ΚΑΜΑΡΙ Ι. Μ. ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΟΡΤΦΗ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΚΑΜΑΡΙ Ι. Μ. ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΟΡΤΦΗ"

Transcript

1 ΚΑΜΑΡΙ Ι. Μ. ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΟΡΤΦΗ Νότια του Κορινθιακού κόλπου δεςπόζει το Ξυλόκαςτρο, τουριςτικόσ προοριςμόσ για χιλιϊδεσ επιςκϋπτεσ που ϋρχονται για να χαρούν τισ βραβευμϋνεσ με "Γαλϊζιεσ Σημαύεσ" ακτϋσ αλλϊ και να απολαύςουν το φημιςμϋνο "Πευκιϊ". Θα επιςκεφθούμε το προςτατευόμενο παραλιακό πευκοδϊςοσ, καθώσ και το Καμάρι παραθαλϊςςιο χωριό, δυτικϊ του Ξυλοκϊςτρου που πιθανόν πόρε το όνομϊ του από τισ καμϊρεσ αρχαύου υδραγωγεύου που βρύςκονταν ςτο ανατολικό τμόμα προσ την περιοχό του Κριού ποταμού. Αναχϊρθςθ 8.00 το πρωϊ από Ρειραιά και με ενδιάμεςθ ςτάςθ ςτον Κςκμό κα φτάςουμε ςτο Καμάρι προκειμζνου να επιςκεφκοφμε τθν Κ. Μ. Ραναγίασ Κορυφισ για προςκφνθμα που βρίςκεται ςτο όροσ Κοφτςα ι αλλιϊσ βουνό τθσ Ραναγίασ, με τθ καυματουργι εικόνα τθσ Κορφιϊτιςςασ. Ακολοφκωσ κα μεταβοφμε ςε παραλία τθσ περιοχισ για μπάνιο και γεφμα. Αναχϊρθςθ για Ξυλόκαςτρο, όπου κα κάνουμε τθν επόμενθ ςτάςθ μασ για βόλτα και καφζ. Το βράδυ επιςτροφι ςτον Ρειραιά. Το κόςτοσ τησ εκδρομήσ ζχει οριςτεί ςτα 20 ευρώ κατ άτομο και περιλαμβάνει: τισ μετακινήςεισ με το λεωφορείο, αρχηγό-ςυνοδό και το ΦΠΑ. Το Λευκαντί, εύναι παραλιακό περιοχό του Βαςιλικού Χαλκύδοσ, που ςυγκεντρώνει αρκετούσ επιςκϋπτεσ για να απολαύςουν το μπϊνιο τουσ ςτην αμμώδη παραλύα του Ευβοώκού κόλπου. Αναχϊρθςθ 3.30 το μεςθμζρι από Ρειραιά με κατεφκυνςθ προσ Εφβοια, προκειμζνου να φτάςουμε ςτο Λευκαντί όπου κα κάνουμε το μπάνιο μασ, κα απολαφςουμε τθ βόλτα μασ ςτθν παραλία και κα πιοφμε τον καφζ μασ. Το βράδυ επιςτροφι ςτον Ρειραιά. Το κόςτοσ τησ εκδρομήσ ζχει οριςτεί ςτα 10 ευρώ κατ άτομο και περιλαμβάνει: τισ μετακινήςεισ με το λεωφορείο, αρχηγό-ςυνοδό και το ΦΠΑ.

2 Η Πάτμοσ ό αλλιώσ νηςύ τησ Αποκϊλυψησ εύναι το αιγαιοπελαγύτικο νηςύ που κηρύχτηκε το 1999 από την Unesco ωσ «μνημεύο παγκόςμιασ κληρονομιϊσ». Στην κορυφό του νηςιού δεςπόζει μύα από τισ ομορφότερεσ πρωτεύουςεσ των Δωδεκανόςων. Τον επιβλητικϊ αρχοντικό οικιςμό τησ Χώρασ ςτεφανώνει το καςτρομονϊςτηρο του Αγύου Ιωϊννη ςυνθϋτοντασ ςε μύα εικόνα την ιερότητα με το παραδοςιακό ςτοιχεύο. Παραςκευή 6 Ιουλίου 2012 Συνάντθςθ των εκδρομζων ςτο λιμάνι του Ρειραιά και αναχϊρθςθ ςτισ με προγραμματιςμζνο δρομολόγιο τθσ BSF για Ράτμο. Άφιξθ ςτθ Σκάλα, το λιμάνι τθσ Ράτμου. Τακτοποίθςθ ςτο ξενοδοχείο. Διανυκτζρευςθ. Σάββατο 7 Ιουλίου 2012 Μετά το πρωινό αναχϊρθςθ για προςκφνθμα ςτθν Κερά Μονι Ευαγγελιςμοφ Μθτρόσ Αγαπθμζνου, που ιδρφκθκε το Ακολοφκωσ κα μεταβοφμε ςτο Μοναςτιρι του Αγίου Κωάννθ του Ιεολόγου, το οποίο οικοδομικθκε το 1088 από τον Πςιο Χριςτόδουλο ςαν φροφριο με ψθλά τείχθ και επάλξεισ που το προςτάτευαν από τουσ πειρατζσ, βρίςκεται ςτθν κορυφι του λόφου που είναι χτιςμζνθ θ πρωτεφουςα και δεςπόηει ολόκλθρου του νθςιοφ. Μζςα ςτθ Μονι ςτεγάηεται και το Εκκλθςιαςτικό Μουςείο. Επίςθσ κα επιςκεφκοφμε το Μοναςτιρι τθσ Ζωοδόχου Ρθγισ που ιδρφκθκε το Ακολοφκωσ κα μεταβοφμε ςτο Σπιλαιο τθσ Αποκάλυψθσ, το μζροσ ςυγγραφισ του Κεροφ κειμζνου τθσ Αποκαλφψεωσ του Κωάννθ. Στθ ςυνζχεια κα αναχωριςουμε για το χωριό Κάμποσ, όπου ςτθν παραλία του κα ζχουμε τθν ευκαιρία να κάνουμε το μπάνιο μασ και να γευματίςουμε. Επιςτροφι ςτο ξενοδοχείο. Το υπόλοιπο τθσ θμζρασ ελεφκερο. Διανυκτζρευςθ. Κυριακή 8 Ιουλίου 2012 Ρροαιρετικά το πρωί εκκλθςιαςμόσ ςτο Σπιλαιο τθσ Αποκάλυψθσ. Αναχϊρθςθ ςτισ με το καραβάκι για Λειψοφσ, νθςί με ζνα και μοναδικό οικιςμό προκειμζνου να επιςκεφκοφμε για προςκφνθμα τον Κερό Ναό Ραναγίασ του Χάρου. Το όνομα προζρχεται από τον Εςταυρωμζνο Χριςτό που κρατά θ Ραναγία αντί του βρζφουσ. Ακολοφκωσ κα επιςκεφκοφμε τον Κερό Ναό Αγίου Κωάννθ του Ιεολόγου με τθν εικόνα τθσ Ραναγίασ τθσ Μαφρθσ. Ελεφκερθ ϊρα για μπάνιο και φαγθτό. Αναχϊρθςθ το απόγευμα για Ράτμο. Επιςτροφι ςτο ξενοδοχείο. Το υπόλοιπο τθσ θμζρασ ελεφκερο ενϊ όςοι επικυμοφν μποροφν να περπατιςουν ςτα ςοκάκια τθσ Χϊρα και να επιςκεφκοφν το Λαογραφικό Μουςείο ςτο Αρχοντικό Σθμαντιρθ και να δουν το Σπίτι και τθν προτομι του Εμμ. Ξάνκου μζλουσ τθσ Φιλικισ Εταιρείασ. Το βράδυ αναχϊρθςθ από τθν Ράτμο με προγραμματιςμζνο δρομολόγιο τθσ BSF για Ρειραιά. Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012 Άφιξθ ςτο λιμάνι του Ρειραιά τισ πρϊτεσ πρωϊνζσ ϊρεσ.

3 Το κόςτοσ τησ επίςκεψησ ζχει οριςτεί ςτα 220 ευρώ κατ άτομο και περιλαμβάνει: ακτοπλοϊκά ειςιτήρια ςε αριθμημζνη θζςη προσ και από Πάτμο, 2 διανυκτερεφςεισ ςε 2κλινα δωμάτια ςτο Ξενοδοχείο Skala (3*) ςτη Σκάλα, 2 πρωϊνά, μετακινήςεισ με το λεωφορείο, ακτοπλοϊκά ειςιτήρια προσ και από Λειψοφσ, αρχηγό-ςυνοδό και το ΦΠΑ. Όποιοσ επιθυμεί να ταξιδζψει ςε 4κλινη καμπίνα η επιβάρυνςη είναι 40 ευρϊ ανά διαδρομή. Καταμεςύσ ενόσ ονειρικού μα και ςυνϊμα ςκληρού τοπύου -που μαλακώνει όμωσ νότια, προσ τον κόλπο του Άργουσ- η μυθικό ακρόπολη των Μυκηνών ξεπροβϊλλει ςαν προκατακλυςμιαύοσ βρϊχοσ. Οι Μυκήνεσ αποτελούν το ςημαντικότερο προώςτορικό μνημεύο ςτην ηπειρωτικό Ελλϊδα. Στισ ρϊχεσ του βουνού Άκρα και με τα πεύκα να κατεβαύνουν απ' τισ πλαγιϋσ μϋχρι τα νερϊ του ομώνυμου κόλπου τησ Επιδαύρου, η Αρχαία Επίδαυροσ εύναι χτιςμϋνη ςτη θϋςη όπου αναπτύχθηκε ο αρχαύοσ πολιτιςμόσ τησ Επιδαύρου. Σε μια χαρϊδρα, το 340 π.χ., ο αργεύοσ αρχιτϋκτονασ Πολύκλειτοσ ο Νεότεροσ ϋκτιςε, ςύμφωνα με τον Παυςανύα, το θέατρο τησ Επιδαύρου, ϋνα από τα ωραιότερα και το καλύτερα διατηρημϋνο. Αναχϊρθςθ 7.30 το πρωί από Ρειραιά και με ενδιάμεςθ ςτάςθ ςτον Κςκμό κα φκάςουμε ςτισ Μυκινεσ, όπου κα επιςκεφκοφμε τον Αρχαιολογικό χϊρο. Ακολοφκωσ κα αχωριςουμε για Νζα Επίδαυρο όπου κα κάνουμε το μπάνιο μασ και κα γευματίςουμε. Στθ ςυνζχεια κα μεταβοφμε ςτθν Αρχαία Επίδαυρο, όπου κα επιςκεφκοφμε το Αρχαίο Ιζατρο και τον Αρχαιολογικό χϊρο με το μουςείο και κα κάνουμε βόλτα ςτο γραφικό λιμανάκι όπου μποροφμε να επιςκεφκοφμε και το 15 ο Ρανθγφρι Αγροτουριςμοφ. Το βράδυ επιςτροφι ςτον Ρειραιά με ενδιάμεςθ ςτάςθ κακ οδόν. Το κόςτοσ τησ εκδρομήσ ζχει οριςτεί ςτα 20 ευρώ κατ άτομο Παραλιακό περιοχό τησ Κορινθύασ, τον Κόρφο με την φυςικό ομορφιϊ και τα μοναδικϊ χρώματϊ του, που περιλαμβϊνουν τόςο το γαλϊζιο τησ θϊλαςςασ και του ουρανού, όςο και τισ αποχρώςεισ του πρϊςινου τησ ελιϊσ και του πεύκου θα επιςκεφθούμε ςόμερα.

