ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ"

Transcript

1

2

3 ΘΕΜΑ 2.1. : Έγκριση χορήγησης ποσού 5.000,00 σε κάθε Σχολή, από κονδύλι του Προϋπολογισµού ιαθεσίµων του ΕΛΚΕ, έτους Στο 2.1. έκτακτοθέµα, η Σύγκλητος έχοντας υπόψη της: α) τη συζήτηση που ακολούθησε και τις απόψεις και θέσεις που εκφράστηκαν Να εγκρίνει τη χορήγηση του ποσού των 5.000,00 σε κάθε Σχολή, έναντι της πίστωσης που θα τους αντιστοιχεί από το κονδύλι 2.1. «Επιστροφές 15% στις Σχολές», του Προϋπολογισµού ιαθεσίµων του Ειδικού Λογαριασµού Κονδυλίων Έρευνας Ε.Μ.Π., του έτους Το ποσό αυτό αποτελεί µέρος του συνολικού Προϋπολογισµού του κονδυλίου 2.1., το οποίο δε θα υπολείπεται για όλες τις Σχολές, του ποσού των 10,000,00.

4 ΘΕΜΑ 2.2. : Έγκριση χορήγησης ποσών από κονδύλια του Προϋπολογισµού ιαθεσίµων του ΕΛΚΕ, έτους Στο 2.2. έκτακτοθέµα, η Σύγκλητος έχοντας υπόψη της: α) τη συζήτηση που ακολούθησε και τις απόψεις και θέσεις που εκφράστηκαν Τη χορήγηση: (α) του ποσού των ,00 έναντι της πίστωσης που θα αντιστοιχεί από το κονδύλι 3.3. «Έργα Στήριξης της ιοίκησης» και (β) του ποσού των ,00 έναντι της πίστωσης που θα αντιστοιχεί από το κονδύλι 3.2. «Στη διάθεση του Πρύτανη», του Προϋπολογισµού ιαθεσίµων του Ειδικού Λογαριασµού Κονδυλίων Έρευνας, έτους Τα ποσά αυτά αποτελούν µέρος του συνολικού Προϋπολογισµού των κονδυλίων αυτών.

5 ΘΕΜΑ 2.3. : Έγκριση νέων υποτροφιών και ανανεώσεων υποτροφιών ΕΛΚΕ χειµερινού εξαµήνου Στο 2.3. έκτακτοθέµα, η Σύγκλητος έχοντας υπόψη της: α) την από εισήγηση της Συγκλητικής Επιτροπής Μεταπτυχιακών Σπουδών, και β) τη συζήτηση που ακολούθησε και τις απόψεις και θέσεις που εκφράστηκαν Να εγκρίνει τις νέες υποτροφίες και τις ανανεώσεις υποτροφιών του Ειδικού Λογαριασµού Κονδυλίων Έρευνας (ΕΛΚΕ), χειµερινού εξαµήνου , σύµφωνα µε τους συνηµµένους πίνακες χορηγήσεων/ανανεώσεων υποτροφιών ΕΛΚΕ.

6 ΘΕΜΑ 2.4. : Επικύρωση της 39 ης /2015 Πράξης του Πρύτανη που αφορά στην αντικατάσταση του κ. Γ. Παρµενίδη, Καθ. της Σχολής Α.Μ., από τον κ. Ν. Μαµάση, Επίκ. Καθ. της Σχολής Π.Μ., στην επιτροπή για την παρακολούθηση θεµάτων καθηµερινής λειτουργίας των Εστιών Ε.Μ.Π. Στο 2.4. έκτακτοθέµα, η Σύγκλητος έχοντας υπόψη της: α) την 39 η /2015 Πράξη του Πρύτανη Την επικύρωση της 39 ης /2015 Πράξης του Πρύτανη που αφορά στην αντικατάσταση του κ. Γ. Παρµενίδη, Καθηγητή της Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, από τον κ. Ν. Μαµάση, Επίκουρο Καθηγητή της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών, στην επιτροπή για την παρακολούθηση θεµάτων καθηµερινής λειτουργίας των Εστιών Ε.Μ.Π., η οποία αποτελεί αναπόσπαστο µέρος της παρούσης.

7 ΘΕΜΑ 2.5. : Επικύρωση της 61 ης /2015 Πράξης του Πρύτανη που αφορά στη στελέχωση µε εξωτερικούς συνεργάτες Καθηγητές µουσικών οργάνων και παραδοσιακών χορών του Μουσικού Τµήµατος Ε.Μ.Π.. Στο 2.5. έκτακτοθέµα, η Σύγκλητος έχοντας υπόψη της: α) την 61 η /2015 Πράξη του Πρύτανη Την επικύρωση της 61 ης /2015 Πράξης του Πρύτανη που αφορά στη στελέχωση µε εξωτερικούς συνεργάτες Καθηγητές µουσικών οργάνων και παραδοσιακών χορών του Μουσικού Τµήµατος Ε.Μ.Π., η οποία αποτελεί αναπόσπαστο µέρος της παρούσης.

8 ΘΕΜΑ 2.6. : Επικύρωση της 62 ης /2015 (ορθή επανάληψη) Πράξης του Πρύτανη, που αφορά στην παράταση του χρόνου ολοκλήρωσης και θέσης σε λειτουργία του έργου που έχει ανατεθεί στην εταιρεία ΙΕΝ. Στο 2.6. έκτακτοθέµα, η Σύγκλητος έχοντας υπόψη της: α) την 62 η /2015 Πράξη του Πρύτανη Την επικύρωση της 62 ης /2015 (ορθή επανάληψη) Πράξης του Πρύτανη, που αφορά στην παράταση του χρόνου ολοκλήρωσης και θέσης σε λειτουργία του έργου που έχει ανατεθεί στην εταιρεία ΙΕΝ, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο µέρος της παρούσης.

9 ΘΕΜΑ 2.7. : Επικύρωση της 37 ης /2015 Πράξης του Πρύτανη που αφορά στην έγκριση παράτασης διάθεσης της κας Α.-Μ. Μανουσέλη (Ι ΑΧ) στη Γραµµατεία της Ε..ΕΙ.Λ. Στο 2.7. έκτακτοθέµα, η Σύγκλητος έχοντας υπόψη της: α) την 37 η /2015 Πράξη του Πρύτανη Την επικύρωση της 37 ης /2015 Πράξης του Πρύτανη που αφορά στην έγκριση παράτασης διάθεσης της κας Α.-Μ. Μανουσέλη (Ι ΑΧ) στη Γραµµατεία της Ε..ΕΙ.Λ., η οποία αποτελεί αναπόσπαστο µέρος της παρούσης.

10 ΘΕΜΑ 2.8. : Επικύρωση της 65 ης /2015 Πράξης του Πρύτανη που αφορά στη χορήγηση στο διοικητικό προσωπικό του Ιδρύµατος (Μόνιµοι Ι..Α.Χ.) της κανονικής άδειας 2014, µέχρι και Στο 2.8. έκτακτοθέµα, η Σύγκλητος έχοντας υπόψη της: α) την 65 η /2015 Πράξη του Πρύτανη Την επικύρωση της 65 ης /2015 Πράξης του Πρύτανη που αφορά στη χορήγηση στο διοικητικό προσωπικό του Ιδρύµατος (Μόνιµοι Ι..Α.Χ.) της κανονικής άδειας 2014, µέχρι και , η οποία αποτελεί αναπόσπαστο µέρος της παρούσης.

11 ΘΕΜΑ 2.9. : Επικύρωση της 67 ης /2015 Πράξης του Πρύτανη που αφορά στην επιστροφή εγγύησης καλής εκτέλεσης για την παροχή υπηρεσιών «Καθαρισµός από αφίσες και συνθήµατα χώρων και κτηρίων στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου», ανάδοχος ΕΠΕΙΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΞΕΝ/ΚΗ Α.Ε.. Στο 2.9. έκτακτοθέµα, η Σύγκλητος έχοντας υπόψη της: α) την 67 η /2015 Πράξη του Πρύτανη Την επικύρωση της 67 ης /2015 Πράξης του Πρύτανη που αφορά στην επιστροφή εγγύησης καλής εκτέλεσης για την παροχή υπηρεσιών «Καθαρισµός από αφίσες και συνθήµατα χώρων και κτηρίων στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου», ανάδοχος ΕΠΕΙΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΞΕΝ/ΚΗ Α.Ε., η οποία αποτελεί αναπόσπαστο µέρος της παρούσης.

12 ΘΕΜΑ : Επικύρωση της 68 ης /2015 Πράξης του Πρύτανη που αφορά στην κατακύρωση του δηµόσιου πλειοδοτικού διαγωνισµού για την εκµίσθωση του κυλικείου της Σχολής ΗΜΜΥ. Στο έκτακτο θέµα, η Σύγκλητος έχοντας υπόψη της: α) την 68 η /2015 Πράξη του Πρύτανη Την επικύρωση της 68 ης /2015 Πράξης του Πρύτανη που αφορά στην κατακύρωση του δηµόσιου πλειοδοτικού διαγωνισµού για την εκµίσθωση του κυλικείου της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο µέρος της παρούσης.

13 ΘΕΜΑ : Επικύρωση της 71 ης /2015 Πράξης του Πρύτανη που αφορά στην επιστροφή εγγύησης καλής εκτέλεσης για την παροχή υπηρεσιών «Επείγουσες εργασίες πυροπροστασίας όλων των χώρων πρασίνου του Ιδρύµατος», ανάδοχος Γρηγόρης Π. Μπλάτσος. Στο έκτακτο θέµα, η Σύγκλητος έχοντας υπόψη της: α) την 71 η /2015 Πράξη του Πρύτανη Την επικύρωση της 71 ης /2015 Πράξης του Πρύτανη που αφορά στην επιστροφή εγγύησης καλής εκτέλεσης για την παροχή υπηρεσιών «Επείγουσες εργασίες πυροπροστασίας όλων των χώρων πρασίνου του Ιδρύµατος», ανάδοχος Γρηγόρης Π. Μπλάτσος, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο µέρος της παρούσης.

14 ΘΕΜΑ : Επικύρωση της 72 ης /2015 Πράξης του Πρύτανη που αφορά στην τροποποίηση απόφασης ένταξης της πράξης «Προµήθεια Εξοπλισµού Ε.Μ.Π.». Στο έκτακτο θέµα, η Σύγκλητος έχοντας υπόψη της: α) την 72 η /2015 Πράξη του Πρύτανη Την επικύρωση της 72 ης /2015 Πράξης του Πρύτανη που αφορά στην τροποποίηση απόφασης ένταξης της πράξης «Προµήθεια Εξοπλισµού Ε.Μ.Π.», η οποία αποτελεί αναπόσπαστο µέρος της παρούσης.

15 ΘΕΜΑ : Επικύρωση της 77 ης /2015 Πράξης του Πρύτανη που αφορά στην επικύρωση του από Πρακτικού της Επιτροπής Ενστάσεων, σχετικά µε την προσφυγή της εταιρείας «SPECTRA TECH Α.Ε.». Στο έκτακτο θέµα, η Σύγκλητος έχοντας υπόψη της: α) την 77 η /2015 Πράξη του Πρύτανη Την επικύρωση της 77 ης /2015 Πράξης του Πρύτανη που αφορά στην επικύρωση του από Πρακτικού της Επιτροπής Ενστάσεων, σχετικά µε την προσφυγή της εταιρείας «SPECTRA TECH Α.Ε.», η οποία αποτελεί αναπόσπαστο µέρος της παρούσης.

16 ΘΕΜΑ : Επικύρωση της 78 ης /2015 Πράξης του Πρύτανη που αφορά στην ανάθεση της παροχής υπηρεσιών Τεχνικού Ασφαλείας και Ιατρού Εργασίας για χρονικό διάστηµα τριών µηνών. Στο έκτακτο θέµα, η Σύγκλητος έχοντας υπόψη της: α) την 78 η /2015 Πράξη του Πρύτανη και β) τη συζήτηση που ακολούθησε και τις απόψεις και θέσεις που εκφράστηκαν Την επικύρωση της 78 ης /2015 Πράξης του Πρύτανη που αφορά στην ανάθεση της παροχής υπηρεσιών Τεχνικού Ασφαλείας και Ιατρού Εργασίας για χρονικό διάστηµα τριών µηνών, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο µέρος της παρούσης.

17 ΘΕΜΑ : Επικύρωση της 45 ης /2015 Πράξης του Πρύτανη που αφορά στην έγκριση χορήγησης άδειας απουσίας στο µέλος Ε.Ε.Π. κα Στ. Μίκρου. Στο έκτακτοθέµα, η Σύγκλητος έχοντας υπόψη της: α) την 45 η /2015 Πράξη του Πρύτανη Την επικύρωση της 45 ης /2015 Πράξης του Πρύτανη που αφορά στην έγκριση χορήγησης άδειας απουσίας στο µέλος Ε.Ε.Π. κα Στ. Μίκρου, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο µέρος της παρούσης.

18 ΘΕΜΑ : Επικύρωση της 79 ης /2015 Πράξης του Πρύτανη, που αφορά στην έγκριση των προτάσεων των Σχολών ΕΜΠ σχετικά µε τον αριθµό εισακτέων γενικής κατηγορίας, για το ακαδ. έτος Στο έκτακτο θέµα, η Σύγκλητος έχοντας υπόψη της: α) την 79 η /2015 Πράξη του Πρύτανη και β) τη συζήτηση που ακολούθησε και τις απόψεις και θέσεις που εκφράστηκαν Την επικύρωση της 79 ης /2015 Πράξης του Πρύτανη, που αφορά στην έγκριση των προτάσεων των Σχολών ΕΜΠ σχετικά µε τον αριθµό εισακτέων γενικής κατηγορίας, για το ακαδ. έτος , η οποία αποτελεί αναπόσπαστο µέρος της παρούσης.

19 ΘΕΜΑ : Επικύρωση της 49 ης /2015 Πράξης του Πρύτανη που αφορά στην παράταση των συµβάσεων των υπαλλήλων Ι..Ο.Χ. στη ΟΥ. Στο έκτακτοθέµα, η Σύγκλητος έχοντας υπόψη της: α) την 49 η /2015 Πράξη του Πρύτανη Την επικύρωση της 49 ης /2015 Πράξης του Πρύτανη που αφορά στην παράταση των συµβάσεων των υπαλλήλων Ι..Ο.Χ. στη ιεύθυνση Οικονοµικών Υπηρεσιών, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο µέρος της παρούσης.

20 ΘΕΜΑ : Επικύρωση της 50 ης /2015 Πράξης του Πρύτανη που αφορά στην έγκριση µισθώµατος για την εκµίσθωση διαµερίσµατος επί της οδού Αναγνωστοπούλου 22, επιφανείας 131,40 τ.µ. στην Αθήνα, εκ του κληροδοτήµατος «Μιχ. & Ευτ. Λαµπρινού». Στο έκτακτοθέµα, η Σύγκλητος έχοντας υπόψη της: α) την 50 η /2015 Πράξη του Πρύτανη Την επικύρωση της 50 ης /2015 Πράξης του Πρύτανη που αφορά στην έγκριση µισθώµατος για την εκµίσθωση διαµερίσµατος επί της οδού Αναγνωστοπούλου 22, επιφανείας 131,40 τ.µ. στην Αθήνα, εκ του κληροδοτήµατος «Μιχ. & Ευτ. Λαµπρινού», η οποία αποτελεί αναπόσπαστο µέρος της παρούσης.

21 ΘΕΜΑ : Επικύρωση της 81 ης /2015 Πράξης του Πρύτανη που αφορά στην έγκριση προσλήψεων Ιατρού, Καθηγητή Φυσικής Αγωγής και Φυσιοθεραπευτή για το Αθλητικό Κέντρο Ε.Μ.Π.. Στο έκτακτοθέµα, η Σύγκλητος έχοντας υπόψη της: α) την 81 η /2015 Πράξη του Πρύτανη Την επικύρωση της 81 ης /2015 Πράξης του Πρύτανη που αφορά στην έγκριση προσλήψεων Ιατρού, Καθηγητή Φυσικής Αγωγής και Φυσιοθεραπευτή για το Αθλητικό Κέντρο Ε.Μ.Π., η οποία αποτελεί αναπόσπαστο µέρος της παρούσης.

22 ΘΕΜΑ : Επικύρωση της 82 ης /2015 Πράξης του Πρύτανη που αφορά στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για υποβολή πρότασης προς σύναψη σύµβασης µίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου ορισµένης χρονικής διάρκειας, στο πλαίσιο της Ιδρυµατικής Πράξης ΕΣΠΑ «Μονάδα Καινοτοµίας και Επιχειρηµατικότητας του Ε.Μ.Π.» (MIS ) και Ιδρυµατικό Υπεύθυνο τον Καθ. Γ. Καλογήρου. Στο έκτακτοθέµα, η Σύγκλητος έχοντας υπόψη της: α) την 82 η /2015 Πράξη του Πρύτανη Την επικύρωση της 82 ης /2015 Πράξης του Πρύτανη που αφορά στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για υποβολή πρότασης προς σύναψη σύµβασης µίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου ορισµένης χρονικής διάρκειας, στο πλαίσιο της Ιδρυµατικής Πράξης ΕΣΠΑ «Μονάδα Καινοτοµίας και Επιχειρηµατικότητας του Ε.Μ.Π.» (MIS ) και Ιδρυµατικό Υπεύθυνο τον Καθ. Γ. Καλογήρου, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο µέρος της παρούσης.

23 ΘΕΜΑ : Επικύρωση της 83 ης /2015 Πράξης του Πρύτανη που αφορά στην έγκριση Πρακτικού αξιολόγησης υποψηφίων, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Κεντρικές δράσεις για την Πρακτική Άσκηση φοιτητών Ε.Μ.Π.» Κ.Α. 68/1012, της Ιδρυµατικής Πράξης ΕΣΠΑ «Πρακτική Άσκηση φοιτητών Ε.Μ.Π.» (MIS ), µε Επιστηµονική και Ιδρυµατική Υπεύθυνη την Αναπλ. Καθ. Ε. Λάµπρου. Στο έκτακτοθέµα, η Σύγκλητος έχοντας υπόψη της: α) την 83 η /2015 Πράξη του Πρύτανη Την επικύρωση της 83 ης /2015 Πράξης του Πρύτανη που αφορά στην έγκριση Πρακτικού αξιολόγησης υποψηφίων, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Κεντρικές δράσεις για την Πρακτική Άσκηση φοιτητών Ε.Μ.Π.» Κ.Α. 68/1012, της Ιδρυµατικής Πράξης ΕΣΠΑ «Πρακτική Άσκηση φοιτητών Ε.Μ.Π.» (MIS ), µε Επιστηµονική και Ιδρυµατική Υπεύθυνη την Αναπλ. Καθ. Ε. Λάµπρου, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο µέρος της παρούσης.

24 ΘΕΜΑ : Επικύρωση της 84 ης /2015 Πράξης του Πρύτανη που αφορά στην έγκριση Πρακτικού επιλογής υποψηφίων, στο πλαίσιο υλοποίησης της Ιδρυµατικής Πράξης ΕΣΠΑ , µε τίτλο «Μονάδα Καινοτοµίας και Επιχειρηµατικότητας του Ε.Μ.Π.» (MIS ), µε Ιδρυµατικό Υπεύθυνο τον Καθ. Γ. Καλογήρου. Στο έκτακτοθέµα, η Σύγκλητος έχοντας υπόψη της: α) την 84 η /2015 Πράξη του Πρύτανη Την επικύρωση της 84 ης /2015 Πράξης του Πρύτανη που αφορά στην έγκριση Πρακτικού επιλογής υποψηφίων, στο πλαίσιο υλοποίησης της Ιδρυµατικής Πράξης ΕΣΠΑ , µε τίτλο «Μονάδα Καινοτοµίας και Επιχειρηµατικότητας του Ε.Μ.Π.» (MIS ), µε Ιδρυµατικό Υπεύθυνο τον Καθ. Γ. Καλογήρου, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο µέρος της παρούσης.

25 ΘΕΜΑ : Επικύρωση της 85 ης /2015 Πράξης του Πρύτανη που αφορά στις προµήθειες και εργασίες απαραίτητες για τη λειτουργία των κτηρίων και εγκαταστάσεων του Ιδρύµατος. Στο έκτακτοθέµα, η Σύγκλητος έχοντας υπόψη της: α) την 85 η /2015 Πράξη του Πρύτανη Την επικύρωση της 85 ης /2015 Πράξης του Πρύτανη που αφορά στις προµήθειες και εργασίες απαραίτητες για τη λειτουργία των κτηρίων και εγκαταστάσεων του Ιδρύµατος, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο µέρος της παρούσης.

26 ΘΕΜΑ 2.24.: Επικύρωση της 87 ης /2015 Πράξης του Πρύτανη που αφορά στην έγκριση δαπάνης διαφορών hardware, για τις ανάγκες του Τµήµατος ιεκπεραίωσης & Αρχείου, του Γραφείου Πρύτανη, του Κέντρου Ξένων Γλωσσών και της Σχολής Π.Μ.. Στο έκτακτο θέµα, η Σύγκλητος έχοντας υπόψη της: α) την 87 η /2015 Πράξη του Πρύτανη Την επικύρωση της 87 ης /2015 Πράξης του Πρύτανη που αφορά στην έγκριση δαπάνης διαφορών hardware, για τις ανάγκες του Τµήµατος ιεκπεραίωσης & Αρχείου, του Γραφείου Πρύτανη, του Κέντρου Ξένων Γλωσσών και της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο µέρος της παρούσης.

27 ΘΕΜΑ 2.25.: Επικύρωση της 88 ης /2015 Πράξης του Πρύτανη που αφορά στην έγκριση χορήγησης του επαίνου «Γρηγόρης Φαράκος». Στο έκτακτο θέµα, η Σύγκλητος έχοντας υπόψη της: α) την 88 η /2015 Πράξη του Πρύτανη Την επικύρωση της 88 ης /2015 Πράξης του Πρύτανη που αφορά στην έγκριση χορήγησης του επαίνου «Γρηγόρης Φαράκος», η οποία αποτελεί αναπόσπαστο µέρος της παρούσης.

28 ΘΕΜΑ 2.26.: Επικύρωση της 89 ης /2015 Πράξης του Πρύτανη που αφορά στην έγκριση χρηµατοδότησης της Φοιτητικής Λέσχης Ε.Μ.Π.. Στο έκτακτο θέµα, η Σύγκλητος έχοντας υπόψη της: α) την 89 η /2015 Πράξη του Πρύτανη Την επικύρωση της 89 ης /2015 Πράξης του Πρύτανη που αφορά στην έγκριση χρηµατοδότησης της Φοιτητικής Λέσχης Ε.Μ.Π., η οποία αποτελεί αναπόσπαστο µέρος της παρούσης.

29 ΘΕΜΑ 2.27.: Επικύρωση της 90 ης /2015 Πράξης του Πρύτανη που αφορά στην έγκριση του έργου «Καθαρισµός και εργασίες συντήρησης, προστασίας και αποκατάστασης των κτηριακών µνηµείων του συγκροτήµατος Πατησίων Ε.Μ.Π.». Στο έκτακτο θέµα, η Σύγκλητος έχοντας υπόψη της: α) την 90 η /2015 Πράξη του Πρύτανη Την επικύρωση της 90 ης /2015 Πράξης του Πρύτανη που αφορά στην έγκριση του έργου «Καθαρισµός και εργασίες συντήρησης, προστασίας και αποκατάστασης των κτηριακών µνηµείων του συγκροτήµατος Πατησίων Ε.Μ.Π.», η οποία αποτελεί αναπόσπαστο µέρος της παρούσης.

30 ΘΕΜΑ 2.28.: Επικύρωση της 91 ης /2015 Πράξης του Πρύτανη που αφορά στην έγκριση του έργου «Σεµινάρια BEST». Στο έκτακτο θέµα, η Σύγκλητος έχοντας υπόψη της: α) την 91 η /2015 Πράξη του Πρύτανη Την επικύρωση της 91 ης /2015 Πράξης του Πρύτανη που αφορά στην έγκριση του έργου «Σεµινάρια BEST», η οποία αποτελεί αναπόσπαστο µέρος της παρούσης.

31 ΘΕΜΑ : Επικύρωση της 92 ης /2015 Πράξης του Πρύτανη που αφορά στην έγκριση πρόσθετης αµοιβής µέλους ΕΠ στο πλαίσιο υλοποίησης της Ιδρυµατικής Πράξης ΕΣΠΑ «ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ ΙΙ Ενίσχυση του ανθρώπινου Ερευνητικού υναµικού µέσω της υλοποίησης διδακτορικής έρευνας ΕΜΠ» µε MIS και ειδικότερα στο Υποέργο 02 «Κεντρικές ράσεις για ιδακτορική Έρευνα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου» του ΕΠΕ ΒΜ, κωδ. Ε ΕΙΛ 68/1098 µε Επιστηµονικό Υπεύθυνο τον Καθ. κ.. Κέκο. Στο έκτακτο θέµα, η Σύγκλητος έχοντας υπόψη της: α) την 92 η /2015 Πράξη του Πρύτανη Την επικύρωση της 92 ης /2015 Πράξης του Πρύτανη που αφορά στην έγκριση πρόσθετης αµοιβής µέλους ΕΠ στο πλαίσιο υλοποίησης της Ιδρυµατικής Πράξης ΕΣΠΑ «ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ ΙΙ Ενίσχυση του ανθρώπινου Ερευνητικού υναµικού µέσω της υλοποίησης διδακτορικής έρευνας ΕΜΠ» µε MIS και ειδικότερα στο Υποέργο 02 «Κεντρικές ράσεις για ιδακτορική Έρευνα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου» του ΕΠΕ ΒΜ, κωδ. Ε ΕΙΛ 68/1098 µε Επιστηµονικό Υπεύθυνο τον Καθ. κ.. Κέκο, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο µέρος της παρούσης.

32 ΘΕΜΑ : Επικύρωση της 93 ης /2015 Πράξης του Πρύτανη που αφορά στην έγκριση δαπάνης για την προµήθεια χαρτιού για την εκτύπωση διπλωµάτων που απονέµονται στους απόφοιτους (προπτυχιακούς, µεταπτυχιακούς και διδάκτορες). Στο έκτακτο θέµα, η Σύγκλητος έχοντας υπόψη της: α) την 93 η /2015 Πράξη του Πρύτανη Την επικύρωση της 93 ης /2015 Πράξης του Πρύτανη που αφορά στην έγκριση δαπάνης για την προµήθεια χαρτιού για την εκτύπωση διπλωµάτων που απονέµονται στους απόφοιτους (προπτυχιακούς, µεταπτυχιακούς και διδάκτορες), η οποία αποτελεί αναπόσπαστο µέρος της παρούσης.

33 ΘΕΜΑ : Επικύρωση της 95 ης /2015 Πράξης του Πρύτανη που αφορά στην προµήθεια του λογισµικού ηλεκτρονικής διαχείρισης εγγράφων και ροής εργασιών «Πάπυρος Millenium III». Στο έκτακτο θέµα, η Σύγκλητος έχοντας υπόψη της: α) την 95 η /2015 Πράξη του Πρύτανη Την επικύρωση της 95 ης /2015 Πράξης του Πρύτανη που αφορά στην προµήθεια του λογισµικού ηλεκτρονικής διαχείρισης εγγράφων και ροής εργασιών «Πάπυρος Millenium III», η οποία αποτελεί αναπόσπαστο µέρος της παρούσης.

34 ΘΕΜΑ : Επικύρωση της 96 ης /2015 Πράξης του Πρύτανη που αφορά στην ενοικίαση πούλµαν, προκειµένου να εκτελούνται διαδροµές ώστε να διευκολυνθεί η πρόσβαση των φοιτητών στις εγκαταστάσεις της Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου. Στο έκτακτο θέµα, η Σύγκλητος έχοντας υπόψη της: α) την 96 η /2015 Πράξη του Πρύτανη Την επικύρωση της 96 ης /2015 Πράξης του Πρύτανη που αφορά στην ενοικίαση πούλµαν, προκειµένου να εκτελούνται διαδροµές ώστε να διευκολυνθεί η πρόσβαση των φοιτητών στις εγκαταστάσεις της Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο µέρος της παρούσης.

35 ΘΕΜΑ : Επικύρωση της 97 ης /2015 Πράξης του Πρύτανη που αφορά στην διενέργεια διεθνούς ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισµού µε τίτλο «Ολοκλήρωση της Προµήθειας Εξοπλισµού Ε.Μ.Π.». Στο έκτακτο θέµα, η Σύγκλητος έχοντας υπόψη της: α) την 97 η /2015 Πράξη του Πρύτανη Την επικύρωση της 97 ης /2015 Πράξης του Πρύτανη που αφορά στην διενέργεια διεθνούς ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισµού µε τίτλο «Ολοκλήρωση της Προµήθειας Εξοπλισµού Ε.Μ.Π.», η οποία αποτελεί αναπόσπαστο µέρος της παρούσης.

36 ΘΕΜΑ : Παράταση των συµβάσεων των φυλάκων µε σχέση εργασίας Ι..Ο.Χ., για το διάστηµα έως (επικύρωση της 104 ης /2015 Πράξης του Πρύτανη). Στο έκτακτο θέµα, η Σύγκλητος έχοντας υπόψη της: α) την 104 η /2015 Πράξη του Πρύτανη και β) τη συζήτηση που ακολούθησε και τις απόψεις και θέσεις που εκφράστηκαν Την παράταση των συµβάσεων µεταξύ του ΕΠΙΣΕΥ και των φυλάκων (συνηµµένος πίνακας), µε σχέση εργασίας Ι..Ο.Χ., για το διάστηµα έως , επικυρώνοντας την συνηµµένη 104 η /2015 Πράξη του Πρύτανη.

37 ΘΕΜΑ : Επικύρωση της 110 ης /2015 Πράξης του Πρύτανη που αφορά στην έγκριση δαπάνης για τη συντήρηση συστηµάτων για το Τµήµα Προµηθειών της.ο.υ.. Στο έκτακτο θέµα, η Σύγκλητος έχοντας υπόψη της: α) την 110 η /2015 Πράξη του Πρύτανη Την επικύρωση της 110 ης /2015 Πράξης του Πρύτανη που αφορά στην έγκριση δαπάνης για τη συντήρηση συστηµάτων για το Τµήµα Προµηθειών της ιεύθυνσης Οικονοµικών Υπηρεσιών, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο µέρος της παρούσης.

38 ΘΕΜΑ : Επικύρωση της 111 ης /2015 Πράξης του Πρύτανη που αφορά στην έγκριση συντήρησης και εργασιών αποκατάστασης για τα κλιµατιστικά του Κ.Η.Υ., από έως , από την εταιρεία ΑΛΦΑ ΓΚΡΙΣΙΝ Α.Ε.. Στο έκτακτο θέµα, η Σύγκλητος έχοντας υπόψη της: α) την 111 η /2015 Πράξη του Πρύτανη Την επικύρωση της 111 ης /2015 Πράξης του Πρύτανη που αφορά στην έγκριση συντήρησης και εργασιών αποκατάστασης για τα κλιµατιστικά του Κέντρου Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, από έως , από την εταιρεία ΑΛΦΑ ΓΚΡΙΣΙΝ Α.Ε., η οποία αποτελεί αναπόσπαστο µέρος της παρούσης.

39 ΘΕΜΑ : Επικύρωση της 109 ης /2015 Πράξης του Πρύτανη που αφορά στην έγκριση δαπάνης για την προµήθεια συσκευής αυτόµατης σχεδίασης από την εταιρεία EUROSUPPLIES A. & Μ. ΓΑΛΑΝΗ Ο.Ε.. Στο έκτακτο θέµα, η Σύγκλητος έχοντας υπόψη της: α) την 109 η /2015 Πράξη του Πρύτανη Την επικύρωση της 109 ης /2015 Πράξης του Πρύτανη που αφορά στην έγκριση δαπάνης για την προµήθεια συσκευής αυτόµατης σχεδίασης από την εταιρεία EUROSUPPLIES A. & Μ. ΓΑΛΑΝΗ Ο.Ε., η οποία αποτελεί αναπόσπαστο µέρος της παρούσης.

40 ΘΕΜΑ : Επικύρωση της 113 ης /2015 Πράξης του Πρύτανη που αφορά στη διαβίβαση στο Τεχνικό Συµβούλιο του Ε.Μ.Π. της αίτησης του ανάδοχου του έργου «ιετής Συντήρηση 85 Ανελκυστήρων στο Ε.Μ.Π.», για σύνταξη Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών. Στο έκτακτο θέµα, η Σύγκλητος έχοντας υπόψη της: α) την 113 η /2015 Πράξη του Πρύτανη Την επικύρωση της 113 ης /2015 Πράξης του Πρύτανη που αφορά στη διαβίβαση στο Τεχνικό Συµβούλιο του Ε.Μ.Π. της αίτησης του ανάδοχου του έργου «ιετής Συντήρηση 85 Ανελκυστήρων στο Ε.Μ.Π.», για σύνταξη Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο µέρος της παρούσης.

41 ΘΕΜΑ : Επικύρωση της 114 ης /2015 Πράξης του Πρύτανη που αφορά στην έγκριση του ορισµού του κ. Ε. Χριστοφόρου, Καθ. της Σχολής Μ.Μ.Μ. Ε.Μ.Π., ως Ιδρυµατικού Υπεύθυνου της Ιδρυµατικής Πράξης ΕΣΠΑ , µε τίτλο «Υπηρεσίες Εικονικών Εργαστηρίων του Ε.Μ.Π.», στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράµµατος «Ψηφιακή Σύγκλιση», σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος κ. Ι. Βενιέρη, Καθ. της Σχολής Η.Μ.Μ.Υ.. Στο έκτακτο θέµα, η Σύγκλητος έχοντας υπόψη της: α) την 114 η /2015 Πράξη του Πρύτανη Την επικύρωση της 114 ης /2015 Πράξης του Πρύτανη που αφορά στην έγκριση του ορισµού του κ. Ε. Χριστοφόρου, Καθηγητή της Σχολής Μηχανικών Μεταλλείων Μεταλλουργών Ε.Μ.Π., ως Ιδρυµατικού Υπεύθυνου της Ιδρυµατικής Πράξης ΕΣΠΑ , µε τίτλο «Υπηρεσίες Εικονικών Εργαστηρίων του Ε.Μ.Π.», στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράµµατος «Ψηφιακή Σύγκλιση», σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος κ. Ι. Βενιέρη, Καθηγητή της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο µέρος της παρούσης.

42 ΘΕΜΑ : Επικύρωση της 115 ης /2015 Πράξης του Πρύτανη που αφορά στην έγκριση του Πρακτικού επιλογής υποψηφίων στο πλαίσιο υλοποίησης του Υποέργου (09) µε τίτλο «Υπηρεσίες προστιθέµενης αξίας για Βιβλιοθήκες και Υπηρεσίες Πληροφόρησης, λοιπούς φορείς και τελικούς χρήστες», της Πράξης «Προηγµένες Κεντρικές Υπηρεσίες Ψηφιακών Βιβλιοθηκών Ανοικτής Πρόσβασης Σ.Ε.Α.Β.» (MIS ) της Ε.Π. «Ψηφιακή Σύγκλιση» ΕΣΠΑ , Κ.Α. 68/1105 και Ιδρυµατικό Υπεύθυνο τον Καθ. Ν. Μήτρου. Στο έκτακτο θέµα, η Σύγκλητος έχοντας υπόψη της: α) την 115 η /2015 Πράξη του Πρύτανη Την επικύρωση της 115 ης /2015 Πράξης του Πρύτανη που αφορά στην έγκριση του Πρακτικού επιλογής υποψηφίων στο πλαίσιο υλοποίησης του Υποέργου (09) µε τίτλο «Υπηρεσίες προστιθέµενης αξίας για Βιβλιοθήκες και Υπηρεσίες Πληροφόρησης, λοιπούς φορείς και τελικούς χρήστες», της Πράξης «Προηγµένες Κεντρικές Υπηρεσίες Ψηφιακών Βιβλιοθηκών Ανοικτής Πρόσβασης Σ.Ε.Α.Β.» (MIS ) της Ε.Π. «Ψηφιακή Σύγκλιση» ΕΣΠΑ , Κ.Α. 68/1105 και Ιδρυµατικό Υπεύθυνο τον Καθηγητή Ν. Μήτρου, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο µέρος της παρούσης.

43 ΘΕΜΑ : Επικύρωση της 116 ης /2015 Πράξης του Πρύτανη που αφορά στην έγκριση του Πρακτικού επιλογής υποψηφίων στο πλαίσιο υλοποίησης του Υποέργου (09) µε τίτλο «Υπηρεσίες προστιθέµενης αξίας για Βιβλιοθήκες και Υπηρεσίες Πληροφόρησης, λοιπούς φορείς και τελικούς χρήστες», της Πράξης «Προηγµένες Κεντρικές Υπηρεσίες Ψηφιακών Βιβλιοθηκών Ανοικτής Πρόσβασης Σ.Ε.Α.Β.» (MIS ) της Ε.Π. «Ψηφιακή Σύγκλιση» ΕΣΠΑ , Κ.Α. 68/1105 και Ιδρυµατικό Υπεύθυνο τον Καθ. Ν. Μήτρου. Στο έκτακτο θέµα, η Σύγκλητος έχοντας υπόψη της: α) την 116 η /2015 Πράξη του Πρύτανη Την επικύρωση της 116 ης /2015 Πράξης του Πρύτανη που αφορά στην έγκριση του Πρακτικού επιλογής υποψηφίων στο πλαίσιο υλοποίησης του Υποέργου (09) µε τίτλο «Υπηρεσίες προστιθέµενης αξίας για Βιβλιοθήκες και Υπηρεσίες Πληροφόρησης, λοιπούς φορείς και τελικούς χρήστες», της Πράξης «Προηγµένες Κεντρικές Υπηρεσίες Ψηφιακών Βιβλιοθηκών Ανοικτής Πρόσβασης Σ.Ε.Α.Β.» (MIS ) της Ε.Π. «Ψηφιακή Σύγκλιση» ΕΣΠΑ , Κ.Α. 68/1105 και Ιδρυµατικό Υπεύθυνο τον Καθηγητή Ν. Μήτρου, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο µέρος της παρούσης.

44 ΘΕΜΑ : Επικύρωση της 117 ης /2015 Πράξης του Πρύτανη που αφορά στην έγκριση του Πρακτικού επιλογής υποψηφίων στο πλαίσιο υλοποίησης της Ιδρυµατικής Πράξης ΕΣΠΑ µε τίτλο «Μονάδα Καινοτοµίας και Επιχειρηµατικότητας του Ε.Μ.Π.» (MIS ) και Ιδρυµατικό Υπεύθυνο τον Καθ. Γ. Καλογήρου. Στο έκτακτο θέµα, η Σύγκλητος έχοντας υπόψη της: α) την 117 η /2015 Πράξη του Πρύτανη Την επικύρωση της 117 ης /2015 Πράξης του Πρύτανη που αφορά στην έγκριση του Πρακτικού επιλογής υποψηφίων στο πλαίσιο υλοποίησης της Ιδρυµατικής Πράξης ΕΣΠΑ µε τίτλο «Μονάδα Καινοτοµίας και Επιχειρηµατικότητας του Ε.Μ.Π.» (MIS ) και Ιδρυµατικό Υπεύθυνο τον Καθηγητή Γ. Καλογήρου, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο µέρος της παρούσης.

45 ΘΕΜΑ : Επικύρωση της 118 ης /2015 Πράξης του Πρύτανη που αφορά στην έγκριση του Πρακτικού επιλογής υποψηφίων στο πλαίσιο υλοποίησης της Ιδρυµατικής Πράξης ΕΣΠΑ µε τίτλο «Ανοικτά Ακαδηµαϊκά Μαθήµατα Ε.Μ.Π.» (MIS ), Κ.Α. 68/1372 και Ιδρυµατικό Υπεύθυνο τον Οµότ. Καθ. Γ. Κοκολάκη. Στο έκτακτο θέµα, η Σύγκλητος έχοντας υπόψη της: α) την 118 η /2015 Πράξη του Πρύτανη Την επικύρωση της 118 ης /2015 Πράξης του Πρύτανη που αφορά στην έγκριση του Πρακτικού επιλογής υποψηφίων στο πλαίσιο υλοποίησης της Ιδρυµατικής Πράξης ΕΣΠΑ µε τίτλο «Ανοικτά Ακαδηµαϊκά Μαθήµατα Ε.Μ.Π.» (MIS ), Κ.Α. 68/1372 και Ιδρυµατικό Υπεύθυνο τον Οµότιµο Καθηγητή Γ. Κοκολάκη, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο µέρος της παρούσης.

46 ΘΕΜΑ : Επικύρωση της 119 ης /2015 Πράξης του Πρύτανη που αφορά στην έγκριση του Πρακτικού επιλογής υποψηφίων στο πλαίσιο υλοποίησης του Υποέργου µε τίτλο «Πρακτική Άσκηση φοιτητών Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Ε.Μ.Π.», Κ.Α. 68/1008 και Επιστηµονική Υπεύθυνη την Καθ. Ε. Μαΐστρου, της Ιδρυµατικής Πράξης ΕΣΠΑ «Πρακτική Άσκηση φοιτητών Ε.Μ.Π.» (MIS ), και Ιδρυµατική Υπεύθυνη την Αναπλ. Καθ. Ε. Λάµπρου. Στο έκτακτο θέµα, η Σύγκλητος έχοντας υπόψη της: α) την 119 η /2015 Πράξη του Πρύτανη Την επικύρωση της 119 ης /2015 Πράξης του Πρύτανη που αφορά στην έγκριση του Πρακτικού επιλογής υποψηφίων στο πλαίσιο υλοποίησης του Υποέργου µε τίτλο «Πρακτική Άσκηση φοιτητών Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Ε.Μ.Π.», Κ.Α. 68/1008 και Επιστηµονική Υπεύθυνη την Καθηγήτρια Ε. Μαΐστρου, της Ιδρυµατικής Πράξης ΕΣΠΑ «Πρακτική Άσκηση φοιτητών Ε.Μ.Π.» (MIS ), και Ιδρυµατική Υπεύθυνη την Αναπλ. Καθηγήτρια Ε. Λάµπρου, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο µέρος της παρούσης.

47 ΘΕΜΑ : Επικύρωση της 120 ης /2015 Πράξης του Πρύτανη που αφορά στην έγκριση του Πρακτικού επιλογής υποψηφίων στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου µε τίτλο «Ενίσχυση Φοιτητικής Μέριµνας», Κ.Α. 65/2008 και Επιστηµονικό Υπεύθυνο τον Καθ.. Παπαντώνη, Αναπλ. Πρύτανη Ακαδηµαϊκών Υποθέσεων Ε.Μ.Π.. Στο έκτακτο θέµα, η Σύγκλητος έχοντας υπόψη της: α) την 120 η /2015 Πράξη του Πρύτανη Την επικύρωση της 120 ης /2015 Πράξης του Πρύτανη που αφορά στην έγκριση του Πρακτικού επιλογής υποψηφίων στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου µε τίτλο «Ενίσχυση Φοιτητικής Μέριµνας», Κ.Α. 65/2008 και Επιστηµονικό Υπεύθυνο τον Καθηγητή. Παπαντώνη, Αναπλ. Πρύτανη Ακαδηµαϊκών Υποθέσεων Ε.Μ.Π., η οποία αποτελεί αναπόσπαστο µέρος της παρούσης.

48 ΘΕΜΑ : Επικύρωση της 122 ης /2015 Πράξης του Πρύτανη που αφορά στην έγκριση της απευθείας ανάθεσης, για την προµήθεια συστήµατος FAS2554 High Availabality, που σκοπό έχει την αναβάθµιση του κεντρικού αποθηκευτικού χώρου του Ε.Μ.Π., από την εταιρεία OPTIS Α.Ε.. Στο έκτακτο θέµα, η Σύγκλητος έχοντας υπόψη της: α) την 122 η /2015 Πράξη του Πρύτανη Την επικύρωση της 122 ης /2015 Πράξης του Πρύτανη που αφορά στην έγκριση της απευθείας ανάθεσης, για την προµήθεια συστήµατος FAS2554 High Availabality, που σκοπό έχει την αναβάθµιση του κεντρικού αποθηκευτικού χώρου του Ε.Μ.Π., από την εταιρεία OPTIS Α.Ε., η οποία αποτελεί αναπόσπαστο µέρος της παρούσης.

49 ΘΕΜΑ : Πρόταση της Σχολής ΗΜΜΥ για ανακήρυξη σε Επίτιµο ιδάκτορα ΕΜΠ του Καθηγητή Ν. Καρκανιά. Στο έκτακτο θέµα, η Σύγκλητος έχοντας υπόψη της: α) το µε Α.Π. 2195/ έγγραφο του Κοσµήτορα της Σχολής ΗΜΜΥ κ.. Τσαµάκη Την έγκριση της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών για την ανακήρυξη σε Επίτιµο ιδάκτορα Ε.Μ.Π. του Καθηγητή του City University στο Λονδίνο, κ. Νικόλαου Καρκανιά.

50 ΘΕΜΑ : Πρόταση της Σχολής ΕΜΦΕ για ανακήρυξη σε Επίτιµο ιδάκτορα ΕΜΠ του βραβευµένου µε Νόµπελ Φυσικής 2013, Καθηγητή κ. F. Englert. Στο έκτακτο θέµα, η Σύγκλητος έχοντας υπόψη της: α) το από υπηρεσιακό σηµείωµα της Σχολής ΕΜΦΕ Την έγκριση της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης της Σχολής Εφαρµοσµένων Μαθηµατικών & Φυσικών Επιστηµών για την ανακήρυξη σε Επίτιµο ιδάκτορα Ε.Μ.Π. του βραβευµένου µε το Νόµπελ Φυσικής 2013, Καθηγητή κ. Francois Englert.

51 ΘΕΜΑ : Επικύρωση της 98 ης /2015 Πράξης του Πρύτανη που αφορά στη σκοπιµότητα δηµοπράτησης µε ανοικτό διαγωνισµό για «Προµήθεια υλικών & παροχή υπηρεσιών για τη λειτουργία εγκαταστάσεων και δικτύων ψύξης θέρµανσης» και έγκριση πίστωσης. Στο έκτακτο θέµα, η Σύγκλητος έχοντας υπόψη της: α) την 98 η /2015 Πράξη του Πρύτανη Την επικύρωση της 98 ης /2015 Πράξης του Πρύτανη που αφορά στη σκοπιµότητα δηµοπράτησης µε ανοικτό διαγωνισµό για «Προµήθεια υλικών & παροχή υπηρεσιών για τη λειτουργία εγκαταστάσεων και δικτύων ψύξης θέρµανσης» και έγκριση πίστωσης, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο µέρος της παρούσης.

52 ΘΕΜΑ : Επικύρωση της 99 ης /2015 Πράξης του Πρύτανη που αφορά στη σκοπιµότητα δηµοπράτησης µε ανοικτό διαγωνισµό για «Οικοδοµικές & Η/Μ εργασίες λειτουργίας όλων των κτηρίων & εγκαταστάσεων του Ιδρύµατος» και έγκριση πίστωσης. Στο έκτακτο θέµα, η Σύγκλητος έχοντας υπόψη της: α) την 99 η /2015 Πράξη του Πρύτανη Την επικύρωση της 99 ης /2015 Πράξης του Πρύτανη που αφορά στη σκοπιµότητα δηµοπράτησης µε ανοικτό διαγωνισµό για «Οικοδοµικές & Η/Μ εργασίες λειτουργίας όλων των κτηρίων & εγκαταστάσεων του Ιδρύµατος» και έγκριση πίστωσης, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο µέρος της παρούσης.

53 ΘΕΜΑ 2.51.: Επικύρωση της 80 ης /2015 Πράξης του Πρύτανη που αφορά στην εκδήλωση ενδιαφέροντος µίσθωσης ισογείου καταστήµατος επί της οδού Υπατίας 6 & Απόλλωνος 23 στην Αθήνα εκ του κληροδοτήµατος «Χ. Παπακυριακόπουλου». Στο έκτακτο θέµα, η Σύγκλητος έχοντας υπόψη της: α) την 80 η /2015 Πράξη του Πρύτανη Την επικύρωση της 80 ης /2015 Πράξης του Πρύτανη που αφορά στην εκδήλωση ενδιαφέροντος µίσθωσης ισογείου καταστήµατος επί της οδού Υπατίας 6 & Απόλλωνος 23 στην Αθήνα εκ του κληροδοτήµατος «Χ. Παπακυριακόπουλου», η οποία αποτελεί αναπόσπαστο µέρος της παρούσης.

54 Γ Ρ Α Μ Μ Α Τ Ε Ι Α Σ Υ Γ Κ Λ Η Τ Ο Υ ΘΕΜΑ 2.52.: Εγγραφή Υ.. από το ΠΜΣ «Βιοιατρική Τεχνολογία» στη Σχολή ΗΜΜΥ. Στο έκτακτο θέµα, η Σύγκλητος έχοντας υπόψη της: α) τη σχετική εισήγηση του Τµήµατος Μεταπτυχιακών Σπουδών της ιεύθυνσης Σπουδών Την ένταξη στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, όσων εκ των υποψηφίων διδακτόρων του ΠΜΣ «Βιοϊατρική Τεχνολογία», έχουν επιβλέποντες Καθηγητές της Σχολής και επιθυµούν τη συνέχιση και ολοκλήρωση της ιδακτορικής τους ιατριβής, µε κριτήρια που θα αποφασίσει η Σχολή.

55 ΘΕΜΑ 2.53.: Έγκριση Πρωτόκολλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου «Κατασκευή ψευδοροφής στο χώρο ανελκυστήρων ισογείου του κτηρίου Αβέρωφ», ανάδοχος Κ. Παπαδόπουλος. Στο έκτακτο θέµα, η Σύγκλητος έχοντας υπόψη της: i. Τον νόµο 4009/11 «οµή, λειτουργία, διασφάλιση της ποιότητας των σπουδών και διεθνοποίηση των ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυµάτων». ii. Τον νόµο 3669/08 «Κύρωση της κωδικοποίησης της νοµοθεσίας κατασκευής δηµόσιων έργων». iii. Τον νόµο 2690/99 «Κύρωση του Κώδικα ιοικητικής ιαδικασίας και άλλες διατάξεις». iv. Το Π.. 185/85 «Όργανα που αποφασίζουν ή γνωµοδοτούν και ειδικές ρυθµίσεις σε θέµατα έργων που εκτελούνται από τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύµατα (Α.Ε.Ι.)», όπως τροποποιήθηκε µε το Π..154/93. v. Το Π.. 46/98 «Οργανισµός ιοικητικών Υπηρεσιών Ε. Μ. Πολυτεχνείου». vi. Τη µε αριθµ /10 Απόφαση της Συγκλήτου «Εκχώρηση αρµοδιοτήτων της Συγκλήτου σε όργανα ιοίκησης του Ιδρύµατος για θέµατα της Γενικής ιεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών» (ΦΕΚ 1712/Β/ ). vii. Την από απόφαση του Πρυτανικού Συµβουλίου (17 η συνεδρίαση, θέµα 3.1.2) µε την οποία ανατέθηκε το έργο. viii. Τη µε αρ. πρωτ. 7934/ σύµβαση για την εκτέλεση του παραπάνω έργου, µε προθεσµία περαίωσης τριάντα (30) ηµερολογιακών ηµερών. ix. Την από Βεβαίωση Περαίωσης του έργου από την προϊσταµένη της ιευθύνουσας Υπηρεσίας (περαίωση στις ). x. Την από υποβολή της τελικής επιµέτρησης του έργου και την έγκριση αυτής από τη ιευθύνουσα Υπηρεσία. xi. Την από απόφαση της Συγκλήτου (20 η /2014 Συνεδρίαση) µε την οποία ορίστηκε η επιτροπή παραλαβής του έργου. xii. Το από Πρωτόκολλο Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου. xiii. Το µε αρ. πρωτ. 2424/ έγγραφο του προϊσταµένου της ιεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, ως ιευθύνουσας Υπηρεσίας του έργου, για την έγκριση του Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής. Tην έγκριση του συνηµµένου Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου «Κατασκευή ψευδοροφής στο χώρο ανελκυστήρων Ισογείου του κτιρίου Αβέρωφ», όπως αυτό συντάχθηκε από την αρµόδια επιτροπή και το οποίο υπέγραψε ο ανάδοχος χωρίς επιφύλαξη.

56 ΘΕΜΑ : Έγκριση Πρωτόκολλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου «Επείγουσες εργασίες επισκευών και αντικατάστασης θυρών και κουφωµάτων στο κτήριο των Γενικών Εδρών και του κτηρίου Αντοχής Υλικών στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου», ανάδοχος Ν. Τσελεπής. Στο έκτακτο θέµα, η Σύγκλητος έχοντας υπόψη της: i. Τον νόµο 4009/11 «οµή, λειτουργία, διασφάλιση της ποιότητας των σπουδών και διεθνοποίηση των ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυµάτων». ii. Τον νόµο 3669/08 «Κύρωση της κωδικοποίησης της νοµοθεσίας κατασκευής δηµόσιων έργων». iii. Τον νόµο 2690/99 «Κύρωση του Κώδικα ιοικητικής ιαδικασίας και άλλες διατάξεις». iv. Το Π.. 185/85 «Όργανα που αποφασίζουν ή γνωµοδοτούν και ειδικές ρυθµίσεις σε θέµατα έργων που εκτελούνται από τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύµατα (Α.Ε.Ι.)», όπως τροποποιήθηκε µε το Π..154/93. v. Το Π.. 46/98 «Οργανισµός ιοικητικών Υπηρεσιών Ε. Μ. Πολυτεχνείου». vi. Τη µε αριθµ /10 Απόφαση της Συγκλήτου «Εκχώρηση αρµοδιοτήτων της Συγκλήτου σε όργανα ιοίκησης του Ιδρύµατος για θέµατα της Γενικής ιεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών» (ΦΕΚ 1712/Β/ ). vii. Την από Απόφαση του Πρυτανικού Συµβουλίου (10 η συνεδρίαση, θέµα 3.1.5), µε την οποία αποφασίστηκε η έγκριση της σκοπιµότητας για την εκτέλεση του έργου. viii. Την από Απόφαση του Πρυτανικού Συµβουλίου (17 η συνεδρίαση, θέµα 3.1.3), µε την οποία αποφασίστηκε η ανάθεση του έργου. ix. Τη µε αρ. πρωτ / σύµβαση για την εκτέλεση του έργου. x. Την από Έκθεση Περαίωσης του επιβλέποντος µηχανικού του έργου. xi. Την από Βεβαίωση Περαίωσης του έργου. xii. Την από έγκριση της τελικής επιµέτρησης του έργου. xiii. Την από απόφαση της Συγκλήτου (1 η /2015 Συνεδρίαση, θέµα 7.6.1)) µε την οποία ορίστηκε η επιτροπή παραλαβής του έργου. xiv. Το από Πρωτόκολλο Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου. xv. Το µε αρ. πρωτ. 4550/ έγγραφο του προϊσταµένου της ιεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, ως ιευθύνουσας Υπηρεσίας του έργου, για την έγκριση του Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής. Την έγκριση του συνηµµένου Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου «Επείγουσες εργασίες επισκευών και αντικατάστασης θυρών και κουφωµάτων στο κτήριο των

57 Γενικών Εδρών και του κτηρίου Αντοχής Υλικών στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου», όπως αυτό συντάχθηκε από την αρµόδια επιτροπή και το οποίο υπέγραψε ο ανάδοχος χωρίς επιφύλαξη.

58 Γ ΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΘΕΜΑ : Έγκριση πρωτόκολλου προσωρινής & οριστικής παραλαβής του έργου «Ηλεκτροµηχανολογικές εργασίες στις εγκαταστάσεις και στα δίκτυα ψύξης-θερµανσης των κτηρίων του Ιδρύµατος», ανάδοχος Παπανικολάου Γ. Ιωάννης. Στο έκτακτο θέµα, η Σύγκλητος έχοντας υπόψη της: 1. Το νόµο 3669/08 «Κύρωση της κωδικοποίησης της νοµοθεσίας κατασκευής δηµόσιων έργων». 2. Το νόµο 4009/11 «οµή, λειτουργία, διασφάλιση της ποιότητας των σπουδών και διεθνοποίηση των ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυµάτων» (ΦΕΚ 195 Α / ). 3. Το νόµο 4076/12 «Ρυθµίσεις θεµάτων Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυµάτων και άλλες διατάξεις» (ΦΕΚ 159 Α / ). 4. Το Π.. 185/85 «Όργανα που αποφασίζουν ή γνωµοδοτούν και ειδικές ρυθµίσεις σε θέµατα έργων που εκτελούνται από τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύµατα (Α.Ε.Ι.)», όπως τροποποιήθηκε µε το Π..154/ Το Π.. 46/98 «Οργανισµός ιοικητικών Υπηρεσιών Ε.Μ. Πολυτεχνείου» (ΦΕΚ 51 Α / ). 6. Την µε αριθµ /10 Απόφαση της Συγκλήτου «Εκχώρηση αρµοδιοτήτων της Συγκλήτου σε όργανα ιοίκησης του Ιδρύµατος για θέµατα της Γενικής ιεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών» (ΦΕΚ 1712/Β/ ). 7. Την από Απόφαση του Πρυτανικού Συµβουλίου (30 η Συνεδρίαση, θέµα 3.2.3), µε την οποία εγκρίθηκε η σκοπιµότητα διενέργειας διαγωνισµού για το έργο «Ηλεκτροµηχανολογικές εργασίες στις εγκαταστάσεις και στα δίκτυα ψύξης-θέρµανσης των κτηρίων του Ιδρύµατος». 8. Την από Απόφαση του Πρυτανικού Συµβουλίου (4 η Συνεδρίαση, θέµα 3.2.1), µε την οποία επαναπροκηρύσσεται ο διαγωνισµός του έργου. 9. Την από Απόφαση του Πρυτανικού Συµβουλίου (12 η Συνεδρίαση, θέµα 3.2.2, Α Α: 4ΑΣΟ46ΨΖΣ4-ΗΕΩ) µε την οποία εγκρίθηκε το πρακτικό του διαγωνισµού και ανατέθηκε το έργο. 10. Τη µε αρ. πρωτ / σύµβαση του έργου (Α Α: 4ΑΘ246ΨΖΣ4-4 ). 11. Την από Απόφαση του Πρυτανικού Συµβουλίου (11 η Συνεδρίαση, θέµα 2.14), για έγκριση του 1 ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα εργασιών και του 1 ου ΠΚΤΜΝΕ. 12. Τη µε αρ. πρωτ / Απόφαση του προϊσταµένου της ιευθύνουσας Υπηρεσίας που βεβαιώνει την εµπρόθεσµη περαίωση του έργου. 13. Τη µε αρ. πρωτ / Απόφαση του προϊσταµένου της ιευθύνουσας Υπηρεσίας, µε την οποία εγκρίθηκε η τελική επιµέτρηση του έργου. 14. Την από Απόφαση της Συγκλήτου (1 η /2015 Συνεδρίαση, θέµα , Α Α: ΩΩΣ8 46ΨΖΣ4-ΟΦ8) περί ορισµού επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου. 15. Το από πρωτόκολλο προσωρινής & οριστικής παραλαβής του έργου.

59 16. Το µε αρ. πρωτ. 3954/ έγγραφο του προϊσταµένου της ιευθύνουσας Υπηρεσίας, προϊσταµένου της ιεύθυνσης Συντήρησης των Εγκαταστάσεων για έγκριση του πρωτόκολλου παραλαβής του έργου. Την έγκριση του συνηµµένου πρωτοκόλλου προσωρινής & οριστικής παραλαβής του έργου «Ηλεκτροµηχανολογικές εργασίες στις εγκαταστάσεις και στα δίκτυα ψύξης-θέρµανσης των κτηρίων του Ιδρύµατος», όπως αυτό συντάχθηκε από την αρµόδια επιτροπή και το οποίο υπέγραψε ο ανάδοχος του έργου Ιωάννης Γ. Παπανικολάου χωρίς επιφύλαξη.

60 Γ ΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΘΕΜΑ : Έγκριση πρωτόκολλου προσωρινής & οριστικής παραλαβής του έργου «Εργασίες επισκευών και συντήρησης κτηρίων συγκροτήµατος Πατησίων», ανάδοχος Κ. Ζηρίλιος & ΣΙΑ ΕΕ. Στο έκτακτο θέµα, η Σύγκλητος έχοντας υπόψη της: 1. Το νόµο 3669/08 «Κύρωση της κωδικοποίησης της νοµοθεσίας κατασκευής δηµόσιων έργων». 2. Το νόµο 4009/11 «οµή, λειτουργία, διασφάλιση της ποιότητας των σπουδών και διεθνοποίηση των ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυµάτων» (ΦΕΚ 195 Α / ). 3. Το νόµο 4076/12 «Ρυθµίσεις θεµάτων Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυµάτων και άλλες διατάξεις» (ΦΕΚ 159 Α / ). 4. Το Π.. 185/85 «Όργανα που αποφασίζουν ή γνωµοδοτούν και ειδικές ρυθµίσεις σε θέµατα έργων που εκτελούνται από τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύµατα (Α.Ε.Ι.)», όπως τροποποιήθηκε µε το Π..154/ Το Π.. 46/98 «Οργανισµός ιοικητικών Υπηρεσιών Ε.Μ. Πολυτεχνείου» (ΦΕΚ 51 Α / ). 6. Την µε αριθµ /10 Απόφαση της Συγκλήτου «Εκχώρηση αρµοδιοτήτων της Συγκλήτου σε όργανα ιοίκησης του Ιδρύµατος για θέµατα της Γενικής ιεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών» (ΦΕΚ 1712/Β/ ). 7. Την από Απόφαση του Πρυτανικού Συµβουλίου (28 η Συνεδρίαση, θέµα 3.3.2), µε την οποία εγκρίθηκε η διενέργεια δηµοπρασίας για το έργο «Εργασίες επισκευών και συντήρησης κτηρίων συγκροτήµατος Πατησίων». 8. Την από Απόφαση του Πρυτανικού Συµβουλίου (4 η Συνεδρίαση, θέµα 3.2.3, Α Α: 4ΑΣΟ46ΨΖΣ4-ΝΟ6) µε την οποία εγκρίθηκαν τα Πρακτικά του µειοδοτικού διαγωνισµού του έργου και ανατέθηκε το έργο. 9. Την µε αρ. πρωτ. 9111/ σύµβαση για την εκτέλεση του έργου (Α Α: 4ΑΓΡ46ΨΖΣ4-9). 10. Τη µε αρ. πρωτ / Απόφαση του προϊσταµένου της ιευθύνουσας Υπηρεσίας που βεβαιώνει ότι το έργο περαιώθηκε εµπρόθεσµα. 11. Τη µε αρ. πρωτ / Απόφαση του προϊσταµένου της ιευθύνουσας Υπηρεσίας, µε την οποία εγκρίθηκε η τελική επιµέτρηση του έργου. 12. Την από απόφαση της Συγκλήτου (1 η /2015 Συνεδρίαση, θέµα , Α Α: Ω54046ΨΖΣ4-Κ Β) περί ορισµού επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου. 13. Το από πρωτόκολλο προσωρινής & οριστικής παραλαβής του έργου.

61 14. Το µε αρ. πρωτ. 3952/ έγγραφο του προϊσταµένου της ιευθύνουσας Υπηρεσίας, προϊσταµένου της ιεύθυνσης Συντήρησης των Εγκαταστάσεων για έγκριση του πρωτόκολλου προσωρινής & οριστικής παραλαβής του έργου. Την έγκριση του συνηµµένου πρωτοκόλλου προσωρινής & οριστικής παραλαβής του έργου «Εργασίες επισκευών και συντήρησης κτηρίων συγκροτήµατος Πατησίων», όπως αυτό συντάχθηκε από την αρµόδια επιτροπή και το οποίο υπέγραψε ο εκπρόσωπος της ανάδοχου κ. Κωνσταντίνος Ζηρίλιος χωρίς επιφύλαξη.

62 Γ ΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΘΕΜΑ 2.57.: Έγκριση πρωτόκολλου προσωρινής & οριστικής παραλαβής του έργου «Εργασίες επισκευών και συντήρησης κτηρίων κεντρικής διοίκησης», στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, Ανάδοχος: Πέτρος Ν. Σταθάς. Στο έκτακτο θέµα, η Σύγκλητος έχοντας υπόψη της: 1. Το νόµο 3669/08 «Κύρωση της κωδικοποίησης της νοµοθεσίας κατασκευής δηµόσιων έργων». 2. Το νόµο 4009/11 «οµή, λειτουργία, διασφάλιση της ποιότητας των σπουδών και διεθνοποίηση των ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυµάτων» (ΦΕΚ 195 Α / ). 3. Το νόµο 4076/12 «Ρυθµίσεις θεµάτων Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυµάτων και άλλες διατάξεις» (ΦΕΚ 159 Α / ). 4. Το Π.. 185/85 «Όργανα που αποφασίζουν ή γνωµοδοτούν και ειδικές ρυθµίσεις σε θέµατα έργων που εκτελούνται από τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύµατα (Α.Ε.Ι.)», όπως τροποποιήθηκε µε το Π..154/ Το Π.. 46/98 «Οργανισµός ιοικητικών Υπηρεσιών Ε.Μ. Πολυτεχνείου» (ΦΕΚ 51 Α / ). 6. Την µε αριθµ /10 Απόφαση της Συγκλήτου «Εκχώρηση αρµοδιοτήτων της Συγκλήτου σε όργανα ιοίκησης του Ιδρύµατος για θέµατα της Γενικής ιεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών» (ΦΕΚ 1712/Β/ ). 7. Την από Απόφαση του Πρυτανικού Συµβουλίου (15η Συνεδρίαση θέµα 5.5), µε την οποία εγκρίθηκαν, η µελέτη, τα τεύχη δηµοπράτησης και η δηµοπράτηση του έργου «Εργασίες επισκευών & συντήρησης κτηρίων Κεντρικής ιοίκησης», στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου σύµφωνα µε τη διακήρυξη. 8. Την από Απόφαση του Πρυτανικού Συµβουλίου (27 η Συνεδρίαση θέµα 3.2.1) µε την οποία εγκρίθηκαν τα πρακτικά, το αποτέλεσµα της δηµοπρασίας και ανατέθηκε το έργο. 9. Τη µε αρ. πρωτ. 1362/ σύµβαση του έργου. 10. Την από Απόφαση του Πρυτανικού Συµβουλίου (33 η Συνεδρίαση, θέµα 3.3.2), µε την οποία εγκρίθηκε ο 1 ος Ανακεφαλαιωτικός Πίνακας Εργασιών του έργου, χωρίς µεταβολή του συµβατικού οικονοµικού αντικειµένου. 11. Τη µε αρ. πρωτ / Απόφαση του προϊσταµένου της ιευθύνουσας Υπηρεσίας που βεβαιώνει την εµπρόθεσµη περαίωση του έργου. 12. Τη µε αρ. πρωτ / Απόφαση του προϊσταµένου της ιευθύνουσας Υπηρεσίας, µε την οποία εγκρίθηκε η τελική επιµέτρηση του έργου. 13. Την από Απόφαση της Συγκλήτου (1 η /2015 Συνεδρίαση, θέµα , Α Α: Β5Β7 46ΨΖΣ4-Μ0Ψ) περί ορισµού επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου. 14. Το από πρωτόκολλο προσωρινής & οριστικής παραλαβής του έργου.

63 15. Το µε αρ. πρωτ. 4333/ έγγραφο του προϊσταµένου της ιευθύνουσας Υπηρεσίας, προϊσταµένου της ιεύθυνσης Συντήρησης των Εγκαταστάσεων για έγκριση του πρωτόκολλου παραλαβής του έργου. Την έγκριση του συνηµµένου πρωτοκόλλου προσωρινής & οριστικής παραλαβής του έργου «Εργασίες επισκευών & συντήρησης κτηρίων Κεντρικής ιοίκησης», στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, όπως αυτό συντάχθηκε από την αρµόδια επιτροπή και το οποίο υπέγραψε ο ανάδοχος του έργου, Πέτρος Ν. Σταθάς, χωρίς επιφύλαξη.

64 Γ ΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΘΕΜΑ 2.58.: Έγκριση πρωτόκολλου προσωρινής & οριστικής παραλαβής του έργου «Εργασίες επισκευών και συντήρησης κτηρίων Σχολής Πολιτικών Μηχανικών», στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, ανάδοχος Αιγεύς Τεχνική Α.Ε.. Στο έκτακτο θέµα, η Σύγκλητος έχοντας υπόψη της: 1. Το νόµο 3669/08 «Κύρωση της κωδικοποίησης της νοµοθεσίας κατασκευής δηµόσιων έργων». 2. Το νόµο 4009/11 «οµή, λειτουργία, διασφάλιση της ποιότητας των σπουδών και διεθνοποίηση των ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυµάτων» (ΦΕΚ 195 Α / ). 3. Το νόµο 4076/12 «Ρυθµίσεις θεµάτων Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυµάτων και άλλες διατάξεις» (ΦΕΚ 159 Α / ). 4. Το Π.. 185/85 «Όργανα που αποφασίζουν ή γνωµοδοτούν και ειδικές ρυθµίσεις σε θέµατα έργων που εκτελούνται από τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύµατα (Α.Ε.Ι.)», όπως τροποποιήθηκε µε το Π..154/ Το Π.. 46/98 «Οργανισµός ιοικητικών Υπηρεσιών Ε.Μ. Πολυτεχνείου» (ΦΕΚ 51 Α / ). 6. Την µε αριθµ /10 Απόφαση της Συγκλήτου «Εκχώρηση αρµοδιοτήτων της Συγκλήτου σε όργανα ιοίκησης του Ιδρύµατος για θέµατα της Γενικής ιεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών» (ΦΕΚ 1712/Β/ ). 7. Την από Απόφαση του Πρυτανικού Συµβουλίου (28 η Συνεδρίαση, θέµα 3.3.3) µε την οποία εγκρίθηκε η διενέργεια διαγωνισµού για το έργο. «Εργασίες επισκευών και συντήρησης κτηρίων σχολής Πολιτικών Μηχανικών», στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου. 8. Την από Απόφαση του Πρυτανικού Συµβουλίου (4 η Συνεδρίαση, θέµα Α Α: 4ΑΣΠ46ΨΖΣ4-Ρ29) µε την οποία εγκρίθηκαν τα πρακτικά του µειοδοτικού διαγωνισµού του έργου και ανατέθηκε το έργο. 9. Τη µε αρ. πρωτ. 8455/ σύµβαση του έργου (Α Α: 4ΑΓ646ΨΖΣ4-Ι). 10. Την από Απόφαση του Πρυτανικού Συµβουλίου (35 η Συνεδρίαση, θέµα 6.29) για την υποκατάσταση του Γρηγορίου Παπαχρήστου στην ανάδοχο κ/ξία «Παπαχρήστου Γρηγόριος του Επ. Αιγεύς Τεχνική Α.Ε.» του έργου από την Αιγεύς Τεχνική Α.Ε. δηλαδή την εκχώρηση του έργου στην Αιγεύς Τεχνική Α.Ε Τη µε αρ. πρωτ / Απόφαση του προϊσταµένου της ιευθύνουσας Υπηρεσίας που βεβαιώνει την εµπρόθεσµη περαίωση του έργου. 12. Τη µε αρ. πρωτ / Απόφαση του προϊσταµένου της ιευθύνουσας Υπηρεσίας, µε την οποία εγκρίθηκε η τελική επιµέτρηση του έργου. 13. Την από Απόφαση της Συγκλήτου (1 η /2015 Συνεδρίαση, θέµα , Α Α: ΩΒ30 46ΨΖΣ4-ΧΙΨ) περί ορισµού επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου. 14. Το από πρωτόκολλο προσωρινής & οριστικής παραλαβής του έργου.

65 15. Το µε αρ. πρωτ. 5391/ έγγραφο του προϊσταµένου της ιευθύνουσας Υπηρεσίας, προϊσταµένου της ιεύθυνσης Συντήρησης των Εγκαταστάσεων για έγκριση του πρωτόκολλου παραλαβής του έργου. Την έγκριση του συνηµµένου πρωτοκόλλου προσωρινής & οριστικής παραλαβής του έργου «Εργασίες επισκευών και συντήρησης κτηρίων σχολής Πολιτικών Μηχανικών», στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, όπως αυτό συντάχθηκε από την αρµόδια επιτροπή και το οποίο υπέγραψε ο εκπρόσωπος της αναδόχου του έργου κ. Ιωάννης Ηλιάδης, χωρίς επιφύλαξη.

66 ΘΕΜΑ 2.59.: Έγκριση Προγραµµάτων Σπουδών και ιδασκόντων των ΠΜΣ και ΠΠΜΣ του Ιδρύµατος για το ακαδηµαϊκό έτος Στο έκτακτο θέµα, η Σύγκλητος έχοντας υπόψη της: α) τη σχετική εισήγηση του Τµήµατος Μεταπτυχιακών Σπουδών και Έρευνας της ιεύθυνσης Σπουδών και β) την από απόφαση της ΣΕ-ΜΣ (συν. 1 η /2015) Την έγκριση των συνηµµένων Προγραµµάτων Σπουδών και διδασκόντων για το ακαδ. έτος , των παρακάτω ΠΜΣ και ΠΠΜΣ του Ιδρύµατος: 1. Επιστήµη και Τεχνολογία Υδατικών Πόρων 2. οµοστατικός Σχεδιασµός και Ανάλυση των Κατασκευών 3. Συστήµατα Αυτοµατισµού 4. ιοίκηση Επιχειρήσεων 5. Τεχνο-οικονοµικά Συστήµατα 6. Παραγωγή και ιαχείριση Ενέργειας 7. Αρχιτεκτονική Σχεδιασµός του Χώρου 8. Υπολογιστική Μηχανική 9. Επιστήµη και Τεχνολογία Υλικών 10. Γεωπληροφορική 11. Περιβάλλον και Ανάπτυξη 12. Σχεδιασµός και Κατασκευή Υπογείων Εργων 13. Ναυτική και Θαλάσσια Τεχνολογία και Επιστήµη 14. Μικροσυστήµατα και Νανοδιατάξεις 15. Μαθηµατική Προτυποποίηση στις Σύγχρονες Τεχνολογίες και στα Χρηµατοοικονοµικά 16. Φυσική και Τεχνολογικές Εφαρµογές 17. Εφαρµοσµένες Μαθηµατικές Επιστήµες 18. Εφαρµοσµένη Μηχανική 19. Προδιδακτορικό Πρόγραµµα Σπουδών της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών

Αριθ. Πρωτ: Αθήνα, 24 Ιουλίου Προς Τα μέλη του Πρυτανικού Συμβουλίου

Αριθ. Πρωτ: Αθήνα, 24 Ιουλίου Προς Τα μέλη του Πρυτανικού Συμβουλίου ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, 157 80, Αθήνα, 210 772 1983, fax. 210 772 2718 Αριθ. Πρωτ: 17182 Αθήνα, 24 Ιουλίου 2012 Προς

Διαβάστε περισσότερα

Ε Θ Ν Ι Κ Ο Μ Ε Τ Σ Ο Β Ι Ο Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο

Ε Θ Ν Ι Κ Ο Μ Ε Τ Σ Ο Β Ι Ο Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, 157 80, Αθήνα, 772 1348, FAX: 772 4181 Α ΠΟΣΠ Α ΣΜΑ ΠΡΑ ΚΤΙΚΩΝ 3 η ς /2015 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμ. Πρωτ: 287 Αθήνα, 10 Ιανουαρίου Θέματα για συζήτηση:

Αριθμ. Πρωτ: 287 Αθήνα, 10 Ιανουαρίου Θέματα για συζήτηση: ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, 157 80, Αθήνα, 210 772 1983, fax. 210 772 2718 Αριθμ. Πρωτ: 287 Αθήνα, 10 Ιανουαρίου 2012 Προς

Διαβάστε περισσότερα

3BΠρος. 4BΤα μέλη του Πρυτανικού Συμβουλίου

3BΠρος. 4BΤα μέλη του Πρυτανικού Συμβουλίου ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, 157 80, Αθήνα, 210 772 1983, fax. 210 772 2718 0BΑριθμ. Πρωτ.: 14647 Αθήνα, 25 Μαΐου 2010 3BΠρος

Διαβάστε περισσότερα

Ε Θ Ν Ι Κ Ο Μ Ε Τ Σ Ο Β Ι Ο Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο

Ε Θ Ν Ι Κ Ο Μ Ε Τ Σ Ο Β Ι Ο Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, 157 80, Αθήνα, 772 1348, FAX: 772 4181 Α ΠΟΣΠ Α ΣΜΑ ΠΡΑ ΚΤΙΚΩΝ 3 η ς /2015 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, 157 80, Αθήνα, 772 1348, FAX: 772 4181 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ 7 η ς /2016 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, 157 80, Αθήνα, 772 1348, FAX: 772 4181 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ 11 ης /2015 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Ε Θ Ν Ι Κ Ο Μ Ε Τ Σ Ο Β Ι Ο Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο

Ε Θ Ν Ι Κ Ο Μ Ε Τ Σ Ο Β Ι Ο Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, 157 80, Αθήνα, 772 1348, FAX: 772 4181 Α ΠΟΣΠ Α ΣΜΑ ΠΡΑ ΚΤΙΚΩΝ 17 η ς / 201 5 ΣΥΝΕΔΡΙ Α ΣΗ Σ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, 157 80, Αθήνα, 772 1348, FAX: 772 4181 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ 11 ης /2015 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, 157 80, Αθήνα, 772 1348, FAX: 772 4181 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ 21 ης /2016 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Ε Θ Ν Ι Κ Ο Μ Ε Τ Σ Ο Β Ι Ο Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο

Ε Θ Ν Ι Κ Ο Μ Ε Τ Σ Ο Β Ι Ο Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Ε Θ Ν Ι Κ Ο Μ Ε Τ Σ Ο Β Ι Ο Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Τ Ε Ι Α Σ Υ Γ Κ Λ Η Τ Ο Υ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου 157 80 Αθήνα 210-772 1983, 4437 Fax 210-772.1988 Μέλη Συγκλήτου ΕΜΠ

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμ. Πρωτ.: Αθήνα, 06 Σεπτεμβρίου Προς Τα μέλη του Πρυτανικού Συμβουλίου

Αριθμ. Πρωτ.: Αθήνα, 06 Σεπτεμβρίου Προς Τα μέλη του Πρυτανικού Συμβουλίου Ε Θ Ν Ι Κ Ο Μ Ε Τ Σ Ο Β Ι Ο Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Τ Ε Ι Α Π Ρ Υ Τ Α Ν Ι Κ Ο Υ Σ Υ Μ Β Ο Υ Λ Ι Ο Υ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, 157 80, Αθήνα,( 210 772 1983, fax. 210 772

Διαβάστε περισσότερα

Ε Θ Ν Ι Κ Ο Μ Ε Τ Σ Ο Β Ι Ο Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο

Ε Θ Ν Ι Κ Ο Μ Ε Τ Σ Ο Β Ι Ο Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Ε Θ Ν Ι Κ Ο Μ Ε Τ Σ Ο Β Ι Ο Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου 157 80 Αθήνα 210-772 1983, 4437 Fax 210-772.1988 Μέλη Συγκλήτου ΕΜΠ α) Πρύτανης Σ. Ε. Σιµόπουλος β) Κοσµήτορες

Διαβάστε περισσότερα

Αποφάσεις 50ης Συνεδρίασης Πρυτανικού Συµβουλίου (08/12/2011) Το Πρυτανικό Συµβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του:

Αποφάσεις 50ης Συνεδρίασης Πρυτανικού Συµβουλίου (08/12/2011) Το Πρυτανικό Συµβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του: Αποφάσεις 50ης Συνεδρίασης Πρυτανικού Συµβουλίου (08/12/2011). 2.1.1. Το Πρυτανικό Συµβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του: α) τις µε αριθµ. 28145/14.11.2011 και 29548/23.11.2011 αποφάσεις του Πρύτανη σχετικά

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμ. Πρωτ.: Αθήνα, 5 Δεκεμβρίου ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Την 6 η Δεκεμβρίου 2007, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13.

Αριθμ. Πρωτ.: Αθήνα, 5 Δεκεμβρίου ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Την 6 η Δεκεμβρίου 2007, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13. ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, 157 80, Αθήνα, 210 772 1983, fax. 210 772 2718 Αριθμ. Πρωτ.: 33665 Αθήνα, 5 Δεκεμβρίου 2007

Διαβάστε περισσότερα

Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας Κτίριο Ε4, Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά, 731 00 Χανιά Τηλ.: 28210 37033-46 Fax: 28210 37081, 37082 ΑΔΑ: ΒΙΡΝ469Β6Ν-ΕΔ9

Διαβάστε περισσότερα

Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας Κτίριο Ε4, Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά, 731 00 Χανιά Τηλ.: 28210 37033-46 Fax: 28210 37081, 37082 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμ. Πρωτ: 4485 Αθήνα, 18 Φεβρουαρίου 2011

Αριθμ. Πρωτ: 4485 Αθήνα, 18 Φεβρουαρίου 2011 ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, 157 80, Αθήνα, 210 772 1983, fax. 210 772 2718 Αριθμ. Πρωτ: 4485 Αθήνα, 18 Φεβρουαρίου 2011

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμ. Πρωτ: 32704 Αθήνα, 02 Νοεμβρίου 2010

Αριθμ. Πρωτ: 32704 Αθήνα, 02 Νοεμβρίου 2010 ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, 157 80, Αθήνα, 210 772 1983, fax. 210 772 2718 Αριθμ. Πρωτ: 32704 Αθήνα, 02 Νοεμβρίου 2010

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ 418 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ 418 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας Κτίριο Ε4, Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά, 731 00 Χανιά Τηλ.: 28210 37033-46 Fax: 28210 37081, 37082 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα

Θ Ε Μ Α Τ Α. Συνεδρίαση 15 η ακαδημαϊκού έτους της 27ης Αυγούστου 2013

Θ Ε Μ Α Τ Α. Συνεδρίαση 15 η ακαδημαϊκού έτους της 27ης Αυγούστου 2013 Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Τρίτη 27-8-2013 ώρα 9.30 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Συγκλήτου (ισόγειο Κεντρικού Κτηρίου). Θ Ε Μ Α Τ Α

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΧΑΝΙΑ, ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 8421 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ 366 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΧΑΝΙΑ, ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 8421 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ 366 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας Κτίριο Ε4, Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά, 731 00 Χανιά Τηλ.: 28210 37033-46 Fax: 28210 37081, 37082 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα

Αριθ.Αποφ. 233 / ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό της 10 ης / 2014 Τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ωραιοκάστρου

Αριθ.Αποφ. 233 / ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό της 10 ης / 2014 Τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ωραιοκάστρου ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Αριθ.Αποφ. 233 / 2014 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό της 10

Διαβάστε περισσότερα

Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ

Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας Κτίριο Ε4, Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά, 731 00 Χανιά Τηλ.: 28210 37033-46 Fax: 28210 37081, 37082 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ε Θ Ν Ι Κ Ο Μ Ε Τ Σ Ο Β Ι Ο Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο

Ε Θ Ν Ι Κ Ο Μ Ε Τ Σ Ο Β Ι Ο Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου 157 80 Αθήνα 210-772 1095, 3381 Fax 210-772.1988 Μέλη Συγκλήτου ΕΜΠ (εκτός των Πρυτανικών αρχών) Τακτικά Αναπληρωματικά α) Πρόεδροι και Αναπλ. Πρόεδροι Σχολών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 419 Η Σ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 419 Η Σ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π. Δ. 432/81 ΤΗΛ: 2610/996660 FAX: 2610/996677 E-mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr Πάτρα, 06/05/2015 Αριθμ. Πρωτοκόλλου:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ 366 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ 366 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας Κτίριο Ε4, Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά, 731 00 Χανιά Τηλ.: 28210 37033-46 Fax: 28210 37081, 37082 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμ. Πρωτ.: Αθήνα, 05 Σεπτεμβρίου Ορθή επανάληψη ως προς το θέμα

Αριθμ. Πρωτ.: Αθήνα, 05 Σεπτεμβρίου Ορθή επανάληψη ως προς το θέμα ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, 157 80, Αθήνα, 210 772 1983, fax. 210 772 2718 Αριθμ. Πρωτ.: 25380 Αθήνα, 05 Σεπτεμβρίου 2008

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, 157 80, Αθήνα, 772 1348, FAX: 772 4181 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ 25 ης /2019 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ(ΕΚΤΑΚΤΗΣ)

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ 419 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ 419 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας Κτίριο Ε4, Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά, 731 00 Χανιά Τηλ.: 28210 37033-46 Fax: 28210 37081, 37082 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας Κτίριο Ε4, Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά, 731 00 Χανιά Τηλ.: 28210 37033-46 Fax: 28210 37081, 37082 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ

Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας Κτίριο Ε4, Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά, 731 00 Χανιά Τηλ.: 28210 37033-46 Fax: 28210 37081, 37082 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟ ΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Τηλ. 210.368.9762, 9763, 9710 και 9756

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟ ΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Τηλ. 210.368.9762, 9763, 9710 και 9756 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟ ΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Τηλ. 210.368.9762, 9763, 9710 και 9756 Αθήνα 16-12-2010 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 4ης τακτικής συνεδρίασης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΧΑΝΙΑ, ΑΡ. ΠΡΩΤ.: ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ 354 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΧΑΝΙΑ, ΑΡ. ΠΡΩΤ.: ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ 354 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας Κτίριο Ε4, Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά, 731 00 Χανιά Τηλ.: 28210 37033-46 Fax: 28210 37081, 37082 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ 361 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ 361 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας Κτίριο Ε4, Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά, 731 00 Χανιά Τηλ.: 28210 37033-46 Fax: 28210 37081, 37082 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, 157 80, Αθήνα, 772 1348, FAX: 772 4181 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ 9 ης /2019 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ(ΕΚΤΑΚΤΗΣ)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου 157 80 Αθήνα 210-772 1983, 4437 Fax 210-772.1988 Μέλη Συγκλήτου ΕΜΠ α) Πρύτανης Σ. Ε. Σιμόπουλος β) Κοσμήτορες

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ 39 ης /2017 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ (ΕΔΕΙΛ) 18ης Σεπτεμβρίου 2017

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ 39 ης /2017 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ (ΕΔΕΙΛ) 18ης Σεπτεμβρίου 2017 ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, 157 80, Αθήνα, 772 1348, FAX: 772 4181 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ 39 ης /2017 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου 157 80 Αθήνα 210-772 1807, 1095 Fax 210-772.1988 Μέλη Συγκλήτου ΕΜΠ (εκτός των Πρυτανικών αρχών) Τακτικά Αναπληρωµατικά α) Πρόεδροι και Αναπλ. Πρόεδροι Σχολών

Διαβάστε περισσότερα

Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ

Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας Κτίριο Ε4, Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά, 731 00 Χανιά Τηλ.: 28210 37033-46 Fax: 28210 37081, 37082 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ

Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας Κτίριο Ε4, Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά, 731 00 Χανιά Τηλ.: 28210 37033-46 Fax: 28210 37081, 37082 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Απόσπασμα Πρακτικού 1/17-01-2012 Αριθμός Απόφασης 6/2012 Στο Ηράκλειο σήμερα 17 Ιανουαρίου 2012, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00, συνήλθε σε συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμ. Πρωτ.: Αθήνα, 24 Οκτωβρίου ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Την 25 η Οκτωβρίου 2007, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12.

Αριθμ. Πρωτ.: Αθήνα, 24 Οκτωβρίου ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Την 25 η Οκτωβρίου 2007, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12. ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, 157 80, Αθήνα, 210 772 1983, fax. 210 772 2718 Αριθμ. Πρωτ.: 28938 Αθήνα, 24 Οκτωβρίου 2007

Διαβάστε περισσότερα

Ο Πρόεδρος, αφού καλωσόρισε τα μέλη, κήρυξε την έναρξη των εργασιών του Σώματος.

Ο Πρόεδρος, αφού καλωσόρισε τα μέλη, κήρυξε την έναρξη των εργασιών του Σώματος. Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας Κτίριο Ε4, Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά, 731 00 Χανιά Τηλ.: 28210 37033-46 Fax: 28210 37081, 37082 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου 157 80 Αθήνα 210-772.3381, 1095 Fax 1988 ΑΠΟΦΑΣΗ 08 ης /2008 ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΤΗΣ 29 ης.8.2008

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, 157 80, Αθήνα, 772 1348, FAX: 772 4181 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ 17 ης /2019 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ(ΕΚΤΑΚΤΗΣ)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2981

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2981 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2981 Την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019, στις 16:00, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Συγκλήτου στην αίθουσά της. Τα μέλη

Διαβάστε περισσότερα

Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ

Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας Κτίριο Ε4, Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά, 731 00 Χανιά Τηλ.: 28210 37033-46 Fax: 28210 37081, 37082 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ

Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας Κτίριο Ε4, Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά, 731 00 Χανιά Τηλ.: 28210 37033-46 Fax: 28210 37081, 37082 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Διαβάστε περισσότερα

Ε Θ Ν Ι Κ Ο Μ Ε Τ Σ Ο Β Ι Ο Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο

Ε Θ Ν Ι Κ Ο Μ Ε Τ Σ Ο Β Ι Ο Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Ε Θ Ν Ι Κ Ο Μ Ε Τ Σ Ο Β Ι Ο Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, 157 80, Αθήνα, 772 1348, FAX: 772 4181 Α ΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ 8 η ς / 20

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΧΑΝΙΑ, ΑΡ.ΠΡΩΤ.2173 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ 332 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΧΑΝΙΑ, ΑΡ.ΠΡΩΤ.2173 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ 332 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας Κτίριο Ε4, Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά, 731 00 Χανιά Τηλ.: 28210 37033-46 Fax: 28210 37081, 37082 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟ ΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Τηλ. 210.368.9762, 9763, 9710 και 9756 Αθήνα 8-7-2011 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 11ης τακτικής συνεδρίασης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΧΑΝΙΑ, ΑΡ.ΠΡΩΤ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ 330 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΧΑΝΙΑ, ΑΡ.ΠΡΩΤ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ 330 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας Κτίριο Ε4, Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά, 731 00 Χανιά Τηλ.: 28210 37033-46 Fax: 28210 37081, 37082 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ

Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας Κτίριο Ε4, Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά, 731 00 Χανιά Τηλ.: 28210 37033-46 Fax: 28210 37081, 37082 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα

Fax :

Fax : Αριθ. πρωτ.3013 Αθήνα, 2 Σεπτεµβρίου 2019 ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΤΗΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ Π Ρ Α Ξ Η Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΤΗΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ Ο Πρύτανης της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, αφού έλαβε υπόψη: 1. Tις διατάξεις

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2956

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2956 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2956 Την Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018, στις 9:30 π.μ., θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Συγκλήτου στην αίθουσά της. Τα

Διαβάστε περισσότερα

Ε Θ Ν Ι Κ Ο Μ Ε Τ Σ Ο Β Ι Ο Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο

Ε Θ Ν Ι Κ Ο Μ Ε Τ Σ Ο Β Ι Ο Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Ε Θ Ν Ι Κ Ο Μ Ε Τ Σ Ο Β Ι Ο Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Τ Ε Ι Α Σ Υ Γ Κ Λ Η Τ Ο Υ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου 157 80 Αθήνα 210-772 4437 Fax 210-772.1988 Μέλη Συγκλήτου ΕΜΠ α)

Διαβάστε περισσότερα

Π Α Ν Ε Π Ι Σ Τ Η Μ Ι Ο Δ Υ Τ Ι Κ Η Σ Α Τ Τ Ι Κ Η Σ Τ Μ Η Μ Α Η Λ Ε Κ Τ Ρ Ο Λ Ο Γ Ω Ν Κ Α Ι Η Λ Ε Κ Τ Ρ Ο Ν Ι Κ Ω Ν Μ Η Χ Α Ν Ι Κ Ω Ν

Π Α Ν Ε Π Ι Σ Τ Η Μ Ι Ο Δ Υ Τ Ι Κ Η Σ Α Τ Τ Ι Κ Η Σ Τ Μ Η Μ Α Η Λ Ε Κ Τ Ρ Ο Λ Ο Γ Ω Ν Κ Α Ι Η Λ Ε Κ Τ Ρ Ο Ν Ι Κ Ω Ν Μ Η Χ Α Ν Ι Κ Ω Ν Π Α Ν Ε Π Ι Σ Τ Η Μ Ι Ο Δ Υ Τ Ι Κ Η Σ Α Τ Τ Ι Κ Η Σ Τ Μ Η Μ Α Η Λ Ε Κ Τ Ρ Ο Λ Ο Γ Ω Ν Κ Α Ι Η Λ Ε Κ Τ Ρ Ο Ν Ι Κ Ω Ν Μ Η Χ Α Ν Ι Κ Ω Ν ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΜΣ «Διαχείριση και Βελτιστοποίηση Ενεργειακών Συστημάτων»

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΧΑΝΙΑ, ΑΡ. ΠΡΩΤ.: ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ 432 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΧΑΝΙΑ, ΑΡ. ΠΡΩΤ.: ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ 432 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας Κτίριο Ε4, Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά, 731 00 Χανιά Τηλ.: 28210 37033-46 Fax: 28210 37081, 37082 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2965

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2965 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2965 Την Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018, στις 10:00 π.μ., θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Συγκλήτου στην αίθουσά της.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ Ε Ι Δ Ι Κ Ο Σ Λ Ο Γ Α Ρ Ι Α Σ Μ Ο Σ Κ Ο Ν Δ Υ Λ Ι Ω Ν Ε Ρ Ε Υ Ν Α Σ (Ε.Λ.Κ.Ε.) Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, 157 80 Αθήνα 210-772 1348, 210-772 4181, e-mail:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ μεταξύ

ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ μεταξύ ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ μεταξύ των Σχολών Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών Χημικών Μηχανικών Μηχανολόγων Μηχανικών Μηχανικών Μεταλλείων

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΝ ΚΙΝ ΥΝΩ ΤΟ ΑΠΘ ΕΚΠΕΜΠΕΙ SOS

ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΝ ΚΙΝ ΥΝΩ ΤΟ ΑΠΘ ΕΚΠΕΜΠΕΙ SOS ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΝ ΚΙΝ ΥΝΩ ΤΟ ΑΠΘ ΕΚΠΕΜΠΕΙ SOS Η Σύγκλητος του ΑΠΘ εκφράζει τη βαθιά της ανησυχία για τη συνέχιση της εύρυθµης λειτουργίας του Ιδρύµατος, ως αποτέλεσµα των δραµατικών περικοπών της κρατικής

Διαβάστε περισσότερα

Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας Κτίριο Ε4, Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά, 731 00 Χανιά Τηλ.: 28210 37033-46 Fax: 28210 37081, 37082 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ 357 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ 357 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας Κτίριο Ε4, Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά, 731 00 Χανιά Τηλ.: 28210 37033-46 Fax: 28210 37081, 37082 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα

Παρόντες: Δυτικής Ελλάδας. ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ 26/ΘΕΜΑ 02. Πάτρα

Παρόντες: Δυτικής Ελλάδας. ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ 26/ΘΕΜΑ 02. Πάτρα ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ 26/ΘΕΜΑ 02 Πάτρα 13-10-2017 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΕΡΕΥΝΩΝ ΕΙΔΙΚΟ ΕΠΤΑΜΕΛΕΣ ΟΡΓΑΝΟ Στην Πάτρα σήμερα 13-10-2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, συνήλθε στην αίθουσα

Διαβάστε περισσότερα

Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ

Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Κτίριο Ε4, Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά, 73100 Χανιά Τηλ.: 28210 37073 Fax: 28210 37081, 37082

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΧΑΝΙΑ, ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 5806 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ 362 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΧΑΝΙΑ, ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 5806 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ 362 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας Κτίριο Ε4, Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά, 731 00 Χανιά Τηλ.: 28210 37033-46 Fax: 28210 37081, 37082 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ

Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας Κτίριο Ε4, Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά, 731 00 Χανιά Τηλ.: 28210 37033-46 Fax: 28210 37081, 37082 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα

Ο Πρόεδρος, αφού καλωσόρισε τα μέλη, κήρυξε την έναρξη των εργασιών του Σώματος.

Ο Πρόεδρος, αφού καλωσόρισε τα μέλη, κήρυξε την έναρξη των εργασιών του Σώματος. Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας Κτίριο Ε4, Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά, 731 00 Χανιά Τηλ.: 28210 37033-46 Fax: 28210 37081, 37082 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα

σύγχρονο και πρωτοποριακό πανεπιστήμιο με διεθνή αναγνώριση, ικανό να προσφέρει εκπαίδευση και έρευνα υψηλού επιπέδου σε κλάδους αιχμής που

σύγχρονο και πρωτοποριακό πανεπιστήμιο με διεθνή αναγνώριση, ικανό να προσφέρει εκπαίδευση και έρευνα υψηλού επιπέδου σε κλάδους αιχμής που Παρουσίαση από την Πρόεδρο της ιοικούσας Επιτροπής Καθηγήτρια Ελπίδα Κεραυνού Παπαηλιού ΟΡΑΜΑ Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου φιλοδοξεί να εξελιχθεί σε ένα σύγχρονο και πρωτοποριακό πανεπιστήμιο με

Διαβάστε περισσότερα

Αριθµ. Πρωτ.:1394 Αθήνα, 12 εκεµβρίου 2016

Αριθµ. Πρωτ.:1394 Αθήνα, 12 εκεµβρίου 2016 Αριθµ. Πρωτ.:1394 Αθήνα, 12 εκεµβρίου 2016 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΣΧΕ ΙΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Ι ΑΣΚΑΛΙΑΣ ΑΠΟ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ Ι ΑΚΤΟΡΙΚΟΥ, ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2979

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2979 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2979 Την Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019, στις 16:00, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Συγκλήτου στην αίθουσά της. Τα μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ Ε Ι Δ Ι Κ Ο Σ Λ Ο Γ Α Ρ Ι Α Σ Μ Ο Σ Κ Ο Ν Δ Υ Λ Ι Ω Ν Ε Ρ Ε Υ Ν Α Σ (Ε.Λ.Κ.Ε.) Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, 157 80 Αθήνα 210-772 1348, 210-772 4181, e-mail:

Διαβάστε περισσότερα

Άρθρο 1 Γενικές Διατάξεις Δοικητικά Όργανα

Άρθρο 1 Γενικές Διατάξεις Δοικητικά Όργανα [ΣΧΕΔΙΟ] ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗΣ ΔΠΜΣ «Μικροσυστήματα και Νανοδιατάξεις» Θέμα: Επανίδρυση του Δι-Ιδρυματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Μικροσυστήματα και Νανοδιατάξεις», του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου

Διαβάστε περισσότερα

Ο Πρόεδρος, αφού καλωσόρισε τα μέλη, κήρυξε την έναρξη των εργασιών του Σώματος.

Ο Πρόεδρος, αφού καλωσόρισε τα μέλη, κήρυξε την έναρξη των εργασιών του Σώματος. Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας Κτίριο Ε4, Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά, 731 00 Χανιά Τηλ.: 28210 37033-46 Fax: 28210 37081, 37082 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα

Αυτοαξιολόγηση: (Boud & Donovan, 1982; MacBeath, 1999) εκ των έσω αξιολόγηση της µονάδας Βασικός Στόχος: βελτίωση της µονάδας µέσω µιας συνεχόµενης δι

Αυτοαξιολόγηση: (Boud & Donovan, 1982; MacBeath, 1999) εκ των έσω αξιολόγηση της µονάδας Βασικός Στόχος: βελτίωση της µονάδας µέσω µιας συνεχόµενης δι Ενηµερωτική Ηµερίδα: Διασφάλιση Ποιότητας σε περιόδους κρίσης Εισήγηση: Η διαδικασία της αυτοαξιολόγησης: προβλήµατα και προοπτικές του Ιδρύµατος Εισηγητής: Κώστας Καραµάνης Μέλος ΜΟΔΙΠ ΤΕΙ Ηπείρου Άρτα,

Διαβάστε περισσότερα

Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ

Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας Κτίριο Ε4, Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά, 731 00 Χανιά Τηλ.: 28210 37033-46 Fax: 28210 37081, 37082 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2963

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2963 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2963 Την Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018, στις 12:00 μ., θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Συγκλήτου στην αίθουσά της. Τα

Διαβάστε περισσότερα

Ο Πρόεδρος, αφού καλωσόρισε τα μέλη, κήρυξε την έναρξη των εργασιών του Σώματος.

Ο Πρόεδρος, αφού καλωσόρισε τα μέλη, κήρυξε την έναρξη των εργασιών του Σώματος. Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας Κτίριο Ε4, Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά, 731 00 Χανιά Τηλ.: 28210 37033-46 Fax: 28210 37081, 37082 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα

Τel. : / 3847, Fax :

Τel. : / 3847, Fax : ΕΠΙΣΕΥ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΝΠΙΔ : ΠΔ 271/89 Ν2083/92 ΠΔ 13/98 Ν3685/08) ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΣΧΟΛΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ

Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας Κτίριο Ε4, Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά, 731 00 Χανιά Τηλ.: 28210 37033-46 Fax: 28210 37081, 37082 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:

Διαβάστε περισσότερα

Έκτακτη Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2904

Έκτακτη Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2904 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Έκτακτη Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2904 Τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015, στις 4.00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρίαση της Συγκλήτου στην

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, 157 80 Αθήνα. 210-772 1348, 210-772 4181 e-mail: ereyna@central.ntua.gr Πληροφορίες :

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου 157 80 Αθήνα 210-772.1095, 1807 Fax 210-772.1988 Μέλη Συγκλήτου ΕΜΠ (εκτός των Πρυτανικών αρχών) Τακτικά Αναπληρωµατικά α) Πρόεδροι και Αναπλ. Πρόεδροι Σχολών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ Ε Ι Δ Ι Κ Ο Σ Λ Ο Γ Α Ρ Ι Α Σ Μ Ο Σ Κ Ο Ν Δ Υ Λ Ι Ω Ν Ε Ρ Ε Υ Ν Α Σ (Ε.Λ.Κ.Ε.) Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, 157 80 Αθήνα 210-772 1348, 210-772 4181, e-mail:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ 25/ΘΕΜΑ 18. Πάτρα ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΕΡΕΥΝΩΝ ΕΙΔΙΚΟ ΕΠΤΑΜΕΛΕΣ ΟΡΓΑΝΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ 25/ΘΕΜΑ 18. Πάτρα ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΕΡΕΥΝΩΝ ΕΙΔΙΚΟ ΕΠΤΑΜΕΛΕΣ ΟΡΓΑΝΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ 25/ΘΕΜΑ 18 Πάτρα 06-10-2017 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΕΡΕΥΝΩΝ ΕΙΔΙΚΟ ΕΠΤΑΜΕΛΕΣ ΟΡΓΑΝΟ Στην Πάτρα σήμερα 05-10-2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, συνήλθε στην αίθουσα

Διαβάστε περισσότερα

Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας Κτίριο Ε4, Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά, 731 00 Χανιά Τηλ.: 28210 37033-46 Fax: 28210 37081, 37082 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Αθήνα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Αθήνα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Τηλ. 210.368.9762, 9763, 9710 και 9756 Αθήνα 6-7-2012 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 17ης τακτικής συνεδρίασης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, 157 80 Αθήνα. 210 772 1348, 210 772 4181 e mail: ereyna@central.ntua.gr Πληροφορίες :

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 12 / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 12 / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. ΠΡΑΚΤΙΚΟ 12 / 15-7-2016 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. Σήμερα 15-7-2016 ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση η Συνέλευση του Τμήματος Ηλεκτρολόγων

Διαβάστε περισσότερα

Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ

Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας Κτίριο Ε4, Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά, 731 00 Χανιά Τηλ.: 28210 37033-46 Fax: 28210 37081, 37082 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, 157 80, Αθήνα, 772 1348, FAX: 772 4181 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ 24 η ς /2018 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ (ΕΚΤΑΚΤΗΣ)

Διαβάστε περισσότερα

υπολοίπων υποψηφίων, καθώς και στις αξιολογήσεις αυτών. Επιπρόσθετα, (Απόσπασµα Πρακτικού 204 της συνεδρίασης της Επιτροπής Ερευνών στις

υπολοίπων υποψηφίων, καθώς και στις αξιολογήσεις αυτών. Επιπρόσθετα, (Απόσπασµα Πρακτικού 204 της συνεδρίασης της Επιτροπής Ερευνών στις ΕΙ ΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝ ΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ 42 106 82 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ.: 210-3897123 FAX: 210-3828028 e-mail: research@asfa.gr - web site: www.asfa.gr (Απόσπασµα Πρακτικού 204

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ - ΙΑΤΜΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥ ΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων υποψηφίων Μεταπτυχιακών Φοιτητών για την 1 η κατεύθυνση σπουδών

Διαβάστε περισσότερα

Έκτακτη Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2896

Έκτακτη Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2896 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Έκτακτη Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2896 Την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014, στις 8.30 π.μ., θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρίαση της Συγκλήτου

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο. Συνεδρίασης της Συγκλητικής Επιτροπής Πανεπιστημιακών Εγκαταστάσεων στις 22.02.2012

Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο. Συνεδρίασης της Συγκλητικής Επιτροπής Πανεπιστημιακών Εγκαταστάσεων στις 22.02.2012 ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΣΥΓΚΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ (Σ.Ε.Π.Ε) Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου. 157 80, Αθήνα, 772 1734 Fax 772 2236 Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο Συνεδρίασης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΧΑΝΙΑ, ΑΡ.ΠΡΩΤ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ 332 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΧΑΝΙΑ, ΑΡ.ΠΡΩΤ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ 332 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας Κτίριο Ε4, Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά, 731 00 Χανιά Τηλ.: 28210 37033-46 Fax: 28210 37081, 37082 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα