Οι αγώνες 21,1 χλμ και 5 χλμ θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς που ορίζει ο ΣΕΓΑΣ.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Οι αγώνες 21,1 χλμ και 5 χλμ θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς που ορίζει ο ΣΕΓΑΣ."

Transcript

1 10 Ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος Καλαμπάκα-Τρίκαλα Θανάσης Σταμόπουλος Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 Ο Ημιμαραθώνιος Δρόμος Καλαμπάκα-Τρίκαλα Θανάσης Σταμόπουλος διοργανώνεται για 10η συνεχόμενη χρόνια από τον Σύλλογο Δρομέων Τρικάλων και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας - Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων. Παράλληλα με τον Ημιμαραθώνιο δρόμο (21,1 χλμ) θα διεξαχθεί αγώνας 5χλμ μέσα στην πόλη των Τρικάλων καθώς και αγώνας 1000 μέτρων για παιδιά 8-14 ετών. Ημερομηνία διεξαγωγής των αγώνων ορίστηκε η Κυριακή 12 Μαρτίου Οι εγγραφές για τους αγώνες θα είναι ανοιχτές μέχρι τις 5 Μαρτίου και ώρα 24:00. ΑΡΘΡΟ 1 Οι αγώνες 21,1 χλμ και 5 χλμ θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς που ορίζει ο ΣΕΓΑΣ. ΑΡΘΡΟ 2 Οι αγώνες 21,1 χλμ και 5 χλμ είναι ανοιχτοί σε όλους τους δρομείς άνω των 18 ετών. Δρομείς άνω των 16 ετών στα 21,1χλμ. και άνω των 14 ετών στα 5 χλμ., θα μπορούν να συμμετάσχουν με υπεύθυνη δήλωση του κηδεμόνα τους. Η κατάταξη των δρομέων θα γίνει και με ηλικιακές κατηγορίες σύμφωνα με τους κανονισμούς του ΣΕΓΑΣ. Οι δρομείς συμμετέχουν στον αγώνα με δική τους ευθύνη. Ο αγώνας 1000 μέτρων είναι ανοιχτός σε παιδιά ηλικίας 8 έως και 14 ετών με υπεύθυνη δήλωση του κηδεμόνα τους. ΑΡΘΡΟ 3 Κάθε συμμετοχή θεωρείτε ως μη ακυρώσιμη και εμπεριέχει πλήρη αποδοχή των κανονισμών. Αθλητές που δε μπορούνε να πάρουν μέρος στον αγώνα μπορούν να μεταβιβάσουν την εγγραφή τους σε κάποιον άλλο δρομέα μέχρι τις 5 Μαρτίου ΑΡΘΡΟ 4 Κάθε αθλητής θα μπορεί να παραλάβει το τσιπ χρονομέτρησης (Bib), τον αριθμό, το Τ-Shirt και διάφορα άλλα αναμνηστικά του αγώνα, το Σάββατο, την προηγούμενη ημέρα του αγώνα από τις 10:00 19:00 στο χώρο λειτουργίας και έκθεσης του αγώνα, στην κεντρική πλατεία Τρικάλων. Η παράδοση των (Bibs) και των αριθμών θα είναι δυνατή και την ημέρα του αγώνα στο χώρο της αφετηρίας, στην κεντρική πλατεία Καλαμπάκας, μία ώρα πριν την εκκίνηση του αγώνα. Και στις δύο περιπτώσεις είναι απαραίτητη η παρουσίαση της επιβεβαίωσης εγγραφής και της αστυνομικής ταυτότητας.

2 ΑΡΘΡΟ 5 Σταθμοί ανεφοδιασμού και υδροδοσίας θα υπάρχουν στον Ημιμαραθώνιο στα 5χλμ, 10χλμ, 15χλμ, 18χλμ και στον τερματισμό, ενώ για τον αγώνα 5 χλμ στο 3 χλμ. Οι δρομείς του Ημιμαραθωνίου θα πρέπει να ολοκληρώσουν τον αγώνα τους εντός 3 ωρών, ενώ των 5 χλμ εντός μίας ώρας. Μετά το πέρασμα και του «αυτοκινήτου τερματισμού αγώνα» στον Ημιμαραθώνιο, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να σεβαστούν την κυκλοφορία των οχημάτων και η συνέχιση του αγώνα γίνεται με δική τους ευθύνη. ΑΡΘΡΟ 6 Η ασφάλεια των αγώνων θα είναι υπό τον έλεγχο του Τμήματος Τροχαίας της Ελληνικής αστυνομίας και της Δημοτικής αστυνομίας Τρικάλων. Ιατρικές υπηρεσίες θα χορηγούνται από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και από τους γιατρούς αγώνα, ενώ ο πρώτος σταθμός παροχής ιατρικών υπηρεσιών για τον Ημιμαραθώνιο θα βρίσκεται στο 5χλμ. Οι επόμενοι σταθμοί θα βρίσκονται στο 10χλμ, 15χλμ., 18χλμ και στον τερματισμό. Στον αγώνα οι συμμετέχοντες λαμβάνουν μέρος με δική τους ευθύνη, ενώ για ιατρικούς λόγους οποιοσδήποτε αθλητής μπορεί να εμποδιστεί να συνεχίσει τον αγώνα. ΑΡΘΡΟ 7 Το σύστημα ChampionChip θα χρησιμοποιηθεί για τη χρονομέτρηση των αγώνων. Σε κάθε συμμετέχοντα θα δοθεί ένα τσιπ χρονομέτρησης (Bib) την ώρα συλλογής των απαραίτητων για τη συμμετοχή του στον αγώνα. Για τον έλεγχο των συμμετεχόντων θα υπάρχουν για τον Ημιμαραθώνιο σταθμοί ελέγχου στην εκκίνηση, στο 10χλμ και στον τερματισμό, ενώ για τον αγώνα των 5 χλμ στην εκκίνηση και στον τερματισμό. Δρομείς που δε θα ακολουθήσουν τη διαδρομή και τα προβλεπόμενα σημεία ελέγχου θα ακυρώνονται. ΑΡΘΡΟ 8 Καταστροφή περιουσίας: ο διοργανωτής απεκδύεται πάσης ευθύνης για καταστροφή, κλοπή, απώλεια, κτλ της προσωπικής περιουσίας των συμμετεχόντων. Οι συμμετέχοντες δε θα έχουν το δικαίωμα να στραφούν κατά του διοργανωτή για οποιαδήποτε καταστροφή που μπορεί να προκληθεί στον εξοπλισμό τους ή το όχημά τους. ΑΡΘΡΟ 9 Οι συμμετέχοντες σαφώς και αποκλειστικά παραχωρούν στο διοργανωτή το ανέκκλητο δικαίωμα χρήσης του ονόματός τους, των στοιχείων τους, των φωτογραφιών τους ή οποιουδήποτε εγγράφου του αγώνα για μελλοντική εκμετάλλευση ή χρήση σε δικαστικές υποθέσεις, ρυθμιστικές αρχές, διαφήμισης ή χρήσης τους για στατιστικά δεδομένα. ΑΡΘΡΟ 10 Ποδήλατα ή φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση του αγώνα θα είναι δυνατά μόνο μετά την έγκριση από την οργανωτική επιτροπή αγώνα και την έκδοση ειδικού πιστοποιητικού. ΑΡΘΡΟ 11 Όλοι οι συμμετέχοντες έχουν γνώση και αποδέχονται όλα τα άρθρα των κανονισμών ταυτόχρονα με την εγγραφή τους στον αγώνα. Επίσης οι συμμετέχοντες συμφωνούν με λόγο τιμής να μην επισπεύσουν την εκκίνηση και να καλύψουν την πλήρη απόσταση των αγώνων, πριν περάσουν τη γραμμή του τερματισμού. ΠΑΡΟΧΕΣ Συνολικά οι παροχές στο δρομέα με την ολοκλήρωση της εγγραφής του είναι οι ακόλουθες: 1. Αριθμός συμμετοχής του αθλητή. 2. Ηλεκτρονική χρονομέτρηση με τσιπ.

