Δελτίο Πληροφοριών EXCEL ΚΑΦΕ ΣΚΟΝΗ ΚΑΦΕ ΣΚΟΝΗ. Τηλ Fax

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Δελτίο Πληροφοριών EXCEL ΚΑΦΕ ΣΚΟΝΗ ΚΑΦΕ ΣΚΟΝΗ. Τηλ Fax"

Transcript

1 Σελίδα αρ. 1/9 Δελτίο Πληροφοριών ΤΜΗΜΑ 1. Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Κωδικός: Επωνυμία EXCEL 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες χρήσεις Περιγραφή/χρήση Σκόνη για χρωματισμό τσιμεντοκονιαμάτων 1.3. Στοιχεία του προμηθευτή του δελτίου δεδομένων ασφαλείας Εταιρική μορφή Διεύθυνση ΤΕΡΜΑ ΚΑΛΛΙΘΗΡΩΝ ΘΕΣΗ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ Τοποθεσία και κράτος ΚΑΡΔΙΤΣΑ Τ.Κ ΕΛΛΑΔΑ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του αρμοδίου που είναι υπεύθυνος για το δελτίο δεδομένων ασφαλείας. Υπεύθυνος για τη διάθεση στην αγορά: Τηλ Fax Αριθμός τηλεφώνου επείγουσας ανάγκης Για επείγουσες πληροφορίες απευθυνθείτε σε ΤΜΗΜΑ 2. Προσδιορισμός επικινδυνότητας Ταξινόμηση της ουσίας ή του μείγματος. Το προϊόν δεν έχει ταξινόμηση κινδύνου κατά τις διατάξεις του Κανονισμού (CE) 1272/2008 (CLP) (και επόμενες μετατροπές και προσαρμογές) Κανονίσμός 1272/2008 (CLP) και μεταγενέστερες τροποποιήσεις και προσαρμογές. Ταξινόμηση και υπόδειξη κινδύνου: 2.2. Στοιχεία επισήμανσης. Εικονογράμματα κινδύνου: -- Προειδοποιητικές λέξεις: -- Δηλώσεις επικινδυνότητας: -- Δηλώσεις προφυλάξεων:

2 Σελίδα αρ. 2/9 -- Το προιόν δεν απαιτεί σημάνσεις κινδύνου σύμφωνα με τον κανονισμό (CE) 1272/2008 (CLP) και τις μεταγενέστερες τροποποιήσεις και προσαρμογές Άλλοι κίνδυνοι. Με βάση τα διαθέσιμα δεδομένα, το προϊόν δεν εμπεριέχει ουσίες PBT ή vpvb σε ποσοστό μεγαλύτερο από 0,1%. ΤΜΗΜΑ 3. Σύνθεση/πληροφορίες για τα συστατικά Ουσίες. Το προϊόν δεν περιέχει υλικά καταχωρημένα ως επικίνδυνα για την ανθρώπινη υγεία ή το περιβάλλον διατάξεις των εντολών 67/548/CEE και/ή του Κανονισμού (CE) 1272/2008 (CLP) (και επόμενες μετατροπές και προσαρμογές) σε ποσότητες τέτοιες ώστε να απαιτείται η δηλωσή τους Μείγματα. Μη σχετική πληροφορία. ΤΜΗΜΑ 4. Μέτρα πρώτων βοηθειών Περιγραφή των μέτρων πρώτων βοηθειών. Όχι ειδικότερα αναγκαίες. Συστήνεται σε κάθε περίπτωση η τήρηση των κανόνων καλής βιομηχανικής υγιεινής Σημαντικότερα συμπτώματα και επιδράσεις, άμεσες ή μεταγενέστερες. Δεν είναι γνωστά επεισόδια βλαπτικά για την υγεία που να οφείλονται στο προιόν Ένδειξη οιασδήποτε απαιτούμενης άμεσης ιατρικής φροντίδας και ειδικής θεραπείας. ΤΜΗΜΑ 5. Μέτρα για την καταπολέμηση της πυρκαγιάς Πυροσβεστικά μέσα. ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΜΕΣΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ Ο εξοπλισμός πυρόσβεσης θα πρέπει να είναι του τύπου: διοξείδιο του άνθρακα, αφρός, πούδρα και νέφος νερού. ΜΕΣΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Κανένα ιδιαίτερο Ειδικοί κίνδυνοι που προκύπτουν από την ουσία ή το μείγμα.

3 Σελίδα αρ. 3/9 ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΦΩΤΙΑΣ Μην αναπνέετε προϊόντα από την καύση. Το προϊόν είναι εύφλεκτο και όταν ο κονιορτός απελευθερώνεται στον αέρα σε συγκεκριμένα ποσά συγκέντρωσης και παρουσία πηγής ανάφλεξης, μπορεί να δημιουργήσει εκρηκτικό μίγμα. Μπορεί να προκληθεί πυρκαγιά ή μπορεί να χειροτερέψει με τη διαρροή στερεού προϊόντος από το δοχείο, σε έκθεση υψηλών θερμοκρασιών ή σε επαφή με πηγές ανάφλεξης Συστάσεις για τους πυροσβέστες. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Χρησιμοποιείστε πίεση νερού για να ψύξετε τα δοχεία και να εμποδίσετε την αποσύνθεση και την δημιουργία ουσιών πιθανόν επικίνδυνων για την υγεία. Φοράτε πάντα πλήρη αντιπυρικό εξοπλισμό. Συλλέξτε το νερό της πυρόσβεσης για να μη χυθεί στο αποχετευτικό σύστημα. Απορρίψτε το μολυσμένο νερό από την πυρόσβεση και τα υπολείμματα από τη φωτιά σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς. ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Κανονικός ιματισμός για την πυρόσβεση, όπως μια αναπνευστική συσκευή πεπιεσμένου αέρα ανοικτού κυκλώματος (EN 137), πυρασφαλής στολή (EN469), πυρασφαλή γάντια (EN 659) και μπότες για Πυροσβέστες (HO A29 ή A30). ΤΜΗΜΑ 6. Μέτρα για την αντιμετώπιση τυχαίας έκλυσης Προσωπικές προφυλάξεις, προστατευτικός εξοπλισμός και διαδικασίες έκτακτης ανάγκης. Χρησιμοποιήστε αναπνευστική συσκευή αν απελευθερωθούν αναθυμιάσεις ή πούδρα στον αέρα. Αυτές οι υποδείξεις είναι έγκυρες είτε για τους υπεύθυνους επεξεργασίας είτε για τις παρεμβάσεις έκτακτης ανάγκης Περιβαλλοντικές προφυλάξεις. Το προϊόν να μην χύνεται στους υπονόμους, σε επίγεια και υπόγεια ύδατα Μέθοδοι και υλικά για περιορισμό και καθαρισμό. Περιορίστε χρησιμοποιώντας χώμα ή αδρανή υλικά. Συλλέξτε όσο περισσότερο υλικό γίνεται και εξουδετερώστε το υπόλοιπο με πίεση νερού. Ακατάλληλα υλικά πρέπει να απορρίπτονται όπως προβλέπεται παρακάτω στο σημείο Παραπομπή σε άλλα τμήματα. Ενδεχόμενες πληροφορίες που αφορούν τα μέσα ατομικής προστασίας και την αποικοδόμηση αναγράφονται στους τομείς 8 και 13. ΤΜΗΜΑ 7. Χειρισμός και αποθήκευση Προφυλάξεις για ασφαλή χειρισμό. Χειριστείτε το προϊόν αφού συμβουλευτείτε όλα τα μέρη αυτής της κάρτας ασφαλείας. Αποφύγετε την διάχυση του προϊόντος στο περιβάλλον. Μην τρώτε, μην πίνετε και μην καπνίζετε κατά την διάρκεια της χρήσης της μηχανής.

