Επεξήγηση των συμβόλων που χρησιμοποιούνται στον Οδηγό και το Βιβλίο Αναφοράς. Πλήκτρα στο τηλεχειριστήριο Beo4. Ένδειξη στο τηλεχειριστήριο Beo4

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Επεξήγηση των συμβόλων που χρησιμοποιούνται στον Οδηγό και το Βιβλίο Αναφοράς. Πλήκτρα στο τηλεχειριστήριο Beo4. Ένδειξη στο τηλεχειριστήριο Beo4"

Transcript

1 BeoVision 8 Οδηγός

2 Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς Αυτός ο Οδηγός περιέχει πληροφορίες σχετικά με την καθημερινή χρήση της συσκευής σας Bang & Olufsen. Το Βιβλίο Αναφοράς περιέχει πληροφορίες σχετικά με περισσότερο προηγμένες λειτουργίες καθώς και σχετικά με τη σύνδεση και τη λειτουργία εξωτερικών συσκευών. Σας παρέχει επίσης μία επισκόπηση των μενού οθόνης. Θεωρούμε δεδομένο ότι προσωπικό του καταστήματος της Bang & Olufsen θα παραδώσει, εγκαταστήσει και ρυθμίσει τα προϊόντα σας. Ωστόσο, οι πληροφορίες που απαιτούνται για την εγκατάσταση και ρύθμισή τους περιλαμβάνονται στο Βιβλίο Αναφοράς. Αυτό είναι χρήσιμο εάν μεταφέρετε τα προϊόντα σας ή επεκτείνετε αργότερα το σύστημά σας. Ευρετήριο Το Βιβλίο Αναφοράς περιέχει επίσης ένα ευρετήριο το οποίο αναφέρεται σε αυτόν τον Οδηγό και στο Βιβλίο Αναφοράς. Μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε το συγκεκριμένο θέμα για το οποίο επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα. Επεξήγηση των συμβόλων που χρησιμοποιούνται στον Οδηγό και το Βιβλίο Αναφοράς Πλήκτρα στο τηλεχειριστήριο Beo4 TV, LIST Ένδειξη στο τηλεχειριστήριο Beo4 FORMAT Ένδειξη στην τηλεόραση VOL 26

3 Περιεχόμενα 3 Γνωριμία με την τηλεόρασή σας Bang & Olufsen και το Beo4, 4 Μάθετε για τον τρόπο χρήσης του τηλεχειριστηρίου Beo4 και εμφάνισης των μενού στην οθόνη. Παρακολούθηση τηλεόρασης, 6 Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τις καθημερινές λειτουργίες της τηλεόρασής σας. Ρύθμιση φορμά ήχου και εικόνας, 8 Πώς να ρυθμίσετε την ένταση και να αλλάξετε λειτουργία ήχου. Πώς να αλλάξετε το φορμά εικόνας. Teletext, 10 Πώς να χρησιμοποιείτε τις λειτουργίες teletext της τηλεόρασής σας, για παράδειγμα τις σελίδες MEMO. Συντήρηση, 12 Πώς να καθαρίσετε την τηλεόρασή σας και να αλλάξετε μπαταρίες στο τηλεχειριστήριο Beo4.

4 4 Γνωριμία με την τηλεόρασή σας και το Beo4 Το τηλεχειριστήριο Beo4 σας δίνει πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες. Όταν χρησιμοποιείται μια λειτουργία, ενημερώνεστε μέσω των ενδείξεων που εμφανίζονται στο Beo4 ή στην τηλεόραση. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το χειρισμό συνδεδεμένης συσκευής, ανατρέξτε στον Οδηγό που τη συνοδεύει. Για πληροφορίες σχετικά με την προσθήκη πρόσθετων λειτουργιών σε αυτές που εμφανίζονται στην οθόνη του Beo4, ανατρέξτε στο κεφάλαιο Εξατομίκευση του Beo4 στο Βιβλίο Αναφοράς. Ενεργοποίηση της τηλεόρασης TV TV Η οθόνη του Beo4 δείχνει την πηγή που έχετε επιλέξει, Ενεργοποίηση ενός συνδεδεμένου set-top box DTV TV LIGHT RADIO FORMAT ή επιπλέον διαθέσιμες λειτουργίες όταν πιέσετε το πλήκτρο LIST DTV DVD CD Επιλογή καναλιών ή σελίδων teletext. Εισαγωγή δεδομένων στα μενού της οθόνης 0 9 V MEM RECORD A MEM MENU Ανάκληση του κυρίως μενού TEXT Ενεργοποίηση του teletext Εισαγωγή πληροφοριών στα μενού της οθόνης Αποδοχή και αποθήκευση οδηγιών ή ρυθμίσεων. Πιέστε Ρύθμιση της έντασης του ήχου: Πιέστε στο μέσον για να διακόψετε προσωρινά τον ήχο και κρατήστε πιεσμένο για να ανακαλέσετε μία λίστα καναλιών STOP Μετακίνηση στα προηγούμενα μενού TEXT 0 MENU Mετακινηθείτε επάνω ή κάτω στα κανάλια ή στις επιλογές του μενού EXIT Έξοδος από όλα τα μενού της οθόνης Θέση της τηλεόρασης σε αναμονή Αποκάλυψη επιπλέον λειτουργιών στην οθόνη του Beo4, όπως της λειτουργίας FORMAT LIST LIST EXIT STOP

5 5 Αναγραφόμενες πληροφορίες και μενού Οι πληροφορίες για την επιλεγμένη πηγή εμφανίζονται στην οθόνη. Τα μενού της οθόνης σας επιτρέπουν να κάνετε ρυθμίσεις. Όνομα μενού TUNING CONNECTIONS TV SETUP TV Πώς να χρησιμοποιήσετε τα μενού στην οθόνη Πιέστε για ενεργοποίηση της TV Επιλογές μενού SOUND PICTURE MENU LANGUAGE τηλεόρασης Πιέστε για να ανακαλέστε το MENU Πεδίο πληροφοριών select μενού TV SETUP Παράδειγμα μενού στην οθόνη. Πιέστε για να μετακινηθείτε μεταξύ των διαφορετικών επιλογών του μενού Πιέστε για να εμφανίσετε διάφορες ρυθμίσεις Πιέστε για να ανακαλέσετε ένα μενού ή να αποθηκεύσετε μια ρύθμιση που έχετε κάνει Πιέστε για να μετακινηθείτε στα προηγούμενα μενού STOP Πιέστε για να βγείτε από όλα τα μενού EXIT

6 6 Παρακολούθηση τηλεόρασης Το κεφάλαιο αυτό περιγράφει την καθημερινή χρήση της τηλεόρασής σας: πώς να ενεργοποιήσετε την τηλεόραση, να επιλέξετε ένα κανάλι και να απενεργοποιήσετε την τηλεόραση. Η τηλεοπτική λίστα σας δίνει μια επισκόπηση όλων των καναλιών σας. Επιλογή ενός τηλεοπτικού καναλιού Όταν ενεργοποιείτε την τηλεόραση, στην οθόνη εμφανίζεται το κανάλι που παρακολουθούσατε τελευταία φορά. Πιέστε για ενεργοποίηση της τηλεόρασης Πιέστε έναν αριθμό καναλιού για να μεταβείτε απευθείας στο κανάλι αυτό Πιέστε για να αλλάξετε διαδοχικά τα κανάλια Πιέστε για να θέσετε την τηλεόραση σε αναμονή Πιέζοντας 0 γίνεται εναλλαγή μεταξύ του παρόντος τηλεοπτικού καναλιού και του προηγούμενου τηλεοπτικού καναλιού. TV 0 9 Ανάκληση μιας τηλεοπτικής λίστας Όλα τα τηλεοπτικά κανάλια σας εμφανίζονται σε μια λίστα, την οποία μπορείτε να ανακαλέσετε στην οθόνη. Η λίστα περιέχει αριθμούς και ονόματα μέχρι 99 τηλεοπτικών καναλιών. Πιέστε για ενεργοποίηση της τηλεόρασης Πιέστε και κρατήστε πιεσμένο για να ανακαλέσετε μια λίστα με κανάλια στην οθόνη Πιέστε ή για να μετακινηθείτε μεταξύ των σελίδων στη λίστα καναλιών Για να επιλέξετε ένα κανάλι, εισάγετε τον αριθμό καναλιού ή πιέστε μέχρι να φωτιστεί το κανάλι που θέλετε TV 0 9 Πιέστε για ενεργοποίηση του καναλιού που επιλέξατε, ή πιέστε για να βγείτε από το μενού EXIT ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Εάν υπερθερμανθεί η οθόνη, μπορεί να εμφανιστούν μαύρες κηλίδες στην εικόνα. Οι κηλίδες αυτές εξαφανίζονται και πάλι μόλις η θερμοκρασία της τηλεόρασης πέσει σε κανονικά επίπεδα.

