Το καλύτερο ανατομικό κρεβάτι στον ξενοδοχειακό κλάδο.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Το καλύτερο ανατομικό κρεβάτι στον ξενοδοχειακό κλάδο."

Transcript

1 Το καλύτερο ανατομικό κρεβάτι στον ξενοδοχειακό κλάδο. Η ποιότητα στον ύπνο αποτελεί βασικό παράγοντα στην επιλογή του τόπου διαμονής.το κρεβάτι είναι το σημαντικότερο στοιχείο στο ξενοδοχείο. Έτσι δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι προτιμώνται από το 80% των κορυφαίων ξενοδοχειακών εταιρειών στον κόσμο.

2

3 Πρωτοποριακή τεχνολογία και καινοτομία Η Simmons με φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα, υψηλής ποιότητας και σύγχρονης τεχνολογίας που υποστηρίζουν απόλυτα κάθε σημείο του σώματος, εξασφαλίζει τη βασική προϋπόθεση της καλής υγείας και της ευεξίας: ασφαλή, αναπαυτικό και ανενόχλητο ύπνο. Γιατί είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι όσο καλύτερα κοιμάστε τόσο καλύτερα ζειτε. Τεχνολογία Sensoft για ανατομική προσαρμογή σε κάθε σημείο του σώματος και προοδευτική υποστήριξη της σπονδυλικής στήλης. Απομόνωση κίνησης motion separation για αδιατάρακτο ύπνο. Μοναδικά ανεξάρτητα ελατήρια Sensoft σε σχήμα βαρελιού. Μαλλί ανώτερης ποιότητας που επεξεργάζεται φυσικά έτσι ώστε να παρέχει προστασία από τα ακάρεα, τα βακτήρια και την μούχλα. Θωράκιση του στρώματος ενάντια στα ακάρεα. Βραδύκαυστα υλικά. Οικολογικά προϊόντα, πλήρως ανακυκλώσιμα. Υποαλλεργική επένδυση Elivea με μικρό-αεραγωγούς που προσφέρουν φυσικό αερισμό κατά της μούχλας και των βακτηρίων. Επιφάνεια Pillowtop Zip Off για επιπλέον άνεση και υγιεινή, κατάλληλη για όλες τις εποχές του χρόνου. Σύστημα Νο Flip για την αποφυγή γυρίσματος του στρώματος στην αλλαγή της εποχής. Πιστοποιητικό ποιότητας FCBA MQ144 Εγγύηση 5 έτη.

4 Καλύτερος ύπνος μέσω της επιστήμης Το κρεβάτι εκπληρώνει μια λειτουργία υποστήριξης του σώματος κατά τη διάρκεια του ύπνου, όταν οι μύες, εντελώς χαλαροί, δεν είναι σε θέση να υποστηρίξουν την σπονδυλική στήλη στη φυσική της διαμόρφωση. Ένα καλό στρώμα πρέπει να υποστηρίζει το σώμα σε όλα τα σημεία, διατηρώντας τον κάθε σπόνδυλο στη φυσική του θέση, χωρίς οι μεσοσπονδύλιοι δίσκοι να υποβάλλονται σε μη φυσιολογικές συμπιέσεις. Επιπλέον, θα πρέπει να υποστηρίζει απαλά τους μαλακούς ιστούς του σώματος, χωρίς να δημιουργεί σημεία πίεσης τα όποια παρεμποδίζουν την σωστή κυκλοφορία του αίματος. A B C Για έναν ποιοτικό ύπνο, είναι απαραίτητο το στρώμα και η βάση του, να στηρίζουν το σώμα διατηρώντας το φυσικό σχήμα της σπονδυλικής στήλης. Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να υποστηριχθεί κατάλληλα η καμπυλότητα της σπονδυλικής στήλης. Α. Αυχενική λορδωτική καμπύλη, Β. Θωρακική κυφωτική καμπύλη, C. Οσφυϊκή λορδωτική καμπύλη. Οι μυοσκελετικές παθήσεις της σπονδυλικής στήλης αυχεναλγία, θωρακαλγία, οσφυαλγία κλπ, επιδεινώνονται αλλά και προκαλούνται από την κακή στάση του σώματος κατά την διάρκεια του ύπνου. Μια υπερβολικά μαλακή υποστήριξη δεν στηρίζει επαρκώς το σώμα προκαλώντας κακή στάση του σώματος, η οποία αναπόφευκτα καταλήγει σε πόνο. Μια υπερβολικά άκαμπτη υποστήριξη δημιουργεί σημεία πίεσης και κακή στάση του σώματος, η οποία επίσης καταλήγει σε πόνο.

5

6 Τα πατενταρισμένα ανεξάρτητα ελατήρια Sensoft Evolution Τα πατενταρισμένα ανεξάρτητα ελατήρια Sensoft Evolution είναι η καρδιά κάθε στρώματος Simmons. Κατασκευάζονται από βαρύ ατσάλινο σύρμα και συσκευάζονται συμπιεσμένα σε εύκαμπτες, υποαλλεργικές, υφασμάτινες θήκες που συνδέονται με ειδικό τρόπο, ώστε το κάθε ελατήριο να κινείται εντελώς ανεξάρτητα από τα υπόλοιπα. Περιέχουν σχεδόν δύο φορές το ατσάλι και πάνω από δύο φορές την απόδοση του ελατηρίου σε σχέση με άλλα στρώματα, όπου η σύνδεση είναι τελείως διαφορετική με αποτέλεσμα όταν τα ελατήρια συμπιέζονται, ολόκληρο το στρώμα να επηρεάζεται. Επενδύοντας λοιπόν στα ασυναγώνιστης ανθεκτικότητας προϊόντα Hotelys για το ξενοδοχείο σας, οι επισκέπτες σας μπορούν να απολαμβάνουν τον ίδιο ποιοτικό ύπνο για χρόνια.

7 Les matelas à ressorts ensachés contiennent des centaines d enveloppes de tissus contenant chacune un ressort. Indépendant, chaque ressort réagit en fonction de la pression exercée par le corps et délivre ainsi une réelle indépendance de couchage en s adaptant aux différentes pressions exercées par le corps. Les principaux avantages des ressorts ensachés sont : Excellente longévité Ajustement anatomique progressif Confort (maintien ferme sur un nuage de douceur) La mousse viscoélastique à mémoire de forme est un matériau cellulaire moderne utilisé pour accroître le confort d accueil et le soutien assuré par le matelas. Les principaux avantages de la mousse viscoélastique sont : Circulation sanguine favorisée Diminution des tensions dans les parties les plus lourdes ou les plus saillantes du corps Éradication des points de surpression La Mousse polyuréthane est une matière de synthèse à la structure cellulaire fine et aérée dont on peut faire varier la densité et la fermeté. Alvéolée ou profilée, elle augmente le confort des zones exerçant une pression sur le matelas et procure ainsi une sensation de douceur. Les principaux avantages de la mousse polyuréthane sont : Excellente résilience (capacité a retrouver sa forme initiale après enfoncement) Confort variable (ultra moelleux très ferme) Anallergique, anti-moisissure et antibactérien Rebondissant, flexible, réssistant, le latex est un matériau naturel issu de l hévéa riche en propriétés exceptionnelles et idéales pour toute literie de qualité. Plébiscité par les grandes marques de literie pour ses qualités sanitaires, le latex est : Naturellement aéré (ne retient ni la chaleur, ni l humidité) Hypoallergénique (anti-acariens et antibactérien) Sain et hygiénique Les matelas en latex sont surtout reconnus pour leur fermeté (excellente résilience), leur confort longue durée, leur moelleux et procurent une réelle indépendance de couchage.

