NEWS. Μήνυμα Γενικού Διευθυντή. Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "NEWS. Μήνυμα Γενικού Διευθυντή. Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,"

Transcript

1 NEWS 01

2

3 NEWS Στοιχεία έκδοσης Μήνυμα Γενικού Διευθυντή KLEEMANN NEWS Εκδότης KLEEMANN ΒΙ.ΠΕ. Κιλκίς Τ.Θ. 25 Τ.Κ Κιλκίς Διεύθυνση Σχεδιασμός Παραγωγής DEFIGN CREATIVE SERVICES τεύχος 1 Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, Με ιδιαίτερη χαρά σας παρουσιάζουμε το πρώτο newsletter της εταιρίας μας. Το πληροφοριακό αυτό δελτίο εντάσσεται στη διαρκή προσπάθεια της KLEEMANN για επικοινωνία και ενημέρωση και έχει ως σκοπό να σας παρουσιάσει τη δράση και τις προοπτικές της, που στοχεύουν στην ενίσχυση της ανοδικής της πορείας στα χρόνια που έρχονται. Μια ανοδική πορεία που έγινε κατορθωτή χάρη στη δική σας συμβολή και αφοσίωση. εργαζόμενους με 5 θυγατρικές εταιρίες και με ένα μεγάλο δίκτυο πελατών, κινούμενοι συνεχώς με έντονους ρυθμούς ανάπτυξης. Η εταιρία μας πάντα πίστευε στην αξία των ανθρώπων που την περιβάλλουν. Εμπνεόμαστε από εσάς και λειτουργούμε, έχοντας στο κέντρο του ενδιαφέροντός μας τις δικές σας ανάγκες και τα δικά σας συμφέροντα. Στη σημερινή μάλιστα συγκυρία της παγκοσμιοποίησης και της οικονομικής αστάθειας, η αξία της συνεργασίας και της αμοιβαίας πίστης είναι τόσο απαραίτητη όσο και ανεκτίμητη. Πιστεύω ότι η προσπάθειά μας αυτή θα συμβάλλει στην ενδυνάμωση της μακροχρόνιας σχέσης που έχουμε αναπτύξει και είμαι βέβαιος ότι θα την αγκαλιάσετε και θα τη στηρίξετε με την ίδια αγάπη όπως και οι άνθρωποι της KLEEMANN. Γενικός Διευθυντής Κώστας Κουκούντζος Ξεκινήσαμε πριν από 25 χρόνια με μια μικρή ομάδα συνεργατών και σήμερα αριθμούμε πάνω από 1.000

4 02 / ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ Συνέδριο ELEVCON 2008 Η KLEEMANN ανεβαίνει...ψηλά Ένα στοίχημα, που η KLEEMANN κατάφερε να κερδίσει είναι η κατασκευή του πύργου δοκιμών για ανελκυστήρες μεγάλων διαδρομών και υψηλών ταχυτήτων. Ο πύργος που θα φτάσει τα 50 μέτρα ύψος, υπολογίζεται ότι θα είναι έτοιμος το H KLEEMANN συμμετέχει.. BAU Μονάχου 12-17/Ιανουάριος 2009, Περίπτερο C1-428 Asansor, Κωνσταντινούπολη 9-12/Απρίλιος 2009 Building & Construction, Βελιγράδι Συμμετοχή της Kleemann Liftovi, 22-26/Απρίλιος 2009 Maintenance Forum Στις 3 και 4 Οκτωβρίου διεξήχθη στην Θεσσαλονίκη το 5 ο Διεθνές Maintenance Forum υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης, στα πλαίσια του οποίου βραβεύτηκαν οι τρεις πρώτες επιχειρήσεις με την καλύτερη αξιολόγηση μηχανογραφημένου τμήματος Συντήρησης. Η KLEEMANN έλαβε την πρώτη θέση. MODA CABINA Στον όμιλο KLEEMANN προστέθηκε μία νέα θυγατρική, η MODA CABINA, με σκοπό να καλύψει την απαίτηση της εποχής για κάθε εξειδικευμένη κατασκευή. Τα εγκαίνια της MODA CABINA πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις της στη ΒΙ.ΠΕ Κιλκίς και έδωσαν την ευκαιρία σε όλους να δουν από κοντά ό,τι πιο εξειδικευμένο σε σχέση με πόρτες και θαλάμους ανελκυστήρων, σε μία μεγάλη γκάμα διαστάσεων και σχεδίων. Τη συνδιοργάνωση του 17ου παγκόσμιου συνεδρίου ανελκυστήρα ELEVCON 2008 ανέλαβε η International Association of Elevator Engineers (IAEE) με την KLEEMANN, η οποία ήταν και αποκλειστική χορηγός. Το κορυφαίο αυτό γεγονός πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και στέφθηκε με επιτυχία. Σκοπός του Συνεδρίου ήταν να προβληθούν οι νέες τάσεις και καινοτομίες του κλάδου από συνέδρους 26 χωρών του χώρου σε 48 εξειδικευμένα θέματα, καθώς και να προσφέρει μία ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων και πληροφοριών, μεταξύ εκπροσώπων της βιομηχανίας ανελκυστήρων και κυλιόμενων σκαλών από όλο τον κόσμο. Η KLEEMANN παρουσίασε θέματα σχετικά με τα καινοτόμα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, τα οποία θα παρουσιαστούν εκτενώς στο επόμενο τεύχος μας. Σε μία ξενάγηση στις εγκαταστάσεις της στη ΒΙ.ΠΕ. Κιλκίς, οι σύνεδροι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τόσο την εταιρία όσο και τους ανθρώπους της. Στο γεύμα που ακολούθησε πραγματοποιήθηκε και η απονομή των βραβείων του «Μεγάλου Διαγωνισμού Καινοτομίας» της KLEEMANN όπου στους νικητές δόθηκαν έπαθλα συνολικής αξίας ευρώ.