7 7 1 SAT 1 2 INFOKANAL 3 RTL 4 MTV 5 DISCOVERY 6 EUROSPORT 7 ARD 8 TV4 9 DR ZDF 12 SVT TV3 15 TVDK1 16 TVDK2 17 CNN 18 BBCWORLD CHANNEL LIST more select Η λίστα καναλιών σας παρέχει μια γενική εικόνα όλων των διαθέσιμων τηλεοπτικών καναλιών.

8 8 Ρύθμιση φορμά ήχου και εικόνας Η τηλεόρασή σας διαθέτει πολλές δυνατότητες ρύθμισης του ήχου. Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να ρυθμίσετε την ένταση ή να σιγήσετε τελείως τον ήχο. Εάν τα κανάλια μεταδίδονται σε διαφορετικούς τύπους ήχου ή γλώσσες, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στους τύπους ήχου και τις γλώσσες. Ρύθμιση της έντασης ή σίγαση του ήχου Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να ρυθμίσετε την ένταση ή να σιγήσετε τελείως τον ήχο. Πιέστε οποιοδήποτε άκρο του πλήκτρο για να ρυθμίσετε την ένταση προς τα πάνω ή προς τα κάτω Πιέστε στο μέσον του πλήκτρου για να διακόψετε προσωρινά τον ήχο Τύπος ήχου ή γλώσσα Ενώ παρακολουθείτε τηλεόραση, μπορείτε να μετακινηθείτε μεταξύ των διαφορετικών τύπων ήχου που είναι διαθέσιμοι. Πιέστε επανειλημμένα για να εμφανιστεί η ένδειξη SOUND* στο Beo4 Πιέστε για να ανακαλέσετε τον τρέχοντα τύπο του ήχου στην οθόνη LIST SOUND Εάν έχετε συνδέσει ηχεία στην τηλεόρασή σας, μπορείτε να ρυθμίσετε την ισορροπία των ηχείων και να επιλέξετε ένα συνδυασμό ηχείων. Πιέστε οποιοδήποτε άκρο του πλήκτρου για να επαναφέρετε τον ήχο Η παρατεταμένη ακρόαση σε υψηλή Πιέστε επανειλημμένα το για να επιλέξετε διαφορετικό τύπο ήχου ή διαφορετική γλώσσα σε ένα πολύγλωσσο πρόγραμμα Ενώ παρακολουθείτε τηλεόραση, μπορείτε να ρυθμίσετε το φορμά της ένταση μπορεί να προκαλέσει βλάβες στην ακοή! Πιέστε για να εγκαταλείψετε τη λειτουργία SOUND EXIT εικόνας. Μπορείτε να αποθηκεύσετε τον αγαπημένο σας τύπο ήχου όταν συντονίζετε τα τηλεοπτικά σας κανάλια. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο κεφάλαιο Επεξεργασία συντονισμένων καναλιών στη σελίδα 12 του Βιβλίου Αναφοράς. *ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Για να εμφανιστεί η ένδειξη SOUND στο Beo4, πρέπει πρώτα να την προσθέσετε στη λίστα λειτουργιών του Beo4. Ανατρέξτε στο κεφάλαιο Εξατομίκευση του Beo4 στη σελίδα 34 του Βιβλίου Αναφοράς.

9 9 Ισορροπία ή συνδυασμός ηχείων Εάν συνδέσετε ηχεία στην τηλεόρασή σας, μπορείτε να αλλάξετε το συνδυασμό ηχείων οποιαδήποτε στιγμή. Πιέστε επανειλημμένα για να εμφανιστεί η ένδειξη SPEAKER στο Beo4 Πιέστε για να επιλέξετε ένα συνδυασμό ηχείων Πιέστε για να αφαιρέσετε την ένδειξη SPEAKER από την οθόνη του Beo4 και για να επιστρέψετε στη συσκευή που χρησιμοποιούσατε Συνδυασμοί ηχείων SPEAKER 1 Ήχος μόνο από τα ηχεία της τηλεόρασης. SPEAKER 2 Στερεοφωνικός ήχος στα δύο μπροστινά ηχεία. SPEAKER 3 Τα ηχεία της τηλεόρασης και τα μπροστινά ηχεία είναι ενεργά. LIST 1 3 SPEAKER EXIT Φορμά εικόνας Επιλέξτε ένα φορμά εικόνας για να βελτιστοποιήσετε την εικόνα. Πιέστε επανειλημμένα για να εμφανιστεί η ένδειξη FORMAT στο Beo4 Πιέστε εάν θέλετε να βελτιστοποιήσετε την εικόνα, ή πιέστε τον αριθμό του επιθυμητού φορμά εικόνας Εάν επιλέξετε Format 1 Πιέστε ή για επιλογή παραλλαγών αυτού του φορμά Εάν επιλέξετε Format 1* ή Format 2 Πιέστε ή για να μετακινήσετε την εικόνα επάνω και κάτω Πιέστε για να εγκαταλείψετε τη λειτουργία FORMAT *Εικόνες σε φορμά 4:3 δεν μπορούν να μετακινηθούν επάνω και κάτω. LIST 1 3 EXIT FORMAT Φορμά εικόνας για να επιλέξετε FORMAT 1 Για κανονικές τηλεοπτικές εικόνες. Είναι διαθέσιμες τρεις παραλλαγές: 4:3, 15:9 και πανοραμική προβολή (για τη μεγαλύτερη εικόνα). FORMAT 2 Για εικόνες letter-box. Εάν είναι απαραίτητο, μετακινήστε την εικόνα επάνω ή κάτω για να εξασφαλίσετε ότι φαίνονται τα ονόματα ή οι υπότιτλοι των καναλιών εάν εμφανίζονται στην εικόνα που εκπέμπεται. Σε ορισμένες περιπτώσεις, το FORMAT 2 επιλέγεται αυτόματα. FORMAT 3 Για γνήσιες εικόνες 16:9 ευρείας οθόνης. Το FORMAT 3 συνήθως επιλέγεται αυτόματα. Εάν δεν συμβεί κάτι τέτοιο, μπορείτε να το επιλέξετε μόνοι σας. Για να απομακρύνετε προσωρινά την εικόνα από την οθόνη, πιέστε επανειλημμένα LIST για να εμφανιστεί η ένδειξη P.MUTE στο Beo4 και στη συνέχεια πιέστε. Για να αποκαταστήσετε την εικόνα, πιέστε οποιοδήποτε πλήκτρο πηγής, για παράδειγμα το TV. ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο σύνδεσης των ηχείων στην τηλεόραση, ανατρέξτε στο κεφάλαιο Πίνακας υποδοχών στη σελίδα 21 του Βιβλίου Αναφοράς.

10 10 Teletext Εάν επιλέξετε ένα κανάλι και ο σταθμός μετάδοσης προσφέρει υπηρεσία teletext, η τηλεόραση σας δίνει πρόσβαση στις σελίδες teletext και σε κάθε υποσελίδα που συνδέεται με τις σελίδες. Τα πλήκτρα βέλη στο Beo4 και η γραμμή μενού στο πάνω μέρος της οθόνης σας βοηθούν να μετακινηθείτε στη σελίδα που επιθυμείτε. Όταν φτάσετε εκεί, μπορείτε να διακόψετε τη ροή των υποσελίδων και να τις διαβάσετε με την ησυχία σας. Η τηλεόραση θυμάται τις αγαπημένες σας σελίδες ή αποκαλύπτει τα κρυφά μηνύματα. Για να εμφανίζονται πρώτες οι αγαπημένες σας σελίδες teletext όταν ανακαλείτε το teletext, αποθηκεύστε τις ως σελίδες ΜΕΜΟ. Βασικές λειτουργίες teletext Εξερευνήστε τις σελίδες του teletext χρησιμοποιώντας τη γραμμή των μενού στο πάνω μέρος της σελίδας teletext. > Πιέστε TEXT για να αποκτήσετε πρόσβαση στο teletext και EXIT για να βγείτε από το teletext. > Εάν πατήσετε EXIT και βγείτε από το teletext πριν βρεθεί η σελίδα που θέλετε, η ένδειξη TEXT σας ενημερώνει όταν βρεθεί η σελίδα. > Πιέστε για να δείτε τη σελίδα. Εάν αλλάξετε πρόγραμμα ή βγείτε από το teletext επιλέγοντας νέα πηγή, δεν ενημερώνεστε όταν βρεθεί η σελίδα. Για να μετακινηθείτε σε μια νέα σελίδα > Εισάγετε τον αριθμό της σελίδας που θέλετε να δείτε, ή > πιέστε για να μετακινήσετε το φωτισμένο κέρσορα στο PAGE. > Πιέστε ή για να μετακινηθείτε μεταξύ των σελίδων. > Πιέστε για να μετακινηθείτε στις σελίδες ευρετηρίου (100, 200, 300 ). PAGE MEMO HALT LARGE REVEAL SETUP P100 BBC S100 Wed 13 Oct 12:39:34 PAGE MEMO HALT LARGE REVEAL SETUP P100 BBC S100 Wed 13 Oct 12:39:34 Για να σταματήσετε τη ροή υποσελίδων > Πιέστε STOP για να γίνει παύση ροής των υποσελίδων, ή > μετακινήστε τον κέρσορα στο HALT και πιέστε. Η ένδειξη HALT αντικαθίσταται από μια ομάδα τεσσάρων ψηφίων. > Χρησιμοποιήστε και για να μετακινηθείτε στην υποσελίδα που θέλετε να δείτε ή > εισάγετε τον αριθμό της με τα αριθμητικά πλήκτρα στο Beo4. > Πιέστε για να επανεκκινήσετε τη ροή των σελίδων. Για να μεγεθύνετε τη σελίδα teletext > Πιέστε για να μετακινήσετε το φωτισμένο κέρσορα στο LARGE. > Πιέστε για να εμφανίσετε το επάνω μισό της σελίδας σε διπλάσιο ύψος. Πιέστε ξανά για να δείτε το κάτω μισό της σελίδας. > Πιέστε για να επαναφέρετε τη σελίδα teletext στο κανονικό μέγεθος. Για να αποκαλύψετε κρυφά μηνύματα > Πιέστε για να μετακινήσετε το φωτισμένο κέρσορα στο REVEAL. > Πιέστε για να αποκαλύψετε κρυφά μηνύματα κειμένου στην τρέχουσα σελίδα.

11 11 Αποθήκευση αγαπημένων σελίδων teletext Υπάρχουν εννέα σελίδες MEMO για την υπηρεσία teletext κάθε τηλεοπτικού καναλιού. Για να δημιουργήσετε μια σελίδα MEMO > Ανακαλέστε μια σελίδα που χρησιμοποιείτε συχνά. > Πιέστε ή για να μετακινήσετε τον κέρσορα κατά μήκος της γραμμής μενού στο SETUP και πιέστε. Οι 9 διαθέσιμες θέσεις σελίδων MEMO εμφανίζονται με αριθμούς. > Πιέστε ή για να μετακινήσετε τον κέρσορα σε άλλη σελίδα MEMO. > Πιέστε για να αποθηκεύσετε την τρέχουσα σελίδα. Ο κέρσορας μετακινείται στην επόμενη διαθέσιμη σελίδα MEMO. > Χρησιμοποιήστε τα αριθμητικά πλήκτρα στο Beo4 για να επιλέξετε την επόμενη σελίδα teletext που θέλετε να αποθηκεύσετε. > Επαναλάβετε τη διαδικασία για κάθε σελίδα που θέλετε να αποθηκεύσετε. > Για να βγείτε από τη ρύθμιση MEMO, πιέστε ή για να μετακινήσετε τον κέρσορα στο BACK και πιέστε. > Πιέστε EXIT για να βγείτε από το teletext. Καθημερινή χρήση των σελίδων MEMO Μπορεί να θελήσετε να ανατρέξετε γρήγορα στις σελίδες MEMO του teletext, για παράδειγμα, εάν φεύγετε για δουλειά και θέλετε να δείτε τις πληροφορίες για την κίνηση σε μια υπηρεσία teletext. Για να δείτε τις σελίδες MEMO > Πιέστε TEXT για να ανακαλέσετε το teletext. > Πιέστε ή για να μετακινηθείτε μεταξύ των σελίδων MEMO. > Πιέστε EXIT για να βγείτε από το teletext. Για να διαγράψετε μια σελίδα MEMO > Πιέστε ή για να μετακινήσετε τον κέρσορα στο SETUP και πιέστε. > Μετακινήστε τον κέρσορα στη σελίδα MEMO που θέλετε να διαγράψετε και πιέστε το κίτρινο πλήκτρο. > Πιέστε και πάλι το κίτρινο πλήκτρο για επιβεβαίωση. Για να εμφανίζονται οι υπότιτλοι του teletext Εάν θέλετε οι διαθέσιμοι υπότιτλοι teletext να εμφανίζονται αυτόματα για ένα συγκεκριμένο κανάλι, αποθηκεύστε τη σελίδα υποτίτλων teletext ως σελίδα MEMO 9. PAGE MEMO1 HALT LARGE REVEAL SETUP P100 BBC S100 Wed 13 Oct 12:39:34 PAGE MEMO2 HALT LARGE REVEAL SETUP P100 BBC S100 Wed 13 Oct 12:39:34

12 12 Συντήρηση Η τακτική συντήρηση, όπως ο καθαρισμός της τηλεόρασης, είναι στις ευθύνες του χρήστη. Για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα, ακολουθήστε τις οδηγίες στα δεξιά. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το κατάστημα της Bang & Olufsen για να σας υποδείξει τις συστάσεις για την τακτική συντήρηση. Καθαρισμός Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος της τηλεόρασης, της βάσης ή του προσαρτήματος τοίχου! Επιφάνειες του πλαισίου Σκουπίστε τη σκόνη από τις επιφάνειες, χρησιμοποιώντας ένα στεγνό, μαλακό πανί. Αφαιρέστε τους λεκέδες ή τις δύσκολες βρομιές με ένα μαλακό, πολύ καλά στυμμένο πανί χωρίς χνούδια, βουτηγμένο σε διάλυμα νερού που περιέχει μόνο λίγες σταγόνες ενός ήπιου απορρυπαντικού, όπως υγρό πιάτων. Οθόνη Για τον καθαρισμό της οθόνης, χρησιμοποιείτε ένα ήπιο καθαριστικό για τζάμια (που δεν περιέχει οινόπνευμα). Για να διατηρηθεί η βέλτιστη απόδοση της οθόνης, βεβαιωθείτε ότι δεν έχουν μείνει πάνω στην οθόνη ίχνη ή σημάδια από το υγρό καθαρισμού. Beo4 Σκουπίστε το τηλεχειριστήριο Beo4 με ένα μαλακό, χωρίς χνούδι και καλά στυμμένο πανί. Μπορείτε επίσης να καθαρίσετε το κάλυμμα του ηχείου χρησιμοποιώντας ηλεκτρική σκούπα στην οποία έχετε τοποθετήσει ένα μαλακό βουρτσάκι και την έχετε ρυθμίσει στην ελάχιστη ένταση. Αντικατάσταση των μπαταριών του Beo4 Όταν εμφανιστεί το μήνυμα BATTERY στην οθόνη του Beo4, θα πρέπει να αλλάξετε τις μπαταρίες του τηλεχειριστηρίου. 2 1 Το Beo4 χρειάζεται τρεις μπαταρίες. Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο αλκαλικές μπαταρίες (1,5 V μέγεθος AAA). Αλλάξτε τις μπαταρίες όπως υποδεικνύεται στην παρούσα σελίδα. Κρατήστε τις μπαταρίες με τα δάχτυλά σας μέχρι να τοποθετηθεί και πάλι το κάλυμμα 3 Αφού αντικαταστήσετε τις μπαταρίες, πρέπει να περιμένετε περίπου 10 δευτερόλεπτα μέχρι να εμφανιστεί στην οθόνη το μήνυμα TV. Το τηλεχειριστήριο Beo4 είναι και πάλι έτοιμο για χρήση. 2 1 Μην αφήνετε τις μπαταρίες να εκτίθενται σε υπερβολικές πηγές θερμότητας, όπως στην ηλιακή ακτινοβολία, σε φωτιά κ.λπ.!

13

14 14 Για τη δική σας πληροφόρηση Οι ανάγκες σας ως χρήστη, εξετάζονται προσεκτικά κατά τη διαδικασία σχεδιασμού και ανάπτυξης ενός προϊόντος Bang & Olufsen και καταβάλουμε ιδιαίτερη προσπάθεια να κάνουμε τα προϊόντα μας εύκολα και άνετα στη χρήση. Επομένως, ελπίζουμε να διαθέσετε το χρόνο για να μας πείτε τις εμπειρίες σας με το προϊόν της Bang & Olufsen. Ο,τιδήποτε θεωρείτε σημαντικό θετικό ή αρνητικό μπορεί να μας βοηθήσει στην προσπάθεια τελειοποίησης των προϊόντων μας. Σας ευχαριστούμε! Γράψτε στη διεύθυνση: Bang & Olufsen a/s BeoCare Peter Bangs Vej 15 DK 7600 Struer ή καλέστε/στείλτε φαξ: Bang & Olufsen Customer Service (τηλέφωνο) (φαξ) ή μέσω: Οι τεχνικές προδιαγραφές, τα χαρακτηριστικά και η χρήση τους υπόκεινται σε μεταβολή χωρίς προειδοποίηση

15

16

Επεξήγηση των συμβόλων που χρησιμοποιούνται στον Οδηγό και το Βιβλίο Αναφοράς. Πλήκτρα στο τηλεχειριστήριο Beo4 TV LIST

Επεξήγηση των συμβόλων που χρησιμοποιούνται στον Οδηγό και το Βιβλίο Αναφοράς. Πλήκτρα στο τηλεχειριστήριο Beo4 TV LIST BeoVision 6 Οδηγός Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς Αυτός ο Οδηγός περιέχει πληροφορίες σχετικά με την καθημερινή χρήση της συσκευής σας Bang & Olufsen. Το Βιβλίο Αναφοράς περιέχει πληροφορίες για πιο προηγμένη

Διαβάστε περισσότερα

BeoCenter Οδηγός

BeoCenter Οδηγός BeoCenter 6 26 Οδηγός Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς Αυτός ο Οδηγός περιέχει πληροφορίες σχετικά με την καθημερινή χρήση της συσκευής σας Bang & Olufsen. Το Βιβλίο Αναφοράς περιέχει πληροφορίες σχετικά

Διαβάστε περισσότερα

BeoCenter Οδηγός _0604GRC UG BeoCenter 6-23.indd 1 05/04/06 14:20:28

BeoCenter Οδηγός _0604GRC UG BeoCenter 6-23.indd 1 05/04/06 14:20:28 BeoCenter 6 23 Οδηγός 3507798_0604GRC UG BeoCenter 6-23.indd 1 05/04/06 14:20:28 Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς Αυτός ο Οδηγός περιέχει πληροφορίες σχετικά με την καθημερινή χρήση της συσκευής σας Bang

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 3. Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 4 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4

Περιεχόμενα. Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 3. Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 4 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4 Beo4 Οδηγός Περιεχόμενα Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 3 Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 4 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4 Εξατομίκευση του Beo4, 5 Προσθήκη ενός πρόσθετου

Διαβάστε περισσότερα

Λεζάντα για τη χρήση της BeoVision 1. Παρακολούθηση τηλεόρασης

Λεζάντα για τη χρήση της BeoVision 1. Παρακολούθηση τηλεόρασης BeoVision 1 Οδηγός Περιεχόµενα του Οδηγού 3 Τα παρακάτω είναι ένα ευρετήριο των περιεχοµένων του Βιβλίου Αναφοράς µε παραποµπές σε σελίδες: Πώς να ρυθµίσετε την BeoVision 1, 4 Σύνδεση των καλωδίων της

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 4. Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 6 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4

Περιεχόμενα. Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 4. Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 6 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4 Beo4 Οδηγός Περιεχόμενα 3 Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 4 Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 6 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4 Εξατομίκευση του Beo4, 9 Ρύθμιση του

Διαβάστε περισσότερα

Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς

Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς BeoVision 7 Οδηγός Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Όλες οι αναφορές στο χειρισμό του DVD ισχύουν μόνο εάν η τηλεόρασή σας διαθέτει DVD player. Αυτός ο Οδηγός περιέχει πληροφορίες σχετικά με

Διαβάστε περισσότερα

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN BeoVision 8 Οδηγός CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται εξαρτήματα τα

Διαβάστε περισσότερα

Η εισαγωγή σας στη χρήση της BeoCenter 1. Παρακολούθηση τηλεόρασης. Ρύθµιση της έντασης ήχου

Η εισαγωγή σας στη χρήση της BeoCenter 1. Παρακολούθηση τηλεόρασης. Ρύθµιση της έντασης ήχου BeoCenter 1 Οδηγός Περιεχόµενα του Οδηγού 3 Τα παρακάτω είναι ένα ευρετήριο των περιεχοµένων του ξεχωριστού Βιβλίου Αναφοράς µε παραποµπές σε σελίδες: Πώς να ρυθµίσετε την BeoCenter 1, 4 Σύνδεση των καλωδίων

Διαβάστε περισσότερα

BeoVision Avant Οδηγ ς

BeoVision Avant Οδηγ ς BeoVision Avant Οδηγός BeoVision Avant Guide BeoVision Avant Reference book Περιεχόµενα του Οδηγού 3 Υπάρχουν δύο οδηγοί στη διάθεση σας, για να γνωρίσετε τη δική σας συσκευή Bang & Olufsen. Ο οδηγός

Διαβάστε περισσότερα

BeoVision MX 4200 Οδηγ ς

BeoVision MX 4200 Οδηγ ς BeoVision MX 4200 Οδηγός BeoVision Avant Guide Οι πληροφορίες στο CD-rom βρίσκονται και στις ιστοσελίδες της Bang & Olufsen µε διεύθυνση www.bang-olufsen.com ή µπορείτε να επικοινωνήσετε µε ένα κατάστηµα

Διαβάστε περισσότερα

Το προσωπικό σας τηλεχειριστήριο

Το προσωπικό σας τηλεχειριστήριο Beo5 Οδηγός Το προσωπικό σας τηλεχειριστήριο Το τηλεχειριστήριο Beo5 έχει εξατομικευτεί για να προσφέρει εύκολη πρόσβαση στα προϊόντα Bang & Olufsen που διαθέτετε σπίτι σας. Όταν αγοράζετε ένα Beo5, το

Διαβάστε περισσότερα

Μια κινητή αίθουσα συναυλιών

Μια κινητή αίθουσα συναυλιών BeoSound 1 Οδηγός Μια κινητή αίθουσα συναυλιών 3 Τοποθετήστε το BeoSound 1 όπου θέλετε. Ο συμπαγής σχεδιασμός του σας επιτρέπει να το μεταφέρετε παντού. Το BeoSound 1 σας προσφέρει μια εξαιρετική ηχητική

Διαβάστε περισσότερα

Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος του ηχείου!

Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος του ηχείου! BeoLab 7 1 Οδηγός Καθημερινή χρήση 3 Όταν ολοκληρώσετε την εγκατάσταση του ηχείου όπως περιγράφεται στις παρακάτω σελίδες, συνδέστε ολόκληρο το σύστημα στο ρεύμα. Προστασία ηχείου Το ηχείο διαθέτει ένα

Διαβάστε περισσότερα

BeoLab 7-1 BeoLab 7-2. Οδηγός

BeoLab 7-1 BeoLab 7-2. Οδηγός BeoLab 7-1 BeoLab 7-2 Οδηγός Προφυλάξεις! Βεβαιωθείτε ότι το ηχείο είναι τοποθετημένο και συνδεδεμένο σύμφωνα με τις οδηγίες αυτού του Οδηγού. Μην επιχειρήσετε να ανοίξετε το ηχείο. Αφήστε τέτοιου είδους

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 3. Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 4 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4

Περιεχόμενα. Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 3. Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 4 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4 Beo4 Οδηγός Περιεχόμενα Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 3 Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 4 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4 Εξατομίκευση του Beo4, 5 Προσθήκη ενός πρόσθετου

Διαβάστε περισσότερα

Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς

Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς BeoVision 4 Οδηγός Η BeoVision 4 περιλαμβάνει τα προϊόντα τα οποία φαίνονται δίπλα. Τα μεμονωμένα εξαρτήματα αναφέρονται με τα αντίστοιχα ονόματά τους στον Οδηγό και το Βιβλίο Αναφοράς. Η πλήρης διάταξη

Διαβάστε περισσότερα

BeoVision 8. Νέο λογισμικό Συμπλήρωμα

BeoVision 8. Νέο λογισμικό Συμπλήρωμα BeoVision 8 Νέο λογισμικό Συμπλήρωμα Μενού στην οθόνη Η τηλεόρασή σας έχει εφοδιαστεί με νέο λογισμικό και πιθανώς με νέο υλικό εξοπλισμό. Σαν αποτέλεσμα υπάρχουν νέες λειτουργίες και χαρακτηριστικά που

Διαβάστε περισσότερα

Καθημερινή χρήση. Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος των ηχείων!

Καθημερινή χρήση. Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος των ηχείων! BeoLab 8002 Οδηγός Καθημερινή χρήση 3 Όταν ολοκληρώσετε την εγκατάσταση των ηχείων όπως περιγράφεται στις παρακάτω σελίδες, συνδέστε ολόκληρο το σύστημα στο ρεύμα. Η ενδεικτική λυχνία ανάβει κόκκινη,

Διαβάστε περισσότερα

Το παρόν προϊόν συμμορφώνεται με τις διατάξεις των Οδηγιών 2004/108/EC και 2006/95/EC.

Το παρόν προϊόν συμμορφώνεται με τις διατάξεις των Οδηγιών 2004/108/EC και 2006/95/EC. BeoTime Οδηγός Το παρόν προϊόν συμμορφώνεται με τις διατάξεις των Οδηγιών 2004/108/EC και 2006/95/EC. Οι τεχνικές προδιαγραφές, τα χαρακτηριστικά και η χρήση τους υπόκεινται σε μεταβολή χωρίς προειδοποίηση!

Διαβάστε περισσότερα

BeoVision 10. Οδηγός

BeoVision 10. Οδηγός BeoVision 10 Οδηγός Σημεία προσοχής Βεβαιωθείτε ότι η τηλεόραση έχει τοποθετηθεί, ρυθμιστεί και συνδεθεί σύμφωνα µε τις οδηγίες αυτού του Οδηγού. Τοποθετήστε την τηλεόρασή σας σε μία ανθεκτική, σταθερή

Διαβάστε περισσότερα

BeoSound 9000 Οδηγ ς

BeoSound 9000 Οδηγ ς BeoSound 9000 Οδηγός BeoVision Avant Guide BeoVision Avant Reference book Περιεχόµενα του Οδηγού 3 Υπάρχουν δύο οδηγοί στη διάθεση σας, για να γνωρίσετε τη δική σας συσκευή Bang & Olufsen. Ο οδηγός Το

Διαβάστε περισσότερα

BeoLab 12. BeoLab 12 1

BeoLab 12. BeoLab 12 1 BeoLab 12 BeoLab 12 1 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Μην εκθέτετε αυτή τη συσκευή σε σταγόνες ή πιτσιλιές και βεβαιωθείτε ότι δεν τοποθετείτε αντικείμενα με υγρά, όπως ανθοδοχεία, πάνω στη συσκευή. Το προϊόν απενεργοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

BeoVision MX 8000 Οδηγ ς

BeoVision MX 8000 Οδηγ ς BeoVision MX 8000 Οδηγός BeoVision Avant Guide Σε περίπτωση απώλειας ή ζηµιάς του BeoVision MX 8000 CD-ROM, οι πληροφορίες βρίσκονται και στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Bang & Olufsen: www.bang-olufsen.com

Διαβάστε περισσότερα

BeoVision 8. Βιβλίο Αναφοράς

BeoVision 8. Βιβλίο Αναφοράς BeoVision 8 Βιβλίο Αναφοράς 3 Πίνακες περιεχόμενων στο Βιβλίο Αναφοράς Τα περιεχόμενα αυτού του Βιβλίου Αναφοράς χωρίζονται σε ενότητες. Κάθε ενότητα ξεκινά με το δικό της αναλυτικό πίνακα περιεχομένων

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido s_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido s_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido s_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς περιέχουν ευρετήριο, το οποίο σας βοηθά να βρίσκετε συγκεκριµένα θέµατα, για τα οποία θέλετε να µάθετε περισσότερα.

Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς περιέχουν ευρετήριο, το οποίο σας βοηθά να βρίσκετε συγκεκριµένα θέµατα, για τα οποία θέλετε να µάθετε περισσότερα. BeoSystem 1 Οδηγός BeoSound 3000 Guide BeoSound 3000 Reference book Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς Επεξήγηση των συµβόλων που χρησιµοποιούνται στον Οδηγό και το Βιβλίο Αναφοράς Πλήκτρα στο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τρόπος λειτουργίας TV και TV+STB. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες: Περιγραφή λειτουργίας

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τρόπος λειτουργίας TV και TV+STB. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες: Περιγραφή λειτουργίας Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido s_2 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

BeoLab 12. BeoLab 12 2 BeoLab 12 3

BeoLab 12. BeoLab 12 2 BeoLab 12 3 BeoLab 12 BeoLab 12 2 BeoLab 12 3 Οι τεχνικές προδιαγραφές, τα χαρακτηριστικά και η χρήση τους υπόκεινται σε μεταβολή χωρίς προειδοποίηση. 3511053 Έκδοση 1.0 1201 Καθημερινή χρήση 3 Όταν ολοκληρώσετε την

Διαβάστε περισσότερα

Σημεία προσοχής Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή είναι εγκατεστημένη, τοποθετημένη και συνδεδεμένη σύμφωνα µε τις οδηγίες αυτού του Οδηγού.

Σημεία προσοχής Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή είναι εγκατεστημένη, τοποθετημένη και συνδεδεμένη σύμφωνα µε τις οδηγίες αυτού του Οδηγού. BeoVision 9 Οδηγός Σημεία προσοχής Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή είναι εγκατεστημένη, τοποθετημένη και συνδεδεμένη σύμφωνα µε τις οδηγίες αυτού του Οδηγού. Τοποθετείτε πάντοτε τη συσκευή σας σε σταθερή και

Διαβάστε περισσότερα

Τo BeoLab 8000 έχει σχεδιασθεί για χρήση. Στη βάση θα πρέπει να τοποθετηθούν τα τέσσερα λαστιχένια πόδια

Τo BeoLab 8000 έχει σχεδιασθεί για χρήση. Στη βάση θα πρέπει να τοποθετηθούν τα τέσσερα λαστιχένια πόδια BeoLab 8000 Οδηγός Ε Τ Ο Ι Μ Ο Γ Ι Α Χ Ρ Η Σ Η... 3 Αφού έχετε συναρµολογήσει τα ηχεία είναι έτοιµα να συνδεθούν στο σύστηµα ήχου (ή εικόνας) και στο ρεύµα (δείτε τις οδηγίες συναρµολόγησης στο φυλλάδιο

Διαβάστε περισσότερα

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN BeoVision 4 Οδηγός CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται εξαρτήματα τα

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Μενού οθόνης, 42 Επισκόπηση των μενού στην οθόνη.

Περιεχόμενα. Μενού οθόνης, 42 Επισκόπηση των μενού στην οθόνη. HDR 2 Οδηγός Περιεχόμενα 3 Γνωριμία με τη συσκευή εγγραφής σκληρού δίσκου και το Beo4, 4 Μάθετε για τον τρόπο χρήσης της συσκευής εγγραφής σκληρού δίσκου με το τηλεχειριστήριο Beo4 και εμφάνισης των μενού

Διαβάστε περισσότερα

BeoVision 6. Βιβλίο Αναφοράς

BeoVision 6. Βιβλίο Αναφοράς BeoVision 6 Βιβλίο Αναφοράς 3 Πίνακες περιεχόμενων στο Βιβλίο Αναφοράς Τα περιεχόμενα αυτού του Βιβλίου Αναφοράς χωρίζονται σε ενότητες. Κάθε ενότητα ξεκινά με το δικό της αναλυτικό πίνακα περιεχομένων

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT 1. Ασφάλεια 1.1 Χρήση Η συσκευή αυτή λειτουργεί ως φορητό Ράδιο/CD. Αναπαράγει μουσική (MP3) μέσω CD και USB. Μπορεί επίσης να αναπαράγει μουσική

Διαβάστε περισσότερα

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN BeoLab 7-6 Οδηγός CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται εξαρτήματα τα

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεχειριστήριο μέσων HP (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης

Τηλεχειριστήριο μέσων HP (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης Τηλεχειριστήριο μέσων HP (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Windows και Windows Vista είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα

Διαβάστε περισσότερα

BeoVision 7. Βιβλίο Αναφοράς

BeoVision 7. Βιβλίο Αναφοράς BeoVision 7 Βιβλίο Αναφοράς Πίνακες περιεχόμενων στο Βιβλίο Αναφοράς ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Όλες οι αναφορές στο χειρισμό του DVD ισχύουν μόνο εάν η τηλεόρασή σας διαθέτει DVD player. Τα περιεχόμενα αυτού του Βιβλίου

Διαβάστε περισσότερα

BeoLab 6000 Οδηγ ς BEOL B 6000 GB OMSL

BeoLab 6000 Οδηγ ς BEOL B 6000 GB OMSL BeoLab 6000 Οδηγός ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να µειώσετε τον κίνδυνο ηλεκτροπληξίας, µην αφαιρείτε το κάλυµµα (ή το πίσω µέρος). Στο εσωτερικό της συσκευής δεν υπάρχουν εξαρτήµατα που µπορούν να επισκευαστούν από το

Διαβάστε περισσότερα

Εάν το subwoofer σιγήσει τον ήχο, η ενδεικτική λυχνία γίνεται πορτοκαλί.

Εάν το subwoofer σιγήσει τον ήχο, η ενδεικτική λυχνία γίνεται πορτοκαλί. BeoLab 11 Οδηγός ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος πυρκαγιάς ή ηλεκτροπληξίας, μην εκθέτετε αυτή τη συσκευή σε βροχή ή υγρασία. Μην εκθέτετε αυτή τη συσκευή σε σταγόνες ή πιτσιλιές και βεβαιωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Έντυπα προϊόντος, 4 Μάθετε για τα έντυπα που συνοδεύουν το Beo6.

Περιεχόμενα. Έντυπα προϊόντος, 4 Μάθετε για τα έντυπα που συνοδεύουν το Beo6. Beo6 Οδηγός Περιεχόμενα Έντυπα προϊόντος, 4 Μάθετε για τα έντυπα που συνοδεύουν το Beo6. Χρήση του Beo6, 5 Πώς να χρησιμοποιήσετε τα πλήκτρα στην οθόνη του Beo6 και τα πραγματικά πλήκτρα. Χειρισμός άλλων

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Μενού, 44 Επισκόπηση των μενού στην οθόνη. Ευρετήριο, 51

Περιεχόμενα. Μενού, 44 Επισκόπηση των μενού στην οθόνη. Ευρετήριο, 51 HDR 1 Οδηγός Περιεχόμενα 3 Γνωριμία με το HDR 1, 4 Μάθετε για τον τρόπο χρήσης της συσκευής εγγραφής σκληρού δίσκου με το τηλεχειριστήριο Beo4 και εμφάνισης των μενού στην οθόνη της τηλεόρασής σας. Καθημερινή

Διαβάστε περισσότερα

Η Εγκατάσταση της Μονάδας AVerMedia και του Δέκτη TV στο Windows Media Center

Η Εγκατάσταση της Μονάδας AVerMedia και του Δέκτη TV στο Windows Media Center Εγχειρίδιο Χρήστη Η Εγκατάσταση της Μονάδας AVerMedia και του Δέκτη TV στο Windows Media Center Ελληνική ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ Όλες οι οθόνες σε αυτήν την τεκμηρίωση αποτελούν εικόνες παραδείγματα. Οι εικόνες

Διαβάστε περισσότερα

BeoVision 10. Οδηγός

BeoVision 10. Οδηγός BeoVision 10 Οδηγός Περιεχόμενα Επισκόπηση μενού, 3 Δείτε μία επισκόπηση των μενού οθόνης. Πλοήγηση στα μενού, 4 Δείτε πώς να χρησιμοποιείτε τα διάφορα τηλεχειριστήρια για το χειρισμό των μενού. Αρχική

Διαβάστε περισσότερα

Beo4. Λεξιλόγιο πρόσθετων πλήκτρων

Beo4. Λεξιλόγιο πρόσθετων πλήκτρων Beo4 Λεξιλόγιο πρόσθετων πλήκτρων ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Τα πλήκτρα που φέρουν αστερίσκο (*) ισχύουν μόνο σε παλαιότερες εκδόσεις του τηλεχειριστηρίου Beo4. A A.AUX (βοηθητική πηγή ήχου) Για την ενεργοποίηση οποιασδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τρόπος λειτουργίας TV και TV+STB. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες: Περιγραφή λειτουργίας

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τρόπος λειτουργίας TV και TV+STB. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες: Περιγραφή λειτουργίας Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido m_2 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεχειριστήριο HP Media (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης

Τηλεχειριστήριο HP Media (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης Τηλεχειριστήριο HP Media (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονοµασίες Windows και Windows Vista είναι σήµατα κατατεθέντα της Microsoft

Διαβάστε περισσότερα

BeoSound 3000 Οδηγ ς

BeoSound 3000 Οδηγ ς BeoSound 3000 Οδηγός BeoSound 3000 Guide BeoSound 3000 Reference book Περιεχόµενα του Οδηγού 3 Υπάρχουν δύο οδηγοί στη διάθεση σας, για να γνωρίσετε τη δική σας συσκευή Bang & Olufsen. Ο Οδηγός Το Βιβλίο

Διαβάστε περισσότερα

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN BeoVision 4 Οδηγός CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται εξαρτήματα τα

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητέ Πελάτη. Μπορείτε να βρείτε τους οδηγούς στη διεύθυνση

Αγαπητέ Πελάτη. Μπορείτε να βρείτε τους οδηγούς στη διεύθυνση BeoSystem 4 Αγαπητέ Πελάτη Αυτό το έντυπο 'Ξεκινώντας' περιέχει πληροφορίες σχετικά με την καθημερινή χρήση του προϊόντος σας Bang & Olufsen καθώς και του συνδεδεμένου εξοπλισμού. Θεωρούμε δεδομένο ότι

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido m_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido m_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido m_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

BeoVision 7. Συμπλήρωμα

BeoVision 7. Συμπλήρωμα BeoVision 7 Συμπλήρωμα Μενού στην οθόνη Το παρόν συμπλήρωμα περιέχει διορθώσεις στον Οδηγό και το Βιβλίο Αναφοράς. Οι βασικές διορθώσεις αναφέρονται στα μενού στην οθόνη, στο μενού CONNECTIONS και στους

Διαβάστε περισσότερα

MICRO SET / CD / MP3 / USB / AUX AMC306

MICRO SET / CD / MP3 / USB / AUX AMC306 MICRO SET / CD / MP3 / USB / AUX AMC306 1. Χρήση Το mini ηχοσύστημα αναπαράγει μουσική από CD και USB. Η μουσική μπορεί επίσης να αναπαραχθεί μέσω της θύρας LINE-IN. Η λειτουργία FM σας επιτρέπει να ακούτε

Διαβάστε περισσότερα

BeoVision Οδηγός

BeoVision Οδηγός BeoVision 8-40 Οδηγός Περιεχόμενα Επισκόπηση μενού, 3 Δείτε μία επισκόπηση των μενού οθόνης. Πλοήγηση στα μενού, 4 Δείτε πώς να χρησιμοποιείτε τα διάφορα τηλεχειριστήρια για το χειρισμό των μενού. Αρχική

Διαβάστε περισσότερα

BeoCenter Βιβλίο Αναφοράς

BeoCenter Βιβλίο Αναφοράς BeoCenter 6 23 Βιβλίο Αναφοράς Πίνακες περιεχόμενων στο Βιβλίο Αναφοράς Τα περιεχόμενα αυτού του Βιβλίου Αναφοράς χωρίζονται σε ενότητες. Κάθε ενότητα ξεκινά με το δικό της αναλυτικό πίνακα περιεχομένων

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido m_8 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido m_8 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido m_8 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑ ΙΑΣ ΥΝ ΕΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥ ΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ D. KS-PD500 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑ ΙΑΣ ΥΝ ΕΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥ ΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ D. KS-PD500 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑ ΙΑΣ ΥΝ ΕΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥ ΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ D. KS-PD500 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα 1 Υποστηριζόμενοι δέκτες αυτοκινήτου της JVC Αυτός ο προσαρμογέας υποστηρίζει τους παρακάτω δέκτες

Διαβάστε περισσότερα

A box filled with epic moments

A box filled with epic moments A box filled with epic moments υπηρεσία τηλεόρασης www.epic.com.cy υπηρεσία τηλεόρασης Λειτουργίες με μια ματιά. Η Υπηρεσία Τηλεόρασης της epic σου δίνει τον απόλυτο έλεγχο της τηλεοπτικής σου εμπειρίας

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟ FM ΡΑΔΙΟ-CD PLAYER ΜΕ USB MP3 SCD-38 USB

ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟ FM ΡΑΔΙΟ-CD PLAYER ΜΕ USB MP3 SCD-38 USB ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟ FM ΡΑΔΙΟ-CD PLAYER ΜΕ USB MP3 SCD-38 USB Οδηγίες Χρήσης Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στην ιστοσελίδα www.lenco.com Προσοχή! Σημαντικές Πληροφορίες Ασφαλείας ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΟΡΑΤΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Σύνδεση για το σήµα εισόδου βίντεο. Σύνδεση για το σήµα εισόδου S-VIDEO. Μετακινηθείτε προς τα κάτω ανά µενού και ανά κανάλι.

Σύνδεση για το σήµα εισόδου βίντεο. Σύνδεση για το σήµα εισόδου S-VIDEO. Μετακινηθείτε προς τα κάτω ανά µενού και ανά κανάλι. Πληροφορίες προϊόντος Συνδέσεις Σύνδεση VGA IN PC AUDIO IN VGA OUT STEREO OUT TV OUT ANTENNA DC-IN AUDIO-L IN AUDIO-R IN VIDEO IN S-VIDEO IN Πίνακας ελέγχου CH+/UP CH-/DOWN VOL- VOL+/ENTER MENU/ESC FINE

Διαβάστε περισσότερα

3 ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΛΗΚΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ POWER SETUP TV/AV VOL-/VOL+ Standby / on για TV. Ρύθµιση των πλήκτρων για την TV. Επιλογή στην TV την Είσοδο AV. Ρύθµιση στάθµης ήχου TV. ΠΛΗΚΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΤΗ POWER:

Διαβάστε περισσότερα

FX 403 INSTRUCTION MANUAL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

FX 403 INSTRUCTION MANUAL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κ. Ι. ΤΑΟΥΣΙΑΝΗΣ Α.Ε. ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 87 115 28 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟ 210 77 02 332 FAX: 210 77 5 529 E-mail: info@taousianis.gr www.taousianis.gr INSTRUCTION MANUAL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ FX 03 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ FX-03

Διαβάστε περισσότερα

BeoCom 2. Ξεκινώντας

BeoCom 2. Ξεκινώντας BeoCom 2 Ξεκινώντας Πριν ξεκινήσετε Ο Οδηγός αυτός περιέχει οδηγίες για τον τρόπο ρύθμισης και χρήσης του ακουστικού BeoCom 2 με μία βάση BeoLine. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το ακουστικό και με

Διαβάστε περισσότερα

1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω;

1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω; Ερωτήσεις 1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω; Απαντήσεις Υπάρχουν 3 κύριοι πιθανοί λόγοι για αυτό το πρόβλημα: κακή σύνδεση, ακατάλληλη θερμοκρασία, κατεστραμμένη μπαταρία ή τροφοδοτικό. Σε

Διαβάστε περισσότερα

Swap Frame. 17.8cm/ 7 Ψηφιακή κορνίζα με λειτουργία αναπαραγωγής εικόνας και ήχου. Εγχειρίδιο Χρήσης

Swap Frame. 17.8cm/ 7 Ψηφιακή κορνίζα με λειτουργία αναπαραγωγής εικόνας και ήχου. Εγχειρίδιο Χρήσης Swap Frame 17.8cm/ 7 Ψηφιακή κορνίζα με λειτουργία αναπαραγωγής εικόνας και ήχου Εγχειρίδιο Χρήσης 1 Μη ρίξετε τη συσκευή στα οικιακά απορρίμματα. Αν θελήσετε να την πετάξετε, να απευθυνθείτε στην τοπική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ Η εξωτερική εμφάνιση κα μερικές λειτουργίες μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση για την βελτίωση του προϊόντος. Επικοινωνήστε με το κατάστημα πώλησης ή με τον

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Ρύθμιση της τηλεόρασης 3D, 33 Πώς να πραγματοποιήστε ρυθμίσεις για την παρακολούθηση τηλεόρασης 3D.

Περιεχόμενα. Ρύθμιση της τηλεόρασης 3D, 33 Πώς να πραγματοποιήστε ρυθμίσεις για την παρακολούθηση τηλεόρασης 3D. BeoSystem 3 Περιεχόμενα Επισκόπηση μενού, 3 Δείτε μία επισκόπηση των μενού οθόνης. Πλοήγηση στα μενού, 4 Δείτε πώς να χρησιμοποιείτε τα διάφορα τηλεχειριστήρια για το χειρισμό των μενού. Αρχική ρύθμιση,

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Ρύθμιση της τηλεόρασης 3D, 35 Πώς να πραγματοποιήστε ρυθμίσεις για την παρακολούθηση τηλεόρασης 3D.

Περιεχόμενα. Ρύθμιση της τηλεόρασης 3D, 35 Πώς να πραγματοποιήστε ρυθμίσεις για την παρακολούθηση τηλεόρασης 3D. BeoVision 7 Περιεχόμενα Επισκόπηση μενού, 3 Δείτε μία επισκόπηση των μενού οθόνης. Επισκόπηση μενού Blu-ray, 4 Δείτε μία επισκόπηση του μενού Blu-ray. Πλοήγηση στα μενού, 5 Δείτε πώς να χρησιμοποιείτε

Διαβάστε περισσότερα

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού:

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού: Εισαγωγή: ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402 Το ρολόι είναι ιδανικό για ασφάλεια και κρυφή παρακολούθηση. Μια κάμερα και ένας αναγνώστης καρτών Micro SD (η κάρτα Micro SD δεν περιλαμβάνεται) για εγγραφή είναι κρυμμένα

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SRP6013. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SRP6013. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Απορίες; Ρωτήστε τη Philips SRP6013 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Τηλεχειριστήριο γενικής

Διαβάστε περισσότερα

Σημεία προσοχής! ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται

Σημεία προσοχής! ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται BeoLab 10 Οδηγός CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται εξαρτήματα τα οποία

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητέ Πελάτη. Μπορείτε να βρείτε τους Οδηγούς στη διεύθυνση

Αγαπητέ Πελάτη. Μπορείτε να βρείτε τους Οδηγούς στη διεύθυνση BeoSystem 3 Αγαπητέ Πελάτη Αυτό το έντυπο 'Ξεκινώντας' περιέχει πληροφορίες σχετικά με την καθημερινή χρήση του προϊόντος σας Bang & Olufsen καθώς και του συνδεδεμένου εξοπλισμού. Θεωρούμε δεδομένο ότι

Διαβάστε περισσότερα

BeoSound 4. Συμπλήρωμα

BeoSound 4. Συμπλήρωμα BeoSound 4 Συμπλήρωμα Σύστημα μενού Το παρόν συμπλήρωμα περιέχει διορθώσεις στον Οδηγό του BeoSound 4. Λόγω νέου λογισμικού, το μουσικό σας σύστημα έχει εξοπλιστεί με νέα χαρακτηριστικά. Το σύστημα μενού

Διαβάστε περισσότερα

Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη

Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη 1.1 Σύνδεση Βήμα 1. Συνδέστε το φορτισή στην πρίζα και το καλώδιο στο tvbox Βήμα 2. Συνδέστε το καλώδιο HDMI στην τηλεόραση Βήμα 3. Συνδέστε το δικτύου στο Ethernet 01

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεχειριστήριο (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα)

Τηλεχειριστήριο (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Τηλεχειριστήριο (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι επωνυµίες Microsoft και Windows είναι εµπορικά σήµατα κατατεθέντα της εταιρίας Microsoft

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P 1. Χρήση Το AR280P λειτουργεί ως Ράδιο/ρολόι. Έχει λειτουργία FM ραδιόφωνου, λειτουργία προβολής της ώρας με προβολέα και περιλαμβάνει μία λάμπα. Εμφανίζει επίσης τη θερμοκρασία

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο ποντίκι laser μεσαίου μεγέθους. Εγχειρίδιο χρήσεως

