Σάββατο 27/05 ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ (Indoor-Outdoor, Theory & Workout) #Performance running techniques Presenter: Spyros Methenitis

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Σάββατο 27/05 ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ (Indoor-Outdoor, Theory & Workout) #Performance running techniques Presenter: Spyros Methenitis"

Transcript

1

2

3 ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ Σάββατο 27/ (Indoor-Outdoor, Theory & Workout) #Performance running techniques Spyros Methenitis Η διαφοροποίηση στον τρόπο τρεξίματος και πως αυτό επηρεάζει την απόδοση. Η διάλεξη αφορά τη γενικότερη φιλοσοφία της προπόνησης για επίδοση και θα ενθουσιάσει τους λάτρεις της προπονητικής και της αδιάκοπης επιστημονικής έρευνας (Indoor, Theory & Workout) #Cross Training Disciplines Panos Balatsinos Η διάσημη μέθοδος και τα βασικά συστατικά που την κάνουν την πιο πετυχημένη προπονητική διαδικασία για επίτευξη πολλαπλών στόχων. Στήνεται μία ιδεατή προπονητική αρένα με ανάλυση των παραγόντων που συμβάλλουν στην καλύτερη εκγύμναση από τους συμμετέχοντες. Το μάθημα είναι ιδανικό για προπονητές personal & group training (Indoor, Theory & Workout) #Personal training vs Small Group, success or solution? Panos Balatsinos, Alex Ladas Οι βασικές και θεμελιώδεις διαδικασίες που ακολουθούν οι πιο πετυχημένοι προπονητές ανά τον κόσμο. Τα κοινά σημεία αρκετά όσα όμως και τα σημείο που διαχωρίζουν το Personal με το Group Training. Γνωρίστε τα στοιχεία που θα σας κατατοπίσουν επαγγελματικά, δίνοντας σας όμως τα εφόδια για να διακριθείτε Healthy Snack

4 (Indoor, Workout) #Pilates & mobility Tonia Gounitsioti, Abrazi Maria Οι καθηγήτριες της Base Training μέσα από τις βασικές αρχές της μεθόδου αναδεικνύουν τα πλεονεκτήματα της. Η ελεγχόμενη και προσανατολισμένη κινητικότητα των αρθρώσεων σε συνδυασμό με την ενεργοποίηση των μυϊκών ομάδων του σώματος, ολοκληρώνουν τη διαδικασία που οδηγεί στη βελτιώση στάσης. Οι θέσεις για το μάθημα είναι περιορισμένες και χρειάζεται έγκαιρη δήλωση συμμετοχής (Swimming Pool, Workout) #Aqua Madness Anna-Maria Mantzaraki Το μάθημα που συνδυάζει τη διασκέδαση με την πλήρη προπόνηση του σώματος. Το μάθημα είναι επιπέδου για όλους και θα χρησιμοποιηθεί βασικός εξοπλισμός fitness τόσο εντός όσο και εκτός πισίνας. Μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί η δυσκολία των ασκήσεων κάτι που το κάνει ιδιαίτερα αποδοτικό για όποιον θέλει να πιέσει τον εαυτό του πάντα με ασφάλεια Ηealthy Dinner Chill Out time at the pool Χαλαρή ώρα για ξεκούραση και ηλιοθεραπεία. Απαραίτητος εξοπλισμός τα μαγιώ, πετσέτες μπάνιου, αντιηλιακά, γυαλάκια για κολύμβηση και διάθεση για βουτιές (Indoor, Theory) #Special Populations, Prevention and Training Spyros Methenitis Όλα τα τελευταία ερευνητικά δεδομένα για την πρόληψη, διαχείριση και αποτελεσματική εκγύμναση ατόμων που ανήκουν στους ειδικούς πληθυσμούς. Η διάλεξη είναι ιδανική για όσους θέλουν να ακολουθήσουν το πεδίο Medicine στην εξειδίκευση τους αλλά και για όσους έχουν απαιτήσεις και θέλουν να ανεβάσουν τον πήχη των γνώσεων τους.

5 (Indoor, Workout) #Hyper Circuit Clever and effective Ladas Alex, Panos Balatsinos, Nikos Panourgias Το πιο διάσημο και αγαπητό προπονητικό σύστημα σε όλο τον κόσμο μέσα από μία ιδανική σχεδίαση. Οι presenters μας σας προκαλούν να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και να προκαλέσετε με τη σειρά σας τη φυσική σας κατάσταση να ανέβει επίπεδο πετυχαίνοντας ακόμα πιο πολλές προσαρμογές (Outdoor, Workout) #IA+2A+2X Cardio, Plyometrics, Isometrics Spyros Methenitis, Panos Balatsinos, Alex Ladas Η προπόνηση που στόχος της είναι να προκαλέσει την ενεργοποίηση όλων των μυϊκών σας ινών. Η χρήση κατάλληλων αντιστάσεων και η αυξομείωση της έντασης, θα κάνουν τα μυϊκά σας κύτταρα να αφυπνίσουν όλους τους μηχανισμούς ανάπτυξης και βελτίωσης που διαθέτουν. Αερόβιες και πλειομετρικές ασκήσεις αλλά και ισομερική σύσπαση σε γωνίες που θα παράγετε μεγάλη δύναμη. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε το κατάλληλο ζευγάρι για αυτήν την προπόνηση Healthy Snack (Outdoor, Workout) #Performance & Fun Can you make it? Nikos Panourgias, Panos Pantios Ένα μάθημα με χαρακτήρα MASTER CLASS από τους Masters του είδους. Τα πρωτόκολλα επιδόσεων που καθημερινά εφαρμόζονται σε δεκάδες αθλητών στις εγκαταστάσεις της Base Training και έχουν άμεσα αποτελέσματα. Όλοι οι συμμετέχοντες μετά τη συμπλήρωση της προπόνησης θα νιώθουν τη διαφορά στο κορμί τους και ο σκοπός είναι να εντάξουν ότι τους δείξουν οι εισηγητές μας στην ατομική τους προπονητική ρουτίνα (Indoor, Strength) #Lift-Push-Hold The Summer Base Bootcamp Master Class Presenters Team Είναι το μάθημα που κάθε χρόνο περιμένουμε για να προπονηθούμε και να περάσουμε καλά ενώ ταυτόχρονα 'λιώνουμε' στη γυμναστική. Φέρνοντας όλο το γυμναστηριακό εξοπλισμό από την Αθήνα στο Σοφικό, ξέρουμε ότι δε θα σας λείψει τίποτα και θα θυμάστε αυτήν την προπόνηση για μέρες. Βασικά στοιχεία είναι η χρήση αλτήρων, ασκησιολογίου με βάρος σώματος και εξοπλισμός cross training.

6 (Indoor, Speech) #Season's best moments Base Training Head Teachers Το μάθημα αυτό θα αποτελέσει μία γρήγορη επανάληψη της ύλης του βασικού εκπαιδευτικού σεμιναρίου της Base Training. Έτσι, θα επικυρώσει στους απόφοιτους μας όλα όσα με κόπο κατάκτησαν μέσα από την εκπαίδευση τους. Τονίζοντας και περιχαρακώνοντας τα βασικά πεδία που κάνουν πετυχημένη την πορεία ενός επαγγελματία, οι καθηγητές θα δώσουν την τελευταία τους 'παράσταση εκπαίδευσης' στους φοιτητές μας. Κατάλληλο για παρακολούθηση ακόμα και από μη επαγγελματίες fitness instructors (Saloon) Annual Graduation Ceremony Μία εκπαιδευτική χρονιά τελειώνει μόνο όταν δώσουμε το τελικό μας εκπαιδευτικό πιστοποιητικό και αφού οι απόφοιτοι πετάξον τα καπέλα τους ψηλά. Το πιο σημαντικό και ταυτόχρονα ουσιαστικό και συγκινητικό χρονικό σημείο της εκπαιδευτικής μας σεζόν. Συγγενείς και φίλοι είναι πάντα καλοδεχούμενοι να παρευρεθούν σε αυτήν την τελετή Healthy Dinner (Saloon) Summer Party Το Party μας είναι ίσως πιο γνωστό για όσα αναφέρονται μετά από αυτό, στους 'κοινωνικούς σχολιασμούς' που έχουν αναδείξει τη φήμη του! Όλες οι σύγχρονες μουσικές αλλά και χορευτικές τάσεις λαμβάνουν χώρα εκεί και κανείς δε φεύγει χωρίς να περάσει τέλεια. Τα τελευταία χρόνια τα δρώμενα έχουν ανεβάσει τις απαιτήσεις για απαγόρευση κινητών και καμερών, γιατί οι πρωταγωνιστές των φωτογραφιών και των video την επόμενη μέρα δε θυμούνται τι έκαναν! Επιλογή για επιστροφή με πούλμαν στην Αθήνα ή διαμονή και συνέχεια στο Party! Θα υπάρχουν μεταφορικά μέσα για όσους θέλουν να επιστρέψουν στην Αθήνα ή η επιλογή για διαμονή με ειδικές προσφορές για 4κλινα ή 6κλινα.

7 Κυριακή 28/ (Indoor-Outdoor, Workout) #Team workout Base Training Team Η μέρα ξεκινάει όμορφα μόνο όταν αρχίζει με γυμναστική. Ιδιαίτερα όταν η γυμναστική έχει ποικιλία και συνδυάζει αερόβια και δυναμικά προπονητικά στοιχεία. Οι εισηγητές μας είναι οι πλέον κατάλληλοι για να κάνουν την εμπειρία σας διασκεδαστική όσο και ουσιαστική σε ωφέλη για τη φυσική σας κατάσταση (Outdoor, Workshop) #Performance Training Kotsis Giannis Η προπόνηση με τον πιο κατάλληλο άνθρωπο στο χώρο του επαγγελματικού αθλητισμού και κυρίως του ποδοσφαίρου. Γνωρίστε από τον πιο εξειδικευμένο και καταρτισμένο άνθρωπο στην Ελλάδα τα μυστικά του Performance Training. Θεωρητική προσέγγιση με ταυτόχρονη επίδειξη βασικών εφαρμοσμένων ασκήσεων ενεργοποίησης και αύξησης της αθλητικής απόδοσης. Όσοι θέλουν να ασχοληθούν με το Sports Performance πρέπει να είναι εκεί Healthy Snack (Indoor, Workshop) #Sports Rehab Kotsis Giannis Η προσέγγιση ενός τραυματία μετά το στάδιο της θεραπείας και η σχέση του γιατρού-φυσιοθεραπευτή-προπονητή. Ο σύγχρονος γυμναστής κατέχοντας πλήθος μέσων ενδυνάμωσης και λειτουργικής επανένταξης του ασκούμενου, ωφείλει να γνωρίζει παρατηρώντας τον πελάτη του, τι είναι κάθε φορά κατάλληλο. Εισήγηση ιδανική για όσους θέλουν να ασχοληθούν με την εξειδίκευση του Sports Medicine.

8 (Swimming Pool, Workout) #Aqua Cross Balatsinos Panos & presenters team Ο απόλυτος Καλοκαιρινός συνδυασμός άσκησης μέσα και εκτός νερού. Μεγάλη δυνατότητα προσαρμογής του ασκησιολογίου τόσο σε πισίνα όσο και στη θάλασσα. Οι συμμετέχοντες είναι καλό να φορούν t-shirts για να γίνει γυμναστική με έξτρα αντίσταση (Indoor, Workout) #Pilates Master Class Gounitsioti Tonia, Abrazi Maria Το Pilates μπορεί να αποτελέσει εναρκτήριο επαγγελματικό λάκτισμα για όποιον θέλει να κάνει δουλειά του την προσωπική εκγύμναση. Με το μάθημα μας εισάγουμε τα βασικά ξεχωριστά σημεία που πρέπει όλοι οι γυμναστές να εφαρμόζουν κατά την εκτέλεση της μεθόδου. Οι καθηγήτριες της Base Training πάντα προσαρμόζουν τις ασκήσεις ώστε όλοι να μπορούν να συμμετέχουν ευχάριστα απολαμβάνοντας το μάθημα Healthy Dinner Basketball 3 on 3 Tournament Είναι γνωστό ότι η πιο όμορφη γυμναστική είναι αυτή που συνδυάζει άσκηση, παρέα και ανταγωνιστικό πνεύμα με ύφος διασκέδασης. Ετοιμάστε τις ομάδες σας και αρχίστε προπόνηση γιατί το κλειστό γήπεδο του The Ranch σας περιμένει να μουσκέψετε τις φανέλες σας. Οι ομάδες θα παίξουν με κλήρωση μεταξύ τους και η νικήτρια ομάδα θα κερδίσει όμορφα καλοκαιρινά δώρα ένδυσης και αθλητισμού. Ας νικήσει ο καλύτερος!

9 Επεξήγηση/τοποθεσίες: 1.Indoor=γήπεδο Basket 2.Outdoor=γήπεδο ποδοσφαίρου 3.Saloon=αίθουσα δίπλα στο bar ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗΣ Το Bootcamp απευθύνεται σε όλους, απαραίτητη η καλή παρέα! Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης σεμιναρίου Τα δωμάτια έχουν απίστευτη θέρμανση και φιλοξενούν άνετα μέχρι και 6 άτομα. Δεν παρέχεται δυνατότητα δίκλινου. Φέρτε τα προσωπικά σας στρώματα για Yoga, Pilates ή fitness εφόσον υπάρχουν. Εναλλακτικός ρουχισμός για outdoor & indoor και ανάλογα παπούτσια. Μελετήστε καλά το πρόγραμμα και σχεδιάστε από πριν σε ποια μαθήματα θα μπείτε. Έγκυρη εγγραφή γιατί οι θέσεις έκλεισαν σε χρόνο ρεκόρ πέρυσι. Θα τηρηθεί σειρά πρωτεραιότητας στις έγραφες

10 Γλυφάδα, Λεωφόρος Βουλιαγμένης 80 Τηλ

Σάββατο 27/05 ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ (Indoor, Theory & Workout) #Cross Training Disciplines Presenter: Panos Balatsinos

Σάββατο 27/05 ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ (Indoor, Theory & Workout) #Cross Training Disciplines Presenter: Panos Balatsinos ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ Σάββατο 27/05 10.00-10.40 (Indoor, Theory & Workout) #Cross Training Disciplines Panos Balatsinos Η διάσημη μέθοδος και τα βασικά συστατικά που την κάνουν την πιο πετυχημένη προπονητική

Διαβάστε περισσότερα

Παρασκευή 10/02 ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ (outdoor) CAS (Cardio-Abs-Strength) Presenters: LADAS A. EFSTATHIOU I.

Παρασκευή 10/02 ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ (outdoor) CAS (Cardio-Abs-Strength) Presenters: LADAS A. EFSTATHIOU I. ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ Παρασκευή 10/02 17.00 (outdoor) CAS (Cardio-Abs-Strength) LADAS A. EFSTATHIOU I. Έξυπνη προπονητική σε συνθήκες υπαίθρου πάντα με την ανάλογη καθοδήγηση και παρακίνηση από τους προπονητές

Διαβάστε περισσότερα

Παρασκευή 10/02 ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ (outdoor) CAS (Cardio-Abs-Strength) Presenters: LADAS A. EFSTATHIOU I.

Παρασκευή 10/02 ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ (outdoor) CAS (Cardio-Abs-Strength) Presenters: LADAS A. EFSTATHIOU I. ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ Παρασκευή 10/02 17.00 (outdoor) CAS (Cardio-Abs-Strength) LADAS A. EFSTATHIOU I. Έξυπνη προπονητική σε συνθήκες υπαίθρου πάντα με την ανάλογη καθοδήγηση και παρακίνηση από τους προπονητές

Διαβάστε περισσότερα

Κρήτη. Οδηγός Σπουδών 2012-13

Κρήτη. Οδηγός Σπουδών 2012-13 Κρήτη Σπουδές για καριέρα, πιστοποίηση με κύρος Είναι ωραίο να είσαι αυθεντικός, επαγγελµατίας και γνώστης του αντικειµένου σου. Κυνήγησε τα όνειρα σου µε αξιοπρέπεια, ήθος και θα σε στηρίξουµε σε κάθε

Διαβάστε περισσότερα

Αρχές Σχεδιασμού και Καθοδήγησης της Προπόνησης. Τίτλος Διάλεξης

Αρχές Σχεδιασμού και Καθοδήγησης της Προπόνησης. Τίτλος Διάλεξης Αρχές Σχεδιασμού και Καθοδήγησης της Προπόνησης κωδ. Μαθήματος N162 Τίτλος Διάλεξης Περιοδισμός για την ανάπτυξη της μυϊκής ισχύος και πρωτόκολλα προπόνησης για το bodybuilding Η Ισχύς ως Μηχανικό Μέγεθος

Διαβάστε περισσότερα

GROUP FITNESS PROGRAM CHRISTMAS 2012 ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ 24/12/2012-29/12/2012

GROUP FITNESS PROGRAM CHRISTMAS 2012 ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ 24/12/2012-29/12/2012 MONDAY / ΔΕΥΤΕΡΑ 24 GROUP FITNESS PROGRAM CHRISTMAS 2012 ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ 24/12/2012-29/12/2012 TUESDAY / ΤΡΙΤΗ 25 WEDNESDAY / ΤΕΤΑΡΤΗ 26 THURSDAY / ΠΕΜΠΤΗ 27 FRIDAY / ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 SATURD 09:00-09:50 PILATES

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΚΗΣΗ ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ (Κ.Μ. N162) Μάθημα 1 ο :

ΑΣΚΗΣΗ ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ (Κ.Μ. N162) Μάθημα 1 ο : ΑΣΚΗΣΗ ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ (Κ.Μ. N162) Μάθημα 1 ο : Στοιχεία της επιβάρυνσης στην άσκηση με βάρη και σχεδιασμός προγραμμάτων Με την ολοκλήρωση του μαθήματος οι φοιτητές πρέπει να είναι σε θέση να: ορίζουν τα

Διαβάστε περισσότερα

Α.Ο. ΩΚΕΑΝΟΣ Π Ε Ρ Ι Ο Δ Ο Σ

Α.Ο. ΩΚΕΑΝΟΣ Π Ε Ρ Ι Ο Δ Ο Σ Α.Ο. ΩΚΕΑΝΟΣ Π Ε Ρ Ι Ο Δ Ο Σ 2 0 1 6-1 7 Ο σύλλογος ιδρύθηκε το 2002, λειτουργεί όμως ολοκληρωτικά από το 2004 οπότε μετακομίζει και θέτει ως βάση του τις ολυμπιακές κολυμβητικές εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμοσμένη Αθλητική Εργοφυσιολογία

Εφαρμοσμένη Αθλητική Εργοφυσιολογία Εφαρμοσμένη Αθλητική Εργοφυσιολογία Αρχές της προπόνησης Βασίλης Πασχάλης Επίκουρος καθηγητής ΤΕΦΑΑ - ΕΚΠΑ Μυϊκή δύναμη Δύναμη: η μέγιστη δύναμη που μπορεί ένας μυς ή ομάδα μυών να παράγουν. 1 μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ TRAINING EXPERIENCE ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ Intelligent training system Site: mpfexperience.gr - Έκθεση: Σοφοκλή Βενιζέλου 41, Περιστέρι Σταθερό: 213 4103358 - Κινητό: 699 58 28

Διαβάστε περισσότερα

Η σημασία της Μέγιστης Δύναμης στην Σωστή Εκγύμναση του Συγχρόνου Ποδοσφαιριστή

Η σημασία της Μέγιστης Δύναμης στην Σωστή Εκγύμναση του Συγχρόνου Ποδοσφαιριστή 21.02.2011 Η σημασία της Μέγιστης Δύναμης στην Σωστή Εκγύμναση του Συγχρόνου Ποδοσφαιριστή Σε συνέχεια από το προηγούμενο μας άρθρο, ερχόμαστε να αναλύσουμε την σημασία της σωστής εκγύμνασης ως αναφορά

Διαβάστε περισσότερα

ΑΛΛΑΞΕ ΖΩΗ ΩΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ!

ΑΛΛΑΞΕ ΖΩΗ ΩΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ! www.alterlife.gr ΑΛΛΑΞΕ ΖΩΗ ΩΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ! ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑ ΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΤΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ο διάδοχος της Suunto Fitness Solution. με ένα ευρύ φάσμα κινήτρων. Πιστεύουμε στην καινοτομία και κάνουμε τη διαφορά.

Ο διάδοχος της Suunto Fitness Solution. με ένα ευρύ φάσμα κινήτρων. Πιστεύουμε στην καινοτομία και κάνουμε τη διαφορά. GET MOTIVATED Η ιστορία μας Ο διάδοχος της Suunto Fitness Solution Το επίκεντρό μας η υψηλή ποιότητα προπόνησης (η γνώση είναι το κλειδί) με ένα ευρύ φάσμα κινήτρων Πιστεύουμε στην καινοτομία και κάνουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΜΕΘΟΔΟΥ PILATES

ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΜΕΘΟΔΟΥ PILATES Δ Δροσίνη 5, Κηφισιά Τ 210 8010 231 E info@mindandbody.gr www.mindandbody.gr ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΜΕΘΟΔΟΥ PILATES ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΟΡΓΑΝΩΝ MAT INSTRUCTOR TRAINING PROGRAM Το σεμινάριο ασκήσεων

Διαβάστε περισσότερα

Aris Grigoriadis Swimming Camp Αυγούστου 2017 Κατασκήνωση ''Καλύβας'' Μεταμόρφωση Χαλκιδικής Από 8 ετών και άνω

Aris Grigoriadis Swimming Camp Αυγούστου 2017 Κατασκήνωση ''Καλύβας'' Μεταμόρφωση Χαλκιδικής Από 8 ετών και άνω Aris Grigoriadis Swimming Camp 17-26 Αυγούστου 2017 Κατασκήνωση ''Καλύβας'' Μεταμόρφωση Χαλκιδικής Από 8 ετών και άνω Ξεκινώντας τη νέα σεζόν... κολύμβηση και διακοπές με τους φίλους από το κολυμβητήριο!!!

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ Σύμφωνα με τον νέο αθλητικό σχεδιασμό Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά μετατράπηκε σε ένα σύγχρονο προπονητικό κέντρο που φιλοξενεί και

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ Σύμφωνα με τον νέο αθλητικό σχεδιασμό Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά μετατράπηκε σε ένα σύγχρονο προπονητικό κέντρο που φιλοξενεί και ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΡΗΣ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Διαβάστε περισσότερα

1 σεµινάριο 40 2 σεµινάρια 70 3 σεµινάρια 90 4 σεµινάρια 110 2109765100, 2109711213, 2109713665, 2109734341

1 σεµινάριο 40 2 σεµινάρια 70 3 σεµινάρια 90 4 σεµινάρια 110 2109765100, 2109711213, 2109713665, 2109734341 Fitness Training Seminar Series ΙΙ H Maximum Fitness σε συνεργασία µε τη Gymnastika διοργανώνουν σειρά επιµορφωτικών και εκπαιδευτικών σεµιναρίων. Ο σχεδιασµός και η δοµή των σεµιναρίων ακολουθούν τα διεθνή

Διαβάστε περισσότερα

IOS PALACE GYM & FITNESS CLUB

IOS PALACE GYM & FITNESS CLUB IOS PALACE GYM & FITNESS CLUB WWW.HOLMESPLACE.GR IOS PALACE GYM & FITNESS CLUB Περιτριγυρισμένο από το φωτεινό γαλάζιο του Αιγαίου και τον Κυκλαδίτικο ήλιο, το IOS PALACE Fitness Club σας προσφέρει μία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΠΟ 27/04 ΕΩΣ 30/04 ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Η εταιρεία Sport Team διοργανώνει το Πασχαλινό Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Easter Cup Sofiko Ranch στο Σοφικό Κορινθίας στις 25-28/04/. Μία

Διαβάστε περισσότερα

ΙΗΜΕΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ. Σάββατο και Κυριακή 4 & 5 Ιουλίου 2015

ΙΗΜΕΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ. Σάββατο και Κυριακή 4 & 5 Ιουλίου 2015 ΙΗΜΕΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟ Ο ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ & ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟ Ο Θεωρία & Πρακτική Σάββατο και Κυριακή 4 & 5 Ιουλίου 2015

Διαβάστε περισσότερα

Μικροί Εξερευνητές. Summer Camp 17-21/6 24-28/6 1-5/7. Για παιδιά 4-6 ετών. από ευτέρα έως Παρασκευή 9.00-15.30

Μικροί Εξερευνητές. Summer Camp 17-21/6 24-28/6 1-5/7. Για παιδιά 4-6 ετών. από ευτέρα έως Παρασκευή 9.00-15.30 Summer Camp Μικροί Εξερευνητές Για παιδιά 4-6 ετών ράσεις και εµπειρίες για µικρά παιδιά µε σκοπό να ανιχνεύσουν αλλά και να βιώσουν πραγµατικές καταστάσεις, ζώντας µοναδικές στιγµές. από ευτέρα έως Παρασκευή

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ. Ενημερωτικός οδηγός εκπαιδευτικού προγράμματος:

ΣΧΟΛΗ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ. Ενημερωτικός οδηγός εκπαιδευτικού προγράμματος: ΣΧΟΛΗ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Ενημερωτικός οδηγός εκπαιδευτικού προγράμματος: «Exercise for Health: Group and Personal Training» 2017-2018 ΣΧΟΛΗ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ (ΣΔΒΜ) ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΩΡΕΣ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΡΩΙΝΗ ΖΩΝΗ 8-9 Ο. Π. ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΖΩΝΗ

ΩΡΕΣ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΡΩΙΝΗ ΖΩΝΗ 8-9 Ο. Π. ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΖΩΝΗ 1 Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ: ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ 50 (ΝΕΟ-ΑΠΟ 1/4/2009) 8-9 Ο. Π. AEROBIC ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ 8-9 Μ. Ε. ΛΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΙΡ. ΤΖΙΑΡΑ ΧΡ. 9-10 Ο. Π. ΛΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΙΡ.. TAI-CHI ΤΖΙΑΡΑ ΧΡ. 4X4 * ΠΑΝΟΥΤΣΟΥ ΕΙ. COMBO

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΡΙΟ

ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΡΙΟ fitness.@ holistic activetaebo ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΡΙΟ Καλώς ήρθατε στο holistic fitness fitness.@ holistic activetaebo fitness.@ holistic activetaebo Το holistic fitness απευθύνεται

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ (MPA)

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ (MPA) ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ (MPA) Γιατί στο Νεάπολις Επιλέγοντας το Πανεπιστήμιο Νεάπολις γίνεσαι μέλος μιας ζωντανής κοινότητας που αποτελείται από προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές και από ακαδημαϊκό προσωπικό

Διαβάστε περισσότερα

H Σχολή μας. Fitness International Basic Certification (Personal / Group Training) Pilates Certification. Internaional Certifications / Workshops

H Σχολή μας. Fitness International Basic Certification (Personal / Group Training) Pilates Certification. Internaional Certifications / Workshops contents 3 Σελ 4-5: Σελ 6-7: Σελ 8-9: Σελ 10-11: Σελ 12-13: Σελ 14-15: Σελ 16-17: Σελ 18-19: Σελ 20-21: Σελ 22-23: H Σχολή μας Fitness International Basic Certification (Personal / Group Training) Pilates

Διαβάστε περισσότερα

Απογευματινά μαθήματα επιλογής, απογευματινές δραστηριότητες

Απογευματινά μαθήματα επιλογής, απογευματινές δραστηριότητες ΣΧΟΛΗ ΧΙΛΛ Απογευματινά μαθήματα επιλογής, απογευματινές δραστηριότητες 2016-17 Παρουσιάζουμε το πρόγραμμα των απογευματινών μαθημάτων επιλογής και των απογευματινών δραστηριοτήτων για τη σχολική χρονιά

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΜΕΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΜΗΜΑ ΓΥΜΝΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

ΤΟΜΕΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΜΗΜΑ ΓΥΜΝΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΤΟΜΕΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑ ΓΥΜΝΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΛΕΙΣΤΗΣ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΗΣ ΠΙΣΙΝΑΣ ΤΗΣ Χ.Α.Ν.Θ. (ΩΡΕΣ ΚΟΙΝΟΥ) ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΡΙΜΗΝΟΥ/ ΕΞΑΜΗΝΟΥ/ΣΕΖΟΝ ΣΤΑ ΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΥΜΝΑΖΟΜΕΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

«Τρίαινα»: ένα πλαίσιο εφαρμογής του προγράμματος σπουδών της Φυσικής Αγωγής στο Λύκειο

«Τρίαινα»: ένα πλαίσιο εφαρμογής του προγράμματος σπουδών της Φυσικής Αγωγής στο Λύκειο «Τρίαινα»: ένα πλαίσιο εφαρμογής του προγράμματος σπουδών της Φυσικής Αγωγής στο Λύκειο Νίκος Τζωρμπατζάκης, MSc, PhD Καθηγητής Φυσικής Αγωγής Πρότυπο Πειραματικό ΓΕΛ Ηρακλείου Δημιουργία - Υλοποίηση Σχολικό

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδιασμός, εφαρμογή και καθοδήγηση προγραμμάτων άσκησης

Σχεδιασμός, εφαρμογή και καθοδήγηση προγραμμάτων άσκησης ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Σχεδιασμός, εφαρμογή και καθοδήγηση προγραμμάτων άσκησης Ενότητα 7: Προγραμματισμός προπόνησης ανάπτυξης φυσικής κατάστασης Γεροδήμος Βασίλειος, Καρατράντου Κωνσταντίνα Τμήμα Επιστήμης

Διαβάστε περισσότερα

Ενδεικτικό προπονητικό πρόγραμμα για τον Μαραθώνιο δρόμο. Δρ. Γιώργος Λουκαΐδης, PhD Εργοφυσιολόγος Δρό.Με.Α. Racing

Ενδεικτικό προπονητικό πρόγραμμα για τον Μαραθώνιο δρόμο. Δρ. Γιώργος Λουκαΐδης, PhD Εργοφυσιολόγος Δρό.Με.Α. Racing Ενδεικτικό προπονητικό πρόγραμμα για τον Μαραθώνιο δρόμο Δρ. Γιώργος Λουκαΐδης, PhD Εργοφυσιολόγος Δρό.Με.Α. Racing Ο Μαραθώνιος δρόμος αποτελεί ίσως το μαζικότερο και πιο ιστορικό αγώνισμα στον κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα

TEACH ME TO RUN. Πρώτο Εργαστήριο Στην Ελλάδα

TEACH ME TO RUN. Πρώτο Εργαστήριο Στην Ελλάδα TEACH ME TO RUN Πρώτο Εργαστήριο Στην Ελλάδα Εισηγητές Dr. Willbour Kelsick : Ιατρός - χειροπράκτης - Ολυμπιακή ομάδα του Καναδά Robert Blast Off Esmie : Ολυμπιονίκης - δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής

Διαβάστε περισσότερα

NEWSLETTER. Καλή νέα σεζόν. Αγαπητοί µου, Bootcampers,

NEWSLETTER. Καλή νέα σεζόν. Αγαπητοί µου, Bootcampers, ΛΗΞΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ GLORY ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟ FITNESSBOOTCAMP ΠΑΕΙ PERSONAL TRAINING FITNESSBOOTCAMP OUTDOORS ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΣΕΠ.. NEWSLETTER Καλή νέα σεζόν Αγαπητοί µου, Bootcampers, Σας εύχοµαι µια ακόµη νέα γυµναστική

Διαβάστε περισσότερα

Monthly BootCamper! Πως πέρασε ο μήνας για εσάς. Τι δραστηριότητες έγιναν τον μήνα που μας πέρασε;

Monthly BootCamper! Πως πέρασε ο μήνας για εσάς. Τι δραστηριότητες έγιναν τον μήνα που μας πέρασε; Σας καλωσορίζουµε στο πρώτο µας µηνιαίο Newsletter Από εδώ θα µπορείτε να θυµάστε ή να προλάβετε τις δραστηριότητες που έγιναν στο fitnessbootcamp.gr. Monthly BootCamper Πως πέρασε ο μήνας για εσάς. Τι

Διαβάστε περισσότερα

ΩΡΕΣ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΡΩΙΝΗ ΖΩΝΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΖΩΝΗ

ΩΡΕΣ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΡΩΙΝΗ ΖΩΝΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΖΩΝΗ 1 Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ: ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ 50 (ΝΕΟ ΑΠΟ 19/1/2011) 8.00-9.00 Ο. Π. ΛΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ BODY - TONIC COMBO AEROBIC / 8.00-9.00 Μ. Ε. 9.00-10.00 Ο. Π. 9.00-10.00 Μ. Ε. ΛΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ 10.00-11.00

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ Ισχύει από 09/09 ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ Ώρες Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Ώρες Σάββατο Κυριακή 09:00-09: Έφη Βιολέτα 10:00-10: Έφη Μαριαλένα STRETCHING Κατερίνα 11:00-11: Μιχάλης 11:00-11:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ Επιμέλεια σειράς: Γ. Θεοδωράκης, Μ. Γούδας

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ Επιμέλεια σειράς: Γ. Θεοδωράκης, Μ. Γούδας ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ Επιμέλεια σειράς: Γ. Θεοδωράκης, Μ. Γούδας Η καλαθοσφαίριση με αμαξίδιο Κοκαρίδας Δημήτρης & Πέρκος Στέφανος Περιεχόμενα Πρόλογος..... Εισαγωγή.....

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. 2011: Κάτοχος διπλώματος προπονητικής ποδοσφαίρου UEFA B

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. 2011: Κάτοχος διπλώματος προπονητικής ποδοσφαίρου UEFA B ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Όνομα: Αριστείδης Επώνυμο: Μύρκος Ημ/νία γέννησης: 19 Οκτ - 1989 Τόπος γέννησης: Πειραιάς, Αττικής Διεύθυνση: Άρδα 03, Κομοτηνή Τηλέφωνο: 6939641647 e- mail: amyrkos@phyed.duth.gr

Διαβάστε περισσότερα

«Escape: Μια εκπαιδευτική Αθλητική Πρόκληση για την

«Escape: Μια εκπαιδευτική Αθλητική Πρόκληση για την Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Πανεπιστήμιου Πατρών Πρόγραμμα Αγωγής Σταδιοδρομίας «Escape: Μια εκπαιδευτική Αθλητική Πρόκληση για την ενίσχυση της αυτογνωσίας των μαθητών». ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΑ. Τί είναι η εργομετρία;

ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΑ. Τί είναι η εργομετρία; ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΑ Τί είναι η εργομετρία; Είναι η διαδικασία μέσω της οποίας μετριούνται και μελετούνται τα ανθρωπομετρικά χαρακτηριστικά και οι φυσικές ικανότητες του ανθρώπου. Η εργομετρία χρησιμοποιεί εξοπλισμό

Διαβάστε περισσότερα

Η ανάκτηση του εύρους κίνησης της άρθρωσης Η βελτίωσης της μυϊκής απόδοσης Η βελτίωσης της νευρομυϊκής λειτουργίας-ιδιοδεκτικότητας Η λειτουργική

Η ανάκτηση του εύρους κίνησης της άρθρωσης Η βελτίωσης της μυϊκής απόδοσης Η βελτίωσης της νευρομυϊκής λειτουργίας-ιδιοδεκτικότητας Η λειτουργική Η ανάκτηση του εύρους κίνησης της άρθρωσης Η βελτίωσης της μυϊκής απόδοσης Η βελτίωσης της νευρομυϊκής λειτουργίας-ιδιοδεκτικότητας Η λειτουργική επανένταξη Η ανάκτηση του εύρους κίνησης της άρθρωσης Η

Διαβάστε περισσότερα

ΆΣΚΗΣΗ ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ

ΆΣΚΗΣΗ ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΆΣΚΗΣΗ ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ WWW.ALSACADEMY.ORG ΟΦΈΛΗ ΆΣΚΗΣΗΣ ΑΝΤΊΣΤΑΣΗΣ Αύξηση / βελτίωση / διατήρηση της μυϊκής απόδοσης Βελτίωση οστικής μάζας οστών Μείωση του ρίσκου μυϊκών τραυματισμών κατά την φυσική δραστηριότητα

Διαβάστε περισσότερα

Πώς να μην χάσετε στην θάλασσα ότι με κόπο κερδίσατε στην πισίνα: συμπληρώματα διατροφής και άλλα «κόλπα» Γιώργος Σακκάς PhD

Πώς να μην χάσετε στην θάλασσα ότι με κόπο κερδίσατε στην πισίνα: συμπληρώματα διατροφής και άλλα «κόλπα» Γιώργος Σακκάς PhD Πώς να μην χάσετε στην θάλασσα ότι με κόπο κερδίσατε στην πισίνα: συμπληρώματα διατροφής και άλλα «κόλπα» Γιώργος Σακκάς PhD ΤΕΦΑΑ - Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Σήμερα θα μιλήσουμε για τα εξής θέματα: Τι κερδίζουμε

Διαβάστε περισσότερα

Φυσική δραστηριότητα. Μάνου Βασιλική, Ph.D Διδάσκουσα στο ΤΕΦΑΑ Τρικάλων

Φυσική δραστηριότητα. Μάνου Βασιλική, Ph.D Διδάσκουσα στο ΤΕΦΑΑ Τρικάλων Φυσική δραστηριότητα Μάνου Βασιλική, Ph.D Διδάσκουσα στο ΤΕΦΑΑ Τρικάλων Δεδομένα έρευνας Το 24% περίπου των παιδιών δεν συμμετέχει σε καμία οργανωμένη φυσική δραστηριότητα. Μόλις το 4% δεν συμμετέχει σε

Διαβάστε περισσότερα

Created with Print2PDF. To remove this line, buy a license at: http://www.binarynow.com/

Created with Print2PDF. To remove this line, buy a license at: http://www.binarynow.com/ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΑΣΚΗΣΗΣ ΟΜΑΔΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ AEROBIC FITNESS ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ AEROBIC & FITNESS ΕΝΤΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ AEROBIC Η ένταση για τις αερόβιες προσαρμογές κυμαίνεται από 50%

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΚΗΣΗ ΥΓΕΙΑ ΖΩΝΤΑΝΙΑ

ΑΣΚΗΣΗ ΥΓΕΙΑ ΖΩΝΤΑΝΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΥΓΕΙΑ ΖΩΝΤΑΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ? Πως? ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ 6+1 συμβουλές για να διατηρήσετε τα κίνητρά σας για άσκηση ισχυρά! Πολλοί είναι αυτοί που ξεκινούν ένα πρόγραμμα γυμναστικής γεμάτοι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΤΗΤΑ Της ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ & Προπονητικοί Κύκλοι. Βασίλης Κρομμύδας

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΤΗΤΑ Της ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ & Προπονητικοί Κύκλοι. Βασίλης Κρομμύδας ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΤΗΤΑ Της ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ & Προπονητικοί Κύκλοι Βασίλης Κρομμύδας www.coachingservices.gr Το Τρίαθλο όπως και τα τρία επιμέρους αθλήματα που αποτελείται (Κολύμβηση- ποδηλασία- τρέξιμο) συγκαταλέγονται

Διαβάστε περισσότερα

Δίκτυο Ακαδημιών Ποδοσφαίρου ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ. Πανακρωτηριακός-Ε.Θ.Κ.-Λέοντες Α.Ο. Χανιά-Κρητικός Αστέρας-Νέοι Χανίων Νέος Κισαμικός -Π.Γ.Σ.

Δίκτυο Ακαδημιών Ποδοσφαίρου ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ. Πανακρωτηριακός-Ε.Θ.Κ.-Λέοντες Α.Ο. Χανιά-Κρητικός Αστέρας-Νέοι Χανίων Νέος Κισαμικός -Π.Γ.Σ. Δίκτυο Ακαδημιών Ποδοσφαίρου ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ Πανακρωτηριακός-Ε.Θ.Κ.-Λέοντες Α.Ο. Χανιά-Κρητικός Αστέρας-Νέοι Χανίων Νέος Κισαμικός -Π.Γ.Σ. Κισαμικός Πρόκειται για μια σκέψη χρόνων, που γεννήθηκε σε αυτό εδώ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΡΑΚΗΣ «ATHLETIC CLUB OF THRACE»

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΡΑΚΗΣ «ATHLETIC CLUB OF THRACE» Τμήμα Γυναικείου Ποδοσφαίρου Οι αθλήτριές μας συμμετέχουν: *Πρωτάθλημα *Μεικτή Θράκης *Διεθνή Τουρνουά *Προεπιλογή Εθνικής Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου συμμετέχει στην Γ Εθνική Κατηγορία. Έδρα της ομάδας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΕΑΕΚ: ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ ΤΕΦΑΑ ΠΘ ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑ

ΕΠΕΑΕΚ: ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ ΤΕΦΑΑ ΠΘ ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΠΕΑΕΚ: ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ ΤΕΦΑΑ ΠΘ ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ Ζ ΕΞΑΜΗΝΟ ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ Αρχές προπόνησης

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταση Εργομετρικής Αξιολόγησης παιδιών σε Ακαδημίες

Πρόταση Εργομετρικής Αξιολόγησης παιδιών σε Ακαδημίες Πρόταση Εργομετρικής Αξιολόγησης παιδιών σε Ακαδημίες Εισαγωγή Η ολοένα αυξανόμενη εισροή παιδιών και εφήβων στον χώρο του αθλητισμού αλλά και η συστηματικά διογκούμενη αναλογία παιδιών και εφήβων με χρόνια

Διαβάστε περισσότερα

Σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να επικοινωνείτε λίγες μέρες νωρίτερα με τη Διεύθυνση του σχολείου για να κλείνετε το ραντεβού σας.

Σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να επικοινωνείτε λίγες μέρες νωρίτερα με τη Διεύθυνση του σχολείου για να κλείνετε το ραντεβού σας. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Στις 20 Ιουνίου 2018 (ημέρα Τετάρτη) θα πραγματοποιηθεί διάλεξη για τους γονείς του νηπιαγωγείου με θέμα: Μετάβαση από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό. Ομιλήτρια θα είναι η ψυχολόγος του σχολείου

Διαβάστε περισσότερα

Οι γνώμες είναι πολλές

Οι γνώμες είναι πολλές Η Ψυχολογία στη Φυσική Αγωγή στο πλαίσιο του σχολικού περιβάλλοντος ΚασταμονίτηςΚωνσταντίνος Ψυχολόγος Οι γνώμες είναι πολλές Πολλές είναι οι γνώμες στο τι προσφέρει τελικά ο αθλητισμός στην παιδική ηλικία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΟΤΗΤΑ 1: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΛΗΣΗ

ΕΝΟΤΗΤΑ 1: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΛΗΣΗ Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου Σχολή Ανθρώπινης κίνησης & Ποιότητας Ζωής Τμήμα Οργάνωσης & Διαχείρισης Αθλητισμού ΕΝΟΤΗΤΑ 1: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΛΗΣΗ Πόσες φορές την εβδομάδα γυμνάζεστε; 15% 9% 1%

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΜΥΪΚΗΣ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ ΜΕ ΒΑΡΗ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΜΥΪΚΗΣ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ ΜΕ ΒΑΡΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΜΥΪΚΗΣ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ ΜΕ ΒΑΡΗ 1. Multiple-set system: 2-3 σετ προθέρμανσης με αυξανόμενη αντίσταση ακολουθούμενα από πολλαπλά σετ σταθερής αντίστασης. Για πολυαρθρικές ασκήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Σας Καλωσορίζουμε σε ένα Τόπο Θρυλικό!

Σας Καλωσορίζουμε σε ένα Τόπο Θρυλικό! Σας Καλωσορίζουμε σε ένα Τόπο Θρυλικό! Στη μαγευτική κοιλάδα του Σοφικού Κορινθίας Ένας θρύλος ζωντανεύει Σε μια έκταση 330 στρεμμάτων... Παιχνιδιάρικα Άλογα, Ατμοσφαιρικά Saloon, Μαγικά ξύλινα χωριά,

Διαβάστε περισσότερα

. (Ασκήσεις προς αποφυγή)

. (Ασκήσεις προς αποφυγή) ΕΠΕΑΕΚ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ Τ.Ε.Φ.Α.Α.ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ KM 950: Αεροβικός χορός- οργάνωσημεθοδολογία-προγραμματισμός

Διαβάστε περισσότερα

Η ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΘΗΝΑ

Η ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΘΗΝΑ ΕΠΕΑΕΚ: ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ ΤΕΦΑΑ, ΠΘ - ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑ Η ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΘΗΝΑ Σακελλαρίου Κίμων Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ΤΕΦΑΑ, Τρίκαλα ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ Η

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΡΙΛΙΟΣ-ΙΟΥΝΙΟΣ 2017 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ. Ενημερωτικός οδηγός εκπαιδευτικού προγράμματος:

ΑΠΡΙΛΙΟΣ-ΙΟΥΝΙΟΣ 2017 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ. Ενημερωτικός οδηγός εκπαιδευτικού προγράμματος: ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Ενημερωτικός οδηγός εκπαιδευτικού προγράμματος: «Πρόγραμμα Εκπαίδευσης για Personal Training» (Θεσσαλονίκη) ΑΠΡΙΛΙΟΣ-ΙΟΥΝΙΟΣ 2017 ΣΧΟΛΗ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΛΑΝΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ - Α Λυκείου

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΛΑΝΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ - Α Λυκείου v Εβδομάδα 6 η : σπορ & YOGA μάθημα 11 ο Υπεύθυνος Καθηγητής ΦΑ: Τμήμα: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΛΑΝΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ - Α Λυκείου Σκοπός: Γνώση και ανάπτυξη ενός επιπέδου φυσικής κατάστασης για υγεία 1.1 Βασική επιδίωξη:

Διαβάστε περισσότερα

Summer Camp 2011 Juventus Soccer Schools

Summer Camp 2011 Juventus Soccer Schools Summer Camp 2011 Juventus Soccer Schools Η Juventus Soccer Schools ανανεώνει πλέον το ραντεβού της με τους νεαρούς λάτρεις του ποδοσφαίρου (5 έως 16 ετών) από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και άλλες χώρες

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ Β ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ 2016 Α, Β ΤΑΞΗ 6 τμήματα 151 μαθητές ΣΚΟΠΟΣ Διά βίου άσκηση για υγεία και ποιότητα ζωής ΣΤΟΧΟΙ Να αποκτήσουν

Διαβάστε περισσότερα

ALTER YOUR PERSPECTIVE

ALTER YOUR PERSPECTIVE ALTER YOUR PERSPECTIVE ALTERLIFE FITNESS EXCELLENCE empower yourself ανακάλυψε την δύναμη που κρύβεις μέσα σου! TI ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ _ Cross cage _ Functional training - cross training _ Ιμάντες - kettlebell

Διαβάστε περισσότερα

και εφηβική ηλικία Πήδουλας Γεώργιος M.sc Γυμναστής Φυσικής κατάστασης ποδοσφαίρου

και εφηβική ηλικία Πήδουλας Γεώργιος M.sc Γυμναστής Φυσικής κατάστασης ποδοσφαίρου Η Αερόβια προπόνηση στην παιδική και εφηβική ηλικία Πήδουλας Γεώργιος M.sc Γυμναστής Φυσικής κατάστασης ποδοσφαίρου Εισαγωγή Αντοχή είναι η ικανότητα αντίστασης του παιδικού οργανισμού στην κόπωση. Στην

Διαβάστε περισσότερα

31 OCT 2 NOV 2014, ROME

31 OCT 2 NOV 2014, ROME 31 OCT 2 NOV 2014, ROME Ekkart Arbeit - Youth program Strength Training Bart Bennema The Journey from Potential to Performance Joans Tawiah Dodoo - Speed: Coaching Philoshophy Wolfgang Killing - Developing

Διαβάστε περισσότερα

CGS SUMMER CAMPS! 2016

CGS SUMMER CAMPS! 2016 CGS SUMMER CAMPS! CAMP UP! Adventure Park S T E M Workshops Pathfinders Sports Windsurfing & Παιχνίδι στη Θάλασσα Beach volley & Beach foodball Μοντέρνος Χορός 17/6-8/7 για παιδιά 5-12 ετών Πληροφορίες-Εγγραφές:

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ Η Σχολή Προπονητών Καλαθοσφαίρισης Α Κατηγορίας αποτελεί την ανώτερη βαθμίδα στην εκπαιδευτική πυραμίδα της κατάρτισης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ Αθλητισμός και ψυχική υγεία Είναι γεγονός ότι ψυχή και σώμα είναι άρρηκτα συνδεδεμένα καθώς η σωματική κατάσταση επηρεάζει την ψυχική όπως και το αντίστροφο. Με την άσκηση αυξάνεται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ. ΠΡΟΣΟΜΕΙΩΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΓΩΝΑ

ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ. ΠΡΟΣΟΜΕΙΩΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΓΩΝΑ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ. ΠΡΟΣΟΜΕΙΩΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΓΩΝΑ XANIA ΙΟΥΝΙΟΣ 2015 ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΛΕΞΙΟΥ., PhD.,Κ.Φ.Α., ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΡΟΒΙΑ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΕΙΣΗΓΗΣΕΩΝ ΚΕ1001. Τίτλος Στόχος & Περιεχόµενα Λέξεις κλειδιά ΠΡΟΤΥΠΟ ΟΜΑ ΑΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΕΙΣΗΓΗΣΕΩΝ ΚΕ1001. Τίτλος Στόχος & Περιεχόµενα Λέξεις κλειδιά ΠΡΟΤΥΠΟ ΟΜΑ ΑΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ MINISTRY OF NATIONAL EDUCATION AND RELIGIOUS AFFAIRS MANAGING AUTHORITY OF THE OPERATIONAL PROGRAMME EDUCATION AND INITIAL VOCATIONAL TRAINING EUROPEAN COMMUNITY Co financing European Social Fund (E.S.F.)

Διαβάστε περισσότερα

Εναλλακτικές Μορφές Άσκησης

Εναλλακτικές Μορφές Άσκησης Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία Αρσάκειο Γενικό Λύκειο Ψυχικού Σχολικό έτος: 2013-2014 ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΉ ΕΡΓΑΣΊΑ Β ΛΥΚΕΊΟΥ Από την αρχαία Ελλάδα στη σύγχρονη εποχή, ο αθλητισμός και τα φαινόμενα της βίας και του ντόπινγκ

Διαβάστε περισσότερα

Προπόνηση συνθέτων αγωνισμάτων με έμφαση στις αναπτυξιακές ηλικίες

Προπόνηση συνθέτων αγωνισμάτων με έμφαση στις αναπτυξιακές ηλικίες Προπόνηση συνθέτων αγωνισμάτων με έμφαση στις αναπτυξιακές ηλικίες Μηνάς Κυριάκος Ομοσπονδιακός προπονητής ΣΕΓΑΣ Βασιλείς όλων των αθλημάτων. Τα σύνθετα αγωνίσματα, Δέκαθλο (άντρες) και Έπταθλο (γυναίκες)

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικός οδηγός εκπαιδευτικού προγράμματος: «Exercise for Health: Group and Personal Training»

Ενημερωτικός οδηγός εκπαιδευτικού προγράμματος: «Exercise for Health: Group and Personal Training» ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Ενημερωτικός οδηγός εκπαιδευτικού προγράμματος: «Exercise for Health: Group and Personal Training» 2018-2019 ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΜΕ ΒΑΡΗ

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΜΕ ΒΑΡΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΜΕ ΒΑΡΗ Οι συμβουλές που θα διαβάσετε στο παρακάτω άρθρο έχουν χαρακτήρα ενημερωτικό και απαιτούν την στενή παρακολούθηση ενός γυμναστή κατά την εφαρμογή τους ώστε να αποφευχθούν τραυματισμοί.

Διαβάστε περισσότερα

BEGINNERS 3: Όσες κάνουν μαθήματα πάνω από 4 μήνες και μπορούν να αναποδογυρίσουν στον στύλο.

BEGINNERS 3: Όσες κάνουν μαθήματα πάνω από 4 μήνες και μπορούν να αναποδογυρίσουν στον στύλο. POLE DANCE BEGINNERS 1: Τα μωράκια pole dancers, δηλαδή όσες δεν έχουν ξανακάνει μάθημα! BEGINNERS 2: Όσες έχουν κάνει το Beg.1 και θέλουν να προχωρήσουν επίπεδο ή ασχολούνται επαγγελματικά με χορό και

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΛΑΝΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ - Α Λυκείου

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΛΑΝΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ - Α Λυκείου v Εβδομάδα 5 η : FITNESS-ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ μάθημα 9 ο Υπεύθυνος Καθηγητής ΦΑ: Τμήμα: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΛΑΝΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ - Α Λυκείου Σκοπός: Γνώση και ανάπτυξη ενός επιπέδου φυσικής κατάστασης για υγεία 1.1 Βασική

Διαβάστε περισσότερα

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Προπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών Ιστοσελίδα Τμήματος: http://www.phed-sr.auth.gr/dept.html

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Προπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών Ιστοσελίδα Τμήματος: http://www.phed-sr.auth.gr/dept.html Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Προπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών Ιστοσελίδα Τμήματος: http://www.phed-sr.auth.gr/dept.html ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Παρακολούθηση-διδασκαλία μαθημάτων Διάρκεια των σπουδών:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. 18/06/15 για τα τμήματα βρεφικό, μεταβρεφικό,

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. 18/06/15 για τα τμήματα βρεφικό, μεταβρεφικό, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Α. Στις 11 Ιουνίου 2015 (ημέρα Πέμπτη) και ώρα 18.15 θα πραγματοποιηθεί διάλεξη για τους γονείς του νηπιαγωγείου με θέμα: Μετάβαση από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό. Ομιλήτρια θα είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ. ΜΚ 1013 «Ανάπτυξη φυσικής κατάστασης στον αγωνιστικό αθλητισμό (δύναμη - ισχύς)»

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ. ΜΚ 1013 «Ανάπτυξη φυσικής κατάστασης στον αγωνιστικό αθλητισμό (δύναμη - ισχύς)» ΕΠΕΑΕΚ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ Τ.Ε.Φ.Α.Α.ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ - ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΜΚ 1013 «Ανάπτυξη φυσικής κατάστασης στον

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΜΥΙΚΗΣ ΥΝΑΜΗΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΟΣ

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΜΥΙΚΗΣ ΥΝΑΜΗΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΟΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΜΥΙΚΗΣ ΥΝΑΜΗΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΟΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΥΙΚΗΣ ΥΝΑΜΗΣ Πώς μπορούμε να μετρήσουμε τη δύναμη; Ημικάθισμα Smith Ισοκίνηση - Ισομετρία Βάρος του σώματος Ρίψη ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Manual Therapy για Διαταραχές Λόγου, Ομιλίας & Κατάποσης. Η Τεχνική LoMonte 28 & 29 Σεπτεμβρίου 2018, Αθήνα

Manual Therapy για Διαταραχές Λόγου, Ομιλίας & Κατάποσης. Η Τεχνική LoMonte 28 & 29 Σεπτεμβρίου 2018, Αθήνα Manual Therapy για Διαταραχές Λόγου, Ομιλίας & Κατάποσης. Το Σεμινάριο Η εταιρία Stark & Watson σας καλωσορίζει στο Workshop: «Manual Therapy για Διαταραχές Λόγου, Ομιλίας & Κατάποσης. Η Τεχνική LoMonte»

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz Summer Tennis Open 2010. Mercedes-Benz Summer Tennis Open 2010 30 ΜΑΪΟΥ - 13 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Mercedes-Benz Summer Tennis Open 2010. Mercedes-Benz Summer Tennis Open 2010 30 ΜΑΪΟΥ - 13 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Mercedes-Benz Summer Tennis Open 2010 Ταυτόχρονη διεξαγωγή τουρνουά tennis και beach tennis! Αγώνες δεύτερης ευκαιρίας! Pool Party & Mercedes-Benz Test-Drive! Δώρα για όλους! ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Διαβάστε περισσότερα

FRANK THÖMMES

FRANK THÖMMES FRANK THÖMMES Οι 365 καλύτερες ασκήσεις και παιχνίδια ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Εισαγωγή Προπονητικός σχεδιασμός 6 Χρόνος και χώρος 8 Ο προπονητής των ερασιτεχνών 10 Ψυχολογία 11 Χρήση του βιβλίου 11 Τμήμα ασκήσεων

Διαβάστε περισσότερα

5 ο Δ. Σ. ΚΙΛΚΙΣ ΤΑΞΕΙΣ Γ2, Δ1, Δ2 ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΝΤΙΝΟΥ (ΠΕ11) FIT FOR FUN ΓΥΜΝΑΖΟΜΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ!

5 ο Δ. Σ. ΚΙΛΚΙΣ ΤΑΞΕΙΣ Γ2, Δ1, Δ2 ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΝΤΙΝΟΥ (ΠΕ11) FIT FOR FUN ΓΥΜΝΑΖΟΜΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ! 5 ο Δ. Σ. ΚΙΛΚΙΣ ΤΑΞΕΙΣ Γ2, Δ1, Δ2 ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΝΤΙΝΟΥ (ΠΕ11) FIT FOR FUN ΓΥΜΝΑΖΟΜΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ! 2013-14 ΣΚΟΠΟΣ Η δια βίου άσκηση προάγει τη σωματική υγεία και την ψυχική

Διαβάστε περισσότερα

ΔΟΥΚΑ ΣΤΕΛΛΑ. Αναπληρώτρια Καθηγήτρια ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ

ΔΟΥΚΑ ΣΤΕΛΛΑ. Αναπληρώτρια Καθηγήτρια ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ ΔΟΥΚΑ ΣΤΕΛΛΑ Αναπληρώτρια Καθηγήτρια ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ Έχει έμβλημα τον Δορυφόρο τον οποίο φιλοτέχνησε ο Πολύκλειτος τον 5 ο π.χ. αιώνα για να υποστηρίξει την θεωρητική εργασία του "Κανών", υποστηρίζοντας τη συμμετρία

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Ενημερωτικός οδηγός εκπαιδευτικού προγράμματος: «Πρόγραμμα Εκπαίδευσης για Personal Training» ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ (ΚΔΒΜ)

Διαβάστε περισσότερα

Διάλεξη 12η Τραυματισμοί Νωτιαίου Μυελού

Διάλεξη 12η Τραυματισμοί Νωτιαίου Μυελού ΕΠΕΑΕΚ: ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ ΤΕΦΑΑ, ΠΘ ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑ Διάλεξη 12η Τραυματισμοί Νωτιαίου Μυελού Κοκαρίδας Δημήτριος Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ΤΕΦΑΑ, Τρίκαλα Τραυματισμοί του Νωτιαίου Μυελού

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ. 1 ο Εξάμηνο. Θεωρητικά Μαθήματα(Κορμού) ΤΙΤΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ (3)

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ. 1 ο Εξάμηνο. Θεωρητικά Μαθήματα(Κορμού) ΤΙΤΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ (3) ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ 1 ο Εξάμηνο Θεωρητικά Μαθήματα(Κορμού) 128 129 130 Ιστορία και Φιλοσοφία της Φυσικής Αγωγής και του Αθλητισμού 4 6 1 ο Περιγραφική και Λειτουργική Ανατομική

Διαβάστε περισσότερα

Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ. ΠΡΑΚΤΙΚΗ & ΕΦΑΡΜΟΓΗ.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ. ΠΡΑΚΤΙΚΗ & ΕΦΑΡΜΟΓΗ. Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ. ΠΡΑΚΤΙΚΗ & ΕΦΑΡΜΟΓΗ. ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΜΑΙΟΣ 2016 ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΛΕΞΙΟΥ., PhD.,Κ.Φ.Α., ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΥ ΠΑΣΑ

Διαβάστε περισσότερα

Διάλεξη 13η Πολιομυελίτιδα - Ακρωτηριασμοί

Διάλεξη 13η Πολιομυελίτιδα - Ακρωτηριασμοί ΕΠΕΑΕΚ: ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ ΤΕΦΑΑ, ΠΘ ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑ Διάλεξη 13η Πολιομυελίτιδα - Ακρωτηριασμοί Κοκαρίδας Δημήτριος Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ΤΕΦΑΑ, Τρίκαλα Πολιομυελίτιδα Νόσος που οφείλεται

Διαβάστε περισσότερα

ΚΙΤ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ. Enjoy the journey!

ΚΙΤ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ. Enjoy the journey! ΚΙΤ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ Enjoy the journey! ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η Η ΙΑΘΕΣΙΜΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΣΤΟ CLUB: Βαµβάκι Πιστολάκι Κρέµα σώµατος Ντουλαπάκια Πετσέτα γυµναστηρίου Πετσέτα µπάνιου Αφρόλουτρο ΤΙ NA ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ:

Διαβάστε περισσότερα

Είναι γνωστό πόσο μεγάλο ρόλο παίζει το ισοκινητικό δυναμόμετρο στην φάση της

Είναι γνωστό πόσο μεγάλο ρόλο παίζει το ισοκινητικό δυναμόμετρο στην φάση της - ΠΡΟΛΗΨΗ - ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ - ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ Το ισοκινητικό δυναμόμετρο είναι μονάδα υψηλής τεχνολογίας, συνδεδεμένη με ηλεκτρονικό υπολογιστή, ο οποίος αξιολογεί και συγκρίνει τις αρθρώσεις

Διαβάστε περισσότερα

Arts and Sports Camp. Summer Camp. Έλα κι εσύ στην καλύτερη παρέα του καλοκαιριού! Από 18/6 έως 13/7 για παιδιά 4-12 ετών

Arts and Sports Camp. Summer Camp. Έλα κι εσύ στην καλύτερη παρέα του καλοκαιριού! Από 18/6 έως 13/7 για παιδιά 4-12 ετών Summer Camp www.summercamp.gr Έλα κι εσύ στην καλύτερη παρέα του καλοκαιριού! Από 18/6 έως 13/7 για παιδιά 4-12 ετών Μια ακόµη σχολική χρονιά φτάνει στο τέλος της. Τα Εκπαιδευτήρια Γεωργίου Ζώη και φέτος

Διαβάστε περισσότερα

Μarath n by Nikos Pelantakis

Μarath n by Nikos Pelantakis Δηλώσεις έως: 26 Μαΐου Τennis Μarath n by Nikos Pelantakis TM 2014 International Event 12-15 June, Golden Coast Hotel & Bungalows, Marathon City, Athens - Greece Tennis Meets History! Για να δηλώσετε συμμετοχή

Διαβάστε περισσότερα

Μέθοδοι Προπόνησης ΙΙ: Ταχύτητα - Ρυθµός αγώνα - Αποκατάσταση

Μέθοδοι Προπόνησης ΙΙ: Ταχύτητα - Ρυθµός αγώνα - Αποκατάσταση ΕΠΕΑΕΚ: ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥ ΩΝ ΤΟΥ ΤΕΦΑΑ, ΠΘ - ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑ ΕΙ ΙΚΟΤΗΤΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ Η ΕΞΑΜΗΝΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ & ΕΙ ΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ Μέθοδοι Προπόνησης ΙΙ: Ταχύτητα - Ρυθµός

Διαβάστε περισσότερα

6. Για τον προπονητή μόνον οι τεχνικές και προπονητικές γνώσεις είναι απαραίτητες για την προπόνηση. Οι διοικητικές γνώσεις δεν είναι απαραίτητες.

6. Για τον προπονητή μόνον οι τεχνικές και προπονητικές γνώσεις είναι απαραίτητες για την προπόνηση. Οι διοικητικές γνώσεις δεν είναι απαραίτητες. 1. Μια εμπορική επιχείρηση και ένας αθλητικός οργανισμός δεν έχουν κοινά χαρακτηριστικά Σωστό Λάθος 2. Οι αλλαγές του περιβάλλοντος (οικονομικές, κοινωνικές) μέσα στο οποίο λειτουργεί ο αθλητικός οργανισμός

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΜΕ ΒΑΡΗ Μαθημα 2 ο : ΑΡΧΕΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΩΝ ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΚΑΙ Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΜΕ ΒΑΡΗ Μαθημα 2 ο : ΑΡΧΕΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΩΝ ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΚΑΙ Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΜΕ ΒΑΡΗ Μαθημα 2 ο : ΑΡΧΕΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΩΝ ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΚΑΙ Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥΣ Με την ολοκλήρωση του μαθήματος οι φοιτητές πρέπει να είναι σε θέση να: ονοματίζουν και να εξηγούν τα

Διαβάστε περισσότερα

Θεσσαλονίκη, 07/09/2003

Θεσσαλονίκη, 07/09/2003 Θεσσαλονίκη, 07/09/2003 Ε ρ γ α σ τ ή ρ ι ο Π ρ ο σ α ρ μ ο σ μ έ ν η ς Κ ι ν η τ ι κ ή ς Δ ρ α σ τ η ρ ι ό τ η τ α ς - Α ν α π τ υ ξ ι α κ ώ ν & Κ ι ν η τ ι κ ώ ν Δ ι α τ α ρ α χ ώ ν ΤΗΛ.: 210-7276021,

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδιασμός, εφαρμογή και καθοδήγηση προγραμμάτων άσκησης

Σχεδιασμός, εφαρμογή και καθοδήγηση προγραμμάτων άσκησης ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Σχεδιασμός, εφαρμογή και καθοδήγηση προγραμμάτων άσκησης Ενότητα 4: Σχεδιασμός, εφαρμογή και καθοδήγηση προπόνησης δύναμης Εισήγηση 1: Μυϊκή δύναμη Γεροδήμος Βασίλειος, Καρατράντου

Διαβάστε περισσότερα

28/04 ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΕΩΣ. ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ: Παιδικό (1998-1999) Παμπαιδικό (2000-2001) Τζούνιορ (2002-2003) Προτζούνιορ (2003-2004)

28/04 ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΕΩΣ. ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ: Παιδικό (1998-1999) Παμπαιδικό (2000-2001) Τζούνιορ (2002-2003) Προτζούνιορ (2003-2004) ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ: Παιδικό (1998-1999) Παμπαιδικό (2000-2001) Τζούνιορ (2002-2003) Προτζούνιορ (2003-2004) Τηλ. 210 9946964 / 2130056624 Φαξ. 2130056625 e-mail : teamsporteam@gmail.com www.sportteam.gr

Διαβάστε περισσότερα