NEWS. Μήνυμα Γενικού Διευθυντή. Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "NEWS. Μήνυμα Γενικού Διευθυντή. Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,"

Transcript

1 NEWS 01

2

3 NEWS Στοιχεία έκδοσης Μήνυμα Γενικού Διευθυντή KLEEMANN NEWS Εκδότης KLEEMANN ΒΙ.ΠΕ. Κιλκίς Τ.Θ. 25 Τ.Κ Κιλκίς Διεύθυνση Σχεδιασμός Παραγωγής DEFIGN CREATIVE SERVICES τεύχος 1 Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, Με ιδιαίτερη χαρά σας παρουσιάζουμε το πρώτο newsletter της εταιρίας μας. Το πληροφοριακό αυτό δελτίο εντάσσεται στη διαρκή προσπάθεια της KLEEMANN για επικοινωνία και ενημέρωση και έχει ως σκοπό να σας παρουσιάσει τη δράση και τις προοπτικές της, που στοχεύουν στην ενίσχυση της ανοδικής της πορείας στα χρόνια που έρχονται. Μια ανοδική πορεία που έγινε κατορθωτή χάρη στη δική σας συμβολή και αφοσίωση. εργαζόμενους με 5 θυγατρικές εταιρίες και με ένα μεγάλο δίκτυο πελατών, κινούμενοι συνεχώς με έντονους ρυθμούς ανάπτυξης. Η εταιρία μας πάντα πίστευε στην αξία των ανθρώπων που την περιβάλλουν. Εμπνεόμαστε από εσάς και λειτουργούμε, έχοντας στο κέντρο του ενδιαφέροντός μας τις δικές σας ανάγκες και τα δικά σας συμφέροντα. Στη σημερινή μάλιστα συγκυρία της παγκοσμιοποίησης και της οικονομικής αστάθειας, η αξία της συνεργασίας και της αμοιβαίας πίστης είναι τόσο απαραίτητη όσο και ανεκτίμητη. Πιστεύω ότι η προσπάθειά μας αυτή θα συμβάλλει στην ενδυνάμωση της μακροχρόνιας σχέσης που έχουμε αναπτύξει και είμαι βέβαιος ότι θα την αγκαλιάσετε και θα τη στηρίξετε με την ίδια αγάπη όπως και οι άνθρωποι της KLEEMANN. Γενικός Διευθυντής Κώστας Κουκούντζος Ξεκινήσαμε πριν από 25 χρόνια με μια μικρή ομάδα συνεργατών και σήμερα αριθμούμε πάνω από 1.000

4 02 / ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ Συνέδριο ELEVCON 2008 Η KLEEMANN ανεβαίνει...ψηλά Ένα στοίχημα, που η KLEEMANN κατάφερε να κερδίσει είναι η κατασκευή του πύργου δοκιμών για ανελκυστήρες μεγάλων διαδρομών και υψηλών ταχυτήτων. Ο πύργος που θα φτάσει τα 50 μέτρα ύψος, υπολογίζεται ότι θα είναι έτοιμος το H KLEEMANN συμμετέχει.. BAU Μονάχου 12-17/Ιανουάριος 2009, Περίπτερο C1-428 Asansor, Κωνσταντινούπολη 9-12/Απρίλιος 2009 Building & Construction, Βελιγράδι Συμμετοχή της Kleemann Liftovi, 22-26/Απρίλιος 2009 Maintenance Forum Στις 3 και 4 Οκτωβρίου διεξήχθη στην Θεσσαλονίκη το 5 ο Διεθνές Maintenance Forum υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης, στα πλαίσια του οποίου βραβεύτηκαν οι τρεις πρώτες επιχειρήσεις με την καλύτερη αξιολόγηση μηχανογραφημένου τμήματος Συντήρησης. Η KLEEMANN έλαβε την πρώτη θέση. MODA CABINA Στον όμιλο KLEEMANN προστέθηκε μία νέα θυγατρική, η MODA CABINA, με σκοπό να καλύψει την απαίτηση της εποχής για κάθε εξειδικευμένη κατασκευή. Τα εγκαίνια της MODA CABINA πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις της στη ΒΙ.ΠΕ Κιλκίς και έδωσαν την ευκαιρία σε όλους να δουν από κοντά ό,τι πιο εξειδικευμένο σε σχέση με πόρτες και θαλάμους ανελκυστήρων, σε μία μεγάλη γκάμα διαστάσεων και σχεδίων. Τη συνδιοργάνωση του 17ου παγκόσμιου συνεδρίου ανελκυστήρα ELEVCON 2008 ανέλαβε η International Association of Elevator Engineers (IAEE) με την KLEEMANN, η οποία ήταν και αποκλειστική χορηγός. Το κορυφαίο αυτό γεγονός πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και στέφθηκε με επιτυχία. Σκοπός του Συνεδρίου ήταν να προβληθούν οι νέες τάσεις και καινοτομίες του κλάδου από συνέδρους 26 χωρών του χώρου σε 48 εξειδικευμένα θέματα, καθώς και να προσφέρει μία ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων και πληροφοριών, μεταξύ εκπροσώπων της βιομηχανίας ανελκυστήρων και κυλιόμενων σκαλών από όλο τον κόσμο. Η KLEEMANN παρουσίασε θέματα σχετικά με τα καινοτόμα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, τα οποία θα παρουσιαστούν εκτενώς στο επόμενο τεύχος μας. Σε μία ξενάγηση στις εγκαταστάσεις της στη ΒΙ.ΠΕ. Κιλκίς, οι σύνεδροι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τόσο την εταιρία όσο και τους ανθρώπους της. Στο γεύμα που ακολούθησε πραγματοποιήθηκε και η απονομή των βραβείων του «Μεγάλου Διαγωνισμού Καινοτομίας» της KLEEMANN όπου στους νικητές δόθηκαν έπαθλα συνολικής αξίας ευρώ.

5 ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ / 03 Νέο εταιρικό website για την KLEEMANN! Με στόχο τη συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών και την καλύτερη εξυπηρέτηση, η KLEEMANN παρουσίασε τη νέα ιστοσελίδα της, Η ανανεωμένη ηλεκτρονική παρουσία απευθύνεται τόσο στους επαγγελματίες όσο και στους ιδιώτες και φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο παρουσιάζοντας την πλήρη γκάμα των προϊόντων KLEEMANN. Επιπλέον, οι νέες εφαρμογές ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟΝ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ ΣΑΣ και ΣΧΕΔΙΑΣΤΕ ΤΟ ΘΑΛΑΜΟ ΣΑΣ θα βοηθήσουν στην καλύτερη επιλογή ολοκληρωμένου πακέτου ανελκυστήρα και στην οπτικοποίηση της προτεινόμενης λύσης. Σύντομα στο θα λειτουργήσει η περιοχή αποκλειστικής πρόσβασης μόνο για τους συνεργάτες της εταιρίας, όπου εκεί θα απολαμβάνουν ιδιαίτερης ενημέρωσης και προνομίων, μεταξύ αυτών και την πλήρη παρακολούθηση των παραγγελιών και των προσφορών τους. «Κοινωνικώς Επιχειρείν 2008» Η KLEEMANN συμμετείχε φέτος στην Έκθεση «Κοινωνικώς Επιχειρείν Αξίες και Πρακτικές Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας» που διοργανώθηκε από το Σ.Β.Β.Ε. και το Ελληνικό Δίκτυο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη στη Θεσσαλονίκη. Στην Έκθεση έγινε παρουσίαση Καλών Πρακτικών για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη που αφορά δράσεις περιβαλλοντικής και κοινωνικής υπευθυνότητας. Η KLEEMANN παρουσίασε την Πρακτική εξισορρόπησης προσωπικής και επαγγελματικής ζωής σε συνεργασία με το Α.Π.Θ. Τιμοκατάλογοι KLEEMANN Η εταιρία KLEEMANN λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες της αγοράς και των πελατών της για γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση, δημιούργησε τους καινούργιους τιμοκαταλόγους. Με μια λιτή και ευανάγνωστη δομή κατάφερε να δώσει στην αγορά ένα χρήσιμο και συγχρόνως κατανοητό εργαλείο. Οι τιμοκατάλογοι KLEEMANN συνοδεύτηκαν από αποθηκευτικό box για τη σωστή και εύκολη αρχειοθέτησή τους. Συνέδριο Heilbronn Η Τεχνική Ακαδημία του Πανεπιστημίου του Heilbronn στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου 2008 διοργάνωσε το 3ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Ανελκυστήρων στην πόλη του Heilbronn. Το κύριο θέμα του φετινού συνεδρίου ήταν η ενεργειακή απόδοση και η οικολογική λειτουργία των ανελκυστήρων. Την οργάνωση του Συνεδρίου την είχε αποκλειστικά το Πανεπιστήμιο του Heilbronn στις εγκαταστάσεις του οποίου διεξήχθησαν οι συνεδρίες και των δύο ημερών. Υποστηρικτής της προσπάθειας αυτής ήταν ο ELA (European Lift Association). Οι κυριότερες εισηγήσεις αφορούσαν σημαντικές λεπτομέρειες των οδηγιών ανελκυστήρων και την εξέλιξη των προτύπων σχετικά την ενεργειακή απόδοση των ανελκυστήρων και των επιμέρους τμημάτων τους. Παράλληλα παρουσιάστηκαν καινοτομίες που σαν στόχο έχουν τη μείωση της δαπανούμενης ενέργειας κατά τη λειτουργία των ανελκυστήρων. Η KLEEMANN παρευρέθηκε στο συνέδριο με δύο μηχανικούς της, από το τμήμα Προτύπων και Πιστοποιήσεων και Καινοτόμων Προϊόντων.

