Όροι και Προϋποθέσεις Adoption Offer για την Οικογένεια προγραμμάτων φορητότητας για μεγάλες επιχειρήσεις (EMS) FY16

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Όροι και Προϋποθέσεις Adoption Offer για την Οικογένεια προγραμμάτων φορητότητας για μεγάλες επιχειρήσεις (EMS) FY16"

Transcript

1 Σελίδα 1 από 10 Όροι και Προϋποθέσεις Adoption Offer για την Οικογένεια προγραμμάτων φορητότητας για μεγάλες επιχειρήσεις (EMS) FY16 Τελευταία ενημέρωση: 11 Νοεμβρίου 2016 Στο παρόν έγγραφο περιγράφονται οι λεπτομέρειες του Adoption Offer για το EMS FY16 ( Προσφορά ), συμπεριλαμβανομένων των απαιτήσεων καταλληλότητας και των υποχρεώσεων τόσο της Microsoft Corporation ( Microsoft ) όσο και του συμμετέχοντα πελάτη ( Πελάτης ). Με τη συμμετοχή στην Προσφορά, ο Πελάτης αποδέχεται αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις. Πεδίο εφαρμογής της Προσφοράς Όπως αναφέρεται παρακάτω, εάν ο Πελάτης καλύπτει τις απαιτήσεις υποψηφιότητας της Προσφοράς, ο Πελάτης μπορεί να είναι υποψήφιος να επωφεληθεί μιας επένδυσης χρήσης, η οποία καταβάλλεται από τη Microsoft απευθείας στη Microsoft Consulting Services ή σε έναν κατάλληλο συνεργάτη Cloud Productivity Competency Partner αργυρού ή χρυσού επιπέδου, ένα Συνεργάτη Enterprise Mobility Management ή ένα Συνεργάτη Devices & Deployment Competency (καθένα από τα μέρη αυτά αναφέρεται συνοπτικά ως Συνεργάτης ). Οι συνεργάτες πρέπει να είναι επίσης εγκεκριμένοι Προμηθευτές Microsoft Business Incentive Fund (BIF) της Microsoft, για να συμμετάσχουν στην προσφορά. Όροι Adoption Offer EMS Χρήσεις της χρηματοδότησης Οι Υποψήφιοι συνεργάτες προσφοράς μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη χρηματοδότηση με στόχο την ενίσχυση κατά 15% της Χρήσης ενεργών θέσεων ( ASU ) για λογαριασμό ενός υποψήφιου πελάτη, σε οποιονδήποτε από τους ακόλουθους μεμονωμένους φόρτους εργασίας (Οικογένεια προγραμμάτων φορητότητας για μεγάλες επιχειρήσεις για Intune ή Azure Active Directory Premium Υποψήφιοι φόρτοι εργασίας ). Οι Υπηρεσίες διαχείρισης δικαιωμάτων του Azure δεν είναι εγκεκριμένος φόρτος εργασίας για αυτή την Προσφορά και η τυχόν Χρήση ενεργών θέσεων δεν θα χρηματοδοτείται. Υποψήφια χρηματοδότηση Ο Συνεργάτης μπορεί να λάβει την παρακάτω χρηματοδότηση με βάση τον αριθμό των υποψήφιων θέσεων που θα αγοράσει ο νέος Πελάτης του EMS ανάμεσα στην 1η Σεπτεμβρίου 2015 και στις 30 Ιουνίου 2016 ( Περίοδος προσφοράς ). Οι πελάτες πρέπει να αγοράσουν τουλάχιστον 150 θέσεις, για να κριθούν κατάλληλοι για χρηματοδότηση ( Κεφάλαια προσφοράς ). 15 δολάρια ΗΠΑ για έως και θέσεις και, στη συνέχεια, 5 δολάρια ΗΠΑ για και περισσότερες θέσεις Η μέγιστη χρηματοδότηση ανέρχεται σε δολάρια ΗΠΑ ανά Πελάτη

2 Σελίδα 2 από 10 Παραδείγματα: Ο Πελάτης αγοράζει υποψήφιες θέσεις, ο Συνεργάτης έχει τη δυνατότητα να λάβει δολάρια ΗΠΑ για τις πρώτες θέσεις και δολάρια ΗΠΑ για τις υπόλοιπες θέσεις, με σύνολο δολάρια ΗΠΑ. Ο Πελάτης αγοράζει υποψήφιες θέσεις, ο Συνεργάτης έχει τη δυνατότητα να λάβει δολάρια ΗΠΑ για τις πρώτες θέσεις και δολάρια ΗΠΑ για τις υπόλοιπες θέσεις, όχι δολάρια ΗΠΑ. Ο Συνεργάτης είναι υποψήφιος μόνο για δολάρια ΗΠΑ ως μέγιστη χρηματοδότηση για αυτήν την προσφορά. Ορόσημα και δραστηριότητες χρήσης Ακολουθούν παραδείγματα των δραστηριοτήτων που ενδέχεται να διεξάγουν οι συνεργάτες, προκειμένου να επιτύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα του 15% Χρήσης ενεργών θέσεων: Διοίκηση έργου και υπηρεσίες παροχής με καθοδήγηση από Συνεργάτη o Επιχειρησιακές εφαρμογές σε πολλαπλούς φόρτους εργασίας (Οικογένεια προγραμμάτων φορητότητας για μεγάλες επιχειρήσεις για Intune και Azure Active Directory Premium) Διαχείριση αλλαγών, επικοινωνίες και εκπαίδευση με καθοδήγηση από Συνεργάτη o Σκιαγράφηση του οράματος, διάρθρωση των επιχειρηματικών στόχων και μέτρα για την επιτυχία της χρήσης, σε συνεργασία με τον πελάτη και για την εξασφάλιση υποστήριξης από υψηλόβαθμο υποστηρικτή. o Προσδιορισμός του τρόπου με τον οποίο η Οικογένεια προγραμμάτων φορητότητας για μεγάλες επιχειρήσεις και το Secure Productive Enterprise μπορεί να συμβάλει στην πραγμάτωση του οράματος, με τα προτεινόμενα σενάρια χρήσης στους συγκεκριμένους υποψήφιους φόρτους εργασίας o Καθορισμός προτεραιότητας και ορισμός μιας προσέγγισης σταδιακού λανσαρίσματος σε όλη τη βάση των χρηστών, με προγραμματισμό των στρατηγικών επικοινωνίας, ετοιμότητας και δράσεων κοινότητας o Εκτέλεση επίσημων εκδηλώσεων λανσαρίσματος, εκπαίδευσης, ανεπίσημων συναντήσεων στους χώρους εργασίας κ.λπ. με τη συμμετοχή των υψηλόβαθμων υποστηρικτών και των προκαθορισμένων ειδημόνων o Διεξαγωγή αξιολόγησης της επιτυχίας κατά την εκτέλεση του πλάνου χρήσης και μετά από αυτή προκειμένου να αποτυπωθούν τα σχόλια των εργαζομένων, η γνώση που αποκτήθηκε και τα success story Προτού ένας Συνεργάτης είναι υποψήφιος για τη λήψη επενδυτικών κεφαλαίων διαμέσου αυτής της προσφοράς, ο Συνεργάτης θα πρέπει να ανταποκρίνεται σε καθένα από τα παρακάτω ορόσημα, προκειμένου να θεωρηθεί ολοκληρωμένη η Χρήση ενεργών θέσεων από τον Πελάτη, συμπεριλαμβανομένων των παρακάτω: Ο Συνεργάτης πρέπει να παράσχει ένα Πλάνο χρήσης επικυρωμένο από τον Πελάτη ή ένα Πλάνο επιτυχίας επικυρωμένο από τον Πελάτη στη διεύθυνση fasttrack.microsoft.com Πληρωμή κατά το ορόσημο 1 (το ένα τρίτο του ποσού της χρηματοδότησης) o Ένας μεμονωμένος Υποψήφιος φόρτος εργασίας με τις μετρούμενες τιμές των ASU να φτάνουν ή να υπερβαίνουν το 5%

3 Σελίδα 3 από 10 Πληρωμή κατά το ορόσημο 2 (τα δύο τρίτα του ποσού της χρηματοδότησης) o Ένας μεμονωμένος Υποψήφιος φόρτος εργασίας με τις μετρούμενες τιμές των ASU να φτάνουν ή να υπερβαίνουν το 15% Εργασία με τον Πελάτη για τον προσδιορισμό ενός 15% κατ' ελάχιστο των χρηστών (από το σύνολο των υποψήφιων SKU του EMS που αγοράστηκαν κατά την Περίοδο της προσφοράς) οι οποίοι χρησιμοποιούν ενεργά έναν μεμονωμένο Υποψήφιο φόρτο εργασίας των υποψήφιων θέσεων του EMS. o o Παράδειγμα: Εάν ένας Πελάτης προμηθευτεί υποψήφια SKU της Οικογένειας προγραμμάτων φορητότητας για μεγάλες επιχειρήσεις, ο Πελάτης θα πρέπει να διαθέτει τουλάχιστον 300 χρήστες οι οποίοι να χρησιμοποιούν ενεργά έναν μεμονωμένο Υποψήφιο φόρτο εργασίας. Παράδειγμα: Εάν ένας Πελάτης αγοράσει 400 SKU της Οικογένειας προγραμμάτων φορητότητας για μεγάλες επιχειρήσεις, 500 SKU του Secure Productive Enterprise και 500 SKU του Secure Productive Enterprise από SA, με σύνολο SKU, ο Πελάτης πρέπει να έχει τουλάχιστον 210 (15% x 1.400) χρήστες που χρησιμοποιούν ενεργά έναν μεμονωμένο Υποψήφιο φόρτο εργασίας ή ένα συνδυασμό δύο ή περισσότερων φόρτων εργασίας όσον αφορά τους μοναδικούς χρήστες Για να εξηγηθούν καλύτερα τα παραπάνω, ακολουθούν λεπτομέρειες του τι αποτελεί Χρήση ενεργών θέσεων για τους Υποψήφιους φόρτους εργασίας: Χρήση του Intune = (αρ. αδειοδοτημένων χρηστών με περισσότερες από 1 εγγεγραμμένες συσκευές + αρ. εγγεγραμμένων υπολογιστών) / Άδειες χρήσης επί πληρωμή Χρήση AADP (AADP) = o αρ. χρηστών με περισσότερες από 1 εφαρμογές SAAS που δεν ανήκουν στην MSFT o ΣΥΝ αρ. χρηστών που ολοκλήρωσαν την εγγραφή SSPR o ΣΥΝ αρ. χρηστών που έκαναν ενεργοποίηση για MFA (multi-factor authentication) o Συνολική χρήση AADP = άθροισμα των 3 παραπάνω στοιχείων αλλά μόνο για μοναδικούς χρήστες. Οι Υπηρεσίες διαχείρισης δικαιωμάτων του Azure δεν είναι εγκεκριμένος φόρτος εργασίας για αυτή την Προσφορά και η τυχόν Χρήση ενεργών θέσεων δεν θα χρηματοδοτείται.

