Ermis Media. Κατηγορία: Χρήση Πολλαπλών Μέσων. Τίτλος Συμμετοχής: Aegean Μαραθώνιος. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Aegean Airlines

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ermis Media. Κατηγορία: Χρήση Πολλαπλών Μέσων. Τίτλος Συμμετοχής: Aegean Μαραθώνιος. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Aegean Airlines"

Transcript

1 Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο. Οι οδηγίες για τη συμπλήρωση των πεδίων της φόρμας δεν πρέπει να διαγράφονται, καθώς αποτελούν οδηγό για τις κριτικές επιτροπές. Σε κανένα σημείο της έκθεσης δεν πρέπει να αναγράφεται το όνομα της συμμετέχουσας εταιρίας επικοινωνίας. Κατηγορία: Χρήση Πολλαπλών Μέσων Τίτλος Συμμετοχής: Aegean Μαραθώνιος Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Aegean Airlines Εταιρία/Πελάτης: Αεροπορία Αιγαίου Α.Ε. Είδος Προϊόντος/Υπηρεσίας: Αεροπορική εταιρία 1. Σύντομη Περιγραφή της Συμμετοχής H AEGEAN ως Επίσημος Χορηγός του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας θέλησε να δημιουργήσει μια ενέργεια για να επικοινωνήσει για πρώτη φορά την χορηγία της και να μπορέσει να διαφοροποιηθεί από το clutter των χορηγών του Μαραθωνίου. Πως θα μπορούσε λοιπόν να τηρηθεί η «υπόσχεση» του brand, ότι μας φέρνει κοντά σε κάθε μακριά που ονειρευόμαστε; Η AEGEAN τόλμησε να δημιουργήσει μια ενέργεια που δείχνει μέσα από την εμπειρία που έζησαν οι νικητές και δρομείς του Μαραθωνίου, πώς καμία απόσταση δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο να φτάσουν κοντά σε αυτό που αγαπούν. Ετοιμάσαμε για δέκα τυχερούς νικητές μια μοναδική έκπληξη στο δυσκολότερο σημείο του αγώνα, δείχνοντας τους τον αγαπημένο τους που τους περίμενε στον τερμάτισμο του Μαραθωνίου. Έτσι τους εμψυχώσαμε και τους δώσαμε δύναμη να πετύχουν τον στόχο τους και να τερματίσουν.

2 2. Καινοτόμος Στρατηγική Media Α. Περιγράψτε τον στόχο επικοινωνίας της συμμετοχής Β. Δείξτε πως η καινοτόμος στρατηγική media που αναπτύξατε αποτελεί μια πρωτότυπη προσέγγιση, βασισμένη σε ιδιαίτερες γνώσεις για τον καταναλωτή (consumer insight). Στόχος της επικοινωνίας ήταν δημιουργήσουμε buzz στα social media με αφορμή την χορηγία της AEGEAN στον Μαραθώνιο της Αθήνας και να καταφέρουμε να διαφοροποιηθούμε από τους υπόλοιπους χορηγούς. Οι δρομείς του Μαραθωνίου κάνουν μια υπεράνθρωπη προσπάθεια να νικήσουν την απόσταση των 42 χιλιομέτρων. Αγωνίζονται να φέρουν κοντά τον τερματισμό που είναι μακριά. Η προσπάθεια τους αυτή συγκινεί την AEGEAN γιατί και εκείνη αυτό κάνει καθημερινά, φέρνει κοντά κάθε μακριά. Στα δύσκολα σημεία, ο δρομέας χρειάζεται κάτι παραπάνω από τη σωματική του δύναμη. Χρειάζεται τη δύναμη εκείνη που μόνο ένας δικός του άνθρωπος μπορεί να του δώσει. Καλούσαμε τους δρομείς να δηλώσουν συμμετοχή μέσα από ένα dedicated site, δίνοντας μας το ονοματεπώνυμο και το αριθμό συμμετοχής τους καθώς και τα στοιχεία του αγαπημένου τους που ήθελαν να έχουν κοντά τους. Δεδομένου ότι η καμπάνια αφορούσε το πολύ στοχευμένο κοινό των δρομέων του Κλασσικού Μαραθωνίου, εκμεταλλευτήκαμε την βάση των δρομέων του Μαραθωνίου για να τους επικοινωνήσουμε με newsletter την ενέργεια. Στη συνέχεια στοχεύοντας μέσω remarketing και look alike audiences όσους επισκέφθηκαν την σελίδα μας, προωθήσαμε το promo video, αλλά και το απολογιστικό video μέσα από Sponsored stories στο Facebook. Το κοινό του Facebook αγκάλιασε με τα σχόλια του το video της ενέργειας και οι περισσότεροι το έκαναν share για να το μοιραστούν με τους φίλους τους.

