1.ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ - ΣΠΟΥΔΕΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "1.ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ - ΣΠΟΥΔΕΣ"

Transcript

1 1.ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ - ΣΠΟΥΔΕΣ Γεννήθηκα το 1952 στην κοινότητα Παπαγιάννη του Ν. Φλώρινας. Τελείωσα τη στοιχειώδη εκπαίδευση στο δημοτικό σχολείο Παπαγιάννης και τη μέση εκπαίδευση στο γυμνάσιο Αρρένων Φλώρινας. Το 1970 παρακολούθησα επιτυχώς στο Γκαίτε Ινστιτούτο της Γερμανίας Γερμανική γλώσσα και μετά απο εισαγωγικές εξετάσεις του κολεγίου DARMSTADT Γερμανίας εγγράφηκα στο Πανεπιστήμιο Γεωπονίας Λίεμπιγκ Γκίσσεν. Αποφοίτησα το έτος 1976 με βαθμό «Καλώς». Απο το 1976 έως το 1979 εργάστηκα ως εοιστήμονας στο επιστημονικό κέντρο του τροπικού Ινστιτούτου του Πανεπιστημίου Γκίσσεν στο παράρτημα της φυτοκαλλιέργειας και φυτοπαραγωγής. Κατά το χρονικό αυτό διάστημα μου είχαν ανατεθεί εργασίες εργαστηρίου και επιραματική αγρών (βεβαίωση ινστιτούτου ). Απο το 1981 έως το 1983 διορίστηκα ως ερευνητής γεωπόνος του Υπουργείου Γεωργίας στον Ερευνητικό Σταθμό Πτολεμαϊδας και υπηρέτησα μέχρι τον Ιούνιο του 1986 (Υπουργική απόφαση αρθμ / ). Απο τον Ιούλιο του 1986 μέχρι και σήμερα εργάζομαι ως μόνιμος εκπαιδευτικός στο Τμήμα Φυτικής Παραγωγής στο Παράρτημα Φλώρινας του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας, αρχικά ως καθηγητής εφαρμογών (ΦΕΚ 127/15/7/86 τεύχος ΝΠΔΔ) και στη συνέχεια ως επίκουρος καθηγητής (ΦΕΚ 108/ τεύχος ΝΠΔΔ). Τέλος με Υπουργική απόφαση Ε5/3073/ κατέλαβα θέση καθηγητή. Γνωρίζω άριστα τη Γερμανική γλώσσα. 2.ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ Στο χρονικό διάστημα απο Οκτώβριο του 1976 έως διεξήγαγα πειράματα με εντολή του καθηγητή και Πρύτανη του Πανεπιστημίου Γιούστους- Λίεμπιγκ-Γκίσσεν, Γιόχαν Άλκεμπερ στα πλαίσια διαδικασίας επί διδακτορία μια διδακτορική εργασία με τον τίτλο «Η επίδραση αυξημένων ποσοτήτων φυσικών λιπασμάτων επί της αποδόσεως και της τροφικής ικανότητας του καλαμποκιού και διαφόρων οικογενειών φυτών». Το Νοέμβριο του 1979 εξετάστηκα επιτυχώς και πήρα το διδακτορικό δίπλωμα με βαθμό «λίαν καλώς». 3.ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΟ Το 1982 και 1983 εργάστηκα στη Ν.Ε.Λ.Ε. Φλώρινας με ειδικότητα Γεωπονικά ομαδικές ως επιμορφωτής. Απο τον Ιούλιο του 1986 μέχρι και σήμερα εργάζομαι ως μόνιμος εκπαιδευτικός στο Τμήμα Φυτικής Παραγωγής του Παραρτήματος Φλώρινας του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας. Στο διάστημα αυτό δίδασκα κυρίως τα μαθήματα (διδασκαλία και εργαστήριο) Ειδική Γεωργία ΙΙ αραβόσιτος ρύζι σόργο και Αξιοποίηση και εκμετάλλευση εδαφών όπως και Λιπασματολογία. Παράλληλα φρόντισα και έγραψα τις σημειώσεις διδασκαλία και εργαστήριο των δύο πρώτων μαθημάτων. Στο διάστημα της εργασίας μου στο Τ.Ε.Ι. επέβλεψα την εκπόνηση άνω των τριάντα (30) πτυχιακών διατριβών απο ισάριθμους σπουδαστές του τμήματος Φυτικής Παραγωγής. Επίσης συμμετείχα σε άνω των δέκα (10) εκλεκτορικών σωμάτων για την πλήρωση θέσεων μόνιμου εκπαιδευτικού προσωπικού στη σχολή μας.

2 4.ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΕΡΓΟ Α) Ως Γεωπόνος εργάστηκα στο Επιστημονικό Κέντρο Τροπικού Ινστιτούτου του Πανεπιστημιού Γκίσσεν στο παράρτημα της Φυτοκαλλιέργειας και Φυτοπαραγωγής. Β) Ως Γεωπόνος ερευνητής με βαθμό Α στο σταθμό Γεωργικής Έρευνας Πτολεμαϊδας. Ήμουν υπεύθυνος για την εγκατάσταση και παρακολούθηση πειραμάτων ποικίλων υβριδίων αραβοσίτου και σιτηρών για όλο το δίκτυο Δυτικής Μακεδονίας. 5.ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ Στη διάρκεια της υπηρεσίας μου στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας διετέλεσα τρείς διετίες προϊστάμενος του τμήματος Φυτικής Παραγωγής τις περιόδους , και Ήμουν ομαδάρχης για περισσότερο απο έξι (6) χρόνια στην ομάδα Γεωργίας του τμήματος Φυτικής Παραγωγής Φλώρινας. Ήμουν μέλος της επιτροπής για τον έλεγχο και έγκριση διδακτικών σημειώσεων του τμήματος. Ήμουν μέλος της επιτροπής για την πρόσληψη ωρομίσθιου εκπαιδευτικού προσωπικού του τμήματος Φυτικής Παραγωγής. 6.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ Έχω συμπληρώσει τριάντα (30) χρόνια επαγγελματικής δραστηριότητας στα φυτά μεγάλης καλλιέργειας, αφου απο την ημέρα διορισμού μου στο Πανεπιστήμιο, στο Υπουργείο Γεωργίας, στο Σ.Γ.Ε. Πτολεμαϊδας και ΚΑΤΕΕ-ΚΑΤΕ-ΤΕΙ μέχρι και σήμερα το αντικείμενο της απασχόλησης μου ήταν αποκλειστικά τα φυτά μεγάλης καλλιέργειας και ζιζανιοκτονία. 7.ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Συμμετείχα δε δύο ομάδες του Υπουργείου Γεωργίας που είχαν σκοπό τη σύνταξη κοινού πρωτοκόλλου λιπασμάτων (Γρεβενά 1984). Συμμετείχα ως μέλος του συμβουλίου Δήμου Φλώρινας σε θέματα Παιδείας. Ήμουν μέλος της ομάδας εργασίας για την κατάρτιση του 3 ου ΣΠΑ Δυτικής Μακεδονίας στη θεματική επιτροπή «Αγροτική ανάπτυξη». Ήμουν μέλος του συμβουλίου της αγροτικής πολιτικής της Νομαρχιακής αυτοδιοίκησης Φλώρινας. Ήμουν μέλος του συμβουλίου του τμήματος Φυτικής Παραγωγής για περισσότερο απο οκτώ (8) χρόνια. Συνεργάζομαι με το γερμανικό περιοδικό Spiegel der Forschung. Συνεργάστηκα στην εγκατάσταση πειραματικών ρυζιού στη Βαλένθια Ισπανίας το 1978 για ερευνητικούς σκοπούς του πανεπιστημίου Γιούστους Λίεμπιγκ Γκίσσεν. Ήμουν μέλος της επιτροπής αναθεώρησης προγράμματος Φυτικής Παραγωγής σχετ. Α) Ν. 1404/83 Β) 53/ ΥΠΕΠΘ-ΙΤΕ Συμμετείχα στην οργάνωση «AGROTICA 2002» με προβολή βιντεοδιδασκαλίας μαθήματος για τα ανοιξιάτικα σιτηρά.

3 8.ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΥΤΩΝ Ευάγγελος Πέσσιος «WirkunggesteigerterDunngergaben auf Ertrag und Nahrstoffaufnahme von Mais und UnterschiedlichenUnkrautgesellschaften». Στην παρούσα εργασία έπρεπε να διαπιστώσω την επίδραση τριών αυξανόμενων λιπάνσεων στην παραγωγή αραβοσίτου σε συνδυασμό με τον ανταγωνισμό ζιζανίων. Για την καταπολέμηση των ζιζανίων χρησιμοποιήθηκαν τρείς επεμβάσεις: Ατραζίνη, Ολεογκεζαπρίμη και 2, 4-D. Εγκαταστάθηκαν τρείες πειραματικοί σε τρείς διαφορετικές τοποθεσίες: στο Γκρός Γκέραου, στο Γκίσσεν και στο Ραουσχολτσχάουζεν κατά τα έτη 1977 και Στις τρείς αυτές τοποθεσίες εμφανίζονταν διάφορα ζιζάνια όπως chenopodum album, cirsiumarvenseκαι GalinsogaParviflora. Τα συμπεράσματα για την παραγωγή του αραβοσίτου και των διαφόρων ζιζανίων όπως και για τις περιεκτικότητες των θρεπτικών στοιχείων και τις αφομοιώσεις αυτών απο τα φυτά προέκυψαν προοδευτικά σε διάφορα στάδια. Η αφομοίωση των θρεπτικών στοιχείων απο τον αραβόσιτο και τα ζιζάνια προσδιορίστηκαν ξέχωρα για τον αραβόσιτο και τα ζιζάνια. Για την ανάλυση χρησιμοποιήθηκαν οι ακόλουθες μέθοδοι. Για το συνολικό άζωτο χρησιμοποιήθηκε η μέθοδος του KJELDAHL. Για τον φώσφορο η μέθοδος κατά του GERICKE και KURMIS με τον Eppendorf kolorimeter. Τα κατιόντα (K, Na, Ca, Mg) προσδιορίστηκαν με την μέθοδο Ependorf-Flammenphotometer. Αποτελέσματα της εργασίας αναφέρονται αναλυτικά στο βιβλίο μου το οποίο δημοσιεύθηκε και διανεμήθηκε σε εκατό (100) βιβλιοθήκες της Γερμανίας J. Alkamper, E. Pessios und Do van Long «Einfluss der Dungung auf die Entwicklung und NahrstoffaufnahmeVerschiedenerUnkrauter in Mais». (Επίδραση της λίπανσης στην ανάπτυξη και πρόσληψη θρεπτικών συστατικών απο διάφορα ζιζάνια στον αραβόσιτο). Στην εργασία αυτή αναλύεται το πρόβλημα που δημιουργείται στην καλλιέργεια του αραβόσιτου απο την παρουσία των ζιζανίων. Στις περιπτώσεις που δεν χρησιμοποιείται ζιζανιοκτόνο ή κατά την καταπολέμηση μέρους των ζιζανίων όπως με το 2, 4-D η απόδοση του αραβόσιτου κυμάνθηκε γύρω στο 61%. Ενώ αντίθετα οι αποδόσεις μετά την εφαρμογή του ζιζανιοκτόνου Ατραζίνη ήταν πολύ μεγαλύτερες. Με την αύξηση των δόσεων λίπανσης, παρόλο που ο αραβόσιτος ανταγωνιζόταν με τα ζιζάνια, παρουσιάστηκε αύξηση της απόδοσης του. Μεμονομένα ζιζάνια προωθούνται με μια αυξημένη λίπανση πολύ περισσότερο απ ότι το φυτό. Υπάρχουν όμως και ζιζάνια τα οποία δεν αντιδρούν σε μια αυξημένη λίπανση.