6 04 / ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Στάθμευση χωρίς άγχος με KleemannPark Σύμφωνα με το Π.Δ 111 ΦΕΚ 76/ κάθε νεοαναγειρόμενη οικοδομή στο λεκανοπέδιο της Αττικής πρέπει να έχει τόσες θέσεις στάθμευσης όσα και τα αυτοτελή διαμερίσματα που περιλαμβάνονται στην οικοδομή. Το παραπάνω αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορέσει να εκδοθεί η οικοδομική άδεια. Σύντομα, τα μέτρα αυτά προτίθενται να εφαρμοστούν και σε άλλες πυκνοκατοικημένες περιοχές της Ελλάδας. Η εφαρμογή μηχανικών συστημάτων έδωσε την λύση στο πρόβλημα της στάθμευσης σε αναπτυγμένες Ευρωπαϊκές χώρες και στις Η.Π.Α. Πρόκειται για συστήματα με τα οποία εξασφαλίζεται η στάθμευση δύο (2) ή τεσσάρων (4) οχημάτων σε χώρο που προοριζόταν για ένα (1) ή δύο (2) αντίστοιχα. Κύριο πλεονέκτημά τους λοιπόν είναι η δυνατότητα στάθμευσης περισσότερων οχημάτων χωρίς δέσμευση επιπλέον χώρου. Η KLEEMANN λαμβάνοντας τα μηνύματα της αγοράς, παρουσιάζει τη σειρά συστημάτων μηχανικής στάθμευσης KLEEMANNPark KPS, την αξιόπιστη λύση στο πρόβλημα της δημιουργίας νέων θέσεων πάρκινγκ σε χώρους που δεν έχουν τέτοια δυνατότητα. Επιπλέον, για κτίρια όπου υπάρχει ανάγκη για κατακόρυφη μεταφορά οχημάτων μεταξύ δύο ή περισσότερων επιπέδων, η KLEEMANN σχεδίασε τη σειρά KTS, τα ειδικά συστήματα ανύψωσης. Πλεονεκτήματα των μηχανικών/ υδραυλικών συστημάτων στάθμευσης/ανύψωσης: Διπλασιασμός θέσεων στάθμευσης Ελάχιστη δέσμευση χώρου Μελέτη και σχεδίαση από το Τμήμα Μηχανικών της KLEEMANN, συνοδευόμενη από τη μελέτη Πολεοδομίας Εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση Κάλυψη νομοθεσίας Πλήρης πιστοποίηση και σήμανση CE Εγγύηση και ποιότητα KLEEMANN MaisonLIFT με συρματόσχοινα Το νέο maisonlift με συρματόσχοινα ήρθε για να βελτιώσει ακόμη περισσότερο την αισθητική του, να μειώσει εντελώς το θόρυβο και να τελειοποιήσει την ποιότητα κύλισης κάνοντας τη διαδρομή σας πιο ευχάριστη, Ένα από τα πιο επιτυχημένα προϊόντα της KLEEMANN έγινε ακόμα καλύτερο αποκλειστικά για εσάς!

7 ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ / 05 Κυλιόμενες σκάλες και Διάδρομοι KLEEMANN freestair με κάθισμα Η KLEEMANN πρωτοπορεί και στην αγορά των κυλιόμενων σκαλών και διαδρόμων, προσφέροντας υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες. Λύσεις για οποιοδήποτε χώρο που απαιτεί σκάλες ή διαδρόμους αποδοτικής λειτουργίας και υψηλής αξιοπιστίας, που φέρουν την εγγύηση της KLEEMANN και καλύπτουν οποιαδήποτε ανάγκη, όσο συγκεκριμένη και αν είναι. KLEEMANN freestair για αμαξίδιο Ελευθερία στην κίνηση Νέος Υδραυλικός Μηχανισμός Ανύψωσης Φορτίων Νέα αξιόπιστη λύση με επιπρόσθετες διατάξεις ασφαλείας και πιστοποιητικό εξέτασης τύπου σύμφωνα με την Οδηγία Μηχανών 98/37/ΕΚ για την ανύψωση φορτίου έως 1500kg. Προορίζεται γενικά για την ανύψωση φορτίων σε μικρές σχετικά διαδρομές, βρίσκοντας έτσι εφαρμογή κυρίως σε αποθήκες, εργαστήρια, εμπορικά καταστήματα, βιοτεχνίες και γενικά όπου εμφανίζεται η ανάγκη της κατακόρυφης μεταφοράς υλικών αντικειμένων. Τα Συστήματα Ανύψωσης για σκάλες KLEEMANN freestair είναι η σταθερή θέση, για να κινείστε ελεύθερα, ανεξάρτητα και με ασφάλεια. Συνδυάζουν την υψηλή τεχνολογία με την απλή λειτουργία και τον ελεγχόμενο χειρισμό με την ευελιξία στο σχεδιασμό. Διακρίνονται σε δύο τύπους: KLEEMANN freestair με κάθισμα και KLEEMANN freestair για αμαξίδιο.

8 06 / ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Νέα εξαρτήματα αυτοματισμού Τα νέα προϊόντα της KLEEMANN, λόγω των μοναδικών τους χαρακτηριστικών αυξάνουν το όφελος του πελάτη συνδυάζοντας υψηλή ποιότητα και καινοτομία με χαμηλή τιμή! Νέα LCD display ορόφου τα οποία παρέχουν προηγμένα χαρακτηριστικά ενώ η τιμή τους προσεγγίζει τους κλασικής - συμβατικής τεχνολογίας ενδείκτες. Νέα σποτ χαμηλής κατανάλωσης και μεγάλης διάρκειας ζωής (30 φορες χαμηλότερη κατανάλωση και περί των 10 ετών εγγυημένη διάρκεια λειτουργίας). Ερμάριο βελτίωσης συνημίτονου φ στο οποίο ο συνδυασμός των υλικών siemens, η πατέντα αύξησης της ωφέλιμης ζωής του συστήματος καθώς και η τιμή τους, το καθιστούν μοναδικό στην Ελληνική αγορά. G3 ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ (ΑΝΟΙΧΤΗ) Ασύμμετρη πόρτα Bus Ειδική ασύμμετρη πόρτα bus με διαφορετικό πλάτος φύλλων, κατάλληλη για την ανακαίνιση παλαιών ανελκυστήρων. Κατοχυρωμένη μέσω διπλώματος ευρεσιτεχνίας. Νέος θάλαμος GEMINI με 1 εβδομάδα παράδοση! ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ GEMINI: > Ο θάλαμος GEMINI είναι έτοιμος προς παράδοση σε 1 εβδομάδα από την ημέρα της παραγγελίας! > Η επένδυση του θαλάμου GEMINI (Δίδυμος) είναι διπλής όψης και σε περίπτωση επιθυμίας αλλαγής της αισθητικής μπορεί απλά να τοποθετηθεί ανάποδα το φύλλο, αλλάζοντας έτσι την όψη του θαλάμου > Η επένδυση στηρίζεται με τέτοιο τρόπο ώστε σε περίπτωση φθοράς εύκολα μπορεί να αντικατασταθεί μόνο το τμήμα που υπέστη φθορά. Φυσικά, εναλλακτικά μπορεί το φθαρμένο τμήμα απλά να τοποθετηθεί από την άλλη πλευρά, αν αυτό είναι επιθυμητό αισθητικά, ή να τοποθετηθούν ανάποδα όλα τα τμήματα, αν επιθυμούμε άμεση λύση χωρίς αντικατάσταση > Ευκολία εγκατάστασης που δίνει τη δυνατότητα ακόμα και σε ένα άτομο να ολοκληρώσει τη συναρμολόγηση του θαλάμου > Ιδανική λύση σε περιπτώσεις ανακαίνισης > Εξελιγμένη κατασκευή και στιβαρότητα > Ανώτερη αισθητική και design, πλήρης γκάμα επιλογών επένδυσης (διπλής και μονής όψης)

