ENERGY SISTEM SPORT CAM PLAY ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ENERGY SISTEM SPORT CAM PLAY ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ"

Transcript

1 ENERGY SISTEM SPORT CAM PLAY ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

2 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε την Energy Sport Cam Play και ελπίζουμε να την απολαύσετε. Η νέα σειρά των action cams της Energy Sistem ενσωματώνει μια σειρά λειτουργιών και τεχνικών χαρακτηριστικών που θα σας βοηθήσουν να ζήσετε και να απαθανατίσετε αξέχαστες εμπειρίες. Θα βρείτε επίσης ότι υπάρχει μια εντυπωσιακή συλλογή περιφερειακών και εξαρτημάτων που θα σας βοηθήσει να φέρετε την κάμερά σας στα μέτρα σας ώστε να γίνει το ιδανικό εργαλείο και αχώριστος σύντροφος στις δραστηριότητές σας. Παρακαλούμε διαβάστε το παρόν εγχειρίδιο προσεκτικά πριν προχωρήσετε στη χρήση της συσκευής. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ - Μη φυλάσσετε τη συσκευή σε μέρη με σκόνη, βρωμιά ή άμμο, καθώς μπορεί να υποστούν ζημιά πολλά εξαρτήματά της. - Μην αποθηκεύετε τη συσκευή σε μέρη με υψηλές θερμοκρασίες, καθώς αυτό μπορεί να καταστεί επιζήμιο για την μπαταρία, τα εξαρτήματα και την καλή λειτουργία της γενικότερα. - Μην αποθηκεύετε τη συσκευή σε μέρη με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, καθώς όταν την επαναφέρετε σε κανονικό περιβάλλον μπορεί να σχηματιστεί υγρασία στο εσωτερικό της, με δυσάρεστες συνέπειες για τα ηλεκτρονικά της κυκλώματα. - Μην επιχειρήσετε να ανοίξετε τη μηχανή ή να την επισκευάσετε μόνοι σας. Υπάρχει κίνδυνος ζημιάς και ηλεκτροπληξίας. - Μην υποβάλλετε τη συσκευή σε πτώσεις, χτυπήματα και γενικότερα κακή μεταχείριση, καθώς αυτό μπορεί να βλάψει τα εσωτερικά της εξαρτήματα. - Μην επιχειρήσετε να την καθαρίσετε με ισχυρές ουσίες, χημικά κτλ. Χρησιμοποιείστε ένα ελάχιστα υγρό πανί. - Μην ανοίξετε το κάλυμμα της μπαταρίας ενώ γίνεται εγγραφή. Όχι μόνο δεν θα μπορέσει να αποθηκευτεί η συγκεκριμένη φωτογραφία, αλλά πολύ πιθανό να προκαλέσετε και ζημιά σε όσες έχετε ήδη τραβήξει και αποθηκεύσει. - Εάν η συσκευή ή κάποιο από τα περιφερειακά της δεν δουλεύει σωστά, πηγαίνετέ το εκεί που το αγοράσατε, ώστε να εξεταστεί και να επιδιορθωθεί. - Ενημερωθείτε από αυτό το εγχειρίδιο για τον σωστό τρόπο χειρισμού πριν χρησιμοποιήσετε τη μηχανή.

3 ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ - Η συγκεκριμένη μηχανή έχει σχεδιαστεί για λειτουργία σε θερμοκρασίες από 0 έως 40 βαθμούς Κελσίου. - Μη φυλάσσετε ή αποθηκεύετε τη μηχανή στα εξής μέρη: - Με άμεση έκθεση σε έντονη ηλιοφάνεια - Με υψηλή υγρασία ή/και σκόνη - Κοντά σε air condition, συσκευές θέρμανσης κτλ - Στο εσωτερικό οχημάτων παρκαρισμένων στον ήλιο - Σε μέρη όπου υφίστανται έντονες δονήσεις. ΠΑΡΟΧΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ - Χρησιμοποιείτε μόνο τη μπαταρία που περιέχεται στη συσκευή σας. - Η χρήση οποιουδήποτε άλλου τύπου μπαταρίας μπορεί να είναι επιβλαβής για τη συσκευή και καθιστά την εγγύηση άκυρη. - Βεβαιωθείτε ότι η μπαταρία έχει τοποθετηθεί σωστά. Λάθος τοποθέτηση μπορεί να οδηγήσει σε βλάβη και σε κάποιες περιπτώσεις και σε φωτιά. - Αφαιρέστε τη μπαταρία για να αποφύγετε διαρροές, σε περίπτωση που η συσκευή δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. - Εάν η μπαταρία σας υποστεί ζημιά, απορρίψτε την ώστε να αποφύγετε βλάβη στη συσκευή και προμηθευτείτε μια καινούργια. ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΑΒΡΟΧΗ ΘΗΚΗ - Η απόδοση της αδιάβροχης θήκης είναι ισοδύναμη με IPX8 (60m/1hr) - Μη χρησιμοποιείτε την αδιάβροχη θήκη κάτω από το νερό για περισσότερο από 60 λεπτά και κάτω από 60 μέτρα βάθος. Μετά από 1 ώρα χρήσης στο νερό, αφήστε τη θήκη να στεγνώσει τουλάχιστον για 10 λεπτά. - Η αδιάβροχη θήκη δεν παρέχει προστασία από τη σκόνη. - Η μηχανή και τα εξαρτήματά της δεν είναι αδιάβροχα, παρά μόνο όταν βρίσκονται μέσα στην αδιάβροχη θήκη. - Όταν χρησιμοποιείτε τη μηχανή σε περιβάλλον με κρύο/υγρασία ή κάτω από το νερό, χρησιμοποιήστε το αντι-θαμβωτικό πρόσθετο για να εμποδίσετε το θάμπωμα. Το πρόσθετο θα εμποδίσει το θάμπωμα μέχρι έναν ορισμένο βαθμό, το πόσο εξαρτάται από τις συνθήκες περιβάλλοντος. Δεν ενδείκνυται για μακροχρόνια

4 χρήση και πρέπει να αντικαθίσταται τακτικά. Είναι διαθέσιμο μόνο ως αξεσουάρ. - Αποφύγετε να ανοίγετε την αδιάβροχη θήκη κοντά στο νερό. Επίσης αποφύγετε να την ανοίγετε με υγρά ή σκονισμένα/βρώμικα χέρια. - Τα διάφορα εξαρτήματα της μηχανής δεν είναι αδιάβροχα, προσοχή στη χρήση τους. - Μην υποβάλλετε την αδιάβροχη θήκη σε πτώσεις και χτυπήματα. - Μην εκθέσετε τη θήκη σε θερμοκρασίες πάνω από 40 ή κάτω από 0 βαθμούς Κελσίου για να διατηρήσει τις αδιάβροχες ιδιότητές της. - Οι αδιάβροχες ιδιότητες της θήκης ισχύουν μόνο για νερό και όχι για καθαριστικά υγρά, χημικά κτλ. Εάν η θήκη έρθει σε επαφή με τέτοιες ουσίες καθαρίστε την αμέσως. - Μην υποβάλλετε τη θήκη σε συνθήκες υψηλής πίεσης (νερού ή αέρα). - Μην υποβάλλετε τη θήκη σε σκληρή μεταχείριση κάτω από το νερό (χτυπήματα, πτώσεις κτλ.), για να αποφύγετε τον κίνδυνο να ανοίξει. - Πριν χρησιμοποιήσετε τη θήκη κάτω από το νερό, βεβαιωθείτε ότι έχει κλείσει σωστά και ότι δεν έχει παρεισφρήσει άμμος, σκόνη κτλ. - Βεβαιωθείτε ότι η θήκη δεν έχει σπασίματα ή γρατσουνιές. Εάν παρατηρήσετε κάτι τέτοιο, επικοινωνήστε με τον προμηθευτή για να την αντικαταστήσετε. ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΔΙΑΒΡΟΧΗΣ ΘΗΚΗΣ - Βεβαιωθείτε ότι θα βγείτε από το νερό μέσα σε 60 λεπτά από την ώρα που ξεκινήσατε, ώστε να διατηρήσετε τη θήκη και τις προστατευτικές της ιδιότητες σε άψογη κατάσταση. - Αφού βγάλετε τη μηχανή από τη θήκη, βυθίστε την τελευταία σε ένα δοχείο με καθαρό νερό και αφήστε την εκεί για 10 λεπτά. Μη χρησιμοποιήσετε σαπούνι, αλκοόλ ή κάποιας άλλης μορφής καθαριστική ουσία. Στεγνώστε τη θήκη με ένα καθαρό πανί και αφήστε την σε ένα καλά αεριζόμενο σημείο ώστε να στεγνώσει εντελώς με φυσικό τρόπο (χωρίς να την εκθέσετε σε άμεση ηλιοφάνεια). - Η θήκη θα πρέπει να αντικαθίσταται μία φορά το χρόνο περίπου ώστε να διατηρεί στο ακέραιο τις προστατευτικές της ιδιότητες. - Εάν με κάποιο τρόπο η μηχανή έρθει σε επαφή με νερό, στεγνώστε την άμεσα. Εάν παρατηρήσετε οποιαδήποτε δυσλειτουργία, πηγαίνετε να την ελέγξουν.

5 ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Η μηχανή χρειάζεται για τη λειτουργία της έναν υπολογιστή με τα παρακάτω τεχνικά χαρακτηριστικά: - Λειτουργικό σύστημα Windows ή Mac OS X. - Intel / AMD Dual Core CPU ή ισχυρότερο. - 1 GB RAM ή περισσότερο. - Direct X - Θύρα USB 1.1 ή νεότερη. - Τουλάχιστον 2 GB ελεύθερου αποθηκευτικού χώρου στον σκληρό δίσκο. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Κάποια από τα βασικά χαρακτηριστικά της μηχανής μπορούν να συνοψιστούν ως εξής: - Full HD 1080p (30 fps.) - H.246 Video Clip - 5 Mpx TN LCD Status Display - Επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου - Πληθώρα αξεσουάρ, που περιλαμβάνουν αδιάβροχη θήκη, μηχανισμούς για ανάρτηση σε μηχανή, αυτοκίνητο κτλ.

6 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ Στη συσκευασία θα πρέπει να περιέχονται όλα τα παρακάτω, εάν κάποιο λείπει παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα με τον προμηθευτή σας:

7 ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΚΟΥΜΠΙΩΝ Κουμπί Power/Mode: - Κρατήστε το πατημένο για 3 δευτερόλεπτα για να ανάψετε ή σβήσετε τη μηχανή. - Πατήστε για να αλλάξετε σε κάποια από τις διαθέσιμες λειτουργίες (modes): Video, Camera, Continuous Shooting, Triple Shooting, Self-Timer, SET. Κουμπί Shutter/Select: - Στη λειτουργία Video, πατήστε το για να αρχίσετε/σταματήσετε την εγγραφή βίντεο. - Στη λειτουργία Camera, πατήστε το για να τραβήξετε μια φωτογραφία. - Στη λειτουργία SET, πατήστε το για να επιλέξετε ή να επιβεβαιώσετε μια επιλογή.

8 ΕΝΔΕΙΞΗ LED Πράσινο: Η μηχανή είναι αναμμένη. Κόκκινο που αναβοσβήνει: Ανάλογα με τη λειτουργία στην οποία βρίσκεστε: Σε λειτουργία video, είναι ένδειξη ότι γίνεται εγγραφή. Σε λειτουργία Self-Timer, ότι ο αυτοχρονομέτρης έχει ενεργοποιηθεί. Σε λειτουργία Continuous/Triple Shooting, ότι οι συγκεκριμένες λειτουργίες έχουν ενεργοποιηθεί. Κόκκινο: Φόρτιση μπαταρίας. ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΜΝΗΜΗΣ SD Η κάρτα μνήμης SD είναι απαραίτητη για την εγγραφή βίντεο και τη λήψη φωτογραφιών. Η μηχανή υποστηρίζει κάρτες SDHC μέχρι 32 GB. 1. Ανοίξτε το κάλυμμα της υποδοχής της κάρτας. 2. Τοποθετήστε την κάρτα με τις μεταλλικές επαφές να βρίσκονται προς την πίσω πλευρά της μηχανής. 3. Σπρώξτε την κάρτα μέσα στην υποδοχή έως ότου ακούσετε το χαρακτηριστικό κλικ που υποδηλώνει ότι η κάρτα μπήκε σωστά στη θέση της. 4. Κλείστε το κάλυμμα της υποδοχής. Σημείωση: Μην αφαιρέσετε την κάρτα την ώρα της εγγραφής, θα προξενήσετε ζημιά τόσο στο περιεχόμενο, όσο και στην ίδια την κάρτα.

9 ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΜΝΗΜΗΣ SD 1. Σβήστε τη μηχανή. 2. Ανοίξτε το κάλυμμα της υποδοχής της κάρτας. 3. Πιέστε την κάρτα προς τα μέσα για να ξεκλειδώσει και να βγει από την υποδοχή. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ Προειδοποίηση: Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε μόνο την μπαταρία που παρέχεται με τη μηχανή ή μία ακριβώς ίδιου τύπου που συνιστάται από τον κατασκευαστή ή τον προμηθευτή.. 1. Πιέστε προς τα κάτω το κάλυμμα της υποδοχής της μπαταρίας για να ανοίξει. 2. Τοποθετήστε τη μπαταρία στην υποδοχή με την ταινία κάτω από την μπαταρία. 3. Κλείστε το κάλυμμα.

10 ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ 1. Ανοίξτε το κάλυμμα της υποδοχής μπαταρίας. 2. Τραβήξτε την ταινία για να αφαιρέσετε τη μπαταρία. ΦΟΡΤΙΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ Μπορείτε να φορτίσετε τη μπαταρία χρησιμοποιώντας το USB καλώδιο που περιέχεται στη συσκευασία. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα: 1. Τοποθετήστε τη μπαταρία στην υποδοχή της. 2. Ανοίξτε το κάλυμμα της υποδοχής της κάρτας μνήμης. 3. Συνδέστε το καλώδιο στη θύρα USB που βρίσκεται εκεί. 4. Συνδέστε την άλλη άκρη του καλωδίου σε έναν υπολογιστή. Το φωτάκι LED θα ανάψει κόκκινο για να υποδηλώσει την έναρξη της φόρτισης. Όταν η φόρτιση ολοκληρωθεί θα αλλάξει σε πράσινο. Ο πραγματικός χρόνος που απαιτείται για τη φόρτιση μπορεί να διαφέρει κατά περίπτωση, ανάλογα με το ποσοστό φόρτισης της μπαταρίας και τις συνθήκες φόρτισης.

11 ΑΝΟΙΓΜΑ/ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΜΗΧΑΝΗΣ - Για να ανοίξετε τη μηχανή, πατήστε το κουμπί Power. Το φωτάκι LED θα γίνει πράσινο. - Για να σβήσετε τη μηχανή, πατήστε και κρατήστε πατημένο το ίδιο κουμπί για 2 δευτερόλεπτα. ΟΘΟΝΗ LCD Όταν η μηχανή ανάψει, η οθόνη LCD θα δείξει τις παρακάτω πληροφορίες:

12 Χρησιμοποιήστε αυτή τη λειτουργία για να τραβήξετε βίντεο. Χρησιμοποιήστε αυτή τη λειτουργία για να τραβήξετε φωτογραφίες. κουμπί. Σε αυτή τη λειτουργία, η μηχανή φωτογραφίζει συνεχώς όταν πατηθεί το κουμπί Shutter. Για να σταματήσει, ξαναπατήστε το Σε αυτή τη λειτουργία, η μηχανή τραβάει τρεις φωτογραφίες με ένα πάτημα του κουμπιού Shutter. Λειτουργία αυτοχρονομέτρη. Ένδειξη του πόσες φωτογραφίες ή βίντεο έχετε τραβήξει μέχρι τώρα. Ένδειξη ανάλυσης. Ένδειξη του επιπέδου φόρτισης της μπαταρίας.

13 ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ (MODES) Πατήστε το κουμπί Mode επανειλημμένα για να αλλάξετε στην επιθυμητή λειτουργία (mode).

14 ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ (ΚΑΛΩΔΙΟ HDMI) Μπορείτε να συνδέσετε τη μηχανή με την τηλεόρασή σας χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο HDMI (δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία). Σημειώσεις: 1. Για να αποφύγετε κάποιο απροσδόκητο σβήσιμο, συνιστούμε να ανάψετε τη μηχανή πριν τη συνδέσετε με την τηλεόραση. 2. Η μηχανή δεν μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες ή βίντεο όσο είναι συνδεδεμένη με την τηλεόραση. 3. Η τηλεόραση μπορεί να δείξει μόνο τη λειτουργία αναπαραγωγής βίντεο, όλες οι άλλες λειτουργίες απενεργοποιούνται όταν συνδέσετε το καλώδιο. 4. Το να ακούσετε έναν ήχο όταν συνδέσετε τη μηχανή με την τηλεόραση, ή όταν την ανάψετε/σβήσετε ενώ είναι συνδεδεμένη, είναι απόλυτα φυσιολογικό.

