Περιληπτικό Εγχειρίδιο U-CONTROL UCA202. Ultra-Low Latency 2 In/2 Out USB/Audio Interface with Digital Output

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Περιληπτικό Εγχειρίδιο U-CONTROL UCA202. Ultra-Low Latency 2 In/2 Out USB/Audio Interface with Digital Output"

Transcript

1 Περιληπτικό Εγχειρίδιο U-CONTROL UCA202 Ultra-Low Latency 2 In/2 Out USB/Audio Interface with Digital Output

2 2 U-CONTROL UCA202 Περιληπτικό Εγχειρίδιο Περιεχομενα Σημαντικ οδηγ ασφαλε...3 Νομική Αποκήρυξη Εισαγωγη Προϋποθέσεις Συστήματος Στοιχεια Λειτουργιας και συνδεσεις Εργασια με το UCA Συνδεσεις Ηχου Προδιαγραφές...10

3 3 U-CONTROL UCA202 Περιληπτικό Εγχειρίδιο Σημαντικ οδηγ ασφαλε Προειδοπο Το σύμβολο αυτό σας προειδοποιεί, όπου εμφανίζεται, για την ύπαρξη μη μονωμένων ρευματοφόρων καλωδίων επικίνδυνης τάσης στο εσωτερικό του περιβλήματος, η οποία εγκυμονεί κίνδυνο ηλεκτροπληξίας. Προειδοπο Το σύμβολο αυτό σας προειδοποιεί, όπου εμφανίζεται, για τις σημαντικότερες οδηγίες χειρισμού και συντήρησης στα συνοδευτικά έντυπα της συσκευής. Παρακαλούμε να διαβάσετε το εγχειρίδιο οδηγιών χρήσης. Προειδοπο Για να περιοριστεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, δεν επιτρέπεται η αφαίρεση του επάνω καλύμματος (ή του πίσω τοιχώματος) της συσκευής. Στο εσωτερικό δεν υπάρχουν εξαρτήματα που μπορούν να επισκευαστούν από το χρήστη. Για τις εργασίες επισκευής πρέπει οπωσδήποτε να απευθύνεστε σε εξειδικευμένο προσωπικό. Προειδοπο Για να αποφύγετε τον κίνδυνο πυρκαγιάς ή ηλεκτροπληξίας, αυτή η συσκευή δεν πρέπει να εκτίθεται σε βροχή ή υγρασία. Επίσης η συσκευή δεν πρέπει να έρχεται σε επαφή με νερό που στάζει ή εκτοξεύεται, ενώ επάνω στη συσκευή δεν επιτρέπεται να τοποθετούνται αντικείμενα που περιέχουν υγρά, όπως π.χ. βάζα. Προειδοπο 1. Διαβάστε τις παρούσες οδηγίες. 2. Φυλάξτε τις παρούσες οδηγίες. 3. Προσέξτε όλες τις προειδοποιήσεις. 4. Τηρήστε όλες τις οδηγίες. 5. Μην χρησιμοποιείτε αυτή τη συσκευή κοντά σε νερό. 6. Για τον καθαρισμό χρησιμοποιήστε μόνο ένα στεγνό πανί. 7. Μην τοποθετείτε τη συσκευή κοντά σε πηγές θερμότητας, όπως π.χ. καλοριφέρ, θερμοσυσσωρευτές, σόμπες ή λοιπές συσκευές (ακόμη και ενισχυτές) που παράγουν θερμότητα. 8. Χρησιμοποιήστε αποκλειστικά πρόσθετα εξαρτήματα/αξεσουάρ που 9. Για τις εργασίες επισκευής πρέπει οπωσδήποτε να απευθύνεστε σε εξειδικευμένο προσωπικό. Σέρβις απαιτείται όταν η μονάδα έχει υποστεί ζημιά, όπως π.χ. ζημιά στο καλώδιο τροφοδοσίας ή το φις, εάν πέσουν υγρά ή ξένα αντικείμενα μέσα στη συσκευή, εάν η μονάδα εκτεθεί σε βροχή ή υγρασία, εάν δεν λειτουργεί σωστά ή πέσει στο έδαφος. 10. ςοειδοποιρ Γι παςοΰσεχ οδθηέεχ σϋςβιχ απεωυΰξοξται απολμειστιλΐ σε εκειδιλεωνϋξο πςοσφπιλή σϋςβιχ. ια ξα αποζΰηετε τοξ λέξδωξο θμελτςοπμθκέαχ, νθξ επιψειςάσετε ξα πςαηνατοποιάσετε εςηασέεχ σϋςβιχ ποω δεξ πεςιμανβΐξοξται στο εηψειςέδιο οδθηιρξ Ψςάσθχ, ελτήχ εΐξ διαυϋτετε τιχ αξΐμοηεχ εκειδιλεωνϋξεχ ηξρσειχ.

4 4 U-CONTROL UCA202 Περιληπτικό Εγχειρίδιο ΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟΚΗΡΥΞΗ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ. ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΕΝ ΤΩ ΠΑΡΟΝΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΕΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ. H MUSIC GROUP ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΩΛΕΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ, ΕΙΤΕ ΠΛΗΡΩΣ ΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΩΣ, ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Η ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΕΝ ΤΩ ΠΑΡΟΝΤΙ. ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΕΛΑΦΡΩΣ ΑΠΟ ΠΡΟΪΟΝ ΣΕ ΠΡΟΪΟΝ. ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ MUSIC GROUP ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ. ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ MUSIC GROUP ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ MUSIC GROUP ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΡΗΤΗ Η ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΗ ΠΡΑΞΗ Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗ. ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΥ ΑΥΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΧΘΕΙ Η ΝΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗ Η ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΕΣΟ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ Η ΜΗΧΑΝΙΚΟ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ, ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΣΚΟΠΟ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΡΗΤΗ ΓΡΑΠΤΗ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ MUSIC GROUP IP LTD. ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΟΝΤΑΙ MUSIC Group IP Ltd. Trident Chambers, Wickhams Cay, P.O. Box 146, Road Town, Tortola, Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι

5 5 U-CONTROL UCA202 Περιληπτικό Εγχειρίδιο 1. Εισαγωγη Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε με την αγορά του U-CONTROL UCA202. Με το UCA202 αποκτήσατε μια αποδοτική διασύνδεση ήχου με σύνδεση USB, η οποία είναι ιδανική για χρήση ως κάρτα ήχου σε ένα φορητό υπολογιστή, αλλά παράλληλα, με τις ασυμμετρικά διατεταγμένες εισόδους και εξόδους cinch 6,3 χιλ., μπορεί να αποτελέσει ένα εξαιρετικά χρήσιμο στοιχείο αναπαραγωγής/εγγραφής σε κάθε περιβάλλον studio με επιτραπέζιο υπολογιστή. Χάρη στη συμβατότητα με PC και Mac, δεν χρειάζεται ιδιαίτερη εγκατάσταση οι οδηγοί που υπάρχουν από την πλευρά του λειτουργικού συστήματος εξασφαλίζουν μια εξαιρετικά μικρή καθυστέρηση. Χάρη στη στιβαρή του κατασκευή και τις μικρές διαστάσεις του κελύφους, το UCA202 είναι επιπλέον και ο ιδανικός σύντροφος για τις μετακινήσεις σας. Και χάρη στην ξεχωριστή έξοδο ακουστικών, μπορείτε να ακούτε οποιαδήποτε στιγμή τις εγγραφές σας, ακόμη κι αν δεν έχετε στη διάθεσή σας ηχεία. Με 2 εισόδους και 2 εξόδους και με την ψηφιακή στερεοφωνική έξοδο σας παρέχεται μεγάλη ευελιξία όσον αφορά τις δυνατότητες σύνδεσης π.χ. με κονσόλες μίξης, ηχεία ή ακουστικά. Η τροφοδοσία γίνεται μέσω της διασύνδεσης USB. Μια ένδειξη LED σας παρέχει μια γρήγορη επισκόπηση της σωστής σύνδεσης του UCA202 με τον υπολογιστή. Το UCA202 είναι το ιδανικό συμπλήρωμα για κάθε μουσικό που χρησιμοποιεί υπολογιστή. 1.1 Πριν ξεκινήσετε Παράδοση Ο UCA202 συσκευάστηκε στο εργοστάσιο ιδιαίτερα προσεκτικά, για να διασφαλιστεί η ασφαλής μεταφορά του. Εάν παρόλ αυτά το χαρτοκιβώτιο έχει υποστεί ζημιά, παρακαλούμε να ελέγξετε αμέσως τη συσκευή για εξωτερικές ζημιές. Εάν τυχόν εντοπίσετε τέτοιες ζημιές, ΜΗΝ αποστείλετε τη συσκευή στο εργοστάσιο, αλλά ειδοποιήστε πρώτα οπωσδήποτε τον προμηθευτή σας και τη μεταφορική εταιρεία, διότι διαφορετικά υπάρχει περίπτωση να χάσετε το δικαίωμα αποζημίωσης. Χρησιμοποιείτε πάντοτε την αρχική συσκευασία για να αποφύγετε τις ζημιές κατά την αποθήκευση ή τη μεταφορά. Μην αφήνετε ποτέ τα παιδιά να ασχολούνται χωρίς επίβλεψη με τη συσκευή ή τα υλικά συσκευασίας Θέση σε λειτουργία Φροντίστε για επαρκή εξαερισμό και μην τοποθετείτε τον UCA202 επάνω σε τελικούς ενισχυτές ή κοντά σε θερμαντικά σώματα, για να αποτρέψετε τυχόν υπερθέρμανση της συσκευής. Η σύνδεση στο δίκτυο παροχής ρεύματος γίνεται μέσω του καλωδίου USB, οπότε δεν χρειάζεται εξωτερικό τροφοδοτικό. Αυτός ο τρόπος σύνδεσης ανταποκρίνεται στις αναγκαίες προδιαγραφές ασφαλείας.

