ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 8ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1989 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 8ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1989 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ"

Transcript

1 Κ.Δ.Π. 190/89 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 8ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΥ 1989 ΔΙΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Αριθμός 190 ΜΕΡΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΔΩΝ ΚΑΙ ΙΚΔΜΩΝ ΝΜΣ (ΚΕΦ. 96 ΚΑΙ ΝΜΙ 14 ΤΥ 1959, 67 ΤΥ 1963, 6 ΚΑΙ 65 ΤΥ 1964, 12 ΚΑΙ 38 ΤΥ 1969, 13 ΚΑΙ 28 ΤΥ 1974, 24 ΤΥ 1978, 25 ΤΥ 1979, 80 ΤΥ 1982, 15 ΤΥ 1983, 9, 115 ΚΑΙ 199 ΤΥ 1986, 53, 87 ΚΑΙ 316 ΤΥ 1987, 108 ΚΑΙ 243 ΤΥ 1988) Γνστοποίηση δυνάμει του άρθρου 14(1) Γνστοποιείται ότι ο Έπαρχος Λεμεσού, ς Αρμόδια Αρχή δυνάμει της παραγράφου (β) του εδαφίου (2) του άρθρου 3 του περί Ρυθμίσες δών και ικοδομών Νόμου, για την περιοχή του χριού Π. Κυβίδες, ασκώντας τις εξουσίες που χορηγούνται σ' αυτό από το εδάφιο (1) του άρθρου 14 του ίδιου Νόμου, με την έγκριση του Υπουργικού Συμβουλίου καθορίζει, με σκοπό την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, τη διατήρηση του χαρακτήρα του τοπίου, τη ρύθμιση της μελλοντικής ανάπτυξης και την προστασία της δημόσιας υγείας, τις περιοχές που βρίσκονται μέσα στα όρια του προαναφερόμενου χριού και περιγράφονται στην πρώτη στήλη του Πίνακα ς ζώνες μέσα στις οποίες, τηρώντας τις διατάξεις τν επόμενν παραγράφν της Γνστοποίησης αυτής: (α) Δε θα επιτρέπεται η ανέγερση οποινδήποτε οικοδομών εκτός από εκείνες που εκτίθενται στη δεύτερη στήλη του Πίνακα για κάθε περιοχή (β) ο αριθμός τν ορόφν οποιασδήποτε νέας οικοδομής μαζί με τους τυχόν υφιστάμενους ορόφους, δε θα υπερβαίνει τον ανώτατο αριθμό ορόφν που εκτίθεται ή αναφέρεται, ανάλογα με την προτεινόμενη χρήση, στην τρίτη στήλη του Πίνακα για κάθε περιοχή (649)

2 Κ.Δ.Π. 190/ (γ) το ύψος οποιασδήποτε νέας οικοδομής, δε θα υπερβαίνει το ανώτατο ύψος που εκτίθεται ή αναφέρεται, ανάλογα με την προτεινόμενη χρήση, στην τέταρτη στήλη του Πίνακα για κάθε περιοχή (δ) ο συντελεστής δομήσες οποιασδήποτε οικοδομής δε θα υπερβαίνει τον ανώτατο συντελεστή δομήσες που εκτίθεται, ανάλογα με την προτεινόμενη χρήση, στην έκτη στήλη του Πίνακα για κάθε περιοχή: Νοείται ότι, προκειμένου για οικοδομές που θα ανεγερθούν σε οικόπεδα τα οποία βρίσκονται μέσα στις περιοχές που περιγράφονται στην πρώτη στήλη του Πίνακα με τα στοιχεία Γ, ΓΙ, Δ και Ζ και για τα οποία έχει. ήδη εκδοθεί πιστοποιητικό εγκρίσες δυνάμει του προαναφερόμενου Νόμου ή άδεια υποδιαιρέσες δυνάμει του προαναφερόμενου Νόμου, η οποία ίσχυε κατά την ημερομηνία που δημοσιεύτηκε η παρούσα Γνστοποίηση στην επίσημη εφημερίδα της Δημοκρατίας, ο ανώτατος συντελεστής δομήσες τν οικοδομών τούτν ορίζεται, αντί του ανώτατου συντελεστή δομήσες που εκτίθεται στην πέμπτη στήλη του Πίνακα για την κάθε περιοχή, σε 0.60:1, νοουμένου ότι δε θα καλυφθεί περισσότερο από 0.35:1, της εκτάσες τν αντίστοιχν οικοπέδν στα οποία θα ανεγερθούν. 2. Ανεξάρτητα από τις πιο πάν διατάξεις η Αρμόδια Αρχή μπορεί να χορηγήσει άδεια για προσθήκη ή μετατροπή σε υφιστάμενη οικοδομή η οποία δε συμφνεί με τις διατάξεις της παρούσας Γνστοποίησης, σ' ότι αφορά την επιτρεπόμενη χρήση, δηλαδή σε οικοδομή η οποία υφίσταται κατά την ημέρα της δημοσίευσης της παρούσας Γνστοποίησης στην επίσημη εφημερίδα της Δημοκρατίας, η οποία πριν την ημερομηνία αυτή χρησιμοποιόταν για σκοπό μη σύμφνο με τις διατάξεις της παρούσας Γνστοποίησης και η οποία είχε εγκριθεί δυνάμει του Νόμου, αν η υφιστάμενη οικοδομή συμφνεί κατά τα άλλα με τις διατάξεις της παρούσας Γνστοποίησης και η προσθήκη ή μετατροπή ικανοποιεί τα ακόλουθα: (α) Η Αρμόδια Αρχή είναι ικανοποιημένη ότι η προσθήκη ή μετατροπή στην προαναφερόμενη οικοδομή δε θα επηρεάσει δυσμενώς ή παραβλάψει τις ανέσεις ή την εύλογη χρήση παρακείμενης ιδιοκτησίας ή της περιοχής σαν σύνολο, και (β) η ολική κυβική χριτικότητα όλν τν προσθηκών και μετατροπών στην προαναφερόμενη οικοδομή, που θα γίνουν μετά τη δημοσίευση της παρούσας Γνστοποίησης στην επίσημη εφημερίδα της Δημοκρατίας, δεν υπερβαίνει τα 10% της κυβικής χρητικότητας την οποία η οικοδομή αυτή έχει κατά την ημερομηνία της δημοσίευσης αυτής. ι ζώνες που περιγράφονται στην πρώτη στήλη του Πίνακα δείχνονται στα υπογραμμένα από τον Έπαρχο Λεμεσού Κυβερνητικά Χρομετρικά Σχέδια, τα οποία είναι εκτεθειμένα στο Γραφείο του Επαρχου Λεμεσού για επιθεώρηση από κάθε ενδιαφερόμενο κατά τις εργάσιμες ώρες. 4. ι περιορισμοί που επιβάλλονται με βάση την παρούσα Γνστοποίηση είναι επιπρόσθετοι οποινδήποτε άλλν που βρίσκονται εκάστοτε σε ισχύ με βάση τον προαναφερόμενο Νόμο και τους Κανονισμούς που εκδόθηκαν με βάση αυτόν.

3 651 Κ.Δ.Π. 190/89 5. Η Γνστοποίηση αυτή δεν εφαρμόζεται (α) Σε οποιαδήποτε οικοδομή για την οποία, κατά την ημερομηνία της δημοσίευσης της Γνστοποίησης αυτής στην επίσημη εφημερίδα της Δημοκρατίας, ισχύει άδεια οικοδομής που χορηγήθηκε από την Αρμόδια Αρχή και της οποίας η ανέγερση θα συμπληρθεί απόλυτα σύμφνα με τα σχέδια με βάση τα οποία η πιο πάν άδεια οικοδομής έχει χορηγηθεί* (β) σε οποιαδήποτε οικοδομή που προορίζεται να χρησιμοποιηθεί ς δημόσιος τόπος θρησκευτικής λατρείας (γ) σε στηθαία και κιγκλιδώματα οικοδομών που δεν υπερβαίνουν το ύψος τν 0.90 μέτρν πάν από τη στέγη τν οικοδομών αυτών και (δ) σε δμάτια κλιμακοστασίου, υδατοδεξαμενές, καπνοδόχους, φταγγούς και δμάτια εξαερισμού σε στέγη οικοδομών, νοουμένου ότι κανένα τμήμα τν οικοδομημάτν τούτν είναι ψηλότερο από 3 μέτρα πάν από τη στέγη το)ν οικοδομών αυτών. 6. (1) Στη Γνστοποίηση αυτή «συντελεστής δομήσες» σημαίνει το λόγο του αθροίσματος τν εμβαδών τν οικοδομών που υφίστανται ή που πρόκειται να ανεγερθούν πάν σε ακίνητο, προκειμένου δε για οικοδομές που περιλαμβάνουν ή πρόκειται να περιλάβουν περισσότερους από ένα ορόφους το άθροισμα τν εμβαδών όλν τν ορόφν τν οικοδομών προς το εμβαδό του προαναφερόμενου ακινήτου. (2) Στον Πίνακα: (α) «Αποθήκη» σημαίνει κάθε οικοδομή με όγκο μεγαλύτερο από 170 κυβ. μέτρα ή κάθε περιφραγμένο χώρο με εμβαδό μεγαλύτερο από 230 τετ. μέτρα, η οποία ή ο οποίος χρησιμοποιείται για την αποθήκευση αγαθών και για οποιαδήποτε άλλη εργασία, περιλαμβανομένης της συσκευασίας, που είναι παρεμφερής προς την κύρια χρήση, δηλαδή την αποθήκευση και η οποία οικοδομή ή ο περιφραγμένος χώρος μπορεί να είναι ή να αποβεί ασυμβίβαστος με τις ανέσεις της περιοχής στην οποία θα ανεγερθεί ή με τις ανέσεις οποιασδήποτε άλλης παρακείμενης περιοχής, με εξαίρεση περιοχή στην οποία επιτρέπονται αποκλειστικά αποθήκες και βιομηχανικές οικοδομές, (β) «Βιομηχανική οικοδομή» σημαίνει κάθε οικοδομή ή άλλη ακίνητη ιδιοκτησία, περιλαμβανομένου και αστέγαστου μηχανικού εξοπλισμού, όπου εξασκείται οποιοδήποτε επάγγελμα ή εργασία, και που λόγ της μεθόδου εργασίας που εφαρμόζεται, τν μηχανημάτν που εγκαταστάθηκαν ή θα εγκατασταθούν, της τροχαίας κίνησης, του αριθμού τν εργαζομένν, του θορύβου, της δυσοσμίας, του καπνού, της δόνησης, τν καυσαερίν, της αιθάλης, της τέφρας, της σκόνης ή οποιασδήποτε άλλης οχληρίας, μπορεί να είναι ή να αποβεί δυσμενής ή ασυμβίβαστη με τις ανέσεις της περιοχής όπου θα ανεγερθεί, ή με τις ανέσεις οποιασδήποτε παρακείμενης περιοχής, με εξαίρεση περιοχή όπου, επιτρέπονται αποκλειστικά βιομηχανικές οικοδομές και αποθήκες. Η «βιομηχανική οικοδομή» διακρίνεται σε «βιομηχανική οικοδομή αυξημένου βαθμού οχληρίας» και σε «βιομηχανική οικοδομή περιορισμένου βαθμού οχληρίας». Ανεξάρτητα με τα πιο πάν, αν η οικοδομή έχει όγκο της τάξης τν 250

4 Κ.Δ.Π. 190/ κυβικών μέτρν ή εμβαδό της τάξης τν 100 τετραγνικών μέτρν ή και μικρότερο, είτε στη μια είτε στην άλλη περίπτση, αυτή δε θερείται ς «βιομηχανική οικοδομή». Επιπρόσθετα, αν σε οικοδομή διεξάγεται ή θα διεξάγεται ένα ή περισσότερα από τα ακόλουθα επαγγέλματα ή εργασίες και ο όγκος της οικοδομής αυτής είναι της τάξης τν 350 κυβικών μέτρν ή και μικρότερος ή είναι ανάλογου εμβαδού, αυτή δε θα θερείται ς «βιομηχανική οικοδομή»: (1) Εργασία ζαχαροπλαστικής. (2) Συναρμολόγηση και/ή επισκευή ηλεκτρονικών ειδών. (3) Παραγγή ειδών ένδυσης και υπόδησης. (4) Παραγγή ειδών κοσμηματουργίας. (5) Αρτοποιία. (6) Κατασκευή κεντημάτν, υφαντουργία ή νηματουργία. (7) Κατασκευή ή και επισκευή ή και επεξεργασία φτογραφικού και οπτικού υλικού. (8) Μηχανική συντήρηση μεταφορικών μέσν. (9) Τυπογραφία. (10) Χημικά, μικροβιολογικά και οδοντεχνικά υποστατικά. (11) Αγγειοπλαστική, καλαθοπλεκτική και συναφή. (γ) «Βιομηχανική οικοδομή αυξημένου βαθμού οχληρίας» σημαίνει κάθε βιομηχανική οικοδομή στην οποία εξασκείται ένα ή περισσότερα από τα ακόλουθα επαγγέλματα ή εργασίες: (ί) Επεξεργασία ή μετατροπή οποιουδήποτε είδους στην οποία χρησιμοποιούνται αλκάλαια ς βασικά στοιχεία με εξαίρεση τη σαπνοποιία. (ii) Μετατροπή, διαπύρση, εκκαμίνευση, φρύξη, τήξη, απανθράκση, οξείδση, αναγγή, επεξεργασία ή σφυρηλάτηση μεταλλευμάτν, ορυκτών εμπλουτισμένν, ορυκτών ή μεταλλευμάτν, μετάλλν ή μαγμάτν ή λατομικών υλικών με οποιαδήποτε μέθοδο. (iii) Εμπλουτισμός, επεξεργασία, θλίψη, πήξη, θλάση, κλιβανισμός, κονιορτοποίηση, διήθηση, κοσκίνισμα ή διαλογή μεταλλευμάτν, ορυκτών, μαρμάρν, πέτρας, άμμου, χμάτν, μετάλλν, άχρηστν, στείρν, τέφρας ή λατομικών υλικών, με οποιαδήποτε μέθοδο. (ίν) Επεξεργασία μετάλλν με οξέα, γαλβανισμός ή επιχρμίση, παραγγή θειικού οξέος, ανάδυση οποιουδήποτε οξέος και/ή υδρόθειου από την εργασία που εκτελείται, παραγγή χλρίου ή επεξεργασία και/ή κατασκευή οποιουδήποτε αντικειμένου που απαιτεί τη χρήση χλρίου κατά την επεξεργασία ή κατασκευή του με οποιαδήποτε μέθοδο. (ν) Διαπύρση ή εκκαμίνευση τούβλν ή ειδών κεραμικής με οποιαδήποτε μέθοδο. (νϊ) Εκκαμίνευση ασβέστη ή γύψου με οποιαδήποτε μέθοδο. (vii) Παραγγή γιαλιού με οποιαδήποτε μέθοδο, (viii) Παραγγή κυανίου και τν ενώσεν του, παραγγή ανθρακασβεστίου, οξειδίν του ψευδαργύρου ή χλριούχου ψευδαργύρου με οποιαδήποτε μέθοδο.

5 (δ) 653 Κ.Δ.Π. 190/89 (ix) Διύλιση, απόσταξη ή ανάμιξη ορυκτελαίου, ή παραγγή ή χρήση πίσσας, ασφάλτου ή πυριδίνης, παραγγή οξικού αμυλεστέρος, παραγγή βαφών ή βερνικιών, παραγγή αρματικών εστέρν, βουτυρικού οξέος, ιδοφορμίου, εξεμίνης Β ναφθάλης, ρυτινούχν προϊόντν (με εξαίρεση εκείνν από συνθετικές ρητίνες ή πλαστικό προϊόν) που γίνονται με χύτευση, θλίψη ή εξαγγή, σαλικυλικού οξέος, σουλφονμένν οργανικών ουσιών ή ελαστικού πό άχρηστες ύλες και παραγγή για πώληση ή για χρήση για χημική επεξεργασία ακετυλενίου από ανθρακασβέστιο, με οποιαδήποτε μέθοδο. (Χ) Παραγγή ηλεκτρικής δύναμης ή μετασχηματισμός αυτής με οποιαδήποτε μέθοδο, για την οποία οι εγκαταστάσεις ή ο εξοπλιμός απαιτούν τη χρήση χώρου με εμβαδό πέραν από 500 τετ. μέτρα, (xi) Παραγγή, κατασκευή, πλύση, στίλβση ή επεξεργασία μαρμάρν, σκύρν, μσαϊκών ή κάθε λατομικού υλικού με οποιαδήπο χ ε μέθοδο, (xii) Παραγγή, κατασκευή, μεταποίηση, αποξήρανση, κλιβανισμός, καύση, συσκευασία, απόσταξη, διύλιση ή ανάμιξη με οποιαδήποτε μέθοδο, ζικών προϊόντν όπς αίμα, οστά, εντόσθια, λίπος, δέρματα, τρίχες ή κόπρανα, (xiii) Παραγγή ζικής κόλλας, παστών ιχθύν, λιπασμάτν, λευκώματος από αίμα, ζικού άνθρακα ή χαρτιού, με οποιαδήποτε μέθοδο, (xiv) Επικάλυψη με σμάλτο μεταλλικών ή άλλν αντικειμένν, με οποιαδήποτε μέθοδο, (χν) Κατασκευή χαρτιού ή χαρτομάζας με οποιαδήποτε μέθοδο, (xvi) Βρασμός λινελαίου και/ή ροή κόμμεος. (xvii) Παραγγή θειικού ή φσφορικού ή νιτρικού αμμνίου και/ή λιπασμάτν, (xviii) Παραγγή ή επεξεργασία οποιουδήποτε αντικειμένου το οποίο προκαλεί την ανάδυση οποιασδήποτε πτητικής ένσης που περιέχει αρσενικό, «Βιομηχανική ικοδομή περιορισμένου βαθμού οχληρίας» σημαίνει κάθε βιομηχανική οικοδομή η οποία δεν είναι βιομηχανική οικοδομή «αυξημένου βαθμού οχληρίας». (ε) «Εργαστήριο» σημαίνει κάθε,οι*κοδομή με όγκο της τάξης τν 250 κυβ. μέτρν ή και μικρότερο ή κάθε περιφραγμένο χώρο περιλαμβανομένου και αστέγαστου μηχανικού εξοπλισμού, με εμβαδό της τάξης τν 100 τετραγνικών μέτρν ή και μικρότερο όπου εξασκείται οποιοδήποτε επάγγελμα ή εργασία, και που εξ αιτίας της μεθόδου εργασίας που εφαρμόζεται, τν μηχανημάτν που έχουν εγκατασταθεί ή θα εγκατασταθούν, της τροχαίας κίνησης, του αριθμού τν εργαζομένν, του θορύβου, της δυσοσμίας, του καπνού, της δόνησης, τν αερίν, της αιθάλης, της τέφρας, της σκόνης ή οποιασδήποτε άλλης οχληρίας, μπορεί να είναι ή να αποβεί δυσμενής ή ασυμβίβαστος με τις ανέσεις της περιοχής όπου θα ανεγερθεί ή με τις ανέσεις οποιασδήποτε άλλης παρακείμενης περιοχής, με εξαίρεση περιοχή όπου επιτρέπονται τα εργαστήρια ή επιτρέπονται

6 Κ.Δ.Π. 190/ αποκλειστικά βιομηχανικές οικοδομές και αποθήκες. Το «εργαστήριο» διακρίνεται σε «εργαστήριο αυξημένου βαθμού οχληρίας» και «εργαστήριο περιορισμένου βαθμού οχληρίας». Ανεξάρτητα με τα πιο πάν αν σε οικοδομή ή σε περιφραγμένο χώρο διεξάγεται ή θα διεξάγεται ένα ή περισσότερα από τα ακόλουθα επαγγέλματα ή εργασίες και ο όγκος της οικοδομής είναι της τάξης τν 350 κυβικών μέτρν ή και μικρότερος ή ο χώρος είναι ανάλογου εμβαδού, ή οικοδομή αυτή ή ο περιφραγμένος χώρος θα θερείται εργαστήριο: (1) Εργασία ζαχαροπλαστικής. (2) Συναρμολόγηση και/ή επισκευή ηλεκτρονικών ειδών. (3) Παραγγή ειδών ένδυσης και υπόδησης. (4) Παραγγή ειδών κοσμηματόυργίας. (5) Αρτοποιία. (6) Κατασκευή κεντημάτν, υφαντουργία, νηματουργία. (7) Κατασκευή και/ή επισκευή και/ή επεξεργασία φτογραφικού και οπτικού υλικού. ; (8) Μηχανική συντήρηση μεταφορικών μέσν, (9) Τυπογραφία. (10) Χημικά* μικροβιολογικά και οδοντοτεχνικά εργαστήρια. (11) Αγγειοπλαστική, καλαθοπλεκτική και συναφή. (ζ) «Εργαστήριο αυξημένου βαθμού οχληρίας» σημαίνει οποιοδήποτε «Εργαστήριο» στο οποίο εξασκείται ένα ή περισσότερα από τα ακόλουθα επαγγέλματα ή εργασίες: (ΐ) Επεξεργασία ή μετατροπή οποιουδήποτε είδους στην οποία χρησιμοποιούνται αλκάλαια ς βασικά στοιχεία με εξαίρεση τη σαπνοποιία. (ϋ) Μετατροπή διαπύρση, εκκαμίνευση, φρύξη, τήξη, απανθράκση, οξείδση, αναγγή, επεξεργασία ή σφυρηλάτηση μεταλλευμάτν, ορυκτών εμπλουτισμένν, ορυκτών ή μεταλλευμάτν, μετάλλν ή μαγμάτν ή λατομικών υλικών, με οποιαδήποτε μέθοδο. (iii) Εμπλουτισμός, επεξεργασία, θλίψη, πήξη, θλάση, κλιβανισμός, κονιορτοποίηση, διήθηση, κοσκίνίσμα ή διαλογή μεταλλευμάτν, ορυκτών, μαρμάρν, πέτρας, άμμόυ, χμάτν, μετάλλν, άχρηστν, στείρν, τέφρας ή λατομικών υλικών, με οποιαδήποτε μέθοδο. (iv) Επεξεργασία μετάλλν με οξέα, γαλβανισμός ή επιχρμίση παραγγή θειικού οξέος, ανάδυση οποιουδήποτε οξέος και/ή υδρόθειου από την εργασία που εκτελείται, παραγγή χλρίου ή επεξεργασία και/ή κατασκευή οποιουδήποτε αντικειμένου που απαιτεί τη χρήση χλρίου κατά την επεξεργασία ή κατασκευή του με οποιαδήποτε μέθοδο. (ν) Διαπύρση ή εκκαμίνευση τούβλν ή ειδών κεραμικής με οποιαδήποτε μέθοδο. (νΐ) Εκκαμίνευση ασβέστη ή γύψου με οποιαδήποτε μέθοδο, (vii) Παραγγή γιαλιού με οποιαδήποτε μέθοδο.

7 655 Κ.Δ.Π. 190/89 (viii) Παραγγή κυανίου και τν ενώσεν του, παραγγή ανθρακασβεστίου, οξειδίν του ψευδαργύρου ή χλριούχου ψευδαργύρου με οποιαδήποτε μέθοδο. (ix) Διύλιση, απόσταξη ή ανάμιξη ορυκτελαίου, ή παραγγή ή χρήση πίσσας, ασφάλτου ή πυριδίνης, παραγγή οξικού αμυλεστέρος, παραγγή βαφών ή βερνικιών, παραγγή αρματικών εστέρν, βουτυρικού οξέος, ιδοφορμίου, εξεμίνης, Β ναφθάλης, ρητινούχν προϊόντν (με εξαίρεση εκείνν από συνθετικές ρητίνες ή πλαστικό προϊόν) που γίνονται με χύτευση, θλίψη ή εξαγγή, σαλικυλικού οξέος, σουλφονμένν οργανικών ουσιών ή ελαστικού από άχρηστες ύλες και παραγγή για πώληση ή για χρήση για χημική επεξεργασία ακετυλενίου από ανθρακασβέστιο, με οποιαδήποτε μέθοδο. (Χ) Παραγγή, κατασκευή, πλύση, στίλβση ή επεξεργασία μαρμάρν, σκύρν, μσαϊκών ή κάθε λατομικού υλικού με οποιαδήποτε μέθοδο. (xi) Παραγγή, κατασκευή, μεταποίηση, αποξήρανση, κλιβανισμός, καύση, συσκευασία, απόσταξη, διύλιση ή ανάμειξη με οποιαδήποτε μέθοδο, ζικών προϊόντν όπς, αίμα, οστά, εντόσθια, λίπος, δέρματα, τρίχες ή κόπρανα. (xii) Παραγγή ζικής κόλλας, παστών ιχθύν, λιπασμάτν, λευκώματος από αίμα, ζικού άνθρακα ή χαρτιού, με οποιαδήποτε μέθοδο, (xiii) Επικάλυψη με σμάλτο μεταλλικών ή άλλν αντικειμένν, με οποιαδήποτε μέθοδο, (xiv) Κατασκευή χαρτιού ή χαρτομάζας με οποιαδήποτε μέθοδο. (χν) Βρασμός λινελαίου και/ή ροή κόμμεος. (χνί) Παραγγή θειικού ή φσφορικού ή νιτρικού αμμνίου και/ή λιπασμάτν, (χνϋ) Παραγγή ή επεξεργασία οποιουδήποτε αντικειμένου το οποίο προκαλεί την ανάδυση οποιασδήποτε πτητικής ένσης που περιέχει αρσενικό. «Εργαστήριο περιορισμένου βαθμού οχληρίας» σημαίνει κάθε εργαστήριο που δεν είναι εργαστήριο αυξημένου βαθμού οχληρίας.

8 Κ.Δ.Π. 190/ p *ρ Ρ" D "Ρ < ρ << (J 5 β S 3 "ο φ Μ Κ Η β JG ο D κ 3 ρ * ο ο *"- -ο ι ^ * Η = S 0 α. 2 δ Κ» LP Ρ" ^ \ο 3 ο «κ * Φ 3 3 y «β ΒΛ "!? g g -g Κ 5=5 * «_, Η 1 ο ο -3 -Γ ο? 2 3 ι 5 ο S 1 3 ο α κ 5. «_ Κ ο. Φ y «9 3 Φ "5 ο. α. δ Uo δ* «3 β α «Φ ^ 3 β < Λ " * " ο Η _ «S CO *ο CO * 5 ο S 2 3 * S < Η 5Γ «5 ο.! β «β cs 3 # «g υ» ο Γ =L Η Ρ" * δ ρ ρ << *ρρ υ» ** 5 *3 «Ζ Μ ρ *Ρ" ρ "Ρ" 9 8 U» 3 2 * «3 Β Μ CO 6^ Κ <_ρ υ 3 β 3 Ρ % 2 Λ <-Ρ 0 Λ "2 ρ CO U 1 ( 3 ο C U ρ * ε*ρ Φ VJ» w β 5 = w to Kg ο '3 Ό Ef. * 2 * " * ^ - =* %%$ Sir _. to. Β "8 * F g id ο Η * - ρ* 3 y* ο. 2? 3 ^ 3 $5 χ 2 ο.,3 ^ CQ. 3 ο *s «cu Η ο d Ρ- t D Ρ *ρβ 9 ε & 3 β <o CO. *S ο -Ι _ =* 4 3 *g «? δ- S 2 I J5 5 ρ- -3 Q..3 *5 gl S ο. ο ο _ * id θ g "" β δ ζ «t f ο Η Q. <χ F Q ΙΤί 2 Ρ" Η Η ΡΗ Η θ = Ρ ϋ ο ^ «ρ 3 2 «2 ^= ο Φ < Ρ 3 <j 3 ο 3 «S " υ ρ ^ «U f υ ο Μ 3 03 ο β *2 φ < τ to ο. Ρ" 3 Ρ" «β «^ 5 w S Ρ". ο c.? Ρ =«, *3 u, CL 2 Ρ 5 μ»3» «^ β β m 51 1 j^ χ_ρ SIS Κ ο " (- Κ 1<! -3 3

9 657 Κ.Δ.Π. 190/89 _ =L Φ 9 Η 18 ο ο ( νμ CO CO Η o - ««** η ο S Ρ" ~ Η * * «_. <»... OL 5 : ί ο ο ^, β β ο ο ο. g Η «i rs-i βίό «g I ^ t ϊ sr Λ ίί ll i~i!im s lilsfj! i^li^s-ji tioiri^tsl?^sh s lii <s 6flf^ ll^» A pr 3 ι -. ι ι oo-t 3 OQ.g2S=S- * κ ^ «ο Β. _: i ^ t e d?< Β Ρ Ρ cn 2? iliffi 2 s! D Ji «ξ ϊ J " Β 0,*Β. «8 to?-. Β U u

10 Κ.Δ.Π. 190/ ρ ρ Η F D "Ρ" < Μ ο * _ Φ α δ s-β β <_η =L α Ι *^»β ο Ρ β 2 S rr ι* <=" g *"! ο ο Ι η s κ S =* Q. «10 <J *Ρ" Κ 3 Λ. Κ IJ»J go. ο " * to Ρ" < 9 *3 ο < 9 ρ *< ι» Ρ* ρ ι Ρ Ρ '3 Ν Α "Ρ" 9- (- US χ ι ο =i Big* KJ I Ρ 3 o. β κ c ύ 1 υ. to * 3 «= 5 ο 3.S 5 κ 3 ^ to S Si * F «i β χ φ ^ **=" 8 S<o S 8 ϊδι ο m " 5 ο -ι. Η 3 to κ 0 ίο Η Ί=" 2 1 r "8.3 J δ ο * Q. to ο to tr e. β β w β g 2. y 3 «3 Ρ" to to Κ 5 p κ 13. Ι. u " to e HO κ B Φ Ρ" '3B i Φ <J" to P" 3 ο *3 «ο ο S "S KJ 3 «*o S δ? Si s 3- tr Φ KJ* j «α Κ ϋ g* -. «3 2 Β ο. ί g- ^ «* 5 «.8 «ο!< ο δ - c. Ό ^β Sρ β ^ Q. Η. " Κ Κ D 3 Η α* Ν b ""Is S * 9 to?* 1 & s.3 2 Φ «β ο. ο?- *- to

Γνωστοποίηση δυνάμει του άρθρου 14(1)

Γνωστοποίηση δυνάμει του άρθρου 14(1) Ε Μ. Παρ. ΠΙ (Ι) 1309 Κ.Δ.Π. 335/90 Αρ. 2560,1.12.90 Αριθμός 335 Ο i.lpi ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΟΔΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ.96 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 14 ΤΟΥ 1959, 67 ΤΟΥ 1963, 6 ΚΑΙ 65 ΤΟΥ 1964, 12 ΚΑΙ 38 ΤΟΥ 1969, 13 ΚΑΙ 28

Διαβάστε περισσότερα

E.E. Παρ. Ill (I) 17 Κ.Δ.Π. 9/89 Αρ. 2378,

E.E. Παρ. Ill (I) 17 Κ.Δ.Π. 9/89 Αρ. 2378, E.E. Παρ. Ill (I) 17 Κ.Δ.Π. 9/89 Αρ. 2378, 27.1.89 Αριθμός 9 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΟΔΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 96 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 14 ΤΟΥ 1959, 67 ΤΟΥ 1963, 6 ΚΑΙ 65 ΤΟΥ 1964, 12 ΚΑΙ 38 ΤΟΥ 1969, 13 ΚΑΙ 28 ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

E.E. Παρ. Ill (I) Αρ. 2431, Κ.Δ.Π. 181/89

E.E. Παρ. Ill (I) Αρ. 2431, Κ.Δ.Π. 181/89 E.E. Παρ. Ill (I) Αρ. 241, 4.8.89 587 Κ.Δ.Π. 181/89 Αριθμός 181 ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΔΩΝ ΚΑΙ ΙΚΔΜΩΝ ΝΜΣ (ΚΕΦ. 96 ΚΑΙ ΝΜΙ 14 ΤΥ 1959, 67 ΤΥ 196, 6 ΚΑΙ 65 ΤΥ 1964, 12 ΚΑΙ 8 ΤΥ 1969, 1 ΚΑΙ 28 ΤΥ 1974, 24 ΤΥ 1978,

Διαβάστε περισσότερα

E.E. Παρ. HI (I) Αρ. 2390, Κ.Δ.Π. 60/89

E.E. Παρ. HI (I) Αρ. 2390, Κ.Δ.Π. 60/89 E.E. Παρ. HI (I) Αρ. 2390,10.3.89 225 Κ.Δ.Π. 60/89 Αριθμός 60 ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΔΩΝ ΚΑΙ ΙΚΔΜΩΝ ΝΜΣ (ΚΕΦ. 96 ΚΑΙ ΝΜΙ 14 ΤΥ 1959, 67 ΤΥ 1963, 6 ΚΑΙ 65 ΤΥ 1964, 12 ΚΑΙ 38 ΤΥ 1969, 13 ΚΑΙ 28 ΤΥ 1974, 24 ΤΥ 1978,

Διαβάστε περισσότερα

E.E. Παρ. ΠΙ (Ι) Αρ. 2380, Κ.Δ.Π. 21/89

E.E. Παρ. ΠΙ (Ι) Αρ. 2380, Κ.Δ.Π. 21/89 E.E. Παρ. ΠΙ (Ι) Αρ. 20,.2.9 65 Κ.Δ.Π. 21/9 Αριθμός 21 ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΔΩΝ ΚΑΙ ΙΚΔΜΩΝ ΝΜΣ (ΚΕ. 96 ΚΑΙ ΝΜΙ 14 ΤΥ 1959, 67 ΤΥ 196, 6 ΚΑΙ 65 ΤΥ 1964, 12 ΚΑΙ ΤΥ 1969, 1 ΚΑΙ 2 ΤΥ 1974, 24 ΤΥ 197, 25 ΤΥ 1979,

Διαβάστε περισσότερα

EJE. Παρ. ΠΙ (I) 373 Κ.Δ.Π. 117/90 Αρ. 2507,

EJE. Παρ. ΠΙ (I) 373 Κ.Δ.Π. 117/90 Αρ. 2507, EJE. Παρ. ΠΙ (I) 7 Κ.Δ.Π. 117/90 Αρ. 2507, 25.5.90 Αριθμός 117 ΠΕΡΙ ΡΥΘΙΣΕΩΣ ΔΩΝ ΚΑΙ ΙΚΔΩΝ ΝΣ (ΚΕΦ. 96 ΚΑΙ ΝΙ 14 ΤΥ 1959, 67 ΤΥ 196, 6 ΚΑΙ 65 ΤΥ 1964, 12 ΚΑΙ 8 ΤΥ 1969, 1 ΚΑΙ 28 ΤΥ 1974, 24 ΤΥ 1978, 25

Διαβάστε περισσότερα

5566 Κ.Δ.Π. 859/2003. Αριθμός 859 Ο ΠΕΡΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΝΟΜΟΣ

5566 Κ.Δ.Π. 859/2003. Αριθμός 859 Ο ΠΕΡΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΝΟΜΟΣ Παρ. ΙΙΙ(Ι) Αρ. 3774,28.11.2003 5566 Κ.Δ.Π. 859/2003 Αριθμός 859 Ο ΠΕΡΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΝΟΜΟΣ του 1972 56 του 1982 28 του 1991 του 1990 του 1992 του 1993 του 1998 του 1999 του 1999 του 2002.

Διαβάστε περισσότερα

Γνωστοποίηση δυνάμει του άρθρου 14(1)

Γνωστοποίηση δυνάμει του άρθρου 14(1) E.E. Παρ. ΠΙ (I) 1165 Κ.Δ.Π. 16/90 Αρ. 2560,1.12.90 Αριθμός 16 ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΔΩΝ ΚΑΙ ΙΚΔΜΩΝ ΝΜΣ ΚΕΦ. 26 ΚΑΙ ΝΜΙ 14 ΤΥ 1959, 67 ΤΥ 195, 6 και 65 τυ 1954, 12 ΚΑΙ 8 ΤΥ 1969, 1" ΚΑΙ 28 TOY 1974, 24 ΤΥ 1978,

Διαβάστε περισσότερα

69 Δ.Π. 33/72. τον αναλόγως τής σκοπούμενης χρήσεως αύτης έκτιθέμενον

69 Δ.Π. 33/72. τον αναλόγως τής σκοπούμενης χρήσεως αύτης έκτιθέμενον Ε.Ε. Παρ. Π I (I) Αρ. 919, 4.2.72 69 Δ.Π. 33/72 'Αριθμός 33 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΟΔΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 96 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 14 ΤΟΥ 1959, 67 ΤΟΥ 1963, 6 ΚΑΙ 65 ΤΟΥ 1964 ΚΑΙ 12 ΚΑΙ 38 ΤΟΥ 1969) Γνωστοποίησις

Διαβάστε περισσότερα

1455 ΚΛΜ. 361/90. f Διάταγμα δυνάμει του άρθρου 22 ;

1455 ΚΛΜ. 361/90. f Διάταγμα δυνάμει του άρθρου 22 ; EJE. Παρ. ΠΙ (I) Αρ. 2560,1.12.90 1455 ΚΛΜ. 361/90 Αριθμός 361 Ο ΠΕΡΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΚΑΙ. ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΝΟΜΟΣ (ΝΟΜΟΙ 90 ΤΟΥ 1972, 56 TOY 19S2 ΚΑΙ 7 ΤΟΥ 1990) f Διάταγμα δυνάμει του άρθρου 22 ; Ο Υπουργός Εσωτερικών,

Διαβάστε περισσότερα

τον αναλόγως τής σκοπούμενης χρήσεως αυτής έκτιθέμενον

τον αναλόγως τής σκοπούμενης χρήσεως αυτής έκτιθέμενον E.E. Παρ. Ill (I) 849 Κ.Δ.Π. 288/77 Αρ. 1399, 11.11.77 'Αριθμός 288 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΟΔΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 96 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 14 ΤΟΥ 1959, 67 ΤΟΥ 1963, 6 ΚΑΙ 65 ΤΟΥ 1964 12 ΚΑΙ 38 ΤΟΥ 1969 ΚΑΙ 13 ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

E.E. Παρ. ΠΙ (Ι) Αρ. 2806, Κ.Δ.Π. 180/93. Αριθμός 180 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 243 ΜΕΧΡΙ ΝΟΜΟ 86(1) ΤΟΥ 1992)

E.E. Παρ. ΠΙ (Ι) Αρ. 2806, Κ.Δ.Π. 180/93. Αριθμός 180 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 243 ΜΕΧΡΙ ΝΟΜΟ 86(1) ΤΟΥ 1992) E.E. Παρ. ΠΙ (Ι) Αρ. 2806, 9.7.93 465 Κ.Δ.Π. 180/93 Αριθμός 180 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 243 ΜΕΧΡΙ ΝΟΜΟ 86(1) ΤΟΥ 1992) Κανονισμοί δυνάμει του άρθρου 24 Το Συμβούλιο Βελτιώσεως

Διαβάστε περισσότερα

Γνωστοττοίηση δυνάμει του άρθρου 14(1)

Γνωστοττοίηση δυνάμει του άρθρου 14(1) E.E. Παρ. ΠΙ (I) 1323 Κ.Δ.Π. 338/90 Αρ. 2560,1.12.90 Αρθμός 338 0 ΠΕΙ ΥΘΜΙΣΕΩΣ ΔΩΝ ΚΑΙ ΙΚΔΜΩΝ-ΝΜΣ ΚΕΦ. 96 ΚΑΙ ΝΜΙ U ΤΥ 1959, 67 ΤΥ Τ963, 6 ΚΑΙ 65 ΤΥ Τ964, 12 ΚΑΙ 38 ΤΥ 1969, 13 ΚΑΙ 28 ΤΌΥ 1974, 24 TOY

Διαβάστε περισσότερα

Κανονισμοί δυνάμει του εδαφίου (2) του άρθρου 22 Για σκοπούς εναρμόνισης με την πράξη της Ευρωπαϊκής Κοινότητας με

Κανονισμοί δυνάμει του εδαφίου (2) του άρθρου 22 Για σκοπούς εναρμόνισης με την πράξη της Ευρωπαϊκής Κοινότητας με Ε.Ε. Παρ. III(I) 465 Κ.Δ.Π. 120/2004 Αρ. 3&15, 5.3.2004 Αριθμός 120 Οι περί Οδικής Μεταφοράς Επικίνδυνων Εμπορευμάτων (Γενικοί) Κανονισμοί του 2004, οι οποίοι εκδόθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο δυνάμει

Διαβάστε περισσότερα

821 Κ.Δ.Π. 287/79. υ> LU. = ο * > ". it > = > 8 ο. 3 S ο α ο. Ρ Ζ. ϊ, w > F Ρ ου*> "5. ; 3 Ρ t=«o. O PcO κ > ^ Ο χ Λ <- « > ν/» ο. ο.

821 Κ.Δ.Π. 287/79. υ> LU. = ο * > . it > = > 8 ο. 3 S ο α ο. Ρ Ζ. ϊ, w > F Ρ ου*> 5. ; 3 Ρ t=«o. O PcO κ > ^ Ο χ Λ <- « > ν/» ο. ο. Ε.Ε. Παρ. Ill (1) 817 Κ.Δ.Π. 287/79 *Ap. 1568, 7.12.79 'Αριθμός 28,7 Ο ΠΕΡΙ ίρύθμιισεωχ, ΟΔΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΔΟΜΏΝ ΝΟΜΟΣ /(ΚΕΦ. 96 ΚΑΙ,ΝΟΜΟΙ 14 ΤΟΥ 1959, 67 ΤΟΥ 1963, 6 ίκαι 65 ΤΟΥ 3:964, 12 ΚΑΙ 35 ΤΟΥ 1969,

Διαβάστε περισσότερα

E.E. Παρ. ΠΙ (Ι) Αρ. 2729, Κ.Δ.Π. 217/92. Αριθμός 217 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ) ΝΟΜΟΣ

E.E. Παρ. ΠΙ (Ι) Αρ. 2729, Κ.Δ.Π. 217/92. Αριθμός 217 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ) ΝΟΜΟΣ E.E. Παρ. ΠΙ (Ι) Αρ. 2729, 7.8.92 651 Κ.Δ.Π. 217/92 Αριθμός 217 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ) ΝΟΜΟΣ Κανονισμοί δυνάμει του άρθρου 24 Το Συμβούλιο Βελτιώσεως Αμαθούντας της Επαρχίας Λεμεσού, ασκώντας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 9ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1990 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 9ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1990 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Κ.Δ.Π. 17/90 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 2479 της 9ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1990 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 17 Κανονισμοί, οι οποίοι εκδόθηκαν

Διαβάστε περισσότερα

E.E. Παρ. Ill (I) 439 Δ.Π. 147/72 Αρ. 954,

E.E. Παρ. Ill (I) 439 Δ.Π. 147/72 Αρ. 954, E.E. Παρ. Ill (I) 439 Δ.Π. 147/72 Αρ. 954, 5.8.72 'Αριθμός 147 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΟΔΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 9& ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 14 ΤΟΥ 1959, 67 ΤΟΥ 1963, 6 ΚΑΙ 65 ΤΟΥ 1964 ΚΑΙ 12 ΚΑΙ 38 ΤΟΥ 1969) Γνωστοποίησις

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΟΔΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 96 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 14 ΤΟΥ 1959, 67 ΤΟΥ 1963, 6 ΚΑΙ 65 ΤΟΥ 1964, 12 ΚΑΙ 38 ΤΟΥ 1969)

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΟΔΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 96 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 14 ΤΟΥ 1959, 67 ΤΟΥ 1963, 6 ΚΑΙ 65 ΤΟΥ 1964, 12 ΚΑΙ 38 ΤΟΥ 1969) E.E.Hlap. Ill (Ι) ΙΟΙ Δ.Π. 41/72 Ap. 920, 11.2.72 'Αριθμός 41 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΟΔΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 96 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 14 ΤΟΥ 1959, 67 ΤΟΥ 1963, 6 ΚΑΙ 65 ΤΟΥ 1964, 12 ΚΑΙ 38 ΤΟΥ 1969) Γνωστοποίησις

Διαβάστε περισσότερα

E.E. Παρ. Ill (I) Αρ. 2433, Κ.Δ.Π. 187/89

E.E. Παρ. Ill (I) Αρ. 2433, Κ.Δ.Π. 187/89 E.E. Παρ. Ill (I) Αρ. 24,11.8.89 609 Κ.Δ.Π. 187/89 Αριθμός 187 ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΔΩΝ ΚΑΙ ΙΚΔΜΩΝ ΝΜΣ (ΚΕΦ. 96 ΚΑΙ ΝΜΙ 14 ΤΥ 1959, 67 ΤΥ 196, 6 ΚΑΙ 65 ΤΥ 1964, 12 ΚΑΙ 8 ΤΥ 1969, 1 ΚΑΙ 28 ΤΥ 1974, 24 ΤΥ 1978,

Διαβάστε περισσότερα

1487 Ν. 151/86. Αριθμός 151 του 1986 ΝΟΜΟΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΩΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΩΝ ΔΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΩΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 1978 ΕΩΣ 1985

1487 Ν. 151/86. Αριθμός 151 του 1986 ΝΟΜΟΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΩΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΩΝ ΔΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΩΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 1978 ΕΩΣ 1985 E.E., Παρ. I, Αρ. 214, 24.10.6 147 Ν. 151/6 περί Τελνειακών Δασμών και Φόρν Καταναλώσες (Τρππιητικός) Νόμς τυ 196 εκδίδεται με δημσίευση στην επίσημη εφημερίδα της Κυπριακής Δημκρατίας σύμφνα με τ Άρθρ

Διαβάστε περισσότερα

54(1) του (1) του (1) του (1) του (1) του (1) του (1) του (1) του Συνοπτικός τίτλος.

54(1) του (1) του (1) του (1) του (1) του (1) του (1) του (1) του Συνοπτικός τίτλος. Ε.Ε. Παρ. III(I) 4872 Κ.Δ.Π. 456/2002 Αρ. 3639, 27.9.2002 Αριθμός 456 Οι περί Εκχυλισμάτων Καφέ και Εκχυλισμάτων Κιχωρίου Κανονισμοί του 2002, οι οποίοι εκδόθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο δυνάμει των

Διαβάστε περισσότερα

<ϊ ο g. Sg pg id. 1 ο < ο < ^ a > 3. fc 5. 3 w Ε S Ε <J» ο. ο ο α. W 2 5 =* 5 5ί 2 {2 Ι"? e ο. α ο β ο. a ο. Ε a» υ ω. m 5 < 5 < S Ο < ο ο. δ!

<ϊ ο g. Sg pg id. 1 ο < ο < ^ a > 3. fc 5. 3 w Ε S Ε <J» ο. ο ο α. W 2 5 =* 5 5ί 2 {2 Ι? e ο. α ο β ο. a ο. Ε a» υ ω. m 5 < 5 < S Ο < ο ο. δ! .. Παρ. III(I) 88 Κ.Δ.Π. 918/00 Αρ. 788,.1.00 Αριθμός 918 ΠΙ ΠΛΔΜΙΑΣ ΚΑΙ ΧΩΤΑΞΙΑΣ ΝΜΣ (ΝΜΙ 90 ΤΥ 197, 6 ΤΥ 198, 7 ΤΥ 1990, 8 ΤΥ 1991, 91(1) ΤΥ 199, (1) ΤΥ 199, 7(1) ΤΥ 1998, 9(1) ΚΑΙ 14(1) ΤΥ 1999 ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

116 K.AJI. 55/96. Αριθμός 55 Ο ΠΕΡΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΝΟΜΟΣ

116 K.AJI. 55/96. Αριθμός 55 Ο ΠΕΡΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΝΟΜΟΣ E.E. Παρ. ΠΙ(Ι) Αρ. 3043,1.3.96 116 K.AJI. 55/96 Αριθμός 55 Ο ΠΕΡΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΝΟΜΟΣ Διάταγμα δυνάμει του άρθρου 22 Ο Υπουργός Εσωτερικών ασκώντας τις εξουσίες που του παρέχει το 90 του

Διαβάστε περισσότερα

'Αριθμός 137 Ο TIE ΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΟΔΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 96 ΙΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 14 ΤΟΥ 1959, 67 ΤΟΥ 1963, 6 ικαι 65 ΤΟΥ 1964 ΚΑΙ 12 ΚΑΙ 38 ΤΟΥ 1969)

'Αριθμός 137 Ο TIE ΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΟΔΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 96 ΙΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 14 ΤΟΥ 1959, 67 ΤΟΥ 1963, 6 ικαι 65 ΤΟΥ 1964 ΚΑΙ 12 ΚΑΙ 38 ΤΟΥ 1969) Ε.Ε. Παρ. Ill (I) 485 Κ.Δ.Π. 137/73 Αρ. 1017, 15.6.73 'Αριθμός 137 Ο TIE ΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΟΔΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 96 ΙΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 14 ΤΟΥ 1959, 67 ΤΟΥ 1963, 6 ικαι 65 ΤΟΥ 1964 ΚΑΙ 12 ΚΑΙ 38 ΤΟΥ 1969) Γνωστοποίησις

Διαβάστε περισσότερα

1244 Κ.Δ.Π. 192/2004

1244 Κ.Δ.Π. 192/2004 E.E. Παρ. ΙΠ(Ι) Αρ. 829, 2.4.2004 1244 Κ.Δ.Π. 192/2004 Αριθμός 192 ΠΕ! ΠΛΕΔΜΙΑΣ ΚΑΙ ΧΩΤΑΞΙΑΣ ΝΜΣ (ΝΜΙ 90 ΤΥ 1972, 56 ΤΥ 1982,7 ΤΥ 1990, 28 ΤΥ 1991,91(1) ΤΥ 1992, 55(1) ΤΥ 199, 72(Ι) ΤΥ 1998,59(1) ΤΥ 1999

Διαβάστε περισσότερα

3607 Ν. 7.28/88. E.E., Παρ. I, Αρ. 2371,

3607 Ν. 7.28/88. E.E., Παρ. I, Αρ. 2371, E.E., Παρ. I, Αρ. 271, 16.12. 607 Ν. 7.2/ περί Συμπληρματικύ Πρϋπλγισμύ Νόμς (Αρ. 5) τυ 19 εκδίδεται με δημσίευση στην επίσημη εφημερίδα της Κυπριακής Δημκρατίας σύμφνα με τ Άρθρ 52 τυ Συντάγματς- - Αριθμός

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Κ.Λ.Π. 165/92 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 2718 της 26ης ΙΟΥΝΙΟΥ 1992 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 165 Οι περί Αρχής Λιμένων Κύπρου

Διαβάστε περισσότερα

ANNEX ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. της. κατ' εξουσιοδότηση απόφασης της Επιτροπής

ANNEX ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. της. κατ' εξουσιοδότηση απόφασης της Επιτροπής ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, 15.2.2019 C(2019) 930 final ANNEX ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ της κατ' εξουσιοδότηση απόφασης της Επιτροπής για τον προσδιορισμό, σύμφωνα με την οδηγία 2003/87/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 280 Ο ΠΕΡΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΝΟΜΟΣ

Αριθμός 280 Ο ΠΕΡΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΝΟΜΟΣ Ε.Ε. Παρ. III(I) 1784 Κ.Δ.Π. 280/98 Αρ. 3280, 20.11.98 Αριθμός 280 Ο ΠΕΡΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΝΟΜΟΣ 90 του 1972 56 του 1982 7 του 1990 28 του 1991 91(1) του 1992 55(1) του 1993 72(1) του 1998. Συνοπτικός

Διαβάστε περισσότερα

EJE. Παρ. ΠΙ (I) 617 ΚΛΙΙ. 159/90 Ap. 2519,

EJE. Παρ. ΠΙ (I) 617 ΚΛΙΙ. 159/90 Ap. 2519, EJE. Παρ. ΠΙ (I) 617 ΚΛΙΙ. 159/90 Ap. 2519, 6.7.90 Αριθμός 159 ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΔΩΝ ΚΑΙ ΙΚΔΜΩΝ ΝΜΣ (ΚΕΦ. 96 ΚΑΙ ΝΜΙ 14 ΤΥ 1959, 67 ΤΥ 196, 6 ΚΑΙ 65 ΤΥ 1964, 12 ΚΑΙ 8 ΤΥ 1969, 1 ΚΑΙ 28 ΤΥ 1974, 24 ΤΥ 1978,

Διαβάστε περισσότερα

s.s a a e !* : Β 3 Β. t Β. ε= α Η S < is *? A1=3 a ** 5 * 5 .Π % ** 5. II sr ο. " f-s ο < go< (5) D ^ X s ti3i "ε Ρ 5 Ρ Η. θ δ δ .

s.s a a e !* : Β 3 Β. t Β. ε= α Η S < is *? A1=3 a ** 5 * 5 .Π % ** 5. II sr ο.  f-s ο < go< (5) D ^ X s ti3i ε Ρ 5 Ρ Η. θ δ δ . Ε.Ε. Παρ. III(I) Κ.Δ.Π. /200 Αρ. 671,.1.200 Αριθμός ΠΕΡΙ ΠΛΕΔΜΙΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΤΑΞΙΑΣ ΝΜΣ (ΝΜΣ 90 ΤΥ 1972, 56 ΤΥ 1982, 7 ΤΥ 1990, 28 ΤΥ 1991, 91(1) ΤΥ 1992, 95(1) ΤΥ 199, 72(1) ΤΥ 1998, 59(1) ΚΑΙ 142(1) ΤΥ 1999)

Διαβάστε περισσότερα

Κ.Δ.Π. 296/2002. Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3612,

Κ.Δ.Π. 296/2002. Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3612, .. Παρ. III(I) Αρ. 361, 1.6.00 3001 Αριθμός 96 ΠΙ ΠΛΔΜΙΑΣ ΚΑΙ ΧΩΤΑΞΙΑΣ ΝΜΣ (ΝΜΙ 90 ΤΥ 197, 56 ΤΥ 198, 7 ΤΥ 1990, 8 ΤΥ 1991, 91(1) ΤΥ 199, 55(1) ΤΥ 1993, 7(1) ΤΥ 1998, 59(1) ΚΑΙ 14(1) ΤΥ 1999) Κ.Δ.Π. 96/00

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 30ής ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2004 ΑΙΟΙΚΗΤΪΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 30ής ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2004 ΑΙΟΙΚΗΤΪΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ K.AJI. 75/2004 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 906 της 0ής ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΥ 2004 ΑΙΙΚΗΤΪΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΣ Ι Κννιστικές Διικητικές Πράξεις Αριθμός 75 Ι ΠΕΡΙ ΦΑΡΜΑΚΩ ΑΘΡΩΠΙΗΣ ΡΗΣΗΣ (ΕΛΕΓΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΝΟΜΟΣ

Ο ΠΕΡΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΝΟΜΟΣ E.E. Παρ. ΙΠ (I) 163 K.AJI. 55/90 Αρ. 2492, 23.3.90 Αριθμός 55 Κανονισμοί οι οποίοι εκδόθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο με βάση το άρθρο 86 του περί Πολεοδομίας και Χωροταξίας Νόμου (Νόμοι 90 του 1972,

Διαβάστε περισσότερα

τόν αναλόγως τής σκοπούμενης χρήσεως αύτης έκτιθέίμενον

τόν αναλόγως τής σκοπούμενης χρήσεως αύτης έκτιθέίμενον E.E. Παρ. Ill (I) 515 Κ.Δ.Π. 197/79 "Αρ. 1547, 31.8.79 Αριθμός 197 Ο Π Ε Ρ Ι Ρ ΥΘΜ1 Σ ΕΩ Σ ΌΔΩΝ ΚΑ 1 ΟΙ ΚΟΔΟΜΩΝ ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 96 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 14 ΤΟΥ 1959, 67 ΤΟΥ 1963, 6 ΚΑΙ 65 ΤΟΥ 1964, 12 ΚΑΙ 38 ΤΟΥ 1969,

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. ill (I) 627 Κ.Δ.Π. 188/89 Αρ. 2433,

Ε.Ε. Παρ. ill (I) 627 Κ.Δ.Π. 188/89 Αρ. 2433, Ε.Ε. Παρ. ill (I) 627 Κ.Δ.Π. 188/89 Αρ. 24,11.8.89 Αριθμός 188 ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΔΩΝ ΚΑΙ ΙΚΔΜΩΝ ΝΜΣ (ΚΕΦ. 96 ΚΑΙ ΝΜΙ 14 ΤΥ 1959, 67 ΤΥ 196, 6 ΚΑΙ 65 ΤΥ 1964, 12 ΚΑΙ 8 ΤΥ 1969, 1 ΚΑΙ 28 ΤΥ 1974, 24 ΤΥ 1978,

Διαβάστε περισσότερα

E.E. Παρ. Ill (I) 883 Κ.Δ.Π. 304/88 Αρ. 2370, Αριθμός 304 Ο ΠΕΡΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΝΟΜΟΣ (ΝΟΜΟΙ 90 ΤΟΥ 1972 ΚΑΙ 56 ΤΟΥ 1982)

E.E. Παρ. Ill (I) 883 Κ.Δ.Π. 304/88 Αρ. 2370, Αριθμός 304 Ο ΠΕΡΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΝΟΜΟΣ (ΝΟΜΟΙ 90 ΤΟΥ 1972 ΚΑΙ 56 ΤΟΥ 1982) E.E. Παρ. Ill (I) 88 Κ.Δ.Π. 04/88 Αρ. 270, 9.12.88 Αριθμός 04 ΠΕΡΙ ΠΛΕΔΜΙΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΤΑΞΙΑΣ ΝΜΣ (ΝΜΙ 90 ΤΥ 1972 ΚΑΙ 56 ΤΥ 1982) Διάταγμα Διατήρησης σύμφωνα με τ άρθρ 8(1) Ασκώντας τις εξσίες π χρηγύνται

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ύπ Άρ της 7ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1977 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ! ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικοί Διοικητικοί Πράξεις

ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ύπ Άρ της 7ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1977 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ! ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικοί Διοικητικοί Πράξεις ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟΝ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ύπ Άρ. 1324 της 7ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1977 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ! ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικοί Διοικητικοί Πράξεις 'Αριθμός 1 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΟΔΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

τόν αναλόγως τής σκοπούμενης χρήσεως αυτής έκτιθέμενον

τόν αναλόγως τής σκοπούμενης χρήσεως αυτής έκτιθέμενον Ε.Ε. Παρ. Ill (I) II Κ.Δ.Π. 2/77 *Ap. 1324, 7.1.77 'Αριθμός 2 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΟΔΩ ΚΑΙ ΟΙΚΟΔΟΜΩ ΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 96 ΚΑΙ ΟΜΟΙ 14 ΤΟΥ 1959, 67 ΤΟΥ 1963, 6 ΚΑΙ 65 ΤΟΥ 1964 12 ΚΑΙ 38 ΤΟΥ 1969 ΚΑΙ 13 ΚΑΙ 28 ΤΟΥ 1974)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΓΓΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 6ης ΙΟΥΛΙΟΥ 1990 ΔΙΟΙΚΗ1ΊΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΓΓΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 6ης ΙΟΥΛΙΟΥ 1990 ΔΙΟΙΚΗ1ΊΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις KJVJI. 158/90 ΠΑΡΑΡΤΜΑ ΤΡΓΓ ΤΣ ΕΠΙΣΜΣ ΕΦΜΕΡΙΔΑΣ ΤΣ ΔΜΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 2519 της 6ης ΙΥΛΙΥ 1990 ΔΙΙΚ1ΊΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΣ Ι Καννιστικές Διικητικές Πράξεις Αριθμός 158 ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΔΩΝ ΚΑΙ ΙΚΔΜΩΝ ΝΜΣ (ΚΕΦ. 96 ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 65(1) του 1996

Αριθμός 65(1) του 1996 Ε.Ε.Παρ.Ι(Ι) 287 Ν. 65(Ι)/96 Αρ. 3056, 3.5.96 Ο περί Δήμων (Τροποποιητικός) (Αρ. 2) Νόμος του 1996 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα με το Άρθρο 52 του Συντάγματος.

Διαβάστε περισσότερα

της 22ης Συνόδου της Επιτροπής Προστασίας του Θαλασσίου Περιβάλλοντος

της 22ης Συνόδου της Επιτροπής Προστασίας του Θαλασσίου Περιβάλλοντος E.E. Παρ. I(III) 869 Ν. 11(ΙΙΙ)/2001 Αρ. 3489,12.4.2001 Ο περί της Διεθνούς Συμβάσεως περί Προλήψεως της Ρύπανσης της Θάλασσας από Πλοία του 1973 και του Πρωτοκόλλου αυτής του 1978, όπως τροποποιήθηκαν

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ Πειραιάς, 21 Μαρτίου 2008 ΔΕΙΚΤΗΣ ΚΥΚΛΟΥ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ 1,2,3,4 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2008 Η Γενική Γραμματεία της Εθνικής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 18ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2000 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 18ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2000 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Κ.Δ.Π. 240/2000 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3427 της 18ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2000 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 240 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4000, 3/6/2005 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ (ΔΙΑΚΑΤΟΧΗ, ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ) ΝΟΜΟ

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4000, 3/6/2005 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ (ΔΙΑΚΑΤΟΧΗ, ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ) ΝΟΜΟ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ (ΔΙΑΚΑΤΟΧΗ, ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ) ΝΟΜΟ --------------------- Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Συνοπτικός τίτλος. Κεφ. 224. 3 του 1960 78

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. ΙΙΙ(Ι) Κ.Δ.Π. 381/2018 Αρ. 5131, Αριθμός 381

Ε.Ε. Παρ. ΙΙΙ(Ι) Κ.Δ.Π. 381/2018 Αρ. 5131, Αριθμός 381 Ε.Ε. Παρ. ΙΙΙ(Ι) Κ.Δ.Π. 381/2018 Αρ. 5131, 28.12.2018 Αριθμός 381 2584 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΧΩΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΝΑΣΚΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΕΟΥΣΩΝ ΕΚ ΤΙΝΟΣ ΝΟΜΟΥ, ΝΟΜΟΣ 23 ΤΟΥ 1962 Γνωστοποίηση δυνάμει του άρθρου 3(1)

Διαβάστε περισσότερα

975 Κ.Δ.Π. 294/89 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΙΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΙΣ) ΝΟΜΟΣ

975 Κ.Δ.Π. 294/89 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΙΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΙΣ) ΝΟΜΟΣ Ε.Ε. Παρ. HI (I) Αρ. 2459, 24.11.89 975 Κ.Δ.Π. 294/89 Αριθμός 294 Κανονισμοί οι οποίοι εκδόθηκαν από το Συμβούλιο Βελτιώσεως Σωτήρας και εγκρίθηκαν από τον Υπουργό Εσωτερικών με βάση το άρθρο 24 περί Χωρίων

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. III(I) 973 Κ.Δ.Π. 233/99 Αρ. 3359, Αριθμός 233 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 50

Ε.Ε. Παρ. III(I) 973 Κ.Δ.Π. 233/99 Αρ. 3359, Αριθμός 233 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 50 Ε.Ε. Παρ. III(I) 973 Κ.Δ.Π. 233/99 Αρ. 3359, 29.10.99 Αριθμός 233 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 50 Κανονισμοί που εκδόθηκαν από το Δημοτικό Συμβούλιο Λευκωσίας δυνάμει του άρθρου 7

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 31ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2003 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΜΕΡΟΣ II

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 31ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2003 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΜΕΡΟΣ II Ν. 76(ΙΙ)/00 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 79 της 1ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΥ 00 ΝΜΘΕΣΙΑ ΜΕΡΣ περί Πρϋπλγισμύ τν Τμείυ γι την Ανέγερση Κυπρικύ Μυσείυ τυ 004 Νόμς τν 00 εκδίδετι με δημσίευση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 5ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1985 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 5ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1985 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Κ.Δ.Π. 245/85 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 2079 της 5ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1985 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 245 Ο ΠΕΡΙ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ,

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΑΠΤΕΣ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

ΓΡΑΠΤΕΣ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΧ. ΜΑΚΑΡΙΟΥ Γ - ΠΛΑΤΥ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2014-2015 ΓΡΑΠΤΕΣ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 ΜΑΘΗΜΑ: ΧΗΜΕΙΑ (ΒΙΟΛΟΓΙΑ) ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 12/6/2015 ΒΑΘΜΟΣ ΒΑΘΜΟΣ:... ΤΑΞΗ: Γ Αριθμητικά.. ΧΡΟΝΟΣ: 2 ώρες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Κ.Δ.Π. 441/2017 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ Ι ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Αριθμός 5056 Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2017 3405 Αριθμός 441 Oι περί Φόρου Προστιθέμενης

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΟΔΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΝΟΜΟΣ

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΟΔΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΝΟΜΟΣ Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΟΔΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΝΟΜΟΣ (ΝΟΜΟΙ 14 TOY 1959, 67 TOY 1963, 6 KAI 65 TOY 1964, 12 TOY 1969, 38 TOY 1989, 13 KAI 28 TOY 1974, 24 TOY 1978, 25 TOY 1979, 80 TOY 1982, 15 TOY 1983, 9, 115 KAI

Διαβάστε περισσότερα

Διαβιβάζεται συνημμένως στις αντιπροσωπίες το έγγραφο της Επιτροπής - D017728/01.

Διαβιβάζεται συνημμένως στις αντιπροσωπίες το έγγραφο της Επιτροπής - D017728/01. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ Βρυξέλλες, 11 Ιανουαρίου 2012 (OR. en) 5198/12 ENV 10 ENT 2 ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Αποστολέας: Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ημερομηνία Παραλαβής: 5 Ιανουαρίου 2012 Αποδέκτης: Γενική

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΠΕΡΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 2003 ΚΑΙ Κανονισμοί δυνάμει του άρθρου 45(2)(γ).

ΟΙ ΠΕΡΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 2003 ΚΑΙ Κανονισμοί δυνάμει του άρθρου 45(2)(γ). Ε.Ε. Παρ. III(I) 4521 Κ.Δ.Π. 504/2004 Αρ. 3852, 30.4.2004 Αριθμός 504 Οι περί Διατήρησης Αποθεμάτων Πετρελαιοειδών (Υποχρεώσεις Αναφοράς του ΚΟΔΑΠ και των Μελών του ΚΟΔΑΠ) Κανονισμοί του 2004, οι οποίοι

Διαβάστε περισσότερα

(δ) καθ* δσον άφορα είς περιοχάς έναντι τών οποίων εκτίθενται. ή αναφέρονται έν τη τετάρτη στήλη τοΰ Πίνακος αντίστοιχα

(δ) καθ* δσον άφορα είς περιοχάς έναντι τών οποίων εκτίθενται. ή αναφέρονται έν τη τετάρτη στήλη τοΰ Πίνακος αντίστοιχα E.E. Παρ. Ill (I) 359 Κ.Δ.Π. 140/79 *Ap. 1530, 29.6.79 Αριθμός 140 ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΔΩΝ ΚΑΙ ΙΚΔΜΩΝ ΝΜΣ (ΚΕΦ. 96 ΚΑΙ ΝΜΙ 14 ΤΥ 1959, 67 ΤΥ 1963, 6 ΚΑΙ 65 ΤΥ 1964, 12 ΚΑΙ 38 ΤΥ 1969, 13 ΚΑΙ 28 ΤΥ 1974, 24

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 4ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2000 ΑΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 4ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2000 ΑΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Κ.Δ.Π. 232/2000 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3424 της 4ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2000 ΑΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 232 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΠΕΡΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΗ) ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1996 ΕΩΣ Κανονισμοί δυνάμει του άρθρου 29

ΟΙ ΠΕΡΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΗ) ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1996 ΕΩΣ Κανονισμοί δυνάμει του άρθρου 29 Ε.Ε. Παρ. III(I) 4018 ΚΛ.Π. 477/2004 Αρ. 3852, 30.4.2004 Αριθμός 477 Οι περί Φυσικών Μεταλλικών Νερών (Τροποποιητικοί) Κανονισμοί του 2004, οι οποίοι εκδόθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο δυνάμει των διατάξεων

Διαβάστε περισσότερα

41(Ι)/2015 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ (ΔΙΑΚΑΤΟΧΗ, ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ) ΝΟΜΟ

41(Ι)/2015 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ (ΔΙΑΚΑΤΟΧΗ, ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ) ΝΟΜΟ Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4502, 31.3.2015 Ν. 41(Ι)/2015 41(Ι)/2015 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ (ΔΙΑΚΑΤΟΧΗ, ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ) ΝΟΜΟ Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Συνοπτικός

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Πειραιάς, 20 Δεκεμβρίου 2011 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΙΚΤΗΣ ΚΥΚΛΟΥ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ: Οκτώβριος 2011 Η εξέλιξη του Δείκτη Κύκλου Εργασιών στη Βιομηχανία, με βάση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Κ.Δ.Π. 429/2006 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ Ι ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Αριθμός 4148 Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2006 3691 Αριθμός 429 Οι περί Οδών και Οικοδομών

Διαβάστε περισσότερα

1676 Ν. 41(ΙΙ)/97. E.E. Παρ. 1(H) Αρ. 3166,

1676 Ν. 41(ΙΙ)/97. E.E. Παρ. 1(H) Αρ. 3166, E.E. Παρ. 1(H) Αρ. 166,11.7.97 1676 Ν. 41(ΙΙ)/97 περί Ειδικεύσες Συμπληρματικής Πιστώσες (Ταμεί Αναπτύξες) Νόμς (Αρ. 2) τυ 1997 εκδίδεται με δημσίευση στην Επίσημη Εημερίδα της Κυπριακής Δημκρα-τίας σύμνα

Διαβάστε περισσότερα

Πολεοδομική Επιτροπή Δήμου Λεμεσού

Πολεοδομική Επιτροπή Δήμου Λεμεσού Πολεοδομική Επιτροπή Δήμου Λεμεσού Η πρώτη συνεδρία της Πολεοδομικής Επιτροπής, προεδρία κ. Ευγένιου Χαμπουλλά, έγινε στις 6/2/2007 και μέχρι σήμερα έχουν γίνει 92 συνεδριάσεις. Η Επιτροπή συνεδριάζει

Διαβάστε περισσότερα

περί Χωρίων (Διοίκησις και Βελτίωσις) Κανονισμοί 1963 μέχρι π 1967

περί Χωρίων (Διοίκησις και Βελτίωσις) Κανονισμοί 1963 μέχρι π 1967 E.E. Παρ. Ill (I) 495 Κ.Δ.Π. 109/84 Αρ. 1950, 19.4.84 Αριθμός 109 Ο ΠΕΡΙ ΧΩΡΙΩΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΙΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΙΣ) ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 243 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 46 ΤΟΥ 1961, 58 ΤΟΥ 1962, 4 ΤΟΥ 1966, 31 ΤΟΥ 1969, 7, 49 ΚΑΙ 65 ΤΟΥ 1979,

Διαβάστε περισσότερα

Κοινωνική Στέγη - Προσιτή Κατοικία

Κοινωνική Στέγη - Προσιτή Κατοικία Ο ΠΕΡΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΝΟΜΟΣ [ΝΟΜΟΙ 90 ΤΟΥ 1972, 56 ΤΟΥ 1982, 7 ΤΟΥ 1990, 28 ΤΟΥ 1991, 9(Ι) ΤΟΥ 1992, 55(Ι) ΤΟΥ 1993, 72(Ι) ΤΟΥ 1998, 59(Ι) ΚΑΙ 142(Ι) ΤΟΥ 1999, 241(Ι) ΤΟΥ 2002, 29(Ι) ΤΟΥ 2005,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. του. εκτελεστικού κανονισμού της Επιτροπής

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. του. εκτελεστικού κανονισμού της Επιτροπής ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, 19.12.2018 C(2018) 8589 final ANNEX 1 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ του εκτελεστικού κανονισμού της Επιτροπής σχετικά με την επαλήθευση των δεδομένων και τη διαπίστευση των ελεγκτών σύμφωνα με

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 18ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2003 ΑΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 18ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2003 ΑΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Κ.Δ.Π. 587/2003 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3738 της 18ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2003 ΑΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 587 Οι περί Οδών και Οικοδομών

Διαβάστε περισσότερα

2051 Ν. 241/91. Αριθμός 241 του 1991 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 1972 ΕΩΣ 1991

2051 Ν. 241/91. Αριθμός 241 του 1991 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 1972 ΕΩΣ 1991 E.E., Παρ. I, Αρ. 2664, 30.12.91 2051 Ν. 241/91 Ο περί Μηχανοκινήτων Οχημάτων και Τροχαίας Κινήσεως (Τροποποιητικός) (Αρ. 2) Νόμος του 1991 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΧΗΜΕΙΑΣ Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΧΗΜΕΙΑΣ Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΧΗΜΕΙΑΣ Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ 1. Να αντιστοιχίσετε το προϊόν της στήλης Ι με την πρώτη ύλη της στήλης ΙΙ. Ι ΙΙ Προϊόν Πρώτη ύλη 1. μακαρόνια α. ξύλο 2. πλαστικά β. λιγνίτης 3. ηλεκτρική ενέργεια γ. βωξίτης

Διαβάστε περισσότερα

Γνωστοποίηση δυνάμει του άρθρου 3(1) τους τυχόν όρους εξαιρέσεις και επιφυλάξεις που καθορίζονται, αντίστοιχα,

Γνωστοποίηση δυνάμει του άρθρου 3(1) τους τυχόν όρους εξαιρέσεις και επιφυλάξεις που καθορίζονται, αντίστοιχα, Ε.Ε. Παρ. 111(1) 4416 Κ.Δ.Π.577/2005 Αρ. 4060, 23.12.2005 Αριθμός 577 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΧΩΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΝΑΣΚΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΕΟΥΣΩΝ ΕΚ ΤΙΝΟΣ ΝΟΜΟΥ (ΝΟΜΟΣ 23 ΤΟΥ 1962) Γνωστοποίηση δυνάμει του άρθρου 3(1)

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4166, 13/6/2008 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΟΔΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΝΟΜΟ. Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως:

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4166, 13/6/2008 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΟΔΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΝΟΜΟ. Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΟΔΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΝΟΜΟ Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Συνοπτικός τίτλος. Κεφ. 96. 14 του 1959 67 του 1963 6 του 1964 65 του 1964 12 του 1969 38

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2003 Ν.122(Ι)/2003. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ 20 ΚΑΙ 97(2)(β)

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2003 Ν.122(Ι)/2003. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ 20 ΚΑΙ 97(2)(β) Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2003 Ν.122(Ι)/2003 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ 20 ΚΑΙ 97(2)(β) ΜΗΤΡΩΟ ΑΔΕΙΩΝ E.E. Παρ. ΙΙΙ(Ι) Αρ. 3851, 30.4.2004 3858 Κ.Δ.Π. 466/2004 Αριθμός 466 Οι

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΧΗ 1ΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ A ΤΑΞΗ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 23/04/ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ: ΧΗΜΕΙΑ ΣΥΝΟΛΟ ΣΕΛΙΔΩΝ: ΕΞΙ (6)

ΑΡΧΗ 1ΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ A ΤΑΞΗ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 23/04/ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ: ΧΗΜΕΙΑ ΣΥΝΟΛΟ ΣΕΛΙΔΩΝ: ΕΞΙ (6) ΑΡΧΗ 1ΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ A ΤΑΞΗ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 23/04/2017 - ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ: ΧΗΜΕΙΑ ΣΥΝΟΛΟ ΣΕΛΙΔΩΝ: ΕΞΙ (6) ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΕΜΑ Α Για τις ερωτήσεις Α1 έως και Α5 να γράψετε στο τετράδιό σας τον αριθµό της ερώτησης

Διαβάστε περισσότερα

Ο! ΠΕΡΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΗ) ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1996 ΕΩΣ (ΑΡ. 3) ΤΟΥ Κανονισμοί δυνάμει του άρθρου 29

Ο! ΠΕΡΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΗ) ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1996 ΕΩΣ (ΑΡ. 3) ΤΟΥ Κανονισμοί δυνάμει του άρθρου 29 .Ε. Παρ. ΙΪΙ(Ι) 3964 Κ.Δ.Π. 474/2004 ρ. 3852, 30.4.2004.ριθμός 474 Οι περί Μεθόδων Δειγματοληψίας και Ανάλυσης Τροφίμων για Έλεγχο των Μεγίτων Περιεκτικοτήτων Πατουλίνης στα Τρόφιμα Κανονισμοί του 2004,

Διαβάστε περισσότερα

5 Ι ^ο 3 X X X. go > 'α. ο. o f Ο > = S 3. > 3 w»a. *= < ^> ^ o,2 l g f ^ 2-3 ο. χ χ. > ω. m > ο ο ο - * * ^r 2 =>^ 3^ =5 b Ο? UJ. > ο ο.

5 Ι ^ο 3 X X X. go > 'α. ο. o f Ο > = S 3. > 3 w»a. *= < ^> ^ o,2 l g f ^ 2-3 ο. χ χ. > ω. m > ο ο ο - * * ^r 2 =>^ 3^ =5 b Ο? UJ. > ο ο. 728!. -θ-cr " -;. '. UW -,2 =*- Os Os rsi Tf co co Os r4 Ι. C Ι m. Ι? U Ι. Ι os ν ) ϋ. Q- o,2 l g f 2-2 CT= ν**? 1? «δ - * * 5 Ι -ΐ j s a* " 'g cn" w *" " 1 cog 'S=o " 1= 2 5 ν s/ O / 0Q Ε!θ Ρ h o."o.

Διαβάστε περισσότερα

164 Ν. 44(Ι)/96. E.E. Παρ. 1(1) Αρ. 3051,11.4.96

164 Ν. 44(Ι)/96. E.E. Παρ. 1(1) Αρ. 3051,11.4.96 E.E. Παρ. 1(1) Αρ. 3051,11.4.96 164 Ν. 44(Ι)/96 Ο περί Επιστημονικού Τεχνικού Επιμελητηρίου Κύπρου (Τροποποιητικός) Νόμος του 1996 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας

Διαβάστε περισσότερα

ΓΗΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ύττ* *Αρ. 870 της 23ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1971 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ

ΓΗΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ύττ* *Αρ. 870 της 23ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1971 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΝ ΓΗΣ ΕΠΙΣΗΜΥ ΕΦΗΜΕΡΙΔΣ ΤΗΣ ΔΗΜΚΡΑΤΙΑΣ ύττ* *Αρ. 87 της 2ης ΑΠΡΙΛΙΥ 1971 ΝΜΘΕΣΙΑ ΜΕΡΣ Ι Ό περί Τελνειακών Δασμών και Φόρν Καταναλώσες ('Επιβλή και Επιστρφή τύταιν) (Τρππιητικός) (Άρ. 2) Νόμς

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. Ill (I) Αρ. 2237,

Ε.Ε. Παρ. Ill (I) Αρ. 2237, Ε.Ε. Παρ. Ill (I) Αρ. 2237, 26.6.87 723 Κ.Δ.Π. 194/87 Αριθμός 194 Οι περί Γεωργικών Φαρμάκων (Τροποποιητικοί) Κανονισμοί του 1987, οι οποίοι εκδόθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο δυνάμει του άρθρου 25 των

Διαβάστε περισσότερα

'Αριθμός 117 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΟΔΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 96 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 14 ΤΟΥ 1959, 67 ΤΟΥ 1963, 6 ΚΑΙ 65 ΤΟΥ 1964 ΚΑΙ 12 ΚΑΙ 38 ΤΟΥ 1969)

'Αριθμός 117 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΟΔΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 96 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 14 ΤΟΥ 1959, 67 ΤΟΥ 1963, 6 ΚΑΙ 65 ΤΟΥ 1964 ΚΑΙ 12 ΚΑΙ 38 ΤΟΥ 1969) E.E. Παρ. Ill (I) 329 Δ.Π. 117/72 Αρ. 944, 17.6.72 'Αριθμός 117 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΟΔΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 96 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 14 ΤΟΥ 1959, 67 ΤΟΥ 1963, 6 ΚΑΙ 65 ΤΟΥ 1964 ΚΑΙ 12 ΚΑΙ 38 ΤΟΥ 1969) Γνωστοποίησις

Διαβάστε περισσότερα

E.E. Παρ. ΙΙΙ(Ι) 281 Κ.Δ.Π. 86/99 Αρ. 3322,

E.E. Παρ. ΙΙΙ(Ι) 281 Κ.Δ.Π. 86/99 Αρ. 3322, E.E. Παρ. ΙΙΙ(Ι) 281 Κ.Δ.Π. 86/99 Αρ. 3322, 30.4.99 Αριθμός 86 Οι περί Οδών και Οικοδομών (Τροποποιητικοί) Κανονισμοί του 1999, οι οποίοι εκδόθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο με βάση το άρθρο 19 του περί

Διαβάστε περισσότερα

07. Εξόρυξη μεταλλευμάτων Εξόρυξη σιδηρομεταλλεύματος 9. Υλικά Κατασκ.

07. Εξόρυξη μεταλλευμάτων Εξόρυξη σιδηρομεταλλεύματος 9. Υλικά Κατασκ. VI Β. ΟΡΥΧΕΙΑ ΚΑΙ ΛΑΤΟΜΕΙΑ Β. ΟΡΥΧΕΙΑ ΚΑΙ ΛΑΤΟΜΕΙΑ Β. ΟΡΥΧΕΙΑ ΚΑΙ ΛΑΤΟΜΕΙΑ.. Β. ΟΡΥΧΕΙΑ ΚΑΙ ΛΑΤΟΜΕΙΑ Β. ΟΡΥΧΕΙΑ ΚΑΙ ΛΑΤΟΜΕΙΑ.. Β. ΟΡΥΧΕΙΑ ΚΑΙ ΛΑΤΟΜΕΙΑ....... Β. ΟΡΥΧΕΙΑ ΚΑΙ ΛΑΤΟΜΕΙΑ Β. ΟΡΥΧΕΙΑ ΚΑΙ ΛΑΤΟΜΕΙΑ.........

Διαβάστε περισσότερα

Τουριστικές Αναπτύξεις με άλλες χρήσεις εντός του κελύφους του κτιρίου/ων της ξενοδοχειακής μονάδας (Condo Hotels).

Τουριστικές Αναπτύξεις με άλλες χρήσεις εντός του κελύφους του κτιρίου/ων της ξενοδοχειακής μονάδας (Condo Hotels). Τουριστικές Αναπτύξεις με άλλες χρήσεις εντός του κελύφους του κτιρίου/ων της ξενοδοχειακής μονάδας (Condo Hotels). ------------------------------------------- Το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού με

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΠΕΡΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΗ) ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1996 ΕΩΣ Κανονισμοί δυνάμει του άρθρου 29

ΟΙ ΠΕΡΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΗ) ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1996 ΕΩΣ Κανονισμοί δυνάμει του άρθρου 29 1 ΟΙ ΠΕΡΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΗ) ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1996 ΕΩΣ 2014 Για σκοπούς Κανονισμοί δυνάμει του άρθρου 29 Εφημερίδα της EE: L 334, 16.12.2011, σ. 1. (α) εναρμόνισης με την πράξη της Ευρωπαϊκής Κοινότητας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Β' ΜΕΣΑΙΑΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Β' ΜΕΣΑΙΑΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Β' ΜΕΣΑΙΑΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ) 3 Δασοπονία και εκμετάλλευση δασών 31 Δασοπονία 32 Εκμετάλλευση δασών 4 Θήρα 41 Θήρα 5 Αλιεία 51 Αλιεία 16 Αλυκές 160 Αλυκές 20

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 53 Ο ΠΕΡΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΝΟΜΟΣ

Αριθμός 53 Ο ΠΕΡΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΝΟΜΟΣ Ε.Ε. Παρ. ΠΙ(Ι) 102 Κ.Δ.Π. 53/96 Αρ. 3043,1.3.96 Αριθμός 53 Ο ΠΕΡΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΝΟΜΟΣ Διάταγμα δυνάμει των άρθρων 5 και 17 90τουΐ972 Q Υπουργός Εσωτερικών, ασκώντας τις εξουσίες που του παρέχουν

Διαβάστε περισσότερα

Στοιχεία και έγγραφα που απαιτούνται για την εγγραφή στο ΓΕΜΗ

Στοιχεία και έγγραφα που απαιτούνται για την εγγραφή στο ΓΕΜΗ Στοιχεία και έγγραφα που απαιτούνται για την εγγραφή στο ΓΕΜΗ Σύμφωνα με την αριθμ. Κ1-941 οικ./27.4.12 και την Κ1-1484/12.6.2012 του Υπουργείου Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας πρέπει να γίνει εγγραφή των

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡ ΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι. Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις

ΠΑΡ ΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι. Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Κ.Δ.Π. 119/2005 ΠΑΡ ΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3965 της 11 ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2005 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Αριθμός 119 ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Οι περί Πολεοδομίας και

Διαβάστε περισσότερα

E.E. Παρ. Ill (I) 429 Κ.Δ.Π. 150/83 Αρ. 1871,

E.E. Παρ. Ill (I) 429 Κ.Δ.Π. 150/83 Αρ. 1871, E.E. Πρ. ll () 429 Κ.Δ.Π. 50/ Αρ. 7, 24.6. Αρθμός 50 ΠΕΡ ΤΑΧΥΔΡΜΕΩΝ ΝΜΣ (ΚΕΦ. 0 ΚΑ ΝΜ 42 ΤΥ 96 ΚΑ 7 ΤΥ 977) Δάτγμ δνάμ τ άρθρ 7() Τ Υπργκό Σμβύλ, σκώντς τς ξσίς π πρέχντ Κ»>. 0. σ' τό δνάμ τ δφί τ άρθρ

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3851, 30/4/2004 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΓΕΩΠΟΝΩΝ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 1987 ΕΩΣ 2000

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3851, 30/4/2004 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΓΕΩΠΟΝΩΝ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 1987 ΕΩΣ 2000 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΓΕΩΠΟΝΩΝ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 1987 ΕΩΣ 2000 Για σκοπούς διασφάλισης πλήρους συμβατότητας με την πράξη της Ευρωπαϊκής Κοινότητας με τίτλο: «Οδηγία 89/48/ΕΚ του Συμβουλίου της

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. ΙΙΙ(Ι) Αρ. 3810, Κ.Δ.Π. 75/2004

Ε.Ε. Παρ. ΙΙΙ(Ι) Αρ. 3810, Κ.Δ.Π. 75/2004 Ε.Ε. Παρ. ΙΙΙ(Ι) Αρ. 3810,13.2.2004 297 Κ.Δ.Π. 75/2004 Αριθμός 75 ΠΕΙ ΠΛΕΔΙΑΣ ΚΑΙ ΧΩΤΑΞΙΑΣ ΝΣ (ΝΙ 90 ΤΥ 1972,56 ΤΥ 1982, 7 ΤΥ 1990, 28 ΤΥ 1991, 91(1) ΤΥ 1992, 55(1) ΤΥ 1993, 72(1) ΤΥ 1998, 59(1) ΚΑΙ 142(1)

Διαβάστε περισσότερα

E.E. Παρ. III(I) 1201 Κ.Δ.Π. 269/2000 Αρ. 3441, Αριθμός 269 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 50

E.E. Παρ. III(I) 1201 Κ.Δ.Π. 269/2000 Αρ. 3441, Αριθμός 269 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 50 E.E. Παρ. III(I) 1201 Κ.Δ.Π. 269/2000 Αρ. 3441, 27.10.2000 Αριθμός 269 Ο ΠΕΡΙ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ) ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 50 Κανονισμοί που εκδόθηκαν από το Δημοτικό Συμβούλιο Στροβόλου δυνάμει του άρθρου

Διαβάστε περισσότερα

E.E. Παρ. Αρ. 3578,

E.E. Παρ. Αρ. 3578, E.E. Παρ. Αρ. 3578, 22.2.2002 685 Κ.Δ.Π. 95/2002 Αριθμός 95 Οι περί Μηχανοκινήτων Οχημάτων και Τροχαίας Κινήσεως (Τροποποιητικοί) Κανονισμοί του 2002 οι οποίοι εκδόθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο δυνάμει

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3128, Κ.Δ.Π. 60/97. Αριθμός 60 Ο ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΣ

Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3128, Κ.Δ.Π. 60/97. Αριθμός 60 Ο ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΣ Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3128, 28.2.97 661 Κ.Δ.Π. 60/97 Αριθμός 60 Ο ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΣ Κανονισμοί σύμφωνα με το άρθρο 88 Το Δημοτικό Συμβούλιο Λευκωσίας, ασκώντας τις εξουσίες που του παρέχονται σύμφωνα με

Διαβάστε περισσότερα

τα Φυτικά Προϊόντα (Όροι Φυτοΰγειονομικού Ελέγχου σε Φυτά, Φυτικά Προϊόντα ή Αλλα Αντικείμενα που Προέρχονται από Τρίτες Χώρες) Κανονισμοί

τα Φυτικά Προϊόντα (Όροι Φυτοΰγειονομικού Ελέγχου σε Φυτά, Φυτικά Προϊόντα ή Αλλα Αντικείμενα που Προέρχονται από Τρίτες Χώρες) Κανονισμοί Ε.Ε. Παρ. III(I) 4230 Κ.Δ.Π. 766/2003 Αρ. 3758, 3.10.2003 Αριθμός 766 Οι περί Μέτρων Προστασίας κατά της Εισαγωγής και Εξάπλωσης Οργανισμών Επιβλαβών για τα Φυτά και τα Φυτικά Προϊόντα (Όροι Φυτοΰγειονομικού

Διαβάστε περισσότερα

ή αναφέρονται έν τη τετάρτη στήλη του Πίνακος αντίστοιχα

ή αναφέρονται έν τη τετάρτη στήλη του Πίνακος αντίστοιχα E.E. Παρ. Ill (I) 01 Κ.Δ.ΓΊ. 119/79 Αρ. 1524, 8.6.79 Αριθμός 119 ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΔΏΝ ΚΑΙ ΙΚΔΜΩΝ ΝΜΣ ( ΚΕΦ. 96 ΚΑΙ ΝΜΙ 14 ΤΥ 1959, 67 ΤΥ 196, 6 ΚΑΙ 65 ΤΥ 1964, 12 ΚΑΙ 8 ΤΥ 1969, 1 ΚΑΙ 28 ΤΥ 1974 ΚΑΙ 24 ΤΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ Ι ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. Αριθμός 4791 Παρασκευή, 20 Ιουνίου

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ Ι ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. Αριθμός 4791 Παρασκευή, 20 Ιουνίου Κ.Δ.Π. 298/2014 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ Ι ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Αριθμός 4791 Παρασκευή, 20 Ιουνίου 2014 1153 Αριθμός 298 Οι περί Αναπτύξεως Ηλεκτρισμού

Διαβάστε περισσότερα

E.E., Παρ. I, Αρ. 2271, Ν. 239/87

E.E., Παρ. I, Αρ. 2271, Ν. 239/87 E.E., Παρ. I, Αρ. 2271, 6.11.87 147 Ν. 29/87 περί ιδικεύσες Συμπληρματικής Πιστώσες (Ταμείν Αναπτύξες) Νόμς (Αρ. 57) τυ 1987 εκδίδεται με δημσίευση στην επίσημη εφημερίδα της Κυπριακής Δημκρατίας σύμφνα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 12ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1997 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 12ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1997 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Κ.Δ.Π. 366/97 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3205 της 12ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1997 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 366 Κανονισμοί οι οποίοι εκδόθηκαν

Διαβάστε περισσότερα

(δ) καθ' δσον άφορα είς περιοχάς έναντι τών οποίων εκτίθενται

(δ) καθ' δσον άφορα είς περιοχάς έναντι τών οποίων εκτίθενται Ε.Ε. Παρ. Ill (!) 9 Κ.Δ.Π. 3/79 *Ap. 1493, 5.1.79 Αριθμός 3._.. Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΟΔΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 96 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 14 ΤΟΥ 1959, 67 ΤΟΥ 1963, 6 ΚΑΙ 65 ΤΟΥ 1964, 12 ΚΑΙ 38 ΤΟΥ 1969 ΚΑΙ 13 ΚΑΙ 28

Διαβάστε περισσότερα