ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙKH OΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΖΙΟΥ-ΖΙΤΣΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙKH OΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΖΙΟΥ-ΖΙΤΣΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ"

Transcript

1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙKH OΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΖΙΟΥ-ΖΙΤΣΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ 1. ΣΚΟΠΟΣ ΣΥΝΘΕΣΗ 1. Η Επιτροπή Διαιτησίας (Ε.Δ.) της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ. είναι μέρος της οργάνωσης και σύνθεσής της και προβλέπεται από το καταστατικό της. 2. Σκοπός της Ε.Δ. είναι η οργάνωση των Διαιτητών του Ζίου-Ζίτσου. Η Ε.Δ. δεν έχει καμία οικονομική ή διοικητική αρμοδιότητα. Ο ρόλος της είναι συμβουλευτικός και σε καμία περίπτωση δεσμευτικός για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ.. 3. Οι αγώνες του Ζίου-Ζίτσου διέπονται από τεχνικούς κανόνες οι οποίοι αναγράφονται αναλυτικά στο κεφάλαιο με τον διακριτκό τίτλο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ. 4. Οι Διαιτητές είναι υπεύθυνοι για τους αγωνιστικούς χώρους πριν και κατά τη διάρκεια των αγώνων. Διαφυλάτουν την ασφάλεια των αθλητών και την ποιότητα των αγώνων του Ζίου-Ζίτσου τηρώντας αυστηρά τους Κανονισμούς Αγώνων. 5. Η ολομέλεια των Διαιτητών ονομάζεται Σώμα Ελλήνων Δαιτητών Ζίου-Ζίτσου (Σ.Ε.Δ.Ζ-Ζ.) της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ.. 6. Κάθε μέλος του Σ.Ε.Δ.Ζ-Ζ. είναι πιστοποιημένο από την Επιτροπή Διαιτησίας και εγκεκριμένο από το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ.. 7. Η Ε.Δ. είναι 5μελής επιτροπή Διαιτητών η οποία συνεργάζεται στενά με το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ. για την ανάπτυξη της Διαιτησίας του Ζίου-Ζίτσου. 8. Η Ε.Δ. εκλέγεται από το Σ.Ε.Δ.Ζ-Ζ. με μυστική ψηφοφορία κάθε 2 χρόνια. Αποτελείται από τον τον Πρόεδρο, τον Γραμματέα και 3 μέλη. Όλα τα μέλη της Ε.Δ. θα πρέπει να κατέχουν τουλάχιστον τον βαθμό του Διαιτητή Α Κατηγορίας. Την τελική έγκριση για την Ε.Δ. δίνει το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ.. Η αναλυτική περιγραφή της εκλογικής διαδικασίας, παρουσιάζεται στο παράρτημα Α του παρόντος κανονισμού. 2. ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ & ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ Η Επιτροπή Διαιτησίας, είναι υπεύθυνη για τα παρακάτω θέματα: 1. Για την εκπαίδευση νέων Διαιτητών. 2. Για τη διεξαγωγή σεμιναρίων υπενθύμισης των κανόνων διαιτησίας καθώς και την ενημέρωσή και εκπαίδευσή τους στους νέους κανόνες όποτε αυτοί προκύψουν.

2 3. Την αξιολόγηση των υπαρχόντων Διαιτητών με σκοπό τη διατήρηση ή τη βελτίωση τους. 4. Την απόρριψή τους, εφόσον προκύψει τέτοια ανάγκη και εφόσον προηγηθεί συνεδρίαση με τουλάχιστον 4/5 απαρτία. Σε κάθε περίπτωση την τελική απόφαση την παίρνει το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ.. 5. Για τη σύνταξη των γραπτών θεμάτων εξετάσεων διαιτησίας. 6. Για τη διεξαγωγή θεωρητικών και πρακτικών εξετάσεων διαιτησίας. 7. Για την απόδοση των διπλωμάτων στους νέους Διαιτητές, που περνάνε επιτυχώς τις εξετάσεις, σε συνεργασία με την Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ.-Ζ.. 8. Για τη σωστή λειτουργία των διαιτητών κατά τη διάρκεια των πρωταθλημάτων και των λοιπών αθλητικών συναντήσεων της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ.. 9. Για τη διευθέτηση και την επίλυση προβλημάτων, που αφορούν την εφαρμογή των κανονισμών διαιτησίας κατά τη διάρκεια αθλητικών συναντήσεων Ζίου-Ζίτσου. 10. Για τη σύνταξη αναφορών αξιολόγησης μετά το τέλος κάθε Πρωταθλήματος, όλων των Διαιτητών που έλαβαν μέρος, καθώς και όλων των θεμάτων που σχετίζονται με την Διαιτησία (οργάνωση Πρωταθλήματος, αγωνιστικοί χώροι, Προπονητές κλπ). 11. Για τη διατήρηση του αρχείου των Διαιτητών με το ιστορικό κάθε Διαιτητή ξεχωριστά συμμετοχές σε πρωταθλήματα, σεμινάρια, συμπεριφορά, αξιολόγηση ικανοτήτων. 12. Για τη μελέτη και αξιολόγηση προτάσεων, που προέρχονται από την Τεχνική Επιτροπή και έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με τους κανόνες διαιτησίας. 3. ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ 1. Σύμφωνα με τις ανάγκες, η Ε.Δ., σε συνεργασία με την Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ., διοργανώνει σεμινάρια διαιτησίας για αρχάριους και προχωρημένους. Το οργανοπρόγραμμα των σεμιναρίων διαιτησίας ανακοινώνεται από το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ. μετά από πρόταση της Ε.Δ.. Το οργανοπρόγραμμα των σεμιναρίων κοινοποιείται σε όλους τους Διαιτητές του Ζίου-Ζίτσου, καθώς και στους Συλλόγους-μέλη της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ.. Σκοπός των σεμιναρίων είναι: α. Η εκπαίδευση νέων Διαιτητών. β. Η υπενθύμιση των κανόνων διαιτησίας στους υπάρχοντες Διαιτητές και η αποσαφήνιση αμφιλεγόμενων και δύσκολων στην κρίση σημείων του αγώνα. γ. Η εκπαίδευση των Διαιτητών στους νέους Κανονισμούς Διαιτησίας, όποτε αυτοί προκύψουν. 2. Τα σεμινάρια διαιτησίας περιέχουν δύο μέρη: το θεωρητικό και το πρακτικό. α. Στο θεωρητικό μέρος αναλύονται οι κανόνες Διαιτησίας σύμφωνα με τους οποίους λειτουργεί και η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ζίου-Ζίτσου (JJIF), της οποίας η Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ. είναι πλήρες μέλος. Η Ε.Δ. υποχρεούται να εκδώσει και να μοιράσει σε όλους τους Διαιτητές βιβλίο με τους κανονισμούς και τον τρόπο διεξαγωγής των Αγωνισμάτων. Το βιβλίο αυτό θα πρέπει να ανανεώνεται, όποτε προκύπτουν νέοι κανόνες. β. Το πρακτικό μέρος περιλαμβάνει διαιτησία στην πράξη και σχολιασμό των διαφόρων φάσεων, των βαθμών και των ποινών που δίνονται ανά περίπτωση.

3 3. Όταν υπάρχει η τεχνική δυνατότητα, προβλέπεται η προβολή οπτικοακουσιτκών μέσων με χαρακτηριστικές φάσεις από αγώνες, όπου γίνεται σχολιασμός, καθώς και η απόδοση πόντων και ποινών από τους υποψήφιους διαιτητές. 4. Το κόστος συμμετοχής σε κάθε σεμινάριο καθορίζεται από το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ. μετά από πρόταση της Ε.Δ.. 4. ΕΠΙΠΕΔΑ ΒΑΘΜΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ Οι διαιτητές Ζίου-Ζίτσου της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ., ανάλογα με τις ικανότητές και την εμπειρία τους, διακρίνονται σε τρεις (3) βαθμούς: Α, Β και Γ. 1. Διαιτητές Α Κατηγορίας α. Μπορούν να διαιτητεύουν σε όλους τους προκριματικούς και τελικούς αγώνες εντός Ελλάδας, σε όλες τις διοργανώσεις (Τοπικά, Ενωσιακά, Διασυλλογικά ή Πανελλήνια Πρωταθλήματα), με την ιδιότητα του Κεντρικού, Περιφερειακού ή Διαιτητή Γραμματείας. β. Εφόσον προταθούν από την Ε.Δ. και πάρουν την τελική έγκριση από το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ., έχουν το δικαίωμα να δηλώσουν συμμετοχή στα σεμινάρια διαιτητών της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ζίου-Ζίτσου (JJIF) και να δώσουν εξετάσεις για να αποκτήσουν δίπλωμα διαιτησίας της JJIF (είναι απαραίτητη η γνώση της Αγγλικής γλώσσας). 2. Διαιτητές Β Κατηγορίας α. Μπορούν να διαιτητεύουν σε όλους τους προκριματικούς και τελικούς αγώνες εντός Ελλάδας, σε όλες τις διοργανώσεις (Τοπικά, Ενωσιακά, Διασυλλογικά ή Πανελλήνια Πρωταθλήματα), με την ιδιότητα του Κεντρικού, Περιφερειακού ή Διαιτητή Γραμματείας. β. Δεν επιτρέπεται να διαιτητεύουν σαν Κεντρικοί Διαιτητές σε τελικούς Πανελληνίων Πρωταθλημάτων (μπορούν να είναι μόνο Περιφερειακοί Διαιτητές ή Διαιτητές Γραμματείας). γ. Εφόσον προταθούν από την Ε.Δ. και πάρουν την τελική έγκριση από το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ., έχουν το δικαίωμα να δηλώσουν συμμετοχή στα σεμινάρια διαιτητών της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ζίου-Ζίτσου (JJIF), αλλά δεν μπορούν να δώσουν εξετάσεις για διεθνές δίπλωμα διαιτησίας. 3. Διαιτητές Γ Κατηγορίας α. Μπορούν να διαιτητεύουν σε όλους τους προκριματικούς και τελικούς αγώνες εντός Ελλάδας, σε όλες τις διοργανώσεις, Τοπικές, Ενωσιακές ή Διασυλλογικές πλην Πανελληνίων Πρωταθλημάτων, με την ιδιότητα του Περιφερειακού Διαιτητή ή Διαιτητή Γραμματείας. β. Σε περιπτώσεις, όπου ένας Διαιτητής Γ Κατηγορίας επιδείξει εξαιρετική απόδοση και εφόσον επέλθει συμφωνία μεταξύ των τριών (3) υπευθύνων του Πρωταθλήματος (εκπρόσωπο Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ., Τεχνικό υπεύθυνο και υπεύθυνο Διαιτησίας), δύναται να επιτραπεί στον συγκεκριμένο Διαιτητή να διαιτητεύσει ως Κεντρικός Διαιτητής, πλην των τελικών αγώνων. γ. Οι Διαιτητές Γ Κατηγορίας έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα ως Διαιτητές Γραμματείας, εφόσον η βαθμολογία τους στη προηγούμενη διοργάνωση που έλαβαν μέρος ως Διαιτητές δεν ήταν κάτω του επτά (7).

4 5. ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ 1. Διαιτητές στο Ζίου-Ζίτσου έχουν δικαίωμα να γίνουν όλοι οι Έλληνες πολίτες. α. Αλλοδαποί Διαιτητές του Ζίου-Ζίτσου, που επιθυμούν να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα θα πρέπει να ανήκουν σε αλλοδαπή Ομοσπονδία αναγνωρισμένη από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ζίου-Ζίτσου (JJIF). β. Οι αλλοδαποί Διαιτητές για να λάβουν μέρος σε οποιαδήποτε διοργάνωση της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ. θα πρέπει να λαμβάνουν προσωπική πρόσκληση από την Ε.Δ., η οποία θα έχει εγκαίρως ενημερώσει το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ. και θα έχει τη συγκατάθεσή του. 2. Κανένας Διαιτητής δεν μπορεί να ασκεί το επάγγελμα του Προπονητή Ζίου-Ζίτσου σε οποιονδήποτε Σύλλογο-μέλος της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ.. 3. Κανένας Διαιτητής δεν μπορεί να λάβει μέρος σε επίσημους αγώνες Ζίου-Ζίτσου ως Αθλητής. Εξαιρούνται οι Διαιτητές Γ Κατηγορίας οι οποίοι διαιτητεύουν μόνο σε Τοπικά, Διασυλλογικά και Ενωσιακά Πρωταθλήματα. Οι Αθλητές που είναι πιστοποιημένοι Διαιτητές Γ Κατηγορίας δεν μπορούν να διαιτητεύουν αγώνα της κατηγορίας βάρους που λαμβάνουν οι ίδιοι μέρος. 4. Όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν γνώση των βασικών σημείων εκπαίδευσης και τεχνικών του Ζίου-Ζίτσου, σύμφωνα με το πρόγραμμα εκπαίδευσης, που έχει εκδώσει η Τεχνική Επιτροπή της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ.. 5. Οι πρακτικές εξετάσεις για όλες τις κατηγορίες των Διαιτητών λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια των Πρωταθλημάτων ανάλογα με τον βαθμό για τον οποίο οι υποψήφιοι εξετάζονται. α. Οι υποψήφιοι Διαιτητές Γ Κατηγορίας εξετάζονται σε Τοπική, Διασυλλογική ή Ενωσιακή Διοργάνωση. β. Οι υποψήφιοι Διαιτητές Β Κατηγορίας εξετάζονται εξετάζονται σε Τοπική, Διασυλλογική ή Ενωσιακή Διοργάνωση ή/και σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. γ. Οι υποψήφιοι Διαιτητές Α Κατηγορίας εξετάζονται εξετάζονται μόνο σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. 6. Ένας υποψήφιος για τον βαθμό του Διαιτητή Γ Κατηγορίας θα πρέπει: α) Να έχει συμπληρώσει το 16 ο έτος της ηλικίας του. β) Να έχει τουλάχιστον τον βαθμό της Μπλε Ζώνης στο Ζίου-Ζίτσου. γ) Να είναι πιστοποιημένος Γραμματέας και να κατέχει τον βαθμό του Εθνικού Γραμματέα. δ) Να έχει παρακολουθήσει με επιτυχία τουλάχιστον ένα σεμινάριο Διαιτησίας σε Τοπικό, Διασυλλογικό, Ενωσιακό ή Πανελλαδικό επίπεδο. ε) Να περάσει με επιτυχία τις πρακτικές εξετάσεις σε ένα Τοπικό ή Διασυλλογικό ή Ενωσιακό Πρωτάθλημα. Σε περίπτωση που λάβει μέρος σε περισσότερα από ένα πρωταθλήματα μέσα σε μία χρονιά, ο υποψήφιος βαθμολογείται με τον μέσο όρο όλων των βαθμολογιών. Εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις, απονέμεται στον υποψήφιο τιμητικό Δίπλωμα και ο βαθμός του Εθνικού Διαιτητή Ζίου-Ζίτσου Γ Κατηγορίας. Κατόπιν τούτου, το όνομά του εισάγεται στην επίσημη λίστα των Διαιτητών της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ. και εφόσον επιθυμεί, μπορεί να ακολουθήσει εξελικτική πορεία, όπως αυτή φαίνεται παρακάτω.

5 7. Ένας υποψήφιος για τον βαθμό του Διαιτητή Β Κατηγορίας θα πρέπει: α) Να έχει συμπληρώσει το 18 ο έτος της ηλικίας του. β) Να έχει τουλάχιστον τον βαθμό της Καφέ Ζώνης στο Ζίου-Ζίτσου. γ) Να είναι για δύο συνεχή έτη ενεργός Διαιτητής Γ Κατηγορίας σε δύο Τοπικά, Ενωσιακά ή Διασυλλογικά Πρωταθλήματα, ένα ανά έτος. δ) Να είναι για δύο συνεχή έτη ενεργός Διαιτητής Γραμματείας σε δύο Πανελλήνια Πρωταθλήματα, ένα ανά έτος. ε) Να συμμετάσχει με επιτυχία σε τουλάχιστον δύο σεμινάρια διαιτησίας ετησίως, ένα πριν από Τοπική, Διασυλλογική ή Ενωσιακή Διοργάνωση και ένα πριν από Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (εξαιρούνται τα έτη που κάποιο από τα σεμινάρια δεν διοργανώθηκε για οποιονδήποτε λόγο). στ) Να περάσει με επιτυχία τις γραπτές εξετάσεις μετά το πέρας του σεμιναρίου, που θα προηγηθεί του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. ζ) Να περάσει με επιτυχία τις πρακτικές εξετάσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί την επομένη των θεωρητικών εξετάσεων. Εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις, απονέμεται στον υποψήφιο τιμητικό Δίπλωμα και ο βαθμός του Εθνικού Διαιτητή Ζίου-Ζίτσου Β Κατηγορίας. 8. Για το βαθμό του Διαιτητή Α Κατηγορίας θα πρέπει: α) Να έχει συμπληρώσει το 21 ο έτος της ηλικίας του. β) Να έχει τουλάχιστον τον βαθμό της Μαύρης Ζώνης 1-Dan στο Ζίου-Ζίτσου. γ) Να είναι για δύο συνεχή έτη ενεργός Διαιτητής Β Κατηγορίας σε δύο Πανελλήνια Πρωταθλήματα, ένα ανά έτος. δ) Να συμμετάσχει με επιτυχία σε τουλάχιστον ένα σεμινάριο διαιτησίας, που θα πραγματοποιηθεί την προηγούμενη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. ε) Να περάσει με επιτυχία τις προφορικές εξετάσεις μετά το τέλος του σεμιναρίου, που θα προηγηθεί του Πανελληνίου Πρωταθλήματος (εξαιρούνται τα έτη που κάποιο από τα σεμινάρια δεν διοργανώθηκε για οποιονδήποτε λόγο).. στ) Να περάσει με επιτυχία τις πρακτικές εξετάσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί την επομένη των προφορικών εξετάσεων. Εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις, απονέμεται στον υποψήφιο τιμητικό Δίπλωμα και ο βαθμός του Εθνικού Διαιτητή Ζίου Ζίτσου Α Κατηγορίας 6. ΘΕΩΡΗΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 1. Οι υποψήφιοι Διαιτητές Γ Κατηγορίας δεν δίνουν θεωρητικές εξετάσεις. 2. Οι υποψήφιοι Διατητές Β Κατηγορίας δίνουν γραπτές εξετάσεις θεωρίας. 3. Οι υποψήφιοι Διαιτητές Α Κατηγορίας δίνουν προφορικές εξετάσεις θεωρίας. 4. Τις ερωτήσεις συντάσσει η Ε.Δ. κατόπιν εντολής του Δ.Σ. της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ. Το περιεχόμενο των ερωτήσεων είναι αποκλειστική ευθύνη της Ε.Δ. και θα πρέπει να συνάδει με την φιλοσοφία των θεωρητικών εξετάσεων της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ζίου-Ζίτσου. 5. Οι ερωτήσεις των γραπτών εξετάσεων θα πρέπει να είναι από 40 έως 50. Οι ερωτήσεις των προφορικών εξετάσεων θα πρέπει να είναι από 50 έως 60.

6 6. Ο χρόνος των γραπτών εξετάσεων είναι 90 λεπτά. Ο χρόνος των προφορικών εξετάσεων είναι 30 δευτερόλεπτα ανά ερώτηση συμπεριλαμβανομένης και της εκφώνησης. Στην περίπτωση που ο εξεταζόμενος ξεπεράσει τον χρόνο των 30 δευτερολέπτων τότε η ερώτηση θεωρείται άκυρη ακόμα και αν δώσει τη σωστή απάντηση. 7. Οι ερωτήσεις θα πρέπει να καλύπτουν και τα δύο Αγωνίσματα του Ζίου-Ζίτσου, το Αγωνιστικό Σύστημα (Fighting System) και το Σύστημα Τεχνικών Αυτοάμυνας (Duo System). 8. Οι υποψήφιοι Διαιτητές Β Κατηγορίας θα πρέπει να απαντήσουν σωστά τουλάχιστον στο 80% των ερωτήσεων. 9. Οι υποψήφιοι Διαιτητές Α Κατηγορίας θα πρέπει να απαντήσουν σωστά τουλάχιστον στο 90% των ερωτήσεων. 7. ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 1. Οι υποψήφιοι Διαιτητές όλων των Κατηγοριών δίνουν πρακτικές εξετάσεις κατά τη διάρκεια των αγώνων ανάλογα με τον βαθμό στον οποίο ο καθένας είναι υποψήφιος. 2. Οι υποψήφιοι Γ Κατηγορίας δίνουν πρακτικές εξετάσεις σε Τοπική, Διασυλλογική ή Ενωσιακή Διοργάνωση την επόμενη του σεμινάριου Διαιτησίας που παρακολούθησαν. 3. Οι υποψήφιοι Β και Α Κατηγορίας δίνουν πρακτικές εξετάσεις μόνο σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα την επομένη του σεμινάριου Διαιτησίας, που παρακολούθησαν. Δικαίωμα συμμετοχής στις πρακτικές εξετάσεις έχουν μόνο όσοι πέρασαν με επιτυχία τις θεωρητικές. 4. Όλοι οι υποψήφιοι βαθμολογούνται σύμφωνα με τα κριτήρια της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ζίου-Ζίτσου (JJIF). 5. Η βάση της βαθμολογίας για τους υποψηφίους Γ και Β Κατηγορίας είναι το Η βάση της βαθμολογίας για τους υποψηφίους Α Κατηγορίας είναι το ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ 1. Ο αριθμός των Διαιτητών σε κάθε πρωτάθλημα πρέπει να είναι ανάλογος με τον αριθμό των αγωνιστικών χώρων που υπάρχουν. Για κάθε αγωνιστικό χώρο απαιτούνται 4 Διαιτητές για το Αγωνιστικό Σύστημα (Fighting System) και 6 για το Σύστημα Τεχνικών Αυτοάμυνας (Duo System). Εφόσον υπάρχει δυνατότητα, σε κάθε αγωνιστικό χώρο θα υπάρχει επιπλέον ένας ή και περισσότεροι Διαιτητές ώστε να βοηθούν κυκλικά στη ροή των αγώνων. 2. Σε κάθε αγωνιστικό χώρο ορίζεται ένας υπεύθυνος Διαιτητής. Τα καθήκοντά του είναι: α. Να καθορίζει τη ροή των Διαιτητών στον συγκεκριμένο αγωνιστικό χώρο, δηλαδή ποιοι διαιτητές θα διαιτητεύουν σε κάθε αγώνα, έτσι ώστε όλοι οι Διαιτητές να περνάνε από όλες τις θέσεις κυκλικά. β. Να ελέγχει και να βοηθάει τη Γραμματεία του αγωνιστικού χώρου, ώστε να υπάρχει καλή ροή, χωρίς μεγάλες παύσεις ενδιάμεσα στους αγώνες.

7 γ. Να βοηθάει στην επίλυση προβλημάτων που προκύπτουν από την εφαρμογή των Κανονισμών Αγώνων. Αν το πρόβλημα είναι ιδιαίτερης σοβαρότητας, θα πρέπει να συμβουλευτεί των υπεύθυνο Διαιτητή της Διοργάνωσης. δ. Να προσέχει, ώστε να ακολουθούνται οι κανόνες σχετικά με το ποιοι διαιτητές μπορούν να διαιτητεύσουν στους τελικούς, ανάλογα με το βαθμό τους. 3. Οι Διαιτητές συνεργάζονται με τη Γραμματεία του εκάστοτε αγωνιστικού χώρου, η οποία αποτελείται από άτομα εγκεκριμένα και εκπαιδευμένα από την Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ.. 4. Τη γενική ευθύνη για τη διεξαγωγή της εκάστοτε διοργάνωσης (Τοπική, Ενωσιακή, Διασυλλογική ή Πανελλήνια) έχει η Ε.Δ., σε συνεργασία με την Επιτροπή Αγώνων (Ε.Α.), όπως αυτό προκύπτει από τους Κανονισμούς Αγώνων. 5. Η Ε.Δ. σε συνεργασία με την Ε.Α., εξετάζει τυχόν γραπτές ενστάσεις που γίνονται κατά τη διάρκεια των διοργανώσεων. Οι ενστάσεις εξετάζονται από 5μελή ομάδα την οποία αποτελούν: 1 μέλος του Δ.Σ. της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ.-Ζ., 2 μέλη της Ε.Δ (σε περίπτωση που δεν παρίστανται μέλη της Ε.Δ. μπορούν να συμμετέχουν Εθνικοί Διαιτητές Α Κατηγορίας) και 2 μέλη της Ε.Α. Τα μέλη της ομάδας αναλύουν τα δεδομένα και αποφασίζουν πλειοψηφικά για την αποδοχή ή μη της ένστασης. 9. ΛΟΙΠΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 1. Ένδυση Διαιτητών α. Οι Διαιτητές θα πρέπει να είναι ενδεδυμένοι με τη προβλεπόμενη στολή. Η στολή θα πρέπει να είναι καθαρή, σε καλή κατάσταση, χωρίς φθορές και σκισίματα. β. Οι Εθνικοί Διαιτητές, ανεξαρτήτου φύλλου, θα πρέπει να φορούν γκρι παντελόνι, λευκό πουκάμισο, μπλε γραβάτα και μπλε σακάκι. Οι γυναίκες διαιτητές μπορούν εναλλακτικά να φορούν εγκεκριμένο μπλε μαντήλι αντί γραβάτας. Δεν επιτρέπεται να φέρουν κανενός είδους διακριτικό πλην των εγκεκριμένων της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ.. γ. Σε περίπτωση που η Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ. χορηγήσει κάποια από τα παραπάνω οι Διαιτητές θα πρέπει να το φέρουν υποχρεωτικά. δ. Οι Διεθνείς Διαιτητές έχουν το δικαίωμα να φέρουν τη γραβάτα και τα διακριτικά της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ζίου-Ζίτσου (JJIF). ε. Όλοι οι Διαιτητές θα πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με ειδικά υποδήματα, που θα χρησιμοποιούν κατά τη διάρκεια της διαιτησίας στους αγωνιστικούς χώρους. Τα υποδήματα αυτά δεν μπορούν να χρησιμοποιούνται μετά την αποχώρηση από τον αγωνιστικό χώρο για κανένα λόγο. Απογορεύεται ρητά η χρήση άλλων υποδημάτων. στ. Σε περίπτωση που κάποιος Διαιτητής δεν φέρει την προβλεπόμενη στολή ή η στολή του δεν είναι σε καλή κατάσταση (λερωμένη, σκισμένη κλπ.), δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στους αγωνιστικούς χώρους. 2. Βαθμολόγηση Διαιτητών α. Όλοι οι Διαιτητές ανεξαρτήτου βαθμού, βαθμολογούνται κατά τη διάρκεια των πρωταθλημάτων. Η Ε.Δ. σε συνεργασία με το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ. ορίζει έναν ή περισσότερους βαθμολογητές για το εκάστοτε πρωτάθλημα. Βαθμολογητές μπορούν να είναι μέλη της Ε.Δ. ή Διεθνείς Διαιτητές. β. Η βαθμολόγηση γίνεται στα πρότυπα της βαθμολόγησης των Διεθνών Διαιτητών της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ζίου-Ζίτσου (JJF). γ. Η βάση για τους Διαιτητές Γ και Β Κατηγορίας είναι το 7 ενώ για τους Α Κατηγορίας είναι το 8.

8 δ. Σε περίπτωση που ένας Διαιτητής βαθμολογηθεί με βαθμό μικρότερο της βάσης για 2 συνεχή έτη τότε υποβιβάζεται κατά έναν βαθμό. ε. Για να επιστρέψει στον πρότερο βαθμό θα πρέπει να παρακολουθήσει από την αρχή όλο τον κύκλο των σεμιναρίων ανάλογα με τον βαθμό που ήταν πριν τον υποβιβασμό. στ. Από την βαθμολόγηση εξαιρούνται οι Διεθνείς Διαιτητές, εφόσον είναι ενεργοί Διαιτητές στον διεθνή χώρο και διατηρούν τον βαθμό τους. 3. Συμπεριφορά Διαιτητών α. Οι Διαιτητές θα πρέπει να συμπεριφέρονται κόσμια εντός και εκτός των αγωνιστικών χώρων. β. Δεν θα πρέπει να έρχονται σε αντιπαράθεση με τους Προπονητές, τους Αθλητές ή τους θεατές. γ. Σε περίπτωση που παρενοχλούνται από οποιονδήποτε Προπονητή ή Αθλητή, θα πρέπει, ύστερα από συννενόηση με τον υπεύθυνο διαητησίας της διοργάνωσης, να προβαίνουν στα δέοντα, όπως αυτά αναγράφονται στους Κανονισμούς Αγώνων. δ. Απαγορεύεται ρητά η καθοδήγηση Αθλητών εν ώρα αγώνων από Διαιτητή, ακόμα και στην περίπτωση που ο Διαιτητής βρίσκεται σε διάλειμμα. ε. Σε περίπτωση που ένας Διαιτητής συμπεριφέρεται απρεπώς προς τους Προπονητές, τους Αθλητές ή το κοινό θα του γίνεται σύσταση από τον υπεύθυνο Διαιτησίας της διοργάνωσης. Σε περίπτωση που ο Διαιτητής συνεχίσει την απρεπή συμπεριφορά θα απομακρύνεται από την διοργάνωση και θα του επιβάλλονται οι ανάλογες κυρώσεις, όπως αυτές αναγράφονται στην παράγραφο 9.5.α. 4. Ανενεργία α. Στην περίπτωση που ένας διαιτητής παραμείνει ανενεργός για περισσότερο από δύο χρόνια (δεν παρακολουθήσει σεμινάρια διαιτησίας ή δεν λάβει μέρος στους αγώνες ως Διαιτητής), τότε υποβιβάζεται κατά έναν βαθμό. β. Για να επιστρέψει στον πρότερο βαθμό θα πρέπει να παρακολουθήσει από την αρχή όλο τον κύκλο των σεμιναρίων ανάλογα με τον βαθμό που ήταν πριν τον υποβιβασμό. γ. Αν ένας Διαιτητής επιθυμεί να ασχοληθεί επαγγελματικά με την προπονητική, θα πρέπει να το δηλώσει εγγράφως στο Δ.Σ. της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ. με κοινοποίηση στην Ε.Δ.. Εφόσον λάβει την έγκριση από το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ., τότε η Ε.Δ. τον θέτει σε αργία χωρίς όμως να του αφαιρέσει τον βαθμό του Διαιτητή που είχε μέχρι εκείνη την στιγμή. Μπορεί να λαμβάνει μέρος στα σενιμάρια ανανέωσης της άδειας Διαιτητή, για να διατηρήσει τον βαθμό αλλά δεν επιτρέπεται να δώσει εξετάσεις για να ανέβει κατηγορία. Αν δεν λάβει μέρος στα σεμινάρια ανανέωσης της άδειας Διαιτητή, τότε μετά το πέρας δύο ετών υποβιβάζεται κατά έναν βαθμό, όπως αυτό φαίνεται στην παράγραφο 8.4.α. 5. Ποινές α. Οι ποινές που μπορούν να επιβληθούν σε έναν Διαιτητή ποκίλουν ανάλογα τη σοβαρότητα του παραπτώματος. Από προφορική ή γραπτή επίπληξη μέχρι την αργία ή και την αποπομπή του από μέλος της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ.. β. Η Ε.Δ. συνεδριάζει και προτείνει προς το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ. την ανάλογη ποινή. Την τελική απόφαση και την επιβολή ή όχι της ποινής την λαμβάνει αποκλειστικά το Δ.Σ..

9 10. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΕΣ 1. Οι Γραμματείες υπάγονται αποκλειστικά στο Δ.Σ. της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ.. 2. Διακρίνονται σε δύο κατηγορίες: τους Τοπικούς Γραμματείς και τους Εθνικούς Γραμματείς. 3. Η Ε.Δ. κατόπιν εντολής του Δ.Σ. της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ. αναλαμβάνει την εκπαίδευση των νέων Γραμματέων, καθώς και την επιμόρφωση των παλαιών στους νέους κανονισμούς, όποτε αυτοί προκύψουν. 4. Κανένας υποψήφιος Γραμματέας δεν μπορεί να εξασκεί το επάγγελμα του Προπονητή Ζίου-Ζίτσου. 5. Οι υποψήφιοι για τον βαθμό του Τοπικού Γραμματέα θα πρέπει: α. Να παρακολουθήσουν δύο σεμινάρια Γραμματείας μέσα σε δύο έτη, ένα ανά έτος β. Να λάβουν μέρος σε δύο Τοπικές, Διασυλλογικές ή Ενωσιακές Διοργανώσεις, μία ανά έτος. 6. Κατόπιν τούτου η Ε.Δ. προτείνει στο Δ.Σ. την απονομή ή όχι του βαθμού του Τοπικού Γραμματέα σε κάθε υποψήφιο. 7. Οι υποψήφιοι για τον βαθμό του Εθνικού Γραμματέα θα πρέπει: α. Να είναι πιστοποιημένοι Τοπικοί Γραμματείς. β. Να προταθούν από την Ε.Δ. για τον βαθμό του Εθνικού Γραμματέα σύμφωνα με την απόδοσή τους στα Τοπικές, Διασυλλογικές και Ενωσιακές Διοργανώσεις. γ. Να παρακολουθήσουν ένα σεμινάριο Γραμματείας σε εθνικό επίπεδο πριν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. δ. Να βαθμολογηθούν με τουλάχιστον 8 στις θεωρητικές εξετάσεις που θα πραγματοποιηθούν μετά το σεμινάριο. ε. Να κριθούν ικανοί από τον βαθμολογητή Διαιτητή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος την επόμενη μέρα. 8. Κατόπιν τούτου η Ε.Δ. προτείνει στο Δ.Σ. την απονομή ή όχι του βαθμού του Εθνικού Γραμματέα σε κάθε υποψήφιο. 11. ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ Για έκτακτες περιπτώσεις ή για περιπτώσεις που δεν καλύπτονται από τον παρόντα Κανονισμό Διαιτησίας της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ., η Ε.Δ. συνεδριάζει και προτείνει την απόφασή της στο Δ.Σ. της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ.. Την τελική απόφαση την έχει το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ..

10 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α 1. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 1. Το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ. σε συνεδρίασή του θα ορίσει 3μελή Εφορευτική Επιτροπή (Ε.Ε.) η οποία θα ειναι υπεύθυνη για την συγκέντρωση όλων των υποψηφιοτήτων για την Ε.Δ. καθώς για τη διοργάνωση και τη διεξαγωγή των εκλογών. α. Η Ε.Ε. θα αποτελείται τον Πρόεδρο και 2 ακόμα μέλη ενώ και τα 5 μέλη θα πρέπει να κατέχουν τουλάχιστον τον βαθμό του Διαιτητή Α Κατηγορίας. β. Τα μέλη της Ε.Ε. δεν έχουν το δικαίωμα να υποβάλλουν υποψηφιότητα για την Ε.Δ. ενώ έχουν δικαίωμα ψήφου. 2. Το Δ.Σ. θα πρέπει να αποστείλει, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ( ), προσωπική επιστολή σε όλους του Διαιτητές-μέλη της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ. το αργότερο 30 ημέρες πριν τις εκλογές στην οποία θα αναγράφονται: α. Η ημερομηνία και ο τόπος διεξαγωγής των εκλογών. β. Τα ονόματα των μελών της της Ε.Ε. καθώς και τους τρόπους επικοινωνίας με τον Πρόεδρό της για την υποβολή υποψηφιοτήτων. γ. Αίτηση την οποία θα πρέπει να συμπληρώσουν και να αποστείλουν στην Ε.Ε. οι υποψήφιοι. δ. Την τελική ημερομηνία αποδοχής υποψηφιοτήτων. ε. Λοιπές πληροφορίες σχετικά με τις εκλογές. 3. Η χρονική διάρκεια αποδοχής υποψηφιοτήτων δεν θα πρέπει να είναι μικρότερη των 15 ημερών πριν τις εκλογές, ενώ η τελική ημερομηνία αποδοχής υποψηφιοτήτων δεν θα πρέπει να είναι μικρότερη των 15 ημερών από την ημερομηνία των εκλογών. Μετά το πέρας της τελικής ημερομηνίας αποδοχής υποψηφιοτήτων ουδεμία υποψηφιότητα θα γίνεται δεκτή. 4. Μετά την τελική ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων και εντός 2 ημερών, η Ε.Ε. θα αποστέλει τον κατάλογο με τις υποψηφιότητες στο Δ.Σ. της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ. το οποίο έχει και τον τελικό λόγο. Σε περίπτωση κωλύματος με οποιαδήποτε υποψηφιότητα το Δ.Σ. θα πρέπει να ενημερώνει τον υποψήφιο καθώς και την Ε.Ε. 5. Τον τελικό κατάλογο με τις υποψηφιότητες θα πρέπει να τον αποστείλει το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ. σε όλους τους Διαιτητές-μέλη της Ομοσπονδίας το αργότερο 7 ημέρες πριν από την ημερομηνία των εκλογών. 6. Όλες οι ημερομηνίες των παραγράφων 2.2, 2.3, 2.4 και 2.5 θα πρέπει να αναγράφονται ευκρινώς στην προκήρυξη των εκλογών. 2. ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ 1. Μέλη της Ε.Δ. μπορούν να γίνουν Διαιτητές που κατέχουν τουλάχιστον τον βαθμό του Διαιτητή Α Κατηγορίας. 2. Εξαιρούνται όσοι διανύουν περίοδο ποινής ή έχουν διαγραφεί από τον κατάλογο των Διαιτητών για οποιονδήποτε λόγο. Η εξαίρεση αίρεται μετά τη λήξη της ποινής.

11 3. Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν την υποψηφιότητά τους συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας τη σχετική αίτηση που θα τους αποσταλεί, στον Πρόεδρο της Ε.Ε. και σύμφωνα με τον τρόπο που αναγράφεται στην Παράγραφο 2.2.β 3. ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ 1. Πριν από τις εκλογές θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση των Διαιτητών της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ.. Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης θα είναι ο Πρόεδρος της Ε.Ε. ενώ Γραμματέας ένα από τα δύο μέλη. 2. Θέμα της Γενικής Συνέλευσης θα είναι ο απολογισμός των δρώμενων της απερχόμενης Ε.Δ. καθώς και η παρουσίαση των υποψηφίων για τη νέα Ε.Δ.. Ο απολογισμός θα παρουσιαστεί από τον Πρόεδρο της απερχόμενης Ε.Δ. ενώ οι υποψήφιοι από τον Πρόεδρο της Ε.Ε. 3. Οι υποψήηφιοι κατά τη διάρκεια της παρουσίασής τους έχουν το δικαίωμα 3λεπτης ομιλίας προς την ολομέλεια των Διαιτητών. 4. Στη Γενική Συνέλευση των Διαιτητών μπορούν να παρεβρεθούν με δικαίωμα λόγου και ψήφου όλοι οι εγγεγραμμένοι Διαιτητές-μέλη της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ.. Εξαιρούνται όσοι Διαιτητές είναι μόνιμα διεγραμμένοι από το Σώμα Ελλήνων Διαιτητών Ζίου-Ζίου. 5. Επίσης μπορούν να παρευρεθούν, έχοντας όμως μόνο δικαίωμα λόγου, τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ.. 6. Μετά το πέρας του απολογισμού της απερχόμενης Ε.Δ. καθώς και την παρουσίαση των υποψηφίων, ο Πρόεδρος της Ε.Ε. αναφωνεί αλφαβητικά τα ονόματα των Διαιτητών-μελών της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ. που έχουν δικαίωμα ψήφου και αφεξής θα ονομάζονται Εκλογείς. α. Για τη διεξαγωγή των εκλογών απαιτείται η παρουσία τουλάχιστον των 3/5 των Εκλογέων. β. Σε περίπτωση που οι παρόντες Εκλογείς δεν συμπληρώνουν τα 3/5 της ολομέλειας τότε η εκλογική διαδικασία αναβάλλεται για το επόμενο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. γ. Σε περίπτωση που στο δεύτερο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα οι παρόντες Εκλογείς δεν συμπληρώνουν τα 3/5 των εγγεγραμμένων τότε η Ε.Δ. επιλέγεται απευθείας από το Δ.Σ της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ.. 7. Εφόσον υπάρχει απαρτία τουλάχιστον των 3/5 των Εκλογέων αρχίζει η ψηφοφορία. Οι Εκλογείς προσέρχονται να παραλάβουν το ψηφοδέλτιο μαζί με τον φάκελλο παραδίδοντας την ταυτότητα του Διαιτητή Ζίου-Ζίτσου στον Πρόεδρο της Ε.Ε. ο οποίος κάνει και την ταυτοποίηση. α. Κανένας Εκλογέας δεν θα μπορέσει να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα αν δεν προσκομίσει την επίσημη ταυτότητα του Διαιτητή Ζίου-Ζίτσου της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ.. β. Εξαιρούνται όσοι έχουν δηλώσει έγκαιρα την απώλεια της ταυτότητάς τους και προσκομίσουν ειδική βεβαίωση από την Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ. για την υπό έκδοση νέας ταυτότητας. γ. Τόσο το ψηφοδέλτιο όσο και ο φάκελλος θα πρέπει να φέρουν τη σφραγίδα της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ.. 8. Οι Εκλογείς θα ασκούν το εκλογικό τους δικαίωμα μυστικά, σε ιδιαίτερο χώρο, όπου δεν θα υπάρχει οπτική επαφή από και προς τα έξω.

12 9. Οι Εκλογείς έχουν το δικαίωμα να ψηφίσουν μέχρι και 5 υποψηφίους σημειώνοντας έναν σταυρό με μπλε στυλό, αριστερά από το όνομα του υποψηφίου, δίπλα στον αύξοντα αριθμό. Οποιοδήποτε άλλο σημάδι επάνω στο ψηφοδέλτιο ή άλλου χρώματος ή σε οποιοδήποτε άλλο σημείο, θέτει αυτόματα το ψηφοδέλτιο ως άκυρο. Ψηφοδέλτιο χωρίς σταυρό θεωρείται λευκό. 10. Εφόσον ο Εκλογέας ολοκληρώσει το εκλογικό του δικαίωμα, βάζει το ψηφοδέλτιο στον φάκελο, τον κλείνει και τον ρίχνει μέσα στην κάλπη. Ο Πρόεδρος της Ε.Ε. του επιστρέφει την ταυτότητά του και διαγράφει το όνομά του από τον κατάλογο. 11. Όταν ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα και ο τελευταίος Εκλογέας, η Ε.Ε. ανοίγει την κάλπη και καταμετρά τους φακέλλους. Ο αριθμός φακέλλων που περιείχε η κάλπη θα πρέπει να συμφωνεί με τον αριθμό των Εκλογέων που παρίσταντο κατά τη διάρκεια της αναφώνησης των ονομάτων όπως αυτό φαίνεται στην παράγραφο 4.6. Σε περίπτωση που η αριθμός των φακέλλων δεν συμφωνεί με τον αριθμό των Εκλογέων τότε η εκλογική διαδικασία θεωρείται άκυρη και θα πρέπει να επαναληφθεί. 12. Εφόσον πληρείται το κριτήριο της παραγράφου 4.11 ανοίγονται οι φάκελλοι και καταμετρούνται οι ψήφοι. α. Κατά το άνοιγμα της κάλπης και την καταμέτρηση των ψήφων έχουν δικαίωμα να παρευρίσκονται όλοι οι Διαιτητές-μέλη της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ. καθώς και μέλη του Δ.Σ. της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ.. β. Τα λευκά και άκυρα ψηφοδέλτια καταχωρούνται όλα μαζί και δεν λαμβάνονται υπόψη στο τελικό αποτέλεσμα. 13. Οι 5 πρώτοι υποψήφιοι σε σταυρούς αποτελούν την νέα Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ. 14. Ο κατάλογος των παρόντων Εκλογέων καθώς και τα ψηφοδέλτια και οι φάκελλοι που χρησιμοποιήθηκαν στην εκλογική διαδικασία θα παραδοθούν στο Δ.Σ. της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ. το οποίο θα τα διατηρήσει μέχρι τις επόμενες εκλογές. Κατόπιν θα τα καταστρέψει διατηρώντας τα αποτελέσματα σε ηλεκτρονικό αρχείο. 15. Μετά το πέρας των εκλογών η Ε.Δ θα συνεδριάσει και θα εκλέξει με φανερή ψηφοφορία τον Πρόεδρο και τον Γραμματέα. Το αποτέλεσμα θα κοινοποιηθεί στο Δ.Σ. της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ. το οποίο θα δώσει και την τελική έγκριση. 16. Σε περίπτωση που το Δ.Σ. θεωρήσει ότι υπάρχει τυχόν κώλυμα θα επιλύεται σε κοινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ε.Φ.Ε.ΟΖ-Ζ. με την Ε.Δ Αν κάποιο μέλος της Ε.Δ. αποχωρήσει οικιοθελώς από την Ε.Δ. ή τεθεί σε αργία από το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ. τότε τη θέση του καταλαμβάνει ο επόμενος υποψήφιος με τους περισσότερους σταυρούς.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙKH OΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΖΙΟΥ-ΖΙΤΣΟΥ ΑΘΗΝΑ, 14/03/2011 ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 3058/47 ΠΡΟΣ: Τα Αθλητικά Σωματεία - Μέλη της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙKH OΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΖΙΟΥ-ΖΙΤΣΟΥ ΑΘΗΝΑ, 14/03/2011 ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 3058/47 ΠΡΟΣ: Τα Αθλητικά Σωματεία - Μέλη της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ. ΑΘΗΝΑ, 14/03/2011 ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 3058/47 ΠΡΟΣ: Τα Αθλητικά Σωματεία - Μέλη της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ. ΚΟΙΝ: Γ.Γ.Α Διεύθυνση Αγωνιστικού Αθλητισμού Τμήμα Υγρού Στίβου και Βαρέων Αθλημάτων ΘΕΜΑ: 4 o Διασυλλογικό Πρωτάθλημα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ Αρ. Μητρώου 1551, Αρ. Απόφασης 781/2000 T.Θ. 1385, Τ.Κ. 70013 ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ Τηλ. 2810391778, Fax 2810391481 E-mail seite@admin.forth.gr, Web site

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙKH OΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΖΙΟΥ-ΖΙΤΣΟΥ Αρ.μητρώου Αθλητικής αναγνώρισης Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ΟΧ-088

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙKH OΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΖΙΟΥ-ΖΙΤΣΟΥ Αρ.μητρώου Αθλητικής αναγνώρισης Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ΟΧ-088 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙKH OΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΖΙΟΥ-ΖΙΤΣΟΥ Αρ.μητρώου Αθλητικής αναγνώρισης Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ΟΧ-088 ΠΡΟΣ: Τα Αθλητικά Σωματεία - Μέλη της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ. ΚΟΙΝ: Γ.Γ.Α Διεύθυνση Αγωνιστικού

Διαβάστε περισσότερα

π ρ ο κ η ρ ύ σ σ ε ι

π ρ ο κ η ρ ύ σ σ ε ι ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ταχ. Δ/νση : Τέρμα οδού Υγείας & Μεσογείων Ταχ. Κώδικας : 11527 Τηλέφωνο : 2132143301 Fax : 2132143222

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2012 ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΩΣ ΕΞΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ / ΤΡΙΩΝ

ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2012 ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΩΣ ΕΞΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ / ΤΡΙΩΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Σύμφωνα με τις αποφάσεις που ελήφθησαν στην γενική συνέλευση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (J.J.I.F.), την 27/11/2010 στην Αγ., Πετρούπολη της Ρωσίας, το πρόγραμμα των διεθνών διοργανώσεων

Διαβάστε περισσότερα

Κανόνες διεξαγωγής των εκλογών από την Εφορευτική Επιτροπή. Διεξαγωγή της ψηφοφορίας Επαναληπτική εκλογή

Κανόνες διεξαγωγής των εκλογών από την Εφορευτική Επιτροπή. Διεξαγωγή της ψηφοφορίας Επαναληπτική εκλογή Κανόνες διεξαγωγής των εκλογών από την Εφορευτική Επιτροπή Διεξαγωγή της ψηφοφορίας Επαναληπτική εκλογή Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί στις 31-05-2010, στην Αίθουσα Τελετών του Ιδρύματος και ώρα από 09:00 έως

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ Αρ.μητρώου Αθλητικής αναγνώρισης Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ΟΧ-088

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ Αρ.μητρώου Αθλητικής αναγνώρισης Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ΟΧ-088 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ Αρ.μητρώου Αθλητικής αναγνώρισης Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ΟΧ-088 AΘΗΝΑ, 19/02/2014 AΡ.ΠΡΩΤ.: 4102-3 ΠΡΟΣ: ΚΟΙΝ: ΘΕΜΑ: Όλα τα Αθλητικά Σωματεία

Διαβάστε περισσότερα

(Άρθρο 12 του Καταστατικού της ΟΝΕ) 1. Ημερομηνίες και Ώρες

(Άρθρο 12 του Καταστατικού της ΟΝΕ) 1. Ημερομηνίες και Ώρες Εσωτερικοί Κανονισμοί που διέπουν τη Διαδικασία Σύγκλυσης και Λειτουργίας της Γενικής Συνέλευσης (Παγκύπριου Συνεδρίου) και της Εκλογικής Συνέλευσης της Οργάνωσης Νέων Επιστημόνων ΔΗΣΥ (ΟΝΕ) 1. Ημερομηνίες

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2015

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2015 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2015 1. ΟΡΙΣΜΟΣ Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Cyprus Beach Volley 2015, είναι η επίσημη διοργάνωση Beach Volley για το 2015 που

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΥΠ ΑΡΙΘΜ. 03/2017

ΣΥΜΒΑΣΗ ΥΠ ΑΡΙΘΜ. 03/2017 ΥΠ ΑΡΙΘΜ. ΘΕΜΑ: «Γραμματειακές Υπηρεσίες» 1/6 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΟ 1 : ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Σ... 3 ΑΡΘΡΟ 2 : ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ... 3 ΑΡΘΡΟ 3 : ΓΕΝΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ... 4 ΑΡΘΡΟ 4 : ΔΙΑΡΚΕΙΑ Σ... 4 ΑΡΘΡΟ 5 : ΤΙΜΗ...

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Αριθ. 02/

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Αριθ. 02/ Τ Ε Χ ΝΟ ΛΟΓΙ ΚΟ ΕΚΠ ΑΙ Δ Ε Υ Τ Ι ΚΟ ΙΔΡΥΜ Α ( Τ. Ε.Ι.) ΘΕΣ Σ ΑΛ Ι ΑΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (Ε.Τ.Ε.Π.) ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Οι Κανόνες αυτοί εκδίδονται δυνάμει των άρθρων 14(1)(β), 15Β και 32 των περί Πανεπιστημίου Κύπρου Νόμων του 1989 έως 2013 και των Κανονισμούς 28 και

Διαβάστε περισσότερα

Ετήσια Εκλογική Γενική Συνέλευση ΕΔΙΠΠΑΚ

Ετήσια Εκλογική Γενική Συνέλευση ΕΔΙΠΠΑΚ Ανακοίνωση 08 Φεβρουαρίου 2017 Ετήσια Εκλογική Γενική Συνέλευση ΕΔΙΠΠΑΚ Αγαπητά μέλη, Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΔΙΠΠΑΚ σας προσκαλεί στην Ετήσια Εκλογική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΟΡΥ 5Χ5 ΣΑΛΑΣ ΚΩΦΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΑΚ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΟΡΥ 5Χ5 ΣΑΛΑΣ ΚΩΦΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΑΚ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΟΡΥ 5Χ5 ΣΑΛΑΣ ΚΩΦΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΑΚ 2015 Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών Φέρων 6 Office2@hafdeaf..gr www.hafdeaf.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΑ ΟΔΗΓΙΑ 102 ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 5,6,7 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ (ΔΗΜΟΣΙΟΥ & ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ)

ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΑ ΟΔΗΓΙΑ 102 ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 5,6,7 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ (ΔΗΜΟΣΙΟΥ & ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ) ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ και ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ (Ε. Κ Α. Π.) Χαριλάου Τρικούπη 50 Τ.Κ. 106 80 Fax: 211-5555916, mail: ekap@pasok.gr Αθήνα, 3 Ιουνίου 2015 ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΑ ΟΔΗΓΙΑ 102 ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΣΤΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

Κανόνες για τη Συγκρότηση των Σωμάτων Διοίκησης του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου I. ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

Κανόνες για τη Συγκρότηση των Σωμάτων Διοίκησης του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου I. ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ Κανόνες για τη Συγκρότηση των Σωμάτων Διοίκησης του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ I. ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 1. Κανόνες για την Εκλογή Εκπροσώπων στο

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2010

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2010 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2010 1. ΟΡΙΣΜΟΣ Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Cyprus Beach Volley 2010, είναι η επίσημη διοργάνωση Beach Volley για το 2010 που

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΟΝ Ι.Σ.Α. (21-22 Οκτωβρίου 2018)

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΟΝ Ι.Σ.Α. (21-22 Οκτωβρίου 2018) ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΟΝ Ι.Σ.Α. (21-22 Οκτωβρίου 2018) 1. Όπως ορίζεται και στη σχετική προκήρυξη οι εκλογές θα διεξαχθούν στις 21 και 22 Οκτωβρίου 2018. Η ψηφοφορία αρχίζει την Κυριακή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Αριθ. 02/

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Αριθ. 02/ Τ Ε Χ ΝΟ ΛΟΓΙ ΚΟ ΕΚΠ ΑΙ Δ Ε Υ Τ Ι ΚΟ ΙΔΡΥΜ Α ( Τ. Ε.Ι.) ΘΕΣ Σ ΑΛ Ι ΑΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (Ε.ΔΙ.Π.) ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΣΚΛΕ) ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΏΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ (I.F.S.W.)

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΣΚΛΕ) ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΏΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ (I.F.S.W.) ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΣΚΛΕ) ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΏΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ (I.F.S.W.) ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ============================================================

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Στη συνέχεια της Εγκυκλίου της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής και προς διευκόλυνση των εμπλεκομένων στην διαδικασία εκλογής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑΣ ΘΕΜΑ : Προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στο Δ.Σ. του Νοσοκομείου

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑΣ ΘΕΜΑ : Προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στο Δ.Σ. του Νοσοκομείου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 4 η Υ.ΠΕ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ» (Εθν. Αντίστασης 161 Τ.Κ. 55134- ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) Σ χ έ δ ι ο Θεσσαλονίκη 20/6/2018 Τμήμα: Γρ.

Διαβάστε περισσότερα

Σπάρτη, 29/08/2017 Αρ. Πρωτ. 1031

Σπάρτη, 29/08/2017 Αρ. Πρωτ. 1031 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ & ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ Λεωφ. Ευσταθίου και Σταματικής Βαλιώτη και Πλαταιών Τηλ: 2731089651, Φαξ: 27310 89657 email: fhmqls@uop.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΡΚΟ ΓΟΥΔΗ - ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ Ε.Π.Σ. ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2011-2012 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ αφού

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομες υποδείξεις. Κατατόπιση για τον τρόπο εκλογής και διεξαγωγής ενός συμβουλίου επιχειρήσεως

Σύντομες υποδείξεις. Κατατόπιση για τον τρόπο εκλογής και διεξαγωγής ενός συμβουλίου επιχειρήσεως Kurzhinweise in griechischer Sprache GR Σύντομες υποδείξεις Κατατόπιση για τον τρόπο εκλογής και διεξαγωγής ενός συμβουλίου επιχειρήσεως Δεν υπάρχει ακόμη στην επιχείρηση συμβούλιο επιχειρήσεως, το οποίο

Διαβάστε περισσότερα

Αριθ. Πρωτ. 92 Fax:

Αριθ. Πρωτ. 92 Fax: Ορθή Επανάληψη 18.9.17 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΧΟΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΟΣΜΗΤΕΙΑ Διεύθυνση: Δαμασκηνού & Κολοκοτρώνη 20100 Κόρινθος Κόρινθος, 30 Αυγούστου 2017 Τηλέφωνο: 27410 74991-3

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ. 1. Η Κοινότητα ονομάζεται. 2. Έδρα της είναι

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ. 1. Η Κοινότητα ονομάζεται. 2. Έδρα της είναι ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ Άρθρο 1 Όνομα και έδρα 1. Η Κοινότητα ονομάζεται 2. Έδρα της είναι 3. Η Κοινότητα είναι καταχωρημένη στο Ειρηνοδικείο σαν αναγνωρισμένο σωματείο (e.v.) 4. Ο χώρος δραστηριότητας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ Αρ.μητρώου Αθλητικής αναγνώρισης Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ΟΧ-088

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ Αρ.μητρώου Αθλητικής αναγνώρισης Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ΟΧ-088 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ Αρ.μητρώου Αθλητικής αναγνώρισης Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ΟΧ-088 AΘΗΝΑ, 31/12/2015 AΡ.ΠΡΩΤ.: 4216-1 ΠΡΟΣ: ΚΟΙΝ: ΘΕΜΑ: Όλα τα Αθλητικά Σωματεία

Διαβάστε περισσότερα

Σπάρτη, 16/04/2018 Αρ. Πρωτ. 636

Σπάρτη, 16/04/2018 Αρ. Πρωτ. 636 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ & ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΚΟΣΜΗΤΕΙΑ Λεωφ. Ευσταθίου και Σταματικής Βαλιώτη και Πλαταιών Τηλ: 2731089651, Φαξ: 27310

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ EΝΩΣΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ EΝΩΣΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ EΝΩΣΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΚΑΙ ΕΔΡΑ: Άρθρο 1 Ιδρύεται Σωματείο των Κυπρίων Λογοτεχνών με την επωνυμία EΝΩΣΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ και με έδρα τη Λευκωσία. ΣΚΟΠΟΙ: Άρθρο 2 α) Η οργανωμένη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Άρθρο 1 ο Γενικά Σωματεία και εκπρόσωποί τους, αθλητές, προπονητές, διαιτητές κλπ όταν : Διαπράξουν παράπτωμα που θίγει το Φίλαθλο Πνεύμα, παραβιάσουν το Καταστατικό ή τους Κανονισμούς

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Τρίπολη, 18 Ιουλίου 2019 Αριθ. Πρωτ.: 5911 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΛΕΚΤΟΡΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Η ψηφοφορία λαμβάνει χώρα μόνο στις ημέρες των εκλογών σε εκλογικά κέντρα εντός της Δημοκρατίας της Τσεχίας.

Η ψηφοφορία λαμβάνει χώρα μόνο στις ημέρες των εκλογών σε εκλογικά κέντρα εντός της Δημοκρατίας της Τσεχίας. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ στις εκλογές για την ανάδειξη δημοτικών συμβουλίων και στις εκλογές για Γερουσία του Κοινοβουλίου της Δημοκρατίας της Τσεχίας, οι οποίες πραγματοποιούνται την Παρασκευή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙKH OΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΖΙΟΥ-ΖΙΤΣΟΥ Αρ.μητρώου Αθλητικής αναγνώρισης Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ΟΧ-088

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙKH OΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΖΙΟΥ-ΖΙΤΣΟΥ Αρ.μητρώου Αθλητικής αναγνώρισης Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ΟΧ-088 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙKH OΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΖΙΟΥ-ΖΙΤΣΟΥ Αρ.μητρώου Αθλητικής αναγνώρισης Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ΟΧ-088 ΠΡΟΣ: Τα Αθλητικά Σωµατεία - Μέλη της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ. ΚΟΙΝ: Γ.Γ.Α Διεύθυνση Αγωνιστικού

Διαβάστε περισσότερα

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΪΟΥ

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΪΟΥ ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΪΟΥ 2019 1. Κατά την παραλαβή του εκλογικού υλικού ελέγξτε τα ψηφοδέλτια: Να αφορούν στη Δημοτική Ενότητα στην οποία είστε διορισμένοι και όχι σε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΡΙΜΕΛΟΥΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΡΙΜΕΛΟΥΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΤΟΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (Ε.Τ.Ε.Π.) ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τ.Ε. ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Τμήμα Διοικητικών Υποθέσεων Αριθ. Πρωτ.: Δ/1604 Πληρ.: Μαρία Κλάψη Τηλ.:

Τμήμα Διοικητικών Υποθέσεων Αριθ. Πρωτ.: Δ/1604 Πληρ.: Μαρία Κλάψη Τηλ.: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε ΕΔΡΑ: ΑΜΑΡΟΥΣΙΟ (ΣΤΑΘΜΟΣ «ΕΙΡΗΝΗ» ΗΣΑΠ) ΤΑΧ.Δ/ΝΣΗ: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Τ.Κ. 141 21 Μαρούσι 17.6.2016 Τμήμα Διοικητικών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΡΙΜΕΛΟΥΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΡΙΜΕΛΟΥΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΤΟΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (Ε.Τ.Ε.Π.) ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEY ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEY ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ Τ.Θ. 23931, 1687 ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΚΥΠΡΟΣ Τηλ: +357 22 449864, Φαξ:+357 22 449865 Ηλεκτρονική. Διεύθυνση: cusf@cytanet.com.cy Ιστοσελίδα: www.cusf.org.cy ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEY ΑΝΔΡΩΝ /

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 01/2015. ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΟ ΟΜΙΑΣ, ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Σ.Ε.Μ.Π.Χ.Π.Α.

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 01/2015. ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΟ ΟΜΙΑΣ, ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Σ.Ε.Μ.Π.Χ.Π.Α. ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 01/2015 ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΟ ΟΜΙΑΣ, ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Σ.Ε.Μ.Π.Χ.Π.Α., στις 26/04/2015 Η παρούσα εγκύκλιος αφορά στη διοργάνωση των εκλογών του Σ.Ε.Μ.Π.Χ.Π.Α.

Διαβάστε περισσότερα

1ος γύρος: Κυριακή 31/03/2019 ώρα 11:00 φάση των 64 2ος γύρος: Κυριακή 07/04/2019 ώρα 11:00 φάση των 32

1ος γύρος: Κυριακή 31/03/2019 ώρα 11:00 φάση των 64 2ος γύρος: Κυριακή 07/04/2019 ώρα 11:00 φάση των 32 Αθήνα, 13.03.2019 Αριθμ. πρωτ.: Α 102/14.03.2019 ΟΜΑΔΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΤΤΙΚΗΣ 2019 1. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Η Ε.Σ.Σ.Ν.Α. προκηρύσσει το Ομαδικό Κύπελλο Αττικής 2019, το οποίο αποτελεί Περιφερειακό Κύπελλο του 37ου

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ Εισαγωγή 1. Προπαρασκευή των εξετάσεων Έναρξη των εξετάσεων (i) (ii)

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ Εισαγωγή 1. Προπαρασκευή των εξετάσεων Έναρξη των εξετάσεων (i) (ii) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ Εισαγωγή O κανονισμός αυτός προσδιορίζει τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις των διδασκόντων, των φοιτητών, των επιτηρητών για την ομαλή διεξαγωγή των εξετάσεων 1. Προπαρασκευή των εξετάσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το :

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το : Αθήνα, 15.5.2018 Προς : Όλα τα Σωματεία Μέλη της ΕΛ.Ο.Τ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το : ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΘΗΝΑ - Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων, (Διεύθυνση : Έξοδος 5 Αττικής

Διαβάστε περισσότερα

Σύνδεσμος Κριτών Καλαθόσφαιρας Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας. Εσωτερικός Κανονισμός

Σύνδεσμος Κριτών Καλαθόσφαιρας Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας. Εσωτερικός Κανονισμός Εσωτερικός Κανονισμός 2017 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Ο παρών ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ του Συνδέσμου Κριτών Καλαθόσφαιρας Ανατολικής Στερεάς Εύβοιας (Σ.Κ.Κ.Α.Σ.Ε.) περιέχει οκτώ (8) άρθρα που αφορούν την αγωνιστική

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ (όνομα, έδρα, σκοποί, πόροι)

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ (όνομα, έδρα, σκοποί, πόροι) ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ (όνομα, έδρα, σκοποί, πόροι) ΑΡΘΡΟ 1 ο - ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΚΑΙ ΕΔΡΑ Ιδρύεται σωματείο με την επωνυμία «Παιδαγωγική Εταιρεία Κύπρου» με έδρα τη Λευκωσία ΑΡΘΡΟ

Διαβάστε περισσότερα

Ομαδικό Κύπελλο Αττικής 2018

Ομαδικό Κύπελλο Αττικής 2018 Αθήνα,10.04.2018 Αριθμ. πρωτ.: Α 81/10.04.2018 Ομαδικό Κύπελλο Αττικής 2018 1. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Η Ε.Σ.Σ.Ν.Α. προκηρύσσει το Ομαδικό Κύπελλο Αττικής 2018, το οποίο αποτελεί Περιφερειακό Κύπελλο του 36ου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ-13 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ-13 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 2016 ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Κ Υ Κ Λ Α Δ Ω Ν ΕΔΡΑ: ΓΗΠΕΔΟ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ ΕΠΣΚ, ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑΣ 1-ΣΥΡΟΣ 84100 ΤΗΛ: 22810-82888, FAX: 22810-87762, e-mail: epskykladon@gmail.com ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ-13

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ MEDAC

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ MEDAC ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ MEDAC ΚΕΦΑΛΑΙΟ I ΤΑ ΜΕΛΗ Αρθρο 1 Γενικά 1.1 Σύμφωνα με το άρθρο 3.1 του Καταστατικού, αιτήματα προσχώρησης θα πρέπει να υποβάλλονται στην Γραμματεία του MEDAC η οποία θα φροντίζει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017-2018 Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αφού έλαβε υπόψη: α. Το Καταστατικό

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΡΟΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΡΟΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ ΑΔΑ: Β491469ΗΙΔ-Τ6Θ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΡΟΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ Άρθρο 1 ο Ορισμοί 1. Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α., για κάθε αναγνωρισμένη, από τη Διεθνή Ομοσπονδία του αθλήματος (Ι.Τ.Τ.F.),

Διαβάστε περισσότερα

Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί στις , Σάββατο 8Π πρωινή μέχρι 5 μεσημβρινή, στην οδό Μενάνδρου

Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί στις , Σάββατο 8Π πρωινή μέχρι 5 μεσημβρινή, στην οδό Μενάνδρου Σε συνέχεια των εγγράφων μας Φ.09/58/10-6-10, Φ09/71/13-7-10, σας γνωστοποιούμε ότι με την Φ09/94/2-9-10 απόφαση του Διοικητή του Ιδρύματος ορίσθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής της ψηφοφορίας για την εκλογή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1 ης TOΠΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΕΣΘ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1 ης TOΠΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΕΣΘ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1 ης TOΠΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΕΣΘ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 Θεσσαλονίκη, 21.09. 2015 Αρ. Πρωτ.: - 963 - Σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.2725/1999, όπως τροποποιήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΩΝ. Άρθρο 1 Επωνυµία Έδρα. Άρθρο 2 Σκοπός

Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΩΝ. Άρθρο 1 Επωνυµία Έδρα. Άρθρο 2 Σκοπός Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΩΝ Άρθρο 1 Επωνυµία Έδρα Ιδρύεται σωµατείο, σύµφωνα µε τις διατάξεις του Αστικού Κώδικα, µε την επωνυµία «ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΩΝ» και έδρα την Αθήνα.

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Κώδικας Αρχαιρεσιών

Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Κώδικας Αρχαιρεσιών Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία Κώδικας Αρχαιρεσιών επτέμβριος 2016 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Άρθρο Σελίδα ΚΕΥΑΛΑΙΟ A. ΓΕΝΙΚΑ ΦΟΛΙΑ... 1 Άρθρο 1 Εύρος εφαρμογής... 1 ΚΕΥΑΛΑΙΟ Β. ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΣΡΟΠΗ... 1 Άρθρο 2 Βασικές

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ U N I V E R S I T Y O F W E S T AT T I C A ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΠΤΑΜΕΛΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Αιγάλεω, 09/05/2019 ΘΕΜΑ: «Οργάνωση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Εγκεκριμένο Προσωπικό... 2. Ημερήσια αποζημίωση για Αγώνες Εσωτερικού... 2. Οδοιπορικά για αγώνες εσωτερικού και συνεδριάσεις...

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Εγκεκριμένο Προσωπικό... 2. Ημερήσια αποζημίωση για Αγώνες Εσωτερικού... 2. Οδοιπορικά για αγώνες εσωτερικού και συνεδριάσεις... ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Εγκεκριμένο Προσωπικό........ 2 Ημερήσια αποζημίωση για Αγώνες Εσωτερικού.... 2 Οδοιπορικά για αγώνες εσωτερικού και συνεδριάσεις.... 2 Επιχορηγήσεις για διοργάνωση αγώνων εσωτερικού.... 2

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP FINALS 2015 ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP FINALS 2015 ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP FINALS 2015 ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 Αγαπητοί συνάδελφοι, προπονητές, Άλλος ένας κύκλος του πρωταθλήματος JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP κλείνει.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΤΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΣΑΘΛΗΜΑ BEACH VOLLEY ΑΝΔΡΩΝ-ΓΤΝΑΙΚΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΤΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΣΑΘΛΗΜΑ BEACH VOLLEY ΑΝΔΡΩΝ-ΓΤΝΑΙΚΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΤΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΣΑΘΛΗΜΑ BEACH VOLLEY ΑΝΔΡΩΝ-ΓΤΝΑΙΚΩΝ 2015 ΠΡΟΚΗΡΤΞΗ ΠΡΩΣΑΘΛΗΜΑΣΟ Αθήνα, 17 Απριλίου 2015 Α.Π. 1579 Σο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Beach Volleyball 2015, διοργανώνεται από

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ Τ.Ε.Ι. ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ Τ.Ε.Ι. ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ Χανιά, 14-5-2018 Αριθ. Πρωτ. 441 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ Τ.Ε.Ι. ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ Δρ. Ιωάννης Ο. Βαρδιάμπασης Αν. Καθηγητής Πρόεδρος Τμήματος Ηλεκτρονικών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ & ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΚΟΣΜΗΤΕΙΑ Λεωφ. Ευσταθίου και Σταματικής Βαλιώτη και Πλαταιών Τηλ: 2731089651, Φαξ: 27310 89657 Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

11 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ & 5ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

11 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ & 5ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 11 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ & 5ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2018 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών αφού έλαβαν υπόψη : α) Το

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BEACH VOLLEY ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BEACH VOLLEY ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ OAKA, Ανοικτό Κολυμβητήριο, Σπύρου Λούη, 15123 Μαρούσι, AΘΗΝΑ Tel.: +30.210.6801952 Fax: +30.210.6801960 OAKA, Olympic Aquatic Center, Spyrou Loui, 151 23 Athens, GREECE Web: www.volleyball.gr mail: hellas@volleyball.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙKH OΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΖΙΟΥ-ΖΙΤΣΟΥ Αρ.μητρώου Αθλητικής αναγνώρισης Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ΟΧ-088

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙKH OΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΖΙΟΥ-ΖΙΤΣΟΥ Αρ.μητρώου Αθλητικής αναγνώρισης Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ΟΧ-088 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙKH OΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΖΙΟΥ-ΖΙΤΣΟΥ Αρ.μητρώου Αθλητικής αναγνώρισης Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ΟΧ-088 ΠΡΟΣ: Τα Αθλητικά Σωματεία - Μέλη της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ. ΚΟΙΝ: Γ.Γ.Α Διεύθυνση Αγωνιστικού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1836 ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ Γ Ρ Α Μ Μ Α Τ Ε Ι Α ΤΜΗΜ. ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1836 ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ Γ Ρ Α Μ Μ Α Τ Ε Ι Α ΤΜΗΜ. ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΣΧΟΛΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αθήνα 17 Ιανουαρίου 2017 Αριθ. πρωτ.: 56 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΚΛΟΓΩΝ για την ανάδειξη Προέδρου του Τμήματος Θεωρίας και Ιστορίας της Τέχνης της Σχολής Καλών Τεχνών της Ανωτάτης

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ Του Επιστημονικού Συλλόγου με την επωνυμία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (ΕΤΠΕ)

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ Του Επιστημονικού Συλλόγου με την επωνυμία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (ΕΤΠΕ) ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ Του Επιστημονικού Συλλόγου με την επωνυμία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (ΕΤΠΕ) Επωνυμία - Έδρα Σκοπός Άρθρο 1 ο Ίδρυση Ιδρύεται Επιστημονικός

Διαβάστε περισσότερα

Ο Ι Κ Ο Ν Ο ΜΙ Κ Ο Π Α Ν Ε Π Ι Σ Τ Η Μ Ι Ο Α Θ Η Ν Ω Ν. ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ FAX:

Ο Ι Κ Ο Ν Ο ΜΙ Κ Ο Π Α Ν Ε Π Ι Σ Τ Η Μ Ι Ο Α Θ Η Ν Ω Ν. ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ FAX: Ο Ι Κ Ο Ν Ο ΜΙ Κ Ο Π Α Ν Ε Π Ι Σ Τ Η Μ Ι Ο Α Θ Η Ν Ω Ν ΠΑΤΗΣΙΩΝ 76-104 34 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ.210-8203292 FAX: 210-8215909 http://www.aueb.gr rector@aueb.gr ΠΡΥΤΑΝΗΣ Αθήνα, 5 Οκτωβρίου 2012 Αρ. Πρωτ.:4977 Προς:

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ο.Υ.Δ.Α. ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ 2015 ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

Ε.Ο.Υ.Δ.Α. ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ 2015 ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Ε.Ο.Υ.Δ.Α. ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΑΠΝΟΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ 2015 O παρών κανονισμός ισχύει για όλους ανεξαιρέτως τους αγώνες, που διοργανώνονται με την έγκριση της Ε.Ο.Υ.Δ.Α.

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΟΜ.Κ.Ε.

ΝΕΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΟΜ.Κ.Ε. ΝΕΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΟΜ.Κ.Ε. Η Ομοσπονδία Κωφών Ελλάδος (ΟΜ.Κ.Ε.) συγκατατίθεται και εγκρίνει τον παρακάτω κανονισμό λειτουργίας της Επιτροπής Νεολαίας της: 1. ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΔΡΑ Με

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΠΑΠ Under 10 (μικτό προμίνι)

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΠΑΠ Under 10 (μικτό προμίνι) ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΠΑΠ Under 10 (μικτό προμίνι) 2018-2019 Περιεχόμενα 1. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ... 3 2. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΜΑΔΩΝ... 3 3. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΑΓΩΝΑ... 3 4. ΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ ΟΜΑΔΩΝ... 3 5. ΧΡΟΝΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ

ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ 12 Η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (Ε.Α.ΟΜ ΑμεΑ) προκηρύσσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Αθλητών με Αναπηρίες στις 1 2 Ιουνίου 12 στο Κεντρικό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΑΣΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΒΑΡΗΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΑΣΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΒΑΡΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΑΣΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΒΑΡΗΣ Ο εθελοντισμός είναι μια δραστηριότητα που πραγματοποιείται μέσω μη κερδοσκοπικών οργανώσεων ή

Διαβάστε περισσότερα

Η εκπλήρωση αυτών των στόχων θα επιδιωχθεί με την διοργάνωση των ακόλουθων δραστηριοτήτων όπως:

Η εκπλήρωση αυτών των στόχων θα επιδιωχθεί με την διοργάνωση των ακόλουθων δραστηριοτήτων όπως: Καταστατικό 1 Ονομασία και έδρα Ο σύλλογος φέρει την ονομασία Έλληνες Επιστήμονες Βερολίνου και Βρανδεμβούργου (κ.σ.) και έχει την έδρα του στο Βερολίνο. Έτος χρήσης είναι το ημερολογιακό έτος. 2 Σκοπός

Διαβάστε περισσότερα

Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Σ Χ Ο Λ Η. Κ ο σ μ ή τ ο ρ α ς

Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Σ Χ Ο Λ Η. Κ ο σ μ ή τ ο ρ α ς Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Σ Χ Ο Λ Η Κ ο σ μ ή τ ο ρ α ς Προς: Το σώμα εκλεκτόρων για την εκλογή Προέδρου και Αναπληρωτή Προέδρου, του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (με τη φροντίδα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟΦΑΣΗ Δ.Σ. 18/6/26-6-2013 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΟ 1: Σκοπός της Επενδυτικής Επιτροπής ΑΡΘΡΟ 2:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ CHEER LEAGUE ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2017

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ CHEER LEAGUE ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2017 ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ CHEER LEAGUE ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2017 1. ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Η Ευρωπαϊκή Cheer League (ECL) είναι ένα εικονικό πρωτάθλημα με ειδικό σύστημα βαθμολόγησης το οποίο προσφέρει στους αθλητές την επιπρόσθετη δυνατότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Αεραθλητικής Ομοσπονδίας σύμφωνα με τις διατάξεις των νόμων που διέπουν την λειτουργία αθλητικών σωματείων, τις διατάξεις του καταστατικού, των διεθνών κανονισμών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΟΥ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΛΕΪΖΕΡ ΤΟΥ ΙΤΕ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΟΥ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΛΕΪΖΕΡ ΤΟΥ ΙΤΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΡΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΟΥ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΛΕΪΖΕΡ ΤΟΥ ΙΤΕ Το Διοικητικό Συμβούλιο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α ΦΑΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α ΦΑΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 Θεσσαλονίκη, 10/7/ 2015 Αρ. Πρωτ.: - 725 - ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α ΦΑΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 Σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.2725/1999, όπως τροποποιήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α - Γενικό Μέρος. ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β - Απόκτηση δικηγορικής Ιδιότητας - Άσκηση - Εξετάσεις. - Τμήμα Α - Άσκηση

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α - Γενικό Μέρος. ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β - Απόκτηση δικηγορικής Ιδιότητας - Άσκηση - Εξετάσεις. - Τμήμα Α - Άσκηση ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α - Γενικό Μέρος Άρθρο 1: Η φύση της δικηγορίας Αρθρο 2: Η θέση του δικηγόρου στην απονομή της Δικαιοσύνης Άρθρο 3: Το επάγγελμα του δικηγόρου Άρθρο 4: Απόκτηση της δικηγορικής ιδιότητας

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΖΟΥΝΙΟΡ- ΚΑΙ ΜΙΝΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2013-2014

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΖΟΥΝΙΟΡ- ΚΑΙ ΜΙΝΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2013-2014 Μ. ΣΙΑΚΑΒΑΡΑ 8 α ΚΟΖΑΝΗ 50100 ΑΡΙΘ.ΠΡΩΤ. Κοζάνη Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΖΟΥΝΙΟΡ- ΚΑΙ ΜΙΝΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2013-2014 Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ στην

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα : 07-10-2014 Αρ.Πρωτ. : 507 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΛΗ ΕΝΩΣΗΣ

Αθήνα : 07-10-2014 Αρ.Πρωτ. : 507 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΛΗ ΕΝΩΣΗΣ Αθήνα : 07-10-2014 Αρ.Πρωτ. : 507 Από: Προς: ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΛΗ ΕΝΩΣΗΣ Θέμα: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ & ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΕΤΟΥΣ 2014 Αγαπητοί συνάδελφοι, Η Πανελλήνια Ένωση Κατασκευαστών, Συντηρητών

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΑΣΗ. 4. Η συνδρομή για τα τακτικά μέλη είναι υποχρεωτική και ορίστηκε σε 15 ευρώ το χρόνο.

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΑΣΗ. 4. Η συνδρομή για τα τακτικά μέλη είναι υποχρεωτική και ορίστηκε σε 15 ευρώ το χρόνο. ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΑΣΗ 1. Ιδρύεται σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με την ονομασία Ποδηλατικός Όμιλος Λεμεσού, για την προαγωγή της ποδηλασίας και την αγάπη του ανθρώπου προς το ποδήλατο με έδρα τη Λεμεσό.

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικαστικα Συνεδρι ου Εκπαιδευτών

Διαδικαστικα Συνεδρι ου Εκπαιδευτών Διαδικαστικα Συνεδρι ου Εκπαιδευτών Οι διαδικασίες του Συνεδρίου εκπαιδευτών αποτελούν το μηχανισμό που διασφαλίζει τη βέλτιστη αξιοποίηση του χρόνου και διευκολύνει η ολοκλήρωση των εργασιών του Συνεδρίου,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ 2017

ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ 2017 Αθήνα, 21.09.2017 Αριθμ. πρωτ.: Α 36 / 21.09.2017 ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ 2017 Η Ε.Σ.Σ.Ν.Α. προκηρύσσει το Ομαδικό Πρωτάθλημα Παίδων Κορασίδων Αττικής 2017, το οποίο αποτελεί και προκριματική

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΑΡ. 194/

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΑΡ. 194/ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 7 Η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - Γ.Ν. ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ Λεωφ. Κνωσσού, Τ.Θ. 44, Ηράκλειο Κρήτης ΑΦΜ 999161766, Α ΔΟΥ Ηρακλείου

Διαβάστε περισσότερα

Τροποποιήσεις Καταστατικού του Συλλόγου Αποφοίτων ΔΕΤ

Τροποποιήσεις Καταστατικού του Συλλόγου Αποφοίτων ΔΕΤ ü ΑΡΘΡΟ 1 - Ι ΡΥΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ Ιδρύεται Σωματείο με την επωνυμία «Σύλλογος Αποφοίτων Τμήματος ιοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας». Το Σωματείο μπορεί επίσης να χρησιμοποιεί στα αγγλικά τον διακριτικό τίτλο

Διαβάστε περισσότερα

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, Αθήνα 15-9-2012 d.mpratis@gmail.com http://www.mpratis.gr τηλ. 6974750402 2103312790 2103442884 fax: 2103246893 Διαδικασία εκλογής, των τακτικών και αναπληρωματικών αιρετών μας, στα Υπηρεσιακά Συμβούλια

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (ΕΦΟΑ) ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α και Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2017

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (ΕΦΟΑ) ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α και Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (ΕΦΟΑ) ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α και Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2017 Α ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Στο Πρωτάθλημα της Α Εθνικής συμμετέχουν 12 ομάδες της προηγούμενης χρονιάς και 4 ομάδες

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ο.Υ.Δ.Α ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ 2014

Ε.Ο.Υ.Δ.Α ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ 2014 Ε.Ο.Υ.Δ.Α ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ 2014 O παρών Κανονισμός ισχύει για όλους ανεξαιρέτως τους αγώνες, που διοργανώνονται με την έγκριση

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ (-16 ΕΤΩΝ) ΑΤΤΙΚΗΣ 2018

ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ (-16 ΕΤΩΝ) ΑΤΤΙΚΗΣ 2018 Αθήνα, 23.09.2018 Αριθμ. πρωτ.: Α 89/23.09.2018 ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ (-16 ΕΤΩΝ) ΑΤΤΙΚΗΣ 2018 Η Ε.Σ.Σ.Ν.Α. προκηρύσσει το Ομαδικό Πρωτάθλημα ΠΑΙΔΩΝ κάτω των 16 ετών Αττικής 2018. 1. ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ. O Κοινός Διοικητής των Διασυνδεομένων Νοσοκομείων «Γ.Ν.Α. Σισμανογλείο-Αμαλία Φλεμινγκ» & Γ.Ν.Α. Παίδων Πεντέλης Λιούλιας Αχιλλέας

ΑΠΟΦΑΣΗ. O Κοινός Διοικητής των Διασυνδεομένων Νοσοκομείων «Γ.Ν.Α. Σισμανογλείο-Αμαλία Φλεμινγκ» & Γ.Ν.Α. Παίδων Πεντέλης Λιούλιας Αχιλλέας 1 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 1η Υ. ΠΕ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 8-Π.ΠΕΝΤΕΛΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ :ΦΕΦΛΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΛ:213205228 Δ1 101 Ημερομηνία : 12/04/2016 Αρ.Πρωτ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙ ΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ Ι ΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Α.Ε.Ι. ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ 1 ου ΠΑΝΕΛΛΑ ΙΚΟΥ ΣΥΝΕ ΡΙΟΥ

ΕΙ ΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ Ι ΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Α.Ε.Ι. ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ 1 ου ΠΑΝΕΛΛΑ ΙΚΟΥ ΣΥΝΕ ΡΙΟΥ Π Α Ν Ε Λ Λ Η Ν Ι Α Ο Μ Ο Σ Π Ο Ν Ι Α Σ Υ Λ Λ Ο Γ Ω Ν ΕΙ ΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ Ι ΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Α.Ε.Ι. ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ 1 ου ΠΑΝΕΛΛΑ ΙΚΟΥ ΣΥΝΕ ΡΙΟΥ ΑΘΗΝΑ 6 ΕΩΣ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2006 ΑΡΘΡΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΣ ΕΠΕΙΓΟΝ. Αθήνα 26/09/2014 ΠΡΟΣ: ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ Α

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΣ ΕΠΕΙΓΟΝ. Αθήνα 26/09/2014 ΠΡΟΣ: ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ Α ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΣ ΕΠΕΙΓΟΝ Αθήνα 26/09/2014 Αριθμ. Πρωτ. Φ09/823 Δ Ι Ο Ι Κ Η Σ H ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ:ΜΗΤΡΩΟΥ Ταχ.Δ/νση : Αγ. Κωνσταντίνου 8 Ταχ.Κώδικας :

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΣΕ ΤΡΟΧΟΚΑΘΙΣΜΑ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΣΕ ΤΡΟΧΟΚΑΘΙΣΜΑ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΣΕ ΤΡΟΧΟΚΑΘΙΣΜΑ Περιεχόμενα 1. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ... 3 2. ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ... 3 3. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ... 3 4. ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΣΕ ΤΡΟΧΟΚΑΘΙΣΜΑ...

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΠΑΠ Under 10 (μικτό προμίνι)

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΠΑΠ Under 10 (μικτό προμίνι) ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΠΑΠ Under 10 (μικτό προμίνι) 2017-2018 Περιεχόμενα 1. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ... 3 2. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΜΑΔΩΝ... 3 3. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΑΓΩΝΑ... 3 4. ΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ ΟΜΑΔΩΝ... 3 5. ΧΡΟΝΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙKH OΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΖΙΟΥ-ΖΙΤΣΟΥ Αρ.µητρώου Αθλητικής αναγνώρισης Γενικής Γραµµατείας Αθλητισµού ΟΧ-088

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙKH OΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΖΙΟΥ-ΖΙΤΣΟΥ Αρ.µητρώου Αθλητικής αναγνώρισης Γενικής Γραµµατείας Αθλητισµού ΟΧ-088 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙKH OΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΖΙΟΥ-ΖΙΤΣΟΥ Αρ.µητρώου Αθλητικής αναγνώρισης Γενικής Γραµµατείας Αθλητισµού ΟΧ-088 ΑΘΗΝΑ, ΑΡ. ΠΡΩΤ.: ΠΡΟΣ: Oλα Τα Αθλητικά Σωµατεία - Μέλη του Κλάδου Αθλησης SOO

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΡΙΘΜ. -2- ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΡΙΘΜ. -2- ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΚΟΣΜΗΤΟΡΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ Τ.Ε.Ι. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΡΙΘΜ. -2- ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Καταστατικό Τροποποιημένο στις

Καταστατικό Τροποποιημένο στις ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ GREKISKA FÖRENINGEN I STOCKHOLM Καταστατικό Τροποποιημένο στις 26-11-2017 Άρθρο 1 Ονομασία: Έδρα: Ελληνική Κοινότητα Στοκχόλμης Στοκχόλμη Άρθρο 2 Η Ελληνική Κοινότητα Στοκχόλμης

Διαβάστε περισσότερα

(για τη διευκόλυνσή σας, το παρακάτω σχέδιο πρακτικού αρχαιρεσιών υπάρχει σε ηλεκτρονική µορφή στο www.odye.gr) ΕΥΤΕΡΟ ΣΧΕ ΙΟ

(για τη διευκόλυνσή σας, το παρακάτω σχέδιο πρακτικού αρχαιρεσιών υπάρχει σε ηλεκτρονική µορφή στο www.odye.gr) ΕΥΤΕΡΟ ΣΧΕ ΙΟ (για τη διευκόλυνσή σας, το παρακάτω σχέδιο πρακτικού αρχαιρεσιών υπάρχει σε ηλεκτρονική µορφή ΕΥΤΕΡΟ ΣΧΕ ΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ.. ΜΕ ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟ ΕΛΤΙΟ [το οποίο ο κάθε Σύλλογος

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 Καρδίτσα 12-8-2015 Αριθμ.πρωτ. 824 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 Η Ε.Π.Σ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ έχοντας υπόψη : 1. Την Αθλητική Νομοθεσία που ισχύει σήμερα, 2. Το καταστατικό της

Διαβάστε περισσότερα