6 6 U-CONTROL UCA202 Περιληπτικό Εγχειρίδιο Δήλωση προϊόντος online Παρακαλούμε να δηλώσετε τη νέα σας συσκευή BEHRINGER όσο το δυνατόν συντομότερα μετά την αγορά της στη διεύθυνση στο Internet και να διαβάσετε προσεκτικά τους όρους της εγγύησης. Σε περίπτωση που το προϊόν BEHRINGER που έχετε αγοράσει παρουσιάσει κάποιο ελάττωμα, επιθυμία μας είναι να επισκευαστεί το ταχύτερο δυνατόν. Σας παρακαλούμε να απευθυνθείτε απευθείας στο εξουσιοδοτημένο κατάστημα της BEHRINGER, από το οποίο αγοράσατε τη συσκευή σας. Αν το εξουσιοδοτημένο κατάστημα της BEHRINGER δεν βρίσκεται κοντά, μπορείτε να απευθυνθείτε και απευθείας σε ένα από τα υποκαταστήματά μας. Έναν κατάλογο με τα στοιχεία επικοινωνίας των υποκαταστημάτων της BEHRINGER μπορείτε να βρείτε στην αρχική συσκευασία της συσκευής σας (Global Contact Information/European Contact Information). Αν ο κατάλογος αυτός δεν περιλαμβάνει στοιχεία επικοινωνίας για τη χώρα σας, μπορείτε να απευθυνθείτε στο κοντινότερο σημείο διανομής. Στην περιοχή υποστήριξης της δικτυακής μας τοποθεσίας θα βρείτε τα αντίστοιχα στοιχεία. Αν η συσκευή σας έχει εγγραφεί στην εταιρεία μας με την ημερομηνία αγοράς, η διαδικασία στα πλαίσια της εγγύησης απλουστεύεται σημαντικά. Ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία σας! 2. Προϋποθέσεις Συστήματος Το UCA202 είναι συμβατό με υπολογιστές PC και Mac. Αυτό σημαίνει ότι για τη σωστή λειτουργία του UCA202 σας δεν απαιτούνται εγκαταστάσεις ή οδηγοί. Για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε το UCA202, ο υπολογιστής σας θα πρέπει να πληροί της ακόλουθες ελάχιστες απαιτήσεις: PC MAC CPU Intel ή AMD με 400 MHz ή νεότερη έκδοση G3 με 300 MHz ή νεότερη έκδοση Τουλάχιστον 128 MB RAM Τουλάχιστον 128 MB RAM Διασύνδεση USB 1.1 Διασύνδεση USB 1.1 Windows XP ή 2000 MAC OS ή νεότερη έκδοση, 10.X ή νεότερη έκδοση 2.1 Σύνδεση υλικού Συνδέστε το UCA202 με τον υπολογιστή σας με το συνοδευτικό καλώδιο USB. Αυτή η σύνδεση USB εξασφαλίζει ταυτόχρονα και την παροχή ρεύματος στο UCA202. Στις διαφορετικές εισόδους και εξόδους μπορείτε να συνδέσετε διάφορες τελικές συσκευές.

7 7 U-CONTROL UCA202 Περιληπτικό Εγχειρίδιο 3. Στοιχεια Λειτουργιας και συνδεσεις 3.1 Πρόσοψη (1) LED Εικ. 3.1: Ο μπροστινός πίνακας του UCA202 (2) (3) (4) (1) Η ένδειξη POWER δείχνει την κατάσταση της παροχής τάσης μέσω USB. (2) Η ψηφιακή έξοδος DIGITAL OUTPUT: Στην υποδοχή Toslink υπάρχει ένα σήμα S/PDIF, το οποίο μπορεί να συνδεθεί μέσω καλωδίου οπτικών ινών π.χ. με την ψηφιακή είσοδο μιας συσκευής παραγωγής εφέ. (3) Στη σύνδεση μπορείτε να συνδέσετε ακουστικά του εμπορίου με στερεοφωνικό jack 3,5-mm. (4) Με το ρυθμιστή VOLUME ρυθμίζετε την ένταση για την έξοδο ακουστικών. Στρέψτε το ρυθμιστή εντελώς προς τα αριστερά προτού συνδέσετε τα ακουστικά, για να αποφύγετε την πρόκληση ζημιών από την υψηλή ένταση. 3.2 Πίσω πλευρά (5) (6) (7) Εικ. 3.2 Η πίσω πλευρά του UCA202 (5) Στις υποδοχές LINE OUT μπορείτε να συνδέσετε καλώδια ήχου με βύσματα cinch. (6) Στις υποδοχές LINE ΙΝ μπορείτε να συνδέσετε καλώδια ήχου με βύσματα cinch. (7) Με το διακόπτη OFF/ON-MONITOR ενεργοποιείτε τη λειτουργία monitor. Με τη λειτουργία αυτή, το σήμα εισόδου μεταφέρεται απευθείας στην έξοδο ακουστικών.

8 8 U-CONTROL UCA202 Περιληπτικό Εγχειρίδιο 4. Εργασια με το UCA Παράδειγμα εφαρμογής XENYX1204FX TRUTH B2031A U-CONTROL UCA202 Laptop HPS3000 Εικ. 4.1: Διάταξη στούντιο με το UCA202

9 9 U-CONTROL UCA202 Περιληπτικό Εγχειρίδιο Σε συνδυασμό με μια κατάλληλη κονσόλα μίξης με εξόδους υπο-ομάδων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το UCA202 ως επαγγελματική διασύνδεση ηχογράφησης μεταξύ της κονσόλας μίξης και του υπολογιστή. Με μια τέτοια διάταξη είστε σε θέση να ηχογραφείτε στον υπολογιστή πολλά σήματα ταυτόχρονα, να αναπαράγετε ήδη ηχογραφημένες λήψεις ή αναπαραγωγές και να παρακολουθείτε τη συνολική διαδικασία ηχογράφησης μέσω ηχείων ακρόασης (ή ακουστικών). Στην εικόνα 4.1 φαίνεται μια πιθανή διάταξη με ένα UCA202. Συνδέστε τις εξόδους της υπο-ομάδας (στην περίπτωση αυτή ALT 3-4 OUT) με τις εισόδους του UCA202 (6). Συνδέστε τις εξόδους (5) της διασύνδεσης είτε με τις υποδοχές TAPE INPUT είτε με τα ηχεία ακρόασης. Ακουστικά ελέγχου μπορούν να συνδεθούν μέσω της υποδοχής (3) του UCA202 ή μέσω της εξόδου ακουστικών της κονσόλας σας. Με τον υπολογιστή σας (PC ή MAC) η σύνδεση πραγματοποιείται μέσω της διασύνδεσης USB, με το συνοδευτικό καλώδιο USB. Μέσω των καναλιών εισόδου της κονσόλας μίξης μπορείτε τώρα να ηχογραφήσετε στον υπολογιστή διάφορα σήματα (π.χ. μικρόφωνο, κιθάρα, Sound Modul, κλπ.), δρομολογώντας κάθε κανάλι που θέλετε να ηχογραφήσετε στην υπο-ομάδα ALT 3-4. Όταν συνδέετε τις συνδέσεις OUT του UCA202 στις εισόδους καναλιών 7/8 (όχι μέσω του TAPE INPUT), θα πρέπει να βεβαιώνεστε ότι το σήμα δεν είναι γυρισμένο και στην υπο-ομάδα, αλλά μόνο στην κύρια έξοδο της κονσόλας σας (το πλήκτρο MUTE του UB1204FX-PRO στο κανάλι 7/8 δεν πρέπει να είναι πατημέενο). Διαφορετικά, ενδέχεται σε ορισμένες περιπτώσεις να προκληθεί ανάδραση. Βεβαιωθείτε ότι στο τμήμα SOURCE της κονσόλας μίξης έχετε επιλέξει τις σωστές διαδρομές ακρόασης (ALT 3-4 και MAIN MIX ή ALT 3-4 και TAPE). Όταν οδηγείτε το UCA202 σε επιστροφή μέσω μιας εισόδου καναλιού (όχι TAPE INPUT), μπορείτε να δημιουργήσετε μέσω της βοηθητικής σύνδεσης (aux) καναλιού μια μίξη monitor για τους μουσικούς που θα παίξουν, χρησιμοποιώντας το Aux Send (π.χ. Aux 1) σε αυτό το κανάλι. Με τα κατάλληλα Aux Send στα κανάλια ηχογράφησης, μπορείτε να προσθέσετε στη μίξη monitor και τα σήματα ηχογράφησης, αν οι μουσικοί θέλουν να ακούσουν και τους εαυτούς τους στην αναπαραγωγή ή σε παλαιότερες ηχογραφήσεις. 5. Συνδεσεις Ηχου Παρόλο που υπάρχουν πολλές διαφορετικές δυνατότητες για την ενσωμάτωση του UCA202 στο στούντιο ή στη σκηνή, οι συνδέσεις ήχου που χρησιμοποιούνται παραμένουν πάντα οι ίδιες:

