Προγράμματα Ψυχοσωματικής αντιμετώπισης

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Προγράμματα Ψυχοσωματικής αντιμετώπισης"

Transcript

1

2 Core Belief είναι η λύση για ότι αφορά ψυχο συναισθηματικά προβλήματα ενός ανθρώπου. Είναι μια μέθοδος για να επεξεργαστείς και να ισορροπήσεις θέματα όπως τραύματα, φοβίες και διάφορα συναισθηματικά προβλήματα. Τα τραύματα είναι ουσιαστικά χρόνια μπλοκαρίσματα στο ενεργειακό πεδίο, τα οποία είναι πολλές φορές και η αιτία για παθολογικές επιπτώσεις στην υγεία μας. Αυτό το πρόγραμμα σας δίνει μια ολοκληρωμένη λύση για ολική αποκατάσταση του προβλήματος.

3 Προγράμματα Ψυχοσωματικής αντιμετώπισης Η Βάση του συστήματος I Health που παρέχει μια πολύ αποτελεσματική μέθοδο για την ανάλυση και την επεξεργασία των ψυχολογικών προβλημάτων. Ένα καλά δοκιμασμένο πρωτόκολλο μπορεί να φέρει αλλαγή αυτόματα στη συμπεριφορά κάποιου, που έχει υποστεί ψυχολογικό τραύμα (από διάφορες αιτίες). Core belief (Πρόγραμμα Συμπλήρωμαστην διάγνωση των μεσημβρινών) Το πρόγραμμα αυτό είναι η αποτελεσματική λύση για τα μακροπρόθεσμα επαναλαμβανόμενα ψυχικά / συναισθηματικά προβλήματα. Είναι μια μέθοδος για τη θεραπεία τραυμάτων και προβλημάτων, όπως φοβίες, πανικούς, εξαρτήσεις κλπ. Τα ψυχολογικά τραύματα είναι σημαντικά εμπόδια στη θεραπεία του οργανισμού. Η θεραπεία με την ενότητα αυτή δίνει καλά αποτελέσματα για μόνιμη επούλωση.

4 Core Belief, η πιο αποτελεσματική μέθοδος για το ψυχικό τραύμα Το αναγνωρίζετε αυτό ; Μετά από αρκετές συνεδρίες: δεν υπάρχει βελτίωση, υπάρχει αρνητική πεποίθηση και το πρόβλημα παραμένει ίδιο ; Δεν είστε σίγουρος; ΜΕΤΡΗΣΤΕ ΤΟ! Βρείτε τι προκάλεσε την επιβάρυνση, επεξεργαστείτε το με το ιδανικό πρωτόκολλο. Αντιμετωπίστε τα μπλοκαρίσματα με το Core belief σε κάθε κατάσταση, όπως εξαρτήσεις, φοβίες, αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές.

5 Αλλεργίες Συχνά ένα τραύμα, είναι υπεύθυνο για μια ισχυρή αλλεργία. Κατά την άποψη του I Health κάποια αλλεργική αντίδραση σε ένα αλλεργιογόνο ξεκινά απ το μυαλό το οποίο σε πολλές περιπτώσεις θεωρεί κάποια ουσία ως απειλή. Για να προσδιορίσετε τι είναι μια αλλεργία Συνεπώς, το σύστημά μας, εξέτασε τις επιπτώσεις που έχει κάποιο αλλεργιογόνο, στην κυκλοφορία της ενέργειας μέσα στο σώμα. Με την επιστημονική μέτρηση την οποία διενεργούμε μπορούμε να δούμε με ποια σειρά θα πρέπει να ακυρώσουμε τις αλλεργίες. Η τεχνική μας σας φαίνεται απίστευτη; Δείτε τις εμπειρίες κάποιων θεραπευτών σχετικά με τις νέες τεχνικές Αλλεργίες ή τραύμα; Υπόθεση για την επεξεργασία της ενέργειας,

6 Τι είναι η αλλεργία; Αλλεργίες, δυσανεξίες και ευαισθησίες έχουν παρόμοια επίδραση στην υγεία. Οι αιτίες ή συμβάντα της ζωής μας αλλά και η υπερευαισθησία μπορούν εξίσου να σε αρρωστήσουν όπως μια αλλεργία. Πώς αντιμετωπίζει η ιατρική επιστήμη μια αλλεργία. Η αλλεργία είναι μια υπερβολική αντίδραση του ανοσοποιητικού συστήματος. Αλλεργιογόνο είναι μια ουσία που δημιουργεί μια αλλεργική αντίδραση και αφήνει κάποια ίχνη στο αίμα. Μια αλλεργική αντίδραση εμφανίζεται αμέσως, όταν έλθει σε επαφή με το αλλεργιογόνο. Το πρόβλημα δεν εμφανίζεται αμέσως και τα ίχνη στο αίμα είναι ελάχιστα, οπότε είναι δύσκολο να εντοπιστεί. Η θεραπεία έχει ως στόχο την αποφυγή του αλλεργιογόνου ή δυσανεξία. Η Ενεργειακή άποψη για την αλλεργία / δυσανεξία Όταν κάποιος έχει μια αλλεργική αντίδραση σε μια συγκεκριμένη ουσία, η ουσία αυτή εκλαμβάνεται από τον εγκέφαλο ως απειλή. Γιαναπροσδιορίσουμε τιείναιμιααλλεργία, εξετάζουμε τι αντίδραση δημιουργεί το αλλεργιογόνο στο ενεργειακό μας σύστημα. Για την ανάλυση και επεξεργασία, παίρνουμε τον όρο «αλλεργία» πολύ ευρύτερα από την κοινή έννοια. Το σώμα βρίσκεται σε επαφή με μια ανυπόφορη ουσία ή ένα αρνητικό συναίσθημα. Το σώμα έχει ένα είδος τραυματικής εμπειρίας που αποθηκεύεται. Αυτό προκαλεί φυσιολογικά μια σωματική / ψυχολογική αντίδραση.

7 Π.χ. ως μικρό παιδί μπορεί να σας υποχρέωναν να τρώτε κάποιες συγκεκριμένες τροφές. Μπορεί επίσης να συμπίπτει με ένα σωματικό τραύμα. Εάν π.χ. τρώγατε ένα μήλο στο αυτοκίνητο και σας τράκαραν. Το λεμφικό σας σύστημα αντιλαμβάνεται την αρνητική εμπειρία σε συνδυασμό με αυτό που κάνατε εκείνη τη στιγμή (τρώγοντας το μήλο). Μπορεί μετά από ένα χρονικό διάστημα, αν φάτε ξανά τον ίδιο τύπο μήλου, να έχετε μία αλλεργική αντίδραση. Έτσι το σώμα έχει τοποθετήσει κάποιες "ετικέτες«σε συνδυασμό με κάποια γεγονότα τα οποία σημαίνουν απειλή για τον οργανισμό. Ένα χαμηλό ανοσοποιητικό σύστημα δημιουργεί «ετικέτες»

8 Πώς θα διώξουμε τις «ετικέτες» αλλεργία? Το κάνουμε αυτό σε δύο στάδια: καταγράφουμε από πού προέρχεται και το εξαλείφουμε. Οριοθέτηση και καταγραφή Για να ανιχνεύσουμε την αιτία χρησιμοποιούμε την επιστημονική τεχνολογία με την ουδέτερη και μη παρεμβατική μέθοδο μέτρησης της I Health (χωρίς παρενέργειες). Το μπλοκάρισμα της ενέργειας που προκαλεί την αλλεργική αντίδραση, εμποδίζει την επικοινωνία ανάμεσα στο σώμα και το μυαλό. Καταγράφουμε το μπλοκάρισμα και προσαρμόζουμε τη θεραπεία βάσει αυτού. Εξάλειψη Αλλάζουμε τις πληροφορίες στο λεμφικό σύστημα με τον ίδιο τρόπο που χρησιμοποιούμε και στο μετατραυματικό stress (Corebelief). Προσαρμόζουμε τις ενεργειακές μεθόδους του σώματος χρησιμοποιώντας τις φυσικές δυνάμεις του φωτός και μαγνητικών πεδίων. Το αποτέλεσμα αυτής της θεραπείας, μπορεί να αποδειχθεί, αμέσως μετά τη συνεδρία.

9 Ενεργειακά αλλεργία θεραπεία αλλεργία, τροφική δυσανεξία, ή συναισθηματικό τραύμα Μια αλλεργία ή δυσανεξία τροφίμων δεν έχει απαραίτητα μόνο ένα φυσικό πρόβλημα. Η αλλεργία προκαλεί μια φυσική αντίδραση, αλλά η αιτία οφείλεται συνήθως σε ένα διανοητικό / συναισθηματικό υπόβαθρο. Αυτό θα μπορούσε να συνδέεται με τα γεγονότα του παρελθόντος που έχουν προκαλέσει ορισμένες ουσίες του ανοσοποιητικού. Η Mathilde ήταν αλλεργική στους ξηρούς καρπούς. Δεν γνώριζε ποιο είδος της το προκαλούσε. Γνώριζαν μόνο ότι ήταν ωμοί ξηροί καρποί. Όταν τα έτρωγε είχε φαγούρα του βλεννογόνου του στόματος και των αυτιών. Επομένως απέφευγε ότι καρπούς είχαν κέλυφος, αλλάμπορείναέφαγε κάποιο άψητο καρπό σε άλλες τροφές επεξεργασμένες. Αυτό είχε μια αναφυλακτική αντίδραση στο φάρυγγα, πνιγόταν και της κοβόταν η ανάσα και αναγκάστηκε να πάει στο νοσοκομείο για βοήθεια. Ήρθε σε επαφή με έναν θεραπευτή ο οποίος της είπε ότι η αιτία της τροφικής δυσανεξίας της, δεν πρέπει νε είναι μόνο σωματική. Με τη διενέργεια δοκιμών και μετρήσεων θα φέρουμε στην επιφάνεια από πού προέρχεται η αλλεργία και με ποιο τρόφιμο, της είπε. Μέσααπόμία μέτρηση της ενέργειας σε μια ποικιλία καρπών, βρέθηκε ο πραγματικός ένοχος. Ηδοκιμήαυτήδιήρκεσεπερίπου2 λεπτά. Επιλέχθηκε ένα μίγμα για καθόρισαν την προτεραιότητα της αλλεργίας. Στο μίγμα ήταν καρύδια Βραζιλίας, τα αμύγδαλα, τα φουντούκια και τα καρύδια Εκείνη πίστευε ότι ένοχος ήταν το φουντούκι. Από την οθόνη "αποτελέσματα ελέγχου" ήταν σαφές ότι ο πρώτος ένοχος ήταν το αμύγδαλο, είχε το μεγαλύτερο αρνητικό αντίκτυπο.

10 Αποτελεσματικότητα Το πρόγραμμα αλλεργίας I Health είναι ιδανικό για τον γρήγορο εντοπισμό και την εξάλειψη των αλλεργιών και τις δυσανεξίες τροφίμων. Υπάρχουν ασθενείς που εξαλείφουν το πρόβλημα με μία θεραπεία. Σε γενικές γραμμές όμως, δεν χρειάζονται περισσότερες από 3 συνεδρίες για ένα οριστικό αποτέλεσμα.

11 Αυτό το γράφημα δείχνει την αλλαγή της ενέργειας στο σώμα. Κόκκινο (αριστερά) δείχνει την απόρριψη του λόγου αυτού, Πράσινο (δεξιά) αποδοχή από το σώμα. Η επόμενη μέτρηση, χρησιμοποιώντας τηνοθόνη,δείχνει την επίδραση της επόμενης δυσανεξίας κατά προτεραιότητα. Όσο χαμηλότερη είναι η κατάταξη, με μεγαλύτερο σκορ, τόσο μεγαλύτερη είναι η απόρριψη από την άποψη της ενέργειας και της ισορροπίας. Είναι σαφές ότι πρώτος ένοχος ήταν το αμύγδαλο, χαμηλότερα στην κατάταξη με μεγαλύτερο σκορ, με τη μεγαλύτερη απώλεια ενέργειας και τη μεγαλύτερη αιτία δυσαρμονίας.

12 Είναι επίσης απαραίτητο να γνωρίζουμε ποια όργανα ή συστήματα, ποια αλλεργιογόνα το μεγαλύτερο αρνητικό αντίκτυπο.. Στην οθόνη «θεραπευτικής αξιολόγησης» γίνεται δυνατή η σύγκριση των αποτελεσμάτων των δοκιμών στις οποίες διατίθεται: Η μπλε γραμμή δείχνει εδώ την τρέχουσα κατάσταση των μεσημβρινών ενέργειας. Η κόκκινη γραμμή δείχνει την αλλαγή στην ενέργεια κατά τη χορήγηση (σε ένα τεστ δοκιμής) του αλλεργιογόνου. Στην περίπτωση αυτή, η πρώτη αλλεργία ήταν από τα αμύγδαλα. Η μεγαλύτερη μείωση της ενέργειας και των διαταραχών ισορροπίας, είναι αισθητή στους μεσημβρινούς των πνευμόνων, του παχέος εντέρου, του λεπτού εντέρου και της κυκλοφορίας. Από βιοχημική άποψη, ισοδυναμεί με επιβάρυνση του ανοσοποιητικού και του λεμφικού συστήματος, ενζυμική δραστηριότητα, επιβαρυμένο ενδοκρινικό σύστημα και κυκλοφορία του αίματος.

13 Η μπλε καμπύλη είναι η αντίδραση του οργανισμού σε ωμα αμύγδαλα. Η κόκκινη καμπύλη είναι η αντίδραση για το ίδιο υλικό 10 ημέρες αργότερα ( κατόπιν της θεραπείας). Τραύμα ή / και αλλεργία; Σε επαναλαμβανόμενες μετρήσεις της Mathilde παρατηρήθηκαν και άλλα θέματα τα οποία και επεξεργαστήκαμε. Η διαδικασία αυτή χρειάζεται πολλή ενέργεια απ τον οργανισμό και στο τέλος των μετρήσεων, αποφασίστηκε να εξισορροπήσουν τις ενέργειες πριν πάει στο σπίτι. Αυτό έγινε με την τόνωση στο ενεργειακό σημείο της καρδιάς (Raymedy). Η εφαρμοζόμενη συχνότητα είναι αντίστοιχη με τις συχνότητες μαγνητικού πεδίου, οι οποίες εφαρμόζονται για μετα τραυματικό στρες αναμνήσεων και συναισθημάτων για να συγχρονίσουμε και να εναρμονίσουμε τις σωματικές αντιδράσεις. Όταν η Mathilde έκανε τη θεραπεία, μετά από κάποιες στιγμές άκουσε ένα σφύριγμα. Επεκτείναμε το σήμα και σύντομα κατέστη σαφές ότι ήταν ένα σφύριγμα σε μια πισίνα. Πήγε πίσω στο χρόνο και ήταν στην πισίνα κατά το πρώτο μάθημα κολύμβησής της. Στις ασκήσεις κολύμβησης απειλήθηκε με πνιγμό. Ο ναυαγοσώστης την έβγαλε από την πισίνα και της πήρε μήνες πριν μπορέσει να ξεπεράσει το φόβο της και να ξαναμπεί στο νερό. Η αλλεργική αντίδραση με την αίσθηση του πνιγμού στο λαιμό, είναι αρκετά συμβατή με το παιδικό τραύμα που δημιουργήθηκε απ τον παρ ολίγο πνιγμό. Δεν είναι εύκολο να προσδιοριστεί ποια επιρροή είναι ισχυρότερη. Προκαλείται η αλλεργία από το τραυματικό γεγονός? Διαπιστώθηκε ότι αλλεργία και τραυματικά γεγονότα συνδέονται στενά και μπορεί να αντιμετωπιστούν με την ανάλυση της ενεργειακής ιατρικής και θεραπεία.

14 Θεραπεία ΗαλλεργίατηςMathilde κατατάχθηκε και επεξεργάστηκε μέσω ενεργειακής μέτρησης με το σύστημα Ι Health. Αυτή η θεραπεία διήρκεσε περίπου 60 λεπτά και είχε ως στόχο την εξάλειψη της αντίδρασης του οργανισμού σε αλλεργιογόνα δηλ. Απευαισθητοποίηση. Οι πιο αρρύθμιστοι και εξασθενημένοι μεσημβρινοί της Mathilde ανήκουν στο άνω σώμα. Αυτό είναι ορατό σε μια οθόνη, με τους άνω και κάτω μεσημβρινούς που αναφέρονται χωριστά. Οι μεσημβρινοί είναι επίσης υπεύθυνοι για τη ρύθμιση, τον έλεγχο και την ανατροφοδότηση όλων των ζωτικών λειτουργιών, μέσω του αυτόνομου νευρικού συστήματος. Η θεραπεία ξεκινάει φέρνοντας ξανά σε επαφή την Mathilde με τις αλλεργιογόνες ουσίες και στη συνέχεια το αντιμετωπίζει θετικά διότι το πρόβλημα ανήκει πλέον στο παρελθόν. Οποιαδήποτε σχέση με τραυματικά γεγονότα έχει αναθεωρηθεί. Αυτό γίνεται με ένα συνδυασμό των διαβεβαιώσεων και των συγκεκριμένων χρωστικών και μαγνητικών σημάτων για θέματα που σχετίζονται με το είδος της αλλεργίας ή δυσανεξίας : τροφική δυσανεξία, ναρκωτικά, έντομα, γύρη, ακάρεα, τακατοικίδιαζώα, τα χημικά προϊόντα, κλπ. Ο βαθμός της απευαισθητοποίησης είναι ορατός μέσω των μετρήσεων.

15 Μια μετα ανάλυση, μια «συνοπτική εικόνα» του σώματος, δείχνει ότι βελτιώθηκε το επίπεδο τη ενέργειας αλλά και η ζωτικότητα και η ψυχοσωματική ευεξία (harmony index) βρίσκονται πλέον σε ισορροπία. Πιστοποιημένο Αποτέλεσμα Μια βδομάδα μετά τη θεραπεία η Mathilde έχει αποφύγει να δοκιμάσει το αλλεργιογόνο. Τώρα είναι σε θέση να φάει ωμά αμύγδαλα χωρίς παράπονα. Είναι κατανοητό όμως, ότι κάποιος που έχει εκτεθεί σε κίνδυνο από κάποιο αλλεργιογόνο, δεν είναι πρόθυμος να το δοκιμάσει. Η μέθοδος της μέτρησης που καταγράφει την αντίδραση του οργανισμού, μας δίνει πολλά πλεονεκτήματα. Το διάγραμμα αξιολογεί την αντίδραση. 10 ημέρες αργότερα, το σώμα δεν αντιλαμβάνεται το πρώτο αλλεργιογόνο ( τα αμύγδαλα) σαν απειλή, αντιθέτως το εισπράττει ως θετικό, επομένως μπορεί με ασφάλεια να το δοκιμάσει.

16 Το πρόγραμμα του I Health έχει τη δυνατότητα να συνδυάσει ένα πρωτόκολλο για επεξεργασία τραύματος και να εξαλείψει την αλλεργία ή ένα πρωτόκολλο για επεξεργασία αλλεργίας και να εξαλείψει το τραύμα. Exclusive importer of medical health products 18 Lesvou str Athens tel/fax

Τεστ Τροφικής Δυσανεξίας με Βιοανάδραση TEΣT ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΡΟΦΩΝ

Τεστ Τροφικής Δυσανεξίας με Βιοανάδραση TEΣT ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΡΟΦΩΝ Τεστ Τροφικής Δυσανεξίας με Βιοανάδραση TEΣT ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΡΟΦΩΝ Με το SCIO Test Η δική μας διαδρομή προς την Υγεία, την καλή Φόρμα και την Ευεξία Πρωτεύων στόχος μας: η Ευεξία σας Έχοντας αυτό σαν κυρίαρχο

Διαβάστε περισσότερα

Γνώσεις για την εγκεφαλική παράλυση

Γνώσεις για την εγκεφαλική παράλυση Εγχειρίδιο κατάρτισης Ενότητα κατάρτισης Γνώσεις για την εγκεφαλική παράλυση Επιμέλεια Miguel Santos Συγγραφείς Karina Riiskjaer Raun Mette Kliim-Due Betina Rasmussen Peder Esben Bilde Kirsten Caesar Petersen

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΡΑΠΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΑΙΔΙ, ΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΥΤΤΑΡΙΚΕΣ ΜΑΣ ΜΝΗΜΕΣ. Ρόμπερτ Ηλίας Νατζέμυ. Ολιστική Αρμονία

ΘΕΡΑΠΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΑΙΔΙ, ΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΥΤΤΑΡΙΚΕΣ ΜΑΣ ΜΝΗΜΕΣ. Ρόμπερτ Ηλίας Νατζέμυ. Ολιστική Αρμονία ΘΕΡΑΠΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΑΙΔΙ, ΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΥΤΤΑΡΙΚΕΣ ΜΑΣ ΜΝΗΜΕΣ Ρόμπερτ Ηλίας Νατζέμυ Ολιστική Αρμονία ΘΕΡΑΠΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΑΙΔΙ, ΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΥΤΤΑΡΙΚΕΣ ΜΑΣ ΜΝΗΜΕΣ Ρόμπερτ

Διαβάστε περισσότερα

Σεξουαλικότητα, Ερωτικές Σχέσεις. και Καρκίνος του Μαστού

Σεξουαλικότητα, Ερωτικές Σχέσεις. και Καρκίνος του Μαστού Σεξουαλικότητα, Ερωτικές Σχέσεις και Καρκίνος του Μαστού Europa Donna Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για τον Καρκίνο του Μαστού είναι ένας ανεξάρτητος μη κερδοσκοπικός οργανισμός που τα μέλη του αποτελούν συνεργαζόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Ζώντας καλά με τον ιό HIV: Ασκήσεις

Ζώντας καλά με τον ιό HIV: Ασκήσεις : Ασκήσεις Σκοπός: Να διεξαχθεί μία συνεδρία καθοδηγούμενη από μια συντονίστρια, φορέα του ιού HIV, με θέμα:. Αποτελέσματα εκμάθησης: Στο τέλος της συνεδρίας, οι συμμετέχουσες θα έχουν αυξήσει: Τις γνώσεις

Διαβάστε περισσότερα

Η TELESTAR παρουσιάζει ένα νέο επαναστατικό προϊόν για ενδοφλέβια αιμοφωτοθεραπεία με laser. Πώς οι ημιαγωγοί laser 650nm μπορούν να σας βοηθήσουν

Η TELESTAR παρουσιάζει ένα νέο επαναστατικό προϊόν για ενδοφλέβια αιμοφωτοθεραπεία με laser. Πώς οι ημιαγωγοί laser 650nm μπορούν να σας βοηθήσουν Η TELESTAR παρουσιάζει ένα νέο επαναστατικό προϊόν για ενδοφλέβια αιμοφωτοθεραπεία με laser. Πώς οι ημιαγωγοί laser 650nm μπορούν να σας βοηθήσουν Έχετε υποστεί έμφραγμα του μυοκαρδίου ; Εγκεφαλικό ; Προχωρημένο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός ενημέρωσης για την ψωρίαση. Όλα όσα θα θέλατε να γνωρίζετε. Επιμέλεια κειμένων: Ευαγγελία Άνθη, Πρόεδρος Καλυψώ

Οδηγός ενημέρωσης για την ψωρίαση. Όλα όσα θα θέλατε να γνωρίζετε. Επιμέλεια κειμένων: Ευαγγελία Άνθη, Πρόεδρος Καλυψώ Οδηγός ενημέρωσης για την ψωρίαση. Όλα όσα θα θέλατε να γνωρίζετε. Επιμέλεια κειμένων: Ευαγγελία Άνθη, Πρόεδρος Καλυψώ Οδηγός ενημέρωσης για την ψωρίαση. Όλα όσα θα θέλατε να γνωρίζετε. Το Καλυψώ είναι

Διαβάστε περισσότερα

Σημειώσεις Δημιουργικού Οραματισμού 1

Σημειώσεις Δημιουργικού Οραματισμού 1 Σημειώσεις Δημιουργικού Οραματισμού 1 ΚΕΦ.1 ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΜΑΣ Πρόλογος Αριστερός εγκέφαλος Δεξιός εγκέφαλος Χρησιμοποιώντας τον κατάλληλο εγκέφαλο για κάθε δουλειά Χρησιμοποιώντας το δεξιό

Διαβάστε περισσότερα

για EΛEYΘEPIA από το φόβο και κάθε εμπόδιο προς την Υγεία, Ηρεμία, Ευτυχία και την πραγμάτωση των στόχων σας Ρόμπερτ Ηλίας Nατζέμυ

για EΛEYΘEPIA από το φόβο και κάθε εμπόδιο προς την Υγεία, Ηρεμία, Ευτυχία και την πραγμάτωση των στόχων σας Ρόμπερτ Ηλίας Nατζέμυ ENEPΓEIAKH ΨYXOΛOΓIA για EΛEYΘEPIA από το φόβο και κάθε εμπόδιο προς την Υγεία, Ηρεμία, Ευτυχία και την πραγμάτωση των στόχων σας Ρόμπερτ Ηλίας Nατζέμυ Eλευθερια με Eνεργειακή Ψυχολογία 1 Pομπερτ Hλιας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι ΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΤΜΗΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι ΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΤΜΗΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι ΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΤΜΗΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ: Η ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΑΣΤΕΛΛΑ ΠΩΛΙΝΑ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΛΕΜΟΝΑΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Stress Management. Εκπαιδεύτρια: Αφροδίτη Δαλακούρα, PhD

Stress Management. Εκπαιδεύτρια: Αφροδίτη Δαλακούρα, PhD Stress Management, PhD Νοέμβριος 2011 Περιεχόμενα Τι είναι στρες... Καλό και κακό στρες... Μηχανισμοί αντίδρασης στο στρες... Αντίδραση «μάχης ή φυγής»... Σύνδρομο γενικής προσαρμογής... Ο τρόπος που σκεφτόμαστε...

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Τ Ρ Ο Φ Η. Ζωή με θέα πράσινο. Πώς θα ρίξετε την κοιλιά. Άσκηση & Ευεξία. u Τ Ε Υ Χ Ο Σ 4 8 / 9 ο έτος έκδοσης ΜΑΡΤΙΟΣ - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2011

Δ Ι Α Τ Ρ Ο Φ Η. Ζωή με θέα πράσινο. Πώς θα ρίξετε την κοιλιά. Άσκηση & Ευεξία. u Τ Ε Υ Χ Ο Σ 4 8 / 9 ο έτος έκδοσης ΜΑΡΤΙΟΣ - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2011 ΜΑΡΤΙΟΣ - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2011 u Τ Ε Υ Χ Ο Σ 4 8 / 9 ο έτος έκδοσης Ë Ë Ç Í É Ê Ï É Ä Ñ Õ Ì Å Á Ã Á Ó Ô Ñ Å Í Ô Å Ñ Ï Ë Ï Ã É Á Ó & Ä É Á Ô Ñ Ï Ö Ç Ó & Δ Ι Α Τ Ρ Ο Φ Η Κ Ω Δ Ι Κ Ο Σ 6 8 9 9 Πώς θα ρίξετε την

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρεία Μελέτης Παραγόντων Κινδύνου για Αγγειακά Νοσήματα

Εταιρεία Μελέτης Παραγόντων Κινδύνου για Αγγειακά Νοσήματα Εταιρεία Μελέτης Παραγόντων Κινδύνου για Αγγειακά Νοσήματα ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ για τους καρδιομεταβολικούς [ παράγοντες κινδύνου παχυσαρκία [ Παχυσαρκία είναι η παθολογικά αυξημένη εναπόθεση λίπους

Διαβάστε περισσότερα

Συστημική θεραπεία. Δομική θεραπεία οικογένειας

Συστημική θεραπεία. Δομική θεραπεία οικογένειας Τα μοντέλα θεραπείας οικογένειας για τις ψυχικές διαταραχές βασίζονται στη θεωρία των συστημάτων. Σύμφωνα με αυτή τη θεωρία, η οικογένεια ή άλλες κοινωνικές ομάδες νοούνται ως μια ομάδα ατόμων τα οποία

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα πτυχιακής εργασίας. Childhood Obesity: Impact and results

Θέμα πτυχιακής εργασίας. Childhood Obesity: Impact and results ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ) Θέμα πτυχιακής εργασίας «Παιδική παχυσαρκία: Συνέπειες και αποτελέσματα» Childhood Obesity: Impact and results Υποβληθείσα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΑΓΧΟΣ. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισής του;

ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΑΓΧΟΣ. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισής του; ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΑΓΧΟΣ Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισής του; Περιεχόμενα 1. Εισαγωγή 2. Εργασιακό άγχος 2.1. Τι είναι το άγχος; 2.2. Τι προκαλεί το εργασιακό άγχος; 2.3. Οι συνέπειες του εργασιακού

Διαβάστε περισσότερα

«Πώς θα αλλάξω τις στερεοτυπίες; Πρέπει να σταματήσουμε τις στερεοτυπίες;»

«Πώς θα αλλάξω τις στερεοτυπίες; Πρέπει να σταματήσουμε τις στερεοτυπίες;» ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΟΓΙΝΔΡΟΥΚΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ «Υπάρχουν διαφορετικές στερεοτυπίες για διαφορετικές ανάγκες του παιδιού; Κάποιες γίνονται γιατί δεν έχει τι να κάνει και κάποιες γιατί ψάχνει το αισθητηριακό

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΤΜΗΜΑ ΤΗΛΕΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΤΜΗΜΑ ΤΗΛΕΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΤΜΗΜΑ ΤΗΛΕΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ (ΔΟΜΗ-ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ-ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΕ ΑΤΟΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Πανεπιστήμιο Πειραιώς Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων

Πανεπιστήμιο Πειραιώς Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων Π.Μ.Σ. Διδακτική της Τεχνολογίας και Ψηφιακά Συστήματα Κατεύθυνση Δικτυοκεντρικών Συστημάτων Διπλωματική Εργασία Υγείας με χρήση SOA και Web Services Στεφανία Π. Μαυρογιαννέα Πειραιάς Δεκέμβριος 2011 Π.Μ.Σ.

Διαβάστε περισσότερα

3 o ΛΥΚΕΙΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Β ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ 2012-2013

3 o ΛΥΚΕΙΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Β ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ 2012-2013 3 o ΛΥΚΕΙΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Β ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ 2012-2013 ΤΑΞΗ Β ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ: Αλμπάνη Δέσποινα, Βλαχάκης Βασίλειος, Γεροχρήστου Ευθαλία, Γκιούλμπας Βασίλειος, Καλαμάτας Ευάγγελος, Κατσιούλης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΉ ΠΑΡΆΛΥΣΗ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ Για Γονείς και Δασκάλους

ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΉ ΠΑΡΆΛΥΣΗ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ Για Γονείς και Δασκάλους ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΉ ΠΑΡΆΛΥΣΗ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ Για Γονείς και Δασκάλους Ανάπτυξη Πακέτων Κατάρτισης για την Υποστήριξη Γονέων και Εκπαιδευτικών Παιδιών με Εγκεφαλική Παράλυση ( 3-18 ετών) Αριθμός έγκρισης 2010-3292/001-001

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΛΩΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 1

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΛΩΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 1 Τ.Ε.Ι. ΠΑΤΡΑΣ Σ.Ε.Υ.Π. ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΞΑΜΗΝΟ Ε ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ» ΚΛΩΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΑΤΡΑ 2010 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΛΩΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

Η ΨΥΧΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ΑΣΘΕΝΩΝ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Η ΨΥΧΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ΑΣΘΕΝΩΝ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Η ΨΥΧΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ΑΣΘΕΝΩΝ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Επόπτης καθηγητής : Περιτογιάννης Βάϊος Φοιτήτρια : Καψαλάκη Άρτεμη Α.Μ. 12264 Έτος : 2013 Τ.Ε.Ι. ΗΠΕΙΡΟΥ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΛΟΓΟΣ.....σελ.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΜΥÏΚΗΣ ΔΥΣΤΡΟΦΙΑΣ ΤΥΠΟΥ DUCHENNE ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΜΥÏΚΗΣ ΔΥΣΤΡΟΦΙΑΣ ΤΥΠΟΥ DUCHENNE ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΜΥÏΚΗΣ ΔΥΣΤΡΟΦΙΑΣ ΤΥΠΟΥ DUCHENNE ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ 1 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 2 2. ΠΩΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ 3 3. ΔΙΑΓΝΩΣΗ 7 4. ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Όσο παρόµοια είναι τα ανθρώπινα όντα από πολλές απόψεις µε άλλα είδη, είµαστε µοναδικοί µεταξύ των µορφών ζωής στη γη, ως προς τη δυνατότητά µας να χρησιµοποιούµε τη γλώσσα και

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 1 Ορμονική ισορροπία: Το θεμέλιο της γονιμότητας...33. Κεφάλαιο 5 Καλή σωματική κατάσταση για να ευνοήσετε μια εγκυμοσύνη...

Κεφάλαιο 1 Ορμονική ισορροπία: Το θεμέλιο της γονιμότητας...33. Κεφάλαιο 5 Καλή σωματική κατάσταση για να ευνοήσετε μια εγκυμοσύνη... Περιεχόμενα ΕΙΣΑΓΩΓΗ...15 ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ Η γονιμότητα και οι ορμόνες σας...31 Κεφάλαιο 1 Ορμονική ισορροπία: Το θεμέλιο της γονιμότητας...33 Κεφάλαιο 2 Προστατεύοντας τη γονιμότητά σας...45 ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ

Διαβάστε περισσότερα

Μέρος A. η θε ω ρ ι α

Μέρος A. η θε ω ρ ι α Μέρος A η θε ω ρ ι α Κεφάλαιο Πρωτο Η Νέα Βιολογία της Υγείας Μια ν έ α η μ έ ρ α ξ η μ ε ρ ώ ν ε ι. Μια ημέρα πραγματικά ολιστικής υγείας, ζωντάνιας και ευεξίας. Ήρθε η στιγμή να ενεργοποιηθεί το κάθε

Διαβάστε περισσότερα

Στεφανιαία Νόσος. e-cardio.gr. Τί προσέχουμε

Στεφανιαία Νόσος. e-cardio.gr. Τί προσέχουμε e-cardio.gr Στεφανιαία Νόσος Τί προσέχουμε Αρτηριακή Υπέρταση Σακχαρώδης Διαβήτης Κάπνισμα Σωματική Άσκηση Παχυσαρκία Διατροφή Υπερλιπιδαιμία Αλκοόλ Άγχος Ελληνικό Ινστιτούτο Καρδιαγγειακών Νοσημάτων Κάπνισμα

Διαβάστε περισσότερα

Τα Νέα μας (κέντρο Ται τσι τσουάν Νέας Σμύρνης) Τεύχος 9 Ιανουάριος 2013

Τα Νέα μας (κέντρο Ται τσι τσουάν Νέας Σμύρνης) Τεύχος 9 Ιανουάριος 2013 Τα Νέα μας (κέντρο Ται τσι τσουάν Νέας Σμύρνης) Τεύχος 9 Ιανουάριος 2013 Σεμινάριο με τον Μάστερ Άλεξ Ντόνγκ Δεκέμβριος 2012 Θέματα αυτού τού τεύχους: 1.ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΖΕΝ 2. Ι ΤΣΙΝΓΚ 3. ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ 4.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ANΘPΩΠINH APMONIA ΤΟΜΟΣ 3. Για μία κοινωνία με ευημερία, ενότητα και εξέλιξη. Αφιέρωση:

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ANΘPΩΠINH APMONIA ΤΟΜΟΣ 3. Για μία κοινωνία με ευημερία, ενότητα και εξέλιξη. Αφιέρωση: ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ANΘPΩΠINH APMONIA ΤΟΜΟΣ 3 Για μία κοινωνία με ευημερία, ενότητα και εξέλιξη. Αφιέρωση: Προσφέρουμε το βιβλίο αυτό σε κάθε αναγνώστη με την ευχή να ζει μέσα στην υγειά,

Διαβάστε περισσότερα