FRIGOGLASS Ετήσια Αποτελέσματα 2006

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "FRIGOGLASS Ετήσια Αποτελέσματα 2006"

Transcript

1 FRIGOGLASS Ετήσια Αποτελέσματα 2006 Η Frigoglass Ανακοινώνει Εξαιρετικά Ετήσια Αποτελέσματα για το 2006 Αθήνα, 28 Φεβρουαρίου 2007: Η εταιρία Frigoglass, κορυφαίος κατασκευαστής επαγγελματικών ψυγείων (ICM) στην Ευρώπη, με δραστηριότητες σε 14 χώρες και σε τρεις ηπείρους, ανακοινώνει σήμερα τα ετήσια αποτελέσματα χρήσης για το 2006: Κυριότερα Οικονομικά Στοιχεία του πλήρους Έτους 2006 Πωλήσεις 401,0 εκατ., ηυξημένες κατά 30,7% έναντι του προηγούμενου έτους Κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) ηυξημένα κατά 32,5%, ανερχόμενα σε 80,3 εκατ. Λειτουργικά κέρδη (EBIT) ηυξημένα κατά 52,2%, ανερχόμενα σε 62,7 εκατ. Κέρδη προ φόρων (EBT) ηυξημένα κατά 49,7%, ανερχόμενα σε 56,4 εκατ. Καθαρά κέρδη ύψους 38,5 εκ., ηυξημένα κατά 58,5% Βελτίωση Δείκτη Πωλήσεων προς Κεφάλαιο Κίνησης (NTS/NWC) κατά 11,0% έναντι του έτους 2005 Ο κος Δημήτρης Λόης, Διευθύνων Σύμβουλος της Frigoglass, ανέφερε τα εξής: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε μία εξαιρετική απόδοση για το σύνολο του 2006, με αύξηση κατά 58,5% των καθαρών κερδών που ανέρχονται σε 38,5 εκατ., και αύξηση των πωλήσεων κατά 30,7%. Τα αποτελέσματα αυτά επετεύχθησαν παρά τις σημαντικές πιέσεις από το κόστος των πρώτων υλών κατά τη διάρκεια του έτους και το περιθώριο κέρδους προ τόκων, φόρων και αποσβέσεων (EBITDA) βελτιώθηκε χάρις στη συνεχή μας προσήλωση στη βελτίωση της παραγωγικής μας διαδικασίας και τις συνέργειες από την σημαντική αύξηση του όγκου πωλήσεων. Επιπλέον, η ιδιαίτερα αποτελεσματική διαχείριση του κεφαλαίου κίνησης επέφερε σημαντική αύξηση των ταμειακών ροών. Ο Κλάδος Επαγγελματικής Ψύξης ηγείται αυτών των θετικών εξελίξεων, με πωλήσεις ηυξημένες κατά 39,4%, λόγω της ισχυρής ανάπτυξης σε όλες τις γεωγραφικές περιοχές όπου έχουμε δραστηριοποιηθεί. Επιπλέον, η στρατηγική διαφοροποίηση με άλλες εταιρείες εμφιαλώσεως πέραν της Coca- Cola 3Ε συνεχίζεται, με αύξηση των πωλήσεων κατά 90%, ενώ προς τις ζυθοποιίες οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 41%.

2 Η αγορά της Νιγηρίας σημείωσε και αυτή καλές επιδόσεις, ως αποτέλεσμα των πρωτοβουλιών αναδιάρθρωσης που αναλάβαμε, ενώ η μεγάλη ζήτηση από τις ζυθοποιίες κατά το τέταρτο τρίμηνο επανέφερε τους υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης στον κλάδο του Γυαλιού. Μετά το 2006, που απέβη εξαιρετικό για την εταιρία μας, αναμένουμε σταθερή ανάπτυξη και για το 2007, αν και με πλέον διατηρήσιμους ρυθμούς, η οποία θα συνεχισθεί μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα παρά τις συνεχείς πιέσεις από το κόστος των πρώτων υλών. Θα συνεχίσουμε να επωφελούμεθα από τη στρατηγική μας που επικεντρώνεται στην ανάπτυξη πολλαπλών δικτύων διάθεσης σε όλες τις γεωγραφικές περιοχές όπου δραστηριοποιούμαστε, ενώ ταυτόχρονα θα διατηρήσουμε την ηγετική θέση που κατέχουμε στην προσφορά λύσεων επαγγελματικής ψύξης υψηλών προδιαγραφών. Το 2007 θα είναι επίσης ένα έτος υψηλών απαιτήσεων σε κεφαλαιουχικές δαπάνες για ολόκληρο τον Όμιλο, σε μία προσπάθεια να τεθούν ισχυρά θεμέλια για μακροπρόθεσμη ανάπτυξη, περιλαμβανομένων πρωτοβουλιών όπως η δημιουργία νέου εργοστασίου στην Κίνα. Lillian Phillips Investor Relations Tηλ.: Greg Quine Financial Dynamics London Tell: Επισκόπηση Οι Ενοποιημένες Πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 30,7% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του προηγούμενου έτους, με ιδιαίτερη συνεισφορά του Κλάδου Επαγγελματικής Ψύξης, του οποίου το ποσοστό ως προς τις συνολικές πωλήσεις ανήλθε από 78,0% το 2005, σε 83,5% το Οι Ενοποιημένες Πωλήσεις για το Δ Τρίμηνο, που αποτελεί παραδοσιακά την λιγότερο βαρύνουσα περίοδο αποτελεσμάτων, παρέμειναν σταθερές σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του προηγούμενου έτους. Ο Κλάδος Επαγγελματικής Ψύξης αύξησε τις Πωλήσεις του κατά 39,4% στο σύνολο της χρήσης, σε 336,4 εκατ., ωθούμενος από τις δυναμικές πωλήσεις σε αγορές όπως η Γερμανία, η Ρωσία, η Ιταλία, η Ουκρανία, η Ρουμανία και η Νότιος Αφρική. Το Δ Τρίμηνο απετέλεσε μία δύσκολη περίοδο σε σύγκριση με την αντίστοιχη του προηγούμενου έτους, καταγράφοντας μείωση των πωλήσεων κατά 1,9%. Όλες οι γεωγραφικές περιοχές στις οποίες δραστηριοποιούμεθα επέτυχαν μεγάλη αύξηση των πωλήσεων τους, με την Αφρική/ Μέση Ανατολή να επιτυγχάνει το υψηλότερο ποσοστό ανάπτυξης στον κλάδο Επαγγελματικής Ψύξης, ήτοι +65,4% σε σύγκριση προηγούμενο έτος, ενώ ακολουθεί η Ασία, όπου οι Πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 49,2%, και η Δυτική Ευρώπη, όπου η αύξηση ανήλθε σε 48,0%. Η Ανατολική Ευρώπη, η πλέον σημαντική αγορά όσον αφορά στον κλάδο Επαγγελματικής Ψύξης, η οποία αντιστοιχεί σε 51,6% των πωλήσεων του κλάδου (ποσοστό χαμηλότερο από το 55,4% του προηγούμενου έτους), καταγράφει επίσης υψηλές επιδόσεις, με αύξηση των πωλήσεων κατά 30%. Η Δυτική Ευρώπη παραμένει η δεύτερη πλέον

3 σημαντική αγορά, με μερίδιο 34,8% (σε σύγκριση 32,8% για το προηγούμενο έτος), ενώ στην Αφρική αντιστοιχεί το 8,5% έναντι 7,1% για το προηγούμενο έτος. Στην Ασία αντιστοιχεί το 5,1% των πωλήσεων του κλάδου έναντι ποσοστού 4,7% για το προηγούμενο έτος. Εμμένοντας στη στρατηγική μας διαφοροποίησης της πελατειακής μας βάσης, η Frigoglass συνεχίζει να αυξάνει τις Πωλήσεις και σε άλλες εταιρείες εμφιαλώσεως της Coca-Cola, πέραν της Coca-Cola 3Ε, οι οποίες αντιπροσωπεύουν πλέον 25% των Πωλήσεων του κλάδου Επαγγελματικής Ψύξης σε σύγκριση με 19% κατά το προηγούμενο έτος (με αύξηση των πωλήσεων προς αυτές κατά 90% μέσα στο έτος), όπως και στις ζυθοποιίες (αύξηση πωλήσεων κατά 41%), οι οποίες αύξησαν το μερίδιό τους σε 24,0% (από 23,0%). Στην Νιγηρία οι Πωλήσεις ανήλθαν σε 62,1 εκατ., μειωμένες (με βάση το ευρώ - λαμβάνοντας υπ όψιν τις διαφορές μετατροπής του τοπικού νομίσματος - νάιρα) κατά 3,1% σε σχέση προηγούμενο έτος. Η εξέλιξη αυτή είναι απόρροια στρατηγικών κινήσεων, όπως το κλείσιμο του κλάδου οχημάτων κατά το Γ τρίμηνο και η αναδιάρθρωση του κλάδου PET. Μη συνυπολογιζομένων των επιπτώσεων αυτών των κινήσεων, οι Πωλήσεις στον Κλάδο Νιγηρίας αυξήθηκαν κατά 6,5% το 2006 με βάση το ευρώ και κατά 7,7% με βάση το τοπικό νόμισμα. Υπήρξε ουσιαστική ανάκαμψη του όγκου πωλήσεων στις ζυθοποιίες στη Νιγηρία, με αύξηση κατά 44% στο σύνολο της χρήσης, καθώς και των εξαγωγών, οι οποίες ανέκαμψαν από τις χρονικές καθυστερήσεις, με αύξηση του όγκου πωλήσεων κατά 85,6% το Δ τρίμηνο σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του προηγούμενου έτους και κατά 4,7% για το σύνολο της χρήσης. Η εξέλιξη αυτή οδήγησε σε ταχεία ανάκαμψη των πωλήσεων στον Κλάδο Γυαλιού, οι οποίες αυξήθηκαν κατά 8,1% για το πλήρες έτος. Οι χαμηλότερες Λειτουργικές Δαπάνες στη Νιγηρία (μειωμένες κατά 22,3% σε σχέση προηγούμενο έτος) οδήγησαν σε βελτίωση των λειτουργικών κερδών (EBIT) σε σύγκριση προηγούμενο έτος κατά 3,3%, ενώ η μείωση του φορολογικού συντελεστή επέφερε αύξηση των Καθαρών Κερδών κατά 53,2%. Σε επίπεδο Ενοποιημένων Αποτελεσμάτων, η θετική επίδραση των συνεργειών που επιτυγχάνονται με την σημαντική αύξηση του όγκου πωλήσεων, την συνεχή και αποτελεσματική διαχείριση των στοιχείων κόστους και την βελτιστοποίηση της παραγωγικής διαδικασίας (οι λειτουργικές δαπάνες ως ποσοστό επί των Πωλήσεων μειώθηκαν από 13,4% σε 12,3%), καθώς και την βελτίωση της γκάμας των προιόντων, συνέχισε να αντισταθμίζει τις πιέσεις από το κόστος των πρώτων υλών (το περιθώριο κόστους των πρώτων υλών ως προς τις πωλήσεις αυξήθηκε κατά 260 μονάδες βάσης, σε 51,4%). Αντίστοιχα επήλθε κατά την διάρκεια του 2006 βελτίωση του περιθωρίου μεικτών κερδών κατά 150 μονάδες βάσης, σε 27,8%, καθώς και των αποτελεσμάτων προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) κατά 20 μονάδες βάσης, σε 20,0%. Τα Λειτουργικά Κέρδη (EBIT) αυξήθηκαν κατά 52,2% και ανήλθαν σε 62,7 εκατ., ενώ τα Καθαρά Κέρδη αυξήθηκαν κατά 58,5%, ανερχόμενα σε 38,5 εκατ. για το πλήρες έτος.

4 Επισκόπηση Λειτουργίας ανά Τομέα Δραστηριότητας Πλήρες Έτος 2006 Πωλήσεις (σε χιλιάδες ευρώ) Σύνολο Σύνολο Χρήσης Χρήσης Μεταβολή % Ομίλου Αποτελέσματα προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων - EBITDA (σε χιλιάδες ευρώ) Σύνολο Χρήσης 2006 Σύνολο Χρήσης 2005 Μεταβολή Κλάδος Επαγγελματικής Ψύξης ,4% 84% ,2% Νιγηρία ,090-3,1% 15% ,1% Πλαστικά ,8% 1% ,8% Διεταιρικές Πωλήσεις Ομίλου Ενοποιημένα Στοιχεία Frigoglass ,7% 100% ,5% Κλάδος Επαγγελματικής Ψύξης Οι Πωλήσεις στον κλάδο Επαγγελματικής Ψύξης αυξήθηκαν κατά 39,4%, ανερχόμενες σε 336,4 εκατ. με μέση τιμή πώλησης ανά μονάδα ηυξημένη κατά 4% σε ετήσια βάση. Το γεγονός αυτό οφείλεται εξ ολοκλήρου στην γκάμα των προϊόντων. Στον κλάδο Επαγγελματικής Ψύξης σημειώθηκε στο Δ Τρίμηνο ελαφρά πτώση της τάξεως του 1,9% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του προηγούμενου έτους, λαμβάνοντας υπ όψιν και την ισχυρή ζήτηση από το σύστημα Coca-Cola Δυτικής Ευρώπης και από μία ζυθοποιία στη Ρωσία το Δ Τρίμηνο του Η μακροπρόθεσμη στρατηγική μας για την διεύρυνση της πελατειακής μας βάσης συνεχίζεται με επιτυχία, με τις ετήσιες Πωλήσεις να προωθούνται κυρίως σε εταιρείες εμφιαλώσεως της Coca-Cola. Παράλληλα, στις ζυθοποιίες, η Heineken, η BBH, η SABMiller και η Inbev συνεχίζουν να αυξάνουν κλιμακωτά τις αγορές τους, καθώς αναπτύσσουν την εμπορική αξία των σημάτων τους επενδύοντας στην άμεση εμπορική διάθεση προϊόντων τους μέσω Επαγγελματικών Ψυγείων. Οι πωλήσεις στις εταιρείες εμφιαλώσεως της Coca-Cola (πέραν της Coca- Cola 3Ε) αυξήθηκαν κατά 90% σε ετήσια βάση, καθώς σημειώθηκε μεγάλη ζήτηση από τις εταιρείες εμφιαλώσεώς της στην Γερμανία, τις Σκανδιναβικές χώρες (Νορβηγία και Σουηδία), τη Νότια Αφρική και την Ινδία. Οι πωλήσεις στην Coca-Cola 3Ε παρέμειναν σε υψηλά επίπεδα, με ετήσια αύξηση 28% σε ετήσια βάση και με σημαντικές πρόσθετες πωλήσεις, κυρίως σε Ρωσία, Ουκρανία, Ρουμανία και Ιταλία. Οι πωλήσεις στις ζυθοποιίες αυξήθηκαν κατά 41,5%, με αξιοσημείωτους ρυθμούς αύξησης κυρίως προς τις Heineken, BBH, SAB, Inbev και Diageo (Guinness).

5 Ο υψηλότερος ρυθμός ανάπτυξης κατεγράφη στην αγορά της Αφρικής (αύξηση κατά 65%) κατά τη διάρκεια του έτους (εντούτοις η βάση εκκίνησης ήταν χαμηλή). Ακολούθησε η Ασία (άνοδος κατά 49,6%), όπου η Ινδία και η Μαλαισία επέδειξαν ιδιαίτερα υψηλές επιδόσεις, και επίσης η Δυτική Ευρώπη (αύξηση κατά 48%), όπου την πλέον σημαντική συνεισφορά σε πρόσθετες πωλήσεις είχαν η Γερμανία και η Ιταλία. Στην Ανατολική Ευρώπη (αύξηση 30%) τη μεγαλύτερη απόδοση σημείωσαν η Ρωσία, η Ουκρανία και η Ρουμανία. Τα νέα προϊόντα παραμένουν η αιχμή ως προς την παροχή λύσεων υψηλής ποιότητας στον κλάδο της Επαγγελματικής Ψύξης σύμφωνα με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του κάθε πελάτη. Κατά τη διάρκεια του έτους εμφανίστηκαν νέα μοντέλα, όπως το "Easy Reach και το Easy Reach Express, τα οποία προσφέρουν άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις στον κλάδο της Επαγγελματικής Ψύξης και υποστηρίζουν τις πωλήσεις των εταιρειών αναψυκτικών και άλλων ποτών στα εμπορικά τους δίκτυα άμεσης και μελλοντικής κατανάλωσης, προωθώντας τις στρατηγικές προϊόντων των πελατών. Επίσης, άλλο ένα νέο προϊόν, το Frostwell, σχεδιάστηκε για την διατήρηση της μπύρας σε θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν και έως 2,5 ºC. Τα νέα προϊόντα αντιστοιχούν σήμερα σε 27,7% των πωλήσεων στον κλάδο Επαγγελματικής Ψύξης για το 2006, σε σύγκριση με 30,6 % πέρυσι. Αυτό οφείλεται στον 3ετή κύκλο αναφοράς για την παρουσίαση «νέων προϊόντων» της Frigoglass, ο οποίος και αποτελεί απόροια της ραγδαίας αύξησης των πωλήσεων. Η αύξηση του όγκου πωλήσεων, η βελτίωση της διαχείρισης στοιχείων κόστους και των παραγωγικών διαδικασιών, όπως και η διεύρυνση της γκάμας των προϊόντων μας, αντισταθμίζουν την αύξηση κατά 250 μονάδες βάσης των δαπανών για πρώτες ύλες. Τα λειτουργικά κέρδη (EBIT) αυξήθηκαν κατά 61,5% το πλήρες έτος σε σύγκριση προηγούμενο, ανερχόμενα σε 54,5 εκατ. Στον τομέα Επαγγελματικής Ψύξης, τα μεικτά περιθώρια και τα περιθώρια αποτελεσμάτων προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) αυξήθηκαν κατά 130 μονάδες βάσης (ανερχόμενα σε 29,1%) και 70 μονάδες βάσης (ανερχόμενα σε 19,2%) αντίστοιχα. Στο Δ Τρίμηνο, οι εξαιρετικά υψηλές δαπάνες πώλησης, προώθησης και διανομής (αύξηση της τάξεως του 48,9%) που σημειώθηκαν στον Κλάδο της Επαγγελματικής Ψύξης και οι οποίες προέκυψαν κατά το τελευταίο τρίμηνο λόγω των πρωτοβουλιών προώθησης των νέων προϊόντων που εισήχθησαν στην αγορά και της αύξησης του όγκου των προβλέψεων για εγγυήσεις και ανταλλακτικά στη διάρκεια του έτους, οδήγησαν σε καθαρές ζημιές στον Κλάδο της Επαγγελματικής Ψύξης, οι οποίες από 0,36 εκατ. την αντίστοιχη περίοδο του προηγούμενου έτους, ανήλθαν σε 0,59 εκατ. Νιγηρία Οι πρωτοβουλίες αναδιάρθρωσης οδήγησαν σε βελτίωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της Νιγηρίας με τα λειτουργικά κέρδη (EBIT) να αυξάνονται κατά 3,3%, έναντι των πωλήσεων που κατέγραψαν ελεγχόμενη μείωση της τάξεως του 3,1% σε ετήσια βάση. Εκπεφρασμένες σε τοπικό νόμισμα οι Πωλήσεις μειώθηκαν κατά 2%. Παρ όλα αυτά οι Πωλήσεις, εξαιρουμένων των επιπτώσεων της αναδιάρθρωσης, αυξήθηκαν κατά 6,5% σε όρους ευρώ για

6 το πλήρες έτος, λαμβάνοντας υπ όψιν το κλείσιμο του κλάδου οχημάτων και την αναδιοργάνωση του κλάδου PET. Η λειτουργία με δύο κλιβάνους αντί τριών το προηγούμενο έτος και οι σχετικές πρωτοβουλίες διαχείρισης κόστους επέφεραν μείωση των λειτουργικών δαπανών κατά 22,3% και βελτίωση αντιστοίχως του δείκτη Λειτουργικών Δαπανών προς Πωλήσεις, από 10,6% για το σύνολο του 2005, σε 8,5 % για το πλήρες έτος Οι Πωλήσεις στον κλάδο Γυαλιού αυξήθηκαν κατά 8,1% σε σύγκριση προηγούμενο έτος, παρατείνοντας τις θετικές τάσεις που διαπιστώθηκαν κατά το Γ Τρίμηνο. Η εν λόγω αύξηση προέρχεται κατά κύριο λόγο από την άνοδο κατά 44 % του όγκου πωλήσεων προς την ζυθοποιία και την αύξηση κατά 4,7% του όγκου εξαγωγών. Η ανάκαμψη αυτή έγινε ιδιαίτερα εμφανής κατά το Δ Τρίμηνο, καθώς οι πωλήσεις στον κλάδο του Γυαλιού αυξήθηκαν κατά 71,7% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του προηγούμενου έτους. Οι πωλήσεις των υπολοίπων δραστηριοτήτων μειώθηκαν κατά 12,2% κατά το πλήρες έτος, με εξαίρεση την δραστηριότητα του ICM που συνεχίζει την υγιή ανάπτυξή του, καταγράφοντας αύξηση των πωλήσεων κατά 49,4% μέσα στο έτος. Ο κλάδος ICM της Νιγηρίας αντιστοιχεί σήμερα σε 20% των πωλήσεων των δραστηριοτήτων στην Νιγηρία συγκρινόμενο με 13% κατά το προηγούμενο έτος. Η ζήτηση μεταλλικών πωμάτων ήταν χαμηλότερη, ενώ έγινε συστηματική αλλαγή του πλαισίου παραγωγής του κλάδου Πλαστικών. Αναμένεται επιστροφή στα φυσιολογικά επίπεδα κατά τη διάρκεια του Ωστόσο, εάν εξαιρέσουμε τις επιπτώσεις από αυτές τις κινήσεις, οι Πωλήσεις στους υπόλοιπους τομείς αυξήθηκαν κατά 5% (με εξαίρεση την αναδιοργάνωση του κλάδου PET για τη θέσπιση νέου πλαισίου λειτουργίας και το κλείσιμο του κλάδου οχημάτων). Τα Καθαρά Κέρδη αυξήθηκαν κατά 53,2% σε ετήσια βάση και ανήλθαν σε 3,4 εκατ., κυρίως λόγω μείωσης των αποσβέσεων, υποδιπλασιασμού σχεδόν των δαπανών χρηματοδότησης και χαμηλότερου φορολογικού συντελεστή, σε συνδυασμό μάλιστα με την προαναφερθείσα αποτελεσματική διαχείριση των δαπανών. Στο Δ Τρίμηνο επετεύχθη αύξηση κατά 89,6% των Καθαρών Κερδών σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του προηγούμενου έτους, τα οποία ανήλθαν σε 1,5 εκατ. χάρις στην αύξηση των πωλήσεων και στην χαμηλότερη φορολογική επιβάρυνση. Πλαστικά Στον Κλάδο Πλαστικών, οι Πωλήσεις της 3P Romania αυξήθηκαν κατά 15,8% ανερχόμενες σε 4,1 εκατ., με σημαντική βελτίωση των περιθωρίων Μεικτού Κέρδους, τα οποία διαμορφώθηκαν, από 17,8% για το σύνολο του 2005, σε 23,8% για το πλήρες έτος Οι πρωτοβουλίες αναδιάρθρωσης οδήγησαν, από κοινού πλέον ορθολογικά διαρθρωμένο μείγμα προϊόντων, σε μείωση των λειτουργικών δαπανών κατά 33,6%, η οποία και επέφερε με τη σειρά της ουσιαστική βελτίωση των περιθωρίων λειτουργικών κερδών (EBIT), τα οποία από 3,4%, ανήλθαν σε 15,1%. Τα Καθαρά Κέρδη σχεδόν εξαπλασιάστηκαν και από 0,08 εκατ. ανήλθαν σε 0,55 εκατ.

7 Οικονομική Επισκόπηση Frigoglass Συνοπτική Κατάσταση Αποτελεσμάτων Πλήρες Έτος 2006 Χρήση 2006 Χρήση 2005 Μεταβολή (σε χιλιάδες ευρώ) (σε χιλιάδες ευρώ) % Πωλήσεις ,7% Μεικτά κέρδη ,9% Αποτελέσματα προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) ,5% Λειτουργικά κέρδη (EBIT) ,2% Κέρδη προ φόρων (EBT) ,7% Καθαρά κέρδη (μετά από δικαιώματα μειοψηφίας) ,5% Λειτουργικές Δαπάνες Οι συνολικές λειτουργικές δαπάνες αυξήθηκαν κατά 20,4% για το πλήρες έτος και ανήλθαν σε 49,4 εκατ., υποστηρίζοντας την αύξηση κατά 30,7% των Ενοποιημένων Πωλήσεων. Έτσι, οι λειτουργικές δαπάνες μειώθηκαν ως ποσοστό επί των πωλήσεων από 13,4% το προηγούμενο έτος, σε 12,3% για το πλήρες έτος Οι διοικητικές δαπάνες, οι οποίες αντιστοιχούν σε 53,6% των Ενοποιημένων λειτουργικών δαπανών, αυξήθηκαν κατά 11,8%. Εφ όσον όμως δεν συνυπολογισθούν διάφορα επιδόματα εργαζομένων, τα οποία αποτελούν στοιχείο εφ άπαξ, η αύξηση περιορίζεται σε 7,5%. Διαχείριση Κεφαλαίου Κίνησης, Ταμειακές Ροές και Καθαρός Δανεισμός Η εξαιρετική διαχείριση του κεφαλαίου κίνησης της Frigoglass έγινε το 2006 ακόμη πιο εμφανής, μέσω της βελτίωσης του Δείκτη Πωλήσεων προς Κεφάλαιο Κίνησης (NTS/NWC) κατά 11,0%, ήτοι από 2,85 σε 3,16 (κατά μέσον όρο για το σύνολο του έτους). Αυτό οφείλεται κυρίως στην καλύτερη διαχείριση των αποθεμάτων, στα οποία διαπιστώθηκε αύξηση μόνο κατά 11,9% μέσα στο έτος, παρά την αύξηση των Πωλήσεων κατά 30,7% και την άνοδο του κόστους πωληθέντων προϊόντων κατά 28,1%. Η κυκλοφοριακή ταχύτητα των αποθεμάτων βελτιώθηκε κατά 22 ημέρες και διαμορφώθηκε, από 131 ημέρες το 2005, σε 109 ημέρες το 2006, λόγω καλύτερου προγραματισμού της παραγωγής. Η κυκλοφοριακή ταχύτητα των απαιτήσεων (DSO) μειώθηκε από 69 ημέρες το 2005, σε 67 ημέρες το Η κυκλοφοριακή ταχύτητα υποχρεώσεων επίσης μειώθηκε, από 68 ημέρες κατά το 2005, σε 61 ημέρες το 2006, κυρίως λόγω ηυξημένων προκαταβολών πληρωμών για τη χρηματοδότηση σημαντικών πρωτοβουλιών αύξησης της παραγωγικής δυναμικότητας.

8 Οι ταμειακές ροές από λειτουργικές δραστηριότητες αυξήθηκαν κατά 46,3%, ανερχόμενες σε 56,2 εκατ. λόγω της σημαντικής αύξησης του όγκου πωλήσεων και της αποτελεσματικής διαχείρισης του κεφαλαίου κίνησης. Με κεφαλαιουχικές δαπάνες 17,1 εκατ. το 2005 και 24,3 εκατ. το 2006, καθώς και έσοδα ύψους 12 εκατ. από την πώληση της VPI, τα ελεύθερα διαθέσιμα κατά το 2006 ανήλθαν σε 43,1 εκατ., έναντι 21,3 εκατ. το Η καλύτερη διαχείριση του κεφαλαίου κίνησης και η ηυξημένη κερδοφορία οδήγησαν σε μείωση του Καθαρού δανεισμού κατά 48,6% κατά τη διάρκεια του έτους, το οποίο από 68,5 εκατ. για το σύνολο του 2005, διαμορφώθηκε σε 35,2 εκατ. για το πλήρες έτος Κατά συνέπεια, η καθαρή δανειακή επιβάρυνση μειώθηκε από 44,3% το 2005, σε 21,7% το Επιπλέον, τα χρηματοοικονομικά έξοδα ως ποσοστό επί των Πωλήσεων μειώθηκαν σε 1,1% το 2006, από 1,4% κατά το προηγούμενο έτος. Φορολογία Η έμφαση που αποδίδει η Frigoglass στον αποτελεσματικό φορολογικό σχεδιασμό συνεχίζεται ν πραγματικό φορολογικό συντελεστή να διαμορφώνεται σε 29,1% το 2006, σε σχέση με 31,7% κατά το προηγούμενο έτος. Κεφαλαιουχικές Δαπάνες Οι κεφαλαιουχικές δαπάνες για το 2006 ανήλθαν σε 24,3 εκατ. ν Κλάδο της Επαγγελματικής Ψύξης να κατέχει την πρώτη θέση. Η πλειοψηφία των δαπανών καταλογίζεται στον κλάδο της Επαγγελματικής Ψύξης και αφορά σε αύξηση και βελτιστοποίηση της παραγωγικής δυναμικότητας, αυτοματοποίηση διαδικασιών και ενίσχυση ποιότητας. Σημαντικές δεσμεύσεις για μεγάλα έργα ανάπτυξης έγιναν στη Ρουμανία, τη Ρωσία και την Κίνα. Οι κεφαλαιουχικές δαπάνες για τον κλάδο της Νιγηρίας επικεντρώθηκαν κατά κύριο λόγο στον κλάδο του Γυαλιού. Προβλέψεις Το 2006 υπήρξε ένα έτος εντυπωσιακής ανάπτυξης, η οποία προήλθε εν μέρει από τις ιδιαίτερα μεγάλες παραγγελίες κατά τους πρώτους εννέα μήνες και υποστηρίχθηκε αποτελεσματικά από τις προσπάθειες της Frigoglass για έλεγχο των απαιτήσεων σε κεφάλαιο κίνησης. Μαζί με την έμφαση που εδόθη εξ αρχής στην βελτίωση των παραγωγικών διαδικασιών και στην γκάμα των προϊόντων, οι κινήσεις αυτές επέτρεψαν την βελτίωση των περιθωρίων κέρδους παρά τις σημαντικές αυξήσεις τιμών πρώτων υλών. Ατενίζοντας το μέλλον, παραμένουμε αισιόδοξοι για τις προοπτικές του 2007, παρ όλο που η ανάπτυξή μας θα ακολουθήσει πλέον ρεαλιστικούς και διατηρήσιμους ρυθμούς από αυτούς του Επιπλέον, αναμένουμε ότι θα συνεχισθούν οι πιέσεις λόγω κόστους των πρώτων υλών. Επίσης, κατά τη διάρκεια του έτους, θα προχωρήσουμε σε σημαντικές επενδύσεις, με στόχο τη διαμόρφωση νέων βάσεων μακροπρόθεσμης ανάπτυξης σε υψηλά επίπεδα, όπως είναι η δημιουργία του εργοστασίου (Greenfield) στην Κίνα, η αύξηση της παραγωγικής δυναμικότητας και η αντικατάσταση ενός παλαιού κλιβάνου

9 υαλουργίας στη Νιγηρία. Οι υποχρεώσεις αυτές θα χρηματοδοτηθούν με ίδια κεφάλαια. Στόχοι πλήρους έτους 2007 έναντι του πλήρους έτους Αύξηση κύκλου εργασιών : 7-9% Αύξηση αποτελεσμάτων προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) : 9-11% Αύξηση Κερδών ανά Μετοχή (EPS) : 13-15% Κεφαλαιουχικές Δαπάνες : 53 εκατ. Frigoglass Πρόσθετες Πληροφορίες Πληροφόρηση ανά Τομέα σε χιλιάδες ευρώ Πωλήσεις 31/12 σχέση % Ομίλου Κλάδος Επαγγελματικής Ψύξης ,4% 84% 78% Κλάδος Νιγηρίας ,1% 15% 21% Κλάδος Πλαστικών ,8% 1% 1% Διεταιρικές Πωλήσεις του Ομίλου Σύνολο ,7% 100% 100% Λειτουργικό Κέρδος 31/12 σχέση % Ομίλου Κλάδος Επαγγελματικής Ψύξης ,5% 87% 82% Κλάδος Νιγηρίας ,3% 12% 18% Κλάδος Πλαστικών ,4% 1% 0% Σύνολο ,2% 100% 100% Χρηματοδοτικά Εξοδα 31/12 σχέση % Ομίλου Κλάδος Επαγγελματικής Ψύξης ,4% 88% 71% Κλάδος Νιγηρίας ,2% 12% 28% Κλάδος Πλαστικών ,6% 0% 1% Σύνολο ,5% 100% 100% Κέρδος προ Φόρων 31/12 σχέση % Ομίλου Κλάδος Επαγγελματικής Ψύξης ,7% 87% 83% Κλάδος Νιγηρίας ,9% 12% 17% Κλάδος Πλαστικών ,0% 1% 0% Σύνολο ,7% 100% 100%

10 Καθαρά Κέρδη Από 01/01 έως 2006 σε 31/12 σχέση % Ομίλου Κλάδος Επαγγελματικής Ψύξης ,6% 90% 87% Κλάδος Νιγηρίας ,2% 9% 9% Κλάδος Πλαστικών ,1% 1% 0% Κλάδος PET -VPI ,0% 3% Σύνολο ,5% 100% 100% Αποσβέσεις 31/12 σχέση % Ομίλου Κλάδος Επαγγελματικής Ψύξης ,6% 57% 53% Κλάδος Νιγηρίας ,4% 41% 45% Κλάδος Πλαστικών ,3% 2% 2% Σύνολο ,1% 100% 100% Αποτελέσματα προ φόρων, τόκων και 31/12 σχέση % Ομίλου αποσβέσεων (EBITDA) Κλάδος Επαγγελματικής Ψύξης ,2% 81% 73% Κλάδος Νιγηρίας ,1% 18% 26% Κλάδος Πλαστικών ,8% 1% 1% Σύνολο ,5% 100% 100% Κεφαλαιουχικές Δαπάνες από 01/01 % Ομίλου έως έως 31/12/06 31/12/ Κλάδος Επαγγελματικής Ψύξης % 47% Κλάδος Νιγηρίας % 45% Κλάδος Πλαστικών % 3% Κλάδος PET -VPI % Σύνολο % 100% - ΤΕΛΟΣ -

Εταιρική Παρουσίαση Αποτελεσμάτων Α Τριμήνου 2007

Εταιρική Παρουσίαση Αποτελεσμάτων Α Τριμήνου 2007 Εταιρική Παρουσίαση Αποτελεσμάτων Α Τριμήνου 2007 Δήλωση Κατά τη διάρκεια αυτής της παρουσίασης η Διοίκηση μπορεί να συζητήσει ορισμένες προβλέψεις αναφορικά με τις μελλοντικές επιδόσεις της FRIGOGLASS

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα του έτους που έληξε 31 εκεμβρίου Η Frigoglass Ανακοινώνει τα Αποτελέσματα του Έτους 2009

Αποτελέσματα του έτους που έληξε 31 εκεμβρίου Η Frigoglass Ανακοινώνει τα Αποτελέσματα του Έτους 2009 Αποτελέσματα του έτους που έληξε 31 εκεμβρίου 2009 Η Frigoglass Ανακοινώνει τα Αποτελέσματα του Έτους 2009 Αθήνα, 12 Μαρτίου, 2010: Οικονομικά Αποτελέσματα (σε '000 Ευρώ) 2009 2008 Διαφορά% Πωλήσεις 337,590

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομικά Αποτελέσματα 2008

Οικονομικά Αποτελέσματα 2008 Αποτελέσματα του έτους που έληξε στις 31 εκεμβρίου 2008 (IFRS) Η Frigoglass ανακοινώνει τα Ετήσια Οικονομικά Αποτελέσματα Πρωτοβουλίες βελτιστοποίησης της δομής κόστους Θέτοντας ισχυρά θεμέλια για το μέλλον

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου που έληξε στις 31 Μαρτίου 2009 (IFRS) Η Frigoglass Ανακοινώνει τα Αποτελέσματα του Πρώτου Τριμήνου του 2009

Αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου που έληξε στις 31 Μαρτίου 2009 (IFRS) Η Frigoglass Ανακοινώνει τα Αποτελέσματα του Πρώτου Τριμήνου του 2009 Αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου που έληξε στις 31 Μαρτίου 2009 (IFRS) Η Frigoglass Ανακοινώνει τα Αποτελέσματα του Πρώτου Τριμήνου του 2009 Αθήνα 22 Μαΐου, 2009: Οικονομικά Αποτελέσματα (σε '000 Ευρώ)

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου που έληξε στις 30 Ιουνίου 2009 (IFRS) Η Frigoglass Ανακοινώνει τα Αποτελέσματα του Πρώτου Εξαμήνου του 2009.

Αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου που έληξε στις 30 Ιουνίου 2009 (IFRS) Η Frigoglass Ανακοινώνει τα Αποτελέσματα του Πρώτου Εξαμήνου του 2009. Αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου που έληξε στις 30 Ιουνίου 2009 (IFRS) Η Frigoglass Ανακοινώνει τα Αποτελέσματα του Πρώτου Εξαμήνου του 2009 Αθήνα 31 Ιουλίου, 2009: Οικονομικά Αποτελέσματα (σε '000 Ευρώ)

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου 2009 (IFRS) Η Frigoglass Ανακοινώνει τα Αποτελέσματα του Εννιαμήνου του 2009

Αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου 2009 (IFRS) Η Frigoglass Ανακοινώνει τα Αποτελέσματα του Εννιαμήνου του 2009 Αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου 2009 (IFRS) Η Frigoglass Ανακοινώνει τα Αποτελέσματα του Εννιαμήνου του 2009 Αθήνα, 11 Νοεμβρίου, 2009: Οικονομικά Αποτελέσματα (σε '000 Ευρώ)

Διαβάστε περισσότερα

1 ο Τρίμηνο 2010. Ο κύριος Πέτρος ιαμαντίδης, ιευθύνων Σύμβουλος της Frigoglass, σχολίασε:

1 ο Τρίμηνο 2010. Ο κύριος Πέτρος ιαμαντίδης, ιευθύνων Σύμβουλος της Frigoglass, σχολίασε: Αποτελέσματα του 1 ου τριμήνου που έληξε την 31 Μαρτίου 2010 Η Frigoglass Ανακοινώνει τα Αποτελέσματα του 1 ου Τριμήνου του 2010 Αθήνα, 19 Μαΐου, 2010: Οικονομικά Αποτελέσματα (σε '000 Ευρώ) 1 ο Τρίμηνο

Διαβάστε περισσότερα

1 ο Εξάμηνο Ο κύριος Πέτρος ιαμαντίδης, ιευθύνων Σύμβουλος της Frigoglass, σχολίασε:

1 ο Εξάμηνο Ο κύριος Πέτρος ιαμαντίδης, ιευθύνων Σύμβουλος της Frigoglass, σχολίασε: Η Frigoglass Ανακοινώνει τα Αποτελέσματα του 1 ου Εξαμήνου του 2010 Αθήνα, 3 Αυγούστου, 2010: Οικονομικά Αποτελέσματα (σε '000 Ευρώ) 1 ο Εξάμηνο 2010 1 ο Εξάμηνο 2009* Διαφορά% Πωλήσεις 235,988 181,543

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομικά Αποτελέσματα Δεύτερου Τριμήνου 2016

Οικονομικά Αποτελέσματα Δεύτερου Τριμήνου 2016 Οικονομικά Αποτελέσματα Δεύτερου Τριμήνου 2016 Αθήνα, 4 Αυγούστου 2016 H Frigoglass SAIC (εφεξής Frigoglass ή εμείς ή ο Όμιλος ) ανακοινώνει σήμερα τα ελεγμένα οικονομικά αποτελέσματα για το δεύτερο τρίμηνο

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομικά Αποτελέσματα Δευτέρου Τριμήνου 2018

Οικονομικά Αποτελέσματα Δευτέρου Τριμήνου 2018 Οικονομικά Αποτελέσματα Δευτέρου Τριμήνου Αθήνα, Ελλάδα, 6 Αυγούστου H Frigoglass A.B.E.E. (εφεξής Frigoglass ή εμείς ή ο Όμιλος ) ανακοινώνει τα οικονομικά αποτελέσματα για το τρίμηνο και το εξάμηνο που

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομικά Αποτελέσματα Πρώτου Τριμήνου 2016

Οικονομικά Αποτελέσματα Πρώτου Τριμήνου 2016 Οικονομικά Αποτελέσματα Πρώτου Τριμήνου 2016 Αθήνα, 31 Μαΐου 2016 H Frigoglass SAIC (εφεξής Frigoglass ή εμείς ή ο Όμιλος ) ανακοινώνει σήμερα τα μη ελεγμένα οικονομικά αποτελέσματα για το πρώτο τρίμηνο

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομικά Αποτελέσματα Δεύτερου Τριμήνου 2016

Οικονομικά Αποτελέσματα Δεύτερου Τριμήνου 2016 Οικονομικά Αποτελέσματα Δεύτερου Τριμήνου Αθήνα, 4 Αυγούστου H Frigoglass SAIC (εφεξής Frigoglass ή εμείς ή ο Όμιλος ) ανακοινώνει σήμερα τα ελεγμένα οικονομικά αποτελέσματα για το δεύτερο τρίμηνο και

Διαβάστε περισσότερα

Ετήσιο δελτίο '06. Πραγματοποιούμε τις υποσχέσεις μας Επιτυγχάνουμε αποτελέσματα Δημιουργούμε ανάπτυξη Δημιουργούμε αξία για τους μετόχους μας

Ετήσιο δελτίο '06. Πραγματοποιούμε τις υποσχέσεις μας Επιτυγχάνουμε αποτελέσματα Δημιουργούμε ανάπτυξη Δημιουργούμε αξία για τους μετόχους μας Ετήσιο δελτίο '06 Πραγματοποιούμε τις υποσχέσεις μας Επιτυγχάνουμε αποτελέσματα Δημιουργούμε ανάπτυξη Δημιουργούμε αξία για τους μετόχους μας 1 Εταιρικό Προφίλ 4 Γεωγραφική παρουσία 8 Επιστολή του Προέδρου

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομικά Αποτελέσματα Δευτέρου Τριμήνου 2017

Οικονομικά Αποτελέσματα Δευτέρου Τριμήνου 2017 Οικονομικά Αποτελέσματα Δευτέρου Τριμήνου Αθήνα, 25 Αυγούστου H Frigoglass A.B.E.E. (η Frigoglass ή εμείς ή ο Όμιλος ) ανακοινώνει τα οικονομικά αποτελέσματα για το δεύτερο τρίμηνο και το εξάμηνο που έληξε

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομικά Αποτελέσματα Τρίτου Τριμήνου 2014

Οικονομικά Αποτελέσματα Τρίτου Τριμήνου 2014 Οικονομικά Αποτελέσματα Τρίτου Τριμήνου Αθήνα, Ελλάδα, 11 Νοεμβρίου H Frigoglass SAIC (εφεξής Frigoglass ή εμείς ή ο Όμιλος ) ανακοινώνει σήμερα τα μη ελεγμένα οικονομικά της αποτελέσματα για το τρίτο

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομικά Αποτελέσματα Τετάρτου Τριμήνου 2016

Οικονομικά Αποτελέσματα Τετάρτου Τριμήνου 2016 Οικονομικά Αποτελέσματα Τετάρτου Τριμήνου Αθήνα, 27 Απριλίου 2017 H Frigoglass SAIC (εφεξής Frigoglass ή εμείς ή ο Όμιλος ) ανακοινώνει σήμερα τα ελεγμένα οικονομικά αποτελέσματα για το τέταρτο τρίμηνο

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομικά Αποτελέσματα Πρώτου Τριμήνου 2017

Οικονομικά Αποτελέσματα Πρώτου Τριμήνου 2017 Οικονομικά Αποτελέσματα Πρώτου Τριμήνου 2017 Αθήνα, 24 Μαΐου 2017 H Frigoglass SAIC (εφεξής "Frigoglass" ή "εμείς" ή ο "Όμιλος") ανακοινώνει σήμερα τα μη ελεγμένα οικονομικά αποτελέσματα για το πρώτο τρίμηνο

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομικά Αποτελέσματα Τετάρτου Τριμήνου 2018

Οικονομικά Αποτελέσματα Τετάρτου Τριμήνου 2018 Οικονομικά Αποτελέσματα Τετάρτου Τριμήνου Αθήνα, Ελλάδα, 28 Μαρτίου 2019 H Frigoglass A.B.E.E. ανακοινώνει τα οικονομικά αποτελέσματα για το τρίμηνο και το σύνολο του έτους που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομικά Αποτελέσματα Εννεαμήνου 2017

Οικονομικά Αποτελέσματα Εννεαμήνου 2017 Οικονομικά Αποτελέσματα Εννεαμήνου Date : 02-11- O Όμιλος ΤΙΤΑΝ κατέγραψε το εννεάμηνο του μικρή αύξηση πωλήσεων και λειτουργικής κερδοφορίας, κυρίως λόγω της ανόδου στην αγορά των ΗΠΑ. Ο ενοποιημένος

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομικά Αποτελέσματα Δεύτερου Τριμήνου 2015

Οικονομικά Αποτελέσματα Δεύτερου Τριμήνου 2015 Οικονομικά Αποτελέσματα Δεύτερου Τριμήνου Αθήνα, 6 Αυγούστου H Frigoglass SAIC (εφεξής Frigoglass ή εμείς ή ο Όμιλος ) ανακοινώνει σήμερα τα ελεγμένα οικονομικά αποτελέσματα για το δεύτερο τρίμηνο και

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομικά Αποτελέσματα Τρίτου Τριμήνου 2018

Οικονομικά Αποτελέσματα Τρίτου Τριμήνου 2018 Οικονομικά Αποτελέσματα Τρίτου Τριμήνου Αθήνα, Ελλάδα, 16 Νοεμβρίου H Frigoglass A.B.E.E. (εφεξής Frigoglass ή εμείς ή ο Όμιλος ) ανακοινώνει τα οικονομικά αποτελέσματα για το τρίμηνο και το εννεάμηνο

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομικά Αποτελέσματα Πρώτου Τριμήνου 2018

Οικονομικά Αποτελέσματα Πρώτου Τριμήνου 2018 Οικονομικά Αποτελέσματα Πρώτου Τριμήνου Αθήνα, Ελλάδα, 11 Ιουνίου Η Frigoglass Α.Β.Ε.Ε. (η Frigoglass ή εμείς ή ο Όμιλος ) ανακοινώνει τα μη ελεγμένα οικονομικά αποτελέσματα για το πρώτο τρίμηνο που έληξε

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα Α Εξαμήνου 2018

Αποτελέσματα Α Εξαμήνου 2018 Αποτελέσματα Α Εξαμήνου Date : 26-07- Ο Όμιλος ΤΙΤΑΝ κατέγραψε μείωση πωλήσεων αλλά βελτίωση κερδών το 1ο εξάμηνο. Ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών ανήλθε σε 712,5 εκ., παρουσιάζοντας κάμψη κατά 61,3 εκ.

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομικά Αποτελέσματα Πρώτου Τριμήνου 2019

Οικονομικά Αποτελέσματα Πρώτου Τριμήνου 2019 Οικονομικά Αποτελέσματα Πρώτου Τριμήνου 2019 Αθήνα, Ελλάδα, 13 Ιουνίου 2019 Η Frigoglass Α.Β.Ε.Ε. ανακοινώνει τα μη ελεγμένα οικονομικά αποτελέσματα για το τρίμηνο που έληξε στις 31 Μαρτίου 2019 Κυριότερα

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομικά Αποτελέσματα Πρώτου Τριμήνου 2013

Οικονομικά Αποτελέσματα Πρώτου Τριμήνου 2013 Δελτίο Τύπου Frigoglass SAIC A. Μεταξά 15, 145 64 Κηφισιά, Αθήνα, Ελλάδα T +30 210 6165700 F +30 210 6199097 Οικονομικά Αποτελέσματα Πρώτου Τριμήνου 2013 Αθήνα, Ελλάδα, Η Frigoglass SAIC (εφεξής Frigoglass

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομικά Αποτελέσματα Τρίτου Τριμήνου 2016

Οικονομικά Αποτελέσματα Τρίτου Τριμήνου 2016 Οικονομικά Αποτελέσματα Τρίτου Τριμήνου Αθήνα, 30 Νοεμβρίου H Frigoglass SAIC (εφεξής Frigoglass ή εμείς ή ο Όμιλος ) ανακοινώνει σήμερα τα μη ελεγμένα οικονομικά αποτελέσματα για το τρίτο τρίμηνο και

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικό Παράρτημα Χρηματοοικονομικοί δείκτες: Ανάλυση κατά κλάδο και τομέα

Ειδικό Παράρτημα Χρηματοοικονομικοί δείκτες: Ανάλυση κατά κλάδο και τομέα Α Ειδικό Παράρτημα Χρηματοοικονομικοί δείκτες: Ανάλυση κατά κλάδο και τομέα 2015 Ετήσια έκθεση ελληνικού εμπορίου Α. Ανάλυση κατά κλάδο και τομέα 238 Στο παράρτημα αυτό παρουσιάζεται ξεχωριστά για κάθε

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομικά Αποτελέσματα Τρίτου Τριμήνου 2017

Οικονομικά Αποτελέσματα Τρίτου Τριμήνου 2017 Οικονομικά Αποτελέσματα Τρίτου Τριμήνου Αθήνα, Ελλάδα, 24 Νοεμβρίου H Frigoglass A.B.E.E. (η Frigoglass ή εμείς ή ο Όμιλος ) ανακοινώνει τα οικονομικά αποτελέσματα για το τρίτο τρίμηνο και το εννεάμηνο

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομικά Αποτελέσματα Πρώτου Τριμήνου 2014

Οικονομικά Αποτελέσματα Πρώτου Τριμήνου 2014 Οικονομικά Αποτελέσματα Πρώτου Τριμήνου 2014 Αθήνα, Ελλάδα 8 Μαΐου 2014 H Frigoglass Α.Β.Ε.Ε. (εφεξής Frigoglass ή εμείς ή ο Όμιλος ) ανακοινώνει σήμερα τα μη ελεγμένα οικονομικά της αποτελέσματα για το

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομικά Αποτελέσματα Δευτέρου Τριμήνου 2019

Οικονομικά Αποτελέσματα Δευτέρου Τριμήνου 2019 Οικονομικά Αποτελέσματα Δευτέρου Τριμήνου Αθήνα, Ελλάδα, 7 Αυγούστου H Frigoglass A.B.E.E. ανακοινώνει τα οικονομικά αποτελέσματα για το τρίμηνο και το εξάμηνο που έληξε στις 30 Ιουνίου Κυριότερα στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Α ΤΡΙΜΗΝΟΥ 2005

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Α ΤΡΙΜΗΝΟΥ 2005 ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Α ΤΡΙΜΗΝΟΥ 2005 Ισόρροπη και σταθερή ανάπτυξη των οικονοµικών µεγεθών τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Περαιτέρω βελτίωση των περιθωρίων κέρδους

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομικά Αποτελέσματα Δευτέρου Τριμήνου 2014

Οικονομικά Αποτελέσματα Δευτέρου Τριμήνου 2014 Οικονομικά Αποτελέσματα Δευτέρου Τριμήνου Αθήνα, Ελλάδα, 7 Αυγούστου H Frigoglass SAIC (εφεξής Frigoglass ή εμείς ή ο Όμιλος ) ανακοινώνει σήμερα τα ελεγμένα οικονομικά της αποτελέσματα για το δεύτερο

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικό Παράρτημα Α. Χρηματοοικονομικοί δείκτες: Ανάλυση κατά κλάδο και τομέα

Ειδικό Παράρτημα Α. Χρηματοοικονομικοί δείκτες: Ανάλυση κατά κλάδο και τομέα Ειδικό Παράρτημα Α Χρηματοοικονομικοί δείκτες: Ανάλυση κατά κλάδο και τομέα Α. Ανάλυση κατά κλάδο και τομέα 214 Στο παράρτημα αυτό παρουσιάζεται ξεχωριστά για κάθε κλάδο και τομέα του εμπορίου η πορεία

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα Εννεαμήνου 2016

Αποτελέσματα Εννεαμήνου 2016 Αποτελέσματα Εννεαμήνου Date : 03-11- Τα αποτελέσματα του Ομίλου ΤΙΤΑΝ βελτιώθηκαν σημαντικά το εννεάμηνο του, αντικατοπτρίζοντας την άνοδο της αγοράς στις ΗΠΑ και τη βελτίωση των αποτελεσμάτων στην Αίγυπτο.

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικό Παράρτημα Χρηματοοικονομικοί δείκτες: Ανάλυση κατά κλάδο και τομέα

Ειδικό Παράρτημα Χρηματοοικονομικοί δείκτες: Ανάλυση κατά κλάδο και τομέα Α Ειδικό Παράρτημα Χρηματοοικονομικοί δείκτες: Ανάλυση κατά κλάδο και τομέα 2016 Ετήσια έκθεση ελληνικού εμπορίου Α. Ανάλυση κατά κλάδο και τομέα 238 Στο παράρτημα αυτό παρουσιάζεται ξεχωριστά για κάθε

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικό Παράρτημα Χρηματοοικονομικοί δείκτες: Ανάλυση ανά περιφέρεια

Ειδικό Παράρτημα Χρηματοοικονομικοί δείκτες: Ανάλυση ανά περιφέρεια Β Ειδικό Παράρτημα Χρηματοοικονομικοί δείκτες: Ανάλυση ανά περιφέρεια 2015 Ετήσια έκθεση ελληνικού εμπορίου 276 Β. Ανάλυση ανά περιφέρεια Στο παράρτημα αυτό παρουσιάζεται η γεωγραφική διάσταση της διάρθρωσης

Διαβάστε περισσότερα

Οικονοµικά Αποτελέσµατα Χρήσης 2004

Οικονοµικά Αποτελέσµατα Χρήσης 2004 Οικονοµικά Αποτελέσµατα Χρήσης 2004 Η σταθερή ανάπτυξη των οικονοµικών µεγεθών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό επιβραβεύει τις στρατηγικές επιλογές του Οµίλου. Οι οικονοµικές επιδόσεις ήταν ελαφρώς

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομικά Αποτελέσματα Τετάρτου Τριμήνου 2017

Οικονομικά Αποτελέσματα Τετάρτου Τριμήνου 2017 Οικονομικά Αποτελέσματα Τετάρτου Τριμήνου Αθήνα, Ελλάδα, 25 Απριλίου 2018 H Frigoglass A.B.E.E. (η Frigoglass ή εμείς ή ο Όμιλος ) ανακοινώνει τα οικονομικά αποτελέσματα για το τέταρτο τρίμηνο και το έτος

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα Εννεάμηνου 2012

Αποτελέσματα Εννεάμηνου 2012 Αποτελέσματα Εννεάμηνου 2012 Date : 12-11-2012 O κύκλος εργασιών του Ομίλου ΤΙΤΑΝ το εννεάμηνο του 2012 ανήλθε σε 847 εκ., σημειώνοντας αύξηση 1% σε σύγκριση με το αντίστοιχο εννεάμηνο του 2011. Τα λειτουργικά

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομικά Αποτελέσματα Τρίτου Τριμήνου 2015

Οικονομικά Αποτελέσματα Τρίτου Τριμήνου 2015 Οικονομικά Αποτελέσματα Τρίτου Τριμήνου Αθήνα, 10 Νοεμβρίου H Frigoglass SAIC (εφεξής Frigoglass ή εμείς ή ο Όμιλος ) ανακοινώνει σήμερα τα μη ελεγμένα οικονομικά αποτελέσματα για το τρίτο τρίμηνο και

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικό Παράρτημα Α. Χρηματοοικονομικοί δείκτες: Ανάλυση κατά κλάδο και τομέα

Ειδικό Παράρτημα Α. Χρηματοοικονομικοί δείκτες: Ανάλυση κατά κλάδο και τομέα Ειδικό Παράρτημα Α Χρηματοοικονομικοί δείκτες: Ανάλυση κατά κλάδο και τομέα 2013 Ετήσια έκθεση ελληνικού εμπορίου Α. Ανάλυση κατά κλάδο και τομέα Στο παράρτημα αυτό παρουσιάζεται ξεχωριστά για κάθε κλάδο

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικό Παράρτημα B. Χρηματοοικονομικοί δείκτες: Ανάλυση ανά περιφέρεια

Ειδικό Παράρτημα B. Χρηματοοικονομικοί δείκτες: Ανάλυση ανά περιφέρεια Ειδικό Παράρτημα B Χρηματοοικονομικοί δείκτες: Ανάλυση ανά περιφέρεια 252 Β. Ανάλυση ανά περιφέρεια Στο παράρτημα αυτό παρουσιάζεται η γεωγραφική διάσταση της διάρθρωσης αποτελεσμάτων χρήσης και των κεφαλαίων

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΟΣ ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗ Οικονοµικά Αποτελέσµατα 6µήνου 2006

ΟΜΙΛΟΣ ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗ Οικονοµικά Αποτελέσµατα 6µήνου 2006 ΟΜΙΛΟΣ ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗ Οικονοµικά Αποτελέσµατα 6µήνου 2006 Τα αποτελέσµατα του 6µήνου 2006 κινήθηκαν σύµφωνα µε τις εκτιµήσεις της ιοίκησης για το σύνολο του τρέχοντος έτους και βρίσκονται σε ακολουθία µε

Διαβάστε περισσότερα

Ορατά τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης

Ορατά τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης Αθήνα, 3 Νοεμβρίου ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Γ ΤΡΙΜΗΝΟΥ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ Ορατά τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης Τα καθαρά αποτελέσματα του Γ Τριμήνου αντικατοπτρίζουν την

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομικά Αποτελέσματα Πρώτου Τριμήνου 2015

Οικονομικά Αποτελέσματα Πρώτου Τριμήνου 2015 Οικονομικά Αποτελέσματα Πρώτου Τριμήνου 2015 Αθήνα, Ελλάδα, 22 Μαΐου 2015 H Frigoglass SAIC (εφεξής Frigoglass ή εμείς ή ο Όμιλος ) ανακοινώνει σήμερα τα μη ελεγμένα οικονομικά της αποτελέσματα για το

Διαβάστε περισσότερα

Καθαρά Κέρδη µετά φόρων και δικαιωµάτων αυξηµένα κατά 26,4% στα 20,4 εκατ.

Καθαρά Κέρδη µετά φόρων και δικαιωµάτων αυξηµένα κατά 26,4% στα 20,4 εκατ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟ ΟΜΙΚΗ: ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Q1 2008 ΒΑΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ Ιδιαίτερα ικανοποιητική απόδοση το Α τρίµηνο 2008: Οι πωλήσεις υπερδιπλασιάστηκαν στα 381,1 εκατ. Λειτουργικά Κέρδη (EBIT) αυξήθηκαν κατά

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικό Παράρτημα. Α Χρηματοοικονομικοί δείκτες: Ανάλυση κατά κλάδο και τομέα

Ειδικό Παράρτημα. Α Χρηματοοικονομικοί δείκτες: Ανάλυση κατά κλάδο και τομέα Ειδικό Παράρτημα Α Χρηματοοικονομικοί δείκτες: Ανάλυση κατά κλάδο και τομέα 2014 Ετήσια έκθεση ελληνικού εμπορίου Α. Ανάλυση κατά κλάδο και τομέα 278 Στο παράρτημα αυτό παρουσιάζεται ξεχωριστά για κάθε

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομικά Αποτελέσματα Α Εξαμήνου 2017

Οικονομικά Αποτελέσματα Α Εξαμήνου 2017 Οικονομικά Αποτελέσματα Α Εξαμήνου 2017 Date : 27-07-2017 Το πρώτο εξάμηνο του έτους συνεχίστηκε η άνοδος αποτελεσμάτων του Ομίλου ΤΙΤΑΝ. Ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών ανήλθε σε 773,8 εκ., παρουσιάζοντας

Διαβάστε περισσότερα

(7,7) (3,7) 109,7% Δικαιώματα μειοψηφίας (0,7) (0,4) Καθαρά κέρδη που αναλογούν στους μετόχους 41,7 40,0 4,3%

(7,7) (3,7) 109,7% Δικαιώματα μειοψηφίας (0,7) (0,4) Καθαρά κέρδη που αναλογούν στους μετόχους 41,7 40,0 4,3% ΟΜΙΛΟΣ MARFIN POPULAR BANK ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ 31.03.2010 Καθαρά κέρδη που αναλογούν στους μετόχους 41,7 εκατ. Αύξηση χορηγήσεων κατά

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΟΣ ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗ Οικονοµικά Αποτελέσµατα 9µήνου 2006

ΟΜΙΛΟΣ ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗ Οικονοµικά Αποτελέσµατα 9µήνου 2006 ΟΜΙΛΟΣ ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗ Οικονοµικά Αποτελέσµατα 9µήνου 2006 Τα αποτελέσµατα του 9µήνου 2006 κινήθηκαν σύµφωνα µε τις εκτιµήσεις της ιοίκησης για το σύνολο του τρέχοντος έτους και βρίσκονται σε ακολουθία µε

Διαβάστε περισσότερα

Εξέλιξη βασικών μεγεθών Αποτελεσμάτων (ποσά σε εκ. ευρώ)

Εξέλιξη βασικών μεγεθών Αποτελεσμάτων (ποσά σε εκ. ευρώ) Αποτελέσματα περιόδου 1.1 3.9.213 Εξέλιξη βασικών μεγεθών Αποτελεσμάτων (ποσά σε εκ. ευρώ) 45 4 35 3 25 2 Πωλήσεις 412 39 358 312 287 23 198 18 16 14 12 1 8 EBITDA 13,1 14,8 17,1 13,3 1,9 9,1 13,3 15 6

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΟΣ ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗ Οικονοµικά Αποτελέσµατα 3µήνου 2006

ΟΜΙΛΟΣ ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗ Οικονοµικά Αποτελέσµατα 3µήνου 2006 ΟΜΙΛΟΣ ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗ Οικονοµικά Αποτελέσµατα 3µήνου 2006 Τα αποτελέσµατα του α τριµήνου 2006 είναι σύµφωνα των προβλέψεων της ιοίκησης για την πορεία του πρώτου τριµήνου και σε ακολουθία των εκτιµήσεων της

Διαβάστε περισσότερα

Γρ. Σαράντης Α.Β.Ε.Ε. Ενοποιημένα Οικονομικά Αποτελέσματα 12M_2010

Γρ. Σαράντης Α.Β.Ε.Ε. Ενοποιημένα Οικονομικά Αποτελέσματα 12M_2010 Δελτίο Τύπου Γρ. Σαράντης Α.Β.Ε.Ε. Ενοποιημένα Οικονομικά Αποτελέσματα 12M_2010 Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2011 Βασικά Σημεία : 12Μ_2010 Αύξηση πωλήσεων κατά 1,9% σε σχέση με το 2009. Τα αποτελέσματα του 2010

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα Α' Τριμήνου 2011

Αποτελέσματα Α' Τριμήνου 2011 Αποτελέσματα Α' Τριμήνου 2011 Date : 05-05-2011 O κύκλος εργασιών του Ομίλου ΤΙΤΑΝ κατά το πρώτο τρίμηνο του 2011 ανήλθε σε 253 εκ., παρουσιάζοντας μείωση 12% σε σύγκριση με το πρώτο τρίμηνο του 2010.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΟΣ MARFIN POPULAR BANK ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΝΙΑΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ

ΟΜΙΛΟΣ MARFIN POPULAR BANK ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΝΙΑΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΟΜΙΛΟΣ MARFIN POPULAR BANK ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΝΙΑΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ 30.09. Καθαρά κέρδη που αναλογούν στους μετόχους 82,7 εκατ. Αύξηση χορηγήσεων κατά 8%

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΟΣ MARFIN POPULAR BANK ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ

ΟΜΙΛΟΣ MARFIN POPULAR BANK ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΟΜΙΛΟΣ MARFIN POPULAR BANK ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ 31.12.2010 Η επιτυχής ολοκλήρωση της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου με την άντληση 488.2

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομικά Αποτελέσματα Α Εξαμήνου 2015

Οικονομικά Αποτελέσματα Α Εξαμήνου 2015 Οικονομικά Αποτελέσματα Α Εξαμήνου 2015 Date : 30-07-2015 Το 1o εξάμηνο του 2015 ο Όμιλος ΤΙΤΑΝ κατέγραψε ανοδική πορεία πωλήσεων και κερδοφορίας, κυρίως χάρη στην αυξημένη συνεισφορά των δραστηριοτήτων

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Οικονομικά αποτελέσματα Εννεαμήνου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Οικονομικά αποτελέσματα Εννεαμήνου 2014 21 Νοεμβρίου 2014 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Οικονομικά αποτελέσματα Εννεαμήνου 2014 Αύξηση 86% στα συγκρίσιμα ενοποιημένα λειτουργικά κέρδη EBITDA στο σύνολο των θυγατρικών 1 : 73,9εκ έναντι 39,7εκ το Εννεάμηνο 2013

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομικά Αποτελέσματα Α Εξαμήνου 2013

Οικονομικά Αποτελέσματα Α Εξαμήνου 2013 Οικονομικά Αποτελέσματα Α Εξαμήνου 2013 Date : 01-08-2013 Το Α Εξάμηνο του 2013 ο Όμιλος ΤΙΤΑΝ ενίσχυσε περαιτέρω τα βασικά οικονομικά του μεγέθη, αυξάνοντας τις πωλήσεις, παράγοντας θετικές ταμειακές

Διαβάστε περισσότερα

Marfin Popular Bank: Οικονομικά αποτελέσματα εννεαμήνου 2010

Marfin Popular Bank: Οικονομικά αποτελέσματα εννεαμήνου 2010 Δελτίο τύπου 25 Νοεμβρίου Marfin Popular Bank: Οικονομικά αποτελέσματα εννεαμήνου Τα καθαρά κέρδη εννεαμήνου του Ομίλου διαμορφώθηκαν σε 90.9 εκατ. (1), ως αποτέλεσμα της 18% αύξησης σε ετήσια βάση των

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Οικονομικά αποτελέσματα Εννεαμήνου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Οικονομικά αποτελέσματα Εννεαμήνου 2015 30 Νοεμβρίου 2015 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Οικονομικά αποτελέσματα Εννεαμήνου 2015 Διπλασιασμός των λειτουργικών κερδών EBITDA στο σύνολο των θυγατρικών 1 : 133,5εκ έναντι 64,3εκ το Εννεάμηνο 2014 Κερδοφορία για πρώτη