8 Υλικά επένδυσης H Simmons επιλέγει υψηλής ποιότητας, φυσικά και υποαλλεργικά υλικά που προσφέρουν απόλυτη υγιεινή στον ύπνο, προσαρμόζονται τέλεια στη μορφολογία του σώματος και είναι ανθεκτικά στο χρόνο. Σε συνδυασμό με την άρτια μηχανική των ελατηρίων, τα στρώματά «αναπνέουν» ανεμπόδιστα, επιτυγχάνοντας τη μέγιστη αντιαλλεργιακή και αντιβακτηριακή προστασία: Το Εcolaine είναι μαλλί υψηλής ποιότητας. Υπόκειται σε φυσική επεξεργασία από την πρώτη στιγμή της συλλογής του, χάρη στην όποια το στρώμα θωρακίζεται ενάντια στα ακάρεα, τα βακτήρια και τη μούχλα και αποκτά εξαιρετικές θερμομονωτικές ιδιότητες. Η επένδυση Elivéa αποτελείται από αφρό υψηλής ελαστικότητας και διαθέτει μικροσκοπικα κανάλια εξαερισμού και ανοικτή κυψέλοειδή δομή που επιτρέπουν στο στρώμα να αναπνέει φυσικά. Χειροποίητη κατασκευή Αντιπυρική ασφάλεια Ανακυκλώσιμα υλικά Παρά την πρωτοποριακή τεχνολογία Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται Ανώτερη ποιότητα ύπνου με της Simmons, ο ανθρώπινος παρά- στα στρώματα της Simmons είναι προϊόντα φιλικά προς το περι- γοντας εξακολουθεί να πρωταγωνιστεί. βραδυφλεγή και διαθέτουν όλες τις βάλλον. Σε όλα τα στάδια της Τα υλικά των στρωμάτων ράβονται απαιτούμενες πιστοποιήσεις ασφά- παράγωγης, η Simmons χρησι- στο χέρι από επιδέξιους τεχνίτες που λειας από επίσημους αρμόδιους μοποιεί ανακυκλώσιμα υλικά, ενώ το συνεχίζουν με συνέπεια την τέχνη 140 φορείς. ξύλινο τμήμα των κρεβατιών κατα- χρόνων. Χειροποίητα είναι και τα σκευάζεται από ξυλεία ανανεώ- φινιρίσματά τους, γεγονός που τους σιμων δασών. χαρίζει την απόλυτα κομψή όψη τους.

9 Το χρονικό της πρωτοπορίας Από το 1925, η Simmons επένδυσε στη βελτίωση και ανάπτυξη των προϊόντων της με συνεργασίες με επιστημονικά κέντρα, όπως το Ινστιτούτο Βιομηχανικής Έρευνας Mellon Mellon Institute of Industrial Research, στο οποίο ανέθεσε μια έρευνα σχετικά με την επίδραση του στρώματος στην ποιότητα του ύπνου. Επίσης, ίδρυσε το Εθνικό Τεχνολογικό Κέντρο NTC National Technological Center-NTC, ένα υπερσύγχρονο μηχανολογικό εργαστήριο που ασχολήθηκε με την παραγωγή υλικών για στρώματα, καθώς και το Ινστιτούτο Τεχνολογίας και Εκπαίδευσης Simmons Simmons Institute for Technology and Education-SITE. Στο πλαίσιο της επιστημονικής έρευνας, η Simmons συνεργάστηκε με διάσημους ειδικούς για τον ύπνο, όπως τον Dr. James Maas, καθηγητή ψυχολογίας στο Cornell University, και τον Dr. James Wellman, διευθυντή μίας από τις μεγαλύτερες κλινικές για διαταραχές ύπνου και συγγραφέα του μπεστ σέλλερ Power Sleep.

10 International Brand Agreements

11 COLLECTION

12 GRAND HOTEL DU CAP-FERRAT, FRANCE

13

14 29 Υ Ψ Ο Σ ΑΝΕΣΗ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΗ, ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ MAJESTY PALACE PREMIUM DOUBLE AS 29 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ & ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ Διπλά ανεξάρτητα ελατήρια Air Spring Στήριξη σε όλα τα σημεία του σώματος Πολύ μεγάλη ανεξαρτησία στον ύπνο, βέλτιστη άνεση Ολικό καπιτονέ σε τετράγωνα Διατήρηση του σχήματος και μεγάλη διάρκεια ζωής του στρώματος, συγκράτηση των υλικών γέμισης και των ελατήριων Χειμερινή πλευρά: Κασμίρ/μετάξι 100 g/m2 Μοχέρ 200 g/m2 και βαμβάκι 300 g/m2 Ευγενή και απαλά υλικά για χαλάρωση, με πολύ καλή διάχυση της θερμότητας Θερινή πλευρά: Λευκό βαμβάκι 400 g/m2 / Λινό/μετάξι 100 g/m2 και βαμβάκι 300 g/m2 Αίσθηση φρεσκάδας Περίβλημα αφρού + 3 μεταλλικά πλαίσια Ενισχυμένη συγκράτηση και σταθερότητα του στρώματος Καπιτονέ πλαϊνές πλευρές στρώματος Φροντισμένο και περίτεχνο φινίρισμα 4 αεραγωγοί με το λογότυπο της Tréca Για άριστο αερισμό του εσωτερικού του στρώματος 4 οριζόντιες λαβές Εύκολος χειρισμός, φινίρισμα ραμμένο στο χέρι 2 υφάσματα επένδυσης κατ επιλογή: HT12 πλεκτό ελαστικό 100% polyester, με το λογότυπο Tréca HT02 ζακάρ, 100% βαμβάκι, κατά των ακάρεων, αντιβακτηριδιακό Υγιεινή, απαλότητα και άνεση Φυσικό, ανθεκτικό και ευχάριστο στην αφή Επεξεργασμένα υφάσματα επένδυσης, μη εύφλεκτα, βραδύκαυστα, σύμφωνα με τους ισχύοντες ευρωπαϊκούς κανονισμούς NF EN και NF EN Διασφάλιση της συμμόρφωσης των ξενοδοχείων με τους κανονισμούς πυρασφάλειας Σήμα ραμμένο στο πλάι του στρώματος Εύκολη αναγνώριση του προϊόντος ΕΠΙΛΟΓΕΣ Σύστημα σύνδεσης στρωμάτων με velcro Ευέλικτο και εύκολο στη χρήση των ξενοδοχείων

15 MAJESTY PALACE PREMIUM DOUBLE AS 29 Ένα εξαιρετικό μοντέλο με διπλή ανάρτηση ανεξάρτητων ελατήριων Air Spring που δημιουργήθηκε για τα ξενοδοχεία 5 αστέρων. Η ανώτερη ποιότητα της Tréca τίθεται στην υπηρεσία των πιο απαιτητικών ξενοδοχείων όσον αφορά την άνεση και το φινίρισμα Ύφασμα στην εικόνα: HΤ12

16 125 Υ Ψ Ο Σ

17 121 Υ Ψ Ο Σ THE CAPITONNEE HEADBOARD

18

19 17 22 Υ Ψ Ο Σ Υ Ψ Ο Σ

20

21 17 22 Υ Ψ Ο Σ Υ Ψ Ο Σ

22

23 Ανατομικά Χειροποίητα Στρώματα Treca Simmons Αυτό ορίζει ως πολυτέλεια η Simmons και τη φέρνει στην καθημερινότητα με προϊόντα υψηλής ποιότητας και σύγχρονης τεχνολογίας που υποστηρίζουν απόλυτα κάθε σημείο του σώματος, εξασφαλίζοντας τη βασική προϋπόθεση της καλής υγείας και της ευεξίας: ασφαλή, αναπαυτικό και αδιατάρακτο ύπνο Προοδευτική απορρόφηση των σημείων πίεσης Υποστήριξη των κυρτωμάτων της σπονδυλικής στήλης Ανατομική προσαρμογή στον κάθε σωματότυπο Απομόνωση κίνησης (motion separation) για αδιατάρακτο ύπνο Μοναδικά ανεξάρτητα ελατήρια Sensoft Evolution Άνεση, σταθερότητα, ανθεκτικότητα Αντιμικροβιακά, υποαλλεργικά υγιεινά υφάσματα Ανακυκλώσιμα, οικολογικά υλικά Η Simmons, με ανεξάντλητη δημιουργικότητα, συστηματική μελέτη των ανθρώπινων αναγκών και επιστημονικές καινοτομίες, κατατάσσεται στην κορυφή των παγκόσμιων προτιμήσεων.

