Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΕΝΟΥ ΜΕΣΙΤΩΝ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΕΝΟΥ ΜΕΣΙΤΩΝ"

Transcript

1 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΕΝΟΥ ΜΕΣΙΤΩΝ + Εισαγωγή + Παρουσίαση των ακινήτων µου + ιαχείριση των ακινήτων µου + Προφίλ του µεσίτη µου + Πρόσθεση Ακινήτου + Αποσύνδεση

2 Εισαγωγή Για να µπείτε στο Μενού Μεσιτών και να ανανεώσετε τα Ακίνητά σας και το Προφίλ σας µε τις πληροφορίες που επιθυµείτε, ακολουθείτε την εξής διαδικασία: Από το menu στο τέλος της αρχικής σελίδας του διαδικτυακού τόπου, πηγαίνετε στην επιλογή ΕΙΣΟ ΟΣ ΜΕΣΙΤΩΝ. Ο διαδικτυακός τόπος θα σας ανοίξει µία νέα σελίδα, όπου στην περιοχή Είσοδος Μεσιτών θα σας ζητήσει να εισάγετε το Ψευδώνυµο και τον Κωδικό σας. Αυτά θα έχουν καθοριστεί από εσάς τους ίδιους προηγουµένως και θα έχουν περαστεί στο Σύστηµα ιαχείρισης Περιεχοµένου του διαδικτυακού τόπου, από τους ιαχειριστές του. Η επιλογή Να µε θυµάσαι, αποµνηµονεύει το Ψευδώνυµο και τον Κωδικό σας, σε περίπτωση που δεν θέλετε να κάνετε αυτή την διαδικασία κάθε φόρα, όµως είναι καλό να την αποφεύγετε, αν ο υπολογιστής σας δεν χρησιµοποιείται µόνο από εσάς τους ίδιους. Σε περίπτωση που ξεχάσετε τον Κωδικό σας, µπορείτε να ακολουθήσετε τον οµώνυµο σύνδεσµο, ο οποίος θα σας υπενθυµίσει τον Κωδικό αυτό και θα σας επιτρέψει να µπείτε στο Μενού των Μεσιτών. Επιλέγοντας Σύνδεση, µπαίνετε απευθείας στο Mενού Μεσιτών του FindHouse, το οποίο από εδώ και στο εξής θα σας ακολουθεί σε όλες τις σελίδες του διαδικτυακού τόπου και είσαστε έτοιµοι να κάνετε τις αλλαγές που επιθυµείτε, οποιαδήποτε στιγµή της περιήγησης το επιθυµείτε. Το βασικό µενού στην σελίδα των Μεσιτών είναι αυτό που εµφανίζεται στην αριστερή πλευρά της οθόνης σας και περιλαµβάνει τις εξής επιλογές: + Παρουσίαση των ακινήτων µου + ιαχείριση των ακινήτων µου + Προφίλ του µεσίτη µου + Πρόσθεση ακινήτου + Αποσύνδεση Καθεµία από αυτές τις επιλογές περιγράφεται αναλυτικά στη συνέχεια.

3 Παρουσίαση των ακινήτων µου Επιλέγοντας την Παρουσίαση των Ακινήτων, µπορείτε να δείτε όλα τα στοιχεία που έχετε εισάγει στον διαδικτυακό τόπο, δηλαδή τα ακίνητα και το προφίλ σας, καθώς επίσης και τα επιµέρους χαρακτηριστικά τους. Επιλέγοντας ένα ακίνητο µπορείτε να το δείτε, ενώ το εικονίδιο που εµφανίζεται δίπλα στο κείµενο κάθε αντικειµένου σε αυτήν τη σελίδα σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε το κείµενο, να κάνετε αλλαγές στα στοιχεία, ανανεώσεις κλπ. Η σελίδα που ανοίγει για να επεξεργαστείτε το κείµενο που έχετε επιλέξει, είναι ουσιαστικά η ίδια µε αυτήν που περιλαµβάνει η επιλογή ιαχείριση των ακινήτων µου. Συγκεκριµένα, µπορείτε να κάνετε επεξεργασία, τόσο στο προσωπικό σας προφίλ, που εµφανίζεται στο επάνω µέρος της σελίδας κάτω από τα Αποτελέσµατα, όσο και στο εκάστοτε ακίνητο, που εµφανίζεται ακριβώς από κάτω, στον τίτλο ιαχείριση Ακινήτων από Όνοµα Μεσίτη-. Περισσότερες λεπτοµέρειες για τον τρόπο που µπορείτε να επεξεργαστείτε τα ακίνητά σας, ακολουθούν στην επόµενη ενότητα.

4 ιαχείριση των ακινήτων µου Μπαίνοντας στην ιαχείριση των ακινήτων, τα ακίνητά σας εµφανίζονται αυτήν τη φορά υπό γραµµική µορφή. Και στην περίπτωση αυτή, επιλέγετε το ακίνητο που θέλετε να επεξεργαστείτε, προκειµένου να σας ανοίξει το µενού της διαχείρισης (το οποίο είναι ακριβώς το ίδιο µε αυτό της προηγούµενης ενότητας). Μέσα στην επιλογή αυτή µπορείτε να δείτε επίσης και τα στατιστικά κάθε ακινήτου (πόσες φορές το έχουν δει κλπ), όπως και το αν το ακίνητο είναι δηµοσιευµένο ή όχι. Οι υπο-ενότητες της επιλογής αυτής είναι οι ακόλουθες: Χαρακτηριστικά Εδώ µπορείτε να επεξεργαστείτε τον Τίτλο που θα έχει το άρθρο που θα περιλαµβάνει το ακίνητο, την Κατηγορία του, την Περιοχή, τον Τ.Κ. και την Τιµή του. Μέσα στο πεδίο Κείµενο, πληκτρολογείτε το κείµενο-περιγραφή του ακινήτου, που θέλετε να εµφανίζεται στο άρθρο. Τα εικονίδια που βρίσκονται µέσα στο πεδίο του Κειµένου, σας προσφέρουν τις εξής επιλογές: Αποκοπή (Cut): Με την Αποκοπή, επιλέγοντας το κείµενο ή µέρος του κειµένου που επιθυµείτε, µπορείτε να το κόψετε και να το τοποθετήσετε αργότερα σε κάποιο άλλο σηµείο, επιλέγοντας Επικόλληση ( ). Αντιγραφή (Copy): Με την Αντιγραφή, επιλέγοντας το κείµενο ή µέρος του κειµένου που επιθυµείτε, µπορείτε να το αντιγράψετε και να το τοποθετήσετε αργότερα σε κάποιο άλλο σηµείο, επιλέγοντας Επικόλληση( ). Επικόλληση (Paste): Με την Επικόλληση µπορείτε, έχοντας προηγουµένως κάνει Αποκοπή ή Αντιγραφή, να «κολλήσετε» το κείµενο που έχετε επιλέξει, σε οποιοδήποτε άλλο σηµείο του άρθρου επιθυµείτε. Αναίρεση: Με την Αναίρεση, µπορείτε να αναιρέσετε ακυρώσετε την τελευταία κίνηση που έχετε κάνει στο κείµενο, όποια και αν είναι αυτή. Ακύρωση Αναίρεσης: Με την Ακύρωση Αναίρεσης, µπορείτε να ακυρώσετε διαγράψετε την αναίρεση που κάνατε. Η επιλογή αυτή προϋποθέτει να έχει γίνει πρώτα κάποια Αναίρεση. Έντονα: Η επιλογή αυτή σας επιτρέπει να κάνετε το κείµενο που έχετε επιλέξει έντονο. Italic: Η επιλογή αυτή σας επιτρέπει να κάνετε το κείµενο που έχετε επιλέξει πλάγιο. Υπογράµµιση: Η επιλογή αυτή σας επιτρέπει να κάνετε το κείµενο που έχετε επιλέξει υπογραµµισµένο.

5 HTML Καθαρισµός:Η επιλογή αυτή σας επιτρέπει να αλλάξετε/επεξεργαστείτε/διαφοροποιήσετε οποιοδήποτε στυλ γραφής. Η επιλογή αυτή εξυπηρετεί στις περιπτώσεις που έχετε κάνει επικόλληση κάποιου κειµένου και έχει γίνει αποµνηµόνευση του προηγούµενου στυλ γραφής. Στην περίπτωση που το κείµενο που θέλετε να εισάγετε, το έχετε προετοιµάσει σε πρόγραµµα Word, καλό θα ήταν προηγουµένως να το περάσετε και από ένα Notepad, για να καθαριστεί από το στυλ γραφής του Word. Επιπλέον Πεδία Εδώ µπορείτε να επεξεργαστείτε τα περαιτέρω στοιχεία του ακινήτου, όπως είναι π.χ. Νοµός, Τετραγωνικά, Υπνοδωµάτια, Μπάνια, Θέρµανση, Τζάκι, Θέσεις Στάθµευσης κλπ. Πολυµέσα Εδώ µπορείτε να εισάγετε κάποια φωτογραφία ή video του ακινήτου, εφόσον αυτά υπάρχουν. Τα Πολυµέσα περιλαµβάνουν επίσης την επιλογή Browse, µε την οποία µπορείτε να αναζητήσετε µία φωτογραφία ή ένα video µέσα στον υπολογιστή σας και την επιλογή Τίτλος και Περιγραφή, µε την οποία εισάγετε ακριβώς αυτό. Αφού συµπληρώσετε τα πεδία, επιλέγετε Εισαγωγή Πολυµέσων και η φωτογραφία ή το video έχει εισαχθεί στο κείµενό σας. Το όριο µεγέθους για κάθε αρχείο είναι 1,2 MB και περιλαµβάνει τους εξής τύπους: jpg, gif, png, mpg και bmp. Κατά τη διαδικασία ονοµασίας των αρχείων, καλό θα ήταν να χρησιµοποιείτε λατινικούς χαρακτήρες χωρίς κενά, ενώ το πρώτο αντικείµενο που θα εισάγετε στο Σύστηµα προτείνεται να µην συµπεριλαµβάνει πολυµέσα, προκειµένου να φαίνεται πιο καλά. ηµοσίευση Εδώ µπορείτε να κάνετε τις ρυθµίσεις δηµοσίευσης του άρθρου που έχετε προηγουµένως επεξεργαστεί, όπως είναι π.χ. το αν θα είναι δηµοσιευµένο στον διαδικτυακό τόπο ή όχι (Κατάσταση), ηµεροµηνία δηµιουργίας του, από πότε µέχρι πότε θέλετε να εµφανίζεται στον διαδικτυακό τόπο κλπ. Οι επιλογές Metadata και Metadata Keywords χρησιµοποιούνται ώστε να έχετε τη δυνατότητα να επιλέγετε κάποιες λέξεις-κλειδιά κάθε ακινήτου σας, οι οποίες στη συνέχεια θα εµφανίζονται σε µηχανές αναζήτησης. Αφού έχετε ολοκληρώσει την επεξεργασία του κειµένου, επιλέγετε το κουµπί Αποθήκευση, που βρίσκεται πάνω και δεξιά στην οθόνη σας, διαφορετικά αν επιθυµείτε να ακυρώσετε την επεξεργασία και να επιστρέψετε στην προηγούµενη σελίδα που ήσασταν χωρίς να αποθηκευτούν οι αλλαγές που κάνατε, επιλέγετε Ακύρωση.

6 Προφίλ του µεσίτη µου Μπαίνοντας στην επιλογή Το προφίλ το µεσίτη µου, µπορείτε να αλλάξετε τα χαρακτηριστικά στοιχεία σας. Οι επιλογές που προσφέρονται είναι: Όνοµα µεσίτη, , Κινητό, Επεξεργασία Φωτογραφίας και Περιγραφή. Συγκεκριµένα για την επιλογή θα πρέπει να είσαστε πολύ προσεκτικοί, γιατί σε αυτή τη διεύθυνση θα λαµβάνετε τα σχόλια των ενδιαφεροµένων και τις αιτήσεις αυτών που επιθυµούν να δουν τα ακίνητα από κοντά. Η σελίδα αυτή και οι επιλογές που περιλαµβάνει λειτουργούν µε τον ίδιο τρόπο που περιγράφηκε παραπάνω, στην ενότητα ιαχείριση των ακινήτων µου. Στην περίπτωση που επιθυµείτε να αποµακρύνετε µία φωτογραφία, επιλέγετε την Αποµάκρυνση της φωτογραφίας και µετά Αποθήκευση. Σε περίπτωση που επιθυµείτε να εισάγετε µία νέα φωτογραφία, επιλέγετε Browse, βρίσκετε τη φωτογραφία µέσα στον υπολογιστή σας και µετά επιλέγετε Αποθήκευση.

7 Προσθήκη ακινήτου Μπαίνοντας στην επιλογή Πρόσθεση Ακινήτου, µπορείτε να εισάγετε στον διαδικτυακό τόπο ένα νέο ακίνητο, που θέλετε να δηµοσιευτεί. Η σελίδα αυτή και οι επιλογές που περιλαµβάνει λειτουργούν µε τον ίδιο τρόπο που περιγράφηκε παραπάνω, στην ενότητα ιαχείριση των ακινήτων µου. Η µοναδική διαφορά έγκειται στο ότι, για να µπορέσετε να εισάγετε πολυµέσα, πρέπει πρώτα να αποθηκεύσετε το ακίνητο. Επιλέξτε Αποθήκευση και Εισαγωγή Φωτογραφιών για να αποθηκεύσετε και να επιστρέψετε στις φωτογραφίες.

8 Αποσύνδεση Επιλέγοντας Αποσύνδεση το Σύστηµα σας βγάζει από το µενού των µεσιτών και σας γυρίζει στην Αρχική Σελίδα του διαδικτυακού τόπου.

Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου

Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου Bee Group Α.Ε. [Type the company name] [Pick the date] Εγχειρίδιο λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Αρχική Σελίδα... 3 2. Δημιουργία Λογαριασμού... 3 3.

Διαβάστε περισσότερα

YourSMS User s Manual

YourSMS User s Manual YourSMS User s Manual Contents Πίνακας περιεχομένων Κεντρική οθόνη... 2 Αποστολές... 3 Αποστολή μοναδικού μηνύματος... 3 Αποστολή μαζικού μηνύματος σε ομάδα παραληπτών... 4 Αποστολή μαζικού προγραμματισμένου

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία η-μαθήματος με τη. 3 ο Μέρος Εισαγωγή πληροφοριών: δημιουργία ιστοσελίδας

Δημιουργία η-μαθήματος με τη. 3 ο Μέρος Εισαγωγή πληροφοριών: δημιουργία ιστοσελίδας Δημιουργία η-μαθήματος με τη χρήση του Moodle 3 ο Μέρος Εισαγωγή πληροφοριών: δημιουργία ιστοσελίδας Δημιουργία η-μαθήματος με τη χρήση του Moodle 3 ο Μέρος Εισαγωγή πληροφοριών: δημιουργία ιστοσελίδας

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό εγχειρίδιο εφαρµογής διαχείρισης διαδικτυακού κόµβου: INNET

Τεχνικό εγχειρίδιο εφαρµογής διαχείρισης διαδικτυακού κόµβου: INNET 1 version v5.4 Εγχειρίδιο ιαχείρισης 2012 Τεχνικό εγχειρίδιο εφαρµογής διαχείρισης διαδικτυακού κόµβου: INNET To παρόν εγχειρίδιο αποτελεί πνευµατική ιδιοκτησία της INVENTICS A.E. Απευθύνεται αποκλειστικά

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Καθηγητή. 1. Εισαγωγή. Σελίδα 1 από 27

Εγχειρίδιο Καθηγητή. 1. Εισαγωγή. Σελίδα 1 από 27 Εγχειρίδιο Καθηγητή 1. Εισαγωγή Η Πλατφόρµα e-class είναι ένα ολοκληρωµένο σύστηµα δηµιουργίας και διαχείρισης µαθηµάτων, βασισµένο σε τεχνολογίες του Παγκόσµιου Ιστού (WWW). Επιτρέπει στο δάσκαλο (καθηγητής,

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑΝΝΕΝΑ & ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΓΙΑΝΝΕΝΑ & ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

ΓΙΑΝΝΕΝΑ & ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΓΙΑΝΝΕΝΑ & ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ & ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ Περιγραφή και επεξήγηση της χρήσης του χώρου διαχείρισης της ιστοσελίδας για τους καλλιτέχνες 1 Περιεχόμενα Είσοδος στο χώρο διαχείρισης...3 Επεξεργασία της σελίδας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ. Κωδικός Τίτλος Επίπεδο

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ. Κωδικός Τίτλος Επίπεδο ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Ενότητα: Υποενότητα: Διαδικτυακές Υπηρεσίες κι Εφαρμογές Υ8 - Δημοτικοί Ιστότοποι / Google Sites Λίστα Δραστηριοτήτων Κωδικός Τίτλος Επίπεδο Υ8.Δ1 Αναζήτηση δημοτικών ιστοτόπων και αξιολόγηση

Διαβάστε περισσότερα

Open eclass Πλατφόρµα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης

Open eclass Πλατφόρµα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης Open eclass Πλατφόρµα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης Εγχειρίδιο Εκπαιδευτή Η πλατφόρµα Open eclass είναι ένα ολοκληρωµένο Σύστηµα Διαχείρισης Ηλεκτρονικών Μαθηµάτων και αποτελεί την πρόταση του Πανελλήνιου

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο εκπαιδευτή

Εγχειρίδιο εκπαιδευτή Εγχειρίδιο εκπαιδευτή Καλώς ήλθατε στο Ηλεκτρονικό Περιβάλλον Μάθησης http://elearning.kekdiastasi.edu.gr/ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. Εισαγωγή... 3 2. Τι είναι η Πλατφόρµα Τηλεκατάρτισης... 4 3. Απαραίτητος

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήστη. Καλώς ήλθατε στο Ηλεκτρονικό Περιβάλλον Μάθησης. http://elearning.kekdiastasi.edu.gr/

Οδηγός Χρήστη. Καλώς ήλθατε στο Ηλεκτρονικό Περιβάλλον Μάθησης. http://elearning.kekdiastasi.edu.gr/ Οδηγός Χρήστη Καλώς ήλθατε στο Ηλεκτρονικό Περιβάλλον Μάθησης http://elearning.kekdiastasi.edu.gr/ Περιεχόµενα 1. ΕΙΣΟ ΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 3 2. ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΑΣ 6 3. ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ 9 4. ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ WEBCAM STATION EVOLUTION

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ WEBCAM STATION EVOLUTION ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ WEBCAM STATION EVOLUTION ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Κάνοντας κλικ σε έναν τίτλο σε αυτόν τον πίνακα περιεχομένων, θα εμφανιστεί η αντίστοιχη παράγραφος 1. 2. 3. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 3 ΡΥΘΜΙΣΗ ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ 4 ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ(ΜΑΝUΑL) ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ-ΧΡΗΣΤΗ.

ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ(ΜΑΝUΑL) ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ-ΧΡΗΣΤΗ. ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ(ΜΑΝUΑL) ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ-ΧΡΗΣΤΗ. Οδηγός Διαχειριστή Το m-learning Toolkit είναι μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης που έχει σχεδιαστεί για να υπάρχει η δυνατότητα της πρόσβασης

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Προσωποποιημένων Υπηρεσιών Γ.Ε.ΜΗ. (ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ)

Εγχειρίδιο Χρήσης Προσωποποιημένων Υπηρεσιών Γ.Ε.ΜΗ. (ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ) Εγχειρίδιο Χρήσης Προσωποποιημένων Υπηρεσιών Γ.Ε.ΜΗ. (ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ) Έκδοση 2 - ΙΟΥΝΙΟΣ 2014 1 Πίνακας περιεχομένων Εισαγωγή... 3 1. Είσοδος στο σύστημα... 3 2. Αρχική Οθόνη Επιχείρησης... 4 2 Τα έγγραφά

Διαβάστε περισσότερα

Η εφαρµογή ClassWeb δίνει στους διδάσκοντες χρήστες του συστήµατος τη δυνατότητα πρόσβασης µέσω του ιαδικτύου σε ποικίλες υπηρεσίες, όπως:

Η εφαρµογή ClassWeb δίνει στους διδάσκοντες χρήστες του συστήµατος τη δυνατότητα πρόσβασης µέσω του ιαδικτύου σε ποικίλες υπηρεσίες, όπως: 1. Υπηρεσία ClassWeb 1.1. Γενικά Η εφαρµογή ClassWeb δίνει στους διδάσκοντες χρήστες του συστήµατος τη δυνατότητα πρόσβασης µέσω του ιαδικτύου σε ποικίλες υπηρεσίες, όπως: εµφάνιση στατιστικών στοιχείων

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΜΕ ΤΗ ΣΟΥΙΤΑ HOT POTATOES

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΜΕ ΤΗ ΣΟΥΙΤΑ HOT POTATOES ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΑΣΥΓΧΡΟΝΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΜΕ ΤΗ ΣΟΥΙΤΑ HOT POTATOES ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ: Κ. ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ Ν. ΤΕΡΨΙΑΔΗΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013

Διαβάστε περισσότερα

SITEBUILDER ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΤΟΠΩΝ (WEBSITE) ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. Version 2.0

SITEBUILDER ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΤΟΠΩΝ (WEBSITE) ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. Version 2.0 SITEBUILDER ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΤΟΠΩΝ (WEBSITE) ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Version 2.0 Περιεχόμενα 1. Οδηγίες πρόσβασης... 3 2. Οδηγίες Σχεδιασμού Website... 4 2.1. Έναρξη...

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτικές οδηγίες για τη δημιουργία προσβάσιμων εγγράφων με το MS-Word 2013

Αναλυτικές οδηγίες για τη δημιουργία προσβάσιμων εγγράφων με το MS-Word 2013 Γεώργιος Κουρουπέτρογλου Αναλυτικές οδηγίες για τη δημιουργία προσβάσιμων εγγράφων με το MS-Word 2013 Έκδοση: 1.0 Αθήνα 2014 Έργο «Κεντρικό Μητρώο Ελληνικών Ανοικτών Μαθημάτων» http://ocw-project.gunet.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ Εγχειρίδιο Εφαρµογής Γραµµατειών Περιεχόμενα Πίνακας Εικόνων...3 1. Είσοδος στο σύστημα...5 2. Στοιχεία Γραμματείας...9 3. Μεταπτυχιακά Προγράμματα...

Διαβάστε περισσότερα

Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης ΕΙΕ. Copyright 2014 Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης Ι EIE

Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης ΕΙΕ. Copyright 2014 Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης Ι EIE Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης ΕΙΕ Copyright 2014 Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης Ι EIE δ. Βασιλέως Κωνσταντίνου 48, 11635 Αθήνα τ.: 210 7273900 f: 210 7246824 e: ekt@ekt.gr www.ekt.gr Το έργο αυτό διατίθεται με

Διαβάστε περισσότερα

Web 2 SMS Εφαρµογή τελικού χρήστη ( ιαδίκτυο) Οδηγός Χρήσης Πίνακας Περιεχοµένων 1. Έναρξη της εφαρµογής... 3 1.1. Πλαίσιο εισόδου / εξόδου και επιλογών... 4 1.2. Πλαίσιο εργασιών αποτελεσµάτων... 5 2.

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία βασικής παρουσίασης στο PowerPoint 2007

Δημιουργία βασικής παρουσίασης στο PowerPoint 2007 - 17 - PowerPoint 2007 Δημιουργία παρουσίασης Δημιουργία βασικής παρουσίασης στο PowerPoint 2007 Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με τη γρήγορη και εύκολη δημιουργία βασικής παρουσίασης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ OPENSMS WWW.OPENSMS.GR

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ OPENSMS WWW.OPENSMS.GR ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ OPENSMS WWW.OPENSMS.GR Τηλέφωνο: 2810-211111 Διαδικασία εισόδου στο opensms Η πρόσβαση στην πλατφόρμα του opensms πραγματοποιείται με την εισαγωγή του Ονόματος χρήστη και του

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογή Διαχείρισης Ψηφιακής Πληροφορίας ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ System Συμβουλευτική Α.Ε

Εφαρμογή Διαχείρισης Ψηφιακής Πληροφορίας ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ System Συμβουλευτική Α.Ε σχετικά με τον έλεγχο της καπνιστικής συνήθειας 1 25 Λογισμικές εφαρμογές καταγραφής και αξιοποίησης πληροφοριών σχετικά με τον έλεγχο της καπνιστικής συνήθειας Λογισμική Εφαρμογή Διαχείρισης Ψηφιακής

Διαβάστε περισσότερα

ΦΤΙΑΞΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΔΩΡΕΑΝ

ΦΤΙΑΞΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΔΩΡΕΑΝ ΦΤΙΑΞΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΔΩΡΕΑΝ Φτιάξε το Site σου σε 5 βήματα!!! Φτιάξτε τώρα μια σύγχρονη ιστοσελίδα με δυνατότητα να την ανανεώνετε μόνοι σας...με τον πιο γρήγορο και εύκολο τρόπο!!!

Διαβάστε περισσότερα

1. Εγκατάσταση και πρώτες ρυθμίσεις

1. Εγκατάσταση και πρώτες ρυθμίσεις Οδηγός για τον Mozilla Firefox 3.5 για χρήστες Microsoft Windows 1. Εγκατάσταση και πρώτες ρυθμίσεις 1.1.Λήψη και Εγκατάσταση του Firefox 1.1.1.Εγκατάσταση σε συστήματα Windows Σημείωση: Εάν κάνετε αναβάθμιση

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση προγράμματος 2. Διάβασμα προκήρυξης.7. Γενικές πληροφορίες.. 9. Προσφορά 10. Εισαγωγή εναλλακτικού είδους. 15.

Εγκατάσταση προγράμματος 2. Διάβασμα προκήρυξης.7. Γενικές πληροφορίες.. 9. Προσφορά 10. Εισαγωγή εναλλακτικού είδους. 15. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σελ. Εγκατάσταση προγράμματος 2 Διάβασμα προκήρυξης.7 Γενικές πληροφορίες.. 9 Προσφορά 10 Εισαγωγή εναλλακτικού είδους. 15 Εξαρτήματα 16 Συμμετέχοντες 17 Δικαιολογητικά ανά προμηθευτή. 18 Αρχείο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΜΥΦ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥ. Ημερομηνία 14 Ιανουαρίου 2014 Έκδοση 1.1

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΜΥΦ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥ. Ημερομηνία 14 Ιανουαρίου 2014 Έκδοση 1.1 2014 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥ Είδος Εγγράφου Εγχειρίδιο Χρήσης ΜΥΦ Ημερομηνία 14 Ιανουαρίου 2014 Έκδοση 1.1 Περιεχόμενα 1.0 Αυθεντικοποίηση χρηστών... 4 2.0 Αρχική Οθόνη... 6 1.1 Αλλαγή...

Διαβάστε περισσότερα

Ενότητα 3 - Βασικές ικανότητες ΤΠΕ - Ανώτερο επίπεδο

Ενότητα 3 - Βασικές ικανότητες ΤΠΕ - Ανώτερο επίπεδο Διαδικτυακή πύλη για τη Διασύνδεση και την Εκπαίδευση ατόμων με αναπηρίες, σε ΤΠΕ Ενότητα 3 - Βασικές ικανότητες ΤΠΕ - Ανώτερο επίπεδο Το σχέδιο αυτό χρηματοδοτήθηκε με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης-Οδηγός Εκπαίδευσης Χρηστών. - Δήμος Δέλτα - Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Εγχειρίδιο Χρήσης-Οδηγός Εκπαίδευσης Χρηστών. - Δήμος Δέλτα - Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Ανάπτυξη διαδικτυακής εφαρμογής υποστήριξης των δράσεων περιβαλλοντικής διαχείρισης της παράκτιας ζώνης του Θερμαϊκού Κόλπου και διαδραστικής εφαρμογής αναφοράς περιβαλλοντικών προβλημάτων Εγχειρίδιο Χρήσης-Οδηγός

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ KAI ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ KAI ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ KAI ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ Έκδοση 1.0 Δημιουργός Εκδότης, 2008 SIEM Τηλ. 210-7299571, Φαξ: 210-7299572 email: siem@siem.gr 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ...

Διαβάστε περισσότερα