10 10 U-CONTROL UCA202 Περιληπτικό Εγχειρίδιο 5.1 Σύνδεση Για να συνδέσετε το UCA202 με άλλες συσκευές ήχου, θα χρειαστείτε καλώδια cinch του εμπορίου. tip sleeve shield sleeve tip 6. Προδιαγραφές Line In Connectors Input impedance Max. input level RCA, unbalanced approx. 27 kω 2 dbv Εικ. 5.1: Η διάταξη ενός καλωδίου cinch sleeve sleeve Line Out Connectors Output impedance Max. output level RCA, unbalanced approx. 400 Ω 2 dbv tip Εικ. 5.2: Καλώδιο αντάπτορα, μονοφωνικό 5.2 Σύνδεση ακουστικών Το UCA 202 διαθέτει σύνδεση για ακουστικά. Εδώ μπορείτε να συνδέσετε οποιαδήποτε ακουστικά του εμπορίου με στερεοφωνικό jack 3,5 mm. tip Digital Output Socket Output format Phones Out Socket Output impedance Max. output pegel Toslink, optical cable S/PDIF 1 8" TRS stereo jack approx. 50 Ω -2 dbu, 2 x 3,7 100 Ω

11 11 U-CONTROL UCA202 Περιληπτικό Εγχειρίδιο USB 1.1 Connectors Digital Processing Converter Sample rate System Data Frequency response THD Crosstalk Signal-to-noise ratio type A 16-bit converter 32.0 khz, 44.1 khz, 48.0 khz 10 Hz to 20 khz, ± khz sample rate 10 Hz to 22 khz, ± khz sample rate 0.05% -10 dbv, 1 khz dbv, 1 khz A/D 89 db 1 khz, A-weighted D/A 96 db 1 khz, A-weighted Power Supply USB connection 5 V, 100 ma max. Dimensions / Weight Dimensions (H x W x D) Weight approx. 22 x 60 x 88 mm (0.9 x 2.4 x 3.5") approx kg (0.2 lbs) BEHRINGER always takes great care to ensure the highest standard of quality. Any modifications which may be necessary will be made without prior notification. Specifications and appearance of the equipment can therefore differ from the details or illustrations shown.

12 We Hear You

Περιληπτικό Εγχειρίδιο U-CONTROL UCA202. Ultra-Low Latency 2 In/2 Out USB/Audio Interface with Digital Output

Περιληπτικό Εγχειρίδιο U-CONTROL UCA202. Ultra-Low Latency 2 In/2 Out USB/Audio Interface with Digital Output Περιληπτικό Εγχειρίδιο U-CONTROL UCA202 Ultra-Low Latency 2 In/2 Out USB/Audio Interface with Digital Output 2 U-CONTROL UCA202 Περιληπτικό Εγχειρίδιο 3 U-CONTROL UCA202 Περιληπτικό Εγχειρίδιο Περιεχομενα

Διαβάστε περισσότερα

Περιληπτικό Εγχειρίδιο MINIAMP AMP800. Ultra-Compact 4-Channel Stereo Headphone Amplifier

Περιληπτικό Εγχειρίδιο MINIAMP AMP800. Ultra-Compact 4-Channel Stereo Headphone Amplifier Περιληπτικό Εγχειρίδιο MINIAMP AMP800 Ultra-Compact 4-Channel Stereo Headphone Amplifier 2 MINIAMP AMP800 Περιληπτικό Εγχειρίδιο Περιεχομενα Σημαντικ οδηγ ασφαλε 3 Νομική αποκήρυξη 4 5 5 6 6 7 8 8 9 10

Διαβάστε περισσότερα

Περιληπτικό Εγχειρίδιο U-CONTROL UCA222. Ultra-Low Latency 2 In/2 Out USB Audio Interface with Digital Output

Περιληπτικό Εγχειρίδιο U-CONTROL UCA222. Ultra-Low Latency 2 In/2 Out USB Audio Interface with Digital Output Περιληπτικό Εγχειρίδιο U-CONTROL UCA222 Ultra-Low Latency 2 In/2 Out USB Audio Interface with Digital Output 2 U-CONTROL UCA222 Περιληπτικό Εγχειρίδιο Περιεχομενα Σας ευχαριστούμε...2 Σημαντικ οδηγ ασφαλε...3

Διαβάστε περισσότερα

Περιληπτικό Εγχειρίδιο U-PHONO UFO202. Audiophile USB/Audio Interface with Built-in Phono Preamp for Digitalizing Your Tapes and Vinyl Records

Περιληπτικό Εγχειρίδιο U-PHONO UFO202. Audiophile USB/Audio Interface with Built-in Phono Preamp for Digitalizing Your Tapes and Vinyl Records Περιληπτικό Εγχειρίδιο U-PHONO UFO202 Audiophile USB/Audio Interface with Built-in Phono Preamp for Digitalizing Your Tapes and Vinyl Records 2 U-PHONO UFO202 Περιληπτικό Εγχειρίδιο Περιεχομενα Σας ευχαριστούμε...2

Διαβάστε περισσότερα

Περιληπτικό Εγχειρίδιο ULTRAVOICE XM1800S. 3 Dynamic Cardioid Vocal and Instrument Microphones (Set of 3)

Περιληπτικό Εγχειρίδιο ULTRAVOICE XM1800S. 3 Dynamic Cardioid Vocal and Instrument Microphones (Set of 3) Περιληπτικό Εγχειρίδιο ULTRAVOICE XM1800S 3 Dynamic Cardioid Vocal and Instrument Microphones (Set of 3) 2 ULTRAVOICE XM1800S Περιληπτικό Εγχειρίδιο Σημαντικ οδηγ ασφαλε Προσοχη Τερματικά σημειωμένα με

Διαβάστε περισσότερα

Περιληπτικό Εγχειρίδιο POWERPLAY PRO-8 HA8000/PRO-XL HA4700. 8/4-Channel High-Power Headphones Mixing and Distribution Amplifier

Περιληπτικό Εγχειρίδιο POWERPLAY PRO-8 HA8000/PRO-XL HA4700. 8/4-Channel High-Power Headphones Mixing and Distribution Amplifier Περιληπτικό Εγχειρίδιο POWERPLAY PRO-8 HA8000/PRO-XL HA4700 8/4-Channel High-Power Headphones Mixing and Distribution Amplifier 2 POWERPLAY PRO-8 HA8000/POWERPLAY PRO-XL HA4700 Περιληπτικό Εγχειρίδιο Περιεχομενα

Διαβάστε περισσότερα

Περιληπτικό Εγχειρίδιο. The Ultimate Guitar-to-USB Interface to Jam and Record with Killer Modeling Amps and Effects

Περιληπτικό Εγχειρίδιο. The Ultimate Guitar-to-USB Interface to Jam and Record with Killer Modeling Amps and Effects Περιληπτικό Εγχειρίδιο GUITAR UCG102 The Ultimate Guitar-to-USB Interface to Jam and Record with Killer Modeling Amps and Effects 2 GUITAR LINK UCG102 Περιληπτικό Εγχειρίδιο Περιεχομενα Σημαντικ οδηγ ασφαλε...3

Διαβάστε περισσότερα

Περιληπτικό Εγχειρίδιο U-CONTROL UCA222. Ultra-Low Latency 2 In/2 Out USB Audio Interface with Digital Output

Περιληπτικό Εγχειρίδιο U-CONTROL UCA222. Ultra-Low Latency 2 In/2 Out USB Audio Interface with Digital Output Περιληπτικό Εγχειρίδιο U-CONTROL UCA222 Ultra-Low Latency 2 In/2 Out USB Audio Interface with Digital Output 2 U-CONTROL UCA222 Περιληπτικό Εγχειρίδιο Περιεχομενα Σας ευχαριστούμε...2 Σημαντικ οδηγασφαλε...3

Διαβάστε περισσότερα

Περιληπτικό Εγχειρίδιο MONITOR SPEAKERS MS. High-Performance, Active 16-Watt Personal Monitor System

Περιληπτικό Εγχειρίδιο MONITOR SPEAKERS MS. High-Performance, Active 16-Watt Personal Monitor System Περιληπτικό Εγχειρίδιο MONITOR SPEAKERS MS High-Performance, Active 16-Watt Personal Monitor System 2 MONITOR SPEAKERS MS16 Περιληπτικό Εγχειρίδιο Περιεχομενα Σας ευχαριστούμε...2 Σημαντικ οδηγ ασφαλε...3

Διαβάστε περισσότερα

Περιληπτικό Εγχειρίδιο DIGITAL MONITOR SPEAKERS MS /MS. 24-Bit/192 khz Digital 40/20-Watt Stereo Near Field Monitors

Περιληπτικό Εγχειρίδιο DIGITAL MONITOR SPEAKERS MS /MS. 24-Bit/192 khz Digital 40/20-Watt Stereo Near Field Monitors Περιληπτικό Εγχειρίδιο DIGITAL MONITOR SPEAKERS MS /MS 24-Bit/192 khz Digital 40/20-Watt Stereo Near Field Monitors 2 DIGITAL MONITOR SPEAKERS / Περιληπτικό Εγχειρίδιο Περιεχομενα Σας ευχαριστούμε... 2

Διαβάστε περισσότερα

Περιληπτικό Εγχειρίδιο C-1U. USB Studio Condenser Microphone

Περιληπτικό Εγχειρίδιο C-1U. USB Studio Condenser Microphone Περιληπτικό Εγχειρίδιο C-1U USB Studio Condenser Microphone 2 C-1U Περιληπτικό Εγχειρίδιο Σημαντικ οδηγ ασφαλε Προσοχη Τερματικά σημειωμένα με το σύμβολο φέρουν ηλεκτρικό ρεύμα αρκετής ισχύος για να αποτελούν

Διαβάστε περισσότερα

Περιληπτικό Εγχειρίδιο POWERLIGHT PL2000. Professional Rack Light and Power Distributor

Περιληπτικό Εγχειρίδιο POWERLIGHT PL2000. Professional Rack Light and Power Distributor Περιληπτικό Εγχειρίδιο POWERLIGHT PL2000 Professional Rack Light and Power Distributor 2 POWERLIGHT PL2000 Περιληπτικό Εγχειρίδιο Περιεχομενα Σημαντικ οδηγ ασφαλε...3 Νομική αποκήρυξη...4 1. Εισαγωγη...6

Διαβάστε περισσότερα

User Manual ULTRA-DI DI20. Professional Active 2-Channel DI-Box/Splitter

User Manual ULTRA-DI DI20. Professional Active 2-Channel DI-Box/Splitter User Manual ULTRA-DI DI20 Professional Active 2-Channel DI-Box/Splitter 2 ULTRA-DI DI20 Περιεχομενα Σας ευχαριστούμε... 2 Νομική αποκήρυξη... 5 1. Kαλώς ήρθατε στην BEHRINGER!... 6 2. Στοιχεια Χειρισμου...

Διαβάστε περισσότερα

OUTPUT2 OUTPUT1 MIN VOL CV NORM. Περιληπτικό Εγχειρίδιο FOOT CONTROLLER FCV100. Ultra-Flexible Dual-Mode Foot Pedal for Volume and Modulation Control

OUTPUT2 OUTPUT1 MIN VOL CV NORM. Περιληπτικό Εγχειρίδιο FOOT CONTROLLER FCV100. Ultra-Flexible Dual-Mode Foot Pedal for Volume and Modulation Control CV NORM OUTPUT2 OUTPUT1 MIN VOL 0 10 Περιληπτικό Εγχειρίδιο FOOT CONTROLLER FCV100 Ultra-Flexible Dual-Mode Foot Pedal for Volume and Modulation Control 2 FOOT CONTROLLER FCV100 Περιληπτικό Εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

EUROLIVE S1020/S1220/S1220F/S1520/S1530/S1800S. Οδηγίες χειρισμού A50-73729-00001

EUROLIVE S1020/S1220/S1220F/S1520/S1530/S1800S. Οδηγίες χειρισμού A50-73729-00001 Οδηγίες χειρισμού A50-73729-00001 Σημαντικεσ οδηγιεσ ασφαλειασ + Για να περιοριστεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, δεν επιτρέπεται η αφαίρεση του επάνω καλύμματος (ή του πίσω τοιχώματος) της συσκευής. Στο

Διαβάστε περισσότερα

Περιληπτικό Εγχειρίδιο C-1. Studio Condenser Microphone

Περιληπτικό Εγχειρίδιο C-1. Studio Condenser Microphone Περιληπτικό Εγχειρίδιο C-1 Studio Condenser Microphone 2 C-1 Περιληπτικό Εγχειρίδιο Σημαντικ οδηγ ασφαλε Προσοχη Τερματικά σημειωμένα με το σύμβολο φέρουν ηλεκτρικό ρεύμα αρκετής ισχύος για να αποτελούν

Διαβάστε περισσότερα

Περιληπτικό Εγχειρίδιο

Περιληπτικό Εγχειρίδιο Περιληπτικό Εγχειρίδιο STUDIO CONDENSER MICROPHONES C-2 2 Matched Studio Condenser Microphones 2 STUDIO CONDENSER MICROPHONES C-2 Περιληπτικό Εγχειρίδιο Σημαντικ οδηγ ασφαλε Προσοχη Τερματικά σημειωμένα

Διαβάστε περισσότερα

Περιληπτικό Εγχειρίδιο TRUTH B2031A/B2030A. High-Resolution, Active 2-Way Reference Studio Monitor

Περιληπτικό Εγχειρίδιο TRUTH B2031A/B2030A. High-Resolution, Active 2-Way Reference Studio Monitor Περιληπτικό Εγχειρίδιο TRUTH / High-Resolution, Active 2-Way Reference Studio Monitor 2 TRUTH / Περιληπτικό Εγχειρίδιο Περιεχομενα Σας ευχαριστούμε... 2 Σημαντικ οδηγ ασφαλε... 3 Νομική αποκήρυξη... 3

Διαβάστε περισσότερα

U-CONTROL UCA222. Περιληπτικό Εγχειρίδιο. Ultra-Low Latency 2 In/2 Out USB Audio Interface with Digital Output and Massive Software Bundle

U-CONTROL UCA222. Περιληπτικό Εγχειρίδιο. Ultra-Low Latency 2 In/2 Out USB Audio Interface with Digital Output and Massive Software Bundle Περιληπτικό Εγχειρίδιο U-CONTROL UCA222 Ultra-Low Latency 2 In/2 Out USB Audio Interface with Digital Output and Massive Software Bundle 2 U-CONTROL UCA222 Περιληπτικό Εγχειρίδιο Περιεχομενα Σας ευχαριστούμε...

Διαβάστε περισσότερα

Περιληπτικό Εγχειρίδιο

Περιληπτικό Εγχειρίδιο Περιληπτικό Εγχειρίδιο SINGLE DIAPHRAGM CONDENSER MICROPHONE B-5 Gold-Sputtered Diaphragm Studio Condenser Microphone with 2 Interchangeable Capsules 2 SINGLE DIAPHRAGM CONDENSER MICROPHONE B-5 Περιληπτικό

Διαβάστε περισσότερα

TRUTH B2030A/B2031A. Περιληπτικό Εγχειρίδιο A50-13531-00005

TRUTH B2030A/B2031A. Περιληπτικό Εγχειρίδιο A50-13531-00005 TRUTH / Περιληπτικό Εγχειρίδιο A50-13531-00005 TRUTH / Σημαντικεσ οδηγιεσ ασφαλειασ * Το σύμβολο αυτό σας προειδοποιεί, όπου εμφανίζεται, για την ύπαρξη μη μονωμένων ρευματοφόρων καλωδίων επικίνδυνης τάσης

Διαβάστε περισσότερα

Περιληπτικό Εγχειρίδιο ULTRALINK PRO MX882. Ultra-Flexible 8-Channel Splitter/Mixer

Περιληπτικό Εγχειρίδιο ULTRALINK PRO MX882. Ultra-Flexible 8-Channel Splitter/Mixer Περιληπτικό Εγχειρίδιο ULTRALINK PRO MX882 Ultra-Flexible 8-Channel Splitter/Mixer 2 ULTRALINK PRO MX882 Περιληπτικό Εγχειρίδιο Περιεχομενα Σημαντικ οδηγ ασφαλε... 3 Νομική αποκήρυξη... 3 1. Εισαγωγη...

Διαβάστε περισσότερα

F-CONTROL AUDIO FCA202

F-CONTROL AUDIO FCA202 Περιληπτικό Εγχειρίδιο F-CONTROL AUDIO FCA202 Audiophile 2 In/2 Out 24-Bit/96 khz FireWire Audio Interface 2 F-CONTROL AUDIO FCA202 Περιληπτικό Εγχειρίδιο Περιεχομενα Σας ευχαριστούμε...2 Σημαντικ οδηγ

Διαβάστε περισσότερα

EUROLIVE P1020/P1220/P1220F/P1520/P2520/P1800S. Οδηγίες χειρισμού A

EUROLIVE P1020/P1220/P1220F/P1520/P2520/P1800S. Οδηγίες χειρισμού A Οδηγίες χειρισμού A50-73029-00001 Σημαντικεσ οδηγιεσ ασφαλειασ + Για να περιοριστεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, δεν επιτρέπεται η αφαίρεση του επάνω καλύμματος (ή του πίσω τοιχώματος) της συσκευής. Στο

Διαβάστε περισσότερα

Περιληπτικό Εγχειρίδιο ULTRA-DI PRO DI4000. Professional 4-Channel Active DI-Box

Περιληπτικό Εγχειρίδιο ULTRA-DI PRO DI4000. Professional 4-Channel Active DI-Box Περιληπτικό Εγχειρίδιο ULTRA-DI PRO DI4000 Professional 4-Channel Active DI-Box 2 ULTRA-DI PRO DI4000 Περιληπτικό Εγχειρίδιο Περιεχομενα Σημαντικ οδηγ ασφαλε... 3 Νομική αποκήρυξη... 3 1. Εισαγωγη... 4

Διαβάστε περισσότερα

Περιληπτικό Εγχειρίδιο PRO MIXER DX626. Professional 3-Channel DJ Mixer with BPM Counter and VCA Control

Περιληπτικό Εγχειρίδιο PRO MIXER DX626. Professional 3-Channel DJ Mixer with BPM Counter and VCA Control Περιληπτικό Εγχειρίδιο PRO MIXER DX626 Professional 3-Channel DJ Mixer with BPM Counter and VCA Control 2 PRO MIXER DX626 Περιληπτικό Εγχειρίδιο Περιεχομενα Σας ευχαριστούμε... 2 Σημαντικ οδηγ ασφαλε...

Διαβάστε περισσότερα

Περιληπτικό Εγχειρίδιο TUBE CONDENSER MICROPHONE T-1. Vacuum Tube Condenser Microphone

Περιληπτικό Εγχειρίδιο TUBE CONDENSER MICROPHONE T-1. Vacuum Tube Condenser Microphone Περιληπτικό Εγχειρίδιο TUBE CONDENSER MICROPHONE T-1 Vacuum Tube Condenser Microphone 2 TUBE CONDENSER MICROPHONE T-1 Περιληπτικό Εγχειρίδιο Σημαντικ οδηγ ασφαλε Προσοχη Τερματικά σημειωμένα με το σύμβολο

Διαβάστε περισσότερα

Περιληπτικό Εγχειρίδιο ULTRABASS BT108. Ultra-Compact 15-Watt Bass Amplifier with VTC-Technology and Original 8" BUGERA Speaker

Περιληπτικό Εγχειρίδιο ULTRABASS BT108. Ultra-Compact 15-Watt Bass Amplifier with VTC-Technology and Original 8 BUGERA Speaker Περιληπτικό Εγχειρίδιο ULTRABASS BT108 Ultra-Compact 15-Watt Bass Amplifier with VTC-Technology and Original 8" BUGERA Speaker 2 ULTRABASS BT108 Περιληπτικό Εγχειρίδιο Περιεχομενα Σας ευχαριστούμε... 2

Διαβάστε περισσότερα

Περιληπτικό Εγχειρίδιο EUROLIVE E1520 /E1220. Processor-Controlled 400-Watt 2-Way PA Loudspeaker/Floor Monitor

Περιληπτικό Εγχειρίδιο EUROLIVE E1520 /E1220. Processor-Controlled 400-Watt 2-Way PA Loudspeaker/Floor Monitor Περιληπτικό Εγχειρίδιο EUROLIVE E1520 /E1220 Processor-Controlled 400-Watt 2-Way PA Loudspeaker/Floor Monitor 2 EUROLIVE E1520A/E1220A Περιληπτικό Εγχειρίδιο Περιεχομενα Σας ευχαριστούμε... 2 Σημαντικ

Διαβάστε περισσότερα

Περιληπτικό Εγχειρίδιο SINGLE DIAPHRAGM CONDENSER MICROPHONE. Gold-Sputtered Large-Diaphragm Studio Condenser Microphone

Περιληπτικό Εγχειρίδιο SINGLE DIAPHRAGM CONDENSER MICROPHONE. Gold-Sputtered Large-Diaphragm Studio Condenser Microphone Περιληπτικό Εγχειρίδιο SINGLE DIAPHRAGM CONDENSER MICROPHONE Gold-Sputtered Large-Diaphragm Studio Condenser Microphone 2 SINGLE DIAPHRAGM CONDENSER MICROPHONE B-1 Περιληπτικό Εγχειρίδιο Σημαντικ οδηγ

Διαβάστε περισσότερα

Φορητά ηχεία. Συνοπτικό εγχειρίδιο

Φορητά ηχεία. Συνοπτικό εγχειρίδιο Φορητά ηχεία Συνοπτικό εγχειρίδιο 1 Εισαγωγή Σας ευχαριστούμε για την αγορά αυτού του φορητού συστήματος ηχείων Turbo-X. Αυτά τα ηχεία είναι ιδανικά για τον υπολογιστή σας, το ipod/ iphone, το MP3 player

Διαβάστε περισσότερα

Περιληπτικό Εγχειρίδιο TUBE ULTRAGAIN MIC100. Audiophile Vacuum Tube Preamplifier with Limiter

Περιληπτικό Εγχειρίδιο TUBE ULTRAGAIN MIC100. Audiophile Vacuum Tube Preamplifier with Limiter INPUT OUTPUT Περιληπτικό Εγχειρίδιο TUBE ULTRAGAIN MIC100 Audiophile Vacuum Tube Preamplifier with Limiter 2 TUBE ULTRAGAIN MIC100 Περιληπτικό Εγχειρίδιο Περιεχομενα Σας ευχαριστούμε... 2 Σημαντικ οδηγ

Διαβάστε περισσότερα

ULTRA-DI DI20. Περιληπτικό Εγχειρίδιο ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Έκδοση 1.0 Νοέμβριος 2002. www.behringer.com

ULTRA-DI DI20. Περιληπτικό Εγχειρίδιο ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Έκδοση 1.0 Νοέμβριος 2002. www.behringer.com Περιληπτικό Εγχειρίδιο Έκδοση 1.0 Νοέμβριος 2002 www.behringer.com ΕΛΛΗΝΙΚΑ 2 ULTRA-DI DI20 Καλώς ήρθατε στην BEHRINGER! Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας στα προϊόντα της BEHRINGER, την οποία και

Διαβάστε περισσότερα

Περιληπτικό Εγχειρίδιο ULTRA-DI PRO DI800. Professional Mains/Phantom Powered 8-Channel DI-Box

Περιληπτικό Εγχειρίδιο ULTRA-DI PRO DI800. Professional Mains/Phantom Powered 8-Channel DI-Box Περιληπτικό Εγχειρίδιο ULTRA-DI PRO DI800 Professional Mains/Phantom Powered 8-Channel DI-Box 2 ULTRA-DI PRO DI800 Περιληπτικό Εγχειρίδιο Περιεχομενα Σας ευχαριστούμε... 2 Σημαντικ οδηγ ασφαλε... 3 Νομική

Διαβάστε περισσότερα

EUROLIVE B212A/B215A. Οδηγίες χρήσης A

EUROLIVE B212A/B215A. Οδηγίες χρήσης A Οδηγίες χρήσης A50-26121-00003 * για! για 2 *! Σημαντικ οδηγ ασφαλε Το σύμβολο αυτό σας προειδοποιεί, όπου εμφανίζεται, την ύπαρξη μη μονωμένων ρευματοφόρων καλωδίων επικίνδυνης τάσης στο εσωτερικό του

Διαβάστε περισσότερα

Περιληπτικό Εγχειρίδιο DUAL DIAPHRAGM CONDENSER MICROPHONE B-2 PRO. Gold-Sputtered Large Dual-Diaphragm Studio Condenser Microphone

Περιληπτικό Εγχειρίδιο DUAL DIAPHRAGM CONDENSER MICROPHONE B-2 PRO. Gold-Sputtered Large Dual-Diaphragm Studio Condenser Microphone Περιληπτικό Εγχειρίδιο DUAL DIAPHRAGM CONDENSER MICROPHONE B-2 PRO Gold-Sputtered Large Dual-Diaphragm Studio Condenser Microphone 2 DUAL DIAPHRAGM CONDENSER MICROPHONE B-2 PRO Περιληπτικό Εγχειρίδιο Σημαντικ

Διαβάστε περισσότερα

Περιληπτικό Εγχειρίδιο ULTRATONE KT108. Ultra-Compact 15-Watt Keyboard Amplifier with VTC-Technology and Original 8" BUGERA Speaker

Περιληπτικό Εγχειρίδιο ULTRATONE KT108. Ultra-Compact 15-Watt Keyboard Amplifier with VTC-Technology and Original 8 BUGERA Speaker Περιληπτικό Εγχειρίδιο ULTRATONE KT108 Ultra-Compact 15-Watt Keyboard Amplifier with VTC-Technology and Original 8" BUGERA Speaker 2 ULTRATONE KT108 Περιληπτικό Εγχειρίδιο Περιεχομενα Σημαντικ οδηγ ασφαλε...

Διαβάστε περισσότερα

USB Σύστημα ηχείων πολυμέσων 2.0 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ SVEN

USB Σύστημα ηχείων πολυμέσων 2.0 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ SVEN ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ SVEN 470 www.sven.fi Lietotāja Εγχειρίδιο rokasgrāmata χρήσης SVEN MS-302 470 Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το ηχοσύστημα εμπορικού σήματος SVEN! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017. SVEN PTE.

Διαβάστε περισσότερα

Περιληπτικό Εγχειρίδιο CABLE TESTER CT100. Professional 6-in-1 Cable Tester

Περιληπτικό Εγχειρίδιο CABLE TESTER CT100. Professional 6-in-1 Cable Tester Περιληπτικό Εγχειρίδιο CABLE TESTER CT100 Professional 6-in-1 Cable Tester 2 1. Εισαγωγη Συγχαρητήρια! Με την αγορά του CT100 έχετε στη διάθεσή σας ένα απολύτως απαραίτητο εργαλείο για τον έλεγχο καλωδίων

Διαβάστε περισσότερα

VIRTUBE VT30FX/VT15FX/VT15CD. Οδηγίες χρήσης A

VIRTUBE VT30FX/VT15FX/VT15CD. Οδηγίες χρήσης A Οδηγίες χρήσης A50-45620-00004 Σημαντικές οδηγές ασφαλεές Προειδοποίηση + Για να περιοριστεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, δεν επιτρέπεται η αφαίρεση του επάνω καλύμματος (ή του πίσω τοιχώματος) της συσκευής.

Διαβάστε περισσότερα

INNOVATOR S51324 Σετ 5.1 Ηχείων Οικιακού Κινηματογράφου

INNOVATOR S51324 Σετ 5.1 Ηχείων Οικιακού Κινηματογράφου INNOVATOR S51324 Σετ 5.1 Ηχείων Οικιακού Κινηματογράφου Εγχειρίδιο Χρήσης ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που επιλέξατε τα ηχεία Innovator S51324 5.1. Με τα ηχεία αυτά μπορείτε να απολαύσετε ήχο 5.1 καναλιών από

Διαβάστε περισσότερα

Περιληπτικό Εγχειρίδιο TUBE ULTRAGAIN MIC100. Audiophile Vacuum Tube Preamplifier with Limiter

Περιληπτικό Εγχειρίδιο TUBE ULTRAGAIN MIC100. Audiophile Vacuum Tube Preamplifier with Limiter Περιληπτικό Εγχειρίδιο TUBE ULTRAGAIN MIC100 Audiophile Vacuum Tube Preamplifier with Limiter 2 TUBE ULTRAGAIN MIC100 Περιληπτικό Εγχειρίδιο Περιεχομενα Σας ευχαριστούμε... 2 Σημαντικ οδηγ ασφαλε... 3

Διαβάστε περισσότερα

Περιληπτικό Εγχειρίδιο STUDIO CONDENSER MICROPHONE. Dual-Diaphragm Studio Condenser Microphone

Περιληπτικό Εγχειρίδιο STUDIO CONDENSER MICROPHONE. Dual-Diaphragm Studio Condenser Microphone Περιληπτικό Εγχειρίδιο STUDIO CONDENSER MICROPHONE Dual-Diaphragm Studio Condenser Microphone 2 STUDIO CONDENSER MICROPHONE C-3 Περιληπτικό Εγχειρίδιο Σημαντικ οδηγ ασφαλε Προσοχη Τερματικά σημειωμένα

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα ηχείων πολυμέσων 2.0 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. sven-320 sven

Σύστημα ηχείων πολυμέσων 2.0 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. sven-320 sven ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ www.sven.fi Lietotāja Εγχειρίδιο rokasgrāmata χρήσης MS-302 Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το ηχοσύστημα ТМ SVEN! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2016. SVEN PTE. LTD. Έκδοση 1.0 (V 1.0). Το παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Περιληπτικό Εγχειρίδιο TRUTH B2031P/B2030P. High-Resolution, Ultra-Linear Reference Studio Monitor

Περιληπτικό Εγχειρίδιο TRUTH B2031P/B2030P. High-Resolution, Ultra-Linear Reference Studio Monitor Περιληπτικό Εγχειρίδιο TRUTH / High-Resolution, Ultra-Linear Reference Studio Monitor 2 TRUTH / Περιληπτικό Εγχειρίδιο Περιεχομενα Σημαντικ οδηγ ασφαλε... 3 Νομική αποκήρυξη... 3 Περιορισμένη Εγγύηση...

Διαβάστε περισσότερα

A50-67130-22001. 1960 Οδηγίες χρήσης

A50-67130-22001. 1960 Οδηγίες χρήσης A50-67130-22001 1960 Οδηγίες χρήσης Σημαντικες οδηγιες ασφαλειας ΠΡΟΣΟΧΗ: Υψηλή τάση Κίνδυνος ζωής Ακόμα και μετά την αποσύνδεση από το δίκτυο μπορεί εντός του περιβλήματος να υπάρχουν υψηλές τάσεις έως

Διαβάστε περισσότερα

A50-67030-22001. 1990 Οδηγίες χρήσης

A50-67030-22001. 1990 Οδηγίες χρήσης A50-67030-22001 1990 Οδηγίες χρήσης Σημαντικες οδηγιες ασφαλειας ΠΡΟΣΟΧΗ: Υψηλή τάση Κίνδυνος ζωής Ακόμα και μετά την αποσύνδεση από το δίκτυο μπορεί εντός του περιβλήματος να υπάρχουν υψηλές τάσεις έως

Διαβάστε περισσότερα

Περιληπτικό Εγχειρίδιο ULTRAGAIN PRO MIC2200. Audiophile Vacuum Tube Microphone/Line Preamplifier

Περιληπτικό Εγχειρίδιο ULTRAGAIN PRO MIC2200. Audiophile Vacuum Tube Microphone/Line Preamplifier Περιληπτικό Εγχειρίδιο ULTRAGAIN PRO MIC2200 Audiophile Vacuum Tube Microphone/Line Preamplifier 2 ULTRAGAIN PRO MIC2200 Περιληπτικό Εγχειρίδιο Περιεχομενα Σημαντικ οδηγ ασφαλε... 3 Νομική αποκήρυξη...

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές. HM301 Sweex Speaker Control Neckband Headset

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές. HM301 Sweex Speaker Control Neckband Headset HM301 Sweex Speaker Control Neckband Headset Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν Sweex Speaker Control Neckband Headset. Το ακουστικό αυτό καθιστά την ακρόαση της αγαπημένης σας μουσικής,

Διαβάστε περισσότερα

Περιληπτικό Εγχειρίδιο MINIMON MON800. Ultra-Compact Stereo Monitor Matrix Mixer with Talkback Mic

Περιληπτικό Εγχειρίδιο MINIMON MON800. Ultra-Compact Stereo Monitor Matrix Mixer with Talkback Mic Περιληπτικό Εγχειρίδιο MINIMON MON800 Ultra-Compact Stereo Monitor Matrix Mixer with Talkback Mic 2 MINIMON MON800 Περιληπτικό Εγχειρίδιο Περιεχομενα Σας ευχαριστούμε...2 Σημαντικ οδηγ ασφαλε...3 Νομική

Διαβάστε περισσότερα

Περιληπτικό Εγχειρίδιο CABLE TESTER CT100. Professional 6-in-1 Cable Tester

Περιληπτικό Εγχειρίδιο CABLE TESTER CT100. Professional 6-in-1 Cable Tester Περιληπτικό Εγχειρίδιο CABLE TESTER CT100 Professional 6-in-1 Cable Tester 2 Περιεχομενα Σημαντικ οδηγ ασφαλε...3 Νομική αποκήρυξη...5 1. Εισαγωγη...6 2. Προγραμμα Λειτουργιας Ελεγχου Καλωδιων...6 2.1

Διαβάστε περισσότερα

GUITAR COMBO GTX30/GTX60. Οδηγίες χρήσης A50-99230-04002

GUITAR COMBO GTX30/GTX60. Οδηγίες χρήσης A50-99230-04002 Οδηγίες χρήσης A50-99230-04002 Σημαντικές οδηγές ασφαλεές Προειδοποίηση + Για να περιοριστεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, δεν επιτρέπεται η αφαίρεση του επάνω καλύμματος (ή του πίσω τοιχώματος) της συσκευής.

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα ηχείων πολυμέσων 2.0 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. sven

Σύστημα ηχείων πολυμέσων 2.0 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. sven ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ sven-312 www.sven.fi Lietotāja Εγχειρίδιο rokasgrāmata χρήσης sven-312 MS-302 Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το ηχοσύστημα ТМ SVEN! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2014. SVEN PTE. LTD. Έκδοση 1.0

Διαβάστε περισσότερα

Περιληπτικό Εγχειρίδιο ULTRACOUSTIC AT108. Ultra-Compact 15-Watt Acoustic Instrument Amplifier with VTC-Technology and Original 8" BUGERA Speaker

Περιληπτικό Εγχειρίδιο ULTRACOUSTIC AT108. Ultra-Compact 15-Watt Acoustic Instrument Amplifier with VTC-Technology and Original 8 BUGERA Speaker Περιληπτικό Εγχειρίδιο ULTRACOUSTIC AT108 Ultra-Compact 15-Watt Acoustic Instrument Amplifier with VTC-Technology and Original 8" BUGERA Speaker 2 ULTRACOUSTIC AT108 Περιληπτικό Εγχειρίδιο Περιεχομενα

Διαβάστε περισσότερα

SONIC EXCITER SX3040. Περιληπτικό Εγχειρίδιο. Ultimate Stereo Sound Enhancement Processor SONIC EXCITER SX3040

SONIC EXCITER SX3040. Περιληπτικό Εγχειρίδιο. Ultimate Stereo Sound Enhancement Processor SONIC EXCITER SX3040 SONIC EXCITER SX3040 1 2 DRIVE HARMONICS IN/OUT IN/OUT DRIVE HARMONICS POWER Περιληπτικό Εγχειρίδιο SX3040 Ultimate Stereo Sound Enhancement Processor 2 SX3040 Περιληπτικό Εγχειρίδιο Περιεχομενα Σας ευχαριστούμε...

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΙΚΉ ΑΠΟΚΉΡΥΞΗ. Σημαντικ οδηγ ασφαλε ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΈΝΗ ΕΓΓΎΗΣΗ. 1 Εγγύηση

ΝΟΜΙΚΉ ΑΠΟΚΉΡΥΞΗ. Σημαντικ οδηγ ασφαλε ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΈΝΗ ΕΓΓΎΗΣΗ. 1 Εγγύηση Περιληπτικό Εγχειρίδιο BUGERA 412H-BK Classic 4 x 12", 200-Watt Half-Stack Guitar Cabinet with Original BUGERA Speakers 2 BUGERA 412H-BK Περιληπτικό Εγχειρίδιο Σημαντικ οδηγ ασφαλε Προσοχη Τερματικά σημειωμένα

Διαβάστε περισσότερα

Περιληπτικό Εγχειρίδιο ULTRALINK PRO MX882. Ultra-Flexible 8-Channel Splitter/Mixer

Περιληπτικό Εγχειρίδιο ULTRALINK PRO MX882. Ultra-Flexible 8-Channel Splitter/Mixer Περιληπτικό Εγχειρίδιο ULTRALINK PRO MX882 Ultra-Flexible 8-Channel Splitter/Mixer 2 ULTRALINK PRO MX882 Περιληπτικό Εγχειρίδιο Περιεχομενα Σημαντικ οδηγ ασφαλε... 3 Νομική αποκήρυξη... 3 Περιορισμένη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Σύντομες Οδηγίες. Έκδοση 1.0 Νοέμβριος 2002 EURORACK UBB1002.

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Σύντομες Οδηγίες. Έκδοση 1.0 Νοέμβριος 2002 EURORACK UBB1002. Σύντομες Οδηγίες Έκδοση 1.0 Νοέμβριος 2002 www.behringer.com ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να αποκλειστεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, δεν επιτρέπεται η αφαίρεση του καλύμματος ή του πίσω τοιχώματος

Διαβάστε περισσότερα

Περιληπτικό Εγχειρίδιο MINIMIX MIX800. Ultra-Compact Karaoke Processor with Voice Canceller and Echo/Reverb Effects

Περιληπτικό Εγχειρίδιο MINIMIX MIX800. Ultra-Compact Karaoke Processor with Voice Canceller and Echo/Reverb Effects Περιληπτικό Εγχειρίδιο MINIMIX MIX800 Ultra-Compact Karaoke Processor with Voice Canceller and Echo/Reverb Effects 2 MINIMIX MIX800 Περιληπτικό Εγχειρίδιο Περιεχομενα Σας ευχαριστούμε...2 Σημαντικ οδηγ

Διαβάστε περισσότερα

Register your product and get support at SPA1260. Εγχειρίδιο χρήσης

Register your product and get support at  SPA1260. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/support SPA1260 EL Εγχειρίδιο χρήσης a (L) (R) b (L) (R) c d e (L) (R) f (L) (R) AUX EL Προειδοποίηση: Το προϊόν δεν πρέπει να εκτίθεται σε υγρά

Διαβάστε περισσότερα

Περιληπτικό Εγχειρίδιο THUNDERBIRD BX108. Vintage-Style 15-Watt Bass Amplifier with Original 8" BUGERA Speaker

Περιληπτικό Εγχειρίδιο THUNDERBIRD BX108. Vintage-Style 15-Watt Bass Amplifier with Original 8 BUGERA Speaker Περιληπτικό Εγχειρίδιο THUNDERBIRD BX108 Vintage-Style 15-Watt Bass Amplifier with Original 8" BUGERA Speaker 2 THUNDERBIRD BX108 Περιληπτικό Εγχειρίδιο Περιεχομενα Σημαντικ οδηγ ασφαλε...3 Νομική αποκήρυξη...4

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση SBA3210/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση  SBA3210/00. Εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome SBA3210/00 Εγχειρίδιο χρήσης 1 Σημαντικό Ασφάλεια Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Τηρείτε όλες τις προειδοποιήσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα ηχείων πολυμέσων 2.0. Εγχειρίδιο SPS-605 SPS

Σύστημα ηχείων πολυμέσων 2.0. Εγχειρίδιο SPS-605 SPS Σύστημα ηχείων πολυμέσων 2.0 Εγχειρίδιο SPS-605 SPS-606 www.sven.fi Lietotāja Εγχειρίδιο rokasgrāmata sps-605 MS-302 sps-606 Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το ηχοσύστημα ТМ SVEN! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

Περιληπτικό Εγχειρίδιο 1202/1002/802/502. Premium 12/10/8/5-Input 2-Bus Mixer with XENYX Mic Preamps and British EQs

Περιληπτικό Εγχειρίδιο 1202/1002/802/502. Premium 12/10/8/5-Input 2-Bus Mixer with XENYX Mic Preamps and British EQs Περιληπτικό Εγχειρίδιο 1202/1002/802/502 Premium 12/10/8/5-Input 2-Bus Mixer with XENYX Mic Preamps and British EQs 2 XENYX 1202/1002/802/502 Περιληπτικό Εγχειρίδιο Περιεχομενα Σας ευχαριστούμε... 2 Σημαντικ

Διαβάστε περισσότερα

Περιληπτικό Εγχειρίδιο BUGERA Classic 120-Watt Hi-Gain Dual Reverb Valve Amplifier Head. bugera-amps.com

Περιληπτικό Εγχειρίδιο BUGERA Classic 120-Watt Hi-Gain Dual Reverb Valve Amplifier Head. bugera-amps.com Περιληπτικό Εγχειρίδιο BUGERA 1990 Classic 120-Watt Hi-Gain Dual Reverb Valve Amplifier Head 2 BUGERA 1990 Περιληπτικό Εγχειρίδιο Περιεχομενα Σας ευχαριστούμε... 2 Νομική αποκήρυξη... 3 Στοιχεία χειρισμού...

Διαβάστε περισσότερα

Περιληπτικό Εγχειρίδιο ULTRABASS BX Watt Bass Amplifier with Original BUGERA Speaker and VTC-Technology

Περιληπτικό Εγχειρίδιο ULTRABASS BX Watt Bass Amplifier with Original BUGERA Speaker and VTC-Technology Περιληπτικό Εγχειρίδιο ULTRABASS BX1800 180-Watt Bass Amplifier with Original BUGERA Speaker and VTC-Technology 2 ULTRABASS BX1800 Περιληπτικό Εγχειρίδιο Περιεχομενα Σημαντικ οδηγ ασφαλε... 3 Νομική αποκήρυξη...

Διαβάστε περισσότερα

Περιληπτικό Εγχειρίδιο EURORACK PRO RX1602. Professional Multi-Purpose 16-Input Ultra-Low Noise Line Mixer

Περιληπτικό Εγχειρίδιο EURORACK PRO RX1602. Professional Multi-Purpose 16-Input Ultra-Low Noise Line Mixer Περιληπτικό Εγχειρίδιο EURORACK PRO RX1602 Professional Multi-Purpose 16-Input Ultra-Low Noise Line Mixer 2 EURORACK PRO RX1602 Περιληπτικό Εγχειρίδιο Περιεχομενα Σημαντικ οδηγ ασφαλε... 3 Νομική αποκήρυξη...

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση SBT50/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση  SBT50/00. Εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome SBT50/00 Εγχειρίδιο χρήσης a b c d e f BEEP PHILIPS SBT50 1 Σημαντικό Ασφάλεια Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM H3 MP3 HEADPHONES SERIES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM H3 MP3 HEADPHONES SERIES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM H3 MP3 HEADPHONES SERIES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα Η3 MP3 ακουστικά της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα ακουστικά μπορείτε να ακούτε τη

Διαβάστε περισσότερα

Περιληπτικό Εγχειρίδιο BUGERA Classic 150-Watt Hi-Gain Valve Amplifier Head. bugera-amps.com

Περιληπτικό Εγχειρίδιο BUGERA Classic 150-Watt Hi-Gain Valve Amplifier Head. bugera-amps.com Περιληπτικό Εγχειρίδιο BUGERA 1960 Classic 150-Watt Hi-Gain Valve Amplifier Head 2 BUGERA 1960 Περιληπτικό Εγχειρίδιο Περιεχομενα Σας ευχαριστούμε... 2 Νομική αποκήρυξη... 3 Στοιχεια χειρισμου... 5 Μπροστινή

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome AD343 EL Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 3 2 Το δικό σας ηχείο σύνδεσης 4 Εισαγωγή 4 Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

Περιληπτικό Εγχειρίδιο ULTRA-DI PRO DI4000. Professional 4-Channel Active DI-Box

Περιληπτικό Εγχειρίδιο ULTRA-DI PRO DI4000. Professional 4-Channel Active DI-Box Περιληπτικό Εγχειρίδιο ULTRA-DI PRO DI4000 Professional 4-Channel Active DI-Box 2 ULTRA-DI PRO DI4000 Περιληπτικό Εγχειρίδιο Περιεχομενα Σημαντικ οδηγ ασφαλε... 3 Νομική αποκήρυξη... 3 Περιορισμένη Εγγύηση...

Διαβάστε περισσότερα

Περιληπτικό Εγχειρίδιο SUPER-X PRO CX2310. High-Precision Stereo 2-Way/Mono 3-Way Crossover with Subwoofer Output

Περιληπτικό Εγχειρίδιο SUPER-X PRO CX2310. High-Precision Stereo 2-Way/Mono 3-Way Crossover with Subwoofer Output Περιληπτικό Εγχειρίδιο SUPER-X PRO CX2310 High-Precision Stereo 2-Way/Mono 3-Way Crossover with Subwoofer Output 2 SUPER-X PRO CX2310 Περιληπτικό Εγχειρίδιο Περιεχομενα Σας ευχαριστούμε... 2 Σημαντικ οδηγ

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση. AD295. Εγχειρίδιο χρήσης

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση.  AD295. Εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome AD295 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 4 Ασφάλεια 4 2 Το ηχείο σύνδεσης 5 Εισαγωγή 5 Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση. AD200. Εγχειρίδιο χρήσης

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση.  AD200. Εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome AD200 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 2 2 Το ηχείο σύνδεσης 3 Εισαγωγή 3 Περιεχόμενα συσκευασίας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ XPS DJ SET. 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Το κουτί περιέχει Τεχνικές προδιαγραφές Συστάσεις... 3

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ XPS DJ SET. 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Το κουτί περιέχει Τεχνικές προδιαγραφές Συστάσεις... 3 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ XPS 2.0 60 DJ SET 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 2 1.1. Το κουτί περιέχει... 2 1.2. Τεχνικές προδιαγραφές... 2 1.3. Συστάσεις... 3 2. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΤ ΗΧΕΙΩΝ XPS 2.0 60 DJ SET... 3 2.1. Τοποθέτηση του κιτ

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση SBA3011/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση  SBA3011/00. Εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome SBA3011/00 Εγχειρίδιο χρήσης 1 Σημαντικό Ασφάλεια Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Τηρείτε όλες τις προειδοποιήσεις.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΜΙΚΤΕΣ ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΕΝΙΣΧΥΤΗ SMX 10P SMX 12P SMX 14P ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΜΙΚΤΕΣ ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΕΝΙΣΧΥΤΗ SMX 10P SMX 12P SMX 14P ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΜΙΚΤΕΣ ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΕΝΙΣΧΥΤΗ SMX 10P SMX 12P SMX 14P ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Α. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 2 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ... 2 B. ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ....3 C. ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ. 5 D.

