Πριν ξεκινήσετε. Ο Οδηγός αυτός περιέχει οδηγίες για τον τρόπο ρύθμισης και χρήσης του ακουστικού BeoCom 6000 με μία βάση BeoLine.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Πριν ξεκινήσετε. Ο Οδηγός αυτός περιέχει οδηγίες για τον τρόπο ρύθμισης και χρήσης του ακουστικού BeoCom 6000 με μία βάση BeoLine."

Transcript

1 BeoCom 6000 Οδηγός

2

3 Πριν ξεκινήσετε 3 Ο Οδηγός αυτός περιέχει οδηγίες για τον τρόπο ρύθμισης και χρήσης του ακουστικού BeoCom 6000 με μία βάση BeoLine. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το ακουστικό και με άλλες βάσεις, όπως μία βάση BeoCom 6000, μία βάση BeoLine έκδοσης PSTN, ή μία βάση BeoLine έκδοσης ISDN. Ωστόσο, σημειώστε ότι όταν χρησιμοποιείτε το ακουστικό με μία από αυτές τις βάσεις, ορισμένα χαρακτηριστικά λειτουργούν διαφορετικά ή δεν είναι διαθέσιμα. Οι διαφορές περιγράφονται σε αυτόν τον Οδηγό.

4 4

5 Περιεχόμενα 5 Ξεκινώντας, 6 Μάθετε πώς να συνδέετε και να ρυθμίζετε το BeoCom 6000, να χρησιμοποιείτε τα πλήκτρα του ακουστικού και την οθόνη. Μπορείτε επίσης να βρείτε πληροφορίες σχετικά με τη συντήρηση και τα αξεσουάρ που διατίθενται από τον αντιπρόσωπο της Bang & Olufsen. *ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτό είναι δυνατό μόνο εάν χρησιμοποιείτε το ακουστικό με μία βάση BeoLine. Καθημερινή χρήση, 18 Μάθετε για τον τρόπο πραγματοποίησης και απάντησης κλήσεων, ρύθμισης της έντασης του ήχου του ακουστικού, πραγματοποίησης κλήσεων αριθμών από το Ευρετήριο, από τις λίστες Αναγνώρισης Κλήσης και Επανάκλησης, αποθήκευσης ενός αριθμού στο Ευρετήριο μετά από την κλήση, διακοπής του κουδουνίσματος και κλειδώματος του πληκτρολογίου του ακουστικού. Προηγμένες Λειτουργίες, 30 Μάθετε για τον τρόπο εισαγωγής, επεξεργασίας και διαγραφής ονομάτων και αριθμών στο Ευρετήριο, αποθήκευσης αριθμών από τις λίστες Επανάκλησης και Αναγνώρισης Κλήσης, διαγραφής του περιεχομένου των λιστών Επανάκλησης και Αναγνώρισης Κλήσης*, κλήσης και αποθήκευσης εσωτερικών αριθμών, και ρύθμισης της έντασης του ήχου ορισμένων προϊόντων ήχου ή εικόνας Bang & Olufsen. Προσωπικές ρυθμίσεις, 40 Το κεφάλαιο αυτό παρέχει μία γενική εικόνα του μενού Settings. Μάθετε, για παράδειγμα, πώς να καταχωρείτε ένα ακουστικό σε μία βάση, να ρυθμίζετε την ώρα και την ημερομηνία, και να επιλέγετε τις ρυθμίσεις για το κουδούνισμα. Χρήση του συστήματος με πολλά ακουστικά, 43 Μάθετε πώς να ρυθμίζετε ένα ακουστικό για προσωπική ή κοινή χρήση, να καλείτε ένα άλλο ακουστικό, να προωθείτε εξωτερικές κλήσεις και να πραγματοποιείτε μία εσωτερική κλήση συνδιάσκεψης. Ευρετήριο, 49

6 6 Ξεκινώντας Φορτίστε την μπαταρία του ακουστικού Κατά το ξεκίνημα, τηρήστε την ακόλουθη διαδικασία: 1 Συνδέστε το φορτιστή στην πρίζα όπως περιγράφεται στον Οδηγό του φορτιστή 2 Φορτίστε την μπαταρία του ακουστικού 3 Συνδέστε τη βάση BeoLine όπως περιγράφεται στον Οδηγό της βάσης BeoLine 4 Καταχωρήστε το ακουστικό στη βάση. Εάν το ακουστικό χρειάζεται φόρτιση, αυτή πραγματοποιείται αυτόματα μόλις τοποθετήσετε το ακουστικό στο φορτιστή. Για λόγους ασφάλειας, η μπαταρία δεν φορτίζεται πριν από την παράδοση. Σας συνιστούμε να φορτίσετε το ακουστικό για τουλάχιστον μία ώρα προτού συνεχίσετε με την αρχική καταχώρηση του ακουστικού. Σχετικά με τη φόρτιση Ο φορτιστής πρέπει να συνδεθεί στην πρίζα. Για την πλήρη φόρτιση της μπαταρίας απαιτούνται τέσσερις ώρες. Ο μέγιστος χρόνος ομιλίας ανά φόρτιση είναι κατά προσέγγιση 15 ώρες. Ο χρόνος αναμονής ανά φόρτιση είναι κατά προσέγγιση 200 ώρες. Battery status ========= ====== 25% 50% Κατάσταση μπαταρίας Η ένδειξη της μπαταρίας στην οθόνη εμφανίζει τη στάθμη φόρτισης της μπαταρίας του ακουστικού. Εάν οι μπαταρίες χρειάζονται φόρτιση, ένα μήνυμα στην οθόνη και ένα ηχητικό σήμα σας προειδοποιούν. === 75% Το ακουστικό ελέγχει τη φόρτιση της μπαταρίας, έτσι ώστε να μπορείτε ανά πάσα στιγμή να τοποθετήσετε το ακουστικό στη βάση μετά τη χρήση, ακόμα και όταν η μπαταρία δε χρειάζεται φόρτιση. Το να αφήσετε το ακουστικό στο φορτιστή δε μειώνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Για εμφάνιση της κατάστασης της μπαταρίας Πιέστε ενώ το ακουστικό είναι σε κατάσταση αναμονής Γυρίστε το στρογγυλό πλήκτρο μέχρι να εμφανιστεί η ένδειξη Battery status και πιέστε. Η τρέχουσα στάθμη φόρτισης εμφανίζεται στην οθόνη Battery status

7 7 Αντικατάσταση της μπαταρίας > Αφαιρέστε το κάλυμμα της μπαταρίας, πιέζοντάς το ελαφρά και σπρώχνοντάς το προς τα έξω. > Αφαιρέστε την μπαταρία και τραβήξτε έξω το βύσμα της μπαταρίας. > Τοποθετήστε το βύσμα της μπαταρίας (A) και τοποθετήστε την μπαταρία και τα καλώδια όπως υποδεικνύεται. > Τοποθετήστε και πάλι το κάλυμμα της μπαταρίας. Βεβαιωθείτε ότι τα πτερύγια και οι εγκοπές κουμπώνουν σωστά στη θέση τους στο επάνω και το κάτω μέρος του καλύμματος. A Τοποθέτηση και περιβάλλον Το τηλέφωνο δεν πρέπει να τοποθετείται σε σημείο με υγρασία, σκόνη ή ρύπανση και δεν πρέπει να εκτίθεται στην απευθείας ηλιακή ακτινοβολία. Μην επιτρέπετε στις επαφές φόρτισης του ακουστικού να έρχονται σε επαφή με μέταλλα ή εξαρτήματα με υγρά. Καθαρισμός του BeoCom 6000 Εάν αντικαταστήσατε την μπαταρία του ακουστικού, ακολουθήστε τις οδηγίες που συνοδεύουν τη νέα μπαταρία. Χρησιμοποιείτε μόνο αυθεντικές μπαταρίες από το κατάστημα πώλησης Bang & Olufsen! Καθαρίστε το BeoCom 6000 χρησιμοποιώντας ένα μαλακό, νωπό πανί με λίγες σταγόνες ήπιου απορρυπαντικού. Για να καθαρίσετε τις επαφές φόρτισης του φορτιστή και του ακουστικού και μόνο αυτά τα σημεία χρησιμοποιήστε ένα βαμβακερό ταμπόν με ισοπροπυλική αλκοόλη. Μη χρησιμοποιήσετε ισοπροπυλική αλκοόλη για να καθαρίσετε οποιοδήποτε άλλο μέρος του φορτιστή ή του ακουστικού!

8 8 >> Ξεκινώντας Καταχώρηση του ακουστικού σε μία βάση για πρώτη φορά Για να μπορούν η βάση και το ακουστικό να επικοινωνούν, το ακουστικό θα πρέπει να έχει καταχωρηθεί σε μία βάση. Μέχρι οκτώ ακουστικά μπορούν να καταχωρηθούν στην ίδια βάση*. Δεν μπορείτε να καταχωρήσετε ένα ακουστικό σε περισσότερες από μία βάσεις. > Αποσυνδέστε τη βάση από την πρίζα για τουλάχιστον δύο δευτερόλεπτα και στη συνέχεια συνδέστε την και πάλι. Η ενδεικτική λυχνία αναβοσβήνει, και η βάση είναι έτοιμη για καταχώρηση για πέντε λεπτά. Η βάση BeoLine. Ενδεικτική λυχνία Όταν η βάση είναι έτοιμη για καταχώρηση, ακολουθήστε τη διαδικασία στην επόμενη σελίδα. *Εάν χρησιμοποιείτε μία βάση BeoCom 6000, μία βάση BeoLine PSTN ή μία βάση BeoLine ISDN, μπορείτε να καταχωρήσετε μόνο έξι ακουστικά.

9 9 Πιέστε για ενεργοποίηση του ακουστικού. Το μήνυμα Register handset to base? εμφανίζεται στην οθόνη Register handset to base? Πιέστε. Το ακουστικό αναζητά μία ανοικτή βάση Μόλις εντοπιστεί μια βάση, εμφανίζεται ο αριθμός* PARK για τη βάση που εμφανίζεται. Συγκρίνετε τον αριθμό με τον αριθμό στη βάση Base 01/ Εάν οι αριθμοί δεν ταιριάζουν, γυρίστε το στρογγυλό πλήκτρο για να δείτε τις διαθέσιμες βάσεις. Εάν η βάση σας δεν εμφανίζεται, ανοίξτε ακόμα μια φορά τη βάση που είναι προς καταχώρηση και επαναλάβετε τη διαδικασία Base 02/ Εάν οι αριθμοί ταιριάζουν, πιέστε για να καταχωρήσετε το ακουστικό στη βάση Εάν η βάση σας ζητήσει κωδικό PIN, εισάγετε τον κωδικό PIN και πιέστε. Η οθόνη σας ενημερώνει όταν ολοκληρωθεί η καταχώρηση. Μπορείτε στη συνέχεια να ονομάσετε το ακουστικό, όπως περιγράφεται στη σελίδα *Ανάλογα με ποια βάση διαθέτετε, η ετικέτα με τον αριθμό PARK μπορεί να βρίσκεται πίσω από το κάλυμμα της υποδοχής, επάνω σε αυτό ή στο κάτω μέρος της βάσης.

10 10 >> Ξεκινώντας Καταχώρηση ονομασίας ακουστικού Μπορείτε να ονομάσετε το ακουστικό, για παράδειγμα με βάση το δωμάτιο στο οποίο βρίσκεται, ή με βάση το πρόσωπο που το χρησιμοποιεί περισσότερο. Η πρόσβαση στις λειτουργίες που περιγράφονται σε αυτές τις σελίδες είναι επίσης δυνατή μέσω του μενού Settings. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε ανατρέξτε στο κεφάλαιο Προσωπικές ρυθμίσεις στη σελίδα 40. Εάν καταχωρείτε ένα ακουστικό στη βάση το οποίο ήδη διαθέτει όνομα, αυτό το όνομα εμφανίζεται στην οθόνη όταν ολοκληρωθεί η καταχώρηση. Για να χρησιμοποιήσετε το ίδιο όνομα, μετακινήστε τον κέρσορα στο σύμβολο και πιέστε. Μόλις ολοκληρωθεί η καταχώρηση, η οθόνη σας προτρέπει να ονομάσετε το ακουστικό. Αυτό είναι πρακτικό εάν διαθέτετε περισσότερα από ένα ακουστικά. Εφόσον θέλετε, μπορείτε να πραγματοποιήσετε τη ρύθμιση αυτή αργότερα. Η οθόνη σας προτρέπει να εισάγετε ένα όνομα Πιέστε για να μπορέσετε να εισάγετε ένα όνομα, ή πιέστε C εάν θέλετε να παραλείψετε αυτό το βήμα Γυρίστε το στρογγυλό πλήκτρο για να επιλέξετε γράμματα για το όνομα. Τόσο τα κεφαλαία, όσο και τα μικρά γράμματα είναι διαθέσιμα Πιέστε για να αποθηκεύσετε το γράμμα που έχετε επιλέξει Όταν ολοκληρώσετε το όνομα, γυρίστε το στρογγυλό πλήκτρο για να μετακινήσετε τον κέρσορα στο σύμβολο. Στην οθόνη εμφανίζεται το μήνυμα Name? Enter handset name? _ ABCDEFGHIJKL Living Room Name? Πιέστε για αποθήκευση του ονόματος. Μπορείτε τώρα να ρυθμίσετε την ώρα και την ημερομηνία Living Room Stored

11 11 Ρύθμιση της ώρας και της ημερομηνίας Αφού ολοκληρώσετε την καταχώρηση και την ονομασία του πρώτου ακουστικού, η οθόνη σας προτρέπει να ρυθμίσετε την ώρα και την ημερομηνία. Η ώρα εμφανίζεται όταν το τηλέφωνο δεν χρησιμοποιείται και όταν δεν εμφανίζονται νέες πληροφορίες στην οθόνη. Η ώρα και η ημερομηνία εμφανίζονται επίσης μαζί με τις πληροφορίες Αναγνώρισης καλούντος και Επανάκλησης. *Μπορείτε να προσθέσετε πρόσθετα ακουστικά με αυτό τον τρόπο μόνο εάν χρησιμοποιείτε το ακουστικό με μία βάση BeoLine. Εμφανίζεται το μήνυμα Set clock? Set clock? Πιέστε για να μπορέσετε να ρυθμίσετε το ρολόι, ή πιέστε C εάν θέλετε να παραλείψετε αυτό το βήμα Set year 2005 Γυρίστε το στρογγυλό πλήκτρο για να ρυθμίσετε το έτος Πιέστε για αποθήκευση και μετακίνηση στη ρύθμιση του μήνα Ρυθμίστε το μήνα, την ημέρα, την ώρα και τα λεπτά γυρίζοντας το στρογγυλό πλήκτρο και πιέζοντας Μόλις ρυθμίσετε την ώρα και την ημερομηνία, το ακουστικό σας προτρέπει να καταχωρήσετε περισσότερα ακουστικά*. Register more handsets? Πιέστε εάν έχετε να καταχωρήσετε περισσότερα ακουστικά. Η βάση ανοίγει αυτόματα για καταχώρηση. Εάν δεν έχετε άλλα ακουστικά, πιέστε C και η καταχώρηση ολοκληρώνεται. Base is open for registration

12 12 >> Ξεκινώντας Πλήκτρα ακουστικού 1: 09:51 20 Jan CALLER ID REDIAL PHONEBO R INT A V 1 0 C Όταν το τηλέφωνο παραμένει ανενεργό, η οθόνη εμφανίζει τον αριθμό του ακουστικού (1:) και το όνομά του, εφόσον το έχετε ονομάσει. *Εάν χρησιμοποιείτε μία βάση BeoCom 6000, μία βάση BeoLine PSTN ή μία βάση BeoLine ISDN, μπορείτε να καταχωρήσετε μόνο έξι ακουστικά. CALLER ID Πρόσβαση στη Λίστα Αναγνώρισης κλήσεων REDIAL Πρόσβαση στη Λίστα Επανάκλησης PHONEBO Πρόσβαση στο Ευρετήριο. Χρησιμοποιείται επίσης για την αποθήκευση ονομάτων και αριθμών στο Ευρετήριο Γυρίστε το στρογγυλό πλήκτρο για αναζήτηση στο Ευρετήριο, τις λίστες Επανάκλησης και Αναγνώρισης κλήσεων, και στο σύστημα μενού του τηλεφώνου. Κατά τη διάρκεια μίας κλήσης, γυρίστε το στρογγυλό πλήκτρο για να ρυθμίσετε την ένταση του ήχου (κέντρο στρογγυλού πλήκτρου) Αποδοχή και αποθήκευση καταχωρήσεων ή επιλογών στην οθόνη Ανάλογα με την κατάσταση του τηλεφώνου, πιέζοντας σας παρέχεται η δυνατότητα πρόσβασης σε πρόσθετες λειτουργίες ή επιλογές, τις οποίες μπορείτε να δείτε γυρίζοντας το στρογγυλό πλήκτρο Πιέστε και κρατήστε πιεσμένο για να απενεργοποιήσετε το ακουστικό, και πιέστε μία φορά για να το ενεργοποιήσετε ξανά C Πιέστε για να διαγράψετε την τελευταία καταχώρηση. Πιέστε και κρατήστε πιεσμένο για να βγείτε από μια λειτουργία Πιέστε για να πραγματοποιήσετε και να τερματίσετε μία κλήση A. V Πιέστε για να μπορέσετε να ρυθμίσετε την ένταση ήχου συστημάτων ήχου και εικόνας Bang & Olufsen INT Πιέστε για να μπορέσετε να καλέσετε ένα εσωτερικό ακουστικό. Μπορείτε στη συνέχεια να μετακινηθείτε στη λίστα των ακουστικών με το στρογγυλό πλήκτρο, ή να επιλέξετε ένα ακουστικό πιέζοντας τον αριθμό του ακουστικού (1 8*) R Χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με την Προώθηση κλήσης, την Αναμονή κλήσεων και άλλες αυτοματοποιημένες υπηρεσίες 0 9 Αριθμητικά πλήκτρα για πληκτρολόγηση τηλεφωνικών αριθμών Χρησιμοποιούνται στους τηλεφωνικούς αριθμούς, για τη λειτουργία προώθησης κλήσης και άλλες αυτοματοποιημένες υπηρεσίες

13 13 Ανάδραση τηλεφώνου ενδεικτικές λυχνίες Ενδεικτική λυχνία στο ακουστικό Η ενδεικτική λυχνία αναβοσβήνει κόκκινη όταν Το ακουστικό είναι σηκωμένο Το τηλέφωνο καλεί Έχουν καταχωρηθεί αναπάντητες κλήσεις Υφίστανται συνθήκες που εμποδίζουν ή επηρεάζουν τη βέλτιστη χρήση του τηλεφώνου σας. Ανατρέξτε στη σελίδα 15 για περισσότερες πληροφορίες. Η ενδεικτική λυχνία ανάβει πράσινη όταν το ακουστικό βρίσκεται στο φορτιστή και δεν υφίσταται καμία από τις καταστάσεις που περιγράφηκαν παραπάνω. Ενδεικτική λυχνία Μπορείτε να απενεργοποιήσετε την ένδειξη αναπάντητων κλήσεων του ακουστικού. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο κεφάλαιο Προσωπικές ρυθμίσεις στη σελίδα 40. Σύνδεση και χρήση ενός ακουστικού-μικροφώνου Συνδέστε ένα ακουστικό-μικρόφωνο στην υποδοχή του ακουστικού όπως υποδεικνύεται. Μπορείτε στη συνέχεια να απαντήσετε στις εισερχόμενες κλήσεις πιέζοντας ή οποιοδήποτε αριθμητικό πλήκτρο στο πληκτρολόγιο του ακουστικού. Πραγματοποιήστε μία κλήση όπως περιγράφεται στη σελίδα 18. Μπορείτε να αγοράσετε ένα προαιρετικό ακουστικό-μικρόφωνο από το κατάστημα πώλησης Bang & Olufsen. Όταν συνδέετε ένα ακουστικόμικρόφωνο, το μήνυμα Headset connected εμφανίζεται σύντομα στην οθόνη.

14 14 >> Ξεκινώντας Η οθόνη του ακουστικού Call? Ένα μαύρο βέλος υποδηλώνει ότι είναι διαθέσιμες περισσότερες επιλογές εάν γυρίσετε το στρογγυλό πλήκτρο δεξιόστροφα για τις δεξιά και αριστερόστροφα για τις αριστερά διαθέσιμες επιλογές. Ένα γκρίζο βέλος υποδηλώνει ότι δεν υπάρχουν άλλες διαθέσιμες επιλογές. Άνοιγμα της οθόνης > Πιέστε ενώ το ακουστικό είναι σε κατάσταση αναμονής. > Γυρίστε το στρογγυλό πλήκτρο για να δείτε τις επιλογές στην οθόνη. > Πιέστε για να επιλέξετε μία ρύθμιση. Επιλογές στο κυρίως μενού Lock keypad? Κλείδωμα του πληκτρολογίου του ακουστικού. Ανατρέξτε στη σελ. 19. Silence? Σίγαση του κουδουνίσματος του ακουστικού και του συναγερμού μπαταρίας. Ανατρέξτε στη σελ. 20. Battery status Εμφάνιση της στάθμης φόρτισης της μπαταρίας. Delete lists Διαγραφή των περιεχομένων της λίστας Επανάκλησης ή Αναγνώρισης Κλήσης. Ανατρέξτε στη σελ. 33*. Settings Ενεργοποίηση, ρύθμιση, ή απενεργοποίηση λειτουργιών. Ανατρέξτε στη σελ new calls View? Εάν δε θέλετε να δείτε τις πληροφορίες των νέων κλήσεων, γυρίστε απλά το στρογγυλό πλήκτρο. Προβολή των νέων, αναπάντητων κλήσεων Ενώ το ακουστικό είναι σε αναμονή, η οθόνη σας πληροφορεί για οποιεσδήποτε αναπάντητες κλήσεις έχετε δεχτεί. Το μενού εξαφανίζεται μόλις δείτε όλες τις κλήσεις, και οι πληροφορίες κλήσεων μεταφέρονται στη λίστα Αναγνώρισης Κλήσης. Το μήνυμα 3 new calls εμφανίζεται στην οθόνη > Πιέστε για να δείτε τον αριθμό, την ώρα και την ημερομηνία της τελευταίας κλήσης. Εάν το όνομα έχει αποθηκευτεί στο Ευρετήριο, στην οθόνη εμφανίζεται το όνομα αντί του αριθμού. > Γυρίστε το στρογγυλό πλήκτρο για να δείτε τις άλλες κλήσεις. > Όταν έχετε δει τις νέες κλήσεις, πιέστε C για να εγκαταλείψετε το μενού. *Αυτό είναι δυνατό μόνο εάν χρησιμοποιείτε το ακουστικό με μία βάση BeoLine.

15 15 Επίλυση προβλημάτων μέσω της οθόνης το μενού Alert Εάν υφίστανται συνθήκες που εμποδίζουν ή επηρεάζουν με οποιοδήποτε τρόπο τη βέλτιστη χρήση του τηλεφώνου σας, το μενού Alert εμφανίζεται στην οθόνη ενώ το ακουστικό βρίσκεται σε αναμονή, και παραμένει στην οθόνη για όσο χρονικό διάστημα υφίστανται οι συνθήκες. Το μήνυμα Alert εμφανίζεται στην οθόνη > Πιέστε για να μπορέσετε να δείτε την αιτία της προειδοποίησης > Γυρίστε το στρογγυλό πλήκτρο για να δείτε εάν υφίστανται και άλλες συνθήκες > Πιέστε για να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τις σχετικές ρυθμίσεις, εφόσον είναι διαθέσιμες > Γυρίστε το στρογγυλό πλήκτρο για να κάνετε ρυθμίσεις, και πιέστε για να τις αποθηκεύσετε Εάν δε θέλετε να δείτε την προειδοποίηση, γυρίστε απλά το στρογγυλό πλήκτρο. Άλλα μηνύματα σε κατάσταση αναμονής: Register handset to base? Το ακουστικό δεν είναι καταχωρημένο σε βάση. Πιέστε για να ξεκινήσετε τη διαδικασία της ρύθμισης για πρώτη φορά. 1:Living Room Silenced Η ένταση ήχου του ακουστικού έχει μηδενιστεί. Πιέστε για να μπορέσετε να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία του μηδενισμού της έντασης ήχου. 1:Living Room Line is busy Η γραμμή είναι κατειλημμένη. Πιέστε, και στη συνέχεια για να παρέμβετε στην κλήση. Αυτό είναι δυνατό μόνο εάν χρησιμοποιείτε το ακουστικό με μία βάση BeoLine. No contact with base Δεν υπάρχει σύνδεση μεταξύ της βάσης και του ακουστικού.

16 16 >> Ξεκινώντας Σύνδεση του κλιπ CLICK CLICK 2 1 B Με το κλιπ μπορείτε να στερεώσετε το ακουστικό στην τσέπη σας. Συνδέστε το κλιπ στο πίσω μέρος του ακουστικού: Για να συνδέσετε το κλιπ > Σπρώξτε τα δύο πτερύγια προς τα κάτω, κατά μήκος των εγκοπών στα πλαϊνά του ακουστικού. > Όταν το ακουστικό τοποθετηθεί σωστά, περίπου 4.5 cm από το επάνω μέρος του ακουστικού, θα κουμπώσει στη θέση του. Βεβαιωθείτε ότι το κλιπ έχει στερεωθεί καλά και στις δύο πλευρές του ακουστικού. Για να αφαιρέσετε το κλιπ > Τραβήξτε έξω προς τα αριστερά το αριστερό πτερύγιο (B) με κάποιο επίπεδο αντικείμενο. > Όταν το αριστερό πτερύγιο αποδεσμευτεί από την εγκοπή, τραβήξτε το πίσω, προσέχοντας να μη γρατσουνίσετε το ακουστικό με το κλιπ. Το BeoCom 6000 μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο με τα αξεσουάρ Bang & Olufsen που απεικονίζονται: Έξτρα ακουστικό, EarSet 1 Home, Κλιπ, Επιτραπέζιος φορτιστής, Επίτοιχος φορτιστής.

17 17

18 18 Καθημερινή χρήση Πραγματοποίηση και απάντηση κλήσεων Εάν τερματίσετε μία κλήση προς ή από έναν αριθμό που δεν είχε προηγουμένως αποθηκευτεί στο Ευρετήριο, η οθόνη σας προτρέπει να τον αποθηκεύσετε. Ανατρέξτε στο κεφάλαιο Αποθήκευση αριθμού μετά από κλήση στη σελίδα 22 για περισσότερες πληροφορίες. Για να έχετε σήμα γραμμής προτού πληκτρολογήσετε τον αριθμό, πιέστε Το πλήκτρο στο BeoCom 6000 χρησιμοποιείται για να ξεκινήσετε και να τερματίσετε μία κλήση. Κατά τη διάρκεια της κλήσης, το τηλέφωνο εμφανίζει τη διάρκεια της κλήσης και τον αριθμό ή το όνομα του καλούντος. Εάν δε θέλετε να απαντήσετε σε μία κλήση, μπορείτε να μηδενίσετε την ένταση του κουδουνίσματος. Για να πραγματοποιήσετε μία κλήση Πληκτρολογήστε τον τηλεφωνικό αριθμό _ Για να διορθώσετε ένα ψηφίο, γυρίστε το στρογγυλό πλήκτρο για να μετακινήσετε τον κέρσορα στο εν λόγω ψηφίο και πιέστε C για να το διαγράψετε C Πιέστε για να πραγματοποιήσετε την κλήση. Εμφανίζεται η ώρα της κλήσης και το όνομα, εφόσον έχει αποθηκευτεί στο Ευρετήριο Time: 0:19 Πιέστε για να τερματίσετε την κλήση. Εναλλακτικά, τοποθετήστε το ακουστικό στο φορτιστή Για να απαντήσετε σε μία κλήση Πιέστε για να απαντήσετε σε μία κλήση Time: 0:02 Πιέστε για να τερματίσετε μία κλήση. Εναλλακτικά, τοποθετήστε το ακουστικό στο φορτιστή Για να διακόψετε προσωρινά το κουδούνισμα ενός ακουστικού Πιέστε για να διακόψετε το κουδούνισμα για την εισερχόμενη κλήση. Η ενδεικτική λυχνία στο ακουστικό αναβοσβήνει μέχρι ο καλών να κατεβάσει το ακουστικό C

19 19 Κλείδωμα του πληκτρολογίου του ακουστικού Μπορείτε να κλειδώσετε το πληκτρολόγιο για να αποφύγετε την πίεση των πλήκτρων όταν, για παράδειγμα, μεταφέρετε το ακουστικό στην τσέπη σας. Εάν κλειδώσετε το πληκτρολόγιο, μπορείτε να απαντάτε σε κλήσεις, αλλά θα πρέπει να το ξεκλειδώσετε για να πραγματοποιήσετε μία κλήση. Μπορείτε επίσης να κλειδώσετε το πληκτρολόγιο του ακουστικού πιέζοντας και κρατώντας πιεσμένο το πλήκτρο. Για να κλειδώσετε το πληκτρολόγιο του ακουστικού Πιέστε ενώ το ακουστικό είναι σε κατάσταση αναμονής Πιέστε. Το μήνυμα Keypad locked εμφανίζεται για λίγο στην οθόνη Για να ξεκλειδώσετε το πληκτρολόγιο του ακουστικού Πιέστε για να μπορέσετε να ξεκλειδώσετε το πληκτρολόγιο. Στην οθόνη εμφανίζεται το μήνυμα Unlock No? Lock keypad? Keypad locked Unlock No? Μπορείτε να ρυθμίσετε το ακουστικό να κλειδώνει αυτόματα όταν δε χρησιμοποιείται. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε αυτή τη λειτουργία μέσω του μενού Settings. Ανατρέξτε στη σελίδα 40 για περισσότερες πληροφορίες. Γυρίστε το στρογγυλό πλήκτρο μέχρι να εμφανιστεί η ένδειξη Unlock Yes? και πιέστε Unlock Yes?

20 20 >> Καθημερινή χρήση Σίγαση του κουδουνίσματος του ακουστικού και του συναγερμού μπαταρίας Μπορείτε να μηδενίσετε την ένταση κουδουνίσματος του ακουστικού εάν δεν θέλετε να σας ενοχλήσουν. Ενώ έχει μηδενιστεί η ένταση κουδουνίσματος του ακουστικού, το κουδούνισμα απενεργοποιείται, αλλά οι εισερχόμενες κλήσεις συνεχίζουν να καταχωρούνται στο μενού New calls, όπως περιγράφεται στη σελίδα 14. Για να μηδενίσετε την ένταση κουδουνίσματος του ακουστικού Πιέστε για να ανακαλέσετε το κυρίως μενού Γυρίστε το στρογγυλό πλήκτρο μέχρι να εμφανιστεί η ένδειξη Silence? και πιέστε. Εμφανίζεται για λίγο στην οθόνη η ένδειξη Silence selected, η οποία αλλάζει σε Silenced όταν το ακουστικό επιστρέφει σε κατάσταση αναμονής Silence? Silence selected 1:Living Room Silenced Για να ενεργοποιήσετε ξανά το κουδούνισμα του ακουστικού Πιέστε για να μπορέσετε να ενεργοποιήσετε και πάλι το κουδούνισμα. Στην οθόνη εμφανίζεται το μήνυμα Silence off? Silence off? Πιέστε. Το κουδούνισμα ενεργοποιείται και πάλι. Το μήνυμα Silence off selected εμφανίζεται για λίγο στην οθόνη, και το ακουστικό επιστρέφει σε κατάσταση αναμονής Silence off selected 1:Living Room 12:15 24 Oct

21 21 Ένταση ήχου και μικρόφωνο Κατά τη διάρκεια μίας κλήσης, μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση του ήχου χρησιμοποιώντας το στρογγυλό πλήκτρο. Μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε το μικρόφωνο εάν δε θέλετε ο συνομιλητής σας στο τηλέφωνο να ακούσει μία συνομιλία που έχετε με κάποιον που βρίσκεται στο δωμάτιο μαζί σας. Για να αυξήσετε ή να μειώσετε την ένταση του ήχου του ακουστικού Γυρίστε το στρογγυλό πλήκτρο για να ρυθμίσετε την ένταση του ήχου του ακουστικού Για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε το μικρόφωνο κατά τη διάρκεια μίας κλήσης Πιέστε για να μπορέσετε να απενεργοποιήσετε το μικρόφωνο. Στην οθόνη εμφανίζεται το μήνυμα Mic. off? Volume === ==== Mic. off? Το επίπεδο της έντασης που επιλέξατε με εξαίρεση των δύο υψηλότερων επιπέδων εφαρμόζεται σε όλες τις επόμενες κλήσεις μέχρι την επόμενη φορά που θα ρυθμίσετε την ένταση του ήχου. Εάν έχετε συνδέσει ένα μικρόφωνοακουστικό στο ακουστικό σας και έχετε απενεργοποιήσει το μικρόφωνο, το τηλέφωνο δεν παράγει ηχητικά σήματα (μπιπ). Πιέστε. Το μήνυμα Microphone off εμφανίζεται στην οθόνη και ακούγονται από το ακουστικό ηχητικά σήματα (μπιπ) ανά μικρά τακτά χρονικά διαστήματα μέχρι το μικρόφωνο να ενεργοποιηθεί και πάλι Microphone off Για να ενεργοποιήσετε το μικρόφωνο, πιέστε δύο φορές Mic. on?

22 22 >> Καθημερινή χρήση Αποθήκευση αριθμού μετά από κλήση Εδώ βρίσκονται μερικές υποδείξεις που μπορεί να σας βοηθήσουν στην εύρεση των καταχωρήσεων στο Ευρετήριο: Mary & Robert Όταν καταχωρείτε ονόματα ζευγαριών, πληκτρολογήστε τα κύρια ονόματα με αλφαβητική σειρά. B&O Michael Όταν καταχωρείτε ονόματα συναδέλφων, πληκτρολογήστε πρώτα την ονομασία της εταιρίας. L Jane Όταν καταχωρείτε τα ονόματα των φίλων των παιδιών σας, ξεκινήστε με το αρχικό του ονόματος του παιδιού. Μετά από μία κλήση, θα σας ζητηθεί εάν θέλετε να αποθηκεύσετε τον αριθμό στο Ευρετήριο, εφόσον δεν βρίσκεται ήδη εκεί. Μπορείτε να αποθηκεύσετε τον τύπο του αριθμού οικία, εργασία, ή κινητό τηλέφωνο* και να εισάγετε ένα όνομα μαζί με τον αριθμό. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε αριθμούς σε ονόματα που έχουν ήδη αποθηκευτεί στο Ευρετήριο. Μετά από μία κλήση Η οθόνη εμφανίζει τον αριθμό και σας προτρέπει να τον αποθηκεύσετε στο Ευρετήριο. Εάν είχε ληφθεί Store number? κάποιο όνομα μαζί με τις πληροφορίες αναγνώρισης καλούντος, αυτό το όνομα εμφανίζεται Πιέστε για να μπορέσετε να αποθηκεύσετε τον αριθμό. Στην οθόνη εμφανίζεται το μήνυμα New name?. Εάν θέλετε να προσθέσετε έναν αριθμό σε New name? κάποιο όνομα που βρίσκεται αποθηκευμένο στο Ευρετήριο*, ανατρέξτε στην επόμενη σελίδα Πιέστε εφόσον ο αριθμός ανήκει σε κάποιο όνομα που δεν έχει ακόμη αποθηκευτεί στο Ευρετήριο. Η _ γραμμή εισαγωγής του ονόματος εμφανίζεται στην ABCDEFGHIJKL οθόνη Γυρίστε το στρογγυλό πλήκτρο για να επιλέξετε γράμματα για το όνομα και πιέστε για να αποθηκεύσετε το γράμμα που έχετε επιλέξει. Τόσο τα κεφαλαία, όσο και τα μικρά γράμματα είναι διαθέσιμα D_ abcdefghijklm Για να συμπεριλάβετε ψηφία, πιέστε τα αριθμητικά πλήκτρα 0 9 Γυρίστε το στρογγυλό πλήκτρο για να μετακινήσετε τον κέρσορα στο σύμβολο. Στην οθόνη εμφανίζεται το μήνυμα Name? David Jones Name? Πιέστε για αποθήκευση του ονόματος. Η οθόνη σας προτρέπει να επιλέξετε έναν τύπο αριθμού Number type Home?

23 23 Γυρίστε το στρογγυλό πλήκτρο για να επιλέξετε είτε Home, Mobile ή Work και πιέστε για να τον αποθηκεύσετε. Για να προσθέσετε έναν αριθμό σε ένα όνομα στο Ευρετήριο Όταν η οθόνη σας προτρέπει να αποθηκεύσετε ένα νέο όνομα, γυρίστε το στρογγυλό πλήκτρο για να επιλέξετε το Add to name? και πιέστε. Εμφανίζονται στην οθόνη τα πρώτα γράμματα των ονομάτων που έχουν αποθηκευτεί στο Ευρετήριο Add to name? First letter: ADFHJ *Μπορείτε να καταχωρήσετε έναν τύπο αριθμού και να προσθέσετε έναν αριθμό σε κάποιο όνομα μόνο εάν χρησιμοποιείτε το ακουστικό με τη βάση BeoLine. Γυρίστε το στρογγυλό πλήκτρο για να επιλέξετε το πρώτο γράμμα ενός ονόματος και πιέστε. Το πρώτο όνομα που αρχίζει με το επιλεγμένο γράμμα εμφανίζεται στην οθόνη First letter: ADFHJ Γυρίστε το στρογγυλό πλήκτρο για να επιλέξετε το όνομα και πιέστε για να μπορέσετε να επιλέξετε έναν τύπο αριθμού David Jones Number type Home? Γυρίστε το στρογγυλό πλήκτρο για να επιλέξετε έναν τύπο αριθμού και πιέστε για να τον αποθηκεύσετε Work? David Jones stored

24 24 >> Καθημερινή χρήση Αναζήτηση στο Ευρετήριο και πραγματοποίηση κλήσης Εάν χρησιμοποιείτε το ακουστικό με μία βάση BeoLine Εάν σταματήσετε σε ένα όνομα όταν πραγματοποιείτε αναζήτηση στο Ευρετήριο, στην οθόνη εμφανίζονται εναλλάξ ο τύπος του αριθμού και ο ίδιος ο αριθμός. Γυρίζοντας το στρογγυλό πλήκτρο συνεχίζεται η αναζήτηση. Ονόματα μεγαλύτερα από 16 χαρακτήρες περικόπτονται. Εάν σταματήσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα σε κάποιο όνομα, το όνομα μετακινείται αργά προς τα εμπρός και πίσω ώστε να εμφανίζεται ολόκληρο το όνομα. *Οι τύποι αριθμών είναι διαθέσιμοι μόνο εάν χρησιμοποιείτε το ακουστικό με τη βάση BeoLine. Όταν το τηλέφωνο δε χρησιμοποιείται, μπορείτε να γυρίσετε το στρογγυλό πλήκτρο για αναζήτηση ονομάτων κατευθείαν από ολόκληρη τη λίστα των ονομάτων στο Ευρετήριο, μαζί με τους τύπους* των αριθμών τους. Όταν το τηλέφωνο δε χρησιμοποιείται Γυρίστε το στρογγυλό πλήκτρο για αναζήτηση στο Ευρετήριο και πιέστε για να πραγματοποιήσετε David Jones την κλήση. Η μέθοδος αυτή είναι πιο γρήγορη Home εφόσον υπάρχουν λίγες καταχωρήσεις στο Ευρετήριο Εάν το Ευρετήριο περιέχει πολλές καταχωρήσεις, πιέστε PHONEBO για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό. Τα γράμματα στην οθόνη αντιστοιχούν PHONEBO First letter: ABDEFHIK στα πρώτα γράμματα των καταχωρήσεων του Ευρετηρίου Γυρίστε το στρογγυλό πλήκτρο για να επιλέξετε το πρώτο γράμμα First letter: ABDEFHIK Πιέστε για να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε αναζήτηση μεταξύ των ονομάτων που ξεκινούν με το γράμμα που επιλέξατε Dan Smith Home Γυρίστε το στρογγυλό πλήκτρο για αναζήτηση μεταξύ των ονομάτων David Jones Mobile Πιέστε για να πραγματοποιήσετε την κλήση

25 25

26 26 >> Καθημερινή χρήση Χρήση της Επανάκλησης Μπορείτε να καλέσετε απευθείας τον αριθμό που φαίνεται στην οθόνη πιέζοντας Μπορείτε να αποθηκεύσετε τηλεφωνικούς αριθμούς από τη λίστα Επανάκλησης κατευθείαν στο Ευρετήριο. Ανατρέξτε στο κεφάλαιο Αποθήκευση αριθμών από τις λίστες Επανάκλησης και Αναγνώρισης Κλήσης στη σελίδα 36 για περισσότερες πληροφορίες. Η λίστα Επανάκλησης είναι κοινή για τα ακουστικά που έχουν ρυθμιστεί για κοινή χρήση. Ανατρέξτε στο κεφάλαιο Ρύθμιση του ακουστικού για προσωπική ή κοινή χρήση στη σελίδα 45 για περισσότερες πληροφορίες. Η λειτουργία Redial αποθηκεύει τους τελευταίους 24 τηλεφωνικούς αριθμούς που έχετε καλέσει. Εκτός από τον αριθμό που καλέσατε, μπορείτε επίσης να δείτε την ώρα, την ημερομηνία και τη διάρκεια της κλήσης. Εάν έχετε εισάγει ένα όνομα στο Ευρετήριο, στην οθόνη θα εμφανίζεται αυτό αντί του αριθμού. Οι εσωτερικές κλήσεις δε καταχωρούνται στη λίστα Επανάκλησης. Για να πραγματοποιήσετε κλήση από τη λίστα Επανάκλησης Πιέστε για να μεταβείτε στη λίστα Επανάκλησης REDIAL Γυρίστε το στρογγυλό πλήκτρο για να επιλέξετε ένα όνομα ή αριθμό. Εάν σταματήσετε σε έναν αριθμό, David Jones στην οθόνη εμφανίζονται εναλλάξ το όνομα και ο τύπος* του αριθμού Πιέστε για να μπορέσετε να επιλέξετε έναν τύπο 11:51 10 Dec αριθμού. Εάν έχει αποθηκευτεί μόνο ένας τύπος αριθμού μαζί με το όνομα, η οθόνη σας προτρέπει David Jones Call? να πραγματοποιήσετε την κλήση. Διαφορετικά *Οι τύποι αριθμών είναι διαθέσιμοι μόνο εάν χρησιμοποιείτε το ακουστικό με τη βάση BeoLine. γυρίστε το στρογγυλό πλήκτρο για να επιλέξετε ένα τύπο αριθμού και πιέστε David Jones Home? Πιέστε ξανά για να πραγματοποιήσετε την κλήση. Για να δείτε τις πληροφορίες κλήσης μίας επιλεγμένης εξερχόμενης κλήσης Πιέστε για να δείτε τις επιλογές σας David Jones Call? Γυρίστε το στρογγυλό πλήκτρο μέχρι το μήνυμα Details? να εμφανιστεί στην οθόνη David Jones Details? Πιέστε. Εμφανίζονται ο αριθμός τηλεφώνου και η διάρκεια της κλήσης David Jones Time: 1:02:14

27 27 Για να διαγράψετε ένα συγκεκριμένο αριθμό από τη λίστα Επανάκλησης Πιέστε για να μεταβείτε στη λίστα Επανάκλησης REDIAL Γυρίστε το στρογγυλό πλήκτρο για να επιλέξετε το όνομα ή τον αριθμό :51 10 Dec Πιέστε για να δείτε τις επιλογές σας Call? Γυρίστε το στρογγυλό πλήκτρο μέχρι το μήνυμα Delete? να εμφανιστεί στην οθόνη Delete? Πιέστε για να διαγράψετε την επιλεγμένη καταχώρηση deleted

28 28 >> Καθημερινή χρήση Χρήση της Αναγνώρισης καλούντος Η λειτουργία αυτή απαιτεί συνδρομή στην υπηρεσία αναγνώρισης κλήσης μέσω της εταιρίας σταθερής τηλεφωνίας. Μπορείτε να αποθηκεύσετε τηλεφωνικούς αριθμούς από τη λίστα Αναγνώρισης Κλήσης κατευθείαν στο Ευρετήριο. Ανατρέξτε στο κεφάλαιο Αποθήκευση αριθμών από τις λίστες Επανάκλησης και Αναγνώρισης Κλήσης στη σελίδα 36 για περισσότερες πληροφορίες. Ακόμη και εάν έχετε συνδρομή στην υπηρεσία αναγνώρισης κλήσης, οι πληροφορίες για τον καλούντα μπορεί να μην είναι διαθέσιμες για μία συγκεκριμένη κλήση. Κατά τη διάρκεια μίας εισερχόμενης κλήσης στην οθόνη* μπορεί να εμφανίζονται τα εξής: Anonymous Κλήσεις από αριθμούς που δεν περιέχονται στη λίστα Caller ID not possible Η υπηρεσία Αναγνώρισης Κλήσης δεν υποστηρίζεται από τον παροχέα σας International Πληροφορίες μη διαθέσιμες για διεθνείς κλήσεις. *Ο παροχέας σας μπορεί επίσης να στέλνει πληροφορίες διαφορετικές από αυτές που περιγράφονται παραπάνω. Οι τελευταίοι 24 αριθμοί από τους οποίους έχετε δεχτεί κλήση αποθηκεύονται στη λίστα Αναγνώρισης Κλήσης. Εάν ένα όνομα έχει αποθηκευτεί μαζί με τον αριθμό στο Ευρετήριο, αυτό το όνομα εμφανίζεται, ακόμη και εάν η εταιρία σταθερής τηλεφωνίας παρέχει πληροφορίες αναγνώρισης καλούντος. Ίδιοι αριθμοί αποθηκεύονται μόνο μια φορά στη λίστα από την τελευταία κλήση. Για να πραγματοποιήσετε κλήση από τη λίστα Αναγνώρισης Κλήσεων Πιέστε για να μεταβείτε στη λίστα Αναγνώρισης CALLER ID κλήσεων Γυρίστε το στρογγυλό πλήκτρο για να επιλέξετε ένα όνομα ή αριθμό. Εάν σταματήσετε σε έναν αριθμό, David Jones στην οθόνη εμφανίζονται εναλλάξ το όνομα και ο τύπος του αριθμού Πιέστε για να μπορέσετε να επιλέξετε έναν τύπο 12:41 12 Dec αριθμού. Εάν έχει αποθηκευτεί μόνο ένας τύπος αριθμού μαζί με το όνομα, η οθόνη σας προτρέπει David Jones Call? να πραγματοποιήσετε την κλήση. Διαφορετικά γυρίστε το στρογγυλό πλήκτρο για να επιλέξετε ένα τύπο αριθμού και πιέστε David Jones Home? Πιέστε ξανά για να πραγματοποιήσετε την κλήση. Για να δείτε τις πληροφορίες κλήσης μίας επιλεγμένης κλήσης Πιέστε για να δείτε τις επιλογές σας David Jones Call? Γυρίστε το στρογγυλό πλήκτρο μέχρι το μήνυμα Details? να εμφανιστεί στην οθόνη David Jones Details? Πιέστε. Εμφανίζονται η διάρκεια της κλήσης και ο αριθμός των κλήσεων David Jones Time: 1:02:14

29 29 Για να διαγράψετε ένα συγκεκριμένο αριθμό από τη λίστα Αναγνώρισης Κλήσης Πιέστε για να μεταβείτε στη λίστα Αναγνώρισης κλήσεων CALLER ID David Jones 12:41 12 Dec Γυρίστε το στρογγυλό πλήκτρο για να επιλέξετε το όνομα ή τον αριθμό John Smith 11:51 10 Dec Πιέστε για να δείτε τις επιλογές σας John Smith Call? Γυρίστε το στρογγυλό πλήκτρο μέχρι το μήνυμα Delete? να εμφανιστεί στην οθόνη John Smith Delete? Πιέστε για να διαγράψετε την επιλεγμένη καταχώρηση John Smith deleted

30 30 Προηγμένες λειτουργίες Καταχώρηση ενός νέου ονόματος και αριθμού στο Ευρετήριο Τα ονόματα και οι αριθμοί είναι κοινά για όλα τα ακουστικά που έχουν ρυθμιστεί για κοινή χρήση. Ανατρέξτε στο κεφάλαιο Ρύθμιση του ακουστικού για προσωπική ή κοινή χρήση στη σελίδα 45 για περισσότερες πληροφορίες. Εάν χρησιμοποιείτε βάση διαφορετική από τη BeoLine Οι αριθμοί μπορούν να περιλαμβάνουν μόνο μέχρι 24 ψηφία Οι τύποι αριθμών δεν είναι διαθέσιμοι Δεν μπορείτε να προσθέσετε έναν αριθμό σε ένα όνομα που έχει αποθηκευτεί στο Ευρετήριο Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να αποθηκεύσετε ένα νέο όνομα και αριθμό στο Ευρετήριο, ή να προσθέσετε ένα νέο αριθμό σε αριθμό που ήδη υπάρχει. Ένας αριθμός μπορεί να περιλαμβάνει μέχρι 48 ψηφία, και ένα όνομα μέχρι 25 χαρακτήρες. Μπορείτε να αποθηκεύσετε μέχρι 200 καταχωρήσεις. Για να καταχωρήσετε ένα νέο όνομα και αριθμό Εισάγετε τον τηλεφωνικό αριθμό και πιέστε για 0 9 να μπορέσετε να αποθηκεύσετε τον αριθμό. Στην οθόνη εμφανίζεται το μήνυμα Store number? Store number? Πιέστε για να μπορέσετε να αποθηκεύσετε τον αριθμό. Στην οθόνη εμφανίζεται το μήνυμα New name?. Εάν θέλετε να προσθέσετε έναν αριθμό σε New name? κάποιο όνομα που βρίσκεται αποθηκευμένο στο Ευρετήριο, ανατρέξτε στην επόμενη σελίδα. Πιέστε για να μπορέσετε να αποθηκεύσετε ένα νέο όνομα. Η γραμμή εισαγωγής του ονόματος _ εμφανίζεται στην οθόνη ABCDEFGHIJKL Γυρίστε το στρογγυλό πλήκτρο για να επιλέξετε γράμματα για το όνομα και πιέστε για να αποθηκεύσετε το γράμμα που έχετε επιλέξει. Τόσο τα κεφαλαία, όσο και τα μικρά γράμματα είναι διαθέσιμα D_ abcdefghijklm Για να συμπεριλάβετε ψηφία, πιέστε τα αριθμητικά πλήκτρα 0 9 Γυρίστε το στρογγυλό πλήκτρο για να μετακινήσετε τον κέρσορα στο σύμβολο. Στην οθόνη εμφανίζεται το μήνυμα Name? David Jones Name? Πιέστε για αποθήκευση του ονόματος. Η οθόνη σας προτρέπει να επιλέξετε έναν τύπο αριθμού Number type Home? Γυρίστε το στρογγυλό πλήκτρο για να επιλέξετε είτε Home, Mobile ή Work και πιέστε για να τον αποθηκεύσετε

31 31 Για να προσθέσετε έναν αριθμό σε ένα όνομα στο Ευρετήριο Όταν η οθόνη σας προτρέπει να αποθηκεύσετε ένα νέο όνομα, γυρίστε το στρογγυλό πλήκτρο για να επιλέξετε το Add to name? και πιέστε. Εμφανίζονται στην οθόνη τα πρώτα γράμματα των ονομάτων που έχουν αποθηκευτεί στο Ευρετήριο Add to name? First letter: ADFHJ Γυρίστε το στρογγυλό πλήκτρο για να επιλέξετε το πρώτο γράμμα ενός ονόματος και πιέστε. Το πρώτο όνομα που αρχίζει με το επιλεγμένο γράμμα εμφανίζεται στην οθόνη First letter: ADFHJ Γυρίστε το στρογγυλό πλήκτρο για να επιλέξετε το όνομα και πιέστε για να μπορέσετε να επιλέξετε έναν τύπο αριθμού David Jones Number type Home? Γυρίστε το στρογγυλό πλήκτρο για να επιλέξετε έναν τύπο αριθμού και πιέστε για να τον αποθηκεύσετε Work? David Jones stored

32 32 >> Προηγμένες λειτουργίες Διαγραφή ονόματος και αριθμού από το Ευρετήριο Εφ όσον χρησιμοποιείτε το ακουστικό με μία βάση BeoLine, επιλέγοντας Delete διαγράφεται μόνο ο αριθμός home, mobile, ή work που έχετε επιλέξει. Οι υπόλοιποι αριθμοί που έχουν αποθηκευτεί με το ίδιο όνομα δεν επηρεάζονται, ούτε και το ίδιο το όνομα. Εάν, ωστόσο, έχει αποθηκευτεί μόνο ένας αριθμός με το όνομα, διαγράφοντας αυτό τον αριθμό διαγράφεται και το όνομα. Μπορείτε να διαγράψετε ονόματα και αριθμούς που έχουν αποθηκευτεί στο Ευρετήριο. Πιέστε PHONEBO PHONEBO Γυρίστε το στρογγυλό πλήκτρο για να επιλέξετε το πρώτο γράμμα και πιέστε First letter: ADHJK Γυρίστε το στρογγυλό πλήκτρο για να επιλέξετε μία καταχώρηση και πιέστε David Jones Mobile Γυρίστε το στρογγυλό πλήκτρο μέχρι το μήνυμα Delete? να εμφανιστεί στην οθόνη και πιέστε για να διαγράψετε την καταχώρηση David Jones Delete?

33 33 Διαγραφή του περιεχομένου της λίστας Αναγνώρισης Κλήσης ή Επανάκλησης Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να διαγράψετε το περιεχόμενο οποιασδήποτε από τις δύο λίστες. Για να διαγράψετε το περιεχόμενο μίας λίστας Πιέστε για να ανακαλέσετε το κυρίως μενού Γυρίστε το στρογγυλό πλήκτρο μέχρι να εμφανιστεί η ένδειξη Delete lists? και πιέστε Delete lists? Εάν έχετε ρυθμίσει το ακουστικό σας για προσωπική χρήση όπως περιγράφεται στη σελίδα 45, η διαγραφή του περιεχομένου μίας λίστας ισχύει μόνο για το ακουστικό. Εάν έχετε ρυθμίσει το ακουστικό για κοινή χρήση, η λίστα διαγράφεται για όλα τα ακουστικά που έχουν ρυθμιστεί για κοινή χρήση. Γυρίστε το στρογγυλό πλήκτρο για να επιλέξετε CallerID list? ή Redial list? και πιέστε για να διαγράψετε το περιεχόμενο της λίστας Redial list? Deleted Redial list Μπορείτε να διαγράψετε το περιεχόμενο της λίστας με αυτό τον τρόπο μόνο εάν χρησιμοποιείτε το ακουστικό με μία βάση BeoLine.

34 34 >> Προηγμένες λειτουργίες Επεξεργασία ονόματος ή αριθμού από το Ευρετήριο Μπορείτε να αποθηκεύσετε πολλαπλούς αριθμούς με ένα όνομα μόνο εάν χρησιμοποιείτε το ακουστικό με μία βάση BeoLine. Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να επεξεργαστείτε μία καταχώρηση του Ευρετηρίου, η οποία συνήθως περιέχει ένα όνομα και τουλάχιστον έναν αριθμό*. Επεξεργασία αριθμού από το Ευρετήριο Γυρίστε το στρογγυλό πλήκτρο για να επιλέξετε μία καταχώρηση David Jones Home Πιέστε για να δείτε τις επιλογές σας Call? Γυρίστε το στρογγυλό πλήκτρο μέχρι να εμφανιστεί η ένδειξη Edit? Edit? Πιέστε για να μπορέσετε να επεξεργαστείτε τον αριθμό Για την επεξεργασία μόνο ενός ονόματος, πιέστε και μεταβείτε στην επόμενη σελίδα. Διαφορετικά γυρίστε το στρογγυλό πλήκτρο για να επιλέξετε το ψηφίο που θέλετε να επεξεργαστείτε Πιέστε για διαγραφή του ψηφίου C Πληκτρολογήστε ένα ψηφίο για να αντικαταστήσετε αυτό που διαγράψατε Επαναλάβετε τα τρία παραπάνω βήματα για κάθε ψηφίο που θέλετε να επεξεργαστείτε Πιέστε όταν τελειώσετε την επεξεργασία του αριθμού. Μπορείτε στη συνέχεια να επεξεργαστείτε το όνομα, όπως περιγράφεται στην επόμενη σελίδα

35 35 Για να επεξεργαστείτε ένα όνομα Η οθόνη σας προτρέπει να επιβεβαιώσετε ότι ο αριθμός είναι σωστός _ Number? *Μπορείτε να αποθηκεύσετε τον τύπο αριθμού μόνο εάν χρησιμοποιείτε το ακουστικό με μία βάση BeoLine. Πιέστε για επιβεβαίωση Η οθόνη σας προτρέπει να επιβεβαιώσετε ότι το όνομα είναι σωστό David Jones_ Name? Εάν το όνομα είναι σωστό, πιέστε. Διαφορετικά γυρίστε το στρογγυλό πλήκτρο για να επιλέξετε γράμματα για το όνομα David Jones_ ABCDEFGHIJKL Πιέστε για να αποθηκεύσετε το γράμμα που έχετε επιλέξει, ή πιέστε για να διαγράψετε τα γράμματα C Ολοκληρώστε την επεξεργασία του ονόματος Γυρίστε το στρογγυλό πλήκτρο για να μετακινήσετε τον κέρσορα στο σύμβολο και πιέστε για αποθήκευση του ονόματος David Jones_ Name? Γυρίστε το στρογγυλό πλήκτρο για να επιλέξετε τον τύπο* αριθμού και πιέστε για να τον αποθηκεύσετε David Jones Mobile?

36 36 >> Προηγμένες λειτουργίες Αποθήκευση αριθμών από τις λίστες Επανάκλησης και Αναγνώρισης Κλήσης *Μπορείτε να αποθηκεύσετε τον τύπο αριθμού μόνο εάν χρησιμοποιείτε το ακουστικό με μία βάση BeoLine. Μπορείτε να αποθηκεύσετε και να αποδώσετε όνομα στους τηλεφωνικούς αριθμούς από τις λίστες Επανάκλησης και Αναγνώρισης Κλήσης στο Ευρετήριο. Πιέστε REDIAL ή CALLER ID. Ο τελευταίος αριθμός στη λίστα εμφανίζεται στην οθόνη REDIAL CALLER ID Γυρίστε το στρογγυλό πλήκτρο για να επιλέξετε τον επιθυμητό αριθμό Πιέστε για να δείτε τις επιλογές σας Call? Γυρίστε το στρογγυλό πλήκτρο μέχρι το μήνυμα Store number? να εμφανιστεί στην οθόνη και πιέστε Store number? Γυρίστε το στρογγυλό πλήκτρο για να επιλέξετε χαρακτήρες και πιέστε για να αποθηκεύσετε τον χαρακτήρα που έχετε επιλέξει _ ABCDEFGHIJKL Γυρίστε το στρογγυλό πλήκτρο για να μετακινήσετε τον κέρσορα στο σύμβολο και πιέστε για αποθήκευση του ονόματος Name? Γυρίστε το στρογγυλό πλήκτρο για να επιλέξετε τον τύπο* αριθμού και πιέστε για να αποθηκεύσετε την καταχώρηση Work?

37 37 Ρύθμιση της έντασης του ήχου προϊόντων ήχου και εικόνας Μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση του ήχου προϊόντων ήχου και εικόνας Bang & Olufsen απευθείας από το ακουστικό σας. Επιλέξτε πρώτα την πηγή ήχου ή εικόνας της οποίας θέλετε να ρυθμίσετε την ένταση του ήχου. Για να ρυθμίσετε την ένταση του ήχου ενός συστήματος ήχου ή εικόνας Πιέστε επανειλημμένα μέχρι ο επιθυμητός τύπος A. V συστήματος να εμφανιστεί στην οθόνη Volume Audio A. V Video A. V Link audio A. V Link video Ενώ το τηλέφωνο κουδουνίζει, μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση του ήχου ενός προϊόντος Bang & Olufsen χωρίς να πιέσετε πρώτα το πλήκτρο A. V. Γυρίστε απλά το στρογγυλό πλήκτρο. Ωστόσο, θα πρέπει το προϊόν να είναι το ίδιο του οποίου την ένταση του ήχου είχατε ρυθμίσει τελευταία με το ακουστικό. Γυρίστε το στρογγυλό πλήκτρο για να αυξήσετε ή να μειώσετε την ένταση του ήχου Volume up Link video

38 38 >> Προηγμένες λειτουργίες Κλήση και αποθήκευση εσωτερικών αριθμών στο Ευρετήριο Εάν χρειάζεται να καλέσετε έναν εσωτερικό αριθμό, όπως αυτοί που χρησιμοποιούνται στις τράπεζες ή άλλες επιχειρήσεις με τηλεφωνικά κέντρα, θα πρέπει να εισάγεται μία παύση πριν από τον εσωτερικό αριθμό. Αποθηκεύστε τον κύριο αριθμό, την παύση και τον εσωτερικό αριθμό στο Ευρετήριο. Μπορείτε πλέον να καλέσετε τον αριθμό από το Ευρετήριο. Για να καλέσετε απευθείας έναν εσωτερικό αριθμό Εισάγετε τον κυρίως τηλεφωνικό αριθμό 0 9 Πιέστε για να πραγματοποιήσετε την κλήση. Περιμένετε για τη σύνδεση Πληκτρολογήστε τον εσωτερικό αριθμό 0 9 Πιέστε για να τερματίσετε την κλήση Για να αποθηκεύσετε έναν εσωτερικό αριθμό στο Ευρετήριο Εισάγετε τον κυρίως τηλεφωνικό αριθμό Πιέστε για να μπορέσετε να εισάγετε μία παύση Store number? Γυρίστε το στρογγυλό πλήκτρο μέχρι το μήνυμα Insert pause? να εμφανιστεί στην οθόνη και πιέστε Insert pause? Πληκτρολογήστε τον εσωτερικό αριθμό Πιέστε δύο φορές για να αποθηκεύσετε την καταχώρηση. Μπορείτε τώρα να δώσετε όνομα στον αριθμό, όπως περιγράφεται στη σελίδα 30

39 39 Για να καλέσετε έναν εσωτερικό αριθμό από το Ευρετήριο Γυρίστε το στρογγυλό πλήκτρο για αναζήτηση σε ολόκληρο το Ευρετήριο Πιέστε για να πραγματοποιήσετε την κλήση. Καλείται ο κυρίως αριθμός Η οθόνη σας προτρέπει να συνεχίσετε. Πιέστε για να καλέσετε τον εσωτερικό αριθμό Continue?

40 40 Προσωπικές ρυθμίσεις Όταν μετακινείστε μέσα στο μενού Settings, οι τρέχουσες ρυθμίσεις για κάθε επιλογή εμφανίζονται στην οθόνη. Για παράδειγμα, όταν μετακινηθείτε στην επιλογή Clock, η τρέχουσα ώρα και ημερομηνία εμφανίζονται στη δεύτερη γραμμή της οθόνης. Το μενού Settings περιέχει πολλές επιλογές που σας παρέχουν τη δυνατότητα να ρυθμίζετε τις λειτουργίες του BeoCom Για να επιλέξετε ρυθμίσεις στο μενού Πιέστε για να ανακαλέσετε το κυρίως μενού Γυρίστε το στρογγυλό πλήκτρο για να εμφανίσετε το Settings και πιέστε για να ανακαλέσετε το μενού Settings Γυρίστε το στρογγυλό πλήκτρο μέχρι να εμφανιστεί η επιθυμητή επιλογή, όπως το Clock Clock Πιέστε για να ανακαλέσετε το μενού Set year 2005 Γυρίστε το στρογγυλό πλήκτρο για να επιλέξετε μία ρύθμιση και πιέστε για να την αποθηκεύσετε Οι επιλογές του μενού Settings Ringer Αυτό το μενού περιέχει τρεις χωριστές ρυθμίσεις κουδουνίσματος: Το Ringer on/off σας επιτρέπει να ενεργοποιείτε ή να απενεργοποιείτε το κουδούνισμα, και να ρυθμίσετε μία χρονική περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας το τηλέφωνο δεν θα κουδουνίζει. Εάν απενεργοποιήσετε το κουδούνισμα, το τηλέφωνο δεν κουδουνίζει, αλλά καταχωρεί τις εισερχόμενες κλήσεις στη λίστα Αναγνώρισης Κλήσης. Το κουδούνισμα παραμένει ανενεργό μέχρι να αλλάξετε τη ρύθμιση. Το Ringer level σας επιτρέπει να ρυθμίσετε την ένταση του κουδουνίσματος. Οι επιλογές είναι Extra low, Low, Medium ή High. Το κουδούνισμα που έχει επιλεγεί αναπαράγεται μετά από μία στιγμή. Το Ringer melody σας επιτρέπει να επιλέξετε μεταξύ οκτώ μελωδιών. Το κουδούνισμα που έχει επιλεγεί αναπαράγεται μετά από μία στιγμή.

41 41 Clock Ρύθμιση της ώρας και της ημερομηνίας. Auto lock Οι επιλογές είναι On και Off. Το κλείδωμα του πληκτρολογίου εμποδίζει την κατά λάθος ενεργοποίηση των πλήκτρων. Μπορείτε ακόμη να λαμβάνετε κλήσεις, αλλά το πληκτρολόγιο του ακουστικού κλειδώνει ξανά αυτόματα μόλις τερματίσετε την κλήση. *Αυτό το μενού είναι προσβάσιμο μόνο εάν χρησιμοποιείτε το ακουστικό με μία βάση BeoLine. News indicator Η ένδειξη νέων η ενδεικτική λυχνία που αναβοσβήνει κόκκινη και το μήνυμα που εμφανίζεται υποδηλώνοντας ότι υπάρχουν νέες, αναπάντητες κλήσεις έχει ρυθμιστεί από το εργοστάσιο σε On, ώστε να μπορείτε να δείτε πόσες νέες κλήσεις έχετε λάβει. Οι επιλογές είναι On και Off. Battery alert Σας προειδοποιεί ηχητικά όταν η μπαταρία του ακουστικού χρειάζεται φόρτιση. Οι επιλογές είναι On, Off και Timed off. Εάν επιλέξετε Timed off, μπορείτε στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε το στρογγυλό πλήκτρο για να ορίσετε μία χρονική περίοδο μέσα στην ημέρα κατά την οποία δεν θα ενεργοποιείται ο συναγερμός της μπαταρίας για παράδειγμα κατά τη διάρκεια της νύχτας. Auto off-hook Ρύθμιση της λειτουργίας Auto off-hook στο On εάν θέλετε να απαντάτε σε μία κλήση μόλις σηκώνετε το ακουστικό από το φορτιστή δηλαδή χωρίς να πιέζετε το. Η λειτουργία Auto off-hook έχει ρυθμιστεί από το εργοστάσιο στο Off. Η λειτουργία Auto off-hook μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο εάν το ακουστικό βρίσκεται τοποθετημένο στο φορτιστή. Εάν το ακουστικό δε βρίσκεται στο φορτιστή, χρειάζεται να πιέσετε για να απαντήσετε σε μία κλήση. Handset Το μενού Handset περιέχει τρία υπομενού: Το υπομενού Enter name σας επιτρέπει να δώσετε στο ακουστικό ένα νέο όνομα χρησιμοποιώντας το στρογγυλό πλήκτρο και το πλήκτρο. Σημειώστε ότι αυτό το μενού εμφανίζεται ως Change name αφού εισάγετε την πρώτη φορά ένα όνομα για το ακουστικό. Το Register σας επιτρέπει να καταχωρήσετε το ακουστικό στη βάση BeoLine. Το Handset type σας επιτρέπει να ρυθμίσετε τη χρήση του ακουστικού ως Personal (Προσωπική) ή Common (Κοινή), όπως περιγράφεται στη σελίδα 45. Base Το μενού Base περιέχει τρία υπομενού: Το Remove handset ακυρώνει την καταχώρηση του ακουστικού στη βάση. Το Open base for registration σας επιτρέπει να ανοίγετε τη βάση για καταχώρηση πρόσθετων ακουστικών*. Το Change PIN σας επιτρέπει να εισάγετε ένα νέο κωδικό PIN για τη βάση σας και να αλλάζετε τον κωδικό PIN. Χρησιμοποιήστε τα αριθμητικά πλήκτρα για να εισάγετε τον κωδικό PIN και πιέστε για να τον αποθηκεύσετε. Η αρχική ρύθμιση για τον κωδικό PIN είναι το 0000.

42 42 >> Προσωπικές ρυθμίσεις *Η επιλογή αυτή είναι διαθέσιμη μόνο εάν χρησιμοποιείτε το ακουστικό με μία βάση BeoCom 6000, μία βάση BeoLine PSTN, ή μία βάση BeoLine ISDN. Language Επιλογή της γλώσσας που εμφανίζονται τα κείμενα. Switchboard* Ρυθμίζει το BeoCom 6000 για χρήση με τηλεφωνικό κέντρο. Οι επιλογές είναι Yes και No. Εάν επιλέξετε Yes, χρησιμοποιήστε τα αριθμητικά πλήκτρα για να εισάγετε έναν κωδικό προθέματος και πιέστε το στρογγυλό πλήκτρο για να επιλέξετε τη διάρκεια της παύσης. Μπορείτε να επιλέξετε τη διάρκεια της παύσης μεταξύ 0 και 12 δευτερολέπτων, ή επιλέξτε Wait. Σημειώστε ότι πρέπει να εισάγετε κωδικούς προθέματος με το χέρι όταν εισάγετε τηλεφωνικούς αριθμούς στο Ευρετήριο. Flash time Επιλέξτε Long, Short ή Customized. Ο σωστός χρόνος flash εξαρτάται από τον τρόπο που έχετε συνδέσει το τηλέφωνό σας.

43 Χρήση του συστήματος με πολλά ακουστικά 43 Μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας τηλεφωνικό σύστημα, με πολλά ακουστικά καταχωρημένα σε μία βάση. Τα ακουστικά μπορούν όλα να δεχτούν εξωτερικές κλήσεις, ακόμα και κατά τη διάρκεια εσωτερικών κλήσεων μεταξύ των ακουστικών. Τα ακουστικά στο σύστημα αριθμούνται 1 8* και μπορούν επίσης να αποκτήσουν όνομα. Κάθε ακουστικό έχει αρχικά ρυθμιστεί για κοινή χρήση. Αυτό σημαίνει ότι το Ευρετήριο, η λίστα Αναγνώρισης Κλήσης και η λίστα Επανάκλησης ενημερώνονται όλα μέσω της βάσης και μοιράζονται μεταξύ των υπόλοιπων ακουστικών στο σύστημα. Εάν θέλετε ανεξάρτητα Ευρετήριο, λίστα Αναγνώρισης Κλήσης και λίστα Επανάκλησης σε ένα ανεξάρτητο ακουστικό, ρυθμίστε το ακουστικό για προσωπική χρήση. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες που προσφέρει μία διάταξη συστήματος, παρακαλούμε ανατρέξτε στις επόμενες σελίδες. *Εάν χρησιμοποιείτε μία βάση BeoCom 6000, μία βάση BeoLine PSTN ή μία βάση BeoLine ISDN, μπορείτε να καταχωρήσετε μόνο έξι ακουστικά.

44 44 >> Χρήση του συστήματος με πολλά ακουστικά Κλήση ενός άλλου ακουστικού Το τηλεφωνικό σύστημα επιτρέπει να πραγματοποιούνται ταυτόχρονα μία εσωτερική κλήση και μία εξωτερική κλήση. Μπορείτε να καλέσετε ένα ακουστικό ή να καλέσετε ταυτόχρονα όλα τα ακουστικά. Εάν καλέσετε όλα τα ακουστικά, το ακουστικό που ανταποκρίνεται πρώτο λαμβάνει την κλήση. Εάν καλέσετε ένα ακουστικό, η οθόνη εμφανίζει ποιο ακουστικό καλέσατε. Εάν έχετε χάσει ένα ακουστικό, μπορείτε να το εντοπίσετε καλώντας το. Για να καλέσετε ένα ακουστικό Πιέστε για να πραγματοποιήσετε μία εσωτερική κλήση INT Εάν χρησιμοποιείτε μία βάση BeoCom 6000, μία βάση BeoLine PSTN ή μία βάση BeoLine ISDN, μπορείτε να καταχωρήσετε μόνο έξι ακουστικά. Πιέστε τον αριθμό του ακουστικού και η κλήση πραγματοποιείται αυτόματα. Εναλλακτικά γυρίστε το στρογγυλό πλήκτρο για αναζήτηση στην εσωτερική λίστα των ακουστικών και πιέστε για να πραγματοποιήσετε την κλήση. Εάν η εσωτερική κλήση δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί, θα ακούσετε μία ένδειξη απασχολημένης γραμμής 1 8 3:Kitchen Για να καλέσετε όλα τα ακουστικά Πιέστε για να πραγματοποιήσετε μία εσωτερική κλήση INT Πιέστε για να καλέσετε όλα τα ακουστικά Για να τερματίσετε μία κλήση Πιέστε για να τερματίσετε μία κλήση

45 45 Ρύθμιση του ακουστικού για προσωπική ή κοινή χρήση Μπορείτε να ρυθμίσετε το ακουστικό σας για προσωπική χρήση αντί για κοινή. Το Ευρετήριο, η λίστα Επανάκλησης και η λίστα Αναγνώρισης Κλήσης ενός προσωπικού ακουστικού βρίσκονται στο ακουστικό και όχι στη βάση. Πιέστε για να ανακαλέσετε το κυρίως μενού Γυρίστε το στρογγυλό πλήκτρο για επιλέξετε το μενού Settings και πιέστε για να ανακαλέσετε το Settings μενού Γυρίστε το στρογγυλό πλήκτρο για επιλέξετε το μενού Handset και πιέστε για να ανακαλέσετε το Handset μενού Γυρίστε το στρογγυλό πλήκτρο για να επιλέξετε το Handset type και πιέστε Handset type Εάν διαθέτετε ένα σύστημα τηλεφώνου με ένα ή περισσότερα ακουστικά να έχουν ρυθμιστεί για προσωπική χρήση και τα υπόλοιπα για κοινή χρήση, σημειώστε τα εξής: Η αλλαγή της χρήσης ενός ακουστικού από προσωπική σε κοινή οδηγεί σε αντικατάσταση των προσωπικών Ευρετηρίου, λίστας Αναγνώρισης Κλήσης και Επανάκλησης, και όχι σε συμπλήρωση, από τις κοινές λίστες. Η ενημέρωση του Ευρετηρίου, και των λιστών Αναγνώρισης Κλήσης και Επανάκλησης μπορεί να διαρκέσει μερικά λεπτά. Γυρίστε το στρογγυλό πλήκτρο για να επιλέξετε το Personal ή Common και πιέστε για να αποθηκεύσετε τις ρυθμίσεις Common?

46 46 >> Χρήση του συστήματος με πολλά ακουστικά Μεταφορά εξωτερικών κλήσεων Εάν χρησιμοποιείτε μία βάση BeoCom 6000, μία βάση BeoLine PSTN ή μία βάση BeoLine ISDN, μπορείτε να καταχωρήσετε μόνο έξι ακουστικά. Μπορείτε να μεταφέρετε μία εξωτερική σε ένα άλλο ακουστικό ή σε όλα τα ακουστικά. Μπορείτε να μιλήσετε με το πρόσωπο που απάντησε στο εσωτερικό ακουστικό προτού μεταφέρετε την κλήση. Όταν μεταφέρετε μία εξωτερική κλήση σε όλα τα ακουστικά, η κλήση μεταφέρεται στο ακουστικό που απάντησε πρώτο. Μεταφορά μίας εξωτερικής κλήσης Πιέστε για να πραγματοποιήσετε μία εσωτερική κλήση INT Πιέστε τον αριθμό του αριθμού του ακουστικού και η κλήση πραγματοποιείται αυτόματα. Εναλλακτικά 1 8 γυρίστε το στρογγυλό πλήκτρο για αναζήτηση στην εσωτερική λίστα των ακουστικών και πιέστε για να πραγματοποιήσετε την κλήση. Εάν η εσωτερική κλήση δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί, θα ακούσετε μία ένδειξη απασχολημένης γραμμής 3:Living Room Εάν η εσωτερική κλήση απαντηθεί Η οθόνη σας προτρέπει να προωθήσετε την κλήση Transfer? Πιέστε για να καταχωρήσετε την επιλογή σας Ανάκληση της εξωτερικής κλήσης εάν η εσωτερική κλήση δεν απαντηθεί Πιέστε ή για να ανακτήσετε την εξωτερική κλήση που βρίσκεται σε αναμονή Retrieve?

Πριν ξεκινήσετε. Ο Οδηγός αυτός περιέχει οδηγίες για τον τρόπο ρύθμισης και χρήσης του ακουστικού BeoCom 2 με μία βάση BeoLine.

Πριν ξεκινήσετε. Ο Οδηγός αυτός περιέχει οδηγίες για τον τρόπο ρύθμισης και χρήσης του ακουστικού BeoCom 2 με μία βάση BeoLine. BeoCom 2 Οδηγός Πριν ξεκινήσετε Ο Οδηγός αυτός περιέχει οδηγίες για τον τρόπο ρύθμισης και χρήσης του ακουστικού BeoCom 2 με μία βάση BeoLine. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το ακουστικό και με άλλες

Διαβάστε περισσότερα

BeoCom 2. Ξεκινώντας

BeoCom 2. Ξεκινώντας BeoCom 2 Ξεκινώντας Πριν ξεκινήσετε Ο Οδηγός αυτός περιέχει οδηγίες για τον τρόπο ρύθμισης και χρήσης του ακουστικού BeoCom 2 με μία βάση BeoLine. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το ακουστικό και με

Διαβάστε περισσότερα

Πώς να χρησιμοποιήσετε αυτό τον Οδηγό Τα παρακάτω παραδείγματα απεικονίζουν πλήκτρα και οθόνες κατάστασης σε μία αλληλουχία οδηγιών.

Πώς να χρησιμοποιήσετε αυτό τον Οδηγό Τα παρακάτω παραδείγματα απεικονίζουν πλήκτρα και οθόνες κατάστασης σε μία αλληλουχία οδηγιών. BeoCom 5 Πριν ξεκινήσετε 3 Ο Οδηγός αυτός περιέχει οδηγίες για τον τρόπο ρύθμισης και χρήσης του ακουστικού με μία βάση BeoLine 2. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το ακουστικό και με άλλες βάσεις,

Διαβάστε περισσότερα

Πριν ξεκινήσετε. Πλήκτρα στο ακουστικό Στρογγυλό πλήκτρο. Πλήκτρο της λίστας κλήσεων, για πρόσβαση στη λίστα των εξερχόµενων και εισερχόµενων κλήσεων

Πριν ξεκινήσετε. Πλήκτρα στο ακουστικό Στρογγυλό πλήκτρο. Πλήκτρο της λίστας κλήσεων, για πρόσβαση στη λίστα των εξερχόµενων και εισερχόµενων κλήσεων BeoCom 4 Οδηγός Πριν ξεκινήσετε Χρήση του παρόντος Οδηγού Χρησιµοποιήστε αυτή τη λεζάντα για να αναγνωρίσετε ένα πλήκτρο ή µια ένδειξη κατάστασης σε µια σειρά οδηγιών. Πλήκτρα στο ακουστικό Στρογγυλό πλήκτρο

Διαβάστε περισσότερα

4. Όταν τερματίσετε την κλήση, βαλτε το ακουστικό στη βάση.

4. Όταν τερματίσετε την κλήση, βαλτε το ακουστικό στη βάση. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ξεκινώντας 1. Χρήση 3 x 1.5V μπαταρίες AA. Ανοίξτε τη θήκη των μπαταριών και τοποθετήστε τις μπαταρίες σύμφωνα με τη σωστή πολικότητα, κλείστε το πορτάκι (προτείνεται να χρησιμοποιείτε

Διαβάστε περισσότερα

Motorola S2000. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004

Motorola S2000. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004 Motorola S2000 Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004 Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Ώρα και Ημερομηνία... 3 1.1 Ημερομηνία...

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεφωνική συσκευή με αναγνώριση κλήσεων Εγχειρίδιο Χρήσης

Τηλεφωνική συσκευή με αναγνώριση κλήσεων Εγχειρίδιο Χρήσης T110 Τηλεφωνική συσκευή με αναγνώριση κλήσεων Εγχειρίδιο Χρήσης crypto ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ LCD ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΨΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΔΟΧΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Motorola O1. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα O101, O102, O103 και O104. Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση.

Motorola O1. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα O101, O102, O103 και O104. Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση. Motorola O1 Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο Για τα μοντέλα O101, O102, O103 και O104 Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Ώρα και Ημερομηνία 3 1.1 Ημερομηνία 3 1.2 Ώρα.

Διαβάστε περισσότερα

COBRA MRF 300BT MRF 300BT 1. Άγκιστρο στερέωσης. Φωτισµός οθόνηςκλείδωµα. λειτουργιών. Κουµπί ενεργοποίησης. Επιλογή τρόπου λειτουργίας Μικρόφωνο

COBRA MRF 300BT MRF 300BT 1. Άγκιστρο στερέωσης. Φωτισµός οθόνηςκλείδωµα. λειτουργιών. Κουµπί ενεργοποίησης. Επιλογή τρόπου λειτουργίας Μικρόφωνο COBRA MRF 300BT Οδηγίες χρήσης Φωτισµός οθόνηςκλείδωµα λειτουργιών Άγκιστρο στερέωσης Κουµπί ενεργοποίησης Επιλογή τρόπου λειτουργίας Μικρόφωνο Κουµπί οµιλίας Οθόνη ενδείξεων Κουµπιά επιλογής λειτουργιών

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσεως Τηλεφωνικής Συσκευής

Οδηγίες Χρήσεως Τηλεφωνικής Συσκευής Οδηγίες Χρήσεως Τηλεφωνικής Συσκευής 1 ) Οθόνη 2 Χ 20 χαρακτήρων. 2 ) Προγραμματιζόμενα πλήκτρα διπλής λειτουργίας. 3 ) 2 nd Πλήκτρο επιλογής της δεύτερης λειτουργίας των πλήκτρων. 4 ) Transfer / Diversion

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Χρησιμοποιείτε μόνο την τροφοδοσία ρεύματος που αναγράφεται στα τεχνικά στοιχεία. Μην αφήνετε το προϊόν να έρχεται σε επαφή με υγρά. Εάν η μπαταρία

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης και Οδηγίες Ασφαλείας

Οδηγίες Χρήσης και Οδηγίες Ασφαλείας Οδηγίες Χρήσης και Οδηγίες Ασφαλείας Ασύρματο Τηλέφωνο DECT με αναγνώριση κλήσης Σύντομη περιγραφή λειτουργιών ακουστικού Λειτουργία Ενεργοποίηση / απενεργοποίηση ακουστικού Συνδυασμός πλήκτρων Μενού Κάτω

Διαβάστε περισσότερα

PowerTel Οδηγίες χρήσης

PowerTel Οδηγίες χρήσης PowerTel 30 PowerTel Οδηγίες χρήσης User Guide Με Übersicht μια ματιά Bitte klappen Sie diese Seite aus U2 3 me mia matia +30dB 1 Πλήκτρο επιστροφής κλήσης 2 Άμεση κλήση αποθηκευμένου αριθμού Μ1 3 Διαγραφή

Διαβάστε περισσότερα

PL-1011 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

PL-1011 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ PL-1011 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ 1 ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ Σας ευχαριστούμε για την αγορά του προϊόντος. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο πριν προσπαθήσετε να εγκαταστήσετε ή να

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης και Οδηγίες Ασφαλείας

Οδηγίες Χρήσης και Οδηγίες Ασφαλείας Οδηγίες Χρήσης και Οδηγίες Ασφαλείας Ασύρµατο Τηλέφωνο DECT µε αναγνώριση κλήσης Σύντοµη περιγραφή λειτουργιών ακουστικού Λειτουργία Κλείδωµα / ξεκλείδωµα πλήκτρων Εξωτερική κλήση Εσωτερική κλήση Επανάκληση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Εγγράψτε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη στη διεύθυνση www.philips.com/welcome CD250 CD255 SE250 SE255 Οδηγός γρήγορης εκκίνησης 1 Σύνδεση 2 Τοποθέτηση 3 Ευχάριστη χρήση Τί περιέχει το κουτί Σταθμός

Διαβάστε περισσότερα

MOTOROLA CD3. Για τα μοντέλα CD301, CD302, CD303 και CD304. Προσοχή: Φορτίστε το ακουστικό για 24 ώρες πριν την πρώτη χρήση

MOTOROLA CD3. Για τα μοντέλα CD301, CD302, CD303 και CD304. Προσοχή: Φορτίστε το ακουστικό για 24 ώρες πριν την πρώτη χρήση MOTOROLA CD3 Για τα μοντέλα CD301, CD302, CD303 και CD304 Προσοχή: Φορτίστε το ακουστικό για 24 ώρες πριν την πρώτη χρήση 1 Καλωσορίσατε Στο νέο σας ψηφιακό ασύρματο τηλέφωνο Motorola CD301 100 θέσεις

Διαβάστε περισσότερα

Στοιχεία κατασκευαστή SHENZHEN SHENKINHAO ELECTRONICS CO.,LTD Διεύθυνση: 4/F, D Block NO.28,2nd Road,Liantangwei Industrial Zone,He ao

Στοιχεία κατασκευαστή SHENZHEN SHENKINHAO ELECTRONICS CO.,LTD Διεύθυνση: 4/F, D Block NO.28,2nd Road,Liantangwei Industrial Zone,He ao Οδηγίες χρήσης Τηλεφωνική συσκευή SKH-400 Λειτουργικά χαρακτηριστικά Συµβατό µε συστήµατα FSK&DTMF 10 µνήµες εξερχοµένων αριθµών µε απεικόνιση ηµεροµηνίας και ώρας. 35 µνήµες εισερχοµένων αριθµών µε απεικόνιση

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακό ασύρματο τηλέφωνο SE 240 Ψηφιακό ασύρματο τηλέφωνο με αυτόματο τηλεφωνητή SE 245

Ψηφιακό ασύρματο τηλέφωνο SE 240 Ψηφιακό ασύρματο τηλέφωνο με αυτόματο τηλεφωνητή SE 245 Ψηφιακό ασύρματο τηλέφωνο SE 240 Ψηφιακό ασύρματο τηλέφωνο με αυτόματο τηλεφωνητή SE 245 Kαλώς ήλθατε Οδηγός ταχείας εγκατάστασης 1 2 3 Σύνδεση Εγκατάσταση Απόλαυση Περιεχόμενα συσκευασίας SE240/SE245

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ SNOM 300 έκδοση ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ SNOM 300 έκδοση ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ SNOM 300 έκδοση 8.7.5.44 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ Πίνακας περιεχομένων ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ... 1 ΕΝΤΟΛΕΣ MENOY... 2 1. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ (Operation)... 2 1.1 Αρχική Σελίδα (Home)... 2 1.2 Κατάλογος

Διαβάστε περισσότερα

Γ. ΣΕΦΕΡΗ 8 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Τ.Κ. 542-50 ΤΗΛ. 031-330177 & 330-185 FAX. 031-330187 teletechnika@the.forthnet.gr

Γ. ΣΕΦΕΡΗ 8 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Τ.Κ. 542-50 ΤΗΛ. 031-330177 & 330-185 FAX. 031-330187 teletechnika@the.forthnet.gr 8 FT48-200 Οδηγίες χρήσεως 1 Γενικά Οι παρακάτω σελίδες παρουσιάζουν την ειδική τηλεφωνική συσκευή FT48. Οι οδηγίες χωρίζονται σε τρία κεφάλαια. 1. Περιγραφή των μερών της συσκευής (έως σελ. 2. Μενού της

Διαβάστε περισσότερα

Σύντοµος οδηγός. Συνδέσεις. Τοποθέτηση µπαταριών/φόρτιση µπαταριών. Φόρτιση για 7 ώρες περίπου. PNQW1108ZA. Αρ. µοντέλου KX-TG7301GR KX-TG7321GR

Σύντοµος οδηγός. Συνδέσεις. Τοποθέτηση µπαταριών/φόρτιση µπαταριών. Φόρτιση για 7 ώρες περίπου. PNQW1108ZA. Αρ. µοντέλου KX-TG7301GR KX-TG7321GR TG7301_7321GR(gr_gr)_QG.fm Page 1 Tuesday, May 27, 2008 4:07 PM Σύντοµος οδηγός Συνδέσεις Αρ. µοντέλου KX-TG7301GR KX-TG7321GR Μονάδα βάσης Κάντε κλικ στο Στο τηλεφωνικό δίκτυο Φίλτρο DSL/ADSL (για χρήστες

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ DECT

ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ DECT ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ DECT 0 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗ 2 ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ 2 ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΣΑΣ 3 ΟΘΟΝΗ ΑΝΑΜΟΝΗΣ 3 ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ 4 ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ 4 ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΝΟΥ 4 ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ 5 ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή της συσκευής

Περιγραφή της συσκευής Περιγραφή της συσκευής 9 10 11 12 13 1 Καλώδιο ρεύματος 2 Τροφοδοσία χαρτιού 3 Δίσκος χαρτιού 4 Συγκρατητής χαρτιού 5 Πτερύγιο τροφοδοσίας 6 Πάνελ λειτουργίας 9 Κύλινδρος εκτύπωσης 11 Καπάκι σαρωτή 12

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 3. Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 4 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4

Περιεχόμενα. Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 3. Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 4 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4 Beo4 Οδηγός Περιεχόμενα Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 3 Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 4 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4 Εξατομίκευση του Beo4, 5 Προσθήκη ενός πρόσθετου

Διαβάστε περισσότερα

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού:

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού: Εισαγωγή: ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402 Το ρολόι είναι ιδανικό για ασφάλεια και κρυφή παρακολούθηση. Μια κάμερα και ένας αναγνώστης καρτών Micro SD (η κάρτα Micro SD δεν περιλαμβάνεται) για εγγραφή είναι κρυμμένα

Διαβάστε περισσότερα

Kαλώς ήλθατε. Οδηγός ταχείας εγκατάστασης. Σύνδεση. Εγκατάσταση. Απόλαυση

Kαλώς ήλθατε. Οδηγός ταχείας εγκατάστασης. Σύνδεση. Εγκατάσταση. Απόλαυση Ψηφιακό ασύρματο τηλέφωνο SE 140 Ψηφιακό ασύρματο τηλέφωνο με αυτόματο τηλεφωνητή SE 145 Kαλώς ήλθατε Οδηγός ταχείας εγκατάστασης 1 2 3 Σύνδεση Εγκατάσταση Απόλαυση Περιεχόμενα συσκευασίας SE140/SE145

Διαβάστε περισσότερα

Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Copyright Huawei Technologies Co., Ltd. 2011. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή και η μετάδοση οποιουδήποτε τμήματος της παρούσας, σε οποιαδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

2 Τοποθέτηση του τηλεφώνου 3 Γνωρίστε το τηλέφωνό σας

2 Τοποθέτηση του τηλεφώνου 3 Γνωρίστε το τηλέφωνό σας NICE Για μέγιστη κάλυψη και τη μείωση των παρεμβολών, αυτά είναι μερικά κατευθυντήριες γραμμές που θα πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την Τοποθετήστε τη μονάδα βάσης, - Τοποθετήστε τον σε μια βολική, υψηλή

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ PHILIPS BASELINE PRO CLI

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ PHILIPS BASELINE PRO CLI ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ PHILIPS BASELINE PRO CLI 1/10 Επεξήγηση συμβόλων Έναρξη / λήξη χρονομέτρησης διάρκειας τηλεφωνήματος. Αποθήκευση αριθμού στη μνήμη. Έλεγχος αριθμού που βρίσκεται αποθηκευμένος

Διαβάστε περισσότερα

CD140. GR Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο

CD140.  GR Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο CD140 www.philips.com/support GR Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο Προειδοποίηση Χρησιμοποιήστε μόνο επαναφορτιζόμενες μπαταρίες. Φορτίστε το ακουστικό(ά) για 24 ώρες πριν τη χρήση. Περιεχόμενα 1 Σημαντικό 2

Διαβάστε περισσότερα

Motorola S12. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Μοντέλα: S1201, S1202, S1203 και S1204

Motorola S12. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Μοντέλα: S1201, S1202, S1203 και S1204 Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο Motorola S12 Μοντέλα: S1201, S1202, S1203 και S1204 Προειδοποίηση: Πριν το χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά, φορτίστε το ακουστικό για 24 ώρες. Καλώς ορίσατε... στο νέο σας Motorola

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο Τηλέφωνο PL5000

Ασύρματο Τηλέφωνο PL5000 Ασύρματο Τηλέφωνο PL5000 Σημείωση: Οι εικόνες/ σχήματα, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και οι ενδείξεις που αναφέρονται σε αυτές τις οδηγίες είναι ενδεικτικά και ενδέχεται να διαφέρουν από τη συσκευή που έχετε

Διαβάστε περισσότερα

Motorola C6. Ψηφιακό Ασύρµατο Τηλέφωνο. Για τα µοντέλα C601, C602, C603 και C604. Προειδοποίηση

Motorola C6. Ψηφιακό Ασύρµατο Τηλέφωνο. Για τα µοντέλα C601, C602, C603 και C604. Προειδοποίηση Motorola C6 Ψηφιακό Ασύρµατο Τηλέφωνο Για τα µοντέλα C601, C602, C603 και C604 Προειδοποίηση Πριν το χρησιµοποιήσετε για πρώτη φορά, φορτίστε το ακουστικό για 24 ώρες. Καλωσορίσατε... στο νέο σας Motorola

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Εκκίνηση

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Εκκίνηση ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Εκκίνηση 3 Επιλέγοντας χώρα 3 Ειδοποίηση χαμηλής στάθμης μπαταρίας 3 Απόδοση μπαταρίας 3 Ώρα και ημερομηνία 4 Χειροκίνητη ρύθμιση ώρας και ημερομηνίας 4 Κάνοντας μια κλήση 4 Κάνοντας μια κλήση

Διαβάστε περισσότερα

FT Οδηγίες χρήσεως

FT Οδηγίες χρήσεως FT48-200 Οδηγίες χρήσεως 1 Γενικά Οι παρακάτω σελίδες παρουσιάζουν την ειδική τηλεφωνική συσκευή FT48. Οι οδηγίες χωρίζονται σε τρία κεφάλαια. 1. Περιγραφή των μερών της συσκευής (έως σελ. 2. Μενού της

Διαβάστε περισσότερα

ΗΧ-GD30. Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού. Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN. Εγκατάσταση

ΗΧ-GD30. Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού. Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN. Εγκατάσταση ΗΧ-GD30 Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού Εγκατάσταση Ξεβιδώστε την βίδα που υπάρχει στο κάτω μέρος της συσκευής και αφαιρέστε το πίσω κάλυμμα. Πριν τοποθετήσετε την

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DB -10

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DB -10 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DB -10 ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ MENU 1. Είστε σε κατάσταση αναμονής με ανοικτό τον πομποδέκτη και πατάτε το πλήκτρο ώστε να μπείτε σε κατάσταση MENU, όπου και θα εμφανιστεί στην οθόνη. 2.

Διαβάστε περισσότερα

CashConcepts CCE 112 NEO

CashConcepts CCE 112 NEO CashConcepts CCE 112 NEO Μπορείτε να κατεβάσετε το εγχειρίδιο δωρεάν και σε διάφορες γλώσσες από τη διεύθυνση www.cce.tm, από την καρτέλα FAQ. Περιγραφή Μπροστινή όψη 1 Γραμμή LED Πράσινη = Τα χαρτονομίσματα

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομη παρουσίαση Euroset 5020 9 10 11 12 Πλήκτρα Υποδείξεις ασφαλείας Σύμβολα οθόνης

Σύντομη παρουσίαση Euroset 5020 9 10 11 12 Πλήκτρα Υποδείξεις ασφαλείας Σύμβολα οθόνης Σύντομη παρουσίαση Euroset 5020 8 7 6 Πλήκτρα 1 Πλήκτρα κλήσης προορισμού 2 Πλήκτρο επανάκλησης 3 Πλήκτρο παράλληλης κλήσης 4 Πλήκτρο σίγασης (Mute) 5 Πλήκτρο Shift 6 Πλήκτρο μείωσης έντασης 7 Πλήκτρο

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ TC 29

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ TC 29 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ TC 29 Πληροφορίες ασφαλείας Παρακαλούµε διαβάστε το παρόν εγχειρίδιο οδηγιών λειτουργίας προσεκτικά. Σύνδεση του τηλεφώνου Συνδέστε το τηλεφωνικό καλώδιο που περιλαµβάνεται µε µία τηλεφωνική

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DE 202X

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DE 202X Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DE 202X Προετοιµασία τηλεφώνου Πληροφορίες για την ασφάλεια Προσοχή: Είναι σηµαντικό να διαβάσετε τις υποδείξεις ασφαλείας πριν από την εκκίνηση. Έλεγχος των περιεχοµένων της συσκευασίας

Διαβάστε περισσότερα

3 x 4. Illustration II. 8.Option 2. 7. Option 1 8.1 7.1 8.2 9.1. a SM3. 9.Option 3. Illustration I. Illustration III

3 x 4. Illustration II. 8.Option 2. 7. Option 1 8.1 7.1 8.2 9.1. a SM3. 9.Option 3. Illustration I. Illustration III BC m CZ SK EST 1 3 4 2 3 x 4 1 2 6 5 4 Illustration II 7. Option 1 8.Option 2 8.1 b 7.1 8.2 9.1 9.Option 3 a SM3 10 Illustration I Illustration III ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΑ Ι GR 1. Μονάδα

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορος οδηγός χρήσης για Konftel 200W conference phone

Γρήγορος οδηγός χρήσης για Konftel 200W conference phone Γρήγορος οδηγός χρήσης για Konftel 200W conference phone ΕΛΛΗΝΙΚΑ Conference phones for every situation ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ KONFTEL 200W Το Konftel 200W είναι μία συσκευή DECT τηλεφωνικών συσκέψεων με ακτίνα κάλυψης

Διαβάστε περισσότερα

BeoLab 12. BeoLab 12 1

BeoLab 12. BeoLab 12 1 BeoLab 12 BeoLab 12 1 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Μην εκθέτετε αυτή τη συσκευή σε σταγόνες ή πιτσιλιές και βεβαιωθείτε ότι δεν τοποθετείτε αντικείμενα με υγρά, όπως ανθοδοχεία, πάνω στη συσκευή. Το προϊόν απενεργοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάφωνο HP UC. Οδηγός χρήσης

Μεγάφωνο HP UC. Οδηγός χρήσης Μεγάφωνο HP UC Οδηγός χρήσης Copyright 2014, 2015 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Bluetooth είναι εμπορικό σήμα που ανήκει στον κάτοχό του και χρησιμοποιείται από τη Hewlett-Packard

Διαβάστε περισσότερα

Motorola D1O. Ψηφιακό Ασύρµατο Τηλέφωνο. Για τα µοντέλα D101O, D102O, D103O και D104O. Προειδοποίηση

Motorola D1O. Ψηφιακό Ασύρµατο Τηλέφωνο. Για τα µοντέλα D101O, D102O, D103O και D104O. Προειδοποίηση Motorola D1O Ψηφιακό Ασύρµατο Τηλέφωνο Για τα µοντέλα D101O, D102O, D103O και D104O Προειδοποίηση Πριν το χρησιµοποιήσετε για πρώτη φορά, φορτίστε το ακουστικό για 24 ώρες. Καλωσορίσατε... στο νέο σας

Διαβάστε περισσότερα

Motorola C12. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Μοντέλα: C1201, C1202, C1203 και C1204

Motorola C12. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Μοντέλα: C1201, C1202, C1203 και C1204 Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο Motorola C12 Μοντέλα: C1201, C1202, C1203 και C1204 Προειδοποίηση: Πριν το χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά, φορτίστε το ακουστικό για 24 ώρες. Καλώς ορίσατε... στο νέο σας Motorola

Διαβάστε περισσότερα

Κεραία Ένδειξη εκπομπής και λήψης. Οθόνη (display) πληκτρολόγιο. κλειδώματος ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ & ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΜΟΝΙΤΟΡ LED (ΦΑΚΟΣ)

Κεραία Ένδειξη εκπομπής και λήψης. Οθόνη (display) πληκτρολόγιο. κλειδώματος ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ & ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΜΟΝΙΤΟΡ LED (ΦΑΚΟΣ) ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ LED (λυχνία) Ρότορας ΟΝ/ΟFF Κεραία Ένδειξη εκπομπής και λήψης Οθόνη (display) Επιλογή συχνότητας α/β Πλήκτρο μπάντας πληκτρολόγιο Πάνω-Κατω Πλήκτρο κλειδώματος PTT ΜΟΝΙΤΟΡ ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Επανάκληση Διεθνείς κλήσεις Επαφές Άνοιγμα Επαφών Προβολή επαφών Προσθήκη νέας επαφής Αναζήτηση επαφής...

Επανάκληση Διεθνείς κλήσεις Επαφές Άνοιγμα Επαφών Προβολή επαφών Προσθήκη νέας επαφής Αναζήτηση επαφής... Περιεχόμενα Ξεκινώντας... 6 Αφαίρεση πίσω καλύμματος... 6 Τοποθέτηση καρτών SIM... 7 Φόρτιση της μπαταρίας... 9 Τοποθέτηση κάρτας μνήμης... 10 Ενεργοποίηση της συσκευής... 10 Απενεργοποίηση της συσκευής...

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N Ελληνικά Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N 1 Ελληνικά Ευρετήριο 1. Επισκόπηση....3 2. Έναρξη χρήσης...5 3. Σύνδεση του κεφαλόφωνου Bluetooth.....6 4. Χρήση του κεφαλόφωνου Bluetooth... 9 5. Τεχνικές προδιαγραφές.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης για την ασφαλή Λειτουργία και παρακολούθηση του κινητού τηλεφώνου με GPS TRACKER

Εγχειρίδιο χρήσης για την ασφαλή Λειτουργία και παρακολούθηση του κινητού τηλεφώνου με GPS TRACKER Εγχειρίδιο χρήσης για την ασφαλή Λειτουργία και παρακολούθηση του κινητού τηλεφώνου με GPS TRACKER 1. Καλώς ήρθατε στην υπηρεσία μας! Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την παρακολούθηση κινητών τηλεφώνων

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΚΩΔΙΚΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (HARDWARE TOKEN) ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΚΩΔΙΚΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (HARDWARE TOKEN) ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΚΩΔΙΚΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (HARDWARE TOKEN) ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Αγαπητέ Πελάτη, Καλώς ήλθατε στην νέα εποχή της Attica Bank! H συσκευή Κωδικών Μίας Χρήσης (Hardware Token) που προμηθευτήκατε

Διαβάστε περισσότερα

BeoSound 9000 Οδηγ ς

BeoSound 9000 Οδηγ ς BeoSound 9000 Οδηγός BeoVision Avant Guide BeoVision Avant Reference book Περιεχόµενα του Οδηγού 3 Υπάρχουν δύο οδηγοί στη διάθεση σας, για να γνωρίσετε τη δική σας συσκευή Bang & Olufsen. Ο οδηγός Το

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD181/CD186

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD181/CD186 Οδηγός γρήγορης έναρξης CD181/CD186 Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Χρησιμοποιείτε μόνο την τροφοδοσία ρεύματος που αναγράφεται στα τεχνικά στοιχεία. Μην αφήνετε το προϊόν να έρχεται σε επαφή με υγρά. Εάν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ THN IP ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ CISCO 3905 ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΠΣ-ΕΔ/81

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ THN IP ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ CISCO 3905 ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΠΣ-ΕΔ/81 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ THN IP ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ CISCO 3905 ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΠΣ-ΕΔ/81 15/05/2014 Περιεχόμενα ΦΥΣΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 4. Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 6 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4

Περιεχόμενα. Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 4. Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 6 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4 Beo4 Οδηγός Περιεχόμενα 3 Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 4 Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 6 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4 Εξατομίκευση του Beo4, 9 Ρύθμιση του

Διαβάστε περισσότερα

Καθημερινή χρήση. Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος των ηχείων!

Καθημερινή χρήση. Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος των ηχείων! BeoLab 8002 Οδηγός Καθημερινή χρήση 3 Όταν ολοκληρώσετε την εγκατάσταση των ηχείων όπως περιγράφεται στις παρακάτω σελίδες, συνδέστε ολόκληρο το σύστημα στο ρεύμα. Η ενδεικτική λυχνία ανάβει κόκκινη,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΚΩΔΙΚΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (HARDWARE TOKEN) ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΚΩΔΙΚΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (HARDWARE TOKEN) ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΚΩΔΙΚΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (HARDWARE TOKEN) ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Αγαπητέ Πελάτη, Καλώς ήλθατε στην νέα εποχή της Attica Bank! H συσκευή Κωδικών Μίας Χρήσης (Hardware Token) που προμηθευτήκατε

Διαβάστε περισσότερα

Στοιχεία κατασκευαστή SHENZHEN SHENKINHAO ELECTRONICS CO.,LTD Διεύθυνση: 4/F, D Block NO.28,2nd Road,Liantangwei Industrial Zone,He ao

Στοιχεία κατασκευαστή SHENZHEN SHENKINHAO ELECTRONICS CO.,LTD Διεύθυνση: 4/F, D Block NO.28,2nd Road,Liantangwei Industrial Zone,He ao Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ SKH-300 Βασικά χαρακτηριστικά 10 µνήµες εξερχοµένων αριθµών µε απεικόνιση διάρκειας συνοµιλίας. 30 µνήµες εισερχοµένων αριθµών µε απεικόνιση ηµεροµηνίας και ώρας Φίλτρο 5 ψηφίων προθέµατος

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης έναρξης. 1 Σύνδεση 2 Έναρξη 3 Απολαύστε. CD190 CD195

Οδηγός γρήγορης έναρξης. 1 Σύνδεση 2 Έναρξη 3 Απολαύστε.  CD190 CD195 Μπορείτε να καταχωρίσετε το προϊόν σας και να λάβετε υποστήριξη στη διεύθυνση www.philips.com/welcome CD190 CD195 Οδηγός γρήγορης έναρξης 1 Σύνδεση 2 Έναρξη 3 Απολαύστε Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Χρησιμοποιείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ THN IP ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ CISCO 7975 ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΠΣ-ΕΔ/83

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ THN IP ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ CISCO 7975 ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΠΣ-ΕΔ/83 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ THN IP ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ CISCO 7975 ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΠΣ-ΕΔ/83 15/05/2014 Περιεχόμενα ΦΥΣΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομο εγχειρίδιο χρήσης

Σύντομο εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη www.philips.com/support M550 M555 Σύντομο εγχειρίδιο χρήσης Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Προειδοποίηση Το ηλεκτρικό δίκτυο ταξινομείται ως επικίνδυνο.

Διαβάστε περισσότερα

CD145. GR Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο

CD145.  GR Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο CD145 www.philips.com/support GR Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο Προειδοποίηση Χρησιμοποιήστε μόνο επαναφορτιζόμενες μπαταρίες. Φορτίστε το ακουστικό(ά) για 24 ώρες πριν τη χρήση. Περιεχόμενα 1 Σημαντικό 3

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DE 18x

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DE 18x Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DE 18x Oδηγίες χειρισµού Αποσυσκευασία του τηλεφώνου σας Στο κουτί θα βρείτε: - Το ασύρµατο ακουστικό - Η µονάδα βάσης - ύο επαναφορτιζόµενες κυψέλες µπαταρίας για κάθε ακουστικό -Ένα κάλυµµα

Διαβάστε περισσότερα

TYPE-S. Thin and light protective keyboard case For Samsung GALAXY Tab S 10.5. Setup Guide

TYPE-S. Thin and light protective keyboard case For Samsung GALAXY Tab S 10.5. Setup Guide TYPE-S Thin and light protective keyboard case For Samsung GALAXY Tab S 10.5 Setup Guide TYPE-S Thin and light protective keyboard case For Samsung GALAXY Tab S 10.5 Contents Ελληνικά 125 www.logitech.com/support/type-s

Διαβάστε περισσότερα

Motorola C42. Σταθερό και ασύρματο ψηφιακό τηλέφωνο. Μοντέλα: C4201, C4202, C4203 και C4204

Motorola C42. Σταθερό και ασύρματο ψηφιακό τηλέφωνο. Μοντέλα: C4201, C4202, C4203 και C4204 Σταθερό και ασύρματο ψηφιακό τηλέφωνο Motorola C42 Μοντέλα: C4201, C4202, C4203 και C4204 Προειδοποίηση: Πριν το χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά, φορτίστε το ακουστικό για 24 ώρες. Καλώς ορίσατε... Στο

Διαβάστε περισσότερα

ΗΧ-GD30+ Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN

ΗΧ-GD30+ Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN ΗΧ-GD30+ Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού Εγκατάσταση Ξεβιδώστε την βίδα που υπάρχει στο κάτω μέρος της συσκευής και αφαιρέστε το πίσω κάλυμμα. Πριν τοποθετήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομο εγχειρίδιο χρήσης

Σύντομο εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support D120 Σύντομο εγχειρίδιο χρήσης Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Προειδοποίηση Το ηλεκτρικό δίκτυο ταξινομείται ως επικίνδυνο.

Διαβάστε περισσότερα

Butler 3501 Οδηγίες χρήσης

Butler 3501 Οδηγίες χρήσης Butler 3501 Οδηγίες χρήσης !! Σημαντικό!! Η λειτουργία "αναγνώρισης κλήσης", απαιτεί την ενεργοποίηση της υπηρεσίας στην τηλεφωνική σας γραμμή, από τον τηλεπικοινωνιακό σας φορέα π.χ ΟΤΕ, έναντι μηνιαίου

Διαβάστε περισσότερα

Βεβαιωθείτε ότι το ακουστικό είναι πλήρως φορτισμένο πριν τη χρήση.

Βεβαιωθείτε ότι το ακουστικό είναι πλήρως φορτισμένο πριν τη χρήση. BTCLIPARDP ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 1-Bluetooth Ακουστικό 2-Πλήκτρο αναδίπλωσης καλωδίου ακουστικού 3-LED φως ένδειξης 4-Πλήκτρο πολλαπλών χρήσεων 5- Πλήκτρα + και της έντασης 6-Μικρόφωνο 7-Υποδοχή φόρτισης ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

1. ΠΛΗΚΤΡΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ

1. ΠΛΗΚΤΡΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ - συσκευή τηλεφώνου x 1 - δέκτης x 1 - καλώδιο Helix x 1 - καλώδιο τηλεφωνικής σύδνεσης x 1 - μπαταρίες ΑΑΑ x 2 - Οδηγίες χρήσης x 1 1. ΠΛΗΚΤΡΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΑΡΙΘΜΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤO CISCO IP PHONE 7912

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤO CISCO IP PHONE 7912 ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤO CISCO IP PHONE 7912 ΤΟΜΕΑΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Περιεχόμενα 1. Επισκόπηση του τηλεφώνου 3 1.1. Κουμπιά και υλικό 3 1.2. Μενού εφαρμογών..4 1.3. Γραμμές

Διαβάστε περισσότερα

81722 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Μαζί με το BC-228 ένας ενήλικας θα πρέπει να ελέγχει το βρέφος σε τακτά διαστήματα. Παροχή ρεύματος (Α) Πομπός

81722 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Μαζί με το BC-228 ένας ενήλικας θα πρέπει να ελέγχει το βρέφος σε τακτά διαστήματα. Παροχή ρεύματος (Α) Πομπός 81722 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το baby phone της Hama BC-228. Αυτή η συσκευή κατασκευάστηκε σύμφωνα με τα πιο αυστηρά ποιοτικά πρότυπα ελέγχου. Ελέγχθηκε και έφυγε από το εργοστάσιο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης έναρξης SE888

Οδηγός γρήγορης έναρξης SE888 Οδηγός γρήγορης έναρξης SE888 Τι περιέχεται στη συσκευασία Συσκευή χειρός * Σταθμός βάσης Βάση φόρτισης * Τροφοδοτικό * Καλώδιο τηλεφώνου ** Οδηγός γρήγορης έναρξης CD ROM Εγγύηση Σημείωση * Σε σετ πολλών

Διαβάστε περισσότερα

BeoSound 3000 Οδηγ ς

BeoSound 3000 Οδηγ ς BeoSound 3000 Οδηγός BeoSound 3000 Guide BeoSound 3000 Reference book Περιεχόµενα του Οδηγού 3 Υπάρχουν δύο οδηγοί στη διάθεση σας, για να γνωρίσετε τη δική σας συσκευή Bang & Olufsen. Ο Οδηγός Το Βιβλίο

Διαβάστε περισσότερα

Σελίδα.1/1 www.1999.gr

Σελίδα.1/1 www.1999.gr Σελίδα.1/1 LXT-4 WATCH GPS GSM TRACKER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κεφάλαιο 1 γενική εισαγωγή 1.1 Εμφάνιση 1.2 Λειτουργίες Ο κάθε επιλεγμένος αριθμός μπορεί να πάρει τις πληροφορίες θέσης άμεσα μέσω της ερώτησης SMS,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Καλώς ήλθατε Οδηγός γρήγορης εκκίνησης 1 2 3 Σύνδεση Εγκατάσταση Απόλαυση Τί περιέχει το κουτί Σταθμός βάσης CD140 Ή Ακουστικό CD140/CD145 Σταθμός βάσης CD145 Μονάδα παροχής ισχύος για το σταθμό βάσης

Διαβάστε περισσότερα

MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ

MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ 1. Καπάκι Μπαταρίας 2. Διακόπτης Κλειδώματος 3. Καπάκι Συνδετήρα USB 4. Συνδετήρας USB 5. Άναμμα/Σβήσιμο και Αναπαραγωγή/Παύση (Play/Pause) 6. Ένταση φωνής 7. MENU 8. Fn A->B

Διαβάστε περισσότερα

HT-5963 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

HT-5963 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ HT-5963 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ: υνατότητα ανοικτής ακρόασης & οµιλίας υνατότητα κλήσης τριών αριθµών µε το πάτηµα ενός κουµπιού υνατότητα κλίσης 10 αριθµών µε το πάτηµα δύο κουµπιών

Διαβάστε περισσότερα

Ηχείο HP Roar Plus. Άλλα χαρακτηριστικά

Ηχείο HP Roar Plus. Άλλα χαρακτηριστικά Ηχείο HP Roar Plus Άλλα χαρακτηριστικά Copyright 2014 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Microsoft, Windows και Windows Vista είναι σήματα κατατεθέντα στις Η.Π.Α. του ομίλου εταιρειών

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ USER MANUAL

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ USER MANUAL Central shop Καραολη Δημητριου 105 Μοσχατο 18345 2118001459 TE-5800 BUTLER 2010 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ USER MANUAL ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ READ CAREFULLY BEFORE USE Σημαντικό Για να χρησιμοποιήσετε

Διαβάστε περισσότερα

1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω;

1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω; Ερωτήσεις 1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω; Απαντήσεις Υπάρχουν 3 κύριοι πιθανοί λόγοι για αυτό το πρόβλημα: κακή σύνδεση, ακατάλληλη θερμοκρασία, κατεστραμμένη μπαταρία ή τροφοδοτικό. Σε

Διαβάστε περισσότερα

BeoLab 12. BeoLab 12 2 BeoLab 12 3

BeoLab 12. BeoLab 12 2 BeoLab 12 3 BeoLab 12 BeoLab 12 2 BeoLab 12 3 Οι τεχνικές προδιαγραφές, τα χαρακτηριστικά και η χρήση τους υπόκεινται σε μεταβολή χωρίς προειδοποίηση. 3511053 Έκδοση 1.0 1201 Καθημερινή χρήση 3 Όταν ολοκληρώσετε την

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης έναρξης. 1 Σύνδεση 2 Έναρξη 3 Απολαύστε. CD191 CD196

Οδηγός γρήγορης έναρξης. 1 Σύνδεση 2 Έναρξη 3 Απολαύστε.  CD191 CD196 Μπορείτε να καταχωρίσετε το προϊόν σας και να λάβετε υποστήριξη στη διεύθυνση www.philips.com/welcome CD191 CD196 Οδηγός γρήγορης έναρξης 1 Σύνδεση 2 Έναρξη 3 Απολαύστε Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Χρησιμοποιείτε

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12.

Εγχειρίδιο Χρήσης Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12. Α Τ Α Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Μοντέλα: L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12 Σ Υ Σ Τ Η Μ Τηλεχειριστήριο Εγχειρίδιο Χρήσης Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τη μονάδα κλιματισμού της INVENTOR. Για τη σωστή

Διαβάστε περισσότερα

Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος του ηχείου!

Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος του ηχείου! BeoLab 7 1 Οδηγός Καθημερινή χρήση 3 Όταν ολοκληρώσετε την εγκατάσταση του ηχείου όπως περιγράφεται στις παρακάτω σελίδες, συνδέστε ολόκληρο το σύστημα στο ρεύμα. Προστασία ηχείου Το ηχείο διαθέτει ένα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης PL-320

Οδηγίες Χρήσης PL-320 Οδηγίες Χρήσης PL-320 Σημείωση: Οι εικόνες/ σχήματα, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και οι ενδείξεις που αναφέρονται σ αυτές τις Οδηγίες Χρήσης είναι ενδεικτικά και μπορεί να διαφέρουν από τη συσκευή που έχετε

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας περιεχομένων. Γενικές υποδείξεις. Περιγραφή. Πληροφορίες. Λειτουργία

Πίνακας περιεχομένων. Γενικές υποδείξεις. Περιγραφή. Πληροφορίες. Λειτουργία Πίνακας περιεχομένων Πίνακας περιεχομένων...... EL 1 Γενικές υποδείξεις.......... EL 1 Παραλλαγές εκδόσεων / Πληροφορίες......... EL 1 Περιγραφή................ EL 1 Λειτουργία........... EL 1 Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης για το τηλεφωνικό κέντρο: TC-206D

Οδηγίες χρήσης για το τηλεφωνικό κέντρο: TC-206D Οδηγίες χρήσης για το τηλεφωνικό κέντρο: TC-206D 1. MIA ΣΥΝΤΟΜΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 1.1 Εισαγωγή Το TC206D είναι ένα τηλεφωνικό κέντρο που χρησιµοποιείται για

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ CISCO IP PHONE 7940 & 7960

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ CISCO IP PHONE 7940 & 7960 ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ CISCO IP PHONE 7940 & 7960 ΤΟΜΕΑΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Περιεχόμενα 1. Συνοπτικές Οδηγίες..4 1.1. Προβολή των αρχείων καταγραφής και κλήση μέσω αυτών.4

Διαβάστε περισσότερα

Microcomputer Automatic Alarm device CCTV SECURITY AUTOMATIC ALARM SYSTEΜ

Microcomputer Automatic Alarm device CCTV SECURITY AUTOMATIC ALARM SYSTEΜ AUTO-DIALER 911 Microcomputer Automatic Alarm device CCTV SECURITY AUTOMATIC ALARM SYSTEΜ Χαρακτηριστικά: Τάση Λειτουργίας: DC11V TO 15V Στατικό Ρεύµα: 20mA (MAX) Ρεύµα Λειτουργίας: 150mA (MAX) Καταστάσεις

Διαβάστε περισσότερα

SNOM 300 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. Έκδοση συσκευής

SNOM 300 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. Έκδοση συσκευής SNOM 300 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Έκδοση συσκευής 8.7.5.44 Περιεχόμενα A. ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ... 3 Β. Πραγματοποίηση κλήσεων... 4 Γ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΜΕΣΩ ΠΛΗΚΤΡΩΝ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ... 5 Γ1. Κατάλογος κλήσεων (Call Lists)...

Διαβάστε περισσότερα

BigTel 200/202. Οδηγίες χρήσης 210-41 70 400. επικοινωνίας. Ακουστικά Βαρηκοΐας - Κοχλιακά Εµφυτέυµατα - Βοηθήµατα ακοής

BigTel 200/202. Οδηγίες χρήσης 210-41 70 400. επικοινωνίας. Ακουστικά Βαρηκοΐας - Κοχλιακά Εµφυτέυµατα - Βοηθήµατα ακοής SICHERHEITSHINWEISE BigTel 200202 Οδηγίες χρήσης γραµµή επικοινωνίας 210-41 70 400 Ακουστικά Βαρηκοΐας - Κοχλιακά Εµφυτέυµατα - Βοηθήµατα ακοής Safety Information ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Πληροφορίες ασφάλειας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Owner s Guide. December 6, 2010 NSOG-1.0-100

Οδηγός χρήστη. Owner s Guide. December 6, 2010 NSOG-1.0-100 Οδηγός χρήστη Owner s Guide December 6, 2010 NSOG-1.0-100 2 2 Νομικές πληροφορίες Legal Πνευματικά δικαιώματα 2011 Google Inc. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Copyright 2010 Google Inc. All rights reserved.

Διαβάστε περισσότερα

ILLUSION F1S FREE TO AIR

ILLUSION F1S FREE TO AIR ILLUSION F1S FREE TO AIR ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΔΕΚΤΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ. ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ HX-GO02 & HX-GO1

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ HX-GO02 & HX-GO1 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ HX-GO02 & HX-GO1 ΜΕΣΩ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΓΙΑ SMART PHONES 1 Αναζητήστε στο Google Play ή στο App Store την εφαρμογή ΗΧ-GO2 και εγκαταστήστε την στο κινητό σας (με λειτουργικό Android

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΤ Βασικές λειτουργίες συσκευής Gigaset A ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗ... 8

ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΤ Βασικές λειτουργίες συσκευής Gigaset A ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗ... 8 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΓΕΝΙΚΑ... 2 2. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ... 2 2.1 Γραμμές, λειτουργία, συσκευές... 2 2.2 Βασικές λειτουργίες συσκευής GXP2160... 3 2.2.1 Οθόνη... 3 2.2.2 Πλήκτρα κεντρικού τμήματος... 4

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομο εγχειρίδιο χρήσης

Σύντομο εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support D230 D235 Σύντομο εγχειρίδιο χρήσης Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Προειδοποίηση Το ηλεκτρικό δίκτυο ταξινομείται

Διαβάστε περισσότερα