Τρίτη 11 εκεµβρίου 2012

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Τρίτη 11 εκεµβρίου 2012"

Transcript

1 ΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ηµοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισµού-Παιδείας-Αθλητισµού Κοµοτηνής Ταχ. δ/νση : Κούλογλου 14, 69100, ΚΟΜΟΤΗΝΗ Τηλέφωνο: FAX: Τρίτη 11 εκεµβρίου :00π.µ.-13:00µ.µ. Κεντρική Πλατεία Κοµοτηνής. Εθελοντική αιµοδοσία. Συνδιοργάνωση εθελοντικής αιµοδοσίας από την Οµοσπονδία Επαγγελµατικών Βιοτεχνικών και Εµπορικών Σωµατείων µε το Σωµατείο Εθελοντών Αιµοδοτών Ροδόπης π.µ. Κεντρική Πλατεία Κοµοτηνής: Τα παιδιά δηµιουργούν. Οι µαθητές του 1 ου και του 12 ου Νηπιαγωγείου στολίζουν µε χειροποίητα στολίδια τα δέντρα της πλατείας και ζωγραφίζουν κάρτες για τον Αϊ-Βασίλη. 11:30π.µ.-13:00µ.µ. Κεντρική Πλατεία Κοµοτηνής: Τα παιδιά γιορτάζουν. Τα παιδιά του Α Βρεφονηπιακού Σταθµού µεταφέρουν µικρούς και µεγάλους στην εορταστική ατµόσφαιρα των ηµερών. Τετάρτη 12 εκεµβρίου :00π.µ. Κεντρική Πλατεία Κοµοτηνής: Τα παιδιά ονειρεύονται. Το Ξωτικό των Χριστουγέννων ταξιδεύει τα παιδιά του 9 ου Νηπιαγωγείου Κοµοτηνής στη µαγική ατµόσφαιρα των Χριστουγέννων. 11:30π.µ. Κεντρική Πλατεία Κοµοτηνής: Τα παιδιά διασκεδάζουν. Ο Ρούντολφ το Ελαφάκι στην κεντρική πλατεία της πόλης παρασύρει τα παιδιά του Γ Βρεφονηπιακού Σταθµού, καθώς και τα παιδιά του Συλλόγου Μέριµνας ΑµεΑ Νοητικής Υστέρησης «Άγιοι Θεόδωροι» σε ένα ξεφάντωµα χαράς.

2 18:00µ.µ. Χριστουγεννιάτικη Ποδηλατοβόλτα Εκκίνηση: Κεντρική Πλατεία Κοµοτηνής Η ποδηλατική οµάδα On Bikes-Ποδηλάτες Κοµοτηνής ποδηλατεί στο κέντρο της Κοµοτηνής και καταλήγει κάτω από το Χριστουγεννιάτικο έντρο της πόλης µας και συµµετέχει στο άναµµα του. 7.00µ.µ. Κεντρική Πλατεία Κοµοτηνής: Άναµµα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου. Τα παιδιά του Κ..Α.Π. Κοµοτηνής, αφού διασχίσουν τους εµπορικούς δρόµους της πόλης µε τα φαναράκια τους, καταλήγουν στη κεντρική πλατεία της πόλης για να φωταγωγήσουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, σηµατοδοτώντας έτσι την έναρξη των εκδηλώσεων. Η µπάντα του Μουσικού Σχολείου Κοµοτηνής πληµµυρίζει µε χριστουγεννιάτικους ρυθµούς την ατµόσφαιρα. Πέµπτη 13 εκεµβρίου :30π.µ. Κεντρική Πλατεία Κοµοτηνής: Τα παιδιά ψυχαγωγούνται. Τα παιδιά του A και του H Βρεφονηπιακού Σταθµού αφήνουν τις αίθουσες, ξεχύνονται στο χώρο της κεντρικής πλατείας και µας µυούν στην εορταστική ατµόσφαιρα των ηµερών. Το ξωτικό διασκεδάζει και ψυχαγωγεί τα παιδιά, αλλά, παράλληλα, κάνει και τους µεγάλους να πιστέψουν στο όνειρο και στη µαγεία. 5:30µ.µ. Ζεστά Οδηγικά Αρώµατα. Τα παιδιά του σώµατος Ελληνικού Οδηγισµού προσφέρουν µυρωδάτο, ζεστό κρασί και καυτή σοκολάτα στους δρόµους της Βενιζέλου, της Παρασίου και της Ερµού, για να ζεστάνουν όλους εµάς που θα βγούµε για ψώνια, αψηφώντας το τσουχτερό κρύο. Παρασκευή 14 εκεµβρίου :00π.µ. Κεντρική Πλατεία Κοµοτηνής: Τα παιδιά εύχονται. Τα παιδάκια του Β Νηπιαγωγείου Κοµοτηνής ζωγραφίζουν κάρτες για τον Αϊ-Βασίλη, του στέλνουν τις ευχές και τις επιθυµίες τους, βγαίνουν φωτογραφίες στο σπίτι του και πληµµυρίζουν την κεντρική πλατεία µε τα φωτεινά τους χαµόγελα και τις χαρούµενες φωνές τους.

3 11:30π.µ. Κεντρική Πλατεία Κοµοτηνής: Τα παιδιά µεταµορφώνονται. Τα παιδάκια του Ε Παιδικού Σταθµού γεµίζουν την πόλη µε τα ευτυχισµένα χαµόγελά τους και µεταµορφώνονται µε την µέθοδο του face painting. Ο κλόουν τους διασκεδάζει µε τις µπαλονοκατασκευές του και τα φανταστικά παιχνίδια του. 5:30µ.µ. Ζεστά Οδηγικά Αρώµατα. Τα παιδιά του σώµατος Ελληνικού Οδηγισµού προσφέρουν µυρωδάτο, ζεστό κρασί και καυτή σοκολάτα στους δρόµους της Βενιζέλου, της Παρασίου και της Ερµού, για να ζεστάνουν όλους εµάς που θα βγούµε για ψώνια, αψηφώντας το τσουχτερό κρύο. Σάββατο 15 εκεµβρίου :00 Κεντρική Πλατεία Κοµοτηνής: Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα. Η Φιλαρµονική του Νέου Σιδηροχωρίου κουβαλά µαζί της ήχους, χριστουγεννιάτικα τραγούδια και µελωδίες ξεκλειδώνοντας τη µαγεία της µουσικής. ευτέρα 17 εκεµβρίου :30: Κεντρική Πλατεία Κοµοτηνής: Τα παιδιά εκφράζονται. Τα παιδάκια του Β Βρεφονηπιακού Σταθµού Κοµοτηνής στέλνουν τις ευχές τους και ζωγραφίζουν κάρτες για τον Αϊ Βασίλη. Τρίτη 18 εκεµβρίου :30: Κεντρική Πλατεία Κοµοτηνής: Τα παιδιά τραγουδούν. Το Ξωτικό των Χριστουγέννων υποδέχεται τα παιδιά του ΠΙΚΠΑ Κοµοτηνής στο σπίτι του Αϊ Βασίλη, ακούει τις επιθυµίες τους, τους κερνά ζαχαρωτά και τραγουδούν µαζί τα κάλαντα.

4 5:30µ.µ. Ζεστά Οδηγικά Αρώµατα. Τα παιδιά του σώµατος Ελληνικού Οδηγισµού προσφέρουν µυρωδάτο, ζεστό κρασί και καυτή σοκολάτα στους δρόµους της Βενιζέλου, της Παρασίου και της Ερµού, για να ζεστάνουν όλους εµάς που θα βγούµε για ψώνια, αψηφώντας το τσουχτερό κρύο. Τετάρτη 19 εκεµβρίου :30: Κεντρική Πλατεία Κοµοτηνής: Τα παιδιά απασχολούνται. Τα παιδιά του Παιδικού Σταθµού του οικισµού του Κοσµίου ξεδιπλώνουν τη δηµιουργική τους φαντασία και διασκεδάζουν φτιάχνοντας χειροτεχνίες, κάρτες και ζωγραφιές 7:00: Αίθουσα Θρακικού Ωδείου Κοµοτηνής. Παρουσίαση βιβλίου της Σωτηρίας Κυρµανίδου: «Ήµουν του σταύλου ένα άχυρο» Τι έγινε εκείνο το µεγάλο βράδυ µέσα στον φτωχικό αχυρώνα; Ελάτε παρέα µε το αχυράκι να µάθουµε όλοι µαζί. Θα µας βοηθήσει ο Αϊ Βασίλης και το Ξωτικό. Πέµπτη 20 εκεµβρίου :00π.µ. Κεντρική Πλατεία: Κέντρο ηµιουργικής Απασχόλησης Κοµοτηνής. Μουσική εξόρµηση των παιδιών του Κ ΑΠ του ήµου Κοµοτηνής στην κεντρική πλατεία της πόλης. Οι µικροί µουσικοί τραγουδούν χριστουγεννιάτικες µελωδίες. 19:30: Αµφιθέατρο Μουσικού Γυµνασίου-Λυκείου Κοµοτηνής. Χριστουγεννιάτικη µουσική εκδήλωση από τους µαθητές του Μουσικού Γυµνασίου- Λυκείου Κοµοτηνής.

5 Παρασκευή 21 εκεµβρίου :00 Κεντρική Πλατεία: Μουσικό Εργαστήρι «ΝΟΤΑ» Το Μουσικό Εργαστήρι «ΝΟΤΑ» του Χρήστου Χατζόπουλου µαζί µε την παραδοσιακή ορχήστρα και χορωδία του Μουσικού Σχολείου Κοµοτηνής µας ταξιδεύουν µε παραδοσιακά κάλαντα από όλη την Ελλάδα. Σάββατο 22 εκεµβρίου :00π.µ. 14:00µ.µ.Κεντρική Πλατεία: Κοινωνικό bazaar. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Trelacademy ευαισθητοποιεί τους δηµότες της πόλης µαζεύοντας ενδύµατα και παιχνίδια για άπορες οικογένειες σε ένα πανηγύρι ανθρωπιάς. 12:00: Κεντρική Πλατεία: Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα. Η Φιλαρµονική της Αιγείρου γεµίζει τον χώρο της Κεντρικής Πλατείας µε Χριστουγεννιάτικους ήχους και µελωδίες. Κυριακή 23 εκεµβρίου :00-13:00 Κεντρική Πλατεία: Οµάδα θεάµατος Καµπέρ. Η οµάδα θεάµατος Καµπέρ παρουσιάζει ένα πρόγραµµα εµπνευσµένο από το πνεύµα των Χριστουγέννων θέλοντας να διασκεδάσει, να εκτονώσει, να ψυχαγωγήσει όχι µόνο τα παιδιά αλλά και τους µεγάλους. Ο ξυλοπόδαρος, ο ζογκλέρ, ο κλόουν συµµετέχουν σε µια µοναδική παράσταση µε πρωτότυπα και εντυπωσιακά νούµερα, κεφάτα παιχνίδια, διαγωνισµούς δηµιουργώντας µια µαγική ατµόσφαιρα. 11:00π.µ. 14:00µ.µ. Κεντρική Πλατεία: Κοινωνικό bazaar. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Trelacademy ευαισθητοποιεί τους δηµότες της πόλης µαζεύοντας ενδύµατα και παιχνίδια για άπορες οικογένειες σε ένα πανηγύρι ανθρωπιάς. 20:30µ.µ. Λέσχη Κοµοτηναίων: Χριστουγεννιάτικες Ιστορίες. Θεατρικό δρώµενο γραµµένο από τα παιδιά του εργαστηρίου του Η.ΠΕ.ΘΕ. Κοµοτηνής.

6 ευτέρα 24 εκεµβρίου :00π.µ. Εµπορικοί δρόµοι της πόλης: Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα. Η φιλαρµονική του ήµου Κοµοτηνής γεµίζει όλους τους εµπορικούς δρόµους της πόλης( ηµοτική Αγορά-Ερµού-Βενιζέλου-Κεντρική Πλατεία) µε χριστουγεννιάτικες µελωδίες και ήχους. 6:00µ.µ. Κεντρική Πλατεία Κοµοτηνής: Χριστουγεννιάτικα κάλαντα. Το χορευτικό συγκρότηµα του Μορφωτικού Οµίλου Κοµοτηνής τραγουδά παραδοσιακά κάλαντα και µοιράζει χαµόγελα αισιοδοξίας και ελπίδας. Πέµπτη 27 εκεµβρίου :00µ.µ. Πεζόδροµος Ερµού: Μουσική Κιβωτός. Το µουσικό εργαστήρι «ΚΙΒΩΤΟΣ» της.πάσχου-τζατζανά γεµίζει τον εµπορικό πεζόδροµο της Ερµού µε ήχους και µελωδίες. Παρασκευή 28 εκεµβρίου :00π.µ.-14:00µ.µ. Κεντρική Πλατεία: Ιστορίες της µάγισσας Φρικαντέλας. Οι αδερφές Στέλλα Κάκαλου (Κοινωνική Λειτουργός) και Μαρία Κάκαλου (Νηπιαγωγός) διηγούνται ιστορίες της µάγισσας Φρικαντέλας που µισούσε τα Χριστούγεννα. Μαζί µε τους µικρούς µας φίλους γεµίζουν χρυσόσκονη και χρώµατα τη ζωή της µάγισσας. 18:00µ.µ. Κεντρική Πλατεία: Αναβίωση εθίµου «Αρνιά Κατσίκια» Ο Μορφωτικός Σύλλογος των εν Θράκη διαβιούντων Σαρακατσαναίων αναβιώνει το χριστουγεννιάτικο έθιµο «Αρνιά-Κατσίκια»

7 Σάββατο 29 εκεµβρίου :00-14:00: Εκδήλωση από την ποδηλατική οµάδα «On Bikes-Ποδηλάτες Κοµοτηνής». Κεντρική Πλατεία Κοµοτηνής Σκοπός της εκδήλωσης η διάδοση της χρήσης του ποδηλάτου στη πόλη µας. 1:00π.µ. Κεντρική Πλατεία: Έθιµο των «Μωµογέρων». Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ποντίων Θρυλορίου "Η Κερασούντα και το Γαρς" καλωσορίζει τον καινούριο χρόνο µε το λαϊκό παραδοσιακό θέατρο του Πόντου Μωµογέρια «Κιτί Γοτσάς». «Μωµόερος θα ίνουµαι και µε τα κουδουνόπα θα λάσκουµαι µεσανυχτί και γνεφίζω κορτσόπα» 18:30: Χριστουγεννιάτικη Ποδηλατοβόλτα στις γειτονιές της πόλης. Εκκίνηση Κεντρική Πλατεία Κοµοτηνής «Η ποδηλατική µας παρεούλα που το όνοµα της είναι On Bikes όλους τους φίλους προσκαλεί σε µια χαρούµενη γιορτή. Με κέφι, κουδούνια και σκουφιά και µε οχήµατα οικολογικά την πόλη θα περιδιαβούµε και το πνεύµα των Χριστουγέννων θα σκορπούµε.» Κυριακή 30 εκεµβρίου :00-14:00:Εκδήλωση από την ποδηλατική οµάδα «On Bikes-Ποδηλάτες Κοµοτηνής». Κεντρική Πλατεία Κοµοτηνής Σκοπός της εκδήλωσης η διάδοση της χρήσης του ποδηλάτου στη πόλη µας. 11:00-14:00 Κεντρική Πλατεία: Ιστορίες της µάγισσας Φρικαντέλας.

8 Οι αδερφές Στέλλα Κάκαλου (Κοινωνική Λειτουργός) και Μαρία Κάκαλου (Νηπιαγωγός) διηγούνται ιστορίες της µάγισσας Φρικαντέλας που µισούσε τα Χριστούγεννα. Μαζί µε τους µικρούς µας φίλους γεµίζουν χρυσόσκονη και χρώµατα τη ζωή της µάγισσας. ευτέρα 31 εκεµβρίου :00π.µ. Κεντρική Πλατεία: Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα. Η φιλαρµονική του ήµου Κοµοτηνής γεµίζει το κέντρο της πόλης µε πρωτοχρονιάτικες µελωδίες και ήχους. Τετάρτη 2 Ιανουαρίου :00π.µ. Κεντρική Πλατεία Κοµοτηνής: Γιορτή των Κέντρων ηµιουργικής Απασχόλησης του ήµου Κοµοτηνής. Τα παιδιά των Κέντρων ηµιουργικής Απασχόλησης Κοµοτηνής και Μελέτης γιορτάζουν τον ερχοµό του νέου χρόνου κάνοντας βόλτα στα αλογάκια του καρουζέλ. Η οµάδα θεάµατος Καµπέρ ψυχαγωγεί τα παιδιά µε µια µοναδική παράσταση µε πρωτότυπα και εντυπωσιακά νούµερα, κεφάτα παιχνίδια, διαγωνισµούς, δηµιουργώντας µια µαγική ατµόσφαιρα.

Φωτεινά Χριστούγεννα...µαγικές γιορτές

Φωτεινά Χριστούγεννα...µαγικές γιορτές ΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΠΑΙ ΕΙΑΣ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Φωτεινά Χριστούγεννα......µαγικές γιορτές Πρόγραµµα χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων 2013-14 Κυριακή 15 εκεµβρίου 2013 13:30µ.µ.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά 2014-2015. «Δος μου το χέρι σου»

ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά 2014-2015. «Δος μου το χέρι σου» Κυριακή 7/12/2014 ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά 2014-2015 «Δος μου το χέρι σου» -Τ.Κ Ερμητσίου ώρα 4:30μμ κεντρική πλατεία Ο Σύλλογος Γυναικών Ερμητσίου υποδέχεται τα Χριστούγεννα με

Διαβάστε περισσότερα

Γιορτές Χειμώνα 2013 2014

Γιορτές Χειμώνα 2013 2014 Γιορτές Χειμώνα 2013 2014 Αγαπητοί Συμπολίτες, Φίλες και φίλοι επισκέπτες του Δήμου μας, Φέτος τα Χριστούγεννα προσκαλούμε όλη την Ελλάδα να «ανέβει» στο Καρπενήσι. Γιατί ο χειμώνας είναι η εποχή μας και

Διαβάστε περισσότερα

12:00-13:30 18:30-18:45 18:00-21:00 18:45-19:00 19:00-21:00 18:00-20:00 19:00-20:30 18:00-19:30 19:00-21:00 16:30-18:00 18:00-19:00 18:00-20:00

12:00-13:30 18:30-18:45 18:00-21:00 18:45-19:00 19:00-21:00 18:00-20:00 19:00-20:30 18:00-19:30 19:00-21:00 16:30-18:00 18:00-19:00 18:00-20:00 Προγραμμα Επανομής Παρασκευή 09/12 18:30-18:45 Χαιρετισµός Δηµάρχου κ.γιάννης Μαυροµάτης, Φωτισµός Δέντρου! 18:45-19:00 Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα από την χορωδία του Πολιστικού Συλλόγου! 19:00-20:30 Παιχνίδια

Διαβάστε περισσότερα

Χριστούγεννα στην Αθήνα. Πρόγραµµα εκδηλώσεων για τα παιδιά. Πρόγραµµα εκδηλώσεων στις γειτονιές

Χριστούγεννα στην Αθήνα. Πρόγραµµα εκδηλώσεων για τα παιδιά. Πρόγραµµα εκδηλώσεων στις γειτονιές Χριστούγεννα στην Αθήνα Πρόγραµµα εκδηλώσεων για τα παιδιά Πρόγραµµα εκδηλώσεων στις γειτονιές Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου Μουσείο Λαϊκής Τέχνης & Παράδοσης «Αγγελική Χατζημιχάλη» 09.30-10.30 10:30-11:30 Χριστουγεννιάτικο

Διαβάστε περισσότερα

11/ 12 /2013 ΔΕΛΤΙΟ. Η μαγεία των Χριστουγέννων.. στο Δήμο Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη

11/ 12 /2013 ΔΕΛΤΙΟ. Η μαγεία των Χριστουγέννων.. στο Δήμο Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΑΓ.Ι.ΡΕΝΤΗ ΤΥΠΟΥ Νο 80 11/ 12 /2013 ΔΕΛΤΙΟ Η μαγεία των Χριστουγέννων.. στο Δήμο Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη Με παραστάσεις ζωντανής αφήγησης λαϊκών χριστουγεννιάτικων παραμυθιών, ταχυδακτυλουργούς,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ- ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟΔΟΥ Δ.Ο.Π.Α.Ρ. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2014 ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2015

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ- ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟΔΟΥ Δ.Ο.Π.Α.Ρ. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2014 ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2015 ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ- ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟΔΟΥ Δ.Ο.Π.Α.Ρ. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2014 ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2015 ΠΕΜΠΤΗ 04-12- 2014 Συναυλία με το συγκρότημα ΝΙΜΑ Interlational Pop- Rock covers, Ελληνικό

Διαβάστε περισσότερα

4 Δεκεμβρίου 2012 5 Ιανουαρίου 2013. Δημοτικός Κήπος & Πλατεία Ελευθερίας

4 Δεκεμβρίου 2012 5 Ιανουαρίου 2013. Δημοτικός Κήπος & Πλατεία Ελευθερίας 4 Δεκεμβρίου 2012 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοτικός Κήπος & Πλατεία Ελευθερίας Κυριάκος Χαρακίδης Σε μια δύσκολη ομολογουμένως για όλους μας περίοδο, στην οποία δοκιμαζόμαστε και αντιμετωπίζουμε ουσιαστικά προβλήματα,

Διαβάστε περισσότερα

«Παιδικό Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην πλατεία Μικρασιατών»

«Παιδικό Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην πλατεία Μικρασιατών» ΔΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ - Κ.Ε.ΔΗ.Ρ. «Παιδικό Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην πλατεία Μικρασιατών» Εθελοντικές ομάδες θα βρίσκονται καθημερινά στην πλατεία Μικρασιατών και θα συλλέ γουν φάρμακα και τρόφιμα μακράς διαρκείας

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτικά το πρόγραµµα των εκδηλώσεων στις βιβλιοθήκης περιλαµβάνει:

Αναλυτικά το πρόγραµµα των εκδηλώσεων στις βιβλιοθήκης περιλαµβάνει: ήµος Νίκαιας Αγ. Ι. Ρέντη Πρόγραµµα εορταστικών εκδηλώσεων Αναλυτικά το πρόγραµµα των εκδηλώσεων στις βιβλιοθήκης περιλαµβάνει: Βιβλιοθήκη Νίκαιας (Αρκαδίου 23) Σάββατο 7/12/2013, ώρα 10:00 13:00 «Στολισµός

Διαβάστε περισσότερα

Καβάλα στο παραμύθι. Συνολικό ημερήσιο πρόγραμμα. (Εκδηλώσεις και Εργαστήρια) 13 Δεκεμβρίου 2013-5 Ιανουαρίου 2014

Καβάλα στο παραμύθι. Συνολικό ημερήσιο πρόγραμμα. (Εκδηλώσεις και Εργαστήρια) 13 Δεκεμβρίου 2013-5 Ιανουαρίου 2014 Καβάλα στο παραμύθι Συνολικό ημερήσιο πρόγραμμα (Εκδηλώσεις και Εργαστήρια) 13 Δεκεμβρίου 2013-5 Ιανουαρίου 2014 Παρασκευή 13/12 11:00 Οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων στολίζουν τα δέντρα του Δημοτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ. Μουσική παράδοση Αρχαγγέλου. Γιορτή στην παραλία Στεγνά Αρχαγγέλου για τον τουρισμό.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ. Μουσική παράδοση Αρχαγγέλου. Γιορτή στην παραλία Στεγνά Αρχαγγέλου για τον τουρισμό. 07 ΚΥΡΙΑΚΗ, 18:00 ΦΑΛΗΡΑΚΙΟΥ 07 ΚΥΡΙΑΚΗ, 20:30 ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ 20 ΣΑΒΒΑΤΟ, 19:00 & 21 ΚΥΡΙΑΚΗ,19:00 ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΣΤΟ ΑΦΑΝΤΟΥ 21 ΚΥΡΙΑΚΗ, 18:00 ΛΙΝΔΟΥ 21 ΚΥΡΙΑΚΗ, 20:00 ΚΟΣΚΙΝΟΥ 23 ΤΡΙΤΗ, 20:30

Διαβάστε περισσότερα

Christmas Day. Πρόγραµµα Ηµέρας

Christmas Day. Πρόγραµµα Ηµέρας Christmas Day Πρόγραµµα Ηµέρας Θ Ψ Γ Ω Δ Φ Σ Ξ Π Tα έσοδα του Christmas Day θα διατεθούν στα και για την ενίσχυση του Ταµείου Αρωγής & Υποτροφιών. ΔΡΑΣΗ ΠΟΤΕ ΠΟΥ Χορωδία 11:00 Kλειστό Γυμναστήριο Eπίδειξη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Τρίτη 3 Δεκεμβρίου Ιερός Ναός του Αγίου Παντελεήμονα Αχαρνών 18.30 Χριστουγέννων Μουσικές Ανατολής και Δύσης. Συναυλία θρησκευτικού περιεχομένου με τη Χορωδία του Δήμου Αθηναίων, Το

Διαβάστε περισσότερα

Πρόκειται για ένα θεματικό show γεμάτο τεράστιες σαπουνόφουσκες που ζωντανεύει και ενεργοποιεί το παραμύθι, την φαντασία, το όνειρο.

Πρόκειται για ένα θεματικό show γεμάτο τεράστιες σαπουνόφουσκες που ζωντανεύει και ενεργοποιεί το παραμύθι, την φαντασία, το όνειρο. Πρόκειται για ένα θεματικό show γεμάτο τεράστιες σαπουνόφουσκες που ζωντανεύει και ενεργοποιεί το παραμύθι, την φαντασία, το όνειρο. Ένα διαδραστικό παιχνίδι που εξελίσσεται καθ όλη τη διάρκεια του show

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί μου συμπολίτες

Αγαπητοί μου συμπολίτες Αγαπητοί μου συμπολίτες Οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, μικρή ανάπαυλα από τα δύσκολα προβλήματα και τις αβεβαιότητες της καθημερινότητας, πλησιάζουν. Στο Δήμο Χανίων βάλαμε στόχο να

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΟΝΙΑ ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

ΧΡΟΝΙΑ ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΧΡΟΝΙΑ ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΧΡΟΝΙΑ ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΡΑΚΙΚΩΝ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΕΟΡΤΩΝ - ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2015 ΠΕΡΙΟ ΟΣ 50 η ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΣ-ΕΚΤΥΠΩΣΗ-ΒΙΒΛΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Καλές τές. «Δώρο από το περιοδικό το ημερολόγιο του 2015. τηλ. 210 50 17 570 τηλ. 210 27 17 008

Καλές τές. «Δώρο από το περιοδικό το ημερολόγιο του 2015. τηλ. 210 50 17 570 τηλ. 210 27 17 008 FREE PRESS ΔΩΡΕΑΝ Καλές τές Γιορ» «Δώρο από το περιοδικό το ημερολόγιο του 2015 Νέο κατάστημα: Δαναών 73 Ίλιον Τηλ. 210 60 31 996 πωληση: χονρικη - λιανικη Υποκαταστήματα ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: 25ης ΜΑΡΤΊΟΥ 138 Ν.

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΡΑΚΙΚΩΝ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΕΟΡΤΩΝ - ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2014

ΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΡΑΚΙΚΩΝ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΕΟΡΤΩΝ - ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2014 ΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΡΑΚΙΚΩΝ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΕΟΡΤΩΝ - ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2014 ΠΕΡΙΟ ΟΣ 49 η ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΣ-ΕΚΤΥΠΩΣΗ-ΒΙΒΛΙΟ ΕΣΙΑ: ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ «ΑΛΑΚΑΚΗ» ΣΥΝ ΙΟΡΓΑΝΩΣΗ:

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2013 Η.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ.

ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2013 Η.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2013 Η.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. Ιανουάριος 2013 «Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας» στις αίθουσες των Κ.Α.Π.Η ή σε κοσµικές ταβέρνες µε τη συνοδεία ζωντανής µουσικής (Συµµετέχουν τα Κ.Α.Π.Η. Αγ.

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα εκδηλώσεων Αγγέλων Πόλις

Πρόγραμμα εκδηλώσεων Αγγέλων Πόλις Πρόγραμμα εκδηλώσεων Αγγέλων Πόλις ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΓΚΑΙΝΙΑ «ΛΑΓΚΑΔΑΣ: ΑΓΓΕΛΩΝ ΠΟΛΙΣ» 01/12/2011 (ΠΕΜΠΤΗ) 19.00 ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΙΚΟΥΔΗ (support από MOTHERWHAT) 02/12/2011 (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ)

Διαβάστε περισσότερα

Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου έντρου. Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου. Χριστούγεννα στην Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου. Κυριακή 7 εκεµβρίου

Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου έντρου. Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου. Χριστούγεννα στην Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου. Κυριακή 7 εκεµβρίου Φωταγώγηση της Πόλης και του Χριστουγεννιάτικου έντρου Παρασκευή 28 Νοεµβρίου 5.00µ.µ. 6.00µ.µ. Παιδική Χορωδία του Παπαδάκειου ηµοτικού Ωδείου Λεµεσού Ορχήστρα Εγχόρδων Νέων του Παπαδάκειου ηµοτικού Ωδείου

Διαβάστε περισσότερα

Χριστουγεννιάτικα όνειρα «θερινής νυκτός»!...

Χριστουγεννιάτικα όνειρα «θερινής νυκτός»!... Χριστουγεννιάτικα όνειρα «θερινής νυκτός»!... Τα όνειρα μικρών και μεγάλων διαφέρουν αρκετά. Τα όνειρα των μικρών για τα Χριστούγεννα είναι λίγο-πολύ γνωστά: δώρα, λιχουδιές, χαρές, γέλια, διασκέδαση και

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. - ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. - ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2011- ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2012 ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. - ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Κωνσταντίνου Βάρναλη 2, Νέα Μηχανιώνα 23923.30363-4, poltherm@gmail.com Το Τμήμα Πολιτισμού στο διαδίκτυο www.facebook.com/groups/cultureisland

Διαβάστε περισσότερα

Ένα γιορτινό καράβι «έδεσε» στην πλατεία του Ορχομενού!

Ένα γιορτινό καράβι «έδεσε» στην πλατεία του Ορχομενού! Ένα γιορτινό καράβι «έδεσε» στην πλατεία του Ορχομενού! Για πρώτη φορά την κεντρική πλατεία του Ορχομενού δεν στολίζει για τις γιορτές ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, αλλά ένα πραγματικά εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο

Διαβάστε περισσότερα

Αριστοτέλεια 2012. «Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά» Αριστοτέλειο Πνευµατικό Κ Ε Ν Τ Ρ Ο

Αριστοτέλεια 2012. «Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά» Αριστοτέλειο Πνευµατικό Κ Ε Ν Τ Ρ Ο Αριστοτέλεια 2012 «Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά» Αριστοτέλειο Πνευµατικό Κ Ε Ν Τ Ρ Ο Περιεχόμενα Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για τα παιδιά του Δήμου 3 Στολισμός του Δέντρου των ευχών 5 Συνάντηση παραδοσιακών

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων ΔΕΥΤΕΡΑ 1/12 ΚΥΡΙΑΚΗ 30/11 10:00-15:00 Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΪ-ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟ

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων ΔΕΥΤΕΡΑ 1/12 ΚΥΡΙΑΚΗ 30/11 10:00-15:00 Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΪ-ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟ Πρόγραμμα Εκδηλώσεων ΣΑΒΒΑΤΟ 29/11 12:00-15:00 Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΪ-ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 13:30-14:30 ΠΟΙΟΣ ΠΗΡΕ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ; Μουσικοκινητικές Δραστηριότιτες 16:15-17:15 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΠΑΠΙΓΙΟΝ 17:00-20:00

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟΔΟΥ Δ.Ο.Π.Α.Ρ. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Χριστουγεννιάτικο Χωριό στο Ροδίνι

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟΔΟΥ Δ.Ο.Π.Α.Ρ. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Χριστουγεννιάτικο Χωριό στο Ροδίνι ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟΔΟΥ Δ.Ο.Π.Α.Ρ. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Χριστουγεννιάτικο Χωριό στο Ροδίνι Εορταστικό Πρόγραμμα 24/12/2013-05/01/2014 Τρίτη 24/12/2013 ( Παραμονή Χριστουγέννων ) 10:00

Διαβάστε περισσότερα