E.E.A.2-4 ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Α ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ Ο ΓΕ.Λ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΚΑ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "E.E.A.2-4 ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Α ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ Ο ΓΕ.Λ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΚΑ"

Transcript

1 E.E.A.2-4 ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Α ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ Ο ΓΕ.Λ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΚΑ Υπεύθυνη καθηγήτρια: Αντωνιάδου Ελένη

2 Τι είναι τα θεματικά πάρκα και ποια η διαφορά τους από τα πάρκα διασκέδασης;

3 Τα ψυχαγωγικά θεµατικά πάρκα είναι εγκαταστάσεις ειδικής τουριστικής υποδοµής και στις οποίες προσφέρονται ποικίλες ψυχαγωγικές υπηρεσίες στους επισκέπτες γύρω από έναν ή περισσότερους θεµατικούς άξονες.

4

5 Τα ψυχαγωγικά θεµατικά πάρκα παρέχουν ευρύ φάσµα υπηρεσιών ψυχαγωγίας στους επισκέπτες. Μπορούν να οργανώνονται µε άξονα ένα κεντρικό θέµα ή περισσότερα θέµατα, από τα πεδία της ψυχαγωγίας, του θεάµατος, της ιστορίας, ιδίως δε της τοπικής ιστορικής παράδοσης ή οικονοµικής ιστορίας, της µυθολογίας, της παράδοσης ή της σύγχρονης µυθοπλασίας, της λογοτεχνίας, του κινηµατογράφου, των τεχνών, του πολιτισµού γενικότερα, των επιστηµών, της τεχνολογίας, ή της οικολογίας.

6 Η αρχιτεκτονική, ο σχεδιασµός και η εσωτερική διαµόρφωση των υπαίθριων χώρων πρέπει να διακρίνεται από υψηλή αισθητική και πολιτισµική ποιότητα και να είναι φιλικά προς το περιβάλλον, µπορεί δε να συνδέεται µε το κεντρικό θέµα ή τα επιµέρους θέµατα του πάρκου.

7 Σε αντίθεση με τα θεματικά πάρκα, τα πάρκα διασκέδασης δεν προσφέρουν υπηρεσίες ψυχαγωγίας πάνω σε ένα συγκεκριμένο θέμα. Σε αυτά τα πάρκα οι δραστηριότητες είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να υψώσουν την αίσθηση αδρεναλίνης.

8

9 Αντώνης Σεϊταρίδης Αντώνης Σαρρής Δημήτρης Σιδηρόπουλος Αχιλλέας Λοϊζίδης Γιάννης Προβατίδης Με πολλή αγάπη

10 ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΚΑ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ Tα θεματικά πάρκα απευθύνονται σε ενήλικους, παιδιά 4 έως11 ετών και σε παιδιά κάτω των 4 ετών

11 ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ: Αυτές οι σχέσεις είναι περίπλοκες και εξαρτώνται από την κλίμακα, την ποιότητα του πάρκου ιδιαίτερα. και της μοναδικότητας. Συνήθως, οι κάτοικοι (μέσα από 1,5 έως 2 ώρες) θα αντιπροσωπεύουν το 80 τοις εκατό των παραδοσιακών επίσκεψη θεματικό πάρκο. Ακόμη και οι τουριστικές επισκέπτες είναι συχνά στην περιοχή για άλλους λόγους (όπως η επίσκεψη σε φίλους και συγγενείς). Έτσι, έχοντας μόλις ένα θεματικό πάρκο δεν ασφαλίζει αυτόματα την εισροή του τουρισμού.

12 Για να επηρεάσει τουριστικό προορισμό, ένα θεματικό πάρκο πρέπει: 1.Να είναι μοναδικό 2. Να έχει συμπληρωματικές δραστηριότητες προορισμού. Τουριστικό προσανατολισμό θεματικών πάρκων θα πρέπει να είναι μέρος ενός συνδυασμού των δραστηριοτήτων αναψυχής και ψυχαγωγίας.

13 Ένας αληθινός τουριστικός προορισμός θα έχει επίσης την υποστήριξη χρήσεων αναψυχής, όπως υψηλής ποιότητας ξενοδοχεία, συνεδριακό και συνεδριακές εγκαταστάσεις, θέρετρα, καταστήματα αναψυχής και γευστικών εμπειριών, καθώς και αθλητικές δραστηριότητες όπως γκολφ, τένις, και τις δραστηριότητες που σχετίζονται με το νερό, και εκδρομές σε κοντινές τοπικές περιοχές τουρισμού οι οποίες προσελκύουν όλο και περισσότερους τουρίστες κάθε χρόνο σε όλο τον κόσμο

14 ΟΜΑΔΑ 1 -ΜΑΡΙΑ ΠΙΠΕΡΙΔΟΥ - ΤΖΟΥΛΙΑΝΑ ΓΚΙΩΝΠΑΠΑΙ

15 Θεματικά Πάρκα

16 Θεματικό πάρκο, ονομάζεται ένας συνήθως τεράστιος χώρος που φιλοξενεί εγκαταστάσεις με ψυχαγωγικές δραστηριότητες

17 Τα μεγάλα πανηγύρια, όπως ο εορτασμός του Αγίου Βαρθολομαίου που ξεκίνησε στην Αγγλία το 1133, είναι πατέρες των σημερινών θεματικών πάρκων.

18 Από το ξεκίνημα του θεσμού την Ελισσαβετιανή Περίοδο, ο θεσμός εξελίχτηκε σε κέντρο ψυχαγωγίας με διασκέδαση, φαγητό, παιχνίδια και καρναβαλιστικές επιδείξεις με υπερβολικές

19 Οι λόγοι για τους οποίους άνθρωποι κάθε ηλικίας λατρεύουν να επισκέπτονται θεματικά πάρκα ποικίλουν. Κάποιοι από αυτούς το κάνουν ώστε να ξεφύγουν από την πραγματικότητα, για να διασκεδάσουν ή ακόμα και να ξεχάσουν τα προβλήματά τους, ακόμη και για μια στιγμή.

20 Άλλοι τα προτιμούν γιατί προσφέρουν μια εμπειρία που επιτρέπει τη δημιουργία νέων, μοναδικών αναμνήσεων για τις οικογένειες και τους φίλους τους.

21 Special for R Μερικοί άνθρωποι πηγαίνουν ώστε να δουν από κοντά, να μιλήσουν και να τραβήξουν φωτογραφίες με τους αγαπημένους τους χαρακτήρες και να ζήσουν έστω και για μια στιγμή στον υπέροχο κόσμο τους.

22 Οι τρομακτικές (αλλά ασφαλείς) βόλτες μας κάνουν να νιώθουμε ζωντανοί και οι τρομακτικές εμπειρίες μας προκαλούν ένα τεράστιο αίσθημα ευφορίας.

23 Επίσης η δυνατότητα που παρέχεται για δοκιμές καινούριων και άγνωστων γεύσεων φαίνονται να ελκύουν πολλούς επισκέπτες στα θεματικά πάρκα.

24 Αθανασιάδου Ραφαέλα Βασίλεβα Μαριάνα

25 ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

26 Magic Park Το Magic Park αποτελεί σήμερα το μεγαλύτερο και το πλέον σύγχρονο ψυχαγωγικό πάρκο Έχει σχεδιασθεί βάσει διεθνών προδιαγραφών από εξειδικευμένους αρχιτέκτονες με στόχο να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους επισκέπτες του.

27

28 ADVENTURE PARK ADVENTURE PARK Adventure Park είναι ένας χώρος αναψυχής και διημέρευσης όπου ργανώνονται δραστηριότητες που έχουν σχέση με τη φύση. Το Adventure rk αποτελεί μια νέα δραστηριότητα που γνωρίζει παγκόσμια επιτυχία. ταποκρίνεται σε ένα τρόπο ζωής με έντονη ψυχαγωγία και σε μία τάση στροφής στη φύση δίνοντας παράλληλα έμφαση στην περιβαλλοντολογική ς εκπαίδευση και δράση.

29

30 Allou! Fun Park To Allou! Fun Park είναι το μοναδικό πάρκο ψυχαγωγίας στην Ελλάδα. Το Allou! Fun Park είναι ένας χώρος ψυχαγωγίας με αισθητική, ασφάλεια, πρωτοτυπία και ποικιλία επιλογών. Στο Allou! Fun Park θα βρείτε πολλά διαδραστικά παιχνίδια, roller coasters, παιχνίδια δεξιοτήτων, την πασίγνωστη Πανοραμική Ρόδα που είναι μία από τις μεγαλύτερες της Ευρώπης

31

32 Πάρκο Δεινοσαύρων Πάρκο Δεινοσαύρων Το Περιβαλλοντικό Θεματικό Πάρκο δημιουργήθηκε το 2008 ως ένας πολιτιστικός χώρος περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος. Εκτείνετε συνολικά σε γεωγραφική έκταση περίπου 10,000 τ. μ. Είναι ένα μοναδικό θεματικό πάρκο που όμοιο του δεν υπάρχει στα Βαλκάνια. Είναι εγκεκριμένο σαν εκπαιδευτική εκδρομή από το υπουργείο παιδείας και ελεγμένο για την άρτια λειτουργία του από το υπουργείο πολιτισμού.

