Β ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ, ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ έτους 2016 «Σταμάτης Κάσσης» (Προκήρυξη)

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Β ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ, ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ έτους 2016 «Σταμάτης Κάσσης» (Προκήρυξη)"

Transcript

1 Προς Β ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ, ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ έτους 2016 «Σταμάτης Κάσσης» (Προκήρυξη) Όλα τα Σωματεία Μέλη της Ε.ΤΑ.Β.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το: Β ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ, ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ έτους 2016 «Σταμάτης Κάσσης» Αθήνα, ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Οι αγώνες θα διεξαχθούν στον Πολύγυρο και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Κλειστό Στάδιο Πολυγύρου, (Τηλ: ). ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΩΝΩΝ: Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016, Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016 & Κυριακή 4 Δεκεμβρίου Ώρα έναρξης των αγώνων 09:00 και για τις τρεις ημέρες. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Έχουν οι αθλητές-αθλήτριες εγγεγραμμένοι στους Συλλόγους μέλη της ΕΛ.Ο.Τ. ανήκουν στα γεωγραφικά όρια της Ε.ΤΑ.Β.Ε. (από 2ο ΚΟΥΠ και άνω). Για τις κατηγορίες Ανδρών Γυναικών γεννηθέντες από το 1999 (17 ετών και άνω). Για τις κατηγορίες Εφήβων - Νεανίδων, γεννηθέντες από 2001, 2000 και 1999 (15-17 ετών). Για τις κατηγορίες Παίδων - Κορασίδων γεννηθέντες από και (14-13 ετών και ετών). Το δικαίωμα συμμετοχής εξασφαλίζεται με την προϋπόθεση ότι οι συμμετέχοντες σύλλογοι έχουν προβεί στην εξόφληση της ετήσιας συνδρομής τους στην ΕΛ.Ο.Τ. για το έτος 2016 και ότι έχουν προβεί στην απόκτηση Αθλητικής Αναγνώρισης από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Τα βιβλιάρια αθλητικής ιδιότητας θα πρέπει να είναι θεωρημένα από την ΕΛ.Ο.Τ., να έχουν την σφραγίδα του σωματείου και να είναι υπογεγραμμένα από τον Γραμματέα του συλλόγου. Επίσης θα πρέπει να αναγράφεται ο βαθμός ΚΟΥΠ που κατέχει ο αθλητής αθλήτρια και να είναι επικυρωμένο από το σωματείο.

2 Για τους αθλητές αθλήτριες, οι οποίοι είναι κάτοχοι ΝΤΑΝ, θα πρέπει απαραίτητα να είναι καταχωρημένος ο βαθμός ΝΤΑΝ στο θεωρημένο από την ΕΛ.Ο.Τ. βιβλιάριο του αθλητή αθλήτριας. Η καταχώρηση του βαθμού ΝΤΑΝ, θα πρέπει να έχει σφραγίδα από την ΕΛ.Ο.Τ. Η ΕΛ.Ο.Τ. θα δέχεται αιτήσεις για έκδοση βιβλιαρίων αθλητικής ιδιότητας μέχρι και την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου Οι πληρωμές είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ να γίνουν και να αποστέλλονται με φαξ στο ή με info@elot-tkd.grμέχρι τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου Σε περίπτωση μη προσέλευσης ενός αθλητή, δεν επιστρέφονται τα χρήματα. Η πρωτότυπη απόδειξη θα κατατίθεται στην γραμματεία των αγώνων από τον προπονητή ή τον αρχηγό ομάδας πριν την ζύγιση και θα επιστρέφεται αφού σφραγιστεί, προκειμένου ο σύλλογος να παραλάβει συνολικά τα κουπόνια της ζύγισης των αθλητών αθλητριών του. Οι γεννηθέντες αθλητές αθλήτριες το έτος 1999, θα πρέπει να επιλέξουν και να δηλωθούν στην κατηγορία Ανδρών Γυναικών ή Εφήβων Νεανίδων. Δεν θα μπορούν να δηλωθούν και στις δύο ηλικιακές κατηγορίες. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Για την συμμετοχή κάθε αθλητή αθλήτριας, ο σύλλογος θα καταβάλλει το ποσό των 10 (δέκα ευρώ) μέχρι και τηδευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016.Τα παράβολα συμμετοχής θα κατατίθενται στον αριθμό τραπεζικού λογαριασμού της ΕΛ.Ο.Τ. : Τράπεζα Πειραιώς : ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ από τον κάθε Σύλλογο, ο οποίος θα είναι και υπεύθυνος για την ορθότητα της δήλωσης συμμετοχής του, στην οποία θα πρέπει υποχρεωτικά να αναγράφονται : Όνομα αρχηγού ομάδας, όνομα προπονητή κόουτς, ονόματα αθλητών αθλητριών, καθώς επίσης και κατηγορία βάρους, ηλικία, κ.λπ., των αθλητών αθλητριών. Η καταχώρηση εγγραφής της δήλωσης συμμετοχής σας θα γίνει στην ιστοσελίδα : Εάν έχετε ήδη δημιουργήσει λογαριασμό στο TPSS απλά ζητήστε τον κωδικό εξουσιοδότησης (κάνετε login στο TPSS και κατόπιν πηγαίνετε στο Πρωτάθλημα και πατάτε το κουμπί εξουσιοδότησέ με).

3 Στην ιστοσελίδα της ΕΛ.Ο.Τ. υπάρχει ανακοίνωση με αναλυτικά βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσετε προκειμένου να εγγραφείτε ή αν έχετε ήδη εγγραφεί να καταχωρήσετε την δήλωση συμμετοχής σας στην προαναφερόμενη ιστοσελίδα. ΛΗΞΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ : Αθλητών, αθλητριών και παραγόντων (Προπονητή και Αρχηγού Ομάδας) έως τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου Δηλώσεις συμμετοχής ή τυχόν αλλαγές, μετά την λήξη της προθεσμίας (Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016) δεν θα γίνονται δεκτές. Δηλώσεις συμμετοχής με φαξ ή δεν θα γίνονται δεκτές Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα με την καταχώρηση της δήλωσης συμμετοχής σας παρακαλούμε όπως αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση info@elot-tkd.grπεριγράφοντας αναλυτικά το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ : 1. Οι αγώνες θα διεξαχθούν με ηλεκτρονικούς θώρακες και κάσκεςdaedo. 2. Σύμφωνα με τους κανονισμούς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. Η διάρκεια του κάθε αγώνα για τις κατηγορίες Ανδρών Γυναικών Εφήβων Νεανίδων καθορίζεται στους τρεις (3) γύρους των δύο (2) λεπτών με ένα (1) λεπτό διάλειμμα ανάμεσά τους και για τις κατηγορίες των Παίδων Κορασίδων σε τρεις (3) γύρους του ενάμισι (1 ½ ) λεπτού με (½) λεπτό διάλειμμα. Σε περίπτωση που θα υπάρξει πρόβλημα ο Αλυτάρχης των αγώνων θα έχει το δικαίωμα διαμόρφωσης του χρόνου διεξαγωγής. 3. Οι αγώνες, όσον αφορά την κατηγορία Παίδων-Κορασίδων, θα διεξαχθούν για τις χρονολογίες γεννήσεως και ξεχωριστά για την χρονολογία γεννήσεως Κατά την ζύγιση δεν θα υπάρχει καθόλου ανοχή. Οι αθλητές-αθλήτριες θα πρέπει υποχρεωτικά να προσκομίζουν τα βιβλιάρια αθλητικής ιδιότητας θεωρημένα από Ιδιώτες ιατρούς ή από ιατρούς που υπηρετούν σε Ν.Π.Δ.Δ. ή Ν.Π.Ι.Δ. Η διάρκεια της θεώρησης είναι ετήσια. 5. Οι αθλητές αθλήτριες θα πρέπει να φορούν όλα τα προστατευτικά: επικαλαμίδες, επιβραχιονίδες, μασελάκι, γαντάκια, σπασουάρ (κάτω από το τομπόκ), κάσκα και θώρακα, όπως προβλέπουν οι κανονισμοί της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. Οι ηλεκτρονικοί θώρακες και οι ηλεκτρονικές κάσκες των αγώνων, θα παρέχονται από την ΕΛ.Ο.Τ.. 6. Οι προπονητές θα πρέπει να είναι ενδεδυμένοι, είτε με αθλητική φόρμα και αθλητικά υποδήματα είτε με κουστούμι κατά την διάρκεια του αγώνα. Επίσης θα προσκομίζουν το βιβλιάριο αθλητικής ιδιότητας του αθλητή - αθλήτριας που αγωνίζεται στην Αγωνόδικο Επιτροπή κατά την προσέλευσή τους.

4 7. Οι σύλλογοι που θα συμμετέχουν με περισσότερους από τέσσερις αθλητές αθλήτριες θα πρέπει να έχουν και δεύτερο κόουτς. 8. Οι σύλλογοι οφείλουν να έχουν μαζί τους όλα τα προστατευτικά που προβλέπονται από τους κανονισμούς. 9. Κατά τη διάρκεια των αγώνων απαγορεύεται στον αγωνιστικό χώρο να βρίσκονται Παράγοντες, Προπονητές ή αθλητές αθλήτριες, εκτός από αυτούς που αγωνίζονται. 10. Οι αθλητές- αθλήτριες κατά την διάρκεια του αγώνα θα πρέπει να φορούν υποχρεωτικά πλαστικό κάλυμμα δοντιών (ειδικότερα για τους αθλητές αθλήτριες που έχουν σιδεράκια ορθοδοντικής), εκτός εάν υπάρχει ιατρική γνωμάτευση ότι αυτό μπορεί να προκαλέσει βλάβη στον αθλητή αθλήτρια. 11. Στην ηλεκτρονική εγγραφή της δήλωσης συμμετοχής που θα αποστέλλουν τα σωματεία, θα πρέπει να αναγράφονται απαραίτητα τα ονόματα των αρχηγών ομάδας και των προπονητών που θα συνοδεύουν την ομάδα και δεν θα έχουν δικαίωμα αντικατάστασης από άλλα άτομα. 12. Οι αθλητές αθλήτριες, που θα προσέρχονται για την απονομή των μεταλλίων και των διπλωμάτων της θέσης που κατέκτησαν, υποχρεούνται να φορούν τομπόκ. 13. Απαγορεύεται στην θέση τους κόουτς να κάθεται εν ενεργεία αθλητής. 14. Οι αθλητές αθλήτριες οι οποίοι θα συμμετέχουν θα πρέπει να προμηθευτούν τα προσωπικά τους e-footprotectors της Daedo(καλτσάκια με αισθητήρες) χωρίς τα οποία δεν θα είναι δυνατόν να αγωνιστούν. Καλτσάκια δεν θα διατίθενται από την Ομοσπονδία. 15. Τη Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016 στις 8:15 π.μ. θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση ενημέρωση προπονητών, στον αγωνιστικό χώρο. ΚΛΗΡΩΣΗ : Την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 09:00 θα διεξαχθεί η κλήρωση, στα γραφεία της ΕΛ.Ο.Τ., Δήμητρας 19 (4 ος όροφος) Αθήνα Τηλ , για όλες τις κατηγορίες που αγωνίζονται και τις δύο (3) ημέρες. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ : Το πρόγραμμα των αγώνων και για τις τρεις ημέρες, θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα της ΕΛ.Ο.Τ., τη Τρίτη 29 Νοεμβρίου ΠΡΟΣΟΧΗ : Οι αθλητές αθλήτριες θα αγωνιστούν αποκλειστικά με ευθύνη των συλλόγων τους & υπεύθυνες δηλώσεις δεν θα γίνονται δεκτές. ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ : Η ένσταση θα κατατίθεται εγγράφως εντός 10 λεπτών μετά την λήξη του αγώνα, αποκλειστικά και μόνο από τον Αρχηγό της Ομάδας του οποίου το όνομα θα πρέπει να υπάρχει στην δήλωση συμμετοχής που θα γίνει ηλεκτρονικά στη διεύθυνση H ένσταση θα πρέπει να συνοδεύεται με παράβολο αξίας 50 (πενήντα ευρώ) στην Γραμματεία των αγώνων. ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

5 1. Οι αθλητές αθλήτριες θα πρέπει να φορούν όλα τα προστατευτικά: επικαλαμίδες, επιβραχιονίδες, μασελάκι, γαντάκια, σπασουάρ (κάτω από το τομπόκ), κάσκα και θώρακα, όπως προβλέπουν οι κανονισμοί της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. Οι ηλεκτρονικοί θώρακες και οι ηλεκτρονικές κάσκες των αγώνων, θα παρέχονται από την ΕΛ.Ο.Τ.. 2. Οι προπονητές θα πρέπει να είναι ενδεδυμένοι, είτε με αθλητική φόρμα και αθλητικά υποδήματα είτε με κουστούμι κατά την διάρκεια του αγώνα. Επίσης θα προσκομίζουν το βιβλιάριο αθλητικής ιδιότητας του αθλητή - αθλήτριας που αγωνίζεται στην Αγωνόδικο Επιτροπή κατά την προσέλευσή τους. 3. Οι σύλλογοι που θα συμμετέχουν με περισσότερους από τέσσερις αθλητές αθλήτριες θα πρέπει να έχουν και δεύτερο κόουτς. 4. Οι σύλλογοι οφείλουν να έχουν μαζί τους όλα τα προστατευτικά που προβλέπονται από τους κανονισμούς. 5. Κατά τη διάρκεια των αγώνων απαγορεύεται στον αγωνιστικό χώρο να βρίσκονται Παράγοντες, Προπονητές ή αθλητές αθλήτριες, εκτός από αυτούς που αγωνίζονται. 6. Οι αθλητές- αθλήτριες κατά την διάρκεια του αγώνα θα πρέπει να φορούν υποχρεωτικά πλαστικό κάλυμμα δοντιών (ειδικότερα για τους αθλητές αθλήτριες που έχουν σιδεράκια ορθοδοντικής), εκτός εάν υπάρχει ιατρική γνωμάτευση ότι αυτό μπορεί να προκαλέσει βλάβη στον αθλητή αθλήτρια. 7. Στην ηλεκτρονική εγγραφή της δήλωσης συμμετοχής που θα αποστέλλουν τα σωματεία, θα πρέπει να αναγράφονται απαραίτητα τα ονόματα των αρχηγών ομάδας και των προπονητών που θα συνοδεύουν την ομάδα και δεν θα έχουν δικαίωμα αντικατάστασης από άλλα άτομα. 8. Οι αθλητές αθλήτριες, που θα προσέρχονται για την απονομή των μεταλλίων και των διπλωμάτων της θέσης που κατέκτησαν, υποχρεούνται να φορούν τομπόκ. 9. Απαγορεύεται στην θέση τους κόουτς να κάθεται εν ενεργεία αθλητής. 10. Οι αθλητές αθλήτριες οι οποίοι θα συμμετέχουν θα πρέπει να προμηθευτούν τα προσωπικά τους e-footprotectors της Daedo(καλτσάκια με αισθητήρες) χωρίς τα οποία δεν θα είναι δυνατόν να αγωνιστούν. Καλτσάκια δεν θα διατίθενται από την Ομοσπονδία. 11. Τη Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016 στις 8:15 π.μ. θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση ενημέρωση προπονητών, στον αγωνιστικό χώρο. ΕΚ ΤΗΣ ΕΛ.Ο.Τ.

Α ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ, ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ έτους 2016 «Γεώργιος Βόλαρης»

Α ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ, ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ έτους 2016 «Γεώργιος Βόλαρης» Προς Όλα τα Σωματεία Μέλη της Ε.ΤΑ.Ν.Ε. Αθήνα, 27.10.2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το: Α ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ, ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ έτους 2016 «Γεώργιος Βόλαρης»

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ, ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ έτους 2017 «Σταμάτης Κάσσης»

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ, ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ έτους 2017 «Σταμάτης Κάσσης» Προς Όλα τα Σωματεία Μέλη της Ε.ΤΑ.Β.Ε. Αθήνα, 16.10.2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το: ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ, ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ έτους 2017 «Σταμάτης Κάσσης»

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ - ΝΕΑΝΙΔΩΝ έτους 2017

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ - ΝΕΑΝΙΔΩΝ έτους 2017 Προς Όλα τα Σωματεία Μέλη της ΕΛ.Ο.Τ. Αθήνα, 25.08.2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το : ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ - ΝΕΑΝΙΔΩΝ έτους 2017 ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ : Οι αγώνες θα διεξαχθούν

Διαβάστε περισσότερα

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το:

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το: Προς Όλα τα Σωματεία Μέλη της ΕΛ.Ο.Τ. Αθήνα, 24.05.2016 Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το: ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΑΘΗΝΑ - Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων, (Διεύθυνση : Έξοδος 5 Αττικής Οδού Αρτάκης & Ελλησπόντου). Αθήνα,

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΑΘΗΝΑ - Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων, (Διεύθυνση : Έξοδος 5 Αττικής Οδού Αρτάκης & Ελλησπόντου). Αθήνα, Προς : Όλα τα Σωματεία Μέλη της ΕΛ.Ο.Τ. Αθήνα, 24.10.2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το : ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΩΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΘΗΝΑ - Ολυμπιακό Στάδιο Άνω

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ κάτω των 21 ετών έτους 2017

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ κάτω των 21 ετών έτους 2017 Προς Όλα τα Σωματεία Μέλη της ΕΛ.Ο.Τ. Αθήνα, 07.02.2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το : ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ κάτω των 21 ετών έτους 2017 ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

«ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

«ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Προς Όλα τα Σωματεία Νοτίου Ελλάδας - Μέλη της ΕΛ.Ο.Τ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό, ενόψει του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Ταεκβοντό Πανελληνίου Συμμετοχής έτους 2016 Παίδων Κορασίδων (γεννηθέντες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. «ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Νοτίου Ελλάδας» (γεννηθέντες )

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. «ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Νοτίου Ελλάδας» (γεννηθέντες ) Προς Όλα τα Σωματεία Νοτίου Ελλάδας - Μέλη της ΕΛ.Ο.Τ. Αθήνα, 8.10.2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό, ενόψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταεκβοντό 2015 Παίδων Κορασίδων, προκηρύσσει : «ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ 19 (4 ος όροφος) Τ.Κ ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: FAX:

ΕΝΩΣΗ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ 19 (4 ος όροφος) Τ.Κ ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: FAX: ΕΝΩΣΗ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ 19 (4 ος όροφος) Τ.Κ. 10442 - ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: 210.6820112-3 FAX: 210-6820117 E-mail: info@etane-tkd.gr Προς ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛ.Ο.Τ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Αθήνα, 14.6.2018

Διαβάστε περισσότερα

«ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ» (γεννηθέντες 2003)

«ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ» (γεννηθέντες 2003) Αθήνα, 21.10.2014 Προς Όλα τα Σωματεία Μέλη της ΕΛ.Ο.Τ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το : «ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ» (γεννηθέντες 2003)

Διαβάστε περισσότερα

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το:

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΔΗΜΗΤΡΑΣ 19 (4 ος όροφος) Τ.Κ. 10442 - ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: 210.6820112-13 FAX: 210-6820116 E-mail: info@elot-tkd.gr website: www.elot-tkd.gr HELLENIC TAEKWONDO FEDERATION 19, DIMITRAS

Διαβάστε περισσότερα

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το:

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΔΗΜΗΤΡΑΣ 19 (4 ος όροφος) Τ.Κ. 10442 - ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: 210.6820112-13 FAX: 210-6820116 E-mail: info@elot-tkd.gr website: www.elot-tkd.gr HELLENIC TAEKWONDO FEDERATION 19, DIMITRAS

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ 19 (4 ος όροφος) Τ.Κ ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: FAX:

ΕΝΩΣΗ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ 19 (4 ος όροφος) Τ.Κ ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: FAX: ΕΝΩΣΗ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ 19 (4 ος όροφος) Τ.Κ. 10442 - ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: 210.6820112-3 FAX: 210-6820117 E-mail: info@etane-tkd.gr Προς ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το :

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το : Αθήνα, 15.5.2018 Προς : Όλα τα Σωματεία Μέλη της ΕΛ.Ο.Τ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το : ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΘΗΝΑ - Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων, (Διεύθυνση : Έξοδος 5 Αττικής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΑΘΗΝΑ - Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων, (Διεύθυνση : Έξοδος 5 Αττικής Οδού Αρτάκης & Ελλησπόντου). Αθήνα,

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΑΘΗΝΑ - Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων, (Διεύθυνση : Έξοδος 5 Αττικής Οδού Αρτάκης & Ελλησπόντου). Αθήνα, Προς : Όλα τα Σωματεία Μέλη της ΕΛ.Ο.Τ. Αθήνα, 24.10.2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το : ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΩΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΘΗΝΑ - Ολυμπιακό Στάδιο Άνω

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. 3 ο ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAEKWONDO ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ 2020

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. 3 ο ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAEKWONDO ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ 2020 Προς ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΤΑΒΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε) προκηρύσσει το 3 ο ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAEKWONDO ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ 2020 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. 3 ο ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAEKWONDO ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ 2019

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. 3 ο ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAEKWONDO ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ 2019 Προς ΣΩΜΑΤΕΙΑ Θεσσαλονίκη 22/11/18 ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΤΑΒΕ Αρ.Πρωτ.: 2612 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε) προκηρύσσει το 3 ο ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAEKWONDO ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ 2019

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΑΝΟΙΧΤΟ Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Ανδρών-Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων, Παίδων- Κορασίδων 2018

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΑΝΟΙΧΤΟ Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Ανδρών-Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων, Παίδων- Κορασίδων 2018 Προς ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛ.Ο.Τ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Θεσσαλονίκη, 2.4.2018 Η Ένωση ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Βορείου Ελλάδας προκηρύσσει το: ΑΝΟΙΧΤΟ Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Ανδρών-Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το :

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το : Αθήνα, 31.5.2018 Προς : Όλα τα Σωματεία Μέλη της ΕΛ.Ο.Τ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το : ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΘΗΝΑ - Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων, (Διεύθυνση : Έξοδος 5 Αττικής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε) προκηρύσσει το

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε) προκηρύσσει το Προς ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΤΑΒΕ Θεσσαλονίκη, 19/04/2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε) προκηρύσσει το 3 ο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Kim e Liu «Ευ αγωνίζεσθαι» ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ έτους Πίνακας Κατηγοριών

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ έτους Πίνακας Κατηγοριών Προς Όλα τα Σωματεία Μέλη της ΕΛ.Ο.Τ. Αθήνα, 23.10.2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το : ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ έτους 2017 ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ : Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ:

ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ: ΚΑΥΤΑΤΖΟΓΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑ ΙΟ Θύρα 16, Αγ. ηµητρίου Γ Σεπτεµβρίου, ΤΚ 54638 Θεσ/νικη Τηλ: 2310 212350 & Φαξ: 2310 212373 Website: www.etabe.gr e-mail : info@etabe.gr Προς ΣΩΜΑΤΕΙΑ Θεσσαλονίκη 24. 12. 2012

Διαβάστε περισσότερα

Ατομικό Αγωνιστικό 2018.

Ατομικό Αγωνιστικό 2018. Ατομικό Αγωνιστικό 2018. 1. ΑΙΓΙΔΑ: Ευρωπαϊκή Ένωση Ταεκβοντό (WTE) Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό (ΕΛ.Ο.Τ.) Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία (ΕΘΝ.Ο.Α.) 2. ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ : ΕΝΩΣΗ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ε.ΤΑ.Ν.Ε.)

Διαβάστε περισσότερα

Ατομικό Αγωνιστικό 2017.

Ατομικό Αγωνιστικό 2017. Π ρ ο ς ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε.ΤΑ.Ν.Ε. Ατομικό Αγωνιστικό 2017. 1. ΑΙΓΙΔΑ: Ευρωπαϊκή Ένωση Ταεκβοντό (WTE) Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό (ΕΛ.Ο.Τ.) Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία (ΕΘΝ.Ο.Α.) 2. ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε) προκηρύσσει το

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε) προκηρύσσει το Προς ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΤΑΒΕ Θεσσαλονίκη, 25/04/2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε) προκηρύσσει το 1 st Kids Festival ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ: Οι αγώνες θα διεξαχθούν

Διαβάστε περισσότερα

Ατομικό Αγωνιστικό 2019.

Ατομικό Αγωνιστικό 2019. Ατομικό Αγωνιστικό 2019. 1. ΑΙΓΙΔΑ: Ευρωπαϊκή Ένωση Ταεκβοντό (WTE) Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό (ΕΛ.Ο.Τ.) Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία (ΕΘΝ.Ο.Α.) 2. ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ : ΕΝΩΣΗ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ε.ΤΑ.Ν.Ε.)

Διαβάστε περισσότερα

1. ΑΙΓΙΔΑ: Ευρωπαϊκή Ένωση Ταεκβοντό (E.T.U.) Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό (ΕΛ.Ο.Τ.) Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία (ΕΘΝ.Ο.Α.)

1. ΑΙΓΙΔΑ: Ευρωπαϊκή Ένωση Ταεκβοντό (E.T.U.) Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό (ΕΛ.Ο.Τ.) Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία (ΕΘΝ.Ο.Α.) Π ρ ο ς ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε.ΤΑ.Ν.Ε. 1. ΑΙΓΙΔΑ: Ευρωπαϊκή Ένωση Ταεκβοντό (E.T.U.) Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό (ΕΛ.Ο.Τ.) Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία (ΕΘΝ.Ο.Α.) 2. ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ : ΕΝΩΣΗ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε) προκηρύσσει το

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε) προκηρύσσει το Προς ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΤΑΒΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε) προκηρύσσει το 2 ο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Kim e Liu «Ευ αγωνίζεσθαι» ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΤΟΠΟΣ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ: Οι αγώνες θα διεξαχθούν

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό Πρωτάθλημα 2018.

Τεχνικό Πρωτάθλημα 2018. Τεχνικό Πρωτάθλημα 2018. 1. ΑΙΓΙΔΑ: Ευρωπαϊκή Ένωση Ταεκβοντό (WTE) Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό (ΕΛ.Ο.Τ.) Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία (ΕΘΝ.Ο.Α.) 2. ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ : ΕΝΩΣΗ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ε.ΤΑ.Ν.Ε.)

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΩΣΗ Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος

ΟΡΓΑΝΩΣΗ Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος ΚΑΥΤΑΤΖΟΓΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ Θύρα 16, Αγ. Δημητρίου Γ Σεπτεμβρίου, ΤΚ 54638 Θες/νικη Τηλ: 2310 212350 & Φαξ: 2310 212373 e-mail : info@etabe.gr Θεσσαλονίκη 28.6.2010 Αρ. Πρωτ. 460 / Β.Ε. Προς ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το : Πίνακας Κατηγοριών Χρονών Παίδες - Κορασίδες 4 έως 10 Πούμσε 4 έως 10 Πούμσε

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το : Πίνακας Κατηγοριών Χρονών Παίδες - Κορασίδες 4 έως 10 Πούμσε 4 έως 10 Πούμσε Προς Όλα τα Σωματεία Μέλη της ΕΛ.Ο.Τ. Αθήνα, 24.10.2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το : ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΩΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΘΗΝΑ - Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων,

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό Πρωτάθλημα Γονέας Παιδί 2018.

Τεχνικό Πρωτάθλημα Γονέας Παιδί 2018. Τεχνικό Πρωτάθλημα Γονέας Παιδί 2018. 1. ΑΙΓΙΔΑ: Ευρωπαϊκή Ένωση Ταεκβοντό (WTE) Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό (ΕΛ.Ο.Τ.) Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία (ΕΘΝ.Ο.Α.) 2. ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ : ΕΝΩΣΗ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό Πρωτάθλημα 2018.

Τεχνικό Πρωτάθλημα 2018. Τεχνικό Πρωτάθλημα 2018. 1. ΑΙΓΙΔΑ: Ευρωπαϊκή Ένωση Ταεκβοντό (WTE) Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό (ΕΛ.Ο.Τ.) Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία (ΕΘΝ.Ο.Α.) 2. ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ : ΕΝΩΣΗ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ε.ΤΑ.Ν.Ε.)

Διαβάστε περισσότερα

3. Ηµεροµηνία ιεξαγωγής Αγώνων: Σάββατο 8/Κυριακή 9 Μαρτίου 2014. Ώρα έναρξης των αγώνων 09:00 π.µ. και για τις δύο ηµέρες.

3. Ηµεροµηνία ιεξαγωγής Αγώνων: Σάββατο 8/Κυριακή 9 Μαρτίου 2014. Ώρα έναρξης των αγώνων 09:00 π.µ. και για τις δύο ηµέρες. 2014 1. ΑΙΓΙ Α: Ευρωπαϊκή Ένωση Ταεκβοντό (E.T.U.) Ελληνική Οµοσπονδία Ταεκβοντό (ΕΛ.Ο.Τ.) Εθνική Ολυµπιακή Ακαδηµία (ΕΘΝ.Ο.Α.) 2. ΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ : ΕΝΩΣΗ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑ ΟΣ (Ε.ΤΑ.Β.Ε.) Ηλεκτρονικό ταχυδροµείο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ -----

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

1 st International Synergy Competition (Poomsae) GREECE

1 st International Synergy Competition (Poomsae) GREECE 1 st International Synergy Competition (Poomsae) GREECE 1o Διεθνές Τεχνικό Πρωτάθλημα (ΠΟΥΜΣΕ) 2016 1. ΑΙΓΙΔΑ: Ευρωπαϊκή Ένωση Ταεκβοντό (E.T.U.) Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό (ΕΛ.Ο.Τ.) 2. ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε) προκηρύσσει το

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε) προκηρύσσει το Προς ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΤΑΒΕ Θεσσαλονίκη, 25/04/2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε) προκηρύσσει το 4 ο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Kim e Liu «Ευ αγωνίζεσθαι» ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Π ρ ο ς: TA ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Θεσσαλονίκη, 19/02/2017 ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε.ΤΑ.Β.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Π ρ ο ς: TA ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Θεσσαλονίκη, 19/02/2017 ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε.ΤΑ.Β.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Π ρ ο ς: TA ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Θεσσαλονίκη, 19/02/2017 ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε.ΤΑ.Β.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ένωση ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Βορείου Ελλάδας προκηρύσσει το: 2 ο Προκριματικό Τεχνικό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό (Πούμσε) Για τη συγκρότηση

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : Έχουν αθλητές- αθλήτριες εγγεγραμμένοι σε Συλλόγους μέλη της ΕΛ.Ο.Τ, χωρισμένοι σε:

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : Έχουν αθλητές- αθλήτριες εγγεγραμμένοι σε Συλλόγους μέλη της ΕΛ.Ο.Τ, χωρισμένοι σε: Π ρ ο ς: TA ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Θεσσαλονίκη, 13/02/2017 ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε.ΤΑ.Β.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ένωση ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Βορείου Ελλάδας προκηρύσσει το: 1 ο Προκριματικό Τεχνικό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό (Πούμσε) Για τη συγκρότηση

Διαβάστε περισσότερα

Π ρ ο ς: TA ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Θεσσαλονίκη, 14/10/2015 ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛ.Ο.Τ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Π ρ ο ς: TA ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Θεσσαλονίκη, 14/10/2015 ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛ.Ο.Τ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Π ρ ο ς: TA ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Θεσσαλονίκη, 14/10/2015 ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛ.Ο.Τ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ένωση ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Βορείου Ελλάδας προκηρύσσει το: 2 ο Προκριματικό Τεχνικό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό (Πούμσε) ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε) προκηρύσσει το

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε) προκηρύσσει το Προς ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΤΑΒΕ Θεσσαλονίκη, 1/05/2019 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε) προκηρύσσει το 2 st Kids Festival Η ΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ Σ ΑΓΩΝΩΝ : Οι αγώνες θα διεξαχθούν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Έχουν αθλητές- αθλήτριες εγγεγραμμένοι σε Συλλόγους μέλη της ΕΛ.Ο.Τ, χωρισμένοι σε: Κορασίδων Κορασίδων Νεανίδων 29

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Έχουν αθλητές- αθλήτριες εγγεγραμμένοι σε Συλλόγους μέλη της ΕΛ.Ο.Τ, χωρισμένοι σε: Κορασίδων Κορασίδων Νεανίδων 29 Π ρ ο ς: TA ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛ.Ο.Τ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ένωση ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Βορείου Ελλάδας προκηρύσσει το: 1 ο Προκριματικό Τεχνικό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό (Πούμσε) ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ : Οι αγώνες θα διεξαχθούν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ -----

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Προκήρυξη Πανελληνίων Αγώνων ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. σχ. έτους »

ΘΕΜΑ: «Προκήρυξη Πανελληνίων Αγώνων ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. σχ. έτους » ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ---- ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΥΣΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ -ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε.ΤΑ.Β.Ε.

ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ -ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε.ΤΑ.Β.Ε. ΚΑΥΤΑΤΖΟΓΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑ ΙΟ Θύρα 16, Αγ. ηµητρίου Γ Σεπτεµβρίου, ΤΚ 54638 Θεσ/νικη Τηλ: 2310 212350 & Φαξ: 2310 212373 Website: www.etabe.gr e-mail : info@etabe.gr Π ρ ο ς Ηµερ. 13/01/2011 ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ: ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Α.Ο.Τ.Ε.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ: ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Α.Ο.Τ.Ε. ΠΡΟΣ: ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Α.Ο.Τ.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ο Α.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΡΜΗΣ με την έγκριση της Αθλητικής Ομοσπονδίας TaeKwon-Do Ελλάδος προκηρύσσει πανελλήνιους φιλικούς διασυλλογικούς αγώνες επίδειξης Taekwon -

Διαβάστε περισσότερα

Π ΡΟΚΗΡΥΞΗ Η ΜΕΡΟΜΗΝΙΑ Κ ΑΙ Τ ΟΠΟΣ Α ΓΩΝΩΝ Π ΡΟΓΡΑΜΜΑ Α ΓΩΝΩΝ

Π ΡΟΚΗΡΥΞΗ Η ΜΕΡΟΜΗΝΙΑ Κ ΑΙ Τ ΟΠΟΣ Α ΓΩΝΩΝ Π ΡΟΓΡΑΜΜΑ Α ΓΩΝΩΝ Προς: Σωματεία TAEKWON-DO I.T.F. Θεσσαλονίκη 14-11-2016 Μέλη της Α.Ο.Τ.Ε. Αρ. Πρ. 864 Π ΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Αθλητική Ομοσπονδία TAE KWON-DO Ελλάδος σε συνεργασία με τους συλλόγους ΑΓΣ Κερατσινίου, ΑΣ Καστέλας,

Διαβάστε περισσότερα

Προς: Σωματεία TAEKWON-DO I.T.F. Θεσσαλονίκη 23-9-2014 Μέλη της Α.Ο.Τ.Ε. Αρ. Πρ. 387 Π ΡΟΚΗΡΥΞΗ

Προς: Σωματεία TAEKWON-DO I.T.F. Θεσσαλονίκη 23-9-2014 Μέλη της Α.Ο.Τ.Ε. Αρ. Πρ. 387 Π ΡΟΚΗΡΥΞΗ Προς: Σωματεία TAEKWON-DO I.T.F. Θεσσαλονίκη 23-9-2014 Μέλη της Α.Ο.Τ.Ε. Αρ. Πρ. 387 Π ΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Αθλητική Ομοσπονδία TAE KWON-DO Ελλάδος προκηρύσσει Πανελλήνιο Πρωτάθλημα TAEKWON-DO I.T.F. Παμπαίδων Παγκορασίδων,

Διαβάστε περισσότερα

Προς: Σωματεία TAEKWON-DO I.T.F. Θεσσαλονίκη 17-9-2015 Μέλη της Α.Ο.Τ.Ε. Αρ. Πρ. 461 Π ΡΟΚΗΡΥΞΗ

Προς: Σωματεία TAEKWON-DO I.T.F. Θεσσαλονίκη 17-9-2015 Μέλη της Α.Ο.Τ.Ε. Αρ. Πρ. 461 Π ΡΟΚΗΡΥΞΗ Προς: Σωματεία TAEKWON-DO I.T.F. Θεσσαλονίκη 17-9-2015 Μέλη της Α.Ο.Τ.Ε. Αρ. Πρ. 461 Π ΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Αθλητική Ομοσπονδία TAE KWON-DO Ελλάδος σε συνεργασία με τον ΑΣ Απόλλων Δράμας, προκηρύσσει Πανελλήνιο

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Αθήνα, 9 / 9 / 2016 Aριθ. Πρωτ.:1213 ΠΡΟΣ: ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ - ΜΕΛΗ ΕΛ.Ο.Κ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε ΕΦΗΒΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε προκηρύσσει την

Διαβάστε περισσότερα

2 nd EUROPEAN KING OF TAEKWON-DO

2 nd EUROPEAN KING OF TAEKWON-DO ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2 nd EUROPEAN KING OF TAEKWON-DO Ο Αθλητικός Σύλλογος Λευκός Πύργος σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο Νεάπολης Μακεδονική Δύναμη και την εταιρία αθλητικών ειδών TOPTEN μετά την επιτυχημένη

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΤΑ ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ηλικιακές κατηγορίες (με βάση την ημερομηνία γέννησης) 6 7 8 9 10 11 12 & 13 ετών ΚUMITE ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ηλικιακές κατηγορίες (με βάση την ημερομηνία γέννησης) 8 9 10 11 12 &

Διαβάστε περισσότερα

3 rd EUROPEAN KING OF TAEKWON-DO

3 rd EUROPEAN KING OF TAEKWON-DO ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3 rd EUROPEAN KING OF TAEKWON-DO Οι διοργανωτές Αθλητικός Σύλλογος Νεάπολης Μακεδονική Δύναμη, Αθλητικός Σύλλογος Λευκός Πύργος και η εταιρία αθλητικών ειδών TOPTEN μετά τις επιτυχημένες διοργανώσεις

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Πανελλήνιο Κύπελλο Καράτε

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Πανελλήνιο Κύπελλο Καράτε Αθήνα, 9 / 9 / 2016 Aριθ. Πρωτ.:1214 ΠΡΟΣ: ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ - ΜΕΛΗ ΕΛ.Ο.Κ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Πανελλήνιο Κύπελλο Καράτε ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 12/13 ΕΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ - ΓΥΝΑΙΚΩΝ U-21 ΕΤΩΝ Η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε προκηρύσσει

Διαβάστε περισσότερα

Προς: Σωματεία TKD I.T.F. Θεσσαλονίκη Μέλη της Α.Ο.Τ.Ε. Αρ. Πρ. 364 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Προς: Σωματεία TKD I.T.F. Θεσσαλονίκη Μέλη της Α.Ο.Τ.Ε. Αρ. Πρ. 364 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Προς: Σωματεία TKD I.T.F. Θεσσαλονίκη 1.6.2018 Μέλη της Α.Ο.Τ.Ε. Αρ. Πρ. 364 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Αθλητική Ομοσπονδία TAE KWON-DO Ελλάδος (Α.Ο.Τ.Ε) προκηρύσσει στις 16 & 17 Ιουνίου 2018 στην πόλη της Θεσσαλονίκης,

Διαβάστε περισσότερα

Προς: Σωµατεία TAEKWON-DO I.T.F. Θεσσαλονίκη Μέλη της Α.Ο.Τ.Ε. Αρ. Πρ. 711 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Προς: Σωµατεία TAEKWON-DO I.T.F. Θεσσαλονίκη Μέλη της Α.Ο.Τ.Ε. Αρ. Πρ. 711 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Προς: Σωµατεία TAEKWON-DO I.T.F. Θεσσαλονίκη 9-10-2017 Μέλη της Α.Ο.Τ.Ε. Αρ. Πρ. 711 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Αθλητική Οµοσπονδία TAE KWON-DO Ελλάδος σε συνεργασία µε τον ΑΣ ΙΑΣ ΣΕΡΡΩΝ, προκηρύσσει Πανελλήνιο Πρωτάθληµα

Διαβάστε περισσότερα

Προς: Σωματεία TKD I.T.F. Θεσσαλονίκη Μέλη της Α.Ο.Τ.Ε. Αρ. Πρ. 455 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Προς: Σωματεία TKD I.T.F. Θεσσαλονίκη Μέλη της Α.Ο.Τ.Ε. Αρ. Πρ. 455 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Προς: Σωματεία TKD I.T.F. Θεσσαλονίκη 24.5.2016 Μέλη της Α.Ο.Τ.Ε. Αρ. Πρ. 455 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Αθλητική Ομοσπονδία TAE KWON-DO Ελλάδος προκηρύσσει Ανοιχτή Πρόκριση TAE KWON-DO I.T.F. Εφήβων - Νεανίδων στο ΠΕΑΚ

Διαβάστε περισσότερα

Προς: Σωματεία TKD I.T.F. Θεσσαλονίκη Μέλη της Α.Ο.Τ.Ε. Αρ. Πρ. 223 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Προς: Σωματεία TKD I.T.F. Θεσσαλονίκη Μέλη της Α.Ο.Τ.Ε. Αρ. Πρ. 223 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Προς: Σωματεία TKD I.T.F. Θεσσαλονίκη 9.5.2014 Μέλη της Α.Ο.Τ.Ε. Αρ. Πρ. 223 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Αθλητική Ομοσπονδία TAE KWON-DO Ελλάδος προκηρύσσει Ανοιχτή Πρόκριση TAE KWON-DO I.T.F. Εφήβων - Νεανίδων στο ΔΑΚ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΡΑΤΕ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΓΧΡΩΜΩΝ & ΜΑΥΡΩΝ ΖΩΝΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ & ΕΥΒΟΙΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΡΑΤΕ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΓΧΡΩΜΩΝ & ΜΑΥΡΩΝ ΖΩΝΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ & ΕΥΒΟΙΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑ 2018 ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ «ΜΑΚΗΣ ΛΙΟΥΓΚΑΣ» 8-9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 Αριθ.Πρωτ.:912/26-11-2018 Ηλικιακές Κατηγορίες (με βάση την ημερομηνία γέννησης) ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ (ΚΑTA): 6 7 8 9 10

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «ΣΕ ΜΝΗΜΗ ΙΩΑΝΝΗ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «ΣΕ ΜΝΗΜΗ ΙΩΑΝΝΗ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ» Τοπική Επιτροπή Δυτικής Ελλάδας Παμπελοποννησιακό Στάδιο Τηλ./Fax: 2610 335141 e-mail: tepelop@httf.gr Πάτρα, 7 Δεκεμβρίου 2016 Αρ. Πρωτ. 152 Η Τοπική Επιτροπή Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Δήμο Πατρέων, διοργανώνει, ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ 2012

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ 2012 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ 2012 Η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (Ε.Α.ΟΜ ΑμεΑ) εκδίδει τη Προκήρυξη του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κολύμβησης Αθλητών με Αναπηρίες για την

Διαβάστε περισσότερα

Προς: Σωματεία TKD I.T.F. Θεσσαλονίκη Μέλη της Α.Ο.Τ.Ε. Αρ. Πρ. 230 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Προς: Σωματεία TKD I.T.F. Θεσσαλονίκη Μέλη της Α.Ο.Τ.Ε. Αρ. Πρ. 230 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Προς: Σωματεία TKD I.T.F. Θεσσαλονίκη 14-05-2015 Μέλη της Α.Ο.Τ.Ε. Αρ. Πρ. 230 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Αθλητική Ομοσπονδία TAE KWON-DO Ελλάδος προκηρύσσει Ανοιχτή Πρόκριση TAE KWON-DO I.T.F. Ανδρών-Γυναικών στην Νεάπολη

Διαβάστε περισσότερα

Προς: Σωματεία TKD I.T.F. Θεσσαλονίκη Μέλη της Α.Ο.Τ.Ε. Αρ. Πρ. 33 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Προς: Σωματεία TKD I.T.F. Θεσσαλονίκη Μέλη της Α.Ο.Τ.Ε. Αρ. Πρ. 33 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Προς: Σωματεία TKD I.T.F. Θεσσαλονίκη 28.1.2015 Μέλη της Α.Ο.Τ.Ε. Αρ. Πρ. 33 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Αθλητική Ομοσπονδία TAE KWON-DO Ελλάδος σε συνεργασία με την Χ.Α.Ν.Θ, προκηρύσσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα TAE KWON-DO

Διαβάστε περισσότερα

Προς: Σωματεία TKD I.T.F. Θεσσαλονίκη Μέλη της Α.Ο.Τ.Ε. Αρ. Πρ. 2 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Προς: Σωματεία TKD I.T.F. Θεσσαλονίκη Μέλη της Α.Ο.Τ.Ε. Αρ. Πρ. 2 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Προς: Σωματεία TKD I.T.F. Θεσσαλονίκη 5.1.2016 Μέλη της Α.Ο.Τ.Ε. Αρ. Πρ. 2 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Αθλητική Ομοσπονδία TAE KWON-DO Ελλάδος (Α.Ο.Τ.Ε) προκηρύσσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα TAE KWON-DO I.T.F. Ανδρών-Γυναικών,

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012. ΤΟΠΟΣ: ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012. ΤΟΠΟΣ: ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ Προς : τους συλλόγους μέλη της ΕΛ.Ο.Κ. - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ Αθήνα, 20/11/2012 Θέμα: Παγκρήτιο Πρωτάθλημα Εγχρώμων και Μαύρων Ζωνών 2012 Παίδων Κορασίδων (6 έως και 13), Εφήβων Νεανίδων (14 έως και 15),

Διαβάστε περισσότερα

4 ο EUROPEAN KING OF TAEKWON-DO. Προκήρυξη.

4 ο EUROPEAN KING OF TAEKWON-DO. Προκήρυξη. 4 ο EUROPEAN KING OF TAEKWON-DO Προκήρυξη www.europeankingoftaekwondo.gr 4 TH EUROPEAN KING OF TAEKWON-DO Μετά την επιτυχή διοργάνωση του 1 ου, 2 ου και 3 ου European King of Taekwon- Do, οι διοργανωτές,

Διαβάστε περισσότερα

Σάββατο 11 Ιουνίου ΑΤΟΜΙΚΑ Έναρξη Αγώνων - 9:00 π.μ.

Σάββατο 11 Ιουνίου ΑΤΟΜΙΚΑ Έναρξη Αγώνων - 9:00 π.μ. Σάββατο 11 Ιουνίου 2016 - ΑΤΟΜΙΚΑ Έναρξη Αγώνων - 9:00 π.μ. Παίδων Κορασίδων 2011-2010-2009-2008-2007-2006-2005-2004-2003 Παίδων Κορασίδων 2011-2010-2009-2008-2007-2006-2005-2004-2003 Παίδων Κορασίδων

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Φ.Ο.Τ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ε.Φ.Ο.Τ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ Αθήνα, 28 Ιανουαρίου 2009 Αρ.πρωτ.: 19957 Προς Σωματεία Δύναμης Ε.Φ.Ο.Τ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ Κ.Χ.18μ.-Ο.Γ. Α/Γ/Ε/Ν/Π/Κ Ελληνικό, 14 & 15 Φεβρουαρίου 2009 Η Ελληνική Φίλαθλος Ομοσπονδία Τοξοβολίας

Διαβάστε περισσότερα

Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. 14 & 15 Δεκεμβρίου (Κλειστό Στάδιο Βαρέων Αθλημάτων Πάλης, Άνω Λιόσια)

Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. 14 & 15 Δεκεμβρίου (Κλειστό Στάδιο Βαρέων Αθλημάτων Πάλης, Άνω Λιόσια) Δηλώσεις συμμετοχής έως 06/12/2013 Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 14 & 15 Δεκεμβρίου (Κλειστό Στάδιο Βαρέων Αθλημάτων Πάλης, Άνω Λιόσια) Low Kick: Ανδρών Γυναικών & Νέων Ανδρών, Νέων Γυναικών & Εφήβων Νεανίδων Κ1: Ανδρών

Διαβάστε περισσότερα

Προς: Σωματεία TKD I.T.F. Θεσσαλονίκη Μέλη της Α.Ο.Τ.Ε. Αρ. Πρ. 37 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Προς: Σωματεία TKD I.T.F. Θεσσαλονίκη Μέλη της Α.Ο.Τ.Ε. Αρ. Πρ. 37 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Προς: Σωματεία TKD I.T.F. Θεσσαλονίκη 31.1.2017 Μέλη της Α.Ο.Τ.Ε. Αρ. Πρ. 37 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Η Αθλητική Ομοσπονδία TAE KWON-DO Ελλάδος (Α.Ο.Τ.Ε) προκηρύσσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα TAE KWON-DO

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ (ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ) ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Παίδων-Κορασίδων, Παμπαίδων-Πανκορασίδων Εφήβ.-Νεαν., Ανδρ.- Γυν.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ (ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ) ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Παίδων-Κορασίδων, Παμπαίδων-Πανκορασίδων Εφήβ.-Νεαν., Ανδρ.- Γυν. Βέροια 2 Σεπτεμβρίου 2013 Αρ. Πρωτ. 191 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ (ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ) ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Παίδων-Κορασίδων, Παμπαίδων-Πανκορασίδων Εφήβ.-Νεαν., Ανδρ.- Γυν. Η Ελληνική Ομοσπονδία «Τέτραθλον» με συνδιοργανωτή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙKH OΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΖΙΟΥ-ΖΙΤΣΟΥ Αρ.µητρώου Αθλητικής αναγνώρισης Γενικής Γραµµατείας Αθλητισµού ΟΧ-088

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙKH OΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΖΙΟΥ-ΖΙΤΣΟΥ Αρ.µητρώου Αθλητικής αναγνώρισης Γενικής Γραµµατείας Αθλητισµού ΟΧ-088 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙKH OΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΖΙΟΥ-ΖΙΤΣΟΥ Αρ.µητρώου Αθλητικής αναγνώρισης Γενικής Γραµµατείας Αθλητισµού ΟΧ-088 ΑΘΗΝΑ, ΑΡ. ΠΡΩΤ.: ΠΡΟΣ: Oλα Τα Αθλητικά Σωµατεία - Μέλη του Κλάδου Αθλησης SOO

Διαβάστε περισσότερα

Ταταύλα ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ

Ταταύλα ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ «ΤΑΤΑΥΛΑ Ping-Pong OPEN 2015» Ο AO ΤΑΤΑΥΛΑ, σε συνεργασία με τον Π.Ο.Φ.Επ.Α και υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α, προκηρύσσει το 4 ο ανοικτό πρωτάθλημα «ΤΑΤΑΥΛΑ Ping-Pong OPEN 2015», για

Διαβάστε περισσότερα

Το πρωτάθληµα θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυµναστήριο Παναγίας Αλεξιώτισσας (Λοχαγού Μενούνου και Παπάγου) στη Πάτρα, 22 και 23 Νοεµβρίου 2014.

Το πρωτάθληµα θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυµναστήριο Παναγίας Αλεξιώτισσας (Λοχαγού Μενούνου και Παπάγου) στη Πάτρα, 22 και 23 Νοεµβρίου 2014. Τοπική Επιτροπή υτικής Ελλάδας Παµπελοποννησιακό Στάδιο Τηλ./Fax: 2610 335141 e-mail: tepelop@httf.gr Πάτρα, 17 Οκτωβρίου 2014 Αρ. Πρωτ. 157 Η Τοπική Επιτροπή Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ήµο Πατρέων, διοργανώνει, ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP FINALS 2015 ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP FINALS 2015 ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP FINALS 2015 ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 Αγαπητοί συνάδελφοι, προπονητές, Άλλος ένας κύκλος του πρωταθλήματος JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP κλείνει.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ

ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ 12 Η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (Ε.Α.ΟΜ ΑμεΑ) προκηρύσσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Αθλητών με Αναπηρίες στις 1 2 Ιουνίου 12 στο Κεντρικό

Διαβάστε περισσότερα

Σάββατο 20 Ιουνίου ΑΤΟΜΙΚΑ Έναρξη Αγώνων - 9:00 π.μ.

Σάββατο 20 Ιουνίου ΑΤΟΜΙΚΑ Έναρξη Αγώνων - 9:00 π.μ. ΑΡ. ΠΡΩΤ. ΕΛ.Ο.Κ. 459 27/ 05 / 2015 Σάββατο 20 Ιουνίου 2015 - ΑΤΟΜΙΚΑ Έναρξη Αγώνων - 9:00 π.μ. Ανδρών Γυναικών + 18 Νέων Ανδρών - Νέων Γυναικών 16-17 Ετών (1998-1999) Εφήβων Νεανίδων 14 15 Ετών (2000-2001)

Διαβάστε περισσότερα

HELLENIC TAEKWONDO FEDERATION 19, DIMITRAS STR. (4 th floor) P.C ATHENS - GREECE TEL: FAX:

HELLENIC TAEKWONDO FEDERATION 19, DIMITRAS STR. (4 th floor) P.C ATHENS - GREECE TEL: FAX: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΔΗΜΗΤΡΑΣ 19 (4 ος όροφος) Τ.Κ. 10442 - ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: 210.6820112-13 FAX: 210-6820116 E-mail: info@elot-tkd.gr website: www.elot-tkd.gr HELLENIC TAEKWONDO FEDERATION 19, DIMITRAS

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ MUAYTHAI

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ MUAYTHAI Προκήρυξη ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ MUAYTHAI Υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Moυάιτάι (Π.Ο.Μ.) Το Α.Σ. ΛΕΟΝΤΕΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ (LIONS CAMP) διοργανώνει το Σάββατο 02 Φεβρουαρίου 2019 Διασυλλογικούς

Διαβάστε περισσότερα

Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. 11,12,13 & 14 εκεµβρίου

Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. 11,12,13 & 14 εκεµβρίου ηλώσεις συµµετοχής έως 05/12/2014 Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 11,12,13 & 14 εκεµβρίου (Κλειστό Στάδιο Βαρέων Αθληµάτων Πάλης, Άνω Λιόσια) Low Kick: Ανδρών Γυναικών & Νέων Ανδρών, Νέων Γυναικών & Εφήβων Νεανίδων Κ1:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ «ΑΣ ΑΛΦΑ OPEN 2015»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ «ΑΣ ΑΛΦΑ OPEN 2015» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ «ΑΣ ΑΛΦΑ OPEN 2015» Ο ΑΣ ΑΛΦΑ, σε συνεργασία με τον Π.Ο.Φ.Επ.Α. και υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., προκηρύσσει το 1 ο ανοικτό πρωτάθλημα «ΑΣ ΑΛΦΑ», για ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ το

Διαβάστε περισσότερα

Προς: Σωματεία TKD I.T.F. Θεσσαλονίκη Μέλη της Α.Ο.Τ.Ε. Αρ. Πρ. 9 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Προς: Σωματεία TKD I.T.F. Θεσσαλονίκη Μέλη της Α.Ο.Τ.Ε. Αρ. Πρ. 9 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Προς: Σωματεία TKD I.T.F. Θεσσαλονίκη 10.1.2019 Μέλη της Α.Ο.Τ.Ε. Αρ. Πρ. 9 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Αθλητική Ομοσπονδία TAE KWON-DO Ελλάδος (Α.Ο.Τ.Ε) προκηρύσσει: Α) το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα TAE KWON-DO I.T.F. Εφήβων-Νεανίδων

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΟΥΑΪΤΑΪ 8-9 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Προκήρυξη ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΟΥΑΪΤΑΪ 8-9 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019 ++ Προκήρυξη ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΟΥΑΪΤΑΪ 8-9 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019 Κατηγορίες: 1. Α - Β 2. Κατηγορία Βετεράνων 3. Αγώνες Εμπειρίας (Novice) Κλειστό Γυμναστήριο «Αργοναύτες» Τριπόλεως 17 - Αργυρούπολη, Δήμος Ελληνικού

Διαβάστε περισσότερα

Προς: Σωματεία TKD I.T.F. Θεσσαλονίκη Μέλη της Α.Ο.Τ.Ε. Αρ. Πρ. 453 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Προς: Σωματεία TKD I.T.F. Θεσσαλονίκη Μέλη της Α.Ο.Τ.Ε. Αρ. Πρ. 453 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Προς: Σωματεία TKD I.T.F. Θεσσαλονίκη 7.6.2019 Μέλη της Α.Ο.Τ.Ε. Αρ. Πρ. 453 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Αθλητική Ομοσπονδία TAE KWON-DO Ελλάδος (Α.Ο.Τ.Ε) προκηρύσσει στις 21-22 & 23 Ιουνίου 2019 στην πόλη των Ιωαννίνων,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Φ Ι Λ Ι Π Π Ε Ι Α

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Φ Ι Λ Ι Π Π Ε Ι Α «Το ελεφάντινο κεφαλάκι του Φιλίππου Β. Τόσο µικρούλι, τόσο εύθραυστο και όµως τόσο δυνατό! Με όλες τις ρυτίδες και τα σηµάδια των µαχών και του χρόνου χαραγµένα επάνω του µε ένα µισοκρυµµένο χαµόγελο

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί συνάδελφοι, δάσκαλοι και αθλητές,

Αγαπητοί συνάδελφοι, δάσκαλοι και αθλητές, Αγαπητοί συνάδελφοι, δάσκαλοι και αθλητές, Το πρωτάθλημα JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP 2013 με μέγα χορηγό την εταιρία Ολλανδικού εξοπλισμού JOYA FIGHT GEAR, συνεχίζεται με ακόμη περισσότερη δράση, θέαμα

Διαβάστε περισσότερα

4 o. EUROPEAN KING OF TAEKWON-DO Προκήρυξη.

4 o. EUROPEAN KING OF TAEKWON-DO Προκήρυξη. 4 o EUROPEAN KING OF TAEKWON-DO Προκήρυξη www.europeankingoftaekwondo.gr taekwondo.gr Αγαπητοί φίλοι του Taekwon-Do, Μετά την επιτυχή διοργάνωση του 1 ου, 2 ου και 3 ου European King of Taekwon-Do, οι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP 2015 ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP 2015 ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP 2015 ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 Αγαπητοί συνάδελφοι, προπονητές, Για έβδομη συνεχή χρονιά, το Fight Club Galatsi και η Theofanous Elite Team είναι συνεπής στο ραντεβού

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΟΥΑΪΤΑΪ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Προκήρυξη ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΟΥΑΪΤΑΪ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 Προκήρυξη ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΟΥΑΪΤΑΪ 15-16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 Κατηγορίες: 1. Α - Β 2. Κατηγορία βετεράνων 3. Αγώνες Εμπειρίας (Novice) Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας «Γ. Στεφανόπουλος» Βορείου Ηπείρου 28

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΜ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Μουάιτάι) ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ. Muaythai Α' και Β' κατηγορίας Μαρτίου2018

ΠΟΜ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Μουάιτάι) ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ. Muaythai Α' και Β' κατηγορίας Μαρτίου2018 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Muaythai 2018 Α' και Β' κατηγορίας 17-18 Μαρτίου2018 Κλειστό στάδιο Αργοναύτες Τριπόλεως 17, Αργυρούπολη. Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Muaythai (Π.Ο.Μ) σας προσκαλεί στο Πανελλήνιο Κύπελλο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2010-2009-2008-2007-2006-2005-2004-2003-2002 ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ 2001-2000 (14-15 ΕΤΩΝ) ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ / ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 1999-1998 (16-17 ΕΤΩΝ) ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ +18 ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ +35 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 7 οι ΙΟΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 7 οι ΙΟΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ www.segas.gr ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΩΝ & ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΗΠΕΙΡΟΥ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Διευθ.: Φ. ΤΖΑΒΕΛΛΑ 18 (ΘΥΡΑ 5) Τ.Κ.: 45 333 - ΙΩΑΝΝΙΝΑ Τηλέφωνο: 26510-29168 FAX: 26510-29168

Διαβάστε περισσότερα

09:00 Έναρξη αγώνων Κατηγορίες Παίδων (2009, 2008, 2007, 2006, 2005, 2004, 2003) Κατηγορίες Κορασίδων (2009, 2008, 2007, 2006, 2005, 2004, 2003)

09:00 Έναρξη αγώνων Κατηγορίες Παίδων (2009, 2008, 2007, 2006, 2005, 2004, 2003) Κατηγορίες Κορασίδων (2009, 2008, 2007, 2006, 2005, 2004, 2003) 09:00 Έναρξη αγώνων Κατηγορίες Παίδων (2009, 2008, 2007, 2006, 2005, 2004, 2003) Κατηγορίες Κορασίδων (2009, 2008, 2007, 2006, 2005, 2004, 2003) 09:00 Έναρξη αγώνων Κατηγορίες Παίδων Κορασίδων (2002,2001)

Διαβάστε περισσότερα

Λ. Βεΐκου 121-125 Γαλάτσι, Αθήνα, Τηλ. / Fax: 210 2915 489 e-mail: info@fightclubgalatsi.gr /www.fightclubgalatsi.gr

Λ. Βεΐκου 121-125 Γαλάτσι, Αθήνα, Τηλ. / Fax: 210 2915 489 e-mail: info@fightclubgalatsi.gr /www.fightclubgalatsi.gr Αγαπητοί συνάδελφοι, δάσκαλοι και αθλητές, Το πρωτάθλημα JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP 2013 με μέγα χορηγό την εταιρεία Ολλανδικού εξοπλισμού JOYA HELLAS, επιστρέφει και αναμένεται με ακόμη περισσότερη

Διαβάστε περισσότερα

Γ.Σ ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ. Πληροφορίες : Χασκής Αθανάσιος Τηλ : ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ

Γ.Σ ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ. Πληροφορίες : Χασκής Αθανάσιος Τηλ : ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ Γ.Σ ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ Ταχ. Δ/νση : Τ.Θ 132 Τ.Κ:46100-Ηγουμενίτσα Πληροφορίες : Χασκής Αθανάσιος Τηλ :6948524145 Email:proteasig@gmail.com Ηγουμενίτσα:27-4-2018 Αρ.πρωτ:14 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ 7 α

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Πόρος, 21-4-15 ΠΟΡΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ Αρ. Πρωτ: 14 Έδρα: Άλσος Παπαντωνίου ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ ΣΠΡΙΝΤ «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2015»

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Πόρος, 21-4-15 ΠΟΡΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ Αρ. Πρωτ: 14 Έδρα: Άλσος Παπαντωνίου ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ ΣΠΡΙΝΤ «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2015» ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Πόρος, 21-4-15 ΠΟΡΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ Αρ. Πρωτ: 14 Έδρα: Άλσος Παπαντωνίου Πόρος 18 020 Τηλ. / Fax: 22980 25403 22980 25619 E-mail: nopt_poros@yahoo.com Προς ΕΟΚΚ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΒΟΥ 2013

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΒΟΥ 2013 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΒΟΥ 13 Η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ) προκηρύσσει και διοργανώνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Αθλητών με Αναπηρίες στις 7 & 8

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΑΡΑΘΩΝΕΙΑ 2019 Στα πλαίσια των Αναπτυξιακών Αγώνων σε Ανώμαλο Έδαφος Σχοινιάς Μαραθώνα 20 Ιανουάριου 2019

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΑΡΑΘΩΝΕΙΑ 2019 Στα πλαίσια των Αναπτυξιακών Αγώνων σε Ανώμαλο Έδαφος Σχοινιάς Μαραθώνα 20 Ιανουάριου 2019 Ε. Α. Σ. ΣΕΓΑΣ ΑΘΗΝΑΣ Λεωφ. Κηφισίας 192 Ζηρίνειο, Κηφισιά Fax : 210-8082100 / :easathinas2014@gmail.com Πληροφορίες : Χρύσανθος Καρούζος, Τεχνικός Σύμβουλος : 6944373110 : chriskarouzos@gmail.com Προς:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ KNOCK DOWN

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ KNOCK DOWN ΠΑΙΔΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 6-13 ετών 2010-2009 - 2008-2007 - 2006-2005 - 2004-2003 -25κ. -30κ. -35κ. -40κ. -45κ. -50κ. -55κ. +55κ. ΕΦΗΒΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ 14-17 ετών 2002-2001 - 2000-1999 -45κ. -50κ. -55κ. -60κ. -65κ. -70κ.

Διαβάστε περισσότερα

Προς: Σωματεία TKD I.T.F. Θεσσαλονίκη 7.1.2014 Μέλη της Α.Ο.Τ.Ε. Αρ. Πρ. 5 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Προς: Σωματεία TKD I.T.F. Θεσσαλονίκη 7.1.2014 Μέλη της Α.Ο.Τ.Ε. Αρ. Πρ. 5 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Προς: Σωματεία TKD I.T.F. Θεσσαλονίκη 7.1.2014 Μέλη της Α.Ο.Τ.Ε. Αρ. Πρ. 5 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Αθλητική Ομοσπονδία TAE KWON-DO Ελλάδος προκηρύσσει Πανελλήνιο Πρωτάθλημα TAE KWON-DO I.T.F. Εφήβων - Νεανίδων στα

Διαβάστε περισσότερα