3 3. Αναμνηστικό εγχαραγμένο Μετάλλιο. 4. Αναμνηστικό τεχνικό T-Shirt 5. Παροχή νερού, ισοτονικών ποτών και ιατρικών υπηρεσιών κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα. 6. Μεταφορά του δρομέα του ημιμαραθωνίου στην αφετηρία και επιστροφή αμέσως μετά το τέλος του αγώνα. ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΘΛΗΤΩΝ Για την εξυπηρέτηση των δρομέων την ημέρα του αγώνα θα υπάρξουν λεωφορεία τόσο για τη μεταφορά των δρομέων από την κεντρική πλατεία Τρικάλων προς την Καλαμπάκα για την εκκίνηση του αγώνα, όσο και μετά το τέλος του αγώνα για την επιστροφή δρομέων από τα Τρίκαλα στην Καλαμπάκα. Τα λεωφορεία θα αναχωρήσουν το πρωί της Κυριακής από την κεντρική πλατεία Τρικάλων για την Καλαμπάκα στις 7:45-8:00 π.μ. και μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, λεωφορεία θα επιστρέψουν δρομείς στην Καλαμπάκα αμέσως μετά τις απονομές (στις 12:45 μ.μ. και στις 14:00 μ.μ. περίπου). ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ Όσοι δρομείς επιθυμούν μπορούν να τοποθετήσουν τα προσωπικά τους αντικείμενα στον ατομικό τους σάκο και να τον παραδώσουν στο λεωφορείο, που θα υπάρχει ειδικά γι αυτό το σκοπό στην αφετηρία, αφού πρώτα τοποθετήσουν τον αυτοκόλλητο αριθμό που θα παραλάβουν μαζί με τον αριθμό συμμετοχής τους και το chip χρονομέτρησης από τη γραμματεία του αγώνα. Η παράδοση των προσωπικών αντικειμένων θα πρέπει να γίνει το αργότερο 30 λεπτά πριν την εκκίνηση του αγώνα. Η παραλαβή των προσωπικών αντικειμένων, αμέσως μετά τον τερματισμό, θα γίνεται από τους ίδιους τους δρομείς και από συγκεκριμένο σημείο στην κεντρική πλατεία Τρι κάλων, με την επίδειξη του αριθμού συμμετοχής τους και αφού έχουν παραδώσει το chip χρονομέτρησης. ( ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι δρομείς θα πρέπει να τοποθετήσουν σε σε ευδιάκριτο σημείο τον αυτοκόλλητο αριθμό συμμετοχής και ο σάκος τους θα πρέπει να είναι καλά κλεισμένος. Επίσης συστήνεται να μην περιέχει σημαντικά έγγραφα, χρήματα, τιμαλφή ή φάρμακα καθώς οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειάς τους). ΚΟΣΤΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ Το κόστος εγγραφής για τους αγώνες των 21,1χλμ και 5 χλμ είναι : 15 μέχρι την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου και 20 μετά την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου έως την 5 Μαρτίου για ατομική εγγραφή,είτε είστε ανεξάρτητος δρομέας είτε ανήκετε σε κάποιον Σύλλογο. 12 μέχρι την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου και 17 μετά την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου έως την 5 Μαρτίου για μέλη των συλλόγων δρομέων όλης της χώρας που θα εγγράφονται ομαδικά καθώς και οι συμμετέχοντες σε ομαδική εγγραφή (5 ατόμων και άνω). Ακυρώσεις δεν θα είναι δυνατές, αλλά θα είναι δυνατή η μεταβίβαση της συμμετοχής σε άλλο δρομέα με δήλωση έως και μια εβδομάδα πριν τον αγώνα. Οι εγγραφές για τον αγώνα των παιδιών θα γίνονται το Σάββατο 11 Μαρτίου στη γραμματεία του αγώνα, στην κεντρική πλατεία Τρικάλων, από τις 10:00 έως και τις 17:00. Το κόστος συμμετοχής στον αγώνα των παιδιών είναι δωρεάν.

4 ΟΡΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Για λόγους ασφαλείας θα υπάρχει όριο συμμετοχών τόσο στον Ημιμαραθώνιο όσο και στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων: ΑΓΩΝΑΣ ΟΡΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ 1800 ΑΓΩΝΑΣ 5 ΧΛΜ. 800 * ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΕΓΓΡΑΦΩΝ κ.γιοντζη ΒΥΡΩΝΑ ΣΤΟ ΚΑΙ ΩΡΕΣ 10:00-13:00 ΚΑΙ 18:00-20:00 ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ 5χλμ Ατομική Εγγραφή (με τεχνικό T-Shirt) Ομαδική Εγγραφή (με τεχνικό T-Shirt) ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 & ΕΩΣ ΤΙΣ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ 5χλμ Ατομική Εγγραφή Ομαδική Εγγραφή ΛΗΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΡΟΠΟΙ ΕΓΓΡΑΦΗΣ: A. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΓΓΡΑΦΗ Μέσω της ιστοσελίδας: Mέσω κατάθεσης του αντίτιμου στον τραπεζικό λογαριασμό: Τράπεζα: ΠΕΙΡΑΙΩΣ Δικαιούχος: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Αριθμ. Λογαριασμού: GR BIC: PIRBGRAA ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ :ΓΙΟΝΤΖΗΣ ΒΥΡΩΝ Επικινωνίας : info@trikalahalfmarathon.org Εγγραφών : registrations@trikalahalfmarathon.org τηλ. επικοινωνίας : B. ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ: Στο κατάστημα TRENCH στα Τρίκαλα, Καποδιστρίου 10,καθημερινά 10:00 14:00 και απογεύματα (Δευτέρα Τετάρτη Παρασκευή) 18:00 20:30, τηλ , Υπεύθυνος Διβάνης Ευάγγελος. Στο κατάστημα URBAN PRINT στα Τρίκαλα, Βενιζέλου 5, απογεύματα (Δευτέρα Τετάρτη Παρασκευή) 18:00 20:30, τηλ , Υπεύθυνος Αριστείδης Δημήτρης. ΛΗΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ : 5 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

5 ΝΙΚΗΤΕΣ ΠΕΡΣΥΝΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Δωρεάν θα είναι η συμμετοχή των τριών πρώτων της γενικής κατάταξης ανδρών - γυναικών. Επιπλέον, στο νικητή της κατηγορίας των ανδρών και στη νικήτρια της κατηγορίας των γυναικών, του ημιμαραθωνίου του 2016, θα υπάρχουν και οι παροχές της δωρεάν διαμονής. ΕΛΙΤ ΑΘΛΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ Δωρεάν θα είναι και η συμμετοχή των Ελίτ Αθλητών/τριών. Η διοργάνωση έχει κατατάξει με βάση τις επιδόσεις τους τα τελευταία δύο χρόνια, σε δύο κατηγορίες, τους Ελίτ Αθλητές/τριες κι ανάλογα με αυτές θα υπάρχουν και κάποιες επιπλέον παροχές. ΕΛΙΤ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Β Επίδοση Μαραθωνίου <2:25 <2:40 Επίδοση Ημιμαραθωνίου <1:08 <1:15 ΕΛΙΤ ΑΘΛΗΤΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Επίδοση Μαραθωνίου <2:50 <3:10 Επίδοση Ημιμαραθωνίου <1:20 <1:29 Οι Ελίτ Αθλητές/τριες μπορούν να εγγραφούν απευθείας ηλεκτρονικά, είτε μέσω αποστολής των στοιχείων τους στο των εγγραφών της διοργάνωσης.: registrations@trikalahalfmarathon.org, Είναι όμως απαραίτητο να αποστείλουν μαζί, φωτοτυπία της ταυτότητάς τους κι αποδεικτικά των επιδόσεών τους, ώστε να ολοκληρωθεί η εγγραφή τους. Στους Ελίτ Αθλητές/τριες της Κατηγορίας Α παρέχεται από τη διοργάνωση, δωρεάν διαμονή και συμμετοχή στον αγώνα, ενώ στους αθλητές/τριες της Κατηγορίας Β παρέχεται από τη διοργάνωση δωρεάν συμμετοχή στον αγώνα. ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ Οι αθλητές που αγωνίζονται στον Ημιμαραθώνιο δρόμο «Θανάσης Σταμόπουλος» χωρίζονται σε ηλικιακές κατηγορίες, σύμφωνα με τον πίνακα που ακολουθεί: ΑΝΔΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ 1 Μέχρι 19 Μέχρι ετών και άνω

6 ετών και άνω Αγώνες Συλλόγων Ομάδων Δρομέων: Για τον Ημιμαραθώνιο δρόμο και για τον αγώνα των 5 χλμ. θα υπάρξει ομαδική βαθμολογία και βράβευση των τριών πρώτων Συλλόγων-Ομάδων. Κάθε ομάδα θα πρέπει να αποτελείται από τουλάχιστον πέντε (5) δρομείς (άνδρες ή γυναίκες) και η κατάταξη θα γίνεται με βάση το άθροισμα των καθαρών χρόνων τερματισμού των πέ ντε (5) πρώτων δρομέων κάθε ομάδας. Νικήτρια ομάδα θα είναι αυτή με τον μικρότερο χρόνο. ΕΠΑΘΛΑ Για τους τρεις πρώτους αθλητές της γενικής κατάταξης ανδρών και γυναικών θα διανεμηθούν χρηματικά έπαθλα σύμφωνα με τον πίνακα που ακολουθεί: ΘΕΣΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΑΝΔΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ 1ος/η ος/η ος/η % για επιδόσεις < 1:07:00 < 1:18:00 +50% για επιδόσεις < 1:05:00 < 1:14:00 Επιπλέον στους/στις τρεις πρώτους -ες της γενικής κατάταξης και στους/στις τρεις πρώτους-ες κάθε κατηγορίας θα απονεμηθούν ξεχωριστά μετάλλια και στους νικητές των κατηγοριών κύπελλα.

