Αγώνες για τηλεκατευθυνόµενα σκάφη πρέπει να τελούνται σύµφωνα µε τους Κανόνες Αγώνων ιστιοπλοΐας όπως τροποποιούνται από το παρόν παράρτηµα.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Αγώνες για τηλεκατευθυνόµενα σκάφη πρέπει να τελούνται σύµφωνα µε τους Κανόνες Αγώνων ιστιοπλοΐας όπως τροποποιούνται από το παρόν παράρτηµα."

Transcript

1 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ε ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΩΝ ΣΚΑΦΩΝ Αγώνες για τηλεκατευθυνόµενα σκάφη πρέπει να τελούνται σύµφωνα µε τους Κανόνες Αγώνων ιστιοπλοΐας όπως τροποποιούνται από το παρόν παράρτηµα. Ε1 ΟΡΟΛΟΓΙΑ, ΣΗΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ, ΟΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ Ε1.1 Ορολογία Σκάφος εννοεί ένα σκάφος που είναι τηλεκατευθυνόµενο από έναν αγωνιζόµενο ο οποίος δεν επιβαίνει. Όταν αναφέρεται «αγώνας» εκτός του παρόντος παραρτήµατος και του Παραρτήµατος Α διαβάστε «αναµέτρηση». Στο παράρτηµα αυτό ένας αγώνας αποτελείται από µία η περισσότερες αναµετρήσεις και ολοκληρώνεται όταν η τελευταία αναµέτρηση τερµατιστεί. Μία διοργάνωση αποτελείται από ένα ή περισσότερους αγώνες.. Ε1.2 Σήµατα αγώνων ιαγράψτε σήµατα αγώνων. Όλα τα σήµατα πρέπει να είναι προφορικά ή µε άλλους ήχους που περιγράφονται στο παρόν παράρτηµα ή στις οδηγίες πλου. Ε1.3 Ορισµοί (a) Προσθέσατε στον ορισµό ενδιαφερόµενος «αλλά όχι ένας αγωνιζόµενος όταν λειτουργεί ως παρατηρητής». (b) Στον ορισµό της ζώνης η απόσταση τροποποιείται σε τέσσερα µήκη σκάφους. Ε1.4 Ατοµικό σωσίβιο Ο κανόνας 1.2 αλλάζει σε «Όταν επιβαίνει σε σωστικό σκάφος, κάθε αγωνιζόµενος πρέπει να είναι υπεύθυνος να φοράει ατοµικό σωσίβιο επαρκές για τις συνθήκες». Ε1.5 Κεραίες Οι άκρες των κεραιών των ποµπών πρέπει να είναι κατάλληλα προστατευµένες. Όταν µια επιτροπή ενστάσεων βρει ότι ένας αγωνιζόµενος έχει παραβεί αυτόν τον κανόνα πρέπει είτε να τον προειδοποιήσει και να του δώσει χρόνο να συµµορφωθεί είτε να τον τιµωρήσει. Ε2 Μέρος 2 - Όταν σκάφη συναντώνται. Ο κανόνας 22 άλλαξε σε: 22. Ανατροπή ή εµπλοκή Εάν είναι εφικτό, ένα σκάφος πρέπει να αποφύγει ένα σκάφος που έχει ανατραπεί ή µπερδευτεί, ή δεν έχει ανακτήσει τον έλεγχο µετά την ανατροπή του ή την εµπλοκή του. Ένα σκάφος έχει ανατραπεί όταν η κορυφή του ιστού του είναι στο νερό. ύο ή περισσότερα σκάφη έχουν εµπλακεί όταν κείτονται µαζί για µία χρονική περίοδο έτσι που κανένα σκάφος δεν µπορεί να χειρίσει για να απελευθερωθεί από το άλλο(α).

2 Ε3 ΜΕΡΟΣ 3 ΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑ Ε3.1 Αγώνες µε παρατηρητές Η επιτροπή αγώνων µπορεί να ορίσει παρατηρητές οι οποίοι µπορεί να είναι αγωνιζόµενοι. Πρέπει να παραµένουν στην περιοχή ελέγχου, ενώ τα σκάφη αγωνίζονται και πρέπει να φωνάζουν και να επαναλαµβάνουν την ταυτότητα των σκαφών που έρχονται σε επαφή µε ένα σηµείο ή µε άλλο σκάφος. Τα καλέσµατα θα γίνονται από την περιοχή ελέγχου. Οι παρατηρητές πρέπει να αναφέρουν όλα τα µη επιλυθέντα συµβάντα στην Επιτροπή Αγώνων στο τέλος µίας αναµέτρησης. Ε3.2 Πίνακας ιαδροµής Ο κανόνας J2.1(4) διαγράφεται. Ένας πίνακας διαδροµής που δείχνει την διαδροµή και τα όρια της περιοχής ελέγχου και των περιοχών καθέλκυσης πρέπει να είναι τοποθετηµένος πλησίον ή εντός της περιοχής ελέγχου µε πληροφορίες καθαρά ορατές στους αγωνιζόµενους ενώ αγωνίζονται. Ε3.3 Περιοχή ελέγχου και Περιοχές Καθέλκυσης Η περιοχή ελέγχου και οι περιοχές καθέλκυσης πρέπει να προσδιορίζονται στις οδηγίες πλου. Οι αγωνιζόµενοι ενώ αγωνίζονται πρέπει να παραµένουν στην περιοχή ελέγχου ενόσω διαρκεί µία αναµέτρηση, εκτός όταν οι αγωνιζόµενοι µπορούν για σύντοµο χρονικό διάστηµα να µεταβούν και να επιστρέψουν από την περιοχή καθέλκυσης για λειτουργίες που επιτρέπονται από τον κανόνα Ε4.5. Αγωνιζόµενος που δεν αγωνίζεται πρέπει να παραµένει έξω από την περιοχή ελέγχου και των περιοχών καθέλκυσης εκτός όταν προσφέρουν βοή8εια σύµφωνα µε τον κανόνα Ε4.2 ή όταν ενεργούν ως παρατηρητές του αγώνα. Ε3.4 Μη εφαρµοζόµενοι κανόνες ιαγράψτε τη δεύτερη πρόταση του κανόνα 25 και ολόκληρο το κανόνα 33. Ε3.5 Εκκίνηση Αγώνων Ο κανόνας 26 αλλάζει σε: Ακουστικά σήµατα για την εκκίνηση µίας αναµέτρησης πρέπει να δίνονται σε διαστήµατα ενός λεπτού και πρέπει να είναι ένα προειδοποιητικό σήµα, ένα προπαρασκευαστικό σήµα και το σήµα της εκκίνησης. Κατά την διάρκεια του λεπτού πριν την εκκίνηση προφορικά σήµατα πρέπει να δίνονται κατά διαστήµατα 10 δευτερολέπτων και κατά τα τελευταία δέκα δευτερόλεπτα κατά διαστήµατα ενός δευτερολέπτου. Κάθε σήµα θα µετράει από την αρχή του κάθε ηχητικού. Ε3.6 Ποινές Εκκίνησης Στους κανόνες 29.1 και 30 διαγράψτε την λέξη «πλήρωµα». Σε όλη την διάρκεια εφαρµογής του κανόνα 30 προφορικές αναγγελίες πρέπει να χρησιµοποιούνται αντί των σηµάτων µε σηµαίες.