4 Αναχϊρθςθ 3.30 το μεςθμζρι από Ρειραιά με κατεφκυνςθ προσ Κορινκία, προκειμζνου να φτάςουμε ςτον Κόρφο όπου κα κάνουμε το μπάνιο μασ και κα απολαφςουμε τθ βόλτα μασ ςτθν παραλία. Το βράδυ επιςτροφι ςτον Ρειραιά με ενδιάμεςθ ςτάςθ ςτα Λςκμια. Το κόςτοσ τησ εκδρομήσ ζχει οριςτεί ςτα 10 ευρώ κατ άτομο και περιλαμβάνει: τισ μετακινήςεισ με το λεωφορείο, αρχηγό-ςυνοδό και το ΦΠΑ. Η Νάξοσ ό Αξιϊ εύναι το μεγαλύτερο νηςύ των Κυκλϊδων. Το τοπύο του νηςιού ϋχει πολλϋσ εναλλαγϋσ. Πεδιϊδεσ διαδϋχονται ϊγονεσ περιοχϋσ, μαρμϊρινα βουνϊ καταλόγουν ςε βαθύςκιωτεσ ρεματιϋσ, περιοχϋσ με βλϊςτηςη φιλοξενούν κϊταςπρα χωριϊ, αμμώδησ παραλύεσ ςυναντούν την θϊλαςςα. Παραςκευή 13 Ιουλίου 2012 Συνάντθςθ των εκδρομζων ςτο λιμάνι του Ρειραιά και αναχϊρθςθ ςτισ 7.25 με προγραμματιςμζνο δρομολόγιο τθσ BSF για Νάξο. Άφιξθ ςτθ Νάξο. Τακτοποίθςθ ςτο ξενοδοχείο. Ελεφκερθ θ μζρα για φαγθτό, μπάνιο και γνωριμία με τθν πόλθ τθσ Νάξου. Ρροαιρετικι παρακολοφκθςθ του Εςπερινοφ τθσ εορτισ του Αγίου Νικοδιμου του Αγιορείτθ ςτθ Χϊρα. Διανυκτζρευςθ. Σάββατο 14 Ιουλίου 2012 Μετά το πρωινό αναχϊρθςθ για Χαλκί, Φιλότι και Απείρακο, από τα πιο όμορφα χωριά με τουσ ερειπωμζνουσ ανεμόμυλουσ και τθν Εκκλλθςία τθσ Ραναγίασ Απειρακίτιςςασ. Εκεί μποροφμε να επιςκεφκοφμε κάποιο από τα Μουςεία του νθςιοφ Γεωλογικό, Λαογραφικό ι Φυςικισ Κςτορίασ- και να απολαφςουμε τον καφζ μασ. Στθ ςυνζχεια κα κατευκυνκοφμε προσ Κινίδαρο και κα καταλιξουμε ςτισ Μζλανεσ, όπου κα δοφμε το άγαλμα του Κοφρου, του 7 ου π.χ. αιϊνα. Ακολοφκωσ κα πάμε ςτθν παραλία του Αγίου Ρροκοπίου για μπάνιο και γεφμα. Επιςτροφι ςτο ξενοδοχείο. Το υπόλοιπο τθσ θμζρασ ελεφκερο. Διανυκτζρευςθ. Κυριακή 15 Ιουλίου 2012 Μετά το πρωινό αναχϊρθςθ για επίςκεψθ ςτθ Χϊρα, όπου περπατϊντασ κα επιςκεφκοφμε το Μθτροπολιτικό Ναό τθσ Ζωοδόχου Ρθγισ, τθν Ρορτάρα ςτθ κζςθ Ραλάτια και το Μεςαιωνικό Κάςτρο. Το υπόλοιπο τθσ θμζρασ ελεφκερο. Το απόγευμα αναχϊρθςθ με προγραμματιςμζνο δρομολόγιο τθσ BSF για Ρειραιά. Το κόςτοσ τησ εκδρομήσ ζχει οριςτεί ςτα 175 ευρώ κατ άτομο και περιλαμβάνει: ακτοπλοϊκά ειςιτήρια ςε αριθμημζνη θζςη προσ και από Νάξο, 2 διανυκτερεφςεισ ςε 2κλινα δωμάτια ςτο Ξενοδοχείο Coronis (3*) ςτη Χϊρα, 2 πρωϊνά, μετακινήςεισ με το λεωφορείο, αρχηγό-ςυνοδό και το ΦΠΑ.

5 Ι. Μ. ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΛΕΒΗ Το παρϊλιο Άςτροσ τησ Βόρειασ Κυνουρύασ αποτελεύ το ςημαντικότερο καλοκαιρινό θϋρετο. όπου δεςπόζει το Μεςαιωνικό κϊςτρο και το γραφικό λιμανϊκι. Αναχϊρθςθ 7.30 το πρωί από Ρειραιά με κατεφκυνςθ προσ Κυνουρία και ενδιάμεςθ ςτάςθ ςτο Αρτεμιςιο, προκειμζνου να επιςκεφκοφμε τθν Κερά Μονι Ραναγίασ Μαλεβισ για προςκφνθμα, όπου φυλάςςεται μία από τισ 70 καυματουργικζσ εικόνεσ του Ευαγγελιςτι Λουκά. Ακολοφκωσ αναχϊρθςθ για παράλιο Άςτροσ όπου κα κάνουμε το μπάνιο μασ, κα γευματίςουμε και κα απολαφςουμε τθ βόλτα μασ ςτθν παραλία. Το βράδυ επιςτροφι ςτον Ρειραιά με ενδιάμεςεσ ςτάςεισ. Το κόςτοσ τησ εκδρομήσ ζχει οριςτεί ςτα 20 ευρώ κατ άτομο Η Αντίπαροσ, εύναι ϋνασ μικρόσ κυκλαδύτικοσ παρϊδειςοσ ςτα νοτιοδυτικϊ τησ Πϊρου. Το γαλόνιο αιγαιοπελαγύτικο τοπύο με τα διϊςπαρτα ξωκλόςια, το διϊςημο ςπόλαιο και το Ενετικό κϊςτρο, προςφϋρεται για περιηγόςεισ. Ενώ η ποικιλομορφύα των ακτών, όπου χρυςαφϋνιεσ αμμουδιϋσ διαδϋχονται μικρού απόμεροι όρμοι με γαλαζοπρϊςινα νερϊ, χαρύζει μοναδικϋσ εικόνεσ ςτον επιςκϋπτη. Κυριακή 15 Ιουλίου 2012 Συνάντθςθ των εκδρομζων ςτο λιμάνι του Ρειραιά και αναχϊρθςθ ςτισ 7.25 με προγραμματιςμζνο δρομολόγιο τθσ BSF για Ράρο. Άφιξθ ςτθ Ράρο και αναχϊρθςθ με τοπικό πλοίο για Αντίπαρο. Τακτοποίθςθ ςτο ξενοδοχείο. Ελεφκερθ θ μζρα για φαγθτό και μπάνιο. Ρροαιρετικά μπορείτε να παρακολουκιςετε ςυναυλία γνωςτοφ καλλιτζχνθ ςτο λιμάνι του νθςιοφ. Διανυκτζρευςθ. Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012 Μετά το πρωινό αναχϊρθςθ για επίςκεψθ ςτο Σπιλαιο τθσ Αντιπάρου. Ακολοφκωσ κα κατευκυνκοφμε ςτθν περιοχι του Άθ-Γιϊργθ για μπάνιο και γεφμα. Επιςτροφι ςτο ξενοδοχείο. Το υπόλοιπο τθσ θμζρασ ελεφκερο. Ρροαιρετικι παρακολοφκθςθ του Εςπερινοφ ςτον πανθγυρίηοντα Κερό Ναό τθσ Αγίασ Μαρίνασ ςτο λιμάνι, όπου ςτθ ςυνζχεια πραγματοποιείται ςτο λιμάνι του νθςιοφ πολιτιςτικι εκδιλωςθ. Διανυκτζρευςθ.

6 Τρίτη 17 Ιουλίου 2012 Το πρωινό ελεφκερο για βόλτα ςτθν Αντίπαρο, όπου κα περιθγθκοφμε ςτα ςοκάκια και κα επιςκεφκοφμε το Κάςτρο και τθν εκκλθςία του Αγίου Νικολάου, κα κάνουμε το μπάνιο μασ και κα γευματίςουμε. Το απόγευμα αναχϊρθςθ από τθν Αντίπαρο για Ράρο, όπου με τθν άφιξι μασ ςτθν Ραροικιά κα ζχουμε τθ δυνατότθτα να προςκυνιςουμε ςτθν Ραναγία Εκατονταπυλιανι, ζνα από τα ςπουδαιότερα μνθμεία των παλαιοχριςτιανικϊν χρόνων ςτθ χϊρα μασ. Αναχϊρθςθ με προγραμματιςμζνο δρομολόγιο τθσ BSF για Ρειραιά. Το κόςτοσ τησ εκδρομήσ ζχει οριςτεί ςτα 150 ευρώ κατ άτομο και περιλαμβάνει: ακτοπλοϊκά ειςιτήρια ςε αριθμημζνη θζςη προσ και από Πάρο, ακτοπλοϊκά ειςιτήρια προσ και από Αντίπαρο, 2 διανυκτερεφςεισ ςε 2κλινα δωμάτια ςτο Studio San Georgio ςτην Αντίπαρο, αρχηγό-ςυνοδό και το ΦΠΑ. Ο Σχοινιάσ, παραθαλϊςςια περιοχό τησ βορειοανατολικόσ Αττικόσ βρύςκεται πολύ κοντϊ ςτον Μαραθώνα. Χαρακτηριςτικό τησ εύναι η εκτεταμϋνη αμμουδιϊ, που αποτελεύ πόλο ϋλξησ για χιλιϊδεσ λουόμενουσ καθώσ και το υπϋροχο πευκοδϊςοσ τησ περιοχόσ, μια όαςη πρϊςινου και ξεχωριςτόσ ομορφιϊσ για την ευρύτερη περιοχό τησ πρωτεύουςασ. Αναχϊρθςθ 3.30 το μεςθμζρι από Ρειραιά με κατεφκυνςθ προσ Σχοινιά, όπου κα κάνουμε το μπάνιο μασ, κα απολαφςουμε τθ βόλτα μασ ςτθν παραλία. Το βράδυ επιςτροφι ςτον Ρειραιά. Το κόςτοσ τησ εκδρομήσ ζχει οριςτεί ςτα 10 ευρώ κατ άτομο Το Πόρτο Χέλι εύναι ϋνα από τα κοςμικότερα παραθεριςτικϊ κϋντρα του νομού Αργολύδασ κι ϋνα από τα δημοφιλϋςτερα θϋρετρα τησ Πελοποννόςου. Ο οικιςμόσ εύναι κτιςμϋνοσ γύρω από ϋνα κλειςτό φυςικό λιμϊνι και η εικόνα που παρουςιϊζει παραπϋμπει ςε νηςύ.

7 Αναχϊρθςθ 7.30 το πρωί από Ρειραιά προσ Ρόρτο Χζλι με ενδιάμεςθ ςτάςθ ςτον Κςκμό. Άφιξθ ςτο Ρόρτο Χζλι, όπου κα ζχουμε τθν ευκαιρία να περπατιςουμε ςτθν παραλιακι οδό, να κάνουμε το μπάνιο μασ και να γευματίςουμε. Το απόγευμα αναχϊρθςθ για Ραλαιά Επίδαυρο όπου κα απολαφςουμε τον καφζ μασ. Το βράδυ επιςτροφι ςτον Ρειραιά με ενδιάμεςθ ςτάςθ ςτον Κςκμό. Το κόςτοσ τησ εκδρομήσ ζχει οριςτεί ςτα 20 ευρώ κατ άτομο Η Τήνοσ, εύναι ϋνα από τα πιο ιδιαύτερα νηςιϊ των Κυκλϊδων. Φτϊνοντασ ςτο λιμϊνι τησ Τόνου ο Ναόσ τησ Μεγαλόχαρησ, ςκαρφαλωμϋνοσ ςτο λόφο, ςε υποδϋχεται ολόλαμπροσ και φωτιςμϋνοσ, δεςπόζοντασ πϊνω από όλη τη Χώρα. Οι ομορφιϋσ του νηςιού δεν ςταματούν όμωσ εδώ μιασ και η ενδοχώρα ϋχει να προςφϋρει ςτον επιςκϋπτη αςύγκριτεσ ομορφιϋσ. Συνάντθςθ των εκδρομζων ςτο λιμάνι του Ρειραιά και αναχϊρθςθ ςτισ 7.35 με προγραμματιςμζνο δρομολόγιο τθσ BSF για Τινο. Άφιξθ ςτθν Τινο. Μετάβαςθ ςτο Ναό τθσ Μεγαλόχαρθσ για προςκφνθμα. Ρροαιρετικι μετάβαςθ ςτθν Κερά Μονι Κεχροβουνίου για τθν πανιγυρθ τθσ Αγίασ Ρελαγίασ. Το απόγευμα ελεφκερο για περιιγθςθ ςτθν πόλθ τθσ Τινου και προαιρετικά μπορείτε να παρακολουκιςετε τον Εςπερινό προσ τιμιν τθσ Αγίασ Ρελαγίασ ςτο Ναό τθσ Μεγαλόχαρθσ. Το βράδυ αναχϊρθςθ με προγραμματιςμζνο δρομολόγιο τθσ HSW για Ρειραιά. Το κόςτοσ τησ επίςκεψησ ζχει οριςτεί ςτα 90 ευρώ κατ άτομο και περιλαμβάνει: ακτοπλοϊκά ειςιτήρια ςε αριθμημζνη θζςη προσ και από Τήνo. Καταμεςόσ των Κυκλϊδων ακτινοβολεύ η Πάροσ, ύδια μ ϋνα κατϊλευκο και αψεγϊδιαςτο κομμϊτι παριανό μϊρμαρο, που καταφϋρνει και κρύβει ζηλότυπα μϋςα του απύςτευτεσ ομορφιϋσ. Ένα από τα «πετρϊδια» τησ Πϊρου εύναι η Παναγιϊ η Εκατονταπυλιανό, ςπουδαύο και περύτεχνο μνημεύο, που ςυγκντρώνει πλόθοσ προςκυνητών καθ όλη τη διϊρκεια του χρόνου.