Ασύρματο ποντίκι laser μεσαίου μεγέθους. Εγχειρίδιο χρήσεως Ασύρματο ποντίκι laser μεσαίου μεγέθους Εγχειρίδιο χρήσεως Εισαγωγή Συγχαρητήρια για την αγορά αυτού του καινοτόμου ασύρματου ποντικιού. Με εξαιρετική ακρίβεια ως προς τις λεπτομέρειες της επιφάνειας και

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας περιεχομένων. Γενικές υποδείξεις. Περιγραφή. Πληροφορίες. Λειτουργία

Πίνακας περιεχομένων. Γενικές υποδείξεις. Περιγραφή. Πληροφορίες. Λειτουργία Πίνακας περιεχομένων Πίνακας περιεχομένων...... EL 1 Γενικές υποδείξεις.......... EL 1 Παραλλαγές εκδόσεων / Πληροφορίες......... EL 1 Περιγραφή................ EL 1 Λειτουργία........... EL 1 Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

V 50/60Hz W 1.7L

V 50/60Hz W 1.7L ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ηλεκτρικός Βραστήρας Μοντέλο: R-778 220-240V 50/60Hz 1850--2200W 1.7L ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Όταν χρησιμοποιείτε ηλεκτρικές συσκευές, πρέπει να τηρείτε τις βασικές προφυλάξεις ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Οδηγίες για τη φροντίδα. Ασφάλεια

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Οδηγίες για τη φροντίδα. Ασφάλεια ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ασφάλεια Οι έγκυες και τα άτομα με καρδιολογικά προβλήματα δεν πρέπει να χρησιμοποιούν τα γυαλιά 3D. Η παρακολούθηση τηλεόρασης με τρισδιάστατη εικόνα δεν συνιστάται για παιδιά. Μην χρησιμοποιείτε

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεχειριστήριο HP Mobile (Μόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης

Τηλεχειριστήριο HP Mobile (Μόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης Τηλεχειριστήριο HP Mobile (Μόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονοµασίες Windows και Windows Vista είναι σήµατα κατατεθέντα της Microsoft

Διαβάστε περισσότερα

BeoVision 4. Βιβλίο Αναφοράς

BeoVision 4. Βιβλίο Αναφοράς BeoVision 4 Βιβλίο Αναφοράς Η BeoVision 4 περιλαμβάνει τα προϊόντα τα οποία φαίνονται δίπλα. Τα μεμονωμένα εξαρτήματα αναφέρονται με τα αντίστοιχα ονόματά τους στον Οδηγό και το Βιβλίο Αναφοράς. Η πλήρης

Διαβάστε περισσότερα

BEOPLAY V1. BeoPlay V1 32 BeoPlay V1 40

BEOPLAY V1. BeoPlay V1 32 BeoPlay V1 40 BEOPLAY V1 BeoPlay V1 32 BeoPlay V1 40 Αγαπητέ Πελάτη Αυτό το έντυπο 'Ξεκινώντας' περιέχει πληροφορίες σχετικά με τη ρύθμιση και την καθημερινή χρήση του προϊόντος σας B&O PLAY καθώς και του συνδεδεμένου

Διαβάστε περισσότερα

Supported capacity: 16, 32, 64, 128, 256, 512Mb, 1Gb, 2Gb

Supported capacity: 16, 32, 64, 128, 256, 512Mb, 1Gb, 2Gb BeoSound 3 Οδηγός Supported file formats are: MP3 Sampling frequencies: 8, 11.025, 12, 16, 22.05, 24, 32, 44.1, and 48 khz Constant or variable bit rates: 8, 16, 24, 32, 40, 48, 56, 64, 80, 96, 112, 128,

Διαβάστε περισσότερα

USER S MANUAL. Wireless remote control MR-BH01 MR-BC01. System Air Conditioner ENGLISH ESPAÑOL FRANÇAIS ITALIANO PORTUGUÊS DEUTSCH EΛΛHNIKA RUSSIAN

USER S MANUAL. Wireless remote control MR-BH01 MR-BC01. System Air Conditioner ENGLISH ESPAÑOL FRANÇAIS ITALIANO PORTUGUÊS DEUTSCH EΛΛHNIKA RUSSIAN USER S MANUAL Wireless remote control MR-BH01 MR-BC01 PORTUGUÊS ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO FRANÇAIS System Air Conditioner RUSSIAN EΛΛHNIKA DEUTSCH E S F I P D G R A DB98-27997A(2) Προφυλάξεις ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

β) Όταν ο συναγερμός είναι στο on, πατήστε το πλήκτρο «alarm pause button». O συναγερμός θα σταματήσει και σε 60 δευτερόλεπτα θα ενεργοποιηθεί ξανά.

β) Όταν ο συναγερμός είναι στο on, πατήστε το πλήκτρο «alarm pause button». O συναγερμός θα σταματήσει και σε 60 δευτερόλεπτα θα ενεργοποιηθεί ξανά. Οδηγίες Λειτουργίας Α. Εγκαταστήστε το περικάρπιο σύμφωνα με τις οδηγίες. α) τοποθετήστε τον κατάλληλο αισθητήρα στην υποδοχή στην δεξιά πλευρά του οξύμετρου ( ο αισθητήρας παράγεται αποκλειστικά από την

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SRP6011. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SRP6011. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Απορίες; Ρωτήστε τη Philips SRP6011 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Τηλεχειριστήριο γενικής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ

ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Τοποθετήστε το προϊόν κάθετα σε μια σταθερή, επίπεδη επιφάνεια, όσο το δυνατόν πιο κοντά σε παράθυρο, κρατώντας μια ελάχιστη απόσταση 50 cm από τοίχους ή άλλα εμπόδια. Συνδέστε το

Διαβάστε περισσότερα

Motorola S2000. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004

Motorola S2000. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004 Motorola S2000 Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004 Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Ώρα και Ημερομηνία... 3 1.1 Ημερομηνία...

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι

Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι WL200 Εγχειρίδιο Χρήσης Όλα τα ονόματα εταιρειών και προϊόντων ανήκουν στους αντίστοιχους ιδιοκτήτες τους. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Εισαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα. Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα. Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

1. POW/MOD: 2. CLK: MUTE: BAND: AMS: 1/PAU: 10. 2/INT: 11. 3/RPT:

1. POW/MOD: 2. CLK: MUTE:  BAND: AMS: 1/PAU: 10. 2/INT: 11. 3/RPT: OSIO ACO-4290U I. Βασικές Λειτουργίες: 1. POW/MOD: Πιέστε για να αλλάξετε λειτουργία αναπαραγωγής, όπως παρακάτω: Radio USB SD AUX(Αν εισάγετε USB ή κάρτα µνήµης.).πιέστε παρατεταµένα για να απενεργοποιήσετε

Διαβάστε περισσότερα

ILLUSION F1S FREE TO AIR

ILLUSION F1S FREE TO AIR ILLUSION F1S FREE TO AIR ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΔΕΚΤΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ. ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ DADOS 9-13 PLUS ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ

ΦΟΡΗΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ DADOS 9-13 PLUS ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΦΟΡΗΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ DADOS 9-13 PLUS ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Τοποθετήστε το προϊόν κάθετα σε μια σταθερή, επίπεδη επιφάνεια, όσο το δυνατόν πιο κοντά σε παράθυρο, κρατώντας μια ελάχιστη απόσταση 50 cm από

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

1. Περιεχόμενα συσκευασίας. 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής. Τα πρώτα βήματα. 1. Κύρια μονάδα ανάγνωσης

1. Περιεχόμενα συσκευασίας. 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής. Τα πρώτα βήματα. 1. Κύρια μονάδα ανάγνωσης Τα πρώτα βήματα ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΧΡΗΣΗΣ 1. Περιεχόμενα συσκευασίας 1. Κύρια μονάδα ανάγνωσης 2. Καλώδιο USB ηλεκτρονικών βιβλίων 3. Ακουστικά 4. Θήκη μεταφοράς 5. 6. Κάρτα εγγύησης 2. Γενική επισκόπηση

Διαβάστε περισσότερα

Μενού, 25 Επισκόπηση των µενού στην οθόνη.

Μενού, 25 Επισκόπηση των µενού στην οθόνη. Περιεχόµενα 2 Σύνδεση επιπλέον συσκευών, 3 Μάθετε για τον τρόπο σύνδεσης ενός set-top box, ενός αποκωδικοποιητή, του βίντεο BeoCord V 8000 ή ενός DVD 1 µε την τηλεόρασή σας, όπως και για τον τρόπο καταχώρησης

Διαβάστε περισσότερα