Άρθρο 1 ο Αντικείμενο σύμβασης και τιμές μονάδας

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Άρθρο 1 ο Αντικείμενο σύμβασης και τιμές μονάδας"

Transcript

1 Διεύθυνση Περιφέρειας Πελ/σου Ηπείρου Περιοχή Ιωαννίνων Χρ. Κάτσαρη 4-Ιωάννινα ΕΡΓΑΣΙΑ: «Για την καθαριότητα των κτιρίων του ΔΕΔΔΗΕ/ ΔΠΠ-Η/ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, (ΕΔΡΑΣ, Π/Κ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ, ΚΟΝΙΤΣΑΣ &Υ/Π ΜΕΤΣΟΒΟΥ, ΔΕΛΒΙΝΑΚΙΟΥ, ΠΑΡΓΑΣ, για ένα (1) έτος» ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΡ.: Στα Ιωάννινα, σήμερα την μεταξύ του ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε. (εφεξής καλούμενου «ΔΕΔΔΗΕ»), που εδρεύει στην Αθήνα, στην οδό Περραιβού 20 και Καλλιρρόης 5 με ΑΦΜ: , Δ.Ο.Υ: ΦΑΕ Αθήνας και εδώ εκπροσωπείται νόμιμα από τον κον Σοφοκλή Λέκκα, Διευθυντή Περιοχής Ιωαννίνων, και τον Ανάδοχο καθαρισμού χώρων με τον Διακριτικό Τίτλο.. (Συνεργείο Καθαρισμού &.. ), εφεξής καλούμενη ο «ΑΝΑΔΟΧΟΣ»), που εδρεύει στο και εκπροσωπείται νόμιμα από τον παρακάτω υπογράφοντα, συμφωνούνται και συνομολογούνται τα ακόλουθα, η ισχύς των οποίων με καμία άλλη συμφωνία που δεν περιλαμβάνεται στην παρούσα σύμβαση δύναται να αναιρεθεί. Κατά συνέπεια κανένα από τα συμβαλλόμενα μέρη δεν δικαιούται να επικαλεσθεί οποιαδήποτε συμφωνία που δεν περιλαμβάνεται στην παρούσα σύμβαση, τα «ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ» ή τα «ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ» αυτής. Οποιεσδήποτε ανακοινώσεις έγγραφες ή προφορικές που έγιναν πριν την υπογραφή της παρούσας σύμβασης θεωρούνται σαν ανακληθείσες και σαν στερούμενες οποιασδήποτε ισχύος.

2 Άρθρο 1 ο Αντικείμενο σύμβασης και τιμές μονάδας Ο Ανάδοχος αναλαμβάνει τον γενικό καθαρισμό των κτιρίων του ΔΕΔΔΗΕ/ΔΠΠ- Η/ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, της ΕΔΡΑΣ (εμβαδόν τμ), των Π/Κ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ (εμβαδόν 220 τμ), ΚΟΝΙΤΣΑΣ (εμβαδόν 100 τμ), & Υ/Π ΜΕΤΣΟΒΟΥ (εμβαδόν 96 τμ), ΔΕΛΒΙΝΑΚΙΟΥ (εμβαδόν 70 τμ),, ΠΑΡΓΑΣ (εμβαδόν 44 τμ), (χώροι κτιρίων & εξωτερικοί χώροι γύρω από τα κτίρια αυτών),, για ένα (1) έτος, σύμφωνα με το Άρθρο 2 της σύμβασης. Η καθαριότητα του κτιρίου θα γίνεται σύμφωνα με τον συνημμένο Πίνακα εργασιών καθαρισμού. 1. Η αμοιβή για την εκτέλεση της εργασίας που αναλαμβάνεται με την παρούσα από τον Ανάδοχο ορίζεται (.. ) μηνιαίως, πλέον τον αναλογούντα Φ.Π.Α. για το κτίριο που στεγάζετε το Πρακτορείο της Περιοχής Πατρών/ΔΠΠ-Η στην Κάτω Αχαΐα. 2. Στην παραπάνω τιμή συμπεριλαμβάνεται όχι μόνο η αμοιβή του Ανάδοχου αλλά και οποιαδήποτε δαπάνη ή επιβάρυνση αυτού που θα γίνεται με σκοπό την εκπλήρωση των υποχρεώσεων που αναλαμβάνει με την παρούσα σύμβαση. Ο Ανάδοχος υπόσχεται και εγγυάται ρητά την ακρίβεια της αμοιβής του και δηλώνει ότι καθόρισε αυτή μετά από ακριβή προϋπολογισμό που έγινε από τον ίδιο και αφού έλαβε υπόψη του κάθε δυσχέρεια, η οποία θα μπορούσε ενδεχομένως να παρουσιαστεί κατά την εκτέλεση της σύμβασης, παραιτείται δε ανεπιφύλακτα παντός γενικά δικαιώματος να αξιώσει μεταγενέστερα αύξηση ή αναπροσαρμογή αυτής, για οποιοδήποτε λόγο ή αιτία, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά και των περιπτώσεων των άρθρων 178, 179 και 388 του Αστικού Κώδικα, αναλαμβάνοντας τον συγκεκριμένο κίνδυνο. 3. Ο Ανάδοχος εγγυάται ότι διατηρεί και διαθέτει για την εργασία καθαρισμού συνεργείο επανδρωμένο με απολύτως κατάλληλο ειδικευμένο εργατοτεχνικό προσωπικό και τεχνικώς εξοπλισμένο με τα απαραίτητα μέσα και εργαλεία και δηλώνει ότι επισκέφθηκε τους χώρους όπου θα εκτελείται η εργασία αυτή και έλαβε υπόψη του κάθε δυσχέρεια, η οποία θα μπορούσε ενδεχομένως να παρουσιαστεί κατά την εκπλήρωση των υποχρεώσεών του προς τον ΔΕΔΔΗΕ και αναλαμβάνει τον συγκεκριμένο κίνδυνο αυτής της δυσχέρειας χωρίς να έχει δικαίωμα να ζητήσει οποιαδήποτε τυχόν επιβάρυνσή του πέραν του εργολαβικού ανταλλάγματος. Για την καθαριότητα των κτιρίων της Περιοχής Ιωαννίνων απαιτούνται: Για την Έδρα, δύο (2) άτομα με τρίωρη απασχόληση. Για το Π/Κ Ηγουμενίτσας, Π/Κ Κόνιτσας και Υ/Π Μετσόβου, από ένα (1) άτομο με δύωρη απασχόληση. Για τα Υ/Π Δελβινακίου και Πάργας από ένα (1) άτομο με μια ώρα απασχόληση. καθημερινά για πέντε ημέρες, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, μετά το ωράριο εργασίας του προσωπικού του ΔΕΔΔΗΕ για τους χώρους

3 των γραφείων του ΔΕΔΔΗΕ/ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ και για το χώρο του γραφείου της Αποθήκης. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις ο καθαρισμός στους χώρους αυτούς θα γίνεται μέσα στο ωράριο λειτουργίας του προσωπικού ΔΕΔΔΗΕ. Άρθρο 2 ο Διάρκεια ισχύος σύμβασης - Καταγγελία 1. Η διάρκεια ισχύος της παρούσας Σύμβασης ορίζεται να είναι ένα (1) έτος, δηλαδή από έως και , με μονομερές δικαίωμα της Επιχείρησης και μετά από έγγραφη ενημέρωση του Αναδόχου ένα μήνα πριν τη λήξη της παρούσας για παράταση ένα (1) έτος ακόμη, χωρίς αναπροσαρμογή της Συμβατικής Τιμής 2. Ο ΔΕΔΔΗΕ δικαιούται να καταγγείλει αζημίως για αυτόν, την παρούσα Σύμβαση σε περίπτωση υπαιτιότητας του Αναδόχου και πριν από την παρέλευση του χρόνου διάρκειας που συμφωνήθηκε, λόγω μη τήρησης των συμβατικών υποχρεώσεων του Αναδόχου και σύμφωνα με όσα ορίζονται στο άρθρο 6 της παρούσας σύμβασης. 3. Επίσης ο ΔΕΔΔΗΕ έχει το δικαίωμα να καταγγείλει την παρούσα σύμβαση αναιτίως και οποτεδήποτε, αφού προειδοποιήσει γι αυτό τον Ανάδοχο 30 μέρες νωρίτερα, χωρίς να καταβάλει σ αυτόν οποιαδήποτε αποζημίωση γι αυτό το λόγο. Άρθρο 3 ο Εκτέλεση σύμβασης Ο καθαρισμός θα γίνεται, σύμφωνα με τους συνημμένο πίνακα εργασιών καθαρισμού με μέσα και υλικά καθαριότητας του εργολάβου, εγκεκριμένα από το ΑΧΣΧ και από τον ΔΕΔΔΗΕ. Χαρτιά υγείας, χειροπετσέτες, σακούλες απορριμμάτων και υγρό σαπούνι χεριών διατίθενται από τον ΔΕΔΔΗΕ.Τα παραπάνω υλικά τοποθετούνται από το συνεργείο καθαρισμού το οποίο οφείλει να δίνει εξηγήσεις για τον τρόπο διαχείρισής τους. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις ο καθαρισμός θα γίνεται μέσα στο ωράριο εργασίας του προσωπικού. Επανάληψη του καθαρισμού θα γίνεται όταν διαπιστώνεται ότι ο καθαρισμός δεν έγινε σύμφωνα με τους όρους της Σύμβασης και μετά από πρόσκληση του Ανάδοχου από τη ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ (ακόμη και τηλεφωνική), οπότε ο Ανάδοχος οφείλει να επαναλάβει τον καθαρισμό χωρίς καμία πρόσθετη οικονομική αποζημίωση. Αρμόδιος του ΔΕΔΔΗΕ για την παρακολούθηση και εφαρμογή των όρων της παρούσας σύμβασης ορίζεται ο Τομεάρχης Υποστήριξης της Περιοχής Ιωαννίνων. Άρθρο 4 ο Πληρωμή αμοιβής/τιμήματος 1. Η πληρωμή του Αναδόχου θα γίνεται από τον ΔΕΔΔΗΕ την τελευταία εργάσιμη ημέρα του μήνα που έπεται του μήνα κατάθεσης του τιμολογίου συνοδευμένου από τη πιστοποίηση των εργασιών και με την υποβολή των παρακάτω δικαιολογητικών: 1.1. Τιμολόγιο του Ανάδοχου υπέρ του ΔΕΔΔΗΕ Φορολογική Ενημερότητα Ασφαλιστική Ενημερότητα.

4 1.4. Υπεύθυνη Δήλωση του νόμιμου εκπροσώπου του Ανάδοχου με την οποία θα βεβαιώνεται ότι έχουν τηρηθεί απαρεγκλίτως οι διατάξεις της Εργατικής και Ασφαλιστικής Νομοθεσίας για το απασχολούμενο Προσωπικό από αυτόν για την περίοδο αναφοράς του τιμολογίου Θεωρημένα από το ΙΚΑ αντίγραφα μισθολογικών καταστάσεων του προσωπικού του Ανάδοχου για την περίοδο αναφοράς του τιμολογίου Αντίγραφα παραστατικών, από τα οποία αποδεικνύεται η καταβολή μέσω Τραπέζης των αποδοχών των εργαζομένων στον Ανάδοχο Κάθε άλλο έγγραφο που δύναται να αποδείξει την τήρηση της εργατικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας για το προσωπικό που απασχολήθηκε την περίοδο αναφοράς του τιμολογίου, το οποίο τυχόν θα ζητηθεί από τα αρμόδια όργανα του ΔΕΔΔΗΕ. 2. Ο Ανάδοχος θα πληρώνεται βάσει μηνιαίας πιστοποίησης εργασιών, η οποία εκδίδεται αφού έχουν ολοκληρωθεί από τον ΔΕΔΔΗΕ οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι εξακρίβωσης της ποιότητας εργασιών του Εργολάβου. Σε περίπτωση αργίας, ως ημερομηνία εξόφλησης των τιμολογίων θα θεωρείται η αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα. Όλες οι πληρωμές, οι σχετικές με τη Σύμβαση, θα γίνονται από τον ΔΕΔΔΗΕ προς τον Ανάδοχο και ο Ανάδοχος θα είναι αποκλειστικά υπεύθυνος έναντι οποιωνδήποτε τρίτων για τις πληρωμές προς αυτούς. 2. Ο Ανάδοχος είναι υποχρεωμένος να συνεχίσει χωρίς διακοπή την εκτέλεση της Σύμβασης ανεξάρτητα από οποιονδήποτε διακανονισμό ή καθυστέρηση πληρωμής των συμβατικών ποσών, σε περίπτωση καθυστερήσεως των πληρωμών από υπαιτιότητα του ΔΕΔΔΗΕ, μετά τα χρονικά όρια που καθορίζονται στην 1 του παρόντος άρθρου. Οι πληρωμές προς τον Ανάδοχο σε ευρώ, θα γίνονται μέσω λογαριασμού μιας Ελληνικής Τράπεζας που θα προσδιοριστεί από τον Ανάδοχο έγκαιρα. 3. Καμιά πληρωμή δε θα γίνεται στον Ανάδοχο χωρίς συμμόρφωσή του προς τους κανονισμούς των Ελληνικών Φορολογικών Αρχών, οι οποίοι ισχύουν κατά το χρόνο της πληρωμής (Πιστοποιητικό Φορολογικής Ενημερότητας κ.λ.π.) Πληρωμές σε μετρητά θα γίνονται μέχρι του ανώτατου ορίου που καθορίζεται κάθε φορά από την Ελληνική Νομοθεσία. 4. Ο Ανάδοχος θα εκπληρώνει όλες τις υποχρεώσεις του, που απορρέουν από την Σύμβαση, σε σχέση με τις πληρωμές κάθε φόρου, δασμού, κρατήσεων και λοιπών τελών, που τυχόν οφείλει να καταβάλει με βάση την ισχύουσα Νομοθεσία, όπως επίσης θα είναι υπεύθυνος να αποκαθιστά κάθε ζημιά που θα υποστεί ο ΔΕΔΔΗΕ, εξαιτίας της μη εκπλήρωσης από αυτόν των παραπάνω υποχρεώσεών του. 5. Ο ΔΕΔΔΗΕ θα παρακρατεί, από τα προσκομιζόμενα προς πληρωμή τιμολόγια του Ανάδοχου, οποιαδήποτε ποσά οφείλει να πληρώσει ο Ανάδοχος έναντι φόρου εισοδήματος ή οποιωνδήποτε άλλων επιβαρύνσεων υπέρ της Πολιτείας ή των Ασφαλιστικών Ιδρυμάτων ή υπέρ οποιουδήποτε τρίτου.

5 6. Ο ΔΕΔΔΗΕ διατηρεί το δικαίωμα συμψηφισμού των τυχόν απαιτήσεών της, που απορρέουν από τη Σύμβαση, με οποιαδήποτε πληρωμή προς τον Ανάδοχο. Το δικαίωμα αυτό μπορεί να ασκηθεί ακόμη και αν το ποσό της απαίτησης δεν έχει εκδικαστεί ή ο Ανάδοχος έχει αντιρρήσεις αναφορικά προς την απαίτηση αυτή. Ο συμψηφισμός αυτός θα πραγματοποιηθεί μόνο, εάν ο Ανάδοχος δεν προβεί σε τακτοποίηση της απαίτησης κατά τρόπο που ικανοποιεί τον ΔΕΔΔΗΕ. Για το σκοπό αυτό ο ΔΕΔΔΗΕ πρέπει να στέλνει έγγραφη ειδοποίηση στον Ανάδοχο ορίζοντας ένα εύλογο χρονικό διάστημα για την ικανοποίηση της απαίτησης και μέχρι να ικανοποιηθεί η απαίτηση, ο ΔΕΔΔΗΕ δύναται να αναστείλει ισόποσες πληρωμές προς τον Ανάδοχο. 7. Η οριστική εκκαθάριση των λογαριασμών και των τυχόν ληξιπρόθεσμων πληρωμών κατά το χρόνο που θα γίνει η εκκαθάριση, θα πραγματοποιηθεί με τον όρο απόλυτης συμμόρφωσης προς την ισχύουσα νομοθεσία και τις διατάξεις της Σύμβασης. Άρθρο 5 ο Εγγύηση καλής εκτέλεσης 1. Ο Ανάδοχος κατέθεσε σήμερα την εγγυητική επιστολή καλής εκτέλεσης με αριθ., εκδόσεως, συνολικού ποσού. Ευρώ (.. ), η οποία αντιστοιχεί στο 5% του συνολικού συμβατικού τιμήματος χωρίς το ΦΠΑ, για την ακριβή, πιστή και εμπρόθεσμη εκτέλεση των όρων και συμφωνιών, της παρούσας σύμβασης που θεωρούνται εξίσου ουσιώδεις. 2. Η εγγυητική επιστολή επιστρέφεται στον εγγυητή που τη χορήγησε και όχι στον Ανάδοχο, ο οποίος δηλώνει, ότι παραιτείται ρητώς χωρίς αντίρρηση και επιφύλαξη από το δικαίωμα να αμφισβητήσει με οποιοδήποτε τρόπο τα δικαιώματα του ΔΕΔΔΗΕ που αναφέρονται στην πιο πάνω εγγυητική επιστολή και αφορούν την είσπραξη αυτής (της εγγυητικής) από τον εγγυητή και επιπλέον παραιτείται ρητώς από το δικαίωμα να προσφύγει κατά του ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ στο δικαστήριο για τη μη κατάπτωση της πιο πάνω εγγυητικής επιστολής ή να την θέσει σε δικαστική μεσεγγύηση. 3. Τέλος, συμφωνείται ότι η εγγύηση αυτή θα επιστραφεί μετά από την πλήρη εμπρόθεσμη και άψογη σύμφωνα με όσα αναφέρονται πιο πάνω, εκτέλεση της Σύμβασης, εκτός εάν υπάρξει εν τω μεταξύ περίπτωση μερικής ή ολικής κατάπτωσής της υπέρ του ΔΕΔΔΗΕ, ενώ σε τέτοιες περιπτώσεις ο Ανάδοχος είναι υποχρεωμένος να τη συμπληρώνει ή ανάλογα με την περίπτωση να την αντικαθιστά αμέσως με άλλη. Σε περίπτωση που ο Ανάδοχος δε συμμορφωθεί με οποιοδήποτε όρο της παρούσας σύμβασης, ο ΔΕΔΔΗΕ έχει το δικαίωμα να την καταγγείλει, ενώ εκπίπτει υπέρ της η παραπάνω εγγυητική επιστολή καλής εκτέλεσης, ως ποινική ρήτρα. Άρθρο 6 ο Παράβαση - Καταγγελία της Σύμβασης 1. Εάν ο Ανάδοχος ήθελε παραβεί οποιονδήποτε από τους όρους και συμφωνίες της παρούσας σύμβασης, ρητά συνομολογουμένων όλων ως εξίσου ουσιωδών, υποχρεούται να αποζημιώσει τον ΔΕΔΔΗΕ για κάθε ζημιά,

6 θετική ή αποθετική, που τυχόν αυτή θα υποστεί από το λόγο αυτό. Για κάθε τέτοια παράβαση, ο ΔΕΔΔΗΕ θα έχει επιπλέον το δικαίωμα να καταγγείλει τη σύμβαση με έγγραφη ανακοίνωσή της προς τον Ανάδοχο. Σε περίπτωση τέτοιας καταγγελίας καταπίπτει υπέρ του ΔΕΔΔΗΕ η αναφερόμενη στο άρθρο 5 της παρούσας σύμβασης εγγύηση λόγω συμπεφωνημένης ποινικής ρήτρας και επιπλέον ο Ανάδοχος υποχρεούται να αποκαταστήσει κάθε ζημιά του ΔΕΔΔΗΕ, ανεξάρτητα από την κατάπτωση της ποινικής ρήτρας. 2. O ΔΕΔΔΗΕ, κατά την κρίση του, δικαιούται σε οποιοδήποτε χρόνο κατά τη διάρκεια ισχύος της Σύμβασης να την καταγγείλει ολικά ή μερικά με την προϋπόθεση, ότι θα ειδοποιεί εγγράφως τον Ανάδοχο τουλάχιστον ένα (1) μήνα, πριν από την ημερομηνία που καθορίζεται στην ειδοποίηση ως ημερομηνία καταγγελίας της. 3. Σε περίπτωση που ο Ανάδοχος πτωχεύσει η Σύμβαση λύεται αυτοδικαίως. Η Σύμβαση καταγγέλλεται κατά την κρίση του ΔΕΔΔΗΕ, όταν ο Ανάδοχος τεθεί σε αναγκαστική διαχείριση, όπως επίσης στην περίπτωση που κατά παράβαση του άρθρου 10 ο Ανάδοχος υποκατέστησε τον εαυτό του ολικά ή μερικά κατά την εκτέλεση της Σύμβασης με οποιοδήποτε τρίτο. 4. Τονίζεται ρητώς ότι η μη τήρηση των όρων που εμπεριέχονται στο άρθρο της παρούσας σύμβασης περί υποχρεώσεων για τη διασφάλιση εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων εργαζομένων, συνιστά λόγο καταγγελίας της Σύμβασης. 1. Με την επιφύλαξη όλων των δικαιωμάτων της Επιχείρησης που προκύπτουν από τις υπόλοιπες διατάξεις της Σύμβασης, στις περιπτώσεις που ο Ανάδοχος καθυστερήσει χωρίς εύλογη δικαιολογία την έναρξη των εργασιών ή εάν δεν συμμορφώνεται προς τις διατάξεις της Σύμβασης και καθυστερεί την πρόοδο των εργασιών ώστε να είναι προφανώς αδύνατη η εμπρόθεσμη εκτέλεση του Έργου και δε συμμορφώνεται με τις οδηγίες, τις κατευθύνσεις και εντολές της Επιχείρησης ή εάν συστηματικά παραλείπει την τήρηση των κανόνων ασφαλείας των εργαζομένων, η Επιχείρηση δικαιούται, για οποιαδήποτε από τα παραπάνω, να απευθύνει "Ειδική Πρόσκληση" προς τον Ανάδοχο στην οποία απαραίτητα μνημονεύονται οι διατάξεις του παρόντος Άρθρου και στην οποία περιλαμβάνεται συγκεκριμένη περιγραφή ενεργειών ή εργασιών που πρέπει να εκτελεσθούν από τον Ανάδοχο, μέσα σε προθεσμία που τάσσεται από την "Ειδική Πρόσκληση". Η προθεσμία στην περίπτωση αυτή καθορίζεται με βάση το συντομότερο δυνατό από τεχνικής απόψεως χρόνο για την εκπλήρωση της αντίστοιχης υποχρέωσης, και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να είναι μικρότερη από πέντε (5) εργάσιμες ημέρες. Εάν ο Ανάδοχος δεν συμμορφωθεί με την παραπάνω έγγραφη "Ειδική Πρόσκληση" μέσα στην προθεσμία που έχει καθοριστεί, η Επιχείρηση δικαιούται με εξώδικη δήλωση προς τον Ανάδοχο, η οποία κοινοποιείται με Δικαστικό Επιμελητή, να προβεί στην καταγγελία της Σύμβασης μερικά ή ολικά. Η καταγγελία οριστικοποιείται και ο Ανάδοχος εκπίπτει της Σύμβασης (Επικύρωση της Έκπτωσης), αν δεν υποβληθεί μέσα σε προθεσμία πέντε (5) εργασίμων ημερών ένσταση του Αναδόχου ή αν απορριφθεί η ένσταση. Η ένσταση που ασκείται εμπρόθεσμα αναστέλλει την απόφαση έκπτωσης μέχρι να εκδοθεί η απόφαση επί της ένστασης.

7 Για την ένσταση αποφασίζει ο Διευθυντής Περιφέρειας Πελ/σου - Ηπείρου μέσα σε ανατρεπτική προθεσμία δέκα (10) εργάσιμων ημερών από την κατάθεση της ένστασης. Με την οριστικοποίηση της καταγγελίας της Σύμβασης, σύμφωνα με τα παραπάνω, ο Ανάδοχος αποξενούται και αποβάλλεται από το έργο, όπως περιγράφεται στο Άρθρο 1 παράγραφος 1 και γίνεται εκκαθάριση της Σύμβασης το συντομότερο δυνατό. Η Επιχείρηση δικαιούται να το αναθέσει σε άλλον Ανάδοχο την εκτέλεση του έργου. Κατά του οριστικά έκπτωτου Αναδόχου, με την επιφύλαξη όλων των δικαιωμάτων της Επιχείρησης για αποζημίωση, επέρχονται αθροιστικά οι εξής συνέπειες: α) Καταπίπτει υπέρ της Επιχείρησης η Εγγύηση Καλής Εκτέλεσης. β) Γίνονται άμεσα απαιτητές οποιεσδήποτε οφειλόμενες Ποινικές Ρήτρες μέχρι την ημερομηνία της καταγγελίας. Άρθρο 7 ο Προσωπικό Ανάδοχου 1. Ο Ανάδοχος υποχρεούται να εκτελέσει την εργασία με προσωπικό επαρκές σε αριθμό που έχει προσλάβει ή θα προσλάβει για το σκοπό αυτό. Η επάρκεια και η καταλληλότητα του προσωπικού του Ανάδοχου θα εξετάζεται από τα όργανα που εκπροσωπούν τον ΔΕΔΔΗΕ, σύμφωνα με το άρθρο 3 της παρούσας Σύμβασης. 2. Ρητά συμφωνείται ότι, το προσωπικό που θα διατίθεται κάθε φορά από τον Ανάδοχο, θα εργάζεται κάτω από την αποκλειστική ευθύνη του. 3. Ο Ανάδοχος υποχρεούται να δηλώσει εγγράφως το προσωπικό του στον ΔΕΔΔΗΕ. Η διαδικασία αυτή θα ακολουθείται και για κάθε μεταβολή του προσωπικού του Ανάδοχου κατά τη διάρκεια ισχύος της Σύμβασης. Ο ΔΕΔΔΗΕ έχει το δικαίωμα να ζητήσει την αλλαγή των προσώπων αυτών, αν δεν έχουν τα προσόντα για την εκτέλεση των αντίστοιχων εργασιών, κατά την κρίση της ή αν δεν εκτελούν με την απαραίτητη επιμέλεια τα καθήκοντά τους. 4. Συμφωνείται ρητά ότι η παρούσα Σύμβαση έχει χαρακτήρα μίσθωσης ανεξάρτητων υπηρεσιών, δεδομένου ότι η ευθύνη του Ανάδοχου εξαντλείται στην προσήκωσα εκπλήρωση των συμβατικών του υποχρεώσεων υπηρεσιών, όπως αναλυτικά αναφέρονται παραπάνω. Κατά συνέπεια, ο Ανάδοχος και το προσωπικό που θα απασχολεί, σε καμία περίπτωση δεν θα θεωρούνται προσωπικό του ΔΕΔΔΗΕ, με οποιαδήποτε έννοια, ο δε χρόνος εκτέλεσης, με την παρούσα Σύμβαση, του συμφωνημένου έργου, σε καμία περίπτωση δεν λογίζεται ως χρόνος υπηρεσίας και ασφάλισης στον ΔΕΔΔΗΕ. 5. Ο Ανάδοχος υποχρεούται να χορηγεί στο προσωπικό του όλα τα κατάλληλα Μέσα Ατομικής Προστασίας (ΜΑΠ) αναλόγως των εκτελουμένων εργασιών, να λαμβάνει όλα τα επιβαλλόμενα από το νόμο μέτρα υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων και να τηρεί τις υποχρεώσεις για τεχνικό ασφαλείας και

8 γιατρό εργασίας, για εκτίμηση και πρόληψη επαγγελματικού κινδύνου, για προστασία από βλαπτικούς παράγοντες και ενημέρωση των εργαζομένων κλπ. 6. Το προσωπικό του Ανάδοχου είναι υποχρεωμένο να φορά κατά την εκτέλεση εργασιών στα πλαίσια της Σύμβασης και καθ όλη την παραμονή του εντός των εγκαταστάσεων και κτιρίων της Επιχείρησης ενιαία και αναγνωρίσιμη ενδυμασία (στολή) με τα διακριτικά της εταιρείας του Ανάδοχου και θα φέρει σε εμφανή θέση κάρτα με φωτογραφία και τα στοιχεία του, από τα οποία θα προκύπτει το ονοματεπώνυμο και η ειδικότητά του. Η κάρτα αυτή θα είναι έγκυρη μόνο εφόσον φέρει την υπογραφή του αρμόδιου για την παρακολούθηση και εφαρμογή των όρων της Σύμβασης οργάνου του ΔΕΔΔΗΕ. Προκειμένου να θεωρηθεί κατά τον προαναφερόμενο τρόπο κάρτα για προσωπικό του Ανάδοχου απαιτείται ο Ανάδοχος να προσκομίσει στο αρμόδιο για την παρακολούθηση και εφαρμογή των όρων της Σύμβασης όργανο του ΔΕΔΔΗΕ αντίγραφο της συμβάσεως εργασίας που τον συνδέει με το εν λόγω προσωπικό του ή άλλο έγγραφο του άρθρου 3 του π.δ. 156/94, καθώς και αντίγραφο του Ειδικού Βιβλίου Νεοπροσλαμβανόμενου προσωπικού του ΙΚΑ, από το οποίο να αποδεικνύεται η εγγραφή του εν λόγω προσωπικού σε αυτό. Ο Ανάδοχος υποχρεούται να εξασφαλίσει τη λήψη καρτών και για το προσωπικό του που θα αντικαθιστά τους απόντες εργαζόμενους. Ουδείς εκ του προσωπικού του Ανάδοχου θα απασχολείται στα πλαίσια εκτέλεσης της Σύμβασης και θα εισέρχεται στις εγκαταστάσεις και τα κτίρια της Επιχείρησης, εφόσον δεν είναι εφοδιασμένος με την προαναφερόμενη κάρτα. Άρθρο 8 ο Ευθύνες και υποχρεώσεις του Ανάδοχου Α. Μέτρα Ασφαλείας Αποφυγή και αποκατάσταση ζημιών 1. Ο Ανάδοχος δηλώνει ρητά ότι κατά τον καθαρισμό θα προβαίνει κάθε φορά στη λήψη όλων των μέτρων ασφαλείας που κατά την ισχύουσα Νομοθεσία, τους κανόνες της τέχνης, τους τυχόν Κανονισμούς που ισχύουν και κατά την κρίση επιμελούς ανδρός απαιτούνται για την ασφάλεια του προσωπικού του, του προσωπικού του ΔΕΔΔΗΕ και παντός τρίτου, καθώς και για την αποφυγή προκλήσεως οποιασδήποτε ζημιάς στον ΔΕΔΔΗΕ ή σε τρίτους. 2. Συμφωνείται ρητώς ότι η ευθύνη για κάθε ατύχημα που τυχόν θα συμβεί κατά τον καθαρισμό ή και εξαιτίας τούτου, είτε στο προσωπικό αυτού, είτε στο προσωπικό του ΔΕΔΔΗΕ, είτε σε κάθε τρίτο και τις τυχόν ζημιές ή βλάβες που ενδεχομένως θα προξενηθούν σε όλους αυτούς, βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον Εργολάβο. Το ίδιο ισχύει όχι μόνο για τις σωματικές βλάβες ή τη θανάτωση προσώπου και για την εξ αυτών χρηματική ικανοποίησή του λόγω ηθικής ή ψυχικής οδύνης, αλλά και για υλικές ζημιές σε κάθε τρίτον, σαν τέτοιου (τρίτου) νοουμένης και του ΔΕΔΔΗΕ μετά του προσωπικού της. 3. Ο Ανάδοχος υποχρεούται να αποκαθιστά απροφάσιστα κάθε ζημιά, η οποία τυχόν θα προκληθεί σε βάρος του ΔΕΔΔΗΕ, έστω κι αν αυτή οφείλεται και σε ελαφρά ακόμη αμέλεια αυτού ή των από αυτόν προστηθέντων προσώπων. Σε περίπτωση μη αποκατάστασης από τον Ανάδοχο τέτοιας ζημιάς εντός ευλόγου προθεσμίας, ο ΔΕΔΔΗΕ θα δικαιούται να την αποκαταστήσει η ίδια με δαπάνες του Ανάδοχου.

9 4. Ο Ανάδοχος είναι υποχρεωμένος να ορίσει σύμφωνα με το νόμο υπεύθυνο πρόσωπο (νόμιμο εκπρόσωπο) για την τήρηση των διατάξεων της Εργατικής και Ασφαλιστικής Νομοθεσίας για το απασχολούμενο προσωπικό, για την παρακολούθηση του συνεργείου του κατά τον καθαρισμό, για τη λήψη των απαραίτητων μέτρων ασφαλείας και για την περίπτωση που συμβεί ατύχημα. Το ονοματεπώνυμο, τη διεύθυνση και το τηλέφωνο αυτού του υπεύθυνου προσώπου οφείλει να γνωρίσει στο ΔΕΔΔΗΕ. Ονομ/μο νομίμου εκπροσώπου : Διεύθυνση : Τηλέφωνο : 5. Ο Ανάδοχος είναι αποκλειστικά υπόχρεος για την εν γένει ασφάλιση και την καταβολή των σχετικών εισφορών στους οικείους Ασφαλιστικούς Οργανισμούς για το απασχολούμενο σ αυτόν προσωπικό, καθώς επίσης και για την τήρηση και την πιστή εφαρμογή των διατάξεων της κειμένης νομοθεσίας περί ασφαλείας προσωπικού. 6. Ο Ανάδοχος υποχρεούται τόσο να αναφέρει εγγράφως και εντός 24 ωρών, όλα τα ατυχήματα τα οποία ήθελαν συμβεί στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα και στον Επιθεωρητή εργασίας, σύμφωνα με τους κειμένους νόμους και τις διατάξεις, όσο και να διαφυλάξει το χώρο του ατυχήματος όπως έχει. Β. Τήρηση Εργατικής και Ασφαλιστικής Νομοθεσίας 1. Ο Ανάδοχος θα είναι πλήρως και αποκλειστικά μόνος υπεύθυνος έναντι του ΔΕΔΔΗΕ, για την απαρέγκλιτη τήρηση της ισχύουσας εργατικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας ως προς το απασχολούμενο από αυτόν προσωπικό, ενόψει της εκπλήρωσης των υποχρεώσεων της Σύμβασης. 2. Ο Ανάδοχος υποχρεούται να τηρεί απαρεγκλίτως τις διατάξεις της εργατικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας για το προσωπικό του που θα απασχολείται στα πλαίσια της Σύμβασης, συμπεριλαμβανομένων της καταβολής στο προσωπικό του των νομίμων αποδοχών, οι οποίες σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να είναι κατώτερες των προβλεπόμενων από την οικεία συλλογική σύμβαση εργασίας, της τήρησης του νομίμου ωραρίου, της καταβολής των εκ του νόμου προβλεπόμενων ασφαλιστικών εισφορών του προσωπικού τους, της αυστηρής τήρησης των όρων υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων κλπ. Για το σκοπό αυτό, ο Εργολάβος/Ανάδοχος, υποχρεούται, ιδίως: (α) να καταβάλλει το μισθό των εργαζομένων του αποκλειστικά μέσω Τραπεζών και να υποβάλλει τα σχετικά παραστατικά πληρωμής στο αρμόδιο για την παρακολούθηση και εφαρμογή των όρων της Σύμβασης όργανο του ΔΕΔΔΗΕ και (β) να προσκομίσει στο αρμόδιο για την παρακολούθηση και εφαρμογή των όρων της Σύμβασης όργανο του ΔΕΔΔΗΕ, οποιοδήποτε άλλο έγγραφο του ζητηθεί που είναι πρόσφορο να αποδείξει την τήρηση της εργατικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας, όπως φωτοαντίγραφα των συμβάσεων εργασίας του προσωπικού που απασχολείται στα πλαίσια της Σύμβασης και καθ όλη τη διάρκεια ισχύος της, θεωρημένα από το ΙΚΑ

10 αντίγραφα μισθολογικών καταστάσεων του προσωπικού του, θεωρημένα από το αρμόδιο Τμήμα Κοινωνικής Επιθεώρησης (ΣΕΠΕ), πίνακες προσωπικού οι οποίοι θα αναρτώνται, κατά το νόμο, στο χώρο εκτέλεσης της Σύμβασης, αντίγραφα των εκκαθαριστικών μισθοδοσίας του προσωπικού του, αντίγραφα ΑΠΔ του ΙΚΑ κλπ. 2. Ο ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. διατηρεί το δικαίωμα να αποστείλει αντίγραφο της Σύμβασης, καθώς και τα στοιχεία του απασχολούμενου στα πλαίσια της Σύμβασης προσωπικού του Ανάδοχου στο κατά τόπο αρμόδιο Τμήμα Κοινωνικής Επιθεώρησης του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ), καθώς και στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, προκειμένου να ελεγχθεί η απαρέγκλιτη τήρηση της Εργατικής και Ασφαλιστικής νομοθεσίας. Άρθρο 9 ο Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης έναντι τρίτων Για την κάλυψη των κινδύνων που αναφέρονται στις παραγράφους 1 & 2 του άρθρου 7 της παρούσας σύμβασης, ο Ανάδοχος είναι υποχρεωμένος, με δικές του δαπάνες, να συνομολογεί, διατηρεί και παρακολουθεί ασφάλιση «ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΡΙΤΩΝ». Το αντικείμενο, η διάρκεια, τα όρια αποζημίωσης και οι ειδικοί και γενικοί όροι που πρέπει να περιλαμβάνονται στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο της παραπάνω ασφάλισης, καθορίζονται στο συνημμένο στην παρούσα Τεύχος περί Ασφαλίσεων. Άρθρο 10 ο Απαγόρευση υποκατάστασης και εκχώρησης 1. Ο Ανάδοχος δεν μπορεί να υποκατασταθεί από άλλον, μερικώς ή ολικώς ή με υπεργολαβία, στην εκτέλεση των εκ της παρούσης σύμβασης υποχρεώσεών του, χωρίς την οπωσδήποτε προγενέστερη έγγραφη συναίνεση του ΔΕΔΔΗΕ. 2. Απαγορεύεται και είναι απολύτως άκυρη και χωρίς νομικό αποτέλεσμα για την Επιχείρηση, η μεταβίβαση ή εκχώρηση, από τον Ανάδοχο σε οποιοδήποτε τρίτο φυσικό ή νομικό πρόσωπο, οποιασδήποτε απαίτησης ή δικαιώματος ή αγωγής που μπορεί να έχει κατά της Επιχείρησης και προκύπτει από τη Σύμβαση ή σε σχέση με αυτή, εάν γίνει χωρίς προηγούμενη έγγραφη έγκριση του ΔΕΔΔΗΕ. Με την έγκρισή της, η Επιχείρηση μπορεί να καθορίζει την έκταση και τις προϋποθέσεις της εκχώρησης. Άρθρο 11 ο Φορολογικές υποχρεώσεις Όλοι οι φόροι σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση (πλην του Φ.Π.Α. ο οποίος βαρύνει τον ΔΕΔΔΗΕ ) παράβολα, τέλη χαρτοσήμου, κρατήσεις, εισφορές κ.τ.λ., για οποιαδήποτε αιτία σχετική με την εκτέλεση των εργασιών της παρούσας, υπέρ του Δημοσίου, Δήμων και Κοινοτήτων, ΝΠΔΔ και παντός τρίτου, τα τυχόν

11 πρόστιμα και οι προσαυξήσεις που ενδέχεται να επιβληθούν, βαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον Ανάδοχο. Άρθρο 12 ο Ποινικές Ρήτρες 1. Ανεξάρτητα και πέραν από τα δικαιώματα της Επιχείρησης που προκύπτουν από τους Γενικούς Όρους, ο Ανάδοχος υποχρεούται, χωρίς αντιρρήσεις, να καταβάλει στην Επιχείρηση ποινικές ρήτρες για λόγους που οφείλονται στη μη τήρηση των όρων της σύμβασης λόγω υπαιτιότητάς του. 2. Το σύνολο των παραπάνω ποινικών ρητρών δεν μπορεί να υπερβεί το 10% του συμβατικού τιμήματος, προσαυξημένου με τα τιμήματα των τυχόν πρόσθετων εργασιών και των Συμπληρωμάτων της σύμβασης. 3. Οι ποινικές ρήτρες για τις ανωτέρω παραβάσεις επιβάλλονται από την Επιβλέπουσα Υπηρεσία και παρακρατούνται από την αμέσως επόμενη, μετά την επιβολή τους, πληρωμή προς τον Ανάδοχο. 4. Σε περίπτωση που ο Ανάδοχος δεν προσέλθει για τον καθαρισμό του κτιρίου για οποιοδήποτε λόγο, θα καταβάλει στη ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ. ποινική ρήτρα διακοσίων ενενήντα τριών (293), για κάθε ημέρα αποχής και σε περίπτωση πλημμελούς καθαριότητας ποινική ρήτρα εκατόν εβδομήντα έξι (176) επίσης, για κάθε ημέρα πλημμελούς καθαριότητας. Τα προαναφερόμενα ποσά θεωρούνται από τα συμβαλλόμενα μέρη εύλογα και δίκαια, παραιτούμενα από κάθε δικαίωμα αμφισβήτησής τους. 4.1 Μετά από αποχή δύο συνεχών ή τριών μη συνεχών ημερών στον ίδιο μήνα καθώς και στην περίπτωση της κατ εξακολούθηση πλημμελούς προσφοράς εργασιών καθαριότητας, πέραν της επιβολής ποινικής ρήτρας, ο Ανάδοχος κηρύσσεται έκπτωτος και καταπίπτει υπέρ της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. η εγγυητική επιστολή που αναφέρεται στο άρθρο 5 της παρούσας σύμβασης. Άρθρο 13 ο Υποχρέωση ενημέρωσης ορκωτών ελεγκτών Ο Ανάδοχος υποχρεούται, εφόσον του ζητηθεί, να ενημερώνει τους Ορκωτούς Ελεγκτές του ΔΕΔΔΗΕ, για την κίνηση και το υπόλοιπο του δοσοληπτικού λογαριασμού του με τον ΔΕΔΔΗΕ, την 30/6 και 31/12 εκάστου έτους, το αργότερο μέχρι την 31/7 και 31/1 εκάστου έτους αντιστοίχως.

12 Άρθρο 14 ο Δωσιδικία Για την επίλυση της οποιασδήποτε διαφοράς που θα προκύπτει από την παρούσα σύμβαση, αποκλειστικά αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Ιωαννίνων. Για την επιβεβαίωση των παραπάνω τα συμβαλλόμενα μέρη υπέγραψαν την παρούσα σύμβαση σε δύο (2) πρωτότυπα και πήραν από ένα το καθένα. Συνημμένα της σύμβασης - Πίνακες εργασιών καθαρισμού για τα κτίρια του ΔΕΔΔΗΕ/ΔΠΠ-Η της ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ( ΕΔΡΑΣ, των Πρακτορείων ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ, ΚΟΝΙΤΣΑΣ και Υποπρακτορείων ΜΕΤΣΟΒΟΥ, ΔΕΛΒΙΝΑΚΙΟΥ και ΠΑΡΓΑΣ). - Υπόδειγμα ταυτότητας υπαλλήλου Αναδόχου - Τεύχος περί ασφαλίσεων ΟΙ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟΙ Ο ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.

13 ΣΥΜΒΑΣΗ : ΔΕΔΔΗΕ/ΔΠΠ-Η /ΠΕΡΙΟΧΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΤΙΡΙΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Της ΕΔΡΑΣ, των Πρακτορείων ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ, ΚΟΝΙΤΣΑΣ και Υποπρακτορείων ΜΕΤΣΟΒΟΥ, ΔΕΛΒΙΝΑΚΙΟΥ και ΠΑΡΓΑΣ. Α) Καθημερινός καθαρισμός των κτιρίων της ΕΔΡΑΣ, των Π/Κ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ, ΚΟΝΙΤΣΑΣ & Υ/Π ΜΕΤΣΟΒΟΥ, ΔΕΛΒΙΝΑΚΙΟΥ, ΠΑΡΓΑΣ, του ΔΕΔΔΗΕ της Περιοχής Ιωαννίνων Β) Καθαρισμός όλων των υαλοπινάκων των κτιρίων της ΕΔΡΑΣ, των Π/Κ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ, ΚΟΝΙΤΣΑΣ & Υ/Π ΜΕΤΣΟΒΟΥ, ΔΕΛΒΙΝΑΚΙΟΥ, ΠΑΡΓΑΣ, της Περιοχής Ιωαννίνων /ΔΠΠ-Η/ΔΕΔΔΗΕ (μέσα έξω) καθώς και τους εξωτερικούς χώρους γύρω-γύρω από το κτίριο αυτό (1) φορά την εβδομάδα. ΧΩΡΟΙ ΓΡΑΦΕΙΩΝ Καθημερινά : Άδειασμα καλαθιών αχρήστων και πλύσιμο σταχτοδοχείων, ξεσκόνισμα επίπλων (γραφεία, καρέκλες, βιβλιοθήκες, ντουλάπες κ.λ.π.) συσκευών και γενικά κάθε αντικειμένου είτε κινητό είτε σταθερό προσαρμοσμένων στο δάπεδο ή τοίχους. Καθημερινά : Σφουγγάρισμα δαπέδων. Μία φορά το μήνα : Πλύσιμο γραφείων, ντουλαπιών και λοιπών επίπλων σε όλες τους τις πλευρές (επάνω και πλαϊνών, καθώς και τοίχων, θυρών, χωρισμάτων γραφείων, παραπετασμάτων (κουρτινών αλουμινίου). Χώροι WC Αποδυτηρίων Διαδρόμων Ορόφων : Καθημερινά : Καθάρισμα και πλύσιμο των αποδυτηρίων, τουαλετών, νιπτήρων, βρυσών, καθρεπτών, πλακιδίων, πορτών, λεκανών, καλυμμάτων και απολύμανση. Καθαρισμός υαλοπινάκων : Μία φορά την εβδομάδα μέσα έξω. Καθαρισμός εξωτερικών χώρων του κτιρίου : Σκούπισμα μία (1) φορά την εβδομάδα γύρω γύρω από το κτίριο, ενώ το μάζεμα των σκουπιδιών θα γίνεται καθημερινά. Μια φορά το χρόνο: Στο τέλος της χειμερινής περιόδου θα γίνεται υγρός καθαρισμός των μοκετών και επανατοποθέτηση στην αρχή της χειμερινής περιόδου. Στέγνωμα και αποθήκευση σε ρολά.

14 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΤΟΧΟΥ ΘΕΣΗ ΦΩΤ/ΦΙΑΣ ΕΠΩΝΥΜΟ:. ONOMA:... ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ: ΜΗΤΡΩΝΥΜΟ: ΘΕΩΡΗΣΗ Ο εικονιζόμενος είναι υπάλληλος του./../ Ανάδοχου καθαριότητας του ΔΕΔΔΗΕ/ΔΠΠ-Η/ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΠΠ-Η/ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ... Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΧΥΕΙ ΕΩΣ... ΤΗΛ. ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.: Η ταυτότητα θα εκδοθεί με ευθύνη του Ανάδοχου. Θα προσκομισθεί στην Π.Υ. από τον ίδιο τον κάτοχο και πριν τη θεώρηση θα γίνει ταυτοποίηση των στοιχείων με τα στοιχεία της αστυνομικής του ταυτότητας. Θα τεθεί πρωτότυπη υπογραφή της Τομεάρχη Υποστήριξης ΔΠΠ-Η/Περιοχής Ιωαννίνων πρωτότυπη σφραγίδα του ΔΕΔΔΗΕ και θα πλαστικοποιηθεί από τον ΔΕΔΔΗΕ.

15 ΤΕΥΧΟΣ ΠΕΡΙ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ Στο ασφαλιστήριο Συμβόλαιο πρέπει να αναφέρεται ρητά ότι, στην έννοια της λέξης «Ανάδοχος» περιλαμβάνεται και το πάσης φύσεως προσωπικό που απασχολείται με οποιαδήποτε σχέση εργασίας από τον Ανάδοχο για την εκπλήρωση των υποχρεώσεών του από τη σύμβαση. 1. Αντικείμενο Ασφάλισης Με την ασφάλιση αυτή θα καλύπτεται η ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ του Ανάδοχου ΕΝΑΝΤΙ ΤΡΙΤΩΝ και οι ασφαλιστές υποχρεώνονται να καταβάλουν αποζημιώσεις σε τρίτους για: σωματικές βλάβες, θάνατο, ψυχική οδύνη ή ηθική βλάβη και υλικές ζημιές σε πράγματα ή και ζώα που προξενούνται καθ όλη τη διάρκεια της σύμβασης. 2. Διάρκεια Ασφάλισης Η ευθύνη των ασφαλιστών θα αρχίσει με την έναρξη με οποιονδήποτε τρόπο των εργασιών του Ανάδοχου και θα λήγει την ημερομηνία λήξεως της σύμβασης ή της τυχόν καταγγελίας της. 3. Όροι Αποζημίωσης Τα όρια της αποζημίωσης για τα οποία θα πραγματοποιείται η ασφάλιση σ ένα αυτοτελές ασφαλιστήριο Αστικής Ευθύνης έναντι Τρίτων, πρέπει να είναι κατά περιστατικό τα ακόλουθα : - Σωματικές βλάβες ή και θάνατος τρίτων κατ άτομο και ατύχημα ,00 - Σωματικές βλάβες ή και θάνατος τρίτων καθ έκαστον ομαδικό ατύχημα, ανεξαρτήτως του αριθμούν των παθόντων ,00 - Υλικές ζημιές θετικές ή αποθετικές σε πράγματα ή και ζώα τρίτων συνεπεία ζημιογόνου γεγονότος ανεξαρτήτως του αριθμού των τυχόν ζημιωθέντων τρίτων εξ αυτού ως και ζημιωθέντων αντικειμένων ,00 - Ανώτατο όριο ευθύνης ασφαλιστών καθ όλη τη διάρκεια της ασφάλισης ,00 Σε περίπτωση που το ανώτατο όριο ευθύνης των ασφαλιστών μειωθεί κάτω του ποσού των ,00 (λόγω επελεύσεως ζημιογόνων γεγονότων και καταβολής από τους ασφαλιστές των αντιστοίχων αποζημιώσεων), ενώ τόσο η σύμβαση ΔΕΔΔΗΕ-Ανάδοχου, όσο και το σχετικό ασφαλιστήριο Αστικής Ευθύνης του Ανάδοχου έναντι Τρίτων εξακολουθούν να βρίσκονται σε ισχύ, ο Ανάδοχος για να μη μένει υπασφαλισμένος οφείλει, να φροντίζει για την άμεση συμπλήρωση του ανώτατου ορίου ευθύνης των ασφαλιστών του κατά το αντίστοιχα μειωμένο ποσόν, έτσι ώστε το ανώτατο όριο ευθύνης των ασφαλιστών να είναι συνεχώς ,00 καθ όλη τη διάρκεια ισχύος της υποχρέωσης του για ασφάλιση της αστικής ευθύνης του έναντι τρίτων.

16 4. ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ που πρέπει να περιλαμβάνονται στο ασφαλιστήριο Αστικής Ευθύνης έναντι τρίτων. Ο ΔΕΔΔΗΕ, το εν γένει προσωπικό της, οι συνεργάτες της και το προσωπικό τους θεωρούνται ΤΡΙΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ σύμφωνα με τους όρους και τις εξαιρέσεις της διασταυρούμενης ευθύνης έναντι αλλήλων (CROSS LIABILITY). Η ασφαλιστική εταιρεία υποχρεώνεται: να αποκρούει οποιαδήποτε αγωγή εγείρεται κατά του Ανάδοχου ή του ΔΕΔΔΗΕ και του προσωπικού τους, στην περίπτωση που η βλάβη ή ζημιά οφείλεται σε πράξη ή παράλειψη των παραπάνω προσώπων και η βλάβη ή ζημιά καλύπτεται από το ασφαλιστήριο Αστικής Ευθύνης έναντι Τρίτων. να καταβάλει κάθε ποσό εγγυήσεως για άρση τυχόν κατασχέσεων κ.λ.π. σχετιζομένων με την αστική ευθύνη μέσα στα όρια των ποσών που αναφέρονται εκάστοτε σαν ανώτατα όρια ευθύνης των ασφαλιστών. Η ασφαλιστική εταιρεία παραιτείται κάθε δικαιώματος αναγωγής κατά του ΔΕΔΔΗΕ, των συμβούλων, των συνεργατών της και των υπαλλήλων τους, στην περίπτωση που η βλάβη ή ζημιά οφείλεται σε πράξη ή παράλειψη των παραπάνω προσώπων. Καλύπτεται η εκ του άρθρου 922 Α.Κ. απορρέουσα ευθύνη του ΔΕΔΔΗΕ (ευθύνη προστήσαντος). Το ασφαλιστήριο Αστικής Ευθύνης έναντι τρίτων θα υποβάλλεται από τον Ανάδοχο 15 ημέρες πριν από την έναρξη των εργασιών στον Τομέα Υποστήριξης της ΔΠΠ-Η/ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΑΤΡΩΝ ο οποίος ακολούθως θα το αποστέλλει για έλεγχο και φύλαξη στη ΔΟΛ. 5. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ που πρέπει να περιλαμβάνονται στο ασφαλιστήριο Αστικής Ευθύνης έναντι Τρίτων. Ο ΔΕΔΔΗΕ θα είναι συνασφαλιζόμενος. Το εν λόγω ασφαλιστήριο δε δύναται να ακυρωθεί, τροποποιηθεί ή λήξει χωρίς τη γραπτή, δια συστημένης επιστολής, πριν από τριάντα (30) ημέρες σχετικής ειδοποίησης της ασφαλιστικής εταιρείας τόσο προς τον Ανάδοχο, όσο και προς τον ΔΕΔΔΗΕ / ΔΟΛ/ Τομέα Πληρωμών/Υποτ. Ασφαλίσεων, Περραιβού 20 & Καλλιρόης 5, Αθήνα Τ.Κ.:

17 6. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Κατά τη σύναψη της παραπάνω ασφάλισης ο Ανάδοχος πρέπει να συμμορφώνεται και να λαμβάνει υπόψη τις διατάξεις των Νόμων, Νομοθετικών Διαταγμάτων, Κανονισμών κ.λ.π. που ισχύουν εκάστοτε και έχουν εφαρμογή στην Ελλάδα, ιδιαίτερα των Ν.Δ. 400/76, Ν. 439/76, Ν.1256/82, Ν. 1410/84, Π.Δ. 609/85 Ο Ανάδοχος πρέπει να συμμορφώνεται με τους όρους κ.λ.π. των Ασφαλιστήριων. Οι παρεχόμενες ασφαλιστικές καλύψεις, οι οικονομικοί και ασφαλιστικοί όροι, εξαιρέσεις, απαλλαγές κ.λ.π. υπόκεινται σε κάθε περίπτωση στην τελική έγκριση του ΔΕΔΔΗΕ. Οι παραπάνω ασφαλίσεις δεν απαλλάσσουν ή περιορίζουν κατά κανένα τρόπο τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες του Ανάδοχου που απορρέουν από τη Σύμβαση ιδιαίτερα σε ότι αφορά τις προβλεπόμενες από τα σχετικά ασφαλιστήρια συμβόλαια εξαιρέσεις, εκπτώσεις, προνόμια, περιορισμούς, κ.λ.π., ο δε Ανάδοχος παραμένει αποκλειστικά υπεύθυνος για την αποκατάσταση ζημιών σε πρόσωπα ή και πράγματα πέραν από τα ποσά καλύψεως των πιο πάνω ασφαλιστηρίων. Σε περίπτωση που ο Ανάδοχος παραλείψει ή αμελήσει να συμμορφωθεί με τις παραπάνω ασφαλιστικές υποχρεώσεις του ή η ασφάλιση που συνομολογήσει κριθεί σαν μη ικανοποιητική από τον ΔΕΔΔΗΕ, ο τελευταίος δικαιούται να συνάψει στο όνομα και με δαπάνες του Ανάδοχου το πιο πάνω ασφαλιστήριο και να παρακρατήσει (εντόκως με το νόμιμο επιτόκιο υπερημερίας) το ποσόν των ασφαλίστρων είτε από το λαβείν, είτε με κατάπτωση ανάλογου ποσού από την εγγυητική επιστολή του καλής Εκτελέσεως. Επίσης σε περίπτωση που ο Ανάδοχος αμελεί ή δυστροπεί να καταβάλει στους ασφαλιστές το οφειλόμενο ποσό των ασφαλίστρων ο ΔΕΔΔΗΕ για να αποφύγει ενδεχόμενη ακύρωσή του δικαιούται να καταβάλει τα ασφάλιστρα στους ασφαλιστές για λογαριασμό του Ανάδοχου και να παρακρατεί από το λαβείν κ.λ.π. του Ανάδοχου κάθε ποσό που δεν θα είναι δυνατόν να εισπραχθεί από τους ασφαλιστές λόγω εξαιρέσεων, απαλλαγών κ.λ.π. σύμφωνα με τους όρους του εν λόγω ασφαλιστηρίου. Σε περίπτωση που η ασφαλιστική εταιρεία με την οποία ο Ανάδοχος συνομολόγησε την παραπάνω ασφάλιση, παραλείψει ή αρνηθεί να εξοφλήσει (μερικά ή ολικά) οποιαδήποτε ζημιά κ.λ.π. για οποιοδήποτε λόγο ή αιτία, ο Ανάδοχος έχει την αποκλειστική ευθύνη για την αποκατάσταση της μη εξοφλημένης ζημιάς ή βλάβης κ.λ.π. σύμφωνα με τους όρους της παρούσας Σύμβασης, ο δε ΔΕΔΔΗΕ δικαιούται να παρακρατήσει από οποιονδήποτε λογαριασμό του ή εγγύησή του οποιασδήποτε φύσεως τα ποσά που κατά την κρίση της απαιτούνται για την αποκατάσταση της εν λόγω ζημιάς ή βλάβης.