3 3. Δημιουργική Εφαρμογή της Μηντιακής Ιδέας Δείξτε πως η δημιουργική εφαρμογή της μηντιακής ιδέας αξιοποίησε τις δυνατότητες του Μέσου ώστε να αυξήσει τo συνολικό αντίκτυπο/εντύπωση της προσπάθειας και να διεγείρει το ενδιαφέρον του καταναλωτή (consumer engagement) Η AEGEAN, Επίσημος Χορηγός του Μαραθωνίου, θέλησε να δείξει ότι στηρίζει τους δρομείς, φέρνοντας για 10 από αυτούς έναν δικό τους άνθρωπο που ζει μακριά, για να τους στηρίξει από κοντά στον τερματισμό. Εκμεταλευόμενοι τις δυνατότητες των Digital Media, σε όλες τις φάσεις της ενέργειας καταφέραμε να αποτυπώσουμε σε ένα social video πώς καμία απόσταση δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο να φτάσουν κοντά σε αυτό που αγαπούν. Στο ξεκίνημα της ενέργειας, ένα social video καλούσε τους δρομείς να δηλώσουν μέσα από μια dedicated landing page. Την ημέρα του αγώνα, στο δυσκολότερο σημείο της Μαραθώνιας διαδρομής, σε ένα digital billboard οι νικητές έβλεπαν τον αγαπημένο τους, να τους δίνει δύναμη και να τους λέει ότι τους περιμένει στον τερματισμό. Το απολογιστικό video της ενέργειας που ανέβηκε στα social media προσέλκυσε το ενδιαφέρον όλων των χρηστών, συγκέντρωσε εκατοντάδες comments και οι περισσότεροι το μοιράστηκαν με τους φίλους τους.

4 4. Αποτελεσματικότητα» Δείξτε πως η ιδέα προσέγγισε επιτυχημένα το καταναλωτικό κοινό και πως μεγιστοποίησε την αξία της επένδυσης στα ΜΜΕ» Ειδικά για τις συμμετοχές της κατηγορίας Χρήση Πολλαπλών Μέσων η περιγραφή, διαμορφώνεται ως εξής: «Δείξτε πως η ιδέα εφαρμόστηκε ή/και μετεξελίχθηκε στα διάφορα ΜΜΕ, πως προσέγγισε επιτυχημένα το καταναλωτικό κοινό και πως μεγιστοποίησε την αξία της επένδυσης στα ΜΜΕ» Δεδομένου ότι η καμπάνια αφορούσε το πολύ στοχευμένο κοινό των δρομέων του Κλασσικού Μαραθωνίου, εκμεταλλευτήκαμε την βάση των δρομέων του Μαραθωνίου για να τους επικοινωνήσουμε με newsletter την ενέργεια. Στη συνέχεια στοχεύοντας μέσω remarketing και look alike audiences όσους επισκέφθηκαν την σελίδα μας, προωθήσαμε το promo video. Έτσι καταφέραμε σε μόλις 10 ημέρες, 697 δρομείς των 42km να δηλώσουν συμμετοχή στην ενέργεια. To video που καλούσε το κοινό να συμμετάσχει είχε περισσότερα από views σε Facebook και YouTube. Το απολογιστικό video έγινε πραγματικά viral μιας και είχε περισσότερο από views σε Facebook και YouTube και 390 shares, ενώ τα εκατοντάδες comments του κόσμου ήταν πραγματικά συγκινητικά!

5 5. Γιατί πιστεύετε ότι αυτή η συμμετοχή πρέπει να κερδίσει Σε μια εποχή που το κοινό βομβαρδίζεται καθημερινά από διαφημίσεις, η ενέργεια της AEGEAN κατάφερε να τραβήξει το ενδιαφέρον του κοινού θυμίζοντας σε όλους το μεγαλείο του Μαραθωνίου και την υπεράνθρωπη προσπάθεια των δρομέων να φτάσουν στον τερμάτισμο. Η προσπάθεια τους αυτή συγκινεί την AEGEAN γιατί και εκείνη αυτό κάνει καθημερινά, φέρνει κοντά κάθε μακριά. Χωρίς διαφημιστικά προσχήματα κι εκβιαστικά likes, αλλά χρησιμοποιώντας τη δυναμική των Digital Media σε όλες της φάσης της ενέργειας, άγκιξε τις ευαίσθητες χορδές των χρηστών με το μήνυμά της. Η AEGEAN τόλμησε να δημιουργήσει μια ενέργεια που δείχνει μέσα από την εμπειρία που έζησαν οι νικητές και δρομείς του Μαραθωνίου, πώς καμία απόσταση δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο να φτάσουν κοντά σε αυτό που αγαπούν.

6 6. Σύντομη Περιγραφή της Συμμετοχής (80 λέξεις) Θα χρησιμοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συμμετοχής στην τελετή απονομής και στα έντυπα της διοργάνωσης. Η AEGEAN, Επίσημος Χορηγός του Μαραθωνίου της Αθήνας, θέλησε να δείξει ότι στηρίζει τους δρομείς, φέρνοντας για 10 από αυτούς έναν δικό τους άνθρωπο που ζει μακριά,για να τους στηρίξει από κοντά στον τερματισμό. Μια εκτεταμένη καμπάνια καλούσε τους δρομείς να δηλώσουν συμμετοχή και στη συνέχεια να δουν την μεγάλη έκπληξη που τους ετοιμάσαμε κατά την διάρκεια της διαδρομής. Έτσι δείξαμε σε όλους πως καμία απόσταση δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο από το να φτάσουν κοντά σε αυτό που αγαπούν. 7. Url s Landing page Url: 8. Δημιουργικό Υλικό (jpg ) Landing page:

