καθαριότητα φύλαξη φορτοεκφόρτωση εκθεσιακών δομών και εκθεμάτων

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "καθαριότητα φύλαξη φορτοεκφόρτωση εκθεσιακών δομών και εκθεμάτων"

Transcript

1 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Ο Κανονισμός Λειτουργίας του ΜΕC ρυθμίζει τους όρους για την Διοργάνωση Εκθέσεων, Συνεδρίων ή άλλων Εκδηλώσεων. Οι όροι είναι δεσμευτικοί τόσο για τον Οργανωτή, όσο και για τους Εκθέτες & τους Κατασκευαστές. Παρατίθενται ενδεικτικές Τεχνικές Οδηγίες & Χρήσιμες Πληροφορίες ωράριο λειτουργίας Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης καθορίζονται από τον Οργανωτή. Κατά την προετοιμασία και αποξήλωση της έκθεσης, το ωράριο λειτουργίας του ΜΕC είναι από 07:00 έως 23:00, εντός του οποίου ο Οργανωτής καθορίζει το ωράριο εργασιών των συνεργείων. reception Κάλυψη αναγκών υποδοχής, πληροφόρησης και καταγραφής των επισκεπτών της εκδήλωσης. Απαγορεύονται κατασκευές ή επιγραφές καθώς και η χρήση του χώρου για τη μεταφορά εκθεσιακών δομών και εκθεμάτων από και προς τους εκθεσιακούς χώρους. εστίαση Λειτουργία κυλικείων και εστιατορίου, αποκλειστικά από τη συμβεβλημένη Εταιρεία Catering του ΜΕC, στους εγκεκριμένους χώρους του. Απαγορεύεται η είσοδος σε λιανοπωλητές και σε διανομείς (delivery) ειδών πρόχειρης εστίασης και διαφημιστικού υλικού. ιατρείο Στο MEC λειτουργεί ειδικά διαμορφωμένος χώρος Ιατρείου για την παροχή Α Βοηθειών, με δυνατότητα πρόσβασης ασθενοφόρου. σήμανση και προβολή εκδήλωσης Στις προκαθορισμένες θέσεις του ΜΕC επιτρέπεται η εξαγγελία και προβολή της συγκεκριμένης εκδήλωσης. Απαγορεύεται η τοποθέτηση διαφημιστικού υλικού ή η χρήση οπτικοακουστικών μέσων, σε σημεία πέραν των ανωτέρω προκαθορισμένων θέσεων και περιεχομένων. υπηρεσίες Δεν επιτρέπεται η λειτουργία κάθε είδους υπηρεσιών προώθησης πωλήσεων ή μισθώσεως εκθεσιακού εξοπλισμού ή παροχής υπηρεσιών κτλ, πλέον των ήδη εγκατεστημένων αναδόχων της ΜEC sa. Απαγορεύεται αυστηρά σε οποιονδήποτε Τρίτον η είσοδος στο MEC και η παροχή των ανωτέρω υπηρεσιών. τηλεπικοινωνίες Wi Fi Βλ. σχετικό έντυπο πρόσβαση ΑμΕΑ Οι χώροι του MEC είναι προσβάσιμοι στα ΑμΕΑ, ενώ υπάρχουν διακριτοί χώροι υγιεινής και στάθμευσης οχημάτων. κάπνισμα Απαγορεύεται το κάπνισμα σε όλους τους στεγασμένους χώρους του ΜΕC.

2 καθαριότητα Η καθαριότητα των χώρων (χώρος υποδοχής, εκθετήρια, διάδρομοι, wc, υπαίθριοι χώροι, parking κτλ) πραγματοποιείται αποκλειστικά από τον Οργανωτή με Εταιρεία Καθαρισμού της επιλογής του, σύμφωνα με τους ισχύοντες κανόνες για την υγιεινή & ασφάλεια και την αποκομιδή απορριμμάτων εκτός του MEC. φύλαξη Η φύλαξη και ασφάλεια των εσωτερικών & εξωτερικών χώρων της εκδήλωσης και των εκθεμάτων της πραγματοποιείται αποκλειστικά από τον Οργανωτή με Εταιρεία Φύλαξης της επιλογής του. φορτοεκφόρτωση εκθεσιακών δομών και εκθεμάτων Τμήματα των Υπαίθριων χώρων του ΜΕC χρησιμοποιούνται, κατά τις ημέρες προετοιμασίας και αποξήλωσης, μόνο για τη στάση αυτοκινήτων, φορτηγών, γερανών, περονοφόρων κ.α. για τη φορτοεκφόρτωση των εκθεσιακών δομών και εκθεμάτων. Η φορτοεκφόρτωση πραγματοποιείται στους υπαίθριους χώρους της εγκατάστασης, ενώ η μεταφορά τους εντός των εκθεσιακών χώρων γίνεται αποκλειστικά μέσω περονοφόρων οχημάτων (clarks) ή παλετοφόρων. εκθέματα Η τοποθέτηση εκθεμάτων και διαφημιστικού υλικού επιτρέπεται μόνο εντός του χώρου των εκθετηρίων. Δεν επιτρέπεται η τοποθέτηση ή η ανάρτηση εκθεμάτων, διαφημιστικού υλικού, επιγραφών και γενικά οποιουδήποτε αντικειμένου στην τοιχοποιία, στις θύρες, στις οροφές, στα ζευκτά, στα δίκτυα παροχών κτλ της εγκατάστασης. πυρασφάλεια πυροπροστασία Ο Οργανωτής, οι Εκθέτες, οι Κατασκευαστές κτλ οφείλουν να λαμβάνουν υπ όψιν τους και να τηρούν όλα τα διαθέσιμα μέσα και μέτρα πυροπροστασίας και πυρασφάλειας των εγκαταστάσεων (πυροσβεστικές φωλιές, πυροσβεστήρες κλπ) όπως αυτά εμφανίζονται στα επίσημα σχεδιαγράμματα του MEC καθώς και όλα εκείνα τα μέτρα που προβλέπονται από τις σχετικές διατάξεις της Αρμόδιας Πυροσβεστικής Αρχής για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης. Οι διελεύσεις προς τις εξόδους κινδύνου πρέπει διατηρούνται ελεύθερες, ο δε χώρος έμπροσθεν αυτών πρέπει να παραμένει ελεύθερος πάσης κατασκευής και με προσπελάσιμο ίχνος εδάφους πλάτους τουλάχιστον ίσον με το άνοιγμα της εξόδου κινδύνου. Ολα τα μέσα πυρασφάλειας, όπως: πυροσβεστικές φωλιές και σταθμοί, φωτεινές ενδείξεις εξόδων κινδύνου, μπουτόν συναγερμού, πυροσβεστήρες κλπ πρέπει να παραμένουν εμφανή και να είναι άμεσα προσβάσιμα προς χρήση. Οι διάδρομοι κυκλοφορίας των επισκεπτών πρέπει να παραμένουν ελεύθεροι και να μην τοποθετούνται εκθέματα, διακοσμητικά στοιχεία ή οποιουδήποτε είδους εμπόδια και να μην παρουσιάζουν υψομετρικές διαφορές. Απαγορεύεται, για λόγους ασφαλείας, η δημιουργία αδιέξοδων (τυφλών) διαδρόμων, ενώ οι εκθεσιακοί χώροι πρέπει να διαθέτουν επαρκείς ελεύθερους εγκάρσιους διαδρόμους διαφυγής, στους οποίους θα απαγορεύεται ρητά η τοποθέτηση οποιοασδήποτε κατασκευής ή εμποδίου.