4 Σελίδα 4 από 10 Απαιτήσεις υποψηφιότητας πελατών Ο πελάτης πρέπει να είναι νέος στο EMS και να αγοράσει τουλάχιστον 150 θέσεις από τα υποψήφια SKU ( Υποψήφια αγορά ). Οι Πελάτες που έκαναν Υποψήφια αγορά διαμέσου Υπηρεσίας παροχής λύσεων Cloud θα είναι επίσης υποψήφιοι για αυτή την Προσφορά. Ο Πελάτης μπορεί να καλύψει αυτή την ελάχιστη απαίτηση με τη συγκέντρωση οποιουδήποτε αριθμού ξεχωριστών συναλλαγών που πραγματοποιούνται κατά την Περίοδο προσφοράς. Τα ποσά για τα οποία ένας Συνεργάτης είναι υποψήφιος, θα βασίζονται στον συνολικό αριθμό υποψήφιων θέσεων τις οποίες θα αγοράσει ο Πελάτης μέχρι το τέλος της Περιόδου προσφοράς. Για παράδειγμα, εάν ένας Πελάτης αγοράσει 100 SKU την 1η Οκτωβρίου 2015 και 200 SKU την 1η Μαρτίου 2016, ο συνεργάτης θα είναι υποψήφιος για 4500 δολάρια ΗΠΑ την 1η Μαρτίου 2016 με βάση την ανταπόκριση στο κριτήριο ελάχιστης αγοράς 150 θέσεων και τη συμπλήρωση 300 θέσεων κατάλληλων αγορών SKU. 1) Η Προσφορά ισχύει μόνο με στόχο την ενίσχυση της Χρήσης ενεργών θέσεων Υποψήφιων φόρτων εργασίας από υποψήφια SKU (Οικογένεια προγραμμάτων φορητότητας για μεγάλες επιχειρήσεις, Secure Productive Enterprise και Cloud Productivity S4) τα οποία αγοράζει ένας νέος πελάτης EMS κατά την Περίοδο προσφοράς. 2) Εάν ένας υποψήφιος φόρτος εργασίας έχει τιμές ASU που φτάνουν ή υπερβαίνουν το 15% κατά τη στιγμή της αίτησης χρηματοδότησης, η αίτηση θα απορριφθεί. Οι συνεργάτες δεν θα λάβουν χρηματοδότηση για την ενίσχυση προοδευτικού ASU ύψους 15%. 3) Ένας υποψήφιος συνεργάτης πρέπει να βεβαιώνει τα ποσά της Προσφοράς σε εγκεκριμένη Εντολή αγοράς, προτού αποκτήσει τη δυνατότητα να αρχίσει να παρέχει τις υπηρεσίες Χρήσης που έχουν πληρωθεί μέσω αυτής της Προσφοράς. Σύμφωνα με την Πολιτική αγορών της Microsoft, είναι απαραίτητο να έχει υποβληθεί εγκεκριμένη Εντολή αγοράς προτού αρχίσει οποιαδήποτε εργασία έναντι αμοιβής. Σύμφωνα με τις διαδικασίες ελέγχου και τους κανόνες συμμόρφωσης αυτής της Προσφοράς, δεν θα γίνει διεκπεραίωση καμίας PO εάν αυτή υποβληθεί σε εκ των υστέρων (ATF) σενάρια. 4) Ο Συνεργάτης έχει ολοκληρώσει τη Χρήση ενεργών θέσεων μέσα σε 12 μήνες από την αρχική κατάλληλη αγορά (Ημερομηνία λήξης ποσών) ή πριν από το τέλος της τρέχουσας διάρκειας της υποψήφιας σύμβασης του Πελάτη, οποιοδήποτε από αυτά επέλθει πρώτο. Εάν η σύμβαση λήξει εντός του διαστήματος των 12 μηνών από την αρχική κατάλληλη αγορά, τα κατάλληλα SKU θα πρέπει να ανανεωθούν, προκειμένου να συνεχιστεί η χρηματοδότηση για ολόκληρο το διάστημα των 12 μηνών από την αρχική κατάλληλη αγορά. 5) Το ποσό της χρηματοδότησης του Adoption Offer υπολογίζεται με βάση τον αριθμό των κατάλληλων SKU που έχουν αγοραστεί από κάθε νέο πελάτη EMS κατά τη χρονική περίοδο της Προσφοράς.

5 Σελίδα 5 από 10 6) Οι Πελάτες που είχαν στο παρελθόν συμμετάσχει σε δοκιμή της Οικογένειας προγραμμάτων φορητότητας για μεγάλες επιχειρήσεις ή του Secure Productive Enterprise δύνανται να είναι υποψήφιοι για τη λήψη χρηματοδότησης εάν προβούν σε κατάλληλη αγορά κατά την Περίοδο προσφοράς. Μπορούν επίσης να έχουν ανάμεσα σε 0% χρήση ενεργών θέσεων και 2% χρήση ενεργών θέσεων σε υποψήφιο φόρτο εργασίας. 7) Οι Πελάτες που χρησιμοποίησαν χρηματοδότηση από την Προσφορά Deployment EMS FY15 δεν είναι υποψήφιοι για χρηματοδότηση στο πλαίσιο αυτής της Προσφοράς. 8) Η επένδυση σε Χρήση γίνεται με βάση τους tenant και είναι υποψήφια μόνο για ένα νέο tenant ανά Πελάτη. 9) Για περιπτώσεις όπου απαιτούνται πολλαπλοί Tenant υπαγόμενοι σε ένα και μοναδικό αναγνωριστικό Top Parent για ξεχωριστές οντότητες με ξεχωριστά τμήματα πληροφορικής, η προσφορά ενδέχεται να είναι διαθέσιμη για κάθε νέο Tenant. 10) Στην εν δυνάμει κατάλληλη συναλλαγή δεν θα πρέπει να εμπλέκεται Πελάτης ο οποίος να δημιουργεί αντικρουόμενα συμφέροντα. 11) Οι Πελάτες που κρίνονται κατάλληλοι για το Adoption Offer του Office 365 FY16 μπορούν επίσης να λάβουν χρηματοδότηση στο πλαίσιο της εν λόγω Προσφοράς, σύμφωνα με τους όρους και της προϋποθέσεις της Προσφοράς. Πληρωμή Οι Συνεργάτες μπορούν να τιμολογούν για τα ποσά που επενδύονται στο πλαίσιο αυτής της Προσφοράς όταν έχουν επιτευχθεί τα ορόσημα της Χρήσης ενεργών θέσεων. Το πρώτο τιμολόγιο μπορεί να υποβληθεί με τη συμπλήρωση του 5% Χρήσης ενεργών θέσεων από τα αγορασμένα υποψήφια SKU. Με την επαλήθευση του 5% Χρήσης ενεργών θέσεων, ο Συνεργάτης έχει τη δυνατότητα να λάβει το ένα τρίτο των υποψήφιων ποσών της Προσφοράς. Το τελικό τιμολόγιο μπορεί να υποβληθεί με τη συμπλήρωση του συνόλου του 15% Χρήσης ενεργών θέσεων από τα αγορασμένα υποψήφια SKU. Με την επαλήθευση του πλήρους 15% Χρήσης ενεργών θέσεων, ο Συνεργάτης έχει τη δυνατότητα να λάβει τα υπόλοιπα δύο τρίτα των υποψήφιων ποσών της Προσφοράς. Ένας Συνεργάτης θα πρέπει να υποβάλλει ένα αίτημα επένδυσης προς τη Microsoft το πολύ μέσα σε 45 ημέρες πριν από την Ημερομηνία λήξης των ποσών ή πριν από τη λήξη της διάρκειας της τρέχουσας υποψήφιας σύμβασης του Πελάτη, οποιοδήποτε από αυτά επέλθει πρώτο. Η ημερομηνία υποβολής θα είναι η ημερομηνία και ώρα που καταγράφεται η υποβολή από τη Microsoft. Η Microsoft θα επιβεβαιώσει την ενεργή χρήση πριν από την έγκριση της πληρωμής προς Συνεργάτες. Η Microsoft ενδέχεται επίσης να επαληθεύσει άλλες μετρήσεις, όπως η μετεγκατάσταση δεδομένων, τα σχόλια των Πελατών κ.λπ. Δεν θα καταβάλλονται κεφάλαια έως ότου ο Συνεργάτης ολοκληρώσει όλη την απαραίτητη απαιτούμενη εργασία deployment.

