Το καλύτερο ανατομικό κρεβάτι στον ξενοδοχειακό κλάδο.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Το καλύτερο ανατομικό κρεβάτι στον ξενοδοχειακό κλάδο."

Transcript

1 Το καλύτερο ανατομικό κρεβάτι στον ξενοδοχειακό κλάδο. Η ποιότητα στον ύπνο αποτελεί βασικό παράγοντα στην επιλογή του τόπου διαμονής.το κρεβάτι είναι το σημαντικότερο στοιχείο στο ξενοδοχείο. Έτσι δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι προτιμώνται από το 80% των κορυφαίων ξενοδοχειακών εταιρειών στον κόσμο.

2

3 Πρωτοποριακή τεχνολογία και καινοτομία Η Simmons με φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα, υψηλής ποιότητας και σύγχρονης τεχνολογίας που υποστηρίζουν απόλυτα κάθε σημείο του σώματος, εξασφαλίζει τη βασική προϋπόθεση της καλής υγείας και της ευεξίας: ασφαλή, αναπαυτικό και ανενόχλητο ύπνο. Γιατί είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι όσο καλύτερα κοιμάστε τόσο καλύτερα ζειτε. Τεχνολογία Sensoft για ανατομική προσαρμογή σε κάθε σημείο του σώματος και προοδευτική υποστήριξη της σπονδυλικής στήλης. Απομόνωση κίνησης motion separation για αδιατάρακτο ύπνο. Μοναδικά ανεξάρτητα ελατήρια Sensoft σε σχήμα βαρελιού. Μαλλί ανώτερης ποιότητας που επεξεργάζεται φυσικά έτσι ώστε να παρέχει προστασία από τα ακάρεα, τα βακτήρια και την μούχλα. Θωράκιση του στρώματος ενάντια στα ακάρεα. Βραδύκαυστα υλικά. Οικολογικά προϊόντα, πλήρως ανακυκλώσιμα. Υποαλλεργική επένδυση Elivea με μικρό-αεραγωγούς που προσφέρουν φυσικό αερισμό κατά της μούχλας και των βακτηρίων. Επιφάνεια Pillowtop Zip Off για επιπλέον άνεση και υγιεινή, κατάλληλη για όλες τις εποχές του χρόνου. Σύστημα Νο Flip για την αποφυγή γυρίσματος του στρώματος στην αλλαγή της εποχής. Πιστοποιητικό ποιότητας FCBA MQ144 Εγγύηση 5 έτη.

4 Καλύτερος ύπνος μέσω της επιστήμης Το κρεβάτι εκπληρώνει μια λειτουργία υποστήριξης του σώματος κατά τη διάρκεια του ύπνου, όταν οι μύες, εντελώς χαλαροί, δεν είναι σε θέση να υποστηρίξουν την σπονδυλική στήλη στη φυσική της διαμόρφωση. Ένα καλό στρώμα πρέπει να υποστηρίζει το σώμα σε όλα τα σημεία, διατηρώντας τον κάθε σπόνδυλο στη φυσική του θέση, χωρίς οι μεσοσπονδύλιοι δίσκοι να υποβάλλονται σε μη φυσιολογικές συμπιέσεις. Επιπλέον, θα πρέπει να υποστηρίζει απαλά τους μαλακούς ιστούς του σώματος, χωρίς να δημιουργεί σημεία πίεσης τα όποια παρεμποδίζουν την σωστή κυκλοφορία του αίματος. A B C Για έναν ποιοτικό ύπνο, είναι απαραίτητο το στρώμα και η βάση του, να στηρίζουν το σώμα διατηρώντας το φυσικό σχήμα της σπονδυλικής στήλης. Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να υποστηριχθεί κατάλληλα η καμπυλότητα της σπονδυλικής στήλης. Α. Αυχενική λορδωτική καμπύλη, Β. Θωρακική κυφωτική καμπύλη, C. Οσφυϊκή λορδωτική καμπύλη. Οι μυοσκελετικές παθήσεις της σπονδυλικής στήλης αυχεναλγία, θωρακαλγία, οσφυαλγία κλπ, επιδεινώνονται αλλά και προκαλούνται από την κακή στάση του σώματος κατά την διάρκεια του ύπνου. Μια υπερβολικά μαλακή υποστήριξη δεν στηρίζει επαρκώς το σώμα προκαλώντας κακή στάση του σώματος, η οποία αναπόφευκτα καταλήγει σε πόνο. Μια υπερβολικά άκαμπτη υποστήριξη δημιουργεί σημεία πίεσης και κακή στάση του σώματος, η οποία επίσης καταλήγει σε πόνο.

5

6 Τα πατενταρισμένα ανεξάρτητα ελατήρια Sensoft Evolution Τα πατενταρισμένα ανεξάρτητα ελατήρια Sensoft Evolution είναι η καρδιά κάθε στρώματος Simmons. Κατασκευάζονται από βαρύ ατσάλινο σύρμα και συσκευάζονται συμπιεσμένα σε εύκαμπτες, υποαλλεργικές, υφασμάτινες θήκες που συνδέονται με ειδικό τρόπο, ώστε το κάθε ελατήριο να κινείται εντελώς ανεξάρτητα από τα υπόλοιπα. Περιέχουν σχεδόν δύο φορές το ατσάλι και πάνω από δύο φορές την απόδοση του ελατηρίου σε σχέση με άλλα στρώματα, όπου η σύνδεση είναι τελείως διαφορετική με αποτέλεσμα όταν τα ελατήρια συμπιέζονται, ολόκληρο το στρώμα να επηρεάζεται. Επενδύοντας λοιπόν στα ασυναγώνιστης ανθεκτικότητας προϊόντα Hotelys για το ξενοδοχείο σας, οι επισκέπτες σας μπορούν να απολαμβάνουν τον ίδιο ποιοτικό ύπνο για χρόνια.

7 Les matelas à ressorts ensachés contiennent des centaines d enveloppes de tissus contenant chacune un ressort. Indépendant, chaque ressort réagit en fonction de la pression exercée par le corps et délivre ainsi une réelle indépendance de couchage en s adaptant aux différentes pressions exercées par le corps. Les principaux avantages des ressorts ensachés sont : Excellente longévité Ajustement anatomique progressif Confort (maintien ferme sur un nuage de douceur) La mousse viscoélastique à mémoire de forme est un matériau cellulaire moderne utilisé pour accroître le confort d accueil et le soutien assuré par le matelas. Les principaux avantages de la mousse viscoélastique sont : Circulation sanguine favorisée Diminution des tensions dans les parties les plus lourdes ou les plus saillantes du corps Éradication des points de surpression La Mousse polyuréthane est une matière de synthèse à la structure cellulaire fine et aérée dont on peut faire varier la densité et la fermeté. Alvéolée ou profilée, elle augmente le confort des zones exerçant une pression sur le matelas et procure ainsi une sensation de douceur. Les principaux avantages de la mousse polyuréthane sont : Excellente résilience (capacité a retrouver sa forme initiale après enfoncement) Confort variable (ultra moelleux très ferme) Anallergique, anti-moisissure et antibactérien Rebondissant, flexible, réssistant, le latex est un matériau naturel issu de l hévéa riche en propriétés exceptionnelles et idéales pour toute literie de qualité. Plébiscité par les grandes marques de literie pour ses qualités sanitaires, le latex est : Naturellement aéré (ne retient ni la chaleur, ni l humidité) Hypoallergénique (anti-acariens et antibactérien) Sain et hygiénique Les matelas en latex sont surtout reconnus pour leur fermeté (excellente résilience), leur confort longue durée, leur moelleux et procurent une réelle indépendance de couchage.

8 Υλικά επένδυσης H Simmons επιλέγει υψηλής ποιότητας, φυσικά και υποαλλεργικά υλικά που προσφέρουν απόλυτη υγιεινή στον ύπνο, προσαρμόζονται τέλεια στη μορφολογία του σώματος και είναι ανθεκτικά στο χρόνο. Σε συνδυασμό με την άρτια μηχανική των ελατηρίων, τα στρώματά «αναπνέουν» ανεμπόδιστα, επιτυγχάνοντας τη μέγιστη αντιαλλεργιακή και αντιβακτηριακή προστασία: Το Εcolaine είναι μαλλί υψηλής ποιότητας. Υπόκειται σε φυσική επεξεργασία από την πρώτη στιγμή της συλλογής του, χάρη στην όποια το στρώμα θωρακίζεται ενάντια στα ακάρεα, τα βακτήρια και τη μούχλα και αποκτά εξαιρετικές θερμομονωτικές ιδιότητες. Η επένδυση Elivéa αποτελείται από αφρό υψηλής ελαστικότητας και διαθέτει μικροσκοπικα κανάλια εξαερισμού και ανοικτή κυψέλοειδή δομή που επιτρέπουν στο στρώμα να αναπνέει φυσικά. Χειροποίητη κατασκευή Αντιπυρική ασφάλεια Ανακυκλώσιμα υλικά Παρά την πρωτοποριακή τεχνολογία Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται Ανώτερη ποιότητα ύπνου με της Simmons, ο ανθρώπινος παρά- στα στρώματα της Simmons είναι προϊόντα φιλικά προς το περι- γοντας εξακολουθεί να πρωταγωνιστεί. βραδυφλεγή και διαθέτουν όλες τις βάλλον. Σε όλα τα στάδια της Τα υλικά των στρωμάτων ράβονται απαιτούμενες πιστοποιήσεις ασφά- παράγωγης, η Simmons χρησι- στο χέρι από επιδέξιους τεχνίτες που λειας από επίσημους αρμόδιους μοποιεί ανακυκλώσιμα υλικά, ενώ το συνεχίζουν με συνέπεια την τέχνη 140 φορείς. ξύλινο τμήμα των κρεβατιών κατα- χρόνων. Χειροποίητα είναι και τα σκευάζεται από ξυλεία ανανεώ- φινιρίσματά τους, γεγονός που τους σιμων δασών. χαρίζει την απόλυτα κομψή όψη τους.

9 Το χρονικό της πρωτοπορίας Από το 1925, η Simmons επένδυσε στη βελτίωση και ανάπτυξη των προϊόντων της με συνεργασίες με επιστημονικά κέντρα, όπως το Ινστιτούτο Βιομηχανικής Έρευνας Mellon Mellon Institute of Industrial Research, στο οποίο ανέθεσε μια έρευνα σχετικά με την επίδραση του στρώματος στην ποιότητα του ύπνου. Επίσης, ίδρυσε το Εθνικό Τεχνολογικό Κέντρο NTC National Technological Center-NTC, ένα υπερσύγχρονο μηχανολογικό εργαστήριο που ασχολήθηκε με την παραγωγή υλικών για στρώματα, καθώς και το Ινστιτούτο Τεχνολογίας και Εκπαίδευσης Simmons Simmons Institute for Technology and Education-SITE. Στο πλαίσιο της επιστημονικής έρευνας, η Simmons συνεργάστηκε με διάσημους ειδικούς για τον ύπνο, όπως τον Dr. James Maas, καθηγητή ψυχολογίας στο Cornell University, και τον Dr. James Wellman, διευθυντή μίας από τις μεγαλύτερες κλινικές για διαταραχές ύπνου και συγγραφέα του μπεστ σέλλερ Power Sleep.

10 International Brand Agreements

11 COLLECTION

12 GRAND HOTEL DU CAP-FERRAT, FRANCE

13

14 29 Υ Ψ Ο Σ ΑΝΕΣΗ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΗ, ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ MAJESTY PALACE PREMIUM DOUBLE AS 29 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ & ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ Διπλά ανεξάρτητα ελατήρια Air Spring Στήριξη σε όλα τα σημεία του σώματος Πολύ μεγάλη ανεξαρτησία στον ύπνο, βέλτιστη άνεση Ολικό καπιτονέ σε τετράγωνα Διατήρηση του σχήματος και μεγάλη διάρκεια ζωής του στρώματος, συγκράτηση των υλικών γέμισης και των ελατήριων Χειμερινή πλευρά: Κασμίρ/μετάξι 100 g/m2 Μοχέρ 200 g/m2 και βαμβάκι 300 g/m2 Ευγενή και απαλά υλικά για χαλάρωση, με πολύ καλή διάχυση της θερμότητας Θερινή πλευρά: Λευκό βαμβάκι 400 g/m2 / Λινό/μετάξι 100 g/m2 και βαμβάκι 300 g/m2 Αίσθηση φρεσκάδας Περίβλημα αφρού + 3 μεταλλικά πλαίσια Ενισχυμένη συγκράτηση και σταθερότητα του στρώματος Καπιτονέ πλαϊνές πλευρές στρώματος Φροντισμένο και περίτεχνο φινίρισμα 4 αεραγωγοί με το λογότυπο της Tréca Για άριστο αερισμό του εσωτερικού του στρώματος 4 οριζόντιες λαβές Εύκολος χειρισμός, φινίρισμα ραμμένο στο χέρι 2 υφάσματα επένδυσης κατ επιλογή: HT12 πλεκτό ελαστικό 100% polyester, με το λογότυπο Tréca HT02 ζακάρ, 100% βαμβάκι, κατά των ακάρεων, αντιβακτηριδιακό Υγιεινή, απαλότητα και άνεση Φυσικό, ανθεκτικό και ευχάριστο στην αφή Επεξεργασμένα υφάσματα επένδυσης, μη εύφλεκτα, βραδύκαυστα, σύμφωνα με τους ισχύοντες ευρωπαϊκούς κανονισμούς NF EN και NF EN Διασφάλιση της συμμόρφωσης των ξενοδοχείων με τους κανονισμούς πυρασφάλειας Σήμα ραμμένο στο πλάι του στρώματος Εύκολη αναγνώριση του προϊόντος ΕΠΙΛΟΓΕΣ Σύστημα σύνδεσης στρωμάτων με velcro Ευέλικτο και εύκολο στη χρήση των ξενοδοχείων

15 MAJESTY PALACE PREMIUM DOUBLE AS 29 Ένα εξαιρετικό μοντέλο με διπλή ανάρτηση ανεξάρτητων ελατήριων Air Spring που δημιουργήθηκε για τα ξενοδοχεία 5 αστέρων. Η ανώτερη ποιότητα της Tréca τίθεται στην υπηρεσία των πιο απαιτητικών ξενοδοχείων όσον αφορά την άνεση και το φινίρισμα Ύφασμα στην εικόνα: HΤ12

16 125 Υ Ψ Ο Σ

17 121 Υ Ψ Ο Σ THE CAPITONNEE HEADBOARD

18

19 17 22 Υ Ψ Ο Σ Υ Ψ Ο Σ

20

21 17 22 Υ Ψ Ο Σ Υ Ψ Ο Σ

22

23 Ανατομικά Χειροποίητα Στρώματα Treca Simmons Αυτό ορίζει ως πολυτέλεια η Simmons και τη φέρνει στην καθημερινότητα με προϊόντα υψηλής ποιότητας και σύγχρονης τεχνολογίας που υποστηρίζουν απόλυτα κάθε σημείο του σώματος, εξασφαλίζοντας τη βασική προϋπόθεση της καλής υγείας και της ευεξίας: ασφαλή, αναπαυτικό και αδιατάρακτο ύπνο Προοδευτική απορρόφηση των σημείων πίεσης Υποστήριξη των κυρτωμάτων της σπονδυλικής στήλης Ανατομική προσαρμογή στον κάθε σωματότυπο Απομόνωση κίνησης (motion separation) για αδιατάρακτο ύπνο Μοναδικά ανεξάρτητα ελατήρια Sensoft Evolution Άνεση, σταθερότητα, ανθεκτικότητα Αντιμικροβιακά, υποαλλεργικά υγιεινά υφάσματα Ανακυκλώσιμα, οικολογικά υλικά Η Simmons, με ανεξάντλητη δημιουργικότητα, συστηματική μελέτη των ανθρώπινων αναγκών και επιστημονικές καινοτομίες, κατατάσσεται στην κορυφή των παγκόσμιων προτιμήσεων.

24 GRANDE BRETAGNE, A LUXURY COLLECTION HOTEL, ATHENS

25

26 34 Υ Ψ Ο Σ CONFORT FERME, ACCUEIL TRES MOELLEUX ΑΝΕΣΗ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΗ, ΑΦΑΙΡΟΥΜΕΝΟ ΑΝΩΣΤΡΩΜΑ, ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ SUITE PRESTIGE PREMIUM LUXURY COLLECTION ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ & ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ Ανεξάρτητα ελατήρια Sensoft Evolution Κατασκευή ελατηρίου: Διάμετρος 67-18/10 από βαρύ ατσάλι 825 Πυκνότητα ελατηρίων: Twin 100x Twin XL 120x Full 140x Queen 160x King 180x Super King 200x Σύστημα «NO FLIP» Επιφάνεια επαφής εύκαμπτη από αφρό (FR) Elivea 80mm Καπιτονέ ανώστρωμα με υλικά γέμισης από βραδύκαυστες ίνες και μαλακό βραδύκαυστο αφρό (FR) 30mm, τοποθετημένα με φερμουάρ περιμετρικά του στρώματος Περιμετρικά περίβλημα από αφρό (FR) πυκνότητας 26kg Καπιτονέ πλαϊνές πλευρές στρώματος και πλαίσιο από ανθεκτικό αφρό (FR) Υποστήριξη ελατηρίων από αφρό (FR) πυκνότητας 26kg Επιφάνεια από αφρό (FR) πυκνότητας 26kg Επεξεργασμένα υφάσματα επένδυσης, μη εύφλεκτα, βραδύκαυστα, σύμφωνα με τους ισχύοντες ευρωπαϊκούς κανονισμούς NF EN και NF EN Εγγύηση στρώματος: 5 έτη ΕΠΙΛΟΓΕΣ Σύστημα σύνδεσης στρωμάτων με zip Το ύφασμα επένδυσης μπορεί να αλλάξει χωρίς προειδοποίηση. Όλες οι μετρήσεις των διαστάσεων υπόκεινται σε διακύμανση κατασκευής +/-1,5 cm

27 SUITE PRESTIGE PREMIUM LUXURY COLLECTION

28 COSTA NAVARINO - THE WESTIN RESORT, NAVARINO MESSINIA

29

30 30 Υ Ψ Ο Σ CONFORT FERME, ACCUEIL TRES MOELLEUX ΑΝΕΣΗ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΗ, ΑΦΑΙΡΟΥΜΕΝΟ ΑΝΩΣΤΡΩΜΑ, ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ SUITE SERENITY WESTIN HEAVENLY BED II ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ & ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ Ανεξάρτητα ελατήρια Sensoft Evolution Κατασκευή ελατηρίου: Διάμετρος 67-18/10 από βαρύ ατσάλι 825 Πυκνότητα ελατηρίων: Twin 100x Twin XL 120x Full 140x Queen 160x King 180x Super King 200x Σύστημα «NO FLIP» Επιφάνεια επαφής εύκαμπτη από αφρό (FR) Elivea 40mm Καπιτονέ ανώστρωμα με υλικά γέμισης από βραδύκαυστες ίνες και μαλακό βραδύκαυστο αφρό (FR) 30mm, τοποθετημένα με φερμουάρ περιμετρικά του στρώματος Περιμετρικά περίβλημα από αφρό (FR) πυκνότητας 26kg Καπιτονέ πλαϊνές πλευρές στρώματος και πλαίσιο από ανθεκτικό αφρό (FR) Υποστήριξη ελατηρίων από αφρό (FR) πυκνότητας 26kg Επιφάνεια από αφρό (FR) πυκνότητας 26kg Επεξεργασμένα υφάσματα επένδυσης, μη εύφλεκτα, βραδύκαυστα, σύμφωνα με τους ισχύοντες ευρωπαϊκούς κανονισμούς NF EN και NF EN Εγγύηση στρώματος: 5 έτη ΕΠΙΛΟΓΕΣ Σύστημα σύνδεσης στρωμάτων με zip Το ύφασμα επένδυσης μπορεί να αλλάξει χωρίς προειδοποίηση. Όλες οι μετρήσεις των διαστάσεων υπόκεινται σε διακύμανση κατασκευής+/1,5 cm

31 SUITE SERENITY WESTIN HEAVENLY BED II

32

33 SHERATON RHODES RESORT, IXIA RHODES

34 25 Υ Ψ Ο Σ CONFORT FERME, ACCUEIL TRES MOELLEUX ΑΝΕΣΗ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΗ, ΑΦΑΙΡΟΥΜΕΝΟ ΑΝΩΣΤΡΩΜΑ, ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ SUITE 712 ZIP PILLOW TOP ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ & ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ Ανεξάρτητα ελατήρια Sensoft Origine 580 Ανεξαρτησία στον ύπνο και σταδιακή συμπίεση 1 πιο μαλακή πρώτη επαφή 2 σταδιακή ανατομική προσαρμογή 3 πιο άνετη στήριξη Σύστημα «NO FLIP» Μια τεχνολογική εξέλιξη χάρη στην οποία δεν χρειάζεται αλλαγή της πλευράς του στρώματος κάθε εποχή Επιφάνεια επαφής εύκαμπτη, από Elivéa 40 mm Απορροφά σταδιακά τα σημεία πίεσης στηρίζοντας τη σπονδυλική στήλη 2 Καπιτονέ ανώστρωμα με υλικό γέμισης από μαλλί 200 g/m, αφρό 2 πολυαιθέρα 30 mm/ 23 kg και βαμβάκι 300 g/m, τοποθετημένο με φερμουάρ κατά μήκος του στρώματος Αφαιρούμενο ανώστρωμα που προσφέρει επιπλέον άνεση και ρυθμίζει την θερμοκρασία. Αντικαθίσταται εύκολα σε περίπτωση φθοράς ή λεκιάσματος Σταθερότητα, αντοχή και αποτροπή βαθουλωμάτων Περιμετρικά περίβλημα από αφρό Καπιτονέ πλαϊνές πλευρές στρώματος με επένδυση υφάσματος 3DB03 100% polyester με μικρο-αεραγωγούς Ύφασμα επένδυσης 8W: 100% polyester Ύφασμα επίπεδης επιφάνειας 8P: 73% βαμβάκι + 27% polyester, με αντιβακτηριακή επεξεργασία και επεξεργασία κατά της υγρασίας Επεξεργασμένα υφάσματα επένδυσης, μη εύφλεκτα, βραδύκαυστα, σύμφωνα με τους ισχύοντες ευρωπαϊκούς κανονισμούς NF EN και NF EN Σήμα ραμμένο στο πλάι του στρώματος + σήμα στο ανώστρωμα Επιπλέον αερισμός του στρώματος Απαλότητα και άνεση Φυσικό, αναπαυτικό και υγιεινό προϊόν Διασφάλιση της συμμόρφωσης των ξενοδοχείων με τους κανονισμούς πυρασφάλειας Εύκολη αναγνώριση του προϊόντος ΕΠΙΛΟΓΕΣ Σύστημα σύνδεσης στρωμάτων με velcro Ευέλικτο και εύκολο στη χρήση των ξενοδοχείων

35 SUITE 712 ZIP PILLOW TOP «Η υψηλή ποιότητα Simmons σε ένα στρώμα με αφαιρούμενο ανώστρωμα για τα ξενοδοχεία που αναζητούν καινοτομία και άνεση. Συνδυασμός της τεχνολογίας Sensoft για ανεξαρτησία στον ύπνο και υλικό γέμισης Elivéa για μοναδική άνεση»

36 27 Υ Ψ Ο Σ CONFORT FERME, ACCUEIL TRES MOELLEUX ΑΝΕΣΗ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΗ, ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ SUITE 712 CLASSIC ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ & ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ Ανεξάρτητα ελατήρια Sensoft Origine 580 Ανεξαρτησία στον ύπνο και σταδιακή συμπίεση 1 πιο μαλακή επιφάνεια επαφής 2 σταδιακή ανατομική προσαρμογή 3 πιο άνετη στήριξη Επιφάνεια επαφής εύκαμπτη, από Elivéa 40 mm Απορροφά σταδιακά τα σημεία πίεσης στηρίζοντας τη σπονδυλική στήλη Απαλή υποδοχή του σώματος και ρύθμιση της θερμοκρασίας και στις δυο πλευρές 2 Χειμερινή πλευρά: υλικό γέμισης μαλλί 200 g/m, 2 αφρός πολυαιθέρα 30 mm/ 23kg και βαμβάκι 300 g/m 2 Θερινή πλευρά: υλικό γέμισης μαλλί 200 g/m, 2 αφρός πολυαιθέρα 30 mm/ 23kg και βαμβάκι 300g/m Σταθερότητα, αντοχή και αποτροπή βαθουλωμάτων Περιμετρικά περίβλημα από αφρό Προσεγμένο φινίρισμα Καπιτονέ πλαϊνές πλευρές στρώματος Εξασφάλιση καλού αερισμού του στρώματος 2 αεραγωγοί με το λογότυπο της Simmons 4 κάθετες λαβές Εύκολος χειρισμός Ύφασμα επένδυσης 8W: 100% polyester Απαλότητα και άνεση Επεξεργασμένο ύφασμα επένδυσης, μη εύφλεκτο, βραδύκαυστο, σύμφωνα με τους ισχύοντες ευρωπαϊκούς κανονισμούς NF EN και NF EN Διασφάλιση της συμμόρφωσης των ξενοδοχείων με τους κανονισμούς πυρασφάλειας Σήμα ραμμένο στο πλάι του στρώματος Εύκολη αναγνώριση του προϊόντος ΕΠΙΛΟΓΕΣ Σύστημα σύνδεσης στρωμάτων με velcro Ευέλικτο και εύκολο στη χρήση των ξενοδοχείων

37 SUITE 712 CLASSIC «Η τεχνολογία Simmons με ανεξάρτητα ελατήρια Sensoft διπλής όψεως σε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που προσφέρει εξαιρετική άνεση, ανεξαρτησία στον ύπνο και συνολική στήριξη»

38

39 HOLIDAY INN ATHENS ATTICA AVENUE

40 24 Υ Ψ Ο Σ CONFORT FERME, ACCUEIL TRES MOELLEUX ΑΝΕΣΗ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΗ, ΜΑΛΑΚΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ SUITE 612 CLASSIC ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ & ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ Ανεξάρτητα ελατήρια Sensoft Origine 580 Ανεξαρτησία στον ύπνο και σταδιακή συμπίεση 1 - πιο μαλακή επιφάνεια επαφής 2 - σταδιακή ανατομική προσαρμογή 3 - πιο άνετη στήριξη 2 Χειμερινή πλευρά: υλικό γέμισης μαλλί 200 g/m και βαμβάκι 300 g/m 2 2 Θερινή πλευρά: υλικό γέμισης μαλλί 200 g/m και βαμβάκι 150 g/m 2 Σταθερότητα, αντοχή και αποτροπή βαθουλωμάτων Περιμετρικά περίβλημα από αφρό Προσεγμένο φινίρισμα Καπιτονέ πλαϊνές πλευρές στρώματος 2 αεραγωγοί Εξασφάλιση καλού αερισμού του στρώματος 4 κάθετες λαβές Εύκολος χειρισμός Ύφασμα επένδυσης 8W: 100% polyester Απαλότητα και άνεση Επεξεργασμένο ύφασμα επένδυσης, μη εύφλεκτο, βραδύκαυστο, σύμφωνα με τους ισχύοντες ευρωπαϊκούς κανονισμούς NF EN και NF EN Σήμα ραμμένο στο πλάι του στρώματος Απαλή υποδοχή του σώματος και ρύθμιση της θερμοκρασίας και στις 2 πλευρές Διασφάλιση της συμμόρφωσης των ξενοδοχείων με τους κανονισμούς πυρασφάλειας Εύκολη αναγνώριση του προϊόντος ΕΠΙΛΟΓΕΣ Σύστημα σύνδεσης στρωμάτων με velcro Ευέλικτο και εύκολο στη χρήση

41 SUITE 612 CLASSIC «Ένα τεχνολογικό μοντέλο με ανεξάρτητα ελατήρια Sensoft διπλής όψεως. Η καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής από τη Simmons για ανεξαρτησία στον ύπνο»

42 22 Υ Ψ Ο Σ CONFORT FERME, ACCUEIL TRES MOELLEUX ΑΝΕΣΗ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΗ, ΑΦΑΙΡΟΥΜΕΝΟ ΑΝΩΣΤΡΩΜΑ SUITE 612 ZIP PILLOW TOP ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ & ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ Ανεξάρτητα ελατήρια Sensoft Origine 580 Ανεξαρτησία στον ύπνο και σταδιακή συμπίεση 1 - πιο μαλακή πρώτη επαφή 2 - σταδιακή ανατομική προσαρμογή 3 - πιο άνετη στήριξη Μια τεχνολογική εξέλιξη χάρη στην οποία δεν χρειάζεται αλλαγή της πλευράς του στρώματος κάθε εποχή Σύστημα «NO FLIP» Καπιτονέ ανώστρωμα με υλικό γέμισης από μαλλί 200 g/m, και 2 βαμβάκι 300 g/m, τοποθετημένο με φερμουάρ κατά μήκος του στρώματος Αφαιρούμενο ανώστρωμα που προσφέρει επιπλέον άνεση και ρυθμίζει την θερμοκρασία. Αντικαθίσταται εύκολα σε περίπτωση φθοράς ή λεκιάσματος προσφέροντας μεγαλύτερη διάρκεια ζωής Περιμετρικά περίβλημα από αφρό Σταθερότητα, αντοχή και αποτροπή βαθουλωμάτων Καπιτονέ πλαϊνές πλευρές στρώματος με επένδυση υφάσματος 3DB03 με μικρο-αεραγωγούς Επιπλέον αερισμός του στρώματος Ύφασμα επένδυσης ελαστικό 8W: 100% polyester Ύφασμα επίπεδης επιφάνειας 8P: 73% βαμβάκι + 27% polyester, με αντιβακτηριακή επεξεργασία και επεξεργασία κατά της υγρασίας Απαλότητα και άνεση 2 Φυσικό, αναπαυτικό και υγιεινό προϊόν Επεξεργασμένα υφάσματα επένδυσης, μη εύφλεκτα, βραδύκαυστα, σύμφωνα με τους ισχύοντες ευρωπαϊκούς κανονισμούς NF EN και NF EN Διασφάλιση της συμμόρφωσης των ξενοδοχείων με τους κανονισμούς πυρασφάλειας Σήμα ραμμένο στο πλάι του στρώματος + σήμα στο ανώστρωμα Εύκολη αναγνώριση του προϊόντος ΕΠΙΛΟΓΕΣ Σύστημα σύνδεσης στρωμάτων με velcro Ευέλικτο και εύκολο στη χρήση των ξενοδοχείων

43 SUITE 612 ZIP PILLOW TOP «Ένα τεχνολογικό μοντέλο με αφαιρούμενο ανώστρωμα και ανεξάρτητα ελατήρια για τα ξενοδοχεία που αναζητούν καινοτομία και άνεση»

44 22 Υ Ψ Ο Σ ΑΝΕΣΗ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΗ, ΤΟΝΩΤΙΚΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ SUITE 512 CLASSIC ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ & ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ Ανεξάρτητα ελατήρια Sensoft Origine 504 Ανεξαρτησία στον ύπνο και σταδιακή συμπίεση 1 - πιο μαλακή πρώτη επαφή 2 - σταδιακή ανατομική προσαρμογή 3 - πιο άνετη στήριξη Χειμερινή πλευρά: υλικό γέμισης μαλλί 200 g/m2 και βαμβάκι 150 g ανά m2 Θερινή πλευρά: υλικό γέμισης μαλλί 200 g/m2 και βαμβάκι 150 g ανά m2 Απαλή υποδοχή του σώματος και ρύθμιση της θερμοκρασίας και στις 2 πλευρές Περιμετρικά περίβλημα από αφρό Σταθερότητα, αντοχή και αποτροπή βαθουλωμάτων Καπιτονέ πλαϊνές πλευρές στρώματος Προσεγμένο φινίρισμα 2 αεραγωγοί Εξασφάλιση καλού εξαερισμού 4 κάθετες λαβές Εύκολος χειρισμός Ύφασμα επένδυσης 8W: 100% polyester Επεξεργασμένο ύφασμα επένδυσης, μη εύφλεκτο, βραδύκαυστο, σύμφωνα με τους ισχύοντες ευρωπαϊκούς κανονισμούς NF EN και NF EN Απαλότητα και άνεση Διασφάλιση της συμμόρφωσης των ξενοδοχείων με τους κανονισμούς πυρασφάλειας Σήμα ραμμένο στο πλάι του στρώματος Εύκολη αναγνώριση του προϊόντος ΕΠΙΛΟΓΕΣ Σύστημα σύνδεσης στρωμάτων με velcro Ευέλικτο και εύκολο στη χρήση

45 SUITE 512 CLASSIC «Το βασικο μοντέλο διπλής όψεως με ανεξάρτητα ελατήρια Sensoft για ανεξαρτησία στον ύπνο. Η υψηλή ποιότητα στην υπηρεσία των ξενοδοχείων»

46 07 Υ Ψ Ο Σ

47

48 05 Υ Ψ Ο Σ

49 MATTRESS CONNECTION TYPES ZIP VELCRO

50 PASSE PARTOUT BED

51 PASSE PARTOUT VERTICAL BED A real easily carried and stakable compact bed, a real 90x190 cm bed with a mattresses choice (maximum 22 cm)

52 KANGOUROU BED The Kangourou bed is a practical bed under which you find an extra bed, it is of the same height as the main bed. Easily placed to a desired space, it can be quickly a double bed.

53

54

55

56 Υ Ψ Ο Σ Υ Ψ Ο Σ ΤΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΜΕ ΤΡΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΥΨΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΣΑΣ MARINE MATTRESS BATEAU ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ & ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ Ανεξάρτητα ελατήρια Suspession Classe 800 Ανεξαρτησία στον ύπνο και σταδιακή συμπίεση 1 - σταδιακή ανατομική προσαρμογή 2 - πιο άνετη στήριξη Επιφάνεια καπιτονέ με 1000 g/m2 μαλλί και στις δύο όψεις Απαλή υποδοχή του σώματος και ρύθμιση της θερμοκρασίας Επιφανεια και καπιτονέ πλαϊνές πλευρές στρώματος με υφασμα επένδυσης PO 100% Βαμβάκι Ανθεκτικό, φυσικό και άνετο για τον πελάτη Επεξεργασμένο ύφασμα επένδυσης, μη εύφλεκτο, βραδύκαυστο, σύμφωνα με τους ισχύοντες ευρωπαϊκούς κανονισμούς NF EN και NF EN και ΟΜΙ Α 688 (17) Διασφάλιση της συμμόρφωσης του σκαφους σας με τους κανονισμούς πυρασφάλειας Σήμα ραμμένο στο πλάι του στρώματος Εύκολη αναγνώριση του προϊόντος Υ Ψ Ο Σ

57 MARINE MATTRESS BATEAU «Στρώματα ειδικά για πλοία κατασκευασμένα σύμφωνα με τον κανονισμό ΟΜΙ Α 688 (17). Με ανεξάρτητα ελατήρια για άνετο ύπνο.» Matelas bateau 24 Matelas bateau 16 Matelas bateau 20

58 Απολαύστε την απόλυτη εμπειρία ύπνου σε μοναδικούς προορισμούς στην Ελλάδα και την Κύπρο THEA HOTEL ΟΙΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝH 22 HB 02 ACROTERRA ROSA HOTEL ΑΚΡΩΤΗΡΙ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 52 S612T 03 ADESTE VILLAS XANIA ΚΡΗΤΗ 34 S712T 04 ANDRONIS LUXURY SUITES ΟΙΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 23 S612 V ANEMI HOTEL ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ 88 S612 V ARETHOUSSA HOTEL ΚΑΡΥΤΑΙΝΑ ΑΡΚΑΔΙΑ 14 S ASTERIA & ILIOS APARTMENTS ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΝΗ 14 S612 V ASTIR PALACE RESORT - ARION, Α LUXURY COLLECTION RESORT & SPA ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΑΘΗΝΑ 246 LC 09 ASTIR PALACE RESORT - THE WESTIN ATHENS ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΑΘΗΝΑ 310 HB 10 ATRIUM PLATINUM LUXURY RESORT HOTEL & SPA ΙΞΙΑ ΡΟΔΟΣ 11 AVRA IMPERIAL BEACH RESORT & SPA ΚΟΛΥΜΠΑΡΙ ΚΡΗΤΗ 12 BEST WESTERN - IRIDA RESORT ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑ 13 BEST WESTERN - RODIAN GALLERY ΡΟΔΟΣ HB V S612 V BLUE PALACE A LUXURY COLLECTION RESORT & SPA ΠΛΑΚΑ ΕΛΟΥΝΤΑ ΚΡΗΤΗ BRATSERA HOTEL ΥΔΡΑ CANDIA MARIS RESORT & SPA CRETE ΑΜΟΥΔΑΡΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ 17 CAVO KORTIA HOTEL ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ ΛΑΚΩΝΙΑ 18 CAVO TAGOO HB V01801 S512 LC S612 V10901 S S612 V00251 ΤΑΓΚΟΥ ΜΥΚΟΝΟΣ 160 S712 V03251 CLUB AGIA ANNA SUMMER RESORT ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ ΕΥΒΟΙΑ 77 S712 V CORAL BEACH HOTEL & RESORT ΠΑΦΟΣ ΚΥΠΡΟΣ 21 CORONA BOREALIS HOTEL ΝΑΞΟΣ 22 COSTA NAVARINO - THE ROMANOS, Α LUXURY COLLECTION RESORT ΝΑΥΑΡΙΝΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑ 322 LC 23 COSTA NAVARINO - THE WESTIN RESORT ΝΑΥΑΡΙΝΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑ 890 HB 24 CRETA MARIS BEACH RESORT ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ ΚΡΗΤΗ 365 S CROWNE PLAZA ATHENS CITY CENTRE ΑΘΗΝΑ 366 S612 V DAEDALUS HOTEL ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 90 S612 V DIVANI APOLLON SUITES ΚΑΒΟΥΡΙ ΑΘΗΝΑ 28 ELAFONISSOS RESORT ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ S612 S612 V02951 S S612 V10401 ELITE CITY HOTEL ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑ 314 S612 V02101 ELITE VILLAS ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑ 114 S612 V00401

59 Απολαύστε την απόλυτη εμπειρία ύπνου σε μοναδικούς προορισμούς στην Ελλάδα και την Κύπρο. 31 ERIDANUS LUXURY ART HOTEL 32 FILAKAS HOTEL SIVOTA GRAND FOREST MOUNTAIN RESORT ΜΕΤΣΟΒΟ GRANDE BRETAGNE, A LUXURY COLLECTION HOTEL K ΑΘΗΝΑ 650 LC V S712 V01751 ΣΥΒΟΤΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ 118 S612 V00451 GALAXY HOTEL ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ 254 S612 V00501 GORTYS GUESTHOUSE ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΑΘΗΝΑ 18 S612 V00601 S612T 37 GRECOTEL - AMIRANDES EXCLUSIVE RESORT ΓΟΥΒΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ 420 SP 38 GRECOTEL - CARAMEL BOUTIQUE RESORT ΚΡΗΤΗ!!! SP 39 GRECOTEL - CORFU IMPERIAL ΚΕΡΚΥΡΑ!!! SP 40 GRECOTEL - CRETA PALACE HOTEL & RESORT ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΡΗΤΗ 710 SP 41 GRECOTEL - MYKONOS BLU EXCLUSIVE RESORT ΨΑΡΟΥ ΜΥΚΟΝΟΣ 148 SP 42 GRECOTEL - WHITE PALACE ΚΡΗΤΗ 43 HOLIDAY INN ATHENS ATTICA AVENUE ΠΑΙΑΝΙΑ 44 KAMINI VILLAS NEW PROJECT!!!!!! ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 45 KAMINOS RESORT ΛΙΜΝΗ ΕΥΒΟΙΑ 46 KING GEORGE, A LUXURY COLLECTION HOTEL ΑΘΗΝΑ 206 LC 47 KONTOKALI BAY RESORT & SPA ΚΟΝΤΟΚΑΛΙ ΚΕΡΚΥΡΑ 522 S LA BOHEME HOTEL ΓΥΘΕΙΟ 18 S LA RESIDENCE MYKONOS HOTEL SUITES ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΣ 48 TRECA 50 LE MERIDIEN LIMASSOL SPA & RESORT ΛΕΜΕΣΟΣ ΚΥΠΡΟΣ 51 LEIVATHO HOTEL ΛΕΙΒΑΘΩ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ!!! V2750 SP S612 V01701 S712 S712 V LC 68 S S LIMNEON RESORT & SPA HOTEL ΚΑΣΤΟΡΙΑ 53 LIOSTASI IOS HOTEL & SPA ΙΟΣ 54 MARPESSA SMART LUXURY HOTEL ΑΓΡΙΝΙΟ MOUIKIS HOTEL ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ 80 S612 V MOURTOS HOTEL ΣΥΒΟΤΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ 60 S612 V MUSICAL LODGE ΣΤΕΝΗ ΕΥΒΟΙΑ 18 S712 V MYKONOS GRAND HOTEL & RESORT ΑΓΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΥΚΟΝΟΣ 41 S712 60!! S712 V00701 HB 59 MYSTIQUE, A LUXURY COLLECTION HOTEL ΟΙΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝH 44 LC 60 NIKKI BEACH RESORT & SPA NEW PROJECT!!!!! ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ NF V2751

60 Απολαύστε την απόλυτη εμπειρία ύπνου σε μοναδικούς προορισμούς στην Ελλάδα και την Κύπρο OASIS WINDSURFING HOTEL OINOH AEBE NEW PROJECT!!!!!!!! ΠΡΑΣΟΝΗΣΙ ΡΟΔΟΣ 16 S612 V03001 ΑΛΙΜΟΣ ΑΘΗΝΑ 34 S712 S OLOKALON DELUXE RELAXATION SUITES ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΚΡΗΤΗ ORLOFF BOUTIQUE HOTEL HYDRA ΥΔΡΑ 20 S612 V PHILIPPOS XENIA HOTEL ΣΕΡΡΕΣ 114 S612 V PINUS NIGRA MOUNTAIN LODGE ΖΑΓΟΡΙ ΙΩΑΝΝΙΝΑ 14 S712 V PORTARIA HOTEL & SPA ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΠΗΛΙΟ 160 S712 V PORTO MYRINA PALACE HOTEL & BUNGALOWS ΛΗΜΝΟΣ POSEIDONION GRAND HOTEL ΣΠΕΤΣΕΣ P. POLITIS A.E. NEW PROJECT!!!!!!!!! ΜΕΘΩΝΗ 71 PRINCESS KYNISKA SUITES 72 6 TOP S612 V10501 S612 ΚΑΡΑΒΟΣΤΑΣΙ ΛΑΚΩΝΙΑ 66 S612 V10201 RADISSON BLU PARK HOTEL, ATHENS ΑΘΗΝΑ 56 S712 V ROCKY RETREAT VILLAS ΑΓΡΑΡΙ ΜΥΚΟΝΟΣ RODOS PALACE LUXURY CONVENTION RESORT ΙΞΙΑ ΡΟΔΟΣ 75 RODOS PARK SUITES & SPA HOTEL 76 SALVATOR VILLAS & SPA HOTEL 77 SANI RESORT - PORTO SANI VILLAGE 78 SANI RESORT - SANI ASTERIAS SUITES 79 SANTA MARINA RESORT & VILLAS, A LUXURY COLLECTION RESORT 80 SHERATON RHODES RESORT HB V S712 V01451 ΡΟΔΟΣ 118 S712 ΠΑΡΓΑ 100 S712 V01201 ΣΑΝΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ 252 S712 V01501 ΣΑΝΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ 128 S712 ΟΡΝΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ 180 LC ΙΞΙΑ ΡΟΔΟΣ 810 LC V SIVOTA BAY!!!!!! ΣΥΒΟΤΑ 80 TOP 82 ST. NICOLAS BAY RESORT HOTEL & VILLAS ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΡΗΤΗ 230 S THALATTA SEASIDE HOTEL ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ ΕΥΒΟΙΑ 100 S712 V THE CAPTAIN'S HOUSE ΠΡΕΒΕΖΑ 18 S712 V THE GRAND CHALET ΑΝΩ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΟΡΙΝΘIA 12 HB V THE MARGI HOTEL ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΑΘΗΝΑ 87 THE SAINT VLASSIS LUXURY LIVING 88 THE Y HOTEL 4 HB V10251 ΝΑΞΟΣ 20 S612 V00151 ΚΗΦΙΣΙΑ ΑΘΗΝΑ THEOHARIDIS STYLIANOS NEW PROJECT!!!!!!!! ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΑ 90 VEDEMA, A LUXURY COLLECTION RESORT ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 91 VILLA PERGISOS ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΥΚΟΝΟΣ HB V S LC 10 S712

61 Απολαύστε την απόλυτη εμπειρία ύπνου σε μοναδικούς προορισμούς στην Ελλάδα και την Κύπρο. 92 VILLA SOPHIA ΟΡΝΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ 93 VILLA COROMILIES ΑΡΑΧΩΒΑ ΒΟΙΩΤΙΑ 94 VOLCANO VIEW HOTEL & VILLAS 95 YES HOTELS - NEW HOTEL ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΑΘΗΝΑ 9 4 S612 HB S512 HB 96 YES HOTELS - PERISCOPE HOTEL ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΑΘΗΝΑ 42 HB 97 YES HOTELS - SEMIRAMIS HOTEL ΚΗΦΙΣΙΑ ΑΘΗΝΑ ΚΗΦΙΣΙΑ ΑΘΗΝΑ 96 HB 26 HB 98 YES HOTELS - THE KEFALARI SUITES V01551

62 PILLOW MENU DUO SLEEP [6600] Πολυτελές μαξιλάρι με ένα μίγμα από 50% > 70% πούπουλο νεοσσού χήνας και 30% μικρά φτερά άριστης ποιότητας. Πολύ καλή στήριξη του αυχένα και απαλή αίσθηση από την ανάμιξη φτερών και πούπουλων στο εσωτερικό του μαξιλαριού. Γέμισμα: 50% > 70% Πούπουλο νεοσσού χήνας, 30% μικρά Φτερά, 50% volufibre 100% polyester fibr. Class I (EN 12130). Κάλυμμα: 100% Βαμβάκι, cambric (Ne40/40). 50x70cm, 600gr Made in Denmark PRESOLANA [4800] Πολυτελές μαξιλάρι από αγνό παρθένο μαλλί. Αντιβακτηριδιακό, με θερμομονωτικές ιδιότητες, ρυθμίζει την θερμοκρασία και προσφέρει άνετο ύπνο όλες τις εποχές. Είναι το πρώτο μαξιλάρι από μαλλί που πλένεται και δεν χάνει το σχήμα του. Μεσαίου ύψους, ιδανικό για όσους κοιμούνται ανάσκελα ή στο πλάι. Γέμισμα: 100% Μαλλί. Κάλυμμα: 100% Βαμβάκι, downproof (Ne40/40). 50x70cm, 900gr Made in Italy 3 LAYER [3750] Πολυτελές μαξιλάρι 3 θαλάμων από πούπουλα χήνας και μικρά φτερά άριστης ποιότητας. Απαλό και υποαλλεργικό, με θερμομονωτικές ιδιότητες. Οι εξωτερικοί θάλαμοι αποτελούνται από μαλακό λευκό πούπουλο, ενώ ο πυρήνας είναι ένα μίγμα από μικρά φτερά και πούπουλα, συνδυασμός που χαρίζει μοναδική απαλότητα και στήριξη. Χαμηλού ύψους, μαλακό, ιδανικό για κάθε στάση ύπνου. Γέμισμα: Εξωτ. 70% Ευρωπαικό Λευκό Πούπουλο χήνας, 30% μικρά φτερά, Εσωτ. 100% φτερό χήνας. Class I (EN 12130). Κάλυμμα: 100% Βαμβάκι, downproof (Ne60/60). 50x70cm, 700gr Φινίρισμα: Σατεν σιρίτι. Made in Denmark MICROMAIS [3750] Πολυτελές μαξιλάρι από ίνες Ingeo. Φυτικό, οικολογικό και υποαλλεργικό. Δεν συγκρατεί υγρασία αφού είναι ελάχιστα υγροσκοπικό και αναστέλλει τον σχηματισμό υγρού και θερμού περιβάλλοντος ιδανικού για την ανάπτυξη των βακτηρίων. Συνδυάζει τα πλεονεκτήματα και την πρακτικότητα των μαξιλαριών συνθετικών υλικών με τα προνόμια των φυσικών ινών. Μεσαίου ύψους, ιδανικό για όσους κοιμούνται ανάσκελα ή στο πλάι. Γέμισμα: Ινες Καλαμποκιού Ingeo. Κάλυμμα: 100% Βαμβάκι, downproof (Ne40/40). 50x70cm, 700gr Made in Italy FIOCCO [2700] Πολυτελές μαξιλάρι από αγνό βαμβάκι. Το βαμβάκι αναπνέει, δεν προκαλεί υπερθέρμανση και αν υγρανθεί στεγνώνει γρήγορα. Είναι φιλικό στο δέρμα και κατάλληλο για αλλεργικά άτομα. Μέτριου ύψους και σκληρότητας, σταθερό, ιδανικό για όσους κοιμούνται ανάσκελα ή στο πλάι. Γέμισμα: 100% Βαμβάκι. Κάλυμμα: 100% Βαμβάκι, downproof (Ne40/40). 50x70cm, 900gr Made in Italy MICROFIBER [1100] Μαξιλάρι απο εξαιρετικής ποιότητας ίνες σιλικονούχου πολυέστερ. Είναι αντιμικροβιακές, αντιαλλεργικές και εμποδίζουν τη δημιουργία οσμών. Προσφέρουν στο μαξιλάρι τέλεια θερμοκρασία στον ύπνο, εξασφαλίζουν μέγιστη άνεση, διατηρούν το σχήμα τους και είναι φιλικά στο περιβάλλον. Ιδανικό για όσους κοιμούνται στο πλάι ή ανάσκελα. 09 Γέμισμα: Microfibre-Fine Siliconized Polyester Fiber. Κάλυμμα: 100% Βαμβάκι, Πενιέ (combed) Τ233 Threads, Λευκό. 50x70cm, 950gr Made in Europe

Στρώμα Antistress. pocket spring. αεριζόμενο. μέτρια σκληρότητα. cotton. ανεξάρτητα σημεία. διπλής όψης χειμώνα/καλοκαίρι

Στρώμα Antistress. pocket spring. αεριζόμενο. μέτρια σκληρότητα. cotton. ανεξάρτητα σημεία. διπλής όψης χειμώνα/καλοκαίρι Στρώμα Antistress pocket spring ανεξάρτητα σημεία 10 Υψος στρώματος 25cm 10 10 Antistress είναι ένας συνδυασμός ενός νέου συστήματος ελατηρίου, μια νέα μορφή της υψηλής ελαστικότητας αφρoλέξ που έχει αναβαθμιστεί

Διαβάστε περισσότερα

Τα στρώματα και εμείς...

Τα στρώματα και εμείς... Τα στρώματα και εμείς... Από την κλασική περίοδο των περιφερόμενων στρωματάδων της Αθήνας, έως τη σημερινή σύγχρονη παραγωγή των στρωμάτων νέας γενιάς, το όνομα της Relaxstrom διατηρεί μια παράδοση χρόνων

Διαβάστε περισσότερα

Ο διοργανωτής.

Ο διοργανωτής. Ta καλύτερα ξενοδοχεία θα είναι και πάλι εδώ 24-25 Νοεμβρίου 2016 Ο διοργανωτής Η SWOT δραστηριοποιείται στο χώρο του τουρισμού και εξειδικεύεται στη Διαχείριση & Οργάνωση Τουριστικών Επιχειρήσεων, στην

Διαβάστε περισσότερα

Ο διοργανωτής.

Ο διοργανωτής. Ta καλύτερα ξενοδοχεία θα είναι και πάλι εδώ 24-25 Νοεμβρίου 2016 Ο διοργανωτής Η SWOT δραστηριοποιείται στο χώρο του τουρισμού και εξειδικεύεται στη Διαχείριση & Οργάνωση Τουριστικών Επιχειρήσεων, στην

Διαβάστε περισσότερα

Βιοτεχνία - Έκθεση 10 ο χλμ. Καβάλας - Ελευθ/λης Τ : +30 2510 247 543 Φ : +30 2510 247 544 Κατάστημα Ιωακείμ Σγούρου 9, Καβάλα Τ : +30 2510 222 229 Φ : +30 2510 838 828 info@dreamco.gr ΠΕΡΙΕΧOΜΕΝΑ 06 Εταιρία

Διαβάστε περισσότερα

εύκολοι συνδυασμοί για λίκνο/καρότσι porte-bébé

εύκολοι συνδυασμοί για λίκνο/καρότσι porte-bébé comfort Διάλεξα με προσοχή και το στρώμα για το κρεβάτι του. Ήταν τόσα πολλά! Τώρα, όταν το βλέπω να κοιμάται ήρεμα, είμαι όλο και πιο σίγουρη ότι έκανα τη σωστή επιλογή. Για την ευεξία του και την ηρεμία

Διαβάστε περισσότερα

Ο διοργανωτής.

Ο διοργανωτής. Ta καλύτερα ξενοδοχεία θα είναι και πάλι εδώ 24-25 Νοεμβρίου 2016 Ο διοργανωτής Η SWOT δραστηριοποιείται στο χώρο του τουρισμού και εξειδικεύεται στη Διαχείριση & Οργάνωση Τουριστικών Επιχειρήσεων, στην

Διαβάστε περισσότερα

AΝΕΒΕΙΤΕ ΣE ΑΣΤΕΡΙΑ. H ιδανική σειρά στρωμάτων για τις ανάγκες των ξενοδοχείων

AΝΕΒΕΙΤΕ ΣE ΑΣΤΕΡΙΑ. H ιδανική σειρά στρωμάτων για τις ανάγκες των ξενοδοχείων AΝΕΒΕΙΤΕ ΣE ΑΣΤΕΡΙΑ H ιδανική σειρά στρωμάτων για τις ανάγκες των ξενοδοχείων ΠΕΡΙ ΕΧΟ ΜΕΝΑ 0 0 Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΤΡΩΜΑ ΣΕΙΡΑ ΜΕΜΟRY GALAXY SPACE ERGONOMIC ΣΕΙΡΑ PS ΜILLENIUM FLEX

Διαβάστε περισσότερα

πολλών αστέρων! NEW COLLECTION Η σειρά ύπνου για ξενοδοχεία hotel linea

πολλών αστέρων! NEW COLLECTION Η σειρά ύπνου για ξενοδοχεία hotel linea Ύπνος πολλών αστέρων! Η σειρά ύπνου για ξενοδοχεία linea hotel NEW COLLECTION 2 linea hotel Εμείς οι άνθρωποι της Linea Strom παρουσιάζουμε σε σας τους ξενοδόχους τη νέα σειρά μας «LINEA HOTEL». Εσείς

Διαβάστε περισσότερα

ΞΕΝΟ ΟΧΕΙΑ ΕΛΛΑ ΑΣ ΠΑΣΧΑ 2012

ΞΕΝΟ ΟΧΕΙΑ ΕΛΛΑ ΑΣ ΠΑΣΧΑ 2012 ΞΕΝΟ ΟΧΕΙΑ ΕΛΛΑ ΑΣ ΠΑΣΧΑ 2012 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑ Α ΠΗΛΙΟ: Αρχοντικό Ναουµίδη 5*, Πορταριά Πάσχα: από 300 για 3 διανυκτερεύσεις µε πρωινό Pelion Resort 4*, Πορταριά Πάσχα: από 470 για 3 διανυκτερεύσεις µε πρωινό,

Διαβάστε περισσότερα

Τιμοκατάλογος ατομικών εκδρομών (με δικό σας μέσον) Πάσχα 2014 τιμές κατ' άτομο σε σελ. 1

Τιμοκατάλογος ατομικών εκδρομών (με δικό σας μέσον) Πάσχα 2014 τιμές κατ' άτομο σε σελ. 1 Τιμοκατάλογος ατομικών εκδρομών (με δικό σας μέσον) Πάσχα 2014 τιμές κατ' άτομο σε σελ. 1 Ξενοδοχείο Περιοχή Διαν/σεις Δίκλινο AQUAMARINA HOTEL ΜΑΤΙ ΑΤΤΙΚΗΣ 2 115 87 Δωρεάν 59 175 3 160 115 Δωρεάν 85 250

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Στρώματα. Παπλώματα, μαξιλάρια και προστατευτικά 2015

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Στρώματα. Παπλώματα, μαξιλάρια και προστατευτικά 2015 ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Στρώματα Παπλώματα, μαξιλάρια και προστατευτικά 2015 Ανακαλύψτε την άνεση! Επεξήγηση των συμβόλων... 5 Στρώματα ελατηρίων... 6 Στρώματα αφρού... 8 Ανωστρώματα... 9 Προστατευτικά στρωμάτων...

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Στρώματα. Παπλώματα, μαξιλάρια και προστατευτικά 2016

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Στρώματα. Παπλώματα, μαξιλάρια και προστατευτικά 2016 ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Στρώματα Παπλώματα, μαξιλάρια και προστατευτικά 2016 Ανακαλύψτε την άνεση! Επεξήγηση των συμβόλων... 5 Στρώματα ελατηρίων... 6 Στρώματα αφρού... 8 Ανωστρώματα... 9 Προστατευτικά στρωμάτων...

Διαβάστε περισσότερα

Όπως και αν κοιμάστε, δημιουργήσαμε ένα στρώμα για εσάς!

Όπως και αν κοιμάστε, δημιουργήσαμε ένα στρώμα για εσάς! Όπως και αν κοιμάστε, δημιουργήσαμε ένα στρώμα για εσάς! Νέα εξελιγμένη γενιά στρωμάτων neoset για μία ξεχωριστή εμπειρία ύπνου! Ο ύπνος είναι ένα πολύ μεγάλο μέρος της ζωής μας και πολύ σημαντικό μάλιστα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΑΙΓΑΙΟΝ - λευκά είδη που καλύπτουν κάθε ανάγκη στον ξενοδοχειακό εξοπλισμό: από σετ σεντονιών μέχρι είδη υγιεινής κρεβατιού και πετσέτες μπάνιου. Εξοπλίστε σήμερα την

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΕΡΓΑ ΠΕΛΑΤΕΣ. περιεχόμενα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΕΡΓΑ ΠΕΛΑΤΕΣ. περιεχόμενα STONETECH 3 Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΕΡΓΑ ΠΕΛΑΤΕΣ 04 06 14 30 56 78 περιεχόμενα STONETECH_Η ΕΤΑΙΡIΑ προφίλ Η εταιρία Stonetech Gonianakis ξεκίνησε την πορεία της στο χώρο της

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ WE BRING LUXURY TO EVERYDAY MOMENTS KNOWLEDGE AND EXPERTISE

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ WE BRING LUXURY TO EVERYDAY MOMENTS KNOWLEDGE AND EXPERTISE Hotel Supplies ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ KNOWLEDGE AND EXPERTISE Από το 1968, έχουμε αναπτυχθεί στον τομέα της κλωστοϋφαντουργίας βασιζόμενοι στις αξίες της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Στη ΣΑΚΑΛΙΔΗΣ Α.Ε. κατανοούμε

Διαβάστε περισσότερα

οντερνα & οικονομικα καλύτερα...σπίτι μας! KOBE KOBE SET stockhouse

οντερνα & οικονομικα καλύτερα...σπίτι μας! KOBE KOBE SET stockhouse καλύτερα...σπίτι μας! οντερνα & οικονομικα KOBE KOBE SET Μοντέρνο σαλόνι: θέσιος & θέσιος. Οι καναπέδες διαθέτουν άνετο αποθηκευτικό χώρο και μετατρέπονται σε κρεβάτια με μία κίνηση. 65 stockhouse εκπτωση

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Στρώματα. Παπλώματα, μαξιλάρια και προστατευτικά 2014

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Στρώματα. Παπλώματα, μαξιλάρια και προστατευτικά 2014 ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Στρώματα Παπλώματα, μαξιλάρια και προστατευτικά 2014 Ανακαλύψτε την άνεση! Επεξήγηση των συμβόλων... 5 Στρώματα ελατηρίων... 6 Στρώματα αφρού... 8 Ανωστρώματα... 9 Προστατευτικά στρώματος...

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2013-2014. Συνιστώμενος τιμοκατάλογος / Ελλάδα Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ Ισχύει από 01-09-2013

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2013-2014. Συνιστώμενος τιμοκατάλογος / Ελλάδα Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ Ισχύει από 01-09-2013 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2013-2014 Συνιστώμενος τιμοκατάλογος / Ελλάδα Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ Ισχύει από 01-09-2013 ΕΓΓΥΗΣΗ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΠΟΙΟΤΗΤΑ Ελεγμένα ως προς την ασφάλεια Τα έπιπλα FLEXA κατασκευάζονται

Διαβάστε περισσότερα

Πετράκη Ελισάβετ /ση Ανθρώπινου υναµικού GRECOTEL HOTELS ATTICA Grecotel Cape Sounio, ***** MYKONOS Grecotel Mykonos Blu, ***** PELOPONNESE Grecotel Olympia Riviera Resort Mandola Rosa suites & villas,

Διαβάστε περισσότερα

Επαγγελματικός Κατάλογος ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Επαγγελματικός Κατάλογος ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Επαγγελματικός Κατάλογος ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Βιοτεχνία ΕΥΑ 88 Ποιοι είμαστε Γνωρίστε μας 02 ΕΥΑ 88 Η Βιοτεχνία ΕΥΑ 88, είναι μία από τις μεγαλύτερες Βιοτεχνίες Κατασκευής Λευκών Ειδών

Διαβάστε περισσότερα

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΥΠΝΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΥΠΝΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΥΠΝΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ Χειροποίητα στρώματα & προϊόντα ύπνου Σ ένα κρεβάτι Matt-Royal όλα ξεχνιούνται... Η Matt-Royal...με λίγα λόγια Η εταιρία Matt-Royal, με μεγάλη

Διαβάστε περισσότερα

Καλώς ήλθατε στη Linea Strom

Καλώς ήλθατε στη Linea Strom 1957 1960 1970 1980 1990 Η Linea Strom ξεκινά τη λειτουργία της και την πρώτη κατασκευή απλών βαμβακερών στρωμάτων. Ξεκινά την κατασκευή χειροποίητων στρωματέξ με ελατήριο και κουμπιά και βιομηχανοποιεί

Διαβάστε περισσότερα

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του υλικού απο τρίτους χωρίς την ρητή άδειά της NEOSTROM ή να χρησιµοποιήσετε τις φωτογραφίες για µη συµφωνηµένη χρήση.

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του υλικού απο τρίτους χωρίς την ρητή άδειά της NEOSTROM ή να χρησιµοποιήσετε τις φωτογραφίες για µη συµφωνηµένη χρήση. neostrom.gr Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του υλικού απο τρίτους χωρίς την ρητή άδειά της NEOSTROM ή να χρησιµοποιήσετε τις φωτογραφίες για µη συµφωνηµένη χρήση. Copyright NEOSTROM 0-0 Designed by: Γιάννης

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΑΙΓΑΙΟΝ - λευκά είδη που καλύπτουν κάθε ανάγκη στον ξενοδοχειακό εξοπλισμό: από σετ σεντονιών μέχρι είδη υγιεινής κρεβατιού και πετσέτες μπάνιου. Εξοπλίστε σήμερα την

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2014!!!ΕΙ ΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!! PARKING ΑΕΡΟ ΡΟΜΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2014!!!ΕΙ ΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!! PARKING ΑΕΡΟ ΡΟΜΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2014!!!ΕΙ ΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!! PARKING ΑΕΡΟ ΡΟΜΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ ΡΟ ΟΣ EΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ '' ΙΑΚΟΠΕΣ'' & ''FLY & DRIVE'' ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΜΕ AEGEAN AIRLINES Β

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Παιδικά κρεβάτια

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Παιδικά κρεβάτια ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Παιδικά κρεβάτια ΑΣΦΑΛΕΙΑ Όλα τα παιδικά προϊόντα μας έχουν ελεγχθεί και υποβληθεί σε αναλύσεις για πιθανούς κινδύνους, ώστε να διασφαλίσουμε ότι είναι σύμφωνα με τα πιο αυστηρά κριτήρια

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΥΚΕΤ 2014. Πουκετ 2013. Τιμοκατάλογος διακοπών 5 & 7 νύχτες με Qatar Airways Τιμές κατ ατομο σέ δίκλινο. 5 νύχτες 7 νύχτες.

ΠΟΥΚΕΤ 2014. Πουκετ 2013. Τιμοκατάλογος διακοπών 5 & 7 νύχτες με Qatar Airways Τιμές κατ ατομο σέ δίκλινο. 5 νύχτες 7 νύχτες. ΠΟΥΚΕΤ 2014 Poppa Palace 3* Deluxe 1/11-30/11 1/12-24/12 25/12-24/1 25/1-31/3 725 810 685 790 910 730 Coconut village resort 3* standard 1/11-15/12 16/12-22/12 23/12-20/12 21/12-28/2 1/3-15/4 16/4-31/10

Διαβάστε περισσότερα

Δωρεάν. Παιδί έως 04 ετών Δωρεάν 4 250. Δωρεάν 4 180. Δωρεάν 4 295 (για κρατήσεις μέχρι 20/04) Παιδί έως 05 ετών Δωρεάν

Δωρεάν. Παιδί έως 04 ετών Δωρεάν 4 250. Δωρεάν 4 180. Δωρεάν 4 295 (για κρατήσεις μέχρι 20/04) Παιδί έως 05 ετών Δωρεάν ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, στον Ηλεκτρικό Σταθμό του Πειραιά 18531, Πειραιάς. Τηλ. 210 4101601. Φαξ: 210 4101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος Προϊόντων 2015 Ακράτεια Ενηλίκων

Κατάλογος Προϊόντων 2015 Ακράτεια Ενηλίκων Κατάλογος Προϊόντων 2015 Ακράτεια Ενηλίκων Ακράτεια Ενηλίκων Γιατί να διαλέξετε τα προϊόντα της ABENA; Η ABENA δημιούργησε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων ακράτειας για ενήλικες εξασφαλίζοντας ασφάλεια, άνεση

Διαβάστε περισσότερα

...και δώρο. 8ήμερες καλοκαιρινές. www.thelodiakopes.gr. στισ καλυτερεσ τιμεσ. στα καλύτερα 5*, 4* και 3* sup. ξενοδοχεία me hμιδιατροφη

...και δώρο. 8ήμερες καλοκαιρινές. www.thelodiakopes.gr. στισ καλυτερεσ τιμεσ. στα καλύτερα 5*, 4* και 3* sup. ξενοδοχεία me hμιδιατροφη 8ήμερες καλοκαιρινές στα καλύτερα 5*, 4* και 3* sup. ξενοδοχεία me hμιδιατροφη στισ καλυτερεσ τιμεσ...και δώρο 3ήμερες ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...όσους πραγματοποιήσουν την κράτηση των διακοπών τους έως 30/06/2011

Διαβάστε περισσότερα

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ IDEAL STANDARD Γραφεία Λ. Μεσογείων 265 26ης Οκτωβρίου 90 Service Θεσ/νίκη IDEAL STANDARD Έκθεση Λ. Μεσογείων 265 154 51 Ν. Ψυχικό Αθνα www.idealstandard.gr Η Ideal Standard ακολουθεί πολιτικ συνεχούς

Διαβάστε περισσότερα

ένας ύπνος χίλιες εικόνες...

ένας ύπνος χίλιες εικόνες... ένας ύπνος χίλιες εικόνες... 03 ένας ύπνος χίλιες εικόνες ENAΣ YΠNOΣ XIΛIEΣ EIKONEΣ... Η GRECO STROM σας ταξιδεύει, όπου και όπως εσείς επιθυμείτε! Το ταξίδι αρχίζει! Τα στρώματα της GRECO STROM προσφέρουν

Διαβάστε περισσότερα

Στρώματα ΔΩΡΕΑΝ. 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ

Στρώματα ΔΩΡΕΑΝ. 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Στρώματα ΔΩΡΕΑΝ 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Η καθημερινή ζωή στο σπίτι θέτει υψηλές απαιτήσεις στα στρώματα και στις βάσεις στρωμάτων. Τα στρώματα και οι βάσεις στρωμάτων ΙΚΕΑ υπόκεινται σε αυστηρές δοκιμές και

Διαβάστε περισσότερα

ευγενική προσφορά της Kosmocar 4 Διανυκτερεύσεις στην Λευκωσία της Κύπρου στο Ξενοδοχείο μαζί με τα αεροπορικά

ευγενική προσφορά της Kosmocar 4 Διανυκτερεύσεις στην Λευκωσία της Κύπρου στο Ξενοδοχείο μαζί με τα αεροπορικά 1 ος Λαχνός ευγενική προσφορά της Kosmocar Τυχερός Αριθμός: 0867 2 7ήμερη κρουαζιέρα για δύο άτομα προσφορά της Τυχερός Αριθμός: 1683 3 3 ημέρες για δύο άτομα με το ιστιοφόρο σκάφος Τυχερός Αριθμός: 0440

Διαβάστε περισσότερα

ΙΜΗΝΙΑΙΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΠΕΡΙΟ ΙΚΟ BIMONTHLY YACHTING MAGAZINE

ΙΜΗΝΙΑΙΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΠΕΡΙΟ ΙΚΟ BIMONTHLY YACHTING MAGAZINE w w w. p l e f s i m a g. g r Ν. 134 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2012 / AUGUST SEPTEMBER 2012 ΙΜΗΝΙΑΙΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΠΕΡΙΟ ΙΚΟ BIMONTHLY YACHTING MAGAZINE ΤΕΥΧΟΣ 134 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2012 4.80 Itama 62 Varianta

Διαβάστε περισσότερα

Γ-1. Ανήκει στη Διακήρυξη Υπ αριθμό 07/16 ΣΝΔ από ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ

Γ-1. Ανήκει στη Διακήρυξη Υπ αριθμό 07/16 ΣΝΔ από ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ Γ-1 Ανήκει στη Διακήρυξη Υπ αριθμό 07/16 ΣΝΔ από 22-07 -2016 Παράρτημα ΓΑΛΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Ν-2122 Β ΕΚΔΟΣΗ ΙΟΥΝΙΟΣ 2006 ΕΙΔΟΣ : ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΛΕΥΚΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ Τα πουκάμισα θα είναι καινούργια. Θα δηλώνεται

Διαβάστε περισσότερα

καλοκαιρινών διακοπών

καλοκαιρινών διακοπών 8ήμερα πακέτα καλοκαιρινών διακοπών στα καλυτερα 5*, 4* & 3* superior Ξενοδοχεια στισ kaλυτερεσ τιμεσ!!! δειτε ολα τα ξενοδοχεια στο 16/06-06/07 & 25/08-29/09 07/07-20/07 21/07-24/08 ΖΑΚΥΝΘΟΣ MABELY HOTEL

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΡΟΔΟΣ 2013

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΡΟΔΟΣ 2013 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΡΟΔΟΣ 2013 Alexia Hotel & Studios 3* - Ρόδος 07.05.13-05.06.13-03.07.13-17.07.13-28.08.13-12.09.13-04.06.13 02.07.13 16.07.13 27.08.13 11.09.13 26.10.13 Studio - RR 2Ad 30 35 50 60 35 30

Διαβάστε περισσότερα

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΥΠΝΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΥΠΝΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΥΠΝΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ PROFILE Η εταιρία Matt Royal με μεγάλη εμπειρία στα προϊόντα για τον ύπνο, επενδύει τώρα, μετά από μακροχρόνια έρευνα αγοράς και εξειδικευμένες

Διαβάστε περισσότερα

Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά & Θεοφάνεια Τιμοκατάλογος ατομικών εκδρομών στην Ελλάδα

Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά & Θεοφάνεια Τιμοκατάλογος ατομικών εκδρομών στην Ελλάδα Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά & Θεοφάνεια Τιμοκατάλογος ατομικών εκδρομών στην Ελλάδα (με δικό σας μέσον) Δείτε επίσης τον τιμοκατάλογο των οργανωμένων Εκδρομών στην Ελλάδα 1 Ξενοδοχείο Προορισμός Ημερομηνίες

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ. Σύμφωνες με τις περιβαλλοντικές προδιαγραφές όλης της Ευρώπης!!

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ. Σύμφωνες με τις περιβαλλοντικές προδιαγραφές όλης της Ευρώπης!! ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ Σύμφωνες με τις περιβαλλοντικές προδιαγραφές όλης της Ευρώπης!! ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ADURO Asgård ΜΟΝΤΕΛΟ Σελίδα Asgård 1 3 Asgård

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2013-2014 FLEXA White. Συνιστώμενος τιμοκατάλογος / Ελλάδα Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ Ισχύει από 01-08-2014. www.flexaworld.

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2013-2014 FLEXA White. Συνιστώμενος τιμοκατάλογος / Ελλάδα Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ Ισχύει από 01-08-2014. www.flexaworld. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2013-2014 FLEXA White Συνιστώμενος τιμοκατάλογος Ελλάδα Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ Ισχύει από 01-08-2014 www.flexaworld.com ΕΓΓΥΗΣΗ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΠΟΙΟΤΗΤΑ Ελεγμένα ως προς την ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

FLY & DRIVE ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ

FLY & DRIVE ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ FLY & DRIVE ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ Σκιάθος 4ημ κάθε Κυριακή ΧΑΜΗΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΥΨΗΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ Ξενοδοχείο Τοποθεσία Διατροφή ΔΙΚΛΙΝΟ ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΤΕΤΡΑΚΛΙΝΟ ΔΙΚΛΙΝΟ ΤΡΙΚΛΙΝΟ Skiathos Studios Χώρα.- 125 122 119 135

Διαβάστε περισσότερα

Home Collection άνοιξη - καλοκαίρι

Home Collection άνοιξη - καλοκαίρι Home Collection άνοιξη - καλοκαίρι 2017 1 οι εγκαταστάσεις μας 2 3 κατηγορίες βαμβακοσατέν 4 φιλοσοφία 24 βαμβακερά Έχοντας ως σημείο αναφοράς μας την καρδιά του Θεσσαλικού κάμπου, μάθαμε να ζούμε από

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΥΚΕΤ από 599 με Qatar Airways ή με Etihad Airways Περίοδος αναχωρήσεων : από 01 Απριλίου ως και 31 Οκτωβρίου 2015 Τιμές κατ άτομο

ΠΟΥΚΕΤ από 599 με Qatar Airways ή με Etihad Airways Περίοδος αναχωρήσεων : από 01 Απριλίου ως και 31 Οκτωβρίου 2015 Τιμές κατ άτομο ΠΟΥΚΕΤ από 599 με Qatar Airways ή με Etihad Airways Περίοδος αναχωρήσεων : από 01 Απριλίου ως και 31 Οκτωβρίου 2015 Τιμές κατ άτομο ΠΟΥΚΕΤ 8 ημέρες - 5 νύχτες Τιμή κατ άτομο σε Ξενοδοχεία Τύπος δωματίου

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2016 AKΡΑΤΕΙΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2016 AKΡΑΤΕΙΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2016 AKΡΑΤΕΙΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ Γιατί να διαλέξετε τα προϊόντα της ABENA; Η ABENA δημιούργησε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων ακράτειας για ενήλικες εξασφαλίζοντας ασφάλεια, άνεση και ποιότητα ζωής.

Διαβάστε περισσότερα

Μπές... σε έναν κόσμο ονειρικό!

Μπές... σε έναν κόσμο ονειρικό! 4 EDITION 2 ΜΠΕΣ...ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΟΝΕΙΡΙΚΟ Μπές... σε έναν κόσμο ονειρικό! ΜΠΕΣ...ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΟΝΕΙΡΙΚΟ EDITION 2 5 6 EDITION 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 4-5 Μπές...σε έναν κόσμο ονειρικό 8-9 Φιλοσοφία 10-11 Εταιρικό

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑ 2012

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑ 2012 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑ 2012 Siren Beach Htl 2* Γουβιά 01.05.12-01.06.12-01.07.12-26.07.12-01.09.12-01.10.12-31.05.12 30.06.12 25.07.12 31.08.12 30.09.12 10.10.12 Double Room- BB 2Ad 45 45 65 70 45 45 Double

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Στρώματα. Παπλώματα, μαξιλάρια και προστατευτικά 2017

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Στρώματα. Παπλώματα, μαξιλάρια και προστατευτικά 2017 ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Στρώματα Παπλώματα, μαξιλάρια και προστατευτικά 2017 Ανακαλύψτε την άνεση! Επεξήγηση των συμβόλων... 5 Στρώματα ελατηρίων... 6 Στρώματα αφρού... 8 Ανωστρώματα... 9 Προστατευτικά στρωμάτων...10

Διαβάστε περισσότερα

ΛΑΠΠΑΣ Ο.Ε

ΛΑΠΠΑΣ Ο.Ε ΛΑΠΠΑΣ Ο.Ε www.lappasoe.gr info@lappasoe.gr - lappasoe@gmail.com - 6972 00 24 97-26510 03810 Βασικός Τιμοκατάλογος Ιματισμού Ξενοδοχείων Φεβρουάριος 2017 ΛΑΠΠΑΣ Ο.Ε www.lappasoe.gr info@lappasoe.gr - 6972

Διαβάστε περισσότερα

The Romanos Resort, Costa Navarino ΠΥΛΟΣ ΠΥΛΟΣ. Τιμοκατάλογος ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ 5 διανυκτ. Μ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

The Romanos Resort, Costa Navarino ΠΥΛΟΣ ΠΥΛΟΣ. Τιμοκατάλογος ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ 5 διανυκτ. Μ ΔΙΑΤΡΟΦΗ > 687 Westin Resort, Costa Navarino ΠΥΛΟΣ ΔΩΡΕΑΝ 1 01/07 31/07 DELUXE DELUXE DELUXE DELUXE 687 825 950 757 925 1007 605 696 785 652 770 840 Δωρεάν όταν μοιράζεται το δωμάτιο με DELUXE DELUXE DELUXE DELUXE

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΙΔΙΚ Η ΤΙΜΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ. ΗΜΕΡΟΒΙΓΛΙ πρωινό 445 225 120 1.495

ΠΑΙΔΙΚ Η ΤΙΜΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ. ΗΜΕΡΟΒΙΓΛΙ πρωινό 445 225 120 1.495 ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 4 ΗΜΕΡΕΣ 13-16/04 με απευθείας πτησεις της ASTRA AIRLINES ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΠΑΙΔΙΚ Η SANTA MARIA/PORTO CASTELO ΦΗΡΑ πρωινο 295 225 50 - STAR HOTEL/MAISTROS HOTEL ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ/ΚΑΡΤΕΡΑΔΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Γ.Σ.Ε.Ε. Πατησίων 69, 10434 Αθήνα Τηλ.:210/8202109-8202111, Fax: 210/8202110, Πληροφορίες: Βαγγέλλης Λέκκας Πατίνα Στεφανίδου

Γ.Σ.Ε.Ε. Πατησίων 69, 10434 Αθήνα Τηλ.:210/8202109-8202111, Fax: 210/8202110, Πληροφορίες: Βαγγέλλης Λέκκας Πατίνα Στεφανίδου Ο/Η.......(Οργάνωσης της ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΑΝΝΑ TRAVEL....... Ο/Η.......(Οργάνωσης της ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ GALINI WELLNESS RESORT & SPA DE LUX....... Ο/Η.......(Οργάνωσης της ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΙΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑ 2014. ΡΟ ΟΣ 4ηµέρες & 5ηµέρες µε AEGEAN AIRLINES. Parking στην περιοχή του αεροδρομίου "SKYPARK", 4 ΗΜΕΡΕΣ, 25 5 ΗΜΕΡΕΣ, 30 Β ΕΚ ΟΣΗ 13/03/2014

ΠΑΣΧΑ 2014. ΡΟ ΟΣ 4ηµέρες & 5ηµέρες µε AEGEAN AIRLINES. Parking στην περιοχή του αεροδρομίου SKYPARK, 4 ΗΜΕΡΕΣ, 25 5 ΗΜΕΡΕΣ, 30 Β ΕΚ ΟΣΗ 13/03/2014 Β ΕΚ ΟΣΗ 13/03/2014 ΠΑΣΧΑ 2014 ΡΟ ΟΣ 4ηµέρες & 5ηµέρες µε AEGEAN AIRLINES ( DAYUSE ΣΤΟ RODOS PALACE) ΠΑΚΕΤΟ 4 ΗΜΕΡΩΝ 18/04 ΠΑΚΕΤΟ 5 ΗΜΕΡΩΝ 17/04 Parking στην περιοχή του αεροδρομίου "SKYPARK", 4 ΗΜΕΡΕΣ,

Διαβάστε περισσότερα

Προσφερόμενες Υπηρεσίες

Προσφερόμενες Υπηρεσίες Προσφερόμενες Υπηρεσίες O Όμιλος Πορτοκαλίδη, αντιπρόσωπος στην Ελλάδα της παγκόσμιας δύναμης στα στρώματα & έπιπλα Istikbal, προμηθεύει σε ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα στρώματα, υποστρώματα, έπιπλα τελευταίας

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΑΔΕΣ 33 101 213 643 280 1.270 ΔΩΜΑΤΙΑ 6.553 9.627 11.087 17.972 4.804 50.043 ΚΛΙΝΕΣ 12.565 18.096 20.716 33.537 9.193 94.107

ΜΟΝΑΔΕΣ 33 101 213 643 280 1.270 ΔΩΜΑΤΙΑ 6.553 9.627 11.087 17.972 4.804 50.043 ΚΛΙΝΕΣ 12.565 18.096 20.716 33.537 9.193 94.107 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2005 ΑΘΗΝΑ ΜΟΝΑΔΕΣ 14 33 43 102 64 256 ΔΩΜΑΤΙΑ 3.948 3.989 3.232 3.914 1.396 16.479 ΚΛΙΝΕΣ 7.408 7.304 5.894 7.182 2.648 30.436 ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΜΟΝΑΔΕΣ 8 22 9 39 ΔΩΜΑΤΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Τέρμα οδού Μακρυγιάννη Μάνδρα Αττικής 19600 Τ 210 5552000 F 210 555 0870 E sales@greco-strom.gr www.grecostrom.gr

Τέρμα οδού Μακρυγιάννη Μάνδρα Αττικής 19600 Τ 210 5552000 F 210 555 0870 E sales@greco-strom.gr www.grecostrom.gr Τέρμα οδού Μακρυγιάννη Μάνδρα Αττικής 19600 Τ 210 5552000 F 210 555 0870 E sales@greco-strom.gr www.grecostrom.gr περιεχόμενα GRECO STROM H εταιρεία... 03 Η Ιστορία μας... 04 Η Φιλοσοφία μας... 06 H Ουσία

Διαβάστε περισσότερα

1. Χαρακτηριστικά Προγράμματος LOYALTY

1. Χαρακτηριστικά Προγράμματος LOYALTY GIANNOULIS HOTELS AND RESORTS LOYALTY CLUB ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ 1. Χαρακτηριστικά Προγράμματος LOYALTY Το πρόγραμμα GIANNOULIS LOYALTY προσφέρεται και διοικείται από την GIANNOULIS HOTELS & RESORTS, για τους πελάτες

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ 2013. Προσφορές Μαϊου - Ιουνίου (Διακοπές - Fly & Drive)

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ 2013. Προσφορές Μαϊου - Ιουνίου (Διακοπές - Fly & Drive) ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ 2013 Προσφορές Μαϊου - Ιουνίου (Διακοπές - Fly & Drive) ΧΑΝΙΑ (AEGEAN AIRLINES) 6 ΗΜΕΡΕΣ καθε Δευτερα ACHILLES PLAZA 3* - 199 99 599 ΝΟΝΤΑS APARTMENTS - 219 99 669-229 99 769

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΤΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ Sleeping Bed Frames

ΑΝΑΤΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ Sleeping Bed Frames ΑΝΑΤΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ Sleeping Bed Frames ROYAL TOP Πλαίσιο Royal Top Το πλαίσιο ROYAL TOP, με άκαμπτες πήχες από ξύλο ευκαλύπτου επενδυμένες με φύλλο φυσικού φελλού, φάρδος 185mm

Διαβάστε περισσότερα

Next. Πάνελ Maico για εσωτερικές και εξωτερικές πόρτες. Τασκούδης Χρήστος Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε. Δομικά υλικά Τηλ. 2310709136-574936-574990 Φάξ 2310709152

Next. Πάνελ Maico για εσωτερικές και εξωτερικές πόρτες. Τασκούδης Χρήστος Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε. Δομικά υλικά Τηλ. 2310709136-574936-574990 Φάξ 2310709152 Τασκούδης Χρήστος Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε. Δομικά υλικά Τηλ. 2310709136-574936-574990 Φάξ 2310709152 Next - Πάνελ για ξύλινες πόρτες εισόδου Next Πάνελ Maico για εσωτερικές και εξωτερικές πόρτες Γιατί επιλέγουμε

Διαβάστε περισσότερα

Ullman JockeySeatstm Ullman Dynamics

Ullman JockeySeatstm Ullman Dynamics ΚΑΘΊΣΜΑΤΑ Ullman JockeySeats tm ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ Ullman Dynamics ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ Ullman JockeySeats ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΚΡΟΥΣΤΙΚΑ ΦΟΡΤΙΑ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ Η Ullman Dynamics είναι

Διαβάστε περισσότερα

Πτυσσόμενα Έπιπλα & Προτάσεις Ύπνου

Πτυσσόμενα Έπιπλα & Προτάσεις Ύπνου Κεντρική Έκθεση Εργοστάσιο 23o Χλμ Αθηνών- Λαυρίου, Κορωπί Fax: 210 6627062 Τηλ.: 210 6020381, 2, 3 info@xdesign.gr Αθήνα-Μέτς Κρυονέρι Αγ. Ιωάννης-Ρέντη Καλλιμάρμαρο 120 Εν. Εργοστάσια 120 Εν. Εργοστάσια

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑ 17 ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΓΚΡΟΥΠ ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΩΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

ΠΑΣΧΑ 17 ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΓΚΡΟΥΠ ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΩΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΠΑΣΧΑ 17 ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΓΚΡΟΥΠ SITHONIA PORTO CARRAS 5* ΣΙΘΩΝΙΑ ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΩΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ ΚΑΤ ΑΤΟΜΟ 4 ημ / 3 νύχτες 5 ημ / 4 νύχτες Διατροφή

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑ 2013

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑ 2013 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑ 2013 Evi-Ariti Apartements - Μπενίτσες 15.05.13-03.06.13-29.06.13-24.07.13-25.08.13-15.09.13- Studio - BB 2Ad 30 30 40 50 40 30 Apartment Room min 3pax- BB 3Ad 40 40 60 70 60 40 Apartment

Διαβάστε περισσότερα

Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ

Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ Καλώς ήρθατε στη GRECO STROM! Η GRECO STROM μετουσιώνει την ιδέα της Ελληνικής Φιλοξενίας σε πράξη... Η GRECO STROM, μια αμιγώς ελληνική εταιρία συμπληρώνει

Διαβάστε περισσότερα

ΞΕΝΟ ΟΧΕΙΑ ΕΛΛΑ ΑΣ ΚΑΘΑΡΑ ΕΥΤΕΡΑ & ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ 2012. Καθαρά ευτέρα: από 204 για 3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωµάτιο µε πρωινό

ΞΕΝΟ ΟΧΕΙΑ ΕΛΛΑ ΑΣ ΚΑΘΑΡΑ ΕΥΤΕΡΑ & ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ 2012. Καθαρά ευτέρα: από 204 για 3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωµάτιο µε πρωινό ΞΕΝΟ ΟΧΕΙΑ ΕΛΛΑ ΑΣ ΚΑΘΑΡΑ ΕΥΤΕΡΑ & ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ 2012 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑ Α ΠΗΛΙΟ: Αρχοντικό Ναουµίδη 5*, Πορταριά. Καθαρά ευτέρα: από 300 για 3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωµάτιο µε πρωινό Pelion Resort 4*,

Διαβάστε περισσότερα

10. εξοπλισμος προστασιας

10. εξοπλισμος προστασιας 10. εξοπλισμος προστασιας 10Εξοπλισμός προστασίας Basic Line Μπουφάν εργασίας, 65% polyester, 35% βαμβακερό, 245g/m2 Κωδικός 415384 S/48 Τιμή 26,90 Κωδικός 415391 M/50 Τιμή 26,90 Κωδικός 415407 L/52 Τιμή

Διαβάστε περισσότερα

Α ΕΚΔΟΣΗ - ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ 21/03/ Πάσχα ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ

Α ΕΚΔΟΣΗ - ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ 21/03/ Πάσχα ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ Α ΕΚΔΟΣΗ - ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ 21/03/2016 2016 Πάσχα ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕΛΙΔΑ 1-6 ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΣΜOΣ ΗΜΕΡΑ ΑΝ/ΣΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Φροντίστε το περιβάλλον όπου κοιμάστε να είναι εντελώς ήσυχο, σκοτεινό, άνετο και με την κατάλληλη για σας θερμοκρασία.

Φροντίστε το περιβάλλον όπου κοιμάστε να είναι εντελώς ήσυχο, σκοτεινό, άνετο και με την κατάλληλη για σας θερμοκρασία. Οδηγός καλού ύπνου 2 Συμβουλές Είναι σημαντικό να κοιμάστε το βράδυ και να ξυπνάτε το πρωί περίπου την ίδια ώρα κάθε μέρα. Έτσι, το σώμα σας συντονίζεται με το ωράριο ύπνου και απολαμβάνετε έναν επαρκή

Διαβάστε περισσότερα

Σευχέλλες 2013. Τιμοκατάλογος διακοπών - τιμές κατ ατομο Ατομικά πακέτα 5 διανυκτερεύσεων

Σευχέλλες 2013. Τιμοκατάλογος διακοπών - τιμές κατ ατομο Ατομικά πακέτα 5 διανυκτερεύσεων Εξτρα νύχτα Γεύματα Σημειώσεις Μάχε Divers lodge 1/11-31/10 ground floor Evergreen apartments 1/1-31/10 Studio apartment 835 50 La Residence 22/12-10/1 11/1-31/7 1/8-31/8 1/9-31/12 Studio 8 50 905 875

Διαβάστε περισσότερα

Διαστάσεις και χρώμα Οι πισίνες διατίθενται στις ακόλουθες διαστάσεις*: Καθαρό εσωτερικό μήκος Καθαρό εσωτερικό πλάτος

Διαστάσεις και χρώμα Οι πισίνες διατίθενται στις ακόλουθες διαστάσεις*: Καθαρό εσωτερικό μήκος Καθαρό εσωτερικό πλάτος Η COMPACT ΠΙΣΙΝΑ ARDEA ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Οι compact πισίνες ARDEA κατασκευάζονται από τον οίκο ASIO s.r.o. (Τσεχία) και παραδίδονται εξ ολοκλήρου έτοιμες προς τοποθέτηση. Οι πισίνες προσφέρονται σε

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ''KAΛΟΚΑΙΡΙ'' 2015 ΡΟΔΟΣ ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΑΝΑ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ 01-10/06 50 11-30/06 60 ΔΩΡΕΑΝ 01/07-25/08 89 ΔΩΡΕΑΝ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ''KAΛΟΚΑΙΡΙ'' 2015 ΡΟΔΟΣ ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΑΝΑ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ 01-10/06 50 11-30/06 60 ΔΩΡΕΑΝ 01/07-25/08 89 ΔΩΡΕΑΝ Α' εκδοση: 09 Ιουνίου 2015 ΞΕΝΟΔΟΧEIO ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ''KAΛΟΚΑΙΡΙ'' 2015 ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ!!!ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!! PARKING ΣΤΟ SKYPARK ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ 4ΗΜ 15 18

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτικός Τιμοκατάλογος - Ατομικές Εκδρομές, με δικό σας μέσο

Αναλυτικός Τιμοκατάλογος - Ατομικές Εκδρομές, με δικό σας μέσο Αναλυτικός Τιμοκατάλογος - Ατομικές Εκδρομές, με δικό σας μέσο Ξενοδοχείο Περιοχή Περίοδος Διαν/σεις Δίκλινο Alkyon Resort ΒΡΑΧΑΤΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ K. Δευτέρα τιμές το άτομο 178 90 104 70 Πλήρης Διατροφή & Αποκριάτικο

Διαβάστε περισσότερα

Για κάθε γούστο και κάθε διάθεση! Υπάρχει κάτι για όλους στη συλλογή της Matis σε αδιαπραγμάτευτη ποιότητα και τιμές που δεν τρομάζουν!

Για κάθε γούστο και κάθε διάθεση! Υπάρχει κάτι για όλους στη συλλογή της Matis σε αδιαπραγμάτευτη ποιότητα και τιμές που δεν τρομάζουν! Για κάθε γούστο και κάθε διάθεση! Υπάρχει κάτι για όλους στη συλλογή της Matis σε αδιαπραγμάτευτη ποιότητα και τιμές που δεν τρομάζουν! Τραπέζι STANDARD από μασίφ ξύλο οξιάς σε 5 χρώματα, επεκτεινόμενο,

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΟΥΦΑΝ ΑΝΤΙΑΝΕΜΙΚΟ ΜΠΟΥΦΑΝ ΑΝΤΙΑΝΕΜΙΚΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: 122 XXL

ΜΠΟΥΦΑΝ ΑΝΤΙΑΝΕΜΙΚΟ ΜΠΟΥΦΑΝ ΑΝΤΙΑΝΕΜΙΚΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: 122 XXL ΜΠΟΥΦΑΝ ΑΝΤΙΑΝΕΜΙΚΟ ΜΠΟΥΦΑΝ ΑΝΤΙΑΝΕΜΙΚΟ 122 XXL ΜΠΟΥΦΑΝ 100% ΝΑΙΛΟΝ, ΥΦΑΣΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΠΝΕΟΥΣΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΕΝΩ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ

Διαβάστε περισσότερα

1. Χαρακτηριστικά Προγράμματος LOYALTY. 2.Εγγραφή και χαρακτηριστικά κάρτας FILOS Loyalty

1. Χαρακτηριστικά Προγράμματος LOYALTY. 2.Εγγραφή και χαρακτηριστικά κάρτας FILOS Loyalty GIANNOULIS HOTELS AND RESORTS LOYALTY CLUB ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ 1. Χαρακτηριστικά Προγράμματος LOYALTY Το πρόγραμμα GIANNOULIS LOYALTY προσφέρεται και διοικείται από την GIANNOULIS HOTELS & RESORTS, για τους πελάτες

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ COLLECTION 2017 FROM SPORT TO WORK

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ COLLECTION 2017 FROM SPORT TO WORK ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ COLLECTION 2017 FROM SPORT TO WORK ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ 2017 STREET LINE FLEX EVO STREET S1P SRC κωδ: R6994 101,00 Πάνω μέρος: Δέρμα σουέντ και συνθετικό υλικό. Σόλα: Καουτσούκ

Διαβάστε περισσότερα

STARWOOD HOTELS. Blue Palace, a Luxury Collection Resort and Spa

STARWOOD HOTELS. Blue Palace, a Luxury Collection Resort and Spa STARWOOD HOTELS Blue Palace, a Luxury Collection Resort and Spa, Crete Santa Marina, A Luxury Collection Resort, Mykonos Hotel Grande Bretagne, A Luxury Collection Hotel, Athens Vedema, A Luxury Collection

Διαβάστε περισσότερα

[ Stealth Force 8.0 SZ ] πολύ ελαφρύ με φερμουάρ

[ Stealth Force 8.0 SZ ] πολύ ελαφρύ με φερμουάρ [ Stealth Force 8.0 SZ ] πολύ ελαφρύ με φερμουάρ Από ύφασμα 1680 Denier και δέρμα full grain. Με φερμουάρ ΥΚΚ στο πλάϊ για να μπαίνει και να βγαίνει γρήγορα στο πόδι. Με agion αντιβακτηριακή επεξεργασία.

Διαβάστε περισσότερα

Edition 23/05/2012. www.sugarpalmphuket.com. www.sugarpalmkaron.com. www.ibishotel.com. www.ibishotel.com. www.deevanapatong.com

Edition 23/05/2012. www.sugarpalmphuket.com. www.sugarpalmkaron.com. www.ibishotel.com. www.ibishotel.com. www.deevanapatong.com Edition 23/05/2012 Sugar Palm 3* (Kata) DBL 01/04-30/04 Superior 608 802 32 64 01/05-31/10 Superior 555 695 21 43 Sugar Palm 3* (Karon ) DBL 01/04-30/04 Superior 608 802 32 64 01/05-31/10 Superior 555

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Τεχνικά χαρακτηριστικά 36 Τεχνικά χαρακτηριστικά Τεχνικά χαρακτηριστικά Κλιματιστικά SAMSUNG 2012 37 SAMSUNG 2012 ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ Τα κλιματιστικά Samsung προσφέρουν προηγμένη απόδοση ψύξης. Ενεργειακή απόδοση Smart Inverter

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ 1 Σύµφωνες µε τις περιβαλλοντικές προδιαγραφές όλης της Ευρώπης!! 2 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ADURO ΜΟΝΤΕΛΟ Σελίδα Aduro 1 Με συρτάρι 3

Διαβάστε περισσότερα

Β Ο Ρ Ε Ι Α Π Ε Λ Ο Π Ο Ν Ν Η Σ Ο Σ

Β Ο Ρ Ε Ι Α Π Ε Λ Ο Π Ο Ν Ν Η Σ Ο Σ Β Ο Ρ Ε Ι Α Π Ε Λ Ο Π Ο Ν Ν Η Σ Ο Σ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ANAX/ΣΕΙΣ HM ΔΙΑ/ΦΗ ΔΙΚ/ΝΟ ΜΟΝΟ 3 Ο ΑΤΟΜΟ 1 Ο ΠΑΙΔΙ 2 Ο ΠΑΙΔΙ FAMILY ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΒΡΑΧΑΤΙ 5*Alkyon Resort& Spa 25/08-30/09 01-24/07 25/07-24/08 3 F/B+ 195 99-12

Διαβάστε περισσότερα

ΙΟΥΝΙΟΣ 2014 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΙΟΥΝΙΟΣ 2014 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΙΟΥΝΙΟΣ 2014 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ FLY & DRIVE ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ PARKING ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 4ΗΜ 28ε 5ΗΜ 35ε 6ΗΜ 37ε 7ΗΜ 45ε Στις παρακάτω τιμές περιλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

Αεροπορικά Ταξίδια - Fly & Drive στην Ελλάδα

Αεροπορικά Ταξίδια - Fly & Drive στην Ελλάδα Αυστριακό Πανόραμα - Μόναχο 5ημ Ζάγκρεμπ Hotel I 3* Σάλτσμπ. Star Inn Zentrum 3* Ζάγκρεμπ International 4* Σάλτσμπουργκ Am Neutor 4* Βουδαπέστη - Βιέννη - Πράγα 5ημ Φόροι & πρωινό 199 99 299 πρωινό 259

Διαβάστε περισσότερα

Πουκετ SPECIAL 2014 Τιµοκατάλογος διακοπών 5 νύχτες Πούκετ & 1 νύχτα Σιγκαπούρη Τιµές κατ ατοµο σέ δίκλινο

Πουκετ SPECIAL 2014 Τιµοκατάλογος διακοπών 5 νύχτες Πούκετ & 1 νύχτα Σιγκαπούρη Τιµές κατ ατοµο σέ δίκλινο SUPER PROMO & 1 νύχτα ΩΡΟ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΕΚ ΟΣΗ ΕΩΣ 15 /11/2013 ΠΟΥΚΕΤ 2014 Poppa Palace 3* Deluxe 1/11-30/11 1/12-24/12 25/12-24/1 25/1-31/3 650 675 730 675 605 Coconut village resort

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΑΝΑ ΕΤΗΣ ΜΕ ΑΠΟΣΒΕΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΙΠΛΟ ΑΓΚΙΣΤΡΟ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΑΝΑ ΕΤΗΣ ΜΕ ΑΠΟΣΒΕΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΙΠΛΟ ΑΓΚΙΣΤΡΟ ΑΝΑ ΕΤΗΣ ΜΕ ΑΠΟΣΒΕΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΙΠΛΟ ΑΓΚΙΣΤΡΟ 831009780 Το σύστηµα θα καλύπτει τις βασικές απαιτήσεις του ΕΝ 355 και θα αποτελείται: Από δύο αναδέτες µήκους 1 m ο καθένας οι οποίοι θα καταλήγουν σε άγκιστρα

Διαβάστε περισσότερα

Σύπορ Δωμαηίος Εποχικότητα Δίκλινο Μονόκλινο Πποζθοπέρ / Παποσέρ νεόνςμθων. Standard 2015 595 650 Με ππωινό

Σύπορ Δωμαηίος Εποχικότητα Δίκλινο Μονόκλινο Πποζθοπέρ / Παποσέρ νεόνςμθων. Standard 2015 595 650 Με ππωινό Athome @Nanai 8 2* Standard 2015 595 650 Με ππωινό Bamboo Beach Hotel And Spa 3* Superior 2015 610 660 Με ππωινό Arimana 3* Standard 2015 615 670 Με ππωινό Club Bamboo Boutique Resort & Spa 3* Superior

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 279, ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 279, ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 279, ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙ Τ: 210 6771000 (10 ΓΡΑΜΜΕΣ) Φ: 210 6710639E-MAIL: tsokasn@otenet.gr ΠΟΥΚΕΤ summer 2011 απο 829 με Thai Airways!!! Περίοδος αναχωρήσεων από 01 Απριλίου ως και 30 Οκτωβρίου 2011

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΔΡΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΠΑΣΧΑ- ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ- ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΙΧ ΣΑΣ

ΑΠΟΔΡΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΠΑΣΧΑ- ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ- ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΙΧ ΣΑΣ ΑΠΟΔΡΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΠΑΣΧΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΙΧ ΣΑΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΥ ΠΟΛΗ ΑΡΑΧΩΒΑ ΑΡΚΑ ΙΑ ( ΗΜΗΤΣΑΝΑ & BYTINA) ATTIKH AXAIA ΒΟΛΟΣ ΓΡΕΒΕΝΑ ΕΛΦΟΙ EYBOIA

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ RAUPIANO PLUS ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΗΧΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ. www.rehau.gr

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ RAUPIANO PLUS ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΗΧΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ. www.rehau.gr ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ RAUPIANO PLUS ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΗΧΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ www.rehau.gr ΠΡΟΪΟΝ: RAUPIANO PLUS Ενισχυμένη ηχοπροστασία για μεγάλα κτίρια RAUPIANO PLUS είναι το σύστημα αποχέτευσης

Διαβάστε περισσότερα

οι εγκαταστάσεις μας 1

οι εγκαταστάσεις μας 1 οι εγκαταστάσεις μας 1 φιλοσοφία Έχοντας ως σημείο αναφοράς μας την καρδιά του Θεσσαλικού κάμπου, μάθαμε να ζούμε από την γη και τα προϊόντα αυτής. Αγαπήσαμε τη φύση, σεβαστήκαμε τις αλήθειες της και θελήσαμε

Διαβάστε περισσότερα

PERRAKIS HOTEL 3 5% HOTEL MANTALENA 3 5% THEOLOGOS PALACE 2K 10%

PERRAKIS HOTEL 3 5% HOTEL MANTALENA 3 5% THEOLOGOS PALACE 2K 10% PERRAKIS HOTEL 3 5% HOTEL MANTALENA 3 5% THEOLOGOS PALACE 2K 10% GRECOTEL MYKONOS BLU 3% ADONIS HOTEL 3 6% CARBONAKI HOTEL 3% GIANOULAKI VILLAGE 10% HOTEL DELIADES 10% LEONIS VILLAGE 3K 5% LETO HOTEL 5%

Διαβάστε περισσότερα

Τίποτε δεν είναι σπατάλη χρόνου, όταν το απολαμβάνεις.*

Τίποτε δεν είναι σπατάλη χρόνου, όταν το απολαμβάνεις.* Ώρα για Ποιότητα! Τίποτε δεν είναι σπατάλη χρόνου, όταν το απολαμβάνεις.* *Arthur Koestler, 1905-1983, Συγγραφέας Τα λευκά είδη Αιγαίον είναι συνώνυμα της ποιότητας αλλά και της απόλαυσης! Απόλαυση σε

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 279, ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 279, ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 279, ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙ Τ: 210 6771000 (10 ΓΡΑΜΜΕΣ) Φ: 210 6710639E-MAIL: tsokasn@otenet.gr ΠΟΥΚΕΤ- Καλοκαίρι 2011 10 ημέρες / 8 νύχτες Κάντε κράτηση τώρα και κλείστε με μισή τιμή!!! από 529 Αναχωρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ Μονάδες 1 3 10 3 3 20 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΡΑΜΑΣ Δωμάτια 73 173 173 119 49 587 Κλίνες 147 365 352 217 92 1.173 Μονάδες 3 2 19 28 10 62 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΒΡΟΥ Δωμάτια

Διαβάστε περισσότερα

Για περισσότερη ιδιωτικότητα και καλύτερη προστασία από τα κουνούπια. Κλειστή εσωτερική σκηνή με δύο πόρτες, δύο παράθυρα.

Για περισσότερη ιδιωτικότητα και καλύτερη προστασία από τα κουνούπια. Κλειστή εσωτερική σκηνή με δύο πόρτες, δύο παράθυρα. καμπάνες Καμπάνα 500 Ultimate Η σκηνή έχει διάμετρο 5 m, ύψος 3 m και καλύπτει επιφάνεια 19,6 m². Διακριτικό γνώρισμά της είναι η εφαρμογή βαρέως τύπου φερμουάρ στο άνω μέρος του φύλλου εδάφους (10 cm

Διαβάστε περισσότερα