33

34 Αττικό Ζωολογικό Πάρκο Το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, ένα αυτοχρηματοδοτούμενο δημιούργημα, εκτείνεται σε μια συνολική έκταση 200 στρεμμάτων, φιλοξενώντας περισσότερα από ζώα, από 350διαφορετικά είδη.

35

36 Αιολικό πάρκο Αιολικό πάρκο ή Αιολικός Σταθμός Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΣΠΗΕ) ονομάζεται η χερσαία ή θαλάσσια έκταση στην οποία έχει τοποθετηθεί ένας αριθμός ανεμογεννητριών με σκοπό τη μετατροπή της κινητικής ενέργειας του ανέμου σε ηλεκτρική.

37 Θαλάσσια αιολικά πάρκα Τα θαλάσσια αιολικά πάρκα παράγουν ρεύμα από τον άνεμο που φυσά στη θάλασσα. Τα θεμέλια των ανεμογεννητριών κατασκευάζονται στο βυθό της θάλασσας και ο πύργος της ανεμογεννήτριας έξω από το νερό. Όμως υπάρχει τεράστιο κόστος, μεγαλύτερο από ένα επίγειο αιολικό πάρκο, για να κατασκευαστεί ένα θαλάσσιο αιολικό πάρκο, γι' αυτό ο αριθμός τους είναι πολύ περιορισμένος. Η πρώτη χώρα που κατασκεύασε θαλάσσιο αιολικό πάρκο ήταν η Δανία το 1991.

38 Ομάδα 2 Νίκος Λάππας Δημήτρης Κουτλουμπάσης Φάνης Σκαρλάτος Ελένη Σιαμάγκα Χαρά Συμεωνίδου

39 ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΑΡΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ

40 Disneyland Η Ντίσνεϋλαντ ( Disneyland ) είναι ένα από τα δημοφιλέστερα πάρκα διασκέδασης που βρίσκεται στο Ορλάντο της Φλόριντα, σε έκταση περίπου στρεμμάτων. Άνοιξε τον Οκτώβριο του 1971 και είναι ένα τεράστιο θεματικό πάρκο με ποικίλων μορφών δραστηριότητες.

41 SeaWorld Orlando. SeaWorld Orlando είναι ένα θεματικό πάρκο και θαλάσσιο ζωολογικό πάρκο, που βρίσκεται στα προάστια του Ορλάντο, Φλόριντα. Είναι ανήκει και λειτουργεί από το SeaWorld Entertainment

42 Legoland Deutschland Legoland Deutschland είναι μια Legoland πάρκο που βρίσκεται στο Günzburg στη νότια Γερμανία, περίπου το μισό δρόμο από το Μόναχο στη Στουτγάρδη, το οποίο άνοιξε το Είναι 43,5 εκταρίων (107 στρέμματα) στην περιοχή, και είναι ένα από τα τέσσερα πιο δημοφιλή θεματικά πάρκα στη Γερμανία

43 Καράτσι Safari Park Καράτσι Safari Park ( Ουρντού : اری راچی سف 8888 ک اغ 8888 )ب, το οποίο άνοιξε το 1970, είναι ένα δημόσιο «οικογενειακή μόνο«σαφάρι πάρκο καλύπτει μια έκταση 148 στρεμμάτων (0.60 km 2), που βρίσκεται στην Ντάκα-e-Iqbal, Καράτσι, Sindh, το Πακιστάν. Έχει ένα ζωολογικό κήπο, προσανατολισμένη με την προβολή εγκαταστάσεις, όπως ένα αναβατήρα και σαφάρι κομμάτια, καθώς και δύο φυσικές λίμνες.

44 Dreamworld Dreamworld είναι ένα θεματικό πάρκο που βρίσκεται στο Gold Coast στην Queensland. Είναι το μεγαλύτερο θεματικό πάρκο της Αυστραλίας με πάνω από 40 διαδρομές και τα αξιοθέατα, μεταξύ των οποίων πέντε ρόλερ κόστερ.

45 Disneyland του Χονγκ Κονγκ Disneyland του Χονγκ Κονγκ ( κινέζικα : 香 港迪士尼樂園 ) βρίσκεται στο παρμένο έδαφος στη κόλπο της Penny, νησί Λαντάου. Είναι το πρώτο θεματικό πάρκο που βρίσκεται στο εσωτερικό του Χονγκ Κονγκ Disneyland Resort και ανήκει και διοικείται από τα Χονγκ Κονγκ Διεθνές Θεματικά πάρκα

46 Knott Berry Farm Knott Berry Farm είναι ένα πάρκο ψυχαγωγίας 160 στρεμμάτων (65 εκτάρια) στο Buena Park, Καλιφόρνια, που ανήκουν στο Cedar Fair. Αναδείχθηκε τον 13ο πιο δημοφιλές σε επισκεψιμότητα στη Νότια Αμερική.

47 Chessington World -Αγγλία Chessington World -Αγγλία λίγα μόλις χιλιόμετρα επίσης έξω από το Λονδίνο, αποτελεί προορισμό πολλών οικογενειών. Ένας απίστευτος κόσμος γεμάτος παιχνίδια και τρενάκια, μαγικές διαδρομές, καταστήματα με αναμνηστικά και πολλή φαντασία

48 Gardaland / Lake Garda-Ιταλία GARDALAND RESORT ενα παραμυθένιο χωριό διακοπών που θα προσφέρει αναμφίβολα μία αξέχαστη διαμονή για όλη την οικογένεια Μόλις 800 μέτρα από τις όχθες της λίμνης Garda και το θεματικό πάρκο, το Gardaland Hotel Resort διαθέτει μεγάλους διαμορφωμένους κήπους, οι οποίοι διαθέτουν πισίνες, βεράντες, μπαρ και εστιατόρια.

49 Υδάτινο κόσμο- Βουδαπέστη Ο Υδάτινος κόσμος στη Βουδαπέστη είναι το μεγαλύτερο θεματικό πάρκο με νερό σε ολόκληρη την Κεντρική Ευρώπη. Περιλαμβάνει 11 νεροτσουλήθρες, 17 πισίνες, πισίνα για σερφ και άλλα σημεία ψυχαγωγίας και διασκέδασης που το καθιστούν ιδιαίτερα ελκυστικό. Τι κι αν η Ουγγαρία δεν έχει θάλασσα ο Υδάτινος Κόσμος είναι ανοιχτός χειμώνα καλοκαίρι για τους φίλους του νερού και των θαλάσσιων σπορ

50 ΠΗΓΕΣ : Farm _Resort

51 ΜΕΛΗ: ΓΟΥΤΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑ ΚΟΤΣΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΚΩΣΤΑ ΕΛΕΝΑ ΜΑΝΟΥΣΑΡΙΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΚΑΜΠΑΡΔΩΝΗ ΕΛΕΝΗ

ΙΑΠΩΝΙΑ Α Τ Ε Λ Ι Ω Τ Η

ΙΑΠΩΝΙΑ Α Τ Ε Λ Ι Ω Τ Η ΙΑΠΩΝΙΑ Α Τ Ε Λ Ι Ω Τ Η Α Ν Α Κ Α Λ Υ Ψ Η Βουνό Φούτζι και λιμνη Χακόνε Κιότο Καμακούρα Universal Studios Ντίσνεϋλαντ TRAVEL & TOURS Α Π Α Ρ Α Μ Ι Λ Λ Η Φ Υ Σ Ι Κ Η Ο Μ Ο Ρ Φ Ι Α ΒΟΥΝΟ ΦΟΥΤΖΙ & ΛΙΜΝΗ ΧΑΚΟΝΕ

Διαβάστε περισσότερα

Αθλητικός Τουρισμός. Πάρκα αναψυχής και αθλητικός τουρισμός Νικόλαος Θεοδωράκης Επίκουρος Καθηγητής Τ.Ε.Φ.Α.Α. Σερρών, Α.Π.Θ.

Αθλητικός Τουρισμός. Πάρκα αναψυχής και αθλητικός τουρισμός Νικόλαος Θεοδωράκης Επίκουρος Καθηγητής Τ.Ε.Φ.Α.Α. Σερρών, Α.Π.Θ. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Πάρκα αναψυχής και αθλητικός τουρισμός Νικόλαος Θεοδωράκης Επίκουρος Καθηγητής, Α.Π.Θ. Άδειες Χρήσης Το παρόν εκπαιδευτικό υλικό υπόκειται

Διαβάστε περισσότερα

Το Elounda Ilion απέχει 8 χιλιόμετρα από την ζωντανή πόλη του Αγίου Νικολάου και 2 χιλιόμετρα από το γραφικό ψαροχώρι της Ελούντας.