3 Τα υλικά κατασκευής των εκθετηρίων πρέπει να είναι μη εύφλεκτα, άκαυστα ή πυρίμαχα στο βαθμό που καθορίζουν οι διεθνείς προδιαγραφές ασφαλείας. Δεν επιτρέπεται η ύπαρξη ανοικτών εστιών φωτιάς καθώς και η χρήση εκρηκτικών, εύφλεκτων ή άλλων υλικών, εκθεμάτων και συσκευών που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά ή έκρηξη, καθώς και η λειτουργία μηχανών εσωτερικής καύσης, εντός του MEC. Εφ όσον η έκθεση περιλαμβάνει και εκθετήρια με αντικείμενο εκρηκτικά-εύφλεκτα υλικά, οι εν λόγω εκθέτες πρέπει να παρουσιάζουν τα εκθέματά τους με τη μορφή ομοιωμάτων από μη αυθεντικά υλικά ή με γραφικές απεικονίσεις-εικονικές αναπαραστάσεις ως προς το είδος, την λειτουργία και τη χρήση τους ή με διαφημιστικά έντυπα, video, αφίσες κλπ. υγιεινή και ασφάλεια / πρόληψη εργατικών ατυχημάτων Ο Οργανωτής και όλοι οι εκθέτες και οι συνεργαζόμενοι κατασκευαστές των εκθετηρίων, υπεργολάβοι, τεχνικοί όλων των ειδικοτήτων κλπ. οφείλουν να τηρούν τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας (όπως αυτοί ορίζονται από την κείμενη Νομοθεσία), καθώς επίσης να λαμβάνουν τα προβλεπόμενα μέτρα για την πρόληψη εργατικών ατυχημάτων κατά την προετοιμασία και αποξήλωση της εκδήλωσης. τεχνικός συνεργάτης Για την απρόσκοπτη λειτουργία του ΜΕC και την εύρυθμη και ασφαλή οργάνωση των εκθεσιακών, συνεδριακών και άλλων εκδηλώσεων, η εταιρεία ΕXPOSYSTEM αε παρέχει τις υπηρεσίες της σ αυτό, ως Τεχνικός Συνεργάτης, στα εξής: Κατασκευή βασικών και βελτιωμένων, τυποποιημένων εκθεσιακών δομών Ηλεκτρολογικές παροχές και εξοπλισμό Ενοικίαση επίπλων εξοπλισμού Επιστρώσεις μοκετών Εσωτερική και εξωτερική σήμανση τεχνικές κατασκευές / οδηγίες & απαγορεύσεις Τα εκθετήρια πρέπει να κατασκευάζονται σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς και τους κοινά αποδεκτούς κανόνες της τέχνης και της επιστήμης. Ο Οργανωτής συνεργάζεται με τους κατασκευαστές των εκθετηρίων χωρίς τυποποιημένη δομή (ειδικές κατασκευές) και μεριμνά για τη νομιμότητα, τη στατικότητα και την ασφάλεια των κατασκευών εν γένει. Ο Τεχνικός Συνεργάτης του MEC (EXPOSYSTEM) είναι υπεύθυνος για την άρτια και ασφαλή κατασκευή των εκθετηρίων με τυποποιημένη δομή. Δεν επιτρέπεται οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλοίωση, μεταρρύθμιση και γενικά παρέμβαση στους παραχωρούμενους χώρους. Επίσης, δεν επιτρέπεται η εκτέλεση εργασιών και η χρήση οιωνδήποτε μέσων που καταστρέφουν, φθείρουν ή αλλοιώνουν δάπεδα, τοίχους, οροφές, παράθυρα, κολώνες, θύρες κλπ και γενικά τη μορφή, την αντοχή και την αισθητική των χώρων. Απαγορεύεται, το τρύπημα, το κάρφωμα, το βάψιμο οποιουδήποτε δομικού ή διακοσμητικού στοιχείου του κτιρίου, η τοποθέτηση αυτοκόλλητων, καθώς και η ανάρτηση οιωνδήποτε αντικειμένων από τα ζευκτά, την οροφή, τα παροχικά δίκτυα κλπ.

4 Απαγορεύεται, η χρήση κομπρεσέρ βαφής, οι ηλεκτροσυγκολλήσεις, η χρησιμοποίηση γυψοσανίδων γενικώς, η κοπή ξύλων ή πλακιδίων, το τρίψιμο χωρίς σκούπα αναρρόφησης και το βάψιμο χωρίς νάυλον προστατευτικό δαπέδου, εντός του MEC. Το πλύσιμο των πινέλων επιτρέπεται μόνο στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους της εγκατάστασης και όχι στα wc κοινού. Τυχόν υπολείμματα από μπογιές, βερνίκια, χημικά πρέπει να απομακρύνονται μαζί με τις συσκευασίες τους, μέσω των συνεργατών του Οργανωτή. Το μέγιστο ύψος των εκθετηρίων καθορίζεται από τον Κανονισμό Λειτουργίας της κάθε Έκθεσης, όμως η ελάχιστη απόσταση του υψηλότερου σημείου τους από τις οροφές του ΜΕC (κάτω πέλμα ζευκτού), σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να είναι μικρότερη από πενήντα (50) εκατοστά. Οι εκθέτες και τα συνεργεία τους οφείλουν να τηρούν τη σήμανση που υπάρχει στην εγκατάσταση σχετικά με την ασφάλεια και την κυκλοφορία. Δεν επιτρέπεται η λειτουργία ή η επίδειξη συσκευών που επηρεάζουν την ατμόσφαιρα του χώρου (ατμοί, καπνοί, μυρωδιές, σκόνη), χωρίς τη χρήση ενδεδειγμένου συστήματος απαγωγής αερίων. Δεν επιτρέπεται η κάλυψη των σημείων με τεχνικές παροχές, των μεγαφωνικών εγκαταστάσεων, των στομίων των αεραγωγών, των πυροσβετικών φωλεών και σταθμών, των πυροσβεστήρων, των συναγερμών, των σημάνσεων ασφαλείας κλπ. και γενικά των σημείων με διαθέσιμες παροχές. Η πρόσβαση στους ηλεκτρομηχανολογικούς χώρους, στα κλιμακοστάσια, στον ανελκυστήρα, στα wc, στο ιατρείο, στα εστιατόρια & cafe bars, στα μηχανοστάσια, στα γραφεία και γενικά σε χώρους λειτουργίας υπηρεσιών πρέπει να παραμένει ανεμπόδιστη καθ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης ηλεκτρολογικές συνδέσεις / οδηγίες & απαγορεύσεις Ολες οι ηλεκτρολογικές συνδέσεις πρέπει να πραγματοποιούνται κατά τα προβλεπόμενα στην ισχύουσα νομοθεσία και τους κανονισμούς περί εσωτερικών ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων. Η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος προς τα εκθετήρια (κάθε τύπου) γίνεται αποκλειστικά και μόνον από τα ειδικά σημεία παροχών που υπάρχουν στις εγκαταστάσεις (σε δάπεδα, τοίχους & οροφές) για το συγκεκριμένο σκοπό και οι εν λόγω εργασίες ρευματοδότησης πραγματοποιούνται αποκλειστικά και μόνον από τον Τεχνικό Συνεργάτη του MEC (EXPOSYSTEM). Για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται αυστηρά η ρευματοδότηση των εκθετηρίων από άλλα σημεία του κτιρίου, όπως φωτιστικά σώματα οροφής, εργοταξιακές παροχές κλπ. Η ρευματοδότηση των εκθετηρίων με τυποποιημένη δομή γίνεται αποκλειστικά από τα ειδικά σημεία παροχών του κτιρίου και στη συνέχεια μέσω υποπινάκων (με ρελέ διαφυγής και τους απαιτούμενους ασφαλειοδιακόπτες) που θα τοποθετήσει ο Τεχνικός Συνεργάτης του MEC (EXPOSYSTEM). Οι εσωτερικές ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις των εκθετηρίων με τυποποιημένη δομή καθώς και η παροχή του βασικού ή συμπληρωματικού εξοπλισμού τους (φωτιστικά, πρίζες κλπ) θα υλοποιούνται αποκλειστικά και μόνον από τον Τεχνικό Συνεργάτη του MEC (EXPOSYSTEM).

5 Η ρευματοδότηση των εκθετηρίων χωρίς τυποποιημένη δομή (ειδικές κατασκευές) θα γίνεται αποκλειστικά από τα ειδικά σημεία παροχών του κτιρίου και στη συνέχεια μέσω υποπινάκων (με ρελέ διαφυγής και τους απαιτούμενους ασφαλειοδιακόπτες) που θα τοποθετήσει ο Ηλεκτρολόγος του εκθέτη ή ο Τεχνικός Συνεργάτης του MEC (EXPOSYSTEM) (εφόσον αυτό ζητηθεί από τον εκθέτη) για κάθε εκθετήριο ξεχωριστά. Οι εσωτερικές ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις των εκθετηρίων χωρίς τυποποιημένη δομή (ειδικές κατασκευές) πρέπει να υλοποιούνται από επαγγελματίες ηλεκτρολόγους και μόνον, τις σχετικές άδειες και βεβαιώσεις καθώς και τα ηλεκτρολογικά σχέδια και την ορθή εφαρμογή των οποίων ελέγχει και εγκρίνει ο Τεχνικός Συνεργάτης, ο οποίος σε περίπτωση μη έγκαιρης προσκόμισής τους δικαιούται να μην ηλεκτροδοτεί το συγκεκριμένο εκθετήριο. Δεν επιτρέπεται καμία ηλεκτρολογική παρέμβαση ή μετατροπή του ηλεκτρολογικού δικτύου των εγκαταστάσεων, όπως τροποποιήσεις σε φωτιστικά σώματα. Επίσης, δεν επιτρέπεται η κάλυψη των φωτιστικών των εκθετηρίων (spots) με εύφλεκτα υλικά, η τοποθέτηση υποπινάκων εκθετηρίων στα δάπεδα, η ύπαρξη γυμνών καλωδίων, χωρίς κλέμενς, κλπ. Οι ηλεκτρολογικοί υποπίνακες των εκθετηρίων πρέπει να τοποθετούνται, για λόγους ασφαλείας, σε εμφανείς και εύκολα προσβάσιμους χώρους, που δεν θα κλειδώνονται. Απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος στα πεδία ηλεκτροδότησης των εκθεσιακών χώρων, καθώς και σε χώρους ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων του ΜΕC (όπως: λεβητοστάσια, μηχανοστάσια, αντλιοστάσια, αίθουσα ελέγχου, τηλεφωνικό κέντρο, μετασχηματιστές κλπ) σε άτομα εκτός της ΜEC sa και των συνεργατών της. Ο Τεχνικός Συνεργάτης είναι υπεύθυνος για την ασφαλή λειτουργία όλων των ηλεκτρολογικών συνδέσεων της έκθεσης και κάθε τύπου εκθετηρίου, ελέγχει τα φορτία, τη συνδεσμολογία, τους πίνακες, κλπ. όλων των εκθεσιακών εγκαταστάσεων τόσο κατά την προετοιμασία-αποξήλωση όσο και κατά τη λειτουργία της έκθεσης. Σε περίπτωση που διαπιστωθούν, από τον Τεχνικό Συνεργάτη, ηλεκτρολογικές συνδέσεις που θέτουν σε κίνδυνο τους εργαζομένους, το κοινό ή τις εγκαταστάσεις, δεν ηλεκτροδοτεί τα εκθετήρια ή διακόπτει άμεσα την ηλεκτροδότησή τους, μέχρι την αποκατάσταση των ελλείψεων ή κακοτεχνιών που διαπιστώθηκαν. διάφορα Η ΜEC sa δικαιούται να επισκέπτεται οποτεδήποτε και να επιθεωρεί την καλή κατάσταση των παραχωρούμενων χώρων και την πιστή τήρηση του Κανονισμού Λειτουργίας και σε περίπτωση διαπίστωσης οποιασδήποτε παράβασης αποφασίζει κατά την κρίση της και με γνώμονα την ασφάλεια του κοινού και των εγκαταστάσεων) η οποία είναι δεσμευτική για τον Οργανωτή, τους εκθέτες, τους κατασκευαστές και τους επισκέπτες της εκδήλωσης. Η ΜEC sa διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την είσοδο ή να ζητήσει την απομάκρυνση σε πρόσωπα (εκθέτες, κατασκευαστές, υπεργολάβους, πωλητές κλπ.) αρνούμενα για οποιοδήποτε λόγο να συμμορφωθούν με τις οδηγίες της ΜEC sa και τον Κανονισμό Λειτουργίας του ή των οποίων οι δραστηριότητες θεωρούνται ότι αποτελούν-συνιστούν κίνδυνο για την ασφάλεια Τρίτων ή εγκαταστάσεων.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ. Παρατίθενται ενδεικτικές Τεχνικές Οδηγίες & Χρήσιµες Πληροφορίες

ΤΕΧΝΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ. Παρατίθενται ενδεικτικές Τεχνικές Οδηγίες & Χρήσιµες Πληροφορίες ΤΕΧΝΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ Ο Κανονισµός Λειτουργίας του ΜΕC ρυθµίζει τους όρους για την ιοργάνωση Εκθέσεων, Συνεδρίων ή άλλων Εκδηλώσεων. Οι όροι είναι δεσµευτικοί τόσο για τον Οργανωτή, όσο και για τους Εκθέτες

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ. προς ΕΚΘΕΤΕΣ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ. προς ΕΚΘΕΤΕΣ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ προς ΕΚΘΕΤΕΣ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ST.1: Stand Τύπου 1- Ειδικές Κατασκευές επί Ιχνών Εδάφους ST.2: Stand Τύπου 2 - Τυποποιημένες Εκθεσιακές Δομές Δ: Διοργανωτής ΕΚΘ: Εκθέτης ΚΑΤ: Κατασκευαστής

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ «SCHOOL & OFFICE 2015» 25-27 Aπριλίου 2015, MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ. website: www.schoolandoffice.gr - email: info@schoolandoffice.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ «SCHOOL & OFFICE 2015» 25-27 Aπριλίου 2015, MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ. website: www.schoolandoffice.gr - email: info@schoolandoffice. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ & ΚΟΣΤΟΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ «SCHOOL & OFFICE 2015» 25-27 Aπριλίου 2015, MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ website: www.schoolandoffice.gr - email:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ «SCHOOL & OFFICE 2018» 5-7 Μαϊου 2018, MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ «SCHOOL & OFFICE 2018» 5-7 Μαϊου 2018, MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ & ΚΟΣΤΟΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ «SCHOOL & OFFICE 2018» 5-7 Μαϊου 2018, MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ website: www.schoolandoffice.gr - email:

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤOYΡΓΙΑΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤOYΡΓΙΑΣ έτος 2013 HELEXPO PALACE - Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Αττικής ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤOYΡΓΙΑΣ κατά την παραχώρηση χρήσης του σε Οργανωτές Εκθέσεων, Συνεδρίων και Εκδηλώσεων ΟΡΟΛΟΓΙΑ HELEXPO: Ελληνικές Εκθέσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ 4-7 Ιουνίου, 2015 Γήπεδο TaeKwonDo ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ Οργάνωση : ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ 3 1.1. ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΕΚΘΕΣΗΣ 3 1.2. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΥ ΧΩΡΟΥ 3 1.3. ΔΙΑΜΟΝΗ 3

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤOYΡΓΙΑΣ. Εκθεσιακού & Συνεδριακού Κέντρου της HELEXPO στην Αττική. κατά την παραχώρηση χρήσης του

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤOYΡΓΙΑΣ. Εκθεσιακού & Συνεδριακού Κέντρου της HELEXPO στην Αττική. κατά την παραχώρηση χρήσης του HELEXPO PALACE Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Αττικής (ΕΣΚΑ) Λεωφ. Κηφισίας 39, ΜΑΡΟΥΣΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤOYΡΓΙΑΣ Εκθεσιακού & Συνεδριακού Κέντρου της HELEXPO στην Αττική κατά την παραχώρηση χρήσης του σε

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ κατά την παραχώρηση χρήσης του, σε Οργανωτές Εκθέσεων, Συνεδρίων & Εκδηλώσεων

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ κατά την παραχώρηση χρήσης του, σε Οργανωτές Εκθέσεων, Συνεδρίων & Εκδηλώσεων Διεύθυνση Συνεδρίων, Εκδηλώσεων και Παραχώρησης Χώρων ΔΙΕΘΝEΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ & ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΔΕΘ HELEXPO Α.Ε. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ κατά την παραχώρηση χρήσης του, σε Οργανωτές Εκθέσεων, Συνεδρίων & Εκδηλώσεων

Διαβάστε περισσότερα

MAROUSSI. Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

MAROUSSI. Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΔΕΘ - HELEXPO: ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. Υπηρεσίες διεξαγωγής & Οργάνωσης Εκθέσεων-Συνεδρίων, Υπηρεσίες Διαχείρισης Ακινήτων- Ραδιοφωνικές

Διαβάστε περισσότερα

Παρακαλούμε, εφόσον ενδιαφέρεσθε, να μας υποβάλετε προσφορά : Κόρινθος 15 Ιουνίου 2018 Αρ. Πρωτ Προς:

Παρακαλούμε, εφόσον ενδιαφέρεσθε, να μας υποβάλετε προσφορά : Κόρινθος 15 Ιουνίου 2018 Αρ. Πρωτ Προς: ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Ταχ. Δ/νση: Ερμού 2-ΚΟΡΙΝΘΟΣ Ταχ. Κώδ.: 20100 Πληροφορίες: Σ.Κοροβήλος Τηλέφωνα: 27410 24464 Fax: 27410 21173,85422 Web: www.kek-korinthias.gr Email : anaptyxiaki@korinthiacc.gr

Διαβάστε περισσότερα

28 31 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΚΘΕΤΩΝ

28 31 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΚΘΕΤΩΝ 28 31 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΚΘΕΤΩΝ Α. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ Α1. ΔΟΜΗ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ Η κατασκευή της δομής των περιπτέρων γίνεται με την ευθύνη και την επίβλεψη των οργανωτών και βάσει των προδιαγραφών που τίθενται από το εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

Προετοιμάστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας στην AUTOTEC!

Προετοιμάστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας στην AUTOTEC! Προετοιμάστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας στην AUTOTEC! Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την ολοκλήρωση της συμμετοχής σας στην AUTOTEC 2019 και να σας ευχηθούμε καλή επιτυχία! Για την καλύτερη δυνατή και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ 1 ης ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΣΕΡΡΩΝ SER-EXPO 2015. Το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ 1 ης ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΣΕΡΡΩΝ SER-EXPO 2015. Το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Σέρρες, 20.07.2015 Αριθμός Πρωτ.: 3694 Π. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ 2, 62122 ΣΕΡΡΕΣ ΤΗΛ.(23210)99711-99739 ΦΑΧ (23210) 99740-99728 ε-μαιλ: eves@otenet.gr www.eves.gr ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΛΕΙΣΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

δ) Σε περίπτωση ακύρωσης της αίτησης συμμετοχής από τον Εκθέτη, η προκαταβολή ΔΕΝ επιστρέφεται.

δ) Σε περίπτωση ακύρωσης της αίτησης συμμετοχής από τον Εκθέτη, η προκαταβολή ΔΕΝ επιστρέφεται. H Μονοπρόσωπη Α.Ε. Συνδέσμου Γουνοποιών «Προφήτης Ηλίας Α.Ε.» ως ο Oργανωτής της Eτήσιας Έκθεσης Γούνας Καστοριάς, αναλαμβάνει τη Διοργάνωση της 44 ης ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΈΚΘΕΣΗΣ ΓΟΥΝΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ και των παράλληλων

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΜΕΛΕΤΗ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ Αριθμός ΧΠΕ ή Αριθμός Μελέτης ΜΕΛΕΤΗ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Που συντάχθηκε σύμφωνα με την υπ αριθ. 3-2015 Πυροσβεστική Διάταξη και αφορά «Μέτρα και μέσα πυροπροστασίας χώρων συνάθροισης κοινού»

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Έκθεσης Αυτοκινήτου Athens Motor Show 2013 Αίθουσα Ξιφασκίας (πρώην υτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού) 2 έως 10 Νοεμβρίου 2013

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Έκθεσης Αυτοκινήτου Athens Motor Show 2013 Αίθουσα Ξιφασκίας (πρώην υτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού) 2 έως 10 Νοεμβρίου 2013 Α. Γενικοί όροι ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Έκθεσης Αυτοκινήτου Athens Motor Show 2013 Αίθουσα Ξιφασκίας (πρώην υτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού) 2 έως 10 Νοεμβρίου 2013 Τη θέσπιση, συγγραφή και υποχρέωση επιβολής του

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ Με την υπογραφή του Ιδιωτικού Συμφωνητικού Συμμετοχής στην έκθεση από τον ενδιαφερόμενο ή προκειμένου περί Ο.Ε., Ε.Π.Ε., Α.Ε. από το νόμιμο εκπρόσωπό του,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΚΘΕΤΩΝ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΚΘΕΤΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΚΘΕΤΩΝ Αγαπητοί εκθέτες, Αρχικά θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την συμμετοχή σας και να σας ευχηθούμε καλή επιτυχία. Στο κείμενο που ακολουθεί θα βρείτε όλες τις

Διαβάστε περισσότερα

Καταγραφή προβλημάτων ασφάλειας στο κτίριο του Ευκλείδη

Καταγραφή προβλημάτων ασφάλειας στο κτίριο του Ευκλείδη Καταγραφή προβλημάτων στο κτίριο του Ευκλείδη Ερευνητική εργασία της Α τάξης του 6 ου εσπ. ΕΠΑΛ Θεσσαλονίκης Τμήμα 1 ο Το κτίριο του Ευκλείδη Εκτίμηση κινδύνου Σχέδιο δράσης για την καταγραφή της υφιστάμενης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΚΘΕΤΩΝ Οργάνωση :

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΚΘΕΤΩΝ Οργάνωση : 4-7 Ιουνίου, 2015 Γήπεδο TaeKwonDo ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΚΘΕΤΩΝ Οργάνωση : ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ 3 1.1. ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΕΚΘΕΣΗΣ 3 1.2. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΥ ΧΩΡΟΥ 3 1.3. ΔΙΑΜΟΝΗ 3 1.4.

Διαβάστε περισσότερα

a tool for every hand a gift for every occassion a toy for everyone

a tool for every hand a gift for every occassion a toy for everyone a tool for every hand a gift for every occassion a toy for everyone Επίσημος Φορέας Σύνδεσμος Προμηθευτών Ειδών Χαρτοπωλείου, Σχολικών Ειδών, Ειδών Γραφής, Αξεσουάρ και Αναλωσίμων Γραφείου Facts & Figures

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΟΥ ΓΠΑ

ΒΑΣΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΟΥ ΓΠΑ ΒΑΣΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΟΥ ΓΠΑ Η εφαρμογή της ισχύουσας νομοθεσίας σχετικά με την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων σε ένα εργασιακό περιβάλλον, θα πρέπει να εξασφαλίζει σε

Διαβάστε περισσότερα

(Φ.Ε.Κ. 155/Β/1996) α. Τις διατάξεις του άρθρου 1 του Ν. 616/1977 Περί εκδόσεως Πυροσβεστικών ιατάξεων (Α 166).

(Φ.Ε.Κ. 155/Β/1996) α. Τις διατάξεις του άρθρου 1 του Ν. 616/1977 Περί εκδόσεως Πυροσβεστικών ιατάξεων (Α 166). ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΙΑΤΑΞΙΣ υπ αριθ. 7 ΑΠΟΦΑΣΗ 7568 Φ. 700.1 ΤΗΣ 9.2/13.3.1996 Λήψη µέτρων πυροπροστασίας κατά την εκτέλεση θερµών εργασιών Έχοντας υπόψη: (Φ.Ε.Κ. 155/Β/1996) α. Τις διατάξεις του άρθρου 1 του

Διαβάστε περισσότερα

9.1 ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΥΡΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 10 ΙΑΤΡΕΙΟ ΦΥΛΑΚΙΑ 31 Α' ΟΡ. 31/32/33 ΙΣΟΓΕΙΟ 31 34 WC 35 41 42 43 44 51 61 72 73 74 81 91 92 95 101 102

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. Χώρος Διεξαγωγής. Ξενοδοχείο Athens Hilton, Αθήνα Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας Αθήνα

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. Χώρος Διεξαγωγής. Ξενοδοχείο Athens Hilton, Αθήνα Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας Αθήνα ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Χώρος Διεξαγωγής Ξενοδοχείο Athens Hilton, Αθήνα Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 46 11528 Αθήνα www.hiltonathens.gr Ημερομηνία Διεξαγωγής Πέμπτη 26 Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019 Γραμματεία

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΗΜΑ: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΜΑΘΗΜΑ: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΑΘΗΜΑ: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΑΘΗΜΑ 7Ο ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΜΙΜΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΙΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ: ΦΥΛΑΚΕΣ ΜΟΥΣΕΙΩΝ Κ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ(ΠΑΘΗΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Ε Θ Ν Ι Κ Ο Κ Ε Ν Τ Ρ Ο Κ Ο Ι Ν Ω Ν Ι Κ Ω Ν Ε Ρ Ε Υ Ν Ω Ν ( E K K E ) ΑΠΟΦΑΣΗ

Ε Θ Ν Ι Κ Ο Κ Ε Ν Τ Ρ Ο Κ Ο Ι Ν Ω Ν Ι Κ Ω Ν Ε Ρ Ε Υ Ν Ω Ν ( E K K E ) ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Ε Θ Ν Ι Κ Ο Κ Ε Ν Τ Ρ Ο Κ Ο Ι Ν Ω Ν Ι Κ Ω Ν Ε Ρ Ε Υ Ν Ω Ν ( E K K E ) ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κρατίνου

Διαβάστε περισσότερα

Να έχει ξεχωριστές οδεύσεις διαφυγής από το υπόλοιπο κτίριο.

Να έχει ξεχωριστές οδεύσεις διαφυγής από το υπόλοιπο κτίριο. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ 5 / 2003 ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Ε _ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ 30/10/2003 1. Γενικά Στην κατηγορία αυτή περιλαμβάνονται κτίρια ή τμήματα κτιρίων που χρησιμοποιούνται σαν καταστήματα για την έκθεση,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΓΕΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΚΕΝΩΣΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΕΚΠΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΑΘΗΝΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2019 Εποπτεία: Αντωνιάδου Μαρία. Επίκουρη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΕΤΑΣΤΕΑ ΥΛΗ (SYLLABUS) ΣΕΚ υγιεινή και ασφάλεια εργασίας προστασία περιβάλλοντος ΕΚΔΟΣΗ 1.0. Σόλωνος 108,Τηλ Φαξ 210.

ΕΞΕΤΑΣΤΕΑ ΥΛΗ (SYLLABUS) ΣΕΚ υγιεινή και ασφάλεια εργασίας προστασία περιβάλλοντος ΕΚΔΟΣΗ 1.0. Σόλωνος 108,Τηλ Φαξ 210. ΕΞΕΤΑΣΤΕΑ ΥΛΗ (SYLLABUS) ΣΕΚ υγιεινή και ασφάλεια εργασίας προστασία περιβάλλοντος ΕΚΔΟΣΗ 1.0 ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑ ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Η/Μ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ:

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Η/Μ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Η/Μ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΦΕΡΟΝΤΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ 2 ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ 2 ου ΓΕΛ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ» Στο έργο «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΦΕΡΟΝΤΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ & ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ & ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 0 ΟΔΗΓΙΕΣ & ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΕΛΙΔΑ 1 Προετοιμάστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας στην IMAGE+TECH & PHOTOVISION! Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την ολοκλήρωση της συμμετοχής σας στην IMAGE+TECH & PHOTOVISION

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΜΕΛΕΤΗ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ SUPER MARKET ABC BASILOPOYLOS ΜΕΛΕΤΗ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Που συντάχθηκε σύμφωνα με την υπ αριθ. 8-2016 Πυροσβεστική Διάταξη και αφορά «Μέτρα και μέσα πυροπροστασίας εμπορικών καταστημάτων»

Διαβάστε περισσότερα

2. ΟΔΕΥΣΕΙΣ ΔΙΑΦΥΓΗΣ.

2. ΟΔΕΥΣΕΙΣ ΔΙΑΦΥΓΗΣ. Άρθρο 13 [Όπως τροποποιήθηκε και συμπληρώθηκε με την Υ.Α. 58185/2474/1991 (ΦΕΚ 360 τ. Α )] Χώροι στάθμευσης οχημάτων και πρατήρια υγρών καυσίμων 1. ΓΕΝΙΚΑ. Στην κατηγορία αυτή περιλαμβάνονται κτίρια ή

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚH EKΘΕΣΗ / ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ TECHNICAL DESCRIPTION / SPECIFICATIONS ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ UNHCR ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ SO OFFICE

ΤΕΧΝΙΚH EKΘΕΣΗ / ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ TECHNICAL DESCRIPTION / SPECIFICATIONS ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ UNHCR ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ SO OFFICE ΤΕΧΝΙΚH EKΘΕΣΗ / ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ TECHNICAL DESCRIPTION / SPECIFICATIONS ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ UNHCR Σ SO OFFICE Υ.Α. ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017 REFURBISHEMENT WORKS FOR UNHCR THESSALONIKI

Διαβάστε περισσότερα

ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. Βασικός στόχος του Έργου είναι να βοηθήσει τους χρήστες να επιμορφωθούν σε θέματα Ασφάλειας και Υγείας στο χώρο εργασίας.

ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. Βασικός στόχος του Έργου είναι να βοηθήσει τους χρήστες να επιμορφωθούν σε θέματα Ασφάλειας και Υγείας στο χώρο εργασίας. Βασικός στόχος του Έργου είναι να βοηθήσει τους χρήστες να επιμορφωθούν σε θέματα Ασφάλειας και Υγείας στο χώρο εργασίας. Παιδαγωγική προσέγγιση o προκαλεί και να διατηρεί το ενδιαφέρον του χρήστη εκπαιδευόμενου

Διαβάστε περισσότερα

Φ.Α.Υ (Α.Μ 177/17) Για το Έργο «ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΟΙΚΙΣΚΩΝ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ».

Φ.Α.Υ (Α.Μ 177/17) Για το Έργο «ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΟΙΚΙΣΚΩΝ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ». ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΡΓΟ: ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟ- ΜΩΝ ΟΙΚΙΣΚΩΝ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ Φ.Α.Υ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΗΧΑΝΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΤΕΧΝΙΚΩΝΕΡΓΩΝ Τμήμα Τεχνικών Έργων ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ: Επεμβάσεις, επισκευές και συμπληρώσεις στις οικοδομικές και ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις των κτηρίων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ

ΕΝΤΥΠΟ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ 3 ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ - ΣΕΦ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ ΕΝΤΥΠΟ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ 3 Προϊόντα Τουρισμός Γεύσεις Υπηρεσίες Πολιτισμός 1 4 Αγαπητοί Εκθέτες Στα χέρια σας κρατάτε το έντυπο των τεχνικών παροχών. Στις σελίδες

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ (ΚΕ.Δ.Ε.Α.) ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ (ΚΕ.Δ.Ε.Α.) ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ (ΚΕ.Δ.Ε.Α.) ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 4 η ΕΚΔΟΣΗ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2013 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Άρθρο 1. Εγκαταστάσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟΥ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟΥ Ενδυνάμωση του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας καθώς και του ευρύτερου δημόσιου τομέα και των ιδιωτικών επιχειρήσεων, μεσκοπότηβελτίωσητων συνθηκών εργασίας στους τομείς των κατασκευών,

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΤΟΜΕΑΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ (ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΝΟΙΚΩΝ)

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΤΟΜΕΑΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ (ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΝΟΙΚΩΝ) ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΤΟΜΕΑΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ (ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΝΟΙΚΩΝ) ΘΕΡΙΝΗ ΔΙΑΜΟΝΗ Οι Κανόνες Διαμονής ισχύουν για όλους τους

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ 11-13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014 ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΕΚΘΕΣΗ 11-13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014 ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΘΕΣΗ 11-13 ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 3 Αγαπητοί φίλοι εκθέτες, Σας καλωσορίζουμε στην έκθεση EURO Wedding and more. Η STATUS ΕΚΘΕΣΙΑΚΗ είναι μία εταιρεία οργάνωσης Εκθέσεων και Διαφήμισης με εμπειρία στο χώρο

Διαβάστε περισσότερα

Εκθέσεις - Συνέδρια - Εκδηλώσεις. Δεκέμβριος 2011

Εκθέσεις - Συνέδρια - Εκδηλώσεις. Δεκέμβριος 2011 Εκθέσεις - Συνέδρια - Εκδηλώσεις Δεκέμβριος 2011 Το Μεγαλύτερο & πλέον Σύγχρονο Κέντρο Εκδηλώσεωντης Ελλάδας Athens MetropolitanExpo A.E. Η δημιουργία του πλέον σύγχρονου στεγασμένου χώρου εκδηλώσεων της

Διαβάστε περισσότερα

14-17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 Μ.E.C.

14-17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 Μ.E.C. Νέα εποχή! με Εξωστρέφεια! Νέα δυναμική! με Προσαρμογή στις Εξελίξεις! 1-1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 201 Μ.E.C. Νέα Εποχή! Νέα Έκθεση! Η νέα μεγάλη έκθεση για τον κλάδο Τροφίμων, Ποτών, Αρτοποιΐας και Ζαχαροπλαστικής

Διαβάστε περισσότερα

Άρθρο 9 [Όπως τροποποιήθηκε με την Υ.Α /2474/1991 (ΦΕΚ 360 τ. Α )

Άρθρο 9 [Όπως τροποποιήθηκε με την Υ.Α /2474/1991 (ΦΕΚ 360 τ. Α ) Άρθρο 9 [Όπως τροποποιήθηκε με την Υ.Α. 58185/2474/1991 (ΦΕΚ 360 τ. Α ) Καταστήματα 1. Γενικά. Στην κατηγορία αυτή περιλαμβάνονται κτίρια ή τμήματα κτιρίων που χρησιμοποιούνται σαν καταστήματα, για την

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΚΘΕΤΩΝ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΚΘΕΤΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΚΘΕΤΩΝ Αγαπητοί εκθέτες, Αρχικά θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την συμμετοχή σας και να σας ευχηθούμε καλή επιτυχία. Στο κείμενο που ακολουθεί θα βρείτε όλες τις

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΓΡΙΝΙΟ 2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΡΓΟ: ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΓΡΙΝΙΟ 2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΡΓΟ: ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΡΓΟ: ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 2018-2019 I ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΓΡΙΝΙΟ 2018 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 1/5 ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Το θεσμικό πλαίσιο της πυροπροστασίας στην Ελλάδα. Ιωάννης Σταμούλης Αρχιπύραρχος

Το θεσμικό πλαίσιο της πυροπροστασίας στην Ελλάδα. Ιωάννης Σταμούλης Αρχιπύραρχος Το θεσμικό πλαίσιο της πυροπροστασίας στην Ελλάδα Ιωάννης Σταμούλης Αρχιπύραρχος Τα μέτρα πυροπροστασίας που προβλέπονται από την εθνική νομοθεσία κατά την μελέτη και κατασκευή ενόςκτιρίου αποβλέπουν αφενός

Διαβάστε περισσότερα

Θεματολογία: Marketing & Διαχείριση

Θεματολογία: Marketing & Διαχείριση + Θεματολογία: Marketing & Διαχείριση + + 105 ΟΜΙΛΗΤΕΣ 45 ΟΜΙΛΙΕΣ 27 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ 9 ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ International Event με την ΕΜΠΕΙΡΙΑ των: www.medicalmanage.gr ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΑΘΗΝΩΝ +

Διαβάστε περισσότερα

Fur Εxcellence in Athens

Fur Εxcellence in Athens ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ Να σταλεί συμπληρωμένο ταχυδρομικά στη διεύθυνση: Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών, Σοφοκλέους & Υπ. Διάκου 8, Καστοριά, Τ.Κ. 52100 Η καταληκτική ημερομηνία για την παραλαβή των αιτήσεων για την

Διαβάστε περισσότερα

Fur Εxcellence in Athens

Fur Εxcellence in Athens fur garment designed by Vasilis Kardasis ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ Η καταληκτική ηµεροµηνία για την παραλαβή των Αιτήσεων Συµµετοχής για τη Διεθνή Έκθεση Γούνας FEA 2015 είναι 24 Νοεµβρίου 2014 και το ποσό εγγραφής (δικαίωµα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΜΗΣΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Μαΐου τηλ.:

ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΜΗΣΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Μαΐου τηλ.: ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΜΗΣΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ 8-11 Μαΐου 2014 τηλ.: 210 6857046 ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ DOMICATEC Μετά την επιτυχημένη, κατά κοινή ομολογία εκθετών και κοινού, διεξαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

Α. ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Β. ΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΩΣ ΕΚΘΕΤΕΣ

Α. ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Β. ΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΩΣ ΕΚΘΕΤΕΣ Α. ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 1. Οι αιτήσεις για συμμετοχή πρέπει να υποβάλλονται στους διοργανωτές το αργότερο μέχρι την ημερομηνία που έχει ανακοινωθεί. 2. Με την υποβολή της αίτησης συμμετοχής ο εκθέτης αναλαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

Φ Α Κ Ε Λ Ο Σ Α Σ Φ Α Λ Ε Ι Α Σ Κ Α Ι Υ Γ Ε Ι Α Σ ( Φ. Α. Υ. )

Φ Α Κ Ε Λ Ο Σ Α Σ Φ Α Λ Ε Ι Α Σ Κ Α Ι Υ Γ Ε Ι Α Σ ( Φ. Α. Υ. ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΜΗΜΑ Η/Μ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ Εκσυγχρονισμός ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ: εγκατάστασης ηλεκτροφωτισμού λιμανιού Επανομής

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ - 41510 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΗΣ ΑΔΜΗΕ Α.Ε.» ΤΕΥΧΟΣ 9 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ - 41510 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΗΣ ΑΔΜΗΕ Α.Ε.» ΤΕΥΧΟΣ 9 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ - 41510 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΗΣ ΑΔΜΗΕ Α.Ε.» ΤΕΥΧΟΣ 9 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: 1. ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΤΙΡΙΩΝ 2. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΥΛΙΚΩΝ Σελίδα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Ή ΣΤΗΝ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ;

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Ή ΣΤΗΝ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ; ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Ή ΣΤΗΝ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ; Καινοτομία ή Υποχρέωση; Ευστράτιος Αναστασόπουλος Αξιωματικός Εκπαιδευτής Π.Σ. Καθηγητής Κολλεγίων Νομοθετικό Πλαίσιο Η εκπαίδευση

Διαβάστε περισσότερα

21-24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 Μ.E.C.

21-24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 Μ.E.C. Νέα εποχή! με Εξωστρέφεια! Νέα δυναμική! με Προσαρμογή στις Εξελίξεις! 21-24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 Μ.E.C. Νέα Εποχή! με Νέα Έκθεση! Η Αξιοποίηση των προηγούμενων επιτυχημένων διοργανώσεων στην αγορά των παραδοσιακών

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ Με την υπογραφή της έντυπης δήλωσης συµµετοχής στην έκθεση από τον ενδιαφερόµενο ή προκειµένου περί Ο.Ε., Ε.Π.Ε., Α.Ε. από το νόµιµο εκπρόσωπό του, αυτόµατα

Διαβάστε περισσότερα

Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Π Ε Ρ Ι Γ Ρ Α Φ Η Ε Ρ Γ Α Σ Ι Ω Ν

Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Π Ε Ρ Ι Γ Ρ Α Φ Η Ε Ρ Γ Α Σ Ι Ω Ν Έργο : ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ 2017 Θέση : ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Εγνατίας 156, Θεσσαλονίκη ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ \\\\\\ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Πληροφορίες: κ.σκορδάρης Αναστάσιος,2310 831 912 Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Π Ε Ρ Ι Γ Ρ Α Φ Η Ε Ρ Γ Α Σ

Διαβάστε περισσότερα

15REQ002600935 2015-02-26

15REQ002600935 2015-02-26 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ Αριδαία 16/2/2015 ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΑΡΙ ΑΙΑΣ ΤΑΧ. /ΝΣΗ : Πλατεία Αγγελή Γάτσου ΤΑΧ. ΚΩ ΙΚΑΣ: 58400 Αριδαία ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 23840-21339 FAX: 23840-21526 ΘΕΜΑ:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ & ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΑ ΕΡΓΟΤΑΞΙΑ

ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ & ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΑ ΕΡΓΟΤΑΞΙΑ Περίφραξη, σήμανση εργοταξίου Α, 3 & 18.1) ΠΔ 105/95 Σήμανση εγκαταστάσεων αγωγών ατμών, θερμών υγρών ΠΔ 1073/81 (αρ. 93 & 95) ή αερίων Μέτρα ασφάλειας ηλεκτρικών εγκαταστάσεων ΠΔ 1073/81 (αρ. 75-79) (εντοπισμός

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΜΕΛΕΤΗ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΜΕΛΕΤΗ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΤΙΤΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ Αριθμός ΧΠΕ ή Αριθμός Μελέτης ΜΕΛΕΤΗ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Που συντάχθηκε σύμφωνα με την υπ' αριθ. 3/2015 Πυροσβεστική Διάταξη και αφορά «Μέτρα και μέσα πυροπροστασίας χώρων συνάθροισης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ : Αρ. Μελέτης : 2 / 2017 Προϋπολογισμός : ,08 (με αναθεώρηση και Φ.Π.Α. 24%) ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΕΡΓΟ : Αρ. Μελέτης : 2 / 2017 Προϋπολογισμός : ,08 (με αναθεώρηση και Φ.Π.Α. 24%) ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΤΑ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΡΓΟ : ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΥΛΕΙΩΝ ΧΩΡΩΝ Δ. ΔΕΛΤΑ Χρηματοδότηση : ΣΑΤΑ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΓΗΣ,

Διαβάστε περισσότερα

Η προσπέλαση από το πεζοδρόμιο στο εσωτερικό του κτιρίου πρέπει να γίνεται και αυτή στο ίδιο επίπεδο.

Η προσπέλαση από το πεζοδρόμιο στο εσωτερικό του κτιρίου πρέπει να γίνεται και αυτή στο ίδιο επίπεδο. 7. ΕΙΣΟ ΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ 1. Γενικά Η Είσοδος κάθε κτιρίου είναι το καθοριστικότερο στοιχείο της προσβασιμότητάς του, καθορίζοντας ταυτόχρονα τον βαθμό αυτονομίας της διακίνησης των χρηστών του. Με την έννοια

Διαβάστε περισσότερα

ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ ΦΩΤΗΣ Μηχανολόγος Μηχανικός, ΜΒΑ Επιθεωρητής Ασφάλειας & Υγείας Εργασίας

ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ ΦΩΤΗΣ Μηχανολόγος Μηχανικός, ΜΒΑ Επιθεωρητής Ασφάλειας & Υγείας Εργασίας ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ ΦΩΤΗΣ Μηχανολόγος Μηχανικός, ΜΒΑ Επιθεωρητής Ασφάλειας & Υγείας Εργασίας Καύση είναι η χημική ένωση του οξυγόνου με μεγάλη ποικιλία στοιχείων και ενώσεων, η οποία συνοδεύεται με έκλυση θερμότητας.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΗΜΑΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ Α01 Α02 Α03 Α04 Α05 Α06 Α07 Α08 Α09 Α10 ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ Α11 Α12 Α13 Α14 Α15 ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ Α16 Α17 Α18 Α19 Α20 ΦΟΡΤΙΑ Α21 Α22 Α23 Α24 Α25

ΣΗΜΑΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ Α01 Α02 Α03 Α04 Α05 Α06 Α07 Α08 Α09 Α10 ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ Α11 Α12 Α13 Α14 Α15 ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ Α16 Α17 Α18 Α19 Α20 ΦΟΡΤΙΑ Α21 Α22 Α23 Α24 Α25 ΣΗΜΑΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ Α01 Α02 Α03 Α04 Α05 ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΧΡΗΣΗ ΓΥΜΝΗΣ ΦΛΟΓΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΜΗ ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΠΕΡΟΝΟΦΟΡΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗ ΜΕ ΝΕΡΟ Α06 Α07 Α08 Α09 Α10 ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ

Διαβάστε περισσότερα

Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο HALL 4 του Metropolitan Expo που βρίσκεται πίσω ακριβώς από την Γραμματεία της Έκθεσης.

Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο HALL 4 του Metropolitan Expo που βρίσκεται πίσω ακριβώς από την Γραμματεία της Έκθεσης. Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο HALL 4 του Metropolitan Expo που βρίσκεται πίσω ακριβώς από την Γραμματεία της Έκθεσης. ΟΡΓΑΝΩΣΗ Βασιλέως Γεωργίου 3, 15122 Μαρούσι, τηλ. 210-6141164, 210-6141223, 210-6122164

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικοί Κανονισμοί. Ποσειδώνια 2020

Τεχνικοί Κανονισμοί. Ποσειδώνια 2020 Τεχνικοί Κανονισμοί Ποσειδώνια 2020 ΠΕΡΙΕ ΧΟΜΕΝΑ Χρονοδιάγραμμα Έκθεσης Χρήσιμες Πληροφορίες Υπεύθυνες Δηλώσεις Χ Ρ Ο Ν Ο Δ Ι Α Γ Ρ Α Μ Μ Α Ε Κ Θ Ε Σ Η Σ ΤΡΙΤΗ 26 ΜΑΙΟΥ 07:00 Χώροι διαθέσιμοι σε εκθέτες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ 1: ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ 1: ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΧΩΡΟΥ: BAYSIDE KATSARAS ΕΙΔΟΣ ΑΠΟΓΡΑΦΟΜΕΝΟΥ ΧΩΡΟΥ: ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ-ΚΑΤΑΛΥΜΑ ΔΗΜΟΣ: ΡΟΔΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ: ΚΡΕΜΑΣΤΗ ΟΔΟΣ: ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ 7 ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ: 85104 ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 22410 95004-95177 ΦΑΞ:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ ΝΣΗ:

ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ ΝΣΗ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πολίχνη, 12/01/2018 ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Δ/ΝΣΗ: Τεχνικών Υπηρεσιών Τμήμα: Aρχιτ. Σχεδ. & Μελετών Έργων Ταχ. Δ/νση: Θ.Καρυπίδη 2 56533, Πολίχνη Πληροφορίες: Κυπαρίδου Ελπίδα Τηλ. Επικοινωνίας:

Διαβάστε περισσότερα

Διαμόρφωση χώρου βιβλιοθήκης και άλλων λειτουργιών στην ΔΕ Πυλαίας

Διαμόρφωση χώρου βιβλιοθήκης και άλλων λειτουργιών στην ΔΕ Πυλαίας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ-ΧΟΡΤΙΑΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Διαμόρφωση χώρου βιβλιοθήκης και άλλων λειτουργιών στην ΔΕ Πυλαίας ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 70.000,00 Αριθμός Μελέτης:

Διαβάστε περισσότερα

«ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ»

«ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ : 2015-65 «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ» Προυπολογισμός 4.000,00 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Η μελέτη αυτή αφορά τις εργασίες που θα γίνουν σε κλιματιστικά

Διαβάστε περισσότερα

ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ (Φ.Α.Υ.)

ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ (Φ.Α.Υ.) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΡΓΟ:ΕΠΙΣΚΕΥΗ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΡ. ΜΕΛ.: 44/2018 ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ (Φ.Α.Υ.) (Π.Δ. 305/96, ΆΡΘΡΟ 3, ΠΑΡ.3,7,8,9,10)

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΡΑΜΜΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΡΑΜΜΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ CERTIFIED M.S. ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΡΑΜΜΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ISO 9001:2008 1554/Δ ISO 14001:2004 252/Π ΕΡΓΟ : «ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΔΕΚΑ ΕΠΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

Μ Ε Λ Ε Τ Η Ε Ρ Γ Ο Υ «ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΤΗΣ Δ.Κ. ΠΥΛΑΙΑΣ» ΑΡ.

Μ Ε Λ Ε Τ Η Ε Ρ Γ Ο Υ «ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΤΗΣ Δ.Κ. ΠΥΛΑΙΑΣ» ΑΡ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ-ΧΟΡΤΙΑΤΗ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ & ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΡΓΟ: ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΤΗΣ Δ.Κ.

Διαβάστε περισσότερα

ADVANCED MANAGEMENT SOLUTIONS

ADVANCED MANAGEMENT SOLUTIONS Γ Ε Ν Ι Κ Ο Σ Χ Ε Δ Ι Ο Υ Γ Ι Ε Ι Ν Η Σ Κ Α Ι Α Σ Φ Α Λ Ε Ι Α Σ 2007 Ι. ΓΕΝΙΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΙΙ. ΓΕΝΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ 1. ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ 2. ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΙΙ. ΓΕΝΙΚΟ ΠΛΑΝΟ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. ΣΗΜΑΝΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ & ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΑ ΕΡΓΟΤΑΞΙΑ

ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ & ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΑ ΕΡΓΟΤΑΞΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ & ΥΓΕΙΑΣ Περίφραξη, σήµανση εργοταξίου Π 305/96 (αρ.12, παρiv, µέρος Α, 3 & 18.1) Π 105/95 Σήµανση εγκαταστάσεων αγωγών ατµών, θερµών υγρών Π 1073/81 (αρ. 93 & 95) ή αερίων

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτικά αποτελέσματα και ευρήματα αξιολόγησης ανά Υπηρεσία και Κτίριο

Αναλυτικά αποτελέσματα και ευρήματα αξιολόγησης ανά Υπηρεσία και Κτίριο Αναλυτικά αποτελέσματα και ευρήματα αξιολόγησης ανά Υπηρεσία και Κτίριο Περιεχόμενα 1 Δημαρχείο... 2 2 Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (Νομαρχία)... 8 3 Γενικό Νοσοκομείο Σερρών... 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2012-1-

Διαβάστε περισσότερα

[Σ.Α.Υ. ΣΧΕΔΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ]

[Σ.Α.Υ. ΣΧΕΔΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ] [Σ.Α.Υ. ΣΧΕΔΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ] ΕΡΓΟ: ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2013 Σ.Α.Υ. του ΕΡΓΟΥ: ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Σελίδα 1 ΣΧΕΔΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ (ΣΑΥ) Α. ΓΕΝΙΚΑ Το

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕΛΕΤΩΝ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΣΧΕ ΙΑΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΥ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕΛΕΤΩΝ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΣΧΕ ΙΑΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕΛΕΤΩΝ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΣΧΕ ΙΑΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΥ Κεφάλαιο 7. ΕΙΣΟ ΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ 1. ΓΕΝΙΚΑ Η ΕΙΣΟ ΟΣ κάθε κτιρίου είναι

Διαβάστε περισσότερα

Μελέτη Πυρασφάλειας ΜΕΛΕΤΗ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Μελέτη Πυρασφάλειας ΜΕΛΕΤΗ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕΛΕΤΗ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Χρήση Κτιρίου ιεύθυνση ΘΡΑΚΟΜΑΚΕ ΟΝΕΣ ΑΝΟΝΥΜΟΣ Ο ΟΣ Ιδιοκτήτης ΑΝΩΝΥΜΟΣ Ι ΙΟΚΤΗΤΗΣ Υπεύθυνος Παρατηρήσεις ΜΕΛΕΤΗ ΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ 1. ΓΕΝΙΚΑ Η μελέτη συντάχθηκε σύμφωνα με το

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ & ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΑ ΕΡΓΟΤΑΞΙΑ

ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ & ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΑ ΕΡΓΟΤΑΞΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΣΤΑ ΕΡΓΟΤΑΞΙΑ Περίφραξη, σήµανση εργοταξίου Α, 3 & 18.1) Π 105/95 Σήµανση εγκαταστάσεων αγωγών ατµών, θερµών υγρών Π 1073/81 (αρ. 93 & 95) ή αερίων Μέτρα ασφάλειας ηλεκτρικών εγκαταστάσεων Π

Διαβάστε περισσότερα

(α) Για τις αίθουσες διδασκαλίας υπολογίζεται με την αναλογία 1 ατόμου για κάθε 2 τ.μ. καθαρού εμβαδού δαπέδου της αίθουσας.

(α) Για τις αίθουσες διδασκαλίας υπολογίζεται με την αναλογία 1 ατόμου για κάθε 2 τ.μ. καθαρού εμβαδού δαπέδου της αίθουσας. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ 3 / 2003 ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Γ _ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΗΡΙΑ 30/10/2003 1. Γενικά Στην κατηγορία αυτή περιλαμβάνονται τα κτίρια όλων των βαθμίδων δημόσιας και ιδιωτικής εκπαίδευσης, τα φροντιστήρια,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Οι χώροι προς καθαρισμό της Φοιτητικής Εστίας Ιωαννίνων είναι οι εξής: 1 Γραφεία Διοίκησης. 3 Είσοδος και σκάλα προς Εστιατότρια

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Οι χώροι προς καθαρισμό της Φοιτητικής Εστίας Ιωαννίνων είναι οι εξής: 1 Γραφεία Διοίκησης. 3 Είσοδος και σκάλα προς Εστιατότρια ΕΡΓΟ: ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΦΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Οι χώροι προς καθαρισμό της Φοιτητικής Εστίας Ιωαννίνων είναι οι εξής: 1 Γραφεία Διοίκησης. 2 Σκάλα προς γραφεία Διοίκησης.. 3 Είσοδος και σκάλα

Διαβάστε περισσότερα

ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ (ΦAY)

ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ (ΦAY) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΡΓΟ: ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΒΛΑΒΩΝ ΟΔΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ, ΠΛΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΚΩΝ Δ.ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ (Α.Μ 160/2017) ΤΜΗΜΑ Α ΓΕΝΙΚΑ ΦΑΚΕΛΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ. «Διαμόρφωση χώρου στο ισόγειο του κτιρίου Ιάσων για την εγκατάσταση της 4ης Περιφερειακής Διοίκησης Λ. Σ. ΕΛ. ΑΚΤ.» ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ

ΕΡΓΟ. «Διαμόρφωση χώρου στο ισόγειο του κτιρίου Ιάσων για την εγκατάσταση της 4ης Περιφερειακής Διοίκησης Λ. Σ. ΕΛ. ΑΚΤ.» ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΡΓΟ «Διαμόρφωση χώρου στο ισόγειο του κτιρίου Ιάσων για την εγκατάσταση της 4ης Περιφερειακής Διοίκησης Λ. Σ. ΕΛ. ΑΚΤ.» ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ ΜΑΡΤΙΟΣ 2019 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

και τα οποία έχουν καταστήσει τα πεζοδρόµια µη ασφαλή και επικίνδυνα για τη διέλευση των πεζών και ΑΜΕΑ.

και τα οποία έχουν καταστήσει τα πεζοδρόµια µη ασφαλή και επικίνδυνα για τη διέλευση των πεζών και ΑΜΕΑ. ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ & ΥΓΕΙΑΣ ΤΜΗΜΑ Α: ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 1) Είδος έργου και χρήση αυτού: Επισκευές κατασκευές πεζοδροµίων και εκριζώσεις στο ήµο Χαλανδρίου Το έργο κυρίως προβλέπει εργασίες ανακατασκευής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 417

ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 417 Αθήνα 12.03.2009 Αριθμ. πρωτ. 1190 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΜΗΜΑ : Δ/ΚΟΥ ΟΙΚ/ΚΟΥ : ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Αχαρνών 417 111 43 Αθήνα Πληροφορίες : Χ. Καρανικολάου Τηλέφωνο : 210 25.30.319 FAX : 210 25.84.808 E mail : tmoik@gsae.edu.gr

Διαβάστε περισσότερα

Κανονισμός Πυροπροστασίας Κτιρίων (π.δ. 41/2018) Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας 20 Ιουνίου 2019

Κανονισμός Πυροπροστασίας Κτιρίων (π.δ. 41/2018) Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας 20 Ιουνίου 2019 Κανονισμός Πυροπροστασίας Κτιρίων (π.δ. 41/2018) Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας 20 Ιουνίου 2019 Άρθρο 3 π.δ. 41/2018 - Ορισμοί Ενεργητική Πυροπροστασία: Τα μέσα πυροπροστασίας που εγκαθίστανται σε ένα κτίριο

Διαβάστε περισσότερα

Επίσημος συνεργάτης κατασκευής και εξοπλισμού ιδιωτικών περιπτέρων για την EXPOWORK A.E.

Επίσημος συνεργάτης κατασκευής και εξοπλισμού ιδιωτικών περιπτέρων για την EXPOWORK A.E. Επίσημος συνεργάτης κατασκευής και εξοπλισμού ιδιωτικών περιπτέρων για την EXPOWORK A.E. Η Εταιρεία Η New Generation Exhibit, ιδρύθηκε το 2004. Είναι η φυσική συνέχεια της Kornel Systems, μίας εκ των πρώτων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΚΕΝΩΣΗΣ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ, ΕΠΙΜΕΛΗΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΕΚΠΑ ΑΘΗΝΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

2ο Επιστημονικό Συνέδριο Φαρμακευτικής Φροντίδας 117 ΟΜΙΛΗΤΕΣ 41 ΟΜΙΛΙΕΣ 20 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ 7 ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ:

2ο Επιστημονικό Συνέδριο Φαρμακευτικής Φροντίδας 117 ΟΜΙΛΗΤΕΣ 41 ΟΜΙΛΙΕΣ 20 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ 7 ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: η Διημερίδα Έκθεση ο Επιστημονικό Συνέδριο Φαρμακευτικής Φροντίδας International Event 4 Θεματικοί Πυλώνες: Marketing και Διαχείριση Εξελίξεις στο Επάγγελμα Φαρμακευτική Φροντίδα Καινοτομία και Τεχνολογία

Διαβάστε περισσότερα

ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ (Φ.Α.Υ.) ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΩΝ ΤΑΦΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ»

ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ (Φ.Α.Υ.) ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΩΝ ΤΑΦΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ» ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ (Φ.Α.Υ.) ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΩΝ ΤΑΦΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ» ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΩΝ ΤΑΦΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ (Φ.Α.Υ.) TMHMA A' Γενικά 1. Είδος του έργου

Διαβάστε περισσότερα

Κατευθυντήριες Γραμμές για την σωστή προσαρμογή και αξιολόγηση της προσβασιμότητας μίας ξενοδοχειακής επιχείρησης για χρήση από ΑμεΑ

Κατευθυντήριες Γραμμές για την σωστή προσαρμογή και αξιολόγηση της προσβασιμότητας μίας ξενοδοχειακής επιχείρησης για χρήση από ΑμεΑ Κατευθυντήριες Γραμμές για την σωστή προσαρμογή και αξιολόγηση της προσβασιμότητας μίας ξενοδοχειακής επιχείρησης για χρήση από ΑμεΑ Μια ξενοδοχειακή επιχείρηση που θα φιλοξενεί επισκέπτες ΑμεΑ που διακινούνται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ 1: ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ 1: ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΧΩΡΟΥ: MEDITERRANEAN ΕΙΔΟΣ ΑΠΟΓΡΑΦΟΜΕΝΟΥ ΧΩΡΟΥ: ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ-ΚΑΤΑΛΥΜΑ ΔΗΜΟΣ: ΡΟΔΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ: ΡΟΔΟΥ ΟΔΟΣ: ΚΩ 35-37 ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ: 85100 ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 22410 97000 ΦΑΞ: 22410 22828 EMAIL:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ 1: ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ 1: ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΧΩΡΟΥ: KASSANDRA ΕΙΔΟΣ ΑΠΟΓΡΑΦΟΜΕΝΟΥ ΧΩΡΟΥ: ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ-ΚΑΤΑΛΥΜΑ ΔΗΜΟΣ: ΡΟΔΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ: ΙΑΛΥΣΟΥ ΟΔΟΣ: ΡΙΜΙΝΙ 1,ΙΑΛΥΣΟΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ: 85101 ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 22410 94236-94961 ΦΑΞ: 22410

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ 1: ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ 1: ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΧΩΡΟΥ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΕΙΔΟΣ ΑΠΟΓΡΑΦΟΜΕΝΟΥ ΧΩΡΟΥ: ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ-ΚΑΤΑΛΥΜΑ ΔΗΜΟΣ: ΡΟΔΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ: ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΟΔΟΣ: ΚΟΛΥΜΠΙΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ: 85102 ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 22410 56275-56140

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 417 ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ Τ.Κ. 11143 ΑΘΗΝΑ (είσοδος από Κοκκινάκη) ΤΗΛ.: 2131311568-9, 2102517292 - FAX:2102517292 ΟΝΟΜΑ:. ΕΠΩΝΥΜΟ: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

Διαβάστε περισσότερα

FOODTECH ΟΔΗΓΊΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΊΑΣ & ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ ΕΚΘΕΤΏΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ METROPOLITAN EXPO

FOODTECH ΟΔΗΓΊΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΊΑΣ & ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ ΕΚΘΕΤΏΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ METROPOLITAN EXPO 12-14 ΩΒΡΙΟΥ 2019 METROPOLITAN EXPO ΟΔΗΓΊΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΊΑΣ & ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ ΕΚΘΕΤΏΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ: FORUM ΑΕ Λ. Βουλιαγμένης 328, 173 42 Άγιος Δημήτριος Τ: +30 210 5242100 W: www.foodtech.gr E: sales@forumsa.gr

Διαβάστε περισσότερα