7 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ Κυριακή 12 Μαρτίου, Εκκίνηση στις 10:00 π.μ. από την κεντρική πλατεία Καλαμπάκας. Η συνολική απόσταση της διαδρομής είναι μέτρα (επίσημη μέτρηση από την AIMS), με αφετηρία την Καλαμπάκα και τερματισμό τα Τρίκαλα, σε ασφάλτινο δρόμο και με κλίση ελαφρώς κατηφορική σε όλο το μήκος της. ΑΓΩΝΑΣ 5 χλμ. Κυριακή 12 Μαρτίου, Εκκίνηση στις 10:00 π.μ από την κεντρική πλατεία Τρικάλων. Οι δρομείς θα ξεκινήσουν από την κεντρική πλατεία Τρικάλων και αφού κατευθυνθούν προς την Καλαμπάκα, θα κάνουν αναστροφή σε κάποιο σημείο της διαδρομής και θα τερματίσουν στο ίδιο σημείο από όπου ξεκίνησαν στην κεντρική πλατεία Τρικάλων. Η διαδρομή είναι κυκλική σχεδόν επίπεδη σε όλο της το μήκος. ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ μ. Κυριακή 12 Μαρτίου, Εκκίνηση στις 9:45 π.μ. από την κεντρική πλατεία Τρικάλων για τον αγώνα των 1.000μ. (παιδιά ηλικίας 9 έως και 14 ετών). ΑΠΟΝΟΜΕΣ 10:45-10:50 - Βράβευση νικητών/τριών αγώνα 5 χλμ. 12:00-12:30 - Βράβευση νικητών/τριών αγώνα 21,1 χλμ και όλων των κατηγοριών.

2ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ 2019 <<ΑΓΓΕΛΗΣ ΓΑΤΣΟΣ>> Αναλυτική Προκήρυξη-Έναρξη εγγραφών.

2ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ 2019 <<ΑΓΓΕΛΗΣ ΓΑΤΣΟΣ>> Αναλυτική Προκήρυξη-Έναρξη εγγραφών. 1 2ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ 2019 Αναλυτική Προκήρυξη-Έναρξη εγγραφών. Η Οργανωτική Επιτροπή ανακοινώνει την επίσημη έναρξη εγγραφών και σας καλούμε να πάρετε μέρος στο 2ο Ημιμαραθώνιο

Διαβάστε περισσότερα

Meteora Trail Running

Meteora Trail Running Meteora Trail Running 4 ος ΜΕΤΕΩΡΙΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ Αγώνας δρόμου στην καρδιά των Μετεώρων Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017 Ο Σ.Κ.Α. ΜΕΤΕΩΡΩΝ, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμπάκας και την

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Παναγούλεια 2015 - Αγώνες Ειρηνοδρομίας- 17 Μάιου 2015 - www.eirinodromia.gr ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Ειρηνοδρομίας 2015 Δήμος Αγ. Δημητρίου Αττικής Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος

Διαβάστε περισσότερα

5ος Μαραθώνιος Ολυµπίας Προκήρυξη

5ος Μαραθώνιος Ολυµπίας Προκήρυξη 5ος Μαραθώνιος Ολυµπίας Προκήρυξη Διοργάνωση Το σωµατείο «Μαραθώνιος Ολυµπίας» διοργανώνει στις 30 και 31 Μαρτίου 2019 τον 5 ο Μαραθώνιο Ολυµπίας, σε συνδιοργάνωση µε την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Παναγούλεια 2016 - Αγώνες Ειρηνοδροµίας- 15 Μάιου 2016 - www.eirinodromia.gr ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Ειρηνοδροµίας 2016 ήµος Αγ. ηµητρίου Αττικής Οργανισµός Πολιτισµού, Αθλητισµού και Περιβάλλοντος

Διαβάστε περισσότερα

Ημιμαραθώνιος Μαραθώνα ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Ημιμαραθώνιος Μαραθώνα ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Ημιμαραθώνιος Μαραθώνα ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Ημιμαραθώνιος Μαραθώνα 2019 Αγώνες Δρόμου: 10 χλμ., 5 χλμ. &1,5χλμ. 7 Απριλίου 2019 Half Marathon in Marathon Town Ο Δήμος Μαραθώνος ( γραφείο αθλητισμού) και

Διαβάστε περισσότερα

Απαραίτητη προϋπόθεση για να εγκριθεί η συμμετοχή στον ομαδικό αγώνα μ. αποτελεί οι αιτούντες να είναι γεννημένοι το 2006 και πριν, ενώ για να ε

Απαραίτητη προϋπόθεση για να εγκριθεί η συμμετοχή στον ομαδικό αγώνα μ. αποτελεί οι αιτούντες να είναι γεννημένοι το 2006 και πριν, ενώ για να ε ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 16/5/18 Ο 6ος αγώνας του 5ου πανελληνίου πρωταθλήματος σκυταλοδρομιών δρόμου Βίκος Street Relays με την ονομασία «Βίκος Street Relays Κοζάνη 2018» θα διεξαχθεί το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου στην

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Lamia Night & Run 2014 12 Απριλίου 2014

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Lamia Night & Run 2014 12 Απριλίου 2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Lamia Night & Run 2014 12 Απριλίου 2014 I. ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ H ΕΡΙΒΩΛΟΣ ΦΘΙΑ Κοιν. Σ. Επ. και ο Δήμος Λαμιέων προκηρύσσουν τον 2 ο Νυχτερινό Αγώνα στη πόλη της Λαμίας με τίτλο Lamia Night & Run

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Lamia Night & Run Απριλίου 2018

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Lamia Night & Run Απριλίου 2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Lamia Night & Run 2018 14 Απριλίου 2018 I. ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ H ΕΡΙΒΩΛΟΣ ΦΘΙΑ Κοιν.Σ.Επ. με την υποστήριξη και συμβολή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Λαμιέων προκηρύσσουν τον 5 ο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Ειρηνοδρομία 2016 Δήμος Αγ. Δημητρίου Αττικής Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Ειρηνοδρομία 2016 Δήμος Αγ. Δημητρίου Αττικής Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Παναγούλεια 2016 - Αγώνες Ειρηνοδροµίας- 15Μάιου 2016 - www.eirinodromia.gr Αριθμός Πρωτοκόλλου: 3347 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Ειρηνοδρομία 2016 Δήμος Αγ. Δημητρίου Αττικής Οργανισμός Πολιτισμού,

Διαβάστε περισσότερα

Παναγούλεια Αγώνες Ειρηνοδρομίας- 14Μάιου ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ

Παναγούλεια Αγώνες Ειρηνοδρομίας- 14Μάιου ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Παναγούλεια 2017 - Αγώνες Ειρηνοδρομίας- 14Μάιου 2017 - www.eirinodromia.gr Ημερομηνία: 7/01/17 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Ειρηνοδρομία 2017 Αγώνες: 10 χλμ., 5 χλμ., 2,5 χλμ., 1.000μ. ΑμεΑ & Επίδειξη του προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Lamia Night & Run Απριλίου 2017

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Lamia Night & Run Απριλίου 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Lamia Night & Run 2017 22 Απριλίου 2017 I. ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ H ΕΡΙΒΩΛΟΣ ΦΘΙΑ Κοιν.Σ.Επ. με την υποστήριξη και συμβολή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Λαμιέων προκηρύσσουν τον 4 ο

Διαβάστε περισσότερα

11 ος ΓΥΡΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 30 χλμ.

11 ος ΓΥΡΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 30 χλμ. Αθλητική Διοργάνωση 11 ος ΓΥΡΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 30 χλμ. Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Limni και ο Αθλητικός Όμιλος «ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ», με την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Ιωαννιτών,

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση Συμμετοχής

Πρόσκληση Συμμετοχής 2017 Πρόσκληση Συμμετοχής 5 Μαρτίου 2017 4 ος Μαραθώνιος Ναυπλίου Αγώνες: Μαραθωνίου & Ημιμαραθωνίου Δρόμου 5 χλμ. και Αγώνας Δρόμου Κοινωνικής Προσφοράς 2,5 χλμ. Nafplio Marathon Δημοτικός Οργανισμός

Διαβάστε περισσότερα

#lycabettusrun #opentraininglycabettusrun

#lycabettusrun #opentraininglycabettusrun 5 th LycabettusRun Κυριακή 10 Μαρτίου 2019 #lycabettusrun #opentraininglycabettusrun Η Sportevent με την ευγενική υποστήριξη του St George Lycabettus Lifestyle Hotel προκηρύσσουν αγώνα δρόμου την Κυριακή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Αγώνες Ιστορικής Μνήμης - 4 Οκτωβρίου 2015 - www.neasmirnihistoricrun.gr ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Αγώνες Ιστορικής Μνήμης Νέα Σμύρνη 2015 4 Οκτωβρίου 2015 Αγώνες: 10 Χλμ., 5 Χλμ., 2,5 Χλμ. Ο Πολιτιστικός Οργανισμός,

Διαβάστε περισσότερα

Αθλητική Διοργάνωση-Προκήρυξη ος ΓΥΡΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 30 χλμ.