5 ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ / 03 Νέο εταιρικό website για την KLEEMANN! Με στόχο τη συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών και την καλύτερη εξυπηρέτηση, η KLEEMANN παρουσίασε τη νέα ιστοσελίδα της, Η ανανεωμένη ηλεκτρονική παρουσία απευθύνεται τόσο στους επαγγελματίες όσο και στους ιδιώτες και φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο παρουσιάζοντας την πλήρη γκάμα των προϊόντων KLEEMANN. Επιπλέον, οι νέες εφαρμογές ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟΝ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ ΣΑΣ και ΣΧΕΔΙΑΣΤΕ ΤΟ ΘΑΛΑΜΟ ΣΑΣ θα βοηθήσουν στην καλύτερη επιλογή ολοκληρωμένου πακέτου ανελκυστήρα και στην οπτικοποίηση της προτεινόμενης λύσης. Σύντομα στο θα λειτουργήσει η περιοχή αποκλειστικής πρόσβασης μόνο για τους συνεργάτες της εταιρίας, όπου εκεί θα απολαμβάνουν ιδιαίτερης ενημέρωσης και προνομίων, μεταξύ αυτών και την πλήρη παρακολούθηση των παραγγελιών και των προσφορών τους. «Κοινωνικώς Επιχειρείν 2008» Η KLEEMANN συμμετείχε φέτος στην Έκθεση «Κοινωνικώς Επιχειρείν Αξίες και Πρακτικές Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας» που διοργανώθηκε από το Σ.Β.Β.Ε. και το Ελληνικό Δίκτυο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη στη Θεσσαλονίκη. Στην Έκθεση έγινε παρουσίαση Καλών Πρακτικών για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη που αφορά δράσεις περιβαλλοντικής και κοινωνικής υπευθυνότητας. Η KLEEMANN παρουσίασε την Πρακτική εξισορρόπησης προσωπικής και επαγγελματικής ζωής σε συνεργασία με το Α.Π.Θ. Τιμοκατάλογοι KLEEMANN Η εταιρία KLEEMANN λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες της αγοράς και των πελατών της για γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση, δημιούργησε τους καινούργιους τιμοκαταλόγους. Με μια λιτή και ευανάγνωστη δομή κατάφερε να δώσει στην αγορά ένα χρήσιμο και συγχρόνως κατανοητό εργαλείο. Οι τιμοκατάλογοι KLEEMANN συνοδεύτηκαν από αποθηκευτικό box για τη σωστή και εύκολη αρχειοθέτησή τους. Συνέδριο Heilbronn Η Τεχνική Ακαδημία του Πανεπιστημίου του Heilbronn στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου 2008 διοργάνωσε το 3ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Ανελκυστήρων στην πόλη του Heilbronn. Το κύριο θέμα του φετινού συνεδρίου ήταν η ενεργειακή απόδοση και η οικολογική λειτουργία των ανελκυστήρων. Την οργάνωση του Συνεδρίου την είχε αποκλειστικά το Πανεπιστήμιο του Heilbronn στις εγκαταστάσεις του οποίου διεξήχθησαν οι συνεδρίες και των δύο ημερών. Υποστηρικτής της προσπάθειας αυτής ήταν ο ELA (European Lift Association). Οι κυριότερες εισηγήσεις αφορούσαν σημαντικές λεπτομέρειες των οδηγιών ανελκυστήρων και την εξέλιξη των προτύπων σχετικά την ενεργειακή απόδοση των ανελκυστήρων και των επιμέρους τμημάτων τους. Παράλληλα παρουσιάστηκαν καινοτομίες που σαν στόχο έχουν τη μείωση της δαπανούμενης ενέργειας κατά τη λειτουργία των ανελκυστήρων. Η KLEEMANN παρευρέθηκε στο συνέδριο με δύο μηχανικούς της, από το τμήμα Προτύπων και Πιστοποιήσεων και Καινοτόμων Προϊόντων.

6 04 / ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Στάθμευση χωρίς άγχος με KleemannPark Σύμφωνα με το Π.Δ 111 ΦΕΚ 76/ κάθε νεοαναγειρόμενη οικοδομή στο λεκανοπέδιο της Αττικής πρέπει να έχει τόσες θέσεις στάθμευσης όσα και τα αυτοτελή διαμερίσματα που περιλαμβάνονται στην οικοδομή. Το παραπάνω αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορέσει να εκδοθεί η οικοδομική άδεια. Σύντομα, τα μέτρα αυτά προτίθενται να εφαρμοστούν και σε άλλες πυκνοκατοικημένες περιοχές της Ελλάδας. Η εφαρμογή μηχανικών συστημάτων έδωσε την λύση στο πρόβλημα της στάθμευσης σε αναπτυγμένες Ευρωπαϊκές χώρες και στις Η.Π.Α. Πρόκειται για συστήματα με τα οποία εξασφαλίζεται η στάθμευση δύο (2) ή τεσσάρων (4) οχημάτων σε χώρο που προοριζόταν για ένα (1) ή δύο (2) αντίστοιχα. Κύριο πλεονέκτημά τους λοιπόν είναι η δυνατότητα στάθμευσης περισσότερων οχημάτων χωρίς δέσμευση επιπλέον χώρου. Η KLEEMANN λαμβάνοντας τα μηνύματα της αγοράς, παρουσιάζει τη σειρά συστημάτων μηχανικής στάθμευσης KLEEMANNPark KPS, την αξιόπιστη λύση στο πρόβλημα της δημιουργίας νέων θέσεων πάρκινγκ σε χώρους που δεν έχουν τέτοια δυνατότητα. Επιπλέον, για κτίρια όπου υπάρχει ανάγκη για κατακόρυφη μεταφορά οχημάτων μεταξύ δύο ή περισσότερων επιπέδων, η KLEEMANN σχεδίασε τη σειρά KTS, τα ειδικά συστήματα ανύψωσης. Πλεονεκτήματα των μηχανικών/ υδραυλικών συστημάτων στάθμευσης/ανύψωσης: Διπλασιασμός θέσεων στάθμευσης Ελάχιστη δέσμευση χώρου Μελέτη και σχεδίαση από το Τμήμα Μηχανικών της KLEEMANN, συνοδευόμενη από τη μελέτη Πολεοδομίας Εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση Κάλυψη νομοθεσίας Πλήρης πιστοποίηση και σήμανση CE Εγγύηση και ποιότητα KLEEMANN MaisonLIFT με συρματόσχοινα Το νέο maisonlift με συρματόσχοινα ήρθε για να βελτιώσει ακόμη περισσότερο την αισθητική του, να μειώσει εντελώς το θόρυβο και να τελειοποιήσει την ποιότητα κύλισης κάνοντας τη διαδρομή σας πιο ευχάριστη, Ένα από τα πιο επιτυχημένα προϊόντα της KLEEMANN έγινε ακόμα καλύτερο αποκλειστικά για εσάς!

7 ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ / 05 Κυλιόμενες σκάλες και Διάδρομοι KLEEMANN freestair με κάθισμα Η KLEEMANN πρωτοπορεί και στην αγορά των κυλιόμενων σκαλών και διαδρόμων, προσφέροντας υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες. Λύσεις για οποιοδήποτε χώρο που απαιτεί σκάλες ή διαδρόμους αποδοτικής λειτουργίας και υψηλής αξιοπιστίας, που φέρουν την εγγύηση της KLEEMANN και καλύπτουν οποιαδήποτε ανάγκη, όσο συγκεκριμένη και αν είναι. KLEEMANN freestair για αμαξίδιο Ελευθερία στην κίνηση Νέος Υδραυλικός Μηχανισμός Ανύψωσης Φορτίων Νέα αξιόπιστη λύση με επιπρόσθετες διατάξεις ασφαλείας και πιστοποιητικό εξέτασης τύπου σύμφωνα με την Οδηγία Μηχανών 98/37/ΕΚ για την ανύψωση φορτίου έως 1500kg. Προορίζεται γενικά για την ανύψωση φορτίων σε μικρές σχετικά διαδρομές, βρίσκοντας έτσι εφαρμογή κυρίως σε αποθήκες, εργαστήρια, εμπορικά καταστήματα, βιοτεχνίες και γενικά όπου εμφανίζεται η ανάγκη της κατακόρυφης μεταφοράς υλικών αντικειμένων. Τα Συστήματα Ανύψωσης για σκάλες KLEEMANN freestair είναι η σταθερή θέση, για να κινείστε ελεύθερα, ανεξάρτητα και με ασφάλεια. Συνδυάζουν την υψηλή τεχνολογία με την απλή λειτουργία και τον ελεγχόμενο χειρισμό με την ευελιξία στο σχεδιασμό. Διακρίνονται σε δύο τύπους: KLEEMANN freestair με κάθισμα και KLEEMANN freestair για αμαξίδιο.

8 06 / ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Νέα εξαρτήματα αυτοματισμού Τα νέα προϊόντα της KLEEMANN, λόγω των μοναδικών τους χαρακτηριστικών αυξάνουν το όφελος του πελάτη συνδυάζοντας υψηλή ποιότητα και καινοτομία με χαμηλή τιμή! Νέα LCD display ορόφου τα οποία παρέχουν προηγμένα χαρακτηριστικά ενώ η τιμή τους προσεγγίζει τους κλασικής - συμβατικής τεχνολογίας ενδείκτες. Νέα σποτ χαμηλής κατανάλωσης και μεγάλης διάρκειας ζωής (30 φορες χαμηλότερη κατανάλωση και περί των 10 ετών εγγυημένη διάρκεια λειτουργίας). Ερμάριο βελτίωσης συνημίτονου φ στο οποίο ο συνδυασμός των υλικών siemens, η πατέντα αύξησης της ωφέλιμης ζωής του συστήματος καθώς και η τιμή τους, το καθιστούν μοναδικό στην Ελληνική αγορά. G3 ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ (ΑΝΟΙΧΤΗ) Ασύμμετρη πόρτα Bus Ειδική ασύμμετρη πόρτα bus με διαφορετικό πλάτος φύλλων, κατάλληλη για την ανακαίνιση παλαιών ανελκυστήρων. Κατοχυρωμένη μέσω διπλώματος ευρεσιτεχνίας. Νέος θάλαμος GEMINI με 1 εβδομάδα παράδοση! ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ GEMINI: > Ο θάλαμος GEMINI είναι έτοιμος προς παράδοση σε 1 εβδομάδα από την ημέρα της παραγγελίας! > Η επένδυση του θαλάμου GEMINI (Δίδυμος) είναι διπλής όψης και σε περίπτωση επιθυμίας αλλαγής της αισθητικής μπορεί απλά να τοποθετηθεί ανάποδα το φύλλο, αλλάζοντας έτσι την όψη του θαλάμου > Η επένδυση στηρίζεται με τέτοιο τρόπο ώστε σε περίπτωση φθοράς εύκολα μπορεί να αντικατασταθεί μόνο το τμήμα που υπέστη φθορά. Φυσικά, εναλλακτικά μπορεί το φθαρμένο τμήμα απλά να τοποθετηθεί από την άλλη πλευρά, αν αυτό είναι επιθυμητό αισθητικά, ή να τοποθετηθούν ανάποδα όλα τα τμήματα, αν επιθυμούμε άμεση λύση χωρίς αντικατάσταση > Ευκολία εγκατάστασης που δίνει τη δυνατότητα ακόμα και σε ένα άτομο να ολοκληρώσει τη συναρμολόγηση του θαλάμου > Ιδανική λύση σε περιπτώσεις ανακαίνισης > Εξελιγμένη κατασκευή και στιβαρότητα > Ανώτερη αισθητική και design, πλήρης γκάμα επιλογών επένδυσης (διπλής και μονής όψης)

9 ΑΡΘΡΟ / 07 Η βελτίωση της ασφάλειας των παλαιών ανελκυστήρων Η ανάγκη και το νομοθετικό πλαiσιο Στην Ελλάδα σήμερα είναι εγκατεστημένοι περίπου ανελκυστήρες εκ των οποίων το 40-45% εγκαταστάθηκαν πριν το Παρόμοια, στην Ευρωπαϊκή Ένωση από τους εγκατεστημένους ανελκυστήρες, το 50% εγκαταστάθηκε πριν από τουλάχιστον 20 χρόνια. Η ύπαρξη προβλημάτων που σχετίζονται με την ασφάλεια των ανελκυστήρων είναι βέβαιη. Ενδεικτικά, αναφέρονται κάποια στατιστικά στοιχεία ατυχημάτων για τη περίοδο : 596 σοβαρά ατυχήματα προκλήθηκαν εξ αιτίας της κακής ακρίβειας στάθμευσης Οι θάλαμοι χωρίς πόρτες ήταν η αιτία 6 θανάτων και 70 σοβαρών ατυχημάτων 8 θάνατοι και 103 σοβαρά ατυχήματα οφειλόμενα στο κλείδωμα των θυρών ορόφου καταγράφηκαν σε Γαλλία, Βέλγιο και Ιταλία Οι ανεξέλεγκτες κινήσεις του θαλάμου ήταν η αιτία 3 θανάτων και 117 σοβαρών ατυχημάτων, κυρίως σε Ιταλία και Ην.Βασίλειο Ένα ακατάλληλο παράθυρο στην πόρτα ήταν η αιτία 1 θανάτου και 50 σοβαρών ατυχημάτων σε Γερμανία, Γαλλία, Ην.Βασίλειο και Ελβετία Οι εγκλωβισμοί (και η απουσία συσκευών αμφίδρομης επικοινωνίας στο θάλαμο) προκάλεσαν περίπου 128 σοβαρά ατυχήματα σε Ιταλία, Γερμανία, Ισπανία και Ελβετία Τα παραπάνω, είναι αποτέλεσμα: Της χρήσης παλαιότερων κανονισμών ασφαλείας (που ίσχυαν χρονικά όταν εγκαταστάθηκε ο ανελκυστήρας) Του χαμηλότερου επιπέδου ασφαλείας παλαιών εξαρτημάτων Της φυσιολογικής φθοράς λόγω πολυετούς χρήσης Στην προσπάθεια βελτίωσης της ασφάλειας των παλαιών ανελκυστήρων της χώρας μας και ακολουθώντας την Ευρωπαϊκή πρακτική το 2005 εκδόθηκε η ΚΥΑ Φ9.2/29362/1957 (ΦΕΚ 1797/21 Δεκ 2005) για την θεσμοθέτηση των ελέγχων των ανελκυστήρων και την υποχρέωση σε πρώτη φάση της άμεσης διευθέτησης 6 επικίνδυνων καταστάσεων του ΕΝ Για τις ανάγκες της δεύτερης φάσης και της διευθέτησης 11 επιπλέον σημείων θα αναφερθούμε στο επόμενο τεύχος μας. 6 Σημεία: άμεση εφαρμογή σε κάθε επικείμενο έλεγχο 1. ΦΡΕΑΤΙΟ ΜΕΡΙΚΩΣ ΚΛΕΙΣΤΟ Ή ΚΛΕΙΣΤΟ ΜΕ ΠΛΕΓΜΑ Πρέπει να τηρούνται οι απαιτήσεις των ΕΝ 81-1/2 σχετικά με τις διαστάσεις των μερικώς κλειστών φρεατίων ενώ στη χρήση πλέγματος πρέπει να τηρούνται οι απαιτήσεις του ΕΝ ΕΠΙΣΦΑΛΕΙΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΘΥΡΩΝ ΦΡΕΑΤΟΣ Σε ανελκυστήρες με ημιαυτόματες πόρτες φρεατίου, οι κλειδαριές πρέπει να διαθέτουν μηχανική εξακρίβωση της κλειστής θέσης και ηλεκτρικές επαφές (προμανδάλωση). 3. ΘΑΛΑΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΘΥΡΕΣ Οι θάλαμοι των ανελκυστήρων πρέπει να φέρουν πόρτες στις εξής περιπτώσεις: Όταν ο ανελκυστήρας έχει ταχύτητα μεγαλύτερη από 0,7 m/s Όπου με την είσοδο του επιβάτη στο θάλαμο δεν διακόπτονται οι εξωτερικοί χειρισμοί Ειδικά για ανελκυστήρες με επιφάνεια θαλάμου μικρότερη από 0,6 m 2 (έως 2 ατόμων) και όπου δεν προβλέπεται από τους κανονισμούς η ύπαρξη πορτών στο θάλαμο, συστήνεται η χρήση φωτοκουρτίνας ή τριών τουλάχιστον φωτοκύτταρων κατανεμημένων σε όλο το ύψος της εισόδου στο θάλαμο. 4. ΕΛΛΕΙΨΗ Ή ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΣΤΟ ΘΑΛΑΜΟ Πρέπει να υπάρχει μία αυτόματα επαναφορτιζόμενη διάταξη παροχής ρεύματος έκτακτης ανάγκης που να μπορεί να τροφοδοτεί ένα λαμπτήρα 1 W για μία ώρα τουλάχιστον, στην περίπτωση διακοπής της κανονικής ηλεκτρικής παροχής φωτισμού. Με την ύπαρξη βλάβης στην παροχή ο φωτισμός αυτός πρέπει να ενεργοποιείται αυτόματα. 5. ΕΛΛΕΙΨΗ Ή ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΣΥΣΚΕΥ- ΗΣ ΑΡΠΑΓΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΡΑ ΤΑΧΥΤΗ- ΤΑΣ Περιοριστήρας ταχύτητας ενεργοποιούμενος από συρματόσχοινο. 6. ΕΛΛΕΙΨΗ Ή ΑΝΕΠΑΡΚΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥ- ΝΑΓΕΡΜΟΥ Απαιτείται αμφίδρομη επικοινωνία. Λύσεις Ανακαίνισης KLEEMANN Η KLEEMANN παρακολουθώντας στενά τις αλλαγές στο ελληνικό και διεθνές νομοθετικό περιβάλλον, παρουσιάζει μια νέα πρόταση και παρέχει επιλογές λύσεων για την κάλυψη όλων των σημείων της ΚΥΑ με τις Λύσεις Ανακαίνισης οι οποίες προσφέρουν: Άνετη μετακίνηση με έμφαση στην ασφάλεια των επιβατών Εξοικονόμηση ενέργειας και υψηλά επίπεδα απόδοσης Εγγυημένη αδιάλειπτη λειτουργία και ελαχιστοποίηση του χρόνου συντήρησης Μοντέρνο σχεδιασμό για την ικανοποίηση κάθε αισθητικής απαίτησης Επίσης, εδώ και 2 χρόνια, έχει συστήσει το Συμβουλευτικό Κέντρο Ανακαίνισης παρέχοντας ολοκληρωμένη υποστήριξη και ενημέρωση στους πελάτες της σχετικά με τις νέες απαιτήσεις για την ασφάλεια των ανελκυστήρων. Τηλ , , Αναζητείστε το ειδικό έντυπο των Λύσεων Ανακαίνισης καθώς και τον αντίστοιχο κατάλογο Προϊόντων Ανακαίνισης της KLEEMANN.

10 08 / ΝΕΑ ΕΝΤΥΠΑ & ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ Η KLEEMANN και φέτος παρουσιάζει τα νέα έντυπα των προϊόντων της καθώς και την ανανεωμένη έκδοση των προηγούμενων, με σκοπό τη σωστή και ολοκληρωμένη ενημέρωση των συνεργατών της. Αυτόματες πόρτες Bus Αυτόματες πόρτες Ημιαυτόματες πόρτες Compact / ανύψωση φορτίων Flexylift / Ευέλικτος υδραυλικός ανελκυστήρας Θάλαμος Gemini KLEEMANN Park / Συστήματα σταύθμευσης Freestair / Συστήματα ανύψωσης για σκάλες Κυλιόμενες κλίμακες και διάδρομοι Κατάλογος λύσεων ανακαίνισης ανελκυστήρων Έντυπο Κοινωνικής Ευθύνης Τιμοκατάλογος Υδραυλικού πακέτου Τιμοκατάλογος Υδραυλικού σετ Τιμοκατάλογος Αυτόματων πορτών & bus

11 Για μία ακόμα χρονιά η KLEEMANN συνέχισε δυναμικά τη διαφημιστική της καμπάνια με σκοπό τη δημιουργία επώνυμης ζήτησης και τη σημαντική διευκόλυνσή σας στη διαδικασία της πώλησης. Με κεντρικό σλόγκαν «Ο πιο ασφαλής τρόπος να ανέβεις, είναι η KLEEMANN» πολλά περιοδικά και εφημερίδες φιλοξένησαν τις καταχωρήσεις μας για το «πακέτο» KLEEMANN, το maisonlift, την ανακαίνιση και τον απεγκλωβισμό, ενώ παράλληλα σε κανάλια μεγάλης εμβέλειας, προβλήθηκε το επιτυχημένο τηλεοπτικό σποτ, με στόχο να αναδείξει ακόμα περισσότερο την ασφάλεια των ανελκυστήρων KLEEMANN. Οι παραπάνω ενέργειες ενισχύθηκαν με την χορηγία των ανελκυστήρων KLEEMANN, στην ημερήσια τηλεοπτική σειρά του ANT1 «Lola» καθώς και στην εβδομαδιαία σειρά του Mega «Όλα στον αέρα» ενισχύοντας έτσι την προβολή της στο ευρύ κοινό. Ανακαινίσεις Ανελκυστήρων Σύστημα Αυτόματου Απεγκλωβισμού Πακέτο KLEEMANN Οικιακός Ανελκυστήρας Maisonlift Οικιακές Λύσεις

12 Έδρα - Εργοστάσιο: ΒΙ. ΠΕ. Κιλκίς, Τ.Θ. 25, Τ.Κ , Κιλκίς, τηλ. Κέντρο: , fax: , kleemann.gr Υποκατάστημα & Εκθετήριο Αθηνών: Αλκίφρονος 81, (Πειραιώς & Χαμοστέρνας), Τ.Κ , Κ. Πετράλωνα, Αθήνα, τηλ.: , fax: , Κέντρο Διανομών & Εκθετήριο Ασπρόπυργου: Θέση Κύριλλος Αττική οδός - Κόμβος, Ασπρόπυργου, Έξοδος 4,Τ.Κ , Ασπρόπυργος, τηλ.: , fax: Κέντρο Διανομών Βοτανικού: Εμ. Παππά 19, Βοτανικός, Τ.Κ , Αιγάλεω, Αθήνα τηλ.: , fax: Γραφεία & Εκθετήριο Θεσσαλονίκης: Α. Γ. Παπανδρέου 251, Τ.Κ , Νεάπολη Θεσσαλονίκη, τηλ.: , fax:

NEWS. Επιχειρηματικές εξελίξεις στην εταιρία

NEWS. Επιχειρηματικές εξελίξεις στην εταιρία NEWS 03 NEWS Στοιχεία έκδοσης KLEEMANN NEWS Εκδότης KLEEMANN ΒΙ.ΠΕ. Κιλκίς Τ.Θ. 25 Τ.Κ. 61 100 Κιλκίς headoffice@kleemann.gr Διεύθυνση marketing@kleemann.gr Σχεδιασμός Παραγωγής RED FISH Επιχειρηματικές

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΤΜΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥ ΩΝ ΣΤΗ ΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ. ιπλωµατική Εργασία

ΙΑΤΜΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥ ΩΝ ΣΤΗ ΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ. ιπλωµατική Εργασία ΙΑΤΜΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥ ΩΝ ΣΤΗ ΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ιπλωµατική Εργασία ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ KLEEMA ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ: AREA Α UK & Ireland του ΘΩΜΑ ΖΑΝ Ε Υποβλήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

1. Πληροφορίες για τον Απολογισμό

1. Πληροφορίες για τον Απολογισμό 1. Πληροφορίες για τον Απολογισμό Ο Απολογισμός Εταιρικής Υπευθυνότητας της WIND Ελλάς είναι ο τέταρτος κατά σειρά ετήσιος Απολογισμός που εκδίδουμε και ο τρίτος σύμφωνα με το πρότυπο των δεικτών του GRI.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

ΕΤΗΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΚΛΕΜΑΝ ΕΛΛΑΣ - KLEEMANN HELLAS AΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Α.E. ΕΤΗΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΑΠΟ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 4

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

ΕΤΗΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΚΛΕΜΑΝ ΕΛΛΑΣ - KLEEMANN HELLAS AΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Α.E. ΕΤΗΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΑΠΟ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 4

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

ΕΤΗΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΚΛΕΜΑΝ ΕΛΛΑΣ - KLEEMANN HELLAS AΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Α.E. ΕΤΗΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΑΠΟ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 4

Διαβάστε περισσότερα

1. Πληροφορίες για τον Απολογισμό

1. Πληροφορίες για τον Απολογισμό 1. Πληροφορίες για τον Απολογισμό Ο Απολογισμός Εταιρικής Υπευθυνότητας της WIND Ελλάς είναι ο τέταρτος κατά σειρά ετήσιος Απολογισμός που εκδίδουμε και ο τρίτος σύμφωνα με το πρότυπο των δεικτών του GRI.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΑΕΙΦΟΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑ 2012

ΕΚΘΕΣΗ ΑΕΙΦΟΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑ 2012 ΕΚΘΕΣΗ ΑΕΙΦΟΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑ 2012 ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ Η παρουσία μας Ο Όμιλος Εταιριών ΗΡΑΚΛΗΣ, μέλος του Ομίλου Lafarge, είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός τσιμέντου στην Ελλάδα, με περισσότερα από 100 χρόνια παρουσίας

Διαβάστε περισσότερα

Ο κλάδος των ηλεκτρικών εργαλείων

Ο κλάδος των ηλεκτρικών εργαλείων ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Ο κλάδος των ηλεκτρικών εργαλείων ΤΕΧΝΟΜΑΤ ΗΛΕΚΤΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Α.Ε. Πηνελόπη Βογιατζή Επόπτης: Καθηγητής Μαυρίδης

Διαβάστε περισσότερα

1. Ο Όμιλος Lafarge 12. 2. Αειφορία 16. 3. Ασφάλεια 20. 4. Βιομηχανική Αριστεία 24. 5. Προσανατολισμός στον Πελάτη 28. 6. Ανάπτυξη των Ανθρώπων μας 34

1. Ο Όμιλος Lafarge 12. 2. Αειφορία 16. 3. Ασφάλεια 20. 4. Βιομηχανική Αριστεία 24. 5. Προσανατολισμός στον Πελάτη 28. 6. Ανάπτυξη των Ανθρώπων μας 34 ΣΕΛΙΔΑ 2 AΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2006 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Bασικά Οικονομικά Μεγέθη 4 Επιστολή Προέδρου 6 Επιστολή Διευθύνοντος Συμβούλου 8 1. Ο Όμιλος Lafarge 12 2. Αειφορία 16 3. Ασφάλεια 20 4. Βιομηχανική Αριστεία 24 5.

Διαβάστε περισσότερα

Η FEGIME Ευρώπης συνεχίζει να διανύει ακμάζουσα πορεία

Η FEGIME Ευρώπης συνεχίζει να διανύει ακμάζουσα πορεία NEWSLETTER 01.2015 Κύριο άρθρο FEGIME Στην 25η επέτειο της FEGIME, αισθάνομαι μεγάλη τιμή που εκλέγομαι ως η πρώτη γυναίκα πρόεδρος του Ομίλου. Όπως όλοι γνωρίζετε δεν είμαι έμπορος χονδρικής και επομένως,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΛΕΜΑΝ ΕΛΛΑΣ - KLEEMANN HELLAS AΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Α.E. ΕΤΗΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΑΠΟ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ 31 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010 ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 4

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΙΔΡΥΣΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ 19 Ι ΙΟΥΛΙΟΣ 2010

ΤΕΥΧΟΣ 19 Ι ΙΟΥΛΙΟΣ 2010 ΤΕΥΧΟΣ 19 Ι ΙΟΥΛΙΟΣ 2010 www.coralgas.gr Σε αυτό το τεύχος: 3 Ι EDITORIAL ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 4 Ι ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ Δημιουργία αξίας με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον 6 Ι Πάμε ακόμα πιο μακριά! ΥΓΙΕΙΝΗ - ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

www.cablel.com. E-mail: csr@cablel.vionet.gr www.cablel.com

www.cablel.com. E-mail: csr@cablel.vionet.gr www.cablel.com Περιεχόμενα Γενικές Πληροφορίες Σχετικά με τον Απολογισμό 2 Μήνυμα από τη Διοίκηση 4 1. Προφίλ Εταιρίας 6 1.1 Η παρουσία του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ 6 1.2 Η Εταιρία ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ 8 1.3 Σημαντικοί Σταθμοί

Διαβάστε περισσότερα

Pets Paradise ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ «ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ»

Pets Paradise ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ «ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ» ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ «ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ» Παρουσίαση Επιχειρησιακού Σχεδίου: Pets Paradise Υπεύθυνος Καθηγητής: Μπιτζένης

Διαβάστε περισσότερα

για ένα καλύτερο αύριο...σημερα!

για ένα καλύτερο αύριο...σημερα! για ένα καλύτερο αύριο...σημερα! Απολογισμός Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης 2011 Ομίλου Ideales ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 4 1. Αντί προλόγου 6 2. Μήνυμα Διευθύνοντος Συμβούλου 7 3. Λίγα λόγια για

Διαβάστε περισσότερα

2. Οικονομική Ανάπτυξη και Εταιρική Διακυβέρνηση

2. Οικονομική Ανάπτυξη και Εταιρική Διακυβέρνηση 889 Περιεχόμενα Περί Απολογισμού Μήνυμα Προέδρου Διοικητικού Συμβουλίου Μήνυμα Γενικού Διευθυντή 1. Προφίλ 2 4 5 6 1.1 Προφίλ της ΕΛΒΑΛ Α.Ε. 1.2 Επιχειρηματική Στρατηγική 1.3 Σημαντικοί Σταθμοί Δράσης

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση έξυπνων καρτών για αγορές μέσω διαδικτύου. Έρευνα για την ασφάλεια και την εμπιστοσύνη των χρηστών. Ανατολή Αραπίδου

Χρήση έξυπνων καρτών για αγορές μέσω διαδικτύου. Έρευνα για την ασφάλεια και την εμπιστοσύνη των χρηστών. Ανατολή Αραπίδου Τ.Ε.Ι. ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ Χρήση έξυπνων καρτών για αγορές μέσω διαδικτύου. Έρευνα για την ασφάλεια και την εμπιστοσύνη των χρηστών. Ανατολή Αραπίδου Οκτώβριος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ. Διπλωματική Εργασία. Διερεύνηση επιπτώσεων εφαρμογής συστήματος διασφάλισης ποιότητας ISO 9001 σε ελληνικές επιχειρήσεις

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ. Διπλωματική Εργασία. Διερεύνηση επιπτώσεων εφαρμογής συστήματος διασφάλισης ποιότητας ISO 9001 σε ελληνικές επιχειρήσεις ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Διπλωματική Εργασία Διερεύνηση επιπτώσεων εφαρμογής συστήματος διασφάλισης ποιότητας ISO 9001 σε ελληνικές επιχειρήσεις Φοιτητής: Τρύφωνας Ανδρικόπουλος

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή καινοτομιών και νέων τεχνολογιών στις Φαρμακαποθήκες

Εισαγωγή καινοτομιών και νέων τεχνολογιών στις Φαρμακαποθήκες +9Α.Τ.Ε.Ι. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΤΜΗΜΑ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (LOGISTICS) Πτυχιακή Εργασία Εισαγωγή καινοτομιών και νέων τεχνολογιών στις Φαρμακαποθήκες ΠΑΝΟΔΗΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Επιβλέπων

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά Ταχυδρομεία Α.Ε. Κεντρική Υπηρεσία Διεύθυνση Εταιρικής Προβολής & Διαφήμισης. Σταδίου 60, 101 88 ΑΘΗΝΑ Τηλ: 2103353622, Fax: 2103353259

Ελληνικά Ταχυδρομεία Α.Ε. Κεντρική Υπηρεσία Διεύθυνση Εταιρικής Προβολής & Διαφήμισης. Σταδίου 60, 101 88 ΑΘΗΝΑ Τηλ: 2103353622, Fax: 2103353259 A n n u a l R e p o r t 2008 Ελληνικά Ταχυδρομεία Α.Ε. Κεντρική Υπηρεσία Διεύθυνση Εταιρικής Προβολής & Διαφήμισης Σταδίου 60, 101 88 ΑΘΗΝΑ Τηλ: 2103353622, Fax: 2103353259 Εταιρική Έκθεση Πεπραγμένων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ & ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤYΞΗΣ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ & ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤYΞΗΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ & ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤYΞΗΣ Περί Απολογισμού 04 Μήνυμα Προέδρου Διοικητικού Συμβουλίου 06 1. Εταιρικό Προφίλ 08 1.1 Προφίλ του Ομίλου ΧΑΛΚΟΡ 08 1.2 Παραγωγική και Εμπορική

Διαβάστε περισσότερα

Μια αγορά που αναζητά νέες λύσεις

Μια αγορά που αναζητά νέες λύσεις Μια αγορά που αναζητά νέες λύσεις Συνέντευξη με τον Γιώργο Μπένο, Γενικό Διευθυντή Πωλήσεων & Marketing σελ.12 Προϊόντα προστιθέμενης αξίας σελ.22 Νερό, κάνοντας πράξη την υπεύθυνη διαχείριση σελ.28 Πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ : ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ MRP / MRPII DRP ERP ΜΑΡΗ ΜΑΡΙΑ, ΜΠΕΛΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΠΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ : ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ MRP / MRPII DRP ERP ΜΑΡΗ ΜΑΡΙΑ, ΜΠΕΛΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΠΡΟΛΟΓΟΣ Το ανταγωνιστικό περιβάλλον μέσα στο οποίο καλούνται να επιβιώσουν οι επιχειρήσεις καθώς και η ανάγκη για συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων προς τους καταναλωτές προϊόντων και υπηρεσιών οδήγησε

Διαβάστε περισσότερα

Περί Απολογισμού 02 Μήνυμα Προέδρου Διοικητικού Συμβουλίου 04 Μήνυμα Γενικού Διευθυντή 05

Περί Απολογισμού 02 Μήνυμα Προέδρου Διοικητικού Συμβουλίου 04 Μήνυμα Γενικού Διευθυντή 05 ΕΞΩΦΥΛΛΟ Περί Απολογισμού 02 Μήνυμα Προέδρου Διοικητικού Συμβουλίου 04 Μήνυμα Γενικού Διευθυντή 05 1. Προφίλ 06 1.1 Παρουσίαση Εταιρίας 10 1.2 Σημαντικοί Σταθμοί Εταιρικής Υπευθυνότητας της ΧΑΛΚΟΡ 12

Διαβάστε περισσότερα

Περί Απολογισμού 2. Μήνυμα Προέδρου Διοικητικού Συμβουλίου 4

Περί Απολογισμού 2. Μήνυμα Προέδρου Διοικητικού Συμβουλίου 4 Περιεχόμενα Περί Απολογισμού 2 Μήνυμα Προέδρου Διοικητικού Συμβουλίου 4 1. Προφίλ Εταιρίας 6 1.1 Συνοπτική Παρουσίαση Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ 6 1.2 Συνοπτική Παρουσίαση της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ Α.Ε. 8 1.3

Διαβάστε περισσότερα

UPWARDS. Νέα προϊοντική σειρά V20

UPWARDS. Νέα προϊοντική σειρά V20 ΤΕΥ ΧΟΣ 01 Άνοιξη 2012 UPWARDS N e w s l e t t e r b y V a l s a m i d i s S. A. Lifts you with environmental responsibility Αγαπητοί Φίλοι και Συνεργάτες, Η πρωτόγνωρη οικονομική κρίση που βιώνουμε στη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΤΟΜΕΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΤΟΜΕΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΤΟΜΕΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ Κατασκευή Ιστοσελίδας Ηλεκτρονικού Καταστήματος με χρήση

Διαβάστε περισσότερα

Πανεπιστήμιο Πειραιώς Τμήμα Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων

Πανεπιστήμιο Πειραιώς Τμήμα Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων Πανεπιστήμιο Πειραιώς Τμήμα Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων Ευρωπαϊκό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Διοίκηση Επιχειρήσεων Ολική Ποιότητα MBA TQM ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα