ΙΜΑΝΤΕΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΡΑΒΔΩΣΕΩΝ ΠΟΛΥ V MICRO-V HORIZON ΣΥΣΤΗΜΑ ΙΜΑΝΤΑ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΩΝ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΙΜΑΝΤΕΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΡΑΒΔΩΣΕΩΝ ΠΟΛΥ V MICRO-V HORIZON ΣΥΣΤΗΜΑ ΙΜΑΝΤΑ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΩΝ"

Transcript

1 ΙΜΑΝΤΕΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΡΑΒΔΩΣΕΩΝ ΠΟΛΥ V MICRO-V HORIZON ΣΥΣΤΗΜΑ ΙΜΑΝΤΑ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΩΝ

2 MICRO-V HORIZON

3 Ο καινούργιος Micro-V Horizon Ο πιο εξελιγμένος ιμάντας που φτιάχτηκε ποτέ Οι ιμάντες παρελκόμενων είναι καθοριστικοί για τη λειτουργία των σύγχρονων αυτοκινήτων. Θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι ο δικός σας είναι ο καλύτερος της αγοράς. Σχεδιασμένος για να λειτουργεί αθόρυβα, με μεγαλύτερη σταθερότητα και απαράμιλλη ευκαμψία, ο ιμάντας Micro-V Horizon είναι η καλύτερη επιλογή σε ό,τι αφορά τα εξαρτήματα πρώτης τοποθέτησης και aftermarket. 3.

4 MICRO-V HORIZON ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Για πάνω από 100 χρόνια, εμείς στην Gates κατασκευάζουμε κορυφαίας ποιότητας προϊόντα για αυτοκίνητα. Η ιστορία της υπεροχής μας, επιβεβαιώνεται από την ικανοποίηση των πελατών μας και από την ηγετική μας θέση στη βιομηχανία. Αυτός είναι και ο λόγος που οι μεγαλύτεροι κατασκευαστές αυτοκινήτων σε όλο τον κόσμο εμπιστεύονται την καινοτομική και μηχανολογική μας υπεροχή και χρησιμοποιούν τα προϊόντα αυτοκίνησης που παράγουμε. Ο καινούργιος ιμάντας Micro-V Horizon είναι, από μηχανολογικής πλευράς, ο πιο προηγμένος ιμάντας πολλαπλών ραβδώσεων που έχουμε κατασκευάσει μέχρι σήμερα, ο οποίος διατηρεί ένα σημαντικό προβάδισμα έναντι όλων των ανταγωνιστών μας. 4.

5 Αθόρυβη λειτουργία Το ενισχυμένο με ίνες υλικό απορροφά τους πιθανούς θορύβους που προκαλούνται από απώλεια ευθυγράμμισης Το ιδανικό προφίλ, προσφέρει ομαλή επαφή μεταξύ ιμάντα και τροχαλίας Εξαιρετική ευκαμψία Το χαμηλό προφίλ του ιμάντα προσφέρει αυξημένη σταθερότητα και περιορισμένη ολίσθηση Οι χορδές τάσης από πολυεστέρα αποτρέπουν την επιμήκυνση Ιδανικός για μικρότερες τροχαλίες και μικρότερες αποστάσεις μεταξύ τροχαλιών που συνηθίζονται τώρα στους πιο ισχυρούς και compact κινητήρες Ανθεκτικός στην κάμψη Αντοχή Το ενισχυμένο με ίνες υλικό EPDM εγγυάται την άριστη απόδοση σε υψηλές/ χαμηλές θερμοκρασίες Το EPDM είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στο κομπάλιασμα (pilling), στις σταγόνες λαδιού και στο όζον Ύφασμα στο πίσω μέρος με υψηλή αντοχή στη φθορά Χορδές τάσης από πολυεστέρα για μεγάλη ικανότητα μεταφοράς φορτίου σε υψηλές τάσεις 5.

6 MICRO-V HORIZON GATES: ΠΟΥΛΑΜΕ ΗΡΕΜΙΑ Όταν αγοράζετε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας όπως το Micro-V Horizon, γνωρίζετε ότι επενδύετε στην ποιότητα. Τοποθετώντας έναν ιμάντα Micro-V Horizon της Gates, προσφέρετε στους πελάτες σας σιγουριά και ηρεμία για το μέλλον του αυτοκινήτου τους. Για να προσφέρετε αυτήν την ηρεμία, υποστηρίζουμε ολόκληρη την γκάμα των τεχνολογικά καινοτόμων προϊόντων μας με ένα αποκλειστικό πρόγραμμα υποστήριξης μετά την πώληση που περιλαμβάνει ενημερωμένους καταλόγους, εργαλεία, τεχνικά έντυπα και εκπαίδευση, καθώς και εκτεταμένους οδηγούς αντιμετώπισης προβλημάτων. 6.

7 Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΜΙΑΣ ΠΟΙΟΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Κανένας δεν γνωρίζει τους ιμάντες τόσο καλά όσο η Gates. Δείχνοντας λοιπόν αυτήν την εμπιστοσύνη στο σύστημα ιμάντα κίνησης παρελκόμενων, προσφέρετε στους πελάτες σας ασφαλείς και χωρίς προβλήματα μετακινήσεις με τον καλύτερο ιμάντα της αγοράς. Οι υψηλές θερμοκρασίες στον χώρο του κινητήρα και η σταθερή επιμήκυνση οδηγούν στην ανάγκη αντικατάστασης των ιμάντων παρελκόμενων. Για να βοηθήσετε τους πελάτες σας να αποφύγουν την αναπάντεχη διακοπή λειτουργίας ενός εξαρτήματος, θα πρέπει να ελέγξετε το σύστημα ιμάντα κίνησης παρελκόμενων και να αντικαταστήσετε τον ιμάντα πολλαπλών ραβδώσεων με έναν ιμάντα Micro-V Horizon, εάν η ηλικία του είναι μεγαλύτερη από τέσσερα έτη ή εάν έχουν διανυθεί πάνω από χιλιόμετρα. 7.

8 MICRO-V HORIZON Ο ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ Όπως και οι ιμάντες πολλαπλών ραβδώσεων, έτσι και τα εξαρτήματα κίνησης ιμάντα έχουν περιορισμένη διάρκεια ζωής. Η φθορά αυτών των εξαρτημάτων μπορεί να επηρεάσει την απόδοση του ιμάντα και κατά συνέπεια ολόκληρου του συστήματος. Η Gates προσφέρει μία ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων συστημάτων κίνησης ιμάντα για επιβατικά αυτοκίνητα, ελαφρά επαγγελματικά οχήματα, λεωφορεία και ελκυστήρες. Διαθέτουμε μονάδες τάνυσης ιμάντα, ενδιάμεσες τροχαλίες, αποσβεστήρες κραδασμών και τροχαλίες υπερτάχυνσης του εναλλάκτη. Επιλέξαμε να συμπληρώσουμε αυτή την ευρεία γκάμα αναλωσίμων προϊόντων με επαγγελματικά εργαλεία που προσφέρουν στους μηχανικούς όλα όσα χρειάζονται για έναν σχολαστικό και πλήρη έλεγχο του συστήματος. 8.

9 ΚΙΤ MICRO-V Όλα όσα χρειάζεστε για έναν ολοκληρωμένο έλεγχο του συστήματος, σε ένα μοναδικό πακέτο που περιλαμβάνει όλους τους ιμάντες πολλαπλών ραβδώσεων και τα μεταλλικά εξαρτήματα που απαιτούνται για τη συγκεκριμένη εφαρμογή ΤΑΝΥΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΤΡΟΧΑΛΙΕΣ DRIVEALIGN Μία εκτεταμένη γκάμα τεντωτήρων και ενδιάμεσων τροχαλιών που προσφέρουν ακρίβεια εφαρμογής για ένα μεγάλο εύρος μοντέλων οχημάτων ΤΡΟΧΑΛΙΕΣ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΗ DRIVEALIGN Μία ολοκληρωμένη γκάμα εξαρτημάτων, εφάμιλλων του αρχικού εξοπλισμού, που εξασφαλίζουν την αδιάκοπη απόδοση του ιμάντα ΑΠΟΣΒΕΣΤΗΡΕΣ ΚΡΑΔΑΣΜΩΝ DRIVEALIGN Απορροφούν τους κραδασμούς των κινητήρων και παρατείνουν τη διάρκεια ζωής των άλλων εξαρτημάτων ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΙΜΑΝΤΑ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΩΝ Όλα τα ειδικά εργαλεία που είναι απαραίτητα για την ασφαλή και σωστή τοποθέτηση και συντήρηση των συστημάτων ιμάντων κίνησης παρελκομένων 9.

10 MICRO-V HORIZON ΜΑΖΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΒΗΜΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ Η Gates προσφέρει την καλύτερη κάλυψη της αγοράς από οποιονδήποτε άλλο ανταγωνιστή στην αγορά αυτοκινήτου. Η εξειδικευμένη ομάδα έρευνας εφαρμογών, μας βοηθά να εξασφαλίσουμε τη μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων και τα πιο πρόσφατα δεδομένα για σχεδόν κάθε αυτοκίνητο σε όλο τον κόσμο. ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Οι μηχανικοί αυτοκινήτων στοχεύουν στην ικανοποίηση των πελατών και στην εξάλειψη των δαπανηρών επιστροφών. Για να το πετύχουν αυτό δεν χρειάζονται μόνο ποιοτικά προϊόντα και ειδικά εργαλεία. Η τεχνική μας ομάδα αναλαμβάνει εκπαιδευτικές πρωτοβουλίες και σχεδιάζει προγράμματα τεχνικής υποστήριξης ώστε να παρέχει στους μηχανικούς την απαραίτητη βοήθεια γύρω από τη νέα τεχνολογία και την αντιμετώπιση σύνθετων προβλημάτων. Επιπλέον, τα σεμινάριά μας προσφέρουν στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να επικοινωνήσουν με έναν έμπειρο τεχνικό της Gates ο οποίος συχνά μπορεί να επιλύσει επιτόπου ένα τεχνικό πρόβλημα. ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ Τα τεχνικά ενημερωτικά δελτία της Gates παρέχουν πληροφορίες γύρω από κρίσιμα σημεία που μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα στο σύστημα ιμάντα κίνησης. Τα τεχνικά ενημερωτικά δελτία αντιμετωπίζουν συγκεκριμένα προβλήματα του συστήματος ιμάντα κίνησης και περιλαμβάνουν οδηγίες αντιμετώπισης ώστε να αποτραπούν τα σφάλματα τοποθέτησης. Τα τεχνικά ενημερωτικά δελτία είναι ελεύθερα διαθέσιμα από την ιστοσελίδα της Gates και τον ηλεκτρονικό κατάλογο της Gates. 10.

11 ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ Εμείς στην Gates γνωρίζουμε ότι ο ιμάντας μας Micro-V Horizon είναι ο καλύτερος της αγοράς. Πιστεύουμε πραγματικά στην ποιότητα των προϊόντων μας και την αποτελεσματική συμμετοχή τους στην αύξηση της απόδοσης του αυτοκινήτου. Ο ιμάντας Micro-V Horizon είναι αθόρυβος, αποδοτικός και εξασφαλίζει υψηλή απόδοση σε κάθε αυτοκίνητο. Εκτός από την υπεροχή στη σχεδίαση των προϊόντων μας, λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη και την περιβαλλοντική μας ευθύνη. Καθήκον μας είναι να διαχειριζόμαστε κάθε πόρο και κάθε υλικό με τη μεγαλύτερη προσοχή. Εργαζόμαστε αδιάκοπα για να προσφέρουμε στους πελάτες μας φρέσκιες ιδέες, μηχανολογική τεχνογνωσία και βιώσιμα προϊόντα και λύσεις, όχι μόνο για σήμερα αλλά και για το μέλλον. 11.

12 ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΒΕΛΓΙΟΥ GATES EUROPE BVBA Dr. Carlierlaan Erembodegem T (32) / F (32) ΙΤΑΛΙΑ GATES S.R.L. Via Senigallia 18 - Blocco A Milano MI T (39) / F (39) ΙΣΠΑΝΙΑ GATES PT SPAIN S.A. Polígono Industrial Les Malloles Balsareny (Barcelona) T (34) / F (34) ΓΑΛΛΙΑ GATES FRANCE S.A.R.L. B.P , Rue de la Briqueterie Zone Industrielle, Louvres T (33) / F (33) ΡΩΣΙΑ GATES CIS LLC Kosmodamianskaja nab. 52, building 4 Business Centre Riverside Towers, 6th floor Moscow T (7) / F (7) ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ GATES POWER TRANSMISSION LTD Tinwald Downs Road Heathhall, Dumfries DG1 1TS T (44) / F (44) Gates.eu/horizon Ο διανομέας σας: E12/70524 Οι κατασκευαστές τηρούν το δικαίωμα να τροποποιήσουν λεπτομέρειες όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο. Gates Corporation 2012 Βέλγιο - 10/12.

ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΡΩΤΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ

ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΡΩΤΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΡΩΤΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΙΜΑΝΤΑΣ ΠΟΛΥV ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΙΜΑΝΤΑΣ ΠΟΛΥV ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ Οι κατασκευαστές

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ

ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ www.hella.com/brakesystems 12 1 ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ Συνδυάζουμε την μοναδική τεχνολογία φρένων με επαγγελματική υποστήριξη πελατών, έμφαση στην καινοτομία με κορυφαία τεχνική

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ 1 ΕΛΑΣΤΙΚΟ

ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ 1 ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ 1 ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΔΗΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Η Pirelli είναι μία μάρκα με παγκόσμια αναγνωρισιμότητα για τις βασικές αξίες της, κυρίως τις επιδόσεις

Διαβάστε περισσότερα

Έτσι αλλάζουν οι επαγγελματίες τις αντλίες νερού

Έτσι αλλάζουν οι επαγγελματίες τις αντλίες νερού Έτσι αλλάζουν οι επαγγελματίες τις αντλίες νερού 2 Wasserpumpe Αντλία νερού 3 Μην χάνετε την ψυχραιμία σας Αντικατάσταση της αντλίας νερού Σε περίπτωση ελαττωματικής αντλίας νερού, υπάρχουν δύο διαφορετικές

Διαβάστε περισσότερα

Η HKS είναι ένας από τους κορυφαίους οίκους βελτιώσεων στο κόσμο.

Η HKS είναι ένας από τους κορυφαίους οίκους βελτιώσεων στο κόσμο. Λιπαντικά Απόλυτων Επιδόσεων! Η HKS είναι ένας από τους κορυφαίους οίκους βελτιώσεων στο κόσμο. Μέσα από τη μεγάλη εμπειρία της στη σχεδίαση και κατασκευή κινητήρων & συστημάτων μετάδοσης υψηλών επιδόσεων,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΩΝ MONOI BASIC & FLATBLADE MULTI

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΩΝ MONOI BASIC & FLATBLADE MULTI ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΩΝ MONOI BASIC & FLATBLADE MULTI Κωδ. αρ. 0848 370... / 0848 020... Για τέλειο καθαρισμό, χωρίς γραμμές και θόρυβο. ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΕΣ MONOI BASIC Ένωση με περτσίνι από ανοξείδωτο

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΟΥΖΙ CHAMPION TURN IT ON ΜΕΡΟΣ 3 Ο - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ. Αφοσιωμένοι στην εξυπηρέτηση. Με κίνητρο την ποιότητα.

ΜΠΟΥΖΙ CHAMPION TURN IT ON ΜΕΡΟΣ 3 Ο - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ. Αφοσιωμένοι στην εξυπηρέτηση. Με κίνητρο την ποιότητα. TURN IT ON Αφοσιωμένοι στην εξυπηρέτηση. Με κίνητρο την ποιότητα. ΜΠΟΥΖΙ CHAMPION ΜΕΡΟΣ 3 Ο - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΑΦΛΕΞΗΣ I ΦΙΛΤΡΑ I ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡEΣ Champion is a registered trademark of Federal-Mogul

Διαβάστε περισσότερα

Ether Applications (ΑΙΘΗΡ) όλη σας η ενέργεια

Ether Applications (ΑΙΘΗΡ) όλη σας η ενέργεια Ether Applications (ΑΙΘΗΡ) όλη σας η ενέργεια Δραστηριότητα στον χώρο της ενέργειας στην Ελλάδα, τα Βαλκάνια και την Κύπρο Γραφεία Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις Έμφαση στις ανάγκες του πελάτη Εταιρική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ. Η ECO ENERGIA ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ από το πρώτο βήμα και αναλαμβάνει: ECOENERGIA ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ. Η ECO ENERGIA ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ από το πρώτο βήμα και αναλαμβάνει: ECOENERGIA ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ECOENERGIA ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Aνθρώπινο Δυναμικό Ποιότητα Υπηρεσιών Αποτελεσματικότητα ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ... ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Η ECOENERGIA είναι μια εταιρεία

Διαβάστε περισσότερα

Renault ΕΠΑΓΓΕλΜΑΤΙκΑ ΟχήΜΑΤΑ

Renault ΕΠΑΓΓΕλΜΑΤΙκΑ ΟχήΜΑΤΑ Renault Επαγγελματικά Οχήματα Renault Pro+ Το + του επαγγελματία Η Renault, με παρουσία στην αγορά Επαγγελματικών Οχημάτων για πάνω από έναν αιώνα, παρέχει στους επαγγελματίες πελάτες της καινοτόμες λύσεις

Διαβάστε περισσότερα

Connected to the Sun ΤΡΟΧΙΑΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΕΝΟΣ ΑΞΟΝΑ

Connected to the Sun ΤΡΟΧΙΑΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΕΝΟΣ ΑΞΟΝΑ Connected to the Sun ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΧΙΑΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΕΝΟΣ ΑΞΟΝΑ 20 χρόνια εγγύηση Η Mechatron ειδικεύεται στον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την υλοποίηση προηγμένων

Διαβάστε περισσότερα

08/2018. Επίσημος Εισαγωγέας - Διανομέας Ελλάδος

08/2018. Επίσημος Εισαγωγέας - Διανομέας Ελλάδος Σκοπός αυτού του ενημερωτικού φυλλαδίου είναι να σας κάνει μία πρώτη, συνοπτική παρουσίαση του νέου CR-V. Για πληροφορίες σχετικά με το μοντέλο μπορείτε να απευθυνθείτε στο επίσημο δίκτυο επιβατικών αυτοκινήτων

Διαβάστε περισσότερα

Από επαγγελματίες για επαγγελματίες: εκπαίδευσης

Από επαγγελματίες για επαγγελματίες: εκπαίδευσης Από επαγγελματίες για επαγγελματίες: Πρόγραμμα εκπαίδευσης Πρόλογος Ο κόσμος γυρίζει ολοένα και πιο γρήγορα - οι καιροί, κατά τους οποίους ρυθμίζαμε καρμπιρατέρ, επαφές πλατινών και χρονικά σημεία ανάφλεξης,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΓΝΗΣΙΑ CUMMINS ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ. Μια καλύτερη εγγύηση που ισχύει διαρκώς. Δεν κατασκευάζονται όλα τα εξαρτήματα με τον ίδιο τρόπο.

ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΓΝΗΣΙΑ CUMMINS ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ. Μια καλύτερη εγγύηση που ισχύει διαρκώς. Δεν κατασκευάζονται όλα τα εξαρτήματα με τον ίδιο τρόπο. Δεν κατασκευάζονται όλα τα εξαρτήματα με τον ίδιο τρόπο. Καλύτερα εξαρτήματα. Καλύτερη διαθεσιμότητα. Μια καλύτερη εγγύηση που ισχύει διαρκώς. Συχνά, αυτό που δεν μπορείτε να δείτε κάνει όλη τη διαφορά.

Διαβάστε περισσότερα

Συντήρηση ηλεκτροκινητήρων σε βιομηχανία επίστρωσης εξαρτημάτων

Συντήρηση ηλεκτροκινητήρων σε βιομηχανία επίστρωσης εξαρτημάτων Συντήρηση ηλεκτροκινητήρων σε βιομηχανία επίστρωσης εξαρτημάτων Karol Bielecki Η εταιρεία CNP Myszkow (http://cnpmyszkow.pl/?lang=en) εξειδικεύεται στη διαδικασία επίστρωσης μικρών εξαρτημάτων που χρησιμοποιούνται

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED.

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Τα προϊόντα που διαθέτουμε αναπτύσσονται σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας και βλέπουμε τους εαυτούς μας ως ηγέτες

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες για εξειδικευμένους εγκαταστάτες/ψυκτικούς και μελετητές Κορυφαία ποιότητα στις συνήθεις εφαρμογές.

Πληροφορίες για εξειδικευμένους εγκαταστάτες/ψυκτικούς και μελετητές Κορυφαία ποιότητα στις συνήθεις εφαρμογές. Πληροφορίες για εξειδικευμένους εγκαταστάτες/ψυκτικούς και μελετητές Κορυφαία ποιότητα στις συνήθεις εφαρμογές. Ιδανική εφαρμογή των Yonos MAXO και Yonos MAXO-D. 02 Pioneering for You 03 «Ισχύς και απόδοση

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΣΚΟΙ ΦΡΕΝΩΝ TEXTAR Γκάμα προϊόντων

ΔΙΣΚΟΙ ΦΡΕΝΩΝ TEXTAR Γκάμα προϊόντων ΔΙΣΚΟΙ ΦΡΕΝΩΝ TEXTAR Γκάμα προϊόντων www.textar.com ΕΞΥΠΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ. Mελετημένοι μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια Θερμογέφυρα Κατευθύνει τη μεταφορά θερμότητας στο θάλαμο αερισμού του δίσκου, αυξάνει

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ 3 ΕΩΣ 33KW Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ 3 ΕΩΣ 33KW Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ PROJECT MPX ΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ 3 ΕΩΣ 33KW Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ www.klimatika.gr ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟΝ ΛΕΒΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ Ονομαστική απόδοση >109% Μεταβλητή ισχύς λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

Industry. Sika No. 1 στα Συστήματα Συγκόλλησης Παρμπρίζ Απλοποιούμε την Εργασία σας

Industry. Sika No. 1 στα Συστήματα Συγκόλλησης Παρμπρίζ Απλοποιούμε την Εργασία σας Industry Sika No. 1 στα Συστήματα Συγκόλλησης Παρμπρίζ Απλοποιούμε την Εργασία σας Sika Ο Συνεργάτης σας με την τεχνολογική πρωτοπορία στα συγκολλητικά Παρμπρίζ Χρόνος Με τα Α Η Τεχνολογική Υπεροχή εξασφαλίζει

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ

ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ SERVICE ΤΗΣ HACH Αυξήστε τη σιγουριά, χωρίς έγνοια, γνωρίζοντας ότι έχετε αφήσει τη και τις του εξοπλισμού σας στα χέρια των ειδικών. ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Xυτοσιδηροί λέβητες χαµηλών θερµοκρασιών: Επένδυση στο µέλλον. Η ζεστασιά είναι το στοιχείο μας. Επιδαπέδιοι χυτοσιδηροί λέβητες πετρελαίου/ αερίου

Xυτοσιδηροί λέβητες χαµηλών θερµοκρασιών: Επένδυση στο µέλλον. Η ζεστασιά είναι το στοιχείο μας. Επιδαπέδιοι χυτοσιδηροί λέβητες πετρελαίου/ αερίου λέβητες πετρελαίου/ αερίου Θερμικής ισχύς από 71 έως 1.00 kw Xυτοσιδηροί λέβητες χαµηλών θερµοκρασιών: Επένδυση στο µέλλον Logano GE315 Logano GE515 Logano GE615 Η ζεστασιά είναι το στοιχείο μας Χυτοσίδηρος

Διαβάστε περισσότερα

Μηχανολόγος Μηχανικός στο Α.Π.Θ.

Μηχανολόγος Μηχανικός στο Α.Π.Θ. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Μηχανολόγος Μηχανικός στο Α.Π.Θ. Παναγιώτης Σεφερλής Αναπληρωτής Καθηγητής Έχεις το «μικρόβιο» του Μηχανικού; Dilbert 2 Επιστήμη του Μηχανολόγου

Διαβάστε περισσότερα

Connected to the Sun ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΧΙΑΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΔΥΟ ΑΞΟΝΩΝ

Connected to the Sun ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΧΙΑΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΔΥΟ ΑΞΟΝΩΝ Connected to the Sun ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΧΙΑΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΔΥΟ ΑΞΟΝΩΝ Η Mechatron ειδικεύεται στον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την υλοποίηση προηγμένων προϊόντων και εφαρμογών για φωτοβολταϊκά

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ. Μηχανική όραση Cognex... για μέγιστη αξιοπιστία στην παραγωγή. Τρόφιμα & Ποτά

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ. Μηχανική όραση Cognex... για μέγιστη αξιοπιστία στην παραγωγή. Τρόφιμα & Ποτά ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Μηχανική όραση Cognex... για μέγιστη αξιοπιστία στην παραγωγή. Τρόφιμα & Ποτά Ένα ευρύ φάσμα λύσεων Οι αισθητήρες μηχανικής όρασης της Cognex παρέχουν στη βιομηχανία τροφίμων & ποτών

Διαβάστε περισσότερα

Φίλτρα. για επιβατικά οχήματα

Φίλτρα. για επιβατικά οχήματα Φίλτρα για επιβατικά οχήματα Φίλτρα για όλες Τα φίλτρα Champion έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε όχι μόνο να ανταποκρίνονται στις πιο αυστηρές απαιτήσεις της πρώτης τοποθέτησης, αλλά και να τις υπερβαίνουν.

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Ϊ Ο Ν Τ Α Μ Ο Τ Ο Σ Υ Κ Λ Ε Τ Α Σ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2014

Π Ρ Ο Ϊ Ο Ν Τ Α Μ Ο Τ Ο Σ Υ Κ Λ Ε Τ Α Σ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2014 Π Ρ Ο Ϊ Ο Ν Τ Α Μ Ο Τ Ο Σ Υ Κ Λ Ε Τ Α Σ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2014 ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ Οι πωλήσεις των προϊόντων μας θα τιμολογούνται σύμφωνα με τις τιμές που αναγράφονται στον εκάστοτε ισχύοντα τιμοκατάλογο της εταιρίας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΖΑΝΤΕΣ ΑΝΥΨΩΤΙΚΩΝ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΖΑΝΤΕΣ ΑΝΥΨΩΤΙΚΩΝ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΖΑΝΤΕΣ ΑΝΥΨΩΤΙΚΩΝ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ Ιωνίας 11, Τ.Κ. 57009, Καλοχώρι, Θεσ/νίκη, Τ.Θ. 1297 T: 2310 753.151 K: 6944604157 K: 6978188776 K: 6978188774 E: sales@ergotyres.com www.ergotyres.com

Διαβάστε περισσότερα

Το 1932 ξεκίνησε η υλοποίηση της ιδέας του Θωμά Κουτρούκη έχοντας επιχειρηματική βλέψη την κατασκευή ελαστικών ειδών κυρίως γύρω από την υπόδηση,

Το 1932 ξεκίνησε η υλοποίηση της ιδέας του Θωμά Κουτρούκη έχοντας επιχειρηματική βλέψη την κατασκευή ελαστικών ειδών κυρίως γύρω από την υπόδηση, Το 1932 ξεκίνησε η υλοποίηση της ιδέας του Θωμά Κουτρούκη έχοντας επιχειρηματική βλέψη την κατασκευή ελαστικών ειδών κυρίως γύρω από την υπόδηση, αντικείμενο στο οποίο και για πολλά χρόνια δραστηριοποιήθηκε.

Διαβάστε περισσότερα

Επισκευές Επισκευή αυτοκινήτων

Επισκευές Επισκευή αυτοκινήτων Παρακάτω θα διαβάσετε αναλυτικά τις επισκευές που μπορούμε να σας προσφέρουμε. Εάν επιθυμείτε να δείτε τον τιμοκατάλογο των προσφερομένων επισκευών FORD Motorcraft, παρακαλώ επιλέξτε ΕΔΩ Επισκευή αυτοκινήτων

Διαβάστε περισσότερα

Νιώθω καλά, οδηγώ καλύτερα.

Νιώθω καλά, οδηγώ καλύτερα. Νιώθω καλά, οδηγώ καλύτερα. Mopar Προστασία Αυτοκινήτου, πάντα δίπλα σας. MAXIMUM CARE Καλύπτει µηχανικά και ηλεκτρικά µέρη επεκτείνοντας την εγγύηση του αυτοκινήτου. ιατηρήστε το αυτοκίνητο σας σε άριστη

Διαβάστε περισσότερα

Στα βασικά χαρακτηριστικά τους περιλαμβάνουν: - Νέο ηλεκτρονικό χειριστήριο ελέγχου Touch Pilot - Εξαιρετικά αποδοτικούς εναλλάκτες θερμότητας

Στα βασικά χαρακτηριστικά τους περιλαμβάνουν: - Νέο ηλεκτρονικό χειριστήριο ελέγχου Touch Pilot - Εξαιρετικά αποδοτικούς εναλλάκτες θερμότητας Μηνιαία έκδοση Νοέμβριος 2012 τεύχος 64 Μονάδες θέρμανσης με κορυφαία ενεργειακή αποδοτικότητα Υδρόψυκτοι Ψύκτες Νερού με τεχνολογία inverter Οι υδρόψυκτες μονάδες νερού 30XW-V/ 30XWHV αποτελούν μια ιδιαίτερα

Διαβάστε περισσότερα

Εγκαταστάσεις. Μελέτη, σχεδιασμός και εγκατάσταση, με βάση πάντα τις Ευρωπαϊκές οδηγίες ασφαλείας

Εγκαταστάσεις. Μελέτη, σχεδιασμός και εγκατάσταση, με βάση πάντα τις Ευρωπαϊκές οδηγίες ασφαλείας Υπηρεσίες Εγκαταστάσεις Μελέτη, σχεδιασμός και εγκατάσταση, με βάση πάντα τις Ευρωπαϊκές οδηγίες ασφαλείας Για την εγκατάσταση νέων ανελκυστήρων, η Lift Technics μελετά, σχεδιάζει και εγκαθιστά τον ανελκυστήρα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗ WÜRTH.

ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗ WÜRTH. ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗ WÜRTH. ΝΕΟ ΔΡΑΠΑΝΟΚΑΤΣΑΒΙΔΟ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ABS 18 COMPACT & ΓΩΝΙΑΚΟΣ ΛΕΙΑΝΤΗΡΑΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ AWS 18-125 P COMPACT WÜRTH MASTER. ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΔΥΝΑΜΗ. ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

Διαβάστε περισσότερα

Αθόρυβη οδήγηση χωρίς ρύπους στην πόλη: Τα Vito E-Cell Van καλύπτουν χλμ για τους πελάτες μας

Αθόρυβη οδήγηση χωρίς ρύπους στην πόλη: Τα Vito E-Cell Van καλύπτουν χλμ για τους πελάτες μας Δελτίο Τύπου Αθόρυβη οδήγηση χωρίς ρύπους στην πόλη: Τα Vito E-Cell Van καλύπτουν 650.000χλμ για τους πελάτες μας 14 Φεβρουαρίου 2012 Το πρώτο Van στον κόσμο με εργοστασιακό ηλεκτρικό σύστημα κίνησης δοκιμάστηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ. electronic

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ. electronic ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ electronic σταθμοί εισόδου / 3 αισθητική και φαντασία σχεδίασης Φωτιζόμενη (LED) διάτρητη επιγραφή οδού, αριθμού, ονόματος κ.α. Θέση κάμερας από επίπεδο διάφανο plexi glass Πλέγμα θυρομεγαφώνου

Διαβάστε περισσότερα

Θάλαμοι Metron, Telco

Θάλαμοι Metron, Telco Θάλαμοι & Πόρτες Θάλαμοι Metron, Telco ΘΆΛΑΜΟΙ Πανοραμικοί Θάλαμοι Kleemann Η μετακίνηση μεταξύ ορόφων αποτελεί μια εξαιρετική εμπειρία και αίσθηση για τους επιβάτες. Με ένα ευέλικτο σύστημα σχεδίασης

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΡΟΛΟΥ E.M.D.R.S

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΡΟΛΟΥ E.M.D.R.S ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΡΟΛΟΥ E.M.D.R.S 0 Τα Ηλεκτροκίνητα Διαιρούμενα Ρολά αποτελούν διατάξεις οι οποίες προορίζονται για την κάλυψη μεγάλων ανοιγμάτων (>12m), όπου καθίσταται αδύνατη η τοποθέτηση

Διαβάστε περισσότερα

Ζάντες ελαφρού κράματος Ford. Feel the difference

Ζάντες ελαφρού κράματος Ford. Feel the difference Ζάντες ελαφρού κράματος Ford Feel the difference Ζάντες ελαφρού κράματος Ford Πηγαίνοντας πιο μακριά Ειδικά κατασκευασμένες για το Ford σας Οι ζάντες ελαφρού κράματος Ford είναι σχεδιασμένες να κάνουν

Διαβάστε περισσότερα

Ενέργεια. Εκφρασµένη µε λέξεις.

Ενέργεια. Εκφρασµένη µε λέξεις. Ενέργεια. Εκφρασµένη µε λέξεις. Η εταιρεία Η Enerlogos, από τις λέξεις «ενέργεια» και «λόγος», είναι η πρώτη εξειδικευµένη εταιρεία παροχής υπηρεσιών γλωσσικής υποστήριξης και επικοινωνίας για τους τοµείς

Διαβάστε περισσότερα

Μετατρέπουμε τον ήλιο σε κινητήρια δύναμη. ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Phoenix Solar

Μετατρέπουμε τον ήλιο σε κινητήρια δύναμη. ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Phoenix Solar Μετατρέπουμε τον ήλιο σε κινητήρια δύναμη. ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Phoenix Solar ΣΤΟΧΟΣ μας είναι ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΣΕ κάθε ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟ ΕΡΓΟ. phoenix solar ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Δίκοπα τρυπάνια σκυροδέματος fischer SDS Plus II Pointer V. Θέτουν νέα δεδομένα στην ταχύτητα διάτρησης

Δίκοπα τρυπάνια σκυροδέματος fischer SDS Plus II Pointer V. Θέτουν νέα δεδομένα στην ταχύτητα διάτρησης Δίκοπα τρυπάνια σκυροδέματος fischer SDS Plus II Pointer V Θέτουν νέα δεδομένα στην ταχύτητα διάτρησης fischer SDS Plus II Pointer V: Σχεδιασμένο για γρήγορη και ασφαλή διάτρηση Οι ισχυροί σπαστήρες έχουν

Διαβάστε περισσότερα

ContiTech: Συμβουλές ειδικών για την αλλαγή του ιμάντα χρονισμού

ContiTech: Συμβουλές ειδικών για την αλλαγή του ιμάντα χρονισμού ContiTech: Συμβουλές ειδικών για την αλλαγή του ιμάντα χρονισμού Λεπτομερείς οδηγίες για το όχημα Fiat 500 1,2 ltr. Κωδικός κινητήρα 169 A4.000 Η ContiTech σάς παρέχει τρόπους αποφυγής σφαλμάτων κατά την

Διαβάστε περισσότερα

ΣΚΕΨΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, ΔΡΑΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ START-UP ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΣΚΕΨΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, ΔΡΑΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ START-UP ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΚΕΨΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, ΔΡΑΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ START-UP ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ CONTENT ΕΙΣΑΓΩΓΗ 3 ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ 4 Η ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 6 Χρονοδιάγραμμα 9 ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ 10

Διαβάστε περισσότερα

Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών

Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών Συνεχής ανάπτυξη προϊόντων Η περαιτέρω ανάπτυξη και τελειοποίηση αποτελούν μια συνεχή διαδικασία που επιτελείται από το εξειδικευμένο τμήμα έρευνας

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνογνωσία Έμπειροι και πλήρως καταρτισμένοι τεχνικοί, με ειδικότητα στα Toyota και στα υβριδικά οχήματα.

Τεχνογνωσία Έμπειροι και πλήρως καταρτισμένοι τεχνικοί, με ειδικότητα στα Toyota και στα υβριδικά οχήματα. ALWAYS A BETTER WAY ΛΟΓΟΙ Χρηματοδοτικές λύσεις Ένα πλήρες πακέτο χρηματοδοτικών λύσεων, μέσω του προγράμματος ToyotaFlex με ευέλικτες επιλογές ή άλλων τυποποιημένων χρηματοδοτικών λύσεων μέσω εμπορικών

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΡΙΦΑΣΙΚΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ RSM

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΡΙΦΑΣΙΚΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ RSM ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ RSM 0 Τα Βιομηχανικά Ρολά είναι ηλεκτρικά κινούμενες διατάξεις, που προορίζονται για την κάλυψη ανοιγμάτων και πιστοποιούνται βάσει του Ευρωπαϊκού Προτύπου EN 13241-1. Διαθέτουν προσαρμοζόμενη

Διαβάστε περισσότερα

Alcoa. Ζάντες που μπορείς να εμπιστευτείς

Alcoa. Ζάντες που μπορείς να εμπιστευτείς Alcoa Ζάντες που μπορείς να εμπιστευτείς Alcoa, Ο συνεργάτης σας από το 1948 Κατά τη διάρκεια 125 ετών, η Alcoa έχει αναπτυχθεί και εξελιχθεί, χάρη στην παράδοσή της στην καινοτομία και στη δέσμευσή της

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα Προστασίας Επιφανειών

Προϊόντα Προστασίας Επιφανειών Προϊόντα Προστασίας Επιφανειών ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΤΣΟΧΑΚΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΤΣΟΧΑΚΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΡΦΩΤΑ Συνθετικά τσοχάκια καρφωτά Συνθετικά τσοχάκια για λεία δάπεδα Τσοχάκια προστασίας καρφωτά

Διαβάστε περισσότερα

Νέα σειρά Porter. euro

Νέα σειρά Porter. euro Νέα σειρά Porter euro 6 euro 6 euro 6 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΧΥΣ* ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΡΟΠΗ* Νέος Κινητήρας Ο νέος κινητήρας MultiTech Euro 6 είναι η τέλεια απάντηση της Piaggio στον τομέα των βενζινοκίνητων οχημάτων επαγγελματικής

Διαβάστε περισσότερα

U T C C R E A T I V E L A B. Σύμβουλοι Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας

U T C C R E A T I V E L A B. Σύμβουλοι Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας U T C C R E A T I V E L A B Σύμβουλοι Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας Ποιοι είμαστε Σχετικά με εμάς Η UTC Creative Lab είναι εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών στους τομείς της καινοτομίας, της

Διαβάστε περισσότερα

ContiTech: Συμβουλές ειδικών για την αντικατάσταση του ιμάντα χρονισμού

ContiTech: Συμβουλές ειδικών για την αντικατάσταση του ιμάντα χρονισμού ContiTech: Συμβουλές ειδικών για την αντικατάσταση του ιμάντα χρονισμού Αναλυτικές οδηγίες για το κιτ τραπεζοειδούς ιμάντα CT881K2 / CT881WP1 σε ένα Ford Fiesta V έτους κατασκευής 2004 (JH_JD_) 1,4 ltr.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗΣ GAS EXPERTS

ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗΣ GAS EXPERTS ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗΣ GAS EXPERTS Αναμφισβήτητα, η υγραεριοκίνηση αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα θέματα στο χώρο της αυτοκίνησης αυτή την περίοδο. Το υγραέριο (LPG ή Liquefied Petroleum Gas) αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

Γνήσια Ανταλλακτικά ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ. Συγκριτικός Οδηγός για Πελάτες

Γνήσια Ανταλλακτικά ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ. Συγκριτικός Οδηγός για Πελάτες Γνήσια Ανταλλακτικά ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ Συγκριτικός Οδηγός για Πελάτες ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 01 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 02 03 Φίλτρο Λαδιού 04 05 Φίλτρο Αέρα 06 07 Φίλτρο Καυσίμου 08 09 Ιμάντας Χρονισμού 10 11 Τακάκια Φρένων

Διαβάστε περισσότερα

Συνεχώς αναβαθμίζουμε τον στόλο των μηχανημάτων, για να μπορούμε να παράγουμε κουφώματα και κατασκευές που πρώτα θα αρέσουν σε εμάς, για να είμαστε

Συνεχώς αναβαθμίζουμε τον στόλο των μηχανημάτων, για να μπορούμε να παράγουμε κουφώματα και κατασκευές που πρώτα θα αρέσουν σε εμάς, για να είμαστε Συνεχώς αναβαθμίζουμε τον στόλο των μηχανημάτων, για να μπορούμε να παράγουμε κουφώματα και κατασκευές που πρώτα θα αρέσουν σε εμάς, για να είμαστε σίγουροι πως θα αρέσουν και σε εσάς. H STYLETECH είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕ ΤΗΝ ΞΕΝΟΙΑΣΙΑ ΣΑΣ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕ ΤΗΝ ΞΕΝΟΙΑΣΙΑ ΣΑΣ. BMW Service Inclusive www.bmw.gr/ serviceinclusive Sheer Driving Pleasure ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕ ΤΗΝ ΞΕΝΟΙΑΣΙΑ ΣΑΣ. BMW SERVICE INCLUSIVE. BMW SERVICE INCLUSIVE. ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΝΟΙΑΣΙΑ. Ελευθερία από την πρώτη στιγμή.

Διαβάστε περισσότερα

Η Προστασία των ικαιωµάτων της ιανοητικής Ιδιοκτησίας στους κλάδους της Κλωστοϋφαντουργίας και. Ένδυσης

Η Προστασία των ικαιωµάτων της ιανοητικής Ιδιοκτησίας στους κλάδους της Κλωστοϋφαντουργίας και. Ένδυσης Εταιρία Τεχνολογικής Ανάπτυξης Κλωστοϋφαντουργίας Ένδυσης και Ινών Η Προστασία των ικαιωµάτων της ιανοητικής Ιδιοκτησίας στους κλάδους της Κλωστοϋφαντουργίας και Ένδυσης Αθήνα 10 Μαρτίου 2010 ΕΤΑΚΕΙΑ.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

8ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΗN CIMCOOL FLUID TECHNOLOGY

8ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΗN CIMCOOL FLUID TECHNOLOGY 1 3 2 4 5 6 78 8ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΗN CIMCOOL FLUID TECHNOLOGY 1 2 ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΈΝΗ ΣΕΙΡΆ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ ΒΑΣΙΣΜΈΝΗ ΣΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΊΑ Η Cimcool είναι μία παγκόσμια εταιρία με εξειδίκευση στην προμήθεια υγρών για την

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΡΟΛΟΥ M.M.D.R.S

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΡΟΛΟΥ M.M.D.R.S ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΡΟΛΟΥ M.M.D.R.S 0 Τα Χειροκίνητα Διαιρούμενα Ρολά αποτελούν διατάξεις οι οποίες προορίζονται για την κάλυψη μεγάλων ανοιγμάτων (>12m), όπου καθίσταται αδύνατη η τοποθέτηση ενός

Διαβάστε περισσότερα

Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ & ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ & ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ

Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ & ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ & ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ & ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΑ Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α & ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ Ο Όμιλος SABO ιδρύθηκε το 1984 και η έδρα του στεγάζεται στο Βασιλικό Ευβοίας σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 25.000

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρεία. Προφίλ εταιρείας

Εταιρεία. Προφίλ εταιρείας Εταιρεία Προφίλ εταιρείας Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1991 με αντικείμενο την εγκατάσταση και την συντήρηση των ανελκυστήρων από τον Χρήστο και τον Μιχάλη Χασιώτη. Στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην

Διαβάστε περισσότερα

PAVIRO 1. PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή

PAVIRO 1. PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή PAVIRO 1 PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή 2 PAVIRO PAVIRO 3 Διατήρηση της ενημέρωσης, της ασφάλειας

Διαβάστε περισσότερα

Daily Blue Power: η νέα βιώσιμη σειρά για διανομές χωρίς περιορισμούς σε αστικές περιοχές.

Daily Blue Power: η νέα βιώσιμη σειρά για διανομές χωρίς περιορισμούς σε αστικές περιοχές. Daily Blue Power: η νέα βιώσιμη σειρά για διανομές χωρίς περιορισμούς σε αστικές περιοχές. Η νέα οικογένεια Daily Blue Power παρουσιάζει το τέλειο όχημα για αστικές και προαστιακές αποστολές. Μπορεί να

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Honda Civic στην Ελλάδα

Το νέο Honda Civic στην Ελλάδα Το νέο Honda Civic στην Ελλάδα Η νέα δέκατη γενιά του Honda Civic είναι ένα δυναμικό, πεντάθυρο, σπορ hatchback. Αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό βήμα προόδου για τη Honda στην κατηγορία C, επωφελούμενη από

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΩΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΩΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΩΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Χαρακτηριστικά και προορισμός χρήσης Κύκλος ζωής 13 % % 1 % Αντοχή στη διαρροή Εγκατάσταση σε μηχανοκίνητα σκάφη Off Road Silver inside Χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλος, εύκολος στη χρήση δίσκος χωράει οτιδήποτε χρειάζεστε.

Μεγάλος, εύκολος στη χρήση δίσκος χωράει οτιδήποτε χρειάζεστε. A-dec 200 Μεγάλος, εύκολος στη χρήση δίσκος χωράει οτιδήποτε χρειάζεστε. Σχεδιασμένο για τη δική σας ευκολία. Ο καλύτερος τρόπος να γνωρίζεις τι χρειάζονται οι οδοντίατροι από ένα οδοντιατρικό μηχάνημα

Διαβάστε περισσότερα

Volvo fh με i-save ΠΟΤΈ Η ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΤΌΣΟ ΑΠΛΉ

Volvo fh με i-save ΠΟΤΈ Η ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΤΌΣΟ ΑΠΛΉ Volvo fh με i-save ΠΟΤΈ Η ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΤΌΣΟ ΑΠΛΉ Το απόλυτο φορτηγό μεγάλων αποστάσεων Όταν πρόκειται για οικονομία καυσίμου, το θέμα δεν είναι μόνο πόση οικονομία μπορείτε να κάνετε

Διαβάστε περισσότερα

SL Συρόμενο Θερμομονωτικό. για μοναδικές. επιδόσεις

SL Συρόμενο Θερμομονωτικό. για μοναδικές. επιδόσεις SL 2900 Συρόμενο Θερμομονωτικό Σύστημα για μοναδικές συναρπαστικές επιδόσεις SL 2900 Το πνεύμα της εποχής; Το έχει προσπεράσει προ πολλού 3 SL 2900 Το SL 2900 είναι το μοναδικό συρόμενο σύστημα με εκτροπή

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα προστασίας επιφανειών

Προϊόντα προστασίας επιφανειών Προϊόντα προστασίας επιφανειών ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΤΣΟΧΑΚΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΡΦΩΤΑ Συνθετικά τσοχάκια καρφωτά Τσοχάκια προστασίας καρφωτά κατάλληλα για έπιπλα με ξύλινα πόδια. Επιτρέπουν την εύκολη και αθόρυθη μετακίνηση

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder.

Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder. Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder. Κορυφαία ισχύς για υψηλές απαιτήσεις. Το Arocs Loader και το Arocs Grounder. Για ιδιαίτερα υψηλό ωφέλιμο φορτίο και ακραία φορτία. Με το Arocs Loader και το

Διαβάστε περισσότερα

για τη βιομηχανία της πέτρας

για τη βιομηχανία της πέτρας Αδαμαντοφόρα εργαλεία για τη βιομηχανία της πέτρας 1 Πλεονεκτήματα της δέσμευσής μας προς τους πελάτες Από το 1937, η Diamant Boart είναι δεσμευμένη προς τους πελάτες της. Η δέσμευση αυτή σημαίνει ότι

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα προστασίας επιφανειών

Προϊόντα προστασίας επιφανειών Προϊόντα προστασίας επιφανειών ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΤΣΟΧΑΚΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΡΦΩΤΑ Συνθετικά τσοχάκια καρφωτά Τσοχάκια προστασίας καρφωτά κατάλληλα για έπιπλα με ξύλινα πόδια. Επιτρέπουν την εύκολη και αθόρυθη μετακίνηση

Διαβάστε περισσότερα

Ποιότητα και απόδοση TOP QUALITY. www.solarworld-hellas.com

Ποιότητα και απόδοση TOP QUALITY. www.solarworld-hellas.com Ποιότητα και απόδοση SOLARWORLD TOP QUALITY www.solarworld-hellas.com ΝΕΟ! 25 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΡΑΜΜΙΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΣE 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ* Κορυφαία προϊόντα για κάθε εφαρμογή Στις

Διαβάστε περισσότερα

1501 - Έλεγχος Κίνησης

1501 - Έλεγχος Κίνησης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Πειραιά Τεχνολογικού Τομέα 1501 - Έλεγχος Κίνησης Ενότητα: Οδοντωτοί Τροχοί (Γρανάζια) - Μέρος Β Μιχαήλ Παπουτσιδάκης Τμήμα Αυτοματισμού Άδειες Χρήσης Το

Διαβάστε περισσότερα

Η Mercedes-Benz σπάει ένα ακόμη ρεκόρ: καταγράφει τις καλύτερες πωλήσεις στην ιστορία της!

Η Mercedes-Benz σπάει ένα ακόμη ρεκόρ: καταγράφει τις καλύτερες πωλήσεις στην ιστορία της! Σελίδα 1 Η Mercedes-Benz σπάει ένα ακόμη ρεκόρ: καταγράφει τις καλύτερες πωλήσεις στην ιστορία της! Με πωλήσεις 1.650.010 οχημάτων το 2014 (+12.9%) τα περισσότερα που έχει πουλήσει ποτέ η περασμένη χρονιά

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Κόλλιας ΕΠΕ Σελίδα 2/6 D.Z, Ver 2 nd, Διεύθυνση : 3 ο χλμ. Εθνικής Οδού Κατερίνης Θεσσαλονίκης Κατερίνη

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Κόλλιας ΕΠΕ Σελίδα 2/6 D.Z, Ver 2 nd, Διεύθυνση : 3 ο χλμ. Εθνικής Οδού Κατερίνης Θεσσαλονίκης Κατερίνη Kollias Industrial Doors ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΝΑΔΙΠΛΟΥΜΕΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ RD12 0 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΑΝΑΔΙΠΛΟΥΜΕΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ RD12 Οι Αναδιπλούμενες Πόρτες Μεγάλων Διαστάσεων αποτελούν διατάξεις προοριζόμενες για την

Διαβάστε περισσότερα

Βιομηχανικά μηχανήματα καθαρισμού. - Ασφαλέστερη & καθαρότερη βιομηχανική παραγωγή

Βιομηχανικά μηχανήματα καθαρισμού. - Ασφαλέστερη & καθαρότερη βιομηχανική παραγωγή Βιομηχανικά μηχανήματα καθαρισμού - Ασφαλέστερη & καθαρότερη βιομηχανική παραγωγή Βιομηχανία τροφίμων! Ο συνεργάτης σας θα πρέπει να γνωρίζει τις ανάγκες που υπάρχουν στη βιομηχανία τροφίμων. Η Nilfisk

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΞΥΠΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΑ ΠΛΥΝΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ. ipso.com. Κατάλογος βιομηχανικών πλυντικών συστημάτων

Η ΕΞΥΠΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΑ ΠΛΥΝΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ. ipso.com. Κατάλογος βιομηχανικών πλυντικών συστημάτων Η ΕΞΥΠΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΑ ΠΛΥΝΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Κατάλογος βιομηχανικών πλυντικών συστημάτων Πλυντήρια Στεγνωτήρια Κύλινδροι Σιδερώματος Επαγγελματικός και Ημι-επαγγελματικός Εξοπλισμός ipso.com Η ΕΞΥΠΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

Διαβάστε περισσότερα

Ολιστική Μέθοδος από την Παραγωγή Μέχρι και το Service

Ολιστική Μέθοδος από την Παραγωγή Μέχρι και το Service Παραγωγή και Ποιότητα Ολιστική Μέθοδος από την Παραγωγή Μέχρι και το Service Rüsselsheim: προηγμένες εγκαταστάσεις για ένα προηγμένο αυτοκίνητο Φιλοσοφία Service: Έμφαση σε μικρού κόστους επισκευές Ασφάλεια:

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα Προστασίας Επιφανειών

Προϊόντα Προστασίας Επιφανειών Προϊόντα Προστασίας Επιφανειών Fix-o-moll ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΤΣΟΧΑΚΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΡΦΩΤΑ Συνθετικά τσοχάκια καρφωτά Τσοχάκια προστασίας καρφωτά κατάλληλα για έπιπλα με ξύλινα πόδια. Επιτρέπουν την εύκολη και αθόρυθη

Διαβάστε περισσότερα

Kιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη Porsche Doppelkupplung. Η ιστορία επιτυχίας του PDK: ένα bestseller σε μόλις πέντε χρόνια

Kιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη Porsche Doppelkupplung. Η ιστορία επιτυχίας του PDK: ένα bestseller σε μόλις πέντε χρόνια Kιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη Porsche Doppelkupplung Η ιστορία επιτυχίας του PDK: ένα bestseller σε μόλις πέντε χρόνια Στουτγάρδη. Στη δεκαετία του '80 η Porsche ανέπτυξε μια παγκόσμια τεχνολογική

Διαβάστε περισσότερα

Τοποθέτηση πάνελ με σύστημα THE SUN ON YOUR SIDE

Τοποθέτηση πάνελ με σύστημα THE SUN ON YOUR SIDE Τοποθέτηση πάνελ με σύστημα THE SUN ON YOUR SIDE ΓΡΗΓΟΡΗ, ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ 2 Πειστικό ηλιακό σύστημα συναρμολόγησης Σε σχεδόν κανένα άλλο ηλιακό σύστημα στερέωσης δεν έχουν συμπεριληφθεί οι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΦΙΛΟΔΟΜΗ ΒΑΣΕΙΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ

ΠΡΟΦΙΛΟΔΟΜΗ ΒΑΣΕΙΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ Έκδοση 01/2012 ΠΡΟΦΙΛΟΔΟΜΗ ΒΑΣΕΙΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ Mounting the sun's power www.profilodomi.gr Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΡΟΦΙΛΟΔΟΜΗ Αναπτύσσοντας καινοτομίες Η ΠΡΟΦΙΛΟΔΟΜΗ δημιουργήθηκε και λειτουργεί από στελέχη που έχουν

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα προστασίας επιφανειών

Προϊόντα προστασίας επιφανειών Προϊόντα προστασίας επιφανειών ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΤΣΟΧΑΚΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΡΦΩΤΑ Συνθετικά τσοχάκια καρφωτά Τσοχάκια προστασίας καρφωτά κατάλληλα για έπιπλα με ξύλινα πόδια. Επιτρέπουν την εύκολη και αθόρυθη μετακίνηση

Διαβάστε περισσότερα

Μοντέλο επιχειρηματικής αριστείας

Μοντέλο επιχειρηματικής αριστείας Μοντέλο επιχειρηματικής αριστείας Επιμέλεια & Παρουσίαση: Μηνόπουλος Σίμος, Κιλκίς, Ιανουάριος 2015 Εισαγωγή Το μοντέλο επιχειρηματικής αριστείας, είναι κατά την προσωπική μου άποψη, μια ολοκληρωμένη πρόταση