4 Επειδή τα ζιζάνια σταματούν την πρόσληψη θρεπτικών συστατικών νωρίτερα απο τον αραβόσιτο συνίσταται η λίπανση να δίδεται σταδιακά ώστε το φυτό να έχει καλύτερη πρόσβαση στην λίπανση , Ευάγγελος Πέσσιος Ερευνητικό έργο το οποίο είναι υπό την εποπτεία μου μεταξύ ΤΕΙ Δυτικής Μκαεδονίας και ΑΠΘ Θεσσαλονίκης με τίτλο: «Εφαρμογή κομσποστοποιημένου φυτικού υλικού απο καλαμιώνες (PHRAGMITES AUSTRALIS (CAV.) TRIN. EX. STEUDEL.) ως υλικό λιπανσης στην καλλιέργεια φασολιών «γίγαντες-ελέφαντες» (PHASEOLOUS COCCINEUS SPP. MULTIFLORUS). Πρώτηδημοσίευσησε ΠανελλήνιοΣυνέδριοστηΛάρισα Οκτωβρίου Δεύτερηδημοσίευσησε ΠανελλήνιοΣυνέδριοστηνΚρήτητονΣεπτέμβριοτου ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ , Ευάγγελος Πέσσιος Αξιοποίηση και Εκμετάλευση Εδαφών Σημειώσεις για να καλύψουν τις ανάγκες στη διδασκαλία του μαθήματος αξιοποίηση εδαφών , Ευάγγελος Πέσσιος Ειδική Γεωργία Σημειώσεις για να καλύψουν τις ανάγκες στη διδασκαλία του Γ εξαμήνου της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας , Ευάγγελλος Πέσσιος Αξιοποίηση και Εκμετάλευση Εδαφών Σημειώσεις που καλύπτουν τις ανάγκες στο εργαστήριο του μαθήματος που διδάσκεται ΣΤ εξάμηνο του τμήματος Φυτικής Παραγωγής της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας , Ευάγγελος Πέσσιος Ειδική Γεωργία ΙΙ Σημειώσεις για να καλύψουν τις εργαστηριακές ανάγκες του μαθήματος που διδάσκεται στο Γ εξάμηνο του τμήματος Φυτικής Παραγωγής της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας , Ευάγγελος Πέσσιος Ζιζάνια και Ζιζανιοκτόνα του Αραβόσιτου Δίδονται τα ζιζάνια με βάση το επιστημονικό και το κοινό όνομα , Ευάγγελος Πέσσιος Θρέψη Φυτών Λιπάσματα Σημειώσεις για τους φοιτητές του τμήματος Φυτικής Παραγωγής της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας. Οι σημειώσεις αυτές απευθύνονται στου σπουδαστές των Τ.Ε.Ι. Σκοπό έχουν να δώσουν έχουν να δώσουν πιο πολλά στοιχεία και γνώσεις για την καλύτερη κατανόηση του προβλήματος των ζιζανίων που δημιουργούνται στον

5 αραβόσιτο και την καταπολέμηση αυτών καθώς και την σωστή χρήση των ζιζανιοκτόνων. 10.ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΡΟΠΙΚΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡΤΡΟΠΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ ΓΙΟΥΣΤΟΥΣ ΛΙΕΜΠΙΓΚ 1. Συνεχής αλληλογραφία και πολλαπλές προσκλήσεις και επισκέψεις στο παραπάνω Πανεπιστήμιο για ανταλλαγή πληροφοριών και στοιχείων σε θέματα καλλιέργειας ανοιξιάτικων σιτηρών (αραβόσιτος). 2. Εργασίες που πραγματοποιούνται απο εμένα, αποστέλλονται και κοινοποιούνται στην υπηρεσία ενημέρωσης φοιτητών (Dekanat). 3. Συνεχής επαφή με την Εταιρία παραγωγής ζιζανιοκτόνων BASF. 4. Συνεργασία με το επιστημονικό περιδικό Spiegel του Πανεπιστημίου Γιούστους Λίεμπιγκ Γκίσσεν. 11.ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ , GirefeSahile Comretition Bettween Cyperus Rotundus unt cereal Crops for Nutriente und Water , Pornchal Laeang-a-papong Wirkung einer Unkrautwirtschaftung auf den Boden und den Sommergerstenertag , Vasilios Dararas Wechselwirkung zwischen Dungung und Unkrautbekampfung auf Ertrag und Nahrstoffaufnahme von Zuckerruben und Unkraut in Griechenland , J. Alkamper, E. Pessios, Don van Long Einfluss der Dungung auf die Entwicklung und Nahrstoffaufnahme Verschiedener Unkrauter in Mais.

Τ.Ε.Ι. ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑΚΩΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΟΚΟΜΙΑΣ

Τ.Ε.Ι. ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑΚΩΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΟΚΟΜΙΑΣ Τ.Ε.Ι. ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑΚΩΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΟΚΟΜΙΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑΚΩΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΟΚΟΜΙΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΙΟΥΝΙΟΣ 2007 1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Διαβάστε περισσότερα

Έκθεση Εσωτερικής Αξιολόγησης

Έκθεση Εσωτερικής Αξιολόγησης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Α.Δ Ι.Π. ΑΡΧΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ HELLENIC REPUBLIC H.Q.A. HELLENIC QUALITY ASSURANCE AND ACCREDITATION AGENCY Έκθεση Εσωτερικής Αξιολόγησης

Διαβάστε περισσότερα

«Ynof3oA.11 'EK8Eu11~ EuoYrEptKll~ A~wA.6y11u11~ Tou

«Ynof3oA.11 'EK8Eu11~ EuoYrEptKll~ A~wA.6y11u11~ Tou EAAHNIKH.l1HMOKPATIA ITacpa 27/12/2010 llaneiiiethmio llatpqn EXOl\.H AN0POlliETIKON & KOINONIKON ElliETHMON TMHMA ~IAOAOriAE OMMA EEOTEPIKHE A8IOAOrHEHE IIPO"E Tov ITp608po 'lou T).tf]).tacoc;

Διαβάστε περισσότερα

1 η ΕΚΘΕΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

1 η ΕΚΘΕΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 1 η ΕΚΘΕΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΤΟΥΣ 2009 στα πλαίσια του Ν. 3374/2005 ΛΑΡΙΣΑ Φεβρουάριος 2010 ΠΡΌΛΟΓΟΣ... 6 1. Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΑ ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΉΣ ΑΞΙΟΛΌΓΗΣΗΣ...

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ 2008/2009

ΕΚΘΕΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ 2008/2009 1 ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΜΩΝ Τμήμα Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής ΕΚΘΕΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ 2008/2009 2 Πίνακας περιεχομένων 1. Η διαδικασία της εσωτερικής αξιολόγησης... 3 2. Παρουσίαση του Τμήματος...

Διαβάστε περισσότερα

Eurybase The Information Database on Education Systems in Europe

Eurybase The Information Database on Education Systems in Europe Directorate-General for Education and Culture Eurybase The Information Database on Education Systems in Europe Οργάνωση του εκπαιδευτικού συστήματος στην Ελλάδα 2005/06 European Commission 8. Εκπαιδευτικοί

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΗΣΤΟΥ Ε. ΑΥΓΟΥΛΑ Καθηγητή Γ.Π.Α.

ΧΡΗΣΤΟΥ Ε. ΑΥΓΟΥΛΑ Καθηγητή Γ.Π.Α. ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΧΡΗΣΤΟΥ Ε. ΑΥΓΟΥΛΑ Καθηγητή Γ.Π.Α. Στοιχεία επικοινωνίας Διευθ οικίας: Τρωάδος 25, 15342, Αγ. Παρασκευή τηλ: 2105294487, 2106012253 κιν.:6978484897 Email: avgoulas@aua.gr 1.

Διαβάστε περισσότερα

Τμήματος Ιατρικών Εργαστηρίων. Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας Α.Τ.Ε.Ι.Θ. Ακαδημαϊκό έτος 2009/2010

Τμήματος Ιατρικών Εργαστηρίων. Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας Α.Τ.Ε.Ι.Θ. Ακαδημαϊκό έτος 2009/2010 1 Έκθεση Εσωτερικής Αξιολόγησης Τμήματος Ιατρικών Εργαστηρίων Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας Α.Τ.Ε.Ι.Θ Ακαδημαϊκό έτος 2009/2010 Θεσσαλονίκη, 03/12/2010 2 Πίνακας περιεχομένων Πρόλογος... Error!

Διαβάστε περισσότερα

1 η ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ ΕΤΟΣ 2009

1 η ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ ΕΤΟΣ 2009 ΜΟΝΑΔΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ - ΜΟΔΙΠ 1 η ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ ΕΤΟΣ 2009 στα πλαίσια του Ν. 3374/2005 ΛΑΡΙΣΑ, ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2009 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 Η ΜΟΔΙΠ του ΤΕΙ Λάρισας...

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗΣ ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΧΑΝΙΩΝ - ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΤΜΗΜΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

Έκθεση Εσωτερικής Αξιολόγησης. ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών Τμήμα Πληροφορικής και Επικοινωνιών

Έκθεση Εσωτερικής Αξιολόγησης. ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών Τμήμα Πληροφορικής και Επικοινωνιών Έκθεση Εσωτερικής Αξιολόγησης ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών Τμήμα Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ακαδημαϊκό έτος 2010-2011 Σέρρες, Δεκέμβριος 2011 Πίνακας περιεχομένων 1. Η διαδικασία της εσωτερικής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ Ρέθυμνο, Νοέμβριος 2009 1 Πανεπισττήμι ιο Κρήττης Σχολή Κοινωνικών Επισττημών Τμήμα Ψυχολογίας

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΠΑΤΡΑΣ ΕΤΗΣΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΠΑΤΡΑΣ ΕΤΗΣΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΠΑΤΡΑΣ ΕΤΗΣΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Ακαδημαϊκό Έτος 2010-2011 Ετήσια Εσωτερική Έκθεση Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας Ακαδ. Έτους 2010 2011 Πίνακας

Διαβάστε περισσότερα

Έκθεση Εσωτερικής Αξιολόγησης

Έκθεση Εσωτερικής Αξιολόγησης ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ Σχολή Θετικών & Τεχνολογικών Εφαρμογών Τμήμα Μαθηματικών Έκθεση Εσωτερικής Αξιολόγησης Ηράκλειο Δεκέμβριος 2009 2 Έκθεση Εσωτερικής Αξιολόγησης, Δεκέμβριος 2009 Έκθεση Εσωτερικής Αξιολόγησης,

Διαβάστε περισσότερα

Β Ι Ο Γ Ρ Α Φ Ι Κ Ο ΣΗΜΕΙΩΜΑ Α. ΣΠΟΥΔΕΣ - ΤΙΤΛΟΙ

Β Ι Ο Γ Ρ Α Φ Ι Κ Ο ΣΗΜΕΙΩΜΑ Α. ΣΠΟΥΔΕΣ - ΤΙΤΛΟΙ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΟΥ ΣΤΕΓ Τμήμα Μηχανικής Βιοσυστημάτων Περιφερειακή Οδός Τρικάλων, Τ.Κ 411 10 Τηλ. : 2410 684358, 684206 Fax : 2410 613153 e-mail : pateras@teilar.gr ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Alexander Technological Educational Institute Of Thessaloniki ΕΚΘΕΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Alexander Technological Educational Institute Of Thessaloniki ΕΚΘΕΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ 1 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Alexander Technological Educational Institute Of Thessaloniki ΕΚΘΕΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας Μάρτιος 2015 Έκθεση Εσωτερικής

Διαβάστε περισσότερα

Έκθεση Εσωτερικής Αξιολόγησης

Έκθεση Εσωτερικής Αξιολόγησης ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΝΔΥΣΗΣ Έκθεση Εσωτερικής Αξιολόγησης Ακαδημαϊκό έτος 2012-13 Κιλκίς Δεκέμβριος 2013 1

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ, ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2012-2013 Ιανουάριος 2014 Εισαγωγή Η παρούσα έκθεση εσωτερικής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΛΗ&ΜΜΕ

ΕΤΗΣΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΛΗ&ΜΜΕ ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΥΡΓΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΜΕ ΕΤΗΣΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΛΗ&ΜΜΕ Ακαδημαϊκό έτος 2010-2011 http://www.infomm.teipat.gr Πύργος, Νοέμβριος 2011 Πίνακας περιεχομένων Πρόλογος...

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ. Μηχανικού. Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων. Συντάκτες

ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ. Μηχανικού. Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων. Συντάκτες ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ Μηχανικού Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων Συντάκτες Έλληνας Ιωάννης Αναπληρωτής Καθηγητής Μητσάρας Άγγελος Ειδικό Τεχνικό Προσωπικό Οκτώβριος 2007 2 Πρόλογος Η σύνταξη του παρόντος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

ΕΚΘΕΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ Τ Ε Ι Κ Α Λ Α Μ Α Τ Α Σ Σ Χ Ο Λ Η Ι Ο Ι Κ Η Σ Η Σ & Ο Ι Κ Ο Ν Ο Μ Ι Α Σ Τ Μ Η Μ Α Ι Ο Ι Κ Η Σ Η Σ Μ Ο Ν Α Ω Ν Υ Γ Ε Ι Α Σ & Π Ρ Ο Ν Ο Ι Α Σ ΕΚΘΕΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΚ ΟΣΗ 1.0 Κ Α Λ Α Μ Α Τ Α, Ι Ο

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ. Δρ. ΜΑΡΙΝΟΥ Δ. ΤΖΑΒΑΡΑ

ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ. Δρ. ΜΑΡΙΝΟΥ Δ. ΤΖΑΒΑΡΑ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ Δρ. ΜΑΡΙΝΟΥ Δ. ΤΖΑΒΑΡΑ ΑΘΗΝΑ, ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2013 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ -------------------------------------------------------------------------------

Διαβάστε περισσότερα

Η θέση και ο ρόλος των εξετάσεων στο ΤΕΙ Σερρών

Η θέση και ο ρόλος των εξετάσεων στο ΤΕΙ Σερρών ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΕΡΡΩΝ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Η θέση και ο ρόλος των εξετάσεων στο ΤΕΙ Σερρών Πτυχιακή εργασία των Μαρία Βαρένα (1640) Μαρία Σαρπότα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΟΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΟΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΙΟΥΛΙΟΣ 2009 i ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΛΟΓΟΣ Ε. Γαβρά v ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1: ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΟΥ ΤΗΣ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

Έκθεση Εσωτερικής Αξιολόγησης

Έκθεση Εσωτερικής Αξιολόγησης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Α.ΔΙ.Π. ΑΡΧΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ HELLENIC REPUBLIC H.Q.A.A. HELLENIC QUALITY ASSURANCE AGENCY FOR HIGHER EDUCATION Έκθεση Εσωτερικής Αξιολόγησης Πανεπιστήμιο/ΤΕΙ

Διαβάστε περισσότερα

1. ΔΟΜΗ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

1. ΔΟΜΗ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ 1. ΔΟΜΗ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ 1.1 Θεσμικά Όργανα του Τμήματος Θεσμικά όργανα του Τμήματος σύμφωνα με το νόμο είναι η Γενική Συνέλευση (Γ.Σ.), το Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) και ο Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

Έκθεση Εσωτερικής Αξιολόγησης

Έκθεση Εσωτερικής Αξιολόγησης ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ Τ.Ε.Ι. ΠΑΤΡΩΝ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Έκθεση Εσωτερικής Αξιολόγησης 2009-2010 ΠΑΤΡΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2010 2

Διαβάστε περισσότερα

Έκθεση Εσωτερικής Αξιολόγησης

Έκθεση Εσωτερικής Αξιολόγησης 1 Έκθεση Εσωτερικής Αξιολόγησης ΤΕΙ Πάτρας Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών Τμήμα Πολιτικών Έργων Υποδομής Ακαδημαϊκό έτος 2010-2011 Πάτρα Δεκέμβριος 2011 2 Πίνακας περιεχομένων Εισαγωγή... 3 1. Η διαδικασία

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΑΦΕΙΟ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ. Οδηγός επαγγέλματος Αισθητικού και Κοσμητολόγου

ΓΡΑΦΕΙΟ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ. Οδηγός επαγγέλματος Αισθητικού και Κοσμητολόγου ΓΡΑΦΕΙΟ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ Οδηγός επαγγέλματος Αισθητικού και Κοσμητολόγου 2 Οδηγός επαγγέλματος Αισθητικού και Κοσμητολόγου Γραφείο Διασύνδεσης A.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης Γραφείο Διασύνδεσης ΑΤΕΙ-Θ 3 Σύνταξη οδηγού:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΘΗΝΑΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΘΗΝΑΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΘΗΝΑΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Έκθεση Εσωτερικής Αξιολόγησης Ακαδημαϊκό έτος 2008-2009 Αγ. Σπυρίδωνας Αιγάλεω ΤΕΙ Αθήνας Τμήμα Κοινωνικής

Διαβάστε περισσότερα