15 ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (ΚΑΛΩΔΙΟ USB) Απλά συνδέστε τη μηχανή με τον υπολογιστή μέσω του καλωδίου USB που περιλαμβάνεται στη συσκευασία, όπως φαίνεται στο σχήμα: ΕΓΓΡΑΦΗ ΒΙΝΤΕΟ 1. Ανάψτε τη μηχανή. Η μηχανή ανοίγει αυτόματα σε λειτουργία βίντεο. 2. Πατήστε το κουμπί Shutter για να αρχίσει η εγγραφή. 3. Ξαναπατήστε το κουμπί για να σταματήσει. Σημείωση: Λόγω των περιορισμών του συστήματος FAT32, τα βίντεο θα αποθηκεύονται σε αρχεία των 3.66 GB, χωρίς να διακόπτεται η εγγραφή. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 1. Ανοίξτε τη μηχανή. 2. Πατήστε το κουμπί Mode για να αλλάξετε σε λειτουργία Photo. 3. Πατήστε το κουμπί Shutter για να φωτογραφίσετε.

16 ΣΥΝΕΧΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ Αυτή η λειτουργία σας επιτρέπει να τραβήξετε πολλές διαδοχικές φωτογραφίες με ένα πάτημα του κουμπιού Shutter. Η μηχανή αρχίζει να φωτογραφίζει όταν πατήσετε το κουμπί και σταματά όταν το ξαναπατήσετε. 1. Πατήστε το κουμπί Mode για να αλλάξετε σε λειτουργία Συνεχούς φωτογράφισης. 2. Πατήστε το κουμπί Shutter για να αρχίσει η μηχανή να φωτογραφίζει. 3. Ξαναπατήστε το κουμπί Shutter για να σταματήσει. ΤΡΙΠΛΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ Αυτή η λειτουργία σας επιτρέπει να τραβήξετε τρεις διαδοχικές φωτογραφίες με ένα πάτημα του κουμπιού Shutter. 1. Πατήστε το κουμπί Mode για να αλλάξετε σε λειτουργία Τριπλής φωτογράφισης. 2. Πατήστε το κουμπί Shutter για να τραβήξετε τρεις φωτογραφίες. ΑΥΤΟΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣ Αυτή η λειτουργία σας επιτρέπει να τραβήξετε μια φωτογραφία με καθυστέρηση 10 δευτερολέπτων. 1. Πατήστε το κουμπί Mode για να αλλάξετε σε λειτουργία Αυτοχρονομέτρη. 2. Πατήστε το κουμπί Shutter. Η φωτογραφία θα τραβηχτεί μετά από 10 δευτερόλεπτα.

17 ΑΝΑΛΥΣΗ Η μηχανή φωτογραφίζει με μια σταθερή ανάλυση 5 Mpx, και υποστηρίζει 5 διαφορετικές επιλογές ανάλυσης για την εγγραφή βίντεο. Για να επιλέξετε την ανάλυση βίντεο, κάντε τα ακόλουθα: 1. Πατήστε το κουμπί Mode για να αλλάξετε σε λειτουργία Settings. 2. Πατήστε το κουμπί Shutter για να μπείτε στα Settings. 3. Πατήστε το κουμπί Shutter επανειλημμένα για περιηγηθείτε σε όλες τις επιλογές ανάλυσης. 4. Πατήστε το κουμπί Mode για να επιβεβαιώσετε την επιλογή σας. 5. Για να βγείτε από τα Settings, πατήστε επανειλημμένα το κουμπί Mode έως ότου εμφανιστεί το παρακάτω: 6. Πατήστε το κουμπί Shutter για να βγείτε από τα Settings.

18 ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗ Αυτό το μενού σας επιτρέπει να επιλέξετε το χρονικό διάστημα που θα μεσολαβεί για τη λήψη φωτογραφιών με τη λειτουργία του αυτοχρονομέτρη (αρχικά είναι ρυθμισμένο στα 10 δευτερόλεπτα). 1. Πατήστε το κουμπί Mode για να αλλάξετε σε λειτουργία Settings. 2. Πατήστε το κουμπί Shutter για να μπείτε στα Settings. 3. Πατήστε το κουμπί Mode μία φορά, και θα δείτε την παρακάτω οθόνη: 4. Πατήστε το κουμπί Shutter επανειλημμένα για να περιηγηθείτε στις διάφορες επιλογές. 5. Πατήστε το κουμπί Mode για να επιβεβαιώσετε την επιλογή σας. 6. Για να βγείτε από τα Settings, πατήστε επανειλημμένα το κουμπί Mode έως ότου εμφανιστεί το παρακάτω: 7. Πατήστε το κουμπί Shutter για να βγείτε από τα Settings.

19 ΗΧΟΣ Αυτό το μενού σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε τον ήχο που ακούγεται όταν πατάτε τα κουμπιά Power/Shutter/Mode. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα: 1. Πατήστε το κουμπί Mode για να αλλάξετε σε λειτουργία Settings. 2. Πατήστε το κουμπί Shutter για να μπείτε στα Settings. 3. Πατήστε το κουμπί Mode όσες φορές χρειαστεί για να μεταφερθείτε στην παρακάτω εικόνα: 4. Πατήστε το κουμπί Shutter για να κινηθείτε μεταξύ των δύο επιλογών. 5. Πατήστε το κουμπί Mode για να επιβεβαιώσετε την επιλογή σας. 6. Για να βγείτε από τα Settings, πατήστε επανειλημμένα το κουμπί Mode έως ότου εμφανιστεί η γνωστή πλέον εικόνα Esc. 7. Πατήστε το κουμπί Shutter για να βγείτε από τα Settings. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑ Από αυτό το μενού μπορείτε, με βήματα αντίστοιχα με αυτά που έχουν περιγραφεί και στις προηγούμενες λειτουργίες, να ρυθμίσετε την ημερομηνία και την ώρα στη μηχανή σας.

20 ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΣΒΗΣΙΜΟ ΜΗΧΑΝΗΣ Από αυτό το μενού μπορείτε να προγραμματίσετε τη μηχανή να σβήνει αυτόματα αν μείνει ανενεργή για 180 ή 600 δευτερόλεπτα. Ή εναλλακτικά με την επιλογή Off μπορείτε να την κρατήσετε αναμμένη έως ότου τη σβήσετε εσείς χειροκίνητα. ΔΙΑΓΡΑΦΗ Από αυτό το μενού μπορείτε να επιλέξετε να σβήσετε όλα τα αρχεία που είναι αποθηκευμένα στην κάρτα μνήμης. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα: 1. Πατήστε το κουμπί Mode για να αλλάξετε σε λειτουργία Settings. 2. Πατήστε το κουμπί Shutter για να μπείτε στα Settings. 3. Πατήστε το κουμπί Mode όσες φορές χρειαστεί για να μεταφερθείτε στην οθόνη del. 4. Πατήστε το κουμπί Shutter για να μπείτε στο μενού Delete. Η ένδειξη del στην οθόνη αρχίζει να αναβοσβήνει Για να σβήσετε τα περιεχόμενα της κάρτας μνήμης, πατήστε το κουμπί Shutter. Το φωτάκι LED θα αναβοσβήνει με κόκκινο χρώμα για όσο διαρκεί η διαγραφή. - Για να ακυρώσετε τη διαγραφή, μην κάνετε τίποτα μέχρι η ένδειξη del να σταματήσει να αναβοσβήνει, ή εναλλακτικά πηγαίνετε κατευθείαν στο βήμα Για να βγείτε από τα Settings, πατήστε επανειλημμένα το κουμπί Mode έως ότου εμφανιστεί η γνωστή πλέον εικόνα Esc. 7. Πατήστε το κουμπί Shutter για να βγείτε από τα Settings.

21 ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ Η μηχανή συνοδεύεται από πληθώρα ανθεκτικών, αδιάβροχων αξεσουάρ ειδικά σχεδιασμένων ώστε να καλύψουν όλες τις ανάγκες σας. ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΔΙΑΒΡΟΧΗΣ ΘΗΚΗΣ 1. Αφαιρέστε τον φακό της μηχανής. 2. Ελευθερώστε τον μηχανισμό κλειδώματος της θήκης και ανοίξτε την. 3. Τοποθετήστε τη μηχανή μέσα στην αδιάβροχη θήκη. 4. Ασφαλίστε τον μηχανισμό κλειδώματος της θήκης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη θήκη σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αξεσουάρ. Μετά τη χρήση, καθαρίστε την σύμφωνα με τις οδηγίες της σχετικής παραγράφου.

22 ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΔΙΑΒΡΟΧΗΣ ΘΗΚΗΣ Μετά τη χρήση, καθαρίστε τη θήκη ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες: 1. Ξεπλύνετε κάτω από τη βρύση. 2. Τινάξτε για να απομακρύνετε το νερό και περάστε την με ένα καθαρό στεγνό πανί. 3. Ελευθερώστε τον μηχανισμό κλειδώματος της θήκης και ανοίξτε την. 4. Αφαιρέστε τη μηχανή από τη θήκη. 5. Αφήστε τη θήκη μέσα σε καθαρό νερό για 2-3 λεπτά.

23 6. Τινάξτε τη θήκη για να απομακρύνετε το νερό και περάστε την με ένα καθαρό στεγνό πανί. Βεβαιωθείτε ότι απομακρύνατε οτιδήποτε υλικό είχε τυχόν μείνει επάνω της (π.χ. άμμο, αλάτι κτλ.) 7. Χρησιμοποιήστε ωτοκαθαριστές για να απομακρύνετε και τα τελευταία υπολείμματα νερού από παντού. 8. Αφήστε τη θήκη να στεγνώσει φυσικά σε ένα μέρος που αερίζεται καλά και δεν είναι άμεσα εκτεθειμένο στον ήλιο.

24 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Οπτικός αισθητήρας: Ενεργά pixels: 1/3.2 CMOS 5.0 Megapixel Sensor 5.0 Megapixel Αποθηκευτικά μέσα: Ενσωματωμένη (εσωτερική) μνήμη 128 MB, κάρτα μνήμης SD/SDHC μέχρι 32 GB Ευαισθησία αισθητήρα: Αυτόματη Οπτικά κάμερας: Εύρος εστίασης: Φωτογραφία: Βίντεο: Ρύθμιση έκθεσης: PC interface: TV out: Σταθερός φακός F2.8, f=2.54mm Γωνία θέασης 88 στα 1080p, 117 στα 720p, 127 στα 960p. 30 cm ~ άπειρο Format JPEG (EXIF 2.2), DCF Ανάλυση 5M Format: H.264 (AVI) Υποστηριζόμενες αναλύσεις: 1080p: 1920x1080 (30fps), 720p: 1280x720 (60fps and 30fps), 960p: 1280x960 (30fps), WXVGA: 848x480 (60fps) Αυτόματη USB 2.0 (High Speed) HDMI Ταχύτητα διαφράγματος: Still: 1/2 ~ 1/4000 sec. Video: 1/30 ~ 1/2000 sec. Auto power off: Μπαταρία: Διαστάσεις: Βάρος: 180s / 600s / Off Επαναφορτιζόμενη λιθίου 1130 mah 71 x 45 x 30 mm (χωρίς τον φακό) 90 gr

25 ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ - Εμφάνιση ένδειξης bat στην οθόνη: Η μπαταρία έχει αποφορτιστεί φορτίστε την ή αντικαταστήστε την με νέα. - Εμφάνιση ένδειξης FUL στην οθόνη: Η κάρτα μνήμης έχει γεμίσει. Δεν μπορείτε πλέον να αποθηκεύσετε άλλα βίντεο και φωτογραφίες μεταφέρετε τα περιεχόμενα της κάρτας στον υπολογιστή ή διαγράψτε τα. - Εμφάνιση ένδειξης Err στην οθόνη: Η κάρτα μνήμης πιθανό να έχει προβλήματα συμβατότητας δοκιμάστε να κάνετε format στην κάρτα μέσω της μηχανής. Αν και αυτό δεν φέρει αποτέλεσμα, κάντε format στην κάρτα μέσω του υπολογιστή. - Εμφάνιση ένδειξης --- στην οθόνη: Η κάρτα μνήμης δεν έχει μπει σωστά τοποθετήστε την κάρτα με τον σωστό τρόπο. Η κατασκευάστρια εταιρία Energy Sistem Soyntec SA με διεύθυνση: Ind. Finestrat C / Calpe 1, Finestrat, Alicante - SPAIN Τηλ: Fax: NIF:A Δηλώνουμε υπεύθυνα ότι το προϊόν: Energy Sistem Sport Cam Play που κατασκευάζεται στην Κίνα είναι σε συμφωνία με τις ουσιαστικές οδηγίες, νόρμες και πρότυπα της κοινοτικής οδηγίας: European Union 1999/05/EC.

ENERGY SISTEM SPORT CAM PRO ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM SPORT CAM PRO ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM SPORT CAM PRO ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε την Energy Sport Cam Pro και ελπίζουμε να την απολαύσετε. Η νέα σειρά των action cams της Energy Sistem ενσωματώνει μια

Διαβάστε περισσότερα

Kitvision KVESCAPE 4KWC ACTION CAMERA. Εγχειρίδιο Χρήσης

Kitvision KVESCAPE 4KWC ACTION CAMERA. Εγχειρίδιο Χρήσης Kitvision KVESCAPE 4KWC ACTION CAMERA Εγχειρίδιο Χρήσης Περιεχόμενα Συσκευασίας Kitvision KVESCAPE4KWC Action Camera Αδιάβροχη θήκη 30 m Αξεσουάρ ποδηλάτου Αξεσουάρ σύνδεσης κλιπ Επίπεδο αυτοκόλλητο αξεσουάρ

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM H3 MP3 HEADPHONES SERIES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM H3 MP3 HEADPHONES SERIES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM H3 MP3 HEADPHONES SERIES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα Η3 MP3 ακουστικά της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα ακουστικά μπορείτε να ακούτε τη

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM HEADPHONES 1 BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM HEADPHONES 1 BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM HEADPHONES 1 BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα Headphones 1 Bluetooth ασύρματα ακουστικά της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα ακουστικά

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM BT7 WIRELESS HEADPHONES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM BT7 WIRELESS HEADPHONES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM BT7 WIRELESS HEADPHONES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα BT7 ασύρματα ακουστικά της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα ακουστικά μπορείτε να ακούτε

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH SPORT 1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH SPORT 1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH SPORT 1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα BT1 ασύρματα ακουστικά bluetooth της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα 3.0 Bluetooth

Διαβάστε περισσότερα

OVERMAX ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΕΙΑΣ CAMROAD MIRROR 2.0 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

OVERMAX ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΕΙΑΣ CAMROAD MIRROR 2.0 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ OVERMAX ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΕΙΑΣ CAMROAD MIRROR 2.0 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που προτιμήσατε την Overmax. Συνιστούμε να διαβάσετε ολόκληρο το παρόν εγχειρίδιο, για να αξιοποιήσετε πλήρως

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX B3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX B3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX B3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box B3 Bluetooth. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό ηχείο/mp3 player με τεχνολογία Bluetooth,

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box Z1. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό ηχείο με λειτουργία line-in και θύρα micro SD/SDHC

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM BT SPORT BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM BT SPORT BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM BT SPORT BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα BT Sport ασύρματα ακουστικά bluetooth της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα ακουστικά μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM Headphones 7 Bluetooth ANC ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM Headphones 7 Bluetooth ANC ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM Headphones 7 Bluetooth ANC ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα ασύρματα ακουστικά Headphones 7 ANC της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα ακουστικά

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM BT8 WIRELESS NOISE CANCELLING HEADPHONES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM BT8 WIRELESS NOISE CANCELLING HEADPHONES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM BT8 WIRELESS NOISE CANCELLING HEADPHONES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα BT8 ασύρματα ακουστικά της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα ακουστικά

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM BT2 ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM BT2 ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM BT2 ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα BT2 ασύρματα ακουστικά bluetooth της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα ακουστικά μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM BT1 ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM BT1 ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM BT1 ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα BT1 ασύρματα ακουστικά bluetooth της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα 3.0 Bluetooth ακουστικά

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόµενα της συσκευασίας. Ελληνική Έκδοση. Ψηφιακή φωτογραφική µηχανή 4,2 megapixel

Εισαγωγή. Περιεχόµενα της συσκευασίας. Ελληνική Έκδοση. Ψηφιακή φωτογραφική µηχανή 4,2 megapixel JB000160 Ψηφιακή φωτογραφική µηχανή 4,2 Megapixel Sweex Εισαγωγή Σας ευχαριστούµε που προτιµήσατε την ψηφιακή φωτογραφική µηχανή 4,2 megapixel της Sweex. Σας συνιστούµε να διαβάσετε πρώτα προσεκτικά αυτό

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box Z3. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Αγγίξτε τα «άκρα» με τη δική σας μουσική. Αισθανθείτε ελεύθερος

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης. Χαρακτηριστικά προϊόντος. Φόρτιση: Οδηγίες Λειτουργίας. Εναλλαγή λειτουργιών. Κουμπιά Λειτουργιών

Εγχειρίδιο Χρήσης. Χαρακτηριστικά προϊόντος. Φόρτιση: Οδηγίες Λειτουργίας. Εναλλαγή λειτουργιών. Κουμπιά Λειτουργιών Εγχειρίδιο Χρήσης Χαρακτηριστικά προϊόντος Με / Χωρίς έξοδο βίντεο HDMI 2,4 ίντσες LTPS TFT LCD οθόνη 4 μέρη του κυρίως φακού. Το εύρος εστίασης είναι 12 εκ. εώς άπειρο Φακοί HD ευρείας γωνίας 4x ψηφιακό

Διαβάστε περισσότερα

Παραμυθιάς 4 Γλυκά Νερά Τηλ YI 4K+ Action camera. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την YI 4K+ Action Camera

Παραμυθιάς 4 Γλυκά Νερά Τηλ YI 4K+ Action camera. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την YI 4K+ Action Camera YI 4K+ Action camera Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την YI 4K+ Action Camera 1 1. Πακέτο μηχανής 2 2. Ξεκινάμε να γνωρίσουμε τη κάμερα 3 4.Μεγάφωνο 8.Κάλυμα μπαταρίας 5.Δείκτης λειτουργίας μηχανής 6.Κουμπί

Διαβάστε περισσότερα

DVR-422. DVR 422 ver 1.1 www.tele.gr

DVR-422. DVR 422 ver 1.1 www.tele.gr Συσκευή καταγραφής εικόνας DVR-422 Οδηγίες χρήσης 1 Χειριστήρια και µέρη της συσκευής Ενδεικτικό φόρτισης Ενδεικτικό λειτουργίας Οθόνη Έναρξη λειτουργίας Ακροδέκτης τροφοδοσίας Κουµπί ΟΚ Κουµπί Μενού Μικρόφωνο

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM HEADPHONES DJ2 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM HEADPHONES DJ2 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM HEADPHONES DJ2 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα ακουστικά DJ2 της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα ακουστικά μπορείτε να ακούτε τη μουσική σας

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΙΝΙ DV 100 WP

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΙΝΙ DV 100 WP ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΙΝΙ DV 100 WP 0 Mini Αδιάβροχη Βιντεοκάμερα Εισαγωγή Η DV 100 WP είναι μια πολύ μικρή βιντεοκάμερα η οποία χρησιμεύει κυρίως για την εγγραφή βίντεο σε εξωτερικούς χώρους. Λόγω της εύκολης

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM BT5+ ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM BT5+ ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM BT5+ ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα BT5+ ασύρματα ακουστικά της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα ακουστικά μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού:

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού: Εισαγωγή: ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402 Το ρολόι είναι ιδανικό για ασφάλεια και κρυφή παρακολούθηση. Μια κάμερα και ένας αναγνώστης καρτών Micro SD (η κάρτα Micro SD δεν περιλαμβάνεται) για εγγραφή είναι κρυμμένα

Διαβάστε περισσότερα

ΡΟΛΟΪ ΧΕΙΡΟΣ / ΚΑΜΕΡΑ FULL HD ΜΕ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΛΗΨΗ JU-131 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ΡΟΛΟΪ ΧΕΙΡΟΣ / ΚΑΜΕΡΑ FULL HD ΜΕ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΛΗΨΗ JU-131 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΡΟΛΟΪ ΧΕΙΡΟΣ / ΚΑΜΕΡΑ FULL HD ΜΕ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΛΗΨΗ JU-131 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ 1 2 JU-131 Ρολόι / Κάμερα Full HD με νυχτερινή λήψη Συγχαρητήρια για την αγορά σας! Το ρολόι/κάμεραju-131 που επιλέξατε είναι η

Διαβάστε περισσότερα

Kitvision ACTION CAMERA HD5

Kitvision ACTION CAMERA HD5 Kitvision ACTION CAMERA HD5 Εγχειρίδιο Χρήσης Περιεχόμενα Κύρια Χαρακτηριστικά Περιεχόμενα συσκευασίας Λειτουργίες Χρησιμοποιώντας την κάμερα Αλλάζοντας τις ρυθμίσεις της κάμερας Συνδέοντας την κάμερα

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX Z6 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX Z6 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX Z6 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Bx Z6. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Αγγίξτε τα «άκρα» με τη δική σας μουσική. Αισθανθείτε ελεύθερος

Διαβάστε περισσότερα

Kitvision KVACTCAM2 ACTION CAMERA

Kitvision KVACTCAM2 ACTION CAMERA Kitvision KVACTCAM2 ACTION CAMERA Εγχειρίδιο Χρήσης Περιεχόμενα Περιεχόμενα συσκευασίας Λειτουργίες Ανάβοντας/σβήνοντας την κάμερα Φόρτιση μπαταρίας Αφαίρεση μπαταρίας Εισαγωγή κάρτας μνήμης Format της

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ. Πλήκτρο Κλείστρο/Επιλογή. Φως Ένδειξης Κατάστασης Πλήκτρο Πάνω. Μικρόφωνο. Υποδοχή MicroSD. Ηχείο. Οθόνη

ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ. Πλήκτρο Κλείστρο/Επιλογή. Φως Ένδειξης Κατάστασης Πλήκτρο Πάνω. Μικρόφωνο. Υποδοχή MicroSD. Ηχείο. Οθόνη ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ Πλήκτρο Κλείστρο/Επιλογή Μικρόφωνο Φως Ένδειξης Κατάστασης Πλήκτρο Πάνω Κουμπί Ενεργοποίησης/ Λειτουργιών Φακός Υποδοχή MicroSD Οθόνη Ηχείο Πλήκτρο Κάτω/ Κλείστρο ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ Πλήκτρο

Διαβάστε περισσότερα

Mini DVR. Οδηγίες χρήσης MDS 660

Mini DVR. Οδηγίες χρήσης MDS 660 Mini DVR MDS 660 Βασικά χαρακτηριστικά Σύστημα ανίχνευσης κίνησης με ενσωματωμένο σύστημα καταγραφής εικόνας. Από τη στιγμή που ανιχνεύεται εισβολή στον επιτηρούμενο χώρο το αισθητήριο ανίχνευσης κίνησης

Διαβάστε περισσότερα

Κάμερα καταγραφικό Ρολόι χειρός

Κάμερα καταγραφικό Ρολόι χειρός Κάμερα καταγραφικό Ρολόι χειρός Εγχειρίδιο χρήσης Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την κάμερα ρολόι χειρός της εταιρείας μας. Προκειμένου να εκμεταλλευτείτε στο μέγιστο τις λειτουργίες που σας προσφέρει

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX BLUETOOTH B2

ENERGY MUSIC BOX BLUETOOTH B2 ENERGY MUSIC BOX BLUETOOTH B2 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box B2 Bluetooth. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό ηχείο/mp3 player με τεχνολογία

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM CAR FM-T CAR MP3 F2. Εγχειρίδιο χρήσης

ENERGY SISTEM CAR FM-T CAR MP3 F2. Εγχειρίδιο χρήσης ENERGY SISTEM CAR FM-T CAR MP3 F2 Εγχειρίδιο χρήσης ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Car MP3 f2. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Αυτό το MP3 player αυτοκινήτου έχει έναν πομπό

Διαβάστε περισσότερα

XD100. Εγχειρίδιο Χρήσης Συσκευής Αποστείρωσης Αναπνευστικών Συσκευών. της

XD100. Εγχειρίδιο Χρήσης Συσκευής Αποστείρωσης Αναπνευστικών Συσκευών. της Εγχειρίδιο Χρήσης Συσκευής Αποστείρωσης Αναπνευστικών Συσκευών XD100 της Αυτό το εγχειρίδιο χρήσης παρέχει πληροφορίες λειτουργίας, τακτικής συντήρησης και ασφάλειας. Διαβάστε το παρόν εγχειρίδιο χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY CAR MP ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY CAR MP ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY CAR MP3 1100 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Car MP3 1100. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. MP3 Player & FM transmitter για το αυτοκίνητο με επιλογή

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ YI ACTION CAMERA 4K

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ YI ACTION CAMERA 4K ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ YI ACTION CAMERA 4K ΕΜΠΡΟΣΘΙΑ ΟΨΗ 1. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΟΥΤΙΟΥ ΜΗΧΑΝΗΣ 2. ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ 1. ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΣΤΑΘΜΗΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ 2. ΦΑΚΟΙ 3. ΟΘΟΝΗ LCD 4. ΜΕΓΑΦΩΝΟ 8. ΑΝΟΙΓΜΑ ΚΑΠΑΚΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12.

Εγχειρίδιο Χρήσης Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12. Α Τ Α Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Μοντέλα: L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12 Σ Υ Σ Τ Η Μ Τηλεχειριστήριο Εγχειρίδιο Χρήσης Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τη μονάδα κλιματισμού της INVENTOR. Για τη σωστή

Διαβάστε περισσότερα

Παρακαλούμε διαβάστε και ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή.

Παρακαλούμε διαβάστε και ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Παρακαλούμε διαβάστε και ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή. Μην τοποθετείτε αντικείμενα με φλόγα, όπως αναμμένα κεριά κοντά στο προϊόν. Μην τοποθετείτε αντικείμενα

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX B5+ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX B5+ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX B5+ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Bx B5+ Bluetth. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό ηχείο με τεχνολογία Bluetth 4.1, audi-in

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική έκδoση. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Κατάλογος ορολογίας. GA310 Vibration Steering Wheel RS-100

Ελληνική έκδoση. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Κατάλογος ορολογίας. GA310 Vibration Steering Wheel RS-100 GA310 Vibration Steering Wheel RS-100 Παρακαλούμε σημειώστε! Μην εκθέτετε τον Vibration Steering Wheel RS-100 σε ακραίες θερμοκρασίες. Μην τοποθετείτε τη συσκευή σε άμεση επαφή με το φως του ηλίου ή σε

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΕΛΕΓΚΤΗ HERCULES DJCONTROLWAVE Το Hercules DJControlWave είναι ένας ελεγκτής για DJ με 2 πλατό με ασύρματη τεχνολογία Bluetooth.

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX BZ1

ENERGY MUSIC BOX BZ1 ENERGY MUSIC BOX BZ1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box BZ1 Bluetooth. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό ηχείο με τεχνολογία Bluetooth και hands-free

Διαβάστε περισσότερα

Μικροσκοπική κάμερα καταγραφικό. Οδηγίες χρήσης

Μικροσκοπική κάμερα καταγραφικό. Οδηγίες χρήσης Μικροσκοπική κάμερα καταγραφικό Οδηγίες χρήσης 1 Χαρακτηριστικά της συσκευής 1. Πλήκτρο λειτουργίας 2. Λυχνία ένδειξης τροφοδοσίας 3. Λυχνία ένδειξης αναμονής 4. Λυχνία ένδειξης εγγραφής βίντεο 5. Διακόπτης

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεφωνικό Σύστημα Έκτακτης Αναγκης με Μπουτόν Βοηθείας. U R Safe DAS1100

Τηλεφωνικό Σύστημα Έκτακτης Αναγκης με Μπουτόν Βοηθείας. U R Safe DAS1100 Τηλεφωνικό Σύστημα Έκτακτης Αναγκης με Μπουτόν Βοηθείας U R Safe DAS1100 Οδηγίες Χρήσης Σύστημα Συναγερμού Κινδύνου - Ειδοποιεί φίλους και οικογένεια με το πάτημα ενός κουμπιού - Προσφέρει ανεξαρτησία

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N Ελληνικά Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N 1 Ελληνικά Ευρετήριο 1. Επισκόπηση....3 2. Έναρξη χρήσης...5 3. Σύνδεση του κεφαλόφωνου Bluetooth.....6 4. Χρήση του κεφαλόφωνου Bluetooth... 9 5. Τεχνικές προδιαγραφές.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Έναρξης. Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352

Εγχειρίδιο Έναρξης. Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352 Εγχειρίδιο Έναρξης Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352 Καλώς ήρθατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 Καλώς ήρθατε 1 Απαιτήσεις συστήματος 2 Γενική επισκόπηση συσκευής 3 Γρήγορο ξεκίνημα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Περιγραφή. 1. Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση 2. Ρύθμιση 3. Βραχίονας 4. Ενδείκτης ισχύος 5. Ανίχνευση κίνησης (Ενεργοποίηση)

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Περιγραφή. 1. Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση 2. Ρύθμιση 3. Βραχίονας 4. Ενδείκτης ισχύος 5. Ανίχνευση κίνησης (Ενεργοποίηση) Εισαγωγή Ο ανιχνευτής κίνησης είναι ιδανικός για κρυφή ασφάλεια και παρατήρηση. Στο περίβλημα PIR υπάρχει μια συσκευή ανάγνωσης κάρτας SD (δεν περιλαμβάνεται κάρτα SD) για εγγραφή, ενσωματωμένη με τη μοναδική

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT 1. Ασφάλεια 1.1 Χρήση Η συσκευή αυτή λειτουργεί ως φορητό Ράδιο/CD. Αναπαράγει μουσική (MP3) μέσω CD και USB. Μπορεί επίσης να αναπαράγει μουσική

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Σημαντικό! WC002 Sweex USB Webcam 100K with Microphone

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Σημαντικό! WC002 Sweex USB Webcam 100K with Microphone WC002 Sweex USB Webcam 100K with Microphone Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν Sweex USB Webcam 100K with Microphone. Αυτή η κάμερα δικτύου σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε εύκολα

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY BLUETOOTH CAR TRANSMITTER

ENERGY BLUETOOTH CAR TRANSMITTER ENERGY BLUETOOTH CAR TRANSMITTER ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Bluetth Car Transmitter. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. FM transmitter για το αυτοκίνητο

Διαβάστε περισσότερα

DigiFrame 1091 Ψηφιακή κορνίζα Full HD IPS

DigiFrame 1091 Ψηφιακή κορνίζα Full HD IPS DigiFrame 1091 Ψηφιακή κορνίζα Full HD IPS Εγχειρίδιο χρήστη Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Προφυλάξεις ασφαλείας... 2 Χαρακτηριστικά... 3 Περιεχόμενα συσκευασίας... 4 Χειριστήρια και συνδέσεις... 5 Τηλεχειριστήριο...

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX AQUATIC BLUETOOTH

ENERGY MUSIC BOX AQUATIC BLUETOOTH ENERGY MUSIC BOX AQUATIC BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Bx Aquatic Bluetth. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό αδιάβροχο ηχείο με τεχνολογία

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες δίσκου. Οδηγός χρήσης

Μονάδες δίσκου. Οδηγός χρήσης Μονάδες δίσκου Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη

Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη 1.1 Σύνδεση Βήμα 1. Συνδέστε το φορτισή στην πρίζα και το καλώδιο στο tvbox Βήμα 2. Συνδέστε το καλώδιο HDMI στην τηλεόραση Βήμα 3. Συνδέστε το δικτύου στο Ethernet 01

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Owner s Guide. December 6, 2010 NSOG-1.0-100

Οδηγός χρήστη. Owner s Guide. December 6, 2010 NSOG-1.0-100 Οδηγός χρήστη Owner s Guide December 6, 2010 NSOG-1.0-100 2 2 Νομικές πληροφορίες Legal Πνευματικά δικαιώματα 2011 Google Inc. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Copyright 2010 Google Inc. All rights reserved.

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Σημαντικό! WC030 Sweex Webcam 300K with Microphone USB

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Σημαντικό! WC030 Sweex Webcam 300K with Microphone USB WC030 Sweex Webcam 300K with Microphone USB Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν Sweex USB Webcam 300K with Microphone. Αυτή η κάμερα δικτύου σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε εύκολα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΗ ΚΥΨΕΛΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑ DC σε AC ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ UPS

ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΗ ΚΥΨΕΛΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑ DC σε AC ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ UPS ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΗ ΚΥΨΕΛΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑ DC σε AC ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ UPS SIU 150 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες που ακολουθούν προκειμένου να αποφύγετε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 1 Προειδοποιήσεις ασφαλείας

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 1 Προειδοποιήσεις ασφαλείας ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 Προειδοποιήσεις ασφαλείας 1.1 Προειδοποίηση 1 1.2 Σημασία των συμβόλων προειδοποίησης ασφαλείας 2 1.3 Προειδοποιήσεις για το ηλεκτρικό ρεύμα 2 1.4 Προειδοποιήσεις για τη χρήση 3 1.5 Προειδοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

PRESTIGIO GEOVISION 150/450

PRESTIGIO GEOVISION 150/450 ΕΛΛΗΝΙΚΑ PRESTIGIO GEOVISION 150/450 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ Prestigio GeoVision 150 - Θέση των στοιχείων χειρισμού 1. Κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης 2. Υποδοχή κάρτας SD 3. Οθόνη αφής 4. Κουμπί Menu (Μενού)

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες δίσκου. Οδηγός χρήσης

Μονάδες δίσκου. Οδηγός χρήσης Μονάδες δίσκου Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX BZ3 BLUETOOTH

ENERGY MUSIC BOX BZ3 BLUETOOTH ENERGY MUSIC BOX BZ3 BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box BZ3 Bluetooth. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό συσκευή αναπαραγωγής MP3 με

Διαβάστε περισσότερα

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP Με LCD οθόνη

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP Με LCD οθόνη ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-1000 Με LCD οθόνη ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 1000VA/1050VA/1200VA 1500VA Τάση Εισόδου Τάση Εξόδου Κυματομορφή Εξόδου Συχνότητα Εξόδου 145VAC~290VAC 195VAC~255VAC PWM/DC

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY BZ2 ΗΧΕΙΟ BLUETOOTH

ENERGY BZ2 ΗΧΕΙΟ BLUETOOTH ENERGY BZ2 ΗΧΕΙΟ BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Bx BZ2 Bluetth. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό ηχείο & MP3 player με τεχνολογία Bluetth.

Διαβάστε περισσότερα

MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ

MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ 1. Καπάκι Μπαταρίας 2. Διακόπτης Κλειδώματος 3. Καπάκι Συνδετήρα USB 4. Συνδετήρας USB 5. Άναμμα/Σβήσιμο και Αναπαραγωγή/Παύση (Play/Pause) 6. Ένταση φωνής 7. MENU 8. Fn A->B

Διαβάστε περισσότερα

CashConcepts CCE 112 NEO

CashConcepts CCE 112 NEO CashConcepts CCE 112 NEO Μπορείτε να κατεβάσετε το εγχειρίδιο δωρεάν και σε διάφορες γλώσσες από τη διεύθυνση www.cce.tm, από την καρτέλα FAQ. Περιγραφή Μπροστινή όψη 1 Γραμμή LED Πράσινη = Τα χαρτονομίσματα

Διαβάστε περισσότερα

DC-733i Συνοπτικός οδηγός

DC-733i Συνοπτικός οδηγός DC-7i Συνοπτικός οδηγός Μέρη της ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής. Λαμπάκι χρονομετρητή αυτόματης λήψης. Φλας. Μικρόφωνο 4. Φακός 5. Οθόνη LCD 6. Λαμπάκι λειτουργίας 7. Κουμπί Ζουμ Βλέπε επίσης: Μικρογραφία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Περιγραφή ρολογιού

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Περιγραφή ρολογιού Εισαγωγή Αυτό το κομψό ρολόι είναι ιδανικό για ασφάλεια και κρυφή παρακολούθηση. Το περίβλημα του ρολογιού διαθέτει λεπτή κάμερα και αναγνώστη καρτών Micro SD (δεν περιλαμβάνεται κάρτα Micro SD) για εγγραφή.

Διαβάστε περισσότερα

CUBE ΗΧΕΙΟ ΜΕ BLUETOOTH. kitsound.co.uk. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ Christchurch, Dorset, BH23 4FL, Ηνωμ. Βασίλειο

CUBE ΗΧΕΙΟ ΜΕ BLUETOOTH. kitsound.co.uk. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ Christchurch, Dorset, BH23 4FL, Ηνωμ. Βασίλειο kitsound.co.uk CUBE ΗΧΕΙΟ ΜΕ BLUETOOTH JB. 3079/Κατασκευάζεται στην Κίνα. KitSound 2015 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ Christchurch, Dorset, BH23 4FL, Ηνωμ. Βασίλειο 1 1 Είμαστε τεχνίτες. Είμαστε μουσικοί. Είμαστε

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Σημαντικό! WC050 Sweex Webcam 1.3 Megapixel USB 2.0

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Σημαντικό! WC050 Sweex Webcam 1.3 Megapixel USB 2.0 WC050 Sweex Webcam 1.3 Megapixel USB 2.0 Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν Sweex Webcam 1.3 Megapixel USB 2.0. Αυτή η κάμερα δικτύου σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε εύκολα συνομιλίες

Διαβάστε περισσότερα

Φορητό σύστημα ηχείων με Bluetooth και ραδιόφωνο FM ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-72.

Φορητό σύστημα ηχείων με Bluetooth και ραδιόφωνο FM ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-72. Φορητό σύστημα ηχείων με ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-72 www.sven.fi Φορητό σύστημα ηχείων με Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το ηχοσύστημα ТМ SVEN! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2015. SVEN PTE. LTD. Έκδοση 1.0 (V 1.0).

Διαβάστε περισσότερα

Copyright 2016 HP Development Company, L.P.

Copyright 2016 HP Development Company, L.P. Οδηγός χρήσης Copyright 2016 HP Development Company, L.P. Η ονομασία AMD είναι εμπορικό σήμα της Advanced Micro Devices, Inc. 2012 Google Inc. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Η ονομασία Google είναι

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601

Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601 Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601 Σας ευχαριστούμε για την αγορά του προϊόντος μας. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο οδηγιών πριν τη χρήση,

Διαβάστε περισσότερα

Θερμοστάτης LTC 530. Οδηγίες Ο θερμοστάτης διαθέτει οθόνη με «LED» φωτισμό, η οποία εμφανίζει την πραγματική θερμοκρασία

Θερμοστάτης LTC 530. Οδηγίες Ο θερμοστάτης διαθέτει οθόνη με «LED» φωτισμό, η οποία εμφανίζει την πραγματική θερμοκρασία Θερμοστάτης LTC 530 Οδηγίες Ο θερμοστάτης διαθέτει οθόνη με «LED» φωτισμό, η οποία εμφανίζει την πραγματική θερμοκρασία Ο θερμοστάτης έχει σχεδιαστεί για να διατηρήσει μια σταθερή θερμοκρασία. Ο θερμοστάτης

Διαβάστε περισσότερα

Φορητό σύστημα ηχείων με Bluetooth και ραδιόφωνο FM ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-460 PS-465 PS

Φορητό σύστημα ηχείων με Bluetooth και ραδιόφωνο FM ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-460 PS-465 PS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-460 PS-465 PS-470 www.sven.fi Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το ηχοσύστημα εμπορικού σήματος SVEN! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017. SVEN PTE. LTD. Έκδοση 1.0 (V 1.0). Το παρόν Εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

1. Περιεχόμενα συσκευασίας. 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής. Τα πρώτα βήματα. ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΧΡΗΣΗΣ Prestigio Nobile PER3162B

1. Περιεχόμενα συσκευασίας. 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής. Τα πρώτα βήματα. ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΧΡΗΣΗΣ Prestigio Nobile PER3162B Τα πρώτα βήματα EL 1. Περιεχόμενα συσκευασίας 1. Συσκευή ανάγνωσης ηλ. βιβλίων 2. Καλώδιο USB 3. Ακουστικά 4. Οδηγός για σύντομη έναρξη χρήσης 5. Κάρτα εγγύησης 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής 1 2 3

Διαβάστε περισσότερα

E 212 UNIVERSAL REMOTE dvb-t >tv

E 212 UNIVERSAL REMOTE dvb-t >tv E 212 UNIVERSAL REMOTE dvb-t >tv ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΛΗΚΤΡΩΝ ΤΟΥ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ Λειτουργίες τηλεόρασης Φωτάκι ένδειξης Dvb POWER Set Πληροφορίες V επιλογές Γρήγορη μεταφορά πίσω Mute (σίγαση) Στοπ ΜΕΝΟΥ Dvb συσκευής

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματα στερεοφωνικά ακουστικά με μικρόφωνο ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. AP-B250MV

Ασύρματα στερεοφωνικά ακουστικά με μικρόφωνο ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ.   AP-B250MV ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ AP-B250MV www.sven.fi Lietotāja Εγχειρίδιο rokasgrāmata χρήσης AP-B250MV MS-302 Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε τα στερεοφωνικά ακουστικά ТМ SVEN! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2015. SVEN PTE.

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. IP004 Sweex Wireless Internet Phone

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. IP004 Sweex Wireless Internet Phone IP004 Sweex Wireless Internet Phone Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν Sweex Wireless Internet Phone. Αυτό το Τηλέφωνο Διαδικτύου σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε γρήγορα και εύκολα

Διαβάστε περισσότερα

D: Φακός ψηφιακής φωτογραφικής µηχανής E: Κουµπί 'Ρύθµισης' (έκθεση) F: Υποδοχή σύνδεσης USB

D: Φακός ψηφιακής φωτογραφικής µηχανής E: Κουµπί 'Ρύθµισης' (έκθεση) F: Υποδοχή σύνδεσης USB Πληροφορίες για το προϊόν A: ακτύλιος φακού B: Φακός κιαλιών C: Οθόνη υγρών κρυστάλλων D: Φακός ψηφιακής φωτογραφικής µηχανής E: Κουµπί 'Ρύθµισης' (έκθεση) F: Υποδοχή σύνδεσης USB G: Κουµπί επιλογής τρόπου

Διαβάστε περισσότερα

Επαγγελματικός ανιχνευτής χαρτονομισμάτων. EasyCount EC350. Εγχειρίδιο χρήσης

Επαγγελματικός ανιχνευτής χαρτονομισμάτων. EasyCount EC350. Εγχειρίδιο χρήσης Επαγγελματικός ανιχνευτής χαρτονομισμάτων EasyCount EC350 Εγχειρίδιο χρήσης ΠΡΟΣΟΧΗ Μη χρησιμοποιείτε αυτή τη συσκευή σε χώρους με υψηλή θερμοκρασία και υγρασία, διότι μπορεί να προκαλέσουν δυσλειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα συσκευασίας. Επισκόπηση προϊόντος

Περιεχόμενα συσκευασίας. Επισκόπηση προϊόντος Εισαγωγή Ευχαριστούμε που αγοράσατε τη συσκευή ανοικτής συνομιλίας Prestigio - Ηλιακά φορτιζόμενο Bluetooth Hands Free. Κάνατε μια εξαιρετική επιλογή και ελπίζουμε ότι θα απολαύσετε όλες τις δυνατότητες

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Ασύρματης Φορητής WiFi Κάμερας

Οδηγίες Χρήσης Ασύρματης Φορητής WiFi Κάμερας Οδηγίες Χρήσης Ασύρματης Φορητής WiFi Κάμερας Κομβίο Επαναφοράς RESET Θύρα κάρτας SD Πίσω κάλυμμα Διακόπτης λειτουργίας Θυρα Φόρτισης Οπή Βάσης στήριξης Ένδειξη λειτουργίας Μικρόφωνο Αισθητήρας στάθμης

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ. Διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο χρήστη πριν τη λειτουργία. Φυλάξτε το παρόν εγχειρίδιο για μελλοντική αναφορά.