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή Παρακάτω θα διευκρινίσουμε το ποιοι αγοράζουν και το γιατί, επίσης θα τονιστούν οι συνήθεις τεχνικές τμηματοποίησης της Αγοράς

Εισαγωγή Παρακάτω θα διευκρινίσουμε το ποιοι αγοράζουν και το γιατί, επίσης θα τονιστούν οι συνήθεις τεχνικές τμηματοποίησης της Αγοράς Εισαγωγή Παρακάτω θα διευκρινίσουμε το ποιοι αγοράζουν και το γιατί, επίσης θα τονιστούν οι συνήθεις τεχνικές τμηματοποίησης της Αγοράς Μετά το πέρας αυτής της συνάντησης θα είστε σε θέση να διευκρινίζεται,

Διαβάστε περισσότερα

Για τον έλεγχο του στατικού ηλεκτρισμού στην βιομηχανία

Για τον έλεγχο του στατικού ηλεκτρισμού στην βιομηχανία Για τον έλεγχο του στατικού ηλεκτρισμού στην βιομηχανία Ενας εξειδικευμένος κατασκευαστής συστημάτων ελέγχου στατικού ηλεκτρισμού. H ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η εταιρεία FRASER ANTI-STATIC TECHNIQUES ξεκίνησε την κατασκευή

Διαβάστε περισσότερα

FELCO 820 - πμ Ηλεκτρικά εργαλεία - Ισχυρό μοντέλο πολλαπλών χρήσεων

FELCO 820 - πμ Ηλεκτρικά εργαλεία - Ισχυρό μοντέλο πολλαπλών χρήσεων FELCO 820 - πμ Ηλεκτρικά εργαλεία - Ισχυρό μοντέλο πολλαπλών χρήσεων Made in Switzerland 7 8 3 9 2 9 1 0 0 9 0 6 Ισχυρό, ταχύ, φιλικό στο χρήστη, αποδοτικό και αξιόπιστο, το μοντέλο αυτό είναι κατάλληλο

Διαβάστε περισσότερα

Πόρτες ΠΟΡΤΕΣ. Αναδιπλούμενες Τύπου Bus

Πόρτες ΠΟΡΤΕΣ. Αναδιπλούμενες Τύπου Bus Προϊόντα Πόρτες Πόρτες Αναδιπλούμενες Τύπου Bus ΠΟΡΤΕΣ Πόρτες - Αναδιπλούμενες τύπου Bus Οι πόρτες BUS τοποθετούνται και στους παλαιούς ανελκυστήρες που επισκευάζονται και έχουν την δυνατότητα να τοποθετηθούν

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΑΧΥΚΙΝΗΤΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΡΟΛΟ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΚΥΡΩΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΑΧΥΚΙΝΗΤΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΡΟΛΟ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΚΥΡΩΣΗΣ ΤΑΧΥΚΙΝΗΤΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΚΥΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΤΑΣΜΑΤΟΣ 0 Τα Ταχυκίνητα Βιομηχανικά Ρολά είναι ηλεκτρικά κινούμενες διατάξεις, που προορίζονται για την κάλυψη ανοιγμάτων συμμορφώνονται με την

Διαβάστε περισσότερα

Φωτιστικών σωμάτων τεχνολογίας LED

Φωτιστικών σωμάτων τεχνολογίας LED 1 1. Λίγα λόγια για εμάς Η Sirecled Hellas S.A ιδρύθηκε το 2013 διεκδικώντας μια θέση ανάμεσα στις μεγαλύτερες εταιρείες ανάπτυξης και παραγωγής συστημάτων LED στην Ν.ΑΕυρώπη. Τομείς εξειδίκευσης Σχεδιασμός

Διαβάστε περισσότερα

Ζώνες και τσάντες μεταφοράς εργαλείων

Ζώνες και τσάντες μεταφοράς εργαλείων Ζώνες και τσάντες μεταφοράς Μια ιστορία ποιότητας Όλα ξεκίνησαν το 1932 στις ΗΠΑ όταν η ανάγκη για ασφαλή μεταφορά στις μεγάλες και ιδιαίτερες κατασκευές της Αμερικής ήταν η αφορμή για την δημιουργία της

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 2 *EU-I

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 2 *EU-I Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 2 *EU-I Η ισχυρή και ενεργιακά αποδοτική σκούπα πολλαπλών εφαρμογών MV2 περιλαμβάνει ένα ανθεκτικό και στιβαρό πλαστικό κάδο 12l και είναι η ιδανική συσκευή αρχικής κατηγορίας

Διαβάστε περισσότερα

Ακριβείς οδηγίες για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του κινητήρα

Ακριβείς οδηγίες για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του κινητήρα VOLKSWAGEN VOLVO Τεύχος 21 2014 VKMC 01270 VKMC 01258-1 VKMC 01258-2 Ακριβείς οδηγίες για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του κινητήρα Πολλοί μηχανικοί ρισκάρουν μη ακολουθώντας τις οδηγίες του κατασκευαστή για

Διαβάστε περισσότερα

Τα ελαστικά Ο αφανής ήρωας της ασφάλειας

Τα ελαστικά Ο αφανής ήρωας της ασφάλειας Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» και η GOODYEAR Dunlop Ελαστικά Ελλάς, Μέλος της Συμμαχίας «Δρόμοι στο Μέλλον» συμβουλεύουν τους οδηγούς για την ασφαλέστερη επιλογή και συντήρηση των ελαστικών. Τα ελαστικά Ο

Διαβάστε περισσότερα

Η εκπαίδευση στη διάθεση όλων. Η εμπειρία μας, προστιθέμενη αξία προς όφελός σας

Η εκπαίδευση στη διάθεση όλων. Η εμπειρία μας, προστιθέμενη αξία προς όφελός σας Η εκπαίδευση στη διάθεση όλων Η εμπειρία μας, προστιθέμενη αξία προς όφελός σας 2 Eκπαίδευση Πρόλογος Είναι σε θέση τα «ανεξάρτητα» συνεργεία να επισκευάζουν ακόμα σύγχρονα αυτοκίνητα και τεχνολογίες,

Διαβάστε περισσότερα

Ζώνες και Τσάντες Μεταφοράς Εργαλείων

Ζώνες και Τσάντες Μεταφοράς Εργαλείων Ζώνες και Τσάντες Μεταφοράς Εργαλείων Μια ιστορία ποιότητας Όλα ξεκίνησαν το 1932 στις ΗΠΑ όταν η ανάγκη για ασφαλή μεταφορά στις μεγάλες και ιδιαίτερες κατασκευές της Αμερικής ήταν η αφορμή για την δημιουργία

Διαβάστε περισσότερα

ipalyss Απαράμιλλη Αντοχή σε Λεπτές Επιφάνειες

ipalyss Απαράμιλλη Αντοχή σε Λεπτές Επιφάνειες ipalyss Απαράμιλλη Αντοχή σε Λεπτές Επιφάνειες Η νέα μας σειρά εμπνέεται από τον Bernard de Palissy, τον διάσημο γάλλο κεραμίστας του 16ου αιώνα, ο οποίος αδιάκοπα αναζητούσε τα μυστικά των πολύ λεπτών

Διαβάστε περισσότερα

RR ENDURO 4T 350/400/350/498 MY2014

RR ENDURO 4T 350/400/350/498 MY2014 Δελτίο_Τύπου_2013_19 18/7/2013 Τα νέα Beta RR 4T του 2014 Betamotor S.p.A. authorised importer 29 Ν. Dimitrakopoulou street, ATHENS 11742,, Tel: +30 210 9211877-9225930 http://www.betamotor.gr, e-mail:

Διαβάστε περισσότερα

Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α Σ Η

Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α Σ Η Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α Σ Η 2019 Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α Σ Η Η Ε ΤΑ Ι Ρ Ε Ι Α Μ Α Σ Η Ε Τ Α Ι Ρ Ε Ι Α Μ Α Σ Το 2018 ιδρύεται στην Κύπρο η KAFKAS CYPRUS LTD με τον εμπορικό τίτλο KAFKAS

Διαβάστε περισσότερα