ΔΕΔΔΗΕ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2 ο χλμ. ΝΕΟ Λαμίας Αθηνών 351 00 Λαμία

ΔΕΔΔΗΕ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2 ο χλμ. ΝΕΟ Λαμίας Αθηνών 351 00 Λαμία ΔΕΔΔΗΕ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2 ο χλμ. ΝΕΟ Λαμίας Αθηνών 351 00 Λαμία ΕΡΓΟ: Ανάδειξη εργολάβου για την εκτέλεση βοηθητικών εργασιών για τον έλεγχο και διαλογή των αποξηλούμενων ξύλινων στύλων

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΠΚΕ/ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΟΛΟΥ 8021022Α/26-05-2015

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΠΚΕ/ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΟΛΟΥ 8021022Α/26-05-2015 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΟΛΟΥ ΛΑΡΙΣΗΣ-ΤΖΑΒΕΛΑ 38334 ΒΟΛΟΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΠΚΕ/ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΟΛΟΥ 8021022Α/26-05-2015 ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΔΠΚΕ/

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ Ε ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ. Παροχή Υπηρεσιών: Μελέτη, Επίβλεψη, Αδειοδότηση Δομικών Έργων σε Υ/Σ ΥΤ/ΜΤ αρμοδιότητας ΔΕΔΔΗΕ

ΤΕΥΧΟΣ Ε ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ. Παροχή Υπηρεσιών: Μελέτη, Επίβλεψη, Αδειοδότηση Δομικών Έργων σε Υ/Σ ΥΤ/ΜΤ αρμοδιότητας ΔΕΔΔΗΕ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΔΙΚΤΥΟΥ Λ. Αθηνών 72, 18547, Ν. Φάληρο ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ με αριθμό ΔΕΕΔ-9 Σύμβαση : Παροχή Υπηρεσιών: Μελέτη, Επίβλεψη, Αδειοδότηση Δομικών Έργων σε Υ/Σ ΥΤ/ΜΤ αρμοδιότητας ΔΕΔΔΗΕ

Διαβάστε περισσότερα

«ΑΠΟΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΕΣ ΛΟΓΩ ΧΡΕΟΥΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΛΟΓΩ ΧΡΕΟΥΣ & ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΠΕΛΑΤΗ- ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΕ ΜΕΤΡΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ»

«ΑΠΟΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΕΣ ΛΟΓΩ ΧΡΕΟΥΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΛΟΓΩ ΧΡΕΟΥΣ & ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΠΕΛΑΤΗ- ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΕ ΜΕΤΡΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ» ιεύθυνση Περιφέρειας Μακεδονίας Θράκης Περιοχή Δυτικής Θεσσαλονίκης Αισώπου 20, 546 27 Θεσσαλονίκη «ΑΠΟΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΕΣ ΛΟΓΩ ΧΡΕΟΥΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΛΟΓΩ ΧΡΕΟΥΣ & ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΠΕΛΑΤΗ-

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΔΑΠΜ Καθαρισμός των υαλοπινάκων (εσωτερικής και εξωτερικής επιφάνειας) και ETALBOND κτιρίων ιδιοκτησίας του ΑΔΜΗΕ ΤΕΥΧΟΣ 3

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΔΑΠΜ Καθαρισμός των υαλοπινάκων (εσωτερικής και εξωτερικής επιφάνειας) και ETALBOND κτιρίων ιδιοκτησίας του ΑΔΜΗΕ ΤΕΥΧΟΣ 3 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε. Διεύθυνση Αποθηκών, Προμηθειών & Μεταφορών ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΔΑΠΜ-41518 Για την Παροχή της Υπηρεσίας Καθαρισμός των υαλοπινάκων (εσωτερικής και εξωτερικής

Διαβάστε περισσότερα

Π Ι Ν Α Κ Α Σ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Ω Ν

Π Ι Ν Α Κ Α Σ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Ω Ν Π Ι Ν Α Κ Α Σ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Ω Ν 1. Γενικοί Οροι Ασφάλισης 2. Γενικοί Οροι Ασφαλιστηρίων Συµβολαίων 3. Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης έναντι Τρίτων 3.1 Ειδικοί όροι 3.2 Αντικείµενο ασφάλισης 3.3 Ορια αποζηµίωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ ΣΤ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΕΕΔ- 22 ΣΥΜΒΑΣΗ :

ΤΕΥΧΟΣ ΣΤ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΕΕΔ- 22 ΣΥΜΒΑΣΗ : ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε Διεύθυνση Ειδικών Εγκαταστάσεων Δικτύου Λ Αθηνών 72 185 47, Ν. Φάληρο ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΕΕΔ- 22 ΣΥΜΒΑΣΗ : ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ : «Καθαρισμός εσωτερικών

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ ΣΤ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ

ΤΕΥΧΟΣ ΣΤ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΚΤΥΟΥ ΙΑΚΗΡΥΞΗ -208 ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ: «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ, ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ - ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ( ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ) ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΛΕΜΕΤΡΗΣΗΣ ΜΕΣΗΣ ΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ: «ΣΦΡΑΓΙΣΗ ΚΙΒΩΤΙΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΣΕ ΜΕΤΡΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ 4 ΜΗΝΙΑΙΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗΣ»

ΕΡΓΟ: «ΣΦΡΑΓΙΣΗ ΚΙΒΩΤΙΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΣΕ ΜΕΤΡΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ 4 ΜΗΝΙΑΙΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗΣ» Διεύθυνση Περιφερείας Πελοποννήσου - Ηπείρου Περιοχή Κορίνθου ΕΡΓΟ: «ΣΦΡΑΓΙΣΗ ΚΙΒΩΤΙΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΣΕ ΜΕΤΡΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ 4 ΜΗΝΙΑΙΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗΣ» ΣΥΜΒΑΣΗ: - ΔΠΠ-Η/ΠΕΡ.

Διαβάστε περισσότερα

Γ. ΠΕΡΙ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΠ ΑΡΙΘ. ΔΠΜ-Θ/ΠΚΑΣΤ/

Γ. ΠΕΡΙ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΠ ΑΡΙΘ. ΔΠΜ-Θ/ΠΚΑΣΤ/ Γ. ΠΕΡΙ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΠ ΑΡΙΘ. ΔΠΜ-Θ/ΠΚΑΣΤ/ Αντικείμενο: «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΗΣ ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ»

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ

ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. Γενικοί Όροι Ασφάλισης 2. Γενικοί Όροι Ασφαλιστηρίων Συµβολαίων 3. Ειδικότερο περιεχόµενο Ασφαλιστηρίων Συµβολαίων 3.1 Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης του Αναδόχου έναντι Τρίτων

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΔΠΠ-Η/5002019

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΔΠΠ-Η/5002019 Διεύθυνση Περιφέρειας Πελ/σου Ηπείρου Σμύρνης 1, 26222, Πάτρα ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΔΠΠ-Η/5002019 ΕΡΓΟ : «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΔΕΔΔΗΕ/ΔΠΠ-Η ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΣΜΥΡΝΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Διεύθυνση Περιφέρειας Μακεδονίας-Θράκης ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΠ ΑΡΙΘ:.. Αρ. SAP: Α.Δ.Α.Μ.:. Ανάδειξη Αναδόχων με ανοιχτή διαδικασία, για: 1. Εκτέλεση εργασιών κλαδεμάτων ή κοπής δέντρων που γειτνιάζουν

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΓΜΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ Σύμβαση με αριθ.δσσμ/979

ΔΕΙΓΜΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ Σύμβαση με αριθ.δσσμ/979 ΔΣΣΜ/Περιφερειακός Τομέας Δυτικής Μακεδονίας ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΔΣΣΜ/979/19-01-2015 ΔΕΙΓΜΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ Σύμβαση με αριθ.δσσμ/979 Στο ΚΥΤ ΚΑΡΔΙΑΣ σήμερα την 00.00.2015 μεταξύ του ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε. Σύµβαση : ΣΣΜ Έργο: Καθαρισµός των χώρων των εγκαταστάσεων Σ Υ Μ Φ Ω Ν Η Τ Ι Κ Ο

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε. Σύµβαση : ΣΣΜ Έργο: Καθαρισµός των χώρων των εγκαταστάσεων Σ Υ Μ Φ Ω Ν Η Τ Ι Κ Ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε. ιεύθυνση Συντήρησης Συστήµατος Μεταφοράς Σύµβαση : ΣΣΜ - 138201 ΑΡ./ΗΜ. : ΣΣΜ/ Έργο: Καθαρισµός των χώρων των εγκαταστάσεων ΚΥΤ και Υ/Σ του ΠΤΣΕΚ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ (Αφορά Διακηρύξεις για σύναψη Συμβάσεων Παροχής Υπηρεσιών)

ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ (Αφορά Διακηρύξεις για σύναψη Συμβάσεων Παροχής Υπηρεσιών) ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΔΠΜ-Θ/ΤΥ/7/2017 Για την ανάδειξη Αναδόχου για τη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» «ΦΥΛΑΞΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ 4 ΕΙ ΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

ΤΕΥΧΟΣ 4 ΕΙ ΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΠΜ-41408 ΕΡΓΟ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΣΚΙΑΣΗΣ (ΡΟΛΕΡ) ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΟΥ Α ΜΗΕ, ΥΡΡΑΧΙΟΥ 81 & ΣΜΟΛΙΚΑ, ΣΕΠΟΛΙΑ ΤΕΥΧΟΣ 4 ΕΙ ΙΚΟΙ ΟΡΟΙ Π Ι Ν Α Κ Α Σ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Ω

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. : ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:

ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. : ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΦ. ΠΕΛ/ΣΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ/ΠΕΡΙΟΧΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΧΡ. ΚΑΤΣΑΡΗ 4-ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΤΗΛ. 2651026486 -FAX2651025668 ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. : ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Σύμβαση Παροχής Υπηρεσιών Υπ αριθμ. 1/2016 Στα Ιωάννινα σήμερα,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΒΑΣΗΣ. Άρθρο 1 ο. Αντικείμενο της Σύμβασης

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΒΑΣΗΣ. Άρθρο 1 ο. Αντικείμενο της Σύμβασης ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΒΑΣΗΣ Άρθρο 1 ο Αντικείμενο της Σύμβασης 1. Αντικείμενο της σύμβασης είναι σύμφωνα με τις υποδείξεις της ΑΔΜΗΕ ΑΕ η θαλάσσια μεταφορά των υλικών της που αναφέρονται στο Παράρτημα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑΣΙΑ : «ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΤΙΡΙΟΥ Π.ΑΙΓΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΑΙΓΙΟ»

ΕΡΓΑΣΙΑ : «ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΤΙΡΙΟΥ Π.ΑΙΓΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΑΙΓΙΟ» Διεύθυνση Περιφέρειας Πελ/σου - Ηπείρου Π.ΑΙΓΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ 113 25100 ΑΙΓΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑ : «ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΤΙΡΙΟΥ Π.ΑΙΓΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ 113 25100 ΑΙΓΙΟ» ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΡ.:.. Στο Αίγιο, σήμερα την 17-11-2016 μεταξύ του ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΥΛΙΚΕΙΩΝ ΣΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΗΣ ΑΔΜΗΕ Α.Ε. ΤΕΥΧΟΣ 3 ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΥΛΙΚΕΙΩΝ ΣΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΗΣ ΑΔΜΗΕ Α.Ε. ΤΕΥΧΟΣ 3 ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ-41508 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΥΛΙΚΕΙΩΝ ΣΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΗΣ ΑΔΜΗΕ Α.Ε. ΤΕΥΧΟΣ 3 ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Άρθρο 1 : Άρθρο 2 : Άρθρο 3 : Άρθρο 4 : Άρθρο 5 : Άρθρο 6 : Άρθρο 7 : Άρθρο 8 : Άρθρο

Διαβάστε περισσότερα

Άρθρο 1 ο. Αντικείμενο σύμβασης

Άρθρο 1 ο. Αντικείμενο σύμβασης Διεύθυνση Περιφέρειας Nησιών Περιοχή Ρόδου Αυστραλίας 108, Ρόδος, ΤΚ 85100 ΣΥΜΒΑΣΗ ΔΥΑΕ/.././. / Στον Ρόδο σήμερα την.. τα παρακάτω συμβαλλόμενα μέρη, αφενός ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΡ.: ΕΡΓΑΣΙΑ : «ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΤΙΡΙΩΝ ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ / ΔΠΠ-Η / ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ» ΠΕΡ. ΣΠΑΡΤΗΣ SAP Ζ /

ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΡ.: ΕΡΓΑΣΙΑ : «ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΤΙΡΙΩΝ ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ / ΔΠΠ-Η / ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ» ΠΕΡ. ΣΠΑΡΤΗΣ SAP Ζ / Διεύθυνση Περιφέρειας Πελ/σου Ηπείρου Περιοχή Σπάρτης Θερμοπυλών 139 & Αγιδος Σπάρτη ΕΡΓΑΣΙΑ : «ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΤΙΡΙΩΝ ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ / ΔΠΠ-Η / ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ» ΠΕΡ. ΣΠΑΡΤΗΣ SAP Ζ050 5002426/15-10-2015 ΣΥΜΒΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2 ο ΧΙΛ Ν.Ε.Ο ΛΑΜΙΑΣ--ΑΘΗΝΩΝ

ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2 ο ΧΙΛ Ν.Ε.Ο ΛΑΜΙΑΣ--ΑΘΗΝΩΝ ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2 ο ΧΙΛ Ν.Ε.Ο ΛΑΜΙΑΣ--ΑΘΗΝΩΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΥΠ ΑΡΙΘ. ΔΠΚΕ ΦΟΡΤΟΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΖΥΓΙΣΗ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΒΟΛΟΥ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΥΛΙΚΕΙΩΝ ΣΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΗΣ ΑΔΜΗΕ Α.Ε. ΤΕΥΧΟΣ 3 ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΥΛΙΚΕΙΩΝ ΣΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΗΣ ΑΔΜΗΕ Α.Ε. ΤΕΥΧΟΣ 3 ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ-41514 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΥΛΙΚΕΙΩΝ ΣΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΗΣ ΑΔΜΗΕ Α.Ε. ΤΕΥΧΟΣ 3 ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Άρθρο 1 : Άρθρο 2 : Άρθρο 3 : Άρθρο 4 : Άρθρο 5 : Άρθρο 6 : Άρθρο 7 : Άρθρο 8 : Άρθρο

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ «ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΜΗΕ Α.Ε. (ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ)» ΤΕΥΧΟΣ 4 ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ «ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΜΗΕ Α.Ε. (ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ)» ΤΕΥΧΟΣ 4 ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ - 41608 «ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΜΗΕ Α.Ε. (ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ)» ΤΕΥΧΟΣ 4 ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ Π Ι Ν Α Κ Α Σ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Ω Ν ΑΡΘΡΟ 1 : Ισχύοντα Πρότυπα και Κανονισμοί ΑΡΘΡΟ 2 : Συμβατικές

Διαβάστε περισσότερα

Σ Υ Μ Β Α Σ Η Π Α Ρ Ο Χ Η Σ Υ Π Η Ρ Ε Σ Ι Ω Ν Ε ΗΕ Α.Ε/ ΠΠ-Η/ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΑΡ /ΗΜ./ /

Σ Υ Μ Β Α Σ Η Π Α Ρ Ο Χ Η Σ Υ Π Η Ρ Ε Σ Ι Ω Ν Ε ΗΕ Α.Ε/ ΠΠ-Η/ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΑΡ /ΗΜ./ / Σ Υ Μ Β Α Σ Η Π Α Ρ Ο Χ Η Σ Υ Π Η Ρ Ε Σ Ι Ω Ν Ε ΗΕ Α.Ε/ ΠΠ-Η/ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΑΡ /ΗΜ./ / Στην Κέρκυρα, σήµερα την 5 µεταξύ του ΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΚΤΥΟΥ ΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε (εφεξής καλούµενου

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ. Άρθρο 1 ο. Αντικείμενο Σύμβασης

ΣΥΜΒΑΣΗ. Άρθρο 1 ο. Αντικείμενο Σύμβασης Διεύθυνση Περιφέρειας Μακεδονίας - Θράκης Περιοχή Κομοτηνής Σισμάνογλου 69Α-69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΣΥΜΒΑΣΗ Στην Κομοτηνή σήμερα τα παρακάτω συμβαλλόμενα μέρη, αφενός ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΠΚΕΕΒΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΗΣ ΑΔΜΗΕ Α.Ε.» ΤΕΥΧΟΣ 3 ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΠΚΕΕΒΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΗΣ ΑΔΜΗΕ Α.Ε.» ΤΕΥΧΟΣ 3 ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΠΚΕΕΒΕ - 20035 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΗΣ ΑΔΜΗΕ Α.Ε.» ΤΕΥΧΟΣ 3 ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Άρθρο 1 - Τεύχη της Σύμβασης Άρθρο 2 - Αντικείμενο Σύμβασης Άρθρο 3 - Συμβατικό

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΔΠΚΕ Ν ο 15/16.11.2015

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΔΠΚΕ Ν ο 15/16.11.2015 Διεύθυνση Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας 2 ο χλμ. Ν.Ε.Ο. Λαμίας Αθήνας, 351 00 Λαμία ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΔΠΚΕ Ν ο 15/16.11.2015 ΕΡΓΟ : «ΦΥΛΑΞΗ ΚΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε./ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΔΑΠΜ Καθαρισμός των υαλοπινάκων (εσωτερικής και εξωτερικής επιφάνειας) και ETALBOND κτιρίων ιδιοκτησίας του ΑΔΜΗΕ ΤΕΥΧΟΣ 4

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΔΑΠΜ Καθαρισμός των υαλοπινάκων (εσωτερικής και εξωτερικής επιφάνειας) και ETALBOND κτιρίων ιδιοκτησίας του ΑΔΜΗΕ ΤΕΥΧΟΣ 4 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε. Διεύθυνση Αποθηκών, Προμηθειών & Μεταφορών ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΔΑΠΜ-41518 Για την Παροχή της Υπηρεσίας Καθαρισμός των υαλοπινάκων (εσωτερικής και εξωτερικής

Διαβάστε περισσότερα

Σ Υ Μ Β Α Σ Η Π Α Ρ Ο Χ Η Σ Υ Π Η Ρ Ε Σ Ι Ω Ν ΔΠΠ-Η/ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

Σ Υ Μ Β Α Σ Η Π Α Ρ Ο Χ Η Σ Υ Π Η Ρ Ε Σ Ι Ω Ν ΔΠΠ-Η/ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΦ. ΠΕΛ/ΣΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ/ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΕΦ/ΝΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Α.ΤΡΙΤΣΗ 70 ΤΗΛ 26710-27005 FAX: 26710-24519 Σ Υ Μ Β Α Σ Η Π Α Ρ Ο Χ Η Σ Υ Π Η Ρ Ε Σ Ι Ω Ν ΔΠΠ-Η/ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ/ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ : ΔΟΑΕΣΜ/. ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

ΣΥΜΒΑΣΗ : ΔΟΑΕΣΜ/. ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΒΑΣΗΣ Διεύθυνση Οργάνωσης, Ασφάλειας Εργασίας & Στεγαστικής Μέριμνας Διαμαντοπούλου 10, 117 43, Αθήνα ΣΥΜΒΑΣΗ : ΔΟΑΕΣΜ/. ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ «ΦΥΛΑΞΗ ΚΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΑΤΤΙΚΗΣ» ΕΙΔΙΚΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΡ.: / Διεύθυνση Περιφέρειας Πελ/σου - Ηπείρου Περιοχή Κορίνθου Αγ. Νικολάου και Δερβενακίων 2, 20100, Κόρινθος

ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΡ.: / Διεύθυνση Περιφέρειας Πελ/σου - Ηπείρου Περιοχή Κορίνθου Αγ. Νικολάου και Δερβενακίων 2, 20100, Κόρινθος Διεύθυνση Περιφέρειας Πελ/σου - Ηπείρου Περιοχή Κορίνθου Αγ. Νικολάου και Δερβενακίων 2, 20100, Κόρινθος ΕΡΓΑΣΙΑ : «ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΤΙΡΙΩΝ ΔΕΔΔΗΕ / ΔΠΠ-H/Π. ΚΟΡΙΝΘΟΥ» ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΡ.: 5002336/23-09-2015 Στην

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΗΣ ΑΔΜΗΕ Α.Ε.» ΤΕΥΧΟΣ 3 ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΗΣ ΑΔΜΗΕ Α.Ε.» ΤΕΥΧΟΣ 3 ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ - 41510 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΗΣ ΑΔΜΗΕ Α.Ε.» ΤΕΥΧΟΣ 3 ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Άρθρο 1 - Τεύχη της Σύμβασης Άρθρο 2 - Αντικείμενο Σύμβασης Άρθρο 3 - Συμβατικό

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ. Άρθρο 1 Αντικείμενο της Σύμβασης

ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ. Άρθρο 1 Αντικείμενο της Σύμβασης Διεύθυνση Περιφέρειας Νησιών ΤΤΕΔ/ΓΡ. ΔΟΜΙΚΩΝ Λ. ΣΥΓΓΡΟΥ 112, ΑΘΗΝΑ 117 41 ΣΥΜΒΑΣΗ : «../ ΔΠΝ / ΤΤΕΔ / ΓΡ. ΔΟΜΙΚΩΝ» ΕΡΓΟ: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΙΧΟΥ ΑΝΤΙΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΕΩΝ ΕΔΡΑΣΗΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ» ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ Διεύθυνση Περιφέρειας Μακεδονίας-Θράκης Περιοχή Κοζάνης Βερμίου 26, 50100, Κοζάνη Διακήρυξη : ΔΠΜ-Θ/ΠΚΟΖ/6/2015 Αντικείμενο : «Καθαρισμός των χώρων του κτιρίου στην οδό Βερμίου 26 Κοζάνη όπου στεγάζονται

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ- 41508 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΥΛΙΚΕΙΩΝ ΣΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΗΣ ΑΔΜΗΕ Α.Ε. ΤΕΥΧΟΣ 4 ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ- 41508 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΥΛΙΚΕΙΩΝ ΣΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΗΣ ΑΔΜΗΕ Α.Ε. ΤΕΥΧΟΣ 4 ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ- 41508 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΥΛΙΚΕΙΩΝ ΣΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΗΣ ΑΔΜΗΕ Α.Ε. ΤΕΥΧΟΣ 4 ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ Π Ι Ν Α Κ Α Σ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Ω Ν ΑΡΘΡΟ 1 : Εκπροσώπηση της Επιχείρησης ΑΡΘΡΟ 2 : Εκπροσώπηση του Αναδόχου

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΒΑΣΗΣ 1. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΩΝ ΟΡΩΝ Οι παρακάτω γενικοί όροι ισχύουν για την παροχή υπηρεσιών εκφόρτωσης υλικών του ΑΔΜΗΕ Α.Ε με χρήση τηλεσκοπικών γερανών, αν και όσο δεν τους αλλάζουν οι ειδικοί

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ. Διεύθυνση Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας Ε Ρ Γ Ο : ΑΠΟΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΕΣ ΛΟΓΩ ΧΡΕΟΥΣ 1/8

ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ. Διεύθυνση Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας Ε Ρ Γ Ο : ΑΠΟΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΕΣ ΛΟΓΩ ΧΡΕΟΥΣ 1/8 Διεύθυνση Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας Ε Ρ Γ Ο : ΑΠΟΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΕΣ ΛΟΓΩ ΧΡΕΟΥΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΠΚΕ 2 / 2015 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙV ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΠΜ ΤΕΥΧΟΣ 4 ΕΙ ΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΠΜ ΤΕΥΧΟΣ 4 ΕΙ ΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΠΜ - 41330 «ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α ΜΗΕ Α.Ε.» ΤΕΥΧΟΣ 4 ΕΙ ΙΚΟΙ ΟΡΟΙ Π Ι Ν Α Κ Α Σ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Ω Ν ΑΡΘΡΟ 1 : Μελέτες ΑΡΘΡΟ 2 Ισχύοντα Πρότυπα και Κανονισµοί ΑΡΘΡΟ 3 Συµβατικές

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ : «ΦΥΛΑΞΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ KΡΗΤΗΣ» ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ. Σύμβαση με αριθ.

ΕΡΓΟ : «ΦΥΛΑΞΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ KΡΗΤΗΣ» ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ. Σύμβαση με αριθ. ΕΡΓΟ : «ΦΥΛΑΞΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ KΡΗΤΗΣ» ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ Σύμβαση με αριθ. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε. Περραιβού 20 & Καλλιρρόης 5 Τ 210

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ Γ ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

ΤΕΥΧΟΣ Γ ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΔΙΚΤΥΟΥ Λ. Αθηνών 72, 18547, Ν. Φάληρο ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ με αριθμό ΔΕΕΔ-11 ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ: «ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ ΤΗΣ ΔΕΕΔ/ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε στο Ν. Φάληρο (Ελαϊδα)» ΤΕΥΧΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ 2 ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΑΣΗ : ΔΣΥ /2017

ΤΕΥΧΟΣ 2 ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΑΣΗ : ΔΣΥ /2017 ΤΕΥΧΟΣ 2 ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΑΣΗ : ΔΣΥ /2017 ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ : ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ, ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΒΛΑΒΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ LIEBERT ΣΤΙΣ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔAΠΜ-41502

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔAΠΜ-41502 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔAΠΜ-41502 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «ΦΥΛΑΞΗ TΩN ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΔΜΗΕ» ΤΕΥΧΟΣ 3 ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ Π Ι Ν Α Κ Α Σ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Ω Ν Άρθρο 1 Άρθρο 2 Άρθρο 3 Άρθρο 4 Άρθρο 5 Άρθρο 6 Άρθρο

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΚΗΡΥΞΗ Ν/ 50130/ ΦΥΛΑΞΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ Ε ΡΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ ΤΗΣ Ν ΣΥΜΒΑΣΗ Ν/

ΙΑΚΗΡΥΞΗ Ν/ 50130/ ΦΥΛΑΞΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ Ε ΡΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ ΤΗΣ Ν ΣΥΜΒΑΣΗ Ν/ ιεύθυνση ιαχείρισης Νησιών Υπηρεσίες Κρήτης - Ρόδου Οδός Καστοριάς Κατσαµπάς 713 07 Ηράκλειο Κρήτης Τ.Θ. 1168, 711 10 Ηράκλειο ΙΑΚΗΡΥΞΗ Ν/ 50130/12.05.2015 ΦΥΛΑΞΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ Ε ΡΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ. ΔΕΔΔΗΕ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2 ο χλμ. ΝΕΟ Λαμίας Αθηνών ΛΑΜΙΑ

ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ. ΔΕΔΔΗΕ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2 ο χλμ. ΝΕΟ Λαμίας Αθηνών ΛΑΜΙΑ ΔΕΔΔΗΕ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2 ο χλμ. ΝΕΟ Λαμίας Αθηνών 351 00 ΛΑΜΙΑ Σύμβαση : Έργο: Ανάδειξη εργολάβου για την εκτέλεση βοηθητικών εργασιών για τον έλεγχο και διαλογή των αποξηλούμενων ξύλινων

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔAΠΜ 41612

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔAΠΜ 41612 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔAΠΜ 41612 ΕΡΓΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗ, ΦΟΡΤΩΣΗ ΤΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΔΣΣΜ-830 ΤΕΥΧΟΣ 3 ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΔΣΣΜ-830 ΤΕΥΧΟΣ 3 ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ ΔΣΣΜ/ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΔΣΣΜ-830 ΕΡΓΟ : " Κατασκευή δαπέδου συλλογής λαδιών στον ΠΤΔΜ της Διεύθυνσης Συντήρησης Συστήματος Μεταφοράς" ΤΕΥΧΟΣ 3 ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ Β ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ

ΤΕΥΧΟΣ Β ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΔΠN/Περιοχή Σάμου ΣΥΜΒΑΣΗ : ΔΠΝ/ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΜΟΥ../2016 (ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ: ΔΠΝ/ΠEΡΙΟΧΗ ΣΑΜΟΥ 4001357) «ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΔΠΝ/ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΑΜΟΥ»

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΔΣΣΜ-1305 ΤΕΥΧΟΣ 3 ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΔΣΣΜ-1305 ΤΕΥΧΟΣ 3 ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ ΔΣΣΜ/ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΔΣΣΜ-1305 ΕΡΓΟ : " Μεταλλικά προβολικά στέγαστρα στάθμευσης υπηρεσιακών οχημάτων στο ΚΥΤ ΚΑΡΔΙΑΣ." ΤΕΥΧΟΣ 3 ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ-41623

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ-41623 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ-41623 «ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΟΣΤΟΥΣ ΟΦΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ 3.7.1 MARITSA EAST 1 (BG)- N.SANTA (EL)» ΤΕΥΧΟΣ 3 ΣΧΕΔΙΟ Σ Υ Μ Φ Ω Ν Η Τ Ι Κ

Διαβάστε περισσότερα

2. Η συνημμένη Τεχνική Περιγραφή αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα του παρόντος Συμφωνητικού.

2. Η συνημμένη Τεχνική Περιγραφή αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα του παρόντος Συμφωνητικού. Διεύθυνση Περιφέρειας Μακεδονίας-Θράκης Περιοχή Κατερίνης Ειρήνης 65 Α Κατερίνη Τ.Κ 60134 ΣΥΜΒΑΣΗ Αρ. Σύμβασης : ΔΠΜ-Θ/ΠK /ΤΥ/ 9 / 2015. Έργο : Παροχής Υπηρεσίας Καθαρισμού των χώρων των κτιρίων επί της

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε. ιεύθυνση Αποθηκών, Προµηθειών & Μεταφορών ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε. ιεύθυνση Αποθηκών, Προµηθειών & Μεταφορών ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε. ιεύθυνση Αποθηκών, Προµηθειών & Μεταφορών ΙΑΚΗΡΥΞΗ AΠΜ-41208 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «ΦΥΛΑΞΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Σύμβαση αριθ. ΔΝΕΜ.. Παροχή Υπηρεσίας: «Εκπόνηση Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την Γ. Μ. 400kV ΚΥΤ Ν. ΣΑΝΤΑΣ (ΕL) Υ/Σ Maritsa East 1(BG)» Ανάδοχος :.. ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Στην Αθήνα σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

Σχέδιο Σύμβασης με αριθ.δσσμ/1279

Σχέδιο Σύμβασης με αριθ.δσσμ/1279 ΔΣΣΜ/Περιφερειακός Τομέας Δυτικής Μακεδονίας Σχέδιο Σύμβασης με αριθ.δσσμ/1279 Στο ΚΥΤ ΚΑΡΔΙΑΣ σήμερα την 00.00.2017 μεταξύ του ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε (εφεξής καλουμένου

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΒΑΣΗΣ 1. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΩΝ ΟΡΩΝ Οι παρακάτω γενικοί όροι ισχύουν για την παροχή υπηρεσιών εκφόρτωσης υλικών του Α ΜΗΕ Α.Ε µε γερανούς, αν και όσο δεν τους αλλάζουν οι ειδικοί όροι της σύµβασης.

Διαβάστε περισσότερα

Α Ρ Θ Ρ Ο Αντικείμενο Σύμβασης

Α Ρ Θ Ρ Ο Αντικείμενο Σύμβασης ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΕ.ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ- ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΜΥΡΝΗΣ 1 -ΤΚ 26222 ΠΑΤΡΑ ΤΗΛ:2610311111 FAX:2610329835 ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ. Άρθρο 2 Συμβατικό Τίμημα

ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ. Άρθρο 2 Συμβατικό Τίμημα Διεύθυνση Περιφέρειας Νησιών ΤΤΕΔ/ΓΡ. ΔΟΜΙΚΩΝ Λ. ΣΥΓΓΡΟΥ 112, ΑΘΗΝΑ 117 41 ΣΥΜΒΑΣΗ : «.../ ΔΠΝ/ΤΤΕΔ-ΓΡ. ΔΟΜΙΚΩΝ» ΕΡΓΟ: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΑΣ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗΣ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΑΠΟΘΗΚΗ ΣΕΡΙΦΟΥ» ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ 3 ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ

ΤΕΥΧΟΣ 3 ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ ΤΕΥΧΟΣ 3 ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΔAΠΜ 41701 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΑΔΜΗΕ ΑΕ. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Άρθρο 1 - Τεύχη της Σύμβασης Άρθρο 2 - Αντικείμενο Σύμβασης Άρθρο

Διαβάστε περισσότερα

Διακήρυξη Συμφωνητικό

Διακήρυξη Συμφωνητικό Διεύθυνση Περιφέρειας Μακεδονίας-Θράκης Περιοχή Φλώρινας Ηλέκτρας 6, 531 00, Φλώρινα Διακήρυξη : Τίτλος Παροχής Υπηρεσίας : ΔΠΜΘ/ΠΦΛΩ/2/2015 Καθαρισμός χώρων κτιρίου της έδρας της ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ/Περιοχή Φλώρινας,

Διαβάστε περισσότερα

τύπου TAKRAF SRs2000/5x32 στο Ορυχείο Νότιου Πεδίου του ΛΚΔΜ»

τύπου TAKRAF SRs2000/5x32 στο Ορυχείο Νότιου Πεδίου του ΛΚΔΜ» ΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΥΧΕΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Διακήρυξη ΔKYΟΡ-190 Υπηρεσία: «Αποκατάσταση μεταλλικών τμημάτων και εργασίες αμμοβολής-βαφής εκσκαφέα τύπου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε. Σύµβαση : ΣΣΜ Σ Υ Μ Β Α Σ Η

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε. Σύµβαση : ΣΣΜ Σ Υ Μ Β Α Σ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε. ιεύθυνση Συντήρησης Συστήµατος Μεταφοράς Σύµβαση : ΣΣΜ - 113801 ΑΡ./ΗΜ. : ΣΣΜ/ Παροχή υπηρεσίας: Αντικατάσταση ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού συστήµατος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΠΠ-Η ΠEΡΙΟΧΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ/ΑΡΙΘΜΟΣ: /16

ΔΠΠ-Η ΠEΡΙΟΧΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ/ΑΡΙΘΜΟΣ: /16 ΔΠΠ-Η ΠEΡΙΟΧΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ/ΑΡΙΘΜΟΣ: 5002882/16 ΟΠΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΝΑΕΡΙΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΜΕΣΗΣ & ΧΑΜΗΛΗΣ ΤΑΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΣΤΑΘΜΩΝ ΜΕΣΟΓΓΗΣ, ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΚΕΡΚΥΡΑ Ι, ΚΕΡΚΥΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΣΣΜ/Περιφερειακός Τομέας Δυτικής Μακεδονίας. Τύπος Σύμβασης με αριθ.δσσμ/1043 υποέργο 1

ΔΣΣΜ/Περιφερειακός Τομέας Δυτικής Μακεδονίας. Τύπος Σύμβασης με αριθ.δσσμ/1043 υποέργο 1 ΔΣΣΜ/Περιφερειακός Τομέας Δυτικής Μακεδονίας ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΔΣΣΜ/1043 Τύπος Σύμβασης με αριθ.δσσμ/1043 υποέργο 1 Στο ΚΥΤ ΚΑΡΔΙΑΣ σήμερα την 00.00.2015 μεταξύ του ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

3.1. ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ

3.1. ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ 1 ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ Στα ασφαλιστήρια συμβόλαια, που υποχρεούται να συνάψει ο Ανάδοχος θα πρέπει να περιλαμβάνονται, κατά περίπτωση οι ακόλουθοι όροι και προϋποθέσεις. 3.1.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ-41623

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ-41623 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ-41623 «ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΟΣΤΟΥΣ ΟΦΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ 3.7.1 MARITSA EAST 1 (BG)- N.SANTA (EL)» ΤΕΥΧΟΣ 4 ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ Π Ι Ν Α Κ Α Σ

Διαβάστε περισσότερα

Αποκομιδή απορριμμάτων της 1862 Περιφ. Αποθήκης της ΔΠΜ-Θ και διάθεσή τους σε νόμιμη χωματερή. Σ Υ Μ Φ Ω Ν Η Τ Ι Κ Ο

Αποκομιδή απορριμμάτων της 1862 Περιφ. Αποθήκης της ΔΠΜ-Θ και διάθεσή τους σε νόμιμη χωματερή. Σ Υ Μ Φ Ω Ν Η Τ Ι Κ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ Συμφωνητικό: ΔΠΜ-Θ/7A-2015 Ε Έργο: Αποκομιδή απορριμμάτων της 1862 Περιφ. Αποθήκης της ΔΠΜ-Θ και διάθεσή τους σε νόμιμη χωματερή. Σ Υ Μ Φ Ω Ν Η Τ Ι Κ Ο Στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ Διεύθυνση Περιφέρειας Μακεδονίας-Θράκης Περιοχή Φλώρινας Ηλέκτρας 6, 531 00, Φλώρινα ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ Σύμβαση: Αντικείμενο: Αριθ. SAP: Αριθ. ΑΔΑΜ: ΔΠΜΘ/ΠΦΛΩ/ΤΧ/1/2018 Λήψη ενδείξεων μετρητών ηλεκτρικής

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔAΠΜ για την παροχή Υπηρεσίας με αντικείμενο την. «Παροχή Υπηρεσιών Πρόβλεψης και ιστορικών μετεωρολογικών δεδομένων» ΤΕΥΧΟΣ 4

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔAΠΜ για την παροχή Υπηρεσίας με αντικείμενο την. «Παροχή Υπηρεσιών Πρόβλεψης και ιστορικών μετεωρολογικών δεδομένων» ΤΕΥΧΟΣ 4 Διακήρυξη ΔAΠΜ-41604 Τεύχος 4 «ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ» ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔAΠΜ 41604 για την παροχή Υπηρεσίας με αντικείμενο την «Παροχή Υπηρεσιών Πρόβλεψης και ιστορικών μετεωρολογικών δεδομένων» ΤΕΥΧΟΣ 4 ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ Π

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ ΕΡΓΟ :

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ ΕΡΓΟ : Αριθ. Ημ. : ΔΑΠΜ/ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ-41620 ΕΡΓΟ : Εργασίες Ανακαίνισης των Χώρων Υγιεινής (WC) του Κτιρίου των Κεντρικών Υπηρεσιών του ΑΔΜΗΕ, επί των οδών Δυρραχίου 89 & Κηφισού. ΤΕΥΧΟΣ 3 ΣΧΕΔΙΟ Σ Υ Μ Φ Ω

Διαβάστε περισσότερα

Σύμβαση : Α/ : Συντήρηση Ζώνης Διέλευσης με Υλοτόμηση Κάτω από Εναέρια Δίκτυα Μέσης Τάσης. ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ

Σύμβαση : Α/ : Συντήρηση Ζώνης Διέλευσης με Υλοτόμηση Κάτω από Εναέρια Δίκτυα Μέσης Τάσης. ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ Διεύθυνση Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας Περιοχή Βόλου Λαρίσης Τζαβέλα, 38334 Βόλος Πληροφορίες: Ε. Μπέης-Ν. Παλιούρας Τ 24210 83710 F 24210 65660 Σύμβαση : 8021028Α/06-11-2015 Έργο : Συντήρηση Ζώνης Διέλευσης

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑ/ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ: Αρ./Ημερ.:

ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑ/ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ: Αρ./Ημερ.: Διεύθυνση Περιφέρειας Μακεδονίας-Θράκης Περιοχή Αλεξανδρούπολης Καποδιστρίου 24, ΤΚ 681 32 Αλεξανδρούπολη Αρ./Ημερ.: ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑ/ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ: Έργο :Καθαρισμός των χώρων των κτιρίων επί της οδού Καποδιστρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΠΚΕΕΒΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΗΣ ΑΔΜΗΕ Α.Ε ΤΕΥΧΟΣ 4 ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΠΚΕΕΒΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΗΣ ΑΔΜΗΕ Α.Ε ΤΕΥΧΟΣ 4 ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΠΚΕΕΒΕ-20035 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΗΣ ΑΔΜΗΕ Α.Ε ΤΕΥΧΟΣ 4 ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ Π Ι Ν Α Κ Α Σ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Ω Ν ΑΡΘΡΟ 1 : Εκπροσώπηση της Επιχείρησης ΑΡΘΡΟ 2 : Εκπροσώπηση

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΝΕΜ 550 ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ : «Υ/Σ 150kV ΑΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ Ι 4 η ΕΠΕΚΤΑΣΗ & ΚΥΤ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ 400/150kV Βελτίωση Δικτύου Αποστράγγισης Ε.Π.Μ.

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΝΕΜ 550 ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ : «Υ/Σ 150kV ΑΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ Ι 4 η ΕΠΕΚΤΑΣΗ & ΚΥΤ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ 400/150kV Βελτίωση Δικτύου Αποστράγγισης Ε.Π.Μ. ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΝΕΜ 550 ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ : «Υ/Σ 150kV ΑΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ Ι 4 η ΕΠΕΚΤΑΣΗ & ΚΥΤ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ 400/150kV Βελτίωση Δικτύου Αποστράγγισης Ε.Π.Μ.» ΤΕΥΧΟΣ 8 ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

17PROC

17PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΝΕΑΡΧΟΥ 23 - ΧΑΝΙΑ 73134 τηλ. 2821027900-01-02 fax : 28210 27903 e-mail : teetdk@tee.gr, http://www.teetdk.gr ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΠΜ-Θ/ΠΕ/6/2015

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΠΜ-Θ/ΠΕ/6/2015 Διεύθυνση Περιφέρειας Μακεδονίας - Θράκης Περιοχή Έδεσσας Κωνσταντινουπόλεως 93, 582 00, Έδεσσα ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΠΜ-Θ/ΠΕ/6/2015 ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΕΝΑΕΡΙΩΝ, ΥΠΟΓΕΙΩΝ, ΜΙΚΤΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Σ Υ Μ Β Α Σ Η ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΔΥΟ (2) ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ Στην Αθήνα σήμερα την 22 του μήνα Νοεμβρίου του

Σ Υ Μ Β Α Σ Η ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΔΥΟ (2) ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ Στην Αθήνα σήμερα την 22 του μήνα Νοεμβρίου του Σ Υ Μ Β Α Σ Η ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΔΥΟ (2) ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ Στην Αθήνα σήμερα την 22 του μήνα Νοεμβρίου του έτους 2016, μεταξύ των συμβαλλομένων, αφενός μεν του στην

Διαβάστε περισσότερα

Διεύθυνση Νομικών Υπηρεσιών Περραιβού 20 και Καλλιρρόης 5, Αθήνα

Διεύθυνση Νομικών Υπηρεσιών Περραιβού 20 και Καλλιρρόης 5, Αθήνα Διεύθυνση Νομικών Υπηρεσιών Περραιβού 20 και Καλλιρρόης 5, 11743 Αθήνα Διακήρυξη : 1.2014/ΔΝΥ Αντικείμενο : Παροχή Υπηρεσιών Τεχνικού Συμβούλου για το έργο «Προπαρασκευαστικές ενέργειες για τη Χρηματοδότηση

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Για την δημοσίευση όλων των ανακοινώσεων του Ο.Α.Ε.Ε. (προκηρύξεις διαγωνισμών κ.λ.π.) στις εφημερίδες της Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Στην Αθήνα σήμερα την 12 μηνός Ιανουαρίου έτους

Διαβάστε περισσότερα

ΔΠΠ-Η/ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΑΡΙΘΜΟΣ/ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Ζ /

ΔΠΠ-Η/ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΑΡΙΘΜΟΣ/ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Ζ / Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΦ. ΠΕΛ/ΣΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ/ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΚΑΨΑΛΗ 14, ΑΓΡΙΝΙΟ ΤΗΛ. 2641024324 FAX: 2641048479 Σ Υ Μ Β Α Σ Η Π Α Ρ Ο Χ Η Σ Υ Π Η Ρ Ε Σ Ι Ω Ν ΔΠΠ-Η/ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΑΡΙΘΜΟΣ/ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Ζ0605002548/26-11-15

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ E2/2016 ΓΙΑ ΤΗΝ EKΜΙΣΘΩΣΗ ΚΥΛΙΚΕΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΩΝ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΩΝ ΤΗΣ Ο.ΣΥ. Α.Ε ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ E2/2016 ΓΙΑ ΤΗΝ EKΜΙΣΘΩΣΗ ΚΥΛΙΚΕΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΩΝ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΩΝ ΤΗΣ Ο.ΣΥ. Α.Ε ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ E2/2016 ΓΙΑ ΤΗΝ EKΜΙΣΘΩΣΗ ΚΥΛΙΚΕΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΩΝ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΩΝ ΤΗΣ Ο.ΣΥ. Α.Ε ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ Δεκέμβριος 2016 1 ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ Στον Αγ. Ι. Ρέντη σήμερα την.. μεταξύ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΠΜ ΤΕΥΧΟΣ 3 ΣΧΕ ΙΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ

ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΠΜ ΤΕΥΧΟΣ 3 ΣΧΕ ΙΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΠΜ 41401 «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ & ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ Α ΜΗΕ Α.Ε.» ΤΕΥΧΟΣ 3 ΣΧΕ ΙΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Άρθρο 1: Άρθρο 2: Άρθρο 3: Άρθρο 4: Άρθρο

Διαβάστε περισσότερα

Σύμβαση με αριθ. ΔΣΣΜ/1261

Σύμβαση με αριθ. ΔΣΣΜ/1261 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε. ΔΣΣΜ/Περιφερειακός Τομέας Δυτικής Μακεδονίας ΤΕΥΧΟΣ 5 Σύμβαση με αριθ. ΔΣΣΜ/1261 Καθαρισμός & αποψίλωση χόρτων στα Πεδία και στους περιβάλλοντες

Διαβάστε περισσότερα

ΔΠΠ-Η ΠEΡΙΟΧΗ ΚΟΡΙΝΘΟΥ/ΑΡΙΘΜΟΣ: /

ΔΠΠ-Η ΠEΡΙΟΧΗ ΚΟΡΙΝΘΟΥ/ΑΡΙΘΜΟΣ: / ΔΠΠ-Η ΠEΡΙΟΧΗ ΚΟΡΙΝΘΟΥ/ΑΡΙΘΜΟΣ: 5002330/02-12-2015 ΟΠΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΝΑΕΡΙΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΧΑΜΗΛΗΣ ΤΑΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΣΤΑΘΜΩΝ 20KV ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΜΗΚΟΥΣ 2.900 ΧΛ ΚΑΙ ΟΠΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Ο.Α.Ε.Ε. ΖΑΚΥΝΘΟΥ

ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Ο.Α.Ε.Ε. ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Ο.Α.Ε.Ε. ΖΑΚΥΝΘΟΥ Στη Ζάκυνθο σήμερα την 30η του μηνός Ιανουαρίου του έτους 2015, μεταξύ των συμβαλλομένων, αφενός μεν του ν.π.δ.δ. με την επωνυμία

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΕ Διεύθυνση Περιφέρειας Μακεδονίας - Θράκης Αντικείμενο Παροχής Υπηρεσιών: Ταχυμεταφορά φακέλων και δεμάτων των Μονάδων της ΔΠΜ-Θ. ΣΥΜΒΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

«Ανακαίνιση εξωτερικών και εσωτερικών επιφανειών του ισόγειου κτηρίου ελέγχου και των Σ Υ Μ Φ Ω Ν Η Τ Ι Κ Ο

«Ανακαίνιση εξωτερικών και εσωτερικών επιφανειών του ισόγειου κτηρίου ελέγχου και των Σ Υ Μ Φ Ω Ν Η Τ Ι Κ Ο ΑΡ./ΗΜ. : ΠΤΒΕ/ Σύµβαση : ΣΣΜ Έργο : «Ανακαίνιση εξωτερικών και εσωτερικών επιφανειών του ισόγειου κτηρίου ελέγχου και των λοιπών κτισµάτων των Υποσταθµών (ΥΣ) 150 kv του ιδυµοτείχου και Προβατώνα Ν. Έβρου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ : «ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΣ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ ΑΔΜΗΕ Α.Ε.

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ : «ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΣ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ ΑΔΜΗΕ Α.Ε. ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ 41753 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ : «ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΣ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ ΑΔΜΗΕ Α.Ε.» ΤΕΥΧΟΣ 3 ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Άρθρο 1 Τεύχη της Σύμβασης Άρθρο

Διαβάστε περισσότερα

15SYMV

15SYMV ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 3 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Ημερομηνία 07-01-2015 Αρ. πρωτ.98 ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ 2 o χιλ. Τρικάλων - Λαρίσης Στα Τρίκαλα, σήμερα την 07 του μηνός Ιανουαρίου του

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ 6 ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

ΤΕΥΧΟΣ 6 ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΔΑΠΜ-41608/ Τεύχος 6 Γενικοί Όροι ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ - 41608 «ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΜΗΕ Α.Ε. (ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ)» ΤΕΥΧΟΣ 6 ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Άρθρο 1 : Σχέσεις μεταξύ των Συμβαλλομένων

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ

ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1 : Αντικείμενο της Σύμβασης 2 : Συμβατικό τίμημα 3 : Τρόπος πληρωμής 4 : Διάρκεια εκτέλεσης Προθεσμίες πέρατος 5 : Εκπροσώπηση της Εταιρείας 6 : Ευθύνες Αναδόχου 7 : Αυξομειώσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ Για το έργο Προμήθεια Εγγύησης του Μηχανογραφικού Εξοπλισμού του Ταμείου Επιχειρηματικότητας και της ΕΤΕΑΝ ΑΕ

ΣΥΜΒΑΣΗ Για το έργο Προμήθεια Εγγύησης του Μηχανογραφικού Εξοπλισμού του Ταμείου Επιχειρηματικότητας και της ΕΤΕΑΝ ΑΕ ΣΥΜΒΑΣΗ Για το έργο Προμήθεια Εγγύησης του Μηχανογραφικού Εξοπλισμού του Ταμείου Επιχειρηματικότητας και της Στην Αθήνα, σήμερα,, ημέρα, μεταξύ των παρακάτω συμβαλλομένων μερών: αφενός μεν της ανώνυμης

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ Γ ΕΙ ΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

ΤΕΥΧΟΣ Γ ΕΙ ΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΚΤΥOY ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ µε αριθµό 197 ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ: «ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ ΤΗΣ /ΚΜΕ και της ΠΑ/ΤΤΕ (ΦΑΛΗΡΟ)» ΤΕΥΧΟΣ Γ ΕΙ ΙΚΟΙ ΟΡΟΙ 6 ΕΙ ΙΚΟΙ ΟΡΟΙ 1/8 Π Ι Ν Α Κ Α Σ Π Ε Ρ Ι

Διαβάστε περισσότερα

Τίτλος Παροχής Υπηρεσίας : Καθαρισμός χώρων κτιρίου Σχολής ΔΕΔΔΗΕ στη Φλώρινα. Διακήρυξη Συμφωνητικό

Τίτλος Παροχής Υπηρεσίας : Καθαρισμός χώρων κτιρίου Σχολής ΔΕΔΔΗΕ στη Φλώρινα. Διακήρυξη Συμφωνητικό Διεύθυνση Ανθρωπίνων Πόρων Τομέας Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Σχολή Φλώρινας 3 ο χλμ Φλώρινας-Νίκης, 531 00, Φλώρινα Διακήρυξη : ΔΑΝΠ/ΣΧΟΛΗΦΛΩ/2016 ΔΑΝΠ - 01 Τίτλος Παροχής Υπηρεσίας : Καθαρισμός χώρων

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔAΠΜ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ. «Γ.Μ 150kV ΣΚΑΛΑ - ΜΟΛΑΟΙ, ΣΠΑΡΤΗ ΙΙ - ΣΠΑΡΤΗ Ι, ΣΠΑΡΤΗ ΙΙ - ΣΥΣΤΗΜΑ (Υποέργο 2,5.2,1)» ΤΕΥΧΟΣ 7 ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔAΠΜ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ. «Γ.Μ 150kV ΣΚΑΛΑ - ΜΟΛΑΟΙ, ΣΠΑΡΤΗ ΙΙ - ΣΠΑΡΤΗ Ι, ΣΠΑΡΤΗ ΙΙ - ΣΥΣΤΗΜΑ (Υποέργο 2,5.2,1)» ΤΕΥΧΟΣ 7 ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔAΠΜ 41730 ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ «Γ.Μ 150kV ΣΚΑΛΑ - ΜΟΛΑΟΙ, ΣΠΑΡΤΗ ΙΙ - ΣΠΑΡΤΗ Ι, ΣΠΑΡΤΗ ΙΙ - ΣΥΣΤΗΜΑ (Υποέργο 2,5.2,1)» ΤΕΥΧΟΣ 7 ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ 2. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΕΤΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΔΜΗΕ» ΤΕΥΧΟΣ 4 ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΕΤΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΔΜΗΕ» ΤΕΥΧΟΣ 4 ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ 41410 ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΕΤΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΔΜΗΕ» ΤΕΥΧΟΣ 4 ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Άρθρο 1 : Ισχύοντα Πρότυπα και Κανονισμοί

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΦ. ΠΕΛ/ΣΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ/ΠΕΡΙΟΧΗ ΑIΓΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΚOΡΙΝΘΟΥ 113 25100 ΑΙΓΙΟ ΤΗΛ.: 26910-22401 FAX: 26910-24212 ΔΠΠ-Η/Π.ΑIΓΙΟΥ ΑΡ./ΗΜ.: ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ Στο Αίγιο, σήμερα στις 01-11-2015 μεταξύ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ ΣΤ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ

ΤΕΥΧΟΣ ΣΤ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΔΙΚΤΟΥ Λ. Αθηνών 72, 18547, Ν. Φάληρο Διακήρυξη Δημοπρασίας με αριθμό ΔΕΕΔ - 16 Σύμβαση: Παροχή Υπηρεσιών: «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΕΝΟΣ (1) ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗ ΙΣΧΥΟΣ 40/50MVA, 150/15,75 21kV,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ : ΔΠΜ-Θ/ΚΟΜ-7/2015

ΣΥΜΒΑΣΗ : ΔΠΜ-Θ/ΚΟΜ-7/2015 Διεύθυνση Περιφέρειας Μακεδονίας Θράκης Περιοχής Κομοτηνής Σισμάνογλου 69Α, 69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΣΥΜΒΑΣΗ : ΔΠΜ-Θ/ΚΟΜ-7/2015 ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ : Αντικείμενο : «Καθαρισμός εσωτερικών και εξωτερικών χώρων του κτιρίου

Διαβάστε περισσότερα