7

8 Digital Billboard: Κερκίδα:

9 Facebook Post :

10

Ermis Direct. Κατηγορία: B2C / Χορηγίες. Τίτλος Συμμετοχής: Aegean Μαραθώνιος. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Aegean Airlines

Ermis Direct. Κατηγορία: B2C / Χορηγίες. Τίτλος Συμμετοχής: Aegean Μαραθώνιος. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Aegean Airlines Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: Aegean itraveller. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Aegean

Ermis Media. Κατηγορία: Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: Aegean itraveller. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Aegean Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Άλλοι τρόποι επικοινωνίας. Τίτλος Συμμετοχής: COSMOTE RINGTONE AMBULANCE. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): COSMOTE

Ermis Media. Κατηγορία: Άλλοι τρόποι επικοινωνίας. Τίτλος Συμμετοχής: COSMOTE RINGTONE AMBULANCE. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): COSMOTE Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Έντυπα Μέσα. Τίτλος Συμμετοχής: ΤΕΖΑ Μικρές Αγγελίες για πολύ πολύ μικρούς ενοίκους. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ΤΕΖΑ

Ermis Media. Κατηγορία: Έντυπα Μέσα. Τίτλος Συμμετοχής: ΤΕΖΑ Μικρές Αγγελίες για πολύ πολύ μικρούς ενοίκους. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ΤΕΖΑ Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. πρακτικά δημιουργήσαμε μια νέα μορφή εξωτερικής διαφήμισης ειδικά προσαρμοσμένη στις ανάγκες του retail

Ermis Media. πρακτικά δημιουργήσαμε μια νέα μορφή εξωτερικής διαφήμισης ειδικά προσαρμοσμένη στις ανάγκες του retail Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: Nescafe Dolce Gusto Τέχνη που Κόβει την Ανάσα»

Ermis Media. Κατηγορία: Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: Nescafe Dolce Gusto Τέχνη που Κόβει την Ανάσα» Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: Lacta Merenda. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Lacta. Εταιρία/Πελάτης: Mondelez International

Ermis Media. Κατηγορία: Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: Lacta Merenda. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Lacta. Εταιρία/Πελάτης: Mondelez International Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Η επικοινωνία χτίστηκε πριν και μετά τη διοργάνωση, προωθήθηκε από γνωστούς «πρεσβευτές» που φόρεσαν τη φανέλα του Eviol και έτρεξαν στο Μαραθώνιο.

Η επικοινωνία χτίστηκε πριν και μετά τη διοργάνωση, προωθήθηκε από γνωστούς «πρεσβευτές» που φόρεσαν τη φανέλα του Eviol και έτρεξαν στο Μαραθώνιο. Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: #KalyteraApoKonta. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Aegean

Ermis Media. Κατηγορία: Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: #KalyteraApoKonta. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Aegean Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Ε4. Ραδιόφωνο. Τίτλος Συμμετοχής: CU CRASHERS. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): CU. Εταιρία/Πελάτης: VODAFONE

Ermis Media. Κατηγορία: Ε4. Ραδιόφωνο. Τίτλος Συμμετοχής: CU CRASHERS. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): CU. Εταιρία/Πελάτης: VODAFONE Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Ε3 Υπαίθρια Διαφήμιση. Τίτλος Συμμετοχής: Μετράμε ώρες, λεπτά, δευτερόλεπτα για να απολαύσουμε τον ROBBIE WILLIAMS

Ermis Media. Κατηγορία: Ε3 Υπαίθρια Διαφήμιση. Τίτλος Συμμετοχής: Μετράμε ώρες, λεπτά, δευτερόλεπτα για να απολαύσουμε τον ROBBIE WILLIAMS Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Για να επικοινωνήσουμε την υπηρεσία συναρμολόγησης της IKEA δημιουργήσαμε εξ ολοκλήρου κακοσυναρμολογημένα ραδιοφωνικά.

Ermis Media. Για να επικοινωνήσουμε την υπηρεσία συναρμολόγησης της IKEA δημιουργήσαμε εξ ολοκλήρου κακοσυναρμολογημένα ραδιοφωνικά. Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Τίτλος Συμμετοχής: Όλη η Ελλάδα Κοντά. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Aegean Airlines. Εταιρία/Πελάτης: Carat

Ermis Media. Κατηγορία: Τίτλος Συμμετοχής: Όλη η Ελλάδα Κοντά. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Aegean Airlines. Εταιρία/Πελάτης: Carat Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: E5. DIGITAL MEDIA. Τίτλος Συμμετοχής: H COSMOTE ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): COSMOTE CORPORATE

Ermis Media. Κατηγορία: E5. DIGITAL MEDIA. Τίτλος Συμμετοχής: H COSMOTE ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): COSMOTE CORPORATE Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: E3 ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ. Τίτλος Συμμετοχής: EURO Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Εταιρία/Πελάτης:OΠΑΠ ΑΕ

Ermis Media. Κατηγορία: E3 ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ. Τίτλος Συμμετοχής: EURO Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Εταιρία/Πελάτης:OΠΑΠ ΑΕ Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Τίτλος Συμμετοχής: Ξεχωριστό Άνοιγμα Καρδιάς. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Καφές Λουμίδης Παπαγάλος. Εταιρία/Πελάτης: Nestle

Ermis Media. Τίτλος Συμμετοχής: Ξεχωριστό Άνοιγμα Καρδιάς. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Καφές Λουμίδης Παπαγάλος. Εταιρία/Πελάτης: Nestle Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: MEDIA/Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: 7 θαύματα της Neff. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Neff. Εταιρία/Πελάτης: BSH

Ermis Media. Κατηγορία: MEDIA/Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: 7 θαύματα της Neff. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Neff. Εταιρία/Πελάτης: BSH Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Media Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: Δώρα από το Ροβανιέμι. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Παιχνίδια Μουστάκας

Ermis Media. Κατηγορία: Media Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: Δώρα από το Ροβανιέμι. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Παιχνίδια Μουστάκας Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Τηλεόραση. Τίτλος Συμμετοχής: ROWENTA SILENCE FORCE. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Rowenta

Ermis Media. Κατηγορία: Τηλεόραση. Τίτλος Συμμετοχής: ROWENTA SILENCE FORCE. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Rowenta Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. To λανσάρισμα είχε ως αποκορύφωμα τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, που διεξήχθη στις 13 Νοεμβρίου 2016.

Ermis Media. To λανσάρισμα είχε ως αποκορύφωμα τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, που διεξήχθη στις 13 Νοεμβρίου 2016. Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Τηλεόραση. Τίτλος Συμμετοχής: Ο Φώτης και η Μαρία λαμβάνουν Lacta Messages. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Lacta

Ermis Media. Κατηγορία: Τηλεόραση. Τίτλος Συμμετοχής: Ο Φώτης και η Μαρία λαμβάνουν Lacta Messages. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Lacta Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

2. Καινοτόμος Στρατηγική Media

2. Καινοτόμος Στρατηγική Media Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: MEDIA/ΧΡΗΣΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΜΕΣΩΝ. Τίτλος Συμμετοχής: HEY SAILOR PARTY. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): CU. Εταιρία/Πελάτης: Vodafone

Ermis Media. Κατηγορία: MEDIA/ΧΡΗΣΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΜΕΣΩΝ. Τίτλος Συμμετοχής: HEY SAILOR PARTY. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): CU. Εταιρία/Πελάτης: Vodafone Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: E6 Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: Hasbro, Monopoly Global Edition. Προϊόν/Υπηρεσία (Brand Name): Monopoly

Ermis Media. Κατηγορία: E6 Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: Hasbro, Monopoly Global Edition. Προϊόν/Υπηρεσία (Brand Name): Monopoly Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Outdoor. Τίτλος Συμμετοχής: Άρωμα καφέ στο μετρό. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Jacobs

Ermis Media. Κατηγορία: Outdoor. Τίτλος Συμμετοχής: Άρωμα καφέ στο μετρό. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Jacobs Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: DIGIAL. Τίτλος Συμμετοχής: SAMSUNG LOW BATTERY. NEXT IS NOW. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Samsung Galaxy S6 Edge

Ermis Media. Κατηγορία: DIGIAL. Τίτλος Συμμετοχής: SAMSUNG LOW BATTERY. NEXT IS NOW. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Samsung Galaxy S6 Edge Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. 1. Σύντομη Περιγραφή της Συμμετοχής

Ermis Media. 1. Σύντομη Περιγραφή της Συμμετοχής Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: DIRECT MARKETING / Χορηγίες. Τίτλος Συμμετοχής: Aegean Marathon. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Aegean

Ermis Direct. Κατηγορία: DIRECT MARKETING / Χορηγίες. Τίτλος Συμμετοχής: Aegean Marathon. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Aegean Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Ε6. SOCIAL MEDIA. Τίτλος Συμμετοχής: Μοντερνόμετρο. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): DIXAN. Εταιρία/Πελάτης: Henkel Hellas

Ermis Media. Κατηγορία: Ε6. SOCIAL MEDIA. Τίτλος Συμμετοχής: Μοντερνόμετρο. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): DIXAN. Εταιρία/Πελάτης: Henkel Hellas Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Ε6. Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: MARATHON / ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!

Ermis Media. Κατηγορία: Ε6. Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: MARATHON / ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Άλλοι Τρόποι. Τίτλος Συμμετοχής: Attica Elevator Doors. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Yellow

Ermis Media. Κατηγορία: Άλλοι Τρόποι. Τίτλος Συμμετοχής: Attica Elevator Doors. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Yellow Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Τηλεόραση. Τίτλος Συμμετοχής: Κάνε το Βήμα. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Lacta. Εταιρία/Πελάτης: Mondelez International

Ermis Media. Κατηγορία: Τηλεόραση. Τίτλος Συμμετοχής: Κάνε το Βήμα. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Lacta. Εταιρία/Πελάτης: Mondelez International Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Η καμπάνια της Nature Valley είχε ως στόχο να επικοινωνήσει τις νέες γεύσεις για τις μπάρες δημητριακών.

Ermis Media. Η καμπάνια της Nature Valley είχε ως στόχο να επικοινωνήσει τις νέες γεύσεις για τις μπάρες δημητριακών. Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Χρήση Πολλαπλών Μέσων. Τίτλος Συμμετοχής: MUSEUM WITHOUT A HOME. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): OXFAM / AMNESTY INTERNATIONAL

Ermis Media. Κατηγορία: Χρήση Πολλαπλών Μέσων. Τίτλος Συμμετοχής: MUSEUM WITHOUT A HOME. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): OXFAM / AMNESTY INTERNATIONAL Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Τίτλος Συμμετοχής: My Elvive" Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): L Oreal Paris. Εταιρία/Πελάτης: L Oreal Hellas

Ermis Media. Κατηγορία: Τίτλος Συμμετοχής: My Elvive Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): L Oreal Paris. Εταιρία/Πελάτης: L Oreal Hellas Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Τίτλος Συμμετοχής: CO-BRANDING ΣΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): COCA-COLA

Ermis Media. Κατηγορία: ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Τίτλος Συμμετοχής: CO-BRANDING ΣΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): COCA-COLA Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ. Τίτλος Συμμετοχής: ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΤΩΝ ΣΥΡΜΩΝ! Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): COSMOTE TV

Ermis Media. Κατηγορία: ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ. Τίτλος Συμμετοχής: ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΤΩΝ ΣΥΡΜΩΝ! Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): COSMOTE TV Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Ε1. Τηλεόραση. Τίτλος Συμμετοχής: ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΞΩ! Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): COSMOTE MOBILE

Ermis Media. Κατηγορία: Ε1. Τηλεόραση. Τίτλος Συμμετοχής: ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΞΩ! Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): COSMOTE MOBILE Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: E5 Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: #getouthere. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Nike. Εταιρία/Πελάτης: Nike Hellas

Ermis Media. Κατηγορία: E5 Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: #getouthere. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Nike. Εταιρία/Πελάτης: Nike Hellas Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Ε6. SOCIAL MEDIA. Τίτλος Συμμετοχής: Γνωστοί vloggers τολμούν να μοιραστούν ξεκαρδιστικές αλήθειες παρέα με τη Sprite

Ermis Media. Κατηγορία: Ε6. SOCIAL MEDIA. Τίτλος Συμμετοχής: Γνωστοί vloggers τολμούν να μοιραστούν ξεκαρδιστικές αλήθειες παρέα με τη Sprite Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Η Vodafone πρακτικά επικοινωνούσε τις καμπάνιες της σε ένα νέο, καθαρό περιβάλλον με 100% SOV.

Ermis Media. Η Vodafone πρακτικά επικοινωνούσε τις καμπάνιες της σε ένα νέο, καθαρό περιβάλλον με 100% SOV. Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: MEDIA. Τίτλος Συμμετοχής: «DOODLE» Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Interactive marketing conference 2016.

Ermis Media. Κατηγορία: MEDIA. Τίτλος Συμμετοχής: «DOODLE» Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Interactive marketing conference 2016. Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Ε2. Έντυπα Μέσα. Τίτλος Συμμετοχής: MARATHON / ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!

Ermis Media. Κατηγορία: Ε2. Έντυπα Μέσα. Τίτλος Συμμετοχής: MARATHON / ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Ε1. ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Τίτλος Συμμετοχής: ΣΚΡΑΤΣ winners. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ ΕΘΝΙΚΑ ΛΑΧΕΙΑ ΣΚΡΑΤΣ

Ermis Media. Κατηγορία: Ε1. ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Τίτλος Συμμετοχής: ΣΚΡΑΤΣ winners. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ ΕΘΝΙΚΑ ΛΑΧΕΙΑ ΣΚΡΑΤΣ Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Η Ιδέα ήταν να δημιουργήσουμε «Ειδήσεις» για την εκπαίδευση και καλύψουμε δυο κοινά στόχος (Γονείς και παιδιά)

Ermis Media. Η Ιδέα ήταν να δημιουργήσουμε «Ειδήσεις» για την εκπαίδευση και καλύψουμε δυο κοινά στόχος (Γονείς και παιδιά) Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: ΧΡΗΣΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΜΕΣΩΝ. Τίτλος Συμμετοχής: THE VOICE. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): VODAFONE. Εταιρία/Πελάτης: VODAFONE

Ermis Media. Κατηγορία: ΧΡΗΣΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΜΕΣΩΝ. Τίτλος Συμμετοχής: THE VOICE. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): VODAFONE. Εταιρία/Πελάτης: VODAFONE Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. ενέργεια δίνοντάς του την δυνατότητα να γράψει το δικό του ευχαριστώ σε όσους είναι από πάντα δίπλα τους.

Ermis Media. ενέργεια δίνοντάς του την δυνατότητα να γράψει το δικό του ευχαριστώ σε όσους είναι από πάντα δίπλα τους. Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Ε4. Ραδιόφωνο. Τίτλος Συμμετοχής: Πρώτη φορά στα ερτζιανά ενώνουμε το πρόγραμμα δύο σταθμών!

Ermis Media. Κατηγορία: Ε4. Ραδιόφωνο. Τίτλος Συμμετοχής: Πρώτη φορά στα ερτζιανά ενώνουμε το πρόγραμμα δύο σταθμών! Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: E2.EΝΤΥΠΑ ΜΕΣΑ. Τίτλος Συμμετοχής:10 ΧΡΟΝΙΑ BONUS. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): BONUS. Εταιρία/Πελάτης: ALPHA BANK

Ermis Media. Κατηγορία: E2.EΝΤΥΠΑ ΜΕΣΑ. Τίτλος Συμμετοχής:10 ΧΡΟΝΙΑ BONUS. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): BONUS. Εταιρία/Πελάτης: ALPHA BANK Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Kατηγορία: Media / Outdoor. Τίτλος Συμμετοχής: Somersby STAY OPEN MINDED. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Somersby

Ermis Media. Kατηγορία: Media / Outdoor. Τίτλος Συμμετοχής: Somersby STAY OPEN MINDED. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Somersby Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: E6 Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: Just Do it Greece. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Nike. Εταιρία/Πελάτης: Nike Hellas

Ermis Media. Κατηγορία: E6 Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: Just Do it Greece. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Nike. Εταιρία/Πελάτης: Nike Hellas Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Περισσότερα από παιδιά δοκίμασαν τη μνήμη τους και διασκέδασαν μαθαίνοντας.

Περισσότερα από παιδιά δοκίμασαν τη μνήμη τους και διασκέδασαν μαθαίνοντας. Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: DIGITAL. Τίτλος Συμμετοχής: Occasions of AB Equity Campaign. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): AB Equity

Ermis Media. Κατηγορία: DIGITAL. Τίτλος Συμμετοχής: Occasions of AB Equity Campaign. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): AB Equity Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: DIGITAL MEDIA. Τίτλος Συμμετοχής: LEGO DIGITAL PARTNERSHIP. Προϊόν/Υπηρεσία (Brand Name): LEGO DUPLO, LEGO CITY, LEGO FRIENDS

Ermis Media. Κατηγορία: DIGITAL MEDIA. Τίτλος Συμμετοχής: LEGO DIGITAL PARTNERSHIP. Προϊόν/Υπηρεσία (Brand Name): LEGO DUPLO, LEGO CITY, LEGO FRIENDS Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Ε8. Χρήση Πολλαπλών Μέσων. Τίτλος Συμμετοχής: COSMOTE REBRANDING, H ένωση δυνάμεων OTE COSMOTE κυριαρχεί στα ΜΜΕ.

Ermis Media. Κατηγορία: Ε8. Χρήση Πολλαπλών Μέσων. Τίτλος Συμμετοχής: COSMOTE REBRANDING, H ένωση δυνάμεων OTE COSMOTE κυριαρχεί στα ΜΜΕ. Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: OUTDOOR. Τίτλος Συμμετοχής: MAC SHOP ON LINE DIGITAL BUS SHELTER. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ON LINE SHOP MAC COSMETICS

Ermis Media. Κατηγορία: OUTDOOR. Τίτλος Συμμετοχής: MAC SHOP ON LINE DIGITAL BUS SHELTER. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ON LINE SHOP MAC COSMETICS Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Digital. Τίτλος Συμμετοχής: Johnnie Walker, ΩΔΗ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ, digital partnership. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): JOHNNIE WALKER

Ermis Media. Κατηγορία: Digital. Τίτλος Συμμετοχής: Johnnie Walker, ΩΔΗ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ, digital partnership. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): JOHNNIE WALKER Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: Κάνε το Βήμα. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Lacta. Εταιρία/Πελάτης: Mondelez International

Ermis Media. Κατηγορία: Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: Κάνε το Βήμα. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Lacta. Εταιρία/Πελάτης: Mondelez International Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Ε5. Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: THFLEX RAFAEL NADAL EDITION /Tailored to Move

Ermis Media. Κατηγορία: Ε5. Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: THFLEX RAFAEL NADAL EDITION /Tailored to Move Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. ΠΙΞΕΛ: Η κάμερα ενός κινητού τηλεφώνου, βλέπει τη ζωή.

Ermis Media. ΠΙΞΕΛ: Η κάμερα ενός κινητού τηλεφώνου, βλέπει τη ζωή. Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Τίτλος Συμμετοχής: ΤΟ COSMOTE ΟΝΕ «NTYNEI» TON ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΝΕΡΑΤΖΙΩΤΙΣΣΑΣ

Ermis Media. Τίτλος Συμμετοχής: ΤΟ COSMOTE ΟΝΕ «NTYNEI» TON ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΝΕΡΑΤΖΙΩΤΙΣΣΑΣ Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Η ιδέα είχε ως στόχο η αναγνώστρια να συναντούσε ή να διάβαζε για το συγκεκριμένο κραγιόν σε πέντε διαφορετικά σημεία μέσα στο περιοδικό.

Ermis Media. Η ιδέα είχε ως στόχο η αναγνώστρια να συναντούσε ή να διάβαζε για το συγκεκριμένο κραγιόν σε πέντε διαφορετικά σημεία μέσα στο περιοδικό. Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Ε1. Τηλεόραση. Τίτλος Συμμετοχής: MARATHON / ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!

Ermis Media. Κατηγορία: Ε1. Τηλεόραση. Τίτλος Συμμετοχής: MARATHON / ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Για 2 μήνες τα Χριστούγεννα μεταμορφώνει την κεντρική βιτρίνα του πολυκαταστήματος ΑΤΤΙΚΑ CITY LINK σε ABSOLUT Turn Tonight Electrik.

Για 2 μήνες τα Χριστούγεννα μεταμορφώνει την κεντρική βιτρίνα του πολυκαταστήματος ΑΤΤΙΚΑ CITY LINK σε ABSOLUT Turn Tonight Electrik. Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Mια χωρίς προηγούμενο παρουσία στα εξώφυλλα εφημερίδων, αλλάζοντας την όψη τους!