9 ΑΡΘΡΟ / 07 Η βελτίωση της ασφάλειας των παλαιών ανελκυστήρων Η ανάγκη και το νομοθετικό πλαiσιο Στην Ελλάδα σήμερα είναι εγκατεστημένοι περίπου ανελκυστήρες εκ των οποίων το 40-45% εγκαταστάθηκαν πριν το Παρόμοια, στην Ευρωπαϊκή Ένωση από τους εγκατεστημένους ανελκυστήρες, το 50% εγκαταστάθηκε πριν από τουλάχιστον 20 χρόνια. Η ύπαρξη προβλημάτων που σχετίζονται με την ασφάλεια των ανελκυστήρων είναι βέβαιη. Ενδεικτικά, αναφέρονται κάποια στατιστικά στοιχεία ατυχημάτων για τη περίοδο : 596 σοβαρά ατυχήματα προκλήθηκαν εξ αιτίας της κακής ακρίβειας στάθμευσης Οι θάλαμοι χωρίς πόρτες ήταν η αιτία 6 θανάτων και 70 σοβαρών ατυχημάτων 8 θάνατοι και 103 σοβαρά ατυχήματα οφειλόμενα στο κλείδωμα των θυρών ορόφου καταγράφηκαν σε Γαλλία, Βέλγιο και Ιταλία Οι ανεξέλεγκτες κινήσεις του θαλάμου ήταν η αιτία 3 θανάτων και 117 σοβαρών ατυχημάτων, κυρίως σε Ιταλία και Ην.Βασίλειο Ένα ακατάλληλο παράθυρο στην πόρτα ήταν η αιτία 1 θανάτου και 50 σοβαρών ατυχημάτων σε Γερμανία, Γαλλία, Ην.Βασίλειο και Ελβετία Οι εγκλωβισμοί (και η απουσία συσκευών αμφίδρομης επικοινωνίας στο θάλαμο) προκάλεσαν περίπου 128 σοβαρά ατυχήματα σε Ιταλία, Γερμανία, Ισπανία και Ελβετία Τα παραπάνω, είναι αποτέλεσμα: Της χρήσης παλαιότερων κανονισμών ασφαλείας (που ίσχυαν χρονικά όταν εγκαταστάθηκε ο ανελκυστήρας) Του χαμηλότερου επιπέδου ασφαλείας παλαιών εξαρτημάτων Της φυσιολογικής φθοράς λόγω πολυετούς χρήσης Στην προσπάθεια βελτίωσης της ασφάλειας των παλαιών ανελκυστήρων της χώρας μας και ακολουθώντας την Ευρωπαϊκή πρακτική το 2005 εκδόθηκε η ΚΥΑ Φ9.2/29362/1957 (ΦΕΚ 1797/21 Δεκ 2005) για την θεσμοθέτηση των ελέγχων των ανελκυστήρων και την υποχρέωση σε πρώτη φάση της άμεσης διευθέτησης 6 επικίνδυνων καταστάσεων του ΕΝ Για τις ανάγκες της δεύτερης φάσης και της διευθέτησης 11 επιπλέον σημείων θα αναφερθούμε στο επόμενο τεύχος μας. 6 Σημεία: άμεση εφαρμογή σε κάθε επικείμενο έλεγχο 1. ΦΡΕΑΤΙΟ ΜΕΡΙΚΩΣ ΚΛΕΙΣΤΟ Ή ΚΛΕΙΣΤΟ ΜΕ ΠΛΕΓΜΑ Πρέπει να τηρούνται οι απαιτήσεις των ΕΝ 81-1/2 σχετικά με τις διαστάσεις των μερικώς κλειστών φρεατίων ενώ στη χρήση πλέγματος πρέπει να τηρούνται οι απαιτήσεις του ΕΝ ΕΠΙΣΦΑΛΕΙΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΘΥΡΩΝ ΦΡΕΑΤΟΣ Σε ανελκυστήρες με ημιαυτόματες πόρτες φρεατίου, οι κλειδαριές πρέπει να διαθέτουν μηχανική εξακρίβωση της κλειστής θέσης και ηλεκτρικές επαφές (προμανδάλωση). 3. ΘΑΛΑΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΘΥΡΕΣ Οι θάλαμοι των ανελκυστήρων πρέπει να φέρουν πόρτες στις εξής περιπτώσεις: Όταν ο ανελκυστήρας έχει ταχύτητα μεγαλύτερη από 0,7 m/s Όπου με την είσοδο του επιβάτη στο θάλαμο δεν διακόπτονται οι εξωτερικοί χειρισμοί Ειδικά για ανελκυστήρες με επιφάνεια θαλάμου μικρότερη από 0,6 m 2 (έως 2 ατόμων) και όπου δεν προβλέπεται από τους κανονισμούς η ύπαρξη πορτών στο θάλαμο, συστήνεται η χρήση φωτοκουρτίνας ή τριών τουλάχιστον φωτοκύτταρων κατανεμημένων σε όλο το ύψος της εισόδου στο θάλαμο. 4. ΕΛΛΕΙΨΗ Ή ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΣΤΟ ΘΑΛΑΜΟ Πρέπει να υπάρχει μία αυτόματα επαναφορτιζόμενη διάταξη παροχής ρεύματος έκτακτης ανάγκης που να μπορεί να τροφοδοτεί ένα λαμπτήρα 1 W για μία ώρα τουλάχιστον, στην περίπτωση διακοπής της κανονικής ηλεκτρικής παροχής φωτισμού. Με την ύπαρξη βλάβης στην παροχή ο φωτισμός αυτός πρέπει να ενεργοποιείται αυτόματα. 5. ΕΛΛΕΙΨΗ Ή ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΣΥΣΚΕΥ- ΗΣ ΑΡΠΑΓΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΡΑ ΤΑΧΥΤΗ- ΤΑΣ Περιοριστήρας ταχύτητας ενεργοποιούμενος από συρματόσχοινο. 6. ΕΛΛΕΙΨΗ Ή ΑΝΕΠΑΡΚΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥ- ΝΑΓΕΡΜΟΥ Απαιτείται αμφίδρομη επικοινωνία. Λύσεις Ανακαίνισης KLEEMANN Η KLEEMANN παρακολουθώντας στενά τις αλλαγές στο ελληνικό και διεθνές νομοθετικό περιβάλλον, παρουσιάζει μια νέα πρόταση και παρέχει επιλογές λύσεων για την κάλυψη όλων των σημείων της ΚΥΑ με τις Λύσεις Ανακαίνισης οι οποίες προσφέρουν: Άνετη μετακίνηση με έμφαση στην ασφάλεια των επιβατών Εξοικονόμηση ενέργειας και υψηλά επίπεδα απόδοσης Εγγυημένη αδιάλειπτη λειτουργία και ελαχιστοποίηση του χρόνου συντήρησης Μοντέρνο σχεδιασμό για την ικανοποίηση κάθε αισθητικής απαίτησης Επίσης, εδώ και 2 χρόνια, έχει συστήσει το Συμβουλευτικό Κέντρο Ανακαίνισης παρέχοντας ολοκληρωμένη υποστήριξη και ενημέρωση στους πελάτες της σχετικά με τις νέες απαιτήσεις για την ασφάλεια των ανελκυστήρων. Τηλ , , Αναζητείστε το ειδικό έντυπο των Λύσεων Ανακαίνισης καθώς και τον αντίστοιχο κατάλογο Προϊόντων Ανακαίνισης της KLEEMANN.

10 08 / ΝΕΑ ΕΝΤΥΠΑ & ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ Η KLEEMANN και φέτος παρουσιάζει τα νέα έντυπα των προϊόντων της καθώς και την ανανεωμένη έκδοση των προηγούμενων, με σκοπό τη σωστή και ολοκληρωμένη ενημέρωση των συνεργατών της. Αυτόματες πόρτες Bus Αυτόματες πόρτες Ημιαυτόματες πόρτες Compact / ανύψωση φορτίων Flexylift / Ευέλικτος υδραυλικός ανελκυστήρας Θάλαμος Gemini KLEEMANN Park / Συστήματα σταύθμευσης Freestair / Συστήματα ανύψωσης για σκάλες Κυλιόμενες κλίμακες και διάδρομοι Κατάλογος λύσεων ανακαίνισης ανελκυστήρων Έντυπο Κοινωνικής Ευθύνης Τιμοκατάλογος Υδραυλικού πακέτου Τιμοκατάλογος Υδραυλικού σετ Τιμοκατάλογος Αυτόματων πορτών & bus

11 Για μία ακόμα χρονιά η KLEEMANN συνέχισε δυναμικά τη διαφημιστική της καμπάνια με σκοπό τη δημιουργία επώνυμης ζήτησης και τη σημαντική διευκόλυνσή σας στη διαδικασία της πώλησης. Με κεντρικό σλόγκαν «Ο πιο ασφαλής τρόπος να ανέβεις, είναι η KLEEMANN» πολλά περιοδικά και εφημερίδες φιλοξένησαν τις καταχωρήσεις μας για το «πακέτο» KLEEMANN, το maisonlift, την ανακαίνιση και τον απεγκλωβισμό, ενώ παράλληλα σε κανάλια μεγάλης εμβέλειας, προβλήθηκε το επιτυχημένο τηλεοπτικό σποτ, με στόχο να αναδείξει ακόμα περισσότερο την ασφάλεια των ανελκυστήρων KLEEMANN. Οι παραπάνω ενέργειες ενισχύθηκαν με την χορηγία των ανελκυστήρων KLEEMANN, στην ημερήσια τηλεοπτική σειρά του ANT1 «Lola» καθώς και στην εβδομαδιαία σειρά του Mega «Όλα στον αέρα» ενισχύοντας έτσι την προβολή της στο ευρύ κοινό. Ανακαινίσεις Ανελκυστήρων Σύστημα Αυτόματου Απεγκλωβισμού Πακέτο KLEEMANN Οικιακός Ανελκυστήρας Maisonlift Οικιακές Λύσεις

12 Έδρα - Εργοστάσιο: ΒΙ. ΠΕ. Κιλκίς, Τ.Θ. 25, Τ.Κ , Κιλκίς, τηλ. Κέντρο: , fax: , headoffice@ kleemann.gr Υποκατάστημα & Εκθετήριο Αθηνών: Αλκίφρονος 81, (Πειραιώς & Χαμοστέρνας), Τ.Κ , Κ. Πετράλωνα, Αθήνα, τηλ.: , fax: , sales-athens@kleemann.g Κέντρο Διανομών & Εκθετήριο Ασπρόπυργου: Θέση Κύριλλος Αττική οδός - Κόμβος, Ασπρόπυργου, Έξοδος 4,Τ.Κ , Ασπρόπυργος, τηλ.: , fax: Κέντρο Διανομών Βοτανικού: Εμ. Παππά 19, Βοτανικός, Τ.Κ , Αιγάλεω, Αθήνα τηλ.: , fax: Γραφεία & Εκθετήριο Θεσσαλονίκης: Α. Γ. Παπανδρέου 251, Τ.Κ , Νεάπολη Θεσσαλονίκη, τηλ.: , fax:

«ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΤΟΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ» (Κ.Υ.Α. Αρ.οικ.Φ.9.2./29362/1957/ΦΕΚ.1797Β`/ 21-12-2005)

«ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΤΟΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ» (Κ.Υ.Α. Αρ.οικ.Φ.9.2./29362/1957/ΦΕΚ.1797Β`/ 21-12-2005) «ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΤΟΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ» (Κ.Υ.Α. Αρ.οικ.Φ.9.2./29362/1957/ΦΕΚ.1797Β`/ 21-12-2005) Φροντίζουμε για εσάς... Η εταιρεία μας έπειτα από εκτενή μελέτη για την σωστή αλλά

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα. Ανελκυστήρες Parking Συστήματα ΑΜΕΑ

Προϊόντα. Ανελκυστήρες Parking Συστήματα ΑΜΕΑ Προϊόντα Ανελκυστήρες Parking Συστήματα ΑΜΕΑ Parking Συστήματα ανύψωσης αυτοκινήτων οχημάτων KTS Συστήματα Στάθμευσης αυτοκινήτων KPS PARKING Υδραυλικά συστήματα στάθμευσης KleemannPark Η KLEEMANN, διευρύνοντας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ. auto matic

ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ. auto matic ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ auto matic ΒΙ.ΠΕ. Κιλκίς 73.500τμ Εταιρία Η KLEEMANN, η Νο 1 εταιρία ανελκυστήρων στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τη θυγατρική της KLEFER, πρωτοστατούν και στο χώρο των πορτών ανελκυστήρα,

Διαβάστε περισσότερα

KLEEMANN ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ. Σχεδίαση κατά παραγγελία Τυποποιημένα πακέτα Πακέτο πλήρους ανελκυστήρα- πλήρης αποξήλωση

KLEEMANN ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ. Σχεδίαση κατά παραγγελία Τυποποιημένα πακέτα Πακέτο πλήρους ανελκυστήρα- πλήρης αποξήλωση ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ KLEEMANN ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ H σειρά της KLEEMANN Modernisation Solutions σας προσφέρει εξατομικευμένες, αξιόπιστες και συμβατές λύσεις. Είτε επιλέξετε ολική ή μερική ανακαίνιση, σχεδίαση

Διαβάστε περισσότερα

KLEEMANN Solutions. Engineering

KLEEMANN Solutions. Engineering KLEEMANN Solutions Λύσεις με και χωρίς μηχανοστάσιο Λύσεις χαμηλών απολήξεων Ιδανικές για υπάρχοντα κτίρια Ειδικές λύσεις - Ειδικά / πλήρως πιστοποιημένα προϊόντα Λύσεις μεταφοράς φορτίων Λύσεις ιδανικές

Διαβάστε περισσότερα

KLEEMANN Solutions. Engineering

KLEEMANN Solutions. Engineering KLEEMANN Solutions Λύσεις με και χωρίς μηχανοστάσιο Λύσεις χαμηλών απολήξεων Ιδανικές για υπάρχοντα κτίρια Ειδικές λύσεις - Ειδικά / πλήρως πιστοποιημένα προϊόντα Λύσεις μεταφοράς φορτίων Λύσεις ιδανικές

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρεία. Προφίλ εταιρείας

Εταιρεία. Προφίλ εταιρείας Εταιρεία Προφίλ εταιρείας Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1991 με αντικείμενο την εγκατάσταση και την συντήρηση των ανελκυστήρων από τον Χρήστο και τον Μιχάλη Χασιώτη. Στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην

Διαβάστε περισσότερα

Λύσεις Ανακαίνισης Ανελκυστήρων

Λύσεις Ανακαίνισης Ανελκυστήρων Λύσεις Ανακαίνισης Ανελκυστήρων ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Λύσεις για την ασφάλεια και τον εκσυγχρονισμό του ανελκυστήρα ΘΑΛΑΜΟΣ & ΠΟΡΤΕΣ ΚΙΝΗΤΗΡΙΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΔΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ Θάλαμος Αθηνά

Διαβάστε περισσότερα

Λύσεις KLEEMANN. Engineering

Λύσεις KLEEMANN. Engineering Λύσεις KLEEMANN Λύσεις με και χωρίς μηχανοστάσιο Λύσεις χαμηλών απολήξεων Ιδανικές για υπάρχοντα κτίρια Λύσεις μεταφοράς φορτίων Λύσεις ιδανικές για ψηλά κτίρια Συστήματα στάθμευσης αυτοκινήτων Ανυψωτικά

Διαβάστε περισσότερα

Ανελκυστήρες. Κατοικίας, Βιομηχανικών & Επαγγελματικών Κτιρίων

Ανελκυστήρες. Κατοικίας, Βιομηχανικών & Επαγγελματικών Κτιρίων Ανελκυστήρες Κατοικίας, Βιομηχανικών & Επαγγελματικών Κτιρίων Ανελκυστήρες Κατοικιών Κατοικίας Αντισεισμικοί ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ Ανελκυστήρες για μεζονέτες MaisonLIFT PLUS Διαθέσιμο και με Inverter

Διαβάστε περισσότερα

NEWS. Επιχειρηματικές εξελίξεις στην εταιρία

NEWS. Επιχειρηματικές εξελίξεις στην εταιρία NEWS 03 NEWS Στοιχεία έκδοσης KLEEMANN NEWS Εκδότης KLEEMANN ΒΙ.ΠΕ. Κιλκίς Τ.Θ. 25 Τ.Κ. 61 100 Κιλκίς headoffice@kleemann.gr Διεύθυνση marketing@kleemann.gr Σχεδιασμός Παραγωγής RED FISH Επιχειρηματικές

Διαβάστε περισσότερα

Θάλαμοι Metron, Telco

Θάλαμοι Metron, Telco Θάλαμοι & Πόρτες Θάλαμοι Metron, Telco ΘΆΛΑΜΟΙ Πανοραμικοί Θάλαμοι Kleemann Η μετακίνηση μεταξύ ορόφων αποτελεί μια εξαιρετική εμπειρία και αίσθηση για τους επιβάτες. Με ένα ευέλικτο σύστημα σχεδίασης

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα ανύψωσης καθίσματος

Σύστημα ανύψωσης καθίσματος Προϊόντα ΑμεΑ Σύστημα ανύψωσης καθίσματος Λύσεις συστημάτων ΑμεΑ freestair FREESTAIR Το σύστημα ανύψωσης καθίσματος freestair για τις σκάλες ΑΜΕΑ έχει σχεδιασθεί ειδικά για άτομα όλων των ηλικιών που αντιμετωπίζουν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΡΤΕΣ ΦΡΕΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΜΟΥ

ΠΟΡΤΕΣ ΦΡΕΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΜΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΠΟΡΤΕΣ ΦΡΕΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΜΟΥ Απευθύνεται σε μελετητές: ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΤΕΣ ΘΑΛΑΜΟΥ ΚΑΙ ΟΡΟΦΩΝ Εξ ορισμού,

Διαβάστε περισσότερα

Υπηρεσίες Συνεργάτες

Υπηρεσίες Συνεργάτες Υπηρεσίες Συνεργάτες Υπηρεσίες Εγκατάσταση Συντήρηση Εγκατάσταση Για την εγκατάσταση νέων ανελκυστήρων σε πολυκατοικίες ή μονοκατοικίες, επαγγελματικούς ή δημόσιους χώρους η εταιρεία ΚΩΝ/ΝΟΣ & ΝΙΚ. ΝΤΙΝΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρική Παρουσίαση Φεβρουάριος 2014

Εταιρική Παρουσίαση Φεβρουάριος 2014 Εταιρική Παρουσίαση Φεβρουάριος 2014 Η Εταιρεία Η DOPPLER S.A. ιδρύθηκε το 2000. Τα κεντρικά γραφεία και οι εγκαταστάσεις βρίσκονται στο Βιομηχανικό Πάρκο Πολυκάστρου, καλύπτοντας μια έκταση11,000m². Όραμα

Διαβάστε περισσότερα

35 ΧΡΟΝΙΑ. Επιτυχημένες & Αξιόπιστες Συνεργασίες

35 ΧΡΟΝΙΑ. Επιτυχημένες & Αξιόπιστες Συνεργασίες 35 ΧΡΟΝΙΑ Επιτυχημένες & Αξιόπιστες Συνεργασίες Έχοντας μια μακρά πορεία στο χώρο, εξυπηρετούμε τους πελάτες μας επαγγελματίες και ιδιώτες παρέχοντας μια ολοκληρωμένη γκάμα ηλεκτρολογικού υλικού & φωτισμού.

Διαβάστε περισσότερα

Εγκαταστάσεις. Μελέτη, σχεδιασμός και εγκατάσταση, με βάση πάντα τις Ευρωπαϊκές οδηγίες ασφαλείας

Εγκαταστάσεις. Μελέτη, σχεδιασμός και εγκατάσταση, με βάση πάντα τις Ευρωπαϊκές οδηγίες ασφαλείας Υπηρεσίες Εγκαταστάσεις Μελέτη, σχεδιασμός και εγκατάσταση, με βάση πάντα τις Ευρωπαϊκές οδηγίες ασφαλείας Για την εγκατάσταση νέων ανελκυστήρων, η Lift Technics μελετά, σχεδιάζει και εγκαθιστά τον ανελκυστήρα

Διαβάστε περισσότερα

Πόρτες ΠΟΡΤΕΣ. Αυτόματες Πόρτες με VVVF. Αναδιπλούμενες Πόρτες Θαλάμου

Πόρτες ΠΟΡΤΕΣ. Αυτόματες Πόρτες με VVVF. Αναδιπλούμενες Πόρτες Θαλάμου Πόρτες Ανελκυστήρα Πόρτες Αυτόματες Πόρτες με VVVF Αναδιπλούμενες Πόρτες Θαλάμου ΠΟΡΤΕΣ Αυτόματες Πόρτες ανελκυστήρων με VVVF Η KLEEMANN παρουσιάζει την ολοκληρωμένη σειρά για αυτόματες πόρτες θαλάμου

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα. Κυλιόμενοι Διάδρομοι, Πίνακες & Ειδικές Κατασκευές

Προϊόντα. Κυλιόμενοι Διάδρομοι, Πίνακες & Ειδικές Κατασκευές Προϊόντα Κυλιόμενοι Διάδρομοι, Πίνακες & Ειδικές Κατασκευές Κυλιόμενοι Διάδρομοι & Σκάλες ΚΥΛΙΟΜΕΝΟΙ ΔΙΑΔΡΟΜΟΙ Η KLEEMANN, η Νο 1 εταιρία ανελκυστήρων στην Ελλάδα, πρωτοπορεί και στην αγορά των κυλιόμενων

Διαβάστε περισσότερα

Ποιά είναι η 1 η επιλογή σας στους ανελκυστήρες;

Ποιά είναι η 1 η επιλογή σας στους ανελκυστήρες; Ποιά είναι η 1 η επιλογή σας στους ανελκυστήρες; KLEEMANN Ελληνική πολυεθνική εταιρία η οποία παράγει & εμπορεύεται Ολοκληρωμένα Συστήματα Ανελκυστήρων & συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλύτερων εταιριών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 3ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ) ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Θεσσαλονίκη,01.08.17 Αρ. Πρ. 27118 Ταχ.διεύθυνση

Διαβάστε περισσότερα

Πόρτες ΠΟΡΤΕΣ. Αναδιπλούμενες Τύπου Bus

Πόρτες ΠΟΡΤΕΣ. Αναδιπλούμενες Τύπου Bus Προϊόντα Πόρτες Πόρτες Αναδιπλούμενες Τύπου Bus ΠΟΡΤΕΣ Πόρτες - Αναδιπλούμενες τύπου Bus Οι πόρτες BUS τοποθετούνται και στους παλαιούς ανελκυστήρες που επισκευάζονται και έχουν την δυνατότητα να τοποθετηθούν

Διαβάστε περισσότερα

Νομοθετικό πλαίσιο. Με βάση τη νομοθεσία αυτή η διαδικασία έκδοσης άδειας ανελκυστήρα είναι η εξής :

Νομοθετικό πλαίσιο. Με βάση τη νομοθεσία αυτή η διαδικασία έκδοσης άδειας ανελκυστήρα είναι η εξής : Νομοθετικό πλαίσιο Μέχρι το 1985 η κατασκευή, λειτουργία και συντήρηση των ανελκυστήρων καθορίζονταν από τα βασιλικά διατάγματα 37 του ΒΔ 1968 και 890 του 1965, «Περί κατασκευής και λειτουργίας ηλεκτροκίνητων

Διαβάστε περισσότερα

NEWS TICKET GO TO ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

NEWS TICKET GO TO ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, ΠΡΟΪΟΝΤΑ TICKET NEWS Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ 06 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2012 Μέσα σε μια χρονιά με ιδιαίτερες δυσκολίες στην ελληνική αγορά, η Edenred συνεχίζει

Διαβάστε περισσότερα

News. Passion. Alfa. Νέα μοντέλα Οικιακών Κλιματιστικών με κορυφαία. στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Σειρά. Σειρά

News. Passion. Alfa. Νέα μοντέλα Οικιακών Κλιματιστικών με κορυφαία. στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Σειρά. Σειρά News ΤΕΥΧΟΣ 13 - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014 by Γνωρίστε τον κλιματισμό Γνωρίστε την Νέα μοντέλα Οικιακών Κλιματιστικών με κορυφαία τεχνολογία στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς Σειρά Passion Απόλυτος έλεγχος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ-ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ-ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ Οδός 25 η & Πλ. Αγ. Τριάδας, 16777, Ελληνικό ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ-ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Βασ. Σοφίας 15 106 74 Αθήνα Φλωρογούλας Παναγιώτης 2 13 13 13 325 2 13 13 13 390 p.florogoulas@ydmed.gov.gr

Βασ. Σοφίας 15 106 74 Αθήνα Φλωρογούλας Παναγιώτης 2 13 13 13 325 2 13 13 13 390 p.florogoulas@ydmed.gov.gr ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Ταχ. Δ/νση Ταχ. Κώδικας Πληροφορίες Τηλέφωνο Fax e-mail ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ : : : : : : Βασ. Σοφίας

Διαβάστε περισσότερα

τα NEA της EXTRACO ΤΕΥΧΟΣ 22, ΕΤΟΣ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015

τα NEA της EXTRACO ΤΕΥΧΟΣ 22, ΕΤΟΣ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015 τα NEA της EXTRACO ΤΕΥΧΟΣ 22, ΕΤΟΣ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015 Γ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 90, ΑΘΗΝΑ 104 34 TΗΛ : 210 82 51 248, 9 / FAX : 210 88 47 360 E-mail : info@extraco.gr / Web : www.extraco.gr Με τον ερχομό του φθινοπώρου,

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου

Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου Καθηγήτρια ΦΕΡΦΥΡΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Τμήμα ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΟΥ - ΕΠΙΠΛΟΥ Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου Η σχεδίαση με τον παραδοσιακό τρόπο απαιτεί αυξημένο χρόνο, ενώ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ... ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ & ΝΕΡΟ ΜΗ ΧΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ!

ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ... ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ & ΝΕΡΟ ΜΗ ΧΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ! ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ... ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ & ΝΕΡΟ ΜΗ ΧΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ! ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ: Η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ - Μια εταιρία δεν μπορεί να θεωρείται «πράσινη» αν δεν

Διαβάστε περισσότερα

Κουλτούρα μας η καινοτομία

Κουλτούρα μας η καινοτομία Κουλτούρα μας η καινοτομία KLEEMANN Design για μια ζωή. Δεν περιοριζόμαστε στον απλό σχεδιασμό ανελκυστήρων, αλλά καλλιεργούμε μια κουλτούρα Design, που απογειώνει κάθε πλευρά της επιχείρησής μας. To

Διαβάστε περισσότερα

Διαθέτει επιχειρηματικές εγκαταστάσεις σε 10 χώρες με ανθρώπινο δυναμικό περίπου 900 άτομα

Διαθέτει επιχειρηματικές εγκαταστάσεις σε 10 χώρες με ανθρώπινο δυναμικό περίπου 900 άτομα KLEEMANN Η KLEEMANN είναι μια ελληνική πολυεθνική εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στους τομείς της κατασκευής και της εμπορίας Ολοκληρωμένων Συστημάτων Ανελκυστήρων Διαθέτει επιχειρηματικές εγκαταστάσεις

Διαβάστε περισσότερα

www.mezolift.blogspot.gr ΣΑΧΣΑΜΑΝΟΓΛΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ MEZOLIFT www.mezolift.blogspot.gr

www.mezolift.blogspot.gr ΣΑΧΣΑΜΑΝΟΓΛΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ MEZOLIFT www.mezolift.blogspot.gr www.mezolift.blogspot.gr Μπορείτε να φανταστείτε ένα κόσμο, όπου οι μηχανές παράγουν από μόνες τους την ενέργεια που χρειάζονται για να λειτουργήσουν ; Μπορείτε να φανταστείτε ένα κόσμο όπου τα αυτοκίνητα

Διαβάστε περισσότερα

«Υπηρεσίες ετήσιας συντήρησης ανελκυστήρων των Δημοτικών κτιρίων»

«Υπηρεσίες ετήσιας συντήρησης ανελκυστήρων των Δημοτικών κτιρίων» «Υπηρεσίες ετήσιας συντήρησης ανελκυστήρων των Δημοτικών κτιρίων» (ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ: 51 /2015) ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ: 12.054,00 ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΠΙΣΤΩΣΗΣ: ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΠΟΡΟΙ - ΤΑΚΤΙΚΑ Κ.Α. : 30.6261.12 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Τεχνική

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση Νέων Ανελκυστήρων

Εγκατάσταση Νέων Ανελκυστήρων Ανελκυστήρες Εγκατάσταση Νέων Ανελκυστήρων Μηχανικοί Ανελκυστήρες Ανελκυστήρες Αυτοκινήτων ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΝΈΩΝ ΑΝΕΛΚΥΣΤΉΡΩΝ Υδραυλικοί Ανελκυστήρες Στο χώρο της εγκατάστασης χρησιμοποιούμε πάντα δικές μας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΜΑΘΙΑΣ ΥΓ. ΜΟΝΑΔΑ ΝΑΟΥΣΑΣ ΑΡ.ΠΡΩΤ. 8749/9-12-2013 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ Το Νοσοκομείο

Διαβάστε περισσότερα

Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α Σ Η

Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α Σ Η Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α Σ Η 2019 Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α Σ Η Η Ε ΤΑ Ι Ρ Ε Ι Α Μ Α Σ Η Ε Τ Α Ι Ρ Ε Ι Α Μ Α Σ Το 2018 ιδρύεται στην Κύπρο η KAFKAS CYPRUS LTD με τον εμπορικό τίτλο KAFKAS

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. Εργασίες συντήρησης ανελκυστήρων δήμου Ωραιοκάστρου

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. Εργασίες συντήρησης ανελκυστήρων δήμου Ωραιοκάστρου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ Η/Μ ΕΡΓΩΝ & ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Εργασίες συντήρησης ανελκυστήρων δήμου Ωραιοκάστρου

Διαβάστε περισσότερα

Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΕΡΒΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΓΙΑΤΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ. / Solar Energy To πρόγραμμα Fronius Service Partner

Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΕΡΒΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΓΙΑΤΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ. / Solar Energy To πρόγραμμα Fronius Service Partner / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΕΡΒΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΓΙΑΤΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ. / Solar Energy To πρόγραμμα Fronius Service Partner /

Διαβάστε περισσότερα

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ. Η ECO ENERGIA ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ από το πρώτο βήμα και αναλαμβάνει: ECOENERGIA ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ. Η ECO ENERGIA ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ από το πρώτο βήμα και αναλαμβάνει: ECOENERGIA ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ECOENERGIA ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Aνθρώπινο Δυναμικό Ποιότητα Υπηρεσιών Αποτελεσματικότητα ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ... ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Η ECOENERGIA είναι μια εταιρεία

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED.

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Τα προϊόντα που διαθέτουμε αναπτύσσονται σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας και βλέπουμε τους εαυτούς μας ως ηγέτες

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΩΝ. Roto Fentro. Σύγχρονος σχεδιασµός Τέλεια λειτουργία.

ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΩΝ. Roto Fentro. Σύγχρονος σχεδιασµός Τέλεια λειτουργία. ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΩΝ Roto Fentro Σύγχρονος σχεδιασµός Τέλεια λειτουργία. FENTRO ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΩΝ. Fentro : Eνα ευέλικτο πρόγραµµα µηχανισµών παντζουριών πολλαπλών

Διαβάστε περισσότερα

Είμαστεοι ιδανικότεροι συνεργάτες σας. Οπουδήποτε κι ανβρίσκεστε, είμαστε κοντά σας.

Είμαστεοι ιδανικότεροι συνεργάτες σας. Οπουδήποτε κι ανβρίσκεστε, είμαστε κοντά σας. Είμαστεοι ιδανικότεροι συνεργάτες σας. Οπουδήποτε κι ανβρίσκεστε, είμαστε κοντά σας. Σχεδιασμός Εκσυγχρονισμός «ναι ήόχι»,«τώραήαργότερα» τοειδικευμένομας προσωπικό είναι εδώ για να σας βοηθήσει να βρείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ

ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ Απευθύνεται σε μελετητές: ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ (ΜΕ ΜΙΑ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΠΟΡΤΑ) SW 100 min.

Διαβάστε περισσότερα

Δόμηση. Επαγγελματισμός. Όραμα. Άνθρωπος

Δόμηση. Επαγγελματισμός. Όραμα. Άνθρωπος ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ-ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΞΗΡΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΙΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Δόμηση Επαγγελματισμός Όραμα Άνθρωπος Εμπειρία Αξιοπιστία Αναζητούμε τους τρόπους, τα υλικά, τις προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

NEWS TICKET GO TO ΝΕΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ 02

NEWS TICKET GO TO ΝΕΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ 02 TICKET NEWS Αγαπητοί συνεργάτες, ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ 02 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2010 Το 2010 αποτέλεσε μία πρόκληση για όλους μας. Η παγκόσμια οικονομική κρίση επέβαλλε σε πολλές επιχειρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

BUILDING GREEN ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 M.E.C. EXPO CENTER, ΑΤΤΙΚΗ

BUILDING GREEN ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 M.E.C. EXPO CENTER, ΑΤΤΙΚΗ BUILDING GREEN 21-23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 M.E.C. EXPO CENTER, ΑΤΤΙΚΗ 7 η Διεθνής Έκθεση για το Ενεργειακά Αυτόνομο Κτίριο, την Ενεργειακή Ανακαίνιση και τον Αστικό Χώρο WWW.BUILDINGGREENEXPO.GR ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ:

Διαβάστε περισσότερα

Α.Ι. ΑΓΓΕΛΑΚΟΣ Ε.Π.Ε.

Α.Ι. ΑΓΓΕΛΑΚΟΣ Ε.Π.Ε. Πλεονεκτήματα Περιβάλλον Έχουμε βελτιώσει όλα τα μέρη των μηχανημάτων μας προκειμένου να μειώσουμε στο μέγιστο βαθμό ενδεχόμενη ρύπανση. Δημιουργήσαμε συστήματα φιλικά προς το περιβάλλον χρησιμοποιώντας

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΡΟΣ 2 EN Νομοθετικό πλαίσιο & Αλλαγές

ΜΕΡΟΣ 2 EN Νομοθετικό πλαίσιο & Αλλαγές ΜΕΡΟΣ 2 EN 81.20 Νομοθετικό πλαίσιο & Αλλαγές 1 Νομοθεσία Ανελκυστήρων Ευρωπαϊκή Ευρωπαϊκή Οδηγία Ανελκυστήρων 2014/33/ΕΕ 16 Εναρμονισμένα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία Πρότυπα εκ των οποίων το ΕΝ81.20 αφορά

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Λίγα λόγια για την εταιρεία μας:

Λίγα λόγια για την εταιρεία μας: Λίγα λόγια για την εταιρεία μας: Ιδρύθηκε το 2004 Προμηθεύει και Εγκαθιστά Εξειδικευμένα Συστήματα Ασφαλείας Παρέχει καινοτόμα προϊόντα υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας προς τον πελάτη Η εμπειρία και ο

Διαβάστε περισσότερα

ΜΈΓΙΣΤΗ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΉ ΑΙΣΘΗΤΙΚΉ STYLETECH.SA

ΜΈΓΙΣΤΗ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΉ ΑΙΣΘΗΤΙΚΉ STYLETECH.SA ΜΈΓΙΣΤΗ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΉ ΑΙΣΘΗΤΙΚΉ STYLETECH.SA ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ ΕΜΆΣ ΕΊΝΑΙ ΧΑΡΆ ΚΑΙ ΤΙΜΉ ΚΆΘΕ ΦΟΡΆ ΠΟΎ ΚΆΠΟΙΟΣ ΕΠΙΛΈΓΕΙ ΠΡΟΪΌΝΤΑ STYLETECH.SA ΜΕΤΆ ΑΠΌ ΕΙΚΟΣΑΕΤΉ ΠΕΊΡΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ ΑΝΤΙΚΕΊΜΕΝΟ ΜΠΟΡΟΎΜΕ

Διαβάστε περισσότερα

CPV ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ΔΗΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ. ΥΠΗΡΕΣΙΑ: «Συντήρηση και επισκευή. Aριθμ. Μελέτης : 4 /2018 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

CPV ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ΔΗΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ. ΥΠΗΡΕΣΙΑ: «Συντήρηση και επισκευή. Aριθμ. Μελέτης : 4 /2018 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ΔΗΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ: «Συντήρηση και επισκευή Ανελκυστήρων Δήμου Λέσβου». Aριθμ. Μελέτης : 4 /2018 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική Έκθεση- Προδιαγραφές 2. Ενδεικτικός Προϋπολογισμός

Διαβάστε περισσότερα

U T C C R E A T I V E L A B. Σύμβουλοι Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας

U T C C R E A T I V E L A B. Σύμβουλοι Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας U T C C R E A T I V E L A B Σύμβουλοι Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας Ποιοι είμαστε Σχετικά με εμάς Η UTC Creative Lab είναι εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών στους τομείς της καινοτομίας, της

Διαβάστε περισσότερα

Σας κρατάμε σε κίνηση

Σας κρατάμε σε κίνηση Σας κρατάμε σε κίνηση Κρατάμε ζωντανό το ρυθμό της πόλης Κίνηση. Άνθρωποι σε διαρκή κίνηση μέσα σε κτίρια σε πόλεις, είναι η εικόνα που προσδιορίζει τον κόσμο μας σήμερα και αποτελεί την καρδιά του αστικού

Διαβάστε περισσότερα

Heating 61AF Μ Ο Ν Α Δ Α Θ Ε Ρ Μ Α Ν Σ Η Σ Υ Ψ Η Λ Ω Ν Θ Ε Ρ Μ Ο Κ Ρ Α Σ Ι Ω Ν

Heating 61AF Μ Ο Ν Α Δ Α Θ Ε Ρ Μ Α Ν Σ Η Σ Υ Ψ Η Λ Ω Ν Θ Ε Ρ Μ Ο Κ Ρ Α Σ Ι Ω Ν Heating αντλία θερμότητας 61AF Αέρα/νερού Μ Ο Ν Α Δ Α Θ Ε Ρ Μ Α Ν Σ Η Σ Υ Ψ Η Λ Ω Ν Θ Ε Ρ Μ Ο Κ Ρ Α Σ Ι Ω Ν Τεχνολογία και βιωσιμότητα SINCE 1902 Μια αξιόπιστη μάρκα Όταν ο Willis Carrier το 1902 έφηυρε

Διαβάστε περισσότερα

UPWARDS. Νέα προϊοντική σειρά V20

UPWARDS. Νέα προϊοντική σειρά V20 ΤΕΥ ΧΟΣ 01 Άνοιξη 2012 UPWARDS N e w s l e t t e r b y V a l s a m i d i s S. A. Lifts you with environmental responsibility Αγαπητοί Φίλοι και Συνεργάτες, Η πρωτόγνωρη οικονομική κρίση που βιώνουμε στη

Διαβάστε περισσότερα

KLEEMANN ΙΣΤΟΡΙΚΟ. 1983: Σύµβαση αγοράς τεχνογνωσίας από την KLEEMANN

KLEEMANN ΙΣΤΟΡΙΚΟ. 1983: Σύµβαση αγοράς τεχνογνωσίας από την KLEEMANN KLEEMANN ΙΣΤΟΡΙΚΟ 1983: Σύµβαση αγοράς τεχνογνωσίας από την KLEEMANN HUBTECHNIK GmbH Γερµανίας και ίδρυση της KLEEMANN HELLAS ΑΒΕΕ 1985: Ολοκλήρωση των παραγωγικών εγκαταστάσεων στην ΒΙ.ΠΕ Κιλκίς 1986:

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες για εξειδικευμένους εγκαταστάτες/ψυκτικούς και μελετητές Κορυφαία ποιότητα στις συνήθεις εφαρμογές.

Πληροφορίες για εξειδικευμένους εγκαταστάτες/ψυκτικούς και μελετητές Κορυφαία ποιότητα στις συνήθεις εφαρμογές. Πληροφορίες για εξειδικευμένους εγκαταστάτες/ψυκτικούς και μελετητές Κορυφαία ποιότητα στις συνήθεις εφαρμογές. Ιδανική εφαρμογή των Yonos MAXO και Yonos MAXO-D. 02 Pioneering for You 03 «Ισχύς και απόδοση

Διαβάστε περισσότερα

Κτίρια με νέα τεχνολογία KNX-ΕΙΒ

Κτίρια με νέα τεχνολογία KNX-ΕΙΒ Κτίρια με νέα τεχνολογία KNX-ΕΙΒ Οι απαιτήσεις των σύγχρονων κτιρίων σε ότι αφορά τις εγκαταστάσεις έχουν αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια. Οι αυξημένες αυτές απαιτήσεις προβάλλονται από τους χρήστες

Διαβάστε περισσότερα

Ether Applications (ΑΙΘΗΡ) όλη σας η ενέργεια

Ether Applications (ΑΙΘΗΡ) όλη σας η ενέργεια Ether Applications (ΑΙΘΗΡ) όλη σας η ενέργεια Δραστηριότητα στον χώρο της ενέργειας στην Ελλάδα, τα Βαλκάνια και την Κύπρο Γραφεία Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις Έμφαση στις ανάγκες του πελάτη Εταιρική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ΔΗΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ΔΗΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ΔΗΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ: «Συντήρηση και επισκευή των Ανελκυστήρων στα Δημοτικά Καταστήματα Aριθμ. Μελέτης : 134/2017 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική Έκθεση- Προδιαγραφές 2. Ενδεικτικός

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗΣ

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗΣ PALMERA Ε.Π.Ε. ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗΣ Επιστηµονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Κρήτης Ταχ. Θυρ. 1447 Τηλέφωνο: 2810-391928 Fax: 2810-391929 E-mail: louridas@palmera.gr dialynas@palmera.gr 16/7/2003

Διαβάστε περισσότερα

Επεμβάσεις Εξοικονόμησης Ενέργειας EUROFROST ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΚΑΣ

Επεμβάσεις Εξοικονόμησης Ενέργειας EUROFROST ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΚΑΣ Επεμβάσεις Εξοικονόμησης Ενέργειας EUROFROST ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΚΑΣ Εξοικονόμηση χρημάτων σε υφιστάμενα και νέα κτίρια Ένα υφιστάμενο κτίριο παλαιάς κατασκευής διαθέτει εξοπλισμό χαμηλής ενεργειακής απόδοσης,

Διαβάστε περισσότερα

Ποια είναι η πρώτη επιλογή στους ανελκυστήρες;

Ποια είναι η πρώτη επιλογή στους ανελκυστήρες; Ποια είναι η πρώτη επιλογή στους ανελκυστήρες; Ολοκληρωμένες Λύσεις Όλοι οι τύποι ανελκυστήρων προσώπων και φορτίων Φορτία μέχρι 20 τόνους Ταχύτητες από 0.15μ/δευτ. μέχρι 4μ/δευτ. Κυλιόμενες σκάλες και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ - ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ - ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ ΕΡΓΟ: ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΑΡΜΕΝΩΝ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΖΗΡΟΥ ΥΠΟΕΡΓΟ: Ε.Ε.Λ. ΑΡΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟΥ ΖΗΡΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 575.000,00 (χωρίς Φ.Π.Α.) ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ: Ε.Π.

Διαβάστε περισσότερα

MISTRAL MRL 630 ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΜΗΧΑΝΟΣΤΑΣΙΟ MISTRAL MRL 630 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

MISTRAL MRL 630 ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΜΗΧΑΝΟΣΤΑΣΙΟ MISTRAL MRL 630 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΜΗΧΑΝΟΣΤΑΣΙΟ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 1 Η λύση για μηχανικό ανελκυστήρα χωρίς μηχανοστάσιο Το Mistral είναι η ιδανική λύση Μηχανικού Ανελκυστήρα χωρίς Μηχανοστάσιο για ωφέλιμο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ - ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ - ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΕΡΙΦ. ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ - ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ (Δ.Ε.Υ.Α.Σ.) ΕΡΓΟ: ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΖΑΚΡΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015

ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015 ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ,

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας Sinialo στο έπιπλο

Το δικό σας Sinialo στο έπιπλο 2 παρουσίαση Το δικό σας Sinialo στο έπιπλο Ένας συνεταιρισμός, μία φιλοσοφία και 70 καταστήματα μέλη σε όλη την Ελλάδα. Τι σημαίνουν αυτά; Όμιλος Sinialo! Γνωρίστε τον! Επιμέλεια Γεωργία Αλεξίου Στη σημερινή

Διαβάστε περισσότερα

Your Supplies Solutions Partner COMPANY PROFILE

Your Supplies Solutions Partner COMPANY PROFILE Your Supplies Solutions Partner COMPANY PROFILE 02 Company Profile OfficeMart Η εταιρεία H εταιρεία ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΟΦΙΣΜΑΡΤ Α.Ε. (πρώην ΣΑΜΑΡΑΣ Α.Ε.) δραστηριοποιείται πάνω από 40 χρόνια

Διαβάστε περισσότερα

Σύγχρονες τάσεις στην προώθηση γαλακτοκομικών προϊόντων στις διεθνείς αγορές. Ανδρέας Χαρδαλούπας marketing manager Ελασσόνα 2018

Σύγχρονες τάσεις στην προώθηση γαλακτοκομικών προϊόντων στις διεθνείς αγορές. Ανδρέας Χαρδαλούπας marketing manager Ελασσόνα 2018 Σύγχρονες τάσεις στην προώθηση γαλακτοκομικών προϊόντων στις διεθνείς αγορές Ανδρέας Χαρδαλούπας marketing manager Ελασσόνα 2018 Δεν υπάρχει τύχη απλά καλό marketing Το marketing είναι δυστυχώς από τους

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΟΣΤΑΣΙΩΝ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΟΣΤΑΣΙΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΜΟΝΑΔΑ ΙΣΧΥΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΟΣΤΑΣΙΩΝ ΦΡΕΑΤΙΟ min. 700 Απευθύνεται σε μελετητές: ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Ποιά είναι η 1 η επιλογή σας στους ανελκυστήρες;

Ποιά είναι η 1 η επιλογή σας στους ανελκυστήρες; Ποιά είναι η 1 η επιλογή σας στους ανελκυστήρες; KLEEMANN Ελληνική πολυεθνική εταιρία η οποία παράγει & εμπορεύεται Ολοκληρωμένα Συστήματα Ανελκυστήρων & συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλύτερων εταιριών

Διαβάστε περισσότερα

Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ REFLEXIS ERP: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ

Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ REFLEXIS ERP: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ REFLEXIS ERP: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Περιεχόμενα Η εταιρεία Γενικά... 3 Η πορεία της εταιρείας... 4 Προϊόντα... 4 Υπηρεσίες...

Διαβάστε περισσότερα

ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ

ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ Ε Γ ΧΕΙΡΙΔΙΟ Σ ΧΕΔΙΑΣΗΣ ΑΝΕΛΚ Υ Σ Τ Η ΡΩΝ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ Απευθύνεται σε μελετητές: ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΚΥΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΤΑΣΜΑΤΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΚΥΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΤΑΣΜΑΤΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΚΥΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΤΑΣΜΑΤΟΣ 0 Τα Βιομηχανικά Ρολά είναι ηλεκτρικά κινούμενες διατάξεις, που προορίζονται για την κάλυψη ανοιγμάτωνκαι πιστοποιούνται βάσει του Ευρωπαϊκού Προτύπου

Διαβάστε περισσότερα

Youtruck Active Application MAGAZINE VAN & BUS

Youtruck Active Application MAGAZINE VAN & BUS VAN & BUS MAGAZINE το περιοδικό που φέρνει το μέλλον πιο κοντά ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Το Περιοδικό Youtruck Magazine κατατάσσεται σε ένα από τα πλέον ανταγωνιστικά και αποτελεσματικά μέσα προβολής των μεγάλων εταιριών

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση. Νέοι εντοιχιζόμενοι θερμοστάτες χώρου RDD310 / RDE410 ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΗVAC. Για εφαρμογές θέρμανσης. No. 32E056el Ιούλιος 2009

Ενημέρωση. Νέοι εντοιχιζόμενοι θερμοστάτες χώρου RDD310 / RDE410 ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΗVAC. Για εφαρμογές θέρμανσης. No. 32E056el Ιούλιος 2009 s Ενημέρωση ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΗVAC Νέοι εντοιχιζόμενοι θερμοστάτες χώρου RDD310 / RDE410 Για εφαρμογές θέρμανσης No. 32E056el Ιούλιος 2009 32 Θερμοστάτες χώρου Έναρξη πωλήσεων Προϊόντα: RDD310 RDE410 Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ -ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ. Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ : Χ. Μπαλασόπουλος - Ηλεκτρολόγος Μηχ/κός Τ.Ε

ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ -ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ. Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ : Χ. Μπαλασόπουλος - Ηλεκτρολόγος Μηχ/κός Τ.Ε ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ -ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΕΡΓΟ : «Συντήρηση και επισκευή ανελκυστήρων» ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 7.872 ευρώ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ : Χ. Μπαλασόπουλος - Ηλεκτρολόγος Μηχ/κός Τ.Ε

Διαβάστε περισσότερα

με την ενεργειακά αποδοτική τεχνολογία Gen2 Mod.

με την ενεργειακά αποδοτική τεχνολογία Gen2 Mod. Ακολουθήστε την Otis στην με την ενεργειακά αποδοτική τεχνολογία Gen2 Mod. Το ερώτημα δεν είναι αν πρέπει να εκσυγχρονίσετε τον ανελκυστήρα σας αλλά το πότε. Για ένα καλύτερο, πιο καθαρό περιβάλλον Το

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΡΙΦΑΣΙΚΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ RSM

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΡΙΦΑΣΙΚΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ RSM ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ RSM 0 Τα Βιομηχανικά Ρολά είναι ηλεκτρικά κινούμενες διατάξεις, που προορίζονται για την κάλυψη ανοιγμάτων και πιστοποιούνται βάσει του Ευρωπαϊκού Προτύπου EN 13241-1. Διαθέτουν προσαρμοζόμενη

Διαβάστε περισσότερα

SMA Πρόγραμμα Εγγύησης Medium Power Solutions

SMA Πρόγραμμα Εγγύησης Medium Power Solutions SMA Πρόγραμμα Εγγύησης Medium Power Solutions ΕΥΕΛΙΞΙΑ. ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΤΗΣ SMA Καθώς η αγορά φωτοβολταϊκών αλλάζει οι εγκαταστάτες αντιμετωπίζουν νέες προκλήσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι τα εξελιγμένα-έξυπνα δίκτυα-σκοπός του ΔΜΔΕ ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Τι είναι τα εξελιγμένα-έξυπνα δίκτυα-σκοπός του ΔΜΔΕ ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Σε αναλογία με την ανάπτυξη που προέκυψε από την ψηφιοποίηση των επικοινωνιών, τα έξυπνα δίκτυα επιτρέπουν ανάλογο μετασχηματισμό στην παροχή ηλεκτρική ενέργειας Τα έξυπνα δίκτυα αξιοποιούν

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο τοπίο στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας και ο ρόλος του Διαχειριστή Δικτύου Διανομής (ΔΕΔΔΗΕ)

Το νέο τοπίο στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας και ο ρόλος του Διαχειριστή Δικτύου Διανομής (ΔΕΔΔΗΕ) Ιωάννης Μάργαρης Αντιπρόεδρος ΔΣ ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. Διαχειριστής Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας Α.Ε. Το νέο τοπίο στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας και ο ρόλος του Διαχειριστή Δικτύου Διανομής (ΔΕΔΔΗΕ) ανάγκη

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο. Oκτώβριος WE-Qualify: Βελτίωση δεξιοτήτων και προσόντων των τεχνιτών για κατασκευή κτηρίων με αυξημένη ενεργειακή απόδοση

Ενημερωτικό Δελτίο. Oκτώβριος WE-Qualify: Βελτίωση δεξιοτήτων και προσόντων των τεχνιτών για κατασκευή κτηρίων με αυξημένη ενεργειακή απόδοση Ενημερωτικό Δελτίο Oκτώβριος 2016 WE-Qualify: Βελτίωση δεξιοτήτων και προσόντων των τεχνιτών για κατασκευή κτηρίων με αυξημένη ενεργειακή απόδοση Το Έργο WE-Qualify Το Έργο WE-Qualify «Improve Skills and

Διαβάστε περισσότερα

Έργα Υποδομών: μπορούμε να συμβάλουμε στην επιτυχή σύζευξή τους με το «αστικό» περιβάλλον και την αειφορία;

Έργα Υποδομών: μπορούμε να συμβάλουμε στην επιτυχή σύζευξή τους με το «αστικό» περιβάλλον και την αειφορία; Διεπιστημονική προσέγγιση στα ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ :Τεχνολογία, Περιβάλλον, Πολιτισμός Έργα Υποδομών: μπορούμε να συμβάλουμε στην επιτυχή σύζευξή τους με το «αστικό» περιβάλλον και την αειφορία; Κλειώ Αξαρλή,

Διαβάστε περισσότερα

H O M E S O L U T I O N S

H O M E S O L U T I O N S HOME SOLUTIONS Όποιες κι αν είναι οι ανάγκες σας, η σειρά είναι... η κορυφαία σας επιλογή για αξιοπιστία, ευελιξία και design. Η KLEEMANN προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, τα οποία ξεπερνούν ακόμα και

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ Το IDROFAN εναρμονίζεται άριστα με τα νέα πρότυπα για κτίρια χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΜΗΣΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Μαΐου τηλ.:

ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΜΗΣΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Μαΐου τηλ.: ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΜΗΣΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ 8-11 Μαΐου 2014 τηλ.: 210 6857046 ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ DOMICATEC Μετά την επιτυχημένη, κατά κοινή ομολογία εκθετών και κοινού, διεξαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2015 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ

ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2015 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2015 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Eco Building Conference 2012

Eco Building Conference 2012 Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012 MEC EXPO CENTER Eco Building Conference 2012 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΧΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ Ένα Πρόγραμμα για τα Βιώσιμα κτήρια και την Πράσινη Ανάπτυξη Χτίζοντας το Μέλλον Το Χτίζοντας το

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ. στην ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ. στην ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, 23.7.2014 COM(2014) 520 final ANNEXES 1 to 3 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ στην ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Η ενεργειακή απόδοση και η συμβολή της

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρήσεις Ενεργειακών Υπηρεσιών (ΕΕΥ) Παροχή Ολοκληρωμένων Ενεργειακών Υπηρεσιών

Επιχειρήσεις Ενεργειακών Υπηρεσιών (ΕΕΥ) Παροχή Ολοκληρωμένων Ενεργειακών Υπηρεσιών EcoBuilding Conference, EXPO ATHENS Ανθούσα 10 Δεκεμβρίου 2010 Επιχειρήσεις Ενεργειακών Υπηρεσιών () Παροχή Ολοκληρωμένων Ενεργειακών Υπηρεσιών Μαρκογιαννάκης Γιώργος Μηχανολόγος Μηχανικός MSc. Τμήμα Ανάλυσης

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΕ FOCUS ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ!!!

ΚΑΝΕ FOCUS ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ!!! ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Τρίτη 08 Νοεμβρίου 2009 ΚΑΝΕ FOCUS ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ!!! Παρέα με τον GADGETAKIA, τον Mr. CHEAPMAN, τον Mr. PRACTICAL, τον GAMER, τον DESIGN FREAK, τον Mr. IDIMON, τον Mr. DISPISTO, τον PC SPECIALIST

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΙ Α ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 ΑΙΓΛΗ ΖΑΠΠΕΙΟΥ, ΑΘΗΝΑ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 18.00

ΗΜΕΡΙ Α ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 ΑΙΓΛΗ ΖΑΠΠΕΙΟΥ, ΑΘΗΝΑ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 18.00 2η ΗΜΕΡΙ Α ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 ΑΙΓΛΗ ΖΑΠΠΕΙΟΥ, ΑΘΗΝΑ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 18.00 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2η ΗΜΕΡΙ Α ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 / ΑΙΓΛΗ ΖΑΠΠΕΙΟΥ,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε. ΓENIKH ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΡΓΩΝ Διεύθυνση Κατασκευών Έργων Υποδομών Δικαιοσύνης ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ I ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε. ΓENIKH ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΡΓΩΝ Διεύθυνση Κατασκευών Έργων Υποδομών Δικαιοσύνης ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ I ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ I ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ & ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΙΚΟΣΙ ΤΕΣΣΑΡΩΝ (24) ΜΗΝΩΝ Σελίδα 1 / ΠΑΡΑΤΗΜΑ I/ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ATLAS MRL 630 ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΜΗΧΑΝΟΣΤΑΣΙΟ ATLAS MRL 630 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ATLAS MRL 630 ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΜΗΧΑΝΟΣΤΑΣΙΟ ATLAS MRL 630 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΜΗΧΑΝΟΣΤΑΣΙΟ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 1 Η λύση για μηχανικό ανελκυστήρα χωρίς μηχανοστάσιο Ο ATLAS TRACTION MRL αποτελεί μια εξαιρετική λύση μηχανικού ανελκυστήρα χωρίς μηχανοστάσιο,

Διαβάστε περισσότερα