3 Ε3.7 Γραµµές εκκίνησης και τερµατισµού Η γραµµή εκκίνησης και η γραµµή τερµατισµού πρέπει να είναι εφαπτόµενες προς και επί της πλευράς της διαδροµής, των σηµείων εκκίνησης και τερµατισµού. Ε3.8 Ατοµική Ανάκληση Στο κανόνας 29.1 αντικαταστήστε όλα µετά «η επιτροπή αγώνων πρέπει χωρίς καθυστέρηση» µε «θα φωνάξει δύο φορές Ανάκληση (τους αριθµούς των ιστίων)». Ε3.9 Γενική Ανάκληση Στο κανόνα 29.2 αντικαταστήστε όλα µετά η επιτροπή αγώνων µπορεί µε θα φωνάξει δύο φορές Γενική Ανάκληση προκαλώντας δύο δυνατά ηχητικά. Το προειδοποιητικό σήµα για µία νέα εκκίνηση της ανακληθείσας κλάσης πρέπει να δοθεί αµέσως µετά και οι εκκινήσεις για τις επόµενες κλάσεις θα ακολουθήσουν τη νέα εκκίνηση. Ε3.10 Επιβράχυνση ή Εγκατάλειψη µετά την εκκίνηση Στον κανόνα 32.1 (b) αντικαταστήστε κακών καιρικών συνθηκών µε καταιγίδα. ιαγράψτε το κανόνα 32.1 (c). Ε4 ΜΕΡΟΣ 4 ΑΛΛΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΙΣΤΙΟ ΡΟΜΙΕΣ Ε4.1 Κανονισµοί που δεν εφαρµόζονται Οι κανονισµοί 43, 47, 48, 49, 50, 52 και 54 διαγράφονται. Ε4.2 Έξωθεν βοήθεια Ο κανόνας 41 αλλάζει σε: (a) Ένας αγωνιζόµενος πρέπει να µην δώσει συµβουλές τακτικής ή στρατηγικής σε ένα αγωνιζόµενο ο οποίος αγωνίζεται (b) Ένας αγωνιζόµενος ο οποίος αγωνίζεται πρέπει να µη λάβει έξωθεν βοήθεια εκτός εάν (1) Ένα σκάφος που βγήκε στη στεριά ή προσάραξε έξω από την περιοχή καθέλκυσης, ή µπερδεύτηκε µε ένα άλλο σκάφος ή µε σηµείο, µπορεί να ελευθερωθεί και καθελκυσθεί πάλι µε βοήθεια από ένα µέλος σωστικού σκάφους. (2) Αγωνιζόµενοι που δεν αγωνίζονται και άλλοι µπορούν να παρέχουν βοήθεια στην περιοχή καθέλκυσης όπως επιτρέπεται από τον κανόνα Ε4.5 (3) Βοήθεια σε µορφή διαθέσιµη προς όλους τους αγωνιζόµενους Ε4.3 Πρόωση και απαγορευµένες ενέργειες Στον κανόνα 42. άλλαξε έτσι ώστε οποιαδήποτε αναφορά στη κίνηση του σώµατος διαγράφεται. Ο κανόνας 42.3 (f) επίσης διαγράφεται.

4 Ε4.4 Ποινές για παραβίαση ενός κανόνα του Μέρους 2 Για όλο τον κανόνα 44 η ποινή πρέπει να είναι µία στροφή που περιλαµβάνει µία αναστροφή και µία υποστροφή. Ε4.5 Καθέλκυση και Νέα Καθέλκυση Ο κανόνας 45 άλλαξε σε: (a) Ένα σκάφος προγραµµατισµένο να αγωνισθεί σε µία αναµέτρηση µπορεί να καθελκυστεί να κρατηθεί στην ακτή, να βγει στη στεριά ή να επανακαθελκυστεί, οποιαδήποτε στιγµή στη διάρκεια της αναµέτρησης. Όµως δεν θα ελευθερώνεται µεταξύ του προπαρασκευαστικού και του σήµατος της εκκίνησης. (b) Σκάφη πρέπει να καθελκύονται και να ανακτηθούν µόνο από τον χώρο καθέλκυσης, εκτός όπως προβλέπει ο κανόνας Ε4.2 (b)(1). (c) Όταν βρίσκονται στην ξηρά ή στον χώρο καθέλκυσης, τα σκάφη µπορεί να ρυθµιστούν, να αδειάσουν τα νερά, ή να επισκευαστούν, να αλλάξουν τα ιστία ή να µουδάρουν, να αφαιρέσουν µπερδεµένα αντικείµενα, ή να επισκευάσουν ή αλλάξουν υλικά τηλεκατεύθυνσης. Ε4.6 Υπεύθυνος Στον κανόνα 46 αντικαταστήστε «να επιβαίνει» µε «πρέπει να τηλεκαιευθύνεται από». Ε4.7 Ποµποδέκτες (a) Ένας αγωνιζόµενος πρέπει να µη εκπέµπει ραδιοκύµατα που παρεµβάλλονται στους ποµποδέκτες άλλων σκαφών. (b) Ένας αγωνιζόµενος που θα βρεθεί να παραβιάζει τον κανόνα E4.7(a) πρέπει να µην αγωνιστεί µέχρις ότου αποδείξει την συµµόρφωσή του µε αυτό το κανόνα. Ε4.8 Σκάφος εκτός ραδιοελέγχου Ένας αγωνιζόµενος που χάνει τον ραδιοέλεγχο του σκάφους του πρέπει χωρίς καθυστέρηση να φωνάξει και επαναλάβει Εκτός ελέγχου (ο αριθµός ιστίου του σκάφους). Το σκάφος αυτό πρέπει να θεωρηθεί ότι έχει αποσυρθεί και πρέπει µετά απ αυτό να θεωρείται εµπόδιο. Ε5 ΜΕΡΟΣ 5 ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ, ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΑΚΡΟΑΣΕΙΣ, ΚΑΚΉ ΙΑΓΩΓΗ, ΕΦΕΣΕΙΣ Ε5.1 ικαίωµα ενστάσεως, δικαίωµα αίτησης αποκατάστασης ή ενέργειες σύµφωνα µε το κανόνα 69. Προσθέσατε στον κανόνα 60.1 (a): µία ένσταση που ισχυρίζεται παραβίαση ενός κανόνα του Μέρους 2,3, ή 4 πρέπει να γίνει µόνο από ένα αγωνιζόµενο εντός του χώρου ελέγχου ή καθέλκυσης και από ένα σκάφος που προγραµµατισµένο να αγωνισθεί στην αναµέτρηση όπου έγινε το συµβάν.

5 Ε5.2 Πληροφορώντας τον Εναγόµενο Στον κανόνα 61.1 (α) αντικαταστήστε όλα µετά την πρώτη πρόταση µε «Όταν η ένστασή του αφορά ένα συµβάν στο χώρο των αγώνων στο οποίο εµπλέκεται ή βλέπει πρέπει να φωνάξει δύο φορές» τον αριθµό του ιστίου του και «ένσταση» και τον αριθµό του ιστίου του άλλου σκάφους. Ε5.3 Χρονικό όριο για ένσταση Στον κανόνα 61.3 αντικαταστήστε δύο ώρες» µε «15 λεπτά». Και προσθέσατε «Ένα σκάφος που προτίθεται να κάνει ένσταση πρέπει ακόµα να πληροφορήσει την επιτροπή αγώνων εντός πέντε λεπτών από το τέλος της σχετικής αναµέτρησης». Ε5.4 Αποδοχή Ευθύνης Ένα σκάφος που αναγνωρίζει παράβαση ενός κανόνα του Μέρους 2, 3, ή 4, πριν η ένσταση βρεθεί να είναι έγκυρη µπορεί να αποσυρθεί από την σχετική αναµέτρηση χωρίς περαιτέρω ποινή. Ε5.5 Αποκατάσταση (a) προσθέσατε στον κανόνα 62.1 (e) ραδιοπαρεµβολή, ή (f) µία εµπλοκή ή προσάραξη εξαιτίας ενεργειών σκάφους που παραβίαζε ένα κανόνα του Μέρους 2 ή ενός σκάφους που δεν αγωνιζόταν και ήταν υποχρεωµένο να κρατιέται µακριά. (b) Στο κανόνα 62.2 αντικαταστήστε «δύο ώες» µε «15 λεπτά». Ε5.6 ικαίωµα Παραστάσεως Στον κανόνα 63.3(a) αντικαταστήστε «πρέπει να επέβαινε» µε «πρέπει να ήλεγχε την τηλεκατεύθυνση» Ε5.7 Λήψη Μαρτυρικών Καταθέσεων και ιαπίστωση Γεγονότων Προσθέσατε στον κανόνα 63.6 Αποδεικτικά στοιχεία για µία προβαλλόµενη παραβίαση ενός κανόνα του Μέρους 2, 3, ή 4 που καταθέτουν οι αγωνιζόµενοι πρέπει να γίνουν αποδεκτά µόνο από έναν αγωνιζόµενο που ήταν εντός του χώρου ελέγχου ή καθέλκυσης και του οποίου το σκάφος ήταν προγραµµατισµένο να αγωνιστεί στην αναµέτρηση που έγινε το συµβάν». 5.8 Ποινές Όταν η επιτροπή ενστάσεων βρει ότι ένα σκάφος έχει παραβιάσει το κανόνα Ε3.3, Ε4.2(a) ή Ε5 ή θα το ακυρώσει από την επόµενη ιστιοδροµία ή θα απαιτήσει απ αυτό να εκτελέσει µία η περισσότερες στροφές ποινής στην επόµενη ιστιοδροµία που θα µετέχει, όσο το δυνατόν γρηγορότερα µετά την εκκίνηση. Ε5.9 Αποφάσεις επί αιτήσεων για Αποκατάσταση Προσθέσατε στον κανόνα 64.2:.Εάν σκάφος στο οποίο έχει δοθεί αποκατάσταση έχει υποστεί ζηµιές, πρέπει να του δοθεί λογικό εύλογο διάστηµα, αλλά όχι

6 περισσότερο από 30 λεπτά, για να πραγµατοποιήσει επισκευές πριν την επόµενη αναµέτρηση. E5.10 Επανάληψη της Ακροάσεως Στον κανόνα 66 αντικαταστήστε «24 ώρες» µε «δέκα λεπτά». Ε6 ΠΑΡΑΤΗΜΑ G - ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΙΩΝ Το Παράρτηµα G τροποποιείται ως ακολούθως: (a) Το κείµενο του κανόνα G1.1 πριν τον κανόνα G1.1(a) άλλαξε σε: Κάθε σκάφος από µία κλάση που ελέγχεται από την Radio Controlled Sailing της ISAF πρέπει να επιδεικνύει έναν αριθµό και στις δύο πλευρές κάθε ιστίου του. ιακριτικά της κλάσης και τα γράµµατα της χώρας πρέπει να επιδεικνύονται στην µεγίστη όπως ορίζεται στο κανόνα G1.1(a), G1.1(b) και E6(f)(1) (b) Ο κανόνας G1.1(c) άλλαξε σε: «ένας αριθµός ιστίου, ο οποίος πρέπει να αποτελείται από τα δύο τελευταία ψηφία α του αριθµού εγγραφής του σκάφους ή ο προσωπικός αριθµός του αγωνιζοµένου ο οποίος δίδεται από την σχετική εκδίδουσα αρχή». Σε ένα µονοψήφιο αριθµό πρέπει να προτάσσεται το 0. Πρέπει να υπάρχει χώρος µπροστά από έναν αριθµό ιστίου για το πρόθεµα 1, το οποίο µπορεί να απαιτηθεί από την επιτροπή αγώνων εφόσον υπάρχει µία ταύτιση µεταξύ των αριθµών των ιστίων. Εφόσον παραµένει η ταύτιση, η επιτροπή αγώνων θα απαιτήσει σ αυτούς του αριθµούς ιστίων να γίνουν κατάλληλες αλλαγές µέχρι να επιλυθεί η ταύτιση. Οποιοδήποτε πρόθεµα «1» ή άλλη απαιτούµενη αλλαγή θα γίνεται µέρος αυτού του αριθµού ιστίου. (c) ιαγράψτε τη πρόταση µετά το κανόνα G1.1(c). (d) Ο κανόνας G1.2(b) άλλαξε σε: Το ύψος των χαρακτήρων και το διάστηµα µεταξύ αυτών και στις δύο πλευρές του πανιού πρέπει να είναι ως ακολούθως. ιακριτικά της κλάσεως Εκτός εάν έχουν τοποθετηθεί πλάτη µε πλάτη µικρότερη απόσταση µεταξύ των χαρακτηριστικών και στις δύο πλευρές του ιστίου Αριθµοί Ιστίων Ελάχιστο 20 mm Μέγιστο Ύψος χαρακτήρων 100 mm 110 mm όµορων χαρακτήρων στην ίδια πλευρά του ιστίου. 20 mm 30 mm αριθµών ιστίων στις απέναντι

7 επιφάνειες του ιστίουl και µεταξύ αριθµών ιστίων και άλλων αναγνωριστικών Εθνικά γράµµατα 60 mm Ύψος χαρακτήρων 60 mm 70 mm όµορων χαρακτήρων στην ίδια πλευρά του ιστίου 13 mm 23 mm Εθνικών γραµµάτων στις απέναντι επιφάνειες του ιστίου. 40 mm (e) Ο κανόνας G1.3 άλλαξε σε: (1)Τα διακριτικά της κλάσεως µπορούν να τοποθετηθούν πλάτη µε πλάτη στις δύο πλευρές του ιστίου όταν το σχέδιο συµπίπτει διαφορετικά τα διακριτικά της κλάσης, οι αριθµοί ιστίου και τα εθνικά γράµµατα θα ευρίσκονται σε διαφορετικά ύψη, µε αυτά της δεξιάς πλευράς να ευρίσκονται ψηλότερα. (2) Στη µεγίστη οι αριθµοί ιστίου θα ευρίσκονται πάνω από τα εθνικά γράµµατα και κάτω από τα διακριτικά της κλάσης. (3) Στη µεγίστη οι αριθµοί ιστίου θα ευρίσκονται πάνω από τη γραµµή που είναι κάθετη στο γραντί και περνάει από το ¼ του ύψους του αετού.. (f) Εάν το µέγεθος ενός ιστίου καθιστά αδύνατη τη συµµόρφωση µε τις ελάχιστες διαστάσεις του κανόνα Ε6(d) ή τις απαιτήσεις τοποθέτησης του κανόνα Ε6(e)(3), επιτρέπονται εξαιρέσεις κατά την ακόλουθη σειρά προτεραιότητας: (1) Παράληψη εθνικών γραµµάτων (2) Τοποθέτηση των αριθµών ιστίων της µεγίστης κάτω από τη γραµµή που είναι κάθετη στο γραντί και περνάει από το ¼ του ύψους του αετού. (3) Μείωση της ελάχιστης απόστασης µεταξύ των αριθµών ιστίου στις δύο πλευρές του πανιού, υπό την προϋπόθεση ότι η ελάχιστη απόσταση δεν είναι µικρότερη από 20 mm. (4) Μείωση του ύψους των αριθµών ιστίου.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ε ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ε ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ε ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ Οι αγώνες τηλεκατευθυνόμενης ιστιοπλοΐας πρέπει να τελούνται σύμφωνα με τους Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας όπως τροποποιούνται από το παρόν παράρτημα.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ OPEN ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ RSX Μαΐου 2018

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ OPEN ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ RSX Μαΐου 2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ OPEN ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ RSX 24 28 Μαΐου 2018 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι αγώνες θα διέπονται από τους κανόνες όπως αυτοί ορίζονται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ D ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ TEAM RACING

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ D ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ TEAM RACING ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ D ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ TEAM RACING Οι αγώνες team racing θα γίνονται σύµφωνα µε τους Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας όπως αλλάζουν από αυτό το Παράρτηµα. Αν χρησιµοποιηθούν διαιτητές πρέπει να δηλώνεται

Διαβάστε περισσότερα

Ένας όρος που χρησιµοποιείται όπως δηλώνεται κατωτέρω, είναι τυπωµένος µε πλάγια γράµµατα, ή σε προοίµια, µε έντονα πλάγια γράµµατα.

Ένας όρος που χρησιµοποιείται όπως δηλώνεται κατωτέρω, είναι τυπωµένος µε πλάγια γράµµατα, ή σε προοίµια, µε έντονα πλάγια γράµµατα. ΟΡΙΣΜΟΙ Ένας όρος που χρησιµοποιείται όπως δηλώνεται κατωτέρω, είναι τυπωµένος µε πλάγια γράµµατα, ή σε προοίµια, µε έντονα πλάγια γράµµατα. Εγκατάλειψη: Μία ιστιοδροµία που µία επιτροπή αγώνων ή µία επιτροπή

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Laser Rdl Ανδρών/Εφήβων Ε.Ι.Ο. Ν.Ο.Β.ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ- ΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Ο ΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Laser Rdl Ανδρών/Εφήβων Ε.Ι.Ο. Ν.Ο.Β.ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ- ΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Laser Rdl Ανδρών/Εφήβων Ε.Ι.Ο. Ν.Ο.Β.ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ- ΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι αγώνες θα διέπονται από τους κανόνες όπως αυτοί ορίζονται στους Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΦΙΝΕΙΑ 21 22/05/2011 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

ΔΕΛΦΙΝΕΙΑ 21 22/05/2011 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΔΕΛΦΙΝΕΙΑ 21 22/05/2011 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι αγώνες θα διέπονται από τους κανόνες όπως αυτοί ορίζονται στους Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας και στους κανόνες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ LASER STD, RDL & 4, ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010 Ι.Ο.Π. ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ ΟΡΜΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ LASER STD, RDL & 4, ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010 Ι.Ο.Π. ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ ΟΡΜΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ LASER STD, RDL & 4,7 27 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010 Ι.Ο.Π. ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ ΟΡΜΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι αγώνες θα διέπονται από τους κανόνες όπως αυτοί ορίζονται στους Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας.

Διαβάστε περισσότερα

12. ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ Η γραµµή τερµατισµού θα είναι µεταξύ ιστών που φέρουν πορτοκαλί σηµαίες στα σηµεία του τερµατισµού.

12. ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ Η γραµµή τερµατισµού θα είναι µεταξύ ιστών που φέρουν πορτοκαλί σηµαίες στα σηµεία του τερµατισµού. Πανελλήνιο Πρωτάθληµα Optimist 07-11 Μαΐου 2013 Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Οµοσπονδία - Ναυτικός Όµιλος Κατερίνης Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας - ήµος Κατερίνης ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι αγώνες θα διέπονται

Διαβάστε περισσότερα

1ο Χειμερινό Κύπελλο Marblehead 15/3/2015 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

1ο Χειμερινό Κύπελλο Marblehead 15/3/2015 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1ο Χειμερινό Κύπελλο Marblehead 15/3/2015 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ Οι αγώνες θα διέπονται από: 1.1 Τους Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας RRS 2013-2016 όπως τροποποιούνται από το παράρτημα Ε για τα τηλεκατευθυνόμενα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ & ΚΡΗΤΗΣ OPTIMIST LASER 4.7 & ΔΙΑΣΥΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΣΑΠΑΛΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ & ΚΡΗΤΗΣ OPTIMIST LASER 4.7 & ΔΙΑΣΥΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΣΑΠΑΛΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ & ΚΡΗΤΗΣ OPTIMIST LASER 4.7 & ΔΙΑΣΥΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΣΑΠΑΛΑ ΧΙΟΣ 21 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΙΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι αγώνες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ D ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ TEAM RACING

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ D ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ TEAM RACING ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ D ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ TEAM RACING Οι αγώνες team racing θα γίνονται σύμφωνα με τους Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας όπως αλλάζουν από αυτό το Παράρτημα. D1 ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΙΣΤΙΟΔΡΟΜΙΩΝ D1.1 Αλλαγές

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ J ΠΡΟΚΉΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ Ο ΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ J ΠΡΟΚΉΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ Ο ΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ J ΠΡΟΚΉΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ Ο ΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Βλέπε κανόνες και 89.2(a) και 90.2. Ο όρος "αγώνας» περιλαµβάνει σειρά ιστιοδροµιών ή σειρά αγώνων. J1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ J1.1 Η προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «ΑΜΕΙΝΟΚΛΕΙΑ 2017» 10 &11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 OPTIMIST LASER STD LASER RADIAL LASER 4,7

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «ΑΜΕΙΝΟΚΛΕΙΑ 2017» 10 &11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 OPTIMIST LASER STD LASER RADIAL LASER 4,7 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «ΑΜΕΙΝΟΚΛΕΙΑ 2017» 10 &11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 OPTIMIST LASER STD LASER RADIAL LASER 4,7 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΣΣΟΥ, ΚΑΤΩ ΑΣΣΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ Τηλ. 2741088474 & 6944523634 & 6943484237 Ο Ναυτικός Όμιλος Άσσου,

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ www iopor.com e-mail: info @ iopor.com ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ BIC TECHNO- RS:X 21-22/02/2015 Αρτέμιδα υπό την αιγίδα της ΕΙΟ με την αρωγή των ΝΟΑΣ και ΝΟΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΜΕΙΝΟΚΛΕΙΑ 2015 5 & 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

ΑΜΕΙΝΟΚΛΕΙΑ 2015 5 & 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΜΕΙΝΟΚΛΕΙΑ 2015 5 & 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 OPTIMIST LASER STD LASER RADIAL LASER 4,7 LASER MASTER (ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ) ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΣΣΟΥ ΚΑΤΩ ΑΣΣΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ Τηλ. 2741088474 & 6944523634 Ο Ναυτικός Όμιλος

Διαβάστε περισσότερα

Κύπελλο Χριστουγέννων Βάρκιζας 2015

Κύπελλο Χριστουγέννων Βάρκιζας 2015 Κύπελλο Χριστουγέννων Βάρκιζας 2015 (Διασυλλογικός Αγώνας Optimist & Winter Games κατ. T293 -RS:X FREERIDE) 28 29 Δεκεμβρίου 2015 Ο Δ Η Γ Ι Ε Σ Π Λ Ο Υ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ Οι αγώνες θα διεξαχθούν βάσει: o Των κανόνων

Διαβάστε περισσότερα

4Η ΡΕΓΚΑΤΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΠΟΡΟΥ OPTIMIST,LASER, ΙΣΤΙΟΣΑΝΙΔΑ DIVISION 2 KAI OPEN, CATAMARAN ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 12-13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

4Η ΡΕΓΚΑΤΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΠΟΡΟΥ OPTIMIST,LASER, ΙΣΤΙΟΣΑΝΙΔΑ DIVISION 2 KAI OPEN, CATAMARAN ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 12-13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 4Η ΡΕΓΚΑΤΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΠΟΡΟΥ OPTIMIST,LASER, ΙΣΤΙΟΣΑΝΙΔΑ DIVISION 2 KAI OPEN, CATAMARAN ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 12-13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΟΡΜΟΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΙΘΩΝΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΕΛΛΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΣΣΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΣΣΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΣΣΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΑΜΕΙΝΟΚΛΕΙΑ 2012 28 &29 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012 LASER RDL LASER STD - OPTIMIST ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΣΣΟΥ ΚΑΤΩ ΑΣΣΟΣ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι αγώνες θα διέπονται από τους κανόνες όπως

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Διασυλλογικός αγώνας ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΟΥΛΗ 2013 για σκάφη Finn, LASER,LASER RADIAL,LASER 4,7 470, 420, Dragon 16-17/2/2013

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Διασυλλογικός αγώνας ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΟΥΛΗ 2013 για σκάφη Finn, LASER,LASER RADIAL,LASER 4,7 470, 420, Dragon 16-17/2/2013 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Διασυλλογικός αγώνας ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΟΥΛΗ 2013 για σκάφη Finn, LASER,LASER RADIAL,LASER 4,7 470, 420, Dragon 16-17/2/2013 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι αγώνες θα διέπονται από τους κανόνες όπως αυτοί

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ. ΚΥΠΕΛΛΟ ΧΙΟΝΩΝ 2011 για σκάφη Optimist. Διασυλλογικός αγώνας. 10 και 11 Δεκεμβρίου του 2011 ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ ΟΡΜΟΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ. ΚΥΠΕΛΛΟ ΧΙΟΝΩΝ 2011 για σκάφη Optimist. Διασυλλογικός αγώνας. 10 και 11 Δεκεμβρίου του 2011 ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ ΟΡΜΟΣ Διασυλλογικός αγώνας ΚΥΠΕΛΛΟ ΧΙΟΝΩΝ 2011 για σκάφη Optimist 10 και 11 Δεκεμβρίου του 2011 ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ ΟΡΜΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι αγώνες θα διέπονται από τους κανόνες όπως αυτοί ορίζονται στους

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TECHNO 293 & TECHNO 293 PLUS

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TECHNO 293 & TECHNO 293 PLUS ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TECHNO 293 & TECHNO 293 PLUS 18 23 Απριλίου 2017 Ο Δ Η Γ Ι Ε Σ Π Λ Ο Υ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ Οι ιστιοδρομίες του αγώνα θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους παρακάτω κανονισμούς όπως αυτοί ισχύουν την

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Optimist Ιουλίου 2018 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Optimist Ιουλίου 2018 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Optimist 05-09 Ιουλίου 2018 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι αγώνες θα διέπονται από τους κανόνες όπως αυτοί ορίζονται στους Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας ISAF 2017 2020 (RRS) 1.2 Των

Διαβάστε περισσότερα

Περιφερειακό Πρωτάθλημα Αθηνών Laser 4.7 Ν.Ο.Ε.Φ / 2 / 2016 Ν.Α.Σ / 3 / 2016

Περιφερειακό Πρωτάθλημα Αθηνών Laser 4.7 Ν.Ο.Ε.Φ / 2 / 2016 Ν.Α.Σ / 3 / 2016 Περιφερειακό Πρωτάθλημα Αθηνών Laser 4.7 Ν.Ο.Ε.Φ 27-28 / 2 / 2016 Ν.Α.Σ 26-27 / 3 / 2016 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι αγώνες θα διέπονται από τους κανόνες όπως αυτοί ορίζονται στους Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας.

Διαβάστε περισσότερα

Πρόκριση εθνικής ομάδας Optimist & Laser 4,7 30 Μαρτιου-03 Απριλίου 2018 Ε.Ι.Ο Ν.Ο.Κ.Β ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

Πρόκριση εθνικής ομάδας Optimist & Laser 4,7 30 Μαρτιου-03 Απριλίου 2018 Ε.Ι.Ο Ν.Ο.Κ.Β ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Πρόκριση εθνικής ομάδας Optimist & Laser 4,7 30 Μαρτιου-03 Απριλίου 2018 Ε.Ι.Ο Ν.Ο.Κ.Β ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι αγώνες θα διέπονται από τους κανόνες όπως αυτοί ορίζονται στους Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ «ΑΧΑΙΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΦΛΟΓΑ 2015» OPTIMIST, LASER 4.7/RDL/STD 28/2 & 1/3/2015 Ι.Ο.ΠΑΤΡΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ «ΑΧΑΙΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΦΛΟΓΑ 2015» OPTIMIST, LASER 4.7/RDL/STD 28/2 & 1/3/2015 Ι.Ο.ΠΑΤΡΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ «ΑΧΑΙΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΦΛΟΓΑ 2015» OPTIMIST, LASER 4.7/RDL/STD 28/2 & 1/3/2015 Ι.Ο.ΠΑΤΡΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι αγώνες θα διέπονται από τους κανόνες όπως αυτοί ορίζονται στους Κανόνες

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ OPTIMIST «ΔΕΛΦΙΝΕΙΑ» ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ OPTIMIST «ΔΕΛΦΙΝΕΙΑ» ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ OPTIMIST «ΔΕΛΦΙΝΕΙΑ» 26-28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι αγώνες θα διέπονται από τους κανόνες όπως αυτοί ορίζονται στους Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας. 1.2 Ο κανόνας 40.1

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BUG 2016 Εφήβων/Νεανίδων/Παίδων/Κορασίδων ΣΑΛΑΜΙΝΑ 3-5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BUG 2016 Εφήβων/Νεανίδων/Παίδων/Κορασίδων ΣΑΛΑΜΙΝΑ 3-5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BUG 2016 Εφήβων/Νεανίδων/Παίδων/Κορασίδων ΣΑΛΑΜΙΝΑ 3-5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016 1. ΚΑΝΟΝΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1.1 Οι αγώνες θα διέπονται από τους κανόνες όπως αυτοί ορίζονται στους Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ KITEBOARD

ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ KITEBOARD ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ F ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ KITEBOARD Οι αγώνες με Kiteboard θα πρέπει να διεξάγονται σύμφωνα με τους Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας, όπως τροποποιούνται από αυτό το Παράρτημα. Ο όρος σκάφος στους κανονισμούς

Διαβάστε περισσότερα

ΑΜΕΙΝΟΚΛΕΙΑ & 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016

ΑΜΕΙΝΟΚΛΕΙΑ & 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΜΕΙΝΟΚΛΕΙΑ 2016 27 & 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016 OPTIMIST LASER STD LASER RADIAL LASER 4,7 LASER MASTER (ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ) ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΣΣΟΥ ΚΑΤΩ ΑΣΣΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ Τηλ. 2741088474 & 6944523634 Ο Ναυτικός Όμιλος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ J ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ J ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ J ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Βλέπε κανόνες 89.2 και 90.2. Σε αυτό το παράρτημα ο όρος «αγώνας» περιλαμβάνει σειρά ιστιοδρομιών ή σειρά αγώνων. Θα πρέπει να ληφθεί πρόνοια για να διασφαλιστεί

Διαβάστε περισσότερα

Περιφερειακό Πρωτάθλημα Αθηνών 2015 Optimist 21 22 Μαρτίου 2015 Ε.Ι.Ο.- Ν.Α.Ο.Β

Περιφερειακό Πρωτάθλημα Αθηνών 2015 Optimist 21 22 Μαρτίου 2015 Ε.Ι.Ο.- Ν.Α.Ο.Β Περιφερειακό Πρωτάθλημα Αθηνών 2015 Optimist 21 22 Μαρτίου 2015 Ε.Ι.Ο.- Ν.Α.Ο.Β ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι αγώνες θα διέπονται από τους κανόνες όπως αυτοί ορίζονται στους Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ. Α Ranking List Laser Radial U19 Γενική (Εφήβων και Νεανίδων) Optimist Γενική (Παίδων και Κορασίδων)

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ. Α Ranking List Laser Radial U19 Γενική (Εφήβων και Νεανίδων) Optimist Γενική (Παίδων και Κορασίδων) ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Α Ranking List Laser Radial U19 Γενική (Εφήβων και Νεανίδων) Optimist Γενική (Παίδων και Κορασίδων) Σάββατο και Κυριακή 23.03. - 24.03.2019 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Ο αγώνας διοργανώνεται

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΟΙΞΗΣ 2015 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΟΙΞΗΣ 2015 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΟΙΞΗΣ 2015 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι αγώνες θα διέπονται από τους κανόνες όπως αυτοί ορίζονται στους Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας ISAF 2013 2016. 1.2 Ο κανόνας

Διαβάστε περισσότερα

13.1 Ένα σκάφος αφού ορθοπλωρίσει και µέχρι να βρεθεί στην εγγυτάτη, πρέπει να κρατιέται µακριά από άλλα σκάφη.

13.1 Ένα σκάφος αφού ορθοπλωρίσει και µέχρι να βρεθεί στην εγγυτάτη, πρέπει να κρατιέται µακριά από άλλα σκάφη. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ C ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ MATCH RACING Οι αγώνες match racing θα διεξάγονται σύµφωνα µε τους Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας όπως τροποποιούνται από το παράρτηµα αυτό. Οι αγώνες θα έχουν διαιτητές εκτός εάν η

Διαβάστε περισσότερα

Πρόκριση εθνικής ομάδας Optimist & Laser 4, Απριλίου 2017 Ε.Ι.Ο Σ.Ε.Α.Ν.Α.Τ.Κ

Πρόκριση εθνικής ομάδας Optimist & Laser 4, Απριλίου 2017 Ε.Ι.Ο Σ.Ε.Α.Ν.Α.Τ.Κ Πρόκριση εθνικής ομάδας Optimist & Laser 4,7 07-11 Απριλίου 2017 Ε.Ι.Ο Σ.Ε.Α.Ν.Α.Τ.Κ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ [DP] ορίζει ένα κανόνα για την παράβαση του οποίου η ποινή ευρίσκεται στη διακριτική απόφαση της Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΑΡΗΣ - ΒΑΡΚΙΖΑΣ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΑΡΗΣ - ΒΑΡΚΙΖΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΑΡΗΣ - ΒΑΡΚΙΖΑΣ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ 6 ο Κύπελλο «Το Χαμόγελο του Παιδιού» OPTIMIST LASER 4,7 - TECHNO 293 2 3 Απριλίου2016 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ Οι ιστιοδρομίες του αγώνα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Διασυλλογικού αγώνα «ΕΙΡΗΝΗΣ ΦΙΛΙΑΣ» για σκάφη τύπου Laser 11 & 12 Φεβρουαρίου 2017

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Διασυλλογικού αγώνα «ΕΙΡΗΝΗΣ ΦΙΛΙΑΣ» για σκάφη τύπου Laser 11 & 12 Φεβρουαρίου 2017 ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΠΟ Γ.Γ.Α & Ε.Ι.Ο Ακτή Δηλαβέρη 2 185 33 ΠΕΙΡΑΙΑΣ Τηλέφωνο : 210 4222782 Fax : 210 4222783 E-mail : noef@otenet.gr web site : www.noef.gr ΟΔΗΓΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ. Performance Line ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 3

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ. Performance Line ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 3 Performance Line ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 3 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ο αγώνας «ΛΗΜΝΟΣ 2014» θα διέπεται από τους κανόνες όπως αυτοί ορίζονται στους Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας, σύμφωνα με τους κανονισμούς που αναφέρονται στην προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΕΛΛΟ ΧΙΟΝΩΝ 2012 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 8 9 Δεκεµβρίου 2012 Optimist Laser RDL Laser

ΚΥΠΕΛΛΟ ΧΙΟΝΩΝ 2012 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 8 9 Δεκεµβρίου 2012 Optimist Laser RDL Laser ΚΥΠΕΛΛΟ ΧΙΟΝΩΝ 2012 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 8 9 Δεκεµβρίου 2012 Optimist Laser RDL Laser 4.7 420 470 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι αγώνες θα διέπονται από τους κανόνες όπως αυτοί ορίζονται στους Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας. 1.2

Διαβάστε περισσότερα

laser standard and radial apprentice masters, masters, grand masters 25 26 Μαΐου 2013

laser standard and radial apprentice masters, masters, grand masters 25 26 Μαΐου 2013 Εαρινό Κύπελλο 2013 laser standard and radial apprentice masters, masters, grand masters 25 26 Μαΐου 2013 Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Ειρήνης-Φιλίας Νέο Φάληρο Φαληρικός Όρμος ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ F ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ KITEBOARD

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ F ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ KITEBOARD ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ F ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ KITEBOARD Οι αγώνες με Kiteboard θα πρέπει να διεξάγονται σύμφωνα με τους Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας, όπως τροποποιούνται από αυτό το Παράρτημα. Ο όρος «σκάφος» στους κανονισμούς

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Οptimist Ιτέα, Ιουνίου 2009 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Οptimist Ιτέα, Ιουνίου 2009 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Οptimist Ιτέα, 22-27 Ιουνίου 2009 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Οι αγώνες θα διέπονται από τους «κανόνες» όπως αυτοί ορίζονται στους Κανονισμούς Ιστιοδρομιών

Διαβάστε περισσότερα

5 ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ & ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ

5 ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ & ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ . ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 2ος ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ, 2010, ΟΡΤΣΑ - ΠΡΥΜΑ Ρέθυμνο, 21 Μαρτίου, 2010 1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς που αναφέρονται στο άρθρο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TORNADO

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TORNADO ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TORNADO OPEN 2017 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Η σημείωση «[DP]» σε ένα κανόνα στις οδηγίες πλου του αγώνα σημαίνει ότι η ποινή για παράβαση του κανόνα αυτού μπορεί,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «ΑΡΓΩ»

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «ΑΡΓΩ» . ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «ΑΡΓΩ» 10 Ιανουαρίου, 2010 1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ο αγώνας «ΑΡΓΩ» θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς που αναφέρονται στο άρθρο 3 της προκήρυξης του αγώνα.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΟΙΞΗΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΟΙΞΗΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΟΙΞΗΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Η σημείωση «[DP]» σε ένα κανόνα στις οδηγίες πλου του αγώνα σημαίνει ότι η ποινή για παράβαση του κανόνα αυτού μπορεί, κατά την διακριτική εξουσία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Περιφερειακό πρωτάθλημα Optimist Βορείου Ελλάδας 2012 Κύπελλο Laser 4,7 Βορείου Ελλάδας 2012 Αλεξανδρουπολη 16 18 Μαρτίου 2012 ΟΔΗΓΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Δεκέμβριος 2015

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Δεκέμβριος 2015 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Δεκέμβριος 2015 Κώστας Τσαντίλης, IJ, Θανάσης Παπαντωνίου IRO, N. Παπαγεωργίου NRO με την συμβολή των Παύλου Σκυλίτζη IJ-NRO, Μιχάλη Μιτάκη ΙJ-NRO, Βασίλη Κασκούρα IRO Μέρος

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ. Ο Ναυτικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου διοργανώνει το. Διεθνή Διασυλλογικό Αγώνα. «2o ΚΥΠΕΛΛΟ OPTIMIST ΝΟΠΦ»

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ. Ο Ναυτικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου διοργανώνει το. Διεθνή Διασυλλογικό Αγώνα. «2o ΚΥΠΕΛΛΟ OPTIMIST ΝΟΠΦ» ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Ο Ναυτικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου διοργανώνει το Διεθνή Διασυλλογικό Αγώνα «2o ΚΥΠΕΛΛΟ OPTIMIST ΝΟΠΦ» και το επαμειβόμενο «ΤΡΟΠΑΙΟ ΝΙΚΟΥ ΣΑΡΙΚΑΒΑΖΗ» από 17 έως 20 Νοεμβρίου 2016. 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 2015 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ LASER RDL ΑΝΔΡΩΝ / ΕΦΗΒΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 2015 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ LASER RDL ΑΝΔΡΩΝ / ΕΦΗΒΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 2015 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ LASER RDL ΑΝΔΡΩΝ / ΕΦΗΒΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι αγώνες θα διέπονται από τους κανόνες όπως αυτοί ορίζονται στους

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλήνιο Πρωτάθληµα Techno 293 ΙΩΑΝΝΗ ΜΠΡΕΚΟΥΛΑΚΗ 2011

Πανελλήνιο Πρωτάθληµα Techno 293 ΙΩΑΝΝΗ ΜΠΡΕΚΟΥΛΑΚΗ 2011 ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Πανελλήνιο Πρωτάθληµα Techno 293 ΙΩΑΝΝΗ ΜΠΡΕΚΟΥΛΑΚΗ 2011 7 8 9 Οκτωβρίου 2011 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 1.1. Οι αγώνες θα διεξαχθούν βάσει:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΑΣΗΣ J24 Β ΦΑΣΗ 26 28 / 10 /2013 ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΑΣΗΣ J24 Β ΦΑΣΗ 26 28 / 10 /2013 ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ Σ Κ Α Φ Ω Ν ΚΛΑΣΗΣ J24 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΑΣΗΣ J24 Β ΦΑΣΗ 26 28 / 10 /2013 ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ Η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Οµοσπονδία,η Ελληνική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ OPTIMIST 2014 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ OPTIMIST 2014 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ OPTIMIST 2014 27, 28 & 29 IOYNIOY 2014 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΑΡΧΗ Ε.Ι.Ο. - ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ Θα ισχύσουν οι παρακάτω κανονισµοί: α) Κανονισµοί Αγώνων

Διαβάστε περισσότερα

ΚΛΑΣΗΣ J/24. ΗΡΑΚΛΕΙΟ 7-8 Σεπτεμβρίου 2013 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

ΚΛΑΣΗΣ J/24. ΗΡΑΚΛΕΙΟ 7-8 Σεπτεμβρίου 2013 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ Σ Κ Α Φ Ω Ν ΚΛΑΣΗΣ J/24 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΛΑΣΗΣ J/24 ΗΡΑΚΛΕΙΟ 7-8 Σεπτεμβρίου 2013 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ Η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Οµοσπονδία,η Ελληνική Κλάση J24

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΕΛΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ - ΒΟΤΣΕΙΑ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ - ΒΟΤΣΕΙΑ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ - ΒΟΤΣΕΙΑ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι αγώνες θα διέπονται από τους κανόνες όπως αυτοί ορίζονται στους Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας ISAF 2013-2016. 1.2 Ο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 2016 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 2016 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 2016 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι αγώνες θα διέπονται από τους κανόνες όπως αυτοί ορίζονται στους Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας ISAF 2013-2016. 1.2

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ S ΠΡΟΤΥΠΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ S ΠΡΟΤΥΠΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ S ΠΡΟΤΥΠΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Αυτό το παράρτημα εφαρμόζεται μόνον εάν το ορίζει η προκήρυξη του αγώνα. Αυτές οι Πρότυπες Οδηγίες Πλου μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μια διοργάνωση σε αντικατάσταση εκτυπωμένων

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ. Ο Ναυτικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου διοργανώνει τον αγώνα MIDWINTER CUP από 27 έως 28 Ιανουαρίου 2018

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ. Ο Ναυτικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου διοργανώνει τον αγώνα MIDWINTER CUP από 27 έως 28 Ιανουαρίου 2018 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Ο Ναυτικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου διοργανώνει τον αγώνα MIDWINTER CUP 2018 από 27 έως 28 Ιανουαρίου 2018 1. ΚΑΝΟΝΕΣ Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με: Τους κανόνες όπως ορίζονται στο Άρθρο

Διαβάστε περισσότερα

5 ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ & ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ

5 ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ & ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ . ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 3ος ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ, 2010, ΡΕΘΥΜΝΟ - ΧΑΝΙΑ 21 Μαρτίου, 2010 1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς που αναφέρονται στο άρθρο 3

Διαβάστε περισσότερα

5 ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ & ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ

5 ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ & ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ . ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1ος ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ, 2010, ΧΑΝΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟ 20 Μαρτίου, 2010 1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς που αναφέρονται στο άρθρο 3

Διαβάστε περισσότερα

Corfu Cup 2016 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ. 1 Διοργανωτής 1.1 Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Μαρίνας Γουβιών διοργανώνει το Corfu Cup 2016.

Corfu Cup 2016 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ. 1 Διοργανωτής 1.1 Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Μαρίνας Γουβιών διοργανώνει το Corfu Cup 2016. ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1 Διοργανωτής 1.1 Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Μαρίνας Γουβιών διοργανώνει το Corfu Cup 2016. 2 Κανονισμοί 2.1 Οι αγώνες διεξάγονται σύμφωνα με τους κανονισμούς που αναφέρονται στο άρθρο 3 Κανονισμοί

Διαβάστε περισσότερα

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας ΤΡΙΓΩΝΙΚΗ Οδηγίες Πλου

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας ΤΡΙΓΩΝΙΚΗ Οδηγίες Πλου ΤΡΙΓΩΝΙΚΗ 2016 Οδηγίες Πλου ΤΡΙΓΩΝΙΚΗ 2016 25-26 Ιουνίου 2016 Οδηγίες Πλου 1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 1.1 Θα ισχύσουν οι Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας (RRS) 2013-2016. 1.2 Επίσης θα ισχύουν οι παρακάτω κανονισμοί: IMS

Διαβάστε περισσότερα

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας ΟΡΤΣΑ ΠΡΥΜΑ Ι Οδηγίες Πλου

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας ΟΡΤΣΑ ΠΡΥΜΑ Ι Οδηγίες Πλου ΟΡΤΣΑ ΠΡΥΜΑ Ι 2017 Οδηγίες Πλου ΟΡΤΣΑ ΠΡΥΜΑ Ι 2017 29-30 Ιουλίου 2017 Οδηγίες Πλου 1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 1.1 Θα ισχύσουν οι Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας (RRS) 2017-2020. 1.2 Επίσης θα ισχύουν οι παρακάτω κανονισμοί:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚ/ΣΕΙΣ: Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ (Ύψος Κυµατοθραύστη) Λιµάνι ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ 18900

ΕΓΚ/ΣΕΙΣ: Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ (Ύψος Κυµατοθραύστη)   Λιµάνι ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ 18900 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΥΡΚΑΡΙΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ(ΝΟΒΣ) SALAMISYACHTINGCLUB (ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΡ. 2250/2004 ΠΡΩΤΟ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ) ΕΤΟΣ Ι ΡΥΣΕΩΣ:2003 ΜΕΛΟΣ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑΣ www.nobs.gr FAX: 2155000412

Διαβάστε περισσότερα

6Η ΡΕΓΚΑΤΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΠΟΡΟΥ OPTIMIST, LASER, ΙΣΤΙΟΣΑΝΙΔΑ DIVISION 2 KAI OPEN, CATAMARAN ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

6Η ΡΕΓΚΑΤΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΠΟΡΟΥ OPTIMIST, LASER, ΙΣΤΙΟΣΑΝΙΔΑ DIVISION 2 KAI OPEN, CATAMARAN ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 6Η ΡΕΓΚΑΤΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΠΟΡΟΥ OPTIMIST, LASER, ΙΣΤΙΟΣΑΝΙΔΑ DIVISION 2 KAI OPEN, CATAMARAN ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 23-25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΒΟΥΡΒΟΥΡΟΥ ΣΙΘΩΝΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΕΛΛΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι αγώνες

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ» ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ» ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ» ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 1.1. Ο αγώνας διεξάγεται σύμφωνα με τους κανονισμούς που αναφέρονται στο άρθρο 1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Κ Ο ΗΓΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΑΓΩΝΑ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Κ Ο ΗΓΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΑΓΩΝΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Κ Ο ΗΓΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΑΓΩΝΑ Αυτός ο οδηγός παρέχει µία Προκήρυξη Αγώνα που συντάχθηκε κυρίως για σηµαντικά πρωταθλήµατα µια ή περισσοτέρων κλάσεων. Θα είναι λοιπόν ιδιαιτέρως χρήσιµος για παγκόσµια,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Πλου. ΝΕΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΩΝ Σεπτεμβρίου 2017 Ρόδος

Οδηγίες Πλου. ΝΕΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΩΝ Σεπτεμβρίου 2017 Ρόδος Οδηγίες Πλου ΝΕΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΩΝ 2017 16 17 Σεπτεμβρίου 2017 Ρόδος Μέρος 1 Γενικά 1 Κανόνες Ο αγώνας διεξάγεται σύμφωνα με τους παρακάτω κανονισμούς, όπως αυτοί ισχύουν τις ημέρες διεξαγωγής του: 1.1 Τον Διεθνή

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΝΕΩΝ ΙΣΤΙΟΠΛΟΩΝ» 14 & 15/10/ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΝΕΩΝ ΙΣΤΙΟΠΛΟΩΝ» 14 & 15/10/ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΝΕΩΝ ΙΣΤΙΟΠΛΟΩΝ» 14 & 15/10/2017 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ο αγώνας «ΝΕΩΝ ΙΣΤΙΟΠΛΟΩΝ» θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς που αναφέρονται στο άρθρο 3 της προκήρυξης

Διαβάστε περισσότερα

εις μνήμη Παναγιώτη Μαντούβαλου Για σκάφη πιστοποιημένα κατά IRC, ORC International και ORC Club στις 15 & 16 Σεπτεμβρίου 2018 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

εις μνήμη Παναγιώτη Μαντούβαλου Για σκάφη πιστοποιημένα κατά IRC, ORC International και ORC Club στις 15 & 16 Σεπτεμβρίου 2018 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ εις μνήμη Παναγιώτη Μαντούβαλου Για σκάφη πιστοποιημένα κατά IRC, ORC International και ORC Club στις 15 & 16 Σεπτεμβρίου 2018 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 1.1 O αγώνας «Παναγιώτη Μαντούβαλου» θα διεξαχθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ ΜΕ ΙΣΤΙΟΣΑΝΙΔΕΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ ΜΕ ΙΣΤΙΟΣΑΝΙΔΕΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ ΜΕ ΙΣΤΙΟΣΑΝΙΔΕΣ Οι αγώνες για ιστιοσανίδες θα διεξάγονται σύμφωνα με τους Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας όπως τροποποιούνται από αυτό το Παράρτημα. Ο όρος «σκάφος» στους κανονισμούς

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΠΑΠ ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ORC - CLUB

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΠΑΠ ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ORC - CLUB ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΠΑΠ ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ORC - CLUB 2012 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ. 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 1.1. Το Πρωτάθλημα διέπεται από τους κανονισμούς όπως αυτοί ορίζονται από τους Διεθνείς Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΕΛΛΟ ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ «ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ 2018» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ «ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ 2018» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ «ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ 2018» Optimist, Optimist Ανάπτυξης, Laser 4.7, Laser Radial, 420 10-11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ Η σημείωση «[DP]» σε ένα κανόνα στην Προκήρυξη του αγώνα σημαίνει

Διαβάστε περισσότερα

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας. Διαποντίων Οδηγίες Πλου

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας. Διαποντίων Οδηγίες Πλου Διαποντίων 2017 Οδηγίες Πλου ΔΙΑΠΟΝΤΙΩΝ 2017 3 Ιουνίου 2017 Οδηγίες Πλου 1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 1.1 Θα ισχύσουν οι Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας (RRS) 2017-2020. 1.2 Επίσης θα ισχύουν οι παρακάτω κανονισμοί: IMS Rule

Διαβάστε περισσότερα

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας ΑΓ. ΣΑΡΑΝΤΑ Οδηγίες Πλου

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας ΑΓ. ΣΑΡΑΝΤΑ Οδηγίες Πλου ΑΓ. ΣΑΡΑΝΤΑ 2016 Οδηγίες Πλου ΑΓ. ΣΑΡΑΝΤΑ 2016 27-28 Αυγούστου 2016 Οδηγίες Πλου 1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 1.1 Θα ισχύσουν οι Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας (RRS) 2013-2016. 1.2 Επίσης θα ισχύουν οι παρακάτω κανονισμοί:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ 2014 εις μνήμη Ανδρέα Ζιρώ

ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ 2014 εις μνήμη Ανδρέα Ζιρώ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ 2014 εις μνήμη Ανδρέα Ζιρώ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πειραιώς, προκηρύσσει αγώνα για σκάφη ORCi, ORC Club, IRC και

Διαβάστε περισσότερα

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας ΣΑΓΙΑΔΑ Οδηγίες Πλου

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας ΣΑΓΙΑΔΑ Οδηγίες Πλου ΣΑΓΙΑΔΑ 2016 Οδηγίες Πλου ΣΑΓΙΑΔΑ 2016 8 Οκτωβρίου 2016 Οδηγίες Πλου 1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 1.1 Θα ισχύσουν οι Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας (RRS) 2013-2016. 1.2 Επίσης θα ισχύουν οι παρακάτω κανονισμοί: IMS Rule 2016

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Διασυλλογικός Αγώνας Ιστιοπλοΐας «ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΩΝ 2015» Για σκάφη κλάσης Optimist, Laser 4.7, Laser Bug 28 και 29 Νοεμβρίου 2015

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Διασυλλογικός Αγώνας Ιστιοπλοΐας «ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΩΝ 2015» Για σκάφη κλάσης Optimist, Laser 4.7, Laser Bug 28 και 29 Νοεμβρίου 2015 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΥΡΚΑΡΙΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ (ΝΟΒΣ) SALAMIS YACHTING CLUB (ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΡ. 2250/2004 ΠΡΩΤΟΔ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ) ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ:2003 ΜΕΛΟΣ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ www.nobs.gr ΟΔΗΓΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

6 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ

6 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ . ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΕΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ, ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ 15 Μαΐου, 2011 1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς που αναφέρονται στο άρθρο 1 της προκήρυξης του αγώνα.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Πλου. ΤΡΙΓΩΝΑ Οκτωβρίου 2016 Ρόδος

Οδηγίες Πλου. ΤΡΙΓΩΝΑ Οκτωβρίου 2016 Ρόδος Οδηγίες Πλου ΤΡΙΓΩΝΑ 2016 1 2 Οκτωβρίου 2016 Ρόδος Μέρος 1 Γενικά 1 Κανόνες Ο αγώνας διεξάγεται σύμφωνα με τους παρακάτω κανονισμούς, όπως αυτοί ισχύουν τις ημέρες διεξαγωγής του: 1.1 Τον Διεθνή Κανονισμό

Διαβάστε περισσότερα

Γύρος Παξών Λάκκα Οδηγίες Πλου

Γύρος Παξών Λάκκα Οδηγίες Πλου Γύρος Παξών 2017 Λάκκα 2017 Οδηγίες Πλου ΓΥΡΟΣ ΠΑΞΩΝ 2017 ΛΑΚΚΑ 2017 27 Μαΐου 2017 Οδηγίες Πλου 1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 1.1 Θα ισχύσουν οι Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας (RRS) 2017-2020. 1.2 Επίσης θα ισχύουν οι παρακάτω

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Πλου. ΣΥΜΗ Μαΐου 2016 Ρόδος Σύμη Ρόδος

Οδηγίες Πλου. ΣΥΜΗ Μαΐου 2016 Ρόδος Σύμη Ρόδος Οδηγίες Πλου ΣΥΜΗ 2016 28 29 Μαΐου 2016 Ρόδος Σύμη Ρόδος Μέρος 1 Γενικά 1 Κανόνες Ο αγώνας διεξάγεται σύμφωνα με τους παρακάτω κανονισμούς, όπως αυτοί ισχύουν τις ημέρες διεξαγωγής του: 1.1 Τον Διεθνή

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ «ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ» Optimist, Optimist Ανάπτυξης, Laser 4.7, Laser Radial, ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ «ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ» Optimist, Optimist Ανάπτυξης, Laser 4.7, Laser Radial, ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ «ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ» Optimist, Optimist Ανάπτυξης, Laser 4.7, Laser Radial, 420 11-12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ Η σημείωση «[DP]» σε ένα κανόνα στην Προκήρυξη του αγώνα σημαίνει ότι

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Πλου. ΣΥΜΗ /09 1/ Ρόδος Σύμη Ρόδος

Οδηγίες Πλου. ΣΥΜΗ /09 1/ Ρόδος Σύμη Ρόδος Οδηγίες Πλου ΣΥΜΗ 2-2017 30/09 1/10 2017 Ρόδος Σύμη Ρόδος Μέρος 1 Γενικά 1 Κανόνες Ο αγώνας διεξάγεται σύμφωνα με τους παρακάτω κανονισμούς, όπως αυτοί ισχύουν τις ημέρες διεξαγωγής του: 1.1 Τον Διεθνή

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΓΑΖΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΓΑΖΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΓΑΖΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ OPTIMIST LASER RADIAL\4,7 10 11 Δεκεμβρίου 2011 «Κύπελλο Γαζίου» ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΓΑΖΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι αγώνες θα διέπονται

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΚΑΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ» 1 & 2/10/2016

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΚΑΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ» 1 & 2/10/2016 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΚΑΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ» 1 & 2/10/2016 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ο εξ αναβολής αγώνας ελεγχόμενου στίβου «ΚΑΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ» θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Πλου Μέρος 1 Γενικά

Οδηγίες Πλου Μέρος 1 Γενικά Οδηγίες Πλου Μέρος 1 Γενικά 1 Κανόνες 1.1 Ο αγώνας θα διέπεται από τους κανόνες όπως αυτοί αναφέρονται στους Διεθνείς Κανονισμούς Ιστιοδρομιών της World Sailing (RRS). 1.2 Επιπρόσθετα θα ισχύουν και οι

Διαβάστε περισσότερα

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΣ Οδηγίες Πλου

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΣ Οδηγίες Πλου ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΣ 2017 Οδηγίες Πλου ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΣ 2017 1-2 Ιουλίου 2017 Οδηγίες Πλου 1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 1.1 Θα ισχύσουν οι Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας (RRS) 2017-2020. 1.2 Επίσης θα ισχύουν οι παρακάτω κανονισμοί:

Διαβάστε περισσότερα

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας ΚΑΣΣΙΩΠΗ Οδηγίες Πλου

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας ΚΑΣΣΙΩΠΗ Οδηγίες Πλου ΚΑΣΣΙΩΠΗ 2018 Οδηγίες Πλου ΚΑΣΣΙΩΠΗ 2018 21-22 Απριλίου 2018 Οδηγίες Πλου 1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 1.1 Θα ισχύσουν οι Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας (RRS) 2017-2020. 1.2 Επίσης θα ισχύουν οι παρακάτω κανονισμοί: IMS Rule

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ «ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΛΥΜΠΟΣ 2017» ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ «ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΛΥΜΠΟΣ 2017» ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ «ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΛΥΜΠΟΣ 2017» 07 08 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ 1.1 Ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, διοργανώνει τους

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ «2Ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΗΜΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ» ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016 OPTIMIST

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ «2Ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΗΜΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ» ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016 OPTIMIST ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ «2 Ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΗΜΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ» 03 04 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016 OPTIMIST 11χρονων (Ανάπτυξης) OPTIMIST LASER 4.7 LASER RDL 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ 1.1 Ο Ι.Ο.Κ. Δήμου

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Περιφερειακού Πρωταθλήµατος Θερµαϊκού 2012

Ο ΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Περιφερειακού Πρωταθλήµατος Θερµαϊκού 2012 Ο ΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Περιφερειακού Πρωταθλήµατος Θερµαϊκού 2012 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 1.1 Οι ιεθνείς Κανονισµοί Ιστιοδροµιών της ISAF (RRS) 2009-2012. 1.2 Ο Ειδικός Κανονισµός Ασφάλειας για αγώνες ιστιοπλοΐας ανοικτής

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ MATCH RACING

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ MATCH RACING ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ C ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ MATCH RACING Οι αγώνες match racing θα διεξάγονται σύµφωνα µε τους Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας όπως τροποποιούνται από το παράρτημα αυτό. Οι αγώνες θα έχουν διαιτητές εκτός

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Πλου. ΤΡΙΓΩΝΑ Μαίου 2017 Ρόδος. Αθλοθέτης «ΤΡΟΠΑΙΟΝ» Φωτεινός Αττιτής

Οδηγίες Πλου. ΤΡΙΓΩΝΑ Μαίου 2017 Ρόδος. Αθλοθέτης «ΤΡΟΠΑΙΟΝ» Φωτεινός Αττιτής Οδηγίες Πλου ΤΡΙΓΩΝΑ 2017 13 14 Μαίου 2017 Ρόδος Αθλοθέτης «ΤΡΟΠΑΙΟΝ» Φωτεινός Αττιτής Μέρος 1 Γενικά 1 Κανόνες Ο αγώνας διεξάγεται σύμφωνα με τους παρακάτω κανονισμούς, όπως αυτοί ισχύουν τις ημέρες διεξαγωγής

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Πλου. TAMA Μαΐου 2019 Ρόδος Πανορμίτης Ρόδος

Οδηγίες Πλου. TAMA Μαΐου 2019 Ρόδος Πανορμίτης Ρόδος Οδηγίες Πλου TAMA 2019 4 5 Μαΐου 2019 Ρόδος Πανορμίτης Ρόδος Μέρος 1 Γενικά [DP] σημαίνει ότι η ποινή για παράβαση του κανόνα αυτού είναι στην διακριτική ευχέρεια της Επιτροπής Ενστάσεων (ΕΕ). [NP] σημαίνει

Διαβάστε περισσότερα

Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης Νοτίου Ευβοϊκού Grand Prix Νοτίου Ευβοϊκού /9 & 19-21/9 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης Νοτίου Ευβοϊκού Grand Prix Νοτίου Ευβοϊκού /9 & 19-21/9 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης Νοτίου Ευβοϊκού Grand Prix Νοτίου Ευβοϊκού 2014 14 /9 & 19-21/9 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή 19-21/9/2014 Οι παρούσες οδηγίες πλού αφορούν τον αγώνα

Διαβάστε περισσότερα

4 ΠΛΕΥΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΠΛΟΥ

4 ΠΛΕΥΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΠΛΟΥ . ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ, «ΚΑΝΑΡΗΣ» ΧΑΝΙΑ - ΘΟΔΩΡΟΥ - ΧΑΝΙΑ 16 Ιανουαρίου, 2011 1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς που αναφέρονται στο άρθρο 3 της

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΕΛΛΟ,ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 17,18,19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΚΥΠΕΛΛΟ,ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 17,18,19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΥΠΕΛΛΟ,ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 17,18,19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ Η σημείωση «[DP]» σε ένα κανόνα στην Προκήρυξη του αγώνα σημαίνει ότι η ποινή για παράβαση του κανόνα αυτού

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΥΒΟΪΚΟΥ GRAND PRIX 2016

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΥΒΟΪΚΟΥ GRAND PRIX 2016 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΥΒΟΪΚΟΥ GRAND PRIX 2016 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 1.1 Ο αγώνας «GRAND PRIX 2016» θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς που αναφέρονται στο άρθρο 3 της

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ 2018» 30/6/ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ο Ιστιοπλοϊκός Αγώνας «ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ 2018» 30/6/ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ο Ιστιοπλοϊκός Αγώνας «ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ 2018» 30/6/2018 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ο Ιστιοπλοϊκός Αγώνας «ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ 2018» διέπεται από τους κανονισμούς που αναφέρονται στο

Διαβάστε περισσότερα