6 Σελίδα 6 από 10 Όλα τα επενδυόμενα ποσά για τη χρήση θα καταβάλλονται από τη Microsoft απευθείας στο Συνεργάτη στο τοπικό νόμισμα, με βάση τις συναλλαγματικές ισοτιμίες που δημοσιεύει η Microsoft και οι σχετικές εκταμιεύσεις θα γίνονται δύο φορές το μήνα. Για όλες τις συναφείς πληρωμές που λαμβάνονται από αυτή την Προσφορά, ο Συνεργάτης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τη δήλωση και καταβολή όλων των φόρων που αντιστοιχούν σε αυτές (όπως φόρος προστιθεμένης αξίας, φόρος επί των πωλήσεων και κάθε άλλος φόρος) όπως απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία. Ο Πελάτης οφείλει να απευθύνεται σε φοροτεχνικό σύμβουλο για τυχόν ερωτήσεις ή απορίες σχετικά με τους φόρους που βαρύνουν αυτή την προσφορά και συμφωνεί να αποζημιώνει και να απαλλάσσει τη Microsoft για τυχόν βλάβες από τυχόν αμέλεια του Πελάτη να καταβάλει εγκαίρως αυτούς τους φόρους. Η επένδυση χρήσης που συνδέεται με αυτή την Προσφορά, ενδέχεται να καλύπτει ή να μην καλύπτει το συνολικό κόστος της υποστήριξης της Χρήσης ενεργών θέσεων. Εάν το κόστος ενός Συνεργάτη για την υποστήριξη της Χρήσης ενεργών θέσεων υπερβαίνει το σύνολο των ποσών επένδυσης χρήσης που αντιστοιχούν σε αυτή την Προσφορά, ο Συνεργάτης δύναται να επιχειρήσει να του επιστραφεί από τον Πελάτη η διαφορά ανάμεσα στο κόστος του Συνεργάτη και το ποσό επένδυσης χρήσης το οποίο λαμβάνει από τη Microsoft. Έχοντας επιλέξει να συμμετάσχουν στην Προσφορά, ο Πελάτης και ο Συνεργάτης αποδέχονται και συμφωνούν να αποζημιώνουν και να απαλλάσσουν τη Microsoft από οποιεσδήποτε απαιτήσεις σχετίζονται με την υπέρβαση του κόστους ενός Συνεργάτη σε σχέση με τα επενδυόμενα ποσά για τη χρήση. Προσαρμογή πληρωμών Εάν ένας Συνεργάτης λάβει καθ' υπέρβαση πληρωμή των επενδυόμενων ποσών για τη χρήση από τη Microsoft ή εάν η Microsoft διαπιστώσει την εκτέλεση πληρωμών προς το Συνεργάτη για χρήση η οποία δεν ολοκληρώθηκε σε απόλυτη συμμόρφωση με αυτή την Προσφορά, η Microsoft δύναται να προσαρμόσει ή να αφαιρέσει ποσά από μελλοντικές πληρωμές προς το Συνεργάτη ή να απαιτήσει την επιστροφή των εν λόγω ποσών στη Microsoft από το Συνεργάτη. Δημοσιότητα Ενδέχεται να προταθεί στον Πελάτη να γίνει το αντικείμενο έγγραφης μελέτης περίπτωσης και άλλου προωθητικού υλικού, το οποίο θα περιγράφει λεπτομερώς την επιλογή και χρήση των τεχνολογιών της Microsoft από τον Πελάτη. Η μελέτη θα περιλαμβάνει προφορικά αποσπάσματα, λογότυπα και εικόνες της Εταιρείας. Πριν από οποιαδήποτε εκδήλωση δημοσιότητας θα απαιτηθεί η έγκριση του Πελάτη που θα παρουσιαστεί. Κοινή χρήση πληροφοριών Ο Πελάτης συμφωνεί για την κοινή χρήση πληροφοριών με τη Microsoft σχετικά με προβλέψεις και την πρόοδο της Χρήσης, κατόπιν αίτησης. Ακύρωση της Προσφοράς Η τυχόν αμέλεια συμμόρφωσης με τους όρους της παρούσας Προσφοράς, θα συντελέσει στην ακύρωσή της. Σε μια τέτοια περίπτωση, ο Συνεργάτης θα πρέπει να επιστρέψει στη Microsoft το σύνολο των επενδυόμενων ποσών για τη χρήση, τα οποία έχει καταβάλει η Microsoft στο Συνεργάτη σύμφωνα με την Προσφορά. Ακόμα, η Microsoft διατηρεί το δικαίωμα άσκησης οποιωνδήποτε άλλων ένδικων και αμερόληπτων μέσων έχει στη διάθεσή της, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

7 Σελίδα 7 από 10 Διαφωνίες ως προς την Προσφορά Για οποιαδήποτε διαφωνία έχει να κάνει με την Προσφορά ή τυχόν πληρωμές συναφείς με την Προσφορά, ο Πελάτης οφείλει να επικοινωνεί εγγράφως με τη Microsoft, με τη συμπλήρωση μιας αίτησης υποστήριξης μέσω του fasttrack.microsoft.com ή την αποστολή της με στη διεύθυνση svcems@microsoft.com μέσα σε 30 ημέρες από την αμφισβητούμενη πληρωμή ή περιστατικό. Μετά από 30 ημέρες, η Προσφορά και όλες οι συναφείς με την Προσφορά πληρωμές θα θεωρούνται οριστικές από κάθε άποψη. Αποζημίωση Σε κάθε περίπτωση, ο Πελάτης οφείλει να καταβάλει αποζημιώσεις προς τη Microsoft για κάθε ζημία, κόστος, δαπάνη ή υπαιτιότητα, άμεση ή έμμεση, η οποία προκύπτει εξαιτίας παραβίασης, από τον Πελάτη, των όρων της παρούσας. Η παρούσα υποχρέωση αποζημίωσης ισχύει και μετά τη λήξη ή τη λύση της Προσφοράς. Υπαιτιότητα Όλες οι υπηρεσίες βοήθειας για τη χρήση, οι οποίες παρέχονται στο πλαίσιο της παρούσας Adoption Offer με επιστροφή χρημάτων, θα παρέχονται από τους Συνεργάτες στο πλαίσιο ξεχωριστής συμφωνίας μεταξύ του Συνεργάτη και του Πελάτη. Έστω και αν οι Συνεργάτες έχουν την έγκριση της Microsoft προκειμένου να συμμετάσχουν σε αυτή την Προσφορά, οι Συνεργάτες (με την εξαίρεση των Microsoft Consulting Services (MCS)) δεν σχετίζονται με την Microsoft και δεν διαθέτουν δικαιοδοσία να δεσμεύουν τη Microsoft ή να της επιβάλουν δεσμεύσεις ή υποχρεώσεις. Εκτός εάν άλλως ορίζεται σε ξεχωριστή συμφωνία μεταξύ της Microsoft και του Πελάτη και στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία, η Microsoft δεν θα φέρει ευθύνη για τυχόν ζημίες που θα προκύψουν από τις Υπηρεσίες χρήσης οι οποίες ενδέχεται να παρασχεθούν από ένα Συνεργάτη, σε συνδυασμό με αυτή την Προσφορά. Λύση ή μεταβολή της Προσφοράς Η Microsoft, κατά την αποκλειστική κρίση της, δύναται να λύσει, να τροποποιεί ή να αναθεωρεί οποιαδήποτε στιγμή τους όρους της παρούσας Προσφοράς. Οι εν λόγω τροποποιήσεις ενδέχεται να περιλαμβάνουν, ενδεικτικά, τα SKU που είναι υποψήφια για την Προσφορά, το ύψος των επενδυόμενων ποσών για τη χρήση, που περιλαμβάνονται στην Προσφορά ή την ίδια την υποψηφιότητα του Πελάτη για την Προσφορά. Ο Πελάτης μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να προβεί σε λύση της συμμετοχής του στην Προσφορά ενημερώνοντας εγγράφως τη Microsoft. Η Microsoft δεν θα διανείμει τυχόν επενδυόμενα ποσά χρήσης στο πλαίσιο αυτής της Προσφοράς για κατάλληλες συναλλαγές οι οποίες υποβάλλονται από τον Πελάτη μετά τη λύση της εμπλοκής του Πελάτη στην Προσφορά. Ισχύουσα νομοθεσία Οι όροι της παρούσας Προσφοράς διέπονται από τους νόμους της Πολιτείας της Washington. Σχέση μεταξύ των Μερών Ούτε οι όροι αυτού του εγγράφου στο σύνολό του, ούτε οποιοιδήποτε επιμέρους όροι ή προϋποθέσεις σε σχέση με την Προσφορά θα ερμηνευτούν ως σύσταση συνεργασίας, κοινοπραξίας, πρακτορείου ή μονάδας δικαιόχρησης μεταξύ της Microsoft και του Πελάτη.

8 Σελίδα 8 από 10 Υποψήφια SKU Adoption Offer EMS FY16 Ανατρέξτε στις Απαιτήσεις υποψηφιότητας πελάτη παραπάνω για ερωτήσεις σχετικά με τα SKU Αρ. SKU Όνομα SKU AAA EntCloudSuite ShrdSvr ALNG SubsVL MVL Gov GovOnly PerUsr AAA EntCloudSuite ShrdSvr ALNG SubsVL MVL PerUsr AAA EntCloudSuiteAddOn ShrdSvrALNG SubsVL MVL Gov GovOnly todevicecorecal AAA EntCloudSuiteAddOn ShrdSvr ALNG SubsVL MVL todevicecorecal AAA SPE E3 AddOn ShrdSvr ALNG SubsVL MVL todevicecorecal AAA SPE E3 FromSA ShrdSvr ALNG SubsVL MVL Per Usr AAA EntCloudSuiteAddOn ShrdSvr ALNG SubsVL MVL Gov GovOnly touserecal AAA EntCloudSuiteAddOn ShrdSvr ALNG SubsVL MVL touserecal AAA SPE E3 AddOn ShrdSvr ALNG SubsVL MVL touserecal AAA EntCloudSuiteAddOn ShrdSvr ALNG SubsVL MVL Gov GovOnly tousercorecal AAA EntCloudSuiteAddOn ShrdSvr ALNG SubsVL MVL tousercorecal AAA SPE E3 AddOn ShrdSvr ALNG SubsVL MVL tousercorecal AAA SPE E3 FromSA ShrdSvr ALNG SubsVL MVL Per Usr AAA EntCloudSuiteAddOn ShrdSvr ALNG SubsVL MVL Gov GovOnly todeviceecal AAA EntCloudSuiteAddOn ShrdSvr ALNG SubsVL MVL todeviceecal AAA SPE E3 AddOn ShrdSvr ALNG SubsVL MVL todeviceecal AAA EntCloudSuiteGovAddOn ShrdSvr ALNG SubsVL MVL tousercorecal AAA EntCloudSuiteGovAddOn ShrdSvr ALNG SubsVL MVL touserecal AAA EntCloudSuiteGovAddOn ShrdSvr ALNG SubsVL MVL todeviceecal AAA EntCloudSuiteGov ShrdSvr ALNG SubsVL MVL PerUsr AAA EntCloudSuiteGovAddOn ShrdSvr ALNG SubsVL MVL todevicecorecal AAA EntCloudSuiteGovFromSA ShrdSvr ALNG SubsVL MVL PerUsr AAA EntCloudSuiteFromSA ShrdSvr ALNG SubsVL MVL Gov GovOnly PerUsr AAA EntCloudSuiteFromSA ShrdSvr ALNG SubsVL MVL PerUsr AAA EntMobilitySte ShrdSvr ALNG SubsVL MVL GovOnly AddOn tousercorecal/ecal AAA EntMobilitySte ShrdSvr ALNG SubsVL MVL AddOn tousercorecal/ecal AAA EntMobilitySte ShrdSvrALNG SubsVL MVL GovOnly AddOn todevicecorecal/ecal AAA EntMobilitySte ShrdSvr ALNG SubsVL MVL AddOn todevicecorecal/ecal AAA EntprMobltySte Shared Alng MonthlySub Addon ToDvcCrCAL AAA EntprMobltySte Shared Alng MonthlySub Addon ToDvcECAL AAA EntprMobltySte Shared Alng MonthlySub Addon ToUsrCrCAL AAA EntprMobltySte Shared Alng MonthlySub Addon ToUserECAL GS EntMobilitySteAddOnOpen ShrdSvr ALNG SubsVL OLV E 1Mth Acdmc AP Fclty GS EntMobilitySteAddOnOpen ShrdSvr ALNG SubsVL OLV F 1Mth Acdmc AP Fclty GS EntMobilitySteAddOnOpen ShrdSvr ALNG SubsVL OLV NL 1Mth Acdmc Stdnt GS EntMobilitySteAddOnOpen ShrdSvr SNGL SubsVL OLV NL 1Mth AP AddOn GS EntMobilitySteAddOnOpen ShrdSvr ALNG SubsVL OLV NL 1Mth AP AddOn GS EntMobilitySteAddOnOpen ShrdSvr ALNG SubsVL OLV D 1Mth AP AddOn GS EntMobilitySteAddOnOpen ShrdSvr SubsVL OLV D 1Mth AP AddOn 7U EntMobilitySteFromSA ShrdSvr ALNG SubsVL MVL Gov GovOnly PerUsr forsab 7U EntMobilitySteFromSA ShrdSvr ALNG SubsVL MVL PerUsr forsab AAA EntMobilitySteFromSA G ShrdSvr ALNG SubsVL MVL PerUsr

9 Σελίδα 9 από 10 AAA EntMobilitySteFromSA ShrdSvr ALNG SubsVL MVL Gov GovOnly PerUsr AAA EntMobilitySteFromSA ShrdSvr ALNG SubsVL MVL PerUsr AAA EntMobilitySteFull ShrdSvr ALNG SubsVL MVL Gov GovOnly PerUsr AAA EntMobilitySteFull ShrdSvr ALNG SubsVL MVL PerUsr GS EntMobilitySteOpen ShrdSvr SNGL SubsVL OLV NL 1Mth AP GS EntMobilitySteOpen ShrdSvr ALNG SubsVL OLV NL 1Mth AP GS EntMobilitySteOpen ShrdSvr ALNG SubsVL OLV D 1Mth AP GS EntMobilitySteOpen ShrdSvr SubsVL OLV D 1Mth AP GS EntMobilitySteOpen ShrdSvr ALNG SubsVL OLV NL 1Mth Acdmc Stdnt Stdnt GS EntMobilitySteOpen ShrdSvr ALNG SubsVL OLV E 1Mth Acdmc AP Fclty GS EntMobilitySteOpen ShrdSvr ALNG SubsVL OLV F 1Mth Acdmc AP Fclty AAA EntMobilitySte G ShrdSvr ALNG SubsVL MVL AddOn touser CoreCAL/ECAL AAA EntMobilitySte G ShrdSvr ALNG SubsVL MVL AddOn todevice CoreCAL/ECAL AAA EntMobSteG Shared Alng MonthlySub Addon ToUsrCrCAL AAA EntMobSteG Shared Alng MonthlySub Addon ToDvcCrCAL AAA EntMobSteG Shared Alng MonthlySub Addon ToDvcECAL AAA EntMobSteG Shared Alng MonthlySub Addon ToUsrECAL AAA EntMobilitySte Full G ShrdSvr ALNG SubsVL MVL PerUsr 3LP EntMobilitySte ShrdSvr ALNG SubsVL MVL AddOn tocorecal/ecal 3LP EntMobilitySte ShrdSvr ALNG SubsVL MVL Gov Promo AddOn tocorecal/ecal 3LP EntMobilitySte ShrdSvr ALNG SubsVL MVL Promo AddOn tocorecal/ecal 9Y EntMobilitySteG ShrdSvr ALNG SubsVL MVL AddOn AAA Shared OLS VLCorp AAA EntprMobltySte Shared OLS VLCorp AAA Shared OLS VLCorp AAA EntMobSte CorCalECAL Addon Cloud Subs AAA EntMobSteG Shared OLS VLCorp AAA EntMobSte Per User Cloud Subs AAA Shared OLS DirectCorp AAA EntprMobltySte Shared OLS MSP Crprt Tier 1 AAA EntMobSteFrSA G Shared OLS VLGovt AAA EntMobSteUSL G Shared OLS VLGovt AAA Shared OLS DirectCorp AAA EntprMobltySte Shared OLS DirectCorp Trial AAA EntMobSte from SA Per User Cloud Subs AAA EntprMobltySte Shared OLS MSPGvrnmnt Tier 1 AAA EntprMobltySte Direct AAA EntprMobltySte MonthlySub AAA EntMobltySteSA MonthlySub AAA EntMobSteFrSA G MonthlySub AAA EntprMobltySte MonthlySub AAA EntMobSteG MonthlySub AAA EntMobSteUSL G MonthlySub GS EntMobilitySteOpen ShrdSvr SNGL SubsVL OLP NL Annual Qlfd GS EntMobilitySteOpen ShrdSvr SubsVL OLP NL Annual Gov Qlfd GS EntMobilitySteOpen ShrdSvr ENG SubsVL OLP NL Annual LclGov Qlfd GS EntMobilitySteOpen ShrdSvr SNGL SubsVL OLP NL Annual Acdmc Fclty Qlfd

10 Σελίδα 10 από 10 GS GS GS GS AAA AAA EntMbltySteAddOnOpn ShdSvr SNGL SbsVL OLP NL Annl Acdmc Fclty AddOn Qlfd EntMobilitySteAddOnOpen ShrdSvr SNGL SubsVL OLP NL Annual AddOn Qlfd EntMobilitySteAddOnOpen ShrdSvr SubsVL OLP NL Annual Gov AddOn Qlfd EntMobilitySteAddOnOpen ShrdSvr ENG SubsVL OLP NL Annl LclGov AddOn Qlfd Cloud Productivity S4 From SA USL Cloud Productivity S4 USL

Adoption Offer για την Οικογένεια προγραμμάτων φορητότητας για μεγάλες επιχειρήσεις (EMS) FY16 Συνήθεις ερωτήσεις

Adoption Offer για την Οικογένεια προγραμμάτων φορητότητας για μεγάλες επιχειρήσεις (EMS) FY16 Συνήθεις ερωτήσεις Adoption Offer για την Οικογένεια προγραμμάτων φορητότητας για μεγάλες επιχειρήσεις (EMS) FY16 Συνήθεις ερωτήσεις 1 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ Από την 1η Σεπτεμβρίου 2015, οι αμιγώς νέοι πελάτες του EMS οι

Διαβάστε περισσότερα

Όροι και προϋποθέσεις του FY16 Cloud PBX Adoption Offer, Αναθεωρήθηκε στις 23 Μαΐου 2016

Όροι και προϋποθέσεις του FY16 Cloud PBX Adoption Offer, Αναθεωρήθηκε στις 23 Μαΐου 2016 Όροι και προϋποθέσεις του FY16 Cloud PBX Adoption Offer, Αναθεωρήθηκε στις 23 Μαΐου 2016 Σελίδα 1 από 6 Στο παρόν έγγραφο περιγράφονται οι λεπτομέρειες του FY16 Cloud PBX Adoption Offer ( Προσφορά ), συμπεριλαμβανομένων

Διαβάστε περισσότερα

Όροι και Προϋποθέσεις για την Προσφορά Μετεγκατάστασης του SharePoint 2013 Αναθεωρήθηκε στις 17 Οκτωβρίου 2016

Όροι και Προϋποθέσεις για την Προσφορά Μετεγκατάστασης του SharePoint 2013 Αναθεωρήθηκε στις 17 Οκτωβρίου 2016 Όροι και Προϋποθέσεις για την Προσφορά Μετεγκατάστασης του SharePoint 2013 Αναθεωρήθηκε στις 17 Οκτωβρίου 2016 Σελίδα 1 από 5 Στο παρόν έγγραφο περιγράφονται οι λεπτομέρειες της Προσφοράς Μετεγκατάστασης

Διαβάστε περισσότερα

Όροι και προϋποθέσεις για την προσφορά ανάπτυξης του Office 365

Όροι και προϋποθέσεις για την προσφορά ανάπτυξης του Office 365 Όροι και προϋποθέσεις για την προσφορά ανάπτυξης του Office 365 Το παρόν έγγραφο καθορίζει τις λεπτομέρειες για την προσφορά ανάπτυξης του Office 365 ("προσφορά"), συμπεριλαμβανομένων των απαιτήσεων επιλεξιμότητας

Διαβάστε περισσότερα

FY16 Cloud PBX Adoption Offer Συνήθεις ερωτήσεις

FY16 Cloud PBX Adoption Offer Συνήθεις ερωτήσεις FY16 Cloud PBX Adoption Offer Συνήθεις ερωτήσεις 23 ΜΑΪΟΥ 2016 ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ Από την 1η Δεκεμβρίου 2015 και εξής, οι πελάτες του Office 365 (O365) που αγοράζουν έναν ελάχιστο αριθμό υποψήφιων SKU του Office

Διαβάστε περισσότερα

FY16 Office 365 Adoption Offer Συνήθεις ερωτήσεις

FY16 Office 365 Adoption Offer Συνήθεις ερωτήσεις FY16 Office 365 Adoption Offer Συνήθεις ερωτήσεις 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ Από την 1η Φεβρουαρίου του 2016, οι νέοι πελάτες του Office 365 (O365) οι οποίες αγοράζουν 50 κατ' ελάχιστο θέσεις υποψηφίων

Διαβάστε περισσότερα

Όροι και προϋποθέσεις FY16 Office 365 Adoption Offer Αναθεωρήθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου 2016

Όροι και προϋποθέσεις FY16 Office 365 Adoption Offer Αναθεωρήθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου 2016 Σελίδα 1 από 33 Όροι και προϋποθέσεις FY16 Office 365 Adoption Offer Αναθεωρήθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου 2016 Στο παρόν έγγραφο περιγράφονται οι λεπτομέρειες της Office 365 FY16 Adoption Offer ( Προσφορά

Διαβάστε περισσότερα

Γενικοί Όροι & Πολιτική Αγορών της Fon

Γενικοί Όροι & Πολιτική Αγορών της Fon Γενικοί Όροι & Πολιτική Αγορών της Fon Ορισµοί Όροι και Προϋποθέσεις: Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις Πώλησης Εξοπλισµού (εφεξής: «ΟΠΠΕ»). Fon Technology, S.L.: Η Εταιρία η οποία προµηθεύει ή πωλεί τα

Διαβάστε περισσότερα

Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις για το Ηλεκτρονικό Κατάστημα της Olympus

Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις για το Ηλεκτρονικό Κατάστημα της Olympus Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις για το Ηλεκτρονικό Κατάστημα της Olympus 1 Πεδίο εφαρμογής 2 Σύναψη συμβάσεως 3 Δικαίωμα υπαναχώρησης 4 Τιμές Προϊόντων 5 Παράδοση 6 Προθεσμία πληρωμής, υπερημερία 7 Διατήρηση

Διαβάστε περισσότερα

Όροι και Προϋποθέσεις προγράμματος VIP Skrill Έκδοση 2 Μάιος Πεδίο εφαρμογής Όρων και Προϋποθέσεων VIP Skrill

Όροι και Προϋποθέσεις προγράμματος VIP Skrill Έκδοση 2 Μάιος Πεδίο εφαρμογής Όρων και Προϋποθέσεων VIP Skrill Όροι και Προϋποθέσεις προγράμματος VIP Skrill Έκδοση 2 Μάιος 2016 1. Πεδίο εφαρμογής Όρων και Προϋποθέσεων VIP Skrill 1.1. Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις («Όροι και Προϋποθέσεις VIP») ισχύουν για το

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Προμήθειας Περιφερειακών Εξαρτημάτων/Παρελκόμενων POS

Όροι Προμήθειας Περιφερειακών Εξαρτημάτων/Παρελκόμενων POS Όροι Προμήθειας Περιφερειακών Εξαρτημάτων/Παρελκόμενων POS Τελευταία τροποποίηση: 27 Νοεμβρίου 2018 1 Αντικείμενο Όρων 1.1 Οι παρόντες όροι διέπουν την προμήθεια περιφερειακών εξαρτημάτων/ παρελκόμενων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Μεταμόρφωση, 18 Μαΐου 2018 ΘΕΜΑ: ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΕ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

e-genius.gr 2006 All rights reserved.

e-genius.gr 2006 All rights reserved. e-genius.gr 2006 All rights reserved. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατα παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΡΟΣ Β: ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

ΜΕΡΟΣ Β: ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΕΡΟΣ Β: ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΒΑΣΗΣ Πίνακας Περιεχομένων ΜΕΡΟΣ Β: ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΒΑΣΗΣ... 3 ΠΡΟΟΙΜΙΟ... 3 1. ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ... 3 2. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ... 3 3. ΑΞΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ... 4 4. ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν.Ζίχνη 4/11/2013 ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ Αρ. Πρωτ. 14851 ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΖΙΧΝΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ 14SYMV002067052 2014-05-23 Στην Νέα Ζίχνη σήμερα 4/11/2013 ημέρα Δευτέρα οι παρακάτω συμβαλλόμενοι: 1) Ο Δήμος

Διαβάστε περισσότερα

Αυτή είναι μετάφραση ενός εγγράφου από την Αγγλική γλώσσα προς διευκόλυνσή σας μόνο. Το κείμενο του αυθεντικού Αγγλικού κειμένου θα διέπει τα

Αυτή είναι μετάφραση ενός εγγράφου από την Αγγλική γλώσσα προς διευκόλυνσή σας μόνο. Το κείμενο του αυθεντικού Αγγλικού κειμένου θα διέπει τα Αυτή είναι μετάφραση ενός εγγράφου από την Αγγλική γλώσσα προς διευκόλυνσή σας μόνο. Το κείμενο του αυθεντικού Αγγλικού κειμένου θα διέπει τα δικαιώματά σας και τις υποχρεώσεις σας. Το αυθεντικό Αγγλικό

Διαβάστε περισσότερα

IBM Sterling Web Forms

IBM Sterling Web Forms Περιγραφή Υπηρεσιών IBM Sterling Web Forms Στην παρούσα Περιγραφή Υπηρεσιών περιγράφεται η Υπηρεσία Cloud που παρέχεται από την IBM στον Πελάτη. Με τον όρο "Πελάτης" νοούνται το συμβαλλόμενο μέρος, οι

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Χρήσης της IBM Όροι για Συγκεκριμένες Προσφορές SaaS. IBM Blueworks Live

Όροι Χρήσης της IBM Όροι για Συγκεκριμένες Προσφορές SaaS. IBM Blueworks Live Όροι Χρήσης της IBM Όροι για Συγκεκριμένες Προσφορές SaaS IBM Blueworks Live Οι Όροι Χρήσης (Terms of Use - "ToU") αποτελούνται από το παρόν έγγραφο "Όροι Χρήσης της IBM Όροι για Συγκεκριμένες Προσφορές

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμβούλου ανάθεσης συμβουλευτικών υπηρεσιών για την Οργανωτική Αναδιάρθρωση της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμβούλου ανάθεσης συμβουλευτικών υπηρεσιών για την Οργανωτική Αναδιάρθρωση της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε. 16 Φεβρουαρίου 2018 Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμβούλου ανάθεσης συμβουλευτικών υπηρεσιών για την Οργανωτική Αναδιάρθρωση της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε. Ι. Εισαγωγή A. Με βάση το άρθρο 185

Διαβάστε περισσότερα

Κατηγορίες Προσωπικών Δεδομένων Που Συλλέγουμε Και Επεξεργαζόμαστε

Κατηγορίες Προσωπικών Δεδομένων Που Συλλέγουμε Και Επεξεργαζόμαστε Ενημέρωση για Προσωπικά Δεδομένα ΟΠΑΠ PLAY Εισαγωγή Η εταιρία μας, με την επωνυμία «ΟΠΑΠ Α.Ε.» και έδρα επί της Λ. Αθηνών 112 στην Αθήνα (στο εξής και χάριν συντομίας: «ΟΠΑΠ Α.Ε.»)., είναι κατά την ισχύουσα

Διαβάστε περισσότερα

Plus500CY Ltd. Ταμείο Αποζημίωσης Επενδυτών

Plus500CY Ltd. Ταμείο Αποζημίωσης Επενδυτών Plus500CY Ltd. Ταμείο Αποζημίωσης Επενδυτών Ταμείο Αποζημίωσης Επενδυτών 1. Γενικά 1.1. Η Plus500CY Ltd (εφεξής, η Εταιρεία ) είναι μέλος του Ταμείου Αποζημίωσης Επενδυτών (Investor Compensation Fund,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ CYPRUS CONVENTION BUREAU

ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ CYPRUS CONVENTION BUREAU ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ CYPRUS CONVENTION BUREAU ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΕΞΟΙΚΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΚΙΝΗΤΡΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Α. ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Kindle για PC Άδεια και όροι χρήσης

Kindle για PC Άδεια και όροι χρήσης Kindle για PC Άδεια και όροι χρήσης ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ AMAZON DIGITAL SERVICES, INC. (ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΕΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, Η "AMAZON" Ή "ΕΜΕΙΣ"). ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ Σκοπός του παρόντος είναι η ενημέρωση σχετικά με την πολιτική προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα του επισκέπτη/χρήστη

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Μετεγκατάστασης του SharePoint 2013 Συνήθεις ερωτήσεις

Προσφορά Μετεγκατάστασης του SharePoint 2013 Συνήθεις ερωτήσεις Προσφορά Μετεγκατάστασης του SharePoint 2013 Συνήθεις ερωτήσεις 26 Σεπτεμβρίου 2016 ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ Το FastTrack θα προσφέρει υπηρεσίες μετεγκατάστασης από το on-premises SharePoint 2013 για περιορισμένο χρονικό

Διαβάστε περισσότερα

Χάρτης Ποιότητας των Yπηρεσιών του Δικτύου των Ευρωπαϊκών Κέντρων Καταναλωτή

Χάρτης Ποιότητας των Yπηρεσιών του Δικτύου των Ευρωπαϊκών Κέντρων Καταναλωτή Χάρτης Ποιότητας των Yπηρεσιών του Δικτύου των Ευρωπαϊκών Κέντρων Καταναλωτή To Δίκτυο των Ευρωπαϊκών Κέντρων Καταναλωτή (Δίκτυο Ε.Κ.Κ.) περιλαμβάνει 30 Κέντρα σε όλα τα κράτη μέλη της Ε.Ε., τη Νορβηγία

Διαβάστε περισσότερα

Επιστροφή χρημάτων Κωδικός Κατάλληλα προϊόντα HP

Επιστροφή χρημάτων Κωδικός Κατάλληλα προϊόντα HP Όροι & προϋποθέσεις 1. Σύμφωνα με τους υπόλοιπους παρόντες όρους και προϋποθέσεις, οι πελάτες μπορούν να διεκδικήσουν το ποσό της επιστροφής χρημάτων για τα επιλεγμένα προϊόντα HP που απεικονίζονται στον

Διαβάστε περισσότερα

IBM WebSphere Cast Iron Live

IBM WebSphere Cast Iron Live Περιγραφή Υπηρεσιών IBM WebSphere Cast Iron Live Στην παρούσα Περιγραφή Υπηρεσιών περιγράφεται η Υπηρεσία Cloud που παρέχεται από την IBM στον Πελάτη. Με τον όρο "Πελάτης" νοούνται η εταιρεία, οι εξουσιοδοτημένοι

Διαβάστε περισσότερα

για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο

για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο Το παρόν έγγραφο παρέχει βασικές πληροφορίες σχετικά με το επενδυτικό προϊόν. Δεν είναι υλικό εμπορικής προώθησης. Οι πληροφορίες απαιτούνται βάσει του νόμου για να σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τη φύση,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΛΗΨΗΣ, ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΛΗΨΗΣ, ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΛΗΨΗΣ, ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ο Όμιλος στον οποίο ανήκει η Εταιρία αποτελεί οργανισμό με σημαντική ελληνική και διεθνή παρουσία και μεγάλο

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικοί Όροι και Προϋποθέσεις σχετικά με την Προωθητική προσφορά «Εποχή για πτήσεις» της Parrot Drones

Ειδικοί Όροι και Προϋποθέσεις σχετικά με την Προωθητική προσφορά «Εποχή για πτήσεις» της Parrot Drones Ειδικοί Όροι και Προϋποθέσεις σχετικά με την Προωθητική προσφορά «Εποχή για πτήσεις» της Parrot Drones Αυτοί οι Συγκεκριμένοι Όροι και Προϋποθέσεις συμφωνούνται ανάμεσα στην Parrot Drones, γαλλική εταιρεία

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019 ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019 1. ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Ο υπεύθυνος για την προωθητική ενέργεια είναι η Canon CEE GmbH, Oberlaaer Strasse 233, 1100 Βιέννη, Αυστρία.

Διαβάστε περισσότερα

Βασικό σύστημα αυτόματων χρεώσεων SEPA Έγγραφο πληροφόρησης Οφειλέτη

Βασικό σύστημα αυτόματων χρεώσεων SEPA Έγγραφο πληροφόρησης Οφειλέτη 1. Εισαγωγή Βασικό σύστημα αυτόματων χρεώσεων SEPA Ο SEPA είναι ο ενιαίος χώρος πληρωμών σε ευρώ, ο οποίος περιλαμβάνει 34 χώρες το σύνολο των 28 χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τρεις χώρες του Ευρωπαϊκού

Διαβάστε περισσότερα

Συντάχθηκε απο τον/την Αδμίν Τετάρτη, 04 Μάιος :07 - Τελευταία Ενημέρωση Παρασκευή, 26 Δεκέμβριος :32

Συντάχθηκε απο τον/την Αδμίν Τετάρτη, 04 Μάιος :07 - Τελευταία Ενημέρωση Παρασκευή, 26 Δεκέμβριος :32 Καλώς ήλθατε στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα azores.gr. Το Ηλεκτρονικό μας κατάστημα παρέχει τις υπηρεσίες του προς εσάς (επισκέπτη ή πελάτη) μόνο εφόσον αποδεχθείτε τους όρους χρήσης που διέπουν την λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Χρήσης της IBM Όροι για Συγκεκριμένες Προσφορές SaaS. IBM Prescriptive Maintenance for Manufacturing

Όροι Χρήσης της IBM Όροι για Συγκεκριμένες Προσφορές SaaS. IBM Prescriptive Maintenance for Manufacturing Όροι Χρήσης της IBM Όροι για Συγκεκριμένες Προσφορές SaaS IBM Prescriptive Maintenance for Manufacturing Οι Όροι Χρήσης (Terms of Use - "ToU") αποτελούνται από το παρόν έγγραφο "Όροι Χρήσης της IBM Όροι

Διαβάστε περισσότερα

Σύμβαση Προσχώρησης παιγνίου ΤΖΟΚΕΡ. (μέσω Πρακτορείων της ΟΠΑΠ Α.Ε.)

Σύμβαση Προσχώρησης παιγνίου ΤΖΟΚΕΡ. (μέσω Πρακτορείων της ΟΠΑΠ Α.Ε.) Σύμβαση Προσχώρησης παιγνίου ΤΖΟΚΕΡ (μέσω Πρακτορείων της ΟΠΑΠ Α.Ε.) Η ΟΠΑΠ Α.Ε., δυνάμει του άρθρο 27 παρ. 2α` του Ν. 2843/2000 (ΦΕΚ Α` 219) και των όρων της από 15.12.2000 σύμβασης παραχώρησης, που συνάφθηκε

Διαβάστε περισσότερα

IBM Decision Optimization on Cloud

IBM Decision Optimization on Cloud Περιγραφή Υπηρεσιών IBM Decision Optimization on Cloud Στην παρούσα Περιγραφή Υπηρεσιών περιγράφεται η Υπηρεσία Cloud που παρέχεται από την IBM στον Πελάτη. Με τον όρο "Πελάτης" νοούνται η εταιρεία, οι

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΑΔΕΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΕΛΙΚΟΥ ΧΡΗΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ SEAGATE

ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΑΔΕΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΕΛΙΚΟΥ ΧΡΗΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ SEAGATE ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΑΔΕΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΕΛΙΚΟΥ ΧΡΗΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ SEAGATE ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΑΔΕΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΕΛΙΚΟΥ ΧΡΗΣΤΗ (Σ.Α.Χ.Τ.Χ.). ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ «I AGREE» Ή

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Χρεωστικού Υπολοίπου σε Χρήματα DEGIRO

Όροι Χρεωστικού Υπολοίπου σε Χρήματα DEGIRO Όροι Χρεωστικού Υπολοίπου σε Χρήματα EIRO Περιεχόμενα Άρθρο 1. Ορισμοί... 3 Άρθρο 2. Συμβατική Σχέση... 3 Άρθρο 3. Καταχώρηση Πιστώσεων... 4 Άρθρο 4. Χρεωστικό Υπόλοιπο σε Χρήματα... 4 Άρθρο 5. Απλή Εκτέλεση...

Διαβάστε περισσότερα

IBM Cloud Event Management

IBM Cloud Event Management Περιγραφή Υπηρεσιών IBM Cloud Event Management Στην παρούσα Περιγραφή Υπηρεσιών περιγράφεται η Υπηρεσία Cloud που παρέχεται από την IBM στον Πελάτη. Με τον όρο "Πελάτης" νοούνται το συμβαλλόμενο μέρος,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε. ΔΥΡΡΑΧΙΟΥ 89 & ΚΗΦΙΣΟΥ, 104 43, ΑΘΗΝΑ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε. ΔΥΡΡΑΧΙΟΥ 89 & ΚΗΦΙΣΟΥ, 104 43, ΑΘΗΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε. ΔΥΡΡΑΧΙΟΥ 89 & ΚΗΦΙΣΟΥ, 104 43, ΑΘΗΝΑ Μητρώο Διακοπτόμενου Φορτίου Με την απόφαση του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας που δημοσιεύτηκε

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά εκτυπωτών HP Designjet L Περιορισμένη εγγύηση

Σειρά εκτυπωτών HP Designjet L Περιορισμένη εγγύηση Σειρά εκτυπωτών HP Designjet L28500 Περιορισμένη εγγύηση 2011 Hewlett-Packard Development Company, L.P. 1η έκδοση Νομικές σημειώσεις Οι πληροφορίες που παρέχονται στο παρόν έγγραφο υπόκεινται σε αλλαγή

Διαβάστε περισσότερα

Άδεια και Όροι Χρήσης του Kindle για iphone Ψηφιακό Περιεχόμενο Το Κατάστημα Kindle. Χρήση του Ψηφιακού Περιεχομένου. Περιορισμοί.

Άδεια και Όροι Χρήσης του Kindle για iphone Ψηφιακό Περιεχόμενο Το Κατάστημα Kindle. Χρήση του Ψηφιακού Περιεχομένου. Περιορισμοί. Άδεια και Όροι Χρήσης του Kindle για iphone ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ AMAZON DIGITAL SERVICES, INC. (ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΕΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ,, Η «AMAZON» Ή «ΕΜΕΙΣ»).

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Χρήσης της IBM Όροι για Συγκεκριμένες Προσφορές SaaS. IBM WebSphere Cast Iron Live

Όροι Χρήσης της IBM Όροι για Συγκεκριμένες Προσφορές SaaS. IBM WebSphere Cast Iron Live Όροι Χρήσης της IBM Όροι για Συγκεκριμένες Προσφορές SaaS IBM WebSphere Cast Iron Live Οι Όροι Χρήσης (Terms of Use - "ToU") αποτελούνται από το παρόν έγγραφο "Όροι Χρήσης της IBM Όροι για Συγκεκριμένες

Διαβάστε περισσότερα

ATHOS ASSET MANAGEMENT Α.Ε.Δ.Α.Κ. Πολιτική Αποφυγής Σύγκρουσης Συμφερόντων

ATHOS ASSET MANAGEMENT Α.Ε.Δ.Α.Κ. Πολιτική Αποφυγής Σύγκρουσης Συμφερόντων ATHOS ASSET MANAGEMENT Α.Ε.Δ.Α.Κ. Πολιτική Αποφυγής Σύγκρουσης Συμφερόντων Εκδόθηκε: Ιούλιος 2017 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η παρούσα πολιτική αφορά τα μέτρα που λαμβάνει η Εταιρεία προκειμένου να εντοπίζει και να διαχειρίζεται

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Πολιτική Απορρήτου Prudential Actuarial Solutions 1

Περιεχόμενα. Πολιτική Απορρήτου Prudential Actuarial Solutions 1 Περιεχόμενα Περιεχόμενα... 1 1. Εισαγωγή... 2 1.1 Σχετικά... 2 1.2 Τροποποιήσεις... 2 2. Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα... 3 2.1 Συλλογή... 3 2.2 Μεταβίβαση... 3 2.3 Διατήρηση... 4 3. Δικαιώματα των Υποκειμένων...

Διαβάστε περισσότερα

Γενικοί Όροι Παροχής Υπηρεσίας EXPRESS MAIL SERVICE (EMS)

Γενικοί Όροι Παροχής Υπηρεσίας EXPRESS MAIL SERVICE (EMS) Γενικοί Όροι Παροχής Υπηρεσίας EXPRESS MAIL SERVICE (EMS) 1. H Εταιρεία ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ Α.Ε. εφεξής «Εταιρεία» παρέχει με την ονομασία EXPRESS MAIL SERVICE (EMS) μία υπηρεσία επείγουσας διεθνούς μεταφοράς

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Παραγώγων DEGIRO

Όροι Παραγώγων DEGIRO Όροι Παραγώγων EGIRO Περιεχόμενα Άρθρο 1. Ορισμοί... 3 Άρθρο 2. Συμβατική Σχέση... 3 Άρθρο 3. Απλή Εκτέλεση... 3 Άρθρο 4. Εντολές... 4 Άρθρο 5. Θέσεις... 4 Άρθρο 6. Κίνδυνος και Αξία Εγγυήσεων... 5 Άρθρο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ (COPYRIGHT)

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ (COPYRIGHT) ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ (COPYRIGHT) ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ COOKIES ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΧΡΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΣΕ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

Όταν πρέπει να ακυρώσετε μια συναλλαγή δηλώνοντας ότι δεν δύναστε να παραδώσετε, πρέπει να μας ενημερώσετε.

Όταν πρέπει να ακυρώσετε μια συναλλαγή δηλώνοντας ότι δεν δύναστε να παραδώσετε, πρέπει να μας ενημερώσετε. Πολιτική ακύρωσης Για τον Πωλητή Υπάρχει περίπτωση να πρέπει να ακυρώσετε μια συναλλαγή, για παράδειγμα, εάν το προϊόν είναι τοποθετημένο σε λάθος μέρος ή κάνατε ένα λάθος κατά την καταχώρησή της αγγελίας.

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΑΕΡΙΟΥ (ΕΔΑ) ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΑΕΡΙΟΥ (ΕΔΑ) ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΑΕΡΙΟΥ (ΕΔΑ) ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΙΟΡΘΩΤΩΝ ΟΓΚΟΥ (PTZ) ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΤΗΛΕΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕΣΩ GPRS 2G/3G/4G» ΚΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Μ13/122016 ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2003 Ν.122(Ι)/2003 (25/07/2003) ΔΕΙΚΤΕΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ Κ.Δ.Π. 571/2005 (16/12/2005)

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2003 Ν.122(Ι)/2003 (25/07/2003) ΔΕΙΚΤΕΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ Κ.Δ.Π. 571/2005 (16/12/2005) Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2003 Ν.122(Ι)/2003 (25/07/2003) ΔΕΙΚΤΕΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ Κ.Δ.Π. 571/2005 (16/12/2005) Ε.Ε. Παρ. ΙΙΙ(Ι) 4358 Κ.Δ.Π. 571/2005 Αρ. 4058,16.12.2005 Αριθμός 571 Οι περί

Διαβάστε περισσότερα

UltraCare. Οδηγός προγραμμάτων. Για προγράμματα με ημερομηνία έναρξης από την 1η Ιανουαρίου 2014 και μετέπειτα

UltraCare. Οδηγός προγραμμάτων. Για προγράμματα με ημερομηνία έναρξης από την 1η Ιανουαρίου 2014 και μετέπειτα UltraCare Οδηγός προγραμμάτων Για προγράμματα με ημερομηνία έναρξης από την 1η Ιανουαρίου 2014 και μετέπειτα UltraCare Contents Ο οδηγός προγραμμάτων σας 3 Ατομικά προγράμματα 3 Περίοδος υπαναχώρησης 3

Διαβάστε περισσότερα

2. Για ποια σκοπό επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα;

2. Για ποια σκοπό επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα; Ενημέρωση Υποκειμένων Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για την επεξεργασία των δεδομένων τους με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προσωπικών Δεδομένων Ε.Ε. 2016/679 και τη συναφή ελληνική νομοθεσία. Η Εταιρεία

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΓΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ BAYER ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΓΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ BAYER ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΓΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ BAYER ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε 1 Γενικά Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις αγορών (εφεξής «Γενικοί όροι») ισχύουν για όλα τα Προϊόντα και τις Υπηρεσίες που αγοράζει η Bayer

Διαβάστε περισσότερα

Παράγοντες επιτυχίας για το Office 365 End User Engagement

Παράγοντες επιτυχίας για το Office 365 End User Engagement Παράγοντες επιτυχίας για το Office 365 End User Engagement Οι κρίσιμοι παράγοντες επιτυχίας που επηρεάζουν τη χρήση του Office 365 και πώς θα τους χρησιμοποιήσετε με επιτυχία κατά το λανσάρισμά σας Το

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΈΓΓΡΑΦΟ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Α: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ 1. Εισαγωγή Το Συγκρότημα Τράπεζας Κύπρου (που περιλαμβάνει την Τράπεζα Κύπρου Δημόσια Εταιρεία Λτδ, τις θυγατρικές της εταιρείες καθώς

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου για την εφαρμογή κινητής συσκευής Match Attax της Topps. Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018

Πολιτική απορρήτου για την εφαρμογή κινητής συσκευής Match Attax της Topps. Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018 Πολιτική απορρήτου για την εφαρμογή κινητής συσκευής Match Attax της Topps Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018 Πολιτική απορρήτου για παιδιά Ποια δεδομένα συλλέγουμε και γιατί συλλέγουμε

Διαβάστε περισσότερα

Καλώς ορίσατε στο FastTrack

Καλώς ορίσατε στο FastTrack Καλώς ορίσατε στο FastTrack 1 Περιμέναμε ότι το deployment του Office 365 θα διαρκούσε πολλούς μήνες αλλά το FastTrack μας βοήθησε να το ολοκληρώσουμε σε μόλις O ΔΡΌΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΊΑ Το "ταξίδι" με

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Κατηγοριοποίησης Πελατών

Πολιτική Κατηγοριοποίησης Πελατών Πολιτική Κατηγοριοποίησης Πελατών Στο πλαίσιο της εφαρμογή των διατάξεων της Οδηγίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τις Αγορές Χρηματοοικονομικών Μέσων (MiFID), όπως έχει ενσωματωθεί στο Ελληνικό δίκαιο σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ CONFLICT OF INTEREST POLICY

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ CONFLICT OF INTEREST POLICY ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ CONFLICT OF INTEREST POLICY Το νομικό και κανονιστικό πλαίσιο (νομοθεσία) που διέπει τις δραστηριότητες της εταιρείας «ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Επίσηµη Εφηµερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Επίσηµη Εφηµερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης 10.6.2017 L 148/3 ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (ΕΕ) 2017/980 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ της 7ης Ιουνίου 2017 για τον καθορισμό εκτελεστικών τεχνικών προτύπων όσον αφορά τα τυποποιημένα έντυπα, τα υποδείγματα και τις διαδικασίες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡEΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΕΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ. Ανοικτό Διαγωνισμό. Για την επιλογή Αναδόχου για την Εκτέλεση του Έργου:

ΕΤΑΙΡEΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΕΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ. Ανοικτό Διαγωνισμό. Για την επιλογή Αναδόχου για την Εκτέλεση του Έργου: ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ Ανοικτό Διαγωνισμό Για την επιλογή Αναδόχου για την Εκτέλεση του Έργου: ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΜΕΣΗΣ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ Ποιος είναι ο σκοπός αυτού του εγγράφου; ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ Η G4S είναι ένας «Υπεύθυνος Επεξεργασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα». Αυτό σημαίνει ότι είμαστε υπεύθυνοι να αποφασίσουμε πώς

Διαβάστε περισσότερα

Κώδικας Δεοντολογίας διαπιστευµένων διαµεσολαβητών ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ

Κώδικας Δεοντολογίας διαπιστευµένων διαµεσολαβητών ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ Κώδικας Δεοντολογίας διαπιστευµένων διαµεσολαβητών (Υ.Α 109088/20-13 ΦΕΚ 2824/2011 Β) Άρθρο 1 ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ 1.1 Προσόντα Οι διαµεσολαβητές πρέπει να είναι διαπιστευµένοι από

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 1. Η εταιρία «Α. ΜΑΤΑΛΩΝ Ε. ΤΖΑΦΟΥ Α.Ε.», εφεξής αναφερόμενη και ως Εταιρία, διοργανώνει διαγωνισμό μέσω της εφαρμογής MALLFOX με τίτλο Κερδίστε ένα Βραβευμένο συμβατό μελάνι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε. ΕΠΙ ΤΩΝ:

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε. ΕΠΙ ΤΩΝ: ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε. ΕΠΙ ΤΩΝ: ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΜΕΤΡΗΣΕΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΥ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΣΦΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΥ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΕΣΦΑ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΡΟΤΥΠΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ CYPRUS CONVENTION BUREAU

ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ CYPRUS CONVENTION BUREAU ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ CYPRUS CONVENTION BUREAU ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΕΞΟΙΚΕΙΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΚΙΝΗΤΡΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Α. ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου. Πίνακας Περιεχομένων

Πολιτική Απορρήτου. Πίνακας Περιεχομένων Πολιτική Απορρήτου Πίνακας Περιεχομένων 1. Εισαγωγή... 2 2. Συλλογή Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα... 2 3. Μεταβίβαση Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα... 3 4. Διατήρηση Δεδομένων... 3 5. Δικαιώματα των Υποκειμένων...

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΚΙΝΗΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΔΥΝΗΤΙΚΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΥΝEΔΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΚΙΝΗΤΡΩΝ ΓΙΑ ΣΚΟΠΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ (INSPECTION VISITS)

ΣΧΕΔΙΟ ΚΙΝΗΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΔΥΝΗΤΙΚΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΥΝEΔΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΚΙΝΗΤΡΩΝ ΓΙΑ ΣΚΟΠΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ (INSPECTION VISITS) ΣΧΕΔΙΟ ΚΙΝΗΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΔΥΝΗΤΙΚΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΥΝEΔΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΚΙΝΗΤΡΩΝ ΓΙΑ ΣΚΟΠΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ (INSPECTION VISITS) A. ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΗΣΣΟΝΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ (DE MINIMIS) Το παρόν σχέδιο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΟΙΝΟΥ ΟΤΕ TV»

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΟΙΝΟΥ ΟΤΕ TV» ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΟΙΝΟΥ ΟΤΕ TV» Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (εφεξής ο «OTE» ή «Διοργανωτής), που εδρεύει στο Μαρούσι Αττικής,

Διαβάστε περισσότερα

NewYork-Presbyterian Hospital Τοποθεσία: Όλα τα κέντρα Εγχειρίδιο Πολιτικών και Διαδικασιών Νοσοκομείου Αριθμός: Σελίδα 1 από 7

NewYork-Presbyterian Hospital Τοποθεσία: Όλα τα κέντρα Εγχειρίδιο Πολιτικών και Διαδικασιών Νοσοκομείου Αριθμός: Σελίδα 1 από 7 Σελίδα 1 από 7 ΤΙΤΛΟΣ: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ: Η Πολιτική Είσπραξης (εφεξής η «Πολιτική») αποσκοπεί στην προώθηση της πρόσβασης των ασθενών σε ποιοτική υγειονομική περίθαλψη, ελαχιστοποιώντας

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, Αρ. Πρωτ.:14927

Αθήνα, Αρ. Πρωτ.:14927 Αθήνα, 08.06.2018 Αρ. Πρωτ.:14927 Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Σύμβαση για την παροχή υπηρεσιών Ιατρού Εργασίας ποσού Τριών Χιλιάδων Εξακοσίων Σαράντα Οκτώ Ευρώ (3.648,00 ). Στην Αθήνα σήμερα, 08 / 06

Διαβάστε περισσότερα

Κατευθυντήριες γραμμές και συστάσεις

Κατευθυντήριες γραμμές και συστάσεις Κατευθυντήριες γραμμές και συστάσεις Κατευθυντήριες γραμμές και συστάσεις σχετικά με το πεδίο εφαρμογής του κανονισμού 17 Ιουνίου 2013 ESMA/2013/720. Ημερομηνία: 17 Ιουνίου 2013 ESMA/2013/720 Πίνακας περιεχομένων

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονική Δήλωση περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Ηλεκτρονική Δήλωση περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Ηλεκτρονική Δήλωση περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Custom House Financial (UK) Limited Ημερομηνία έναρξης ισχύος: 1 Νοεμβρίου 2014 Στην Κύπρο, οι υπηρεσίες παρέχονται από την Custom House Financial

Διαβάστε περισσότερα

6. ΕΠΙΛΕΞΙΜΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΑΞΕΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ

6. ΕΠΙΛΕΞΙΜΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΑΞΕΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ 6. ΕΠΙΛΕΞΙΜΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΑΞΕΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ 6.1. ΕΠΙΛΕΞΙΜΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ Επιλέξιμες ανά κατηγορία είναι οι ακόλουθες δαπάνες για συμμετοχή των δικαιούχων σε εμπορικές εκθέσεις εκτός ελληνικής

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση Πολιτικής Συγκρούσεων Συμφερόντων

Δήλωση Πολιτικής Συγκρούσεων Συμφερόντων Plus500CY Ltd. Δήλωση Πολιτικής Συγκρούσεων Συμφερόντων Δήλωση Πολιτικής Συγκρούσεων Συμφερόντων Περίληψη της Δήλωσης Πολιτικής Συγκρούσεων Συμφερόντων 1. Εισαγωγή 1.1. Με τη συγκεκριμένη Δήλωση Πολιτικής

Διαβάστε περισσότερα

Έντυπο Αίτησης Πρόσληψης - Ενημέρωση

Έντυπο Αίτησης Πρόσληψης - Ενημέρωση Έντυπο Αίτησης Πρόσληψης - Ενημέρωση Ενημέρωση για την Προστασία Δεδομένων Κατά την υποβολή αίτησης για να μπείτε στην ομάδα της Lanitis Bros Ltd, θα μας παράσχετε ορισμένα προσωπικά δεδομένα για εσάς.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ 1 ης ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΕΛΙΔΕΚ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΕΣ 1. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Όροι διαγωνισμούαντικείμενο του Διαγωνισμού.

Όροι διαγωνισμούαντικείμενο του Διαγωνισμού. Όροι διαγωνισμούαντικείμενο του Διαγωνισμού. 1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού. Η εταιρεία με την επωνυμία «VARDAS - ΒΑΡΔΑΣ ΑΕΒΕΕ», στο εξής «Διοργανώτρια Εταιρεία», διοργανώνει ηλεκτρονικά μέσω της σελίδας

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ 2 ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΑΣΗ : ΔΣΥ /2017

ΤΕΥΧΟΣ 2 ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΑΣΗ : ΔΣΥ /2017 ΤΕΥΧΟΣ 2 ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΑΣΗ : ΔΣΥ /2017 ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ : ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ, ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΒΛΑΒΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ LIEBERT ΣΤΙΣ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

IBM App Connect Professional

IBM App Connect Professional Περιγραφή Υπηρεσιών IBM App Connect Professional Στην παρούσα Περιγραφή Υπηρεσιών περιγράφεται η Υπηρεσία Cloud που παρέχεται από την IBM στον Πελάτη. Με τον όρο "Πελάτης" νοούνται η εταιρεία, οι εξουσιοδοτημένοι

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνική υποστήριξη λογισμικού HP

Τεχνική υποστήριξη λογισμικού HP Τεχνική υποστήριξη λογισμικού HP Τεχνολογικές υπηρεσίες HP βάσει συμβολαίου Τεχνικά δεδομένα Η τεχνική υποστήριξη λογισμικού HP παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες απομακρυσμένης υποστήριξης για προϊόντα λογισμικού

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔΙΚΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕΛΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΤΟΥ ΕΙΕΕ («ΚΩΔΙΚΑΣ»)

ΚΩΔΙΚΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕΛΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΤΟΥ ΕΙΕΕ («ΚΩΔΙΚΑΣ») ΚΩΔΙΚΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕΛΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΤΟΥ ΕΙΕΕ («ΚΩΔΙΚΑΣ») Εισαγωγή Το ΕΙΕΕ είναι δεσμευμένο με τα υψηλότερα πρότυπα ηθικής για να διεκδικεί και να διατηρεί την εμπιστοσύνη

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταση EKTEΛΕΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Πρόταση EKTEΛΕΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, 29.5.2015 COM(2015) 231 final 2015/0118 (NLE) Πρόταση EKTEΛΕΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ για την τροποποίηση της απόφασης 2009/790/ΕΚ ώστε να επιτραπεί στην Πολωνία να παρατείνει

Διαβάστε περισσότερα

έκδοση των Windows 10

έκδοση των Windows 10 Εμπειρία Business Παραγωγικότητα και εμπειρία χρήστη Οικεία και παραγωγική εμπειρία χρήστη Home Pro Enterprise Education Continuum για τηλέφωνα 1 Cortana 2 Windows Ink 3 Μενού Έναρξης και Δυναμικά πλακίδια

Διαβάστε περισσότερα

Καλώς ορίσατε στο FastTrack

Καλώς ορίσατε στο FastTrack Καλώς ορίσατε στο FastTrack 1 Περιμέναμε ότι το deployment του Office 365 θα διαρκούσε πολλούς μήνες αλλά το FastTrack μας βοήθησε να το O ΔΡΌΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΊΑ Το "ταξίδι" με το FastTrack 4 Εργασία

Διαβάστε περισσότερα

Γενικός Κανονισµός Συµµετοχής σε Επιχειρηματικές Αποστoλές

Γενικός Κανονισµός Συµµετοχής σε Επιχειρηματικές Αποστoλές ΠΡΟΟIΜΙΟ Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο ανήκει στο Παγκόσμιο Δίκτυο των Διμερών Γερμανικών Επιμελητηρίων με 140 γραφεία σε 92 χώρες. Με στόχο την υποστήριξη, ενίσχυση και ισχυροποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Όροι και Προϋποθέσεις. HSBC Global View

Όροι και Προϋποθέσεις. HSBC Global View Όροι και Προϋποθέσεις HSBC Global View Η υπηρεσία HSBC Global View (η «Υπηρεσία») παρέχεται από την HSBC Holdings plc και τις θυγατρικές της σε όλο τον κόσμο (κάθε μια από τις οποίες θα εννοείται όταν

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΠΛΟΙΟΥ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ

ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΠΛΟΙΟΥ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΠΛΟΙΟΥ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ Η παρούσα Σύμβαση (αποκαλούμενη στο εξής «Σύμβαση»), συναφθείσα την..., 2018, μεταξύ Αφενός της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία

Διαβάστε περισσότερα

Η Emporiki Bank επίσης λειτουργεί και ως τράπεζα πληρωμών (εφεξής «πληρώτρια τράπεζα», LPA ).

Η Emporiki Bank επίσης λειτουργεί και ως τράπεζα πληρωμών (εφεξής «πληρώτρια τράπεζα», LPA ). ΔΙΚΤΥΟ EMPORIKI BANK - ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ & ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕΡΙΔΙΩΝ ΑΜΟΙΒΑΙOY ΚΕΦΑΛΑΙOY «EMPORIKI PROTECTED FUND MIDAS IV» ΤΗΣ CREDIT AGRICOLE ASSET

Διαβάστε περισσότερα

United Technologies Corporation. Επαγγελματικά δώρα από τους προμηθευτές

United Technologies Corporation. Επαγγελματικά δώρα από τους προμηθευτές United Technologies Corporation Επαγγελματικά δώρα από τους προμηθευτές Εισαγωγή Η UTC αγοράζει προμήθειες και υπηρεσίες βασιζόμενη στο όφελος και επιζητά από τους προμηθευτές της τις καλύτερες τιμές και

Διαβάστε περισσότερα

Ν.Π.Ι.Δ. «ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης Πλατεία Αριστοτέλους Θεσσαλονίκη

Ν.Π.Ι.Δ. «ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης Πλατεία Αριστοτέλους Θεσσαλονίκη Ν.Π.Ι.Δ. «ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης Πλατεία Αριστοτέλους 10 546 23 Θεσσαλονίκη ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΕΘΝΗ ΠΑΡΑΠΟΝΑ LLOYD'S

ΙΕΘΝΗ ΠΑΡΑΠΟΝΑ LLOYD'S Παράπονα Ιανουάριος 2016 ΙΕΘΝΗ ΠΑΡΑΠΟΝΑ LLOYD'S ιαχείριση διεθνών παραπόνων στη Llyd s: Καθοδήγηση για managing agents και τους εκπροσώπους τους Το παρόν σημείωμα οδηγιών παρέχει μια πρακτική διαδικασία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΡΗΣΗΣ ΑΡΧΕΙΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΡΗΣΗΣ ΑΡΧΕΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΡΗΣΗΣ ΑΡΧΕΙΩΝ Περιεχόμενα 1. ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ... 3 2. ΤΡΟΠΟΣ ΦΥΛΑΞΗΣ ΑΡΧΕΙΩΝ... 3 3. ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΗΡΟΥΜΕΝΩΝ ΑΡΧΕΙΩΝ... 3 4. ΤΗΡΗΣΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ... 4 5. ΤΗΡΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΕΡΙΟΥ (ΕΠΑ) ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΥΛΙΚΩΝ» ΚΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Μ05/102013

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΕΡΙΟΥ (ΕΠΑ) ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΥΛΙΚΩΝ» ΚΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Μ05/102013 Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΕΡΙΟΥ (ΕΠΑ) ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΥΛΙΚΩΝ» ΚΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Μ05/102013 ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 162.433,69 ΕΥΡΩ (ΑΝΕΥ ΦΠΑ) 1. ΑΝΑΘΕΤΟΥΣΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ / CYPRUS CONVENTION BUREAU

ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ / CYPRUS CONVENTION BUREAU / CYPRUS CONVENTION BUREAU ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΕΞΟΙΚΕΙΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΚΙΝΗΤΡΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Α. ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2013 Η προβολή του αναβαθμισμένου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ, ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ, ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Α.Ε. 5 Μαΐου 2017 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ, ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Κατευθυντήριες γραμμές Κανόνες και διαδικασίες ΚΑΤ σχετικά με την αθέτηση υποχρέωσης συμμετεχόντων σε αυτά

Κατευθυντήριες γραμμές Κανόνες και διαδικασίες ΚΑΤ σχετικά με την αθέτηση υποχρέωσης συμμετεχόντων σε αυτά Κατευθυντήριες γραμμές Κανόνες και διαδικασίες ΚΑΤ σχετικά με την αθέτηση υποχρέωσης συμμετεχόντων σε αυτά 08/06/2017 ESMA70-151-294 EL Πίνακας περιεχομένων 1 Πεδίο εφαρμογής... 3 2 Ορισμοί... 4 3 Σκοπός...

Διαβάστε περισσότερα

Διαβιβάζεται συνημμένως στις αντιπροσωπίες το έγγραφο - COM(2014) 653 final.

Διαβιβάζεται συνημμένως στις αντιπροσωπίες το έγγραφο - COM(2014) 653 final. Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Βρυξέλλες, 11 Νοεμβρίου 2014 (OR. en) Διοργανικός φάκελος: 2014/0302 (NLE) 15413/14 FISC 190 ΠΡΟΤΑΣΗ Αποστολέας: Ημερομηνία Παραλαβής: Αποδέκτης: Αριθ. εγγρ. Επιτρ.: Θέμα:

Διαβάστε περισσότερα