Επενδύστε στον άνθρωπο επενδύστε στο μέλλον

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Επενδύστε στον άνθρωπο επενδύστε στο μέλλον"

Transcript

1 Company Profile Επενδύστε στον άνθρωπο επενδύστε στο μέλλον

2 INFOLAB σημαίνει: Παρουσία 20 και πλέον ετών στο χώρο της εκπαίδευσης Tailor made Εκπαιδευτικά προγράμματα Προσανατολισμός στις ανάγκες της επιχείρησης Διαρκής Αξιολόγηση συνεργατών και διαδικασιών Διαθέσιμα περισσότερα από 250 διαφορετικά σεμινάρια Συστάσεις από Πελάτες Πρωτοποριακές Εκπαιδευτικές Μέθοδοι

3 Ποιοι είμαστε Η INFOLAB δραστηριοποιείται στη συμβουλευτική εκπαίδευση στελεχών επιχειρήσεων με στόχο την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού τους σε θέματα Επιχειρησιακών δεξιοτήτων και δεξιοτήτων Πληροφορικής. Το πρώτο εκπαιδευτικό κέντρο ιδρύθηκε το 1995 από πεπειραμένα στελέχη πληροφορικής και έκτοτε τα στελέχη του έχουν προσφέρει τις υπηρεσίες τους σε εκατοντάδες εταιρίες σε ολόκληρη την Ελλάδα έχοντας στο ενεργητικό τους περισσότερες από ώρες εκπαίδευσης. Πελάτες της INFOLAB είναι μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις και πολυεθνικές που δραστηριοποιούνται σε ποικίλους κλάδους όπως: Βιομηχανία Ασφάλειες Ένδυσης Σούπερ Μάρκετ Τουρισμός Δημοσίου Επικοινωνιών & Τηλεφωνίας Ναυτιλίας Τραπεζικός Φαρμάκων Μεταφορών Ενέργειας κ.ά. Τροφίμων Πληροφορικής & Υψηλής Τεχνολογίας Λιανικής Η INFOLAB παράλληλα έχει συνάψει συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως στο χώρο της Πιστοποίησης δεξιοτήτων όπως παρακάτω: Πιστοποίηση της INFOLAB από τη Microsoft Η INFOLAB είναι πιστοποιημένος συνεργάτης Microsoft από το 1996 στην παροχή υπηρεσιών εκπαίδευσης σε προϊόντα Microsoft αλλά και συνεργάτης στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε επιχειρήσεις. Όλοι οι εισηγητές μας είναι πιστοποιημένοι εισηγητές (MCTs, MMIs) αλλά και κάτοχοι πιστοποιήσεων στα προϊόντα που διδάσκουν, όπως MOS, MCTS, MCITP, MCPD, MCP, MVP κ.α. Πιστοποίηση της INFOLAB από τη Cisco Η INFOLAB είναι επίσημη Ακαδημία Cisco από το 2009 και προσφέρει τα προγράμματα CCNA και CCNA Security με το ευέλικτο πρόγραμμα της ακαδημίας αλλά και σε ταχύρυθμα σεμινάρια. Πιστοποίηση της INFOLAB από την PEOPLECERT για το ITIL H INFOLAB είναι επίσημο εκπαιδευτικό και εξεταστικό κέντρο ITIL, προσφέροντας μεγάλη ποικιλία πιστοποιημένων σεμιναρίων. Πιστοποίηση της INFOLAB από την PEOPLECERT για PRINCE2 H INFOLAB είναι επίσημο εκπαιδευτικό και εξεταστικό κέντρο PRINCE2, προσφέροντας πιστοποιημένα σεμινάρια PRINC2 Foundation & Agile.

4 Πιστοποιημένα προγράμματα Πρώτων Βοηθειών KAI Αντιμετώπισης κατάστασης Έκτακτης Ανάγκης από την Medic First Aid Η INFOLAB είναι πιστοποιημένος φορέας από την Medic First Aid στην παροχή εκπαιδευτικών προγραμμάτων Πρώτων Βοηθειών Πιστοποίηση της INFOLAB από την ECDL Παρέχοντας μεγάλη ποικοιλία πιστοποιήσεων επιχειρησιακών δεξιοτήτων City&Guilds (εξυπηρέτησης πελατών, διοίκησης επιχειρήσεων κ.α.) και δεξιοτήτων Πληροφορικής. Πιστοποίηση της INFOLAB από την ACTA Παρέχοντας μεγάλη ποικιλία πιστοποιήσεων βασικών και προχωρημένων δεξιοτήτων πληροφορικής και επιχειρησιακών δεξιοτήτων. Πιστοποίηση της INFOLAB από την Infotest Παρέχοντας μεγάλη ποικοιλία πιστοποιήσεων πληροφορικής : MOS (Microsoft Office Specialist), IC3, Adobe (Dreamweaver, Flash και Photoshop),CompTIA Επίσημο εξεταστικό κέντρο Prometric Παρέχοντας μεγάλη ποικοιλία εξετάσεων πιστοποίησης γνωστών οργανισμών και εταιρειών όπως η Adobe, Citrix, CompTIA, EC-Council, Eriscon, EXIN, HP, Linux, Microsoft, NOKIA, PMI, SUN, Suse, Symantec, κ.α. Επίσημο εξεταστικό κέντρο Pearson Vue Προσφέροντας μεγάλη ποικοιλία εξετάσεων πιστοποίησης γνωστών οργανισμών και εταιρειών όπως η ACSM, Adobe, Cisco Systems, Citrix, CompTIA, EC-Council, EXIN, GMAT, Institute of Internal Auditors, Linux κ.α. Knowledge Advisors: MTM Evaluation System Συμμετέχοντας στο παγκόσμιο σύστημα αξιολόγησης Metrics That Matter (MTM) δίνει τη δυνατότητα στους εκπαιδευόμενους να αξιολογήσουν όλους τους συντελεστές εκπαίδευσης όπως: Εισηγητές, Περιεχόμενο εκπαίδευσης, Εκπαιδευτικό υλικό, Προσωπικό κέντρου, Εγκαταστάσεις κ.τ.λ.

5 Τομείς που δραστηριοποιούμαστε H INFOLAB παρέχει ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα στους παρακάτω τομείς: Εκπαίδευση Soft Skills Medic First Aid Technical Skills for ITs & Developers Communication skills Basic Computer Skills for End Users ITIL Project Management Τα εκπαιδευτικά προγράμματα υλοποιούνται είτε σε ανοιχτά προγραμματισμένα τμήμα είτε σε κλειστά εταιρικά τμήματα. Στην τελευταία περίπτωση το περιεχόμενο και το ωράριο είναι ειδικά σχεδιασμένο στις ανάγκες των συμμετεχόντων. Επίσης η INFOLAB παρέχει τη δυνατότητα στους πελάτες της να παρακολουθήσουν κάποια προγράμματά της και εξ αποστάσεως μέσω ειδικής εκπαιδευτικής πλατφόρμας σύγχρονης και ασύγχρονης εκπαίδευση (elearning). Ανοιχτά τμήματα Live online Εταιρικά τμήματα e- learning Συμβουλευτική Η INFOLAB αναλαμβάνει συμβουλευτική επιχειρήσεων μέσω ανάληψης συγκεκριμένων έργων από ομάδα επιστημόνων, με στόχο τον εντοπισμό των προβλημάτων και την πρόταση λύσεων ανά περίπτωση (μελέτη οικονομικής κατάστασης και διαφαινόμενες προοπτικές, δημιουργία business plan & marketing plan, υποστήριξη διευθυντικών στελεχών, επιτόπου έλεγχος και εκτίμηση προβλημάτων κλπ). Πιστοποίηση Στις εγκαταστάσεις μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη καθημερινά υλοποιούνται εξετάσεις πιστοποίησης επιχειρησιακών δεξιοτήτων και Πληροφορικής γνωστών εταιρειών και οργανισμών.

6 Ψυχομετρικά εργαλεία Είτε πρόκειται για την επιλογή, είτε για την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού της επιχείρησής σας, η INFOLAB έχει εξασφαλίσει μερικά από τα πιο έγκυρα και αξιόπιστα ψυχομετρικά εργαλεία και τεστ ικανοτήτων στον κόσμο προσαρμοσμένα στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες της ελληνικής αγοράς. Διαχείριση ΛΑΕΚ 0,24% Η INFOLAB διαθέτει ειδικό τμήμα που ασχολείται με τη διαχείριση του πόρου ΛΑΕΚ 0,24%. Αναλαμβάνουμε την κατάθεση, παρακολούθηση, αποπληρωμή και τήρηση αρχείου όλων των εκπαιδευτικών σας προγραμμάτων.

7 Εκπαιδευτικά προγράμμα που προσφέρουμε Διοίκηση Ανθρώπινου δυναμικού Customer Service Management Coaching & Team Bulding Sales & Negotiations Project Management Marketing - Internet Marketing Soft Skills MS Office 2013 και 365 Μicrosoft Project 2013 Υπηρεσίες Internet Cad Graphic Design (Adobe Photoshop, Illustrator, InDesing) Web Design VBA for Excel Basic Computer Skills for End Users Microsoft Cisco CCNA & CCNP Java Oracle ITIL Δίκτυα Ανάπτυξη εφαρμογών Bάσεις δεδομένων Technical Skills for ITs & Developers Business English TOEIC IELTS TOEFL GMAT GRE Communication Skills Βασικές Αρχές Διοίκησης Έργων Project Management Professional (PMP) Agile Project Management (PMI-ACP) PRINCE2 Foundation & Practitioner Microsoft Project Project Management Πρώτες Βοήθειες Αντιμετώπιση κατάστασης Έκτακτης Ανάγκης ΚΑΡΠΑ Αυτόματος Εξωτερικός Απινιδωτής Υγιεινής και Ασφάλειας στο χώρο εργασίας Medic First Aid

8 Το εκπαιδευτικό μας μοντέλο Το εκπαιδευτικό μοντέλο της INFOLAB βασίζεται στην ανάλυση των αναγκών & την αξιολόγηση των γνώσεων των εκπαιδευομένων, στη συμμετοχική δημιουργία του περιεχόμενου της εκπαίδευσης και στον καθορισμό μετρήσιμων στόχων. Οι εκπαιδευτικές μας προτάσεις σχεδιάζονται έτσι ώστε οι εκπαιδευόμενοι να μπορούν να αξιολογούν τις υπάρχουσες γνώσεις τους, να καταφέρουν κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης να αφομοιώσουν τις νέες γνώσεις αλλά και να μετατρέψουν μέσα από πρακτική άσκηση τις γνώσεις σε δεξιότητες, να εφαρμόσουν αυτές τις δεξιότητες στην καθημερινή τους εργασίας και να είναι σε θέση να αξιολογούν την πρόοδό τους. Μέτρηση & Αξιολόγηση Υλοποίηση Εκπαίδευσης Σχεδιασμός Ανάλυση Εκτίμηση Ανάλυση : Αναλύουμε σε βάθος τις ανάγκες της επιχείρησης και αξιολογούμε τις γνώσεις και τις δυνατότητες των εκπαιδευομένων. Εκτίμηση : Σε συνεργασία μαζί σας εκτιμούμε και καθορίζουμε τους στόχους της εκπαιδευτικής δράσης. Σχεδιασμός : Σχεδιάζουμε και οργανώνουμε την πιο αποτελεσματική για την δικής σας επιχείρηση εκπαιδευτική λύση. Υλοποίηση : Έμπειροι εισηγητές υλοποιούν την εκπαίδευση Μέτρηση & Αξιολόγηση: Αξιολογούμε τα αποτελέσματα της εκπαίδευσης είτε μέσω εξετάσεων πιστοποίησης είτε με κατάλληλα εργαλεία μετρήσεων ώστε να έχετε μια ακριβή εικόνα της πορείας της εκπαιδευτικής δράσης. Η μεθοδολογία που ακολουθούμε για την υλοποίηση της εκπαίδευσης βασίζεται στη φιλοσοφία της βιωματικής εκπαίδευσης. Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης δημιουργούνται συνθήκες προσομοίωσης με την πραγματικότητα των συμμετεχόντων (σκηνικό, εξοπλισμός, σενάρια από πραγματικά περιστατικά κλπ). Ειδικά στα σεμινάρια επιχειρησιακών δεξιοτήτων, οι εκπαιδευόμενοι μέσα από βιωματικές εμπειρίες και παιχνίδια ρόλων, ανακαλύπτουν τις διερευνητικές και διαχειριστικές τους ικανότητες και εξελίσσουν τις δυνατότητες που έχουν στην επικοινωνία και στη διερεύνηση αναγκών. Παράλληλα, χρησιμοποιούνται και όλοι οι δημιουργικοί τρόποι εκπαίδευσης (οπτικοακουστικά μέσα, συμμετοχικά παιχνίδια, ανακαλυπτικές ασκήσεις, ομαδικές «αποστολές» κλπ), που συνδυάζουν την εκπαίδευση με την ψυχαγωγία και εξελίσσουν την απλή πληροφόρηση σε γνώση. Τα σεμινάρια Πληροφορικής υλοποιούνται σε ειδικά εξοπλισμένες αίθουσες εργαστήρια, με χρήση σύγχρονων οπτικοακουστικών μέσων (Projector, Ηχείων κ.ά) από πιστοποιημένους εισηγητές με πολυετή επαγγελματική εμπειρία και με επίσημο εκπαιδευτικό υλικό. Πρόκειται για σεμινάρια που παρέχουν εξειδικευμένες τεχνικές γνώσεις μέσα από labs που καλούνται οι συμμετέχοντες να υλοποιήσουν κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης.

9 Γιατί να μας εμπιστευθείτε Στην INFOLAB πιστεύουμε ότι το ανθρώπινο δυναμικό μιας επιχείρησης αποτελεί σήμερα το σημαντικότερο κεφάλαιο της για την αντιμετώπιση των προκλήσεων και την προσαρμογή της στις μεταβαλλόμενες συνθήκες του περιβάλλοντος. Η δική μας ομάδα ανθρώπων απαρτίζεται από : έμπειρους επιστημονικούς συνεργάτες που ερευνούν καθημερινά τις ανάγκες της αγοράς και σχεδιάζουν καινοτόμα, ευέλικτα και αποτελεσματικά εκπαιδευτικά προγράμματα και προγράμματα συμβουλευτικής, Συμβούλους εκπαίδευσης με πολυετή εμπειρία στη διερεύνηση των αναγκών του πελάτη και τη σχεδίαση & υλοποίηση εκπαιδευτικών δράσεων και από Εισηγητές με μεγάλη επαγγελματική εμπειρία και εξειδίκευση, ο κάθε ένας στον τομέα του. Η INFOLAB διαρκώς αξιολογεί τους συνεργάτες και τις διαδικασίες της συμμετέχοντας στο παγκόσμιο σύστημα αξιολόγησης Metrics That Matter. Μέσω του MTM οι εκπαιδευόμενοι καλούνται να αξιολογήσουν όλους τους συντελεστές της εκπαιδευτικής υπηρεσίας όπως: Εισηγητές, Περιεχόμενο εκπαίδευσης, Συμβούλους, Εκπαιδευτικό υλικό, Διοικητικό Προσωπικό, Εγκαταστάσεις κ.τ.λ. Γνωρίστε μερικές από τις επιχειρήσεις που εμπιστεύθηκαν σε εμάς την εκπαίδευση των στελεχών τους: NIKE

10 Όραμά μας είναι να είμαστε ηγέτες στο χώρο της συμβουλευτικής εκπαίδευσης και πιστοποίησης δεξιοτήτων ανθρωπίνου δυναμικού αναπτύσσοντας συνεχώς εξειδικευμένα, ποιοτικά και καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα. Στόχος μας είναι η ουσιαστική συμβολή μας στην αύξηση της παραγωγικότητας των ελληνικών επιχειρήσεων. Επενδύστε στον άνθρωπο επενδύστε στο μέλλον Αττική : Λεωφ. Κηφισίας 131, Μαρούσι Τηλ , Fax Θεσσαλονίκη : Παπαναστασίου 66, Τηλ info@infolab.gr

11 Soft Skills

12 Project Management Βασικές Αρχές στη Διοίκηση Έργων - Project Management Fundamentals PMI Project Management Professional PMI Agile Project Management PMI PRINCE2 Foundation & Practitioner PRINCE2 Agile Microsoft Project 2013 ITIL ITIL Foundation ITIL Practitioner ITIL Service Operation ITIL Service Design ITIL Service Transition ITIL Service Strategy ITIL Continual Service Improvement ITIL Managing Across the Lifecycle Expert course IASSC Lean Six Sigma Lean Six Sigma Yellow Belt Lean Six Sigma Green Belt Lean Six Sigma Black Belt

13 Διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού H Διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού Εκπαίδευση προϊσταμένων στην παρακίνηση του ανθρώπινου δυναμικού Η συναισθηματική νοημοσύνη στη Διοίκηση Διαχείριση αλλαγών - Change Management Διαχείριση επίκαιρων κρίσεων και εσωτερικών συγκρούσεων Coaching - Ο σύγχρονος προϊστάμενος και ο ρόλος του ως coach Χειρισμός της ανθρώπινης μηχανής Χτίζοντας το προφίλ του Προϊσταμένου - Ηγέτη Παρακίνηση και Ενδυνάμωση εργαζομένων Εξυπηρέτηση πελατών Ποιοτική εξυπηρέτηση πελατών Διαχείριση παραπόνων και δυσαρεστημένων πελατών Customer Service Executive - Στέλεχος εξυπηρέτησης πελατών Τηλεφωνική διαπραγμάτευση & Εξυπηρέτηση Ανάπτυξη προσωπικών δεξιοτήτων H Διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού Αποτελεσματικές Παρουσιάσεις - Presentation Skills Διαχείριση χρόνου - Time management Εργαλεία διαχείρισης εργασιακού άγχους - Stress management Αποτελεσματικές Διαπραγματεύσεις - Effective Negotiations Ενδυνάμωση επικοινωνιακών δεξιοτήτων Ενδυνάμωση τηλεπικοινωνιακών δεξιοτήτων - Telecommunication Skills

14 Πωλήσεις Ο κύκλος της πώλησης Πωλητής ή Σύμβουλος; Η άλλη όψη της πώλησης Μην πουλάτε επικοινωνείτε Οι δημόσιες σχέσεις του πωλητή Ο σύγχρονος πωλητής - Certified Sales Professional Workshop "Πωλήσεις, Η Ανθρώπινη Τέχνη" Πως να αυξήσετε την αποτελεσματικότητά σας στις πωλήσεις Εργαλεία επιρροής των πελατών Αντιμετωπίστε τον πελάτη με σύγχρονες τεχνικές Πώλησης & Διαπραγμάτευσης H επαγγελματική διαπροσωπική επικοινωνία ως εργαλείο διαπραγμάτευσης Πωλήσεις λιανικής - H διαπροσωπική σχέση με τον πελάτη Τηλεπροώθηση - Τηλεπωλήσεις Προβλέπουμε στην Πώληση. για να έχουμε στην Είσπραξη Οργάνωση Γραμματείας / Διοιητικού Προσωπικού H καθημερινότητα κάθε διοικητικού στελέχους σε σχέση με τους συνεργάτες και το περιβάλλον του Το σύγχρονο Γραμματειακό & Διοικητικό Ανθρώπινο Δυναμικό Γραμματεία & Λογιστήριο Υγιεινής & Ασφάλειας - Πρώτων βοηθειών Πρώτες βοήθειες - Επείγοντα Περιστατικά Πρώτες βοήθειες στην εργασία CPR & AED (ΚΑΡΠΑ & Αυτόματος Εξωτερικός Απινιδωτής) Βασικές αρχές Πυρασφάλειας - Πυροπροστασίας Αντιμετώπιση κατάστασης Έκτακτης Ανάγκης Υγιεινή και Ασφάλεια στο χώρο εργασίας

15 Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Train the Trainer Πώς να εκπαιδεύετε αποτελεσματικά τους συνεργάτες σας! Προχωρημένες δεξιότητες Εκπαιδευτή Ενηλίκων Οικονομικά Οικονομικά για μη Οικονομικούς Χρήσιμες Οικονομικές, Λογιστικές & Μισθοδοσίας γνώσεις για HR & PAYROLL DPT Λογιστικά & Οικονομικά Επιχειρήσεων ειδικά για Μηχανογράφους Financial Modelling σε Excel: Εργαλεία & τεχνικές της οικονομικής διοίκησης για την λήψη επιχειρηματικών αποφάσεων Budgeting for ALL Budgeting ειδικά για Εμπορικούς Cash Flow Management

Επενδύστε στον άνθρωπο επενδύστε στο μέλλον

Επενδύστε στον άνθρωπο επενδύστε στο μέλλον Επενδύστε στον άνθρωπο επενδύστε στο μέλλον INFOLAB σημαίνει: Παρουσία 17 ετών στο χώρο της εκπαίδευσης Tailor made Εκπαιδευτικά προγράμματα Προσανατολισμός στις ανάγκες της επιχείρησης Διαρκής Αξιολόγηση

Διαβάστε περισσότερα

Future Business School Λίστα Σεμιναρίων - Diplomas

Future Business School Λίστα Σεμιναρίων - Diplomas Future Business School Λίστα Σεμιναρίων - Diplomas Σεμινάρια Πληροφορικής WINDOWS OFFICE Windows - Χρήση Η/Υ και διαχείριση αρχείων Επεξεργασία Κειμένου με το MS Word Επεξεργασία Υπολογιστικών Φύλλων με

Διαβάστε περισσότερα

Τίτλος Σεμιναρίου Επιθεωρητές Κτιρίων Επιθεωρητές Λεβήτων και Εγκαταστάσεων Θέρμανσης Επιθεωρητές Εγκαταστάσεων Κλιματισμού

Τίτλος Σεμιναρίου Επιθεωρητές Κτιρίων Επιθεωρητές Λεβήτων και Εγκαταστάσεων Θέρμανσης Επιθεωρητές Εγκαταστάσεων Κλιματισμού Υπηρεσίες Ασφάλειας ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ (Αίθουσα & με Σύγχρονο e-learning) Εκπαίδευση Προσωπικού Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας (Πιστοποίηση) Εκπαίδευση Προσωπικού Ασφαλείας για Ανανέωση Άδειας (Πιστοποίηση) Υπεύθυνοι

Διαβάστε περισσότερα

Κωσταντινουπόλεως 34, Καλλιθέα, Ρέθυμνο τ. 28310 58503. www.f1school.gr f1school@otenet.gr

Κωσταντινουπόλεως 34, Καλλιθέα, Ρέθυμνο τ. 28310 58503. www.f1school.gr f1school@otenet.gr Κωσταντινουπόλεως 34, Καλλιθέα, Ρέθυμνο τ. 28310 58503 Kέντρο Δια Βίου Μάθησης Πληροφορικής Τουρισμού & Συναφών Ειδικότητων. www.f1school.gr f1school@otenet.gr Σύγχρονες Επαγγελματικές Εγκαταστάσεις Αγαπητή

Διαβάστε περισσότερα

Η Σύγχρονη Μεθοδολογία Δυναμικής Αύξησης Πωλήσεων σε Επιλεγμένους Πελάτες Target Sales

Η Σύγχρονη Μεθοδολογία Δυναμικής Αύξησης Πωλήσεων σε Επιλεγμένους Πελάτες Target Sales Πρόγραμμα Ανάπτυξης Το πρόγραμμα Ανάπτυξης αποτελείται από μια σειρά συμπυκνωμένων πρακτικών σεμιναρίων εργαστηρίων σχεδιασμένα να αυξήσουν την αποτελεσματικότητα σε βασικές εργασίες - κλειδιά των σημερινών

Διαβάστε περισσότερα

Θέματα Παρουσίασης. 5 Πρόταση Συνεργασίας με τον Όμιλο Κοπελούζου. 1 Ποια είναι η Sales Factor. Παρεχόμενες Υπηρεσίες & Χώροι εργασίας

Θέματα Παρουσίασης. 5 Πρόταση Συνεργασίας με τον Όμιλο Κοπελούζου. 1 Ποια είναι η Sales Factor. Παρεχόμενες Υπηρεσίες & Χώροι εργασίας Sales Factor Θέματα Παρουσίασης 1 Ποια είναι η Sales Factor 2 Παρεχόμενες Υπηρεσίες & Χώροι εργασίας 3 Ανθρώπινο Δυναμικό & Εξωτερικές Συνεργασίες 4 Οικονομικά Στοιχεία & Οφέλη Συνεργασίας 5 Πρόταση Συνεργασίας

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ 2018 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ MANAGEMENT 1. TIME-STRESS MANAGEMENT Μ. Καλογεράκης 12,13,14/2, 23,24,25/4 12 ώρες 2. ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

Οργάνωση Γραφείου με τη χρήση της Τεχνολογίας

Οργάνωση Γραφείου με τη χρήση της Τεχνολογίας Οργάνωση Γραφείου με τη χρήση της Τεχνολογίας Ημερομηνίες: 30/1/2018 Λευκωσία 6/2/2018 Λεμεσός Σε συνεργασία με: ΚΕΒΕ Η οργάνωση γραφείου, αποτελεί στοιχείο κρίσιμης σημασίας για την κάθε επιχείρηση, αφού

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ

Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ 2 Ο κόσμος της εργασίας αλλάζει πιο γρήγορα από ποτέ ενώ οι παλιοί επιχειρηματικοί κανόνες δεν ανταποκρίνονται στο νέο περιβάλλον. Ούτε τα χρήματα

Διαβάστε περισσότερα

Κέντρο Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων:

Κέντρο Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων: Νέος Κύκλος Σπουδών από το E-Learning του Κέντρου Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.) Το Κέντρο Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης

Διαβάστε περισσότερα

CIM Marketing Qualifications

CIM Marketing Qualifications CIM Marketing Qualifications CERTIFICATE IN PROFESSIONAL MARKETING - LEVEL 4 Authorised Cambridge Professional Academy Distributor ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ στη ΣΤΗ 360U BETTER SKILLS BETTER BUSINESS πιστεύουµε ότι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΦΙΛ. We dream of a business world with happy employees and delighted customers

ΠΡΟΦΙΛ. We dream of a business world with happy employees and delighted customers 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Προφίλ Αμφιθέατρο Κάτοψη Αμφιθεάτρου Μικρό Αμφιθέατρο Master Workshops Lab Αίθουσες Πολλαπλών Χρήσεων PC Labs Πίνακας Διατάξεων Εξωτερικοί χώροι Κάτοψη Εξωτερικών χώρων Χάρτης 2 4 6 8 10

Διαβάστε περισσότερα

Είμαστε μια κορυφαία συμβουλευτική εταιρεία

Είμαστε μια κορυφαία συμβουλευτική εταιρεία Είμαστε μια κορυφαία συμβουλευτική εταιρεία H Stirixis είναι μια εταιρεία πρωτοπόρος στον τομέα της, με ειδίκευση στην πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης, στην ανάπτυξη ανθρώπινου κεφαλαίου και

Διαβάστε περισσότερα

Γνωρίστε καλύτερα τους πελάτες σας

Γνωρίστε καλύτερα τους πελάτες σας Γνωρίστε καλύτερα τους πελάτες σας Οι πελάτες στο κέντρο της προσοχής Η αποτελεσματική διαχείριση των σχέσεων με τους πελάτες βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε λειτουργίας της επιχείρησης σας, ανεξάρτητα από

Διαβάστε περισσότερα

Workshop αναζήτησης εργασίας Σάββατο 9 Δεκεµβρίου Σύνταξη αποτελεσµατικού βιογραφικού σηµειώµατος

Workshop αναζήτησης εργασίας Σάββατο 9 Δεκεµβρίου Σύνταξη αποτελεσµατικού βιογραφικού σηµειώµατος Workshop αναζήτησης εργασίας Σάββατο 9 Δεκεµβρίου 2017 11:30-12:30 Σύνταξη αποτελεσµατικού βιογραφικού σηµειώµατος Το Βιογραφικό Σηµείωµα είναι ένα πολύ σηµαντικό εργαλείο για τον επαγγελµατικό και ακαδηµαϊκό

Διαβάστε περισσότερα

«ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ- ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ»

«ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ- ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ» ΕΠΙΤΑΓΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ Α.Ε.Ι. ΚΑΙ Τ.Ε.Ι. «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ- ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ» Βασικός στόχος του προγράμματος είναι

Διαβάστε περισσότερα

22 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ 2015 4:00-9:00 μμ Πληροφορίες - Εγγραφές : τηλ. 210 6931204, vbouloukou@manpowergroup.gr

22 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ 2015 4:00-9:00 μμ Πληροφορίες - Εγγραφές : τηλ. 210 6931204, vbouloukou@manpowergroup.gr Μάθετε πώς να αναπτύξετε την επαγγελματική σας εικόνα παραμένοντας αυθεντικοί και πώς να υλοποιήσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους, εξελισσόμενοι σε προσωπικό επίπεδο. 22 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ 2015 4:00-9:00 μμ

Διαβάστε περισσότερα

Δρ. Ιωάννης Μαρκασιώτης

Δρ. Ιωάννης Μαρκασιώτης Δρ. Ιωάννης Μαρκασιώτης Business Analyst Υπηκοότητα: Ελληνική Πόλη Κατοικίας: Καλλιθέα - Αθήνα Έτος Γέννησης: 1960 E-mail: markasiotis@intralot.com Τηλ.: 6937249 359 ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Συντάχθηκε απο τον/την Σεραφείμ Τουρλίδας Τρίτη, 19 Οκτώβριος :35 - Τελευταία Ενημέρωση Πέμπτη, 22 Μάρτιος :30

Συντάχθηκε απο τον/την Σεραφείμ Τουρλίδας Τρίτη, 19 Οκτώβριος :35 - Τελευταία Ενημέρωση Πέμπτη, 22 Μάρτιος :30 Η εταιρία Ι. ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ ιδρύθηκε το 1996 από τον κύριο Ιωάννη Παπαχριστόπουλο και από την πρώτη στιγμή πλαισιώθηκε από ικανά στελέχη, δημιουργώντας έτσι έναν ισχυρό και ολοκληρωμένο οργανισμό

Διαβάστε περισσότερα

Χρήσιμα Εργαλεία για την Ενίσχυση της Ανταγωνιστικότητας των Μικρών και πολύ μικρών Επιχειρήσεων

Χρήσιμα Εργαλεία για την Ενίσχυση της Ανταγωνιστικότητας των Μικρών και πολύ μικρών Επιχειρήσεων Χρήσιμα Εργαλεία για την Ενίσχυση της Ανταγωνιστικότητας των Μικρών και πολύ μικρών Επιχειρήσεων Αγνή Παγούνη Σύμβουλος του Κέντρου Παροχής Υπηρεσιών Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, ΚΕΠΑ the microstars Project

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Εκπαιδευτικών Συναντήσεων Eurolife ERB Ασφαλιστική

Πρόγραμμα Εκπαιδευτικών Συναντήσεων Eurolife ERB Ασφαλιστική Πρόγραμμα Εκπαιδευτικών Συναντήσεων ERB Ασφαλιστική Τμήμα ς B Εξάμηνο 2019 Εισαγωγικό Σημείωμα Γενικού Διευθυντή Πωλήσεων & ς Αγαπητοί συνεργάτες, Ο Οδηγός που κρατάτε στα χέρια σας έχει ως στόχο να σας

Διαβάστε περισσότερα

Βενετία Κουσία. Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της ManpowerGroup

Βενετία Κουσία. Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της ManpowerGroup Beyond coaching Στην Εποχή του Ανθρώπου όπου η πιο κρίσιμη επένδυση που μπορούμε να κάνουμε είναι σε εμάς και στην ομάδα μας, στο Talent Lab αναδεικνύουμε και συνθέτουμε τρόπους ώστε να ανακαλύψουμε, να

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΣ ΔΥΝΑΤΟ

ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΣ ΔΥΝΑΤΟ ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΣ ΔΥΝΑΤΟ 2 Ο κόσμος της εργασίας αλλάζει πιο γρήγορα από ποτέ ενώ οι παλιοί επιχειρηματικοί κανόνες δεν ανταποκρίνονται στο νέο περιβάλλον. Ούτε τα χρήματα

Διαβάστε περισσότερα

Πιστοποίηση για όλους: Ηλεκτρονικών Υπολογιστών ECDL και Αγγλικής Γλώσσας City & Guilds

Πιστοποίηση για όλους: Ηλεκτρονικών Υπολογιστών ECDL και Αγγλικής Γλώσσας City & Guilds Πιστοποίηση για όλους: Ηλεκτρονικών Υπολογιστών ECDL και Αγγλικής Γλώσσας City & Guilds Γιώργος Βασιλάκης Language Certification Director Μάριος Μολφέτας Marketing and Communication Manager Εκπαίδευση

Διαβάστε περισσότερα

άμεση και απαραίτητη σύγχρονη επαγγελματική γνώση σε ελάχιστο χρονικό διάστημα για όσους επιθυμούν να εργαστούν με ουσιαστικές γνώσεις στο χώρο των

άμεση και απαραίτητη σύγχρονη επαγγελματική γνώση σε ελάχιστο χρονικό διάστημα για όσους επιθυμούν να εργαστούν με ουσιαστικές γνώσεις στο χώρο των άμεση και απαραίτητη σύγχρονη επαγγελματική γνώση σε ελάχιστο χρονικό διάστημα για όσους επιθυμούν να εργαστούν με ουσιαστικές γνώσεις στο χώρο των Δημοσίων Σχέσεων αλλά και για στελέχη που ήδη εργάζονται

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού

Πρόγραμμα Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού Πρόγραμμα Διοίκησης Ανθρώπινου Αναγνωρισμένο από το Ινστιτούτο Ηγεσίας και Διοίκησης της Αγγλίας PAGE 1 OF 5 Εγκεκριμένο από το Ινστιτούτο Ηγεσίας και Διοίκησης (Institute of Leadership and Management)

Διαβάστε περισσότερα

Ενισχύστε την τεχνική παρουσίασης και επικοινωνίας σας και αυξήστε τη διεισδυτικότητα του μηνύματός σας. 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ :00-9:00 μμ

Ενισχύστε την τεχνική παρουσίασης και επικοινωνίας σας και αυξήστε τη διεισδυτικότητα του μηνύματός σας. 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ :00-9:00 μμ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015 4:00-9:00 μμ Ενισχύστε την τεχνική παρουσίασης και επικοινωνίας σας και αυξήστε τη διεισδυτικότητα του μηνύματός σας Πληροφορίες - Εγγραφές : τηλ. 210 6931204, vbouloukou@manpowergroup.gr

Διαβάστε περισσότερα

EIAS Certified Specialist in HR and Sales Force Training κάθε Τετάρτη, από Τετάρτη 24/1 έως και Τετάρτη 28/2, 16:00 19:20

EIAS Certified Specialist in HR and Sales Force Training κάθε Τετάρτη, από Τετάρτη 24/1 έως και Τετάρτη 28/2, 16:00 19:20 EIAS Certified Specialist in HR and Sales Force Training κάθε Τετάρτη, από Τετάρτη 24/1 έως και Τετάρτη 28/2, 16:00 19:20 Ειδικότερα, η Ασφαλιστική μας Αγορά και η Ιδιωτική Ασφάλιση, σήμερα περισσότερο

Διαβάστε περισσότερα

Όλες οι λειτουργίες της επιχείρησης, σε ένα σύστηµα

Όλες οι λειτουργίες της επιχείρησης, σε ένα σύστηµα ERP Όλες οι λειτουργίες της επιχείρησης, σε ένα σύστηµα Σήμερα, κάθε επιχείρηση, για να αναπτυχθεί, οφείλει να βελτιώσει την αποδοτικότητα των διαδικασιών της, να μειώσει το λειτουργικό κόστος και να αυξήσει

Διαβάστε περισσότερα

26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ :00-9:00 μμ Πληροφορίες - Εγγραφές : τηλ ,

26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ :00-9:00 μμ Πληροφορίες - Εγγραφές : τηλ , 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015 4:00-9:00 μμ Πληροφορίες - Εγγραφές : τηλ. 210 6931204, vbouloukou@manpowergroup.gr Οι επικοινωνιακές δεξιότητες σήμερα θεωρούνται από τις πιο σημαντικές δεξιότητες που πρέπει να διαθέτει

Διαβάστε περισσότερα

Η εταιρία µας στελεχώνεται από: Μηχανικούς Πληροφορικής. ιδάκτορες Πληροφορικής. Επιµελητές κειµένων και Marketing υλικού

Η εταιρία µας στελεχώνεται από: Μηχανικούς Πληροφορικής. ιδάκτορες Πληροφορικής. Επιµελητές κειµένων και Marketing υλικού ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ Η Silicontech ιδρύθηκε πρόσφατα (Νοέµβριο 2004) πραγµατοποιώντας το όραµα µιας ολοκληρωµένης οµάδας συνεργατών, ειδικευµένων στον τοµέα της πληροφορικής και των επικοινωνιών. Μετά από µια

Διαβάστε περισσότερα

OMICRON SYSTEMS ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ. Σεπτέμβριος 2018

OMICRON SYSTEMS ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ. Σεπτέμβριος 2018 OMICRON SYSTEMS ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ Σεπτέμβριος 2018 Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ιστορικό Με εμπειρία από το 1993 ξεκινήσαμε τη λειτουργία μας το 2000 ως ομόρρυθμη εταιρία και συνεχίζουμε αδιάκοπα ως σήμερα έχοντας ειδικεύση

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωµένες λύσεις ERP για κάθε επιχείρηση

Ολοκληρωµένες λύσεις ERP για κάθε επιχείρηση Ολοκληρωµένες λύσεις ERP για κάθε επιχείρηση Η εταιρία H Data Communication ΑΕ ιδρύθηκε το 1987 στην Αθήνα µε αντικείµενο την ανάπτυξη λογισµικού για επιχειρήσεις και την παροχή ολοκληρωµένων λύσεων πληροφορικής.

Διαβάστε περισσότερα

Tetris Built Environment. Consultants Construction Renewable energy Tourism Investment Finance

Tetris Built Environment. Consultants Construction Renewable energy Tourism Investment Finance Tetris Built Environment Consultants Construction Renewable energy Tourism Investment Finance Προφίλ Η TETRIS Built Environment είναι εταιρεία παροχής Συμβουλευτικών υπηρεσιών Τεχνική εταιρεία, και δραστηριοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

Στα τελευταία είκοσι χρόνια δημιουργήθηκε και αναπτύχθηκε με εντυπωσιακούς ρυθμούς η Τεχνολογία Πολυμέσων.

Στα τελευταία είκοσι χρόνια δημιουργήθηκε και αναπτύχθηκε με εντυπωσιακούς ρυθμούς η Τεχνολογία Πολυμέσων. Εισαγωγή Στα τελευταία είκοσι χρόνια δημιουργήθηκε και αναπτύχθηκε με εντυπωσιακούς ρυθμούς η Τεχνολογία Πολυμέσων. Η Digital Academy αποτελεί εταιρεία τεχνοβλαστό του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και

Διαβάστε περισσότερα

Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού

Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού 400 Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού 400.01 Δύο ημέρες 16 ώρες Επιλογή Στελεχών: Ξεχωρίζοντας τους Καλύτερους Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν σχηματίσει ολοκληρωμένη αντίληψη όλων

Διαβάστε περισσότερα

ALTIUS BUSINESS CONSULTANTS

ALTIUS BUSINESS CONSULTANTS ALTIUS BUSINESS CONSULTANTS COMPANY PROFILE Η εταιρεία B.C. ALTIUS Σύμβουλοι Επιχειρήσεων είναι μια ιδιωτική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της παροχής εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Διαβάστε περισσότερα

Βενετία Κουσία. Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της ManpowerGroup

Βενετία Κουσία. Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της ManpowerGroup Beyond coaching Στην Εποχή του Ανθρώπου όπου η πιο κρίσιμη επένδυση που μπορούμε να κάνουμε είναι σε εμάς και στην ομάδα μας, στο Talent Lab αναδεικνύουμε και συνθέτουμε τρόπους ώστε να ανακαλύψουμε, να

Διαβάστε περισσότερα

Προϊστάμενος Κεντρικού Τηλεπικοινωνιακού Εμπορικού Καταστήματος ΟΤΕ Χανίων

Προϊστάμενος Κεντρικού Τηλεπικοινωνιακού Εμπορικού Καταστήματος ΟΤΕ Χανίων Βιογραφικό Σημείωμα Ζουρίδης Γεώργιος ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ζουρίδης Γεώργιος ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Κεντρικού Τηλεπικοινωνιακού Εμπορικού Καταστήματος ΟΤΕ Χανίων Μάης 2000-Οκτ 2004 Δεκ998-Απρ2000 Υπεύθυνος

Διαβάστε περισσότερα

Eκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων & Δία Βίου Μάθηση

Eκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων & Δία Βίου Μάθηση Πρόγραμμα Eξ Aποστάσεως Eκπαίδευσης (E learning) Eκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων & Δία Βίου Μάθηση Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου Πειραιά του Τμήματος

Διαβάστε περισσότερα

Business Life Management System

Business Life Management System Business Life Management System Ολοκληρωμένο σύστημα επαγγελματικής αυτοβελτίωσης. Νέα προοπτική εργασίας και ζωής. Eνδο-επιχειρησιακά Εκπαιδευτικά Προγράμματα Το Βusiness Life Management System δημιουργήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

To CSAP Πρόγραμμα, Certified

To CSAP Πρόγραμμα, Certified ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης Ελληνική Εταιρεία Συστημικών Μελετών (ΕΕΣΜ) CSAP Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών με Πιστοποίηση www.csap.gr To CSAP Πρόγραμμα, Certified ISO

Διαβάστε περισσότερα

Λίγα λόγια για την εταιρία 121 χρόνια λειτουργίας

Λίγα λόγια για την εταιρία 121 χρόνια λειτουργίας Λίγα λόγια για την εταιρία 121 χρόνια λειτουργίας Στις 15 Ιουνίου 1891, ιδρύεται η Εθνική Ασφαλιστική με πρωτοβουλία της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος & σε συνεργασία με τα 4 κορυφαία ιδρύματα της χώρας Αναπτύσσεται

Διαβάστε περισσότερα

Πνευµατικά ικαιώµατα

Πνευµατικά ικαιώµατα Syllabus Certified Customer Service Executive (CCSE) Πνευµατικά ικαιώµατα Το παρόν είναι πνευµατική ιδιοκτησία της ACTA Α.Ε. και προστατεύεται από την Ελληνική και Ευρωπαϊκή νοµοθεσία που αφορά τα πνευµατικά

Διαβάστε περισσότερα

2. Σκοπός του Προγράμματος

2. Σκοπός του Προγράμματος 1. Εισαγωγή Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών σας καλωσορίζει στα Προγράμματα εξ Αποστάσεως Επιμόρφωσης για Δημοσίους Υπαλλήλους και συγκεκριμένα στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Ανάπτυξη Διαπραγματευτικών

Διαβάστε περισσότερα

Διαπροσωπική επικοινωνία για επίτευξη στόχων µε νευρογλωσσικό προγραµµατισµό (NLP).

Διαπροσωπική επικοινωνία για επίτευξη στόχων µε νευρογλωσσικό προγραµµατισµό (NLP). ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το εκπαιδευτικό πρόγραµµα Customer Service Training συµβάλλει στην καλλιέργεια µιας όλους τους τοµείς της οικονοµίας και στην αναβάθµιση του επιπέδου εξυπηρέτησης των πελατών δηµόσιων και ιδιωτικών

Διαβάστε περισσότερα

International Computer Technology

International Computer Technology International Computer Technology Το International Computer Technology είναι το παγκοσμίως αναγνωρισμένο Πρόγραμμα Πιστοποίησης Δεξιοτήτων στη χρήση υπολογιστή και γνώσεων Πληροφορικής σε εισαγωγικό, βασικό

Διαβάστε περισσότερα

συνεχής επικαιροποίηση των γνώσεων

συνεχής επικαιροποίηση των γνώσεων Σήμερα περισσότερο από ποτέ καθίσταται αναγκαία η συνεχής επικαιροποίηση των γνώσεων των εργαζομένων. Η ραγδαία επιστημονική και τεχνολογική πρόοδος και η συνακόλουθη γρήγορη απαξίωση των γνώσεων, η σπουδαιότητα

Διαβάστε περισσότερα

Η Εταιρία Συνεργασία με Microsoft Δυναμική Πορεία Εξέλιξης Διακρίσεις Microsoft Διακρίσεις Εξυπηρέτησης Πελατών...

Η Εταιρία Συνεργασία με Microsoft Δυναμική Πορεία Εξέλιξης Διακρίσεις Microsoft Διακρίσεις Εξυπηρέτησης Πελατών... Η Εταιρία... 1 Συνεργασία με Microsoft... 2 Δυναμική Πορεία Εξέλιξης... 3 Διακρίσεις Microsoft... 4 Διακρίσεις Εξυπηρέτησης Πελατών... 5 Διακρίσεις Εργασιακού Περιβάλλοντος... 6 Διακρίσεις Τεχνογνωσίας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΛΑΕΚ

ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΛΑΕΚ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΛΑΕΚ 1. ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Το σεμινάριο πραγματεύεται όλες τις αλλαγές σε φορολογικά και ασφαλιστικά θέματα, σύμφωνα με τους τελευταίους σχετικούς νόμους. Απευθύνεται

Διαβάστε περισσότερα

BELBIN. Στον τρόπο, δηλαδή με τον οποίο υποδέχονται και εξυπηρετούν τον πελάτη.

BELBIN. Στον τρόπο, δηλαδή με τον οποίο υποδέχονται και εξυπηρετούν τον πελάτη. 15ο Newsletter. 14/05/2012 BELBIN AN ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ NEWSLETTERS, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: info@progressthrough.gr ή info@belbin.gr ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Η σύγχρονη επιχείρηση απαιτεί ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών που να καλύπτει το σύνολο των θεμάτων οργάνωσης, στρατηγικού σχεδιασμού, δικαίου εταιρειών, φορολογίας, λογιστικής

Διαβάστε περισσότερα

Eίμαστε εδώ για την Επιχείρησή σου! https://elearn.elke.uoa.gr/corporate

Eίμαστε εδώ για την Επιχείρησή σου! https://elearn.elke.uoa.gr/corporate Eίμαστε εδώ για την Επιχείρησή σου! Εμπιστευτείτε την εμπειρία μας στην ανάπτυξη προγραμμάτων ειδικά σχεδιασμένων για την επιμόρφωση του προσωπικού σας και τη βελτίωση της παραγωγικότητας & ανταγωνιστικότητας

Διαβάστε περισσότερα

ΙΕΚ ΙΚΗΣΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

ΙΕΚ ΙΚΗΣΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ www.elln-acceleratr.eu υπό την αιγίδα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Νομός Αττικής ήμος Ασπροπύργου & 12 13 Μαΐου 2016 Πνευµατικό Κέντρο Ασπροπύργου [Αλέκου Παναγούλη 13, Ασπρόπυργος] ΙΕΚ ΙΚΗΣΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ

Διαβάστε περισσότερα

Coaching Skills: Modern Leader s DNA. ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ :00-9:00 μμ

Coaching Skills: Modern Leader s DNA. ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ :00-9:00 μμ Coaching Skills: Modern Leader s DNA Γνωρίστε και αξιοποιήστε το Coaching, σαν θετικός καταλύτης στην ηγετική σας πορεία, με την εφαρμογή του στην ζωή σας, στην ομάδα σας, την εταιρία και όπου αλλού ηγείστε.

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Εκπαιδευτικών Συναντήσεων Eurolife ERB Ασφαλιστική

Πρόγραμμα Εκπαιδευτικών Συναντήσεων Eurolife ERB Ασφαλιστική Πρόγραμμα Εκπαιδευτικών Συναντήσεων ERB Ασφαλιστική Τμήμα ς B Εξάμηνο 2018 Εισαγωγικό Σημείωμα Γενικού Διευθυντή Πωλήσεων & ς Αγαπητοί συνεργάτες, Ο Οδηγός που κρατάτε στα χέρια σας θα προσπαθήσει να σας

Διαβάστε περισσότερα

w w w. e m p h a s i s. c o m. g r

w w w. e m p h a s i s. c o m. g r w w w. e m p h a s i s. c o m. g r Η emphasis είναι μέλος του ομίλου εταιρειών ARTION και έχει σαν αντικείμενο την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών marketing. Κύριο συστατικό της emphasis αποτελεί η βαθιά

Διαβάστε περισσότερα

ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Α/Α ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ Παρουσίαση Προγράμματος Ενοτήτων, Εισηγητών, Εργασιών

ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Α/Α ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ Παρουσίαση Προγράμματος Ενοτήτων, Εισηγητών, Εργασιών ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Α/Α ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ Παρουσίαση Προγράμματος Ενοτήτων, Εισηγητών, Εργασιών 2 ώρες Νικόλαος Ηρειώτης, 13 Ιουνίου 2016 1. 1.Οικονομικά για μη οικονομικά

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Ρίσκων στην Διοίκηση Έργων Code:C21RISK

Διαχείριση Ρίσκων στην Διοίκηση Έργων Code:C21RISK Διαχείριση Ρίσκων στην Διοίκηση Έργων Code:C21RISK20171130 Η αποτελεσματική διοίκηση των οργανισμών στο συνεχώς μεταβαλλόμενο επιχειρησιακό περιβάλλον γίνεται μέσω την διοίκησης έργων. Οι συνεχόμενες λειτουργίες

Διαβάστε περισσότερα

Entersoft Α.Ε. Λογισμικό για Φιλόδοξες Επιχειρήσεις

Entersoft Α.Ε. Λογισμικό για Φιλόδοξες Επιχειρήσεις Entersoft Α.Ε. Λογισμικό για Φιλόδοξες Επιχειρήσεις Entersoft Α.Ε. Η Entersoft είναι μια καινοτομική εταιρεία πληροφορικής που ειδικεύεται στην παραγωγή προηγμένων και αξιόπιστων πληροφορικών συστημάτων

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση για το Μάθημα

Ενημέρωση για το Μάθημα Ενημέρωση για το Μάθημα Δίκτυα - Ακαδημία CISCO Β και Γ Λυκείου Ακαδημία Δικτύων CISCO Δίκτυα και Ηλεκτρονικοί CCNA3: Switching Basics Υπολογιστές and Μέχρι το 1993 Προσωπικοί υπολογιστές Απομονωμένοι

Διαβάστε περισσότερα

Σε συνεργασία με το. Επικοινωνία: sgounar@aueb.gr Τηλ. 2108203712

Σε συνεργασία με το. Επικοινωνία: sgounar@aueb.gr Τηλ. 2108203712 Σε συνεργασία με το Επικοινωνία: sgounar@aueb.gr Τηλ. 2108203712 Δυο Λόγια για το Εργαστήριο Μάρκετινγκ To Εργαστήριο Μάρκετινγκ (ALARM) ανήκει στο Τμήμα Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου

Διαβάστε περισσότερα

To CSAP Πρόγραμμα, Certified. ISO 9001/2015 και ISO 17024

To CSAP Πρόγραμμα, Certified. ISO 9001/2015 και ISO 17024 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης CSAP Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών με Πιστοποίηση www.csap.gr To CSAP Πρόγραμμα, Certified ISO 9001/2015 και ISO 17024 Ανταγωνιστικά Πλεονεκτήματα

Διαβάστε περισσότερα

ISM Sales Qualifications

ISM Sales Qualifications ISM Sales Qualifications CERTIFICATE & DIPLOMA IN SALES & MARKETING MANAGEMENT - LEVEL 4 I N S T I T U T E O F S A L E S M A N A G E M E N T Authorised Cambridge Professional Academy Distributor R A I

Διαβάστε περισσότερα

Θέλεις για την εταιρεία σου το καλύτερο προσωπικό.

Θέλεις για την εταιρεία σου το καλύτερο προσωπικό. Θέλεις για την εταιρεία σου το καλύτερο προσωπικό. Μπορείς να το έχεις! Αξιοποίησε τη δυναμική των ανθρώπων της Adecco! Κάποιες φορές χρειάζεσαι έναν πολύ καλό εργαζόμενο. Κάποιες άλλες πάλι χρειάζεσαι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ Α.Ε. ΟΡΚΩΤΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΜ ΣΟΕΛ 156, ΑΦΜ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ Α.Ε. ΟΡΚΩΤΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΜ ΣΟΕΛ 156, ΑΦΜ ΟΡΚΩΤΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΜ ΣΟΕΛ 156, ΑΦΜ 997803446 1 Ιστορικό Η (Hellenic Auditing Company HAC) που εν συντομία θα αποκαλείται «η Εταιρία», αποτελείται από ένα δίκτυο ορκωτών ελεγκτών

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Εκπαιδευτικών Συναντήσεων Eurolife ERB Ασφαλιστική

Πρόγραμμα Εκπαιδευτικών Συναντήσεων Eurolife ERB Ασφαλιστική Πρόγραμμα Εκπαιδευτικών Συναντήσεων ERB Ασφαλιστική Τμήμα ς Α Εξάμηνο 2019 Εισαγωγικό Σημείωμα Γενικού Διευθυντή Πωλήσεων & ς Αγαπητοί συνεργάτες, Ο Οδηγός που κρατάτε στα χέρια σας θα προσπαθήσει να σας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ; ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ; ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 1 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Το εκπαιδευτικό πρόγραµµα συµβάλλει στην καλλιέργεια µιας πελατοκεντρικής κουλτούρας σε όλους τους τοµείς της οικονοµίας και στην αναβάθµιση του επιπέδου εξυπηρέτησης των

Διαβάστε περισσότερα

Παροχή τεχνικής υποστήριξης στα μέλη των Συμβουλίων Ένταξης Μεταναστών (ΣΕΜ), παροχή κατάρτισης στους εμπλεκόμενους σε αυτά σχετικά με τη λειτουργία

Παροχή τεχνικής υποστήριξης στα μέλη των Συμβουλίων Ένταξης Μεταναστών (ΣΕΜ), παροχή κατάρτισης στους εμπλεκόμενους σε αυτά σχετικά με τη λειτουργία Παροχή τεχνικής υποστήριξης στα μέλη των Συμβουλίων Ένταξης Μεταναστών (ΣΕΜ), παροχή κατάρτισης στους εμπλεκόμενους σε αυτά σχετικά με τη λειτουργία των Συμβουλίων αυτών και διευκόλυνση της δικτύωσης,

Διαβάστε περισσότερα

Ποιοι είμαστε : Άξονες Δράσης :

Ποιοι είμαστε : Άξονες Δράσης : Ποιοι είμαστε : Η Epsilon Net προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε όσους δραστηριοποιούνται στον οικονομικό χώρο, όπως σε Οικονομικές Διευθύνσεις & Λογιστήρια Επιχειρήσεων, Τμήματα Μισθοδοσίας & Διαχείρισης

Διαβάστε περισσότερα

Πνευµατικά ικαιώµατα

Πνευµατικά ικαιώµατα Πνευµατικά ικαιώµατα Το παρόν είναι πνευµατική ιδιοκτησία της ACTA Α.Ε. και προστατεύεται από την Ελληνική και Ευρωπαϊκή νοµοθεσία που αφορά τα πνευµατικά δικαιώµατα. Απαγορεύεται ρητώς η δηµιουργία αντιγράφου,

Διαβάστε περισσότερα

web mobile multimedia ανάπτυξη εφαρμογών

web mobile multimedia ανάπτυξη εφαρμογών ανάπτυξη εφαρμογών web mobile multimedia 1 η εταιρία ιστορικό Η διάδρασις ιδρύθηκε το 2006, στην Αθήνα, από το Γιάννη Λαδά, Ηλεκτρολόγο Μηχανικό και Μηχανικό Η/Υ και Πέτρο Βασιλόπουλο, Οικονομολόγο με

Διαβάστε περισσότερα

Δίκτυο Παραγωγικότητας για τη Λειτουργική Ευελιξία και την Οργανωτική Καινοτομία

Δίκτυο Παραγωγικότητας για τη Λειτουργική Ευελιξία και την Οργανωτική Καινοτομία Δίκτυο Παραγωγικότητας για τη Λειτουργική Ευελιξία και την Οργανωτική Καινοτομία Νίκος Γαβαλάκης Εμπειρογνώμονας 18 Μαρτίου 2014 Πλαίσιο Ο ΣΕΒ υποστηρίζει την προσπάθεια προσαρμογής των ελληνικών επιχειρήσεων

Διαβάστε περισσότερα

Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών σας καλωσορίζει στα Προγράμματα εξ Αποστάσεως

Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών σας καλωσορίζει στα Προγράμματα εξ Αποστάσεως 1. Εισαγωγή Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών σας καλωσορίζει στα Προγράμματα εξ Αποστάσεως Επιμόρφωσης για ημοσίους Υπαλλήλους και συγκεκριμένα στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Ανάπτυξη Επικοινωνιακών

Διαβάστε περισσότερα

ECDL Κύπρου: Συναντήσεις K.I.E Το νέο ECDL! Σεπτέμβριος 2013

ECDL Κύπρου: Συναντήσεις K.I.E Το νέο ECDL! Σεπτέμβριος 2013 ECDL Κύπρου: Συναντήσεις K.I.E Το νέο ECDL! Σεπτέμβριος 2013 11 Ιανουαρίου 1 Διεθνείς Εξετάσεις ECDL Διεθνώς Αναγνωρισμένο 5 Ηπείρους 148 Χώρες Στις 27 Χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης Πρότυπο και Έγκυρο Αναλυτικό

Διαβάστε περισσότερα

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού ΝΕΟ - ΜΕ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΗ ΥΛΗ Επενδύοντας στη Γνώση... Εξασφαλίζετε το Μέλλον Η αποτελεσματική Διοίκηση του Ανθρώπινου Δυναμικού αποτελεί μια από τις

Διαβάστε περισσότερα

GLOBAL CERT. Τουριστικά Αγγλικά & άλλες γλώσσες

GLOBAL CERT. Τουριστικά Αγγλικά & άλλες γλώσσες GLOBAL CERT Τουριστικά Αγγλικά & άλλες γλώσσες Η PALSO με την πολυετή επιτυχημένη πορεία της στον κλάδο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης & πιστοποίησης και η GLOBAL CERT με την εμπειρία της και την άρτια τεχνογνωσία

Διαβάστε περισσότερα

Ότι δεν μετριέται, δεν βελτιώνεται. Peter Drucker

Ότι δεν μετριέται, δεν βελτιώνεται. Peter Drucker Ότι δεν μετριέται, δεν βελτιώνεται Peter Drucker Η Εταιρεία Η Seven Red Lines ιδρύθηκε το 2017 και δραστηριοποιείται στη διάθεση υπηρεσιών και λύσεων πληροφορικής και ειδικότερα σε θέματα Διαχείρισης Δεδομένων

Διαβάστε περισσότερα

www.start1.gr Κατάλογος Ειδικοτήτων & Σεμιναρίων Οι Ειδικότητες & τα Σεμινάρια του καταλόγου μας γίνονται και Εξ αποστάσεως

www.start1.gr Κατάλογος Ειδικοτήτων & Σεμιναρίων Οι Ειδικότητες & τα Σεμινάρια του καταλόγου μας γίνονται και Εξ αποστάσεως 1 www.start1.gr Κατάλογος Ειδικοτήτων & Σεμιναρίων 2015 Οι Ειδικότητες & τα Σεμινάρια του καταλόγου μας γίνονται και Εξ αποστάσεως Virtual Class Distance Learning Με πλατφόρμες εκπαίδευσης τελευταίας τεχνολογίας..

Διαβάστε περισσότερα

Στέλεχος Εμπορίας & Διαφήμισης

Στέλεχος Εμπορίας & Διαφήμισης 1 Στέλεχος Εμπορίας & Διαφήμισης Τα Face to Face, ένας από τους Καινοτόμους εκπαιδευτικούς Ομίλους στην Δια Βίου Μάθηση είναι πιστοποιημένος από τον ΕΟΠΠΕΠ (Υπουργείο Παιδείας) για την Ειδικότητα «Στέλεχος

Διαβάστε περισσότερα

Your Supplies Solutions Partner COMPANY PROFILE

Your Supplies Solutions Partner COMPANY PROFILE Your Supplies Solutions Partner COMPANY PROFILE 02 Company Profile OfficeMart Η εταιρεία H εταιρεία ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΟΦΙΣΜΑΡΤ Α.Ε. (πρώην ΣΑΜΑΡΑΣ Α.Ε.) δραστηριοποιείται πάνω από 40 χρόνια

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ Σ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΧΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Η εκπαιδευτική πολιτική του

Διαβάστε περισσότερα

α/α Τίτλος Περιοχή Ημερομηνία Κωδικός

α/α Τίτλος Περιοχή Ημερομηνία Κωδικός Σεμινάρια Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου από την TÜV HELLAS Early entry!!! Δηλώστε συμμετοχή έως και τις 0 Σεπτεμβρίου 0 σε οποιοδήποτε σεμινάριο του Προγράμματος Γ Τετραμήνου και επωφεληθείτε της έκπτωσης έως

Διαβάστε περισσότερα

Mini MBA σε συνεργασία του ΕΙΑΣ με το ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Τρίτη, 07 Απριλίου :00

Mini MBA σε συνεργασία του ΕΙΑΣ με το ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Τρίτη, 07 Απριλίου :00 Λίγα λόγια για το Mini MBA Στο ευμετάβλητο περιβάλλον του σήμερα, η ανάγκη για την εκπαίδευση και την κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Ως εκ τούτου, καθίσταται ολοένα και πιο

Διαβάστε περισσότερα

Yπηρεσίες Eκπαίδευσης

Yπηρεσίες Eκπαίδευσης Yπηρεσίες Eκπαίδευσης Η πολυετής εμπειρία μας, μας οδήγησε στη δημιουργία επαγγελματικών σεμιναρίων λογιστικής, μέσα από τα οποία μεταφέρουμε την εμπειρία μας στους νέους που θέλουν να ασχοληθούν με το

Διαβάστε περισσότερα

Real Tangible Solutions

Real Tangible Solutions Real Tangible Solutions Σε έναν κόσμο όπου το ανθρώπινο δυναμικό αναδεικνύεται ως το κυριότερο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, η ManpowerGroup παρέχει στους οργανισμούς το ταλέντο που χρειάζονται για να καινοτομούν

Διαβάστε περισσότερα

Executive Academy... ή...πώς να έχετε στελέχη που φέρνουν αποτελέσµατα

Executive Academy... ή...πώς να έχετε στελέχη που φέρνουν αποτελέσµατα Κιλκίς 14, Τ.Θ.820, ιώνη ΤΚ19009, Πικέρµι Αττικής Τηλ: 210-8034617, Fax:210-8032460 Executive Academy... ή...πώς να έχετε στελέχη που φέρνουν αποτελέσµατα ηµήτρης Βιντζηλαίος Κάνω τα σωστά πράγµατα σωστά,

Διαβάστε περισσότερα

Tηλ: 210 82 03 737-8 E-mail: din@aueb.gr URL: www.din.aueb.gr

Tηλ: 210 82 03 737-8 E-mail: din@aueb.gr URL: www.din.aueb.gr Diploma In Negotiations Αθήνα, 24 Απριλίου 2014 Το ετήσιο, καινοτόμο και βιωματικό Πρόγραμμα Diploma In Negotiations (www.din.aueb.gr), το οποίο είναι ένα Πρόγραμμα Κατάρτισης στις Διαπραγματεύσεις που

Διαβάστε περισσότερα

είκτης Τάσεων Αγοράς Εργασίας 2010

είκτης Τάσεων Αγοράς Εργασίας 2010 είκτης Τάσεων Αγοράς Εργασίας 2010 Το Βαρόμετρο της αγοράς εργασίας στην Ελλάδα Παναγιώτης Ταρσινός Project Manager, RCI με την υποστήριξη της ECDL Hellas τ μ ή μ α Εφαρμοσμένης Έρευνας & Καινοτομίας,

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρηματικό Σχέδιο & Οικονομικά Μοντέλα

Επιχειρηματικό Σχέδιο & Οικονομικά Μοντέλα Επιχειρηματικό Σχέδιο & Οικονομικά Μοντέλα Σεμινάριο εξειδικευμένων γνώσεων 28 Ιουνίου 14 Ιουλίου 2018 Τα επιχειρηματικά σχέδια που παρουσιάζονται στις τράπεζες για τη λήψη δανείων συμπεριλαμβανομένων

Διαβάστε περισσότερα

25 IOYNIOY 2015. 16:00-21:00

25 IOYNIOY 2015. 16:00-21:00 Γνωρίστε και αξιοποιήστε την τέχνη της διαπραγμάτευσης στην προσπάθεια να χτίσετε μία αμοιβαία ωφέλιμη σχέση με τους πελάτες σας, μέσα από την κατανόηση, την εμπιστοσύνη και τελικά, την ικανοποίηση. 25

Διαβάστε περισσότερα

Ερευνητική Καινοτομία και Δημιουργικότητα

Ερευνητική Καινοτομία και Δημιουργικότητα Ερευνητική Καινοτομία και Δημιουργικότητα Ε Φ Α Ρ Μ Ο Γ Η E - E M P L O Y ER S Ο Μ Α Δ Α 9 M I D N I G H T _ E X P R E S S Σ Κ Ο Υ Λ Η Κ Α Ρ Η Α Ρ Ι Α Δ Ν Η Π Ο Λ Υ Μ Ε Ρ Ο Π Ο Υ Λ Ο Υ Κ Ω Ν Σ Τ Α Ν Τ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ: «ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ LEAN SIX SIGMA YELLOW BELT ( ΕΠΙΠΕΔΟ I)

ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ: «ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ LEAN SIX SIGMA YELLOW BELT ( ΕΠΙΠΕΔΟ I) 2015 ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ: «ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ LEAN SIX SIGMA YELLOW BELT ( ΕΠΙΠΕΔΟ I) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ http://diaviou.auth.gr/ Περιεχόμενα ΣΤΟΧΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Real Tangible Solutions

Real Tangible Solutions Real Tangible Solutions Σε έναν κόσμο όπου το ανθρώπινο δυναμικό αναδεικνύεται ως το κυριότερο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, η ManpowerGroup παρέχει στους οργανισμούς το ταλέντο που χρειάζονται για να καινοτομούν

Διαβάστε περισσότερα

Negotiations. in Customer Care. ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΜΑΪΟΥ :00-9:00 μμ

Negotiations. in Customer Care. ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΜΑΪΟΥ :00-9:00 μμ Γνωρίστε και αξιοποιήστε την τέχνη της διαπραγμάτευσης στην προσπάθεια να χτίσετε μία αμοιβαία ωφέλιμη σχέση με τους πελάτες σας, μέσα από την κατανόηση την εμπιστοσύνη και τελικά, την ικανοποίηση. ΤΕΤΑΡΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΜΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ /ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΜΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ /ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΜΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ /ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΓΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ (Apps) ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ & ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Η Powersoft Computer Solutions

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης E-Learning. Συναισθηματική - Διαπροσωπική Νοημοσύνη. E-learning. Οδηγός Σπουδών

Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης E-Learning. Συναισθηματική - Διαπροσωπική Νοημοσύνη. E-learning. Οδηγός Σπουδών Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης E-Learning Συναισθηματική - Διαπροσωπική Νοημοσύνη E-learning Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου Πειραιά του Τμήματος

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργασία με Microsoft

Συνεργασία με Microsoft Εταιρική Παρουσίαση Η Εταιρία Η Data Communication A.E. ιδρύθηκε το 1987. Έχει ως αντικείμενο δραστηριότητας την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής σε επιχειρήσεις και οργανισμούς του ιδιωτικού και

Διαβάστε περισσότερα