8 Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012 Συνάντθςθ των εκδρομζων ςτο λιμάνι του Ρειραιά και αναχϊρθςθ ςτισ 7.25 με προγραμματιςμζνο δρομολόγιο τθσ BSF για Ράρο. Άφιξθ ςτθν Ράρο. Τακτοποίθςθ ςτο ξενοδοχείο. Ελεφκερθ θ μζρα για μπάνιο και γεφμα. Το απόγευμα κα ζχουμε τθν ευκαιρία να περιθγθκοφμε ςτα ςοκάκια τθσ Ραροικιάσ, να επιςκεφκοφμε το Κάςτρο κτίςμα του 1260 και να προςκυνιςουμε ςτθν Ραναγία Εκατονταπυλιανι, ζνα από τα ςπουδαιότερα μνθμεία των παλαιοχριςτιανικϊν χρόνων ςτθ χϊρα μασ. Διανυκτζρευςθ. Τρίτη 24 Ιουλίου 2012 Μετά το πρωινό αναχϊρθςθ για Λεφκεσ, ζνα από τα ωραιότερα χωριά τθσ Ράρου που ξεχωρίηουν θ Εκκλθςία τθσ Αγίασ Τριάδοσ και τα κτιρια του Δθμοτικοφ Σχολείου και του παραδοςιακοφ καφενείου. Ακολοφκωσ κα μεταβοφμε ςτο Ρίςω Λιβάδι, παρακάλαςςιο οικιςμό με γραφικό λιμανάκι και χρυςαφζνια αμμουδιά, όπου κα κάνουμε ςτάςθ για μπάνιο και γεφμα. Επιςτροφι ςτο ξενοδοχείο. Το υπόλοιπο τθσ θμζρασ ελεφκερο. Ρροαιρετικι παρακολοφκθςθ του Εςπερινοφ και πολιτιςτικισ εκδιλωςθσ ςτθν Αγία Άννα ςτθν Ραροικιά. Διανυκτζρευςθ. Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012 Μετά το πρωινό αναχϊρθςθ για προςκφνθμα ςτθν Κερά Μονι Χριςτοφ ςτο Δάςοσ όπου υπάρχουν θ Εκκλθςία και ο τάφοσ του Αγίου Αρςενίου και από εκεί κατεφκυνςθ προσ τισ Ρεταλοφδεσ, τοπίο με ξεχωριςτι ομορφιά και πυκνι βλάςτθςθ. Ακολοφκωσ κα κατευκυνκοφμε προσ Δρυό και κα καταλιξουμε ςτθ Χρυςι Ακτι, όπου κα κάνουμε ςτάςθ για μπάνιο και γεφμα. Κατόπιν αναχϊρθςθ μζςω Μάρπθςςασ για Ραροικιά. Επιςτροφι ςτο ξενοδοχείο. Αργά το απόγευμα αναχϊρθςθ για Νάουςα, τθν κοςμοπολίτικθ παραλιακι κωμόπολθ και ςθμαντικό τουριςτικό κζντρο του νθςιοφ. Η βόλτα ςτον παραδοςιακό οικιςμό τθσ Νάουςασ είναι μια μοναδικι εμπειρία. Επιςτροφι ςτο ξενοδοχείο. Διανυκτζρευςθ. Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012 Μετά το πρωινό αναχϊρθςθ για Αλυκι, το νοτιότερο χωριό τθσ Ράρου, όπου κα επιςκεφκοφμε το Λαογραφικό Μουςείο, κα κάνουμε το μπάνιο μασ και κα γευματίςουμε. Νωρίσ το απόγευμα κα μεταβοφμε ςτθν Αντίπαρο, τον μικρό κυκλαδίτικο παράδειςο, όπωσ τον χαρακτθρίηουν πολλοί, όπου εκεί κα ζχουμε τθν ευκαιρία να επιςκεφκοφμε το Κάςτρο και τθν κεντρικι πλατεία, να περπατιςουμε ςτα ςοκάκια του νθςιοφ και να απολαφςουμε τον καφζ μασ. Επιςτροφι μζςω Ροφντασ ςτθν Ραροικιά. Το απόγευμα αναχϊρθςθ με προγραμματιςμζνο δρομολόγιο τθσ BSF για Ρειραιά. Το κόςτοσ τησ εκδρομήσ ζχει οριςτεί ςτα 240 ευρώ κατ άτομο και περιλαμβάνει: ακτοπλοϊκά ειςιτήρια ςε αριθημζνη θζςη προσ και από Πάρο, μετακινήςεισ με το λεωφορείο, 3 διανυκτερεφςεισ ςε 2κλινα δωμάτια ςτο Ξενοδοχείο Galinos (3*) ςτην Παροικιά, 3 πρωϊνά, ακτοπλοϊκά ειςιτήρια προσ και από Αντίπαρο, αρχηγό-ςυνοδό και το ΦΠΑ.

9 Σούνιο ό Καβοκολώνεσ, ονομϊζεται το ακρωτόριο που βρύςκεται ςτο νοτιότερο ϊκρο του νομού Αττικόσ. Τα παρϊλια του εύναι βραχώδη και απότομα με μικρούσ όρμουσ για μπϊνιο. Το Σούνιο εύναι γνωςτό λόγω τησ ςημαντικόσ γεωγραφικόσ θϋςησ του αλλϊ και εξαιτύασ των ερειπύων του αρχαύου ναού του Ποςειδώνα που βρύςκονται ςε αυτό. Αναχϊρθςθ 3.00 το μεςθμζρι από Ρειραιά με κατεφκυνςθ προσ Σοφνιο, όπου κα κάνουμε το μπάνιο μασ ςε παραλία δίπλα ςτον αρχαιολογικό χϊρο και κα απολαφςουμε τον καφζ ι το ουηάκι μασ. Το βράδυ επιςτροφι ςτον Ρειραιά. Το κόςτοσ τησ εκδρομήσ ζχει οριςτεί ςτα 10 ευρώ κατ άτομο Δεν λεύπει τύποτα απ όςα εύναι αναμενόμενα ς ϋνα κυκλαδονόςι. Στη Σίφνο θα δεισ τα κϊταςπρα ςπιτϊκια με τα μπλε παραθυρόφυλλα, τα φρεςκοαςβεςτωμϋνα ξωκλόςια, τισ καμϊρεσ αλλϊ και τισ ανθιςμϋνεσ μπουκαμβύλιεσ. Ο όλιοσ ϊπλετοσ και η θϊλαςςα καταγϊλανη. Παραςκευή 27 Ιουλίου 2012 Συνάντθςθ των εκδρομζων ςτο λιμάνι του Ρειραιά και αναχϊρθςθ ςτισ με προγραμματιςμζνο δρομολόγιο τθσ ASL για Σίφνο. Άφιξθ ςτισ Καμάρεσ, το λιμάνι τθσ Σίφνου. Μετάβαςθ ςτθν Απολλωνία ι αλλιϊσ Χϊρα, χτιςμζνθ ςε τρεισ λόφουσ που ςυναρπάηει το επιςκζπτθ με τθν χαρακτθριςτικι κυκλαδίτικθ αρχιτεκτονικι τθσ. Τακτοποίθςθ ςτο ξενοδοχείο. Το υπόλοιπο τθσ θμζρασ ελεφκερο. Διανυκτζρευςθ. Σάββατο 28 Ιουλίου 2012 Μετά το πρωινό αναχϊρθςθ για προςκφνθμα ςτθν Κερά Μονι Ραναγίασ Βουνοφ, όπου φυλάςςεται θ ιςτορικι εικόνα τθσ Ραναγίασ Μαχαιροφςασ και τθν γραφικι εκκλθςία τθσ Χρυςοπθγισ, πολιοφχο του νθςιοφ, θ οποία είναι ςκαρφαλωμζνθ ςε ζνα βράχο. Από εκεί κα μεταβοφμε ςτον Ρλατφ Γιαλό, όπου κα κάνουμε ςτάςθ για μπάνιο και γεφμα. Επιςτροφι ςτθν Απολλωνία. Αργά το απόγευμα κα αναχωριςουμε για τον παραδοςιακό οικιςμό Κάςτρο που είναι κυριολεκτικά γατηωμζνοσ ςε βραχϊδθ λόφο και κατοικείται αδιάλειπτα από τα προϊςτορικά χρόνια. Επιςτροφι ςτο ξενοδοχείο. Διανυκτζρευςθ.

10 Κυριακή 29 Ιουλίου 2012 Μετά το πρωινό αναχϊρθςθ για Βακφ, γνωςτόσ ωσ ο οικιςμόσ των αγγειοπλαςτϊν με το γραφικο του λιμανάκι και τα εργαςτιρια κεραμικισ, όπου κα κάνουμε ςτάςθ για μπάνιο και γεφμα. Αναχϊρθςθ για Αρτεμϊνα, το δεφτερο ςε μζγεκοσ ςυνοικιςμό τθσ Σίφνου, που είναι ςχεδόν ενωμζνοσ με τθν Απολλωνία όπου μποροφμε να περιπλανθκοφμε ςτα ςτενά ςοκάκια και να απολαφςουμε τον καφζ μασ. Στθ ςυνζχεια άφιξθ ςτισ Καμάρεσ. Το βράδυ αναχϊρθςθ με προγραμματιςμζνο δρομολόγιο τθσ ASL για Ρειραιά. Το κόςτοσ τησ επίςκεψησ ζχει οριςτεί ςτα 225 ευρώ κατ άτομο και περιλαμβάνει: ακτοπλοϊκά ειςιτήρια ςε αριθμημζνη θζςη προσ και από Σίφνο, μετακινήςεισ με το λεωφορείο ςτο νηςί, 2 διανυκτερεφςεισ ςε 2κλινα δωμάτια ςτην Απολλωνία, 2 πρωϊνά, αρχηγό-ςυνοδό και το ΦΠΑ. Ι. Μ. ΟΙΟΤ ΠΑΣΑΠΙΟΤ - ΗΡΑΙΟ Διεθνούσ φόμη Λουτρόπολη που επύ δεκαετύεσ αποτελεύ κοςμοπολύτικο κϋντρο αναψυχόσ, θρηςκευτικού, αρχαιολογικού και θεραπευτικού τουριςμο, εύναι το Λουτράκι. Αναχϊρθςθ 8.00 το πρωί από Ρειραιά με κατεφκυνςθ προσ Ρεραχϊρα προκειμζνου να επιςκεφκοφμε τον Αρχαιολογικό χϊρο του Ηραίου, ζνα μοναδικό αρχαιολογικό μνθμείο απίςτευτθσ ομορφιάσ, που ελκφει ςαν μαγνιτθσ εκατοντάδεσ επιςκζπτεσ. Ια δοφμε τα απομεινάρια του ναοφ τθσ Ακραίασ Θρασ και τθσ Θρασ τθσ Λιμενίασ που πλαιςιϊνουν το πανζμορφο λιμανάκι, το μοναδικό Φάρο ζναν από τουσ παλιότερουσ πζτρινουσ φάρουσ εν ενεργεία και μοναδικό ςτολίδι όλου του Κορινκιακοφ κόλπου που δεςπόηει από ψθλά. Στθ ςυνζχεια κα κατευκυνκοφμε για τθ Λίμνθ τθσ Βουλιαγμζνθσ, όπου κα κάνουμε ςτάςθ. Ακολοφκωσ κα μεταβοφμε ςτθν Κερά Μονι Οςίου Ραταπίου, όπου φυλάςςεται το ςκινωμα του Οςίου και από κει κα φτάςουμε ςτθν πόλθ του Λουτρακίου, για μπάνιο, γεφμα και βόλτα ςτθν όμορφθ παραλία του, κα δοφμε τισ ιαματικζσ πθγζσ και τουσ τεχνθτοφσ καταρράκτεσ και κα προςκυνιςουμε τθ καυματουργι εικόνα τθσ Ραναγίασ τθσ Γιάτριςςασ. Το βράδυ επιςτροφι ςτον Ρειραιά. Το κόςτοσ τησ επίςκεψησ ζχει οριςτεί ςτα 20 ευρώ κατ άτομο

ΦΑΡΑΓΓΙ ΑΜΑΡΙΑ. Άφιξθ ςτο λιμάνι του Πειραιά τισ πρϊτεσ πρωϊνζσ ϊρεσ.

