ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΛΟ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΛΟ"

Transcript

1 ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΛΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ELLIS ISLAND TOP OF THE ROCKS EMPIRE STATE BUILDING BROOKLYN TOUR BROADWAY THEATER DISTRICT TOUR ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ 2 ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΝΙΑΓΑΡΑ 3 ΜΕΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΝΙΑΓΑΡΑ TRAVEL & TOURS

2 LIBERTY STATUE AND ELLIS ISLAND ΑΓΑΛΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙ ELLIS Έναρξη: - Διάρκεια: 7 ώρες Γλώσσα: Αγγλικά ή Ισπανικά Συνάντηση με τον τοπικό μας συνεργάτη και οδηγό σας στο Castle Clinton, ένα παλιό φρούριο που βρίσκεται στο πάρκο Battery. Αμέσως μετά θα επιβιβαστείτε στο πλοίο για να επισκεφτούμε το νησί της Ελευθερίας. Με σειρά προτεραιότητας θα περάσουμε αμέσως στην ξενάγηση χωρίς να χρειάζεται να περιμένουμε στην ουρά για ώρες, για να μάθουμε την ιστορία που βρίσκεται πίσω από το Άγαλμα της Ελευθερίας αλλά και την πηγή έμπνευσης που αποτέλεσαν τα εκατομμύρια των μεταναστών. Αποβίβαση στο νησί της ελευθερίας, και ξεκινάει η περιοδεία θαυμάζοντας την θέα της Νέας Υόρκης με τους μαγευτικούς ουρανοξύστες. Θα μπούμε μέσα στο βάθρο του αγάλματος που βρίσκεται το μουσείο και θα περιηγηθούμε μαθαίνοντας τον τρόπο με τον οποίο δημιουργήθηκε το άγαλμα. Αμέσως μετά θα επιβιβαστούμε ξανά στο πλοιάριο μας και θα αναχωρήσουμε για το νησί Ellis και ο οδηγός μας θα μοιραστεί μαζί μας τις ιστορίες των εκατομμυρίων μεταναστών που πέρασαν καθώς θα περπατούμε τριγύρω στο νησί αλλά και μέσα στο μουσείο. Στο τέλος της περιήγησης μπορείτε να μείνετε στο νησί για να απολαύσετε το γεύμα σας και την θέα προτού γυρίσετε πίσω στην πόλη.

3 ROCKFELLER CENTER TOP OF THE ROCKS Έναρξη: 08:00 Διάρκεια: - Γλώσσα: Αγγλικά Σίγουρα στην επίσκεψη σας στην Νέα Υόρκη δεν πρέπει να παραλείψετε το παρατηρητήριο Top of the rocks. Κανένα άλλο σημείο της πόλης δεν προφέρει αυτή την ανεμπόδιστη θέα που αποτελεί πηγή έμπνευσης, πάνω από το Rockfeller Center. Δραματικά πανοράματα που δεν μπορείτε να βρείτε πουθενά αλλού εκτός από το Top of The Rock που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τα καλύτερα αξιοθέατα της Νέας Υόρκης. Από τον 70ο όροφο του Rockfeller Center, η θέα είναι εντυπωσιακή και μπορείτε να δείτε τα πάντα σε 360ο, να απλώνονται στα πόδια σας σε όλες τις κατευθύνσεις. Από εδώ θα απολαύσετε την υπέροχη θέα προς το Central Park αλλά και την βόρεια περιοχή του Μανχάταν. Από το σημείο αυτό έχετε την δυνατότητα να εντοπίσετε και πολλά άλλα διάσημα αξιοθέατα και κτίρια της πόλης όπως είναι το Chrysler, η Times Square, o ποταμός Hudson, ο ποταμός East River, η γέφυρα του Μπρούκλιν και το Άγαλμα της Ελευθερίας. Ο ενθουσιασμός σε αυτή την περιήγηση αρχίσει από το ισόγειο με τον εντυπωσιακό πολυέλαιο που απαρτίζεται από κρύσταλλα Swarovski αλλά και την παρουσίαση της πλούσιας ιστορίας, τεχνών και αρχιτεκτονικής αυτού του εμβληματικού κτιρίου με την χρήση πολυμέσων. Στη συνέχεια θα μπούμε στο γυάλινο ασανσέρ και θα απολαύσουμε μέχρι να ανέβουμε την θέα των φωτεινών ορόφων από την εξωτερική πλευρά του παρατηρητηρίου. Εκτός όμως από την θέα, το Top of the Rocks προσφέρει στους επισκέπτες του την ευκαιρία να εκτιμήσουν την αρχιτεκτονική του Rockfeller Center καθώς επίσης την σημασία του για την ανάπτυξη της πόλης της Νέας Υόρκης. Είτε μέρα είτε νύχτα, είναι μια μοναδική ευκαιρία που σίγουρα δεν πρέπει να χάσετε. Μπορείτε να κάνετε κράτηση ώρας έτσι ώστε να μην περιμένετε ώρες στις ατελείωτες ουρές που σχηματίζονται.

4 EMPIRE STATE BUILDING EMPIRE STATE BUILDING Aπό τα πιο γνωστά κτίρια της Νέας Υόρκης είναι ο ουρανοξύστης του Empire State Building και βρίσκεται στην Πέμπτη Λεωφόρο. Όταν χτίστηκε, στις αρχές της δεκαετίας του 1930, έσπασε όλα τα ρεκόρ και ονομάστηκε «το 8o θαύμα του κόσμου». Επισκεφθείτε το 86ο υπαίθριο κατάστρωμα παρατήρησης και φωτογραφηθείτε με φόντο τη μαγευτική θέα. Ως το πιο διάσημο παρατηρητήριο στον κόσμο, ο 86ος όροφος ήταν η ρύθμιση των δεκάδων ταινιών και τηλεοπτικών σκηνών, καθώς και δεκάδες εκατομμύρια αξέχαστες προσωπικές στιγμές. Το κατάστρωμα παρατήρησης τυλίγεται γύρω από κωδωνοστάσιο του κτηρίου, προσφέροντας θέα 360 μοιρών της Νέας Υόρκης και πέρα. Από εδώ θα έχετε μια μοναδική θέα στο Central Park, στον ποταμό Hudson και το Ιστ Ρίβερ, στη Γέφυρα του Μπρούκλιν, Times Square, το Άγαλμα της Ελευθερίας, και πολλά άλλα. Μαζί σας θα έχετε τη συσκευή πολυμέσων που θα σας ενημερώνει για όλα όσα βλέπετε προς κάθε κατεύθυνση. Επωφεληθείτε από τα υψηλής ισχύος κιάλια μας για να πάρετε μια πιο προσεκτική ματιά.

5 BROOKLYN TOUR ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ Έναρξη: - Διάρκεια: 7 ώρες Γλώσσα: Αγγλικά Μια περιοχή με έντονη ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά καθώς έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην ιστορία της Νέας Υόρκης αλλά και ολόκληρου του έθνους. Το μέρος όπου ένας στους επτά Αμερικανούς ψάχνει χώρο για να εγκατασταθεί, είναι φυσικό να αποτελεί τον πιο πυκνοκατοικημένο από τους πέντε δήμους. Η περιοχή του Μπρούκλιν σφύζει από ζωή ενώ είναι γεμάτη από θησαυρούς που περιμένουν να τους ανακαλύψετε. Μια περιοχή που κατέχει πολλές πρωτιές αφού είναι η γενέτειρα των προκρίτων στις τέχνες, τον αθλητισμό, την επιστήμη και τις επιχειρήσεις. Μια περιήγηση που πρόκειται να σας μεταφέρει σε μέρη που συνδέονται με αυτά τα σημαντικά γεγονότα στην ιστορία, με τις εικόνες και τους ήχους αυτού του πανέμορφου δήμου. Κατά την κατασκευή της μεγαλύτερης κρεμαστής γέφυρας στον κόσμο το 1993, δημιουργήθηκε ταυτόχρονα και μια πηγή έμπνευσης για πολλούς καλλιτέχνες, όπως Walt Whitman και Γεωργία O Keefe. Κατά την διάρκεια της περιήγηση σας θα δείτε μερικά ακόμη θαύματα της περιοχής όπως τη μεγαλύτερη από τις αψίδες θριάμβου, το σπίτι μίας από τις μεγαλύτερες συλλογές Αιγυπτιολογίας του κόσμου αλλά και σημαντικά σημεία που συνδέονται με γεγονότα της αμερικανικής Επανάστασης και τη γέννηση του έθνους. Επισημάνουμε επίσης ότι θα είναι αξιοσημείωτα πολιτιστικά ιδρύματα, εντυπωσιακά σπίτια της λατρείας και τα κομψά αρχοντικά που επίσης αποτελούν μια από τις πιο συναρπαστικές και ποικίλες δήμους της Νέας Υόρκης. Επιπλέον, αυτή η περιοδεία σας προσφέρει δωρεάν πρόσβαση στο κέντρο της πόλης το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να επισκεφτείτε εικονικά ορόσημα της Νέας Υόρκης, όπως το Empire State Building και το Ground Zero.

6 BROADWAY THEATER DISTRICT TOUR ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗ TIMES SQUARE Έναρξη: 11:00 Διάρκεια: 2 ώρες Γλώσσα: Αγγλικά Νιώστε τον παλμό που επικρατεί στο Broadway, τον προορισμό του ονείρου για όσους είναι λάτρεις του θεάτρου. Με αυτή την αποκλειστική ξενάγηση θα είστε σε θέση να περιπλανηθείτε στους δρόμους που έχουν γίνει μάρτυρες της ανόδου των πολλών διακεκριμένων αστέρων. Μάθετε την απίστευτη ιστορία της γειτονιάς, και μεταφερθείτε στην εποχή όπου μια ομάδα νεαρών οραματιστών αποφάσισε να μεταμορφώσει την περιοχή με τους στάβλους των αλόγων στη παγκοσμίου φήμης Times Square και την περιοχή του θεάτρου. Μπείτε στα παπούτσια του αυθεντικού Yankee Doodle Dandy και μεταφερθείτε από την μια θρυλική αίθουσα στην άλλη. Εξερευνήστε τα πιο μυθικά θέατρα όπως είναι το New Amsterdam, το πανέμορφο Imperial και το Gracious Palace. Ακολουθήστε τα βήματα πολλών από τους αγαπημένους σας τραγουδιστές και χορευτές καθώς κάνετε την βόλτα σας κάτω στο Shubert Alley, και μείνετε έκπληκτοι καθώς θα ανακαλύπτετε την ιστορία που βρίσκεται πίσω από τα μεγαλύτερα θέατρα και μιουσικαλ που έλαβαν χώρα στην Times Square. Η περιήγηση αυτή είναι ο καλύτερος και ο πιο διασκεδαστικός τρόπος για να μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Broadway. Μια περιήγηση που θα σας κάνει να νιώσετε σαν star.

7 WASHINGTON DC ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ Τα πιο διάσημα αξιοθέατα στην Ουάσιγκτον είναι και τα αστέρια αυτής της περιοδείας στην πρωτεύουσα του έθνους. Μια εκδρομή στο Καπιτώλιο και τον Λευκό Οίκο ενώ το μουσείο Smithsonian, και το μουσείο του Β Παγκόσμιου Πόλεμου αποτελούν ορόσημα της πόλης. Το κτίριο του Καπιτωλίου είναι πανέμορφο. Μια από τις εικόνες της Αμερικής, χτισμένο σε νεοκλασικό στυλ, μεγάλο, κομψό και ισορροπημένο. Με την επίσκεψη μας θα μπορέσετε να δείτε την κεντρική ροτόντα που βρίσκεται κάτω από το θόλο του και που είναι η φυσική αλλά και συμβολική καρδιά του κτιρίου. Αφήνοντας πίσω μας το Καπιτώλιο θα κάνουμε μια βόλτα στα γκαζόν του σπιτιού και του γραφείου του προέδρου των ΗΠΑ, ο Λευκός Οίκος θα σας μάθει περισσότερα για το παρελθόν και το παρόν των προέδρων. Στη συνέχεια, προτείνουμε να περάσετε το χρόνο σας στο Smithsonian, ένα μεγαθήριο που αποτελείται από 9 παγκόσμιας κλάσης μουσεία, έναν ζωολογικό κήπο συν 9 ερευνητικά κέντρα. Το μουσείο του Β Παγκόσμιου Πόλεμου Memorial έχει σειρά για να δείτε το αφιέρωμα στο Greatest Generation που αποτελείται από 56 κίονες και ένα ζευγάρι των μικρών αψίδων θριάμβου γύρω από μια πλατεία και το σιντριβάνι, αυτό είναι ένα εντυπωσιακό μνημείο. Μπορείτε επίσης να σταματήσετε στο μνημόσυνο του Δρ Μάρτιν Λούθερ Κινγκ Τζούνιορ, που αποτίνει φόρο τιμής στο φημισμένο ακτιβιστή των πολιτικών δικαιωμάτων. Καθ όλη τη διαδρομή θα δείτε πολλά από τα ωραιότερα μνημεία και οι δομές της DC, συμπεριλαμβανομένων: Κτίριο FBI, Ομοσπονδιακό Τρίγωνο, τον Οβελίσκο, το μνημείο της Ουάσιγκτον, τη Βουλή και το κτίριο της Γερουσίας, την Εθνική Πινακοθήκη, και το Grand Memorial. Απολαύστε ένα γεύμα στον ελεύθερο χρόνο σας σε μία από τις στάσεις.

8 NIAGARA FALLS 2 DAYS WITH BUS ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΝΙΑΓΑΡΑ Ημέρα 1: Νέα Υόρκη, Finger Lakes, Καταρράκτες του Νιαγάρα Αναχώρηση νωρίς το πρωί από το «Μεγάλο Μήλο» με κατεύθυνση βόρεια, περνώντας από το πανέμορφο Delaware Gap στο Watkins Glen State Park που βρίσκεται στην καρδιά της περιοχής των Finger Lakes. Περπατήστε μέσα από το Watking Glen Canyon για να επισκεφτείτε τους πανέμορφους καταρράκτες. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε προς τους καταρράκτες του Νιαγάρα και θα περάσουμε από την λίμνη Seneca, στους καταρράκτες Νιαγάρα φτάνουμε αργά το απόγευμα. Θα ξεναγηθούμε στην Αμερικάνικη πλευρά των καταρρακτών ενώ στην περιήγηση μας θα δούμε τους καταρράκτες American, το Goat Island και το Sister Island. Στη βραδινή μας περιήγηση θα εκτιμήσετε την ομορφιά των φωτισμένων καταρρακτών. (Σημειώστε ότι δεν περιλαμβάνονται γεύματα) Ημέρα 2: Καταρράκτες του Νιαγάρα, Ψώνια στα Outlet, Νέα Υόρκη Αναχώρηση από το ξενοδοχείο μας ακούγοντας το νερό των καταρρακτών να πέφτει κάνοντας δυνατούς ήχους που μοιάζουν με βροντές. Δείτε τους καταρράκτες του Νιαγάρα από κοντά ανεβαίνοντας στο Horse Shoe και ζήστε την δύναμη τους καθώς πραγματοποιήσετε κρουαζιέρα με το Maid of the Mist. (Η κρουαζιέρα είναι ιδανική τους μήνες Μάιο Οκτώβριο). Κατά την διάρκεια του χειμώνα μέχρι τον Απρίλιο, όταν το Maid of the Mist δεν πραγματοποιεί κρουαζιέρα, γίνεται περιήγηση στα πανέμορφα Tunnels. Το απόγευμα αναχώρηση για επιστροφή στη Νέα Υόρκη. Στη διαδρομή μας προς την επιστροφή θα απολαύσουμε τα ψώνια μας σε ένα από τα μεγαλύτερα πολυκαταστήματα outlet προκειμένου να βρείτε τις δικές σας επώνυμες μάρκες στις καλύτερες τιμές. Επιστροφή στη Νέα Υόρκη.

9 NIAGARA FALLS 2 DAYS WITH BUS ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΝΙΑΓΑΡΑ Ημέρα 1: Νέα Υόρκη Finger Lakes Καταρράκτες Νιαγάρα Αναχώρηση από το Μεγάλο μήλο με κατεύθυνση βόρεια, περνώντας από το πανέμορφο Delaware Gap στο Watkins Glen State Park που βρίσκεται στην καρδιά της περιοχής των Finger Lakes. Περπατήστε μέσα από το Watking Glen Canyon για να επισκεφτείτε τους πανέμορφους καταρράκτες. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε προς τους καταρράκτες του Νιαγάρα και θα περάσουμε από την λίμνη Seneca, στους καταρράκτες Νιαγάρα φτάνουμε αργά το απόγευμα. Θα ξεναγηθούμε στην Αμερικάνικη πλευρά των καταρρακτών ενώ στην περιήγηση μας θα δούμε τους καταρράκτες American, το Goat Island και το Sister Island. Στη βραδινή μας περιήγηση θα εκτιμήσετε την ομορφιά των φωτισμένων καταρρακτών. Διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο της περιοχής. Ημέρα 2: Καταρράκτες Νιαγάρα Τορόντο 1000 islands Αναχώρηση από το ξενοδοχείο μας ακούγοντας το νερό των καταρρακτών να πέφτει κάνοντας δυνατούς ήχους που μοιάζουν με βροντές. Δείτε τους καταρράκτες του Νιαγάρα από κοντά ανεβαίνοντας στο Horse Show και ζήστε την δύναμη τους καθώς πραγματοποιήσετε κρουαζιέρα με το Maid of the Mist. (Η κρουαζιέρα είναι ιδανική τους μήνες Μάιο Οκτώβριο). Κατά την διάρκεια του χειμώνα μέχρι τον Απρίλιο, όταν το Maid of the Mist δεν πραγματοποιεί κρουαζιέρα, γίνεται περιήγηση στα πανέμορφα Tunnels. Το απόγευμα αναχώρηση και επίσκεψη στο χωριό των καταρρακτών, στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στο Τορόντο, τη μεγαλύτερη πόλη, στη μεγαλύτερη χώρα ολόκληρου του κόσμου. Θα δούμε το Δημαρχείο, τη Βουλή και το κέντρο Eaton. Το απόγευμα θα κατευθυνθούμε στην διασημότερη λίμνη του κόσμου την λίμνη του Οντάριο, για μια επίσκεψη στη περιοχή των 1000 νησιών. Ημέρα 3: 1000 Islands Νέα Υόρκη Η μέρα αρχίζει με μια κρουαζιέρα μέσα από τα 1000 νησιά και τον ποταμό St.Laurence, όπου θα δούμε τα σπίτια των διάσημων που έκτισαν στα ιδιωτικά νησιά τους. Το απόγευμα αναχώρηση για επιστροφή στη Νέα Υόρκη. Στη διαδρομή μας προς την επιστροφή θα απολαύσουμε τα ψώνια μας σε ένα από τα μεγαλύτερα πολυκαταστήματα outlet προκειμένου να βρείτε τις δικές σας επώνυμες μάρκες στις καλύτερες τιμές. Επιστροφή στη Νέα Υόρκη.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Τ Ο Μ Ε Γ Α Λ Ο Μ Η Λ Ο

