Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης-A105

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης-A105"

Transcript

1 Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης-A105 Εισαγωγή (Εβδομάδα 1 Β) Δρ. Αγησίλαος Κονιδάρης Καθηγητής Εφαρμογών Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας

2 Επικοινωνία ΩΡΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ Τρίτη 11:00-13:00 Τετάρτη 9:00-11:00

3 Χρήση ΚΜΔ στην Ελλάδα

4

5 Χρήση ΚΜΔ στην Ελλάδα

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21 Social Media Manager Διαχειριστής Σελίδων Κοινωνικής Δικτύωσης Ο διαχειριστής θα καταστρώσει την πολιτική κοινωνικής δικτύωσης, θα αναπτύξει σχέδιο για να κάνει την εταιρία πιο γνωστή, θα δημιουργήσει «κίνηση» στη σελίδα της επιχείρησης και θα αναπτύξει νέες τάσεις και πωλήσεις. Πρόκειται για ένα άτομο με εμπειρία και πάθος για το blogging, το micro-blogging, τη στρατηγική ικανοποίησης και την συμμετοχή στα κοινά. Εκτός από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και τα blogs, ασχολείται επίσης και με συνέδρια που αφορούν τη βιομηχανία.

22 Social Media Manager Προσόντα και εμπειρία (1/2) Έχει γνώσεις και εμπειρία από το παραδοσιακό marketing. Το πτυχίο marketing είναι ένα επιπλέον προσόν αλλά δεν είναι απαραίτητη η αντίστοιχη εμπειρία. Δείχνει δημιουργικότητα και αποδεδειγμένη βαθιά γνώση στην κοινωνική δικτύωση. Ειδικός στην διαχείριση, ανάπτυξη και έκδοση του περιεχομένου blog. Έχει την ικανότητα να περνάει από τη δημιουργική στην αναλυτική πλευρά του marketing και να δείχνει πώς αποδίδουν οι ιδέες του. Δείχνει σε βάθος γνώση και κατανόηση των πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης και των αντίστοιχων σελίδων τους (Facebook, Twitter, Yelp, Google+Local, YouTube, Instagram, Pinterest etc.) καθώς και πώς μπορεί κάθε πλατφόρμα να χρησιμοποιηθεί σε διαφορετικές περιπτώσεις. Έχει εξαιρετικές ικανότητες στο γραπτό και προφορικό λόγο. Γνωρίζει τα blogs που σχετίζονται με το αντικείμενο της εταιρίας.

23 Social Media Manager Προσόντα και εμπειρία (2/2) Μπορεί να μεταφέρει αποτελεσματικά και με σαφήνεια ιδέες γραπτώς αλλά και σε βίντεο. Διατηρεί σχέσεις που ευνοούν τις πωλήσεις εντός και εκτός διαδικτύου. Μπορεί να συνεργαστεί καλά σε ομάδα αλλά δε διστάζει και να αναλάβει την ηγεσία και καθοδήγηση άλλων εργαζομένων αν χρειαστεί (π.χ. ανάπτυξη περιεχομένου, δημιουργία και επεξεργασία περιεχομένου και online διαχείριση φήμης) Έχει καλή τεχνική κατάρτιση και αντιλαμβάνεται γρήγορα και εύκολα τα νέα εργαλεία. Γνωρίζει τις αρχές της βελτιστοποίησης των μηχανών αναζήτησης, συμπεριλαμβανομένης της αναζήτησης με λέξεις-κλειδιά. Έχει γνώση και προσωπική εμπειρία με το WordPress. Κατέχει τεχνικές για προσέλκυση πελατών. Μπορεί να εντοπίζει εγκαίρως πιθανώς αρνητικές καταστάσεις και να επιλύει διαφωνίες.

24 Καθήκοντα Social Media Manager (1/12) Καθορίζει μια στρατηγική μέσων κοινωνικής δικτύωσης Μια στρατηγική μέσων κοινωνικής δικτύωσης δεν εμφανίζεται από το πουθενά, χρειάζεται να καταστρωθεί από κάποιον υπεύθυνο. Ο διαχειριστής μέσων κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να αναπτύξει το σχέδιο και τις παραμέτρους για μια αποτελεσματική στρατηγική. Θα καθορίσει τους στόχους που πρέπει να επιτευχθούν και πώς θα γίνει αυτό.

25 Καθήκοντα Social Media Manager (2/12) Διαχειρίζεται τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης Μια ανενημέρωτη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να είναι κακή για την εταιρία και να δίνει στους πελάτες λάθος εντύπωση. Ο διαχειριστής μέσων κοινωνικής δικτύωσης θα ασχολείται με την καθημερινή ενημέρωση των σελίδων και θα φροντίζει τα μηνύματα να είναι επίκαιρα και σχετικά. Θα χρησιμοποιεί επίσης εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Tweetdeck και το Hootsuite, για να προγραμματίζει την εμφάνιση των tweets το βράδυ και τα σαββατοκύριακα ώστε να ενημερώνονται οι πελάτες που λειτουργούν σε διαφορετικές ζώνες ώρες.

26 Καθήκοντα Social Media Manager (3/12) Προωθεί το διάλογο και παρακολουθεί τα προβλήματα των πελατών Πλέον δε μπορεί να το αποφύγει κανείς: ο κόσμος θα ποστάρει τόσο τις καλές όσο και τις κακές εντυπώσεις από μια εταιρία. Είναι επομένως πολύ σημαντικό να ψάχνει κανείς το διαδίκτυο για θετικά ή αρνητικά σχόλια σχετικά με μια εταιρία και στη συνέχεια να παρακολουθεί την εξέλιξη. Ο διαχειριστής μέσων κοινωνικής δικτύωσης θα ενθαρρύνει και να ευχαριστεί τους πελάτες για τα θετικά τους σχόλια ενώ ταυτόχρονα θα προσπαθεί να διαχειριστεί τους δυσαρεστημένους πελάτες.

27 Καθήκοντα Social Media Manager (4/12) Παρακολουθεί τις τάσεις και ενθαρρύνει τη χρήση των εργαλείων κοινωνικής δικτύωσης Είναι σημαντικό για τις εταιρίες να είναι ενήμερες για τις τελευταίες τάσεις και εργαλεία για να εξασφαλίσουν ότι βρίσκονται πάντα μπροστά από τον ανταγωνισμό επικοινωνώντας με το μέγιστο δυνατό αριθμό πελατών.

28 Καθήκοντα Social Media Manager (5/12) Έρευνα για ειδήσεις και άρθρα για αναδημοσίευση Σε κάποιες εταιρίες μπορεί ο διαχειριστής μέσων κοινωνικής δικτύωσης να ασχολείται με το να ψάχνει στο διαδίκτυο άρθρα, ειδήσεις και συμβουλές που σχετίζονται με το αντικείμενο της εταιρίας και που μπορούν να αναδημοσιευτούν στη δική της σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

29 Καθήκοντα Social Media Manager (6/12) Οργανώνει εκστρατείες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Οι εκστρατείες μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης είναι πράγματα όπως ηλεκτρονικά κουπόνια, προωθητικοί κωδικοί ή το να μπεις σε κλήρωση για να κερδίσεις κάτι αν κάνεις Like στη σελίδα της εταιρίας στο Facebook. Ο διαχειριστής μέσων κοινωνικής δικτύωσης θα φροντίσει να αναπτύξει και να εφαρμόσει αυτές τις ιδέες.

30 Καθήκοντα Social Media Manager (7/12) Διαχειρίζεται τις εκστρατείες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Είναι πολύ σημαντικό να εντοπίζει και να παρακολουθεί κανείς την αποτελεσματικότητα αυτών εκστρατειών στο διαδίκτυο ώστε να μπορεί να υπολογίσει το κέρδος αυτής της επένδυσης. Ο διαχειριστής μέσων κοινωνικής δικτύωσης θα δώσει αναφορές στα στελέχη της εταιρίας ως προς το τι ήταν αποτελεσματικό και τι όχι.

31 Καθήκοντα Social Media Manager (8/12) Δημοσιεύει άρθρα στα blogs Για να είναι κάποιος ηγέτης σε οποιοδήποτε πεδίο, είναι σημαντικό να γράφει ενδιαφέροντα άρθρα ή να αναδημοσιεύει θέματα σχετικά με την εταιρία ή το πεδίο με το οποίο ασχολείται. Ο διαχειριστής μέσων κοινωνικής δικτύωσης θα το κάνει αυτό.

32 Καθήκοντα Social Media Manager (9/12) Εργαλεία σελίδων κοινωνικής δικτύωσης Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε την αποτελεσματικότητα των διαφορετικών καναλιών. Ο διαχειριστής μέσων κοινωνικής δικτύωσης θα χρησιμοποιήσει το TwitterCounter και το Google Trends για να μετράει τα κλικ και την κίνηση.

33 Καθήκοντα Social Media Manager (10/12) Ψάχνει στο διαδίκτυο για θέματα συζήτησης σχετικά με την εταιρία Πάντα υπάρχουν σε εξέλιξη συζητήσεις στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης που προσφέρουν καλές ευκαιρίες για προώθηση της εταιρίας. Ο διαχειριστής μέσων κοινωνικής δικτύωσης θα συμμετέχει ενεργά σε συζητήσεις, chats, blogs, ανέβασμα βίντεο κλπ. για αν περάσει το μήνυμα της εταιρίας, να την κάνει πιο γνωστή και να έλξει νέους πελάτες στη σελίδα της εταιρίας.

34 Καθήκοντα Social Media Manager (11/12) Δίνει αναφορά στους ανωτέρους Μια σωστά οργανωμένη επιχείρηση χαρακτηρίζεται από καλή εσωτερική επικοινωνία. Ο διαχειριστής μέσων κοινωνικής δικτύωσης θα πρέπει να είναι σε συνεχή επαφή με το τμήμα δημοσίων σχέσεων, Marketing, πωλήσεων και διοίκησης για να τους ενημερώνει σχετικά με τα σχόλια του κοινού, τα παράπονα και τις συζητήσεις γύρω από την εταιρία.

35 Καθήκοντα Social Media Manager (12/12) Προωθεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέσα στην εταιρία Ενημερώνει το προσωπικό για τη σημασία των μέσων κοινωνικής δικτύωσης καθώς και για την υιοθέτηση των νέων τεχνολογιών. Επίσης προωθεί την δραστηριότητες κοινωνικής δικτύωσης μέσα στην εταιρία.

36 Χρήσιμες λέξεις κλειδιά στα Social Media (1/2) Algorithm Clickbait Conversation map F4F Impressions Analytics Audience selector Average response time Clickthrough rate (CTR) Community management Competitor sentiment A-P Cover photo Facebook Reach Influencer Creative Commons Facebook Fans Klout Score Crowdsourcing Feed Like-baiting Big data Compliance Deflection rate First response time Block Content curation Direct Message Geolocation, geotagging LinkedIn endorsement Live Tweet Brand advocate Content discovery Display Ad Geotargetting Microblogging Brand advocate Caption Content management system (CMS) Content marketing Embedded media GIF, JPEG Organic Reach Employee advocate Handle ow.ly Check-In Content rate Engagement Hashtag Paid Reach Circles Conversions Engagement rate Header image Permalink

37 Χρήσιμες λέξεις κλειδιά στα Social Media (2/2) Phishing P-Z Return on relationship (ROR) Trend Podcast Retweet Troll Promoted Trends RSS Twitter canoe Promoted Tweets Screenshot Unfollow Quote Tweet Sentiment analysis Unfriending Reach SEO User-generated content (UGC) Reddit Short link Vanity URL Retargeting SlideShare Views Repin Tag Vlogger Response rate Thread Word cloud Return on investment (ROI) Timestamp

38 Βιβλιογραφία - Σύνδεσμοι s/greece/2016/august/ greece-2016/

39 Ευχαριστώ

Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης Twitter Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας Δομή Εργαστηρίου Εισαγωγή Facebook (Χ2) Twitter Pinterest YouTube Instagram Wordpress Google + LinkedIn Hootsuite Επανάληψη

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης Twitter Κουστουμπάρδη Ερατώ ΤΕΙ Ιονίων Νήσων Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας Twitter Το Twitter είναι μία micro-blogging υπηρεσία, η οποία επιτρέπει στους

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης A105

Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης A105 Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης A105 Εισαγωγή Δρ. Αγησίλαος Κονιδάρης Καθηγητής Εφαρμογών Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας Στόχος μαθήματος Στόχος του μαθήματος είναι να εισάγει τους φοιτητές

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης Facebook (1 ο Μέρος) Ερατώ Κουστουμπάρδη ΤΕΙ Ιονίων Νήσων Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας Σκοπός του Εργαστηρίου Να εισάγει τους φοιτητές στον κόσμο των μέσων

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης Facebook (1 ο Μέρος) Ερατώ Κουστουμπάρδη Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας Σκοπός του Εργαστηρίου Να εισάγει τους φοιτητές στον κόσμο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης A105

Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης A105 Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης A105 Εισαγωγή (Εβδομάδα 1 Α) Δρ. Αγησίλαος Κονιδάρης Καθηγητής Εφαρμογών Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας Επικοινωνία konidari@teiion.gr ΩΡΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ Τρίτη

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης Εισαγωγή Κουστουμπάρδη Ερατώ Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας Επικοινωνία eratokoustoubar@gmail.com Προπαρασκευαστικά του Εργαστηρίου 1. Εγγραφή στην υπηρεσία

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης Pinterest Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας Δομή Εργαστηρίου Εισαγωγή Facebook (Χ2) Twitter Pinterest Instagram YouTube Wordpress Google + LinkedIn Hootsuite

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης Εισαγωγή Κουστουμπάρδη Ερατώ ΤΕΙ Ιοίων Νήσων Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας Προπαρασκευαστικά του Εργαστηρίου 1. Εγγραφή στην υπηρεσία ενεργοποίησης ηλεκτρονικού

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης Facebook (2 Μέρος) Ερατώ Κουστουμπάρδη Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας Δομή Εργαστηρίου Εισαγωγή Facebook (Χ2) Twitter Pinterest YouTube Instagram Wikipedia

Διαβάστε περισσότερα

Maison La Meloise - Chagny, Γαλλία. Kαλύτερo εστιατόριo στον κόσµο σύµφωνα µε το TripAdvisor

Maison La Meloise - Chagny, Γαλλία. Kαλύτερo εστιατόριo στον κόσµο σύµφωνα µε το TripAdvisor Maison La Meloise - Chagny, Γαλλία Kαλύτερo εστιατόριo στον κόσµο σύµφωνα µε το TripAdvisor Madame Marigoula (µε καταγωγή απ την Πόλη) Θεία του ιδιοκτήτη του Maison La Meloise - Chagny, Γαλλία Master Chef

Διαβάστε περισσότερα

Ideas that take you places

Ideas that take you places Ideas that take you places Ρόλος και δυνατότητες των Social Media στην σύγχρονη εκπαιδευτική διαδικασία Δημητρακοπούλου Κατερίνα Ms. Ιούνιος 2018 Τι άλλαξε με τα Social Media; Αλλαγές Ο τρόπος που ο κόσμος

Διαβάστε περισσότερα

Παρακολούθηση και βελτιστοποίηση της επισκεψιμότητας ενός δικτυακού τόπου

Παρακολούθηση και βελτιστοποίηση της επισκεψιμότητας ενός δικτυακού τόπου Παρακολούθηση και βελτιστοποίηση της επισκεψιμότητας ενός δικτυακού τόπου Η περίπτωση του Σωμαράς Χρήστος Προγραμματιστής - Μηχανικός Μια φορά και έναν καιρό.. ήταν το Internet Marketing Digital Marketing,

Διαβάστε περισσότερα

Digital Marketing. Περακάκης Μάνος Καθηγητής Εφαρμογών Τομέας Ηλεκτρονικού Μάρκετινγκ

Digital Marketing. Περακάκης Μάνος Καθηγητής Εφαρμογών Τομέας Ηλεκτρονικού Μάρκετινγκ Digital Marketing Περακάκης Μάνος Καθηγητής Εφαρμογών Τομέας Ηλεκτρονικού Μάρκετινγκ Internet: Παρελθόν και Παρόν Παλιότερα το Internet ήταν στατικό και η αλληλεπίδραση με τον χρήστη ήταν περιορισμένη

Διαβάστε περισσότερα

Influencers. Digital & Social Media Marketing

Influencers. Digital & Social Media Marketing Influencers Digital & Social Media Marketing This is a proprietary & confidential document photo Tolis Aivalis tolis@aival.com, @aivalis Influencer Κάποιος που λόγω πάθους, γνώσης ή εμπειρίας, έχει σημαντική

Διαβάστε περισσότερα

Οι ΤΠΕ και η Αξιοποίησή τους απότησύγχρονηεπιχείρηση

Οι ΤΠΕ και η Αξιοποίησή τους απότησύγχρονηεπιχείρηση Οι ΤΠΕ και η Αξιοποίησή τους απότησύγχρονηεπιχείρηση Η Διαχρονική Εξέλιξη 2 Σημασία Επικοινωνίας: Αφήγηση Ιστοριών Διαχρονική τάση των ανθρώπων να διηγούνται Ιστορίες. Τα 4 Στοιχεία μιας σύγχρονης Ιστορίας

Διαβάστε περισσότερα

Social Media Marketing for Hotels

Social Media Marketing for Hotels Social Media Marketing for Hotels A brand is no longer what we tell the consumer it is it is what consumers tell each other it is. Scott Cook Τι άλλαξε με τα Social Media Τρόπος (45% κοινού ψάχνει στα

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική Προσφορά Διαχείριση Social Media

Οικονομική Προσφορά Διαχείριση Social Media Οικονομική Προσφορά Διαχείριση Social Media 2015 Η εταιρία μας Η Moving up είναι μια εταιρία που δραστηριοποιείται στον τομέα των ολοκληρωμένων μορφών επικοινωνίας και διαφήμισης.όποιο και αν είναι το

Διαβάστε περισσότερα

Social Media Marketing Presentation

Social Media Marketing Presentation ΚΑΠΑ ΣΙΓΜΑ ΔΕΛΤΑ Α.Ε Σητείας 8 & Μεσολογγίου, 14451 Μεταμόρφωση Αττικής Τηλέφωνο: 210 211 7676 E-mail: socialmedia@ksd.gr Social Media Marketing Presentation Σκοπός Το e-word-of-mouth είναι ο πιο αποδοτικός

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης Pinterest Κουστουμπάρδη Ερατώ ΤΕΙ Ιονίων Νήσων Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας Pinterest Eίναι ένα Κοινωνικό Μέσο που δημιουργήθηκε το 2010 Αποτελεί μία πλατφόρμα

Διαβάστε περισσότερα

Social Media Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Social Media Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης 2 η ΕΝΟΤΗΤΑ Social Media Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης Social media είναι οι ιστοσελίδες οι οποίες έχουν σκοπό να δικτυώσουν τον κόσμο. Με την εγγραφή ενός ατόμου στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, έχει τη δυνατότητα

Διαβάστε περισσότερα

STATE OF DIGITAL LEADERSHIP 2014

STATE OF DIGITAL LEADERSHIP 2014 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ELTRUN ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠIΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ 2014 ΠΟΣΟ DIGITAL ΕΙΝΑΙ ΤΟ MARKETING ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ; Ενώ οι περισσότερες πρωτοπόρες στον κλάδο

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: L Oreal #MouAksizei. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): L Oreal Paris

Ermis Media. Κατηγορία: Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: L Oreal #MouAksizei. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): L Oreal Paris Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Σύγχρονο Επιχειρηµατικό Γίγνεσθαι

Σύγχρονο Επιχειρηµατικό Γίγνεσθαι SOCIAL CRM Σύγχρονο Επιχειρηµατικό Γίγνεσθαι Όξυνση ανταγωνισµού Ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις Πληθώρα επιλογών Νέες επιχειρηµατικές τάσεις Στροφή προς τον πελάτη Word of mouth Κοινωνικά δίκτυα ΟΡΙΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης Instagram Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας Δομή Εργαστηρίου Εισαγωγή Facebook (Χ2) Twitter Pinterest YouTube Instagram Wikipedia Wordpress Google + LinkedIn

Διαβάστε περισσότερα

Social Media Marketing

Social Media Marketing H bclever σας προσκαλεί στο Σεμινάριο με Θέμα: Social Media Marketing Το σεμινάριο μπορεί να επιδοτηθεί από το ΛΑΕΚ 0,45% θα διεξαχθεί στο Μαρούσι Πλάζα στην αίθουσα Auditorium την Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Διαβάστε περισσότερα

Μη σκέφτεστε το internet ως μία μονοδιάστατη δραστηριότητα. Alicon Femah Vice President of Research & Marketing IAB Europe

Μη σκέφτεστε το internet ως μία μονοδιάστατη δραστηριότητα. Alicon Femah Vice President of Research & Marketing IAB Europe Μη σκέφτεστε το internet ως μία μονοδιάστατη δραστηριότητα. Alicon Femah Vice President of Research & Marketing IAB Europe 2 3 Τέσσερις άλλαξαν την ιστορία της ανθρωπότητας προς το καλύτερο χωρίς αίμα.

Διαβάστε περισσότερα

Let s talk about Social Media!

Let s talk about Social Media! A A A Aa Be where your clients are. Be social. Let s talk about Social Media! Welcome! Σ αυτή την παρουσίαση: ποιοι είμαστε γιατί τα social media είναι μια σοβαρή υπόθεση πώς σκεπτόμαστε τι μπορούμε να

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης WEB 2.0 Ιστορία των Social Media Αγησίλαος Κονιδάρης Καθηγητής Εφαρμογών Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας Επικοινωνία konidari@teiion.gr ΩΡΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ Πέμπτη

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Τίτλος Συμμετοχής: My Elvive" Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): L Oreal Paris. Εταιρία/Πελάτης: L Oreal Hellas

Ermis Media. Κατηγορία: Τίτλος Συμμετοχής: My Elvive Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): L Oreal Paris. Εταιρία/Πελάτης: L Oreal Hellas Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

ANAKOINΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ANAKOINΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Αθήνα, 8 Φεβρουαρίου 2017 ANAKOINΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ O Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων - ΣΕΤΕ, στο πλαίσιο υλοποίησης της προγραμματικής σύμβασης του ΣΕΤΕ με την Περιφέρεια

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγη στα SOCIal MEDIA

Εισαγωγη στα SOCIal MEDIA Εισαγωγη στα SOCIal MEDIA ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔιοΙκηση, ΟργΑνωση και ΠληροφορικΗ για Μικρο-MεσαΙες ΕπιχειρΗσεις 14/5/2014 ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ Εισαγωγή Κοινωνικά δίκτυα, αναπόσπαστο κομμάτι

Διαβάστε περισσότερα

who we are Στέφανος Σκλαβενίτης η δουλειά μας είναι να κατορθώνουμε να τραβάμε την προσοχή των χρηστών του διαδικτύου για τους σωστούς λόγους

who we are Στέφανος Σκλαβενίτης η δουλειά μας είναι να κατορθώνουμε να τραβάμε την προσοχή των χρηστών του διαδικτύου για τους σωστούς λόγους ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ FLIPSIDE DIGITAL MEDIA ιδρύθηκε το 2010 στη Θεσσαλονίκη. διαθέτει υψηλή τεχνογνωσία σε κάθε είδους digital project. έχει συνεργαστεί με κάποιες από τις μεγαλύτερες εταιρίες της βόρειας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ì ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ "ʺΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΒΑΣΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ"ʺ «Στήήριξη και Ανάάδειξη Πολυνησιωτικώών ΑΕΙ» ΔΡΑΣΗ 4: Εκπαίίδευση

Διαβάστε περισσότερα

ΠAΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΠAΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠAΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων METRICS ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ Η ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΡΙΟΣ ΜΙΧΟΚ Επιβλέπων Καθηγητής:

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός LinkedIn. «10 συμβουλές επέκτασης της επιχείρησης σας, χρησιμοποιώντας το LinkedIn» Provided to you by

Οδηγός LinkedIn. «10 συμβουλές επέκτασης της επιχείρησης σας, χρησιμοποιώντας το LinkedIn» Provided to you by Οδηγός LinkedIn «10 συμβουλές επέκτασης της επιχείρησης σας, χρησιμοποιώντας το LinkedIn» Provided to you by 2 Οδηγός Linkedin, πώς να βοηθήσετε την επιχείρηση σας χρησιμοποιώντας το Ο ποιο κάτω οδηγός

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Explore Together. Δημιουργία Brand Awareness στο ανταγωνιστικό περιβάλλον των Social Media

Explore Together. Δημιουργία Brand Awareness στο ανταγωνιστικό περιβάλλον των Social Media Explore Together Δημιουργία Brand Awareness στο ανταγωνιστικό περιβάλλον των Social Media Μιχάλης Σαραντινός Άγγελος Σφακιανάκης Δυο λόγια για τη Steficon Η Steficon σε αριθμούς Ενεργή παρουσία στην Ελλάδα

Διαβάστε περισσότερα

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ II 4/11/2013 Κοινωνικά Δίκτυα [Social Networks] ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΣΕΡΡΩΝ Το έργο αυτό βρίσκεται υπό άδεια Creative Commons Αναφορά-Μη-Εμπορική 3.0 Ελλάδα

Διαβάστε περισσότερα

Σεμινάριο: Social Media Marketing

Σεμινάριο: Social Media Marketing Σεμινάριο: Social Media Marketing Περιγραφή σεμιναρίου: Τα Social Media έχουν αλλάξει τον τρόπο που παραδοσιακά λειτουργούσαν οι επιχειρήσεις, δίνοντας πλέον τη δυνατότητα στους πελάτες να έχουν άποψη

Διαβάστε περισσότερα

Σεμινάριο: Social Media Marketing

Σεμινάριο: Social Media Marketing Σεμινάριο: Social Media Marketing Περιγραφή σεμιναρίου: Τα Social Media έχουν αλλάξει τον τρόπο που παραδοσιακά λειτουργούσαν οι επιχειρήσεις, δίνοντας πλέον τη δυνατότητα στους πελάτες να έχουν άποψη

Διαβάστε περισσότερα

Your Brand + = SOCIAL MEDIA PRESENTATION

Your Brand + = SOCIAL MEDIA PRESENTATION Your Brand + = Your Brand Επιτακτική κρίνεται πλέον η ανάγκη για την παρουσία κάθε εταιρίας που θέλει να θεωρεί τον εαυτό της σύγχρονο στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης. Όλο και περισσότερες εταιρίες κατευθύνουν

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΤΛΟΣ: Ψηφιακή επικοινωνία, εργαλεία και τρόποι προβολής και προώθησης πράξεων.

ΤΙΤΛΟΣ: Ψηφιακή επικοινωνία, εργαλεία και τρόποι προβολής και προώθησης πράξεων. ΤΙΤΛΟΣ: Ψηφιακή επικοινωνία, εργαλεία και τρόποι προβολής και προώθησης πράξεων. ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ιωάννης Οφάκογλου (Managing Director, RISTART) ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: Ρέθυμνο, Κρήτη Οι παράγοντες που διαμορφώνουν το

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΗΜΑ SOCIAL MEDIA. E-learning. Οδηγός Σπουδών

ΜΑΘΗΜΑ SOCIAL MEDIA. E-learning. Οδηγός Σπουδών ΜΑΘΗΜΑ SOCIAL MEDIA E-learning Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου Πειραιά του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης, σας καλωσορίζει στο μάθημα «ΜΑΘΗΜΑ SOCIAL

Διαβάστε περισσότερα

Για την νέα καμπάνια της Lacta έπρεπε με την επιλογή των κατάλληλων digital μέσων να καταφέρουμε ώστε οι καταναλωτές να:

Για την νέα καμπάνια της Lacta έπρεπε με την επιλογή των κατάλληλων digital μέσων να καταφέρουμε ώστε οι καταναλωτές να: Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

2 Μάρκετινγκ µηχανών αναζήτησης (Search Engine Marketing).

2 Μάρκετινγκ µηχανών αναζήτησης (Search Engine Marketing). 1 Εισαγωγή στο Internet Marketing 1.1. Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν ξεκινήσετε. 1.2. Εξοικείωση µε τα εργαλεία βελτιστοποίησης των µηχανών αναζήτησης. 2 Μάρκετινγκ µηχανών αναζήτησης (Search Engine Marketing).

Διαβάστε περισσότερα

INTERNET MARKETING ---------- Πώς Να Το Εκμεταλλευτείς Αποτελεσματικά Για Να Φέρεις Μία Σταθερή Ροή Πελατών. MakeMoneyOnline.gr!

INTERNET MARKETING ---------- Πώς Να Το Εκμεταλλευτείς Αποτελεσματικά Για Να Φέρεις Μία Σταθερή Ροή Πελατών. MakeMoneyOnline.gr! INTERNET MARKETING Πώς Να Το Εκμεταλλευτείς Αποτελεσματικά Για Να Φέρεις Μία Σταθερή Ροή Πελατών SOURCE CONTAC T ABOU T ---- MakeMoneyOnline.gr! (*) Κλείσε κινητά, internet, πάρε χαρτί, στυλό και ετοιμάσου

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονικό Επιχειρείν & Νέες Τεχνολογίες για Επιχειρηματικότητα ΔΕΟ45

Ηλεκτρονικό Επιχειρείν & Νέες Τεχνολογίες για Επιχειρηματικότητα ΔΕΟ45 Ηλεκτρονικό Επιχειρείν & Νέες Τεχνολογίες για Επιχειρηματικότητα ΔΕΟ45 ΤΟΜΟΣ Α «Ηλεκτρονικό Επιχειρείν» πηγή: ibm.com Ηλεκτρονικό Επιχειρείν Η εφαρμογή τεχνολογιών πληροφορίας και επικοινωνίας (ΤΠΕ) για

Διαβάστε περισσότερα

Αξιοποίηση των Κοινωνικών Δικτύων στις Επιχειρήσεις

Αξιοποίηση των Κοινωνικών Δικτύων στις Επιχειρήσεις Αξιοποίηση των Κοινωνικών Δικτύων στις Επιχειρήσεις Αγγελιδάκη Ιωάννα ΕΒΕΧ Μονάδα Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας Πολυτεχνείου Κρήτης Χανιά, 30 Απριλίου 2014 Ποιος είναι ο στόχος της επιχείρησής μου?

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΑΠ 7/ΑΠ 8 ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Velvet Studio. Creative Agency

Velvet Studio. Creative Agency Velvet Studio Creative Agency www.velvetstudio.gr info@velvetstudio.gr Αμαζονων 46 Ηράκλειο Κρήτης Το VelvetStudio είναι ένα πρωτοποριακό Creative Agency που ειδικεύεται στις υπηρεσίες διαδικτύου. Καλύπτουμε

Διαβάστε περισσότερα

Social Media. Chapter 2 Social Media Marketing

Social Media. Chapter 2 Social Media Marketing Social Media W Chapter 2 Social Media Marketing p.1 Τι είναι το Social Media Marketing Πρόκειται για ένα νέο marketing, που απευθύνεται σε ένα νέο καταναλωτή. Ζούμε σε μια εποχή που η τεχνολογία αλλάζει

Διαβάστε περισσότερα

Αριστομένης Μακρής. Συστήματα Επιχειρηματικής Ευφυΐας (BI/BA)

Αριστομένης Μακρής. Συστήματα Επιχειρηματικής Ευφυΐας (BI/BA) Αναλυτική μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media Analytics) Πληθυσμός Τεχνολογία ο χώρος (χορός) των υπερβολών Παράδειγμα υπερβολής Το 2005 το αγοράζει η News Corp αντί $580.000.000 Το 2008 η αξία της

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ (BRANDING & MARKETING)

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ (BRANDING & MARKETING) ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ (BRANDING & MARKETING) ΜΑΡΤΙΟΣ 2018 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 1. ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ (BRANDING & MARKETING)...

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Επικαιροποίησης Γνώσεων Αποφοίτων ΑΕΙ στην «Οργάνωση, Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων και στην Προώθηση Τουριστικών Προορισμών»

Πρόγραμμα Επικαιροποίησης Γνώσεων Αποφοίτων ΑΕΙ στην «Οργάνωση, Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων και στην Προώθηση Τουριστικών Προορισμών» ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ Πρόγραμμα Επικαιροποίησης Γνώσεων Αποφοίτων ΑΕΙ στην «Οργάνωση, Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων και στην Προώθηση Τουριστικών Προορισμών» 9 Η Ι ΑΚΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ - ΜΕΡΟΣ B Ο ρόλος και

Διαβάστε περισσότερα

Liveschool Marketing Services

Liveschool Marketing Services Liveschool Marketing Services Περιεχόμενα Βελτιστοποίηση website SEO... 3 Social media design & creation... 4 Social media management... 4 Διαγωνισμοί Facebook... 5 Google Adwords... 5 Facebook Ads...

Διαβάστε περισσότερα

EΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ & SOCIAL MEDIA. ηµήτρης Α. Μαύρος ιευθύνων Σύµβουλος MRB Hellas A.E. «Που

EΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ & SOCIAL MEDIA. ηµήτρης Α. Μαύρος ιευθύνων Σύµβουλος MRB Hellas A.E. «Που EΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ & SOCIAL MEDIA «Που θα πάει αυτή η σχέση;» ηµήτρης Α. Μαύρος ιευθύνων Σύµβουλος MRB Hellas A.E. A B 2 1 Πριν ξεκινήσουµε 1 Ποιο είναι το περιβάλλον των επιχειρήσεων σε σχέση µε τα SM σήµερα.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ Ενότητα 6: Internet Marketing Βλαχοπούλου Μάρω Άδειες Χρήσης Το παρόν εκπαιδευτικό υλικό υπόκειται σε άδειες χρήσης Creative Commons. Για εκπαιδευτικό υλικό, όπως εικόνες,

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης Instagram Κουστουμπάρδη Ερατώ Ιόνιο Πανεπιστήμιο Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας Τι είναι το Instagram Η λέξη προέρχεται από ένωση των λέξεων «instant» και

Διαβάστε περισσότερα

Φεβρουάριος 2017 Έκδοση 01.0

Φεβρουάριος 2017 Έκδοση 01.0 Φεβρουάριος 2017 Έκδοση 01.0 PEOPLECERT Ελλάς A.E - Φορέας Πιστοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού Κοραή 3, 105 64 Αθήνα, Τηλ.: 210 372 9100, Fax: 210 372 9101, e-mail: info@peoplecert.org, www.peoplecert.org

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: Direct/ Χορηγίες. Τίτλος Συμμετοχής: Samsung Paralympics Campaign #Gnorisetous

Ermis Direct. Κατηγορία: Direct/ Χορηγίες. Τίτλος Συμμετοχής: Samsung Paralympics Campaign #Gnorisetous Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ SOCIAL MEDIA MARKETING

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ SOCIAL MEDIA MARKETING ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ SOCIAL MEDIA MARKETING ΗΡΑΚΛΕΙΟ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 Δυνατότητα Παρακολούθησης και εξ' Αποστάσεως Καλύψτε το χαμένο χρόνο και ξεπεράστε τον ανταγωνισμό επενδύοντας στα Social Media!

Διαβάστε περισσότερα

Ξεπεράστε τους ανταγωνιστές σας µε αποδοτικές στρατηγικές Internet Marketing

Ξεπεράστε τους ανταγωνιστές σας µε αποδοτικές στρατηγικές Internet Marketing Ξεπεράστε τους ανταγωνιστές σας µε αποδοτικές στρατηγικές Internet Marketing Επενδύστε µε ελάχιστο κόστος και χρόνο σε αυτά τα επιχορηγηµένα σεµινάρια και κτίστε µια πρωτοποριακή στρατηγική Ίντερνετ Μάρκετινγκ

Διαβάστε περισσότερα

APOSTOLIS AIVALIS. Innovation & Strategy Mentor. facebook.com/tolisaivalis. linkedin.com/in/aivalis. twitter.com/aivalis (@aivalis) about.

APOSTOLIS AIVALIS. Innovation & Strategy Mentor. facebook.com/tolisaivalis. linkedin.com/in/aivalis. twitter.com/aivalis (@aivalis) about. APOSTOLIS AIVALIS Innovation & Strategy Mentor facebook.com/tolisaivalis linkedin.com/in/aivalis twitter.com/aivalis (@aivalis) about.me/αivalis STRATEGY Online Marketing & Communication REALITY Σιγά

Διαβάστε περισσότερα

Content Marketing. Όροι προς ανάλυση:

Content Marketing. Όροι προς ανάλυση: Content Marketing Όροι προς ανάλυση: Digital Content Marketing Social Marketing Content Online & Offline Marketing Συσχετισμός δυνητικών πελατών με το brand 1 18 Εκπαιδευτικές Ενότητες 91 Συνολικά Κεφάλαια

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Σπουδών "DIGITAL & SOCIAL MEDIA"

Πρόγραμμα Σπουδών DIGITAL & SOCIAL MEDIA Πρόγραμμα Σπουδών "DIGITAL & SOCIAL MEDIA" ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΕΤΟΣ 2017-2018 Ξεχώρισε σε μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη αγορά εργασίας! Η ραγδαία ανάπτυξη των νέων τεχνολογιών και η ταχύτατη εξάπλωση των Νέων Μέσων

Διαβάστε περισσότερα

Κοινωνικά Δίκτυα & Καλές Περιβαλλοντικές Πρακτικές

Κοινωνικά Δίκτυα & Καλές Περιβαλλοντικές Πρακτικές Κοινωνικά Δίκτυα & Καλές Περιβαλλοντικές Πρακτικές Αγγελική Καραματσούκη karamaag@gmail.com Πράσινες Ιδέες 22/10/2014 Γνωριμία 2 Αγγελική Καραματσούκη Πτυχίο Νοσηλευτικής, Πτυχίο Πληροφορικής Διδακτορικό

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές αναζήτησης εργασίας

Τεχνικές αναζήτησης εργασίας Τεχνικές αναζήτησης εργασίας Απρίλιος 2013 Αναζήτηση εργασίας Οι ραγδαίες αλλαγές στο χώρο της οικονομίας, της τεχνολογίας, αλλά και στην οργάνωση του κοινωνικών δομών έχουν προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Μια κορυφαία πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Ο έξυπνος τρόπος για να Συνδεθείτε, να Μοιραστείτε και να Συνεργαστείτε

Μια κορυφαία πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Ο έξυπνος τρόπος για να Συνδεθείτε, να Μοιραστείτε και να Συνεργαστείτε Elgg.com (http://elgg.com/index.php) Μια κορυφαία πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Ο έξυπνος τρόπος για να Συνδεθείτε, να Μοιραστείτε και να Συνεργαστείτε Χαρακτηριστικά (http://elgg.com/features.php) Επισκόπηση

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα σχετικά με τις λειτουργίες του

Περιεχόμενα σχετικά με τις λειτουργίες του Περιεχόμενα σχετικά με τις λειτουργίες του www.24hrstores.gr Ενότητα Χρήστες (ως Χρήστες εννοούμε αυτούς που επισκέπτονται το Front End του ηλεκτρονικού καταστήματος) 1.1. Επισκέπτες Ποιες σελίδες μπορεί

Διαβάστε περισσότερα

Ο ρόλος των κοινωνικών μέσων δικτύωσης στην οικοδόμηση της φήμης μιας επιχείρησης/brand. Ντίνος Αδριανόπουλος Touchpoint Strategies

Ο ρόλος των κοινωνικών μέσων δικτύωσης στην οικοδόμηση της φήμης μιας επιχείρησης/brand. Ντίνος Αδριανόπουλος Touchpoint Strategies Ο ρόλος των κοινωνικών μέσων δικτύωσης στην οικοδόμηση της φήμης μιας επιχείρησης/brand Ντίνος Αδριανόπουλος Touchpoint Strategies David Ogilvy Father Of Advertising Η μάρκα είναι η υπόσχεση που ένας οργανισμός

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΣΩΝ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΣΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΣΩΝ για πολίτες, επαγγελματίες και εταιρίες Communication through new media Στόχος του Προγράμματος Το πρόγραμμα Διοίκηση Επικοινωνίας μέσω των Social Media είναι

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: E6 Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: Hasbro, Monopoly Global Edition. Προϊόν/Υπηρεσία (Brand Name): Monopoly

Ermis Media. Κατηγορία: E6 Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: Hasbro, Monopoly Global Edition. Προϊόν/Υπηρεσία (Brand Name): Monopoly Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ Ενότητα 10: Κοινωνικά Μέσα Μάρκετινγκ (1) Βλαχοπούλου Μάρω Άδειες Χρήσης Το παρόν εκπαιδευτικό υλικό υπόκειται σε άδειες χρήσης Creative Commons. Για εκπαιδευτικό υλικό,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΠΟΛΥΜΕΣΑ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΤΠ61 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ - ΠΟΛΥΜΕΣΑ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ ΣΤΟ MARKETING Σπουδαστής: Πυροβολάκη Γεωργία Υπεύθυνος

Διαβάστε περισσότερα

Διαφήμιση στα Κοινωνικά Δίκτυα

Διαφήμιση στα Κοινωνικά Δίκτυα Διαφήμιση στα Κοινωνικά Δίκτυα ΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΙΚΤΥΑ Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γνωστά κυρίως με τον αγγλικό όρο social media, ανακαλύπτουν σιγά σιγά όλο και περισσότερες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται

Διαβάστε περισσότερα

«Ανάλυση ιστοσελίδων εταιρειών δερμοκαλλυντικών προϊόντων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης» Καμπουρογιάννη Ευγενία (6638)

«Ανάλυση ιστοσελίδων εταιρειών δερμοκαλλυντικών προϊόντων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης» Καμπουρογιάννη Ευγενία (6638) «Ανάλυση ιστοσελίδων εταιρειών δερμοκαλλυντικών προϊόντων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης» Καμπουρογιάννη Ευγενία (6638) Επιβλέπων Καθηγητής: Γιαννάς Πρόδρομος ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ 2014 Παρουσία τριών ελληνικών εταιρειών

Διαβάστε περισσότερα

Στα πλαίσια του Διαδικτύου, ο όρος αναφέρεται σε μία ηλεκτρονική πλατφόρμα

Στα πλαίσια του Διαδικτύου, ο όρος αναφέρεται σε μία ηλεκτρονική πλατφόρμα ΚΕΦΑΛΑΙΟ 15 Κοινωνικά Δίκτυα αποτελούν μία ομάδα ατόμων που αλληλεπιδρούν μεταξύ τους και το σύνολο των σχέσεων που αναπτύσσονται μεταξύ των μελών της ομάδας. Στα πλαίσια του Διαδικτύου, ο όρος αναφέρεται

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης Facebook (2 Μέρος) Ερατώ Κουστουμπάρδη Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας Επαγγελματική παρουσία στο Facebook 1. Δημιουργία Επαγγελματικής παρουσίας στο Facebook

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ LIFE AMYBEAR. Συνολικός προϋπολογισμός: ευρώ (μη περιλαμβανομένου ΦΠΑ)

ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ LIFE AMYBEAR. Συνολικός προϋπολογισμός: ευρώ (μη περιλαμβανομένου ΦΠΑ) ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ LIFE AMYBEAR Συνολικός προϋπολογισμός: 3.000 ευρώ (μη περιλαμβανομένου ΦΠΑ). Σκοπός Ο παρόν διαγωνισμός αφορά την παροχή υπηρεσιών Δημοσιότητας

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: Aegean itraveller. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Aegean

Ermis Media. Κατηγορία: Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: Aegean itraveller. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Aegean Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis PR. Κατηγορία: Digital PR. Τίτλος Συμμετοχής: #MadewithAB. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ΑΒ Βασιλόπουλος. Εταιρία/Πελάτης: ΑΒ Βασιλόπουλος

Ermis PR. Κατηγορία: Digital PR. Τίτλος Συμμετοχής: #MadewithAB. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ΑΒ Βασιλόπουλος. Εταιρία/Πελάτης: ΑΒ Βασιλόπουλος Ermis PR Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Eρευνητική εργασία Β Λυκείου με θέμα: Κοινωνικά δίκτυα στην εκπαίδευση, νέα εργαλεία, νέες προοπτικές, νέες προκλήσεις

Eρευνητική εργασία Β Λυκείου με θέμα: Κοινωνικά δίκτυα στην εκπαίδευση, νέα εργαλεία, νέες προοπτικές, νέες προκλήσεις Ομάδα Ο.Π.Α.Π.Σ. Eρευνητική εργασία Β Λυκείου με θέμα: Κοινωνικά δίκτυα στην εκπαίδευση, νέα εργαλεία, νέες προοπτικές, νέες προκλήσεις Βαρσάμης Παναγιώτης, Μπέρμπεης Γιάννης, Πλατής Σωτήρης, Τσαγγαίος

Διαβάστε περισσότερα

THE PROFESSIONAL DIGITAL MARKETING COURSE

THE PROFESSIONAL DIGITAL MARKETING COURSE ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το Professional Digital Marketing Course της ΕΕΔΕ είναι το μοναδικό πρόγραμμα Digital Marketing σχεδιασμένο από practitioners για practitioners. Στόχος του είναι να προσδώσει στους

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ Ενότητα 11: ΜΕΤΡΗΣΗ ΑΠΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ Βλαχοπούλου Μάρω Άδειες Χρήσης Το παρόν εκπαιδευτικό υλικό υπόκειται σε άδειες χρήσης Creative Commons.

Διαβάστε περισσότερα

Δημόσιες Σχέσεις είναι η λειτουργία μεταξύ ενός υποκειμένου δημοσίων σχέσεων (ατόμου ή ομάδας) και κοινού για τη δημιουργία και διατήρηση αμοιβαίας

Δημόσιες Σχέσεις είναι η λειτουργία μεταξύ ενός υποκειμένου δημοσίων σχέσεων (ατόμου ή ομάδας) και κοινού για τη δημιουργία και διατήρηση αμοιβαίας Δημόσιες Σχέσεις είναι η λειτουργία μεταξύ ενός υποκειμένου δημοσίων σχέσεων (ατόμου ή ομάδας) και κοινού για τη δημιουργία και διατήρηση αμοιβαίας εμπιστοσύνης και κατανόησης. Επικοινωνία είναι η μετάδοση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡΙΚΗ TAYTOTHTA. Λογότυπο. Επαγγελματική κάρτα

ΕΤΑΙΡΙΚΗ TAYTOTHTA. Λογότυπο. Επαγγελματική κάρτα COMPANY PROFILE Η Citrine είναι ένα Word of Mouth & Digital Marketing Agency. Ιδρύθηκε το 2004 και είναι μία από τις πρώτες εταιρίες στην Ευρώπη που σχεδίασαν και υλοποίησαν καμπάνιες στα Social Media

Διαβάστε περισσότερα

Αναστασιάδη Ναταλία it116 Δαουλτζόγλου Αικατερίνη it1125 Κιάκου Άννα it1178

Αναστασιάδη Ναταλία it116 Δαουλτζόγλου Αικατερίνη it1125 Κιάκου Άννα it1178 Αναστασιάδη Ναταλία it116 Δαουλτζόγλου Αικατερίνη it1125 Κιάκου Άννα it1178 Social Media Marketing Πρακτική marketing που χρησιµοποιείται µε σκοπό την απόκτηση δηµοσιότητας και κίνησης µέσα από πηγές και

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) στις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (ΜΜΕ)

Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) στις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (ΜΜΕ) Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) στις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (ΜΜΕ) Γιώργος Μανής Επίκουρος Καθηγητής Τμήμα Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Τι είναι οι Τεχνολογίες

Διαβάστε περισσότερα

COMPANY PROFILE. Έως το 2006 έχοντας σαν κύριο πεδίο δράσης το Word of Mouth Marketing, η

COMPANY PROFILE. Έως το 2006 έχοντας σαν κύριο πεδίο δράσης το Word of Mouth Marketing, η COMPANY PROFILE Η Citrine είναι ένα διαφημιστικό agency. Ιδρύθηκε το 2004 και είναι μία από τις πρώτες εταιρίες στην Ευρώπη που αφουγκράστηκαν τον παλμό της εποχής αφού στράφηκε σε καινοτόμες και εναλλακτικές

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: E6 Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: #ABSOLUTNIGHTS. Προϊόν/Υπηρεσία (Brand Name): ABSOLUT

Ermis Media. Κατηγορία: E6 Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: #ABSOLUTNIGHTS. Προϊόν/Υπηρεσία (Brand Name): ABSOLUT Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης Εισαγωγή Αγησίλαος Κονιδάρης Καθηγητής Εφαρμογών Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας Επικοινωνία konidari@teiion.gr ΩΡΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ Πέμπτη 9:00-11:00 Παρασκευή 9:00-11:00

Διαβάστε περισσότερα

INTERNET MARKETING. Προώθηση και Διαφήμιση στο Διαδίκτυο. Β Ο/Δ Ειδική Θεματική Δραστηριότητα Σχ. Έτος

INTERNET MARKETING. Προώθηση και Διαφήμιση στο Διαδίκτυο. Β Ο/Δ Ειδική Θεματική Δραστηριότητα Σχ. Έτος INTERNET MARKETING Προώθηση και Διαφήμιση στο Διαδίκτυο Β Ο/Δ Ειδική Θεματική Δραστηριότητα Σχ. Έτος 2013-14 Το Διαδίκτυο είναι αναμφισβήτητα ένα τεράστιο πεδίο Προώθησης και Διαφήμισης Υπηρεσιών και Προϊόντων.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: DIRECT / DIRECT MARKETING / Business to Consumer / Καμπάνιες Direct Marketing

Ermis Direct. Κατηγορία: DIRECT / DIRECT MARKETING / Business to Consumer / Καμπάνιες Direct Marketing Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Digital media. Τίτλος Συμμετοχής: oι Ιταλοί. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Barilla pesto sauces

Ermis Media. Κατηγορία: Digital media. Τίτλος Συμμετοχής: oι Ιταλοί. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Barilla pesto sauces Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: E8. ΧΡΗΣΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΜΕΣΩΝ. Τίτλος Συμμετοχής: ΤΡΩΜE ΜΑΖΙ με τη Mamatsita & την COCA-COLA

Ermis Media. Κατηγορία: E8. ΧΡΗΣΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΜΕΣΩΝ. Τίτλος Συμμετοχής: ΤΡΩΜE ΜΑΖΙ με τη Mamatsita & την COCA-COLA Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα