Μάθετε τις 7 χρήσεις του VIDEO

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Μάθετε τις 7 χρήσεις του VIDEO"

Transcript

1 Μάθετε τις 7 χρήσεις του VIDEO

2 E-BOOK 2 Περιεχόμενα Ηλεκτρονικού Οδηγού 03 Editorial 09 Συνεδριακά ΒΙΝΤΕΟ 04 Εισαγωγή 10 Εκθεσιακά ΒΙΝΤΕΟ και ΒΙΝΤΕΟ υποδοχής 05 Χρησιμοποιώντας το ΒΙΝΤΕΟ για εκπαίδευση 11 Πώληση μέσω DVD 06 Χρησιμοποιώντας το ΒΙΝΤΕΟ στην διαφήμιση 12 Το επόμενο βήμα και μάρκετινγκ 13 Δραστηριότητες 07 Τηλεοπτικές διαφημίσεις 14 Ενδεικτικό πελατολόγιο 08 Έμμεση διαφήμιση 15 Επίλογος Ο παρόν ηλεκτρονικός οδηγός διανέμεται δωρεάν και απαγορεύεται η διανομή του με σκοπό το κέρδος καθώς και η οποιαδήποτε επεξεργασία ή μετατροπή του. Επιτρέπεται η διανομή του σε τρίτους αρκεί να γίνεται αναφορά στον συγγραφέα και να τηρούνται οι προηγούμενοι όροι.

3 E-BOOK 3 Editorial Αγαπητοί φίλοι, Η εταιρεία μας, Honeybee Audiovisual, εδρεύει στο Κιλκίς και από το 2007 δραστηριοποιείται στον τομέα των οπτικοακουστικών παραγωγών με μεγάλη επιτυχία. Με γραφεία στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη και μέσα από ένα δίκτυο διακεκριμένων και έμπειρων συνεργατών, μπορούμε να ετοιμάσουμε για σας -στα μέτρα της επιχείρησής σας- μια καμπάνια Video Marketing, που θα προσελκύσει περισσότερους πελάτες και θα αυξήσει τις πωλήσεις σας. Στην Honeybee πιστεύουμε ότι το μέλλον της διαφήμισης βρίσκεται στο video marketing. Ολοένα και περισσότερες έρευνες αποδεικνύουν την κυριαρχία του video στις διάφορες μορφές επικοινωνίας. Δικός μας στόχος είναι να δούμε όλες τις σύγχρονες επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως μεγέθους, να χρησιμοποιούν το Video για να επικοινωνήσουν αποτελεσματικά με το καταναλωτικό τους κοινό και δεν θα σταματήσουμε μέχρι να το πετύχουμε! Το παρόν e-book γράφτηκε με σκοπό να μοιραστούμε μαζί σας τις γνώσεις μας πάνω στις διάφορες χρήσεις του video για την επιχείρηση σας. Εδώ θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με την χρήση video στην εκπαίδευση,την χρήση video στην διαφήμιση και τέλος πως η Honeybee μπορεί να εκτοξεύσει την παρουσία σας σε μια έκθεση με την δημιουργία του κατάλληλου εκθεσιακού video. Για περισσότερες πληροφορίες και μια πρώτη ενημέρωση για το πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε, επικοινωνήστε μαζί μας στο ή στο info@ honeybee.gr Η ομάδα της Honeybee follow us on:

4 E-BOOK 4 Εισαγωγή Σήμερα το βίντεο είναι παντού γύρω μας, δεν έχουμε μόνο βίντεο στην τηλεόραση αλλά και στο διαδίκτυο ή στα κινητά τηλέφωνα. Το βίντεο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και με διαφημιστικά και υπάρχουν οθόνες σε κάθε κατάστημα, καφετέριες και δημόσιους χώρους... πουλώντας, πληροφορώντας ή απλά διασκεδάζοντας. Αλλά πριν κατανοήσουμε πλήρως την δύναμη του βίντεο ως εργαλείο μάρκετινγκ ας δούμε λίγο τις πιο βασικές χρήσεις του VIDEO

5 E-BOOK 5 Χρησιμοποιώντας το VIDEO για εκπαίδευση Το βίντεο τα πηγαίνει εξαιρετικά και ως εργαλείο εκπαίδευσης. Δεν θα ήταν ωραίο αν την πρώτη μέρα πρόσληψης του εργαζόμενου όσο είναι φρέσκοι, είχαν ένα καλωσόρισμα από τον CEO, τον διευθυντή κάθε τμήματος και να έχει μια ξενάγηση στις εγκαταστάσεις της εταιρίας ακόμη και αυτές του εξωτερικού. Μπορείτε να το πετύχετε αυτό με ένα βίντεο! Η προβολή ενός βίντεο ασφαλείας ή ένα βίντεο για την λειτουργία μιας μηχανής δίνει το σωστό μήνυμα πιο αποτελεσματικά από ότι τα λόγια, οι φωτογραφίες ή κάποια διαγράμματα σε ένα εκπαιδευτικό οδηγό. Ένα ακόμη πλεονέκτημα του βίντεο είναι ότι δίνει χρόνο στον εκπαιδευόμενο να μάθει με τον δικό του ρυθμό. Τα βίντεο που έχουν γραφτεί σε DVD ή είναι φορτωμένα σε έναν υπολογιστή είναι απείρως πιο διαδραστικά. Δηλαδή ο θεατής μπορεί να το σταματήσει σε μια οποιαδήποτε σκηνή και να λύσει όλες τις απορίες του πριν συνεχίσει. Έτσι η διαδικασία της μάθησης γίνεται πιο ενεργή από ότι μέχρι τώρα όπου γινόταν στο θρανίο. Θα μάθουν πολλά περισσότερα, έτσι αποδεικνύουν και ορισμένες επιστημονικές έρευνες. Η διατήρηση των πληροφοριών είναι σημαντική και ο λόγος είναι τα συχνά μαθήματα όπου το προσωπικό παρακολουθεί μικρά κεφάλαια από ένα βίντεο και μετά απαντά σε ερωτήσεις. Αυτό δημιουργεί μια εκπαιδευτική συνείδηση όπου οι πληροφορίες διατηρούνται καλύτερα από ότι μια ολόκληρη ημέρα μαθημάτων και η οποία έχει ξεχαστεί μέσα σε μια εβδομάδα. Φυσικά οι μεγάλοι εκπαιδευτές ακόμη αξίζουν τα λεφτά τους, οπότε γιατί να μην τους καταγράψετε σε βίντεο; Ας πούμε πως έχετε έναν ειδικό που ταξιδεύει σε ολόκληρη την χώρα και εκπαιδεύει τους εργαζόμενους για να έχουν καλύτερα αποτελέσματα στις πωλήσεις ή για να μάθουν να χειρίζονται ένα πρόγραμμα υπολογιστή ή απλά για να τους παρακινήσει και να τους εμπνεύσει. Ας υποθέσουμε τώρα ότι αυτός ο εκπαιδευτής βρίσκεται στην εταιρία σας πολλά χρόνια και τώρα φεύγει για να δουλέψει σε μια άλλη εταιρία. Μπορείτε να κατεβάσετε όλες τις γνώσεις του ειδικού και να τις χρησιμοποιήσετε ως εργαλείο για μελλοντικούς υπαλλήλους; Ναι μπορείτε! Ένα βίντεο μπορεί να διατηρήσει τις παρουσιάσεις του εκπαιδευτή σας. Μπορούμε να καταγράψουμε τις παρουσιάσεις του επιτρέποντας έτσι τους νέους εκπαιδευτές να δουν το στυλ και το περιεχόμενο των μαθημάτων του και αυτό θα εμπνεύσει τους μελλοντικούς υπαλλήλους. Όσο έχετε συμβόλαιο μαζί τους θα καταγράψουμε τις παρουσιάσεις τους και θα οπτικοποιήσουμε το περιεχόμενο έτσι να είναι διασκεδαστικό και εκπαιδευτικό ταυτόχρονα. Φυσικά το ίδιο μπορεί να γίνει και με εξωτερικούς ομιλητές, για ένα μικρό αντίτιμο μπορεί να κινηματογραφηθεί η παρουσίαση τους. Έτσι βοηθάτε αυτούς που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στην παρουσίαση ή ακόμη και αυτούς που την ξέχασαν. Το βίντεο μπορεί να μονταριστεί, να χωριστεί σε κεφάλαια και να φορτωθεί σε κάποιο μέσο προβολής....είναι τόσο απλό!

6 E-BOOK 6 Χρησιμοποιώντας το VIDEO στη διαφήμιση και το μάρκετινγκ Όλοι έχουμε συνηθίσει τα διαφημιστικά στην τηλεόραση ή τον κινηματογράφο. Τα προωθητικά βίντεο ή αλλιώς το βίντεο μάρκετινγκ είναι το ίδιο πράγμα απλά σε μεγαλύτερη έκδοση. Πρέπει να πωλούν και να προωθούν αλλά με έναν ελκυστικό και διασκεδαστικό τρόπο. Συχνά το σενάριο έχει την παρακάτω δομή: 1. Υπάρχει ένα πρόβλημα που πρέπει να λυθεί 2. Εδώ υπάρχει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία που λύνει το πρόβλημα 3. Αυτό πρέπει να κάνετε τώρα Το τελευταίο τμήμα ονομάζεται Call To Action ή αλλιώς Παρακίνηση Σε Δράση και συνήθως είναι ένα τηλέφωνο που πρέπει να καλέσετε ή μια ιστοσελίδα που πρέπει να επισκεφθείτε. Φυσικά μπορείτε να μην παρακολουθήσετε την παραπάνω δομή και να βάλετε την φαντασία σας να δουλέψει. Γνωρίζουμε ωστόσο πως οι μελέτες περίπτωσης λειτουργούν εξαιρετικά σε βίντεο. Είναι καλό να διαβάζεις την δήλωση ενός πελάτη που είναι ευχαριστημένος από την υπηρεσία σας αλλά το να βλέπεις την θετική έκφραση και την γλώσσα του σώματος είναι ένα μήνυμα πολύ ισχυρό.

7 E-BOOK 7 Τηλεοπτικές διαφημίσεις Αν δεν έχετε προβάλλει κάποια διαφήμιση σας στην τηλεόραση μέχρι σήμερα είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι υπάρχουν αυστηροί κανόνες σχετικά τι μπορείτε να δείξετε και τι μπορείτε να πείτε στην τηλεόραση. Όλα τα σενάρια πρέπει να είναι ελεγμένα πριν το βίντεο πάρει άδεια για προβολή. Κάποιες φορές μπορεί να εμφανίζονται τα ψιλά γράμματα ειδικά όταν πρόκειται για οικονομικές διαφημίσεις ή όπου αναφέρεται επιστημονικός ισχυρισμός. Το καλό με τα διαφημιστικά σποτ είναι ότι η εκστρατεία μάρκετινγκ δεν σταματά όταν τελειώσει ο χρόνος μετάδοσης στην τηλεόραση. Μπορείτε εύκολα να βάλετε το βίντεο στο YouTube ή άλλες παρόμοιες ιστοσελίδες και οι πιο ασυνήθιστες διαφημίσεις σίγουρα θα ανακαλυφθούν από fan οι οποίοι θα στείλουν το link στους φίλους τους. Μια διαφήμιση 30 μπορεί να συμπιεστεί σε 2Mb με αρκετά καλή ποιότητα και μπορεί ακόμη να σταλεί μέσω σε πιθανούς πελάτες.

8 E-BOOK 8 Έμμεση διαφήμιση Εδώ έχουμε μίνι επεισόδια με παρόμοιους περιορισμούς όπως τα διαφημιστικά. Συχνά τα μεταμφιέζουν σε πραγματικά τηλεοπτικά προγράμματα αλλά είναι φανερό στον θεατή ότι θέλουν να πουλήσουν. Οι κανόνες των περισσότερων καναλιών ορίζουν ότι κάθε λίγα λεπτά πρέπει να εμφανίζεται η φράση τοποθέτηση προϊόντος για να ενημερώνονται οι θεατές για το περιεχόμενο του προγράμματος.

9 E-BOOK 9 Συνεδριακά VIDEO Εδώ έχουμε δυο κατηγορίες: Πρώτα έχουμε τις εταιρίες παραγωγής βίντεο όπως η HONEYBEE και οι οποίες δημιουργούν βίντεο για να παίζουν σε συνέδρια. Μπορεί να καλύπτουν μεγάλο εύρος από την περιγραφή ενός μεγάλου προγράμματος που έχει αγοράσει η εταιρία μέχρι μια αναφορά από την θυγατρική εταιρία που βρίσκεται εκτός της χώρας ή ακόμη και την ανακοίνωση κάποιας εξαγοράς. Η δεύτερη κατηγορία είναι η κάλυψη του ίδιου του συνεδρίου. Το πλεονέκτημα είναι ότι οι παρουσιάσεις των ομιλητών καταγράφονται και μπορούν να μοιραστούν αργότερα στο προσωπικό που δεν μπορούσε να παρευρεθεί ή δεν προσκλήθηκε για να μειωθούν τα έξοδα ταξιδιού και διαμονής. Ένα επιπλέον κέρδος από την κάλυψη συνεδρίων είναι ότι οι ομιλητές έχουν ένα αρχείο πολλών λήψεων και μπορούν να δουν οι ίδιοι πως λειτουργούν υπό πίεση κάτω από τα φώτα της σκηνής. Αυτή η ανατροφοδότηση που παίρνουν από το DVD μπορεί να τους βοηθήσει με την απόδοση τους στο μέλλον.

10 E-BOOK 10 Εκθεσιακά VIDEO και VIDEO υποδοχής Είναι στην φύση μας να ελκόμαστε από τις κινούμενες εικόνες γι αυτό και σε κάθε περίπτερο μιας έκθεσης υπάρχει κάποιο βίντεο. Το λάθος που κάνουν οι περισσότεροι άνθρωποι είναι να βάζουν το εταιρικό τους βίντεο να παίζει συνέχεια. Το βίντεο μπορεί αν έχει συνεντεύξεις και εκφώνηση και μετά από κάποιες επαναλήψεις χαμηλώνουν τον ήχο γιατί τους εκνευρίζει... Βέβαια έτσι το βίντεο χάνει πλέον τον λόγο ύπαρξης του. Ο καλύτερος τρόπος για να τα μετατρέψετε σε εκθεσιακά είναι να τα επεξεργαστείτε έτσι ώστε να έχουν χαμηλότερο ήχο και να μπουν περισσότερες εικόνες, animation και γραφικά. Το ίδιο ισχύει και για τα βίντεο στην υποδοχή μιας εταιρίας ή στον χώρο αναμονής. Το σημαντικό σημείο που προωθεί την πώληση είναι ότι προσδίδουν έναν εταιρικό αέρα στο χώρο αναμονής καθώς πληροφορούν τους επισκέπτες για τα τελευταία εταιρικά νέα, καθώς και αποφεύγετε η προβολή καθημερινών τηλεοπτικών εκπομπών με διαφημίσεις ανταγωνιστών.

11 E-BOOK 11 Πώληση μέσω DVD Συχνά μια εταιρία παραγωγής όπως η HONEYBEE θα δημιουργήσει για έναν πελάτη DVD που προορίζονται για πώληση. Μπορούμε να συμβουλεύσουμε πως θα γίνει η προώθηση των DVD, τι τιμή πρέπει να μπει και αν το περιεχόμενο χρειάζεται κάποια άδεια όπως οι ταινίες. Φυσικά η συσκευασία του DVD πρέπει να είναι πρώτης ποιότητας για ένα DVD και μια καλή εταιρία σχεδιάζει τα πάντα η ίδια ή αν έχετε εσείς κάποιες εικόνες μπορούν να χρησιμοποιηθούν αρκεί να είναι καλής ανάλυσης. Οι εικόνες που μπορεί να έχετε στην ιστοσελίδα σας ίσως είναι μικρές και δεν αρκούν.

12 E-BOOK 12 Το Επόμενο Βήμα; Η Honeybee Audiovisual είναι ηγέτης στην παραγωγή video. Είμαστε στην πλεονεκτική θέση να παράγουμε όχι μόνο ελκυστικά video, αλλά και να τα προωθήσουμε στην αγορά, με σκοπό να βοηθήσουμε την επιχείρηση σας να μεγιστοποιήσει την απόδοση της επένδυσης του video (ROI). Είμαστε μια ομάδα από δημιουργικούς συγγραφείς, κινηματογραφιστές, σκηνοθέτες, γραφίστες, 3D μοντελιστές και επαγγελματίες του μάρκετινγκ. Κυριολεκτικά...ζούμε μέσα στα video

13 E-BOOK 13 Οι δραστηριότητές μας Ως εταιρία ολοκληρωμένων λύσεων μάρκετινγκ οι στρατηγικές και οι τακτικές μας είναι αποδεδειγμένες. Εμείς δημιουργούμε στρατηγικές video μάρκετινγκ που επιτυγχάνουν τους στόχους της επιχείρησής σας. Μέσα από την διαδικασία του μάρκετινγκ αναπτύσσουμε ένα εντυπωσιακό περιεχόμενο ικανό να ελκύει και να καθηλώνει τους επισκέπτες σας. Επιπλέον, βοηθούμε τις εταιρίες να χτίσουν τις επιχειρήσεις τους με τη συνεχή υποστήριξη internet marketing, SEO, εμπλοκή μέσων κοινωνικής δικτύωσης, και το περιεχόμενο του video. Μέσα από ένα συνδυασμό διαφόρων προσεγγίσεων και υπηρεσιών βοηθούμε τους πελάτες να οδηγηθούν στους στόχους και στο κοινό τους. Οι δραστηριότητές μας είναι συνοπτικά οι εξής: Προϊόντα: Πλατφόρμες: i. Εταιρικά βίντεο ii. Παραγωγές iii. Ντοκιμαντέρ iv. Τηλεοπτικές Εκπομπές v. Βίντεο κλιπ vi. Διαφημιστικά Σποτ- Infomercials Υπηρεσίες: i. On - Production Υπηρεσίες (κειμενογράφηση, μετάφραση, μεταγλώττιση, ηχοληψία, εικονοληψία, υποτιτλισμός, εναέριες λήψεις, ενοικίαση εξοπλισμού, κ.α.) i. members.honeybee.gr Ειδική πλαρφόρμα μέσα στην οποία μπορούν να παρακολουθούν real-time την παραγωγή του βίντεό τους οι πελάτες της εταιρείας και να αφήνουν σχόλια για διορθώσεις σε προσωπικό τους λογαριασμό. ii. Διαδικτυακή διανομή και πώληση δικαιωμάτων προβολής ντοκιμαντέρ. Λειτουργεί ως ψηφιακή αγορά στην οποία έρχονται σε επαφή ανεξάρτητοι παραγωγοί ντοκιμαντέρ με ενδιαφερόμενους αγοραστές. iii. Γραφιστικές δημιουργικές εργασίες και εφαρμογές, καθώς και web design / development, με την υποστήριξη μίας εξειδικευμένης ομάδας εξωτερικών συνεργατών. ii. Post - Production Υπηρεσίες (editing, compositing, special effects)

14 ...μάθετε...τι είναι το τις VIDEO 7 χρήσεις MARKETING του VIDEO E-BOOK 14 Ενδεικτικό πελατολόγιο: Στους πελάτες μας συγκαταλέγονται ελληνικοί και ξένοι κρατικοί φορείς ή οργανισμοί, όμιλοι επιχειρήσεων, μή - κυβερνητικές οργανώσεις, πανεπιστήμια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, πολιτιστικοί φορείς, τηλεοπτικοί σταθμοί αλλά και ιδιωτικές εταιρίες διαφορετικών τομέων. Τα προϊόντα μας απευθύνονται σε όλες τις εταιρείες, ανεξαρτήτως κλάδου, που επιθυμούν να διαφημίσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και οι οποίες σαν στόχο έχουν την αύξηση της αναγνωρισιμότητας της μάρκας τους και των πωλήσεών τους, την διαφοροποίηση ή βελτίωση της εικόνα τους, την προσέλκυση νέου κοινού - στόχου και την εκπαίδευση ή την αλλαγή των συνηθειών του καταναλωτικού τους κοινού. ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ (UN) ΕΡΤ ΕΤ-3 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΠΠΕΡ Γ.Γ.Ε.Τ. ΕΚΕΤΑ - CERTH Ε.Ε.Τ.Τ. ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ε.Υ.Α.Θ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΙΜΝΟΘΑΛΑΣΣΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ & ΣΑΡΙΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΙΛΚΙΣ CEDEFOP I.T.E. ΑΝ.ΓΡΕ ΕΘΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΙΛΚΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ Ε.Β.Ε.Θ. HELEXPO ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ Ο.Σ.Χ. ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ALPHA BANK COLLIERS INTERNATIONAL INTRACOM TESSERA MULTIMEDIA ΒΟΡΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΥΡΩΧΑΡΤΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑ BOUSSIAS CONFERENCE ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑ IEK AKMH PILIDES CREATΟR ΕΜΒΙΟ O.T.S. TUV AUSTRIA NOVACERT FORTHNET ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ XEROX HELLAS SINGULAR LOGIC GRAND HOTEL PALACE ANATOLIA HOTELS COLIBRI MMS THE NEWTONS LABORATORY POSTSCRIPTUM NEL LINES BUDERUS IRA MEDIA BMW ΤΡΙΚΑΛΙΩΤΗΣ CAPTAIN POLITICS AΥΓΑ ΤΣΑΚΙΡΗ VOLCANO SMILE SUPER MARKETS ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ SUPER MARKETS FLASH RADIO ΙΝΤΕRVISTA ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΡΑΕΝΑ SERGAS ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ GAS TEXNΗΜΩΝ CAMINO DESIGN

15 E-BOOK 15 Επίλογος Ευχαριστούμε που κατεβάσατε και διαβάσατε αυτόν τον ηλεκτρονικό οδηγό. Ελπίζουμε να τον βρήκατε ενδιαφέρον και χρήσιμο. Οι συμβουλές μας ευχόμαστε να σας βοήθησαν να ξεκαθαρίσετε τις διαφορετικές χρήσεις που μπορεί να έχει ένα εταιρικό video. Εμείς αγαπάμε το video και θελήσαμε μέσα από αυτό το e-book να μοιραστούμε μαζί σας κάποια από την εμπειρία μας σε σχέση με αυτό. Πιστεύουμε πραγματικά ότι ένα προσεγμένο video μπορεί να δώσει την καλύτερη εικόνα στους πελάτες σας και να προσθέσει κύρος στην παρουσίαση της επιχείρησής σας. Θα χαρούμε να μας καλέσετε και κάποιος εκπρόσωπος της εταιρίας μας θα ασχοληθεί αποκλειστικά με την περίπτωσή σας ώστε να μαζί πετύχουμε το βέλτιστο ποιοτικά αποτέλεσμα από το σενάριο μέχρι και την ολοκληρωμένη σκηνοθετική προσέγγιση του video σας. Καλέστε μας για μία εντελώς δωρεάν ενημέρωση στο ή στείλτε μας mail στο Φιλικά, η ομάδα της Honeybee follow us on:

16 Διευθύνσεις: Αθήνα: Μακρή 3, ΤΚ 11742, Θεσσαλονίκη: ΔΕΘ, HELEXPO, Κτήριο 12, Εγνατίας 154, Κιλκίς: 21ης Ιουνίου 335, ΤΚ Τηλέφωνα: Αθήνα (τηλ. κέντρο): , Θεσσαλονίκη: , Κιλκίς: Fax: Website:

Πως να εκπαιδεύσετε το προσωπικό σας με τη χρήση VIDEO. Πως να εκπαιδεύσετε το προσωπικό σας...με τη χρήση VIDEO

Πως να εκπαιδεύσετε το προσωπικό σας με τη χρήση VIDEO. Πως να εκπαιδεύσετε το προσωπικό σας...με τη χρήση VIDEO Πως να εκπαιδεύσετε το προσωπικό σας....με τη χρήση VIDEO E-BOOK 2 Περιεχόμενα Ηλεκτρονικού Οδηγού 03 04 05 06 07 08 09 Editorial Εισαγωγή Χρησιμοποιώντας το βίντεο για εκπαίδευση Τι είδη εκπαιδεύτικων

Διαβάστε περισσότερα

Ποιές είναι οι κατηγορίες & οι χρήσεις.... του VIDEO

Ποιές είναι οι κατηγορίες & οι χρήσεις.... του VIDEO Ποιές είναι οι κατηγορίες & οι χρήσεις... του VIDEO E-BOOK 2 Περιεχόμενα Ηλεκτρονικού Οδηγού 03 Editorial 09 Viral videos 04 Προωθητικό βίντεο 10 Web-based videos 05 Μαρτυρίες πελατών 11 Το επόμενο βήμα

Διαβάστε περισσότερα

Ποιές είναι οι φάσεις παραγωγής ενός VIDEO

Ποιές είναι οι φάσεις παραγωγής ενός VIDEO Ποιές είναι οι φάσεις παραγωγής ενός VIDEO E-BOOK 2 Περιεχόμενα Ηλεκτρονικού Οδηγού 03 04 05 07 09 11 12 13 14 Editorial Εισαγωγή Pre-Production Production Post-Production Το επόμενο βήμα Οι δραστηριότητες

Διαβάστε περισσότερα

Η δύναμη & η ιστορία του VIDEO

Η δύναμη & η ιστορία του VIDEO Η δύναμη & η ιστορία του VIDEO E-BOOK 2 Περιεχόμενα Ηλεκτρονικού Οδηγού 03 04 07 08 09 10 Editorial Η δύναμη & η ιστορία του Video Το επόμενο βήμα Οι δραστηριότητες μας Ενδεικτικό πελατολόγιο Επίλογος

Διαβάστε περισσότερα

*ΑΝΑΠΤYΞΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕIΡΗΣH ΣΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ VIDEO MARKETING. www.honeybee.gr

*ΑΝΑΠΤYΞΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕIΡΗΣH ΣΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ VIDEO MARKETING. www.honeybee.gr *ΑΝΑΠΤYΞΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕIΡΗΣH ΣΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ VIDEO MARKETING www.honeybee.gr ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΑΛΛΙΩΣ! Η ομάδα της Honeybee είναι εδώ για να σας παρέχει πρωτοποριακές λύσεις digital marketing (video

Διαβάστε περισσότερα

*ΑΝΑΠΤYΞΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕIΡΗΣH ΣΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ VIDEO MARKETING.

*ΑΝΑΠΤYΞΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕIΡΗΣH ΣΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ VIDEO MARKETING. *ΑΝΑΠΤYΞΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕIΡΗΣH ΣΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ VIDEO MARKETING www.honeybee.gr Η ομάδα της Honeybee είναι εδώ για να σας παρέχει πρωτοποριακές λύσεις digital marketing (video production, website design,

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονική Διαφήμιση. Αντωνιάδου Όλγα

Ηλεκτρονική Διαφήμιση. Αντωνιάδου Όλγα Ηλεκτρονική Διαφήμιση Αντωνιάδου Όλγα Διαφήμιση στο διαδίκτυο Το διαδίκτυο είναι αναμφισβήτητα ένα τεράστιο πεδίο προώθησης και διαφήμισης υπηρεσιών και προϊόντων. Η ποσότητα της πληροφορίας που διακινείται

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΔΙΔΑΣΚΟΥΣΑ: ΑΡΙΣΤΕΑ ΓΚΑΓΚΑ, Ι ΑΚΤΩΡ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΔΙΔΑΣΚΟΥΣΑ: ΑΡΙΣΤΕΑ ΓΚΑΓΚΑ, Ι ΑΚΤΩΡ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΔΙΔΑΣΚΟΥΣΑ: ΑΡΙΣΤΕΑ ΓΚΑΓΚΑ, Ι ΑΚΤΩΡ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2017-2018 ΛΕΥΚΑΔΑ Ενότητα 1: ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΙΑΦΗΜΙΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια!

Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια! Οδηγός Marketing Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια! Σας ευχαριστούµε θερµά για την συµµετοχή σας στην Έκθεση Super Market, Mini Market & Περίπτερο 23, 24 και 25

Διαβάστε περισσότερα

Αύξηση πελατών. Λίγα λόγια για Επιτυχημένες προωθήσεις

Αύξηση πελατών. Λίγα λόγια για Επιτυχημένες προωθήσεις Αύξηση πελατών Λίγα λόγια για Επιτυχημένες προωθήσεις Βελτίωση των προωθήσεων σας Εισαγωγή Συγκρίνετε τι σας συμφέρει Αποτέλεσμα και επανάληψη Υπάρχουν δυνατότητες για όλες τις επιχειρήσεις Εισαγωγή πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

DIGITAL MARKETING. ΠΩΣ τα αξιοποιείτε και ΠΟΙΟΣ τα λειτουργεί;

DIGITAL MARKETING. ΠΩΣ τα αξιοποιείτε και ΠΟΙΟΣ τα λειτουργεί; DIGITAL MARKETING ΠΩΣ τα αξιοποιείτε και ΠΟΙΟΣ τα λειτουργεί; Η άποψή μας. Η ζωή εξελίσσεται. Αυτή η κοινότυπη φράση από την αρχαιότητα «Τα πάντα ρει» είναι και η ουσία που στηρίζεται η πρότασή μας. Εμείς

Διαβάστε περισσότερα

ΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΟΥ. Marketing Guide. Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια!

ΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΟΥ. Marketing Guide. Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια! ΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΟΥ Marketing Guide Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια! 1 Σας ευχαριστούµε θερµά για την συµµετοχή σας στην Έκθεση Mini Market & Περίπτερο 2, 3

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΡΘΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΡΘΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΡΘΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ Ηλεκτρονικές Καμπάνιες σελ. 1 Από πού ξεκινάω; Τι υπάρχει γύρω μου; Αφού έχετε αποκτήσει ενεργή παρουσία στο

Διαβάστε περισσότερα

Ομάδα 10: Δαρατζίκης Ιωάννης 47/11 Μπάκας Βασίλειος 48/11

Ομάδα 10: Δαρατζίκης Ιωάννης 47/11 Μπάκας Βασίλειος 48/11 1 Πανεπιστήµιο Μακεδονίας Τµήµα Εφ.Πληροφορικής E εξάµηνο Πληροφοριακά Συστήµατα Marketing(Case Study) Ομάδα 10: Δαρατζίκης Ιωάννης 47/11 Μπάκας Βασίλειος 48/11 2 Internet Marketing: Ορισµός Το Internet

Διαβάστε περισσότερα

Δώστε εκπτώσεις & bonus στους πελάτες σας, κέρδη στην επιχείρηση σας. www.thessbonus.gr

Δώστε εκπτώσεις & bonus στους πελάτες σας, κέρδη στην επιχείρηση σας. www.thessbonus.gr Δώστε εκπτώσεις & bonus στους πελάτες σας, κέρδη στην επιχείρηση σας www.thessbonus.gr Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης στην προσπάθειά του να παρέχει στις εμπορικές επιχειρήσεις της πόλης μας τη δυνατότητα

Διαβάστε περισσότερα

Honeybee Digital Videomarketing

Honeybee Digital Videomarketing Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο το ΕΣΠΑ 2014-2020 επιλέγοντας τα πακέτα υπηρεσιών της Honeybee Digital Videomarketing Δράση: Αναβάθμιση Πολύ Μικρών & Μικρών Υφιστάμενων Επιχειρήσεων για την Ανάπτυξη των Ικανοτήτων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ EMAIL MARKETING & SMS MARKETING ΗΡΑΚΛΕΙΟ 31/5/2014

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ EMAIL MARKETING & SMS MARKETING ΗΡΑΚΛΕΙΟ 31/5/2014 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ EMAIL MARKETING & SMS MARKETING ΗΡΑΚΛΕΙΟ 31/5/2014 Δυνατότητα Παρακολούθησης και εξ' Αποστάσεως Αξιοποιήστε αποτελεσματικά το Email Marketing και το Sms Marketing και αυξήστε την

Διαβάστε περισσότερα

INTERNET MARKETING ---------- Πώς Να Το Εκμεταλλευτείς Αποτελεσματικά Για Να Φέρεις Μία Σταθερή Ροή Πελατών. MakeMoneyOnline.gr!

INTERNET MARKETING ---------- Πώς Να Το Εκμεταλλευτείς Αποτελεσματικά Για Να Φέρεις Μία Σταθερή Ροή Πελατών. MakeMoneyOnline.gr! INTERNET MARKETING Πώς Να Το Εκμεταλλευτείς Αποτελεσματικά Για Να Φέρεις Μία Σταθερή Ροή Πελατών SOURCE CONTAC T ABOU T ---- MakeMoneyOnline.gr! (*) Κλείσε κινητά, internet, πάρε χαρτί, στυλό και ετοιμάσου

Διαβάστε περισσότερα

Velvet Studio. Creative Agency

Velvet Studio. Creative Agency Velvet Studio Creative Agency www.velvetstudio.gr info@velvetstudio.gr Αμαζονων 46 Ηράκλειο Κρήτης Το VelvetStudio είναι ένα πρωτοποριακό Creative Agency που ειδικεύεται στις υπηρεσίες διαδικτύου. Καλύπτουμε

Διαβάστε περισσότερα

MICRO: Ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των πολύ μικρών επιχειρήσεων σε αγροτικές περιοχές Ενότητα No 1: Marketing/ Προώθηση & ηλεκτρονικό εμπόριο

MICRO: Ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των πολύ μικρών επιχειρήσεων σε αγροτικές περιοχές Ενότητα No 1: Marketing/ Προώθηση & ηλεκτρονικό εμπόριο MICRO: Ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των πολύ μικρών επιχειρήσεων σε αγροτικές περιοχές Ενότητα No 1: Marketing/ Προώθηση & ηλεκτρονικό εμπόριο Επιμέλεια των φορέων του έργου: Irish Rural Link National

Διαβάστε περισσότερα

Dojo", Ιρλανδία. Κοινωνικές Καινοτομίες. Κοινωνική Επιχείρηση. Κοινωνικός Επιχειρηματίας. Μέρος Πρώτο (διάρκεια 7 λεπτά)

Dojo, Ιρλανδία. Κοινωνικές Καινοτομίες. Κοινωνική Επιχείρηση. Κοινωνικός Επιχειρηματίας. Μέρος Πρώτο (διάρκεια 7 λεπτά) Σύντομη Εισαγωγή Η μελέτη περίπτωσης χωρίζεται σε τρία τμήματα. Τα δύο πρώτα (ορισμοί και παρουσίαση της κοινωνικής καινοτομίας) παρουσιάζονται στους μαθητές από τον καθηγητή (ή τον εθελοντή). Το δεύτερο

Διαβάστε περισσότερα

INTERNET MARKETING. Προώθηση και Διαφήμιση στο Διαδίκτυο. Β Ο/Δ Ειδική Θεματική Δραστηριότητα Σχ. Έτος

INTERNET MARKETING. Προώθηση και Διαφήμιση στο Διαδίκτυο. Β Ο/Δ Ειδική Θεματική Δραστηριότητα Σχ. Έτος INTERNET MARKETING Προώθηση και Διαφήμιση στο Διαδίκτυο Β Ο/Δ Ειδική Θεματική Δραστηριότητα Σχ. Έτος 2013-14 Το Διαδίκτυο είναι αναμφισβήτητα ένα τεράστιο πεδίο Προώθησης και Διαφήμισης Υπηρεσιών και Προϊόντων.

Διαβάστε περισσότερα

BUSINESS GROWTH Web Facility Management (WFM)

BUSINESS GROWTH Web Facility Management (WFM) BUSINESS GROWTH Web Facility Management (WFM) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Δημιουργούμε τον Ιστότοπο-Website σας ή το Ε-Shop σας Ενθέτουμε στοχευμένο περιεχόμενο (Content Marketing) Σας προβάλλουμε

Διαβάστε περισσότερα

Πώς Να Χρησιμοποιήσετε το YouTube για την Επιχείρησή σας. Annabelle McVine, winescribble.com

Πώς Να Χρησιμοποιήσετε το YouTube για την Επιχείρησή σας. Annabelle McVine, winescribble.com Πώς Να Χρησιμοποιήσετε το YouTube για την Επιχείρησή σας Annabelle McVine, winescribble.com Ερώτηση: Τι είναι το YouTube; Είναι ένας ιστότοπος κοινοποίησης βίντεο Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης

Διαβάστε περισσότερα

Social Media. Chapter 2 Social Media Marketing

Social Media. Chapter 2 Social Media Marketing Social Media W Chapter 2 Social Media Marketing p.1 Τι είναι το Social Media Marketing Πρόκειται για ένα νέο marketing, που απευθύνεται σε ένα νέο καταναλωτή. Ζούμε σε μια εποχή που η τεχνολογία αλλάζει

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: Δ1 Direct Marketing/Mobile Marketing. Τίτλος Συμμετοχής: Nescafé The TVC trial

Ermis Direct. Κατηγορία: Δ1 Direct Marketing/Mobile Marketing. Τίτλος Συμμετοχής: Nescafé The TVC trial Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΣΕ 10 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΜΙΚΡΕΣ-ΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ & ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΤΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΣΕ 10 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΜΙΚΡΕΣ-ΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ & ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΣΕ 10 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΜΙΚΡΕΣ-ΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ & ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΒΟΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΜΗ ΣΑΡΑΝΤΑΕΝΑ, ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΣΕ 10 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς Hellas Pharm 2017

Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς Hellas Pharm 2017 Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς Hellas Pharm 2017 Η Στρατηγική μας Στόχος μας είναι Ο Εκσυγχρονισμός του Φαρμακείου και η ανάπτυξη της αγοράς Για να επιβιώσει το φαρμακείο πρέπει να φέρουμε καινούργιο τζίρο,

Διαβάστε περισσότερα

e Seminars Newsletter 2

e Seminars Newsletter 2 e Seminars Newsletter 2 Αγαπητοί αναγνώστες γεια σας, Το newsletter αυτό, θα είναι το μέσο της συχνής επικοινωνίας μας, με νέα για τα e Seminars που είναι πολλά και ποικίλα, από μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΜΕ VIRAL MARKETING ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΜΕ VIRAL MARKETING ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΜΕ VIRAL MARKETING ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ Έννοια του marketing Το μάρκετινγκ (marketing) αποτελεί πια ένα βασικό εργαλείο που χρησιμοποιούν οι επιχειρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ EMAIL MARKETING & SMS MARKETING

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ EMAIL MARKETING & SMS MARKETING ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ EMAIL MARKETING & SMS MARKETING ΗΡΑΚΛΕΙΟ 6/4/2013 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ DP STUDIES Αξιοποιήστε αποτελεσματικά το Email Marketing και το Sms Marketing και αυξήστε την ανταγωνιστική

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Branding

Περιεχόμενα. Branding Ποιοί είμαστε... Τμήμα ανάπτυξης WEB Η Q.Vision αποτελεί μια καθετοποιημένη επιχείρηση στο χώρο του δημιουργικού σχεδιασμού, των εκτυπώσεων, καθώς και των εφαρμογών τους. Δημιουργικός σχεδιασμός Το τμήμα

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΗΜΑ: ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΠΡΟΙΌΝΤΩΝ ΞΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

ΜΑΘΗΜΑ: ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΠΡΟΙΌΝΤΩΝ ΞΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΘΗΜΑ: ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΠΡΟΙΌΝΤΩΝ ΞΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΟΥ Έρευνα μάρκετινγκ Ανάπτυξη νέων προϊόντων ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ Τμηματοποίηση της αγοράς ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Internet Business Hellas

Internet Business Hellas Internet Business Hellas Περιεχόμενα Εισαγωγή email marketing IBNEWSLETTER Χαρακτηριστικά Πλεονεκτήματα Επικοινωνία Εισαγωγή email marketing «Το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου συνίσταται στην

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ visual promotion Περιγραφή Κωδικός Κόστος / θέση ΠΡΟΣΟΨΕΙΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ Πρόσοψη του περιπτέρου 1 - Προς την είσοδο Εµπορευµάτων, δεξιά φωτιζόµενο από υλικό

Διαβάστε περισσότερα

15 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΘΗΡΟΣΚΛΗΡΩΣΗΣ

15 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΘΗΡΟΣΚΛΗΡΩΣΗΣ 15 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΘΗΡΟΣΚΛΗΡΩΣΗΣ 26 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019 ΙΟΝΙΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ Εισαγωγικό σημείωμα Αγαπητές κυρίες, Αγαπητοί κύριοι, Εκ μέρους του Προέδρου και της Οργανωτικής

Διαβάστε περισσότερα

1 η ΕΝΟΤΗΤΑ. Δημιουργώντας εισόδημα online. Internet Μια αγορά συνεχιζόμενης ανάπτυξης. Πλεονεκτήματα

1 η ΕΝΟΤΗΤΑ. Δημιουργώντας εισόδημα online. Internet Μια αγορά συνεχιζόμενης ανάπτυξης. Πλεονεκτήματα 1 η ΕΝΟΤΗΤΑ Δημιουργώντας εισόδημα online Internet Μια αγορά συνεχιζόμενης ανάπτυξης Οι περισσότεροι σε αυτόν τον χώρο θα χαίρονταν να ακούσουν τους άλλους να λένε: «Είναι πολύ αργά τώρα, υπάρχει πολύς

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός στρατηγικής επωνυμίας για διαφημιστικές εταιρείες

Οδηγός στρατηγικής επωνυμίας για διαφημιστικές εταιρείες Οδηγός στρατηγικής επωνυμίας για διαφημιστικές εταιρείες ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 03 Εισαγωγή 04 05 Μέλη του Google Partners και ιδιότητα Google Partners Εξειδικεύσεις για εταιρείες 06 Πώς να περιγράψετε το πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι το citybeez.gr;

Τι είναι το citybeez.gr; Τι είναι το citybeez.gr; Το citybeez.gr είναι μια πρωτοποριακή διαδικτυακή πλατφόρμα προηγμένης επαγγελματικής προβολής και αποστολής στοχευμένων προσφορών. Ποιος είναι ο στόχος; Να έρθει κοντά ο τοπικός

Διαβάστε περισσότερα

Πανεπιστήμιο Αιγαίου Σχολή Κοινωνικών Επιστημών Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας Και Επικοινωνίας

Πανεπιστήμιο Αιγαίου Σχολή Κοινωνικών Επιστημών Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας Και Επικοινωνίας Πανεπιστήμιο Αιγαίου Σχολή Κοινωνικών Επιστημών Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας Και Επικοινωνίας Ψηφιακό Περιεχόμενο & Ηλεκτρονικό Εμπόριο (Δ εξάμηνο) Διάλεξη # 8η: Έρευνα αγοράς στο Διαδίκτυο Χαρίκλεια

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένα Συστήματα Επικοινωνίας

Ολοκληρωμένα Συστήματα Επικοινωνίας Προβολή 1. Ολοκληρωμένα Συστήματα Επικοινωνίας 2. Σκοπός της Επικοινωνίας 3. Παράγοντες που επηρεάζουν το μίγμα προβολής 4. Το πρόγραμμα προβολής 5. Διαφήμιση 6. Προσωπική Πώληση 7. Προώθηση των Πωλήσεων

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: Δ1. Direct Marketing / Mobile Marketing. Τίτλος Συμμετοχής: Lacta Messages. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Lacta

Ermis Direct. Κατηγορία: Δ1. Direct Marketing / Mobile Marketing. Τίτλος Συμμετοχής: Lacta Messages. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Lacta Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Αξιοποίηση των Κοινωνικών Δικτύων στις Επιχειρήσεις

Αξιοποίηση των Κοινωνικών Δικτύων στις Επιχειρήσεις Αξιοποίηση των Κοινωνικών Δικτύων στις Επιχειρήσεις Αγγελιδάκη Ιωάννα ΕΒΕΧ Μονάδα Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας Πολυτεχνείου Κρήτης Χανιά, 30 Απριλίου 2014 Ποιος είναι ο στόχος της επιχείρησής μου?

Διαβάστε περισσότερα

Διαφήμιση στα Κοινωνικά Δίκτυα

Διαφήμιση στα Κοινωνικά Δίκτυα Διαφήμιση στα Κοινωνικά Δίκτυα ΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΙΚΤΥΑ Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γνωστά κυρίως με τον αγγλικό όρο social media, ανακαλύπτουν σιγά σιγά όλο και περισσότερες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται

Διαβάστε περισσότερα

Liveschool Marketing Services

Liveschool Marketing Services Liveschool Marketing Services Περιεχόμενα Βελτιστοποίηση website SEO... 3 Social media design & creation... 4 Social media management... 4 Διαγωνισμοί Facebook... 5 Google Adwords... 5 Facebook Ads...

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί να επενδύσεις στα express market;

Γιατί να επενδύσεις στα express market; Το δίκτυο που σε ενώνει με την επιτυχία To πρώτο βήμα προς την επιτυχία είναι η σωστή επιλογή δικτύου. Και το βασικό συστατικό μιας δυνατής σχέσης είναι η εμπιστοσύνη. Γιατί να επενδύσεις στα express market;

Διαβάστε περισσότερα

Διαφήμιση και Επιχειρησιακή Επικοινωνία. Ενότητα # 7: Δημοσιότητα Διδάσκων: Γεώργιος Πανηγυράκης Τμήμα: Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων

Διαφήμιση και Επιχειρησιακή Επικοινωνία. Ενότητα # 7: Δημοσιότητα Διδάσκων: Γεώργιος Πανηγυράκης Τμήμα: Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων Διαφήμιση και Επιχειρησιακή Επικοινωνία Ενότητα # 7: Δημοσιότητα Διδάσκων: Γεώργιος Πανηγυράκης Τμήμα: Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων Χρηματοδότηση Το παρόν εκπαιδευτικό υλικό έχει αναπτυχθεί στα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ Σύμφωνα με όλα τα παραπάνω ο τρόπος ανάπτυξης των ηλεκτρονικών καταστημάτων μπορεί να αναλυθεί με κάποιες συγκεκριμένες προδιαγραφές, οι οποίες μπορεί να είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΣΚΑΛΙΩΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ. Ζω φτηνά στην πόλη μου Στηρίζω την επιχείρηση του τόπου μου!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΣΚΑΛΙΩΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ. Ζω φτηνά στην πόλη μου Στηρίζω την επιχείρηση του τόπου μου! ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΣΚΑΛΙΩΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ Ζω φτηνά στην πόλη μου Στηρίζω την επιχείρηση του τόπου μου! Tο Πρόγραμμα είναι της εταιρείας ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΛΑΡΝΑΚΑΣ EMΠΟΡΙΚΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

1η PRIVATE LABEL. 1-3 Οκτωβρίου 2010. Διεθνής Έκθεση Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας. HELEXPO PALACE, Αθήνα

1η PRIVATE LABEL. 1-3 Οκτωβρίου 2010. Διεθνής Έκθεση Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας. HELEXPO PALACE, Αθήνα 1η PRIVATE LABEL Διεθνής Έκθεση Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας 1-3 Οκτωβρίου 2010 HELEXPO PALACE, Αθήνα Ο κλάδος της Private Label στην Ελλάδα βρίσκεται ακόμη σε πρώιμο στάδιο σε σχέση με άλλες Ευρωπαϊκές

Διαβάστε περισσότερα

/theymadeittvshow /TheyMadeIt_Tv /theymadeittvshow

/theymadeittvshow /TheyMadeIt_Tv /theymadeittvshow τις διαφάνειες που ακολουθούν περιλαμβάνεται η σύντομη παρουσίαση της νέας εκπομπής They made it, το concept της οποίας ανήκει αποκλειστικά στην εταιρεία παραγωγής n-trance09. Η εκπομπή θα προβληθεί από

Διαβάστε περισσότερα

Ο Πρόεδρος και Συνιδρυτής της Microsoft, Bill Gates, είχε πει προσφάτως:

Ο Πρόεδρος και Συνιδρυτής της Microsoft, Bill Gates, είχε πει προσφάτως: Ο Πρόεδρος και Συνιδρυτής της Microsoft, Bill Gates, είχε πει προσφάτως: Στον 21ο αιώνα θα υπάρχουν δυο ειδών επιχειρήσεις: Αυτές με παρουσία στο Internet και αυτές που θα έχουν βάλει ΛΟΥΚΕΤΟ! Σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

Τ.Ε.Ι. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Τ.Ε.Ι. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Τ.Ε.Ι. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Δρ. Ιωάννης Σ. Τουρτούρας Μηχανικός Παραγωγής & Διοίκησης Δ.Π.Θ. Χρηματοδότηση Το παρόν εκπαιδευτικό

Διαβάστε περισσότερα

Σ Χ Ε Δ Ι Ο ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΥΠ ΑΡΙΘΜ.

Σ Χ Ε Δ Ι Ο ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΥΠ ΑΡΙΘΜ. Σ Χ Ε Δ Ι Ο ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΥΠ ΑΡΙΘΜ. «Καθορισμός Προσόντων και Δικαιολογητικών για την Πρόσληψη Διδακτικού Προσωπικού των Ανωτέρων Σχολών Κινηματογραφίας Τηλεόρασης» Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΗΜΑ: ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΠΡΟΙΌΝΤΩΝ ΞΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

ΜΑΘΗΜΑ: ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΠΡΟΙΌΝΤΩΝ ΞΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΘΗΜΑ: ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΠΡΟΙΌΝΤΩΝ ΞΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΟΥ Έρευνα μάρκετινγκ Ανάπτυξη νέων προϊόντων ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ Τμηματοποίηση της αγοράς ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Τιμολόγηση

Διαβάστε περισσότερα

Σύγχρονες τάσεις στην προώθηση γαλακτοκομικών προϊόντων στις διεθνείς αγορές. Ανδρέας Χαρδαλούπας marketing manager Ελασσόνα 2018

Σύγχρονες τάσεις στην προώθηση γαλακτοκομικών προϊόντων στις διεθνείς αγορές. Ανδρέας Χαρδαλούπας marketing manager Ελασσόνα 2018 Σύγχρονες τάσεις στην προώθηση γαλακτοκομικών προϊόντων στις διεθνείς αγορές Ανδρέας Χαρδαλούπας marketing manager Ελασσόνα 2018 Δεν υπάρχει τύχη απλά καλό marketing Το marketing είναι δυστυχώς από τους

Διαβάστε περισσότερα

Μάρκετινγκ και Συμπεριφορά Πελατών Αναψυχής ΙΙ

Μάρκετινγκ και Συμπεριφορά Πελατών Αναψυχής ΙΙ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Μάρκετινγκ και Συμπεριφορά Πελατών Αναψυχής ΙΙ Αθλητική χορηγία: Αθλητισμός και ΜΜΕ: θετικές/αρνητικές επιδράσεις ΜΜΕ Νικόλαος Θεοδωράκης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ visual promotion Περιγραφή Κωδικός Κόστος / θέση ΠΡΟΣΟΨΕΙΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ Πρόσοψη του περιπτέρου 1 - Προς την είσοδο Εµπορευµάτων, δεξιά φωτιζόµενο από υλικό

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: Lay s Dipscovery. Προϊόν/Υπηρεσία (Brand Name): Lay s. Εταιρία/Πελάτης: Tasty Foods AE

Ermis Media. Κατηγορία: Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: Lay s Dipscovery. Προϊόν/Υπηρεσία (Brand Name): Lay s. Εταιρία/Πελάτης: Tasty Foods AE Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

11 ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ (IICE)

11 ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ (IICE) 11 ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ (IICE) 13-15 Σεπτεμβρίου 2018 ELECTRA PALACE ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ Η Καρδιολογική Εταιρεία Βόρειας Ελλάδας (ΚΕΒΕ) διοργανώνει το 11ο Συνέδριο

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ 2016

ΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ 2016 ΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ 2016 visual promotion ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ Περιγραφή Κωδικός Κόστος / θέση ΠΡΟΣΟΨΕΙΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ Πρόσοψη του περιπτέρου 1 - Προς την είσοδο Εµπορευµάτων, από υλικό Banner Vinyl,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΝΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΗΘΕΙ: ΔΕΘ-HELEXPO, ΕΓΝΑΤΙΑΣ 154, 546 36 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ή ΝΑ ΣΤΑΛΕΙ ΜΕ FAX: 2310 291843 ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ visual promotion Περιγραφή Κωδικός Κόστος / θέση ΠΡΟΣΟΨΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Integrated Campaign

Ermis Integrated Campaign Ermis Integrated Campaign Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Μάρκετινγκ Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης

Μάρκετινγκ Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης Μάρκετινγκ Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης Ενότητα 6: Πολιτική Τιμών στο Λιανικό Εμπόριο Θεοδωρίδης Προκόπης Σχολή Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων &

Διαβάστε περισσότερα

Διαφήμιση και Δημόσιες Σχέσεις Ενότητα 5: Επιλογή των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας και έλεγχος Αποτελεσματικότητας Θεοδωρίδης Προκόπης Σχολή Οργάνωσης

Διαφήμιση και Δημόσιες Σχέσεις Ενότητα 5: Επιλογή των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας και έλεγχος Αποτελεσματικότητας Θεοδωρίδης Προκόπης Σχολή Οργάνωσης Διαφήμιση και Δημόσιες Σχέσεις Ενότητα 5: Επιλογή των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας και έλεγχος Αποτελεσματικότητας Θεοδωρίδης Προκόπης Σχολή Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων

Διαβάστε περισσότερα

9 ΧΩΡΕΣ16 ΠΟΛΕΙΣ. IN-EDIT Festival International Music Documentary Film Festival ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

9 ΧΩΡΕΣ16 ΠΟΛΕΙΣ. IN-EDIT Festival International Music Documentary Film Festival ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ IN-EDIT Festival International Music Documentary Film Festival 9 ΧΩΡΕΣ16 ΠΟΛΕΙΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Το IN-EDIT Festival αποτελεί ένα παγκόσμιο φεστιβάλ που συνδέει τα

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργικότητα και Καινοτομία

Δημιουργικότητα και Καινοτομία Δημιουργικότητα και Καινοτομία Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για το πολυπολιτισμικό Marketing Η Hellas Media ιδρύθηκε το Δεκέμβριο του 2012 και είναι η μόνη εταιρεία μέσων ενημέρωσης με

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρία. Όραμα - Αποστολή- Φιλοσοφία

Εταιρία. Όραμα - Αποστολή- Φιλοσοφία Εταιρία H A.I.D.A προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας που ανταποκρίνονται στις σημερινές και μελλοντικές ανάγκες των πελατών μας. Διαθέτουμε γραφεία στην Ελλάδα, Βουλγαρία και Αλβανία.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΕ FOCUS ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ!!!

ΚΑΝΕ FOCUS ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ!!! ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Τρίτη 08 Νοεμβρίου 2009 ΚΑΝΕ FOCUS ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ!!! Παρέα με τον GADGETAKIA, τον Mr. CHEAPMAN, τον Mr. PRACTICAL, τον GAMER, τον DESIGN FREAK, τον Mr. IDIMON, τον Mr. DISPISTO, τον PC SPECIALIST

Διαβάστε περισσότερα

Έντυπο αίτησης επιχορήγησης επαγγελματικής θεατρικής παραγωγής για την περίοδο

Έντυπο αίτησης επιχορήγησης επαγγελματικής θεατρικής παραγωγής για την περίοδο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα,. 2018 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ & ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΤΜΗΜΑ ΘΕΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΧΟΡΟΥ Ταχ. Δ/νση: Ρεθύμνου 1

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. Creating my own company

ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. Creating my own company ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Creating my own company Στόχος του Προγράμματος Το πρόγραμμα με τίτλο «Δημιουργώντας την Δική μου Επιχείρηση» είναι μα πλήρης, αυτόνομη και ολοκληρωμένη εκπαιδευτική

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Εξωτερικοί Χώροι Προβολής ΣΥΝΕΔΡ. ΚΕΝΤΡΟ «ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ» ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ «ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΡΙΑΔΗΣ» P EΙΣΟΔΟΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ MLS P ΓΡΑΦΕΙΑ ΔΕΘ

Διαβάστε περισσότερα

Γονείς, παιδιά και μέσα προώθησης της κινητής τηλεφωνίας

Γονείς, παιδιά και μέσα προώθησης της κινητής τηλεφωνίας Γονείς, παιδιά και μέσα προώθησης της κινητής τηλεφωνίας Ορισμός της διαφήμισης Ως διαφήμιση νοείται η μονομερής επικοινωνία και μετάδοση πληροφοριών με πειστικό τρόπο για προϊόντα και υπηρεσίες ή ιδέες

Διαβάστε περισσότερα

Διαφημιστική Προβολή

Διαφημιστική Προβολή Διαφημιστική Προβολή Περισσότερη παρουσία, περισσότερα αποτελέσματα, περισσότερες επαφές Προσόψεις Περιπτέρων Ε2 Ε2α Ε7α-Ε7β Ε7γ Ε7δ Ε8 Ε10 Ε12α-Ε12β-Ε12γ Ε13 Ε15 Ε15α Ε15β Ε15γ ΕΤΟΧ Λάβαρα ΕΧ ΕΧα-ΕΧγ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. 3 Ο ΜΑΘΗΜΑ:

ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. 3 Ο ΜΑΘΗΜΑ: ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. 3 Ο ΜΑΘΗΜΑ: - ΆΛΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ. ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ - ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΗΓΕΣ: Sandhusen, R., (1994) ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ, Εκδόσεις Κλειδάριθμος Dayan,

Διαβάστε περισσότερα

Τρόφιμα Ποτά Βιολογικά προϊόντα. Εκθέσεις. Ενέργεια-Ανακύκλωση- Χημικά-Πλαστικά. Ηλεκτρονικές Αγορές

Τρόφιμα Ποτά Βιολογικά προϊόντα. Εκθέσεις. Ενέργεια-Ανακύκλωση- Χημικά-Πλαστικά. Ηλεκτρονικές Αγορές Εκθέσεις Τρόφιμα Ποτά Βιολογικά προϊόντα Ενέργεια-Ανακύκλωση- Χημικά-Πλαστικά Ηλεκτρονικές Αγορές H Online Expo, το καλύτερο εργαλείο για την παγκόσμια προβολή σας! Οι διαδικτυακές εκθέσεις αποτελούν ένα

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: Direct Marketing. Τίτλος Συμμετοχής: Μία νέα ιδέα για έναν νέο κόσμο VR Glasses and 360 video

Ermis Direct. Κατηγορία: Direct Marketing. Τίτλος Συμμετοχής: Μία νέα ιδέα για έναν νέο κόσμο VR Glasses and 360 video Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Αυτό το ερωτηματολόγιο έχει σκοπό να βοηθήσει τους επιχειρηματίες και διευθυντές εταιριών να κατανοήσουν καλύτερα της διάφορες περιοχές κλειδιά της επιχείρησής

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Θα χρησιμοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συμμετοχής στην τελετή απονομής και στα έντυπα της διοργάνωσης.

Ermis Direct. Θα χρησιμοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συμμετοχής στην τελετή απονομής και στα έντυπα της διοργάνωσης. Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Τίτλος Ειδικού Θεματικού Προγράμματος: «Διοίκηση, Οργάνωση και Πληροφορική για Μικρομεσαίες

Τίτλος Ειδικού Θεματικού Προγράμματος: «Διοίκηση, Οργάνωση και Πληροφορική για Μικρομεσαίες ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΒΑΣΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ Τίτλος Ειδικού Θεματικού Προγράμματος: «Διοίκηση, Οργάνωση και Πληροφορική για Μικρομεσαίες

Διαβάστε περισσότερα

Η ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Η ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Η ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Η συνοδευτική επιστολή αποτελεί απαραίτητο συνοδευτικό του βιογραφικού σας σημειώματος. Σας δίνει τη δυνατότητα να εμβαθύνετε στο βιογραφικό σας σημείωμα ή ακόμη να το παρουσιάσετε

Διαβάστε περισσότερα

Sales Funnel Η μέθοδος του Αγωγού Πωλήσεων

Sales Funnel Η μέθοδος του Αγωγού Πωλήσεων 5 η ΕΝΟΤΗΤΑ Sales Funnel Η μέθοδος του Αγωγού Πωλήσεων Το internet marketing εξελίσσεται Η τεχνολογία που σήμερα μας περιβάλλει συνεχώς εξελίσσεται, αλλάζει και καινούρια πράγματα εμφανίζονται για να κάνουν

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ - ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ 4 η ΔΙΑΛΕΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΦΤΙΑΞΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΔΩΡΕΑΝ

ΦΤΙΑΞΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΔΩΡΕΑΝ ΦΤΙΑΞΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΔΩΡΕΑΝ Φτιάξε το Site σου σε 5 βήματα!!! Φτιάξτε τώρα μια σύγχρονη ιστοσελίδα με δυνατότητα να την ανανεώνετε μόνοι σας...με τον πιο γρήγορο και εύκολο τρόπο!!!

Διαβάστε περισσότερα

Π4.2.1 ΣΧΕΔΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ

Π4.2.1 ΣΧΕΔΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ Π4.2.1 ΣΧΕΔΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ Αριθμός Έκδοσης: ΕΚΕΤΑ ΙΜΕΤ ΕΜ Β 2013 9 Παραδοτέο ΙΜΕΤ Τίτλος Έργου: «Ολοκληρωμένο σύστημα για την ασφαλή μεταφορά μαθητών» Συγγραφέας: Δρ. Μαρία Μορφουλάκη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΜΑΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, στην Αθήνα.

Φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, στην Αθήνα. 2 Φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, στην Αθήνα. ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 30 Οκτωβρίου έως 5 Νοεμβρίου 2015 Προϊόντα Γεύσεις Υπηρεσίες Πολιτισμός ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Digital Signage. «Δημιουργικότητα στην Πληροφόρηση»

Digital Signage. «Δημιουργικότητα στην Πληροφόρηση» Digital Signage «Δημιουργικότητα στην Πληροφόρηση» Θέλετε αποτελεσματικότερη επικοινωνία; Ψάχνετε για ένα νέο τρόπο για να προσελκύσετε το ενδιαφέρον των πελατών σας για αυτό που πουλάτε; Το Digital Signage

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. Το πρώτο πράγμα που βλέπουμε μόλις ξεκινάμε το παιχνίδι είναι μια λίστα με όλα τα διαθέσιμα βίντεο με τα οποία μπορούμε να εξασκηθούμε. Σε αυτή περιλαμβάνονται επίσης πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ SOCIAL MEDIA MARKETING

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ SOCIAL MEDIA MARKETING ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ SOCIAL MEDIA MARKETING ΗΡΑΚΛΕΙΟ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 Δυνατότητα Παρακολούθησης και εξ' Αποστάσεως Καλύψτε το χαμένο χρόνο και ξεπεράστε τον ανταγωνισμό επενδύοντας στα Social Media!

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγικό σημείωμα. Αγαπητές κυρίες, κύριοι

Εισαγωγικό σημείωμα. Αγαπητές κυρίες, κύριοι Εισαγωγικό σημείωμα Αγαπητές κυρίες, κύριοι Σας αποστέλλουμε την πρόταση χορηγίας για το 31 ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης & Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη (πρώην ΔΕΒΕ), το

Διαβάστε περισσότερα

Έτοιμο Φαγητό σε Πακέτο

Έτοιμο Φαγητό σε Πακέτο Πρακτική Εξάσκηση Μάρκετινγκ Έτοιμο Φαγητό σε Πακέτο Dr. Andrea Grimm Dr. Astin Malschinger 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΞΑΣΚΗΣΗ Έτοιμο Φαγητό σε Πακέτο Συγγραφείς: Δρ. Andrea Grimm, Δρ. Astin Malschinger Παραπομπή

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΟΔΗΓΟΣ E-LEARNING

ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΟΔΗΓΟΣ E-LEARNING ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΘΗΝΑ 2014 1 1. Τι είναι το e-learning; Το e-learning, η ηλεκτρονική μάθηση, είναι μια διαδικασία μάθησης και ταυτόχρονα μια μεθοδολογία εξ αποστάσεως εκπαίδευσης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ Η διαφήμιση με μία μόνο λέξη χαρακτηρίζεται και ως «υπόσχεση», καθώς δίνει μια υπόσχεση στον υποψήφιο αγοραστή, για το προϊόν που διαφημίζει και αναφέρεται στην επίδραση

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή Είναι πραγματικότητα ότι οι υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης υιοθετούνται ολοένα και περισσότερο από διάφορους χρήστες, η πλειοψηφία των οποίων

Εισαγωγή Είναι πραγματικότητα ότι οι υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης υιοθετούνται ολοένα και περισσότερο από διάφορους χρήστες, η πλειοψηφία των οποίων 1 Εισαγωγή Είναι πραγματικότητα ότι οι υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης υιοθετούνται ολοένα και περισσότερο από διάφορους χρήστες, η πλειοψηφία των οποίων είναι μαθητές. Οι τελευταίοι μάλιστα αφιερώνουν

Διαβάστε περισσότερα

Internet Marketing. www.webkey.gr info@webkey.gr 694 8888 640

Internet Marketing. www.webkey.gr info@webkey.gr 694 8888 640 Internet Marketing www.webkey.gr info@webkey.gr 694 8888 640 Τι είναι το Internet Marketing? To Marketing είναι η διαδικασία η οποία συνδέει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία με τον καταναλωτή. Το Internet Marketing

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνολογία Πολυμέσων. Ενότητα4: Επεξεργασία Βίντεο - Avidemux. Νικολάου Σπύρος Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ

Τεχνολογία Πολυμέσων. Ενότητα4: Επεξεργασία Βίντεο - Avidemux. Νικολάου Σπύρος Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ Τεχνολογία Πολυμέσων Ενότητα4: Επεξεργασία Βίντεο - Avidemux Νικολάου Σπύρος Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ Άδειες Χρήσης Το παρόν εκπαιδευτικό υλικό υπόκειται σε άδειες χρήσης Creative Commons. Για εκπαιδευτικό

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Τεχνικό εγχειρίδιο χρήσης IBNEWSLETTER

Περιεχόμενα. Τεχνικό εγχειρίδιο χρήσης IBNEWSLETTER Περιεχόμενα ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ... 2 Τμήμα Υποστήριξης (Help Desk and Client Support)... 2 ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 Εισαγωγή Email marketing... 3 Σχετικά με το IBNEWSLETTER... 3 Μεθοδολογία... 4 Χαρακτηριστικά...

Διαβάστε περισσότερα

Εξαιρετική Εξυπηρέτηση Πελατών

Εξαιρετική Εξυπηρέτηση Πελατών Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης E-Learning Εξαιρετική Εξυπηρέτηση Πελατών E-learning Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου Πειραιά του Τμήματος Οικονομικής

Διαβάστε περισσότερα

Κέντρο Ελιάς Κρίνος του Perrotis College

Κέντρο Ελιάς Κρίνος του Perrotis College Αγαπητοί κ.κ. Το Κέντρο Ελιάς Κρίνος του Perrotis College, διοργανώνει το 1 ο Διεθνές Συνέδριο με θέμα: «Επιτραπέζια Ελιά: Αναζητώντας την Καινοτομία-Ανακαλύπτοντας Νέες Τάσεις». Το συνέδριο απευθύνεται

Διαβάστε περισσότερα

Σεμινάριο Εξειδικευμένης Θωρακοχειρουργικής

Σεμινάριο Εξειδικευμένης Θωρακοχειρουργικής Σεμινάριο Εξειδικευμένης Θωρακοχειρουργικής ΚΑΡΔΙΟΘΩΡΑΚΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΘΩΡΑΚΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ: Εξελίξεις και σύγχρονοι προβληματισμοί στη

Διαβάστε περισσότερα