ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΟΥ DON CROFT

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΟΥ DON CROFT"

Transcript

1 ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΟΥ DON CROFT Εισαγωγή Ξεκίνησα να κατασκευάζω Zapper τον Μάρτιο του 1996, λίγο αφότου διάβασα αποσπάσματα από το «Η Θεραπεία για Όλες τις Ασθένειες» καθώς χρησιμοποιούσα ένα Zapper που είχα αγοράσει για 125 δολάρια, κατασκευασμένο στην Yelm της Ουάσιγκτον. Ανακάλυψα το έργο του Δρ. Ράιχ περίπου ένα χρόνο αφότου έμαθα για τα Zapper και τότε ξεκίνησα να κατασκευάζω συσσωρευτές οργόνης σε διάφορα σχήματα και μεγέθη, βασισμένους στις εξαίρετες συστάσεις του Serge Kahili King για πρώτες ύλες από το βιβλίο του Earth Energies. Ήταν φανερό πως οι κατασκευές οργόνης είχαν μια θεραπευτική, αναζωογονητική δράση η οποία απουσίαζε από τα απλά Zapper. Αφού πέρασε ακόμη ένας χρόνος έμαθα, εμμέσως από τον Karl Welz, πώς να συνδυάζω μεταλλικά σωματίδια και καταλυόμενη ρητίνη ώστε να κατασκευάσω ένα υλικό το οποίο φαίνεται να συλλέγει, να συγκεντρώνει, να μετατρέπει και να εκπέμπει όλη την ανεπαίσθητη γύρω ενέργεια σε ζωτική δύναμη (οργόνη) αντί απλώς να συλλέγει, να συγκεντρώνει και να εκπέμπει την μη ισορροπημένη καθώς και την ισορροπημένη ανεπαίσθητη ενέργεια που μας περιβάλλει. Κατά την περίοδο αυτή η κόρη μου Νόρα, η οποία είχε την ικανότητα να βλέπει και να περιγράφει τις ανεπαίσθητες επιδράσεις τις ενέργειας, με βοήθησε να αναπτύξω διάφορα εργαλεία. Αυτή μου έδωσε την δυνατότητα να αντιληφθώ ότι οι οργονίτες είναι κάτι παραπάνω από συσσωρευτές. Όταν δύο χρόνια αργότερα η Κάρολ κι εγώ γνωριστήκαμε, αρχίσαμε να αναπτύσσουμε συγκεκριμένες κατασκευές οργονίτη για την αγορά. Η ευφυής διανομή απλών κατασκευών από αυτό το υλικό (το οποίο ο Welz ονόμασε «Οργονίτη») στο περιβάλλον σε ολόκληρο τον κόσμο έχει πλέον οδηγήσει στη δημιουργία ενός παγκόσμιου, λαϊκού δικτύου χιλιάδων αυτενεργούντων αλλά αποτελεσματικών πλανητικών θεραπευτών και η Κάρολ κι εγώ δηλώνουμε τις δικές μας παρόμοιες δραστηριότητες στο ethericwarriors.com. Αφιερώνουμε τις προσπάθειές μας στον Δρ. Ράιχ, ο οποίος θυσίασε την ζωή του το 1957 για να προωθήσει τις βασικές, απλές επιστημονικές αλήθειες πάνω στις οποίες βασίζεται η δική μας περιβαλλοντική δουλειά. Ήταν η προσθήκη του οργονίτη στις αρχές του 2000 που μετέτρεψε το ισχυρά θεραπευτικό μας Zapper σε μια αυθεντική θεραπευτική συσκευή και που γρήγορα οδήγησε στην ανάπτυξη του Terminator, του δικού μας μοντέλου Zapper, το οποίο άλλοι κατασκευαστές, εδώ καθώς και στο εξωτερικό, έχουν αρχίσει να μιμούνται. Είναι κυρίως η προσθήκη οργονίτη που κάνει τα Zapper μας να τα αισθάνονται «ευχάριστα στη χρήση». Απ ό,τι φαίνεται αυτή η αίσθηση είναι αποτέλεσμα της μετατροπής των καταστροφικών συναισθημάτων και της παρασιτικής ενέργειας σε ισχυρή ζωτική δύναμη (οργόνη) μέσω του οργονίτη. Έτσι ενδυναμώνονται οι θεραπευτικές, αναρρωτικές λειτουργίες στο σώμα. Η Κάρολ κι εγώ προσθέτουμε επίσης το αποκλειστικό της μείγμα από πολύτιμους λίθους και ορυκτά στοιχεία σε κάθε κομμάτι Οργονίτη του Zapper για να ενισχύσουμε αυτή την αλληλεπίδραση και, μεταξύ μας, για να διατηρήσουμε τον ανταγωνισμό στην αγορά.

2 Ο Δρ. Ράιχ έζησε τη ζωή του σύμφωνα με υψηλά πνευματικά και προσωπικά πρότυπα και η Κάρολ κι εγώ κάνουμε ό,τι μπορούμε για να φτάσουμε αυτά τα πρότυπα, και γι αυτόν ακριβώς τον λόγο δεν ισχυριζόμαστε πως έχουμε κάποιο αυθαίρετο κύρος (δε θεωρούμε ότι τα πανεπιστημιακά πτυχία φέρουν κάποιο εγγενές κύρος, περισσότερο απ ότι ένας επίτιμος τίτλος από τον Joe Stalin ή τον Jerry Falwell) και γι αυτό επίσης ερευνούμε προσεκτικά και δοκιμάζουμε στην πράξη όλες τις εφευρέσεις και τροποποιήσεις μας πριν τις προσφέρουμε προς πώληση. Οι υπόλοιπες κατασκευές που δείχνουμε σε αυτή την ιστοσελίδα είναι εμπνευσμένες δημιουργίες της Κάρολ η οποία έχει ξεκινήσει το crystalinsights.net για όσους θέλουν να διερευνήσουν τις χρήσεις των διάφορων μερών της ανεπαίσθητης ενέργειας για τις κατασκευές οργονίτη. «Θα πάψουμε πλέον να βασιζόμαστε στην κοινή γνώμη ή σε μία μη-υπαρκτή αρχή για θέματα τα οποία είναι εντελώς άγνωστα και παράξενα.» Βίλχελμ Ράιχ Ντον και Κάρολ Κροφτ, 2009 Από τις αρχές του 2003, το εμπόριο των Zapper κατακλύστηκε από έναν εκπληκτικό αριθμό ψευδών επιστημονικών ισχυρισμών, αβάσιμων προειδοποιήσεων και παράλογων συστάσεων, οι περισσότερες εκ των οποίων προέρχονταν από εγγράμματους, πασίγνωστους ανθρώπους που θα έπρεπε να γνωρίζουν πως αυτός δεν είναι σωστός τρόπος συμπεριφοράς. Αν νομίζετε πως το να παίρνετε πανεπιστημιακά πτυχία είναι ένδειξη διάκρισης, προσωπικής ακεραιότητας ή ακόμη και ευφυΐας, ετοιμαστείτε να εκπλαγείτε. Στην πραγματικότητα, «η σκόνη της αποκτηθείσας γνώσης» γνωρίζουμε πως τις πιο πολλές φορές «θαμπώνει τον καθρέφτη της καρδιάς» παρά ενισχύει τις ορθολογικές ικανότητες και την λεπτότερη αντίληψη ενός ατόμου. Ωστόσο, οποιοσδήποτε έχει πανεπιστημιακή εκπαίδευση και συνεχίζει να διατηρεί ένα ανοιχτό μυαλό, είναι πολύτιμος και είναι ικανός να καταλάβει πως η «πραγματική επιστήμη» συμπεριλαμβάνει την εξέταση του αιθέρα και την σχετική τεχνολογία. Ένας τέτοιος άνθρωπος ήταν ο Τέσλα, καθώς και ο Ράιχ αλλά τα Δυτικά πανεπιστήμια καταδιώκουν τους πρωτοπόρους και καταψηφίζουν οποιονδήποτε που δε θα δεχθεί τον αθεϊστικό / υλιστικό μύθο πως το σύμπαν βασίζεται στην τύχη και στο χάος. Κάποτε, ανοιχτόμυαλοι, γενναίοι επιστήμονες (μια μικρή μειοψηφία αυτή τη στιγμή) θα λάβουν επαρκή χρηματοδότηση για να ερευνήσουν θέματα όπως τα Zapper και οι οργονίτες. Εν τω μεταξύ, οι περισσότεροι από τους πελάτες μας απλά δεν ενδιαφέρονται γι αυτό έχουν δοκιμάσει ένα από τα Zapper μας ή γνωρίζουν κάποιον άλλον που έχει και θέλουν να αγοράσουν ένα. Σε πολλές περιπτώσεις η πανεπιστημιακή εκπαίδευση δεν είναι κάτι περισσότερο από θεσμοθετημένες προκαταλήψεις και παρασιτισμός, όπως ο καθένας που έχει επισκεφθεί έναν γιατρό για οτιδήποτε πέρα από τραυματισμούς ή αναπλαστική χειρουργική γνωρίζει. Ήρθε πραγματικά η ώρα να αναδιοργανώσουμε τα εκπαιδευτικά μας συστήματα υπό το φως νέων, πιο ισχυρών και απελευθερωτικών πληροφοριών.

3 Μιας και τώρα (2012) πωλούμε περισσότερα Zapper από οποιονδήποτε άλλο στην αγορά, σκοπεύω να εκμεταλλευτώ αυτό τον άμβωνα του εκφοβισμού ώστε να διευθετήσω όλες αυτές τις ατυχείς πεποιθήσεις και συστάσεις από τους επιστήμονες του καναπέ και να δώσω σε αυτή την βαθύτατα απλή και αποτελεσματική τεχνολογία την θέση που της αξίζει στην κοινή επίγνωση όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Όταν φτάσει εκείνη η ευτυχισμένη μέρα είμαι σίγουρος πως η διογκωμένη, παγκόσμια σύμπραξη των ιατρο/φαρμακοβιομηχανιών θα καταρρεύσει λόγω της έλλειψης εργασίας και οι μόνοι άνθρωποι που θα βγάζουν τα προς το ζην από τον τομέα της θεραπευτικής θα είναι οι γνήσιοι θεραπευτές, όχι τα δαπανηρά παράσιτα με τις λευκές ρόμπες και οι κατά συρροή δολοφόνοι (οι περισσότεροι ιατροί, δυστυχώς, αξίζουν μια θηλιά κι όχι μια αμύθητη περιουσία). Είναι γεγονός ότι πρέπει κανείς να ενδυναμωθεί (απλώς ενεργοποιείστε την έμφυτη ορθολογική ιδιότητα με την οποία ο καθένας μας είναι προικισμένος αλλά της οποίας ο προγραμματισμός έχει απενεργοποιηθεί) προτού μπορέσει να καταλάβει ακόμη και τις πιο απλές αλήθειες. Το να θεραπεύετε τις δικές σας οξείες ή χρόνιες ασθένειες γρήγορα κι αποφασιστικά με ένα Zapper (οποιοδήποτε Zapper, όχι απλά τα δικά μας) μπορεί να σας ενδυναμώσει. Δεν υπάρχουν πολλά πράγματα σε αυτή τη ζωή που να μπορούν να το κατορθώσουν αυτό οπότε ελπίζω να μη χάσετε αυτή την ευκαιρία που σας δίνεται! Σαφώς, μην πιστέψετε τίποτε απ όλα αυτά πριν το βιώσετε, αλλά αναστείλετε την άρνηση και την επικριτική τάση αρκετά ώστε να το δοκιμάσετε τουλάχιστον. Ντον Κροφτ Πώς και Γιατί Σε τακτική βάση, τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων περιλαμβάνουν τα ευρήματα μεγάλων ιατρικών ερευνών όπου ακόμη ένας παρασιτικός ιός έχει βρεθεί να προκαλεί ακόμη μία ασθένεια. Το ενδιαφέρον με αυτά τα ευρήματα είναι ότι πολλοί διαφορετικοί άνθρωποι έκαναν τους ίδιους συσχετισμούς την δεκαετία του Αυτό που πολλές έρευνες έχουν ανακαλύψει, μέσα από πολλούς διαφορετικούς τρόπους, είναι πως το ασθενές ηλεκτρικό ρεύμα εξαλείφει τους ιούς και άλλους παρασιτικούς οργανισμούς. Μόλις αυτά τα παράσιτα εξαλειφθούν, η θεραπευτική δύναμη του σώματος μπορεί να ελευθερωθεί αποκαθιστώντας την υγεία μέσα σε ένα εκπληκτικά σύντομο χρονικό διάστημα. Ο Κροφτ επιβεβαίωσε μέσα από την προσωπική του έρευνα: Όλοι οι άνθρωποι υποφέρουν από κάποιο είδος παράσιτου κατά τη διάρκεια της ζωής τους. Τα παράσιτα είναι θετικά φορτισμένα. Ο μη-υγιής ιστός είναι επίσης θετικά φορτισμένος. Η εισαγωγή ασθενούς ηλεκτρικού ρεύματος (μέσω του Zapper) καταστρέφει τα παράσιτα αντιστρέφοντας την πολικότητά τους. Τα αρνητικά ιόντα προστίθενται για να ενθαρρύνουν τον παθολογικό ιστό να επουλωθεί - ο υγιής ιστός είναι αρνητικά φορτισμένος.

4 Τα παράσιτα δε μπορούν να υπερασπιστούν την θετική πολικότητά τους (λόγω έλλειψης ηλεκτρονίων) κατά την εισαγωγή απλού συνεχούς ρεύματος και πεθαίνουν πολύ γρήγορα. Τα παράσιτα θα απωθούνται από τα αρνητικά ιόντα είτε αυτά παράγονται από ηλεκτρικό ρεύμα, είτε από μαγνήτες, είτε από οργόνη. Τα παράσιτα όχι μόνο πεθαίνουν όταν υποβάλλονται σε ηλεκτρική ενέργεια, αλλά επιπλέον αποσυντίθενται και αφομοιώνονται εύκολα ως αβλαβή θρεπτικά συστατικά ή εξαλείφονται. Οι ιοί και οι μύκητες στο εσωτερικό των κυττάρων, τα παράσιτα μέσα σε κύστες και τα παράσιτα με εξωσκελετούς (όπως τα αγκυλόστομα στους περιφερικούς ιστούς) θα χρειαστούν περισσότερο καιρό για να καταστραφούν αλλά με τη χρήση του Zapper θα αρχίσει να καθαρίζει το αίμα και τα λεμφικά υγρά, οι αγωγοί των ζωτικών οργάνων, τα τοιχώματα των εντέρων και του στομάχου, ο εγκέφαλος και το κεντρικό νευρικό σύστημα από παράσιτα, δίνοντας στο ανοσοποιητικό σας σύστημα μια τεράστια και σχεδόν άμεση ώθηση. Όταν τα παράσιτα βγουν από τις κύστες και τις άλλες προστατευμένες περιοχές τους, η έκπληξη που θα τα περιμένει θα είναι αρκετά δυσάρεστη. Εμπειρίες «Το πρωινό μετά την πρώτη μου χρήση Zapper, ξύπνησα με μια αίσθηση ευφορίας που δε μπορούσα να εξηγήσω», είπε ο Κροφτ. Μερικές στιγμές αργότερα, ο Κροφτ θυμήθηκε ότι υπάρχει μια σύνδεση ανάμεσα στην κατάθλιψη και τα εγκεφαλικά παράσιτα. «Θεράπευσα τον εαυτό μου και έγινα χαρούμενος», δήλωσε ο Κροφτ. Το να πούμε ότι ο Κροφτ ήταν ενθουσιασμένος, θα ήταν λίγο. Ξεκίνησε να ζητά από τους φίλους και την οικογένειά του να δοκιμάσουν το Zapper του. Ο ενθουσιασμός του πρέπει να τους έπεισε καθώς ο Κροφτ ήταν «έκπληκτος» από το πόσο πρόθυμα οι περισσότεροι άνθρωποι συμφωνούσαν να δοκιμάσουν το Zapper του. «Μια φίλη, πραγματικά σαν πειραματόζωο, δέχθηκε να χρησιμοποιήσει το Zapper και σύντομα θεράπευσε διάφορα οξεία προβλήματα υγείας. Η οπτική μεταμόρφωσή της κατά το πέρασμα μιας εβδομάδας παραμένει το πιο αξιοθαύμαστο γεγονός που έχω δει». Η φίλη μου ενθουσιάστηκε όσο κι εγώ για τις δυνατότητες του Zapper. Άρχισα να φτιάχνω μονάδες Zapper για να δανείσει στους φίλους της. Στο σύνολο, περίπου τριάντα μονάδες Zapper δανείστηκαν οι οποίες αντιστοιχούσαν σε θεραπείες διαφόρων ασθενειών συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου, του λύκου, των ημικρανιών, του έρπητα, της κατάθλιψης, της κολίτιδας, του έλκους, και μιας πληθώρας άλλων παθήσεων που μπέρδευαν τους γιατρούς τους.» Οι τριάντα και πλέον θεραπείες Zapper ήταν αρκετή επικύρωση για τον Κροφτ Έκτοτε, συνεχίζει να κατασκευάζει μονάδες Zapper με αυτοπεποίθηση.

5 Χρηστικότητα Το Zapper είναι αρκετά μικρό - παρόμοιο σε μέγεθος με ένα κουτί τραπουλόχαρτα, ή ένα πακέτο τσιγάρα. Οι ακριβείς διαστάσεις είναι: ΙΝΤΣΕΣ: 2 (Π) x 3,75 (Υ) x 7/8 (Μ) ΕΚΑΤΟΣΤΑ: 5,08 (Π) x 9,53 (Υ) x 2,22 (Μ) Το Zapper είναι ευχάριστο και αναζωογονητικό στη χρήση του. Το ανθρώπινο σώμα έχει αναπτύξει μια φυσική αντίσταση στο ηλεκτρικό ρεύμα. Είναι αυτή η φυσική αντίσταση που μπορεί μερικές φορές να κάνει άλλες μονάδες Zapper άβολες όταν φοριούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, οι ερευνητές σημειώνουν πως μεγαλύτερες περίοδοι χρήσης Zapper είναι πολλές φορές το κλειδί προκειμένου να ξεπεραστούν τα πιο ισχυρά παράσιτα που σχετίζονται με τον έρπητα των γεννητικών οργάνων, την βορρελίωση, και την σκλήρυνση κατά πλάκας. Διάφοροι ερευνητές έχουν αυξήσει την τάση του ρεύματος στις μονάδες τους προκειμένου να αντιμετωπίσουν την αντίσταση του οργανισμού. Αυτή η «ταχύτερη παράδοση» του ρεύματος μπορεί να είναι πιο αποτελεσματική βραχυπρόθεσμα, συνήθως όμως είναι άβολη με πολλοί λίγους ανθρώπους να συνεχίζουν τη χρήση του Zapper. Με την πάροδο των ετών, ο ερευνητής Ντον Κροφτ έχει αναπτύξει αρκετές διαφορετικές μεθόδους για να χαλαρώσει την αντίσταση του οργανισμού - όπως για παράδειγμα την χρήση μικρότερης συχνότητας (εν αντιθέσει με την αύξηση της τάσης του ρεύματος), η οποία όχι απλά μπορεί να είναι χαλαρωτική, αλλά επίσης να διεισδύει βαθύτερα από τον αρχικό σχεδιασμό. Η Δρ. Μαίρη Τομάνιο από το Έλιοτ του Μέιν σημείωσε ότι το Zapper όντως μπορεί να αυξήσει την ίδια την ενέργεια του οργανισμού. Αυτό το φαινόμενο μπορεί να ακουστεί μέσω ενός ενισχυμένου στηθοσκοπίου (διατίθενται από εταιρίες ιατρικού εξοπλισμού). Ακροαστείτε μία περιοχή του σώματος με το στηθοσκόπιο πριν και μετά την τοποθέτηση του Zapper. Θα «ακούσετε» αμέσως την διαφορά. Ο Κροφτ έχει δεχθεί μεγάλη ανταπόκριση που επιβεβαιώνει ότι αυτός ο σχεδιασμός - με την προσθήκη διακριτικών ενεργειών όπως οι κρύσταλλοι, οι μαγνήτες, και η οργόνη - καθώς και το δυσδιάκριτο μέγεθος, έχει κάνει το Zapper ευχάριστο και αναζωογονητικό στη χρήση. Μάλιστα, αρκετές μονάδες Zapper έχουν δανειστεί σε άτομα που ήδη κατέχουν άλλα προϊόντα που βασίζονται στη χρήση μικρο-ηλεκτρικού ρεύματος. Η ευχρηστία σε συνδυασμό με την ικανότητα του Zapper να φέρνει αποτελέσματα και με το παραπάνω, έχει κερδίσει τους χρήστες πολλών άλλων ακριβών και πολύπλοκων μοντέλων! Πρέπει όμως να είστε προσεκτικοί στα αρχικά στάδια καθώς το Zapper τείνει να αυξάνει τη διαδικασία αποβολής του οργανισμού. Αυτό θα συμβεί κυρίως μέσω του δέρματος και του βλεννογόνου. Αφού «περάσει» αυτή η φάση, το Zapper μπορεί να φορεθεί για όση ώρα επιθυμείτε. Επιπλέον, έχει σημειωθεί αύξηση στην συνειδητότητα ή σε διαυγέστερη σκέψη. Εφόσον ο οργανισμός δεν αντιμετωπίζει τις καταστροφές των παρασίτων, δεν του είναι δύσκολο να φανταστεί ή να κάνει «μεγαλύτερες» σκέψεις.

6 Εξαρτήματα Ο Κροφτ προσέθεσε διάφορα στοιχεία για να ενισχύσει τα οφέλη της χρήσης του Zapper: 1. Σπείρα Mobius - Διάφορες σπείρες μπορούν να παράγουν ενεργειακά πεδία όταν πάλλονται με ρεύμα και η σπείρα Mobius δεν αποτελεί εξαίρεση. Ο Κροφτ διαπίστωσε πως στον σχεδιασμό των Zapper διάφορα άλλα συστατικά μπορούν να οργανώσουν και να εστιάσουν αυτές τις ενέργειες. 2. Φυσικό Κρύσταλλο - Ξεκινώντας με χαλαζία, ο Κροφτ πειραματίζεται πλέον με αμέθυστους και γρανάτες. Ο Κροφτ επιπλέον εξετάζει και σφαιρικούς κρυστάλλους που φαίνεται να προσφέρουν ένα δυνατό μεν, «ομαλό» δε αποτέλεσμα. 3. Μαγνήτη Νεοδυμίου - Οι μαγνήτες Νεοδυμίου (σπάνιες γαίες) είναι πολύ ισχυρά εργαλεία. Πανεπιστημιακές ιατρικές μελέτες δείχνουν ότι οι μαγνητικές θεραπείες μπορούν να διεγείρουν την κυκλοφορία, να μειώσουν τις φλεγμονές, και να ανακουφίσουν από τον πόνο. Μαγνήτες σπανίων γαιών που χρησιμοποιούνται στα Zapper εντείνουν την ενέργεια που πηγάζει από το υλικό οργόνης. 4. Οργονικό Υλικό - Ο Δρ. Βίλχελμ Ράιχ επινόησε τον όρο «οργόνη» τη δεκαετία του 1930 και πρωτοστάτησε σε εφαρμογές αυτής της ενέργειας για την βελτίωση της θεραπείας, την τροποποίηση του καιρού κλπ. Έπειτα από πειραματισμό με τους συσσωρευτές οργόνης, ο Κροφτ έμαθε να κατασκευάζει γεννήτριες οργόνης και αργότερα άρχισε να προσθέτει στα Zapper κάποιο στοιχείο που να παράγει οργόνη. Από τη στιγμή που προσέφερε το ενισχυμένο με οργονίτη Zapper (τον Ιανουάριο του 2000), ο Κροφτ έχει λάβει πολλές θαυμάσιες αναφορές. Σύμφωνα με τους χρήστες, οι μονάδες Zapper με οργονίτη μπορούν να ανακουφίσουν τον πόνο και να επιταχύνουν την διαδικασία της ίασης. Από τότε που προστέθηκαν αυτά τα νέα στοιχεία, τα αποτελέσματα των Zapper έχουν όντως βελτιωθεί. Επιπλέον σχόλια από τους χρήστες και τους ερευνητές εκτιμούνται ιδιαίτερα. Αποτελέσματα Εφόσον οι περισσότερες ασθένειες προκαλούνται από βακτήρια, μύκητες, ιούς, παρασιτικούς οργανισμούς, ζυμομύκητες κλπ, κι ωστόσο οι ίδιες αυτές παρασιτικές μολύνσεις μπορούν να καταστραφούν από ένα ασθενές ηλεκτρικό ρεύμα, τότε γιατί χρειάζεται τόση πολλή προσπάθεια και ξοδεύονται τόσα πολλά χρήματα για τον έλεγχο αυτών των οργανισμών με φάρμακα, ακτινοβολίες και χειρουργικές επεμβάσεις που μπορούν να προκαλέσουν επικίνδυνες παρενέργειες; Σύμφωνα με μία αναφορά του Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA, Food and Drug Administration) το 1978, ενάμιση εκατομμύριο άνθρωποι νοσηλεύτηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες λόγω φαρμακευτικών παρενεργειών. Μία άλλη αναφορά

7 διαπίστωσε ότι άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες λόγω φαρμακευτικών αντιδράσεων. Αυτό μπορεί να υποδεικνύει ότι πολλοί γιατροί - και βεβαίως οι «καταχρηστικές» ασφαλιστικές εταιρίες - γνωρίζουν ήδη και τον λόγο που πολλοί ψάχνουν για εναλλακτικές λύσεις. Είναι ιστορικό γεγονός πως η Ήλεκτρο-ιατρική καταστάλθηκε κατά το πρώτο μισό του 20ου αιώνα από τους ίδιους ανθρώπους που είχαν επενδύσει αδρά στην φαρμακευτική βιομηχανία και που, τυχαία, χρηματοδοτούσαν επίσης τις ιατρικές σχολές. Το Zapper είναι μια παραφυάδα αυτής της κατεσταλμένης έρευνας. Άλλοι εφευρέτες έχουν «ξανα-ανακαλύψει» πρόσφατα ότι το ασθενές ρεύμα καταστρέφει τους παρασιτικούς οργανισμούς. Ερευνητές στην Ιατρική Σχολή Άλμπερτ Άινσταϊν προσπαθούσαν να κατοχυρώσουν με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας (να ελέγχουν την πρόσβαση του κοινού σε) αυτή την τεχνολογία. Εφημερίδα The Houston Post (20 Μαρτίου Τμήμα Α-10 Η Υγεία Σας / Ιατρική) Επιστήμονες λένε ότι το Ηλεκτρικό Ρεύμα μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση του AIDS Reuters News Service Νέα Υόρκη - Γιατροί σε ένα ιατρικό κέντρο αναγνωρισμένου κύρους της Νέας Υόρκης δοκιμάζουν ένα νέο τρόπο για την καταπολέμηση του AIDS -χρησιμοποιώντας ηλεκτρική ενέργεια για να αποδυναμώσουν τον δολοφονικό ιό- και δηλώνουν πως τα πρώτα τους αποτελέσματα είναι ενθαρρυντικά. Οι ερευνητές William Lyman και Steven Kaali της Ιατρικής Σχολής Άλμπερτ Άινσταϊν δήλωσαν την Τρίτη ότι οι αρχικές εργαστηριακές δοκιμές έχουν δείξει πως το ηλεκτρικό ρεύμα μπορεί να αποδυναμώσει τον ιό που πιστεύεται ότι προκαλεί το σύνδρομο επίκτητης ανοσοποιητικής ανεπάρκειας. Οι δυο άντρες δήλωσαν ότι σχεδιάζουν να προχωρήσουν στην επόμενη φάση του πειράματος τον Απρίλιο χρησιμοποιώντας δείγματα αίματος από άτομα που πάσχουν από AIDS. Αν οι δοκιμές τους είναι επιτυχείς, οι ερευνητές ευελπιστούν πως θα μπορούσε να οδηγήσει σε έναν νέο τρόπο αγωγής για τους ασθενείς με AIDS, που πιθανότατα να περιλαμβάνει ένα μηχάνημα τύπουαιμοκάθαρσης στην οποία το αίμα ενός ασθενούς με AIDS θα αντιμετωπίζεται με ηλεκτρικό ρεύμα εκτός του σώματος του ασθενούς. «Αυτό που κάναμε είναι να εκθέσουμε τον ιό του AIDS στο ηλεκτρικό ρεύμα υπό εργαστηριακές συνθήκες και στη συνέχεια να επωάσουμε τον ιό με λευκά αιμοσφαίρια επιρρεπή στον ιό. Βρήκαμε ότι ο ιός έγινε πολύ πιο αναποτελεσματικός,» δήλωσε ο Kaali, ειδικός στην ιατρική χρήση του ηλεκτρικού ρεύματος. Πρόσθεσε πως η χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας δεν έχει καθόλου τοξικές παρενέργειες και ότι μια παρόμοια τεχνική έχει χρησιμοποιηθεί ως θεραπεία για την μείωση του έρπητα. Προσωπικές Μαρτυρίες Αυτές εδώ είναι κάποιες αρκετά χαρακτηριστικές (αν και περισσότερο εκφραστικές) μαρτυρίες που έχω λάβει από τη στιγμή που παρουσίασα το Terminator (το τρέχον μας μοντέλο Zapper), το οποίο είναι πιο επιτυχές από τα προηγούμενα μοντέλα μας Zapper στο να θεραπεύει τις «νέες» χρόνιες παθήσεις που έχουν γίνει ενδημικές από τη στιγμή που οι χημικοί αεροψεκασμοί ξεκίνησαν σε εθνικό επίπεδο στις αρχές του Εφηύραμε αυτό το μοντέλο ένα χρόνο αργότερα.

8 Απάντησα στην πρώτη επιστολή για να ρωτήσω αν αυτό το άτομο γνώριζε κανέναν που να πάσχει από ινομυαλγία, μιας και ήθελα να παρακολουθήσω την αποτελεσματικότητα των Terminator πάνω σε αυτή την ασθένεια (η ινομυαλγία έγινε ξαφνικά ενδημική λίγο αφότου το πρόγραμμα χημικών αεροψεκασμών πήρε μπρος για τα καλά). Μου απάντησε πως «Ω ναι, την είχα κι εγώ, και τώρα μου πέρασε.» Από τότε άλλοι έχουν αναφέρει ότι ένα T έχει θεραπεύσει την ινομυαλγία τους. Πριν το Τ, είχα δει λίγη επιτυχία στη θεραπεία της ινομυαλγίας με άλλα μοντέλα, ακόμη και με το μοντέλο παραγωγής Οργόνης (το Τerminator έχει επίσης μια γεννήτρια οργόνης). Παρακαλώ καταλάβετε πως δε μοιράζομαι καμία μαρτυρία περί θεραπείας του καρκίνου επειδή δε θέλω να αυτοκτονηθώ κατ εντολή της παγκόσμιας φαρμακο/ιατρικής σύμπραξης. Οι νέες ασθένειες έχουν γίνει στην πραγματικότητα μεγαλύτερο πρόβλημα στις μέρες μας. Η απόδειξη γι αυτό είναι το μισό εκατομμύριο ανεξήγητοι θάνατοι ετησίως από την έναρξη του προγράμματος χημικών αεροψεκασμών το 1999 και οι υπερμεγέθεις στήλες νεκρολογίας σε τοπικές εφημερίδες. H δική σας ανεξήγητη υπνηλία και η επίμονη «γρίπη» τα τελευταία χρόνια είναι άλλη μία απόδειξη, εάν ζείτε στη Β. Αμερική, στην Ευρώπη, στην Κορέα, στην Ιαπωνία, στην Κίνα, στη Μέση Ανατολή, στην Ινδία/Πακιστάν, στην Αυστραλία/Νέα Ζηλανδία, ή οποιαδήποτε αστική περιοχή της Νότιας Αμερικής. Αυτό το απίστευτα τεράστιο πρόγραμμα βιολογικού πολέμου υπό την αιγίδα του ΟΗΕ εξαίρεσε μόνο την Αφρική, την Κεντρική Αμερική και τη Νοτιοανατολική Ασία. Αν η χρόνια πάθησή σας δεν ανταποκρίνεται γρήγορα στη χρήση του Zapper, απλά σημαίνει ότι τα νεφρά, η σπλήνα, το πάγκρεας και το συκώτι είναι πολύ καταπονημένα για να καταφέρουν να αντέξουν την απομάκρυνση των τοξινών από το αίμα σας αποτελεσματικά και όταν σκοτώνετε τα μικρά ζιζάνια που ευδοκιμούν μες στον οργανισμό σας ξαφνικά απελευθερώνουν έναν όγκο δηλητηρίου στο αίμα, τη λέμφο και το εγκεφαλονωτιαίο υγρό. Μόνο όταν τα ζωτικά όργανα βρίσκονται σε σχετικά καλή κατάσταση λειτουργίας θα μπορέσουν να αποβληθούν αυτές οι τοξίνες γρήγορα από το σώμα. Συχνές Ερωτήσεις Παρόλο που η χρήση του Zapper είναι πραγματικά μια αρκετά απλή διαδικασία, υπάρχουν πάντα μερικές ερωτήσεις από όσους πρόκειται να αγοράσουν ή όσους έχουν ήδη ένα Zapper. Παρακάτω θα βρείτε αυτές τις πιο συχνές ερωτήσεις. Αν έχετε κάποια ερώτηση η οποία δεν καλύπτεται εδώ, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Πώς ξέρω ότι λειτουργεί; Εάν η φωτεινή ένδειξη δεν ανάβει όταν τοποθετείτε μία καινούρια μπαταρία των 9V, επιστρέψτε το zapper για δωρεάν αντικατάσταση. Εάν η φωτεινή ένδειξη ανάβει αλλά δεν περνάει ρεύμα από τα χάλκινα σημεία επαφής, επιστρέψτε το για δωρεάν αντικατάσταση. Όταν η γλώσσα αγγίζει και τα δύο χάλκινα σημεία επαφής θα αισθανθείτε ένα έντονο μούδιασμα όταν η μπαταρία είναι καινούρια. Ένα βολτόμετρο θα δείξει περίπου 5V.

9 Διάρκεια ζωής της μπαταρίας Όταν η φωτεινή ένδειξη γίνεται αμυδρή ή δεν ανάβει πλέον υπάρχει ακόμη αρκετό ρεύμα για να σκοτώσει τα παράσιτα, αλλά είναι καλύτερο να τοποθετηθεί μια καινούρια μπαταρία. Απλά ανοίξτε το πίσω μέρος και τοποθετείστε μια νέα μπαταρία. Όλα τα zapper μου λειτουργούν με απλές μπαταρίες των 9V. Μία αλκαλική μπαταρία θα διαρκέσει για περίπου 100 ώρες χρήσης του zapper μία μη-αλκαλική θα διαρκέσει για περίπου 40 ώρες. Τι αλλαγές μπορώ να περιμένω να δω από τη χρήση zapper; - Τα κοψίματα, οι γρατσουνιές, οι πληγές, οι μολύνσεις, κλπ, θεραπεύονται γρήγορα. - Οι μολύνσεις των ιγμορείων εξαλείφονται γρήγορα. - Οι πονόδοντοι σταματούν. - Σταματά γρήγορα τον πόνο, ακόμη και τον χρόνιο πόνο. - Η γρίπη και τα κρυολογήματα φεύγουν. - Βελτιωμένη πνευματική διαύγεια. - Βελτιωμένος ύπνος. (καλύτερα όνειρα με το Terminator) - Σταματά τα έλκη. - Νεκρές ταινίες στην τουαλέτα μετά από μια εβδομάδα περίπου. (σε μερικά άτομα) - Καθίσταται «δημόσιος κίνδυνος» για περίπου μία μέρα λόγω αερίων. - Τα κονδυλώματα συρρικνώνονται κι εξαφανίζονται, ιδιαίτερα γρήγορα στα παιδιά. - Οι όγκοι εξαφανίζονται. (γρηγορότερα με το Terminator) - Το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνος εξαφανίζεται μέσα σε μια μέρα περίπου. - Ζυμομυκητιάσεις και μύκητες όπως η Candida περνούν σύντομα. - Τα μάτια είναι λιγότερο κόκκινα. - Ο τόνος του δέρματος βελτιώνεται άμεσα. - Βοηθά στην απομάκρυνση των βαρέων μετάλλων και οργανικών τοξινών. (Terminator) - Επαναφέρει και διατηρεί ένα φυσιολογικό ph μέσα σε λίγες μέρες (στις περισσότερες περιπτώσεις). - Η ακμή εξαφανίζεται σε μικρό χρονικό διάστημα. - Η ψωρίαση εξαφανίζεται μέσα σε έξι εβδομάδες περίπου έπειτα από μια μικρή αρχική βελτίωση. (το Terminator είναι το πιο αποτελεσματικό) - Πόνοι στα αυτιά εξαφανίζονται. - Βελτιώνει την απόδοση των οργάνων. (όταν το Terminator τοποθετείται πάνω από ένα όργανο) - Τέλος στο προεμμηνορροϊκό σύνδρομο. - Τέλος στις ημικρανίες. - Τέλος στην κατάθλιψη. (οι περισσότεροι πετούν τα φάρμακά τους) - Σταματά η φαγούρα, ακόμη και από τα τσιμπήματα εντόμων. - Η δερματοφυτίαση φεύγει την ίδια μόλις μέρα. - Η ψώρα εξαλείφεται σε μία ημέρα. - Σταματά την πιτυρίδα. - Καλύτερη κινητικότητα στις αρθρώσεις. - Λιγότερη κακοσμία σώματος, αναπνοής και ποδιών. ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: Αφού σκοτωθούν τα σκουλήκια/παράσιτα, αποσυντίθενται γρήγορα οπότε πιθανότατα δε θα τα δείτε σκοτωμένα εκτός κι αν αποβληθούν λίγο μετά το θάνατό τους ή αν κάνετε καθαρισμό του παχέος εντέρου εκείνη τη στιγμή. Αν τα συμπτώματα γρίπης ή κρυολογήματος επιμένουν μία μέρα μετά τη χρήση zapper, κατά

10 πάσα πιθανότητα βιώνετε τις επιπτώσεις τροφικής δηλητηρίασης ή μούχλας από τον στάσιμο αέρα (κλεισούρα) μέσα στο σπίτι (αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που κάτι τέτοιο συμβαίνει συχνά τον χειμώνα κι όχι την άνοιξη, μόλις ανοίγουμε τα παράθυρα). Γιατί είναι σημαντικοί οι καθαρισμοί του ήπατος; Η σωστή λειτουργία και υγεία του ήπατος εξαρτάται από την επαρκή παραγωγή και ροή της χολής. Οι τρηματώδεις σκώληκες και οι πέτρες στο ήπαρ εμποδίζουν τη ροή της χολής όπως ακριβώς τα χαλίκια σε ένα λάστιχο ποτίσματος. Σύμφωνα με πολλές ιατρικές μελέτες, σχεδόν όλοι οι Βορειοαμερικάνοι έχουν εντερικούς τρηματώδεις σκώληκες στους χοληφόρους αγωγούς των ηπάτων τους. Αυτά τα σκουλήκια εκκρίνουν μια ορμόνη, η οποία διατηρεί τους αγωγούς συσταλμένους ούτως ώστε να μην αποβληθούν. Κρύσταλλοι χοληστερόλης σχηματίζονται γύρω από μύκητες στους αγωγούς και σταδιακά γίνονται πέτρες, πολύ συχνά στο μέγεθος και το χρώμα μπιζελιού. Ο αριθμός των πετρών μπορεί να είναι αρκετά υψηλός λόγω της ύπαρξης των τρηματωδών σκωλήκων και των εκτεταμένων ζυμομυκήτων (μύκητες τύπου Candida) στο σώμα. Περίπου μία μέρα χρήσης Zapper σκοτώνει τους τρηματώδεις σκώληκες, αλλά πρέπει να ληφθούν έξτρα μέτρα για να αποβληθούν οι πέτρες. Ένας καθαρισμός ήπατος, χρησιμοποιώντας άλατα Epsom (άλατα θειικού μαγνησίου) ώστε να διασταλούν σε μεγάλο βαθμό, αλλά με ασφάλεια, οι χοληφόροι αγωγοί του ήπατος και της χοληδόχου κύστης, μπορεί να βοηθήσει πέτρες με διάμετρο μέχρι και 1,25 εκατοστά να αποβληθούν ανώδυνα. Γιατί υπάρχουν κρύσταλλοι στο Zapper; Πριν από μερικά χρόνια ο φίλος μου, ο Τζέιμς Χιούζ, ο οποίος είχε επίσης αρχίσει να μου διδάσκει τις χρήσεις των ανεπαίσθητων ενεργειών, πρότεινε να τοποθετήσουμε μερικούς κρυστάλλους στο zapper. Η αυξημένη αποδοτικότητα και η ευχάριστη αίσθηση που προέκυψαν ήταν εμφανείς σε πολλούς ανθρώπους. Ο Τζέιμς αργότερα πρότεινε να χρωματίσουμε τους κρυστάλλους κόκκινους και μωβ, πράγμα που έκανε το zapper να λειτουργεί ακόμη καλύτερα. Δεν υπάρχει εξήγηση γι αυτό με συμβατικούς όρους, αλλά τα αποτελέσματα είναι αληθινά. Η άποψη μου είναι ότι οι κρύσταλλοι ενεργούν σαν μια γέφυρα οργάνωσης και εναρμόνισης μεταξύ του ατόμου και του κυκλώματος του zapper. Επίσης οι κρύσταλλοι λειτουργούν με οποιεσδήποτε μορφές ενέργειας κυκλοφορούν μέσα ή/και τριγύρω τους και φαίνεται ότι προκαλούν την συνέργεια αυτών των ενεργειών. Οι στρόγγυλοι πολύτιμοι λίθοι αμέθυστου (μωβ) και γρανάτη (κόκκινο) έχουν πολύ ισχυρότερη επίδραση από τους μεγαλύτερους χαλαζίες διπλής αιχμής, οπότε όλα τα zapper (συμπεριλαμβανομένου και του κανονικού μοντέλου) περιέχουν αυτά πλέον. Τι είναι η οργόνη και πώς παράγεται; Οργόνη είναι το όνομα που έδωσε ο Δρ. Βίλχελμ Ράιχ σε αυτό που άλλοι αποκαλούσαν «chi», «αιθέρα», «ζωτική δύναμη», «ζωικό μαγνητισμό», κλπ. Ο Δρ. Ράιχ ήταν ο πρώτος δυτικός επιστήμονας που ανέπτυξε τεχνολογία γύρω από αυτή την ενέργεια. Ο τρόπος που έφτασε σε αυτό το σημείο είναι συναρπαστικός και αναμφίβολα θα διδάσκεται στα σχολεία όταν η λογοκρισία σχετικά με τη ζωή και το έργο του θα έχει λήξει.

11 Η οργόνη υπάρχει παντού σε όλο σύμπαν ως ενέργεια, ζωή και δυναμικό ύλης. Ο Δρ. Ράιχ ανέπτυξε έναν τρόπο να συσσωρεύει και να συγκεντρώνει αυτό το θεραπευτικό μέσο. Ωστόσο, ο συσσωρευτής μπορεί να μολυνθεί όταν υπάρχει «νεκρή οργόνη». Το τρεχούμενο νερό εξουδετερώνει τη νεκρή οργόνη και οι νεφοδιασπαστές του Δρ. Ράιχ ήταν σε θέση να την απομακρύνουν από το περιβάλλον και να την διοχετεύσουν σε τρεχούμενο νερό. Χρησιμοποιούσε τους νεφοδιασπαστές του για να εξομαλύνει τις βροχοπτώσεις και να διώξει το νέφος από την ατμόσφαιρα. Πρόσφατα, κάποιος βρήκε έναν τρόπο να παράγει οργόνη. Ο όρος «παράγει» μπορεί να είναι ανακριβής μιας και μου φαίνεται πως με αυτό τον τρόπο, η οργόνη μάλλον φέρεται εδώ από μια υπερδιαστατική πηγή. Η οργόνη είναι το μέσο μέσω του οποίου λειτουργεί η ραδιονική θεραπεία και δεν είναι ηλεκτρομαγνητική, οπότε δε δεσμεύεται από τον χρόνο ή τον χώρο σε αντίθεση με τις ηλεκτρομαγνητικές ενέργειες. Ένας πελάτης μού είχε πει πως η γεννήτρια οργόνης που είχε αγοράσει δεν ήταν τίποτε παραπάνω από μεταλλικά σωματίδια μέσα σε εποξική ρητίνη. Κατασκεύασα μία και ανακάλυψα πως εξέπεμπε πολλή περισσότερη ενέργεια απ ότι οι συσσωρευτές οργόνης που είχα φτιάξει. Όταν πρόσθεσα κρυστάλλους χαλαζία, ευθυγραμμίζοντας τους άξονές τους με το μήκος της γεννήτριας, εξέπεμπε ακόμη περισσότερη ενέργεια η οποία μπορούσε να κατευθυνθεί συνειδητά. Όταν πρόσθεσα μια γεννήτρια οργόνης στο zapper το έκανε να λειτουργήσει ακόμη καλύτερα και προκάλεσε πολύ ταχύτερη επούλωση, ανακούφιση από τους πόνους, αυξημένη ψυχική αντίληψη και ήπια ευφορία. Μπορείτε να δείτε την οργόνη κόντρα σε ένα μονόχρωμο φόντο (το μπλε του ουρανού είναι το καλύτερο) όταν το μυαλό σας βρίσκεται σε κατάσταση άλφα. Φαίνεται σαν μικροσκοπικά ρεύματα που εμφανίζονται κι εξαφανίζονται μέσα σε ένα δευτερόλεπτο περίπου. Μερικά είναι πιο σκούρα από το φόντο, κάποια άλλα πιο ανοιχτόχρωμα. Είναι παρόμοιο με ό,τι θα βλέπατε ως αποτέλεσμα ενός κουρασμένου αμφιβληστροειδούς μόνο που σε αυτή την περίπτωση ανιχνεύονται τα αιμοφόρα αγγεία στον αμφιβληστροειδή, όμως θα διαπιστώσετε πως οι δύο διαδικασίες στην πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετικές. Αν αναρωτιέστε πώς θα καταλάβετε ότι έχετε φτάσει σε μια κατάσταση άλφα, βρείτε μία από αυτές τις αφίσες που μοιάζουν με πολλές χρωματιστές κουκίδες, οι οποίες αποκαλύπτουν μια τρισδιάστατη εικόνα όταν τις κοιτάτε επίμονα. Όταν εμφανιστεί η εικόνα, βρίσκεστε σε κατάσταση άλφα. Οι γεννήτριες οργόνης δε μπορούν να μολυνθούν από την παρουσία νεκρής οργόνης. Για παράδειγμα: δίπλα σε ένα εργοστάσιο πυρηνικής ενέργειας, η γεννήτρια αυξάνει σημαντικά την παραγωγή οργόνης αντί να αποδυναμώνεται. Οι θεραπευτικές ιδιότητες των γεννητριών οργόνης έχουν πλανητικές, καθώς και προσωπικές, επιπτώσεις. Γιατί μια γεννήτρια οργόνης βοηθά στο να αποτοξινωθεί ο οργανισμός; Βάζοντας μια μικρή γεννήτρια οργόνης δίπλα στο σώμα, έχουμε τα ίδια αποτελέσματα με μια θεραπεία βελονισμού. Ένα ευαίσθητο στην ενέργεια άτομο θα μπορέσει αμέσως να δει την αύρα να φωτίζεται και να διευρύνεται, κι ακόμη και τα άνισα, πιο σκούρα μέρη της αύρας θα εξομαλυνθούν και θα φωτίσουν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, πράγμα που υποδεικνύει ότι η ενέργεια έχει μια εξισορροπητική δράση, ακόμη και

12 νοημοσύνη. Τα παράσιτα και τα τοξικά υλικά προφανώς βασίζονται στα συστατικά της «νεκρής οργόνης» για να κάνουν τη δουλειά τους, και μια γεννήτρια οργόνης το εξουδετερώνει αυτό εύκολα. Για ποιο λόγο το Terminator λειτουργεί καλύτερα από άλλα zapper; Νομίζω ότι αυτό συμβαίνει επειδή η σπείρα Mobius αναπληρώνει το άλλο μισό των συστατικών της ανεπαίσθητης ενέργειας. Η οργόνη φέρεται μέσα στο σώμα από την γεννήτρια, αλλά η σπείρα Mobius διεγείρει την θεραπευτική ενέργεια η οποία βρίσκεται σε αδρανή κατάσταση μέσα στο ίδιο το σώμα. Η σπείρα είναι φτιαγμένη σύμφωνα με το πρότυπο μιας λωρίδας Mobius και αναπτύχθηκε αρχικά για να εξουδετερώνει τις επιπτώσεις των βλαβερών ηλεκτρομαγνητικών ενεργειών. Ανακαλύψαμε ότι έχει μια ισχυρή θεραπευτική επίδραση στο σώμα, τουλάχιστον υπό την παρουσία μιας γεννήτριας οργόνης, και την προσθέσαμε στο zapper μαζί με έναν ισχυρό μαγνήτη σπάνιας γαίας. Ο μαγνήτης φαίνεται να συγκεντρώνει και να εστιάζει την οργόνη προς το σώμα. Το οποίο ίσως να ευθύνεται για την ικανότητα του Terminator να τονώνει και να θεραπεύει τα μέρη του σώματος πάνω από τα οποία τοποθετείται. Αυτό πιθανότατα εξηγεί επίσης την ενισχυμένη ικανότητα του Terminator να ανακουφίζει από τον πόνο. Αυτό προκάλεσε πολύ ταχύτερη επούλωση και ανακούφιση από τον πόνο απ ότι κατάφερε η γεννήτρια οργόνης από μόνη της, κι έχει δείξει πολλά άλλα οφέλη από τότε, συμπεριλαμβανομένης και της ικανότητας να εξουδετερώνει και να εξαλείφει τις οργανικές τοξίνες και τα τοξικά μέταλλα. Σταμάτησα να έχω την επιθυμία να πίνω καφέ (κατά 90%) λίγο αφότου άρχισα να χρησιμοποιώ το Terminator μου. Πριν από αυτό, είχα πάρει την απόφαση να σταματήσω να προσπαθώ να κόψω τον καφέ. Τη στιγμή που γράφω αυτό το άρθρο, έχουν περάσει 6 μήνες από τότε που συνέβη αυτό. Προηγουμένως ποτέ μου δεν είχα καταφέρει να αποφύγω τον καφέ για περισσότερο από 3 εβδομάδες. Αυτό πολύ απλά μου λέει ότι το Terminator μου παρέχει την ενέργεια που παλαιότερα έπαιρνα από τον καφέ. Δεν υπάρχει φάση πτώσης/εξάντλησης σε αυτόν τον ενεργειακό κύκλο, οπότε δεν προέρχεται από την αδρεναλίνη. Παρόλο που τα απλά zapper δε σκοτώνουν τα θωρακισμένα παράσιτα, το Terminator φαίνεται να είναι αποτελεσματικό στο να τα σκοτώνει, όπως συμβαίνει με την βορρελίωση και την ινομυαλγία (τριχινίαση;). Ποια είναι τα οφέλη της συχνότητας των 15Hz; Σε γενικές γραμμές, οι χαμηλές συχνότητες φαίνονται να είναι πιο αποτελεσματικές στο να διοχετεύουν το ηλεκτρικό ρεύμα μέσα απ το δέρμα. Είναι το ρεύμα αυτό που σκοτώνει τα παράσιτα οπότε όσο περισσότερο υπάρχει, τόσο περισσότερα και γρηγορότερα θα σκοτώσει. Όλα τα zapper μας πλέον χρησιμοποιούν αυτή τη συχνότητα. Επιπλέον, οι 15 κύκλοι ανά δευτερόλεπτο είναι μια «ευχάριστη στην αίσθηση» συχνότητα, η οποία μας παρακινεί να φοράμε τα zapper μας περισσότερο. Οι μεταφυσικές εκτιμήσεις δείχνουν ότι έχει μια επίδραση ευαισθητοποίησης / εξύψωσης

13 της συνειδητότητας, η οποία πιθανότατα βοηθά στην εξουδετέρωση όλων όσων γίνονται προκειμένου να μας ενθαρρύνουν να προχωρήσουμε προς την αντίθετη κατεύθυνση ;-) Πώς θεραπεύουν τα zapper την αρθρίτιδα και την υψηλή αρτηριακή πίεση (υπέρταση); Κατεσταλμένη έρευνα έχει δείξει ότι και για τις δυο καταστάσεις, υπεύθυνοι είναι οι μύκητες. Εφόσον όλα τα zapper σκοτώνουν τους μύκητες με ευκολία, δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί μπορούν να θεραπεύουν αυτές τις ασθένειες. Οι μύκητες είναι τα πιο διαδεδομένα παράσιτα στο σώμα. Γενικά τα παράσιτα βρίσκονται σε κολλοειδή διαλύματα μέσα στα υγρά του σώματος. Είναι όμως θετικά φορτισμένα, οπότε δε θα μπορούσαν να ζήσουν σε ένα υγιές σώμα, το οποίο είναι αρνητικά φορτισμένο. Όλα τα θρεπτικά συστατικά μεταφέρονται στο αίμα ως αρνητικά φορτισμένα κολλοειδή. Όταν έρχονται αντιμέτωπα με τους μύκητες, η ενέργειά τους «καταναλώνεται» από το παράσιτο και τα μέταλλα βγαίνουν εκτός του διαλύματος και δημιουργούν οστεόφυτα, ενώ τα κόκαλα και οι ιστοί των αρθρώσεων για τους οποίους προορίζονταν τα θρεπτικά συστατικά σταδιακά εξαντλούν τα αποθέματά τους και αποδυναμώνονται. Τα zapper σκοτώνουν γρήγορα τους μύκητες και τα παράσιτα στο αίμα, τη λέμφο, το εγκεφαλονωτιαίο υγρό, κλπ. και έτσι ομαλοποιούν το ph του οργανισμού, το οποίο είναι ένας άλλος τρόπος για να πούμε ότι αποκαθιστούν το ελαφρά αρνητικό φορτίο των υγιών ιστών. Ένα χαμηλότερο ph, ή ένα θετικά φορτισμένο περιβάλλον στο σώμα, προκύπτει από τις όξινες εκκρίσεις όλων των παράσιτων. Αφού συμβεί αυτό, τα θρεπτικά συστατικά φτάνουν τους καθορισμένους προορισμούς τους και την ισορροπία και ξεκινά η θεραπεία. Το Terminator σταματά γρήγορα τον πόνο από την αρθρίτιδα, αν και η πλήρης αντιστροφή της αρθρίτιδας παίρνει κάποιο χρόνο. Η εξάλειψη του πόνου προσφέρει επίσης αυξημένο εύρος κινήσεων στις αρθρώσεις! Η υψηλή αρτηριακή πίεση προκαλείται όταν ο οργανισμός στέλνει χοληστερόλη για να καλύψει τις βλάβες που έχουν προκαλέσει μύκητες στις αρτηρίες, όπως ακριβώς κάποιος θα επιδιόρθωνε μια τρυπημένη σαμπρέλα. Αυτό συνεχίζεται για όσο διάστημα οι μύκητες δημιουργούν περισσότερες βλάβες και μετά από λίγο καιρό υπάρχει τόση πολλή χοληστερόλη στις αρτηρίες, που χάνουν την ευελιξία τους και οι εσωτερικές τους διάμετροι μειώνονται σημαντικά. Όταν σκοτώνουμε τους μύκητες με ένα zapper, αντιστρέφουμε αυτή τη διαδικασία. Το σώμα γνωρίζει πώς να διαλύσει και να αφαιρέσει την χοληστερίνη με την πάροδο του χρόνου. Καθώς συμβαίνει αυτό, η αρτηριακή πίεση επιστρέφει στα φυσιολογικά επίπεδα. Τα ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ είναι η κύρια αιτία των μυκητιάσεων. Αυτό συμβαίνει επειδή τα ίδια τα αντιβιοτικά προέρχονται από ισχυρές μυκητιακές τοξίνες και ενθαρρύνουν την ανάπτυξη ΟΛΩΝ των μυκήτων στο σώμα. Το να σκοτώνουν μερικά βακτήρια, το οποίο είναι το μόνο πράγμα που μπορούν να κάνουν τα αντιβιοτικά, είναι απλώς μια διαδικασία εξάλειψης του ανταγωνισμού, καθώς οι μύκητες και τα βακτήρια είναι και τα δύο παράσιτα. Η χρήση του zapper καταφέρνει αυτό που τα αντιβιοτικά είναι φτιαγμένα να κάνουν, αλλά χωρίς άσχημες παρενέργειες.

14 Σε χώρες όπου ο πληθυσμός δεν έχει πρόσβαση σε αντιβιοτικά, η εμφάνιση ασθενειών που σχετίζονται με μύκητες είναι σχεδόν ανύπαρκτη. Γι αυτό οι Εσκιμώοι μπορούν να τρώνε λίπος φάλαινας και οι Νιγηριανοί βοσκοί βοοειδών μπορούν να ζουν πίνοντας πλήρες γάλα και κανείς από τους δύο πληθυσμούς δεν έχει υψηλά επίπεδα χοληστερόλης. Η «Ασφάλεια Υγείας» (Health Insurance) είναι η νεότερη οξύμωρη ανακάλυψή μου. Πώς επηρεάζει η χρήση zapper τις αλλεργίες και το άσθμα; Οι ευαισθησίες στις τροφές σε γενικές γραμμές εξαφανίζονται μέσα σε μία ή δύο ημέρες. Οι περισσότεροι άνθρωποι τις αποκαλούν αλλεργίες, αλλά οι αληθινές αλλεργίες είναι πολύ πιο σοβαρές, νομίζω. Παρακαλώ ενημερώστε με αν το zapper σας σταματήσει την αλλεργία σας. Το Terminator θα σταματήσει συνήθως μια κρίση άσθματος αλλά δε γνωρίζω ακόμα αν θα εξαλείψει το άσθμα. Τι γίνεται αν χρησιμοποιήσουμε το zapper για 7 λεπτά και μετά κάνουμε παύση 7 λεπτών, με την ηλεκτροφόρηση, με την αποχή από τα φαρμακευτικά προϊόντα, τα βότανα, το σκόρδο, την ζάχαρη, με το να μην το χρησιμοποιούμε όταν έχουμε βηματοδότη ή κατά τη διάρκεια εγκυμοσύνης; Ένα από τα βάρη που συνεπάγονται από την προώθηση μιας ιδιαίτερα απλής κι αποτελεσματικής νέας τεχνολογίας είναι το να πρέπει να αντιμετωπίζεις ένα σωρό ψευδοεπιστημονικές δηλώσεις από εξαιρετικά μορφωμένους ανθρώπους σχετικά με τις αρχές λειτουργίας και τους «περιορισμούς», αλλά στην πραγματικότητα καμία από αυτές τις δηλώσεις για την ηλεκτροπληξία των παρασιτικών οργανισμών με ρεύμα χαμηλής συχνότητας δε βασίζεται σε κλινική ή εργαστηριακή έρευνα, και καμία τους δεν ισχύει όσον αφορά την χρήση οποιουδήποτε διαθέσιμου στην αγορά zapper. Μπορεί η διαπίστωση ότι οι πρωτοπόροι σε αυτό το πεδίο μπορούσαν να είναι τόσο χαλαροί με τις προδιαγραφές τους να σας φαίνεται σοκαριστική, αλλά έτσι έχουν τα πράγματα και δε νομίζω ότι μειώνει την αγάπη τους για την ανθρωπότητα ή το θάρρος τους για την προώθηση αυτών των θαυμάσιων θεραπευτικών συσκευών. Αν ήταν να απαντήσω σε κάθε μία από αυτές τις επιφυλάξεις και τις συστάσεις, αυτό το τμήμα των Συχνών Ερωτήσεων (FAQ) θα έπαιρνε το μέγεθος μικρού βιβλίου και μιας και εφόσον έχετε κάνει μαθήματα φυσικής στο Λύκειο πιθανότατα μπορείτε να τις απομυθοποιήσετε από μόνοι σας, θα σταματήσω εδώ. Επαναλαμβάνω ότι δεν αισθάνομαι τίποτε άλλο παρά ευγνωμοσύνη και εκτίμηση για τους πρωτοπόρους και ελπίζω ότι και οι άλλοι θα επιδείξουν την ίδια ανοχή όσον αφορά τις δικές μου ελλείψεις. Δε σας ανησυχεί η χρήση μετάλλου πάνω σε γυμνό δέρμα; Κράτησα αυτή την αβάσιμη επιφύλαξη ξεχωριστά γιατί είναι αυτή που ακούω πιο συχνά. Στα πέντε μιλιαμπέρ δε θα μεταφέρονται πολλά μεταλλικά ιόντα μέσω του δέρματος αλλά αν ήταν να συμβεί κάτι τέτοιο, θα γινόταν με μια μορφή που ο οργανισμός θα μπορούσε εύκολα να χρησιμοποιήσει ως θρεπτική ουσία. Όλοι μας έχουμε έλλειψη χαλκού και ιχνοστοιχείων ψευδαργύρου εξαιτίας των μεθόδων καλλιέργειας που χρησιμοποιούνται στη Β. Αμερική και την Ευρώπη εδώ και πολλές γενιές, οπότε ακόμη

15 κι αν ήταν να δεχθείτε χαλκό ή ψευδάργυρο σε ιοντική μορφή, ο οργανισμός σας θα σας ήταν ευγνώμων. Στην πραγματικότητα, αν κάποιος ανησυχεί αν τα μέταλλα μεταφέρονται μέσα από την επιδερμίδα, θα πρέπει σίγουρα να συνειδητοποιήσει ότι τα μέταλλα δε θα διστάσουν να περάσουν μέσα από υγρό ιστό και απλά θα συνεχίσουν την πορεία τους όταν φτάσουν στο δέρμα ;-) Αυτή η έλξη προς τις παράλογες δηλώσεις είναι μία από τις πτυχές της ανθρώπινης φύσης που μου θυμίζει τη Ζώνη του Λυκόφωτος. Αφού πολλοί άνθρωποι διαβάσουν τις πλήρεις παρουσιάσεις των πρωτοπόρων, προσκολλούνται τόσο πολύ στα σημεία που δε βγάζουν κανένα απολύτως νόημα και εστιάζουν την προσοχή τους και ακόμα και τα διαφημιστικά μέσα προώθησής τους σε αυτά τα σημεία. Μου θυμίζει τον «εκκλησιανισμό» (churchianity), ο οποίος φέρει μόνο μία αμυδρή, φευγαλέα ομοιότητα με την καρδιά και την ουσία των απελευθερωτικών για το πνεύμα διδαχών του Ιησού Χριστού. Η ειρωνεία είναι ότι οι πρωτοπόροι μπορεί να έδωσαν πολύ λίγη σημασία σε αυτές τις δηλώσεις και μπορεί απλά να τις ανέφεραν αυθόρμητα, σα να σκέφτονταν φωναχτά. Προσωπικά χρησιμοποιώ ένα ανακατασκευασμένο Terminator χρησιμοποιώντας πένες (κέρματα) ως τα ηλεκτρικά σημεία επαφής και από τις οποίες ο χαλκός είχε εντελώς αφαιρεθεί από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη. Το χρησιμοποιώ μόνο και μόνο για να αποδείξω έμπρακτα ό,τι έχει να κάνει με την χρήση ψευδάργυρου ως ηλεκτρόδια. Το χρησιμοποιώ εδώ κι ενάμιση χρόνο. Ανά τα χρόνια, έχουμε πουλήσει πολλές χιλιάδες Terminator και σε όλη αυτή τη διάρκεια κανένας δεν μας κατηγόρησε ότι τα Terminator μας προκάλεσαν κάποιο πρόβλημα. Επιπλέον, από όσους είχαν κάποια ευαισθησία στην επαφή του μετάλλου με το δέρμα τους, όλοι τους μας είπαν ότι μπορούν να φορούν τα Terminator μας δίχως καθόλου δυσάρεστες αντιδράσεις στην επιδερμίδα τους. Τέτοια σχόλια αποτελούν ένα πραγματικά εκπληκτικό στατιστικό στοιχείο στον τομέα της υγείας! Πρέπει να σας υπενθυμίσω ότι αφού οι ιοί, τα βακτήρια, οι μύκητες και οι σκώληκες πάθουν ηλεκτροπληξία, κι ενώ το μεγαλύτερο μέρος από τα οξέα που εκκρίθηκαν στο αίμα και τους ιστούς σας από αυτά τα παράσιτα αποβάλλεται από τον οργανισμό σας, είναι πιθανό κάποια από αυτά τα οξέα να μεταφερθούν στα ηλεκτρικά σημεία επαφής του Terminator. Γι αυτό το λόγο, όταν αρχίσετε να αισθάνεστε ένα μούδιασμα και μια φαγούρα, παρακαλώ μετακινήστε το Terminator σε ένα άλλο σημείο, διαφορετικά είναι πιθανό να πάθετε ένα μικρό έγκαυμα από τα οξέα. Παρακαλώ διαβάστε τις οδηγίες προτού ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το δικό σας! Αυτά μπορούν να φορεθούν σε επαφή με την παλάμη ή την πατούσα δίχως ποτέ να πάθετε αυτή την αντίδραση, ίσως επειδή το δέρμα είναι πιο παχύ σε αυτά τα σημεία. Όταν το χρησιμοποιείτε σε μικρά παιδιά την ώρα που κοιμούνται, απλώς κρατήστε το ενάντια στο κάτω μέρος του ποδιού του παιδιού για μισή ώρα, και εν συνεχεία σταματήστε. Το κάτω μέρος της πατούσας δε θα καεί ποτέ από τη χρήση zapper, όσο όξινος κι αν είναι κανείς από τις τοξίνες.

ΕΡΓΑΣΙΕΣ. Α ομάδα. Αφού επιλέξεις τρία από τα παραπάνω αποσπάσματα που σε άγγιξαν περισσότερο, να καταγράψεις τις δικές σου σκέψεις.

ΕΡΓΑΣΙΕΣ. Α ομάδα. Αφού επιλέξεις τρία από τα παραπάνω αποσπάσματα που σε άγγιξαν περισσότερο, να καταγράψεις τις δικές σου σκέψεις. Α ομάδα ΕΡΓΑΣΙΕΣ 1. Η συγγραφέας του βιβλίου μοιράζεται μαζί μας πτυχές της ζωής κάποιων παιδιών, άλλοτε ευχάριστες και άλλοτε δυσάρεστες. α) Ποια πιστεύεις ότι είναι τα μηνύματα που θέλει να περάσει μέσα

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Γιατί είναι χρήσιμο το παρόν βιβλίο. Πώς να ζήσετε 150 χρόνια µε Υγεία

Εισαγωγή. Γιατί είναι χρήσιμο το παρόν βιβλίο. Πώς να ζήσετε 150 χρόνια µε Υγεία Εισαγωγή «Όποιος έχει υγεία, έχει ελπίδα. Και όποιος έχει ελπίδα, έχει τα πάντα.» Τόμας Κάρλαϊλ Γιατί είναι χρήσιμο το παρόν βιβλίο Ο πατέρας μου είναι γιατρός, ένας από τους καλύτερους παθολόγους που

Διαβάστε περισσότερα

Μέλι και κανέλα: Ο «φόβος» και «τρόμος» των φαρμακοβιομηχανιών...διαβάστε ποιες ασθένειες θεραπεύει το μείγμα μελιού και κανέλας

Μέλι και κανέλα: Ο «φόβος» και «τρόμος» των φαρμακοβιομηχανιών...διαβάστε ποιες ασθένειες θεραπεύει το μείγμα μελιού και κανέλας Μέλι και κανέλα: Ο «φόβος» και «τρόμος» των φαρμακοβιομηχανιών...διαβάστε ποιες ασθένειες θεραπεύει το μείγμα μελιού και κανέλας Το μέλι παράγεται στις περισσότερες χώρες του κόσμου. Είναι το μόνο τρόφιμο

Διαβάστε περισσότερα

συκώτι (ήπαρ) στομάχι χοληδόχος κύστη πάγκρεας δωδεκαδάκτυλο έντερο

συκώτι (ήπαρ) στομάχι χοληδόχος κύστη πάγκρεας δωδεκαδάκτυλο έντερο Αλκοόλ και ασθένειες του Συκωτιού (Πηγή: http://www.patient.co.uk/health/alcohol-and-liver-disease) Απόδοση στα ελληνικά: Αθανάσιος Μπάκας (υπεύθυνος του προγράμματος) Η κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων αλκοόλ

Διαβάστε περισσότερα

Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Σ Ο Υ. νεφρά

Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Σ Ο Υ. νεφρά Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Σ Ο Υ νεφρά νεφρών Η υψηλή αρτηριακή πίεση (υπέρταση) είναι ένα από τα δύο κύρια αίτια χρόνιας νεφρικής νόσου παγκοσμίως (το άλλο είναι ο διαβήτης). Επίσης, τα νεφρά έχουν βασικό ρόλο στη

Διαβάστε περισσότερα

Η Τεχνολογία στην Ιατρική

Η Τεχνολογία στην Ιατρική Εκπαιδευτήριο TO ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΝ Σχολικό Έτος 2007-2008 Συνθετικές εργασίες στο μάθημα Πληροφορική Τεχνολογία της Β Γυμνασίου: Όψεις της Τεχνολογίας Θέμα: Η Τεχνολογία στην Ιατρική Τμήμα: ΗΥ: Ομάδα: Β2 pc27

Διαβάστε περισσότερα

Χάρτινη Αγκαλιά Συγγραφέας: Ιφιγένεια Μαστρογιάννη

Χάρτινη Αγκαλιά Συγγραφέας: Ιφιγένεια Μαστρογιάννη Χάρτινη Αγκαλιά Συγγραφέας: Ιφιγένεια Μαστρογιάννη Επιμέλεια εργασίας: Παναγιώτης Γιαννόπουλος Περιεχόμενα Ερώτηση 1 η : σελ. 3-6 Ερώτηση 2 η : σελ. 7-9 Παναγιώτης Γιαννόπουλος Σελίδα 2 Ερώτηση 1 η Η συγγραφέας

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΠΥΡΙΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΠΥΡΙΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΥΡΙΤΙΟ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΓΕΝΙΚΑ Το πυρίτιο (Silicium) είναι το χημικό στοιχείο με χημικό σύμβολο Si, ατομικό αριθμό 14 και ατομική μάζα 28,0855 amu Είναι ένα μεταλλοειδές που ανήκει στην ομάδα 14 του περιοδικού

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρικά Κυκλώματα (Μ.Χ. ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ) Η προσθήκη λαμπτήρων επηρεάζει την ένταση του ρεύματος σε ένα ηλεκτρικό κύκλωμα;

Ηλεκτρικά Κυκλώματα (Μ.Χ. ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ) Η προσθήκη λαμπτήρων επηρεάζει την ένταση του ρεύματος σε ένα ηλεκτρικό κύκλωμα; Ηλεκτρικά Κυκλώματα (Μ.Χ. ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ) Η προσθήκη λαμπτήρων επηρεάζει την ένταση του ρεύματος σε ένα ηλεκτρικό κύκλωμα; Στη διερεύνηση που κάναμε με τα παιδιά, όπως φαίνεται και από τον τίτλο ασχοληθήκαμε

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2 Ο ΕΙΔΗ ΡΕΥΜΑΤΩΝ. Το γαλβανικό ρεύμα είναι χαμηλής τάσης συνεχές ρεύμα. Γαλβανικό ρεύμα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2 Ο ΕΙΔΗ ΡΕΥΜΑΤΩΝ. Το γαλβανικό ρεύμα είναι χαμηλής τάσης συνεχές ρεύμα. Γαλβανικό ρεύμα ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2 Ο ΕΙΔΗ ΡΕΥΜΑΤΩΝ Γαλβανικό ρεύμα Το γαλβανικό ρεύμα είναι χαμηλής τάσης συνεχές ρεύμα. Χημικές αλλαγές γίνονται σε αυτό όταν περάσει από συγκεκριμένα διαλύματα (τα οποία περιλαμβάνουν οξέα και

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΝΕΦΡΟΥ. Λειτουργία των νεφρών. Συμπτώματα της χρόνιας νεφρικής ανεπάρκειας

ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΝΕΦΡΟΥ. Λειτουργία των νεφρών. Συμπτώματα της χρόνιας νεφρικής ανεπάρκειας ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΝΕΦΡΟΥ Η χρόνια νεφρική ανεπάρκεια είναι η προοδευτική, μη αναστρέψιμη μείωση της νεφρικής λειτουργίας, η οποία προκαλείται από βλάβη του νεφρού ποικίλης αιτιολογίας. Η χρόνια νεφρική ανεπάρκεια

Διαβάστε περισσότερα

Γενικά. Πειράματα έδειξαν ότι εκείνα τα νεογέννητα που είχαν περισσότερα χάδια, αναπτύσσονταν και μάθαιναν γρηγορότερα.

Γενικά. Πειράματα έδειξαν ότι εκείνα τα νεογέννητα που είχαν περισσότερα χάδια, αναπτύσσονταν και μάθαιναν γρηγορότερα. Stress και Δέρμα Γενικά Το δέρμα, ως όργανο αισθητήριο της αφής, θερμοκρασίας, πόνου, ερωτογόνος ζώνης, έχει μεγάλη σημασία σε όλες τις ηλικίες. Είναι όργανο συναισθηματικής έκφρασης και τόπος αποφόρτισης

Διαβάστε περισσότερα

4. ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ

4. ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ 4.1 Ομοιόσταση 4.2 Ασθένειες 4. ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ 4.3 Αμυντικοί μηχανισμοί του ανθρώπινου οργανισμού 4.4 Τρόποι ζωής και ασθένειες Μάρθα Καρβουνίδου ΠΕ1404

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ : ΚΑΘ. ΑΘ.ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ : ΚΑΘ. ΑΘ.ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ : ΚΑΘ. ΑΘ.ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ COPYRIGHT 2008 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Από τον Κώστα κουραβανα

Από τον Κώστα κουραβανα Από τον Κώστα κουραβανα Περιεχόμενα Γενικός ορισμός παχυσαρκίας Ορμονικοί-Γονιδιακοί-παράγοντες Επιπτώσεις στην υγεία Θεραπεία-Δίαιτα Γενικός ορισμός παχυσαρκίας Παχυσαρκία είναι κλινική κατάσταση στην

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΑΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ (Ε.Χαραλάμπους)

ΕΝΤΑΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ (Ε.Χαραλάμπους) ΕΝΤΑΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ (Ε.Χαραλάμπους) Όνομα Παιδιού: Ναταλία Ασιήκαλη ΤΙΤΛΟΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ: Πως οι παράγοντες υλικό, μήκος και πάχος υλικού επηρεάζουν την αντίσταση και κατ επέκταση την ένταση του ρεύματος

Διαβάστε περισσότερα

Ζώνη massage ΟδηγίεςΛειτουργίας

Ζώνη massage ΟδηγίεςΛειτουργίας Ζώνη massage ΟδηγίεςΛειτουργίας Ευχαριστούμε για την αγορά αυτού του προϊόντος. Παρακαλώ διαβάστε αυτές τις οδηγίες λειτουργίας προκειμένου να ξέρετε προσεκτικά πώς να χρησιμοποιήσει αυτό το προϊόν σωστά

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΚΗΣΗ ΥΓΕΙΑ ΖΩΝΤΑΝΙΑ

ΑΣΚΗΣΗ ΥΓΕΙΑ ΖΩΝΤΑΝΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΥΓΕΙΑ ΖΩΝΤΑΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ? Πως? ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ 6+1 συμβουλές για να διατηρήσετε τα κίνητρά σας για άσκηση ισχυρά! Πολλοί είναι αυτοί που ξεκινούν ένα πρόγραμμα γυμναστικής γεμάτοι

Διαβάστε περισσότερα

Αρχάγγελος Ζακχιήλ. Ανάγκη για Κάθαρση. Προετοιμασία για Εκλογές 17/06/12.

Αρχάγγελος Ζακχιήλ. Ανάγκη για Κάθαρση. Προετοιμασία για Εκλογές 17/06/12. 13/06/12. Αρχάγγελος Ζακχιήλ. Ανάγκη για Κάθαρση. Προετοιμασία για Εκλογές 17/06/12. Υπό την καθοδήγηση και αιγίδα του Άγιου Γερμανού. Εκδόσεις: ΤΟ ΜΩΒ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ Copyright 2012 Εκδόσεις Το

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΛΟΓΙΑ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΒΙΟΛΟΓΙΑ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΝΟΤΑ ΛΑΖΑΡΑΚΗ - ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Αθήνα 2007 3 4 Π Ρ Ο Λ Ο Γ Ο Σ Η μελέτη των αλληλεπιδράσεων του ανθρώπινου οργανισμού με τον περιβάλλοντα

Διαβάστε περισσότερα

σόκ. Σιώπησε και έφυγε μετανιωμένος χωρίς να πει τίποτα, ούτε μια λέξη.» Σίμος Κάρμιος Λύκειο Λειβαδιών Σεπτέμβριος 2013

σόκ. Σιώπησε και έφυγε μετανιωμένος χωρίς να πει τίποτα, ούτε μια λέξη.» Σίμος Κάρμιος Λύκειο Λειβαδιών Σεπτέμβριος 2013 Εμπειρίες που αποκόμισα από το Διήμερο Σεμινάριο που αφορά στην ένταξη Παιδιών με Απώλεια Ακοής στη Μέση Γενική και Μέση Τεχνική και Επαγγελματική Εκπαίδευση Είχα την τύχη να συμμετάσχω στο διήμερο σεμινάριο

Διαβάστε περισσότερα

ΔΩΣΤΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΕΡΓΙΑ

ΔΩΣΤΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΔΩΣΤΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΕΡΓΙΑ Αλλεργία και άσθμα; Αν πάσχετε από αυτές τις παθήσεις, θα υποφέρετε για όλη σας τη ζωή ; ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΛΕΝΕ ΟΧΙ. Η Ελληνική Εταιρεία Αλλεργιολογίας,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ Α ΤΑΞΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ» ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ Α ΤΑΞΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ» ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΠΑΛ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΩΡΩΠΟΥ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ Α ΤΑΞΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ» Παρακαλούμε να απαντήσετε ανώνυμα ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ 1.Καπνίζεις; Αν ναι γιατί; 2. Αν καπνίζεις πότε

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΝΕΥΜΟΝΑ. Κινδυνεύει κάποιο από τα αγαπημένα σας πρόσωπα;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΝΕΥΜΟΝΑ. Κινδυνεύει κάποιο από τα αγαπημένα σας πρόσωπα; www.agaliazo.gr ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΝΕΥΜΟΝΑ Λεωσθένους 21-23, 18536 Πειραιάς - Τ: 210 4181641 - F: 210 4535343 e: oekk@otenet.gr - www.oekk.gr ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ν. ΑΧΑΙΑΣ Πατρέως 8-10, 26221 Πάτρα - Τ/F: 2610 226122 e:

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ Νιώστε καλύτερα με την υπέρυθρη ακτινοβολία. Η INFRASMART ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑ Στις μέρες μας όλοι προσπαθούμε να έχουμε πιο υγιή ζωή. Έτσι δίνουμε μεγαλύτερη προσοχή στο

Διαβάστε περισσότερα

Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙONOMIKHΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ

Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙONOMIKHΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙONOMIKHΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ Η Χρηματοδοτιση του εργου Εγινε απο το Υπουργειο Υγειας και Μακροχρονης Φροντιδας του Ονταριο. www.oha.com 1. Συμμετεχετε στην φροντιδα της υγειονομικης

Διαβάστε περισσότερα

Μήπως έχω Σκληρόδερµα;

Μήπως έχω Σκληρόδερµα; Μήπως έχω Σκληρόδερµα; Για να πληροφορηθώ µýëïò ôçò Σπάνιος ναι... Μόνος όχι Η Πανελλήνια Ένωση Σπανίων Παθήσεων (Π.Ε.Σ.ΠΑ) είναι ο μόνος φορέας, μη κερδοσκοπικό σωματείο, συλλόγων ασθενών σπανίων παθήσεων

Διαβάστε περισσότερα

Οξέα (Π. ΤΟΦΗ) Ποια υγρά επηρεάζουν μέρη του σώματος;

Οξέα (Π. ΤΟΦΗ) Ποια υγρά επηρεάζουν μέρη του σώματος; Σύντομη Περιγραφή Διερεύνησης Οξέα (Π. ΤΟΦΗ) Ποια υγρά επηρεάζουν μέρη του σώματος; Στόχος της διερεύνησης ήταν να διαφανεί το αν κάποια υγρά επηρεάζουν μέρη του σώματός μας. Αρχικά, θελήσαμε να διερευνήσουμε

Διαβάστε περισσότερα

Βιολογία Α Λυκείου Κεφ. 3. Κυκλοφορικό Σύστημα. Καρδιά Αιμοφόρα αγγεία Η κυκλοφορία του αίματος Αίμα

Βιολογία Α Λυκείου Κεφ. 3. Κυκλοφορικό Σύστημα. Καρδιά Αιμοφόρα αγγεία Η κυκλοφορία του αίματος Αίμα Βιολογία Α Λυκείου Κεφ. 3 Κυκλοφορικό Σύστημα Καρδιά Αιμοφόρα αγγεία Η κυκλοφορία του αίματος Αίμα Η μεταφορά των θρεπτικών ουσιών στα κύτταρα και των ιστών και η απομάκρυνση από αυτά των άχρηστων γίνεται

Διαβάστε περισσότερα

Naoki HigasHida. Γιατί χοροπηδώ. Ένα αγόρι σπάει τη σιωπή του αυτισμού. david MiTCHELL. Εισαγωγή:

Naoki HigasHida. Γιατί χοροπηδώ. Ένα αγόρι σπάει τη σιωπή του αυτισμού. david MiTCHELL. Εισαγωγή: Naoki HigasHida Γιατί χοροπηδώ Ένα αγόρι σπάει τη σιωπή του αυτισμού Εισαγωγή: david MiTCHELL 41 Ε13 Προτιμάς να είσαι μόνος σου; «Α, μην ανησυχείτε γι αυτόν προτιμά να είναι μόνος του». Πόσες φορές το

Διαβάστε περισσότερα

ΛΟΓΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΑΛΚΟΟΛΗΣ

ΛΟΓΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΑΛΚΟΟΛΗΣ ΑΛΚΟΟΛ ΛΟΓΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΑΛΚΟΟΛΗΣ v Μεταξύ ατόμων ηλικίας από 15 μέχρι 25 ετών βγήκαν τα ακόλουθα συμπεράσματα: Κοινωνικότητα (71%) Τους αρέσει η γεύση (51%) Δημιουργεί αίσθημα χαλάρωσης (12%) Προκαλεί

Διαβάστε περισσότερα

Αλκοολισμός και Προβληματική Κατανάλωση Προβλήματα με την κατανάλωση αλκοόλ Κοινωνική κατανάλωση οινοπνεύματος

Αλκοολισμός και Προβληματική Κατανάλωση Προβλήματα με την κατανάλωση αλκοόλ Κοινωνική κατανάλωση οινοπνεύματος Αλκοολισμός και Προβληματική Κατανάλωση (Πηγή: http://www.patient.co.uk/health/alcoholism-and-problem-drinking) Απόδοση στα ελληνικά: Αθανάσιος Μπάκας (υπεύθυνος του προγράμματος) Αλκοολισμός είναι η λέξη

Διαβάστε περισσότερα

Βιολογία. Γ λυκειου ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Βιολογία. Γ λυκειου ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Βιολογία Γ λυκειου ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Σειρά: Γενικό Λύκειο Θετικές Επιστήμες Νότα Λαζαράκη, Βιολογία Γ Λυκείου Γενικής Παιδείας Υπεύθυνος έκδοσης: Αποστόλης Αντωνόπουλος Θεώρηση κειμένου: Κυριάκος Εμμανουηλίδης

Διαβάστε περισσότερα

Εντυπώσεις μαθητών σεμιναρίου Σώμα - Συναίσθημα - Νούς

Εντυπώσεις μαθητών σεμιναρίου Σώμα - Συναίσθημα - Νούς Εντυπώσεις μαθητών σεμιναρίου Σώμα - Συναίσθημα - Νούς A...Τα αισθήματα και η ενεργεία που δημιουργήθηκαν μέσα μου ήταν μοναδικά. Μέσα στο γαλάζιο αυτό αυγό, ένιωσα άτρωτος, γεμάτος χαρά και αυτοπεποίθηση.

Διαβάστε περισσότερα

Μήπως έχω µεγαλακρία; Πώς θα το καταλάβω;

Μήπως έχω µεγαλακρία; Πώς θα το καταλάβω; Μήπως έχω µεγαλακρία; Πώς θα το καταλάβω; MegalakriaBroshure.indd 1 17/11/2010 1:27:39 μμ Η Πανελλήνια Ένωση Σπανίων Παθήσεων (Π.Ε.Σ.ΠΑ) είναι ο μόνος φορέας, μη κερδοσκοπικό σωματείο, συλλόγων ασθενών

Διαβάστε περισσότερα

Η ΆΝΝΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΈΞΗΣ ΕΝΆΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΧΑΡΆΚΤΕΣ

Η ΆΝΝΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΈΞΗΣ ΕΝΆΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΧΑΡΆΚΤΕΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ EURO RUN www.nea-trapezogrammatia-euro.eu Η ΆΝΝΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΈΞΗΣ ΕΝΆΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΧΑΡΆΚΤΕΣ - 2 - Η Άννα και ο Αλέξης είναι συμμαθητές και πολύ καλοί φίλοι. Μπλέκουν πάντοτε σε φοβερές καταστάσεις.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΤΗΡΙΑΚΗ ΠΙΕΣΗ (Α.Π.)

ΑΡΤΗΡΙΑΚΗ ΠΙΕΣΗ (Α.Π.) ΥΠΕΡΤΑΣΗ Η καρδιά προωθεί το αίμα στον οργανισμό μέσω των αρτηριών, με αποτέλεσμα οι αρτηρίες να βρίσκονται υπό πίεση. Η πίεση αυξάνει όταν είμαστε αναστατωμένοι, όταν τρομάζουμε, όταν καταβάλουμε κάποια

Διαβάστε περισσότερα

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2013-2014 ΓΡΑΠΤΕΣ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2014

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2013-2014 ΓΡΑΠΤΕΣ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2014 ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2013-2014 ΓΡΑΠΤΕΣ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2014 ΜΑΘΗΜΑ:ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:3.6.2014 ΤΑΞΗ: Γ ΧΡΟΝΟΣ:1.30 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΕΛΙΔΩΝ:10 ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ:. ΤΜΗΜΑ:. ΑΡ:... ΒΑΘΜΟΣ:...

Διαβάστε περισσότερα

Καρδιακή Ανεπάρκεια. Πώς δουλεύει φυσιολογικά η καρδιά

Καρδιακή Ανεπάρκεια. Πώς δουλεύει φυσιολογικά η καρδιά Καρδιακή Ανεπάρκεια Απόστολος Καραβίδας Πρόεδρος Ομάδας Εργασίας Καρδιακής Ανεπάρκειας Διευθυντής Καρδιολογικού Τμήματος, Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθήνας Η καρδιακή ανεπάρκεια είναι μια σοβαρή καρδιολογική

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2: Ηλεκτρικό Ρεύμα Μέρος 1 ο

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2: Ηλεκτρικό Ρεύμα Μέρος 1 ο ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2: Ηλεκτρικό Ρεύμα Μέρος 1 ο Βασίλης Γαργανουράκης Φυσική ήγ Γυμνασίου Εισαγωγή Στο προηγούμενο κεφάλαιο μελετήσαμε τις αλληλεπιδράσεις των στατικών (ακίνητων) ηλεκτρικών φορτίων. Σε αυτό το κεφάλαιο

Διαβάστε περισσότερα

4. Ως αυτότροφοι οργανισμοί χαρακτηρίζονται α. οι καταναλωτές Α τάξης. β. οι παραγωγοί. γ. οι αποικοδομητές. δ. οι καταναλωτές Β τάξης.

4. Ως αυτότροφοι οργανισμοί χαρακτηρίζονται α. οι καταναλωτές Α τάξης. β. οι παραγωγοί. γ. οι αποικοδομητές. δ. οι καταναλωτές Β τάξης. ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ ΘΕΜΑ 1ο Να γράψετε στο τετράδιό σας τον αριθμό καθεμιάς από τις παρακάτω ημιτελείς προτάσεις 1 έως 5 και δίπλα το γράμμα που αντιστοιχεί στη λέξη ή στη φράση, η οποία

Διαβάστε περισσότερα

Λαµβάνοντας τη διάγνωση: συναισθήµατα και αντιδράσεις

Λαµβάνοντας τη διάγνωση: συναισθήµατα και αντιδράσεις Λαµβάνοντας τη διάγνωση: συναισθήµατα και αντιδράσεις Πιθανότατα αισθάνεστε πολύ αναστατωµένοι αφού λάβατε µια διάγνωση καρκίνου. Συνήθως είναι δύσκολο να αποδεχθείτε τη διάγνωση αµέσως και αυτό είναι

Διαβάστε περισσότερα

Εικόνες ζωής. Στάση πρόληψης.

Εικόνες ζωής. Στάση πρόληψης. Εικόνες ζωής. Στάση πρόληψης. Αν είστε 55-70 ετών ελάτε και εσείς για ΔΩΡΕΑΝ προληπτικές εξετάσεις για τον καρκίνο παχέος εντέρου, από 1-31 Μαρτίου σε Αθήνα-Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Ηράκλειο. Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

«Δουλεύω Ηλεκτρονικά, Δουλεύω Γρήγορα και με Ασφάλεια - by e-base.gr»

«Δουλεύω Ηλεκτρονικά, Δουλεύω Γρήγορα και με Ασφάλεια - by e-base.gr» Επεξήγηση web site με λογικό διάγραμμα «Δουλεύω Ηλεκτρονικά, Δουλεύω Γρήγορα και με Ασφάλεια - by e-base.gr» Web : www.e-base.gr E-mail : support@e-base.gr Facebook : Like Twitter : @ebasegr Πολλοί άνθρωποι

Διαβάστε περισσότερα

Tel :+30 211 40 93 230 Fax: +30 211 40 93 230 Email: info@worldcapital.gr Web: www.worldcapital.gr

Tel :+30 211 40 93 230 Fax: +30 211 40 93 230 Email: info@worldcapital.gr Web: www.worldcapital.gr Tel :+30 211 40 93 230 Fax: +30 211 40 93 230 Email: info@worldcapital.gr Web: www.worldcapital.gr ------ Χυμοί & Νέκταρ Royal Berry ------- Οι χυμοί και τα νέκταρ Royal Berry αποτελούν μια νέα καινοτόμα

Διαβάστε περισσότερα

Η ΜΕΛΙΣΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

Η ΜΕΛΙΣΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ Η ΜΕΛΙΣΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ Δρ Μάριος Χριστοφίνης Η μελισσοθεραπεία είναι μια πανάρχαια θεραπεία που χρησιμοποίει όλα τα φυσικά προιόντα της μέλισσας και της κυψέλης, στην προσπάθεια

Διαβάστε περισσότερα

Το ταξίδι στην 11η διάσταση

Το ταξίδι στην 11η διάσταση Το ταξίδι στην 11η διάσταση Το κείμενο αυτό δεν αντιπροσωπεύει το πώς παρουσιάζονται οι 11 διστάσεις βάση της θεωρίας των υπερχορδών! Είναι περισσότερο «τροφή για σκέψη» παρά επιστημονική άποψη. Οι σκέψεις

Διαβάστε περισσότερα

Η ολοκληρωμένη αγωγή για τη θεραπεία και αναζωογόνηση του δέρματος

Η ολοκληρωμένη αγωγή για τη θεραπεία και αναζωογόνηση του δέρματος Η ολοκληρωμένη αγωγή για τη θεραπεία και αναζωογόνηση του δέρματος AΠΟΚΛΕIΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑI ΚΥΠΡΟ: MIMI D.lux - SQOOM Concept HELLAS Εμπορικό Κέντρο Μεγ. Αλεξάνδρου 65302 Καβάλα, ΕΛΛΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Τα σπυράκια στο πρόσωπο, το λαιμό και την πλάτη σχηματίζονται ως εξής:

Τα σπυράκια στο πρόσωπο, το λαιμό και την πλάτη σχηματίζονται ως εξής: Περιοδικό: Vivere Τεύχος: 3, Μάρτιος 2004 ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΔΕΡΜΑ Δρ. Des Fernandes (πλαστικός χειρουργός, ιδρυτής της Environ Skin Care και δημιουργός των φαρμακοκαλλυντικών Environ ) Η ακμή είναι μια ασθένεια

Διαβάστε περισσότερα

Τυλίξτε το εσωτερικό του μασάζ γύρω από το λαιμό,τον ώμο ή την πλάτη πριν από κάθε χρήση. Με χτυπήματα χαλαρώνει και ανανεώνει κάθε σημείο.

Τυλίξτε το εσωτερικό του μασάζ γύρω από το λαιμό,τον ώμο ή την πλάτη πριν από κάθε χρήση. Με χτυπήματα χαλαρώνει και ανανεώνει κάθε σημείο. Μασάζ για λαιμό και ώμο Οδηγίες χρήσης Τυλίξτε το εσωτερικό του μασάζ γύρω από το λαιμό,τον ώμο ή την πλάτη πριν από κάθε χρήση. Με χτυπήματα χαλαρώνει και ανανεώνει κάθε σημείο. -Δυναμικό drum-massage

Διαβάστε περισσότερα

e-seminars Πουλάω 1 Επαγγελματική Βελτίωση Seminars & Consulting, Παναγιώτης Γ. Ρεγκούκος, Σύμβουλος Επιχειρήσεων Εισηγητής Ειδικών Σεμιναρίων

e-seminars Πουλάω 1 Επαγγελματική Βελτίωση Seminars & Consulting, Παναγιώτης Γ. Ρεγκούκος, Σύμβουλος Επιχειρήσεων Εισηγητής Ειδικών Σεμιναρίων e-seminars Πρωτοποριακή Συνεχής Επαγγελματική και Προσωπική Εκπαίδευση Επαγγελματική Βελτίωση Πουλάω 1 e Seminars Copyright Seminars & Consulting Page 1 Περιεχόμενα 1. Η καταναλωτική συμπεριφορά των πελατών

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ 2015 ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. Επιμέλεια: Aβραμίδου Δέσποινα

ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ 2015 ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. Επιμέλεια: Aβραμίδου Δέσποινα ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ 2015 ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Επιμέλεια: Aβραμίδου Δέσποινα ΘΕΜΑ Α 1. γ 2. α 3. β 4. β 5. δ ΘΕΜΑ Β Β1. 1. Β 2. Α 3. Α 4. Β 5. Β 6. Α 7. Α 8. Β Β2. Η απάντηση βρίσκεται στη σελίδα

Διαβάστε περισσότερα

Θέµατα Βιολογίας Γενική Παιδεία Γ Λυκείου 2000

Θέµατα Βιολογίας Γενική Παιδεία Γ Λυκείου 2000 Ζήτηµα 1ο Θέµατα Βιολογίας Γενική Παιδεία Γ Λυκείου 2000 Στις ερωτήσεις 1-5 να γράψετε στο τετράδιο σας τον αριθµό της ερώτησης και δίπλα το γράµµα που αντιστοιχεί στη σωστή απάντηση. 1. Οι ιοί είναι :

Διαβάστε περισσότερα

Θέµατα Βιολογίας Γενική Παιδεία Γ Λυκείου 2000

Θέµατα Βιολογίας Γενική Παιδεία Γ Λυκείου 2000 Θέµατα Βιολογίας Γενική Παιδεία Γ Λυκείου 2000 ΕΚΦΩΝΗΣΕΙΣ Ζήτηµα 1ο Στις ερωτήσεις 1-5 να γράψετε στο τετράδιο σας τον αριθµό της ερώτησης και δίπλα το γράµµα που αντιστοιχεί στη σωστή απάντηση. 1. Οι

Διαβάστε περισσότερα

Αντικείμενο. Ερμηνεία της έννοιας της ηλεκτροπληξίας. Περιγραφή των παραμέτρων που επηρεάζουν ένα επεισόδιο ηλεκτροπληξίας.

Αντικείμενο. Ερμηνεία της έννοιας της ηλεκτροπληξίας. Περιγραφή των παραμέτρων που επηρεάζουν ένα επεισόδιο ηλεκτροπληξίας. Αντικείμενο Ερμηνεία της έννοιας της ηλεκτροπληξίας. Περιγραφή των παραμέτρων που επηρεάζουν ένα επεισόδιο ηλεκτροπληξίας. Θανατηφόρα ατυχήματα από ηλεκτροπληξία στην Ελλάδα κατά την περίοδο 1980-1995

Διαβάστε περισσότερα

Μήπως έχω λέμφωμα; Πώς θα το καταλάβω;

Μήπως έχω λέμφωμα; Πώς θα το καταλάβω; Πώς θα το καταλάβω; Το λέμφωμα είναι δυνητικά ιάσιμη νόσος Μήπως έχω λέμφωμα; Η έγκαιρη διάγνωση, σώζει ζωές Ο οδηγός αυτός έχει γραφτεί για να σας εφοδιάσει με πληροφορίες και συμβουλές, ώστε να αξιολογήσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ

ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ - Α,α,α,α,α,α,α! ούρλιαξε η Νεφέλη - Τρομερό! συμπλήρωσε η Καλλιόπη - Ω, Θεέ μου! αναφώνησα εγώ - Απίστευτα τέλειο! είπε η Ειρήνη και όλες την κοιτάξαμε λες και είπε

Διαβάστε περισσότερα

Πεπτικός σωλήνας Κύρια λειτουργία του είναι η εξασφάλιση του διαρκούς ανεφοδιασμού του οργανισμού με νερό, ηλεκτρολύτες και θρεπτικά συστατικά.

Πεπτικός σωλήνας Κύρια λειτουργία του είναι η εξασφάλιση του διαρκούς ανεφοδιασμού του οργανισμού με νερό, ηλεκτρολύτες και θρεπτικά συστατικά. Πεπτικός σωλήνας Κύρια λειτουργία του είναι η εξασφάλιση του διαρκούς ανεφοδιασμού του οργανισμού με νερό, ηλεκτρολύτες και θρεπτικά συστατικά. Στον πεπτικό σωλήνα πραγματοποιείται ο τεμαχισμός της τροφής

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΜΕΤΑΔΙΔΟΜΕΝΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ - ΧΛΑΜΥΔΙΑ - ΜΥΚΟΠΛΑΣΜΑ - ΕΡΠΗΣ - ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΑ - ΣΥΦΙΛΗ - HIV - ΓΟΝΟΡΡΟΙΑ

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΜΕΤΑΔΙΔΟΜΕΝΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ - ΧΛΑΜΥΔΙΑ - ΜΥΚΟΠΛΑΣΜΑ - ΕΡΠΗΣ - ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΑ - ΣΥΦΙΛΗ - HIV - ΓΟΝΟΡΡΟΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΜΕΤΑΔΙΔΟΜΕΝΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ - ΧΛΑΜΥΔΙΑ - ΜΥΚΟΠΛΑΣΜΑ - ΕΡΠΗΣ - ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΑ - ΣΥΦΙΛΗ - HIV - ΓΟΝΟΡΡΟΙΑ Σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα ή σεξουαλικώς μεταδιδόμενες ασθένειες ή αφροδίσια νοσήματα ονομάζονται

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΝΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΥ ΕΡΓΑΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΣΥΝΔΙΑΛΛΑΓΕΣ

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΝΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΥ ΕΡΓΑΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΣΥΝΔΙΑΛΛΑΓΕΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΝΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΥ ΕΡΓΑΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΣΥΝΔΙΑΛΛΑΓΕΣ Αγγελική Γουδέλη, 2011 Κοινωνικό Άγχος Αμηχανία Φόβος Το κοινωνικό άγχος, ή αλλιώς κοινωνική φοβία, θεωρείται

Διαβάστε περισσότερα

Μέχρι σήµερα γνωρίζατε ότι η κατανάλωση ψωµιού είναι µία απολαυστική και θρεπτική συνήθεια. Από σήµερα η αγαπηµένη σας αυτή καθηµερινή συνήθεια µπορεί να παρέχει στον οργανισµό ακόµη περισσότερα θρεπτικά

Διαβάστε περισσότερα

ΑΛΛΕΡΓΙΑ: Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΕΡΓΙΚΟΣ;

ΑΛΛΕΡΓΙΑ: Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΕΡΓΙΚΟΣ; ΑΛΛΕΡΓΙΑ: Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΕΡΓΙΚΟΣ; Αλλεργία, όπως ορίζει και η λέξη, σημαίνει άλλο έργο. Είναι η μη αναμενόμενη αντίδραση του ανοσιακού συστήματος του οργανισμού εναντίον ακίνδυνων

Διαβάστε περισσότερα

Το κινητό τηλέφωνο. Θάνος Ψαρράς. Μαθητής Β4 Γυμνασίου, Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης. Επιβλέπων Καθηγητής: Κωνσταντίνος Παρασκευόπουλος

Το κινητό τηλέφωνο. Θάνος Ψαρράς. Μαθητής Β4 Γυμνασίου, Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης. Επιβλέπων Καθηγητής: Κωνσταντίνος Παρασκευόπουλος Το κινητό τηλέφωνο Θάνος Ψαρράς Μαθητής Β4 Γυμνασίου, Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης Επιβλέπων Καθηγητής: Κωνσταντίνος Παρασκευόπουλος Καθηγητής Πληροφορικής Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης Η παρακάτω

Διαβάστε περισσότερα

BREAST SCREENING The Facts

BREAST SCREENING The Facts BREAST SCREENING GREEK The Facts ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΑΣΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Τα στοιχεία Τι είναι η εξέταση µαστού; Η εξέταση µαστού (µαστογραφία) είναι µια ακτινογραφία των µαστών. Η εξέταση µαστού µπορεί να ανιχνεύσει όγκους

Διαβάστε περισσότερα

Θα πρέπει να μιλήσετε με το γιατρό σας και να τον ρωτήσετε εάν θα πρέπει να εξεταστείτε για Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια

Θα πρέπει να μιλήσετε με το γιατρό σας και να τον ρωτήσετε εάν θα πρέπει να εξεταστείτε για Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια Έχετε δυσκολία στην αναπνοή πιο συχνά από άτομα της ηλικίας σας; Βήχετε τις πιο πολλές ημέρες; Όταν βήχετε έχετε βλέννα ή φλέμα; Είστε τουλάχιστον 40 ετών; Είστε νυν ή πρώην καπνιστής; Εάν απαντήσετε ΝΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΕΝΤΥΠΟ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΝΤΥΠΟ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Τίτλος Μελέτης: Ιδιοπαθής φλεγμονώδης νόσος του εντέρου και προκαρκινικές αλλοιώσεις /καρκίνος του τραχήλου της μήτρας. Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά αυτό

Διαβάστε περισσότερα

Ερωτηματολόγιο Προγράμματος "Ασφαλώς Κυκλοφορώ" (αρχικό ερωτηματολόγιο) Για μαθητές Δ - Ε - ΣΤ Δημοτικού

Ερωτηματολόγιο Προγράμματος Ασφαλώς Κυκλοφορώ (αρχικό ερωτηματολόγιο) Για μαθητές Δ - Ε - ΣΤ Δημοτικού Ερωτηματολόγιο Προγράμματος "Ασφαλώς Κυκλοφορώ" (αρχικό ερωτηματολόγιο) Για μαθητές Δ - Ε - ΣΤ Δημοτικού Tάξη & Τμήμα:... Σχολείο:... Ημερομηνία:.../.../200... Όνομα:... Ερωτηματολόγιο Προγράμματος "Ασφαλώς

Διαβάστε περισσότερα

Στην ζωή πρέπει να ξέρεις θα σε κάνουν να υποφέρεις. Μην λυγίσεις να σταθείς ψηλά! Εκεί που δεν θα μπορούν να σε φτάσουν.

Στην ζωή πρέπει να ξέρεις θα σε κάνουν να υποφέρεις. Μην λυγίσεις να σταθείς ψηλά! Εκεί που δεν θα μπορούν να σε φτάσουν. Αποστόλη Λαμπρινή (brines39@ymail.com) ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ Στην ζωή πρέπει να ξέρεις θα σε κάνουν να υποφέρεις Μην λυγίσεις να σταθείς ψηλά! Εκεί που δεν θα μπορούν να σε φτάσουν. Θα σε χτυπάνε, θα σε πονάνε,

Διαβάστε περισσότερα

Το σάλιο παράγεται ακόμη και στη χρόνια αφυδάτωση, επειδή είναι ένα χωνευτικό ένζυμο.

Το σάλιο παράγεται ακόμη και στη χρόνια αφυδάτωση, επειδή είναι ένα χωνευτικό ένζυμο. Το νερό αποτελεί: το 75% του σώματος το 90% του αίματος το 85% του εγκεφάλου. Το στεγνό στόμα είναι το τελευταίο σημάδι δίψας. Το σάλιο παράγεται ακόμη και στη χρόνια αφυδάτωση, επειδή είναι ένα χωνευτικό

Διαβάστε περισσότερα

Πώς να μάθετε το παιδί, να προστατεύει τον εαυτό του!

Πώς να μάθετε το παιδί, να προστατεύει τον εαυτό του! Πώς να μάθετε το παιδί, να προστατεύει τον εαυτό του! Όλοι οι γονείς, αλλά ιδιαίτερα οι μονογονείς, έχουν ένα άγχος παραπάνω σε ό,τι αφορά την ασφάλεια του παιδιού τους. Μία φίλη διαζευγμένη με ένα κοριτσάκι

Διαβάστε περισσότερα

Χρόνια βρογχίτιδα στην τρίτη ηλικία. Χρυσόστομος Αρβανιτάκης 7ο εξάμηνο

Χρόνια βρογχίτιδα στην τρίτη ηλικία. Χρυσόστομος Αρβανιτάκης 7ο εξάμηνο Χρόνια βρογχίτιδα στην τρίτη ηλικία Χρυσόστομος Αρβανιτάκης 7ο εξάμηνο Τι είναι η χρόνια βρογχίτιδα? Βρογχίτιδα είναι μια φλεγμονή των βρογχικών σωλήνων, που μεταφέρουν τον αέρα στους πνεύμονες. Χρόνια

Διαβάστε περισσότερα

ΘΑΛΑΜΟΣ ΣΑΟΥΝΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΘΑΛΑΜΟΣ ΣΑΟΥΝΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΘΑΛΑΜΟΣ ΣΑΟΥΝΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Αγαπητέ πελάτη. Ευχαριστούμε που επέλεξες το προϊόν μας. Για την ασφάλειά σου, αφιέρωσε μερικά λεπτά για να διαβάσεις αυτό το εγχειρίδιο πριν από την εγκατάσταση και τη χρήση.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΜΝΙΟΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ. Μονάδα Πρόληψης Μεσογειακής Αναιμίας και άλλων Αιμοσφαιρινοπαθειών

ΑΜΝΙΟΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ. Μονάδα Πρόληψης Μεσογειακής Αναιμίας και άλλων Αιμοσφαιρινοπαθειών ΑΜΝΙΟΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ Μονάδα Πρόληψης Μεσογειακής Αναιμίας και άλλων Αιμοσφαιρινοπαθειών ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΛ: 2310892819 e-mail: hmesogiaki@ippokratio.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ 2013-14

ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ 2013-14 ΘΕΜΑΤΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ Μπορεί να λειτουργήσει ένα οικοσύστημα α) με παραγωγούς και καταναλωτές; β) με παραγωγούς και αποικοδομητές; γ)με καταναλωτές και αποικοδομητές; Η διατήρηση των οικοσυστημάτων προϋποθέτει

Διαβάστε περισσότερα

«Γκρρρ,» αναφωνεί η Ζέτα «δεν το πιστεύω ότι οι άνθρωποι μπορούν να συμπεριφέρονται έτσι μεταξύ τους!»

«Γκρρρ,» αναφωνεί η Ζέτα «δεν το πιστεύω ότι οι άνθρωποι μπορούν να συμπεριφέρονται έτσι μεταξύ τους!» 26 σχεδιασε μια ΦωτογρΑΦιΑ τήσ προσκλήσήσ που ελαβεσ Απο τον ΔΑσκΑλο σου. παρουσιασε το λογοτυπο και το σλογκαν που χρήσιμοποιει το σχολειο σου για τήν εβδομαδα κατα τήσ παρενοχλήσήσ. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Patient Information Sheet (Greek) - Πληροφοριακό Φύλλο Ασθενών MRI - Magnetic Resonance Imaging Μαγνητική Τοµογραφία (MRI)

Patient Information Sheet (Greek) - Πληροφοριακό Φύλλο Ασθενών MRI - Magnetic Resonance Imaging Μαγνητική Τοµογραφία (MRI) Patient Information Sheet (Greek) - Πληροφοριακό Φύλλο Ασθενών MRI - Magnetic Resonance Imaging Μαγνητική Τοµογραφία (MRI) 1. Τι είναι η Μαγνητική Τοµογραφία; Η Μαγνητική Τοµογραφία (MRI) είναι µια προηγµένη

Διαβάστε περισσότερα

Η ολοκληρωμένη αγωγή για τη θεραπεία και αναζωογόνηση του δέρματος

Η ολοκληρωμένη αγωγή για τη θεραπεία και αναζωογόνηση του δέρματος Η ολοκληρωμένη αγωγή για τη θεραπεία και αναζωογόνηση του δέρματος AΠΟΚΛΕIΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑI ΚΥΠΡΟ: MIMI D.lux - SQOOM Concept HELLAS Εμπορικό Κέντρο Μεγ. Αλεξάνδρου 65302 Καβάλα, ΕΛΛΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Η Άννα και ο Αλέξης ενάντια στους παραχαράκτες

Η Άννα και ο Αλέξης ενάντια στους παραχαράκτες Η Άννα και ο Αλέξης ενάντια στους παραχαράκτες Η Άννα και ο Αλέξης είναι συμμαθητές και πολύ καλοί φίλοι. Μπλέκουν πάντοτε σε φοβερές καταστάσεις και έχουν ζήσει συναρπαστικές περιπέτειες. Είναι αδύνατον

Διαβάστε περισσότερα

ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ~ Αυξάνει την δύναμη, την αντοχή και την πνευματική διαύγεια. ~ Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.

ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ~ Αυξάνει την δύναμη, την αντοχή και την πνευματική διαύγεια. ~ Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ~ Αυξάνει την δύναμη, την αντοχή και την πνευματική διαύγεια. ~ Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. ~ Ρυθμίζει την πίεση ~ Μειώνει την κακή χοληστερίνη ~ Μειώνει

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΜΑΝΩΛΙΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ ΕΥΗ ΡΕΜΕΔΙΑΚΗ

ΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΜΑΝΩΛΙΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ ΕΥΗ ΡΕΜΕΔΙΑΚΗ ΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΜΑΝΩΛΙΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ ΕΥΗ ΡΕΜΕΔΙΑΚΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Το στρες Πρώτη νευροενδοκρινολογική απάντηση Δεύτερη νευροενδοεκρινολογική απάντηση Ο υποθάλαμος Κορτιζόλη

Διαβάστε περισσότερα

Μικροοργανισμοί. Οι μικροοργανισμοί διακρίνονται σε: Μύκητες Πρωτόζωα Βακτήρια Ιούς

Μικροοργανισμοί. Οι μικροοργανισμοί διακρίνονται σε: Μύκητες Πρωτόζωα Βακτήρια Ιούς Μικροοργανισμοί Οι μικροοργανισμοί διακρίνονται σε: Μύκητες Πρωτόζωα Βακτήρια Ιούς Παθογόνοι μικροοργανισμοί Παθογόνοι μικροοργανισμοί ονομάζονται οι μικροοργανισμοί που χρησιμοποιούν τον άνθρωπο ως ξενιστή

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ 1 ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ 1 ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ 1 ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΘΕΜΑ 1 ο Α. Ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής 1. γ 2. α 3. β 4. δ 5. δ Β. Ερωτήσεις σωστού - λάθους 1. Σωστό 2. Λάθος 3. Λάθος 4. Λάθος 5. Σωστό ΘΕΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Άλλο κονδυλώματα κι άλλο HPV;

Άλλο κονδυλώματα κι άλλο HPV; Άλλο κονδυλώματα κι άλλο HPV; Στην ουσία πρόκειται για το ίδιο πράγμα. Κονδυλώματα είναι η αρχαία ονομασία και HPV είναι η σύγχρονη ιατρική ορολογία και σημαίνει Human Pappiloma Virus ή στα ελληνικά Ιός

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΦΡΟΛΙΘΙΑΣΗ

ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΦΡΟΛΙΘΙΑΣΗ 1 ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΦΡΟΛΙΘΙΑΣΗ Κυριακή Σταματέλου Ειδικός Νεφρολόγος, MBA Τι είναι η νεφρολιθίαση; Η νεφρολιθίαση λέγεται κοινά «πέτρες στα νεφρά» και είναι γνωστή στην ανθρωπότητα από τα αρχαία χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα

ETHΣΙΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ

ETHΣΙΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ETHΣΙΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ Ο Προστατικός αδένας είναι όργανο πο ευρίσκεται μόνο στον άνδρα και δεν υπάρχει κάτι ανάλογο στην γυναίκα. Έχει περίπου το μέγεθος ενός καρυδιού και ευρίσκεται ακριβώς κάτω

Διαβάστε περισσότερα

Νοσηλευτικός Λειτουργός Μαία

Νοσηλευτικός Λειτουργός Μαία ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΓΙΑΚΟΥΜΗ Νοσηλευτικός Λειτουργός Μαία 5 Ιουνίου 2010 1η Ημερίδα Μαιευτικής Ρεφλεξολογία είναι η συμπληρωματική θεραπεία που ασχολείται με τα αντανακλαστικά σημεία στα πέλματα, χέρια, αυτιά με

Διαβάστε περισσότερα

Η Ενότητα 4. Θεραπεία των Λοιμώξεων. Aφορά στη χρήση αντιβιοτικών και φαρμάκων για τη θεραπεία διαφόρων ασθενειών.

Η Ενότητα 4. Θεραπεία των Λοιμώξεων. Aφορά στη χρήση αντιβιοτικών και φαρμάκων για τη θεραπεία διαφόρων ασθενειών. Τάξεις Δ, Ε, ΣΤ Μάθημα Φυσικές Επιστήμες και Αγωγή Υγείας (π.χ. Μελέτη Περιβάλλοντος, Φυσική, Γεωγραφία, κ.α. ) Εκτιμώμενος χρόνος διδασκαλίας 50 λεπτά Η Ενότητα 4. Θεραπεία των Λοιμώξεων. Aφορά στη χρήση

Διαβάστε περισσότερα

Κυκλοφορικό σύστημα και υγεία

Κυκλοφορικό σύστημα και υγεία ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΡΔΙΑ ΑΙΜΟΦΟΡΑ ΑΓΓΕΙΑ ΑΙΜΑ ΑΡΤΗΡΙΕΣ ΠΛΑΣΜΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΦΛΕΒΕΣ ΕΡΥΘΡΑ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΑ ΤΡΙΧΟΕΙΔΗ ΛΕΥΚΑ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΑ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ Κυκλοφορικό σύστημα και υγεία Το κυκλοφορικό σύστημα τροφοδοτεί

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε περισσότερα στο διαδικτυακό τόπο www.psorinfo.gr

Διαβάστε περισσότερα στο διαδικτυακό τόπο www.psorinfo.gr Αυτό το φυλλάδιο είναι μέρος του «Προγράμματος Ενημέρωσης για την Ψωρίαση», το οποίο δημιουργήθηκε για να παρέχει πληροφορίες για την πάθηση. Το φυλλάδιο κάνει μία εισαγωγή στην ψωρίαση και στις θεραπείες

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρηματική ευκαιρία

Επιχειρηματική ευκαιρία Επιχειρηματική ευκαιρία Πατενταρισμένο προϊόν υψηλής αποτελεσματικότητας με παγκόσμια ζήτηση Διαθέτοντας την αποκλειστικότατα στην παγκόσμια αγορά και αξιοποιώντας τώρα την ευκαιρία, ξεκινήστε την προσωπική

Διαβάστε περισσότερα

Η χρήση ναρκωτικών έχει τεράστιες κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις, ωστόσο ο εθισμός στα ναρκωτικά είναι πάθηση που μπορεί να θεραπευτεί.

Η χρήση ναρκωτικών έχει τεράστιες κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις, ωστόσο ο εθισμός στα ναρκωτικά είναι πάθηση που μπορεί να θεραπευτεί. 1 Η χρήση ναρκωτικών έχει τεράστιες κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις, ωστόσο ο εθισμός στα ναρκωτικά είναι πάθηση που μπορεί να θεραπευτεί. Η θεραπεία απεξάρτησης μπορεί να προσφέρει τα μέγιστα στο

Διαβάστε περισσότερα

Μια ενημέρωση για ασθενείς και παρόχους φροντίδας

Μια ενημέρωση για ασθενείς και παρόχους φροντίδας Μια ενημέρωση για ασθενείς και παρόχους φροντίδας Τι είναι το FoundationOne ; Το FoundationOne είναι μια εξέταση που ανιχνεύει γενωμικές μεταβολές (π.χ. μεταλλάξεις) που είναι γνωστό ότι σχετίζονται με

Διαβάστε περισσότερα

Επεμβατική Ακτινολογία: Η εναλλακτική σου στη χειρουργική

Επεμβατική Ακτινολογία: Η εναλλακτική σου στη χειρουργική Επεμβατική Ακτινολογία Ενημέρωση Ασθενών Επεμβατική Ακτινολογία: Η εναλλακτική σου στη χειρουργική Τα τελευταία 20 χρόνια, η Επεμβατική Ακτινολογία παρουσιάζει διαρκή εξέλιξη και αποτελεί μία πολύτιμη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ. 2ο ΛΥΚΕΙΟ ΜΟΝΑΧΟΥ - 1 -

ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ. 2ο ΛΥΚΕΙΟ ΜΟΝΑΧΟΥ - 1 - - 1 - 1.Τίτλος της έρευνας...σελ. 3 2.Παρουσίαση του προβλήματος...σελ. 4 3.Παρουσίαση του σκοπού της έρευνας...σελ. 5 4.Κοινωνικές ανάγκες τις οποίες εξυπηρετεί η έρευνα...σελ. 7 5.Διαμόρφωση της υπόθεσης

Διαβάστε περισσότερα

Εργασία στο μάθημα της βιολογίας υπεύθυνη καθηγήτρια : Ζαρφτσιάν Μαρία Ελένη

Εργασία στο μάθημα της βιολογίας υπεύθυνη καθηγήτρια : Ζαρφτσιάν Μαρία Ελένη Εργασία στο μάθημα της βιολογίας υπεύθυνη καθηγήτρια : Ζαρφτσιάν Μαρία Ελένη Εισαγωγή: Το κυκλοφορικό είναι από τα πιο σημαντικά αλλά και από τα πιο ευαίσθητα συστήματα του οργανισμού μας. Τα προβλήματα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΛΟΣ 1ΗΣ ΑΠΟ 5 ΣΕΛΙΔΕΣ

ΤΕΛΟΣ 1ΗΣ ΑΠΟ 5 ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΧΗ 1ΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Γ ΤΑΞΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Β ) ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ: ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΥΝΟΛΟ ΣΕΛΙΔΩΝ: ΠΕΝΤΕ (5) Θέμα Α Μονάδες 25 Α1.

Διαβάστε περισσότερα

www.cirse.org Περιφερική Αγγειοπάθεια Ενημέρωση Ασθενών Επεμβατική Ακτινολογία: Η εναλλακτική σου στη χειρουργική

www.cirse.org Περιφερική Αγγειοπάθεια Ενημέρωση Ασθενών Επεμβατική Ακτινολογία: Η εναλλακτική σου στη χειρουργική Περιφερική Αγγειοπάθεια Ενημέρωση Ασθενών Επεμβατική Ακτινολογία: Η εναλλακτική σου στη χειρουργική www.cirse.org Cardiovascular and Interventional Radiological Society of Europe Cardiovascular and Interventional

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΦΙΚΗ ΑΛΛΕΡΓΙΑ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΦΙΚΗ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΦΙΚΗ ΑΛΛΕΡΓΙΑ Τι είναι η τροφική αλλεργία; Τροφική αλλεργία είναι η αναπάντεχη και μη κανονική ανοσολογική αντίδραση του οργανισμού εναντίον ενός τμήματος μιας τροφής (συνήθως

Διαβάστε περισσότερα

«τι συμβαίνει στην εφηβεία;»

«τι συμβαίνει στην εφηβεία;» «τι συμβαίνει στην εφηβεία;» ΜΟΝΑΔΑ ΕΦΗΒΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ (Μ.Ε.Υ.) Β ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ «Π. & Α. ΚΥΡΙΑΚΟΥ» Διευθύντρια : Aν. Καθηγήτρια Μαρίζα Τσολιά Επιστημονική Υπεύθυνος

Διαβάστε περισσότερα