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσµατα 9µήνου 2004

Αποτελέσµατα 9µήνου 2004 Αποτελέσµατα 9µήνου Σηµαντική βελτίωση των οικονοµικών µεγεθών, που υποδηλώνει την επιτυχηµένη αναπτυξιακή στρατηγική και πορεία του οµίλου τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό Βασικά Χρηµατοοικονοµικά

Διαβάστε περισσότερα

Ετήσια οικονομικά αποτελέσματα για τη χρήση 2012

Ετήσια οικονομικά αποτελέσματα για τη χρήση 2012 Δελτίο Τύπου Frigoglass SAIC A. Μεταξά 15, 145 64 Κηφισιά, Αθήνα, Ελλάδα T +30 210 6165700 F +30 210 6199097 Ετήσια οικονομικά αποτελέσματα για τη χρήση 2012 Αθήνα, Ελλάδα, Η Frigoglass SAIC (εφεξής Frigoglass

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Οικονομικά αποτελέσματα Α Τριμήνου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Οικονομικά αποτελέσματα Α Τριμήνου 2015 29 Μαΐου 2015 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Οικονομικά αποτελέσματα Α Τριμήνου 2015 Επάνοδος στην κερδοφορία στο επίπεδο των ενοποιημένων λειτουργικών αποτελεσμάτων EBITDA στο σύνολο των θυγατρικών 1 για το Α Τρίμηνο του

Διαβάστε περισσότερα

Πωλήσεις EBITDA. Κέρδη μετά από φόρους. Κέρδη προ φόρων 23,5 25,8 300 16,1 10,9 13,3 17,1 7,9 14,3 16,1 19,4 22,3 10,3 9,7 6,4 2,6 13,4 13,1 8,9 5,7

Πωλήσεις EBITDA. Κέρδη μετά από φόρους. Κέρδη προ φόρων 23,5 25,8 300 16,1 10,9 13,3 17,1 7,9 14,3 16,1 19,4 22,3 10,3 9,7 6,4 2,6 13,4 13,1 8,9 5,7 Αποτελέσματα χρήσης 1.1-3.9.215 4 35 358 Πωλήσεις 312 287 283 298 3 25 EBITDA 23,5 25,8 3 25 2 15 1 213 19 2 15 1 1,9 13,3 17,1 16,1 7,9 5 5 21 211 212 (*) 213 214 9M 214 9M 215 21 211 212 (*) 213 214

Διαβάστε περισσότερα

Παπουτσάνης: Οικονομικά Αποτελέσματα Χρήσης 2018 Διαρκής ανάπτυξη πωλήσεων και βελτίωση κερδοφορίας

Παπουτσάνης: Οικονομικά Αποτελέσματα Χρήσης 2018 Διαρκής ανάπτυξη πωλήσεων και βελτίωση κερδοφορίας ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 14 Μαρτίου 2019 Παπουτσάνης: Οικονομικά Αποτελέσματα Χρήσης 2018 Διαρκής ανάπτυξη πωλήσεων και βελτίωση κερδοφορίας Η Παπουτσάνης ΑΒΕΕ παρουσιάζει τα οικονομικά αποτελέσματα για τη χρήση που

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Αποτελέσματα Β Τριμήνου/Εξαμήνου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Αποτελέσματα Β Τριμήνου/Εξαμήνου 2017 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 31 Αυγούστου 2017 Αποτελέσματα Β Τριμήνου/Εξαμήνου 2017 Σημαντική βελτίωση λειτουργικών αποτελεσμάτων, λόγω αυξημένης παραγωγής και πωλήσεων, αριστοποίησης εφοδιασμού και διεθνών περιθωρίων

Διαβάστε περισσότερα

SARANTIS Ενοποιηµένα Οικονοµικά Αποτελέσµατα Η1 2009

SARANTIS Ενοποιηµένα Οικονοµικά Αποτελέσµατα Η1 2009 SARANTIS Ενοποιηµένα Οικονοµικά Αποτελέσµατα Η1 2009 Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2009 Βασικά Σηµεία : Η1 2009 Βελτίωση των οικονοµικών αποτελεσµάτων του Οµίλου Sarantis στο Β τρίµηνο του 2009 σε σύγκριση µε

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα Γ τριμήνου 2011 του Ομίλου Marfin Popular Bank

Αποτελέσματα Γ τριμήνου 2011 του Ομίλου Marfin Popular Bank Δελτίο τύπου 29 Νοεμβρίου Αποτελέσματα Γ τριμήνου του Ομίλου Marfin Popular Bank Τα καθαρά κέρδη του Ομίλου ανήλθαν σε 88.5 (1)(2) εκατ. για το εννεάμηνο και 10.7 (1) εκατ. το γ τρίμηνο. Τα καθαρά έσοδα

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομικά Αποτελέσματα Τετάρτου Τριμήνου 2014

Οικονομικά Αποτελέσματα Τετάρτου Τριμήνου 2014 Οικονομικά Αποτελέσματα Τετάρτου Τριμήνου Αθήνα, Ελλάδα, 12 Μαρτίου 2015 H Frigoglass SAIC (εφεξής «Frigoglass» ή «εμείς» ή ο «Όμιλος») ανακοινώνει σήμερα τα ελεγμένα οικονομικά της αποτελέσματα για το

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα B Τριμήνου 2009

Αποτελέσματα B Τριμήνου 2009 Αποτελέσματα B Τριμήνου 2009 Αύξηση καθαρών κερδών σε 88εκ., 9% υψηλότερα σε σχέση με το Α τρίμηνο Διπλασιασμός οργανικών κερδών σε 61εκ. το Β τρίμηνο, από 33εκ. το Α τρίμηνο Αύξηση χορηγήσεων Ομίλου προς

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα Εννεαμήνου 2008

Αποτελέσματα Εννεαμήνου 2008 Αθήνα, 30 Οκτωβρίου Αποτελέσματα Εννεαμήνου Αύξηση Καθαρών Κερδών Ομίλου κατά 4,6% σε 647εκ., παρά τις αντίξοες συνθήκες στο παγκόσμιο τραπεζικό και χρηματοπιστωτικό σύστημα Ενίσχυση Οργανικών Κερδών κατά

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Αποτελέσματα Δ Τριμήνου / Έτους 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Αποτελέσματα Δ Τριμήνου / Έτους 2017 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 22 Φεβρουαρίου 2018 Αποτελέσματα Δ Τριμήνου / Έτους 2017 Ιστορικό υψηλό κερδοφορίας, λόγω λειτουργικών επιδόσεων και ευνοϊκού διεθνούς περιβάλλοντος διύλισης. Μείωση χρηματοοικονομικών εξόδων

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα Β Τριμήνου 2014

Αποτελέσματα Β Τριμήνου 2014 29 Αυγούστου Αποτελέσματα Β Τριμήνου Ισχυρή κεφαλαιακή επάρκεια και ρευστότητα: Δείκτες κεφαλαίων κοινών μετοχών CET1 17,8% και δανείων προς καταθέσεις 103,4%. Συνεχιζόμενη ανάκαμψη των κερδών προ προβλέψεων

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός Εργαζόμενων ΕΛΛΑΔΑ & Δ. ΕΥΡΩΠΗ 3 7 1.162 Η.Π.Α. 2 4 1.715 ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ 5 6 1.629 ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ 3 8 1.031 ΣΥΝΟΛΟ 13 24 5.

Αριθμός Εργαζόμενων ΕΛΛΑΔΑ & Δ. ΕΥΡΩΠΗ 3 7 1.162 Η.Π.Α. 2 4 1.715 ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ 5 6 1.629 ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ 3 8 1.031 ΣΥΝΟΛΟ 13 24 5. ΤΙΤΑΝ Α.Ε. ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ Η ΤΙΤΑΝ Α.Ε. είναι ένας Όμιλος εταιριών με μακρόχρονη πορεία στη βιομηχανία τσιμέντου. Ιδρύθηκε το 1902 και η έδρα του βρίσκεται στα Άνω Πατήσια. Ο Όμιλος

Διαβάστε περισσότερα

Προκαταρκτικά ετήσια αποτελέσματα της Marfin Popular Bank για το έτος 2010

Προκαταρκτικά ετήσια αποτελέσματα της Marfin Popular Bank για το έτος 2010 Δελτίο τύπου 28 Φεβρουαρίου 2011 Προκαταρκτικά ετήσια αποτελέσματα της Marfin Popular Bank για το έτος 2010 Η επιτυχής ολοκλήρωση της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου με την άντληση 488.2 εκατ., και η πώληση

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα α τριμήνου 2011 του Ομίλου Marfin Popular Bank

Αποτελέσματα α τριμήνου 2011 του Ομίλου Marfin Popular Bank Δελτίο τύπου 26 Μαΐου Αποτελέσματα α τριμήνου του Ομίλου Marfin Popular Bank Τα καθαρά κέρδη του α τριμήνου διαμορφώθηκαν σε 71 εκατ. Τα καθαρά έσοδα από τόκους ανήλθαν σε 181.5 εκατ. το α τρίμηνο, ενισχυμένα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΟΣ MARFIN POPULAR BANK ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΝΙΑΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ

ΟΜΙΛΟΣ MARFIN POPULAR BANK ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΝΙΑΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΟΜΙΛΟΣ MARFIN POPULAR BANK ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΝΙΑΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ 30.09. Τα καθαρά κέρδη του Ομίλου ανήλθαν σε 88.5 (1)(2) εκατ. για το εννεάμηνο και 10.7

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομικά Αποτελέσματα Εννεάμηνου 2013

Οικονομικά Αποτελέσματα Εννεάμηνου 2013 Οικονομικά Αποτελέσματα Εννεάμηνου 2013 Date : 12-11-2013 Ενίσχυση των θετικών τάσεων που άρχισαν να διαγράφονται εντός του 2013 παρουσίασε ο Όμιλος ΤΙΤΑΝ, παρά την αβεβαιότητα και τις δύσκολες συνθήκες

Διαβάστε περισσότερα

Βασικά Οικονομικά Μεγέθη Ομίλου J&P-ΑΒΑΞ. Δωδεκάμηνο & 4 ο Τρίμηνο 2009

Βασικά Οικονομικά Μεγέθη Ομίλου J&P-ΑΒΑΞ. Δωδεκάμηνο & 4 ο Τρίμηνο 2009 Βασικά Οικονομικά Μεγέθη Ομίλου J&P-ΑΒΑΞ Δωδεκάμηνο & 4 ο Τρίμηνο σύμφωνα με τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα (IAS) και τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης (IFRS) Σημαντικές Εξελίξεις & Επισημάνσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΟΣ ΔΕΗ. Βασικά λειτουργικά και οικονομικά μεγέθη εννεαμήνου 2017

ΟΜΙΛΟΣ ΔΕΗ. Βασικά λειτουργικά και οικονομικά μεγέθη εννεαμήνου 2017 ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ A.E. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ 21 Δεκεμβρίου ΟΜΙΛΟΣ ΔΕΗ Βασικά λειτουργικά και οικονομικά μεγέθη εννεαμήνου Βασικά λειτουργικά μεγέθη Το εννεάμηνο,

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικό Παράρτημα B. Χρηματοοικονομικοί δείκτες: Ανάλυση ανά περιφέρεια

Ειδικό Παράρτημα B. Χρηματοοικονομικοί δείκτες: Ανάλυση ανά περιφέρεια Ειδικό Παράρτημα B Χρηματοοικονομικοί δείκτες: Ανάλυση ανά περιφέρεια 2013 Ετήσια έκθεση ελληνικού εμπορίου 290 Β. Ανάλυση ανά περιφέρεια Στο παράρτημα αυτό παρουσιάζεται η γεωγραφική διάσταση της διάρθρωσης

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα A Εξαμήνου 2016

Αποτελέσματα A Εξαμήνου 2016 Αποτελέσματα A Εξαμήνου 2016 Date : 28-07-2016 Το 1o εξάμηνο του 2016 ο Όμιλος ΤΙΤΑΝ κατέγραψε βελτίωση αποτελεσμάτων, κυρίως χάρη στην αυξημένη συνεισφορά των δραστηριοτήτων στις ΗΠΑ και τη βελτίωση των

Διαβάστε περισσότερα

Βελτιωμένη η λειτουργική απόδοση και στο Α Τρίμηνο του 2011

Βελτιωμένη η λειτουργική απόδοση και στο Α Τρίμηνο του 2011 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Α ΤΡΙΜΗΝΟΥ 2011 ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ Βελτιωμένη η λειτουργική απόδοση και στο Α Τρίμηνο του 2011 Οι πρωτοβουλίες μείωσης των εξόδων επιφέρουν ικανοποιητικά αποτελέσματα

Διαβάστε περισσότερα

περσινό τρίμηνο, με την αύξηση στις κατηγορίες των χυμών και των ποτών ενέργειας να αντισταθμίζει εν μέρει την πτώση στην κατηγορία των ανθρακούχων

περσινό τρίμηνο, με την αύξηση στις κατηγορίες των χυμών και των ποτών ενέργειας να αντισταθμίζει εν μέρει την πτώση στην κατηγορία των ανθρακούχων Περιληπτική Ενημέρωση Καθώς οι διαφορετικές τάσεις, που παρατηρήθηκαν στις αγορές μας στη διάρκεια του 2015, συνεχίστηκαν το πρώτο τρίμηνο του 2016, προσαρμόσαμε ανάλογα τις εμπορικές μας πρωτοβουλίες

Διαβάστε περισσότερα

Βασικά Οικονομικά Μεγέθη Ομίλου J&P-ΑΒΑΞ. Εννεάμηνο & 3 ο Τρίμηνο 2008

Βασικά Οικονομικά Μεγέθη Ομίλου J&P-ΑΒΑΞ. Εννεάμηνο & 3 ο Τρίμηνο 2008 Βασικά Οικονομικά Μεγέθη Ομίλου J&P-ΑΒΑΞ Εννεάμηνο & 3 ο Τρίμηνο 2008 σύμφωνα με τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα (IAS) και τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης (IFRS) Σημαντικές Εξελίξεις & Επισημάνσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 1ΟΥ ΤΡΙΜΗΝΟΥ 2011 ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΕΣΟΔΩΝ ΜΕΙΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 1ΟΥ ΤΡΙΜΗΝΟΥ 2011 ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΕΣΟΔΩΝ ΜΕΙΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 1ΟΥ ΤΡΙΜΗΝΟΥ 2011 ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΕΣΟΔΩΝ ΜΕΙΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ Αθήνα - 27 Μαΐου 2011 Δηλώσεις Διοίκησης «Η πρόσφατη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ενίσχυσε τον ισολογισμό και βελτίωσε τους δείκτες

Διαβάστε περισσότερα

EBITDA. Πωλήσεις. Κέρδη προ φόρων. Κέρδη μετά από φόρους 25,8 23,5 17,1 14,8 10,9 13,3 22,3 16,1 14,3 19,4 10,3 6,4 4,7 2,6 13,1 8,9 5,1 7,6

EBITDA. Πωλήσεις. Κέρδη προ φόρων. Κέρδη μετά από φόρους 25,8 23,5 17,1 14,8 10,9 13,3 22,3 16,1 14,3 19,4 10,3 6,4 4,7 2,6 13,1 8,9 5,1 7,6 Αποτελέσματα χρήσης 1.1 31.12.214 Πωλήσεις EBITDA 45 4 35 3 25 2 39 358 312 287 283 298 3 25 2 15 14,8 1,9 13,3 17,1 23,5 25,8 15 1 1 5 5 29 21 211 212 (*) 213 214 29 21 211 212 (*) 213 214 25 2 15 1 5

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Οικονομικά αποτελέσματα Α Εξαμήνου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Οικονομικά αποτελέσματα Α Εξαμήνου 2015 31 Αυγούστου 2015 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Οικονομικά αποτελέσματα Α Εξαμήνου 2015 Σημαντική ενίσχυση της λειτουργικής κερδοφορίας EBITDA στο σύνολο των θυγατρικών 1 για το Α Εξάμηνο του έτους: κέρδη 61,7εκ έναντι

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Α ΤΡΙΜΗΝΟΥ 2010 ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Α ΤΡΙΜΗΝΟΥ 2010 ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Α ΤΡΙΜΗΝΟΥ 2010 ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ Αύξηση σε Καθαρά Έσοδα και Μεικτά Λειτουργικά Κέρδη ως αποτέλεσμα της αποδοτικής εμπορικής πολιτικής και των αποτελεσματικών

Διαβάστε περισσότερα

P&L ( εκ.) 3Μ '15 % 3Μ '14. Πωλήσεις 55,39 8,96% 50,83

P&L ( εκ.) 3Μ '15 % 3Μ '14. Πωλήσεις 55,39 8,96% 50,83 Τρίτη, 12 Μαΐου 2015 ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε. ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Α ΤΡΙΜΗΝΟΥ 2015 Η επέκταση του προϊοντικού χαρτοφυλακίου υποστηρίζει την αύξηση πωλήσεων, θετική καθαρή ταμειακή θέση, διανομή

Διαβάστε περισσότερα

Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε. Οικονομικά Αποτελέσματα Α εξαμήνου Αθήνα, 26 Σεπτεμβρίου 2017

Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε. Οικονομικά Αποτελέσματα Α εξαμήνου Αθήνα, 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε. Οικονομικά Αποτελέσματα Α εξαμήνου 2017 Αθήνα, 26 Σεπτεμβρίου 2017 Οικονομικά Αποτελέσματα Γεώργιος Αγγελόπουλος, Γενικός Διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών Πρόσφατες

Διαβάστε περισσότερα

Βασικά Οικονομικά Μεγέθη Ομίλου J&P-ΑΒΑΞ. Δωδεκάμηνο & 4 ο Τρίμηνο 2008

Βασικά Οικονομικά Μεγέθη Ομίλου J&P-ΑΒΑΞ. Δωδεκάμηνο & 4 ο Τρίμηνο 2008 Βασικά Οικονομικά Μεγέθη Ομίλου J&P-ΑΒΑΞ Δωδεκάμηνο & 4 ο Τρίμηνο σύμφωνα με τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα (IAS) και τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης (IFRS) Σημαντικές Εξελίξεις & Επισημάνσεις

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα Α Εξαμήνου 2012

Αποτελέσματα Α Εξαμήνου 2012 Αποτελέσματα Α Εξαμήνου 2012 Date : 29-08-2012 O κύκλος εργασιών του Ομίλου ΤΙΤΑΝ το Α Εξάμηνο του 2012 ανήλθε σε 548 εκ., σημειώνοντας μείωση 2% σε σύγκριση με το Α Εξάμηνο του 2011. Τα λειτουργικά κέρδη

Διαβάστε περισσότερα

Οικονοµικά Αποτελέσµατα Εννεαµήνου 2007

Οικονοµικά Αποτελέσµατα Εννεαµήνου 2007 Οικονοµικά Αποτελέσµατα Εννεαµήνου 2007 Συνέχιση των ανοδικών ρυθµών ανάπτυξης πωλήσεων και κερδοφορίας Περαιτέρω ενίσχυση του εξαγωγικού προσανατολισµού Οικονοµικά Αποτελέσµατα Οµίλου( χιλ.) 9M 2007 %

Διαβάστε περισσότερα

Marfin Popular Bank: Προκαταρκτικά οικονοµικά αποτελέσµατα για το έτος 2009

Marfin Popular Bank: Προκαταρκτικά οικονοµικά αποτελέσµατα για το έτος 2009 ελτίο τύπου 25 Φεβρουαρίου 2010 Marfin Popular Bank: Προκαταρκτικά οικονοµικά αποτελέσµατα για το έτος 2009 Τα καθαρά κέρδη του Οµίλου που αναλογούν στους µετόχους διαµορφώθηκαν σε 30.0 εκατ. το δ τρίµηνο

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομικά Αποτελέσματα Τρίτου Τριμήνου 2013

Οικονομικά Αποτελέσματα Τρίτου Τριμήνου 2013 Δελτίο Τύπου Frigoglass SAIC Α.Μεταξά 15, 145 64. Κηφισιά, Αθήνα, Ελλάδα T +30 210 6165700 F +30 210 6199097 Οικονομικά Αποτελέσματα Τρίτου Τριμήνου 2013 Αθήνα, Ελλάδα, Η Frigoglass SAIC (εφεξής Frigoglass

Διαβάστε περισσότερα

Ισολογισμός Ομίλου J&P-ΑΒΑΞ 2009

Ισολογισμός Ομίλου J&P-ΑΒΑΞ 2009 Ετήσια Ενημέρωση Αναλυτών σύμφωνα με το άρθρο 4.1.4.3.2 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών Ισολογισμός Ομίλου J&P-ΑΒΑΞ σύμφωνα με τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα (IAS) και τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής

Διαβάστε περισσότερα

Ετήσια Οικονομική Έκθεση 2018

Ετήσια Οικονομική Έκθεση 2018 FRIGOGLASS A.B.E.E. Ετήσια Οικονομική Έκθεση 2018 FRIGOGLASS A.B.E.E. Βιομηχανία Ψυκτικών Θαλάμων Α. Μεταξά 15, 145 64 Κηφισιά, Αθήνα Γ.Ε.ΜΗ. 1351401000 1 FRIGOGLASS A.B.E.E. Βιομηχανία Ψυκτικών Θαλάμων

Διαβάστε περισσότερα

Κέρδη μετά τη φορολογία 116 εκατ. Ετήσια αύξηση 9% Υψηλή απόδοση ιδίων κεφαλαίων 23,2% Μείωση δείκτη μη εξυπηρετούμενων δανείων σε 3,6%

Κέρδη μετά τη φορολογία 116 εκατ. Ετήσια αύξηση 9% Υψηλή απόδοση ιδίων κεφαλαίων 23,2% Μείωση δείκτη μη εξυπηρετούμενων δανείων σε 3,6% Ανακοίνωση Οικονομικά Αποτελέσματα Συγκροτήματος για το Τρίμηνο που έληξε στις 31 Μαρτίου Κέρδη μετά τη φορολογία 116 εκατ. Ετήσια αύξηση 9% Υψηλή απόδοση ιδίων κεφαλαίων 23,2% Μείωση δείκτη μη εξυπηρετούμενων

Διαβάστε περισσότερα