ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ. 200 Κοινοί Κανονισµοί για όλα τα Χιονοδροµικά Αγωνίσµατα. 201 Κατάταξη των αγώνων

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ. 200 Κοινοί Κανονισµοί για όλα τα Χιονοδροµικά Αγωνίσµατα. 201 Κατάταξη των αγώνων"

Transcript

1 ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ 00 Κοινοί Κανονισµοί για όλα τα Χιονοδροµικά Αγωνίσµατα 0 Κατάταξη των αγώνων 0.. Παγκόσµιο Πρωτάθληµα (Π.Π.) (συµπεριλαµβάνεται και των εφήβων) και Χειµερινοί Ολυµπιακοί Αγώνες. 0. Αγώνες Παγκόσµιου Κυπέλλου. 0. Ηπειρωτικοί Αγώνες (κύπελλα). 0.4 Διεθνείς Αγώνες της FIS (οι ονοµαζόµενοι «αγώνες FIS»). 0.5 Αγώνες µε περιορισµένη συµµετοχή (π.χ. Βαλκανικοί). 0.6 Κατάταξη των Αγώνων ΕΟΧ Πανελλήνιο Πρωτάθληµα Αγώνες Κυπέλλου. Αγώνες µε περιορισµένη συµµετοχή. Διασυλλογικοί Αγώνες. 0.7 Υποψηφιότητα και διεξαγωγή των αγώνων Κάθε Εθνική Χιονοδροµική Οµοσπονδία µπορεί να υποβάλλει υποψηφιότητα στο συνέδριο της FIS για την οργάνωση του Π.Π. Για όλους τους άλλους διεθνείς αγώνες οι προκηρύξεις πρέπει να είναι σύµφωνες µε τους «κανονισµούς για την διεθνή διάσκεψη αγωνιστικού προγράµµατος και το διεθνές αγωνιστικό πρόγραµµα χιονοδροµικών αγώνων». Κάθε σωµατείο της Ε.Ο.Χ. µπορεί να υποβάλλει υποψηφιότητα για την οργάνωση αγώνων ανάλογα µε το αγωνιστικό πρόγραµµα της ΕΟΧ (βλ. άρθρο 04). 0.8 Οργάνωση και διεξαγωγή των αγώνων Αφορά Κανονισµούς FIS Ισχύουν οι ειδικοί κανονισµοί της ΕΟΧ.

2 0.9 Συµµετοχή. Στους αγώνες του προγράµµατος αγώνων ΕΟΧ µπορούν να συµµετάσχουν αθλητές από συλλόγους που ανήκουν στην ΕΟΧ εκτός αν ανακοινωθούν περιορισµοί ή ειδικοί κανονισµοί Έλεγχος. Όλοι οι αγώνες που είναι γραµµένοι στο πρόγραµµα αγώνων ΕΟΧ ελέγχονται από Τεχνικούς Εκπροσώπους της ΕΟΧ. 0. Αγώνες µε περιορισµένη συµµετοχή. Σύλλογοι που ανήκουν στην δύναµη της ΕΟΧ µπορούν να προσκαλέσουν άλλους συλλόγους στους δικούς τους αγώνες. Οι αγώνες όµως αυτοί δεν θα υπολογίζονται ούτε θα ανακοινώνονται σαν αγώνες του προγράµµατος ΕΟΧ και ο περιορισµός αυτός θα πρέπει να τονίζεται στην προκήρυξη του αγώνα. Οι αγώνες αυτοί δεν δίνουν βαθµούς ΕΟΧ. 0. Αγώνες µε µη µέλη. Η ΕΟΧ µπορεί να εξουσιοδοτήσει κάποιον από τους συλλόγους µέλη της να προσκαλέσει έναν οργανισµό ή υπηρεσία που δεν είναι µέλος της Οµοσπονδίας (π.χ. Στρατό, Σχολεία κ.λπ.) σε αγώνες ή να δεχθεί προσκλήσεις από τέτοιες υπηρεσίες ή οργανισµούς. 0 Εφαρµογή των ΚΑΧ της ΕΟΧ και κυρώςεις 0. Όλοι οι αγώνες που αναφέρονται στο πρόγραµµα αγώνων της ΕΟΧ πρέπει να γίνονται βάσει των ΚΑΧ. 0. Οι αγώνες µε περιορισµένη συµµετοχή ή οι αγώνες µε µη µέλη, µπορούν να διεξαχθούν µε ειδικούς κανονισµούς µε την προϋπόθεση ότι θα τηρηθούν οι βασικές αρχές των κανονισµών ΕΟΧ. Κάθε παρέκλιση από τους κανόνες ΕΟΧ πρέπει να αναφέρεται στην προκήρυξη του αγώνα. 0. Οργανωτής σύλλογος που προετοιµάζει και διεξάγει (µε οµαλές καιρικές συνθήκες) αγώνα της ΕΟΧ µε τόσο άσχηµο τρόπο που αναγκάζουν την Ε.Ε. ή τον Τ.Ε. να ακυρώσουν τον αγώνα, µπορεί να τιµωρηθεί από την ΕΟΧ. Η ΕΟΧ µετά από εισήγηση της αρµόδιας επιτροπής µπορεί να αφαιρέσει το δικαίωµα στο Σύλλογο αυτό να οργανώσει στο µέλλον αγώνα της ΕΟΧ. 0 Τα είδη των Αγωνισµάτων 0. Βόρεια αγωνίσµατα Γυναικών: Δρόµοι Αντοχής (ατοµικό), σκυταλοδροµία, µαζικοί (λαϊκοί) αγώνες. Ανδρών: Δρόµοι αντοχής (ατοµικό), σκυταλοδροµίες, άλµατα, βόρειο σύνθετο (συνδυασµός άλµατος και δρόµων αντοχής) ατοµικό και οµαδικό, οµαδικό στα άλµατα, µαζικοί αγώνες δρόµων αντοχής. 0. Αλπικά αγωνίσµατα (Καταβάσεις) Γυναικών και Ανδρών: Ελεύθερη Κατάβαση (Ε.Κ.), Τεχνική Κατάβαση - Σλάλοµ (Τ.Κ.), Γιγαντιαία Τεχνική Κατάβαση (Γ.Τ.Κ.), παράλληλο, σύνθετα αγωνισµάτων καταβάσεων. 0. Αγωνίσµατα µε τεχνητό φωτισµό. 0.4 Οµαδικά αγωνίσµατα. 0.5 Σύνθετοι αγώνες µε άλλα σπορ.!

3 0.6 Μόνο για άνδρες: Αγώνες Ταχύτητας (K.L.). 0.7 Παιδικοί αγώνες καταβάσεων. 04 Σύσκεψη για το πρόγραµµα αγώνων της ΕΟΧ Στην ειδική ετήσια σύσκεψη των συλλόγων της ΕΟΧ διαµορφώνεται το πρόγραµµα αγώνων ΕΟΧ (βλέπε σχετικούς κανονισµούς). 06 Η Οργανωτική Επιτροπή (Ο.Ε.) Οι οργανωτές θα πρέπει να ορίσουν για κάθε αγώνα µία Ο.Ε. που θα είναι υπεύθυνη για την προετοιµασία των αγώνων. Αυτή η επιτροπή αποτελείται από τους: Πρόεδρο Γραµµατέα ' Έφορο αγώνων/τεχνικό διευθυντή που είναι και ο πρόεδρος της Ε.Α. Πρόεδρο της οικονοµικής επιτροπής Πρόεδρο της επιτροπής κίνησης και µεταφορών Πρόεδρο της επιτροπής εθιµοτυπίας και τελετών Πρόεδρο της επιτροπής ιατρικής περίθαλψης Πρόεδρο της επιτροπής τάξης και ασφάλειας και από όποια άλλα µέλη κρίνονται απαραίτητα. 07 Προκηρύξεις Η Ο.Ε. είναι υποχρεωµένη να δηµοσιεύςει την προκήρυξη των αγώνων που πρέπει να περιέχει τα παρακάτω στοιχεία: Ηµεροµηνία και τόπο διεξαγωγής κάθε αγωνίσµατος, καθώς και στοιχεία για το χώρο των αγώνων. Τεχνικές προδιαγραφές για κάθε αγώνισµα και όρους συµµετοχής. Ηµεροµηνία λήξης δηλώσεων συµµετοχής και διεύθυνση που θα σταλούν οι δηλώσεις µαζί µε αριθµό τέλεξ και τηλεφώνου. Τόπος και χρόνος κλήρωσης. Χρόνος έναρξης της επίσηµης προπόνησης και των αγωνισµάτων. Τόπος και χρόνος απονοµής των επάθλων. Οι οργανωτές είναι υποχρεωµένοι να τηρούν τις αποφάσεις και τους κανονισµούς της ΕΟΧ σχετικά µε τον αριθµό αθλητών µε τον οποίο συµµετέχουν οι σύλλογοι στους αγώνες Τυχόν αναβολή ή ακύρωση των αγώνων και τυχόν αλλαγές στο πρόγραµµα πρέπει να αναφέρονται αµέσως στα γραφεία της ΕΟΧ µε τηλέφωνο, τέλεξ ή τηλεγράφηµα. Επίσης θα πρέπει να ενηµερώνονται όλοι οι σύλλογοι που συµµετέχουν, καθώς και ο Τ.Ε. 08 Άδειες συµµετοχής (δελτίο αθλητή) 08. Για την ΕΟΧ ο χρόνος που ισχύουν τα Δελτία αθλητών αρχίζει την η Ιουλίου και τελειώνει την 0η Ιουνίου του επόµενου χρόνου.!

4 08. Ένας αθλητής για να έχει τη δυνατότητα συµµετοχής σε αγώνες πρέπει να έχει Δελτίο αθλητή θεωρηµένο από το σύλλογο του και από γιατρό. Αυτό το δελτίο ισχύει για όλο τον Ελλαδικό χώρο και για το χρονικό διάστηµα που ισχύουν τα δελτία της ΕΟΧ. Το Δελτίο περιορίζει τη συµµετοχή σε ένα ή περισσότερα αγωνίσµατα. 08. Στο διάστηµα που διαρκεί η χρονιά ιςχύος των δελτίων ένας αθλητής µπορεί να συµµετέχει σε αγώνες που είναι στο πρόγραµµα της ΕΟΧ µόνο αν έχει δελτίο του συλλόγου που τον δηλώνει στον αγώνα Όταν ένας αθλητής αλλάξει σύλλογο (µεταγραφή) ο καινούριος σύλλογος θα εκδώσει νέο δελτίο αθλητή. 09 Προσόντα συµµετοχής αθλητών 09. Κανένας σύλλογος δεν θα στείλει σε αγώνα προγράµµατος ΕΟΧ, αθλητή, ούτε θα δώσει δελτίο αθλητή σε αθλητή ο οποίος: 09.. Έχει θεωρηθεί ένοχος για απρεπή ή αντιαθλητική συµπεριφορά Δέχεται ή δέχτηκε κατ' ευθείαν ή µε πλάγιο τρόπο χρηµατικό ποσό σαν κίνητρο για να συµµετάσχει στους αγώνες Συµµετέχει ή έχει συµµετάσχει σε αγώνες για χρηµατικό έπαθλο ή έχει δεχτεί έπαθλο µεγαλύτερης αξίας από ότι ορίζει η ΕΟΧ από καιρό σε καιρό Εν γνώσει του συναγωνίζεται ή έχει συναγωνισθεί µε άλλον αθλητή που δεν πληρεί τις προϋποθέσεις των κανονισµών ΕΟΧ εκτός αν: Ο συγκεκριµένος αγώνας εγκρίνεται από το συµβούλιο της ΕΟΧ, ελέγχεται απευθείας από την ΕΟΧ ή από σύλλογο που ανήκει στη δύναµη της και ο αγώνας ονοµάζεται ανοικτός (OPEN) Επιτρέπει να χρησιµοποιηθεί το όνοµα του, ο τίτλος του, ή η φωτογραφία του για διαφήµιση, εκτός αν ο σύλλογος του ή η ΕΟΧ µπαίνει στη συµφωνία για επιχορήγηση εξοπλισµών ή διαφηµίσεις. 0 Ενισχύσεις (πατρονάρισµα) και διαφηµίσεις. 0. Ένας σύλλογος µπορεί να κάνει συµβόλαια µε εµπορικές εταιρείες ή οργανισµούς σχετικά µε την προµήθεια εξοπλισµού και χρήση διαφηµίσεων αυστηρά µέσα στα πλαίσια που καθορίζονται από την ΕΟΑ. Αυτό µε την προϋπόθεση ότι η εταιρεία ή ο οργανισµός αναγνωρίζεται σαν επίσηµος προµηθευτής του ενδιαφερόµενου συλλόγου. Αν ο Σύλλογος αυτός κατά την διάρκεια της περιόδου έχει αναλάβει από την ΕΟΧ να οργανώσει αγώνα του Εθνικού Προγράµµατος τότε ο Σύλλογος είναι υποχρεωµένος να µεταβιβάσει στην ΕΟΧ ποσοστό εκ των διαφηµίσεων το οποίο πρέπει να καθορίζεται µε διµερείς συµφωνίες. Άλλως η ΕΟΧ έχει δικαίωµα να απαγορεύσει κατά την διάρκεια του αγώνα, "και µόνον", την διαφήµιση προϊόντων και αν ακόµη ο διαφηµιζόµενος έχει αναγνωριστεί σαν επίσηµος προµηθευτής του Συλλόγου. Απαγορεύεται η διαφήµιση µε πορτραίτα, φωτογραφίες ή ονόµατα αθλητών της ΕΟΧ µε οποιοδήποτε αθλητή που δεν πληρεί τις προϋποθέσεις των κανονισµών της ΕΟΧ και της ΕΟΑ. 0. Όλες οι παροχές τέτοιων συµβολαίων πρέπει να δίνονται στο σύλλογο και κανείς αθλητής δεν µπορεί να πάρει µέρος από παροχές τέτοιου είδους εκτός από τις παροχές που αναφέρονται στο άρθρο. Η ΕΟΧ µπορεί σε οποιοδήποτε χρόνο να ζητήσει αντίγραφο της συµφωνίας.!4

5 0. Ένας σύλλογος µπορεί να κάνει συµβόλαια µε εµπορικές εταιρείες ή οργανισµούς σχετικά µε την προµήθεια εξοπλισµού και χρήση διαφηµίσεων αυστηρά µέσα στα πλαίσια που καθορίζονται από την ΕΟΑ. Αυτό µε την προϋπόθεση ότι η εταιρεία ή ο οργανισµός αναγνωρίζεται σαν επίσηµος προµηθευτής του ενδιαφερόµενου συλλόγου. Αν ο Σύλλογος αυτός κατά την διάρκεια της περιόδου έχει αναλάβει από την ΕΟΧ να οργανώσει αγώνα του Εθνικού Προγράµµατος τότε ο Σύλλογος είναι υποχρεωµένος να µεταβιβάσει στην ΕΟΧ ποσοστό εκ των διαφηµίσεων το οποίο πρέπει να καθορίζεται µε διµερείς συµφωνίες. Άλλως η ΕΟΧ έχει δικαίωµα να απαγορεύσει κατά την διάρκεια του αγώνα, "και µόνον", την διαφήµιση προϊόντων και αν ακόµη ο διαφηµιζόµενος έχει αναγνωριστεί σαν επίσηµος προµηθευτής του Συλλόγου. Απαγορεύεται η διαφήµιση µε πορτραίτα, φωτογραφίες ή ονόµατα αθλητών της ΕΟΧ µε οποιοδήποτε αθλητή που δεν πληρεί τις προϋποθέσεις των κανονισµών της ΕΟΧ και της ΕΟΑ. 0. Όλες οι παροχές τέτοιων συµβολαίων πρέπει να δίνονται στο σύλλογο και κανείς αθλητής δεν µπορεί να πάρει µέρος από παροχές τέτοιου είδους εκτός από τις παροχές που αναφέρονται στο άρθρο. Η ΕΟΧ µπορεί σε οποιοδήποτε χρόνο να ζητήσει αντίγραφο της συµφωνίας. 0. Τα εφόδια, ο εξοπλισµός και τα υλικά που προµηθεύονται οι σύλλογοι, πρέπει να είναι σύµφωνα µε το άρθρο, όσο αφορά το µαρκάρισµα και τα εµπορικά σήµατα. 0.4 Δεν επιτρέπεται σε ένα αθλητή να βγάλει τα σκι του αµέσως µετά τον τερµατισµό, µε ποινή τον αποκλεισµό. 0 οργανωτής πρέπει να προσδιορίσει ειδικό χώρο στην περιοχή του τερµατισµού, όπου ο αθλητής επιτρέπεται να βγάλει τα σκι του. 0.5 Σε όλους τους αγώνες Καταβάσεων και Δρόµων Αντοχής που είναι στο πρόγραµµα αγώνων της ΕΟΧ, απαγορεύεται η εµπορική διαφήµιση στη διάρκεια της απονοµής (όπως τα σκι στο βάθρο κ.λπ.). Επιτρέπεται όµως η φωτογράφηση από δηµοσιογράφους των νικητών στο βάθρο µε τα σκί τους, πριν ή µετά την επίσηµη τελετή απονοµής των επάθλων. Εµπορικές µάρκες στον εξοπλισµό. Γενικές αρχές. Κάθε είδος εµπορικής µάρκας (σήµατα ή ονόµατα εταιρειών) σε κάθε κοµµάτι του χιονοδροµικού εξοπλισµού, θα έχουν την ίδια µορφή και σχήµα, όπως στα προϊόντα της εταιρείας που διατίθενται στο ελεύθερο εµπόριο (εξαιρέσεις άρθρο..4). Αν κάτι δεν αναφέρεται διαφορετικά στις ειδικές διατάξεις, τα κατατεθέντα σήµατα και ονόµατα εταιρειών (µάρκες) θα είναι αποκλειστικά αυτά του κατασκευαστή του προϊόντος, και ο σύλλογος σε συνεννόηση µε την ΕΟΧ αν επιθυµεί, µπορεί να αποφασίσει το χώρο τοποθέτησης µιας εµπορικής µάρκας (εξαιρέσεις άρθρο..4). Τεχνικές ιδιαιτερότητες σχετικά µε το µέγεθος, το σχήµα και τον αριθµό των εµπορικών σηµάτων (σε γράµµατα, σύµβολα ή λέξεις) θα πρέπει να αποφασιστούν από την ΕΟΧ.. Ειδικές προδιαγραφές..... Σκι, µπότες, δέστρες, µπαστούνια, και άλλα εξαρτήµατα. Για τον εξοπλισµό αυτό, επιτρέπεται να φέρουν τα σήµατα τους όπως ακριβώς και όταν διατίθενται στο εµπόριο. Γάντια. Επιτρέπεται ένα () εµπορικό σήµα σε κάθε γάντι (µε γράµµατα, σύµβολα ή λέξεις). Το µέγεθος περιορίζεται σε 6 τετραγωνικά εκατοστά.!5

6 Γυαλιά. Το λουρί των γιαλιών πρέπει να είναι όπως και σε αυτά του εµπορίου και µπορεί να φέρει δύο () εµπορικά σήµατα (µε γράµµατα, σύµβολα ή λέξεις) όχι µεγαλύτερα από 6 τετρ. εκατ. το καθένα. Το λουρί θα έχει πλάτος το πολύ 4 εκατοστά. Σε περίπτωση που υπάρχει διπλό λουρί µόνο το ένα µπορεί να φέρει το εµπορικό σήµα. Ρουχισµός. Κάθε κοµµάτι του ρουχισµού µπορεί να φέρει δύο () εµπορικά σήµατα (µε γράµµατα, σύµβολα ή λέξεις) είτε από τον κατασκευαςτή του ρουχισµού, είτε από άλλο προµηθευτή (όπως ορίζεται στο άρθρο..6) που δεν θα ξεπερνά τα 5 τετρ. εκατ. Τα γράµµατα πρέπει να έχουν ύψος το πολύ 5 χιλιοςτά. Τα σήµατα δεν µπορεί να είναι το ένα δίπλα στο άλλο, ή το ένα επάνω από το άλλο. Κράνη και τα καλύµατα κεφαλιού µπορούν να έχουν δύο () σήµατα (µε γράµµατα, σύµβολα ή λέξεις) µεγέθους το πολύ 6 τετρ. εκατ. σε κάθε πλευρά, τοποθετηµένα πάνω από τα αυτιά. Στο µπροστινό µέρος του κράνους τοποθετείται µόνο το σήµα του συλλόγου της Εθνικής Οµάδας ή της ΕΟΧ, µεγέθους µέχρι 8 εκ. ύψος και 5 εκ. πλάτος.!6

7 Άλλοι προµηθευτές. Ένας σύλλογος µπορεί να υπογράψει συµβόλαια µε εταιρείες που δεν είναι προµηθευτές εξοπλισµού χιονοδρόµων (βλέπε άρθρο 0). Τέτοια συµβόλαια µπορούν να περιλαµβάνουν διαφηµιστικά δικαιώµατα µόνο σε ρουχιςµό (βλέπε άρθρο..4). Μόνο µια τέτοια συµφωνία προµηθείας µπορεί να γίνει δεκτή ανά χιονοδροµική περίοδο και ανά οµάδα αγωνίσµατος (καταβάσεις ανδρών, καταβάσεις γυναικών, δρόµοι αντοχής ανδρών, βόρειο σύνθετο, άλµα, ελεύθερο στυλ). Παρόλα αυτά δεν επιτρέπεται να φαίνονται παραπάνω από δύο µάρκες του προµηθευτή πάνω σε κάθε αθλητή. Οι διαστάσεις των εµπορικών σηµάτων τέτοιων προµηθευτών στο ρουχισµό πρέπει να συµφωνούν µε τα χαρακτηριστικά του άρθρου..4. Όλες οι διευκρινίσεις των άρθρων έως..6 ισχύουν επίσης και για τους προπονητές, τεχνικούς οµάδων, τεχνικούς εξοπλισµού, αρχηγούς, ανοιχτήρια και στελέχη. Ενίσχυση των αθλητών. Στην διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου και της περιόδου προετοιµασίας η ΕΟΧ οφείλει να διευκρινίζει περιοδικά, αν οι αθλητές µπορούν να δέχονται; Πλήρη αποζηµίωση για τις µετακινήσεις από και προς τους τόπους προπόνησης ή των αγώνων µε τραίνο, αεροπλάνο, αυτοκίνητο ή άλλο µέσο µεταφοράς. Πλήρη αποζηµίωση στη διάρκεια της προπόνησης και στη διάρκεια των αγώνων. Κάλυψη µικροεξόδων (χαρτζιλίκι) Αποζηµίωση για απώλεια εισοδήµατος σύµφωνα µε τις αποφάσεις της ΕΟΧ. Η αποζηµίωση δεν πρέπει να ξεπερνά το ποσό που θα κέρδιζε ο αθλητής στο ίδιο διάστηµα αν εργαζόταν Κοινωνική ασφάλιση, συµπεριλαµβανοµένης και προσωπικής ασφάλειας που να καλύπτει ατυχήµατα και ασθένειες που έχουν σχέςη µε την προπόνηση ή τους αγώνες. Υποτροφίες (ορίζονται από την Γ.Γ.Α.) Έλεγχοι και Κυρώσεις. Η Ε.Ε. των αγώνων είναι υπεύθυνη να επιβάλει τους κανόνες σχετικά µε τις διαφηµίσεις στον εξοπλισµό των αθλητών µέσα στον αγωνιστικό χώρο, τοποθετώντας όσα στελέχη χρειάζονται. Αθλητής που δεν προσαρµόζεται µε τις υποδείξεις δεν επιτρέπεται να ξεκινήσει τον αγώνα.. Σε αθλητή που παραβαίνει τους παραπάνω περιορισµούς θα αφαιρείται το δελτίο αθλητή, θα αποκλείεται από το σύνολο του και το όνοµα του θα αναφέρεται αµέσως στα γραφεία της ΕΟΧ. Αν η παράβαση θεωρηθεί ότι ήταν µικρής σηµασίας θα δίνεται αρχικά στον αθλητή έγγραφη επίπληξη από την ΕΟΧ.. Αν ο Ο.Σ. αποτύχει να επιβάλλει τους κανόνες ή για οποιοδήποτε λόγο προτιµήσει να παραπέµψει την υπόθεση στην ΕΟΧ, τότε η ΕΟΧ µπορεί να αναστείλει την ισχύ του δελτίου συµµετοχής του αθλητή. Ο αθλητής ή ο σύλλογος του έχει το δικαίωµα να εκθέσει την περίπτωση προτού ληφθεί κάποια οριστική απόφαση.!7

8 .4 Ένας αθλητής του οποίου η ισχύς του δελτίου αθλητή έχει ανασταλεί µπορεί να ανανεώσει την ισχύ του µετά τη λήξη της τιµωρίας του και ύστερα από έγκριση της ΕΟΧ..5 Αν ένας διαφηµιστής εκµεταλλεύεται τη χρήση του ονόµατος, τίτλου ή ατοµικής φωτογραφίας ενός αθλητή, σε συνδυασµό µε οποιαδήποτε διαφήµιση, προτροπή ή πώληση προϊόντων χωρίς την έγκριση ή την επίγνωση του αθλητή, ο αθλητής µπορεί να εξουσιοδοτήσει το σύλλογο του ή την ΕΟΧ, αν χρειάζεται, για να πάρει τα νόµιµα µέτρα κατά του διαφηµιστή. Αν ο αθλητής αρνηθεί να δώσει αυτή την εξουσιοδότηση η ΕΟΧ θεωρεί ότι η διαφήµιση είχε γίνει µε την έγκριση του. 4 Αρµοδιότητες της ΕOX 4. Όλα τα θέµατα που έχουν σχέση µε αποκλεισµούς και ερµηνείες σχετικά µε τους κανονισµούς, θα ρυθµίζονται από τις αρµόδιες επιτροπές της ΕΟΧ (Επ.Κ. και Επ.Δ.Α. αντίστοιχα), και για τις αποφάσεις τους µπορεί να γίνει έφεση στο συµβούλιο της ΕΟΧ. Το συµβούλιο της ΕΟΧ αποφασίζει αφού ακούσει την εισήγηση της αρµόδιας επιτροπής κανονισµών. 4. Με την έγκριση του συµβουλίου της ΕΟΧ η αρµόδια επιτροπή µπορεί να ορίσει µία εκτελεστική επιτροπή από ή παραπάνω µέλη µε αρµοδιότητες σχετικά µε τους αποκλεισµούς και να αποφασίζει σε πρώτη φάση για λογαριασµό της ΕΟΧ. 5 Άλλοι κανονισµοί Η ΕΟΧ µπορεί να εξουσιοδοτήσει ένα σύλλογο να οργανώσει αγώνες µε ειδικούς κανονισµούς, αλλά µόνο µε την προϋπόθεση ότι οι κανονισµοί αυτοί δεν καταργούν τους ΚΑΧ και τους άλλους κανονισµούς ΕΟΧ. 6 Πρόγραµµα Για κάθε αγώνα που είναι στο πρόγραµµα αγώνων ΕΟΧ πρέπει να τυπώνεται και να δηµοσιεύεται ένα πρόγραµµα που θα πρέπει να έχει τα εξής πληροφοριακά στοιχεία: 6. Τα ονόµατα των κυριώτερων στελεχών. 6. Πληροφοριακά στοιχεία για κάθε αγώνισµα, το χρόνο κλήρωσης και το χρόνο έναρξης του αγώνα. 6. Οποιαδήποτε απαραίτητη πληροφορία σχετικά µε την περιοχή των αγώνων και τους καλύτερους τρόπους πρόσβασης σε αυτή. 6.4 Το µέρος τοποθέτησης του πίνακα ανακοινώσεων για τα επίσηµα και ανεπίσηµα αποτελέσµατα. 6.5 Τόπο και χρόνο της πρώτης συνεδρίασης αρχηγών οµάδων. 6.6 Τόπο και χρόνο της απονοµής επάθλων. 6.7 Οποιοδήποτε απαραίτητο στοιχείο πέρα από την προκήρυξη (άρθρο 07). 7 Δηλώσεις συµµετοχής 7. Όλες οι δηλώσεις συµµετοχής πρέπει να στέλνονται έγκαιρα µε συστηµένη επιστολή τέλεξ ή τηλεγράφηµα ώστε η Ο.Ε. να τις παραλάβει πριν λήξει η προθεσµία υποβολής των δηλώσεων.!8

9 7.. Οι οργανωτές πρέπει να έχουν την οριστική κατάσταση των δηλώσεων συµµετοχής το αργότερο 4 ώρες πριν από την πρώτη κλήρωση. Για όλα τα αγωνίσµατα καταβάσεων, οι συµµετοχές πρέπει να δηλώνονται µε τα επίσηµα έντυπα (φόρµες) της ΕΟΧ. Για τους αγώνες Ελεύθερης Κατάβασης οι δηλώσεις συµµετοχής πρέπει να υποβληθούν πριν την κλήρωση για την πρώτη προπόνηση. Δεν επιτρέπεται στους συλλόγους να δηλώνουν συµµετοχή µε τους ίδιους αθλητές (οµάδα) σε περισσότερους από ένα αγώνα την ίδια ηµεροµηνία. Αν αυτός ο κανόνας παραβιαστεί ο υπεύθυνος σύλλογος θα έχει κυρώσεις και θα του επιβληθεί πρόστιµο που θα διπλασιαστεί αν το παράπτωµα επαναληφθεί. Διπλές ή πολλαπλές δηλώσεις θα ελέγχονται από τη γραµµατεία της ΕΟΧ. 7. Μόνο σύλλογοι και κάτοχοι εγκύρων αθλητικών δελτίων µπορούν να δηλώσουν συµµετοχή σε αγώνες του προγράµµατος ΕΟΧ. Κάθε δήλωση συµµετοχής πρέπει να περιλαµβάνει: Κωδικό αριθµό ΕΟΧ, όνοµα, επώνυµο, ηµεροµηνία γέννησης, σύλλογο που ανήκει ο αθλητής. Ακριβή προσδιορισµό των αγωνισµάτων στα οποία δηλώνεται συµµετοχή. 7. Ο σύλλογος εγγυάται µε τη δήλωση του ότι έχει φροντίσει για την πλήρη ασφαλιστική κάλυψη ατυχήµατος για την προπόνηση και τους αγώνες, για τον αθλητή που δηλώνει συµµετοχή και ότι ταυτόχρονα αναλαµβάνει τις ευθύνες για αυτό. 8 Συνεδρίαση αρχηγών οµάδων 8. Ο χρόνος της πρώτης συνεδρίασης αρχηγών οµάδων και της κλήρωσης πρέπει να αναγράφεται στο πρόγραµµα αγώνων (προκήρυξη). Οι ανακοινώσεις για τις υπόλοιπες συνεδριάσεις γίνονται στην πρώτη συνεδρίαση. Οι έκτακτες συνεδριάσεις πρέπει να ανακοινώνονται έγκαιρα. 8. Οι αποφάσεις στις συνεδριάσεις αρχηγών οµάδων παίρνονται µε σχετική πλειοψηφία. Ο.Τ.Ε., κάθε σύλλογος που εκπροσωπείται, καθώς και ο πρόεδρος, έχουν µία µόνο ψήφο. Η αντιπροσώπευση µε τον αρχηγό άλλου συλλόγου δεν επιτρέπεται. Σε περίπτωση ισοψηφίας η ψήφος του προέδρου υπερισχύει. 9 Η κλήρωση 9. Η σειρά εκκίνησης των αθλητών σε κάθε αγώνισµα καθορίζεται µε ειδικό τρόπο, µε κλήρωση µόνο, µε κλήρωση και βαθµούς ΕΟΧ, ή µόνο µε βαθµούς ΕΟΧ. Κενοί αριθµοί που να δείχνουν µόνο το σύλλογο δεν επιτρέπεται να χρησιµοποιηθούν. Ειδικές ρυθµίσεις βρίσκονται στα άρθρα 4, 8, 44, 5, 6, 0. και Οι δηλωµένοι αθλητές κάθε συλλόγου θα κληρωθούν µόνο εάν οι δηλώσεις συµµετοχής στα επίσηµα έντυπα (φόρµες) της ΕΟΧ για αγώνες καταβάσεων, έχουν υποβληθεί έγκαιρα (βλέπε άρθρο 7.). Ο υπεύθυνος αρχηγός της οµάδας ή ο προπονητής πρέπει να είναι παρών στη συνεδρίαση για την κλήρωση, εκτός αν την µέρα της κλήρωσης, έχει ειδοποιήσει µε τηλέφωνο, τέλεξ, ή τηλεγράφηµα ότι οι δηλωµένοι αθλητές θα πάρουν µέρος στον αγώνα. Εάν ένας αθλητής που κληρώθηκε δεν παρουσιαστεί στον αγώνα, ο Τ.Ε. πρέπει να εξακριβώσει τις αιτίες. Αν αυτό οφείλεται σε διπλή συµµετοχή, πρέπει να ενηµερωθεί η!9

10 γραµµατεία της ΕΟΧ για να επιβληθούν οι ανάλογες κυρώσεις (βλέπε άρθρο 7..) Οι εκπρόσωποι όλων των συλλόγων που συµµετέχουν πρέπει να κληθούν στην κλήρωση. Αν ένας αγώνας εξαιτίας δυσµενών συνθηκών, πρέπει να αναβληθεί για µια µέρα, η κλήρωση πρέπει να ξαναγίνει. 0 Ιατρικές εξετάσεις Οι σύλλογοι είναι υπεύθυνοι για την καλή κατάσταση της υγείας των αθλητών µε τους οποίους συµµετέχουν. Σε ειδικές περιπτώσεις, αν ζητηθεί από την Ιατρική Επιτροπή ή το Ιατρό των αγώνων, ορισµένοι αθλητές µπορούν να επανεξεταστούν πριν ή µετά τον αγώνα. Ντοπάρισµα Ισχύουν οι κανονισµοί που έχουν θεσπισθεί από την Πολιτεία. Υποχρεώσεις των αθλητών... Οι αθλητές είναι υποχρεωµένοι να γνωρίζουν τους κανονισµούς της ΕΟΧ και να συµµορφώνονται µε τις εντολές της Ε.Α. και της Ε.Ε. Αθλητές που βρίσκονται υπό την επίδραση ενισχυτικών ουσιών (ντόπιγκ) δεν επιτρέπεται να συµµετέχουν στον αγώνα. Αθλητές που δεν ακολουθούν τους κανονισµούς και τις εντολές της ΕΟΧ µπορούν να ακυρωθούν από την Ε.Ε.. 4 Αθλητές που αδικαιολόγητα δεν παρευρίσκονται στην απονοµή των επάθλων χάνουν κάθε αξίωση από τα έπαθλα. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις ο αθλητής µπορεί να εκπροσωπηθεί από άλλο µέλος του συλλόγου, αλλά το άτοµο αυτό δεν έχει το δικαίωµα να πάρει τη θέση του αθλητή στο βάθρο. Δικαιώµατα και καθήκοντα των αρχηγών οµάδων και των προπονητών. Ο αριθµός των αρχηγών οµάδων, συνοδών ή προπονητών καθορίζεται από την Επ.Κ. ή την Επ.Δ.Α. αντίστοιχα. Η αναγνώριση τους σαν στελέχη δίνει σε αυτούς τα παρακάτω δικαιώµατα και καθήκοντα: Να γίνουν µέλη της Ε. Ε. Να ονοµασθούν διαιτητής, βοηθός διαιτητής, ή χαράκτης σε περίπτωση που αυτοί δεν έχουν ορισθεί από την ΕΟΧ ή αν αυτοί που έχουν ορισθεί δεν είναι παρόντες. Να πάρουν κάρτα ή περιβραχίονα που τους επιτρέπει να χρησιµοποιήσουν δωρεάν τους αναβατήρες στην προπόνηση και στον αγώνα, καθώς και να µπαίνουν στην πίστα όχι όµως και στις πόρτες... Αν οι αρχηγοί οµάδων, ή οι προπονητές Παραβούν τους ΚΑΧ ή τις αποφάσεις της Ε.Ε. τότε η Ε.Ε. ύστερα από πρόταση του Τ.Ε. µπορεί να επιβάλλει µια ποινή που µπορεί να είναι έγγραφη επίπληξη ή αφαίρεςη της αρµοδιότητας τους για ένα καθορισµένο χρονικό διάστηµα ή ακόµη και χρηµατικό ποσό καταβαλλόµενο στην ΕΟΧ. Η ΕΟΧ πρέπει να ενηµερωθεί για την ποινή. Ο αρχηγός ή ο προπονητής πρέπει να εκπληρώνει τις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει Σαν µέλος της Ε.Ε.!0

11 4 Δηµοσίευση των αποτελεσµάτων Τα ανεπίσηµα αποτελέσµατα εκδίδονται σύµφωνα µε τα άρθρα 58, 84, 458 και 66. Τα επίσηµα αποτελέσµατα πρέπει να αποστέλλονται στην ΕΟΧ, σε όλους τους συλλόγους που συµµετέχουν στους αγώνες καθώς και στην αρµόδια επιτροπή. 5 Έπαθλα Τα έπαθλα αποτελούνται από αναµνηστικά είδη που µπορούν να συνοδεύονται από το σχετικό δίπλωµα. Χρηµατικά βραβεία απαγορεύονται. Η µέγιστη αξία του πρώτου επάθλου δεν πρέπει να υπερβαίνει τις δρχ. και η αξία του δεν γνωστοποιείται. 0 αριθµός των επάθλων που θα απονεµηθούν αποφασίζεται από την Ο.Ε. Αν δύο ή Περισσότεροι αθλητές τερµατίσουν µε τον ίδιο χρόνο ή πετύχουν τους ίδιους βαθµούς, τότε θα τους δοθεί η ίδια θέση και θα τους απονεµηθούν τα ίδια έπαθλα, τίτλοι ή διπλώµατα. Η απονοµή των επάθλων ή τίτλων µε κλήρωση ή µε άλλο αγώνα δεν επιτρέπεται. 6 Τηλεόραση Δικαιώµατα των συλλόγων - µελών της ΕΟΧ Κάθε σύλλογος που ανήκει στην ΕΟΧ και µόνο αυτοί οι σύλλογοι, έχουν τη δυνατότητα να κάνουν συµβόλαια που έχουν σχέση µε τη µετάδοση των χιονοδροµικών αγώνων που οργανώνει ένας σύλλογος µε εξαίρεση τους ΠΑΧ ή διεθνείς αγώνες. Η καλύτερη δυνατή και εκτεταµένη δηµοσιότητα Με την ολοκλήρωση των συµφωνιών ανάµεσα σε ένα σύλλογο (άρθρο 6.) και σε ένα τηλεοπτικό οργανισµό η πρακτορείο θα πρέπει να προσεχθούν τα εξής: θα πρέπει να ληφθούν υπόψη όλες οι προϋποθέσεις ώστε να εξασφαλιστεί η µέγιστη δυνατή δηµοσιότητα, καθώς επίσης και η µέγιστη δυνατή ακτίνα µετάδοσης των χιονοδροµικών αγώνων του προγράµµατος ΕΟΧ. Έλεγχος από την ΕΟΧ Η ΕΟΧ είναι αρµόδια να ελέγχει την εφαρµογή του άρθρου 6. από κάθε οργανωτή. Οποιεσδήποτε συµφωνίες πέρα από όσα αναφέρθηκαν και που θίγουν τα συµφέροντα της ΕΟΧ, του Ο.Σ. ή άλλου συλλόγου, θα πρέπει να περιορίζονται ανάλογα από την ΕΟΧ. Τηλεοπτική κάλυψη ΠΑΧ και διεθνών αγώνων Σχετικά µε τις συµφωνίες µε τηλεοπτικούς οργανισµούς, όσον αφορά τα τηλεοπτικά δικαιώµατα για µετάδοση των Πανελλήνιων, Βαλκανικών, και άλλων διεθνών αγώνων, η ΕΟΧ διαπραγµατεύεται ταυτόχρονα µε τον οργανωτή (σύλλογο-µέλος της ΕΟΧ) αν υπάρχει τέτοιος. Η ΕΟΧ καθορίζει την τελική επιλογή (σε σχέση µε τους κανονισµούς διεξαγωγής αυτών των αγώνων). Επίσης λαµβάνονται υπόψη και οι περιορισµοί της ΔΟΕ και ΕΟΑ. Υποχρέωση της πληροφόρησης Ο σύλλογος - µέλος της ΕΟΧ πρέπει να γνωστοποιήσει στην ΕΟΧ, το περιεχόµενο µιας τέτοιας πράξης µε ένα ή περισσότερους τηλεοπτικούς οργανισµούς µέσα σε 4 βδοµάδες, σχετικά µε την αναπαραγωγή των τηλεοπτικών ρεπορτάζ ή των ταινιών σε χώρες εκτός Ελλάδας.!

12 7 Δικαιώµατα κινηµατογράφισης Οι συµβάσεις ανάµεσα σε παραγωγό ταινιών και τον Ο.Σ. σχετικά µε την κινηµατογράφηση των αγώνων πρέπει να έχουν την έγκριση της ΕΟΧ όταν οι ταινίες πρόκειται να προβληθούν για εµπορική εκµετάλλευση. 8 Τεχνικοί εξοπλισµού, προµηθευτές και εκπρόσωποι εταιρειών Γενικά οι κανονισµοί αυτοί είναι ταυτόσηµοι και για τις καταβάσεις και τους δρόµους αντοχής, λαµβάνοντας υπόψη όπου είναι αναγκαίο ειδικούς κανονισµούς. 8. Η Ο.Ε. ενός αγώνα πρέπει να δώσει στον Τ.Ε. µια λίστα των προµηθευτών και των τεχνικών για τον εξοπλισµό που έχουν πάρει άδεια να βρίσκονται στο χώρο του αγώνα. 8. Σύµφωνα µε τους ΚΑΧ και τις εγκυκλίους της ΕΟΧ, για τους προµηθευτές και τους τεχνικούς εξοπλισµού των εταιρειών, απαγορεύεται να διαφηµίζουν σε ορισµένους χώρους ή να φορούν εµφανώς εµπορικά σήµατα στα ρούχα τους ή στον εξοπλισµό τους που δεν συµβαδίζουν µε το άρθρο. 8. Οι τεχνικοί εξοπλισµού των εταιριών και οι προµηθευτές που σχετίζονται µε τους αγώνες, παίρνουν από τη γραµµατεία των αγώνων ένα επίσηµο περιβραχιόνιο. 8.4 Οι διάφοροι τύποι διαπιστευτηρίων Ο Τ.Ε., µέλη της Ε.Ε., πρόσωπα που διαπιστεύονται σύµφωνα µε το άρθρο 606 και τα πρόσωπα που αναφέρθηκαν στο άρθρο 8., µε το περιβραχιόνιο έχουν δικαίωµα εισόδου στις πίστες Οι τεχνικοί των οµάδων µπορούν να βρίσκονται στη ζώνη προετοιµασίας της αφετηρίας και στο χώρο υποδοχής στον τερµατισµό. Δεν τους επιτρέπεται η είσοδος στις πίστες. Οι αντιπρόσωποι εταιριών που είναι διαπιστευµένοι από τους οργανωτές δεν έχουν περιβραχιόνια και δεν τους επιτρέπεται η είσοδος στις πίστες και σε περιορισµένους χώρους. 9 Μέτρα ασφάλειας για το κοινό Οι οργανωτές των αγώνων οφείλουν να πάρουν υπεύθυνα µέτρα ασφάλειας για το κοινό. 0 Εξοπλισµός αγώνων 0. Ένας αθλητής µπορεί να πάρει µέρος σε αγώνες του προγράµµατος ΕΟΧ µόνο µε εξοπλισµό που τηρεί τους κανονισµούς ΕΟΧ. 0.. Η εµφάνιση των αθλητών που παίρνουν µέρος σε αγώνες του Εθνικού Προγράµµατος πρέπει να είναι σύµφωνη µε το άρθρο των ΚΑΧ αλλά και σύµφωνη µε τα αθλητικά δεδοµένα (π.χ. απαγορεύεται η συµµετοχή αθλητών µετεµφιεσµένων ή ντυµένων κατά τέτοιο τρόπο που να γελοιοποιείται το άθληµα). Η Ε.Ε. και ο Τ.Ε. του αγώνα έχουν το δικαίωµα να απαγορεύσουν την συµµετοχή αθλητού που δεν συµµορφώνεται µε τα παραπάνω. 0. Ο όρος «εξοπλισµός αγώνων» περιλαµβάνει στην ολότητα τους όλα τα είδη των υλικών που χρησιµοποιεί ο αθλητής σε αγώνες. Στον εξοπλισµό αυτό περιλαµβάνεται ο ρουχισµός, καθώς επίσης συσκευές µε τεχνικές λειτουργίες. Όλος ο εξοπλισµός των αγώνων είναι µια λειτουργική µονάδα.!

13 0. Όλες οι νέες επινοήσεις, ανακαλύψεις και εφαρµογές στο χώρο του εξοπλισµού αγώνων, πρέπει να εγκρίνονται αρχικά από την ΕΟΧ. 0.4 Οι νέες επινοήσεις πρέπει να υποβάλλονται το αργότερο την η Μαΐου για την επόµενη περίοδο. Την πρώτη χρονιά οι νέες εφαρµογές µπορούν µόνο να εγκρίνονται προσωρινά για την επόµενη περίοδο. Οριστικά θα πρέπει να εγκρίνονται πριν από την περίοδο αγώνων που ακολουθεί. 0.5 Η Επ.Κ. ή η Επ.Δ.Α. εκδίδει τους κανονισµούς που έχουν σχέση µε τον εξοπλισµό, ύστερα από έγκριση της ΕΟΚ (διευκρινήσεις ή περιγραφές των ειδών του εξοπλισµού που επιτρέπονται). Τεχνικές εφαρµογές που έχουν σκοπό ή που εξυπηρετούν την ουσιαστική βελτίωση του εξοπλισµού δεν θα πρέπει να εµποδίζονται. Κατά γενική αρχή αφύσικες ή Τεχνικές ενισχύσεις που µεταβάλλουν την αξία του καλώς αγωνίζεσθαι των αθλητών, ή που καθιερώνουν µια τεχνητή παρέκλιση της φυσικής προδιάθεσης του ατόµου προς µια µειωµένη απόδοση, πρέπει να αποκλείονται. Επίσης θα πρέπει να αποκλείεται ο αγωνιστικός εξοπλισµός που θέτει σε κίνδυνο την υγεία των αθλητών ή που αυξάνει τον κίνδυνο ατυχηµάτων. 0.6 Έλεγχοι Πριν και κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, διεξάγονται διάφοροι έλεγχοι από τα µέλη των επιτροπών για τον αγωνιστικό εξοπλισµό ή σε περίπτωση ενστάσεων από τον Τ.Ε. του συγκεκριµένου αγώνα. Αν τυχόν υπάρχει καλά διασταυρωµένη υπόνοια ότι οι διατάξεις έχουν παραβιασθεί, τα είδη του εξοπλισµού θα πρέπει να κατάσχονται αµέσως από τα µέλη της Ε.Ε. ή από τον Τ.Ε. µε την παρουσία µαρτύρων (οι οποίοι υπογράφουν και τη σχετική έκθεση κατάσχεσης), και θα προσαχθούν σφραγισµένα στα γραφεία της ΕΟΧ, η οποία θα υποβάλλει τα είδη σε ένα τελικό έλεγχο. Σε περίπτωςη ένστασης κατά του αγωνιστικού εξοπλισµού, η ηττηµένη πλευρά θα καλύψει τα έξοδα εκδίκασης της ένστασης. 0.7 Κυρώσεις Ένας αθλητή ς που παραβαίνει τους κανονισµούς σχετικά µε τον εξοπλισµό των αγώνων, πρέπει να αποκλείεται από την Ε.Ε. του αγώνα. Η ΕΟΧ και ο σύλλογος του θα πρέπει να ενηµερώνονται αµέσως γι' αυτόν τον αποκλειςµό. Η ΕΟΧ µε τα αρµόδια όργανα της µπορεί να αφαιρέσει οριστικά ή για κάποιο χρονικό διάστηµα (συγκεκριµένο) το δικαίωµα συµµετοχής ενός αθλητή σε αγώνες, ο οποίος έχει παραβεί επανειληµµένα τους σχετικούς κανονισµούς. Το τελευταίο σώµα εκδίκασης των εφέσεων, σχετικά µε όλες τις κυρώσεις είναι το συµβούλιο της ΕΟΧ.!

14 !4

15 !5

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ II ΔΡΟΜΟΙ ΑΝΤΟΧΗΣ Eπιμέλεια: Τσουρέκας Τιμολέων ΑΘΗΝΑ 2001 200 ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ Κοινοί Κανονισμοί για όλα τα Χιονοδρομικά Αγωνίσματα 201

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΧΙΟΝΟΣΑΝΙΔΑΣ & ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΣΚΙ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΧΙΟΝΟΣΑΝΙΔΑΣ & ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΣΚΙ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΧΙΟΝΟΣΑΝΙΔΑΣ & ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΣΚΙ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 2016-17 ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΧΙΟΝΟΣΑΝΙΔΑΣ & ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΣΚΙ 2017 Ι. Εθνικό πρωτάθληµα 1. Γενικοί κανονισµοί αγώνων Χιονοσανίδας& Ελεύθερου Σκι 1.1 Οι αγώνες του

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ 2015-16 Κανονισµοί Οργάνωσης Εθνικού Πρωταθλήµατος Α. Είδος αγώνων-αγωνίσµατα 1.Αγώνας Σκι Cross 1.1 Κατηγορία Π-Κ 1.1.1 O αγώνας υπολογίζεται ως αγώνας Κυπέλλου Ελλάδος 1.1.2

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ 2016-17 Κανονισµοί Οργάνωσης Εθνικού Πρωταθλήµατος Α. Είδος αγώνων-αγωνίσµατα 1.Αγώνας Σκι Cross 1.1 Κατηγορία Π-Κ 1.1.1 O αγώνας υπολογίζεται ως αγώνας

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ 2017-18 Κανονισµοί Οργάνωσης Εθνικού Πρωταθλήµατος Α. Είδος αγώνων-αγωνίσµατα 1.Αγώνας Σκι Cross 1.1 Κατηγορία Π-Κ 1.1.1 O αγώνας υπολογίζεται ως αγώνας Κυπέλλου Ελλάδος 1.1.2

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ 2016-17 Κανονισµοί Οργάνωσης Εθνικού Πρωταθλήµατος Α. Είδος αγώνων-αγωνίσµατα 1.Αγώνας Σκι Cross 1.1 Κατηγορία Π-Κ 1.1.1 O αγώνας υπολογίζεται ως αγώνας Κυπέλλου Ελλάδος 1.1.2

Διαβάστε περισσότερα

TEXNIKΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

TEXNIKΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ TEXNIKΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ Κανονισμοί Εθνικού Πρωταθλήματος Κριτήρια επιλογών Εθνικών Ομάδων 2014-15 Κανονισμοί Οργάνωσης Εθνικού Πρωταθλήματος Α. Είδος αγώνων-αγωνίσματα 1.Αγώνας Σκι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ

ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ 12 Η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (Ε.Α.ΟΜ ΑμεΑ) προκηρύσσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Αθλητών με Αναπηρίες στις 1 2 Ιουνίου 12 στο Κεντρικό

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ 7-8/10/2006 ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ & ROAD BOOK

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ 7-8/10/2006 ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ & ROAD BOOK Πρωτάθληµα Cross-Country ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ 7-8/10/2006 ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ & ROAD BOOK ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών συµµετοχής 15/9/2006 Λήξη εγγραφών συµµετοχής 3/10/2006 Ενηµερώσεις αγωνιζοµένων ιανοµή ροµοβιβλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΡΚΟ ΓΟΥΔΗ - ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ Ε.Π.Σ. ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2011-2012 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ αφού

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΧΙΟΝΟΣΑΝΙΔΑΣ & ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΣΚΙ ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΧΙΟΝΟΣΑΝΙΔΑΣ & ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΣΚΙ ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΧΙΟΝΟΣΑΝΙΔΑΣ & ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΣΚΙ ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ 2018-19 ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΧΙΟΝΟΣΑΝΙΔΑΣ & ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΣΚΙ 2019 Ι. Εθνικό πρωτάθληµα 1. Γενικοί κανονισµοί αγώνων Χιονοσανίδας& Ελεύθερου Σκι 1.1 Οι αγώνες του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΒΟΥ 2013

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΒΟΥ 2013 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΒΟΥ 13 Η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ) προκηρύσσει και διοργανώνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Αθλητών με Αναπηρίες στις 7 & 8

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ 2012

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ 2012 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ 2012 Η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (Ε.Α.ΟΜ ΑμεΑ) εκδίδει τη Προκήρυξη του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κολύμβησης Αθλητών με Αναπηρίες για την

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. Έναρξη εγγραφών Πέμπτη 18 Μαΐου. Λήξη εμπρόθεσμων εγγραφών : Πέμπτη 25 Μαΐου 24:00

ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. Έναρξη εγγραφών Πέμπτη 18 Μαΐου. Λήξη εμπρόθεσμων εγγραφών : Πέμπτη 25 Μαΐου 24:00 ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών Πέμπτη 18 Μαΐου Λήξη εμπρόθεσμων εγγραφών : Πέμπτη 25 Μαΐου 24:00 Λήξη εκπρόθεσμων εγγραφών: Παρασκευή 26 Μαΐου 24:00 Έλεγχος εξακρίβωσης: Παρασκευή 26 Μαΐου

Διαβάστε περισσότερα

Τα ρόλλερ πρέπει να είναι εµπορικά προϊόντα διαθέσιµα στο δηµόσιο κοινό

Τα ρόλλερ πρέπει να είναι εµπορικά προϊόντα διαθέσιµα στο δηµόσιο κοινό 396 Αγώνες Ρόλλερσκι 396.1 Προσδιορισμός κανονισμών Ρολλερσκι 396.1.1 Οι κανονισµοί που καλύπτονται σε αυτό το κεφάλαιο των ΚΑΧ εστιάζονται στο αθλήµα του ρολλερσκι οι οποίες είναι διαφορετικές στη µεθοδολογία

Διαβάστε περισσότερα

OPEN ΑΤΟΜΙΚΟΣ ΑΓΏΝΑΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΎ ΣΚΙ

OPEN ΑΤΟΜΙΚΟΣ ΑΓΏΝΑΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΎ ΣΚΙ ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ & ΑΤΟΜΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ 22 ΟΥ ΠΑΝΕΛΛΉΝΙΟΥ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΎ ΣΚΙ OPEN ΑΤΟΜΙΚΟΣ ΑΓΏΝΑΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΎ ΣΚΙ Αγαπητοί φίλοι, Στα πλαίσια του προγράμματος αγώνων Ορειβατικού Σκι η Ελληνική Ομοσπονδία

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ

ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ 2017 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΤΙΤΛΟΣ ΣΕΛΙΔΑ 1 Κοινοί κανονισµοί για όλα τα αγωνίσµατα Χιονοδροµίας 3 2 Ταξινόµηση αγώνων και τύποι αγωνισµάτων

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΖΟΥΝΙΟΡ- ΚΑΙ ΜΙΝΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2013-2014

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΖΟΥΝΙΟΡ- ΚΑΙ ΜΙΝΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2013-2014 Μ. ΣΙΑΚΑΒΑΡΑ 8 α ΚΟΖΑΝΗ 50100 ΑΡΙΘ.ΠΡΩΤ. Κοζάνη Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΖΟΥΝΙΟΡ- ΚΑΙ ΜΙΝΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2013-2014 Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ στην

Διαβάστε περισσότερα

Κ Ω Δ Ι Κ Α Σ Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η Σ Τ Ο Υ Ξ Ι Φ Ο Μ Α Χ Ο Υ

Κ Ω Δ Ι Κ Α Σ Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η Σ Τ Ο Υ Ξ Ι Φ Ο Μ Α Χ Ο Υ Κ Ω Δ Ι Κ Α Σ Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η Σ Τ Ο Υ Ξ Ι Φ Ο Μ Α Χ Ο Υ ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ Δ.1 Για όλους τους ολυμπιακούς και προ-ολυμπιακούς αγώνες, ισχύουν μόνον οι κανόνες του Ολυμπιακού Καταστατικού Χάρτη, ιδιαίτερα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΙΣΑΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΑ ΗΡ. ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 93 ΚΙΣΑΜΟΣ MAIL ΤΗΛ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΙΣΑΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΑ ΗΡ. ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 93 ΚΙΣΑΜΟΣ MAIL ΤΗΛ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΙΣΑΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΑ ΗΡ. ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 93 ΚΙΣΑΜΟΣ MAIL athlitikosomiloskissamou@gmail.com ΤΗΛ 28220 23200 6951 850 899 Κίσαµος 15 / 1 / 2018 Αρ. Πρωτ: 6 ΠΡΟΣ: Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Γραφείο Ανάπτυξης Ε.Α.Σ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΡΑΚΗΣ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1928 ΕΔΡΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Τ.Κ Παπαφλέσσα 8 Fax:

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΡΑΚΗΣ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1928 ΕΔΡΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Τ.Κ Παπαφλέσσα 8 Fax: ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΡΑΚΗΣ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1928 ΕΔΡΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Τ.Κ. 69100 Παπαφλέσσα 8 Fax: 2531022058 2531033755 Η ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ Αφού έλαβε υπόψη: 1.Την Αθλητική Ισχύουσα Νομοθεσία 2.Το Καταστατικό

Διαβάστε περισσότερα

Π1-K Π2-Κ

Π1-K Π2-Κ Α.Π. 1489 Αθήνα 19 Οκτωβρίου 2011 ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ Νο 8 ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ - ΜΕΛΗ Ο ΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΕΤΗΣΙΩΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΏΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΑΛΠΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΙΑΤΑΞΕΙΣ 1.

Διαβάστε περισσότερα

Ποδοσφαιριστές που δικαιούνται συμμετοχή είναι :

Ποδοσφαιριστές που δικαιούνται συμμετοχή είναι : Μ. ΣΙΑΚΑΒΑΡΑ 8 α ΚΟΖΑΝΗ 50100 ΑΡΙΘ.ΠΡΩΤ. Κοζάνη Σας στέλνουμε προκήρυξη πρωταθλημάτων και έντυπα δηλώσεων συμμετοχής στα πρωταθλήματα υποδομής ποδ/κής περιόδου 2014-2015 της Ένωσής μας και παρακαλούμε

Διαβάστε περισσότερα

9 η ΑΝΑΒΑΣΗ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΙΓΕΙΡΑΣ

9 η ΑΝΑΒΑΣΗ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΙΓΕΙΡΑΣ 1 9 η ΑΝΑΒΑΣΗ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΙΓΕΙΡΑΣ Σάββατο - Κυριακή 20-21 Ιουνίου 2009 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΜΑΙΟΥ 2009 ΩΡΑ 17: 00 ΛΗΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΩΡΑ 22:00 ΔΙΑΝΟΜΗ ΑΡΙΘΜΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

22 Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΥ ΣΚΙ ΑΓΩΝΑΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ 19 Ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΥ ΣΚΙ «ΑΘ. ΛΕΥΚΑΔΙΤΗ» Α ΑΤΟΜΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ OPEN ΑΤΟΜΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

22 Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΥ ΣΚΙ ΑΓΩΝΑΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ 19 Ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΥ ΣΚΙ «ΑΘ. ΛΕΥΚΑΔΙΤΗ» Α ΑΤΟΜΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ OPEN ΑΤΟΜΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΗ & ΑΝΑΡΡΙΧΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΟΑΛΘ MOUNTAINEERING & CLIMBING CLUB OF THESSALONIKI - OALTH Αθλητικός σύλλογος - έτος ίδρυσης 1977 Μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας και Αναρρίχησης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ LEAGUE ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ LEAGUE ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ 2 Η εταιρεία M.V. TEAM European Football Activities ανακοινώνει την έναρξη της ποδοσφαιρικής διοργάνωσης πρωταθλήματος Ακαδημιών για την περίοδο 2014/15 υπό τον

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ (Έκδοση Μάιος 2007)

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ (Έκδοση Μάιος 2007) Κ Ω Δ Ι Κ Α Σ Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η Σ Τ Ο Υ Ξ Ι Φ Ο Μ Α Χ Ο Υ ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ Δ.1 Για όλους τους ολυμπιακούς και προ-ολυμπιακούς αγώνες, ισχύουν μόνον οι κανόνες του Ολυμπιακού Καταστατικού Χάρτη, ιδιαίτερα

Διαβάστε περισσότερα

Σμύρνης 14, Ζωγράφου 15772 Τηλ.: 2107794375 E-mail: foinikas.liatsis@gmail.com. Προκήρυξη

Σμύρνης 14, Ζωγράφου 15772 Τηλ.: 2107794375 E-mail: foinikas.liatsis@gmail.com. Προκήρυξη Προκήρυξη Παράλληλα με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατάβασης (DHI), το σωματείο Π.Α.Ο. ΦΟΙΝΙΚΑΣ και η Ένωση Ποδηλατιστών Γρεβενών διοργανώνουν αγώνα κατάβασης open. Γενικό Πρόγραμμα Αγώνα: Σάββατο 11/10/2014

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΟΡΥ 5Χ5 ΣΑΛΑΣ ΚΩΦΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΑΚ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΟΡΥ 5Χ5 ΣΑΛΑΣ ΚΩΦΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΑΚ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΟΡΥ 5Χ5 ΣΑΛΑΣ ΚΩΦΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΑΚ 2015 Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών Φέρων 6 Office2@hafdeaf..gr www.hafdeaf.gr

Διαβάστε περισσότερα

1. Εντάσσονται στο σχεδιασμό των Χειμερινών Αγώνων που η ΚΟΕ εφαρμόζει στον Αγωνιστικό της Σχεδιασμό σαν μια ξεχωριστή παράλληλη

1. Εντάσσονται στο σχεδιασμό των Χειμερινών Αγώνων που η ΚΟΕ εφαρμόζει στον Αγωνιστικό της Σχεδιασμό σαν μια ξεχωριστή παράλληλη Αθήνα 25 Ιανουαρίου 2017 Αριθ. Πρωτ. 479/Ε Προς Σωματεία Μέλη ΚΟΕ Περιφερειακές Επιτροπές ------------------------------- Κύριε Πρόεδρε, Είναι γνωστό ότι η ΚΟΕ τα τελευταία χρόνια έχει λάβει πρωτοβουλίες

Διαβάστε περισσότερα

1 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ 1 os ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟ KARTODROMO 2015 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

1 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ 1 os ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟ KARTODROMO 2015 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ 1 os ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟ KARTODROMO 2015 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ KARTODROMO Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015 Οργάνωση: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ LEAGUE ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ LEAGUE ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ M.V. TEAM 2014/15 2 Η εταιρεία M.V. TEAM European Football Activities ανακοινώνει την έναρξη της ποδοσφαιρικής διοργάνωσης πρωταθλήματος Ακαδημιών για

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 2016

ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 2016 ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 2016 Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας προκηρύσσει τη διεξαγωγή των αγώνων Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ατομικής Χρονομέτρησης Δρόμου και Αντοχής Δρόμου την Τετάρτη

Διαβάστε περισσότερα

Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. 15, 16 & 17 εκεµβρίου

Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. 15, 16 & 17 εκεµβρίου ηλώσεις συµµετοχής έως 05/12/2017 Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 15, 16 & 17 εκεµβρίου (Κλειστό Στάδιο Βαρέων Αθληµάτων Πάλης, Άνω Λιόσια) Low Kick: Ανδρών Γυναικών Κ1: Ανδρών Γυναικών Full Contact: Ανδρών Γυναικών Light

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη Μαραθωνίου Δρόμου Μεσσήνη 2014

Προκήρυξη Μαραθωνίου Δρόμου Μεσσήνη 2014 ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΕΓΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Δ.Α.Κ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΤΗΛ FAX 2710222093 Email segastri@otenet.gr Τρίπολη 10-2-2014 Αρ. Πρωτ : 10 ΠΡΟΣ: 1. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. 2. ΣΩΜΑΤΕΙΑ Ε.Α.Σ. Προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN 23-24 ΜΑΙΟΥ 2015 Αριθμός Έγκρισης ΕΠΑ: ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ (ΕΠ.Α.) 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής ΠΕΜΠΤΗ 30/04/2015 Λήξη Εγγραφών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΟΠΕ / Τμήμα Beach Volley ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ BEACH VOLLEYBALL EVENTS OVERVIEW

ΕΟΠΕ / Τμήμα Beach Volley ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ BEACH VOLLEYBALL EVENTS OVERVIEW ΕΟΠΕ / Τμήμα Beach Volley ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ BEACH VOLLEYBALL 2017-2018 EVENTS 2017-2018 OVERVIEW Ιανουάριος 2017 Α. Επίσημη ή Ανεπίσημη Διοργάνωση Το Beach Volleyball, ως επίσημο Ολυμπιακό άθλημα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΚΗ ΛΕΣΧΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΚΗ ΛΕΣΧΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΚΗ ΛΕΣΧΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ 6ος Αγώνας Πρωταθλήματος αυτοκινήτων πλαγιολίσθησης ζευγαριών DRIFT 6ος Αγώνας Κυπέλλου αυτοκινήτων πλαγιολίσθησης μονών περασμάτων DRIFT 9-9-2017 ΠΙΣΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

2 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

2 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 2 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1/7/2018 ΠΙΣΤΑ KARTMANIA ΠΑΤΡΩΝ Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: 076/25-05-2018 Οργάνωση: ΦΙΛΜΠΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ημερομηνία Ώρα Τόπος Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής 11 Ιουνίου 2018 09.00

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. 1 ος αγώνας ΠΠΜΧ 2018 Πίστα Σερρών Φεβρουαρίου 2018 ΑΡΘΡΟ 1: ΓΕΝΙΚΑ

ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. 1 ος αγώνας ΠΠΜΧ 2018 Πίστα Σερρών Φεβρουαρίου 2018 ΑΡΘΡΟ 1: ΓΕΝΙΚΑ ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1 ος αγώνας ΠΠΜΧ 2018 Πίστα Σερρών 17-18 Φεβρουαρίου 2018 ΑΡΘΡΟ 1: ΓΕΝΙΚΑ -Το Αθλητικό Σωματείο ΛΑΜΣ μετά από έγκριση της ΑΜΟΤΟΕ διοργανώνει τον 1ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

Διαβάστε περισσότερα

E.A.ΣΣ.Ε.Γ.Α.Σ. ΧΙΟΥ - ΣΑΜΟΥ ΣΥΛΛΑ 8 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟΧΙΟΥ Τ.Κ ΤΗΛ-ΦΑΞ :

E.A.ΣΣ.Ε.Γ.Α.Σ. ΧΙΟΥ - ΣΑΜΟΥ ΣΥΛΛΑ 8 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟΧΙΟΥ Τ.Κ ΤΗΛ-ΦΑΞ : E.A.ΣΣ.Ε.Γ.Α.Σ. ΧΙΟΥ - ΣΑΜΟΥ ΣΥΛΛΑ 8 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟΧΙΟΥ Τ.Κ. 82100 ΤΗΛ-ΦΑΞ : 22710 20588 e-mail: segaschios-samos@otenet.gr Προς Ε.Α.Σ.-Τ.Ε. ΣΕΓΑΣ (παράκληση να ενημερωθούν άμεσα τα σωματεία μέλη σας)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΡΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΡΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΦΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 420 11-14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΡΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 420 10 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Άρθρο 1 ο Γενικά Σωματεία και εκπρόσωποί τους, αθλητές, προπονητές, διαιτητές κλπ όταν : Διαπράξουν παράπτωμα που θίγει το Φίλαθλο Πνεύμα, παραβιάσουν το Καταστατικό ή τους Κανονισμούς

Διαβάστε περισσότερα

Α.Ο.Θ. ΑΓΩΝΑΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

Α.Ο.Θ. ΑΓΩΝΑΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Α.Ο.Θ. ΑΓΩΝΑΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 2 ΑΓΩΝΑΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΏΝ & ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 1.06.2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ Τετάρτη

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ο.Υ.Δ.Α. ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ 2015 ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

Ε.Ο.Υ.Δ.Α. ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ 2015 ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Ε.Ο.Υ.Δ.Α. ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΑΠΝΟΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ 2015 O παρών κανονισμός ισχύει για όλους ανεξαιρέτως τους αγώνες, που διοργανώνονται με την έγκριση της Ε.Ο.Υ.Δ.Α.

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Αθήνα, 9 / 9 / 2016 Aριθ. Πρωτ.:1213 ΠΡΟΣ: ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ - ΜΕΛΗ ΕΛ.Ο.Κ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε ΕΦΗΒΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε προκηρύσσει την

Διαβάστε περισσότερα

Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. 11,12,13 & 14 εκεµβρίου

Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. 11,12,13 & 14 εκεµβρίου ηλώσεις συµµετοχής έως 05/12/2014 Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 11,12,13 & 14 εκεµβρίου (Κλειστό Στάδιο Βαρέων Αθληµάτων Πάλης, Άνω Λιόσια) Low Kick: Ανδρών Γυναικών & Νέων Ανδρών, Νέων Γυναικών & Εφήβων Νεανίδων Κ1:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΕΟΤΚ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΕΟΤΚ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΕΟΤΚ Οι Εσωτερικοί Κανονισμοί της ΕΟΤΚ αποτελούν συμπλήρωμα του Καταστατικού και έχουν την ισχύ των διατάξεων του αλλά η ερμηνεία τους σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να συγκρούεται

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Αεραθλητικής Ομοσπονδίας σύμφωνα με τις διατάξεις των νόμων που διέπουν την λειτουργία αθλητικών σωματείων, τις διατάξεις του καταστατικού, των διεθνών κανονισμών

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ Αφού έλαβε υπόψη: ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ. Τους αγώνες πρωταθλήµατος Παιδικών οµάδων ΝΕΩΝ περιόδου µεταξύ των σωµατείων της ΕΠΣ Θράκης.

Η ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ Αφού έλαβε υπόψη: ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ. Τους αγώνες πρωταθλήµατος Παιδικών οµάδων ΝΕΩΝ περιόδου µεταξύ των σωµατείων της ΕΠΣ Θράκης. ΕΝΩΣΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΡΑΚΗΣ ΕΤΟΣ Ι ΡΥΣΕΩΣ 1928 Ε ΡΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Τ.Κ. 69100 Παπαφλέσσα 8 Fax (25310) 22058 ΤΗΛ. 25310-33-755 ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. Κοµοτηνή 07/09/2011 Η ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ Αφού έλαβε υπόψη: α. Την Αθλητική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ. Κύριε Πρόεδρε,

ΠΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ. Κύριε Πρόεδρε, ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Ν. ΚΑΒΑΛΑΣ ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 28 Τ.Κ. 653 02 ΚΑΒΑΛΑ - ΤΗΛ. 2510222751 - FAX. 2510227106 E-MAIL: epskav@otenet.gr ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ www.epskavalas.gr Αριθ. Πρωτ. Καβάλα 2017 ΠΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Απαραίτητη προϋπόθεση για να εγκριθεί η συμμετοχή στον ομαδικό αγώνα μ. αποτελεί οι αιτούντες να είναι γεννημένοι το 2006 και πριν, ενώ για να ε

Απαραίτητη προϋπόθεση για να εγκριθεί η συμμετοχή στον ομαδικό αγώνα μ. αποτελεί οι αιτούντες να είναι γεννημένοι το 2006 και πριν, ενώ για να ε ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 16/5/18 Ο 6ος αγώνας του 5ου πανελληνίου πρωταθλήματος σκυταλοδρομιών δρόμου Βίκος Street Relays με την ονομασία «Βίκος Street Relays Κοζάνη 2018» θα διεξαχθεί το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου στην

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ - ΠΑΙΔΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ - ΠΑΙΔΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ - 1 - Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε. ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ & ΕΥΒΟΙΑΣ ΠΙΝΔΑΡΟΥ & ΘΙΣΒΗΣ 2 ΘΗΒΑ 322 00 ΤΗΛ:22620-25959 ΦΑΞ:22620-25936 Email:info@eskase-basket.gr Αρθ.Πρωτ:504 Ημερ.: 17/7/19 ΕΙΔΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Ε.Π.Σ.ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Ε.Π.Σ.ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015 Αριθ. Πρωτ. 299 Βόλος 27/6/2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Ε.Π.Σ.ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015 Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Αφού έλαβε υπόψη της: 1.- Το καταστατικό της. 2.- Τις

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΙΣΤΑΣ Ν.ΡΥΣΙΟΥ

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΙΣΤΑΣ Ν.ΡΥΣΙΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΙΣΤΑΣ Ν.ΡΥΣΙΟΥ 3ος Αγώνας πλαγιολίσθισης ζευγαριων αυτοκινήτων DRIFT 3ος Αγωνας πλαγιολίσθισης αυτοκινήτων μονών περασμάτων DRIFT ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ 24-06-2018 ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ Ν.ΡΥΣΙΟΥ (DRIVE

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2010

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2010 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2010 1. ΟΡΙΣΜΟΣ Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Cyprus Beach Volley 2010, είναι η επίσημη διοργάνωση Beach Volley για το 2010 που

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2015

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2015 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2015 1. ΟΡΙΣΜΟΣ Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Cyprus Beach Volley 2015, είναι η επίσημη διοργάνωση Beach Volley για το 2015 που

Διαβάστε περισσότερα

TEXNIKΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ. Οδηγίες Κανονοσμοί. Οργάνωσης Εθνικού Πρωταθλήματος & κριτήρια επιλογής Ε.Ο. Αγωνιστική περίοδος

TEXNIKΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ. Οδηγίες Κανονοσμοί. Οργάνωσης Εθνικού Πρωταθλήματος & κριτήρια επιλογής Ε.Ο. Αγωνιστική περίοδος TEXNIKΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ Οδηγίες Κανονοσμοί Οργάνωσης Εθνικού Πρωταθλήματος & κριτήρια επιλογής Ε.Ο. Αγωνιστική περίοδος 2013-14 Επιμέλεια: Τσουρέκας Τιμολέων 1 Κανονισμοί Οργάνωσης Εθνικού Πρωταθλήματος

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Πανελλήνιο Κύπελλο Καράτε

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Πανελλήνιο Κύπελλο Καράτε Αθήνα, 9 / 9 / 2016 Aριθ. Πρωτ.:1214 ΠΡΟΣ: ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ - ΜΕΛΗ ΕΛ.Ο.Κ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Πανελλήνιο Κύπελλο Καράτε ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 12/13 ΕΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ - ΓΥΝΑΙΚΩΝ U-21 ΕΤΩΝ Η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε προκηρύσσει

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικός κανονισμός ΤΡΙΠΟΛΗ ΜΑΪΟΥ & 01 ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Λήξη εγγραφών: Πέμπτη 29 Μαΐου 24:00

Ειδικός κανονισμός ΤΡΙΠΟΛΗ ΜΑΪΟΥ & 01 ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Λήξη εγγραφών: Πέμπτη 29 Μαΐου 24:00 Ειδικός κανονισμός ΤΡΙΠΟΛΗ 30-31 ΜΑΪΟΥ & 01 ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Λήξη εγγραφών: Πέμπτη 29 Μαΐου 24:00 Έλεγχος εξακρίβωσης: Παρασκευή 30 Μαΐου 08:30-10:30 Ενημέρωση αγωνιζομένων: Παρασκευή 30 Μαΐου 10:45 Έλεγχος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17. Αριθ.Πρωτ. 457 Βόλος 6/10/2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17. Αριθ.Πρωτ. 457 Βόλος 6/10/2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17 Αριθ.Πρωτ. 457 Βόλος 6/10/2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ ΠΑΙΔΩΝ - ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΠΡΟ-ΤΖΟΥΝΙΟΡ-ΜΙΝΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015 Η

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΡΟΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΡΟΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ ΑΔΑ: Β491469ΗΙΔ-Τ6Θ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΡΟΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ Άρθρο 1 ο Ορισμοί 1. Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α., για κάθε αναγνωρισμένη, από τη Διεθνή Ομοσπονδία του αθλήματος (Ι.Τ.Τ.F.),

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΤΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΣΑΘΛΗΜΑ BEACH VOLLEY ΑΝΔΡΩΝ-ΓΤΝΑΙΚΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΤΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΣΑΘΛΗΜΑ BEACH VOLLEY ΑΝΔΡΩΝ-ΓΤΝΑΙΚΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΤΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΣΑΘΛΗΜΑ BEACH VOLLEY ΑΝΔΡΩΝ-ΓΤΝΑΙΚΩΝ 2015 ΠΡΟΚΗΡΤΞΗ ΠΡΩΣΑΘΛΗΜΑΣΟ Αθήνα, 17 Απριλίου 2015 Α.Π. 1579 Σο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Beach Volleyball 2015, διοργανώνεται από

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΙΛ.Μ.Π.Α

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΙΛ.Μ.Π.Α ΚΥΡΙΑΚΗ 09 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤΜΑΝΙΑ ΒΡΑΧΝΕΪΚΑ ΠΑΤΡΑ Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΙΛ.Μ.Π.Α ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Λήξη Εγγραφών Διοικητικός & Τεχνικός Έλεγχος Υποχρεωτική Ενημέρωση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «Διάπλους Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Αιτωλικού2018»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «Διάπλους Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Αιτωλικού2018» Μεσολόγγι 15/6/18 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «Διάπλους Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Αιτωλικού2018» 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Ο Ναυτικός Ομιλος Αιτωλικού σε συνεργασία με τον Ν.Ο.Μεσολογγίου και την υποστήριξη του Δήμου ΙΠ Μεσολογγίου

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑTΟΣ ΚΑΡΤ 1 ος ΑΓΩΝΑΣ D-CUP 2015 Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015, KARTODROMO ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Οργάνωση: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΟΜΑΕ: 102 / 19.10.2015

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BEACH VOLLEY ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BEACH VOLLEY ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ OAKA, Ανοικτό Κολυμβητήριο, Σπύρου Λούη, 15123 Μαρούσι, AΘΗΝΑ Tel.: +30.210.6801952 Fax: +30.210.6801960 OAKA, Olympic Aquatic Center, Spyrou Loui, 151 23 Athens, GREECE Web: www.volleyball.gr mail: hellas@volleyball.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN 27 28/2/ 2015 Αριθμός Έγκρισης ΕΠΑ: ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ (ΕΠ.Α.) 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής 10/2/2016 Λήξη Εγγραφών Συμμετοχής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΔΟ «Δρόμος Πανεπιστημιούπολης Γάλλου» ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ Ρέθυμνο Κρήτης

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΔΟ «Δρόμος Πανεπιστημιούπολης Γάλλου» ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ Ρέθυμνο Κρήτης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ Ταχ/κή Διεύθυνση :Πανεπιστημιούπολη Γάλλου Ταχ/κός Κώδικας :74100, Ρέθυμνο Τηλέφωνο :28310 77598 FAX: 28310 77597 Ρέθυμνο 28

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΔΙΑΣΩΜΑΤΕΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΕΩΣ ΚΥΠΡΟΥ (ΟΑΚ) Με ισχύ από 01/01/2017

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΔΙΑΣΩΜΑΤΕΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΕΩΣ ΚΥΠΡΟΥ (ΟΑΚ) Με ισχύ από 01/01/2017 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΔΙΑΣΩΜΑΤΕΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΕΩΣ ΚΥΠΡΟΥ (ΟΑΚ) Με ισχύ από 01/01/2017 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Το διασωματειακό πρωτάθλημα (Διασωματειακό) διεξάγεται μεταξύ Ομίλων-Μελών

Διαβάστε περισσότερα

1ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

1ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ KARTODROMO Κυριακή 20 Μαρτίου 2016 Οργάνωση: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών Δευτέρα 07 Μαρτίου 2016

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΔΙΑΣΩΜΑΤΕΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΠΑΠ BEACH VOLLEYBALL 2017 CYPRUS CLUBS BEACH VOLLEY 2017

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΔΙΑΣΩΜΑΤΕΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΠΑΠ BEACH VOLLEYBALL 2017 CYPRUS CLUBS BEACH VOLLEY 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΔΙΑΣΩΜΑΤΕΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΠΑΠ BEACH VOLLEYBALL 2017 CYPRUS CLUBS BEACH VOLLEY 2017 1. ΟΡΙΣΜΟΣ Το Παγκύπριο Διασωματειακό Πρωτάθλημα Beach Volley Cyprus Clubs Beach Volley 2017

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ο Υ Μ Ε. Το πρωτάθλημα: ΑΝΔΡΩΝ Α! ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ αγωνιστικής περιόδου με τους παρακάτω όρους:

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ο Υ Μ Ε. Το πρωτάθλημα: ΑΝΔΡΩΝ Α! ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ αγωνιστικής περιόδου με τους παρακάτω όρους: Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε. ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡAΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ & ΕΥΒΟΙΑΣ ΠΙΝΔΑΡΟΥ & ΘΙΣΒΗΣ 2 ΘΗΒΑ 322 00 ΤΗΛ:22620-25959 ΦΑΞ:22620-25936 Email:info@eskase-basket.gr Αρ.Πρ:513 Ημερ. 29/6/2018 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ Γ ΦΑΣΗΣ (FINAL FOUR) ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ

ΘΕΜΑ : ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ Γ ΦΑΣΗΣ (FINAL FOUR) ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΔΕΥΤ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Βέροια 13-03 - 2016

Διαβάστε περισσότερα

5 ος αγώνας ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΧ ΒΟΡ. ΕΛΛΑ ΟΣ 2018 Πίστα Σερρών 9 εκεµβρίου 2018 ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΡΘΡΟ 1: ΓΕΝΙΚΑ

5 ος αγώνας ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΧ ΒΟΡ. ΕΛΛΑ ΟΣ 2018 Πίστα Σερρών 9 εκεµβρίου 2018 ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΡΘΡΟ 1: ΓΕΝΙΚΑ 5 ος αγώνας ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΧ ΒΟΡ. ΕΛΛΑ ΟΣ 2018 Πίστα Σερρών 9 εκεµβρίου 2018 ΑΡΘΡΟ 1: ΓΕΝΙΚΑ ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ -Το Αθλητικό Σωµατείο Λ.Α.Μ.Σ. µετά από έγκριση της ΑΜΟΤΟΕ διοργανώνει τον 5ο αγώνα του Πρωταθλήµατος

Διαβάστε περισσότερα

ΠPOKHPYΞH 2018 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠPΩTAΘΛHMATΟΣ KARTING ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ KARTING

ΠPOKHPYΞH 2018 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠPΩTAΘΛHMATΟΣ KARTING ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ KARTING ΠPOKHPYΞH 2018 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠPΩTAΘΛHMATΟΣ KARTING ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ KARTING ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΙΤΛΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ / ΚΥΠΕΛΛΩΝ / ΕΠΑΘΛΩΝ... 3 1. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ KARTING 2018... 3 2. ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ Α - Β 1 - Β 2 - Γ - Δ - Ε ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ Α - Β 1 - Β 2 - Γ - Δ - Ε ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΑ: Λ. Κηφισίας 37 - ΟΑΚΑ Κτίριο EKAE (Πρώην Ξενώνες), Έναντι Πυροσβεστικού Σταθμού 151 23 Μαρούσι Τηλ.: 210 98 82 458, 210 98 44 019 Fax: 210 98 87 329 OFFICES: 37 Kifissias Ave. OAKA EKAE Building

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 2017

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 2017 ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 2017 Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας προκηρύσσει τη διεξαγωγή των αγώνων Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ατομικής Χρονομέτρησης Δρόμου και Αντοχής Δρόμου την Παρασκευή

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΠΑΘΛΟΥ DRIFT & φιλικός αγώνας GP

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΠΑΘΛΟΥ DRIFT & φιλικός αγώνας GP ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 2 ος αγώνας ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΠΑΘΛΟΥ DRIFT & φιλικός αγώνας GP ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ ΣΕΡΡΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΑΜΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών Δευτέρα 15.08.13 ώρα 18:00 Λήξη

Διαβάστε περισσότερα

Γ.Σ ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ. Πληροφορίες : Χασκής Αθανάσιος Τηλ : ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ

Γ.Σ ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ. Πληροφορίες : Χασκής Αθανάσιος Τηλ : ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ Γ.Σ ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ Ταχ. Δ/νση : Τ.Θ 132 Τ.Κ:46100-Ηγουμενίτσα Πληροφορίες : Χασκής Αθανάσιος Τηλ :6948524145 Email:proteasig@gmail.com Ηγουμενίτσα:27-4-2018 Αρ.πρωτ:14 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ 7 α

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ. ΤΟΠΟΣ: Νέα Φιλαδέλφεια η διαδρομή επισυνάπτεται στον χάρτη

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ. ΤΟΠΟΣ: Νέα Φιλαδέλφεια η διαδρομή επισυνάπτεται στον χάρτη Αθήνα,14/02/2015 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ Α.Ε.Κ. Γραφεία: Κύπρου και Τυάννων 2 Τ.Κ 143,41 Νέα Φιλαδέλφεια. Τηλέφωνα: 210 2584582-3, fax 210 2584584 Email: aek@aek.gr ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ Η Αθλητική

Διαβάστε περισσότερα

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το:

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το: Προς Όλα τα Σωματεία Μέλη της ΕΛ.Ο.Τ. Αθήνα, 24.05.2016 Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το: ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων,

Διαβάστε περισσότερα

26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2003 Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ M Α 1. ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2003 ΑΠΟ ΕΩΣ ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ TERRADURA ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΑΙ ΙΑΣ

26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2003 Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ M Α 1. ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2003 ΑΠΟ ΕΩΣ ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ TERRADURA ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΑΙ ΙΑΣ 15 ο TRIAL ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΕΚΑΛΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2003 Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ M Α 1. ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2003 ΑΠΟ 08.00 ΕΩΣ 09.30 ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ TERRADURA 3. ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗΣ & ΙΑΝΟΜΗ ΦΑΚΕΛΩΝ 4. ΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

info@beachsoccer.gr FAX: 210-6818104 Τηλεφωνική Επικοινωνία : Μότσης Κώστας, Ιωάννης Μότσης 6944603545, Φίλιππος Ντόβας 6973171527

info@beachsoccer.gr FAX: 210-6818104 Τηλεφωνική Επικοινωνία : Μότσης Κώστας, Ιωάννης Μότσης 6944603545, Φίλιππος Ντόβας 6973171527 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 12 ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH SOCCER OPEN 2012 21-24 Ιουνίου 2012 Η Πανελλήνια Ένωση Σωματείων Ποδοσφαίρου Άμμου στην προσπάθεια της για ανάπτυξη του αθλήματος του beach soccer στην Ελλάδα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΛΛΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΛΛΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΛΛΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Τ.Θ. 128, 58200 ΕΔΕΣΣΑ Τηλ. - Fax 0381-25088 e-mail: parapede@otenet.gr Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΑΡΑΘΩΝΕΙΑ 2019 Στα πλαίσια των Αναπτυξιακών Αγώνων σε Ανώμαλο Έδαφος Σχοινιάς Μαραθώνα 20 Ιανουάριου 2019

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΑΡΑΘΩΝΕΙΑ 2019 Στα πλαίσια των Αναπτυξιακών Αγώνων σε Ανώμαλο Έδαφος Σχοινιάς Μαραθώνα 20 Ιανουάριου 2019 Ε. Α. Σ. ΣΕΓΑΣ ΑΘΗΝΑΣ Λεωφ. Κηφισίας 192 Ζηρίνειο, Κηφισιά Fax : 210-8082100 / :easathinas2014@gmail.com Πληροφορίες : Χρύσανθος Καρούζος, Τεχνικός Σύμβουλος : 6944373110 : chriskarouzos@gmail.com Προς:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ κάτω των 21 ετών έτους 2017

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ κάτω των 21 ετών έτους 2017 Προς Όλα τα Σωματεία Μέλη της ΕΛ.Ο.Τ. Αθήνα, 07.02.2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το : ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ κάτω των 21 ετών έτους 2017 ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

«AGIP SUPER MOTO» 2oς ΑΓΩΝΑΣ

«AGIP SUPER MOTO» 2oς ΑΓΩΝΑΣ «AGIP SUPER MOTO» 2oς ΑΓΩΝΑΣ Αφίδνες, 15 Μαΐου 2004 ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών ευτέρα 3 Μαΐου Λήξη εγγραφών ευτέρα 10 Μαΐου ώρα 18:00 Έλεγχος εξακρίβωσης Παρασκευή 14 Μαΐου ώρα 18:00-21:00

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ο.Υ.Δ.Α ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ 2014

Ε.Ο.Υ.Δ.Α ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ 2014 Ε.Ο.Υ.Δ.Α ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ 2014 O παρών Κανονισμός ισχύει για όλους ανεξαιρέτως τους αγώνες, που διοργανώνονται με την έγκριση

Διαβάστε περισσότερα

ΠPOKHPYΞH ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠPΩTAΘΛHMATΟΣ KARTING 2016

ΠPOKHPYΞH ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠPΩTAΘΛHMATΟΣ KARTING 2016 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (O.M.A.E) ΠPOKHPYΞH ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠPΩTAΘΛHMATΟΣ KARTING 2016 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ (ΕΠ.Α.) 1η έκδοση: 11/02/2016 2 η έκδοση: 28/06/2016 H ΕΠΑ/ΟΜΑΕ σύμφωνα με τον ΔΑΚ,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEY ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEY ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ Τ.Θ. 23931, 1687 ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΚΥΠΡΟΣ Τηλ: +357 22 449864, Φαξ:+357 22 449865 Ηλεκτρονική. Διεύθυνση: cusf@cytanet.com.cy Ιστοσελίδα: www.cusf.org.cy ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEY ΑΝΔΡΩΝ /

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ KANONIΣMOΣ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ KANONIΣMOΣ ΚΥΠΕΛΛΟ DRIFT ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ 1 ος ΑΓΩΝΑΣ 12 13 / 05 / 2018 ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΒΑΡΕΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΣΛΑΣ KOZANHΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ KANONIΣMOΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΙΤΡΩΟΥ ΕΠΑ: 30 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ (ΕΠ.Α.)

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. Ο Γ.Α.Σ. Η ΕΛΕΥΣΙΣ σε συνεργασία µε την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. διοργανώνει το ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ «ΕΛΕΥΣΙΝΙΑ 2014» στις κατηγορίες

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. Ο Γ.Α.Σ. Η ΕΛΕΥΣΙΣ σε συνεργασία µε την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. διοργανώνει το ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ «ΕΛΕΥΣΙΝΙΑ 2014» στις κατηγορίες Αριθµ. Πρωτ. 507 Ελευσίνα, 31.07.2014 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Ο Γ.Α.Σ. Η ΕΛΕΥΣΙΣ σε συνεργασία µε την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. διοργανώνει το ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ «ΕΛΕΥΣΙΝΙΑ 2014» στις κατηγορίες Εφήβων Νεανίδων,

Διαβάστε περισσότερα

1 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

1 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 13/5/2018 ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ ΜΕΓΑΡΩΝ Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: 0xx/xx-xx-2018 Οργάνωση: ΑΡΤΕΜΙΣ Αθλητική Ένωση ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Η Γραμματεία του αγώνα θα λειτουργεί μέχρι

Διαβάστε περισσότερα

Φιλική ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & ΑΤΟΜΙΚΗ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ (DRIFT & GP TUNING)

Φιλική ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & ΑΤΟΜΙΚΗ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ (DRIFT & GP TUNING) ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Φιλική ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & ΑΤΟΜΙΚΗ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ (DRIFT & GP TUNING) ΚΥΡΙΑΚΗ, 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013 Π.Ε.Λ. - ΛΑΜΙΑ OΡΓΑΝΩΣΗ Α.Λ.Α. ΛΑΜΙΑΣ Ροζάκη Αγγελή 41, Λαµία - 35 100

Διαβάστε περισσότερα

- Τα ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΕΓΑΣ ========================================

- Τα ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΕΓΑΣ ======================================== ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΓΩΝΩΝ Πληροφορίες: Δημήτρης Ζαχουλίτης Τηλ. : 210-93.51.777 Fax: 210-93.56.904 Email: competition@segas.gr ========================= Αρ. Πρωτ. : 194 Αθήνα, 7 Ιανουαρίου 2015 Προς:

Διαβάστε περισσότερα

KΥΠΡIAKH OMOΣΠΟΝΔΙΑ KΩΠΗΛΑΣΙΑΣ

KΥΠΡIAKH OMOΣΠΟΝΔΙΑ KΩΠΗΛΑΣΙΑΣ Προς 1. Σωματεία Μέλη και Δόκιμα Μέλη 2. ΚΕΔ 3. ΚΟΑ 4. Εθνική Υπηρεσία Αντιντόπινγκ 24 Μαρτίου 2015 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Αριθμός 05/2015 1 Θέμα: Παγκύπριο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας 2015 Η Κ.Ο.ΚΩΠ. προκηρύσσει

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ «ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ» Optimist, Optimist Ανάπτυξης, Laser 4.7, Laser Radial, ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ «ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ» Optimist, Optimist Ανάπτυξης, Laser 4.7, Laser Radial, ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ «ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ» Optimist, Optimist Ανάπτυξης, Laser 4.7, Laser Radial, 420 11-12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ Η σημείωση «[DP]» σε ένα κανόνα στην Προκήρυξη του αγώνα σημαίνει ότι

Διαβάστε περισσότερα

Έδεσσα Αρ. πρωτ. 76 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ GRAND PRIX

Έδεσσα Αρ. πρωτ. 76 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ GRAND PRIX ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΠΕΛΛΑΣ-ΚΙΛΚΙΣ Έδεσσα 27-5-2013 Αρ. πρωτ. 76 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ GRAND PRIX 33 α ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΠΕΛΛΑΣ-ΚΙΛΚΙΣ και ο ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ, προκηρύσσουν

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN 10-11-12 Νοεμβρίου 2017 Αριθμός Έγκρισης ΕΠΑ: 156/13102017 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ (ΕΠ.Α.) 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής 16/10/2017

Διαβάστε περισσότερα