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Τ Ο Μ Ε Γ Α Λ Ο Μ Η Λ Ο ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Τ Ο Μ Ε Γ Α Λ Ο Μ Η Λ Ο 2 ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΝΙΑΓΑΡΑ 3 ΜΕΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΝΙΑΓΑΡΑ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ WASHINGTON DC ΑΓΑΛΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΟ ELLIS

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΛΟ

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΛΟ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΛΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ELLIS ISLAND TOP OF THE ROCKS EMPIRE STATE BUILDING BROOKLYN TOUR BROADWAY THEATER DISTRICT TOUR ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ 2 ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Τ Ο Μ Ε Γ Α Λ Ο Μ Η Λ Ο

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Τ Ο Μ Ε Γ Α Λ Ο Μ Η Λ Ο ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Τ Ο Μ Ε Γ Α Λ Ο Μ Η Λ Ο 2 ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΝΙΑΓΑΡΑ 3 ΜΕΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΝΙΑΓΑΡΑ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ WASHINGTON DC ΑΓΑΛΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΟ ELLIS

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΛΟ

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΛΟ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΛΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ELLIS ISLAND TOP OF THE ROCKS EMPIRE STATE BUILDING BROOKLYN TOUR BROADWAY THEATER DISTRICT TOUR ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ 2 ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΛΟ

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΛΟ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΛΟ NEW YORK CITY PASS THE TOUR TOP OF THE ROCK STATUE OF LIBERTY AND ELLIS ISLAND TOUR BROOKLYN TOUR EMPIRE STATE TOUR SHOPPING AT WOODBURY PREMIOUM OUTLETS BROADWAY THEATRE DISTRICT

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Τ Ο Μ Ε Γ Α Λ Ο Μ Η Λ Ο

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Τ Ο Μ Ε Γ Α Λ Ο Μ Η Λ Ο ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Τ Ο Μ Ε Γ Α Λ Ο Μ Η Λ Ο 2 ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΝΙΑΓΑΡΑ 3 ΜΕΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΝΙΑΓΑΡΑ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ WASHINGTON DC ΑΓΑΛΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΟ ELLIS

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Τ Ο Μ Ε Γ Α Λ Ο Μ Η Λ Ο

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Τ Ο Μ Ε Γ Α Λ Ο Μ Η Λ Ο ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Τ Ο Μ Ε Γ Α Λ Ο Μ Η Λ Ο 2 ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΝΙΑΓΑΡΑ 3 ΜΕΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΝΙΑΓΑΡΑ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ WASHINGTON DC ΑΓΑΛΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΟ ELLIS

Διαβάστε περισσότερα

ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ D C Ο Υ Α Σ Ι Ν Γ Κ Τ Ο Ν

ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ D C Ο Υ Α Σ Ι Ν Γ Κ Τ Ο Ν ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ D C Ο Υ Α Σ Ι Ν Γ Κ Τ Ο Ν Washington DC in a Day Segway Guided Tour DC Monuments by Moonlight Madame Tussauds Washington D.C. Odyssey Cruises TRAVEL & TOURS Έναρξη: 08:00 Διάρκεια: 9 ώρες Τα

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Τ Ο Μ Ε Γ Α Λ Ο Μ Η Λ Ο

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Τ Ο Μ Ε Γ Α Λ Ο Μ Η Λ Ο ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Τ Ο Μ Ε Γ Α Λ Ο Μ Η Λ Ο 2 ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΝΙΑΓΑΡΑ 3 ΜΕΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΝΙΑΓΑΡΑ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ WASHINGTON DC ΑΓΑΛΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΟ ELLIS

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΠΩΝΙΑ Α Τ Ε Λ Ι Ω Τ Η

ΙΑΠΩΝΙΑ Α Τ Ε Λ Ι Ω Τ Η ΙΑΠΩΝΙΑ Α Τ Ε Λ Ι Ω Τ Η Α Ν Α Κ Α Λ Υ Ψ Η Βουνό Φούτζι και λιμνη Χακόνε Κιότο Καμακούρα Universal Studios Ντίσνεϋλαντ TRAVEL & TOURS Α Π Α Ρ Α Μ Ι Λ Λ Η Φ Υ Σ Ι Κ Η Ο Μ Ο Ρ Φ Ι Α ΒΟΥΝΟ ΦΟΥΤΖΙ & ΛΙΜΝΗ ΧΑΚΟΝΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΤΟΥΜΠΑΪ Η ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΧΡΥΣΟ

ΝΤΟΥΜΠΑΪ Η ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΧΡΥΣΟ ΝΤΟΥΜΠΑΪ Η ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΧΡΥΣΟ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΣΑΦΑΡΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΔΕΙΠΝΟ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΨΩΝΙΑ ΣΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ TRAVEL & TOURS 24821777 DUBAI CITY TOUR ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗ ΠΟΛΗ Έναρξη: 14:30 Διάρκεια:

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ)

ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ) Πράγα 5 μέρες / 4 νύχτες Πρόγραμμα ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ) Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Πράγα. Άφιξη στην χρυσή πόλη και συνάντηση με τον τοπικό ξεναγό μας, επιβίβαση στο

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ με απ ευθείας πτήσεις Emirates!

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ με απ ευθείας πτήσεις Emirates! ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ με απ ευθείας πτήσεις Emirates! (Δυνατότητα επέκτασης, ή συνδυασμού με άλλους προορισμούς) Οι τιμές είναι υπολογισμένες με έκπτωση έγκαιρης εγγραφής 200 ανά άτομο Αναχώρηση Ξενοδοχείο Ημέρες

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΛΟ

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΛΟ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΛΟ NEW YORK CITY PASS ΟΛΑ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ HOP ON - HOP OFF ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΓΑΛΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙ ELLIS ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΨΩΝΙΑ ΣΤΟ WOODBURY - PREMIUM OUTLETS

Διαβάστε περισσότερα

5 Μέρες/4νύχτες στην Κωνσταντινούπολη αεροπορικώς σε κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων από 9/6 έως 13/6

5 Μέρες/4νύχτες στην Κωνσταντινούπολη αεροπορικώς σε κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων από 9/6 έως 13/6 5 Μέρες/4νύχτες στην Κωνσταντινούπολη αεροπορικώς σε κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων από 9/6 έως 13/6 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Η ΓΕΦΥΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ Ένα ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη δεν είναι μόνο μια μοναδική

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο

ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο Φρανκφούρτη-Κρουαζιέρα Ρήνου- Άμστερνταμ-Βόλενταμ-Χάγη-Ντέλφ- Ρότερνταμ-Βρυξέλλες-Μπρούζ- Λουξεμβούργο-Στρασβούργο-Χαιδελβέργη Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8,

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ. Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι. Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8

ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ. Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι. Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 Με πτήσεις των Βαλτικών Αερογραμμών Λάρνακα Ρίγα BT 658 03:10 06:55 Ρίγα Λάρνακα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΕΒΕΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΕΒΕΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΕΒΕΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 Με απευθείας πτήσεις της Aegean Airlines Λάρνακα Θεσσαλονίκη OA 553 18:10 20:10 Θεσσαλονίκη Λάρνακα OA 552 20:50 22:40 1η

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Mε Έλληνα έμπειρο αρχηγό & όχι τοπικό Ελληνόφωνα Πρωινό καθημερινά & ξενοδοχεία: The Lexington Autograph Collection By Marriott 4* / Sheraton Times Square 4* - Niagara Falls Niagara Falls Marriott Gateway

Διαβάστε περισσότερα

Σουλτανάτο του Ομάν Κάστρα της Ερήμου, Μπαχρέιν, 5 ημέρες

Σουλτανάτο του Ομάν Κάστρα της Ερήμου, Μπαχρέιν, 5 ημέρες Ηράκλειο : Ζωγράφου 12 τηλ. 2810 280040-fax 2810281506 Αθήνα : Σαχτούρη 103 Πειραιάς τηλ. 210 3319761 e-mail : roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr Σουλτανάτο του Ομάν Κάστρα της Ερήμου, Μπαχρέιν,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΟΜΙΝΙΚΟ ΠΟΥΝΤΑ ΚΑΝΑ 1. ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ «ΚΑΤΑΛΙΝΑ»

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΟΜΙΝΙΚΟ ΠΟΥΝΤΑ ΚΑΝΑ 1. ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ «ΚΑΤΑΛΙΝΑ» ΗΡΑΚΛΕΙΟ : ΖΩΓΡΑΦΟΥ 12 Τηλ. 2810280040 fax 2810281506 ΑΘΗΝΑ: ΣΑΧΤΟΥΡΗ 106 ΠΕΙΡΑΙΑΣ Τηλ. 2103319761 E-mail: roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΟΜΙΝΙΚΟ ΠΟΥΝΤΑ ΚΑΝΑ 1. ΕΚΔΡΟΜΗ

Διαβάστε περισσότερα

Ο Καναδάς ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΜΟΝΤΡΕΑΛ

Ο Καναδάς ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΜΟΝΤΡΕΑΛ Ο Καναδάς, δεύτερη σε μέγεθος χώρα του κόσμου μετά τη Ρωσία, είναι μια αχανής χώρα και συνάμα από τις πιο αραιοκατοικημένες. Η εκπληκτική του φύση, με όλες τις αποχρώσεις του πράσινου να αποτυπώνονται

Διαβάστε περισσότερα

EL.VENIZELOU 38 ATHENS 106 79 ΤEL.0030.2103305215-6, www.kritsia.gr FAX 0030.2103305217, Email kritsia@kritsia.gr

EL.VENIZELOU 38 ATHENS 106 79 ΤEL.0030.2103305215-6, www.kritsia.gr FAX 0030.2103305217, Email kritsia@kritsia.gr EL.VENIZELOU 38 ATHENS 106 79 ΤEL.0030.2103305215-6, www.kritsia.gr FAX 0030.2103305217, Email kritsia@kritsia.gr Ρώμη, κάθε Παρασκευή 4 ή 5 μέρες Ρώμη και Βασιλική Αγίου Πέτρου. Διαμονή σε ξενοδοχεία

Διαβάστε περισσότερα

: 26 2013 ΠΡΑΓΑ-ΚΑΡΛΟΒΙ ΒΑΡΙ

: 26 2013 ΠΡΑΓΑ-ΚΑΡΛΟΒΙ ΒΑΡΙ 1η μέρα: 25 Αυγούστου 2013 ΑΘΗΝΑ- ΠΡΑΓΑ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Χρυσή Πόλη των 100 Πύργων, την Πράγα. Ακολουθεί πεζή ξενάγηση στην παλιά πόλη. Θα δούμε το συγκρότημα κτιρίων που απαρτίζουν

Διαβάστε περισσότερα

Χριστουγεννιάτικες αγορές στο Λονδίνο

Χριστουγεννιάτικες αγορές στο Λονδίνο Χριστουγεννιάτικες αγορές στο Λονδίνο 4, 5 μέρες στο Λονδίνο για τις Χριστουγεννιάτικες αγορές σας. Πρόγραμμα (4 μέρες) Ημέρα 1 Αθήνα - Λονδίνο (νυχτερινός γύρος πόλης) Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πρωινή

Διαβάστε περισσότερα

ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ & ΦΙΟΡΔ. Στοκχόλμη-Κοπεγχάγη-Γκέιλο-Μπέργκεν- Σόγκνεφιόρδ-Όσλο. Αναχωρήσεις: 17/7, 26/7, 2/8. Με απευθείας πτήσεις της Norwegian Airlines:

ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ & ΦΙΟΡΔ. Στοκχόλμη-Κοπεγχάγη-Γκέιλο-Μπέργκεν- Σόγκνεφιόρδ-Όσλο. Αναχωρήσεις: 17/7, 26/7, 2/8. Με απευθείας πτήσεις της Norwegian Airlines: ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ & ΦΙΟΡΔ Στοκχόλμη-Κοπεγχάγη-Γκέιλο-Μπέργκεν- Σόγκνεφιόρδ-Όσλο Αναχωρήσεις: 17/7, 26/7, 2/8 Με απευθείας πτήσεις της Norwegian Airlines: Λάρνακα Στοκχόλμη DY4402 04:05 07:30 Όσλο Λάρνακα DY1890

Διαβάστε περισσότερα

Ρουµανία- Τρανσυλβανία- Καρπάθια 4 ηµέρες αεροπορικώς Θεοφάνεια

Ρουµανία- Τρανσυλβανία- Καρπάθια 4 ηµέρες αεροπορικώς Θεοφάνεια Ρουµανία- Τρανσυλβανία- Καρπάθια 4 ηµέρες αεροπορικώς Θεοφάνεια Τιµή: 390 Αναχώρηση: 05/01 Περιγραφή Ταξιδιού 1η µέρα: Aθήνα - Βουκουρέστι - Παλάτι Πέλες- Μοναστήρι Σινάια Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο «Ελ.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΕΛΑΪΔΑ Η ΗΡΕΜΗ ΠΟΛΗ

ΑΔΕΛΑΪΔΑ Η ΗΡΕΜΗ ΠΟΛΗ ΑΔΕΛΑΪΔΑ Η ΗΡΕΜΗ ΠΟΛΗ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΔΕΛΑΪΔΑΣ ΜΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΚΟΙΛΑΔΑ BAROSSA KAI ΠΟΛΗ HAHNDORF ΠΟΤΑΜΟΣ MURRAY KAI TRAVEL & TOURS 24821777 BEST OF ADELAIDE ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΔΕΛΑΪΔΑΣ Έναρξη: 12:00 (εκτός

Διαβάστε περισσότερα

PLUTONTRAVEL&TOURS ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Τουριστικός Οδηγός

PLUTONTRAVEL&TOURS ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Τουριστικός Οδηγός Τουριστικός Οδηγός ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Specializes in honeymoons & dream trips! 24 821 777 Ταξίδι, το μοναδικό αγαθό που σας κάνει πλουσιότερους Pluton Travel & Tours Visit us at www.plutontravel.com.cy or call

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ Χ Τ Υ Π Ο Ι

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ Χ Τ Υ Π Ο Ι ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ Χ Τ Υ Π Ο Ι Σ Τ Ο Ρ Υ Θ Μ Ο Σ Α Σ Καταρράκτες Iguazu Buenos Aires Πάρκο Temaiken Tango TRAVEL & TOURS Δ Ρ Α Σ Τ Η Ρ Ι Ο Τ Η Τ Ε Σ Μ Ε Π Ε Ρ Ι Π Ε Τ Ε Ι Α ΔΑΣΟΣ ΙΓΚΟΥΑΖΟΥ Συνάντηση: Ξενοδοχείο

Διαβάστε περισσότερα

Πράγα Βιέννη Βουδαπέστη

Πράγα Βιέννη Βουδαπέστη Πράγα Βιέννη Βουδαπέστη 8 ΜΕΡΕΣ 20/07, 03 & 17/08 Πρόγραμμα ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ) Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Πράγα. Άφιξη στην χρυσή πόλη και συνάντηση με τον τοπικό

Διαβάστε περισσότερα

Βελιγράδι Νόβι Σαντ, 4 ημέρες

Βελιγράδι Νόβι Σαντ, 4 ημέρες Βελιγράδι Νόβι Σαντ, 4 ημέρες Διανυκτερεύσεις: Βελιγράδι (3) Γενικά Το όνομα Βελιγράδι σημαίνει "λευκή πόλη". Στην πραγματικότητα όμως η πρωτεύουσα της Σερβίας είναι μια πόλη καταπράσινη, γεμάτη πάρκα,

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΚΑΤ ΝΙΑΓΑΡΑ ΤΟΡΟΝΤΟ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΠΟΥΦΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Τα μοναδικά προνόμια και υπηρεσίες μας, με μια ματιά!

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΚΑΤ ΝΙΑΓΑΡΑ ΤΟΡΟΝΤΟ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΠΟΥΦΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Τα μοναδικά προνόμια και υπηρεσίες μας, με μια ματιά! Διάρκεια: 10 ημέρες Αναχωρήσεις: Δείτε τιμοκατάλογο ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΚΑΤ ΝΙΑΓΑΡΑ ΤΟΡΟΝΤΟ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΠΟΥΦΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Τα μοναδικά προνόμια και υπηρεσίες μας, με μια ματιά! Ξενάγηση βόρειου

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ

ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΑΝΑΧΩΡΉΣΕΙΣ ΚΆΘΕ ΔΕΥΤΈΡΑ ΠΡΩΊ & ΒΡΆΔΥ, ΤΕΤΆΡΤΗ ΠΡΩΊ,ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ΒΡΆΔΥ, ΣΆΒΒΑΤΟ ΠΡΩΊ ΚΑΙ ΑΚΌΜΗ, ΕΚΔΡΟΜΈΣ ΑΠΌ ΤΉΝΟ ΣΕ... ΆΝΔΡΟ, ΣΎΡΟ & ΜΎΚΟΝΟ! 1 Αποκλειστικό πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔH - ΒΙΕΝΝΗ

ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔH - ΒΙΕΝΝΗ Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Ε Κ Δ Ρ Ο Μ Η ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔH - ΒΙΕΝΝΗ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΝΑΥΛΩΜΕΝΗ ΠΤΗΣΗ 5 νύχτες /6 ημέρες 1η Μέρα: Πράγα/ Ξενάγηση Παλιά πόλη Αναχώρηση από Κρήτη νωρίς το πρωί για την πόλη μουσείο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-ΠΑΤΡΑ-ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ. 28/3-1/4 και 4/4-8/4 ΟΠΟΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΑΙ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-ΠΑΤΡΑ-ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ. 28/3-1/4 και 4/4-8/4 ΟΠΟΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-ΠΑΤΡΑ-ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ 28/3-1/4 και 4/4-8/4 ΟΠΟΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΑΙ 1 η ημέρα ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ Συγκέντρωση ώρα 19.30 στο λιμάνι του Ηρακλείου επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Τ Ο Μ Ε Γ Α Λ Ο Μ Η Λ Ο

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Τ Ο Μ Ε Γ Α Λ Ο Μ Η Λ Ο ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Τ Ο Μ Ε Γ Α Λ Ο Μ Η Λ Ο 2 ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΝΙΑΓΑΡΑ 3 ΜΕΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΝΙΑΓΑΡΑ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ WASHINGTON DC ΑΓΑΛΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΟ ELLIS

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ 38 ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

ΕΚΘΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ 38 ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ 38 ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ Η επταήμερη εκπαιδευτική εκδρομή των μαθητών που συμμετείχαν στα προγράμματα Αγωγής

Διαβάστε περισσότερα

DATE FROM TO CARRIER FLIGHT TIME 20/7 και 3/8 NORWEGIAN AIRLINES. 03:05 06:35 28/7 και 11/8 NORWEGIAN AIRLINES

DATE FROM TO CARRIER FLIGHT TIME 20/7 και 3/8 NORWEGIAN AIRLINES. 03:05 06:35 28/7 και 11/8 NORWEGIAN AIRLINES ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ & ΦΙΟΡΔ ΠΤΗΣΕΙΣ:(Με απευθείας πτήσεις της Norwegian Airlines) DATE FROM TO CARRIER FLIGHT TIME 20/7 και 3/8 ΛΑΡΝΑΚΑ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ NORWEGIAN AIRLINES DY 4402 03:05 06:35 28/7 και 11/8 ΟΣΛΟ ΛΑΡΝΑΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

1η Ημέρα: ΗΡΑΚΛΕΙΟ (ή Χανιά) ΠΡΑΓΑ (ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΗ) ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ

1η Ημέρα: ΗΡΑΚΛΕΙΟ (ή Χανιά) ΠΡΑΓΑ (ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΗ) ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ 1η Ημέρα: ΗΡΑΚΛΕΙΟ (ή Χανιά) ΠΡΑΓΑ (ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΗ) ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ Αναχώρηση το πρωί από το αεροδρόμιο με απευθείας πτήση για Πράγα. Άφιξη στην χρυσή πόλη και συνάντηση με τον τοπικό ξεναγό μας.

Διαβάστε περισσότερα

Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: 28/03/2012-01/04/2012 ή εναλλακτικά 04/04/2012 08/04/2012

Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: 28/03/2012-01/04/2012 ή εναλλακτικά 04/04/2012 08/04/2012 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΗΜΕΡΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΜΕ ΒΑΣΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΤΗΣ Β ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: 28/03/2012-01/04/2012

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡOΝΙΑ, ΘΕΟΦΑΝΕΙA

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡOΝΙΑ, ΘΕΟΦΑΝΕΙA ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡOΝΙΑ, ΘΕΟΦΑΝΕΙA Μόλις τελείωσα τα προγράµµατα σας Ελπίζω περάσετε ΚΑΛΑ!!! ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ!!! Χρόνια σας Αγαπητοί συνεργάτες, στις Επόμενες σελίδες θα βρείτε τα Day By Day προγράμματα μας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΠΡΟΣ: ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ NIKIS 23 ATHENS GREECE TK 10557 TEL. 2103225802 2103225175-2103225804 FAX. 2103229933 2103229023 e-mail: circle@otenet.gr web page: www.kyklostravel.gr MEMBER CODE 27-2-1159 ΠΡΟΣ: ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΑ 3η Πάρκο Φρούσκα Γκόρα - «Άγιο Όρος» Σερβίας - Νόβι Σαντ - Sremski Karlovci

ΗΜΕΡΑ 3η Πάρκο Φρούσκα Γκόρα - «Άγιο Όρος» Σερβίας - Νόβι Σαντ - Sremski Karlovci Βελιγράδι 5 μέρες 25/04, 27/04, 13/06 Η πρωτεύουσα της Σερβίας, το Βελιγράδι, είναι χτισμένη στην συμβολή δύο ποταμών, του Σάββα και του Δούναβη. Μία πόλη γεμάτη αντιθέσεις και ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Η

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΚΙΝΑΣ (10 μέρες) ΣΑΓΚΑΗ ΣΙΤΑΝΓΚ ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ - ΣΙΑΝ - ΠΕΚΙΝΟ

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΚΙΝΑΣ (10 μέρες) ΣΑΓΚΑΗ ΣΙΤΑΝΓΚ ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ - ΣΙΑΝ - ΠΕΚΙΝΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΚΙΝΑΣ (10 μέρες) ΣΑΓΚΑΗ ΣΙΤΑΝΓΚ ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ - ΣΙΑΝ - ΠΕΚΙΝΟ Λίμνη Ξιχού - Πήλινος Στρατός- Σινικό Τείχος- Απαγορευμένη Πόλη - Tιέν Aν Mεν Θερινά Ανάκτορα - Ναός του Ουρανού Αναχωρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

EXPLORE MAURITIUS. Dip into our colours Kaleidoscope South and its charms Creole Delights Dolphins & Wales

EXPLORE MAURITIUS. Dip into our colours Kaleidoscope South and its charms Creole Delights Dolphins & Wales EXPLORE MAURITIUS Εκδρομή Κόστος κατά άτομο Ώρες εκδρομής Dip into our colours 83.00 09:00 17:00 Kaleidoscope 83.00 08:30 15:45 South and its charms 88.00 09:00 17:00 Creole Delights 132.00 09:00 17:00

Διαβάστε περισσότερα

Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες. 18 22 Απριλίου 2014

Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες. 18 22 Απριλίου 2014 Σίνα 14 & Ακαδημίας, τηλ. 210 3642707, φαξ. 201-3642707 e-mail: info@cosmorama.gr Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες 18 22 Απριλίου 2014 Μόνο σε εμάς θα βρείτε: Πλούσιες πρωινές ξεναγήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Κ Α Λ Ω Σ Ο Ρ Ι Σ Μ Α

Κ Α Λ Ω Σ Ο Ρ Ι Σ Μ Α ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ Ε Ν Α Θ Ε Ρ Μ Ο Κ Α Λ Ω Σ Ο Ρ Ι Σ Μ Α Περιήγηση στην Πόλη Ferrari World & Yas Island Σαφάρι 4x4 στην έρημο Ψώνια στα εμπορικά κέντρα TRAVEL & TOURS Π Ε Ρ Ι Η Γ Η Σ Η Σ Τ Η Ν Π Ο Λ Η Μ Ε Λ

Διαβάστε περισσότερα

Πράγα. History. Πράγα, Κάρλοβυ Βάρυ, (Τσέσκυ Κρούμλοβ) Στην καρδιά του Μολδάβα. Ομαδικό ταξίδι - 4, 5 μέρες

Πράγα. History. Πράγα, Κάρλοβυ Βάρυ, (Τσέσκυ Κρούμλοβ) Στην καρδιά του Μολδάβα. Ομαδικό ταξίδι - 4, 5 μέρες Πράγα Ομαδικό ταξίδι - 4, 5 μέρες Πράγα, Κάρλοβυ Βάρυ, (Τσέσκυ Κρούμλοβ) Στην καρδιά του Μολδάβα Prague History Πτήση για την Πράγα - Περιήγηση στην πόλη Πρωτεύουσα της Τσεχίας, την πόλη που μοιάζει με

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΚΙΝΑ. Εμπειρία ζωής η επίσκεψη στο θρυλικό πήλινο στρατό! Αναχωρήσεις: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8. Με πτήσεις της EMIRATES

ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΚΙΝΑ. Εμπειρία ζωής η επίσκεψη στο θρυλικό πήλινο στρατό! Αναχωρήσεις: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8. Με πτήσεις της EMIRATES ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΚΙΝΑ Εμπειρία ζωής η επίσκεψη στο θρυλικό πήλινο στρατό! Αναχωρήσεις: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8 Με πτήσεις της EMIRATES Λάρνακα Ντουμπάι EK 110 20:05 01:00+1 Ντουμπάι Πεκίνο EK 306

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔΥ - ΒΙΕΝΝΗ

ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔΥ - ΒΙΕΝΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Ε Κ Δ Ρ Ο Μ Η ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔΥ - ΒΙΕΝΝΗ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΝΑΥΛΩΜΕΝΗ ΠΤΗΣΗ ΑΠΟ / ΠΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 5 νύχτες /6 ημέρες 1η Μέρα: Ηράκλειο - Πράγα/ Ξενάγηση Παλιά

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ 38 ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

ΕΚΘΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ 38 ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ 38 ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ Η εξαήμερη εκπαιδευτική εκδρομή των μαθητών που συμμετείχαν στα προγράμματα Αγωγής

Διαβάστε περισσότερα

16/8, 19/8, 23/8, 26/8, 30/8. Λάρνακα Βαρσοβία LO :50 06:25. Βαρσοβία Παρίσι LO :25 09:55. Παρίσι Βαρσοβία LO :40 21:55

16/8, 19/8, 23/8, 26/8, 30/8. Λάρνακα Βαρσοβία LO :50 06:25. Βαρσοβία Παρίσι LO :25 09:55. Παρίσι Βαρσοβία LO :40 21:55 ΠΑΡΙΣΙ DISNEYLAND ΠΑΡΚΟ ΑΣΤΕΡΙΞ Αναχωρήσεις: 5/7, 8/7, 12/7, 15/7, 19/7, 22/7, 26/7, 29/7 2/8, 5/8, 9/8, 12/8, 16/8, 19/8, 23/8, 26/8, 30/8 Με πτήσεις των Πολωνικών Αερογραμμών LOT Λάρνακα Βαρσοβία LO

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΤΟΥ Τ.Ε.Ι. ΧΑΝΙΩΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 2010 ΙΤΑΛΙΑ ΑΥΣΤΡΙΑ ΤΣΕΧΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ (ΙΝΣΜΠΡΟΥΚ - ΠΡΑΓΑ ΜΟΝΑΧΟ ΒΕΝΕΤΙΑ) 12 ΗΜΕΡΕΣ 23/03/2010 ΕΩΣ 03/04/2010 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΜΟΣΤΑΡ

ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΜΟΣΤΑΡ ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΜΟΣΤΑΡ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 6/46 ΗΜΕΡΕΣ Περιλαμβάνονται: Μεταφορές/περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3*. Ημιδιατροφή

Διαβάστε περισσότερα

4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ

4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ ΑΘ ΜΩΡΑΙΤΗΣ Ο.Ε. TOURIST AND TRAVEL AGENCY ΠΑΤΡΩΝ 19 ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΤΗΛ. : 27410 28588 FAX: 27410 25073 e mail: moraitis.kor@hotmail.com 4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΡOMANTIKH ΑΛΣΑΤΙΑ-ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ

ΡOMANTIKH ΑΛΣΑΤΙΑ-ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ ΡOMANTIKH ΑΛΣΑΤΙΑ-ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ 4, 5 μέρες Στρασβούργο - Μπάντεν Μπάντεν - Εγκισέμ - Κολμάρ - Ρίκβιρ - λίμνη Τίτιζε - καταρράκτες Triberg - Φρανκφούρτη. Διαμονή στο ξενοδοχείο HILTON STRASBOURG 4* Sup.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΟΔΟΣ Β έως ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΡΙΝΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ 2014

ΠΕΡΙΟΔΟΣ Β έως ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΡΙΝΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ 2014 Κυριακή, 6 Ιουλίου Άφιξη στην Αθήνα. Μεταφορά στο Ξενοδοχείο Κέρασμα και συνάντηση με τους υπέυθυνους των Θερινών Σχολείων Δείπνο - Διανυκτέρευση 08:30-09.30 Πρωϊνό 09:30-10:00 του Ιδρύματος Ωνάση. Η Στέγη

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΡΒΙΑ ΒΟΣΝΙΑ. Βελιγράδι-Νοβισάντ-Κράλιεβο-Ξύλινη Πόλη-Βίσεγκραντ-Σαράγεβο-Μόσταρ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8

ΣΕΡΒΙΑ ΒΟΣΝΙΑ. Βελιγράδι-Νοβισάντ-Κράλιεβο-Ξύλινη Πόλη-Βίσεγκραντ-Σαράγεβο-Μόσταρ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8 ΣΕΡΒΙΑ ΒΟΣΝΙΑ Βελιγράδι-Νοβισάντ-Κράλιεβο-Ξύλινη Πόλη-Βίσεγκραντ-Σαράγεβο-Μόσταρ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8 Με απευθείας πτήσεις των Σέρβικων Αερογραμμών Λάρνακα Βελιγράδι JU

Διαβάστε περισσότερα

5ήµερη προσκυνηµατική εκδροµή στην Αµοργό

5ήµερη προσκυνηµατική εκδροµή στην Αµοργό 5ήµερη προσκυνηµατική εκδροµή στην Αµοργό Η Αµοργός, το νησί του ''Απέραντου Γαλάζιου'', βρίσκεται στο νοτιοανατολικό άκρο των Κυκλάδων, σε απόσταση 136 ναυτικών µιλίων από τον Πειραιά. Είναι µακρόστενο

Διαβάστε περισσότερα

SIRENE CUP II. Sirene Cup II ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ/ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ: SIRENE CUP II ΒΕΛΓΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

SIRENE CUP II. Sirene Cup II ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ/ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ: SIRENE CUP II ΒΕΛΓΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ SIRENE CUP II ΒΕΛΓΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ M-O M35 M-O/7 M35/7 MIDDELKERKE - ΟΣΤΑΝΔΗ 27-30 Μαΐου 2016 Sirene Cup II Διοργάνωση: K.V. Oostende - Eurosportring Περιοχή: Οστάνδη ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΑΝΣΚΟ ΜΠΑΝΣΚΟ-ΣΟΦΙΑ-ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4-ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1 / 5

ΜΠΑΝΣΚΟ ΜΠΑΝΣΚΟ-ΣΟΦΙΑ-ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4-ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1 / 5 ΜΠΑΝΣΚΟ-ΣΟΦΙΑ-ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4-ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 24 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1 / 5 1η μέρα Αίγιο - Bansko (700 χλμ): Αναχώρηση από το Γραφείο μας στις 00:15 το πρωί με τις ανάλογες καθοδόν στάσεις για το συνοριακό

Διαβάστε περισσότερα

Επικοινωνήσουμε μαζί μας με για περοσσότερες λεπτομέριες για το ταξίδι αυτό.

Επικοινωνήσουμε μαζί μας με  για περοσσότερες λεπτομέριες για το ταξίδι αυτό. MONAXO- ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ Επικοινωνήσουμε μαζί μας με e-mail loggia@otenet.gr για περοσσότερες λεπτομέριες για το ταξίδι αυτό. ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ - ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΝΟΪΣΒΑΝΣΤΑΪΝ ΟΜΠΕΡΑΜΕΡΓΚΑΟΥ ΑΝΑΧ. : 22,23,26,29,30

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση της πενθήμερης εκδρομής της Γ τάξης Λυκείου του Πρότυπου Πειραματικού Γενικού

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση της πενθήμερης εκδρομής της Γ τάξης Λυκείου του Πρότυπου Πειραματικού Γενικού Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση της πενθήμερης εκδρομής της Γ τάξης Λυκείου του Πρότυπου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Ηρακλείου στη Θεσσαλονίκη Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: Μεταξύ 23/2/2012 και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07/07/ η ημέρα Άφιξη: 14:30 στην Αγκόνα. ΣΑΒΒΑΤΟ 08/07/ η ημέρα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07/07/ η ημέρα Άφιξη: 14:30 στην Αγκόνα. ΣΑΒΒΑΤΟ 08/07/ η ημέρα ΠΕΜΠΤΗ 06/07/2017(μετά τη δουλειά) Αναχώρηση: 16:00 από Τρίπολη για Ηγουμενίτσα Αναχώρηση: 11:00 από Ηγουμενίτσα για Αγκόνα Διανυκτέρευση στο πλοίο ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07/07/2017. 1 η ημέρα Άφιξη: 14:30 στην Αγκόνα

Διαβάστε περισσότερα

Α Κύκλος: 1 14 Ιουλίου 2013

Α Κύκλος: 1 14 Ιουλίου 2013 Α Κύκλος: 1 14 Ιουλίου 2013 ΔΕΥΤΕΡΑ, 1 Ιουλίου Άφιξη στο ξενοδοχείο Ιλισός και τακτοποίηση στα δωμάτια 17:30 Κέρασμα και συνάντηση με τους υπεύθυνους των Θερινών Σχολείων 20:30-23:00 ΤΡΙΤΗ, 2 Ιουλίου 09:30-10:00

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ Διάρκεια: 10 ημέρες Αναχωρήσεις: Συμβουλευτείτε τιμοκατάλογο Τα μοναδικά προνόμια και υπηρεσίες μας, με μια ματιά! ü Ξενάγηση βόρειου Μανχάτταν ü Ξενάγηση νότιου Μανχάτταν ü Κρουαζιέρα στο άγαλμα της Ελευθερίας

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση για την Ιταλία από τη

Παρουσίαση για την Ιταλία από τη Παρουσίαση για την Ιταλία από τη Ιταλία Τι είδαμε, τι κάναμε και πώς περάσαμε στην Ιταλία? Ημερολόγιο Comenius Ιταλία Για να δείξω πως περάσαμε στην Ιταλία θα φτιάξω ένα ημερολόγιο. Το ημερολόγιο θα έχει

Διαβάστε περισσότερα

Αυτοκρατορικό Μαρόκο 8 ΜΕΡΕΣ8 ΜΕΡΕΣ

Αυτοκρατορικό Μαρόκο 8 ΜΕΡΕΣ8 ΜΕΡΕΣ Αυτοκρατορικό Μαρόκο 8 ΜΕΡΕΣ8 ΜΕΡΕΣ 1η ΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ ΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Καζαμπλάνκα μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Άφιξη, συνάντηση με τον αρχηγό σας και ξεκινάμε για την ξενάγηση

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ (Δυνατότητα επέκτασης, ή συνδυασμού με άλλους προορισμούς)

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ (Δυνατότητα επέκτασης, ή συνδυασμού με άλλους προορισμούς) ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ (Δυνατότητα επέκτασης, ή συνδυασμού με άλλους προορισμούς) (Τιμή X 3) Δώρο είσοδος & ξενάγηση στο μουσείο Metropolitan + Κρουαζιέρα στο άγαλμα της Ελευθερίας + Περιήγηση στη γέφυρα του Μπρούκλυν

Διαβάστε περισσότερα

1 η μέρα 4/3/12: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για Πειραιά. Διανυκτέρευση εν πλω.

1 η μέρα 4/3/12: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για Πειραιά. Διανυκτέρευση εν πλω. 1 η μέρα 4/3/12: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για Πειραιά. Διανυκτέρευση εν πλω. 2 η μέρα 5/3/12: ΠΕΙΡΑΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Άφιξη το πρωί στο λιμάνι

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 25-29/2 3-7/3 η και σε άλλη εναλλακτική

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 25-29/2 3-7/3 η και σε άλλη εναλλακτική ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 25-29/2 3-7/3 η και σε άλλη εναλλακτική ΑΣΗΜΙ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 1 η ημέρα Συγκέντρωση στο Λύκειο σας και μετάβαση στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου Νικ. Καζαντζάκης.

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΕΚ ΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 26/3-1/4/016

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΕΚ ΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 26/3-1/4/016 ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΕΚ ΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 26/3-1/4/016 ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1 η ηµέρα. Συγκέντρωση στο Λύκειο σας για την µεταφορά στο λιµάνι του Ηρακλείου. Επιβίβαση στο πλοίο τακτοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

KALAΜΙ ΤRΑVEL ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. ΕΚΔΡΟΜΕΣ- ΤΑΞΙΔΙΑ- ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ- ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΛ- ΦΑΞ: ΚΙΝΗΤΑ: FACEBOOK: KalamiCorfu

KALAΜΙ ΤRΑVEL ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. ΕΚΔΡΟΜΕΣ- ΤΑΞΙΔΙΑ- ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ- ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΛ- ΦΑΞ: ΚΙΝΗΤΑ: FACEBOOK: KalamiCorfu KALAΜΙ ΤRΑVEL ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΚΔΡΟΜΕΣ- ΤΑΞΙΔΙΑ- ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ- ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΛ- ΦΑΞ: 26610 81581 ΚΙΝΗΤΑ: 693 2930643 FACEBOOK: KalamiCorfu 5 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 16 IOYΛΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΠΡΑΓΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΠΡΑΓΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΠΡΑΓΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 19/12 23/12 22/12 26/12 29/12 02/01 02/12 06/01 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1Η ΗΜΈΡΑ: ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΑΓΑ - ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣΣυγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Πράγα. Άφιξη και ξεκινάμε

Διαβάστε περισσότερα

KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΒΟΣΠΟΡΟ-ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΙΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΒΟΣΠΟΡΟ-ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΙΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΒΟΣΠΟΡΟ-ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΙΑ 25-29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 1η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 06:00π.μ.από το γραφείο μας μέσω Ριου- Αντιρρίου, Ιονίας Οδού, όπου έξω από το Μπιζάνι θα κάνουμε 45 'λεπτά στάση για

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 22/12 26/12

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 22/12 26/12 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 18/12 22/12 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 22/12 26/12 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1Η ΗΜΕΡΑ: ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΔΟΥΝΑΒΗ Συγκέντρωση στο

Διαβάστε περισσότερα

Ιστοσελίδα: www.enallaktiki-drasi.gr Τηλ.-Φαξ: (0030)2108958016

Ιστοσελίδα: www.enallaktiki-drasi.gr Τηλ.-Φαξ: (0030)2108958016 Ιστοσελίδα: www.enallaktiki-drasi.gr Τηλ.-Φαξ: (0030)2108958016 Ε-mail ena.drasi@gmail.com Facebook: enallaktiki drasi 18 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ, ΤΟ ΜΕΛΑΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

Μαλαισία Βόρνεο -Σιγκαπούρη

Μαλαισία Βόρνεο -Σιγκαπούρη Μαλαισία Βόρνεο -Σιγκαπούρη Ατομικό ταξίδι Αναχώρηση: 01/04 Ημέρες: 10 Αποκλειστική πρόταση του Versus Travel, που έχει στο ενεργητικό του δεκάδες πραγματοποιήσεων και εκατοντάδες ευχαριστημένων ταξιδιωτών.

Διαβάστε περισσότερα

Bali Singapore. Sol House 4* Ramada Hotel 4*

Bali Singapore. Sol House 4*   Ramada Hotel 4* Σίνα 14 και Ακαδημίας, 106 72 Αθήνα, τηλ.: (+30) 210 3642707 fax: (+30) 210 3648252 Αγ. Σοφίας 10, 54622 Θεσσαλονίκη, τηλ.: (+30) 2310 230555 fax: (+30) 2310 230556 Ε-mail: info@cosmorama.gr Website: www.cosmorama-travel.gr

Διαβάστε περισσότερα

10 ΜΕΡΕΣ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Δεκεμβρίου Ιανουαρίου 2018

10 ΜΕΡΕΣ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Δεκεμβρίου Ιανουαρίου 2018 ΝΑΙΡΟΜΠΙ ΛΙΜΝΗ ΝΑΙΒΑΣΑ ΜΑΣΑΙ ΜΑΡΑ ΜΟΜΠΑΣΑ 10 ΜΕΡΕΣ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2017 24 Δεκεμβρίου 2017 02 Ιανουαρίου 2018 ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ Η Κένυα είναι η πιο ελκυστική χώρα της ανατολικής Αφρικής. Εκεί ο επισκέπτης

Διαβάστε περισσότερα

Happy Traveller Νέα Υόρκη

Happy Traveller Νέα Υόρκη Happy Traveller Νέα Υόρκη Το ταξίδι μας στην Αμερική ήταν ένα από τα πιο μακρινά που έχουμε κάνει για χάρη τω Happy Traveller γυρισμάτων. Σήμερα θα παρακολουθήσουμε και σε φωτογραφική μορφή αυτό το ταξίδι

Διαβάστε περισσότερα

Τετράκλινο/ατομο (Τιμή Χ4) Φόροι ESTA Ταξ. ασφάλεια ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ με απ ευθείας πτήσεις Emirates!

Τετράκλινο/ατομο (Τιμή Χ4) Φόροι ESTA Ταξ. ασφάλεια ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ με απ ευθείας πτήσεις Emirates! ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ με απ ευθείας πτήσεις Emirates! (Δυνατότητα επέκτασης, ή συνδυασμού με άλλους προορισμούς) Φεβρουάριος 3, 17 Μάρτιος 04 Στο Mela Times Square 4* Μάρτιος 31(Μ. Εβδομάδα) Στο Mela Times Square

Διαβάστε περισσότερα

ΚΛΑΣΙΚΗ ΚΙΝΑ (10 μέρες) ΣΑΓΚΑΗ ΞΙΤΑΝΓΚ ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ - ΣΟΥΤΣΟΟΥ - ΠΕΚΙΝΟ

ΚΛΑΣΙΚΗ ΚΙΝΑ (10 μέρες) ΣΑΓΚΑΗ ΞΙΤΑΝΓΚ ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ - ΣΟΥΤΣΟΟΥ - ΠΕΚΙΝΟ ΚΛΑΣΙΚΗ ΚΙΝΑ (10 μέρες) ΣΑΓΚΑΗ ΞΙΤΑΝΓΚ ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ - ΣΟΥΤΣΟΟΥ - ΠΕΚΙΝΟ Λίμνη Γουέστ - Σινικό Τείχος- Απαγορευμένη Πόλη - Tιέν Aν Mεν Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων - Ναός του Ουρανού- Πύργος Jin Mao Αναχωρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΚΔΡΟΜΕΣ PST ΑΥΣΤΡΙΑ. Μπείτε στην Pentagon... βγείτε στον Κόσμο του Ποδοσφαίρου!!! WWW.PENTAGON.GR

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΚΔΡΟΜΕΣ PST ΑΥΣΤΡΙΑ. Μπείτε στην Pentagon... βγείτε στον Κόσμο του Ποδοσφαίρου!!! WWW.PENTAGON.GR ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΥΣΤΡΙΑ Ενδεικτικό Πρόγραμμα #1 Αυστρία (Βιέννη / Σάλτσμπουργκ) 5 ημέρες / 4 διανυκτερεύσεις Ημέρα 1 (Ελλάδα-Βιέννη) Αναχώρηση από την Ελλάδα, άφιξη στη Βιέννη και μεταφορά στο ξενοδοχείο.

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ με Lufthansa / Swiss Air και δώρο ολοήμερη εκδρομή στην Ουάσινγκτον με Έλληνα ξεναγό! 1209

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ με Lufthansa / Swiss Air και δώρο ολοήμερη εκδρομή στην Ουάσινγκτον με Έλληνα ξεναγό! 1209 Αναχώρηση Ημέρες Δίκλινο/άτομο 15 Δεκεμβρίου 16 Δεκεμβρίου 22 Δεκεμβρίου 23 Δεκεμβρίου 26 Δεκεμβρίου 9 29 Δεκεμβρίου 30 Δεκεμβρίου 23 Δεκεμβρίου 26 Δεκεμβρίου 9 ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ με απ ευθείας πτήσεις Emirates

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΑΝΑΧΩΡΉΣΕΙΣ ΚΆΘΕ ΔΕΥΤΈΡΑ, ΤΕΤΆΡΤΗ, ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΊ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ΒΡΆΔΥ

ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΑΝΑΧΩΡΉΣΕΙΣ ΚΆΘΕ ΔΕΥΤΈΡΑ, ΤΕΤΆΡΤΗ, ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΊ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ΒΡΆΔΥ ΑΝΑΧΩΡΉΣΕΙΣ ΚΆΘΕ ΔΕΥΤΈΡΑ, ΤΕΤΆΡΤΗ, ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΊ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ΒΡΆΔΥ ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΈΣ ΑΠΌ ΤΉΝΟ ΣΕ... ΆΝΔΡΟ, ΠΑΡΟ, ΝΑΞΟ & ΜΎΚΟΝΟ 1 Αποκλειστικό πρόγραμμα για

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ (Δυνατότητα επέκτασης, ή συνδυασμού με άλλους προορισμούς)

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ (Δυνατότητα επέκτασης, ή συνδυασμού με άλλους προορισμούς) ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ (Δυνατότητα επέκτασης, ή συνδυασμού με άλλους προορισμούς) Είσοδος & ξενάγηση στο μουσείο Metropolitan + + Περιήγηση στη γέφυρα του Μπρούκλυν Οκτώβριος 5, 15, 24 Νοέμβριος 2, 9 Οκτώβριος 5, 15,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΥΝΗΣΙΑ - ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΥΡΟΣ ΤΩΝ ΟΑΣΕΩΝ 8 ΗΜΕΡΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ : 22/06

ΤΥΝΗΣΙΑ - ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΥΡΟΣ ΤΩΝ ΟΑΣΕΩΝ 8 ΗΜΕΡΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ : 22/06 ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 695 ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 140 ΔΟΣΕΙΣ 5 Χ 111 ΤΥΝΗΣΙΑ - ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΥΡΟΣ ΤΩΝ ΟΑΣΕΩΝ 8 ΗΜΕΡΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ : 22/06 1 Η Ημέρα: ΑΘΗΝΑ-ΤΥΝΙΔΑ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και

Διαβάστε περισσότερα

website:

website: Κολοκοτρώνη 7 Κηφισιά Τ.Κ 145 62 Τηλ. 216 7000 420 email: info@planetholidays.gr website: www.planetholidays.gr ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ 4/5/6ΗΜΕΡΗ 23,23,24,27,29 & 31/12, 02 & 03/01 1 Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση το πρωί για

Διαβάστε περισσότερα

Βουνό Φούτζι. Καναζάουα. Νάρα. Κιότο. Πάρκο Ueno, Τόκιο

Βουνό Φούτζι. Καναζάουα. Νάρα. Κιότο. Πάρκο Ueno, Τόκιο Όταν φτάνει η Άνοιξη, η Ιαπωνία αλλάζει κεφάλαιο και αφιερώνει μερικές μέρες στην εκδήλωση της λατρείας της στα άνθη, με την τελετή Hanami (σ.σ. hana σημαίνει «λουλούδι» στα ιαπωνικά). Η τελετή χαρακτηρίζεται

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΚΑΤ ΝΙΑΓΑΡΑ ΤΟΡΟΝΤΟ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΠΟΥΦΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΝΙΑΓΑΡΑ

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΚΑΤ ΝΙΑΓΑΡΑ ΤΟΡΟΝΤΟ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΠΟΥΦΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΝΙΑΓΑΡΑ Διάρκεια: 10 ημέρες Αναχωρήσεις: Δείτε τιμοκατάλογο ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΚΑΤ ΝΙΑΓΑΡΑ ΤΟΡΟΝΤΟ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΠΟΥΦΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΝΙΑΓΑΡΑ Τα μοναδικά προνόμια και υπηρεσίες μας, με μια ματιά!

Διαβάστε περισσότερα

Ρώμη. (Φλωρεντία) Civilization. Ρώμη, Κατακόμβες, Μουσεία Βατικανού, Βασιλική Αγίου Πέτρου, (Φλωρεντία) Ιστορικές Πόλεις. Ομαδικό ταξίδι - 4, 5 μέρες

Ρώμη. (Φλωρεντία) Civilization. Ρώμη, Κατακόμβες, Μουσεία Βατικανού, Βασιλική Αγίου Πέτρου, (Φλωρεντία) Ιστορικές Πόλεις. Ομαδικό ταξίδι - 4, 5 μέρες Ρώμη. (Φλωρεντία) Ομαδικό ταξίδι - 4, 5 μέρες Ρώμη, Κατακόμβες, Μουσεία Βατικανού, Βασιλική Αγίου Πέτρου, (Φλωρεντία) Ιστορικές Πόλεις Fontana di Trevi - Rome Civilization Πτήση για τη Ρώμη - Περιήγηση

Διαβάστε περισσότερα

Bali Ubud Singapore. Legian Beach Bali Ubud Bali Singapore. Plataran Ubud Resort & Spa 5*

Bali Ubud Singapore. Legian Beach Bali Ubud Bali Singapore. Plataran Ubud Resort & Spa 5* Σίνα 14 και Ακαδημίας, 106 72 Αθήνα, τηλ.: (+30) 210 3642707 fax: (+30) 210 3648252 Αγ. Σοφίας 10, 54622 Θεσσαλονίκη, τηλ.: (+30) 2310 230555 fax: (+30) 2310 230556 Ε-mail: info@cosmorama.gr Website: www.cosmorama-travel.gr

Διαβάστε περισσότερα

IBER CUP. Iber Cup ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΑΓΟΡΙΑ & ΚΟΡΙΤΣΙΑ: IBER CUP ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

IBER CUP. Iber Cup ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΑΓΟΡΙΑ & ΚΟΡΙΤΣΙΑ: IBER CUP ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ IBER CUP ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΓΟΡΙΑ U17 U16 U15 U14 U13 U11 U10 U9 ΕΣΤΟΡΙΛ - ΛΙΣΣΑΒΟΝΑ 29 Ιουνίου - 5 Ιουλίου 2015 ΚΟΡΙΤΣΙΑ G17 G15 Iber Cup Διοργάνωση: Easy Choice Περιοχή: Εστορίλ - Λισσαβόνα

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση πενθήμερης εκδρομή της Γ τάξης Λυκείου του 4ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου στη Θεσσαλονίκη

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση πενθήμερης εκδρομή της Γ τάξης Λυκείου του 4ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου στη Θεσσαλονίκη Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση πενθήμερης εκδρομή της Γ τάξης Λυκείου του 4ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου στη Θεσσαλονίκη Μάρτιος 2012 Η Προσφορά ισχύει για ελάχιστη συμμετοχή 95 μαθητών και 5 συνοδών

Διαβάστε περισσότερα

Duomo: Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά κτίσματα της πόλης

Duomo: Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά κτίσματα της πόλης Η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ιταλίας, που εδώ και χρόνια αποτελεί συνώνυμο της μό δας, έχει πολλές ακόμη «άγνωστες» πτυχές, που προκαλούν τους επισκέπτες να τις ανακαλύψουν. Πέρα από τα επιβλητικά κτήρια,

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ με Lufthansa / Swiss Air και δώρο ολοήμερη εκδρομή στην Ουάσινγκτον με Έλληνα ξεναγό!

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ με Lufthansa / Swiss Air και δώρο ολοήμερη εκδρομή στην Ουάσινγκτον με Έλληνα ξεναγό! 15 Δεκεμβρίου 16 Δεκεμβρίου 22 Δεκεμβρίου 23 Δεκεμβρίου 26 Δεκεμβρίου 9 29 Δεκεμβρίου 30 Δεκεμβρίου 23 Δεκεμβρίου 26 Δεκεμβρίου 9 ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ με απ ευθείας πτήσεις Emirates και δώρο ολοήμερη εκδρομή στην

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑ στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ με Ανάσταση στα Καρπάθια

ΠΑΣΧΑ στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ με Ανάσταση στα Καρπάθια ΠΑΣΧΑ στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ με Ανάσταση στα Καρπάθια ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΗ από ΧΑΝΙΑ 7ήμερο πλούσιο πρόγραμμα 11 17 Απριλίου 2017 ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ΚΑΡΠΑΘΙΑ ΤΡΑΝΣΥΛΒΑΝΙΑ 399!!! 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 1 η ημέρα, 11/04

Διαβάστε περισσότερα

Βουδαπέστη Βιέννη Πράγα

Βουδαπέστη Βιέννη Πράγα Βουδαπέστη Βιέννη Πράγα 8 μέρες 29/06, 13 & 27/07, 10/08 Ταξίδι στις ωραιότερες πόλεις της κεντρικής Ευρώπης. Η γοητευτική και ρομαντική Βουδαπέστη, η οποία συνδυάζει αρμονικά το παλιό με το καινούριο,

Διαβάστε περισσότερα