ΦΑΡΑΓΓΙ ΑΜΑΡΙΑ. Άφιξθ ςτο λιμάνι του Πειραιά τισ πρϊτεσ πρωϊνζσ ϊρεσ. ΦΑΡΑΓΓΙ ΑΜΑΡΙΑ Η Κρήτη, το μεγαλύτερο νηςύ τησ Ελλϊδασ, εύναι εξαιρετικϊ ορεινό και καθορύζεται από μια υψηλό ςειρϊ βουνών που το διαςχύζει από τη δύςη ωσ την ανατολό, διαμορφωμϋνη από τρεισ διαφορετικϋσ

Διαβάστε περισσότερα

55.440 ευρώ.. ΑΝΑ ΜΑΘΗΣΗ 840 ευρώ

55.440 ευρώ.. ΑΝΑ ΜΑΘΗΣΗ 840 ευρώ D.M.C for Greece Α.Μ. 11 43 Ε 61 00 01029 0 1 Massouri 85200 kalymnos Tel. +30 694 65 96 030 info@alterholiday.gr www.alterholiday.gr ΠΑΡΑΚΕΤΗ 20 ΙΑΝΟΤΑΡΙΟΤ 2012 ΠΡΟ ΓΕΛ ΑΝΣΙΜΑΧΕΙΑ Προσ τη Διεφθυνςη του

Διαβάστε περισσότερα

Διαφορά Μονοκλίνου. Διαφορά Μονοκλίνου

Διαφορά Μονοκλίνου. Διαφορά Μονοκλίνου Ντουμπάι LUX 7ημζρεσ / 5νφχτεσ Αναχωριςεισ 22/12 & 23/12 (με Turkish Airlines από Θες/νίκθ) CITY MAX 3* Sup. 810 280 HYATT PLACE DEIRA 4* 915 385 CROWNE PLAZA5*(S. ZAYED) 960 430 SHERATON GRAND 5* 1025

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ

ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΑΝΑΧΩΡΉΣΕΙΣ ΚΆΘΕ ΔΕΥΤΈΡΑ ΠΡΩΊ & ΒΡΆΔΥ, ΤΕΤΆΡΤΗ ΠΡΩΊ,ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ΒΡΆΔΥ, ΣΆΒΒΑΤΟ ΠΡΩΊ ΚΑΙ ΑΚΌΜΗ, ΕΚΔΡΟΜΈΣ ΑΠΌ ΤΉΝΟ ΣΕ... ΆΝΔΡΟ, ΣΎΡΟ & ΜΎΚΟΝΟ! 1 Αποκλειστικό πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

Χαλκιδικήσ Τετάρτη 1 Αυγοφςτου 2012 Πέμπτη 2 Αυγοφςτου 2012 Παραςκευή 3 Αυγοφςτου 2012

Χαλκιδικήσ Τετάρτη 1 Αυγοφςτου 2012 Πέμπτη 2 Αυγοφςτου 2012 Παραςκευή 3 Αυγοφςτου 2012 Ο νομόσ τησ Χαλκιδικήσ απαρτύζεται από τρεισ χερςονόςουσ: την Καςςϊνδρα, την ιθωνύα και το Άθωσ. Πόλοσ ϋλξησ ςημαντικού αριθμού τουριςτών, η Χαλκιδικό ϋχει να επιδεύξει μοναδικό φύςη, με απόμερουσ κολπύςκουσ,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ 38 ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 14/04/ /04/2016

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ 38 ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 14/04/ /04/2016 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ 38 ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 14/04/2016-17/04/2016 Η τετραήμερη εκπαιδευτική εκδρομή των μαθητών που συμμετείχαν στα προγράμματα Περιβαλλοντικής

Διαβάστε περισσότερα

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι Σιμοκατάλογοσ : ΧΡΙΣΟΤΓΕΝΝΑ / ΠΡΩΣΟΧΡΟΝΙΑ / ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι 6ημζρεσ από 585 T.G.S. Travel Agency BusAbout Ampelokipon 53A, Perea, 57019 Thessaloniki, Greece Tel: +302392020680, Fax: +302392020736

Διαβάστε περισσότερα

5ήµερη προσκυνηµατική εκδροµή στην Αµοργό

5ήµερη προσκυνηµατική εκδροµή στην Αµοργό 5ήµερη προσκυνηµατική εκδροµή στην Αµοργό Η Αµοργός, το νησί του ''Απέραντου Γαλάζιου'', βρίσκεται στο νοτιοανατολικό άκρο των Κυκλάδων, σε απόσταση 136 ναυτικών µιλίων από τον Πειραιά. Είναι µακρόστενο

Διαβάστε περισσότερα

4ήμερη οδική εκδρομή ςτη Βουλγαρία

4ήμερη οδική εκδρομή ςτη Βουλγαρία 4ήμερη οδική εκδρομή ςτη Βουλγαρία Αναχώρηςη: 15 Φεβρουαρίου 2011 Λ. Εθνικής Αντιστάσεως 12A Νέο Λιμάνι, 49100 Κέρκσρα,Τηλ: (+30) 26610 45005 Σελίδα 1 1 θ θμζρα: 15/02/2011: Κζρκυρα-όφια υγκζντρωςθ ςτο

Διαβάστε περισσότερα

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι Σιμοκατάλογοσ : 25η Μαρτίου & Πάςχα 2015 Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι 7ημζρεσ από 615 Ampelokipon 53A, Perea, 57019 Thessaloniki, Greece Tel: +302392020680, Fax: +302392020736 Cell: +37259294343, +306941560001

Διαβάστε περισσότερα

Ρροςκφνθμα ςτο Άγιον Προσ

Ρροςκφνθμα ςτο Άγιον Προσ Ρροςκφνθμα ςτο Άγιον Προσ Το Άγιον Προσ είναι θ μεγαλφτερθ και ςθμαντικότερθ ορκόδοξθ κοινότθτα ςτθν Ελλάδα. Είναι θ πθγι τθσ πίςτεωσ, για εκατομμφρια πιςτϊν Ορκοδόξων Χριςτιανϊν, και είναι επίςθσ μζροσ

Διαβάστε περισσότερα

Τήνος : Το νησί της Πίστης και της Τέχνης

Τήνος : Το νησί της Πίστης και της Τέχνης Τήνος : Το νησί της Πίστης και της Τέχνης 4ήμερη πεζοπορική 2 5 Ιουνίου 2017 Τήνος. Το νησί της Παναγίας. Το νησί του Αιόλου. Το νησί της Πίστης. Το νησί της Τέχνης. Το νησί με τις παρθένες Παραλίες. Το

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΜΟΣΤΑΡ

ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΜΟΣΤΑΡ ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΜΟΣΤΑΡ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 6/46 ΗΜΕΡΕΣ Περιλαμβάνονται: Μεταφορές/περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3*. Ημιδιατροφή

Διαβάστε περισσότερα

KALAΜΙ ΤRΑVEL ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. ΕΚΔΡΟΜΕΣ- ΤΑΞΙΔΙΑ- ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ- ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΛ- ΦΑΞ: ΚΙΝΗΤΑ: FACEBOOK: KalamiCorfu

KALAΜΙ ΤRΑVEL ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. ΕΚΔΡΟΜΕΣ- ΤΑΞΙΔΙΑ- ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ- ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΛ- ΦΑΞ: ΚΙΝΗΤΑ: FACEBOOK: KalamiCorfu KALAΜΙ ΤRΑVEL ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΚΔΡΟΜΕΣ- ΤΑΞΙΔΙΑ- ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ- ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΛ- ΦΑΞ: 26610 81581 ΚΙΝΗΤΑ: 693 2930643 FACEBOOK: KalamiCorfu 5 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 16 IOYΛΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ Αράχωβα Δελφοί-Παρνασσός-Γραβιά- Αγόριανη-Θερμοπύλες-Βόλος-Πήλιο- Σκίαθος-Εύβοια-Χαλκίδα-Αθήνα Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8, 25/8 Με απευθείας πτήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες. 18 22 Απριλίου 2014

Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες. 18 22 Απριλίου 2014 Σίνα 14 & Ακαδημίας, τηλ. 210 3642707, φαξ. 201-3642707 e-mail: info@cosmorama.gr Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες 18 22 Απριλίου 2014 Μόνο σε εμάς θα βρείτε: Πλούσιες πρωινές ξεναγήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Μζρη διαςκζδαςησ παιδιών

Μζρη διαςκζδαςησ παιδιών ΚΙΜΩΛΟΣ Αξιοθζατα Εχει ωραία αξιοκζατα όπωσ το κάςτρο, ο βράχοσ μανιτάρι και ο μεγάλοσ βράχοσ ελζφαντασ, από όπου ςκαρφαλϊνουν και κάνουν πολλζσ βουτιζσ τα παιδιά το καλοκαίρι!! Φαγητό διαςκζδαςη Τα εςτιατόρια

Διαβάστε περισσότερα

Τήνος 3 ηµέρες. Οδική εκδροµή στην Τήνο 3 ηµέρες

Τήνος 3 ηµέρες. Οδική εκδροµή στην Τήνο 3 ηµέρες Τήνος 3 ηµέρες Οδική εκδροµή στην Τήνο 3 ηµέρες 1η ηµέρα: Ραφήνα - Τήνος Συγκέντρωση στα γραφεία µας στις 07:30 και αναχώρηση µε ενδιάµεσες στάσεις για Ραφήνα απ όπου θα πάρουµε το πλοίο για την Τήνο.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΑΝΑΧΩΡΉΣΕΙΣ ΚΆΘΕ ΔΕΥΤΈΡΑ, ΤΕΤΆΡΤΗ, ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΊ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ΒΡΆΔΥ

ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΑΝΑΧΩΡΉΣΕΙΣ ΚΆΘΕ ΔΕΥΤΈΡΑ, ΤΕΤΆΡΤΗ, ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΊ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ΒΡΆΔΥ ΑΝΑΧΩΡΉΣΕΙΣ ΚΆΘΕ ΔΕΥΤΈΡΑ, ΤΕΤΆΡΤΗ, ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΊ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ΒΡΆΔΥ ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΈΣ ΑΠΌ ΤΉΝΟ ΣΕ... ΆΝΔΡΟ, ΠΑΡΟ, ΝΑΞΟ & ΜΎΚΟΝΟ 1 Αποκλειστικό πρόγραμμα για

Διαβάστε περισσότερα

Α Κύκλος: 1 14 Ιουλίου 2013

Α Κύκλος: 1 14 Ιουλίου 2013 Α Κύκλος: 1 14 Ιουλίου 2013 ΔΕΥΤΕΡΑ, 1 Ιουλίου Άφιξη στο ξενοδοχείο Ιλισός και τακτοποίηση στα δωμάτια 17:30 Κέρασμα και συνάντηση με τους υπεύθυνους των Θερινών Σχολείων 20:30-23:00 ΤΡΙΤΗ, 2 Ιουλίου 09:30-10:00

Διαβάστε περισσότερα

Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: 28/03/2012-01/04/2012 ή εναλλακτικά 04/04/2012 08/04/2012

Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: 28/03/2012-01/04/2012 ή εναλλακτικά 04/04/2012 08/04/2012 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΗΜΕΡΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΜΕ ΒΑΣΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΤΗΣ Β ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: 28/03/2012-01/04/2012

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ Θεσσαλονίκη-Τέμπη-Καλαμπάκα- Τρίκαλα-Πύλη-Ελάτη-Περτούλι- Μετέωρα-Μέτσοβο-Γρεβενά- Καστοριά-Πρέσπες-Νυμφαίο- Πτολεμαίδα-Κοζάνη-Φλώρινα- Εδεσσα-Νάουσα Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ* ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ* ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ* ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ Μεγάλη Παρασκευή 18/4/2014 Αναχώρηση από Πειραιά στις 07:30 με προορισμό την Καστοριά μέσω Εθνικής Οδού Αθήνας-Θεσσαλονίκης. Θα ακολουθηθεί η διαδρομή

Διαβάστε περισσότερα

1 η μέρα 4/3/12: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για Πειραιά. Διανυκτέρευση εν πλω.

1 η μέρα 4/3/12: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για Πειραιά. Διανυκτέρευση εν πλω. 1 η μέρα 4/3/12: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για Πειραιά. Διανυκτέρευση εν πλω. 2 η μέρα 5/3/12: ΠΕΙΡΑΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Άφιξη το πρωί στο λιμάνι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ To BookingToGreece.com σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο PatakisTravel διοργανώνουν ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ 30/9 01/10/2017 ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ (2) ΗΜΕΡΑ 1 η 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ Πολύ νωρίς

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ Αράχωβα-Δελφοί-Ιτέα-Γραβιά- Γοργοπόταμος-Στυλίδα-Βόλος- Πήλιο-Σκίαθος-Εύβοια-Χαλκίδα- Αθήνα Αναχωρήσεις: 8/7, 15/7, 22/7, 29/7, 5/8, 12/8, 19/8, 26/8 Με απευθείας πτήσεις της

Διαβάστε περισσότερα

Η αυθεντική Τήνος μέσα από τη ματιά του Vega Apartments

Η αυθεντική Τήνος μέσα από τη ματιά του Vega Apartments Η αυθεντική Τήνος μέσα από τη ματιά του Vega Apartments Ημέρες Ταξιδιού 4 στην καρδιά της Τηνιακής γης! Πολιτισμός, φύση και γαστρονομία που ξαφνιάζει! Από: Wondergreece Traveler ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ Μέρα

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση πενθήμερης εκδρομή της Γ τάξης Λυκείου του 4ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου στη Θεσσαλονίκη

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση πενθήμερης εκδρομή της Γ τάξης Λυκείου του 4ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου στη Θεσσαλονίκη Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση πενθήμερης εκδρομή της Γ τάξης Λυκείου του 4ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου στη Θεσσαλονίκη Μάρτιος 2012 Η Προσφορά ισχύει για ελάχιστη συμμετοχή 95 μαθητών και 5 συνοδών

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση της πενθήμερης εκδρομής της Γ τάξης Λυκείου του Πρότυπου Πειραματικού Γενικού

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση της πενθήμερης εκδρομής της Γ τάξης Λυκείου του Πρότυπου Πειραματικού Γενικού Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση της πενθήμερης εκδρομής της Γ τάξης Λυκείου του Πρότυπου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Ηρακλείου στη Θεσσαλονίκη Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: Μεταξύ 23/2/2012 και

Διαβάστε περισσότερα

Island hopping! Ίος-Σίκινος-Φολέγανδρος

Island hopping! Ίος-Σίκινος-Φολέγανδρος Island hopping! Ίος-Σίκινος-Φολέγανδρος Διάρκεια Ταξιδιού 2015-07-15 Island hopping στα κυκλαδονήσια! Μια γερή δόση αιγαίου! Από: Christina Koraki ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ Μέρα 1 1. Λιμάνι 2. Χώρα 3. Παναγία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΑΙΟΥ. 1η ΜΑΙΟΥ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ- ΚΟΣΤΑ ΣΠΕΤΣΕΣ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΤΙΜΗ 18 ΕΥΡΩ

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΑΙΟΥ. 1η ΜΑΙΟΥ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ- ΚΟΣΤΑ ΣΠΕΤΣΕΣ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΤΙΜΗ 18 ΕΥΡΩ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΑΙΟΥ 1η ΜΑΙΟΥ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ- ΚΟΣΤΑ ΣΠΕΤΣΕΣ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΤΙΜΗ 18 ΕΥΡΩ 7:30 πμ.αναχώρηση για ΙΣΘΜΟ στάση.συνεχίζουμε για ΤΡΑΧΕΙΑ-ΚΡΑΝΙΔΙ-ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ και φτάνουμε στην ΚΟΣΤΑ,παραμονη,μπάνιο,γεύμα.(Προεραιτικά

Διαβάστε περισσότερα

Σα Επτϊνηςα! Κϋρκυρα Έχει ςχόμα μακρόςτενο, πλατύτερο ςτο βόρειο τμόμα τησ, ενώ ςτενεύει προσ το νότο. Σα παρϊλιϊ τησ ϋχουν ςυνολικό μόκοσ 217 χιλιόμετρα και ςχηματύζουν αρκετούσ όρμουσ και ακρωτόρια.

Διαβάστε περισσότερα

με αναχωρήσεις κάθε εβδομάδα...για προσκύνημα στην Παναγία ή διακοπές

με αναχωρήσεις κάθε εβδομάδα...για προσκύνημα στην Παναγία ή διακοπές με αναχωρήσεις κάθε εβδομάδα...για προσκύνημα στην Παναγία ή διακοπές Ageri Hotel sup. www.ageri.gr Oceanis Hotel sup. Βρίσκεται στη Χώρα της Τήνου. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν WC/ μπάνιο, κλιματισμό, τηλεόραση,

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΝΟΤΑΡΙΟ. Σετάρτθ 06.01.2016 ΚΪΔ.ΚΡΑΣΗΗ ΜΣ16001 Ημεριςια Εκδρομι. Κυριακι 10.01.2016 ΚΪΔ.ΚΡΑΣΗΗ ΜΣ16002 Ημεριςια Εκδρομι

ΙΑΝΟΤΑΡΙΟ. Σετάρτθ 06.01.2016 ΚΪΔ.ΚΡΑΣΗΗ ΜΣ16001 Ημεριςια Εκδρομι. Κυριακι 10.01.2016 ΚΪΔ.ΚΡΑΣΗΗ ΜΣ16002 Ημεριςια Εκδρομι MIRAZ TOURS Γραφείο Σουριςμοφ Εκδρομζσ Σουρ. Λεωφορεία Ακτοπλοϊκά Καλλικζα Αττικισ 176 73 Ανδρομάχθσ 229 Κρατιςεισ : 210 9515 321 210 9566 241 Fax : 210 9595820 Email : info@miraztours.gr www.miraztours.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΗΡΑΚΛΕΙΟ : ΖΩΓΡΑΦΟΥ 12 Τηλ. 2810280040 fax 2810281506. ΑΘΗΝΑ: ΣΑΧΤΟΥΡΗ 106 ΠΕΙΡΑΙΑΣ Τηλ. 2103319761. Αναχώρηση στις 13 Οκτωβρίου 2014

ΗΡΑΚΛΕΙΟ : ΖΩΓΡΑΦΟΥ 12 Τηλ. 2810280040 fax 2810281506. ΑΘΗΝΑ: ΣΑΧΤΟΥΡΗ 106 ΠΕΙΡΑΙΑΣ Τηλ. 2103319761. Αναχώρηση στις 13 Οκτωβρίου 2014 ΗΡΑΚΛΕΙΟ : ΖΩΓΡΑΦΟΥ 12 Τηλ. 2810280040 fax 2810281506 ΑΘΗΝΑ: ΣΑΧΤΟΥΡΗ 106 ΠΕΙΡΑΙΑΣ Τηλ. 2103319761 Αναχώρηση στις 13 Οκτωβρίου 2014 Δε. 13/10 Τρ. 14/10 Τε. 15/10 Πε. 16/10 ΠΕΙΡΑΙΑΣ 0900 ΤΗΝΟΣ 1600 2400

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ)

ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ) Πράγα 5 μέρες / 4 νύχτες Πρόγραμμα ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ) Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Πράγα. Άφιξη στην χρυσή πόλη και συνάντηση με τον τοπικό ξεναγό μας, επιβίβαση στο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ NAΞΟ 4 ΜΕΡΕΣ / 3 ΝΥΧΤΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ:26-29/04/19

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ NAΞΟ 4 ΜΕΡΕΣ / 3 ΝΥΧΤΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ:26-29/04/19 ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ NAΞΟ 4 ΜΕΡΕΣ / 3 ΝΥΧΤΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ:26-29/04/19 1η ΗΜΕΡΑ 26/04/19: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΝΑΞΟΣ Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου στις 07:30. Επιβίβαση στο πλοίο της Sea Jet και αναχώρηση στις 08:40 για την

Διαβάστε περισσότερα

3 η µέρα: ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ ΑΣΙΖΗ ΓΚΟΥΜΠΙΟ. 4 η µέρα: ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ ΣΙΕΝΑ ΣΑΝ ΤΖΙΜΙΝΙΑΝΟ ΜΟΝΤΕΚΑΤΙΝΙ. 5η µέρα: ΜΟΝΤΕΚΑΤΙΝΙ ΛΟΥΚΑ ΠΙΖΑ

3 η µέρα: ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ ΑΣΙΖΗ ΓΚΟΥΜΠΙΟ. 4 η µέρα: ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ ΣΙΕΝΑ ΣΑΝ ΤΖΙΜΙΝΙΑΝΟ ΜΟΝΤΕΚΑΤΙΝΙ. 5η µέρα: ΜΟΝΤΕΚΑΤΙΝΙ ΛΟΥΚΑ ΠΙΖΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΑΚΗ ΤΟΣΚΑΝΗ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΟΥΜΒΡΙΑ 8 µέρες / 7 νύχτες Περούτζια * Ασίζη * Γκούµπιο * Σιένα * Σαν Τζιµινιάνο * Μοντεκατίνι * Λούκα * Πίζα * Φλωρεντία * 1η µέρα: ΑΘΗΝΑ ΠΑΤΡΑ (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Διαβάστε περισσότερα

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και πτήση για την Θεσσαλονίκη. Άφιξη, παραλαβή και αναχωρούμε για τον Λιθότοπο που βρίσκεται στις όχθες της

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και πτήση για την Θεσσαλονίκη. Άφιξη, παραλαβή και αναχωρούμε για τον Λιθότοπο που βρίσκεται στις όχθες της ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8, 25/8 Με απευθείας πτήσεις της Cyprus Airways Λάρνακα Θεσσαλονίκη CY 426 09:30 11:30 Θεσσαλονίκη Λάρνακα CY 427 12:30 14:30

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1Ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΛΙΜΟΥ «ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟ» ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2012-2013 ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΧΩΡΙΑ ΣΙΚΕΛΙΑ Παρασκευή 12/04/2013 : ΑΘΗΝΑ ΠΑΤΡΑ ΕΝ ΠΛΩ Αναχώρηση για Πάτρα. Σάββατο 13/04/2013 : ΜΠΑΡΙ METAΠΟΝΤΙΟ - TONAΡΕΛΛΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ. Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι. Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8

ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ. Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι. Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 Με πτήσεις των Βαλτικών Αερογραμμών Λάρνακα Ρίγα BT 658 03:10 06:55 Ρίγα Λάρνακα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΟΔΟΣ Β έως ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΡΙΝΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ 2014

ΠΕΡΙΟΔΟΣ Β έως ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΡΙΝΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ 2014 Κυριακή, 6 Ιουλίου Άφιξη στην Αθήνα. Μεταφορά στο Ξενοδοχείο Κέρασμα και συνάντηση με τους υπέυθυνους των Θερινών Σχολείων Δείπνο - Διανυκτέρευση 08:30-09.30 Πρωϊνό 09:30-10:00 του Ιδρύματος Ωνάση. Η Στέγη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΙΦΝΟΣ - ΣΕΡΙΦΟΣ

ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΙΦΝΟΣ - ΣΕΡΙΦΟΣ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΙΦΝΟΣ - ΣΕΡΙΦΟΣ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΑΝΕΚ 14/06 17/06/19 Αναχώρηση βράδυ & επιστροφή πολύ πρωί της Τρίτης Ένα νησί που φημίζεται για την αρχιτεκτονική του και την πρωτοτυπία της

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση της πενθήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής της Γ τάξης Γενικού Λυκείου Αγίας Βαρβάρας στη Θεσσαλονίκη

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση της πενθήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής της Γ τάξης Γενικού Λυκείου Αγίας Βαρβάρας στη Θεσσαλονίκη Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση της πενθήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής της Γ τάξης Γενικού Λυκείου Αγίας Βαρβάρας στη Θεσσαλονίκη Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: Τέλη Μαρτίου 2012 Αρχές Απριλίου 2012

Διαβάστε περισσότερα

Karystos Beach Front - Εύβοια. οικολογικό συγκρότημα

Karystos Beach Front - Εύβοια. οικολογικό συγκρότημα Karystos Beach Front - Εύβοια οικολογικό συγκρότημα Περιγραφή συγκροτήματος Συγκρότημα τεσσάρων οικολογικών και βιοκλιματικών εξοχικών κατοικιών σε οργανωμένο παραθεριστικό οικισμό, με άμεση πρόσβαση στην

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ

ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΑΝΑΧΩΡΉΣΕΙΣ ΚΆΘΕ ΔΕΥΤΈΡΑ ΠΡΩΊ & ΒΡΆΔΥ, ΤΕΤΆΡΤΗ ΠΡΩΊ,ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ΒΡΆΔΥ, ΣΆΒΒΑΤΟ ΠΡΩΊ ΚΑΙ ΑΚΌΜΗ, ΕΚΔΡΟΜΈΣ ΑΠΌ ΤΉΝΟ ΣΕ... ΆΝΔΡΟ, ΣΎΡΟ & ΜΎΚΟΝΟ! 1 Αποκλειστικό πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

6 ήμερη ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ στη ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ (- Πίζα Λούκα- Σαν Τζιμινιάνο) 1-6 Απριλίου 2015

6 ήμερη ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ στη ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ (- Πίζα Λούκα- Σαν Τζιμινιάνο) 1-6 Απριλίου 2015 Το Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών διοργανώνει 6 ήμερη ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ στη ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ (- Πίζα Λούκα- Σαν Τζιμινιάνο) 1-6 Απριλίου 2015 Τιμή κατ άτομο σε δίκλινο τρίκλινο δωμάτιο: ΣΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΣΕ

Διαβάστε περισσότερα

Κυκλάδα σου 'ρχομαι. Ημέρες Ταξιδιού 4. Είναι μικρό το νησί μάλλον πως κάτι θα προλάβω να δω στις λίγες μέρες που θα είμαι εκεί.

Κυκλάδα σου 'ρχομαι. Ημέρες Ταξιδιού 4. Είναι μικρό το νησί μάλλον πως κάτι θα προλάβω να δω στις λίγες μέρες που θα είμαι εκεί. Κυκλάδα σου 'ρχομαι Ημέρες Ταξιδιού 4 Είναι μικρό το νησί μάλλον πως κάτι θα προλάβω να δω στις λίγες μέρες που θα είμαι εκεί. Από: Bonnie ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ Μέρα 1 1. Καραβοστάσης 2. Αγκάλη 3. Χώρα

Διαβάστε περισσότερα

DAILY TOURS -ΠΗΛΙΟ- Full Day: From 9 30.. TO 17 00 ΜΑΚΡΤΝΙΣΑ ΠΟΡΣΑΡΙΑ ΧΑΝΙΑ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΠΑ ΝΕΡΟ ΧΟΡΕΤΣΟ ΚΙΟ ΣΑΓΚΑΡΑΔΑ ΜΤΛΟΠΟΣΑΜΟ ΜΗΛΙΕ ΑΦΗΟ ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ

DAILY TOURS -ΠΗΛΙΟ- Full Day: From 9 30.. TO 17 00 ΜΑΚΡΤΝΙΣΑ ΠΟΡΣΑΡΙΑ ΧΑΝΙΑ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΠΑ ΝΕΡΟ ΧΟΡΕΤΣΟ ΚΙΟ ΣΑΓΚΑΡΑΔΑ ΜΤΛΟΠΟΣΑΜΟ ΜΗΛΙΕ ΑΦΗΟ ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ DAILY TOURS -ΠΗΛΙΟ- Full Day: From 9 30.. TO 17 00 ΜΑΚΡΤΝΙΣΑ ΠΟΡΣΑΡΙΑ ΧΑΝΙΑ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΠΑ ΝΕΡΟ ΧΟΡΕΤΣΟ ΚΙΟ ΣΑΓΚΑΡΑΔΑ ΜΤΛΟΠΟΣΑΜΟ ΜΗΛΙΕ ΑΦΗΟ ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ Κάντε κράτηση Παρασκευή, άββατο, Κυριακή καθώς και

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ Ερευνητική έκθεση Τη φετινή χρονιά κληθήκαμε να κάνουμε μια εργασία σχετικά με τις γειτονίες της Μυτιλήνης. Η μελέτη μας ήταν κυρίως πάνω σε θέματα αρχιτεκτονικής, γεωγραφικής

Διαβάστε περισσότερα

6 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΩΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ ΠΑΤΜΟΣ - ΛΕΙΨΟΙ

6 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΩΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ ΠΑΤΜΟΣ - ΛΕΙΨΟΙ ΑΘ ΜΩΡΑΙΤΗΣ Ο.Ε. TOURIST AND TRAVEL AGENCY ΠΑΤΡΩΝ 19 ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΤΗΛ. : 27410-28588 FAX: 27410-25073 e-mail: moraitis.kor@hotmail.com www.narkissostravel.gr 6 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΩΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 13

Διαβάστε περισσότερα

8ήμερη οδική εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη

8ήμερη οδική εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη Ηράκλειο : Ζωγράφου 12 τηλ. 2810 280040-fax 2810281506 Αθήνα : Σαχτούρη 103 Πειραιάς τηλ. 210 3319761 e-mail : roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr 8ήμερη οδική εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη Αναχώρηση

Διαβάστε περισσότερα

Εγγυημένες αναχωρήσεις κάθε εβδομάδα. και ακόμη, εκδρομές από Τήνο σε... Έυβοια, Άνδρο, Πάρο & Μύκονο!

Εγγυημένες αναχωρήσεις κάθε εβδομάδα. και ακόμη, εκδρομές από Τήνο σε... Έυβοια, Άνδρο, Πάρο & Μύκονο! ΤΗΝΟΣ για προσκύνημα στην Παναγία ή διακοπές Μεταφορές και ακτοπλοϊκό εισιτήριο ΜΟΝΟ 90 από Θεσσαλονίκη Εγγυημένες αναχωρήσεις κάθε εβδομάδα Αναχωρήσεις κάθε Δευτέρα πρωί & βράδυ, Τετάρτη πρωί, Παρασκευή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07/07/ η ημέρα Άφιξη: 14:30 στην Αγκόνα. ΣΑΒΒΑΤΟ 08/07/ η ημέρα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07/07/ η ημέρα Άφιξη: 14:30 στην Αγκόνα. ΣΑΒΒΑΤΟ 08/07/ η ημέρα ΠΕΜΠΤΗ 06/07/2017(μετά τη δουλειά) Αναχώρηση: 16:00 από Τρίπολη για Ηγουμενίτσα Αναχώρηση: 11:00 από Ηγουμενίτσα για Αγκόνα Διανυκτέρευση στο πλοίο ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07/07/2017. 1 η ημέρα Άφιξη: 14:30 στην Αγκόνα

Διαβάστε περισσότερα

Οκτώβριος 3-5/10/14 3 ΗΜΕΡΕΣ THNOΣ-ΑΝΔΡΟΣ

Οκτώβριος 3-5/10/14 3 ΗΜΕΡΕΣ THNOΣ-ΑΝΔΡΟΣ Μόνο 125! Οκτώβριος 3-5/10/14 3 ΗΜΕΡΕΣ THNOΣ-ΑΝΔΡΟΣ 88 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Αναχώρηση 06:00 το λιμάνι της ΡΑΦΗ- ΝΑΣ επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για ΤΗΝΟ. Αφιξη και ξεκινάμε το γύρο του νησιού με επισκεψη στον

Διαβάστε περισσότερα

ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ 1 η μέρα: ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ν. Καζαντάκης. Επιβίβαση στο αεροσκάφος και με απευθείας πτήση αναχώρηση για την Θεσσαλονίκη. Άφιξη και αναχώρηση για μια πρώτη

Διαβάστε περισσότερα

38 μαθητές & 3 συνοδοί καθηγητές

38 μαθητές & 3 συνοδοί καθηγητές ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΝΘΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ Γ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: Αεροπλάνο Λεωφορείο Πλοίο: από 26/03/2012 έως

Διαβάστε περισσότερα

Nikolas Hotel 2* Arkas Inn 4* Παροικιά. Λογαράς. 3 η ΠΕΡΙΟΔΟΣ. 2 η ΠΕΡΙΟΔΟΣ 16/07-29/07 25/08-31/08. 1 η ΠΕΡΙΟΔΟΣ 10/06-15/07 01/09-30/09 ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Nikolas Hotel 2* Arkas Inn 4* Παροικιά. Λογαράς. 3 η ΠΕΡΙΟΔΟΣ. 2 η ΠΕΡΙΟΔΟΣ 16/07-29/07 25/08-31/08. 1 η ΠΕΡΙΟΔΟΣ 10/06-15/07 01/09-30/09 ΕΠΙΛΟΓΕΣ Nikolas Hotel 2* Παροικιά EARLY BOOKING 285 315 375 369 415 515 429 495 619 ΤΙΜΗ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ 325 355 415 409 455 555 469 535 659 1o ΠΑΙΔΙ 2-12 ΕΤΩΝ 239 259 299 239 259 299 279 309 369 Το Nikolas Hotel απέχει

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο

ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο Φρανκφούρτη-Κρουαζιέρα Ρήνου- Άμστερνταμ-Βόλενταμ-Χάγη-Ντέλφ- Ρότερνταμ-Βρυξέλλες-Μπρούζ- Λουξεμβούργο-Στρασβούργο-Χαιδελβέργη Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑ 2019 ΚΕΡΚΥΡΑ. Οδική εκδρομή. 4, 5 ημέρες. από 245,00. Αναχωρήσεις. 25 Απριλίου 2019 & 26 Απριλίου 2019

ΠΑΣΧΑ 2019 ΚΕΡΚΥΡΑ. Οδική εκδρομή. 4, 5 ημέρες. από 245,00. Αναχωρήσεις. 25 Απριλίου 2019 & 26 Απριλίου 2019 ΠΑΣΧΑ 2019 ΚΕΡΚΥΡΑ Οδική εκδρομή 4, 5 ημέρες από 245,00 Αναχωρήσεις 25 Απριλίου 2019 & 26 Απριλίου 2019 Ανακαλύψτε την ανοιξιάτικη ομορφιά της γιορτινής Κέρκυρας με μοναδικά έθιμα, υπέροχες διαδρομές στη

Διαβάστε περισσότερα

Το χωριό της Κασσιόπης βρίσκεται 38χμ βόρεια της πόλης της Κέρκυρας, απέναντι από τα παράλια της Αλβανίας.

Το χωριό της Κασσιόπης βρίσκεται 38χμ βόρεια της πόλης της Κέρκυρας, απέναντι από τα παράλια της Αλβανίας. Η Κασσιόπη είναι μια από τις πιο δημοφιλείς περιοχές της βορειοανατολικής ακτής της Κέρκυρας. Αυτό το μικρό γραφικό ψαράδικο χωριό έχει πληθυσμό περίπου 1200 κατοίκους. Η Κασσιόπη είναι το μεγαλύτερο χωριό

Διαβάστε περισσότερα

Καλοκαίρι. ...για προσκύνημα στην Παναγία ή διακοπές. Αναχωρήσεις. κάθε εβδομάδα

Καλοκαίρι. ...για προσκύνημα στην Παναγία ή διακοπές. Αναχωρήσεις. κάθε εβδομάδα Καλοκαίρι στηντήνο...για προσκύνημα στην Παναγία ή διακοπές Αναχωρήσεις κάθε εβδομάδα Tήνος Το γνωστό-άγνωστο Κυκλαδονήσι Ελάχιστοι Έλληνες δεν έχουν επισκεφθεί την Τήνο. Πόσοι όμως είναι σε θέση να ισχυριστούν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΡΗΤΗΣ. Aναχωρήσεις: 11/7, 18/7, 25/7, 1/8, 8/8, 15/8, 22/8. Με απευθείας πτήσεις της OLYMPIC AIR. Λάρνακα Ηράκλειο OA :50 20:20

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΡΗΤΗΣ. Aναχωρήσεις: 11/7, 18/7, 25/7, 1/8, 8/8, 15/8, 22/8. Με απευθείας πτήσεις της OLYMPIC AIR. Λάρνακα Ηράκλειο OA :50 20:20 ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΡΗΤΗΣ Aναχωρήσεις: 11/7, 18/7, 25/7, 1/8, 8/8, 15/8, 22/8 Με απευθείας πτήσεις της OLYMPIC AIR Λάρνακα Ηράκλειο OA 463 18:50 20:20 Ηράκλειο Λάρνακα OA 462 21:00 22:25 1η μέρα: ΛΑΡΝΑΚΑ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΑΝΑΧΩΡΉΣΕΙΣ ΚΆΘΕ ΔΕΥΤΈΡΑ, ΤΕΤΆΡΤΗ, ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΊ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ΒΡΆΔΥ

ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΑΝΑΧΩΡΉΣΕΙΣ ΚΆΘΕ ΔΕΥΤΈΡΑ, ΤΕΤΆΡΤΗ, ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΊ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ΒΡΆΔΥ ΑΝΑΧΩΡΉΣΕΙΣ ΚΆΘΕ ΔΕΥΤΈΡΑ, ΤΕΤΆΡΤΗ, ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΊ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ΒΡΆΔΥ ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΈΣ ΑΠΌ ΤΉΝΟ ΣΕ... ΆΝΔΡΟ, ΠΑΡΟ, ΝΑΞΟ & ΜΎΚΟΝΟ 1 Αποκλειστικό πρόγραμμα για

Διαβάστε περισσότερα

Πάσχα στο νησί της Αφροδίτης 28/04/05 02/05/05 1η Ηµέρα Μ. Πέµπτη 28/04/05 : 2η Ηµέρα Μ. Παρασκευή 29/04/05 : 3η Ηµέρα Μ.

Πάσχα στο νησί της Αφροδίτης 28/04/05 02/05/05 1η Ηµέρα Μ. Πέµπτη 28/04/05 : 2η Ηµέρα Μ. Παρασκευή 29/04/05 : 3η Ηµέρα Μ. Πάσχα στο νησίί της Αφροδίίτης 28/04/05 02/05/05 1η Ηµέρα Μ. Πέµπτη 28/04/05 : Αναχώρηση από το Βόλο και µετάβαση στο αεροδρόµιο της Ν. Αγχιάλου και µε απευθείας πτήση για την Κύπρο, το νησί της Αφροδίτης.

Διαβάστε περισσότερα

BELLA ITALIA. 8 µέρες / 7 νύχτες. * Βενετία * Φλωρεντία * Σιένα * Ρώµη * 1 η µέρα: ΑΘΗΝΑ - ΠΑΤΡΑ - (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) - ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ - ΕΝ ΠΛΩ

BELLA ITALIA. 8 µέρες / 7 νύχτες. * Βενετία * Φλωρεντία * Σιένα * Ρώµη * 1 η µέρα: ΑΘΗΝΑ - ΠΑΤΡΑ - (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) - ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ - ΕΝ ΠΛΩ BELLA ITALIA 8 µέρες / 7 νύχτες * Βενετία * Φλωρεντία * Σιένα * Ρώµη * 1 η µέρα: ΑΘΗΝΑ - ΠΑΤΡΑ - (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) - ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ - ΕΝ ΠΛΩ Συγκέντρωση και αναχώρηση για το λιµάνι της Πάτρας / Ηγουµενίτσας. Επιβίβαση

Διαβάστε περισσότερα

4 μέρες Σαντορίνη. Ημέρες Ταξιδιού 4. Από: Christina Koraki

4 μέρες Σαντορίνη. Ημέρες Ταξιδιού 4. Από: Christina Koraki 4 μέρες Σαντορίνη Ημέρες Ταξιδιού 4 Από: Christina Koraki ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ Μέρα 1 1. Φηρά 2. Ορθόδοξος Καθεδρικός Ναός της Υπαπαντής Πολιτισμός/Εκκλησίες & Μοναστήρια 3. Μουσείο Προϊστορικής Θήρας

Διαβάστε περισσότερα

Η Porto Raphael εμπειρία της Τήνου!

Η Porto Raphael εμπειρία της Τήνου! Η Porto Raphael εμπειρία της Τήνου! Ημέρες Ταξιδιού 5 Ένα ταξίδι εξερεύνησης της Τήνου! Χωριά, παραλίες, δραστηριότητες στη φύση και γαστρονομικές προτάσεις! 5 μέρες γεμάτες ξεχωριστές εμπειρίες! Από:

Διαβάστε περισσότερα

Τετραήμερη εξόρμηση στα Τζουμέρκα

Τετραήμερη εξόρμηση στα Τζουμέρκα 25-28 Δεκεμβρίου 2014 1 η Ημέρα: Πέμπτη 25/12/14: Αναχώρηση από το Πεδίον του Άρεως στις 07:00 με προορισμό τα Τζουμέρκα (432 χμ.) στην Νότια Πίνδο. Τα Τζουμέρκα αποτελούν έναν από τους μεγαλύτερους ορεινούς

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΕΚ ΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 26/3-1/4/016

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΕΚ ΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 26/3-1/4/016 ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΕΚ ΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 26/3-1/4/016 ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1 η ηµέρα. Συγκέντρωση στο Λύκειο σας για την µεταφορά στο λιµάνι του Ηρακλείου. Επιβίβαση στο πλοίο τακτοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Χανιά, περνώντας χρόνο στην ομορφιά

Χανιά, περνώντας χρόνο στην ομορφιά Χανιά, περνώντας χρόνο στην ομορφιά Ημέρες Ταξιδιού 4 Τόσες αμέτρητες ομορφιές πώς να χωρέσουν σε 4 μέρες...είναι όμως μια αρχή! Από: Bonnie ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ Μέρα 1 1. Χανιά 2. Φαλάσαρνα Φύση/Παραλίες

Διαβάστε περισσότερα

Η Τήνος υπό την περιποίηση των Ανατολή Studios

Η Τήνος υπό την περιποίηση των Ανατολή Studios Η Τήνος υπό την περιποίηση των Ανατολή Studios Ημέρες Ταξιδιού 4 4 μέρες αυθεντικό Τηνιακό τοπίο, γαστρονομία, ιστορία και πολύ ξεκούραση. Από: Wondergreece Traveler ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ Μέρα 1 1. Λιμάνι

Διαβάστε περισσότερα

Συνδυαστικά Πακέτα Ξενοδοχείου 2014

Συνδυαστικά Πακέτα Ξενοδοχείου 2014 Συνδυαστικά Πακέτα Ξενοδοχείου 2014 Standard Πακέτο Καθημερινή εκδρομή στις παραλίες του νησιού Μεσαίο Πακέτο Μεταφορά από το λιμάνι προς το ξενοδοχείο και αντιστρόφως παραδοσιακό καλωσόρισμα με τοπικό

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Η πολυπόθητη μέρα για την εκδρομή μας στην Κωνσταντινούπολη είχε φτάσει! Βαλίτσες, φωτογραφικές μηχανές, τα λόγια που είχε να μάθει ο καθένας από όσους συμμετέχουμε

Διαβάστε περισσότερα

Όλοι οι ερωτευμένοι πάνε μία φορά τουλάχιστον στη Μήλο!

Όλοι οι ερωτευμένοι πάνε μία φορά τουλάχιστον στη Μήλο! Όλοι οι ερωτευμένοι πάνε μία φορά τουλάχιστον στη Μήλο! Διάρκεια Ταξιδιού 2015-07-16 Ένα νησί 'φυσικά ρομαντικό'. Ιδανικός τόπος για ρομαντικές βόλτες, ηλιοβασιλέματα και κολύμπι σε εξωτικά νερά! Από:

Διαβάστε περισσότερα

Ο τόπος µας. Το σχολείο µας. Πολιτισµός. Η τάξη µας

Ο τόπος µας. Το σχολείο µας. Πολιτισµός. Η τάξη µας Ο τόπος µας Το σχολείο µας Πολιτισµός Η τάξη µας Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ Ανάµεσα στις ακτές του νοµού Μαγνησίας και τη Σκόπελο και απέναντι από το Πήλιο, βρίσκεται η Σκιάθος, ένα νησί µε έκταση 48 τετραγωνικά χιλιόµετρα.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΕΒΕΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΕΒΕΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΕΒΕΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 Με απευθείας πτήσεις της Aegean Airlines Λάρνακα Θεσσαλονίκη OA 553 18:10 20:10 Θεσσαλονίκη Λάρνακα OA 552 20:50 22:40 1η

Διαβάστε περισσότερα

ΡOMANTIKH ΑΛΣΑΤΙΑ-ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ

ΡOMANTIKH ΑΛΣΑΤΙΑ-ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ ΡOMANTIKH ΑΛΣΑΤΙΑ-ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ 4, 5 μέρες Στρασβούργο - Μπάντεν Μπάντεν - Εγκισέμ - Κολμάρ - Ρίκβιρ - λίμνη Τίτιζε - καταρράκτες Triberg - Φρανκφούρτη. Διαμονή στο ξενοδοχείο HILTON STRASBOURG 4* Sup.

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΑΝΣΚΟ ΜΠΑΝΣΚΟ-ΣΟΦΙΑ-ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4-ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1 / 5

ΜΠΑΝΣΚΟ ΜΠΑΝΣΚΟ-ΣΟΦΙΑ-ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4-ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1 / 5 ΜΠΑΝΣΚΟ-ΣΟΦΙΑ-ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4-ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 24 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1 / 5 1η μέρα Αίγιο - Bansko (700 χλμ): Αναχώρηση από το Γραφείο μας στις 00:15 το πρωί με τις ανάλογες καθοδόν στάσεις για το συνοριακό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑ 2019 ΖΑΚΥΝΘΟΣ. Οδική εκδρομή. 4, 5 ημέρες. από 135,00. Αναχώρηση. 26 Απριλίου 2019 (06:30)

ΠΑΣΧΑ 2019 ΖΑΚΥΝΘΟΣ. Οδική εκδρομή. 4, 5 ημέρες. από 135,00. Αναχώρηση. 26 Απριλίου 2019 (06:30) ΠΑΣΧΑ 2019 ΖΑΚΥΝΘΟΣ Οδική εκδρομή 4, 5 ημέρες από 135,00 Αναχώρηση 26 Απριλίου 2019 (06:30) Κατανυκτικό Πάσχα με έθιμα και παραδόσεις στο «Φιόρο του Λεβάντε»! Ημέρα 1 (Μ. Παρασκευή /2019) ΑΘΗΝΑ, ΚΥΛΛΗΝΗ,

Διαβάστε περισσότερα

Σουτίες Νηνεμία και Τήνος! Δυνατός συνδυασμός!

Σουτίες Νηνεμία και Τήνος! Δυνατός συνδυασμός! Σουτίες Νηνεμία και Τήνος! Δυνατός συνδυασμός! Ημέρες Ταξιδιού 4 4 μέρες γεμάτες αυθεντικές εικόνες Τήνου! Από: Wondergreece Traveler ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ Μέρα 1 1. Λιμάνι Τήνου Για την περιοχή/πρόσβαση

Διαβάστε περισσότερα

BIENNH 4,5,6 ΗΜΕΡΕΣ. Αναχωρήσεις: 23/12, 30/12,04/01

BIENNH 4,5,6 ΗΜΕΡΕΣ. Αναχωρήσεις: 23/12, 30/12,04/01 BIENNH 4,5,6 ΗΜΕΡΕΣ Αναχωρήσεις: 23/12, 30/12,04/01 1ηµέρα: ΑΘΗΝΑ ΒΙΕΝΝΗ (Ξενάγηση Πόλης ) Πτήση για Βιέννη. Άφιξη και ακολουθεί πανοραµική ξενάγηση στα πιο σπουδαία αξιοθέατα. Θα γνωρίσουµε το ρινγκ µε

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΡΒΙΑ ΒΟΣΝΙΑ. Βελιγράδι-Νοβισάντ-Κράλιεβο-Ξύλινη Πόλη-Βίσεγκραντ-Σαράγεβο-Μόσταρ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8

ΣΕΡΒΙΑ ΒΟΣΝΙΑ. Βελιγράδι-Νοβισάντ-Κράλιεβο-Ξύλινη Πόλη-Βίσεγκραντ-Σαράγεβο-Μόσταρ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8 ΣΕΡΒΙΑ ΒΟΣΝΙΑ Βελιγράδι-Νοβισάντ-Κράλιεβο-Ξύλινη Πόλη-Βίσεγκραντ-Σαράγεβο-Μόσταρ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8 Με απευθείας πτήσεις των Σέρβικων Αερογραμμών Λάρνακα Βελιγράδι JU

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ 38 ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

ΕΚΘΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ 38 ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ 38 ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ Η εξαήμερη εκπαιδευτική εκδρομή των μαθητών που συμμετείχαν στα προγράμματα Αγωγής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑ στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ με Ανάσταση στα Καρπάθια

ΠΑΣΧΑ στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ με Ανάσταση στα Καρπάθια ΠΑΣΧΑ στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ με Ανάσταση στα Καρπάθια ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΗ από ΧΑΝΙΑ 7ήμερο πλούσιο πρόγραμμα 11 17 Απριλίου 2017 ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ΚΑΡΠΑΘΙΑ ΤΡΑΝΣΥΛΒΑΝΙΑ 399!!! 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 1 η ημέρα, 11/04

Διαβάστε περισσότερα

Περού. Ατομικό / Γαμήλιο ταξίδι

Περού. Ατομικό / Γαμήλιο ταξίδι Περού Ατομικό / Γαμήλιο ταξίδι Περού: Μια από τις πιο γοητευτικές χώρες της Νότιας Αμερικής, το Περού, φέρει μέχρι σήμερα τη σφραγίδα των αρχαίων ινδιάνικων πολιτισμών και των Ισπανών κατακτητών του. Οι

Διαβάστε περισσότερα

Η εμπερία του Αγίου Ρωμανού!

Η εμπερία του Αγίου Ρωμανού! Η εμπερία του Αγίου Ρωμανού! Ημέρες Ταξιδιού 4 Βιώστε την εμπειρία που προσφέρει ο Άγιος Ρωμανός, έχοντας ως βάση το Εν Πλώ! Υπέροχη φύση με εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία του νησιού. Από: Wondergreece

Διαβάστε περισσότερα

ΣΙΚΕΛΙΑ ΣΥΡΑΚΟΥΣΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. ΚΑΤΑΝΙΑ - ΤΑΟΡΜΙΝΑ - ΑΚΡΑΓΑΝΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΗ ΑΙΤΝΑ ΝΟΤΟΣ ΑΒΟΛΑ 5μέρες 445 με απ ευθείας πτήσεις από ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΣΙΚΕΛΙΑ ΣΥΡΑΚΟΥΣΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. ΚΑΤΑΝΙΑ - ΤΑΟΡΜΙΝΑ - ΑΚΡΑΓΑΝΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΗ ΑΙΤΝΑ ΝΟΤΟΣ ΑΒΟΛΑ 5μέρες 445 με απ ευθείας πτήσεις από ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΙΚΕΛΙΑ ΣΥΡΑΚΟΥΣΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΤΑΝΙΑ - ΤΑΟΡΜΙΝΑ - ΑΚΡΑΓΑΝΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΗ ΑΙΤΝΑ ΝΟΤΟΣ ΑΒΟΛΑ 5μέρες 445 με απ ευθείας πτήσεις από ΗΡΑΚΛΕΙΟ 1η ΗΜΕΡΑ : ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΤΑΝΙΑ - ΤΑΟΡΜΙΝΑ - ΣΥΡΑΚΟΥΣΕΣ Αναχώρηση από την

Διαβάστε περισσότερα

Αυτοκρατορικό Μαρόκο 8 ΜΕΡΕΣ8 ΜΕΡΕΣ

Αυτοκρατορικό Μαρόκο 8 ΜΕΡΕΣ8 ΜΕΡΕΣ Αυτοκρατορικό Μαρόκο 8 ΜΕΡΕΣ8 ΜΕΡΕΣ 1η ΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ ΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Καζαμπλάνκα μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Άφιξη, συνάντηση με τον αρχηγό σας και ξεκινάμε για την ξενάγηση

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Η Σύρος είναι νησί των Κυκλάδων. Πρωτεύουσά της είναι η Ερμούπολη, η οποία είναι πρωτεύουσα της Περιφέριας Νότιου Αιγαίου αλλά και του πρώην Νομού Κυκλάδων. Η Σύρος αναπτύχθηκε ιδιαίτερα

Διαβάστε περισσότερα

Διοικητικό Συμβούλιο. Οργανωτική Επιτροπή

Διοικητικό Συμβούλιο. Οργανωτική Επιτροπή Διοικητικό Συμβούλιο Επίτιμος Πρόεδρος: Χ. Τούντας Πρόεδρος: Ε.Α. Σκληρός Γεν. Γραμματέας: Σ. Στεργιόπουλος Ταμίας: Α. Σωτηρόπουλος Μέλη: Π. Μερκούρης Ε. Χανιωτάκης Γ. Αθανασόπουλος Βάρδα Α. Βασιμπόσης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ : Προς: Σύνδεσμο των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (Η.Α.Τ.Τ.Α.)

ΠΡΟΣ : Προς: Σύνδεσμο των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (Η.Α.Τ.Τ.Α.) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Λαγκαδάς, 23/1/2017 Αρ. Πρωτ : 16 Δ/ΝΣΗ Π.Ε ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΓΚΑΔΑ ΠΡΟΣ : Προς: Σύνδεσμο των εν Ελλάδι Τουριστικών

Διαβάστε περισσότερα

Η Πόλη έξω από τα Â Ë

Η Πόλη έξω από τα Â Ë Η Πόλη έξω από τα Â Ë Είναι τόσα πολλά αυτά που έχει να κάνει και να δει ο επισκέπτης της Πόλης της Ρόδου, τόσες πολλές οι επιλογές που σίγουρα δεν θα πλήξει. Μέρες ολόκληρες θα µπορούσε κανείς να περάσει

Διαβάστε περισσότερα

2ήμερη εκδρομή στην Βόρεια Πελοπόννησο

2ήμερη εκδρομή στην Βόρεια Πελοπόννησο Μέγα πήλαιο πήλαιο Λιμνών Αγία Λαύρα Μουσείο Ολοκαυτώματος Σόπος Θυσίας - Λίμνη Σσιμπλού Ζαρούχλα 2ήμερη εκδρομή στην Βόρεια Πελοπόννησο Αναχωρήσεις: 28/10, 19/11, 17/12, 06/01, 25/03 2 Ημέρες Σα ιστορικά

Διαβάστε περισσότερα

Mε διαμονή ςε κεντρικό ξενοδοχείο 4* Με μεταφορέσ από και προσ το αεροδρόμιο Με ελληνόφωνη ξενάγηςη πόλησ

Mε διαμονή ςε κεντρικό ξενοδοχείο 4* Με μεταφορέσ από και προσ το αεροδρόμιο Με ελληνόφωνη ξενάγηςη πόλησ από 234 Mε διαμονή ςε κεντρικό ξενοδοχείο 4* Με μεταφορέσ από και προσ το αεροδρόμιο Με ελληνόφωνη ξενάγηςη πόλησ Λ. Εθνικής Αντιστάσεως 12A Νέο Λιμάνι, 49100 Κέρκσρα,Τηλ: (+30) 26610 45005 Σελίδα 1 Βουδαπέςτη

Διαβάστε περισσότερα

Μικροί Εξερευνητές στη Βόρεια Εύβοια

Μικροί Εξερευνητές στη Βόρεια Εύβοια Μικροί Εξερευνητές στη Βόρεια Εύβοια Ημέρες Ταξιδιού 3 Εξερεύνηση στα μαγευτικά τοπία και στις πανέμορφες παραλίες της Βόρειας Εύβοιας! Από: Christina Koraki ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ Μέρα 1 Για την περιοχή/πόλεις

Διαβάστε περισσότερα

ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ

ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑ Η Κέρκυρα είναι ένα από τα ωραιότερα νησιά της Ελλάδας, που με τη πολυσήμαντη ιστορία της, την καταπράσινη ύπαιθρο, τις δαντελένιες ακρογιαλιές και κυρίως με

Διαβάστε περισσότερα

1.- Ο οικισµός Καµαρών βρίσκεται στην διαδροµή : α) Παροικία - Νάουσα. β) Παροικία - Μαράθι - Λεύκες. γ) Παροικία Πούντα Αγκαιριά

1.- Ο οικισµός Καµαρών βρίσκεται στην διαδροµή : α) Παροικία - Νάουσα. β) Παροικία - Μαράθι - Λεύκες. γ) Παροικία Πούντα Αγκαιριά 1.- Ο οικισµός Καµαρών βρίσκεται στην διαδροµή : α) Παροικία - Νάουσα. β) Παροικία - Μαράθι - Λεύκες. γ) Παροικία Πούντα Αγκαιριά 2.- Το Ξενοδοχείο ΝΙΚΟΛΑΣ βρίσκεται: α) Στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης.

Διαβάστε περισσότερα

Εικόνες από τη Σαλαμίνα. Photo Album. by Πρίμπας Γεώργιος. Γιώργος Πρίμπας

Εικόνες από τη Σαλαμίνα. Photo Album. by Πρίμπας Γεώργιος. Γιώργος Πρίμπας Εικόνες από τη Σαλαμίνα Photo Album by Πρίμπας Γεώργιος Γιώργος Πρίμπας Σαλαμίνα. Προηγούμενα σχετικά αφιερώματα: Κυνόσουρα εδώ. Η Σπιναλόγκα του Σαρωνικού εδώ, Το σκεπτικό στη δημιουργία του παρόντος

Διαβάστε περισσότερα

Τα Φράγκικα Κάστρα στο Αγιονόρι, τον Άγιο Βασίλειο και το Πεντεσκούφι Κορινθίας. Γιώργος Πρίμπας

Τα Φράγκικα Κάστρα στο Αγιονόρι, τον Άγιο Βασίλειο και το Πεντεσκούφι Κορινθίας. Γιώργος Πρίμπας Τα Φράγκικα Κάστρα στο Αγιονόρι, τον Άγιο Βασίλειο και το Πεντεσκούφι Κορινθίας Γιώργος Πρίμπας Στα μϋρη τησ νότιασ κυρύωσ Ελλϊδασ (ηπειρωτικόσ και νηςιωτικόσ) και ιδύωσ τησ Πελοποννόςου, που οι Φρϊγκοι

Διαβάστε περισσότερα