Το Elounda Ilion απέχει 8 χιλιόμετρα από την ζωντανή πόλη του Αγίου Νικολάου και 2 χιλιόμετρα από το γραφικό ψαροχώρι της Ελούντας. Περιγραφή 1 Το ξενοδοχείο Elounda Ilion, βρίσκεται στην Ελούντα της Κρήτης, την περιοχή που έχει χαρακτηριστεί ως τόπος ιδιαίτερου φυσικού κάλλους και θεωρείται ένα από τα πιο όμορφα και ήσυχα θέρετρα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. Κοκκίνη Σαββίνα Κούρου Ελένη Μακαντάση Βαρβάρα Ντούλα Διονυσία Παστρικού Σταματία

ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. Κοκκίνη Σαββίνα Κούρου Ελένη Μακαντάση Βαρβάρα Ντούλα Διονυσία Παστρικού Σταματία ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ Κατά τη διάρκεια του δευτέρου τετραμήνου, παρακολουθήσαμε το πρότζεκτ με τίτλο «Τα ταξίδια του χτες και του σήμερα». Υπεύθυνη και συντονίστρια του προγράμματος είναι η κα. Σαπουλίδου. Οι μαθητές

Διαβάστε περισσότερα

Π Α Ρ Ο Σ HOTELS. Cavos Hotel. Hippocampus Hotel. Mary Hotel. Bilia Hotel. Hotel Aratos. Iris Boutique Hotel

Π Α Ρ Ο Σ HOTELS. Cavos Hotel. Hippocampus Hotel. Mary Hotel. Bilia Hotel. Hotel Aratos. Iris Boutique Hotel Πάρος Θελκτική και δίχως απαιτήσεις. Μειλίχια και πολυδιάστατη. Θα σας προσφέρει ό,τι επιθυμείτε, αφήνοντάς σας ελεύθερο να επιλέξετε. Στο δημοφιλέστερο σύμπλεγμα νησιών στο Αιγαίο, τις Κυκλάδες, η Πάρος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΡΕΣΠΩΝ

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΡΕΣΠΩΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΡΕΣΠΩΝ στα πλαίσια του Έργου NEST Ανάπτυξη Δικτύου Αειφόρου Τουρισμού 1. Πόσες φορές έχετε επισκεφθεί την περιοχή την τελευταία 2ετία; 1 φορά 2-3 φορές 3-5 φορές

Διαβάστε περισσότερα

τουρισμός & διασκέδαση Κλαδική Έρευνα - 1o Τρίμηνο 2019

τουρισμός & διασκέδαση Κλαδική Έρευνα - 1o Τρίμηνο 2019 τουρισμός & διασκέδαση Κλαδική Έρευνα - 1o Τρίμηνο 2019 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 2 {04} Δείκτες αγοράς {06} Συνοπτική Παρουσίαση {08} Χρήση & αναφερόμενη συχνότητα επίσκεψης σε επιλεγμένους χώρους {12} Καλοκαιρινές

Διαβάστε περισσότερα

Μάθημα: Ειδικές και Εναλλακτικές Μορφές Τουρισμού

Μάθημα: Ειδικές και Εναλλακτικές Μορφές Τουρισμού Καινοτομία και επιχειρηματικότητα στον Τουρισμό Μάθημα: Ειδικές και Εναλλακτικές Μορφές Τουρισμού Τσαρτας Πάρις Καθηγητής Τουριστικής Ανάπτυξης ΑΘΗΝΑ 2016-17 Ενότητα 6η: ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΙΝΗΤΡΟ

Διαβάστε περισσότερα

«ΕΡΕΥΝΑ ΒΑΘΜΟΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΕΡΙΗΓΗΤΩΝ »

«ΕΡΕΥΝΑ ΒΑΘΜΟΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΕΡΙΗΓΗΤΩΝ » ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ «ΕΡΕΥΝΑ ΒΑΘΜΟΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΕΡΙΗΓΗΤΩΝ 01-013» Οκτώβριος Δεκέμβριος 013 Ιανουάριος, 014 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η παρούσα έκθεση υποβάλλεται στον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού στα πλαίσια

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΜΕΑΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΚΟΛΦ

ΤΟΜΕΑΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΚΟΛΦ Το γκολφ αποτελεί μία ιδιαίτερα υποσχόμενη επενδυτική ευκαιρία στην Ελλάδα σήμερα, λόγω των σημαντικών προοπτικών ανάπτυξής του σε μια χώρα που έχει ολιγάριθμα σχετικά με τις δυνατότητές της λειτουργούντα

Διαβάστε περισσότερα

Πολυσταδιακή δειγματοληψία με χρήση quota ως προς τη γεωγραφική κατανομή του πληθυσμού, το φύλο και την ηλικία.

Πολυσταδιακή δειγματοληψία με χρήση quota ως προς τη γεωγραφική κατανομή του πληθυσμού, το φύλο και την ηλικία. Επωνυμία Εταιρείας ΚΑΠΑ RESEARCH A.E. ΑΡ. ΜΗΤΡ : 5 Επωνυμία όνομα Εντολέα Σκοπός δημοσκόπησης Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά δείγματος Μέγεθος δείγματος/ γεωγραφική κάλυψη ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ Έρευνα κοινής γνώμης

Διαβάστε περισσότερα

Δρόμοι Άθλησης Ποιότητα Ζωής

Δρόμοι Άθλησης Ποιότητα Ζωής Δρόμοι Άθλησης Ποιότητα Ζωής το ποδήλατο στη ζωή μας Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού για την άθληση στοχεύουμε στην: δημιουργία της συνήθειας για καθημερινή

Διαβάστε περισσότερα

Κλαδική Έρευνα - 1ο Εξάμηνο τουρισμός. & διασκέδαση

Κλαδική Έρευνα - 1ο Εξάμηνο τουρισμός. & διασκέδαση Κλαδική Έρευνα - 1ο Εξάμηνο 2017 τουρισμός & διασκέδαση ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ {06} Δείκτες αγοράς {09} Συνοπτική παρουσίαση {15} Δραστηριότητες που θα μειώσουν αν ο προϋπολογισμός τους μειωθεί τους επόμενους 12

Διαβάστε περισσότερα

INTERREG III A

INTERREG III A INTERREG III A 2000-2006 ΕΛΛΑΔΑ - ΙΤΑΛΙΑ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΠΟΧΗΣ Πρόγραμμα Κοινοτικής Πρωτοβουλίας INTERREG III A 2000-2006 ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 003 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

SIRENE CUP II. Sirene Cup II ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ/ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ: SIRENE CUP II ΒΕΛΓΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

SIRENE CUP II. Sirene Cup II ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ/ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ: SIRENE CUP II ΒΕΛΓΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ SIRENE CUP II ΒΕΛΓΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ M-O M35 M-O/7 M35/7 MIDDELKERKE - ΟΣΤΑΝΔΗ 27-30 Μαΐου 2016 Sirene Cup II Διοργάνωση: K.V. Oostende - Eurosportring Περιοχή: Οστάνδη ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΚΟΖΑΝΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ, ΕΡΕΥΝΑΣ &ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΠΕΔΙΟΥ Οκτώβριος 2014 IV. ΠΟΣΟΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: ΚΑΤΟΙΚΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

Στη Λίμνη Κεριού μπορείτε επίσης να κάνετε καταδύσεις και να εξερευνήσετε τις κοντινές θαλάσσιες σπηλιές.

Στη Λίμνη Κεριού μπορείτε επίσης να κάνετε καταδύσεις και να εξερευνήσετε τις κοντινές θαλάσσιες σπηλιές. Ζάκυνθος Η Ζάκυνθος, το Φιόρε του Λεβάντε είναι ένα ακόμη νησί του Ιονίου προικισμένο από τη φύση με μοναδικές ομορφιές. Είναι το νοτιότερο νησί του συμπλέγματος και το τρίτο σε έκταση και πληθυσμό των

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΚΕΙΑΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΛΕΙΨΩΝ Α ΛΥΚΕΙΟΥ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ

ΛΥΚΕΙΑΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΛΕΙΨΩΝ Α ΛΥΚΕΙΟΥ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΑΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΛΕΙΨΩΝ Α ΛΥΚΕΙΟΥ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΛΕΙΨΟΙ 2016-2017 ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΑΠΑΔΕΛΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΣΗ ΡΑΦΑΕΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΣΗΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΣΑΡΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΡΑΤΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΤΖΑΝΑΚΑΚΗΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

SANI CLUB HOTEL *28 η Οκτωβρίου 2019*

SANI CLUB HOTEL *28 η Οκτωβρίου 2019* SANI CLUB HOTEL *28 η Οκτωβρίου 2019* Κασσάνδρα Χαλκιδικής / Αναχώρηση με το I.X σας Με Πλήρη Διατροφή (Full Board) 26-28 Οκτωβρίου 2019 (2 Διανυκτερεύσεις) και 25-28 Οκτωβρίου 2019 (3 Διανυκτερεύσεις)

Διαβάστε περισσότερα

Ο Μύλος των ξωτικών Τα πιο γλυκά Χριστούγεννα

Ο Μύλος των ξωτικών Τα πιο γλυκά Χριστούγεννα Ο Μύλος των ξωτικών Τα πιο γλυκά Χριστούγεννα 9 Δεκεμβρίου 2011 γεννήθηκε ένα παραμύθι Ο Μύλος των Ξωτικών είναι η μεγαλύτερη και πιο πετυχημένη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Ελλάδα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ II ΕΠΙΛΕΞΙΜΟΙ ΚΑΔ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ "ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ"

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ II ΕΠΙΛΕΞΙΜΟΙ ΚΑΔ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Περιγραφή Τομέας Προτεραιότητας : Η. ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ 49.39.2 5 Μεταφορές επιβατών με τελεφερίκ και ανελκυστήρες χιονοδρομικών κέντρων 6. Τουρισμός Η. ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ 49.39.20 6 Μεταφορές

Διαβάστε περισσότερα

Αγροτικός Τουρισμός. Ενότητα 2 η : Η εμπειρία στον τουρισμό. Όλγα Ιακωβίδου Τμήμα Γεωπονίας ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Αγροτικός Τουρισμός. Ενότητα 2 η : Η εμπειρία στον τουρισμό. Όλγα Ιακωβίδου Τμήμα Γεωπονίας ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Αγροτικός Τουρισμός Ενότητα 2 η : Η εμπειρία στον τουρισμό Όλγα Ιακωβίδου Άδειες Χρήσης Το παρόν εκπαιδευτικό υλικό υπόκειται σε άδειες

Διαβάστε περισσότερα

1Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ (ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ) ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΝΟΥ

1Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ (ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ) ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΝΟΥ 1Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ (ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ) ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΝΟΥ Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού ( 27 Σεπτεμβρίου ) κέντρο του Ελληνικού Τουρισμού θα γίνει για μία ακόμη φορά

Διαβάστε περισσότερα

H συμβολή του ΣΕΤΕ & της Marketing Greece στην ανάπτυξη του Συνεδριακού τουρισμού στην Ελλάδα. Στρατηγική & άξονες δράσεις.

H συμβολή του ΣΕΤΕ & της Marketing Greece στην ανάπτυξη του Συνεδριακού τουρισμού στην Ελλάδα. Στρατηγική & άξονες δράσεις. H συμβολή του ΣΕΤΕ & της Marketing Greece στην ανάπτυξη του Συνεδριακού τουρισμού στην Ελλάδα. Στρατηγική & άξονες δράσεις. 1 Το MICE παρουσιάζει σχετικά μικρό βαθµό εποχικότητας % 2010 Ιαν 2 Φεβ Μαρ 5

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Αγωγής 1o ΕΠΑΛ Καρδαμύλων

Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Αγωγής 1o ΕΠΑΛ Καρδαμύλων Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Αγωγής 1o ΕΠΑΛ Καρδαμύλων 2010-2011 Υπ. Εκπ/κός: Κούκιας Θεόδωρος ΠΕ 18.03 Τίτλος: Η μαστίχα ως μέσω προώθησης του εναλλακτικού τουρισμού στη Χίο Εναλλακτικός τουρισμός Παρόλο

Διαβάστε περισσότερα

ENERGO Δήμος Εορδαίας

ENERGO Δήμος Εορδαίας Πρόταση Jessica Θεσσαλονίκη, 4/4/2011 ENERGO Δήμος Εορδαίας Κωνσταντίνος Νίκου Ειδικός Σύμβουλος Δημ. Εορδαίας Διευθυντής ΒΙΟ.ΠΑ. Πτολ/δας Α.Ε. Εισήγηση Δήμος Εορδαίας Εδώ και πάνω από 50 χρόνια αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

CGS SUMMER CAMPS! 2016

CGS SUMMER CAMPS! 2016 CGS SUMMER CAMPS! CAMP UP! Adventure Park S T E M Workshops Pathfinders Sports Windsurfing & Παιχνίδι στη Θάλασσα Beach volley & Beach foodball Μοντέρνος Χορός 17/6-8/7 για παιδιά 5-12 ετών Πληροφορίες-Εγγραφές:

Διαβάστε περισσότερα

Οι Στρατηγικοί Εταίροι

Οι Στρατηγικοί Εταίροι Εταιρική Παρουσίαση ΗΕπιχείρηση Η «Αμφιτρίτη ΚΟΙΝΣΕΠ» είναι υπό σύσταση Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Ένταξης (σύμφωνα με το Ν. 4019/11) και έχει ως σκοπό την ένταξη στην οικονομική και κοινωνική

Διαβάστε περισσότερα

Σε ποιους απευθύνεται. Σε εργαζομένους Σε συνεργάτες της επιχείρησης Σε πελάτες

Σε ποιους απευθύνεται. Σε εργαζομένους Σε συνεργάτες της επιχείρησης Σε πελάτες Τουρισμός Κινήτρων Σε ποιους απευθύνεται Σε εργαζομένους Σε συνεργάτες της επιχείρησης Σε πελάτες Μορφές Κινήτρων Ηθική επιβράβευση με μορφή εγκωμίου Επιβράβευση με χρηματικά έπαθλα Επιβράβευση με συγκεκριμένο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΘΗΡΑΣ

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΘΗΡΑΣ Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο Θήρας ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΘΗΡΑΣ 1) ΘΕΜΑ : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΔΗΜΟΥ ΘΗΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2016 Η Σαντορίνη είναι κατά κοινή ομολογία ένας από τους δημοφιλέστερους

Διαβάστε περισσότερα

Αθανασίου Έκτωρ, Ζαμπέτογλου Αθανάσιος, Μπογκντάνι Φίντο, Πάνος Δημήτριος, Παπαλεξίου Ευαγγελία Μαθητές Α Λυκείου, Αριστοτέλειο Κολλέγιο

Αθανασίου Έκτωρ, Ζαμπέτογλου Αθανάσιος, Μπογκντάνι Φίντο, Πάνος Δημήτριος, Παπαλεξίου Ευαγγελία Μαθητές Α Λυκείου, Αριστοτέλειο Κολλέγιο Αθανασίου Έκτωρ, Ζαμπέτογλου Αθανάσιος, Μπογκντάνι Φίντο, Πάνος Δημήτριος, Παπαλεξίου Ευαγγελία Μαθητές Α Λυκείου, Αριστοτέλειο Κολλέγιο Επιβλέπουσες Καθηγήτριες: Δρ. Κοκκίνου Ελένη Φυσικός Παπαχρήστου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΛΕΞΙΜΟΙ ΚΑΔ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ "ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ"

ΕΠΙΛΕΞΙΜΟΙ ΚΑΔ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΠΙΛΕΞΙΜΟΙ ΚΑΔ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ "ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ" Κωδικός Η. ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗ 49.39.2 5 Μεταφορές επιβατών με τελεφερίκ

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργικός Τουρισμός - Πολιτισμός

Δημιουργικός Τουρισμός - Πολιτισμός ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Δημιουργικός Τουρισμός - Πολιτισμός Προτεραιότητες Εθνικής και Περιφερειακής Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης Βούλγαρης Αριστείδης Αυτόνομο Γραφείο RIS 3 Τρίκαλα, 19 Νοεμβρίου 2015

Διαβάστε περισσότερα

Έρευνα Τουριστικού Προϊόντος Κρήτης, Αξιολόγηση ποιότητας τουριστικών υπηρεσιών

Έρευνα Τουριστικού Προϊόντος Κρήτης, Αξιολόγηση ποιότητας τουριστικών υπηρεσιών Έρευνα Τουριστικού Προϊόντος Κρήτης, Αξιολόγηση ποιότητας τουριστικών υπηρεσιών Παναγιώτης Μανωλιτζάς Εργαστήριο σχεδιασμού & Ανάπτυξης συστημάτων Υποστήριξης Αποφάσεων Πολυτεχνείο Κρήτης ΔΟΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Παροχές υπηρεσιών από οργανωμένα κέντρα υπαίθριων δραστηριοτήτων

Παροχές υπηρεσιών από οργανωμένα κέντρα υπαίθριων δραστηριοτήτων Παροχές υπηρεσιών από οργανωμένα κέντρα υπαίθριων δραστηριοτήτων Ελένη Γλυνιά PhD, ΤΕΦΑΑ Θεσ/νίκης Σέρρες Δευτέρα 28/04/2014 eglinia@phed.auth.gr 1 Σκοπός της αναψυχής είναι ο εμπλουτισμός της ζωής του

Διαβάστε περισσότερα

ΝΤΟΥΜΠΑΪ Η ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΧΡΥΣΟ

ΝΤΟΥΜΠΑΪ Η ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΧΡΥΣΟ ΝΤΟΥΜΠΑΪ Η ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΧΡΥΣΟ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΣΑΦΑΡΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΔΕΙΠΝΟ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΨΩΝΙΑ ΣΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ TRAVEL & TOURS 24821777 DUBAI CITY TOUR ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗ ΠΟΛΗ Έναρξη: 14:30 Διάρκεια:

Διαβάστε περισσότερα

SANI CLUB HOTEL 5* SUPERIOR Κασσάνδρα Χαλκιδικής

SANI CLUB HOTEL 5* SUPERIOR Κασσάνδρα Χαλκιδικής SANI CLUB HOTEL 5* SUPERIOR Κασσάνδρα Χαλκιδικής 26 29 Απριλίου 2019 Πακέτο τριών διανυκτερεύσεων με Ι.Χ. *ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ* ΔΙΚΛΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΘΕΑ ΘΑΛΑΣΣΑ (Double Room Sea View) *Τρεις νύχτες 290 το

Διαβάστε περισσότερα

Στο παρελθόν συμμετείχαν στο τουρνουά ομάδες από Αγγλία, Φιλανδία, Ισραήλ, Ουγγαρία, Ρωσσία και Ελλάδα κυρίως.

Στο παρελθόν συμμετείχαν στο τουρνουά ομάδες από Αγγλία, Φιλανδία, Ισραήλ, Ουγγαρία, Ρωσσία και Ελλάδα κυρίως. Η Soccerworldcyprus διοργανώνει το καθιερωμένο Φεστιβάλ Ποδοσφαίρου Αγίας Νάπας με την επωνυμία Ayia Napa Youth Soccer Festival από τις 6 μέχρι και τις 11 Απριλίου του 2012. Η όλη διοργάνωση πραγματοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

ALEXANDRA HOTEL. Το ξενοδοχείο διαθέτει 54 δωμάτια, όλα με ιδιωτικό μπάνιο, μπαλκόνι ή βεράντα και τηλέφωνο. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΠΑΡΟΧΕΣ

ALEXANDRA HOTEL. Το ξενοδοχείο διαθέτει 54 δωμάτια, όλα με ιδιωτικό μπάνιο, μπαλκόνι ή βεράντα και τηλέφωνο. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΠΑΡΟΧΕΣ ALEXANDRA HOTEL Κτισμένο σε παραδοσιακό στυλ, ακριβώς πάνω από την παραλία της μαύρης άμμου στο Καμάρι, το Hotel Alexandra, βρίσκεται στα προάστια του Καμαρίου. Οι επισκέπτες του μπορούν να απολαύσουν

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρώθηκε η μελέτη για την αξιοποίηση του πολιτισμικού και περιβαλλοντικού κεφαλαίου της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Ολοκληρώθηκε η μελέτη για την αξιοποίηση του πολιτισμικού και περιβαλλοντικού κεφαλαίου της Περιφέρειας Πελοποννήσου Ολοκληρώθηκε η μελέτη για την αξιοποίηση του πολιτισμικού και περιβαλλοντικού κεφαλαίου της Περιφέρειας Πελοποννήσου Στο πλαίσιο του έργου CRESCENT που υλοποιεί η αναπτυξιακή σύμπραξη «Καλειδοσκόπιο» στην

Διαβάστε περισσότερα

Κωνσταντίνος Ι. Ανδριανόπουλος

Κωνσταντίνος Ι. Ανδριανόπουλος Κωνσταντίνος Ι. Ανδριανόπουλος City Breaks Τουρισμός πόλεων / Αστικός Τουρισμός Μια από πλέον δημοφιλείς εναλλακτικές μορφές τουρισμού οι οποίες σήμερα φαίνονται να έχουν ιδιαίτερη απήχηση στην προσπάθεια

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΙΟΤΙΚΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΗΜΕΔΑΠΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ: Έτος 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΙΟΤΙΚΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΗΜΕΔΑΠΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ: Έτος 2018 Εκατομμύρια ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Πειραιάς, 2 Αυγούστου 219 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΙΟΤΙΚΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΗΜΕΔΑΠΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ: Έτος 218 Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) ανακοινώνει

Διαβάστε περισσότερα

DANA CUP. Dana Cup ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΑΓΟΡΙΑ & ΚΟΡΙΤΣΙΑ: DANA CUP ΔΑΝΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ. HJORRING 25-31 Ιουλίου 2016

DANA CUP. Dana Cup ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΑΓΟΡΙΑ & ΚΟΡΙΤΣΙΑ: DANA CUP ΔΑΝΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ. HJORRING 25-31 Ιουλίου 2016 DANA CUP ΔΑΝΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΓΟΡΙΑ U19 U17 U16 U15 U14 U13 U12 U11 ΚΟΡΙΤΣΙΑ G19 G17 G16 G15 G14 G13 G12 HJORRING 25-31 Ιουλίου 2016 Dana Cup Διοργάνωση: Dana Cup Περιοχή: Hjorring ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Διαβάστε περισσότερα

Συγγραφέας: Αλεξίου Θωμαή ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ. Κατανόηση γραπτού λόγου. Γεια σου, Μαργαρίτα!

Συγγραφέας: Αλεξίου Θωμαή ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ. Κατανόηση γραπτού λόγου. Γεια σου, Μαργαρίτα! Συγγραφέας: Αλεξίου Θωμαή ΕΠΙΠΕΔΟ Α1 ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ Κατανόηση γραπτού λόγου Γεια σου, Μαργαρίτα! Έμαθα να γράφω καλά. Ρώτησες πού μένω! Είμαι από την Ελλάδα αλλά μένουμε στην Αυστραλία.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧOΜΕΝΑ. Πρόλογος... 19 ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ

ΠΕΡΙΕΧOΜΕΝΑ. Πρόλογος... 19 ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΕΡΙΕΧOΜΕΝΑ Πρόλογος................................................. 19 ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ Κεφάλαιο 1: Ο σύγχρονος τουρισμός και η Ελλάδα ως προορισμός................................ 25 1.1 Το φαινόμενο του

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΜΕ_ΕΠΙΛΕΞΙΜΟΙ ΚΑΔ 2/6

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΜΕ_ΕΠΙΛΕΞΙΜΟΙ ΚΑΔ 2/6 Η. ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚ50.10.19.04 8 Υπηρεσίες θαλάσσιων και παράκτιων μεταφορών επιβατών με πλοία που ενεργούν πλόες εσωτερικού 6. Τουρισμός Η. ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚ50.10.19.05 8 Υπηρεσίες μεταφορών επιβατών

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτισμικός Τουρισμός και Κυπριακά Μουσεία

Πολιτισμικός Τουρισμός και Κυπριακά Μουσεία Κυπριακά Μουσεία: Προκλήσεις & Ευκαιρίες Πολιτισμικός Τουρισμός και Κυπριακά Μουσεία Νικόλαος Μπούκας, Ph.D. Κέντρο Αειφόρου Διοίκησης του Τουρισμού, Αθλητισμού & Διοργάνωσης Γεγονότων (CESMATSE) Ευρωπαϊκό

Διαβάστε περισσότερα

Κλαδική Έρευνα - 2ο ΕΞΆΜΗΝΟ τουρισμός. & διασκέδαση

Κλαδική Έρευνα - 2ο ΕΞΆΜΗΝΟ τουρισμός. & διασκέδαση Κλαδική Έρευνα - 2ο ΕΞΆΜΗΝΟ 2017 τουρισμός & διασκέδαση ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ {06} Δείκτες αγοράς {09} Συνοπτική παρουσίαση {12} Χρήση & αναφερόμενη συχνότητα επίσκεψης σε επιλεγμένους χώρους {14} Αναμενόμενα έξοδα

Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι το Μεταλλευτικό Πάρκο Φωκίδας

Τι είναι το Μεταλλευτικό Πάρκο Φωκίδας Τι είναι το Μεταλλευτικό Πάρκο Φωκίδας Το Μεταλλευτικό Πάρκο Φωκίδας Vagonetto είναι ένα θεματικό πάρκο, μοναδικό στον ελληνικό χώρο, που δίνει στον επισκέπτη τη δυνατότητα να γνωρίσει βήμα βήμα τη διαδικασία

Διαβάστε περισσότερα

I N D E X. 1...About us...σελ. 1. 2...Location...σελ. 4. 3...Building Plans...σελ. 6. 4...West Road...σελ. 15. 5...Summer 2007...σελ.

I N D E X. 1...About us...σελ. 1. 2...Location...σελ. 4. 3...Building Plans...σελ. 6. 4...West Road...σελ. 15. 5...Summer 2007...σελ. I N D E X 1...About us...σελ. 1 2...Location...σελ. 4 3...Building Plans...σελ. 6 4...West Road...σελ. 15 5...Summer 2007...σελ. 21 1 Η πρώτη από τις εταιρίες που αποτελούν πλέον την Ellinas Group, µετράει

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΡΙΣΜΠΕΪΝ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΗ

ΜΠΡΙΣΜΠΕΪΝ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΜΠΡΙΣΜΠΕΪΝ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΓΕΥΣΗ ΠΟΛΗΣ ΜΕ ΠΡΩΙΝΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΦΥΣΙΚΕΣ ΘΕΑΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΣ ΜΠΡΙΣΜΠΕΪΝ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΑ ΠΕΛΩΡΙΑ ΒΟΥΝΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΚΟΑΛΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ , ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚH ΑΝAΓΕΝΝΗΣΗ

ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ , ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚH ΑΝAΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΔΙΑΤΜΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ (ΣΑΤΠ) ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ-ΧΩΡΟΤΑΞΙΑ (ΠΧ) ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΙΟΤΙΚΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΗΜΕΔΑΠΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ: Έτος 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΙΟΤΙΚΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΗΜΕΔΑΠΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ: Έτος 2017 Χιλιάδες ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Πειραιάς, 2 Αυγούστου 218 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΙΟΤΙΚΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΗΜΕΔΑΠΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ: Έτος 217 Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) ανακοινώνει

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΩΣ ΜΕΣΟΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΞΕΝΟΣ _ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ- ΣΥΜΒ. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΩΣ ΜΕΣΟΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΞΕΝΟΣ _ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ- ΣΥΜΒ. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΩΣ ΜΕΣΟΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΞΕΝΟΣ _ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ- ΣΥΜΒ. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Κυρίες και Κύριοι, Η Ελλάδα ως Κράτος είναι γνωστή και στις πέντε Ηπείρους, σ άλλους περισσότερο και σ άλλους

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Σκοπός του προγράμματος είναι η ενίσχυση επενδυτικών σχεδίων εναλλακτικών μορφών τουρισμού, τα οποία συμβάλουν στην άμβλυνση της εποχικότητας της τουριστικής

Διαβάστε περισσότερα

15 η Διδακτική Ενότητα «Η ΟΡΓAΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟIΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΉΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΏΝ ΚΑΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΏΝ ΜΟΡΦΏΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΎ»

15 η Διδακτική Ενότητα «Η ΟΡΓAΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟIΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΉΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΏΝ ΚΑΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΏΝ ΜΟΡΦΏΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΎ» ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ Πρόγραμμα επικαιροποίησης γνώσεων αποφοίτων ΑΕΙ στην Oργάνωση, διοίκηση τουριστικών επιχειρήσεων και στην προώθηση τουριστικών προορισμών 15 η Διδακτική Ενότητα «Η ΟΡΓAΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟIΚΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Αγροτικός Τουρισμός. Ενότητα 3 η : Ο Αγροτικός Τουρισμός. Όλγα Ιακωβίδου Τμήμα Γεωπονίας ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Αγροτικός Τουρισμός. Ενότητα 3 η : Ο Αγροτικός Τουρισμός. Όλγα Ιακωβίδου Τμήμα Γεωπονίας ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Αγροτικός Τουρισμός Ενότητα 3 η : Ο Αγροτικός Τουρισμός Όλγα Ιακωβίδου Άδειες Χρήσης Το παρόν εκπαιδευτικό υλικό υπόκειται σε άδειες χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

Απόλυτη χαλάρωση και ανανέωση στο THE WESTIN RESORT COSTA NAVARINO 5* Deluxe

Απόλυτη χαλάρωση και ανανέωση στο THE WESTIN RESORT COSTA NAVARINO 5* Deluxe Απόλυτη χαλάρωση και ανανέωση στο THE WESTIN RESORT COSTA NAVARINO 5* Deluxe 3, 4, 6 μέρες στο υπερπολυτελές The Westin Resort Costa Navarino 5* Deluxe με δικό σας μέσον Ι.Χ. (χωρίς μεταφορές /εκδρομές)

Διαβάστε περισσότερα

Χρόνια πολλά! Το πιο τρελό ταξίδι! Σχολική εφημερίδα του Ολοήμερου Τμήματος του 7ου Δημοτικού Σχολείου Θήβας

Χρόνια πολλά! Το πιο τρελό ταξίδι! Σχολική εφημερίδα του Ολοήμερου Τμήματος του 7ου Δημοτικού Σχολείου Θήβας Το πιο τρελό ταξίδι! Γιατί όλοι οι μεγάλοι στο ξεκίνημα υπήρξαν παιδιά (λίγοι όμως το θυμούνται) Χρόνια πολλά! Σχολική εφημερίδα του Ολοήμερου Τμήματος του 7ου Δημοτικού Σχολείου Θήβας [Δεκέμβριος 2013

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΛΕΞΙΜΟΙ ΚΑΔ «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΜΕ» 1/4 Κωδικός Δραστηριότητας. Περιγραφή Δραστηριότητας

ΕΠΙΛΕΞΙΜΟΙ ΚΑΔ «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΜΕ» 1/4 Κωδικός Δραστηριότητας. Περιγραφή Δραστηριότητας ΕΠΙΛΕΞΙΜΟΙ ΚΑΔ «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΜΕ» 1/4 Κωδικός Δραστηριότητας Επίπεδο Περιγραφή Δραστηριότητας 49.39.2 5 Μεταφορές επιβατών με τελεφερίκ και ανελκυστήρες χιονοδρομικών κέντρων 49.39.20 6 Μεταφορές

Διαβάστε περισσότερα

Εκδρομές-Μετακινήσεις μαθητών Δημόσιων και Ιδιωτικών σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης εντός και εκτός της χώρας

Εκδρομές-Μετακινήσεις μαθητών Δημόσιων και Ιδιωτικών σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης εντός και εκτός της χώρας Εκδρομές-Μετακινήσεις μαθητών Δημόσιων και Ιδιωτικών σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης εντός και εκτός της χώρας Δείτε την νέα εγκύκλιο του υπουργείου παιδείας για τις σχολικές εκδρομές ΣΧΕΤΙΚΟ http://esosgr/δημοσια-εκπαιδευση/δευτεροβάθμια/item/26565-εκδρομεσ-μαθητων-η-απόφασ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΝΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΙΑ ΡΟΜΕΣ

ΟΙΝΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΙΑ ΡΟΜΕΣ ΟΙΝΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΙΑ ΡΟΜΕΣ Το προσφερόµενο τουριστικό «µενού» της Ελλάδας εξακολουθεί να είναι κατά κύριο λόγο οι διακοπές «κλασσικού τύπου» Μόλις πρόσφατη η συστηµατική ανάπτυξη

Διαβάστε περισσότερα

Η Οργάνωσή µας συνέχισε και φέτος το θεσµό της διοργάνωσης παιδικών

Η Οργάνωσή µας συνέχισε και φέτος το θεσµό της διοργάνωσης παιδικών π π ø π 2 03-10-07 23:22 Page 1 π π øσ π À π ª π π Η Οργάνωσή µας συνέχισε και φέτος το θεσµό της διοργάνωσης παιδικών Κατασκηνώσεων στην Κύπρο για τα παιδιά των συναδέλφων. Η κατασκήνωση από φέτος αναβαθµίστηκε

Διαβάστε περισσότερα

Χανιά. 3,6 & 8 ημέρες. Ξενοδοχεία. Μπροστά είναι η θάλασσα και πίσω τα Βουνά σου, Χανιά μου με σκλάβωσες με την πλούσια ομορφιά σου..

Χανιά. 3,6 & 8 ημέρες. Ξενοδοχεία. Μπροστά είναι η θάλασσα και πίσω τα Βουνά σου, Χανιά μου με σκλάβωσες με την πλούσια ομορφιά σου.. Μπροστά είναι η θάλασσα και πίσω τα Βουνά σου, Χανιά μου με σκλάβωσες με την πλούσια ομορφιά σου.. Διακοπές - Fly & Drive Κρητική μαντινάδα Χανιά 3,6 & 8 ημέρες Ξενοδοχεία HOTEL THEO 4* Βρίσκεται στην

Διαβάστε περισσότερα

Προοπτικές τουρισμού γκολφ στην Ελλάδα σε σύγκριση με άλλες χώρες

Προοπτικές τουρισμού γκολφ στην Ελλάδα σε σύγκριση με άλλες χώρες Προοπτικές τουρισμού γκολφ στην Ελλάδα σε σύγκριση με άλλες χώρες Ονοματεπώνυμο: Γεωργίου Παναγιώτης 113125 Σειρά: 11 Επιβλέπων Καθηγητής: Γιωργής Κριτσωτάκης Δεκέμβριος 2014 Γκολφ - Τουρισμός Readman

Διαβάστε περισσότερα

Υλικά Προϊόντα Τα υλικά στοιχεία που προσφέρονται και ικανοποιούν ανάγκες

Υλικά Προϊόντα Τα υλικά στοιχεία που προσφέρονται και ικανοποιούν ανάγκες Μάρκετινγκ Οινοτουρισμού και Εμπειρίες Επισκεπτών ρ. Ευάγγελος Χρήστου Επίκουρος Καθηγητής Μάρκετινγκ Πανεπιστήμιο Αιγαίου Οινικός Τουρισμός Αποτελεί μορφή του πολιτιστικού τουρισμού Σχετίζεται γενικότερα

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση ελεύθερου χρόνου - Ψυχαγωγία πελατών 6η διάλεξη Η ξενοδοχειακή ψυχαγωγία και άθληση (Hotel animation)

Διαχείριση ελεύθερου χρόνου - Ψυχαγωγία πελατών 6η διάλεξη Η ξενοδοχειακή ψυχαγωγία και άθληση (Hotel animation) Διαχείριση ελεύθερου χρόνου - Ψυχαγωγία πελατών 6η διάλεξη Η ξενοδοχειακή ψυχαγωγία και άθληση (Hotel animation) Εισηγητής: Μπακιρτζόγλου Παντελεήμων Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Κατεύθυνση Διοίκησης Τουριστικών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Σημείωμα συγγραφέων..015 Πρόλογος Προλεγόμενα συγγραφέων ΜΕΡΟΣ Α : ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ...025

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Σημείωμα συγγραφέων..015 Πρόλογος Προλεγόμενα συγγραφέων ΜΕΡΟΣ Α : ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ...025 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σημείωμα συγγραφέων..015 Πρόλογος...017 Προλεγόμενα συγγραφέων....019 ΜΕΡΟΣ Α : ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ...025 Κεφάλαιο Α : Εισαγωγικές έννοιες για τον τουρισμό...027 1. Γενικά...027 Τουρισμός

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ Χ Τ Υ Π Ο Ι

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ Χ Τ Υ Π Ο Ι ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ Χ Τ Υ Π Ο Ι Σ Τ Ο Ρ Υ Θ Μ Ο Σ Α Σ Καταρράκτες Iguazu Buenos Aires Πάρκο Temaiken Tango TRAVEL & TOURS Δ Ρ Α Σ Τ Η Ρ Ι Ο Τ Η Τ Ε Σ Μ Ε Π Ε Ρ Ι Π Ε Τ Ε Ι Α ΔΑΣΟΣ ΙΓΚΟΥΑΖΟΥ Συνάντηση: Ξενοδοχείο

Διαβάστε περισσότερα

Ταυτότητα της Έρευνας... σελ. 4

Ταυτότητα της Έρευνας... σελ. 4 ΕΚΘΕΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: Ταυτότητα της Έρευνας... σελ. 4 ΜΕΡΟΣ Α : Στοιχεία για τους επισκέπτες της Ελλάδας 1. Αριθμός ημερών παραμονής στην Ελλάδα... 7 2. Αριθμός επισκέψεων στην Ελλάδα για διακοπές...

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΣ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΟ ΒΟΛΟ, ΠΗΛΙΟ, ΜΕΤΕΩΡΑ 30, 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 1, 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΣ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΟ ΒΟΛΟ, ΠΗΛΙΟ, ΜΕΤΕΩΡΑ 30, 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 1, 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2 ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ : 2016-17 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΣ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΟ ΒΟΛΟ, ΠΗΛΙΟ, ΜΕΤΕΩΡΑ 30, 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 1, 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1 η μέρα Ξεκινήσαμε το πρωί στις 8:00 από τα Ν. Μουδανιά και, μετά

Διαβάστε περισσότερα

Γνωριμία με τη φύση και την ύπαιθρο

Γνωριμία με τη φύση και την ύπαιθρο Γνωριμία με τη φύση και την ύπαιθρο ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Οι διάφορες µορφές εναλλακτικού τουρισµού στην ύπαιθρο, µεταξύ των οποίων ο αγροτουρισµός, προέκυψαν από µια διπλή αναγκαιότητα. Η πρώτη αφορά στην ανάγκη

Διαβάστε περισσότερα

Κ Α Λ Ω Σ Ο Ρ Ι Σ Μ Α

Κ Α Λ Ω Σ Ο Ρ Ι Σ Μ Α ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ Ε Ν Α Θ Ε Ρ Μ Ο Κ Α Λ Ω Σ Ο Ρ Ι Σ Μ Α Περιήγηση στην Πόλη Ferrari World & Yas Island Σαφάρι 4x4 στην έρημο Ψώνια στα εμπορικά κέντρα TRAVEL & TOURS Π Ε Ρ Ι Η Γ Η Σ Η Σ Τ Η Ν Π Ο Λ Η Μ Ε Λ

Διαβάστε περισσότερα

Εναλλακτικές Μορφές Τουρισμού

Εναλλακτικές Μορφές Τουρισμού Εναλλακτικές Μορφές Τουρισμού ΜΑΖΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 19ος αιώνας: Κλειδί: Ανάπτυξη σιδηροδρόμου, Ατμόπλοιο Οργανωμένος τουρισμός Αύξηση μεσαίας τάξης και εισοδημάτων Συρρίκνωση αγροτικού τομέα Μετακίνηση πληθυσμού

Διαβάστε περισσότερα

Συγγραφέας: Αλεξίου Θωμαή ΕΠΙΠΕΔΟ A1 ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ - ΤΑΞΙΔΙΑ

Συγγραφέας: Αλεξίου Θωμαή ΕΠΙΠΕΔΟ A1 ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ - ΤΑΞΙΔΙΑ Συγγραφέας: Αλεξίου Θωμαή ΕΠΙΠΕΔΟ A1 ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ - ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΓΡΑΠΤΟΥ ΛΟΓΟΥ Γεια σου, Πέδρο! Με χαρά θα σε φιλοξενήσω στο σπίτι μου στη Ρόδο. Μου είπε η Πιλάρ πως θα έρθετε με την

Διαβάστε περισσότερα

Ιστορία του Ακινήτου

Ιστορία του Ακινήτου Ιστορία του Ακινήτου Το Ακίνητο είχε πάντοτε μοναδική σπουδαιότητα για την ευρύτερη μητροπολιτική περιοχή της Αθήνας (Αττική), καθώς αποτελούσε τον πρώην αερολιμένα. Το Αεροδρόμιο του Ελληνικού υπήρξε

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ Η έρευνα πραγµατοποιήθηκε από την. για λογαριασµό του ΕΟΤ. Χρόνος διεξαγωγής...η συλλογή των στοιχείων έγινε στις 22-31/01/07. Περιοχή... Λεκανοπέδιο Αττικής Πληθυσµός... Άνδρες,

Διαβάστε περισσότερα

Αρχές σχεδιασμού των αστικών υπαίθριων χώρων για τους ηλικιωμένους που πάσχουν από άνοια και Alzheimer

Αρχές σχεδιασμού των αστικών υπαίθριων χώρων για τους ηλικιωμένους που πάσχουν από άνοια και Alzheimer 9th Pan-Hellenic Interdisciplinary Conference of Alzheimer's Disease and Related Disorders Αρχές σχεδιασμού των αστικών υπαίθριων χώρων για τους ηλικιωμένους που πάσχουν από άνοια και Alzheimer Πιπερίδου

Διαβάστε περισσότερα

Κατανόηση γραπτού λόγου

Κατανόηση γραπτού λόγου Κατανόηση γραπτού λόγου Επίπεδο Β Πρώτη διδακτική πρόταση Φίλοι δι αλληλογραφίας Ενδεικτική διάρκεια: Ομάδα στόχος: Διδακτικός στόχος: Στρατηγικές: Ενσωμάτωση δεξιοτήτων: Υλικό: 1 διδακτική ώρα παιδιά

Διαβάστε περισσότερα

Αειφόρος ανάπτυξη αλιευτικών περιοχών» του ΕΠΑΛ 2007-2013 (Leader)

Αειφόρος ανάπτυξη αλιευτικών περιοχών» του ΕΠΑΛ 2007-2013 (Leader) Αειφόρος ανάπτυξη αλιευτικών περιοχών» του ΕΠΑΛ 2007-2013 (Leader) Αναμενέται σύντομα να προκυρηχθούν τοπικά προγράμματα Leader «Αειφόρου Ανάπτυξης Αλιευτικών Περιοχών», για τις περιοχές Εύβοιας και Χίου.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ. Είναι από τη φύση του ανθρωποκεντρικό Οι λειτουργίες του ταυτίζονται µε αυτές του γενικού

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ. Είναι από τη φύση του ανθρωποκεντρικό Οι λειτουργίες του ταυτίζονται µε αυτές του γενικού ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ Είναι από τη φύση του ανθρωποκεντρικό Οι λειτουργίες του ταυτίζονται µε αυτές του γενικού µάνατζµεντ Άϋλες Ετερογενείς ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ταυτίζεται η παραγωγή και

Διαβάστε περισσότερα

Bali Singapore. Sol House 4* Ramada Hotel 4*

Bali Singapore. Sol House 4*   Ramada Hotel 4* Σίνα 14 και Ακαδημίας, 106 72 Αθήνα, τηλ.: (+30) 210 3642707 fax: (+30) 210 3648252 Αγ. Σοφίας 10, 54622 Θεσσαλονίκη, τηλ.: (+30) 2310 230555 fax: (+30) 2310 230556 Ε-mail: info@cosmorama.gr Website: www.cosmorama-travel.gr