Αθλητική Διοργάνωση-Προκήρυξη ος ΓΥΡΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 30 χλμ. Αθλητική Διοργάνωση-Προκήρυξη 2018 12 ος ΓΥΡΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 30 χλμ. Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «LIMNI» και ο Αθλητικός Όμιλος «ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ», σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Ηπείρου,

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. «3ος ΤΡΟΦΩΝΙΟΣ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 2015» Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους παρακάτω όρους :

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. «3ος ΤΡΟΦΩΝΙΟΣ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 2015» Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους παρακάτω όρους : Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Ο Αθλητικός Κολυμβητικός Όμιλος Λιβαδειάς (Α.Κ.Ο.Λ.), στα πλαίσια των εκδηλώσεων ΤΡΟΦΩΝΙΑ 2015 του Δήμου Λεβαδέων, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας και την Αθλητική

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη Μαραθωνίου Δρόμου Μεσσήνη 2014

Προκήρυξη Μαραθωνίου Δρόμου Μεσσήνη 2014 ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΕΓΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Δ.Α.Κ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΤΗΛ FAX 2710222093 Email segastri@otenet.gr Τρίπολη 10-2-2014 Αρ. Πρωτ : 10 ΠΡΟΣ: 1. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. 2. ΣΩΜΑΤΕΙΑ Ε.Α.Σ. Προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Παλαμήδειος Άθλος 5χλμ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Παλαμήδειος Άθλος 5χλμ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ναύπλιο: 7 Σεπτεμβρίου 2015 ΝΟΜOΣ AΡΓΟΛΙΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ Αρ. Πρωτ.: ΔΟΠΠΑΤ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Παλαμήδειος Άθλος 5χλμ. Αγώνες δρόμου: 10χλμ. και 3χλμ. 29 Νοεμβρίου 2015 Nafplio

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Lamia Night & Run Μαΐου 2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Lamia Night & Run Μαΐου 2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Lamia Night & Run 2016 14 Μαΐου 2016 I. ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ H ΕΡΙΒΩΛΟΣ ΦΘΙΑ Κοιν.Σ.Επ. και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας προκηρύσσουν τον 3 ο Νυχτερινό Αγώνα στη πόλη της Λαμίας με τίτλο Lamia Night

Διαβάστε περισσότερα

1ος Ημιμαραθώνιος Αλμυρού «Almyros City Zerelia Trail» & Λαϊκός Αγώνας Δρόμου ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ:

1ος Ημιμαραθώνιος Αλμυρού «Almyros City Zerelia Trail» & Λαϊκός Αγώνας Δρόμου ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ: 1ος Ημιμαραθώνιος Αλμυρού «Almyros City Zerelia Trail» & Λαϊκός Αγώνας Δρόμου ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ: Link εγγραφών εδώ: https://goo.gl/forms/80anyjmytap91vql2 ΤΟΠΟΣ & ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Αλμυρός-Δήμος Αλμυρού

Διαβάστε περισσότερα

3 ος Παράκτιος Δρόμος Ηγουμενίτσα

3 ος Παράκτιος Δρόμος Ηγουμενίτσα 3 ος Παράκτιος Δρόμος Ηγουμενίτσα Ο Γ.Σ ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ, διοργανώνει τον «3ο Παράκτιο Δρόμο» σε συνεργασία με το ΔΗΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ και την Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΗΠΕΙΡΟΥ στην Ηγουμενίτσα. 1. Στοιχεία Αγώνα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΩΔΩΝΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΔΩΔΩΝΑΙΑΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΩΔΩΝΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΔΩΔΩΝΑΙΑΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ ΕΝΩΣΗ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΩΔΩΝΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΔΩΔΩΝΑΙΑΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ Π ρ ο κ ή ρ υ ξ η 4 ου Νάιου δρόμου Αρχαιολογικός χώρος Δωδώνης Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016 Η Ε.Κ.Α. Δωδώνη Ιωαννίνων και οι Σύλλογοι

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ NEA SMIRNI HISTORIC RUN

ΑΓΩΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ NEA SMIRNI HISTORIC RUN Προκήρυξη - Πρόσκληση Συμμετοχής Κυριακή, 8 Οκτωβρίου 2017 ΑΓΩΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ NEA SMIRNI HISTORIC RUN Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Νέας Σμύρνης, Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 16, 7ος όροφος. Τηλ:

Διαβάστε περισσότερα

7 ος ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΣ Δρόμος

7 ος ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΣ Δρόμος ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Προκήρυξη λαϊκού αγώνα δρόμου με την ονομασία 7 ος ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΣ Δρόμος 14.600μ (Αρχαιολογικός χώρος Βεργίνας - Φράγμα Αλιάκμονα - Δημαρχείο Βέροιας) την Κυριακή 9-12-2018 και τους παράλληλους αγώνες

Διαβάστε περισσότερα

PELLA HALF MARATHON 2013

PELLA HALF MARATHON 2013 Ο Δήμος Πέλλας τιμώντας την μνήμη των 120 εκτελεσθέντων Γιαννιτσιωτών την 14 η Σεπτεμβρίου 1944 κατά τη Γερμανική κατοχή στα ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ, διοργανώνει με την συμμετοχή της ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΟΜΓ

Διαβάστε περισσότερα

2 ος Απογευµατινός Αγώνας ρόµου Ανωµάλου Εδάφους 4 & 8 Χλµ

2 ος Απογευµατινός Αγώνας ρόµου Ανωµάλου Εδάφους 4 & 8 Χλµ 2 ος Απογευµατινός Αγώνας ρόµου Ανωµάλου Εδάφους 4 & 8 Χλµ Χάρισε ζωή γίνε ωρητής Οργάνων, Ιστών & Κυττάρων!!! Συνδιοργάνωση: Με την Αιγίδα: Με την Υποστήριξη & τη Συνεργασία: Βοτανικού Κήπου Ιδρύµατος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. 5ου Διεθνή Μαραθώνιου Αγώνα Δρόµου Ρόδου «Roads to Rhodes Marathon»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. 5ου Διεθνή Μαραθώνιου Αγώνα Δρόµου Ρόδου «Roads to Rhodes Marathon» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 5ου Διεθνή Μαραθώνιου Αγώνα Δρόµου Ρόδου «Roads to Rhodes Marathon» Η Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ Δωδεκανήσου, προκηρύσσει και συνδιοργανώνει, µε την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, την Αστική µη κερδοσκοπική

Διαβάστε περισσότερα

2 ος Παράκτιος Δρόμος Ηγουμενίτσα

2 ος Παράκτιος Δρόμος Ηγουμενίτσα 2 ος Παράκτιος Δρόμος Ηγουμενίτσα Ο Γ.Σ ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ, διοργανώνει τον «2ο Παράκτιο Δρόμο» σε συνεργασία με το ΔΗΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ και την Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΗΠΕΙΡΟΥ στην Ηγουμενίτσα. 1. Στοιχεία Αγώνα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ NEA SMIRNI HISTORIC RUN

ΑΓΩΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ NEA SMIRNI HISTORIC RUN Προκήρυξη - Πρόσκληση Συμμετοχής Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2018 ΑΓΩΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ NEA SMIRNI HISTORIC RUN Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Νέας Σμύρνης, Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 16, 7ος όροφος. Τηλ:

Διαβάστε περισσότερα

2 ΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΖΩΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ «ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ 2014» ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ-ΣΥΝΔΡΟΜΗ : ΧΟΡΗΓΟΙ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

2 ΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΖΩΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ «ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ 2014» ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ-ΣΥΝΔΡΟΜΗ : ΧΟΡΗΓΟΙ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2 ΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΖΩΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ «ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ 2014» ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ-ΣΥΝΔΡΟΜΗ : ΧΟΡΗΓΟΙ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής & ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός Δήμου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 20ου ΑΓΩΝΑ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 20ου ΑΓΩΝΑ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κόρινθος 7/06/2018 ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΛΙΑΤΣΟΥ 32, ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 27413-61083 FAX.: 27413-61044 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 20ου ΑΓΩΝΑ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη του 4 ου «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ

Προκήρυξη του 4 ου «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ Προκήρυξη του 4 ου «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ Ο Σύλλογος Δρομέων Πρέβεζας σε συνεργασία με τον Δήμο Πρέβεζας, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας, τον ΣΕΓΑΣ καθώς και με την υποστήριξη της Περιφερειακής

Διαβάστε περισσότερα

23/02/2014 11/05/2014

23/02/2014 11/05/2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ 23/02/2014 11/05/2014 Η FEEL GOOD Sports Club με την υποστήριξη της εταιρείας Τηλεπικοινωνιών Cyta και με τους Δήμους Αλίμου, Κηφισιάς, Αγίων Αναργύρων-Καματερού, Ηλιούπολης και Παλαιού

Διαβάστε περισσότερα

6 ος ΑΓΩΝΑΣ ΡΕΜΑΤΙΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

6 ος ΑΓΩΝΑΣ ΡΕΜΑΤΙΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 6 ος ΑΓΩΝΑΣ ΡΕΜΑΤΙΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ Ο Δήμος Χαλανδρίου προκηρύσσει τον 6 Ο Αγώνα Δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου. Γενικά: ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Πρόκειται για αγώνα δρόμου 10χλμ και

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη του 3 ου «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ

Προκήρυξη του 3 ου «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ Προκήρυξη του 3 ου «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ Ο Σύλλογος Δρομέων Πρέβεζας σε συνεργασία με τον Δήμο Πρέβεζας, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας και την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας

Διαβάστε περισσότερα

3 ος ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΛΗΣ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΧΟΛΑΡΓΟΥ

3 ος ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΛΗΣ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΧΟΛΑΡΓΟΥ 3 ος ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΛΗΣ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΧΟΛΑΡΓΟΥ Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος διοργανώνει τον 3 ο ΔΡΟΜΟ ΠΟΛΗΣ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΧΟΛΑΡΓΟΥ Ο αγώνας αφιερώνεται στο περιβάλλον και στην εθελοντική

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή της διαδρομής: Κυκλική διαδρομή απόστασης μ. την οποία οι δρομείς θα πρέπει να καλύψουν δύο φορές:

Περιγραφή της διαδρομής: Κυκλική διαδρομή απόστασης μ. την οποία οι δρομείς θα πρέπει να καλύψουν δύο φορές: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4ου Διεθνή Μαραθώνιου Ρόδου «Roads to Rhodes Marathon» Η Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ Δωδεκανήσου, προκηρύσσει και συνδιοργανώνει με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την Μ.Κ.Ο. «Μαραθώνιος Ρόδου» και με

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. 2ου Διεθνή Μαραθωνίου Δρόµου «Rhodes Marathon»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. 2ου Διεθνή Μαραθωνίου Δρόµου «Rhodes Marathon» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2ου Διεθνή Μαραθωνίου Δρόµου «Rhodes Marathon» Η Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ, προκηρύσσει και συνδιοργανώνει µε την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ το ΔΗΜΟ ΡΟΔΟΥ/ΔΟΠΑΡ και την Μ.Κ.Ο. (RUN FOR BOOKS) τον 2ο Διεθνή

Διαβάστε περισσότερα

Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (Μέρος των εσόδων) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (Μέρος των εσόδων) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ Ο Αθλητικός Σύλλογος «Η ΕΥΕΞΙΑ» και οι Δήμοι Λυκόβρυσης/Πεύκης,Γαλατσίου,Κηφισιάς,Μελισσίων/Πεντέλης, Γλυφάδας συνδιοργανώνουν το 4ο ATTICA RUN & FUN grand prix 2017 Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό

Διαβάστε περισσότερα

Ημιμαραθώνιος Μαραθώνα

Ημιμαραθώνιος Μαραθώνα Ημιμαραθώνιος Μαραθώνα 2018 Δημοτικός Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού, Τουρισμού και Περιβάλλοντος - Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. Δήμου Ναυπλιέων. Λεωφόρος Ναυπλίου/Νέας Κίου 1, Τηλ.: 27520-99085, Fax: 27520-23288,

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη του 5 ου «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΟΥ

Προκήρυξη του 5 ου «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΟΥ Προκήρυξη του 5 ου «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΟΥ Ο Σύλλογος Δρομέων Πρέβεζας σε συνεργασία με τον Δήμο Πρέβεζας, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας και με την Περιφερειακή Ενότητας Πρέβεζας της Περιφέρειας

Διαβάστε περισσότερα

5ος Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης

5ος Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης 5ος Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ Ο Μ.Ε.Α.Σ ΤΡΙΤΩΝ σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα του Σ.Ε.Γ.Α.Σ και την υποστήριξη της Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ Θεσσαλονίκης, προκηρύσσει

Διαβάστε περισσότερα

9ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων

9ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων . ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 9ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Αθλητική Διοργάνωση 9 ος ΓΥΡΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 30 χλμ Ο Αθλητικός Όμιλος «ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ» με την αιγίδα της Περιφέρειας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. Μαραθώνιος Ναυπλίου Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. Μαραθώνιος Ναυπλίου Κυριακή 3 Μαρτίου 2019 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Μαραθώνιος Ναυπλίου 2019 Κυριακή 3 Μαρτίου 2019 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Εισαγωγή Ο Δήμος Ναυπλιέων, ο Δημοτικός Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού, Τουρισμού και Περιβάλλοντος (ΔΟΠΠΑΤ),

Διαβάστε περισσότερα

3 ΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΖΩΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ «ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ 2015» ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ-ΣΥΝΔΡΟΜΗ : ΧΟΡΗΓΟΙ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

3 ΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΖΩΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ «ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ 2015» ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ-ΣΥΝΔΡΟΜΗ : ΧΟΡΗΓΟΙ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3 ΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΖΩΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ «ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ 2015» ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ-ΣΥΝΔΡΟΜΗ : ΧΟΡΗΓΟΙ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής, με την εισήγησησυνδρομή

Διαβάστε περισσότερα

Ο Αθλητικός Σύλλογος «Η ΕΥΕΞΙΑ» και οι Δήμοι Γαλατσίου, Πεντέλης, Γλυφάδας συνδιοργανώνουν τα ATHENS NIGHT RUNS. ATHENS NIGHT RUNS

Ο Αθλητικός Σύλλογος «Η ΕΥΕΞΙΑ» και οι Δήμοι Γαλατσίου, Πεντέλης, Γλυφάδας συνδιοργανώνουν τα ATHENS NIGHT RUNS. ATHENS NIGHT RUNS Ο Αθλητικός Σύλλογος «Η ΕΥΕΞΙΑ» και οι Δήμοι Γαλατσίου, Πεντέλης, Γλυφάδας συνδιοργανώνουν τα ATHENS NIGHT RUNS. ATHENS NIGHT RUNS Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (Μέρος των εσόδων) και στα Κοινωνικά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: Ε.Α.Σ. Τ. Ε. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. (Με την παράκληση να σταλεί άμεσα στα σωματεία μέλη τους) Συλλόγους Δρομέων Yγείας ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΜΑΪΟΥ 2013 ΛΕΥΚΑΔΑ

ΠΡΟΣ: Ε.Α.Σ. Τ. Ε. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. (Με την παράκληση να σταλεί άμεσα στα σωματεία μέλη τους) Συλλόγους Δρομέων Yγείας ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΜΑΪΟΥ 2013 ΛΕΥΚΑΔΑ ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΕΓΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ Χαριλάου Τρικούπη 3, 1 ος όροφος, TΗΛ.-FAX 2641029027 301 00 ΑΓΡΙΝΙΟ E-mail: segasditikistereas@gmail.com ΑΓΡΙΝΙΟ 23/04/2013 ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 2145 Φ/Α53 ΠΡΟΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Αγώνες Ιστορικής Μνήμης Νέα Σμύρνη 2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Αγώνες Ιστορικής Μνήμης Νέα Σμύρνη 2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Αγώνες Ιστορικής Μνήμης Νέα Σμύρνη 2016 2 Οκτωβρίου 2016 Αγώνες: 10 χλμ., 5 χλμ., 2,5 χλμ. και ΑμεΑ Ο Πολιτιστικός Οργανισμός σε συνεργασία με το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Νέας Σμύρνης,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΗΜΕΡΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Κυριακή 12 Μαΐου ΕΚΚΙΝΗΣΗ & ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Κεντρική Πλατεία Αγίας Παρασκευής.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΗΜΕΡΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Κυριακή 12 Μαΐου ΕΚΚΙΝΗΣΗ & ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Κεντρική Πλατεία Αγίας Παρασκευής. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Αιγ. Πελάγους & Νότου (Αθλητικό Κέντρο) 153 42, Αγ. Παρασκευή Τηλέφωνο Γραμματείας: 210 6002223 Φαξ: 210 6083923

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ «Ημιμαραθώνια Συμμετοχική Ποδηλατοδρομία Ναυπλίου»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ «Ημιμαραθώνια Συμμετοχική Ποδηλατοδρομία Ναυπλίου» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ναύπλιο: 27 / 01 /2015 ΝΟΜOΣ AΡΓΟΛΙΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ ΔΟΠΠΑΤ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ «Ημιμαραθώνια Συμμετοχική Ποδηλατοδρομία Ναυπλίου» Nafplio Marathon Ο Δημοτικός Οργανισμός Αθλητισμού,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΗΜΕΡΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Κυριακή 7 Μαΐου ΕΚΚΙΝΗΣΗ & ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Κεντρική Πλατεία Αγίας Παρασκευής.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΗΜΕΡΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Κυριακή 7 Μαΐου ΕΚΚΙΝΗΣΗ & ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Κεντρική Πλατεία Αγίας Παρασκευής. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Αιγ. Πελάγους & Νότου (Αθλητικό Κέντρο) 153 42, Αγ. Παρασκευή Τηλέφωνο Γραμματείας: 210 6002223 Φαξ: 210 6083923

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη του 6 ου «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΟΥ

Προκήρυξη του 6 ου «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΟΥ Προκήρυξη του 6 ου «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΟΥ Ο Σύλλογος Δρομέων Πρέβεζας σε συνεργασία με τον Δήμο Πρέβεζας, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας και με την Περιφερειακή Ενότητας Πρέβεζας της Περιφέρειας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Ο σύλλογος Κατοίκων Νέας πολιτείας στα πλαίσια του δεκαήμερου «8 ου Πολιτιστικού Φεστιβάλ ΚΥΡΙΛΛΕΙΑ & ΜΕΘΟΔΕΙΑ 2016»,διοργανώνει Αγώνα Δρόμου 5 χιλιομέτρων για όλες τις ηλικίες

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» ΠΕΛΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ ΤΩΝ

ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» ΠΕΛΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ ΤΩΝ Ταχ. Δ/νση: Εθν. Καυτανζόγλειο Στάδιο Τ.Κ. 54638, Θεσσαλονίκη Πληροφορίες: Ιωάννα Χριστοπούλου Τηλ.: 2310200360, Φαξ: 2310200361 Email: info@atgm.gr Θεσσαλονίκη, 1 Δεκεμβρίου 2012 Αριθμ. Πρωτ: 94 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Συντάχθηκε απο τον/την Γιάννης Τετάρτη, 21 Μάιος :34 - Τελευταία Ενημέρωση Πέμπτη, 17 Ιούλιος :38

Συντάχθηκε απο τον/την Γιάννης Τετάρτη, 21 Μάιος :34 - Τελευταία Ενημέρωση Πέμπτη, 17 Ιούλιος :38 Ο αγώνας Ο αγώνας ορεινού τρεξίματος με την επωνυμία «Κένταυρος» περιλαμβάνει δύο διαφορετικές διαδρομές: - μία διαδρομή υπερμαραθωνίου των 67 χιλιομέτρων και - μια διαδρομή ημιμαραθωνίου των 23 χιλιομέτρων.

Διαβάστε περισσότερα

8 ος Λαϊκός Αγώνας ρόµου 8χλµ «Άγιος Αρτέµιος» & παράλληλος Παιδικός Αγώνας 1.000µ Σάββατο 28 Απριλίου 2018, ώρα 17:30

8 ος Λαϊκός Αγώνας ρόµου 8χλµ «Άγιος Αρτέµιος» & παράλληλος Παιδικός Αγώνας 1.000µ Σάββατο 28 Απριλίου 2018, ώρα 17:30 8 ος Λαϊκός Αγώνας ρόµου 8χλµ «Άγιος Αρτέµιος» & παράλληλος Παιδικός Αγώνας 1.000µ Σάββατο 28 Απριλίου 2018, ώρα 17:30 Η Τοπική ιοίκηση Ακαρνανίας της ιεθνούς Ένωσης Αστυνοµικών, προκηρύσσει τον 8 ο Λαϊκό

Διαβάστε περισσότερα

Κυριακή 02 Σεπτεµβρίου 2012

Κυριακή 02 Σεπτεµβρίου 2012 Κυριακή 02 Σεπτεµβρίου 2012 SUNDAY 02 SEPTEMBER 2012 «Στην οµορφότερη διαδροµή - τον µαγευτικό Κάµπο» Περιγραφή της περιοχής που θα γίνει ο Αγώνας: Ο Κάµπος, µια από τις πιο όµορφες περιοχές της Χίου,

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη Μαραθωνίου Μεσσσήνης 2016

Προκήρυξη Μαραθωνίου Μεσσσήνης 2016 Προκήρυξη Μαραθωνίου Μεσσσήνης 2016 Η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Περιφέρειας Πελοπονήσου, με τον Δήμο Μεσσήνης και σε συνεργασία με τον Σ.Δ.Υ. Μεσσηνίας και την στήριξη της ΕΟΣΛΜΑ-Υ προκηρύσσουν τον 11 o Αγώνα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: Ε.Α.Σ. Τ. Ε. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. (Με την παράκληση να σταλεί άμεσα στα σωματεία μέλη τους) Συλλόγους Δρομέων Yγείας. Στη μνήμη ΜΙΧΑΛΗ ΚΟΥΣΗ

ΠΡΟΣ: Ε.Α.Σ. Τ. Ε. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. (Με την παράκληση να σταλεί άμεσα στα σωματεία μέλη τους) Συλλόγους Δρομέων Yγείας. Στη μνήμη ΜΙΧΑΛΗ ΚΟΥΣΗ 1 ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΕΓΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ Χαριλάου Τρικούπη 3, 1 ος όροφος, TΗΛ.-FAX 2641029027 301 00 ΑΓΡΙΝΙΟ E-mail: segasditikistereas@gmail.com ΑΓΡΙΝΙΟ 04/02/2013 ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 2019 Φ/Α53 ΠΡΟΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση Συμμετοχής

Πρόσκληση Συμμετοχής 2018 Πρόσκληση Συμμετοχής 4 Μαρτίου 2018 5ος Μαραθώνιος Ναυπλίου Αγώνες: Μαραθωνίου & Ημιμαραθωνίου Δρόμου 5 χλμ. και Αγώνας Δρόμου Κοινωνικής Προσφοράς 2,5 χλμ. Nafplio Marathon Δημοτικός Οργανισμός Αθλητισμού,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 1ος Μαραθώνιος Ναυπλίου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 1ος Μαραθώνιος Ναυπλίου Αριθμός Πρωτοκόλλου: 34982 Ημερομηνία: 24/10/13 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 1ος Μαραθώνιος Ναυπλίου Nafplio Marathon 23/03/14 Αγώνες: Μαραθωνίου, Ημιμαραθωνίου Δρόμου, 5 Χλμ και Κοινωνικής Προσφοράς 2,5 Χλμ 1

Διαβάστε περισσότερα

7 & 8 Σεπτεμβρίου 2013 ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 2013 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. α) Αγώνας Κλειστής Κωπηλασίας με Εργόμετρα (Indoor Rowing) και

7 & 8 Σεπτεμβρίου 2013 ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 2013 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. α) Αγώνας Κλειστής Κωπηλασίας με Εργόμετρα (Indoor Rowing) και ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ο Δήμος Πέλλας τιμώντας την μνήμη των 120 εκτελεσθέντων Γιαννιτσιωτών την 14η Σεπτεμβρίου 1944 κατά τη Γερμανική κατοχή στα ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ, διοργανώνει με την συμμετοχή της ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (μέρος των εσόδων)

Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (μέρος των εσόδων) Ο Αθλητικός Σύλλογος «Η ΕΥΕΞΙΑ» και οι Δήμοι Αμαρουσίου, Λυκόβρυσης / Πεύκης, Αγ. Αναργύρων / Καματερού, Πεντέλης / Μελισσίων και Παλαιού Φαλήρου συνδιοργανώνουν το 5 ο ATTIKA RUN & FUN Grand Prix 2018

Διαβάστε περισσότερα

Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (μέρος των εσόδων) στα Κοινωνικά Παντοπωλεία των Δήμων (τρόφιμα, φάρμακα) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (μέρος των εσόδων) στα Κοινωνικά Παντοπωλεία των Δήμων (τρόφιμα, φάρμακα) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ Ο Αθλητικός Σύλλογος «Η ΕΥΕΞΙΑ» και οι Δήμοι Λυκόβρυσης/Πεύκης,Γαλατσίου,Κηφισιάς,Μελισσίων/Πεντέλης, Γλυφάδας συνδιοργανώνουν το 4ο ATTICA RUN & FUN grand prix 2017 Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Salomon Lamia City Trail Maίου 2014

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Salomon Lamia City Trail Maίου 2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Salomon Lamia City Trail 2014 11 Maίου 2014 I. ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ H ΕΡΙΒΩΛΟΣ ΦΘΙΑ Κοιν. Σ. Επ. και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας προκηρύσσουν τον 1 ο Αγώνα City Trail στη πόλη της Λαμίας με τίτλο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΕΞΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ!

ΤΡΕΞΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ! Αθλητικός Σύλλογος «Η ΕΥΕΞΙΑ» ΤΡΕΞΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ! Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (Μέρος των εσόδων) Τρέχουμε μαζί για τα Παιδικά Χωριά SOS ( 1 από την συμμετοχή σας πηγαίνει για τα παιδιά των Χωριών

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΕΞΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ!

ΤΡΕΞΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ! Αθλητικός Σύλλογος «Η ΕΥΕΞΙΑ» ΤΡΕΞΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ! Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (Μέρος των εσόδων) Τρέχουμε μαζί για τα Παιδικά Χωριά SOS ( 1 από την συμμετοχή σας πηγαίνει για τα παιδιά των Χωριών

Διαβάστε περισσότερα

1 ος Παράκτιος Δρόμος Ηγουμενίτσας

1 ος Παράκτιος Δρόμος Ηγουμενίτσας Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΗΠΕΙΡΟΥ 1 ος Παράκτιος Δρόμος Ηγουμενίτσας Ο ΔΗΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ με τον ΓΣ ΠΡΩΤΕΑ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ, σε συνεργασία με την ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΗΠΕΙΡΟΥ, διοργανώνουν τον «1 ο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΩΡΑ 11:30. Πρόσκληση

ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΩΡΑ 11:30. Πρόσκληση ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΔΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΡΗΤΗΣ ΟΜΑΔΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Π.Ε. ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ Ο.Κ.Α. ΑΡΚΑΔΙ Ο.Κ.Α. ΠΡΕΒΕΛΗ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

μ. (Αρχαιολογικός χώρος Βεργίνας - Φράγμα Αλιάκμονα - Δημαρχείο Βέροιας) την Κυριακή

μ. (Αρχαιολογικός χώρος Βεργίνας - Φράγμα Αλιάκμονα - Δημαρχείο Βέροιας) την Κυριακή ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Προκήρυξη λαϊκού αγώνα δρόμου με την ονομασία: 7ος ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΣ Δρόμος 14.600 μ. (Αρχαιολογικός χώρος Βεργίνας - Φράγμα Αλιάκμονα - Δημαρχείο Βέροιας) την Κυριακή 9-12-2018 και τους παράλληλους

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η 35ου Ημιμαραθώνιου Δρόμου Αχαΐας 22 Οκτωβρίου 2017

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η 35ου Ημιμαραθώνιου Δρόμου Αχαΐας 22 Οκτωβρίου 2017 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η 35ου Ημιμαραθώνιου Δρόμου Αχαΐας 22 Οκτωβρίου 2017 Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πάτρας (Σ.Δ.Υ.Πάτρας) και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος διοργανώνουν τον: 35ο Ημιμαραθώνιο Δρόμο Αχαΐας την

Διαβάστε περισσότερα

Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (μέρος των εσόδων) στην Κιβωτό του Κόσμου για την ενίσχυση των ορφανών

Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (μέρος των εσόδων) στην Κιβωτό του Κόσμου για την ενίσχυση των ορφανών H Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες (OLYMPIANS), ο Αθλητικός Σύλλογος «Η ΕΥΕΞΙΑ» και οι Δήμοι Αμαρουσίου, Ρεθύμνου και Αρχαίας Ολυμπίας συνδιοργανώνουν το OLYMPIANS RUN International Ο αγώνας

Διαβάστε περισσότερα

4 οι Αγώνες ρόμου Αμαρουσίου Σπύρος Λούης"

4 οι Αγώνες ρόμου Αμαρουσίου Σπύρος Λούης 4 οι Αγώνες ρόμου Αμαρουσίου Σπύρος Λούης" Ο ήμος Αμαρουσίου ανακοινώνει τη διοργάνωση των 4 ων Αγώνων ρόμου Αμαρουσίου Σπύρος Λούης". Το πρόγραμμα της διοργάνωσης περιλαμβάνει αγώνες δρόμου απόστασης

Διαβάστε περισσότερα

Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (μέρος των εσόδων) Στην ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ του Πατέρα Αντώνιου που παρέχει μέριμνα και προστασία σε παιδιά

Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (μέρος των εσόδων) Στην ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ του Πατέρα Αντώνιου που παρέχει μέριμνα και προστασία σε παιδιά H Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες (OLYMPIANS), ο Αθλητικός Σύλλογος «Η ΕΥΕΞΙΑ» και οι Δήμοι Αμαρουσίου, Ρεθύμνου και Αρχαίας Ολυμπίας συνδιοργανώνουν το OLYMPIANS RUN International Ο αγώνας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. 3ου Διεθνή Μαραθωνίου Δρόµου «Roads to Rhodes Marathon»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. 3ου Διεθνή Μαραθωνίου Δρόµου «Roads to Rhodes Marathon» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3ου Διεθνή Μαραθωνίου Δρόµου «Roads to Rhodes Marathon» Η Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ Δωδεκανήσου, προκηρύσσει και συνδιοργανώνει µε την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ και την Μ.Κ.Ο. και

Διαβάστε περισσότερα

1o SYROS TRIATHLON 2016

1o SYROS TRIATHLON 2016 1o SYROS TRIATHLON 2016 ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΑ Ο δήµος Σύρου και η TriMore, διοργανώνουν και προκηρύσσουν αγώνα τριάθλου ενηλίκων και παιδιών στις 10-12 Ιουνίου 2016, οι οποίοι θα λάβουν χώρα στην Ερµούπολη,

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. «7ο ΤΡΟΦΩΝΙΟ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΔΡΟΜΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 2019»

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. «7ο ΤΡΟΦΩΝΙΟ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΔΡΟΜΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 2019» Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Ο Αθλητικός Κολυμβητικός Όμιλος Λιβαδειάς (Α.Κ.Ο.Λ.), στα πλαίσια των εκδηλώσεων ΤΡΟΦΩΝΙΑ 2019 του Δήμου Λεβαδέων, σε συνεργασία με τον Δήμο Λεβαδέων, την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΩΣ ΤΩΡΑ. τελευταία ενημέρωση 29-02-2012, επόμενη ενημέρωση 02-03-2012 ΔΕΙΤΕ ΤΟ SPOT ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΩΣ ΤΩΡΑ. τελευταία ενημέρωση 29-02-2012, επόμενη ενημέρωση 02-03-2012 ΔΕΙΤΕ ΤΟ SPOT ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΩΣ ΤΩΡΑ τελευταία ενημέρωση 29-02-2012, επόμενη ενημέρωση 02-03-2012 ΔΕΙΤΕ ΤΟ SPOT ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 3oς ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ «ΔΙΟΝ» 4 Μαρτίου 2012 Τρέξιμο στη γη των θεών

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Ο Σ. Ε. Γ. Α. Σ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ O ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Ο Σ. Ε. Γ. Α. Σ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ O ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ Φ Ι Λ Α Θ Λ Η Τ Ι Κ ΟΣ Σ Υ Λ Λ Ο Γ Ο Σ Λ Α Μ Ι Α Σ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Ο Σ. Ε. Γ. Α. Σ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ O ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ Με την ευγενή στήριξη των ΕΡΙΒΩΛΟΣ ΦΘΙΑ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. (οργανωτική επιτροπή

Διαβάστε περισσότερα

Υπό την αιγίδα της Κυπριακής. Με τη στήριξη του Κοινοτικού Συμβουλίου Κλήρου. Χορηγοί

Υπό την αιγίδα της Κυπριακής. Με τη στήριξη του Κοινοτικού Συμβουλίου Κλήρου. Χορηγοί Οργανωτής ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ Υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (Κ.Ο.ΠΟ). Με τη στήριξη του Κοινοτικού Συμβουλίου Κλήρου Χορηγοί ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΒΑΣΗ ΚΛΗΡΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 2012

ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 2012 ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 2012 Ο Δήμος Πέλλας τιμώντας την μνήμη των 120 εκτελεσθέντων Γιαννιτσιωτών την 14 η Σεπτεμβρίου 1944 κατά τη Γερμανική κατοχή, στα ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ, διοργανώνει με την συμμετοχή της ΟΜΑΔΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ RUN GREECE 10.000 μ., 5000 μ., 1000 μ. & ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ 21.100 μ.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ RUN GREECE 10.000 μ., 5000 μ., 1000 μ. & ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ 21.100 μ. ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΩΝ & ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 36, 52100, ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΤΗΛ. 24670 23555 FAX: 24670 23746 e-mail: segas-dm@otenet.gr Πληροφορίες: Ανανιάδη Ελευθερία

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. 4 ος Μαραθώνιος Κρήτης Crete Marathon Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. 4 ος Μαραθώνιος Κρήτης Crete Marathon Κυριακή 21 Απριλίου 2019 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η 4 ος Μαραθώνιος Κρήτης Crete Marathon Κυριακή 21 Απριλίου 2019 Οι αγώνες σε δημόσια οδό περιλαμβάνουν: Μαραθώνιο Δρόμο, Αγώνα Δρόμου 10 χλμ. αφιερωμένος στην μνήμη του Σμηναγού Κώστα

Διαβάστε περισσότερα

Το αγωνιστικό πρόγραμμα θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους παρακάτω όρους: 1. Ημερομηνία Διεξαγωγής Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Το αγωνιστικό πρόγραμμα θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους παρακάτω όρους: 1. Ημερομηνία Διεξαγωγής Κυριακή 3 Απριλίου 2016 Ταχ. Δ/νση: Εθν. Καυτανζόγλειο Στάδιο Αριθμ. Πρωτ. : 56 Τ.Κ. 54638, Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη, 25.6.2015 Πληροφορίες: Βικτώρια Παπαγεωργίου Τηλ.: 2310200360, Φαξ : 2310200361 Email: info@atgm.gr ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Κλασσική Κολύμβηση - Τεχνική Κολύμβηση Υδατοσφαίριση- Τρίαθλο-Τμήμα δρομέων μεγάλων αποστάσεων