24 GRANDE BRETAGNE, A LUXURY COLLECTION HOTEL, ATHENS

25

26 34 Υ Ψ Ο Σ CONFORT FERME, ACCUEIL TRES MOELLEUX ΑΝΕΣΗ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΗ, ΑΦΑΙΡΟΥΜΕΝΟ ΑΝΩΣΤΡΩΜΑ, ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ SUITE PRESTIGE PREMIUM LUXURY COLLECTION ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ & ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ Ανεξάρτητα ελατήρια Sensoft Evolution Κατασκευή ελατηρίου: Διάμετρος 67-18/10 από βαρύ ατσάλι 825 Πυκνότητα ελατηρίων: Twin 100x Twin XL 120x Full 140x Queen 160x King 180x Super King 200x Σύστημα «NO FLIP» Επιφάνεια επαφής εύκαμπτη από αφρό (FR) Elivea 80mm Καπιτονέ ανώστρωμα με υλικά γέμισης από βραδύκαυστες ίνες και μαλακό βραδύκαυστο αφρό (FR) 30mm, τοποθετημένα με φερμουάρ περιμετρικά του στρώματος Περιμετρικά περίβλημα από αφρό (FR) πυκνότητας 26kg Καπιτονέ πλαϊνές πλευρές στρώματος και πλαίσιο από ανθεκτικό αφρό (FR) Υποστήριξη ελατηρίων από αφρό (FR) πυκνότητας 26kg Επιφάνεια από αφρό (FR) πυκνότητας 26kg Επεξεργασμένα υφάσματα επένδυσης, μη εύφλεκτα, βραδύκαυστα, σύμφωνα με τους ισχύοντες ευρωπαϊκούς κανονισμούς NF EN και NF EN Εγγύηση στρώματος: 5 έτη ΕΠΙΛΟΓΕΣ Σύστημα σύνδεσης στρωμάτων με zip Το ύφασμα επένδυσης μπορεί να αλλάξει χωρίς προειδοποίηση. Όλες οι μετρήσεις των διαστάσεων υπόκεινται σε διακύμανση κατασκευής +/-1,5 cm

27 SUITE PRESTIGE PREMIUM LUXURY COLLECTION

28 COSTA NAVARINO - THE WESTIN RESORT, NAVARINO MESSINIA

29

30 30 Υ Ψ Ο Σ CONFORT FERME, ACCUEIL TRES MOELLEUX ΑΝΕΣΗ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΗ, ΑΦΑΙΡΟΥΜΕΝΟ ΑΝΩΣΤΡΩΜΑ, ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ SUITE SERENITY WESTIN HEAVENLY BED II ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ & ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ Ανεξάρτητα ελατήρια Sensoft Evolution Κατασκευή ελατηρίου: Διάμετρος 67-18/10 από βαρύ ατσάλι 825 Πυκνότητα ελατηρίων: Twin 100x Twin XL 120x Full 140x Queen 160x King 180x Super King 200x Σύστημα «NO FLIP» Επιφάνεια επαφής εύκαμπτη από αφρό (FR) Elivea 40mm Καπιτονέ ανώστρωμα με υλικά γέμισης από βραδύκαυστες ίνες και μαλακό βραδύκαυστο αφρό (FR) 30mm, τοποθετημένα με φερμουάρ περιμετρικά του στρώματος Περιμετρικά περίβλημα από αφρό (FR) πυκνότητας 26kg Καπιτονέ πλαϊνές πλευρές στρώματος και πλαίσιο από ανθεκτικό αφρό (FR) Υποστήριξη ελατηρίων από αφρό (FR) πυκνότητας 26kg Επιφάνεια από αφρό (FR) πυκνότητας 26kg Επεξεργασμένα υφάσματα επένδυσης, μη εύφλεκτα, βραδύκαυστα, σύμφωνα με τους ισχύοντες ευρωπαϊκούς κανονισμούς NF EN και NF EN Εγγύηση στρώματος: 5 έτη ΕΠΙΛΟΓΕΣ Σύστημα σύνδεσης στρωμάτων με zip Το ύφασμα επένδυσης μπορεί να αλλάξει χωρίς προειδοποίηση. Όλες οι μετρήσεις των διαστάσεων υπόκεινται σε διακύμανση κατασκευής+/1,5 cm

31 SUITE SERENITY WESTIN HEAVENLY BED II

32

33 SHERATON RHODES RESORT, IXIA RHODES

34 25 Υ Ψ Ο Σ CONFORT FERME, ACCUEIL TRES MOELLEUX ΑΝΕΣΗ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΗ, ΑΦΑΙΡΟΥΜΕΝΟ ΑΝΩΣΤΡΩΜΑ, ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ SUITE 712 ZIP PILLOW TOP ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ & ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ Ανεξάρτητα ελατήρια Sensoft Origine 580 Ανεξαρτησία στον ύπνο και σταδιακή συμπίεση 1 πιο μαλακή πρώτη επαφή 2 σταδιακή ανατομική προσαρμογή 3 πιο άνετη στήριξη Σύστημα «NO FLIP» Μια τεχνολογική εξέλιξη χάρη στην οποία δεν χρειάζεται αλλαγή της πλευράς του στρώματος κάθε εποχή Επιφάνεια επαφής εύκαμπτη, από Elivéa 40 mm Απορροφά σταδιακά τα σημεία πίεσης στηρίζοντας τη σπονδυλική στήλη 2 Καπιτονέ ανώστρωμα με υλικό γέμισης από μαλλί 200 g/m, αφρό 2 πολυαιθέρα 30 mm/ 23 kg και βαμβάκι 300 g/m, τοποθετημένο με φερμουάρ κατά μήκος του στρώματος Αφαιρούμενο ανώστρωμα που προσφέρει επιπλέον άνεση και ρυθμίζει την θερμοκρασία. Αντικαθίσταται εύκολα σε περίπτωση φθοράς ή λεκιάσματος Σταθερότητα, αντοχή και αποτροπή βαθουλωμάτων Περιμετρικά περίβλημα από αφρό Καπιτονέ πλαϊνές πλευρές στρώματος με επένδυση υφάσματος 3DB03 100% polyester με μικρο-αεραγωγούς Ύφασμα επένδυσης 8W: 100% polyester Ύφασμα επίπεδης επιφάνειας 8P: 73% βαμβάκι + 27% polyester, με αντιβακτηριακή επεξεργασία και επεξεργασία κατά της υγρασίας Επεξεργασμένα υφάσματα επένδυσης, μη εύφλεκτα, βραδύκαυστα, σύμφωνα με τους ισχύοντες ευρωπαϊκούς κανονισμούς NF EN και NF EN Σήμα ραμμένο στο πλάι του στρώματος + σήμα στο ανώστρωμα Επιπλέον αερισμός του στρώματος Απαλότητα και άνεση Φυσικό, αναπαυτικό και υγιεινό προϊόν Διασφάλιση της συμμόρφωσης των ξενοδοχείων με τους κανονισμούς πυρασφάλειας Εύκολη αναγνώριση του προϊόντος ΕΠΙΛΟΓΕΣ Σύστημα σύνδεσης στρωμάτων με velcro Ευέλικτο και εύκολο στη χρήση των ξενοδοχείων

35 SUITE 712 ZIP PILLOW TOP «Η υψηλή ποιότητα Simmons σε ένα στρώμα με αφαιρούμενο ανώστρωμα για τα ξενοδοχεία που αναζητούν καινοτομία και άνεση. Συνδυασμός της τεχνολογίας Sensoft για ανεξαρτησία στον ύπνο και υλικό γέμισης Elivéa για μοναδική άνεση»

36 27 Υ Ψ Ο Σ CONFORT FERME, ACCUEIL TRES MOELLEUX ΑΝΕΣΗ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΗ, ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ SUITE 712 CLASSIC ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ & ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ Ανεξάρτητα ελατήρια Sensoft Origine 580 Ανεξαρτησία στον ύπνο και σταδιακή συμπίεση 1 πιο μαλακή επιφάνεια επαφής 2 σταδιακή ανατομική προσαρμογή 3 πιο άνετη στήριξη Επιφάνεια επαφής εύκαμπτη, από Elivéa 40 mm Απορροφά σταδιακά τα σημεία πίεσης στηρίζοντας τη σπονδυλική στήλη Απαλή υποδοχή του σώματος και ρύθμιση της θερμοκρασίας και στις δυο πλευρές 2 Χειμερινή πλευρά: υλικό γέμισης μαλλί 200 g/m, 2 αφρός πολυαιθέρα 30 mm/ 23kg και βαμβάκι 300 g/m 2 Θερινή πλευρά: υλικό γέμισης μαλλί 200 g/m, 2 αφρός πολυαιθέρα 30 mm/ 23kg και βαμβάκι 300g/m Σταθερότητα, αντοχή και αποτροπή βαθουλωμάτων Περιμετρικά περίβλημα από αφρό Προσεγμένο φινίρισμα Καπιτονέ πλαϊνές πλευρές στρώματος Εξασφάλιση καλού αερισμού του στρώματος 2 αεραγωγοί με το λογότυπο της Simmons 4 κάθετες λαβές Εύκολος χειρισμός Ύφασμα επένδυσης 8W: 100% polyester Απαλότητα και άνεση Επεξεργασμένο ύφασμα επένδυσης, μη εύφλεκτο, βραδύκαυστο, σύμφωνα με τους ισχύοντες ευρωπαϊκούς κανονισμούς NF EN και NF EN Διασφάλιση της συμμόρφωσης των ξενοδοχείων με τους κανονισμούς πυρασφάλειας Σήμα ραμμένο στο πλάι του στρώματος Εύκολη αναγνώριση του προϊόντος ΕΠΙΛΟΓΕΣ Σύστημα σύνδεσης στρωμάτων με velcro Ευέλικτο και εύκολο στη χρήση των ξενοδοχείων

37 SUITE 712 CLASSIC «Η τεχνολογία Simmons με ανεξάρτητα ελατήρια Sensoft διπλής όψεως σε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που προσφέρει εξαιρετική άνεση, ανεξαρτησία στον ύπνο και συνολική στήριξη»

38

39 HOLIDAY INN ATHENS ATTICA AVENUE

40 24 Υ Ψ Ο Σ CONFORT FERME, ACCUEIL TRES MOELLEUX ΑΝΕΣΗ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΗ, ΜΑΛΑΚΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ SUITE 612 CLASSIC ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ & ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ Ανεξάρτητα ελατήρια Sensoft Origine 580 Ανεξαρτησία στον ύπνο και σταδιακή συμπίεση 1 - πιο μαλακή επιφάνεια επαφής 2 - σταδιακή ανατομική προσαρμογή 3 - πιο άνετη στήριξη 2 Χειμερινή πλευρά: υλικό γέμισης μαλλί 200 g/m και βαμβάκι 300 g/m 2 2 Θερινή πλευρά: υλικό γέμισης μαλλί 200 g/m και βαμβάκι 150 g/m 2 Σταθερότητα, αντοχή και αποτροπή βαθουλωμάτων Περιμετρικά περίβλημα από αφρό Προσεγμένο φινίρισμα Καπιτονέ πλαϊνές πλευρές στρώματος 2 αεραγωγοί Εξασφάλιση καλού αερισμού του στρώματος 4 κάθετες λαβές Εύκολος χειρισμός Ύφασμα επένδυσης 8W: 100% polyester Απαλότητα και άνεση Επεξεργασμένο ύφασμα επένδυσης, μη εύφλεκτο, βραδύκαυστο, σύμφωνα με τους ισχύοντες ευρωπαϊκούς κανονισμούς NF EN και NF EN Σήμα ραμμένο στο πλάι του στρώματος Απαλή υποδοχή του σώματος και ρύθμιση της θερμοκρασίας και στις 2 πλευρές Διασφάλιση της συμμόρφωσης των ξενοδοχείων με τους κανονισμούς πυρασφάλειας Εύκολη αναγνώριση του προϊόντος ΕΠΙΛΟΓΕΣ Σύστημα σύνδεσης στρωμάτων με velcro Ευέλικτο και εύκολο στη χρήση

41 SUITE 612 CLASSIC «Ένα τεχνολογικό μοντέλο με ανεξάρτητα ελατήρια Sensoft διπλής όψεως. Η καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής από τη Simmons για ανεξαρτησία στον ύπνο»

42 22 Υ Ψ Ο Σ CONFORT FERME, ACCUEIL TRES MOELLEUX ΑΝΕΣΗ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΗ, ΑΦΑΙΡΟΥΜΕΝΟ ΑΝΩΣΤΡΩΜΑ SUITE 612 ZIP PILLOW TOP ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ & ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ Ανεξάρτητα ελατήρια Sensoft Origine 580 Ανεξαρτησία στον ύπνο και σταδιακή συμπίεση 1 - πιο μαλακή πρώτη επαφή 2 - σταδιακή ανατομική προσαρμογή 3 - πιο άνετη στήριξη Μια τεχνολογική εξέλιξη χάρη στην οποία δεν χρειάζεται αλλαγή της πλευράς του στρώματος κάθε εποχή Σύστημα «NO FLIP» Καπιτονέ ανώστρωμα με υλικό γέμισης από μαλλί 200 g/m, και 2 βαμβάκι 300 g/m, τοποθετημένο με φερμουάρ κατά μήκος του στρώματος Αφαιρούμενο ανώστρωμα που προσφέρει επιπλέον άνεση και ρυθμίζει την θερμοκρασία. Αντικαθίσταται εύκολα σε περίπτωση φθοράς ή λεκιάσματος προσφέροντας μεγαλύτερη διάρκεια ζωής Περιμετρικά περίβλημα από αφρό Σταθερότητα, αντοχή και αποτροπή βαθουλωμάτων Καπιτονέ πλαϊνές πλευρές στρώματος με επένδυση υφάσματος 3DB03 με μικρο-αεραγωγούς Επιπλέον αερισμός του στρώματος Ύφασμα επένδυσης ελαστικό 8W: 100% polyester Ύφασμα επίπεδης επιφάνειας 8P: 73% βαμβάκι + 27% polyester, με αντιβακτηριακή επεξεργασία και επεξεργασία κατά της υγρασίας Απαλότητα και άνεση 2 Φυσικό, αναπαυτικό και υγιεινό προϊόν Επεξεργασμένα υφάσματα επένδυσης, μη εύφλεκτα, βραδύκαυστα, σύμφωνα με τους ισχύοντες ευρωπαϊκούς κανονισμούς NF EN και NF EN Διασφάλιση της συμμόρφωσης των ξενοδοχείων με τους κανονισμούς πυρασφάλειας Σήμα ραμμένο στο πλάι του στρώματος + σήμα στο ανώστρωμα Εύκολη αναγνώριση του προϊόντος ΕΠΙΛΟΓΕΣ Σύστημα σύνδεσης στρωμάτων με velcro Ευέλικτο και εύκολο στη χρήση των ξενοδοχείων

43 SUITE 612 ZIP PILLOW TOP «Ένα τεχνολογικό μοντέλο με αφαιρούμενο ανώστρωμα και ανεξάρτητα ελατήρια για τα ξενοδοχεία που αναζητούν καινοτομία και άνεση»

44 22 Υ Ψ Ο Σ ΑΝΕΣΗ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΗ, ΤΟΝΩΤΙΚΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ SUITE 512 CLASSIC ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ & ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ Ανεξάρτητα ελατήρια Sensoft Origine 504 Ανεξαρτησία στον ύπνο και σταδιακή συμπίεση 1 - πιο μαλακή πρώτη επαφή 2 - σταδιακή ανατομική προσαρμογή 3 - πιο άνετη στήριξη Χειμερινή πλευρά: υλικό γέμισης μαλλί 200 g/m2 και βαμβάκι 150 g ανά m2 Θερινή πλευρά: υλικό γέμισης μαλλί 200 g/m2 και βαμβάκι 150 g ανά m2 Απαλή υποδοχή του σώματος και ρύθμιση της θερμοκρασίας και στις 2 πλευρές Περιμετρικά περίβλημα από αφρό Σταθερότητα, αντοχή και αποτροπή βαθουλωμάτων Καπιτονέ πλαϊνές πλευρές στρώματος Προσεγμένο φινίρισμα 2 αεραγωγοί Εξασφάλιση καλού εξαερισμού 4 κάθετες λαβές Εύκολος χειρισμός Ύφασμα επένδυσης 8W: 100% polyester Επεξεργασμένο ύφασμα επένδυσης, μη εύφλεκτο, βραδύκαυστο, σύμφωνα με τους ισχύοντες ευρωπαϊκούς κανονισμούς NF EN και NF EN Απαλότητα και άνεση Διασφάλιση της συμμόρφωσης των ξενοδοχείων με τους κανονισμούς πυρασφάλειας Σήμα ραμμένο στο πλάι του στρώματος Εύκολη αναγνώριση του προϊόντος ΕΠΙΛΟΓΕΣ Σύστημα σύνδεσης στρωμάτων με velcro Ευέλικτο και εύκολο στη χρήση

45 SUITE 512 CLASSIC «Το βασικο μοντέλο διπλής όψεως με ανεξάρτητα ελατήρια Sensoft για ανεξαρτησία στον ύπνο. Η υψηλή ποιότητα στην υπηρεσία των ξενοδοχείων»

46 07 Υ Ψ Ο Σ

47

48 05 Υ Ψ Ο Σ

49 MATTRESS CONNECTION TYPES ZIP VELCRO

50 PASSE PARTOUT BED

51 PASSE PARTOUT VERTICAL BED A real easily carried and stakable compact bed, a real 90x190 cm bed with a mattresses choice (maximum 22 cm)

52 KANGOUROU BED The Kangourou bed is a practical bed under which you find an extra bed, it is of the same height as the main bed. Easily placed to a desired space, it can be quickly a double bed.

53

54

55

56 Υ Ψ Ο Σ Υ Ψ Ο Σ ΤΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΜΕ ΤΡΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΥΨΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΣΑΣ MARINE MATTRESS BATEAU ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ & ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ Ανεξάρτητα ελατήρια Suspession Classe 800 Ανεξαρτησία στον ύπνο και σταδιακή συμπίεση 1 - σταδιακή ανατομική προσαρμογή 2 - πιο άνετη στήριξη Επιφάνεια καπιτονέ με 1000 g/m2 μαλλί και στις δύο όψεις Απαλή υποδοχή του σώματος και ρύθμιση της θερμοκρασίας Επιφανεια και καπιτονέ πλαϊνές πλευρές στρώματος με υφασμα επένδυσης PO 100% Βαμβάκι Ανθεκτικό, φυσικό και άνετο για τον πελάτη Επεξεργασμένο ύφασμα επένδυσης, μη εύφλεκτο, βραδύκαυστο, σύμφωνα με τους ισχύοντες ευρωπαϊκούς κανονισμούς NF EN και NF EN και ΟΜΙ Α 688 (17) Διασφάλιση της συμμόρφωσης του σκαφους σας με τους κανονισμούς πυρασφάλειας Σήμα ραμμένο στο πλάι του στρώματος Εύκολη αναγνώριση του προϊόντος Υ Ψ Ο Σ

57 MARINE MATTRESS BATEAU «Στρώματα ειδικά για πλοία κατασκευασμένα σύμφωνα με τον κανονισμό ΟΜΙ Α 688 (17). Με ανεξάρτητα ελατήρια για άνετο ύπνο.» Matelas bateau 24 Matelas bateau 16 Matelas bateau 20

58 Απολαύστε την απόλυτη εμπειρία ύπνου σε μοναδικούς προορισμούς στην Ελλάδα και την Κύπρο THEA HOTEL ΟΙΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝH 22 HB 02 ACROTERRA ROSA HOTEL ΑΚΡΩΤΗΡΙ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 52 S612T 03 ADESTE VILLAS XANIA ΚΡΗΤΗ 34 S712T 04 ANDRONIS LUXURY SUITES ΟΙΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 23 S612 V ANEMI HOTEL ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ 88 S612 V ARETHOUSSA HOTEL ΚΑΡΥΤΑΙΝΑ ΑΡΚΑΔΙΑ 14 S ASTERIA & ILIOS APARTMENTS ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΝΗ 14 S612 V ASTIR PALACE RESORT - ARION, Α LUXURY COLLECTION RESORT & SPA ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΑΘΗΝΑ 246 LC 09 ASTIR PALACE RESORT - THE WESTIN ATHENS ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΑΘΗΝΑ 310 HB 10 ATRIUM PLATINUM LUXURY RESORT HOTEL & SPA ΙΞΙΑ ΡΟΔΟΣ 11 AVRA IMPERIAL BEACH RESORT & SPA ΚΟΛΥΜΠΑΡΙ ΚΡΗΤΗ 12 BEST WESTERN - IRIDA RESORT ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑ 13 BEST WESTERN - RODIAN GALLERY ΡΟΔΟΣ HB V S612 V BLUE PALACE A LUXURY COLLECTION RESORT & SPA ΠΛΑΚΑ ΕΛΟΥΝΤΑ ΚΡΗΤΗ BRATSERA HOTEL ΥΔΡΑ CANDIA MARIS RESORT & SPA CRETE ΑΜΟΥΔΑΡΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ 17 CAVO KORTIA HOTEL ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ ΛΑΚΩΝΙΑ 18 CAVO TAGOO HB V01801 S512 LC S612 V10901 S S612 V00251 ΤΑΓΚΟΥ ΜΥΚΟΝΟΣ 160 S712 V03251 CLUB AGIA ANNA SUMMER RESORT ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ ΕΥΒΟΙΑ 77 S712 V CORAL BEACH HOTEL & RESORT ΠΑΦΟΣ ΚΥΠΡΟΣ 21 CORONA BOREALIS HOTEL ΝΑΞΟΣ 22 COSTA NAVARINO - THE ROMANOS, Α LUXURY COLLECTION RESORT ΝΑΥΑΡΙΝΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑ 322 LC 23 COSTA NAVARINO - THE WESTIN RESORT ΝΑΥΑΡΙΝΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑ 890 HB 24 CRETA MARIS BEACH RESORT ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ ΚΡΗΤΗ 365 S CROWNE PLAZA ATHENS CITY CENTRE ΑΘΗΝΑ 366 S612 V DAEDALUS HOTEL ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 90 S612 V DIVANI APOLLON SUITES ΚΑΒΟΥΡΙ ΑΘΗΝΑ 28 ELAFONISSOS RESORT ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ S612 S612 V02951 S S612 V10401 ELITE CITY HOTEL ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑ 314 S612 V02101 ELITE VILLAS ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑ 114 S612 V00401

59 Απολαύστε την απόλυτη εμπειρία ύπνου σε μοναδικούς προορισμούς στην Ελλάδα και την Κύπρο. 31 ERIDANUS LUXURY ART HOTEL 32 FILAKAS HOTEL SIVOTA GRAND FOREST MOUNTAIN RESORT ΜΕΤΣΟΒΟ GRANDE BRETAGNE, A LUXURY COLLECTION HOTEL K ΑΘΗΝΑ 650 LC V S712 V01751 ΣΥΒΟΤΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ 118 S612 V00451 GALAXY HOTEL ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ 254 S612 V00501 GORTYS GUESTHOUSE ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΑΘΗΝΑ 18 S612 V00601 S612T 37 GRECOTEL - AMIRANDES EXCLUSIVE RESORT ΓΟΥΒΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ 420 SP 38 GRECOTEL - CARAMEL BOUTIQUE RESORT ΚΡΗΤΗ!!! SP 39 GRECOTEL - CORFU IMPERIAL ΚΕΡΚΥΡΑ!!! SP 40 GRECOTEL - CRETA PALACE HOTEL & RESORT ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΡΗΤΗ 710 SP 41 GRECOTEL - MYKONOS BLU EXCLUSIVE RESORT ΨΑΡΟΥ ΜΥΚΟΝΟΣ 148 SP 42 GRECOTEL - WHITE PALACE ΚΡΗΤΗ 43 HOLIDAY INN ATHENS ATTICA AVENUE ΠΑΙΑΝΙΑ 44 KAMINI VILLAS NEW PROJECT!!!!!! ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 45 KAMINOS RESORT ΛΙΜΝΗ ΕΥΒΟΙΑ 46 KING GEORGE, A LUXURY COLLECTION HOTEL ΑΘΗΝΑ 206 LC 47 KONTOKALI BAY RESORT & SPA ΚΟΝΤΟΚΑΛΙ ΚΕΡΚΥΡΑ 522 S LA BOHEME HOTEL ΓΥΘΕΙΟ 18 S LA RESIDENCE MYKONOS HOTEL SUITES ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΣ 48 TRECA 50 LE MERIDIEN LIMASSOL SPA & RESORT ΛΕΜΕΣΟΣ ΚΥΠΡΟΣ 51 LEIVATHO HOTEL ΛΕΙΒΑΘΩ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ!!! V2750 SP S612 V01701 S712 S712 V LC 68 S S LIMNEON RESORT & SPA HOTEL ΚΑΣΤΟΡΙΑ 53 LIOSTASI IOS HOTEL & SPA ΙΟΣ 54 MARPESSA SMART LUXURY HOTEL ΑΓΡΙΝΙΟ MOUIKIS HOTEL ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ 80 S612 V MOURTOS HOTEL ΣΥΒΟΤΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ 60 S612 V MUSICAL LODGE ΣΤΕΝΗ ΕΥΒΟΙΑ 18 S712 V MYKONOS GRAND HOTEL & RESORT ΑΓΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΥΚΟΝΟΣ 41 S712 60!! S712 V00701 HB 59 MYSTIQUE, A LUXURY COLLECTION HOTEL ΟΙΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝH 44 LC 60 NIKKI BEACH RESORT & SPA NEW PROJECT!!!!! ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ NF V2751

60 Απολαύστε την απόλυτη εμπειρία ύπνου σε μοναδικούς προορισμούς στην Ελλάδα και την Κύπρο OASIS WINDSURFING HOTEL OINOH AEBE NEW PROJECT!!!!!!!! ΠΡΑΣΟΝΗΣΙ ΡΟΔΟΣ 16 S612 V03001 ΑΛΙΜΟΣ ΑΘΗΝΑ 34 S712 S OLOKALON DELUXE RELAXATION SUITES ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΚΡΗΤΗ ORLOFF BOUTIQUE HOTEL HYDRA ΥΔΡΑ 20 S612 V PHILIPPOS XENIA HOTEL ΣΕΡΡΕΣ 114 S612 V PINUS NIGRA MOUNTAIN LODGE ΖΑΓΟΡΙ ΙΩΑΝΝΙΝΑ 14 S712 V PORTARIA HOTEL & SPA ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΠΗΛΙΟ 160 S712 V PORTO MYRINA PALACE HOTEL & BUNGALOWS ΛΗΜΝΟΣ POSEIDONION GRAND HOTEL ΣΠΕΤΣΕΣ P. POLITIS A.E. NEW PROJECT!!!!!!!!! ΜΕΘΩΝΗ 71 PRINCESS KYNISKA SUITES 72 6 TOP S612 V10501 S612 ΚΑΡΑΒΟΣΤΑΣΙ ΛΑΚΩΝΙΑ 66 S612 V10201 RADISSON BLU PARK HOTEL, ATHENS ΑΘΗΝΑ 56 S712 V ROCKY RETREAT VILLAS ΑΓΡΑΡΙ ΜΥΚΟΝΟΣ RODOS PALACE LUXURY CONVENTION RESORT ΙΞΙΑ ΡΟΔΟΣ 75 RODOS PARK SUITES & SPA HOTEL 76 SALVATOR VILLAS & SPA HOTEL 77 SANI RESORT - PORTO SANI VILLAGE 78 SANI RESORT - SANI ASTERIAS SUITES 79 SANTA MARINA RESORT & VILLAS, A LUXURY COLLECTION RESORT 80 SHERATON RHODES RESORT HB V S712 V01451 ΡΟΔΟΣ 118 S712 ΠΑΡΓΑ 100 S712 V01201 ΣΑΝΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ 252 S712 V01501 ΣΑΝΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ 128 S712 ΟΡΝΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ 180 LC ΙΞΙΑ ΡΟΔΟΣ 810 LC V SIVOTA BAY!!!!!! ΣΥΒΟΤΑ 80 TOP 82 ST. NICOLAS BAY RESORT HOTEL & VILLAS ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΡΗΤΗ 230 S THALATTA SEASIDE HOTEL ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ ΕΥΒΟΙΑ 100 S712 V THE CAPTAIN'S HOUSE ΠΡΕΒΕΖΑ 18 S712 V THE GRAND CHALET ΑΝΩ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΟΡΙΝΘIA 12 HB V THE MARGI HOTEL ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΑΘΗΝΑ 87 THE SAINT VLASSIS LUXURY LIVING 88 THE Y HOTEL 4 HB V10251 ΝΑΞΟΣ 20 S612 V00151 ΚΗΦΙΣΙΑ ΑΘΗΝΑ THEOHARIDIS STYLIANOS NEW PROJECT!!!!!!!! ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΑ 90 VEDEMA, A LUXURY COLLECTION RESORT ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 91 VILLA PERGISOS ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΥΚΟΝΟΣ HB V S LC 10 S712

61 Απολαύστε την απόλυτη εμπειρία ύπνου σε μοναδικούς προορισμούς στην Ελλάδα και την Κύπρο. 92 VILLA SOPHIA ΟΡΝΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ 93 VILLA COROMILIES ΑΡΑΧΩΒΑ ΒΟΙΩΤΙΑ 94 VOLCANO VIEW HOTEL & VILLAS 95 YES HOTELS - NEW HOTEL ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΑΘΗΝΑ 9 4 S612 HB S512 HB 96 YES HOTELS - PERISCOPE HOTEL ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΑΘΗΝΑ 42 HB 97 YES HOTELS - SEMIRAMIS HOTEL ΚΗΦΙΣΙΑ ΑΘΗΝΑ ΚΗΦΙΣΙΑ ΑΘΗΝΑ 96 HB 26 HB 98 YES HOTELS - THE KEFALARI SUITES V01551

62 PILLOW MENU DUO SLEEP [6600] Πολυτελές μαξιλάρι με ένα μίγμα από 50% > 70% πούπουλο νεοσσού χήνας και 30% μικρά φτερά άριστης ποιότητας. Πολύ καλή στήριξη του αυχένα και απαλή αίσθηση από την ανάμιξη φτερών και πούπουλων στο εσωτερικό του μαξιλαριού. Γέμισμα: 50% > 70% Πούπουλο νεοσσού χήνας, 30% μικρά Φτερά, 50% volufibre 100% polyester fibr. Class I (EN 12130). Κάλυμμα: 100% Βαμβάκι, cambric (Ne40/40). 50x70cm, 600gr Made in Denmark PRESOLANA [4800] Πολυτελές μαξιλάρι από αγνό παρθένο μαλλί. Αντιβακτηριδιακό, με θερμομονωτικές ιδιότητες, ρυθμίζει την θερμοκρασία και προσφέρει άνετο ύπνο όλες τις εποχές. Είναι το πρώτο μαξιλάρι από μαλλί που πλένεται και δεν χάνει το σχήμα του. Μεσαίου ύψους, ιδανικό για όσους κοιμούνται ανάσκελα ή στο πλάι. Γέμισμα: 100% Μαλλί. Κάλυμμα: 100% Βαμβάκι, downproof (Ne40/40). 50x70cm, 900gr Made in Italy 3 LAYER [3750] Πολυτελές μαξιλάρι 3 θαλάμων από πούπουλα χήνας και μικρά φτερά άριστης ποιότητας. Απαλό και υποαλλεργικό, με θερμομονωτικές ιδιότητες. Οι εξωτερικοί θάλαμοι αποτελούνται από μαλακό λευκό πούπουλο, ενώ ο πυρήνας είναι ένα μίγμα από μικρά φτερά και πούπουλα, συνδυασμός που χαρίζει μοναδική απαλότητα και στήριξη. Χαμηλού ύψους, μαλακό, ιδανικό για κάθε στάση ύπνου. Γέμισμα: Εξωτ. 70% Ευρωπαικό Λευκό Πούπουλο χήνας, 30% μικρά φτερά, Εσωτ. 100% φτερό χήνας. Class I (EN 12130). Κάλυμμα: 100% Βαμβάκι, downproof (Ne60/60). 50x70cm, 700gr Φινίρισμα: Σατεν σιρίτι. Made in Denmark MICROMAIS [3750] Πολυτελές μαξιλάρι από ίνες Ingeo. Φυτικό, οικολογικό και υποαλλεργικό. Δεν συγκρατεί υγρασία αφού είναι ελάχιστα υγροσκοπικό και αναστέλλει τον σχηματισμό υγρού και θερμού περιβάλλοντος ιδανικού για την ανάπτυξη των βακτηρίων. Συνδυάζει τα πλεονεκτήματα και την πρακτικότητα των μαξιλαριών συνθετικών υλικών με τα προνόμια των φυσικών ινών. Μεσαίου ύψους, ιδανικό για όσους κοιμούνται ανάσκελα ή στο πλάι. Γέμισμα: Ινες Καλαμποκιού Ingeo. Κάλυμμα: 100% Βαμβάκι, downproof (Ne40/40). 50x70cm, 700gr Made in Italy FIOCCO [2700] Πολυτελές μαξιλάρι από αγνό βαμβάκι. Το βαμβάκι αναπνέει, δεν προκαλεί υπερθέρμανση και αν υγρανθεί στεγνώνει γρήγορα. Είναι φιλικό στο δέρμα και κατάλληλο για αλλεργικά άτομα. Μέτριου ύψους και σκληρότητας, σταθερό, ιδανικό για όσους κοιμούνται ανάσκελα ή στο πλάι. Γέμισμα: 100% Βαμβάκι. Κάλυμμα: 100% Βαμβάκι, downproof (Ne40/40). 50x70cm, 900gr Made in Italy MICROFIBER [1100] Μαξιλάρι απο εξαιρετικής ποιότητας ίνες σιλικονούχου πολυέστερ. Είναι αντιμικροβιακές, αντιαλλεργικές και εμποδίζουν τη δημιουργία οσμών. Προσφέρουν στο μαξιλάρι τέλεια θερμοκρασία στον ύπνο, εξασφαλίζουν μέγιστη άνεση, διατηρούν το σχήμα τους και είναι φιλικά στο περιβάλλον. Ιδανικό για όσους κοιμούνται στο πλάι ή ανάσκελα. 09 Γέμισμα: Microfibre-Fine Siliconized Polyester Fiber. Κάλυμμα: 100% Βαμβάκι, Πενιέ (combed) Τ233 Threads, Λευκό. 50x70cm, 950gr Made in Europe

ΕΓΕΜ Αριστη εξυπηρέτηση

ΕΓΕΜ Αριστη εξυπηρέτηση 02 HOTELINE A.E. Λειτουργικότητα και αισθητική SCENARIO, η νέα δημιουργία του οίκου SCHONWALD Γερμανίας, είναι μελετημένη αποκλειστικά για χρήση σε σύγχρονους μπουφέδες ξενοδοχείων και εστιατορίων. Η νέα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2011 687 Πορσελάνη - Τεχνικά Χαρακτηριστικά Εξοικονόμηση χώρου Πολύ συχνά ο διαθέσιμος χώρος είναι αποφασιστικός παράγοντας για την επιλογή του προιόντος. Ορισμένες

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Actros. Διεθνείς και εθνικές μεταφορές. 18 26 τόνοι.

Το νέο Actros. Διεθνείς και εθνικές μεταφορές. 18 26 τόνοι. Το νέο Actros. Διεθνείς και εθνικές μεταφορές. 18 26 τόνοι. Η εφαρμογή ipad για το νέο Actros. Κάνετε λήψη τώρα. Ανακαλύψτε το νέο Actros εν κινήσει. Με τη νέα εφαρμογή για ipad θα δείτε ενδιαφέρουσες

Διαβάστε περισσότερα

Συλλογή αυτόνομων συσκευών

Συλλογή αυτόνομων συσκευών Συλλογή αυτόνομων συσκευών Καλωσορίσατε στον κόσμο των αυτόνομων συσκευών Beko, όπου η λειτουργικότητα και η απόδοση συνδυάζονται σε πλήρη αρμονία. Μια μεγάλη γκάμα προϊόντων στην οποία μπορείτε να βρείτε

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος Διαγραμμάτων

Κατάλογος Διαγραμμάτων Ευχαριστίες Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον γενικό διευθυντή του ξενοδοχείου Athenaeum InterContinental Κο Πάνο Παναγιωτόπουλο, που χωρίς την συγκατάθεση του δεν θα ήταν δυνατό να είχα πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

Εξοπλισμός ιατρείων Συσκευές Όργανα Τεχνική υποστήριξη

Εξοπλισμός ιατρείων Συσκευές Όργανα Τεχνική υποστήριξη Εξοπλισμός ιατρείων Συσκευές Όργανα Τεχνική υποστήριξη 1 Περιεχόμενα Εμείς από κοινού. Ας εργαστούμε μαζί, προς όφελος αυτού που βρίσκεται στο επίκεντρο, δηλαδή του πελάτη. Περιμένει βοήθεια όσο αφορά

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΤΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΤΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ : ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΤΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ : ΒΕΡΝΑΡΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΑ : ΜΑΥΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ;

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ; ΘΕΡΜΑΝΣΗ - ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΣ - ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ή ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ; CARRIER, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ Ξενοδοχειακές εφαρμογές ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ Carrier Από το 1902, όπου ο Willis

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνολογία φορτοεκφορτώσεων Υδραυλικές ράμπες, φυσούνες, συστήματα βιομηχανικών πορτών όλα από μία πηγή

Τεχνολογία φορτοεκφορτώσεων Υδραυλικές ράμπες, φυσούνες, συστήματα βιομηχανικών πορτών όλα από μία πηγή // ΝΕO: Σύστημα DOBO και βοηθητικό σύστημα Docking από τη Hörmann Τεχνολογία φορτοεκφορτώσεων Υδραυλικές ράμπες, φυσούνες, συστήματα βιομηχανικών πορτών όλα από μία πηγή 2 Η τεχνογνωσία του ειδικού 4-5

Διαβάστε περισσότερα

Θ ΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ Ε ΞΩΤΕΡΙΚΗΣ Τ ΟΙΧΟΠΟΙΪΑΣ

Θ ΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ Ε ΞΩΤΕΡΙΚΗΣ Τ ΟΙΧΟΠΟΙΪΑΣ Θ ΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ Ε ΞΩΤΕΡΙΚΗΣ Τ ΟΙΧΟΠΟΙΪΑΣ Οδηγίες για των εφαρμογή των πλακών Εξηλασμένης Πολυστερίνης FIBRANxps Η πρόσοψη Η ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΤΟΙΧΟΠΟΙIΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΣΠΙΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΝΕΩΝ ΕΡΓΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΩΝ ΕΡΓΟ: «Συντήρηση βελτίωση και εκσυγχρονισµός του δικτύου Ηλεκτροφωτισµού πόλης» ΧΡΗΜΑΤΟ ΟΤΗΣΗ: ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: ήµος Θεσσαλονίκης 350.000,00

Διαβάστε περισσότερα

Μόνωση Υψηλής Ποιότητας. Κατάλογος Προϊόντων. Φυσικός Ορυκτοβάµβακας µε ECOSE. Technology. Πετροβάµβακας. Ξυλόµαλλο Heraklith. www.knaufinsulation.

Μόνωση Υψηλής Ποιότητας. Κατάλογος Προϊόντων. Φυσικός Ορυκτοβάµβακας µε ECOSE. Technology. Πετροβάµβακας. Ξυλόµαλλο Heraklith. www.knaufinsulation. www.knaufinsulation.gr 0/0 Μόνωση Υψηλής Ποιότητας Κατάλογος Προϊόντων Φυσικός Ορυκτοβάµβακας µε ECOSE Technology Πετροβάµβακας Ξυλόµαλλο Heraklith Knauf Insulation Ο σύµµαχός σας στην εξοικονόµηση ενέργειας

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ 2013

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ 2013 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ 2013 WHIRLPOOL 2013 ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ Η επιτυχία μας είναι αποτέλεσμα της συνεχούς έρευνας για την καινοτομία και για πρωτοποριακές λύσεις που

Διαβάστε περισσότερα

KARAGOUNIS PUBLICATIONS

KARAGOUNIS PUBLICATIONS 15 www.hoteldesign.gr Hotel Design Magazine and Guide 2013 KARAGOUNIS PUBLICATIONS No. 15 Hotel Design Magazine and Guide 2013 Mια ελληνική εταιρεία κατακτά τον κόσμο!!! Η Πυραμίς Μεταλλουργία Α.Ε. είναι

Διαβάστε περισσότερα

Eεντούτοις τα πλεονεκτήματα των ξύλινων κουφωμάτων είναι:

Eεντούτοις τα πλεονεκτήματα των ξύλινων κουφωμάτων είναι: Το τεχνικό εγχειρίδιο που έχετε στα χέρια σας είναι αποτέλεσμα πολυετούς εμπειρίας των στελεχών της SIMPLY WOOD. Σκοπό έχει να παρουσιάσει όλα τα ειδικά τεχνικά χαρακτηριστικά των κουφωμάτων SIMPLY WOOD

Διαβάστε περισσότερα

μεταστέγαση αποθήκευσης υλικού Με το παρόν Ο μελετητής βοηθήσουν να ολοκληρώσει υλικό που θα εξειδικευμένες επαγγελματικό που πρέπει να που αφορούν

μεταστέγαση αποθήκευσης υλικού Με το παρόν Ο μελετητής βοηθήσουν να ολοκληρώσει υλικό που θα εξειδικευμένες επαγγελματικό που πρέπει να που αφορούν ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ & ΧΩΡΩΝ ΑΡΧΕΙΟΥ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ Με το παρόν έντυπο επιχειρείται μια προσπάθεια συνοπτικής αποτύπωσης των κυριότερων σημείων που σχετίζονται με τη διατήρησηη και προστασία

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ RAUPIANO PLUS ΗΧΟΜΟΝΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ 312600 GR ÓÕÓÔÇÌÁ ÏÉÊÉÁÊÇÓ ÁÐÏ ÅÔÅÕÓÇÓ

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ RAUPIANO PLUS ΗΧΟΜΟΝΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ 312600 GR ÓÕÓÔÇÌÁ ÏÉÊÉÁÊÇÓ ÁÐÏ ÅÔÅÕÓÇÓ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ RAUPIANO PLUS ΗΧΟΜΟΝΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ 312600 GR ÓÕÓÔÇÌÁ ÏÉÊÉÁÊÇÓ ÁÐÏ ÅÔÅÕÓÇÓ Επιφυλασσόμεθα για τεχνικές αλλαγές Ισχύει από Απρίλιο 2008 www.rehau.gr

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Εγκατάστασης & Λειτουργίας

Εγχειρίδιο Χρήσης Εγκατάστασης & Λειτουργίας Λέβητας Pellet Εγχειρίδιο Χρήσης Εγκατάστασης & Λειτουργίας Περιεχόμενα 1. Εισαγωγή... 4 2. Οδηγίες εγκατάστασης... 6 Καμινάδα - εισαγωγή... 6 Κατάληξη καμινάδας (καπέλο)... 7 Χώρος εγκατάστασης (Λεβητοστάσιο)...

Διαβάστε περισσότερα

Π Ε Ρ Ι Ο Δ Ι Κ Η Ε Κ Δ Ο Σ Η Φ Υ Λ Λ Ο 9 Δ Ε Κ Ε Μ Β Ρ Ι Ο Σ 2 0 1 2. Καλά Χριστούγεννα & Ευτυχισμένο το Νέο Έτος! ΝΕΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΩΝ

Π Ε Ρ Ι Ο Δ Ι Κ Η Ε Κ Δ Ο Σ Η Φ Υ Λ Λ Ο 9 Δ Ε Κ Ε Μ Β Ρ Ι Ο Σ 2 0 1 2. Καλά Χριστούγεννα & Ευτυχισμένο το Νέο Έτος! ΝΕΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΩΝ Π Ε Ρ Ι Ο Δ Ι Κ Η Ε Κ Δ Ο Σ Η Φ Υ Λ Λ Ο 9 Δ Ε Κ Ε Μ Β Ρ Ι Ο Σ 2 0 1 2 Καλά Χριστούγεννα & Ευτυχισμένο το Νέο Έτος! ΝΕΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ Παρά την Οικονομική Κρίση η οποία μαστίζει την ελληνική κοινωνία,

Διαβάστε περισσότερα

Μεταλλικά & Πολυεστερικά Ερμάρια. Οδηγός Επιλογής 2012

Μεταλλικά & Πολυεστερικά Ερμάρια. Οδηγός Επιλογής 2012 Μεταλλικά & Πολυεστερικά Ερμάρια Οδηγός Επιλογής 2012 Περιεχόμενα Εισαγωγή 0/2 Βιομηχανικά κουτιά Thalassa TBS - TBP Θερμοπλαστικά βιομηχανικά κουτιά 1/1 Επίτοιχα ερμάρια Spacial CRN Ερμάρια από χάλυβα

Διαβάστε περισσότερα

weber.com kataλογοσ 2015

weber.com kataλογοσ 2015 weber.com kataλογοσ 0 ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΗ ΛΕΞΗ περιεχομενα 0 Backyard Heroes ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ ΚΑΡΒΟΥΝΟΥ 8 Smokey Joe / Compact 8 ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ 0 Go-Anywhere Gas 0 Η ακαδημία ψησίματος μας 9 O/T Original Weber

Διαβάστε περισσότερα

Μελέτη Αναβάθμισης Παλαιών Ξενοδοχειακών Μονάδων

Μελέτη Αναβάθμισης Παλαιών Ξενοδοχειακών Μονάδων Μελέτη Αναβάθμισης Παλαιών Ξενοδοχειακών Μονάδων ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Διεθνείς τάσεις στην ξενοδοχειακή αγορά 1 1.1 Ο ρόλος του Διαδικτύου και του Ηλεκτρονικού Εμπορίου 1 1.2 Αεροπορικές Εταιρίες Χαμηλού Κόστους

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙAΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

ΜΕΛΕΤΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙAΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΤΥΠ Α.Ε. ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε. ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΛΕΧΑΙΝΩΝ ΜΕΛΕΤΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙAΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ 1. ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟΤΗΤΩΝ ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ (μη συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) 2. ΤΕΧΝΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΘΥΡΑ & ΠΟΡΤΕΣ 2011/2012 ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

ΠΑΡΑΘΥΡΑ & ΠΟΡΤΕΣ 2011/2012 ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΑΡΑΘΥΡΑ & ΠΟΡΤΕΣ 2011/2012 ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 36 Ο κορυφαίος κατασκευαστής παραθύρων 3 ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

O Κόσμος του Χαλκού. Χαλκός & Τεχνολογία. Χαλκός & Αρχιτεκτονική. Χαλκός & Υγεία. http://www.antimicrobialcopper.com/ ΤΕΥΧΟΣ 0

O Κόσμος του Χαλκού. Χαλκός & Τεχνολογία. Χαλκός & Αρχιτεκτονική. Χαλκός & Υγεία. http://www.antimicrobialcopper.com/ ΤΕΥΧΟΣ 0 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ Ε.Ι.Α.Χ. ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 01 ΤΕΥΧΟΣ 0 Χαλκός & Τεχνολογία O Κόσμος του Χαλκού Χαλκός & Αρχιτεκτονική Χαλκός & Υγεία http://www.antimicrobialcopper.com/ editorial Στο Ινστιτούτο από το

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος Προϊόντων. Bιομηχανικά Aέρια Iατρικά Aέρια Εφαρμογές

Κατάλογος Προϊόντων. Bιομηχανικά Aέρια Iατρικά Aέρια Εφαρμογές Κατάλογος Προϊόντων Bιομηχανικά Aέρια Iατρικά Aέρια Εφαρμογές 02 H Linde στην Eλλάδα 3 Περιεχόμενα 5 5 6 8 10 11 12 13 14 15 16 16 16 16 16 17 19 20 21 21 22 23 24 25 26 31 33 34 35 37 38 39 39 40 44 Η

Διαβάστε περισσότερα

Η μεγαλύτερη έκθεση αγοράς ετοιμοπαράδoτων όπλων και αξεσουάρ στην Ελλάδα!

Η μεγαλύτερη έκθεση αγοράς ετοιμοπαράδoτων όπλων και αξεσουάρ στην Ελλάδα! Η μεγαλύτερη έκθεση αγοράς ετοιμοπαράδoτων όπλων και αξεσουάρ στην Ελλάδα! Αθήνα - Κέντρο & Δίπλα από την είσοδο των ΚΤΕΛ Κηφισού Εδώ έχετε μόνο προνόμια! Πάνω από 80 χρόνια τώρα, λειτουργούμε έχοντας

Διαβάστε περισσότερα

Ζεστασιά για το σπίτι σας Επίτοιχοι λέβητες αερίου με τεχνολογία συμπύκνωσης από τη Bosch

Ζεστασιά για το σπίτι σας Επίτοιχοι λέβητες αερίου με τεχνολογία συμπύκνωσης από τη Bosch Ζεστασιά για το σπίτι σας Επίτοιχοι λέβητες αερίου με τεχνολογία συμπύκνωσης από τη Bosch Καλωσορίσατε στη Bosch. Για πάνω από εκατό χρόνια το όνοµα της Bosch αντιπροσωπεύει την κορυφαία τεχνολογία και

Διαβάστε περισσότερα

DesignGreece: Η νέα πρωτοβουλία του Ελληνικού Οργανισμού Εξωτερικού Εμπορίου _

DesignGreece: Η νέα πρωτοβουλία του Ελληνικού Οργανισμού Εξωτερικού Εμπορίου _ DesignGreece: Η νέα πρωτοβουλία του Ελληνικού Οργανισμού Εξωτερικού Εμπορίου Όλες οι μεγάλες ιδέες όταν εκτελούνται και υλοποιούνται με τον σωστό τρόπο και στον σωστό χρόνο, σημαίνουν επιτυχία. Το design

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση Ομίλου στην ελλαδα

Παρουσίαση Ομίλου στην ελλαδα περιεχόμενα Παρουσίαση ομίλου ΤΙΤΑΝ...2 Παρουσίαση INTERBETON...3 Το σκυρόδεμα είναι......4 Κατηγορίες σκυροδέματος...4 Πίνακας κατηγοριών σκυροδέματος...5 Απαιτήσεις για τα σκυροδέματα που καλύπτονται

Διαβάστε περισσότερα