Διαβάστε περισσότερα

Register your product and get support at SBA3010/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Register your product and get support at  SBA3010/00. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome SBA3010/00 Εγχειρίδιο χρήσης 1 Σημαντικό Ασφάλεια Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Τηρείτε όλες τις προειδοποιήσεις. Ακολουθήστε όλες τις

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box Z1. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό ηχείο με λειτουργία line-in και θύρα micro SD/SDHC

Διαβάστε περισσότερα

EUROLIVE F1220A. Οδηγίες χρήσης A

EUROLIVE F1220A. Οδηγίες χρήσης A Οδηγίες χρήσης A50-56331-00001 * για! για *! Σημαντικ οδηγ ασφαλε Το σύμβολο αυτό σας προειδοποιεί, όπου εμφανίζεται, την ύπαρξη μη μονωμένων ρευματοφόρων καλωδίων επικίνδυνης τάσης στο εσωτερικό του περιβλήματος,

Διαβάστε περισσότερα

Περιληπτικό Εγχειρίδιο EUROLIVE F1320D. Active 300-Watt 2-Way Monitor Speaker System with 12" Woofer, 1" Compression Driver and Feedback Filter

Περιληπτικό Εγχειρίδιο EUROLIVE F1320D. Active 300-Watt 2-Way Monitor Speaker System with 12 Woofer, 1 Compression Driver and Feedback Filter Περιληπτικό Εγχειρίδιο EUROLIVE F1320D Active 300-Watt 2-Way Monitor Speaker System with 12" Woofer, 1" Compression Driver and Feedback Filter 2 EUROLIVE F1320D Περιληπτικό Εγχειρίδιο Περιεχομενα Σας ευχαριστούμε...

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Σύντομες Οδηγίες EURORACK UB502/UB802/UB1002/UB1202. www.behringer.com

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Σύντομες Οδηγίες EURORACK UB502/UB802/UB1002/UB1202. www.behringer.com Έκδοση 1.1 Αύγουστος 2002 www.behringer.com ΕΛΛΗΝΙΚΑ EURORACK Σύντομες Οδηγίες ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να αποκλειστεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, δεν επιτρέπεται η αφαίρεση του καλύμματος ή του

Διαβάστε περισσότερα

Εάν το subwoofer σιγήσει τον ήχο, η ενδεικτική λυχνία γίνεται πορτοκαλί.

Εάν το subwoofer σιγήσει τον ήχο, η ενδεικτική λυχνία γίνεται πορτοκαλί. BeoLab 11 Οδηγός ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος πυρκαγιάς ή ηλεκτροπληξίας, μην εκθέτετε αυτή τη συσκευή σε βροχή ή υγρασία. Μην εκθέτετε αυτή τη συσκευή σε σταγόνες ή πιτσιλιές και βεβαιωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

VIRTUBE. Περιληπτικό Εγχειρίδιο VT250

VIRTUBE. Περιληπτικό Εγχειρίδιο VT250 Περιληπτικό Εγχειρίδιο VIRTUBE VT250 2 x 50-Watt Guitar Amplifier with 2 Independent Channels, VTC Tube Modeling, Dual FX and 2 Original BUGERA 12" Speakers VT100 /VT50 100/60-Watt Guitar Amplifier with

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα ηχείων πολυμέσων 2.1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ MS-90.

Σύστημα ηχείων πολυμέσων 2.1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ MS-90. Σύστημα ηχείων πολυμέσων 2.1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ MS-90 www.sven.fi Lietotāja Εγχειρίδιο rokasgrāmata χρήσης MS-90 MS-302 Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το ηχοσύστημα ТМ SVEN! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2014.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ΗΧΟΥ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ΗΧΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ΗΧΟΥ 1 Σημαντικές οδηγίες για την ασφαλή χρήση της συσκευής ΠΡΟΣΟΧΗ: ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟ ΕΠΑΝΩ ΚΑΛΥΜΜΑ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙΤΕ ΣΕ ΥΨΗΛΗ ΤΑΣΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX BZ1

ENERGY MUSIC BOX BZ1 ENERGY MUSIC BOX BZ1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box BZ1 Bluetooth. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό ηχείο με τεχνολογία Bluetooth και hands-free

Διαβάστε περισσότερα

±15dB. 8. EFF 9. AUX AUX. 10. PAN MC SERIES 3

±15dB. 8. EFF 9. AUX AUX. 10. PAN MC SERIES 3 Mίκτης µε ενσωµατωµένο ενισχυτή Σειρά MC Οδηγίες χρήσης υνατότητες 4 µονοφωνικές είσοδοι και 2 στερεοφωνικές είσοδοι Προενισχυτές µικροφώνου χαµηλού θορύβου σε όλες τις εισόδους µικροφώνου, ρυθµιστικό

Διαβάστε περισσότερα

Περιληπτικό Εγχειρίδιο TUBE ULTRAGAIN MIC200. Audiophile Vacuum Tube Preamplifier with Preamp Modeling Technology

Περιληπτικό Εγχειρίδιο TUBE ULTRAGAIN MIC200. Audiophile Vacuum Tube Preamplifier with Preamp Modeling Technology INPUT OUTPUT Περιληπτικό Εγχειρίδιο TUBE ULTRAGAIN MIC200 Audiophile Vacuum Tube Preamplifier with Preamp Modeling Technology 2 TUBE ULTRAGAIN MIC200 Περιληπτικό Εγχειρίδιο Περιεχομενα Σας ευχαριστούμε...

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ XPS DJ CLUB

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ XPS DJ CLUB ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ XPS 2.030 DJ CLUB 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 2 1.1. Το κουτί περιέχει... 2 1.2. Τεχνικές προδιαγραφές... 2 1.3. Συστάσεις... 3 2. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΤ ΗΧΕΙΩΝ XPS 2.030 DJ CLUB... 3 2.1. Τοποθέτηση του κιτ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Περιληπτικό Εγχειρίδιο. Έκδοση 1.2 Ιούλιος 2003 ULTRAVOICE VX2000

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Περιληπτικό Εγχειρίδιο. Έκδοση 1.2 Ιούλιος 2003 ULTRAVOICE VX2000 Περιληπτικό Εγχειρίδιο Έκδοση 1.2 Ιούλιος 2003 ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ: 1) Διαβάστε τις παρούσες οδηγίες. 2) Φυλάξτε τις παρούσες οδηγίες. 3) Προσέξτε όλες τις

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας. Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση SPA7355

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας. Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση  SPA7355 Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome Απορίες; Ρωτήστε τη Philips SPA7355 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 2 Ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

A / /6260/ Οδηγίες χρήσης

A / /6260/ Οδηγίες χρήσης A50-62121-00007 6262/6262-212/6260/6260-212 Οδηγίες χρήσης Σημαντικες οδηγιες ασφαλειας ΠΡΟΣΟΧΗ: Υψηλή τάση Κίνδυνος ζωής Ακόμα και μετά την αποσύνδεση από το δίκτυο μπορεί εντός του περιβλήματος να υπάρχουν

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα ηχείων πολυμέσων 2.0. Εγχειρίδιο SPS-607 SPS-608 SPS

Σύστημα ηχείων πολυμέσων 2.0. Εγχειρίδιο SPS-607 SPS-608 SPS Σύστημα ηχείων πολυμέσων 2.0 Εγχειρίδιο SPS-608 www.sven.fi Lietotāja Εγχειρίδιο rokasgrāmata SPS-608 MS-302 Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το ηχοσύστημα ТМ SVEN! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2018. SVEN PTE.

Διαβάστε περισσότερα

Περιληπτικό Εγχειρίδιο EUROLIVE VS1520/VS1220F/VS1220. High-Performance 600-Watt PA Speaker with 15"/12" Woofer and Electro-Dynamic Driver

Περιληπτικό Εγχειρίδιο EUROLIVE VS1520/VS1220F/VS1220. High-Performance 600-Watt PA Speaker with 15/12 Woofer and Electro-Dynamic Driver Περιληπτικό Εγχειρίδιο EUOIVE VS1520/VS1220F/VS1220 High-Performance 600-Watt PA Speaker with 15"/12" Woofer and Electro-Dynamic Driver 2 EUOIVE VS1520/VS1220F/VS1220 Περιληπτικό Εγχειρίδιο Περιεχομενα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ AV-1305R

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ AV-1305R ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ AV-1305R 1 Σημαντικές οδηγίες για την ασφαλή χρήση της συσκευής ΠΡΟΣΟΧΗ: ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟ ΕΠΑΝΩ ΚΑΛΥΜΜΑ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙΤΕ ΣΕ ΥΨΗΛΗ ΤΑΣΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX BLUETOOTH B2

ENERGY MUSIC BOX BLUETOOTH B2 ENERGY MUSIC BOX BLUETOOTH B2 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box B2 Bluetooth. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό ηχείο/mp3 player με τεχνολογία

Διαβάστε περισσότερα

INNOVATOR S51337 ΗΧΕΙΑ HOME THEATER 5.1 SURROUND ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

INNOVATOR S51337 ΗΧΕΙΑ HOME THEATER 5.1 SURROUND ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ INNOVATOR S51337 ΗΧΕΙΑ HOME THEATER 5.1 SURROUND ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε για την επιλογή του συστήματος Home Theater Innovator S51337. Το σύστημα αυτό συνδέεται με το PC, DVD Player, CD/MP3,

Διαβάστε περισσότερα

VIRTUBE. Περιληπτικό Εγχειρίδιο VT Watt Guitar Amplifier with 2 Independent Channels, VTC Tube Modeling, FX and Original BUGERA 10" Speaker

VIRTUBE. Περιληπτικό Εγχειρίδιο VT Watt Guitar Amplifier with 2 Independent Channels, VTC Tube Modeling, FX and Original BUGERA 10 Speaker Περιληπτικό Εγχειρίδιο VIRTUBE VT30 30-Watt Guitar Amplifier with 2 Independent Channels, VTC Tube Modeling, FX and Original BUGERA 10" Speaker VT15 /VT15 15-Watt Guitar Amplifier with 2 Channels, VTC

Διαβάστε περισσότερα