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ. Διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο χρήστη πριν τη λειτουργία. Φυλάξτε το παρόν εγχειρίδιο για μελλοντική αναφορά. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ Διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο χρήστη πριν τη λειτουργία. Φυλάξτε το παρόν εγχειρίδιο για μελλοντική αναφορά. CS322-R 2020323B1656 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Τεχνικά χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

KITSOUND KS DIGGIT BLUETOOTH OUTDOOR ΗΧΕΙΟ

KITSOUND KS DIGGIT BLUETOOTH OUTDOOR ΗΧΕΙΟ KITSOUND KS DIGGIT BLUETOOTH OUTDOOR ΗΧΕΙΟ Εγχειρίδιο Χρήσης Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά το παρόν εγχειρίδιο πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή. Περιεχόμενα συσκευασίας - KS DIGGIT Outdoor Bluetooth ηχείο

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες δίσκου. Οδηγός χρήσης

Μονάδες δίσκου. Οδηγός χρήσης Μονάδες δίσκου Οδηγός χρήσης Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ TCL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ TCL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ TCL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Πριν εγκαταστήσετε και χρησιμοποιήσετε τον αφυγραντήρα, παρακαλώ διαβάστε το εγχειρίδιο χρήστη προσεκτικά. Φυλάξτε το σε ασφαλές μέρος για μελλοντική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 2. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 2. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Για την αποφυγή βραχυκυκλωμάτων, το προϊόν αυτό πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο σε εσωτερικό και σε ξηρό χώρο. Μην εκθέτετε τα εξαρτήματα σε βροχή ή υγρασία. Μην χρησιμοποιείτε

Διαβάστε περισσότερα

NS2000 Ψεκαστήρας Μπαταρίας Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

NS2000 Ψεκαστήρας Μπαταρίας   Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης NS2000 Ψεκαστήρας Μπαταρίας Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης πριν την λειτουργία. Προσοχή! Ο ψεκαστήρας έχει σχεδιαστεί για χρήση με χημικά που μπορεί

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ B-727BL

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ B-727BL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ B-727BL ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΥΠΕΡΥΘΡΕΣ ΑΚΤΙΝΕΣ: Είναι πολύ χρήσιμες για την ενεργοποίηση των νουκλεικών οξέων, αυξάνει την ανοσία του οργανισμού. ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Κάλυμμα Κάλυμμα Φίλτρου ΑΡΝΗΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Θέση των πλήκτρων της συσκευής

Θέση των πλήκτρων της συσκευής APRC9235 Προφύλαξη Παρακαλώ διαβάστε το εγχειρίδιο χρήστη προσεχτικά πριν τη χρήση της συσκευής, και κρατήστε το εγχειρίδιο για μελλοντική βοήθεια. Οι προειδοποιήσεις και οι προφυλάξεις στο εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήστη. JB. 3593/Κατασκευάζεται στην Κίνα. Kitvision 2015 Christchurch, Dorset, BH23 4FL, Ηνωμ. Βασίλειο 1

Εγχειρίδιο χρήστη. JB. 3593/Κατασκευάζεται στην Κίνα. Kitvision 2015 Christchurch, Dorset, BH23 4FL, Ηνωμ. Βασίλειο 1 Κ Ά Μ Ε Ρ Α Δ Ρ Ά Σ Η Σ Εγχειρίδιο χρήστη JB. 3593/Κατασκευάζεται στην Κίνα. Kitvision 2015 Christchurch, Dorset, BH23 4FL, Ηνωμ. Βασίλειο 1 Περιεχόμενα 4 Βασικά χαρακτηριστικά 4 Περιεχόμενο συσκευασίας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ

ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Τοποθετήστε το προϊόν κάθετα σε μια σταθερή, επίπεδη επιφάνεια, όσο το δυνατόν πιο κοντά σε παράθυρο, κρατώντας μια ελάχιστη απόσταση 50 cm από τοίχους ή άλλα εμπόδια. Συνδέστε το

Διαβάστε περισσότερα

- Αλλοίωση, ζημιά και άσκηση πίεσης για οποιονδήποτε λόγο στα μέρη του εξοπλισμού και την οθόνη

- Αλλοίωση, ζημιά και άσκηση πίεσης για οποιονδήποτε λόγο στα μέρη του εξοπλισμού και την οθόνη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την MINI WI-FI, την ψηφιακή κάμερα υψηλής ανάλυσης. Είναι εύκολη στη χρήση, συμπαγής και με έναν ολοκληρωμένο σχεδιασμό. Διαθέτει τεχνολογία υψηλής ανάλυσης για να καταγράφει

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY TOWER 5 ΗΧΟΣΤΗΛΗ BLUETOOTH

ENERGY TOWER 5 ΗΧΟΣΤΗΛΗ BLUETOOTH ENERGY TOWER 5 ΗΧΟΣΤΗΛΗ BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Twer 5 Bluetth. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Ηχείο 60 W RMS, ραδιόφωνο & MP3 player με

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Γρήγορη έναρξη Model: 5800d-1 Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Πλήκτρα και µέρη 9 ευτερεύουσα κάµερα 10 Πλήκτρο Έντασης/Ζουµ 11 Πλήκτρο πολυµέσων 12 ιακόπτης κλειδώµατος οθόνης και πλήκτρων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚA. Εισαγωγή: Συστήματα συναγερμού

ΕΛΛΗΝΙΚA. Εισαγωγή: Συστήματα συναγερμού Συστήματα συναγερμού Εισαγωγή: ΕΛΛΗΝΙΚA Ασύρματο σύστημα συναγερμού Plug and Play πολλαπλών λειτουργιών. Εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση. Λειτουργεί με μπαταρίες, χωρίς προσαρμογείς και καλώδια. Ασφαλίζει

Διαβάστε περισσότερα

ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ZEUS VISION MODEL: VHS-207 ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ

ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ZEUS VISION MODEL: VHS-207 ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ZEUS VISION MODEL: VHS-207 ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ Η νέα θυροτηλεόραση ZEUS της σειράς BUS 2 καλωδίων από την CTC, είναι η ιδανικότερη επιλογή και ταιριάζει σε οποιοδήποτε κτίριο.

Διαβάστε περισσότερα

Bedienungsanleitung Soldi 460 Instruction manual Soldi 460

Bedienungsanleitung Soldi 460 Instruction manual Soldi 460 Bedienungsanleitung Soldi 460 Instruction manual Soldi 460 Εισαγωγή Αξιότιμε Πελάτη, Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τη συσκευή ανίχνευσης χαρτονομισμάτων Soldi 460. Με την αγορά αυτού του προϊόντος ποιότητας

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX BZ6 BLUETOOTH

ENERGY MUSIC BOX BZ6 BLUETOOTH ENERGY MUSIC BOX BZ6 BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Bx BZ6 Bluetth. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό συσκευή αναπαραγωγής MP3 με τεχνολογία

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ HD ACTION CAM 1.3 MP Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ HD ACTION CAM 1.3 MP Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ HD ACTION CAM 1.3 MP Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κωδ: KAM16033 1. Κουµπί ενεργοποίησης 2. Επιλογέας λειτουργίας Με ένα πάτηµα µπαίνει σε λειτουργία βιντεοσκόπησης, µε δεύτερο πάτηµα µπαίνει

Διαβάστε περισσότερα

rainbowsystem.com Rexair LLC Troy, Michigan 2011 Rexair LLC R14388n-0 Printed in U.S.A.

rainbowsystem.com Rexair LLC Troy, Michigan 2011 Rexair LLC R14388n-0 Printed in U.S.A. rainbowsystem.com Rexair LLC Troy, Michigan 2011 Rexair LLC R14388n-0 Printed in U.S.A. αριθμός εξυπηρέτησης πελατών Κάθε συσκευή Rainbow AquaMate διαθέτει ένα σειριακό αριθμό εξυπηρέτησης πελατών μόνο

Διαβάστε περισσότερα