Ο αξιόπιστος συνεργάτης σας

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ο αξιόπιστος συνεργάτης σας"

Transcript

1 Συστήματα κινητικής ανάλυσης βάδισης και αξιολόγησης, διάγνωσης, πρόληψης και θεραπείας των παθήσεων των κάτω άκρων και των παθήσεων του μυσκελετικού συστήματος.

2

3 Ο αξιόπιστος συνεργάτης σας Η Comex Α.Ε. ιδρύθηκε το 2002 και προσφέρει στην ελληνική αγορά εξειδικευμένα συστήματα αξιολόγησης, διάγνωσης, πρόληψης και θεραπείας των παθήσεων των κάτω άκρων, των παθήσεων του μυσκελετικού συστήματος και συστήματα κινητικής ανάλυσης βάδισης. Οι σύγχρονοι πελματογράφοι της Comex Α.Ε. καταγράφουν και αναλύουν την βάδιση σε δισδιάστατες και τρισδιάστατες γραφικές παραστάσεις καθιστώντας αναγνωρίσιμες τις ανατομικές παραλλαγές και παθήσεις των κάτω άκρων. Με βάση τα αντικειμενικά δεδομένα του πελματογραφήματος, η Comex Α.Ε. προσφέρει την δυνατότητα δημιουργίας ειδικών, εξατομικευμένων, ορθωτικών πελμάτων. Το προσωπικό της εταιρείας απαρτίζεται από εξειδικευμένους επιστήμονες, με πολυετή εκπαίδευση στο εξωτερικό στον τομέα του κάτω άκρου, ενώ είναι κατάλληλα εφοδιασμένο με τις γνώσεις που απαιτούνται για τη μελέτη του πελματογραφήματος και την ορθή κατασκευή των πελμάτων. Ειδικότητες όπως του Ορθοπεδικού, του Φυσίατρου, του Ρευματολόγου, του Διαβητολόγου, του Φυσικοθεραπευτή, του Ποδολόγου-Ποδοθεραπευτή και άλλων πολλών, βρίσκουν στην Comex Α.Ε. τον πολύτιμο συνεργάτη στους τομείς του πελματογραφήματος και των συστημάτων ανάλυσης της βάδισης, των ορθωτικών πελμάτων, τα ορθοπεδικών υποδημάτων των βοηθημάτων του άκρου ποδός αλλά και στο πεδίο έρευνας της κινητικής ανάλυσης βάδισης. Systems for the movement

4 Το δίκτυο πελματογράφων Comex Το δίκτυο των συνεργατών μας με πελματογράφο της Comex στην Ελλάδα αναπτύσσεται συνεχώς σε κλινικές, ιατρεία και φυσικοθεραπευτήρια φέρνοντας κοντά με την βοήθεια της τεχνολογίας και την πιο απομακρυσμένη περιοχή, ενώ αποτελεί το μεγαλύτερο δίκτυο πελματογράφων στην Ελλάδα. Οι πελματογράφοι της Comex Α.Ε. χρησιμοποιούνται από επιστημονικούς συνεργάτες σε ερευνητικά προγράμματα Ανωτέρων Σχολών της χώρας αλλά και του εξωτερικού. Η Comex Α.Ε. παρέχει στο δίκτυό της την τεχνογνωσία των ηγέτιδων δυνάμεων στα συστήματα ανάλυσης της βάδισης, ποιότητα κατασκευής ορθωτικών πελμάτων και υλικών με πιστοποίηση, υποστήριξη μηχανημάτων, αναβάθμιση, λογισμικό, εκπαίδευση και ενημέρωση για όλες τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις σε συνεργασία με γνωστές εταιρείες έρευνας και ανάπτυξης του εξωτερικού. Εάν και εσείς επιθυμείτε να γίνετε μέλος του δικτύου της Comex Α.Ε. παρακαλούμε καλέστε μας για ραντεβού στο τηλέφωνο Ο εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας ενημερώσει για τα πλεονεκτήματα του δικτύου μας. Το μεγαλύτερο δίκτυο πελματογράφων στην Ελλάδα.

5 EPS PLATFORM H τεχνολογία στα πόδια σας Ο πελματογράφος αποτελείται από χιλιάδες αισθητήρες οι οποίοι καταγράφουν και αναλύουν τη βάδιση σε δισδιάστατες και τρισδιάστατες γραφικές παραστάσεις που καθιστούν αναγνωρίσιμες τις ανατομικές παραλλαγές και παθήσεις των κάτω άκρων.

6 EPS PLATFORM: H τεχνολογία στα πόδια σας Ο πελματογράφος είναι μια διαγνωστική ιατρική συσκευή που λειτουργεί χωρίς ακτινοβολία ή ραδιενέργεια. Αποτελείται από χιλιάδες αισθητήρες οι οποίοι καταγράφουν και αναλύουν τη βάδιση σε δισδιάστατες και τρισδιάστατες γραφικές παραστάσεις που καθιστούν αναγνωρίσιμες τις ανατομικές παραλλαγές και παθήσεις των κάτω άκρων. Το σύστημα EPS είναι ένας φορητός πελματογράφος με δυνατότητα στατικής και δυναμικής πελματογραφικής εξέτασης και διαφορετικό αριθμό αισθητήρων ανάλογα με το μοντέλο. Ο πελματογράφος EPS μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την ανάλυση δεδομένων της βάδισης, την αξιολόγηση της ισορροπίας και σαν πλατφόρμα ασκήσεων αποκατάστασης με το ανάλογο λογισμικό. Επιλέξτε το σύστημα που σας ταιριάζει και αναβαθμίστε την δυνατότητα αξιολόγησης που προσφέρετε στους ασθενείς σας. ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: ΒΑΡΟΣ: ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΙΣΘΗΤΗΡΩΝ: ΤΥΠΟΣ ΑΙΣΘΗΤΗΡΩΝ: ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ: ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ: ΣΥΝΔΕΣΗ: SOFTWARE: EPS / R1 670 x 540 x 7 mm 5 kg 48 x 48 cm 2304 REGISTIVE 3kg/cm2 ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ 12 VDC USB RS232 BiomechStudio EPS / C 670 x 540 x 4 mm 5 kg 53 x 53 cm 4096 CAPASITIVE 8kg/cm2 USB ή ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ12 VDC USB BiomechStudio

7 MPS PLATFORM H ολοκληρωμένη λύση στην ανάλυση της βάδισης Συστήματα διαδρόμου 1, 2 ή 4 μέτρων για στατική και δυναμική ανάλυση ολόκληρου του κύκλου βάδισης.

8 MPS PLATFORM: H ολοκληρωμένη λύση στην ανάλυση της βάδισης Η πλατφόρμα MPS είναι σύστημα διαδρόμου μήκους 1, 2 ή 4 μέτρων και 4.608, και αισθητήρων αντίστοιχα. Τo πρώτο τμήμα της πλατφόρμας MPS μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως φορητή μονάδα ανάλυσης της βάδισης όπως το σύστημα EPS. Πραγματοποιεί στατική και δυναμική ανάλυση καθώς και κινητική ανάλυση βάδισης σε σειρά περισσότερων βημάτων. Biomech MPS software Μεταβλητές που αξιολογούνται: Ο χρόνος της φάσης ολικής στήριξης του ποδιού κατά τη βάδιση Ο χρόνος της φάσης διπλής στήριξης (ταυτόχρονη επαφή και των δύο ποδιών) κατά τη βάδιση Ο χρόνος της φάσης μονής στήριξης του ποδιού κατά τη βάδιση Ο χρόνος της φάσης αιώρησης του αντίθετου ποδιού (δεν δίνεται, αλλά συμπίπτει με το χρόνο μονής στήριξης) Ο συνολικός χρόνος του κύκλου βάδισης Νέο προϊόν ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: ΒΑΡΟΣ: ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΙΣΘΗΤΗΡΩΝ: ΤΥΠΟΣ ΑΙΣΘΗΤΗΡΩΝ: ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ: ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ: ΣΥΝΔΕΣΗ: SOFTWARE: MPS 1m 1000 x 540 x 7 mm 5x2 kg 96 x 48 cm REGISTIVE 3kg/cm 2 ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ 12 VDC USB RS232 BiomechStudio MPS 2m 2000 x 540 x 7 mm 5x4 kg 192 x 48 cm REGISTIVE 3kg/cm 2 ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ 12 VDC USB RS232 BiomechStudio

9 Free4act Ασύρματο αδρανειακό δίκτυο Το Free4Act είναι ένα ασύρματο δίκτυο αδρανειακών αισθητήρων, κατασκευασμένο ειδικά για την αξιολόγηση των κινήσεων του ατόμου. Free4Act

10 Free4act: Νέο προϊόν Ασύρματο αδρανειακό δίκτυο Υπάρχουν πολλές αξιόπιστες μέθοδοι για την αξιολόγηση της κίνησης ενός ασθενούς. Τα πιο διαδεδομένα είναι οι πελματογράφοι και τα οπτοηλεκτρονικά συστήματα. Ωστόσο, σήμερα καταγράφεται μια νέα ανάγκη καθώς η ανάλυση της κίνησης χρειάζεται μικρές, φθηνές και εύκολες στη μεταφορά συσκευές, που να μην επηρεάζουν τη συνήθη δραστηριότητα του ατόμου. Για το σκοπό αυτό, η ομάδα μας ανέπτυξε το Free4Act, ένα ασύρματο σύστημα μέτρησης της αδράνειας, για την αξιολόγηση των ασκήσεων και της κινηματικής δραστηριότητας και την εκτέλεση διάγνωσης χωρίς τους περιορισμούς των εργαστηριακών εξετάσεων. Επιλέξτε το σύστημα που σας ταιριάζει και αναβαθμίστε την δυνατότητα αξιολόγησης που προσφέρετε στους ασθενείς σας Free4Act Walk Free4Act Jump Free4Act Head Free4Act Επιταχυνσίμετρο: Μετρ. Μαγνητικού πεδίου: Γυροσκόπιο: Συχνότητα: Αυτονομία μπαταρίας: Επαναφόρτιση μπαταρίας: Επικοινωνία ραδιοπομπού: Διαστάσεις: Βάρος: 3d (1,5/6 g) 3d αναλ. 1 3d. 100 hz 8 ώρες Μέσω USB 2,4 Mhz 70x 35 x 14 mm 50 gr

11 FPS INSOLES Η εναλλακτική λύση Η δεύτερη έκδοση συστήματος FPS αποτελείται από εύκαμπτες σόλες με αισθητήρες. Χρησιμοποιείται όταν πρέπει να μελετηθούν οι πιέσεις κατά τη διάρκεια της βάδισης μέσα στα υποδήματα και να αξιολογηθεί η ορθωτική ικανότητα του υποδήματος. PODO SCANNER Εύκολα, γρήγορα, απλά. Είναι ένα 2D scanner ποδιών που δέχεται βάρος έως 200Kg. Το σύστημα αναγνωρίζει αυτόματα το αριστερό και δεξί πόδι και καταγράφει στατικές πιέσεις. Τα δεδομένα της καταγραφής μεταφέρονται σε υπολογιστή.

12 ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΔΟΛΟΓΙΑΣ Εξοπλισμός Ιατρείων Σε συνεργασία με τις πιο γνωστές εταιρείες του εξωτερικού παρέχουμε λύσεις για των εξοπλισμό του χώρου σας.

13 Biomech Studio Το πιο σύγχρονο πρόγραμμα στην αγορά H νέα έκδοση του Biomech Studio αποτελεί μια σημαντική εξέλιξη στο λογισμικό πελματογράφων λόγω των νέων τεχνολογιών αιχμής και της σίγουρης απόδοσης και σταθερότητας της εφαρμογής.

14 Biomech Studio: Το πιο σύγχρονο πρόγραμμα στην αγορά Οι κύριες λειτουργίες του είναι: Αρχείο ασθενών, στατική και δυναμική πελματογραφική ανάλυση, σύγκριση αναλύσεων. Στη στατική εξέταση, επεξεργάζεται, την επί τοις εκατό κατανομή του σωματικού βάρους, την εντόπιση και το μέσο όρο της μηχανικής πίεσης. Επίσης, μετράει αποστάσεις, γωνίες και επιφάνειες, παρέχει 3D αποτύπωση της ανάλυσης του πέλματος και μέτρηση διατήρησης της στατικής ισορροπίας. Τυπολογία πέλματος: Αυτόματη δυνατότητα αναγνώρισης των περιπτώσεων κανονικού πέλματος ή πλατυποδίας ή κοιλοποδίας στατικά. Ανάλυση Ισορροπίας Εξέταση στατικής ισορροπίας με δυνατότητα αναπαραγωγής σε film. Εξέταση στατικής ισορροπίας σε δύο φάσεις με ανοιχτά και κλειστά μάτια Σύγκριση των δυο εξετάσεων Index of Romberg Γραφήματα γρήγορου μετασχηματισμού Fourier και Καμπύλης Πυκνότητας Ταλάντωσης Στη δυναμική εξέταση, αναλύει όλα τα παραπάνω και επίσης: τις διάφορες φάσεις της φάσης στήριξης, το γράφημα της φόρτισης, της μέγιστης πίεσης, το χρόνο επαφής και την συσχέτιση του χρόνου πίεσης. Παρέχει ανάλυση σε 3D και πολλαπλή δυναμική ανάλυση καθώς το πρόγραμμα έχει τη δυνατότητα να συγκρίνει βήματα από την στατική, δυναμική ανάλυση. Τυπολογία πέλματος: Αυτόματη δυνατότητα αναγνώρισης των περιπτώσεων κανονικού πέλματος ή των περιπτώσεων πλατυποδίας ή κοιλοποδίας στην διάρκεια της βάδισης Η νέα έκδοση παρέχει: Πληρέστερη διαχείριση ασθενών Μεγαλύτερη απόδοση Νέες δυνατότητες και χαρακτηριστικά Αναβαθμισμένες λειτουργίες 3D γραφικά Ανάλυση κίνησης σε video Ενώ είναι περισσότερο φιλική για το χρήστη, γρήγορη, ευέλικτη, σταθερή. Software μέτρησης εικόνων Πρόγραμμα φωτογράφισης και μέτρησης εικόνων του σώματος από βίντεο, ψηφιακή κάμερα ή web cam. Επιτρέπει την φωτογράφιση του ασθενή ή σημείου του σώματος. Πραγματοποιεί μετρήσεις σε εκατοστά με ορισμό του σημείου αναφοράς. Ολικές ή μερικές γωνίες με ορισμό του σημείου αναφοράς. Καθετές και οριζόντιες γραμμές.

15 Ορθωτικά πέλματα Οι ειδικοί στην κατασκευή εξατομικευμένων πελμάτων Η ποιότητα των υλικών κατασκευής των πελμάτων με σήμανση CE και η εξειδικευμένη γνώση στον τομέα της κατασκευής ορθωτικών πελμάτων δίνουν στην εταιρεία μας την πρώτη θέση στην συγκεκριμένη αγορά.

16 Ορθωτικά πέλματα: Οι ειδικοί στην κατασκευή εξατομικευμένων πελμάτων Τα πέλματα και τα υλικά της Comex A.Ε. κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 χρησιμοποιήθηκαν στην πολυκλινική του Ολυμπιακού Χωριού, από το τμήμα του Άκρου Πόδα με απόλυτη επιτυχία, αποσπώντας θετικά σχόλια από τους εθελοντές Ορθοπεδικούς Ιατρούς, Φυσιάτρους, Φυσικοθεραπευτές και Ποδολόγους- Ποδοθεραπευτές. H Comex Α.Ε. με βάση τα αντικειμενικά δεδομένα του πελματογράφου, προσφέρει την δυνατότητα κατασκευής ειδικών εξατομικευμένων, ορθωτικών πελμάτων ώστε αυτόματα και με τη διάγνωση να δίνεται η ενδεδειγμένη ορθωτική θεραπεία. Τα εξατομικευμένα ορθωτικά πέλματα είναι κατάλληλα για την απαλλαγή από τους πόνους των κάτω άκρων, που οφείλονται σε συγκεκριμένες παθήσεις, όπως πελματιαία απονευρωσίτιδα, τενοντίτιδα αχίλλειου, πτώση μεταταρσίων κεφαλών, φλεγμονές, άκανθα πτέρνης, πλατυποδία, κοιλοποδία, πόνος στα σφυρά, κλπ. Η σωστή εφαρμογή των ορθωτικών πελμάτων βοηθά επίσης στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιουργούνται στα γόνατα, στα ισχία και στην οσφυϊκή χώρα λόγω λανθασμένου τρόπου βάδισης. Τα ορθωτικά πέλματα ειδικής κατασκευής είναι επίσης ιδανικά για την απορρόφηση των κραδασμών, την ευθυγράμμιση του διασκελισμού κατά τη βάδιση, καθώς και για την αντιμετώπιση των αθλητικών τραυματισμών. Χρησιμοποιούνται επίσης για την πρόληψη των παθήσεων της ποδοκνημικής άρθρωσης και του άκρου ποδός. Το υλικό των πελμάτων διαφέρει ανάλογα με την κατηγορία στην οποία απευθύνεται. Όλα τα πέλματα έχουν την έγκριση του Ε.Ο.Φ. καθώς και την σήμανση C.E. Επίσης αναγνωρίζονται από τα ασφαλιστικά ταμεία κατόπιν συνταγογράφησης από τον ιατρό του κάθε ταμείου. Ορθωτικά πέλματα για: Άτομα που παρουσιάζουν κάποια συστηματική πάθηση με εκδηλώσεις στα κάτω άκρα όπως, σακχαρώδη Διαβήτη, ρευματοειδή Αρθρίτιδα. Άτομα που στην καθημερινή τους ενασχόληση, νιώθουν τα πόδια τους βαριά και κουρασμένα Άτομα που ασχολούνται με αθλητικές δραστηριότητες με σκοπό τη βέλτιστη δυναμική απόδοση και συγχρόνως τον περιορισμό μυϊκών κακώσεων/ τραυματισμών Διάφορες εμβιομηχανικές δυσλειτουργίες και παθήσεις όπως πελματιαία απονευρωσίτιδα, τενοντίτιδα αχίλλειου, πτώση μεταταρσίων κεφαλών, φλεγμονές, άκανθα πτέρνης, πλατυποδία, κοιλοποδία, πόνος στα σφυρά κλπ. Διόρθωση της λανθασμένης στάσης και βάδισης όπου έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία μεταξύ άλλων οσφυαλγίας και κυτταρίτιδας. Παιδιατρικά ορθωτικά πέλματα για: Βλαισοποδία (Πλατυποδία) Ραιβοϊπποποδία (Κοιλοποδία) Βλαισογωνία Ραιβογωνία Έξω /Έσω στροφή του ποδιού κατά τη βάδιση Ανισοσκελία

17 ειδικα Υποδήματα για παθησεις Η καινοτομία στα πόδια σας για σταθερότητα, άνεση και προστασία Οι νέες σειρές υποδημάτων της Comex Α.Ε. συνδυάζουν την πλέον σύγχρονη εμβιομηχανική τεχνολογία, υλικά αξεπέραστης ποιότητας και μοναδικό σχεδιασμό για άνεση, φροντίδα και προστασία.

18 Υποδήματα για την ανακούφιση των κάτω άκρων: Η καινοτομία στα πόδια σας για σταθερότητα, άνεση και προστασία Για μια ζωή με άνεση και στιλ Η Comex Α.Ε., πρωτοπόρος εταιρεία στις λύσεις για την υγεία των ποδιών, παρουσιάζει στην Ελλάδα την πιο αξιόπιστη σειρά θεραπευτικών υποδημάτων στον κόσμο για παθήσεις όπως διαβητικό πόδι, αρθριτικά, πόνο. Οι νέες σειρές καθημερινών υποδημάτων της Comex Α.Ε. συνδυάζουν την κομψότητα με την εμβιομηχανική τεχνολογία και προσφέρουν άνεση, φροντίδα και στιλ για καθημερινή χρήση σε οποιοδήποτε χώρο και εάν βρίσκεστε. Χαρίζουν άνεση με ταυτόχρονη φροντίδα για τα πόδια σας, ενώ είναι μοντέρνα και διαθέτουν εκλεπτυσμένη αισθητική. Φροντίδα για τα πόδια με στιλ Οι νέες σειρές υποδημάτων της Comex Α.Ε. σχεδιάστηκαν για να συνδυάσουν την μόδα και τη λειτουργικότητα προσφέροντας στιλ με άνεση στο περπάτημα και ανακούφιση στα πόδια. Φτιαγμένα από πολυτελές, μαλακό δέρμα ασύγκριτης ποιότητας, πολυεστερικά υλικά που δεν συγκρατούν την υγρασία για τα δεσίματα και ειδικές σόλες από πολυουρεθάνη για ιδανική εφαρμογή οι νέες σειρές υποδημάτων της Comex Α.Ε. παρέχουν αντιολισθητικό κράτημα, άνεση στο περπάτημα, ανακούφιση από πόνους και στιλ σε κάθε πτυχή της καθημερινότητας. Οι φωτογραφίες των υποδημάτων είναι ενδεικτικές. Η πλήρης σειρά, σχέδια και χρώματα είναι διαθέσιμα στην εταιρεία Comex Α.Ε. και στα καταστήματα Podocare.

19 Υποδήματα αποκαταστασης Υποδήματα που προσαρμόζονται στα πόδια σας Η Comex Α.Ε., πρωτοπόρος εταιρεία στις λύσεις για την υγεία των ποδιών, παρουσιάζει στην Ελλάδα την πιο αξιόπιστη σειρά θεραπευτικών υποδημάτων για παθήσεις όπως διαβητικό πόδι, αρθριτικά, πόνο.

20 Υποδήματα αποκαταστασης: Υποδήματα που προσαρμόζονται στα πόδια σας Η καινοτομία στα πόδια σας για σταθερότητα, άνεση και προστασία Η Comex Α.Ε., πρωτοπόρος εταιρεία στις λύσεις για την υγεία των ποδιών, παρουσιάζει στην Ελλάδα την πιο αξιόπιστη σειρά θεραπευτικών υποδημάτων στον κόσμο για παθήσεις όπως διαβητικό πόδι, αρθριτικά, πόνο. Η σειρά της Comex Α.Ε. συνδυάζει την πλέον σύγχρονη εμβιομηχανική τεχνολογία, υλικά αξεπέραστης ποιότητας, και μοναδικό σχεδιασμό σύμφωνα με τις επιταγές της σύγχρονης μόδας για να προσφέρει υποδήματα ιδανικά για το σπίτι, την εργασία ή ακόμα και για κάθε έξοδο. Σταθερότητα, προστασία, άνεση, απορρόφηση κραδασμών, περιποίηση. Τα υποδήματα έχουν σχεδιαστεί για να περιορίζουν την πίεση σε περιοχές των ποδιών που είναι πιο ευαίσθητες στον πόνο. Τα υποδήματα εμβιομηχανικής τεχνολογίας παρέχουν αξεπέραστη άνεση και προστασία ενώ διαθέτουν μια σειρά από μοναδικά χαρακτηριστικά: αποσπώμενο πέλμα για εύκολη προσαρμογή ειδικών ορθωτικών πελμάτων, τελειώματα δεσίματα από μαλακό δέρμα για την αποφυγή τραυματισμών, ενισχυμένα πλαϊνά στην πτέρνα και σκληρή σόλα αποφόρτισης για εκπληκτική σταθερότητα, ρύθμιση βάθους για τέλεια εφαρμογή, μοντέρνο σχεδιασμό και πολλά άλλα. Έτσι, το κάθε παπούτσι είναι μοναδικό, ειδικά προσαρμοσμένο στις ανάγκες του ασθενή. Ορθωτικά συστήματα κάτω άκρων Η σειρά ορθωτικών συστημάτων περιλαμβάνει προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί για τη θεραπεία και αποκατάσταση βλαβών των οστών και των συνδέσμων των κάτω άκρων μετά από ατύχημα ή τραυματισμό και για την αποθεραπεία μετά από εγχείριση. Τα προϊόντα της σειράς παρέχουν επίσης λύσεις για προβλήματα στους αστραγάλους, στο κουτουπιέ, στο μετατάρσιο και τραυματισμούς στον αχίλλειο τένοντα ή τις πατούσες που προξενούνται από εξαιρετικά απαιτητικές δραστηριότητες και ενέργειες των κάτω άκρων. Τα ορθωτικά συστήματα κάτω άκρων διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία για να ταιριάζουν σε κάθε τύπο ποδιού αλλά και να ανταποκρίνονται στις ανάγκες αποθεραπείας κάθε περίπτωσης. Αποσπώμενα πέλματα Σκληρή σόλα αποφόρτισης Αντιολισθητικά υλικά Πλάγια ενίσχυση στην πτέρνα Οι φωτογραφίες των υποδημάτων είναι ενδεικτικές. Η πλήρης σειρά, σχέδια και χρώματα είναι διαθέσιμα στην εταιρεία Comex Α.Ε. και στα καταστήματα Podocare.

ΑΘΛΗΤΙΑΤΡΙΚΑ ΟΡΘΩΤΙΚΑ ZAMST: ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ, ΟΤΑΝ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ!

ΑΘΛΗΤΙΑΤΡΙΚΑ ΟΡΘΩΤΙΚΑ ZAMST: ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ, ΟΤΑΝ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ! ΑΘΛΗΤΙΑΤΡΙΚΑ ΟΡΘΩΤΙΚΑ ZAMST: ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ, ΟΤΑΝ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ! F R O M J A P A N www.zamst.com ZAMST: ακριβώς εκεί που τα χρειάζεστε, όταν τα χρειάζεστε! Toshiyuki Hirama Dr Mitsutoshi

Διαβάστε περισσότερα

ESCAPE. 12o ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΑΤΡΩΝ. Μία Εκπαιδευτική Αθλητική Πρόκληση για την ενίσχυση της αυτογνωσίας των µαθητών.

ESCAPE. 12o ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΑΤΡΩΝ. Μία Εκπαιδευτική Αθλητική Πρόκληση για την ενίσχυση της αυτογνωσίας των µαθητών. 12o ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ESCAPE Μία Εκπαιδευτική Αθλητική Πρόκληση για την ενίσχυση της αυτογνωσίας των µαθητών. ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΑΠΟΥΤΣΙΟΥ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΡΟΜΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΡΑΒΟΥΛΙΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ρομποτικά Βοηθήματα βάδισης

Ρομποτικά Βοηθήματα βάδισης Ρομποτικά Βοηθήματα βάδισης ΒΑΔΙΣΗ Η Βάδιση αποτελεί το σημαντικότερο στοιχείο της βιομηχανικής του ΒΑΔΙΣΗ ανθρώπινου οργανισμού. Είναι η ικανότητα μετατόπισης του ανθρώπινου σώματος πάνω σε: Οριζόντιο

Διαβάστε περισσότερα

GET well FEEL well STAY well ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

GET well FEEL well STAY well ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ GET well FEEL well STAY well ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Η εταιρεία ΠΑΡΙΜΕΝΤ ΑΕ ιδρύθηκε το 1997 με πρωταρχικό σκοπό να προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες στο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ

ΟΔΗΓΟΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΟΔΗΓΟΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ Συντάχθηκε από τη Συντονιστική Επιτροπή Υγιεινής και Ασφάλειας Βανταράκης Απ., Επικ. Καθηγητής, Τμήμα Ιατρικής, Συντονιστής Κλεπετσάνης Π., Επικ. Καθηγητής,

Διαβάστε περισσότερα

Τα πόδια μας, είναι πολύ πιο σημαντικά για την υγεία μας από όσο φανταζόμαστε και δίνοντας τους την κατάλληλη φροντίδα που τους αξίζει ωφελούμαστε.

Τα πόδια μας, είναι πολύ πιο σημαντικά για την υγεία μας από όσο φανταζόμαστε και δίνοντας τους την κατάλληλη φροντίδα που τους αξίζει ωφελούμαστε. Πέλματα Τα πόδια μας, είναι πολύ πιο σημαντικά για την υγεία μας από όσο φανταζόμαστε και δίνοντας τους την κατάλληλη φροντίδα που τους αξίζει ωφελούμαστε. Τα πόδια μπορεί να πονάνε εξαιτίας διάφορων εμβιομηχανικών

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ: Γαλανοπούλου Πηνελόπη, Δ/ 03035 Σχίζα Παναγιώτα, Δ/ 03237

ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ: Γαλανοπούλου Πηνελόπη, Δ/ 03035 Σχίζα Παναγιώτα, Δ/ 03237 Εισηγητής: κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΡΟΥΜΠΕΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ: «ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ» ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΟ ΘΕΜΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ (ΚΥΚΛΟΣ Ε ): «ΟΔΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΑ ΑΤΟΜΑ» ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ: Γαλανοπούλου Πηνελόπη, Δ/ 03035 Σχίζα Παναγιώτα,

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΜΕΤΡΗΣΙΜΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ BALANCE-X-SENSOR. Ιατρική, υγεία και ευεξία. www.soehnle-professional.com

ΓΙΑ ΜΕΤΡΗΣΙΜΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ BALANCE-X-SENSOR. Ιατρική, υγεία και ευεξία. www.soehnle-professional.com ΓΙΑ ΜΕΤΡΗΣΙΜΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ BALANCE-X-SENSOR Ιατρική, υγεία και ευεξία www.soehnle-professional.com ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. Γενικές πληροφορίες σ. 3 Σκοπός χρήσης σ. 3 Εκδόσεις συσκευής σ. 3 Τεχνικά στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Μεσολογγίου Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας Τμήμα Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και Οικονομία ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Μεσολογγίου Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας Τμήμα Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και Οικονομία ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ 1 Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Μεσολογγίου Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας Τμήμα Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και Οικονομία ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ: ΟΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Διπλωματική Εργασία του φοιτητή του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών

Διπλωματική Εργασία του φοιτητή του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΤΟΜΕΑΣ: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ & ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ Διπλωματική Εργασία του φοιτητή του Τμήματος Ηλεκτρολόγων

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος Rhena. Ορθοπεδικά προϊόντα

Κατάλογος Rhena. Ορθοπεδικά προϊόντα Κατάλογος Rhena Ορθοπεδικά προϊόντα Για την αυχενική μοίρα της σπονδυλικής στήλης Για τα άνω άκρα Για την οσφυϊκή μοίρα της σπονδυλικής στήλης Για τα γόνατα Για τους αστραγάλους Ορθοπεδικά προϊόντα Αξιότιμες

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Γ ΕΝΙΑΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ Σημειώσεις

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Γ ΕΝΙΑΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ Σημειώσεις ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Γ ΕΝΙΑΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ Σημειώσεις ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

1.3.5 Ανάλυση βάδισης και ανάλυση βάδισης στο διάδροµο

1.3.5 Ανάλυση βάδισης και ανάλυση βάδισης στο διάδροµο 1.3.5 Ανάλυση βάδισης και ανάλυση βάδισης στο διάδροµο T. Jöllenbeck Η βάδιση είναι η πιο φυσική µορφή µετακίνησης του ανθρώπου. Σε ένα πολύπλοκο συνδυασµό του κινητικού συστήµατος παράγεται σύµφωνα µε

Διαβάστε περισσότερα

MoleMax I, MoleMax I Plus, MoleMax II και MoleMax 3 MoleMax DermDOC

MoleMax I, MoleMax I Plus, MoleMax II και MoleMax 3 MoleMax DermDOC MoleMax I, MoleMax I Plus, MoleMax II και MoleMax 3 MoleMax DermDOC e-mail: info@hltm.gr url: http://www.hltm.gr.gr Τα πλεονεκτήματα των MoleMax με μια ματιά 1. Ψηφιακή δερματοσκόπηση χωρίς λάδι ή άλλο

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ Ρομποτικα βοηθηματα

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ Ρομποτικα βοηθηματα ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ Ρομποτικα βοηθηματα ΕΙΣΑΓΩΓΗ Συνήθως ο ακρωτηριασμός επιβάλετε για να σωθεί μια ανθρώπινη ζωή. Γεγονότα Στις ηλικίες 55 με 75 ετών παρατηρείται ο μεγαλύτερος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΤΙΤΛΟΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΤΙΤΛΟΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΙΤΛΟΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ. ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΜΑΝΩΛΕΛΛΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ο οργανισµός SCIENCE TECHNOLOGIES (www.sciencetechnologies.org) διαθέτει τρεις µεγάλους τοµείς επιχειρηµατικής πρακτικής:

Ο οργανισµός SCIENCE TECHNOLOGIES (www.sciencetechnologies.org) διαθέτει τρεις µεγάλους τοµείς επιχειρηµατικής πρακτικής: Ο οργανισµός Science Technologies (πρώην εταιρεία, Science Fit Science in Health and Fitness) ιδρύθηκε στα τέλη του 1998 µε σκοπό να διαµορφώσει µια ιδιαίτερη σχέση επαγγελµατικής συνεργασίας - επιστηµονική

Διαβάστε περισσότερα

Γ. ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γ. ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Γ. ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Φορητοί παλμογράφοι -και δραστηριογράφοι- POLAR Ρολόγια-Παλμογράφοι για μέτρηση καρδιακής συχνότητας: ο πιο ακριβής, απλός κι εφικτός τρόπος προσδιορισμού της έντασης για προσδιορισμό

Διαβάστε περισσότερα

Ο οργανισµός SCIENCE TECHNOLOGIES (www.sciencetechnologies.org) διαθέτει τρεις µεγάλους τοµείς επιχειρηµατικής πρακτικής:

Ο οργανισµός SCIENCE TECHNOLOGIES (www.sciencetechnologies.org) διαθέτει τρεις µεγάλους τοµείς επιχειρηµατικής πρακτικής: Ο οργανισµός Science Technologies (πρώην εταιρεία, Science Fit Science in Health and Fitness) ιδρύθηκε στα τέλη του 1998 µε σκοπό να διαµορφώσει µια ιδιαίτερη σχέση επαγγελµατικής συνεργασίας - επιστηµονική

Διαβάστε περισσότερα

Medium Power Solutions

Medium Power Solutions EL Medium Power Solutions The Future of Solar Technology Sunny FaMIly 2011/2012 Medium Power Solutions Medium Power Solutions Στο παρόν έντυπο θα βρείτε όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες για τη σχεδίαση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΜΗΜΑ: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (5 ο Εξάμηνο) ΜΑΘΗΜΑ: ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ ΘΕΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: «ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ - ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ» ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: ΑΘΗΝΑ ΚΟΖΥΡΑΚΗ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΡ. ΜΗΤΡΩΟΥ: Π05066 ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ:

Διαβάστε περισσότερα

ΟΚΙΜΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

ΟΚΙΜΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΟΚΙΜΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Αθήνα 2004 Γιώργος Ν. Φιλίππου Εργοθεραπευτής M.A., OTR Καθηγητής Εφαρµογών Τεχνολογία στην Εργοθεραπεία 3 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σελ. Εισαγωγή 3 Ορισµοί 4 Το σύστηµα της Dr. Bain

Διαβάστε περισσότερα

Διπλωματική Εργασία του φοιτητή του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών

Διπλωματική Εργασία του φοιτητή του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΤΟΜΕΑΣ: ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ Διπλωματική Εργασία του φοιτητή του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών της Πολυτεχνικής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ( 1-4 ) ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ - ΒΑΔΙΣΤΙΚΑ ( 5-9 ) ΑΝΑΠΗΡΙΚΑ ΑΜΑΞΙΔΙΑ ( 10 ) ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΑΜΑΞΙΔΙΩΝ ( 11-12 ) ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΕΣ ΚΛΙΝΕΣ ( 13 )

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ( 1-4 ) ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ - ΒΑΔΙΣΤΙΚΑ ( 5-9 ) ΑΝΑΠΗΡΙΚΑ ΑΜΑΞΙΔΙΑ ( 10 ) ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΑΜΑΞΙΔΙΩΝ ( 11-12 ) ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΕΣ ΚΛΙΝΕΣ ( 13 ) 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ - ΒΑΔΙΣΤΙΚΑ ( 5-9 ) ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΑΜΑΞΙΔΙΩΝ ( 11-12 ) ΠΡΌΣΘΕΤΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΌΣ ΚΡΕΒΑΤΙΩN ( 14-15 ) ΣΤΡΩΜΑΤΑ - ΚΆΛΥΜΜΑΤΑ ΚΛΙΝΗΣ ( 17 ) ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ - ΣΤΡΩΜΑΤΑ MEMORY FOAM ( 20-21

Διαβάστε περισσότερα

Ορθοπεδικά Υλικά ΩΜΟΣ-ΑΣΤΡΑΓΑΛΟΣ- ΠΟΔΙ-ΓΟΝΑΤΟ. www.y-logimed.gr. www.y-logimed.gr

Ορθοπεδικά Υλικά ΩΜΟΣ-ΑΣΤΡΑΓΑΛΟΣ- ΠΟΔΙ-ΓΟΝΑΤΟ. www.y-logimed.gr. www.y-logimed.gr Ορθοπεδικά Υλικά Αποκατάστασης ΩΜΟΣ-ΑΣΤΡΑΓΑΛΟΣ- ΠΟΔΙ-ΓΟΝΑΤΟ Νάρθηκας ώμου ERIX-ONE ΩΜΟΣ 3 Νάρθηκας ώμου Erix-One Ο νάρθηκας ώμου ErixOne είναι κατασκευασμένος από NeoTex, το οποίο απομονώνει τη θερμότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΛΕΪΑΤΡΙΚΗ: EΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΕ ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΣΥΡΜΑΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΛΕΪΑΤΡΙΚΗ: EΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΕ ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΣΥΡΜΑΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ (ΑΜ0702) ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΛΕΪΑΤΡΙΚΗ: EΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΕ ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΣΥΡΜΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ο οργανισμός SCIENCE TECHNOLOGIES (www.sciencetechnologies.org) διαθέτει τρεις μεγάλους τομείς επιχειρηματικής πρακτικής:

Ο οργανισμός SCIENCE TECHNOLOGIES (www.sciencetechnologies.org) διαθέτει τρεις μεγάλους τομείς επιχειρηματικής πρακτικής: Βορείου Ηπείρου 76, Άνω Γλυφάδα, TK 165 62, Αθήνα Τηλ: 210 96.90.592-4, 210 96.22.505, 210 96.26.800, 210 96.13.802 Fax: 210 96.90.595, email: info@sciencetechnologies.org Ο οργανισμός Science Technologies

Διαβάστε περισσότερα

Αξιοποίηση διαδραστικών παιχνιδιών για τη βελτίωση δεξιοτήτων οπτικοκινητικού συντονισμού

Αξιοποίηση διαδραστικών παιχνιδιών για τη βελτίωση δεξιοτήτων οπτικοκινητικού συντονισμού ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΣΧΟΛΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΤΟΜΕΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΜΕΤΑΔΩΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ Αξιοποίηση διαδραστικών παιχνιδιών για τη βελτίωση δεξιοτήτων

Διαβάστε περισσότερα

Ακουστικά Βαρηκοΐας. Υπάρχουν 3 βασικοί τύποι ακουστικών βαρηκοίας που η ονομασία τους δόθηκε ανάλογα με την θέση που εφαρμόζονται.

Ακουστικά Βαρηκοΐας. Υπάρχουν 3 βασικοί τύποι ακουστικών βαρηκοίας που η ονομασία τους δόθηκε ανάλογα με την θέση που εφαρμόζονται. Ακουστικά Βαρηκοΐας ΤΥΠΟΙ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ Υπάρχουν 3 βασικοί τύποι ακουστικών βαρηκοίας που η ονομασία τους δόθηκε ανάλογα με την θέση που εφαρμόζονται. Οπισθωτιαία (Β.Τ.Ε.) που εφαρμόζονται πίσω από το αυτί

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΚΑΚΩΣΕΙΣΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΘΕΜΑ: ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΚΑΚΩΣΕΙΣΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 5Ο ΓΕ.Λ. ΣΕΡΡΩΝ Σχολ. Έτος 2014-15 Τμήμα :Βθ1 ΘΕΜΑ: ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Σ Ε Ρ Ρ Ε Σ 2015 Υπεύθυνος καθηγητής : Καραγκούνης Χρήστος ΠΕ11. 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΚΟΠΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ...5 ΤΡΟΠΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ...6 ΠΡΟΛΟΓΟΣ...7 ΕΙΣΑΓΩΓΗ...8

Διαβάστε περισσότερα