Ermis Media. Mια χωρίς προηγούμενο παρουσία στα εξώφυλλα εφημερίδων, αλλάζοντας την όψη τους! Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: De Longhi Μοbile campaign Υγρασία. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): De Longhi Αφυγραντήρες

Ermis Media. Κατηγορία: Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: De Longhi Μοbile campaign Υγρασία. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): De Longhi Αφυγραντήρες Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Media / Άλλοι Τρόποι Επικοινωνίας. Τίτλος Συμμετοχής: COSMOTE Branding Μέγαρο ΟΤΕ. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Corporate

Ermis Media. Κατηγορία: Media / Άλλοι Τρόποι Επικοινωνίας. Τίτλος Συμμετοχής: COSMOTE Branding Μέγαρο ΟΤΕ. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Corporate Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Τίτλος Συμμετοχής: ΚΑΝΤΟ ΟΠΩΣ Ο ΑΚΗΣ ΜΕ ΖΥΜΕΣ. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): PILLSBURY

Ermis Media. Κατηγορία: ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Τίτλος Συμμετοχής: ΚΑΝΤΟ ΟΠΩΣ Ο ΑΚΗΣ ΜΕ ΖΥΜΕΣ. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): PILLSBURY Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Ε5. Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: Magic Storyboard, a new Digital touch! Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): COSMOTE VDSL

Ermis Media. Κατηγορία: Ε5. Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: Magic Storyboard, a new Digital touch! Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): COSMOTE VDSL Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: media ΟΟΗ. Τίτλος Συμμετοχής: Honda Pcx Βλέμμα που μαγνητίζει. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Honda

Ermis Media. Κατηγορία: media ΟΟΗ. Τίτλος Συμμετοχής: Honda Pcx Βλέμμα που μαγνητίζει. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Honda Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: EΞΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ. Τίτλος Συμμετοχής: H AΘΗΝΑ ΜΥΡΙΣΕ CK2. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): CALVIN KLEIN 2

Ermis Media. Κατηγορία: EΞΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ. Τίτλος Συμμετοχής: H AΘΗΝΑ ΜΥΡΙΣΕ CK2. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): CALVIN KLEIN 2 Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Ε5. Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: ΤΗΕ VODKA. THE CAMPAIGN. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): STOLICHNAYA

Ermis Media. Κατηγορία: Ε5. Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: ΤΗΕ VODKA. THE CAMPAIGN. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): STOLICHNAYA Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Outdoor. Τίτλος Συμμετοχής: ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ bus stops. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): What s Up. Εταιρία/Πελάτης: COSMOTE

Ermis Media. Κατηγορία: Outdoor. Τίτλος Συμμετοχής: ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ bus stops. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): What s Up. Εταιρία/Πελάτης: COSMOTE Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: Τολμάς ή Απαντάς. Προϊόν/Υπηρεσία (Brand Name): Pepsi. Εταιρία/Πελάτης: PepsiCo ΗΒΗ

Ermis Media. Κατηγορία: Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: Τολμάς ή Απαντάς. Προϊόν/Υπηρεσία (Brand Name): Pepsi. Εταιρία/Πελάτης: PepsiCo ΗΒΗ Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: SOCIAL MEDIA / Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: Θα Κάνεις Skip. Προϊόν/Υπηρεσία (Brand Name): Allianz Direct

Ermis Media. Κατηγορία: SOCIAL MEDIA / Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: Θα Κάνεις Skip. Προϊόν/Υπηρεσία (Brand Name): Allianz Direct Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: Eurolife Ας Μιλήσουμε Taboola. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Eurolife ERB

Ermis Media. Κατηγορία: Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: Eurolife Ας Μιλήσουμε Taboola. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Eurolife ERB Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Επιλέξαμε τη free press εφημερίδα ATHENS VOICE και στο logo της προσθέσαμε ένα δεύτερο Ν. (ΑtheNNs Voice).

Ermis Media. Επιλέξαμε τη free press εφημερίδα ATHENS VOICE και στο logo της προσθέσαμε ένα δεύτερο Ν. (ΑtheNNs Voice). Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Είδος Προϊόντος/Υπηρεσίας: Ινστιτούτο επαγγελματικής κατάρτισης (ΙΕΚ)

Ermis Media. Είδος Προϊόντος/Υπηρεσίας: Ινστιτούτο επαγγελματικής κατάρτισης (ΙΕΚ) Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: Lay s Dipscovery. Προϊόν/Υπηρεσία (Brand Name): Lay s. Εταιρία/Πελάτης: Tasty Foods AE

Ermis Media. Κατηγορία: Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: Lay s Dipscovery. Προϊόν/Υπηρεσία (Brand Name): Lay s. Εταιρία/Πελάτης: Tasty Foods AE Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: Δημιουργία FB, Marks & Spencer Food / FOX

Ermis Media. Κατηγορία: Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: Δημιουργία FB, Marks & Spencer Food / FOX Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: Eurolife Εξασφαλίζω για το Μέλλον του Παιδιού. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Eurolife ERB

Ermis Media. Κατηγορία: Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: Eurolife Εξασφαλίζω για το Μέλλον του Παιδιού. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Eurolife ERB Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: E1.ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Τίτλος Συμμετοχής: FEEL FANTASTIC. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): FA. Εταιρία/Πελάτης: HENKEL HELLAS

Ermis Media. Κατηγορία: E1.ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Τίτλος Συμμετοχής: FEEL FANTASTIC. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): FA. Εταιρία/Πελάτης: HENKEL HELLAS Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: L Oreal #MouAksizei. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): L Oreal Paris

Ermis Media. Κατηγορία: Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: L Oreal #MouAksizei. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): L Oreal Paris Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Επικοινωνήσουμε το μήνυμα μας σε λεωφορεία (πίσω μέρος) αλλά και στο αττικό μετρό (panels και ειδικές κατασκευές ).

