ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ"

Transcript

1 ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 26 ην ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 651 Διάρκεια Συνεδρίας 7.15μ.μ. 8.15μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος Πελαγίας Αντιδήμαρχος Ανδρέας Γρηγορίου Δημοτικός Σύμβουλος Χάρης Αργυρού Νίκος Παπαμιχαήλ Χάρις Θρασυβούλου Ανδρέας Πενταλιώτης Ιωάννης Χριστοδούλου Ανδριανή Κουταλιανού Μαρία Ζαβρού Καίσαρας (Τσέζαρος) Αδαμίδης ΑΠΟΝΤΕΣ: Γιώργος Καπάταης Δημοτικός Σύμβουλος Κυπριανός Παπαδόπουλος Γρηγόρης Γρηγορίου Κωνσταντίνος Δημητρίου ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ: Μαρία Χρίστου Στέλιος Στυλιανού ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ: Αναπληρώτρια Δημοτικός Γραμματέας Τεχνικός - Πρακτικογράφος Κανένα άτομο (Φ:1.2.4.) ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ 1. Κατάθεση θεμάτων που αναγράφονται στην Ημερήσια Διάταξη ημερομηνίας 22/01/ Τα θέματα είναι σε γνώση του Δημοτικού Συμβουλίου. 3. Την προτεραιότητα εξέτασης των θεμάτων την ορίζει ο Δήμαρχος. ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ 1 (1 ΣΕΛΙΔΑ) ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ 22/01/ (Φ:1.2.1.) ΑΝΑΓΝΩΣΗ, ΔΙΟΡΘΩΣΗ, ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΗΜΕΡ. 12/01/2016, ΑΡΙΘΜΟΣ 650 Το Δ/Συμβούλιο επικύρωσε τα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου με αριθμό 650, ημερομηνίας 12/01/2016.

2 (Φ:1.2.1.) ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟΡΡΕΟΝΤΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ 2 Ο Δήμαρχος ενημέρωσε σχετικά με το θέμα το Δημοτικό Συμβούλιο ως ακολούθως: (Φ:1.4.0.) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ/ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ο Δήμαρχος ενημέρωσε το Συμβούλιο σχετικά με την τρέχουσα οικονομική κατάσταση του Δήμου όπως αυτή έχει υπολογιστεί από την Υπηρεσία. Διαθέσιμο ποσό 25/1/2016 (από παρατράβηγμα ,00) ,00 Οφειλόμενα ποσά Μισθοί 01/ ,00 Εισφορές/Αποκοπές 04/ ,00 Εισφορές/Αποκοπές 05/ ,00 Εισφορές/Αποκοπές 06/ ,00 Εισφορές/Αποκοπές 07/ ,00 Εισφορές/Αποκοπές 08/ ,00 Εισφορές/Αποκοπές 09/ ,00 Εισφορές/Αποκοπές 10/ ,00 Εισφορές/Αποκοπές 11/ ,00 Εισφορές/Αποκοπές 12/ ,00 Εισφορές/Αποκοπές 13ος/ ,00 Εισφορές/Αποκοπές 01/ ,00 Εισφορές/Αποκοπές 02/ ,00 Εισφορές/Αποκοπές 03/ ,00 Εισφορές/Αποκοπές 04/ ,00 Εισφορές/Αποκοπές 05/ ,00 Εισφορές/Αποκοπές 06/ ,00 Εισφορές/Αποκοπές 07/ ,00 Εισφορές/Αποκοπές 08/ ,00 Εισφορές/Αποκοπές 09/ ,00 Εισφορές/Αποκοπές 10/ ,00 Εισφορές/Αποκοπές 11/ ,00 Εισφορές/Αποκοπές 12/ ,00 Εισφορές/Αποκοπές 13ος/ ,00 Δάνειο 02/ ,00 Εμπορικοί πιστωτές ,00 ΟΛΙΚΟ: ,00 Συνεχίζοντας ανάφερε ότι η Λέσχη Ιπποδρομιών ανακοίνωσε ότι οι ιπποδρομιακές συναντήσεις αναστέλλονται μέχρι τις 07/02/2016 λόγω απεργιακών μέτρων στον Ιππόδρομο. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα ο Δήμος να χάσει έσοδα της τάξης των , ,00 περίπου, και θα είναι μεγάλο πλήγμα για τα οικονομικά του Δήμου. Τέλος ανέφερε ότι οι μισθοί θα πληρωθούν κανονικά χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιηθεί το παρατράβηγμα των ,00 που είναι εγκριμένο από την Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα.

3 3 Το Δημοτικό Συμβούλιο ενημερώθηκε για την τρέχουσα οικονομική κατάσταση του Δήμου. Ακολούθως ο Δήμαρχος ενημέρωσε το Δ/Συμβούλιο για τα παρακάτω Υπηρεσιακά / Λειτουργικά θέματα: (Φ:2.4.0) ΤΑΜΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΕΩΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ο Δήμαρχος ανέφερε στο Δ/Συμβούλιο ότι κάποια από τα γραμμάτια του Ταμείου Συντάξεως των Υπαλλήλων του Δήμου, συνολικού ποσού ,00 περίπου, τα οποία είναι κατατεθειμένα στο Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λευκωσίας, έχουν λήξει στις 15/01/2016 και χρειάζεται η ανανέωση τους. Λόγω του ότι υπάρχει ο φόβος πιθανού μελλοντικού κουρέματος καταθέσεων, η Υπηρεσία εισηγήθηκε όπως τα γραμμάτια αυτά που έχουν λήξει, να διαμεριστούν και σε άλλες εμπορικές τράπεζες. Η Υπηρεσία επικοινώνησε με διάφορες εμπορικές τράπεζες για να ενημερωθεί για τα χρονιαία επιτόκια που ισχύουν σήμερα για καταθέσεις. Αυτά έχουν ως εξής: Τράπεζα Κύπρου ετήσιο 2% Ελληνική Τράπεζα μηνο 1% RCB ετήσιο 1,90% Αlpha Bank μηνο 1,90% Εθνική Τράπεζα μηνο 1% Εurobank ετήσιο 1,90% Τράπεζα Πειραιώς μηνο 2 % Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε όπως τα γραμμάτια ποσού περίπου ,00 του Ταμείου Συντάξεως των Υπαλλήλων του Δήμου, που έχουν λήξει στο Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λευκωσίας, να διαμεριστούν και σε άλλες εμπορικές τράπεζες με βάση τα πιο πάνω επιτόκια. Επίσης γραμμάτια που λήγουν θα μεταφερθούν ανάλογα σε τράπεζες και συνεργατικά ιδρύματα (Φ:2.6.0) ΤΑΜΕΙΟ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ο Δήμαρχος ανέφερε στο Δ/Συμβούλιο ότι η Αν. Δ/Γραμματέας, που είχε διοριστεί από το Δ/Συμβούλιο ως εκπρόσωπος του στην Διαχειριστική Επιτροπή του Ταμείου Προνοίας των Εργατών του Δήμου και κατείχε την θέση του Γραμματέα, εξέφρασε την επιθυμία της να παραιτηθεί από την θέση αυτή λόγω φόρτου εργασίας. Βάση του καταστατικού του Ταμείου Προνοίας των Εργατών, το Δ/Συμβούλιο πρέπει να διορίσει κάποιο άλλο άτομο ως εκπρόσωπο του στην Διαχειριστική Επιτροπή για τα επόμενα δυο χρόνια και το οποίο θα κατέχει την θέση του Γραμματέα. Ο Δήμαρχος εισηγήθηκε την Υπάλληλο του Δήμου Κατερίνα Τσίκκου, η οποία εργάζεται στο Λογιστήριο. Η Κατερίνα Τσίκκου έχει ερωτηθεί εάν ενδιαφέρεται για την θέση αυτή και απάντησε θετικά.

4 4 Απόφαση Το Δημοτικό Συμβούλιο αποδέχτηκε την εισήγηση του Δημάρχου και διόρισε ως εκπρόσωπο του στην Διαχειριστική Επιτροπή του Ταμείου Προνοίας των Εργατών του Δήμου για τα επόμενα δύο χρόνια, την Υπάλληλο Κατερίνα Τσίκκου ως Γραμματέα. Μετά από δύο χρόνια το Δημοτικό Συμβούλιο θα διορίσει άλλο άτομο (Φ:4.17.0) ΕΛΕΓΧΟΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Α.Η.Κ. Ο Δήμαρχος ανέφερε στο Δ/Συμβούλιο ότι ο Αρχιτέκτονας του έργου με επιστολή του προς τον Δήμο ζητά την έγκριση του Δήμου για την εγκατάσταση Ground Fault Relay στο κεντρικό MCCB καθώς και την αντικατάσταση των διακοπτών (Isolators) στους επιμέρους Πίνακες Διανομής με ELCBs, σύμφωνα με την υπόδειξη της Α.Η.Κ. και του Σύμβουλου Ηλεκτρολόγου Μηχανικού του έργου. Το επιπρόσθετο αυτό κόστος θα το επιβαρυνθεί ο Δήμος, ως ιδιοκτήτης του έργου, και ανέρχεται στο ποσό των ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ 2 (2 ΣΕΛΙΔΕΣ) ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ/ΜΕΛΕΤΗΤΗ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ/ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε το επιπρόσθετο αυτό κόστος των 1.750,00 για σκοπούς ασφάλειας στην ηλεκτρική εγκατάσταση της αίθουσας (Φ:4.17.0) ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΟΨΗ (4.11.(A)) ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ο Δήμαρχος ενημέρωσε το Δ/Συμβούλιο ότι με την αποπεράτωση του έργου της ανέγερσης της Δημοτικής Αίθουσας Αθλοπαιδιών του Δήμου, ο δημόσιος χώρος στην πρόσοψη της οικοδομής θα πρέπει να ασφαλτοστρωθεί, λόγω του ότι η ασφαλτοστρωμένη επιφάνεια του έχει καταστραφεί από τις κατασκευαστικές εργασίες της αίθουσας. Το κόστος της επανασφαλτόστρωσης κοστολογήθηκε στις 7.000,00 περίπου. Το ποσό αυτό σύμφωνα με πρόσφατη εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, μπορεί να καλυφτεί από το Ειδικό Ταμείο Εξαγοράς Χώρων Στάθμευσης του Δήμου. ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ 3 (3 ΣΕΛΙΔΕΣ) ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Ο Δήμαρχος ανέφερε επίσης ότι η Υπηρεσία θα διερευνήσει μέσω του Γενικού Ελεγκτή και του Γενικού Λογιστηρίου, κατά πόσο ο Δήμος δικαιούται να αναθέσει την εκτέλεση της εργασίας αυτής, σε μια από τις δύο εταιρείες που έχουν σύμβαση σε ισχύ με το Δήμο Λευκωσίας και Δημόσια Έργα, όποια από τις δύο εταιρείες έχει την πιο χαμηλή τιμή.

5 5 Το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε την εκτέλεση της πιο πάνω αναφερόμενης εργασίας (Φ: ) ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΕΓΑΣΤΡΩΝ (Φ: ) ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΜΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ ΡΙΖΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ Για το πιο πάνω θέμα το οποίο συζητήθηκε στην προηγούμενη συνεδρία του Δ/Συμβουλίου, ο Δήμαρχος ανάφερε ότι με βάση τις υποδείξεις του Γενικού Ελεγκτή, η σύμβαση πρέπει να τερματιστεί με την λήξη της αφού δεν μπορεί να ανανεωθεί. Για τον λόγο αυτό ο Δήμος απέστειλε επιστολή στην εταιρεία Polytropo Advertising Ltd με την οποία καλεί την εταιρεία όπως με την λήξη της σύμβασης στις 31/01/2016, αφαιρέσει τις πέντε (5) Piza που βρίσκονται εντός των Δημοτικών ορίων του Δήμου Αγ. Δομετίου. Όσον αφορά τα στέγαστρα, αυτά περιέρχονται στην κυριότητα του Δήμου, σύμφωνα με σχετικό όρο της σύμβασης. ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ 4 (1 ΣΕΛΙΔΑ) ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΠΡΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ POLYTROPO ADVERTISING Το Δημοτικό Συμβούλιο ενημερώθηκε και έγκρινε τις ενέργειες της υπηρεσίας σχετικά με το πιο πάνω θέμα (Φ:2.0.0) ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΑΔΕΙΟΥΧΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥ Σχετικά με το πιο πάνω θέμα, ο Δήμαρχος ανέφερε, ότι προτάθηκαν από Μέλη του Δ/Συμβουλίου τρία άτομα για να ειδοποιηθούν από την Υπηρεσία να προσφοροδοτήσουν για την παροχή Υπηρεσιών περιορισμένης απασχόλησης αδειούχου ηλεκτρολόγου. Τα άτομα αυτά είναι ο Αντρέας Σάββα, ο Πέτρος Πέτρου και ο Σάββας Σάββα. Η συμφωνία που είναι σε ισχύ σήμερα με τον ηλεκτρολόγο Αντρέα Σάββα λήγει στις 31/01/2016 και μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας προκήρυξης των νέων προσφορών, ο Δήμαρχος εισηγήθηκε όπως το Δ/Συμβούλιο παρατείνει την σημερινή συμφωνία κατά ένα μήνα, δηλ. μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου Η νέα συμφωνία με τον επιτυχών προσφοροδότη θα έχει διάρκεια από την 01/03/2016 μέχρι τις 28/02/ Το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε την εισήγηση του Δημάρχου για παράταση της ισχύς της συμφωνίας με τον ηλεκτρολόγο Αντρέα Σάββα, μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου (Φ:1.11.0) ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΩΝ (B20/90) ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΑΠΟΘΗΚΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΦΩΚΑΣ Α. & Π, ΛΤΔ ΑΡ. ΥΠ.2102/08, ΗΜΕΡ. 29/01/2010 Ο Δήμαρχος ενημέρωσε το Δ/Συμβούλιο ότι η κα Μαρία Αγαπίου η οικοδομή της οποίας εφάπτεται των παράνομων αποθηκών της εταιρείας Φωκάς

6 6 Λτδ, διαμαρτυρήθηκε για ακόμη μία φορά γραπτώς για το ότι το Δημοτικό Συμβούλιο δεν προχώρησε την εκτέλεση του διατάγματος για την κατεδάφιση των παράνομων αποθηκών της εταιρείας Φωκάς Α. & Π. Λτδ στην Λεωφ. Δημοκρατίας 11, στον Άγ. Δομέτιο. Η οικοδομή στην οποία στεγαζόταν η εταιρεία έχει περιέλθει σήμερα στην κατοχή της τράπεζας ALPHA BANK και η κα Μαρία Αγαπίου πιστεύει ότι είναι ορθό ο Δήμος να ενημερώσει την τράπεζα σχετικά με το διάταγμα, πριν προχωρήσει στην εκποίησή της. Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε όπως ζητηθεί Νομική Γνωμάτευση για το κατά πόσο ο Δήμος θα πρέπει να προβεί στις αναφερόμενες ενέργειες με την Alpha Bank λόγω της εκποίησης της οικοδομής. Το θέμα θα ξανασυζητηθεί στο Δ/Συμβούλιο μετά την Νομική Γνωμάτευση του Νομικού Συμβούλου του Δήμου (Φ:2.8.47) ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΩΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Ο Δήμαρχος ενημέρωσε το Δ/Συμβούλιο σχετικά με την επιστολή της πρώην εργάτριας του Δήμου, Γιώτας Δημητρίου, με την οποία παρακαλεί το Δ/Συμβούλιο να της παραχωρήσει ολόκληρο το ποσό του 2,4% του Ταμείου Προνοίας που της οφείλει ο Δήμος, και όχι σε πέντε (5) ετήσιες ισόποσες δόσεις, (βάση της συμφωνίας που έγινε μεταξύ του Δήμου και Συντεχνιών), για τους λόγους που αναφέρει στην επιστολή της. ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ 5 (1 ΣΕΛΙΔΑ) ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΩΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε να απορρίψει το αίτημα της πρώην εργάτριας του Δήμου Γιώτας Δημητρίου, λόγω του ότι τέτοια ενέργεια του Δήμου θ αποτελεί προηγούμενο σε περίπτωση παρόμοιου αιτήματος από άλλα Μέλη του Ταμείου Προνοίας (Φ:4.7.1) ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΤΟΥ ΣΕ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΟΔΟΥ (4.1.4) ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΟΜΕΤΙΟ ΜΕ ΑΣΦΑΛΤΙΚΟ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ Ο Δήμαρχος ενημέρωσε το Δ/Συμβούλιο για την απόφαση που πάρθηκε όσον αφορά το αίτημα του Δήμου προς τα Τμήματα Πολεοδομίας και Δημοσίων Έργων, για την αντικατάσταση του πλακόστρωτου σε τμήμα της οδού Γρ. Αυξεντίου (μεταξύ των συμβολών Βασ. Παύλου και Ιωνά Νικολάου), με ασφαλτικό σκυρόδεμα, λόγω σοβαρών προβλημάτων φθοράς και καθιζήσεων. Συγκεκριμένα το Τμήμα Πολεοδομίας με επιστολή του προς τον Δήμο δεν συγκατατίθεται στην αφαίρεση του πλακόστρωτου, για τους λόγους που αναφέρονται στην επιστολή του, τονίζει όμως ότι τον τελευταίο λόγο τον έχει ο ίδιος ο Δήμος ως υπεύθυνος του έργου. Με βάση την αναφορά αυτή, το Τμήμα Δημοσίων Έργων συγκατατέθηκε την υλοποίηση της εργασίας, από διορισμένο εργολάβο του Τμήματος. ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ 6 (1 ΣΕΛΙΔΑ) ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΗΣΕΩΣ

7 7 Ο Δήμαρχος ανέφερε ότι λόγω των περιορισμένων διαθέσιμων κονδυλιών του Τμήματος Δημοσίων Έργων για την υλοποίηση της εργασίας αυτής, ο Δήμος θα αναλάβει την εργασία αφαίρεσης και μετακίνησης των υφιστάμενων κυβόλιθων. Τέλος ο Δήμαρχος ενημέρωσε το Δ/Συμβούλιο ότι το Τμήμα Δημοσίων Έργων, εδώ και λίγο καιρό, εκτελεί εργασίες αποτύπωσης ολόκληρης της οδού Γρηγόρη Αυξεντίου στα πλαίσια του σχεδιασμού από μέρους τους, για την αναδιαμόρφωση της οδού στα τμήματα που δεν υπάρχουν πεζοδρόμια Το Δημοτικό Συμβούλιο ενημερώθηκε και έγκρινε τις πιο πάνω ενέργειες του Δημάρχου σχετικά με τις εργασίες αφαίρεσης και μετακίνησης των υφιστάμενων κυβόλιθων και ασφαλτόστρωσης του αναφερόμενου τμήματος της οδού Γρ. Αυξεντίου (Φ:4.1.1(A)) ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ Ο Δήμαρχος ενημέρωσε το Δ/Συμβούλιο ότι η Υπηρεσία προχώρησε σε μελέτη για την ασφαλτόστρωση δυο δρόμων του Δήμου, της οδού Πρίγκηπος Καρόλου (μήκος 480,00μ.) και της οδού Αγιάσματος (μήκος 217,00μ.), λόγω της μεγάλης φυσικής φθοράς τους. Όπως στην περίπτωση της ασφαλτόστρωσης του δημόσιου χώρου μπροστά από τη Δημοτική Αίθουσα Αθλοπαιδιών (θέμα 3.5.0), έτσι και σε αυτή την περίπτωση, η Υπηρεσία θα εξετάσει το ενδεχόμενο ανάθεσης της εργασίας αυτής σε μια εκ των δυο εταιρειών που κατέχουν τις προσφορές για ασφαλτικές εργασίες στον Δήμο Λευκωσίας και στο Τμήμα Δημοσίων Έργων. Το Δημοτικό Συμβούλιο ενημερώθηκε για την ετοιμασία της μελέτης από την Υπηρεσία, για την ασφαλτόστρωση των δυο αναφερόμενων δρόμων (Φ:4.16.0) ΧΡΗΣΗ ΓΗΠΕΔΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ Α ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΓ. ΔΟΜΕΤΙΟΥ Ο Δήμαρχος ενημέρωσε το Δ/Συμβούλιο για τις επιστολές του Γενικού Ελεγκτή, ημερ. 22/12/2015 & 18/01/2016, καθώς και του Νομικού Συμβούλου του Δήμου ημερ. 18/01/2016, σχετικά με το θέμα της τεκμηρίωσης από το Σωματείο Ε.Α.Σ. Αγ. Δομετίου ότι η Ακαδημία ποδοσφαίρου υπό την επωνυμία Ε.Α.Σ. ανήκει πράγματι στο σωματείο. Στις επιστολές τόσο του Γενικού Ελεγκτή όσο και του Νομικού Συμβούλου του Δήμου αναφέρεται ξεκάθαρα ότι τα στοιχεία που παρουσίασε το σωματείο Ε.Α.Σ. στον Δήμο, δεν αποδεικνύουν ότι η ακαδημία ποδοσφαίρου υπό την επωνυμία Ε.Α.Σ. ανήκει πράγματι στο σωματείο. ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ 7 (4 ΣΕΛΙΔΕΣ) ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ, ΗΜΕΡ. 22/12/2015 & 18/01/2016 ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΗΜΕΡ. 18/01/2016 Ο Δ/Σύμβουλος Ν. Παπαμιχαήλ ανέφερε ότι το σωματείο Ε.Α.Σ. ζητά όπως του δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία να αποδείξει τόσο στον Δήμο όσο και στον

8 8 Γενικό Ελεγκτή ότι η ακαδημία ποδοσφαίρου με την επωνυμία Ε.Α.Σ. ανήκει στο σωματείο. Ο Δ/Σύμβουλος Α. Γρηγορίου διερωτήθηκε αν τα όσα ανέφερε ό Δ/Σύμβουλος Ν. Παπαμιχαήλ εκφράζουν την επίσημη θέση του σωματείου Ε.Α.Σ. Ο Δ/Σύμβουλος Ν. Παπαμιχαήλ απάντησε ότι αυτή είναι η επίσημη θέση του σωματείου Ε.Α.Σ. Ο Δήμαρχος ενημέρωσε το Δ/Συμβούλιο ότι το σωματείο Ε.Α.Σ. έχει απλήρωτες οφειλές προς το Δήμο και το διαχειριστή. Ο διαχειριστής διαμαρτύρεται προς τον Δήμο και προβάλει το επιχείρημα ότι θα αποκόπτει τις οφειλές αυτές από το ενοίκιο που πληρώνει στον Δήμο. Ο Δήμος έχει αποστείλει επιστολή προς το σωματείο Ε.Α.Σ. με την οποία τονίζει την υποχρέωση του σωματείου να πληρώσει τις οφειλές του. Ο Δ/Σύμβουλος Ν. Παπαμιχαήλ ανάλαβε να αναφέρει στο σωματείο Ε.Α.Σ. την εκκρεμότητα αυτή της οφειλής για την χρήση των γηπέδων προς τον διαχειριστή. Ο Δ/Σύμβουλος Α. Γρηγορίου ανέφερε ότι από την στιγμή που το σωματείο Ε.Α.Σ. ζητά μια δεύτερη ευκαιρία για να παρουσιάσει τα ζητούμενα αποδεικτικά στοιχεία, το Δ/Συμβούλιο πρέπει να του την δώσει και εισηγήθηκε όπως δοθεί παράταση χρόνου μέχρι τις 15/02/2016. Όσον αφορά την αποπληρωμή των οφειλών του σωματείου αυτή πρέπει να γίνει άμεσα. Ο Αντιδήμαρχος Α. Πελαγίας ανέφερε ότι πριν από κάποιο χρονικό διάστημα είχε δημιουργηθεί θέμα οφειλών του σωματείου ΕΝΑΔ προς τον Δήμο για την χρήση των γηπέδων και τότε το Δ/Συμβούλιο αποφάσισε όπως εξοφληθεί άμεσα το ποσό που οφείλει το σωματείο, διαφορετικά δεν θα χρησιμοποιεί το γήπεδο ποδοσφαίρου. Μετά την απόφαση αυτή του Δ/Συμβουλίου, το σωματείο εξόφλησε άμεσα τις οφειλές του. Ο Δ/Σύμβουλος Ν. Παπαμιχαήλ ανέφερε ότι συμφωνεί ότι οι οφειλές αυτές των σωματείων πρέπει να εξοφλούνται. Πρέπει όμως να εξοφλούνται και όλες οι άλλες οφειλές των σωματείων προς τον Δήμο. Το Δ/Συμβούλιο είχε πάρει απόφαση όπως εάν μέχρι το τέλος του 2015 δεν εξοφληθούν οι οφειλές των σωματείων προς τον Δήμο, τότε οι οφειλές αυτές να αποκοπούν από την επιχορήγηση που θα τους δοθεί από τον Δήμο, εάν βέβαια η οικονομική κατάσταση του Δήμου το επιτρέπει. Ο Δήμαρχος ανέφερε ότι για το 2015 δεν δόθηκαν οι χορηγίες προς τα σωματεία λόγω της οικονομικής κατάστασης του Δήμου και έτσι οι οφειλές τους παραμένουν. Το Δ/Συμβούλιο μπορεί να αποφασίσει να κινήσει διαδικασίες αγωγών για είσπραξη των καθυστερημένων οφειλών των σωματείων για την φορολογία σκυβάλων, όπως γίνεται και στις περιπτώσεις των Δημοτών. Ο Δήμαρχος ανέφερε επίσης ότι ο διαχειριστής του γηπέδου ποδοσφαίρου παρακαλεί όπως, λόγω της καθυστερημένης υπογραφής του συμβολαίου του, αντί να πληρώνει το ενοίκιο στις αρχές κάθε μήνα, όπως προνοούν οι όροι του συμβολαίου του, να το πληρώνει στο τέλος κάθε μήνα χωρίς να χρεώνεται την επιβάρυνση του 10%.

9 9 Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε όπως δοθεί στο σωματείο νέο χρονικό περιθώριο μέχρι τις 15/02/2016 για υποβολή των απαιτούμενων αποδεικτικών στοιχείων που να τεκμηριώνουν ότι η ακαδημία ποδοσφαίρου με την επωνυμία Ε.Α.Σ. ανήκει στο σωματείο, νοουμένου ότι θα τακτοποιηθούν άμεσα όλες οι μέχρι σήμερα οφειλές του προς τον Δήμο. Αποφάσισε επίσης να αποδεχτεί το αίτημα του διαχειριστή του γηπέδου ποδοσφαίρου για πληρωμή του ενοικίου στο τέλος κάθε μήνα αντί στην αρχή, χωρίς να χρεώνεται την επιβάρυνση του 10% (Φ:2.8.95) ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ, ΗΜΕΡ. 18/01/2016 ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΚΑΤΩΔΡΥΤΟΥ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ Ο Δήμαρχος ενημέρωσε το Δ/Συμβούλιο για την επιστολή του Νομικού Συμβούλου του Δήμου σχετικά με το αίτημα του Δικηγόρου της Κατερίνας Κατωδρύτου να του δοθούν η εσωτερική αλληλογραφία του Δήμου, καθώς και οι νομικές γνωματεύσεις που αφορούν την πελάτιδα του. ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ 8 (2 ΣΕΛΙΔΕΣ) ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ, ΗΜΕΡ. 18/01/2016 Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε όπως ο Δήμος ενημερώσει με επιστολή του τον Δικηγόρο της Κατερίνας Κατωδρύτου ότι σύμφωνα με τις υποδείξεις του Νομικού Συμβούλου του Δήμου, δεν μπορούν να του δοθούν η εσωτερική αλληλογραφία καθώς και οι νομικές γνωματεύσεις που αφορούν την πελάτιδα του (Φ:5.0.0) ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΗΜΕΡ. 15/01/2016 Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στο Υπηρεσιακό Σημείωμα της Υγειονομικού Επιθεωρητή προς το Δ/Συμβούλιο, με το οποίο ενημερώνει το Δημοτικό Συμβούλιο για τα προτεινόμενα-μέγιστα ετήσια τέλη για την διατήρηση ή χρήση επαγγελματικών υποστατικών, σύμφωνα με το σχετικό άρθρο του Περί Δήμων Νόμου. ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ 9 (1 ΣΕΛΙΔΑ) ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε να εφαρμόσει τα προτεινόμενα-μέγιστα ετήσια τέλη για την διατήρηση ή χρήση επαγγελματικών υποστατικών, όπως αυτά αναφέρονται στο σχετικό άρθρο του Περί Δήμων Νόμο.

10 (Φ:4.17.0) ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΟΥ 10 Ο Δήμαρχος παρουσίασε στο Δ/Συμβούλιο σχετικούς πίνακες στους οποίους φαίνονται οι ομάδες που αιτήθηκαν στο Δήμο να χρησιμοποιούν το κεντρικό γήπεδο της Αίθουσας, καθώς και το προκαταρτικό πρόγραμμα χρήσης του γηπέδου, ανάλογα με τις ώρες που ζητήθηκαν από τις ομάδες. Ο Δήμαρχος ανέφερε ότι θα καλέσει σε συνάντηση όλες τις ομάδες που ζήτησαν τις ίδιες ώρες χρήσης του γηπέδου, για να συμφωνηθούν κάποιες αλλαγές στις ώρες, ώστε να ικανοποιηθούν όλες οι ομάδες. Ο Δήμαρχος ενημέρωσε επίσης το Δ/Συμβούλιο ότι το σχολείο PASCAL ενδιαφέρθηκε να χρησιμοποιεί το γήπεδο από την νέα σχολική χρονιά καθημερινά από τις 7.30π.μ. μέχρι τις 8.30π.μ., με χρήση των αποδυτηρίων και των ντους. Επέδειξε επίσης ενδιαφέρον και για την τοποθέτηση διαφημίσεων στο γήπεδο. Στην συνέχεια ο Δήμαρχος ανέφερε ότι το πρόγραμμα ΑΓΟ του Κ.Ο.Α. θα χρησιμοποιεί το γήπεδο δωρεάν, το σωματείο ΟΜΟΝΟΙΑ προσφέρει 10,00/ώρα, αντί 15,00/ώρα που θα ενοικιάζεται για όλες τις άλλες ομάδες που θα προπονούνται στο γήπεδο, με εξαίρεση τα Τοπικά Σωματεία που θα πληρώνουν μόνο 20% του ποσού των 15,00/ώρα. Ανέφερε επίσης ότι η Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης θα πληρώνει 2.500,00/χρόνο για όσες φορές χρησιμοποιήσει το γήπεδο η Εθνική Ομάδα για αγώνες και προπονήσεις. Η Επιτροπή Ερασιτεχνικού Αθλητισμού προτίθεται να πληρώνει 40,00/ημέρα για να χρησιμοποιεί το γήπεδο καθημερινά από τις 6.00μ.μ. μέχρι τις 10.00μ.μ.μ για την διεξαγωγή 2 αγώνων καλαθόσφαιρας. Οι Ομοσπονδίες Πάλης και Τζούντο θα χρεώνονται 25,00/ώρα όταν θα χρησιμοποιούν το γήπεδο για αγώνες. Όσον αφορά την αίθουσα προπονήσεως στο υπόγειο, ο Δήμαρχος ανέφερε ότι συζητώντας με τις Ομοσπονδίες Πάλης και Τζούντο, αυτοί δεν έχουν πρόβλημα συνύπαρξης στον ίδιο χώρο, λόγω του ότι η αίθουσα προπονήσεων είναι αρκετά μεγάλη. Οι πρώτοι αγώνες που θα διεξαχθούν στο γήπεδο θα είναι αυτοί που θα διοργανώσει η Ομοσπονδία Πάλης στις 06/02/2016. Ο Αντιδήμαρχος Α. Πελαγίας ανέφερε ότι θα γίνουν κάποιοι πειραματισμοί τον χρόνο αυτό και θα υπάρξουν διορθώσεις στην νέα σαιζόν. Ο Δήμαρχος ανέφερε ότι θα έχει συνάντηση με την Αστυνομία για να διευθετηθεί το θέμα της στάθμευσης οχημάτων στην ευρύτερη περιοχή της Αίθουσας τις ημέρες που θα διεξάγονται αγώνες, για να μην υπάρξουν οποιαδήποτε προβλήματα στην διακίνηση των διερχομένων οχημάτων. Ο Δ/Σύμβουλος Α. Πενταλιώτης τόνισε ότι όλες οι χρεώσεις για την χρήση της Αίθουσας θα είναι υπό αναθεώρηση, λόγω του ότι μπορεί να προκύψουν αυξήσεις στο κόστος του ηλεκτρικού ρεύματος και του πετρελαίου. Γι αυτό εισηγήθηκε όπως στις συμφωνίες που θα γίνουν με τις ομάδες, θα πρέπει να τεθεί κάποια υποσημείωση, ότι σε περίπτωση αύξησης των εξόδων λειτουργίας της Αίθουσας, θα αυξάνονται ανάλογα και οι χρεώσεις. Ο Αντιδήμαρχος Α. Πελαγίας εισηγήθηκε όπως η Επιτροπή Διαχείρισης της Αίθουσας συνεδριάσει τις επόμενες ημέρες, για να συζητήσει όλα αυτά τα θέματα και να πάρει τις ανάλογες αποφάσεις. Η Αν. Δ/Γραμματέας ανέφερε ότι το έργο βασικά θεωρείται αποπερατωμένο, έγινε προσωρινή παραλαβή σχεδόν ολόκληρου του κτιρίου, έχει

11 11 τελειώσει ο έλεγχος από μέρους της Α.Η.Κ. για την ηλεκτρική εγκατάσταση του κτιρίου και όλα τα μηχανήματα εργάζονται κανονικά. Το μόνο που υπολείπεται είναι κάποιες εξωτερικές εργασίες οι οποίες θα ολοκληρωθούν πολύ σύντομα. ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ 10 (2 ΣΕΛΙΔΕΣ) ΠΡΟΚΑΤΑΡΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΛΕΙΣΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Το Δημοτικό Συμβούλιο ενημερώθηκε για το πρόγραμμα των ομάδων που δήλωσαν ενδιαφέρον για να χρησιμοποιούν την Δημοτική Αίθουσα Αθλοπαιδιών Αγίου Δομετίου (Φ:1.2.3(Β)) ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ Ο Πρόεδρος της Επιτροπής παρουσίασε στο Δ/Συμβούλιο το θέμα που καταγράφεται στο πρακτικό της αναφερόμενης Επιτροπής. ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ 11 (3 ΣΕΛΙΔΕΣ) ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ 20/01/2016 Το Δ/Συμβούλιο έγκρινε το Πρακτικό της Επιτροπής (Φ:1.2.3(ΑΒ)) ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ 12 ( 5 ΣΕΛΙΔΕΣ) ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ, ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ 20/01/2016 Το Δ/Συμβούλιο έλαβε γνώση όλων των θεμάτων του Πρακτικού της Επιτροπής (Φ:1.2.3(Ι)) ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ 20/1/2016 Ο Δήμαρχος ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο για την απόφαση της Επιτροπής όσον αφορά τις Προσφορές Π17/2015, Π18/2015 και Π19/2015. Λόγω της εκκρεμότητας τη προσφοράς Π15/2015, αυτή τέθηκε ενώπιον του Συμβουλίου Προσφορών για λήψη απόφασης. ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ 13 ( 39 ΣΕΛΙΔΕΣ) ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

12 12 Το Δ/Συμβούλιο έλαβε γνώση για την απόφαση της Επιτροπής όσον αφορά τις αναφερόμενες προσφορές (Φ:1.2.0.) ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ Τα Πρακτικά της παρούσας συνεδρίας ηχογραφήθηκαν σε ηλεκτρονική μορφή και είναι αρχειοθετημένα στο server του Δήμου με ονομασία του φακέλου (FOLDER) Recordings και μετά Δ-Σ ΑΡ Άγγελος Πελαγίας Αντιδήμαρχος Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Ημερομηνία: 4 Φεβρουαρίου, 2016 ΚΠ/ΜΧ/ΣΣ/ΛΧ/ΕΜ/ΧΧ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 12 ην ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 650 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ. 8.20μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 28 ην ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 607 Διάρκεια Συνεδρίας 6.00μ.μ. 7.15μ.μ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 08 ην ΜΑΡΤΙΟΥ 2016 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 654 Διάρκεια Συνεδρίας 6.30μ.μ. 9.00μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 07 ην ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 675 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ. 11.00μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Κούλλα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 09 ην ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 652 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ. 8.30μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 22 αν ΜΑΡΤΙΟΥ 2016 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 655 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ. 8.15μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 15 ην ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 649 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ. 8.30μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 23 ην ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 653 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ. - 9.00μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 26 ην ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 603 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ. 8.45μ.μ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 24 ην ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 674 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ. 9.30μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Κούλλα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ 2012-2016 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Δρ. Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Πρόεδρος Γεώργιος Καπάταης ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ & ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Χάρης Αργυρού Δημοτικος Σύμβουλος Προεδρεύων ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 25 Η ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 595 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ.-10.00μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 19Η ΜΑΡΤΙΟΥ 2013 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 589 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ.-9.00μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος Πελαγίας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 11 ην ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 608 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ. 9.25μ.μ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Ανδρέας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 24 Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 599 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ.-9.00μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 20 MAΡΤΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 566 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ - 10.00μ.μ Δρ Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος Πελαγίας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 4ΗΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 577 Διάρκεια Συνεδρίας 7.30μ.μ.-9.00μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας: 4/2017

Αρ. Συνεδρίας: 4/2017 Πρακτικά 106 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, 2017, ώρα 7:15μμ Αρ. Συνεδρίας: 4/2017 Παρόντες: Νεόφυτος Παπαλαζάρου - Δήμαρχος Γερίου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 10 ην ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 604 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ. 9.00μ.μ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 27/15

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 27/15 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 27/15 Ημερομηνία: 10 Σεπτεμβρίου 2015 Ώρα έναρξης: 18:30 Ώρα Λήξης: 22:00 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Ανδρέας Οικονόμου Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 12Η ΙΟΥNΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 571 Διάρκεια Συνεδρίας 7.30μ.μ.-9.30μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος Πελαγίας

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά 32 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη από τις 7:00 μμ μέχρι τις 10:00μμ.

Πρακτικά 32 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη από τις 7:00 μμ μέχρι τις 10:00μμ. Πρακτικά 32 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη 5.2.2013 από τις 7:00 μμ μέχρι τις 10:00μμ. Αρ. Συνεδρίας 4/2013 Παρόντες: κ. Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης. Μέλος Δημοτικού Συμβουλίου 33/16

Πρακτικά Συνεδρίασης. Μέλος Δημοτικού Συμβουλίου 33/16 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 33/16 Ημερομηνία: 24 Νοεμβρίου 2016 Ώρα έναρξης: 13:30 Ώρα λήξης: 15:30 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Ανδρέας Οικονόμου Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Καράς

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 10/11/2015 ΑΡΙΘ. 21/2015

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 10/11/2015 ΑΡΙΘ. 21/2015 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 10/11/2015 ΑΡΙΘ. 21/2015 Παρόντες: Κος Μιχάλης Παυλίδης Δήμαρχος Κος Μάριος Αθανασίου Αντιδήμαρχος Κος Χρίστος Παλιός Δημοτικός Σύμβουλος

Διαβάστε περισσότερα

4. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 30/1/2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 4.00 μ.μ

4. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 30/1/2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 4.00 μ.μ 4. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 30/1/2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 4.00 μ.μ Παρόντες: 1. Γιώτης Παπαχριστοφή Δήμαρχος 2. Λευτέρης Παναγή Αντιδήμαρχος 3. Σάββας Σωκράτους

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 05 ην ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 657 Διάρκεια Συνεδρίας 6.00μ.μ. 7.30μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 14/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013, ώρα 18:30 20:00.

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 14/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013, ώρα 18:30 20:00. Αρ. Φακ.5.10.3 (2013) Α/Α 14/2013 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 14/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013, ώρα 18:30 20:00 Παρόντες Αλκιβιάδης Κωνσταντίνου Χριστάκης

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 15/16

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 15/16 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 15/16 Ημερομηνία: 2 Ιουνίου 2016 Ώρα έναρξης: 13:30 Ώρα λήξης: 15:15 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Ανδρέας Οικονόμου Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Καράς

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας 26/2012

Αρ. Συνεδρίας 26/2012 Πρακτικά 26 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Σάββατο 10.11.2012 από τις 10:15 πμ μέχρι τις 01:30μμ. Αρ. Συνεδρίας 26/2012 Παρόντες: κ. Αργύρης Αργυρού -

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας (10/2013)

Πρακτικά συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας (10/2013) Πρακτικά συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας (10/2013) Ημερομηνία: 16 Απριλίου 2013 Ώρα έναρξης: 13:00 Ώρα λήξης: 15:30 Παρόντες: Κος Γ. Τάκκας, Κος Ι. Καμπανής Κος Μ. Κκάλλη, Κα Φ. Σάββα, Κος Π. Κύπρου, Κος Β.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 23 Η ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 597 Διάρκεια Συνεδρίας 8.00μ.μ.-9.30μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ. Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 19/2015 στα Γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015, ώρα 18:00 19:30

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ. Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 19/2015 στα Γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015, ώρα 18:00 19:30 Αρ. Φακ.5.10.5 (2015) A/A 19/2015 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 19/2015 στα Γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015, ώρα 18:00 19:30 Παρόντες Αλκιβιάδης Κωνσταντίνου Χριστάκης

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά της συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας που έγινε στα Γραφεία του Δήμου την Τρίτη και ώρα 1:00 π.μ. (7/2013)

Πρακτικά της συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας που έγινε στα Γραφεία του Δήμου την Τρίτη και ώρα 1:00 π.μ. (7/2013) Πρακτικά της συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας που έγινε στα Γραφεία του Δήμου την Τρίτη 5.03.2013 και ώρα 1:00 π.μ. (7/2013) Παρόντες: Γ. Τάκκας, Δήμαρχος, Ι. Καμπανής, Αντιδήμαρχος, Μ. Κκάλλη Φ. Σάββα Π. Κύπρου

Διαβάστε περισσότερα

Κος Κυριάκος Λεάνδρου Αναπλ. Δημοτικός Γραμματέας

Κος Κυριάκος Λεάνδρου Αναπλ. Δημοτικός Γραμματέας ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ ΗΜΕΡ. 14/11/2016 ΑΡΙΘ. 20/2016 Παρόντες: Κος Μιχάλης Παυλίδης Δήμαρχος Κος Μάριος Αθανασίου Αντιδήμαρχος Κος Χρίστος Παλιός Δημοτικός Σύμβουλος

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας: 10/2016

Αρ. Συνεδρίας: 10/2016 Πρακτικά 97 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, 2016, ώρα 5:30μμ Αρ. Συνεδρίας: 10/2016 Παρόντες: Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος Γερίου Κυριάκος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 4/17

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 4/17 Ημερομηνία: 27 Ιανουαρίου 2017 Ώρα έναρξης: 12:30 Ώρα Λήξης: 14:00 Παρόντες: Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 4/17 κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος κ. Κυριάκος Ιωακείμ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 25η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 580 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ.-9.30μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ. Παρακαθήμενος κ. Γιάννης Κωμοδρόμος Γραμματέας Συμβουλίου / Πρακτικογράφος κ. Μαρία Αγαθαγγέλου Λογιστική Λειτουργός

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ. Παρακαθήμενος κ. Γιάννης Κωμοδρόμος Γραμματέας Συμβουλίου / Πρακτικογράφος κ. Μαρία Αγαθαγγέλου Λογιστική Λειτουργός Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2014, στις 6:00μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Σάββας Νικολάου Αναπληρωτής

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 33/15

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 33/15 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 33/15 Ημερομηνία : 5 Νοεμβρίου 2015 Ώρα έναρξης: 13:30' Ώρα λήξης: 15:00' Παρόντες : κ. Ανδρέας Οικονόμου Αντιδήμαρχος κ. Ανδρέας Κίττος Μέλος Δημοτικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 14/17

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 14/17 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 14/17 Ημερομηνία: 3 Μαΐου 2017 Ώρα έναρξης: 18:30 Ώρα Λήξης: 20:45 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος κ. Κυριάκος Ιωακείμ

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά 30 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη από τις 7:15 μμ μέχρι τις 10:30μμ.

Πρακτικά 30 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη από τις 7:15 μμ μέχρι τις 10:30μμ. Πρακτικά 30 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη 22.1.2013 από τις 7:15 μμ μέχρι τις 10:30μμ. Αρ. Συνεδρίας 2/2013 Παρόντες: κ. Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 2α ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 579 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ.-9.00μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος Πελαγίας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 6Η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 581 Διάρκεια Συνεδρίας 7:00μ.μ.- 10:30μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2016, στις 7:30μ.μ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Αριθμός Πρακτικών 9Α/2016 Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ.

Διαβάστε περισσότερα

Παρακαθήμενοι: 1. Δημήτρης Χριστοφόρου Δημοτικός Γραμματέας 2. Νεοφύτα Κυπριανού Λειτ. Δημ. Υπηρεσίας (για τα πρακτικά)

Παρακαθήμενοι: 1. Δημήτρης Χριστοφόρου Δημοτικός Γραμματέας 2. Νεοφύτα Κυπριανού Λειτ. Δημ. Υπηρεσίας (για τα πρακτικά) 1. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 9/1/2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 4.30 μ.μ Παρόντες: 1. Γιώτης Παπαχριστοφή Δήμαρχος Μέλος Δημοτικού Συμβουλίου 3. Σάββας Σωκράτους «««4.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ. Παρευρισκόμενη Ελπινίκη Χαραλάμπους Αναπληρωτής Δ. Γραμματέας Τήρηση Πρακτικών

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ. Παρευρισκόμενη Ελπινίκη Χαραλάμπους Αναπληρωτής Δ. Γραμματέας Τήρηση Πρακτικών Αρ. Φακ.5.10.7 (2017) Α/Α 07/2017 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 07/2017 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017, ώρα 8:00 π.μ. 8:30 π.μ. Παρόντες Σταύρος Μιχαήλ Κώστας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 4Η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 583 Διάρκεια Συνεδρίας 7.30μ.μ.-10.00μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ. Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 13/2016 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016, ώρα 18:00 19:00

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ. Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 13/2016 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016, ώρα 18:00 19:00 Αρ. Φακ.5.10.6 (2016) Α/Α 13/2016 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 13/2016 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016, ώρα 18:00 19:00 Παρόντες Αλκιβιάδης Κωνσταντίνου Χριστάκης

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας: 2/2016

Αρ. Συνεδρίας: 2/2016 Πρακτικά 89 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τετάρτη 16 Μαρτίου, 2016, ώρα 7:00μμ Αρ. Συνεδρίας: 2/2016 Παρόντες: Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος Γερίου Κυριάκος

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας 17/2013

Αρ. Συνεδρίας 17/2013 Πρακτικά 45 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη 3.9.2013 από τις 6:15μμ μέχρι τις 8:00μμ. Αρ. Συνεδρίας 17/2013 Παρόντες: κ. Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας 13/2012

Αρ. Συνεδρίας 13/2012 Πρακτικά 13 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη 8.5.2012 από τις 7:00μμ μέχρι τις 10:15μμ. Αρ. Συνεδρίας 13/2012 Παρόντες: κ. Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 07 ην ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 605 Διάρκεια Συνεδρίας 7.30μ.μ. 9.30μ.μ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 8 η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 600 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ. 10.00μ.μ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ. Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2013, στις 7:30μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Σάββας Νικολάου Αναπληρωτής

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας: 8/2017

Αρ. Συνεδρίας: 8/2017 Πρακτικά 110 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη 2 Μαϊου, 2017, ώρα 7:15μμ Αρ. Συνεδρίας: 8/2017 Παρόντες: Νεόφυτος Παπαλαζάρου - Δήμαρχος Γερίου Μάριος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016, στις 7:30μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Γιαννάκης Μωϋσέως Αιρετό

Διαβάστε περισσότερα

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.30 μμ.

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.30 μμ. Αρ Φακ: 6.31.01 19 Απριλίου 2018 Κυρίους Γιώργο Χρυσάνθου, Αντιδήμαρχο Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη Μάριο Χαννίδη Ανδρέα Μαϊμάρη Θωμά Βασιλείου Μάριο Πελεκάνο Μάκη Συμεού Φρόσω Γεωργιάδου Μέλη Χρύσω

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 16Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 590 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ.-9.30μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος Πελαγίας

Διαβάστε περισσότερα

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.30 μμ.

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.30 μμ. Αρ Φακ: 6.31.01 13 Οκτωβρίου 2014 Κυρίους Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, Αντιδήμαρχο Γιάννο Κατσουρίδη Ανδρέα Μαϊμάρη Σταύρο Γερολατσίτη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Δημήτρη Τσίγκη Μαρία Πασχάλη Μάριο Χατζηβασιλείου

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας: 10/2015

Αρ. Συνεδρίας: 10/2015 Πρακτικά 85 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη 13 Οκτωβρίου, 2015, ώρα 7:00μμ Αρ. Συνεδρίας: 10/2015 Παρόντες: Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος Γερίου Κυριάκος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ. Απών 1. κ. Σάββας Νικολάου Αναπληρωτής Κοινοτάρχης

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ. Απών 1. κ. Σάββας Νικολάου Αναπληρωτής Κοινοτάρχης Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2015, στις 6:30μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Νικόλας Αχιλλέως Αιρετό

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2013, στις 6:00 μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Σάββας Νικολάου Αναπληρωτής

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 5/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013, ώρα 18:30 20:00.

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 5/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013, ώρα 18:30 20:00. Αρ. Φακ.5.1.3 (2013) Α/Α 5/2013 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 5/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013, ώρα 18:30 20:00 Παρόντες Αλκιβιάδης Κωνσταντίνου Χριστάκης

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας: 1/2017

Αρ. Συνεδρίας: 1/2017 Πρακτικά 103 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου, 2017, ώρα 7:00μμ Αρ. Συνεδρίας: 1/2017 Παρόντες: Νεόφυτος Παπαλαζάρου- Δήμαρχος Γερίου

Διαβάστε περισσότερα

Μαρία Πασχάλη Αντώνης Μηχανικός Μέλη Θωμάς Βασιλείου Φάνος Κουρουφέξης Δημοτικού Σταύρος Σταυρινίδης Ιωάννης Κληρίδης Συμβουλίου

Μαρία Πασχάλη Αντώνης Μηχανικός Μέλη Θωμάς Βασιλείου Φάνος Κουρουφέξης Δημοτικού Σταύρος Σταυρινίδης Ιωάννης Κληρίδης Συμβουλίου Πρακτικά 556 ης συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Στροβόλου που έγινε στα γραφεία του Δήμου στις 26/5/15 και ώρα 6.00μμ 6.30μμ Αρ Συνεδρίας: 7/2015 Παρόντες: Δρ Λάζαρος Σ Σαββίδης, Δήμαρχος,

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 15/18

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 15/18 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 15/18 Ημερομηνία: 24 Μαΐου 2018 Ώρα έναρξης: 19:00 Ώρα Λήξης: 21:30 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος (εκτός του θέματος 4.1.3) κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

Η προσφορά προκηρύχτηκε με ανοιχτή διαδικασία και μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος e-procurement. Υποβληθήκαν 8 προσφορές από τους ακόλουθους:

Η προσφορά προκηρύχτηκε με ανοιχτή διαδικασία και μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος e-procurement. Υποβληθήκαν 8 προσφορές από τους ακόλουθους: ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ 153 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ (17 η του 2015) ΠΕΜΠΤΗ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΚΑΙ ΩΡΑ 6.00μμ, ΠΑΛΙΑ ΑΓΟΡΑ ΠΑΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

Διαβάστε περισσότερα

Βαλεντίνος Πολυκάρπου Στέλλα Αυλωνίτη Μέλη Κωνσταντίνος Κούκος Δημήτρης Τσίγκης Δημοτικού Χρίστος Τσίγκης Παντελάκης Αγκαστινιώτης Συμβουλίου

Βαλεντίνος Πολυκάρπου Στέλλα Αυλωνίτη Μέλη Κωνσταντίνος Κούκος Δημήτρης Τσίγκης Δημοτικού Χρίστος Τσίγκης Παντελάκης Αγκαστινιώτης Συμβουλίου Πρακτικά 493 ης συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Στροβόλου που έγινε στα γραφεία του Δήμου στις 8/12/2010 από τις 6:30μμ-7:30μμ. Αρ συνεδρίας: 16/2010 Παρόντες: κ.κ. Σάββας Ηλιοφώτου, Δήμαρχος, Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας: 17/2017

Αρ. Συνεδρίας: 17/2017 Πρακτικά 119 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου, 2017, ώρα 7:15μμ Αρ. Συνεδρίας: 17/2017 Παρόντες: Νεόφυτος Παπαλαζάρου - Δήμαρχος Γερίου

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 27/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013, ώρα 18:00 20:00.

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 27/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013, ώρα 18:00 20:00. Αρ. Φακ.5.10.3 (2013) Α/Α 27/2013 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 27/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013, ώρα 18:00 20:00 Παρόντες Αλκιβιάδης Κωνσταντίνου Ανδρέας

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 19/17

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 19/17 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 19/17 Ημερομηνία: 15 Ιουνίου 2017 Ώρα έναρξης: 13:25 Ώρα Λήξης: 15:40 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος (από το θέμα 1.6)

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας: 6/2015

Αρ. Συνεδρίας: 6/2015 Πρακτικά 81 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τετάρτη 29 Απριλίου, 2015, ώρα 8:15πμ Αρ. Συνεδρίας: 6/2015 Παρόντες: Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος Γερίου Κυριάκος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 18/17

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 18/17 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 18/17 Ημερομηνία: 8 Ιουνίου 2017 Ώρα έναρξης: 18:30 Ώρα Λήξης: 21:50 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος κ. Κυριάκος Ιωακείμ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Τρίτη, 4 Απριλίου 2013, στις 6:30μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Σάββας Νικολάου Αναπληρωτής

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 5/17

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 5/17 Ημερομηνία: 9 Φεβρουαρίου 2017 Ώρα έναρξης: 17:00 Ώρα Λήξης: 19:30 Παρόντες: Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 5/17 κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος (από το θέμα

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά 3 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τετάρτη από τις 3:00μμ μέχρι τις 6μμ.

Πρακτικά 3 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τετάρτη από τις 3:00μμ μέχρι τις 6μμ. Πρακτικά 3 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τετάρτη 25.1.2012 από τις 3:00μμ μέχρι τις 6μμ. Αρ. Συνεδρίας 3/2012 Παρόντες: κ. Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

του Δημοτικού Συμβουλίου Στροβόλου που έγινε στα γραφεία του Δήμου στις 27/11/2013 από τις 6.30μμ 8.30μμ

του Δημοτικού Συμβουλίου Στροβόλου που έγινε στα γραφεία του Δήμου στις 27/11/2013 από τις 6.30μμ 8.30μμ UPU συνεδρίας ης UΠρακτικά 533UPU του Δημοτικού Συμβουλίου Στροβόλου που έγινε στα γραφεία του Δήμου στις 27/11/2013 από τις 6.30μμ 8.30μμ Αρ. συνεδρίας: 11/2013 UΠαρόντεςU: Δρ Λάζαρος Σ Σαββίδης, Δήμαρχος,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 15Η IANOΥΑΡΙΟΥ 2013 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 585 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ.-10.00μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 7/18

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 7/18 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 7/18 Ημερομηνία: 20 Μαρτίου 2018 Ώρα έναρξης: 14:00 Ώρα Λήξης: 16:00 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος (μέχρι το θέμα 4.1)

Διαβάστε περισσότερα

Νίκος Χατζηνικολάου, Αν. Δημοτικός Γραμματέας Στέλλα Στέλικου, Πρώτη Στενογράφος

Νίκος Χατζηνικολάου, Αν. Δημοτικός Γραμματέας Στέλλα Στέλικου, Πρώτη Στενογράφος ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ 163 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ (10 ΗΣ ΤΟΥ 2016), ΠΕΜΠΤΗ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016, 2.00μ.μ. ΠΑΛΙΑ ΑΓΟΡΑ ΠΑΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΑΠΟΝΤΕΣ: ΠΑΡΑΚΑΘΗΜΕΝΟΙ:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 564 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ - 10.30μ.μ Δρ Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ KOA

ΟΡΟΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ KOA ΟΡΟΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ KOA ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΥΠΟ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ ΟΥΣΙΩΔΕΙΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ: 1. ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Αρ Φακ: Απριλίου Κυρίους Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, Αντιδήμαρχο

Αρ Φακ: Απριλίου Κυρίους Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, Αντιδήμαρχο Αρ Φακ: 6.31.01 20 Απριλίου 2016 Κυρίους Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, Αντιδήμαρχο Γιάννο Κατσουρίδη Μάρκο Κληρίδη Σταύρο Γερολατσίτη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Δημήτρη Τσίγκη Μαρία Πασχάλη Μάριο Χατζηβασιλείου

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Αριθμός Πρακτικών 20/2012 Παρόντες Πρακτικά Συνεδρίας Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2012, στις 7:30 μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας (13/2013)

Πρακτικά συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας (13/2013) Πρακτικά συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας (13/2013) Ημερομηνία: 21 Μαΐου 2013 Ώρα έναρξης: 17:00 Ώρα λήξης: 19:30 Παρόντες: Κος Γ. Τάκκας, Κος Ι. Καμπανής Κος Μ. Κκάλλη, Κα Φ. Σάββα, Κος Π. Κύπρου, Κος Β. Βραχίμη,

Διαβάστε περισσότερα

Αρ Φακ: Απριλίου Κυρίους Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, Αντιδήμαρχο

Αρ Φακ: Απριλίου Κυρίους Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, Αντιδήμαρχο Αρ Φακ: 6.31.01 3 Απριλίου 2015 Κυρίους Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, Αντιδήμαρχο Γιάννο Κατσουρίδη Μάρκο Κληρίδη Σταύρο Γερολατσίτη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Δημήτρη Τσίγκη Μαρία Πασχάλη Μάριο Χατζηβασιλείου

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας (8/2013)

Πρακτικά συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας (8/2013) Πρακτικά συνεδρίας του Δήμου Σωτήρας (8/2013) Ημερομηνία: 27 Μαρτίου 2013 Ώρα έναρξης: 14:00 Ώρα λήξης: 16:00 Παρόντες: Κος Γ. Τάκκας, Κος Ι. Καμπανής, Κος Μ. Κκάλλη, Κα Φ. Σάββα, Κος Π. Κύπρου, Κος Β.

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 22/17

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 22/17 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 22/17 Ημερομηνία: 20 Ιουλίου 2017 Ώρα έναρξης: 18:30 Ώρα Λήξης: 21:15 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος (μέχρι το θέμα

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 12/17

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 12/17 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 12/17 Ημερομηνία: 6 Απριλίου 2017 Ώρα έναρξης: 13:00 Ώρα Λήξης: 16:00 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος (εκτός από μέρος του θέματος 1.3) κ. Αβραάμ Μουλαζίμης

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 19/16

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 19/16 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 19/16 Ημερομηνία: 14 Ιουλίου 2016 Ώρα έναρξης: 18:30 Ώρα λήξης: 22:00 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Ανδρέας Οικονόμου Αντιδήμαρχος (μέχρι το θέμα

Διαβάστε περισσότερα

Αρ Φακ: Μαρτίου Κυρίους Ανδρέα Μαϊμάρη, Αντιδήμαρχο

Αρ Φακ: Μαρτίου Κυρίους Ανδρέα Μαϊμάρη, Αντιδήμαρχο Αρ Φακ: 6.31.01 8 Μαρτίου 2013 Κυρίους Ανδρέα Μαϊμάρη, Αντιδήμαρχο Γιάννο Κατσουρίδη Ανδρέα Παπαχαραλάμπους Σταύρο Γερολατσίτη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Δημήτρη Τσίγκη Μαρία Πασχάλη Στέλλα Αυλωνίτη

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 16/16

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 16/16 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 16/16 Ημερομηνία: 9 Ιουνίου 2016 Ώρα έναρξης: 18:30 Ώρα λήξης: 21:30 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Ανδρέας Οικονόμου Αντιδήμαρχος κ. Ανδρέας Κίττος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ 18Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 578 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ.-9.00μ.μ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ: Δρ Kώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, που έγινε την Τρίτη 7 Ιουλίου 2016, στις 7:30μμ. στα γραφεία του Συμβουλίου. Παρόντες 1. κ. Γιώργος Στυλιανού Κοινοτάρχης / Πρόεδρος 2. κ. Γιαννάκης Μωϋσέως Αιρετό Μέλος

Διαβάστε περισσότερα

Αρ Φακ: Μαΐου Κυρίους Γιώργο Χρυσάνθου, Αντιδήμαρχο. Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη

Αρ Φακ: Μαΐου Κυρίους Γιώργο Χρυσάνθου, Αντιδήμαρχο. Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη Αρ Φακ: 6.31.01 26 Μαΐου 2017 Κυρίους Γιώργο Χρυσάνθου, Αντιδήμαρχο Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη Μάριο Χαννίδη Ανδρέα Μαϊμάρη Θωμά Βασιλείου Μάριο Πελεκάνο Μάκη Συμεού Φρόσω Γεωργιάδου Μέλη Χρύσω Πολυκάρπου

Διαβάστε περισσότερα

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.30 μμ. 1. Επικύρωση των πρακτικών της πιο κάτω συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου:

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.30 μμ. 1. Επικύρωση των πρακτικών της πιο κάτω συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου: Αρ Φακ: 6.31.01 10 Ιουνίου 2016 Κυρίους Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, Αντιδήμαρχο Γιάννο Κατσουρίδη Μάρκο Κληρίδη Σταύρο Γερολατσίτη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Δημήτρη Τσίγκη Μαρία Πασχάλη Μάριο Χατζηβασιλείου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 13 MAΡΤΙΟΥ 2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 565 Διάρκεια Συνεδρίας 7.00μ.μ - 11.00μ.μ Δρ Κώστας Πέτρου Δήμαρχος Άγγελος Πελαγίας

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 1/16

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 1/16 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 1/16 Ημερομηνία: 28 Ιανουαρίου 2016 Ώρα έναρξης: 13:15 Ώρα Λήξης: 16:00 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος (από το θέμα 1.10) κ. Ανδρέας Οικονόμου Αντιδήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 22/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013, ώρα 18:00 20:00.

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 22/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013, ώρα 18:00 20:00. Αρ. Φακ.5.10.3 (2013) Α/Α 22/2013 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 22/2013 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013, ώρα 18:00 20:00 Παρόντες Αλκιβιάδης Κωνσταντίνου Χριστάκης

Διαβάστε περισσότερα

2. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 16/1/2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 4.00 μ.μ

2. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 16/1/2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 4.00 μ.μ 2. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 16/1/2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 4.00 μ.μ Παρόντες: 1. Γιώτης Παπαχριστοφή Δήμαρχος 2. Λευτέρης Παναγή Αντιδήμαρχος 3. Σάββας Σωκράτους

Διαβάστε περισσότερα