MEAT TRENDS ΜΟΝΑ ΙΚΕΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ Ι ΕΕΣ ΓΙΑ ΓΕΥΣΗ...ΛΑΜΠΡΗ! ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ PROVIL A.E. ΠΑΣΧΑ 2015

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "MEAT TRENDS ΜΟΝΑ ΙΚΕΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ Ι ΕΕΣ ΓΙΑ ΓΕΥΣΗ...ΛΑΜΠΡΗ! ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ PROVIL A.E. ΠΑΣΧΑ 2015"

Transcript

1 MEAT TRENDS ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ PROVIL A.E. ΠΑΣΧΑ 2015 ΜΟΝΑ ΙΚΕΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ Ι ΕΕΣ ΓΙΑ ΓΕΥΣΗ...ΛΑΜΠΡΗ!

2 ΚΑΡΕ ΑΡΝΑΚΙ ΜΕ ΚΡΟΥΣΤΑ (ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΞΩΦΥΛΛΟΥ) 2τµχ αρνίσιο καρέ 60g Μαρινάτα Βοτάνων (κωδ.50614) 150g Πανάρισµα Fix χρυσό CL (κωδ.40070) Λίγη Πάστα Σκόρδου (κωδ ) 60g βούτυρο φρέσκο 50g κεφαλοτύρι τριµµένο / µπαστουνάκια Δενδρολίβανο Μαϊντανό ψιλοκοµµένο 1. Καθαρίζουµε το καρέ καλά από τις ίνες. Ξύνουµε τα κόκκαλα να µην έχουν κρέας. 2. Κάνουµε µια τοµή µε το µασάτι κατά µήκος του καρέ και σπρώχνουµε µέσα τα µπαστουνάκια τυριού. 3. Με ένα πινέλο αλείφουµε τη Μαρινάτα βοτάνων προσεκτικά σε όλο το καρέ. 4. Σε ένα µπολ ανακατεύουµε το βούτυρο, τα αρωµατικά, τη Πάστα σκόρδου και το Πανάρισµα Fix χρυσό µέχρι να γίνουν ζύµη. Απλώνουµε πάνω στο καρέ µια στρώση σε πάχος 1cm. 5. Τοποθετούµε σε ταψάκι. Ψήνουµε στους 180 C για 2 ώρες και 45 λεπτά περίπου. Ρίχνουµε λίγο λευκό κρασί στο ταψί και ιδανικά ψήνουµε πάνω σε κληµατόβεργες. ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ ΠΡΟΒΕΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ 2kg Πρόβειο κρέας Α/Ο 50g Μαρινάτα Dry Mυρωδικών CL (κωδ.51000) Πιπεριά κόκκινη / πράσινη Κρεµµύδι ξερό Nτοµάτες Mπόλια Θυµάρι, ρίγανη 1. Κόβουµε το κρέας σε κοµµάτια για κοντοσούβλι και το τοποθετούµε σε βαθύ σκεύος. 2. Ετοιµάζουµε τη Μαρινάτα Dry Mυρωδικών ανακατεύοντας καλά µε το νερό και το λάδι σύµφωνα µε τις οδηγίες. Ρίχνουµε τη µαρινάτα και τα αρωµατικά στο κρέας και ανακατεύουµε. 3. Κόβουµε τα λαχανικά σε µεγάλα κοµµάτια ώστε να µπορούν να περαστούν από τη βέργα. Τα περνάµε εναλλάξ µε κοµµάτια του κρέατος. 4. Βάζουµε τη σκέπη σε χλιαρό νερό. Ανοίγουµε κοµµάτια κατά µήκος της βέργας και τοποθετούµε πάνω το κοντοσούβλι. Τέλος τυλίγουµε για να σφίξει. Οδηγίες για τον καταναλωτή Ψήνουµε στους 170 C για 2 ½ µε 3 ώρες περίπου. Για καλύτερο αποτέλεσµα ψήνουµε στα κάρβουνα δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στη δύναµη της φωτιάς. Εάν ψήσουµε στο φούρνο, καλύτερα να βάλουµε το κρέας πάνω σε σχάρα και όχι σε ταψί.

3 ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΠΟΥΤΙ ΑΡΝΙ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΦΕΤΑΣ 2kg Αρνίσιο µπούτι 100g Μαρινάτα Grecia CL (κωδ ) 80g Γέµιση Φέτας (κωδ ) 150g Γέµιση πασχαλινή (κωδ ) Κρεµµυδάκι φρέσκο Σέσκουλα / λάπαθα 1. Ξεκοκκαλίζουµε το αρνί από το κότσι. Ανοίγουµε καλά µε το µαχαίρι το κρέας και µανιράρουµε εσωτερικά µε Μαρινάτα Grecia CL. 2. Ψιλοκόβουµε τα χόρτα και τα κρεµµυδάκια και τα ρίχνουµε σε µπασίνα µαζί µε τη Γέµιση φέτας και την Πασχαλινή γέµιση. 3. Γεµίζουµε το µπούτι και κλείνουµε σε ρολό. Δένουµε µε σπάγγο για να διατηρήσουµε το σχήµα. 4. Αλείφουµε µε ένα πινέλο γύρω γύρω το µπούτι µε τη Μαρινάτα Grecia. 5. Tοποθετούµε σε ταψί. Ψήνουµε στους 170 C για 30 λεπτά περίπου. Πριν το ψήσιµο τυλίγουµε τα κόκκαλα µε αλουµινόχαρτο για να µην καούν. ΣΑΡΜΑΔΑΚΙΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ 100g κιµάς µοσχαρίσιος 400g Γέµιση Πασχαλινή (κωδ ) 5g Καρύκευµα Μετσόβου CL (κωδ ) Aµπελόφυλλα 50g ψιλοκοµµένη συκωταριά ή ψιλοκοµµένο σύγκλινο Δυόσµος Άνηθος 1. Σε ένα µπολ βάζουµε τον κιµά µε τα συκωτάκια. Προσθέτουµε τα αρωµατικά και το Καρύκευµα Μετσόβου και αναµιγνύουµε. 2. Ενώνουµε µε τη Πασχαλινή Γέµιση ανακατεύοντας απαλά. 3. Ξεπλένουµε τα αµπελόφυλλα µε χλιαρό νερό. Τα ανοίγουµε πάνω στον πάγκο ένα ένα και γεµίζουµε µε µια κουταλιά από το µίγµα. 4. Τυλίγουµε σε παραδοσιακό ντολµαδάκι, διπλώνοντας τις άκρες προς τα µέσα. Εναλλακτικά τυλίγουµε σε µεγάλους ντολµάδες ανά τρία φύλλα. 5. Τοποθετούµε σε ταψάκι και διακοσµούµε µε φέτες λεµονιού. Ψήνουµε στους 170 C για 30 λεπτά περίπου. Τοποθετούµε σε κατσαρόλα και τα βράζουµε µε νερό και λεµόνι περίπου για 30 λεπτά. Εναλλακτικά στο φούρνο σε ταψί µε λευκό κρασί και σκεπασµένα µε αλουµινόχαρτο.

4 ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΟΣ ΛΑΜΠΡΟΜΕΖΕΣ 850g κιµάς χοιρινός 150g κιµάς αρνίσιος 125g Combi Greco CL (κωδ CL) 200g γραβιέρα 200ml νερό Μπόλιες Λίγο άνηθο Λίγο πελτέ Κλωνάρια δενδρολίβανου 1. Βάζουµε το µίγµα Combi Greco σε ένα µπολ και ρίχνουµε το νερό για να ενυδατωθεί. Έπειτα ρίχνουµε τους κιµάδες, τον πελτέ, το λάδι και τον άνηθο και ζυµώνουµε για 2-3 λεπτά µέχρι να οµογενοποιηθούν τα υλικά. 2. Πλάθουµε τον κιµά σε µικρά µπιφτέκια και τα γεµίζουµε µε ένα κοµµάτι από τη γραβιέρα. Όταν είναι έτοιµα, βάζουµε τη σκέπη σε χλιαρό νερό ώστε να ανοίγει πιο εύκολα και τυλίγουµε κάθε µπιφτεκάκι µε ένα κοµµάτι σκέπης. 3. Βγάζουµε τα φύλλα του δενδρολίβανου από το κλωνάρι (τα κρατάµε για µελλοντική χρήση) και περνάµε σε κάθε ένα κλωναράκι 3-4 µπιφτεκάκια σχηµατίζοντας ένα σουβλάκι. 4. Τέλος βάζουµε από ένα ντοµατίνι στην άκρη για χρώµα και τοποθετούµε στη βιτρίνα µας. Ψήνουµε στη σχάρα ή στο φούρνο στους 180 C για 25 λεπτά. Συνήθως ψήνονται στο φούρνο σε ταψί µε πατάτες λεµονάτες. ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΚΟΥΛΟΥΡΑ 1kg κοτόπουλο φιλέτο 200g τριµµένο κασέρι σοχού 25g Μαρινάτα Dry Πουλερικών CL (κωδ ) 200g Γέµιση Μανιταριών (κωδ.55029) 1kg φύλλο κουρού Φρέσκο µάραθο Λίγο εστραγκόν 1. Κόβουµε το κοτόπουλο σε λωρίδες. Ετοιµάζουµε τη Μαρινάτα Dry Πουλερικών ανακατεύοντας καλά µε σύρµα το νερό, το λάδι και το µίγµα. Την ρίχνουµε σε µπασίνα µε το κοτόπουλο. Αφήνουµε για 2 ώρες τουλάχιστον. 2. Στη µπασίνα µε το µαριναρισµένο κοτόπουλο προσθέτουµε τη Γέµιση Μανιταριών, τα αρωµατικά ψιλοκοµµένα, το τυρί και ανακατεύουµε. 3. Ανοίγουµε το φύλλο και κατά µήκος απλώνουµε τη γέµιση µε ένα κουτάλι. Κλείνουµε σε ρολό. Βάζουµε το κλείσιµο από την κάτω πλευρά. Με το ρολό σχηµατίζουµε µια µεγάλη κουλούρα (µεγάλο κιχί) 4. Τοποθετούµε σε πυρίµαχο δισκάκι. Οδηγίες για τον καταναλωτή Ψήνουµε στους 180 C για 30λεπτά. Μπορούµε στο κέντρο της κουλούρας να βάλουµε ένα κόκκινο πασχαλινό αυγό.

5 ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΡΟΛΑΚΙΑ 800g κιµάς µοσχαρίσιος 200g κιµάς αρνίσιος 125g Combi Kebab (κωδ.45505) 200g Πανάρισµα Fix Gouda - Παρµεζάνα (κωδ.40071) 250ml Νερό Πιπεριές Φλωρίνης κονσέρβα 200g τυρί Gouda σε φέτες Μεγάλα φύλλα ρόκας Πίτες µικρές (προαιρετικά) 1. Ρίχνουµε το Combi Kebab σε µπασίνα. Προσθέτουµε το νερό για να ενυδατωθούν τα υλικά και έπειτα ρίχνουµε τους κιµάδες και ζυµώνουµε. 2. Ανοίγουµε πάνω σε λαδόκολλα το 1/3 του µίγµατος µε το χέρι, σε πάχος περίπου 1 cm. Στη µέση και κατά µήκος τοποθετούµε το τυρί και από πάνω τα φύλλα της ρόκας και λωρίδες από πιπεριές Φλωρίνης. Με τη βοήθεια της λαδόκολλας κλείνουµε σε ρολάκι. 4. Κόβουµε µε κοφτερό µαχαίρι σε φέτες πάχους 2-3cm και περνάµε σε σουβλάκι ανά τρεις φέτες. Στην άκρη βάζουµε από ένα ντοµατίνι. 5. Τοποθετούµε στο δισκάκι µαζί µε πιτούλες και λίγα φύλλα ρόκα για ντεκόρ. 3. Βάζουµε το Πανάρισµα Fix Gouda - Παρµεζάνα σε ένα µπολ. Αφού ετοιµάσουµε τα ρολάκια, τα βρέχουµε µε λίγο νερό και τα περνάµε από το πανάρισµα γύρω γύρω. Τοποθετούµε τα κεµπάπ σε ταψί µε λαδόκολλα και ψήνουµε στους 200 C για 15 λεπτά. Σερβίρουµε µε γιαούρτι και πιτούλες. ΓΑΡΔΟΥΜΠΑΚΙΑ ΛΕΜΟΝΑΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ 1kg συκωταριά αρνίσια γλυκάδια, σπλήνα, εντεράκια 40g Καρύκευµα Όλυµπος CL (κωδ.40606) 300g Σάλτσα Ριγανάτη (κωδ.55749) 80g Ελαιόλαδο ψιλοκοµµένο µάραθο Ψιλοκοµµένο ψιλοκοµµένο κρεµµυδάκι φρέσκο Ψιλοκοµµένο 150g λευκό κρασί Λίγο ξύδι Χυµό ενός λεµονιού 1. Πλένουµε καλά τα εντεράκια και τα βάζουµε για µισή ώρα σε λεκάνη µε το ξύδι και το λεµόνι. 2. Κόβουµε τα εντόσθια σε λωρίδες, τα βάζουµε σε µπασίνα µε τα αρωµατικά και το λάδι και καρυκεύουµε µε το Καρύκευµα Όλυµπος CL. 3. Τυλίγουµε µε τα εντεράκια φτιάχνοντας µικρά ρολά, τα γνωστά γαρδουµπάκια. Αν θέλουµε χρησιµοποιούµε ξυλάκια για σουβλάκια για καλύτερο σχήµα. 4. Τοποθετούµε τα γαρδουµπάκια σε πυρίµαχο ταψάκι και ρίχνουµε από πάνω τη Σάλτσα Ριγανάτη, αραιωµένη µε το κρασί. Οδηγίες για τον καταναλωτή Ψήνουµε στο φούρνο στους 180 C για 40 λεπτά. Για ιδιαίτερο άρωµα προσθέστε στο ψήσιµο µια κουταλιά θυµαρίσιο µέλι. Σερβίρετε ιδανικά µε πατάτες φούρνου.

6 MEATROPOLIS NEWS Η Provil κύριος υποστηρικτής του 2ου διαγωνισμού κρεοπωλών Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Provil υπήρξε κύριος υποστηρικτής του 2ου διαγωνισµού κρεοπωλών Ελλάδος - Black Box, που πραγµατοποιήθηκε την Κυριακή 1/3/2015, στη Θεσσαλονίκη, υπό την οργάνωση του σωµατείου κρεοπωλών Ν. Θεσσαλονίκης και υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Οµοσπονδίας Καταστηµαταρχών Κρεοπωλών (ΠΟΚΚ), στο πλαίσιο της έκθεσης DETROP Στόχος του διαγωνισµού δεν ήταν άλλος από την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της φαντασίας των επαγγελµατιών του κλάδου, ΟΝΟΜΑ Γαργάλας Δηµήτρης Μπαντής Κωνσταντίνος Ρούσσος Φραγκίσκος Καµπούρη Αθανασία Φορτετσανάκης Νίκος Καψιώτης Χρήστος Λασκαρέλλης Νίκολαος Ατµατζίδου Ανδρονίκη Κουρουπάκης Ευάγγελος Τράικος Λάζαρος Μπερµπέρογλου Στέλιος Καµπάκος Σπύρος Κυριµκύρoγλου Διονύσης Τσακαλίδης Κωνσταντίνος Πίττα Μαντώ Κιάκη Δήµητρα ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΚΑΤ/ΜΑΤΟΣ ΓΑΡΓΑΛΑΣ ΦΑΡΜΑ ΜΠΑΝΤΗ ΡΟΥΣΣΟΣ ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ ΦΟΡΤΕΤΣΑΝΑΚΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΙΒΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΤΜΑΤΖΙΔΟΥ ΚΟΥΡΟΥΠΑΚΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΠΟΜΠΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΡΑΚΟΥΛΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΥΡΙΜΚΥΡΟΓΛΟΥ SCONTO MARKET ΚΙΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΙΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ που για µια ακόµα φορά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, δίνοντας στην έµπνευση, τη δεξιοτεχνία και το µεράκι πρωταγωνιστικό ρόλο. Η Provil και τα στελέχη της συγχαίρουν µε τη σειρά τους όλους τους συµµετέχοντες του διαγωνισµού για τη δηµιουργικότητα και την έµπνευσή τους και τους ευχαριστούν θερµά για το υπέροχο θέαµα που πρόσφεραν στο πλαίσιο του 2ου διαγωνισµού Κρεοπωλών Ελλάδος. ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΝΑΟΥΣΑ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΣΕΡΡΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΒΟΛΟΣ ΚΡΗΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΒΕΡΟΙΑ ΧΡΥΣΟ ΑΡΓΥΡΟ ΧΑΛΚΙΝΟ Τις συνταγές επιµελήθηκε ο Chef της Provil κ. Φώτης Πλατέλλας PROVIL A.E.: Ελληνική Βιοµηχανία Παραγωγής Βοηθητικών Υλών Τροφίµων : ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, Οδός Α Τ / F ΑΘΗΝΑ: Λεωφ. Λαυρίου 109, Γλυκά Νερά, Αττική Τ / F info@provil.gr Facebook.com/ProvilGreece

MEAT TRENDS ΠΑΣΧΑ ΕΛΛΑ Α ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΕΣ "ΠΑΤΟΥ Ο ΝΑΞΟΥ" ΡΟΛΟ ΑΡΝΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ PROVIL

MEAT TRENDS ΠΑΣΧΑ ΕΛΛΑ Α ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΕΣ ΠΑΤΟΥ Ο ΝΑΞΟΥ ΡΟΛΟ ΑΡΝΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ PROVIL MEAT TRENDS ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ PROVIL VIL A A.E..E E. ΠΑΣΧΑ ΧΑ 20 2017 017 17 "ΠΑΤΟΥ Ο ΝΑΞΟΥ" ΡΟΛΟ ΑΡΝΙ ΠΑΣΧΑ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΕΣ Ι ΕΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑ Α ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΑΠΟ KIMA 500g κιµά µοσχάρι 500g κιµά

Διαβάστε περισσότερα

MEAT TRENDS. Εορταστικό τραπέζι ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ PROVIL A.E. ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017

MEAT TRENDS. Εορταστικό τραπέζι ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ PROVIL A.E. ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017 MEAT TRENDS ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017 ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ PROVIL A.E. Εορταστικό τραπέζι ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ Τερίνα χοιρινή 1kg χοιρινό σνίτσελ 80g Μαρινάτα Μουστάρδα Πορτοκάλι (κωδ. 50634 CL) 300g Γέµιση

Διαβάστε περισσότερα

MEAT TRENDS ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΓΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ PROVIL A.E. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2016

MEAT TRENDS ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΓΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ PROVIL A.E. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2016 MEAT TRENDS ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ PROVIL A.E. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2016 ΓΕΥΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΓΕΜΙΣΤΗ 1kg γαλοπούλα στήθοσ Α/Ο 250g Γέµιση Εορταστική κωδ. 55068 80g Μαρινάτα Gold κωδ. 50623 50g Chutney

Διαβάστε περισσότερα

MEAT TRENDS. απολαυστικό τραπέζι. Φθινοπωρινές συνταγές. για ένα ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ PROVIL A.E. ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2018

MEAT TRENDS. απολαυστικό τραπέζι. Φθινοπωρινές συνταγές. για ένα ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ PROVIL A.E. ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2018 MEAT TRENDS ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2018 ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ PROVIL A.E. Φθινοπωρινές συνταγές για ένα απολαυστικό τραπέζι ΜΟΣΧΑΡΙ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ 1,5-2kg µοσχάρι στηθοπλευρά (Μ/Ο) 10g Decor Southern (κωδ. 40025-B)

Διαβάστε περισσότερα

MEAT TRENDS. Χριστουγεννιάτικο Τραπέζι. Ξεχωριστή γεύση και άρωµα ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ PROVIL A.E. ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018

MEAT TRENDS. Χριστουγεννιάτικο Τραπέζι. Ξεχωριστή γεύση και άρωµα ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ PROVIL A.E. ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018 MEAT TRENDS ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018 ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ PROVIL A.E. Χριστουγεννιάτικο Τραπέζι Ξεχωριστή γεύση και άρωµα ΧΟΙΡΟΜΕΡΙ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΜΗΛΑ ΚΑΙ ΒΕΡΙΚΟΚΑ 2 kg Xοιρινό µπούτι Α/Ο 60g Μαρινάτα Σχάρας (κωδ.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ ΤΥΡΙΑ : Κρέπες γεµιστές µε σάλτσα φέτας και φιλέτο αµυγδάλου

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ ΤΥΡΙΑ : Κρέπες γεµιστές µε σάλτσα φέτας και φιλέτο αµυγδάλου ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ ΤΥΡΙΑ : Κρέπες γεµιστές µε σάλτσα φέτας και φιλέτο αµυγδάλου Υλικά για 2 άτοµα έτοιµο µείγµα για κρέπες 2-3 φρέσκα µανιτάρια ½ µατσάκι κόλιανδρο ½ σκελίδα σκόρδου αλάτι πιπέρι λευκό κρασί φιλέτο

Διαβάστε περισσότερα

MEAT TRENDS ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

MEAT TRENDS ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ MEAT TRENDS ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ PROVIL A.E. ΝΑ 2014 #ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ Ι ΕΕΣ# ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΠΑΝΕ 125g Combi Greco (κωδ. 45549) 1kg Κιµάσ ανάµεικτοσ Πανάρισµα Fix

Διαβάστε περισσότερα

Ρολάκια σπαγγάκια χοιρινά αλά κρεµ, µε µανιτάρι α

Ρολάκια σπαγγάκια χοιρινά αλά κρεµ, µε µανιτάρι α 1 Ρολάκια σπαγγάκια χοιρινά αλά κρεµ, µε µανιτάρι α Υλικά: 5 ρολάκια-σπαγγάκια, 250 γρ µανιτάρια, 50 γρ µπέικον, 200 ml κρέµα γάλακτος, ελαιόλαδο, µαϊντανός, αλάτι, πιπέρι. Προετοιµασία: Σε ζεστό λάδι

Διαβάστε περισσότερα

MEAT TRENDS. θέλει χρώµα και γεύση. Η Άνοιξη. Λουκάνικα. οκιµάστε τη ΝΕΑ. με φρέσκα λαχανικά και εξωτικά μπαχαρικά. γευστική µας πρόταση

MEAT TRENDS. θέλει χρώµα και γεύση. Η Άνοιξη. Λουκάνικα. οκιµάστε τη ΝΕΑ. με φρέσκα λαχανικά και εξωτικά μπαχαρικά. γευστική µας πρόταση MEAT TRENDS ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2019 ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ PROVIL A.E. Η Άνοιξη θέλει χρώµα και γεύση οκιµάστε τη ΝΕΑ γευστική µας πρόταση Λουκάνικα με φρέσκα λαχανικά και εξωτικά μπαχαρικά ΤΡΙΧΡΩΜΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ Ξεχωρίστε

Διαβάστε περισσότερα

MEAT TRENDS ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ PROVIL A.E. ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2016 Η ΥΣΗ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΓΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

MEAT TRENDS ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ PROVIL A.E. ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2016 Η ΥΣΗ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΓΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ MEAT TRENDS ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ PROVIL A.E. ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2016 Η ΥΣΗ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΓΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΗ ΤΗΓΑΝΙΑ 1kg µοσχαράκι σε λωρίδεσ 200g Σάλτσα Mexico κωδ 55027 15g Καρύκευµα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΚΟΡ ΟΜΑΚΑΡΟΝΑ της Ειρήνης Κάππαρη ΥΛΙΚΑ ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

ΣΚΟΡ ΟΜΑΚΑΡΟΝΑ της Ειρήνης Κάππαρη ΥΛΙΚΑ ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΚΟΡ ΟΜΑΚΑΡΟΝΑ της Ειρήνης Κάππαρη ½ κιλό µακαρόνια Ν ο 6 ½ κιλό γιαούρτι 3 σκελίδες σκόρδο τριµµένες 3 κουταλιές λάδι 1 φλιτζάνι κεφαλοτύρι τριµµένο 1 κουταλάκι πάπρικα αλάτι Βάζουµε σε κατσαρόλα νερό

Διαβάστε περισσότερα

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΚΙΜΑ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΚΙΜΑ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΚΙΜΑ 1 3325602 ΚΕΜΠΑΠΑΚΙ ΑΝΑΤΟΛΗΣ Κρέας Χοιρινό Ελληνικό 43%,Βόειο 14%, Πρόβειο Ελληνικό 14%,Νερό, Μίγμα Combi (αλεύρι σίτου, αλάτι, αφυδ. κρεμμύδι, μπαχαρικά, μουστάρδα, τυρί,φυτικά

Διαβάστε περισσότερα

ΡΥΖΙ ΜΕ ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ του Ηλία Καραµπλάκα 200 γρ. ελαιόλαδο 500γρ. χοιρινό κοµµένο σε µερίδες 2 σκελίδες σκόρδο 100 γρ. µανιτάρια λευκά φρέσκα

ΡΥΖΙ ΜΕ ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ του Ηλία Καραµπλάκα 200 γρ. ελαιόλαδο 500γρ. χοιρινό κοµµένο σε µερίδες 2 σκελίδες σκόρδο 100 γρ. µανιτάρια λευκά φρέσκα ΜΟΣΧΑΡΟΣΟΥΠΑ της Αγγελικής Καραγκούνη 1 κιλό µοσχάρι σε µερίδες 1 ντοµάτα 1 κρεµµύδι ξερό λίγο σέλινο 2 καρότα 2 µικρές πατάτες 1 λεµόνι 1 φλιτζάνι ψιλή µανέστρα λίγο λάδι αλάτι & πιπέρι Σε λίγο λάδι τσιγαρίζουµε

Διαβάστε περισσότερα

ΣΟΥΠΙΕΣ ΓΙΑΧΝΙ ΜΕ ΑΓΡΙΟΧΟΡΤΑ

ΣΟΥΠΙΕΣ ΓΙΑΧΝΙ ΜΕ ΑΓΡΙΟΧΟΡΤΑ ΜΥ ΟΠΙΛΑΦΟ 1 κιλό µύδια ½ κιλού ρύζι Καρολίνα 3 σκελίδες σκόρδο 3 µικρές πιπεριές ξερές λίγο βούτυρο λάδι µαϊντανό 3 ποτήρια µπύρα Πλένουµε τα µύδια και αφού ξύσουµε ότι υπάρχει στο κέλυφος τους, τα βάζουµε

Διαβάστε περισσότερα

Το πανάρουµε πρώτα στο αυγό µετά στο φασκόµηλο και µετά στο µείγµα της φρυγανιάς. Προσθέτουµε αλάτι. πιπέρι και σκόρδο εάν θέλουµε.

Το πανάρουµε πρώτα στο αυγό µετά στο φασκόµηλο και µετά στο µείγµα της φρυγανιάς. Προσθέτουµε αλάτι. πιπέρι και σκόρδο εάν θέλουµε. ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΠΑΝΕ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΑ, ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΚΑΙ ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ * 125 γρ. αµύγδαλα ή φουντούκια ψιλοκοµµένα * 800 γρ. κοτόπουλο κοµµένο σε µικρές µερίδες ή ολόκληρο το φιλέτο στήθους αλλά χτυπηµένο µε το ειδικό εργαλείο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΛΑΦΙ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ Υλικά: 1 ½ ποτήρι κριθαράκι 4 ποτήρια νερό 2 ντοµάτες τριµµένες αλάτι 1 φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο λίγο χαλούµι Βάζετε το νερό να βράσει µαζί µε το λάδι και ρίχνετε τις τριµµένες ντοµάτες

Διαβάστε περισσότερα

Νέα Κληματαριά. (Λεωφόρος Καραμανλή 103, Μπότσαρη, Θεσσαλονίκη) Μενού

Νέα Κληματαριά. (Λεωφόρος Καραμανλή 103, Μπότσαρη, Θεσσαλονίκη) Μενού Νέα Κληματαριά (Λεωφόρος Καραμανλή 103, Μπότσαρη, Θεσσαλονίκη) Μενού Ορεκτικά Γιαπράκια αυγολέμονο (Με νωπό κιμά, ρύζι, άνηθο, μαϊντανό, κρεμμυδάκι φρέσκο και δυόσμο, τυλιγμένα σε αμπελόφυλλα) 5,50 Γιαλαντζί

Διαβάστε περισσότερα

Μαρινάτες. > Mαρινάτες / gourmet > Mαρινάτες / ethnic > Mαρινάτες / φούρνου > Mαρινάτες / σχάρας > Mαρινάτες / dry

Μαρινάτες. > Mαρινάτες / gourmet > Mαρινάτες / ethnic > Mαρινάτες / φούρνου > Mαρινάτες / σχάρας > Mαρινάτες / dry Μαρινάτες ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ. Ένα από τα σπουδαιότερα και παλαιότερα βοηθήματα της μαγειρικής τέχνης. Ένας πολύτιμος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΝΟΣΤΙΜΟ ΡΥΖΟΓΑΛΟ της Ελπίδας Αρτοπούλου ΥΛΙΚΑ ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΝΟΣΤΙΜΟ ΡΥΖΟΓΑΛΟ της Ελπίδας Αρτοπούλου ΥΛΙΚΑ ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΝΟΣΤΙΜΟ ΡΥΖΟΓΑΛΟ της Ελπίδας Αρτοπούλου 4 κούπες γάλα ½ κούπα ρύζι γλασέ λίγο αλάτι ½ κούπα ζάχαρη 1 βανίλια 2 κουτ. του γλυκού κορν-φλάουρ κανέλα Βάζουµε το ρύζι να βράσει στην κατσαρόλα µε

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΦΑΓΗΤΩΝ ΖΕΣΤΑ / ΚΡΥΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ ΣΑΛΑΤΕΣ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΦΑΓΗΤΩΝ ΖΕΣΤΑ / ΚΡΥΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ ΣΑΛΑΤΕΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΦΑΓΗΤΩΝ ΜΗ ΖΕΣΤΑ / ΚΡΥΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Ελιές Πράσινες/Μαύρες 1,88 1,50 Ταχίνι 1,88 1,50 Ταραμοσαλάτα 1,88 1,50 Γιαούρτι 2,00 1,60 Τζατζίκι 2,00 1,60 Τυροκαφτερή 3,13 2,50 Λουκάνικο Χωριάτικο 3,13 2,50

Διαβάστε περισσότερα

Ανοιξιάτικες Συνταγές από το Στραγγιστό ΜΕΒΓΑΛ

Ανοιξιάτικες Συνταγές από το Στραγγιστό ΜΕΒΓΑΛ Ανοιξιάτικες Συνταγές από το Στραγγιστό ΜΕΒΓΑΛ Ανοιξιάτικες Συνταγές µε Όταν η µαγειρική συνάντησε τη δηµιουργικότητα, η παράδοση την ποιότητα κι η γεύση την απόλαυση δηµιουργήθηκε το Βιβλίο Ανοιξιάτικων

Διαβάστε περισσότερα

Ομελέτα με φρέσκο κρεμμυδάκι

Ομελέτα με φρέσκο κρεμμυδάκι Β ΤΑΞΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΜΑΘΗΤΕΣ: ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΜΑΡΙΑ ΤΟΛΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ : ΠΙΤΕΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΡΙΓΚΑΣ ΑΝ ΡΙΑΝΟΣ Ομελέτα με φρέσκο κρεμμυδάκι ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΕΛΕΤΑ 3 ΑΥΓΑ 2 ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015 ΣΑΛΑΤΕΣ Χωριάτικη 6.00 (Ντομάτα, αγγούρι, πράσινη πιπεριά, κρεμμύδι, ελιές, κάπαρη, φέτα, ελαιόλαδο) Ντάκος 5.50 (Κριθαροκούλουρο Κρήτης, ντομάτα τριμμένη, ξινομυζήθρα, κάπαρη,

Διαβάστε περισσότερα

ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΓΕΜΙΣΤΗ. 1 γαλοπούλα 2,5 με 3 κιλά. χυμό από 4 πορτοκάλια. Γαλοπούλα Γεμιστή ή Χοιρινό

ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΓΕΜΙΣΤΗ. 1 γαλοπούλα 2,5 με 3 κιλά. χυμό από 4 πορτοκάλια. Γαλοπούλα Γεμιστή ή Χοιρινό ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΓΕΜΙΣΤΗ 1 γαλοπούλα 2,5 με 3 κιλά χυμό από 4 πορτοκάλια 1 / 5 ½ φλ. κονιάκ 2 φλ. γλυκό κρασί ρίγανη, πιπέρι, μπαχάρι τριμμένο Για τη γέμιση 4 κ.σ ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι τριμμένο 1 πράσο ψιλοκομμένο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΦΑΓΗΤΩΝ ΖΕΣΤΑ / ΚΡΥΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ ΣΑΛΑΤΕΣ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΦΑΓΗΤΩΝ ΖΕΣΤΑ / ΚΡΥΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ ΣΑΛΑΤΕΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΦΑΓΗΤΩΝ ΜΗ ΖΕΣΤΑ / ΚΡΥΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Ελιές Πράσινες/Μαύρες 1,88 1,50 Ταχίνι 1,88 1,50 Ταραμοσαλάτα 1,88 1,50 Γιαούρτι 2,00 1,60 Τζατζίκι 2,00 1,60 Τυροκαφτερή 3,13 2,50 Λουκάνικο Χωριάτικο 3,13 2,50

Διαβάστε περισσότερα

Το καλοκαίρι στο τραπέζι µας τον πρώτο λόγο έχουν τα ψάρια, µικρά και

Το καλοκαίρι στο τραπέζι µας τον πρώτο λόγο έχουν τα ψάρια, µικρά και ΨΑΡΙ : 6 ΣΥΝΤΑΓΕΣ µεγάλα Το καλοκαίρι στο τραπέζι µας τον πρώτο λόγο έχουν τα ψάρια, µικρά και Αυτά, που στα κοσµοπολίτικα νησιά από τα δίχτυα των ψαράδων καταλήγουν στις κουζίνες των σεφ και µε τη δηµιουργικότητά

Διαβάστε περισσότερα

Καρυκεύματα. > Γενικά καρυκεύματα. > Ελληνικής κουζίνας. > Ethnic καρυκεύματα. > Μίγματα αρωματικών φυτών

Καρυκεύματα. > Γενικά καρυκεύματα. > Ελληνικής κουζίνας. > Ethnic καρυκεύματα. > Μίγματα αρωματικών φυτών ΔΙΝΟΥΝ ΓΕΥΣΗ, ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑ, ΞΥΠΝΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΜΑΣ. Καρυκεύματα Μίγματα μπαχαρικών, βοτάνων και άλλων γευστικών υλών, προσεκτικά επιλεγμένα, εγγυώνται την ένταση αλλά και μία εκλεπτυσμένη

Διαβάστε περισσότερα

Ντακάκια με ρακή, ντομάτα, ρόκα, παρθένο ελαιόλαδα και ξύγαλο. Ελιές από Κρητικά τυριά και πιπεριές Φλωρίνης με φιλέ αμυγδάλου

Ντακάκια με ρακή, ντομάτα, ρόκα, παρθένο ελαιόλαδα και ξύγαλο. Ελιές από Κρητικά τυριά και πιπεριές Φλωρίνης με φιλέ αμυγδάλου Mικρές Μπουκιές Ντακάκια με ρακή, ντομάτα, ρόκα, παρθένο ελαιόλαδα και ξύγαλο Ελιές από Κρητικά τυριά και πιπεριές Φλωρίνης με φιλέ αμυγδάλου 1,00 1,00 Απάκι με γραβιέρα Κρήτης και πιπεριά σουβλάκι 1,50

Διαβάστε περισσότερα

To NostimeSyntages πάει μαζί σας διακοπές!!!

To NostimeSyntages πάει μαζί σας διακοπές!!! To NostimeSyntages πάει μαζί σας διακοπές!!! Φέτος το καλοκαίρι ξοδεύουμε λιγότερα λεφτά μαγειρεύοντας εύκολα και γρήγορα. Νόστιμες συνταγές Μπορείτε να τυπώσετε και να πάρετε μαζί σας αυτό το μικρό βιβλίο,

Διαβάστε περισσότερα

Συνταγές γεμάτες νοστιμιά!

Συνταγές γεμάτες νοστιμιά! Συνταγές γεμάτες νοστιμιά! Πατατοσαλάτα με Tulip Chopped Ham 200 γρ. Tulip Chopped Ham κομμένο σε κύβους 2 μέτριου μεγέθους πατάτες, βρασμένες και ξεφλουδισμένες 50 γρ. βρασμένο μπιζέλι Χοντροκομμένα

Διαβάστε περισσότερα

για να ξεκινήσουμε...

για να ξεκινήσουμε... για να ξεκινήσουμε... ΟΡΕΚΤΙΚΑ ΣΑΓΑΝΑΚΙ 3.50 ΜΠΡΟΥΣΚΕΤΙΝΙΑ με ντομάτα, πάστα ελιάς και φέτα 4.50 ΤΗΓΑΝΟΨΩΜΟ 3.50 ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΤΗΓΑΝΙΤΑ 3.30 ΚΟΛΟΚΥΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ 8τεμ. 4.00 ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΔΟΠΙΤΑ 4.00 ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΣ 2.50

Διαβάστε περισσότερα

ΚΡΕΑΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΚΡΕΑΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓ ΚΩΔΙΚΟΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑ - ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΥΝΘΕΣΗ- ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ ΓΛΟΥΤΕΝΗ ΑΥΓΟ ΣΟΓΙΑ ΓΑΛΑ ΣΕΛΙΝΟ ΣΙΝΑΠΙ ΣΟΥΣΑΜΙ ΘΕΙΩΔΗ ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΨΑΡΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΕΙΔΗ ΑΡΑΧΙΔΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

A use se Bo B u o ch c e (Ταρτά τ ρ Ψαριο ι ύ ο κ αι ιμ πι π φ ι τέ τ κ έ ι ιμ ε μ ε Μ υρωδ ω ι δ κ ι ά Σαλάτα τ Mesc e l sc u l n) Τ ΡΤ Α Α ΡΤ Ρ ΨΑ

A use se Bo B u o ch c e (Ταρτά τ ρ Ψαριο ι ύ ο κ αι ιμ πι π φ ι τέ τ κ έ ι ιμ ε μ ε Μ υρωδ ω ι δ κ ι ά Σαλάτα τ Mesc e l sc u l n) Τ ΡΤ Α Α ΡΤ Ρ ΨΑ MENU No 1 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΕΝΟΥ ΜΕΝΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ Β έτους OTEK Αναβυσσου 2012 Kostas Athanasopoulos CEC Amuse Bouche (Ταρτάρ Ψαριού και Μπιφτέκι με Μυρωδικά Σαλάτα Mesclun) ΤΑΡΤΑΡ

Διαβάστε περισσότερα

Αγκινάρες. Μουσακάς με αγκινάρες. ΥΛΙΚΑ (για 6 άτομα)

Αγκινάρες. Μουσακάς με αγκινάρες. ΥΛΙΚΑ (για 6 άτομα) Αγκινάρες Πλούσιες σε ασβέστιο, φώσφορο, σίδηρο και ίνες. Έχουν την ιδιότητα να ρυθμίζουν τα επίπεδα της χοληστερόλης και να μειώνουν τα τριγλυκερίδια. Οι διουρητικές της ιδιότητες βοηθούν στην αποτοξίνωση.

Διαβάστε περισσότερα

ορεκτικά ντάκος 4,80 γαύρος μαρινάτος με αγουρίδα και σαλάτα από κρίταμο 4,90 καρπάτσιο 9,80 φέτα 5,80 ψητά μανιτάρια

ορεκτικά ντάκος 4,80 γαύρος μαρινάτος με αγουρίδα και σαλάτα από κρίταμο 4,90 καρπάτσιο 9,80 φέτα 5,80 ψητά μανιτάρια ορεκτικά ντάκος κρίθινο παξιμάδι με τριμμένη φρέσκια ντομάτα, πηχτόγαλο χανίων, ελαιόλαδο και ελιές 4,80 γαύρος μαρινάτος με αγουρίδα και σαλάτα από κρίταμο 4,90 καρπάτσιο μοσχαρίσιο φιλέτο, άγριες αγκινάρες

Διαβάστε περισσότερα

ΣτρΩΝουµε ΠασχαλινΟ ΤραπΕζι

ΣτρΩΝουµε ΠασχαλινΟ ΤραπΕζι ΣτρΩΝουµε ΠασχαλινΟ ΤραπΕζι ΣτρΩΝουµε ΠασχαλινΟ ΤραπΕζι Το Πάσχα έρχεται παρέα με την Άνοιξη, ανοίγει η διάθεση, ανοίγουμε και το σπίτι μας για να υποδεχθούμε φίλους και συγγενείς. Γύρω από το πασχαλινό

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ. BURGER ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟΣ 4,20 Μοσχαρίσιο μπιφτέκι, μπέικον, τομάτα, onion rings, τυρί cheddar, κέτσαπ, μουστάρδα

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ. BURGER ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟΣ 4,20 Μοσχαρίσιο μπιφτέκι, μπέικον, τομάτα, onion rings, τυρί cheddar, κέτσαπ, μουστάρδα ΣΟΥΒΛΑΚΙ BURGER ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ BURGER ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟΣ 4,20 Μοσχαρίσιο μπιφτέκι, μπέικον, τομάτα, onion rings, τυρί cheddar, κέτσαπ, μουστάρδα BURGER ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟΣ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ 6,40 Μοσχαρίσιο μπιφτέκι, μπέικον,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΕΚΤΙΚΑ ΚΡΥΑ ΤΑΠΑΣ 3,50 ΧΤΑΠΟΔΑΚΙ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΣΙΝΑΠΟΣΠΟΡΟ & ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΛΕΥΚΟ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ ΞΥΔΙ 3,80

ΟΡΕΚΤΙΚΑ ΚΡΥΑ ΤΑΠΑΣ 3,50 ΧΤΑΠΟΔΑΚΙ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΣΙΝΑΠΟΣΠΟΡΟ & ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΛΕΥΚΟ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ ΞΥΔΙ 3,80 ΟΡΕΚΤΙΚΑ ΚΡΥΑ ΤΑΠΑΣ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΑΠΟ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΕΛΙΕΣ & ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΜΙΚΡΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ, ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ ΞΥΔΙ, ΣΚΟΡΔΟ & ΘΥΜΑΡΙ, ΣΕΡΒΙΡΟΝΤAI ΜΕ ΠΑΞΙΜΑΔΑΚΙΑ ΑΛEIMΜΕΝΑ ΜΕ ΜΟΥΣ ΦΕΤΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΦΑΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΦΑΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΦΑΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΜΗ ΖΕΣΤΑ / ΚΡΥΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Ελιές Πράσινες/Μαύρες 2,25 1,80 Ταχίνι 2,25 1,80 Ταραμοσαλάτα 2,25 1,80 Γιαούρτι 2,38 1,90 Τζατζίκι 2,38 1,90 Τυροκαφτερή 3,75 3,00 Λουκάνικο Χωριάτικο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΕΛΙΑ του Νίκου ιαµαντή 1 φρέσκο κοτόπουλο (1 & 1/2 κιλό ) 1 τσορίζο (χοιρινό λουκάνικο Ισπανίας) 6 γαρίδες µεγάλες και 12 γαρίδες µικρές 12 µύδια 50

ΠΑΕΛΙΑ του Νίκου ιαµαντή 1 φρέσκο κοτόπουλο (1 & 1/2 κιλό ) 1 τσορίζο (χοιρινό λουκάνικο Ισπανίας) 6 γαρίδες µεγάλες και 12 γαρίδες µικρές 12 µύδια 50 ΚΡΕΠΕΣ ΡΟΛΑ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ Ή ΜΠΡΙΚ του Πάνου Παράσχου 10 µεγάλες κρέπες 150 γρ. καπνιστό σολοµό σε λεπτές φέτες 150 γρ. µπρικ 400 γρ. κριµ τσιζ ¼ κούπας κρέµα γάλακτος 15 σταγόνες Tabasco sauce 2 κουταλιές

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΝΟΛΟΓΙΟ. ΠΑΣΧΑ παραδοσιακές πασχαλινές συνταγές. Προϊόντα ποιότητας Επιλεγµένα µπαχαρικά & βότανα Εκλεκτοί οίνοι

ΟΙΝΟΛΟΓΙΟ. ΠΑΣΧΑ παραδοσιακές πασχαλινές συνταγές. Προϊόντα ποιότητας Επιλεγµένα µπαχαρικά & βότανα Εκλεκτοί οίνοι ΟΙΝΟΛΟΓΙΟ ΠΑΣΧΑ παραδοσιακές πασχαλινές συνταγές Προϊόντα ποιότητας Επιλεγµένα µπαχαρικά & βότανα Εκλεκτοί οίνοι Γεωργίου ζωγράφου 58 210-7488012 6982341903 www.oinologio.net ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΜΑΣ ΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

THE MENU. Αγορανομικός Υπεύθυνος. Τζιλήρας Χρήστος

THE MENU. Αγορανομικός Υπεύθυνος. Τζιλήρας Χρήστος 80 THE MENU Αγορανομικός Υπεύθυνος Τζιλήρας Χρήστος Ορεκτικά Κρύα σούπα χωριάτικη σαλάτα με ελιξίριο, κρέμα φέτας και λάδι ρίγανης 9,50 Τυροπιτάρι με φέτα και φρέσκο θυμάρι, σαλάμι Λευκάδος, γλυκό τοματάκι

Διαβάστε περισσότερα

Μαρινάτες. > Mαρινάτες / gourmet > Mαρινάτες / ethnic > Mαρινάτες / φούρνου > Mαρινάτες / σχάρας > Mαρινάτες / dry

Μαρινάτες. > Mαρινάτες / gourmet > Mαρινάτες / ethnic > Mαρινάτες / φούρνου > Mαρινάτες / σχάρας > Mαρινάτες / dry Μαρινάτες ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ. Ένα από τα σπουδαιότερα και παλαιότερα βοηθήματα της μαγειρικής τέχνης. Ένας πολύτιμος

Διαβάστε περισσότερα

Φρέσκες τυρομπουκιές. Χρόνος προετοιμασίας: 25 λεπτά Για 4 άτομα

Φρέσκες τυρομπουκιές. Χρόνος προετοιμασίας: 25 λεπτά Για 4 άτομα Φρέσκες τυρομπουκιές Χρόνος προετοιμασίας: 25 λεπτά 60 γραμμάρια φρυγανιά τριμμένη 100 γραμμάρια Philadelphia 70 γραμμάρια Arla το Aυθεντικό Δανέζικο Σκληρό τυρί 100 γραμμάρια φέτα τριμμένη 100 γραμμάρια

Διαβάστε περισσότερα

τάξης ΜΙΚΡΟΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ

τάξης ΜΙΚΡΟΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ Η δασκάλα της τάξης ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΡΙΖΟΥ Σχολικό έτος: 2012-2013 τάξης $ %!! " # ΜΙΚΡΟΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ Γ! $!!# # # &# # # ΦΤΕΡΑ 2 ποτήρια γάλα 6 αυγά 1 κουταλάκι σόδα 1 µπέικιν 1 ποτήρι ζάχαρη λίγο

Διαβάστε περισσότερα

Πικάντικη πατατοσαλάτα

Πικάντικη πατατοσαλάτα Πικάντικη πατατοσαλάτα Υλικά 8 λωρίδες μπέικον σε κομματάκια 5 βρασμένες πατάτες σε κομματάκια 1/2 κούπα σέλερι ψιλοκομμένο 1/4 κούπας κεφαλοτύρι τριμμένο 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1/4 κούπας αγγουράκι

Διαβάστε περισσότερα

Comenius Programme Τρεις παραδοσιακές συνταγές από την Ελλάδα

Comenius Programme Τρεις παραδοσιακές συνταγές από την Ελλάδα Comenius Programme Τρεις παραδοσιακές συνταγές από την Ελλάδα ΜΟΥΣΑΚΑΣ ΥΛΙΚΑ 1κιλό μελιτζάνες 160 γρ. ελαιόλαδο 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 450 γρ. κιμά 1 ποτήρι άσπρο κρασί 350 γρ. ντομάτες ψιλοκομμένες

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ ΜΑΛΛΙΑ: Αν τα μαλλιά μας είναι λιπαρά, τα πλένουμε με δυο κρόκους αυγού και ξεπλένουμε με χαμομήλι. Μια καλή και θρεπτική μάσκα μαλλιών. Ανακατεύουμε δυο κουταλιές της

Διαβάστε περισσότερα

Σαλάτες Ορεκτικά κρύα

Σαλάτες Ορεκτικά κρύα Σαλάτες Σαλάτα με κοτόπουλο 5.80 με μαρούλι, καρότο, ντοματίνια, παρμεζάνα, φιλέτο κοτόπουλο, dressing vinaigrette με ξύδι από κόκκινο κρασί & ελαιόλαδο με βότανα Σαλάτα του Καίσαρα με σύγκλινο Μάνης με

Διαβάστε περισσότερα

DELI. very! 2 +1 ΔΩΡΟ. ΜΠΥΡΑ STELLA ARTOIS ή FIX. (ΚΟΥΤΙ 330ml) 2 ΤΥΛΙΧΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ & ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ ΔΩΡΟ ΤΟ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΟ.

DELI. very! 2 +1 ΔΩΡΟ. ΜΠΥΡΑ STELLA ARTOIS ή FIX. (ΚΟΥΤΙ 330ml) 2 ΤΥΛΙΧΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ & ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ ΔΩΡΟ ΤΟ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΟ. DELI very! DELI very! 2 +1 ΔΩΡΟ ΜΠΥΡΑ STELLA ARTOIS ή FIX (ΚΟΥΤΙ 330ml) 2 ΤΥΛΙΧΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ & ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ ΔΩΡΟ ΤΟ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΟ (ΚΟΥΤΙ 330ml) ΜΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 25 ΔΩΡΟ 1.5lt ή ΣΑΛΑΤΑ ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ ή

Διαβάστε περισσότερα

MANITAPIA ΓΑΡΝΙΡΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΤΥΡΙ LIGHT ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΥΤΟ

MANITAPIA ΓΑΡΝΙΡΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΤΥΡΙ LIGHT ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΥΤΟ MANITAPIA ΓΑΡΝΙΡΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΤΥΡΙ LIGHT ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΥΤΟ ΥΛΙΚΑ για την σάλτσα ντομάτας 1 κονσέρβα ψιλοκομμένη ντομάτα 1/2 κουταλάκι γλυκού αποξηραμένη ρίγανη 1 κουτάλι σούπας ελαιόλαδο αλάτι και πιπέρι ΥΛΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Μεσογειακή Διατροφή. Γιώργος Γρηγορίου

Μεσογειακή Διατροφή. Γιώργος Γρηγορίου Μεσογειακή Διατροφή Γιώργος Γρηγορίου Μεσογειακή διατροφή είναι όρος που επινοήθηκε από τον φυσιολόγο Άνσελ Κις για να περιγράψει το μοντέλο διατροφής, το οποίο ακολουθούσαν οι λαοί των μεσογειακών χωρών

Διαβάστε περισσότερα

ορεκτικά Kολοκυθάκια γεμιστά με ξινοτύρι και φρέσκο δυόσμο τυλιχτά σε καπνιστή γαλοπούλα Ρολό μελιτζάνας με χαλούμι, φρέσκια ντομάτα και δυόσμο

ορεκτικά Kολοκυθάκια γεμιστά με ξινοτύρι και φρέσκο δυόσμο τυλιχτά σε καπνιστή γαλοπούλα Ρολό μελιτζάνας με χαλούμι, φρέσκια ντομάτα και δυόσμο M E N U ορεκτικά Kολοκυθάκια γεμιστά με ξινοτύρι και φρέσκο δυόσμο τυλιχτά σε καπνιστή γαλοπούλα Ρολό μελιτζάνας με χαλούμι, φρέσκια ντομάτα και δυόσμο Σπαράγγια τυλιχτά με προσούτο, φρέσκο κρεμμύδι και

Διαβάστε περισσότερα

Καλή σας όρεξη! Σας ευχαριστούμε Μαίρη Πετρουλάκη

Καλή σας όρεξη! Σας ευχαριστούμε Μαίρη Πετρουλάκη Καλή σας όρεξη! Το Νοέμβριο του 2007 ξεκινήσαμε μια πορεία που στόχο είχε τη διαφορετικότητα της εστίασης στην πόλη μας. Βασικοί άξονες του εγχειρήματός μας ήταν η χρησιμοποίηση κορυφαίων πρώτων υλών,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΟΥΠΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ της Ελπίδας Αρτοπούλου ΥΛΙΚΑ ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

ΣΟΥΠΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ της Ελπίδας Αρτοπούλου ΥΛΙΚΑ ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΟΥΠΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ της Ελπίδας Αρτοπούλου 1 κιλό κολοκύθα ξεφλουδισµένη και κοµµένη σε κύβους 300γρ. καρότα κοµµένα σε κύβους 300γρ. πράσα κοµµένα σε κύβους 2 κοµµάτια σέλερι χοντροκοµµένα αλάτι & φρέσκο

Διαβάστε περισσότερα

Μαρινάτες. > Mαρινάτες / gourmet > Mαρινάτες / ethnic > Mαρινάτες / φούρνου > Mαρινάτες / σχάρας > Mαρινάτες / dry

Μαρινάτες. > Mαρινάτες / gourmet > Mαρινάτες / ethnic > Mαρινάτες / φούρνου > Mαρινάτες / σχάρας > Mαρινάτες / dry Μαρινάτες ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ. Ένα από τα σπουδαιότερα και παλαιότερα βοηθήματα της μαγειρικής τέχνης. Ένας πολύτιμος

Διαβάστε περισσότερα

Παρασκευή 23/12/16 Γεύμα: Σαλάτα χωριάτικη, Σαλάτα μαρούλι και ρόκα με flakes παρμεζάνας και ψιλοκομμένο κοτόπουλο, Ψητές πιπεριές φλωρίνης με λαδόξιδο και μαϊντανό, Σπανακοτυρόπιτα, Σπαγγέτι με πέστο

Διαβάστε περισσότερα

Ένα cookbook φέρνει την άνοιξη!

Ένα cookbook φέρνει την άνοιξη! Η ΓΙΩΤΗΣ υποδέχεται το Πάσχα με τις πιο ανοιξιάτικες γεύσεις! Με ένα cookbook γεμάτο νόστιμες, παραδοσιακές συνταγές που θα απολαύσετε εσείς και οι αγαπημένοι σας τις γιορτινές ημέρες. Γευστικές πίτες,

Διαβάστε περισσότερα

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ:

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ: ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ: Παραδοσιακές Συνταγές της Λήμνου 1. Μελιτζανοσαλάτα 2. Κριθαρένιος ντάκος Λήμνου 3. Κολοκυθοκεφτέδες 4. Πιπεριές γεμιστές με καλαθάκι Λήμνου 5. Πετεινός με τα φλωμάρια 6. Ψευτοπετεινός

Διαβάστε περισσότερα

Όλα μας τα είδη παρασκευάζονται στο χώρο μας την στιγμή της παραγγελίας και τηρούν όλες τις υγειονομικές προδιαγραφές.

Όλα μας τα είδη παρασκευάζονται στο χώρο μας την στιγμή της παραγγελίας και τηρούν όλες τις υγειονομικές προδιαγραφές. Ψωμί ανά άτομο.....1,00 Χωριάτικη Σαλάτα....6,80 (Μαρούλι, Ντομάτα, Αγγουράκι, Βραστό Παντζάρι, Φέτα, Ελιές) Σαλάτα Νέα Διαγώνιος.....6,40 (Συνδυασμός Μαρούλι-Ρόκα, Ντομάτα, Ρόδι, Παρμεζάνα, με ντρέσιγκ

Διαβάστε περισσότερα

Κοτόπουλο με λιαστές ντομάτες και παλαιωμένο ξίδι με πετιμέζι

Κοτόπουλο με λιαστές ντομάτες και παλαιωμένο ξίδι με πετιμέζι Κοτόπουλο με λιαστές ντομάτες και παλαιωμένο ξίδι με πετιμέζι (Βασισμένο σε μια παραλλαγή συνταγής του Άγγελλου Ρέντουλα) 4 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου 3/5 φλιτζ. τσαγιού λιαστές ντομάτες 1 1/2 ξερό κρεμμύδι,

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπηµένες. Ανοιξιάτικες. Συνταγές. Από τον καταξιωµένο Σεφ Δηµήτρη. Σκαρµούτσο

Αγαπηµένες. Ανοιξιάτικες. Συνταγές. Από τον καταξιωµένο Σεφ Δηµήτρη. Σκαρµούτσο Από τον καταξιωµένο Σεφ Δηµήτρη Σκαρµούτσο Αγαπηµένες Ανοιξιάτικες Συνταγές Ανοιξιάτικες Συνταγές H SUNSWEET, σε συνεργασία µε τον παγκοσµίως καταξιωµένο σεφ Δηµήτρη Σκαρµούτσο, εµπνέεται από γεύσεις και

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενα Menu Βάπτισης:

Προτεινόμενα Menu Βάπτισης: Ya Cafe Restaurant Προτεινόμενα Menu Βάπτισης: Για min 40 άτομα Για min 50 άτομα Για min 60 άτομα. -1- Menu 1β, buffet (min 40 άτομα) - Υποδεχόμαστε τους καλεσμένους σας, με: o SANGRIA και φρέσκα φρούτα

Διαβάστε περισσότερα

κοτόπουλο ψητό και ριζότο με σαφράν

κοτόπουλο ψητό και ριζότο με σαφράν 2 περιεχόμενα 3...Κοτόπουλο ψητό και ριζότο με σαφράν 4...Κοτόπουλο ψητό με πατάτες φούρνου 5...Κοτόπουλο με λαχανικά (κινέζικο) 6...Κοτόπουλο με ντομάτα και λευκό τυρί 7...Κοτόπουλο ψητό και πράσινη σαλάτα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΝΑΚ BAR RESTAURANT ΓΛΥΚΟΡΙΖΑ. «εν υπάρχει πιο ειλικρινής αγάπη από την αγάπη για το καλό φαγητό» George Bernard Shaw

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΝΑΚ BAR RESTAURANT ΓΛΥΚΟΡΙΖΑ. «εν υπάρχει πιο ειλικρινής αγάπη από την αγάπη για το καλό φαγητό» George Bernard Shaw ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΝΑΚ BAR RESTAURANT ΓΛΥΚΟΡΙΖΑ «εν υπάρχει πιο ειλικρινής αγάπη από την αγάπη για το καλό φαγητό» George Bernard Shaw ΖΕΣΤΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Γαρίδες* σαγανάκι σε πήλινο 9,50 Ελαιόλαδο, κρεµµύδι, σκόρδο,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ «ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ» ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ «ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ» ΤΟΥ «Α`» ΕΞΑΜΗΝΟΥ.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ «ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ» ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ «ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ» ΤΟΥ «Α`» ΕΞΑΜΗΝΟΥ. ΔΗΜΟΣΙΟ Ι.Ε.Κ ΔΡΑΜΑΣ ΒΙΠΕ ΔΡΑΜΑΣ ΥΠΟΨΙΝ κ. ΤΣΑΚΙΡΙΔΟΥ «ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ» ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ «ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ» ΤΟΥ «Α`» ΕΞΑΜΗΝΟΥ. 1. ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ 2 ΤΕΜ 2. ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ (250 γρμ) 2 ΤΕΜ 3. ΜΑΡΟΥΛΙ(ρόκα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΡΕΜΜΥ ΟΠΙΤΑ (Παραδοσιακή)

ΚΡΕΜΜΥ ΟΠΙΤΑ (Παραδοσιακή) ΚΡΕΜΜΥ ΟΠΙΤΑ (Παραδοσιακή) 1 κιλό ξερά κρεµµύδια 3 µατσάκια φρέσκα κρεµµύδια 1 µατσάκι άνηθο Μπόλικο µάραθο υόσµο 4-5 αβγά Τυρί φέτα Αχνίζουµε τα κρεµµύδια µε λάδι και όταν πιουν το νεράκι τους, ρίχνουµε

Διαβάστε περισσότερα

Πλατό κυκλαδίτικων τυριών. Πλατό Παλαιωμένων τυριών. Πλατό αλλαντικών

Πλατό κυκλαδίτικων τυριών. Πλατό Παλαιωμένων τυριών. Πλατό αλλαντικών Πλατό κυκλαδίτικων τυριών Επιλογή από τα καλύτερα κυκλαδίτικα τυριά Γραβιέρα Νάξου, γραβιέρα Ίου,αρσενικό Νάξου, σκοτύρι Ίου, γραβιέρα Κρήτης, κριτσίνια, μαρμελάδα σύκου 24,00 Πλατό Παλαιωμένων τυριών

Διαβάστε περισσότερα

Ορεκτικά - Πατάτες. Σαλάτες. Πίτα τέσσερα τυριά... 6,10. Πίτα Καισαρείας... 6,80. Πίτα oλικής τέσσερα τυριά... 6,40

Ορεκτικά - Πατάτες. Σαλάτες. Πίτα τέσσερα τυριά... 6,10. Πίτα Καισαρείας... 6,80. Πίτα oλικής τέσσερα τυριά... 6,40 Ορεκτικά - Πατάτες Πίτα τέσσερα τυριά... 6,10 στα κάρβουνα µε ποικιλία τυριών Πίτα Καισαρείας... 6,80 πικάντικη γεύση µε παστουρµά, τυριά και ντοµάτα Πίτα oλικής τέσσερα τυριά... 6,40 απίθανη γεύση µε

Διαβάστε περισσότερα

Καρυκεύματα. > Γενικά καρυκεύματα. > Ελληνικής κουζίνας. > Ethnic καρυκεύματα. > Meat Rubs. > Μίγματα αρωματικών φυτών

Καρυκεύματα. > Γενικά καρυκεύματα. > Ελληνικής κουζίνας. > Ethnic καρυκεύματα. > Meat Rubs. > Μίγματα αρωματικών φυτών ΔΙΝΟΥΝ ΓΕΥΣΗ, ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑ, ΞΥΠΝΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΜΑΣ. Καρυκεύματα Μίγματα μπαχαρικών, βοτάνων και άλλων γευστικών υλών, προσεκτικά επιλεγμένα, εγγυώνται την ένταση αλλά και μία εκλεπτυσμένη

Διαβάστε περισσότερα

Η νοστιμιά της άνοιξης

Η νοστιμιά της άνοιξης 2 ΜΑΡ/ ΔΕΥΤΕΡΑ Αρακάς με λαχανικά 1. Καθαρίζετε τον αρακά και τον πλένετε. 2. Σοτάρετε το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο και όταν γίνει διάφανο προσθέτετε τον αρακά. Τον σοτάρετε για λίγο. 3. Ρίχνετε στην κατσαρόλα

Διαβάστε περισσότερα

Είσαι δεν είσαι κρητικός. θέλω να το θυμάσαι. η Κρήσσα γη είναι κοντά. όσο μακριά και να σαι. Καλώς ήρθατε.

Είσαι δεν είσαι κρητικός. θέλω να το θυμάσαι. η Κρήσσα γη είναι κοντά. όσο μακριά και να σαι. Καλώς ήρθατε. Είσαι δεν είσαι κρητικός θέλω να το θυμάσαι η Κρήσσα γη είναι κοντά όσο μακριά και να σαι Καλώς ήρθατε www.krissagi.com /KrissaGi Ορεκτικά Μαραθόπιτα (στο τηγάνι)*... Καλτσούνια (μυζηθρένια, χορτάρινα,

Διαβάστε περισσότερα

- ΠΑΣΤΙΡΜΑΛΙ ΓΙΟΥΜΟΥΡΤΑΛΙ (ΤΣΙΓΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΝΙΣΙΟΣ ΚΙΜΑΣ ME ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ, ΠΙΠΕΡΙΕΣ, ΚΡΕΜΜΥΔΙ, ΑΥΓΑ, ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ) 7.50

- ΠΑΣΤΙΡΜΑΛΙ ΓΙΟΥΜΟΥΡΤΑΛΙ (ΤΣΙΓΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΝΙΣΙΟΣ ΚΙΜΑΣ ME ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ, ΠΙΠΕΡΙΕΣ, ΚΡΕΜΜΥΔΙ, ΑΥΓΑ, ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ) 7.50 ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ ΜΕ ΑΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ - ΠΑΣΤΙΡΜΑΛΙ ΓΙΟΥΜΟΥΡΤΑΛΙ (ΤΣΙΓΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΝΙΣΙΟΣ ΚΙΜΑΣ ME ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ, ΠΙΠΕΡΙΕΣ, ΚΡΕΜΜΥΔΙ, ΑΥΓΑ, ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ) 7.50 - ΤΟΥΡΛΟΥΜΠΟΥΚΙ (ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ, ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΣ,

Διαβάστε περισσότερα

Η νοστιμιά της άνοιξης

Η νοστιμιά της άνοιξης 9 ΜΑΡ/ ΔΕΥΤΕΡΑ Ντομάτες γεμιστές με ρύζι και μάραθο 90 λεπτά 15 λεπτά 12 άτομα 12 ντομάτες μεγάλες και ώριμες 16 κουταλιές ρύζι γλασέ 2 μεγάλα μάτσα μάραθα 4 καρότα τριμμένα 8 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα

Διαβάστε περισσότερα

Συνταγές του Chef Άκη Πετρετζίκη για την Schär

Συνταγές του Chef Άκη Πετρετζίκη για την Schär Συνταγές του Chef Άκη Πετρετζίκη για την Schär Carrot Cake 140 γρ. βούτυρο μαλακωμένο, 200 γρ. ζάχαρη, 250 γρ. τριμμένο καρότo, 140 γρ. σταφίδα σουλτανίνα, 2 αυγά, 200 γρ. αλεύρι Schär Mix C, 1 κ.γ. κανέλα,

Διαβάστε περισσότερα

ιανοµή κατ οίκον Ώρες διανοµής 12:00-01:00

ιανοµή κατ οίκον Ώρες διανοµής 12:00-01:00 ιανοµή κατ οίκον Ώρες διανοµής 12:00-01:00 Για εµάς η ποιότητα των υλικών είναι αδιαπραγµάτευτη και µόνο αυτή µπορεί να σας εξασφαλίσει ένα λαχταριστό πιάτο. Μαζί µε τη µαεστρία των ψηστών και των µαγείρων

Διαβάστε περισσότερα

ιατήρηση ελιών και παρασκευάσµατα από ελιές

ιατήρηση ελιών και παρασκευάσµατα από ελιές ιατήρηση ελιών και παρασκευάσµατα από ελιές Έκδοση 14/2008 Λευκωσία - KYΠPOΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Οι ελιές είναι πολύ γνωστές στους µεσογειακούς λαούς από αρχαιοτάτων χρόνων. Στην αρχή χρησιµοποιούσαν τις ελιές µό

Διαβάστε περισσότερα

Σαλάτες. Ψωμί χωριάτικο Καστοριάς. Του Χωριού. Η Αχόρταγη. Κρητικός Ντάκος Ανωγείων. Η Φωλιά. Η Ψημένη

Σαλάτες. Ψωμί χωριάτικο Καστοριάς. Του Χωριού. Η Αχόρταγη. Κρητικός Ντάκος Ανωγείων. Η Φωλιά. Η Ψημένη Ψωμί χωριάτικο Καστοριάς Σαλάτες Του Χωριού [παραδοσιακή χωριάτικη σαλάτα με φρέσκια κάπαρη και ελιές] Η Αχόρταγη [ποικιλία φρέσκων λαχανικών εποχής με αρωματικά μπαλάκια λευκών τυριών παξιμάδι και σάλτσα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΑΛΑΤΕΣ ΚΡΥΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ

ΣΑΛΑΤΕΣ ΚΡΥΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΨΩΜΙ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ (απεριόριστα ανά άτομο) 0,50 ΣΑΛΑΤΕΣ ΧΟΡΤΑ ΒΡΑΣΤΑ 4,50 διάφορα χόρτα εποχής ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ 6,70 ντομάτα, αγγούρι, κρεμμύδι, πιπεριά, ελιές, κάπαρη, ρίγανη &γνήσια φέτα ΟΡΕΙΝΗ 7,90

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ. Σαλάτες: Σε κάθε γεύμα (μεσημεριανό, βραδινό) επιλέξετε και σερβίρετε μια από τις ποιο κάτω σαλάτες:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ. Σαλάτες: Σε κάθε γεύμα (μεσημεριανό, βραδινό) επιλέξετε και σερβίρετε μια από τις ποιο κάτω σαλάτες: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Πρόγευμα Λευκά δημητριακά πρωινού (χωρίς αποξηραμένα φρούτα και ξηρούς καρπούς) Σοκολατούχα δημητριακά πρωινού Κρύο ημι-αποβουτυρωμένο γάλα (2% λιπαρά) Κίτρινο τυρί χαμηλών λιπαρών

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ - ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ - ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ - ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ Μαρία Μαλλιαρού - Γιάννης Μαλλιαρός - Μαρία Καρρά Άγιος Στέφανος, Μάιος 2006 Μερικά Βοηθητικά Συµβάσεις Όπου αναφέρεται κουτάλι = κουτάλι της σούπας (15ml), ενώ κουταλάκι = κουτάλι

Διαβάστε περισσότερα

delivery Αυθεντικές Γεύσεις! Ώρες Διανομής: 12:00μ.μ. 00:30π.μ.

delivery Αυθεντικές Γεύσεις! Ώρες Διανομής: 12:00μ.μ. 00:30π.μ. delivery 210 93100 99 Αυθεντικές Γεύσεις! Ώρες Διανομής: 12:00μ.μ. 00:30π.μ. Κατάστημα Ν. Σμύρνης: 25 ης Μαρτίου 27 & Ελ. Βενιζέλου 26 WHAT S UP: 6983 42 82 20 - Vodafone CU: 6942 22 45 60 Δοκιμάστε τις

Διαβάστε περισσότερα

Ζυμώνετε τα συστατικά όλα μαζί για να γίνουν μία ζύμη. Τα αφήνετε σκεπασμένα επί 3 ώρες. Κατόπιν τα απλώνετε για την επακόλουθη επεξεργασία.

Ζυμώνετε τα συστατικά όλα μαζί για να γίνουν μία ζύμη. Τα αφήνετε σκεπασμένα επί 3 ώρες. Κατόπιν τα απλώνετε για την επακόλουθη επεξεργασία. ΒΑΣΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΖΥΜΗΣ Ζύμη για γεμιστό πιτάκι 1,5 kg αλεύρι 15 g αλάτι 250 g βούτυρο ή λίπος 3/8 l νερό Ζυμώνετε τα συστατικά όλα μαζί για να γίνουν μία ζύμη. Τα αφήνετε σκεπασμένα επί 3 ώρες. Κατόπιν

Διαβάστε περισσότερα

σαλατικά µεζεδάκια της στεριάς

σαλατικά µεζεδάκια της στεριάς σαλατικά Δροσερή σαλάτα κινόα µε φασολάκια µαυροµάτικα (V++) 6,90 Με ψιλοκοµµένο πράσο, καρότο, κόκκινη πιπεριά, φρέσκο κρεµµυδάκι, φιλέτο πορτοκαλιού και σάλτσα εσπεριδοειδών Γαία (V+) 7,90 Πράσινη και

Διαβάστε περισσότερα

σαλατικά µεζεδάκια της στεριάς

σαλατικά µεζεδάκια της στεριάς σαλατικά Δροσερή σαλάτα κινόα µε φασολάκια µαυροµάτικα (V++) 6,90 Με ψιλοκοµµένο πράσο, καρότο, κόκκινη πιπεριά, φρέσκο κρεµµυδάκι, φιλέτο πορτοκαλιού και σάλτσα εσπεριδοειδών Γαία (V+) 7,90 Πράσινη και

Διαβάστε περισσότερα

Ένα ατελείωτο ταξίδι γεύσεων και αρωμάτων. Επεξήγηση σημάτων. Grill Τηγάνι Κατσαρόλα Φούρνος Έτοιμο προς χρήση

Ένα ατελείωτο ταξίδι γεύσεων και αρωμάτων. Επεξήγηση σημάτων. Grill Τηγάνι Κατσαρόλα Φούρνος Έτοιμο προς χρήση Ένα ατελείωτο ταξίδι γεύσεων και αρωμάτων Επεξήγηση σημάτων Grill Τηγάνι Κατσαρόλα Φούρνος Έτοιμο προς χρήση Περιεχόμενα 08 Μαρινάτες 12 Σάλτσες Mise en place 14 Σάλτσες διεθνείς 16 Συστήματα Combi 18

Διαβάστε περισσότερα

Εστιατόριο - Grill House. Μεσογειακή διατροφή. Μεσογείων Νέο Ψυχικό. Μαζί σας από το 1989

Εστιατόριο - Grill House. Μεσογειακή διατροφή. Μεσογείων Νέο Ψυχικό. Μαζί σας από το 1989 Εστιατόριο - Grill House Μαζί σας από το 1989 Μεσογειακή διατροφή Μεσογείων 171 - Νέο Ψυχικό 210 67 44 832 210 67 19 466 210 67 15 300 6948 609 294 6908 512 068 6555 275 088 www.mesogeion-geuseis.gr Fb

Διαβάστε περισσότερα

B ΠΡΩΙΝΟ: 1η ΗΜΕΡΑ. ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ: Ένα άπαχο γιαούρτι με γεύση φρούτων. ΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΒΡΑΔΙΝΟ: ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΑΛΑ ΚΡΕΜ SLIMMER

B ΠΡΩΙΝΟ: 1η ΗΜΕΡΑ. ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ: Ένα άπαχο γιαούρτι με γεύση φρούτων. ΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΒΡΑΔΙΝΟ: ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΑΛΑ ΚΡΕΜ SLIMMER SLIMMER ΧΑΣΤΕ ΒΑΡΟΣ ΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ 1η ΗΜΕΡΑ B ΠΡΩΙΝΟ: Καφές ή πράσινο τσάι ή ρόφημα από βότανα. Ένα πορτοκάλι ή δύο μέτρια ακτινίδια ή τρία ξερά δαμάσκηνα. Ένα φλιτζάνι άπαχο φρέσκο γάλα (1,5% λιπαρά) με

Διαβάστε περισσότερα

Ψήσιμο στο grill ή ψησταριά Κοτομπουκίες. μπουκιές από ατόφιο στήθος κοτόπουλο πανέ

Ψήσιμο στο grill ή ψησταριά Κοτομπουκίες. μπουκιές από ατόφιο στήθος κοτόπουλο πανέ Τρόπος Ετοιμασίας Προϊόντα πανέ Σύμβολα Σκεύη Προετοιμασίας Τηγανίστε με φριτέζα η τηγάνι σε λάδι ζεστό στους 160 o C σύμφωνα με τις οδηγίες που βλέπετε στην συσκευασία και μέχρι το προϊόν να ανέβει και

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ ΜΕ ΟΡΕΚΤΙΚΑ ΣΑΛΑΤΕΣ

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ ΜΕ ΟΡΕΚΤΙΚΑ ΣΑΛΑΤΕΣ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ ΜΕ ΟΡΕΚΤΙΚΑ Ψωμί(κατ άτομο)...1 ΟΡΕΚΤΙΚΑ Τζατζίκι...... 2.5 Σκορδαλιά...2.5 Πιπεριά τηγανητή... 3.5 Κολοκυθάκια τηγανητά... 3,5 Τυροσαλάτα πικάντικη...3.5 Φάβα.....2.5 Ντάκος Κρητικός....4,5

Διαβάστε περισσότερα

Η νοστιμιά της άνοιξης

Η νοστιμιά της άνοιξης 6 ΑΠΡ/ ΔΕΥΤΕΡΑ Παραδοσιακά πασχαλιάτικα κουλούρια 25 λεπτά 15 λεπτά 6 άτομα 1. Διαλύουμε τις βανίλιες και την αμμωνία μέσα στο γάλα το οποίο είναι χλιαρό. 2. Χτυπάμε το Χωριό Βούτυρο τ. Κερκύρας (ή Βούτυρο

Διαβάστε περισσότερα

Υλικά. Προετοιμασία. Κοτόπουλο Φρικασέ με Σέσκουλα. Ένα νόστιμο και ελαφρύ πιάτο με ανοιξιάτικα λαχανικά.

Υλικά. Προετοιμασία. Κοτόπουλο Φρικασέ με Σέσκουλα. Ένα νόστιμο και ελαφρύ πιάτο με ανοιξιάτικα λαχανικά. Κοτόπουλο Φρικασέ με Σέσκουλα Ένα νόστιμο και ελαφρύ πιάτο με ανοιξιάτικα λαχανικά. : 15 Μαγείρεμα: 50 4 μπούτια κοτόπουλο 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1 μέτριο πράσο σε ροδέλες 1 μάτσο

Διαβάστε περισσότερα

Ορεκτικά 4,50 4,50 4,00 7,50 4,00 2,80 3,10 3,40 2,60 4,50 3,50 3,50 3,40 2,00 0,30 0,50. Στο Κυρ Αρίστο όλα είναι Αρίστης ποιότητας!

Ορεκτικά 4,50 4,50 4,00 7,50 4,00 2,80 3,10 3,40 2,60 4,50 3,50 3,50 3,40 2,00 0,30 0,50. Στο Κυρ Αρίστο όλα είναι Αρίστης ποιότητας! Ορεκτικά Παστουρμάς με πίτα, ντομάτα & μαϊντανό Παστουρμαλί χειροποίητο Σουτζούκι με πίτα, ντομάτα & μαϊντανό Σουτζούκι - Παστουρμάς με πίτα, ντομάτα & μαϊντανό Λουκάνικο μοσχαρίσιο χειροποίητο με χωριάτικο

Διαβάστε περισσότερα

MAPIA ΠAΠAΔOΔHMHTPAKH

MAPIA ΠAΠAΔOΔHMHTPAKH MAPIA ΠAΠAΔOΔHMHTPAKH ΔΕΥΤΕΡΑ Πρωϊνό: 1 ποτήρι φρέσκο χυμό πορτοκάλι 2 φρυγανιές ή 1 φέτα ψωμί 1 φέτα τυρί κίτρινο Δεκατιανό: 1 μέτριο πορτοκάλι Μεσημεριανό: 1 μερίδα σούπα χριστουγεννιάτικη 1 φέτα ψωμί

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018 (01-05/10)

ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018 (01-05/10) ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018 (01-05/10) Κοτόπουλο μπαρδουνιώτικο πουρές λαχανικών 3,90 Χοιρινά εσκαλόπ με σάλτσα μαυροδάφνης & μανιταριών πορτσίνι ρύζι πιλάφι 4,25 Πέννες γκρατινέ με μπέικον, λαχανικά,

Διαβάστε περισσότερα

DELIVERY: ΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ / 7:30-18: / /

DELIVERY: ΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ / 7:30-18: / / DELIVERY: ΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ / 7:30-18:00 210 6858 870 / 6983 696516 / www.faitmaison.gr #ΣΑΛΑΤΕΣ #ΣΑΛΑΤΕΣ ΛΑΧΑΝΟ ΚΑΡΟΤΟ µε σως λαδολέµονο ή vinaigrette ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΑΛΑΤΑ µε φρέσκο κρεµµυδάκι, άνηθο και σως

Διαβάστε περισσότερα

Αστεράτα τυροπιτάκια τρικολόρε

Αστεράτα τυροπιτάκια τρικολόρε Αστεράτα τυροπιτάκια τρικολόρε Τα τυροπιτάκια είναι για κάποιους μπελαλίδικη δουλειά για αυτό και προμηθεύονται έτοιμα από το σούπερ μάρκετ κάνοντας κακό στην τσέπη τους. Σήμερα στην κουζίνα του HAPPY

Διαβάστε περισσότερα

συλλογή Κ Αλεύρι ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ Σκληρό: 200 γρ. (1 & 1/3 κούπα) Νερό (χλιαρό): 200 γρ. (5/6 κούπα) Γάλα πλήρες αγελαδινό ΒΕΡΟ ΚΡΗΤΙΚΟ (χλιαρό): 200 γρ. (5/6 κούπα) Βούτυρο: 100 γρ. (1/2 κούπα) Αυγό: 5-6

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος 50/50. Ορεκτικά. Σως

Κατάλογος 50/50. Ορεκτικά. Σως Κατάλογος 50/50 Ορεκτικά Ρύζι µε λαχανικά 3.50 Πουρές (Στιγµής) 3.60 Πίτα ηµέρας 4.30 Πατάτες τηγανητές 2.50 Σαγανάκι φούρνου 4.20 Μπουγιουρντί 4.70 Φέτα λαδορίγανη 2.60 Τηγανιά µε λεµόνι 5.90 Λουκάνικο

Διαβάστε περισσότερα

µπουφέ µενού 2010 πακέτο α) 18,00 ευρο το άτοµο πακέτο γ) 22,00 ευρο το άτοµο Ισχύει για όλα τα πακέτα: Για παιδιά µέχρι 10 ετών 50% έκπτωση

µπουφέ µενού 2010 πακέτο α) 18,00 ευρο το άτοµο πακέτο γ) 22,00 ευρο το άτοµο Ισχύει για όλα τα πακέτα: Για παιδιά µέχρι 10 ετών 50% έκπτωση πακέτο α) 18,00 ευρο το άτοµο σαλάτες (επιλογή από 5) βουτήµατα (επιλογή από 3) κρέατα (επιλογή από 3 ή ψάρι) ζυµαρικά (επιλογή από 2) πατάτες (επιλογή από 1) ρύζι (επιλογή από 1) χόρτα (επιλογή από 1)

Διαβάστε περισσότερα