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Κλασσική Κολύμβηση - Τεχνική Κολύμβηση Υδατοσφαίριση- Τρίαθλο-Τμήμα δρομέων μεγάλων αποστάσεων Αρ.Πρ: 201 Iωάννινα 20/11/2013 ΠΡΟΣ: ΚΟΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: 1) Ε ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ. - 2) Π. Ε. Α. Κ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 3) ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΟΕ Κύριε Πρόεδρε, Ο Α.Ο διοργανώνει διασυλλογικό αγώνα,

Διαβάστε περισσότερα

Το αγωνιστικό πρόγραμμα θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:

Το αγωνιστικό πρόγραμμα θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους παρακάτω όρους: Ταχ. Δ/νση: Εθν. Καυτανζόγλειο Στάδιο Αριθμ. Πρωτ. : 83 Τ.Κ. 54638, Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη 2.5.2016 Πληροφορίες: Βικτώρια Παπαγεωργίου Τηλ.: 2310200360, Φαξ : 2310200361 Email: info@atgm.gr ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Crete Marathon. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 1ος Μαραθώνιος Κρήτης. Αγώνες: Μαραθωνίου Δρόμου, 10 χλμ., 5 χλμ. & 2,5 Χλμ. Συμμετοχική Μαραθώνια Ποδηλατοδρομία

Crete Marathon. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 1ος Μαραθώνιος Κρήτης. Αγώνες: Μαραθωνίου Δρόμου, 10 χλμ., 5 χλμ. & 2,5 Χλμ. Συμμετοχική Μαραθώνια Ποδηλατοδρομία Crete Marathon Περιφερειακή Ενότητα Χανίων Χανιά, 28 Σεπτεμβρίου 2015 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 1ος Μαραθώνιος Κρήτης Αφιερωμένος στην μνήμη του Mητροπολίτη Ειρηναίου Γαλανάκη Κυριακή 8 Μαΐου 2016 Αγώνες: Μαραθωνίου

Διαβάστε περισσότερα

Παλαμήδειος Άθλος ΓΡΑΦΕΙΑ :

Παλαμήδειος Άθλος ΓΡΑΦΕΙΑ : Παλαμήδειος Άθλος ΓΡΑΦΕΙΑ : 2017. Λεωφόρος Ναυπλίου/Νέας Κίου 1, Τηλ.: 27520-99085, Fax: 27520-23288, e-mail: info@nafpliomarathon.gr 1 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Παλαμήδειος Άθλος 2017 Αγώνες Δρόμου: 10 χλμ.,

Διαβάστε περισσότερα

Α.Σ ΛΕΟΝΤΕΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣ/ΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ ΧΟΡΤΙΑΤΗ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ

Α.Σ ΛΕΟΝΤΕΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣ/ΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ ΧΟΡΤΙΑΤΗ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ Α.Σ ΛΕΟΝΤΕΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣ/ΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ ΧΟΡΤΙΑΤΗ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ «1 ου ΑΓΩΝΑ ΡΟΜΟΥ 10.000µ. 5.000µ.» ΗΜΟΥ ΠΥΛΑΙΑΣ-ΧΟΡΤΙΑΤΗ 2015 ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ ΡΟΜΟΥ 2.000µ. ΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ- ΣΥΛΛΟΓΩΝ (PANORAMA CHARITY

Διαβάστε περισσότερα

ABC CUP 2017 (1/4/2017) - ΑΝΑΒΑΣΗ ΣΤΑΥΡΟΒΟΥΝΙ. το Σάββατο, 1 Απριλίου 2017

ABC CUP 2017 (1/4/2017) - ΑΝΑΒΑΣΗ ΣΤΑΥΡΟΒΟΥΝΙ. το Σάββατο, 1 Απριλίου 2017 Οργανωτής ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΓΡΟΤΗΣ Υπό την αιγίδα της ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ (Κ.Ο.ΠΟ.) 1 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ABC CUP 2017 (1/4/2017) - ΑΝΑΒΑΣΗ ΣΤΑΥΡΟΒΟΥΝΙ το Σάββατο,

Διαβάστε περισσότερα

Αγώνας Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος μέτρων. Αγώνας μέτρων για παιδιά κάτω των 12 ετών

Αγώνας Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος μέτρων. Αγώνας μέτρων για παιδιά κάτω των 12 ετών ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Katerini Run: 03 Μαρτίου 2019 Μία επίπεδη αγωνιστική διαδρομή από τις πιο γρήγορες στην Ελλάδα, που.. αγγίζει τη Θάλασσα, με φόντο τον Όλυμπο, τα Πιέρια και με πέρασμα από τα δημοφιλέστερα σημεία

Διαβάστε περισσότερα

Run Greece Ηράκλειο. ΕΙ ΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ 5 & 10χλµ

Run Greece Ηράκλειο. ΕΙ ΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ 5 & 10χλµ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηράκλειο 30-03-2016 Run Greece Ηράκλειο ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 ΕΙ ΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ 5 & 10χλµ ΗΛΙΚΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Η συµµετοχή στους Αγώνες ρόµου 5χλµ και

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη. ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΔΙΟΝ 2017 και παράλληλων αγώνων. Περιπατητικός αγώνας 5 χλμ «Σωτήριος Ζγιάλτος»

Προκήρυξη. ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΔΙΟΝ 2017 και παράλληλων αγώνων. Περιπατητικός αγώνας 5 χλμ «Σωτήριος Ζγιάλτος» Προκήρυξη ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΔΙΟΝ 2017 και παράλληλων αγώνων Ημιμαραθώνιος Δρόμος 21.097μ Περιπατητικός αγώνας 5 χλμ «Σωτήριος Ζγιάλτος» Παιδικός αγώνας 1 χλμ Δημοτικών και Γυμνασίων Ο Αθλητικός Πολιτιστικός

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ Παναθηναϊκού Α.Ο. «1 η Ατομική Χρονομέτρηση Πάρνηθας»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ Παναθηναϊκού Α.Ο. «1 η Ατομική Χρονομέτρηση Πάρνηθας» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ Παναθηναϊκού Α.Ο. «1 η Ατομική Χρονομέτρηση Πάρνηθας» Το ποδηλατικό τμήμα του Παναθηναϊκού είναι στην ευχάριστη θέση, για πρώτη χρονιά, να διοργανώσει ποδηλατικό

Διαβάστε περισσότερα

Crete Marathon. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 1ος Μαραθώνιος Κρήτης. Αγώνες: Μαραθωνίου Δρόμου, 10 χλμ., 5 χλμ. & 2,5 Χλμ.

Crete Marathon. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 1ος Μαραθώνιος Κρήτης. Αγώνες: Μαραθωνίου Δρόμου, 10 χλμ., 5 χλμ. & 2,5 Χλμ. Crete Marathon ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 1ος Μαραθώνιος Κρήτης Αφιερωμένος στην μνήμη του Mητροπολίτη Ειρηναίου Γαλανάκη Κυριακή 8 Μαΐου 2016 Αγώνες: Μαραθωνίου Δρόμου, 10 χλμ., 5 χλμ. & 2,5 Χλμ. Διοργάνωση:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1 ου ΑΓΩΝΑ ΡΟΜΟΥ ΛΙΜΕΝΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1 ου ΑΓΩΝΑ ΡΟΜΟΥ ΛΙΜΕΝΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1 ου ΑΓΩΝΑ ΡΟΜΟΥ ΛΙΜΕΝΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ Tα Τοπικά Συµβούλια των ηµοτικών Κοινοτήτων Μεγάρων και Νέας Περάµου σε συνεργασία µε το Ν.Π... Αθλητισµού «Ηρόδωρος» του ήµου Μεγάρεων υπό την τεχνική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ RUN GREECE 10.000 μ. και 5000 μ.& ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ 21.100 μ.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ RUN GREECE 10.000 μ. και 5000 μ.& ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ 21.100 μ. ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΩΝ & ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 36, 52100, ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΤΗΛ. 24670 23555 FAX: 24670 23746 e-mail: segas-dm@otenet.gr Πληροφορίες: Ανανιάδη Ελευθερία

Διαβάστε περισσότερα

Συντάχθηκε απο τον/την Efi Τρίτη, 16 Μάιος :28 - Τελευταία Ενημέρωση Δευτέρα, 29 Μάιος :30

Συντάχθηκε απο τον/την Efi Τρίτη, 16 Μάιος :28 - Τελευταία Ενημέρωση Δευτέρα, 29 Μάιος :30 «ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΙΛΙΑΡΗ» - ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017-ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΑ - Σύλλογος Δρο Ο ΣΔΥΧ στις 25 Ιουνίου 2017, ημέρα Kυριακή, διοργανώνει σε συνεργασία με τον Δήμο Αποκορώνου, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους

Διαβάστε περισσότερα