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή στον Επαγγελματικό Τουρισμό

Εισαγωγή στον Επαγγελματικό Τουρισμό Εισαγωγή στον Επαγγελματικό Τουρισμό Γενικά Ο επαγγελματικός τουρισμός αποτελεί τμήμα ενός ευρύτερου συνόλου, αυτού των εναλλακτικών μορφών τουρισμού Οι εναλλακτικές μορφές, υιοθετήθηκαν για να δημιουργηθούν

Διαβάστε περισσότερα

Α Κύκλος: 1 14 Ιουλίου 2013

Α Κύκλος: 1 14 Ιουλίου 2013 Α Κύκλος: 1 14 Ιουλίου 2013 ΔΕΥΤΕΡΑ, 1 Ιουλίου Άφιξη στο ξενοδοχείο Ιλισός και τακτοποίηση στα δωμάτια 17:30 Κέρασμα και συνάντηση με τους υπεύθυνους των Θερινών Σχολείων 20:30-23:00 ΤΡΙΤΗ, 2 Ιουλίου 09:30-10:00

Διαβάστε περισσότερα

10 τρόποι που τα έντυπα επιδρούν θετικά στους τουρίστες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους

10 τρόποι που τα έντυπα επιδρούν θετικά στους τουρίστες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους 10 τρόποι που τα έντυπα επιδρούν θετικά στους τουρίστες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους (και άλλα σημαντικά στοιχεία) www.visitorinternational.com Σχετικά με τα στοιχεία Το Bentley University's Center

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΜΕΑΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΑ ΚΕΝΤΡΑ

ΤΟΜΕΑΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΑ ΚΕΝΤΡΑ Ο επιχειρηματικός τουρισμός αποτελεί έναν από τους πιο ισχυρούς τομείς της τουριστικής αγοράς παγκοσμίως. Συνέργιες Αγορών Ο επιχειρηματικός τουρισμός αποτελεί έναν από τους πιο ισχυρούς τομείς της τουριστικής

Διαβάστε περισσότερα

Διαγλωσσική μεταφορά και διαμεσολάβηση

Διαγλωσσική μεταφορά και διαμεσολάβηση ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΚΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Διαγλωσσική μεταφορά και διαμεσολάβηση Ενότητα 9 : Μουσεία και οργάνωση τουριστικής διαμονής Ελένη Κασάπη Άδειες Χρήσης Το παρόν εκπαιδευτικό

Διαβάστε περισσότερα

Τουρισμός και παράδοση της Πελοποννήσου

Τουρισμός και παράδοση της Πελοποννήσου Τουρισμός και παράδοση της Πελοποννήσου Μαθητές: Γιαννιώτης Δημήτρης, Εύδου Δέσποινα, Μπάμπης Ιωάννης, Παπαδόπουλος Τάσος, Σουπιώνη Ελένη, Σταμκοπούλου Δήμητρα Επιβλέπουσα: Παπαχρήστου Μαρία Εισαγωγή Κύρια

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΣΚΟΠΟΣ: ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Η Πράξη «Εναλλακτικός Τουρισμός» αφορά στην υλοποίηση επενδύσεων στον τομέα του τουρισμού από υφιστάμενες

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Πρωτ.: Λ. Κουντουριώτη 80 Ρέθυμνο, / / Τ.Θ. 174 Τηλ. : 28313 41301-5, e-mail: dimos@rethymno.gr

Αρ. Πρωτ.: Λ. Κουντουριώτη 80 Ρέθυμνο, / / Τ.Θ. 174 Τηλ. : 28313 41301-5, e-mail: dimos@rethymno.gr ΔΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ Αρ. Πρωτ.: Λ. Κουντουριώτη 80 Ρέθυμνο, / / Τ.Θ. 174 Τηλ. : 28313 41301-5, e-mail: dimos@rethymno.gr ΠΡΟΣ: Σύμφωνα με τον Πίνακα αποδεκτών ΘΕΜΑ: Ένταξη στον Τουριστικό Οδηγό του Δήμου Ρεθύμνου

Διαβάστε περισσότερα

Discover North Athens

Discover North Athens Ο Συνεργατικός Σχηματισμός (DNA) αποτελεί δικτύωση φορέων και επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στη Βόρεια Αθήνα, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής και σκοπό την ανάδειξη της χωρικής ενότητας

Διαβάστε περισσότερα

Στέκια Νέων του Βόλου

Στέκια Νέων του Βόλου 3 ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΟΛΟΥ Σχολικό έτος: 2014 2015 Πολιτιστικό Πρόγραμμα Στέκια Νέων του Βόλου Παρουσίαση αποτελεσμάτων έρευνας Υπεύθυνοι καθηγητές: Νίκη Ρηγάκη, Κοινωνιολόγος Κωνσταντίνα Μωραίτου, Φυσικός Βόλος,

Διαβάστε περισσότερα

Σας Καλωσορίζουμε σε ένα Τόπο Θρυλικό!

Σας Καλωσορίζουμε σε ένα Τόπο Θρυλικό! Σας Καλωσορίζουμε σε ένα Τόπο Θρυλικό! Στη μαγευτική κοιλάδα του Σοφικού Κορινθίας Ένας θρύλος ζωντανεύει Σε μια έκταση 330 στρεμμάτων... Παιχνιδιάρικα Άλογα, Ατμοσφαιρικά Saloon, Μαγικά ξύλινα χωριά,

Διαβάστε περισσότερα

Ορισμός Οινικού Τουρισμού

Ορισμός Οινικού Τουρισμού Οινικός Τουρισμός Εισαγωγικά Το κρασί είναι συνδεδεµένο µε την ιστορία του ανθρώπινου πολιτισµού και µπορεί να αποτελέσει κίνητρο για µετακινήσεις µε σκοπό τη γνωριµία µαζί του Τα ίδια τα αµπέλια, από

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ «ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΓΕΥΣΕΩΝ» 4,5 και 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2009 ΠΑΡΑΛΙΑ ΒΟΛΟΥ (Τράπεζα Ελλάδος) Το Γραφείο Υποστήριξης Προϊόντων της Νομαρχιακής

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Καθηγητής Νικόλαος Φ. Ματσατσίνης Διευθυντής Εργαστηρίου Συστημάτων Υποστήριξης Αποφάσεων (ΕΡΓΑ.Σ.Υ.Α.) Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρίας

Διαβάστε περισσότερα

Το ταξίδι των ευκαιριών ξεκινά!

Το ταξίδι των ευκαιριών ξεκινά! Το ταξίδι των ευκαιριών ξεκινά! Τι είναι η ΜΙΤΕ; Η MITE διοργανώνεται στην Αθήνα και επιδιώκει να επιτευχθεί η μεγαλύτερη συνάντηση ανθρώπων από την τουριστική βιομηχανία της Νοτιοανατολικής Μεσογείου.Η

Διαβάστε περισσότερα

Το πολύ ζεστό ή κρύο είναι ασυνήθιστο κατά τη διάρκεια του Μαΐου, αλλά μπορεί να συμβεί σπάνια.

Το πολύ ζεστό ή κρύο είναι ασυνήθιστο κατά τη διάρκεια του Μαΐου, αλλά μπορεί να συμβεί σπάνια. Η Κέρκυρα χαρακτηρίζεται από μεσογειακό κλίμα με δροσερά καλοκαίρια και ήπιους χειμώνες. Ο ψυχρότερος μήνας είναι ο Ιανουάριος και ο θερμότερος μήνας ο Αύγουστος. Μάιος Ο Μάιος συναντά την έναρξη της θερινής

Διαβάστε περισσότερα

Bali Ubud Singapore. Legian Beach Bali Ubud Bali Singapore. Plataran Ubud Resort & Spa 5*

Bali Ubud Singapore. Legian Beach Bali Ubud Bali Singapore. Plataran Ubud Resort & Spa 5* Σίνα 14 και Ακαδημίας, 106 72 Αθήνα, τηλ.: (+30) 210 3642707 fax: (+30) 210 3648252 Αγ. Σοφίας 10, 54622 Θεσσαλονίκη, τηλ.: (+30) 2310 230555 fax: (+30) 2310 230556 Ε-mail: info@cosmorama.gr Website: www.cosmorama-travel.gr

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα εκδρομής ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΟΡΑΣΙΔΗΣ

Πρόγραμμα εκδρομής ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΟΡΑΣΙΔΗΣ Πρόγραμμα εκδρομής ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΟΡΑΣΙΔΗΣ Προορισμός: 3-5 Πηγάδια Το χιονοδρομικό κέντρο των τεσσάρων εποχών Το χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια βρίσκεται στην δυτική πλευρά του όρους Βέρμιο σε υψόμετρο 1430-2005

Διαβάστε περισσότερα