4 Σελίδα αρ. 4/ Συνθήκες για την ασφαλή φύλαξη, συμπεριλαμβανομένων τυχόν ασυμβίβαστων. Διατηρήστε το προϊόν σε δοχεία που φέρουν ευκρινείς ετικέτες. Διατηρήστε τα δοχεία μακριά από ενδεχομένως ασύμβατα υλικά, επιβεβαιώνοντας την παράγραφο Ειδική τελική χρήση ή χρήσεις. ΤΜΗΜΑ 8. Έλεγχος της έκθεσης/ατομική προστασία Παράμετροι ελέγχου. Προτείνεται να λάβετε υπόψη σας την διαδικασία αξιολόγησης του κινδύνου οριακών τιμών επαγγελματικής έκθεσης προβλεπόμενης από την ACGIH για τους αδρανείς κονιορτούς μη διαφορετικής ταξινόμησης (PNOC αναπνεύσιμο τμήμα: 3 mg/mc, PNOC εισπνεύσιμο τμήμα: 10 mg/mc). Σε περίπτωση υπέρβασης αυτών των ορίων προτείνεται η χρήση ενός φίλτρου τύπου P του οποίου η κλάση (1, 2 ή 3) θα πρέπει να επιλέγεται με βάση το αποτέλεσμα της αξιολόγησης κινδύνου Έλεγχοι έκθεσης. Τήρηση των μέτρων ασφαλείας που χρησιμοποιούνται κατά την διακίνηση χημικών ουσιών. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΧΕΡΙΩΝ Δεν χρειάζεται. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ Δεν χρειάζεται. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΑΤΙΩΝ Δεν χρειάζεται. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟΥ Συνίσταται η χρήση μιας μάσκας προσώπου με φίλτρο τύπου P (αναφ. κανονισμός EN 149), του οποίου η κλάση (1, 2 ή 3) και η πραγματική ανάγκη, θα πρέπει να καθορίζονται από το αποτέλεσμα της εκτίμησης των κινδύνων. ΈΛΕΓΧΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΉΣ ΈΚΘΕΣΗΣ. Οι εκπομπές των παραγωγικών διαδικασιών, συμπεριλαμβανομένων των συσκευών αερισμού θα πρέπει να ελέγχονται με σκοπό την τήρηση των κανονισμών επί των θεμάτων προστασίας του περιβάλλοντος. ΤΜΗΜΑ 9. Φυσικές και χημικές ιδιότητες Στοιχεία για τις βασικές φυσικές και χημικές ιδιότητες. Φυσική κατάσταση στερεό σκόνη Χρώμα καφέ Οσμή άοσμο Όριο οσμής. ph. 5-8 Σημείο τήξεως / σημείο πήξεως. > 1000 C. Αρχικό σημείο ζέσης. Περιοχή ζέσεως. Σημείο ανάφλεξης. Ταχύτητα εξάτμισης

5 Σελίδα αρ. 5/9 Αναφλεξιμότητα (στερεό, αέριο) Χαμηλότερη αναφλεξιμότητα. Ανώτερη αναφλεξιμότητα. Χαμηλότερη όρια εκρηκτικότητας. Ανώτερη όρια εκρηκτικότητας. Πίεση ατμών. Πυκνότητα ατμών Σχετική πυκνότητα. Διαλυτότητα Συντελεστής κατανομής: n-οκτανόλη/νερό Θερμοκρασία αυτοανάφλεξης. Θερμοκρασία αποσύνθεσης. Ιξώδες Εκρηκτικές ιδιότητες Οξειδωτικές ιδιότητες 4,700 Kg/l 9.2. Άλλες πληροφορίες. ΤΜΗΜΑ 10. Σταθερότητα και δραστικότητα Δραστικότητα. Δεν υπάρχουν ιδαίτεροι κίνδυνοι αντίδρασης με άλλες ουσίες στις κανονικές συνθήκες χρήσης και αποθήκευσης Χημική σταθερότητα. Το προιόν είναι σταθερό στις κανονικές συνθήκες χρήσης και αποθήκευσης Πιθανότητα επικίνδυνων αντιδράσεων. Σε κανονικές καταστάσεις χρήσης και αποθήκευσης δεν προβλέπονται επικίνδυνες αντιδράσεις Συνθήκες προς αποφυγήν. Καμία ιδιαίτερη. Πραγματοποιήστ ετις συνήθεις προφυλλάξεις έναντι των χημικών προϊόντων Μη συμβατά υλικά Επικίνδυνα προϊόντα αποσύνθεσης.

6 Σελίδα αρ. 6/9 ΤΜΗΜΑ 11. Τοξικολογικές πληροφορίες. Δεν είναι γνωστά επεισόδια που προκαλούνται βλάβες στην υγεία οφειλόμενες στην έκθεση του προιόντος. Σε κάθε περίπτωση συστήνεται να ενεργείτε σύμφωνα με τους κανόνες της καλής βιομηχανικής υγιεινής Πληροφορίες για τις τοξικολογικές επιπτώσεις. ΤΜΗΜΑ 12. Οικολογικές πληροφορίες. Χρησιμοποιείτε σύμφωνα με τις καλές πρακτικές εργασίας αποφεύγοντας να ρίπτετε το προιόν στο περιβάλλον. Ειδοποιήστε τις αρμόδιες αρχές αν το προιόν φτάσει σε υδάτινα ρεύματα ή αποχετεύσεις ή αν εμόλυνε το έδαφος ή τη βλάστηση Τοξικότητα Ανθεκτικότητα και ικανότητα αποικοδόμησης Δυνατότητα βιοσυσσώρευσης Κινητικότητα στο έδαφος Αποτελέσματα της αξιολόγησης ΑΒΤ και αααβ. Με βάση τα διαθέσιμα δεδομένα, το προϊόν δεν εμπεριέχει ουσίες PBT ή vpvb σε ποσοστό μεγαλύτερο από 0,1% Άλλες αρνητικές επιπτώσεις. ΤΜΗΜΑ 13. Στοιχεία σχετικά με την απόρριψη Μέθοδοι διαχείρισης αποβλήτων. Επαναχρησιμοποιήστε όταν είναι δυνατόν. Υπόλοιπα καθαρού προϊόντος πρέπει να θεωρούνται μη επικίνδυνα απόβλητα. Η απόρριψη θα πρέπει να γίνεται από εγκεκριμένο φορέα διαχείρισης αποβλήτων, σύμφωνα με τους εθνικούς και τοπικούς κανονισμούς. Αποφύγετε απολύτως να ρίπτετε το προιόν στο έδαφος, σε αποχετεύσεις ή σε ρυάκια.

7 Σελίδα αρ. 7/9 Τα στερεά υπόλοιπα ίσως να είναι κατάλληλα για απόρριψη σε εγκεκριμένο χώρο. ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ Ακατάλληλες συσκευασίες θα πρέπει να ανακτώνται ή να απορρίπτονται σύμφωνα με το εθνικούς κανόνες διαχείρισης αποβλήτων. ΤΜΗΜΑ 14. Πληροφορίες σχετικά με τη μεταφορά Αριθμός ΟΗΕ Οικεία ονομασία αποστολής ΟΗΕ Τάξη/τάξεις κινδύνου κατά τη μεταφορά Ομάδα συσκευασίας Περιβαλλοντικοί κίνδυνοι Ειδικές προφυλάξεις για τον χρήστη Χύδην μεταφορά σύμφωνα με το παράρτημα II της σύμβασης MARPOL 73/78 και του κώδικα IBC. Μη σχετική πληροφορία. ΤΜΗΜΑ 15. Στοιχεία σχετικά με τη νομοθεσία.

8 Σελίδα αρ. 8/ Κανονισμοί/νομοθεσία σχετικά με την ασφάλεια, την υγεία και το περιβάλλον για την ουσία ή το μείγμα. Κατηγορία Seveso. Περιορισμοί σχετικοί μ ετο προϊόν ή άλλες ουσίες που εμπεριέχονται σύμφων αμ ετο Συνημμένο XVII του Κανονισμού (ΕΚ) 1907/2006. Ουσίες που υπόκεινται στην Candidate List (AΡ. 59 REACH). Ουσίες που υπόκεινται σε εξουσιοδότηση (Συνημμένο XIV REACH). Ουσίες που υπόκεινται στην υποχρέωση γνωστοποίησης εξαγωγής Διατ. (CE) 649/2012: Ουσίες που υπόκεινται στην Σύμβαση του Ρότερνταμ: Ουσίες που υπόκεινται στην Σύμβαση της Στοκχόλμης: Υγιεινομικοί έλεγχοι Αξιολόγηση χημικής ασφάλειας. Δεν αξιολογήθηκε μια αξιολόγηση χημικής ασφαλείας για το μείγμα και τις ουσίες που εμπεριέχονται. ΤΜΗΜΑ 16. Άλλες πληροφορίες. ΥΠΟΜΝΗΜΑ: - ADR: Ευρωπαϊκός κανονισμός για την οδική μεταφορά των επικίνδυνων εμπορευμάτων - CAS NUMBER: Αριθμός του Chemical Abstract Service - CE50: Συγκέντρωση που χορηγεί αποτέλεσμα στο 50% του υποκείμενου πληθυσμού στο test - CE NUMBER: Αναγνωριστικός αριθμός σε ESIS (Ευρωπαϊκό αρχείο των υπαρχόντων ουσιών) - CLP: Κανονισμός CE 1272/ DNEL: Παραγόμενο επίπεδο χωρίς αποτέλεσμα - EmS: Δελτίο Έκτακτης ανάγκης - GHS: Γενικό εναρμονισμένο σύστημα για την ταξινόμηση και ετικετοποίηση των χημικών προϊόντων - IATA DGR: Κανονισμός για την μεταφορά επικίνδυνων προϊόντων της Διεθνούς ένωσης εναέριας μεταφοράς - IC50: Συγκέντρωση ακινητοποίησης του 50% του υποκείμενου στο τεστ πληθυσμού - IMDG: Διεθνής θαλάσσιος κωδικός για την μεταφορά των επικίνδυνων εμπορευμάτων - IMO: International Maritime Organization[Διεθνής Θαλάσσια Οργάνωση] - INDEX NUMBER: Αναγνωριστικός αριθμός του Συνημμένου VI του CLP - LC50: Θανατηφόρα συγκέντρωση 50% - LD50: Θανατηφόρα δόση 50% - OEL: Επίπεδο της έκθεσης κινητικότητας

9 Σελίδα αρ. 9/9 - PBT: Συνεχής, βιοσυσσωρευτικός και τοξικός σύμφωνα με το REACH - PEC: Προβλεπόμενη περιβαλλοντική συγκέντρωση - PEL: Προβλεπόμενο επίπεδο έκθεσης - PNEC: Προβλεπόμενη συγκέντρωση χωρίς επιπτώσεις - REACH: Κανονισμός CE 1907/ RID: Κανονισμός για την διεθνή μεταφορά επικίνδυνων εμπορευμάτων στο τρένο - TLV: Οριακή τιμή κατωφλίου - ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΟΡΙΟΥ TLV: Συγκέντρωση που δεν θα πρέπει να υπερβαίνεται οποιαδήποτε στιγμή κατά την εργασιακή έκθεση. - TWA STEL: Όριο σύντομης έκθεσης - TWA: Μέση οριακή έκθεση - VOC: Πτητική οργανική ένωση - vpvb: Εξακολουθητικό και βιοσυσσωρευτικό σύμφωνα με το REACH - WGK: Wassergefährdungsklassen (Deutschland). ΓΕΝΙΚή BIBΛIOΓΡΑΦIΑ: 1. Οδηγία 1999/45/ΕΚ και μεταγενέστερες τροποποιήσεις 2. Οδηγία 67/548/ΕΟΚ και μεταγενέστερες τροποποιήσεις και προσαρμογές 3. Κανονίσμός (ΕE) 1907/2006 (REACH) 4. Κανονίσμός (ΕE) 1272/2008 (CLP) 5. Κανονίσμός (ΕE) 790/2009 (I Atp. CLP) 6. Κανονίσμός (ΕE) 453/ Κανονίσμός (ΕE) 286/2011 (II Atp. CLP) 8. Κανονίσμός (ΕE) 618/2011 (III Atp. CLP) 9. Κανονίσμός (ΕE) 487/2013 (IV Atp. CLP) 10. Κανονίσμός (ΕE) 944/2013 (V Atp. CLP) 11. Κανονίσμός (ΕE) 605/2014 (VI Atp. CLP) - The Merck Index. - 10th Edition - Handling Chemical Safety - Niosh - Registry of Toxic Effects of Chemical Substances - INRS - Fiche Toxicologique (toxicological sheet) - Patty - Industrial Hygiene and Toxicology - N.I. Sax - Dangerous properties of Industrial Materials-7, 1989 Edition - Ιστοσελίδα Web Agenzia ECHA Σημείωση για το χρήστη: οι πληροφορίες που περιέχονται στην καρτέλα αυτή βασίζονται στις γνώσεις που μας ήταν διαθέσιμες κατά την ημερομηνία της τελευταίας έκδοσης. Ο χρήστης πρέπει να βεβαιωθεί για την καταλληλότητα και πληρότητα των πληροφοριών σε σχέση με τη συσγκεκριμένη χρήση του προιόντος. Το έγγραφο αυτό δεν πρέπει να θεωρηθεί ως εγγύηση καμιάς ιδιότητας συγκεκριμένης του προιόντος. Επειδή η χρήση του προιόντος δεν γίνεται υπό τον άμεσο έλεγχό μας, ο χρήστης υποχρεούται να εφαρμόζει με προσωπική του ευθύνη τους νόμους και τις διατάξεις που ισχύουν σε ζητήματα υγιεινής και ασφάλειας. Αποποιούμαστε κάθε ευθύνης για ανορθόδοξες χρήσεις. Χορηγήστε κατάλληλη εκπαίδευση στο αρμόδιο προσωπικό χειρισμού χημικών προϊόντων.

Δελτίο Πληροφοριών. ΕΛΛΑΔΑ Τηλ Fax

Δελτίο Πληροφοριών. ΕΛΛΑΔΑ Τηλ Fax Δελτίο Πληροφοριών ΤΜΗΜΑ 1. Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Κωδικός: Επωνυμία f.κariki ΧΑΡΤΙΑ ΘΕΡΜΟΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΧΑΡΤΙΑ ΘΕΡΜΟΜΕΤΑΦΟΡΑΣ 1.2. Συναφείς

Διαβάστε περισσότερα

DOMO ENGINEERING PLASTICS GMBH DOMAMID 6B NC. Δελτίο Πληροφοριών

DOMO ENGINEERING PLASTICS GMBH DOMAMID 6B NC. Δελτίο Πληροφοριών Σελίδα αρ. 1 / 6 Δελτίο Πληροφοριών ΤΜΗΜΑ 1. Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Κωδικός: 49043740 Επωνυμία 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

FARMICOL SPA BLACK ROAD. Δελτίο Πληροφοριών BLACK ROAD. Προστατευτικό για λάστιχα αυτοκινήτων και των λιποπαγίδων Solaro (Mi) Italia

FARMICOL SPA BLACK ROAD. Δελτίο Πληροφοριών BLACK ROAD. Προστατευτικό για λάστιχα αυτοκινήτων και των λιποπαγίδων Solaro (Mi) Italia Σελίδα αρ. 1/8 Δελτίο Πληροφοριών ΤΜΗΜΑ 1. Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Επωνυμία 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας EXCEL AE ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Συμμορφώνεται με τον Κανονισμό (ΕΚ) υπ αριθ. 1907/2006 (REACH), Παράρτημα II, όπως τροποποιήθηκε από τον Κανονισμό (EU) υπ αρ. 453/2010 Αναθεώρηση αρ.2 ANTIFREEZE Ημερομ.

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας 1. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΥΣΙΑΣ/ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 1.1 Στοιχεία της ουσίας ή του παρασκευάσματος: UCARE Γυαλιστικό Ελαστικών Red / Green Shine Κωδ. 00-01-921 & 00-01-923& 00-01-979 1.2 Χρήση

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας EXCEL AE ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Συμμορφώνεται με τον Κανονισμό (ΕΚ) υπ αριθ. 1907/2006 (REACH), Παράρτημα II, όπως τροποποιήθηκε από τον Κανονισμό (EU) υπ αρ. 453/2010 Αναθεώρηση αρ.2 ULTRA SHIELD

Διαβάστε περισσότερα

DOMAMID 6B30 GY77470

DOMAMID 6B30 GY77470 Σελίδα αρ. 1 / 7 Δελτίο Πληροφοριών ΤΜΗΜΑ 1. Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Κωδικός: 10030107 Επωνυμία 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

/2008 (CLP)

/2008 (CLP) Σελίδα αρ. 1/8 Δελτίο Πληροφοριών ΤΜΗΜΑ 1. Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Επωνυμία 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Πληροφοριών. Τηλ Fax

Δελτίο Πληροφοριών. Τηλ Fax Σελίδα αρ. 1/9 Δελτίο Πληροφοριών ΤΜΗΜΑ 1. Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Κωδικός: EXCEL Επωνυμία Αριθμός CE 215-277-5 Αριθμός CAS 1317-61-9

Διαβάστε περισσότερα

DOMO ENGINEERING PLASTICS GMBH DOMAMID 6G BK. Δελτίο Πληροφοριών

DOMO ENGINEERING PLASTICS GMBH DOMAMID 6G BK. Δελτίο Πληροφοριών Σελίδα αρ. 1 / 7 Δελτίο Πληροφοριών ΤΜΗΜΑ 1. Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Κωδικός: 49053379 Επωνυμία 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

FILA INDUSTRIA CHIMICA S.P.A. FILA PRW 200. Δελτίο Πληροφοριών. Αναγνωρισμένες Χρήσεις Βιομηχανικές Επαγγελματικές Καταναλωτικές Xήσεις -

FILA INDUSTRIA CHIMICA S.P.A. FILA PRW 200. Δελτίο Πληροφοριών. Αναγνωρισμένες Χρήσεις Βιομηχανικές Επαγγελματικές Καταναλωτικές Xήσεις - Σελίδα αρ. 1/9 Δελτίο Πληροφοριών ΤΜΗΜΑ 1. Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Επωνυμία 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του

Διαβάστε περισσότερα

ER LAC G.D. KOUTLIS S.A SMART PLAST ECO

ER LAC G.D. KOUTLIS S.A SMART PLAST ECO Σελίδα αρ. 23 45 1 / 05 Καρτέλα ασφάλειας 3.2. 10.6. VOC Μείγματα. Επικίνδυνα (Οδηγία 2004/42/CE) προϊόντα : αποσύνθεσης. 8. Εσωτερικής Έλεγχος Με θερμική της χρήσης αποσύνθεση έκθεσης/ατομική µατ για

Διαβάστε περισσότερα

DGK-PELLACHROM A FERM H2O

DGK-PELLACHROM A FERM H2O DGK-PLACHROM ΤΜΗΜΑ 10. 14. 16. Άλλες Σταθερότητα Πληροφορίες πληροφορίες. και σχετικά δραστικότητα. µε... / τη >> µεταφορά.... / >>... / >> ελτίο εδοµένων Ασφαλείας 14.5. 10.4. - PEC: Περιβαλλοντικοί Συνθήκες

Διαβάστε περισσότερα

FARMICOL SPA GF506. Δελτίο Πληροφοριών. ΤΜΗΜΑ 1. Αναγνωριστικός κωδικός ουσίας/μείγματος και εταιρείας/επιχείρησης Solaro (Mi) Italia

FARMICOL SPA GF506. Δελτίο Πληροφοριών. ΤΜΗΜΑ 1. Αναγνωριστικός κωδικός ουσίας/μείγματος και εταιρείας/επιχείρησης Solaro (Mi) Italia Σελίδα αρ. 1/10 Δελτίο Πληροφοριών ΤΜΗΜΑ 1. Αναγνωριστικός κωδικός ουσίας/μείγματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Επωνυμία 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο Πληροφοριών DT00673 THIXO AGENT FOR CONDENSATION Zhermack S.p.a Badia Polesine (RO) Italy Τηλ Fax.

ελτίο Πληροφοριών DT00673 THIXO AGENT FOR CONDENSATION Zhermack S.p.a Badia Polesine (RO) Italy Τηλ Fax. Σελίδα αρ. 1/9 ελτίο Πληροφοριών ΤΜΗΜΑ 1. Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης. 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος. Κωδικός: Επωνυµία. 1.2. Συναφείς προσδιοριζόµενες χρήσεις της

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Σελίδα αρ. 1/10 Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας ΤΜΗΜΑ 1. Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Κωδικός: Επωνυμία EXCEL ΚΡΥΣΤΑΛΙΖΕ 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες

Διαβάστε περισσότερα

BIO-OPTICA MILANO SPA Orange G (C.I )

BIO-OPTICA MILANO SPA Orange G (C.I ) Δελτίο Πληροφοριών Σελίδα αρ. 1 / 8 ΤΜΗΜΑ 1. Αναγνωριστικός κωδικός ουσίας/μείγματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Κωδικός: 34-P109/100 Επωνυμία Αριθμός CE 217-705-6 Αριθμός

Διαβάστε περισσότερα

BIO-OPTICA MILANO SPA Killik

BIO-OPTICA MILANO SPA Killik Σελίδα αρ. 1 / 8 Δελτίο Πληροφοριών ΤΜΗΜΑ 1. Αναγνωριστικός κωδικός ουσίας/μείγματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Κωδικός: 05-9801 Επωνυμία 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες

Διαβάστε περισσότερα

BIO-OPTICA MILANO SPA Bio Marking Dye - Red

BIO-OPTICA MILANO SPA Bio Marking Dye - Red Σελίδα αρ. 1 / 7 Δελτίο Πληροφοριών ΤΜΗΜΑ 1. Αναγνωριστικός κωδικός ουσίας/μείγματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Κωδικός: 05-019-030 Επωνυμία 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες

Διαβάστε περισσότερα

BIO-OPTICA MILANO SPA Bio Marking Dye - Blue

BIO-OPTICA MILANO SPA Bio Marking Dye - Blue Δελτίο Πληροφοριών Σελίδα αρ. 1 / 8 ΤΜΗΜΑ 1. Αναγνωριστικός κωδικός ουσίας/μείγματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Κωδικός: 05-014-030 Επωνυμία 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες

Διαβάστε περισσότερα

BIO-OPTICA MILANO SPA PBS 10x Solution

BIO-OPTICA MILANO SPA PBS 10x Solution Δελτίο Πληροφοριών Σελίδα αρ. 1 / 8 ΤΜΗΜΑ 1. Αναγνωριστικός κωδικός ουσίας/μείγματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Κωδικός: 15-M107 Επωνυμία 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες

Διαβάστε περισσότερα

BIO-OPTICA MILANO SPA Myoadenylate deaminase Reagent A

BIO-OPTICA MILANO SPA Myoadenylate deaminase Reagent A Myoadenylate deaminase Reagent A Δελτίο Πληροφοριών Σελίδα αρ. 1 / 8 ΤΜΗΜΑ 1. Αναγνωριστικός κωδικός ουσίας/μείγματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Κωδικός: Επωνυμία 30-30116LY.A

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Σελίδα αρ. 1/10 Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας ΤΜΗΜΑ 1. Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Κωδικός: SUPERLUX Επωνυμία 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες

Διαβάστε περισσότερα

BIO-OPTICA MILANO SPA Bio Marking Dye - Black

BIO-OPTICA MILANO SPA Bio Marking Dye - Black Δελτίο Πληροφοριών Σελίδα αρ. 1 / 8 ΤΜΗΜΑ 1. Αναγνωριστικός κωδικός ουσίας/μείγματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Κωδικός: 05-015-030 Επωνυμία 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες

Διαβάστε περισσότερα

FILA INDUSTRIA CHIMICA S.P.A. FILAWET ECO. ελτίο Πληροφοριών FILAWET ECO. Αναγνωρισµένες Χρήσεις Βιοµηχανικές Επαγγελµατικές Καταναλωτικές Xήσεις

FILA INDUSTRIA CHIMICA S.P.A. FILAWET ECO. ελτίο Πληροφοριών FILAWET ECO. Αναγνωρισµένες Χρήσεις Βιοµηχανικές Επαγγελµατικές Καταναλωτικές Xήσεις Σελίδα αρ. 1/10 ελτίο Πληροφοριών ΤΜΗΜΑ 1. Αναγνωριστικός κωδικός ουσίας/µείγµατος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Επωνυµία 1.2. Συναφείς προσδιοριζόµενες χρήσεις της ουσίας

Διαβάστε περισσότερα

FLAVOURART SRL FA RY4

FLAVOURART SRL FA RY4 Σελίδα αρ. 1 / 7 Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας ΤΜΗΜΑ 1. Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Κωδικός: Επωνυμία FA0608 RY4 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες

Διαβάστε περισσότερα

BIO-OPTICA MILANO SPA Sulfuric acid 0.5% solution

BIO-OPTICA MILANO SPA Sulfuric acid 0.5% solution Δελτίο Πληροφοριών Σελίδα αρ. 1 / 8 ΤΜΗΜΑ 1. Αναγνωριστικός κωδικός ουσίας/μείγματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Κωδικός: 05-B05007 Επωνυμία Αριθμός INDEX 016-020-00-8

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Σελίδα αρ. 1/10 Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας ΤΜΗΜΑ 1. Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Κωδικός: EXCEL Επωνυμία Αριθμός CE 257-098-5 Αριθμός

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Σελίδα αρ. 1/10 Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας ΤΜΗΜΑ 1. Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Κωδικός: EXCEL Επωνυμία Αριθμός CE 215-275-4 Αριθμός

Διαβάστε περισσότερα

FILA INDUSTRIA CHIMICA S.P.A. ΦΙΛΑ Ω 68. Καρτέλα ασφάλειας. Oleorepellente per cotto e pietra naturale. sds@filachim.com

FILA INDUSTRIA CHIMICA S.P.A. ΦΙΛΑ Ω 68. Καρτέλα ασφάλειας. Oleorepellente per cotto e pietra naturale. sds@filachim.com Σελίδα αρ. 1 / 5 Καρτέλα ασφάλειας 1. Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Επωνυµία 1.2. Συναφείς προσδιοριζόµενες χρήσεις της ουσίας ή του µείγµατος

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Σελίδα αρ. 1/10 Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας ΤΜΗΜΑ 1. Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Κωδικός: EXCEL Επωνυμία Αριθμός CE 257-098-5 Αριθμός

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Σελίδα αρ. 1/9 Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας ΤΜΗΜΑ 1. Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Κωδικός: Επωνυμία NanoPhos54 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες

Διαβάστε περισσότερα

BIO-OPTICA MILANO SPA Bio Marking Dye - Blue

BIO-OPTICA MILANO SPA Bio Marking Dye - Blue Bio Marking Dye - Blue Δελτίο Πληροφοριών Ημερομ. Αναθ. 30/11/2017 Σελίδα αρ. 1 / 8 ΤΜΗΜΑ 1. Αναγνωριστικός κωδικός ουσίας/μείγματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Κωδικός:

Διαβάστε περισσότερα

BIO-OPTICA MILANO SPA Paraffin Bio Plast

BIO-OPTICA MILANO SPA Paraffin Bio Plast Δελτίο Πληροφοριών Σελίδα αρ. 1 / 8 ΤΜΗΜΑ 1. Αναγνωριστικός κωδικός ουσίας/μείγματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Κωδικός: 65-30006S Επωνυμία Αριθμός INDEX / Αριθμός

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Σελίδα αρ. 1/10 Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας ΤΜΗΜΑ 1. Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Κωδικός: Επωνυμία EXCEL ΤΣΙΓΚΟΣ 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες

Διαβάστε περισσότερα

BIO-OPTICA MILANO SPA Nitro Blue Tetrazolium Reagent A

BIO-OPTICA MILANO SPA Nitro Blue Tetrazolium Reagent A Nitro Blue Tetrazolium Reagent A Δελτίο Πληροφοριών Σελίδα αρ. 1 / 8 ΤΜΗΜΑ 1. Αναγνωριστικός κωδικός ουσίας/μείγματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Κωδικός: Επωνυμία 04-253031.A

Διαβάστε περισσότερα

DGK-PELLACHROM A DECONYL ECO-32 BASE03. ελτίο εδοµένων Ασφαλείας DECONYL ECO-32 BASE03 WATER BASED ECO WALL PAINT.

DGK-PELLACHROM A DECONYL ECO-32 BASE03. ελτίο εδοµένων Ασφαλείας DECONYL ECO-32 BASE03 WATER BASED ECO WALL PAINT. ΤΜΗΜΑ 7. Χειρισµός αποθήκευση.... / >> 7.3. Ειδική τελική χρήση ή χρήσεις. DGK-PLACHROM ελτίο εδοµένων Ασφαλείας ΤΜΗΜΑ 10. 14. 16. Μέτρα Άλλες Σταθερότητα Πληροφορίες πρώτων πληροφορίες. σχετικά βοηθειών.

Διαβάστε περισσότερα

BIO-OPTICA MILANO SPA Amylase

BIO-OPTICA MILANO SPA Amylase Σελίδα αρ. 1 / 8 Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Σύμφωνα με το Παράρτημα ΙΙ του REACH - Κανονίσμός 2015/830 ΤΜΗΜΑ 1. Αναγνωριστικός κωδικός ουσίας/μείγματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός

Διαβάστε περισσότερα

BIO-OPTICA MILANO SPA ATPase Reagent A

BIO-OPTICA MILANO SPA ATPase Reagent A ATPase Reagent A Δελτίο Πληροφοριών Αναθεώρηση αρ.5 Σελίδα αρ. 1 / 8 ΤΜΗΜΑ 1. Αναγνωριστικός κωδικός ουσίας/μείγματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Κωδικός: Επωνυμία 30-30125LY.A

Διαβάστε περισσότερα

BIO-OPTICA MILANO SPA NADH diaforase Reagent A

BIO-OPTICA MILANO SPA NADH diaforase Reagent A NADH diaforase Reagent A Σελίδα αρ. 1 / 8 Αντικαθιστά την αναθεώρηση:4 (Ημερομ. Αναθ. 12/10/2017) Δελτίο Πληροφοριών ΤΜΗΜΑ 1. Αναγνωριστικός κωδικός ουσίας/μείγματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός

Διαβάστε περισσότερα

BIO-OPTICA MILANO SPA Diastase

BIO-OPTICA MILANO SPA Diastase Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Σελίδα αρ. 1 / 8 ΤΜΗΜΑ 1. Αναγνωριστικός κωδικός ουσίας/μείγματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Κωδικός: 04-140805 Επωνυμία 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες

Διαβάστε περισσότερα

BIO-OPTICA MILANO SPA Picric acid 1.2% aqueous solution

BIO-OPTICA MILANO SPA Picric acid 1.2% aqueous solution Δελτίο Πληροφοριών Σελίδα αρ. 1 / 8 ΤΜΗΜΑ 1. Αναγνωριστικός κωδικός ουσίας/μείγματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Κωδικός: 05-M05027 Επωνυμία Αριθμός INDEX 609-009-00-X

Διαβάστε περισσότερα

BIO-OPTICA MILANO SPA Periodic acid 1% solution

BIO-OPTICA MILANO SPA Periodic acid 1% solution Δελτίο Πληροφοριών Σελίδα αρ. 1 / 8 ΤΜΗΜΑ 1. Αναγνωριστικός κωδικός ουσίας/μείγματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Κωδικός: 05-05030/L Επωνυμία Αριθμός CE 233-937-0 Αριθμός

Διαβάστε περισσότερα

BIO-OPTICA MILANO SPA Eosin Y 1% aqueous solution

BIO-OPTICA MILANO SPA Eosin Y 1% aqueous solution Σελίδα αρ. 1 / 8 Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Σύμφωνα με το Παράρτημα ΙΙ του REACH - Κανονίσμός 2015/830 ΤΜΗΜΑ 1. Αναγνωριστικός κωδικός ουσίας/μείγματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός

Διαβάστε περισσότερα

BIO-OPTICA MILANO SPA TBS 10x Solution

BIO-OPTICA MILANO SPA TBS 10x Solution Σελίδα αρ. 1 / 8 Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Σύμφωνα με το Παράρτημα ΙΙ του REACH - Κανονίσμός 2015/830 ΤΜΗΜΑ 1. Αναγνωριστικός κωδικός ουσίας/μείγματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός

Διαβάστε περισσότερα

DGK-PELLACHROM A INCOVER WHITE N.00. ελτίο εδοµένων Ασφαλείας

DGK-PELLACHROM A INCOVER WHITE N.00. ελτίο εδοµένων Ασφαλείας DGKPLACHROM A010000 INCOVER WHITE N.00 ΤΜΗΜΑ 7. 15. Χειρισµός Στοιχεία σχετικά και αποθήκευση. µε τη νοµοθεσία.... / >>... / >> ελτίο εδοµένων Ασφαλείας 7.3. VOC Ειδική προιόντος τελική χρήση : ή χρήσεις.

Διαβάστε περισσότερα

BIO-OPTICA MILANO SPA Cytocrome C Oxidase Reagent A

BIO-OPTICA MILANO SPA Cytocrome C Oxidase Reagent A Ημερομ. Αναθ. 01/04/2019 Τυπώθηκε στις 10/05/2019 Σελίδα αρ. 1 / 8 Αντικαθιστά την αναθεώρηση:4 (Ημερομ. Αναθ. 12/10/2017) Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Σύμφωνα με το Παράρτημα ΙΙ του REACH - Κανονίσμός 2015/830

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Σελίδα αρ. 1/11 Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας ΤΜΗΜΑ 1. Αναγνωριστικός κωδικός ουσίας/μείγματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Επωνυμία - 402410-402411 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες

Διαβάστε περισσότερα

BIO-OPTICA MILANO SPA Fixative for acid phosphatase

BIO-OPTICA MILANO SPA Fixative for acid phosphatase Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Σελίδα αρ. 1 / 7 ΤΜΗΜΑ 1. Αναγνωριστικός κωδικός ουσίας/μείγματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Κωδικός: 30-30120 Επωνυμία 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες

Διαβάστε περισσότερα

BIO-OPTICA MILANO SPA Eosin Y 1% aqueous solution

BIO-OPTICA MILANO SPA Eosin Y 1% aqueous solution Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Σελίδα αρ. 1 / 8 ΤΜΗΜΑ 1. Αναγνωριστικός κωδικός ουσίας/μείγματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Κωδικός: 05-10002E Επωνυμία Αριθμός INDEX /

Διαβάστε περισσότερα

εδοµένων Ασφαλείας : του δελτίου δεδοµένων ασφαλείας

εδοµένων Ασφαλείας : του δελτίου δεδοµένων ασφαλείας ΤΜΗΜΑ 3. 9. 15. 16. Σύνθεση/πληροφορίες Φυσικές Άλλες Στοιχεία πληροφορίες. και σχετικά χηµικές µε ιδιότητες. για... νοµοθεσία. / >> τα συστατικά..../ >>.../ >>.../ >> ελτίο εδοµένων Ασφαλείας Σελίδα αρ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Σελίδα 1 από 6 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος FINOWAX PLUS Κερί βύθισης 20565 Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Σελίδα αρ. 1/10 Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας ΤΜΗΜΑ 1. Αναγνωριστικός κωδικός ουσίας/μείγματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Κωδικός: 500502 Επωνυμία 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες

Διαβάστε περισσότερα

BIO-OPTICA MILANO SPA Eosin Y 1% aqueous solution

BIO-OPTICA MILANO SPA Eosin Y 1% aqueous solution Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Σελίδα αρ. 1 / 8 ΤΜΗΜΑ 1. Αναγνωριστικός κωδικός ουσίας/μείγματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Κωδικός: 05-M10002 Επωνυμία Αριθμός INDEX /

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Σελίδα 1 από 5 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες

Διαβάστε περισσότερα

VITEX - HERMES YANNIDIS BROS S.A. SILACRYL. εδοµένων Ασφαλείας

VITEX - HERMES YANNIDIS BROS S.A. SILACRYL. εδοµένων Ασφαλείας VITEX HERMES YANNIDIS BROS S.A. ΤΜΗΜΑ 3. 9. 12. 15. 16. Σύνθεση/πληροφορίες Φυσικές Άλλες Οικολογικές Στοιχεία πληροφορίες. και σχετικά χηµικές πληροφορίες. µε ιδιότητες. για... νοµοθεσία. / >> τα συστατικά....

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Σελίδα αρ. 1/11 Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας ΤΜΗΜΑ 1. Αναγνωριστικός κωδικός ουσίας/μείγματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Επωνυμία 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Σελίδα 1 από 5 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες

Διαβάστε περισσότερα

ZA 24 CONCRETE - BASE

ZA 24 CONCRETE - BASE Σελίδα αρ. 1/10 ελτίο Πληροφοριών ΤΜΗΜΑ 1. Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης. 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος. Κωδικός: Επωνυµία. 1.2. Συναφείς προσδιοριζόµενες χρήσεις της

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Σελίδα αρ. 1/10 Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας ΤΜΗΜΑ 1. Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Κωδικός: Επωνυμία NanoPhos29 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες

Διαβάστε περισσότερα

BIO-OPTICA MILANO SPA Light green SF (C.I )

BIO-OPTICA MILANO SPA Light green SF (C.I ) Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Σελίδα αρ. 1 / 9 ΤΜΗΜΑ 1. Αναγνωριστικός κωδικός ουσίας/μείγματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Κωδικός: 34-P172/25 Επωνυμία Αριθμός CE 225-906-5

Διαβάστε περισσότερα

BIO-OPTICA MILANO SPA

BIO-OPTICA MILANO SPA Acetylcholinesterase staining kit Reagent A Αναθεώρηση αρ.3 Σελίδα αρ. 1 / 8 Δελτίο Πληροφοριών ΤΜΗΜΑ 1. Αναγνωριστικός κωδικός ουσίας/μείγματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας 1. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΥΣΙΑΣ/ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 1.1 Στοιχεία της ουσίας ή του παρασκευάσματος: PAPPY HOME ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ ΡΟΥΧΩΝ 1.2 Χρήση της ουσίας/του παρασκευάσματος: Υγρό για το μαλάκωμα των

Διαβάστε περισσότερα

BIO-OPTICA MILANO SPA Phosphofructokinase Reagent A

BIO-OPTICA MILANO SPA Phosphofructokinase Reagent A Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Σελίδα αρ. 1 / 9 ΤΜΗΜΑ 1. Αναγνωριστικός κωδικός ουσίας/μείγματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Κωδικός: Επωνυμία 30-30117LY.A 1.2. Συναφείς

Διαβάστε περισσότερα

DGK-PELLACHROM A WALLSEAL BASE02. ελτίο εδοµένων Ασφαλείας

DGK-PELLACHROM A WALLSEAL BASE02. ελτίο εδοµένων Ασφαλείας DGKPLACHROM ΤΜΗΜΑ 7. 9. 12. 15. 16. Χειρισµός Φυσικές Άλλες Οικολογικές Στοιχεία πληροφορίες. και σχετικά και χηµικές πληροφορίες. αποθήκευση. µε ιδιότητες.... νοµοθεσία. / >>... /... >> / >>... / >> ελτίο

Διαβάστε περισσότερα

BIO-OPTICA MILANO SPA Oxalic acid Mallory

BIO-OPTICA MILANO SPA Oxalic acid Mallory Σελίδα αρ. 1 / 9 Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Σύμφωνα με το Παράρτημα ΙΙ του REACH - Κανονίσμός 2015/830 ΤΜΗΜΑ 1. Αναγνωριστικός κωδικός ουσίας/μείγματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Σελίδα: 1 Ημερομηνία σύνθεσης: 17/04/2015 Αριθ. Αναθεώρησης: 1 Τμημα 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Ονομασία προϊόντος: Κωδικός προϊόντος:

Διαβάστε περισσότερα

BIO-OPTICA MILANO SPA Congo red (C.I )

BIO-OPTICA MILANO SPA Congo red (C.I ) Σελίδα αρ. 1 / 8 Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Σύμφωνα με το Παράρτημα ΙΙ του REACH - Κανονίσμός 2015/830 ΤΜΗΜΑ 1. Αναγνωριστικός κωδικός ουσίας/μείγματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Σελίδα: 1 Ημερομηνία σύνθεσης: 05/05/15 Αναθεώρηση: 03/02/17 Αριθ. Αναθεώρησης: 2 Τμημα 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Ονομασία προϊόντος:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Σελίδα: 1 Ημερομηνία σύνθεσης: 2011-04-04 Αριθ. Αναθεώρησης: 1 Τμημα 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Ονομασία προϊόντος: Κωδικός προϊόντος:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Σελίδα: 1 Ημερομηνία σύνθεσης: 2011-04-04 Αναθεώρηση: 2016-06-22 Αριθ. Αναθεώρησης: 2 Τμημα 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Ονομασία προϊόντος:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Σελίδα 1 από 5 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Σελίδα 1 από 5 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες

Διαβάστε περισσότερα

BIO-OPTICA MILANO SPA Malachite green solution

BIO-OPTICA MILANO SPA Malachite green solution Σελίδα αρ. 1 / 8 Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Σύμφωνα με το Παράρτημα ΙΙ του REACH - Κανονίσμός 2015/830 ΤΜΗΜΑ 1. Αναγνωριστικός κωδικός ουσίας/μείγματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός

Διαβάστε περισσότερα

COLOROBBIA S.P.A. SLA Smalto Bianco Lucido

COLOROBBIA S.P.A. SLA Smalto Bianco Lucido 1. Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Καρτέλα ασφάλειας Σελίδα αρ. 1 / 5 Κωδικός: Επωνυμία SLA--000377 Smalto Bianco Lucido Παρασκεύασμα με

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Σελίδα αρ. 1/11 Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας ΤΜΗΜΑ 1. Αναγνωριστικός κωδικός ουσίας/μείγματος και εταιρείας/επιχείρησης. 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος. Επωνυμία. 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

BIO-OPTICA MILANO SPA BioParaFree

BIO-OPTICA MILANO SPA BioParaFree Σελίδα αρ. 1 / 8 Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Σύμφωνα με το Παράρτημα ΙΙ του REACH - Κανονίσμός 2015/830 ΤΜΗΜΑ 1. Αναγνωριστικός κωδικός ουσίας/μείγματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Σελίδα 1 από 5 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες

Διαβάστε περισσότερα

BIO-OPTICA MILANO SPA BioParaFree

BIO-OPTICA MILANO SPA BioParaFree Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Σελίδα αρ. 1 / 8 ΤΜΗΜΑ 1. Αναγνωριστικός κωδικός ουσίας/μείγματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Κωδικός: 08-1750 Επωνυμία Αριθμός CAS 8042-47-5

Διαβάστε περισσότερα

BIO-OPTICA MILANO SPA Sirius red Reagent A

BIO-OPTICA MILANO SPA Sirius red Reagent A Sirius red Reagent A Ημερομ. Αναθ. 01/04/2019 Τυπώθηκε στις 10/05/2019 Σελίδα αρ. 1 / 8 Δελτίο Πληροφοριών ΤΜΗΜΑ 1. Αναγνωριστικός κωδικός ουσίας/μείγματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Σελίδα: 1 Ημερομηνία σύνθεσης: 31-07-2015 Αριθ. Αναθεώρησης: 1 Τμημα 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Ονομασία προϊόντος: Κωδικός προϊόντος:

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο Πληροφοριών ΤΜΗΜΑ 1. Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης ΤΜΗΜΑ 2. Προσδιορισμός επικινδυνότητας.

ελτίο Πληροφοριών ΤΜΗΜΑ 1. Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης ΤΜΗΜΑ 2. Προσδιορισμός επικινδυνότητας. Σελίδα αρ. 1 / 6 ελτίο Πληροφοριών ΤΜΗΜΑ 1. Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Κωδικός: P-780 Επωνυμία Sylaqua P-780 Χημική ονομασία και συνώνυμα

Διαβάστε περισσότερα

BIO-OPTICA MILANO SPA Hematoxylin certified (C.I )

BIO-OPTICA MILANO SPA Hematoxylin certified (C.I ) Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Σελίδα αρ. 1 / 9 ΤΜΗΜΑ 1. Αναγνωριστικός κωδικός ουσίας/μείγματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Κωδικός: 34-P129/100 Επωνυμία Αριθμός CE 208-237-3

Διαβάστε περισσότερα

BIO-OPTICA MILANO SPA Mayer's carmalum

BIO-OPTICA MILANO SPA Mayer's carmalum Σελίδα αρ. 1 / 9 Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Σύμφωνα με το Παράρτημα ΙΙ του REACH - Κανονίσμός 2015/830 ΤΜΗΜΑ 1. Αναγνωριστικός κωδικός ουσίας/μείγματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Σελίδα 1 από 5 ΤΜΗΜΑ 1: Αναγνωριστικός κωδικός ουσίας/μείγματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Σελίδα: 1 Ημερομηνία σύνθεσης: 22-07-2015 Αριθ. Αναθεώρησης: 1 Τμημα 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Ονομασία προϊόντος: Κωδικός προϊόντος:

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Σελίδα αρ. 1/11 Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας ΤΜΗΜΑ 1. Αναγνωριστικός κωδικός ουσίας/μείγματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Επωνυμία 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Σελίδα: 1 Ημερομηνία σύνθεσης: 07/10/2014 Αναθεώρηση: 31/01/2017 Αριθ. Αναθεώρησης: 1 Τμημα 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Ονομασία προϊόντος:

Διαβάστε περισσότερα

DGK-PELLACHROM B DECO METAL

DGK-PELLACHROM B DECO METAL ΤΜΗΜΑ 7. 10. Χειρισµός Σταθερότητα αποθήκευση. δραστικότητα..../ >>.../ >> DGK-PLACHROM ελτίο εδοµένων Ασφαλείας ΤΜΗΜΑ ιατηρήστε 4. 16. τα Μέτρα Άλλες δοχεία µακριά πρώτων πληροφορίες. από ενδεχοµένως

Διαβάστε περισσότερα

BIO-OPTICA MILANO SPA Methylene blue (C.I )

BIO-OPTICA MILANO SPA Methylene blue (C.I ) Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Σελίδα αρ. 1 / 9 ΤΜΗΜΑ 1. Αναγνωριστικός κωδικός ουσίας/μείγματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Κωδικός: 34-P149/25 Επωνυμία Αριθμός INDEX /

Διαβάστε περισσότερα

BIO-OPTICA MILANO SPA Methylene blue (C.I )

BIO-OPTICA MILANO SPA Methylene blue (C.I ) Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Σελίδα αρ. 1 / 9 ΤΜΗΜΑ 1. Αναγνωριστικός κωδικός ουσίας/μείγματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Κωδικός: 34-P149/100 Επωνυμία Αριθμός INDEX

Διαβάστε περισσότερα

DGK-PELLACHROM B DECO VAROSI

DGK-PELLACHROM B DECO VAROSI DGKPLACHROM ΤΜΗΜΑ 7. 10. 14. 16. Χειρισµός Άλλες Σταθερότητα Πληροφορίες πληροφορίες. και αποθήκευση. και σχετικά δραστικότητα. µε.../ τη >> µεταφορά..../ >>.../ >>.../ >> ελτίο εδοµένων Ασφαλείας 14.5.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρίας/επιχείρησης

ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρίας/επιχείρησης ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Έκδοση 1 η Ημερομηνία έκδοσης: 07052012 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρίας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Ονομασία υλικού: ΑΣΤΑΡΙ ΝΕΡΟΥ Κωδικός

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Σελίδα 1 από 5 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Eμπορικη oνομασία Ισχύει και για τους ακόλουθους αριθμούς υλικών: : 914925; 505533;

Διαβάστε περισσότερα

DGK-PELLACHROM A PRIMER A500

DGK-PELLACHROM A PRIMER A500 ΤΜΗΜΑ 7. 12. 15. 16. Χειρισµός Άλλες Οικολογικές Στοιχεία πληροφορίες. σχετικά και πληροφορίες. αποθήκευση. µε τη... νοµοθεσία. / >>... / >>... / >> DGKPLACHROM A050000 PRIMER A500 ελτίο εδοµένων Ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Σελίδα αρ. 1/11 Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας ΤΜΗΜΑ 1. Αναγνωριστικός κωδικός ουσίας/μείγματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Επωνυμία 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

FILA INDUSTRIA CHIMICA S.P.A. FUGAPROOF. ελτίο Πληροφοριών ANTI-STAIN AND WATER REPELLENT SEALER FOR JOINTS San Martino di Lupari (PD) ITALIA

FILA INDUSTRIA CHIMICA S.P.A. FUGAPROOF. ελτίο Πληροφοριών ANTI-STAIN AND WATER REPELLENT SEALER FOR JOINTS San Martino di Lupari (PD) ITALIA Σελίδα αρ. 1/9 ελτίο Πληροφοριών ΤΜΗΜΑ 1. Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Επωνυµία 1.2. Συναφείς προσδιοριζόµενες χρήσεις της ουσίας ή του

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Σελίδα: 1 Ημερομηνία σύνθεσης: 07-12-2015 Αριθ. Αναθεώρησης: 1 Τμημα 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Ονομασία προϊόντος: Κωδικός προϊόντος:

Διαβάστε περισσότερα