ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ"

Transcript

1 ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 24 ην ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 674 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ. 9.30μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Κούλλα Παπαμιχαήλ Αντιδήμαρχος Άγγελος Πελαγίας Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Κωνσταντίνου Χάρης Αργυρού Ανδρέας Γρηγορίου Ιωάννης Χριστοδούλου Κωνσταντίνος Γιάγκου Δημήτρης Δημητρίου Χάρις Θρασυβούλου Μιχάλης Κουταλιανός Γεώργιος Διόλας ΑΠΟΝΤΕΣ: Νικόλαος Καλαϊτζίδης Δημοτικός Σύμβουλος ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ: Μαρία Χρίστου Γεωργία Βιολάρη Στέλιος Στυλιανού ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ: Αναπληρώτρια Δημοτικός Γραμματέας Δημοτικός Ταμίας Τεχνικός-Πρακτικογράφος Ένα άτομο (Φ:1.2.4.) ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ 1. Κατάθεση θεμάτων που αναγράφονται στην Ημερήσια Διάταξη ημερομηνίας 20/01/ Τα θέματα είναι σε γνώση του Δημοτικού Συμβουλίου. 3. Την προτεραιότητα εξέτασης των θεμάτων την ορίζει ο Δήμαρχος. ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ 1 (1 ΣΕΛΙΔA) ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ 20/01/ (Φ:1.2.1.) ΑΝΑΓΝΩΣΗ, ΔΙΟΡΘΩΣΗ, ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΗΜΕΡ. 10/01/2017, ΑΡΙΘΜΟΣ 672 Σελίδα 5, θέμα , έκτη παράγραφος. Ορθογραφική διόρθωση του ονόματος του Δημοτικού Συμβούλου κ. Άγγελου Πελαγία.

2 2 Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κ. Κωνσταντίνου ζήτησε να γίνει η ακόλουθη διόρθωση: Σελίδα 11, θέμα , έβδομη παράγραφος. Η έβδομη παράγραφος αντικαθίσταται με την ακόλουθη: «Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κ. Κωνσταντίνου ανέφερε ότι η διαδικασία που έγινε στην σημερινή συνεδρία ήταν μεν δημοκρατική και τη σέβεται αλλά δεν ήταν δίκαιη. Τα τελευταία πέντε χρόνια ήταν Αντιπρόεδρος στη Σχολική Εφορεία και πιστεύει ότι ήταν το πιο δημοκρατικό, το πιο συναινετικό άτομο και ουδέποτε ενήργησε ως κομματικό στέλεχος υποστηρίζοντας το κομματικό συμφέρον.» Το Δημοτικό Συμβούλιο επικύρωσε τα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου με αριθμό 672, ημερομηνίας 10/01/ (Φ:1.2.1.) ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟΡΡΕΟΝΤΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ θέματα: Ο Δήμαρχος ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο τ ακόλουθα (Φ:1.4.2.) ΕΚΘΕΣΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ ΓΙΑ ΤΟ 2013 ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΟΥ Ο Δήμαρχος ανέφερε ότι ο Δήμος είναι υποχρεωμένος να δώσει απαντήσεις σε όλες τις παρατηρήσεις που αναφέρονται στην έκθεση του Γενικού Ελεγκτή για το 2013 και γι αυτό το λόγο έχει ετοιμαστεί από την Υπηρεσία απαντητική επιστολή, δείγμα της οποίας παρουσιάζεται για έγκριση στο Δημοτικό Συμβούλιο. ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ 2 (44 ΣΕΛΙΔΕΣ) ΕΚΘΕΣΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2013 ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ 3 (6 ΣΕΛΙΔΕΣ) ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2013 Συνεχίζοντας ο Δήμαρχος έκανε στο Δημοτικό Συμβούλιο γενική ενημέρωση για την έκθεση του Γενικού Ελεγκτή τονίζοντας ότι το βασικό χαρακτηριστικό της έκθεσης είναι τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος, τα οποία οφείλονται κυρίως στη μείωση της Κρατικής Χορηγίας και στη μείωση των εσόδων από τη φορολογία του ιπποδρομιακού στοιχήματος. Τα προβλήματα αυτά είναι κατανοητά από το Γενικό Ελεγκτή και αυτό φαίνεται και από την έκθεση του. Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε επίσης στις παρατηρήσεις που αφορούσαν τον Εσωτερικό Έλεγχο (Α/Α 5, σελ. 4), τη Μηχανογράφηση Υπηρεσιών του Δήμου (Α/Α 6[β], σελ. 4), το Προσωπικό (Α/Α 7[γ], σελ. 6) και τόνισε ότι αυτές αφορούν και προηγούμενα χρόνια και γίνεται προσπάθεια να διορθωθούν. Όσον αφορά την παρατήρηση για το Δημοτικό Κοιμητήριο, αυτή έχει σχέση με τα ανείσπρακτα ποσά που οφείλονται για την αγορά τάφων στο παλαιό Κοιμητήριο όπου τα προηγούμενα Δημοτικά Συμβούλια

3 3 αδυνατούσαν να τα εισπράξουν λόγω μη επαρκών στοιχείων των χρεωστών. Το ίδιο πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει και σήμερα. Τέλος όσον αφορά την παρατήρηση για το καφεστιατόριο του Πάρκου Αγίου Δομετίου και το Πολυδύναμο Κέντρο (Α/Α 18, σελ. 11), ο Δήμαρχος ανέφερε ότι αυτή αφορά συμφωνίες εκμίσθωσης Κρατικής Γης του 1987 και 2001 αντίστοιχα, όπου στην εκμισθωμένη γη ο Δήμος ανέγειρε Καφεστιατόριο και Πολυδύναμο Κέντρο, δίχως να εξασφαλιστεί προηγουμένως η συγκατάθεση του Υπουργείου Εσωτερικών. Για το λόγο αυτό ο Δήμος με τις επιστολές του ημερ. 15/9/2014 και 9/6/2016 ζητούσε συνάντηση με το Υπουργείο Εσωτερικών, κάτι που μέχρι σήμερα δεν έγινε κατορθωτό. Στη συνέχεια τέθηκαν κάποια ερωτήματα/διευκρινήσεις από Δημοτικούς Συμβούλους σχετικά με την έκθεση του Γενικού Ελεγκτή για το 2013, τα οποία απαντήθηκαν από το Δήμαρχο. Το Δημοτικό Συμβούλιο ενημερώθηκε για την έκθεση του Γενικού Ελεγκτή για το έτος 2013 και ενέκρινε ως έχει το δείγμα της απαντητικής επιστολής που θα σταλεί στο Γενικό Ελεγκτή (Φ:1.4.2.) ΕΚΘΕΣΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ο Δήμαρχος ανέφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι ο Γενικός Ελεγκτής απέστειλε στον Δήμο επιστολή, ημερ. 11/11/2016, με αποσπάσματα από την Ετήσια έκθεση του για τα έτη που αφορούν το Δήμο Αγίου Δομετίου. Με την επιστολή του αυτή ζητούσε από το Δήμο να τοποθετηθεί γραπτώς στις παρατηρήσεις του, δίδοντας μέχρι τις 21/11/2016 σχετικές απαντήσεις, ώστε να περιληφθούν στην Ετήσια Έκθεση του για το Ο Δήμος απάντησε στις παρατηρήσεις του Γενικού Ελεγκτή στις 18/11/2016. ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ 4 (13 ΣΕΛΙΔΕΣ) ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ ΗΜΕΡ. 11/11/2016 ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ 5 (5 ΣΕΛΙΔΕΣ) ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΜΕΡ. 18/11/2016 ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ ΗΜΕΡ. 11/11/2016 ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ Συνεχίζοντας ο Δήμαρχος ανέφερε ότι στην έκθεση του Γενικού Ελεγκτή επαναλαμβάνονται παρατηρήσεις προηγούμενων χρόνων παρόλο που ο Δήμος έδωσε επανειλημμένα σχετικές απαντήσεις. Γενικά ο Δήμος έχει συμμορφωθεί και ακολουθεί τις υποδείξεις του Γενικού Ελεγκτή. Με την επιστολή του ο Δήμος έδωσε απαντήσεις στο Γενικό Ελεγκτή μόνο στις παρατηρήσεις για τις οποίες ο Δήμος είχε διαφορετική άποψη από αυτήν του Γενικού Ελεγκτή. Για τις υπόλοιπες παρατηρήσεις όπου ο Δήμος ήταν σύμφωνος, δεν έγινε καμία αναφορά.

4 4 Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γ. Χριστοδούλου ζήτησε διευκρινήσεις σχετικά με τις ακόλουθες παρατηρήσεις που αναφέρονται στην επιστολή του Γενικού Ελεγκτή και στην απαντητική επιστολή του Δήμου. - Μέτρα βελτίωσης της οικονομικής κατάστασης - Εσωτερικός έλεγχος - Μισθοδοσία, αποκοπές υπαλλήλων και εισφορές εργοδότη, αναβάθμιση κλίμακας θέσης Δημοτικού Μηχανικού. Εισηγήθηκε όπως γίνει διαδικασία από μέρους του Δήμου για αποκατάσταση της κλίμακας της Δημοτικού Μηχανικού όπως έγινε και σε όλους τους άλλους Δήμους. - Ταμείο Συντάξεων και Φιλοδωρημάτων Ο Δήμαρχος απάντησε σε όλες τις διευκρινήσεις που ζήτησε ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γ. Χριστοδούλου. Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δ. Δημητρίου ζήτησε όπως γίνει μια ενημέρωση για το θέμα των γηπέδων φούτσαλ που αναφέρεται στις παρατηρήσεις του Γενικού Ελεγκτή. Σχετικά με το θέμα αυτό, ο Δήμαρχος έκανε στο Δημοτικό Συμβούλιο μια γενική ενημέρωση. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμφωνία που υπάρχει με τη Σχολική Εφορεία βάσει της οποίας ο Δήμος έχει το δικαίωμα χρήσης, διαχείρισης και συντήρησης του γηπέδου. Ο Γενικός Ελεγκτής στις παρατηρήσεις του αναφέρει ότι κατά την άποψή του η συμφωνία αυτή δίνει το δικαίωμα χρήσης, διαχείρισης και συντήρησης του γηπέδου μόνο στο Δήμο και όχι σε οποιονδήποτε ιδιώτη ο οποίος θα εκμεταλλεύεται και θα επωφελείται πιθανά κέρδη από τη χρήση του κάτι το οποίο ο νομικός μας σύμβουλος το απορρίπτει. Λόγω της άποψης αυτής του Γενικού Ελεγκτή, ξεκίνησε το όλο θέμα. Το συμβόλαιο με τον ενοικιαστή του γηπέδου λήγει τον Αύγουστο του 2017 ενώ η συμφωνία του Δήμου με τη Σχολική Εφορεία λήγει το 2018, γι αυτό ο Δήμος δεν μπορεί να προχωρήσει στη ζήτηση νέων προσφορών με διάρκεια ενός έτους. Ο Γενικός Ελεγκτής και το Υπουργείο Παιδείας είναι της άποψης ότι η συμφωνία μεταξύ του Δήμου και της Σχολικής Εφορίας πρέπει να ξανασυζητηθεί. Στη συνέχεια ο Δήμαρχος έκανε αναφορά στο ιστορικό με τα πυρά που δέχτηκε ο ίδιος από δημοσιεύματα στον ημερήσιο τύπο και στο διαδίκτυο σχετικά με το θέμα της ενοικίασης των γηπέδων. Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χ. Αργυρού εισηγήθηκε όπως ο Δήμος δεν αναλάβει ξανά τη διαχείριση του γηπέδου λόγω των πολλών διαμαρτυριών από κατοίκους της περιοχής για πρόκληση οχληρίας από τη χρήση των γηπέδων. Ο Δήμαρχος ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο ότι θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τη Σχολική Εφορεία όπου θα τεθούν επί τάπητος όλα τα θέματα του γηπέδου, για να συζητηθούν και να βρεθούν οι κατάλληλες λύσεις. Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κ. Γιάγκου ζήτησε διευκρινήσεις σχετικά με τις παρατηρήσεις που αναφέρονται στην επιστολή του Γενικού Ελεγκτή και στην απαντητική επιστολή του Δήμου για το θέμα του τερματισμού του συμβολαίου ανέγερσης Δημοτικής Αίθουσας Αθλοπαιδιών Αγίου Δομετίου και διαμόρφωσης του εξωτερικού χώρου λήξη εγγύησης πιστής εκτέλεσης προβλήματα στην κατασκευή του έργου κ.τ.λ.

5 5 Η Αν. Δημοτικός Γραμματέας ανέφερε ότι θα έθετε τα διάφορα αυτά προβλήματα όπως καθυστέρηση στην υλοποίηση του έργου, επιπρόσθετο κατασκευαστικό κόστος, λειτουργικά προβλήματα, κακοτεχνίες κτλ στην επόμενη συνεδρία της Τεχνικής Επιτροπής για συζήτηση με την εισήγηση όπως αυτά εξεταστούν από πραγματογνώμονα που θα οριστεί από το Ε.Τ.Ε.Κ. Ο Δήμαρχος ανέφερε ότι ο Γενικός Ελεγκτής με επιστολή του 6/10/2016 επισημαίνει ότι η ευθύνη για το ότι δεν ανεγέρθηκε το κτίριο με Ευρωπαϊκές προδιαγραφές ανήκει στο Δήμο γιατί δεν περιέλαβε τέτοια απαίτηση με σαφή τρόπο στις υποχρεώσεις του Αρχιτέκτονα. Στην απαντητική του επιστολή ο Δήμος αναφέρει ότι την ευθύνη γι αυτό το θέμα τη φέρει ο Δήμος ο οποίος το 2009 δεν το περιέλαβε με σαφή τρόπο στη σύμβαση με τον Αρχιτέκτονα. Η απάντηση αυτή του Δήμου δυστυχώς δεν συμπεριλήφθηκε στην έκθεση του Γενικού Ελεγκτή και δεν γνωρίζει το γιατί. Σε νέα επιστολή του ο Γενικός Ελεγκτής ζητά να ενημερωθεί για το τι θα κάνει το Δημοτικό Συμβούλιο για αυτό το θέμα. Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Α. Πελαγίας εισηγήθηκε όπως οι επιστολές αυτές του Γενικού Ελεγκτή σταλούν στο Νομικό Σύμβουλο του Δήμου για να γνωματεύσει επί του θέματος και ανάλογα να ενεργήσει ο Δήμος. Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κ. Γιάγκου αναφέρθηκε στη σύμβαση για τη περισυλλογή κλαδεμάτων και αχρήστων αντικειμένων και ζήτησε όπως δοθούν για ενημέρωση οι όροι της νέας σύμβασης που προκηρύχτηκε. Επίσης ζήτησε να ενημερωθεί κατά πόσο γίνεται οποιαδήποτε επεξεργασία των κλαδεμάτων που μαζεύει ο Δήμος. Σε περίπτωση που δεν γίνεται οποιαδήποτε επεξεργασία, η άποψη του είναι ότι θα πρέπει να γίνει μελέτη επεξεργασίας των κλαδεμάτων, λόγω του ότι θα επιφέρει εξοικονόμηση κόστους στο Δήμο. Ο Δήμαρχος ανέφερε ότι οι όροι της προσφοράς που προκηρύχτηκε έχουν σταλεί στον Γενικό Ελεγκτή ο οποίος έκανε μια μικρή διόρθωση όσον αφορά την αναφορά στην ισχύουσα νομοθεσία και ζήτησε μια διευκρίνηση. Όσον αφορά το ενδεχόμενο μελέτης για την επεξεργασία των κλαδεμάτων μπορεί να εξεταστεί. Τέλος ο Δήμαρχος έκανε μια γενική ενημέρωση για τη διαδικασία που ακολουθήθηκε διαχρονικά στο Δήμο για τη περισυλλογή κλαδεμάτων και αχρήστων αντικειμένων από τους διάφορους εργολάβους. Το 2016, μετά από κάποιες καταγγελίες, ο Γενικός Ελεγκτής εντόπισε κάποια προβλήματα στη διαδικασία που ακολουθείτο και ο Δήμος έλαβε διορθωτικά μέτρα σύμφωνα με τις υποδείξεις του. Ακολούθησε συζήτηση μεταξύ των Μελών του Δημοτικού Συμβουλίου για το συγκεκριμένο θέμα και όλοι κατέληξαν στο θετικό της υπόθεσης ότι όλες οι υποδείξεις του Γενικού Ελεγκτή έχουν συμπεριληφθεί στους νέους όρους προκήρυξης της νέας προσφοράς. Το Δημοτικό Συμβούλιο ενημερώθηκε για την έκθεση του Γενικού Ελεγκτή για τα έτη καθώς και για την απαντητική επιστολή του Δήμου ημερ. 18/11/2016. Αποφάσισε επίσης: [α] να εγκρίνει την εισήγηση του Δημοτικού Συμβούλου Αγγελου Πελαγία για να σταλούν οι επιστολές του Γενικού Ελεγκτή στο Νομικό Σύμβουλο του Δήμου για γνωμάτευση [β] να εγκρίνει την εισήγηση της Αν. Δημοτικής Γραμματέας για να ζητηθεί από το Ε.Τ.Ε.Κ. να καθορίσει πραγματογνώμονα που να εξετάσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Δημοτική Αίθουσα Αθλοπαιδιών.

6 (Φ:1.3.0.) ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2017 Ο Δήμαρχος ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο για την επιστολή του Υπουργείου Εσωτερικών, ημερ. 20/01/2017, σύμφωνα με την οποία ο Προϋπολογισμός του Δήμου για το 2017 έχει εγκριθεί κατ εξαίρεση από τους Υπουργούς Εσωτερικών και Οικονομικών. Ο προϋπολογισμός έχει εγκριθεί με όρους και παρατηρήσεις, τους οποίους ο Δήμος οφείλει να υιοθετήσει. ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ 6 (14 ΣΕΛΙΔΕΣ) ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΗΜΕΡ. 20/01/2017 ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2017 Ο Δήμαρχος τόνισε ότι οι παρατηρήσεις που αναφέρονται στην επιστολή του Υπουργείου Εσωτερικών, εστιάζονται περισσότερο στα επιδόματα προς το προσωπικό για τα οποία ζητά επεξηγήσεις από τον Δήμο για το λόγο που έχουν δοθεί. Η Υπηρεσία έχει ετοιμάσει μια κατάσταση των επιδομάτων που δίδονται, είτε αυτά έχουν δοθεί σε κλίμακες είτε ενός κατ αποκοπή ποσού όπως έχει ζητηθεί από το Υπουργείο Οικονομικών. Η κατάσταση των επιδομάτων, μαζί με τα δικαιολογητικά του κάθε επιδόματος, θα αποσταλεί στο Υπουργείο Οικονομικών για να αποφασιστεί ποια από αυτά δικαιολογούνται και ποια όχι και ανάλογα το Δημοτικό Συμβούλιο θα πράξει. Η κατάσταση που έχει ετοιμαστεί αφορά συνολικά 23 άτομα. Το Δημοτικό Συμβούλιο ενημερώθηκε για την επιστολή του Υπουργείου Εσωτερικών, ημερ. 20/01/2017, σύμφωνα με την οποία ο Προϋπολογισμός του Δήμου για το 2017 έχει εγκριθεί κατ εξαίρεση από τους Υπουργούς Εσωτερικών και Οικονομικών. Ζητήθηκε να σταλεί η κατάσταση των επιδομάτων στο Δημοτικό Συμβούλιο (Φ:7.0.0.) ΔΙΑΦΟΡΑ (Φ:2.5.0.) ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ο Δήμαρχος ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο ότι στις 31/5/2017 λήγει το συμβόλαιο της Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης των Υπαλλήλων του Δήμου. Το συμβόλαιο αυτό αφορά και άλλους Δήμους της Επαρχίας Λευκωσίας και γι αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο θα πρέπει να εξουσιοδοτήσει το Δήμο Στροβόλου να αναλάβει εκ μέρους όλων των Δήμων που συμμετέχουν, τη διαδικασία προκήρυξης προσφοράς. Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε όπως εξουσιοδοτήσει το Δήμο Στροβόλου να προχωρήσει στη διαδικασία προκήρυξης νέων προσφορών για την Ιατροφαρμακευτική Περίθαλψη των Υπαλλήλων Δήμων της Επαρχίας Λευκωσίας.

7 (Φ: ) ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΜΕΛΩΝ ΣΤΗ ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΣΤΟ Α ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ Ο Δήμαρχος ανέφερε ότι πρέπει να καθοριστούν 2 Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για τη σύσταση της τετραμελούς Επιτροπής που θα διαχειρίζεται το γήπεδο στο Α Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δομετίου. Τα άλλα 2 μέλη της Επιτροπής θα προέρχονται από τη Σχολική Εφορεία Αγίου Δομετίου. Το Δημοτικό Συμβούλιο καθόρισε ως εκπροσώπους του στην κοινή Επιτροπή με τη Σχολική Εφορεία για τη διαχείριση του γήπεδου στο Α Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δομετίου, το Δήμαρχο και το Δημοτικό Σύμβουλο κ. Κ. Κωνσταντίνου (Φ: ) ΟΔΟΦΡΑΓΜΑ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ [Φ:4.1.4.] Ο Δήμαρχος ανέφερε ότι ενημερώθηκε από την Αστυνομία του Οδοφράγματος ότι υπάρχει ανάγκη να τοποθετηθούν πλαστικοί πάσσαλοι στη στροφή της Λεωφ. Δημοκρατίας με την οδό Αγίου Παύλου, ώστε να αποτρέπεται η απευθείας είσοδος προς το οδόφραγμα από την οδό Αγίου Παύλου. Το Τμήμα Δημοσίων Έργων στο οποίο ανήκουν οι δύο αυτοί δρόμοι, αδυνατεί στο παρόν στάδιο να τοποθετήσει τους πλαστικούς αυτούς πασσάλους λόγω προβλήματος που προέκυψε στις προσφορές που ζητήθηκαν για την προμήθεια τέτοιων πασσάλων. Για το λόγο αυτό η Αστυνομία παρακαλεί το Δήμο ν αναλάβει την εργασία αυτή. Οι πλαστικοί πάσσαλοι πρόκειται να τοποθετηθούν με βάση τις υποδείξεις του Τμήματος Δημοσίων Εργων σε απόσταση 80μ. και το κόστος αγοράς τους ανέρχεται σε 1.200,00. Ο Δήμαρχος εισηγήθηκε όπως επικοινωνήσει με το Τμήμα Δημοσίων Έργων και τους αναφέρει ότι ο Δήμος θα προβεί άμεσα στην αγορά των συγκεκριμένων πασσάλων και όταν αρθεί το πρόβλημα που έχει προκύψει με τις προσφορές, να επιστρέψουν στο Δήμο την ποσότητα των πασσάλων που θα τοποθετηθούν στο αναφερόμενο σημείο. Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε να αποδεκτεί την εισήγηση του Δημάρχου (Φ:1.2.0.) ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ Τα Πρακτικά της παρούσας συνεδρίας ηχογραφήθηκαν σε ηλεκτρονική μορφή και είναι αρχειοθετημένα στο server του Δήμου με ονομασία του φακέλου (FOLDER) Recordings και μετά Δ-Σ ΑΡ Κούλλα Παπαμιχαήλ Αντιδήμαρχος Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Ημερομηνία: 10 Φεβρουαρίου, 2017 ΚΠ/ΜΧ/ΣΣ/ΛΧ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 07 ην ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 675 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ. 11.00μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Κούλλα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 28 ην ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 607 Διάρκεια Συνεδρίας 6.00μ.μ. 7.15μ.μ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 12 ην ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 650 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ. 8.20μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 08 ην ΜΑΡΤΙΟΥ 2016 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 654 Διάρκεια Συνεδρίας 6.30μ.μ. 9.00μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 26 ην ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 603 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ. 8.45μ.μ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 22 αν ΜΑΡΤΙΟΥ 2016 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 655 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ. 8.15μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ 2012-2016 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Δρ. Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Πρόεδρος Γεώργιος Καπάταης ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ & ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Χάρης Αργυρού Δημοτικος Σύμβουλος Προεδρεύων ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας 26/2012

Αρ. Συνεδρίας 26/2012 Πρακτικά 26 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Σάββατο 10.11.2012 από τις 10:15 πμ μέχρι τις 01:30μμ. Αρ. Συνεδρίας 26/2012 Παρόντες: κ. Αργύρης Αργυρού -

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 15 ην ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 649 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ. 8.30μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 12Η ΙΟΥNΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 571 Διάρκεια Συνεδρίας 7.30μ.μ.-9.30μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος Πελαγίας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 10/11/2015 ΑΡΙΘ. 21/2015

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 10/11/2015 ΑΡΙΘ. 21/2015 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 10/11/2015 ΑΡΙΘ. 21/2015 Παρόντες: Κος Μιχάλης Παυλίδης Δήμαρχος Κος Μάριος Αθανασίου Αντιδήμαρχος Κος Χρίστος Παλιός Δημοτικός Σύμβουλος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ. Παρακαθήμενος κ. Γιάννης Κωμοδρόμος Γραμματέας Συμβουλίου / Πρακτικογράφος κ. Μαρία Αγαθαγγέλου Λογιστική Λειτουργός

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ. Παρακαθήμενος κ. Γιάννης Κωμοδρόμος Γραμματέας Συμβουλίου / Πρακτικογράφος κ. Μαρία Αγαθαγγέλου Λογιστική Λειτουργός Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2014, στις 6:00μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Σάββας Νικολάου Αναπληρωτής

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Πρακτικά Έκτακτης Συνεδρίας Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2014, στις 6:30μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 20 MAΡΤΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 566 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ - 10.00μ.μ Δρ Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος Πελαγίας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 19Η ΜΑΡΤΙΟΥ 2013 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 589 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ.-9.00μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος Πελαγίας

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας: 2/2016

Αρ. Συνεδρίας: 2/2016 Πρακτικά 89 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τετάρτη 16 Μαρτίου, 2016, ώρα 7:00μμ Αρ. Συνεδρίας: 2/2016 Παρόντες: Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος Γερίου Κυριάκος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 23 ην ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 653 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ. - 9.00μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 14/17

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 14/17 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 14/17 Ημερομηνία: 3 Μαΐου 2017 Ώρα έναρξης: 18:30 Ώρα Λήξης: 20:45 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος κ. Κυριάκος Ιωακείμ

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας (10/2013)

Πρακτικά συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας (10/2013) Πρακτικά συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας (10/2013) Ημερομηνία: 16 Απριλίου 2013 Ώρα έναρξης: 13:00 Ώρα λήξης: 15:30 Παρόντες: Κος Γ. Τάκκας, Κος Ι. Καμπανής Κος Μ. Κκάλλη, Κα Φ. Σάββα, Κος Π. Κύπρου, Κος Β.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ. Παρευρισκόμενη Ελπινίκη Χαραλάμπους Αναπληρωτής Δ. Γραμματέας Τήρηση Πρακτικών

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ. Παρευρισκόμενη Ελπινίκη Χαραλάμπους Αναπληρωτής Δ. Γραμματέας Τήρηση Πρακτικών Αρ. Φακ.5.10.7 (2017) Α/Α 07/2017 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 07/2017 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017, ώρα 8:00 π.μ. 8:30 π.μ. Παρόντες Σταύρος Μιχαήλ Κώστας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 11 ην ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 608 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ. 9.25μ.μ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Ανδρέας

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά 3 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τετάρτη από τις 3:00μμ μέχρι τις 6μμ.

Πρακτικά 3 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τετάρτη από τις 3:00μμ μέχρι τις 6μμ. Πρακτικά 3 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τετάρτη 25.1.2012 από τις 3:00μμ μέχρι τις 6μμ. Αρ. Συνεδρίας 3/2012 Παρόντες: κ. Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 25 Η ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 595 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ.-10.00μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 09 ην ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 652 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ. 8.30μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά 30 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη από τις 7:15 μμ μέχρι τις 10:30μμ.

Πρακτικά 30 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη από τις 7:15 μμ μέχρι τις 10:30μμ. Πρακτικά 30 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη 22.1.2013 από τις 7:15 μμ μέχρι τις 10:30μμ. Αρ. Συνεδρίας 2/2013 Παρόντες: κ. Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας: 4/2017

Αρ. Συνεδρίας: 4/2017 Πρακτικά 106 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, 2017, ώρα 7:15μμ Αρ. Συνεδρίας: 4/2017 Παρόντες: Νεόφυτος Παπαλαζάρου - Δήμαρχος Γερίου

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Πρακτικά Έκτακτης Συνεδρίας Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου 2014, στις 7:00μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 27/15

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 27/15 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 27/15 Ημερομηνία: 10 Σεπτεμβρίου 2015 Ώρα έναρξης: 18:30 Ώρα Λήξης: 22:00 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Ανδρέας Οικονόμου Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 24 Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 599 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ.-9.00μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

Βαλεντίνος Πολυκάρπου Στέλλα Αυλωνίτη Μέλη Κωνσταντίνος Κούκος Δημήτρης Τσίγκης Δημοτικού Χρίστος Τσίγκης Παντελάκης Αγκαστινιώτης Συμβουλίου

Βαλεντίνος Πολυκάρπου Στέλλα Αυλωνίτη Μέλη Κωνσταντίνος Κούκος Δημήτρης Τσίγκης Δημοτικού Χρίστος Τσίγκης Παντελάκης Αγκαστινιώτης Συμβουλίου Πρακτικά 493 ης συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Στροβόλου που έγινε στα γραφεία του Δήμου στις 8/12/2010 από τις 6:30μμ-7:30μμ. Αρ συνεδρίας: 16/2010 Παρόντες: κ.κ. Σάββας Ηλιοφώτου, Δήμαρχος, Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά 32 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη από τις 7:00 μμ μέχρι τις 10:00μμ.

Πρακτικά 32 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη από τις 7:00 μμ μέχρι τις 10:00μμ. Πρακτικά 32 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη 5.2.2013 από τις 7:00 μμ μέχρι τις 10:00μμ. Αρ. Συνεδρίας 4/2013 Παρόντες: κ. Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΔΩΔΩΝΗΣ Από το με αριθμό 2/12 Φεβρουαρίου Συμβουλίου του Δήμου Δωδώνης.

ΔΗΜΟΣ ΔΩΔΩΝΗΣ Από το με αριθμό 2/12 Φεβρουαρίου Συμβουλίου του Δήμου Δωδώνης. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΔΗΜΟΣ ΔΩΔΩΝΗΣ Από το με αριθμό 2/12 Φεβρουαρίου 2014 ΕΔΡΑ : ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ Πρακτικό Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 4ΗΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 577 Διάρκεια Συνεδρίας 7.30μ.μ.-9.00μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 10 ην ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 672 Διάρκεια Συνεδρίας 7.30μ.μ. 9.45μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

Μαρία Πασχάλη Αντώνης Μηχανικός Μέλη Θωμάς Βασιλείου Φάνος Κουρουφέξης Δημοτικού Σταύρος Σταυρινίδης Ιωάννης Κληρίδης Συμβουλίου

Μαρία Πασχάλη Αντώνης Μηχανικός Μέλη Θωμάς Βασιλείου Φάνος Κουρουφέξης Δημοτικού Σταύρος Σταυρινίδης Ιωάννης Κληρίδης Συμβουλίου Πρακτικά 556 ης συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Στροβόλου που έγινε στα γραφεία του Δήμου στις 26/5/15 και ώρα 6.00μμ 6.30μμ Αρ Συνεδρίας: 7/2015 Παρόντες: Δρ Λάζαρος Σ Σαββίδης, Δήμαρχος,

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας: 8/2017

Αρ. Συνεδρίας: 8/2017 Πρακτικά 110 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη 2 Μαϊου, 2017, ώρα 7:15μμ Αρ. Συνεδρίας: 8/2017 Παρόντες: Νεόφυτος Παπαλαζάρου - Δήμαρχος Γερίου Μάριος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 4/17

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 4/17 Ημερομηνία: 27 Ιανουαρίου 2017 Ώρα έναρξης: 12:30 Ώρα Λήξης: 14:00 Παρόντες: Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 4/17 κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος κ. Κυριάκος Ιωακείμ

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας (14/2013)

Πρακτικά συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας (14/2013) Πρακτικά συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας (14/2013) Ημερομηνία: 28 Μαΐου 2013 Ώρα έναρξης: 19:00 Ώρα λήξης: 20:00 Παρόντες: Κος Γ. Τάκκας, Κος Ι. Καμπανής Κος Μ. Κκάλλη, Κα Φ. Σάββα, Κος Π. Κύπρου, Κος Β. Βραχίμη,

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 22/17

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 22/17 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 22/17 Ημερομηνία: 20 Ιουλίου 2017 Ώρα έναρξης: 18:30 Ώρα Λήξης: 21:15 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος (μέχρι το θέμα

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά της συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας που έγινε στα Γραφεία του Δήμου την Τρίτη και ώρα 1:00 π.μ. (7/2013)

Πρακτικά της συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας που έγινε στα Γραφεία του Δήμου την Τρίτη και ώρα 1:00 π.μ. (7/2013) Πρακτικά της συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας που έγινε στα Γραφεία του Δήμου την Τρίτη 5.03.2013 και ώρα 1:00 π.μ. (7/2013) Παρόντες: Γ. Τάκκας, Δήμαρχος, Ι. Καμπανής, Αντιδήμαρχος, Μ. Κκάλλη Φ. Σάββα Π. Κύπρου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 10 ην ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 604 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ. 9.00μ.μ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ. Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 02/2017 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017, ώρα 17:30 19:30

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ. Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 02/2017 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017, ώρα 17:30 19:30 Αρ. Φακ.5.10.7 (2017) Α/Α 02/2017 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 02/2017 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017, ώρα 17:30 19:30 Παρόντες Σταύρος Μιχαήλ Κώστας Καλογήρου

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 14/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013, ώρα 18:30 20:00.

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 14/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013, ώρα 18:30 20:00. Αρ. Φακ.5.10.3 (2013) Α/Α 14/2013 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 14/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013, ώρα 18:30 20:00 Παρόντες Αλκιβιάδης Κωνσταντίνου Χριστάκης

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας: 1/2017

Αρ. Συνεδρίας: 1/2017 Πρακτικά 103 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου, 2017, ώρα 7:00μμ Αρ. Συνεδρίας: 1/2017 Παρόντες: Νεόφυτος Παπαλαζάρου- Δήμαρχος Γερίου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 2α ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 579 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ.-9.00μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος Πελαγίας

Διαβάστε περισσότερα

1. U /5 Δρόμος πρωταρχικής σημασίας που αρχίζει από το Μακάρειο Αθλητικό Κέντρο και καταλήγει στο νέο δρόμο Λευκωσίας-Λεμεσού

1. U /5 Δρόμος πρωταρχικής σημασίας που αρχίζει από το Μακάρειο Αθλητικό Κέντρο και καταλήγει στο νέο δρόμο Λευκωσίας-Λεμεσού Αρ Φακ: 6.31.01 29 Ιανουαρίου 2014 Κυρίους Ανδρέα Μαϊμάρη, Αντιδήμαρχο Γιάννο Κατσουρίδη Ανδρέα Παπαχαραλάμπους Σταύρο Γερολατσίτη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Δημήτρη Τσίγκη Μαρία Πασχάλη Στέλλα

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 5/17

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 5/17 Ημερομηνία: 9 Φεβρουαρίου 2017 Ώρα έναρξης: 17:00 Ώρα Λήξης: 19:30 Παρόντες: Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 5/17 κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος (από το θέμα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΟΝΕΡΓΑΣ Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2015, στις 7:00μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Σάββας Νικολάου Αναπληρωτής

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας (13/2013)

Πρακτικά συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας (13/2013) Πρακτικά συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας (13/2013) Ημερομηνία: 21 Μαΐου 2013 Ώρα έναρξης: 17:00 Ώρα λήξης: 19:30 Παρόντες: Κος Γ. Τάκκας, Κος Ι. Καμπανής Κος Μ. Κκάλλη, Κα Φ. Σάββα, Κος Π. Κύπρου, Κος Β. Βραχίμη,

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά 35 ης Συνεδρίας της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας ημερομηνίας 7 Ιουλίου 2010

Πρακτικά 35 ης Συνεδρίας της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας ημερομηνίας 7 Ιουλίου 2010 Πρακτικά 35 ης Συνεδρίας της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας ημερομηνίας 7 Ιουλίου 2010 Παρόντες : 1. Εύη Τσολάκη - Πρόεδρος της Επιτροπής 3. Καυκαλιάς Ανδρέας - Μέλος 4. Καρεκλάς Ανδρέας - Μέλος 5. Στούππας

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά 4 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη από τις 7:00μμ μέχρι τις 10:15μμ.

Πρακτικά 4 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη από τις 7:00μμ μέχρι τις 10:15μμ. Πρακτικά 4 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη 7.2.2012 από τις 7:00μμ μέχρι τις 10:15μμ. Αρ. Συνεδρίας 4/2012 Παρόντες: κ. Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016, στις 6:30μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Χρυσόστομος Χριστοδούλου

Διαβάστε περισσότερα

4. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 30/1/2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 4.00 μ.μ

4. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 30/1/2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 4.00 μ.μ 4. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 30/1/2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 4.00 μ.μ Παρόντες: 1. Γιώτης Παπαχριστοφή Δήμαρχος 2. Λευτέρης Παναγή Αντιδήμαρχος 3. Σάββας Σωκράτους

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΔΩΔΩΝΗΣ Από το με αριθμό 10/31 Οκτωβρίου Συμβουλίου του Δήμου Δωδώνης.

ΔΗΜΟΣ ΔΩΔΩΝΗΣ Από το με αριθμό 10/31 Οκτωβρίου Συμβουλίου του Δήμου Δωδώνης. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΔΗΜΟΣ ΔΩΔΩΝΗΣ Από το με αριθμό 10/31 Οκτωβρίου 2014 ΕΔΡΑ : ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ Πρακτικό Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας: 15/2017

Αρ. Συνεδρίας: 15/2017 Πρακτικά 117 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη 25 Ιουλίου, 2017, ώρα 7:15μμ Αρ. Συνεδρίας: 15/2017 Παρόντες: Νεόφυτος Παπαλαζάρου - Δήμαρχος Γερίου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΔΩΔΩΝΗΣ Από το με αριθμό 14/30 Οκτωβρίου Συμβουλίου του Δήμου Δωδώνης.

ΔΗΜΟΣ ΔΩΔΩΝΗΣ Από το με αριθμό 14/30 Οκτωβρίου Συμβουλίου του Δήμου Δωδώνης. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΔΗΜΟΣ ΔΩΔΩΝΗΣ Από το με αριθμό 14/30 Οκτωβρίου 2013 ΕΔΡΑ : ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ Πρακτικό Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 25η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 580 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ.-9.30μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ο.Τ.Α. Θεμιστοκλέους 3, Μαρούσι ΤΗΛ FAX

ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ο.Τ.Α. Θεμιστοκλέους 3, Μαρούσι ΤΗΛ FAX 1 ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ο.Τ.Α. Θεμιστοκλέους 3, 151 22 Μαρούσι ΤΗΛ. 210 8067888 FAX 210 8067155 email: info@ddy.gr ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΡΙΤΗ 29/01/2008

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016, στις 7:30μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Γιαννάκης Μωϋσέως Αιρετό

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 4Η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 583 Διάρκεια Συνεδρίας 7.30μ.μ.-10.00μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο 29 ο έτους 2015 ========================= Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Σερρών (Συνεδρίαση 29 η )

Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο 29 ο έτους 2015 ========================= Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Σερρών (Συνεδρίαση 29 η ) ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ Δ/ΝΣΗ Δ/ΚΟΥ-ΟΙΚΟΝ/ΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤ. ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο 29 ο έτους 2015 ========================= Οικονομικής

Διαβάστε περισσότερα

Αρ Φακ: Μαρτίου Κυρίους Ανδρέα Μαϊμάρη, Αντιδήμαρχο

Αρ Φακ: Μαρτίου Κυρίους Ανδρέα Μαϊμάρη, Αντιδήμαρχο Αρ Φακ: 6.31.01 8 Μαρτίου 2013 Κυρίους Ανδρέα Μαϊμάρη, Αντιδήμαρχο Γιάννο Κατσουρίδη Ανδρέα Παπαχαραλάμπους Σταύρο Γερολατσίτη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Δημήτρη Τσίγκη Μαρία Πασχάλη Στέλλα Αυλωνίτη

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 26 ην ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 651 Διάρκεια Συνεδρίας 7.15μ.μ. 8.15μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

Η προσφορά προκηρύχτηκε με ανοιχτή διαδικασία και μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος e-procurement. Υποβληθήκαν 8 προσφορές από τους ακόλουθους:

Η προσφορά προκηρύχτηκε με ανοιχτή διαδικασία και μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος e-procurement. Υποβληθήκαν 8 προσφορές από τους ακόλουθους: ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ 153 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ (17 η του 2015) ΠΕΜΠΤΗ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΚΑΙ ΩΡΑ 6.00μμ, ΠΑΛΙΑ ΑΓΟΡΑ ΠΑΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου 2013, στις 7:30μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Σάββας Νικολάου Αναπληρωτής

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας: 10/2016

Αρ. Συνεδρίας: 10/2016 Πρακτικά 97 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, 2016, ώρα 5:30μμ Αρ. Συνεδρίας: 10/2016 Παρόντες: Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος Γερίου Κυριάκος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 23 Η ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 597 Διάρκεια Συνεδρίας 8.00μ.μ.-9.30μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2013, στις 7:30μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Σάββας Νικολάου Αναπληρωτής

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΕΝΩΣΗΣ ΔΗΜΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΕΝΩΣΗΣ ΔΗΜΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΕΝΩΣΗΣ ΔΗΜΩΝ ΚΥΠΡΟΥ 1. ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 1.1 Ο Γραμματέας είναι υπεύθυνος για την ετοιμασία και την υποβολή του ετήσιου Προϋπολογισμού της Ενωσης στην Εκτελεστική Επιτροπή, μέχρι την

Διαβάστε περισσότερα

Παρακαθήμενοι: 1. Δημήτρης Χριστοφόρου Δημοτικός Γραμματέας 2. Νεοφύτα Κυπριανού Λειτ. Δημ. Υπηρεσίας (για τα πρακτικά)

Παρακαθήμενοι: 1. Δημήτρης Χριστοφόρου Δημοτικός Γραμματέας 2. Νεοφύτα Κυπριανού Λειτ. Δημ. Υπηρεσίας (για τα πρακτικά) 1. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 9/1/2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 4.30 μ.μ Παρόντες: 1. Γιώτης Παπαχριστοφή Δήμαρχος Μέλος Δημοτικού Συμβουλίου 3. Σάββας Σωκράτους «««4.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ. Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 13/2016 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016, ώρα 18:00 19:00

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ. Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 13/2016 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016, ώρα 18:00 19:00 Αρ. Φακ.5.10.6 (2016) Α/Α 13/2016 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 13/2016 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016, ώρα 18:00 19:00 Παρόντες Αλκιβιάδης Κωνσταντίνου Χριστάκης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ. Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 19/2015 στα Γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015, ώρα 18:00 19:30

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ. Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 19/2015 στα Γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015, ώρα 18:00 19:30 Αρ. Φακ.5.10.5 (2015) A/A 19/2015 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 19/2015 στα Γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015, ώρα 18:00 19:30 Παρόντες Αλκιβιάδης Κωνσταντίνου Χριστάκης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 3 AΠΡΙΛΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 567 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ - 10.00μ.μ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Ανδρέας Γρηγορίου

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 9/18

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 9/18 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 9/18 Ημερομηνία: 5 Απριλίου 2018 Ώρα έναρξης: 13:00 Ώρα Λήξης: 14:50 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος κ. Κυριάκος Ιωακείμ

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά της συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας που έγινε στα Γραφεία του Δήμου την Τρίτη και ώρα 6:30 μ.μ. (20/2012)

Πρακτικά της συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας που έγινε στα Γραφεία του Δήμου την Τρίτη και ώρα 6:30 μ.μ. (20/2012) Πρακτικά της συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας που έγινε στα Γραφεία του Δήμου την Τρίτη 25.09.2012 και ώρα 6:30 μ.μ. (20/2012) Παρόντες: Γ. Τάκκας, Δήμαρχος, Ι. Καμπανής, Αντιδήμαρχος, Μ. Κκάλλη Π. Κύπρου Φ.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Αριθμός Πρακτικών 20/2012 Παρόντες Πρακτικά Συνεδρίας Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2012, στις 7:30 μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ. Παρακαθήμενος κ. Γιάννης Κωμοδρόμος Γραμματέας Συμβουλίου / πρακτικογράφος

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ. Παρακαθήμενος κ. Γιάννης Κωμοδρόμος Γραμματέας Συμβουλίου / πρακτικογράφος Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2013, στις 6:00μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Σάββας Νικολάου Αναπληρωτής

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ. Απών 1. κ. Σάββας Νικολάου Αναπληρωτής Κοινοτάρχης

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ. Απών 1. κ. Σάββας Νικολάου Αναπληρωτής Κοινοτάρχης Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2015, στις 6:30μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Νικόλας Αχιλλέως Αιρετό

Διαβάστε περισσότερα

Νίκος Χατζηνικολάου, Αν. Δημοτικός Γραμματέας Στέλλα Στέλικου, Πρώτη Στενογράφος

Νίκος Χατζηνικολάου, Αν. Δημοτικός Γραμματέας Στέλλα Στέλικου, Πρώτη Στενογράφος ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ 165 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ, ΠΕΜΠΤΗ 02 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017, ΩΡΑ 7.00 μ.μ. ΥΠΟΓΕΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΛΑΙΚΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΑΠΟΝΤΕΣ: ΠΑΡΑΚΑΘΗΜΕΝΟΙ: Κωστας

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016, στις 7:30μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Γιαννάκης Μωϋσέως Αιρετό

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας 13/2012

Αρ. Συνεδρίας 13/2012 Πρακτικά 13 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη 8.5.2012 από τις 7:00μμ μέχρι τις 10:15μμ. Αρ. Συνεδρίας 13/2012 Παρόντες: κ. Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ Γρ. Αυξεντίου 38-40, 1 ος όρ., 2480 Τσέρι, Λευκωσία Τ.Θ.11207, 2495 Τσέρι Τηλ , , Φαξ:

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ Γρ. Αυξεντίου 38-40, 1 ος όρ., 2480 Τσέρι, Λευκωσία Τ.Θ.11207, 2495 Τσέρι Τηλ , , Φαξ: Αρ. Φακ.5.10.4 (2014) Α/Α 01/2014 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 01/2014 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014, ώρα 18:00 19:30 Παρόντες Αλκιβιάδης Κωνσταντίνου Χριστάκης

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 15/18

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 15/18 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 15/18 Ημερομηνία: 24 Μαΐου 2018 Ώρα έναρξης: 19:00 Ώρα Λήξης: 21:30 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος (εκτός του θέματος 4.1.3) κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 7/18

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 7/18 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 7/18 Ημερομηνία: 20 Μαρτίου 2018 Ώρα έναρξης: 14:00 Ώρα Λήξης: 16:00 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος (μέχρι το θέμα 4.1)

Διαβάστε περισσότερα

Νίκος Χατζηνικολάου, Αν. Δημοτικός Γραμματέας Στέλλα Στέλικου, Πρώτη Στενογράφος

Νίκος Χατζηνικολάου, Αν. Δημοτικός Γραμματέας Στέλλα Στέλικου, Πρώτη Στενογράφος ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ 163 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ (10 ΗΣ ΤΟΥ 2016), ΠΕΜΠΤΗ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016, 2.00μ.μ. ΠΑΛΙΑ ΑΓΟΡΑ ΠΑΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΑΠΟΝΤΕΣ: ΠΑΡΑΚΑΘΗΜΕΝΟΙ:

Διαβάστε περισσότερα

2. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 16/1/2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 4.00 μ.μ

2. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 16/1/2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 4.00 μ.μ 2. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 16/1/2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 4.00 μ.μ Παρόντες: 1. Γιώτης Παπαχριστοφή Δήμαρχος 2. Λευτέρης Παναγή Αντιδήμαρχος 3. Σάββας Σωκράτους

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ 52 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015

ΣΥΝΟΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ 52 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΣΥΝΟΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ 52 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 Αρ. Τίτλος θέματος Θέματος 2.3 Υλοποίηση Προϋπολογισμού

Διαβάστε περισσότερα

Παρόντες 18. Παρών στην συνεδρίαση είναι και ο υπάλληλος της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών & Υπηρεσιών Δόμησης κ. Δημήτρης Κορφιάτης.

Παρόντες 18. Παρών στην συνεδρίαση είναι και ο υπάλληλος της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών & Υπηρεσιών Δόμησης κ. Δημήτρης Κορφιάτης. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 29/7/2016 με αριθμ. 28 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 321 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ Ταχ. Δ/νση: Ελευθερολακώνων Γύθειο, Τ.Κ. 23200 Πληροφορίες : Κολλιάκου Μπέττυ Τηλ.: 2733360303 Fax. :

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας: 10/2015

Αρ. Συνεδρίας: 10/2015 Πρακτικά 85 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη 13 Οκτωβρίου, 2015, ώρα 7:00μμ Αρ. Συνεδρίας: 10/2015 Παρόντες: Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος Γερίου Κυριάκος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 18/17

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 18/17 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 18/17 Ημερομηνία: 8 Ιουνίου 2017 Ώρα έναρξης: 18:30 Ώρα Λήξης: 21:50 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος κ. Κυριάκος Ιωακείμ

Διαβάστε περισσότερα

Αφού διαπιστώθηκε νόμιμη απαρτία, δηλαδή σε σύνολο εννέα (9) μελών βρέθηκαν παρόντα τα παρακάτω επτά (7) μέλη:

Αφού διαπιστώθηκε νόμιμη απαρτία, δηλαδή σε σύνολο εννέα (9) μελών βρέθηκαν παρόντα τα παρακάτω επτά (7) μέλη: Ελληνική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Ταχ. Δ/νση : 10 ης Ιουνίου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 24Η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 576 Διάρκεια Συνεδρίας 7.30μ.μ.-9.30μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 1. Παρόντες 24

ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 1. Παρόντες 24 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 22/01/2016 με αριθμ. 1 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 1 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Αριθμός Πρακτικών 21/2012 Παρόντες Πρακτικά Συνεδρίας Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Τρίτη, 31 Ιουλίου 2012, στις 7:30 μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 2/17

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 2/17 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 2/17 Ημερομηνία: 12 Ιανουαρίου 2017 Ώρα έναρξης: 18:20 Ώρα Λήξης: 20:25 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος κ. Κυριάκος Ιωακείμ

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 17/17

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 17/17 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 17/17 Ημερομηνία: 1 Ιουνίου 2017 Ώρα έναρξης: 19:00 Ώρα Λήξης: 22:45 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος (μέχρι το θέμα 4)

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας (8/2013)

Πρακτικά συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας (8/2013) Πρακτικά συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας (8/2013) Ημερομηνία: 27 Μαρτίου 2013 Ώρα έναρξης: 14:00 Ώρα λήξης: 16:00 Παρόντες: Κος Γ. Τάκκας, Κος Ι. Καμπανής, Κος Μ. Κκάλλη, Κα Φ. Σάββα, Κος Π. Κύπρου, Κος Β.

Διαβάστε περισσότερα

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.30 μμ.

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.30 μμ. Αρ Φακ: 6.31.01 13 Οκτωβρίου 2014 Κυρίους Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, Αντιδήμαρχο Γιάννο Κατσουρίδη Ανδρέα Μαϊμάρη Σταύρο Γερολατσίτη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Δημήτρη Τσίγκη Μαρία Πασχάλη Μάριο Χατζηβασιλείου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της υπ αριθμ. 7 ης (τακτικής)

Διαβάστε περισσότερα