι η κύρια πηγή εσόδων και ο κύριος όγκος πελατών της προέρχεται από μία συγκεκριμένη ομάδα καταναλωτών που μοιράζεται κάποια κοινά χαρακτηριστικά.

14 Buyer Personas Το Δικό σας Κοινό!7 Βρείτε λοιπόν και προσδιορίστε τους δικούς σας Buyer Personas. Πολλές φορές αυτό που βοηθάει είναι και το να τους προσωποποιήσουμε. Όταν προσδιορίζουμε το καταναλωτικό μας κοινό, προσπαθούμε να καλύψουμε εκτενώς τις ακόλουθες ερωτήσεις 1.Ποια είναι η βασική ανάγκη που έχει αυτό το καταναλωτικό κοινό (π.χ. δεν μπορεί να καταναλώσει τρόφιμα με ζάχαρη). 2.Έχει κάποια συγκεκριμένα δημογραφικά χαρακτηριστικά; (π.χ. ηλικίες 18-25, γένους αρσενικού) 3.Υπάρχουν συγκεκριμένα θέματα που απασχολούν το κοινό αυτό σε σχέση με την ανάγκη που υπάρχει; (π.χ. Ποιες τροφές μπορεί να έχουν κρυφές ποσότητες ζάχαρης;) 4.Ποια κανάλια επικοινωνίας είναι πιο δημοφιλή σε αυτό το καταναλωτικό κοινό; (π.χ. Μέλουσες Νύφες Pinterest).

15 Buyer Personas Το Δικό σας Κοινό!7 Αφού ξεκαθαρίσετε σε ποιο κοινό της αγοράς απευθύνεστε, δοκιμάστε να παίξετε ένα παιχνίδι. Κάθε μήνυμα που στέλνετε κάντε το σα να τους μιλάτε κατά πρόσωπο. Έστω δηλαδή ότι θέλετε να κάνετε ένα post στο Facebook με ένα άρθρο. Αν ο Buyer Persona σας ήταν μπροστά σας και εσείς είχατε το άρθρο αυτό στα χέρια σας, ίσως σε μία εφημερίδα, με ποιον τρόπο θα του λέγατε Διάβασε αυτό το άρθρο, θα σε βοηθήσει να λύσεις την απορία που έχεις. Κάντε αυτόν τον τρόπο μία πρόταση και χρησιμοποιήστε αυτή όταν κάνετε το post. Έχετε περισσότερη απήχηση; Δεν είναι καθόλου περίεργο και σίγουρα δεν είναι τυχαίο! Όταν ξεκαθαρίζουμε λοιπόν την ομάδα των καταναλωτών που αποτελεί και την κύρια πηγή εσόδων για την επιχείρησή μας καταφέρνουμε και δημιουργούμε μία εικόνα επικοινωνίας που μιλάει απευθείας σε αυτούς τους καταναλωτές.7 Το να ανακαλύψει μία επιχείρηση τους Buyer Personas της αποτελεί από μόνο του μία επένδυση, η οποία στη συνέχεια καθιστά ακόμα πιο αποτελεσματική την επένδυση που θα κάνει η επιχείρηση για την προβολή και την προώθησή της.

16 Buyer Personas Το Δικό σας Κοινό!7 Γνωρίζοντας που απευθύνεστε μπορείτε να επιτύχετε Αποτελεσματικότερη κατανομή των προωθητικών σας μηνυμάτων. Γνωρίζετε εξ αρχής ότι αν τοποθετήσετε τα συγκεκριμένα μηνύματα στα συγκεκριμένα σημεία (Social Media, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.α.) θα γίνετε αντιληπτοί από τη συγκεκριμένη ομάδα καταναλωτών που επιθυμείτε. Μειώνετε το κόστος προβολής. Σκεφτείτε πόσα χρήματα γλιτώνετε όταν, αντί να στέλνετε μαζικά προωθητικά μηνύματα, επικεντρώνεστε μόνο στους ανθρώπους που ενδιαφέρονται όντως να αγοράσουν αυτό που εσείς προσφέρετε. Είστε σε θέση να γνωρίζετε πως θα κάνετε τα μηνύματά σας πιο θελκτικά ως προς τη συγκεκριμένη ομάδα καταναλωτών στην οποία απευθύνεστε. Όταν γνωρίζετε που απευθύνεστε, μπορείτε να ανακαλύψετε πώς να επικοινωνήσετε με τους καταναλωτές που απευθύνεστε ώστε να σας ακούσουν και να μη σας απορρίψουν. Ή, ακόμη πιο απλά, είστε επιτέλους σε θέση να μιλήσετε στη γλώσσα τους. Πόσο πιο αποτελεσματικό και πόσο πιο κατατοπιστικό. Δε συμφωνείτε;

17 Γιατί Inbound; 7 Νομίζω ότι ο κύριος παράγοντας για τον οποίο αξίζει να σκεφτείτε και να ενσωματώσετε το Inbound στην κουλτούρα της επιχείρησής σας μπορεί να αναφερθεί με τον ακόλουθο παραλληλισμό του Matthew Wainwright (Inbound Marketing Manager, HubSpot) Δε ζητάς ποτέ από κάποιον να σε παντρευτεί από το πρώτο σας ραντεβού. Ο κάθε ένας από εμάς απλά θα τρομάξει μετά από μία τέτοια κίνηση Αν λοιπόν βομβαρδίζεις κάποιον με Pop Up μηνύματα και CTAs Επικοινωνήστε μαζί μας ΤΩΡΑ για να ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ αυτό που προσφέρουμε! είναι σα να κάνεις ακριβώς το ίδιο πράγμα - Ζητάς από τον επισκέπτη της σελίδας σου, να γίνει πελάτης σου με το Καλημέρα. Εσείς κάνετε κάτι τέτοιο, με τόση ευκολία; Σκεφτείτε λίγο τον εαυτό σας, πόσο εύκολα εμπιστεύεστε μία επιχείρηση, ώστε να γίνετε πελάτης της και μάλιστα πιστός; Βλέπετε ότι δεν είναι κάτι που κάνετε από τη μία μέρα στην άλλη. Πως περιμένετε λοιπόν να το κάνουν οι δικοί σας πελάτες; Μέσα από το Inbound Marketing λοιπόν δίνουμε τη δυνατότητα στον κόσμο πρώτα να μας γνωρίσει. Αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη που έχει ο πελάτης μας για να μας εμπιστευθεί κι έτσι τον ενημερώνουμε γιατί είμαστε άξιοι για αυτό.

18 Γιατί Inbound; 7 Σκεφτείτε το εξής Αν ανήκετε σε μία επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο διαδίκτυο υπάρχει πιθανότητα οι πελάτες σας να μη σας συναντήσουν ποτέ. Αν αναλογισθούμε λοιπόν ότι δραστηριοποιούμαστε στην ελληνική αγορά, θα καταλάβουμε ότι είναι ζωτικής σημασίας να προσφέρουμε σε έναν καταναλωτή κίνητρα να μας εμπιστευθεί χωρίς να χρειαστεί να μας επισκεφθεί. Οι Έλληνες καταναλωτές το χρειάζονται αυτό σε μία μεγάλη πλειοψηφία.7 Στην περίπτωση που παίξετε το χαρτί Εγώ δραστηριοποιούμαι και (μόνο) στο εξωτερικό, θα παίξω κι εγώ το χαρτί του Ανταγωνισμού. Κατά πλειοψηφία όσο μεγαλύτερη η Αγορά, τόσο πιο έντονος ο Ανταγωνισμός. Ας κερδίσει ο αξιότερος εμπιστοσύνης λοιπόν!

19 Γιατί Inbound; 7 Ακολουθώντας τον Τρόπο Λειτουργίας της Αγοράς.7 Είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσουμε το εξής. Σε κάθε περίπτωση η Αγορά αποτελείται από δύο πλευρές. Για όποιον επιχειρηματικό κλάδο κι αν μιλάμε, όταν γίνεται κάποια συναλλαγή, μία αγοραπωλησία δηλαδή, θα υπάρχει και πάντοτε ο καταναλωτής ο οποίος έχει μία ανάγκη και χρειάζεται να την καλύψει και ο επιχειρηματίας που είναι ο κατάλληλος για να καλύψει τη συγκεκριμένη ανάγκη. Το σημαντικό είναι να συνειδητοποιήσει ο καταναλωτής ότι όντως η συγκεκριμένη επιχείρηση είναι η κατάλληλη και ότι θα καταφέρει έπειτα από τη συναλλαγή του μαζί της να ικανοποιήσει την ανάγκη που έχει. Θα συμφωνήσω απόλυτα με το γεγονός ότι ο καταναλωτής δε θα το καταλάβει ποτέ από μόνος του, ότι η επιχείρησή μας είναι η κατάλληλη. Δεν είναι και αυτός ο ρόλος του άλλωστε μέσα σε αυτή τη συναλλαγή. Ο ρόλος του καταναλωτή είναι, όταν χρειάζεται κάτι, να ψάχνει να βρει τον κατάλληλο. Το θέμα είναι εμείς να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, ώστε όταν ψάχνει, να βρει εμάς. Στη συνέχεια, είναι στο χέρι μας, να καταλήξουμε παρέα με τον καταναλωτή στο συμπέρασμα ότι όντως εμείς είμαστε οι κατάλληλοι. Και φυσικά είναι στο χέρι μας ώστε ο καταναλωτής να εξακολουθεί να έχει αυτή την εντύπωση και αφού γίνει πελάτης μας.

20 Τα βασικά περιεχόμενα του Inbound.7 Όπως σας είπα και στην αρχή, μέσα από τη λογική του Inbound η δουλειά μας είναι να βρεθούμε στο κατάλληλο μέρος, την κατάλληλη στιγμή και για τους κατάλληλους ανθρώπους. Αντί λοιπόν να διακόπτουμε τη ροή της ημέρας ενός καταναλωτή με ενοχλητικά τηλεφωνήματα και διαφημίσεις, τους προσελκύουμε στη σελίδα μας και στον χώρο μας όταν οι ίδιοι ενδιαφέρονται και αναζητούν λύσεις για να επιλύσουν κάποιο θέμα που τους απασχολεί.

21 Τα βασικά περιεχόμενα του Inbound.7 Η διαδικασία αυτή γίνεται μέσα από τέσσερα σημεία, κάθε ένα από τα οποία οδηγεί στο επόμενο 1.Websites στη βέλτιστη μορφή Και αναφορικά με την εμφάνιση της σελίδας μας, και από το πόσο φιλική είναι στις μηχανές αναζήτησης. Δημιουργούμε σελίδες με blog (δηλαδή πλούσια σε φρέσκο και ποιοτικό περιεχόμενο), χτισμένα γύρω από τις λέξεις - κλειδιά που αντιπροσωπεύουν τον κλάδο και την αγορά. Σημαντική προσθήκη η άμεση σύνδεση με τα Κοινωνικά μας Δίκτυα. Με αυτόν τον τρόπο ο κάθε επισκέπτης ανοίγει δίαυλο επικοινωνίας με την επιχείρησή μας με δική του θέληση και χωρίς εμείς να τον διακόψουμε.

22 Τα βασικά περιεχόμενα του Inbound.7 2.Έξυπνα Websites Ή αλλιώς σελίδες που επιτυγχάνουν στόχους. Η σελίδα μας δεν είναι πλέον απλά για να κάθεται και να την καμαρώνουμε. Την έχουμε για να μας βοηθήσει να επιτύχουμε τους στόχους για τους οποίους τη δημιουργήσαμε από την αρχή. (Σκεφτείτε το και από τη δική σας πλευρά. Για εσάς η σελίδα αυτή είχε κάποιο κόστος. Δε θέλετε να πάρετε πίσω σε πωλήσεις την επένδυση που κάνατε;) Όταν δημιουργούμε τη σελίδα μας λοιπόν ξέρουμε από την αρχή τη θέλουμε να κάνει ένας επισκέπτης που θα την επισκεφθεί. Δίνουμε λοιπόν το κατάλληλο υλικό, με τις κατάλληλες απαντήσεις. Σε αυτά προσθέτουμε τα κατάλληλα CTAs και τα κατάλληλα κίνητρα. Θέλουμε να μετατρέψουμε τον απλό επισκέπτη, σε Enthusiast της επιχείρησής μας και τελικά σε δικό μας πιστό πελάτη.

23 Τα βασικά περιεχόμενα του Inbound.7 Μαζί με το Website βοηθάμε κι εμείς, ώστε να επιτύχουμε τους στόχους μας Οι επισκέπτες έρχονται στη σελίδα μας, αφήνουν τα στοιχεία τους, πιθανόν να κατεβάσουν κάποιο e-book μας, ή να προτιμήσουν κάποια από τις προσφορές μας. Όλα αυτά μας δίνουν χρήσιμες πληροφορίες για τις ανάγκες τους. Αν λοιπόν καταλήξουμε σε μία λύση που καλύπτει αυτή τους την ανάγκη, δεν είναι κακό να τους την προτείνουμε. Έχουμε άλλωστε τα στοιχεία τους και μάλιστα με τη δική τους συγκατάθεση.

24 Τα βασικά περιεχόμενα του Inbound.7 Θέλετε να διατηρήσετε την επικοινωνία με τους επισκέπτες της σελίδας σας και τους Social Media Fans σας; Διατηρήστε το χιούμορ, την εξυπνάδα και τη δημιουργικότητά σας ζωντανά! Χωρίς να χάνετε τον επαγγελματισμό σας απλά δώστε τους το κάτι που θα τους κάνει να αισθανθούν θετικά και όμορφα. Η ανάμνηση και η εμπειρία είναι αλληλένδετες μεταξύ τους.

25 Εφαρμόστε το Inbound Marketing στην Επιχείρηση σας! Παπαλουκά 31, Ρόδος

26

Ό,τι χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις δυναμικά τη Χρονιά σου με τη βοήθεια των Social Media!

Ό,τι χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις δυναμικά τη Χρονιά σου με τη βοήθεια των Social Media! Ό,τι χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις δυναμικά τη Χρονιά σου με τη βοήθεια των Social Media! ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ - LINKEDIN: BUSINESS UP YOUR IMAGE Γνωρίζεις πως να παρουσιάσεις τον εαυτό

Διαβάστε περισσότερα

Πριν γράψω το όνομά μου στον πίνακα θέλω να με ενημερώσετε αν έχετε σκοπό να το χρησιμοποιήετε αργότερα!

Πριν γράψω το όνομά μου στον πίνακα θέλω να με ενημερώσετε αν έχετε σκοπό να το χρησιμοποιήετε αργότερα! Πριν γράψω το όνομά μου στον πίνακα θέλω να με ενημερώσετε αν έχετε σκοπό να το χρησιμοποιήετε αργότερα! GDPR: Η επόμενη μέρα! Ανδρέας Σ. Κωνσταντινίδης Εμπορικός Διευθυντής Yuboto Ltd 22-25 Μιάου 2018:

Διαβάστε περισσότερα

Ό,τι χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις δυναμικά τη Χρονιά σου με τη βοήθεια των Social Media!

Ό,τι χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις δυναμικά τη Χρονιά σου με τη βοήθεια των Social Media! Ό,τι χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις δυναμικά τη Χρονιά σου με τη βοήθεια των Social Media! ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ - LINKEDIN: BUSINESS UP YOUR IMAGE Γνωρίζεις πως να παρουσιάσεις τον εαυτό

Διαβάστε περισσότερα

DIGITAL MARKETING. ΠΩΣ τα αξιοποιείτε και ΠΟΙΟΣ τα λειτουργεί;

DIGITAL MARKETING. ΠΩΣ τα αξιοποιείτε και ΠΟΙΟΣ τα λειτουργεί; DIGITAL MARKETING ΠΩΣ τα αξιοποιείτε και ΠΟΙΟΣ τα λειτουργεί; Η άποψή μας. Η ζωή εξελίσσεται. Αυτή η κοινότυπη φράση από την αρχαιότητα «Τα πάντα ρει» είναι και η ουσία που στηρίζεται η πρότασή μας. Εμείς

Διαβάστε περισσότερα

INTERNET MARKETING ---------- Πώς Να Το Εκμεταλλευτείς Αποτελεσματικά Για Να Φέρεις Μία Σταθερή Ροή Πελατών. MakeMoneyOnline.gr!

INTERNET MARKETING ---------- Πώς Να Το Εκμεταλλευτείς Αποτελεσματικά Για Να Φέρεις Μία Σταθερή Ροή Πελατών. MakeMoneyOnline.gr! INTERNET MARKETING Πώς Να Το Εκμεταλλευτείς Αποτελεσματικά Για Να Φέρεις Μία Σταθερή Ροή Πελατών SOURCE CONTAC T ABOU T ---- MakeMoneyOnline.gr! (*) Κλείσε κινητά, internet, πάρε χαρτί, στυλό και ετοιμάσου

Διαβάστε περισσότερα

Liveschool Marketing Services

Liveschool Marketing Services Liveschool Marketing Services Περιεχόμενα Βελτιστοποίηση website SEO... 3 Social media design & creation... 4 Social media management... 4 Διαγωνισμοί Facebook... 5 Google Adwords... 5 Facebook Ads...

Διαβάστε περισσότερα

Θέλετε να βελτιώσετε την επιχείρηση σας; Βελτιώστε το Marketing!!!

Θέλετε να βελτιώσετε την επιχείρηση σας; Βελτιώστε το Marketing!!! Θέλετε να βελτιώσετε την επιχείρηση σας; Βελτιώστε το Marketing!!! ΕΠΑΓΓΕΜΑΤΙΑΣ ΤΕΧΝΙΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΑΣΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ (Π.Χ. ΔΙΚΑΣΚΩ) ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Τι συμβαίνει: Άνθρωποι που ξεκινούν

Διαβάστε περισσότερα

INBOUND MARKETING CRASH COURSE!

INBOUND MARKETING CRASH COURSE! 1 INBOUND MARKETING CRASH COURSE! ΓΕΙΑ ΣΑΣ... ΑΠΟ ΤΗ wedia. 2 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΠΌ ΤΗ WEDIA. Φανταζόμαστε ότι μέχρι τώρα θα έχετε διαβάσει στο blog της wedia τα άρθρα που αφορούν το Inbound Marketing και θα σας

Διαβάστε περισσότερα

Τοπικό Σχέδιο Δράσης «Δίκτυο για την Κοινωνική Οικονομία και την Προώθηση στην Απασχόληση Γυναικών Επιστημόνων στο Θριάσιο Πεδίο»

Τοπικό Σχέδιο Δράσης «Δίκτυο για την Κοινωνική Οικονομία και την Προώθηση στην Απασχόληση Γυναικών Επιστημόνων στο Θριάσιο Πεδίο» Τοπικό Σχέδιο Δράσης «Δίκτυο για την Κοινωνική Οικονομία και την Προώθηση στην Απασχόληση Γυναικών Επιστημόνων στο Θριάσιο Πεδίο» * της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «ΘΡΙΑΣΊΑ- Νέες Γυναίκες της Επιστήμης στην

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός LinkedIn. «10 συμβουλές επέκτασης της επιχείρησης σας, χρησιμοποιώντας το LinkedIn» Provided to you by

Οδηγός LinkedIn. «10 συμβουλές επέκτασης της επιχείρησης σας, χρησιμοποιώντας το LinkedIn» Provided to you by Οδηγός LinkedIn «10 συμβουλές επέκτασης της επιχείρησης σας, χρησιμοποιώντας το LinkedIn» Provided to you by 2 Οδηγός Linkedin, πώς να βοηθήσετε την επιχείρηση σας χρησιμοποιώντας το Ο ποιο κάτω οδηγός

Διαβάστε περισσότερα

Αύξηση πελατών. Λίγα λόγια για Επιτυχημένες προωθήσεις

Αύξηση πελατών. Λίγα λόγια για Επιτυχημένες προωθήσεις Αύξηση πελατών Λίγα λόγια για Επιτυχημένες προωθήσεις Βελτίωση των προωθήσεων σας Εισαγωγή Συγκρίνετε τι σας συμφέρει Αποτέλεσμα και επανάληψη Υπάρχουν δυνατότητες για όλες τις επιχειρήσεις Εισαγωγή πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Η επιχειρηματικότητα στο διαδίκτυο

Η επιχειρηματικότητα στο διαδίκτυο Η επιχειρηματικότητα στο διαδίκτυο Υπηρεσίες διαδικτύου και προγραμματισμού. Πληροφορίες στο τηλέφωνο : 2271 0 81694 Website : www.webpromotion.com.gr Η δική σας ιστοσελίδα πουλάει; Παρουσίαση και ανάλυση

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένα Συστήματα Επικοινωνίας

Ολοκληρωμένα Συστήματα Επικοινωνίας Προβολή 1. Ολοκληρωμένα Συστήματα Επικοινωνίας 2. Σκοπός της Επικοινωνίας 3. Παράγοντες που επηρεάζουν το μίγμα προβολής 4. Το πρόγραμμα προβολής 5. Διαφήμιση 6. Προσωπική Πώληση 7. Προώθηση των Πωλήσεων

Διαβάστε περισσότερα

INTERNET MARKETING. Προώθηση και Διαφήμιση στο Διαδίκτυο. Β Ο/Δ Ειδική Θεματική Δραστηριότητα Σχ. Έτος

INTERNET MARKETING. Προώθηση και Διαφήμιση στο Διαδίκτυο. Β Ο/Δ Ειδική Θεματική Δραστηριότητα Σχ. Έτος INTERNET MARKETING Προώθηση και Διαφήμιση στο Διαδίκτυο Β Ο/Δ Ειδική Θεματική Δραστηριότητα Σχ. Έτος 2013-14 Το Διαδίκτυο είναι αναμφισβήτητα ένα τεράστιο πεδίο Προώθησης και Διαφήμισης Υπηρεσιών και Προϊόντων.

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) στις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (ΜΜΕ)

Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) στις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (ΜΜΕ) Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) στις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (ΜΜΕ) Γιώργος Μανής Επίκουρος Καθηγητής Τμήμα Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Τι είναι οι Τεχνολογίες

Διαβάστε περισσότερα

Μη σκέφτεστε το internet ως μία μονοδιάστατη δραστηριότητα. Alicon Femah Vice President of Research & Marketing IAB Europe

Μη σκέφτεστε το internet ως μία μονοδιάστατη δραστηριότητα. Alicon Femah Vice President of Research & Marketing IAB Europe Μη σκέφτεστε το internet ως μία μονοδιάστατη δραστηριότητα. Alicon Femah Vice President of Research & Marketing IAB Europe 2 3 Τέσσερις άλλαξαν την ιστορία της ανθρωπότητας προς το καλύτερο χωρίς αίμα.

Διαβάστε περισσότερα

Social Media Marketing Presentation

Social Media Marketing Presentation ΚΑΠΑ ΣΙΓΜΑ ΔΕΛΤΑ Α.Ε Σητείας 8 & Μεσολογγίου, 14451 Μεταμόρφωση Αττικής Τηλέφωνο: 210 211 7676 E-mail: socialmedia@ksd.gr Social Media Marketing Presentation Σκοπός Το e-word-of-mouth είναι ο πιο αποδοτικός

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑΣΙΕΣ. Α ομάδα. Αφού επιλέξεις τρία από τα παραπάνω αποσπάσματα που σε άγγιξαν περισσότερο, να καταγράψεις τις δικές σου σκέψεις.

ΕΡΓΑΣΙΕΣ. Α ομάδα. Αφού επιλέξεις τρία από τα παραπάνω αποσπάσματα που σε άγγιξαν περισσότερο, να καταγράψεις τις δικές σου σκέψεις. Α ομάδα ΕΡΓΑΣΙΕΣ 1. Η συγγραφέας του βιβλίου μοιράζεται μαζί μας πτυχές της ζωής κάποιων παιδιών, άλλοτε ευχάριστες και άλλοτε δυσάρεστες. α) Ποια πιστεύεις ότι είναι τα μηνύματα που θέλει να περάσει μέσα

Διαβάστε περισσότερα

Μεταξία Κράλλη! Ένα όνομα που γνωρίζουν όλοι οι αναγνώστες της ελληνικής λογοτεχνίας, ωστόσο, κανείς δεν ξέρει ποια

Μεταξία Κράλλη! Ένα όνομα που γνωρίζουν όλοι οι αναγνώστες της ελληνικής λογοτεχνίας, ωστόσο, κανείς δεν ξέρει ποια Δευτέρα, Ιουνίου 16, 2014 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΞΙΑΣ ΚΡΑΛΛΗ Η Μεταξία Κράλλη είναι ένα από τα δημοφιλέστερα πρόσωπα της σύγχρονης ελληνικής λογοτεχνίας. Μετά την κυκλοφορία του πρώτου της βιβλίου, "Μια φορά

Διαβάστε περισσότερα

Μανώλης Ισχάκης - Πνευματικά δικαιώματα - για περισσότερη εκπαίδευση

Μανώλης Ισχάκης - Πνευματικά δικαιώματα -  για περισσότερη εκπαίδευση 1 Έβδομο Μάθημα Οδηγός Δραστηριότητας Επισκόπηση... 3 Περίληψη... 3-5 Ώρα για δράση... 6-15 Σημειώσεις... 16 2 Μάθημα Έβδομο - Επισκόπηση Σε αυτό το μάθημα θα μάθουμε τη δύναμη της αντίληψης. Θα ανακαλύψουμε

Διαβάστε περισσότερα

Εμπιστεύομαι τον εαυτό μου! Είμαι παρόν στη ζωή. Εμπιστεύομαι τη ζωή! Είμαι εγώ και είμαι καλά. Επιλέγω να κοιτάζω με όμορφο τρόπο τον εαυτό μου

Εμπιστεύομαι τον εαυτό μου! Είμαι παρόν στη ζωή. Εμπιστεύομαι τη ζωή! Είμαι εγώ και είμαι καλά. Επιλέγω να κοιτάζω με όμορφο τρόπο τον εαυτό μου Εμπιστεύομαι τον εαυτό μου! Είμαι παρόν στη ζωή Επιλέγω να κοιτάζω με όμορφο τρόπο τον εαυτό μου Εμπιστεύομαι τη ζωή! Έφτασα εδώ με το ένστικτό μου, κι αυτό ξέρει Είμαι εγώ και είμαι καλά Κάθε εμπόδιο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ Καταρχάς, βασική προϋπόθεση για το κλείσιμο μιας συνάντησης είναι να έχουμε εξακριβώσει και πιστοποιήσει ότι μιλάμε με τον υπεύθυνο που λαμβάνει μια απόφαση συνεργασίας ή επηρεάζει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΟ 2015 S. Subsidiary Maristos Group of Companies

ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΟ 2015 S. Subsidiary Maristos Group of Companies ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΟ 2015 S. Subsidiary Maristos Group of Companies Είμαι γυναίκα κι αυτό θα πει ότι πρέπει να εφευρίσκω διαρκώς τρόπους να καταφέρνω να συνδυάζω από τη μία πλευρά τα καθήκοντα της νοικοκυράς, σπίτι,

Διαβάστε περισσότερα

Social Media. Chapter 2 Social Media Marketing

Social Media. Chapter 2 Social Media Marketing Social Media W Chapter 2 Social Media Marketing p.1 Τι είναι το Social Media Marketing Πρόκειται για ένα νέο marketing, που απευθύνεται σε ένα νέο καταναλωτή. Ζούμε σε μια εποχή που η τεχνολογία αλλάζει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΡΘΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΡΘΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΡΘΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ Ηλεκτρονικές Καμπάνιες σελ. 1 Από πού ξεκινάω; Τι υπάρχει γύρω μου; Αφού έχετε αποκτήσει ενεργή παρουσία στο

Διαβάστε περισσότερα

H Ναταλί Σαμπά στο babyspace.gr

H Ναταλί Σαμπά στο babyspace.gr H Ναταλί Σαμπά στο babyspace.gr Συνέντευξη της Ναταλί Σαμπά στη Βάλια Κουρκουμέλη. (Από το babyspace.gr. Ημερομηνία online έκδοσης: 22/07/2010) Η παιγνιοθεραπεία για τη Ναταλί Σαμπά ήταν η ευκαιρία να

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΡΘΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΡΘΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΡΘΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ σελ. 1 Κατανοώντας το Ηλεκτρονικό Εμπόριο Τι είναι; Ο όρος ηλεκτρονικό εμπόριο (e-commerce) αφορά στις επιχειρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΣΕ 10 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΜΙΚΡΕΣ-ΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ & ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΤΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΣΕ 10 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΜΙΚΡΕΣ-ΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ & ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΣΕ 10 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΜΙΚΡΕΣ-ΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ & ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΒΟΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΜΗ ΣΑΡΑΝΤΑΕΝΑ, ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΣΕ 10 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Καταγραφή του Ηλεκτρονικού Εμπορίου B-C στην Ελλάδα: Αντιλήψεις και συμπεριφορά των on-line καταναλωτών

Καταγραφή του Ηλεκτρονικού Εμπορίου B-C στην Ελλάδα: Αντιλήψεις και συμπεριφορά των on-line καταναλωτών Καταγραφή του Ηλεκτρονικού Εμπορίου B-C στην Ελλάδα: Αντιλήψεις και συμπεριφορά των on-line καταναλωτών Υπ. Διδ. Κ. Φραϊδάκη Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου-ELTRUN Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας

Διαβάστε περισσότερα

στο διαιτολογικό γραφείο

στο διαιτολογικό γραφείο στο διαιτολογικό γραφείο 6 βήματα για να μετατρέψετε το δυνητικό πελάτη σας σε ιστορία επιτυχίας! Πάρης Παπαχρήστος Διαιτολόγος Διατροφολόγος, M.Sc. Βασίλης Παππάς Σύμβουλος marketing PUBLICATIONS Εισαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονική Διαφήμιση. Αντωνιάδου Όλγα

Ηλεκτρονική Διαφήμιση. Αντωνιάδου Όλγα Ηλεκτρονική Διαφήμιση Αντωνιάδου Όλγα Διαφήμιση στο διαδίκτυο Το διαδίκτυο είναι αναμφισβήτητα ένα τεράστιο πεδίο προώθησης και διαφήμισης υπηρεσιών και προϊόντων. Η ποσότητα της πληροφορίας που διακινείται

Διαβάστε περισσότερα

Στη συνέχεια θα απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με τα ψηφιακά μέσα και τις ψηφιακές συσκευές, που περιλαμβάνουν επιτραπέζιους υπολογιστές (desktop

Στη συνέχεια θα απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με τα ψηφιακά μέσα και τις ψηφιακές συσκευές, που περιλαμβάνουν επιτραπέζιους υπολογιστές (desktop Στη συνέχεια θα απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με τα ψηφιακά μέσα και τις ψηφιακές συσκευές, που περιλαμβάνουν επιτραπέζιους υπολογιστές (desktop computers), φορητούς υπολογιστές (laptops ή notebooks),

Διαβάστε περισσότερα

Ενότητα 5: Ηλεκτρονική Διάδραση

Ενότητα 5: Ηλεκτρονική Διάδραση Ενότητα 5: Ηλεκτρονική Διάδραση Ηλεκτρονική Διάδραση Χρήση του διαδικτύου στην καθημερινότητα Η χρήση του διαδικτύου είναι ευρέως διαδεδομένη στις μέρες μας, λόγω των πολλών πλεονεκτημάτων που προσφέρουν.

Διαβάστε περισσότερα

Στη συνέχεια θα απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με τα ψηφιακά μέσα και τις ψηφιακές συσκευές, που περιλαμβάνουν επιτραπέζιους υπολογιστές (desktop

Στη συνέχεια θα απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με τα ψηφιακά μέσα και τις ψηφιακές συσκευές, που περιλαμβάνουν επιτραπέζιους υπολογιστές (desktop Στη συνέχεια θα απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με τα ψηφιακά μέσα και τις ψηφιακές συσκευές, που περιλαμβάνουν επιτραπέζιους υπολογιστές (desktop computers), φορητούς υπολογιστές (laptops ή notebooks),

Διαβάστε περισσότερα

Για να κάνετε το τέλος του χρόνου όσο πιο δυνατό γίνεται και να κερδίσετε το Χριστουγεννιάτικό σας bonus, πρέπει να προλάβετε τις εξελίξεις!

Για να κάνετε το τέλος του χρόνου όσο πιο δυνατό γίνεται και να κερδίσετε το Χριστουγεννιάτικό σας bonus, πρέπει να προλάβετε τις εξελίξεις! Τι όμορφη εποχή του χρόνου! Πολύ νωρίς για να μιλάμε για γιορτές; Ξανασκεφτείτε το! Επιθυμείτε να ολοκληρώσετε αυτήν τη χρονιά έχοντας δημιουργήσει ισχυρές και σταθερές βάσεις για το ξεκίνημά σας το 2014;

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ. Έκδοση και ημερομηνία: Στοιχεία Οργανισμού. Όνομα Οργανισμού / Επιχείρησης: (Διεύθυνση): (Ημερομηνία έναρξης Επιχείρησης):

ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ. Έκδοση και ημερομηνία: Στοιχεία Οργανισμού. Όνομα Οργανισμού / Επιχείρησης: (Διεύθυνση): (Ημερομηνία έναρξης Επιχείρησης): ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ Έκδοση και ημερομηνία: Στοιχεία Οργανισμού Όνομα Οργανισμού / Επιχείρησης: (Διεύθυνση): (Τ.Κ.): Τηλέφωνο: (Ημερομηνία έναρξης Επιχείρησης): (Νομική Υπόσταση): (Κύριες Δραστηριότητες):

Διαβάστε περισσότερα

Velvet Studio. Creative Agency

Velvet Studio. Creative Agency Velvet Studio Creative Agency www.velvetstudio.gr info@velvetstudio.gr Αμαζονων 46 Ηράκλειο Κρήτης Το VelvetStudio είναι ένα πρωτοποριακό Creative Agency που ειδικεύεται στις υπηρεσίες διαδικτύου. Καλύπτουμε

Διαβάστε περισσότερα

Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κοινοποίηση περιεχομένου

Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κοινοποίηση περιεχομένου Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κοινοποίηση περιεχομένου Οι συμμετέχοντες θα σκεφτούν για το απόρρητο όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο κοινοποιούν πληροφορίες και επικοινωνούν με τους άλλους στο διαδίκτυο,

Διαβάστε περισσότερα

Ο Πρόεδρος και Συνιδρυτής της Microsoft, Bill Gates, είχε πει προσφάτως:

Ο Πρόεδρος και Συνιδρυτής της Microsoft, Bill Gates, είχε πει προσφάτως: Ο Πρόεδρος και Συνιδρυτής της Microsoft, Bill Gates, είχε πει προσφάτως: Στον 21ο αιώνα θα υπάρχουν δυο ειδών επιχειρήσεις: Αυτές με παρουσία στο Internet και αυτές που θα έχουν βάλει ΛΟΥΚΕΤΟ! Σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

Digital Marketing. Περακάκης Μάνος Καθηγητής Εφαρμογών Τομέας Ηλεκτρονικού Μάρκετινγκ

Digital Marketing. Περακάκης Μάνος Καθηγητής Εφαρμογών Τομέας Ηλεκτρονικού Μάρκετινγκ Digital Marketing Περακάκης Μάνος Καθηγητής Εφαρμογών Τομέας Ηλεκτρονικού Μάρκετινγκ Internet: Παρελθόν και Παρόν Παλιότερα το Internet ήταν στατικό και η αλληλεπίδραση με τον χρήστη ήταν περιορισμένη

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΡΙΝΑ ΓΙΩΤΗ: «Η επιτυχία της Στιγμούλας, μου δίνει δύναμη να συνεχίσω και να σπρώχνω τα όριά μου κάθε φορά ακόμα παραπέρα»

ΜΑΡΙΝΑ ΓΙΩΤΗ: «Η επιτυχία της Στιγμούλας, μου δίνει δύναμη να συνεχίσω και να σπρώχνω τα όριά μου κάθε φορά ακόμα παραπέρα» Ημερομηνία 27/11/2015 Μέσο trikalakids.gr Συντάκτης Link http://www.trikalakids.gr/bookcorner/%ce%bc%ce%b1%cf%81%ce%b9%ce%bd %CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B7-%CE%B7- %CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%84%CF%85%CF%87%CE%AF%CE%B1-

Διαβάστε περισσότερα

Πώς Διηγούμαστε ή Αφηγούμαστε ένα γεγονός που ζήσαμε

Πώς Διηγούμαστε ή Αφηγούμαστε ένα γεγονός που ζήσαμε ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΤΗ: http //blgs.sch.gr/anianiuris ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ: Νιανιούρης Αντώνης (email: anianiuris@sch.gr) Πώς Διηγούμαστε ή Αφηγούμαστε ένα γεγονός που ζήσαμε Διηγούμαστε ή αφηγούμαστε ένα γεγονότος, πραγματικό

Διαβάστε περισσότερα

Βασικές Αρχές Marketing. Μαίρη Κατσαπρίνη Events Marketing Director Skywalker.gr

Βασικές Αρχές Marketing. Μαίρη Κατσαπρίνη Events Marketing Director Skywalker.gr Βασικές Αρχές Marketing Μαίρη Κατσαπρίνη Events Marketing Director Skywalker.gr Ορισμός Markerting Τι είναι για εσάς; Ορισμός ΜΚΤ Το marketing αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του business plan και σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΑΠ 7/ΑΠ 8 ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική Προσφορά Διαχείριση Social Media

Οικονομική Προσφορά Διαχείριση Social Media Οικονομική Προσφορά Διαχείριση Social Media 2015 Η εταιρία μας Η Moving up είναι μια εταιρία που δραστηριοποιείται στον τομέα των ολοκληρωμένων μορφών επικοινωνίας και διαφήμισης.όποιο και αν είναι το

Διαβάστε περισσότερα

Internet Marketing. www.webkey.gr info@webkey.gr 694 8888 640

Internet Marketing. www.webkey.gr info@webkey.gr 694 8888 640 Internet Marketing www.webkey.gr info@webkey.gr 694 8888 640 Τι είναι το Internet Marketing? To Marketing είναι η διαδικασία η οποία συνδέει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία με τον καταναλωτή. Το Internet Marketing

Διαβάστε περισσότερα

ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΟ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΟ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΟ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΠΛΑΝΟ ΔΡΑΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ Κάντε μεγάλα όνειρα, και αυτό που ονειρεύεστε, αυτό θα γίνετε. James Allen As A Man Thinketh Γιατί Το Κάνεις Αυτό;?... 5 Δουλέψτε Πιο Σκληρά

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Γιατί είναι χρήσιμο το παρόν βιβλίο. Πώς να ζήσετε 150 χρόνια µε Υγεία

Εισαγωγή. Γιατί είναι χρήσιμο το παρόν βιβλίο. Πώς να ζήσετε 150 χρόνια µε Υγεία Εισαγωγή «Όποιος έχει υγεία, έχει ελπίδα. Και όποιος έχει ελπίδα, έχει τα πάντα.» Τόμας Κάρλαϊλ Γιατί είναι χρήσιμο το παρόν βιβλίο Ο πατέρας μου είναι γιατρός, ένας από τους καλύτερους παθολόγους που

Διαβάστε περισσότερα

Παρέχει συγκεκριμένες πληροφορίες πάνω σε καθημερινά θέματα. Η πορεία της διαφήμισης ανά περιόδους και τα τεχνολογικά μέσα που συνέβαλαν

Παρέχει συγκεκριμένες πληροφορίες πάνω σε καθημερινά θέματα. Η πορεία της διαφήμισης ανά περιόδους και τα τεχνολογικά μέσα που συνέβαλαν 1) Κριτήρια επιλογής θέματος Ενδιαφέρον θέμα Θέμα της αρεσκείας μας Παρέχει συγκεκριμένες πληροφορίες πάνω σε καθημερινά θέματα 2) Τίτλος Η πορεία της διαφήμισης ανά περιόδους και τα τεχνολογικά μέσα που

Διαβάστε περισσότερα

A READER LIVES A THOUSAND LIVES BEFORE HE DIES.

A READER LIVES A THOUSAND LIVES BEFORE HE DIES. A READER LIVES A THOUSAND LIVES BEFORE HE DIES. 1. Η συγγραφέας του βιβλίου μοιράζεται μαζί μας πτυχές της ζωής κάποιων παιδιών, άλλοτε ευχάριστες και άλλοτε δυσάρεστες. α) Ποια πιστεύεις ότι είναι τα

Διαβάστε περισσότερα

Δώστε εκπτώσεις & bonus στους πελάτες σας, κέρδη στην επιχείρηση σας. www.thessbonus.gr

Δώστε εκπτώσεις & bonus στους πελάτες σας, κέρδη στην επιχείρηση σας. www.thessbonus.gr Δώστε εκπτώσεις & bonus στους πελάτες σας, κέρδη στην επιχείρηση σας www.thessbonus.gr Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης στην προσπάθειά του να παρέχει στις εμπορικές επιχειρήσεις της πόλης μας τη δυνατότητα

Διαβάστε περισσότερα

Τίτλος Ειδικού Θεματικού Προγράμματος: «Διοίκηση, Οργάνωση και Πληροφορική για Μικρομεσαίες

Τίτλος Ειδικού Θεματικού Προγράμματος: «Διοίκηση, Οργάνωση και Πληροφορική για Μικρομεσαίες ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΒΑΣΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ Τίτλος Ειδικού Θεματικού Προγράμματος: «Διοίκηση, Οργάνωση και Πληροφορική για Μικρομεσαίες

Διαβάστε περισσότερα

Έτσι, αν το αγόρι σου κάνει τα παρακάτω, αυτό σημαίνει ότι είναι αρκετά ανασφαλής. #1 Αμφιβάλλει για τα κίνητρα σου

Έτσι, αν το αγόρι σου κάνει τα παρακάτω, αυτό σημαίνει ότι είναι αρκετά ανασφαλής. #1 Αμφιβάλλει για τα κίνητρα σου Οι τσακωμοί θα μπορούσε να πει κανείς, ότι είναι κάτι πολύ συνηθισμένο σε μια σχέση. Θεωρείται το αλάτι και το πιπέρι σε αυτή. Ωστόσο, αν είναι συνεχόμενοι τότε αυτό σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά...

Διαβάστε περισσότερα

Ασφαλές σερφάρισμα στο Διαδίκτυο

Ασφαλές σερφάρισμα στο Διαδίκτυο Ασφαλές σερφάρισμα στο Διαδίκτυο Απλές Συμβουλές για Παιδιά ΚΕΠΛΗΝΕΤ ΠΙΕΡΙΑΣ ΗΜΕΡΙΔΑ 2017 Σελίδα 1 Συμβουλές - Προφυλάξεις για κίνδυνους στο Διαδίκτυο Είναι αρκετές οι προφυλάξεις που μπορεί να λάβει ένα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. Creating my own company

ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. Creating my own company ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Creating my own company Στόχος του Προγράμματος Το πρόγραμμα με τίτλο «Δημιουργώντας την Δική μου Επιχείρηση» είναι μα πλήρης, αυτόνομη και ολοκληρωμένη εκπαιδευτική

Διαβάστε περισσότερα

Ενότητα εκπαίδευσης και κατάρτισης για τις δεξιότητες ηγεσίας

Ενότητα εκπαίδευσης και κατάρτισης για τις δεξιότητες ηγεσίας 3 Ενότητα εκπαίδευσης και κατάρτισης για τις δεξιότητες ηγεσίας Εποικοδομητική κριτική Οι ενότητες κατάρτισης για τις δεξιότητες ηγεσίας έχουν αναπτυχθεί για να σας βοηθήσουν να προετοιμαστείτε για το

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΟΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΟΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΑΥΤΟΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ Πληροφορίες για τον εκπαιδευτικό: Η Αυτοβιογραφία ιαπολιτισµικών Συναντήσεων, είναι ένα υλικό το οποίο µπορεί να χρησιµοποιηθεί ευρύτερα από τους εκπαιδευτικούς

Διαβάστε περισσότερα

ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Τμήμα Ψηφιακών Μέσων & Επικοινωνίας. Διαφήμιση & Στρατηγική

ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Τμήμα Ψηφιακών Μέσων & Επικοινωνίας. Διαφήμιση & Στρατηγική ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Τμήμα Ψηφιακών Μέσων & Επικοινωνίας Σημειώσεις για το μάθημα Διαφήμιση & Στρατηγική Επικοινωνίας Διάλεξη 8 η Διαφήμιση & Στρατηγική Δρ. Α. Κουμπαρέλης Διαφημιστική Στρατηγική Ο προσδιορισμός

Διαβάστε περισσότερα

who we are Στέφανος Σκλαβενίτης η δουλειά μας είναι να κατορθώνουμε να τραβάμε την προσοχή των χρηστών του διαδικτύου για τους σωστούς λόγους

who we are Στέφανος Σκλαβενίτης η δουλειά μας είναι να κατορθώνουμε να τραβάμε την προσοχή των χρηστών του διαδικτύου για τους σωστούς λόγους ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ FLIPSIDE DIGITAL MEDIA ιδρύθηκε το 2010 στη Θεσσαλονίκη. διαθέτει υψηλή τεχνογνωσία σε κάθε είδους digital project. έχει συνεργαστεί με κάποιες από τις μεγαλύτερες εταιρίες της βόρειας

Διαβάστε περισσότερα

Τα 4P Προώθηση Προϊόντων. Νικόλαος Α. Παναγιώτου Λέκτορας Τομέας Βιομηχανικής ιοίκησης & Επιχειρησιακής Έρευνας Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών

Τα 4P Προώθηση Προϊόντων. Νικόλαος Α. Παναγιώτου Λέκτορας Τομέας Βιομηχανικής ιοίκησης & Επιχειρησιακής Έρευνας Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών Τα 4P Προϊόντων Νικόλαος Α. Παναγιώτου Λέκτορας Τομέας Βιομηχανικής ιοίκησης & Επιχειρησιακής Έρευνας Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών 1 @ Νοέμβριος 2004 Περιεχόμενα ιαδικασία Βασικά Στοιχεία ς ιαφήμιση 2 ιαδικασία

Διαβάστε περισσότερα

Φίλες και φίλοι, Συζητάμε σήμερα για την επιχειρηματικότητα σε μια χώρα και σε ένα περιβάλλον που ακόμη και τώρα παρά τα όσα έχουν συμβεί στην πράξη

Φίλες και φίλοι, Συζητάμε σήμερα για την επιχειρηματικότητα σε μια χώρα και σε ένα περιβάλλον που ακόμη και τώρα παρά τα όσα έχουν συμβεί στην πράξη Φίλες και φίλοι, Συζητάμε σήμερα για την επιχειρηματικότητα σε μια χώρα και σε ένα περιβάλλον που ακόμη και τώρα παρά τα όσα έχουν συμβεί στην πράξη την εχθρεύεται. Η γραφειοκρατία, η πολυνομία, η διαφθορά,

Διαβάστε περισσότερα

σα μας είπε από κοντά η αγαπημένη ψυχολόγος Θέκλα Πετρίδου!

σα μας είπε από κοντά η αγαπημένη ψυχολόγος Θέκλα Πετρίδου! σα μας είπε από κοντά η αγαπημένη ψυχολόγος Θέκλα Πετρίδου! 12/11/2018 Katerina Christou Student Εφημερίδα Λεμεσός Στις 9 Νοεμβρίου είχα την τιμή και τη χαρά να γνωρίσω από κοντά την αγαπημένη ψυχολόγο,

Διαβάστε περισσότερα

Πώς να μάθετε το παιδί, να προστατεύει τον εαυτό του!

Πώς να μάθετε το παιδί, να προστατεύει τον εαυτό του! Πώς να μάθετε το παιδί, να προστατεύει τον εαυτό του! Όλοι οι γονείς, αλλά ιδιαίτερα οι μονογονείς, έχουν ένα άγχος παραπάνω σε ό,τι αφορά την ασφάλεια του παιδιού τους. Μία φίλη διαζευγμένη με ένα κοριτσάκι

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΠΟΔΕΛΤΙΩΣΗ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΠΟΔΕΛΤΙΩΣΗ Ημερομηνία 14/4/2015 Μέσο Συντάκτης Link www.thessalikipress.gr Θεοδώρα Τζανή http://www.thessalikipress.gr/eidiseis/biblio/e-stigmoula-einai-dunate-ste-thessalikepress.html MEAT INFO ''Η στιγμούλα είναι

Διαβάστε περισσότερα

«Ο Αϊούλαχλης και ο αετός»

«Ο Αϊούλαχλης και ο αετός» ΠΑΡΑΜΥΘΙ #25 «Ο Αϊούλαχλης και ο αετός» (Φλώρινα - Μακεδονία Καύκασος) Διαγωνισμός παραδοσιακού παραμυθιού ebooks4greeks.gr ΠΑΡΑΜΥΘΙ #25 Ψηφίστε το παραμύθι που σας άρεσε περισσότερο εδώ μέχρι 30/09/2011

Διαβάστε περισσότερα

Πώς να διαβάζεις στο σπίτι γρήγορα και αποτελεσματικά για μαθητές τάξης Teens 2 & 3 (B & C Senior)

Πώς να διαβάζεις στο σπίτι γρήγορα και αποτελεσματικά για μαθητές τάξης Teens 2 & 3 (B & C Senior) Πώς να διαβάζεις στο σπίτι γρήγορα και αποτελεσματικά για μαθητές τάξης Teens 2 & 3 (B & C Senior) Να ξεκινάς πάντα απο το κείμενο μέσα στο οποίο βρίσκεται η ιστορία (coursebook), το λεξιλόγιο και η γραμματική

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Integrated Campaign

Ermis Integrated Campaign Ermis Integrated Campaign Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΣΚΑΛΙΩΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ. Ζω φτηνά στην πόλη μου Στηρίζω την επιχείρηση του τόπου μου!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΣΚΑΛΙΩΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ. Ζω φτηνά στην πόλη μου Στηρίζω την επιχείρηση του τόπου μου! ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΣΚΑΛΙΩΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ Ζω φτηνά στην πόλη μου Στηρίζω την επιχείρηση του τόπου μου! Tο Πρόγραμμα είναι της εταιρείας ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΛΑΡΝΑΚΑΣ EMΠΟΡΙΚΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Maison La Meloise - Chagny, Γαλλία. Kαλύτερo εστιατόριo στον κόσµο σύµφωνα µε το TripAdvisor

Maison La Meloise - Chagny, Γαλλία. Kαλύτερo εστιατόριo στον κόσµο σύµφωνα µε το TripAdvisor Maison La Meloise - Chagny, Γαλλία Kαλύτερo εστιατόριo στον κόσµο σύµφωνα µε το TripAdvisor Madame Marigoula (µε καταγωγή απ την Πόλη) Θεία του ιδιοκτήτη του Maison La Meloise - Chagny, Γαλλία Master Chef

Διαβάστε περισσότερα

MARKETING ΠΑΡΟΧΗ ΤΠΗΡΕΙΩΝ 6 ΒΗΜΑΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΣΑΣΡΕΨΕΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΝΩΣΟ Ε ΧΑΡΟΤΜΕΝΟ ΠΡΑΓΜΑΣΙΚΟ ΠΕΛΑΣΗ ΒΑΙΛΗ ΠΑΠΠΑ EPIXEIREIN.GR

MARKETING ΠΑΡΟΧΗ ΤΠΗΡΕΙΩΝ 6 ΒΗΜΑΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΣΑΣΡΕΨΕΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΝΩΣΟ Ε ΧΑΡΟΤΜΕΝΟ ΠΡΑΓΜΑΣΙΚΟ ΠΕΛΑΣΗ ΒΑΙΛΗ ΠΑΠΠΑ EPIXEIREIN.GR MARKETING ΠΑΡΟΧΗ ΤΠΗΡΕΙΩΝ 6 ΒΗΜΑΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΣΑΣΡΕΨΕΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΝΩΣΟ Ε ΧΑΡΟΤΜΕΝΟ ΠΡΑΓΜΑΣΙΚΟ ΠΕΛΑΣΗ ΒΑΙΛΗ ΠΑΠΠΑ EPIXEIREIN.GR Γρσανιοπώ μορ καπεβάοαπε αρπό πο ebook. To Marketing επιχειρήσεων Παροχής Τπηρεσιών

Διαβάστε περισσότερα

Πώς Να Χρησιμοποιήσετε το YouTube για την Επιχείρησή σας. Annabelle McVine, winescribble.com

Πώς Να Χρησιμοποιήσετε το YouTube για την Επιχείρησή σας. Annabelle McVine, winescribble.com Πώς Να Χρησιμοποιήσετε το YouTube για την Επιχείρησή σας Annabelle McVine, winescribble.com Ερώτηση: Τι είναι το YouTube; Είναι ένας ιστότοπος κοινοποίησης βίντεο Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης

Διαβάστε περισσότερα

Αντιρρήσεις / Αντιμετώπιση / Επιχειρήματα

Αντιρρήσεις / Αντιμετώπιση / Επιχειρήματα ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6 Αντιρρήσεις / Αντιμετώπιση / Επιχειρήματα 1. Συνδυασμός μεθόδων για την αντιμετώπιση αντιρρήσεων 2. Χειρισμός και Αντιμετώπιση Επιφυλάξεων ή Αντιρρήσεων 3. Όλα τα Επιχειρήματα SCRIPT 104 Ξεκινήστε

Διαβάστε περισσότερα

Το διαδίκτυο στην υπηρεσία µιας επιχείρησης. Χρήση διαδικτύου & socialmedia ως εργαλεία διαφήµισης χαµηλού κόστους

Το διαδίκτυο στην υπηρεσία µιας επιχείρησης. Χρήση διαδικτύου & socialmedia ως εργαλεία διαφήµισης χαµηλού κόστους Σεµινάριο - εργαστήριο κατάρτισης γυναικών στo πλαίσιο του Έργου ΕΜΜΑ Το διαδίκτυο στην υπηρεσία µιας επιχείρησης Χρήση διαδικτύου & socialmedia ως εργαλεία διαφήµισης χαµηλού κόστους Εισηγητής: Αλέξανδρος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΝΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΥ ΕΡΓΑΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΣΥΝΔΙΑΛΛΑΓΕΣ

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΝΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΥ ΕΡΓΑΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΣΥΝΔΙΑΛΛΑΓΕΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΝΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΥ ΕΡΓΑΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΣΥΝΔΙΑΛΛΑΓΕΣ Αγγελική Γουδέλη, 2011 Κοινωνικό Άγχος Αμηχανία Φόβος Το κοινωνικό άγχος, ή αλλιώς κοινωνική φοβία, θεωρείται

Διαβάστε περισσότερα

Στέφανος Λίβος: «Η συγγραφή δεν είναι καθημερινή ανάγκη για μένα. Η έκφραση όμως είναι!»

Στέφανος Λίβος: «Η συγγραφή δεν είναι καθημερινή ανάγκη για μένα. Η έκφραση όμως είναι!» Ημερομηνία 27/4/2015 Μέσο Συντάκτης Link www.thinkover.gr Ανδριάνα Βούτου http://www.thinkover.gr/2015/04/27/stefanos-livos/ Στέφανος Λίβος: «Η συγγραφή δεν είναι καθημερινή ανάγκη για μένα. Η έκφραση

Διαβάστε περισσότερα

w w w. e m p h a s i s. c o m. g r

w w w. e m p h a s i s. c o m. g r w w w. e m p h a s i s. c o m. g r Η emphasis είναι μέλος του ομίλου εταιρειών ARTION και έχει σαν αντικείμενο την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών marketing. Κύριο συστατικό της emphasis αποτελεί η βαθιά

Διαβάστε περισσότερα

15 τρόποι διαχείρισης αρνητικών σχολίων και κριτικής. Wake up to Booking.yeah

15 τρόποι διαχείρισης αρνητικών σχολίων και κριτικής. Wake up to Booking.yeah 15 τρόποι διαχείρισης αρνητικών σχολίων και κριτικής Wake up to Booking.yeah Ως γνωστόν δεν γίνεται να τους ικανοποιήσετε όλους κι αυτό ισχύει φυσικά και στον τομέα της φιλοξενίας. Όταν στο σπίτι σας μένουν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ SOCIAL MEDIA MARKETING

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ SOCIAL MEDIA MARKETING ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ SOCIAL MEDIA MARKETING ΗΡΑΚΛΕΙΟ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 Δυνατότητα Παρακολούθησης και εξ' Αποστάσεως Καλύψτε το χαμένο χρόνο και ξεπεράστε τον ανταγωνισμό επενδύοντας στα Social Media!

Διαβάστε περισσότερα

Ideas that take you places

Ideas that take you places Ideas that take you places Ρόλος και δυνατότητες των Social Media στην σύγχρονη εκπαιδευτική διαδικασία Δημητρακοπούλου Κατερίνα Ms. Ιούνιος 2018 Τι άλλαξε με τα Social Media; Αλλαγές Ο τρόπος που ο κόσμος

Διαβάστε περισσότερα

e-seminars Εξυπηρετώ 1 Επαγγελματική Βελτίωση Seminars & Consulting, Παναγιώτης Γ. Ρεγκούκος, Σύμβουλος Επιχειρήσεων Εισηγητής Ειδικών Σεμιναρίων

e-seminars Εξυπηρετώ 1 Επαγγελματική Βελτίωση Seminars & Consulting, Παναγιώτης Γ. Ρεγκούκος, Σύμβουλος Επιχειρήσεων Εισηγητής Ειδικών Σεμιναρίων e-seminars Πρωτοποριακή Συνεχής Επαγγελματική και Προσωπική Εκπαίδευση Επαγγελματική Βελτίωση Εξυπηρετώ 1 e Seminars Copyright Seminars & Consulting Page 1 Περιεχόμενα 1. Η εξυπηρέτηση ως το πλέον δυναμικό

Διαβάστε περισσότερα

21 Days of Y ello Care.

21 Days of Y ello Care. Ασφάλεια στο διαδίκτυο για έφηβους Το διαδίκτυο είναι πλέον ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μας. Είναι πηγή πληροφοριών, ενημέρωσης και δικτύωσης και είναι σίγουρα απαραίτητο σε όλους μας. Όλοι απολαμβάνουμε

Διαβάστε περισσότερα

Επικοινωνία και Προώθηση. Η Επικοινωνία θα οδηγήσει σε ένα επιτυχημένο Συνέδριο

Επικοινωνία και Προώθηση. Η Επικοινωνία θα οδηγήσει σε ένα επιτυχημένο Συνέδριο 3 Επικοινωνία και Προώθηση Η Επικοινωνία θα οδηγήσει σε ένα επιτυχημένο Συνέδριο Το καλό περιεχόμενο πάντα έχει ένα στόχο δημιουργείται με μια πρόθεση. Ως εκ τούτου μεταφέρει ερεθίσματα για δράση. Ann

Διαβάστε περισσότερα

Μανώλης Ισχάκης - Πνευματικά δικαιώματα - για περισσότερη εκπαίδευση

Μανώλης Ισχάκης - Πνευματικά δικαιώματα -  για περισσότερη εκπαίδευση 1 Τρίτο Μάθημα Οδηγός Δραστηριότητας Επισκόπηση... 3 Περίληψη... 3-6 Ώρα για δράση... 7-17 Σημειώσεις... 18 2 Μάθημα Τρίτο - Επισκόπηση Σε αυτό το μάθημα θα μάθεις τις 7 συνήθειες των πετυχημένων ανθρώπων.

Διαβάστε περισσότερα

e-seminars Πουλάω 1 Επαγγελματική Βελτίωση Seminars & Consulting, Παναγιώτης Γ. Ρεγκούκος, Σύμβουλος Επιχειρήσεων Εισηγητής Ειδικών Σεμιναρίων

e-seminars Πουλάω 1 Επαγγελματική Βελτίωση Seminars & Consulting, Παναγιώτης Γ. Ρεγκούκος, Σύμβουλος Επιχειρήσεων Εισηγητής Ειδικών Σεμιναρίων e-seminars Πρωτοποριακή Συνεχής Επαγγελματική και Προσωπική Εκπαίδευση Επαγγελματική Βελτίωση Πουλάω 1 e Seminars Copyright Seminars & Consulting Page 1 Περιεχόμενα 1. Η καταναλωτική συμπεριφορά των πελατών

Διαβάστε περισσότερα

Μανώλης Ισχάκης - Πνευματικά δικαιώματα - για περισσότερη εκπαίδευση

Μανώλης Ισχάκης - Πνευματικά δικαιώματα -  για περισσότερη εκπαίδευση 1 Πρώτο Μάθημα Οδηγός Δραστηριότητας Επισκόπηση... 3 Περίληψη... 3-6 Ώρα για δράση... 7-17 Σημειώσεις... 18 2 Μάθημα Πρώτο - Επισκόπηση Σε αυτό το μάθημα θα μάθουμε το ένα ένα λάθος που στερεί από όλους

Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστώ Ολόψυχα για την Δύναμη, την Γνώση, την Αφθονία, την Έμπνευση και την Αγάπη...

Ευχαριστώ Ολόψυχα για την Δύναμη, την Γνώση, την Αφθονία, την Έμπνευση και την Αγάπη... Ευχαριστώ Ολόψυχα για την Δύναμη, την Γνώση, την Αφθονία, την Έμπνευση και την Αγάπη... τον Δάσκαλο μου, Γιώργο Καραθάνο την Μητέρα μου Καλλιόπη και τον γιο μου Ηλία-Μάριο... Ευχαριστώ! 6 ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

Εντυπώσεις μαθητών σεμιναρίου Σώμα - Συναίσθημα - Νούς

Εντυπώσεις μαθητών σεμιναρίου Σώμα - Συναίσθημα - Νούς Εντυπώσεις μαθητών σεμιναρίου Σώμα - Συναίσθημα - Νούς A...Τα αισθήματα και η ενεργεία που δημιουργήθηκαν μέσα μου ήταν μοναδικά. Μέσα στο γαλάζιο αυτό αυγό, ένιωσα άτρωτος, γεμάτος χαρά και αυτοπεποίθηση.

Διαβάστε περισσότερα

Σύγχρονες τάσεις στην προώθηση γαλακτοκομικών προϊόντων στις διεθνείς αγορές. Ανδρέας Χαρδαλούπας marketing manager Ελασσόνα 2018

Σύγχρονες τάσεις στην προώθηση γαλακτοκομικών προϊόντων στις διεθνείς αγορές. Ανδρέας Χαρδαλούπας marketing manager Ελασσόνα 2018 Σύγχρονες τάσεις στην προώθηση γαλακτοκομικών προϊόντων στις διεθνείς αγορές Ανδρέας Χαρδαλούπας marketing manager Ελασσόνα 2018 Δεν υπάρχει τύχη απλά καλό marketing Το marketing είναι δυστυχώς από τους

Διαβάστε περισσότερα

Η εικόνα και η φήµη των επιχειρήσεων και τα social media

Η εικόνα και η φήµη των επιχειρήσεων και τα social media Η εικόνα και η φήµη των επιχειρήσεων και τα social media Αθήνα, 18 εκεµβρίου 2012 Πριν µια εβδοµάδα: Θεσσαλονίκη, Πενταήµερη η Μαρία Ελπίδα ο Λεωνίδας η Μαρία η Νεφέλη η Ελεάννα Με µία συσκευή µιλούσαν

Διαβάστε περισσότερα

Λογοτεχνικό Εξωσχολικό Ανάγνωσμα Περιόδου Χριστουγέννων

Λογοτεχνικό Εξωσχολικό Ανάγνωσμα Περιόδου Χριστουγέννων Λογοτεχνικό Εξωσχολικό Ανάγνωσμα Περιόδου Χριστουγέννων Τίτλος βιβλίου: «Μέχρι το άπειρο κι ακόμα παραπέρα» Συγγραφέας: Άννα Κοντολέων Εκδόσεις: Πατάκη ΕΡΓΑΣΙΕΣ: 1. Ένας έφηβος, όπως είσαι εσύ, προσπαθεί

Διαβάστε περισσότερα

6. '' Καταλαβαίνεις οτι κάτι έχει αξία, όταν το έχεις στερηθεί και το αναζητάς. ''

6. '' Καταλαβαίνεις οτι κάτι έχει αξία, όταν το έχεις στερηθεί και το αναζητάς. '' 1. '' Τίποτα δεν είναι δεδομένο. '' 2. '' Η μουσική είναι η τροφή της ψυχής. '' 3. '' Να κάνεις οτι έχει νόημα για σένα, χωρίς όμως να παραβιάζεις την ελευθερία του άλλου. '' 4. '' Την πραγματική μόρφωση

Διαβάστε περισσότερα

Χάρτινη αγκαλιά. Σχολή Ι.Μ.Παναγιωτόπουλου, Β Γυμνασίου

Χάρτινη αγκαλιά. Σχολή Ι.Μ.Παναγιωτόπουλου, Β Γυμνασίου Χάρτινη αγκαλιά Σχολή Ι.Μ.Παναγιωτόπουλου, Β Γυμνασίου Εργασίες 1 α ) Κατά τη γνώμη μου, το βιβλίο που διαβάσαμε κρύβει στις σελίδες του βαθιά και πολύ σημαντικά μηνύματα, που η συγγραφέας θέλει να μεταδώσει

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Integrated Campaign

Ermis Integrated Campaign Ermis Integrated Campaign Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης YouTube Κουστουμπάρδη Ερατώ ΤΕΙ Ιονίων Νήσων Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας Τι είναι το YouTube Το YouTube είναι ένα Κοινωνικό Μέσο με βασικές λειτουργίες

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρηματικότητα. Εισαγωγή σε μια γνωστή άγνωστη έννοια. Δημήτρης Βέργαδος Συντονιστής Επικοινωνίας ΣΕΒ

Επιχειρηματικότητα. Εισαγωγή σε μια γνωστή άγνωστη έννοια. Δημήτρης Βέργαδος Συντονιστής Επικοινωνίας ΣΕΒ Επιχειρηματικότητα Εισαγωγή σε μια γνωστή άγνωστη έννοια Δημήτρης Βέργαδος Συντονιστής Επικοινωνίας ΣΕΒ Τι είναι επιχειρηματικότητα; Επιχειρηματικότητα είναι η διαδικασία δημιουργίας μιας νέας επιχειρηματικής

Διαβάστε περισσότερα

Social Media και Επικοινωνία Φεβρουάριος 2009

Social Media και Επικοινωνία Φεβρουάριος 2009 Social Media και Επικοινωνία Φεβρουάριος 2009 Το Ινστιτούτο Επικοινωνίας είναι φορέας μη κερδοσκοπικός. Στους στόχους του περιλαμβάνεται η συμβολή στην ανάπτυξη της έρευνας και την ανάδειξη κοινωνικών

Διαβάστε περισσότερα

Σύγχρονο Επιχειρηµατικό Γίγνεσθαι

Σύγχρονο Επιχειρηµατικό Γίγνεσθαι SOCIAL CRM Σύγχρονο Επιχειρηµατικό Γίγνεσθαι Όξυνση ανταγωνισµού Ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις Πληθώρα επιλογών Νέες επιχειρηµατικές τάσεις Στροφή προς τον πελάτη Word of mouth Κοινωνικά δίκτυα ΟΡΙΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

The SMS Marketing Guide for

The SMS Marketing Guide for The SMS Marketing Guide for Οδηγός για αποτελεσματικές Χριστουγεννιάτικες SMS καμπάνιες YUBOTO ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ & ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Christmas Mobile Facts Ξέρετε ότι... 7 στις 10 retail

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗΣ ΜΕΛΩΝ SF

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗΣ ΜΕΛΩΝ SF Id Πρόγραμμα sed aute occaecat Ανταμοιβής aliqua Μελών id dolor SF ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗΣ ΜΕΛΩΝ SF Σας γνωστοποιούμε ότι το Servicefinder.gr από σήμερα 09/03/2018, θέτει σε εφαρμογή το πρόγραμμα ανταμοιβής

Διαβάστε περισσότερα

... Η επιχείρηση, είσαι εσύ

... Η επιχείρηση, είσαι εσύ Issue 4 LALEVA HRISTINA Manager PETROVA ZHANETA... Η επιχείρηση, είσαι εσύ Είμαι από την Βουλγαρία και έγινα Manager με 150cc σε 4 μήνες χάρη στη νέα και ακόμα πιο γενναιόδωρη πολιτική της Forever. Δεν

Διαβάστε περισσότερα