Ermis Media. Επικοινωνήσουμε το μήνυμα μας σε λεωφορεία (πίσω μέρος) αλλά και στο αττικό μετρό (panels και ειδικές κατασκευές ). Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: E5 Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: Ψάχνοντας την Ντόρυ. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Ψάχνοντας την Ντόρυ

Ermis Media. Κατηγορία: E5 Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: Ψάχνοντας την Ντόρυ. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Ψάχνοντας την Ντόρυ Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Χρήση Πολλαπλών Μέσων. Τίτλος Συμμετοχής: Κάνε το Βήμα. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Lacta

Ermis Media. Κατηγορία: Χρήση Πολλαπλών Μέσων. Τίτλος Συμμετοχής: Κάνε το Βήμα. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Lacta Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. 7 επεισόδια. 7 καλεσμένοι. 7 ιστορίες. 7 αξίες. 7 cocktails. Και 1 πρωταγωνιστής Το Jack Daniels Old No7

Ermis Media. 7 επεισόδια. 7 καλεσμένοι. 7 ιστορίες. 7 αξίες. 7 cocktails. Και 1 πρωταγωνιστής Το Jack Daniels Old No7 Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Ε4. Ραδιόφωνο. Τίτλος Συμμετοχής: COSMOTE One Music Zone. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): COSMOTE One. Εταιρία/Πελάτης: COSMOTE

Ermis Media. Κατηγορία: Ε4. Ραδιόφωνο. Τίτλος Συμμετοχής: COSMOTE One Music Zone. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): COSMOTE One. Εταιρία/Πελάτης: COSMOTE Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Media / E.5 Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: Instagrooming with Netwix. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): AXE

Ermis Media. Κατηγορία: Media / E.5 Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: Instagrooming with Netwix. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): AXE Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Δημιουργήσαμε την καμπάνια με τίτλο «Δίψα για Μουσική», απόλυτα στοχευμένη στο core target group του προϊόντος, Ενήλικες ετών.

Ermis Media. Δημιουργήσαμε την καμπάνια με τίτλο «Δίψα για Μουσική», απόλυτα στοχευμένη στο core target group του προϊόντος, Ενήλικες ετών. Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Ε5. Τίτλος Συμμετοχής: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΣΚΡΑΤΣ. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ΣΚΡΑΤΣ

Ermis Media. Κατηγορία: Ε5. Τίτλος Συμμετοχής: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΣΚΡΑΤΣ. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ΣΚΡΑΤΣ Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: Notos Galleries Mobile Geolocation. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Notos Galleries

Ermis Media. Κατηγορία: Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: Notos Galleries Mobile Geolocation. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Notos Galleries Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: DIGIAL. Τίτλος Συμμετοχής: Swiffer and My Pets. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Swiffer. Εταιρία/Πελάτης: P&G Hellas

Ermis Media. Κατηγορία: DIGIAL. Τίτλος Συμμετοχής: Swiffer and My Pets. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Swiffer. Εταιρία/Πελάτης: P&G Hellas Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Τίτλος Συμμετοχής: ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΚΡΙΣ ΚΡΙΣ ΤΟΣΤΙΜΟ

Ermis Media. Τίτλος Συμμετοχής: ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΚΡΙΣ ΚΡΙΣ ΤΟΣΤΙΜΟ Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: E5 DIGITAL MEDIA. Τίτλος Συμμετοχής:ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ALPHA E-BANKING

Ermis Media. Κατηγορία: E5 DIGITAL MEDIA. Τίτλος Συμμετοχής:ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ALPHA E-BANKING Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Tαυτόχρονα δημιουργεί το πρώτο Viber Public Chat στην Ελλάδα και αποκτά ένα νέο κανάλι επικοινωνίας με τους fans και καταναλωτές.

Tαυτόχρονα δημιουργεί το πρώτο Viber Public Chat στην Ελλάδα και αποκτά ένα νέο κανάλι επικοινωνίας με τους fans και καταναλωτές. Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Υπαίθρια Διαφήμιση. Τίτλος Συμμετοχής: Swiss flies at Golden Hall. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Swiss

Ermis Media. Κατηγορία: Υπαίθρια Διαφήμιση. Τίτλος Συμμετοχής: Swiss flies at Golden Hall. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Swiss Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΕΝΑ PHILADELPHIA CHEESECAKE

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΕΝΑ PHILADELPHIA CHEESECAKE Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Media - E6 Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: Test-Drives με Facebook Leads. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Various

Ermis Media. Κατηγορία: Media - E6 Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: Test-Drives με Facebook Leads. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Various Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Τίτλος Συμμετοχής: Occassions of AB Equity Campaign. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): AB Equity

Ermis Media. Κατηγορία: ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Τίτλος Συμμετοχής: Occassions of AB Equity Campaign. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): AB Equity Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα